Fudbal 203

Četvrtak, 27.10.2022.

19:30

Zvezda na turbo Bukarija održala san

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Trabzonspor rezultatom 2:1 u meču petog kola grupe H Lige Evrope.

Zvezda na turbo Bukarija održala san IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

203 Komentari

Sortiraj po:

Dzonkala

pre 1 godinu

Samo se nadam da, usled suspenzije Dragovića, Milojevic ne pomisli da je dobra opcija da zadrži Erakovica na beku a da, ne daj Bože, stavi Pankova kao drugog štopera. U tom slučaju apsolutno nemamo šta da tražimo na toj utakmici.

comment

pre 1 godinu

Ili 2.ili 4. Samo da ne budemo 3. i odemo u LK. Tamo se ne zna kod je sugaviji od koga.
(Kg, 28. oktobar 2022 07:20)

Zašto da ne budemo 3. u grupi? To nam je bolja opcija od 2. mesta. Ako Zvezda bude druga u grupi, ide na Ajaks, Barselonu, Atletiko ili Sevilju, a možda čak i na Totenhem. U LK im dolaze ne tako jaki timovi i tu mogu da prođu dalje, a ako ostanu u LE, sigurno nemaju nikakve šanse. A što se šugavosti tiče, ne vidim da je timovima kao što su Viljareal, AZ Alkmar ili Bazel ispod časti da igraju LK, iako su to, objektivno, timovi za nokaut fazu LE. Pobeda nad Trabzonom je,sama po sebi, veliki uspeh, a ako pobede Monako i odu u LK, tu mogu da odu i do 1/4 finala. U svakom slučaju, kako god da sezonu u Evropi, to je realan domet i bolje od toga ne može.

ZIS

pre 1 godinu

Zvezda nije imala boljeg centarfora od Šilje Pešića zadnjih 20 godina a do utakmice u Nišu ste pljuvali momka kako nezna da šutne loptu nego Vi Ganci mislite da ste najbolji u Evropi kakav Real i Bajern.

realno

pre 1 godinu

Nadam se da ce Zvezda nekim cudom proci i da ce igrati prolece u LE.LK je rezervno takmicenje i ne bih zeleo da Zvezda to vudno takmicenje igra.

Kad god hoces

pre 1 godinu

@veliki strumf Druze ti si toliki pacenik da je to strasno, kad god gubimo prvo poluvreme ili nije dobar rezultat hvata te panika i pocnes da pises nebuloze, ako ti ne prija sport nemoj da pratis i da nas zamaras ovde sa tvojim objasnjenjima.Prosipas ovde mudrost neku i o kosarci i o fudbalu a blage veze nemas verovatno sem na televiziji loptu nisi video(inace ne bi pitao zasto erakovic trci iza ledja bukariju). Svako od nas vidi da od srnica i gobeljica treba da dodju bolji igraci, ali da omalovazavas iste kad god ne ide to je ljudska tragedija.
Pises gluposti na poluvremenu, pa na kraju dobijemo i onda ti se jos ljudi smeju, a samim tim i ostalim zvezdasima, jer ima nas zapamti koji cemo da pratimo kako god da bude, ne zbog terze ili ti nekog takvog lika vec zbog zvezde, grba, tradicije.
I jos samo da ti napisem posto se stalno nesto busas na zvezdastvo kad god hoces mozemo da se nadjemo na marakani ili u pioniru da prebrojimo karte sa utakmica, propusnice(svi sportovi) da vidimo ko je bio na vise utakmica (da me manes sa pricom ja sam isao kad je sport bio sport, ne idem zbog terze, ne svidjaju mi se delije,pada kisa na istoku itd) mozda ces onda manje da lupkas po dugmicima na tastaruri.

Kg

pre 1 godinu

Donosi Zvezdo bodove Srbiji za koeficijent. Da sirotinja nekad prestane da gleda velike klubove na TV u i dobije priliku da u kvalifikacijama za LS posteno izgubi 5-0 od jednog nikad slabijeg kopenhagena, salcburga, Jang bojsa i slicno. A mozda i dobiju priliku da pobede Liverpul. Sala na stranu, ne moze svake godine da se igra kup Bobana Zdravkovica. Hvala Zvezdi za srpski fudbal.

vlade

pre 1 godinu

šteta samo što moramo na pobedu u Monaku da bi smo se plasirali eventualno u LK.. s'obzirom da će Trabzon da naduva Mađare, samo pobeda igra ulogu za plasman u evropsko proleće..

Komentator

pre 1 godinu

Zvezdi je odgovarala pobeda Monaka u Mađarskoj, ovako teško jer ne zavisi sve od nas! Barem smo do zadnjeg kola u igri, čak i LK nije loše!

Severnjača

pre 1 godinu

I dalje je prolaz grupe za LE samo san, skoro nemoguće! Mađari su obezbedili prolaz i jedino ako ne izgube u Turskoj a mi dobijemo Monako u gostima, možemo dalje u LE! Poraz nemotivisanih Mađara znači da moramo da dobijemo Monako većom razlikom nego što ih Turci dobiju ako želimo dalje u LE! Dakle, pobeda Zvezde donosi samo sigurnu LK, što i nije loše! Ali, budimo iskreni, šanse da dobijemo u gostima su minimalne! Sinoć smo dobili boju ekipu, malo sreće i mnogo trčanja i eto pobede! Prva utakmica u sezoni u kojoj smo bili dobri kondiciono, ako ponovimo takav pristup možda imamo šanse! Srećno!

VUK

pre 1 godinu

Ne potrebe da se nadamo, slabi smo na strani.
Kostali su nas Srnic penal protiv Monaka i veceras Mitrovic koji se skrenuo loptu u gol, ne zna covek kako se stoji u zivom zidu.
Mozda je i bolje tako, da se koncentrisemo na domace prvenstvo, da uzmemo duplu krunu ?!
(Nebojsa, 27. oktobar 2022 23:34) Komisija za suđenje UEFE kaznila je sudije ne delegiranjem na dve utakmice zbog dosuđenog penala za Monako protiv CZ. Tako da penal nije postojao. CZ je protiv Monaka u Beogradu POKRADENA od strane sudija. Svi stručni konsultanti su to konstatovali. Samo navijačka grupa CZ " love Afrika , ubijmo Srnića" to ne prihvata .

Објављен коментар

pre 1 godinu

За Конференц лигу треба нам бар нерешено уз пораз Трабзона. За ЛЕ нађ треба победа уз пораз или нерешено Трабзона.

urke

pre 1 godinu

Trabzon je izuzetno kvalitetan tim tako da sve cestitke nasim momcima,problem je sto ce turci igrati sa nezainteresovanim Ferencom tako da nama igra samo pobeda protiv Monaka,tesko,bas tesko ali mozda je bolje,nema kalkulacija

Robert

pre 1 godinu

Voleo bih da mi i Stankovic i Mijailovic objasni koji to fudbalski kvalitet ima Srnic. Ne zna da odigra pas, ne zna da dribla, los je sa loptom, bezi i sakriva se da mu ne dodavaju i sa njim kao da imamo igraca manje na terenu...
(milanovic, 27. oktobar 2022 21:15)

To bi pocelo otprilike: Vidi ovako, baki, jeste to sve stoji, ali... I onda bi te ubio u pojam.

Марко

pre 1 godinu

Букари је геније. Успео је Пешића да састави са голом. Иначе, драги моји коментатори са Б92, Арене, РТС-а и других телевизија, Букари нема апсолутно никакве везе са француским говорним подручјем, те се стога Букари никако не акцентује на последњем слогу. Човек је из Гане, а Гана је била британска колонија. Француски се тамо не говори.

Марко

pre 1 godinu

Bravooooo! Teško ali šta je sve ovaj tim prošao ja im čestitam na borbi i želji. Sve ove ekipe su jake i skupe za naše uslove. Šampion Turske, Mađarske, Monako ne treba trišiti reči za Fran uze
(Zvezdaš, 27. oktobar 2022 23:44)

Звездин играчки кадар је дупло скупљи од играчког кадра Ференцвароша према проценама на трансфермаркту. Клуб са најјефтинијим играчким кадром је први у групи. Владан Милојевић за две и по године у Звезди ниједном није испао од клуба који је имао јефтинији играчки кадар, а пролазио је екипе са скупљим играчким кадром као што су Спарта, Краснодар, Келн, Салцбург, Копенхаген и Јанг Бојс. Свака од тих екипа је била скупља у тренутку када је играла са Звездом. С друге стране Станковић је испадао од клубова као што су Омонија, Шериф и Макаби. Сваки од тих клубова је био јефтинији од Звезде два до три пута. Једини клубови од којих је Звезда била боља за време Станковића, а да су имали скупљи играчки кадар, су Брага и Гент.

добровољац

pre 1 godinu

FourSeasons

прочитај још пар пута свој коментар па можда скапираш колику си бесмислицу извалио

MD

pre 1 godinu

Evo vratih se sa utakmice.Cilj je ostvaren ...da se ne lazemo Turci su bili bolji bar za 1% ...ali zar I mi nismo bili bolji od Monaca u prvoj utakmici bar za 10% pa nismo ni bod osvojili a "zasluzili" smo...kao sto smo "zasluzili" bod u Budimpesti (bio-ludnica)...imamo sansu u zadnjem kolu I to je najvaznije...sad ce mo da vidimo od cega smo satkani sto kazu(ja ocekujem tvrdu utakmicu i 0:1)...nema veze nek idemo I u ligu konf. ali pobeda u MC sve nas cini srecnim...ajmo crveno-beli....

Реља

pre 1 godinu

Волео бих да игра у Монаку одлични Драговић - али због картона неће моћи. Да је Звезда бар играла нерешено у Трабзону, а могла је, све би било лакше. Ипак Ц. Звезда је победила првака Турске! То је велика ствар! Друго полувреме је врло добро! Чак се Звезда добро и бранила након 2 гола. Нису Турци имали прилику након 2:1. Биће занимљиво последње коло. Звезди одговара само победа и то је оствариво. Монако реално није ништа посебно и Звезда може да их добије ако одигра паметно. Морају се боље користити продори преко крила. Букари кад има простор испред себе врло је опасан, брз, претрчи противника и то је гол! Тако мора да се игра и против Монака, са јаком одбраном и брзим контранападима. Taко падају голови. Тренер М. Милојевић све више улива поверење.

Bob

pre 1 godinu

Zvezda je takođe bila tri puta skuplja ekipa od Malahija, pa je izgubila i ispala od istih! Kako to da to nije bio neuspegžh kluba, uprave i igrača?

oportunista

pre 1 godinu

Koliko otrovnih strelica.osporavanja i omalovazavanja Zvezdine Uprave igraca i perspektivnog mladog trenera Milosa Milojevica...Sa tri puta manjim budzetom , Zvezda je oduvala dva Evropska fudbalska velikana...Bez obzira na riskantnu promenu trenera u spici sezone,kao i na nezgodne povrede kljucnih igraca.sa "hvatanjem zaleta' osporavanog centarfora...Kazu zlobnici bez desnog beka,sa sporim veznim redom??? Ali i sa timskim duhom .kada svi igraju za jednoga i jedan za sve,a jos vise zahvaljujuci brzim krilima.Zvezda opet sija na Evropskom nebu,iako ce zlobnici opet reci,vise skilji nego sija? Uzalud vam zavist i nepostovanje Evropskih sampiona. Zvezda ce opet prezimiti na Evropskom Nebu! Moje iskrene cestitke najvise osporavanom Milosu Milojevicu,
(Miro,Bastina-Ohio, 27. oktobar 2022 23:42

gospodin Vladan Milojevic je sa timom koji je vredeo 6 puta manje od ovoga uradio vise.
daleko da ne podrzavam M.Milojevica, samo mislim da nije persona za ovakav skup ega u timu.
a da ne pricam za ove iznad.
da su nam doveli zadnjeg veznog, i ostavili barem ohija, sada bi bili 1. u grupi.
garantujem!
napred zvezda samo napred zvezda!

veliki strumf

pre 1 godinu

Ovo je utakmica koju smo dobili bukvalno na srce,svi su izginuli i časno nosili Zvezdin dres.Prosto moram da pomenem Kataija,ne zbog gola nego zbog one lopte Bukariju kod drugog gola.Čim je izašao,niko više smislenu loptu prema napred nije odigrao,a imali smo tri sjajne prilike za kontru.
(Da se zna, 27. oktobar 2022 23:14) Тачно тако. Такву лопту мое да да само мајстор. Додуше могу то и Канга и Кангва, виђали смо их у неким ранијим утакмицама, али данас нису били ни близу таквог паса. Катаи је и опаснији када се врати и има простора да одигра такве лопте. Сличне лопте дели и Нтхо у Партизану - вечерас је имао онај пас ка Менигу у првом полувремену и тиме му је створио шансу. Делује да је то много лако, али у ствари ту је највеће мајсторство, имати преглед игре и тачан пас унапред, испред играча. Кад Натхо изађе, нема ко да подели такав пас у Партизану. У Звезди има више таквих играча, али ређе успеју да реализују таква додавања.

Grizlor

pre 1 godinu

Bolju centralnu odbranu od Milunovica i Dragovica necemo dugo sastaviti ali to ce te tek shvatiti u buducnosti.Oni su savrsen par za nas smesni budzet.Bekovi naravno mogu se nadji mnogo bolji.Sredina nam je ocajna i tu su svi igraci krs....krila su nam odlicna,brza i moderna....poluspicevi katai i ivanic dobri ako igraju na toj poziciji a ne da se guraju na krilo i naravno ne da budu zajedno u istom trenutku na terenu...napadaci naravno moze mnogo bolje da se nadje ali pesic nije los i moze biti koristan.Borjan za kraj,podhitno novi golman.Sve u svemu moze bolje ali ne mnogo bolje jer mi dovodimo iskljucivo igrace koji nemaju ugovor ili plafon placamo 2 miliona za obestecenje.Za te pare kvaliteta nema,moramo napraviti kvalitet kroz omladinsku skolu.

Srele

pre 1 godinu

Ja ci da vam objasnim znaci ovako Partizanu i Zvezdi igraju samo pobede za ligu konferencije a da bi Zvezda otisla u ligu evrope mora da pobedi i da Ferencfaros dobije Trabzon u tom slucaju Zvezda je druga.
(Aki, 27. oktobar 2022 23:37)

Nije tacno. Zvezda mora da pobedi svakako, u slucaju neresenog ispada. Partizanu je dovoljan jedan bod, bez obzira na ishode sutrasnje utakmice Slovacko - Keln i Keln-Nica u poslednjem kolu. Ukoliko pobedi, a Nica odigra nereseno, bice prvi u grupi.

