Fudbal 350

Nedelja, 11.09.2022.

16:00

Zvezda se "provukla" u derbiju kola! VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su kao gosti Novi Pazar (2:1), u derbiju 11. kola Mozzart Bet Superlige.

Zvezda se "provukla" u derbiju kola! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

350 Komentari

Sortiraj po:

Zvezdanaesterac

pre 1 godinu

ovo je zvezda trebala da dobije najmanje 3 razlike samo da je kanga pogodio sa 16 metara
(roki, 11. septembar 2022 20:15
Zar nije penal na 18 metara?

pedja 71

pre 1 godinu

Sve ljubitelji baleta na komentarima, pa im je ono faul u napadu, a povlačenje obostrano.

Ali dobro, lakše je tako, "Zvezda namešta".

Idemo dalje, do titule.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Опет мучење ал овај пут побједа и на вријеме измјене, с тим да је Катаиа требало и раније ван игре ал ајд. Колико год некоме изгледало смијешно и чинило се немогуће, и у Турску по побједу. 👍

Ivan

pre 1 godinu

Teška ali zaslužena pobeda Zvezde danas u Novom Pazaru. Meč je bio naporan za Zvezdu, Pazar je bio u naletu, sedam vezanih pobeda, poveli su već u 5. minutu i trebalo nam je vremena i napora da preokrenemo tok meča. Uspeli smo u tome, pobedili golom u samom finišu meča, u 88. minutu, što je još slađe. Veoma važna pobeda Zvezde na ovom teškom gostovanju koja će popraviti narušenu atmosferu u klubu i uticati na to da u narednom periodu krenemo opet sa serijom pobeda. Bravo Zvezdo.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo, u pozorišnoj atmosferi preokrenuti rezultat protiv po kvalitetu mnogo boljeg tima od Partizana nije lako, bravo.

miško

pre 1 godinu

Nema ofsajda jer se lopta odbila od igrača domaćih. Faula nema, ima samo obostranog povlačenja. Ben požute a domaći tri puta šutiraju loptu posle sudijinog zvižduka I samo jednu usmenu opomenu. Faul na Milunoviću za crveni ni žuti nije dobio. Gruba igra domaćih,neuobičajeno za ovaj tim.

Borša

pre 1 godinu

Covek prvi vuce Pesica za dres, to ne vidite, a vidite kada je on njega nakon toga isto povukao!? Znaci trebao je prvo penal za Zvezdu ako ce se gledati redosled prekrsaja.

dalibor

pre 1 godinu

Prvo saslusajte neku strucnu analizu pa onda pricajte za faul u napadu. a pre toga, pogledajte snimak , pa cete videti da je.neposredno pre gola taj isti igrac konstantno vukao Pesica. Dalje, novi pazar se celu utakmicu branio, i ni po cemu nije zasluzio pobedu, pa ni neresen rezultat.

Tandžara

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo, teško gostovanje u nezgodnom trenutku. Draža mi je ova pobeda, nego sve one od 5:0. Idemo dalje, sad u Tursku bez opterećenja i bod nam je dovoljan.

johnny

pre 1 godinu

prljava zvezda i pomoc sudija...pa dobro bre, ni var nece da pogledaju kod drugog gola, ubise nam igraca, nabi mu ona sirovina kulibali koleno u bubreg, nikom nista, pa nam zgazise igraca na cevanicu dok je jos lezao na travi...

Mito

pre 1 godinu

Bravo Milunoviću, ponovo u igri Ben, Sanogo samo fali Srnić, da napravi penal za protivnikač. Zvezda je postala spora nesigurna ekipa bez ideje. Primamo jeftine golove, a dali smo dva umuljana. Divno trenerčino.

Sremacicar

pre 1 godinu

Ovo je bruka i sramota saveza i ćele Srbije upravu su grobari za sve….sudije su toliko naklonjeni Zvezdi to su svi videli…
(Pazarc, 11. septembar 2022 19:04)

Navedi tacno sta su uradili?
Vi i vasa braca kao narikace, dok pobedjujete sve je posteno. Cim Czv bude prva neka prevara je u pitanju. Zar vas ni malo nije sramota? Igrate hrkljus, valjanje po pola sata, teski bunker u odbrani i sudije vam krive sto ste izgubili...
"nepostojanje stida je prvi znak gluposti"..

Rodheim

pre 1 godinu

A to je bio derbi ,uf pomislio sam da je igrala zvezda sa Partizanom .
Kakva liga godinama takvi i rezultati , nema vise talenata ni da se kupe preko sve tatina deca igraju fudbal

Neo@

pre 1 godinu

Чекај бре... Па зар оно није фаул у нападу Пешића?!
Ако Звезда треба да титуле осваја оваквим стварима, онда заиста нема спаса. А мислим да ће се то у Европи ове сезоне видети. Тим је катастрофално направљен, али катастрофално!

nista o nicemu

pre 1 godinu

Start s ledja za drugi žuti karton se ne svira. Namerno gaženje igrača dok leži na zemlji za direktan crveni, čak ni var ne razmatra. Slobodan udarac u zoni šuta se takodje ne svira. I na kraju, kako to obično biva primimo gol ni iz čega!
Žao mi je što smo prekinuli niz od 7 pobeda, jer je ovaj put momentum bio na našoj strani da skinemo skalp Zvezdi i nastavimo niz.
(Mensur NP, 11. septembar 2022 19:18)

Ne lazi bre.

Sremac

pre 1 godinu

Navijac sam Zvezde (bio), ali ovakav gol priznati, pa ovo je za anale. Igrac Zvezde rvackim zahvatom obori igraca N.Pazara zgazi i padne na golmana, ne u petercu, mego na gol liniji i gol bude priznat. Pa, strasno...
(Slavisa V., 11. septembar 2022 18:59)

Isto tako sam i ja navijao za partizan. Pa kad sam video kakve nam penale sude....strasno.

Aleksandar

pre 1 godinu

Nije se Zvezda provukla, nego je Pazar pokraden. Budite realni, već godinama ne postoji prvenstvo u Srbiji. Ne sme vođina miljenica da izgubi. Ne razumem zvedzine navijače, popularne turske konjanike, kako mogu da se hvale ovim pobedama, da kreče drugime *plačite*, da bar malo obraza imaju. Samo se nadam da će neki novinar stisnuti petlju da napiše istinu, a ne ovakvi glupi naslovi.

sitno

pre 1 godinu

Па види се "из авиона" да играч Звезде Пешић вуче рукама за дрес играча Новог Пазара и обара га на земљу. Овај гол треба поништити јер једноставно не би прошао VAR.

Srđan

pre 1 godinu

Bez obzira na loše poteze u prelaznom roku i što Zvezda igra slabije nego što mora, reći da se Zvezda provukla je budalaština. Izvukao se NP da ne dobije još koji gol i još žutih i neki crveni. Sudija je tolerisao grubosti i prljavu igru Pazaraca.Odugovlačili su igru, previjali se, deca odbijala da vrate loptu iz auta pa su morali rezervisti Zvezde da skupljaju lopte van igre.. Prekinite da spinujete da su sudije pomogle Zvezdi. Ko nije gledao utakmicu bolje da ne komentariše

Морем плови једна мала барка

pre 1 godinu

Има Бога због крађа незапћених у име питам се кога..

Mensur NP

pre 1 godinu

Grobari jako mi je žao što smo vas danas, na kraju ipak razočarali! Ali ovakve utakmice sitnice mogu da prelome. A za te sitnice se po običaju pobrine sudija da pogura aktuelnog prvaka države. Start s ledja za drugi žuti karton se ne svira. Namerno gaženje igrača dok leži na zemlji za direktan crveni, čak ni var ne razmatra. Slobodan udarac u zoni šuta se takodje ne svira. I na kraju, kako to obično biva primimo gol ni iz čega!
Žao mi je što smo prekinuli niz od 7 pobeda, jer je ovaj put momentum bio na našoj strani da skinemo skalp Zvezdi i nastavimo niz.

smeh

pre 1 godinu

@Samo ljudi kratke pameti zbog jedne utakmice promene trenera kada je sve bilo ok. Nije Deki bio kriv što se nismo plasirali u LŠ. Dve greške Borjana i Srnić. Četiri utakmice sa ovim Milojevićem nemamo pobedu
(Zvezda, 11. septembar 2022 18:46)

Ko je kriv ako ne trener sa taktikom i izborom igrača? Da ne pričamo da ste imali veći budžet od protivnika. A tek o tome da sa Stankovićem niste ušli u LŠ dok je pređašnji trener sa mnogo slabijom ekipom pobedio i jedan Liverpul u LŠ. Jednostavno ne treba treneri da se uče zanatu na klupi Zvezde.

Лаик

pre 1 godinu

Провукла? Људи чим су повели стали у дупли блок, паркирали аутобус и ваљда том игром хоће да остваре добар резултат. Ок, легитимно, али Звезда их је прегазила ко плитак поток. Доминација апсолутна и заслужена победа! Идемо до титуле!

pašće kad tad

pre 1 godinu

Mozda jeste bilo prvo povlačenje igrača Novog Pazara ali posle toga ga Pešić obara vukuci za dres , sudija pusta da se igra a var naravno ne reaguje.
Jedina ispravna odluka je da se pozove sudija da pogleda snimak i sugeriše mu se da svira eventualno penal za Zvezdu zbog prvobitnog kontakta.
Srecom sve to u Evropi se vrati a mi sa osmehom gledamo.

Taman tako

pre 1 godinu

Pazar nema šta da se žali 70 minuta su proveli u svom šesnaestercu.Za Borjana poruka,takvo ponašanje je nedopustivo za kapitena Zvezde.Brukaš tu traku i sve kapitene Zvezde koji su je sa čašću nosili i imali gospodsko ponašanje.

Pseudoharms

pre 1 godinu

Dobra utakmica. Pazarci se potukli za sve pare, nije čudo što su drugi na tabeli. Mi, na jedvite jade, iako smo bili bolji veći deo utakmice. Boljke stare, treba nam napadač, desni bek i kondicija.

Joj

pre 1 godinu

Grobari jako mi je žao što smo vas danas, na kraju ipak razočarali...
(Mensur NP, 11. septembar 2022 19:18)
Valjda kao navijač treba da budeš razočaran što je tvoj tim izgubio a bio je lider na tabeli. Kakve veze ima neki drugi tim sa time koji je sedmi na tabeli? Valjda Novi Pazar igra zbog sebe, i takmiči se za što bolji plasman na tabeli da bi eventualno sledeće sezone igrao evropu?

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

hahahahahhaa FAUL kao vrata ovaj kaze Pesic na iskustvo hahahahhahahaha.
(Lester Bo Mekejleb, 11. septembar 2022 18:49)

Kakav faul pesica??? jesi li ti ikad gledao utakmice u zivotu??? Pesica veku celu utakmicu I nikom nista..

Zuja

pre 1 godinu

Ko je kriv ako ne trener sa taktikom i izborom igrača? Da ne pričamo da ste imali veći budžet od protivnika. A tek o tome da sa Stankovićem niste ušli u LŠ dok je pređašnji trener sa mnogo slabijom ekipom pobedio i jedan Liverpul u LŠ. Jednostavno ne treba treneri da se uče zanatu na klupi Zvezde.
(smeh, 11. septembar 2022 19:07)

Ko je trebalo umesto Borjana? Primio kiks gol u Izraelu i u Beogradu. Srnić pravi penal. Trener Bajerna ima 35 godina

jahac puzeva

pre 1 godinu

Kuku majko mozetel bilo koga ikad pobediti kad vam je gusto a da nemate pomoc sudije
(Haris, 11. septembar 2022 18:53)

Pa kad ste jaki, ne moze drugacije.

Sića

pre 1 godinu

Sramotna pobeda Zvezde,jednako sramotno kao i celo prvenatvo.Pešic je pocepao dres domacem igracu,povlaceci ga i tako ugurao gol.
(Sergej K, 11. septembar 2022 19:09)

Sramota da je tebe, na snimku se jasno vidi da Pešića vuče igrač NP još pri letu lopte i ne pušta ga do kraja akcije, odnosno obara ga na zemlju.
Ali vi ste naučili da lažete, kradete, spinujete i zato vam se sve vraća. Karma.

Zabrinuti

pre 1 godinu

Pa dobro, bice neki penal
(mikica, 11. septembar 2022 18:44)

'oće al' posle 19:30.. Da nije izmišljenih penala bili biste 18 a ne sedmi na tabeli.

Obraz, đon

pre 1 godinu

@ mile. Kako te nije sramota da izjaviš da samo desetina navijača sa Severa ne plaća kartu.Da,kupovinom karte se pokazuje ljubav prema klubu i finansijski se pomaže.Tako je svuda u svetu.Na kraju krajeva Sever je sam sebe diskreditovao onim sramnim ponašanjem prema Piksiju.Sever je nekad bio ponos a sad je sramota Srbije.

BOBA ZVEZDA

pre 1 godinu

Ovi pošteni Pazarci što viču da smo lopovi bolje prvo u ogledalo nek pogledaju jer se zna kako su dolazili i ostajali u ligi.
Kod drugog gola bilo je povlačenja sa obe strane, znači 1:1 povlačenje, gde je Pešić uspeo u padu da da gol. Sve je tu čisto.
A Borjan em je teatralan em se mnogo ciganiše i onda ovde i ovako pošto ovi dižu tenziju on im odgovara i onda rusvaj pred tunelom. Daj bre... Smanji tu teatralnost i gluposti. Ko tamo gura loptu do gol aut linije pa je hvata i leže. Igraš za Zvezdu! I ne protiv Reala. Mogli smo to i ranije da rešimo.
Izvukli smo se.

Нездрави случај

pre 1 godinu

@NBGD

Момак, да си преслушао или погледао да је и речено да су се извинили због звиждука, не би причао напамет да "север све зна", али је лакше само причати напамет и мислити како су сви који не воле звиждање својим играчима плаћеници. Спортски ти поздрав. :)

zex

pre 1 godinu

Mensur NP, 11. septembar 2022 19:18
Mislis na crveni posle starta nad Milunovicem? jeste čist crveni, Lakat nad Katijem, ruka u 82minutu, sve je to za var, ali nema ga.

Pazarc

pre 1 godinu

E ovako nemogu u Evropu zato hi gazi ko stigne…kao sto sudija nije svirao penal za Zvezdu protiv Monaka Al ovo je nažalost Srbija koja stoji iza Zvezde

Shone

pre 1 godinu

Ajmo Pazar!
Zvezdica vredi oko 55 mil €, a Pazar manje od 5 mil.
U Pazaru najskuplji igrač oko 300.000 € i Zvezdica se muči. Šta če biti kod Turaka kod kluba koji vredi 160 mil.
(haos, 11. septembar 2022 18:37)

Partizanka vredi 35 mil evra,a Slovacko 9, pa Partizanka nije samo velikom srecom dozivela debakl, inace Zvezda 55 mil, Monako 350m, pa ih Zvezda nadigrala gotovo u svim segmentima igre, sportski pozdrav.

Da nisi baš toliko glup

pre 1 godinu

hahahahahhaa FAUL kao vrata ovaj kaze Pesic na iskustvo hahahahhahahaha.
(Lester Bo Mekejleb, 11. septembar 2022 18:49)

Kapiram da si se ponadao, pa nisi video OBOSTRANO povlačenje.. Ali ok, proći će..

Nego , ovo "hahaha" to od muke,a ?

Realno

pre 1 godinu

Grobari su toliki pritisak izvršili na javnost i sudije da za Zvezdu više ne sme da se sudi penal. U drbiju nad Pešicem sa TSCom arena tv nije smela da ponovi da vidimo šta ae desilo večeras pono o čista ruka ali nema penala.

Pedja

pre 1 godinu

Sramota je koliko je provincijska ekipa Novog Pazara i sve im se to tolerise, jer su domacini i sudija ne sme da svira. Svaka cast na njihovim rezultatima, ali ne moze se sve na silu. Onaj Loncar je dobio zasluzeni zuti u prvom poluvremenu, zatim u drugom pravi jos dva za zuti, ali ne dobija nijedan. Jednom je pokosio Milunovica na sredini, a sudija nije smeo ni faul da svira, da mu ne bi dao drugi zuti tj. crveni. Zatim kasnije prilazi Pesicu u sesnaestercu i grubo ga ramenom odgurne i glavom krece da ga udari. Ajde da sudija nije video nesto od ovog, ali gde je VAR? Oni treba da intervenisu kad je u pitanju prekrsaj za crveni. Na kraju primitivno ponasanje, gde su bar jos tri igraca Pazara zasluzili zuti.

