Košarka 168

Nedelja, 16.10.2022.

20:00

Partizan ne može bez drame, ali pobeda se piše

Košarkaši Partizana pobedili su Studentski centar rezultatom 91:82 u meču trećeg kola ABA lige.

Partizan ne može bez drame, ali pobeda se piše IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

168 Komentari

Sortiraj po:

Tom i ja

pre 1 godinu

Sve veći mi je napor da gledam utakmice Partizana u košarci, i to samo zbog Obradovića...ok je to, što je on dobar trener, i treba se po nekad izderati na igrače, al on ga brate pretera, i još kad se onako zacrveni i zajapuri, sve pomislim gotov je, udari ga srčka...i previše preteruje. .

Prle

pre 1 godinu

Šta znači kada se košarkarski trener izderava i histeriše na svakom tajm-autu?
Jel to znak neke veličine?
(bobo mk, 16. oktobar 2022 21:47) 

To je znak autoriteta. Tako je postao najtrofejniji trener u Evropi. Tako je i Duda bio veliki. Svi veliki treneri su se "izderavali" na tajmautu. Da nisu, verovatno nikada ne bi postali to sto su postali. Dzabe ja objasnjavam, vi to nikada necete skapirati. Isto kao sto ne kapirate da vi mozete 50 srpskih kosarkasa da razigravate, nikada necete napraviti boljeg nego sto ga ima Partizan. Da nije Partizana, nikada ne biste videli nijednu medalju. Jednostavno, mi smo fabrika kosarkaskih velicina a vi fabrika metalnih proizvoda.

srbija

pre 1 godinu

Gde ste vi videli dramu? Bilo je potpuno jasno da ih dobijamo od prvog minuta. Partizan je igrao sa 15% snage, Zoc je odmarao igrace za utorak. Derbiju svaka cast, odigrali su 150%!

Prle

pre 1 godinu

Još 50 miliona e srpskih para za hrvatski klub sramota i to im je malo
(franjo, 17. oktobar 2022 07:58) 

Je l vam dolazi jos neki kosarkas? Malo je ovih 9 koje ste doveli.

Nikola

pre 1 godinu

Bitno da vaša Zvezda sve gazi sa 20 razlike pa odma pišete kako Partizan nemoze bez drama. Toliko ste providni.

Ovaj Portal vode samo Zvezdasi

Loznica

pre 1 godinu

Kada je došao Žoc pričali ste o spasiocu srpske košarke, jak Partizan jaka reprezentacija i koje već nebuloze. Sada vodi legiju stranaca i to prilično bezuspešno..
(Obrad, 17. oktobar 2022 01:21)

Kada je jedan tim igrao EL sa jednim ili dva stranca, NEKOME je smetalo!!! Kada se bodovala KSS za EL, NEKOME je smetalo!!! E tada je bilo domaćih igrača koliko hoćeš.
Tražili ste, gledajte!
Na kraju, što dovedoste Vildozu, najskuplji igrač ABA?

Reče navijač

pre 1 godinu

Kad imas kvalitetne igrace, a vec drugu sezonu nemas igru, to znaci da je problem do trenera, mislim da bi trebao da promeni pristup i da se ne dere vise toliko, ocigledno negativno utice na igrace.
(2CRAZY, 16. oktobar 2022 23:59)


Slažem se sa tobom, mislim da svi igrači igraju pod ručnu, i da se niko ne usuđuje da preuze odgovornost iz straha da ne promaši jer zna šta ga čeka, 5 sekundi dranja I zlostavljnja. A to strašno utiče i na najbolje igrače sa mnogo iskustva, a da ne govorim za mlade i ne iskusne. Koliko sam siguran da nijedan od trenera iz EL nije tako drzak na svoje igrače, a da ima još jedan🤔 Trinkieri! Zato I ne uspevaju trenutno u svojim poslovima.

cukce

pre 1 godinu

Stranci 71 poen, domaći igrači 20, dosta bolje nego protiv Baskonije kad je bilo 93:3. Poguraše sudije malo i prošle godine u Podgorici protiv Studenskog centar pogurali prijatelji kluba - sudije!

Radijator

pre 1 godinu

U modernoj košarci, pozicija 1 je najvažnija.
A mi smo tu najtanji.
Imamo samo Madara koji je pravi plej, ostali pokušavaju da pomognu..ali im to nije prirodno mesto. Odbrana užas, to već ne razumem uopšte.

Obrad

pre 1 godinu

Kada je došao Žoc pričali ste o spasiocu srpske košarke, jak Partizan jaka reprezentacija i koje već nebuloze. Sada vodi legiju stranaca i to prilično bezuspešno..

zdravko

pre 1 godinu

Ovaka igra partizana, licno krivac obradovic. Drugo nemogu da razumem grobare toliko su dizali obradovica dasu sebe prosle sezone vidili i evro kup i aba ligu i prvenstvo i kup srbije u njihovoj vetrini. Ali na zalost za grobare prazan corak,sad pred ovu sezonu opet euforija kada je partizan ponovo u evro ligi i sa pojacanjem. Odma su vidili sebe medju osam naj bojii cak isli su do te mere da idu na fan for. Sad posle dva kola evro lige i aba lige pisu nema nista ovo je slabo, pa normalno se vidi da partizan nema igre da oni stranci svaki igra za sebe. Sto naj gore partizan nema jaku klupu sa nasim igracima i zato nemoze sa zvezdom zvezda ima sistem vec dvanajest godina. Ovi cu igraci da odluce trofeje dobric ivanovic nedovic markovic kuzmic ilic radujiica mitrovic lazarevic topic mnogo su iskisni imaju mnogo utakmica u nogama a tuje i lazic tako da zvezda osvaa opet trofeje.

Grobari Železnik

pre 1 godinu

Teška ali zaslužena pobeda nad nikad jačim Sportskim Centrom Derbi.

Ovog puta nismo skinuli gaće, nisu ni stotku uspeli da nam daju.

NekoKo

pre 1 godinu

Kad imas kvalitetne igrace, a vec drugu sezonu nemas igru, to znaci da je problem do trenera, mislim da bi trebao da promeni pristup i da se ne dere vise toliko, ocigledno negativno utice na igrace.
(2CRAZY, 16. oktobar 2022 23:59)
....
Nema on više ni 30 ni 50 godina da bi menjao pristup. Košarka se promenla ovi naši stariji treneri nisu to ispratili kako treba. Neke stvari jednostavno loše brane..Da ja ne bih bistrio, pogledaj kako to radi recimo Skariolo pa i Ataman. To su danas najbolji treneri, treneri koji donose najvažnije i najveće trofeje. Naši takođe prosto prave pogrešne izbore igrača...

Vajldkardsi

pre 1 godinu

@Moraće grobari po prvi put u istoriji da uče da pevaju pesme na engleskom, jer ih niko ne razume šta pevaju? Razume ih svega dva tri igrača na klupi, ali ovi na terenu pojma nemaju šta ovi pevaju.
(Džoni, 16. oktobar 2022 23:01)

Bahahahaaa ali svaka čast za komentar, nema dalje, komentarisanje može da se zatvori.

Vojkan

pre 1 godinu

Dušku Vujoševiću da se podigne spomenik!!!
Ne trebaju srpskoj košarci ove pobede legije krš stranaca.Bolje jedna pobeda srpske dece nego 100 pobeda ovih stranaca.Ovo je teško gledati,posebno utakmice u kojoj su smešne minutaže naših košarkaša!!

Admiral

pre 1 godinu

Gde su ti košarkaški navijači,nedelja,lepo vreme,prva utakmica kod kuće i posle ćete vi nekome da se smejete,bruke jedne!Ne čuje se škripa patika,čuje se kad Željko kopa nos.
(Dušan, 16. oktobar 2022 23:03)

Vidi jado, na utakmici je bilo preko 6000 navijaca protiv Derbija, vas je manje od toga bilo protiv Pao-a u EL a protiv Derbija cete imati verovatno 200-300 ljudi, tako da se ne sramoti ovakvim komentarom.

istoricar

pre 1 godinu

Cestitke partizanovcima na pobedi , za sedam dana niko se nece secati igre nego samo pobede. I nedaj Boze da vam se lesor povredi jer sve izgleda tako da bez njega ne bi pobedili ni dinamik iz kls -a . Ali mozda zoc igra taman toliko koliko treba da se pobedi da cuva nekog keca u rukavu za kasnije mada za sad izgleda da vam treba jos tri cetiri igraca jel ovi koji igraju sada nece moci izdrzati toliko minuta po mecu a tek je pocetak sezone kazem nedaj boze da se jos neko povredi propade jos jedna sezona .

goran

pre 1 godinu

Neće niko od grobara da napiše pa evo napisaću ja kao Zvezdaš,epska sramota za velikana kakav je Partizan je da mu glavni sponzor na dresu bude kladionica, UŽAS! Obradović nikada nije bio miran trener, ali ova histerija i haos koji pravi na sopstvenoj klupi kada vodi utakmice i to traje poslednjih 6-7 godina je nešto nestvarno, neverovatno je koliki pritisak vrši na sopstvene igrače (i to obično one mlađe). Izgleda mi da je naše trenere bukvalno u svim kolektivnim sportovima jednostavno pregazilo vreme.Gledam sinoć onog Santarelija, sve opušteno, sve uz osmeh, a trenira najbolje na svetu,i iz aviona se vidi koliko ga devojke poštuju. Vukčević ima talenat ali ima isti problem kao i Pokuševski na primer, nedefinisana pozicija, prespor za spoljne pozicije, slab za poziciju 5...

ГМ

pre 1 godinu

Koje guranje sudija i bukvalno šlihtanje domaćinu, da ne plače... pogotovu u poslednjoj četvrtini.

Bukvalno puštena tuča, a gostima se sve svira. Svira im se faul u napadu, a lik stoji dole u polukrugu. Sudija sa centra svira koš faul. Pokretni blok padaju igrači i nista se ne svira...

Bukvalno komedija do komedije.

323

pre 1 godinu

Tankuju , normalno i malo stegnu u poslednjoj cetvrtini i to je to. Pa za 2 dana igraju u EL sa Milanom..treba da poginu u ovoj utakmici? Neka ovako pobedjuju u ABA a da se podigne forma, nacin igre u EL..Tu izgarati i dati sve od sebe..

Sabre

pre 1 godinu

Tebra najveci budzet u istoriji i Partizana i Zvezde i moraju sudije da se ukljuce protiv studentskog (bukvalno) tima. Mene bi stvarno bilo sramota ljudi, ne znam da li je vas.

Džoni

pre 1 godinu

Moraće grobari po prvi put u istoriji da uče i pevaju pesme na engleskom, jer ih niko ne razume šta pevaju? Razume ih svega dva tri igrača na klupi, ali ovi na terenu pojma nemaju šta ovi pevaju.

Borkes

pre 1 godinu

Lose izgledamo. Pod Trinkijem lepota od igre, igraci sa voljom i zeljom igrali. Ovo sad sve na silu, neko mucenje. Zeljko nesto ne rad kako treba. Od svih primamo 10+ trojki.

crno belo srce

pre 1 godinu

Realno željko ništa nije uradio. S Trinkijem smo izgledali mnogo bolje. Proći će kao Pesic u Zvezdi.
(branko, 16. oktobar 2022 21:39)
Pesic je u zvezdi igrao sa juniorima, navedi mi jedno zvucno ime koje je imao Pesic tada u zvezdi, za razliku od Zeljka.. Ne lupetaj kad nista ne znas..
(Svilena buba, 16. oktobar 2022 22:55)
Bitno je da ti pratiš Partizan.

aca

pre 1 godinu

srpskoj kosarci je potreban jedan restart. Ovo sa strancima kod blizanaca je i dovelo do toga da ne igramo OI, rano ispadnemo sa EP i vrlo verovatno ne prodjemo ove kvalifikacije. Naravno od toga nema nista,jer navijaci vecitih ne bi imali strpljenja za mlade domace igrace i to da godinama ne dolaze da gledaju omiljeni tim protiv Reala ili Barse. Da se ja pitam(naravno niko me nece pitati :) prvo bih uveo pravilo da najvise dva stranca smeju da igraju za domace timove, kao drugo poslao bih mlade i perspektivne trenere da odu u SAD na obuku. Nasi treneri su i dalje u 80tim. Videli smo protiv Italije sta je moderna kosarka. Nije ih htelo u pocetku za tri ali cim je krenulo sa -14 odose na +10. Nasi treneri iz 80tih urlaju na igrace i ne vracaju ih na parket ako promase dve trojke. I dalje smo kosarkaska nacija i imamo brdo talenata ali nije u tome problem.

Dušan

pre 1 godinu

Gde su ti košarkaški navijači,nedelja,lepo vreme,prva utakmica kod kuće i posle ćete vi nekome da se smejete,bruke jedne!Ne čuje se škripa patika,čuje se kad Željko kopa nos.

Alex

pre 1 godinu

Gde su ti košarkaški navijači,nedelja,lepo vreme,prva utakmica kod kuće i posle ćete vi nekome da se smejete,bruke jedne!Ne čuje se škripa patika,čuje se kad Željko kopa nos.
(Dušan, 16. oktobar 2022 23:03)


Hahaha bravo! Oni jedino glume navijace kad igraju EL, tad da se pokazu da su navijaci, bruke i sramote!

Rade74

pre 1 godinu

Ubit će nas Milano u utorak,ako ne poćnemo igrati odbranu kako treba.Ne znam šta su radili na treninzima dva meseca,stvarno mi nije jasno.

+41

pre 1 godinu

Ali ovi komentari da je Partizan legija stranaca su komedija.Pa koje domaće igrače biste vi doveli?Dajte listu od pet domaćih igrača.
Ono malo što valja ima ugovore.
Ako mislite da je moguće sa Koprivicom,Tristanom,Trifunovićem,Anđušićem igrati EL pa to je smešno.Videli smo ih na uvodu protiv Albe,a i večeras.
Domaća petorka bi bila:Avramović,Jaramaz,Lučić,Smajilagić/Vukčević i Milutinov,ali ova tri igrača su em skupa em pod ugovorom.
Obradović od sadašnjih mladih igrača tek pravi buduće nosioce igre,ali mora da prođe još godinu,dve.

Ivan

pre 1 godinu

Za sad ne izgledamo bas najbolje ali ne sumnjam da će Željko to utegnuti kako sezona bude odmicala. Dosta novih igrača, treba im vremena da se naviknu na Željkov sistem rada i da kliknu sa saigračima. Fale Avram i Smajli, obojica su bili bitni u Željkovom sistemu, naročito Avramović koji je bio najbitniji igrač prošle sezone.
Da volim crno bele…

kako to mislis dosta je novih igrača, pa nosioci igre su ostali (najbolji igrači) a otisli najgori igraci (dangubic, zagorac i jos par njih), dovedene su najbolje moguće zamene u evropi i zeljku treba vremena da to uklopi?

Demar Derozan

pre 1 godinu

Teske su ovakve tekme posle onakvog poraza protiv Baskonije. Medjutim, neke stvari nisu dobre ocigledno. Nema unutrassnje igre i tu samo Ledej pokusava na pravi nacin. Madar pravi greske u pasovima u nizu, mora na pregledu igre da radi i sazreva. Andjusic je samo suter, sve drugo, igra bez lopte i u polju jako upitna. Napolju je bio dobar suter, ali su tamo ekipe bile raznovrsnije napadacki i s boljim protokom lopte. Od nasih igraca, Tristan je nauveci talenat, sjajno gradjen i kosarkaski opismenjen u Realu.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Sa 4 trojke na celom mecu pobedis.Priznajte da ste se ponadali !
(Branko, 16. oktobar 2022 23:13)

Ma sve u redu, nego niste pobedili CSKA nego neke tipove sto nemaju ni halu za treniranje.

Оги

pre 1 godinu

Партизан очајан.Жељко треба да иде.Осим перманентног беса који испољава према играчима ту су и безбројни савети када год неки играч иде на клупу.То се ради на тренингу а не на утакмици да их перманентно учиш и правиш им пометњу.Да није оваолики ауторитет верујем да би већ крајем прошле сезоне добио отказ.Новинари су код нас заплешени тзв.легендама па не смеју да их критикују.Да нема ових коменбтара сви би мислили да су све играчи криви, али није тако.У НБА лиги када екипа Фила Џексона лоше игра , онда га новинари пропитују на све могуће начине.-Овде не смеју ништа да кажу Жељку јер је он легенда.Све у свему Партизан већ дуго времена очајан у АБА лиги у Евролиги , време истиче.Један је Дуле Вујошевић , код кога су играла 2 странца без великих овлашћења а са великим обавезама и развијао је наше играче.И Партизан је имао успеха а сваке сезоне један играч Партизана је улазио у репрезентацију.

