Fudbal 105

Petak, 28.10.2022.

08:40

Drama u Zvezdinoj grupi – kako do evropskog proleća?

Crvena zvezda je pobedom nad Trabzonom (2:1) ostala u igri za plasman u nokaut fazu Lige Evrope ili bar Lige konferencija.

Drama u Zvezdinoj grupi – kako do evropskog proleæa? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Aluvial

pre 1 godinu

Jako bitni bodovi su bili prosuti kod kuce protiv Monaka. Sada zato mora Zvezda da se vadi kod njih u gostima. To je bila prva utakmica odmah posle Stankovicevog odlaska , i ispadanja u plej ofu LS dakle bilo je trzavica, realno je da Zvezda tamo odigra nereseno ili minimalno pobedi, na kraju krajeva i Liga Konferencija je sasvim pristojno takmicenje, s tim sto treba reci da ni Zvezda ni Partizan uopste nemaju mali budzet, i realno po budzetima gledano oni bi mogli da ostavaruju i nesto bolje rezultate, ne drasticno bolje, ali malo bolje svakako da.

Amin

pre 1 godinu

Zvezda da pobedi Monako? Ma Ajte molim vas. To ne biva.
(Professionalni sakupljač samoniklih opalih oraha, 28. oktobar 2022 19:00)

A da pobedi Liverpul?

To je to

pre 1 godinu

@ vrg. Eto ti si prorok,ako bude kako ti kažeš,ja ću se izviniti zbog mog pogrešnog mišljenja.Ako Zvezda odigra napadačku,mušku utakmicu nemoj da se zavučeš u rupu i priznaj da si šarlatan a ne prorok.

Flora od Šamroka

pre 1 godinu

Skoro 100 komentara, od toga polovina da nije dovoljna minimalna pobeda već se juri gol razlika.

Zvezdi je minimalna pobeda dovoljna za proleće u Evropi, bez obzira na rezultat u drugoj utakmici, jer je u tom slučaju sigurno treća u grupi i ide dalje u LK. Tako igrači i trener treba da se postave ako imaju bar malo mozga. Kalkulacije da li je ta minimalna pobeda dovoljna za LE ili "samo" za LK treba potpuno da izbace iz glave. Vidim da komšije nisu gadljive na proleće u LK, zašto bismo bili mi, pogotovo posle naših slabih igara u poslednje vreme.

Dakle - igraj na pobedu bilo kojim rezultatom i ideš dalje.

hypatija - uprava napolje

pre 1 godinu

Kada pogledam ovu euro tabelu vidim da je moja Crvena Zvezda poslednja na njoj. To nikako nije dobro i potpuna je budalaština raspravljati o bilo čemu drugom osim o proterivanju nesposobne uprave .
Uprava napolje !!!

2CRAZY

pre 1 godinu

Steta, od svih grupa - samo u nasoj grupi poslednji ima 6 bodova i cak i sa 7 postoji mogucnost da ne igramo ni ligu konferencija.
(banjaluka, 28. oktobar 2022 08:50)

Šta će to vama, to vi zovete cipiripi kup...

CenzuraJede*ovna

pre 1 godinu

Šta-bi-bilo-kad-bi-bilo je fantaziranje za detinjaste i nedozrele...
Zvezda je definitivno ispala, jer po svim objektivnim merilima, nema ni male šanse da pobedi Monako.
Kombinatorika, po kojoj bi nešto bilo moguće ako neko drugi uradi nešto što je isto tako nemoguće kao pobeda Zvezde nad Monakom, spada u domen nenaučne fantastike.

djokix miodrag

pre 1 godinu

LEPE SU RACUNICE ALI NEMA OD TOGA NISTA A I KOLIKO JUE ZVEZDA POKAZALA NI NE ZASLUZUJE DA IDE DALJE TAKO DA STO RECE NEKO DOLE NECE ONA NIGDE

Andrea Djani

pre 1 godinu

Zvezda ce u sledecem kolu zavrsiti svoju evropricu i to je svima jasno . Naravno treba se vratiti na Makabi i vodjstvo 2 1 na gostovanju u prvoj utakmici na poluvremenu . To je kljucna utakmica , a sve posle je samo neizbezan sled dogadjaja . Ne vredi , sa ovim rukovodstvom ovo je maksimum i dalje se od ovog ne moze .

Hahahahahaha

pre 1 godinu

Kako to da tim koji je projektovan da igra ligu sampiona cak se i jednog momenta poredio sa Realom iz Madrida raduje igri u nekoj ligi Evrope ili ligi konferencije,zar nije malo ponizavajuce?
(Zoran LFC, 28. oktobar 2022 11:34)

Za poredjenje s Realom lazes. Sto se LS tice , falilo je malo srece protiv Makabija. Ali pošto smo je imali i previse u prethodnom periodu ne treba ocajavati. Standardni smo ucesnik grupnih takmičenja i to je za sada vise nego dosta. Ponizavajuce jenigrati isto takmičenje kao i Partizan. Tu se slazem s tobom. Liga Evrope bi bila mera , ali ove godine je ovde kraj

bojan

pre 1 godinu

Ferencvaroš ide sa drugom ekipom jel su i matematički osigurali prvo mesto. Dakle Trabzon pobedjuje ubedljivo. A na Zvezdi je da pobedi i da nastavi Ligu Konferncija jel za više nisu pogotovo ko sve igra u LE

Nowitzki

pre 1 godinu

Трабзон побјеђује сигурно, видјећемо шта ће бити са нама. И лига конференција би била пуна капа.

Blaki

pre 1 godinu

Samo je trebalo da se pobedi Trabzon sa dva gola razlike onda bi imali bolji medjusobni skor i sa pobedom u monaco bili bi drugi bez obzira kolko Trabzon pobedi pošto se gleda medjusobni skor kod isti broj bodova

Ausidius

pre 1 godinu

Kaze sinoc komentator u toku utakmice kako Zvezdi odgovara 1-1 Ferencvarosa i Monaka hahah, pa da je ostalo 0-1, Zvezda bi mogla čak i do prvog mesta u grupi ako pobedi Monako, a Trabzon pobedi mininalno Ferencvaros

Slobo

pre 1 godinu

Gobeljic igra dve godine uzas blagi i pocinje svaku utakmicu. Gobeljic odigra dve utakmice zivota protiv Ferencvarosa i Spartaka i prebace ga na klupu

Pa da

pre 1 godinu

Ovde neki pisu da se u slucaju jednakog medjusobnog duela gleda broj datih golova u gostima (!?) Nikad cuo. Valjda se tada prvo gleda gol razlika. A ako je i ona ista, onda ukupan broj datih golova (dakle, ukupan, a ne u gostima)

Pera Magic Mitic

pre 1 godinu

E, sad Miloje se ugledaj na Piksija. Napadacki otovreno, visok presing. Ne treba nam 2 spica za to (a i nemamo ih), ali sa toliko veznih sa ofanzivnim karakteristikama mozemo da napadnemo. I onda ti je oprosteno sto igramo ovako letargican fudbal ove jeseni.

Zoran LFC

pre 1 godinu

Kako to da tim koji je projektovan da igra ligu sampiona cak se i jednog momenta poredio sa Realom iz Madrida raduje igri u nekoj ligi Evrope ili ligi konferencije,zar nije malo ponizavajuce?

Vrg

pre 1 godinu

Ono što mene raduje pred meč sa Monakom je činjenica da će Zvezda morati da igra fudbal.Znači nema kalkulacije,pipave igre i destrukcije.Napad i agresija od početka,pa kako bude.
(To je to, 28. oktobar 2022 09:19)

To ti MISLIS da ce Zvezda morati da igra fudbal. Znajcui nase klubove, krece se oprezno, jer ako primis gol tesko ces napraviti preokret, i tako taj oprez traje 85 minuta i onda krecu duge lopte iz odbrane dok sudija ne svira kraj, pa posle utakmcie genericka izjava: "dali smo sve od sebe, ali nismo imali srece" + "domace prvenstvo je najvaznije".

Јабучило

pre 1 godinu

Одиграће Мађари и Турци нерешено. Одговара им. Турцима нешто мање, јер ће испасти ако добијете. Мада нисам сигуран имате ли снаге за победу у гостима. Видећемо.

Torrente

pre 1 godinu

Logika
Torrente

Pratim fudbal 40 godina, nikad nisam cuo da se u grupnoj fazi gleda broj datih golova u gostima (!?)

Lepo je objasnjeno, ako je broj bodova isti, gleda se prvo medjusobni duel, a posto su Zvezda i Trabzon tu potpuno izjednaceni, sledeci parametar je gol razlika. Ako i gol razlika bude ista, gledace se ko je dao vise golova, i to ukupno, a ne u gostima.
(Poduka, 28. oktobar 2022 10:57)

Odgovarali smo čoveku koji je pitao šta ako bude 1:0 za Trabzon i 3:2 za Zvezdu. Onda bi oba tima imala iti međusobni skor i 11:9 gol razliku.