Overat

pre 1 godinu

Molim admine da objave komentar.
Stari sam zvezdaš, sa severa. prestao da gledam sa stadiona kada su se pojavile "delije" i to je trenutak propadanja zvezde.
Gledao sam danas ovu utakmicu. Verujte mi da sam zaplakao. Bivši sam fudbaler i gledao mnogo dramatičnih utakmica. Ovo danas, ovo je đubre od sporta. Kakvi su ovo sportisti iz ove zvezde da se raduju ovakvoj pobedi? Voleo bih da ovo komentarišu Veliki Jugović ili Vidić. Danas je ova "zvezda" igrala protiv kluba koji ima DVADESET puta manji budžet!!! Budžet koji se fonansira znamo odakle. Igrači i stručni štab Novog Pazara, klanjam Vam se do zemlje! Vi ste dali nadu da po ko zna koji put David može protiv Golijata. Upravo Novog Pazara Vas da je sramota! Znate zašto, odlično! Vi ste ti koji morate u savezu da se borite za regularnost. Da vaše "navijače" koji mrze klub jer mu prave probleme odstranite kako znate. Nemate prava da ovoliki rad i ljubav celog grada žrtvujete.

Sever naravno - ali onaj stari

pre 1 godinu

Samo da objasnim za Vujadina... Zvezda ga je dvaput "terala" iz kluba, i ostali mu duzni para i para. Mozda nije brz, ali je uvek bio na mestu, Zvezdi i na usluzi uvek, nikad nije zakukao kao neki za tretman u klubu. Mislim da mu se Zvezda oduzuje sada za sve sto su mu ranije zakinuli.
(Miki, 11. septembar 2022 19:17)

Aha! Zato nema mesta u "zvezdi" za Jugovića ili Vidića? Ništa im ne duguje. Jadni ste i bedni. Danas se radujete kao da ste od Reala uzeli bod. Živite dok imate para iz budžeta. Pobedili ste klub koji ima dvadeset puta manje para u budžetu.

stane

pre 1 godinu

ovaj sudija je bruka.Pešic obara igrača slučajno uđe lopta u gol posle više nego očiglednog fala Pešica.E sada pazite ne oglašava se var soba a i sudija.To može samo kod Zvezde.Sramota i bruka.Sudija nije sudio zadnja 5 min 3 fala igrača zvezde koji jedino slepac nebi video.Zato će Zvezda biti prva još mnogo godina...

Zvezda

pre 1 godinu

Samo ljudi kratke pameti zbog jedne utakmice promene trenera kada je sve bilo ok. Nije Deki bio kriv što se nismo plasirali u LŠ. Dve greške Borjana i Srnić. Četiri utakmice sa ovim Milojevićem nemamo pobedu
(Zvezda, 11. septembar 2022 18:46)
Dejan Stankovic je sam otišao, da pratiš Zvezdu znao bi.
(Zastava101Specijal, 11. septembar 2022 18:59)

Dečko on je ponudio ostavku ali ostavka ne mora da se prihvati. Razočaran ne plasmanom ali noć i dan leče sve

Red Z

pre 1 godinu

Nije se Zvezda provukla, bila je puno bolja i zaslužila pobedu. Teško je igrati protiv bunkerice. Mene lično nervira stalno dizanje lopte u 16. Postoji li bilo šta drugo nego centaršutevi gde pravig centarfora nema? Ko dovede ovog Kulibalija... joj, joj!

Miki

pre 1 godinu

Samo da objasnim za Vujadina... Zvezda ga je dvaput "terala" iz kluba, i ostali mu duzni para i para. Mozda nije brz, ali je uvek bio na mestu, Zvezdi i na usluzi uvek, nikad nije zakukao kao neki za tretman u klubu. Mislim da mu se Zvezda oduzuje sada za sve sto su mu ranije zakinuli.

Bukari

pre 1 godinu

Premotao sam oko 20 puta gol, obojica u duelu, vuku jedan drugog, lopta se odbija malo iznad kolena igrača Pazara, pada iza njegove noge, Pešić petom, smatram da intenzitet faula nije dovoljno jak za faul u napadu, moguće da je igrač Pazara izgubio ravnotežu pri tom obostranom povlačenju.

A nek svako donosi svoj sud.

Samo se setim penala u 96. minutu u Nišu i boli me uvo šta misle "poštenjaci"

mile

pre 1 godinu

Ovo je bruka i sramota saveza i ćele Srbije upravu su grobari za sve….sudije su toliko naklonjeni Zvezdi to su svi videli…
(Pazarc, 11. septembar 2022 19:04)

I jeste bruka. Trebali ste da ostanete bez dva igraca do kraja utakmice, ne jednog. Mogu samo misliti na sta lice te utakmice kada igrate sa manjim klubovima. Uzas. Politicki ste uwli u super ligu, vise puta, a sada vam se dozvoljava sve. I jeste bruka i sramota

Zvezdaš

pre 1 godinu

(Mensur NP, 11. septembar 2022 19:18)
Start igrača otvorenim đonom ni faul. Za to je recimo Belic dobio ceveni. Igranje rukom u kaznemom nema penala. Ali ipak sudija nije navlačio

veliki

pre 1 godinu

Pa dobro, bice neki penal
(mikica, 11. septembar 2022 18:44). Па није играо Партизан. Да јесте био би пенал! Него, ништа се мени ово не свиђа. Неко кружење, притисак, немаш шпица разбијача који може да пробије бункер… Заслужено смо добили јер смо све време нападали, али игра је стихијска а гол случајан. Кулибали као Алиса у земљи чуда.

zvezdaš

pre 1 godinu

Posle cistog faula umuljali gol!Blagi uzas od sudija,vara nije ni bilo.....Kradja!
(Spale grobar, 11. septembar 2022 19:16)

Misliš da je trebalo da bude penal? Ovaj je Pešića toliko vukao za dres da je Pešićev stomak bio izložen našim pogledima, vidi se na snimku.

A, da, vi ne vidite. Kao ni one krampone u potkolenicu.

Ma kome ja pričam?

Da nisi baš toliko glup

pre 1 godinu

Bravo Miloje trenercino! Rutinski! Pozdrav od Делије, baustelca iz Minhena i mene!
(DELIJA bosanceros, 11. septembar 2022 18:52)

Transfer blama

Milojevič odlazi

pre 1 godinu

Otkako je došao Milojevič igrači neznaju gde se nalaze mene bi bilo sramota da sam trener C.Zvezde šampiona sveta sa ovakvom igrom koju forsira Milojevič tvrdim da Milojevič veze sa životom u trenerskim vodama nema ovima bi kod Stankoviča stisnuli 4-5 gola kod Milojeviča je nemoguče postiči 2.gola to je kao da si pogodio lutriju još vadi Mitroviča umesto da uvede Nikoliča on uvodi Kwangu.Sam Pešiča sve ostalo je loše poasebno nam je loša sredina gde fali Nikolič da povuče igru zajedno sa Kangom.Milunovič i Erakovič nepostoje kod trenera koji igra uglavnom bunker gde Milunovič i Erakovič nevide sem Borjana nikog svaka lopta nazad i tako se stalno koči igra Pešič je uradio čudo da je dao gol bez da je dobio jednu pravu loptu.

GEOS

pre 1 godinu

Novo Pazar igra bar do sada (27.min) odlican fudbal, pun presinga, sansi, borbe, trcanja. Svaka čast Pazarci
(Roby1992, 11. septembar 2022 17:28)

Koju li si utakmicu ti gledao. Od 5. minuta nisu presli pola do 70 i nekog minuta. Ali pola nisu presli.

Dekilio

pre 1 godinu

Teska sramota. Ovo nigde nema. Prvo kazne pazarce bez publike sad im i sudija pomaze i jedva pobedi zvezdana. Kako vas bre nije sramota!

zvezdaš

pre 1 godinu

Pogurale sudije
(Delije=Turski konjanici

Delije=Srpski junaci.
Grobari= Ustaški crnokošuljaši.



Nismo mi vi pa da čekamo da nas sudija pogura. Nismo mi vi i da gledamo u sudijinu pištaljku kada će da svira penal.

pašće kad tad

pre 1 godinu

Kaja nebuloza od naslova za tri klase smo bolji od Pazara
(zorge, 11. septembar 2022 19:18)

Nemoguce da ste bolji, Zvezda vredi 54 miliona , Pazar 4 miliona......ali za svaki slučaj VAR se ne gleda u sumnjivim situacija a.

Sunce Slobode

pre 1 godinu

Svim realnim Zvezdasima i ostalima sa druge strane brda šaljem iskrene čestitke rečima Borjana i Pešića upućenim prijateljima kluba Novog Pazara.

Krle

pre 1 godinu

Penal za Zvezdanu u sledećih 5 minuta!


ili ipak ne pa ne igra partizan da se igra 105 minuta i da bude penal u 103 minutu,a ponadali ste se a hahaaa aj nazad u rupe

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Tri sporne situacije u 16 Novog Pazara ,ni jednom tv arena sport ne pusta usporeno ,isto kao protiv TSC zato faul Kulubarija prikazuju 5x koji se desava .

NY

pre 1 godinu

U zadnji 8 godina kad god igra zvezda u pazaru bez navijaca se igra…smesnoo
(pfc, 11. septembar 2022 18:

A vi igrali pred punim stadionom a inače Pazar i su čuveni po navijanju pa se Zvezdi tresu gaće. Ovo je hendikep za Zvezdu jer uvek ima veću podršku

Zvezda

pre 1 godinu

Samo ljudi kratke pameti zbog jedne utakmice promene trenera kada je sve bilo ok. Nije Deki bio kriv što se nismo plasirali u LŠ. Dve greške Borjana i Srnić. Četiri utakmice sa ovim Milojevićem nemamo pobedu

mile

pre 1 godinu

Vazno je da ovi sa severa sve znaju. Razlika izmedju nas sa zapada i vas sa severa je u tome sto ja placam Zvezdi da je gledam,a ne ona meni. Jedino je sramno zvizdanje igracima,to ne podrzavam.
(NBGD, 11. septembar 2022 18:45)

Samo izuzetno intelektualno inferiorna osoba moze da izjavi ovako nesto. Ako neko i ne placa kartu na sevetu onda se to meri u desetinama ljudi. Ali ostatak u evakom slucaju da. A to sto ti mislis da si nesto posebno jer eto ti placas kartu pa je tvoje misljenje ne znam kome bitno to macku o rep

Slavisa V.

pre 1 godinu

Navijac sam Zvezde (bio), ali ovakav gol priznati, pa ovo je za anale. Igrac Zvezde rvackim zahvatom obori igraca N.Pazara zgazi i padne na golmana, ne u petercu, mego na gol liniji i gol bude priznat. Pa, strasno...

Neo@

pre 1 godinu

NBGD, 11. septembar 2022 18:45)

Браво мајсторе, сва суштина је погођена твојим коментаром!
Браво!!!

NBGD

pre 1 godinu

Vazno je da ovi sa severa sve znaju. Razlika izmedju nas sa zapada i vas sa severa je u tome sto ja placam Zvezdi da je gledam,a ne ona meni. Jedino je sramno zvizdanje igracima,to ne podrzavam.

cesko

pre 1 godinu

Ajde pazarci kidajte bodove ovim pacerima.
Titula je crno-bela!
(Zed, 11. septembar 2022 17:05)

Sta ce vam titula u namestenom prvenstvu, a jos i upravu terate.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

A zvezda u Pazaru po zakonu igra pred praznim tribinama. Sve je regularno
(gost, 11. septembar 2022 17:29)
Pa jel je Zvezda napravila belaj ili pazarci?

Milan

pre 1 godinu

Sve ali Vujadin Savic u strucnom stabu. Zanima me za koje segmente igre je on zaduzen… ili ce pak biti da je zaduzen za koordinaciju navijanja i ‘dobre odnose’ sa severnom tribinom
(FourSeasons, 11. septembar 2022 17:40)

Pogodio si u centar, ovo je bruka i sramota za klub.

Zoran

pre 1 godinu

Sta radi Vujadin Savic ? Koja je njegova uloga ? Lici mi na Ivicu Kralja iz grobljanske..Dva zgubidana koja preko veze se uvukose u klub i za veliki novac se setaju po kancelarijama i stadionu. Popiju koju kafu, pa kuci.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Samo ljudi kratke pameti zbog jedne utakmice promene trenera kada je sve bilo ok. Nije Deki bio kriv što se nismo plasirali u LŠ. Dve greške Borjana i Srnić. Četiri utakmice sa ovim Milojevićem nemamo pobedu
(Zvezda, 11. septembar 2022 18:46)
Dejan Stankovic je sam otišao, da pratiš Zvezdu znao bi.

spock

pre 1 godinu

Upropastimo Sanoga, upropastimo Kangwu, Bukarija, Ohija...... Strašno. Još malo svetla ima kod Erakovića i Mitrović.. Katai i Ivanić dva igrača manje.

haos

pre 1 godinu

Ajmo Pazar!
Zvezdica vredi oko 55 mil €, a Pazar manje od 5 mil.
U Pazaru najskuplji igrač oko 300.000 € i Zvezdica se muči. Šta če biti kod Turaka kod kluba koji vredi 160 mil.

Dezerti

pre 1 godinu

Ljudi da li je ovo moguce Arena Sport Premium uvedeno , ljudi jos vise palcaju onu sto su imali u paketu , i oni pustaju rekalme usred utakmice i to posle gola.

Ivan

pre 1 godinu

Rekoh ja, bekstvo Stankovića u trenucima kada je bio najviše potreban timu narušilo je atmosferu u ekipi i sada kreće totalni pad! Izgubićemo i danas protiv Novog Pazara koji je u odličnoj formi i na taj način dobiti još jedan šamar po sred lica sasvim zasluženo. Tim nam je u slobodnom padu, titula je u ovim trenucima daleko, ne zato što su protivnici bolji od nas već zato što smo mi u totalnom haosu. Ovde više koncepcije nema, ovde igra ko šta stigne, reda nema, pravila nema, totalna konfuzija u timu. Kriv je Stanković koji je pobegao kada nam je najpotrebniji zbog soipstvenih megaambicija nerealnih, želeo je sa ovim timom u Ligu šampiona što je nerealno i što se pokazalo kao nedostižno, i zbog neplasiranja u Ligu šampiona pobegao je i ostavio nas na cedilu. On je stvarao ovaj tim, on ga je komponovao, on je s njim osvojio dve uzastopne Duple Krune veoma ubedljivo i on je trebao da ostane u klubu, da osvoji novu titulu i plasira se u Ligu šampiona direktno i na taj način ostvari i svoje lične želje i želje kluba koji vodi. Međutim on nije izabrao to, on je izabrao da pobegne i ostavi klubu u haosu. Gubimo ovaj meč, gubimo i titulu , gubimo i direktan plasman u Ligu šampiona, gubimo sve.

Sasko

pre 1 godinu

Katai super brzo igra i trči, Ben je mlad i visok, nedostaje Srna u postavi, Terza i Mrkela su uradili najbolji prelazni rok ikada. Jesam li ja sada poželjan navijač Zvezde?

Nikola

pre 1 godinu

Ekipu koju smo dobijali po 8:0 i 5:0, bez ikakvih problema sa 90% istim timom, nam pravi probleme. Mucimo se protiv Pazara, ako ce Terzic i Mrkela da odu, mozda je i bolje da izgubimo titulu ako je to cena. Ali se plasim da bilo ko da dodje nece biti bolje

NY

pre 1 godinu

Ako bude posteno sudjenje dobija lagano Novi Pazar.
(Straight Outta München, 11. septembar 2022 16:13)

A inače NP je Bayern pa ih teško dobiti. E moj Grobaru

neopravdano odsutan

pre 1 godinu

Ma divno, prodamo Ohija da bi neko stavio pare u džep pa nam igra penzioner Ben. Samo čekam kad će se ova dva genijalca Terzić i Mrkela setiti da prodaju Bukarija i Dragovića pa da se lepo ponovo aktiviraju. Moguće, a? :)

C i n i k

pre 1 godinu

CZ ima bas lose selektirane igrace, dok su tu Milunovic, Rodic i anemicni stranci, nista bolje nmoze da se ocekuje..
Jedini koji iole nesto vrede su Borjan i Katai, sve ostalo je velika 0.

FourSeasons

pre 1 godinu

Sve ali Vujadin Savic u strucnom stabu. Zanima me za koje segmente igre je on zaduzen… ili ce pak biti da je zaduzen za koordinaciju navijanja i ‘dobre odnose’ sa severnom tribinom

veliki

pre 1 godinu

Отерали смо 2 најбоља шпица која смо имали последњих година а и ова два која имамо не играју! Па ко ће да ти да гол, преваро од тренера??? СРАМОТА ЈЕ ЗА ЗВЕЗДУ ДА ОВАКВЕ ПОЧЕТНИКЕ И АНАЛФАБЕТЕ ДОВОДИ ЗА ТРЕНЕРА, да се учи овде! Можда је добар помоћник, као први тренер трагикомичан. Да има образа већ би отишао, али нема. Ако ово не добијемо имаћемо само 2 или 3 бода предности а добио је титулу на тацни са 7 разлике! Што је најгоре, нема никаквог концепта - сваку утакмицу игра са другим тимом, у другој формацији, петља нешто а појма нема шта и збуњује играче. Никакву идеју у игри нема, баш никакву. И и даље му игра Катаи што значи да играмо већ 5-6 утакмица са играчем мање.

pogrešna dioptrija

pre 1 godinu

Ala bi bio fazon da ove godine neko uzme titulu umesto Zvezde i Partizana- ja sam Vojvodinaš sa svih svojih 115kg, ali mi ne bi smetalo ni da to bude Pazar, TSC, Čuka ili neko četvrti... Kakva bi to rapsodija bila...

