Košarka 194

Četvrtak, 13.10.2022.

18:00

Poraz Zvezde nakon maratonske drame – trijumfalan povratak Radonjića

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Crvenu Zvezdu rezultatom 77:75 u drugom kolu Evrolige.

Poraz Zvezde nakon maratonske drame – trijumfalan povratak Radonjiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

194 Komentari

Sortiraj po:

Walldorf

pre 1 godinu

Iako mi je već dosta toga kristalno jasno, sačekaću nedelju dana. Onda ću izneti svoja zapažanja, u globalu. Necelishodno je iz cele situacije izvlačiti Jovanovića, Ivanovića ili bilo koga još. Sliku treba gledati iz šire vizure, od letošnjih poteza Uprave pa nadalje. Neophodno je sagledati celu sliku i onda dati svoje mišljenje. Ono što je već sada jasno je da je načinjen niz pogrešnih poteza. Kako i koliko brzo se može iz svega toga je krucijalno pitanje. Za sada toliko. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Gradjanin opasnih namera i svi tvoji nikovi, da li planiras da prestanes da mi krades nick i postavljas fake komentare ili ces opet da kukas kada ti se bude vracalo istom merom?

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Sasa, pa ti prozivaj, ko ti brani? Jel ti ja i moje misljenje smetamo u tome? Lepo sam napisao po mom misljenju gde su greske Jovanovica bile sinoc i sta je vodilo uzroku poraza. Da necete vi grobari da mi namecete misljenje mozda? Sta je strasno, tek je drugo kolo, borba je bila dobra, izgubili smo i to je to. Ako ti se ne svidja politika kluba, ti slobodno prozivaj, menjaj, daj predloge idi protestuj. Sta ja imam sa tim?

moralni gmizavac

pre 1 godinu

Kome se ne svidja neka kupi svoj klub i neka promeni ime u czv, jer kada imas svoj klub niko ne moze da ti zabrani kako ce se zvati.

Bek!

pre 1 godinu

Nedovic odlican, sjajna partija, borbenost, sut za tri! Pitam samo, jel se igra neki Sony, bleji po beton hali ili se skoknulo do Pariza? Kari mu je poverovao pa odstranio sa spiska neko ko je izgarao i zasluzio mesto, isto ce biti i kad se vrati na 3 minuta u 3 utakmice Neda nas.

moralni gmizavac

pre 1 godinu

tragikomedija od Zvezdinih bekova i kobajagi plejmejkera...nasa kosarka je u teskoj dubiozi
(Bole car, 13. oktobar 2022 21:35)

Upravo tako, poslednjih 10ak godina, sa cime li se taj period poklapa? Hmm

Kiza

pre 1 godinu

Petrušev i Dobrić su sramni, aj razumem za Ognjena imao je tu manju povredu, ali šta je problem sa miškovim debilkom? Adams, pa jel realno šta taj dečko igra, daj bre mora bolje?! Ivanović klasičan bekap, nije za vrhunsku košarku. Bilo je i dobrih sekvenci u odbrani, ali mi ne možemo dva smislena napada da odigramo. Sve se svodi na to da li imamo energiju ili nemamo pa da poguramo ka pobedi, videlo se sve protiv Budućnosti, ekipe dosta lošije od nas po igračima. Mi možemo na energiju da dobijamo i čvrstu odbranu ove tanje ekipe po kvalitetu od nas u ABA, sve de smo sličnog kvaliteta mi gubimo. Cedevita mora da se dobije!

sash

pre 1 godinu

Zanimljivo je da neko od Nedovica ocekuje da promijeni sve u CZ. Pa taj svake godine vise bude na terapijana nego na treningu. Trenutno je u redovnom statusu "povrijedjen". Prosto je nevjerovatno da ga se neko uopste i sjetio, a kamoli platio silne pare.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Nk Rijeka je dopustila da padne u ruke Volpija i Miškovića, osvojila jednu titulu i dva kupa, igrala par puta grupnu fazu u Evropu. Volpi i Miškovića su se obogatili, Nk Rijeku su sahranili. Akcenat je na Volpi i Mišković. Svaka sličnost sa kk Zvezdom je sasvim slučajna.

KKP

pre 1 godinu

Pionir je pun. Zvanični podatak 6132 gledaoca. Ne pušta Zvezda kao vi nekada pa bude 10 hiljada a zvanično Pionir ima sledećih mesta na tribini 5878
(Mile Srbin, 13. oktobar 2022 20:19) uh kako ste vi fini Boze Boze..ju ju ju

peca

pre 1 godinu

polako,mi nismo imali zglavnog pleja,ivanocic nije moga sam,a i radonja ga zna u dusu,adams se nije uklopio sa markovicem i ovim argentincem bice to druga prica.

Srdjan

pre 1 godinu

Napraviš iskusan, solidan tim i onda postavis za trenera amatera, stvarno to ne mogu da razumem... Možda će Jovanović nekada biti trener, ali u ovom trenutku je amater za EL

Dejan CZ

pre 1 godinu

Zadnja 3 minuta ne mozemo nista da organizujemo u napadu...Organizacija prepuste na Ivanovicu koji svo vreme igra i Dobricu koji se zakopava i zakopava a Adams na klupi celu zadnju cetvrtinu i uvodi ga 3 sekunde pre kraja utakmice...Smatrao sam da je Jovanović kompletniji trener.

zdravko

pre 1 godinu

Ја чудније утакмице нисам видијо имаш добијену утакмицу место да проведеш утакмицу рутински оно тренер оставља Ивановића који продаје две лопте и и од добијене утакмице губиш. Немогу да замислим штаје оном тренеру звезде било у глави адамса држи на клупи и не уводи у игру и ако види да Ивановићу не иде, код прве грешке требао је да изведе Ивановића али као да је свесно ипо у пораз. Још једном браво за момке борили су се ко лавови такође браво навијачима прави сте били. Идемо даље биће још победа и пораза сезона је дуга

Sasa

pre 1 godinu

Svidja mi se borbenost ali realno je Jovanovic napravio par gresaka i to nas je nazalost kostalo pobede. Mitrovica nema kada se lomi je greska. U prvom poluvremenu uz Bentila nas najbolji igrac. Ivanovic igra zadnju cetvrtinu bez odmora, to nas je kostalo dve izgubljene lopte na kraju i poraza. Dobric iz povrede je imao preveliku minutuzu, bolje da je Lazarevic to odigrao. Ima dosta prostora za napredak i za rad. Ne vredi kukakti, idemo dalje. Ceka nas jako bitna utakmica u nedelju protiv dobre ekipe Cedevite i dva gostovanja u EL.
(Gossa placa Zeljko 89, 13. oktobar 2022 23:05)
U pravu je onaj Dijagnosticar iz Nisa, stvarno si Covicev bot. Kad god izgubimo ti si prvi koji ce napisati da to nista strasno nije da ima tek da se igra i tako sve u krug samo da ne bismo prozvali Covica za politiku kluba, u konkretnom slucaju za dovodjenje Raduljice, Adamsa, Dalibora Ilica koji ne igra. Sve mi se cini da je on nakupovao igrace za svoj FMP, Svi koji nece igrati u nasoj Zvezdi.

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Šteta, mogli smo da pobedimo Panatinaikos u ovoj tekmi ali eto izgubismo u ovoj maratonskoj drami, nijanse su odlučile. Glavu gore, biće još dana za megdana, Evroliga je tek počela, nama došlo još jedno veliko pojačanje, biće dobrih igara i pobeda Zvezde i u Evroligi u nastavku sezone ne brinite.

Markobg

pre 1 godinu

Onog trenutka kada je angažovan Vlada Jovanović svakom ozbiljnom poznavaocu igre je bilo jasno da ovo takmičenje ne shvatamo ozbiljno.Zadržavanje u ekipi Pefija i Ivanovića takođe ozbiljan propust.Sve u svemu i 5 pobeda će biti mnogo.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Ivanović!?! Ne znam šta ikome nije jasno oko njega? Kao prvo, on nije plej!! On je više neki kombo-bek!!! Pre svega, on je bek koji treba da napravi neki prodor(što bi se reklo da napadne koš)!!! Eventualno da šutne neku trojku(ponekad)!!Da odigra ulogu pleja najredje moguće i to u situaciji kada se nema kud. Kao drugo, on je igrač ranga ABA lige, eventualno Evrokupa!!!! Nikada i nikako on nije igrač za Evroligu!!!!

Goran

pre 1 godinu

Jednom i Radonju da poguraju sudije u Pioniru.
Mada smo uglavnom sve sami krivi.
Pitao bi samo našeg trenera dve stvari:
1. Gde je zaboravio Mitrovića kad se lomilo?
2. Kako je moguće da slobodno bacanje kod tehničke greške ne izvodi najbolji izvođač slobodnih bacanja?

Mare

pre 1 godinu

Centri su Martin i Petrušev koji treba da igraju maksimalno moguće i Mitrović koji je tu kao džoker.
Četvorke su Bentil i Ilić. Lazarević može uskočiti.
Trojke Dobrić i Holand, Lazić koji se šeta između 3 i 2.
Bekovi Adams, Ivanović, Nedović, Vildoza, Marković.
To je 14 igrača i ostali vozdra. Ali avaj...

Dobar_dan

pre 1 godinu

Reče neki lik da su sudije dozvolile tuču, a to je jedini način da Radonjić dobije utakmicu. KONAČNO, iskreni navijač Zvezde! Ahahahahahahha

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Svidja mi se borbenost ali realno je Jovanovic napravio par gresaka i to nas je nazalost kostalo pobede. Mitrovica nema kada se lomi je greska. U prvom poluvremenu uz Bentila nas najbolji igrac. Ivanovic igra zadnju cetvrtinu bez odmora, to nas je kostalo dve izgubljene lopte na kraju i poraza. Dobric iz povrede je imao preveliku minutuzu, bolje da je Lazarevic to odigrao. Ima dosta prostora za napredak i za rad. Ne vredi kukakti, idemo dalje. Ceka nas jako bitna utakmica u nedelju protiv dobre ekipe Cedevite i dva gostovanja u EL.

Nebojsa

pre 1 godinu

Jovanovic trener pa hajde molim vas, nemojte me nasmijavati.
Svaki sudija ce dati protivniku desetak poena, kad vidi njega na klupi.
Ista pesma kao Alimpijevic, takvi eksperminti ne prolaze.....

pavlović

pre 1 godinu

holins za holanda igracina u oba pravca, pogrešnog iz burse dovedosmo, bolje endruza. dobricu prvi meč i ovaj svaki napad u zavrsnici na njega, nije dobric tip glavnog igraca niti ce ikad biti. sta li ce biti sa vildosom i baskonijom videcemo, kao i koliko ce nedovic uopšte igrati ove sezone. previše se deli minutaza na 4 i 5. jednostavno na 4 i 5 bentli i martin u evroligi moraju bar po 30 minuta. mitrovicu i ilicu po 10, kuzmic, raduljica, petrušev višak, kao i adams na beku.

drvobradi

pre 1 godinu

Ivanović ne može da igra pleja. Tako providnog igrača odavno nisam video. Pretposlednji napad, dribla 10tak sekundi, bez ikakve ideje kuda, na kraju sam sebi zaustavi dribling i onda napamet dodaje loptu bez gledanja. Lagano presečena lopta. Plej mora uvek da ima neki plan, da kontroliše igru i vreme, da čita odbranu.

Severnjača

pre 1 godinu

Poraz trenera, nisu igrači krivi! Nudili su nam se, više puta na +5 i napad, umesto da trener uzme tajmaut, da smiri ekipu i nacrta im akciju za napad, on igra ulogu posmatrača! Makar da mu pomoćnici sugerišu isto, oni mirno sede na klupama! Uvođenje Raduljice tek u zadnjoj četvrtini mi nije jasno, na Mitrovića je trener potpuno zaboravio u drugom poluvremenu! Šteta, nije Pao bolja ekipa, sami smo se pobedili, publika dobra!

Mare

pre 1 godinu

Dobriću se ne da ubačena trojka, svaka mu s koskom izlazi.
Ivanović užasno prodata lopta. Mnogo loša organizacija napada generalno.
Jovanović koji crta napad za Holinsov šut za 3 a lik nije ušao u igru 20 minuta maltene??? To kao da si Simonoviću u odelu dao da šutne.
Bentil omašeno bacanje s tim da je eto nezasluženo tragičar.
I publika koja je više sita ovakvih poraza. A tek će ih biti jer je tim nov a trener početnik.

pavlović

pre 1 godinu

od stranaca adams nula, kakav promašaj, ali još veće razocarenje mi je holand, očajna selekcija šuta, pravićemo holinsa od blata. bentil najkonstantniji u celom timu od početka sezone, martin veceras odigrao prvu pravu utakmicu. dakle vec sada dva promašena stranca. od ilića sam očekivao dosta, njega nema ni u rosteru. petrušev nit je 4 niti 5, očajna koordinacija, u odbrani gubi svog igrača češće i od adamsa, veliki promašaj, pecarski 2. raduljica na iskustvo će uvek izvući 6-10 bacanja, e sad protiv buducnosti 7/7, a veceras 2/5. defanzivno mator spor... ajde za treceg centra je odličan.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Izgubljena dobijena tekma kuci od tima koji je u rangu ili cak slabiji od nas. Radonja ce upropastiti Panatu defanzivom, a zacelje tabele EL je rezervisano za ova dva tima, gde ce jos biti Zalg i mozda Valensija.

