Tenis 65

Ponedeljak, 19.09.2022.

18:11

Real Madrid ima ponudu za Federera

Fudbalski klub Real Madrid izneo je zanimljivu ponudu pred švajcarskog tenisera Rodžera Federera.

Real Madrid ima ponudu za Federera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Srbija123

pre 1 godinu

Niko ne spominje ovaj rekord Federera,koji mozda oslikava superiornost u odnosu na Djokovica i Nadala,a odnosi se na Rodzerovu konstantnost,10 uzastopnih grend slem finala,gde bi,da nije bilo Nadala,bilo pretvoreno u 10 uzastopnih grend slem trofeja,u odnosu na Djokovicevih 5 uzastopnih,dakle,duplo bolja konstantnost,23 uzastopnih polufinala velikih Grend slemova,u odnosu na Djokovicevih 14,36 uzastopnih cetvrtfinala,u odnosu na Djokovicevih 28,mislite o tome sledeci put kad budete omalovazavali coveka zbog kog sam poceo da pratim i igram tenis.
Sve u svemu,sa svim usponima i padovima,sjajna karijera,cesto pokazujuci ljudske slabosti,gubivsi neke dobijene meceve mozda samo jos vise doprinosi divljenju rezultatima koje je postigao..
Hvala za sve Rodzer..

bezobrazluk

pre 1 godinu

Hahaha, kakav meč, bre, on ne može više reket da drži, godinu i po dana nije igrao ozbiljan tenis. Jedino da im postave zeleni sto, pa malo ping pong da igruckaju.

Jonny

pre 1 godinu

Djokovic nikada nece biti kao Nadal i Federer i da osvoji jos 20 GS.
Messi da zabije jos 500 golova nije ni M od Maradone. On je bog, ne zato sto je bio bolji nego zato sto je bio drugaciji.

Mačji kašalj

pre 1 godinu

Novaka nikada neće igrati egzibicioni meč sa Nadalom na stadionu Reala, pred osamdeset hiljada ljudi. Nije atraktivan, nema harizmu.

kole

pre 1 godinu

Al najjaci su ovi sa pricom da je Federer-Nadal najvece rivalstvo u istoriji tenisa. Najvece ?? Sta je tu najvece, da je Nadal citavu karijeru brisao patos sa Federerom na sljaci. Kad se pogleda ta cinjenica, onda je jasno da to nikako ne moze biti najvece rivalstvo. Cuj rivalstvo a Federer za citavu karijeru nije uzeo vise od jednog seta Nadalu na RG. Pa to nije ni r od rivalstva. To se ne moze nazvati rivalstvom. To ce prije biti da je to bila igra macke i misa. Djokovic-Nadal, njihovi mecevi su sam vrh tenisa. Na kraju krajeva njihovih 60 meceva to najbolje i pokazuju(bilo bi tu i 70 meceva da Nadal nije svjesno Djokovica izbjegavao na brzim podlogama).

Mikac

pre 1 godinu

On je davno odigrao svoj poslednji ozbiljan meč.
Nažalost kritičarima brojke su ne umoljive i one kažu da može biti samo jedan No 1 a on je Novak Đoković!

I u Srbiji volimo dvojicu najvecih

pre 1 godinu

Navijaci Federara i Nadala - ima ih u Srbiji preko 50%. U regionu (tj. bivsoj SFRJ) taj procenat je oko 70%. U celom svetu broj navijaca ove dvojice najvecih je oko 80%. To su najnoviji statisticki podaci. Sta dalje pricati i polemisti sa nolomanijom? Kraj i tacka zauvek!

Rafa fan club Serbia

pre 1 godinu

Samo da se odrzi. Jeste profit u pitanju, ali jeste i istorija tenisa i sporta uopste. Zasto da ne, kad je takvo vreme doslo i kad ovakve velicine mogu sebi i drugima u celom svetu da ucine zivotno zadovoljstvo, nesto sto ce se pricati i gledati generacijama u buducnosti.

Bosko komandant

pre 1 godinu

Neka igraju i neka usrece ceo teniski svet, prvi i drugi najbolji igraci svih vremena u tenisu. Jao, jedva cekoam da se to desi i samo da se desi, kakav bi to bio spektakl - jedan od najvecih spektakla u istoriji sporta. Vamos!

joko

pre 1 godinu

To bi bio vrh zapadnog licemjerstva da pored zivog Djokovica samo Federer i Nadal odigraju taj mec. Ako vec treba da se desi taj oprostajni mec, pa dajte pozivite ih svu trojicu.
(kiza, 19. septembar 2022 18:49)

Ne kontaš. Rivalstvo Nadala i Federera je starije od Djokovića. Rivalstvo Nadala i Federera traje još od 2004. I to je rivalstvo koje se do tada nije pamtilo u teniskoj istoriji. Tada su postojala samo dvojica i to je period kada se tenis najviše uzdigao u svojoj istoriji. Popukarnost tog sporta je dostiglo vrhunac. Nikada do tada nisu postojale veće teniske zvezde. Novak ozbiljnije upada u priču tek 2011.