Grizlor

pre 1 godinu

Bolju centralnu odbranu od Milunovica i Dragovica necemo dugo sastaviti ali to ce te tek shvatiti u buducnosti.Oni su savrsen par za nas smesni budzet.Bekovi naravno mogu se nadji mnogo bolji.Sredina nam je ocajna i tu su svi igraci krs....krila su nam odlicna,brza i moderna....poluspicevi katai i ivanic dobri ako igraju na toj poziciji a ne da se guraju na krilo i naravno ne da budu zajedno u istom trenutku na terenu...napadaci naravno moze mnogo bolje da se nadje ali pesic nije los i moze biti koristan.Borjan za kraj,podhitno novi golman.Sve u svemu moze bolje ali ne mnogo bolje jer mi dovodimo iskljucivo igrace koji nemaju ugovor ili plafon placamo 2 miliona za obestecenje.Za te pare kvaliteta nema,moramo napraviti kvalitet kroz omladinsku skolu.

Реља

pre 1 godinu

Ц. Звезда је победила првака Турске! То је велика ствар! Друго полувреме је врло добро! Чак се Звезда добро и бранили након 2 гола. Нису Турци имали ни полушансу након 2:1. Биће занимљиво последње коло. Звезди одговара само победа и то је оствариво. Монако реално није ништа посебно и Звезда може да их добије ако одигра паметно. Морају се боље користити крила - чим Букари има простор испред себе врло је опасан, брз, претрчи противника и то је гол! Тако мора да се игра и против Монака, са јаком одбраном и на контранападе. Taко падају голови. Незгода је што неће моћи играги, због картона, одлични Драговић. Тренер М. Милојевић све више улива поверење.

Dare_cz

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo🔥 Momci ostavili srce na terenu za pobedu.Pesic je odigrao fenomenalno kao i Erakovic.A sad Monako i borba do poslednje sekunde pa sta bude

garda

pre 1 godinu

Izborili su se muski za pobedu, ali iz ove utakmice ima dosta negativnih stvari da se izvuce pa da se nauci. Jedna je ona koja se uci jos u pionirima, da se u zivom zidu nikada ne okrecu ledja. Popravili su nam pobedom raspolozenje, ali mi se cini da ce nas onaj nesrecan poraz od Monaka u prvom kolu skupo kostati.

Zoran

pre 1 godinu

Na zalost sa ovakvom igrom mi protiv Monaka nemamo nikakve sanse, tako da se ovde prica zavrsava. Realno gledano mnogo je tu propusta, pocev od golmana sarlatana pa do bekova, organizacije igre, i.t.d..
Ovaj trener je nivo za Graficar, realno gledano.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@МАНДРАК- Игра нам неријешено за треће мјесто ако Трабзон изгуби код куће од Ференцвароша.

Z.Dj.

pre 1 godinu

Ja ci da vam objasnim znaci ovako Partizanu i Zvezdi igraju samo pobede za ligu konferencije a da bi Zvezda otisla u ligu evrope mora da pobedi i da Ferencfaros dobije Trabzon u tom slucaju Zvezda je druga.
(Aki, 27. oktobar 2022 23:37)

Šta je sa kombinacijom da CZ pobedi Monako a Trabzon i Ferencvaroš odigraju nerešeno?

Tada bi Crvena zvezda bila druga i nastavila da igra u LE.

kladzom do bola

pre 1 godinu

Trabzon - Ferencvaros ili Monako - Zvezda , koja je veca i sugurnija kecuga ., verovatno Trabzon ali meni bi bilo iznenadjenje da mi bez Dragovica izvucemo i x u Monaku .

Samo kažem

pre 1 godinu

Ovo je neki put kako zvezda treba da igra u evropi protiv polu ozbiljnih i ozbiljnih ekipa. Kontra, jak blok, i krila malo više da se koriste. Pobedili smo dosta zeznutu ekipu.

Srx

pre 1 godinu

Da bi se u ovom takmicenji plasirao moras da dobijes jednu na strani. Ovo je zadnja prilika, steta je jer i njima gori i igrace punom snagom. Nismo neko ko moze tamo da im preti ali smo kadri da iznenadimo.

ArizonaOrthodox

pre 1 godinu

Ne pratim baš toliko Srpski fudbal, al svaki put kad gledam CZ Bukari, uz Kataija i Dragutinovića, odskače po suvom fudbalskom talentu i kvalitetu. Uz to i veoma agilan. Ne znam da li postoji šansa da mu se da Srpsko državljanstvo i da nastupa za reprezentaciju. Po meni posle Sadika najveći talenat koji je iz Afrike igrao u Srpskom šampionatu.

Zvezdan

pre 1 godinu

Zvezda mora da dobije Monaco u zadnjem kolu. Madjari su prvi šta god da urade protiv Trabzona,eventualni poraz Ferencvaroša verovatno bi značio kraj za Zvezdu

Nebojsa

pre 1 godinu

Ne potrebe da se nadamo, slabi smo na strani.
Kostali su nas Srnic penal protiv Monaka i veceras Mitrovic koji se skrenuo loptu u gol, ne zna covek kako se stoji u zivom zidu.
Mozda je i bolje tako, da se koncentrisemo na domace prvenstvo, da uzmemo duplu krunu ?!

veliki strumf

pre 1 godinu

Добили смо шампиона Турске! То је свакако велика ствар! Друго полувреме јако добро, чак смо се добро и бранили након 2. гола, нису Турци имали ни полушансу након 2–1. Биће занимљиво последње коло. Нама игра само победа и то је добро, Монако реално није ништа посебно и можемо да их добијемо ако одиграмо паметно. Само морамо много боље да користимо крила - оно што је речено на полувремену се и обистинило: чим Букари има простор испред себе вело је опасан, брз, претрчи противника и то је гол! Тако морамо да играмо и против Монака, са јаким блоком и на полуконтре и контре. Taко падају голови.

momak

pre 1 godinu

Rezultati ne idu zvezdi na ruku. Ferencvaros je prvi u grupi bez obzira na ostale rezultate sto znaci da ce odmarati tim sa trabzonom tako da gube tu utakmicu. Zvezda mora da pobedi i u toj situaciji ce biti treca. Posto igraju katastrofalno, posebno na strani gotovo da nema sanse da to ostvare tako da zvezda ostaje praznih rukava ove godine zakucana za dno tabele.

Ljubitelj fudbala

pre 1 godinu

Velika pobeda Zvezde nad Trabzonsporom 2:1! Pobedili smo veoma kvalitetan tim, tim koji je i večeras dominirao protiv nas, imao podosta veći posed lopte, stvorio malo više šansi od nas, i sve to utoliko više daje na značaju ovoj našoj pobedi! Idemo sada na sve ili ništa u Monaku, šansa za prolaz dalje sada je poprilično porasla, pobeda nad Monakom u gostima širom bi otvorila vrata plasmanu u eliminacionu fazu Lige Evrope a Zvezda može to da ostvari! Velike čestitke Zvezdi na ovoj velikoj pobedi nad Trabzonsporom večeras!

Zvezdaš

pre 1 godinu

Bravooooo! Teško ali šta je sve ovaj tim prošao ja im čestitam na borbi i želji. Sve ove ekipe su jake i skupe za naše uslove. Šampion Turske, Mađarske, Monako ne treba trišiti reči za Fran uze

Miro,Bastina-Ohio

pre 1 godinu

Koliko otrovnih strelica.osporavanja i omalovazavanja Zvezdine Uprave igraca i perspektivnog mladog trenera Milosa Milojevica...Sa tri puta manjim budzetom , Zvezda je oduvala dva Evropska fudbalska velikana...Bez obzira na riskantnu promenu trenera u spici sezone,kao i na nezgodne povrede kljucnih igraca.sa "hvatanjem zaleta' osporavanog centarfora...Kazu zlobnici bez desnog beka,sa sporim veznim redom??? Ali i sa timskim duhom .kada svi igraju za jednoga i jedan za sve,a jos vise zahvaljujuci brzim krilima.Zvezda opet sija na Evropskom nebu,iako ce zlobnici opet reci,vise skilji nego sija? Uzalud vam zavist i nepostovanje Evropskih sampiona. Zvezda ce opet prezimiti na Evropskom Nebu! Moje iskrene cestitke najvise osporavanom Milosu Milojevicu,

Da se zna

pre 1 godinu

Ovo je utakmica koju smo dobili bukvalno na srce,svi su izginuli i časno nosili Zvezdin dres.Prosto moram da pomenem Kataija,ne zbog gola nego zbog one lopte Bukariju kod drugog gola.Čim je izašao,niko više smislenu loptu prema napred nije odigrao,a imali smo tri sjajne prilike za kontru.

Aki

pre 1 godinu

Ja ci da vam objasnim znaci ovako Partizanu i Zvezdi igraju samo pobede za ligu konferencije a da bi Zvezda otisla u ligu evrope mora da pobedi i da Ferencfaros dobije Trabzon u tom slucaju Zvezda je druga.

zex

pre 1 godinu

Ogromna razlika izmedju tempa Nica - partizan i Zvezda - Trabzon, vidi se razkika u klasi. Odlicna utakmica, moglo je biti jos golova. Zvezdi fale 3-4 dobra igraca za LS, inace klupa moze da osvoji titulu u Srbiji.

B.kg

pre 1 godinu

Ljudi navijam za Zvezdu ,imali smo uspona i padova i uvek sam sve to emotivno preživljavao...a sada kada vidim ko nam je trener na klupi,Srnić na terenu prosto sam RAVNODUSAN...Kao da gledam Čukarički...

zemunski kej

pre 1 godinu

Borjan je sve gori ,upropastio je Dekija sada ce i ovog Milojevica. Opet gol sa 30 metara. Vreme je da se nadje novi golman ,hvala ti za sve vreme je novog golmana.

samo da dodam

pre 1 godinu

Kao što stalno komentarišem; evo i veceras odgovora zasto Katai mora da igra...Jedan potez - magija!
Mi malo stariji pamtimo i neke zvezdine legende i krize u formi; desavalo se i Piksiju da po par meseci ne moze da se sastavi sa loptom... nervoza, crveni kartoni, promaseni penali...Dejo genije takodje...
Forma je prolazna, ali klasa je večna.

Nervous Rabbit

pre 1 godinu

Hoće li se više postaviti pitanje, dokle da se trpe Borjanovi ispadi? Hvala mu do neba za učinjeno, ali klub koji želi da napreduje ne sme da ima sentimenta prema igračima na osnovu stare slave, a koji više ne doprinose maksimalno. Ovo je već drugi put u Evropi ove sezone da prima po sred gola sa 30+ metara, posle Makabija. Da ne komentarišem ona padanja, proklizavanja, neizalske na lopte... Kad je jedan Real mogao da pusti Kasiljasa, Raula, Ramosa, Ronalda, može i Zvezda njega. A nije da nema adekvatnu zamenu, Popović je možda čak i bolja opcija trenutno.

vec vidjeno

pre 1 godinu

@Više je Kanga napravio grešaka nego Srnic i ovaj gol je zbog njega, ali vi po automatsku pljujete jer "grupa" pljuje njega...
(Istina, 27. oktobar 2022 21:58)

To sto Srnic igra moze svako, to sto Kanga igra u nasoj ekipi niko drugi ne moze da igra. Nije Kanga Xavi, ali ostali ni blizu ne mogu to da igraju. To se najbolje videlo protiv Makabija, gde nismo mogli loptu po zemlji da iznesemo kada je Kanga zamenjen.

Boki

pre 1 godinu

Deki je NAPUSTIO ekipu kada nije uspeo da se plasira 3. put za redom u LS.Nije se ni potrudio da pisne sta mu je od pojacanja potrebno. Sada vam je kriv neko ko pokusava od tima sastavljenog od igraca na zalasku karijere, apaticnih i nemotivisanih nesto uradi.Igracima veceras samo zameram nedostatak volje i energije u igri i nista vise. Niko od njih nije kriv sto je takav kakav je. Njih je neko selektirao. Zato, samo malo vise volje u igri, pa neka i izgubimo.

Red Z

pre 1 godinu

Lep gol Karaija! A onda ponovo primamo gol šutem sa distance. Vrlo loše postavljen živi zid. Jeste lopta zakačila Mitrovića u živom zidu al' ni Borjan nije dobro reagovao. Poznato je da Borjan sve brani osim šuteve sa 25-30 metara!
Ovaj Zvezdin trener pojma nema. Uporno gura Srnića, ponovo desni bek Eraković, Pešić osim trčanja ništa drugo nema. Još da dodam nepotrebne dimne zavese (biće kazna) i neartikulisano urlikanje Delija sa Severa.
Loša Zvezda tako završava takmičenje u Ligi Evrope. A mnogo se očekivalo.

3-5-2 зашто не игра има све

pre 1 godinu

Не разумем, ако је као супер модеран (овај тренер Звезде) зашто не игра нпр као Пикси - 3 5 2? Има све играче за то. Само се боји или не види? - Борјан, три штопера леви Милуновић средњи Драговић десни Ераковић. Пет у вези. Гобељић десни вингмен, Родић леви вингмен, између Иванић Канга Кангва, шпиц Катаи Букари.

No pride no shame

pre 1 godinu

Ako kaže"nesrećno smo primili gol", treba ga najuriti. Rođače, dva igrača u zidu okreću leđa lopti, još genije Rodić skače u stranu... To nesreća? To je osnova koju ne znaju.

veliki strumf

pre 1 godinu

Колико Милојевић везе нема са поставком екипе и са искоришћавањем квалитета играча савршено показује ово прво полувреме! Звезда има два ултра брза крила, али тако игра да тај њихов квалитет, њихову брзину уопште нисмо видели! Милојевић једноставно не зна како да постави игру да одигра на полуконтре, у простор, да они могу да истрче, претрче противника… Ништа од тога. Кад Букари прими лопту, уместо да му се отвори страна да може да претрчи играча, њему утрчава Ераковић (који везе нема) и довлачи још једног противничког играча за собом. Тако потпуно затвори десну страну а и ако добије лопту - не зна шта ће са њом! Потпуно небулозна игра и поставка - шта има Ераковић ту да утрчава кад нити има брзину нити центаршут??? Остави простор Букарију да игра 1 на 1. С друге стране, до задњег минута Митровића ни видели нисмо јер није било ниједне лопте за њега. О поставци позади да не причам - промаја дува на све стране, Срнић појма нема где стоји, Канга сто продатих лопти…

Srnic - sesta Zvezdina zvezda

pre 1 godinu

Mora se dovesti jos jedan igrac na sredini terena da rastereti malo Srnica. Ne moze decko sve sam, a ovi ostali su dve klase ispod njega

katastrofa

pre 1 godinu

dokle bre pljuvaci ,treneri ,menadzeri turci imaju jaku ekipu i cele ove sezone primamo nesrevmcne golove navijajte za celzi mancester

Banjalucanin

pre 1 godinu

i bolje sto smo primili gol jer rezultat cuvati ili ne daj Boze uvecati - mi to ne znamo!

generalno, trener jako tanak! srnic los!

dovlajoe

pre 1 godinu

Šta Milojević još nije naučio?
- Eraković ne treba da igra desnog beka, pogotovu kući.
- Srnić ne treba da igra, kvota da će napraviti penal je 1.05.
- Katai sa ovakvom spremom na mestu glavnog veznog ne može više od pola sata.