Jb

pre 1 godinu

Ekipe se prave tako sto se prvo dovode jedan i pet i to def neko treba da objasni i crno i crveno belima...ivanovic zna ali je fizicki limitiran za EL i to vidi svako osim onih koji treba da vide. Znaci krivica nije njegova nego onoga ko ga je stavio tu a on decko pokusava da uradi najbolje sto zna. Imate igraca koji jedino sto zna je da kvari igru protivnika kao u rukometu, drugog koji igra 30+ i osim polu horoga ne sutne iz igre i tako par godina i mi ocekujemo da se resavaju utakmice na ovom nivou i da neko preuzima odgovornost. Pao je donji dom EL a oba centra su im bolja od svih nasih, na jedan isto bolji, grigonis kao suter trenutno bolji i sta ocekujemo, dobro smo se drzali, umalo da dobijemo. Petrusev ima 21 godinu, polako

Mare

pre 1 godinu

Ljudi, imamo novog trenera, nov tim. Krenuli smo ispočetka..Biće dosta ovakvih stvari ali ajmo puna podrška do kraja. Ni Radonjić nije blistao u prve 2 sezone

Милан

pre 1 godinu

Утакмицу је изгубио тренер Звезде остављајући Ивановића да буде организатор напада које никада није нити ће знати да организује.Поготову у одлучујућим тренутцима када се ломи резултат а притисак је велики.

ivan

pre 1 godinu

Dosta loših odluka noćas,Panata zadnjih 5 minuta odbrana za 10 od 10. Dobrić kastrofa noćas,Raduljica nemam riječi a Ivanović majko mila,šta radi taj momak,dobar je za drugog pleja,5,6 minuta mu je dosta a ne da ti upropasti nekoliko napada kad ti se utakmica odlučuje i ti ga opet držiš na terenu. Topić je imao minute protiv Efesa a noćas nije,ne znam kako to ali ajde. Evo zašto nismo mi za Evroligu,ovo nije samo noćas,ovo se nama godinama dešava.

Fenomen

pre 1 godinu

Ivanović nas je ukanalio...drži loptu dvadesetak sekundi, a onda ili je proda protivniku ili baca nekakve koske...u poslednjoj četvrtini je izgubio gomilu lopti, a trener ne reaguje...znači i do trenera je...Kad smo izgubili od ovih koga uopšte možemo da pobedimo. Ventil je promašio samo jedno bacanje, ali kad je bilo najvažnije...previše grešaka da ne budemo kažnjeni.

Mile Srbin

pre 1 godinu

Težak posao za Zvezdu. U prvih sedam kola pet gostovanja. Sada slede gostovanja Baskonia, Real pa domaćin Bajernu pa opet dva gostovanja. Ali u drugom delu neće biti ovakav raspored jer EL pravi raspored na osnovu putovanja

B.J.

pre 1 godinu

Nikad čestit igrač od ovog Ivanovića. Apsolutno nije za plejmejkera EL ekipe, čak ni kao back-up opcija. Za rezervu na poziciji 2 je OK, zna da zaspe protivnički koš vrlo brzo kada je raspoložen, ali organizacija napada, pregled igre, dodavanja, donošenje odluka i brzina kojom to radi nedovoljno dobri. Adams za sada vrlo slabo takodje.
Vildosa i Nedović neophodni da Zvezda liči na nešto u napadu.

Prle

pre 1 godinu

Pionir je pun. Zvanični podatak 6132 gledaoca. Ne pušta Zvezda kao vi nekada pa bude 10 hiljada a zvanično Pionir ima sledećih mesta na tribini 5878
(Mile Srbin, 13. oktobar 2022 20:19) 

A objasni ti nama kako je to Pionir pun kada se u svakom kadru vide slobodne stolice. Nema Partizan veze sa time, vi ste punili Arenu svojevremeno. Gde su sada ti navijaci?

Azerot

pre 1 godinu

Malo mi muka vise da sami sebe dobijamo. Zadnja 2 napada, Ivanovoc dribla u mestu ts, promene pravca na 9m od kosa i blokovi 9m od kosa. Sta ocekujes tacno da ce da se desi ako ne presecena lopta? I onda posle njihovih slobodnjaka lopta Dobricu koji krece da dribla mesto da odmah daje pas napred a bilo je slobodnih. Ne vredi, ovo cemo cesto gledati ove sezone, boljke kao i iz prosle, jednostavno ne umeju da zatvore utakmicu i to je to, kraj price.

Miks

pre 1 godinu

Kada bi se spojili zvezda i partizan, tek onda bi imali jednu ozbiljnu evroligasku ekipu.recimo ja bi uzeo dobrića, bentila, holanda, martina i mitrovića da igraju za partizan

Nebojša

pre 1 godinu

Mora i Radonja da dobije nekad neizvesnu završnicu. Ne sećam se da je prošle sezone dobio i jednu. Više od ovog poraza zabrinjava igra. Sem Bentila i Luke niko ne igra na nivou Evrolige. Mora ovo mnogo bolje.

metox

pre 1 godinu

Ivanović od dolaska u Zvezdu nije napredovao u vođenju lopte, driblingu... Stalno je u riziku da izgubi loptu. Uvek izabere pogrešan trenutak da odigra dodavanje, gde protivnik seče loptu i pravi kontra napad. Previše gnjavi loptu i pri isteku napada često doda koska pas u ćošak. Ni školski pick ne zna da odigra bez rizika da izgubi loptu.
Mora sve ovo da popravi i unaprdi igru da bi mogao da igra euroligu.

MenVud

pre 1 godinu

Najgora utakmica koju sam u zivotu gledao. Koju igru igra Ivanovic, 20 sekundi obradjuje loptu, posle baca neke vruce krompire pa resavajte iz nekih nerealnih suteva. Da sam kopao manje bih se umorio nego sto sam ovih 2.5 sata proveo uz ovu “fantasticnu utakmicu”. Uzas

zzzzz

pre 1 godinu

Ja ne pamtim utakmicu u poslednjih nekoliko sezona a da smo mi bili kompletni, znači taman se neko oporavi neko drugi se povredi. Marković sa 34 godine je klasa za Adamsa i Ivanovića, a Nedović ako ne planira uskoro da krene da igra može slobodno da ide, ne zanima me kakav je igrač.

Konstatacija

pre 1 godinu

Sami sebe pobedismo jer nemamo igraca koji ce preuzeti odgovornost na kraju kad se mec resava.Zadnja tri minuta nema ko da poentira.Dobric van forme,tek izaso iz povrede a Adams i Ivanovic definitivno nemaju sta da traze u Zvezdi.Bentil masi kljucno bacanje i ispucava trojku sa 8 metara kad smo imali prednost i trebali mirno da poentiramo za dva poena.Tesko od ove sezone moze nesto biti.Jedino Vildoza da iznese sve na svojim plecima i eventualno Nedovic da se vise ne povredjuje alii to je bas tesko ostvarljivo.

Rokabili

pre 1 godinu

Zvezda nema ni glavu ni rep, previše prosečnih i ispod prosečnih košarkaša bez koncepcije... Izgubila je kod kuće od jednog od najslabijih timova EL i samo bezveze produžila opstanak Radonjića u Grčkoj...
Btw, i Partizan je isti takav, samo što ima manje domaćih "loših", videće se sutra...

Vladimir

pre 1 godinu

Direktni krivac je Ivanović, jeste dosta proveo na parketu ali njegove prodate lopte su bile ključne. Ne možemo svake sezone improvizovati i oslanjati se na ovakve igrače.

celinc

pre 1 godinu

Voza li ga voza Ivanovic,pa onda vruc krompir nekome 3-4 sekunde pre kraja napada ili baci loptu u ruke protivnika,a ti Jovanovicu ne selektiraj Pefija koji je doktor za Ivanovica

Pall Mall

pre 1 godinu

Utakmicu je izgubio Ivanović sa dve lopte bačene u bunar minut ipo do kraja iz kojih je Pao poentirao. Prvo onu sa strane kad je izvodio aut. Dugu nekoliko trenutaka kasnije u onoj kontri kad je hteo da proigra Bentilija. Ponitka ga je prozreo i zabeležio poene. Prokletstvo Zvezde u EL se nastavlja sa izgubljenim mečevima na jednu loptu ili kos razlike. Mislim da neću preterati ako kazem da su izgubili jedno 40 utakmica na ovaj nacin a za uzvrat nisu dobili tri na jedan posed. I svaki put vode minut dva do kraja i to prokockaju. Neverovatno zaista.

Baraba

pre 1 godinu

Definitivno poraz Jovanovica. Zaboravio Mitrovica u cetvrtoj cetvrtini, a igraju u finisu Ivanovic (totalno van forme i najgori veceras) i Dobric koji je napravio dosta gresaka na kraju, ali izlazi iz povrede i ima opravdanje. Kako god, idemo dalje i cekamo Vildozu. Napred Zvezda

DJ KRMAK

pre 1 godinu

Сад је нашао како да приведе неизвесну утакмицу крају, на корист његовог тима. У Звезди је губио овакве завршнице.

Mittar

pre 1 godinu

Ivanović je odigrao jednu utakmicu za dve godine kako valja? Dobric prodao tri lopte, Ivanović dve, posle kojih smo primili koševe, da ne pričam o organitaciji igre? Ako ovaj Pao nisu dobili, koga će?

Kuki

pre 1 godinu

Gde je odmor zs Ivanovica u poslednjoj cetvrtini?

Bolje da je seo minut da odmori, pa makar i Topic usao.



, Sto se mene tice, bolje da je Topic igrao celu,utakmicu a Ivanovic da je usao da ga zameni minut. Zvezda bi verovatno pobedila. Ne postoji sansa da je mogao da odigra goru utakmicu od Ivanovica.

zare

pre 1 godinu

Gledao sam do poslednja 2 minuta. Dalje nisam hteo jer sam mnogo puta video tu nemoć koja vodi u poraz. Prešao sam na Italija Brazil odbojka.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Jedina zamerka Jovanovicu forsiranje Ivanovica u poslednjoj cetvrtini bez odmora uopste. Mislim da je tu pogresio i na kraju nas je ta izgubljena lopta kostala poraza. Inace ovako i nemam neke zamerke. Borba, prava Evroligaska utakmica, nismo lose igrali ni u odbrani ni u napadu, Pao je pogodio neke teske suteve kada je trebalo, mi nismo i to je to. Sve osim toga je bilo manje vise ok koliko je moglo u ovim okolnostima. Kazem, jedina zamerka bez Adamsa u zadnjoj cetvrtini makar par minuta da odmori Ivanovica. Bice ovo mnogo bolje kada se vrate Markovic, Nedovic i Vildoza. Ono sto mi se svidja je borbenost celog tima.

Udah

pre 1 godinu

Dakle, svaka cast Ivanovicu, ali on decko ne ume pod pritiskom. Ne ume jer je panicar.
Razumem i da nije prirodno plej, ali ne mozes tako prodavati najvaznije lopte!
Pa da nemas ni zrno kreativnosti, sta znaci napad gde mucis loptu do kraja na trojci i na isteku je sibnes Dobricu u korner? Pa sta da radi on s njom tamo? Moze samo da je sutne nogom pod krov hale iz sve snage!
Tuga.

neutrino

pre 1 godinu

Koliko god bilo zamalo, bolje što smo ovo izgubili da bismo shvatili koliko je jednostavno loša igra, konkretno organizacija napada. Nažalost, isuviše je ovo jako takmičenje da bi se dozvoljavalo isticanje 3 uzastopna napada bez šuta ka košu i držanje priključka.
Sa druge strane, vidi se da je i Jovanović kao trener poprilično van utakmice. Nije mi jasno zašto je onoliko dugo držao Bemtila na klupi koji mu je najbolji igrač večeras bio! Onda kada se ohladio, pustio ga da opet hvata ritam, a promašeno slobodno na kraju je posledica toga. Jedan plej, nadam se da će to zaista biti Vildoza i ekipa će ličiti na ekipu jer ovo sad sa Ivanovićem je zaista negledljivo!

navijac Partizana

pre 1 godinu

napisah: Napred Zvezda!
... i onda videh da je vec izgubila... nisam bio cinican, mislio sam da je 73:73, i zaista sam podrzao Zvezdu.
Vreme je da pocnemo da podrzavama jedni druge, osim kada igramo jedni protiv drugih... u svim drugim situacijama treba da smo jedno.

Srdjan

pre 1 godinu

Bentil je bio odlican, ali je promasio bacanje kad se lomilo. Ivanovic je prodao dve lopte kad se lomilo. Neverovatno je da igrac takvog iskustva tako lose igra zavrsnicu meca. Da smo pobedili veceras dobili bismo zamajac za naredne utakmice. Ovako vec sada imamo osecaj da cemo jos jednu sezonu biti posmatraci u Evroligi.

Brada_BG

pre 1 godinu

Nema ko da organizuje napad, Ivanovic nije ni za Aba ligu a ne za Evroligu! Ni jedan jedini krsteni i uigrani napad u poslednjoj cervrtini. Da nam je tu bar Wolters, ovako kad nemas pleja sve je dzabe...

Pagan

pre 1 godinu

Stize jos jedno pojacanje u narednih 72 sata, proverena info. U pitanju je nisko krilo, vrhunski suter, moze i da kreira a i skace dobro. Odbrana vrlo dobra. Evroligasko i NBA iskustvo. Nije Vildoza, ali njih dvojica i Nedovic ce unistiti sve pred sobom!!!

Kosarka

pre 1 godinu

Svako ko misli da je Nikola Ivanovic covek koji treba da zaradjuje za zivot od kosarke, treba da prestane da gleda istu. Ja ne znam koji su ovo "strucnjaci" treneri koji njega forsiraju, decko je jedva za ABA 2. Ilija Djokovic i on su isti igrac.

istoricar

pre 1 godinu

Steta za zadnja 3 minuta da je bar neko pogodio velika borba ali na zalost jos jedan poraz.nadam se da ce se nedovic oporaviti I da ce adams pogoditi bar nesto za sada i pored 5 plejeva tu smo najtanji

Kblo7063

pre 1 godinu

Pley pley pley i samo pley...adams decko totalno nezainteresovan i veliki je promasaj...ivanovic...dobar decko i nista vise,svi znamo da nije za ovaj nivo kosarke.

Fakti..

pre 1 godinu

Varas se, mene to uopste ne nervira, to samo pokazuje vas strah pa gomilate tolike igrace,ali mi je muka vise od caseg kmecanja kako nemate budzet, a ovamo devet pojacanja, licemerni ste
(Admiral, 13. oktobar 2022 20:28

Jedini koji ste licemeri ste vi navijaci kk igokea , doveli ste top igrace naj skupljih timova , i onda prigovorate i spominjete zvezdina pojacanja u stilu napad je najbolja odbrana, zna se koliko koštaju zvezdina pojacanja a koliko vasa, zvezdina pojacanja niko nece u Evroligi pa ni vi..

pavlović

pre 1 godinu

znaci protiv efesa pogurase sudije sa 8-10 poena domacina kad su videli da se ne predajemo, ali ovo veceras šta radi peres i ovaj litvanac to je neverovatno...

