Košarka 530

Utorak, 18.10.2022.

19:30

Muk u Areni – Partizan opet izgubio dobijeno!

Košarkaši Partizana upisali su i treći poraz u ovosezonskoj Evroligi, ovog puta u Beogradu od Olimpije Milano rezultatom 80:75 (17:27, 24:22, 21:12, 18:14).

Muk u Areni – Partizan opet izgubio dobijeno! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

530 Komentari

Sortiraj po:

no name

pre 1 godinu

Dobro, bar ste u top 8 po budzetu, sedmi najveci budzet u evropi imate, 23 miliona, zvezda 7m
(baba, 19. oktobar 2022 01:34)

Mnogo čudno zvuči da FK Partizan i KK Partizan imaju isti budjet od 23 miliona evra. Ima Zvezda u košarci više barem 10 miliona.

Ali u fudbalu FK Zvezda minimu 50 miliona evra.

Pitanje sta će biti sa sa FK C.Zvezda i KK Partizan!

zhol

pre 1 godinu

Ali najhaoticniju partiju je po meni imao Andjusic, brat prvo vezao 9 poena na pocetku, pa onda samo sto nije vezao 9 izgubljenih lopti na kraju :D
(zhol, 18. oktobar 2022 23:25). Не бих да браним Анђушића, баш ме брига, али којих 9 лопти брале? Шта си ти гледао? Дечко је играо целих 9 секунди у другом полувремену!
(veliki, 19. oktobar 2022 00:31)

Ne, igrao je u 3/4 gde je izgubio 2 ili trinlopte u jako kratkom periodu, i onda je usao u 4/4 na sekund, i za taj sekund je prodao jednu loptu. OK, malo sam iskarikirao sa 9, ali je u drugom poluvremenu imao jedno 4, a i grao je, sto ti kazes, jako malo.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Samo pogledati komentare pre Albe, i ove od sinoć. Od istih ljudi, o istim igračima, i istom treneru. I ne treba ništa više dodati o toj navijačkoj grupici.

nele

pre 1 godinu

"Ne znam da li ste primetili ali meni se Panter kao igrač nikako ne uklapa. Sebičan, gubi lopte, ok skorer je al brate mili kad ga ne ide on i dalje usiljava..
@Kgh"
Paneter uopste nije sebican. Taj igrac je igrao i u Zvezdi i nije se ispucavao. E sad, zasto mu je sve dozvoljeno u Partizanu, to je pitanje za nekog drugog..

Nolan S.i kraj fuzije' 07

pre 1 godinu

Milannko navijac iz Laktasa,
prati kosarku 3 sezone,pa ne zna da je KkCz igrala top 8 po novom sistemu takmicenja,ispala od CSKA.To je ravno vasem f4 ili peharu iz 92.,sto upravo imate priliku da shvatite,jer EL sa 34 utakmice i ona stara su nebo i zemlja.Uz igranje toliko utakmica ,uzeli smo 6 ABA liga i 22.titulu KLS.Videcemo vase milionere ove sezone,pozdrav za navijaca Igokea Partizana.

Pedja

pre 1 godinu

Žoc je naš, i loš i dobar mi pravi Grobari ga i dalje POŠTUJEMO do kraja. Nema nazad samo glava gore i napred, pun gas. Puna podrška za legendu ŽOCA bre!!!

milannko

pre 1 godinu

Ljudi sve je ovo dobro, prva je sezona posle toliko godina i odlicni smo, samo malo srece i bice top. Fmp-u treba 10 god da budu top 13

PSL

pre 1 godinu

Da li je neko obratio pažnju na jednu stvar bitniju od pobede ili poraza? U zadnjoj četvrtini nije bilo ni jednog domaćeg košarkaša. Pet stranaca. Kada je Partizan bio prvak Evrope bili su sve naši igrači, a evo gde smo danas. I onda se čudimo što u zadnje vreme ne osvajamo medalje ni sa reprezentacijom. Ovo je propast srpske košarke.

wireless

pre 1 godinu

Sve razumijem i profesionalizam i da su neka pojačanja nužna, da su i ostali klubovi prepuni stranaca, ali opet nekako je teško identifikovati se sa ovakvom ekipom. Da zamijene dresove sa suparnicima ko bi primjetio razliku?! A da to sve barem daje rezultat, pa hajde, nego skor 0-3.

Slobo

pre 1 godinu

Lesor odlican, sve je bolji i bolji, Madar vrlo dobar, Ledej utakmica karijere, odlicna rola Andjusica 9 poena za 2 minuta i na kraju ipak poraz.Panter ne moze da igra u ovom ritmu i tek da sutne tu i tamo. Egzum je brzo dobio 2 faula i kad se vratio na teren odmah napravio treci i tu je bio kraj za njega.Papapetru solidan, Naneli ocajan. U odbrani mnogo preuzimanja i puno otvorenih suteva za 3 poena koje je imao Armani, podseca me na odbranu nase reprezentacije na SP.

Rade74

pre 1 godinu

Ne znam da li ste primetili ali meni se Panter kao igrač nikako ne uklapa. Sebičan, gubi lopte, ok skorer je al brate mili kad ga ne ide on i dalje usiljava. Igra totalno razbijena, bez nekog adekvatnog smisla. Da li je problem do trenera, čisto sumnjam, ali činjenica je da deranje na igrače pogotovo na amere više ne prolazi. Mesina se lepo uklopio u sadašnje trendove, Željko baš i ne.
(Kgh, 19. oktobar 2022 08:12)

Potpisujem.

Gazda

pre 1 godinu

Andjušić ušao, pokidao, 9 poena, 2 asistencije za 6,7 napada i čovek ga izbaci napolje. Nerealno.
(zoom, 19. oktobar 2022 01:19)

Nije tacno. Nije ga "izbacio". Andjusic radi ono sto je i u prethodnom timu radio, udje da iznenadi protivnika i ubaci desetak poena za isto toliko minuta. Problem je sto Naneli i Papapetru ne ubacuju svojih desetak poena. A moraju. Ne moze Andjusic da poentira za trojicu. Danilo ne igra bas narocito dobro odbranu. Zato i ne moze da ima vecu minutazu jer ga brzo provale.

mrki

pre 1 godinu

licemerni Zoc,pričao o razvoju naših mladih igrača... Ej....razvija se Madar....Radonja napravio Dobrica i Davidovica...nisu top ali odlični EL igrači....a ovo...užas

Kgh

pre 1 godinu

Ne znam da li ste primetili ali meni se Panter kao igrač nikako ne uklapa. Sebičan, gubi lopte, ok skorer je al brate mili kad ga ne ide on i dalje usiljava. Igra totalno razbijena, bez nekog adekvatnog smisla. Da li je problem do trenera, čisto sumnjam, ali činjenica je da deranje na igrače pogotovo na amere više ne prolazi. Mesina se lepo uklopio u sadašnje trendove, Željko baš i ne.

RokNrolla

pre 1 godinu

Nivo košarke u evroligi je u najmanju ruku smešan , g-liga je bolja. A “naši“ komunistički blizanci i na takvom nivou se brukaju do koske , sa sve silnim trenerima i strancima ....da makar nisu financirani od države kao i svi normalni klubovi koji su u privatnim rukama bilo bi samo smešno, ovako je tužno...

Gazda

pre 1 godinu

Papapetru jos i pokazuje znake zivota, ali Naneli? Potpuno pogubljen u oba smera. U rotaciji sa samo 8 igraca ne mozes da dobijes ako dvojica ne postoje na terenu. Dok se obojica ne probude, mi necemo dobiti utakmicu u EL. Iskusni EL igraci, koji su dovedeni zbog tog iskustva, a ne pruzaju skoro nista. Ne mogu Trifunovic i Vukcevic da nam nadoknade ovu dvojicu.

Medison

pre 1 godinu

Fascinantno je kako se igrači lako probijaju u igri 1 na 1. Izdrže u odbrani 2-3 sekunde i onda ih prolaze ko plitak potok. S druge strane oni teško probijaju u napadu. Gledam Melija, kao stena je. Prosto ne znam da li je snaga, nedostatak motivacije ili nedostatak koncetracije. Rekao bih ovo poslednje, s obzirom koliko im Obradović drobi i unosi nervozu. A, grč se vidi i te kako.

Činjenice

pre 1 godinu

Teško je biti pravi Grobar kad ti je prva petorka inostrana.Ovi stranci u Partizanu su na žalost suvi profesionalci,koji su došli da uzmu lovu i ama baš nikakvu pripadnost Partizanu ne osećaju.Čekaš godinama EL,napuniš arenu,goriš od ljubavi prema KK Partizan,urlaš,bodriš,grmiš i na kraju gorak ukus u ustima,ne zbog poraza,jer ih je bilo i biće,već što vidiš da to nije tvoj Partizan već ekipa plaćenika kojima će honorar svakako biti isplaćen.

Miskec

pre 1 godinu

Pred sezonu:
"Ovaj tim je skrojen po meri f4!"
"Zna Zoc sta radi, izabrao je prave kosarkase!"
"Najzad ce u EL da igra klub koji nece brukati Srbiju!"
"Ne postoji kosarkaski klub u EL koji je jaci od Partizana!"
"f4 osiguran, ako udjemo u finale, sigurno osvajamo!"
Posle tri kola:
"Zoc da se ne ljubimo!"
"Ovo je strasno sta igraju ovi kosarkasi!"
"Tolike pare bacene na ispodprosecne kosarkase!"
"Vratite nas u EK nismo mi za ovo!"
"Sada je i ABA upitna!"

Објављен коментар

pre 1 godinu

АванТгарда обо осваја лагано, бар по њиховој причи. Верујем им. Осваја прва три места од позади, она која су исмејавали до јуче.

Novak

pre 1 godinu

da udruzimo Zvezdu I Partizan ne bi gledali F4 .Gledam Partizana I ne mogu da verijem.,dovedeni su maltene najbolji igrači Barse,Makabija ,Panatenaikosa ,tu je I Andjus.... uz kostur od prosle godine.....na kraju ce da se kolju sa Zvezdom ko nece biti poslednji....

Mile

pre 1 godinu

Evo resenja !!!
Navijaci da prevedu mars na Drinu na engleski, da bi ih igraci koji igraju razumeli, a onim nasim klincima sto greju klupu obuci suknjice i dati one rekvizite od pom-pom girls da i oni prave neku atmosveru i bar da za nesto sluze …

mare

pre 1 godinu

niste meni ovo ne bi bilo zao da su bar dva nasa lada igrača igrača barem 15-20 minuta. Ovako I da su pobedili niste ne bi znacilo. into various I za zvezdu. I da napravite više bar jednog beka.

Komentator

pre 1 godinu

Ovde jedino Papapetru može da bude lider ekipe, i ako se to ne dogodi, ode sezona
(Nizbrdo pravo, 19. oktobar 2022 00:35)

Taj Papapetru u prvih nekoliko utakmica u EL ima slabiju statistiku od Branka Lazića, pa sad razmislite ko će da "vodi" tim i koliko je plaćen?

Džoni

pre 1 godinu

Ovo će biti samo još gore. Čovek igra sa 7 igrača, skratio roster kao da igra PO utakmice, a ovamo priča kako veruje u igrače koje je selektirao? Očigledno veruje samo u ovih 7 i to stranaca? Sad kada iskautiraju iskusne ekipe igru Partizana i kad opterete u reketu Lesora, iznude mu faulove i unutrašnja igra Partizana je gotova, Koprivici ne daje nikakvu šansu evo već treći meč u EL?

Lose navike

pre 1 godinu

Naviklo to na Ostende, Prokom, Nanter i ostalu boraniju... pa sad u cudu! Iz kola u kolo sve same azdaje. Iskulirajte malo, komsije, to se zove NOVI FORMAT. U pocetku boli, ali kad se naviknete bice to dobro.

It Ain't Like In The Movies At All

pre 1 godinu

Dobrodosli u "malo drugaciju" Evroligu od one na koju ste navikli, crnobeli: igra se po dva puta SA SVIMA, ukljucujuci najjace ekipe, mnogo se putuje, raspored vas melje, sijaset nedelja s par utakmica u tri dana, bogati konkurenti, napucani sastavi, do top 8 ne dolaze ni tri puta bogatiji od vas, a ne vi, a vi jos treba da se koljete paralelno na Jadranu citavu godinu za tu nesrecnu titulu koja vodi u EL. Ima "malo" razlike od one EL koju pamtite? E, tu smo vas cekali. Bas je lepo sto cemo kroz ovu sezonu ZAJEDNO, onako ruku pod ruku, pa da malo iz drugog ugla pogledate i na nas.

Vladimir

pre 1 godinu

Iskreno, teško mi je da gledam ovaj Partizan pun stranaca. Razumem ja to da je novo vreme i da su potrebni jaki igrači, ali to nije moj Partizan. Ja ne mogu da osetim ovaj Partizan pun plaćenika koje bolu uvo za klub. Kao da gledam tuđu ekipu.

nele

pre 1 godinu

Auh sunce ti. Po Obradovicu svi timovi protiv kojih igra su pravljeni za F4? A realno je Partizan i vise potrosio od njih i od ovih igraca u Partizanu je ocekivano da odu na F4. 0-3 a jos nije igrao ni sa jednim od favorita? Ne znam gde skripi, ali ocigledno da Obradovic ima zestok problem u timu. Rekao bih da bi ove Radonja lagano doveo bar u play-off a onda zavisi koga dobije..

DarthHeyden

pre 1 godinu

Zasto je Andjusica sklonio sa parketa kad je decko bio odgovoran za 11 poena za redom sto direktno, sto indirektno ???
(i to vam je tako, 18. oktobar 2022 23:32)

Zato sto je jedini srpski igrac, koji je veceras krocio na parket. Srusio koncepciju.

gasman

pre 1 godinu

Trinkijeri bi sa ovom ekipom imao 3:0
(Osnovno neobrazovanje, 18. oktobar 2022 22:53)

Trinkijeri da je trener kao prvo ne bi smo igrali u EL a kao drugo pola ovih igraca on ne bi mogao da dovede u Partizan.

jsx

pre 1 godinu

I onda se ljudi bune sto nismo imali 2 mesta u Evroligi. Kao da italijanski, nemacki i francuski klubovi nisu bolji. Sto se tice istorije, hrvatski timovi imaju mnogo slavniju istoriju, pa naravno da ne treba da dobiju mesto kada su trenutno krs, a ni nasi nisu za vise od jednog mesta.

Udah

pre 1 godinu

Panter očajan u napadu (2/9 FG) uz uobičajeno upitnu odranu, izgleda da će on ponovo po starom 1 dobru, pa nekoliko loše. Očigledno nešto ne funkcioniše najbolje za njega u postavci igre Partizana, jer je ranijih sezona pokazao da može da igra sa manje oscilacija. 

Ne nije pokazao, jer je i nama tako kidao zivce. Tri pa jednu, tri pa jednu...

Kićanović

pre 1 godinu

ovo večeras je sramota.
jedan naš igrač 14 minuta,drugi 20 sekundi.
celo drugo poluvreme bez Srba.
odlazi i ne brukaj nas više.
idi u Makabi,ako te hoće.

Beograd-janin

pre 1 godinu

Pešić i Zoc su dokaz da bukvalno sve ima rok trajanja.
(RS SRB PAR, 18. oktobar 2022 23:05)

Ne, Pešić i Žoc su dokaz alavosti i oličenje beskompromisnog bezobrazluka. A ti to krsti kao "rok trajanja", da se lakše svari.

MJ23

pre 1 godinu

16700 zvanično.
Toliko o prepunoj i rasprodatoj areni.
Nisam znao da Ledej toliko glasno može da zvizne da se čuje i pored tako "bučne" atmosfere. Pozorištance!

Сибињанин Јанки

pre 1 godinu

Жоц,па није то та кошарка што се играла пре 20 година. ?
(mилe, 18. oktobar 2022 23:32)

Човек је ово освојио пре 5 година.

veliki

pre 1 godinu

Ali najhaoticniju partiju je po meni imao Andjusic, brat prvo vezao 9 poena na pocetku, pa onda samo sto nije vezao 9 izgubljenih lopti na kraju :D
(zhol, 18. oktobar 2022 23:25). Не бих да браним Анђушића, баш ме брига, али којих 9 лопти брале? Шта си ти гледао? Дечко је играо целих 9 секунди у другом полувремену!

sasa pg

pre 1 godinu

Obradović u izjavi navodi izgubljene lopte kao razlog poraza, a čitavu zadnju četvrtinu drži u igri Egzuma koji ubjedljivo najviše gubi lopti... Pa ko je kriv za poraz!?

Batko

pre 1 godinu

Od Zvezdasa poruka: Zao mi poraza Partizana veceras, nije ovo lose, mnogo izgubljenih lopti u napadu ali bice bolje.
Lepa atmosfera, steta za poraz.
Verujem da ni moja Zvezda nece sutra pobediti kao ni u petak.
Slabi smo realno za EL.
(Vlada, 18. oktobar 2022 22:41)

Kakva kriza identiteta

Ovo je trenutak kada pročitaš komentar i bude ti žao mučenika koji ga je napisao.

Dušan

pre 1 godinu

To su ti "najbolji navijači" u EVROPI,Čim Partizan počne da gubi čuju se smrdibube kako udaraju u rasvetu,kako se Partizan vrati kreću da urlaju!O utakmici bolje da se i ne priča,Žoc je zreo za penziju.

zhol

pre 1 godinu

Ne moze se igrati sa 7 igraca u rotaciji, dzaba. Ne znam na koju foru Balsa i Teistan ne mogu da dobiju bar neki minut, ono kad Lesoru i Ledeju bas dusa izlazi na nos. Ne kazem da su oni dorasli ovom nivou takmicenja, ali nece nikad ni dorasti ako je odigraju nesto, bar na kasicicu. Roster nam nije veliki, cak i kad se vrate Avram i Smajli, a prakticno ne koristimo uopste 5 igraca iz rostera u EL - Balsu, Tristana, Trifu, Glasa i Djordjija. Kontam da si u problemu ako ih koristis previse, ali u problemu si jos vecem ako ti pregore nosioci igre posle prva dva meseca sezone. To nije odrziv sistem, realno. Ali najhaoticniju partiju je po meni imao Andjusic, brat prvo vezao 9 poena na pocetku, pa onda samo sto nije vezao 9 izgubljenih lopti na kraju :D

Mihail

pre 1 godinu

Definitivno nedostaje tip igraca kao Singlton, snaga pod kosem, skok, odbrana, sut spolja, inteligencija i najbitnije sto ovde fali damu.

Zoran

pre 1 godinu

Egzum, Naneli, Papapetru, Anddjusic, nisu za ovaj nivo takmicenja. Lesor je veliki borac, ali nije centar.
Ne moze se igrati EL sa 5 igraca. Nema sanse. Tanka je ovo ekipa, jako tanka. je , eventualno osvajanje ABA lige, a u EL ce katastrofa. jasno kao dan. ne mogu oni ni fizickda odgovore ovima.

bvb

pre 1 godinu

Cekajte, Zeljka nije sramota da ovo izjavi?! Kaze da igra sa ovim igracima koje ima i kako je budzet skrojen zahvaljujuci divnim navijacima i sezonskim?! Pa leteo bi mi samo zbog ovoga, ima najveci budzet u istoriji ex Yu klubova i zali se.

Dugi

pre 1 godinu

Sudije odmah kradu, Beron zgazio liniju kod druge trojke, od dva faula Exuma jedan nije bio, dva faula nad Lesorom nisu svirana, itd, itd.....
(Bob Rock, 18. oktobar 2022 21:06)

Ma znamo da su sudije krive, pokrale. To je UVEK bilo
(Batko, 18. oktobar 2022 22:43)

Porazmisli sta znaci ovo - Dugi. To je bilo u vezi tvog korisnickog imena. Za tebe sam Dugi/dugi.
Zar si toliko jadan ... Nisam gledao, no, sta ako jeste tako - gazenje, faulovi ... smanji dozivljaj Batko (u ćegama ti kratko - kazi kako sam ti uradio rimu ;)), uzivaj u kosarci iako si gledao Partizan, budi covek, iskuliraj, manje zluradosti ...

Outsider pravi

pre 1 godinu

Treba nekad pokazati bar malo postovanja i dostojanstva.

Preuzmes odgovornosti i das lepo otkaz.

Ne mogu da shvatim da nema mesta za Tristana Vukcevica, da Andjusic igra na kasicicu, da je Koprivica na klupi ceo mec, da suter kakav je Glas ne dobije ni epizodu od 7-8 minuta.

Stice se utisak da Zeljko sve ovo radi iz inata, jer nema argumenata za ovakvo vodjenje tima.

Ubedjen sam da bi Nenad Canak selektirao daleko homogeniji tim sa dvostruko vise domacih igraca.

Vise sam voleo ekipu u kojoj su bili Salic, Djumic, Vrabac od ove preplacene Legije stranaca.

Ivan

pre 1 godinu

Obradović je odavno u penziji, sad samo uzima lovu na ime. fener je to prepoznao i zavrsio sa njim. Obradović cekao ugovor od neke evroligaske ekipe, nije dobio poziv od nikoga i ajde u partizan jos 3 godine da se uzme lova pa ajd u penziju. bolje tako nego odma u penziju.

C i n i k

pre 1 godinu

Prestao sam da gledam polovinom 3.cetvrtine jer se bukvalno videlo da Partizan gubi 100% iako je imao 8 razlike na poluvremenu.
Sta je problem nznm, nije ni Olimpija neki bauk, nmogu bas da pisem da imaju bolje igrace od Partizana ali ove godine EL za Partizan i CZ je evidento rezervisala 2 poslednja mesta na tabeli..

Aleksandar_HN

pre 1 godinu

Kao neko ko prati Partizan skoro pa 50 godina pitam:
1.zasto se Panter smatra kvalitetnim pojacanjem i kada je on bilo sta presudno pogodio, i ko ga placa toliko koliko ga placa
2.ko je doveo Egzuma da bude plej kad on nema ni 5 asistencija po utakmici
3.zasto Partizan i dalje nema pravog pleja u rosteru
4. Sta igra Naneli, nit suta, nit skoka, nit krilo niti bek niti plej
5. Zasto nas svaka ekipa zatrpa trojkama - sami na sutu
6. Kada ce Partizan bilo koga zatrpati trojkama
7.Kada ce Partizan zaigrati organizovan napad sa vidljivim akcijama
8.Kada ce Partizan utegnuti odbranu celu utakmicu
9. Razmislja li ko sta ce biti sa Partizanom posle Zeljka za godinu dve i sta je strateski cij kluba za narednih 10 godina
Zeljku ne mogu da zameram nista cak i ako bih imao jer je on najveca legenda kluba i covek koji nam je najvise donosio nekad

Pa za sve sto si naveo je duznost Zeljka. Volim ga i ja ali neke su stvari jako zabrinjavajuce, tj ovo sto si naveo i upotpunosti se slazem. Nadam se da ce napredovati iz utakmice u utakmice inace nam se ne pise dobro...

bvb

pre 1 godinu

Godinama se klince kako su kosarkaska publika i kako jedva cekaju EL. Dodje EL, a u Areni pozeraj cist. Kad ste videli da navijaci KKP izlaze pre kraja utakmice, napravili se redovi na izlazima u poslednjem minutu. Onilike godine zezate Zvezdase, a nista bolji niste. Promenilo se mnogo sto sta i u nasim zivotima od vremena kada ste bili "kosarkaska publika" jer to definitivno vise niste. Samo je fora biti videjn i slikati se.

Mordor

pre 1 godinu

Braco grobari dobrodosli u Evroligu gde se mnogo toga promenilo,igrace te najcesce protiv grupe dobrih placenika sto ste i sami i gde se svaka greska placa!

Pera

pre 1 godinu

Ih bre Želimire šta tebi radi ova ekipa pa to je show...prodori i dodavanja jako i nikome i to u odsudnim momentima...kao što napisah pre par nedelja...još dva tri poraza i voda ulazi u uši formira se gubitnički mentalitet i ćao...

Nenad

pre 1 godinu

Nije isto gledati naše košarkaše kao lidere i gledati 5 Amera koji su stalno u petorci. Na kraju kad im pevaju i kada ne budeš prvi ti, svi gledaju zabunjeni nema ko da im prevede. Ja bih više voleo da imamo naše mlade igrače u timu koji imaju značajnu minutažu pa nek igra Partizan i treću ligu, nego Evroliga sa 5 Amera u prvoj postavi. Radije gledam Zvezdu ove sezone sa raspalim domaćim igračima. U reprezentaciju ćemo da zovemo Amere za koju godinu, ako Mega ne opstane.

xd

pre 1 godinu

Čoveče,pa osim Andjušića samo stranci igrali celu utakmicu, i što je najgore Andjušu držao na klupi baš kad je jedini bio raspoložen. Hoće li neko da mi objasni o čemu se ovde radi?
(Giga Moravac, 18. oktobar 2022 22:58)

Hteli ste Zelimira, najboljeg trenera univerzuma, dobili ste ga. A sa njim i njegovu transfer politiku koja ne mari za pasose

Dzigi

pre 1 godinu

Daj te malo o samoj utakmici,a ne to prepucavanje ko ima koliki budzet, i glupi komentari uvredljivi. Mislim da je obe poslednje utakmice u Evroligi izgubio Obradovic, zbog svoje sujete.Andjudica posle odlicne role zakuca na klupu, Panter celu utakmicu katastrofa, Naneli mala minutaza, los odabir pleja, losa selekcija suta na kraju, nedisciplina Madara i Eksuma, sve je to do trenera, mislim da su treneri tipa Mesina Obradovic prevazidjeni i sistem koji forsiraju. Jako jako lose ovo izgleda a ima 6 iskusnih evroligaski igraca. Razocaran sam jako kako Zeljko ovo radi. Vodi 71-62 i dobije 18 poena za kratko vreme. Ne vidim sta tu moze biti bolje.

111

pre 1 godinu

Ne moze da ti igra Exum koji od pocetka ne moze da se sastavi , pravi u probijanju dve licne i sedi na klupi. Ulazi Andjusic koji rastura. I onda ga uvodis na 50 sek. do kraja, nezagrejan i baca loptu u aut a ovaj igra, gubi lopte, davi napad, pokusava da probije ali nista, sut nista?? Zasto on igra a Andjusic sedi na klupi?Pa barem mora da igra poslednjih 5 min. Uz to tezak Partizanovac. Naneli ocaj..on nije za EL..definitivno. Neverovatno je kako se gube sve 3 utakmice? Da li ce da se vrati? Ne znam ali ovo ne ide ovako.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Osnovni problem Partizana tj.trenera je da se on izgubio u prostoru i vremenu . On se ponasa kao da je juce dosao u Partizan , a da je neko drugi selektirao ekipu , pa posto nije zadovoljan koristi sa one kojima veruje . Sa druge strane zali boze Koprivicu , Vukcevica i Trifunovica starije sto dadose svoju talentovanu decu kod ovog tiranina da ih unisti , a samim tim i nasu kosarku ciji su oni trebali da budu deo . Samo napred Zeljko , a vi Slavisa , Dragane i Aleksandre cutite i gledajte .

nemesis

pre 1 godinu

Kako sad ovo? Do juče prvaci univerzuma, već uzeli pehare, najbolji na klupi, evroligaška pojačanja, para ne zna se koliko i odakle...a danas? Rumeni postao ljubičast, izlapeo, pojačanja ništa, srpskih igrača nigde...

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Nikako da se otmem utisku da je Trinkijeri i njegov Partizan izmislio kosarku za zoca i ovu ekipu danas!
(..., 18. oktobar 2022 23:00)

Ено их и на табели један до другог...

B.J.

pre 1 godinu

Panter očajan u napadu (2/9 FG) uz uobičajeno upitnu odranu, izgleda da će on ponovo po starom 1 dobru, pa nekoliko loše. Očigledno nešto ne funkcioniše najbolje za njega u postavci igre Partizana, jer je ranijih sezona pokazao da može da igra sa manje oscilacija. Naneli nula generalno, ne samo večeras. Razumem da nije na vrhuncu, ali njegova trenutna igra je ispod svih očekivanja. Egzum katastrofa (2/7 FG i 6 izgubljenih!), Andjusic drugo poluvreme samo 4 izgubljene, Papapetru tanko...
Ledej odličan kao i na prethodnoj, svaka čast. Lesoru pohvala za borbenost. Kako god, igra Partizana i dalje ne liči ni na šta, ne vide se neke smislene akcije, već samo soliranje i improvizacije. Slična neorganizacija često je vidljiva i u odbrani. Nije mi baš najjasnije u čemu je problem, jer igrački kvalitet bi na papiru trebalo da je tu, a sada je i druga sezona za ovaj sastav. OK, tek je početak i rezultati nisu strašni, ali igra nažalost jeste. Minutaža i posledično padovi u završnici će kako odmiče sezona biti veliki problem. Samo 8 igrača ulazilo, a Lesor je bio na parketu neverovatnih 39 minuta?!

Aster Blistok

pre 1 godinu

nije ovo tim za ozbiljne stvari, luzeri. Armani je preozbiljan tim, ali Partizan je imao ritam i atmosferu iz odličnog prvog...međutim tako to ide kada rotiraš 7 igrača...nemaju ljudi snage, pada koncentracija, gube se lopte, pada šut ...ovde fale dva odlična igrača ili niša od ovoga. Treba biti realan gde nam je mesto, prva EL posle mnogo god, ulaganja su sve veća, treba bar dve, tri sezone i mnogo novca da bi tim izgledao kao Armani. Ukoliko KKP nema takav plan, džabe sve...videćemo.
(basketaš

Ma da. Treba da vam daju još mnogo više i to još nekoliko godina!!!! Ali, ne čudi takvo vape razmišljnje jer ste vi navikli samo na taj nači, vama sve drugime ništa

Blagota

pre 1 godinu

Zvezdaš sam, ali uvek navijam za Partizan u evro kupovima. Večeras sam navijao za Armani, jer u Partizanu nije bilo naših igrača, osim Anđušića.
Pratim Juventus zbog Kostića i Vlahovića, nikako zbog Di Marije

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Demar Derozan, cekaj, kada Zvezda izgubi od Panate, onda je kriv trener, treba odmah da ide, kriva je uprava i treba da ide, ma ne valja nista sa Zvezdom. Ali zato kada Partizan izgubi od Armanija kuci ili Albe ili Baskonije po tebi je sve ok, super igra, super borba, odlican trener i ne treba nista da se menja? I najbolje od svega sto se ti predstavljas kao navijac Zvezde na ovom portalu?

hmhmhm

pre 1 godinu

Очекивана победа Милана,партизан зелен а највећи утисак да ни један млад играч сем Мадара није ушао у игру а он чак није ни домаћи.

zex

pre 1 godinu

Ovo sto je ulazilo veceras, nece ulaziti stalno. Visoko ste poleteli, bice ovo debakl i Partizana i Zvezde, posebno Partizana koji je uložio mnogo novca i energije ali jednistavno, nemamo kvalitet, mislim na moju Zvezdu i na Partizan da dobijemo dobijeno, Zvezda izgubi dobijen mec, Partizan izgubi dva dobijena meca, to vam je kao u Fudbalu u LS, povede Makabi protiv PSG ali ih ovi nagaze kasnije. Najjaci utisak su stranci u Partizanu.

pravi potez za sve

pre 1 godinu

Postoji li mogućnost da (barem na 2 meseca, uz eventualnu opciju za produženje do kraja sezone) Megi pozajmimo Glasa i Jovanovića, a oni nama Milosavljevića?

Englez

pre 1 godinu

prvi put u životu sam video da Igrač igra 39min i 50 sekundi tako neće moći dugo. svaka cast željku za prošlost ali vremena su se promenila i on nije vise autoritet igračima, mislim da deranje nema nikakav efekat na amerikance pogotovo. Čemu služi Balsa i Vukčević da ne mogu ni 5min igrati. verovatno opet protiv Virtusa 7 igrača u rotaciji i opet drama i verovatno poraz

SrbEUin

pre 1 godinu

Poslednjih 7.01 minut rezultat 2:18, ne računajući onaj nebitni poen Lesorta u poslednjoj sekundi. Pazi, kad se sve rešava KKPlastikan poslednjih 7 minuta samo 2 poena. Ima li to neke veze sa trenerom i minutažom njegovih legionara? Sve što su izgubili, izgubili su u poslednjih 5 minuta. Što je najgore, to im je redovna pojava.
Gori čak i od Zvezde.

gNyopie

pre 1 godinu

Armani je doveo atmosferu u Areni do prave pozorišne. Barem da se grobari nasmeju jer je predstava prava komedija od ekipe pod palicom profesora Paprike.
A ponadali ste se, jel?

key and peele

pre 1 godinu

pregazilo ga vreme kao murinja. proslu sezonu bez igre pod kosem, kao da ne postoji petica. ove godine isto. mnogo solaze i premalo sistemske igre. i zaboga, zasto svaka treca cetvrtina biva ovako propadajuca

Pogan

pre 1 godinu

Kretnje igraca Partizana bez lopte u napadu su nepostojece. Bukvalno u drugom poluvremenu ne znam jel bilo 2 akcije da se napravio neki visak da covek sutne neometan. One lopte bacene u bunar, sa kulminacijom u vidu Andjusicevog pokusaja dodavanja su blagi uzas. Sta je Zeljko mislio uvodjenjem Madara kad se rezultat lomio, to samo on zna. Papapetru je nabildovana verzija Zagorca, lik je blagi uzas.

Ovde neke legende pisu gluposti kako je Mesina vezara, da mu je ekipa ocaj, a ljudi igraju disciplinovano i strpljivo celu utakmicu i na kraju dobise. Silds izdominirao, kao da srednjoskolac igra protiv osnovaca.

Vlada

pre 1 godinu

Od Zvezdasa poruka: Zao mi poraza Partizana veceras, nije ovo lose, mnogo izgubljenih lopti u napadu ali bice bolje.
Lepa atmosfera, steta za poraz.
Verujem da ni moja Zvezda nece sutra pobediti kao ni u petak.
Slabi smo realno za EL.