Shvati da ovo rivalstvo ne krasi samo teniska igra NAdala i Federera. Oni su jednostavno veće zvezde od Novaka jer su pokupili simpatije naroda.

Uz sve nabrojano, ovaj meč budi i nostalgiju. Odavno Federer i Nadal nisu igrali jedan protiv drugog. Stadion će biti pun. Preko sto hiljada ljudi će biti prisutno. Veliki novac će se skupiti od karata prenosa i reklamiranja.

Budi realan. Meč Novak-Rafa ili meč Novak-Rodžer nikada ne bi mogli dostići interesovanje kao meč Rafa-Rodžer. Čak i kad bi novak imao 40 gren slemova.

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

Au, kakva bi to šamarčina bila za nolomaniju. Gledaju meč, gutaju knedle pa posle bolne suze rone. Hahahahahahahahahahahahahahaha
(Mikii, 19. septembar 2022 20:00)

Pokušavaš da iznerviraš nekog, ali ovog puta je toliko loš pokušaj da si smešan i samom sebi. Žali Bože para tvojih roditelja za šta ti plaćaju internet.

Rade Nadalovac

pre 1 godinu

Ako se ovo desi, ima li sta lepse i vrednije u tenisu? Nema. Ovo bi bio vrhunac! Dvojica najpopularnijih, najobozavanijih i najvecih ikada. Jedva cekam. da se potvrdi ova vest.

Objasnjenje

pre 1 godinu

To bi bio vrh zapadnog licemjerstva da pored zivog Djokovica samo Federer i Nadal odigraju taj mec. Ako vec treba da se desi taj oprostajni mec, pa dajte pozivite ih svu trojicu.
(kiza, 19. septembar 2022 18:49)

Prvo: Ideja postoji vec 2-3 godine, nije nova, ideja i zelja da ovo naprave s njima dvojicom. Djokovic nije bio deo ove price od samog pocetka.
Drugo: Hoce Fedal, jer samo s njima dvojicom mogu ovo ostvariti. Vec drze rekord, napunili stadion pre par godina, secas se?

I trece: Mozete do sutra ponavljati "nije to najjace rivalstvo bla, bla, bla", ali shvatite vec jednom da ni u cemu, pa ni u rivalstvu nisu najvaznije brojke odrzanih meceva itd... Postoji i ono nesto drugo...mnogo vece. Kad jedno ime postane simbol jednog sporta. Ne, nije Novak.

Grizlor

pre 1 godinu

I sta....egzibicioni mec u kojem ce pobediti federer....?? Pa svaki njihov mec koji su odigrali ima 100 puta vecu tezinu nego ta glupost.

domacalobanja. com

pre 1 godinu

Neka igraju preko celog fudbalskog terena...
(Tor, 19. septembar 2022 18:43)

Nadal stoji tri metra iza gol linije i ceka servis.
(sivonja, 19. septembar 2022 19:04)

Ali to nije problem jer je oba stopala umrtvio da moze da trci ko covek!

Bata od Mitrovica

pre 1 godinu

Dvojica najvecih velikana. Ma sta da ti kazem - takvi se ne radjaju vise. Ja ipak volim vise Nadala i njeegov sam navijac. Rafa je za mene GOAT, ali kad mi Federerov navijac kaze drugacije -ne ljutim se! Bitno je da smo svi mi zajedno i da svet zna istinu o dvojici sampiona. Vamos Rafa GOAT-e!

Bob

pre 1 godinu

Koga ce onda Federer da istisne iz tima,mozda vremesnog Vinisijus Zuniora ili Ancelotija?
Na slatkim mukama ce biti Florentino Perez!
To znaci da od dolaska Mbapea nece biti nista!

Vrg

pre 1 godinu

Au, kakva bi to šamarčina bila za nolomaniju. Gledaju meč, gutaju knedle pa posle bolne suze rone. Hahahah…ahah a
(Mikii, 19. septembar 2022 20:00)

Velika samarcina sto se gubitnici iz GOAT trke udruzili. :) Neka, i treba da se drze zajedno, pogotovo sto ce i Rafa sad u penziju.

Pera

pre 1 godinu

@Mikii
E baš nas boli patka za ovu dvojicu. Zasto bi se stresirali oko 2 i 3 najboljeg tenisera svih bremena. Nek igraju za sebe, zviždi nam patka

l

pre 1 godinu

Federer i Nadal bili su na broju 1 i 2 od 2005 do 2011 godine i u tom periodu osvojili sve GS titule, osim 3. Dakle, nevidjena dominacija i rivalstvo dva tenisera.
Nolo je dosao kasnije, kada je Federer ostario i to nije rivalstvo tog nivoa, jer nije isto pobedjivati mladog RG na vrhuncu snage i matorog RF pred penzijom.
Od kada se Federer povredio, Nolo je osvojio 8 GS titula, dakle, iskoristio njegovo odsustvo.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Federer je protiv Djokovica odigrao deset vise meceva nego protiv Nadala (23-27, 16-24) i tesko da moze da se kaze da je to drugo rivalstvo vece.