Sledeći parametatar bi bio više golova u gostima.

...pa broj ukupnih pobeda u grupi...pa broj ukupnih pobeda na strani..pa fer plej...pa UEFA koeficijent.

Severnjača

pre 1 godinu

Bez Dragovića i Sanoga, teško! Kiksevi Pavkova, Kange i Borjana protiv Makabija i Srnića protiv Monaka su previše za ovu evro-sezonu! Ništa strašno ako ispadnemo, treba bez pritiska, borbeno i napadački, da se odigra u Francuskoj! Odbraniti titulu i obezbediti LŠ, to je glavni cilj ove sezone!

Evropejac

pre 1 godinu

A šta ako mi i Trabzon odigramo nerešeno ili izgubimo istom razlikom? Ko onda ide u LK sa istim međusobnim skorom i istom gol-razlikom? Jel broj datih golova onda odlučuje? Niste objasnili sve moguće opcije!

Torrente

pre 1 godinu

Ko ide dalje ako se desi sledeci scenario?
Monako - Zvezda 2:3
Trabzon - Ferencvaroš 1:0
(milan_zmn, 28. oktobar 2022 09:48)

Gledalo bi se ko j dao više golova u gostima. Trabzon je dao 4, a Zvzda bi sa tih tri gola došla na 5.

Dakle, i ako povedemo, nema autobusa, nego nastavak juriša u talasima.

Logika

pre 1 godinu

Ko ide dalje ako se desi sledeci scenario?
Monako - Zvezda 2:3
Trabzon - Ferencvaroš 1:0
(milan_zmn, 28. oktobar 2022 09:48)

Sledeci parametar koji ne ukljucuje medjusobne duele i btoj golova je broj golova u gostima. Trenutno Trabzon 4, a Zvezda 2. Sa tim rezultatima bi Zvezda imala 5 i prosla dalje.

Gazda Spasoje

pre 1 godinu

A ako obe utakmice zavrse 0:0 ili 1:1 itd sta onda?
(Daka, 28. oktobar 2022 09:20)

Ostajemo poslednji.
Sa Trabzonom imamo identiča međusobni skor i gol razliku, ali su dali dva gola više od nas.

Samo kažem

pre 1 godinu

99% zvezda ispada iz evrope. Ali opet ima taj 1% šanse. Niko nije nadigrao Bog zna šta zvezdu ove god. Videćemo, imamo pravo da se nadamo…

srle

pre 1 godinu

Realno, obe grupe su veoma jake i nezgodne za naše klubove, nisu imali sreće na žrebu. I nakon svega, u poslednjem kolu grupne faze, Crvena zvezda i Partizan imaju sve u svojim rukama. Crvena zvezda pobedom, obezbediće bar Ligu konferencija, a Partizanu igra i nerešeno za prolaz. Da je neko ovo ponudio krajem avgusta, svi bi oberučke prihvatili.

mirko

pre 1 godinu

Nisu nasi klubovi dorasli ni jednom evropskom takmicenju. Ono sto su juce prikazali zvezdini i partizanovi navijaci je na nivou nase zinske lige. Samo zaslepljeni navijaci i novinari mogu da pricaju i pisu o njihovim "uspesima" !

deda

pre 1 godinu

Bogami tesko... Turci najverovatnije deru Madjare, a mi realno ovako pogubljeni da i nereseno izvucemo... Isuvise smo kikseva napravili...Neprestano tumbanje tima, nikako da se ustali startna postava na godinu dve sa realnim pojacanjima... sve neke kombinacije, koliko samo igraca prodje kroz tim bez ikakvog ucinka, sve samo pranje para...bzvz

Evropejac

pre 1 godinu

A šta ako mi i Trabzon odigramo nerešeno ili izgubimo istom razlikom? Ko onda ide u LK sa istim međusobnim skorom i istom gol-razlikom? Jel broj datih golova onda odlučuje? Niste objasnili sve moguće opcije!

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Kakve kalkulacije. I mala deca znaju da ce Trabzon da pobedi Ferencvaroš a Monako Zvezdu. Jedino ako se Terza otvori pa napravi neki dil sa Monaćanima.
(fenomen, 28. oktobar 2022 09:32)

Jedino ako Monaćani kažu Monežanima da Monakanci puste Zvezdu :)

Zvezda

pre 1 godinu

Sumnjam da Zvezda moze da igra prolece. Sumnjam da Zvezda moze da pobedi Monako i sumnjam da madjari mogu da pobede turke. Sve u svemu lose. promenis trenera koji je imao uspeh. Zvezda se muci i igra lose. Neke pobede na srecu. Trebalo je da posle Makabija puste Dekija da prenoci a ne na prvu loptu da prihvate njegovu ostavku. Ovaj Miloje nije trener za Zvezdu. Bilo je gresaka i u kupovini igraca. Ali kako je tako je. I Barsa i Juve ne idu dalje u LS. Za sledecu sezonu treba dovesti boljeg trenera i potpuno renovirati tim. Osloniti se i na mladje nase igrace. Odbrana nam skripi

zozonpb

pre 1 godinu

S obzirom da je Ferenc svakako prvi, neće imati nikakav motiv u Turskoj, te je pobeda Trabzona izvesna. Znači, jedina šansa je pobeda u Monaku za Ligu konferencije, što će biti jako teško, jer Monako pobedom nastavlja u Ligi Evrope.

Dalila

pre 1 godinu

Ono sto je najrealnije to ce se i desiti. Madjari Turci igraju X i zadovoljni i jedni i drugi. Monako odvaljuje Zvezdu tamo i to je sva prica. Zvezda poslednja :(

.

pre 1 godinu

Sve tacno i jasno osim poslednje rečenice. Zvezda i sa porazom moze do evropskog proleca ukoliko Trabzon izgubi ubedljivije od Zvezde! :)

Slavisa V.

pre 1 godinu

Posle dugog vremena konacno jedna potpuno tacna kalkulacija valjda zato sto i nema mnogo opcija. Ukoliko Slovacko i Keln danas odigraju nereseno tek ce tu biti kalkulacija. Moze se desiti da i prvi i poslednji imaju po 8 bodova!

realan zvezdas

pre 1 godinu

Odigrali su sve utakmice kući korektno.,i imali taj nesrećni poraz od Monaka. Jedino su loše odigrali u Turskoj, ali je i Trabzon bas jak tim,po meni i najbolji u ovoj našoj grupi.
Nama bas nedostaje zadnji vezni igrač, i to je najveća mana ovog tima. Neko ko je i fizički i trkacki jak.
A i ako ispadnemo, trebalo bi da se reše starijih igraca(Ben, Sanogo, Kulibali, Rodic...) i da krene ubacivanje mladjih(Stanković,Nikolić, Lekovic, Mijatović, Radulovic..) i njihovo uigravanje za sl. sezonu.
Milojević je u ovih par zadnjih utakmica, gde se igralo pod pritiskom rezultata pokazao da zaslužuje šansu i sledeće sezone.

Блах блах

pre 1 godinu

Штера што је Ференцварош изједначио. Могло се лако десити да сва четири тима имају по 9 бодова и да Звезда чак буде прва. Овако ће бити тешко за пролаз јер Мађарима победа не треба, а и лоше играју у гостима.

kralj

pre 1 godinu

Bard Ziva@
Ne bih se slozio,nisu oni mocne ekipe koje svake godine igraju LS,to takmicenje mozda ne interesuje Pariz ili Real ili Bajern i mozda jos par ekipa,ove ostale itekako interesuje i LE i LK,pusti te price igraju sa trecim timom i osmom postavom,decom,ne voli niko da gubi,mozda samo ostave jednog dva igraca koji su roviti a njima je svaki mec u njihovoj ligi jako bitan.Postoji samo mogucnost da ekipe koje su mnogo jake pomisle da bez problema mogu da dobiju ekipe kao sto su Zvez.i Part.pa ostave na klupi pet,sest standardnih,ali videli smo da polome zube po neki put.

Slobo

pre 1 godinu

U poredjenu sa nekadasnjim kupovima koji su se ranije igrali u Evropi,(KES KPK UEFA kup) liga konferencija podseca na SE Kup ili Srednje-evropski sa kojim smo se sprdali u to vreme. A taj SE kup je pocetkom 70-tih osvojio Celik iz Zenice a kasnije i Partizan, mozda i jos neki nas klub ali se ne secam.

Стара школа

pre 1 godinu

Звезда и даље игра озбиљан европски фудбал, побеђује далеко скупље екипе. Било би лепо да прођемо даље, а ја сам убеђен у победу.