Cistac

pre 1 godinu

delije su u mađarskoj sto ce itekako uticati na atmosferu i brojnost...
(ehhh, 13. oktobar 2022 18:35)
@
Dobili su od Madjara samo hiljadu karata krenulo ih je nesto vise ljudi. Zasto bi to uticalo na brojnost i atmosferu kada se hvalite da vas ima na milione.

Mile Srbin

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde se uporno hvale kako su najbolji navijaci na svetu. Evo je prva ovosezonska utakmica, dosao njihov najomiljeniji trener, najveci protivnik Olimpijakosa a Pionir opet nije popunjen. Neka bude da ima 6000 navijaca. Vi Pionir ne mozete da napunite na evroligaskoj utakmici! Sram vas bilo.
(Kruger, 13. oktobar 2022 19:54)

Pionir je pun. Zvanični podatak 6132 gledaoca. Ne pušta Zvezda kao vi nekada pa bude 10 hiljada a zvanično Pionir ima sledećih mesta na tribini 5878

Fakti..

pre 1 godinu

Varas se, mene to uopste ne nervira, to samo pokazuje vas strah pa gomilate tolike igrace,ali mi je muka vise od caseg kmecanja kako nemate budzet, a ovamo devet pojacanja, licemerni ste
(Admiral, 13. oktobar 2022 20:28

Jedini koji ste licemeri ste vi navijaci kk igokea , doveli ste top igrace naj skupljih timova , i onda prigovorate i spominjete zvezdina pojacanja u stilu napad je najbolja odbrana, zna se koliko koštaju zvezdina pojacanja a koliko vasa, zvezdina pojacanja niko nece u Evroligi pa ni vi..

Miki kd

pre 1 godinu

Pitanje za sve koji lupate minuse?Koja je uloga B.Lazića u ekipi?Da igra odbranu/ spor..svi koje je čuvao su sve ubacili..da igra u napadu?sta igra,gde igra?zabije se u ćošak i baca cigle..Razmislite kako je igrati sa 4 coveka u napadu a o odbrani i ne treba diskutovati..Lik nije ni za Aba ligu a kamoli EL..Dok god je on u timu mi ćemo biti 15.mesto i nize..

Krajišnik

pre 1 godinu

Ivanović NE SME da igra pleja. On se bukvalno bori sa loptom. O organizaciji igre ne stigne ni da razmišlja.
Uostalom kad je izlazio iz igre mi smo stizali prednost.
Adams je daleko od očekivanog, ali je za Ivanovića Stokton lično. Jeste on dobar dečko, ali kad se vrati Nedović i priključi Vildosa, ja ne bih imao dilemu ko se ne bi skidao. Mali Top je mnoooogo veći potencijal i on mora da bude na klupi.

Admiral

pre 1 godinu

Malo je Vildosa, malo je devet pojacanja, ajde jos par igraca da se dovedu odmah!
(Admiral, 13. oktobar 2022 19:56)

Dovescemo igraca samo da bi tebe i slične tebe nerviramo
(ko o cemu..., 13. oktobar 2022 20:17)

Varas se, mene to uopste ne nervira, to samo pokazuje vas strah pa gomilate tolike igrace,ali mi je muka vise od caseg kmecanja kako nemate budzet, a ovamo devet pojacanja, licemerni ste

076 sasa

pre 1 godinu

Kako god da zavrsi tekma jovanovic mora da roster definisejeste duga sezona ali 17 igraca je previse mali topic mora da dobije sansu u aba ligi, a adams i kuzma mogu u fmp

zdravko

pre 1 godinu

Полако тек је почело још се екипе уигравају. Ви сви који сте стручњаци мало се смирите. Види се да звезда још се није уиграла јер нови играчи биће боље тек је почела евро лига.

2CRAZY

pre 1 godinu

Idemo i cetvrta utakmica bez Nedovica. Ove sezone od 160 minuta, igrac placen preko milion po sezoni odigrao je tacno i okruglo NULA i brojkom 0 minuta. Fantastican posao uprave. Verovatno nisu znali da je momak sklon povredama, ko se tome nadao??
(klasika, 13. oktobar 2022 18:45)

Sigurno su ga jeftino platili, jer je sklon povredama, tako da ovo nije nista neocekivano, koliko ste platili, toliko ste dobili.

ko o cemu...

pre 1 godinu

Malo je Vildosa, malo je devet pojacanja, ajde jos par igraca da se dovedu odmah!
(Admiral, 13. oktobar 2022 19:56)

Dovescemo igraca samo da bi tebe i slične tebe nerviramo

neutrino

pre 1 godinu

Ivanović jednostavno nije za mesto pleja u timu. Previše sporo razmija za tu pozicinu i bez samopouzdanja, pa zato "davi" loptu svaki put kada je primi.
Ovaj Adams možda i bude solidan, ali mu za početak treba da ulazi sa klupe kao back up dok ukapira Evropsku košarku.

celinc

pre 1 godinu

Tanak je Jovanovic trener,jos uvek je Pefi najbolji Zvezdin plej,sigurno da Topic treba da se kali,ali u ABA lizi,a ne ovako da sedi na klupi u EL,Pan. je jedna od losijih ekipa,sve u svemu sa ovim trenerom ne treba ocekivati neki uspeh,imala je Zvezda i boljih resenja,ali sta je tu je,gore ne moze a ni mnogo bolje

Miki kd

pre 1 godinu

Opet Lazić u ekipi..pa dokle više ljudi moramo ovo da trpimo…Defanzivac bio mozda pre 10 g.a sad ga nema ni u odbrani a kamoli u napadu…

veliki

pre 1 godinu

5 фаулова су нам судили са великом задршком и скоро ниједан није ни био, наравно. А ове из Пао ала хоће - цело полувреме им лопта улази тако што скаче по обручу и ушуња се. У Арени ниједан од тих шутева не би упио кош, а у Пиониру све уђе.

veliki

pre 1 godinu

Пао на судијска навлачења, безвезне шутеве, гомилу на бачених шутева на обруч који су безвезно ушли, буквално се лопта ушуњала, још и разлику направише. Ми се много мучимо у нападу, нема брзине, нема протока лопте. Адамс тотални промашај, не може да игра под притиском, шут лош, гњави лопту по ћошковима… Ивановић исто много тапка лопту на 9-10 метара, ту се губи много времена а нема никаквог кретања, отварања… Премало отворених шутева, унутрашња игра не тако сјајна. Прва три шута за 3 поена ушла, после само још 1 од наредних 8. Много фале Недовић, Марковић и стари опорављени Добрић (види се са му фале утакмице). И наравно новопридошли Вилдоса. Овај меч морамо да добијемо свакако!

Luigi LaHarmonica

pre 1 godinu

Maloumnošću Adamsa i Ivanovića gubimo poluvreme. Adams uspori kad treba da ubrza i obrnuto, maši čak i zicere a Ivanović, sam na trojci na 2sec do kraja napada, fintira i ističe vreme. Pa koliko malouman moraš da budeš!?

Mile Srbin

pre 1 godinu

Opet Lazić u ekipi..pa dokle više ljudi moramo ovo da trpimo…Defanzivac bio mozda pre 10 g.a sad ga nema ni u odbrani a kamoli u napadu…
(Miki kd, 13. oktobar 2022 19:00)

Primetio sam da ti je već duže vreme Lazić pik. A šta ti uopšte gledaš?

Kruger

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde se uporno hvale kako su najbolji navijaci na svetu. Evo je prva ovosezonska utakmica, dosao njihov najomiljeniji trener, najveci protivnik Olimpijakosa a Pionir opet nije popunjen. Neka bude da ima 6000 navijaca. Vi Pionir ne mozete da napunite na evroligaskoj utakmici! Sram vas bilo.

veliki

pre 1 godinu

Плејеви су нам ужас. Шут немају, креацију немају. Вилдоса ће морати добро да повуче, од Адамса и Ивановића нема ни чеп за зеље, што се каже.

zoran

pre 1 godinu

-Najuriti Adamsa još večeras može društvo da mu pravi Ivanović a i trener Jovanović.
-sta igramo mi, postoji li neka akcija
-odbranu nesto i igramo a napada nigde

Srx

pre 1 godinu

Jednostavno promasaj sa Adamsom nas ubija. Nemamo pleja i to 1 pleja. Tu lezi svaki problem. Ova razlika je u losem sudjenju, ubise nas sudije…

klasika

pre 1 godinu

Idemo i cetvrta utakmica bez Nedovica. Ove sezone od 160 minuta, igrac placen preko milion po sezoni odigrao je tacno i okruglo NULA i brojkom 0 minuta. Fantastican posao uprave. Verovatno nisu znali da je momak sklon povredama, ko se tome nadao??

kojaaa

pre 1 godinu

Zakukase grobari od straha zbog Kardoza a ko zna kakvu povredu je imao mi realno me možemo da se takmičimo sa bilo kim klubom sto se tice finansija a brown je dosao samo zbog istorije povreda

6,50

pre 1 godinu

@delije su u mađarskoj sto ce itekako uticati na atmosferu i brojnost...
(ehhh, 13. oktobar 2022 18:35)
Nece nista uticati jer je dato samo 1000 karata za tu utakmicu, vecina ostaje u Bg i idu na kosarku

klasika

pre 1 godinu

Idemo i cetvrta utakmica bez Nedovica. Ove sezone od 160 minuta, igrac placen preko milion po sezoni odigrao je tacno i okruglo NULA i brojkom 0 minuta. Fantastican posao uprave. Verovatno nisu znali da je momak sklon povredama, ko se tome nadao??

DJ KRMAK

pre 1 godinu

Сад је нашао како да приведе неизвесну утакмицу крају, на корист његовог тима. У Звезди је губио овакве завршнице.

Udah

pre 1 godinu

Dakle, svaka cast Ivanovicu, ali on decko ne ume pod pritiskom. Ne ume jer je panicar.
Razumem i da nije prirodno plej, ali ne mozes tako prodavati najvaznije lopte!
Pa da nemas ni zrno kreativnosti, sta znaci napad gde mucis loptu do kraja na trojci i na isteku je sibnes Dobricu u korner? Pa sta da radi on s njom tamo? Moze samo da je sutne nogom pod krov hale iz sve snage!
Tuga.

Krajišnik

pre 1 godinu

Ivanović NE SME da igra pleja. On se bukvalno bori sa loptom. O organizaciji igre ne stigne ni da razmišlja.
Uostalom kad je izlazio iz igre mi smo stizali prednost.
Adams je daleko od očekivanog, ali je za Ivanovića Stokton lično. Jeste on dobar dečko, ali kad se vrati Nedović i priključi Vildosa, ja ne bih imao dilemu ko se ne bi skidao. Mali Top je mnoooogo veći potencijal i on mora da bude na klupi.

zzzzz

pre 1 godinu

Ja ne pamtim utakmicu u poslednjih nekoliko sezona a da smo mi bili kompletni, znači taman se neko oporavi neko drugi se povredi. Marković sa 34 godine je klasa za Adamsa i Ivanovića, a Nedović ako ne planira uskoro da krene da igra može slobodno da ide, ne zanima me kakav je igrač.

Prle

pre 1 godinu

Pionir je pun. Zvanični podatak 6132 gledaoca. Ne pušta Zvezda kao vi nekada pa bude 10 hiljada a zvanično Pionir ima sledećih mesta na tribini 5878
(Mile Srbin, 13. oktobar 2022 20:19) 

A objasni ti nama kako je to Pionir pun kada se u svakom kadru vide slobodne stolice. Nema Partizan veze sa time, vi ste punili Arenu svojevremeno. Gde su sada ti navijaci?

Kuki

pre 1 godinu

Gde je odmor zs Ivanovica u poslednjoj cetvrtini?

Bolje da je seo minut da odmori, pa makar i Topic usao.



, Sto se mene tice, bolje da je Topic igrao celu,utakmicu a Ivanovic da je usao da ga zameni minut. Zvezda bi verovatno pobedila. Ne postoji sansa da je mogao da odigra goru utakmicu od Ivanovica.

Dobar_dan

pre 1 godinu

Reče neki lik da su sudije dozvolile tuču, a to je jedini način da Radonjić dobije utakmicu. KONAČNO, iskreni navijač Zvezde! Ahahahahahahha

Brada_BG

pre 1 godinu

Nema ko da organizuje napad, Ivanovic nije ni za Aba ligu a ne za Evroligu! Ni jedan jedini krsteni i uigrani napad u poslednjoj cervrtini. Da nam je tu bar Wolters, ovako kad nemas pleja sve je dzabe...

Mittar

pre 1 godinu

Ivanović je odigrao jednu utakmicu za dve godine kako valja? Dobric prodao tri lopte, Ivanović dve, posle kojih smo primili koševe, da ne pričam o organitaciji igre? Ako ovaj Pao nisu dobili, koga će?

metox

pre 1 godinu

Ivanović od dolaska u Zvezdu nije napredovao u vođenju lopte, driblingu... Stalno je u riziku da izgubi loptu. Uvek izabere pogrešan trenutak da odigra dodavanje, gde protivnik seče loptu i pravi kontra napad. Previše gnjavi loptu i pri isteku napada često doda koska pas u ćošak. Ni školski pick ne zna da odigra bez rizika da izgubi loptu.
Mora sve ovo da popravi i unaprdi igru da bi mogao da igra euroligu.

MenVud

pre 1 godinu

Najgora utakmica koju sam u zivotu gledao. Koju igru igra Ivanovic, 20 sekundi obradjuje loptu, posle baca neke vruce krompire pa resavajte iz nekih nerealnih suteva. Da sam kopao manje bih se umorio nego sto sam ovih 2.5 sata proveo uz ovu “fantasticnu utakmicu”. Uzas

zare

pre 1 godinu

Gledao sam do poslednja 2 minuta. Dalje nisam hteo jer sam mnogo puta video tu nemoć koja vodi u poraz. Prešao sam na Italija Brazil odbojka.