Lejver kup je u Londonu

pre 1 godinu

Navodno Federerov liječnik još nije dao potvrdu da je Federer spreman za turnir u Baselu te se još ne zna hoće igrati.
(Basel, 19. septembar 2022 18:41)

Kakvom Bazelu?

Negativni

pre 1 godinu

Najbolje je da odigra bar jps najmanje 10 poslednjih meceva i da uzme jos koju kintu. Valjace mu za penziju...
(Entropy fighter, 19. septembar 2022 18:18) Cvilis i nakon sto je covek otisao u penziju. Verovatno ces i doveka, nema ti pomoci.

motamkablove

pre 1 godinu

Odlična ideja. Po meni najbolje bi bilo da igraju 20 gemova. Simbolika sa brojem njegovih GS titula koje su ga lansirale na visoko treće mesto večne liste najboljih ikad.

Sinke

pre 1 godinu

Posto ga je Nadal cesto dobijao u karujeri,onda je Spancima super da Federer bude taj...A s obzirom da mu je Novak najveca prepreka u gren slemovima i mmogo ga je puta razbijao,sa njim ni ne pomislja da igrana Bernaneu.

Vrg

pre 1 godinu

Mogli bi i da zacine to malo, da se dogovore da pobedniku pripadne drugo mesto u GOAT trci, jer je mrtva trka Federera i Nadala ko ce biti drugi.

Bob

pre 1 godinu

Znaci sada se uvodi i kategorija za najvise gledalaca na jednom mecu!Posto prica o Federerovoj eleganciji i Nadalovoj borbenosti na terenu nije prosla sad ide ono:hvataj se za sta stignes!Nema sta,treba kreatorima ovih ideja odati priznanje,ne odustaju,grebu i rukama i nogama ne bi li ovu dvojicu lansirali iznad Novaka!
Moja prognoza je da ce i ovaj "spektakl"doziveti fijasko!
Samo kazem!

Zoran

pre 1 godinu

Како каже наш народ - пара на пару иде, вашка на вашку - Хоће га кинта , па то .ти је ..

kiza

pre 1 godinu

To bi bio vrh zapadnog licemjerstva da pored zivog Djokovica samo Federer i Nadal odigraju taj mec. Ako vec treba da se desi taj oprostajni mec, pa dajte pozivite ih svu trojicu.

billy

pre 1 godinu

@Sinke

Jeste, Sinke tako je. Ceo svet zna da je Novak GOAT. Jel' ti sada lakše?
(Vožd, 19. septembar 2022 18:37)

Pa s obzirom da je Djokovic dozivio nepravde kakve svijet sporta nije zabiljezio u svojoj istoriji, da je cak i pored toga statisticki najbolji, Djokovic je onda GOAT bez ikakve sumnje. Da ne govorimo o tom da se citavu karijeru morao boriti i protiv publike. Kad se to sve uzme u obzir, Federer i Nadal ispadaju smijesni u poredenju sa Novakom.

Mrsoje Treći

pre 1 godinu

Interesantno! Sudija u stolici bio bi jedini koji bi video lopticu. Da, i jedno 80 skupljača loptica po celom fudbalskom terenu.
Ili ih ne bi ni skupljali - stalno bi uzimali nove...

adem

pre 1 godinu

samo njih dvojica na kugli zemaljskoj bi imali sanse da napune taj stadion. bilo ko od njih da odustane, svi teniseri da se skupe ne bi to uspeli. dva sinonima za tenis.

motamkablove

pre 1 godinu

Odlična ideja. Po meni najbolje bi bilo da igraju 20 gemova. Simbolika sa brojem njegovih GS titula koje su ga lansirale na visoko treće mesto večne liste najboljih ikad.

Sinke

pre 1 godinu

Posto ga je Nadal cesto dobijao u karujeri,onda je Spancima super da Federer bude taj...A s obzirom da mu je Novak najveca prepreka u gren slemovima i mmogo ga je puta razbijao,sa njim ni ne pomislja da igrana Bernaneu.

Zoran

pre 1 godinu

Како каже наш народ - пара на пару иде, вашка на вашку - Хоће га кинта , па то .ти је ..

joko

pre 1 godinu

To bi bio vrh zapadnog licemjerstva da pored zivog Djokovica samo Federer i Nadal odigraju taj mec. Ako vec treba da se desi taj oprostajni mec, pa dajte pozivite ih svu trojicu.
(kiza, 19. septembar 2022 18:49)

Ne kontaš. Rivalstvo Nadala i Federera je starije od Djokovića. Rivalstvo Nadala i Federera traje još od 2004. I to je rivalstvo koje se do tada nije pamtilo u teniskoj istoriji. Tada su postojala samo dvojica i to je period kada se tenis najviše uzdigao u svojoj istoriji. Popukarnost tog sporta je dostiglo vrhunac. Nikada do tada nisu postojale veće teniske zvezde. Novak ozbiljnije upada u priču tek 2011.