Zuja

pre 1 godinu

Turke i Francuze ovo takmičenje ne zanima, imaju dovoljno problema u domaćoj ligi, tako da velike šanse dajem zvezdi za prolazak dalje.
(Bard Živa, 28. oktobar 2022 08:48)

Napisana glupost. Znaci njih ne interesuje novac? Pobeda dnosi 900 hiljada evra a remi upola manje. sa tim novcem se pokrije deo troskova

sima

pre 1 godinu

Turke i Francuze ovo takmičenje ne zanima, imaju dovoljno problema u domaćoj ligi, tako da velike šanse dajem zvezdi za prolazak dalje.
(Bard Živa, 28. oktobar 2022 08:48)
Zbog toga i igraju sa drugim timom

fenomen

pre 1 godinu

Kakve kalkulacije. I mala deca znaju da ce Trabzon da pobedi Ferencvaroš a Monako Zvezdu. Jedino ako se Terza otvori pa napravi neki dil sa Monaćanima.

Tex Willer

pre 1 godinu

Realno u gostima protiv Trabzona i Mađara zasluženi porazi kao što su i dve pobede kući protiv istih protivnika. Nezaslužen poraz protiv Monaka
kući nas je doveo u ovakvu situaciju tako da teško da ćemo videti na proleće čak i u Ligu Konferencije.Šta je tu je.Idemo dalje.

u magnovenju

pre 1 godinu

šteta što Monako ne pobedi sinoć, bilo bi to ludo poslednje kolo gde bi postojala mogućnost da sva 4 tima završe sa po 9bodova.

Jesi ti malopre zvao?

pre 1 godinu

Ja ne znam kako je ovaj Ferencvaros ubedljivo prvi i kako je razbijao sve redom. Nas su jedva tamo dobili uz nevidjenu srecu a u BG demolirani. Imam osecaj da ce ih Trabzon razvaliti u zadnjem kolu.

Neo@

pre 1 godinu

Turci nemaju šanse da izgube, videlo se i sinoć da grizu u ovom takmičenju, a igraju pred svojim navijačima pride.
Ali nisam siguran koliko se Francuzima ovo igra, posebno ako mogu završiti i u LK. Prema tome, Zvezda ima šansu da barem završi u LK, što je po meni za nju i bolje. Jer na proleće bi joj se u 1/16 LE pala Barsa, Atletiko ili Sevilja i tu bi bio kraj. Dok u LK može dogurati i dalje, što bi bilo za navijače pun pogodak.

Aleksej

pre 1 godinu

Ako ne mozemo pobediti tim koji je 7. u Francuskom prvenstvu( mi se smejemo tom prvenstvu kao samo Psg ostali nista posebno) onda i ne treba da igramo prolece u Evropi. Nasem prvenstvu i kupu se posvetiti uzeti tu duplu krunu trecu zaredom( istorijski uspeh) i praviti tim za Ls( ali ne kao sad da pravimo tim, nego stvarno( mislim na Terzu i Mrklelu). Sportski pozdrav.

Zoran

pre 1 godinu

Nikako mi nije jasno zasto Zvezda sinoc nije ni pokusala da postigne jos jedan gol. Deluje da je Milojevicu bilo bitno samo da "ostane u igri do poslednjeg kola", a ne da stvarno nesto napravi.

Stega

pre 1 godinu

Jedne navijace mediji ne mogu da nahvale, drugima se mutira ton sta god njihov klub igra, pitanje koji li su tu pogodni navijaci?
Interesantno je konstatovati da vise neke navijace policija ne hapsi čak ni za baklje paljene najnormalnije po istoku i zapadu.

Boris Banović

pre 1 godinu

Budimo realni, Zvezda je pružila maximum, a to nije dovoljno za proleće u Evropi, ni LE ni LK. Naravno, teoretski šanse postoje, a "nada umire poslednja". Fokusirati se na prvenstvo, očuvati razliku u odnosu na pratioce na tabeli, uz napomenu da Partizan ima šanse da se plasira u sledeću fazu LK i imaće dodatne utakmice i pritisak !

To je to

pre 1 godinu

Ono što mene raduje pred meč sa Monakom je činjenica da će Zvezda morati da igra fudbal.Znači nema kalkulacije,pipave igre i destrukcije.Napad i agresija od početka,pa kako bude.

Блах блах

pre 1 godinu

Штера што је Ференцварош изједначио. Могло се лако десити да сва четири тима имају по 9 бодова и да Звезда чак буде прва. Овако ће бити тешко за пролаз јер Мађарима победа не треба, а и лоше играју у гостима.

chupavi

pre 1 godinu

Jasno je da Zvezda porazom u Monte Karlu gubi svaku šansu za evropskim prolećem.


Ovo nije tacno, jer bi u slucaju poraza Zvezde i Trabzona u zadnjem kolu, Zvezda prosla dalje ako izgubi sa manjom razlikom. Ali sve to je malo verovatno...

Lord

pre 1 godinu

Znaci truba i u slucaju pobjede.
Madjari prvi, izgubice sigurno sa 2,3 razlike, a cz ako i dobije dobice minimalno.
Mada je najrealnije da se vratimo u premijer ligu.

Bard Živa

pre 1 godinu

Turke i Francuze ovo takmičenje ne zanima, imaju dovoljno problema u domaćoj ligi, tako da velike šanse dajem zvezdi za prolazak dalje.

Bard Živa

pre 1 godinu

Turke i Francuze ovo takmičenje ne zanima, imaju dovoljno problema u domaćoj ligi, tako da velike šanse dajem zvezdi za prolazak dalje.

GiGi

pre 1 godinu

Mislim da postoji još jedan scenario, a to je da i Zvezda i Trabzon izgube, ali da Zvezda izgubi sa manjom gol razlikom. Na primer:
Monako : Zvezda - bude 1 : 0 ili 2 : 1.
Trabzon : Ferencvaros - bude 0 : 2,
U tom slučaju Zvezda ide u Ligu Konferencija, zbog bolje gol razlike u odnosu na Trabzon.

GiGi

pre 1 godinu

Mislim da postoji još jedan scenario, a to je da i Zvezda i Trabzon izgube, ali da Zvezda izgubi sa manjom gol razlikom. Na primer:
Monako : Zvezda - bude 1 : 0 ili 2 : 1.
Trabzon : Ferencvaros - bude 0 : 2,
U tom slučaju Zvezda ide u Ligu Konferencija, zbog bolje gol razlike u odnosu na Trabzon.

chupavi

pre 1 godinu

Jasno je da Zvezda porazom u Monte Karlu gubi svaku šansu za evropskim prolećem.


Ovo nije tacno, jer bi u slucaju poraza Zvezde i Trabzona u zadnjem kolu, Zvezda prosla dalje ako izgubi sa manjom razlikom. Ali sve to je malo verovatno...

To je to

pre 1 godinu

Ono što mene raduje pred meč sa Monakom je činjenica da će Zvezda morati da igra fudbal.Znači nema kalkulacije,pipave igre i destrukcije.Napad i agresija od početka,pa kako bude.

Lord

pre 1 godinu

Znaci truba i u slucaju pobjede.
Madjari prvi, izgubice sigurno sa 2,3 razlike, a cz ako i dobije dobice minimalno.
Mada je najrealnije da se vratimo u premijer ligu.

Aleksej

pre 1 godinu

Ako ne mozemo pobediti tim koji je 7. u Francuskom prvenstvu( mi se smejemo tom prvenstvu kao samo Psg ostali nista posebno) onda i ne treba da igramo prolece u Evropi. Nasem prvenstvu i kupu se posvetiti uzeti tu duplu krunu trecu zaredom( istorijski uspeh) i praviti tim za Ls( ali ne kao sad da pravimo tim, nego stvarno( mislim na Terzu i Mrklelu). Sportski pozdrav.

Блах блах

pre 1 godinu

Штера што је Ференцварош изједначио. Могло се лако десити да сва четири тима имају по 9 бодова и да Звезда чак буде прва. Овако ће бити тешко за пролаз јер Мађарима победа не треба, а и лоше играју у гостима.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Kakve kalkulacije. I mala deca znaju da ce Trabzon da pobedi Ferencvaroš a Monako Zvezdu. Jedino ako se Terza otvori pa napravi neki dil sa Monaćanima.
(fenomen, 28. oktobar 2022 09:32)

Jedino ako Monaćani kažu Monežanima da Monakanci puste Zvezdu :)

Vrg

pre 1 godinu

Ono što mene raduje pred meč sa Monakom je činjenica da će Zvezda morati da igra fudbal.Znači nema kalkulacije,pipave igre i destrukcije.Napad i agresija od početka,pa kako bude.
(To je to, 28. oktobar 2022 09:19)

To ti MISLIS da ce Zvezda morati da igra fudbal. Znajcui nase klubove, krece se oprezno, jer ako primis gol tesko ces napraviti preokret, i tako taj oprez traje 85 minuta i onda krecu duge lopte iz odbrane dok sudija ne svira kraj, pa posle utakmcie genericka izjava: "dali smo sve od sebe, ali nismo imali srece" + "domace prvenstvo je najvaznije".