Mirko

pre 1 godinu

Setite se samo kako je Partizan igrao pod Trinkijerijem sa 10x jeftinijim timom. To se zove trenerski pečat. Željko evo već drugu sezonu troši gomilu para, a tim bez glave i repa, postavka jako loša, jednostavno, ovo ne liči ni na šta...

anti Rola

pre 1 godinu

Ovo nije ni bilo dobijeno, bila sansa ali za 6 minuta dali smo 2 poena, u EL to nemoze.
Mislim da Zeljko mora da rastereti igrace, da se ne dere toliko na njih.
Ljudi su pod stresom, to se videlo u napadu zadnjih nekoliko minuta.
Nema potrebe za ratnickom kosarkom, koju Zeljko forsira, a igra sa 7-8igraca celu utakmicu.

čovke pudlica narko diler

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je trener za 20. vek. U modernoj kosarci totalno nesnadjen. Tesko mi je ovo da gledam, kao poreskom obvezniku cije su pare otisle na ovu ekipu.
(Brko, 18. oktobar 2022 22:00)

I meni je teško da gledam Zvezdu. Ipak su moje pare, kao poreskog obveznika, otišle da bi se pokrio dug od 16 miliona evra umesto da ode u stečaj i da se 10 godina ubacuju pare ne bi li se nekako mrdnulo dalje od 16. mesta u Evroligi a rezultata nigde.

Dulo Dalo

pre 1 godinu

Plašim se da je f4 sve dalje i dalje. Samo da dodamo na ovaj mlad i neiskusan tim još nekih 5 stranaca i biće bolje. Ne možemo se nadati f4 ako nam igra zavisi od Egzuma, Papapetrua, Nanelija i Pantera. Sve su to talentovani igrači, ali mladi i neiskusni.

Toliko

pre 1 godinu

Gori Arena.
Partizan je košarka.
(Slavko Vrekic, 18. oktobar 2022 22:20)

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Drugorazredna košarka,možda...ovo takmičenje nije za taj mali klub,očigledno.
Džaba je država spucala 20-tak miliona u bure bez dna.

Džemo

pre 1 godinu

Džaba novci, džaba odlična publika, džaba najbolji trener Evrope, džaba vajld kard, džaba sve kada nema domaćih igrača. Žao mi je navijača Partizana ali mi je još više žao srpskih poreskih obveznika koji finansiraju ovu legiju stranaca.

Milan

pre 1 godinu

Žalio se Pešić kako tek sada, kada je i Partizan u Evroligi, nema od čega da sastavi reprezentaciju. A u Partizanu nema Srba, belca nema da ga puškom gađaš. Malo Anđušić da razbije monotoniju.

Grobar do bola

pre 1 godinu

Sudjenje ne mozes bolje da zamislis , s.re te sut nenormalno , imas par bas raspolozenih igraca i opet ne pobedis ! Roster nikada veci i kvalitetniji a vrtis 7 igraca i to 90% stranci . Od publike sam ocekivao vise , svi navijaju na +10 a cim je egal tajac . Od Zeljka se mnogo ocekuje ali bice to na kraju sve na silu.

zao mi je dragi moji Partizanovci, ne mogu vas vise gledati

pre 1 godinu

Ja smesnijeg pleja od Egzuma nisam video, covek ne zna sta je organizacija igre, spor je, katastrofa.
Naneli kao da ima 45 godina, zasto igra jos uvek!?
Panter je imao lose vece, ali, dobro, on je imao sjajnih utakmica, za razliku od dvojice gore pomenutih koji su konstantno smesni.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Sve , sve , ali na domacem parketu dozvoliti da u poslednjoj cetvrtini vodjstvo od 9 razlike pretvoris u minus serijom protivnika 18 2 je sramota , najpre za ovog generala na klupi koji preuzima odgovornost bez ikakvih posledica . Prava stvar bi bila da sad iz svog dzepa vrati u budzet jedno 5 miliona evra koliko je baceno na bezvredna pojacanja sa njim na celu . To bi bilo preuzimanje odgovornosti za ovo brukanje .

Stari jug

pre 1 godinu

Kao neko ko prati Partizan skoro pa 50 godina pitam:
1.zasto se Panter smatra kvalitetnim pojacanjem i kada je on bilo sta presudno pogodio, i ko ga placa toliko koliko ga placa
2.ko je doveo Egzuma da bude plej kad on nema ni 5 asistencija po utakmici
3.zasto Partizan i dalje nema pravog pleja u rosteru
4. Sta igra Naneli, nit suta, nit skoka, nit krilo niti bek niti plej
5. Zasto nas svaka ekipa zatrpa trojkama - sami na sutu
6. Kada ce Partizan bilo koga zatrpati trojkama
7.Kada ce Partizan zaigrati organizovan napad sa vidljivim akcijama
8.Kada ce Partizan utegnuti odbranu celu utakmicu
9. Razmislja li ko sta ce biti sa Partizanom posle Zeljka za godinu dve i sta je strateski cij kluba za narednih 10 godina
Zeljku ne mogu da zameram nista cak i ako bih imao jer je on najveca legenda kluba i covek koji nam je najvise donosio nekad

stefan beograd

pre 1 godinu

Evo ovako, neutralno da prokomentarisem. Zeljko je dovoljno dao kosarci i samo nazaduje. Ove igrace koje Partizan ima, neki drugi trener bi vodio mnogo bolje. Celu 3/3 nas tim ne moze kos da da, sreca proradio jedan igrac, dakle individualan kvalitet. Ni jedna akcija, u odbrani uvek visak na 3 za armani. Stekao sam takav utisak, nije to taj partizan i nije to ta zvezda...

Splićani

pre 1 godinu

I opet pesma I KADA NE BUDEŠ PRVI TI, već deseta godina zaredom, ali SVE JE TO JAKO KISELO, NEMA ODAVNO ISKRENOSTI, jer je love sve više, naročito poslednjih par godina, počev od Trinkijerija, a rezultata nema li nema.

kris

pre 1 godinu

Gledam na aplikaciji Rezultati statistiku igrača i samo jedna srpska zastava i to pored Andjusicevog imena.Porazavajuce za zemlju košarke.Zvezda slična i opet sve utakmice izgubljene.

cyborg

pre 1 godinu

Pišem nakon serije od 3:14 na početku drugog poluvremena.
Šta god da bude na kraju, kako god da se završi ali Obradović nije više šta je bio. Očigledno.

zicers

pre 1 godinu

Ovaj Partizan sa Obradovicem i sa ovim strancima je cirkus od ekipe..Ovo sto su igrali poslednjih pet minuta je anti kosarka..Neshvatljivo je da se igra bez plana,da se solira,sutira bez veze i da se bacaju lopte u prazno jedna za drugom..Kao da ekipa igra bez trenera..

Ranoranilac

pre 1 godinu

Ne veselim se porazu Partizana, ali mi je milo radi onih koji su se sprdali sa Zvezdom fora top9 (a bio je jednom i top8), sprdali se sa Zvezdinih 10 12 14 16 pobjeda....
Sad vidite da nece bit da je nikad slabija Euroliga.
Jeste da nema Budiveljnika, Nantera, Ostendea i sl, ali ipak rodjaci...

zex

pre 1 godinu

I tako,od spektakla,magije i razbijanja Armanija ostalo je samo-puf.A vi ih grobarska piskarala sad lozite do sledece blamaze.F 8 je izvestan samo u vasim manitim glavama

Camil

pre 1 godinu

Navijao sam da pobedi Partizan i ako sam zvezdas,ali kad su bednici poceli da pevaju i vredjaju i sveg srca sam voleo da puknete!E bas mi drago!Jadni ste!

bvb

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je trener za 20. vek. U modernoj kosarci totalno nesnadjen. Tesko mi je ovo da gledam, kao poreskom obvezniku cije su pare otisle na ovu ekipu.
(Brko, 18. oktobar 2022 22:00)

Nazalost, svi nasi nesti stariji treneri su takvi. Uzdam se u Kokoskova, Milojevica i Alimpijevica koji su mladji i skolovali su se drugacije, isli su u NBA. Ove starije je bas pregazilo vreme, izgledaju kao tvrdoglavi matorci koji ne odustaju od jedne ideje.

RS SRB PAR

pre 1 godinu

Da mi je neko rekao prije 2 god da će se Željko vratiti, rekao bih da je lud. Da mi je tek rekao da ću poželeti da ide nakon 1 i kusur godine....

Stark

pre 1 godinu

Pa tako ti je to kada odbrane nema.Odes lagano na +10 i lagano ispustis i tako par puta.A Armani ma u koliko je losoj formi ce iskoristiti svaki poklon.

basketaš

pre 1 godinu

nije ovo tim za ozbiljne stvari, luzeri. Armani je preozbiljan tim, ali Partizan je imao ritam i atmosferu iz odličnog prvog...međutim tako to ide kada rotiraš 7 igrača...nemaju ljudi snage, pada koncentracija, gube se lopte, pada šut ...ovde fale dva odlična igrača ili niša od ovoga. Treba biti realan gde nam je mesto, prva EL posle mnogo god, ulaganja su sve veća, treba bar dve, tri sezone i mnogo novca da bi tim izgledao kao Armani. Ukoliko KKP nema takav plan, džabe sve...videćemo.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Što bi rekli grobosi za Efes - evo i Armani igrao sa 20% snage, koliko da otalja posao.

Ako Žoc nastavi da ovako rotira 7 igrača, plus dva minuta Anđušića, do polovine novembra ovi neće moći da hodaju. Već u četvrtak nova utakmica, pa ABA liga i onda opet Evroliga...
Videćete kako izgleda kad je tim iscrpljen pa naiđe napaljena Igokea ili FMP pa krenu da klepaju one što nisu sastavili ni 10 minuta zajedno na terenu...

A za kraj - ko je to nama prvi na tabeli...otpozadi. :) :) :)

Miško grobar

pre 1 godinu

Večeras je kod mene Obradović potrošio poslednji kredit! Prvi sledeći poraz i može da se pakuje! Nije ništa uradio za w godine! Ne može da priđe Trinkijeriju!

Думе

pre 1 godinu

Људи, нек гробље бије своје битке, а ми ћемо наше... На крају ће се подвући црта ! За сада ништа бољи нисмо, те и и стог разлога треба мудро остати прибран. Биће времена за радовање, овако као да се бусамо у груди и климоглавамо пре краја ! Полако бре !!!

Wllaxy

pre 1 godinu

Partizan loosersi još uvek misle da je ovo ono takmičenje gde su i sa negativnim skorom mogli da idu dalje a koje su igrali Zelena Gora, Nanter, Tauersi itd

Stef

pre 1 godinu

Ovi igrači su upali u ekipu i došli kod ovakve publike bukvalno kao padobranci a polovina srpskih igrača od malena sanja da igra u ovoj hali sa ovakvom atmosferom.

Kao neko ko je gledao partizan pre 15ak godina do kraja Duletove ere, ne mogu da prihvatim da Partizan izgleda kao neki poljski prokom ili Fenerbahče za "siromašne"

Enrico Pallazzo

pre 1 godinu

Može da se kupi mesto i nezasluženo igra EL, može da se saspe kofa para i kupuju super skupi igrači, ali ne može da se kupe pobede...

zare

pre 1 godinu

Meni je postala besmislena košarka zbog toga što su domaći igrači retkost, otišli u strane klubove, strani u naše, pri tome od sezone do sezone menjaju klubove. Više nema identiteata klubova. Klub protiv kog sam npr. juče bio, danas je to recimo 80% tima za koga navijam, a oni igrači za koje sam navijao, sadas su u protivničkim timovima.

lupa

pre 1 godinu

Grk je promasena investicija. Gledao sam ga protiv Albe, izgubljen na parketu. Veceras isto deluje!
(Fan, 18. oktobar 2022 22:00)


Nije on izgubljen, nego zaboravljen na terenu. Ne može da dođe do izražaja od ovih privatnika što drže loptu po ceo napad i nikome je ne daju.

Kgh

pre 1 godinu

Ljudi, ovo je vec mucno za gledati. Tri utakmice i tri ocajne postavke. Usiljavanje kosa, gresaka mali milion. Strasno. Raspustiti ove strance..

realno

pre 1 godinu

Do kad će da drže Obradovića, šta čovek treba još da izgubi da bi ga smenili. Proslo mu vreme, kao i pesicu. Prošle godine sva tri trofeja uzela zvezda, bursa ga izbacila, gde je bio apsolutno favorit, a imali tim po imenima najaci. Samo smena obradovica

moreplovac

pre 1 godinu

Obradovicu pukla bubna opna od silnog deranja u prazno.
Covek izlapio skroz, uopste ne oseca utakmicu, donosi nakaradne odluke u odlucujucim delovima meca.
Ko da ga je strsljen ubo u dupe, celo vreme mlatara onim rukama, crven u licu ko rak na zaru, samo sto ne eksplodira. Pravi nerovozu i uznemirava igrace pa kako onda sa takvim trenerom da dobijes neku ozbiljnu ekipu.

Drama

pre 1 godinu

Ovo je smesno..partizan ko na basketu.gledam i ne vidim partizan nego neki strani klub..gde su akcije itd..i kod zvezde nista nije bolje..kud ide nasa kosarka..lose zeljko vodi,bas lose..gube opet na glupost

Pall Mall

pre 1 godinu

Sta da prelomi apsolutno zasluzena pobeda Milana i sve čestitke Mesini i ekipi. Balkanski Makabi MTS je vodio većim delom meca ali vidi se neiskustvo i nezalaganje tolikih stranaca koji su papreno plaćeni. Pri kraju utakmice kad su trebali da utakmicu privedu kraju oni su sve prosuli i podbacio. Otud onolike psovke Rumenog na klupi. Nema sta im nije psovao. Lepo ce spavati veceras.

Mamin Panter

pre 1 godinu

bruka prvi nas igrac ulazi 4 min. do kraja pol.
(Sasa, 18. oktobar 2022 21:21)

koji vaši?! Šta pričaš ti.
(ponos predgradja, 18. oktobar 2022 21:40)

Oni odavno ne znaju za kog navijaju, sta da radis.

krajisnik

pre 1 godinu

Panter i Obradović ostavke. Naneli totalni promašaj. Egzum zalutao u Partizan sa 20 kg viška. Zalutali smo mi u evroligu…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 18. oktobar 2022 22:35)
Pa i jeste na srecu zalutali jer realno niste nista osvojili hahahah

Batko

pre 1 godinu

Sudije odmah kradu, Beron zgazio liniju kod druge trojke, od dva faula Exuma jedan nije bio, dva faula nad Lesorom nisu svirana, itd, itd.....
(Bob Rock, 18. oktobar 2022 21:06)

Ma znamo da su sudije krive, pokrale. To je UVEK bilo

Miki

pre 1 godinu

Nema Obradovic veze sa danasnjom kosarkom, ej igra mu Nuneli celi mec, čovek koji veze nema, a Trifunivic, Vukcevic, Koprivica, Glas i veci deo utakmice Madar sede na klupi. Čestitke Obradoviću na katastrofalnoj utakmici, nećeš ti druže videti pobede ove godine sa ovakvom igrom i forsiranjem propalih Amerikanaca. I protiv Baskonije smo izgubili zbog njega i njegovog kapitena kao i danas. Kakva je razlika da smo izgubili ovako ili izgubili sa Koprivicom, Vukcevicem, Trifunivicem.

Grobarina

pre 1 godinu

Uzasni smo. Tolike milione dobili od drzave, a poraz za porazom. Pa Zvezda je izmislila kosarku za nas. Obradovicu treba budzet 100+ miliona eur da bi ostvrio 10 pobeda. Treba nas rasformirati.

Sasa

pre 1 godinu

Ubise solidni stranci, ali samo solidni, nista vise od toga evropsku kosarku... ili ne razumeju sta im se prica ili se prave ludi, u svakom slucaju katastrofa

srb

pre 1 godinu

Virtus dobijate. Btw, 14min ukupno srpskih igraca , od toga andjusic 14min,sramota da se zovete srpskim klubom, dosao sam ovde samo to da vam kazem, vasim navijacima je isto navijali za vas ili za baskoniju npr.

Marko_CZBg

pre 1 godinu

Ušao konačno jedini Srbin u ekipi deset sekundi u četvrtoj četvrtini… magično dodavanje u - aut ? i opet na klupu!

Magičan Partizan ?

Giga Moravac

pre 1 godinu

Čoveče,pa osim Andjušića samo stranci igrali celu utakmicu, i što je najgore Andjušu držao na klupi baš kad je jedini bio raspoložen. Hoće li neko da mi objasni o čemu se ovde radi?

Nolan S.i kraj fuzije' 07

pre 1 godinu

Necu da budem maliciozan,ali iz aviona se vidi da je ovo vestacki projekat,atnosfera ni nalik onoj u Pioniru,pre 10tak godina,sve pozeri,tim od 10m e,ali lici na Makabi,samo jedan Srbin u timu ceo mec,je bruka za slavni klub.Ledej kao i prosle,igra 39m i onda padne.Zasto?Pa zato sto nije robot!Jedva cekam derbi,mislim da Cz moze da se nosi sa milionerima!

Ajgor

pre 1 godinu

Partizan i kosarka, jednostavno dvije iste stvari.
(Lord, 18. oktobar 2022 21:33)

Ako ponoviš 1000 puta, da li veruješ da će postati istina?

Rade74

pre 1 godinu

Punter,moje oći ga više ne bi videle,da sam ja trener i sa njim zajedno bi kupili prnje Egzum i Nameli.E moj Žoc poćeo sam da sumnjam u tebe,sve mi više ličiš na Pešića,ne znaš gde udaraš.Madar i Anđušić igraju dobro,ti ih držiš na klupi.Ko ti naređuje davti moraju igrati obi strani poluproizvodi???Svaka ćast Lesortu,Ladyu,Madaru,jedino bi oni bili stranci u Partizanu.

lupa

pre 1 godinu

I opet ću napisati, Željko odavno ti je vreme za penziju. Još od poslednjih sezona u Feneru.
Ekipe ti ništa ne igraju, nigde akcije, samo individualna igra...

Andro

pre 1 godinu

Mene samo interesuje za koga ovi grobari navijaju,da li njihovi igrači razumeju bar jednu reč toga sto ovi izgovaraju,
Kakav je osecaj kada navijaš za strane igrače a igra “tvoj partizan”

Wllaxy

pre 1 godinu

E ovo je publika, ovo je navijanje, neće nas niko pobediti kući ove godine!
(Bojan 021, 18. oktobar 2022 20:53)

Čini mi se da nikad brže ne prođe godina nego što je to sada slučaj sa ovom...

Zdravko

pre 1 godinu

Zeljko odlazi .
Vreme nece promeniti stvari na bolje.
Vizija ne postoji,samo prangijanje ,bez postene akcije.Mozes da se deres i crvenis do sutra,prevazidjena je tvoja kosarka

Zoran

pre 1 godinu

Kosarka se vraća kući.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Mikeli

pre 1 godinu

Mlad je ovo tim. Egzum došao sa koledža, Lesor prva sezona u evropskom takmičenju. Papapetru došao iz treće grčke lige. Za Nanelija niko nije čuo, otkrio ga Želimir. Panter i Lidej igrali drugu italijansku ligu. I to su svi igrači, ako izuzmemo Anđušića koji kao junior nije mogao dobiti više od 14 minuta. Biće ovo bolje za par sezona kada ovi mladi igrači stasaju i kada steknu iskustvo.

Ranoranilac

pre 1 godinu

Ne veselim se porazu Partizana, ali mi je milo radi onih koji su se sprdali sa Zvezdom fora top9 (a bio je jednom i top8), sprdali se sa Zvezdinih 10 12 14 16 pobjeda....
Sad vidite da nece bit da je nikad slabija Euroliga.
Jeste da nema Budiveljnika, Nantera, Ostendea i sl, ali ipak rodjaci...

biciklo nije moje, uuuzziiii ga za uspmenu!!!

pre 1 godinu

Očaj očaj očaj, blamiranje se nastavlja... Naneli najveće razočarenje, Papapetru zagorac sa mišićima, Lesor do sada retko prikazanom borbenošću kompenzovao standardnu neinteligenciju, Madar solidan ali nema mu*a i plašljivo ulazi u duele, Danilo počeo jako a posle zakucan za klupu. I najveći utisak da nismo tim, nema hemije među igračima i ne trude se dovoljno, a to bi bilo za koji promil više od suparničke ekipe što bi nam eventualno dalo priliku za pobedu. E da, i Žoc lagana pemzija jer ne može da se sastavi sa nikad skupljim timom.

miloš

pre 1 godinu

Cedevita, vodimo 8 razlike dva minuta do kraja, gubimo
Turk telekom 6 vodimo minut i po, gubimo
Baskonija, Armani.... Ima još, sve gubimo u zadnjih 5minuta, prosto ne zna da postavi igru, Exsum gubi lopte, nema igre i on ga ne vadi. Uvek je imao vrhunske plejmejkere koji su mu donosili pobedu, počev od Đorđevića.

Čovek po imenu Uve

pre 1 godinu

Nista ovo nije slucajno, bilo je jasno da glatko gubimo utakmicu, pogotovu nakon trece cetvrtine.
Za Zeljka treba uvek imati postovanja, ali i reci da ova igra ne lici ni nasta. Od selekcije igraca, izmena, vodjenja utakmice, reakcija, motivacije sve je pogresno. Navijanje bleda senka onoga koje je krasilo ekipe DV, jednostavno oseca se da ovaj KKP nije onaj za koji smo svi mi iskreno navijali i nervirali se, tugovali i radovali se...

Brko

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je trener za 20. vek. U modernoj kosarci totalno nesnadjen. Tesko mi je ovo da gledam, kao poreskom obvezniku cije su pare otisle na ovu ekipu.

raštimovan orkestar

pre 1 godinu

Obradoviću,nijedan kršten napad...nijedan! Vičeš na klupu, okrećeš leđa terenu,gubiš koncentraciju...
Dugo,dugo ruzniju igru Partizana nisam video! Bezidejno, neorganizovano, statično...dok je išao ludački šut bili smo u igri, kad je stao nema nas.

Djele22

pre 1 godinu

Kritike Zeljku zbog male minutaze Andjusicu u drugom poluvremenu, ali i medijima koji prenose rezultat Partizana, zbog cega to radite kad nema domacih igraca!?

kaktus

pre 1 godinu

Nemamo klasicnog pleja... Imamo jednog ipo centra :) Zvezda ima ih ima tacno po 5 pa se nadam da ce ovi moji da se dozovu pameti i da dovedu i centra i pleja.

Nikola

pre 1 godinu

Dobro je, samo 10 trojki smo primili do kraja trece cetvrtine. A to sto su oni promasili bar 20 jer su bili potpuno sami, to nije bitna.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Dobra borba Partizana, a Armani dobio na suvi kvalitet, ladno sto se kaze. Nema za cim da se zali, sveukupno nije lose. Ipak samo su sjajni Ledej i Lesor zadovoljili, Naneli je razocaranje ... Part i Zvezda mogu samo kao domacini da skinu neki skalp u EL na veliku potrosnju, ali nema se kvalitet za ista ozbiljnije ... Aba liga je nivo oba kluba sto je evidentno i ne treba imati iluziju da mogu ista vise

cukce

pre 1 godinu

Neće, ne može onako da se kreveljiš i da dobiješ utakmicu! Lesor, Anđušić, Ledej kad daju još ko gol da su dali i onda kreveljenje! To kreveljenje naročito Lesora došlo je Partizanu glave i protiv Burse! Treba se znati ponašati ovo je EL koja je strana i navijačima i većini košarkaša Partizana, ali Obradović zna šta je EL kao i Ledej, Papapetru i Panter (igrao sa Zvezdom i Armanjem EL), te oni trebaju uputiti ostale kako se treba ponašati! Mnogo se popalili i na kraju mućak!

veliki

pre 1 godinu

Колико је Месина ПРОПАО КАО ТРЕНЕР! Побеђује га тим коме 2 играча играју по 40 минута!!! Не може да нађе играча који ће да заустави Ледеја, спори лик са спорим и значајем нон стоп сам и убаци му тројке 5/5. Држи на терену екипу која НИШТА НЕ МОЖЕ ДА УБАЦИ! Пенгос цео меч тешка нула, све промашио, продао гомилу чистих лопти. Мели не зна се да ли гори и нападу или одбрани! Нема играча 5-6 минута да кош убаци! Хајнс нула пререзана а игра. Где је Берон који ништа није промашио? Човек излапео скроз, везе нема!

dmis

pre 1 godinu

Nema ovde leba, ista jadna igra ko i prosle sezone, bez ikakvih uigranih akcija, panter ne zna nista ko govedo a ostali pogubljeni, zeljko oce da igra sa sedam igraca utakmicu. Bolje da pusta ove klince da se kale u evropi kad ionsko sanse nema nikakve za top8. Sve u svemu,ruzna igra,losa hemija.

Saki

pre 1 godinu

Definitivno poraz Obradovića. Najbolje igrače veceras, Ledeja i Lesora, drži celu utakmicu bez pauze i normalno je da na kraju kad je najbitnije više nemaju snage i koncentracije. Bar po 5 minuta za Koprivicu i Vucevica da ih odmene. Očigledno je da je Obradoviću puno značilo da veceras pobedi, po cenu da totalno iscedi i izmaltretira glavne igrače. Klupa je ta koja donosi pobede

veliki

pre 1 godinu

Ово још нисам видео да један играч да свих 12 поена за тим у четвртини! Није ни изашао, игра све време, А ТИМ НЕ ПОСТОЈИ! И то што је дао скоро све биле индивидуалне акције! ТИМСКА ИГРА НУЛА! Може да добије Партизан ако уђу оне луде тројке као у првом полувремену и то је то.

Black_mirror

pre 1 godinu

Najpopularniji tim u Italiji igra Evroligu, na Gazeta dello sport nigde vesti o košarci. Evropsku košarku zapadna Evropa ni najmanje ne gleda, zato prihod za osvajača jeste 1.800.000 evra i zato je ovo amaterska liga u odnosu na jednu jedinu profesionalnu - NBA.

veliki

pre 1 godinu

Много ми је драго што сте изгубили, и то из више разлога. Прво, Анђушић одигра то мало што је играо ИЗВАНРЕДНО и онда у другом полувремену не добије ни секунд! Тек на 48 секунди до краја излапели Жељко га пусти и он онако охлађен баци лопту у аут. Логично. Друго, Партизан није НИКАКАВ ТИМ! 40 минута без одмора играју Ледеј и Лесор! Па да ли је то нормално??? Од српских играча играо само Анђушић то мало, унео пуно енергије. Нема победе без домаћих играча. Петорица црнаца нон стоп на паркету, играш цео меч са 7-8 играча. ПА АКО СИ ИЗГУБИО! Сваку треба да изгубите кад играте са преплаћеним странцима. Жоц је тако себе урнисао, остао би великан, а овако ће отићи испљуван. И овог такође излапелог Месину није у стању да победи… И још једна ствар: дували сте се пуна Арена ово оно! Не игра публика, играју кошаркаши на терену.

tdi

pre 1 godinu

kad zeljko jos jednom poljubi ruku, pa dovede ljulja i tavaresa..
(gtrovci, 18. oktobar 2022 22:06)

Ili čovke poljubi patku kao što to radi 10 godina pa dovede Lebrona.

bvb

pre 1 godinu

Vukcevic 0 minuta, Koprivica 0 minuta, Glas 0 mimuta, Trifunovic 19 sekundi. Lesor 38min, Panter 33min, Ledej 32min Bravo! Najcrnje od svega je sto ce mu dovesti jos pojacanja.

lepi

pre 1 godinu

Anđišić i Trifunović avangarda, odnosno samo Anđišić jer je on nešto igrao. Uporedite ovaj i tim koji je vodio kada su postali prvaci Evrope... Samo kupuj strance, procvetaće nam reprezentacija.

2CRAZY

pre 1 godinu

Potpuno zasluzeno smo izgubili, raspali se zadnjih par minuta, nismo znali sta radimo. Realno je bilo da cemo ostati bez gasa sa ovakvim tempom i to se i desilo, kao i pritisak, cim se blizi utakmica kraju koju mozemo da dobijemo, mi se totalno izgubimo, uplasimo.
Izgubili smo cak iako su Lidej i Lesor onako izdominirali i tesko da ce ponoviti takve partije, mi smo i pored toga izgubili i to znaci samo jedno, igra nam je ocaj, ali ocaj, i to je krivica trenera.

nemanja89

pre 1 godinu

Gleda li Zek I dalje u svoje dlanove? Šalu na stranu, ove godine oba naša tima će se igrati za poslednja dva mesta, a nikad više para upumpano u naše timove...

Džoni

pre 1 godinu

Kakva je ovo igra, roštiljanje trojki ceo meč pa ko više pogodi? Nikakve taktike, smislenih napada? Ok shvatam ja da se igra sa 7 igrača jer trener u njih veruje (tužno je što je među njima samo jedan domaći igrač a i on igra najmanje), ali dokle će tako izdržati u ovom tempu EL? Partizan će ovo dobiti iz samo jednog razloga, a to je želja i ogromna energija.

Liberty

pre 1 godinu

ODLIČAN PARTIZAN! Vidi se napredak, evo treća utakmica a nije pukla STOTKA! Ako to nije napredak ja onda ne znam šta je. Evo i Arena grmi a igrači Partizana ih sve razumeju i pevaju sa njima, prosto ih nosi ta pesma sa tribina. Domaći igrači su tu negde nema veze što ih niko nije video, tu su... Sve u svemu, siguran sam da će Partizan imati makar jednu pobedu do kraja takmičenja, uz malo sreće možda i dve,tri... A ako ih krene ostvariće ČETIRI pobede i oboriti svoj rekord u pobedama u ovom takmičenju! Idemo institucijo... P.S. navijači da nauče da navijaju na engleskom jeziku da ih igrači razumeju a ne da pevaju na srpskom ko da bodre srbe a ne strance...

Statističar

pre 1 godinu

Ovo je bio peti meč između Partizana i Olimpije iz Milana i sada je skor 2:3 za italijansku ekipu. Partizan je propustio priliku da protiv još jedne ekipe u Evroligi ostvari pozitivan skor. Za sada će sa pozitivnim skorom ostati samo sa tri ekipe, Ural(Rusija), Roan(Francuska) i Olimpija Ljubljana(Slovenija).

iskreno

pre 1 godinu

Nije mi nešto jasno... Željko Obradović, najtrofejniji trener Evrope. 9 Evroliga. Proćerda sezonu sa solidnom ekipom... dobije drugu šansu da ispravi sve, da nadogradi ekipu gde je škripalo i on ponovo ništa ne uradi. Od svih koji su došli niko nije pokazao kao pojačanje u odnosu na prošlu sezonu. Ni jedan uigrani napad. Odbrane nema. Sve se svodi da soliranje. Eto, jednostavno nije mi jasno gde se izgubilo željkovo iskustvo. Čovek kao da je ispao iz neke druge priče. Šta se dešava sa njim...

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Na koji način je ovaj čovek uzeo 9 EL titula? Svaka mu čast ali ovo je najružnija košarka koju sam ikada gledao, a više nije ni efikasna.

Misa

pre 1 godinu

Umesto jedna jaka i dobra ekipa ,mi moramo dve poluekipe zbog kme kme grobara. Zamislite da je 92.Djordevic morao u Zvezdu a Danilovic u Partizan.Ili u Sps aparthejdu prema Zvezdi da smo imali jednake budzete.

Cika Velja

pre 1 godinu

E moj Zeljko, citavo drugo poluvreme ti je Andjusic na klupi, a razbio je decko u prvom poluvremenu...
Cemu ovolika minutaza Panteru, kada covek ne moze da se sastavi?
Ako budemo ovo izgubili, poraz je iskljucivo tvoj...

bvb

pre 1 godinu

Da sumiramo pocetak sezone. Dva poraza u EL od ekipa koje se projektovane za dno tabele i jedan poraz veceras od Armanija koji ocajan start ima. Ludacka je sreca sto vam dolazi Virtus koji je u istom kanalu kao I KKP.

realan zvezdas

pre 1 godinu

Gde se izgubiše ti timovi iz Poljske, Holandije, Belgije.. Da je sreće, pa da i oni igraju, imali bi ste i vi neke pobede.. Ovako nista. Sutra samo okrenite novine naopačke i sve ok.
Prvi ste..

deki

pre 1 godinu

Euforija navijaca je bila velika kada se saznalo da ce igrati EL,mnogi su ovde vec videli Partizan na F4 ali svako ko malo poznaje kosarku je znao da nece to ici tako lako.Jeste Armani ekipa po imenima vidjena da dogura daleko ali ovo je moralo da se dobije.Partizan nije iskoristio momentum da upise prve bodove,puna hala,dobro igraju,Ledej kao u transu kao i Lesor koji je iako osporavan,veliki borac.Ovo da mu najbitniji igraci igraju ovoliko,brzo moze da se vrati kao bumerang kroz povrede.Znacio bi Avramovic ovoj ekipi,Smajlagic takodje ali tim je selektirao Zoc i on mora da snosi odgovornost a tim je lose selektiran gde od stranaca koji su uvek nepouzdani,od domacih igraca jedino mozes da se oslonis na Andjusica.U tome je Zvezdina prednost velika,mnogo velika

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Panter i Obradović ostavke. Naneli totalni promašaj. Egzum zalutao u Partizan sa 20 kg viška. Zalutali smo mi u evroligu…

voma

pre 1 godinu

U prva 3 minuta poslednje četvrtine Partizan je napravio 10:0. Nakon toga za 7 minuta rezultat je 18:2 za Armani. Da li je moguće? Da li je Željko moguće da u tih 7 minuta niko nije mogao da pogodi, a da ti nisi probao da uvedeš Koprivicu, Vukčevića ili Trifunovića. Siguran sam da bi neko od njih ubacio bar 3 ili 4 poena. Ovo je stvarno tužno i jadno... Loša taktika, loše izmene, loša strategija...

Milan

pre 1 godinu

Željkova filozofija košarke je penzionisana. Vreme je i za njega, uzeo je sve, nema potrebe da troši ugled. Ovo ne ide. Dobio si budžet, druga godina, čak deluje mučnije od prošle godine.

srbin

pre 1 godinu

Problem za partizan je kada navijači minut pre kraja utakmice krenu da pevaju “ u boj krenuti junaci svi…” NIKO na parketu ne razume sta pevaju, doduse nije samo zadnji minut,to se desava najmanje 30 min po utakmici.