Shvati da ovo rivalstvo ne krasi samo teniska igra NAdala i Federera. Oni su jednostavno veće zvezde od Novaka jer su pokupili simpatije naroda.

Uz sve nabrojano, ovaj meč budi i nostalgiju. Odavno Federer i Nadal nisu igrali jedan protiv drugog. Stadion će biti pun. Preko sto hiljada ljudi će biti prisutno. Veliki novac će se skupiti od karata prenosa i reklamiranja.

Budi realan. Meč Novak-Rafa ili meč Novak-Rodžer nikada ne bi mogli dostići interesovanje kao meč Rafa-Rodžer. Čak i kad bi novak imao 40 gren slemova.

Vrg

pre 1 godinu

Mogli bi i da zacine to malo, da se dogovore da pobedniku pripadne drugo mesto u GOAT trci, jer je mrtva trka Federera i Nadala ko ce biti drugi.

Rade Nadalovac

pre 1 godinu

Ako se ovo desi, ima li sta lepse i vrednije u tenisu? Nema. Ovo bi bio vrhunac! Dvojica najpopularnijih, najobozavanijih i najvecih ikada. Jedva cekam. da se potvrdi ova vest.

Objasnjenje

pre 1 godinu

To bi bio vrh zapadnog licemjerstva da pored zivog Djokovica samo Federer i Nadal odigraju taj mec. Ako vec treba da se desi taj oprostajni mec, pa dajte pozivite ih svu trojicu.
(kiza, 19. septembar 2022 18:49)

Prvo: Ideja postoji vec 2-3 godine, nije nova, ideja i zelja da ovo naprave s njima dvojicom. Djokovic nije bio deo ove price od samog pocetka.
Drugo: Hoce Fedal, jer samo s njima dvojicom mogu ovo ostvariti. Vec drze rekord, napunili stadion pre par godina, secas se?

I trece: Mozete do sutra ponavljati "nije to najjace rivalstvo bla, bla, bla", ali shvatite vec jednom da ni u cemu, pa ni u rivalstvu nisu najvaznije brojke odrzanih meceva itd... Postoji i ono nesto drugo...mnogo vece. Kad jedno ime postane simbol jednog sporta. Ne, nije Novak.

Mrsoje Treći

pre 1 godinu

Interesantno! Sudija u stolici bio bi jedini koji bi video lopticu. Da, i jedno 80 skupljača loptica po celom fudbalskom terenu.
Ili ih ne bi ni skupljali - stalno bi uzimali nove...

billy

pre 1 godinu

@Sinke

Jeste, Sinke tako je. Ceo svet zna da je Novak GOAT. Jel' ti sada lakše?
(Vožd, 19. septembar 2022 18:37)

Pa s obzirom da je Djokovic dozivio nepravde kakve svijet sporta nije zabiljezio u svojoj istoriji, da je cak i pored toga statisticki najbolji, Djokovic je onda GOAT bez ikakve sumnje. Da ne govorimo o tom da se citavu karijeru morao boriti i protiv publike. Kad se to sve uzme u obzir, Federer i Nadal ispadaju smijesni u poredenju sa Novakom.

adem

pre 1 godinu

samo njih dvojica na kugli zemaljskoj bi imali sanse da napune taj stadion. bilo ko od njih da odustane, svi teniseri da se skupe ne bi to uspeli. dva sinonima za tenis.

kiza

pre 1 godinu

To bi bio vrh zapadnog licemjerstva da pored zivog Djokovica samo Federer i Nadal odigraju taj mec. Ako vec treba da se desi taj oprostajni mec, pa dajte pozivite ih svu trojicu.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Federer je protiv Djokovica odigrao deset vise meceva nego protiv Nadala (23-27, 16-24) i tesko da moze da se kaze da je to drugo rivalstvo vece.

Negativni

pre 1 godinu

Najbolje je da odigra bar jps najmanje 10 poslednjih meceva i da uzme jos koju kintu. Valjace mu za penziju...
(Entropy fighter, 19. septembar 2022 18:18) Cvilis i nakon sto je covek otisao u penziju. Verovatno ces i doveka, nema ti pomoci.

I u Srbiji volimo dvojicu najvecih

pre 1 godinu

Navijaci Federara i Nadala - ima ih u Srbiji preko 50%. U regionu (tj. bivsoj SFRJ) taj procenat je oko 70%. U celom svetu broj navijaca ove dvojice najvecih je oko 80%. To su najnoviji statisticki podaci. Sta dalje pricati i polemisti sa nolomanijom? Kraj i tacka zauvek!

Bosko komandant

pre 1 godinu

Neka igraju i neka usrece ceo teniski svet, prvi i drugi najbolji igraci svih vremena u tenisu. Jao, jedva cekoam da se to desi i samo da se desi, kakav bi to bio spektakl - jedan od najvecih spektakla u istoriji sporta. Vamos!