Severnjača

pre 1 godinu

Bez Dragovića i Sanoga, teško! Kiksevi Pavkova, Kange i Borjana protiv Makabija i Srnića protiv Monaka su previše za ovu evro-sezonu! Ništa strašno ako ispadnemo, treba bez pritiska, borbeno i napadački, da se odigra u Francuskoj! Odbraniti titulu i obezbediti LŠ, to je glavni cilj ove sezone!

Tex Willer

pre 1 godinu

Realno u gostima protiv Trabzona i Mađara zasluženi porazi kao što su i dve pobede kući protiv istih protivnika. Nezaslužen poraz protiv Monaka
kući nas je doveo u ovakvu situaciju tako da teško da ćemo videti na proleće čak i u Ligu Konferencije.Šta je tu je.Idemo dalje.

Slobo

pre 1 godinu

Gobeljic igra dve godine uzas blagi i pocinje svaku utakmicu. Gobeljic odigra dve utakmice zivota protiv Ferencvarosa i Spartaka i prebace ga na klupu

Zuja

pre 1 godinu

Turke i Francuze ovo takmičenje ne zanima, imaju dovoljno problema u domaćoj ligi, tako da velike šanse dajem zvezdi za prolazak dalje.
(Bard Živa, 28. oktobar 2022 08:48)

Napisana glupost. Znaci njih ne interesuje novac? Pobeda dnosi 900 hiljada evra a remi upola manje. sa tim novcem se pokrije deo troskova

Blaki

pre 1 godinu

Samo je trebalo da se pobedi Trabzon sa dva gola razlike onda bi imali bolji medjusobni skor i sa pobedom u monaco bili bi drugi bez obzira kolko Trabzon pobedi pošto se gleda medjusobni skor kod isti broj bodova

zozonpb

pre 1 godinu

S obzirom da je Ferenc svakako prvi, neće imati nikakav motiv u Turskoj, te je pobeda Trabzona izvesna. Znači, jedina šansa je pobeda u Monaku za Ligu konferencije, što će biti jako teško, jer Monako pobedom nastavlja u Ligi Evrope.

Ausidius

pre 1 godinu

Kaze sinoc komentator u toku utakmice kako Zvezdi odgovara 1-1 Ferencvarosa i Monaka hahah, pa da je ostalo 0-1, Zvezda bi mogla čak i do prvog mesta u grupi ako pobedi Monako, a Trabzon pobedi mininalno Ferencvaros

Andrea Djani

pre 1 godinu

Zvezda ce u sledecem kolu zavrsiti svoju evropricu i to je svima jasno . Naravno treba se vratiti na Makabi i vodjstvo 2 1 na gostovanju u prvoj utakmici na poluvremenu . To je kljucna utakmica , a sve posle je samo neizbezan sled dogadjaja . Ne vredi , sa ovim rukovodstvom ovo je maksimum i dalje se od ovog ne moze .

Hahahahahaha

pre 1 godinu

Kako to da tim koji je projektovan da igra ligu sampiona cak se i jednog momenta poredio sa Realom iz Madrida raduje igri u nekoj ligi Evrope ili ligi konferencije,zar nije malo ponizavajuce?
(Zoran LFC, 28. oktobar 2022 11:34)

Za poredjenje s Realom lazes. Sto se LS tice , falilo je malo srece protiv Makabija. Ali pošto smo je imali i previse u prethodnom periodu ne treba ocajavati. Standardni smo ucesnik grupnih takmičenja i to je za sada vise nego dosta. Ponizavajuce jenigrati isto takmičenje kao i Partizan. Tu se slazem s tobom. Liga Evrope bi bila mera , ali ove godine je ovde kraj

u magnovenju

pre 1 godinu

šteta što Monako ne pobedi sinoć, bilo bi to ludo poslednje kolo gde bi postojala mogućnost da sva 4 tima završe sa po 9bodova.

Блах блах

pre 1 godinu

Штера што је Ференцварош изједначио. Могло се лако десити да сва четири тима имају по 9 бодова и да Звезда чак буде прва. Овако ће бити тешко за пролаз јер Мађарима победа не треба, а и лоше играју у гостима.

kralj

pre 1 godinu

Bard Ziva@
Ne bih se slozio,nisu oni mocne ekipe koje svake godine igraju LS,to takmicenje mozda ne interesuje Pariz ili Real ili Bajern i mozda jos par ekipa,ove ostale itekako interesuje i LE i LK,pusti te price igraju sa trecim timom i osmom postavom,decom,ne voli niko da gubi,mozda samo ostave jednog dva igraca koji su roviti a njima je svaki mec u njihovoj ligi jako bitan.Postoji samo mogucnost da ekipe koje su mnogo jake pomisle da bez problema mogu da dobiju ekipe kao sto su Zvez.i Part.pa ostave na klupi pet,sest standardnih,ali videli smo da polome zube po neki put.

Slobo

pre 1 godinu

U poredjenu sa nekadasnjim kupovima koji su se ranije igrali u Evropi,(KES KPK UEFA kup) liga konferencija podseca na SE Kup ili Srednje-evropski sa kojim smo se sprdali u to vreme. A taj SE kup je pocetkom 70-tih osvojio Celik iz Zenice a kasnije i Partizan, mozda i jos neki nas klub ali se ne secam.

realan zvezdas

pre 1 godinu

Odigrali su sve utakmice kući korektno.,i imali taj nesrećni poraz od Monaka. Jedino su loše odigrali u Turskoj, ali je i Trabzon bas jak tim,po meni i najbolji u ovoj našoj grupi.
Nama bas nedostaje zadnji vezni igrač, i to je najveća mana ovog tima. Neko ko je i fizički i trkacki jak.
A i ako ispadnemo, trebalo bi da se reše starijih igraca(Ben, Sanogo, Kulibali, Rodic...) i da krene ubacivanje mladjih(Stanković,Nikolić, Lekovic, Mijatović, Radulovic..) i njihovo uigravanje za sl. sezonu.
Milojević je u ovih par zadnjih utakmica, gde se igralo pod pritiskom rezultata pokazao da zaslužuje šansu i sledeće sezone.

Samo kažem

pre 1 godinu

99% zvezda ispada iz evrope. Ali opet ima taj 1% šanse. Niko nije nadigrao Bog zna šta zvezdu ove god. Videćemo, imamo pravo da se nadamo…

deda

pre 1 godinu

Bogami tesko... Turci najverovatnije deru Madjare, a mi realno ovako pogubljeni da i nereseno izvucemo... Isuvise smo kikseva napravili...Neprestano tumbanje tima, nikako da se ustali startna postava na godinu dve sa realnim pojacanjima... sve neke kombinacije, koliko samo igraca prodje kroz tim bez ikakvog ucinka, sve samo pranje para...bzvz

Nowitzki

pre 1 godinu

Трабзон побјеђује сигурно, видјећемо шта ће бити са нама. И лига конференција би била пуна капа.

Torrente

pre 1 godinu

Ko ide dalje ako se desi sledeci scenario?
Monako - Zvezda 2:3
Trabzon - Ferencvaroš 1:0
(milan_zmn, 28. oktobar 2022 09:48)

Gledalo bi se ko j dao više golova u gostima. Trabzon je dao 4, a Zvzda bi sa tih tri gola došla na 5.

Dakle, i ako povedemo, nema autobusa, nego nastavak juriša u talasima.

Pa da

pre 1 godinu

Ovde neki pisu da se u slucaju jednakog medjusobnog duela gleda broj datih golova u gostima (!?) Nikad cuo. Valjda se tada prvo gleda gol razlika. A ako je i ona ista, onda ukupan broj datih golova (dakle, ukupan, a ne u gostima)

Jesi ti malopre zvao?

pre 1 godinu

Ja ne znam kako je ovaj Ferencvaros ubedljivo prvi i kako je razbijao sve redom. Nas su jedva tamo dobili uz nevidjenu srecu a u BG demolirani. Imam osecaj da ce ih Trabzon razvaliti u zadnjem kolu.

Zoran

pre 1 godinu

Nikako mi nije jasno zasto Zvezda sinoc nije ni pokusala da postigne jos jedan gol. Deluje da je Milojevicu bilo bitno samo da "ostane u igri do poslednjeg kola", a ne da stvarno nesto napravi.