Fenomen

pre 1 godinu

Čujem da je u Areni došlo do poplave...franjevačkih suza. a poleteli visoko i kao uvek...bolno tresnuli...f-4 je već na vidiku...ali odozdo...

PAJSER

pre 1 godinu

Dok su igrali stranci držao se Partizan, a onda uđe Srbin i baci loptu u aut u odlučujućem napadu. Zaključak je jednostavan, samo ne daj Srbima da uđu u igru i odmah si konkurentan . Čim Srbin igra košarku to je poraz neminovan jer Srbi nisu za taj sport.

Dule

pre 1 godinu

Od 200 minuta raspoloživih za sve igrače tima domaći igrači Anđušić 14.05 min i Trifunović 19 sekundi.Ukupno 14min i 24 sekunde ili 7,12% vremena.Šta reći dalje.E moj Željko,kad već gubiš daj malo i našim momcima da igraju za dobrobit srpske košarke.

Стари гробар

pre 1 godinu

Све сами стручњаци овде у коментарима...играли смо са осам играча, не рачунам Трифуновића од неколико секунди...ови су јаки као земља, све странци, Мели играо неколико минута, а Тонут није ни улазио, обојица репрезентативци Италије...за мене одлична утакмица, победе ће доћи...

Diletant

pre 1 godinu

Bolje da su ostali Zagorac i Dangubić, igrali su odbranu na nivou Papapetrua a definitivno su bili korisniji od Nanelija. Ko bre skautira ove igrače, već druga sezona kako dovodimo skupe promašaje?
Prošle sezone onaj Kuruc, ove godine Naneli i Papapetru, Egzum doveden da glumi pleja…
Fale Avramović i Smajli, mada i pored toga nam fali pravi plej i centar. Bolje da smo pare od Nanelija i Papapetru uložili u Milutinova a da smo zadržali Zagorca.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Svaka cast Aramniju na pobedi i nasem Beronu na dobroj igri. Meni nije jasno kako je Partizan ovo uspeo da izgubi. Imali su ljudi plus 9 na sedam minuta do kraja. I mislim da je Armani tu napravio seriju 18:2 cini mi se. Igras kuci, idete sut, bolji si u skoku, mnogo bolji u indexu i da ovako lagano izgubis. Nije mi jasno. Ali dobro, igra se dalje. Armani pokazao da je opasna i kvalitetna ekipa koja je sigurno kandidat za F4. Shilds, Pangos, Davis, Beron..mnogo je tu iskustva i kvaliteta.

Србин

pre 1 godinu

Погледао сам утакмицу ради добре кошарке, као Звездашу жао ми је што сте изгубили, али једна ствар ми није јасна, како то да стално налазите играче који се толико бусају и ударају у груди кад вам се ломи резултат, зато вам је карма најбољи пријатељ...
Лесор на +3 или тако нешто као да је крај утакмице, слави ли слави и би шта би...
Најгоре што кад добијате утакмице онда вам је то симптачино...

Поздрав, желим вам искрено више среће у следећем колу.

Dragan

pre 1 godinu

Svi srpski igrači ukupno nisu igrali ni 10 minuta, odnosno samo Anđušić. Željko opet je izgubio utakmicu i to samo sa strancima. Čemu ovo vodi? Šta ovo doprinosi srpskoj košarci? Za koga da navijam? Za igrače koji će već sledeće godine i zaboraviti da su igrali za Partizan. Draže bi mi bilo da Partizan igra makar i Fiba ligu, ali da igraju srpski igrači...

navijac

pre 1 godinu

Milano cvrsci u odbrani, raznivrsniji u napadu.. Kod nas se sve svodi na sut za tri poena i individualne akcije, a jos smo i neuigrani. Sve u svemu slabo, ja sam prognozirao posle Albe 7-8 pobeda ove godine, izgleda da necu biti daleko.

taske

pre 1 godinu

Zvezdas sam i stvarno mi je krivo kad gubi partizan ovako generalno, ali ljudi moji mozete mi lupiti sto minusa kad vam vidim prvu petorku, pa onda ono f4, pa zoca koji evo vec treci put u evroligi gubi tekmu, ne moze da mi u neku ruku ne bude drago, ali opet stvarno razumijem vasu tugu, jer ovo sto vi radite je i vise od toga..

Džoni

pre 1 godinu

Partizan ima jednog klasičnog centra koji non stop igra i ekipa Armanija celu utakmicu ne može da ga optereti faulima? Lesor vrhunska borba i želja, za svako poštovanje, a vagali su letos da li da ga potpišu.

Džoni

pre 1 godinu

Trošiš ovoliko ekipu, ali do krajnjih granica i izgubiš meč na kraju. Evo ja kao Zvezdaš kažem da je šteta i to samo iz razloga što su uložili ogromnu energiju i opet bez rezultata? Armani poprilično loše odigrao za svoje standarde i kvalitet ekipe i na kraju ipak dobio?

peca

pre 1 godinu

pisem kao zvezdas,ali bez zle krvi,bolje da ste dangubica i zagorca zadrzali i da su imali svojih 10,15 minuta da su odmarali ove ove strance i bili od koristi bar u aba ligi,nego sto drzite ove klince koji nicemu na klupi ne sluze osim za navijanje.Mozda Balsa jedino vredi.

Skorpion

pre 1 godinu

Košarka se vraća kući!
(crno beli, 18. oktobar 2022 19:54)

Koliko se secam kosarku vam je odneo Alimpije u Bursu i ne secam se da je vratio.

ica

pre 1 godinu

molim zvezdase da se ne ubacuju u komentar,svake nedelje kao navijeni stranci pa stranci.Ne gledajte partizan,gledajte vase dimace igrace u kk zvezda(fmp) sa godina 34+!

Diletant

pre 1 godinu

Prelep je osećaj ponovo gledati Partizan u Evroligi. Nekako mi je Partizan sinonim za košarku ili obrnuto. Posebne emocije budi Partizan u Evroligi. Posebno je i pevanje himne i premotavanje u glavi svih tih lepih momenata koje smo iskusili u Evroligi.
Vratili smo se tamo gde pripadamo.

Diletant

pre 1 godinu

Fenomenalni Lesor, Madar i Anđušić . Dobro igraju u oba smera, ono što mi se posebno svidja je požrtvovanost u odbrani a tu su Lesor i Madar pokazali najviše želje. Ne znam šta se dešava sa Nanelijem, dečko nema uopšte voljni momenat. To što je u napadu bio loš mogu i da razumem , možda se nije još uklopio, ali u odbrani dečko dva puta zaredom pusta Dejvisa da zakuca pored njega.
Nadam se dobrom drugom poluvremenu i da ćemo malo više gledati domaće igrače .

kupusar

pre 1 godinu

Ne znam sta ste vise očekivali od navijanja proslo je to vreme za navijanjem sad 70posto dvorane hoce da gleda utakmicu i uživa i njoj na taj nacin a ne da skače i dere se.

ccc?

pre 1 godinu

Startna petorka:Exum,LeDay,Punter,Papapetru,Lesor
Izmene u prvih 16 minuta:Naneli, Madar
Andjusic, prvi srbin tek usao posle 16 minuta. Ako ovako bude tokom cele sezone, jadni ti igraci koji ce da igraju svaku po 30+ minuta
(Mozli, 18. oktobar 2022 21:24)

Sve su to igraci Partizana, kao sto kaze Zeljko, za njega su svi isti. To sto ti mislis drugacije, to je tvoj problem. Nista ne kazes za startnu postavu manekena? Samo je Meli Italijan u startnoj postavi. Drugo, ne sekiraj se da li ce neko da bude umoran. Dobro su placeni, manje nego igraci manekena..to sigurno. Prema tome, u kondiciji su oni. Gledaj i uzivaj jer je utakmica odlicna a pobedice bolji. I da, Andjusic bese nije isao na EP? Decko razbija i u odbrani, baca se po terenu i u sutu..Samo gledaj i uzivaj..Pusti te price..

Bob Rock

pre 1 godinu

Sudije odmah kradu, Beron zgazio liniju kod druge trojke, od dva faula Exuma jedan nije bio, dva faula nad Lesorom nisu svirana, itd, itd.....

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

sta ke sa ovim sudijama?
kuci da nas kradu ovako????
pa smisla nema, ovo nad panterom za crveni u fudbalu...
jos sudija sma.igroa odbranu za armani

Srx

pre 1 godinu

Ovakvim zempom sa 7 igraca koji rotiraju uskoro ocekujte ozbiljne povrede i klonuca…Nije normalno da igraci igraju po 17 minuta za poluvreme…

Zoran

pre 1 godinu

Nije mi jasno zasto ovoliki komentari Zvezdasa?? Pa Partizan igra I to ok, super kao i u Baskoniji.. Vidi se da je Trener Veliki ZELJKO to lepo ukomponirao.. Pusti te da igramo. Ne budite zlobni..Zvezda sjutra igra. pratite vas tim.. Bravo za Instituciju..
Kosarka se vratila gde joj je i mesto..
Hvala

Mozli

pre 1 godinu

Startna petorka:Exum,LeDay,Punter,Papapetru,Lesor
Izmene u prvih 16 minuta:Naneli, Madar
Andjusic, prvi srbin tek usao posle 16 minuta. Ako ovako bude tokom cele sezone, jadni ti igraci koji ce da igraju svaku po 30+ minuta

Marko

pre 1 godinu

Koliko je samo tužno videti prvu petorku jednog Partizana!
Hej Partizana!!!

Gde su deca?
Zašto se ne prave i ne vode nove generacije?
Da da , sve znamo. Savez, klubovi, država.
tuznoooo

ponos predgradja

pre 1 godinu

Kada je Zvezda bila 17? U svakoj sezoni min 12 pobeda. Prošla sezona bila najslabija, 13 mesto. To da li ćete biti bolji crta se podvlači na kraju. Prošle sezone ste na početku u euforiji pisali da osvajajte EC i plasman u EL. Kad ono? Da nisu izbacili ruse ne bi vi videli EL
(Zvezda, 18. oktobar 2022 21:18)


Sezona 2020/2021 skor 10-24. Vama pamcenje kratko.

gasman

pre 1 godinu

Напред Партизане, лепо је вечерас бити Гробар. Цигани пате јер у замрзивач ће опет да се врате.
(Ево банке, 18. oktobar 2022 20:49)

Ti si patio celu deceniju i još bi patio da ti vlast nije kupila WC da igrate EL, ikako ste bili doveli deset najskupljih igrača, dvojicu sa F4 EL i najtrofejnijeg trenera.
(Sića, 18. oktobar 2022 20:58)

Prepozno se Sica da je pacenik.

Vlada

pre 1 godinu

http://streamgo.to/ic_1 Link za tekmu
(Baltazar Lord, 18. oktobar 2022 20:57)

Hoćete tako objavljivati linkove i za utakmice koje prenosi šugava Arena?

Andrea Djani

pre 1 godinu

Ipak je u pravu onaj novinar sto je svojevremeno napisao da je Evroliga krs i da bi najslabiji NBA tim razbio prvaka Evrolige . Mislim ne da je u pravu , nego da je 100% u pravu , jer u Evroligi nemate tri krstena igraca . Ovu Evroligu bi CSKA od pre desetak godina ili Makabi iz slicnog perioda osvojili bez poraza . To je bila Evroliga , ovo sad ne lici ninasta .

Rema

pre 1 godinu

Sklobite tu Arenu dalje od naselja i napravite parking za svoje posetioce. Kružimo po bloku celo veče i to sa druge strane autoputa jer se oni parkiraju tu gde mi živimo. Uvalili arenu gde joj nije mesto.
(Očajni Novobeorgađanin, 18. oktobar 2022 20:54)

Sutra je selimo. Dodji oko 10h da nosimo to.

Ranko

pre 1 godinu

Trener i sastav Milana za 4.Madar pokazao zasto je tu,Lesor srcem,Andjusis u epizodi koja se ocekuje,Ledej skoro kao prosle sezone.Papapetru iskusno i dobro defanzivno.Egzum moze dosta vise od vidjenog.Panicni je strah od ulaska svakog domaceg igraca koji u 2 minuta moze da resi utakmicu za Milano.Ko voli kosarku moze da uziva,ko broji domace igrace neka se javi da radi popis ionako ih nema dovoljno.Panter tesko,Naneli
izgleda pregazen godinama.Ovako tvrdo njih dvojica tesko mogu da podnesu.

Crnobelac

pre 1 godinu

Sutra će Topić da utrpa Baskoniji 20 koševa kao i Lazarević,a možda i Lazić.To je sigurica.Bitno da vi razvijate decu.Od sutra posle tekme, ste ubedljivo zadnji na tabeli.

Djordjo

pre 1 godinu

Fina utakmica. Partizan ima ogroman napadački potencijal. Biće to jaka ekipa, treba im malo više vremena da se uigraju.

Čini mi se ove godine, izrazito jači tim od Zvezdinog. No, što bi vi grobari rekli - Još Nedovic i Vildoza i pali se mašina haha.

Inače, parket izgleda prejako. Podseća na Netse. Ne znam što neki ljudi mrače.

Dolf

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da je prošlo osam godina. Mnogo toga se promenilo, ali meni živci nenormalno rade kada Partizan igra Evroligu, to je ostalo isto. Volim fudbal, volim sport, ali Partizan i košarka, nešto neobjasnjivo.

Dejan

pre 1 godinu

@@@(Zvezda, 18. oktobar 2022 21:18)
Bili ste na kraju 13. kada izbacise ruske ekipe...inace bi bili po navici 17.!!!
Lepo ti kaze covek...

Doc. dr

pre 1 godinu

Puna Arena svim srcem navija za srpski Partizan, a na parketu iskljucivo prosecni kosarkasi i to SVE stranci i sve to u reziji velikog trenera Zeljka Obradovica. Gde je domaca kosarka, gde su domaci igraci, gde su nasi talenti, nasa skola kosarke? Niti je ovaj Obradovic, onaj "pravi" Obradovic, a narocito ovaj Partizan, nije onaj Partizan, uopste nije bitno kako se utakmica zavrsi. Da se razumemo, nista nije bolja situacija ni u Zvezdi.

123

pre 1 godinu

Bukvalno bolju atmosferu pravi Zvezda u kosarci i Partizan u fudbalu. Jedni napune Marakanu a drugi arenu, malo budu bučni na početku i posle ko u pozoristu. Ovi samo dizu ruke na kos i povremeno zvizde protivniku. Sem kad se da koš skoro i da se ne cuju a ovi drugi celu utakmicu samo sever peva "zvezdo daj gol" i tako skoro 90 minuta. Ovamo dodje 4-5 hiljada ljudi u pionir koji budu bucniji od ovih 18-20 hiljada i pevaju skoro celu utakmicu, kao i 15 hiljada ljudi na jna peva glasnije i isto skoro celu utakmicu za razliku od ovih 40000 na Marakani. Tužno ali istinito
(Medvedev, 18. oktobar 2022 21:42)

Pricas gluposti..U toku utakmice je ton utisan. Jaci je bio kada se pevalo ja volim Partizan na pocetku, jer je tada pojacan ton..

Неедукован

pre 1 godinu

Жоц искусно игра с једном петорком цело полувреме, наравно да су цркли и да ће Олимпија преузети водство. Ако се играчи оволико буду трошили на сваком мечу, неће Партизан имати здраву петорку на крају сезоне. Браво Жоц.

Borkes

pre 1 godinu

Vodimo, lepo to izgleda, ali gorak ukus je sto jos nijedan Srbin nije usao u igru. 13. minut. Ne znam, nesto mi to nije to. Pod Duletom 2 stranca i fajnal for.

Zvezda

pre 1 godinu

Euforija kao na početku svake sezone. A onda....?
(Zvezda, 18. oktobar 2022 20:48)

a onda...TOP 17. Nismo kao vi, bicemo sigurno bolji.
(ponos predgradja, 18. oktobar 2022 21:06)

Kada je Zvezda bila 17? U svakoj sezoni min 12 pobeda. Prošla sezona bila najslabija, 13 mesto. To da li ćete biti bolji crta se podvlači na kraju. Prošle sezone ste na početku u euforiji pisali da osvajajte EC i plasman u EL. Kad ono? Da nisu izbacili ruse ne bi vi videli EL

JPR24

pre 1 godinu

+10 i stop…. Tu mora da se tek stisne, odbrana betonska, pa gradis polako i podižeš razliku, to je potrebno da se slomi utakmica, inače ova klackalica, može de košta kao sto to često i biva !!

B.J.

pre 1 godinu

Sudjenje kao da se igra u Milanu, još ovaj glavni sudija bukvalno igra odbranu nad Madarom. Nevidjeno.
Andjušić vrhunski odigrao ovih nekoliko minuta što je proveo u igri! Lesor takodje vrlo dobar.

Stan Marsh

pre 1 godinu

Ja nisam neki stručnjak, ali, brate, evo kraj druge četvrtine u partizanu igraju 7 igrača - Madar, Egzum, Panter, Papapetru, Naneli, Ledej i Lesor. Pa oni će na kraju 3. četvrtine da popadaju od umora...

Medvedev

pre 1 godinu

Bukvalno bolju atmosferu pravi Zvezda u kosarci i Partizan u fudbalu. Jedni napune Marakanu a drugi arenu, malo budu bučni na početku i posle ko u pozoristu. Ovi samo dizu ruke na kos i povremeno zvizde protivniku. Sem kad se da koš skoro i da se ne cuju a ovi drugi celu utakmicu samo sever peva "zvezdo daj gol" i tako skoro 90 minuta. Ovamo dodje 4-5 hiljada ljudi u pionir koji budu bucniji od ovih 18-20 hiljada i pevaju skoro celu utakmicu, kao i 15 hiljada ljudi na jna peva glasnije i isto skoro celu utakmicu za razliku od ovih 40000 na Marakani. Tužno ali istinito

bvb

pre 1 godinu

Bili ste na kraju 13. kada izbacise ruske ekipe...inace bi bili po navici 17.!!!
Lepo ti kaze covek...
(Dejan, 18. oktobar 2022 21:29)

Netacno, Zvezda je jedina od ekipa koje su bile u igri za Top 8 kojoj izbacivanje Rusa nije islo na ruku zbog pobeda nad ruskim ekipima.

laza82

pre 1 godinu

Zali boze 30 miliona narodnih para bacenih
(Loznica, Gučevo, Cer…, 18. oktobar 2022 19:59)
Kako li sad dodje do 30m prosli put si pisao 20. Ispade da skoro svaki igrac prima 3m.

ponos predgradja

pre 1 godinu

Euforija kao na početku svake sezone. A onda....?
(Zvezda, 18. oktobar 2022 20:48)

a onda...TOP 17. Nismo kao vi, bicemo sigurno bolji.

lupa

pre 1 godinu

kad je šut za tri 70%, može se biti i u vođstvu..
(Spale, 18. oktobar 2022 21:47)


Partizan na 7/10, a Armani na 6/10.
Vauu, kolika razlika...

Očajni Novobeorgađanin

pre 1 godinu

Sklobite tu Arenu dalje od naselja i napravite parking za svoje posetioce. Kružimo po bloku celo veče i to sa druge strane autoputa jer se oni parkiraju tu gde mi živimo. Uvalili arenu gde joj nije mesto.

Sića

pre 1 godinu

Напред Партизане, лепо је вечерас бити Гробар. Цигани пате јер у замрзивач ће опет да се врате.
(Ево банке, 18. oktobar 2022 20:49)

Ti si patio celu deceniju i još bi patio da ti vlast nije kupila WC da igrate EL, ikako ste bili doveli deset najskupljih igrača, dvojicu sa F4 EL i najtrofejnijeg trenera.

smesno...

pre 1 godinu

Govorili su jugosloveni kako je ova Evroliga slaba da je bila pre 20 godina mnogo jača,a mi smo govorili da je ova evroliga jaka, vidi se ko je sad ustvari u pravu ...

Milan

pre 1 godinu

Nemoguca misija da se pobedi ovakav Armani u ovom trenutku.
(Milan, 18. oktobar 2022 20:08)

Nikad jača Evroliga, kasa je zvezda dobijala Armani u Milanu to je bilo normalno, to se tad nije cenilo, zvezda se "brukala" sa 10+ pobeda u EL jel tako..
(Zanimljivo, 18. oktobar 2022 20:41)

Ma ko pominje bre zvezdu, gledam Partizan i uzivam, a ako vec hoces odgovor DA EL nikad ovako jaka kao ove godine a Olimpija NIKADA nije imala jaci tim, pptrazi na netu pa mi daj link da vidim koje godine su bili jaci, skuplji i bolji.

TIGER

pre 1 godinu

Ajde panteri idite jednom napunite taj Pionir! Ovo za vas je misaona imenica. Još tri ovakva meča i biće više gledalaca na mečevima Evrolige nego vas ovih sedam godina ukupno!

Mile

pre 1 godinu

Košarka se vraća kući!
(crno beli, 18. oktobar 2022 19:54)

Druze ne igra se u Zagrebu nego u Beogradu, odavde kosarka nikada nije ni otisla.
Od kako su Nebojsa Popovic, Bora Stankovic, Aca Nikolic i ostali poceli igrati kosarku na malom kalemegdanu kosarka je kod kuce …

eye

pre 1 godinu

Nemoguca misija da se pobedi ovakav Armani u ovom trenutku.
(Milan, 18. oktobar 2022 20:08)

Nikad jača Evroliga, kasa je zvezda dobijala Armani u Milanu to je bilo normalno, to se tad nije cenilo, zvezda se "brukala" sa 10+ pobeda u EL jel tako..
(Zanimljivo, 18. oktobar 2022 20:41)

Ma ko pominje bre zvezdu, gledam Partizan i uzivam, a ako vec hoces odgovor DA EL nikad ovako jaka kao ove godine a Olimpija NIKADA nije imala jaci tim, pptrazi na netu pa mi daj link da vidim koje godine su bili jaci, skuplji i bolji.
(Milan, 18. oktobar 2022 20:53)

Mozda su skuplji ali nisu bolji...za vikend su jedva dobili neki bez veze tim u domacoj ligi...

Zanimljivo

pre 1 godinu

Nemoguca misija da se pobedi ovakav Armani u ovom trenutku.
(Milan, 18. oktobar 2022 20:08)

Nikad jača Evroliga, kasa je zvezda dobijala Armani u Milanu to je bilo normalno, to se tad nije cenilo, zvezda se "brukala" sa 10+ pobeda u EL jel tako..

Drogba

pre 1 godinu

Nažalost ovi stranci ne razumeju našu himnu, ne osećaju ono što su McCaleb, Veseli i Lovrenj osećali.
U svakom slučaju nadam se pobedi, tako je kako je... U Srbiji nema više kvalitetnih igrača, svi su otišli u bolje klubove od Zvezde i Partizana. Za oba kluba ostaju stranci i to je to.

Ево банке

pre 1 godinu

Напред Партизане, лепо је вечерас бити Гробар. Цигани пате јер у замрзивач ће опет да се врате.

Mile

pre 1 godinu

Košarka se vraća kući!
(crno beli, 18. oktobar 2022 19:54)

Druze ne igra se u Zagrebu nego u Beogradu, odavde kosarka nikada nije ni otisla.
Od kako su Nebojsa Popovic, Bora Stankovic, Aca Nikolic i ostali poceli igrati kosarku na malom kalemegdanu kosarka je kod kuce …

Doc. dr

pre 1 godinu

Puna Arena svim srcem navija za srpski Partizan, a na parketu iskljucivo prosecni kosarkasi i to SVE stranci i sve to u reziji velikog trenera Zeljka Obradovica. Gde je domaca kosarka, gde su domaci igraci, gde su nasi talenti, nasa skola kosarke? Niti je ovaj Obradovic, onaj "pravi" Obradovic, a narocito ovaj Partizan, nije onaj Partizan, uopste nije bitno kako se utakmica zavrsi. Da se razumemo, nista nije bolja situacija ni u Zvezdi.

xd

pre 1 godinu

Čoveče,pa osim Andjušića samo stranci igrali celu utakmicu, i što je najgore Andjušu držao na klupi baš kad je jedini bio raspoložen. Hoće li neko da mi objasni o čemu se ovde radi?
(Giga Moravac, 18. oktobar 2022 22:58)

Hteli ste Zelimira, najboljeg trenera univerzuma, dobili ste ga. A sa njim i njegovu transfer politiku koja ne mari za pasose

Andro

pre 1 godinu

Mene samo interesuje za koga ovi grobari navijaju,da li njihovi igrači razumeju bar jednu reč toga sto ovi izgovaraju,
Kakav je osecaj kada navijaš za strane igrače a igra “tvoj partizan”

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Panter i Obradović ostavke. Naneli totalni promašaj. Egzum zalutao u Partizan sa 20 kg viška. Zalutali smo mi u evroligu…

Cika Velja

pre 1 godinu

E moj Zeljko, citavo drugo poluvreme ti je Andjusic na klupi, a razbio je decko u prvom poluvremenu...
Cemu ovolika minutaza Panteru, kada covek ne moze da se sastavi?
Ako budemo ovo izgubili, poraz je iskljucivo tvoj...

Dušan

pre 1 godinu

To su ti "najbolji navijači" u EVROPI,Čim Partizan počne da gubi čuju se smrdibube kako udaraju u rasvetu,kako se Partizan vrati kreću da urlaju!O utakmici bolje da se i ne priča,Žoc je zreo za penziju.

veliki

pre 1 godinu

Много ми је драго што сте изгубили, и то из више разлога. Прво, Анђушић одигра то мало што је играо ИЗВАНРЕДНО и онда у другом полувремену не добије ни секунд! Тек на 48 секунди до краја излапели Жељко га пусти и он онако охлађен баци лопту у аут. Логично. Друго, Партизан није НИКАКАВ ТИМ! 40 минута без одмора играју Ледеј и Лесор! Па да ли је то нормално??? Од српских играча играо само Анђушић то мало, унео пуно енергије. Нема победе без домаћих играча. Петорица црнаца нон стоп на паркету, играш цео меч са 7-8 играча. ПА АКО СИ ИЗГУБИО! Сваку треба да изгубите кад играте са преплаћеним странцима. Жоц је тако себе урнисао, остао би великан, а овако ће отићи испљуван. И овог такође излапелог Месину није у стању да победи… И још једна ствар: дували сте се пуна Арена ово оно! Не игра публика, играју кошаркаши на терену.

Nenad

pre 1 godinu

Nije isto gledati naše košarkaše kao lidere i gledati 5 Amera koji su stalno u petorci. Na kraju kad im pevaju i kada ne budeš prvi ti, svi gledaju zabunjeni nema ko da im prevede. Ja bih više voleo da imamo naše mlade igrače u timu koji imaju značajnu minutažu pa nek igra Partizan i treću ligu, nego Evroliga sa 5 Amera u prvoj postavi. Radije gledam Zvezdu ove sezone sa raspalim domaćim igračima. U reprezentaciju ćemo da zovemo Amere za koju godinu, ako Mega ne opstane.

iskreno

pre 1 godinu

Nije mi nešto jasno... Željko Obradović, najtrofejniji trener Evrope. 9 Evroliga. Proćerda sezonu sa solidnom ekipom... dobije drugu šansu da ispravi sve, da nadogradi ekipu gde je škripalo i on ponovo ništa ne uradi. Od svih koji su došli niko nije pokazao kao pojačanje u odnosu na prošlu sezonu. Ni jedan uigrani napad. Odbrane nema. Sve se svodi da soliranje. Eto, jednostavno nije mi jasno gde se izgubilo željkovo iskustvo. Čovek kao da je ispao iz neke druge priče. Šta se dešava sa njim...

Mordor

pre 1 godinu

Braco grobari dobrodosli u Evroligu gde se mnogo toga promenilo,igrace te najcesce protiv grupe dobrih placenika sto ste i sami i gde se svaka greska placa!

Mozli

pre 1 godinu

Startna petorka:Exum,LeDay,Punter,Papapetru,Lesor
Izmene u prvih 16 minuta:Naneli, Madar
Andjusic, prvi srbin tek usao posle 16 minuta. Ako ovako bude tokom cele sezone, jadni ti igraci koji ce da igraju svaku po 30+ minuta

bvb

pre 1 godinu

Vukcevic 0 minuta, Koprivica 0 minuta, Glas 0 mimuta, Trifunovic 19 sekundi. Lesor 38min, Panter 33min, Ledej 32min Bravo! Najcrnje od svega je sto ce mu dovesti jos pojacanja.

bvb

pre 1 godinu

Cekajte, Zeljka nije sramota da ovo izjavi?! Kaze da igra sa ovim igracima koje ima i kako je budzet skrojen zahvaljujuci divnim navijacima i sezonskim?! Pa leteo bi mi samo zbog ovoga, ima najveci budzet u istoriji ex Yu klubova i zali se.

SrbEUin

pre 1 godinu

Poslednjih 7.01 minut rezultat 2:18, ne računajući onaj nebitni poen Lesorta u poslednjoj sekundi. Pazi, kad se sve rešava KKPlastikan poslednjih 7 minuta samo 2 poena. Ima li to neke veze sa trenerom i minutažom njegovih legionara? Sve što su izgubili, izgubili su u poslednjih 5 minuta. Što je najgore, to im je redovna pojava.
Gori čak i od Zvezde.

bvb

pre 1 godinu

Godinama se klince kako su kosarkaska publika i kako jedva cekaju EL. Dodje EL, a u Areni pozeraj cist. Kad ste videli da navijaci KKP izlaze pre kraja utakmice, napravili se redovi na izlazima u poslednjem minutu. Onilike godine zezate Zvezdase, a nista bolji niste. Promenilo se mnogo sto sta i u nasim zivotima od vremena kada ste bili "kosarkaska publika" jer to definitivno vise niste. Samo je fora biti videjn i slikati se.

lupa

pre 1 godinu

Grk je promasena investicija. Gledao sam ga protiv Albe, izgubljen na parketu. Veceras isto deluje!
(Fan, 18. oktobar 2022 22:00)


Nije on izgubljen, nego zaboravljen na terenu. Ne može da dođe do izražaja od ovih privatnika što drže loptu po ceo napad i nikome je ne daju.

Džoni

pre 1 godinu

Partizan ima jednog klasičnog centra koji non stop igra i ekipa Armanija celu utakmicu ne može da ga optereti faulima? Lesor vrhunska borba i želja, za svako poštovanje, a vagali su letos da li da ga potpišu.

Blagota

pre 1 godinu

Zvezdaš sam, ali uvek navijam za Partizan u evro kupovima. Večeras sam navijao za Armani, jer u Partizanu nije bilo naših igrača, osim Anđušića.
Pratim Juventus zbog Kostića i Vlahovića, nikako zbog Di Marije

jsx

pre 1 godinu

I onda se ljudi bune sto nismo imali 2 mesta u Evroligi. Kao da italijanski, nemacki i francuski klubovi nisu bolji. Sto se tice istorije, hrvatski timovi imaju mnogo slavniju istoriju, pa naravno da ne treba da dobiju mesto kada su trenutno krs, a ni nasi nisu za vise od jednog mesta.

Englez

pre 1 godinu

prvi put u životu sam video da Igrač igra 39min i 50 sekundi tako neće moći dugo. svaka cast željku za prošlost ali vremena su se promenila i on nije vise autoritet igračima, mislim da deranje nema nikakav efekat na amerikance pogotovo. Čemu služi Balsa i Vukčević da ne mogu ni 5min igrati. verovatno opet protiv Virtusa 7 igrača u rotaciji i opet drama i verovatno poraz

Dulo Dalo

pre 1 godinu

Plašim se da je f4 sve dalje i dalje. Samo da dodamo na ovaj mlad i neiskusan tim još nekih 5 stranaca i biće bolje. Ne možemo se nadati f4 ako nam igra zavisi od Egzuma, Papapetrua, Nanelija i Pantera. Sve su to talentovani igrači, ali mladi i neiskusni.

Očajni Novobeorgađanin

pre 1 godinu

Sklobite tu Arenu dalje od naselja i napravite parking za svoje posetioce. Kružimo po bloku celo veče i to sa druge strane autoputa jer se oni parkiraju tu gde mi živimo. Uvalili arenu gde joj nije mesto.

sasa pg

pre 1 godinu

Obradović u izjavi navodi izgubljene lopte kao razlog poraza, a čitavu zadnju četvrtinu drži u igri Egzuma koji ubjedljivo najviše gubi lopti... Pa ko je kriv za poraz!?

Ranoranilac

pre 1 godinu

Ne veselim se porazu Partizana, ali mi je milo radi onih koji su se sprdali sa Zvezdom fora top9 (a bio je jednom i top8), sprdali se sa Zvezdinih 10 12 14 16 pobjeda....
Sad vidite da nece bit da je nikad slabija Euroliga.
Jeste da nema Budiveljnika, Nantera, Ostendea i sl, ali ipak rodjaci...

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Što bi rekli grobosi za Efes - evo i Armani igrao sa 20% snage, koliko da otalja posao.

Ako Žoc nastavi da ovako rotira 7 igrača, plus dva minuta Anđušića, do polovine novembra ovi neće moći da hodaju. Već u četvrtak nova utakmica, pa ABA liga i onda opet Evroliga...
Videćete kako izgleda kad je tim iscrpljen pa naiđe napaljena Igokea ili FMP pa krenu da klepaju one što nisu sastavili ni 10 minuta zajedno na terenu...