Bata od Mitrovica

pre 1 godinu

Dvojica najvecih velikana. Ma sta da ti kazem - takvi se ne radjaju vise. Ja ipak volim vise Nadala i njeegov sam navijac. Rafa je za mene GOAT, ali kad mi Federerov navijac kaze drugacije -ne ljutim se! Bitno je da smo svi mi zajedno i da svet zna istinu o dvojici sampiona. Vamos Rafa GOAT-e!

l

pre 1 godinu

Federer i Nadal bili su na broju 1 i 2 od 2005 do 2011 godine i u tom periodu osvojili sve GS titule, osim 3. Dakle, nevidjena dominacija i rivalstvo dva tenisera.
Nolo je dosao kasnije, kada je Federer ostario i to nije rivalstvo tog nivoa, jer nije isto pobedjivati mladog RG na vrhuncu snage i matorog RF pred penzijom.
Od kada se Federer povredio, Nolo je osvojio 8 GS titula, dakle, iskoristio njegovo odsustvo.

Vrg

pre 1 godinu

Au, kakva bi to šamarčina bila za nolomaniju. Gledaju meč, gutaju knedle pa posle bolne suze rone. Hahahah…ahah a
(Mikii, 19. septembar 2022 20:00)

Velika samarcina sto se gubitnici iz GOAT trke udruzili. :) Neka, i treba da se drze zajedno, pogotovo sto ce i Rafa sad u penziju.

kole

pre 1 godinu

Al najjaci su ovi sa pricom da je Federer-Nadal najvece rivalstvo u istoriji tenisa. Najvece ?? Sta je tu najvece, da je Nadal citavu karijeru brisao patos sa Federerom na sljaci. Kad se pogleda ta cinjenica, onda je jasno da to nikako ne moze biti najvece rivalstvo. Cuj rivalstvo a Federer za citavu karijeru nije uzeo vise od jednog seta Nadalu na RG. Pa to nije ni r od rivalstva. To se ne moze nazvati rivalstvom. To ce prije biti da je to bila igra macke i misa. Djokovic-Nadal, njihovi mecevi su sam vrh tenisa. Na kraju krajeva njihovih 60 meceva to najbolje i pokazuju(bilo bi tu i 70 meceva da Nadal nije svjesno Djokovica izbjegavao na brzim podlogama).

Bob

pre 1 godinu

Znaci sada se uvodi i kategorija za najvise gledalaca na jednom mecu!Posto prica o Federerovoj eleganciji i Nadalovoj borbenosti na terenu nije prosla sad ide ono:hvataj se za sta stignes!Nema sta,treba kreatorima ovih ideja odati priznanje,ne odustaju,grebu i rukama i nogama ne bi li ovu dvojicu lansirali iznad Novaka!
Moja prognoza je da ce i ovaj "spektakl"doziveti fijasko!
Samo kazem!

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

Au, kakva bi to šamarčina bila za nolomaniju. Gledaju meč, gutaju knedle pa posle bolne suze rone. Hahahahahahahahahahahahahahaha
(Mikii, 19. septembar 2022 20:00)

Pokušavaš da iznerviraš nekog, ali ovog puta je toliko loš pokušaj da si smešan i samom sebi. Žali Bože para tvojih roditelja za šta ti plaćaju internet.

Rafa fan club Serbia

pre 1 godinu

Samo da se odrzi. Jeste profit u pitanju, ali jeste i istorija tenisa i sporta uopste. Zasto da ne, kad je takvo vreme doslo i kad ovakve velicine mogu sebi i drugima u celom svetu da ucine zivotno zadovoljstvo, nesto sto ce se pricati i gledati generacijama u buducnosti.

Lejver kup je u Londonu

pre 1 godinu

Navodno Federerov liječnik još nije dao potvrdu da je Federer spreman za turnir u Baselu te se još ne zna hoće igrati.
(Basel, 19. septembar 2022 18:41)

Kakvom Bazelu?

Pera

pre 1 godinu

@Mikii
E baš nas boli patka za ovu dvojicu. Zasto bi se stresirali oko 2 i 3 najboljeg tenisera svih bremena. Nek igraju za sebe, zviždi nam patka

domacalobanja. com

pre 1 godinu

Neka igraju preko celog fudbalskog terena...
(Tor, 19. septembar 2022 18:43)

Nadal stoji tri metra iza gol linije i ceka servis.
(sivonja, 19. septembar 2022 19:04)

Ali to nije problem jer je oba stopala umrtvio da moze da trci ko covek!

Mikac

pre 1 godinu

On je davno odigrao svoj poslednji ozbiljan meč.
Nažalost kritičarima brojke su ne umoljive i one kažu da može biti samo jedan No 1 a on je Novak Đoković!

Mačji kašalj

pre 1 godinu

Novaka nikada neće igrati egzibicioni meč sa Nadalom na stadionu Reala, pred osamdeset hiljada ljudi. Nije atraktivan, nema harizmu.