Vladimir

pre 1 godinu

Direktni krivac je Ivanović, jeste dosta proveo na parketu ali njegove prodate lopte su bile ključne. Ne možemo svake sezone improvizovati i oslanjati se na ovakve igrače.

pavlović

pre 1 godinu

od stranaca adams nula, kakav promašaj, ali još veće razocarenje mi je holand, očajna selekcija šuta, pravićemo holinsa od blata. bentil najkonstantniji u celom timu od početka sezone, martin veceras odigrao prvu pravu utakmicu. dakle vec sada dva promašena stranca. od ilića sam očekivao dosta, njega nema ni u rosteru. petrušev nit je 4 niti 5, očajna koordinacija, u odbrani gubi svog igrača češće i od adamsa, veliki promašaj, pecarski 2. raduljica na iskustvo će uvek izvući 6-10 bacanja, e sad protiv buducnosti 7/7, a veceras 2/5. defanzivno mator spor... ajde za treceg centra je odličan.

Severnjača

pre 1 godinu

Poraz trenera, nisu igrači krivi! Nudili su nam se, više puta na +5 i napad, umesto da trener uzme tajmaut, da smiri ekipu i nacrta im akciju za napad, on igra ulogu posmatrača! Makar da mu pomoćnici sugerišu isto, oni mirno sede na klupama! Uvođenje Raduljice tek u zadnjoj četvrtini mi nije jasno, na Mitrovića je trener potpuno zaboravio u drugom poluvremenu! Šteta, nije Pao bolja ekipa, sami smo se pobedili, publika dobra!

Demar Derozan

pre 1 godinu

Izgubljena dobijena tekma kuci od tima koji je u rangu ili cak slabiji od nas. Radonja ce upropastiti Panatu defanzivom, a zacelje tabele EL je rezervisano za ova dva tima, gde ce jos biti Zalg i mozda Valensija.

Nebojsa

pre 1 godinu

Jovanovic trener pa hajde molim vas, nemojte me nasmijavati.
Svaki sudija ce dati protivniku desetak poena, kad vidi njega na klupi.
Ista pesma kao Alimpijevic, takvi eksperminti ne prolaze.....

Pall Mall

pre 1 godinu

Utakmicu je izgubio Ivanović sa dve lopte bačene u bunar minut ipo do kraja iz kojih je Pao poentirao. Prvo onu sa strane kad je izvodio aut. Dugu nekoliko trenutaka kasnije u onoj kontri kad je hteo da proigra Bentilija. Ponitka ga je prozreo i zabeležio poene. Prokletstvo Zvezde u EL se nastavlja sa izgubljenim mečevima na jednu loptu ili kos razlike. Mislim da neću preterati ako kazem da su izgubili jedno 40 utakmica na ovaj nacin a za uzvrat nisu dobili tri na jedan posed. I svaki put vode minut dva do kraja i to prokockaju. Neverovatno zaista.

Srdjan

pre 1 godinu

Bentil je bio odlican, ali je promasio bacanje kad se lomilo. Ivanovic je prodao dve lopte kad se lomilo. Neverovatno je da igrac takvog iskustva tako lose igra zavrsnicu meca. Da smo pobedili veceras dobili bismo zamajac za naredne utakmice. Ovako vec sada imamo osecaj da cemo jos jednu sezonu biti posmatraci u Evroligi.

drvobradi

pre 1 godinu

Ivanović ne može da igra pleja. Tako providnog igrača odavno nisam video. Pretposlednji napad, dribla 10tak sekundi, bez ikakve ideje kuda, na kraju sam sebi zaustavi dribling i onda napamet dodaje loptu bez gledanja. Lagano presečena lopta. Plej mora uvek da ima neki plan, da kontroliše igru i vreme, da čita odbranu.

Goran

pre 1 godinu

Jednom i Radonju da poguraju sudije u Pioniru.
Mada smo uglavnom sve sami krivi.
Pitao bi samo našeg trenera dve stvari:
1. Gde je zaboravio Mitrovića kad se lomilo?
2. Kako je moguće da slobodno bacanje kod tehničke greške ne izvodi najbolji izvođač slobodnih bacanja?

Милан

pre 1 godinu

Утакмицу је изгубио тренер Звезде остављајући Ивановића да буде организатор напада које никада није нити ће знати да организује.Поготову у одлучујућим тренутцима када се ломи резултат а притисак је велики.

Mare

pre 1 godinu

Dobriću se ne da ubačena trojka, svaka mu s koskom izlazi.
Ivanović užasno prodata lopta. Mnogo loša organizacija napada generalno.
Jovanović koji crta napad za Holinsov šut za 3 a lik nije ušao u igru 20 minuta maltene??? To kao da si Simonoviću u odelu dao da šutne.
Bentil omašeno bacanje s tim da je eto nezasluženo tragičar.
I publika koja je više sita ovakvih poraza. A tek će ih biti jer je tim nov a trener početnik.

Kosarka

pre 1 godinu

Svako ko misli da je Nikola Ivanovic covek koji treba da zaradjuje za zivot od kosarke, treba da prestane da gleda istu. Ja ne znam koji su ovo "strucnjaci" treneri koji njega forsiraju, decko je jedva za ABA 2. Ilija Djokovic i on su isti igrac.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Svidja mi se borbenost ali realno je Jovanovic napravio par gresaka i to nas je nazalost kostalo pobede. Mitrovica nema kada se lomi je greska. U prvom poluvremenu uz Bentila nas najbolji igrac. Ivanovic igra zadnju cetvrtinu bez odmora, to nas je kostalo dve izgubljene lopte na kraju i poraza. Dobric iz povrede je imao preveliku minutuzu, bolje da je Lazarevic to odigrao. Ima dosta prostora za napredak i za rad. Ne vredi kukakti, idemo dalje. Ceka nas jako bitna utakmica u nedelju protiv dobre ekipe Cedevite i dva gostovanja u EL.

veliki

pre 1 godinu

Плејеви су нам ужас. Шут немају, креацију немају. Вилдоса ће морати добро да повуче, од Адамса и Ивановића нема ни чеп за зеље, што се каже.

Nebojša

pre 1 godinu

Mora i Radonja da dobije nekad neizvesnu završnicu. Ne sećam se da je prošle sezone dobio i jednu. Više od ovog poraza zabrinjava igra. Sem Bentila i Luke niko ne igra na nivou Evrolige. Mora ovo mnogo bolje.

B.J.

pre 1 godinu

Nikad čestit igrač od ovog Ivanovića. Apsolutno nije za plejmejkera EL ekipe, čak ni kao back-up opcija. Za rezervu na poziciji 2 je OK, zna da zaspe protivnički koš vrlo brzo kada je raspoložen, ali organizacija napada, pregled igre, dodavanja, donošenje odluka i brzina kojom to radi nedovoljno dobri. Adams za sada vrlo slabo takodje.
Vildosa i Nedović neophodni da Zvezda liči na nešto u napadu.

ko o cemu...

pre 1 godinu

Malo je Vildosa, malo je devet pojacanja, ajde jos par igraca da se dovedu odmah!
(Admiral, 13. oktobar 2022 19:56)

Dovescemo igraca samo da bi tebe i slične tebe nerviramo

Fenomen

pre 1 godinu

Ivanović nas je ukanalio...drži loptu dvadesetak sekundi, a onda ili je proda protivniku ili baca nekakve koske...u poslednjoj četvrtini je izgubio gomilu lopti, a trener ne reaguje...znači i do trenera je...Kad smo izgubili od ovih koga uopšte možemo da pobedimo. Ventil je promašio samo jedno bacanje, ali kad je bilo najvažnije...previše grešaka da ne budemo kažnjeni.

istoricar

pre 1 godinu

Steta za zadnja 3 minuta da je bar neko pogodio velika borba ali na zalost jos jedan poraz.nadam se da ce se nedovic oporaviti I da ce adams pogoditi bar nesto za sada i pored 5 plejeva tu smo najtanji

Baraba

pre 1 godinu

Definitivno poraz Jovanovica. Zaboravio Mitrovica u cetvrtoj cetvrtini, a igraju u finisu Ivanovic (totalno van forme i najgori veceras) i Dobric koji je napravio dosta gresaka na kraju, ali izlazi iz povrede i ima opravdanje. Kako god, idemo dalje i cekamo Vildozu. Napred Zvezda

celinc

pre 1 godinu

Voza li ga voza Ivanovic,pa onda vruc krompir nekome 3-4 sekunde pre kraja napada ili baci loptu u ruke protivnika,a ti Jovanovicu ne selektiraj Pefija koji je doktor za Ivanovica

Rokabili

pre 1 godinu

Zvezda nema ni glavu ni rep, previše prosečnih i ispod prosečnih košarkaša bez koncepcije... Izgubila je kod kuće od jednog od najslabijih timova EL i samo bezveze produžila opstanak Radonjića u Grčkoj...
Btw, i Partizan je isti takav, samo što ima manje domaćih "loših", videće se sutra...

Miks

pre 1 godinu

Kada bi se spojili zvezda i partizan, tek onda bi imali jednu ozbiljnu evroligasku ekipu.recimo ja bi uzeo dobrića, bentila, holanda, martina i mitrovića da igraju za partizan

Mare

pre 1 godinu

Ljudi, imamo novog trenera, nov tim. Krenuli smo ispočetka..Biće dosta ovakvih stvari ali ajmo puna podrška do kraja. Ni Radonjić nije blistao u prve 2 sezone

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Jedina zamerka Jovanovicu forsiranje Ivanovica u poslednjoj cetvrtini bez odmora uopste. Mislim da je tu pogresio i na kraju nas je ta izgubljena lopta kostala poraza. Inace ovako i nemam neke zamerke. Borba, prava Evroligaska utakmica, nismo lose igrali ni u odbrani ni u napadu, Pao je pogodio neke teske suteve kada je trebalo, mi nismo i to je to. Sve osim toga je bilo manje vise ok koliko je moglo u ovim okolnostima. Kazem, jedina zamerka bez Adamsa u zadnjoj cetvrtini makar par minuta da odmori Ivanovica. Bice ovo mnogo bolje kada se vrate Markovic, Nedovic i Vildoza. Ono sto mi se svidja je borbenost celog tima.

pavlović

pre 1 godinu

holins za holanda igracina u oba pravca, pogrešnog iz burse dovedosmo, bolje endruza. dobricu prvi meč i ovaj svaki napad u zavrsnici na njega, nije dobric tip glavnog igraca niti ce ikad biti. sta li ce biti sa vildosom i baskonijom videcemo, kao i koliko ce nedovic uopšte igrati ove sezone. previše se deli minutaza na 4 i 5. jednostavno na 4 i 5 bentli i martin u evroligi moraju bar po 30 minuta. mitrovicu i ilicu po 10, kuzmic, raduljica, petrušev višak, kao i adams na beku.

moralni gmizavac

pre 1 godinu

Kome se ne svidja neka kupi svoj klub i neka promeni ime u czv, jer kada imas svoj klub niko ne moze da ti zabrani kako ce se zvati.

navijac Partizana

pre 1 godinu

napisah: Napred Zvezda!
... i onda videh da je vec izgubila... nisam bio cinican, mislio sam da je 73:73, i zaista sam podrzao Zvezdu.
Vreme je da pocnemo da podrzavama jedni druge, osim kada igramo jedni protiv drugih... u svim drugim situacijama treba da smo jedno.

Konstatacija

pre 1 godinu

Sami sebe pobedismo jer nemamo igraca koji ce preuzeti odgovornost na kraju kad se mec resava.Zadnja tri minuta nema ko da poentira.Dobric van forme,tek izaso iz povrede a Adams i Ivanovic definitivno nemaju sta da traze u Zvezdi.Bentil masi kljucno bacanje i ispucava trojku sa 8 metara kad smo imali prednost i trebali mirno da poentiramo za dva poena.Tesko od ove sezone moze nesto biti.Jedino Vildoza da iznese sve na svojim plecima i eventualno Nedovic da se vise ne povredjuje alii to je bas tesko ostvarljivo.

Azerot

pre 1 godinu

Malo mi muka vise da sami sebe dobijamo. Zadnja 2 napada, Ivanovoc dribla u mestu ts, promene pravca na 9m od kosa i blokovi 9m od kosa. Sta ocekujes tacno da ce da se desi ako ne presecena lopta? I onda posle njihovih slobodnjaka lopta Dobricu koji krece da dribla mesto da odmah daje pas napred a bilo je slobodnih. Ne vredi, ovo cemo cesto gledati ove sezone, boljke kao i iz prosle, jednostavno ne umeju da zatvore utakmicu i to je to, kraj price.