Logika

pre 1 godinu

Ko ide dalje ako se desi sledeci scenario?
Monako - Zvezda 2:3
Trabzon - Ferencvaroš 1:0
(milan_zmn, 28. oktobar 2022 09:48)

Sledeci parametar koji ne ukljucuje medjusobne duele i btoj golova je broj golova u gostima. Trenutno Trabzon 4, a Zvezda 2. Sa tim rezultatima bi Zvezda imala 5 i prosla dalje.

Стара школа

pre 1 godinu

Звезда и даље игра озбиљан европски фудбал, побеђује далеко скупље екипе. Било би лепо да прођемо даље, а ја сам убеђен у победу.

Јабучило

pre 1 godinu

Одиграће Мађари и Турци нерешено. Одговара им. Турцима нешто мање, јер ће испасти ако добијете. Мада нисам сигуран имате ли снаге за победу у гостима. Видећемо.

Neo@

pre 1 godinu

Turci nemaju šanse da izgube, videlo se i sinoć da grizu u ovom takmičenju, a igraju pred svojim navijačima pride.
Ali nisam siguran koliko se Francuzima ovo igra, posebno ako mogu završiti i u LK. Prema tome, Zvezda ima šansu da barem završi u LK, što je po meni za nju i bolje. Jer na proleće bi joj se u 1/16 LE pala Barsa, Atletiko ili Sevilja i tu bi bio kraj. Dok u LK može dogurati i dalje, što bi bilo za navijače pun pogodak.

Torrente

pre 1 godinu

Logika
Torrente

Pratim fudbal 40 godina, nikad nisam cuo da se u grupnoj fazi gleda broj datih golova u gostima (!?)

Lepo je objasnjeno, ako je broj bodova isti, gleda se prvo medjusobni duel, a posto su Zvezda i Trabzon tu potpuno izjednaceni, sledeci parametar je gol razlika. Ako i gol razlika bude ista, gledace se ko je dao vise golova, i to ukupno, a ne u gostima.
(Poduka, 28. oktobar 2022 10:57)

Odgovarali smo čoveku koji je pitao šta ako bude 1:0 za Trabzon i 3:2 za Zvezdu. Onda bi oba tima imala iti međusobni skor i 11:9 gol razliku.

Sledeći parametatar bi bio više golova u gostima.

...pa broj ukupnih pobeda u grupi...pa broj ukupnih pobeda na strani..pa fer plej...pa UEFA koeficijent.

Dalila

pre 1 godinu

Ono sto je najrealnije to ce se i desiti. Madjari Turci igraju X i zadovoljni i jedni i drugi. Monako odvaljuje Zvezdu tamo i to je sva prica. Zvezda poslednja :(

Slavisa V.

pre 1 godinu

Posle dugog vremena konacno jedna potpuno tacna kalkulacija valjda zato sto i nema mnogo opcija. Ukoliko Slovacko i Keln danas odigraju nereseno tek ce tu biti kalkulacija. Moze se desiti da i prvi i poslednji imaju po 8 bodova!

Zoran LFC

pre 1 godinu

Kako to da tim koji je projektovan da igra ligu sampiona cak se i jednog momenta poredio sa Realom iz Madrida raduje igri u nekoj ligi Evrope ili ligi konferencije,zar nije malo ponizavajuce?

Pera Magic Mitic

pre 1 godinu

E, sad Miloje se ugledaj na Piksija. Napadacki otovreno, visok presing. Ne treba nam 2 spica za to (a i nemamo ih), ali sa toliko veznih sa ofanzivnim karakteristikama mozemo da napadnemo. I onda ti je oprosteno sto igramo ovako letargican fudbal ove jeseni.

Bard Živa

pre 1 godinu

Turke i Francuze ovo takmičenje ne zanima, imaju dovoljno problema u domaćoj ligi, tako da velike šanse dajem zvezdi za prolazak dalje.

Gazda Spasoje

pre 1 godinu

A ako obe utakmice zavrse 0:0 ili 1:1 itd sta onda?
(Daka, 28. oktobar 2022 09:20)

Ostajemo poslednji.
Sa Trabzonom imamo identiča međusobni skor i gol razliku, ali su dali dva gola više od nas.

Boris Banović

pre 1 godinu

Budimo realni, Zvezda je pružila maximum, a to nije dovoljno za proleće u Evropi, ni LE ni LK. Naravno, teoretski šanse postoje, a "nada umire poslednja". Fokusirati se na prvenstvo, očuvati razliku u odnosu na pratioce na tabeli, uz napomenu da Partizan ima šanse da se plasira u sledeću fazu LK i imaće dodatne utakmice i pritisak !

srle

pre 1 godinu

Realno, obe grupe su veoma jake i nezgodne za naše klubove, nisu imali sreće na žrebu. I nakon svega, u poslednjem kolu grupne faze, Crvena zvezda i Partizan imaju sve u svojim rukama. Crvena zvezda pobedom, obezbediće bar Ligu konferencija, a Partizanu igra i nerešeno za prolaz. Da je neko ovo ponudio krajem avgusta, svi bi oberučke prihvatili.

bojan

pre 1 godinu

Ferencvaroš ide sa drugom ekipom jel su i matematički osigurali prvo mesto. Dakle Trabzon pobedjuje ubedljivo. A na Zvezdi je da pobedi i da nastavi Ligu Konferncija jel za više nisu pogotovo ko sve igra u LE

Bard Živa

pre 1 godinu

Turke i Francuze ovo takmičenje ne zanima, imaju dovoljno problema u domaćoj ligi, tako da velike šanse dajem zvezdi za prolazak dalje.

.

pre 1 godinu

Sve tacno i jasno osim poslednje rečenice. Zvezda i sa porazom moze do evropskog proleca ukoliko Trabzon izgubi ubedljivije od Zvezde! :)

fenomen

pre 1 godinu

Kakve kalkulacije. I mala deca znaju da ce Trabzon da pobedi Ferencvaroš a Monako Zvezdu. Jedino ako se Terza otvori pa napravi neki dil sa Monaćanima.

hypatija - uprava napolje

pre 1 godinu

Kada pogledam ovu euro tabelu vidim da je moja Crvena Zvezda poslednja na njoj. To nikako nije dobro i potpuna je budalaština raspravljati o bilo čemu drugom osim o proterivanju nesposobne uprave .
Uprava napolje !!!

Flora od Šamroka

pre 1 godinu

Skoro 100 komentara, od toga polovina da nije dovoljna minimalna pobeda već se juri gol razlika.

Zvezdi je minimalna pobeda dovoljna za proleće u Evropi, bez obzira na rezultat u drugoj utakmici, jer je u tom slučaju sigurno treća u grupi i ide dalje u LK. Tako igrači i trener treba da se postave ako imaju bar malo mozga. Kalkulacije da li je ta minimalna pobeda dovoljna za LE ili "samo" za LK treba potpuno da izbace iz glave. Vidim da komšije nisu gadljive na proleće u LK, zašto bismo bili mi, pogotovo posle naših slabih igara u poslednje vreme.

Dakle - igraj na pobedu bilo kojim rezultatom i ideš dalje.

mirko

pre 1 godinu

Nisu nasi klubovi dorasli ni jednom evropskom takmicenju. Ono sto su juce prikazali zvezdini i partizanovi navijaci je na nivou nase zinske lige. Samo zaslepljeni navijaci i novinari mogu da pricaju i pisu o njihovim "uspesima" !

sima

pre 1 godinu

Turke i Francuze ovo takmičenje ne zanima, imaju dovoljno problema u domaćoj ligi, tako da velike šanse dajem zvezdi za prolazak dalje.
(Bard Živa, 28. oktobar 2022 08:48)
Zbog toga i igraju sa drugim timom

Zvezda

pre 1 godinu

Sumnjam da Zvezda moze da igra prolece. Sumnjam da Zvezda moze da pobedi Monako i sumnjam da madjari mogu da pobede turke. Sve u svemu lose. promenis trenera koji je imao uspeh. Zvezda se muci i igra lose. Neke pobede na srecu. Trebalo je da posle Makabija puste Dekija da prenoci a ne na prvu loptu da prihvate njegovu ostavku. Ovaj Miloje nije trener za Zvezdu. Bilo je gresaka i u kupovini igraca. Ali kako je tako je. I Barsa i Juve ne idu dalje u LS. Za sledecu sezonu treba dovesti boljeg trenera i potpuno renovirati tim. Osloniti se i na mladje nase igrace. Odbrana nam skripi

2CRAZY

pre 1 godinu

Steta, od svih grupa - samo u nasoj grupi poslednji ima 6 bodova i cak i sa 7 postoji mogucnost da ne igramo ni ligu konferencija.
(banjaluka, 28. oktobar 2022 08:50)

Šta će to vama, to vi zovete cipiripi kup...