Cocktail

pre 1 godinu

Posle prvog poluvremena, užasna igra naše zvezde. Ovi turci tek nemaju pojma, ali mi ni takvog protivnika ne uspevamo da pritisnemo na svom terenu...Nije mi žao, jer ako je ovo način da se rešimo ovih prevara od igrača a i trenera, neka nas svi nalupaju! BRUKA I SRAMOTA!

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Vise od pobede bi voleo da neko postavi na konferenciji pitanje šta je sa Ivanicem i Kataijem i zašto igraju ovako slabo i malo...srecno zvezdo

Zoran

pre 1 godinu

Dadosmo gol, ali teško da ćemo Turke dobiti. Mnogo organizovanije Turci igraju. Nemamo mi igru. Provalili su Turci da Eraković na beku je rupa.

Evo dok ovo pisah 1:1..šta reći ???

C i n i k

pre 1 godinu

Bas kao i Partizan , i CZ ima veoma limitirane igrace, ako i pobedi to ce biti na nku puku srecu, inace kvalitet ne postoji u Cz gde sem Borjana i delimicno Kataia, ne postoji iole paznje vredan igrac.

Pedja J7

pre 1 godinu

U pravu je Borjan što se ljuti Mitrovicu za gol.... U živom zidu se ne rade piruete. Da je skočio muški samo u vis, što mu Borjan i pokazuje, pogodila bi ga u grudi i odbila se unapred...
Ovako je samo skrenuo putanju...

Vlad

pre 1 godinu

Zvezda nikad nije imala goreg golmana, ovaj kroz uši prima golove, po sredini gol, totalna neznalica i disbalans pokreta. To što je odbranio par zicera u nekim takmičenjima poništeno je katastrofalnim odbrabama tokom skoro svake utakmice u Evropi, a i u domaćem prvenstvu.Zar Zvezda nema drugog golmana, ili ne smeju da mu daju šut kartu? Upropadtio je Zvezdu u bitnim utakmicama za LŠ, a evo i danas, opet, gol kroz uši!?

C i n i k

pre 1 godinu

Oce li neko da mi objasni koja je fora sa Srnićem u postavi više????????
(Bax, 27. oktobar 2022 21:08)


I ja bih voleo da znam koja je fora sa Milunovicem a onda i sa Kangom?
Milunovic je decko operisan od fudbala a Kanga napravi 20 uzasnih poteza i 1 dobar, i to su kao profesionalni fudbaleri sa astronomskim primanjima ?

milanovic

pre 1 godinu

Voleo bih da mi i Stankovic i Mijailovic objasni koji to fudbalski kvalitet ima Srnic. Ne zna da odigra pas, ne zna da dribla, los je sa loptom, bezi i sakriva se da mu ne dodavaju i sa njim kao da imamo igraca manje na terenu. Gobeljic bar nekad i odigra dobro, Srnic nikad.

Lazar

pre 1 godinu

Srnić je fudbalski Branko Lazic sakriva se od lopte, ali za razliku od Branka koji ne donosi dobrobit ali ni stetu ovaj je cista štetočina.

veliki

pre 1 godinu

Дај више овог Борјана закуцати за клупу! Прима холове по средини ееееј!!! Где полетео, где потрчао??? Тако по средини и од Макабија прима са 35 метара, исто и сада. А све после имбецилног фаула Канге! Човек је направио 10 грешака за полувреме, катастрофа од игре. Одбрана нам је изузетно трула, шансе нема да не примимо гол.

zoran

pre 1 godinu

Da li su to danas neka nova golmanska pravila? Kada sam bio početnik,školovani trener me je naučio da kada pravim zid, najniži igrač uvek ide prvi. Drugi ide najvišlji pa tako redom. Izgleda da sam pre 35 godina pogrešno naučen. E moj Borjane!

Misa

pre 1 godinu

Dok je bio Deki imali smo kakvu takvu igru, bili efikasni. Od kada došao ovaj, Ništa. Svaka utakmica mučenje i pobede na sreću
(sžo, 27. oktobar 2022 21:38)

Da je Deki ostao, lagano bi prosi grupu.

posve_nepodoban

pre 1 godinu

Eraković baš loš u prvom poluvremenu. Kao baletanka se izvitoperio u živom zidu i lopta ga u leđa pogađa, pa to se ne radi ni u kadetima. Nešto pokušava u napadu, ne znam šta radi na vrhu šesnaesterca, kad god mu lopta priđe iznenadi se, kao s Marsa pao.

C i n i k

pre 1 godinu

rakovic na beku,Srnic u vezi.Kraj vica…
(svita, 27. oktobar 2022 19:42

Nije kraj. Pesic u napadu!
(Straight Outta München, 27. oktobar 2022 20:21)


A panj Milunovic u odbrani...

FourSeasons

pre 1 godinu

Ja stvarno ne znam koja je svrha ovih nazovi navijaca sa severne tribine i na koji nacin oni pomazu svom timu. Pevaju neke svoje pesmice po 10 minuta, ne prate tok utakmice, ne bodre svoju ekipu, ne vrse preko potreban pritisak na protivnika. Sami u nekom svom svetu

veliki

pre 1 godinu

Колико пута Канга треба да прода лопту у опасној зони??? Колико их је продао за 35 минута??? Шта игра Срнић??? Где је, где стоји??? Играчи Трабзона сами на 20 метара од гола шутирају до миле воље, а он треба да буде ту? Никад није ни близу! Па чему служи! Аухххх ала га закуца Магико, свака част! Али ово позади у одбрани не ваља ништа!!!

sportdetective

pre 1 godinu

Ko je menadzer ovom Srnicu, svaka cast. Ne bi me cudilo da pise u ugovoru da Srnic mora igrati 50% utakmica u Europi. Drugog razloga ne vidim. Voleo bi da me Srnic danas demantuje, al pre svaku utakmicu kazem ovo, al Srnic nikako da me demantuje. I nadam se da nece neki strucni konsultant u studiju, da nas uverava, kako Srnic odigra vrhunski. Ne zna i tacka. To sto je borben, to u europi ne prolazi, imas ti borbenih igraca u Europi ali ti ludi znaju da barataju sa loptom, prave razliku na terenu, a ne da prave penale i dobujaju kartone.

Oskar

pre 1 godinu

@ghh Pa ni Srnić nije zadnji vezni, a prozvodi penale bez da se protivnički igrači i potrude, a generalno je jedna velika rupa. Rekao bih da bismo bolje prošli bez zdnjeg veznog i igračem manje, nego sa njim u postavi.

Oskar

pre 1 godinu

Kakva je ovo sprdnja od sastava? Neko se šali sa navijačima...... Potpuno sam zatečen, ovo je katastrofa. Šta reći za Srnića, kao i Erakovića na beku. Bolje da izađemo odmah sa devet igrača.

Sabre

pre 1 godinu

ZASTO ZASTO ZASTO. Ustvari, mozda je ovo dobro, da sad vec ispadnu da mozemo lepo da ih kolektivno najurimo. Erakovic najbolji mladi stoper Srbije mora vecito da igra van svoje prirodne pozicije, a Srnic nubara i vezara najgora u istoriji fudbala.. sta uopste reci?! Bah.

I da, naravno da ne zelim da izgubimo ali ne, necu promeniti misljenje ni da ih odvalimo 5-0, ovo je DEBILNA FORMACIJA i neshvatljivo je da se i dalje forsira samo zbog glupog Milunovica vezare.

Darko CA

pre 1 godinu

Sve sto ne valja i sto svaki fudbalski lajik vidi , jeste Srnic u postavi i Erakovic na desnom beku, igrac manje , voleo bi da me demantuju

veliki strumf

pre 1 godinu

Опет Срнић! Има квалитет само за Европу изгледа! Наш фудбал је давно превазишао.

ghh

pre 1 godinu

Srnić igra jer nema ko drugi, Sanogo je povredjen, a Mijailović nije registrovan za Evropu, Zvezda nema drugog zadnjeg veznog, ideja sa igranjem bez klasičnog igrača na toj pozicija sa Kangom i Kangvom je dovodila do toga da nam je Radnički Niš na Marakani mogao dati 4 komada, te uopšte nije za razmatranje.

sramota....

pre 1 godinu

Jedina dobra stvar je sto je Ivanica ostavio na klupi,realno potpuna van forme,zelje bilo cega.....Srnica ne vredi komentarisati....
(Srbija, 27. oktobar 2022 19:43)

Zanimljivo kako je i Katai totalno van forme, Pa igra, Zanimljivo je takodje kako su i Ivanic i Katai u isto vreme od dolaska ovog trenera pali žestoko, i niko ne pomišlja da nije mozda to zbog trenera koji ne zna da koristi tako dva sjajna igraca, ali Milojevic da je sad na mestu Stankovica sad bi vec leteo ,sto se mucimo često ali Milojevic Milos se lepo oblaci pa ima prodju od raznih zvezdasa koji stadion nisu videli.

Yaros

pre 1 godinu

Nekako nemam poverenja u ovu CZV, bas nekako lose to izgleda, od avgusta do danas...Ali opet, navijamo za CZV pa sta bude. Bilo bi lepo da uz malo srece odemo bar do LK...

FourSeasons

pre 1 godinu

Ja stvarno ne znam koja je svrha ovih nazovi navijaca sa severne tribine i na koji nacin oni pomazu svom timu. Pevaju neke svoje pesmice po 10 minuta, ne prate tok utakmice, ne bodre svoju ekipu, ne vrse preko potreban pritisak na protivnika. Sami u nekom svom svetu

samo da dodam

pre 1 godinu

Kao što stalno komentarišem; evo i veceras odgovora zasto Katai mora da igra...Jedan potez - magija!
Mi malo stariji pamtimo i neke zvezdine legende i krize u formi; desavalo se i Piksiju da po par meseci ne moze da se sastavi sa loptom... nervoza, crveni kartoni, promaseni penali...Dejo genije takodje...
Forma je prolazna, ali klasa je večna.

veliki strumf

pre 1 godinu

Опет Срнић! Има квалитет само за Европу изгледа! Наш фудбал је давно превазишао.

vec vidjeno

pre 1 godinu

@Više je Kanga napravio grešaka nego Srnic i ovaj gol je zbog njega, ali vi po automatsku pljujete jer "grupa" pljuje njega...
(Istina, 27. oktobar 2022 21:58)

To sto Srnic igra moze svako, to sto Kanga igra u nasoj ekipi niko drugi ne moze da igra. Nije Kanga Xavi, ali ostali ni blizu ne mogu to da igraju. To se najbolje videlo protiv Makabija, gde nismo mogli loptu po zemlji da iznesemo kada je Kanga zamenjen.

zex

pre 1 godinu

Ogromna razlika izmedju tempa Nica - partizan i Zvezda - Trabzon, vidi se razkika u klasi. Odlicna utakmica, moglo je biti jos golova. Zvezdi fale 3-4 dobra igraca za LS, inace klupa moze da osvoji titulu u Srbiji.

Zvezdaš

pre 1 godinu

Bravooooo! Teško ali šta je sve ovaj tim prošao ja im čestitam na borbi i želji. Sve ove ekipe su jake i skupe za naše uslove. Šampion Turske, Mađarske, Monako ne treba trišiti reči za Fran uze

Samo kažem

pre 1 godinu

Ovo je neki put kako zvezda treba da igra u evropi protiv polu ozbiljnih i ozbiljnih ekipa. Kontra, jak blok, i krila malo više da se koriste. Pobedili smo dosta zeznutu ekipu.

Miro,Bastina-Ohio

pre 1 godinu

Koliko otrovnih strelica.osporavanja i omalovazavanja Zvezdine Uprave igraca i perspektivnog mladog trenera Milosa Milojevica...Sa tri puta manjim budzetom , Zvezda je oduvala dva Evropska fudbalska velikana...Bez obzira na riskantnu promenu trenera u spici sezone,kao i na nezgodne povrede kljucnih igraca.sa "hvatanjem zaleta' osporavanog centarfora...Kazu zlobnici bez desnog beka,sa sporim veznim redom??? Ali i sa timskim duhom .kada svi igraju za jednoga i jedan za sve,a jos vise zahvaljujuci brzim krilima.Zvezda opet sija na Evropskom nebu,iako ce zlobnici opet reci,vise skilji nego sija? Uzalud vam zavist i nepostovanje Evropskih sampiona. Zvezda ce opet prezimiti na Evropskom Nebu! Moje iskrene cestitke najvise osporavanom Milosu Milojevicu,

milanovic

pre 1 godinu

Voleo bih da mi i Stankovic i Mijailovic objasni koji to fudbalski kvalitet ima Srnic. Ne zna da odigra pas, ne zna da dribla, los je sa loptom, bezi i sakriva se da mu ne dodavaju i sa njim kao da imamo igraca manje na terenu. Gobeljic bar nekad i odigra dobro, Srnic nikad.

Darko CA

pre 1 godinu

Sve sto ne valja i sto svaki fudbalski lajik vidi , jeste Srnic u postavi i Erakovic na desnom beku, igrac manje , voleo bi da me demantuju

Z.Dj.

pre 1 godinu

Ja ci da vam objasnim znaci ovako Partizanu i Zvezdi igraju samo pobede za ligu konferencije a da bi Zvezda otisla u ligu evrope mora da pobedi i da Ferencfaros dobije Trabzon u tom slucaju Zvezda je druga.
(Aki, 27. oktobar 2022 23:37)

Šta je sa kombinacijom da CZ pobedi Monako a Trabzon i Ferencvaroš odigraju nerešeno?

Tada bi Crvena zvezda bila druga i nastavila da igra u LE.

Srx

pre 1 godinu

Da bi se u ovom takmicenji plasirao moras da dobijes jednu na strani. Ovo je zadnja prilika, steta je jer i njima gori i igrace punom snagom. Nismo neko ko moze tamo da im preti ali smo kadri da iznenadimo.