A za kraj - ko je to nama prvi na tabeli...otpozadi. :) :) :)

Aleksandar_HN

pre 1 godinu

Kao neko ko prati Partizan skoro pa 50 godina pitam:
1.zasto se Panter smatra kvalitetnim pojacanjem i kada je on bilo sta presudno pogodio, i ko ga placa toliko koliko ga placa
2.ko je doveo Egzuma da bude plej kad on nema ni 5 asistencija po utakmici
3.zasto Partizan i dalje nema pravog pleja u rosteru
4. Sta igra Naneli, nit suta, nit skoka, nit krilo niti bek niti plej
5. Zasto nas svaka ekipa zatrpa trojkama - sami na sutu
6. Kada ce Partizan bilo koga zatrpati trojkama
7.Kada ce Partizan zaigrati organizovan napad sa vidljivim akcijama
8.Kada ce Partizan utegnuti odbranu celu utakmicu
9. Razmislja li ko sta ce biti sa Partizanom posle Zeljka za godinu dve i sta je strateski cij kluba za narednih 10 godina
Zeljku ne mogu da zameram nista cak i ako bih imao jer je on najveca legenda kluba i covek koji nam je najvise donosio nekad

Pa za sve sto si naveo je duznost Zeljka. Volim ga i ja ali neke su stvari jako zabrinjavajuce, tj ovo sto si naveo i upotpunosti se slazem. Nadam se da ce napredovati iz utakmice u utakmice inace nam se ne pise dobro...

hmhmhm

pre 1 godinu

Очекивана победа Милана,партизан зелен а највећи утисак да ни један млад играч сем Мадара није ушао у игру а он чак није ни домаћи.

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Nikako da se otmem utisku da je Trinkijeri i njegov Partizan izmislio kosarku za zoca i ovu ekipu danas!
(..., 18. oktobar 2022 23:00)

Ено их и на табели један до другог...

Dzigi

pre 1 godinu

Daj te malo o samoj utakmici,a ne to prepucavanje ko ima koliki budzet, i glupi komentari uvredljivi. Mislim da je obe poslednje utakmice u Evroligi izgubio Obradovic, zbog svoje sujete.Andjudica posle odlicne role zakuca na klupu, Panter celu utakmicu katastrofa, Naneli mala minutaza, los odabir pleja, losa selekcija suta na kraju, nedisciplina Madara i Eksuma, sve je to do trenera, mislim da su treneri tipa Mesina Obradovic prevazidjeni i sistem koji forsiraju. Jako jako lose ovo izgleda a ima 6 iskusnih evroligaski igraca. Razocaran sam jako kako Zeljko ovo radi. Vodi 71-62 i dobije 18 poena za kratko vreme. Ne vidim sta tu moze biti bolje.

Džemo

pre 1 godinu

Džaba novci, džaba odlična publika, džaba najbolji trener Evrope, džaba vajld kard, džaba sve kada nema domaćih igrača. Žao mi je navijača Partizana ali mi je još više žao srpskih poreskih obveznika koji finansiraju ovu legiju stranaca.

Borkes

pre 1 godinu

Vodimo, lepo to izgleda, ali gorak ukus je sto jos nijedan Srbin nije usao u igru. 13. minut. Ne znam, nesto mi to nije to. Pod Duletom 2 stranca i fajnal for.

realno

pre 1 godinu

Do kad će da drže Obradovića, šta čovek treba još da izgubi da bi ga smenili. Proslo mu vreme, kao i pesicu. Prošle godine sva tri trofeja uzela zvezda, bursa ga izbacila, gde je bio apsolutno favorit, a imali tim po imenima najaci. Samo smena obradovica

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Demar Derozan, cekaj, kada Zvezda izgubi od Panate, onda je kriv trener, treba odmah da ide, kriva je uprava i treba da ide, ma ne valja nista sa Zvezdom. Ali zato kada Partizan izgubi od Armanija kuci ili Albe ili Baskonije po tebi je sve ok, super igra, super borba, odlican trener i ne treba nista da se menja? I najbolje od svega sto se ti predstavljas kao navijac Zvezde na ovom portalu?

Aster Blistok

pre 1 godinu

nije ovo tim za ozbiljne stvari, luzeri. Armani je preozbiljan tim, ali Partizan je imao ritam i atmosferu iz odličnog prvog...međutim tako to ide kada rotiraš 7 igrača...nemaju ljudi snage, pada koncentracija, gube se lopte, pada šut ...ovde fale dva odlična igrača ili niša od ovoga. Treba biti realan gde nam je mesto, prva EL posle mnogo god, ulaganja su sve veća, treba bar dve, tri sezone i mnogo novca da bi tim izgledao kao Armani. Ukoliko KKP nema takav plan, džabe sve...videćemo.
(basketaš

Ma da. Treba da vam daju još mnogo više i to još nekoliko godina!!!! Ali, ne čudi takvo vape razmišljnje jer ste vi navikli samo na taj nači, vama sve drugime ništa

bvb

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je trener za 20. vek. U modernoj kosarci totalno nesnadjen. Tesko mi je ovo da gledam, kao poreskom obvezniku cije su pare otisle na ovu ekipu.
(Brko, 18. oktobar 2022 22:00)

Nazalost, svi nasi nesti stariji treneri su takvi. Uzdam se u Kokoskova, Milojevica i Alimpijevica koji su mladji i skolovali su se drugacije, isli su u NBA. Ove starije je bas pregazilo vreme, izgledaju kao tvrdoglavi matorci koji ne odustaju od jedne ideje.

RS SRB PAR

pre 1 godinu

Da mi je neko rekao prije 2 god da će se Željko vratiti, rekao bih da je lud. Da mi je tek rekao da ću poželeti da ide nakon 1 i kusur godine....

Enrico Pallazzo

pre 1 godinu

Može da se kupi mesto i nezasluženo igra EL, može da se saspe kofa para i kupuju super skupi igrači, ali ne može da se kupe pobede...

Ivan

pre 1 godinu

Obradović je odavno u penziji, sad samo uzima lovu na ime. fener je to prepoznao i zavrsio sa njim. Obradović cekao ugovor od neke evroligaske ekipe, nije dobio poziv od nikoga i ajde u partizan jos 3 godine da se uzme lova pa ajd u penziju. bolje tako nego odma u penziju.

moreplovac

pre 1 godinu

Obradovicu pukla bubna opna od silnog deranja u prazno.
Covek izlapio skroz, uopste ne oseca utakmicu, donosi nakaradne odluke u odlucujucim delovima meca.
Ko da ga je strsljen ubo u dupe, celo vreme mlatara onim rukama, crven u licu ko rak na zaru, samo sto ne eksplodira. Pravi nerovozu i uznemirava igrace pa kako onda sa takvim trenerom da dobijes neku ozbiljnu ekipu.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Osnovni problem Partizana tj.trenera je da se on izgubio u prostoru i vremenu . On se ponasa kao da je juce dosao u Partizan , a da je neko drugi selektirao ekipu , pa posto nije zadovoljan koristi sa one kojima veruje . Sa druge strane zali boze Koprivicu , Vukcevica i Trifunovica starije sto dadose svoju talentovanu decu kod ovog tiranina da ih unisti , a samim tim i nasu kosarku ciji su oni trebali da budu deo . Samo napred Zeljko , a vi Slavisa , Dragane i Aleksandre cutite i gledajte .

zex

pre 1 godinu

Ovo sto je ulazilo veceras, nece ulaziti stalno. Visoko ste poleteli, bice ovo debakl i Partizana i Zvezde, posebno Partizana koji je uložio mnogo novca i energije ali jednistavno, nemamo kvalitet, mislim na moju Zvezdu i na Partizan da dobijemo dobijeno, Zvezda izgubi dobijen mec, Partizan izgubi dva dobijena meca, to vam je kao u Fudbalu u LS, povede Makabi protiv PSG ali ih ovi nagaze kasnije. Najjaci utisak su stranci u Partizanu.

Outsider pravi

pre 1 godinu

Treba nekad pokazati bar malo postovanja i dostojanstva.

Preuzmes odgovornosti i das lepo otkaz.

Ne mogu da shvatim da nema mesta za Tristana Vukcevica, da Andjusic igra na kasicicu, da je Koprivica na klupi ceo mec, da suter kakav je Glas ne dobije ni epizodu od 7-8 minuta.

Stice se utisak da Zeljko sve ovo radi iz inata, jer nema argumenata za ovakvo vodjenje tima.

Ubedjen sam da bi Nenad Canak selektirao daleko homogeniji tim sa dvostruko vise domacih igraca.

Vise sam voleo ekipu u kojoj su bili Salic, Djumic, Vrabac od ove preplacene Legije stranaca.

cyborg

pre 1 godinu

Pišem nakon serije od 3:14 na početku drugog poluvremena.
Šta god da bude na kraju, kako god da se završi ali Obradović nije više šta je bio. Očigledno.

nemesis

pre 1 godinu

Kako sad ovo? Do juče prvaci univerzuma, već uzeli pehare, najbolji na klupi, evroligaška pojačanja, para ne zna se koliko i odakle...a danas? Rumeni postao ljubičast, izlapeo, pojačanja ništa, srpskih igrača nigde...

Думе

pre 1 godinu

Људи, нек гробље бије своје битке, а ми ћемо наше... На крају ће се подвући црта ! За сада ништа бољи нисмо, те и и стог разлога треба мудро остати прибран. Биће времена за радовање, овако као да се бусамо у груди и климоглавамо пре краја ! Полако бре !!!

Stan Marsh

pre 1 godinu

Ja nisam neki stručnjak, ali, brate, evo kraj druge četvrtine u partizanu igraju 7 igrača - Madar, Egzum, Panter, Papapetru, Naneli, Ledej i Lesor. Pa oni će na kraju 3. četvrtine da popadaju od umora...

Brko

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je trener za 20. vek. U modernoj kosarci totalno nesnadjen. Tesko mi je ovo da gledam, kao poreskom obvezniku cije su pare otisle na ovu ekipu.

It Ain't Like In The Movies At All

pre 1 godinu

Dobrodosli u "malo drugaciju" Evroligu od one na koju ste navikli, crnobeli: igra se po dva puta SA SVIMA, ukljucujuci najjace ekipe, mnogo se putuje, raspored vas melje, sijaset nedelja s par utakmica u tri dana, bogati konkurenti, napucani sastavi, do top 8 ne dolaze ni tri puta bogatiji od vas, a ne vi, a vi jos treba da se koljete paralelno na Jadranu citavu godinu za tu nesrecnu titulu koja vodi u EL. Ima "malo" razlike od one EL koju pamtite? E, tu smo vas cekali. Bas je lepo sto cemo kroz ovu sezonu ZAJEDNO, onako ruku pod ruku, pa da malo iz drugog ugla pogledate i na nas.

realan zvezdas

pre 1 godinu

Gde se izgubiše ti timovi iz Poljske, Holandije, Belgije.. Da je sreće, pa da i oni igraju, imali bi ste i vi neke pobede.. Ovako nista. Sutra samo okrenite novine naopačke i sve ok.
Prvi ste..

C i n i k

pre 1 godinu

Prestao sam da gledam polovinom 3.cetvrtine jer se bukvalno videlo da Partizan gubi 100% iako je imao 8 razlike na poluvremenu.
Sta je problem nznm, nije ni Olimpija neki bauk, nmogu bas da pisem da imaju bolje igrace od Partizana ali ove godine EL za Partizan i CZ je evidento rezervisala 2 poslednja mesta na tabeli..

Giga Moravac

pre 1 godinu

Čoveče,pa osim Andjušića samo stranci igrali celu utakmicu, i što je najgore Andjušu držao na klupi baš kad je jedini bio raspoložen. Hoće li neko da mi objasni o čemu se ovde radi?

stefan beograd

pre 1 godinu

Evo ovako, neutralno da prokomentarisem. Zeljko je dovoljno dao kosarci i samo nazaduje. Ove igrace koje Partizan ima, neki drugi trener bi vodio mnogo bolje. Celu 3/3 nas tim ne moze kos da da, sreca proradio jedan igrac, dakle individualan kvalitet. Ni jedna akcija, u odbrani uvek visak na 3 za armani. Stekao sam takav utisak, nije to taj partizan i nije to ta zvezda...

Statističar

pre 1 godinu

Ovo je bio peti meč između Partizana i Olimpije iz Milana i sada je skor 2:3 za italijansku ekipu. Partizan je propustio priliku da protiv još jedne ekipe u Evroligi ostvari pozitivan skor. Za sada će sa pozitivnim skorom ostati samo sa tri ekipe, Ural(Rusija), Roan(Francuska) i Olimpija Ljubljana(Slovenija).

Batko

pre 1 godinu

Od Zvezdasa poruka: Zao mi poraza Partizana veceras, nije ovo lose, mnogo izgubljenih lopti u napadu ali bice bolje.
Lepa atmosfera, steta za poraz.
Verujem da ni moja Zvezda nece sutra pobediti kao ni u petak.
Slabi smo realno za EL.
(Vlada, 18. oktobar 2022 22:41)

Kakva kriza identiteta

Ovo je trenutak kada pročitaš komentar i bude ti žao mučenika koji ga je napisao.

B.J.

pre 1 godinu

Panter očajan u napadu (2/9 FG) uz uobičajeno upitnu odranu, izgleda da će on ponovo po starom 1 dobru, pa nekoliko loše. Očigledno nešto ne funkcioniše najbolje za njega u postavci igre Partizana, jer je ranijih sezona pokazao da može da igra sa manje oscilacija. Naneli nula generalno, ne samo večeras. Razumem da nije na vrhuncu, ali njegova trenutna igra je ispod svih očekivanja. Egzum katastrofa (2/7 FG i 6 izgubljenih!), Andjusic drugo poluvreme samo 4 izgubljene, Papapetru tanko...
Ledej odličan kao i na prethodnoj, svaka čast. Lesoru pohvala za borbenost. Kako god, igra Partizana i dalje ne liči ni na šta, ne vide se neke smislene akcije, već samo soliranje i improvizacije. Slična neorganizacija često je vidljiva i u odbrani. Nije mi baš najjasnije u čemu je problem, jer igrački kvalitet bi na papiru trebalo da je tu, a sada je i druga sezona za ovaj sastav. OK, tek je početak i rezultati nisu strašni, ali igra nažalost jeste. Minutaža i posledično padovi u završnici će kako odmiče sezona biti veliki problem. Samo 8 igrača ulazilo, a Lesor je bio na parketu neverovatnih 39 minuta?!

MJ23

pre 1 godinu

16700 zvanično.
Toliko o prepunoj i rasprodatoj areni.
Nisam znao da Ledej toliko glasno može da zvizne da se čuje i pored tako "bučne" atmosfere. Pozorištance!

Zdravko

pre 1 godinu

Zeljko odlazi .
Vreme nece promeniti stvari na bolje.
Vizija ne postoji,samo prangijanje ,bez postene akcije.Mozes da se deres i crvenis do sutra,prevazidjena je tvoja kosarka

srb

pre 1 godinu

Virtus dobijate. Btw, 14min ukupno srpskih igraca , od toga andjusic 14min,sramota da se zovete srpskim klubom, dosao sam ovde samo to da vam kazem, vasim navijacima je isto navijali za vas ili za baskoniju npr.

Grobar do bola

pre 1 godinu

Sudjenje ne mozes bolje da zamislis , s.re te sut nenormalno , imas par bas raspolozenih igraca i opet ne pobedis ! Roster nikada veci i kvalitetniji a vrtis 7 igraca i to 90% stranci . Od publike sam ocekivao vise , svi navijaju na +10 a cim je egal tajac . Od Zeljka se mnogo ocekuje ali bice to na kraju sve na silu.

Čovek po imenu Uve

pre 1 godinu

Nista ovo nije slucajno, bilo je jasno da glatko gubimo utakmicu, pogotovu nakon trece cetvrtine.
Za Zeljka treba uvek imati postovanja, ali i reci da ova igra ne lici ni nasta. Od selekcije igraca, izmena, vodjenja utakmice, reakcija, motivacije sve je pogresno. Navijanje bleda senka onoga koje je krasilo ekipe DV, jednostavno oseca se da ovaj KKP nije onaj za koji smo svi mi iskreno navijali i nervirali se, tugovali i radovali se...

deki

pre 1 godinu

Euforija navijaca je bila velika kada se saznalo da ce igrati EL,mnogi su ovde vec videli Partizan na F4 ali svako ko malo poznaje kosarku je znao da nece to ici tako lako.Jeste Armani ekipa po imenima vidjena da dogura daleko ali ovo je moralo da se dobije.Partizan nije iskoristio momentum da upise prve bodove,puna hala,dobro igraju,Ledej kao u transu kao i Lesor koji je iako osporavan,veliki borac.Ovo da mu najbitniji igraci igraju ovoliko,brzo moze da se vrati kao bumerang kroz povrede.Znacio bi Avramovic ovoj ekipi,Smajlagic takodje ali tim je selektirao Zoc i on mora da snosi odgovornost a tim je lose selektiran gde od stranaca koji su uvek nepouzdani,od domacih igraca jedino mozes da se oslonis na Andjusica.U tome je Zvezdina prednost velika,mnogo velika

Miskec

pre 1 godinu

Pred sezonu:
"Ovaj tim je skrojen po meri f4!"
"Zna Zoc sta radi, izabrao je prave kosarkase!"
"Najzad ce u EL da igra klub koji nece brukati Srbiju!"
"Ne postoji kosarkaski klub u EL koji je jaci od Partizana!"
"f4 osiguran, ako udjemo u finale, sigurno osvajamo!"
Posle tri kola:
"Zoc da se ne ljubimo!"
"Ovo je strasno sta igraju ovi kosarkasi!"
"Tolike pare bacene na ispodprosecne kosarkase!"
"Vratite nas u EK nismo mi za ovo!"
"Sada je i ABA upitna!"

Lose navike

pre 1 godinu

Naviklo to na Ostende, Prokom, Nanter i ostalu boraniju... pa sad u cudu! Iz kola u kolo sve same azdaje. Iskulirajte malo, komsije, to se zove NOVI FORMAT. U pocetku boli, ali kad se naviknete bice to dobro.

Stef

pre 1 godinu

Ovi igrači su upali u ekipu i došli kod ovakve publike bukvalno kao padobranci a polovina srpskih igrača od malena sanja da igra u ovoj hali sa ovakvom atmosferom.

Kao neko ko je gledao partizan pre 15ak godina do kraja Duletove ere, ne mogu da prihvatim da Partizan izgleda kao neki poljski prokom ili Fenerbahče za "siromašne"

Ranoranilac

pre 1 godinu

Ne veselim se porazu Partizana, ali mi je milo radi onih koji su se sprdali sa Zvezdom fora top9 (a bio je jednom i top8), sprdali se sa Zvezdinih 10 12 14 16 pobjeda....
Sad vidite da nece bit da je nikad slabija Euroliga.
Jeste da nema Budiveljnika, Nantera, Ostendea i sl, ali ipak rodjaci...

Pera

pre 1 godinu

Ih bre Želimire šta tebi radi ova ekipa pa to je show...prodori i dodavanja jako i nikome i to u odsudnim momentima...kao što napisah pre par nedelja...još dva tri poraza i voda ulazi u uši formira se gubitnički mentalitet i ćao...

Mile

pre 1 godinu

Evo resenja !!!
Navijaci da prevedu mars na Drinu na engleski, da bi ih igraci koji igraju razumeli, a onim nasim klincima sto greju klupu obuci suknjice i dati one rekvizite od pom-pom girls da i oni prave neku atmosveru i bar da za nesto sluze …

Fenomen

pre 1 godinu

Čujem da je u Areni došlo do poplave...franjevačkih suza. a poleteli visoko i kao uvek...bolno tresnuli...f-4 je već na vidiku...ali odozdo...

111

pre 1 godinu

Ne moze da ti igra Exum koji od pocetka ne moze da se sastavi , pravi u probijanju dve licne i sedi na klupi. Ulazi Andjusic koji rastura. I onda ga uvodis na 50 sek. do kraja, nezagrejan i baca loptu u aut a ovaj igra, gubi lopte, davi napad, pokusava da probije ali nista, sut nista?? Zasto on igra a Andjusic sedi na klupi?Pa barem mora da igra poslednjih 5 min. Uz to tezak Partizanovac. Naneli ocaj..on nije za EL..definitivno. Neverovatno je kako se gube sve 3 utakmice? Da li ce da se vrati? Ne znam ali ovo ne ide ovako.

zhol

pre 1 godinu

Ne moze se igrati sa 7 igraca u rotaciji, dzaba. Ne znam na koju foru Balsa i Teistan ne mogu da dobiju bar neki minut, ono kad Lesoru i Ledeju bas dusa izlazi na nos. Ne kazem da su oni dorasli ovom nivou takmicenja, ali nece nikad ni dorasti ako je odigraju nesto, bar na kasicicu. Roster nam nije veliki, cak i kad se vrate Avram i Smajli, a prakticno ne koristimo uopste 5 igraca iz rostera u EL - Balsu, Tristana, Trifu, Glasa i Djordjija. Kontam da si u problemu ako ih koristis previse, ali u problemu si jos vecem ako ti pregore nosioci igre posle prva dva meseca sezone. To nije odrziv sistem, realno. Ali najhaoticniju partiju je po meni imao Andjusic, brat prvo vezao 9 poena na pocetku, pa onda samo sto nije vezao 9 izgubljenih lopti na kraju :D

Činjenice

pre 1 godinu

Teško je biti pravi Grobar kad ti je prva petorka inostrana.Ovi stranci u Partizanu su na žalost suvi profesionalci,koji su došli da uzmu lovu i ama baš nikakvu pripadnost Partizanu ne osećaju.Čekaš godinama EL,napuniš arenu,goriš od ljubavi prema KK Partizan,urlaš,bodriš,grmiš i na kraju gorak ukus u ustima,ne zbog poraza,jer ih je bilo i biće,već što vidiš da to nije tvoj Partizan već ekipa plaćenika kojima će honorar svakako biti isplaćen.

Batko

pre 1 godinu

Sudije odmah kradu, Beron zgazio liniju kod druge trojke, od dva faula Exuma jedan nije bio, dva faula nad Lesorom nisu svirana, itd, itd.....
(Bob Rock, 18. oktobar 2022 21:06)

Ma znamo da su sudije krive, pokrale. To je UVEK bilo

srbin

pre 1 godinu

Problem za partizan je kada navijači minut pre kraja utakmice krenu da pevaju “ u boj krenuti junaci svi…” NIKO na parketu ne razume sta pevaju, doduse nije samo zadnji minut,to se desava najmanje 30 min po utakmici.

Mirko

pre 1 godinu

Setite se samo kako je Partizan igrao pod Trinkijerijem sa 10x jeftinijim timom. To se zove trenerski pečat. Željko evo već drugu sezonu troši gomilu para, a tim bez glave i repa, postavka jako loša, jednostavno, ovo ne liči ni na šta...

Dule

pre 1 godinu

Od 200 minuta raspoloživih za sve igrače tima domaći igrači Anđušić 14.05 min i Trifunović 19 sekundi.Ukupno 14min i 24 sekunde ili 7,12% vremena.Šta reći dalje.E moj Željko,kad već gubiš daj malo i našim momcima da igraju za dobrobit srpske košarke.

zare

pre 1 godinu

Meni je postala besmislena košarka zbog toga što su domaći igrači retkost, otišli u strane klubove, strani u naše, pri tome od sezone do sezone menjaju klubove. Više nema identiteata klubova. Klub protiv kog sam npr. juče bio, danas je to recimo 80% tima za koga navijam, a oni igrači za koje sam navijao, sadas su u protivničkim timovima.

peca

pre 1 godinu

pisem kao zvezdas,ali bez zle krvi,bolje da ste dangubica i zagorca zadrzali i da su imali svojih 10,15 minuta da su odmarali ove ove strance i bili od koristi bar u aba ligi,nego sto drzite ove klince koji nicemu na klupi ne sluze osim za navijanje.Mozda Balsa jedino vredi.

veliki

pre 1 godinu

Ово још нисам видео да један играч да свих 12 поена за тим у четвртини! Није ни изашао, игра све време, А ТИМ НЕ ПОСТОЈИ! И то што је дао скоро све биле индивидуалне акције! ТИМСКА ИГРА НУЛА! Може да добије Партизан ако уђу оне луде тројке као у првом полувремену и то је то.

Stari jug

pre 1 godinu

Kao neko ko prati Partizan skoro pa 50 godina pitam:
1.zasto se Panter smatra kvalitetnim pojacanjem i kada je on bilo sta presudno pogodio, i ko ga placa toliko koliko ga placa
2.ko je doveo Egzuma da bude plej kad on nema ni 5 asistencija po utakmici
3.zasto Partizan i dalje nema pravog pleja u rosteru
4. Sta igra Naneli, nit suta, nit skoka, nit krilo niti bek niti plej
5. Zasto nas svaka ekipa zatrpa trojkama - sami na sutu
6. Kada ce Partizan bilo koga zatrpati trojkama
7.Kada ce Partizan zaigrati organizovan napad sa vidljivim akcijama
8.Kada ce Partizan utegnuti odbranu celu utakmicu
9. Razmislja li ko sta ce biti sa Partizanom posle Zeljka za godinu dve i sta je strateski cij kluba za narednih 10 godina
Zeljku ne mogu da zameram nista cak i ako bih imao jer je on najveca legenda kluba i covek koji nam je najvise donosio nekad

biciklo nije moje, uuuzziiii ga za uspmenu!!!

pre 1 godinu

Očaj očaj očaj, blamiranje se nastavlja... Naneli najveće razočarenje, Papapetru zagorac sa mišićima, Lesor do sada retko prikazanom borbenošću kompenzovao standardnu neinteligenciju, Madar solidan ali nema mu*a i plašljivo ulazi u duele, Danilo počeo jako a posle zakucan za klupu. I najveći utisak da nismo tim, nema hemije među igračima i ne trude se dovoljno, a to bi bilo za koji promil više od suparničke ekipe što bi nam eventualno dalo priliku za pobedu. E da, i Žoc lagana pemzija jer ne može da se sastavi sa nikad skupljim timom.

Milan

pre 1 godinu

Željkova filozofija košarke je penzionisana. Vreme je i za njega, uzeo je sve, nema potrebe da troši ugled. Ovo ne ide. Dobio si budžet, druga godina, čak deluje mučnije od prošle godine.

Pall Mall

pre 1 godinu

Sta da prelomi apsolutno zasluzena pobeda Milana i sve čestitke Mesini i ekipi. Balkanski Makabi MTS je vodio većim delom meca ali vidi se neiskustvo i nezalaganje tolikih stranaca koji su papreno plaćeni. Pri kraju utakmice kad su trebali da utakmicu privedu kraju oni su sve prosuli i podbacio. Otud onolike psovke Rumenog na klupi. Nema sta im nije psovao. Lepo ce spavati veceras.

Србин

pre 1 godinu

Погледао сам утакмицу ради добре кошарке, као Звездашу жао ми је што сте изгубили, али једна ствар ми није јасна, како то да стално налазите играче који се толико бусају и ударају у груди кад вам се ломи резултат, зато вам је карма најбољи пријатељ...
Лесор на +3 или тако нешто као да је крај утакмице, слави ли слави и би шта би...
Најгоре што кад добијате утакмице онда вам је то симптачино...

Поздрав, желим вам искрено више среће у следећем колу.

miloš

pre 1 godinu

Cedevita, vodimo 8 razlike dva minuta do kraja, gubimo
Turk telekom 6 vodimo minut i po, gubimo
Baskonija, Armani.... Ima još, sve gubimo u zadnjih 5minuta, prosto ne zna da postavi igru, Exsum gubi lopte, nema igre i on ga ne vadi. Uvek je imao vrhunske plejmejkere koji su mu donosili pobedu, počev od Đorđevića.

Неедукован

pre 1 godinu

Жоц искусно игра с једном петорком цело полувреме, наравно да су цркли и да ће Олимпија преузети водство. Ако се играчи оволико буду трошили на сваком мечу, неће Партизан имати здраву петорку на крају сезоне. Браво Жоц.

pravi potez za sve

pre 1 godinu

Postoji li mogućnost da (barem na 2 meseca, uz eventualnu opciju za produženje do kraja sezone) Megi pozajmimo Glasa i Jovanovića, a oni nama Milosavljevića?

zex

pre 1 godinu

I tako,od spektakla,magije i razbijanja Armanija ostalo je samo-puf.A vi ih grobarska piskarala sad lozite do sledece blamaze.F 8 je izvestan samo u vasim manitim glavama

anti Rola

pre 1 godinu

Ovo nije ni bilo dobijeno, bila sansa ali za 6 minuta dali smo 2 poena, u EL to nemoze.
Mislim da Zeljko mora da rastereti igrace, da se ne dere toliko na njih.
Ljudi su pod stresom, to se videlo u napadu zadnjih nekoliko minuta.
Nema potrebe za ratnickom kosarkom, koju Zeljko forsira, a igra sa 7-8igraca celu utakmicu.

Toliko

pre 1 godinu

Gori Arena.
Partizan je košarka.
(Slavko Vrekic, 18. oktobar 2022 22:20)

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Drugorazredna košarka,možda...ovo takmičenje nije za taj mali klub,očigledno.
Džaba je država spucala 20-tak miliona u bure bez dna.

veliki

pre 1 godinu

Ali najhaoticniju partiju je po meni imao Andjusic, brat prvo vezao 9 poena na pocetku, pa onda samo sto nije vezao 9 izgubljenih lopti na kraju :D
(zhol, 18. oktobar 2022 23:25). Не бих да браним Анђушића, баш ме брига, али којих 9 лопти брале? Шта си ти гледао? Дечко је играо целих 9 секунди у другом полувремену!

gNyopie

pre 1 godinu

Armani je doveo atmosferu u Areni do prave pozorišne. Barem da se grobari nasmeju jer je predstava prava komedija od ekipe pod palicom profesora Paprike.
A ponadali ste se, jel?

Liberty

pre 1 godinu

ODLIČAN PARTIZAN! Vidi se napredak, evo treća utakmica a nije pukla STOTKA! Ako to nije napredak ja onda ne znam šta je. Evo i Arena grmi a igrači Partizana ih sve razumeju i pevaju sa njima, prosto ih nosi ta pesma sa tribina. Domaći igrači su tu negde nema veze što ih niko nije video, tu su... Sve u svemu, siguran sam da će Partizan imati makar jednu pobedu do kraja takmičenja, uz malo sreće možda i dve,tri... A ako ih krene ostvariće ČETIRI pobede i oboriti svoj rekord u pobedama u ovom takmičenju! Idemo institucijo... P.S. navijači da nauče da navijaju na engleskom jeziku da ih igrači razumeju a ne da pevaju na srpskom ko da bodre srbe a ne strance...

Saki

pre 1 godinu

Definitivno poraz Obradovića. Najbolje igrače veceras, Ledeja i Lesora, drži celu utakmicu bez pauze i normalno je da na kraju kad je najbitnije više nemaju snage i koncentracije. Bar po 5 minuta za Koprivicu i Vucevica da ih odmene. Očigledno je da je Obradoviću puno značilo da veceras pobedi, po cenu da totalno iscedi i izmaltretira glavne igrače. Klupa je ta koja donosi pobede

Milan

pre 1 godinu

Žalio se Pešić kako tek sada, kada je i Partizan u Evroligi, nema od čega da sastavi reprezentaciju. A u Partizanu nema Srba, belca nema da ga puškom gađaš. Malo Anđušić da razbije monotoniju.

bvb

pre 1 godinu

Da sumiramo pocetak sezone. Dva poraza u EL od ekipa koje se projektovane za dno tabele i jedan poraz veceras od Armanija koji ocajan start ima. Ludacka je sreca sto vam dolazi Virtus koji je u istom kanalu kao I KKP.

Marko

pre 1 godinu

Koliko je samo tužno videti prvu petorku jednog Partizana!
Hej Partizana!!!

Gde su deca?
Zašto se ne prave i ne vode nove generacije?
Da da , sve znamo. Savez, klubovi, država.
tuznoooo

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Na koji način je ovaj čovek uzeo 9 EL titula? Svaka mu čast ali ovo je najružnija košarka koju sam ikada gledao, a više nije ni efikasna.

Mikeli

pre 1 godinu

Mlad je ovo tim. Egzum došao sa koledža, Lesor prva sezona u evropskom takmičenju. Papapetru došao iz treće grčke lige. Za Nanelija niko nije čuo, otkrio ga Želimir. Panter i Lidej igrali drugu italijansku ligu. I to su svi igrači, ako izuzmemo Anđušića koji kao junior nije mogao dobiti više od 14 minuta. Biće ovo bolje za par sezona kada ovi mladi igrači stasaju i kada steknu iskustvo.

Miško grobar

pre 1 godinu

Večeras je kod mene Obradović potrošio poslednji kredit! Prvi sledeći poraz i može da se pakuje! Nije ništa uradio za w godine! Ne može da priđe Trinkijeriju!

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Svaka cast Aramniju na pobedi i nasem Beronu na dobroj igri. Meni nije jasno kako je Partizan ovo uspeo da izgubi. Imali su ljudi plus 9 na sedam minuta do kraja. I mislim da je Armani tu napravio seriju 18:2 cini mi se. Igras kuci, idete sut, bolji si u skoku, mnogo bolji u indexu i da ovako lagano izgubis. Nije mi jasno. Ali dobro, igra se dalje. Armani pokazao da je opasna i kvalitetna ekipa koja je sigurno kandidat za F4. Shilds, Pangos, Davis, Beron..mnogo je tu iskustva i kvaliteta.

zicers

pre 1 godinu

Ovaj Partizan sa Obradovicem i sa ovim strancima je cirkus od ekipe..Ovo sto su igrali poslednjih pet minuta je anti kosarka..Neshvatljivo je da se igra bez plana,da se solira,sutira bez veze i da se bacaju lopte u prazno jedna za drugom..Kao da ekipa igra bez trenera..

Wllaxy

pre 1 godinu

E ovo je publika, ovo je navijanje, neće nas niko pobediti kući ove godine!
(Bojan 021, 18. oktobar 2022 20:53)

Čini mi se da nikad brže ne prođe godina nego što je to sada slučaj sa ovom...

Andrea Djani

pre 1 godinu

Sve , sve , ali na domacem parketu dozvoliti da u poslednjoj cetvrtini vodjstvo od 9 razlike pretvoris u minus serijom protivnika 18 2 je sramota , najpre za ovog generala na klupi koji preuzima odgovornost bez ikakvih posledica . Prava stvar bi bila da sad iz svog dzepa vrati u budzet jedno 5 miliona evra koliko je baceno na bezvredna pojacanja sa njim na celu . To bi bilo preuzimanje odgovornosti za ovo brukanje .

