Tenis 54

Sreda, 07.09.2022.

07:30

Kraj za Kirjosa VIDEO

Karen Hačanov plasirao se u polufinale US opena.

Kraj za Kirjosa VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

E, pa, dragi moji, startuje era Alkaraza! G.O.A.T.
Poklonite se pred Karlitom i manite se praznih priča!
(Filozof, 7. septembar 2022 12:51)

Solidan teniser i super atraktivan za gledanje, ima jake udarce, pogotovo forhend i krece sa neverovatno brzo po terenu. Cak mu je i glava OK za ovako neverovatno mladog momka. Ipak, iako je sada mozda i najjaci kandidat da uzme ovaj USO, ipak mislim da sa dobrim Novakom, i jos par drugih iz vrha ipak ima dosta da se poklopi da bi ih dobio.
A sto se tice GOAT-a i tih prica ... dragi 'Filozofe', da se cujemo za jedno 10-ak godina, da smo zivi i zdravi do tada. Nije lako doci do 22 GS titula... a do danas nema ni jednu.

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

...Mali, ali elegantni samar Zapadu.
Zasluzili su, pogotovo zbog Vimbldona.
(Neko iz dijaspore, 7. septembar 2022 09:35)

Nijedan, ali NIJEDAN turnir na tom tvom Zapadu nije zabranio Rusima i Belorusima da ucestvuju, osim Vimbldona. Ne cak osima Engleza, jer su mogli da igraju pred-Vimbldonske turnire u Engleskoj, ali .. ne na samom Vimbldonu. Cak je i ATP (ATP=Zapad) udario Vimbldon sa bodovnim sistemom, za kaznu.
Ukratko: nije Zapad kriv.
Kriva je jedino organizacije JEDNOG turnira.
Toliko.

Splavar

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da mu je opet promaklo, nikad bolje nije igrao, delovalo je da mu je otvoren put. Sve manje mislim da ce ikada osvojiti neki GS

veliki strumf

pre 1 godinu

Totalno nezanimljivo će biti u ovom tenisu, kao i u zenskom. Svake tri sedmice cemo imati novog broja 1.
(VASKEZ, 07. septembar 2022 07:50). Верујем да 95% људи који ПРАТЕ ТЕНИС немају појма ко је женски број 2 или 3, а тек 5 и 6.

NBGD

pre 1 godinu

Osecam da ce se navijaci smoriti kao nikada. Gledace finale koje je u rangu 3-4 kola. Nema nikoga da bi videli,a to je poenta dolaska na stadion. Nisam pratio, kolika im je uopste popunjenost stadion.

Vlad

pre 1 godinu

Kaspar Ruud je favorit za osvajanje ovogodišnje USO, bar po meni, dečko igra vrlo lepo, ne divlja smiren, koncentrisan, igra vrhunski, sve teniske tajne poznaje, u glavi je mentalno jači, poboljšao ritern, naučio od Novaka, tako da jaki serveri nisu mogli ništa protiv njega, Beretini je primer, rasturio ga riternima poput Novaka.
Igra najlepši tenis,ne lupa po loptici, taktički poput Novaka gradi poen, i što je najvažnije ne drami, ne ljuti se, smiren je u odlučujući poenima, ne srlja kako bi se reklo.
Rekoh, po meni on je favorit, posle ispadanja Kirgiosa koji očigledno nije još mentalno sazreo da igra turnire za redom u visokom ritmu, konzistentnost mu nije vrlina.

nikad od njega šampiona

pre 1 godinu

Nika kuju u zvezde uglavnom samo NDJ navijači zbog ovogodišnjeg finala Wimbledona ! Da ko' fol ispadne da im je ljubimac u finalu travnatoga slema pobedio ni manje ni više no' velikana tenisa !

A istina je da je tip LIMITIRAN maltene svakom pogledu !
I igrački i fizički i mentalno !

Da skratim...
Nik može da bljesne i ponekog s vremena na vreme iznenadi na turu ali ništa i više preko toga !!!

Garnet

pre 1 godinu

Kacanov i Tiafo skinuli dva favorita. Obojica imaju čudne forhende,ekstremne.
Pa posle ti treneri ispravljaju tehniku. Njih su pustili da igraju na čudan način i eto uspeha.

JPR24

pre 1 godinu

Rud,koji nije osvojio nijedan ATP turnir jači od 250 će najverovatnije postati broj 1...cirkus.
(wtf, 07. septembar 2022 08:16)

Važno je da je ATP kaznio Wimbledon !

Neko iz dijaspore

pre 1 godinu

Rusko finale Khacanov - Rubljov i rubljov osvaja!
(marković, 7. septembar 2022 08:39)

Bilo bi fenomenalno takvo finale, ko god da ga osvoji!!
A Sabalenka iz Belorusije da osvoji zensko finale!
Mislim da je i jedno i drugo jako tesko ostvarljivo .. ali bilo bi mnogo lepo, hahaha !!!
Mali, ali elegantni samar Zapadu.
Zasluzili su, pogotovo zbog Vimbldona.