Vilingrađanin

pre 1 godinu

Prenos utakmice kasni tri minuta oni puste reklame, Pazar postigne gol oni puste reklame. Džaba vam novci moji sinovci, milioni i milijarde, SK je institucija za vaš državni projekat!

Ajgor

pre 1 godinu

A zvezda u Pazaru po zakonu igra pred praznim tribinama. Sve je regularno
(gost, 11. septembar 2022 17:29)

Dok je Partizai igrao pred 25.000 ljutih Pazaraca.

veliki

pre 1 godinu

Овај Милојевић је ТЕШКА НУЛА ОД ТРЕНЕРА!!! Шта значи незналица, упропасти те за 2 недеље!!!! Стручњак из Шведске, лудилу нема краја! Где му је играч на 16 метара после корнера??? То се учи у петлићима!!! Где му је Срнић, стручњак? Игра само европске утакмице???

Objektivan

pre 1 godinu

Sve, sve, ali sad kada bih ustao iz fotelje sa ovih mojih 48god, obuo kopačke i šutnuo slobodan udarac sa 20m, 1000% bih pogodio okvir gola.

Bogoljub Gagic zvani Cercil

pre 1 godinu

Stankovic je za ovog anonimusa zoze murinjo,reko sam vam ja da cemo stankelu da pravimo od blata,mozda je los trener,ali je bio igracina i ima neki autoritet zbog tog su ga postovali igraci,ovaj lik ne zna dal je poso il je doso.

veliki

pre 1 godinu

Morali su da puste!Sta bi to bilo da je Pazar dobio komsinicu!
(Grobar, 11. septembar 2022 17:37). И би сте нас пустили! Шта би било да сте нас ви добили??!!

dzigi

pre 1 godinu

Dobar Pazar.Kako god da se zavrsi,a pretpostavljam da ce Zvezda dobiti u nastavku,Pazar je pravo osvezenje ove sezone,igraju spustenog garda sa svima.

veliki

pre 1 godinu

Канга и Букари не функционишу добро, слабо се разумеју. Много то боље изгледа кад сарађују Кангва и Букари. Није ми јасно зашто је Милојевић закуцао за клупу Кангву, играча који је свуда на терену, много трчи, улази у шансе, зна да да пас, погоди мрежу… Од свих он њега не пушта. Невероватно.

Slaviša

pre 1 godinu

Milojevič odlazi veze nemaš otkako je došo neznamo za pobedu igraju mu neznalice i dede poput Bena i Sonoga koji je potpuno van forme totalno nespreman isto tako loša forma stopera Milunovič svaka lopta napamet aut,korner ili nazad golmanu uvek koči igru kada treba da igramo prema napred vrača loptu Borjanu onda se igra dugim loptama napamet kod Dekija ekipe u prvenstvu nisu videle loptu a ne da nas vode svaku božju utakmicu ja nepamtim od Kosanoviča i Zemana goreg trenera od Milojevič odlazi molim te i pojačaj ekipu ovakvom igrom mi zas 2-3 kola predajemo 1.mesto Partizanu a Stankovič mu ostavio +10.bodova.

zoran

pre 1 godinu

GZvezda i ovde pokazuje fizičku nespremnost.
Dolaskom Milojevića za trenera moral totalno opao i samopouzdanja nema.
-Milojević kao trener za sada u ovih par mečeva mnogo tanko a i nije ga htelo u ovih par utakmica.
-Mora trener Zvezde da bude jaka ličnost i ozbiljan trener ne bi li se mogla napraviti ozbiljna ekipa i ozbiljna evropska priča.

Tragikomedija

pre 1 godinu

pa onako jednom partizanu sa igracem vise nisu dali gol a sada pricate o postenom sudjenju I slične glupe price
(ajde bre..., 11. septembar 2022 16:29)

Evo zato vama dali gol sa jednakim brojem igrača posle 5 minuta.

NBGD

pre 1 godinu

Dajtw objasnjenje vi iz uprave zasto ne igra,Kulibali ili kako vec,zasto Pesic skoro mesec dana nije dao gol i kako objasnjavate da Ohi daje golove u novom klubu.

gost iz proslosti

pre 1 godinu

Oteras Ohija dobedes 2 balvana i na kraju igras utakmicu gde ti treba pobeda bez centarfora?!?!
Ko je ovde gori dal Uprava dal trener??

DSZ

pre 1 godinu

Kad nema Srnica, tu je gobeljic.
Oteras Ohija i Pavkova da bi ti Ben bio spic… teras Sanoga, sad je nezamenjiv, Erakovica unistavas na desnom i levom beku, bvat Vukadin postao- Mister!
Jedino im se Bukari “omakao”…

Straight Outta München

pre 1 godinu

Prosto je neverovatno da “navijaci” CZ trpe sve ovo sto se desava u klubu! Klub nam se sistemski urusava! Sledece godine, u slucaju da osvojimo titulu, bicemo kanta za napucavanje u grupi LS.
Umesto da se uputi upozorenje upravi, “navijaci” podrzavaju upravu?????
Sramota.
Igru ne vredi komentarisati, cista komedija.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Zvezda sa novim napadacem i starim proverenim bekom od vise stotina hiljada evra Gobeljom kraljom . To je slika i prilika i zemlje i Zvezde . Samo napred .

Boro

pre 1 godinu

Sto se napravi od onakve ekipe. Umjesto samo da se nadogradi sa dobrim bekom i spicom spali smo da nam stari ben igra spica a gobeljic beka. Totalno se istumbala ekipa i ne zna se ko sta igra. Kangve nigde prikovan na klupu. Vidi se mnogo veca zelja kod np i tesko ovo da se dobije. Uprava napolje

Vladimir

pre 1 godinu

Bravo Terza sto si doveo trenera pocetnika amatera da se uci u Zvezdi.Sa njim na klupi ima da se mucimo sa svima.Stankovic nije smeo da ode dok se ne nadje neki trener, bar da nije amater

Rothmans

pre 1 godinu

Osim što likom podseća na Stanojevića, Milojević frizurom neodoljivo podseća na Ratka Dostanića. A pošto je i po stručnosti tu negde sa njim, očekujem da smo dobili novog Kratka Ostanića na klupi Zvezde. Šalu na stranu, koliko smo se za samo tri nedelje ukanalili kao klub to je strašno, bukvalno smo se vratili u 2013 godinu jer su sve loše stvari koje su godinama maskirane dobrim rezultatima u Evropi isplivale ponovo na površinu. Najgore od svega što nas plaćena Terzina sekta sa severa ubeđuje da je sve u najboljem redu i da mi, normalni Zvezdaši nemamo pravo ni na svoje mišljenje.

Istina Boli

pre 1 godinu

Nebitno kako će se završiti ali Zvezda čim neko krene da trči protiv njih ne zna gde bije. Ko je dao izjednačujući gol? Rodić. Napad nula, osim Bukarija koji nešto radi. Kataija ne smeju da stave na klupu a realno je za fudbal na male goliće jer sa ovakvom kondicijom nije ni za veterane. Može ovo Zvezda i da dobije, nije Pazar Bajern, ali tuga je to za tim koji je navodno najjači od '91. I za kraj. Pitam ove što su pisali da je Milojević genije i da je Stankoviću pravio taktiku - jel vas bar malo sramota?

koshke

pre 1 godinu

ako Zvezda ili Partizan izgube u Novom Pazaru ili od nekog drugog svi pricaju o kiksu vecitih a niko ne spomene da je možda taj Novi Pazar odigrao odlično tu utakmicu

Redar

pre 1 godinu

Zvezda je izgubila igru. Ovako bi igrali i bez trenera. Neverovatno kako je dobar prijem u javnosti imao Milojević, ali se sad već nameće pitanje na osnovu čega.

iki73

pre 1 godinu

A ne valja Ohi?!? A sad počinje Ben koji ima stomačić kao pedesetogodisnjak! Kad nema Srnica igra Gobelja i tako, mi zvezdasi smo osudjeni.. od srca želim da izgubimo!!!

emontije

pre 1 godinu

Dodje sezona kada sa 3 pojacanja, sa 10 miliona evra ulaganja imas zagarantovanih 100 miliona u 2 lige sampiona. Ali ne moze alavo ni toliko da da, samo otimaj otimaj i umesto da najzad uzivamo u fudbalu, izignemo se od proseka koji smo vec decenijama mi bukvalno sve lomimo i vracamo se tamo gde nam je i mesto. Ogadili su mi sve do te mere da mi nije nesto ni posebno bitno da li cemo osvojiti titulu i igrati ls sl. godine. Nista vise tu ne vredi i ne pomaze dok se ne najure. A nas aktuelni sever i dalje o samoj sustini - drustvenim mrezama?!?

ciganin a ne delija

pre 1 godinu

Za mesec dana smo se, od najboljeg tima posle 90ih (tako reče dr terza) spustili na nivo tima grobara pre početka sezone. Pa i ispod toga. Nemamo bekove, napadače, trener nam je upgrade-ovana verzija šizoja stanoja, pomoćni trener savić.... UPRAVA NAPOLJE!

Svilena buba

pre 1 godinu

Na treningu Zvezde orilo se Slavoljub Srnic!
Kako vas nije sramota da Gobelji ne uputite podrsku??
Pravda za Gobeljica, covek sa dozivotnim ugovorom!

Ombre

pre 1 godinu

Zasto igra Ben a ne novo pojacanje Kalifa?? Pazi ovo, Ohi postize gol cim odigra utakmicu i prodaju ga da bi doveli Kalifu Kulibalija koji ne igra ni kad je Pesic povredjen?? Pa sto se ga doveli ako nije spreman?? Kad ce vise neko da odgovara za sve promasene transfere u Zvezdi? UPRAVA NAPOLJE!!

ajde bre...

pre 1 godinu

Ako bude posteno sudjenje dobija lagano Novi Pazar.
(Straight Outta München, 11. septembar 2022 16:13)

pa onako jednom partizanu sa igracem vise nisu dali gol a sada pricate o postenom sudjenju I slične glupe price

Zlatko sa starog severa

pre 1 godinu

Pre svih tekstova o ovoj utakmici novinari da objave budžet ova dva kluba. Nakon toga da novinari objave statistiku o igračima u toku prvenstva. U srpskom fudbalu odavno ne pobeđuje bolji. Dva državna projekta koji se smenjuju i uništavaju ostatak Srbije u svim sportovima. Da li znate kako je završila poslednja utakmica omladinaca Novog Pazara i zvezde? Prema tome, "novozvezdaši" tzv. "delije" psssat!

Sunđer, nije Bob

pre 1 godinu

Iako su igračima Pazara obećane ogromne premije od Partizana i ako suđenje ne bude kao protiv Monaka, i ovakva Zvezda, sa ovim umornim, sporim i starim Benom, ovo dobija.

nije ni jasno

pre 1 godinu

Zasto dragovic na klupi??? ne razumem???? Čemu sad promena formacije ako smo toliko utakmica odigrali??? Zašto ne Kangva ne igra??? čemu gobeljic?

strasno...

pre 1 godinu

po cemu je to Kangva skrajnut a Mitrovic ima prednost??? jel zna neko da objasni??? Zašto Milunovic a dragovic na klupi????

NBGD

pre 1 godinu

Vazno je da ovi sa severa sve znaju. Razlika izmedju nas sa zapada i vas sa severa je u tome sto ja placam Zvezdi da je gledam,a ne ona meni. Jedino je sramno zvizdanje igracima,to ne podrzavam.

Milan

pre 1 godinu

Sve ali Vujadin Savic u strucnom stabu. Zanima me za koje segmente igre je on zaduzen… ili ce pak biti da je zaduzen za koordinaciju navijanja i ‘dobre odnose’ sa severnom tribinom
(FourSeasons, 11. septembar 2022 17:40)

Pogodio si u centar, ovo je bruka i sramota za klub.

Sremac

pre 1 godinu

Navijac sam Zvezde (bio), ali ovakav gol priznati, pa ovo je za anale. Igrac Zvezde rvackim zahvatom obori igraca N.Pazara zgazi i padne na golmana, ne u petercu, mego na gol liniji i gol bude priznat. Pa, strasno...
(Slavisa V., 11. septembar 2022 18:59)

Isto tako sam i ja navijao za partizan. Pa kad sam video kakve nam penale sude....strasno.

ajde bre...

pre 1 godinu

Ako bude posteno sudjenje dobija lagano Novi Pazar.
(Straight Outta München, 11. septembar 2022 16:13)

pa onako jednom partizanu sa igracem vise nisu dali gol a sada pricate o postenom sudjenju I slične glupe price

Srđan

pre 1 godinu

Bez obzira na loše poteze u prelaznom roku i što Zvezda igra slabije nego što mora, reći da se Zvezda provukla je budalaština. Izvukao se NP da ne dobije još koji gol i još žutih i neki crveni. Sudija je tolerisao grubosti i prljavu igru Pazaraca.Odugovlačili su igru, previjali se, deca odbijala da vrate loptu iz auta pa su morali rezervisti Zvezde da skupljaju lopte van igre.. Prekinite da spinujete da su sudije pomogle Zvezdi. Ko nije gledao utakmicu bolje da ne komentariše

Sremacicar

pre 1 godinu

Ovo je bruka i sramota saveza i ćele Srbije upravu su grobari za sve….sudije su toliko naklonjeni Zvezdi to su svi videli…
(Pazarc, 11. septembar 2022 19:04)

Navedi tacno sta su uradili?
Vi i vasa braca kao narikace, dok pobedjujete sve je posteno. Cim Czv bude prva neka prevara je u pitanju. Zar vas ni malo nije sramota? Igrate hrkljus, valjanje po pola sata, teski bunker u odbrani i sudije vam krive sto ste izgubili...
"nepostojanje stida je prvi znak gluposti"..

neopravdano odsutan

pre 1 godinu

Ma divno, prodamo Ohija da bi neko stavio pare u džep pa nam igra penzioner Ben. Samo čekam kad će se ova dva genijalca Terzić i Mrkela setiti da prodaju Bukarija i Dragovića pa da se lepo ponovo aktiviraju. Moguće, a? :)

Zabrinuti

pre 1 godinu

Pa dobro, bice neki penal
(mikica, 11. septembar 2022 18:44)

'oće al' posle 19:30.. Da nije izmišljenih penala bili biste 18 a ne sedmi na tabeli.

nista o nicemu

pre 1 godinu

Start s ledja za drugi žuti karton se ne svira. Namerno gaženje igrača dok leži na zemlji za direktan crveni, čak ni var ne razmatra. Slobodan udarac u zoni šuta se takodje ne svira. I na kraju, kako to obično biva primimo gol ni iz čega!
Žao mi je što smo prekinuli niz od 7 pobeda, jer je ovaj put momentum bio na našoj strani da skinemo skalp Zvezdi i nastavimo niz.
(Mensur NP, 11. septembar 2022 19:18)

Ne lazi bre.

Svilena buba

pre 1 godinu

Na treningu Zvezde orilo se Slavoljub Srnic!
Kako vas nije sramota da Gobelji ne uputite podrsku??
Pravda za Gobeljica, covek sa dozivotnim ugovorom!

Aleksandar

pre 1 godinu

Nije se Zvezda provukla, nego je Pazar pokraden. Budite realni, već godinama ne postoji prvenstvo u Srbiji. Ne sme vođina miljenica da izgubi. Ne razumem zvedzine navijače, popularne turske konjanike, kako mogu da se hvale ovim pobedama, da kreče drugime *plačite*, da bar malo obraza imaju. Samo se nadam da će neki novinar stisnuti petlju da napiše istinu, a ne ovakvi glupi naslovi.

jahac puzeva

pre 1 godinu

Kuku majko mozetel bilo koga ikad pobediti kad vam je gusto a da nemate pomoc sudije
(Haris, 11. septembar 2022 18:53)

Pa kad ste jaki, ne moze drugacije.

Boro

pre 1 godinu

Sto se napravi od onakve ekipe. Umjesto samo da se nadogradi sa dobrim bekom i spicom spali smo da nam stari ben igra spica a gobeljic beka. Totalno se istumbala ekipa i ne zna se ko sta igra. Kangve nigde prikovan na klupu. Vidi se mnogo veca zelja kod np i tesko ovo da se dobije. Uprava napolje

Tandžara

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo, teško gostovanje u nezgodnom trenutku. Draža mi je ova pobeda, nego sve one od 5:0. Idemo dalje, sad u Tursku bez opterećenja i bod nam je dovoljan.

dalibor

pre 1 godinu

Prvo saslusajte neku strucnu analizu pa onda pricajte za faul u napadu. a pre toga, pogledajte snimak , pa cete videti da je.neposredno pre gola taj isti igrac konstantno vukao Pesica. Dalje, novi pazar se celu utakmicu branio, i ni po cemu nije zasluzio pobedu, pa ni neresen rezultat.