Wllaxy

pre 1 godinu

Partizan loosersi još uvek misle da je ovo ono takmičenje gde su i sa negativnim skorom mogli da idu dalje a koje su igrali Zelena Gora, Nanter, Tauersi itd

Skorpion

pre 1 godinu

Košarka se vraća kući!
(crno beli, 18. oktobar 2022 19:54)

Koliko se secam kosarku vam je odneo Alimpije u Bursu i ne secam se da je vratio.

Black_mirror

pre 1 godinu

Najpopularniji tim u Italiji igra Evroligu, na Gazeta dello sport nigde vesti o košarci. Evropsku košarku zapadna Evropa ni najmanje ne gleda, zato prihod za osvajača jeste 1.800.000 evra i zato je ovo amaterska liga u odnosu na jednu jedinu profesionalnu - NBA.

taske

pre 1 godinu

Zvezdas sam i stvarno mi je krivo kad gubi partizan ovako generalno, ali ljudi moji mozete mi lupiti sto minusa kad vam vidim prvu petorku, pa onda ono f4, pa zoca koji evo vec treci put u evroligi gubi tekmu, ne moze da mi u neku ruku ne bude drago, ali opet stvarno razumijem vasu tugu, jer ovo sto vi radite je i vise od toga..

kris

pre 1 godinu

Gledam na aplikaciji Rezultati statistiku igrača i samo jedna srpska zastava i to pored Andjusicevog imena.Porazavajuce za zemlju košarke.Zvezda slična i opet sve utakmice izgubljene.

Džoni

pre 1 godinu

Ovo će biti samo još gore. Čovek igra sa 7 igrača, skratio roster kao da igra PO utakmice, a ovamo priča kako veruje u igrače koje je selektirao? Očigledno veruje samo u ovih 7 i to stranaca? Sad kada iskautiraju iskusne ekipe igru Partizana i kad opterete u reketu Lesora, iznude mu faulove i unutrašnja igra Partizana je gotova, Koprivici ne daje nikakvu šansu evo već treći meč u EL?

Nolan S.i kraj fuzije' 07

pre 1 godinu

Necu da budem maliciozan,ali iz aviona se vidi da je ovo vestacki projekat,atnosfera ni nalik onoj u Pioniru,pre 10tak godina,sve pozeri,tim od 10m e,ali lici na Makabi,samo jedan Srbin u timu ceo mec,je bruka za slavni klub.Ledej kao i prosle,igra 39m i onda padne.Zasto?Pa zato sto nije robot!Jedva cekam derbi,mislim da Cz moze da se nosi sa milionerima!

Rade74

pre 1 godinu

Punter,moje oći ga više ne bi videle,da sam ja trener i sa njim zajedno bi kupili prnje Egzum i Nameli.E moj Žoc poćeo sam da sumnjam u tebe,sve mi više ličiš na Pešića,ne znaš gde udaraš.Madar i Anđušić igraju dobro,ti ih držiš na klupi.Ko ti naređuje davti moraju igrati obi strani poluproizvodi???Svaka ćast Lesortu,Ladyu,Madaru,jedino bi oni bili stranci u Partizanu.

Marko_CZBg

pre 1 godinu

Ušao konačno jedini Srbin u ekipi deset sekundi u četvrtoj četvrtini… magično dodavanje u - aut ? i opet na klupu!

Magičan Partizan ?

DarthHeyden

pre 1 godinu

Zasto je Andjusica sklonio sa parketa kad je decko bio odgovoran za 11 poena za redom sto direktno, sto indirektno ???
(i to vam je tako, 18. oktobar 2022 23:32)

Zato sto je jedini srpski igrac, koji je veceras krocio na parket. Srusio koncepciju.

Komentator

pre 1 godinu

Ovde jedino Papapetru može da bude lider ekipe, i ako se to ne dogodi, ode sezona
(Nizbrdo pravo, 19. oktobar 2022 00:35)

Taj Papapetru u prvih nekoliko utakmica u EL ima slabiju statistiku od Branka Lazića, pa sad razmislite ko će da "vodi" tim i koliko je plaćen?

Zoran

pre 1 godinu

Egzum, Naneli, Papapetru, Anddjusic, nisu za ovaj nivo takmicenja. Lesor je veliki borac, ali nije centar.
Ne moze se igrati EL sa 5 igraca. Nema sanse. Tanka je ovo ekipa, jako tanka. je , eventualno osvajanje ABA lige, a u EL ce katastrofa. jasno kao dan. ne mogu oni ni fizickda odgovore ovima.

Rema

pre 1 godinu

Sklobite tu Arenu dalje od naselja i napravite parking za svoje posetioce. Kružimo po bloku celo veče i to sa druge strane autoputa jer se oni parkiraju tu gde mi živimo. Uvalili arenu gde joj nije mesto.
(Očajni Novobeorgađanin, 18. oktobar 2022 20:54)

Sutra je selimo. Dodji oko 10h da nosimo to.

Zoran

pre 1 godinu

Kosarka se vraća kući.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Misa

pre 1 godinu

Umesto jedna jaka i dobra ekipa ,mi moramo dve poluekipe zbog kme kme grobara. Zamislite da je 92.Djordevic morao u Zvezdu a Danilovic u Partizan.Ili u Sps aparthejdu prema Zvezdi da smo imali jednake budzete.

krajisnik

pre 1 godinu

Panter i Obradović ostavke. Naneli totalni promašaj. Egzum zalutao u Partizan sa 20 kg viška. Zalutali smo mi u evroligu…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 18. oktobar 2022 22:35)
Pa i jeste na srecu zalutali jer realno niste nista osvojili hahahah

Kgh

pre 1 godinu

Ne znam da li ste primetili ali meni se Panter kao igrač nikako ne uklapa. Sebičan, gubi lopte, ok skorer je al brate mili kad ga ne ide on i dalje usiljava. Igra totalno razbijena, bez nekog adekvatnog smisla. Da li je problem do trenera, čisto sumnjam, ali činjenica je da deranje na igrače pogotovo na amere više ne prolazi. Mesina se lepo uklopio u sadašnje trendove, Željko baš i ne.

mrki

pre 1 godinu

licemerni Zoc,pričao o razvoju naših mladih igrača... Ej....razvija se Madar....Radonja napravio Dobrica i Davidovica...nisu top ali odlični EL igrači....a ovo...užas

Diletant

pre 1 godinu

Bolje da su ostali Zagorac i Dangubić, igrali su odbranu na nivou Papapetrua a definitivno su bili korisniji od Nanelija. Ko bre skautira ove igrače, već druga sezona kako dovodimo skupe promašaje?
Prošle sezone onaj Kuruc, ove godine Naneli i Papapetru, Egzum doveden da glumi pleja…
Fale Avramović i Smajli, mada i pored toga nam fali pravi plej i centar. Bolje da smo pare od Nanelija i Papapetru uložili u Milutinova a da smo zadržali Zagorca.

Novak

pre 1 godinu

da udruzimo Zvezdu I Partizan ne bi gledali F4 .Gledam Partizana I ne mogu da verijem.,dovedeni su maltene najbolji igrači Barse,Makabija ,Panatenaikosa ,tu je I Andjus.... uz kostur od prosle godine.....na kraju ce da se kolju sa Zvezdom ko nece biti poslednji....

Zvezda

pre 1 godinu

Euforija kao na početku svake sezone. A onda....?
(Zvezda, 18. oktobar 2022 20:48)

a onda...TOP 17. Nismo kao vi, bicemo sigurno bolji.
(ponos predgradja, 18. oktobar 2022 21:06)

Kada je Zvezda bila 17? U svakoj sezoni min 12 pobeda. Prošla sezona bila najslabija, 13 mesto. To da li ćete biti bolji crta se podvlači na kraju. Prošle sezone ste na početku u euforiji pisali da osvajajte EC i plasman u EL. Kad ono? Da nisu izbacili ruse ne bi vi videli EL

raštimovan orkestar

pre 1 godinu

Obradoviću,nijedan kršten napad...nijedan! Vičeš na klupu, okrećeš leđa terenu,gubiš koncentraciju...
Dugo,dugo ruzniju igru Partizana nisam video! Bezidejno, neorganizovano, statično...dok je išao ludački šut bili smo u igri, kad je stao nema nas.

Sića

pre 1 godinu

Напред Партизане, лепо је вечерас бити Гробар. Цигани пате јер у замрзивач ће опет да се врате.
(Ево банке, 18. oktobar 2022 20:49)

Ti si patio celu deceniju i još bi patio da ti vlast nije kupila WC da igrate EL, ikako ste bili doveli deset najskupljih igrača, dvojicu sa F4 EL i najtrofejnijeg trenera.

key and peele

pre 1 godinu

pregazilo ga vreme kao murinja. proslu sezonu bez igre pod kosem, kao da ne postoji petica. ove godine isto. mnogo solaze i premalo sistemske igre. i zaboga, zasto svaka treca cetvrtina biva ovako propadajuca

Grobarina

pre 1 godinu

Uzasni smo. Tolike milione dobili od drzave, a poraz za porazom. Pa Zvezda je izmislila kosarku za nas. Obradovicu treba budzet 100+ miliona eur da bi ostvrio 10 pobeda. Treba nas rasformirati.

lupa

pre 1 godinu

I opet ću napisati, Željko odavno ti je vreme za penziju. Još od poslednjih sezona u Feneru.
Ekipe ti ništa ne igraju, nigde akcije, samo individualna igra...

Ajgor

pre 1 godinu

Partizan i kosarka, jednostavno dvije iste stvari.
(Lord, 18. oktobar 2022 21:33)

Ako ponoviš 1000 puta, da li veruješ da će postati istina?

Sasa

pre 1 godinu

Ubise solidni stranci, ali samo solidni, nista vise od toga evropsku kosarku... ili ne razumeju sta im se prica ili se prave ludi, u svakom slucaju katastrofa

cukce

pre 1 godinu

Neće, ne može onako da se kreveljiš i da dobiješ utakmicu! Lesor, Anđušić, Ledej kad daju još ko gol da su dali i onda kreveljenje! To kreveljenje naročito Lesora došlo je Partizanu glave i protiv Burse! Treba se znati ponašati ovo je EL koja je strana i navijačima i većini košarkaša Partizana, ali Obradović zna šta je EL kao i Ledej, Papapetru i Panter (igrao sa Zvezdom i Armanjem EL), te oni trebaju uputiti ostale kako se treba ponašati! Mnogo se popalili i na kraju mućak!

Miki

pre 1 godinu

Nema Obradovic veze sa danasnjom kosarkom, ej igra mu Nuneli celi mec, čovek koji veze nema, a Trifunivic, Vukcevic, Koprivica, Glas i veci deo utakmice Madar sede na klupi. Čestitke Obradoviću na katastrofalnoj utakmici, nećeš ti druže videti pobede ove godine sa ovakvom igrom i forsiranjem propalih Amerikanaca. I protiv Baskonije smo izgubili zbog njega i njegovog kapitena kao i danas. Kakva je razlika da smo izgubili ovako ili izgubili sa Koprivicom, Vukcevicem, Trifunivicem.

Vladimir

pre 1 godinu

Iskreno, teško mi je da gledam ovaj Partizan pun stranaca. Razumem ja to da je novo vreme i da su potrebni jaki igrači, ali to nije moj Partizan. Ja ne mogu da osetim ovaj Partizan pun plaćenika koje bolu uvo za klub. Kao da gledam tuđu ekipu.

Medison

pre 1 godinu

Fascinantno je kako se igrači lako probijaju u igri 1 na 1. Izdrže u odbrani 2-3 sekunde i onda ih prolaze ko plitak potok. S druge strane oni teško probijaju u napadu. Gledam Melija, kao stena je. Prosto ne znam da li je snaga, nedostatak motivacije ili nedostatak koncetracije. Rekao bih ovo poslednje, s obzirom koliko im Obradović drobi i unosi nervozu. A, grč se vidi i te kako.

Udah

pre 1 godinu

Panter očajan u napadu (2/9 FG) uz uobičajeno upitnu odranu, izgleda da će on ponovo po starom 1 dobru, pa nekoliko loše. Očigledno nešto ne funkcioniše najbolje za njega u postavci igre Partizana, jer je ranijih sezona pokazao da može da igra sa manje oscilacija. 

Ne nije pokazao, jer je i nama tako kidao zivce. Tri pa jednu, tri pa jednu...

bvb

pre 1 godinu

Bili ste na kraju 13. kada izbacise ruske ekipe...inace bi bili po navici 17.!!!
Lepo ti kaze covek...
(Dejan, 18. oktobar 2022 21:29)

Netacno, Zvezda je jedina od ekipa koje su bile u igri za Top 8 kojoj izbacivanje Rusa nije islo na ruku zbog pobeda nad ruskim ekipima.

Camil

pre 1 godinu

Navijao sam da pobedi Partizan i ako sam zvezdas,ali kad su bednici poceli da pevaju i vredjaju i sveg srca sam voleo da puknete!E bas mi drago!Jadni ste!

Djele22

pre 1 godinu

Kritike Zeljku zbog male minutaze Andjusicu u drugom poluvremenu, ali i medijima koji prenose rezultat Partizana, zbog cega to radite kad nema domacih igraca!?

Beograd-janin

pre 1 godinu

Pešić i Zoc su dokaz da bukvalno sve ima rok trajanja.
(RS SRB PAR, 18. oktobar 2022 23:05)

Ne, Pešić i Žoc su dokaz alavosti i oličenje beskompromisnog bezobrazluka. A ti to krsti kao "rok trajanja", da se lakše svari.

Kgh

pre 1 godinu

Ljudi, ovo je vec mucno za gledati. Tri utakmice i tri ocajne postavke. Usiljavanje kosa, gresaka mali milion. Strasno. Raspustiti ove strance..

voma

pre 1 godinu

U prva 3 minuta poslednje četvrtine Partizan je napravio 10:0. Nakon toga za 7 minuta rezultat je 18:2 za Armani. Da li je moguće? Da li je Željko moguće da u tih 7 minuta niko nije mogao da pogodi, a da ti nisi probao da uvedeš Koprivicu, Vukčevića ili Trifunovića. Siguran sam da bi neko od njih ubacio bar 3 ili 4 poena. Ovo je stvarno tužno i jadno... Loša taktika, loše izmene, loša strategija...

basketaš

pre 1 godinu

nije ovo tim za ozbiljne stvari, luzeri. Armani je preozbiljan tim, ali Partizan je imao ritam i atmosferu iz odličnog prvog...međutim tako to ide kada rotiraš 7 igrača...nemaju ljudi snage, pada koncentracija, gube se lopte, pada šut ...ovde fale dva odlična igrača ili niša od ovoga. Treba biti realan gde nam je mesto, prva EL posle mnogo god, ulaganja su sve veća, treba bar dve, tri sezone i mnogo novca da bi tim izgledao kao Armani. Ukoliko KKP nema takav plan, džabe sve...videćemo.

Kićanović

pre 1 godinu

ovo večeras je sramota.
jedan naš igrač 14 minuta,drugi 20 sekundi.
celo drugo poluvreme bez Srba.
odlazi i ne brukaj nas više.
idi u Makabi,ako te hoće.

Објављен коментар

pre 1 godinu

АванТгарда обо осваја лагано, бар по њиховој причи. Верујем им. Осваја прва три места од позади, она која су исмејавали до јуче.

Nikola

pre 1 godinu

Dobro je, samo 10 trojki smo primili do kraja trece cetvrtine. A to sto su oni promasili bar 20 jer su bili potpuno sami, to nije bitna.

Dragan

pre 1 godinu

Svi srpski igrači ukupno nisu igrali ni 10 minuta, odnosno samo Anđušić. Željko opet je izgubio utakmicu i to samo sa strancima. Čemu ovo vodi? Šta ovo doprinosi srpskoj košarci? Za koga da navijam? Za igrače koji će već sledeće godine i zaboraviti da su igrali za Partizan. Draže bi mi bilo da Partizan igra makar i Fiba ligu, ali da igraju srpski igrači...

wireless

pre 1 godinu

Sve razumijem i profesionalizam i da su neka pojačanja nužna, da su i ostali klubovi prepuni stranaca, ali opet nekako je teško identifikovati se sa ovakvom ekipom. Da zamijene dresove sa suparnicima ko bi primjetio razliku?! A da to sve barem daje rezultat, pa hajde, nego skor 0-3.

B.J.

pre 1 godinu

Sudjenje kao da se igra u Milanu, još ovaj glavni sudija bukvalno igra odbranu nad Madarom. Nevidjeno.
Andjušić vrhunski odigrao ovih nekoliko minuta što je proveo u igri! Lesor takodje vrlo dobar.

Drama

pre 1 godinu

Ovo je smesno..partizan ko na basketu.gledam i ne vidim partizan nego neki strani klub..gde su akcije itd..i kod zvezde nista nije bolje..kud ide nasa kosarka..lose zeljko vodi,bas lose..gube opet na glupost

2CRAZY

pre 1 godinu

Potpuno zasluzeno smo izgubili, raspali se zadnjih par minuta, nismo znali sta radimo. Realno je bilo da cemo ostati bez gasa sa ovakvim tempom i to se i desilo, kao i pritisak, cim se blizi utakmica kraju koju mozemo da dobijemo, mi se totalno izgubimo, uplasimo.
Izgubili smo cak iako su Lidej i Lesor onako izdominirali i tesko da ce ponoviti takve partije, mi smo i pored toga izgubili i to znaci samo jedno, igra nam je ocaj, ali ocaj, i to je krivica trenera.

Rade74

pre 1 godinu

Ne znam da li ste primetili ali meni se Panter kao igrač nikako ne uklapa. Sebičan, gubi lopte, ok skorer je al brate mili kad ga ne ide on i dalje usiljava. Igra totalno razbijena, bez nekog adekvatnog smisla. Da li je problem do trenera, čisto sumnjam, ali činjenica je da deranje na igrače pogotovo na amere više ne prolazi. Mesina se lepo uklopio u sadašnje trendove, Željko baš i ne.
(Kgh, 19. oktobar 2022 08:12)

Potpisujem.

Zanimljivo

pre 1 godinu

Nemoguca misija da se pobedi ovakav Armani u ovom trenutku.
(Milan, 18. oktobar 2022 20:08)

Nikad jača Evroliga, kasa je zvezda dobijala Armani u Milanu to je bilo normalno, to se tad nije cenilo, zvezda se "brukala" sa 10+ pobeda u EL jel tako..

Džoni

pre 1 godinu

Kakva je ovo igra, roštiljanje trojki ceo meč pa ko više pogodi? Nikakve taktike, smislenih napada? Ok shvatam ja da se igra sa 7 igrača jer trener u njih veruje (tužno je što je među njima samo jedan domaći igrač a i on igra najmanje), ali dokle će tako izdržati u ovom tempu EL? Partizan će ovo dobiti iz samo jednog razloga, a to je želja i ogromna energija.

PSL

pre 1 godinu

Da li je neko obratio pažnju na jednu stvar bitniju od pobede ili poraza? U zadnjoj četvrtini nije bilo ni jednog domaćeg košarkaša. Pet stranaca. Kada je Partizan bio prvak Evrope bili su sve naši igrači, a evo gde smo danas. I onda se čudimo što u zadnje vreme ne osvajamo medalje ni sa reprezentacijom. Ovo je propast srpske košarke.

Splićani

pre 1 godinu

I opet pesma I KADA NE BUDEŠ PRVI TI, već deseta godina zaredom, ali SVE JE TO JAKO KISELO, NEMA ODAVNO ISKRENOSTI, jer je love sve više, naročito poslednjih par godina, počev od Trinkijerija, a rezultata nema li nema.

navijac

pre 1 godinu

Milano cvrsci u odbrani, raznivrsniji u napadu.. Kod nas se sve svodi na sut za tri poena i individualne akcije, a jos smo i neuigrani. Sve u svemu slabo, ja sam prognozirao posle Albe 7-8 pobeda ove godine, izgleda da necu biti daleko.

eye

pre 1 godinu

Nemoguca misija da se pobedi ovakav Armani u ovom trenutku.
(Milan, 18. oktobar 2022 20:08)

Nikad jača Evroliga, kasa je zvezda dobijala Armani u Milanu to je bilo normalno, to se tad nije cenilo, zvezda se "brukala" sa 10+ pobeda u EL jel tako..
(Zanimljivo, 18. oktobar 2022 20:41)

Ma ko pominje bre zvezdu, gledam Partizan i uzivam, a ako vec hoces odgovor DA EL nikad ovako jaka kao ove godine a Olimpija NIKADA nije imala jaci tim, pptrazi na netu pa mi daj link da vidim koje godine su bili jaci, skuplji i bolji.
(Milan, 18. oktobar 2022 20:53)

Mozda su skuplji ali nisu bolji...za vikend su jedva dobili neki bez veze tim u domacoj ligi...

lepi

pre 1 godinu

Anđišić i Trifunović avangarda, odnosno samo Anđišić jer je on nešto igrao. Uporedite ovaj i tim koji je vodio kada su postali prvaci Evrope... Samo kupuj strance, procvetaće nam reprezentacija.

laza82

pre 1 godinu

Zali boze 30 miliona narodnih para bacenih
(Loznica, Gučevo, Cer…, 18. oktobar 2022 19:59)
Kako li sad dodje do 30m prosli put si pisao 20. Ispade da skoro svaki igrac prima 3m.

Džoni

pre 1 godinu

Trošiš ovoliko ekipu, ali do krajnjih granica i izgubiš meč na kraju. Evo ja kao Zvezdaš kažem da je šteta i to samo iz razloga što su uložili ogromnu energiju i opet bez rezultata? Armani poprilično loše odigrao za svoje standarde i kvalitet ekipe i na kraju ipak dobio?

gasman

pre 1 godinu

Trinkijeri bi sa ovom ekipom imao 3:0
(Osnovno neobrazovanje, 18. oktobar 2022 22:53)

Trinkijeri da je trener kao prvo ne bi smo igrali u EL a kao drugo pola ovih igraca on ne bi mogao da dovede u Partizan.

nele

pre 1 godinu

Auh sunce ti. Po Obradovicu svi timovi protiv kojih igra su pravljeni za F4? A realno je Partizan i vise potrosio od njih i od ovih igraca u Partizanu je ocekivano da odu na F4. 0-3 a jos nije igrao ni sa jednim od favorita? Ne znam gde skripi, ali ocigledno da Obradovic ima zestok problem u timu. Rekao bih da bi ove Radonja lagano doveo bar u play-off a onda zavisi koga dobije..

smesno...

pre 1 godinu

Govorili su jugosloveni kako je ova Evroliga slaba da je bila pre 20 godina mnogo jača,a mi smo govorili da je ova evroliga jaka, vidi se ko je sad ustvari u pravu ...

Gazda

pre 1 godinu

Papapetru jos i pokazuje znake zivota, ali Naneli? Potpuno pogubljen u oba smera. U rotaciji sa samo 8 igraca ne mozes da dobijes ako dvojica ne postoje na terenu. Dok se obojica ne probude, mi necemo dobiti utakmicu u EL. Iskusni EL igraci, koji su dovedeni zbog tog iskustva, a ne pruzaju skoro nista. Ne mogu Trifunovic i Vukcevic da nam nadoknade ovu dvojicu.

Dolf

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da je prošlo osam godina. Mnogo toga se promenilo, ali meni živci nenormalno rade kada Partizan igra Evroligu, to je ostalo isto. Volim fudbal, volim sport, ali Partizan i košarka, nešto neobjasnjivo.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Dobra borba Partizana, a Armani dobio na suvi kvalitet, ladno sto se kaze. Nema za cim da se zali, sveukupno nije lose. Ipak samo su sjajni Ledej i Lesor zadovoljili, Naneli je razocaranje ... Part i Zvezda mogu samo kao domacini da skinu neki skalp u EL na veliku potrosnju, ali nema se kvalitet za ista ozbiljnije ... Aba liga je nivo oba kluba sto je evidentno i ne treba imati iluziju da mogu ista vise

Srx

pre 1 godinu

Ovakvim zempom sa 7 igraca koji rotiraju uskoro ocekujte ozbiljne povrede i klonuca…Nije normalno da igraci igraju po 17 minuta za poluvreme…

Djordjo

pre 1 godinu

Fina utakmica. Partizan ima ogroman napadački potencijal. Biće to jaka ekipa, treba im malo više vremena da se uigraju.

Čini mi se ove godine, izrazito jači tim od Zvezdinog. No, što bi vi grobari rekli - Još Nedovic i Vildoza i pali se mašina haha.

Inače, parket izgleda prejako. Podseća na Netse. Ne znam što neki ljudi mrače.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

sta ke sa ovim sudijama?
kuci da nas kradu ovako????
pa smisla nema, ovo nad panterom za crveni u fudbalu...
jos sudija sma.igroa odbranu za armani

nemanja89

pre 1 godinu

Gleda li Zek I dalje u svoje dlanove? Šalu na stranu, ove godine oba naša tima će se igrati za poslednja dva mesta, a nikad više para upumpano u naše timove...

zao mi je dragi moji Partizanovci, ne mogu vas vise gledati

pre 1 godinu

Ja smesnijeg pleja od Egzuma nisam video, covek ne zna sta je organizacija igre, spor je, katastrofa.
Naneli kao da ima 45 godina, zasto igra jos uvek!?
Panter je imao lose vece, ali, dobro, on je imao sjajnih utakmica, za razliku od dvojice gore pomenutih koji su konstantno smesni.

Mamin Panter

pre 1 godinu

bruka prvi nas igrac ulazi 4 min. do kraja pol.
(Sasa, 18. oktobar 2022 21:21)

koji vaši?! Šta pričaš ti.
(ponos predgradja, 18. oktobar 2022 21:40)

Oni odavno ne znaju za kog navijaju, sta da radis.

Nolan S.i kraj fuzije' 07

pre 1 godinu

Milannko navijac iz Laktasa,
prati kosarku 3 sezone,pa ne zna da je KkCz igrala top 8 po novom sistemu takmicenja,ispala od CSKA.To je ravno vasem f4 ili peharu iz 92.,sto upravo imate priliku da shvatite,jer EL sa 34 utakmice i ona stara su nebo i zemlja.Uz igranje toliko utakmica ,uzeli smo 6 ABA liga i 22.titulu KLS.Videcemo vase milionere ove sezone,pozdrav za navijaca Igokea Partizana.

Diletant

pre 1 godinu

Prelep je osećaj ponovo gledati Partizan u Evroligi. Nekako mi je Partizan sinonim za košarku ili obrnuto. Posebne emocije budi Partizan u Evroligi. Posebno je i pevanje himne i premotavanje u glavi svih tih lepih momenata koje smo iskusili u Evroligi.
Vratili smo se tamo gde pripadamo.

Stark

pre 1 godinu

Pa tako ti je to kada odbrane nema.Odes lagano na +10 i lagano ispustis i tako par puta.A Armani ma u koliko je losoj formi ce iskoristiti svaki poklon.

mare

pre 1 godinu

niste meni ovo ne bi bilo zao da su bar dva nasa lada igrača igrača barem 15-20 minuta. Ovako I da su pobedili niste ne bi znacilo. into various I za zvezdu. I da napravite više bar jednog beka.

veliki

pre 1 godinu

Колико је Месина ПРОПАО КАО ТРЕНЕР! Побеђује га тим коме 2 играча играју по 40 минута!!! Не може да нађе играча који ће да заустави Ледеја, спори лик са спорим и значајем нон стоп сам и убаци му тројке 5/5. Држи на терену екипу која НИШТА НЕ МОЖЕ ДА УБАЦИ! Пенгос цео меч тешка нула, све промашио, продао гомилу чистих лопти. Мели не зна се да ли гори и нападу или одбрани! Нема играча 5-6 минута да кош убаци! Хајнс нула пререзана а игра. Где је Берон који ништа није промашио? Човек излапео скроз, везе нема!

Vlada

pre 1 godinu

Od Zvezdasa poruka: Zao mi poraza Partizana veceras, nije ovo lose, mnogo izgubljenih lopti u napadu ali bice bolje.
Lepa atmosfera, steta za poraz.
Verujem da ni moja Zvezda nece sutra pobediti kao ni u petak.
Slabi smo realno za EL.

dmis

pre 1 godinu

Nema ovde leba, ista jadna igra ko i prosle sezone, bez ikakvih uigranih akcija, panter ne zna nista ko govedo a ostali pogubljeni, zeljko oce da igra sa sedam igraca utakmicu. Bolje da pusta ove klince da se kale u evropi kad ionsko sanse nema nikakve za top8. Sve u svemu,ruzna igra,losa hemija.

Drogba

pre 1 godinu

Nažalost ovi stranci ne razumeju našu himnu, ne osećaju ono što su McCaleb, Veseli i Lovrenj osećali.
U svakom slučaju nadam se pobedi, tako je kako je... U Srbiji nema više kvalitetnih igrača, svi su otišli u bolje klubove od Zvezde i Partizana. Za oba kluba ostaju stranci i to je to.

Dejan

pre 1 godinu

@@@(Zvezda, 18. oktobar 2022 21:18)
Bili ste na kraju 13. kada izbacise ruske ekipe...inace bi bili po navici 17.!!!
Lepo ti kaze covek...

lupa

pre 1 godinu

kad je šut za tri 70%, može se biti i u vođstvu..
(Spale, 18. oktobar 2022 21:47)


Partizan na 7/10, a Armani na 6/10.
Vauu, kolika razlika...

Pogan

pre 1 godinu

Kretnje igraca Partizana bez lopte u napadu su nepostojece. Bukvalno u drugom poluvremenu ne znam jel bilo 2 akcije da se napravio neki visak da covek sutne neometan. One lopte bacene u bunar, sa kulminacijom u vidu Andjusicevog pokusaja dodavanja su blagi uzas. Sta je Zeljko mislio uvodjenjem Madara kad se rezultat lomio, to samo on zna. Papapetru je nabildovana verzija Zagorca, lik je blagi uzas.

Ovde neke legende pisu gluposti kako je Mesina vezara, da mu je ekipa ocaj, a ljudi igraju disciplinovano i strpljivo celu utakmicu i na kraju dobise. Silds izdominirao, kao da srednjoskolac igra protiv osnovaca.

Crnobelac

pre 1 godinu

Sutra će Topić da utrpa Baskoniji 20 koševa kao i Lazarević,a možda i Lazić.To je sigurica.Bitno da vi razvijate decu.Od sutra posle tekme, ste ubedljivo zadnji na tabeli.

ponos predgradja

pre 1 godinu

Euforija kao na početku svake sezone. A onda....?
(Zvezda, 18. oktobar 2022 20:48)

a onda...TOP 17. Nismo kao vi, bicemo sigurno bolji.

JPR24

pre 1 godinu

+10 i stop…. Tu mora da se tek stisne, odbrana betonska, pa gradis polako i podižeš razliku, to je potrebno da se slomi utakmica, inače ova klackalica, može de košta kao sto to često i biva !!

Gazda

pre 1 godinu

Andjušić ušao, pokidao, 9 poena, 2 asistencije za 6,7 napada i čovek ga izbaci napolje. Nerealno.
(zoom, 19. oktobar 2022 01:19)

Nije tacno. Nije ga "izbacio". Andjusic radi ono sto je i u prethodnom timu radio, udje da iznenadi protivnika i ubaci desetak poena za isto toliko minuta. Problem je sto Naneli i Papapetru ne ubacuju svojih desetak poena. A moraju. Ne moze Andjusic da poentira za trojicu. Danilo ne igra bas narocito dobro odbranu. Zato i ne moze da ima vecu minutazu jer ga brzo provale.

kaktus

pre 1 godinu

Nemamo klasicnog pleja... Imamo jednog ipo centra :) Zvezda ima ih ima tacno po 5 pa se nadam da ce ovi moji da se dozovu pameti i da dovedu i centra i pleja.

ponos predgradja

pre 1 godinu

Kada je Zvezda bila 17? U svakoj sezoni min 12 pobeda. Prošla sezona bila najslabija, 13 mesto. To da li ćete biti bolji crta se podvlači na kraju. Prošle sezone ste na početku u euforiji pisali da osvajajte EC i plasman u EL. Kad ono? Da nisu izbacili ruse ne bi vi videli EL
(Zvezda, 18. oktobar 2022 21:18)


Sezona 2020/2021 skor 10-24. Vama pamcenje kratko.

PAJSER

pre 1 godinu

Dok su igrali stranci držao se Partizan, a onda uđe Srbin i baci loptu u aut u odlučujućem napadu. Zaključak je jednostavan, samo ne daj Srbima da uđu u igru i odmah si konkurentan . Čim Srbin igra košarku to je poraz neminovan jer Srbi nisu za taj sport.

čovke pudlica narko diler

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je trener za 20. vek. U modernoj kosarci totalno nesnadjen. Tesko mi je ovo da gledam, kao poreskom obvezniku cije su pare otisle na ovu ekipu.
(Brko, 18. oktobar 2022 22:00)

I meni je teško da gledam Zvezdu. Ipak su moje pare, kao poreskog obveznika, otišle da bi se pokrio dug od 16 miliona evra umesto da ode u stečaj i da se 10 godina ubacuju pare ne bi li se nekako mrdnulo dalje od 16. mesta u Evroligi a rezultata nigde.

nele

pre 1 godinu

"Ne znam da li ste primetili ali meni se Panter kao igrač nikako ne uklapa. Sebičan, gubi lopte, ok skorer je al brate mili kad ga ne ide on i dalje usiljava..
@Kgh"
Paneter uopste nije sebican. Taj igrac je igrao i u Zvezdi i nije se ispucavao. E sad, zasto mu je sve dozvoljeno u Partizanu, to je pitanje za nekog drugog..

Mihail

pre 1 godinu

Definitivno nedostaje tip igraca kao Singlton, snaga pod kosem, skok, odbrana, sut spolja, inteligencija i najbitnije sto ovde fali damu.

RokNrolla

pre 1 godinu

Nivo košarke u evroligi je u najmanju ruku smešan , g-liga je bolja. A “naši“ komunistički blizanci i na takvom nivou se brukaju do koske , sa sve silnim trenerima i strancima ....da makar nisu financirani od države kao i svi normalni klubovi koji su u privatnim rukama bilo bi samo smešno, ovako je tužno...

tdi

pre 1 godinu

kad zeljko jos jednom poljubi ruku, pa dovede ljulja i tavaresa..
(gtrovci, 18. oktobar 2022 22:06)

Ili čovke poljubi patku kao što to radi 10 godina pa dovede Lebrona.