Srbija123

pre 1 godinu

Niko ne spominje ovaj rekord Federera,koji mozda oslikava superiornost u odnosu na Djokovica i Nadala,a odnosi se na Rodzerovu konstantnost,10 uzastopnih grend slem finala,gde bi,da nije bilo Nadala,bilo pretvoreno u 10 uzastopnih grend slem trofeja,u odnosu na Djokovicevih 5 uzastopnih,dakle,duplo bolja konstantnost,23 uzastopnih polufinala velikih Grend slemova,u odnosu na Djokovicevih 14,36 uzastopnih cetvrtfinala,u odnosu na Djokovicevih 28,mislite o tome sledeci put kad budete omalovazavali coveka zbog kog sam poceo da pratim i igram tenis.
Sve u svemu,sa svim usponima i padovima,sjajna karijera,cesto pokazujuci ljudske slabosti,gubivsi neke dobijene meceve mozda samo jos vise doprinosi divljenju rezultatima koje je postigao..
Hvala za sve Rodzer..

Grizlor

pre 1 godinu

I sta....egzibicioni mec u kojem ce pobediti federer....?? Pa svaki njihov mec koji su odigrali ima 100 puta vecu tezinu nego ta glupost.

bezobrazluk

pre 1 godinu

Hahaha, kakav meč, bre, on ne može više reket da drži, godinu i po dana nije igrao ozbiljan tenis. Jedino da im postave zeleni sto, pa malo ping pong da igruckaju.

Jonny

pre 1 godinu

Djokovic nikada nece biti kao Nadal i Federer i da osvoji jos 20 GS.
Messi da zabije jos 500 golova nije ni M od Maradone. On je bog, ne zato sto je bio bolji nego zato sto je bio drugaciji.

Bob

pre 1 godinu

Koga ce onda Federer da istisne iz tima,mozda vremesnog Vinisijus Zuniora ili Ancelotija?
Na slatkim mukama ce biti Florentino Perez!
To znaci da od dolaska Mbapea nece biti nista!

Sinke

pre 1 godinu

Posto ga je Nadal cesto dobijao u karujeri,onda je Spancima super da Federer bude taj...A s obzirom da mu je Novak najveca prepreka u gren slemovima i mmogo ga je puta razbijao,sa njim ni ne pomislja da igrana Bernaneu.

motamkablove

pre 1 godinu

Odlična ideja. Po meni najbolje bi bilo da igraju 20 gemova. Simbolika sa brojem njegovih GS titula koje su ga lansirale na visoko treće mesto večne liste najboljih ikad.

kiza

pre 1 godinu

To bi bio vrh zapadnog licemjerstva da pored zivog Djokovica samo Federer i Nadal odigraju taj mec. Ako vec treba da se desi taj oprostajni mec, pa dajte pozivite ih svu trojicu.

I u Srbiji volimo dvojicu najvecih

pre 1 godinu

Navijaci Federara i Nadala - ima ih u Srbiji preko 50%. U regionu (tj. bivsoj SFRJ) taj procenat je oko 70%. U celom svetu broj navijaca ove dvojice najvecih je oko 80%. To su najnoviji statisticki podaci. Sta dalje pricati i polemisti sa nolomanijom? Kraj i tacka zauvek!

Bob

pre 1 godinu

Znaci sada se uvodi i kategorija za najvise gledalaca na jednom mecu!Posto prica o Federerovoj eleganciji i Nadalovoj borbenosti na terenu nije prosla sad ide ono:hvataj se za sta stignes!Nema sta,treba kreatorima ovih ideja odati priznanje,ne odustaju,grebu i rukama i nogama ne bi li ovu dvojicu lansirali iznad Novaka!
Moja prognoza je da ce i ovaj "spektakl"doziveti fijasko!
Samo kazem!

adem

pre 1 godinu

samo njih dvojica na kugli zemaljskoj bi imali sanse da napune taj stadion. bilo ko od njih da odustane, svi teniseri da se skupe ne bi to uspeli. dva sinonima za tenis.

kole

pre 1 godinu

Al najjaci su ovi sa pricom da je Federer-Nadal najvece rivalstvo u istoriji tenisa. Najvece ?? Sta je tu najvece, da je Nadal citavu karijeru brisao patos sa Federerom na sljaci. Kad se pogleda ta cinjenica, onda je jasno da to nikako ne moze biti najvece rivalstvo. Cuj rivalstvo a Federer za citavu karijeru nije uzeo vise od jednog seta Nadalu na RG. Pa to nije ni r od rivalstva. To se ne moze nazvati rivalstvom. To ce prije biti da je to bila igra macke i misa. Djokovic-Nadal, njihovi mecevi su sam vrh tenisa. Na kraju krajeva njihovih 60 meceva to najbolje i pokazuju(bilo bi tu i 70 meceva da Nadal nije svjesno Djokovica izbjegavao na brzim podlogama).

Vrg

pre 1 godinu

Au, kakva bi to šamarčina bila za nolomaniju. Gledaju meč, gutaju knedle pa posle bolne suze rone. Hahahah…ahah a
(Mikii, 19. septembar 2022 20:00)

Velika samarcina sto se gubitnici iz GOAT trke udruzili. :) Neka, i treba da se drze zajedno, pogotovo sto ce i Rafa sad u penziju.