Aca

pre 1 godinu

Sad bez sale. Zvezda se donekle i drzi sa domacim igracima jos uvek nije to klasicna legija stranaca (mada verujem da ce uskoro biti). A ovo sto vidim u Partizanu,iskreno da sam grobar zaboravio bi na KK Partizan,nema ovih desetak tamnoputih nikakve veze sa srpskom kosarkom. Nema satisfakcije kada pobedi ekipa koja nema tri grobara u ekipi. Kad Zvezda bude isto uradila prvi cu prestati sa gledanjem iste

2CRAZY

pre 1 godinu

Kad imas kvalitetne igrace, a vec drugu sezonu nemas igru, to znaci da je problem do trenera, mislim da bi trebao da promeni pristup i da se ne dere vise toliko, ocigledno negativno utice na igrace.

čiča

pre 1 godinu

Ja ću samo jednog da navedem a ti se priseti drugih. Boriša Simanić. A vi?
(alex, 16. oktobar 2022 22:44)

Koji je postigao... Šta?
Neki NBA, EL klub?
Dakle, uspeli ste da napravite igrača koji igra za Megu?

zemunski kej

pre 1 godinu

Ocekivalo se da Partizan da rasturi SC Derby i to sa rezervnom postavom koja je manje igrala. Medjutim jedva i sa najjacim igracima. Tim Partizana ne pokazuje neku veliku klasu vec je solidna ekipa koja ce uzeti neke skalpove i LE ali objektivno nisu to igraci ekstra klase.Ta prica da su skupi verovatno ne stoji osim onog Pantera koji je preplacen .Lesor je najuren iz Makabija ostali kao perspektiva ali vec su presli 22 godine tako da nema vise cekanja.

Vlada

pre 1 godinu

Samo je falio ovaj ružni parket naravno po naređenju čelnih ljudi Mocarta (zna se odakle su otuda i ovako ružne boje parketa koje se koriste na utakmicama 3 na 3 ) .Partizan igrea očajno i mislim da je problem u treneru Željku
(Mandjup, 16. oktobar 2022 22:22)

Da pratiš košarku znao bi da je ovo parket sa ovogodišnjeg F4 za koji sam siguran da ne znaš gde se igrao. Pitaj sutra nastavnika fizičkog ili učiteljicu

super

pre 1 godinu

Da li to Zvezdaši prozivaju za posetu? Protiv Pantanaikosa (sa sve Radonjićem) 7184, a večeras protiv SCD 6974 i pri tome se još dolazi fudbala.
(Kapacitet Pionira, 16. oktobar 2022 22:26)porediš
dve hale koje su neupedive!Prvo imati 7284 u Pioniru ili 6974 u Areni nije isto i kad bi pitao trenere ili igrače gde im je bolja atmosfera svi bi ti rekli Pionir!Zato što je akustična hala bliži teren jači pritisak na sudije i protivnika a Arena ako nema 15000 onda se čuju patike,bezveze je atmosfera!!!Ovde ima mnogo više pozerske publike više su došli da se slikaju...kad krenu porazi biće ih i manje od 6000 u Areni!

Svilena buba

pre 1 godinu

Realno željko ništa nije uradio. S Trinkijem smo izgledali mnogo bolje. Proći će kao Pesic u Zvezdi.
(branko, 16. oktobar 2022 21:39)
Pesic je u zvezdi igrao sa juniorima, navedi mi jedno zvucno ime koje je imao Pesic tada u zvezdi, za razliku od Zeljka.. Ne lupetaj kad nista ne znas..

Mandjup

pre 1 godinu

Samo je falio ovaj ružni parket naravno po naređenju čelnih ljudi Mocarta (zna se odakle su otuda i ovako ružne boje parketa koje se koriste na utakmicama 3 na 3 ) .Partizan igrea očajno i mislim da je problem u treneru Željku

Nidza

pre 1 godinu

Ofanzivna klinika, a sut za 3 poena 1 od 7.

Apropo suta van 6,75 m - zna li iko zbog cega Partizan u vreme kada se mnogo toga zasniva na istom permanentno forsira igru na dva poena i ima simbolican broj pokusaja za tri?

Sve mi se cini da imamo potencijal da vise "sipamo" spolja i da igramo brzu kosarku ali cinimo suprotno. Na kraju krajeva - vecina suteva za dva su "soliranja" i sutevi sa nekih 5 metara. Samim tim ne znam zasto ne odapinjemo za 3 kada se vec ispucavamo sa distance.
U prilog tome ide i cinjenica da smo egal sa Studentskim. Asistencija vrlo malo.

Bez suta za tri nema 'leba. Vrlo tanko.

Зорг

pre 1 godinu

Да ли има неке екипе која ће да да мање од 15 тројки и 90 кошева овом несрећном Партизану? Ваљда је свима јасно сада колико је сујетни Обрадовић лош тренер и да га је одавно прегазило време. На жалост, нико не сме ништа да му каже а он сам неће да оде таман да изгуби све утакмице у евролиги. Поред тога што одвратно играмо без икакве концепције и осмишљене акције, Жељко уништава апсолутно све домаће играче. Замрзеће га сви навијачи који су га некад волели

veliki strumf

pre 1 godinu

Погледајте пта ради помоћни тренер Партизана у 4/4!!! Он не само да устаје са столице него стоји скроз на линији, скаче, навија, омета очарале СЦ А НА ТО НЕМА ПРАВО!!! Само тренер може ту да стоји! Судије не реагују а то је техничка сваки пут! Срамота је пта судије раде и шта пуштају, прво Ледеју да скаче испред извођача бацања а онда и ово дивљање помоћника.

dmis

pre 1 godinu

Ovo je sramota od igre!!! Šatro praviš neku ekipu za evroligu a centri su ti operisani i nesposobni lesort i koprivica klinja koji nema kvaliteta ni za Abu. Pleja ti igra Exum koji ne ume da gradi i kreira igru i Madar koji jos uvek nije za ozbiljnu košarku. I mi kao hejtujemo, biće bolje, čekajte da se uigraju bla bla…oni od ovoga mogu bolje ali ne dovoljno za bilo kakav rezultat koji mi navijači očekujemo, ko to ne vidi, slep je!

Kapacitet Pionira

pre 1 godinu

Da li to Zvezdaši prozivaju za posetu? Protiv Pantanaikosa (sa sve Radonjićem) 7184, a večeras protiv SCD 6974 i pri tome se još dolazi fudbala.

Lomax

pre 1 godinu

Željko pokaži da stvarno voliš Partizan i povuci se. Navedi da imaš zdravstvenih razloga. Ovo baš ništa ne valja. Igrači pojma nemaju šta im pričaš.

WalterNBGD

pre 1 godinu

Da,gledamo Partizan,isto kao i Buducnost,Cedevitu.Gledamo zato sto volimo kosarku,bar mi sto nismo opcinjeni fudbalom.A sto se vas tice,molim vas da zamislite situaciju da je Kalinic nekada navijao za Partizan.Pitanjce,da li bi vi na njegovom mestu i dalje navijali za isti klub?

i to vam je tako

pre 1 godinu

Setih se sad jednog drugara koji navija za partizan i kad je Zeljko ponovo preuzeo da ih vodi bila je prica sad dovodi Petruseva i jedini uslov mu je za dolazak bio da se samo uzmu mlada, talentovana srpska deca i da ne zeli strance.

Covek se doslovno svadjao sa mnom oko te svoje teorije/rekla-kazala, trača, sta god....

A gledaj sad ovo...ja iz pristojnosti ne pominjem te njegove izjave danas.

veliki strumf

pre 1 godinu

Погледајте шта ради Ледеј приликом извођења ПРВОГ бацања. Човек буквално ускочи испред извођача бацања и тако га омете! Судије не реагују у пар наврата! СЦ би водио на полувремену да су убацили те пенале.

milutin

pre 1 godinu

Partizanu treba drugi trener. Željko forsira istu košarku kao i Pešić. Brani reket dok spoljna linija trpi i zato dosta primljenih trojki.

Još se nenormalno dere na igrače, da l dobro ili loše nešto odrade, opet se dere.

Igrači zbog toga igraju pod pritiskom.


Pogledajte svakog trenera do sada koji je vodio ekipu protiv Partizana i videćete da su svi mirne glave.


Željko je legenda ali istrošen je kao i Pešić.

Goks

pre 1 godinu

Protiv Armanija mu je poslednja utakmica na klupi Partizana. Info, skoro pa iz prve ruke. Bilo je vreme još prošle godine. Stiže Alimpije.

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

gOSPODINE Obradovicu. , da li vi trenirate kosarku ili neki drugi sport.Sta filozofiras, igrajte kosarku. UPORNO HOCES DA NAMETNES NEKU SVOJU FILOZOFSKU KOSARKU KOJU NIKO OSIM TEBE NE RAZUME..Bilo koju petorku da pustis da igra kako zna i ume pobedila bi ovu ekipu cs sa 20-30 razlike. Nijedan igrac ne sme da izadje iz sablona osim Pantera koji jedini divlja. Madar ne sme da podje na ulaz a znamo da nije los u tome , cak ni Dante. EMAS AKCIJU ZA aNDJUSICA KOJI JESTE LIMITIRAN IGRAC U ODBRANI , ALI BAR SUT IZ OTVARANJA IMA, A ON SUTIRA PREKO RUKE. ukcevic takodje dobar suter za 3 , ali nema akcije za njega. primate od sc 40+ kosa za poluvreme. Sramota.
I da, poslednje sto cu reci veceras, kupio sam sezonsku, ali se zaista razmisljam da je prodam. Ja treba da dodjem iz Nisa da mi se pokrene kamen u bubregu od nerviranja, igrate kosarku bez zara , neku sablonsku gde covek ako pogresi ti mu se deres ko nenormalan. strpljenju je kraj. sta se ceka, da sezona ode niz vodu da vi nesto promenite. Sram Vas bilo.Da li vredi zivaca i pogotovo novaca koji cu potrositi da bi slusao floskule kako svi igraju kosarku , kako je svaki tim protiv koga igramo vrhunski sa vrhunskim pojedincima, kako je svaki nas poraz lepota kosarke.

iskreno

pre 1 godinu

Da mi je samo znati šta ovi rade na treninzima...
Željko je definitivno za penziju.
Bolje da su Trinkijeriju ponudili bolje uslove, sa lošijim igračima je pravio mnogo bolje rezultate.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Panteri prate najveći klub i u aba ligi
(Igrajmo taj tango smrti, 16. oktobar 2022 22:12)

Pa ono, ima i vecih klubova od ovog studentskog centra, sta znam...

Dejan Zemun

pre 1 godinu

Au kakva kradja studenata. Drugo poluvreme su posle dva minuta bili u bonusu. Svak kontak je bio faul. Sa druge strane se igracima Partizana ne svira apsolutno nista. Imas najveci budzet u istoriji ABA lige i ne mozes da pobedis jedan derbi bez sudija.

Diletant

pre 1 godinu

Za sad ne izgledamo bas najbolje ali ne sumnjam da će Željko to utegnuti kako sezona bude odmicala. Dosta novih igrača, treba im vremena da se naviknu na Željkov sistem rada i da kliknu sa saigračima. Fale Avram i Smajli, obojica su bili bitni u Željkovom sistemu, naročito Avramović koji je bio najbitniji igrač prošle sezone.
Da volim crno bele…

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Trener je problem
(ppz, 16. oktobar 2022 21:53) 

Isti onaj koga ste uzdizali u nebesa pre Albe? Pa vi ste fenomen! A Petrić od uništitelja do kralja!

Urke

pre 1 godinu

Zvezda sa Vildozom ce ovaj Partizan da odvali 20 razlike...

A to je gotova stvar, covek je igrac Zvezde i ono sto je Baskonija pricala je samo prica

gasman

pre 1 godinu

Iskreno: 1) Mislio sam da ce Zeljko brze podici tim, mozda je to nerealno ali mislio sam. 2) Mislio sam da ce Zeljko vise ubacivati u vatru nase mlade, nije jos gotovo, ali ako ne krene uskoro da pravi barem dva Evroliga igraca nasa (Avram, Smajli, Koprivica, Tristan...) i da do kraja ove ili sredinom sledece sezone bar dvojica ne budu ful Evroliga igraci, bicu razocaran
3) Svidja mi se karakter ekipe, protiv Albe koja je imala sve u svom ritmu, borili su se i zamalo vratili iako rez ne pokazuje tako. Protiv Baskonije sve su imali u rukama, desi se, onakva zavrsnica jednog tima se ne ponavlja i ono se ne brani.
(Nebitan, 16. oktobar 2022 20:07)

Tristan mozda ima ali ostali nemaju sanse da budu velika imena Evropske kosarke.
I tvoja ocekivanja nisu normalna,ne moze ni jedan od njih za godinu dana da postane igrac.
Bogdanu koji je za sve njih igracina je trebalo nekoliko godina.

super

pre 1 godinu

šta se događa, loše izgleda tim skroz.
(?, 16. oktobar 2022 21:46)
To vam je drugari Evroliga...smejali ste se Zvezdi što je jedva pobeđivala u Aba ligi a imaš 6 utakmica u 10 dana...igrali su u četvrtak vratili se u BG i sad u nedelju igraju protiv nezgodnih studenata (prošle godine i Zvezda ih je jedva pobeđivala)sledi duplo kolo ove nedelje pa za vikend/ponedeljak opet Ava liga...u Evrokupu ste imali malo utakmica pa ste jedva u Aba pobeđivali

Luke Babbit gravedigger

pre 1 godinu

Ljudi sta je ovo? Svi zvezdasi gledaju Partizan.Pa samo njihovi komentari ovde ,ne bi me cudilo i sezonske da su kupili. Haos.

ikis

pre 1 godinu

Mi protiv slabijih ekipa ne mozemo da se odbranimo, urnisu nas sutom za tri. Cemu da se nadamo protiv jacih u EL i Zvezde. Bice jos jedna propala sezona i nije vise do igraca, mozemo jos deset dovesti, nego nazalost do trenera koga je vreme pregazilo.

podgorički

pre 1 godinu

Doslovce su stanovi i automobili 3 igrača Partizana skuplji od celog Studentskog centra sa sve halom. O ugovorima da ne pričamo. Da sam na mestu Željka noćas bi otišao u penziju. Ovo je više od sramote.

Nevena

pre 1 godinu

Ovako…

Madar - nema kvalitet za EL
Egzum - vrv najveće pojačanje ove sezone
Papapetru - zagorac sa mišićima
Ledej - da 20 koševa iZgubi duplo više lopti
Panter - toplo hladno
Lesor - veliko srce mali mozak
Koprivica - nema kvalitet za EL
Andjusic - uvek je slabo igrao kod nas, tako će biti is sad po svojoj prilici
Trifunovic - nema kvalitet za Partizan

Na kraju neće ovo ispasti na dobro.
(crno belo srce, 16. oktobar 2022 21:59)

Potpisujem!