Da se zna

pre 1 godinu

Ovo je utakmica koju smo dobili bukvalno na srce,svi su izginuli i časno nosili Zvezdin dres.Prosto moram da pomenem Kataija,ne zbog gola nego zbog one lopte Bukariju kod drugog gola.Čim je izašao,niko više smislenu loptu prema napred nije odigrao,a imali smo tri sjajne prilike za kontru.

veliki strumf

pre 1 godinu

Добили смо шампиона Турске! То је свакако велика ствар! Друго полувреме јако добро, чак смо се добро и бранили након 2. гола, нису Турци имали ни полушансу након 2–1. Биће занимљиво последње коло. Нама игра само победа и то је добро, Монако реално није ништа посебно и можемо да их добијемо ако одиграмо паметно. Само морамо много боље да користимо крила - оно што је речено на полувремену се и обистинило: чим Букари има простор испред себе вело је опасан, брз, претрчи противника и то је гол! Тако морамо да играмо и против Монака, са јаким блоком и на полуконтре и контре. Taко падају голови.

Lazar

pre 1 godinu

Srnić je fudbalski Branko Lazic sakriva se od lopte, ali za razliku od Branka koji ne donosi dobrobit ali ni stetu ovaj je cista štetočina.

momak

pre 1 godinu

Rezultati ne idu zvezdi na ruku. Ferencvaros je prvi u grupi bez obzira na ostale rezultate sto znaci da ce odmarati tim sa trabzonom tako da gube tu utakmicu. Zvezda mora da pobedi i u toj situaciji ce biti treca. Posto igraju katastrofalno, posebno na strani gotovo da nema sanse da to ostvare tako da zvezda ostaje praznih rukava ove godine zakucana za dno tabele.

zemunski kej

pre 1 godinu

Borjan je sve gori ,upropastio je Dekija sada ce i ovog Milojevica. Opet gol sa 30 metara. Vreme je da se nadje novi golman ,hvala ti za sve vreme je novog golmana.

Ljubitelj fudbala

pre 1 godinu

Velika pobeda Zvezde nad Trabzonsporom 2:1! Pobedili smo veoma kvalitetan tim, tim koji je i večeras dominirao protiv nas, imao podosta veći posed lopte, stvorio malo više šansi od nas, i sve to utoliko više daje na značaju ovoj našoj pobedi! Idemo sada na sve ili ništa u Monaku, šansa za prolaz dalje sada je poprilično porasla, pobeda nad Monakom u gostima širom bi otvorila vrata plasmanu u eliminacionu fazu Lige Evrope a Zvezda može to da ostvari! Velike čestitke Zvezdi na ovoj velikoj pobedi nad Trabzonsporom večeras!

dovlajoe

pre 1 godinu

Šta Milojević još nije naučio?
- Eraković ne treba da igra desnog beka, pogotovu kući.
- Srnić ne treba da igra, kvota da će napraviti penal je 1.05.
- Katai sa ovakvom spremom na mestu glavnog veznog ne može više od pola sata.

Oskar

pre 1 godinu

Kakva je ovo sprdnja od sastava? Neko se šali sa navijačima...... Potpuno sam zatečen, ovo je katastrofa. Šta reći za Srnića, kao i Erakovića na beku. Bolje da izađemo odmah sa devet igrača.

B.kg

pre 1 godinu

Ljudi navijam za Zvezdu ,imali smo uspona i padova i uvek sam sve to emotivno preživljavao...a sada kada vidim ko nam je trener na klupi,Srnić na terenu prosto sam RAVNODUSAN...Kao da gledam Čukarički...

Nervous Rabbit

pre 1 godinu

Hoće li se više postaviti pitanje, dokle da se trpe Borjanovi ispadi? Hvala mu do neba za učinjeno, ali klub koji želi da napreduje ne sme da ima sentimenta prema igračima na osnovu stare slave, a koji više ne doprinose maksimalno. Ovo je već drugi put u Evropi ove sezone da prima po sred gola sa 30+ metara, posle Makabija. Da ne komentarišem ona padanja, proklizavanja, neizalske na lopte... Kad je jedan Real mogao da pusti Kasiljasa, Raula, Ramosa, Ronalda, može i Zvezda njega. A nije da nema adekvatnu zamenu, Popović je možda čak i bolja opcija trenutno.

sportdetective

pre 1 godinu

Ko je menadzer ovom Srnicu, svaka cast. Ne bi me cudilo da pise u ugovoru da Srnic mora igrati 50% utakmica u Europi. Drugog razloga ne vidim. Voleo bi da me Srnic danas demantuje, al pre svaku utakmicu kazem ovo, al Srnic nikako da me demantuje. I nadam se da nece neki strucni konsultant u studiju, da nas uverava, kako Srnic odigra vrhunski. Ne zna i tacka. To sto je borben, to u europi ne prolazi, imas ti borbenih igraca u Europi ali ti ludi znaju da barataju sa loptom, prave razliku na terenu, a ne da prave penale i dobujaju kartone.

garda

pre 1 godinu

Izborili su se muski za pobedu, ali iz ove utakmice ima dosta negativnih stvari da se izvuce pa da se nauci. Jedna je ona koja se uci jos u pionirima, da se u zivom zidu nikada ne okrecu ledja. Popravili su nam pobedom raspolozenje, ali mi se cini da ce nas onaj nesrecan poraz od Monaka u prvom kolu skupo kostati.

Zoran

pre 1 godinu

Na zalost sa ovakvom igrom mi protiv Monaka nemamo nikakve sanse, tako da se ovde prica zavrsava. Realno gledano mnogo je tu propusta, pocev od golmana sarlatana pa do bekova, organizacije igre, i.t.d..
Ovaj trener je nivo za Graficar, realno gledano.

Boki

pre 1 godinu

Deki je NAPUSTIO ekipu kada nije uspeo da se plasira 3. put za redom u LS.Nije se ni potrudio da pisne sta mu je od pojacanja potrebno. Sada vam je kriv neko ko pokusava od tima sastavljenog od igraca na zalasku karijere, apaticnih i nemotivisanih nesto uradi.Igracima veceras samo zameram nedostatak volje i energije u igri i nista vise. Niko od njih nije kriv sto je takav kakav je. Njih je neko selektirao. Zato, samo malo vise volje u igri, pa neka i izgubimo.

Oskar

pre 1 godinu

@ghh Pa ni Srnić nije zadnji vezni, a prozvodi penale bez da se protivnički igrači i potrude, a generalno je jedna velika rupa. Rekao bih da bismo bolje prošli bez zdnjeg veznog i igračem manje, nego sa njim u postavi.

veliki strumf

pre 1 godinu

Колико Милојевић везе нема са поставком екипе и са искоришћавањем квалитета играча савршено показује ово прво полувреме! Звезда има два ултра брза крила, али тако игра да тај њихов квалитет, њихову брзину уопште нисмо видели! Милојевић једноставно не зна како да постави игру да одигра на полуконтре, у простор, да они могу да истрче, претрче противника… Ништа од тога. Кад Букари прими лопту, уместо да му се отвори страна да може да претрчи играча, њему утрчава Ераковић (који везе нема) и довлачи још једног противничког играча за собом. Тако потпуно затвори десну страну а и ако добије лопту - не зна шта ће са њом! Потпуно небулозна игра и поставка - шта има Ераковић ту да утрчава кад нити има брзину нити центаршут??? Остави простор Букарију да игра 1 на 1. С друге стране, до задњег минута Митровића ни видели нисмо јер није било ниједне лопте за њега. О поставци позади да не причам - промаја дува на све стране, Срнић појма нема где стоји, Канга сто продатих лопти…

kladzom do bola

pre 1 godinu

Trabzon - Ferencvaros ili Monako - Zvezda , koja je veca i sugurnija kecuga ., verovatno Trabzon ali meni bi bilo iznenadjenje da mi bez Dragovica izvucemo i x u Monaku .

Zvezdan

pre 1 godinu

Zvezda mora da dobije Monaco u zadnjem kolu. Madjari su prvi šta god da urade protiv Trabzona,eventualni poraz Ferencvaroša verovatno bi značio kraj za Zvezdu

Red Z

pre 1 godinu

Lep gol Karaija! A onda ponovo primamo gol šutem sa distance. Vrlo loše postavljen živi zid. Jeste lopta zakačila Mitrovića u živom zidu al' ni Borjan nije dobro reagovao. Poznato je da Borjan sve brani osim šuteve sa 25-30 metara!
Ovaj Zvezdin trener pojma nema. Uporno gura Srnića, ponovo desni bek Eraković, Pešić osim trčanja ništa drugo nema. Još da dodam nepotrebne dimne zavese (biće kazna) i neartikulisano urlikanje Delija sa Severa.
Loša Zvezda tako završava takmičenje u Ligi Evrope. A mnogo se očekivalo.

Yaros

pre 1 godinu

Nekako nemam poverenja u ovu CZV, bas nekako lose to izgleda, od avgusta do danas...Ali opet, navijamo za CZV pa sta bude. Bilo bi lepo da uz malo srece odemo bar do LK...

Dare_cz

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo🔥 Momci ostavili srce na terenu za pobedu.Pesic je odigrao fenomenalno kao i Erakovic.A sad Monako i borba do poslednje sekunde pa sta bude

No pride no shame

pre 1 godinu

Ako kaže"nesrećno smo primili gol", treba ga najuriti. Rođače, dva igrača u zidu okreću leđa lopti, još genije Rodić skače u stranu... To nesreća? To je osnova koju ne znaju.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Vise od pobede bi voleo da neko postavi na konferenciji pitanje šta je sa Ivanicem i Kataijem i zašto igraju ovako slabo i malo...srecno zvezdo

zoran

pre 1 godinu

Da li su to danas neka nova golmanska pravila? Kada sam bio početnik,školovani trener me je naučio da kada pravim zid, najniži igrač uvek ide prvi. Drugi ide najvišlji pa tako redom. Izgleda da sam pre 35 godina pogrešno naučen. E moj Borjane!

Sabre

pre 1 godinu

ZASTO ZASTO ZASTO. Ustvari, mozda je ovo dobro, da sad vec ispadnu da mozemo lepo da ih kolektivno najurimo. Erakovic najbolji mladi stoper Srbije mora vecito da igra van svoje prirodne pozicije, a Srnic nubara i vezara najgora u istoriji fudbala.. sta uopste reci?! Bah.

I da, naravno da ne zelim da izgubimo ali ne, necu promeniti misljenje ni da ih odvalimo 5-0, ovo je DEBILNA FORMACIJA i neshvatljivo je da se i dalje forsira samo zbog glupog Milunovica vezare.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@МАНДРАК- Игра нам неријешено за треће мјесто ако Трабзон изгуби код куће од Ференцвароша.

Pedja J7

pre 1 godinu

U pravu je Borjan što se ljuti Mitrovicu za gol.... U živom zidu se ne rade piruete. Da je skočio muški samo u vis, što mu Borjan i pokazuje, pogodila bi ga u grudi i odbila se unapred...
Ovako je samo skrenuo putanju...

sramota....

pre 1 godinu

Jedina dobra stvar je sto je Ivanica ostavio na klupi,realno potpuna van forme,zelje bilo cega.....Srnica ne vredi komentarisati....
(Srbija, 27. oktobar 2022 19:43)

Zanimljivo kako je i Katai totalno van forme, Pa igra, Zanimljivo je takodje kako su i Ivanic i Katai u isto vreme od dolaska ovog trenera pali žestoko, i niko ne pomišlja da nije mozda to zbog trenera koji ne zna da koristi tako dva sjajna igraca, ali Milojevic da je sad na mestu Stankovica sad bi vec leteo ,sto se mucimo često ali Milojevic Milos se lepo oblaci pa ima prodju od raznih zvezdasa koji stadion nisu videli.

Banjalucanin

pre 1 godinu

i bolje sto smo primili gol jer rezultat cuvati ili ne daj Boze uvecati - mi to ne znamo!

generalno, trener jako tanak! srnic los!

Misa

pre 1 godinu

Dok je bio Deki imali smo kakvu takvu igru, bili efikasni. Od kada došao ovaj, Ništa. Svaka utakmica mučenje i pobede na sreću
(sžo, 27. oktobar 2022 21:38)

Da je Deki ostao, lagano bi prosi grupu.

Srnic - sesta Zvezdina zvezda

pre 1 godinu

Mora se dovesti jos jedan igrac na sredini terena da rastereti malo Srnica. Ne moze decko sve sam, a ovi ostali su dve klase ispod njega

ArizonaOrthodox

pre 1 godinu

Ne pratim baš toliko Srpski fudbal, al svaki put kad gledam CZ Bukari, uz Kataija i Dragutinovića, odskače po suvom fudbalskom talentu i kvalitetu. Uz to i veoma agilan. Ne znam da li postoji šansa da mu se da Srpsko državljanstvo i da nastupa za reprezentaciju. Po meni posle Sadika najveći talenat koji je iz Afrike igrao u Srpskom šampionatu.

Aki

pre 1 godinu

Ja ci da vam objasnim znaci ovako Partizanu i Zvezdi igraju samo pobede za ligu konferencije a da bi Zvezda otisla u ligu evrope mora da pobedi i da Ferencfaros dobije Trabzon u tom slucaju Zvezda je druga.

katastrofa

pre 1 godinu

dokle bre pljuvaci ,treneri ,menadzeri turci imaju jaku ekipu i cele ove sezone primamo nesrevmcne golove navijajte za celzi mancester

C i n i k

pre 1 godinu

rakovic na beku,Srnic u vezi.Kraj vica…
(svita, 27. oktobar 2022 19:42

Nije kraj. Pesic u napadu!
(Straight Outta München, 27. oktobar 2022 20:21)


A panj Milunovic u odbrani...

Vlad

pre 1 godinu

Zvezda nikad nije imala goreg golmana, ovaj kroz uši prima golove, po sredini gol, totalna neznalica i disbalans pokreta. To što je odbranio par zicera u nekim takmičenjima poništeno je katastrofalnim odbrabama tokom skoro svake utakmice u Evropi, a i u domaćem prvenstvu.Zar Zvezda nema drugog golmana, ili ne smeju da mu daju šut kartu? Upropadtio je Zvezdu u bitnim utakmicama za LŠ, a evo i danas, opet, gol kroz uši!?

ghh

pre 1 godinu

Srnić igra jer nema ko drugi, Sanogo je povredjen, a Mijailović nije registrovan za Evropu, Zvezda nema drugog zadnjeg veznog, ideja sa igranjem bez klasičnog igrača na toj pozicija sa Kangom i Kangvom je dovodila do toga da nam je Radnički Niš na Marakani mogao dati 4 komada, te uopšte nije za razmatranje.

veliki

pre 1 godinu

Дај више овог Борјана закуцати за клупу! Прима холове по средини ееееј!!! Где полетео, где потрчао??? Тако по средини и од Макабија прима са 35 метара, исто и сада. А све после имбецилног фаула Канге! Човек је направио 10 грешака за полувреме, катастрофа од игре. Одбрана нам је изузетно трула, шансе нема да не примимо гол.