Vrg

pre 1 godinu

Mogli bi i da zacine to malo, da se dogovore da pobedniku pripadne drugo mesto u GOAT trci, jer je mrtva trka Federera i Nadala ko ce biti drugi.

billy

pre 1 godinu

@Sinke

Jeste, Sinke tako je. Ceo svet zna da je Novak GOAT. Jel' ti sada lakše?
(Vožd, 19. septembar 2022 18:37)

Pa s obzirom da je Djokovic dozivio nepravde kakve svijet sporta nije zabiljezio u svojoj istoriji, da je cak i pored toga statisticki najbolji, Djokovic je onda GOAT bez ikakve sumnje. Da ne govorimo o tom da se citavu karijeru morao boriti i protiv publike. Kad se to sve uzme u obzir, Federer i Nadal ispadaju smijesni u poredenju sa Novakom.

Pera

pre 1 godinu

@Mikii
E baš nas boli patka za ovu dvojicu. Zasto bi se stresirali oko 2 i 3 najboljeg tenisera svih bremena. Nek igraju za sebe, zviždi nam patka

Mikac

pre 1 godinu

On je davno odigrao svoj poslednji ozbiljan meč.
Nažalost kritičarima brojke su ne umoljive i one kažu da može biti samo jedan No 1 a on je Novak Đoković!

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

Au, kakva bi to šamarčina bila za nolomaniju. Gledaju meč, gutaju knedle pa posle bolne suze rone. Hahahahahahahahahahahahahahaha
(Mikii, 19. septembar 2022 20:00)

Pokušavaš da iznerviraš nekog, ali ovog puta je toliko loš pokušaj da si smešan i samom sebi. Žali Bože para tvojih roditelja za šta ti plaćaju internet.

Rade Nadalovac

pre 1 godinu

Ako se ovo desi, ima li sta lepse i vrednije u tenisu? Nema. Ovo bi bio vrhunac! Dvojica najpopularnijih, najobozavanijih i najvecih ikada. Jedva cekam. da se potvrdi ova vest.

Mačji kašalj

pre 1 godinu

Novaka nikada neće igrati egzibicioni meč sa Nadalom na stadionu Reala, pred osamdeset hiljada ljudi. Nije atraktivan, nema harizmu.

domacalobanja. com

pre 1 godinu

Neka igraju preko celog fudbalskog terena...
(Tor, 19. septembar 2022 18:43)

Nadal stoji tri metra iza gol linije i ceka servis.
(sivonja, 19. septembar 2022 19:04)

Ali to nije problem jer je oba stopala umrtvio da moze da trci ko covek!

l

pre 1 godinu

Federer i Nadal bili su na broju 1 i 2 od 2005 do 2011 godine i u tom periodu osvojili sve GS titule, osim 3. Dakle, nevidjena dominacija i rivalstvo dva tenisera.
Nolo je dosao kasnije, kada je Federer ostario i to nije rivalstvo tog nivoa, jer nije isto pobedjivati mladog RG na vrhuncu snage i matorog RF pred penzijom.
Od kada se Federer povredio, Nolo je osvojio 8 GS titula, dakle, iskoristio njegovo odsustvo.

Bata od Mitrovica

pre 1 godinu

Dvojica najvecih velikana. Ma sta da ti kazem - takvi se ne radjaju vise. Ja ipak volim vise Nadala i njeegov sam navijac. Rafa je za mene GOAT, ali kad mi Federerov navijac kaze drugacije -ne ljutim se! Bitno je da smo svi mi zajedno i da svet zna istinu o dvojici sampiona. Vamos Rafa GOAT-e!

Grizlor

pre 1 godinu

I sta....egzibicioni mec u kojem ce pobediti federer....?? Pa svaki njihov mec koji su odigrali ima 100 puta vecu tezinu nego ta glupost.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Federer je protiv Djokovica odigrao deset vise meceva nego protiv Nadala (23-27, 16-24) i tesko da moze da se kaze da je to drugo rivalstvo vece.

Bob

pre 1 godinu

Koga ce onda Federer da istisne iz tima,mozda vremesnog Vinisijus Zuniora ili Ancelotija?
Na slatkim mukama ce biti Florentino Perez!
To znaci da od dolaska Mbapea nece biti nista!

Bosko komandant

pre 1 godinu

Neka igraju i neka usrece ceo teniski svet, prvi i drugi najbolji igraci svih vremena u tenisu. Jao, jedva cekoam da se to desi i samo da se desi, kakav bi to bio spektakl - jedan od najvecih spektakla u istoriji sporta. Vamos!

Objasnjenje

pre 1 godinu

To bi bio vrh zapadnog licemjerstva da pored zivog Djokovica samo Federer i Nadal odigraju taj mec. Ako vec treba da se desi taj oprostajni mec, pa dajte pozivite ih svu trojicu.
(kiza, 19. septembar 2022 18:49)

Prvo: Ideja postoji vec 2-3 godine, nije nova, ideja i zelja da ovo naprave s njima dvojicom. Djokovic nije bio deo ove price od samog pocetka.
Drugo: Hoce Fedal, jer samo s njima dvojicom mogu ovo ostvariti. Vec drze rekord, napunili stadion pre par godina, secas se?