Samo kažem

pre 1 godinu

Ovako…

Madar - nema kvalitet za EL
Egzum - vrv najveće pojačanje ove sezone
Papapetru - zagorac sa mišićima
Ledej - da 20 koševa iZgubi duplo više lopti
Panter - toplo hladno
Lesor - veliko srce mali mozak
Koprivica - nema kvalitet za EL
Andjusic - uvek je slabo igrao kod nas, tako će biti is sad po svojoj prilici
Trifunovic - nema kvalitet za Partizan

Na kraju neće ovo ispasti na dobro.
(crno belo srce, 16. oktobar 2022 21:59) Bravo za komentar za Papapetrua liče stvarno

društvance iz predgrađa

pre 1 godinu

Željko, ajde života ti, ako stvarno voliš Partizan kao što tvrdiš - podnesi ostavku čoveče. Dve godine nismo mrdnuli, igra je očajna. Ne blamiraj se više i ne kaljaj svoje ime. Ovo ni na šta ne liči...

alex

pre 1 godinu

A koji su to vaši mladi domaći igrači? Sa njima ne bi bili ni deseti u ABA. Mega ima bolje mlade domaće. Ni jedan neće biti igrač. Imate li vi mladje selekcije? Kog igrača ste iz mladjih selekcija unazad 30 godina doveli do prvog tima? Kog igrača je Željko napravio u svim timovima koje je trenirao. Ajde jednog da spomenem. Spanulis
(alex, 16. oktobar 2022 21:39)

Prvo,Zeljku niko u karijeri nije trazio da pravi od mladih igrace vec da osvaja EL titule i to je i radio.
Kog igraca a da nije iz FMP ste vi u CZ napravili?
Sta bi vi mangupski da se takmicimo sa vama mi sa mladim igracimaa vi sa prekaljenim igracima u Zvezdi dok vam FMP pravi mlade igrace a onda vi kazete to je Zvezdin igrac?
Ma da,bas jeste.
I cemu ta frka oko domacih igraca,kad smo mi imali po dva stranca i to anonimusa u timu a vi 5,6 niko od vas nije pravio pitanje sto imate mnogo stranaca.
6 ili 8 stranaca u cemu je razlika.
Bez stranaca i vi i mi ne bi imali pobedu u EL.
(gasman, 16. oktobar 2022 22:12)

Ja ću samo jednog da navedem a ti se priseti drugih. Boriša Simanić. A vi?

sasa pg

pre 1 godinu

Najljepšu košarku, sa najviše emocija, posle Duška Vujoševića igrali smo sa Trinkijerijem. Ovo sad ne liči ni na šta. I ružno i prazno

bvb

pre 1 godinu

Prvo,Zeljku niko u karijeri nije trazio da pravi od mladih igrace vec da osvaja EL titule i to je i radio.
Kog igraca a da nije iz FMP ste vi u CZ napravili?
Sta bi vi mangupski da se takmicimo sa vama mi sa mladim igracimaa vi sa prekaljenim igracima u Zvezdi dok vam FMP pravi mlade igrace a onda vi kazete to je Zvezdin igrac?
Ma da,bas jeste.
I cemu ta frka oko domacih igraca,kad smo mi imali po dva stranca i to anonimusa u timu a vi 5,6 niko od vas nije pravio pitanje sto imate mnogo stranaca.
6 ili 8 stranaca u cemu je razlika.
Bez stranaca i vi i mi ne bi imali pobedu u EL.
(gasman, 16. oktobar 2022 22:12)

Kako se perete samo... Vi i samo vi navijaci KKP ste ti koji su na ove prostore uveli brojanje poena domacih igraca i brojanje stranaca u ekipi. Zeljko je kad je dosao na prvoj konferenciji pricao kako ce akcenat biti na domacoj bazi i na stvaranju igraca za reprezentaciju, a vi uporno to ponavljali cele prosle sezone. A tek cstw da visite sta znaci igrati ovakvu EL bez prava na kiks u ABA ligi.

gasman

pre 1 godinu

A koji su to vaši mladi domaći igrači? Sa njima ne bi bili ni deseti u ABA. Mega ima bolje mlade domaće. Ni jedan neće biti igrač. Imate li vi mladje selekcije? Kog igrača ste iz mladjih selekcija unazad 30 godina doveli do prvog tima? Kog igrača je Željko napravio u svim timovima koje je trenirao. Ajde jednog da spomenem. Spanulis
(alex, 16. oktobar 2022 21:39)

Prvo,Zeljku niko u karijeri nije trazio da pravi od mladih igrace vec da osvaja EL titule i to je i radio.
Kog igraca a da nije iz FMP ste vi u CZ napravili?
Sta bi vi mangupski da se takmicimo sa vama mi sa mladim igracimaa vi sa prekaljenim igracima u Zvezdi dok vam FMP pravi mlade igrace a onda vi kazete to je Zvezdin igrac?
Ma da,bas jeste.
I cemu ta frka oko domacih igraca,kad smo mi imali po dva stranca i to anonimusa u timu a vi 5,6 niko od vas nije pravio pitanje sto imate mnogo stranaca.
6 ili 8 stranaca u cemu je razlika.
Bez stranaca i vi i mi ne bi imali pobedu u EL.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Idemo grobari,sve ce to doci na svoje mesto,polako samo...vratice se i ovaj nesrecni poraz u Spaniji...moramo da zasluzimo igrom;)
(Strelac, 16. oktobar 2022 20:05)

Istina. Treba pobediti bivšeg drugoABAligaša koji ima manji budžet od onoga što Panter prima u Partizanu. :) :) :)

Grobar

pre 1 godinu

Panteri je li vidite sad da mladi i domaci ne mogu ni protiv Studentskog centra da igraju?!


I onda pljujete Zoca zasto daje samo strancima u EL!!!

miloš. k

pre 1 godinu

Igra tuga, ekipa preskupa. Druga godina i opet ništa, već sad mogu da kažem, ništa nećemo osvojiti, u euroligi među zadnja tri, ogromne pare i nadanja a rezultati nula

Dejan Zemun

pre 1 godinu

Pa gde su tih 12 hiljada sezonskih? U Areni nema ni 6-7 hiljda, deluje sablasno prazna. Nije valjda da ni svi sezonci nece da dodju ovo da gledaju? Ili je prica o 12 hiljada sezonskih samo pokrice kada neko sutra pita odakle ovoliki budzet?

Kan Ki

pre 1 godinu

E sad ce Zeljko protiv amatera iz ABA lige da malo vise ubaci srspke igrace. Sramota i brukanje srpske kosarke sa svih 30 miliona evra budzeta.
(Ivan NS, 16. oktobar 2022 21:12)

A, stigosmo vec do 30 miliona? Poranili ste, ocekivao sam oko Nove godine.

Vlada

pre 1 godinu

Sta Željko govori njima to niko ne zna,pa i stranci stegnuti kao nit nista ne ihraju odavno nisam gledao ruzniju kosarku koju mi igramo.

Istok

pre 1 godinu

Gde je tih 12000 sezonskih karata??? nema ni 7000 ljudi.. mozda i manje..
(alo bre, 16. oktobar 2022 21:08)

To je još uvek 4 puta više nego nekih protiv Budućnosti ili 2 x vise nego protiv Panatenikosa sa sve Radonjicem u evroligi :)

PP

pre 1 godinu

Čija je ova "genijalna" ideja za farbanje parketa u celosti? Naporno je za gledanje, još kad je ova situacija da jedna ekipa ima bele a druga crne dresove.

alex

pre 1 godinu

Panteri je li vidite sad da mladi i domaci ne mogu ni protiv Studentskog centra da igraju?!


I onda pljujete Zoca zasto daje samo strancima u EL!!!
(Grobar, 16. oktobar 2022 21:25)

A koji su to vaši mladi domaći igrači? Sa njima ne bi bili ni deseti u ABA. Mega ima bolje mlade domaće. Ni jedan neće biti igrač. Imate li vi mladje selekcije? Kog igrača ste iz mladjih selekcija unazad 30 godina doveli do prvog tima? Kog igrača je Željko napravio u svim timovima koje je trenirao. Ajde jednog da spomenem. Spanulis

super

pre 1 godinu

Panteri je li vidite sad da mladi i domaci ne mogu ni protiv Studentskog centra da igraju?!


I onda pljujete Zoca zasto daje samo strancima u EL!!!
(Grobar, 16. oktobar 2022 21:25)pa protiv koga će ovi jadni igrati???
Prvo se hvalite kako imate odlične mlade domaće igrače(bolje nego Zvezda a svi kupljeni ne iz vaše škole) a sad vidite da ne mogu ni protiv ovih Aba amatera da igraju!!!

Spale

pre 1 godinu

Na ovoj podlozi se baš jako čuje škripa patika. Ko bi rekao da može da se čuje pored 12000 ljudi plus ovi koji su dosli bez sezonske.. bar 16000 ljudi.

Rema

pre 1 godinu

Gde je tih 12000 sezonskih karata??? nema ni 7000 ljudi.. mozda i manje..
(alo bre, 16. oktobar 2022 21:08)

Vidim ja da cete vi ove sezone vise gledati Partizan nego sopstveni klub.
Ne brinite vi za nas i nase sezonske, pratite vas klub i gledajte svoja posla.

Vladan

pre 1 godinu

Pa gde su tih 12 hiljada sezonskih? U Areni nema ni 6-7 hiljda, deluje sablasno prazna. Nije valjda da ni svi sezonci nece da dodju ovo da gledaju? Ili je prica o 12 hiljada sezonskih samo pokrice kada neko sutra pita odakle ovoliki budzet?
(Dejan Zemun, 16. oktobar 2022 21:20)
7 hiljada je skoro pun Pionir, sto vi ne napunite za 3 utakmice.

Ivan NS

pre 1 godinu

E sad ce Zeljko protiv amatera iz ABA lige da malo vise ubaci srspke igrace. Sramota i brukanje srpske kosarke sa svih 30 miliona evra budzeta.

Najveci budzet u evropi

pre 1 godinu

Vise kosarke i taktike se vidi kod ovog studenjaka za jedno poluvreme nego kod zocovog preskupog partizana za godinu dana

crno belo srce

pre 1 godinu

Ovako…

Madar - nema kvalitet za EL
Egzum - vrv najveće pojačanje ove sezone
Papapetru - zagorac sa mišićima
Ledej - da 20 koševa iZgubi duplo više lopti
Panter - toplo hladno
Lesor - veliko srce mali mozak
Koprivica - nema kvalitet za EL
Andjusic - uvek je slabo igrao kod nas, tako će biti is sad po svojoj prilici
Trifunovic - nema kvalitet za Partizan

Na kraju neće ovo ispasti na dobro.

Milan

pre 1 godinu

Gde je tih 12000 sezonskih karata??? nema ni 7000 ljudi.. mozda i manje..
(alo bre, 16. oktobar 2022 21:08)

Bili na fudbalskoj utakmici pa docek odbojkasica... puni se polako arena, drugo puluvreme 10.000 iljada ljudi

Joksa

pre 1 godinu

Gledam tajm aut i brojim Željkove asistente (džabalebaroše), petorica u odelima i trojica u trenerkama, osam ljudi plus Željko.
Studentski centar, dva u odelima i dva u trenerci.
Studentski centar vodi trenutno.
Željko urla. Igra sramotna.

Laki je malo nervozan

pre 1 godinu

Panteri , ajmo malo realnosti i razuma , ako uopšte postoji u vašim mozgovima. Budžet od 30 miliona jedva da imaju Barsa i Real, svi ostali ispod toga značajno. Ubiće Vas mržnja , bavite se više svojim dvorištem.

Luke Babbit gravedigger

pre 1 godinu

Gde je tih 12000 sezonskih karata??? nema ni 7000 ljudi.. mozda i manje..
(alo bre, 16. oktobar 2022 21:08)

Ja imam sezonsku i nisam u hali. Sta ako imam sezonsku moram svaki put tamo da se pojavim. Ne moram,nedelja je imam obaveze kao i vrv jos ljudi.Bice prilike da budem tamo .

Nebitan

pre 1 godinu

Iskreno: 1) Mislio sam da ce Zeljko brze podici tim, mozda je to nerealno ali mislio sam. 2) Mislio sam da ce Zeljko vise ubacivati u vatru nase mlade, nije jos gotovo, ali ako ne krene uskoro da pravi barem dva Evroliga igraca nasa (Avram, Smajli, Koprivica, Tristan...) i da do kraja ove ili sredinom sledece sezone bar dvojica ne budu ful Evroliga igraci, bicu razocaran
3) Svidja mi se karakter ekipe, protiv Albe koja je imala sve u svom ritmu, borili su se i zamalo vratili iako rez ne pokazuje tako. Protiv Baskonije sve su imali u rukama, desi se, onakva zavrsnica jednog tima se ne ponavlja i ono se ne brani.

Joksa

pre 1 godinu

Gledam tajm aut i brojim Željkove asistente (džabalebaroše), petorica u odelima i trojica u trenerkama, osam ljudi plus Željko.
Studentski centar, dva u odelima i dva u trenerci.
Studentski centar vodi trenutno.
Željko urla. Igra sramotna.

sasa pg

pre 1 godinu

Najljepšu košarku, sa najviše emocija, posle Duška Vujoševića igrali smo sa Trinkijerijem. Ovo sad ne liči ni na šta. I ružno i prazno

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

gOSPODINE Obradovicu. , da li vi trenirate kosarku ili neki drugi sport.Sta filozofiras, igrajte kosarku. UPORNO HOCES DA NAMETNES NEKU SVOJU FILOZOFSKU KOSARKU KOJU NIKO OSIM TEBE NE RAZUME..Bilo koju petorku da pustis da igra kako zna i ume pobedila bi ovu ekipu cs sa 20-30 razlike. Nijedan igrac ne sme da izadje iz sablona osim Pantera koji jedini divlja. Madar ne sme da podje na ulaz a znamo da nije los u tome , cak ni Dante. EMAS AKCIJU ZA aNDJUSICA KOJI JESTE LIMITIRAN IGRAC U ODBRANI , ALI BAR SUT IZ OTVARANJA IMA, A ON SUTIRA PREKO RUKE. ukcevic takodje dobar suter za 3 , ali nema akcije za njega. primate od sc 40+ kosa za poluvreme. Sramota.
I da, poslednje sto cu reci veceras, kupio sam sezonsku, ali se zaista razmisljam da je prodam. Ja treba da dodjem iz Nisa da mi se pokrene kamen u bubregu od nerviranja, igrate kosarku bez zara , neku sablonsku gde covek ako pogresi ti mu se deres ko nenormalan. strpljenju je kraj. sta se ceka, da sezona ode niz vodu da vi nesto promenite. Sram Vas bilo.Da li vredi zivaca i pogotovo novaca koji cu potrositi da bi slusao floskule kako svi igraju kosarku , kako je svaki tim protiv koga igramo vrhunski sa vrhunskim pojedincima, kako je svaki nas poraz lepota kosarke.

Džoni

pre 1 godinu

Moraće grobari po prvi put u istoriji da uče i pevaju pesme na engleskom, jer ih niko ne razume šta pevaju? Razume ih svega dva tri igrača na klupi, ali ovi na terenu pojma nemaju šta ovi pevaju.

goran

pre 1 godinu

Neće niko od grobara da napiše pa evo napisaću ja kao Zvezdaš,epska sramota za velikana kakav je Partizan je da mu glavni sponzor na dresu bude kladionica, UŽAS! Obradović nikada nije bio miran trener, ali ova histerija i haos koji pravi na sopstvenoj klupi kada vodi utakmice i to traje poslednjih 6-7 godina je nešto nestvarno, neverovatno je koliki pritisak vrši na sopstvene igrače (i to obično one mlađe). Izgleda mi da je naše trenere bukvalno u svim kolektivnim sportovima jednostavno pregazilo vreme.Gledam sinoć onog Santarelija, sve opušteno, sve uz osmeh, a trenira najbolje na svetu,i iz aviona se vidi koliko ga devojke poštuju. Vukčević ima talenat ali ima isti problem kao i Pokuševski na primer, nedefinisana pozicija, prespor za spoljne pozicije, slab za poziciju 5...

2CRAZY

pre 1 godinu

Kad imas kvalitetne igrace, a vec drugu sezonu nemas igru, to znaci da je problem do trenera, mislim da bi trebao da promeni pristup i da se ne dere vise toliko, ocigledno negativno utice na igrace.

Ivan NS

pre 1 godinu

E sad ce Zeljko protiv amatera iz ABA lige da malo vise ubaci srspke igrace. Sramota i brukanje srpske kosarke sa svih 30 miliona evra budzeta.

podgorički

pre 1 godinu

Doslovce su stanovi i automobili 3 igrača Partizana skuplji od celog Studentskog centra sa sve halom. O ugovorima da ne pričamo. Da sam na mestu Željka noćas bi otišao u penziju. Ovo je više od sramote.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Sa 4 trojke na celom mecu pobedis.Priznajte da ste se ponadali !
(Branko, 16. oktobar 2022 23:13)

Ma sve u redu, nego niste pobedili CSKA nego neke tipove sto nemaju ni halu za treniranje.