Jb

pre 1 godinu

Ekipe se prave tako sto se prvo dovode jedan i pet i to def neko treba da objasni i crno i crveno belima...ivanovic zna ali je fizicki limitiran za EL i to vidi svako osim onih koji treba da vide. Znaci krivica nije njegova nego onoga ko ga je stavio tu a on decko pokusava da uradi najbolje sto zna. Imate igraca koji jedino sto zna je da kvari igru protivnika kao u rukometu, drugog koji igra 30+ i osim polu horoga ne sutne iz igre i tako par godina i mi ocekujemo da se resavaju utakmice na ovom nivou i da neko preuzima odgovornost. Pao je donji dom EL a oba centra su im bolja od svih nasih, na jedan isto bolji, grigonis kao suter trenutno bolji i sta ocekujemo, dobro smo se drzali, umalo da dobijemo. Petrusev ima 21 godinu, polako

Admiral

pre 1 godinu

Malo je Vildosa, malo je devet pojacanja, ajde jos par igraca da se dovedu odmah!
(Admiral, 13. oktobar 2022 19:56)

Dovescemo igraca samo da bi tebe i slične tebe nerviramo
(ko o cemu..., 13. oktobar 2022 20:17)

Varas se, mene to uopste ne nervira, to samo pokazuje vas strah pa gomilate tolike igrace,ali mi je muka vise od caseg kmecanja kako nemate budzet, a ovamo devet pojacanja, licemerni ste

Mile Srbin

pre 1 godinu

Težak posao za Zvezdu. U prvih sedam kola pet gostovanja. Sada slede gostovanja Baskonia, Real pa domaćin Bajernu pa opet dva gostovanja. Ali u drugom delu neće biti ovakav raspored jer EL pravi raspored na osnovu putovanja

pavlović

pre 1 godinu

znaci protiv efesa pogurase sudije sa 8-10 poena domacina kad su videli da se ne predajemo, ali ovo veceras šta radi peres i ovaj litvanac to je neverovatno...

ivan

pre 1 godinu

Dosta loših odluka noćas,Panata zadnjih 5 minuta odbrana za 10 od 10. Dobrić kastrofa noćas,Raduljica nemam riječi a Ivanović majko mila,šta radi taj momak,dobar je za drugog pleja,5,6 minuta mu je dosta a ne da ti upropasti nekoliko napada kad ti se utakmica odlučuje i ti ga opet držiš na terenu. Topić je imao minute protiv Efesa a noćas nije,ne znam kako to ali ajde. Evo zašto nismo mi za Evroligu,ovo nije samo noćas,ovo se nama godinama dešava.

Pagan

pre 1 godinu

Stize jos jedno pojacanje u narednih 72 sata, proverena info. U pitanju je nisko krilo, vrhunski suter, moze i da kreira a i skace dobro. Odbrana vrlo dobra. Evroligasko i NBA iskustvo. Nije Vildoza, ali njih dvojica i Nedovic ce unistiti sve pred sobom!!!

6,50

pre 1 godinu

@delije su u mađarskoj sto ce itekako uticati na atmosferu i brojnost...
(ehhh, 13. oktobar 2022 18:35)
Nece nista uticati jer je dato samo 1000 karata za tu utakmicu, vecina ostaje u Bg i idu na kosarku

Mile Srbin

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde se uporno hvale kako su najbolji navijaci na svetu. Evo je prva ovosezonska utakmica, dosao njihov najomiljeniji trener, najveci protivnik Olimpijakosa a Pionir opet nije popunjen. Neka bude da ima 6000 navijaca. Vi Pionir ne mozete da napunite na evroligaskoj utakmici! Sram vas bilo.
(Kruger, 13. oktobar 2022 19:54)

Pionir je pun. Zvanični podatak 6132 gledaoca. Ne pušta Zvezda kao vi nekada pa bude 10 hiljada a zvanično Pionir ima sledećih mesta na tribini 5878

Mare

pre 1 godinu

Centri su Martin i Petrušev koji treba da igraju maksimalno moguće i Mitrović koji je tu kao džoker.
Četvorke su Bentil i Ilić. Lazarević može uskočiti.
Trojke Dobrić i Holand, Lazić koji se šeta između 3 i 2.
Bekovi Adams, Ivanović, Nedović, Vildoza, Marković.
To je 14 igrača i ostali vozdra. Ali avaj...

moralni gmizavac

pre 1 godinu

tragikomedija od Zvezdinih bekova i kobajagi plejmejkera...nasa kosarka je u teskoj dubiozi
(Bole car, 13. oktobar 2022 21:35)

Upravo tako, poslednjih 10ak godina, sa cime li se taj period poklapa? Hmm

Cistac

pre 1 godinu

delije su u mađarskoj sto ce itekako uticati na atmosferu i brojnost...
(ehhh, 13. oktobar 2022 18:35)
@
Dobili su od Madjara samo hiljadu karata krenulo ih je nesto vise ljudi. Zasto bi to uticalo na brojnost i atmosferu kada se hvalite da vas ima na milione.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Nk Rijeka je dopustila da padne u ruke Volpija i Miškovića, osvojila jednu titulu i dva kupa, igrala par puta grupnu fazu u Evropu. Volpi i Miškovića su se obogatili, Nk Rijeku su sahranili. Akcenat je na Volpi i Mišković. Svaka sličnost sa kk Zvezdom je sasvim slučajna.

KKP

pre 1 godinu

Pionir je pun. Zvanični podatak 6132 gledaoca. Ne pušta Zvezda kao vi nekada pa bude 10 hiljada a zvanično Pionir ima sledećih mesta na tribini 5878
(Mile Srbin, 13. oktobar 2022 20:19) uh kako ste vi fini Boze Boze..ju ju ju

sash

pre 1 godinu

Zanimljivo je da neko od Nedovica ocekuje da promijeni sve u CZ. Pa taj svake godine vise bude na terapijana nego na treningu. Trenutno je u redovnom statusu "povrijedjen". Prosto je nevjerovatno da ga se neko uopste i sjetio, a kamoli platio silne pare.

Kblo7063

pre 1 godinu

Pley pley pley i samo pley...adams decko totalno nezainteresovan i veliki je promasaj...ivanovic...dobar decko i nista vise,svi znamo da nije za ovaj nivo kosarke.

neutrino

pre 1 godinu

Ivanović jednostavno nije za mesto pleja u timu. Previše sporo razmija za tu pozicinu i bez samopouzdanja, pa zato "davi" loptu svaki put kada je primi.
Ovaj Adams možda i bude solidan, ali mu za početak treba da ulazi sa klupe kao back up dok ukapira Evropsku košarku.

Kruger

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde se uporno hvale kako su najbolji navijaci na svetu. Evo je prva ovosezonska utakmica, dosao njihov najomiljeniji trener, najveci protivnik Olimpijakosa a Pionir opet nije popunjen. Neka bude da ima 6000 navijaca. Vi Pionir ne mozete da napunite na evroligaskoj utakmici! Sram vas bilo.

neutrino

pre 1 godinu

Koliko god bilo zamalo, bolje što smo ovo izgubili da bismo shvatili koliko je jednostavno loša igra, konkretno organizacija napada. Nažalost, isuviše je ovo jako takmičenje da bi se dozvoljavalo isticanje 3 uzastopna napada bez šuta ka košu i držanje priključka.
Sa druge strane, vidi se da je i Jovanović kao trener poprilično van utakmice. Nije mi jasno zašto je onoliko dugo držao Bemtila na klupi koji mu je najbolji igrač večeras bio! Onda kada se ohladio, pustio ga da opet hvata ritam, a promašeno slobodno na kraju je posledica toga. Jedan plej, nadam se da će to zaista biti Vildoza i ekipa će ličiti na ekipu jer ovo sad sa Ivanovićem je zaista negledljivo!

celinc

pre 1 godinu

Tanak je Jovanovic trener,jos uvek je Pefi najbolji Zvezdin plej,sigurno da Topic treba da se kali,ali u ABA lizi,a ne ovako da sedi na klupi u EL,Pan. je jedna od losijih ekipa,sve u svemu sa ovim trenerom ne treba ocekivati neki uspeh,imala je Zvezda i boljih resenja,ali sta je tu je,gore ne moze a ni mnogo bolje

Fakti..

pre 1 godinu

Varas se, mene to uopste ne nervira, to samo pokazuje vas strah pa gomilate tolike igrace,ali mi je muka vise od caseg kmecanja kako nemate budzet, a ovamo devet pojacanja, licemerni ste
(Admiral, 13. oktobar 2022 20:28

Jedini koji ste licemeri ste vi navijaci kk igokea , doveli ste top igrace naj skupljih timova , i onda prigovorate i spominjete zvezdina pojacanja u stilu napad je najbolja odbrana, zna se koliko koštaju zvezdina pojacanja a koliko vasa, zvezdina pojacanja niko nece u Evroligi pa ni vi..

076 sasa

pre 1 godinu

Kako god da zavrsi tekma jovanovic mora da roster definisejeste duga sezona ali 17 igraca je previse mali topic mora da dobije sansu u aba ligi, a adams i kuzma mogu u fmp

Miki kd

pre 1 godinu

Opet Lazić u ekipi..pa dokle više ljudi moramo ovo da trpimo…Defanzivac bio mozda pre 10 g.a sad ga nema ni u odbrani a kamoli u napadu…

kojaaa

pre 1 godinu

Zakukase grobari od straha zbog Kardoza a ko zna kakvu povredu je imao mi realno me možemo da se takmičimo sa bilo kim klubom sto se tice finansija a brown je dosao samo zbog istorije povreda

Mile Srbin

pre 1 godinu

Opet Lazić u ekipi..pa dokle više ljudi moramo ovo da trpimo…Defanzivac bio mozda pre 10 g.a sad ga nema ni u odbrani a kamoli u napadu…
(Miki kd, 13. oktobar 2022 19:00)

Primetio sam da ti je već duže vreme Lazić pik. A šta ti uopšte gledaš?

Miki kd

pre 1 godinu

Pitanje za sve koji lupate minuse?Koja je uloga B.Lazića u ekipi?Da igra odbranu/ spor..svi koje je čuvao su sve ubacili..da igra u napadu?sta igra,gde igra?zabije se u ćošak i baca cigle..Razmislite kako je igrati sa 4 coveka u napadu a o odbrani i ne treba diskutovati..Lik nije ni za Aba ligu a kamoli EL..Dok god je on u timu mi ćemo biti 15.mesto i nize..

Luigi LaHarmonica

pre 1 godinu

Maloumnošću Adamsa i Ivanovića gubimo poluvreme. Adams uspori kad treba da ubrza i obrnuto, maši čak i zicere a Ivanović, sam na trojci na 2sec do kraja napada, fintira i ističe vreme. Pa koliko malouman moraš da budeš!?

zoran

pre 1 godinu

-Najuriti Adamsa još večeras može društvo da mu pravi Ivanović a i trener Jovanović.
-sta igramo mi, postoji li neka akcija
-odbranu nesto i igramo a napada nigde

2CRAZY

pre 1 godinu

Idemo i cetvrta utakmica bez Nedovica. Ove sezone od 160 minuta, igrac placen preko milion po sezoni odigrao je tacno i okruglo NULA i brojkom 0 minuta. Fantastican posao uprave. Verovatno nisu znali da je momak sklon povredama, ko se tome nadao??
(klasika, 13. oktobar 2022 18:45)

Sigurno su ga jeftino platili, jer je sklon povredama, tako da ovo nije nista neocekivano, koliko ste platili, toliko ste dobili.

Sasa

pre 1 godinu

Svidja mi se borbenost ali realno je Jovanovic napravio par gresaka i to nas je nazalost kostalo pobede. Mitrovica nema kada se lomi je greska. U prvom poluvremenu uz Bentila nas najbolji igrac. Ivanovic igra zadnju cetvrtinu bez odmora, to nas je kostalo dve izgubljene lopte na kraju i poraza. Dobric iz povrede je imao preveliku minutuzu, bolje da je Lazarevic to odigrao. Ima dosta prostora za napredak i za rad. Ne vredi kukakti, idemo dalje. Ceka nas jako bitna utakmica u nedelju protiv dobre ekipe Cedevite i dva gostovanja u EL.
(Gossa placa Zeljko 89, 13. oktobar 2022 23:05)
U pravu je onaj Dijagnosticar iz Nisa, stvarno si Covicev bot. Kad god izgubimo ti si prvi koji ce napisati da to nista strasno nije da ima tek da se igra i tako sve u krug samo da ne bismo prozvali Covica za politiku kluba, u konkretnom slucaju za dovodjenje Raduljice, Adamsa, Dalibora Ilica koji ne igra. Sve mi se cini da je on nakupovao igrace za svoj FMP, Svi koji nece igrati u nasoj Zvezdi.

Markobg

pre 1 godinu

Onog trenutka kada je angažovan Vlada Jovanović svakom ozbiljnom poznavaocu igre je bilo jasno da ovo takmičenje ne shvatamo ozbiljno.Zadržavanje u ekipi Pefija i Ivanovića takođe ozbiljan propust.Sve u svemu i 5 pobeda će biti mnogo.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Ivanović!?! Ne znam šta ikome nije jasno oko njega? Kao prvo, on nije plej!! On je više neki kombo-bek!!! Pre svega, on je bek koji treba da napravi neki prodor(što bi se reklo da napadne koš)!!! Eventualno da šutne neku trojku(ponekad)!!Da odigra ulogu pleja najredje moguće i to u situaciji kada se nema kud. Kao drugo, on je igrač ranga ABA lige, eventualno Evrokupa!!!! Nikada i nikako on nije igrač za Evroligu!!!!

Srdjan

pre 1 godinu

Napraviš iskusan, solidan tim i onda postavis za trenera amatera, stvarno to ne mogu da razumem... Možda će Jovanović nekada biti trener, ali u ovom trenutku je amater za EL

Bek!

pre 1 godinu

Nedovic odlican, sjajna partija, borbenost, sut za tri! Pitam samo, jel se igra neki Sony, bleji po beton hali ili se skoknulo do Pariza? Kari mu je poverovao pa odstranio sa spiska neko ko je izgarao i zasluzio mesto, isto ce biti i kad se vrati na 3 minuta u 3 utakmice Neda nas.

Fakti..

pre 1 godinu

Varas se, mene to uopste ne nervira, to samo pokazuje vas strah pa gomilate tolike igrace,ali mi je muka vise od caseg kmecanja kako nemate budzet, a ovamo devet pojacanja, licemerni ste
(Admiral, 13. oktobar 2022 20:28

Jedini koji ste licemeri ste vi navijaci kk igokea , doveli ste top igrace naj skupljih timova , i onda prigovorate i spominjete zvezdina pojacanja u stilu napad je najbolja odbrana, zna se koliko koštaju zvezdina pojacanja a koliko vasa, zvezdina pojacanja niko nece u Evroligi pa ni vi..

Dejan CZ

pre 1 godinu

Zadnja 3 minuta ne mozemo nista da organizujemo u napadu...Organizacija prepuste na Ivanovicu koji svo vreme igra i Dobricu koji se zakopava i zakopava a Adams na klupi celu zadnju cetvrtinu i uvodi ga 3 sekunde pre kraja utakmice...Smatrao sam da je Jovanović kompletniji trener.