Da nisi baš toliko glup

pre 1 godinu

hahahahahhaa FAUL kao vrata ovaj kaze Pesic na iskustvo hahahahhahahaha.
(Lester Bo Mekejleb, 11. septembar 2022 18:49)

Kapiram da si se ponadao, pa nisi video OBOSTRANO povlačenje.. Ali ok, proći će..

Nego , ovo "hahaha" to od muke,a ?

cesko

pre 1 godinu

Ajde pazarci kidajte bodove ovim pacerima.
Titula je crno-bela!
(Zed, 11. septembar 2022 17:05)

Sta ce vam titula u namestenom prvenstvu, a jos i upravu terate.

Neo@

pre 1 godinu

Чекај бре... Па зар оно није фаул у нападу Пешића?!
Ако Звезда треба да титуле осваја оваквим стварима, онда заиста нема спаса. А мислим да ће се то у Европи ове сезоне видети. Тим је катастрофално направљен, али катастрофално!

Borša

pre 1 godinu

Covek prvi vuce Pesica za dres, to ne vidite, a vidite kada je on njega nakon toga isto povukao!? Znaci trebao je prvo penal za Zvezdu ako ce se gledati redosled prekrsaja.

zvezdaš

pre 1 godinu

Posle cistog faula umuljali gol!Blagi uzas od sudija,vara nije ni bilo.....Kradja!
(Spale grobar, 11. septembar 2022 19:16)

Misliš da je trebalo da bude penal? Ovaj je Pešića toliko vukao za dres da je Pešićev stomak bio izložen našim pogledima, vidi se na snimku.

A, da, vi ne vidite. Kao ni one krampone u potkolenicu.

Ma kome ja pričam?

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

A zvezda u Pazaru po zakonu igra pred praznim tribinama. Sve je regularno
(gost, 11. septembar 2022 17:29)
Pa jel je Zvezda napravila belaj ili pazarci?

Ivan

pre 1 godinu

Teška ali zaslužena pobeda Zvezde danas u Novom Pazaru. Meč je bio naporan za Zvezdu, Pazar je bio u naletu, sedam vezanih pobeda, poveli su već u 5. minutu i trebalo nam je vremena i napora da preokrenemo tok meča. Uspeli smo u tome, pobedili golom u samom finišu meča, u 88. minutu, što je još slađe. Veoma važna pobeda Zvezde na ovom teškom gostovanju koja će popraviti narušenu atmosferu u klubu i uticati na to da u narednom periodu krenemo opet sa serijom pobeda. Bravo Zvezdo.

gost iz proslosti

pre 1 godinu

Oteras Ohija dobedes 2 balvana i na kraju igras utakmicu gde ti treba pobeda bez centarfora?!?!
Ko je ovde gori dal Uprava dal trener??

Redar

pre 1 godinu

Zvezda je izgubila igru. Ovako bi igrali i bez trenera. Neverovatno kako je dobar prijem u javnosti imao Milojević, ali se sad već nameće pitanje na osnovu čega.

Mensur NP

pre 1 godinu

Grobari jako mi je žao što smo vas danas, na kraju ipak razočarali! Ali ovakve utakmice sitnice mogu da prelome. A za te sitnice se po običaju pobrine sudija da pogura aktuelnog prvaka države. Start s ledja za drugi žuti karton se ne svira. Namerno gaženje igrača dok leži na zemlji za direktan crveni, čak ni var ne razmatra. Slobodan udarac u zoni šuta se takodje ne svira. I na kraju, kako to obično biva primimo gol ni iz čega!
Žao mi je što smo prekinuli niz od 7 pobeda, jer je ovaj put momentum bio na našoj strani da skinemo skalp Zvezdi i nastavimo niz.

Rothmans

pre 1 godinu

Osim što likom podseća na Stanojevića, Milojević frizurom neodoljivo podseća na Ratka Dostanića. A pošto je i po stručnosti tu negde sa njim, očekujem da smo dobili novog Kratka Ostanića na klupi Zvezde. Šalu na stranu, koliko smo se za samo tri nedelje ukanalili kao klub to je strašno, bukvalno smo se vratili u 2013 godinu jer su sve loše stvari koje su godinama maskirane dobrim rezultatima u Evropi isplivale ponovo na površinu. Najgore od svega što nas plaćena Terzina sekta sa severa ubeđuje da je sve u najboljem redu i da mi, normalni Zvezdaši nemamo pravo ni na svoje mišljenje.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo, u pozorišnoj atmosferi preokrenuti rezultat protiv po kvalitetu mnogo boljeg tima od Partizana nije lako, bravo.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

hahahahahhaa FAUL kao vrata ovaj kaze Pesic na iskustvo hahahahhahahaha.
(Lester Bo Mekejleb, 11. septembar 2022 18:49)

Kakav faul pesica??? jesi li ti ikad gledao utakmice u zivotu??? Pesica veku celu utakmicu I nikom nista..

Zvezdaš

pre 1 godinu

(Mensur NP, 11. septembar 2022 19:18)
Start igrača otvorenim đonom ni faul. Za to je recimo Belic dobio ceveni. Igranje rukom u kaznemom nema penala. Ali ipak sudija nije navlačio

miško

pre 1 godinu

Nema ofsajda jer se lopta odbila od igrača domaćih. Faula nema, ima samo obostranog povlačenja. Ben požute a domaći tri puta šutiraju loptu posle sudijinog zvižduka I samo jednu usmenu opomenu. Faul na Milunoviću za crveni ni žuti nije dobio. Gruba igra domaćih,neuobičajeno za ovaj tim.

Zvezda

pre 1 godinu

Samo ljudi kratke pameti zbog jedne utakmice promene trenera kada je sve bilo ok. Nije Deki bio kriv što se nismo plasirali u LŠ. Dve greške Borjana i Srnić. Četiri utakmice sa ovim Milojevićem nemamo pobedu

Miki

pre 1 godinu

Samo da objasnim za Vujadina... Zvezda ga je dvaput "terala" iz kluba, i ostali mu duzni para i para. Mozda nije brz, ali je uvek bio na mestu, Zvezdi i na usluzi uvek, nikad nije zakukao kao neki za tretman u klubu. Mislim da mu se Zvezda oduzuje sada za sve sto su mu ranije zakinuli.

NY

pre 1 godinu

U zadnji 8 godina kad god igra zvezda u pazaru bez navijaca se igra…smesnoo
(pfc, 11. septembar 2022 18:

A vi igrali pred punim stadionom a inače Pazar i su čuveni po navijanju pa se Zvezdi tresu gaće. Ovo je hendikep za Zvezdu jer uvek ima veću podršku

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Опет мучење ал овај пут побједа и на вријеме измјене, с тим да је Катаиа требало и раније ван игре ал ајд. Колико год некоме изгледало смијешно и чинило се немогуће, и у Турску по побједу. 👍

mile

pre 1 godinu

Ovo je bruka i sramota saveza i ćele Srbije upravu su grobari za sve….sudije su toliko naklonjeni Zvezdi to su svi videli…
(Pazarc, 11. septembar 2022 19:04)

I jeste bruka. Trebali ste da ostanete bez dva igraca do kraja utakmice, ne jednog. Mogu samo misliti na sta lice te utakmice kada igrate sa manjim klubovima. Uzas. Politicki ste uwli u super ligu, vise puta, a sada vam se dozvoljava sve. I jeste bruka i sramota

Red Z

pre 1 godinu

Nije se Zvezda provukla, bila je puno bolja i zaslužila pobedu. Teško je igrati protiv bunkerice. Mene lično nervira stalno dizanje lopte u 16. Postoji li bilo šta drugo nego centaršutevi gde pravig centarfora nema? Ko dovede ovog Kulibalija... joj, joj!

Joj

pre 1 godinu

Grobari jako mi je žao što smo vas danas, na kraju ipak razočarali...
(Mensur NP, 11. septembar 2022 19:18)
Valjda kao navijač treba da budeš razočaran što je tvoj tim izgubio a bio je lider na tabeli. Kakve veze ima neki drugi tim sa time koji je sedmi na tabeli? Valjda Novi Pazar igra zbog sebe, i takmiči se za što bolji plasman na tabeli da bi eventualno sledeće sezone igrao evropu?

veliki

pre 1 godinu

Pa dobro, bice neki penal
(mikica, 11. septembar 2022 18:44). Па није играо Партизан. Да јесте био би пенал! Него, ништа се мени ово не свиђа. Неко кружење, притисак, немаш шпица разбијача који може да пробије бункер… Заслужено смо добили јер смо све време нападали, али игра је стихијска а гол случајан. Кулибали као Алиса у земљи чуда.

Vilingrađanin

pre 1 godinu

Prenos utakmice kasni tri minuta oni puste reklame, Pazar postigne gol oni puste reklame. Džaba vam novci moji sinovci, milioni i milijarde, SK je institucija za vaš državni projekat!

spock

pre 1 godinu

Upropastimo Sanoga, upropastimo Kangwu, Bukarija, Ohija...... Strašno. Još malo svetla ima kod Erakovića i Mitrović.. Katai i Ivanić dva igrača manje.

johnny

pre 1 godinu

prljava zvezda i pomoc sudija...pa dobro bre, ni var nece da pogledaju kod drugog gola, ubise nam igraca, nabi mu ona sirovina kulibali koleno u bubreg, nikom nista, pa nam zgazise igraca na cevanicu dok je jos lezao na travi...

Obraz, đon

pre 1 godinu

@ mile. Kako te nije sramota da izjaviš da samo desetina navijača sa Severa ne plaća kartu.Da,kupovinom karte se pokazuje ljubav prema klubu i finansijski se pomaže.Tako je svuda u svetu.Na kraju krajeva Sever je sam sebe diskreditovao onim sramnim ponašanjem prema Piksiju.Sever je nekad bio ponos a sad je sramota Srbije.

Bukari

pre 1 godinu

Premotao sam oko 20 puta gol, obojica u duelu, vuku jedan drugog, lopta se odbija malo iznad kolena igrača Pazara, pada iza njegove noge, Pešić petom, smatram da intenzitet faula nije dovoljno jak za faul u napadu, moguće da je igrač Pazara izgubio ravnotežu pri tom obostranom povlačenju.

A nek svako donosi svoj sud.

Samo se setim penala u 96. minutu u Nišu i boli me uvo šta misle "poštenjaci"

zex

pre 1 godinu

Mensur NP, 11. septembar 2022 19:18
Mislis na crveni posle starta nad Milunovicem? jeste čist crveni, Lakat nad Katijem, ruka u 82minutu, sve je to za var, ali nema ga.

Ombre

pre 1 godinu

Zasto igra Ben a ne novo pojacanje Kalifa?? Pazi ovo, Ohi postize gol cim odigra utakmicu i prodaju ga da bi doveli Kalifu Kulibalija koji ne igra ni kad je Pesic povredjen?? Pa sto se ga doveli ako nije spreman?? Kad ce vise neko da odgovara za sve promasene transfere u Zvezdi? UPRAVA NAPOLJE!!

Mito

pre 1 godinu

Bravo Milunoviću, ponovo u igri Ben, Sanogo samo fali Srnić, da napravi penal za protivnikač. Zvezda je postala spora nesigurna ekipa bez ideje. Primamo jeftine golove, a dali smo dva umuljana. Divno trenerčino.

Лаик

pre 1 godinu

Провукла? Људи чим су повели стали у дупли блок, паркирали аутобус и ваљда том игром хоће да остваре добар резултат. Ок, легитимно, али Звезда их је прегазила ко плитак поток. Доминација апсолутна и заслужена победа! Идемо до титуле!

Da nisi baš toliko glup

pre 1 godinu

Bravo Miloje trenercino! Rutinski! Pozdrav od Делије, baustelca iz Minhena i mene!
(DELIJA bosanceros, 11. septembar 2022 18:52)

Transfer blama

ciganin a ne delija

pre 1 godinu

Za mesec dana smo se, od najboljeg tima posle 90ih (tako reče dr terza) spustili na nivo tima grobara pre početka sezone. Pa i ispod toga. Nemamo bekove, napadače, trener nam je upgrade-ovana verzija šizoja stanoja, pomoćni trener savić.... UPRAVA NAPOLJE!

Sića

pre 1 godinu

Sramotna pobeda Zvezde,jednako sramotno kao i celo prvenatvo.Pešic je pocepao dres domacem igracu,povlaceci ga i tako ugurao gol.
(Sergej K, 11. septembar 2022 19:09)

Sramota da je tebe, na snimku se jasno vidi da Pešića vuče igrač NP još pri letu lopte i ne pušta ga do kraja akcije, odnosno obara ga na zemlju.
Ali vi ste naučili da lažete, kradete, spinujete i zato vam se sve vraća. Karma.

Realno

pre 1 godinu

Grobari su toliki pritisak izvršili na javnost i sudije da za Zvezdu više ne sme da se sudi penal. U drbiju nad Pešicem sa TSCom arena tv nije smela da ponovi da vidimo šta ae desilo večeras pono o čista ruka ali nema penala.

sitno

pre 1 godinu

Па види се "из авиона" да играч Звезде Пешић вуче рукама за дрес играча Новог Пазара и обара га на земљу. Овај гол треба поништити јер једноставно не би прошао VAR.

dzigi

pre 1 godinu

Dobar Pazar.Kako god da se zavrsi,a pretpostavljam da ce Zvezda dobiti u nastavku,Pazar je pravo osvezenje ove sezone,igraju spustenog garda sa svima.

pašće kad tad

pre 1 godinu

Mozda jeste bilo prvo povlačenje igrača Novog Pazara ali posle toga ga Pešić obara vukuci za dres , sudija pusta da se igra a var naravno ne reaguje.
Jedina ispravna odluka je da se pozove sudija da pogleda snimak i sugeriše mu se da svira eventualno penal za Zvezdu zbog prvobitnog kontakta.
Srecom sve to u Evropi se vrati a mi sa osmehom gledamo.

GEOS

pre 1 godinu

Novo Pazar igra bar do sada (27.min) odlican fudbal, pun presinga, sansi, borbe, trcanja. Svaka čast Pazarci
(Roby1992, 11. septembar 2022 17:28)

Koju li si utakmicu ti gledao. Od 5. minuta nisu presli pola do 70 i nekog minuta. Ali pola nisu presli.

Shone

pre 1 godinu

Ajmo Pazar!
Zvezdica vredi oko 55 mil €, a Pazar manje od 5 mil.
U Pazaru najskuplji igrač oko 300.000 € i Zvezdica se muči. Šta če biti kod Turaka kod kluba koji vredi 160 mil.
(haos, 11. septembar 2022 18:37)

Partizanka vredi 35 mil evra,a Slovacko 9, pa Partizanka nije samo velikom srecom dozivela debakl, inace Zvezda 55 mil, Monako 350m, pa ih Zvezda nadigrala gotovo u svim segmentima igre, sportski pozdrav.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Prosto je neverovatno da “navijaci” CZ trpe sve ovo sto se desava u klubu! Klub nam se sistemski urusava! Sledece godine, u slucaju da osvojimo titulu, bicemo kanta za napucavanje u grupi LS.
Umesto da se uputi upozorenje upravi, “navijaci” podrzavaju upravu?????
Sramota.
Igru ne vredi komentarisati, cista komedija.

Taman tako

pre 1 godinu

Pazar nema šta da se žali 70 minuta su proveli u svom šesnaestercu.Za Borjana poruka,takvo ponašanje je nedopustivo za kapitena Zvezde.Brukaš tu traku i sve kapitene Zvezde koji su je sa čašću nosili i imali gospodsko ponašanje.

NBGD

pre 1 godinu

Dajtw objasnjenje vi iz uprave zasto ne igra,Kulibali ili kako vec,zasto Pesic skoro mesec dana nije dao gol i kako objasnjavate da Ohi daje golove u novom klubu.

veliki

pre 1 godinu

Morali su da puste!Sta bi to bilo da je Pazar dobio komsinicu!
(Grobar, 11. septembar 2022 17:37). И би сте нас пустили! Шта би било да сте нас ви добили??!!

Морем плови једна мала барка

pre 1 godinu

Има Бога због крађа незапћених у име питам се кога..

Objektivan

pre 1 godinu

Sve, sve, ali sad kada bih ustao iz fotelje sa ovih mojih 48god, obuo kopačke i šutnuo slobodan udarac sa 20m, 1000% bih pogodio okvir gola.

haos

pre 1 godinu

Ajmo Pazar!
Zvezdica vredi oko 55 mil €, a Pazar manje od 5 mil.
U Pazaru najskuplji igrač oko 300.000 € i Zvezdica se muči. Šta če biti kod Turaka kod kluba koji vredi 160 mil.