Kad god hoces

pre 1 godinu

@veliki strumf Druze ti si toliki pacenik da je to strasno, kad god gubimo prvo poluvreme ili nije dobar rezultat hvata te panika i pocnes da pises nebuloze, ako ti ne prija sport nemoj da pratis i da nas zamaras ovde sa tvojim objasnjenjima.Prosipas ovde mudrost neku i o kosarci i o fudbalu a blage veze nemas verovatno sem na televiziji loptu nisi video(inace ne bi pitao zasto erakovic trci iza ledja bukariju). Svako od nas vidi da od srnica i gobeljica treba da dodju bolji igraci, ali da omalovazavas iste kad god ne ide to je ljudska tragedija.
Pises gluposti na poluvremenu, pa na kraju dobijemo i onda ti se jos ljudi smeju, a samim tim i ostalim zvezdasima, jer ima nas zapamti koji cemo da pratimo kako god da bude, ne zbog terze ili ti nekog takvog lika vec zbog zvezde, grba, tradicije.
I jos samo da ti napisem posto se stalno nesto busas na zvezdastvo kad god hoces mozemo da se nadjemo na marakani ili u pioniru da prebrojimo karte sa utakmica, propusnice(svi sportovi) da vidimo ko je bio na vise utakmica (da me manes sa pricom ja sam isao kad je sport bio sport, ne idem zbog terze, ne svidjaju mi se delije,pada kisa na istoku itd) mozda ces onda manje da lupkas po dugmicima na tastaruri.

Nebojsa

pre 1 godinu

Ne potrebe da se nadamo, slabi smo na strani.
Kostali su nas Srnic penal protiv Monaka i veceras Mitrovic koji se skrenuo loptu u gol, ne zna covek kako se stoji u zivom zidu.
Mozda je i bolje tako, da se koncentrisemo na domace prvenstvo, da uzmemo duplu krunu ?!

veliki

pre 1 godinu

Колико пута Канга треба да прода лопту у опасној зони??? Колико их је продао за 35 минута??? Шта игра Срнић??? Где је, где стоји??? Играчи Трабзона сами на 20 метара од гола шутирају до миле воље, а он треба да буде ту? Никад није ни близу! Па чему служи! Аухххх ала га закуца Магико, свака част! Али ово позади у одбрани не ваља ништа!!!

Марко

pre 1 godinu

Букари је геније. Успео је Пешића да састави са голом. Иначе, драги моји коментатори са Б92, Арене, РТС-а и других телевизија, Букари нема апсолутно никакве везе са француским говорним подручјем, те се стога Букари никако не акцентује на последњем слогу. Човек је из Гане, а Гана је била британска колонија. Француски се тамо не говори.

Severnjača

pre 1 godinu

I dalje je prolaz grupe za LE samo san, skoro nemoguće! Mađari su obezbedili prolaz i jedino ako ne izgube u Turskoj a mi dobijemo Monako u gostima, možemo dalje u LE! Poraz nemotivisanih Mađara znači da moramo da dobijemo Monako većom razlikom nego što ih Turci dobiju ako želimo dalje u LE! Dakle, pobeda Zvezde donosi samo sigurnu LK, što i nije loše! Ali, budimo iskreni, šanse da dobijemo u gostima su minimalne! Sinoć smo dobili boju ekipu, malo sreće i mnogo trčanja i eto pobede! Prva utakmica u sezoni u kojoj smo bili dobri kondiciono, ako ponovimo takav pristup možda imamo šanse! Srećno!

3-5-2 зашто не игра има све

pre 1 godinu

Не разумем, ако је као супер модеран (овај тренер Звезде) зашто не игра нпр као Пикси - 3 5 2? Има све играче за то. Само се боји или не види? - Борјан, три штопера леви Милуновић средњи Драговић десни Ераковић. Пет у вези. Гобељић десни вингмен, Родић леви вингмен, између Иванић Канга Кангва, шпиц Катаи Букари.

VUK

pre 1 godinu

Ne potrebe da se nadamo, slabi smo na strani.
Kostali su nas Srnic penal protiv Monaka i veceras Mitrovic koji se skrenuo loptu u gol, ne zna covek kako se stoji u zivom zidu.
Mozda je i bolje tako, da se koncentrisemo na domace prvenstvo, da uzmemo duplu krunu ?!
(Nebojsa, 27. oktobar 2022 23:34) Komisija za suđenje UEFE kaznila je sudije ne delegiranjem na dve utakmice zbog dosuđenog penala za Monako protiv CZ. Tako da penal nije postojao. CZ je protiv Monaka u Beogradu POKRADENA od strane sudija. Svi stručni konsultanti su to konstatovali. Samo navijačka grupa CZ " love Afrika , ubijmo Srnića" to ne prihvata .

C i n i k

pre 1 godinu

Oce li neko da mi objasni koja je fora sa Srnićem u postavi više????????
(Bax, 27. oktobar 2022 21:08)


I ja bih voleo da znam koja je fora sa Milunovicem a onda i sa Kangom?
Milunovic je decko operisan od fudbala a Kanga napravi 20 uzasnih poteza i 1 dobar, i to su kao profesionalni fudbaleri sa astronomskim primanjima ?

Cocktail

pre 1 godinu

Posle prvog poluvremena, užasna igra naše zvezde. Ovi turci tek nemaju pojma, ali mi ni takvog protivnika ne uspevamo da pritisnemo na svom terenu...Nije mi žao, jer ako je ovo način da se rešimo ovih prevara od igrača a i trenera, neka nas svi nalupaju! BRUKA I SRAMOTA!

Kg

pre 1 godinu

Donosi Zvezdo bodove Srbiji za koeficijent. Da sirotinja nekad prestane da gleda velike klubove na TV u i dobije priliku da u kvalifikacijama za LS posteno izgubi 5-0 od jednog nikad slabijeg kopenhagena, salcburga, Jang bojsa i slicno. A mozda i dobiju priliku da pobede Liverpul. Sala na stranu, ne moze svake godine da se igra kup Bobana Zdravkovica. Hvala Zvezdi za srpski fudbal.

posve_nepodoban

pre 1 godinu

Eraković baš loš u prvom poluvremenu. Kao baletanka se izvitoperio u živom zidu i lopta ga u leđa pogađa, pa to se ne radi ni u kadetima. Nešto pokušava u napadu, ne znam šta radi na vrhu šesnaesterca, kad god mu lopta priđe iznenadi se, kao s Marsa pao.

Zoran

pre 1 godinu

Dadosmo gol, ali teško da ćemo Turke dobiti. Mnogo organizovanije Turci igraju. Nemamo mi igru. Provalili su Turci da Eraković na beku je rupa.

Evo dok ovo pisah 1:1..šta reći ???

veliki strumf

pre 1 godinu

Ovo je utakmica koju smo dobili bukvalno na srce,svi su izginuli i časno nosili Zvezdin dres.Prosto moram da pomenem Kataija,ne zbog gola nego zbog one lopte Bukariju kod drugog gola.Čim je izašao,niko više smislenu loptu prema napred nije odigrao,a imali smo tri sjajne prilike za kontru.
(Da se zna, 27. oktobar 2022 23:14) Тачно тако. Такву лопту мое да да само мајстор. Додуше могу то и Канга и Кангва, виђали смо их у неким ранијим утакмицама, али данас нису били ни близу таквог паса. Катаи је и опаснији када се врати и има простора да одигра такве лопте. Сличне лопте дели и Нтхо у Партизану - вечерас је имао онај пас ка Менигу у првом полувремену и тиме му је створио шансу. Делује да је то много лако, али у ствари ту је највеће мајсторство, имати преглед игре и тачан пас унапред, испред играча. Кад Натхо изађе, нема ко да подели такав пас у Партизану. У Звезди има више таквих играча, али ређе успеју да реализују таква додавања.

Komentator

pre 1 godinu

Zvezdi je odgovarala pobeda Monaka u Mađarskoj, ovako teško jer ne zavisi sve od nas! Barem smo do zadnjeg kola u igri, čak i LK nije loše!

comment

pre 1 godinu

Ili 2.ili 4. Samo da ne budemo 3. i odemo u LK. Tamo se ne zna kod je sugaviji od koga.
(Kg, 28. oktobar 2022 07:20)

Zašto da ne budemo 3. u grupi? To nam je bolja opcija od 2. mesta. Ako Zvezda bude druga u grupi, ide na Ajaks, Barselonu, Atletiko ili Sevilju, a možda čak i na Totenhem. U LK im dolaze ne tako jaki timovi i tu mogu da prođu dalje, a ako ostanu u LE, sigurno nemaju nikakve šanse. A što se šugavosti tiče, ne vidim da je timovima kao što su Viljareal, AZ Alkmar ili Bazel ispod časti da igraju LK, iako su to, objektivno, timovi za nokaut fazu LE. Pobeda nad Trabzonom je,sama po sebi, veliki uspeh, a ako pobede Monako i odu u LK, tu mogu da odu i do 1/4 finala. U svakom slučaju, kako god da sezonu u Evropi, to je realan domet i bolje od toga ne može.

C i n i k

pre 1 godinu

Bas kao i Partizan , i CZ ima veoma limitirane igrace, ako i pobedi to ce biti na nku puku srecu, inace kvalitet ne postoji u Cz gde sem Borjana i delimicno Kataia, ne postoji iole paznje vredan igrac.

Robert

pre 1 godinu

Voleo bih da mi i Stankovic i Mijailovic objasni koji to fudbalski kvalitet ima Srnic. Ne zna da odigra pas, ne zna da dribla, los je sa loptom, bezi i sakriva se da mu ne dodavaju i sa njim kao da imamo igraca manje na terenu...
(milanovic, 27. oktobar 2022 21:15)

To bi pocelo otprilike: Vidi ovako, baki, jeste to sve stoji, ali... I onda bi te ubio u pojam.

urke

pre 1 godinu

Trabzon je izuzetno kvalitetan tim tako da sve cestitke nasim momcima,problem je sto ce turci igrati sa nezainteresovanim Ferencom tako da nama igra samo pobeda protiv Monaka,tesko,bas tesko ali mozda je bolje,nema kalkulacija

MD

pre 1 godinu

Evo vratih se sa utakmice.Cilj je ostvaren ...da se ne lazemo Turci su bili bolji bar za 1% ...ali zar I mi nismo bili bolji od Monaca u prvoj utakmici bar za 10% pa nismo ni bod osvojili a "zasluzili" smo...kao sto smo "zasluzili" bod u Budimpesti (bio-ludnica)...imamo sansu u zadnjem kolu I to je najvaznije...sad ce mo da vidimo od cega smo satkani sto kazu(ja ocekujem tvrdu utakmicu i 0:1)...nema veze nek idemo I u ligu konf. ali pobeda u MC sve nas cini srecnim...ajmo crveno-beli....

Марко

pre 1 godinu

Bravooooo! Teško ali šta je sve ovaj tim prošao ja im čestitam na borbi i želji. Sve ove ekipe su jake i skupe za naše uslove. Šampion Turske, Mađarske, Monako ne treba trišiti reči za Fran uze
(Zvezdaš, 27. oktobar 2022 23:44)

Звездин играчки кадар је дупло скупљи од играчког кадра Ференцвароша према проценама на трансфермаркту. Клуб са најјефтинијим играчким кадром је први у групи. Владан Милојевић за две и по године у Звезди ниједном није испао од клуба који је имао јефтинији играчки кадар, а пролазио је екипе са скупљим играчким кадром као што су Спарта, Краснодар, Келн, Салцбург, Копенхаген и Јанг Бојс. Свака од тих екипа је била скупља у тренутку када је играла са Звездом. С друге стране Станковић је испадао од клубова као што су Омонија, Шериф и Макаби. Сваки од тих клубова је био јефтинији од Звезде два до три пута. Једини клубови од којих је Звезда била боља за време Станковића, а да су имали скупљи играчки кадар, су Брага и Гент.

Dzonkala

pre 1 godinu

Samo se nadam da, usled suspenzije Dragovića, Milojevic ne pomisli da je dobra opcija da zadrži Erakovica na beku a da, ne daj Bože, stavi Pankova kao drugog štopera. U tom slučaju apsolutno nemamo šta da tražimo na toj utakmici.

oportunista

pre 1 godinu

Koliko otrovnih strelica.osporavanja i omalovazavanja Zvezdine Uprave igraca i perspektivnog mladog trenera Milosa Milojevica...Sa tri puta manjim budzetom , Zvezda je oduvala dva Evropska fudbalska velikana...Bez obzira na riskantnu promenu trenera u spici sezone,kao i na nezgodne povrede kljucnih igraca.sa "hvatanjem zaleta' osporavanog centarfora...Kazu zlobnici bez desnog beka,sa sporim veznim redom??? Ali i sa timskim duhom .kada svi igraju za jednoga i jedan za sve,a jos vise zahvaljujuci brzim krilima.Zvezda opet sija na Evropskom nebu,iako ce zlobnici opet reci,vise skilji nego sija? Uzalud vam zavist i nepostovanje Evropskih sampiona. Zvezda ce opet prezimiti na Evropskom Nebu! Moje iskrene cestitke najvise osporavanom Milosu Milojevicu,
(Miro,Bastina-Ohio, 27. oktobar 2022 23:42

gospodin Vladan Milojevic je sa timom koji je vredeo 6 puta manje od ovoga uradio vise.
daleko da ne podrzavam M.Milojevica, samo mislim da nije persona za ovakav skup ega u timu.
a da ne pricam za ove iznad.
da su nam doveli zadnjeg veznog, i ostavili barem ohija, sada bi bili 1. u grupi.
garantujem!
napred zvezda samo napred zvezda!

realno

pre 1 godinu

Nadam se da ce Zvezda nekim cudom proci i da ce igrati prolece u LE.LK je rezervno takmicenje i ne bih zeleo da Zvezda to vudno takmicenje igra.