Сибињанин Јанки

pre 1 godinu

Жоц,па није то та кошарка што се играла пре 20 година. ?
(mилe, 18. oktobar 2022 23:32)

Човек је ово освојио пре 5 година.

Milan

pre 1 godinu

Nemoguca misija da se pobedi ovakav Armani u ovom trenutku.
(Milan, 18. oktobar 2022 20:08)

Nikad jača Evroliga, kasa je zvezda dobijala Armani u Milanu to je bilo normalno, to se tad nije cenilo, zvezda se "brukala" sa 10+ pobeda u EL jel tako..
(Zanimljivo, 18. oktobar 2022 20:41)

Ma ko pominje bre zvezdu, gledam Partizan i uzivam, a ako vec hoces odgovor DA EL nikad ovako jaka kao ove godine a Olimpija NIKADA nije imala jaci tim, pptrazi na netu pa mi daj link da vidim koje godine su bili jaci, skuplji i bolji.

Bob Rock

pre 1 godinu

Sudije odmah kradu, Beron zgazio liniju kod druge trojke, od dva faula Exuma jedan nije bio, dva faula nad Lesorom nisu svirana, itd, itd.....

Diletant

pre 1 godinu

Fenomenalni Lesor, Madar i Anđušić . Dobro igraju u oba smera, ono što mi se posebno svidja je požrtvovanost u odbrani a tu su Lesor i Madar pokazali najviše želje. Ne znam šta se dešava sa Nanelijem, dečko nema uopšte voljni momenat. To što je u napadu bio loš mogu i da razumem , možda se nije još uklopio, ali u odbrani dečko dva puta zaredom pusta Dejvisa da zakuca pored njega.
Nadam se dobrom drugom poluvremenu i da ćemo malo više gledati domaće igrače .

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Samo pogledati komentare pre Albe, i ove od sinoć. Od istih ljudi, o istim igračima, i istom treneru. I ne treba ništa više dodati o toj navijačkoj grupici.

TIGER

pre 1 godinu

Ajde panteri idite jednom napunite taj Pionir! Ovo za vas je misaona imenica. Još tri ovakva meča i biće više gledalaca na mečevima Evrolige nego vas ovih sedam godina ukupno!

kupusar

pre 1 godinu

Ne znam sta ste vise očekivali od navijanja proslo je to vreme za navijanjem sad 70posto dvorane hoce da gleda utakmicu i uživa i njoj na taj nacin a ne da skače i dere se.

Ево банке

pre 1 godinu

Напред Партизане, лепо је вечерас бити Гробар. Цигани пате јер у замрзивач ће опет да се врате.

Slobo

pre 1 godinu

Lesor odlican, sve je bolji i bolji, Madar vrlo dobar, Ledej utakmica karijere, odlicna rola Andjusica 9 poena za 2 minuta i na kraju ipak poraz.Panter ne moze da igra u ovom ritmu i tek da sutne tu i tamo. Egzum je brzo dobio 2 faula i kad se vratio na teren odmah napravio treci i tu je bio kraj za njega.Papapetru solidan, Naneli ocajan. U odbrani mnogo preuzimanja i puno otvorenih suteva za 3 poena koje je imao Armani, podseca me na odbranu nase reprezentacije na SP.

Vlada

pre 1 godinu

http://streamgo.to/ic_1 Link za tekmu
(Baltazar Lord, 18. oktobar 2022 20:57)

Hoćete tako objavljivati linkove i za utakmice koje prenosi šugava Arena?

Medvedev

pre 1 godinu

Bukvalno bolju atmosferu pravi Zvezda u kosarci i Partizan u fudbalu. Jedni napune Marakanu a drugi arenu, malo budu bučni na početku i posle ko u pozoristu. Ovi samo dizu ruke na kos i povremeno zvizde protivniku. Sem kad se da koš skoro i da se ne cuju a ovi drugi celu utakmicu samo sever peva "zvezdo daj gol" i tako skoro 90 minuta. Ovamo dodje 4-5 hiljada ljudi u pionir koji budu bucniji od ovih 18-20 hiljada i pevaju skoro celu utakmicu, kao i 15 hiljada ljudi na jna peva glasnije i isto skoro celu utakmicu za razliku od ovih 40000 na Marakani. Tužno ali istinito

123

pre 1 godinu

Bukvalno bolju atmosferu pravi Zvezda u kosarci i Partizan u fudbalu. Jedni napune Marakanu a drugi arenu, malo budu bučni na početku i posle ko u pozoristu. Ovi samo dizu ruke na kos i povremeno zvizde protivniku. Sem kad se da koš skoro i da se ne cuju a ovi drugi celu utakmicu samo sever peva "zvezdo daj gol" i tako skoro 90 minuta. Ovamo dodje 4-5 hiljada ljudi u pionir koji budu bucniji od ovih 18-20 hiljada i pevaju skoro celu utakmicu, kao i 15 hiljada ljudi na jna peva glasnije i isto skoro celu utakmicu za razliku od ovih 40000 na Marakani. Tužno ali istinito
(Medvedev, 18. oktobar 2022 21:42)

Pricas gluposti..U toku utakmice je ton utisan. Jaci je bio kada se pevalo ja volim Partizan na pocetku, jer je tada pojacan ton..

ccc?

pre 1 godinu

Startna petorka:Exum,LeDay,Punter,Papapetru,Lesor
Izmene u prvih 16 minuta:Naneli, Madar
Andjusic, prvi srbin tek usao posle 16 minuta. Ako ovako bude tokom cele sezone, jadni ti igraci koji ce da igraju svaku po 30+ minuta
(Mozli, 18. oktobar 2022 21:24)

Sve su to igraci Partizana, kao sto kaze Zeljko, za njega su svi isti. To sto ti mislis drugacije, to je tvoj problem. Nista ne kazes za startnu postavu manekena? Samo je Meli Italijan u startnoj postavi. Drugo, ne sekiraj se da li ce neko da bude umoran. Dobro su placeni, manje nego igraci manekena..to sigurno. Prema tome, u kondiciji su oni. Gledaj i uzivaj jer je utakmica odlicna a pobedice bolji. I da, Andjusic bese nije isao na EP? Decko razbija i u odbrani, baca se po terenu i u sutu..Samo gledaj i uzivaj..Pusti te price..

Ranko

pre 1 godinu

Trener i sastav Milana za 4.Madar pokazao zasto je tu,Lesor srcem,Andjusis u epizodi koja se ocekuje,Ledej skoro kao prosle sezone.Papapetru iskusno i dobro defanzivno.Egzum moze dosta vise od vidjenog.Panicni je strah od ulaska svakog domaceg igraca koji u 2 minuta moze da resi utakmicu za Milano.Ko voli kosarku moze da uziva,ko broji domace igrace neka se javi da radi popis ionako ih nema dovoljno.Panter tesko,Naneli
izgleda pregazen godinama.Ovako tvrdo njih dvojica tesko mogu da podnesu.

milannko

pre 1 godinu

Ljudi sve je ovo dobro, prva je sezona posle toliko godina i odlicni smo, samo malo srece i bice top. Fmp-u treba 10 god da budu top 13

Стари гробар

pre 1 godinu

Све сами стручњаци овде у коментарима...играли смо са осам играча, не рачунам Трифуновића од неколико секунди...ови су јаки као земља, све странци, Мели играо неколико минута, а Тонут није ни улазио, обојица репрезентативци Италије...за мене одлична утакмица, победе ће доћи...

Pedja

pre 1 godinu

Žoc je naš, i loš i dobar mi pravi Grobari ga i dalje POŠTUJEMO do kraja. Nema nazad samo glava gore i napred, pun gas. Puna podrška za legendu ŽOCA bre!!!

Dugi

pre 1 godinu

Sudije odmah kradu, Beron zgazio liniju kod druge trojke, od dva faula Exuma jedan nije bio, dva faula nad Lesorom nisu svirana, itd, itd.....
(Bob Rock, 18. oktobar 2022 21:06)

Ma znamo da su sudije krive, pokrale. To je UVEK bilo
(Batko, 18. oktobar 2022 22:43)

Porazmisli sta znaci ovo - Dugi. To je bilo u vezi tvog korisnickog imena. Za tebe sam Dugi/dugi.
Zar si toliko jadan ... Nisam gledao, no, sta ako jeste tako - gazenje, faulovi ... smanji dozivljaj Batko (u ćegama ti kratko - kazi kako sam ti uradio rimu ;)), uzivaj u kosarci iako si gledao Partizan, budi covek, iskuliraj, manje zluradosti ...

ica

pre 1 godinu

molim zvezdase da se ne ubacuju u komentar,svake nedelje kao navijeni stranci pa stranci.Ne gledajte partizan,gledajte vase dimace igrace u kk zvezda(fmp) sa godina 34+!

gasman

pre 1 godinu

Напред Партизане, лепо је вечерас бити Гробар. Цигани пате јер у замрзивач ће опет да се врате.
(Ево банке, 18. oktobar 2022 20:49)

Ti si patio celu deceniju i još bi patio da ti vlast nije kupila WC da igrate EL, ikako ste bili doveli deset najskupljih igrača, dvojicu sa F4 EL i najtrofejnijeg trenera.
(Sića, 18. oktobar 2022 20:58)

Prepozno se Sica da je pacenik.

zhol

pre 1 godinu

Ali najhaoticniju partiju je po meni imao Andjusic, brat prvo vezao 9 poena na pocetku, pa onda samo sto nije vezao 9 izgubljenih lopti na kraju :D
(zhol, 18. oktobar 2022 23:25). Не бих да браним Анђушића, баш ме брига, али којих 9 лопти брале? Шта си ти гледао? Дечко је играо целих 9 секунди у другом полувремену!
(veliki, 19. oktobar 2022 00:31)

Ne, igrao je u 3/4 gde je izgubio 2 ili trinlopte u jako kratkom periodu, i onda je usao u 4/4 na sekund, i za taj sekund je prodao jednu loptu. OK, malo sam iskarikirao sa 9, ali je u drugom poluvremenu imao jedno 4, a i grao je, sto ti kazes, jako malo.

Zoran

pre 1 godinu

Nije mi jasno zasto ovoliki komentari Zvezdasa?? Pa Partizan igra I to ok, super kao i u Baskoniji.. Vidi se da je Trener Veliki ZELJKO to lepo ukomponirao.. Pusti te da igramo. Ne budite zlobni..Zvezda sjutra igra. pratite vas tim.. Bravo za Instituciju..
Kosarka se vratila gde joj je i mesto..
Hvala

no name

pre 1 godinu

Dobro, bar ste u top 8 po budzetu, sedmi najveci budzet u evropi imate, 23 miliona, zvezda 7m
(baba, 19. oktobar 2022 01:34)

Mnogo čudno zvuči da FK Partizan i KK Partizan imaju isti budjet od 23 miliona evra. Ima Zvezda u košarci više barem 10 miliona.

Ali u fudbalu FK Zvezda minimu 50 miliona evra.

Pitanje sta će biti sa sa FK C.Zvezda i KK Partizan!

Andrea Djani

pre 1 godinu

Ipak je u pravu onaj novinar sto je svojevremeno napisao da je Evroliga krs i da bi najslabiji NBA tim razbio prvaka Evrolige . Mislim ne da je u pravu , nego da je 100% u pravu , jer u Evroligi nemate tri krstena igraca . Ovu Evroligu bi CSKA od pre desetak godina ili Makabi iz slicnog perioda osvojili bez poraza . To je bila Evroliga , ovo sad ne lici ninasta .

Mile

pre 1 godinu

Košarka se vraća kući!
(crno beli, 18. oktobar 2022 19:54)

Druze ne igra se u Zagrebu nego u Beogradu, odavde kosarka nikada nije ni otisla.
Od kako su Nebojsa Popovic, Bora Stankovic, Aca Nikolic i ostali poceli igrati kosarku na malom kalemegdanu kosarka je kod kuce …

Doc. dr

pre 1 godinu

Puna Arena svim srcem navija za srpski Partizan, a na parketu iskljucivo prosecni kosarkasi i to SVE stranci i sve to u reziji velikog trenera Zeljka Obradovica. Gde je domaca kosarka, gde su domaci igraci, gde su nasi talenti, nasa skola kosarke? Niti je ovaj Obradovic, onaj "pravi" Obradovic, a narocito ovaj Partizan, nije onaj Partizan, uopste nije bitno kako se utakmica zavrsi. Da se razumemo, nista nije bolja situacija ni u Zvezdi.

Dugi

pre 1 godinu

Sudije odmah kradu, Beron zgazio liniju kod druge trojke, od dva faula Exuma jedan nije bio, dva faula nad Lesorom nisu svirana, itd, itd.....
(Bob Rock, 18. oktobar 2022 21:06)

Ma znamo da su sudije krive, pokrale. To je UVEK bilo
(Batko, 18. oktobar 2022 22:43)

Porazmisli sta znaci ovo - Dugi. To je bilo u vezi tvog korisnickog imena. Za tebe sam Dugi/dugi.
Zar si toliko jadan ... Nisam gledao, no, sta ako jeste tako - gazenje, faulovi ... smanji dozivljaj Batko (u ćegama ti kratko - kazi kako sam ti uradio rimu ;)), uzivaj u kosarci iako si gledao Partizan, budi covek, iskuliraj, manje zluradosti ...

Bob Rock

pre 1 godinu

Sudije odmah kradu, Beron zgazio liniju kod druge trojke, od dva faula Exuma jedan nije bio, dva faula nad Lesorom nisu svirana, itd, itd.....

čovke pudlica narko diler

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je trener za 20. vek. U modernoj kosarci totalno nesnadjen. Tesko mi je ovo da gledam, kao poreskom obvezniku cije su pare otisle na ovu ekipu.
(Brko, 18. oktobar 2022 22:00)

I meni je teško da gledam Zvezdu. Ipak su moje pare, kao poreskog obveznika, otišle da bi se pokrio dug od 16 miliona evra umesto da ode u stečaj i da se 10 godina ubacuju pare ne bi li se nekako mrdnulo dalje od 16. mesta u Evroligi a rezultata nigde.

Andro

pre 1 godinu

Mene samo interesuje za koga ovi grobari navijaju,da li njihovi igrači razumeju bar jednu reč toga sto ovi izgovaraju,
Kakav je osecaj kada navijaš za strane igrače a igra “tvoj partizan”

Vlada

pre 1 godinu

Od Zvezdasa poruka: Zao mi poraza Partizana veceras, nije ovo lose, mnogo izgubljenih lopti u napadu ali bice bolje.
Lepa atmosfera, steta za poraz.
Verujem da ni moja Zvezda nece sutra pobediti kao ni u petak.
Slabi smo realno za EL.

PAJSER

pre 1 godinu

Dok su igrali stranci držao se Partizan, a onda uđe Srbin i baci loptu u aut u odlučujućem napadu. Zaključak je jednostavan, samo ne daj Srbima da uđu u igru i odmah si konkurentan . Čim Srbin igra košarku to je poraz neminovan jer Srbi nisu za taj sport.

Black_mirror

pre 1 godinu

Najpopularniji tim u Italiji igra Evroligu, na Gazeta dello sport nigde vesti o košarci. Evropsku košarku zapadna Evropa ni najmanje ne gleda, zato prihod za osvajača jeste 1.800.000 evra i zato je ovo amaterska liga u odnosu na jednu jedinu profesionalnu - NBA.

veliki

pre 1 godinu

Колико је Месина ПРОПАО КАО ТРЕНЕР! Побеђује га тим коме 2 играча играју по 40 минута!!! Не може да нађе играча који ће да заустави Ледеја, спори лик са спорим и значајем нон стоп сам и убаци му тројке 5/5. Држи на терену екипу која НИШТА НЕ МОЖЕ ДА УБАЦИ! Пенгос цео меч тешка нула, све промашио, продао гомилу чистих лопти. Мели не зна се да ли гори и нападу или одбрани! Нема играча 5-6 минута да кош убаци! Хајнс нула пререзана а игра. Где је Берон који ништа није промашио? Човек излапео скроз, везе нема!

Mihail

pre 1 godinu

Definitivno nedostaje tip igraca kao Singlton, snaga pod kosem, skok, odbrana, sut spolja, inteligencija i najbitnije sto ovde fali damu.

Ево банке

pre 1 godinu

Напред Партизане, лепо је вечерас бити Гробар. Цигани пате јер у замрзивач ће опет да се врате.

Diletant

pre 1 godinu

Prelep je osećaj ponovo gledati Partizan u Evroligi. Nekako mi je Partizan sinonim za košarku ili obrnuto. Posebne emocije budi Partizan u Evroligi. Posebno je i pevanje himne i premotavanje u glavi svih tih lepih momenata koje smo iskusili u Evroligi.
Vratili smo se tamo gde pripadamo.

tdi

pre 1 godinu

kad zeljko jos jednom poljubi ruku, pa dovede ljulja i tavaresa..
(gtrovci, 18. oktobar 2022 22:06)

Ili čovke poljubi patku kao što to radi 10 godina pa dovede Lebrona.

Dejan

pre 1 godinu

@@@(Zvezda, 18. oktobar 2022 21:18)
Bili ste na kraju 13. kada izbacise ruske ekipe...inace bi bili po navici 17.!!!
Lepo ti kaze covek...

Mozli

pre 1 godinu

Startna petorka:Exum,LeDay,Punter,Papapetru,Lesor
Izmene u prvih 16 minuta:Naneli, Madar
Andjusic, prvi srbin tek usao posle 16 minuta. Ako ovako bude tokom cele sezone, jadni ti igraci koji ce da igraju svaku po 30+ minuta

RokNrolla

pre 1 godinu

Nivo košarke u evroligi je u najmanju ruku smešan , g-liga je bolja. A “naši“ komunistički blizanci i na takvom nivou se brukaju do koske , sa sve silnim trenerima i strancima ....da makar nisu financirani od države kao i svi normalni klubovi koji su u privatnim rukama bilo bi samo smešno, ovako je tužno...

Стари гробар

pre 1 godinu

Све сами стручњаци овде у коментарима...играли смо са осам играча, не рачунам Трифуновића од неколико секунди...ови су јаки као земља, све странци, Мели играо неколико минута, а Тонут није ни улазио, обојица репрезентативци Италије...за мене одлична утакмица, победе ће доћи...

Očajni Novobeorgađanin

pre 1 godinu

Sklobite tu Arenu dalje od naselja i napravite parking za svoje posetioce. Kružimo po bloku celo veče i to sa druge strane autoputa jer se oni parkiraju tu gde mi živimo. Uvalili arenu gde joj nije mesto.

ica

pre 1 godinu

molim zvezdase da se ne ubacuju u komentar,svake nedelje kao navijeni stranci pa stranci.Ne gledajte partizan,gledajte vase dimace igrace u kk zvezda(fmp) sa godina 34+!

TIGER

pre 1 godinu

Ajde panteri idite jednom napunite taj Pionir! Ovo za vas je misaona imenica. Još tri ovakva meča i biće više gledalaca na mečevima Evrolige nego vas ovih sedam godina ukupno!

B.J.

pre 1 godinu

Sudjenje kao da se igra u Milanu, još ovaj glavni sudija bukvalno igra odbranu nad Madarom. Nevidjeno.
Andjušić vrhunski odigrao ovih nekoliko minuta što je proveo u igri! Lesor takodje vrlo dobar.

Blagota

pre 1 godinu

Zvezdaš sam, ali uvek navijam za Partizan u evro kupovima. Večeras sam navijao za Armani, jer u Partizanu nije bilo naših igrača, osim Anđušića.
Pratim Juventus zbog Kostića i Vlahovića, nikako zbog Di Marije

milannko

pre 1 godinu

Ljudi sve je ovo dobro, prva je sezona posle toliko godina i odlicni smo, samo malo srece i bice top. Fmp-u treba 10 god da budu top 13

Marko

pre 1 godinu

Koliko je samo tužno videti prvu petorku jednog Partizana!
Hej Partizana!!!

Gde su deca?
Zašto se ne prave i ne vode nove generacije?
Da da , sve znamo. Savez, klubovi, država.
tuznoooo

Mamin Panter

pre 1 godinu

bruka prvi nas igrac ulazi 4 min. do kraja pol.
(Sasa, 18. oktobar 2022 21:21)

koji vaši?! Šta pričaš ti.
(ponos predgradja, 18. oktobar 2022 21:40)

Oni odavno ne znaju za kog navijaju, sta da radis.

Milan

pre 1 godinu

Nemoguca misija da se pobedi ovakav Armani u ovom trenutku.
(Milan, 18. oktobar 2022 20:08)

Nikad jača Evroliga, kasa je zvezda dobijala Armani u Milanu to je bilo normalno, to se tad nije cenilo, zvezda se "brukala" sa 10+ pobeda u EL jel tako..
(Zanimljivo, 18. oktobar 2022 20:41)

Ma ko pominje bre zvezdu, gledam Partizan i uzivam, a ako vec hoces odgovor DA EL nikad ovako jaka kao ove godine a Olimpija NIKADA nije imala jaci tim, pptrazi na netu pa mi daj link da vidim koje godine su bili jaci, skuplji i bolji.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Panter i Obradović ostavke. Naneli totalni promašaj. Egzum zalutao u Partizan sa 20 kg viška. Zalutali smo mi u evroligu…

Dušan

pre 1 godinu

To su ti "najbolji navijači" u EVROPI,Čim Partizan počne da gubi čuju se smrdibube kako udaraju u rasvetu,kako se Partizan vrati kreću da urlaju!O utakmici bolje da se i ne priča,Žoc je zreo za penziju.

Zoran

pre 1 godinu

Egzum, Naneli, Papapetru, Anddjusic, nisu za ovaj nivo takmicenja. Lesor je veliki borac, ali nije centar.
Ne moze se igrati EL sa 5 igraca. Nema sanse. Tanka je ovo ekipa, jako tanka. je , eventualno osvajanje ABA lige, a u EL ce katastrofa. jasno kao dan. ne mogu oni ni fizickda odgovore ovima.

ponos predgradja

pre 1 godinu

Euforija kao na početku svake sezone. A onda....?
(Zvezda, 18. oktobar 2022 20:48)

a onda...TOP 17. Nismo kao vi, bicemo sigurno bolji.

ccc?

pre 1 godinu

Startna petorka:Exum,LeDay,Punter,Papapetru,Lesor
Izmene u prvih 16 minuta:Naneli, Madar
Andjusic, prvi srbin tek usao posle 16 minuta. Ako ovako bude tokom cele sezone, jadni ti igraci koji ce da igraju svaku po 30+ minuta
(Mozli, 18. oktobar 2022 21:24)

Sve su to igraci Partizana, kao sto kaze Zeljko, za njega su svi isti. To sto ti mislis drugacije, to je tvoj problem. Nista ne kazes za startnu postavu manekena? Samo je Meli Italijan u startnoj postavi. Drugo, ne sekiraj se da li ce neko da bude umoran. Dobro su placeni, manje nego igraci manekena..to sigurno. Prema tome, u kondiciji su oni. Gledaj i uzivaj jer je utakmica odlicna a pobedice bolji. I da, Andjusic bese nije isao na EP? Decko razbija i u odbrani, baca se po terenu i u sutu..Samo gledaj i uzivaj..Pusti te price..

Dolf

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da je prošlo osam godina. Mnogo toga se promenilo, ali meni živci nenormalno rade kada Partizan igra Evroligu, to je ostalo isto. Volim fudbal, volim sport, ali Partizan i košarka, nešto neobjasnjivo.

Medvedev

pre 1 godinu

Bukvalno bolju atmosferu pravi Zvezda u kosarci i Partizan u fudbalu. Jedni napune Marakanu a drugi arenu, malo budu bučni na početku i posle ko u pozoristu. Ovi samo dizu ruke na kos i povremeno zvizde protivniku. Sem kad se da koš skoro i da se ne cuju a ovi drugi celu utakmicu samo sever peva "zvezdo daj gol" i tako skoro 90 minuta. Ovamo dodje 4-5 hiljada ljudi u pionir koji budu bucniji od ovih 18-20 hiljada i pevaju skoro celu utakmicu, kao i 15 hiljada ljudi na jna peva glasnije i isto skoro celu utakmicu za razliku od ovih 40000 na Marakani. Tužno ali istinito

Zoran

pre 1 godinu

Nije mi jasno zasto ovoliki komentari Zvezdasa?? Pa Partizan igra I to ok, super kao i u Baskoniji.. Vidi se da je Trener Veliki ZELJKO to lepo ukomponirao.. Pusti te da igramo. Ne budite zlobni..Zvezda sjutra igra. pratite vas tim.. Bravo za Instituciju..
Kosarka se vratila gde joj je i mesto..
Hvala

Crnobelac

pre 1 godinu

Sutra će Topić da utrpa Baskoniji 20 koševa kao i Lazarević,a možda i Lazić.To je sigurica.Bitno da vi razvijate decu.Od sutra posle tekme, ste ubedljivo zadnji na tabeli.

Djordjo

pre 1 godinu

Fina utakmica. Partizan ima ogroman napadački potencijal. Biće to jaka ekipa, treba im malo više vremena da se uigraju.

Čini mi se ove godine, izrazito jači tim od Zvezdinog. No, što bi vi grobari rekli - Još Nedovic i Vildoza i pali se mašina haha.

Inače, parket izgleda prejako. Podseća na Netse. Ne znam što neki ljudi mrače.

jsx

pre 1 godinu

I onda se ljudi bune sto nismo imali 2 mesta u Evroligi. Kao da italijanski, nemacki i francuski klubovi nisu bolji. Sto se tice istorije, hrvatski timovi imaju mnogo slavniju istoriju, pa naravno da ne treba da dobiju mesto kada su trenutno krs, a ni nasi nisu za vise od jednog mesta.

Сибињанин Јанки

pre 1 godinu

Жоц,па није то та кошарка што се играла пре 20 година. ?
(mилe, 18. oktobar 2022 23:32)

Човек је ово освојио пре 5 година.

Zvezda

pre 1 godinu

Euforija kao na početku svake sezone. A onda....?
(Zvezda, 18. oktobar 2022 20:48)

a onda...TOP 17. Nismo kao vi, bicemo sigurno bolji.
(ponos predgradja, 18. oktobar 2022 21:06)

Kada je Zvezda bila 17? U svakoj sezoni min 12 pobeda. Prošla sezona bila najslabija, 13 mesto. To da li ćete biti bolji crta se podvlači na kraju. Prošle sezone ste na početku u euforiji pisali da osvajajte EC i plasman u EL. Kad ono? Da nisu izbacili ruse ne bi vi videli EL

Džoni

pre 1 godinu

Kakva je ovo igra, roštiljanje trojki ceo meč pa ko više pogodi? Nikakve taktike, smislenih napada? Ok shvatam ja da se igra sa 7 igrača jer trener u njih veruje (tužno je što je među njima samo jedan domaći igrač a i on igra najmanje), ali dokle će tako izdržati u ovom tempu EL? Partizan će ovo dobiti iz samo jednog razloga, a to je želja i ogromna energija.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

sta ke sa ovim sudijama?
kuci da nas kradu ovako????
pa smisla nema, ovo nad panterom za crveni u fudbalu...
jos sudija sma.igroa odbranu za armani

Andrea Djani

pre 1 godinu

Ipak je u pravu onaj novinar sto je svojevremeno napisao da je Evroliga krs i da bi najslabiji NBA tim razbio prvaka Evrolige . Mislim ne da je u pravu , nego da je 100% u pravu , jer u Evroligi nemate tri krstena igraca . Ovu Evroligu bi CSKA od pre desetak godina ili Makabi iz slicnog perioda osvojili bez poraza . To je bila Evroliga , ovo sad ne lici ninasta .

iskreno

pre 1 godinu

Nije mi nešto jasno... Željko Obradović, najtrofejniji trener Evrope. 9 Evroliga. Proćerda sezonu sa solidnom ekipom... dobije drugu šansu da ispravi sve, da nadogradi ekipu gde je škripalo i on ponovo ništa ne uradi. Od svih koji su došli niko nije pokazao kao pojačanje u odnosu na prošlu sezonu. Ni jedan uigrani napad. Odbrane nema. Sve se svodi da soliranje. Eto, jednostavno nije mi jasno gde se izgubilo željkovo iskustvo. Čovek kao da je ispao iz neke druge priče. Šta se dešava sa njim...

Aster Blistok

pre 1 godinu

nije ovo tim za ozbiljne stvari, luzeri. Armani je preozbiljan tim, ali Partizan je imao ritam i atmosferu iz odličnog prvog...međutim tako to ide kada rotiraš 7 igrača...nemaju ljudi snage, pada koncentracija, gube se lopte, pada šut ...ovde fale dva odlična igrača ili niša od ovoga. Treba biti realan gde nam je mesto, prva EL posle mnogo god, ulaganja su sve veća, treba bar dve, tri sezone i mnogo novca da bi tim izgledao kao Armani. Ukoliko KKP nema takav plan, džabe sve...videćemo.
(basketaš

Ma da. Treba da vam daju još mnogo više i to još nekoliko godina!!!! Ali, ne čudi takvo vape razmišljnje jer ste vi navikli samo na taj nači, vama sve drugime ništa

C i n i k

pre 1 godinu

Prestao sam da gledam polovinom 3.cetvrtine jer se bukvalno videlo da Partizan gubi 100% iako je imao 8 razlike na poluvremenu.
Sta je problem nznm, nije ni Olimpija neki bauk, nmogu bas da pisem da imaju bolje igrace od Partizana ali ove godine EL za Partizan i CZ je evidento rezervisala 2 poslednja mesta na tabeli..

Pedja

pre 1 godinu

Žoc je naš, i loš i dobar mi pravi Grobari ga i dalje POŠTUJEMO do kraja. Nema nazad samo glava gore i napred, pun gas. Puna podrška za legendu ŽOCA bre!!!

123

pre 1 godinu

Bukvalno bolju atmosferu pravi Zvezda u kosarci i Partizan u fudbalu. Jedni napune Marakanu a drugi arenu, malo budu bučni na početku i posle ko u pozoristu. Ovi samo dizu ruke na kos i povremeno zvizde protivniku. Sem kad se da koš skoro i da se ne cuju a ovi drugi celu utakmicu samo sever peva "zvezdo daj gol" i tako skoro 90 minuta. Ovamo dodje 4-5 hiljada ljudi u pionir koji budu bucniji od ovih 18-20 hiljada i pevaju skoro celu utakmicu, kao i 15 hiljada ljudi na jna peva glasnije i isto skoro celu utakmicu za razliku od ovih 40000 na Marakani. Tužno ali istinito
(Medvedev, 18. oktobar 2022 21:42)

Pricas gluposti..U toku utakmice je ton utisan. Jaci je bio kada se pevalo ja volim Partizan na pocetku, jer je tada pojacan ton..

MJ23

pre 1 godinu

16700 zvanično.
Toliko o prepunoj i rasprodatoj areni.
Nisam znao da Ledej toliko glasno može da zvizne da se čuje i pored tako "bučne" atmosfere. Pozorištance!

Неедукован

pre 1 godinu

Жоц искусно игра с једном петорком цело полувреме, наравно да су цркли и да ће Олимпија преузети водство. Ако се играчи оволико буду трошили на сваком мечу, неће Партизан имати здраву петорку на крају сезоне. Браво Жоц.

gasman

pre 1 godinu

Напред Партизане, лепо је вечерас бити Гробар. Цигани пате јер у замрзивач ће опет да се врате.
(Ево банке, 18. oktobar 2022 20:49)

Ti si patio celu deceniju i još bi patio da ti vlast nije kupila WC da igrate EL, ikako ste bili doveli deset najskupljih igrača, dvojicu sa F4 EL i najtrofejnijeg trenera.
(Sića, 18. oktobar 2022 20:58)

Prepozno se Sica da je pacenik.

ponos predgradja

pre 1 godinu

Kada je Zvezda bila 17? U svakoj sezoni min 12 pobeda. Prošla sezona bila najslabija, 13 mesto. To da li ćete biti bolji crta se podvlači na kraju. Prošle sezone ste na početku u euforiji pisali da osvajajte EC i plasman u EL. Kad ono? Da nisu izbacili ruse ne bi vi videli EL
(Zvezda, 18. oktobar 2022 21:18)


Sezona 2020/2021 skor 10-24. Vama pamcenje kratko.

laza82

pre 1 godinu

Zali boze 30 miliona narodnih para bacenih
(Loznica, Gučevo, Cer…, 18. oktobar 2022 19:59)
Kako li sad dodje do 30m prosli put si pisao 20. Ispade da skoro svaki igrac prima 3m.

pravi potez za sve

pre 1 godinu

Postoji li mogućnost da (barem na 2 meseca, uz eventualnu opciju za produženje do kraja sezone) Megi pozajmimo Glasa i Jovanovića, a oni nama Milosavljevića?

Batko

pre 1 godinu

Od Zvezdasa poruka: Zao mi poraza Partizana veceras, nije ovo lose, mnogo izgubljenih lopti u napadu ali bice bolje.
Lepa atmosfera, steta za poraz.
Verujem da ni moja Zvezda nece sutra pobediti kao ni u petak.
Slabi smo realno za EL.
(Vlada, 18. oktobar 2022 22:41)

Kakva kriza identiteta

Ovo je trenutak kada pročitaš komentar i bude ti žao mučenika koji ga je napisao.

SrbEUin

pre 1 godinu

Poslednjih 7.01 minut rezultat 2:18, ne računajući onaj nebitni poen Lesorta u poslednjoj sekundi. Pazi, kad se sve rešava KKPlastikan poslednjih 7 minuta samo 2 poena. Ima li to neke veze sa trenerom i minutažom njegovih legionara? Sve što su izgubili, izgubili su u poslednjih 5 minuta. Što je najgore, to im je redovna pojava.
Gori čak i od Zvezde.

xd

pre 1 godinu

Čoveče,pa osim Andjušića samo stranci igrali celu utakmicu, i što je najgore Andjušu držao na klupi baš kad je jedini bio raspoložen. Hoće li neko da mi objasni o čemu se ovde radi?
(Giga Moravac, 18. oktobar 2022 22:58)

Hteli ste Zelimira, najboljeg trenera univerzuma, dobili ste ga. A sa njim i njegovu transfer politiku koja ne mari za pasose

Skorpion

pre 1 godinu

Košarka se vraća kući!
(crno beli, 18. oktobar 2022 19:54)

Koliko se secam kosarku vam je odneo Alimpije u Bursu i ne secam se da je vratio.