Pedja

pre 1 godinu

Sramota je koliko je provincijska ekipa Novog Pazara i sve im se to tolerise, jer su domacini i sudija ne sme da svira. Svaka cast na njihovim rezultatima, ali ne moze se sve na silu. Onaj Loncar je dobio zasluzeni zuti u prvom poluvremenu, zatim u drugom pravi jos dva za zuti, ali ne dobija nijedan. Jednom je pokosio Milunovica na sredini, a sudija nije smeo ni faul da svira, da mu ne bi dao drugi zuti tj. crveni. Zatim kasnije prilazi Pesicu u sesnaestercu i grubo ga ramenom odgurne i glavom krece da ga udari. Ajde da sudija nije video nesto od ovog, ali gde je VAR? Oni treba da intervenisu kad je u pitanju prekrsaj za crveni. Na kraju primitivno ponasanje, gde su bar jos tri igraca Pazara zasluzili zuti.

pašće kad tad

pre 1 godinu

Kaja nebuloza od naslova za tri klase smo bolji od Pazara
(zorge, 11. septembar 2022 19:18)

Nemoguce da ste bolji, Zvezda vredi 54 miliona , Pazar 4 miliona......ali za svaki slučaj VAR se ne gleda u sumnjivim situacija a.

stane

pre 1 godinu

ovaj sudija je bruka.Pešic obara igrača slučajno uđe lopta u gol posle više nego očiglednog fala Pešica.E sada pazite ne oglašava se var soba a i sudija.To može samo kod Zvezde.Sramota i bruka.Sudija nije sudio zadnja 5 min 3 fala igrača zvezde koji jedino slepac nebi video.Zato će Zvezda biti prva još mnogo godina...

FourSeasons

pre 1 godinu

Sve ali Vujadin Savic u strucnom stabu. Zanima me za koje segmente igre je on zaduzen… ili ce pak biti da je zaduzen za koordinaciju navijanja i ‘dobre odnose’ sa severnom tribinom

koshke

pre 1 godinu

ako Zvezda ili Partizan izgube u Novom Pazaru ili od nekog drugog svi pricaju o kiksu vecitih a niko ne spomene da je možda taj Novi Pazar odigrao odlično tu utakmicu

Ajgor

pre 1 godinu

A zvezda u Pazaru po zakonu igra pred praznim tribinama. Sve je regularno
(gost, 11. septembar 2022 17:29)

Dok je Partizai igrao pred 25.000 ljutih Pazaraca.

Pseudoharms

pre 1 godinu

Dobra utakmica. Pazarci se potukli za sve pare, nije čudo što su drugi na tabeli. Mi, na jedvite jade, iako smo bili bolji veći deo utakmice. Boljke stare, treba nam napadač, desni bek i kondicija.

Sever naravno - ali onaj stari

pre 1 godinu

Samo da objasnim za Vujadina... Zvezda ga je dvaput "terala" iz kluba, i ostali mu duzni para i para. Mozda nije brz, ali je uvek bio na mestu, Zvezdi i na usluzi uvek, nikad nije zakukao kao neki za tretman u klubu. Mislim da mu se Zvezda oduzuje sada za sve sto su mu ranije zakinuli.
(Miki, 11. septembar 2022 19:17)

Aha! Zato nema mesta u "zvezdi" za Jugovića ili Vidića? Ništa im ne duguje. Jadni ste i bedni. Danas se radujete kao da ste od Reala uzeli bod. Živite dok imate para iz budžeta. Pobedili ste klub koji ima dvadeset puta manje para u budžetu.

Bogoljub Gagic zvani Cercil

pre 1 godinu

Stankovic je za ovog anonimusa zoze murinjo,reko sam vam ja da cemo stankelu da pravimo od blata,mozda je los trener,ali je bio igracina i ima neki autoritet zbog tog su ga postovali igraci,ovaj lik ne zna dal je poso il je doso.

pogrešna dioptrija

pre 1 godinu

Ala bi bio fazon da ove godine neko uzme titulu umesto Zvezde i Partizana- ja sam Vojvodinaš sa svih svojih 115kg, ali mi ne bi smetalo ni da to bude Pazar, TSC, Čuka ili neko četvrti... Kakva bi to rapsodija bila...

Istina Boli

pre 1 godinu

Nebitno kako će se završiti ali Zvezda čim neko krene da trči protiv njih ne zna gde bije. Ko je dao izjednačujući gol? Rodić. Napad nula, osim Bukarija koji nešto radi. Kataija ne smeju da stave na klupu a realno je za fudbal na male goliće jer sa ovakvom kondicijom nije ni za veterane. Može ovo Zvezda i da dobije, nije Pazar Bajern, ali tuga je to za tim koji je navodno najjači od '91. I za kraj. Pitam ove što su pisali da je Milojević genije i da je Stankoviću pravio taktiku - jel vas bar malo sramota?

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Tri sporne situacije u 16 Novog Pazara ,ni jednom tv arena sport ne pusta usporeno ,isto kao protiv TSC zato faul Kulubarija prikazuju 5x koji se desava .

Overat

pre 1 godinu

Molim admine da objave komentar.
Stari sam zvezdaš, sa severa. prestao da gledam sa stadiona kada su se pojavile "delije" i to je trenutak propadanja zvezde.
Gledao sam danas ovu utakmicu. Verujte mi da sam zaplakao. Bivši sam fudbaler i gledao mnogo dramatičnih utakmica. Ovo danas, ovo je đubre od sporta. Kakvi su ovo sportisti iz ove zvezde da se raduju ovakvoj pobedi? Voleo bih da ovo komentarišu Veliki Jugović ili Vidić. Danas je ova "zvezda" igrala protiv kluba koji ima DVADESET puta manji budžet!!! Budžet koji se fonansira znamo odakle. Igrači i stručni štab Novog Pazara, klanjam Vam se do zemlje! Vi ste dali nadu da po ko zna koji put David može protiv Golijata. Upravo Novog Pazara Vas da je sramota! Znate zašto, odlično! Vi ste ti koji morate u savezu da se borite za regularnost. Da vaše "navijače" koji mrze klub jer mu prave probleme odstranite kako znate. Nemate prava da ovoliki rad i ljubav celog grada žrtvujete.

nije ni jasno

pre 1 godinu

Zasto dragovic na klupi??? ne razumem???? Čemu sad promena formacije ako smo toliko utakmica odigrali??? Zašto ne Kangva ne igra??? čemu gobeljic?

veliki

pre 1 godinu

Отерали смо 2 најбоља шпица која смо имали последњих година а и ова два која имамо не играју! Па ко ће да ти да гол, преваро од тренера??? СРАМОТА ЈЕ ЗА ЗВЕЗДУ ДА ОВАКВЕ ПОЧЕТНИКЕ И АНАЛФАБЕТЕ ДОВОДИ ЗА ТРЕНЕРА, да се учи овде! Можда је добар помоћник, као први тренер трагикомичан. Да има образа већ би отишао, али нема. Ако ово не добијемо имаћемо само 2 или 3 бода предности а добио је титулу на тацни са 7 разлике! Што је најгоре, нема никаквог концепта - сваку утакмицу игра са другим тимом, у другој формацији, петља нешто а појма нема шта и збуњује играче. Никакву идеју у игри нема, баш никакву. И и даље му игра Катаи што значи да играмо већ 5-6 утакмица са играчем мање.

Dezerti

pre 1 godinu

Ljudi da li je ovo moguce Arena Sport Premium uvedeno , ljudi jos vise palcaju onu sto su imali u paketu , i oni pustaju rekalme usred utakmice i to posle gola.

iki73

pre 1 godinu

A ne valja Ohi?!? A sad počinje Ben koji ima stomačić kao pedesetogodisnjak! Kad nema Srnica igra Gobelja i tako, mi zvezdasi smo osudjeni.. od srca želim da izgubimo!!!

zvezdaš

pre 1 godinu

Pogurale sudije
(Delije=Turski konjanici

Delije=Srpski junaci.
Grobari= Ustaški crnokošuljaši.



Nismo mi vi pa da čekamo da nas sudija pogura. Nismo mi vi i da gledamo u sudijinu pištaljku kada će da svira penal.

Sasko

pre 1 godinu

Katai super brzo igra i trči, Ben je mlad i visok, nedostaje Srna u postavi, Terza i Mrkela su uradili najbolji prelazni rok ikada. Jesam li ja sada poželjan navijač Zvezde?

DSZ

pre 1 godinu

Kad nema Srnica, tu je gobeljic.
Oteras Ohija i Pavkova da bi ti Ben bio spic… teras Sanoga, sad je nezamenjiv, Erakovica unistavas na desnom i levom beku, bvat Vukadin postao- Mister!
Jedino im se Bukari “omakao”…

veliki

pre 1 godinu

Канга и Букари не функционишу добро, слабо се разумеју. Много то боље изгледа кад сарађују Кангва и Букари. Није ми јасно зашто је Милојевић закуцао за клупу Кангву, играча који је свуда на терену, много трчи, улази у шансе, зна да да пас, погоди мрежу… Од свих он њега не пушта. Невероватно.

Нездрави случај

pre 1 godinu

@NBGD

Момак, да си преслушао или погледао да је и речено да су се извинили због звиждука, не би причао напамет да "север све зна", али је лакше само причати напамет и мислити како су сви који не воле звиждање својим играчима плаћеници. Спортски ти поздрав. :)

pedja 71

pre 1 godinu

Sve ljubitelji baleta na komentarima, pa im je ono faul u napadu, a povlačenje obostrano.

Ali dobro, lakše je tako, "Zvezda namešta".

Idemo dalje, do titule.

BOBA ZVEZDA

pre 1 godinu

Ovi pošteni Pazarci što viču da smo lopovi bolje prvo u ogledalo nek pogledaju jer se zna kako su dolazili i ostajali u ligi.
Kod drugog gola bilo je povlačenja sa obe strane, znači 1:1 povlačenje, gde je Pešić uspeo u padu da da gol. Sve je tu čisto.
A Borjan em je teatralan em se mnogo ciganiše i onda ovde i ovako pošto ovi dižu tenziju on im odgovara i onda rusvaj pred tunelom. Daj bre... Smanji tu teatralnost i gluposti. Ko tamo gura loptu do gol aut linije pa je hvata i leže. Igraš za Zvezdu! I ne protiv Reala. Mogli smo to i ranije da rešimo.
Izvukli smo se.

Dekilio

pre 1 godinu

Teska sramota. Ovo nigde nema. Prvo kazne pazarce bez publike sad im i sudija pomaze i jedva pobedi zvezdana. Kako vas bre nije sramota!

Pazarc

pre 1 godinu

E ovako nemogu u Evropu zato hi gazi ko stigne…kao sto sudija nije svirao penal za Zvezdu protiv Monaka Al ovo je nažalost Srbija koja stoji iza Zvezde

Andrea Djani

pre 1 godinu

Zvezda sa novim napadacem i starim proverenim bekom od vise stotina hiljada evra Gobeljom kraljom . To je slika i prilika i zemlje i Zvezde . Samo napred .

veliki

pre 1 godinu

Овај Милојевић је ТЕШКА НУЛА ОД ТРЕНЕРА!!! Шта значи незналица, упропасти те за 2 недеље!!!! Стручњак из Шведске, лудилу нема краја! Где му је играч на 16 метара после корнера??? То се учи у петлићима!!! Где му је Срнић, стручњак? Игра само европске утакмице???

smeh

pre 1 godinu

@Samo ljudi kratke pameti zbog jedne utakmice promene trenera kada je sve bilo ok. Nije Deki bio kriv što se nismo plasirali u LŠ. Dve greške Borjana i Srnić. Četiri utakmice sa ovim Milojevićem nemamo pobedu
(Zvezda, 11. septembar 2022 18:46)

Ko je kriv ako ne trener sa taktikom i izborom igrača? Da ne pričamo da ste imali veći budžet od protivnika. A tek o tome da sa Stankovićem niste ušli u LŠ dok je pređašnji trener sa mnogo slabijom ekipom pobedio i jedan Liverpul u LŠ. Jednostavno ne treba treneri da se uče zanatu na klupi Zvezde.

emontije

pre 1 godinu

Dodje sezona kada sa 3 pojacanja, sa 10 miliona evra ulaganja imas zagarantovanih 100 miliona u 2 lige sampiona. Ali ne moze alavo ni toliko da da, samo otimaj otimaj i umesto da najzad uzivamo u fudbalu, izignemo se od proseka koji smo vec decenijama mi bukvalno sve lomimo i vracamo se tamo gde nam je i mesto. Ogadili su mi sve do te mere da mi nije nesto ni posebno bitno da li cemo osvojiti titulu i igrati ls sl. godine. Nista vise tu ne vredi i ne pomaze dok se ne najure. A nas aktuelni sever i dalje o samoj sustini - drustvenim mrezama?!?

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Samo ljudi kratke pameti zbog jedne utakmice promene trenera kada je sve bilo ok. Nije Deki bio kriv što se nismo plasirali u LŠ. Dve greške Borjana i Srnić. Četiri utakmice sa ovim Milojevićem nemamo pobedu
(Zvezda, 11. septembar 2022 18:46)
Dejan Stankovic je sam otišao, da pratiš Zvezdu znao bi.

Nikola

pre 1 godinu

Ekipu koju smo dobijali po 8:0 i 5:0, bez ikakvih problema sa 90% istim timom, nam pravi probleme. Mucimo se protiv Pazara, ako ce Terzic i Mrkela da odu, mozda je i bolje da izgubimo titulu ako je to cena. Ali se plasim da bilo ko da dodje nece biti bolje

Zlatko sa starog severa

pre 1 godinu

Pre svih tekstova o ovoj utakmici novinari da objave budžet ova dva kluba. Nakon toga da novinari objave statistiku o igračima u toku prvenstva. U srpskom fudbalu odavno ne pobeđuje bolji. Dva državna projekta koji se smenjuju i uništavaju ostatak Srbije u svim sportovima. Da li znate kako je završila poslednja utakmica omladinaca Novog Pazara i zvezde? Prema tome, "novozvezdaši" tzv. "delije" psssat!

zoran

pre 1 godinu

GZvezda i ovde pokazuje fizičku nespremnost.
Dolaskom Milojevića za trenera moral totalno opao i samopouzdanja nema.
-Milojević kao trener za sada u ovih par mečeva mnogo tanko a i nije ga htelo u ovih par utakmica.
-Mora trener Zvezde da bude jaka ličnost i ozbiljan trener ne bi li se mogla napraviti ozbiljna ekipa i ozbiljna evropska priča.

Krle

pre 1 godinu

Penal za Zvezdanu u sledećih 5 minuta!


ili ipak ne pa ne igra partizan da se igra 105 minuta i da bude penal u 103 minutu,a ponadali ste se a hahaaa aj nazad u rupe

Slaviša

pre 1 godinu

Milojevič odlazi veze nemaš otkako je došo neznamo za pobedu igraju mu neznalice i dede poput Bena i Sonoga koji je potpuno van forme totalno nespreman isto tako loša forma stopera Milunovič svaka lopta napamet aut,korner ili nazad golmanu uvek koči igru kada treba da igramo prema napred vrača loptu Borjanu onda se igra dugim loptama napamet kod Dekija ekipe u prvenstvu nisu videle loptu a ne da nas vode svaku božju utakmicu ja nepamtim od Kosanoviča i Zemana goreg trenera od Milojevič odlazi molim te i pojačaj ekipu ovakvom igrom mi zas 2-3 kola predajemo 1.mesto Partizanu a Stankovič mu ostavio +10.bodova.

Sunce Slobode

pre 1 godinu

Svim realnim Zvezdasima i ostalima sa druge strane brda šaljem iskrene čestitke rečima Borjana i Pešića upućenim prijateljima kluba Novog Pazara.

mile

pre 1 godinu

Vazno je da ovi sa severa sve znaju. Razlika izmedju nas sa zapada i vas sa severa je u tome sto ja placam Zvezdi da je gledam,a ne ona meni. Jedino je sramno zvizdanje igracima,to ne podrzavam.
(NBGD, 11. septembar 2022 18:45)

Samo izuzetno intelektualno inferiorna osoba moze da izjavi ovako nesto. Ako neko i ne placa kartu na sevetu onda se to meri u desetinama ljudi. Ali ostatak u evakom slucaju da. A to sto ti mislis da si nesto posebno jer eto ti placas kartu pa je tvoje misljenje ne znam kome bitno to macku o rep

C i n i k

pre 1 godinu

CZ ima bas lose selektirane igrace, dok su tu Milunovic, Rodic i anemicni stranci, nista bolje nmoze da se ocekuje..
Jedini koji iole nesto vrede su Borjan i Katai, sve ostalo je velika 0.