Оги

pre 1 godinu

Партизан очајан.Жељко треба да иде.Осим перманентног беса који испољава према играчима ту су и безбројни савети када год неки играч иде на клупу.То се ради на тренингу а не на утакмици да их перманентно учиш и правиш им пометњу.Да није оваолики ауторитет верујем да би већ крајем прошле сезоне добио отказ.Новинари су код нас заплешени тзв.легендама па не смеју да их критикују.Да нема ових коменбтара сви би мислили да су све играчи криви, али није тако.У НБА лиги када екипа Фила Џексона лоше игра , онда га новинари пропитују на све могуће начине.-Овде не смеју ништа да кажу Жељку јер је он легенда.Све у свему Партизан већ дуго времена очајан у АБА лиги у Евролиги , време истиче.Један је Дуле Вујошевић , код кога су играла 2 странца без великих овлашћења а са великим обавезама и развијао је наше играче.И Партизан је имао успеха а сваке сезоне један играч Партизана је улазио у репрезентацију.

aca

pre 1 godinu

srpskoj kosarci je potreban jedan restart. Ovo sa strancima kod blizanaca je i dovelo do toga da ne igramo OI, rano ispadnemo sa EP i vrlo verovatno ne prodjemo ove kvalifikacije. Naravno od toga nema nista,jer navijaci vecitih ne bi imali strpljenja za mlade domace igrace i to da godinama ne dolaze da gledaju omiljeni tim protiv Reala ili Barse. Da se ja pitam(naravno niko me nece pitati :) prvo bih uveo pravilo da najvise dva stranca smeju da igraju za domace timove, kao drugo poslao bih mlade i perspektivne trenere da odu u SAD na obuku. Nasi treneri su i dalje u 80tim. Videli smo protiv Italije sta je moderna kosarka. Nije ih htelo u pocetku za tri ali cim je krenulo sa -14 odose na +10. Nasi treneri iz 80tih urlaju na igrace i ne vracaju ih na parket ako promase dve trojke. I dalje smo kosarkaska nacija i imamo brdo talenata ali nije u tome problem.

Borkes

pre 1 godinu

Lose izgledamo. Pod Trinkijem lepota od igre, igraci sa voljom i zeljom igrali. Ovo sad sve na silu, neko mucenje. Zeljko nesto ne rad kako treba. Od svih primamo 10+ trojki.

Dušan

pre 1 godinu

Gde su ti košarkaški navijači,nedelja,lepo vreme,prva utakmica kod kuće i posle ćete vi nekome da se smejete,bruke jedne!Ne čuje se škripa patika,čuje se kad Željko kopa nos.

Spale

pre 1 godinu

Na ovoj podlozi se baš jako čuje škripa patika. Ko bi rekao da može da se čuje pored 12000 ljudi plus ovi koji su dosli bez sezonske.. bar 16000 ljudi.

Lomax

pre 1 godinu

Željko pokaži da stvarno voliš Partizan i povuci se. Navedi da imaš zdravstvenih razloga. Ovo baš ništa ne valja. Igrači pojma nemaju šta im pričaš.

Ivan

pre 1 godinu

Za sad ne izgledamo bas najbolje ali ne sumnjam da će Željko to utegnuti kako sezona bude odmicala. Dosta novih igrača, treba im vremena da se naviknu na Željkov sistem rada i da kliknu sa saigračima. Fale Avram i Smajli, obojica su bili bitni u Željkovom sistemu, naročito Avramović koji je bio najbitniji igrač prošle sezone.
Da volim crno bele…

kako to mislis dosta je novih igrača, pa nosioci igre su ostali (najbolji igrači) a otisli najgori igraci (dangubic, zagorac i jos par njih), dovedene su najbolje moguće zamene u evropi i zeljku treba vremena da to uklopi?

super

pre 1 godinu

Da li to Zvezdaši prozivaju za posetu? Protiv Pantanaikosa (sa sve Radonjićem) 7184, a večeras protiv SCD 6974 i pri tome se još dolazi fudbala.
(Kapacitet Pionira, 16. oktobar 2022 22:26)porediš
dve hale koje su neupedive!Prvo imati 7284 u Pioniru ili 6974 u Areni nije isto i kad bi pitao trenere ili igrače gde im je bolja atmosfera svi bi ti rekli Pionir!Zato što je akustična hala bliži teren jači pritisak na sudije i protivnika a Arena ako nema 15000 onda se čuju patike,bezveze je atmosfera!!!Ovde ima mnogo više pozerske publike više su došli da se slikaju...kad krenu porazi biće ih i manje od 6000 u Areni!

Alex

pre 1 godinu

Gde su ti košarkaški navijači,nedelja,lepo vreme,prva utakmica kod kuće i posle ćete vi nekome da se smejete,bruke jedne!Ne čuje se škripa patika,čuje se kad Željko kopa nos.
(Dušan, 16. oktobar 2022 23:03)


Hahaha bravo! Oni jedino glume navijace kad igraju EL, tad da se pokazu da su navijaci, bruke i sramote!

ГМ

pre 1 godinu

Koje guranje sudija i bukvalno šlihtanje domaćinu, da ne plače... pogotovu u poslednjoj četvrtini.

Bukvalno puštena tuča, a gostima se sve svira. Svira im se faul u napadu, a lik stoji dole u polukrugu. Sudija sa centra svira koš faul. Pokretni blok padaju igrači i nista se ne svira...

Bukvalno komedija do komedije.

ikis

pre 1 godinu

Mi protiv slabijih ekipa ne mozemo da se odbranimo, urnisu nas sutom za tri. Cemu da se nadamo protiv jacih u EL i Zvezde. Bice jos jedna propala sezona i nije vise do igraca, mozemo jos deset dovesti, nego nazalost do trenera koga je vreme pregazilo.

Aca

pre 1 godinu

Sad bez sale. Zvezda se donekle i drzi sa domacim igracima jos uvek nije to klasicna legija stranaca (mada verujem da ce uskoro biti). A ovo sto vidim u Partizanu,iskreno da sam grobar zaboravio bi na KK Partizan,nema ovih desetak tamnoputih nikakve veze sa srpskom kosarkom. Nema satisfakcije kada pobedi ekipa koja nema tri grobara u ekipi. Kad Zvezda bude isto uradila prvi cu prestati sa gledanjem iste

bvb

pre 1 godinu

Prvo,Zeljku niko u karijeri nije trazio da pravi od mladih igrace vec da osvaja EL titule i to je i radio.
Kog igraca a da nije iz FMP ste vi u CZ napravili?
Sta bi vi mangupski da se takmicimo sa vama mi sa mladim igracimaa vi sa prekaljenim igracima u Zvezdi dok vam FMP pravi mlade igrace a onda vi kazete to je Zvezdin igrac?
Ma da,bas jeste.
I cemu ta frka oko domacih igraca,kad smo mi imali po dva stranca i to anonimusa u timu a vi 5,6 niko od vas nije pravio pitanje sto imate mnogo stranaca.
6 ili 8 stranaca u cemu je razlika.
Bez stranaca i vi i mi ne bi imali pobedu u EL.
(gasman, 16. oktobar 2022 22:12)

Kako se perete samo... Vi i samo vi navijaci KKP ste ti koji su na ove prostore uveli brojanje poena domacih igraca i brojanje stranaca u ekipi. Zeljko je kad je dosao na prvoj konferenciji pricao kako ce akcenat biti na domacoj bazi i na stvaranju igraca za reprezentaciju, a vi uporno to ponavljali cele prosle sezone. A tek cstw da visite sta znaci igrati ovakvu EL bez prava na kiks u ABA ligi.

Rade74

pre 1 godinu

Ubit će nas Milano u utorak,ako ne poćnemo igrati odbranu kako treba.Ne znam šta su radili na treninzima dva meseca,stvarno mi nije jasno.

Svilena buba

pre 1 godinu

Realno željko ništa nije uradio. S Trinkijem smo izgledali mnogo bolje. Proći će kao Pesic u Zvezdi.
(branko, 16. oktobar 2022 21:39)
Pesic je u zvezdi igrao sa juniorima, navedi mi jedno zvucno ime koje je imao Pesic tada u zvezdi, za razliku od Zeljka.. Ne lupetaj kad nista ne znas..

crno belo srce

pre 1 godinu

Ovako…

Madar - nema kvalitet za EL
Egzum - vrv najveće pojačanje ove sezone
Papapetru - zagorac sa mišićima
Ledej - da 20 koševa iZgubi duplo više lopti
Panter - toplo hladno
Lesor - veliko srce mali mozak
Koprivica - nema kvalitet za EL
Andjusic - uvek je slabo igrao kod nas, tako će biti is sad po svojoj prilici
Trifunovic - nema kvalitet za Partizan

Na kraju neće ovo ispasti na dobro.

Urke

pre 1 godinu

Zvezda sa Vildozom ce ovaj Partizan da odvali 20 razlike...

A to je gotova stvar, covek je igrac Zvezde i ono sto je Baskonija pricala je samo prica

i to vam je tako

pre 1 godinu

Panteri prate najveći klub i u aba ligi
(Igrajmo taj tango smrti, 16. oktobar 2022 22:12)

Pa ono, ima i vecih klubova od ovog studentskog centra, sta znam...

zemunski kej

pre 1 godinu

Ocekivalo se da Partizan da rasturi SC Derby i to sa rezervnom postavom koja je manje igrala. Medjutim jedva i sa najjacim igracima. Tim Partizana ne pokazuje neku veliku klasu vec je solidna ekipa koja ce uzeti neke skalpove i LE ali objektivno nisu to igraci ekstra klase.Ta prica da su skupi verovatno ne stoji osim onog Pantera koji je preplacen .Lesor je najuren iz Makabija ostali kao perspektiva ali vec su presli 22 godine tako da nema vise cekanja.

Obrad

pre 1 godinu

Kada je došao Žoc pričali ste o spasiocu srpske košarke, jak Partizan jaka reprezentacija i koje već nebuloze. Sada vodi legiju stranaca i to prilično bezuspešno..

Vladan

pre 1 godinu

Pa gde su tih 12 hiljada sezonskih? U Areni nema ni 6-7 hiljda, deluje sablasno prazna. Nije valjda da ni svi sezonci nece da dodju ovo da gledaju? Ili je prica o 12 hiljada sezonskih samo pokrice kada neko sutra pita odakle ovoliki budzet?
(Dejan Zemun, 16. oktobar 2022 21:20)
7 hiljada je skoro pun Pionir, sto vi ne napunite za 3 utakmice.

Sabre

pre 1 godinu

Tebra najveci budzet u istoriji i Partizana i Zvezde i moraju sudije da se ukljuce protiv studentskog (bukvalno) tima. Mene bi stvarno bilo sramota ljudi, ne znam da li je vas.

Vajldkardsi

pre 1 godinu

@Moraće grobari po prvi put u istoriji da uče da pevaju pesme na engleskom, jer ih niko ne razume šta pevaju? Razume ih svega dva tri igrača na klupi, ali ovi na terenu pojma nemaju šta ovi pevaju.
(Džoni, 16. oktobar 2022 23:01)

Bahahahaaa ali svaka čast za komentar, nema dalje, komentarisanje može da se zatvori.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Trener je problem
(ppz, 16. oktobar 2022 21:53) 

Isti onaj koga ste uzdizali u nebesa pre Albe? Pa vi ste fenomen! A Petrić od uništitelja do kralja!

Samo kažem

pre 1 godinu

Ovako…

Madar - nema kvalitet za EL
Egzum - vrv najveće pojačanje ove sezone
Papapetru - zagorac sa mišićima
Ledej - da 20 koševa iZgubi duplo više lopti
Panter - toplo hladno
Lesor - veliko srce mali mozak
Koprivica - nema kvalitet za EL
Andjusic - uvek je slabo igrao kod nas, tako će biti is sad po svojoj prilici
Trifunovic - nema kvalitet za Partizan

Na kraju neće ovo ispasti na dobro.
(crno belo srce, 16. oktobar 2022 21:59) Bravo za komentar za Papapetrua liče stvarno

društvance iz predgrađa

pre 1 godinu

Željko, ajde života ti, ako stvarno voliš Partizan kao što tvrdiš - podnesi ostavku čoveče. Dve godine nismo mrdnuli, igra je očajna. Ne blamiraj se više i ne kaljaj svoje ime. Ovo ni na šta ne liči...

Dejan Zemun

pre 1 godinu

Au kakva kradja studenata. Drugo poluvreme su posle dva minuta bili u bonusu. Svak kontak je bio faul. Sa druge strane se igracima Partizana ne svira apsolutno nista. Imas najveci budzet u istoriji ABA lige i ne mozes da pobedis jedan derbi bez sudija.

čiča

pre 1 godinu

Ja ću samo jednog da navedem a ti se priseti drugih. Boriša Simanić. A vi?
(alex, 16. oktobar 2022 22:44)

Koji je postigao... Šta?
Neki NBA, EL klub?
Dakle, uspeli ste da napravite igrača koji igra za Megu?

super

pre 1 godinu

Panteri je li vidite sad da mladi i domaci ne mogu ni protiv Studentskog centra da igraju?!


I onda pljujete Zoca zasto daje samo strancima u EL!!!
(Grobar, 16. oktobar 2022 21:25)pa protiv koga će ovi jadni igrati???
Prvo se hvalite kako imate odlične mlade domaće igrače(bolje nego Zvezda a svi kupljeni ne iz vaše škole) a sad vidite da ne mogu ni protiv ovih Aba amatera da igraju!!!

Dejan Zemun

pre 1 godinu

Pa gde su tih 12 hiljada sezonskih? U Areni nema ni 6-7 hiljda, deluje sablasno prazna. Nije valjda da ni svi sezonci nece da dodju ovo da gledaju? Ili je prica o 12 hiljada sezonskih samo pokrice kada neko sutra pita odakle ovoliki budzet?

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Idemo grobari,sve ce to doci na svoje mesto,polako samo...vratice se i ovaj nesrecni poraz u Spaniji...moramo da zasluzimo igrom;)
(Strelac, 16. oktobar 2022 20:05)

Istina. Treba pobediti bivšeg drugoABAligaša koji ima manji budžet od onoga što Panter prima u Partizanu. :) :) :)

Loznica

pre 1 godinu

Kada je došao Žoc pričali ste o spasiocu srpske košarke, jak Partizan jaka reprezentacija i koje već nebuloze. Sada vodi legiju stranaca i to prilično bezuspešno..
(Obrad, 17. oktobar 2022 01:21)

Kada je jedan tim igrao EL sa jednim ili dva stranca, NEKOME je smetalo!!! Kada se bodovala KSS za EL, NEKOME je smetalo!!! E tada je bilo domaćih igrača koliko hoćeš.
Tražili ste, gledajte!
Na kraju, što dovedoste Vildozu, najskuplji igrač ABA?

Grobari Železnik

pre 1 godinu

Teška ali zaslužena pobeda nad nikad jačim Sportskim Centrom Derbi.

Ovog puta nismo skinuli gaće, nisu ni stotku uspeli da nam daju.

veliki strumf

pre 1 godinu

Погледајте пта ради помоћни тренер Партизана у 4/4!!! Он не само да устаје са столице него стоји скроз на линији, скаче, навија, омета очарале СЦ А НА ТО НЕМА ПРАВО!!! Само тренер може ту да стоји! Судије не реагују а то је техничка сваки пут! Срамота је пта судије раде и шта пуштају, прво Ледеју да скаче испред извођача бацања а онда и ово дивљање помоћника.

Vojkan

pre 1 godinu

Dušku Vujoševiću da se podigne spomenik!!!
Ne trebaju srpskoj košarci ove pobede legije krš stranaca.Bolje jedna pobeda srpske dece nego 100 pobeda ovih stranaca.Ovo je teško gledati,posebno utakmice u kojoj su smešne minutaže naših košarkaša!!

Mandjup

pre 1 godinu

Samo je falio ovaj ružni parket naravno po naređenju čelnih ljudi Mocarta (zna se odakle su otuda i ovako ružne boje parketa koje se koriste na utakmicama 3 na 3 ) .Partizan igrea očajno i mislim da je problem u treneru Željku

Radijator

pre 1 godinu

U modernoj košarci, pozicija 1 je najvažnija.
A mi smo tu najtanji.
Imamo samo Madara koji je pravi plej, ostali pokušavaju da pomognu..ali im to nije prirodno mesto. Odbrana užas, to već ne razumem uopšte.

Admiral

pre 1 godinu

Gde su ti košarkaški navijači,nedelja,lepo vreme,prva utakmica kod kuće i posle ćete vi nekome da se smejete,bruke jedne!Ne čuje se škripa patika,čuje se kad Željko kopa nos.
(Dušan, 16. oktobar 2022 23:03)

Vidi jado, na utakmici je bilo preko 6000 navijaca protiv Derbija, vas je manje od toga bilo protiv Pao-a u EL a protiv Derbija cete imati verovatno 200-300 ljudi, tako da se ne sramoti ovakvim komentarom.

cukce

pre 1 godinu

Stranci 71 poen, domaći igrači 20, dosta bolje nego protiv Baskonije kad je bilo 93:3. Poguraše sudije malo i prošle godine u Podgorici protiv Studenskog centar pogurali prijatelji kluba - sudije!