Stega

pre 1 godinu

Jedne navijace mediji ne mogu da nahvale, drugima se mutira ton sta god njihov klub igra, pitanje koji li su tu pogodni navijaci?
Interesantno je konstatovati da vise neke navijace policija ne hapsi čak ni za baklje paljene najnormalnije po istoku i zapadu.

Amin

pre 1 godinu

Zvezda da pobedi Monako? Ma Ajte molim vas. To ne biva.
(Professionalni sakupljač samoniklih opalih oraha, 28. oktobar 2022 19:00)

A da pobedi Liverpul?

Aluvial

pre 1 godinu

Jako bitni bodovi su bili prosuti kod kuce protiv Monaka. Sada zato mora Zvezda da se vadi kod njih u gostima. To je bila prva utakmica odmah posle Stankovicevog odlaska , i ispadanja u plej ofu LS dakle bilo je trzavica, realno je da Zvezda tamo odigra nereseno ili minimalno pobedi, na kraju krajeva i Liga Konferencija je sasvim pristojno takmicenje, s tim sto treba reci da ni Zvezda ni Partizan uopste nemaju mali budzet, i realno po budzetima gledano oni bi mogli da ostavaruju i nesto bolje rezultate, ne drasticno bolje, ali malo bolje svakako da.

To je to

pre 1 godinu

@ vrg. Eto ti si prorok,ako bude kako ti kažeš,ja ću se izviniti zbog mog pogrešnog mišljenja.Ako Zvezda odigra napadačku,mušku utakmicu nemoj da se zavučeš u rupu i priznaj da si šarlatan a ne prorok.

Evropejac

pre 1 godinu

A šta ako mi i Trabzon odigramo nerešeno ili izgubimo istom razlikom? Ko onda ide u LK sa istim međusobnim skorom i istom gol-razlikom? Jel broj datih golova onda odlučuje? Niste objasnili sve moguće opcije!

djokix miodrag

pre 1 godinu

LEPE SU RACUNICE ALI NEMA OD TOGA NISTA A I KOLIKO JUE ZVEZDA POKAZALA NI NE ZASLUZUJE DA IDE DALJE TAKO DA STO RECE NEKO DOLE NECE ONA NIGDE

CenzuraJede*ovna

pre 1 godinu

Šta-bi-bilo-kad-bi-bilo je fantaziranje za detinjaste i nedozrele...
Zvezda je definitivno ispala, jer po svim objektivnim merilima, nema ni male šanse da pobedi Monako.
Kombinatorika, po kojoj bi nešto bilo moguće ako neko drugi uradi nešto što je isto tako nemoguće kao pobeda Zvezde nad Monakom, spada u domen nenaučne fantastike.

Evropejac

pre 1 godinu

A šta ako mi i Trabzon odigramo nerešeno ili izgubimo istom razlikom? Ko onda ide u LK sa istim međusobnim skorom i istom gol-razlikom? Jel broj datih golova onda odlučuje? Niste objasnili sve moguće opcije!

Bard Živa

pre 1 godinu

Turke i Francuze ovo takmičenje ne zanima, imaju dovoljno problema u domaćoj ligi, tako da velike šanse dajem zvezdi za prolazak dalje.

Bard Živa

pre 1 godinu

Turke i Francuze ovo takmičenje ne zanima, imaju dovoljno problema u domaćoj ligi, tako da velike šanse dajem zvezdi za prolazak dalje.

Zoran LFC

pre 1 godinu

Kako to da tim koji je projektovan da igra ligu sampiona cak se i jednog momenta poredio sa Realom iz Madrida raduje igri u nekoj ligi Evrope ili ligi konferencije,zar nije malo ponizavajuce?

Lord

pre 1 godinu

Znaci truba i u slucaju pobjede.
Madjari prvi, izgubice sigurno sa 2,3 razlike, a cz ako i dobije dobice minimalno.
Mada je najrealnije da se vratimo u premijer ligu.

Dalila

pre 1 godinu

Ono sto je najrealnije to ce se i desiti. Madjari Turci igraju X i zadovoljni i jedni i drugi. Monako odvaljuje Zvezdu tamo i to je sva prica. Zvezda poslednja :(

fenomen

pre 1 godinu

Kakve kalkulacije. I mala deca znaju da ce Trabzon da pobedi Ferencvaroš a Monako Zvezdu. Jedino ako se Terza otvori pa napravi neki dil sa Monaćanima.

GiGi

pre 1 godinu

Mislim da postoji još jedan scenario, a to je da i Zvezda i Trabzon izgube, ali da Zvezda izgubi sa manjom gol razlikom. Na primer:
Monako : Zvezda - bude 1 : 0 ili 2 : 1.
Trabzon : Ferencvaros - bude 0 : 2,
U tom slučaju Zvezda ide u Ligu Konferencija, zbog bolje gol razlike u odnosu na Trabzon.

Stega

pre 1 godinu

Jedne navijace mediji ne mogu da nahvale, drugima se mutira ton sta god njihov klub igra, pitanje koji li su tu pogodni navijaci?
Interesantno je konstatovati da vise neke navijace policija ne hapsi čak ni za baklje paljene najnormalnije po istoku i zapadu.

Slobo

pre 1 godinu

U poredjenu sa nekadasnjim kupovima koji su se ranije igrali u Evropi,(KES KPK UEFA kup) liga konferencija podseca na SE Kup ili Srednje-evropski sa kojim smo se sprdali u to vreme. A taj SE kup je pocetkom 70-tih osvojio Celik iz Zenice a kasnije i Partizan, mozda i jos neki nas klub ali se ne secam.

Aleksej

pre 1 godinu

Ako ne mozemo pobediti tim koji je 7. u Francuskom prvenstvu( mi se smejemo tom prvenstvu kao samo Psg ostali nista posebno) onda i ne treba da igramo prolece u Evropi. Nasem prvenstvu i kupu se posvetiti uzeti tu duplu krunu trecu zaredom( istorijski uspeh) i praviti tim za Ls( ali ne kao sad da pravimo tim, nego stvarno( mislim na Terzu i Mrklelu). Sportski pozdrav.

mirko

pre 1 godinu

Nisu nasi klubovi dorasli ni jednom evropskom takmicenju. Ono sto su juce prikazali zvezdini i partizanovi navijaci je na nivou nase zinske lige. Samo zaslepljeni navijaci i novinari mogu da pricaju i pisu o njihovim "uspesima" !

bojan

pre 1 godinu

Ferencvaroš ide sa drugom ekipom jel su i matematički osigurali prvo mesto. Dakle Trabzon pobedjuje ubedljivo. A na Zvezdi je da pobedi i da nastavi Ligu Konferncija jel za više nisu pogotovo ko sve igra u LE

Zvezda

pre 1 godinu

Sumnjam da Zvezda moze da igra prolece. Sumnjam da Zvezda moze da pobedi Monako i sumnjam da madjari mogu da pobede turke. Sve u svemu lose. promenis trenera koji je imao uspeh. Zvezda se muci i igra lose. Neke pobede na srecu. Trebalo je da posle Makabija puste Dekija da prenoci a ne na prvu loptu da prihvate njegovu ostavku. Ovaj Miloje nije trener za Zvezdu. Bilo je gresaka i u kupovini igraca. Ali kako je tako je. I Barsa i Juve ne idu dalje u LS. Za sledecu sezonu treba dovesti boljeg trenera i potpuno renovirati tim. Osloniti se i na mladje nase igrace. Odbrana nam skripi

CenzuraJede*ovna

pre 1 godinu

Šta-bi-bilo-kad-bi-bilo je fantaziranje za detinjaste i nedozrele...
Zvezda je definitivno ispala, jer po svim objektivnim merilima, nema ni male šanse da pobedi Monako.
Kombinatorika, po kojoj bi nešto bilo moguće ako neko drugi uradi nešto što je isto tako nemoguće kao pobeda Zvezde nad Monakom, spada u domen nenaučne fantastike.

djokix miodrag

pre 1 godinu

LEPE SU RACUNICE ALI NEMA OD TOGA NISTA A I KOLIKO JUE ZVEZDA POKAZALA NI NE ZASLUZUJE DA IDE DALJE TAKO DA STO RECE NEKO DOLE NECE ONA NIGDE

Boris Banović

pre 1 godinu

Budimo realni, Zvezda je pružila maximum, a to nije dovoljno za proleće u Evropi, ni LE ni LK. Naravno, teoretski šanse postoje, a "nada umire poslednja". Fokusirati se na prvenstvo, očuvati razliku u odnosu na pratioce na tabeli, uz napomenu da Partizan ima šanse da se plasira u sledeću fazu LK i imaće dodatne utakmice i pritisak !