Grizlor

pre 1 godinu

Bolju centralnu odbranu od Milunovica i Dragovica necemo dugo sastaviti ali to ce te tek shvatiti u buducnosti.Oni su savrsen par za nas smesni budzet.Bekovi naravno mogu se nadji mnogo bolji.Sredina nam je ocajna i tu su svi igraci krs....krila su nam odlicna,brza i moderna....poluspicevi katai i ivanic dobri ako igraju na toj poziciji a ne da se guraju na krilo i naravno ne da budu zajedno u istom trenutku na terenu...napadaci naravno moze mnogo bolje da se nadje ali pesic nije los i moze biti koristan.Borjan za kraj,podhitno novi golman.Sve u svemu moze bolje ali ne mnogo bolje jer mi dovodimo iskljucivo igrace koji nemaju ugovor ili plafon placamo 2 miliona za obestecenje.Za te pare kvaliteta nema,moramo napraviti kvalitet kroz omladinsku skolu.

Реља

pre 1 godinu

Волео бих да игра у Монаку одлични Драговић - али због картона неће моћи. Да је Звезда бар играла нерешено у Трабзону, а могла је, све би било лакше. Ипак Ц. Звезда је победила првака Турске! То је велика ствар! Друго полувреме је врло добро! Чак се Звезда добро и бранила након 2 гола. Нису Турци имали прилику након 2:1. Биће занимљиво последње коло. Звезди одговара само победа и то је оствариво. Монако реално није ништа посебно и Звезда може да их добије ако одигра паметно. Морају се боље користити продори преко крила. Букари кад има простор испред себе врло је опасан, брз, претрчи противника и то је гол! Тако мора да се игра и против Монака, са јаком одбраном и брзим контранападима. Taко падају голови. Тренер М. Милојевић све више улива поверење.

Реља

pre 1 godinu

Ц. Звезда је победила првака Турске! То је велика ствар! Друго полувреме је врло добро! Чак се Звезда добро и бранили након 2 гола. Нису Турци имали ни полушансу након 2:1. Биће занимљиво последње коло. Звезди одговара само победа и то је оствариво. Монако реално није ништа посебно и Звезда може да их добије ако одигра паметно. Морају се боље користити крила - чим Букари има простор испред себе врло је опасан, брз, претрчи противника и то је гол! Тако мора да се игра и против Монака, са јаком одбраном и на контранападе. Taко падају голови. Незгода је што неће моћи играги, због картона, одлични Драговић. Тренер М. Милојевић све више улива поверење.

ZIS

pre 1 godinu

Zvezda nije imala boljeg centarfora od Šilje Pešića zadnjih 20 godina a do utakmice u Nišu ste pljuvali momka kako nezna da šutne loptu nego Vi Ganci mislite da ste najbolji u Evropi kakav Real i Bajern.

Srele

pre 1 godinu

Ja ci da vam objasnim znaci ovako Partizanu i Zvezdi igraju samo pobede za ligu konferencije a da bi Zvezda otisla u ligu evrope mora da pobedi i da Ferencfaros dobije Trabzon u tom slucaju Zvezda je druga.
(Aki, 27. oktobar 2022 23:37)

Nije tacno. Zvezda mora da pobedi svakako, u slucaju neresenog ispada. Partizanu je dovoljan jedan bod, bez obzira na ishode sutrasnje utakmice Slovacko - Keln i Keln-Nica u poslednjem kolu. Ukoliko pobedi, a Nica odigra nereseno, bice prvi u grupi.

Grizlor

pre 1 godinu

Bolju centralnu odbranu od Milunovica i Dragovica necemo dugo sastaviti ali to ce te tek shvatiti u buducnosti.Oni su savrsen par za nas smesni budzet.Bekovi naravno mogu se nadji mnogo bolji.Sredina nam je ocajna i tu su svi igraci krs....krila su nam odlicna,brza i moderna....poluspicevi katai i ivanic dobri ako igraju na toj poziciji a ne da se guraju na krilo i naravno ne da budu zajedno u istom trenutku na terenu...napadaci naravno moze mnogo bolje da se nadje ali pesic nije los i moze biti koristan.Borjan za kraj,podhitno novi golman.Sve u svemu moze bolje ali ne mnogo bolje jer mi dovodimo iskljucivo igrace koji nemaju ugovor ili plafon placamo 2 miliona za obestecenje.Za te pare kvaliteta nema,moramo napraviti kvalitet kroz omladinsku skolu.

vlade

pre 1 godinu

šteta samo što moramo na pobedu u Monaku da bi smo se plasirali eventualno u LK.. s'obzirom da će Trabzon da naduva Mađare, samo pobeda igra ulogu za plasman u evropsko proleće..

Bob

pre 1 godinu

Zvezda je takođe bila tri puta skuplja ekipa od Malahija, pa je izgubila i ispala od istih! Kako to da to nije bio neuspegžh kluba, uprave i igrača?

Објављен коментар

pre 1 godinu

За Конференц лигу треба нам бар нерешено уз пораз Трабзона. За ЛЕ нађ треба победа уз пораз или нерешено Трабзона.

добровољац

pre 1 godinu

FourSeasons

прочитај још пар пута свој коментар па можда скапираш колику си бесмислицу извалио

Zoran

pre 1 godinu

Na zalost sa ovakvom igrom mi protiv Monaka nemamo nikakve sanse, tako da se ovde prica zavrsava. Realno gledano mnogo je tu propusta, pocev od golmana sarlatana pa do bekova, organizacije igre, i.t.d..
Ovaj trener je nivo za Graficar, realno gledano.

B.kg

pre 1 godinu

Ljudi navijam za Zvezdu ,imali smo uspona i padova i uvek sam sve to emotivno preživljavao...a sada kada vidim ko nam je trener na klupi,Srnić na terenu prosto sam RAVNODUSAN...Kao da gledam Čukarički...

kladzom do bola

pre 1 godinu

Trabzon - Ferencvaros ili Monako - Zvezda , koja je veca i sugurnija kecuga ., verovatno Trabzon ali meni bi bilo iznenadjenje da mi bez Dragovica izvucemo i x u Monaku .

ArizonaOrthodox

pre 1 godinu

Ne pratim baš toliko Srpski fudbal, al svaki put kad gledam CZ Bukari, uz Kataija i Dragutinovića, odskače po suvom fudbalskom talentu i kvalitetu. Uz to i veoma agilan. Ne znam da li postoji šansa da mu se da Srpsko državljanstvo i da nastupa za reprezentaciju. Po meni posle Sadika najveći talenat koji je iz Afrike igrao u Srpskom šampionatu.

Nervous Rabbit

pre 1 godinu

Hoće li se više postaviti pitanje, dokle da se trpe Borjanovi ispadi? Hvala mu do neba za učinjeno, ali klub koji želi da napreduje ne sme da ima sentimenta prema igračima na osnovu stare slave, a koji više ne doprinose maksimalno. Ovo je već drugi put u Evropi ove sezone da prima po sred gola sa 30+ metara, posle Makabija. Da ne komentarišem ona padanja, proklizavanja, neizalske na lopte... Kad je jedan Real mogao da pusti Kasiljasa, Raula, Ramosa, Ronalda, može i Zvezda njega. A nije da nema adekvatnu zamenu, Popović je možda čak i bolja opcija trenutno.

zemunski kej

pre 1 godinu

Borjan je sve gori ,upropastio je Dekija sada ce i ovog Milojevica. Opet gol sa 30 metara. Vreme je da se nadje novi golman ,hvala ti za sve vreme je novog golmana.

Nebojsa

pre 1 godinu

Ne potrebe da se nadamo, slabi smo na strani.
Kostali su nas Srnic penal protiv Monaka i veceras Mitrovic koji se skrenuo loptu u gol, ne zna covek kako se stoji u zivom zidu.
Mozda je i bolje tako, da se koncentrisemo na domace prvenstvo, da uzmemo duplu krunu ?!

momak

pre 1 godinu

Rezultati ne idu zvezdi na ruku. Ferencvaros je prvi u grupi bez obzira na ostale rezultate sto znaci da ce odmarati tim sa trabzonom tako da gube tu utakmicu. Zvezda mora da pobedi i u toj situaciji ce biti treca. Posto igraju katastrofalno, posebno na strani gotovo da nema sanse da to ostvare tako da zvezda ostaje praznih rukava ove godine zakucana za dno tabele.

Miro,Bastina-Ohio

pre 1 godinu

Koliko otrovnih strelica.osporavanja i omalovazavanja Zvezdine Uprave igraca i perspektivnog mladog trenera Milosa Milojevica...Sa tri puta manjim budzetom , Zvezda je oduvala dva Evropska fudbalska velikana...Bez obzira na riskantnu promenu trenera u spici sezone,kao i na nezgodne povrede kljucnih igraca.sa "hvatanjem zaleta' osporavanog centarfora...Kazu zlobnici bez desnog beka,sa sporim veznim redom??? Ali i sa timskim duhom .kada svi igraju za jednoga i jedan za sve,a jos vise zahvaljujuci brzim krilima.Zvezda opet sija na Evropskom nebu,iako ce zlobnici opet reci,vise skilji nego sija? Uzalud vam zavist i nepostovanje Evropskih sampiona. Zvezda ce opet prezimiti na Evropskom Nebu! Moje iskrene cestitke najvise osporavanom Milosu Milojevicu,

FourSeasons

pre 1 godinu

Ja stvarno ne znam koja je svrha ovih nazovi navijaca sa severne tribine i na koji nacin oni pomazu svom timu. Pevaju neke svoje pesmice po 10 minuta, ne prate tok utakmice, ne bodre svoju ekipu, ne vrse preko potreban pritisak na protivnika. Sami u nekom svom svetu

Red Z

pre 1 godinu

Lep gol Karaija! A onda ponovo primamo gol šutem sa distance. Vrlo loše postavljen živi zid. Jeste lopta zakačila Mitrovića u živom zidu al' ni Borjan nije dobro reagovao. Poznato je da Borjan sve brani osim šuteve sa 25-30 metara!
Ovaj Zvezdin trener pojma nema. Uporno gura Srnića, ponovo desni bek Eraković, Pešić osim trčanja ništa drugo nema. Još da dodam nepotrebne dimne zavese (biće kazna) i neartikulisano urlikanje Delija sa Severa.
Loša Zvezda tako završava takmičenje u Ligi Evrope. A mnogo se očekivalo.

Aki

pre 1 godinu

Ja ci da vam objasnim znaci ovako Partizanu i Zvezdi igraju samo pobede za ligu konferencije a da bi Zvezda otisla u ligu evrope mora da pobedi i da Ferencfaros dobije Trabzon u tom slucaju Zvezda je druga.

ZIS

pre 1 godinu

Zvezda nije imala boljeg centarfora od Šilje Pešića zadnjih 20 godina a do utakmice u Nišu ste pljuvali momka kako nezna da šutne loptu nego Vi Ganci mislite da ste najbolji u Evropi kakav Real i Bajern.

Vlad

pre 1 godinu

Zvezda nikad nije imala goreg golmana, ovaj kroz uši prima golove, po sredini gol, totalna neznalica i disbalans pokreta. To što je odbranio par zicera u nekim takmičenjima poništeno je katastrofalnim odbrabama tokom skoro svake utakmice u Evropi, a i u domaćem prvenstvu.Zar Zvezda nema drugog golmana, ili ne smeju da mu daju šut kartu? Upropadtio je Zvezdu u bitnim utakmicama za LŠ, a evo i danas, opet, gol kroz uši!?

zex

pre 1 godinu

Ogromna razlika izmedju tempa Nica - partizan i Zvezda - Trabzon, vidi se razkika u klasi. Odlicna utakmica, moglo je biti jos golova. Zvezdi fale 3-4 dobra igraca za LS, inace klupa moze da osvoji titulu u Srbiji.

posve_nepodoban

pre 1 godinu

Eraković baš loš u prvom poluvremenu. Kao baletanka se izvitoperio u živom zidu i lopta ga u leđa pogađa, pa to se ne radi ni u kadetima. Nešto pokušava u napadu, ne znam šta radi na vrhu šesnaesterca, kad god mu lopta priđe iznenadi se, kao s Marsa pao.

veliki strumf

pre 1 godinu

Колико Милојевић везе нема са поставком екипе и са искоришћавањем квалитета играча савршено показује ово прво полувреме! Звезда има два ултра брза крила, али тако игра да тај њихов квалитет, њихову брзину уопште нисмо видели! Милојевић једноставно не зна како да постави игру да одигра на полуконтре, у простор, да они могу да истрче, претрче противника… Ништа од тога. Кад Букари прими лопту, уместо да му се отвори страна да може да претрчи играча, њему утрчава Ераковић (који везе нема) и довлачи још једног противничког играча за собом. Тако потпуно затвори десну страну а и ако добије лопту - не зна шта ће са њом! Потпуно небулозна игра и поставка - шта има Ераковић ту да утрчава кад нити има брзину нити центаршут??? Остави простор Букарију да игра 1 на 1. С друге стране, до задњег минута Митровића ни видели нисмо јер није било ниједне лопте за њега. О поставци позади да не причам - промаја дува на све стране, Срнић појма нема где стоји, Канга сто продатих лопти…

vec vidjeno

pre 1 godinu

@Više je Kanga napravio grešaka nego Srnic i ovaj gol je zbog njega, ali vi po automatsku pljujete jer "grupa" pljuje njega...
(Istina, 27. oktobar 2022 21:58)

To sto Srnic igra moze svako, to sto Kanga igra u nasoj ekipi niko drugi ne moze da igra. Nije Kanga Xavi, ali ostali ni blizu ne mogu to da igraju. To se najbolje videlo protiv Makabija, gde nismo mogli loptu po zemlji da iznesemo kada je Kanga zamenjen.

C i n i k

pre 1 godinu

rakovic na beku,Srnic u vezi.Kraj vica…
(svita, 27. oktobar 2022 19:42

Nije kraj. Pesic u napadu!
(Straight Outta München, 27. oktobar 2022 20:21)


A panj Milunovic u odbrani...

Cocktail

pre 1 godinu

Posle prvog poluvremena, užasna igra naše zvezde. Ovi turci tek nemaju pojma, ali mi ni takvog protivnika ne uspevamo da pritisnemo na svom terenu...Nije mi žao, jer ako je ovo način da se rešimo ovih prevara od igrača a i trenera, neka nas svi nalupaju! BRUKA I SRAMOTA!

samo da dodam

pre 1 godinu

Kao što stalno komentarišem; evo i veceras odgovora zasto Katai mora da igra...Jedan potez - magija!
Mi malo stariji pamtimo i neke zvezdine legende i krize u formi; desavalo se i Piksiju da po par meseci ne moze da se sastavi sa loptom... nervoza, crveni kartoni, promaseni penali...Dejo genije takodje...
Forma je prolazna, ali klasa je večna.