Reče navijač

pre 1 godinu

Kad imas kvalitetne igrace, a vec drugu sezonu nemas igru, to znaci da je problem do trenera, mislim da bi trebao da promeni pristup i da se ne dere vise toliko, ocigledno negativno utice na igrace.
(2CRAZY, 16. oktobar 2022 23:59)


Slažem se sa tobom, mislim da svi igrači igraju pod ručnu, i da se niko ne usuđuje da preuze odgovornost iz straha da ne promaši jer zna šta ga čeka, 5 sekundi dranja I zlostavljnja. A to strašno utiče i na najbolje igrače sa mnogo iskustva, a da ne govorim za mlade i ne iskusne. Koliko sam siguran da nijedan od trenera iz EL nije tako drzak na svoje igrače, a da ima još jedan🤔 Trinkieri! Zato I ne uspevaju trenutno u svojim poslovima.

+41

pre 1 godinu

Ali ovi komentari da je Partizan legija stranaca su komedija.Pa koje domaće igrače biste vi doveli?Dajte listu od pet domaćih igrača.
Ono malo što valja ima ugovore.
Ako mislite da je moguće sa Koprivicom,Tristanom,Trifunovićem,Anđušićem igrati EL pa to je smešno.Videli smo ih na uvodu protiv Albe,a i večeras.
Domaća petorka bi bila:Avramović,Jaramaz,Lučić,Smajilagić/Vukčević i Milutinov,ali ova tri igrača su em skupa em pod ugovorom.
Obradović od sadašnjih mladih igrača tek pravi buduće nosioce igre,ali mora da prođe još godinu,dve.

NekoKo

pre 1 godinu

Kad imas kvalitetne igrace, a vec drugu sezonu nemas igru, to znaci da je problem do trenera, mislim da bi trebao da promeni pristup i da se ne dere vise toliko, ocigledno negativno utice na igrace.
(2CRAZY, 16. oktobar 2022 23:59)
....
Nema on više ni 30 ni 50 godina da bi menjao pristup. Košarka se promenla ovi naši stariji treneri nisu to ispratili kako treba. Neke stvari jednostavno loše brane..Da ja ne bih bistrio, pogledaj kako to radi recimo Skariolo pa i Ataman. To su danas najbolji treneri, treneri koji donose najvažnije i najveće trofeje. Naši takođe prosto prave pogrešne izbore igrača...

Demar Derozan

pre 1 godinu

Teske su ovakve tekme posle onakvog poraza protiv Baskonije. Medjutim, neke stvari nisu dobre ocigledno. Nema unutrassnje igre i tu samo Ledej pokusava na pravi nacin. Madar pravi greske u pasovima u nizu, mora na pregledu igre da radi i sazreva. Andjusic je samo suter, sve drugo, igra bez lopte i u polju jako upitna. Napolju je bio dobar suter, ali su tamo ekipe bile raznovrsnije napadacki i s boljim protokom lopte. Od nasih igraca, Tristan je nauveci talenat, sjajno gradjen i kosarkaski opismenjen u Realu.

iskreno

pre 1 godinu

Da mi je samo znati šta ovi rade na treninzima...
Željko je definitivno za penziju.
Bolje da su Trinkijeriju ponudili bolje uslove, sa lošijim igračima je pravio mnogo bolje rezultate.

dmis

pre 1 godinu

Ovo je sramota od igre!!! Šatro praviš neku ekipu za evroligu a centri su ti operisani i nesposobni lesort i koprivica klinja koji nema kvaliteta ni za Abu. Pleja ti igra Exum koji ne ume da gradi i kreira igru i Madar koji jos uvek nije za ozbiljnu košarku. I mi kao hejtujemo, biće bolje, čekajte da se uigraju bla bla…oni od ovoga mogu bolje ali ne dovoljno za bilo kakav rezultat koji mi navijači očekujemo, ko to ne vidi, slep je!

istoricar

pre 1 godinu

Cestitke partizanovcima na pobedi , za sedam dana niko se nece secati igre nego samo pobede. I nedaj Boze da vam se lesor povredi jer sve izgleda tako da bez njega ne bi pobedili ni dinamik iz kls -a . Ali mozda zoc igra taman toliko koliko treba da se pobedi da cuva nekog keca u rukavu za kasnije mada za sad izgleda da vam treba jos tri cetiri igraca jel ovi koji igraju sada nece moci izdrzati toliko minuta po mecu a tek je pocetak sezone kazem nedaj boze da se jos neko povredi propade jos jedna sezona .

Vlada

pre 1 godinu

Sta Željko govori njima to niko ne zna,pa i stranci stegnuti kao nit nista ne ihraju odavno nisam gledao ruzniju kosarku koju mi igramo.

Najveci budzet u evropi

pre 1 godinu

Vise kosarke i taktike se vidi kod ovog studenjaka za jedno poluvreme nego kod zocovog preskupog partizana za godinu dana

PP

pre 1 godinu

Čija je ova "genijalna" ideja za farbanje parketa u celosti? Naporno je za gledanje, još kad je ova situacija da jedna ekipa ima bele a druga crne dresove.

Kan Ki

pre 1 godinu

E sad ce Zeljko protiv amatera iz ABA lige da malo vise ubaci srspke igrace. Sramota i brukanje srpske kosarke sa svih 30 miliona evra budzeta.
(Ivan NS, 16. oktobar 2022 21:12)

A, stigosmo vec do 30 miliona? Poranili ste, ocekivao sam oko Nove godine.

miloš. k

pre 1 godinu

Igra tuga, ekipa preskupa. Druga godina i opet ništa, već sad mogu da kažem, ništa nećemo osvojiti, u euroligi među zadnja tri, ogromne pare i nadanja a rezultati nula

super

pre 1 godinu

šta se događa, loše izgleda tim skroz.
(?, 16. oktobar 2022 21:46)
To vam je drugari Evroliga...smejali ste se Zvezdi što je jedva pobeđivala u Aba ligi a imaš 6 utakmica u 10 dana...igrali su u četvrtak vratili se u BG i sad u nedelju igraju protiv nezgodnih studenata (prošle godine i Zvezda ih je jedva pobeđivala)sledi duplo kolo ove nedelje pa za vikend/ponedeljak opet Ava liga...u Evrokupu ste imali malo utakmica pa ste jedva u Aba pobeđivali

Istok

pre 1 godinu

Gde je tih 12000 sezonskih karata??? nema ni 7000 ljudi.. mozda i manje..
(alo bre, 16. oktobar 2022 21:08)

To je još uvek 4 puta više nego nekih protiv Budućnosti ili 2 x vise nego protiv Panatenikosa sa sve Radonjicem u evroligi :)

alex

pre 1 godinu

Panteri je li vidite sad da mladi i domaci ne mogu ni protiv Studentskog centra da igraju?!


I onda pljujete Zoca zasto daje samo strancima u EL!!!
(Grobar, 16. oktobar 2022 21:25)

A koji su to vaši mladi domaći igrači? Sa njima ne bi bili ni deseti u ABA. Mega ima bolje mlade domaće. Ni jedan neće biti igrač. Imate li vi mladje selekcije? Kog igrača ste iz mladjih selekcija unazad 30 godina doveli do prvog tima? Kog igrača je Željko napravio u svim timovima koje je trenirao. Ajde jednog da spomenem. Spanulis

veliki strumf

pre 1 godinu

Погледајте шта ради Ледеј приликом извођења ПРВОГ бацања. Човек буквално ускочи испред извођача бацања и тако га омете! Судије не реагују у пар наврата! СЦ би водио на полувремену да су убацили те пенале.

Goks

pre 1 godinu

Protiv Armanija mu je poslednja utakmica na klupi Partizana. Info, skoro pa iz prve ruke. Bilo je vreme još prošle godine. Stiže Alimpije.

Prle

pre 1 godinu

Šta znači kada se košarkarski trener izderava i histeriše na svakom tajm-autu?
Jel to znak neke veličine?
(bobo mk, 16. oktobar 2022 21:47) 

To je znak autoriteta. Tako je postao najtrofejniji trener u Evropi. Tako je i Duda bio veliki. Svi veliki treneri su se "izderavali" na tajmautu. Da nisu, verovatno nikada ne bi postali to sto su postali. Dzabe ja objasnjavam, vi to nikada necete skapirati. Isto kao sto ne kapirate da vi mozete 50 srpskih kosarkasa da razigravate, nikada necete napraviti boljeg nego sto ga ima Partizan. Da nije Partizana, nikada ne biste videli nijednu medalju. Jednostavno, mi smo fabrika kosarkaskih velicina a vi fabrika metalnih proizvoda.

Зорг

pre 1 godinu

Да ли има неке екипе која ће да да мање од 15 тројки и 90 кошева овом несрећном Партизану? Ваљда је свима јасно сада колико је сујетни Обрадовић лош тренер и да га је одавно прегазило време. На жалост, нико не сме ништа да му каже а он сам неће да оде таман да изгуби све утакмице у евролиги. Поред тога што одвратно играмо без икакве концепције и осмишљене акције, Жељко уништава апсолутно све домаће играче. Замрзеће га сви навијачи који су га некад волели

i to vam je tako

pre 1 godinu

Setih se sad jednog drugara koji navija za partizan i kad je Zeljko ponovo preuzeo da ih vodi bila je prica sad dovodi Petruseva i jedini uslov mu je za dolazak bio da se samo uzmu mlada, talentovana srpska deca i da ne zeli strance.

Covek se doslovno svadjao sa mnom oko te svoje teorije/rekla-kazala, trača, sta god....

A gledaj sad ovo...ja iz pristojnosti ne pominjem te njegove izjave danas.

gasman

pre 1 godinu

Iskreno: 1) Mislio sam da ce Zeljko brze podici tim, mozda je to nerealno ali mislio sam. 2) Mislio sam da ce Zeljko vise ubacivati u vatru nase mlade, nije jos gotovo, ali ako ne krene uskoro da pravi barem dva Evroliga igraca nasa (Avram, Smajli, Koprivica, Tristan...) i da do kraja ove ili sredinom sledece sezone bar dvojica ne budu ful Evroliga igraci, bicu razocaran
3) Svidja mi se karakter ekipe, protiv Albe koja je imala sve u svom ritmu, borili su se i zamalo vratili iako rez ne pokazuje tako. Protiv Baskonije sve su imali u rukama, desi se, onakva zavrsnica jednog tima se ne ponavlja i ono se ne brani.
(Nebitan, 16. oktobar 2022 20:07)

Tristan mozda ima ali ostali nemaju sanse da budu velika imena Evropske kosarke.
I tvoja ocekivanja nisu normalna,ne moze ni jedan od njih za godinu dana da postane igrac.
Bogdanu koji je za sve njih igracina je trebalo nekoliko godina.

Nevena

pre 1 godinu

Ovako…

Madar - nema kvalitet za EL
Egzum - vrv najveće pojačanje ove sezone
Papapetru - zagorac sa mišićima
Ledej - da 20 koševa iZgubi duplo više lopti
Panter - toplo hladno
Lesor - veliko srce mali mozak
Koprivica - nema kvalitet za EL
Andjusic - uvek je slabo igrao kod nas, tako će biti is sad po svojoj prilici
Trifunovic - nema kvalitet za Partizan

Na kraju neće ovo ispasti na dobro.
(crno belo srce, 16. oktobar 2022 21:59)

Potpisujem!

Rema

pre 1 godinu

Gde je tih 12000 sezonskih karata??? nema ni 7000 ljudi.. mozda i manje..
(alo bre, 16. oktobar 2022 21:08)

Vidim ja da cete vi ove sezone vise gledati Partizan nego sopstveni klub.
Ne brinite vi za nas i nase sezonske, pratite vas klub i gledajte svoja posla.

Nikola

pre 1 godinu

Bitno da vaša Zvezda sve gazi sa 20 razlike pa odma pišete kako Partizan nemoze bez drama. Toliko ste providni.

Ovaj Portal vode samo Zvezdasi

Nebitan

pre 1 godinu

Iskreno: 1) Mislio sam da ce Zeljko brze podici tim, mozda je to nerealno ali mislio sam. 2) Mislio sam da ce Zeljko vise ubacivati u vatru nase mlade, nije jos gotovo, ali ako ne krene uskoro da pravi barem dva Evroliga igraca nasa (Avram, Smajli, Koprivica, Tristan...) i da do kraja ove ili sredinom sledece sezone bar dvojica ne budu ful Evroliga igraci, bicu razocaran
3) Svidja mi se karakter ekipe, protiv Albe koja je imala sve u svom ritmu, borili su se i zamalo vratili iako rez ne pokazuje tako. Protiv Baskonije sve su imali u rukama, desi se, onakva zavrsnica jednog tima se ne ponavlja i ono se ne brani.

milutin

pre 1 godinu

Partizanu treba drugi trener. Željko forsira istu košarku kao i Pešić. Brani reket dok spoljna linija trpi i zato dosta primljenih trojki.

Još se nenormalno dere na igrače, da l dobro ili loše nešto odrade, opet se dere.

Igrači zbog toga igraju pod pritiskom.


Pogledajte svakog trenera do sada koji je vodio ekipu protiv Partizana i videćete da su svi mirne glave.


Željko je legenda ali istrošen je kao i Pešić.

Luke Babbit gravedigger

pre 1 godinu

Gde je tih 12000 sezonskih karata??? nema ni 7000 ljudi.. mozda i manje..
(alo bre, 16. oktobar 2022 21:08)

Ja imam sezonsku i nisam u hali. Sta ako imam sezonsku moram svaki put tamo da se pojavim. Ne moram,nedelja je imam obaveze kao i vrv jos ljudi.Bice prilike da budem tamo .

Vlada

pre 1 godinu

Samo je falio ovaj ružni parket naravno po naređenju čelnih ljudi Mocarta (zna se odakle su otuda i ovako ružne boje parketa koje se koriste na utakmicama 3 na 3 ) .Partizan igrea očajno i mislim da je problem u treneru Željku
(Mandjup, 16. oktobar 2022 22:22)

Da pratiš košarku znao bi da je ovo parket sa ovogodišnjeg F4 za koji sam siguran da ne znaš gde se igrao. Pitaj sutra nastavnika fizičkog ili učiteljicu

Nidza

pre 1 godinu

Ofanzivna klinika, a sut za 3 poena 1 od 7.

Apropo suta van 6,75 m - zna li iko zbog cega Partizan u vreme kada se mnogo toga zasniva na istom permanentno forsira igru na dva poena i ima simbolican broj pokusaja za tri?

Sve mi se cini da imamo potencijal da vise "sipamo" spolja i da igramo brzu kosarku ali cinimo suprotno. Na kraju krajeva - vecina suteva za dva su "soliranja" i sutevi sa nekih 5 metara. Samim tim ne znam zasto ne odapinjemo za 3 kada se vec ispucavamo sa distance.
U prilog tome ide i cinjenica da smo egal sa Studentskim. Asistencija vrlo malo.

Bez suta za tri nema 'leba. Vrlo tanko.

Milan

pre 1 godinu

Gde je tih 12000 sezonskih karata??? nema ni 7000 ljudi.. mozda i manje..
(alo bre, 16. oktobar 2022 21:08)

Bili na fudbalskoj utakmici pa docek odbojkasica... puni se polako arena, drugo puluvreme 10.000 iljada ljudi

323

pre 1 godinu

Tankuju , normalno i malo stegnu u poslednjoj cetvrtini i to je to. Pa za 2 dana igraju u EL sa Milanom..treba da poginu u ovoj utakmici? Neka ovako pobedjuju u ABA a da se podigne forma, nacin igre u EL..Tu izgarati i dati sve od sebe..

Laki je malo nervozan

pre 1 godinu

Panteri , ajmo malo realnosti i razuma , ako uopšte postoji u vašim mozgovima. Budžet od 30 miliona jedva da imaju Barsa i Real, svi ostali ispod toga značajno. Ubiće Vas mržnja , bavite se više svojim dvorištem.

alex

pre 1 godinu

A koji su to vaši mladi domaći igrači? Sa njima ne bi bili ni deseti u ABA. Mega ima bolje mlade domaće. Ni jedan neće biti igrač. Imate li vi mladje selekcije? Kog igrača ste iz mladjih selekcija unazad 30 godina doveli do prvog tima? Kog igrača je Željko napravio u svim timovima koje je trenirao. Ajde jednog da spomenem. Spanulis
(alex, 16. oktobar 2022 21:39)

Prvo,Zeljku niko u karijeri nije trazio da pravi od mladih igrace vec da osvaja EL titule i to je i radio.
Kog igraca a da nije iz FMP ste vi u CZ napravili?
Sta bi vi mangupski da se takmicimo sa vama mi sa mladim igracimaa vi sa prekaljenim igracima u Zvezdi dok vam FMP pravi mlade igrace a onda vi kazete to je Zvezdin igrac?
Ma da,bas jeste.
I cemu ta frka oko domacih igraca,kad smo mi imali po dva stranca i to anonimusa u timu a vi 5,6 niko od vas nije pravio pitanje sto imate mnogo stranaca.
6 ili 8 stranaca u cemu je razlika.
Bez stranaca i vi i mi ne bi imali pobedu u EL.
(gasman, 16. oktobar 2022 22:12)

Ja ću samo jednog da navedem a ti se priseti drugih. Boriša Simanić. A vi?