I trece: Mozete do sutra ponavljati "nije to najjace rivalstvo bla, bla, bla", ali shvatite vec jednom da ni u cemu, pa ni u rivalstvu nisu najvaznije brojke odrzanih meceva itd... Postoji i ono nesto drugo...mnogo vece. Kad jedno ime postane simbol jednog sporta. Ne, nije Novak.

joko

pre 1 godinu

To bi bio vrh zapadnog licemjerstva da pored zivog Djokovica samo Federer i Nadal odigraju taj mec. Ako vec treba da se desi taj oprostajni mec, pa dajte pozivite ih svu trojicu.
(kiza, 19. septembar 2022 18:49)

Ne kontaš. Rivalstvo Nadala i Federera je starije od Djokovića. Rivalstvo Nadala i Federera traje još od 2004. I to je rivalstvo koje se do tada nije pamtilo u teniskoj istoriji. Tada su postojala samo dvojica i to je period kada se tenis najviše uzdigao u svojoj istoriji. Popukarnost tog sporta je dostiglo vrhunac. Nikada do tada nisu postojale veće teniske zvezde. Novak ozbiljnije upada u priču tek 2011.

Shvati da ovo rivalstvo ne krasi samo teniska igra NAdala i Federera. Oni su jednostavno veće zvezde od Novaka jer su pokupili simpatije naroda.

Uz sve nabrojano, ovaj meč budi i nostalgiju. Odavno Federer i Nadal nisu igrali jedan protiv drugog. Stadion će biti pun. Preko sto hiljada ljudi će biti prisutno. Veliki novac će se skupiti od karata prenosa i reklamiranja.

Budi realan. Meč Novak-Rafa ili meč Novak-Rodžer nikada ne bi mogli dostići interesovanje kao meč Rafa-Rodžer. Čak i kad bi novak imao 40 gren slemova.

bezobrazluk

pre 1 godinu

Hahaha, kakav meč, bre, on ne može više reket da drži, godinu i po dana nije igrao ozbiljan tenis. Jedino da im postave zeleni sto, pa malo ping pong da igruckaju.

Srbija123

pre 1 godinu

Niko ne spominje ovaj rekord Federera,koji mozda oslikava superiornost u odnosu na Djokovica i Nadala,a odnosi se na Rodzerovu konstantnost,10 uzastopnih grend slem finala,gde bi,da nije bilo Nadala,bilo pretvoreno u 10 uzastopnih grend slem trofeja,u odnosu na Djokovicevih 5 uzastopnih,dakle,duplo bolja konstantnost,23 uzastopnih polufinala velikih Grend slemova,u odnosu na Djokovicevih 14,36 uzastopnih cetvrtfinala,u odnosu na Djokovicevih 28,mislite o tome sledeci put kad budete omalovazavali coveka zbog kog sam poceo da pratim i igram tenis.
Sve u svemu,sa svim usponima i padovima,sjajna karijera,cesto pokazujuci ljudske slabosti,gubivsi neke dobijene meceve mozda samo jos vise doprinosi divljenju rezultatima koje je postigao..
Hvala za sve Rodzer..

Mrsoje Treći

pre 1 godinu

Interesantno! Sudija u stolici bio bi jedini koji bi video lopticu. Da, i jedno 80 skupljača loptica po celom fudbalskom terenu.
Ili ih ne bi ni skupljali - stalno bi uzimali nove...

Jonny

pre 1 godinu

Djokovic nikada nece biti kao Nadal i Federer i da osvoji jos 20 GS.
Messi da zabije jos 500 golova nije ni M od Maradone. On je bog, ne zato sto je bio bolji nego zato sto je bio drugaciji.

Negativni

pre 1 godinu

Najbolje je da odigra bar jps najmanje 10 poslednjih meceva i da uzme jos koju kintu. Valjace mu za penziju...
(Entropy fighter, 19. septembar 2022 18:18) Cvilis i nakon sto je covek otisao u penziju. Verovatno ces i doveka, nema ti pomoci.

Zoran

pre 1 godinu

Како каже наш народ - пара на пару иде, вашка на вашку - Хоће га кинта , па то .ти је ..

Lejver kup je u Londonu

pre 1 godinu

Navodno Federerov liječnik još nije dao potvrdu da je Federer spreman za turnir u Baselu te se još ne zna hoće igrati.
(Basel, 19. septembar 2022 18:41)

Kakvom Bazelu?

Rafa fan club Serbia

pre 1 godinu

Samo da se odrzi. Jeste profit u pitanju, ali jeste i istorija tenisa i sporta uopste. Zasto da ne, kad je takvo vreme doslo i kad ovakve velicine mogu sebi i drugima u celom svetu da ucine zivotno zadovoljstvo, nesto sto ce se pricati i gledati generacijama u buducnosti.