Banjalucanin

pre 1 godinu

i bolje sto smo primili gol jer rezultat cuvati ili ne daj Boze uvecati - mi to ne znamo!

generalno, trener jako tanak! srnic los!

dovlajoe

pre 1 godinu

Šta Milojević još nije naučio?
- Eraković ne treba da igra desnog beka, pogotovu kući.
- Srnić ne treba da igra, kvota da će napraviti penal je 1.05.
- Katai sa ovakvom spremom na mestu glavnog veznog ne može više od pola sata.

ghh

pre 1 godinu

Srnić igra jer nema ko drugi, Sanogo je povredjen, a Mijailović nije registrovan za Evropu, Zvezda nema drugog zadnjeg veznog, ideja sa igranjem bez klasičnog igrača na toj pozicija sa Kangom i Kangvom je dovodila do toga da nam je Radnički Niš na Marakani mogao dati 4 komada, te uopšte nije za razmatranje.

milanovic

pre 1 godinu

Voleo bih da mi i Stankovic i Mijailovic objasni koji to fudbalski kvalitet ima Srnic. Ne zna da odigra pas, ne zna da dribla, los je sa loptom, bezi i sakriva se da mu ne dodavaju i sa njim kao da imamo igraca manje na terenu. Gobeljic bar nekad i odigra dobro, Srnic nikad.

Lazar

pre 1 godinu

Srnić je fudbalski Branko Lazic sakriva se od lopte, ali za razliku od Branka koji ne donosi dobrobit ali ni stetu ovaj je cista štetočina.

Misa

pre 1 godinu

Dok je bio Deki imali smo kakvu takvu igru, bili efikasni. Od kada došao ovaj, Ništa. Svaka utakmica mučenje i pobede na sreću
(sžo, 27. oktobar 2022 21:38)

Da je Deki ostao, lagano bi prosi grupu.

C i n i k

pre 1 godinu

Oce li neko da mi objasni koja je fora sa Srnićem u postavi više????????
(Bax, 27. oktobar 2022 21:08)


I ja bih voleo da znam koja je fora sa Milunovicem a onda i sa Kangom?
Milunovic je decko operisan od fudbala a Kanga napravi 20 uzasnih poteza i 1 dobar, i to su kao profesionalni fudbaleri sa astronomskim primanjima ?

Samo kažem

pre 1 godinu

Ovo je neki put kako zvezda treba da igra u evropi protiv polu ozbiljnih i ozbiljnih ekipa. Kontra, jak blok, i krila malo više da se koriste. Pobedili smo dosta zeznutu ekipu.

Boki

pre 1 godinu

Deki je NAPUSTIO ekipu kada nije uspeo da se plasira 3. put za redom u LS.Nije se ni potrudio da pisne sta mu je od pojacanja potrebno. Sada vam je kriv neko ko pokusava od tima sastavljenog od igraca na zalasku karijere, apaticnih i nemotivisanih nesto uradi.Igracima veceras samo zameram nedostatak volje i energije u igri i nista vise. Niko od njih nije kriv sto je takav kakav je. Njih je neko selektirao. Zato, samo malo vise volje u igri, pa neka i izgubimo.

sramota....

pre 1 godinu

Jedina dobra stvar je sto je Ivanica ostavio na klupi,realno potpuna van forme,zelje bilo cega.....Srnica ne vredi komentarisati....
(Srbija, 27. oktobar 2022 19:43)

Zanimljivo kako je i Katai totalno van forme, Pa igra, Zanimljivo je takodje kako su i Ivanic i Katai u isto vreme od dolaska ovog trenera pali žestoko, i niko ne pomišlja da nije mozda to zbog trenera koji ne zna da koristi tako dva sjajna igraca, ali Milojevic da je sad na mestu Stankovica sad bi vec leteo ,sto se mucimo često ali Milojevic Milos se lepo oblaci pa ima prodju od raznih zvezdasa koji stadion nisu videli.

Ljubitelj fudbala

pre 1 godinu

Velika pobeda Zvezde nad Trabzonsporom 2:1! Pobedili smo veoma kvalitetan tim, tim koji je i večeras dominirao protiv nas, imao podosta veći posed lopte, stvorio malo više šansi od nas, i sve to utoliko više daje na značaju ovoj našoj pobedi! Idemo sada na sve ili ništa u Monaku, šansa za prolaz dalje sada je poprilično porasla, pobeda nad Monakom u gostima širom bi otvorila vrata plasmanu u eliminacionu fazu Lige Evrope a Zvezda može to da ostvari! Velike čestitke Zvezdi na ovoj velikoj pobedi nad Trabzonsporom večeras!

C i n i k

pre 1 godinu

Bas kao i Partizan , i CZ ima veoma limitirane igrace, ako i pobedi to ce biti na nku puku srecu, inace kvalitet ne postoji u Cz gde sem Borjana i delimicno Kataia, ne postoji iole paznje vredan igrac.

Bob

pre 1 godinu

Zvezda je takođe bila tri puta skuplja ekipa od Malahija, pa je izgubila i ispala od istih! Kako to da to nije bio neuspegžh kluba, uprave i igrača?

zoran

pre 1 godinu

Da li su to danas neka nova golmanska pravila? Kada sam bio početnik,školovani trener me je naučio da kada pravim zid, najniži igrač uvek ide prvi. Drugi ide najvišlji pa tako redom. Izgleda da sam pre 35 godina pogrešno naučen. E moj Borjane!

Darko CA

pre 1 godinu

Sve sto ne valja i sto svaki fudbalski lajik vidi , jeste Srnic u postavi i Erakovic na desnom beku, igrac manje , voleo bi da me demantuju

veliki strumf

pre 1 godinu

Добили смо шампиона Турске! То је свакако велика ствар! Друго полувреме јако добро, чак смо се добро и бранили након 2. гола, нису Турци имали ни полушансу након 2–1. Биће занимљиво последње коло. Нама игра само победа и то је добро, Монако реално није ништа посебно и можемо да их добијемо ако одиграмо паметно. Само морамо много боље да користимо крила - оно што је речено на полувремену се и обистинило: чим Букари има простор испред себе вело је опасан, брз, претрчи противника и то је гол! Тако морамо да играмо и против Монака, са јаким блоком и на полуконтре и контре. Taко падају голови.

Zvezdaš

pre 1 godinu

Bravooooo! Teško ali šta je sve ovaj tim prošao ja im čestitam na borbi i želji. Sve ove ekipe su jake i skupe za naše uslove. Šampion Turske, Mađarske, Monako ne treba trišiti reči za Fran uze

veliki strumf

pre 1 godinu

Опет Срнић! Има квалитет само за Европу изгледа! Наш фудбал је давно превазишао.

Sabre

pre 1 godinu

ZASTO ZASTO ZASTO. Ustvari, mozda je ovo dobro, da sad vec ispadnu da mozemo lepo da ih kolektivno najurimo. Erakovic najbolji mladi stoper Srbije mora vecito da igra van svoje prirodne pozicije, a Srnic nubara i vezara najgora u istoriji fudbala.. sta uopste reci?! Bah.

I da, naravno da ne zelim da izgubimo ali ne, necu promeniti misljenje ni da ih odvalimo 5-0, ovo je DEBILNA FORMACIJA i neshvatljivo je da se i dalje forsira samo zbog glupog Milunovica vezare.

Zoran

pre 1 godinu

Dadosmo gol, ali teško da ćemo Turke dobiti. Mnogo organizovanije Turci igraju. Nemamo mi igru. Provalili su Turci da Eraković na beku je rupa.

Evo dok ovo pisah 1:1..šta reći ???

veliki

pre 1 godinu

Дај више овог Борјана закуцати за клупу! Прима холове по средини ееееј!!! Где полетео, где потрчао??? Тако по средини и од Макабија прима са 35 метара, исто и сада. А све после имбецилног фаула Канге! Човек је направио 10 грешака за полувреме, катастрофа од игре. Одбрана нам је изузетно трула, шансе нема да не примимо гол.

Z.Dj.

pre 1 godinu

Ja ci da vam objasnim znaci ovako Partizanu i Zvezdi igraju samo pobede za ligu konferencije a da bi Zvezda otisla u ligu evrope mora da pobedi i da Ferencfaros dobije Trabzon u tom slucaju Zvezda je druga.
(Aki, 27. oktobar 2022 23:37)

Šta je sa kombinacijom da CZ pobedi Monako a Trabzon i Ferencvaroš odigraju nerešeno?

Tada bi Crvena zvezda bila druga i nastavila da igra u LE.

Марко

pre 1 godinu

Bravooooo! Teško ali šta je sve ovaj tim prošao ja im čestitam na borbi i želji. Sve ove ekipe su jake i skupe za naše uslove. Šampion Turske, Mađarske, Monako ne treba trišiti reči za Fran uze
(Zvezdaš, 27. oktobar 2022 23:44)

Звездин играчки кадар је дупло скупљи од играчког кадра Ференцвароша према проценама на трансфермаркту. Клуб са најјефтинијим играчким кадром је први у групи. Владан Милојевић за две и по године у Звезди ниједном није испао од клуба који је имао јефтинији играчки кадар, а пролазио је екипе са скупљим играчким кадром као што су Спарта, Краснодар, Келн, Салцбург, Копенхаген и Јанг Бојс. Свака од тих екипа је била скупља у тренутку када је играла са Звездом. С друге стране Станковић је испадао од клубова као што су Омонија, Шериф и Макаби. Сваки од тих клубова је био јефтинији од Звезде два до три пута. Једини клубови од којих је Звезда била боља за време Станковића, а да су имали скупљи играчки кадар, су Брага и Гент.

Yaros

pre 1 godinu

Nekako nemam poverenja u ovu CZV, bas nekako lose to izgleda, od avgusta do danas...Ali opet, navijamo za CZV pa sta bude. Bilo bi lepo da uz malo srece odemo bar do LK...

Oskar

pre 1 godinu

Kakva je ovo sprdnja od sastava? Neko se šali sa navijačima...... Potpuno sam zatečen, ovo je katastrofa. Šta reći za Srnića, kao i Erakovića na beku. Bolje da izađemo odmah sa devet igrača.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Vise od pobede bi voleo da neko postavi na konferenciji pitanje šta je sa Ivanicem i Kataijem i zašto igraju ovako slabo i malo...srecno zvezdo

Srnic - sesta Zvezdina zvezda

pre 1 godinu

Mora se dovesti jos jedan igrac na sredini terena da rastereti malo Srnica. Ne moze decko sve sam, a ovi ostali su dve klase ispod njega

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@МАНДРАК- Игра нам неријешено за треће мјесто ако Трабзон изгуби код куће од Ференцвароша.

garda

pre 1 godinu

Izborili su se muski za pobedu, ali iz ove utakmice ima dosta negativnih stvari da se izvuce pa da se nauci. Jedna je ona koja se uci jos u pionirima, da se u zivom zidu nikada ne okrecu ledja. Popravili su nam pobedom raspolozenje, ali mi se cini da ce nas onaj nesrecan poraz od Monaka u prvom kolu skupo kostati.

Zvezdan

pre 1 godinu

Zvezda mora da dobije Monaco u zadnjem kolu. Madjari su prvi šta god da urade protiv Trabzona,eventualni poraz Ferencvaroša verovatno bi značio kraj za Zvezdu

katastrofa

pre 1 godinu

dokle bre pljuvaci ,treneri ,menadzeri turci imaju jaku ekipu i cele ove sezone primamo nesrevmcne golove navijajte za celzi mancester

realno

pre 1 godinu

Nadam se da ce Zvezda nekim cudom proci i da ce igrati prolece u LE.LK je rezervno takmicenje i ne bih zeleo da Zvezda to vudno takmicenje igra.

Dare_cz

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo🔥 Momci ostavili srce na terenu za pobedu.Pesic je odigrao fenomenalno kao i Erakovic.A sad Monako i borba do poslednje sekunde pa sta bude

Grizlor

pre 1 godinu

Bolju centralnu odbranu od Milunovica i Dragovica necemo dugo sastaviti ali to ce te tek shvatiti u buducnosti.Oni su savrsen par za nas smesni budzet.Bekovi naravno mogu se nadji mnogo bolji.Sredina nam je ocajna i tu su svi igraci krs....krila su nam odlicna,brza i moderna....poluspicevi katai i ivanic dobri ako igraju na toj poziciji a ne da se guraju na krilo i naravno ne da budu zajedno u istom trenutku na terenu...napadaci naravno moze mnogo bolje da se nadje ali pesic nije los i moze biti koristan.Borjan za kraj,podhitno novi golman.Sve u svemu moze bolje ali ne mnogo bolje jer mi dovodimo iskljucivo igrace koji nemaju ugovor ili plafon placamo 2 miliona za obestecenje.Za te pare kvaliteta nema,moramo napraviti kvalitet kroz omladinsku skolu.

vlade

pre 1 godinu

šteta samo što moramo na pobedu u Monaku da bi smo se plasirali eventualno u LK.. s'obzirom da će Trabzon da naduva Mađare, samo pobeda igra ulogu za plasman u evropsko proleće..

comment

pre 1 godinu

Ili 2.ili 4. Samo da ne budemo 3. i odemo u LK. Tamo se ne zna kod je sugaviji od koga.
(Kg, 28. oktobar 2022 07:20)

Zašto da ne budemo 3. u grupi? To nam je bolja opcija od 2. mesta. Ako Zvezda bude druga u grupi, ide na Ajaks, Barselonu, Atletiko ili Sevilju, a možda čak i na Totenhem. U LK im dolaze ne tako jaki timovi i tu mogu da prođu dalje, a ako ostanu u LE, sigurno nemaju nikakve šanse. A što se šugavosti tiče, ne vidim da je timovima kao što su Viljareal, AZ Alkmar ili Bazel ispod časti da igraju LK, iako su to, objektivno, timovi za nokaut fazu LE. Pobeda nad Trabzonom je,sama po sebi, veliki uspeh, a ako pobede Monako i odu u LK, tu mogu da odu i do 1/4 finala. U svakom slučaju, kako god da sezonu u Evropi, to je realan domet i bolje od toga ne može.

sportdetective

pre 1 godinu

Ko je menadzer ovom Srnicu, svaka cast. Ne bi me cudilo da pise u ugovoru da Srnic mora igrati 50% utakmica u Europi. Drugog razloga ne vidim. Voleo bi da me Srnic danas demantuje, al pre svaku utakmicu kazem ovo, al Srnic nikako da me demantuje. I nadam se da nece neki strucni konsultant u studiju, da nas uverava, kako Srnic odigra vrhunski. Ne zna i tacka. To sto je borben, to u europi ne prolazi, imas ti borbenih igraca u Europi ali ti ludi znaju da barataju sa loptom, prave razliku na terenu, a ne da prave penale i dobujaju kartone.