WalterNBGD

pre 1 godinu

Da,gledamo Partizan,isto kao i Buducnost,Cedevitu.Gledamo zato sto volimo kosarku,bar mi sto nismo opcinjeni fudbalom.A sto se vas tice,molim vas da zamislite situaciju da je Kalinic nekada navijao za Partizan.Pitanjce,da li bi vi na njegovom mestu i dalje navijali za isti klub?

zdravko

pre 1 godinu

Ovaka igra partizana, licno krivac obradovic. Drugo nemogu da razumem grobare toliko su dizali obradovica dasu sebe prosle sezone vidili i evro kup i aba ligu i prvenstvo i kup srbije u njihovoj vetrini. Ali na zalost za grobare prazan corak,sad pred ovu sezonu opet euforija kada je partizan ponovo u evro ligi i sa pojacanjem. Odma su vidili sebe medju osam naj bojii cak isli su do te mere da idu na fan for. Sad posle dva kola evro lige i aba lige pisu nema nista ovo je slabo, pa normalno se vidi da partizan nema igre da oni stranci svaki igra za sebe. Sto naj gore partizan nema jaku klupu sa nasim igracima i zato nemoze sa zvezdom zvezda ima sistem vec dvanajest godina. Ovi cu igraci da odluce trofeje dobric ivanovic nedovic markovic kuzmic ilic radujiica mitrovic lazarevic topic mnogo su iskisni imaju mnogo utakmica u nogama a tuje i lazic tako da zvezda osvaa opet trofeje.

Prle

pre 1 godinu

Još 50 miliona e srpskih para za hrvatski klub sramota i to im je malo
(franjo, 17. oktobar 2022 07:58) 

Je l vam dolazi jos neki kosarkas? Malo je ovih 9 koje ste doveli.

crno belo srce

pre 1 godinu

Realno željko ništa nije uradio. S Trinkijem smo izgledali mnogo bolje. Proći će kao Pesic u Zvezdi.
(branko, 16. oktobar 2022 21:39)
Pesic je u zvezdi igrao sa juniorima, navedi mi jedno zvucno ime koje je imao Pesic tada u zvezdi, za razliku od Zeljka.. Ne lupetaj kad nista ne znas..
(Svilena buba, 16. oktobar 2022 22:55)
Bitno je da ti pratiš Partizan.

Luke Babbit gravedigger

pre 1 godinu

Ljudi sta je ovo? Svi zvezdasi gledaju Partizan.Pa samo njihovi komentari ovde ,ne bi me cudilo i sezonske da su kupili. Haos.

Kapacitet Pionira

pre 1 godinu

Da li to Zvezdaši prozivaju za posetu? Protiv Pantanaikosa (sa sve Radonjićem) 7184, a večeras protiv SCD 6974 i pri tome se još dolazi fudbala.

srbija

pre 1 godinu

Gde ste vi videli dramu? Bilo je potpuno jasno da ih dobijamo od prvog minuta. Partizan je igrao sa 15% snage, Zoc je odmarao igrace za utorak. Derbiju svaka cast, odigrali su 150%!

Grobar

pre 1 godinu

Panteri je li vidite sad da mladi i domaci ne mogu ni protiv Studentskog centra da igraju?!


I onda pljujete Zoca zasto daje samo strancima u EL!!!

Diletant

pre 1 godinu

Za sad ne izgledamo bas najbolje ali ne sumnjam da će Željko to utegnuti kako sezona bude odmicala. Dosta novih igrača, treba im vremena da se naviknu na Željkov sistem rada i da kliknu sa saigračima. Fale Avram i Smajli, obojica su bili bitni u Željkovom sistemu, naročito Avramović koji je bio najbitniji igrač prošle sezone.
Da volim crno bele…

gasman

pre 1 godinu

A koji su to vaši mladi domaći igrači? Sa njima ne bi bili ni deseti u ABA. Mega ima bolje mlade domaće. Ni jedan neće biti igrač. Imate li vi mladje selekcije? Kog igrača ste iz mladjih selekcija unazad 30 godina doveli do prvog tima? Kog igrača je Željko napravio u svim timovima koje je trenirao. Ajde jednog da spomenem. Spanulis
(alex, 16. oktobar 2022 21:39)

Prvo,Zeljku niko u karijeri nije trazio da pravi od mladih igrace vec da osvaja EL titule i to je i radio.
Kog igraca a da nije iz FMP ste vi u CZ napravili?
Sta bi vi mangupski da se takmicimo sa vama mi sa mladim igracimaa vi sa prekaljenim igracima u Zvezdi dok vam FMP pravi mlade igrace a onda vi kazete to je Zvezdin igrac?
Ma da,bas jeste.
I cemu ta frka oko domacih igraca,kad smo mi imali po dva stranca i to anonimusa u timu a vi 5,6 niko od vas nije pravio pitanje sto imate mnogo stranaca.
6 ili 8 stranaca u cemu je razlika.
Bez stranaca i vi i mi ne bi imali pobedu u EL.

Tom i ja

pre 1 godinu

Sve veći mi je napor da gledam utakmice Partizana u košarci, i to samo zbog Obradovića...ok je to, što je on dobar trener, i treba se po nekad izderati na igrače, al on ga brate pretera, i još kad se onako zacrveni i zajapuri, sve pomislim gotov je, udari ga srčka...i previše preteruje. .

+41

pre 1 godinu

Ali ovi komentari da je Partizan legija stranaca su komedija.Pa koje domaće igrače biste vi doveli?Dajte listu od pet domaćih igrača.
Ono malo što valja ima ugovore.
Ako mislite da je moguće sa Koprivicom,Tristanom,Trifunovićem,Anđušićem igrati EL pa to je smešno.Videli smo ih na uvodu protiv Albe,a i večeras.
Domaća petorka bi bila:Avramović,Jaramaz,Lučić,Smajilagić/Vukčević i Milutinov,ali ova tri igrača su em skupa em pod ugovorom.
Obradović od sadašnjih mladih igrača tek pravi buduće nosioce igre,ali mora da prođe još godinu,dve.

Diletant

pre 1 godinu

Za sad ne izgledamo bas najbolje ali ne sumnjam da će Željko to utegnuti kako sezona bude odmicala. Dosta novih igrača, treba im vremena da se naviknu na Željkov sistem rada i da kliknu sa saigračima. Fale Avram i Smajli, obojica su bili bitni u Željkovom sistemu, naročito Avramović koji je bio najbitniji igrač prošle sezone.
Da volim crno bele…

Prle

pre 1 godinu

Šta znači kada se košarkarski trener izderava i histeriše na svakom tajm-autu?
Jel to znak neke veličine?
(bobo mk, 16. oktobar 2022 21:47) 

To je znak autoriteta. Tako je postao najtrofejniji trener u Evropi. Tako je i Duda bio veliki. Svi veliki treneri su se "izderavali" na tajmautu. Da nisu, verovatno nikada ne bi postali to sto su postali. Dzabe ja objasnjavam, vi to nikada necete skapirati. Isto kao sto ne kapirate da vi mozete 50 srpskih kosarkasa da razigravate, nikada necete napraviti boljeg nego sto ga ima Partizan. Da nije Partizana, nikada ne biste videli nijednu medalju. Jednostavno, mi smo fabrika kosarkaskih velicina a vi fabrika metalnih proizvoda.

Ivan NS

pre 1 godinu

E sad ce Zeljko protiv amatera iz ABA lige da malo vise ubaci srspke igrace. Sramota i brukanje srpske kosarke sa svih 30 miliona evra budzeta.

Vladan

pre 1 godinu

Pa gde su tih 12 hiljada sezonskih? U Areni nema ni 6-7 hiljda, deluje sablasno prazna. Nije valjda da ni svi sezonci nece da dodju ovo da gledaju? Ili je prica o 12 hiljada sezonskih samo pokrice kada neko sutra pita odakle ovoliki budzet?
(Dejan Zemun, 16. oktobar 2022 21:20)
7 hiljada je skoro pun Pionir, sto vi ne napunite za 3 utakmice.

crno belo srce

pre 1 godinu

Realno željko ništa nije uradio. S Trinkijem smo izgledali mnogo bolje. Proći će kao Pesic u Zvezdi.
(branko, 16. oktobar 2022 21:39)
Pesic je u zvezdi igrao sa juniorima, navedi mi jedno zvucno ime koje je imao Pesic tada u zvezdi, za razliku od Zeljka.. Ne lupetaj kad nista ne znas..
(Svilena buba, 16. oktobar 2022 22:55)
Bitno je da ti pratiš Partizan.

Nikola

pre 1 godinu

Bitno da vaša Zvezda sve gazi sa 20 razlike pa odma pišete kako Partizan nemoze bez drama. Toliko ste providni.

Ovaj Portal vode samo Zvezdasi

Kapacitet Pionira

pre 1 godinu

Da li to Zvezdaši prozivaju za posetu? Protiv Pantanaikosa (sa sve Radonjićem) 7184, a večeras protiv SCD 6974 i pri tome se još dolazi fudbala.

Admiral

pre 1 godinu

Gde su ti košarkaški navijači,nedelja,lepo vreme,prva utakmica kod kuće i posle ćete vi nekome da se smejete,bruke jedne!Ne čuje se škripa patika,čuje se kad Željko kopa nos.
(Dušan, 16. oktobar 2022 23:03)

Vidi jado, na utakmici je bilo preko 6000 navijaca protiv Derbija, vas je manje od toga bilo protiv Pao-a u EL a protiv Derbija cete imati verovatno 200-300 ljudi, tako da se ne sramoti ovakvim komentarom.

323

pre 1 godinu

Tankuju , normalno i malo stegnu u poslednjoj cetvrtini i to je to. Pa za 2 dana igraju u EL sa Milanom..treba da poginu u ovoj utakmici? Neka ovako pobedjuju u ABA a da se podigne forma, nacin igre u EL..Tu izgarati i dati sve od sebe..

Alex

pre 1 godinu

Gde su ti košarkaški navijači,nedelja,lepo vreme,prva utakmica kod kuće i posle ćete vi nekome da se smejete,bruke jedne!Ne čuje se škripa patika,čuje se kad Željko kopa nos.
(Dušan, 16. oktobar 2022 23:03)


Hahaha bravo! Oni jedino glume navijace kad igraju EL, tad da se pokazu da su navijaci, bruke i sramote!

Loznica

pre 1 godinu

Kada je došao Žoc pričali ste o spasiocu srpske košarke, jak Partizan jaka reprezentacija i koje već nebuloze. Sada vodi legiju stranaca i to prilično bezuspešno..
(Obrad, 17. oktobar 2022 01:21)

Kada je jedan tim igrao EL sa jednim ili dva stranca, NEKOME je smetalo!!! Kada se bodovala KSS za EL, NEKOME je smetalo!!! E tada je bilo domaćih igrača koliko hoćeš.
Tražili ste, gledajte!
Na kraju, što dovedoste Vildozu, najskuplji igrač ABA?

Istok

pre 1 godinu

Gde je tih 12000 sezonskih karata??? nema ni 7000 ljudi.. mozda i manje..
(alo bre, 16. oktobar 2022 21:08)

To je još uvek 4 puta više nego nekih protiv Budućnosti ili 2 x vise nego protiv Panatenikosa sa sve Radonjicem u evroligi :)

Laki je malo nervozan

pre 1 godinu

Panteri , ajmo malo realnosti i razuma , ako uopšte postoji u vašim mozgovima. Budžet od 30 miliona jedva da imaju Barsa i Real, svi ostali ispod toga značajno. Ubiće Vas mržnja , bavite se više svojim dvorištem.

Joksa

pre 1 godinu

Gledam tajm aut i brojim Željkove asistente (džabalebaroše), petorica u odelima i trojica u trenerkama, osam ljudi plus Željko.
Studentski centar, dva u odelima i dva u trenerci.
Studentski centar vodi trenutno.
Željko urla. Igra sramotna.

Grobar

pre 1 godinu

Panteri je li vidite sad da mladi i domaci ne mogu ni protiv Studentskog centra da igraju?!


I onda pljujete Zoca zasto daje samo strancima u EL!!!

Milan

pre 1 godinu

Gde je tih 12000 sezonskih karata??? nema ni 7000 ljudi.. mozda i manje..
(alo bre, 16. oktobar 2022 21:08)

Bili na fudbalskoj utakmici pa docek odbojkasica... puni se polako arena, drugo puluvreme 10.000 iljada ljudi

Vlada

pre 1 godinu

Samo je falio ovaj ružni parket naravno po naređenju čelnih ljudi Mocarta (zna se odakle su otuda i ovako ružne boje parketa koje se koriste na utakmicama 3 na 3 ) .Partizan igrea očajno i mislim da je problem u treneru Željku
(Mandjup, 16. oktobar 2022 22:22)

Da pratiš košarku znao bi da je ovo parket sa ovogodišnjeg F4 za koji sam siguran da ne znaš gde se igrao. Pitaj sutra nastavnika fizičkog ili učiteljicu

Kan Ki

pre 1 godinu

E sad ce Zeljko protiv amatera iz ABA lige da malo vise ubaci srspke igrace. Sramota i brukanje srpske kosarke sa svih 30 miliona evra budzeta.
(Ivan NS, 16. oktobar 2022 21:12)

A, stigosmo vec do 30 miliona? Poranili ste, ocekivao sam oko Nove godine.

Rema

pre 1 godinu

Gde je tih 12000 sezonskih karata??? nema ni 7000 ljudi.. mozda i manje..
(alo bre, 16. oktobar 2022 21:08)

Vidim ja da cete vi ove sezone vise gledati Partizan nego sopstveni klub.
Ne brinite vi za nas i nase sezonske, pratite vas klub i gledajte svoja posla.

Dejan Zemun

pre 1 godinu

Pa gde su tih 12 hiljada sezonskih? U Areni nema ni 6-7 hiljda, deluje sablasno prazna. Nije valjda da ni svi sezonci nece da dodju ovo da gledaju? Ili je prica o 12 hiljada sezonskih samo pokrice kada neko sutra pita odakle ovoliki budzet?

Luke Babbit gravedigger

pre 1 godinu

Gde je tih 12000 sezonskih karata??? nema ni 7000 ljudi.. mozda i manje..
(alo bre, 16. oktobar 2022 21:08)

Ja imam sezonsku i nisam u hali. Sta ako imam sezonsku moram svaki put tamo da se pojavim. Ne moram,nedelja je imam obaveze kao i vrv jos ljudi.Bice prilike da budem tamo .

zdravko

pre 1 godinu

Ovaka igra partizana, licno krivac obradovic. Drugo nemogu da razumem grobare toliko su dizali obradovica dasu sebe prosle sezone vidili i evro kup i aba ligu i prvenstvo i kup srbije u njihovoj vetrini. Ali na zalost za grobare prazan corak,sad pred ovu sezonu opet euforija kada je partizan ponovo u evro ligi i sa pojacanjem. Odma su vidili sebe medju osam naj bojii cak isli su do te mere da idu na fan for. Sad posle dva kola evro lige i aba lige pisu nema nista ovo je slabo, pa normalno se vidi da partizan nema igre da oni stranci svaki igra za sebe. Sto naj gore partizan nema jaku klupu sa nasim igracima i zato nemoze sa zvezdom zvezda ima sistem vec dvanajest godina. Ovi cu igraci da odluce trofeje dobric ivanovic nedovic markovic kuzmic ilic radujiica mitrovic lazarevic topic mnogo su iskisni imaju mnogo utakmica u nogama a tuje i lazic tako da zvezda osvaa opet trofeje.

cukce

pre 1 godinu

Stranci 71 poen, domaći igrači 20, dosta bolje nego protiv Baskonije kad je bilo 93:3. Poguraše sudije malo i prošle godine u Podgorici protiv Studenskog centar pogurali prijatelji kluba - sudije!

super

pre 1 godinu

Da li to Zvezdaši prozivaju za posetu? Protiv Pantanaikosa (sa sve Radonjićem) 7184, a večeras protiv SCD 6974 i pri tome se još dolazi fudbala.
(Kapacitet Pionira, 16. oktobar 2022 22:26)porediš
dve hale koje su neupedive!Prvo imati 7284 u Pioniru ili 6974 u Areni nije isto i kad bi pitao trenere ili igrače gde im je bolja atmosfera svi bi ti rekli Pionir!Zato što je akustična hala bliži teren jači pritisak na sudije i protivnika a Arena ako nema 15000 onda se čuju patike,bezveze je atmosfera!!!Ovde ima mnogo više pozerske publike više su došli da se slikaju...kad krenu porazi biće ih i manje od 6000 u Areni!