Misa

pre 1 godinu

Umesto jedna jaka i dobra ekipa ,mi moramo dve poluekipe zbog kme kme grobara. Zamislite da je 92.Djordevic morao u Zvezdu a Danilovic u Partizan.Ili u Sps aparthejdu prema Zvezdi da smo imali jednake budzete.

Nenad

pre 1 godinu

Nije isto gledati naše košarkaše kao lidere i gledati 5 Amera koji su stalno u petorci. Na kraju kad im pevaju i kada ne budeš prvi ti, svi gledaju zabunjeni nema ko da im prevede. Ja bih više voleo da imamo naše mlade igrače u timu koji imaju značajnu minutažu pa nek igra Partizan i treću ligu, nego Evroliga sa 5 Amera u prvoj postavi. Radije gledam Zvezdu ove sezone sa raspalim domaćim igračima. U reprezentaciju ćemo da zovemo Amere za koju godinu, ako Mega ne opstane.

Statističar

pre 1 godinu

Ovo je bio peti meč između Partizana i Olimpije iz Milana i sada je skor 2:3 za italijansku ekipu. Partizan je propustio priliku da protiv još jedne ekipe u Evroligi ostvari pozitivan skor. Za sada će sa pozitivnim skorom ostati samo sa tri ekipe, Ural(Rusija), Roan(Francuska) i Olimpija Ljubljana(Slovenija).

Borkes

pre 1 godinu

Vodimo, lepo to izgleda, ali gorak ukus je sto jos nijedan Srbin nije usao u igru. 13. minut. Ne znam, nesto mi to nije to. Pod Duletom 2 stranca i fajnal for.

veliki

pre 1 godinu

Много ми је драго што сте изгубили, и то из више разлога. Прво, Анђушић одигра то мало што је играо ИЗВАНРЕДНО и онда у другом полувремену не добије ни секунд! Тек на 48 секунди до краја излапели Жељко га пусти и он онако охлађен баци лопту у аут. Логично. Друго, Партизан није НИКАКАВ ТИМ! 40 минута без одмора играју Ледеј и Лесор! Па да ли је то нормално??? Од српских играча играо само Анђушић то мало, унео пуно енергије. Нема победе без домаћих играча. Петорица црнаца нон стоп на паркету, играш цео меч са 7-8 играча. ПА АКО СИ ИЗГУБИО! Сваку треба да изгубите кад играте са преплаћеним странцима. Жоц је тако себе урнисао, остао би великан, а овако ће отићи испљуван. И овог такође излапелог Месину није у стању да победи… И још једна ствар: дували сте се пуна Арена ово оно! Не игра публика, играју кошаркаши на терену.

basketaš

pre 1 godinu

nije ovo tim za ozbiljne stvari, luzeri. Armani je preozbiljan tim, ali Partizan je imao ritam i atmosferu iz odličnog prvog...međutim tako to ide kada rotiraš 7 igrača...nemaju ljudi snage, pada koncentracija, gube se lopte, pada šut ...ovde fale dva odlična igrača ili niša od ovoga. Treba biti realan gde nam je mesto, prva EL posle mnogo god, ulaganja su sve veća, treba bar dve, tri sezone i mnogo novca da bi tim izgledao kao Armani. Ukoliko KKP nema takav plan, džabe sve...videćemo.

kris

pre 1 godinu

Gledam na aplikaciji Rezultati statistiku igrača i samo jedna srpska zastava i to pored Andjusicevog imena.Porazavajuce za zemlju košarke.Zvezda slična i opet sve utakmice izgubljene.

Zanimljivo

pre 1 godinu

Nemoguca misija da se pobedi ovakav Armani u ovom trenutku.
(Milan, 18. oktobar 2022 20:08)

Nikad jača Evroliga, kasa je zvezda dobijala Armani u Milanu to je bilo normalno, to se tad nije cenilo, zvezda se "brukala" sa 10+ pobeda u EL jel tako..

Sića

pre 1 godinu

Напред Партизане, лепо је вечерас бити Гробар. Цигани пате јер у замрзивач ће опет да се врате.
(Ево банке, 18. oktobar 2022 20:49)

Ti si patio celu deceniju i još bi patio da ti vlast nije kupila WC da igrate EL, ikako ste bili doveli deset najskupljih igrača, dvojicu sa F4 EL i najtrofejnijeg trenera.

Cika Velja

pre 1 godinu

E moj Zeljko, citavo drugo poluvreme ti je Andjusic na klupi, a razbio je decko u prvom poluvremenu...
Cemu ovolika minutaza Panteru, kada covek ne moze da se sastavi?
Ako budemo ovo izgubili, poraz je iskljucivo tvoj...

Fenomen

pre 1 godinu

Čujem da je u Areni došlo do poplave...franjevačkih suza. a poleteli visoko i kao uvek...bolno tresnuli...f-4 je već na vidiku...ali odozdo...

Mordor

pre 1 godinu

Braco grobari dobrodosli u Evroligu gde se mnogo toga promenilo,igrace te najcesce protiv grupe dobrih placenika sto ste i sami i gde se svaka greska placa!

Stan Marsh

pre 1 godinu

Ja nisam neki stručnjak, ali, brate, evo kraj druge četvrtine u partizanu igraju 7 igrača - Madar, Egzum, Panter, Papapetru, Naneli, Ledej i Lesor. Pa oni će na kraju 3. četvrtine da popadaju od umora...

Ranko

pre 1 godinu

Trener i sastav Milana za 4.Madar pokazao zasto je tu,Lesor srcem,Andjusis u epizodi koja se ocekuje,Ledej skoro kao prosle sezone.Papapetru iskusno i dobro defanzivno.Egzum moze dosta vise od vidjenog.Panicni je strah od ulaska svakog domaceg igraca koji u 2 minuta moze da resi utakmicu za Milano.Ko voli kosarku moze da uziva,ko broji domace igrace neka se javi da radi popis ionako ih nema dovoljno.Panter tesko,Naneli
izgleda pregazen godinama.Ovako tvrdo njih dvojica tesko mogu da podnesu.

Brko

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je trener za 20. vek. U modernoj kosarci totalno nesnadjen. Tesko mi je ovo da gledam, kao poreskom obvezniku cije su pare otisle na ovu ekipu.

Ivan

pre 1 godinu

Obradović je odavno u penziji, sad samo uzima lovu na ime. fener je to prepoznao i zavrsio sa njim. Obradović cekao ugovor od neke evroligaske ekipe, nije dobio poziv od nikoga i ajde u partizan jos 3 godine da se uzme lova pa ajd u penziju. bolje tako nego odma u penziju.

kaktus

pre 1 godinu

Nemamo klasicnog pleja... Imamo jednog ipo centra :) Zvezda ima ih ima tacno po 5 pa se nadam da ce ovi moji da se dozovu pameti i da dovedu i centra i pleja.

Думе

pre 1 godinu

Људи, нек гробље бије своје битке, а ми ћемо наше... На крају ће се подвући црта ! За сада ништа бољи нисмо, те и и стог разлога треба мудро остати прибран. Биће времена за радовање, овако као да се бусамо у груди и климоглавамо пре краја ! Полако бре !!!

Dulo Dalo

pre 1 godinu

Plašim se da je f4 sve dalje i dalje. Samo da dodamo na ovaj mlad i neiskusan tim još nekih 5 stranaca i biće bolje. Ne možemo se nadati f4 ako nam igra zavisi od Egzuma, Papapetrua, Nanelija i Pantera. Sve su to talentovani igrači, ali mladi i neiskusni.

bvb

pre 1 godinu

Godinama se klince kako su kosarkaska publika i kako jedva cekaju EL. Dodje EL, a u Areni pozeraj cist. Kad ste videli da navijaci KKP izlaze pre kraja utakmice, napravili se redovi na izlazima u poslednjem minutu. Onilike godine zezate Zvezdase, a nista bolji niste. Promenilo se mnogo sto sta i u nasim zivotima od vremena kada ste bili "kosarkaska publika" jer to definitivno vise niste. Samo je fora biti videjn i slikati se.

bvb

pre 1 godinu

Cekajte, Zeljka nije sramota da ovo izjavi?! Kaze da igra sa ovim igracima koje ima i kako je budzet skrojen zahvaljujuci divnim navijacima i sezonskim?! Pa leteo bi mi samo zbog ovoga, ima najveci budzet u istoriji ex Yu klubova i zali se.

gasman

pre 1 godinu

Trinkijeri bi sa ovom ekipom imao 3:0
(Osnovno neobrazovanje, 18. oktobar 2022 22:53)

Trinkijeri da je trener kao prvo ne bi smo igrali u EL a kao drugo pola ovih igraca on ne bi mogao da dovede u Partizan.

Nolan S.i kraj fuzije' 07

pre 1 godinu

Milannko navijac iz Laktasa,
prati kosarku 3 sezone,pa ne zna da je KkCz igrala top 8 po novom sistemu takmicenja,ispala od CSKA.To je ravno vasem f4 ili peharu iz 92.,sto upravo imate priliku da shvatite,jer EL sa 34 utakmice i ona stara su nebo i zemlja.Uz igranje toliko utakmica ,uzeli smo 6 ABA liga i 22.titulu KLS.Videcemo vase milionere ove sezone,pozdrav za navijaca Igokea Partizana.

bvb

pre 1 godinu

Bili ste na kraju 13. kada izbacise ruske ekipe...inace bi bili po navici 17.!!!
Lepo ti kaze covek...
(Dejan, 18. oktobar 2022 21:29)

Netacno, Zvezda je jedina od ekipa koje su bile u igri za Top 8 kojoj izbacivanje Rusa nije islo na ruku zbog pobeda nad ruskim ekipima.

srb

pre 1 godinu

Virtus dobijate. Btw, 14min ukupno srpskih igraca , od toga andjusic 14min,sramota da se zovete srpskim klubom, dosao sam ovde samo to da vam kazem, vasim navijacima je isto navijali za vas ili za baskoniju npr.

Stari jug

pre 1 godinu

Kao neko ko prati Partizan skoro pa 50 godina pitam:
1.zasto se Panter smatra kvalitetnim pojacanjem i kada je on bilo sta presudno pogodio, i ko ga placa toliko koliko ga placa
2.ko je doveo Egzuma da bude plej kad on nema ni 5 asistencija po utakmici
3.zasto Partizan i dalje nema pravog pleja u rosteru
4. Sta igra Naneli, nit suta, nit skoka, nit krilo niti bek niti plej
5. Zasto nas svaka ekipa zatrpa trojkama - sami na sutu
6. Kada ce Partizan bilo koga zatrpati trojkama
7.Kada ce Partizan zaigrati organizovan napad sa vidljivim akcijama
8.Kada ce Partizan utegnuti odbranu celu utakmicu
9. Razmislja li ko sta ce biti sa Partizanom posle Zeljka za godinu dve i sta je strateski cij kluba za narednih 10 godina
Zeljku ne mogu da zameram nista cak i ako bih imao jer je on najveca legenda kluba i covek koji nam je najvise donosio nekad

Enrico Pallazzo

pre 1 godinu

Može da se kupi mesto i nezasluženo igra EL, može da se saspe kofa para i kupuju super skupi igrači, ali ne može da se kupe pobede...

eye

pre 1 godinu

Nemoguca misija da se pobedi ovakav Armani u ovom trenutku.
(Milan, 18. oktobar 2022 20:08)

Nikad jača Evroliga, kasa je zvezda dobijala Armani u Milanu to je bilo normalno, to se tad nije cenilo, zvezda se "brukala" sa 10+ pobeda u EL jel tako..
(Zanimljivo, 18. oktobar 2022 20:41)

Ma ko pominje bre zvezdu, gledam Partizan i uzivam, a ako vec hoces odgovor DA EL nikad ovako jaka kao ove godine a Olimpija NIKADA nije imala jaci tim, pptrazi na netu pa mi daj link da vidim koje godine su bili jaci, skuplji i bolji.
(Milan, 18. oktobar 2022 20:53)

Mozda su skuplji ali nisu bolji...za vikend su jedva dobili neki bez veze tim u domacoj ligi...

cyborg

pre 1 godinu

Pišem nakon serije od 3:14 na početku drugog poluvremena.
Šta god da bude na kraju, kako god da se završi ali Obradović nije više šta je bio. Očigledno.

Džoni

pre 1 godinu

Partizan ima jednog klasičnog centra koji non stop igra i ekipa Armanija celu utakmicu ne može da ga optereti faulima? Lesor vrhunska borba i želja, za svako poštovanje, a vagali su letos da li da ga potpišu.

realno

pre 1 godinu

Do kad će da drže Obradovića, šta čovek treba još da izgubi da bi ga smenili. Proslo mu vreme, kao i pesicu. Prošle godine sva tri trofeja uzela zvezda, bursa ga izbacila, gde je bio apsolutno favorit, a imali tim po imenima najaci. Samo smena obradovica

Toliko

pre 1 godinu

Gori Arena.
Partizan je košarka.
(Slavko Vrekic, 18. oktobar 2022 22:20)

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Drugorazredna košarka,možda...ovo takmičenje nije za taj mali klub,očigledno.
Džaba je država spucala 20-tak miliona u bure bez dna.

taske

pre 1 godinu

Zvezdas sam i stvarno mi je krivo kad gubi partizan ovako generalno, ali ljudi moji mozete mi lupiti sto minusa kad vam vidim prvu petorku, pa onda ono f4, pa zoca koji evo vec treci put u evroligi gubi tekmu, ne moze da mi u neku ruku ne bude drago, ali opet stvarno razumijem vasu tugu, jer ovo sto vi radite je i vise od toga..

bvb

pre 1 godinu

Vukcevic 0 minuta, Koprivica 0 minuta, Glas 0 mimuta, Trifunovic 19 sekundi. Lesor 38min, Panter 33min, Ledej 32min Bravo! Najcrnje od svega je sto ce mu dovesti jos pojacanja.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Demar Derozan, cekaj, kada Zvezda izgubi od Panate, onda je kriv trener, treba odmah da ide, kriva je uprava i treba da ide, ma ne valja nista sa Zvezdom. Ali zato kada Partizan izgubi od Armanija kuci ili Albe ili Baskonije po tebi je sve ok, super igra, super borba, odlican trener i ne treba nista da se menja? I najbolje od svega sto se ti predstavljas kao navijac Zvezde na ovom portalu?

Drogba

pre 1 godinu

Nažalost ovi stranci ne razumeju našu himnu, ne osećaju ono što su McCaleb, Veseli i Lovrenj osećali.
U svakom slučaju nadam se pobedi, tako je kako je... U Srbiji nema više kvalitetnih igrača, svi su otišli u bolje klubove od Zvezde i Partizana. Za oba kluba ostaju stranci i to je to.

Vlada

pre 1 godinu

http://streamgo.to/ic_1 Link za tekmu
(Baltazar Lord, 18. oktobar 2022 20:57)

Hoćete tako objavljivati linkove i za utakmice koje prenosi šugava Arena?

Džemo

pre 1 godinu

Džaba novci, džaba odlična publika, džaba najbolji trener Evrope, džaba vajld kard, džaba sve kada nema domaćih igrača. Žao mi je navijača Partizana ali mi je još više žao srpskih poreskih obveznika koji finansiraju ovu legiju stranaca.

Србин

pre 1 godinu

Погледао сам утакмицу ради добре кошарке, као Звездашу жао ми је што сте изгубили, али једна ствар ми није јасна, како то да стално налазите играче који се толико бусају и ударају у груди кад вам се ломи резултат, зато вам је карма најбољи пријатељ...
Лесор на +3 или тако нешто као да је крај утакмице, слави ли слави и би шта би...
Најгоре што кад добијате утакмице онда вам је то симптачино...

Поздрав, желим вам искрено више среће у следећем колу.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Što bi rekli grobosi za Efes - evo i Armani igrao sa 20% snage, koliko da otalja posao.

Ako Žoc nastavi da ovako rotira 7 igrača, plus dva minuta Anđušića, do polovine novembra ovi neće moći da hodaju. Već u četvrtak nova utakmica, pa ABA liga i onda opet Evroliga...
Videćete kako izgleda kad je tim iscrpljen pa naiđe napaljena Igokea ili FMP pa krenu da klepaju one što nisu sastavili ni 10 minuta zajedno na terenu...

A za kraj - ko je to nama prvi na tabeli...otpozadi. :) :) :)

Zdravko

pre 1 godinu

Zeljko odlazi .
Vreme nece promeniti stvari na bolje.
Vizija ne postoji,samo prangijanje ,bez postene akcije.Mozes da se deres i crvenis do sutra,prevazidjena je tvoja kosarka

Grobarina

pre 1 godinu

Uzasni smo. Tolike milione dobili od drzave, a poraz za porazom. Pa Zvezda je izmislila kosarku za nas. Obradovicu treba budzet 100+ miliona eur da bi ostvrio 10 pobeda. Treba nas rasformirati.

Ajgor

pre 1 godinu

Partizan i kosarka, jednostavno dvije iste stvari.
(Lord, 18. oktobar 2022 21:33)

Ako ponoviš 1000 puta, da li veruješ da će postati istina?

realan zvezdas

pre 1 godinu

Gde se izgubiše ti timovi iz Poljske, Holandije, Belgije.. Da je sreće, pa da i oni igraju, imali bi ste i vi neke pobede.. Ovako nista. Sutra samo okrenite novine naopačke i sve ok.
Prvi ste..

111

pre 1 godinu

Ne moze da ti igra Exum koji od pocetka ne moze da se sastavi , pravi u probijanju dve licne i sedi na klupi. Ulazi Andjusic koji rastura. I onda ga uvodis na 50 sek. do kraja, nezagrejan i baca loptu u aut a ovaj igra, gubi lopte, davi napad, pokusava da probije ali nista, sut nista?? Zasto on igra a Andjusic sedi na klupi?Pa barem mora da igra poslednjih 5 min. Uz to tezak Partizanovac. Naneli ocaj..on nije za EL..definitivno. Neverovatno je kako se gube sve 3 utakmice? Da li ce da se vrati? Ne znam ali ovo ne ide ovako.

bvb

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je trener za 20. vek. U modernoj kosarci totalno nesnadjen. Tesko mi je ovo da gledam, kao poreskom obvezniku cije su pare otisle na ovu ekipu.
(Brko, 18. oktobar 2022 22:00)

Nazalost, svi nasi nesti stariji treneri su takvi. Uzdam se u Kokoskova, Milojevica i Alimpijevica koji su mladji i skolovali su se drugacije, isli su u NBA. Ove starije je bas pregazilo vreme, izgledaju kao tvrdoglavi matorci koji ne odustaju od jedne ideje.

zare

pre 1 godinu

Meni je postala besmislena košarka zbog toga što su domaći igrači retkost, otišli u strane klubove, strani u naše, pri tome od sezone do sezone menjaju klubove. Više nema identiteata klubova. Klub protiv kog sam npr. juče bio, danas je to recimo 80% tima za koga navijam, a oni igrači za koje sam navijao, sadas su u protivničkim timovima.

stefan beograd

pre 1 godinu

Evo ovako, neutralno da prokomentarisem. Zeljko je dovoljno dao kosarci i samo nazaduje. Ove igrace koje Partizan ima, neki drugi trener bi vodio mnogo bolje. Celu 3/3 nas tim ne moze kos da da, sreca proradio jedan igrac, dakle individualan kvalitet. Ni jedna akcija, u odbrani uvek visak na 3 za armani. Stekao sam takav utisak, nije to taj partizan i nije to ta zvezda...

lupa

pre 1 godinu

Grk je promasena investicija. Gledao sam ga protiv Albe, izgubljen na parketu. Veceras isto deluje!
(Fan, 18. oktobar 2022 22:00)


Nije on izgubljen, nego zaboravljen na terenu. Ne može da dođe do izražaja od ovih privatnika što drže loptu po ceo napad i nikome je ne daju.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Dobra borba Partizana, a Armani dobio na suvi kvalitet, ladno sto se kaze. Nema za cim da se zali, sveukupno nije lose. Ipak samo su sjajni Ledej i Lesor zadovoljili, Naneli je razocaranje ... Part i Zvezda mogu samo kao domacini da skinu neki skalp u EL na veliku potrosnju, ali nema se kvalitet za ista ozbiljnije ... Aba liga je nivo oba kluba sto je evidentno i ne treba imati iluziju da mogu ista vise

Outsider pravi

pre 1 godinu

Treba nekad pokazati bar malo postovanja i dostojanstva.

Preuzmes odgovornosti i das lepo otkaz.

Ne mogu da shvatim da nema mesta za Tristana Vukcevica, da Andjusic igra na kasicicu, da je Koprivica na klupi ceo mec, da suter kakav je Glas ne dobije ni epizodu od 7-8 minuta.

Stice se utisak da Zeljko sve ovo radi iz inata, jer nema argumenata za ovakvo vodjenje tima.

Ubedjen sam da bi Nenad Canak selektirao daleko homogeniji tim sa dvostruko vise domacih igraca.

Vise sam voleo ekipu u kojoj su bili Salic, Djumic, Vrabac od ove preplacene Legije stranaca.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Osnovni problem Partizana tj.trenera je da se on izgubio u prostoru i vremenu . On se ponasa kao da je juce dosao u Partizan , a da je neko drugi selektirao ekipu , pa posto nije zadovoljan koristi sa one kojima veruje . Sa druge strane zali boze Koprivicu , Vukcevica i Trifunovica starije sto dadose svoju talentovanu decu kod ovog tiranina da ih unisti , a samim tim i nasu kosarku ciji su oni trebali da budu deo . Samo napred Zeljko , a vi Slavisa , Dragane i Aleksandre cutite i gledajte .

veliki

pre 1 godinu

Ali najhaoticniju partiju je po meni imao Andjusic, brat prvo vezao 9 poena na pocetku, pa onda samo sto nije vezao 9 izgubljenih lopti na kraju :D
(zhol, 18. oktobar 2022 23:25). Не бих да браним Анђушића, баш ме брига, али којих 9 лопти брале? Шта си ти гледао? Дечко је играо целих 9 секунди у другом полувремену!

Gazda

pre 1 godinu

Andjušić ušao, pokidao, 9 poena, 2 asistencije za 6,7 napada i čovek ga izbaci napolje. Nerealno.
(zoom, 19. oktobar 2022 01:19)

Nije tacno. Nije ga "izbacio". Andjusic radi ono sto je i u prethodnom timu radio, udje da iznenadi protivnika i ubaci desetak poena za isto toliko minuta. Problem je sto Naneli i Papapetru ne ubacuju svojih desetak poena. A moraju. Ne moze Andjusic da poentira za trojicu. Danilo ne igra bas narocito dobro odbranu. Zato i ne moze da ima vecu minutazu jer ga brzo provale.

Camil

pre 1 godinu

Navijao sam da pobedi Partizan i ako sam zvezdas,ali kad su bednici poceli da pevaju i vredjaju i sveg srca sam voleo da puknete!E bas mi drago!Jadni ste!

Dule

pre 1 godinu

Od 200 minuta raspoloživih za sve igrače tima domaći igrači Anđušić 14.05 min i Trifunović 19 sekundi.Ukupno 14min i 24 sekunde ili 7,12% vremena.Šta reći dalje.E moj Željko,kad već gubiš daj malo i našim momcima da igraju za dobrobit srpske košarke.

Ranoranilac

pre 1 godinu

Ne veselim se porazu Partizana, ali mi je milo radi onih koji su se sprdali sa Zvezdom fora top9 (a bio je jednom i top8), sprdali se sa Zvezdinih 10 12 14 16 pobjeda....
Sad vidite da nece bit da je nikad slabija Euroliga.
Jeste da nema Budiveljnika, Nantera, Ostendea i sl, ali ipak rodjaci...

sasa pg

pre 1 godinu

Obradović u izjavi navodi izgubljene lopte kao razlog poraza, a čitavu zadnju četvrtinu drži u igri Egzuma koji ubjedljivo najviše gubi lopti... Pa ko je kriv za poraz!?

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Nikako da se otmem utisku da je Trinkijeri i njegov Partizan izmislio kosarku za zoca i ovu ekipu danas!
(..., 18. oktobar 2022 23:00)

Ено их и на табели један до другог...

Srx

pre 1 godinu

Ovakvim zempom sa 7 igraca koji rotiraju uskoro ocekujte ozbiljne povrede i klonuca…Nije normalno da igraci igraju po 17 minuta za poluvreme…

Diletant

pre 1 godinu

Fenomenalni Lesor, Madar i Anđušić . Dobro igraju u oba smera, ono što mi se posebno svidja je požrtvovanost u odbrani a tu su Lesor i Madar pokazali najviše želje. Ne znam šta se dešava sa Nanelijem, dečko nema uopšte voljni momenat. To što je u napadu bio loš mogu i da razumem , možda se nije još uklopio, ali u odbrani dečko dva puta zaredom pusta Dejvisa da zakuca pored njega.
Nadam se dobrom drugom poluvremenu i da ćemo malo više gledati domaće igrače .

Stef

pre 1 godinu

Ovi igrači su upali u ekipu i došli kod ovakve publike bukvalno kao padobranci a polovina srpskih igrača od malena sanja da igra u ovoj hali sa ovakvom atmosferom.

Kao neko ko je gledao partizan pre 15ak godina do kraja Duletove ere, ne mogu da prihvatim da Partizan izgleda kao neki poljski prokom ili Fenerbahče za "siromašne"

Rade74

pre 1 godinu

Punter,moje oći ga više ne bi videle,da sam ja trener i sa njim zajedno bi kupili prnje Egzum i Nameli.E moj Žoc poćeo sam da sumnjam u tebe,sve mi više ličiš na Pešića,ne znaš gde udaraš.Madar i Anđušić igraju dobro,ti ih držiš na klupi.Ko ti naređuje davti moraju igrati obi strani poluproizvodi???Svaka ćast Lesortu,Ladyu,Madaru,jedino bi oni bili stranci u Partizanu.

zex

pre 1 godinu

Ovo sto je ulazilo veceras, nece ulaziti stalno. Visoko ste poleteli, bice ovo debakl i Partizana i Zvezde, posebno Partizana koji je uložio mnogo novca i energije ali jednistavno, nemamo kvalitet, mislim na moju Zvezdu i na Partizan da dobijemo dobijeno, Zvezda izgubi dobijen mec, Partizan izgubi dva dobijena meca, to vam je kao u Fudbalu u LS, povede Makabi protiv PSG ali ih ovi nagaze kasnije. Najjaci utisak su stranci u Partizanu.

Aleksandar_HN

pre 1 godinu

Kao neko ko prati Partizan skoro pa 50 godina pitam:
1.zasto se Panter smatra kvalitetnim pojacanjem i kada je on bilo sta presudno pogodio, i ko ga placa toliko koliko ga placa
2.ko je doveo Egzuma da bude plej kad on nema ni 5 asistencija po utakmici
3.zasto Partizan i dalje nema pravog pleja u rosteru
4. Sta igra Naneli, nit suta, nit skoka, nit krilo niti bek niti plej
5. Zasto nas svaka ekipa zatrpa trojkama - sami na sutu
6. Kada ce Partizan bilo koga zatrpati trojkama
7.Kada ce Partizan zaigrati organizovan napad sa vidljivim akcijama
8.Kada ce Partizan utegnuti odbranu celu utakmicu
9. Razmislja li ko sta ce biti sa Partizanom posle Zeljka za godinu dve i sta je strateski cij kluba za narednih 10 godina
Zeljku ne mogu da zameram nista cak i ako bih imao jer je on najveca legenda kluba i covek koji nam je najvise donosio nekad

Pa za sve sto si naveo je duznost Zeljka. Volim ga i ja ali neke su stvari jako zabrinjavajuce, tj ovo sto si naveo i upotpunosti se slazem. Nadam se da ce napredovati iz utakmice u utakmice inace nam se ne pise dobro...

nemesis

pre 1 godinu

Kako sad ovo? Do juče prvaci univerzuma, već uzeli pehare, najbolji na klupi, evroligaška pojačanja, para ne zna se koliko i odakle...a danas? Rumeni postao ljubičast, izlapeo, pojačanja ništa, srpskih igrača nigde...

zhol

pre 1 godinu

Ne moze se igrati sa 7 igraca u rotaciji, dzaba. Ne znam na koju foru Balsa i Teistan ne mogu da dobiju bar neki minut, ono kad Lesoru i Ledeju bas dusa izlazi na nos. Ne kazem da su oni dorasli ovom nivou takmicenja, ali nece nikad ni dorasti ako je odigraju nesto, bar na kasicicu. Roster nam nije veliki, cak i kad se vrate Avram i Smajli, a prakticno ne koristimo uopste 5 igraca iz rostera u EL - Balsu, Tristana, Trifu, Glasa i Djordjija. Kontam da si u problemu ako ih koristis previse, ali u problemu si jos vecem ako ti pregore nosioci igre posle prva dva meseca sezone. To nije odrziv sistem, realno. Ali najhaoticniju partiju je po meni imao Andjusic, brat prvo vezao 9 poena na pocetku, pa onda samo sto nije vezao 9 izgubljenih lopti na kraju :D

Lose navike

pre 1 godinu

Naviklo to na Ostende, Prokom, Nanter i ostalu boraniju... pa sad u cudu! Iz kola u kolo sve same azdaje. Iskulirajte malo, komsije, to se zove NOVI FORMAT. U pocetku boli, ali kad se naviknete bice to dobro.

mare

pre 1 godinu

niste meni ovo ne bi bilo zao da su bar dva nasa lada igrača igrača barem 15-20 minuta. Ovako I da su pobedili niste ne bi znacilo. into various I za zvezdu. I da napravite više bar jednog beka.

Slobo

pre 1 godinu

Lesor odlican, sve je bolji i bolji, Madar vrlo dobar, Ledej utakmica karijere, odlicna rola Andjusica 9 poena za 2 minuta i na kraju ipak poraz.Panter ne moze da igra u ovom ritmu i tek da sutne tu i tamo. Egzum je brzo dobio 2 faula i kad se vratio na teren odmah napravio treci i tu je bio kraj za njega.Papapetru solidan, Naneli ocajan. U odbrani mnogo preuzimanja i puno otvorenih suteva za 3 poena koje je imao Armani, podseca me na odbranu nase reprezentacije na SP.

smesno...

pre 1 godinu

Govorili su jugosloveni kako je ova Evroliga slaba da je bila pre 20 godina mnogo jača,a mi smo govorili da je ova evroliga jaka, vidi se ko je sad ustvari u pravu ...

kupusar

pre 1 godinu

Ne znam sta ste vise očekivali od navijanja proslo je to vreme za navijanjem sad 70posto dvorane hoce da gleda utakmicu i uživa i njoj na taj nacin a ne da skače i dere se.

lupa

pre 1 godinu

kad je šut za tri 70%, može se biti i u vođstvu..
(Spale, 18. oktobar 2022 21:47)


Partizan na 7/10, a Armani na 6/10.
Vauu, kolika razlika...

RS SRB PAR

pre 1 godinu

Da mi je neko rekao prije 2 god da će se Željko vratiti, rekao bih da je lud. Da mi je tek rekao da ću poželeti da ide nakon 1 i kusur godine....

Mikeli

pre 1 godinu

Mlad je ovo tim. Egzum došao sa koledža, Lesor prva sezona u evropskom takmičenju. Papapetru došao iz treće grčke lige. Za Nanelija niko nije čuo, otkrio ga Želimir. Panter i Lidej igrali drugu italijansku ligu. I to su svi igrači, ako izuzmemo Anđušića koji kao junior nije mogao dobiti više od 14 minuta. Biće ovo bolje za par sezona kada ovi mladi igrači stasaju i kada steknu iskustvo.

Djele22

pre 1 godinu

Kritike Zeljku zbog male minutaze Andjusicu u drugom poluvremenu, ali i medijima koji prenose rezultat Partizana, zbog cega to radite kad nema domacih igraca!?

Ranoranilac

pre 1 godinu

Ne veselim se porazu Partizana, ali mi je milo radi onih koji su se sprdali sa Zvezdom fora top9 (a bio je jednom i top8), sprdali se sa Zvezdinih 10 12 14 16 pobjeda....
Sad vidite da nece bit da je nikad slabija Euroliga.
Jeste da nema Budiveljnika, Nantera, Ostendea i sl, ali ipak rodjaci...

Grobar do bola

pre 1 godinu

Sudjenje ne mozes bolje da zamislis , s.re te sut nenormalno , imas par bas raspolozenih igraca i opet ne pobedis ! Roster nikada veci i kvalitetniji a vrtis 7 igraca i to 90% stranci . Od publike sam ocekivao vise , svi navijaju na +10 a cim je egal tajac . Od Zeljka se mnogo ocekuje ali bice to na kraju sve na silu.

Dzigi

pre 1 godinu

Daj te malo o samoj utakmici,a ne to prepucavanje ko ima koliki budzet, i glupi komentari uvredljivi. Mislim da je obe poslednje utakmice u Evroligi izgubio Obradovic, zbog svoje sujete.Andjudica posle odlicne role zakuca na klupu, Panter celu utakmicu katastrofa, Naneli mala minutaza, los odabir pleja, losa selekcija suta na kraju, nedisciplina Madara i Eksuma, sve je to do trenera, mislim da su treneri tipa Mesina Obradovic prevazidjeni i sistem koji forsiraju. Jako jako lose ovo izgleda a ima 6 iskusnih evroligaski igraca. Razocaran sam jako kako Zeljko ovo radi. Vodi 71-62 i dobije 18 poena za kratko vreme. Ne vidim sta tu moze biti bolje.