Sevilla

pre 1 godinu

Nazalost Alcaraz uzima USO i nastavlja se hajp...

Postace broj 1 sa 19 godina...

I to sve zato sto su politicki Novaku ukrali 2000 poena i oduzeli mu sansu da se bori za jos 8000.

Valjda Novak da izdominira bar jos 1 sezonu... a da ostalih 5 osvoji po bar 1 Slam... da ostavi onu dvojicu u prasini...

Daca

pre 1 godinu

Kirjosa su progurali na Vimbldonu da bi se glupirao u finalu za koje se znalo ko ce ga sa smesnim zrebom igrati i on je taj zadatak ispunio, kao i da na ovom izbaci Medvedeva i to mu je dosta. Na ostalim moze samo da se slika ako ga ne guraju.A za ovog sto kaze kako su ' amerikanci naterali evropljane da zabrane rusima da igraju a kod njih igraju ' savetujem da se informise jer su rusi svuda po Evropi igrali bez obelezja samo nisu mogli u Velikoj Britaniji. Nisam znala da je samo Velika Britanija Evropa a sve ostalo SAD.

ja

pre 1 godinu

Rud je rezultat kovid politike atp-a. Decko ne bi bio u prvih 50 igraca pre desetak godina. Igraci koji su tada bili na njegovom mestu su Vavrinka, Marej, Del Potro. Danas su u prvih deset Rud i Nori.

Baltazar

pre 1 godinu

@ЛуказаР Nisi dobro izračunao, nije mogao da zagrebe 14 hiljada bodova, ne 10.
4 USA M x 1000 = 8000
2 GS AO + USO x 2000 = 4000
1 GS W x 2000 = 2000

Ukupno: 14000

Jag

pre 1 godinu

Od preostalih najbolji su Siner i Alkaraz ali nazalost idu jedan na drugog danas. Poredeci sa Rudom, svakako bi bilo zasluzinije da Alkaraz osvoji USO i prvo mesto, ima decko vec dva Mastersa, konstantan je i u vrhu cele godine.

matori

pre 1 godinu

@mao je Kirjos idealnu priliku. Pritisak ga ubio, pomisao da može da osvoji. Šteta.
(Lole, 7. septembar 2022 07:48)

baš tako, da su Novak ili Rafa u žrebu, on bi dobio meč, jer bi mu u podsvesti bilo da igra, a ne da može da osvoji slem, jer svi koji su u žrebu su pobedivi, u odnosu na ovu dvojicu. ovo je bar sa psihološke strane. RAfa je izgubio, a Novak u principu kada je zdrav, stiže do finala USO, pa makar tamo izgubio...

Dusko dugousko

pre 1 godinu

Kako neko moze da navija za istetoviranog lika. Jos u tenisu... Ne bih mu dozvolio da se takmici. To je gospodski sport. Ko je od velikana tenisa imao tetovazu? Apsolutno niko. Ima razloga.

Sve je kako treba

pre 1 godinu

Rud je najkonstantniji ove godine uz Nadala.
Broje se rezultati sa svih ATP turnira, a ne samo sa onih najvećih.
Čovek je vredno igrao i skupljao bodove, gde god je mogao i ovo je rezutat.
Ako uđe u finale i izgubi od bilo koga, osim od Alkaraza, biće zasluženo prvi, slično kao i Marselo Rios, pre dvadesetak godina.

Top komentari sa sličnih vesti

pre 1 godinu

Ogroman triijumf Kačanova, koji će mu sigurno mnogo značiti u nastavku. Ipak je pobedio jednog od najboljih igrača ove sezone, koji je i ovde važio za favorita. Svaka čast!

Paranoid Android

pre 1 godinu

Pa nesto mi i nije zap, bio je talentovan ali, kao sto nas narod kaze, i bandoglav.

Sada je u godinama u kojima ne moze nositi taj epitet (talentovanog).

Apropo poredjenja sa zenskim tenisom - tenis kao sport ce doziveti imploziju zpog politike i raznih korektnosti ... Nazalost!

Ju Es open

pre 1 godinu

Turnir će osvojiti Rubljev ili Kačanov i to će biti oproštaj od ruskih tenisera na velikoj sceni. Tenis je jedini sport u kojem im je dozvoljeno da se takmiče, nema ih u kolektivnim soortovima na evropskim i svetskim prvenstvima, neće ni na Olimpijadu, sve dok se ne povuku sa tuđe teritorije.