čiča

pre 1 godinu

Ja ću samo jednog da navedem a ti se priseti drugih. Boriša Simanić. A vi?
(alex, 16. oktobar 2022 22:44)

Koji je postigao... Šta?
Neki NBA, EL klub?
Dakle, uspeli ste da napravite igrača koji igra za Megu?

Luke Babbit gravedigger

pre 1 godinu

Ljudi sta je ovo? Svi zvezdasi gledaju Partizan.Pa samo njihovi komentari ovde ,ne bi me cudilo i sezonske da su kupili. Haos.

srbija

pre 1 godinu

Gde ste vi videli dramu? Bilo je potpuno jasno da ih dobijamo od prvog minuta. Partizan je igrao sa 15% snage, Zoc je odmarao igrace za utorak. Derbiju svaka cast, odigrali su 150%!

Nebitan

pre 1 godinu

Iskreno: 1) Mislio sam da ce Zeljko brze podici tim, mozda je to nerealno ali mislio sam. 2) Mislio sam da ce Zeljko vise ubacivati u vatru nase mlade, nije jos gotovo, ali ako ne krene uskoro da pravi barem dva Evroliga igraca nasa (Avram, Smajli, Koprivica, Tristan...) i da do kraja ove ili sredinom sledece sezone bar dvojica ne budu ful Evroliga igraci, bicu razocaran
3) Svidja mi se karakter ekipe, protiv Albe koja je imala sve u svom ritmu, borili su se i zamalo vratili iako rez ne pokazuje tako. Protiv Baskonije sve su imali u rukama, desi se, onakva zavrsnica jednog tima se ne ponavlja i ono se ne brani.

Prle

pre 1 godinu

Još 50 miliona e srpskih para za hrvatski klub sramota i to im je malo
(franjo, 17. oktobar 2022 07:58) 

Je l vam dolazi jos neki kosarkas? Malo je ovih 9 koje ste doveli.

Dušan

pre 1 godinu

Gde su ti košarkaški navijači,nedelja,lepo vreme,prva utakmica kod kuće i posle ćete vi nekome da se smejete,bruke jedne!Ne čuje se škripa patika,čuje se kad Željko kopa nos.

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

gOSPODINE Obradovicu. , da li vi trenirate kosarku ili neki drugi sport.Sta filozofiras, igrajte kosarku. UPORNO HOCES DA NAMETNES NEKU SVOJU FILOZOFSKU KOSARKU KOJU NIKO OSIM TEBE NE RAZUME..Bilo koju petorku da pustis da igra kako zna i ume pobedila bi ovu ekipu cs sa 20-30 razlike. Nijedan igrac ne sme da izadje iz sablona osim Pantera koji jedini divlja. Madar ne sme da podje na ulaz a znamo da nije los u tome , cak ni Dante. EMAS AKCIJU ZA aNDJUSICA KOJI JESTE LIMITIRAN IGRAC U ODBRANI , ALI BAR SUT IZ OTVARANJA IMA, A ON SUTIRA PREKO RUKE. ukcevic takodje dobar suter za 3 , ali nema akcije za njega. primate od sc 40+ kosa za poluvreme. Sramota.
I da, poslednje sto cu reci veceras, kupio sam sezonsku, ali se zaista razmisljam da je prodam. Ja treba da dodjem iz Nisa da mi se pokrene kamen u bubregu od nerviranja, igrate kosarku bez zara , neku sablonsku gde covek ako pogresi ti mu se deres ko nenormalan. strpljenju je kraj. sta se ceka, da sezona ode niz vodu da vi nesto promenite. Sram Vas bilo.Da li vredi zivaca i pogotovo novaca koji cu potrositi da bi slusao floskule kako svi igraju kosarku , kako je svaki tim protiv koga igramo vrhunski sa vrhunskim pojedincima, kako je svaki nas poraz lepota kosarke.

Goks

pre 1 godinu

Protiv Armanija mu je poslednja utakmica na klupi Partizana. Info, skoro pa iz prve ruke. Bilo je vreme još prošle godine. Stiže Alimpije.

Urke

pre 1 godinu

Zvezda sa Vildozom ce ovaj Partizan da odvali 20 razlike...

A to je gotova stvar, covek je igrac Zvezde i ono sto je Baskonija pricala je samo prica

podgorički

pre 1 godinu

Doslovce su stanovi i automobili 3 igrača Partizana skuplji od celog Studentskog centra sa sve halom. O ugovorima da ne pričamo. Da sam na mestu Željka noćas bi otišao u penziju. Ovo je više od sramote.

zemunski kej

pre 1 godinu

Ocekivalo se da Partizan da rasturi SC Derby i to sa rezervnom postavom koja je manje igrala. Medjutim jedva i sa najjacim igracima. Tim Partizana ne pokazuje neku veliku klasu vec je solidna ekipa koja ce uzeti neke skalpove i LE ali objektivno nisu to igraci ekstra klase.Ta prica da su skupi verovatno ne stoji osim onog Pantera koji je preplacen .Lesor je najuren iz Makabija ostali kao perspektiva ali vec su presli 22 godine tako da nema vise cekanja.

Aca

pre 1 godinu

Sad bez sale. Zvezda se donekle i drzi sa domacim igracima jos uvek nije to klasicna legija stranaca (mada verujem da ce uskoro biti). A ovo sto vidim u Partizanu,iskreno da sam grobar zaboravio bi na KK Partizan,nema ovih desetak tamnoputih nikakve veze sa srpskom kosarkom. Nema satisfakcije kada pobedi ekipa koja nema tri grobara u ekipi. Kad Zvezda bude isto uradila prvi cu prestati sa gledanjem iste

Оги

pre 1 godinu

Партизан очајан.Жељко треба да иде.Осим перманентног беса који испољава према играчима ту су и безбројни савети када год неки играч иде на клупу.То се ради на тренингу а не на утакмици да их перманентно учиш и правиш им пометњу.Да није оваолики ауторитет верујем да би већ крајем прошле сезоне добио отказ.Новинари су код нас заплешени тзв.легендама па не смеју да их критикују.Да нема ових коменбтара сви би мислили да су све играчи криви, али није тако.У НБА лиги када екипа Фила Џексона лоше игра , онда га новинари пропитују на све могуће начине.-Овде не смеју ништа да кажу Жељку јер је он легенда.Све у свему Партизан већ дуго времена очајан у АБА лиги у Евролиги , време истиче.Један је Дуле Вујошевић , код кога су играла 2 странца без великих овлашћења а са великим обавезама и развијао је наше играче.И Партизан је имао успеха а сваке сезоне један играч Партизана је улазио у репрезентацију.

Spale

pre 1 godinu

Na ovoj podlozi se baš jako čuje škripa patika. Ko bi rekao da može da se čuje pored 12000 ljudi plus ovi koji su dosli bez sezonske.. bar 16000 ljudi.

gasman

pre 1 godinu

A koji su to vaši mladi domaći igrači? Sa njima ne bi bili ni deseti u ABA. Mega ima bolje mlade domaće. Ni jedan neće biti igrač. Imate li vi mladje selekcije? Kog igrača ste iz mladjih selekcija unazad 30 godina doveli do prvog tima? Kog igrača je Željko napravio u svim timovima koje je trenirao. Ajde jednog da spomenem. Spanulis
(alex, 16. oktobar 2022 21:39)

Prvo,Zeljku niko u karijeri nije trazio da pravi od mladih igrace vec da osvaja EL titule i to je i radio.
Kog igraca a da nije iz FMP ste vi u CZ napravili?
Sta bi vi mangupski da se takmicimo sa vama mi sa mladim igracimaa vi sa prekaljenim igracima u Zvezdi dok vam FMP pravi mlade igrace a onda vi kazete to je Zvezdin igrac?
Ma da,bas jeste.
I cemu ta frka oko domacih igraca,kad smo mi imali po dva stranca i to anonimusa u timu a vi 5,6 niko od vas nije pravio pitanje sto imate mnogo stranaca.
6 ili 8 stranaca u cemu je razlika.
Bez stranaca i vi i mi ne bi imali pobedu u EL.

Svilena buba

pre 1 godinu

Realno željko ništa nije uradio. S Trinkijem smo izgledali mnogo bolje. Proći će kao Pesic u Zvezdi.
(branko, 16. oktobar 2022 21:39)
Pesic je u zvezdi igrao sa juniorima, navedi mi jedno zvucno ime koje je imao Pesic tada u zvezdi, za razliku od Zeljka.. Ne lupetaj kad nista ne znas..

ГМ

pre 1 godinu

Koje guranje sudija i bukvalno šlihtanje domaćinu, da ne plače... pogotovu u poslednjoj četvrtini.

Bukvalno puštena tuča, a gostima se sve svira. Svira im se faul u napadu, a lik stoji dole u polukrugu. Sudija sa centra svira koš faul. Pokretni blok padaju igrači i nista se ne svira...

Bukvalno komedija do komedije.

alex

pre 1 godinu

A koji su to vaši mladi domaći igrači? Sa njima ne bi bili ni deseti u ABA. Mega ima bolje mlade domaće. Ni jedan neće biti igrač. Imate li vi mladje selekcije? Kog igrača ste iz mladjih selekcija unazad 30 godina doveli do prvog tima? Kog igrača je Željko napravio u svim timovima koje je trenirao. Ajde jednog da spomenem. Spanulis
(alex, 16. oktobar 2022 21:39)

Prvo,Zeljku niko u karijeri nije trazio da pravi od mladih igrace vec da osvaja EL titule i to je i radio.
Kog igraca a da nije iz FMP ste vi u CZ napravili?
Sta bi vi mangupski da se takmicimo sa vama mi sa mladim igracimaa vi sa prekaljenim igracima u Zvezdi dok vam FMP pravi mlade igrace a onda vi kazete to je Zvezdin igrac?
Ma da,bas jeste.
I cemu ta frka oko domacih igraca,kad smo mi imali po dva stranca i to anonimusa u timu a vi 5,6 niko od vas nije pravio pitanje sto imate mnogo stranaca.
6 ili 8 stranaca u cemu je razlika.
Bez stranaca i vi i mi ne bi imali pobedu u EL.
(gasman, 16. oktobar 2022 22:12)

Ja ću samo jednog da navedem a ti se priseti drugih. Boriša Simanić. A vi?

Ivan

pre 1 godinu

Za sad ne izgledamo bas najbolje ali ne sumnjam da će Željko to utegnuti kako sezona bude odmicala. Dosta novih igrača, treba im vremena da se naviknu na Željkov sistem rada i da kliknu sa saigračima. Fale Avram i Smajli, obojica su bili bitni u Željkovom sistemu, naročito Avramović koji je bio najbitniji igrač prošle sezone.
Da volim crno bele…

kako to mislis dosta je novih igrača, pa nosioci igre su ostali (najbolji igrači) a otisli najgori igraci (dangubic, zagorac i jos par njih), dovedene su najbolje moguće zamene u evropi i zeljku treba vremena da to uklopi?

Džoni

pre 1 godinu

Moraće grobari po prvi put u istoriji da uče i pevaju pesme na engleskom, jer ih niko ne razume šta pevaju? Razume ih svega dva tri igrača na klupi, ali ovi na terenu pojma nemaju šta ovi pevaju.

WalterNBGD

pre 1 godinu

Da,gledamo Partizan,isto kao i Buducnost,Cedevitu.Gledamo zato sto volimo kosarku,bar mi sto nismo opcinjeni fudbalom.A sto se vas tice,molim vas da zamislite situaciju da je Kalinic nekada navijao za Partizan.Pitanjce,da li bi vi na njegovom mestu i dalje navijali za isti klub?

veliki strumf

pre 1 godinu

Погледајте пта ради помоћни тренер Партизана у 4/4!!! Он не само да устаје са столице него стоји скроз на линији, скаче, навија, омета очарале СЦ А НА ТО НЕМА ПРАВО!!! Само тренер може ту да стоји! Судије не реагују а то је техничка сваки пут! Срамота је пта судије раде и шта пуштају, прво Ледеју да скаче испред извођача бацања а онда и ово дивљање помоћника.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Sa 4 trojke na celom mecu pobedis.Priznajte da ste se ponadali !
(Branko, 16. oktobar 2022 23:13)

Ma sve u redu, nego niste pobedili CSKA nego neke tipove sto nemaju ni halu za treniranje.

aca

pre 1 godinu

srpskoj kosarci je potreban jedan restart. Ovo sa strancima kod blizanaca je i dovelo do toga da ne igramo OI, rano ispadnemo sa EP i vrlo verovatno ne prodjemo ove kvalifikacije. Naravno od toga nema nista,jer navijaci vecitih ne bi imali strpljenja za mlade domace igrace i to da godinama ne dolaze da gledaju omiljeni tim protiv Reala ili Barse. Da se ja pitam(naravno niko me nece pitati :) prvo bih uveo pravilo da najvise dva stranca smeju da igraju za domace timove, kao drugo poslao bih mlade i perspektivne trenere da odu u SAD na obuku. Nasi treneri su i dalje u 80tim. Videli smo protiv Italije sta je moderna kosarka. Nije ih htelo u pocetku za tri ali cim je krenulo sa -14 odose na +10. Nasi treneri iz 80tih urlaju na igrace i ne vracaju ih na parket ako promase dve trojke. I dalje smo kosarkaska nacija i imamo brdo talenata ali nije u tome problem.

2CRAZY

pre 1 godinu

Kad imas kvalitetne igrace, a vec drugu sezonu nemas igru, to znaci da je problem do trenera, mislim da bi trebao da promeni pristup i da se ne dere vise toliko, ocigledno negativno utice na igrace.

bvb

pre 1 godinu

Prvo,Zeljku niko u karijeri nije trazio da pravi od mladih igrace vec da osvaja EL titule i to je i radio.
Kog igraca a da nije iz FMP ste vi u CZ napravili?
Sta bi vi mangupski da se takmicimo sa vama mi sa mladim igracimaa vi sa prekaljenim igracima u Zvezdi dok vam FMP pravi mlade igrace a onda vi kazete to je Zvezdin igrac?
Ma da,bas jeste.
I cemu ta frka oko domacih igraca,kad smo mi imali po dva stranca i to anonimusa u timu a vi 5,6 niko od vas nije pravio pitanje sto imate mnogo stranaca.
6 ili 8 stranaca u cemu je razlika.
Bez stranaca i vi i mi ne bi imali pobedu u EL.
(gasman, 16. oktobar 2022 22:12)

Kako se perete samo... Vi i samo vi navijaci KKP ste ti koji su na ove prostore uveli brojanje poena domacih igraca i brojanje stranaca u ekipi. Zeljko je kad je dosao na prvoj konferenciji pricao kako ce akcenat biti na domacoj bazi i na stvaranju igraca za reprezentaciju, a vi uporno to ponavljali cele prosle sezone. A tek cstw da visite sta znaci igrati ovakvu EL bez prava na kiks u ABA ligi.

Obrad

pre 1 godinu

Kada je došao Žoc pričali ste o spasiocu srpske košarke, jak Partizan jaka reprezentacija i koje već nebuloze. Sada vodi legiju stranaca i to prilično bezuspešno..

Dejan Zemun

pre 1 godinu

Au kakva kradja studenata. Drugo poluvreme su posle dva minuta bili u bonusu. Svak kontak je bio faul. Sa druge strane se igracima Partizana ne svira apsolutno nista. Imas najveci budzet u istoriji ABA lige i ne mozes da pobedis jedan derbi bez sudija.

Mandjup

pre 1 godinu

Samo je falio ovaj ružni parket naravno po naređenju čelnih ljudi Mocarta (zna se odakle su otuda i ovako ružne boje parketa koje se koriste na utakmicama 3 na 3 ) .Partizan igrea očajno i mislim da je problem u treneru Željku

veliki strumf

pre 1 godinu

Погледајте шта ради Ледеј приликом извођења ПРВОГ бацања. Човек буквално ускочи испред извођача бацања и тако га омете! Судије не реагују у пар наврата! СЦ би водио на полувремену да су убацили те пенале.