Rodheim

pre 1 godinu

A to je bio derbi ,uf pomislio sam da je igrala zvezda sa Partizanom .
Kakva liga godinama takvi i rezultati , nema vise talenata ni da se kupe preko sve tatina deca igraju fudbal

Vladimir

pre 1 godinu

Bravo Terza sto si doveo trenera pocetnika amatera da se uci u Zvezdi.Sa njim na klupi ima da se mucimo sa svima.Stankovic nije smeo da ode dok se ne nadje neki trener, bar da nije amater

Slavisa V.

pre 1 godinu

Navijac sam Zvezde (bio), ali ovakav gol priznati, pa ovo je za anale. Igrac Zvezde rvackim zahvatom obori igraca N.Pazara zgazi i padne na golmana, ne u petercu, mego na gol liniji i gol bude priznat. Pa, strasno...

strasno...

pre 1 godinu

po cemu je to Kangva skrajnut a Mitrovic ima prednost??? jel zna neko da objasni??? Zašto Milunovic a dragovic na klupi????

Tragikomedija

pre 1 godinu

pa onako jednom partizanu sa igracem vise nisu dali gol a sada pricate o postenom sudjenju I slične glupe price
(ajde bre..., 11. septembar 2022 16:29)

Evo zato vama dali gol sa jednakim brojem igrača posle 5 minuta.

Neo@

pre 1 godinu

NBGD, 11. septembar 2022 18:45)

Браво мајсторе, сва суштина је погођена твојим коментаром!
Браво!!!

NY

pre 1 godinu

Ako bude posteno sudjenje dobija lagano Novi Pazar.
(Straight Outta München, 11. septembar 2022 16:13)

A inače NP je Bayern pa ih teško dobiti. E moj Grobaru

Zoran

pre 1 godinu

Sta radi Vujadin Savic ? Koja je njegova uloga ? Lici mi na Ivicu Kralja iz grobljanske..Dva zgubidana koja preko veze se uvukose u klub i za veliki novac se setaju po kancelarijama i stadionu. Popiju koju kafu, pa kuci.

Ivan

pre 1 godinu

Rekoh ja, bekstvo Stankovića u trenucima kada je bio najviše potreban timu narušilo je atmosferu u ekipi i sada kreće totalni pad! Izgubićemo i danas protiv Novog Pazara koji je u odličnoj formi i na taj način dobiti još jedan šamar po sred lica sasvim zasluženo. Tim nam je u slobodnom padu, titula je u ovim trenucima daleko, ne zato što su protivnici bolji od nas već zato što smo mi u totalnom haosu. Ovde više koncepcije nema, ovde igra ko šta stigne, reda nema, pravila nema, totalna konfuzija u timu. Kriv je Stanković koji je pobegao kada nam je najpotrebniji zbog soipstvenih megaambicija nerealnih, želeo je sa ovim timom u Ligu šampiona što je nerealno i što se pokazalo kao nedostižno, i zbog neplasiranja u Ligu šampiona pobegao je i ostavio nas na cedilu. On je stvarao ovaj tim, on ga je komponovao, on je s njim osvojio dve uzastopne Duple Krune veoma ubedljivo i on je trebao da ostane u klubu, da osvoji novu titulu i plasira se u Ligu šampiona direktno i na taj način ostvari i svoje lične želje i želje kluba koji vodi. Međutim on nije izabrao to, on je izabrao da pobegne i ostavi klubu u haosu. Gubimo ovaj meč, gubimo i titulu , gubimo i direktan plasman u Ligu šampiona, gubimo sve.

Milojevič odlazi

pre 1 godinu

Otkako je došao Milojevič igrači neznaju gde se nalaze mene bi bilo sramota da sam trener C.Zvezde šampiona sveta sa ovakvom igrom koju forsira Milojevič tvrdim da Milojevič veze sa životom u trenerskim vodama nema ovima bi kod Stankoviča stisnuli 4-5 gola kod Milojeviča je nemoguče postiči 2.gola to je kao da si pogodio lutriju još vadi Mitroviča umesto da uvede Nikoliča on uvodi Kwangu.Sam Pešiča sve ostalo je loše poasebno nam je loša sredina gde fali Nikolič da povuče igru zajedno sa Kangom.Milunovič i Erakovič nepostoje kod trenera koji igra uglavnom bunker gde Milunovič i Erakovič nevide sem Borjana nikog svaka lopta nazad i tako se stalno koči igra Pešič je uradio čudo da je dao gol bez da je dobio jednu pravu loptu.

Zuja

pre 1 godinu

Ko je kriv ako ne trener sa taktikom i izborom igrača? Da ne pričamo da ste imali veći budžet od protivnika. A tek o tome da sa Stankovićem niste ušli u LŠ dok je pređašnji trener sa mnogo slabijom ekipom pobedio i jedan Liverpul u LŠ. Jednostavno ne treba treneri da se uče zanatu na klupi Zvezde.
(smeh, 11. septembar 2022 19:07)

Ko je trebalo umesto Borjana? Primio kiks gol u Izraelu i u Beogradu. Srnić pravi penal. Trener Bajerna ima 35 godina

Sunđer, nije Bob

pre 1 godinu

Iako su igračima Pazara obećane ogromne premije od Partizana i ako suđenje ne bude kao protiv Monaka, i ovakva Zvezda, sa ovim umornim, sporim i starim Benom, ovo dobija.

Zvezda

pre 1 godinu

Samo ljudi kratke pameti zbog jedne utakmice promene trenera kada je sve bilo ok. Nije Deki bio kriv što se nismo plasirali u LŠ. Dve greške Borjana i Srnić. Četiri utakmice sa ovim Milojevićem nemamo pobedu
(Zvezda, 11. septembar 2022 18:46)
Dejan Stankovic je sam otišao, da pratiš Zvezdu znao bi.
(Zastava101Specijal, 11. septembar 2022 18:59)

Dečko on je ponudio ostavku ali ostavka ne mora da se prihvati. Razočaran ne plasmanom ali noć i dan leče sve

Zvezdanaesterac

pre 1 godinu

ovo je zvezda trebala da dobije najmanje 3 razlike samo da je kanga pogodio sa 16 metara
(roki, 11. septembar 2022 20:15
Zar nije penal na 18 metara?

Aleksandar

pre 1 godinu

Nije se Zvezda provukla, nego je Pazar pokraden. Budite realni, već godinama ne postoji prvenstvo u Srbiji. Ne sme vođina miljenica da izgubi. Ne razumem zvedzine navijače, popularne turske konjanike, kako mogu da se hvale ovim pobedama, da kreče drugime *plačite*, da bar malo obraza imaju. Samo se nadam da će neki novinar stisnuti petlju da napiše istinu, a ne ovakvi glupi naslovi.

Neo@

pre 1 godinu

Чекај бре... Па зар оно није фаул у нападу Пешића?!
Ако Звезда треба да титуле осваја оваквим стварима, онда заиста нема спаса. А мислим да ће се то у Европи ове сезоне видети. Тим је катастрофално направљен, али катастрофално!

Mensur NP

pre 1 godinu

Grobari jako mi je žao što smo vas danas, na kraju ipak razočarali! Ali ovakve utakmice sitnice mogu da prelome. A za te sitnice se po običaju pobrine sudija da pogura aktuelnog prvaka države. Start s ledja za drugi žuti karton se ne svira. Namerno gaženje igrača dok leži na zemlji za direktan crveni, čak ni var ne razmatra. Slobodan udarac u zoni šuta se takodje ne svira. I na kraju, kako to obično biva primimo gol ni iz čega!
Žao mi je što smo prekinuli niz od 7 pobeda, jer je ovaj put momentum bio na našoj strani da skinemo skalp Zvezdi i nastavimo niz.

ajde bre...

pre 1 godinu

Ako bude posteno sudjenje dobija lagano Novi Pazar.
(Straight Outta München, 11. septembar 2022 16:13)

pa onako jednom partizanu sa igracem vise nisu dali gol a sada pricate o postenom sudjenju I slične glupe price

Zvezda

pre 1 godinu

Samo ljudi kratke pameti zbog jedne utakmice promene trenera kada je sve bilo ok. Nije Deki bio kriv što se nismo plasirali u LŠ. Dve greške Borjana i Srnić. Četiri utakmice sa ovim Milojevićem nemamo pobedu

johnny

pre 1 godinu

prljava zvezda i pomoc sudija...pa dobro bre, ni var nece da pogledaju kod drugog gola, ubise nam igraca, nabi mu ona sirovina kulibali koleno u bubreg, nikom nista, pa nam zgazise igraca na cevanicu dok je jos lezao na travi...

sitno

pre 1 godinu

Па види се "из авиона" да играч Звезде Пешић вуче рукама за дрес играча Новог Пазара и обара га на земљу. Овај гол треба поништити јер једноставно не би прошао VAR.

haos

pre 1 godinu

Ajmo Pazar!
Zvezdica vredi oko 55 mil €, a Pazar manje od 5 mil.
U Pazaru najskuplji igrač oko 300.000 € i Zvezdica se muči. Šta če biti kod Turaka kod kluba koji vredi 160 mil.

pašće kad tad

pre 1 godinu

Mozda jeste bilo prvo povlačenje igrača Novog Pazara ali posle toga ga Pešić obara vukuci za dres , sudija pusta da se igra a var naravno ne reaguje.
Jedina ispravna odluka je da se pozove sudija da pogleda snimak i sugeriše mu se da svira eventualno penal za Zvezdu zbog prvobitnog kontakta.
Srecom sve to u Evropi se vrati a mi sa osmehom gledamo.

Mito

pre 1 godinu

Bravo Milunoviću, ponovo u igri Ben, Sanogo samo fali Srnić, da napravi penal za protivnikač. Zvezda je postala spora nesigurna ekipa bez ideje. Primamo jeftine golove, a dali smo dva umuljana. Divno trenerčino.

stane

pre 1 godinu

ovaj sudija je bruka.Pešic obara igrača slučajno uđe lopta u gol posle više nego očiglednog fala Pešica.E sada pazite ne oglašava se var soba a i sudija.To može samo kod Zvezde.Sramota i bruka.Sudija nije sudio zadnja 5 min 3 fala igrača zvezde koji jedino slepac nebi video.Zato će Zvezda biti prva još mnogo godina...

Морем плови једна мала барка

pre 1 godinu

Има Бога због крађа незапћених у име питам се кога..

Overat

pre 1 godinu

Molim admine da objave komentar.
Stari sam zvezdaš, sa severa. prestao da gledam sa stadiona kada su se pojavile "delije" i to je trenutak propadanja zvezde.
Gledao sam danas ovu utakmicu. Verujte mi da sam zaplakao. Bivši sam fudbaler i gledao mnogo dramatičnih utakmica. Ovo danas, ovo je đubre od sporta. Kakvi su ovo sportisti iz ove zvezde da se raduju ovakvoj pobedi? Voleo bih da ovo komentarišu Veliki Jugović ili Vidić. Danas je ova "zvezda" igrala protiv kluba koji ima DVADESET puta manji budžet!!! Budžet koji se fonansira znamo odakle. Igrači i stručni štab Novog Pazara, klanjam Vam se do zemlje! Vi ste dali nadu da po ko zna koji put David može protiv Golijata. Upravo Novog Pazara Vas da je sramota! Znate zašto, odlično! Vi ste ti koji morate u savezu da se borite za regularnost. Da vaše "navijače" koji mrze klub jer mu prave probleme odstranite kako znate. Nemate prava da ovoliki rad i ljubav celog grada žrtvujete.

Sremacicar

pre 1 godinu

Ovo je bruka i sramota saveza i ćele Srbije upravu su grobari za sve….sudije su toliko naklonjeni Zvezdi to su svi videli…
(Pazarc, 11. septembar 2022 19:04)

Navedi tacno sta su uradili?
Vi i vasa braca kao narikace, dok pobedjujete sve je posteno. Cim Czv bude prva neka prevara je u pitanju. Zar vas ni malo nije sramota? Igrate hrkljus, valjanje po pola sata, teski bunker u odbrani i sudije vam krive sto ste izgubili...
"nepostojanje stida je prvi znak gluposti"..

Sremac

pre 1 godinu

Navijac sam Zvezde (bio), ali ovakav gol priznati, pa ovo je za anale. Igrac Zvezde rvackim zahvatom obori igraca N.Pazara zgazi i padne na golmana, ne u petercu, mego na gol liniji i gol bude priznat. Pa, strasno...
(Slavisa V., 11. septembar 2022 18:59)

Isto tako sam i ja navijao za partizan. Pa kad sam video kakve nam penale sude....strasno.

Sever naravno - ali onaj stari

pre 1 godinu

Samo da objasnim za Vujadina... Zvezda ga je dvaput "terala" iz kluba, i ostali mu duzni para i para. Mozda nije brz, ali je uvek bio na mestu, Zvezdi i na usluzi uvek, nikad nije zakukao kao neki za tretman u klubu. Mislim da mu se Zvezda oduzuje sada za sve sto su mu ranije zakinuli.
(Miki, 11. septembar 2022 19:17)

Aha! Zato nema mesta u "zvezdi" za Jugovića ili Vidića? Ništa im ne duguje. Jadni ste i bedni. Danas se radujete kao da ste od Reala uzeli bod. Živite dok imate para iz budžeta. Pobedili ste klub koji ima dvadeset puta manje para u budžetu.

pašće kad tad

pre 1 godinu

Kaja nebuloza od naslova za tri klase smo bolji od Pazara
(zorge, 11. septembar 2022 19:18)

Nemoguce da ste bolji, Zvezda vredi 54 miliona , Pazar 4 miliona......ali za svaki slučaj VAR se ne gleda u sumnjivim situacija a.

dalibor

pre 1 godinu

Prvo saslusajte neku strucnu analizu pa onda pricajte za faul u napadu. a pre toga, pogledajte snimak , pa cete videti da je.neposredno pre gola taj isti igrac konstantno vukao Pesica. Dalje, novi pazar se celu utakmicu branio, i ni po cemu nije zasluzio pobedu, pa ni neresen rezultat.

Pazarc

pre 1 godinu

E ovako nemogu u Evropu zato hi gazi ko stigne…kao sto sudija nije svirao penal za Zvezdu protiv Monaka Al ovo je nažalost Srbija koja stoji iza Zvezde

Slavisa V.

pre 1 godinu

Navijac sam Zvezde (bio), ali ovakav gol priznati, pa ovo je za anale. Igrac Zvezde rvackim zahvatom obori igraca N.Pazara zgazi i padne na golmana, ne u petercu, mego na gol liniji i gol bude priznat. Pa, strasno...

NY

pre 1 godinu

U zadnji 8 godina kad god igra zvezda u pazaru bez navijaca se igra…smesnoo
(pfc, 11. septembar 2022 18:

A vi igrali pred punim stadionom a inače Pazar i su čuveni po navijanju pa se Zvezdi tresu gaće. Ovo je hendikep za Zvezdu jer uvek ima veću podršku

nista o nicemu

pre 1 godinu

Start s ledja za drugi žuti karton se ne svira. Namerno gaženje igrača dok leži na zemlji za direktan crveni, čak ni var ne razmatra. Slobodan udarac u zoni šuta se takodje ne svira. I na kraju, kako to obično biva primimo gol ni iz čega!
Žao mi je što smo prekinuli niz od 7 pobeda, jer je ovaj put momentum bio na našoj strani da skinemo skalp Zvezdi i nastavimo niz.
(Mensur NP, 11. septembar 2022 19:18)

Ne lazi bre.

Srđan

pre 1 godinu

Bez obzira na loše poteze u prelaznom roku i što Zvezda igra slabije nego što mora, reći da se Zvezda provukla je budalaština. Izvukao se NP da ne dobije još koji gol i još žutih i neki crveni. Sudija je tolerisao grubosti i prljavu igru Pazaraca.Odugovlačili su igru, previjali se, deca odbijala da vrate loptu iz auta pa su morali rezervisti Zvezde da skupljaju lopte van igre.. Prekinite da spinujete da su sudije pomogle Zvezdi. Ko nije gledao utakmicu bolje da ne komentariše

Borša

pre 1 godinu

Covek prvi vuce Pesica za dres, to ne vidite, a vidite kada je on njega nakon toga isto povukao!? Znaci trebao je prvo penal za Zvezdu ako ce se gledati redosled prekrsaja.

C i n i k

pre 1 godinu

CZ ima bas lose selektirane igrace, dok su tu Milunovic, Rodic i anemicni stranci, nista bolje nmoze da se ocekuje..
Jedini koji iole nesto vrede su Borjan i Katai, sve ostalo je velika 0.

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo, u pozorišnoj atmosferi preokrenuti rezultat protiv po kvalitetu mnogo boljeg tima od Partizana nije lako, bravo.

Zabrinuti

pre 1 godinu

Pa dobro, bice neki penal
(mikica, 11. septembar 2022 18:44)

'oće al' posle 19:30.. Da nije izmišljenih penala bili biste 18 a ne sedmi na tabeli.

Tandžara

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo, teško gostovanje u nezgodnom trenutku. Draža mi je ova pobeda, nego sve one od 5:0. Idemo dalje, sad u Tursku bez opterećenja i bod nam je dovoljan.

Dekilio

pre 1 godinu

Teska sramota. Ovo nigde nema. Prvo kazne pazarce bez publike sad im i sudija pomaze i jedva pobedi zvezdana. Kako vas bre nije sramota!