Srx

pre 1 godinu

Jednostavno promasaj sa Adamsom nas ubija. Nemamo pleja i to 1 pleja. Tu lezi svaki problem. Ova razlika je u losem sudjenju, ubise nas sudije…

veliki

pre 1 godinu

Пао на судијска навлачења, безвезне шутеве, гомилу на бачених шутева на обруч који су безвезно ушли, буквално се лопта ушуњала, још и разлику направише. Ми се много мучимо у нападу, нема брзине, нема протока лопте. Адамс тотални промашај, не може да игра под притиском, шут лош, гњави лопту по ћошковима… Ивановић исто много тапка лопту на 9-10 метара, ту се губи много времена а нема никаквог кретања, отварања… Премало отворених шутева, унутрашња игра не тако сјајна. Прва три шута за 3 поена ушла, после само још 1 од наредних 8. Много фале Недовић, Марковић и стари опорављени Добрић (види се са му фале утакмице). И наравно новопридошли Вилдоса. Овај меч морамо да добијемо свакако!

zdravko

pre 1 godinu

Полако тек је почело још се екипе уигравају. Ви сви који сте стручњаци мало се смирите. Види се да звезда још се није уиграла јер нови играчи биће боље тек је почела евро лига.

Kiza

pre 1 godinu

Petrušev i Dobrić su sramni, aj razumem za Ognjena imao je tu manju povredu, ali šta je problem sa miškovim debilkom? Adams, pa jel realno šta taj dečko igra, daj bre mora bolje?! Ivanović klasičan bekap, nije za vrhunsku košarku. Bilo je i dobrih sekvenci u odbrani, ali mi ne možemo dva smislena napada da odigramo. Sve se svodi na to da li imamo energiju ili nemamo pa da poguramo ka pobedi, videlo se sve protiv Budućnosti, ekipe dosta lošije od nas po igračima. Mi možemo na energiju da dobijamo i čvrstu odbranu ove tanje ekipe po kvalitetu od nas u ABA, sve de smo sličnog kvaliteta mi gubimo. Cedevita mora da se dobije!

veliki

pre 1 godinu

5 фаулова су нам судили са великом задршком и скоро ниједан није ни био, наравно. А ове из Пао ала хоће - цело полувреме им лопта улази тако што скаче по обручу и ушуња се. У Арени ниједан од тих шутева не би упио кош, а у Пиониру све уђе.

peca

pre 1 godinu

polako,mi nismo imali zglavnog pleja,ivanocic nije moga sam,a i radonja ga zna u dusu,adams se nije uklopio sa markovicem i ovim argentincem bice to druga prica.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Gradjanin opasnih namera i svi tvoji nikovi, da li planiras da prestanes da mi krades nick i postavljas fake komentare ili ces opet da kukas kada ti se bude vracalo istom merom?

zdravko

pre 1 godinu

Ја чудније утакмице нисам видијо имаш добијену утакмицу место да проведеш утакмицу рутински оно тренер оставља Ивановића који продаје две лопте и и од добијене утакмице губиш. Немогу да замислим штаје оном тренеру звезде било у глави адамса држи на клупи и не уводи у игру и ако види да Ивановићу не иде, код прве грешке требао је да изведе Ивановића али као да је свесно ипо у пораз. Још једном браво за момке борили су се ко лавови такође браво навијачима прави сте били. Идемо даље биће још победа и пораза сезона је дуга

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Sasa, pa ti prozivaj, ko ti brani? Jel ti ja i moje misljenje smetamo u tome? Lepo sam napisao po mom misljenju gde su greske Jovanovica bile sinoc i sta je vodilo uzroku poraza. Da necete vi grobari da mi namecete misljenje mozda? Sta je strasno, tek je drugo kolo, borba je bila dobra, izgubili smo i to je to. Ako ti se ne svidja politika kluba, ti slobodno prozivaj, menjaj, daj predloge idi protestuj. Sta ja imam sa tim?

Walldorf

pre 1 godinu

Iako mi je već dosta toga kristalno jasno, sačekaću nedelju dana. Onda ću izneti svoja zapažanja, u globalu. Necelishodno je iz cele situacije izvlačiti Jovanovića, Ivanovića ili bilo koga još. Sliku treba gledati iz šire vizure, od letošnjih poteza Uprave pa nadalje. Neophodno je sagledati celu sliku i onda dati svoje mišljenje. Ono što je već sada jasno je da je načinjen niz pogrešnih poteza. Kako i koliko brzo se može iz svega toga je krucijalno pitanje. Za sada toliko. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Šteta, mogli smo da pobedimo Panatinaikos u ovoj tekmi ali eto izgubismo u ovoj maratonskoj drami, nijanse su odlučile. Glavu gore, biće još dana za megdana, Evroliga je tek počela, nama došlo još jedno veliko pojačanje, biće dobrih igara i pobeda Zvezde i u Evroligi u nastavku sezone ne brinite.

Pagan

pre 1 godinu

Stize jos jedno pojacanje u narednih 72 sata, proverena info. U pitanju je nisko krilo, vrhunski suter, moze i da kreira a i skace dobro. Odbrana vrlo dobra. Evroligasko i NBA iskustvo. Nije Vildoza, ali njih dvojica i Nedovic ce unistiti sve pred sobom!!!

Miki kd

pre 1 godinu

Opet Lazić u ekipi..pa dokle više ljudi moramo ovo da trpimo…Defanzivac bio mozda pre 10 g.a sad ga nema ni u odbrani a kamoli u napadu…

Mile Srbin

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde se uporno hvale kako su najbolji navijaci na svetu. Evo je prva ovosezonska utakmica, dosao njihov najomiljeniji trener, najveci protivnik Olimpijakosa a Pionir opet nije popunjen. Neka bude da ima 6000 navijaca. Vi Pionir ne mozete da napunite na evroligaskoj utakmici! Sram vas bilo.
(Kruger, 13. oktobar 2022 19:54)

Pionir je pun. Zvanični podatak 6132 gledaoca. Ne pušta Zvezda kao vi nekada pa bude 10 hiljada a zvanično Pionir ima sledećih mesta na tribini 5878

Miks

pre 1 godinu

Kada bi se spojili zvezda i partizan, tek onda bi imali jednu ozbiljnu evroligasku ekipu.recimo ja bi uzeo dobrića, bentila, holanda, martina i mitrovića da igraju za partizan

Mare

pre 1 godinu

Ljudi, imamo novog trenera, nov tim. Krenuli smo ispočetka..Biće dosta ovakvih stvari ali ajmo puna podrška do kraja. Ni Radonjić nije blistao u prve 2 sezone

Fakti..

pre 1 godinu

Varas se, mene to uopste ne nervira, to samo pokazuje vas strah pa gomilate tolike igrace,ali mi je muka vise od caseg kmecanja kako nemate budzet, a ovamo devet pojacanja, licemerni ste
(Admiral, 13. oktobar 2022 20:28

Jedini koji ste licemeri ste vi navijaci kk igokea , doveli ste top igrace naj skupljih timova , i onda prigovorate i spominjete zvezdina pojacanja u stilu napad je najbolja odbrana, zna se koliko koštaju zvezdina pojacanja a koliko vasa, zvezdina pojacanja niko nece u Evroligi pa ni vi..

pavlović

pre 1 godinu

znaci protiv efesa pogurase sudije sa 8-10 poena domacina kad su videli da se ne predajemo, ali ovo veceras šta radi peres i ovaj litvanac to je neverovatno...

ko o cemu...

pre 1 godinu

Malo je Vildosa, malo je devet pojacanja, ajde jos par igraca da se dovedu odmah!
(Admiral, 13. oktobar 2022 19:56)

Dovescemo igraca samo da bi tebe i slične tebe nerviramo

klasika

pre 1 godinu

Idemo i cetvrta utakmica bez Nedovica. Ove sezone od 160 minuta, igrac placen preko milion po sezoni odigrao je tacno i okruglo NULA i brojkom 0 minuta. Fantastican posao uprave. Verovatno nisu znali da je momak sklon povredama, ko se tome nadao??

Fakti..

pre 1 godinu

Varas se, mene to uopste ne nervira, to samo pokazuje vas strah pa gomilate tolike igrace,ali mi je muka vise od caseg kmecanja kako nemate budzet, a ovamo devet pojacanja, licemerni ste
(Admiral, 13. oktobar 2022 20:28

Jedini koji ste licemeri ste vi navijaci kk igokea , doveli ste top igrace naj skupljih timova , i onda prigovorate i spominjete zvezdina pojacanja u stilu napad je najbolja odbrana, zna se koliko koštaju zvezdina pojacanja a koliko vasa, zvezdina pojacanja niko nece u Evroligi pa ni vi..

kojaaa

pre 1 godinu

Zakukase grobari od straha zbog Kardoza a ko zna kakvu povredu je imao mi realno me možemo da se takmičimo sa bilo kim klubom sto se tice finansija a brown je dosao samo zbog istorije povreda

navijac Partizana

pre 1 godinu

napisah: Napred Zvezda!
... i onda videh da je vec izgubila... nisam bio cinican, mislio sam da je 73:73, i zaista sam podrzao Zvezdu.
Vreme je da pocnemo da podrzavama jedni druge, osim kada igramo jedni protiv drugih... u svim drugim situacijama treba da smo jedno.

Prle

pre 1 godinu

Pionir je pun. Zvanični podatak 6132 gledaoca. Ne pušta Zvezda kao vi nekada pa bude 10 hiljada a zvanično Pionir ima sledećih mesta na tribini 5878
(Mile Srbin, 13. oktobar 2022 20:19) 

A objasni ti nama kako je to Pionir pun kada se u svakom kadru vide slobodne stolice. Nema Partizan veze sa time, vi ste punili Arenu svojevremeno. Gde su sada ti navijaci?

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Jedina zamerka Jovanovicu forsiranje Ivanovica u poslednjoj cetvrtini bez odmora uopste. Mislim da je tu pogresio i na kraju nas je ta izgubljena lopta kostala poraza. Inace ovako i nemam neke zamerke. Borba, prava Evroligaska utakmica, nismo lose igrali ni u odbrani ni u napadu, Pao je pogodio neke teske suteve kada je trebalo, mi nismo i to je to. Sve osim toga je bilo manje vise ok koliko je moglo u ovim okolnostima. Kazem, jedina zamerka bez Adamsa u zadnjoj cetvrtini makar par minuta da odmori Ivanovica. Bice ovo mnogo bolje kada se vrate Markovic, Nedovic i Vildoza. Ono sto mi se svidja je borbenost celog tima.

Nebojsa

pre 1 godinu

Jovanovic trener pa hajde molim vas, nemojte me nasmijavati.
Svaki sudija ce dati protivniku desetak poena, kad vidi njega na klupi.
Ista pesma kao Alimpijevic, takvi eksperminti ne prolaze.....

Admiral

pre 1 godinu

Malo je Vildosa, malo je devet pojacanja, ajde jos par igraca da se dovedu odmah!
(Admiral, 13. oktobar 2022 19:56)

Dovescemo igraca samo da bi tebe i slične tebe nerviramo
(ko o cemu..., 13. oktobar 2022 20:17)

Varas se, mene to uopste ne nervira, to samo pokazuje vas strah pa gomilate tolike igrace,ali mi je muka vise od caseg kmecanja kako nemate budzet, a ovamo devet pojacanja, licemerni ste

zare

pre 1 godinu

Gledao sam do poslednja 2 minuta. Dalje nisam hteo jer sam mnogo puta video tu nemoć koja vodi u poraz. Prešao sam na Italija Brazil odbojka.

Dobar_dan

pre 1 godinu

Reče neki lik da su sudije dozvolile tuču, a to je jedini način da Radonjić dobije utakmicu. KONAČNO, iskreni navijač Zvezde! Ahahahahahahha

DJ KRMAK

pre 1 godinu

Сад је нашао како да приведе неизвесну утакмицу крају, на корист његовог тима. У Звезди је губио овакве завршнице.

Kosarka

pre 1 godinu

Svako ko misli da je Nikola Ivanovic covek koji treba da zaradjuje za zivot od kosarke, treba da prestane da gleda istu. Ja ne znam koji su ovo "strucnjaci" treneri koji njega forsiraju, decko je jedva za ABA 2. Ilija Djokovic i on su isti igrac.

Mile Srbin

pre 1 godinu

Težak posao za Zvezdu. U prvih sedam kola pet gostovanja. Sada slede gostovanja Baskonia, Real pa domaćin Bajernu pa opet dva gostovanja. Ali u drugom delu neće biti ovakav raspored jer EL pravi raspored na osnovu putovanja

Krajišnik

pre 1 godinu

Ivanović NE SME da igra pleja. On se bukvalno bori sa loptom. O organizaciji igre ne stigne ni da razmišlja.
Uostalom kad je izlazio iz igre mi smo stizali prednost.
Adams je daleko od očekivanog, ali je za Ivanovića Stokton lično. Jeste on dobar dečko, ali kad se vrati Nedović i priključi Vildosa, ja ne bih imao dilemu ko se ne bi skidao. Mali Top je mnoooogo veći potencijal i on mora da bude na klupi.

zzzzz

pre 1 godinu

Ja ne pamtim utakmicu u poslednjih nekoliko sezona a da smo mi bili kompletni, znači taman se neko oporavi neko drugi se povredi. Marković sa 34 godine je klasa za Adamsa i Ivanovića, a Nedović ako ne planira uskoro da krene da igra može slobodno da ide, ne zanima me kakav je igrač.

Mare

pre 1 godinu

Centri su Martin i Petrušev koji treba da igraju maksimalno moguće i Mitrović koji je tu kao džoker.
Četvorke su Bentil i Ilić. Lazarević može uskočiti.
Trojke Dobrić i Holand, Lazić koji se šeta između 3 i 2.
Bekovi Adams, Ivanović, Nedović, Vildoza, Marković.
To je 14 igrača i ostali vozdra. Ali avaj...