Vajldkardsi

pre 1 godinu

@Moraće grobari po prvi put u istoriji da uče da pevaju pesme na engleskom, jer ih niko ne razume šta pevaju? Razume ih svega dva tri igrača na klupi, ali ovi na terenu pojma nemaju šta ovi pevaju.
(Džoni, 16. oktobar 2022 23:01)

Bahahahaaa ali svaka čast za komentar, nema dalje, komentarisanje može da se zatvori.

alex

pre 1 godinu

Panteri je li vidite sad da mladi i domaci ne mogu ni protiv Studentskog centra da igraju?!


I onda pljujete Zoca zasto daje samo strancima u EL!!!
(Grobar, 16. oktobar 2022 21:25)

A koji su to vaši mladi domaći igrači? Sa njima ne bi bili ni deseti u ABA. Mega ima bolje mlade domaće. Ni jedan neće biti igrač. Imate li vi mladje selekcije? Kog igrača ste iz mladjih selekcija unazad 30 godina doveli do prvog tima? Kog igrača je Željko napravio u svim timovima koje je trenirao. Ajde jednog da spomenem. Spanulis

Sabre

pre 1 godinu

Tebra najveci budzet u istoriji i Partizana i Zvezde i moraju sudije da se ukljuce protiv studentskog (bukvalno) tima. Mene bi stvarno bilo sramota ljudi, ne znam da li je vas.

istoricar

pre 1 godinu

Cestitke partizanovcima na pobedi , za sedam dana niko se nece secati igre nego samo pobede. I nedaj Boze da vam se lesor povredi jer sve izgleda tako da bez njega ne bi pobedili ni dinamik iz kls -a . Ali mozda zoc igra taman toliko koliko treba da se pobedi da cuva nekog keca u rukavu za kasnije mada za sad izgleda da vam treba jos tri cetiri igraca jel ovi koji igraju sada nece moci izdrzati toliko minuta po mecu a tek je pocetak sezone kazem nedaj boze da se jos neko povredi propade jos jedna sezona .

goran

pre 1 godinu

Neće niko od grobara da napiše pa evo napisaću ja kao Zvezdaš,epska sramota za velikana kakav je Partizan je da mu glavni sponzor na dresu bude kladionica, UŽAS! Obradović nikada nije bio miran trener, ali ova histerija i haos koji pravi na sopstvenoj klupi kada vodi utakmice i to traje poslednjih 6-7 godina je nešto nestvarno, neverovatno je koliki pritisak vrši na sopstvene igrače (i to obično one mlađe). Izgleda mi da je naše trenere bukvalno u svim kolektivnim sportovima jednostavno pregazilo vreme.Gledam sinoć onog Santarelija, sve opušteno, sve uz osmeh, a trenira najbolje na svetu,i iz aviona se vidi koliko ga devojke poštuju. Vukčević ima talenat ali ima isti problem kao i Pokuševski na primer, nedefinisana pozicija, prespor za spoljne pozicije, slab za poziciju 5...

Vojkan

pre 1 godinu

Dušku Vujoševiću da se podigne spomenik!!!
Ne trebaju srpskoj košarci ove pobede legije krš stranaca.Bolje jedna pobeda srpske dece nego 100 pobeda ovih stranaca.Ovo je teško gledati,posebno utakmice u kojoj su smešne minutaže naših košarkaša!!

Lomax

pre 1 godinu

Željko pokaži da stvarno voliš Partizan i povuci se. Navedi da imaš zdravstvenih razloga. Ovo baš ništa ne valja. Igrači pojma nemaju šta im pričaš.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Panteri prate najveći klub i u aba ligi
(Igrajmo taj tango smrti, 16. oktobar 2022 22:12)

Pa ono, ima i vecih klubova od ovog studentskog centra, sta znam...

društvance iz predgrađa

pre 1 godinu

Željko, ajde života ti, ako stvarno voliš Partizan kao što tvrdiš - podnesi ostavku čoveče. Dve godine nismo mrdnuli, igra je očajna. Ne blamiraj se više i ne kaljaj svoje ime. Ovo ni na šta ne liči...

Reče navijač

pre 1 godinu

Kad imas kvalitetne igrace, a vec drugu sezonu nemas igru, to znaci da je problem do trenera, mislim da bi trebao da promeni pristup i da se ne dere vise toliko, ocigledno negativno utice na igrace.
(2CRAZY, 16. oktobar 2022 23:59)


Slažem se sa tobom, mislim da svi igrači igraju pod ručnu, i da se niko ne usuđuje da preuze odgovornost iz straha da ne promaši jer zna šta ga čeka, 5 sekundi dranja I zlostavljnja. A to strašno utiče i na najbolje igrače sa mnogo iskustva, a da ne govorim za mlade i ne iskusne. Koliko sam siguran da nijedan od trenera iz EL nije tako drzak na svoje igrače, a da ima još jedan🤔 Trinkieri! Zato I ne uspevaju trenutno u svojim poslovima.

PP

pre 1 godinu

Čija je ova "genijalna" ideja za farbanje parketa u celosti? Naporno je za gledanje, još kad je ova situacija da jedna ekipa ima bele a druga crne dresove.

sasa pg

pre 1 godinu

Najljepšu košarku, sa najviše emocija, posle Duška Vujoševića igrali smo sa Trinkijerijem. Ovo sad ne liči ni na šta. I ružno i prazno

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Trener je problem
(ppz, 16. oktobar 2022 21:53) 

Isti onaj koga ste uzdizali u nebesa pre Albe? Pa vi ste fenomen! A Petrić od uništitelja do kralja!

Зорг

pre 1 godinu

Да ли има неке екипе која ће да да мање од 15 тројки и 90 кошева овом несрећном Партизану? Ваљда је свима јасно сада колико је сујетни Обрадовић лош тренер и да га је одавно прегазило време. На жалост, нико не сме ништа да му каже а он сам неће да оде таман да изгуби све утакмице у евролиги. Поред тога што одвратно играмо без икакве концепције и осмишљене акције, Жељко уништава апсолутно све домаће играче. Замрзеће га сви навијачи који су га некад волели

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Idemo grobari,sve ce to doci na svoje mesto,polako samo...vratice se i ovaj nesrecni poraz u Spaniji...moramo da zasluzimo igrom;)
(Strelac, 16. oktobar 2022 20:05)

Istina. Treba pobediti bivšeg drugoABAligaša koji ima manji budžet od onoga što Panter prima u Partizanu. :) :) :)

ikis

pre 1 godinu

Mi protiv slabijih ekipa ne mozemo da se odbranimo, urnisu nas sutom za tri. Cemu da se nadamo protiv jacih u EL i Zvezde. Bice jos jedna propala sezona i nije vise do igraca, mozemo jos deset dovesti, nego nazalost do trenera koga je vreme pregazilo.

Najveci budzet u evropi

pre 1 godinu

Vise kosarke i taktike se vidi kod ovog studenjaka za jedno poluvreme nego kod zocovog preskupog partizana za godinu dana

gasman

pre 1 godinu

Iskreno: 1) Mislio sam da ce Zeljko brze podici tim, mozda je to nerealno ali mislio sam. 2) Mislio sam da ce Zeljko vise ubacivati u vatru nase mlade, nije jos gotovo, ali ako ne krene uskoro da pravi barem dva Evroliga igraca nasa (Avram, Smajli, Koprivica, Tristan...) i da do kraja ove ili sredinom sledece sezone bar dvojica ne budu ful Evroliga igraci, bicu razocaran
3) Svidja mi se karakter ekipe, protiv Albe koja je imala sve u svom ritmu, borili su se i zamalo vratili iako rez ne pokazuje tako. Protiv Baskonije sve su imali u rukama, desi se, onakva zavrsnica jednog tima se ne ponavlja i ono se ne brani.
(Nebitan, 16. oktobar 2022 20:07)

Tristan mozda ima ali ostali nemaju sanse da budu velika imena Evropske kosarke.
I tvoja ocekivanja nisu normalna,ne moze ni jedan od njih za godinu dana da postane igrac.
Bogdanu koji je za sve njih igracina je trebalo nekoliko godina.

super

pre 1 godinu

Panteri je li vidite sad da mladi i domaci ne mogu ni protiv Studentskog centra da igraju?!


I onda pljujete Zoca zasto daje samo strancima u EL!!!
(Grobar, 16. oktobar 2022 21:25)pa protiv koga će ovi jadni igrati???
Prvo se hvalite kako imate odlične mlade domaće igrače(bolje nego Zvezda a svi kupljeni ne iz vaše škole) a sad vidite da ne mogu ni protiv ovih Aba amatera da igraju!!!

Nevena

pre 1 godinu

Ovako…

Madar - nema kvalitet za EL
Egzum - vrv najveće pojačanje ove sezone
Papapetru - zagorac sa mišićima
Ledej - da 20 koševa iZgubi duplo više lopti
Panter - toplo hladno
Lesor - veliko srce mali mozak
Koprivica - nema kvalitet za EL
Andjusic - uvek je slabo igrao kod nas, tako će biti is sad po svojoj prilici
Trifunovic - nema kvalitet za Partizan

Na kraju neće ovo ispasti na dobro.
(crno belo srce, 16. oktobar 2022 21:59)

Potpisujem!

miloš. k

pre 1 godinu

Igra tuga, ekipa preskupa. Druga godina i opet ništa, već sad mogu da kažem, ništa nećemo osvojiti, u euroligi među zadnja tri, ogromne pare i nadanja a rezultati nula

Radijator

pre 1 godinu

U modernoj košarci, pozicija 1 je najvažnija.
A mi smo tu najtanji.
Imamo samo Madara koji je pravi plej, ostali pokušavaju da pomognu..ali im to nije prirodno mesto. Odbrana užas, to već ne razumem uopšte.

Samo kažem

pre 1 godinu

Ovako…

Madar - nema kvalitet za EL
Egzum - vrv najveće pojačanje ove sezone
Papapetru - zagorac sa mišićima
Ledej - da 20 koševa iZgubi duplo više lopti
Panter - toplo hladno
Lesor - veliko srce mali mozak
Koprivica - nema kvalitet za EL
Andjusic - uvek je slabo igrao kod nas, tako će biti is sad po svojoj prilici
Trifunovic - nema kvalitet za Partizan

Na kraju neće ovo ispasti na dobro.
(crno belo srce, 16. oktobar 2022 21:59) Bravo za komentar za Papapetrua liče stvarno

Demar Derozan

pre 1 godinu

Teske su ovakve tekme posle onakvog poraza protiv Baskonije. Medjutim, neke stvari nisu dobre ocigledno. Nema unutrassnje igre i tu samo Ledej pokusava na pravi nacin. Madar pravi greske u pasovima u nizu, mora na pregledu igre da radi i sazreva. Andjusic je samo suter, sve drugo, igra bez lopte i u polju jako upitna. Napolju je bio dobar suter, ali su tamo ekipe bile raznovrsnije napadacki i s boljim protokom lopte. Od nasih igraca, Tristan je nauveci talenat, sjajno gradjen i kosarkaski opismenjen u Realu.

Grobari Železnik

pre 1 godinu

Teška ali zaslužena pobeda nad nikad jačim Sportskim Centrom Derbi.

Ovog puta nismo skinuli gaće, nisu ni stotku uspeli da nam daju.

Vlada

pre 1 godinu

Sta Željko govori njima to niko ne zna,pa i stranci stegnuti kao nit nista ne ihraju odavno nisam gledao ruzniju kosarku koju mi igramo.

super

pre 1 godinu

šta se događa, loše izgleda tim skroz.
(?, 16. oktobar 2022 21:46)
To vam je drugari Evroliga...smejali ste se Zvezdi što je jedva pobeđivala u Aba ligi a imaš 6 utakmica u 10 dana...igrali su u četvrtak vratili se u BG i sad u nedelju igraju protiv nezgodnih studenata (prošle godine i Zvezda ih je jedva pobeđivala)sledi duplo kolo ove nedelje pa za vikend/ponedeljak opet Ava liga...u Evrokupu ste imali malo utakmica pa ste jedva u Aba pobeđivali

Borkes

pre 1 godinu

Lose izgledamo. Pod Trinkijem lepota od igre, igraci sa voljom i zeljom igrali. Ovo sad sve na silu, neko mucenje. Zeljko nesto ne rad kako treba. Od svih primamo 10+ trojki.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Setih se sad jednog drugara koji navija za partizan i kad je Zeljko ponovo preuzeo da ih vodi bila je prica sad dovodi Petruseva i jedini uslov mu je za dolazak bio da se samo uzmu mlada, talentovana srpska deca i da ne zeli strance.

Covek se doslovno svadjao sa mnom oko te svoje teorije/rekla-kazala, trača, sta god....

A gledaj sad ovo...ja iz pristojnosti ne pominjem te njegove izjave danas.

iskreno

pre 1 godinu

Da mi je samo znati šta ovi rade na treninzima...
Željko je definitivno za penziju.
Bolje da su Trinkijeriju ponudili bolje uslove, sa lošijim igračima je pravio mnogo bolje rezultate.

Rade74

pre 1 godinu

Ubit će nas Milano u utorak,ako ne poćnemo igrati odbranu kako treba.Ne znam šta su radili na treninzima dva meseca,stvarno mi nije jasno.

Tom i ja

pre 1 godinu

Sve veći mi je napor da gledam utakmice Partizana u košarci, i to samo zbog Obradovića...ok je to, što je on dobar trener, i treba se po nekad izderati na igrače, al on ga brate pretera, i još kad se onako zacrveni i zajapuri, sve pomislim gotov je, udari ga srčka...i previše preteruje. .

crno belo srce

pre 1 godinu

Ovako…

Madar - nema kvalitet za EL
Egzum - vrv najveće pojačanje ove sezone
Papapetru - zagorac sa mišićima
Ledej - da 20 koševa iZgubi duplo više lopti
Panter - toplo hladno
Lesor - veliko srce mali mozak
Koprivica - nema kvalitet za EL
Andjusic - uvek je slabo igrao kod nas, tako će biti is sad po svojoj prilici
Trifunovic - nema kvalitet za Partizan

Na kraju neće ovo ispasti na dobro.

milutin

pre 1 godinu

Partizanu treba drugi trener. Željko forsira istu košarku kao i Pešić. Brani reket dok spoljna linija trpi i zato dosta primljenih trojki.

Još se nenormalno dere na igrače, da l dobro ili loše nešto odrade, opet se dere.

Igrači zbog toga igraju pod pritiskom.


Pogledajte svakog trenera do sada koji je vodio ekipu protiv Partizana i videćete da su svi mirne glave.


Željko je legenda ali istrošen je kao i Pešić.

Nidza

pre 1 godinu

Ofanzivna klinika, a sut za 3 poena 1 od 7.

Apropo suta van 6,75 m - zna li iko zbog cega Partizan u vreme kada se mnogo toga zasniva na istom permanentno forsira igru na dva poena i ima simbolican broj pokusaja za tri?

Sve mi se cini da imamo potencijal da vise "sipamo" spolja i da igramo brzu kosarku ali cinimo suprotno. Na kraju krajeva - vecina suteva za dva su "soliranja" i sutevi sa nekih 5 metara. Samim tim ne znam zasto ne odapinjemo za 3 kada se vec ispucavamo sa distance.
U prilog tome ide i cinjenica da smo egal sa Studentskim. Asistencija vrlo malo.

Bez suta za tri nema 'leba. Vrlo tanko.

NekoKo

pre 1 godinu

Kad imas kvalitetne igrace, a vec drugu sezonu nemas igru, to znaci da je problem do trenera, mislim da bi trebao da promeni pristup i da se ne dere vise toliko, ocigledno negativno utice na igrace.
(2CRAZY, 16. oktobar 2022 23:59)
....
Nema on više ni 30 ni 50 godina da bi menjao pristup. Košarka se promenla ovi naši stariji treneri nisu to ispratili kako treba. Neke stvari jednostavno loše brane..Da ja ne bih bistrio, pogledaj kako to radi recimo Skariolo pa i Ataman. To su danas najbolji treneri, treneri koji donose najvažnije i najveće trofeje. Naši takođe prosto prave pogrešne izbore igrača...

dmis

pre 1 godinu

Ovo je sramota od igre!!! Šatro praviš neku ekipu za evroligu a centri su ti operisani i nesposobni lesort i koprivica klinja koji nema kvaliteta ni za Abu. Pleja ti igra Exum koji ne ume da gradi i kreira igru i Madar koji jos uvek nije za ozbiljnu košarku. I mi kao hejtujemo, biće bolje, čekajte da se uigraju bla bla…oni od ovoga mogu bolje ali ne dovoljno za bilo kakav rezultat koji mi navijači očekujemo, ko to ne vidi, slep je!