Da se zna

pre 1 godinu

Ovo je utakmica koju smo dobili bukvalno na srce,svi su izginuli i časno nosili Zvezdin dres.Prosto moram da pomenem Kataija,ne zbog gola nego zbog one lopte Bukariju kod drugog gola.Čim je izašao,niko više smislenu loptu prema napred nije odigrao,a imali smo tri sjajne prilike za kontru.

Srx

pre 1 godinu

Da bi se u ovom takmicenji plasirao moras da dobijes jednu na strani. Ovo je zadnja prilika, steta je jer i njima gori i igrace punom snagom. Nismo neko ko moze tamo da im preti ali smo kadri da iznenadimo.

MD

pre 1 godinu

Evo vratih se sa utakmice.Cilj je ostvaren ...da se ne lazemo Turci su bili bolji bar za 1% ...ali zar I mi nismo bili bolji od Monaca u prvoj utakmici bar za 10% pa nismo ni bod osvojili a "zasluzili" smo...kao sto smo "zasluzili" bod u Budimpesti (bio-ludnica)...imamo sansu u zadnjem kolu I to je najvaznije...sad ce mo da vidimo od cega smo satkani sto kazu(ja ocekujem tvrdu utakmicu i 0:1)...nema veze nek idemo I u ligu konf. ali pobeda u MC sve nas cini srecnim...ajmo crveno-beli....

Severnjača

pre 1 godinu

I dalje je prolaz grupe za LE samo san, skoro nemoguće! Mađari su obezbedili prolaz i jedino ako ne izgube u Turskoj a mi dobijemo Monako u gostima, možemo dalje u LE! Poraz nemotivisanih Mađara znači da moramo da dobijemo Monako većom razlikom nego što ih Turci dobiju ako želimo dalje u LE! Dakle, pobeda Zvezde donosi samo sigurnu LK, što i nije loše! Ali, budimo iskreni, šanse da dobijemo u gostima su minimalne! Sinoć smo dobili boju ekipu, malo sreće i mnogo trčanja i eto pobede! Prva utakmica u sezoni u kojoj smo bili dobri kondiciono, ako ponovimo takav pristup možda imamo šanse! Srećno!

Kg

pre 1 godinu

Donosi Zvezdo bodove Srbiji za koeficijent. Da sirotinja nekad prestane da gleda velike klubove na TV u i dobije priliku da u kvalifikacijama za LS posteno izgubi 5-0 od jednog nikad slabijeg kopenhagena, salcburga, Jang bojsa i slicno. A mozda i dobiju priliku da pobede Liverpul. Sala na stranu, ne moze svake godine da se igra kup Bobana Zdravkovica. Hvala Zvezdi za srpski fudbal.

Kad god hoces

pre 1 godinu

@veliki strumf Druze ti si toliki pacenik da je to strasno, kad god gubimo prvo poluvreme ili nije dobar rezultat hvata te panika i pocnes da pises nebuloze, ako ti ne prija sport nemoj da pratis i da nas zamaras ovde sa tvojim objasnjenjima.Prosipas ovde mudrost neku i o kosarci i o fudbalu a blage veze nemas verovatno sem na televiziji loptu nisi video(inace ne bi pitao zasto erakovic trci iza ledja bukariju). Svako od nas vidi da od srnica i gobeljica treba da dodju bolji igraci, ali da omalovazavas iste kad god ne ide to je ljudska tragedija.
Pises gluposti na poluvremenu, pa na kraju dobijemo i onda ti se jos ljudi smeju, a samim tim i ostalim zvezdasima, jer ima nas zapamti koji cemo da pratimo kako god da bude, ne zbog terze ili ti nekog takvog lika vec zbog zvezde, grba, tradicije.
I jos samo da ti napisem posto se stalno nesto busas na zvezdastvo kad god hoces mozemo da se nadjemo na marakani ili u pioniru da prebrojimo karte sa utakmica, propusnice(svi sportovi) da vidimo ko je bio na vise utakmica (da me manes sa pricom ja sam isao kad je sport bio sport, ne idem zbog terze, ne svidjaju mi se delije,pada kisa na istoku itd) mozda ces onda manje da lupkas po dugmicima na tastaruri.

oportunista

pre 1 godinu

Koliko otrovnih strelica.osporavanja i omalovazavanja Zvezdine Uprave igraca i perspektivnog mladog trenera Milosa Milojevica...Sa tri puta manjim budzetom , Zvezda je oduvala dva Evropska fudbalska velikana...Bez obzira na riskantnu promenu trenera u spici sezone,kao i na nezgodne povrede kljucnih igraca.sa "hvatanjem zaleta' osporavanog centarfora...Kazu zlobnici bez desnog beka,sa sporim veznim redom??? Ali i sa timskim duhom .kada svi igraju za jednoga i jedan za sve,a jos vise zahvaljujuci brzim krilima.Zvezda opet sija na Evropskom nebu,iako ce zlobnici opet reci,vise skilji nego sija? Uzalud vam zavist i nepostovanje Evropskih sampiona. Zvezda ce opet prezimiti na Evropskom Nebu! Moje iskrene cestitke najvise osporavanom Milosu Milojevicu,
(Miro,Bastina-Ohio, 27. oktobar 2022 23:42

gospodin Vladan Milojevic je sa timom koji je vredeo 6 puta manje od ovoga uradio vise.
daleko da ne podrzavam M.Milojevica, samo mislim da nije persona za ovakav skup ega u timu.
a da ne pricam za ove iznad.
da su nam doveli zadnjeg veznog, i ostavili barem ohija, sada bi bili 1. u grupi.
garantujem!
napred zvezda samo napred zvezda!

Robert

pre 1 godinu

Voleo bih da mi i Stankovic i Mijailovic objasni koji to fudbalski kvalitet ima Srnic. Ne zna da odigra pas, ne zna da dribla, los je sa loptom, bezi i sakriva se da mu ne dodavaju i sa njim kao da imamo igraca manje na terenu...
(milanovic, 27. oktobar 2022 21:15)

To bi pocelo otprilike: Vidi ovako, baki, jeste to sve stoji, ali... I onda bi te ubio u pojam.

VUK

pre 1 godinu

Ne potrebe da se nadamo, slabi smo na strani.
Kostali su nas Srnic penal protiv Monaka i veceras Mitrovic koji se skrenuo loptu u gol, ne zna covek kako se stoji u zivom zidu.
Mozda je i bolje tako, da se koncentrisemo na domace prvenstvo, da uzmemo duplu krunu ?!
(Nebojsa, 27. oktobar 2022 23:34) Komisija za suđenje UEFE kaznila je sudije ne delegiranjem na dve utakmice zbog dosuđenog penala za Monako protiv CZ. Tako da penal nije postojao. CZ je protiv Monaka u Beogradu POKRADENA od strane sudija. Svi stručni konsultanti su to konstatovali. Samo navijačka grupa CZ " love Afrika , ubijmo Srnića" to ne prihvata .

Komentator

pre 1 godinu

Zvezdi je odgovarala pobeda Monaka u Mađarskoj, ovako teško jer ne zavisi sve od nas! Barem smo do zadnjeg kola u igri, čak i LK nije loše!

Oskar

pre 1 godinu

@ghh Pa ni Srnić nije zadnji vezni, a prozvodi penale bez da se protivnički igrači i potrude, a generalno je jedna velika rupa. Rekao bih da bismo bolje prošli bez zdnjeg veznog i igračem manje, nego sa njim u postavi.

veliki

pre 1 godinu

Колико пута Канга треба да прода лопту у опасној зони??? Колико их је продао за 35 минута??? Шта игра Срнић??? Где је, где стоји??? Играчи Трабзона сами на 20 метара од гола шутирају до миле воље, а он треба да буде ту? Никад није ни близу! Па чему служи! Аухххх ала га закуца Магико, свака част! Али ово позади у одбрани не ваља ништа!!!

3-5-2 зашто не игра има све

pre 1 godinu

Не разумем, ако је као супер модеран (овај тренер Звезде) зашто не игра нпр као Пикси - 3 5 2? Има све играче за то. Само се боји или не види? - Борјан, три штопера леви Милуновић средњи Драговић десни Ераковић. Пет у вези. Гобељић десни вингмен, Родић леви вингмен, између Иванић Канга Кангва, шпиц Катаи Букари.

Pedja J7

pre 1 godinu

U pravu je Borjan što se ljuti Mitrovicu za gol.... U živom zidu se ne rade piruete. Da je skočio muški samo u vis, što mu Borjan i pokazuje, pogodila bi ga u grudi i odbila se unapred...
Ovako je samo skrenuo putanju...

Grizlor

pre 1 godinu

Bolju centralnu odbranu od Milunovica i Dragovica necemo dugo sastaviti ali to ce te tek shvatiti u buducnosti.Oni su savrsen par za nas smesni budzet.Bekovi naravno mogu se nadji mnogo bolji.Sredina nam je ocajna i tu su svi igraci krs....krila su nam odlicna,brza i moderna....poluspicevi katai i ivanic dobri ako igraju na toj poziciji a ne da se guraju na krilo i naravno ne da budu zajedno u istom trenutku na terenu...napadaci naravno moze mnogo bolje da se nadje ali pesic nije los i moze biti koristan.Borjan za kraj,podhitno novi golman.Sve u svemu moze bolje ali ne mnogo bolje jer mi dovodimo iskljucivo igrace koji nemaju ugovor ili plafon placamo 2 miliona za obestecenje.Za te pare kvaliteta nema,moramo napraviti kvalitet kroz omladinsku skolu.

Реља

pre 1 godinu

Волео бих да игра у Монаку одлични Драговић - али због картона неће моћи. Да је Звезда бар играла нерешено у Трабзону, а могла је, све би било лакше. Ипак Ц. Звезда је победила првака Турске! То је велика ствар! Друго полувреме је врло добро! Чак се Звезда добро и бранила након 2 гола. Нису Турци имали прилику након 2:1. Биће занимљиво последње коло. Звезди одговара само победа и то је оствариво. Монако реално није ништа посебно и Звезда може да их добије ако одигра паметно. Морају се боље користити продори преко крила. Букари кад има простор испред себе врло је опасан, брз, претрчи противника и то је гол! Тако мора да се игра и против Монака, са јаком одбраном и брзим контранападима. Taко падају голови. Тренер М. Милојевић све више улива поверење.

Објављен коментар

pre 1 godinu

За Конференц лигу треба нам бар нерешено уз пораз Трабзона. За ЛЕ нађ треба победа уз пораз или нерешено Трабзона.

Dzonkala

pre 1 godinu

Samo se nadam da, usled suspenzije Dragovića, Milojevic ne pomisli da je dobra opcija da zadrži Erakovica na beku a da, ne daj Bože, stavi Pankova kao drugog štopera. U tom slučaju apsolutno nemamo šta da tražimo na toj utakmici.

No pride no shame

pre 1 godinu

Ako kaže"nesrećno smo primili gol", treba ga najuriti. Rođače, dva igrača u zidu okreću leđa lopti, još genije Rodić skače u stranu... To nesreća? To je osnova koju ne znaju.

Реља

pre 1 godinu

Ц. Звезда је победила првака Турске! То је велика ствар! Друго полувреме је врло добро! Чак се Звезда добро и бранили након 2 гола. Нису Турци имали ни полушансу након 2:1. Биће занимљиво последње коло. Звезди одговара само победа и то је оствариво. Монако реално није ништа посебно и Звезда може да их добије ако одигра паметно. Морају се боље користити крила - чим Букари има простор испред себе врло је опасан, брз, претрчи противника и то је гол! Тако мора да се игра и против Монака, са јаком одбраном и на контранападе. Taко падају голови. Незгода је што неће моћи играги, због картона, одлични Драговић. Тренер М. Милојевић све више улива поверење.

Srele

pre 1 godinu

Ja ci da vam objasnim znaci ovako Partizanu i Zvezdi igraju samo pobede za ligu konferencije a da bi Zvezda otisla u ligu evrope mora da pobedi i da Ferencfaros dobije Trabzon u tom slucaju Zvezda je druga.
(Aki, 27. oktobar 2022 23:37)

Nije tacno. Zvezda mora da pobedi svakako, u slucaju neresenog ispada. Partizanu je dovoljan jedan bod, bez obzira na ishode sutrasnje utakmice Slovacko - Keln i Keln-Nica u poslednjem kolu. Ukoliko pobedi, a Nica odigra nereseno, bice prvi u grupi.

veliki strumf

pre 1 godinu

Ovo je utakmica koju smo dobili bukvalno na srce,svi su izginuli i časno nosili Zvezdin dres.Prosto moram da pomenem Kataija,ne zbog gola nego zbog one lopte Bukariju kod drugog gola.Čim je izašao,niko više smislenu loptu prema napred nije odigrao,a imali smo tri sjajne prilike za kontru.
(Da se zna, 27. oktobar 2022 23:14) Тачно тако. Такву лопту мое да да само мајстор. Додуше могу то и Канга и Кангва, виђали смо их у неким ранијим утакмицама, али данас нису били ни близу таквог паса. Катаи је и опаснији када се врати и има простора да одигра такве лопте. Сличне лопте дели и Нтхо у Партизану - вечерас је имао онај пас ка Менигу у првом полувремену и тиме му је створио шансу. Делује да је то много лако, али у ствари ту је највеће мајсторство, имати преглед игре и тачан пас унапред, испред играча. Кад Натхо изађе, нема ко да подели такав пас у Партизану. У Звезди има више таквих играча, али ређе успеју да реализују таква додавања.

Марко

pre 1 godinu

Букари је геније. Успео је Пешића да састави са голом. Иначе, драги моји коментатори са Б92, Арене, РТС-а и других телевизија, Букари нема апсолутно никакве везе са француским говорним подручјем, те се стога Букари никако не акцентује на последњем слогу. Човек је из Гане, а Гана је била британска колонија. Француски се тамо не говори.

добровољац

pre 1 godinu

FourSeasons

прочитај још пар пута свој коментар па можда скапираш колику си бесмислицу извалио

urke

pre 1 godinu

Trabzon je izuzetno kvalitetan tim tako da sve cestitke nasim momcima,problem je sto ce turci igrati sa nezainteresovanim Ferencom tako da nama igra samo pobeda protiv Monaka,tesko,bas tesko ali mozda je bolje,nema kalkulacija