realan zvezdas

pre 1 godinu

Odigrali su sve utakmice kući korektno.,i imali taj nesrećni poraz od Monaka. Jedino su loše odigrali u Turskoj, ali je i Trabzon bas jak tim,po meni i najbolji u ovoj našoj grupi.
Nama bas nedostaje zadnji vezni igrač, i to je najveća mana ovog tima. Neko ko je i fizički i trkacki jak.
A i ako ispadnemo, trebalo bi da se reše starijih igraca(Ben, Sanogo, Kulibali, Rodic...) i da krene ubacivanje mladjih(Stanković,Nikolić, Lekovic, Mijatović, Radulovic..) i njihovo uigravanje za sl. sezonu.
Milojević je u ovih par zadnjih utakmica, gde se igralo pod pritiskom rezultata pokazao da zaslužuje šansu i sledeće sezone.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Zvezda ce u sledecem kolu zavrsiti svoju evropricu i to je svima jasno . Naravno treba se vratiti na Makabi i vodjstvo 2 1 na gostovanju u prvoj utakmici na poluvremenu . To je kljucna utakmica , a sve posle je samo neizbezan sled dogadjaja . Ne vredi , sa ovim rukovodstvom ovo je maksimum i dalje se od ovog ne moze .

Evropejac

pre 1 godinu

A šta ako mi i Trabzon odigramo nerešeno ili izgubimo istom razlikom? Ko onda ide u LK sa istim međusobnim skorom i istom gol-razlikom? Jel broj datih golova onda odlučuje? Niste objasnili sve moguće opcije!

Vrg

pre 1 godinu

Ono što mene raduje pred meč sa Monakom je činjenica da će Zvezda morati da igra fudbal.Znači nema kalkulacije,pipave igre i destrukcije.Napad i agresija od početka,pa kako bude.
(To je to, 28. oktobar 2022 09:19)

To ti MISLIS da ce Zvezda morati da igra fudbal. Znajcui nase klubove, krece se oprezno, jer ako primis gol tesko ces napraviti preokret, i tako taj oprez traje 85 minuta i onda krecu duge lopte iz odbrane dok sudija ne svira kraj, pa posle utakmcie genericka izjava: "dali smo sve od sebe, ali nismo imali srece" + "domace prvenstvo je najvaznije".

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Kakve kalkulacije. I mala deca znaju da ce Trabzon da pobedi Ferencvaroš a Monako Zvezdu. Jedino ako se Terza otvori pa napravi neki dil sa Monaćanima.
(fenomen, 28. oktobar 2022 09:32)

Jedino ako Monaćani kažu Monežanima da Monakanci puste Zvezdu :)

srle

pre 1 godinu

Realno, obe grupe su veoma jake i nezgodne za naše klubove, nisu imali sreće na žrebu. I nakon svega, u poslednjem kolu grupne faze, Crvena zvezda i Partizan imaju sve u svojim rukama. Crvena zvezda pobedom, obezbediće bar Ligu konferencija, a Partizanu igra i nerešeno za prolaz. Da je neko ovo ponudio krajem avgusta, svi bi oberučke prihvatili.

Јабучило

pre 1 godinu

Одиграће Мађари и Турци нерешено. Одговара им. Турцима нешто мање, јер ће испасти ако добијете. Мада нисам сигуран имате ли снаге за победу у гостима. Видећемо.

Nowitzki

pre 1 godinu

Трабзон побјеђује сигурно, видјећемо шта ће бити са нама. И лига конференција би била пуна капа.

Hahahahahaha

pre 1 godinu

Kako to da tim koji je projektovan da igra ligu sampiona cak se i jednog momenta poredio sa Realom iz Madrida raduje igri u nekoj ligi Evrope ili ligi konferencije,zar nije malo ponizavajuce?
(Zoran LFC, 28. oktobar 2022 11:34)

Za poredjenje s Realom lazes. Sto se LS tice , falilo je malo srece protiv Makabija. Ali pošto smo je imali i previse u prethodnom periodu ne treba ocajavati. Standardni smo ucesnik grupnih takmičenja i to je za sada vise nego dosta. Ponizavajuce jenigrati isto takmičenje kao i Partizan. Tu se slazem s tobom. Liga Evrope bi bila mera , ali ove godine je ovde kraj

Evropejac

pre 1 godinu

A šta ako mi i Trabzon odigramo nerešeno ili izgubimo istom razlikom? Ko onda ide u LK sa istim međusobnim skorom i istom gol-razlikom? Jel broj datih golova onda odlučuje? Niste objasnili sve moguće opcije!

Blaki

pre 1 godinu

Samo je trebalo da se pobedi Trabzon sa dva gola razlike onda bi imali bolji medjusobni skor i sa pobedom u monaco bili bi drugi bez obzira kolko Trabzon pobedi pošto se gleda medjusobni skor kod isti broj bodova

Стара школа

pre 1 godinu

Звезда и даље игра озбиљан европски фудбал, побеђује далеко скупље екипе. Било би лепо да прођемо даље, а ја сам убеђен у победу.

zozonpb

pre 1 godinu

S obzirom da je Ferenc svakako prvi, neće imati nikakav motiv u Turskoj, te je pobeda Trabzona izvesna. Znači, jedina šansa je pobeda u Monaku za Ligu konferencije, što će biti jako teško, jer Monako pobedom nastavlja u Ligi Evrope.

Tex Willer

pre 1 godinu

Realno u gostima protiv Trabzona i Mađara zasluženi porazi kao što su i dve pobede kući protiv istih protivnika. Nezaslužen poraz protiv Monaka
kući nas je doveo u ovakvu situaciju tako da teško da ćemo videti na proleće čak i u Ligu Konferencije.Šta je tu je.Idemo dalje.

Samo kažem

pre 1 godinu

99% zvezda ispada iz evrope. Ali opet ima taj 1% šanse. Niko nije nadigrao Bog zna šta zvezdu ove god. Videćemo, imamo pravo da se nadamo…

2CRAZY

pre 1 godinu

Steta, od svih grupa - samo u nasoj grupi poslednji ima 6 bodova i cak i sa 7 postoji mogucnost da ne igramo ni ligu konferencija.
(banjaluka, 28. oktobar 2022 08:50)

Šta će to vama, to vi zovete cipiripi kup...

chupavi

pre 1 godinu

Jasno je da Zvezda porazom u Monte Karlu gubi svaku šansu za evropskim prolećem.


Ovo nije tacno, jer bi u slucaju poraza Zvezde i Trabzona u zadnjem kolu, Zvezda prosla dalje ako izgubi sa manjom razlikom. Ali sve to je malo verovatno...

Zuja

pre 1 godinu

Turke i Francuze ovo takmičenje ne zanima, imaju dovoljno problema u domaćoj ligi, tako da velike šanse dajem zvezdi za prolazak dalje.
(Bard Živa, 28. oktobar 2022 08:48)

Napisana glupost. Znaci njih ne interesuje novac? Pobeda dnosi 900 hiljada evra a remi upola manje. sa tim novcem se pokrije deo troskova

Zoran

pre 1 godinu

Nikako mi nije jasno zasto Zvezda sinoc nije ni pokusala da postigne jos jedan gol. Deluje da je Milojevicu bilo bitno samo da "ostane u igri do poslednjeg kola", a ne da stvarno nesto napravi.

Блах блах

pre 1 godinu

Штера што је Ференцварош изједначио. Могло се лако десити да сва четири тима имају по 9 бодова и да Звезда чак буде прва. Овако ће бити тешко за пролаз јер Мађарима победа не треба, а и лоше играју у гостима.

Severnjača

pre 1 godinu

Bez Dragovića i Sanoga, teško! Kiksevi Pavkova, Kange i Borjana protiv Makabija i Srnića protiv Monaka su previše za ovu evro-sezonu! Ništa strašno ako ispadnemo, treba bez pritiska, borbeno i napadački, da se odigra u Francuskoj! Odbraniti titulu i obezbediti LŠ, to je glavni cilj ove sezone!

Jesi ti malopre zvao?

pre 1 godinu

Ja ne znam kako je ovaj Ferencvaros ubedljivo prvi i kako je razbijao sve redom. Nas su jedva tamo dobili uz nevidjenu srecu a u BG demolirani. Imam osecaj da ce ih Trabzon razvaliti u zadnjem kolu.

sima

pre 1 godinu

Turke i Francuze ovo takmičenje ne zanima, imaju dovoljno problema u domaćoj ligi, tako da velike šanse dajem zvezdi za prolazak dalje.
(Bard Živa, 28. oktobar 2022 08:48)
Zbog toga i igraju sa drugim timom

To je to

pre 1 godinu

Ono što mene raduje pred meč sa Monakom je činjenica da će Zvezda morati da igra fudbal.Znači nema kalkulacije,pipave igre i destrukcije.Napad i agresija od početka,pa kako bude.