Demar Derozan

pre 1 godinu

Izgubljena dobijena tekma kuci od tima koji je u rangu ili cak slabiji od nas. Radonja ce upropastiti Panatu defanzivom, a zacelje tabele EL je rezervisano za ova dva tima, gde ce jos biti Zalg i mozda Valensija.

veliki

pre 1 godinu

Плејеви су нам ужас. Шут немају, креацију немају. Вилдоса ће морати добро да повуче, од Адамса и Ивановића нема ни чеп за зеље, што се каже.

pavlović

pre 1 godinu

od stranaca adams nula, kakav promašaj, ali još veće razocarenje mi je holand, očajna selekcija šuta, pravićemo holinsa od blata. bentil najkonstantniji u celom timu od početka sezone, martin veceras odigrao prvu pravu utakmicu. dakle vec sada dva promašena stranca. od ilića sam očekivao dosta, njega nema ni u rosteru. petrušev nit je 4 niti 5, očajna koordinacija, u odbrani gubi svog igrača češće i od adamsa, veliki promašaj, pecarski 2. raduljica na iskustvo će uvek izvući 6-10 bacanja, e sad protiv buducnosti 7/7, a veceras 2/5. defanzivno mator spor... ajde za treceg centra je odličan.

Goran

pre 1 godinu

Jednom i Radonju da poguraju sudije u Pioniru.
Mada smo uglavnom sve sami krivi.
Pitao bi samo našeg trenera dve stvari:
1. Gde je zaboravio Mitrovića kad se lomilo?
2. Kako je moguće da slobodno bacanje kod tehničke greške ne izvodi najbolji izvođač slobodnih bacanja?

KKP

pre 1 godinu

Pionir je pun. Zvanični podatak 6132 gledaoca. Ne pušta Zvezda kao vi nekada pa bude 10 hiljada a zvanično Pionir ima sledećih mesta na tribini 5878
(Mile Srbin, 13. oktobar 2022 20:19) uh kako ste vi fini Boze Boze..ju ju ju

moralni gmizavac

pre 1 godinu

Kome se ne svidja neka kupi svoj klub i neka promeni ime u czv, jer kada imas svoj klub niko ne moze da ti zabrani kako ce se zvati.

moralni gmizavac

pre 1 godinu

tragikomedija od Zvezdinih bekova i kobajagi plejmejkera...nasa kosarka je u teskoj dubiozi
(Bole car, 13. oktobar 2022 21:35)

Upravo tako, poslednjih 10ak godina, sa cime li se taj period poklapa? Hmm

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Svidja mi se borbenost ali realno je Jovanovic napravio par gresaka i to nas je nazalost kostalo pobede. Mitrovica nema kada se lomi je greska. U prvom poluvremenu uz Bentila nas najbolji igrac. Ivanovic igra zadnju cetvrtinu bez odmora, to nas je kostalo dve izgubljene lopte na kraju i poraza. Dobric iz povrede je imao preveliku minutuzu, bolje da je Lazarevic to odigrao. Ima dosta prostora za napredak i za rad. Ne vredi kukakti, idemo dalje. Ceka nas jako bitna utakmica u nedelju protiv dobre ekipe Cedevite i dva gostovanja u EL.

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Šteta, mogli smo da pobedimo Panatinaikos u ovoj tekmi ali eto izgubismo u ovoj maratonskoj drami, nijanse su odlučile. Glavu gore, biće još dana za megdana, Evroliga je tek počela, nama došlo još jedno veliko pojačanje, biće dobrih igara i pobeda Zvezde i u Evroligi u nastavku sezone ne brinite.

Miki kd

pre 1 godinu

Pitanje za sve koji lupate minuse?Koja je uloga B.Lazića u ekipi?Da igra odbranu/ spor..svi koje je čuvao su sve ubacili..da igra u napadu?sta igra,gde igra?zabije se u ćošak i baca cigle..Razmislite kako je igrati sa 4 coveka u napadu a o odbrani i ne treba diskutovati..Lik nije ni za Aba ligu a kamoli EL..Dok god je on u timu mi ćemo biti 15.mesto i nize..

zdravko

pre 1 godinu

Полако тек је почело још се екипе уигравају. Ви сви који сте стручњаци мало се смирите. Види се да звезда још се није уиграла јер нови играчи биће боље тек је почела евро лига.

076 sasa

pre 1 godinu

Kako god da zavrsi tekma jovanovic mora da roster definisejeste duga sezona ali 17 igraca je previse mali topic mora da dobije sansu u aba ligi, a adams i kuzma mogu u fmp

Mare

pre 1 godinu

Dobriću se ne da ubačena trojka, svaka mu s koskom izlazi.
Ivanović užasno prodata lopta. Mnogo loša organizacija napada generalno.
Jovanović koji crta napad za Holinsov šut za 3 a lik nije ušao u igru 20 minuta maltene??? To kao da si Simonoviću u odelu dao da šutne.
Bentil omašeno bacanje s tim da je eto nezasluženo tragičar.
I publika koja je više sita ovakvih poraza. A tek će ih biti jer je tim nov a trener početnik.

zdravko

pre 1 godinu

Ја чудније утакмице нисам видијо имаш добијену утакмицу место да проведеш утакмицу рутински оно тренер оставља Ивановића који продаје две лопте и и од добијене утакмице губиш. Немогу да замислим штаје оном тренеру звезде било у глави адамса држи на клупи и не уводи у игру и ако види да Ивановићу не иде, код прве грешке требао је да изведе Ивановића али као да је свесно ипо у пораз. Још једном браво за момке борили су се ко лавови такође браво навијачима прави сте били. Идемо даље биће још победа и пораза сезона је дуга

Kruger

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde se uporno hvale kako su najbolji navijaci na svetu. Evo je prva ovosezonska utakmica, dosao njihov najomiljeniji trener, najveci protivnik Olimpijakosa a Pionir opet nije popunjen. Neka bude da ima 6000 navijaca. Vi Pionir ne mozete da napunite na evroligaskoj utakmici! Sram vas bilo.

MenVud

pre 1 godinu

Najgora utakmica koju sam u zivotu gledao. Koju igru igra Ivanovic, 20 sekundi obradjuje loptu, posle baca neke vruce krompire pa resavajte iz nekih nerealnih suteva. Da sam kopao manje bih se umorio nego sto sam ovih 2.5 sata proveo uz ovu “fantasticnu utakmicu”. Uzas

pavlović

pre 1 godinu

holins za holanda igracina u oba pravca, pogrešnog iz burse dovedosmo, bolje endruza. dobricu prvi meč i ovaj svaki napad u zavrsnici na njega, nije dobric tip glavnog igraca niti ce ikad biti. sta li ce biti sa vildosom i baskonijom videcemo, kao i koliko ce nedovic uopšte igrati ove sezone. previše se deli minutaza na 4 i 5. jednostavno na 4 i 5 bentli i martin u evroligi moraju bar po 30 minuta. mitrovicu i ilicu po 10, kuzmic, raduljica, petrušev višak, kao i adams na beku.

veliki

pre 1 godinu

5 фаулова су нам судили са великом задршком и скоро ниједан није ни био, наравно. А ове из Пао ала хоће - цело полувреме им лопта улази тако што скаче по обручу и ушуња се. У Арени ниједан од тих шутева не би упио кош, а у Пиониру све уђе.

2CRAZY

pre 1 godinu

Idemo i cetvrta utakmica bez Nedovica. Ove sezone od 160 minuta, igrac placen preko milion po sezoni odigrao je tacno i okruglo NULA i brojkom 0 minuta. Fantastican posao uprave. Verovatno nisu znali da je momak sklon povredama, ko se tome nadao??
(klasika, 13. oktobar 2022 18:45)

Sigurno su ga jeftino platili, jer je sklon povredama, tako da ovo nije nista neocekivano, koliko ste platili, toliko ste dobili.

Rokabili

pre 1 godinu

Zvezda nema ni glavu ni rep, previše prosečnih i ispod prosečnih košarkaša bez koncepcije... Izgubila je kod kuće od jednog od najslabijih timova EL i samo bezveze produžila opstanak Radonjića u Grčkoj...
Btw, i Partizan je isti takav, samo što ima manje domaćih "loših", videće se sutra...

istoricar

pre 1 godinu

Steta za zadnja 3 minuta da je bar neko pogodio velika borba ali na zalost jos jedan poraz.nadam se da ce se nedovic oporaviti I da ce adams pogoditi bar nesto za sada i pored 5 plejeva tu smo najtanji

Jb

pre 1 godinu

Ekipe se prave tako sto se prvo dovode jedan i pet i to def neko treba da objasni i crno i crveno belima...ivanovic zna ali je fizicki limitiran za EL i to vidi svako osim onih koji treba da vide. Znaci krivica nije njegova nego onoga ko ga je stavio tu a on decko pokusava da uradi najbolje sto zna. Imate igraca koji jedino sto zna je da kvari igru protivnika kao u rukometu, drugog koji igra 30+ i osim polu horoga ne sutne iz igre i tako par godina i mi ocekujemo da se resavaju utakmice na ovom nivou i da neko preuzima odgovornost. Pao je donji dom EL a oba centra su im bolja od svih nasih, na jedan isto bolji, grigonis kao suter trenutno bolji i sta ocekujemo, dobro smo se drzali, umalo da dobijemo. Petrusev ima 21 godinu, polako

Brada_BG

pre 1 godinu

Nema ko da organizuje napad, Ivanovic nije ni za Aba ligu a ne za Evroligu! Ni jedan jedini krsteni i uigrani napad u poslednjoj cervrtini. Da nam je tu bar Wolters, ovako kad nemas pleja sve je dzabe...

Baraba

pre 1 godinu

Definitivno poraz Jovanovica. Zaboravio Mitrovica u cetvrtoj cetvrtini, a igraju u finisu Ivanovic (totalno van forme i najgori veceras) i Dobric koji je napravio dosta gresaka na kraju, ali izlazi iz povrede i ima opravdanje. Kako god, idemo dalje i cekamo Vildozu. Napred Zvezda

Severnjača

pre 1 godinu

Poraz trenera, nisu igrači krivi! Nudili su nam se, više puta na +5 i napad, umesto da trener uzme tajmaut, da smiri ekipu i nacrta im akciju za napad, on igra ulogu posmatrača! Makar da mu pomoćnici sugerišu isto, oni mirno sede na klupama! Uvođenje Raduljice tek u zadnjoj četvrtini mi nije jasno, na Mitrovića je trener potpuno zaboravio u drugom poluvremenu! Šteta, nije Pao bolja ekipa, sami smo se pobedili, publika dobra!

peca

pre 1 godinu

polako,mi nismo imali zglavnog pleja,ivanocic nije moga sam,a i radonja ga zna u dusu,adams se nije uklopio sa markovicem i ovim argentincem bice to druga prica.

zoran

pre 1 godinu

-Najuriti Adamsa još večeras može društvo da mu pravi Ivanović a i trener Jovanović.
-sta igramo mi, postoji li neka akcija
-odbranu nesto i igramo a napada nigde

Udah

pre 1 godinu

Dakle, svaka cast Ivanovicu, ali on decko ne ume pod pritiskom. Ne ume jer je panicar.
Razumem i da nije prirodno plej, ali ne mozes tako prodavati najvaznije lopte!
Pa da nemas ni zrno kreativnosti, sta znaci napad gde mucis loptu do kraja na trojci i na isteku je sibnes Dobricu u korner? Pa sta da radi on s njom tamo? Moze samo da je sutne nogom pod krov hale iz sve snage!
Tuga.

Kuki

pre 1 godinu

Gde je odmor zs Ivanovica u poslednjoj cetvrtini?

Bolje da je seo minut da odmori, pa makar i Topic usao.



, Sto se mene tice, bolje da je Topic igrao celu,utakmicu a Ivanovic da je usao da ga zameni minut. Zvezda bi verovatno pobedila. Ne postoji sansa da je mogao da odigra goru utakmicu od Ivanovica.

drvobradi

pre 1 godinu

Ivanović ne može da igra pleja. Tako providnog igrača odavno nisam video. Pretposlednji napad, dribla 10tak sekundi, bez ikakve ideje kuda, na kraju sam sebi zaustavi dribling i onda napamet dodaje loptu bez gledanja. Lagano presečena lopta. Plej mora uvek da ima neki plan, da kontroliše igru i vreme, da čita odbranu.

Kiza

pre 1 godinu

Petrušev i Dobrić su sramni, aj razumem za Ognjena imao je tu manju povredu, ali šta je problem sa miškovim debilkom? Adams, pa jel realno šta taj dečko igra, daj bre mora bolje?! Ivanović klasičan bekap, nije za vrhunsku košarku. Bilo je i dobrih sekvenci u odbrani, ali mi ne možemo dva smislena napada da odigramo. Sve se svodi na to da li imamo energiju ili nemamo pa da poguramo ka pobedi, videlo se sve protiv Budućnosti, ekipe dosta lošije od nas po igračima. Mi možemo na energiju da dobijamo i čvrstu odbranu ove tanje ekipe po kvalitetu od nas u ABA, sve de smo sličnog kvaliteta mi gubimo. Cedevita mora da se dobije!

ivan

pre 1 godinu

Dosta loših odluka noćas,Panata zadnjih 5 minuta odbrana za 10 od 10. Dobrić kastrofa noćas,Raduljica nemam riječi a Ivanović majko mila,šta radi taj momak,dobar je za drugog pleja,5,6 minuta mu je dosta a ne da ti upropasti nekoliko napada kad ti se utakmica odlučuje i ti ga opet držiš na terenu. Topić je imao minute protiv Efesa a noćas nije,ne znam kako to ali ajde. Evo zašto nismo mi za Evroligu,ovo nije samo noćas,ovo se nama godinama dešava.

Nebojša

pre 1 godinu

Mora i Radonja da dobije nekad neizvesnu završnicu. Ne sećam se da je prošle sezone dobio i jednu. Više od ovog poraza zabrinjava igra. Sem Bentila i Luke niko ne igra na nivou Evrolige. Mora ovo mnogo bolje.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Nk Rijeka je dopustila da padne u ruke Volpija i Miškovića, osvojila jednu titulu i dva kupa, igrala par puta grupnu fazu u Evropu. Volpi i Miškovića su se obogatili, Nk Rijeku su sahranili. Akcenat je na Volpi i Mišković. Svaka sličnost sa kk Zvezdom je sasvim slučajna.