NBGD

pre 1 godinu

Vazno je da ovi sa severa sve znaju. Razlika izmedju nas sa zapada i vas sa severa je u tome sto ja placam Zvezdi da je gledam,a ne ona meni. Jedino je sramno zvizdanje igracima,to ne podrzavam.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

hahahahahhaa FAUL kao vrata ovaj kaze Pesic na iskustvo hahahahhahahaha.
(Lester Bo Mekejleb, 11. septembar 2022 18:49)

Kakav faul pesica??? jesi li ti ikad gledao utakmice u zivotu??? Pesica veku celu utakmicu I nikom nista..

jahac puzeva

pre 1 godinu

Kuku majko mozetel bilo koga ikad pobediti kad vam je gusto a da nemate pomoc sudije
(Haris, 11. septembar 2022 18:53)

Pa kad ste jaki, ne moze drugacije.

Rodheim

pre 1 godinu

A to je bio derbi ,uf pomislio sam da je igrala zvezda sa Partizanom .
Kakva liga godinama takvi i rezultati , nema vise talenata ni da se kupe preko sve tatina deca igraju fudbal

Ivan

pre 1 godinu

Teška ali zaslužena pobeda Zvezde danas u Novom Pazaru. Meč je bio naporan za Zvezdu, Pazar je bio u naletu, sedam vezanih pobeda, poveli su već u 5. minutu i trebalo nam je vremena i napora da preokrenemo tok meča. Uspeli smo u tome, pobedili golom u samom finišu meča, u 88. minutu, što je još slađe. Veoma važna pobeda Zvezde na ovom teškom gostovanju koja će popraviti narušenu atmosferu u klubu i uticati na to da u narednom periodu krenemo opet sa serijom pobeda. Bravo Zvezdo.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Опет мучење ал овај пут побједа и на вријеме измјене, с тим да је Катаиа требало и раније ван игре ал ајд. Колико год некоме изгледало смијешно и чинило се немогуће, и у Турску по побједу. 👍

miško

pre 1 godinu

Nema ofsajda jer se lopta odbila od igrača domaćih. Faula nema, ima samo obostranog povlačenja. Ben požute a domaći tri puta šutiraju loptu posle sudijinog zvižduka I samo jednu usmenu opomenu. Faul na Milunoviću za crveni ni žuti nije dobio. Gruba igra domaćih,neuobičajeno za ovaj tim.

Milojevič odlazi

pre 1 godinu

Otkako je došao Milojevič igrači neznaju gde se nalaze mene bi bilo sramota da sam trener C.Zvezde šampiona sveta sa ovakvom igrom koju forsira Milojevič tvrdim da Milojevič veze sa životom u trenerskim vodama nema ovima bi kod Stankoviča stisnuli 4-5 gola kod Milojeviča je nemoguče postiči 2.gola to je kao da si pogodio lutriju još vadi Mitroviča umesto da uvede Nikoliča on uvodi Kwangu.Sam Pešiča sve ostalo je loše poasebno nam je loša sredina gde fali Nikolič da povuče igru zajedno sa Kangom.Milunovič i Erakovič nepostoje kod trenera koji igra uglavnom bunker gde Milunovič i Erakovič nevide sem Borjana nikog svaka lopta nazad i tako se stalno koči igra Pešič je uradio čudo da je dao gol bez da je dobio jednu pravu loptu.

Slaviša

pre 1 godinu

Milojevič odlazi veze nemaš otkako je došo neznamo za pobedu igraju mu neznalice i dede poput Bena i Sonoga koji je potpuno van forme totalno nespreman isto tako loša forma stopera Milunovič svaka lopta napamet aut,korner ili nazad golmanu uvek koči igru kada treba da igramo prema napred vrača loptu Borjanu onda se igra dugim loptama napamet kod Dekija ekipe u prvenstvu nisu videle loptu a ne da nas vode svaku božju utakmicu ja nepamtim od Kosanoviča i Zemana goreg trenera od Milojevič odlazi molim te i pojačaj ekipu ovakvom igrom mi zas 2-3 kola predajemo 1.mesto Partizanu a Stankovič mu ostavio +10.bodova.

Miki

pre 1 godinu

Samo da objasnim za Vujadina... Zvezda ga je dvaput "terala" iz kluba, i ostali mu duzni para i para. Mozda nije brz, ali je uvek bio na mestu, Zvezdi i na usluzi uvek, nikad nije zakukao kao neki za tretman u klubu. Mislim da mu se Zvezda oduzuje sada za sve sto su mu ranije zakinuli.

Da nisi baš toliko glup

pre 1 godinu

hahahahahhaa FAUL kao vrata ovaj kaze Pesic na iskustvo hahahahhahahaha.
(Lester Bo Mekejleb, 11. septembar 2022 18:49)

Kapiram da si se ponadao, pa nisi video OBOSTRANO povlačenje.. Ali ok, proći će..

Nego , ovo "hahaha" to od muke,a ?

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

A zvezda u Pazaru po zakonu igra pred praznim tribinama. Sve je regularno
(gost, 11. septembar 2022 17:29)
Pa jel je Zvezda napravila belaj ili pazarci?

Da nisi baš toliko glup

pre 1 godinu

Bravo Miloje trenercino! Rutinski! Pozdrav od Делије, baustelca iz Minhena i mene!
(DELIJA bosanceros, 11. septembar 2022 18:52)

Transfer blama

neopravdano odsutan

pre 1 godinu

Ma divno, prodamo Ohija da bi neko stavio pare u džep pa nam igra penzioner Ben. Samo čekam kad će se ova dva genijalca Terzić i Mrkela setiti da prodaju Bukarija i Dragovića pa da se lepo ponovo aktiviraju. Moguće, a? :)

Milan

pre 1 godinu

Sve ali Vujadin Savic u strucnom stabu. Zanima me za koje segmente igre je on zaduzen… ili ce pak biti da je zaduzen za koordinaciju navijanja i ‘dobre odnose’ sa severnom tribinom
(FourSeasons, 11. septembar 2022 17:40)

Pogodio si u centar, ovo je bruka i sramota za klub.

mile

pre 1 godinu

Vazno je da ovi sa severa sve znaju. Razlika izmedju nas sa zapada i vas sa severa je u tome sto ja placam Zvezdi da je gledam,a ne ona meni. Jedino je sramno zvizdanje igracima,to ne podrzavam.
(NBGD, 11. septembar 2022 18:45)

Samo izuzetno intelektualno inferiorna osoba moze da izjavi ovako nesto. Ako neko i ne placa kartu na sevetu onda se to meri u desetinama ljudi. Ali ostatak u evakom slucaju da. A to sto ti mislis da si nesto posebno jer eto ti placas kartu pa je tvoje misljenje ne znam kome bitno to macku o rep

Bogoljub Gagic zvani Cercil

pre 1 godinu

Stankovic je za ovog anonimusa zoze murinjo,reko sam vam ja da cemo stankelu da pravimo od blata,mozda je los trener,ali je bio igracina i ima neki autoritet zbog tog su ga postovali igraci,ovaj lik ne zna dal je poso il je doso.

cesko

pre 1 godinu

Ajde pazarci kidajte bodove ovim pacerima.
Titula je crno-bela!
(Zed, 11. septembar 2022 17:05)

Sta ce vam titula u namestenom prvenstvu, a jos i upravu terate.

spock

pre 1 godinu

Upropastimo Sanoga, upropastimo Kangwu, Bukarija, Ohija...... Strašno. Još malo svetla ima kod Erakovića i Mitrović.. Katai i Ivanić dva igrača manje.

Boro

pre 1 godinu

Sto se napravi od onakve ekipe. Umjesto samo da se nadogradi sa dobrim bekom i spicom spali smo da nam stari ben igra spica a gobeljic beka. Totalno se istumbala ekipa i ne zna se ko sta igra. Kangve nigde prikovan na klupu. Vidi se mnogo veca zelja kod np i tesko ovo da se dobije. Uprava napolje

zvezdaš

pre 1 godinu

Posle cistog faula umuljali gol!Blagi uzas od sudija,vara nije ni bilo.....Kradja!
(Spale grobar, 11. septembar 2022 19:16)

Misliš da je trebalo da bude penal? Ovaj je Pešića toliko vukao za dres da je Pešićev stomak bio izložen našim pogledima, vidi se na snimku.

A, da, vi ne vidite. Kao ni one krampone u potkolenicu.

Ma kome ja pričam?

Zvezdaš

pre 1 godinu

(Mensur NP, 11. septembar 2022 19:18)
Start igrača otvorenim đonom ni faul. Za to je recimo Belic dobio ceveni. Igranje rukom u kaznemom nema penala. Ali ipak sudija nije navlačio

Objektivan

pre 1 godinu

Sve, sve, ali sad kada bih ustao iz fotelje sa ovih mojih 48god, obuo kopačke i šutnuo slobodan udarac sa 20m, 1000% bih pogodio okvir gola.

Ajgor

pre 1 godinu

A zvezda u Pazaru po zakonu igra pred praznim tribinama. Sve je regularno
(gost, 11. septembar 2022 17:29)

Dok je Partizai igrao pred 25.000 ljutih Pazaraca.

Red Z

pre 1 godinu

Nije se Zvezda provukla, bila je puno bolja i zaslužila pobedu. Teško je igrati protiv bunkerice. Mene lično nervira stalno dizanje lopte u 16. Postoji li bilo šta drugo nego centaršutevi gde pravig centarfora nema? Ko dovede ovog Kulibalija... joj, joj!

mile

pre 1 godinu

Ovo je bruka i sramota saveza i ćele Srbije upravu su grobari za sve….sudije su toliko naklonjeni Zvezdi to su svi videli…
(Pazarc, 11. septembar 2022 19:04)

I jeste bruka. Trebali ste da ostanete bez dva igraca do kraja utakmice, ne jednog. Mogu samo misliti na sta lice te utakmice kada igrate sa manjim klubovima. Uzas. Politicki ste uwli u super ligu, vise puta, a sada vam se dozvoljava sve. I jeste bruka i sramota

Obraz, đon

pre 1 godinu

@ mile. Kako te nije sramota da izjaviš da samo desetina navijača sa Severa ne plaća kartu.Da,kupovinom karte se pokazuje ljubav prema klubu i finansijski se pomaže.Tako je svuda u svetu.Na kraju krajeva Sever je sam sebe diskreditovao onim sramnim ponašanjem prema Piksiju.Sever je nekad bio ponos a sad je sramota Srbije.

NY

pre 1 godinu

Ako bude posteno sudjenje dobija lagano Novi Pazar.
(Straight Outta München, 11. septembar 2022 16:13)

A inače NP je Bayern pa ih teško dobiti. E moj Grobaru

veliki

pre 1 godinu

Отерали смо 2 најбоља шпица која смо имали последњих година а и ова два која имамо не играју! Па ко ће да ти да гол, преваро од тренера??? СРАМОТА ЈЕ ЗА ЗВЕЗДУ ДА ОВАКВЕ ПОЧЕТНИКЕ И АНАЛФАБЕТЕ ДОВОДИ ЗА ТРЕНЕРА, да се учи овде! Можда је добар помоћник, као први тренер трагикомичан. Да има образа већ би отишао, али нема. Ако ово не добијемо имаћемо само 2 или 3 бода предности а добио је титулу на тацни са 7 разлике! Што је најгоре, нема никаквог концепта - сваку утакмицу игра са другим тимом, у другој формацији, петља нешто а појма нема шта и збуњује играче. Никакву идеју у игри нема, баш никакву. И и даље му игра Катаи што значи да играмо већ 5-6 утакмица са играчем мање.

pedja 71

pre 1 godinu

Sve ljubitelji baleta na komentarima, pa im je ono faul u napadu, a povlačenje obostrano.

Ali dobro, lakše je tako, "Zvezda namešta".

Idemo dalje, do titule.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Prosto je neverovatno da “navijaci” CZ trpe sve ovo sto se desava u klubu! Klub nam se sistemski urusava! Sledece godine, u slucaju da osvojimo titulu, bicemo kanta za napucavanje u grupi LS.
Umesto da se uputi upozorenje upravi, “navijaci” podrzavaju upravu?????
Sramota.
Igru ne vredi komentarisati, cista komedija.

Pedja

pre 1 godinu

Sramota je koliko je provincijska ekipa Novog Pazara i sve im se to tolerise, jer su domacini i sudija ne sme da svira. Svaka cast na njihovim rezultatima, ali ne moze se sve na silu. Onaj Loncar je dobio zasluzeni zuti u prvom poluvremenu, zatim u drugom pravi jos dva za zuti, ali ne dobija nijedan. Jednom je pokosio Milunovica na sredini, a sudija nije smeo ni faul da svira, da mu ne bi dao drugi zuti tj. crveni. Zatim kasnije prilazi Pesicu u sesnaestercu i grubo ga ramenom odgurne i glavom krece da ga udari. Ajde da sudija nije video nesto od ovog, ali gde je VAR? Oni treba da intervenisu kad je u pitanju prekrsaj za crveni. Na kraju primitivno ponasanje, gde su bar jos tri igraca Pazara zasluzili zuti.

Zvezda

pre 1 godinu

Samo ljudi kratke pameti zbog jedne utakmice promene trenera kada je sve bilo ok. Nije Deki bio kriv što se nismo plasirali u LŠ. Dve greške Borjana i Srnić. Četiri utakmice sa ovim Milojevićem nemamo pobedu
(Zvezda, 11. septembar 2022 18:46)
Dejan Stankovic je sam otišao, da pratiš Zvezdu znao bi.
(Zastava101Specijal, 11. septembar 2022 18:59)

Dečko on je ponudio ostavku ali ostavka ne mora da se prihvati. Razočaran ne plasmanom ali noć i dan leče sve

Rothmans

pre 1 godinu

Osim što likom podseća na Stanojevića, Milojević frizurom neodoljivo podseća na Ratka Dostanića. A pošto je i po stručnosti tu negde sa njim, očekujem da smo dobili novog Kratka Ostanića na klupi Zvezde. Šalu na stranu, koliko smo se za samo tri nedelje ukanalili kao klub to je strašno, bukvalno smo se vratili u 2013 godinu jer su sve loše stvari koje su godinama maskirane dobrim rezultatima u Evropi isplivale ponovo na površinu. Najgore od svega što nas plaćena Terzina sekta sa severa ubeđuje da je sve u najboljem redu i da mi, normalni Zvezdaši nemamo pravo ni na svoje mišljenje.

Realno

pre 1 godinu

Grobari su toliki pritisak izvršili na javnost i sudije da za Zvezdu više ne sme da se sudi penal. U drbiju nad Pešicem sa TSCom arena tv nije smela da ponovi da vidimo šta ae desilo večeras pono o čista ruka ali nema penala.

smeh

pre 1 godinu

@Samo ljudi kratke pameti zbog jedne utakmice promene trenera kada je sve bilo ok. Nije Deki bio kriv što se nismo plasirali u LŠ. Dve greške Borjana i Srnić. Četiri utakmice sa ovim Milojevićem nemamo pobedu
(Zvezda, 11. septembar 2022 18:46)

Ko je kriv ako ne trener sa taktikom i izborom igrača? Da ne pričamo da ste imali veći budžet od protivnika. A tek o tome da sa Stankovićem niste ušli u LŠ dok je pređašnji trener sa mnogo slabijom ekipom pobedio i jedan Liverpul u LŠ. Jednostavno ne treba treneri da se uče zanatu na klupi Zvezde.

veliki

pre 1 godinu

Pa dobro, bice neki penal
(mikica, 11. septembar 2022 18:44). Па није играо Партизан. Да јесте био би пенал! Него, ништа се мени ово не свиђа. Неко кружење, притисак, немаш шпица разбијача који може да пробије бункер… Заслужено смо добили јер смо све време нападали, али игра је стихијска а гол случајан. Кулибали као Алиса у земљи чуда.

Sića

pre 1 godinu

Sramotna pobeda Zvezde,jednako sramotno kao i celo prvenatvo.Pešic je pocepao dres domacem igracu,povlaceci ga i tako ugurao gol.
(Sergej K, 11. septembar 2022 19:09)

Sramota da je tebe, na snimku se jasno vidi da Pešića vuče igrač NP još pri letu lopte i ne pušta ga do kraja akcije, odnosno obara ga na zemlju.
Ali vi ste naučili da lažete, kradete, spinujete i zato vam se sve vraća. Karma.

zex

pre 1 godinu

Mensur NP, 11. septembar 2022 19:18
Mislis na crveni posle starta nad Milunovicem? jeste čist crveni, Lakat nad Katijem, ruka u 82minutu, sve je to za var, ali nema ga.

Joj

pre 1 godinu

Grobari jako mi je žao što smo vas danas, na kraju ipak razočarali...
(Mensur NP, 11. septembar 2022 19:18)
Valjda kao navijač treba da budeš razočaran što je tvoj tim izgubio a bio je lider na tabeli. Kakve veze ima neki drugi tim sa time koji je sedmi na tabeli? Valjda Novi Pazar igra zbog sebe, i takmiči se za što bolji plasman na tabeli da bi eventualno sledeće sezone igrao evropu?