Miskec

pre 1 godinu

Pred sezonu:
"Ovaj tim je skrojen po meri f4!"
"Zna Zoc sta radi, izabrao je prave kosarkase!"
"Najzad ce u EL da igra klub koji nece brukati Srbiju!"
"Ne postoji kosarkaski klub u EL koji je jaci od Partizana!"
"f4 osiguran, ako udjemo u finale, sigurno osvajamo!"
Posle tri kola:
"Zoc da se ne ljubimo!"
"Ovo je strasno sta igraju ovi kosarkasi!"
"Tolike pare bacene na ispodprosecne kosarkase!"
"Vratite nas u EK nismo mi za ovo!"
"Sada je i ABA upitna!"

nemanja89

pre 1 godinu

Gleda li Zek I dalje u svoje dlanove? Šalu na stranu, ove godine oba naša tima će se igrati za poslednja dva mesta, a nikad više para upumpano u naše timove...

srbin

pre 1 godinu

Problem za partizan je kada navijači minut pre kraja utakmice krenu da pevaju “ u boj krenuti junaci svi…” NIKO na parketu ne razume sta pevaju, doduse nije samo zadnji minut,to se desava najmanje 30 min po utakmici.

Pall Mall

pre 1 godinu

Sta da prelomi apsolutno zasluzena pobeda Milana i sve čestitke Mesini i ekipi. Balkanski Makabi MTS je vodio većim delom meca ali vidi se neiskustvo i nezalaganje tolikih stranaca koji su papreno plaćeni. Pri kraju utakmice kad su trebali da utakmicu privedu kraju oni su sve prosuli i podbacio. Otud onolike psovke Rumenog na klupi. Nema sta im nije psovao. Lepo ce spavati veceras.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Svaka cast Aramniju na pobedi i nasem Beronu na dobroj igri. Meni nije jasno kako je Partizan ovo uspeo da izgubi. Imali su ljudi plus 9 na sedam minuta do kraja. I mislim da je Armani tu napravio seriju 18:2 cini mi se. Igras kuci, idete sut, bolji si u skoku, mnogo bolji u indexu i da ovako lagano izgubis. Nije mi jasno. Ali dobro, igra se dalje. Armani pokazao da je opasna i kvalitetna ekipa koja je sigurno kandidat za F4. Shilds, Pangos, Davis, Beron..mnogo je tu iskustva i kvaliteta.

deki

pre 1 godinu

Euforija navijaca je bila velika kada se saznalo da ce igrati EL,mnogi su ovde vec videli Partizan na F4 ali svako ko malo poznaje kosarku je znao da nece to ici tako lako.Jeste Armani ekipa po imenima vidjena da dogura daleko ali ovo je moralo da se dobije.Partizan nije iskoristio momentum da upise prve bodove,puna hala,dobro igraju,Ledej kao u transu kao i Lesor koji je iako osporavan,veliki borac.Ovo da mu najbitniji igraci igraju ovoliko,brzo moze da se vrati kao bumerang kroz povrede.Znacio bi Avramovic ovoj ekipi,Smajlagic takodje ali tim je selektirao Zoc i on mora da snosi odgovornost a tim je lose selektiran gde od stranaca koji su uvek nepouzdani,od domacih igraca jedino mozes da se oslonis na Andjusica.U tome je Zvezdina prednost velika,mnogo velika

Englez

pre 1 godinu

prvi put u životu sam video da Igrač igra 39min i 50 sekundi tako neće moći dugo. svaka cast željku za prošlost ali vremena su se promenila i on nije vise autoritet igračima, mislim da deranje nema nikakav efekat na amerikance pogotovo. Čemu služi Balsa i Vukčević da ne mogu ni 5min igrati. verovatno opet protiv Virtusa 7 igrača u rotaciji i opet drama i verovatno poraz

Novak

pre 1 godinu

da udruzimo Zvezdu I Partizan ne bi gledali F4 .Gledam Partizana I ne mogu da verijem.,dovedeni su maltene najbolji igrači Barse,Makabija ,Panatenaikosa ,tu je I Andjus.... uz kostur od prosle godine.....na kraju ce da se kolju sa Zvezdom ko nece biti poslednji....

JPR24

pre 1 godinu

+10 i stop…. Tu mora da se tek stisne, odbrana betonska, pa gradis polako i podižeš razliku, to je potrebno da se slomi utakmica, inače ova klackalica, može de košta kao sto to često i biva !!

veliki

pre 1 godinu

Ово још нисам видео да један играч да свих 12 поена за тим у четвртини! Није ни изашао, игра све време, А ТИМ НЕ ПОСТОЈИ! И то што је дао скоро све биле индивидуалне акције! ТИМСКА ИГРА НУЛА! Може да добије Партизан ако уђу оне луде тројке као у првом полувремену и то је то.

bvb

pre 1 godinu

Da sumiramo pocetak sezone. Dva poraza u EL od ekipa koje se projektovane za dno tabele i jedan poraz veceras od Armanija koji ocajan start ima. Ludacka je sreca sto vam dolazi Virtus koji je u istom kanalu kao I KKP.

Milan

pre 1 godinu

Žalio se Pešić kako tek sada, kada je i Partizan u Evroligi, nema od čega da sastavi reprezentaciju. A u Partizanu nema Srba, belca nema da ga puškom gađaš. Malo Anđušić da razbije monotoniju.

moreplovac

pre 1 godinu

Obradovicu pukla bubna opna od silnog deranja u prazno.
Covek izlapio skroz, uopste ne oseca utakmicu, donosi nakaradne odluke u odlucujucim delovima meca.
Ko da ga je strsljen ubo u dupe, celo vreme mlatara onim rukama, crven u licu ko rak na zaru, samo sto ne eksplodira. Pravi nerovozu i uznemirava igrace pa kako onda sa takvim trenerom da dobijes neku ozbiljnu ekipu.

Kićanović

pre 1 godinu

ovo večeras je sramota.
jedan naš igrač 14 minuta,drugi 20 sekundi.
celo drugo poluvreme bez Srba.
odlazi i ne brukaj nas više.
idi u Makabi,ako te hoće.

It Ain't Like In The Movies At All

pre 1 godinu

Dobrodosli u "malo drugaciju" Evroligu od one na koju ste navikli, crnobeli: igra se po dva puta SA SVIMA, ukljucujuci najjace ekipe, mnogo se putuje, raspored vas melje, sijaset nedelja s par utakmica u tri dana, bogati konkurenti, napucani sastavi, do top 8 ne dolaze ni tri puta bogatiji od vas, a ne vi, a vi jos treba da se koljete paralelno na Jadranu citavu godinu za tu nesrecnu titulu koja vodi u EL. Ima "malo" razlike od one EL koju pamtite? E, tu smo vas cekali. Bas je lepo sto cemo kroz ovu sezonu ZAJEDNO, onako ruku pod ruku, pa da malo iz drugog ugla pogledate i na nas.

Mile

pre 1 godinu

Evo resenja !!!
Navijaci da prevedu mars na Drinu na engleski, da bi ih igraci koji igraju razumeli, a onim nasim klincima sto greju klupu obuci suknjice i dati one rekvizite od pom-pom girls da i oni prave neku atmosveru i bar da za nesto sluze …

no name

pre 1 godinu

Dobro, bar ste u top 8 po budzetu, sedmi najveci budzet u evropi imate, 23 miliona, zvezda 7m
(baba, 19. oktobar 2022 01:34)

Mnogo čudno zvuči da FK Partizan i KK Partizan imaju isti budjet od 23 miliona evra. Ima Zvezda u košarci više barem 10 miliona.

Ali u fudbalu FK Zvezda minimu 50 miliona evra.

Pitanje sta će biti sa sa FK C.Zvezda i KK Partizan!

Rema

pre 1 godinu

Sklobite tu Arenu dalje od naselja i napravite parking za svoje posetioce. Kružimo po bloku celo veče i to sa druge strane autoputa jer se oni parkiraju tu gde mi živimo. Uvalili arenu gde joj nije mesto.
(Očajni Novobeorgađanin, 18. oktobar 2022 20:54)

Sutra je selimo. Dodji oko 10h da nosimo to.

gNyopie

pre 1 godinu

Armani je doveo atmosferu u Areni do prave pozorišne. Barem da se grobari nasmeju jer je predstava prava komedija od ekipe pod palicom profesora Paprike.
A ponadali ste se, jel?

Dragan

pre 1 godinu

Svi srpski igrači ukupno nisu igrali ni 10 minuta, odnosno samo Anđušić. Željko opet je izgubio utakmicu i to samo sa strancima. Čemu ovo vodi? Šta ovo doprinosi srpskoj košarci? Za koga da navijam? Za igrače koji će već sledeće godine i zaboraviti da su igrali za Partizan. Draže bi mi bilo da Partizan igra makar i Fiba ligu, ali da igraju srpski igrači...

Liberty

pre 1 godinu

ODLIČAN PARTIZAN! Vidi se napredak, evo treća utakmica a nije pukla STOTKA! Ako to nije napredak ja onda ne znam šta je. Evo i Arena grmi a igrači Partizana ih sve razumeju i pevaju sa njima, prosto ih nosi ta pesma sa tribina. Domaći igrači su tu negde nema veze što ih niko nije video, tu su... Sve u svemu, siguran sam da će Partizan imati makar jednu pobedu do kraja takmičenja, uz malo sreće možda i dve,tri... A ako ih krene ostvariće ČETIRI pobede i oboriti svoj rekord u pobedama u ovom takmičenju! Idemo institucijo... P.S. navijači da nauče da navijaju na engleskom jeziku da ih igrači razumeju a ne da pevaju na srpskom ko da bodre srbe a ne strance...

Zoran

pre 1 godinu

Kosarka se vraća kući.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

cukce

pre 1 godinu

Neće, ne može onako da se kreveljiš i da dobiješ utakmicu! Lesor, Anđušić, Ledej kad daju još ko gol da su dali i onda kreveljenje! To kreveljenje naročito Lesora došlo je Partizanu glave i protiv Burse! Treba se znati ponašati ovo je EL koja je strana i navijačima i većini košarkaša Partizana, ali Obradović zna šta je EL kao i Ledej, Papapetru i Panter (igrao sa Zvezdom i Armanjem EL), te oni trebaju uputiti ostale kako se treba ponašati! Mnogo se popalili i na kraju mućak!

Nolan S.i kraj fuzije' 07

pre 1 godinu

Necu da budem maliciozan,ali iz aviona se vidi da je ovo vestacki projekat,atnosfera ni nalik onoj u Pioniru,pre 10tak godina,sve pozeri,tim od 10m e,ali lici na Makabi,samo jedan Srbin u timu ceo mec,je bruka za slavni klub.Ledej kao i prosle,igra 39m i onda padne.Zasto?Pa zato sto nije robot!Jedva cekam derbi,mislim da Cz moze da se nosi sa milionerima!

miloš

pre 1 godinu

Cedevita, vodimo 8 razlike dva minuta do kraja, gubimo
Turk telekom 6 vodimo minut i po, gubimo
Baskonija, Armani.... Ima još, sve gubimo u zadnjih 5minuta, prosto ne zna da postavi igru, Exsum gubi lopte, nema igre i on ga ne vadi. Uvek je imao vrhunske plejmejkere koji su mu donosili pobedu, počev od Đorđevića.

Pera

pre 1 godinu

Ih bre Želimire šta tebi radi ova ekipa pa to je show...prodori i dodavanja jako i nikome i to u odsudnim momentima...kao što napisah pre par nedelja...još dva tri poraza i voda ulazi u uši formira se gubitnički mentalitet i ćao...

Објављен коментар

pre 1 godinu

АванТгарда обо осваја лагано, бар по њиховој причи. Верујем им. Осваја прва три места од позади, она која су исмејавали до јуче.

PSL

pre 1 godinu

Da li je neko obratio pažnju na jednu stvar bitniju od pobede ili poraza? U zadnjoj četvrtini nije bilo ni jednog domaćeg košarkaša. Pet stranaca. Kada je Partizan bio prvak Evrope bili su sve naši igrači, a evo gde smo danas. I onda se čudimo što u zadnje vreme ne osvajamo medalje ni sa reprezentacijom. Ovo je propast srpske košarke.

Drama

pre 1 godinu

Ovo je smesno..partizan ko na basketu.gledam i ne vidim partizan nego neki strani klub..gde su akcije itd..i kod zvezde nista nije bolje..kud ide nasa kosarka..lose zeljko vodi,bas lose..gube opet na glupost

Batko

pre 1 godinu

Sudije odmah kradu, Beron zgazio liniju kod druge trojke, od dva faula Exuma jedan nije bio, dva faula nad Lesorom nisu svirana, itd, itd.....
(Bob Rock, 18. oktobar 2022 21:06)

Ma znamo da su sudije krive, pokrale. To je UVEK bilo

Wllaxy

pre 1 godinu

E ovo je publika, ovo je navijanje, neće nas niko pobediti kući ove godine!
(Bojan 021, 18. oktobar 2022 20:53)

Čini mi se da nikad brže ne prođe godina nego što je to sada slučaj sa ovom...

Džoni

pre 1 godinu

Trošiš ovoliko ekipu, ali do krajnjih granica i izgubiš meč na kraju. Evo ja kao Zvezdaš kažem da je šteta i to samo iz razloga što su uložili ogromnu energiju i opet bez rezultata? Armani poprilično loše odigrao za svoje standarde i kvalitet ekipe i na kraju ipak dobio?

Andrea Djani

pre 1 godinu

Sve , sve , ali na domacem parketu dozvoliti da u poslednjoj cetvrtini vodjstvo od 9 razlike pretvoris u minus serijom protivnika 18 2 je sramota , najpre za ovog generala na klupi koji preuzima odgovornost bez ikakvih posledica . Prava stvar bi bila da sad iz svog dzepa vrati u budzet jedno 5 miliona evra koliko je baceno na bezvredna pojacanja sa njim na celu . To bi bilo preuzimanje odgovornosti za ovo brukanje .

lupa

pre 1 godinu

I opet ću napisati, Željko odavno ti je vreme za penziju. Još od poslednjih sezona u Feneru.
Ekipe ti ništa ne igraju, nigde akcije, samo individualna igra...

Miki

pre 1 godinu

Nema Obradovic veze sa danasnjom kosarkom, ej igra mu Nuneli celi mec, čovek koji veze nema, a Trifunivic, Vukcevic, Koprivica, Glas i veci deo utakmice Madar sede na klupi. Čestitke Obradoviću na katastrofalnoj utakmici, nećeš ti druže videti pobede ove godine sa ovakvom igrom i forsiranjem propalih Amerikanaca. I protiv Baskonije smo izgubili zbog njega i njegovog kapitena kao i danas. Kakva je razlika da smo izgubili ovako ili izgubili sa Koprivicom, Vukcevicem, Trifunivicem.

Wllaxy

pre 1 godinu

Partizan loosersi još uvek misle da je ovo ono takmičenje gde su i sa negativnim skorom mogli da idu dalje a koje su igrali Zelena Gora, Nanter, Tauersi itd

zicers

pre 1 godinu

Ovaj Partizan sa Obradovicem i sa ovim strancima je cirkus od ekipe..Ovo sto su igrali poslednjih pet minuta je anti kosarka..Neshvatljivo je da se igra bez plana,da se solira,sutira bez veze i da se bacaju lopte u prazno jedna za drugom..Kao da ekipa igra bez trenera..

anti Rola

pre 1 godinu

Ovo nije ni bilo dobijeno, bila sansa ali za 6 minuta dali smo 2 poena, u EL to nemoze.
Mislim da Zeljko mora da rastereti igrace, da se ne dere toliko na njih.
Ljudi su pod stresom, to se videlo u napadu zadnjih nekoliko minuta.
Nema potrebe za ratnickom kosarkom, koju Zeljko forsira, a igra sa 7-8igraca celu utakmicu.

peca

pre 1 godinu

pisem kao zvezdas,ali bez zle krvi,bolje da ste dangubica i zagorca zadrzali i da su imali svojih 10,15 minuta da su odmarali ove ove strance i bili od koristi bar u aba ligi,nego sto drzite ove klince koji nicemu na klupi ne sluze osim za navijanje.Mozda Balsa jedino vredi.

Diletant

pre 1 godinu

Bolje da su ostali Zagorac i Dangubić, igrali su odbranu na nivou Papapetrua a definitivno su bili korisniji od Nanelija. Ko bre skautira ove igrače, već druga sezona kako dovodimo skupe promašaje?
Prošle sezone onaj Kuruc, ove godine Naneli i Papapetru, Egzum doveden da glumi pleja…
Fale Avramović i Smajli, mada i pored toga nam fali pravi plej i centar. Bolje da smo pare od Nanelija i Papapetru uložili u Milutinova a da smo zadržali Zagorca.

B.J.

pre 1 godinu

Panter očajan u napadu (2/9 FG) uz uobičajeno upitnu odranu, izgleda da će on ponovo po starom 1 dobru, pa nekoliko loše. Očigledno nešto ne funkcioniše najbolje za njega u postavci igre Partizana, jer je ranijih sezona pokazao da može da igra sa manje oscilacija. Naneli nula generalno, ne samo večeras. Razumem da nije na vrhuncu, ali njegova trenutna igra je ispod svih očekivanja. Egzum katastrofa (2/7 FG i 6 izgubljenih!), Andjusic drugo poluvreme samo 4 izgubljene, Papapetru tanko...
Ledej odličan kao i na prethodnoj, svaka čast. Lesoru pohvala za borbenost. Kako god, igra Partizana i dalje ne liči ni na šta, ne vide se neke smislene akcije, već samo soliranje i improvizacije. Slična neorganizacija često je vidljiva i u odbrani. Nije mi baš najjasnije u čemu je problem, jer igrački kvalitet bi na papiru trebalo da je tu, a sada je i druga sezona za ovaj sastav. OK, tek je početak i rezultati nisu strašni, ali igra nažalost jeste. Minutaža i posledično padovi u završnici će kako odmiče sezona biti veliki problem. Samo 8 igrača ulazilo, a Lesor je bio na parketu neverovatnih 39 minuta?!

Beograd-janin

pre 1 godinu

Pešić i Zoc su dokaz da bukvalno sve ima rok trajanja.
(RS SRB PAR, 18. oktobar 2022 23:05)

Ne, Pešić i Žoc su dokaz alavosti i oličenje beskompromisnog bezobrazluka. A ti to krsti kao "rok trajanja", da se lakše svari.

Vladimir

pre 1 godinu

Iskreno, teško mi je da gledam ovaj Partizan pun stranaca. Razumem ja to da je novo vreme i da su potrebni jaki igrači, ali to nije moj Partizan. Ja ne mogu da osetim ovaj Partizan pun plaćenika koje bolu uvo za klub. Kao da gledam tuđu ekipu.

Medison

pre 1 godinu

Fascinantno je kako se igrači lako probijaju u igri 1 na 1. Izdrže u odbrani 2-3 sekunde i onda ih prolaze ko plitak potok. S druge strane oni teško probijaju u napadu. Gledam Melija, kao stena je. Prosto ne znam da li je snaga, nedostatak motivacije ili nedostatak koncetracije. Rekao bih ovo poslednje, s obzirom koliko im Obradović drobi i unosi nervozu. A, grč se vidi i te kako.

Činjenice

pre 1 godinu

Teško je biti pravi Grobar kad ti je prva petorka inostrana.Ovi stranci u Partizanu su na žalost suvi profesionalci,koji su došli da uzmu lovu i ama baš nikakvu pripadnost Partizanu ne osećaju.Čekaš godinama EL,napuniš arenu,goriš od ljubavi prema KK Partizan,urlaš,bodriš,grmiš i na kraju gorak ukus u ustima,ne zbog poraza,jer ih je bilo i biće,već što vidiš da to nije tvoj Partizan već ekipa plaćenika kojima će honorar svakako biti isplaćen.

mrki

pre 1 godinu

licemerni Zoc,pričao o razvoju naših mladih igrača... Ej....razvija se Madar....Radonja napravio Dobrica i Davidovica...nisu top ali odlični EL igrači....a ovo...užas

Nikola

pre 1 godinu

Dobro je, samo 10 trojki smo primili do kraja trece cetvrtine. A to sto su oni promasili bar 20 jer su bili potpuno sami, to nije bitna.

Marko_CZBg

pre 1 godinu

Ušao konačno jedini Srbin u ekipi deset sekundi u četvrtoj četvrtini… magično dodavanje u - aut ? i opet na klupu!

Magičan Partizan ?

krajisnik

pre 1 godinu

Panter i Obradović ostavke. Naneli totalni promašaj. Egzum zalutao u Partizan sa 20 kg viška. Zalutali smo mi u evroligu…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 18. oktobar 2022 22:35)
Pa i jeste na srecu zalutali jer realno niste nista osvojili hahahah

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Na koji način je ovaj čovek uzeo 9 EL titula? Svaka mu čast ali ovo je najružnija košarka koju sam ikada gledao, a više nije ni efikasna.

zex

pre 1 godinu

I tako,od spektakla,magije i razbijanja Armanija ostalo je samo-puf.A vi ih grobarska piskarala sad lozite do sledece blamaze.F 8 je izvestan samo u vasim manitim glavama

Splićani

pre 1 godinu

I opet pesma I KADA NE BUDEŠ PRVI TI, već deseta godina zaredom, ali SVE JE TO JAKO KISELO, NEMA ODAVNO ISKRENOSTI, jer je love sve više, naročito poslednjih par godina, počev od Trinkijerija, a rezultata nema li nema.

zao mi je dragi moji Partizanovci, ne mogu vas vise gledati

pre 1 godinu

Ja smesnijeg pleja od Egzuma nisam video, covek ne zna sta je organizacija igre, spor je, katastrofa.
Naneli kao da ima 45 godina, zasto igra jos uvek!?
Panter je imao lose vece, ali, dobro, on je imao sjajnih utakmica, za razliku od dvojice gore pomenutih koji su konstantno smesni.

Saki

pre 1 godinu

Definitivno poraz Obradovića. Najbolje igrače veceras, Ledeja i Lesora, drži celu utakmicu bez pauze i normalno je da na kraju kad je najbitnije više nemaju snage i koncentracije. Bar po 5 minuta za Koprivicu i Vucevica da ih odmene. Očigledno je da je Obradoviću puno značilo da veceras pobedi, po cenu da totalno iscedi i izmaltretira glavne igrače. Klupa je ta koja donosi pobede

biciklo nije moje, uuuzziiii ga za uspmenu!!!

pre 1 godinu

Očaj očaj očaj, blamiranje se nastavlja... Naneli najveće razočarenje, Papapetru zagorac sa mišićima, Lesor do sada retko prikazanom borbenošću kompenzovao standardnu neinteligenciju, Madar solidan ali nema mu*a i plašljivo ulazi u duele, Danilo počeo jako a posle zakucan za klupu. I najveći utisak da nismo tim, nema hemije među igračima i ne trude se dovoljno, a to bi bilo za koji promil više od suparničke ekipe što bi nam eventualno dalo priliku za pobedu. E da, i Žoc lagana pemzija jer ne može da se sastavi sa nikad skupljim timom.

hmhmhm

pre 1 godinu

Очекивана победа Милана,партизан зелен а највећи утисак да ни један млад играч сем Мадара није ушао у игру а он чак није ни домаћи.

DarthHeyden

pre 1 godinu

Zasto je Andjusica sklonio sa parketa kad je decko bio odgovoran za 11 poena za redom sto direktno, sto indirektno ???
(i to vam je tako, 18. oktobar 2022 23:32)

Zato sto je jedini srpski igrac, koji je veceras krocio na parket. Srusio koncepciju.

lepi

pre 1 godinu

Anđišić i Trifunović avangarda, odnosno samo Anđišić jer je on nešto igrao. Uporedite ovaj i tim koji je vodio kada su postali prvaci Evrope... Samo kupuj strance, procvetaće nam reprezentacija.

Kgh

pre 1 godinu

Ljudi, ovo je vec mucno za gledati. Tri utakmice i tri ocajne postavke. Usiljavanje kosa, gresaka mali milion. Strasno. Raspustiti ove strance..

voma

pre 1 godinu

U prva 3 minuta poslednje četvrtine Partizan je napravio 10:0. Nakon toga za 7 minuta rezultat je 18:2 za Armani. Da li je moguće? Da li je Željko moguće da u tih 7 minuta niko nije mogao da pogodi, a da ti nisi probao da uvedeš Koprivicu, Vukčevića ili Trifunovića. Siguran sam da bi neko od njih ubacio bar 3 ili 4 poena. Ovo je stvarno tužno i jadno... Loša taktika, loše izmene, loša strategija...

2CRAZY

pre 1 godinu

Potpuno zasluzeno smo izgubili, raspali se zadnjih par minuta, nismo znali sta radimo. Realno je bilo da cemo ostati bez gasa sa ovakvim tempom i to se i desilo, kao i pritisak, cim se blizi utakmica kraju koju mozemo da dobijemo, mi se totalno izgubimo, uplasimo.
Izgubili smo cak iako su Lidej i Lesor onako izdominirali i tesko da ce ponoviti takve partije, mi smo i pored toga izgubili i to znaci samo jedno, igra nam je ocaj, ali ocaj, i to je krivica trenera.

Miško grobar

pre 1 godinu

Večeras je kod mene Obradović potrošio poslednji kredit! Prvi sledeći poraz i može da se pakuje! Nije ništa uradio za w godine! Ne može da priđe Trinkijeriju!

Mirko

pre 1 godinu

Setite se samo kako je Partizan igrao pod Trinkijerijem sa 10x jeftinijim timom. To se zove trenerski pečat. Željko evo već drugu sezonu troši gomilu para, a tim bez glave i repa, postavka jako loša, jednostavno, ovo ne liči ni na šta...

Sasa

pre 1 godinu

Ubise solidni stranci, ali samo solidni, nista vise od toga evropsku kosarku... ili ne razumeju sta im se prica ili se prave ludi, u svakom slucaju katastrofa

Čovek po imenu Uve

pre 1 godinu

Nista ovo nije slucajno, bilo je jasno da glatko gubimo utakmicu, pogotovu nakon trece cetvrtine.
Za Zeljka treba uvek imati postovanja, ali i reci da ova igra ne lici ni nasta. Od selekcije igraca, izmena, vodjenja utakmice, reakcija, motivacije sve je pogresno. Navijanje bleda senka onoga koje je krasilo ekipe DV, jednostavno oseca se da ovaj KKP nije onaj za koji smo svi mi iskreno navijali i nervirali se, tugovali i radovali se...

Giga Moravac

pre 1 godinu

Čoveče,pa osim Andjušića samo stranci igrali celu utakmicu, i što je najgore Andjušu držao na klupi baš kad je jedini bio raspoložen. Hoće li neko da mi objasni o čemu se ovde radi?

Udah

pre 1 godinu

Panter očajan u napadu (2/9 FG) uz uobičajeno upitnu odranu, izgleda da će on ponovo po starom 1 dobru, pa nekoliko loše. Očigledno nešto ne funkcioniše najbolje za njega u postavci igre Partizana, jer je ranijih sezona pokazao da može da igra sa manje oscilacija. 

Ne nije pokazao, jer je i nama tako kidao zivce. Tri pa jednu, tri pa jednu...

nele

pre 1 godinu

Auh sunce ti. Po Obradovicu svi timovi protiv kojih igra su pravljeni za F4? A realno je Partizan i vise potrosio od njih i od ovih igraca u Partizanu je ocekivano da odu na F4. 0-3 a jos nije igrao ni sa jednim od favorita? Ne znam gde skripi, ali ocigledno da Obradovic ima zestok problem u timu. Rekao bih da bi ove Radonja lagano doveo bar u play-off a onda zavisi koga dobije..

Kgh

pre 1 godinu

Ne znam da li ste primetili ali meni se Panter kao igrač nikako ne uklapa. Sebičan, gubi lopte, ok skorer je al brate mili kad ga ne ide on i dalje usiljava. Igra totalno razbijena, bez nekog adekvatnog smisla. Da li je problem do trenera, čisto sumnjam, ali činjenica je da deranje na igrače pogotovo na amere više ne prolazi. Mesina se lepo uklopio u sadašnje trendove, Željko baš i ne.

Gazda

pre 1 godinu

Papapetru jos i pokazuje znake zivota, ali Naneli? Potpuno pogubljen u oba smera. U rotaciji sa samo 8 igraca ne mozes da dobijes ako dvojica ne postoje na terenu. Dok se obojica ne probude, mi necemo dobiti utakmicu u EL. Iskusni EL igraci, koji su dovedeni zbog tog iskustva, a ne pruzaju skoro nista. Ne mogu Trifunovic i Vukcevic da nam nadoknade ovu dvojicu.

Rade74

pre 1 godinu

Ne znam da li ste primetili ali meni se Panter kao igrač nikako ne uklapa. Sebičan, gubi lopte, ok skorer je al brate mili kad ga ne ide on i dalje usiljava. Igra totalno razbijena, bez nekog adekvatnog smisla. Da li je problem do trenera, čisto sumnjam, ali činjenica je da deranje na igrače pogotovo na amere više ne prolazi. Mesina se lepo uklopio u sadašnje trendove, Željko baš i ne.
(Kgh, 19. oktobar 2022 08:12)

Potpisujem.

wireless

pre 1 godinu

Sve razumijem i profesionalizam i da su neka pojačanja nužna, da su i ostali klubovi prepuni stranaca, ali opet nekako je teško identifikovati se sa ovakvom ekipom. Da zamijene dresove sa suparnicima ko bi primjetio razliku?! A da to sve barem daje rezultat, pa hajde, nego skor 0-3.

Milan

pre 1 godinu

Željkova filozofija košarke je penzionisana. Vreme je i za njega, uzeo je sve, nema potrebe da troši ugled. Ovo ne ide. Dobio si budžet, druga godina, čak deluje mučnije od prošle godine.

key and peele

pre 1 godinu

pregazilo ga vreme kao murinja. proslu sezonu bez igre pod kosem, kao da ne postoji petica. ove godine isto. mnogo solaze i premalo sistemske igre. i zaboga, zasto svaka treca cetvrtina biva ovako propadajuca

Pogan

pre 1 godinu

Kretnje igraca Partizana bez lopte u napadu su nepostojece. Bukvalno u drugom poluvremenu ne znam jel bilo 2 akcije da se napravio neki visak da covek sutne neometan. One lopte bacene u bunar, sa kulminacijom u vidu Andjusicevog pokusaja dodavanja su blagi uzas. Sta je Zeljko mislio uvodjenjem Madara kad se rezultat lomio, to samo on zna. Papapetru je nabildovana verzija Zagorca, lik je blagi uzas.

Ovde neke legende pisu gluposti kako je Mesina vezara, da mu je ekipa ocaj, a ljudi igraju disciplinovano i strpljivo celu utakmicu i na kraju dobise. Silds izdominirao, kao da srednjoskolac igra protiv osnovaca.

raštimovan orkestar

pre 1 godinu

Obradoviću,nijedan kršten napad...nijedan! Vičeš na klupu, okrećeš leđa terenu,gubiš koncentraciju...
Dugo,dugo ruzniju igru Partizana nisam video! Bezidejno, neorganizovano, statično...dok je išao ludački šut bili smo u igri, kad je stao nema nas.

Džoni

pre 1 godinu

Ovo će biti samo još gore. Čovek igra sa 7 igrača, skratio roster kao da igra PO utakmice, a ovamo priča kako veruje u igrače koje je selektirao? Očigledno veruje samo u ovih 7 i to stranaca? Sad kada iskautiraju iskusne ekipe igru Partizana i kad opterete u reketu Lesora, iznude mu faulove i unutrašnja igra Partizana je gotova, Koprivici ne daje nikakvu šansu evo već treći meč u EL?

Komentator

pre 1 godinu

Ovde jedino Papapetru može da bude lider ekipe, i ako se to ne dogodi, ode sezona
(Nizbrdo pravo, 19. oktobar 2022 00:35)

Taj Papapetru u prvih nekoliko utakmica u EL ima slabiju statistiku od Branka Lazića, pa sad razmislite ko će da "vodi" tim i koliko je plaćen?

nele

pre 1 godinu

"Ne znam da li ste primetili ali meni se Panter kao igrač nikako ne uklapa. Sebičan, gubi lopte, ok skorer je al brate mili kad ga ne ide on i dalje usiljava..
@Kgh"
Paneter uopste nije sebican. Taj igrac je igrao i u Zvezdi i nije se ispucavao. E sad, zasto mu je sve dozvoljeno u Partizanu, to je pitanje za nekog drugog..

zhol

pre 1 godinu

Ali najhaoticniju partiju je po meni imao Andjusic, brat prvo vezao 9 poena na pocetku, pa onda samo sto nije vezao 9 izgubljenih lopti na kraju :D
(zhol, 18. oktobar 2022 23:25). Не бих да браним Анђушића, баш ме брига, али којих 9 лопти брале? Шта си ти гледао? Дечко је играо целих 9 секунди у другом полувремену!
(veliki, 19. oktobar 2022 00:31)

Ne, igrao je u 3/4 gde je izgubio 2 ili trinlopte u jako kratkom periodu, i onda je usao u 4/4 na sekund, i za taj sekund je prodao jednu loptu. OK, malo sam iskarikirao sa 9, ali je u drugom poluvremenu imao jedno 4, a i grao je, sto ti kazes, jako malo.

dmis

pre 1 godinu

Nema ovde leba, ista jadna igra ko i prosle sezone, bez ikakvih uigranih akcija, panter ne zna nista ko govedo a ostali pogubljeni, zeljko oce da igra sa sedam igraca utakmicu. Bolje da pusta ove klince da se kale u evropi kad ionsko sanse nema nikakve za top8. Sve u svemu,ruzna igra,losa hemija.

Stark

pre 1 godinu

Pa tako ti je to kada odbrane nema.Odes lagano na +10 i lagano ispustis i tako par puta.A Armani ma u koliko je losoj formi ce iskoristiti svaki poklon.

navijac

pre 1 godinu

Milano cvrsci u odbrani, raznivrsniji u napadu.. Kod nas se sve svodi na sut za tri poena i individualne akcije, a jos smo i neuigrani. Sve u svemu slabo, ja sam prognozirao posle Albe 7-8 pobeda ove godine, izgleda da necu biti daleko.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Samo pogledati komentare pre Albe, i ove od sinoć. Od istih ljudi, o istim igračima, i istom treneru. I ne treba ništa više dodati o toj navijačkoj grupici.