6,50

pre 1 godinu

@delije su u mađarskoj sto ce itekako uticati na atmosferu i brojnost...
(ehhh, 13. oktobar 2022 18:35)
Nece nista uticati jer je dato samo 1000 karata za tu utakmicu, vecina ostaje u Bg i idu na kosarku

veliki

pre 1 godinu

Пао на судијска навлачења, безвезне шутеве, гомилу на бачених шутева на обруч који су безвезно ушли, буквално се лопта ушуњала, још и разлику направише. Ми се много мучимо у нападу, нема брзине, нема протока лопте. Адамс тотални промашај, не може да игра под притиском, шут лош, гњави лопту по ћошковима… Ивановић исто много тапка лопту на 9-10 метара, ту се губи много времена а нема никаквог кретања, отварања… Премало отворених шутева, унутрашња игра не тако сјајна. Прва три шута за 3 поена ушла, после само још 1 од наредних 8. Много фале Недовић, Марковић и стари опорављени Добрић (види се са му фале утакмице). И наравно новопридошли Вилдоса. Овај меч морамо да добијемо свакако!

Mile Srbin

pre 1 godinu

Opet Lazić u ekipi..pa dokle više ljudi moramo ovo da trpimo…Defanzivac bio mozda pre 10 g.a sad ga nema ni u odbrani a kamoli u napadu…
(Miki kd, 13. oktobar 2022 19:00)

Primetio sam da ti je već duže vreme Lazić pik. A šta ti uopšte gledaš?

Pall Mall

pre 1 godinu

Utakmicu je izgubio Ivanović sa dve lopte bačene u bunar minut ipo do kraja iz kojih je Pao poentirao. Prvo onu sa strane kad je izvodio aut. Dugu nekoliko trenutaka kasnije u onoj kontri kad je hteo da proigra Bentilija. Ponitka ga je prozreo i zabeležio poene. Prokletstvo Zvezde u EL se nastavlja sa izgubljenim mečevima na jednu loptu ili kos razlike. Mislim da neću preterati ako kazem da su izgubili jedno 40 utakmica na ovaj nacin a za uzvrat nisu dobili tri na jedan posed. I svaki put vode minut dva do kraja i to prokockaju. Neverovatno zaista.

Azerot

pre 1 godinu

Malo mi muka vise da sami sebe dobijamo. Zadnja 2 napada, Ivanovoc dribla u mestu ts, promene pravca na 9m od kosa i blokovi 9m od kosa. Sta ocekujes tacno da ce da se desi ako ne presecena lopta? I onda posle njihovih slobodnjaka lopta Dobricu koji krece da dribla mesto da odmah daje pas napred a bilo je slobodnih. Ne vredi, ovo cemo cesto gledati ove sezone, boljke kao i iz prosle, jednostavno ne umeju da zatvore utakmicu i to je to, kraj price.

Srx

pre 1 godinu

Jednostavno promasaj sa Adamsom nas ubija. Nemamo pleja i to 1 pleja. Tu lezi svaki problem. Ova razlika je u losem sudjenju, ubise nas sudije…

celinc

pre 1 godinu

Tanak je Jovanovic trener,jos uvek je Pefi najbolji Zvezdin plej,sigurno da Topic treba da se kali,ali u ABA lizi,a ne ovako da sedi na klupi u EL,Pan. je jedna od losijih ekipa,sve u svemu sa ovim trenerom ne treba ocekivati neki uspeh,imala je Zvezda i boljih resenja,ali sta je tu je,gore ne moze a ni mnogo bolje

Mittar

pre 1 godinu

Ivanović je odigrao jednu utakmicu za dve godine kako valja? Dobric prodao tri lopte, Ivanović dve, posle kojih smo primili koševe, da ne pričam o organitaciji igre? Ako ovaj Pao nisu dobili, koga će?

Bek!

pre 1 godinu

Nedovic odlican, sjajna partija, borbenost, sut za tri! Pitam samo, jel se igra neki Sony, bleji po beton hali ili se skoknulo do Pariza? Kari mu je poverovao pa odstranio sa spiska neko ko je izgarao i zasluzio mesto, isto ce biti i kad se vrati na 3 minuta u 3 utakmice Neda nas.

Cistac

pre 1 godinu

delije su u mađarskoj sto ce itekako uticati na atmosferu i brojnost...
(ehhh, 13. oktobar 2022 18:35)
@
Dobili su od Madjara samo hiljadu karata krenulo ih je nesto vise ljudi. Zasto bi to uticalo na brojnost i atmosferu kada se hvalite da vas ima na milione.

neutrino

pre 1 godinu

Ivanović jednostavno nije za mesto pleja u timu. Previše sporo razmija za tu pozicinu i bez samopouzdanja, pa zato "davi" loptu svaki put kada je primi.
Ovaj Adams možda i bude solidan, ali mu za početak treba da ulazi sa klupe kao back up dok ukapira Evropsku košarku.

celinc

pre 1 godinu

Voza li ga voza Ivanovic,pa onda vruc krompir nekome 3-4 sekunde pre kraja napada ili baci loptu u ruke protivnika,a ti Jovanovicu ne selektiraj Pefija koji je doktor za Ivanovica

B.J.

pre 1 godinu

Nikad čestit igrač od ovog Ivanovića. Apsolutno nije za plejmejkera EL ekipe, čak ni kao back-up opcija. Za rezervu na poziciji 2 je OK, zna da zaspe protivnički koš vrlo brzo kada je raspoložen, ali organizacija napada, pregled igre, dodavanja, donošenje odluka i brzina kojom to radi nedovoljno dobri. Adams za sada vrlo slabo takodje.
Vildosa i Nedović neophodni da Zvezda liči na nešto u napadu.

Konstatacija

pre 1 godinu

Sami sebe pobedismo jer nemamo igraca koji ce preuzeti odgovornost na kraju kad se mec resava.Zadnja tri minuta nema ko da poentira.Dobric van forme,tek izaso iz povrede a Adams i Ivanovic definitivno nemaju sta da traze u Zvezdi.Bentil masi kljucno bacanje i ispucava trojku sa 8 metara kad smo imali prednost i trebali mirno da poentiramo za dva poena.Tesko od ove sezone moze nesto biti.Jedino Vildoza da iznese sve na svojim plecima i eventualno Nedovic da se vise ne povredjuje alii to je bas tesko ostvarljivo.

Fenomen

pre 1 godinu

Ivanović nas je ukanalio...drži loptu dvadesetak sekundi, a onda ili je proda protivniku ili baca nekakve koske...u poslednjoj četvrtini je izgubio gomilu lopti, a trener ne reaguje...znači i do trenera je...Kad smo izgubili od ovih koga uopšte možemo da pobedimo. Ventil je promašio samo jedno bacanje, ali kad je bilo najvažnije...previše grešaka da ne budemo kažnjeni.

Vladimir

pre 1 godinu

Direktni krivac je Ivanović, jeste dosta proveo na parketu ali njegove prodate lopte su bile ključne. Ne možemo svake sezone improvizovati i oslanjati se na ovakve igrače.

Srdjan

pre 1 godinu

Bentil je bio odlican, ali je promasio bacanje kad se lomilo. Ivanovic je prodao dve lopte kad se lomilo. Neverovatno je da igrac takvog iskustva tako lose igra zavrsnicu meca. Da smo pobedili veceras dobili bismo zamajac za naredne utakmice. Ovako vec sada imamo osecaj da cemo jos jednu sezonu biti posmatraci u Evroligi.

Sasa

pre 1 godinu

Svidja mi se borbenost ali realno je Jovanovic napravio par gresaka i to nas je nazalost kostalo pobede. Mitrovica nema kada se lomi je greska. U prvom poluvremenu uz Bentila nas najbolji igrac. Ivanovic igra zadnju cetvrtinu bez odmora, to nas je kostalo dve izgubljene lopte na kraju i poraza. Dobric iz povrede je imao preveliku minutuzu, bolje da je Lazarevic to odigrao. Ima dosta prostora za napredak i za rad. Ne vredi kukakti, idemo dalje. Ceka nas jako bitna utakmica u nedelju protiv dobre ekipe Cedevite i dva gostovanja u EL.
(Gossa placa Zeljko 89, 13. oktobar 2022 23:05)
U pravu je onaj Dijagnosticar iz Nisa, stvarno si Covicev bot. Kad god izgubimo ti si prvi koji ce napisati da to nista strasno nije da ima tek da se igra i tako sve u krug samo da ne bismo prozvali Covica za politiku kluba, u konkretnom slucaju za dovodjenje Raduljice, Adamsa, Dalibora Ilica koji ne igra. Sve mi se cini da je on nakupovao igrace za svoj FMP, Svi koji nece igrati u nasoj Zvezdi.

Srdjan

pre 1 godinu

Napraviš iskusan, solidan tim i onda postavis za trenera amatera, stvarno to ne mogu da razumem... Možda će Jovanović nekada biti trener, ali u ovom trenutku je amater za EL

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Sasa, pa ti prozivaj, ko ti brani? Jel ti ja i moje misljenje smetamo u tome? Lepo sam napisao po mom misljenju gde su greske Jovanovica bile sinoc i sta je vodilo uzroku poraza. Da necete vi grobari da mi namecete misljenje mozda? Sta je strasno, tek je drugo kolo, borba je bila dobra, izgubili smo i to je to. Ako ti se ne svidja politika kluba, ti slobodno prozivaj, menjaj, daj predloge idi protestuj. Sta ja imam sa tim?

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Gradjanin opasnih namera i svi tvoji nikovi, da li planiras da prestanes da mi krades nick i postavljas fake komentare ili ces opet da kukas kada ti se bude vracalo istom merom?

Милан

pre 1 godinu

Утакмицу је изгубио тренер Звезде остављајући Ивановића да буде организатор напада које никада није нити ће знати да организује.Поготову у одлучујућим тренутцима када се ломи резултат а притисак је велики.

neutrino

pre 1 godinu

Koliko god bilo zamalo, bolje što smo ovo izgubili da bismo shvatili koliko je jednostavno loša igra, konkretno organizacija napada. Nažalost, isuviše je ovo jako takmičenje da bi se dozvoljavalo isticanje 3 uzastopna napada bez šuta ka košu i držanje priključka.
Sa druge strane, vidi se da je i Jovanović kao trener poprilično van utakmice. Nije mi jasno zašto je onoliko dugo držao Bemtila na klupi koji mu je najbolji igrač večeras bio! Onda kada se ohladio, pustio ga da opet hvata ritam, a promašeno slobodno na kraju je posledica toga. Jedan plej, nadam se da će to zaista biti Vildoza i ekipa će ličiti na ekipu jer ovo sad sa Ivanovićem je zaista negledljivo!

metox

pre 1 godinu

Ivanović od dolaska u Zvezdu nije napredovao u vođenju lopte, driblingu... Stalno je u riziku da izgubi loptu. Uvek izabere pogrešan trenutak da odigra dodavanje, gde protivnik seče loptu i pravi kontra napad. Previše gnjavi loptu i pri isteku napada često doda koska pas u ćošak. Ni školski pick ne zna da odigra bez rizika da izgubi loptu.
Mora sve ovo da popravi i unaprdi igru da bi mogao da igra euroligu.

Dejan CZ

pre 1 godinu

Zadnja 3 minuta ne mozemo nista da organizujemo u napadu...Organizacija prepuste na Ivanovicu koji svo vreme igra i Dobricu koji se zakopava i zakopava a Adams na klupi celu zadnju cetvrtinu i uvodi ga 3 sekunde pre kraja utakmice...Smatrao sam da je Jovanović kompletniji trener.

Walldorf

pre 1 godinu

Iako mi je već dosta toga kristalno jasno, sačekaću nedelju dana. Onda ću izneti svoja zapažanja, u globalu. Necelishodno je iz cele situacije izvlačiti Jovanovića, Ivanovića ili bilo koga još. Sliku treba gledati iz šire vizure, od letošnjih poteza Uprave pa nadalje. Neophodno je sagledati celu sliku i onda dati svoje mišljenje. Ono što je već sada jasno je da je načinjen niz pogrešnih poteza. Kako i koliko brzo se može iz svega toga je krucijalno pitanje. Za sada toliko. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

Kblo7063

pre 1 godinu

Pley pley pley i samo pley...adams decko totalno nezainteresovan i veliki je promasaj...ivanovic...dobar decko i nista vise,svi znamo da nije za ovaj nivo kosarke.

sash

pre 1 godinu

Zanimljivo je da neko od Nedovica ocekuje da promijeni sve u CZ. Pa taj svake godine vise bude na terapijana nego na treningu. Trenutno je u redovnom statusu "povrijedjen". Prosto je nevjerovatno da ga se neko uopste i sjetio, a kamoli platio silne pare.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Ivanović!?! Ne znam šta ikome nije jasno oko njega? Kao prvo, on nije plej!! On je više neki kombo-bek!!! Pre svega, on je bek koji treba da napravi neki prodor(što bi se reklo da napadne koš)!!! Eventualno da šutne neku trojku(ponekad)!!Da odigra ulogu pleja najredje moguće i to u situaciji kada se nema kud. Kao drugo, on je igrač ranga ABA lige, eventualno Evrokupa!!!! Nikada i nikako on nije igrač za Evroligu!!!!

Markobg

pre 1 godinu

Onog trenutka kada je angažovan Vlada Jovanović svakom ozbiljnom poznavaocu igre je bilo jasno da ovo takmičenje ne shvatamo ozbiljno.Zadržavanje u ekipi Pefija i Ivanovića takođe ozbiljan propust.Sve u svemu i 5 pobeda će biti mnogo.

Luigi LaHarmonica

pre 1 godinu

Maloumnošću Adamsa i Ivanovića gubimo poluvreme. Adams uspori kad treba da ubrza i obrnuto, maši čak i zicere a Ivanović, sam na trojci na 2sec do kraja napada, fintira i ističe vreme. Pa koliko malouman moraš da budeš!?