Лаик

pre 1 godinu

Провукла? Људи чим су повели стали у дупли блок, паркирали аутобус и ваљда том игром хоће да остваре добар резултат. Ок, легитимно, али Звезда их је прегазила ко плитак поток. Доминација апсолутна и заслужена победа! Идемо до титуле!

Zuja

pre 1 godinu

Ko je kriv ako ne trener sa taktikom i izborom igrača? Da ne pričamo da ste imali veći budžet od protivnika. A tek o tome da sa Stankovićem niste ušli u LŠ dok je pređašnji trener sa mnogo slabijom ekipom pobedio i jedan Liverpul u LŠ. Jednostavno ne treba treneri da se uče zanatu na klupi Zvezde.
(smeh, 11. septembar 2022 19:07)

Ko je trebalo umesto Borjana? Primio kiks gol u Izraelu i u Beogradu. Srnić pravi penal. Trener Bajerna ima 35 godina

GEOS

pre 1 godinu

Novo Pazar igra bar do sada (27.min) odlican fudbal, pun presinga, sansi, borbe, trcanja. Svaka čast Pazarci
(Roby1992, 11. septembar 2022 17:28)

Koju li si utakmicu ti gledao. Od 5. minuta nisu presli pola do 70 i nekog minuta. Ali pola nisu presli.

gost iz proslosti

pre 1 godinu

Oteras Ohija dobedes 2 balvana i na kraju igras utakmicu gde ti treba pobeda bez centarfora?!?!
Ko je ovde gori dal Uprava dal trener??

Redar

pre 1 godinu

Zvezda je izgubila igru. Ovako bi igrali i bez trenera. Neverovatno kako je dobar prijem u javnosti imao Milojević, ali se sad već nameće pitanje na osnovu čega.

Ivan

pre 1 godinu

Rekoh ja, bekstvo Stankovića u trenucima kada je bio najviše potreban timu narušilo je atmosferu u ekipi i sada kreće totalni pad! Izgubićemo i danas protiv Novog Pazara koji je u odličnoj formi i na taj način dobiti još jedan šamar po sred lica sasvim zasluženo. Tim nam je u slobodnom padu, titula je u ovim trenucima daleko, ne zato što su protivnici bolji od nas već zato što smo mi u totalnom haosu. Ovde više koncepcije nema, ovde igra ko šta stigne, reda nema, pravila nema, totalna konfuzija u timu. Kriv je Stanković koji je pobegao kada nam je najpotrebniji zbog soipstvenih megaambicija nerealnih, želeo je sa ovim timom u Ligu šampiona što je nerealno i što se pokazalo kao nedostižno, i zbog neplasiranja u Ligu šampiona pobegao je i ostavio nas na cedilu. On je stvarao ovaj tim, on ga je komponovao, on je s njim osvojio dve uzastopne Duple Krune veoma ubedljivo i on je trebao da ostane u klubu, da osvoji novu titulu i plasira se u Ligu šampiona direktno i na taj način ostvari i svoje lične želje i želje kluba koji vodi. Međutim on nije izabrao to, on je izabrao da pobegne i ostavi klubu u haosu. Gubimo ovaj meč, gubimo i titulu , gubimo i direktan plasman u Ligu šampiona, gubimo sve.

Istina Boli

pre 1 godinu

Nebitno kako će se završiti ali Zvezda čim neko krene da trči protiv njih ne zna gde bije. Ko je dao izjednačujući gol? Rodić. Napad nula, osim Bukarija koji nešto radi. Kataija ne smeju da stave na klupu a realno je za fudbal na male goliće jer sa ovakvom kondicijom nije ni za veterane. Može ovo Zvezda i da dobije, nije Pazar Bajern, ali tuga je to za tim koji je navodno najjači od '91. I za kraj. Pitam ove što su pisali da je Milojević genije i da je Stankoviću pravio taktiku - jel vas bar malo sramota?

dzigi

pre 1 godinu

Dobar Pazar.Kako god da se zavrsi,a pretpostavljam da ce Zvezda dobiti u nastavku,Pazar je pravo osvezenje ove sezone,igraju spustenog garda sa svima.

Bukari

pre 1 godinu

Premotao sam oko 20 puta gol, obojica u duelu, vuku jedan drugog, lopta se odbija malo iznad kolena igrača Pazara, pada iza njegove noge, Pešić petom, smatram da intenzitet faula nije dovoljno jak za faul u napadu, moguće da je igrač Pazara izgubio ravnotežu pri tom obostranom povlačenju.

A nek svako donosi svoj sud.

Samo se setim penala u 96. minutu u Nišu i boli me uvo šta misle "poštenjaci"

zvezdaš

pre 1 godinu

Pogurale sudije
(Delije=Turski konjanici

Delije=Srpski junaci.
Grobari= Ustaški crnokošuljaši.



Nismo mi vi pa da čekamo da nas sudija pogura. Nismo mi vi i da gledamo u sudijinu pištaljku kada će da svira penal.

Svilena buba

pre 1 godinu

Na treningu Zvezde orilo se Slavoljub Srnic!
Kako vas nije sramota da Gobelji ne uputite podrsku??
Pravda za Gobeljica, covek sa dozivotnim ugovorom!

pogrešna dioptrija

pre 1 godinu

Ala bi bio fazon da ove godine neko uzme titulu umesto Zvezde i Partizana- ja sam Vojvodinaš sa svih svojih 115kg, ali mi ne bi smetalo ni da to bude Pazar, TSC, Čuka ili neko četvrti... Kakva bi to rapsodija bila...

veliki

pre 1 godinu

Morali su da puste!Sta bi to bilo da je Pazar dobio komsinicu!
(Grobar, 11. septembar 2022 17:37). И би сте нас пустили! Шта би било да сте нас ви добили??!!

Zlatko sa starog severa

pre 1 godinu

Pre svih tekstova o ovoj utakmici novinari da objave budžet ova dva kluba. Nakon toga da novinari objave statistiku o igračima u toku prvenstva. U srpskom fudbalu odavno ne pobeđuje bolji. Dva državna projekta koji se smenjuju i uništavaju ostatak Srbije u svim sportovima. Da li znate kako je završila poslednja utakmica omladinaca Novog Pazara i zvezde? Prema tome, "novozvezdaši" tzv. "delije" psssat!

Sunđer, nije Bob

pre 1 godinu

Iako su igračima Pazara obećane ogromne premije od Partizana i ako suđenje ne bude kao protiv Monaka, i ovakva Zvezda, sa ovim umornim, sporim i starim Benom, ovo dobija.

veliki

pre 1 godinu

Канга и Букари не функционишу добро, слабо се разумеју. Много то боље изгледа кад сарађују Кангва и Букари. Није ми јасно зашто је Милојевић закуцао за клупу Кангву, играча који је свуда на терену, много трчи, улази у шансе, зна да да пас, погоди мрежу… Од свих он њега не пушта. Невероватно.

Zoran

pre 1 godinu

Sta radi Vujadin Savic ? Koja je njegova uloga ? Lici mi na Ivicu Kralja iz grobljanske..Dva zgubidana koja preko veze se uvukose u klub i za veliki novac se setaju po kancelarijama i stadionu. Popiju koju kafu, pa kuci.

Нездрави случај

pre 1 godinu

@NBGD

Момак, да си преслушао или погледао да је и речено да су се извинили због звиждука, не би причао напамет да "север све зна", али је лакше само причати напамет и мислити како су сви који не воле звиждање својим играчима плаћеници. Спортски ти поздрав. :)

Shone

pre 1 godinu

Ajmo Pazar!
Zvezdica vredi oko 55 mil €, a Pazar manje od 5 mil.
U Pazaru najskuplji igrač oko 300.000 € i Zvezdica se muči. Šta če biti kod Turaka kod kluba koji vredi 160 mil.
(haos, 11. septembar 2022 18:37)

Partizanka vredi 35 mil evra,a Slovacko 9, pa Partizanka nije samo velikom srecom dozivela debakl, inace Zvezda 55 mil, Monako 350m, pa ih Zvezda nadigrala gotovo u svim segmentima igre, sportski pozdrav.

ciganin a ne delija

pre 1 godinu

Za mesec dana smo se, od najboljeg tima posle 90ih (tako reče dr terza) spustili na nivo tima grobara pre početka sezone. Pa i ispod toga. Nemamo bekove, napadače, trener nam je upgrade-ovana verzija šizoja stanoja, pomoćni trener savić.... UPRAVA NAPOLJE!

Krle

pre 1 godinu

Penal za Zvezdanu u sledećih 5 minuta!


ili ipak ne pa ne igra partizan da se igra 105 minuta i da bude penal u 103 minutu,a ponadali ste se a hahaaa aj nazad u rupe

BOBA ZVEZDA

pre 1 godinu

Ovi pošteni Pazarci što viču da smo lopovi bolje prvo u ogledalo nek pogledaju jer se zna kako su dolazili i ostajali u ligi.
Kod drugog gola bilo je povlačenja sa obe strane, znači 1:1 povlačenje, gde je Pešić uspeo u padu da da gol. Sve je tu čisto.
A Borjan em je teatralan em se mnogo ciganiše i onda ovde i ovako pošto ovi dižu tenziju on im odgovara i onda rusvaj pred tunelom. Daj bre... Smanji tu teatralnost i gluposti. Ko tamo gura loptu do gol aut linije pa je hvata i leže. Igraš za Zvezdu! I ne protiv Reala. Mogli smo to i ranije da rešimo.
Izvukli smo se.

Tragikomedija

pre 1 godinu

pa onako jednom partizanu sa igracem vise nisu dali gol a sada pricate o postenom sudjenju I slične glupe price
(ajde bre..., 11. septembar 2022 16:29)

Evo zato vama dali gol sa jednakim brojem igrača posle 5 minuta.

Vilingrađanin

pre 1 godinu

Prenos utakmice kasni tri minuta oni puste reklame, Pazar postigne gol oni puste reklame. Džaba vam novci moji sinovci, milioni i milijarde, SK je institucija za vaš državni projekat!

iki73

pre 1 godinu

A ne valja Ohi?!? A sad počinje Ben koji ima stomačić kao pedesetogodisnjak! Kad nema Srnica igra Gobelja i tako, mi zvezdasi smo osudjeni.. od srca želim da izgubimo!!!

NBGD

pre 1 godinu

Dajtw objasnjenje vi iz uprave zasto ne igra,Kulibali ili kako vec,zasto Pesic skoro mesec dana nije dao gol i kako objasnjavate da Ohi daje golove u novom klubu.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Zvezda sa novim napadacem i starim proverenim bekom od vise stotina hiljada evra Gobeljom kraljom . To je slika i prilika i zemlje i Zvezde . Samo napred .

zoran

pre 1 godinu

GZvezda i ovde pokazuje fizičku nespremnost.
Dolaskom Milojevića za trenera moral totalno opao i samopouzdanja nema.
-Milojević kao trener za sada u ovih par mečeva mnogo tanko a i nije ga htelo u ovih par utakmica.
-Mora trener Zvezde da bude jaka ličnost i ozbiljan trener ne bi li se mogla napraviti ozbiljna ekipa i ozbiljna evropska priča.

Vladimir

pre 1 godinu

Bravo Terza sto si doveo trenera pocetnika amatera da se uci u Zvezdi.Sa njim na klupi ima da se mucimo sa svima.Stankovic nije smeo da ode dok se ne nadje neki trener, bar da nije amater

Sasko

pre 1 godinu

Katai super brzo igra i trči, Ben je mlad i visok, nedostaje Srna u postavi, Terza i Mrkela su uradili najbolji prelazni rok ikada. Jesam li ja sada poželjan navijač Zvezde?

DSZ

pre 1 godinu

Kad nema Srnica, tu je gobeljic.
Oteras Ohija i Pavkova da bi ti Ben bio spic… teras Sanoga, sad je nezamenjiv, Erakovica unistavas na desnom i levom beku, bvat Vukadin postao- Mister!
Jedino im se Bukari “omakao”…

FourSeasons

pre 1 godinu

Sve ali Vujadin Savic u strucnom stabu. Zanima me za koje segmente igre je on zaduzen… ili ce pak biti da je zaduzen za koordinaciju navijanja i ‘dobre odnose’ sa severnom tribinom

Taman tako

pre 1 godinu

Pazar nema šta da se žali 70 minuta su proveli u svom šesnaestercu.Za Borjana poruka,takvo ponašanje je nedopustivo za kapitena Zvezde.Brukaš tu traku i sve kapitene Zvezde koji su je sa čašću nosili i imali gospodsko ponašanje.

strasno...

pre 1 godinu

po cemu je to Kangva skrajnut a Mitrovic ima prednost??? jel zna neko da objasni??? Zašto Milunovic a dragovic na klupi????

veliki

pre 1 godinu

Овај Милојевић је ТЕШКА НУЛА ОД ТРЕНЕРА!!! Шта значи незналица, упропасти те за 2 недеље!!!! Стручњак из Шведске, лудилу нема краја! Где му је играч на 16 метара после корнера??? То се учи у петлићима!!! Где му је Срнић, стручњак? Игра само европске утакмице???

koshke

pre 1 godinu

ako Zvezda ili Partizan izgube u Novom Pazaru ili od nekog drugog svi pricaju o kiksu vecitih a niko ne spomene da je možda taj Novi Pazar odigrao odlično tu utakmicu

emontije

pre 1 godinu

Dodje sezona kada sa 3 pojacanja, sa 10 miliona evra ulaganja imas zagarantovanih 100 miliona u 2 lige sampiona. Ali ne moze alavo ni toliko da da, samo otimaj otimaj i umesto da najzad uzivamo u fudbalu, izignemo se od proseka koji smo vec decenijama mi bukvalno sve lomimo i vracamo se tamo gde nam je i mesto. Ogadili su mi sve do te mere da mi nije nesto ni posebno bitno da li cemo osvojiti titulu i igrati ls sl. godine. Nista vise tu ne vredi i ne pomaze dok se ne najure. A nas aktuelni sever i dalje o samoj sustini - drustvenim mrezama?!?

Nikola

pre 1 godinu

Ekipu koju smo dobijali po 8:0 i 5:0, bez ikakvih problema sa 90% istim timom, nam pravi probleme. Mucimo se protiv Pazara, ako ce Terzic i Mrkela da odu, mozda je i bolje da izgubimo titulu ako je to cena. Ali se plasim da bilo ko da dodje nece biti bolje

Sunce Slobode

pre 1 godinu

Svim realnim Zvezdasima i ostalima sa druge strane brda šaljem iskrene čestitke rečima Borjana i Pešića upućenim prijateljima kluba Novog Pazara.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Tri sporne situacije u 16 Novog Pazara ,ni jednom tv arena sport ne pusta usporeno ,isto kao protiv TSC zato faul Kulubarija prikazuju 5x koji se desava .

Ombre

pre 1 godinu

Zasto igra Ben a ne novo pojacanje Kalifa?? Pazi ovo, Ohi postize gol cim odigra utakmicu i prodaju ga da bi doveli Kalifu Kulibalija koji ne igra ni kad je Pesic povredjen?? Pa sto se ga doveli ako nije spreman?? Kad ce vise neko da odgovara za sve promasene transfere u Zvezdi? UPRAVA NAPOLJE!!

Zastava101Specijal

pre 1 godinu

Samo ljudi kratke pameti zbog jedne utakmice promene trenera kada je sve bilo ok. Nije Deki bio kriv što se nismo plasirali u LŠ. Dve greške Borjana i Srnić. Četiri utakmice sa ovim Milojevićem nemamo pobedu
(Zvezda, 11. septembar 2022 18:46)
Dejan Stankovic je sam otišao, da pratiš Zvezdu znao bi.

Neo@

pre 1 godinu

NBGD, 11. septembar 2022 18:45)

Браво мајсторе, сва суштина је погођена твојим коментаром!
Браво!!!

Pseudoharms

pre 1 godinu

Dobra utakmica. Pazarci se potukli za sve pare, nije čudo što su drugi na tabeli. Mi, na jedvite jade, iako smo bili bolji veći deo utakmice. Boljke stare, treba nam napadač, desni bek i kondicija.

nije ni jasno

pre 1 godinu

Zasto dragovic na klupi??? ne razumem???? Čemu sad promena formacije ako smo toliko utakmica odigrali??? Zašto ne Kangva ne igra??? čemu gobeljic?

Dezerti

pre 1 godinu

Ljudi da li je ovo moguce Arena Sport Premium uvedeno , ljudi jos vise palcaju onu sto su imali u paketu , i oni pustaju rekalme usred utakmice i to posle gola.

Zvezdanaesterac

pre 1 godinu

ovo je zvezda trebala da dobije najmanje 3 razlike samo da je kanga pogodio sa 16 metara
(roki, 11. septembar 2022 20:15
Zar nije penal na 18 metara?