Блах блах

pre 1 godinu

Штера што је Ференцварош изједначио. Могло се лако десити да сва четири тима имају по 9 бодова и да Звезда чак буде прва. Овако ће бити тешко за пролаз јер Мађарима победа не треба, а и лоше играју у гостима.

Logika

pre 1 godinu

Ko ide dalje ako se desi sledeci scenario?
Monako - Zvezda 2:3
Trabzon - Ferencvaroš 1:0
(milan_zmn, 28. oktobar 2022 09:48)

Sledeci parametar koji ne ukljucuje medjusobne duele i btoj golova je broj golova u gostima. Trenutno Trabzon 4, a Zvezda 2. Sa tim rezultatima bi Zvezda imala 5 i prosla dalje.

Pa da

pre 1 godinu

Ovde neki pisu da se u slucaju jednakog medjusobnog duela gleda broj datih golova u gostima (!?) Nikad cuo. Valjda se tada prvo gleda gol razlika. A ako je i ona ista, onda ukupan broj datih golova (dakle, ukupan, a ne u gostima)

kralj

pre 1 godinu

Bard Ziva@
Ne bih se slozio,nisu oni mocne ekipe koje svake godine igraju LS,to takmicenje mozda ne interesuje Pariz ili Real ili Bajern i mozda jos par ekipa,ove ostale itekako interesuje i LE i LK,pusti te price igraju sa trecim timom i osmom postavom,decom,ne voli niko da gubi,mozda samo ostave jednog dva igraca koji su roviti a njima je svaki mec u njihovoj ligi jako bitan.Postoji samo mogucnost da ekipe koje su mnogo jake pomisle da bez problema mogu da dobiju ekipe kao sto su Zvez.i Part.pa ostave na klupi pet,sest standardnih,ali videli smo da polome zube po neki put.

Torrente

pre 1 godinu

Ko ide dalje ako se desi sledeci scenario?
Monako - Zvezda 2:3
Trabzon - Ferencvaroš 1:0
(milan_zmn, 28. oktobar 2022 09:48)

Gledalo bi se ko j dao više golova u gostima. Trabzon je dao 4, a Zvzda bi sa tih tri gola došla na 5.

Dakle, i ako povedemo, nema autobusa, nego nastavak juriša u talasima.

Slobo

pre 1 godinu

Gobeljic igra dve godine uzas blagi i pocinje svaku utakmicu. Gobeljic odigra dve utakmice zivota protiv Ferencvarosa i Spartaka i prebace ga na klupu

Amin

pre 1 godinu

Zvezda da pobedi Monako? Ma Ajte molim vas. To ne biva.
(Professionalni sakupljač samoniklih opalih oraha, 28. oktobar 2022 19:00)

A da pobedi Liverpul?

Neo@

pre 1 godinu

Turci nemaju šanse da izgube, videlo se i sinoć da grizu u ovom takmičenju, a igraju pred svojim navijačima pride.
Ali nisam siguran koliko se Francuzima ovo igra, posebno ako mogu završiti i u LK. Prema tome, Zvezda ima šansu da barem završi u LK, što je po meni za nju i bolje. Jer na proleće bi joj se u 1/16 LE pala Barsa, Atletiko ili Sevilja i tu bi bio kraj. Dok u LK može dogurati i dalje, što bi bilo za navijače pun pogodak.

u magnovenju

pre 1 godinu

šteta što Monako ne pobedi sinoć, bilo bi to ludo poslednje kolo gde bi postojala mogućnost da sva 4 tima završe sa po 9bodova.

Gazda Spasoje

pre 1 godinu

A ako obe utakmice zavrse 0:0 ili 1:1 itd sta onda?
(Daka, 28. oktobar 2022 09:20)

Ostajemo poslednji.
Sa Trabzonom imamo identiča međusobni skor i gol razliku, ali su dali dva gola više od nas.

deda

pre 1 godinu

Bogami tesko... Turci najverovatnije deru Madjare, a mi realno ovako pogubljeni da i nereseno izvucemo... Isuvise smo kikseva napravili...Neprestano tumbanje tima, nikako da se ustali startna postava na godinu dve sa realnim pojacanjima... sve neke kombinacije, koliko samo igraca prodje kroz tim bez ikakvog ucinka, sve samo pranje para...bzvz

Torrente

pre 1 godinu

Logika
Torrente

Pratim fudbal 40 godina, nikad nisam cuo da se u grupnoj fazi gleda broj datih golova u gostima (!?)

Lepo je objasnjeno, ako je broj bodova isti, gleda se prvo medjusobni duel, a posto su Zvezda i Trabzon tu potpuno izjednaceni, sledeci parametar je gol razlika. Ako i gol razlika bude ista, gledace se ko je dao vise golova, i to ukupno, a ne u gostima.
(Poduka, 28. oktobar 2022 10:57)

Odgovarali smo čoveku koji je pitao šta ako bude 1:0 za Trabzon i 3:2 za Zvezdu. Onda bi oba tima imala iti međusobni skor i 11:9 gol razliku.

Sledeći parametatar bi bio više golova u gostima.

...pa broj ukupnih pobeda u grupi...pa broj ukupnih pobeda na strani..pa fer plej...pa UEFA koeficijent.

hypatija - uprava napolje

pre 1 godinu

Kada pogledam ovu euro tabelu vidim da je moja Crvena Zvezda poslednja na njoj. To nikako nije dobro i potpuna je budalaština raspravljati o bilo čemu drugom osim o proterivanju nesposobne uprave .
Uprava napolje !!!

Aluvial

pre 1 godinu

Jako bitni bodovi su bili prosuti kod kuce protiv Monaka. Sada zato mora Zvezda da se vadi kod njih u gostima. To je bila prva utakmica odmah posle Stankovicevog odlaska , i ispadanja u plej ofu LS dakle bilo je trzavica, realno je da Zvezda tamo odigra nereseno ili minimalno pobedi, na kraju krajeva i Liga Konferencija je sasvim pristojno takmicenje, s tim sto treba reci da ni Zvezda ni Partizan uopste nemaju mali budzet, i realno po budzetima gledano oni bi mogli da ostavaruju i nesto bolje rezultate, ne drasticno bolje, ali malo bolje svakako da.

.

pre 1 godinu

Sve tacno i jasno osim poslednje rečenice. Zvezda i sa porazom moze do evropskog proleca ukoliko Trabzon izgubi ubedljivije od Zvezde! :)

Pera Magic Mitic

pre 1 godinu

E, sad Miloje se ugledaj na Piksija. Napadacki otovreno, visok presing. Ne treba nam 2 spica za to (a i nemamo ih), ali sa toliko veznih sa ofanzivnim karakteristikama mozemo da napadnemo. I onda ti je oprosteno sto igramo ovako letargican fudbal ove jeseni.

Ausidius

pre 1 godinu

Kaze sinoc komentator u toku utakmice kako Zvezdi odgovara 1-1 Ferencvarosa i Monaka hahah, pa da je ostalo 0-1, Zvezda bi mogla čak i do prvog mesta u grupi ako pobedi Monako, a Trabzon pobedi mininalno Ferencvaros

Flora od Šamroka

pre 1 godinu

Skoro 100 komentara, od toga polovina da nije dovoljna minimalna pobeda već se juri gol razlika.

Zvezdi je minimalna pobeda dovoljna za proleće u Evropi, bez obzira na rezultat u drugoj utakmici, jer je u tom slučaju sigurno treća u grupi i ide dalje u LK. Tako igrači i trener treba da se postave ako imaju bar malo mozga. Kalkulacije da li je ta minimalna pobeda dovoljna za LE ili "samo" za LK treba potpuno da izbace iz glave. Vidim da komšije nisu gadljive na proleće u LK, zašto bismo bili mi, pogotovo posle naših slabih igara u poslednje vreme.

Dakle - igraj na pobedu bilo kojim rezultatom i ideš dalje.

Slavisa V.

pre 1 godinu

Posle dugog vremena konacno jedna potpuno tacna kalkulacija valjda zato sto i nema mnogo opcija. Ukoliko Slovacko i Keln danas odigraju nereseno tek ce tu biti kalkulacija. Moze se desiti da i prvi i poslednji imaju po 8 bodova!

To je to

pre 1 godinu

@ vrg. Eto ti si prorok,ako bude kako ti kažeš,ja ću se izviniti zbog mog pogrešnog mišljenja.Ako Zvezda odigra napadačku,mušku utakmicu nemoj da se zavučeš u rupu i priznaj da si šarlatan a ne prorok.