ЛуказаР

pre 1 godinu

Замислите сад ситуацију у којој се Рафа у финалу састаје не са Медведевим, не са Циципасом, не са Киријосом него са Рудом или Хачановим. За један цео живот доста је једно финале дербија Рафа Академије у којем Руд скида гаће на париском блату и бива пресрећан јер је бик обрисо патос с њиме.
Честитати Руду ако успе до Но1 јер је Новаку забрањено да игра 4мастерда и 2ГСа а на оном ГСу што је играо одузели му 2000 бодова.
То је укупно 10 хиљада, понављам ДЕСЕТ ИЉАДА бодова које није смео ни да загребе.
Добро је што се овако одвило, сад чекамо АО.

Nikola

pre 1 godinu

Ne vredi,nema glavu,dileja.Novak,pa 100 mesta prazno pa opet Novak.Dzaba sto to nipodastavate,pustate napaljene klince na njega,dopingovane kiborge,branite mu da igra.Prosto je tako,i kad vas pokvareni mozak to shvati bice vam lakse.

Mikii

pre 1 godinu

Rekoh lepo da će to brat Kačanov da reši. Kakav crni Kirgios, kakvi bakrači. Koliko taj može, pokazao je u finalu Vimbldona ove godine. Može do seta u najvećim mečevima i to je to. Po čemu se onda razlikuje od svih drugih van ove trojice ludaka? Baš ni po čemu. I evo dokaza. Još kad ga je nahvalila ona neznalica od Muratoglua, znao sam da mu se crno piše. Elem, za Kačanova je sjajna stvar što će imati voljno do petka, taj dodatni dan odmora nakon ova dva teška meča će da mu legne ko budali šamar. Očekujem odličan meč protiv Ruda.

posmatrač

pre 1 godinu

Baš šteta, ovo mu je bila velika prilika za prvi GS.
Jasno je da je pritisak, koji je nakon pobede protiv Medvedeva još više porastao, ipak bio prevelik za njega.
U Londonu je to nekako više iznenada/prebrzo došlo, pa je taj pritisak osećao možda samo u finalu, ali ovde je to trajalo nedeljama, čim je bilo jasno da Novaka neće biti na USO.
Ljudi ne cene dovoljno taj momenat, i tu psihološku čvrstinu koju neko mora da ima da bi se izborio sa svim tim pritiscima. Nije to nikada samo šetnja do titule.
Još Nik ima problem samo sa sobom, ali šta tek reći za Novaka koji se susreće sa spoljnim pritiscima koje niko nikada nije imao. Sećam se Lendla, i kako ga nisu voleli kada je vladao, ali to tada nije bilo ni približno ovome, pošto su mediji tada bili mnbogo manje prisutni u svakodnevnom životu.

R.I.P. Eurosong

pre 1 godinu

Od Novakovih nevolja vezanih za AO Nika sam baš zagotivio. Ali Karena sam gotiovio i od pre, em što je naš brat Rus, em što on i moj buraz od strica toliko liče.
Na stranu što su i Nik i Karen odlični teniseri. Sad navijam da Karen osvoji USO.

Prangijator

pre 1 godinu

E bas šteta! Sad je imao cistu priliku za titulu..
Ali ako nastavi ovako da trenira i bude motivisan, biće i GS. Jednostavno je bolji od ostatka tura

ЛуказаР

pre 1 godinu

Замислите сад ситуацију у којој се Рафа у финалу састаје не са Медведевим, не са Циципасом, не са Киријосом него са Рудом или Хачановим. За један цео живот доста је једно финале дербија Рафа Академије у којем Руд скида гаће на париском блату и бива пресрећан јер је бик обрисо патос с њиме.
Честитати Руду ако успе до Но1 јер је Новаку забрањено да игра 4мастерда и 2ГСа а на оном ГСу што је играо одузели му 2000 бодова.
То је укупно 10 хиљада, понављам ДЕСЕТ ИЉАДА бодова које није смео ни да загребе.
Добро је што се овако одвило, сад чекамо АО.

JPR24

pre 1 godinu

Rud,koji nije osvojio nijedan ATP turnir jači od 250 će najverovatnije postati broj 1...cirkus.
(wtf, 07. septembar 2022 08:16)

Važno je da je ATP kaznio Wimbledon !

posmatrač

pre 1 godinu

Baš šteta, ovo mu je bila velika prilika za prvi GS.
Jasno je da je pritisak, koji je nakon pobede protiv Medvedeva još više porastao, ipak bio prevelik za njega.
U Londonu je to nekako više iznenada/prebrzo došlo, pa je taj pritisak osećao možda samo u finalu, ali ovde je to trajalo nedeljama, čim je bilo jasno da Novaka neće biti na USO.
Ljudi ne cene dovoljno taj momenat, i tu psihološku čvrstinu koju neko mora da ima da bi se izborio sa svim tim pritiscima. Nije to nikada samo šetnja do titule.
Još Nik ima problem samo sa sobom, ali šta tek reći za Novaka koji se susreće sa spoljnim pritiscima koje niko nikada nije imao. Sećam se Lendla, i kako ga nisu voleli kada je vladao, ali to tada nije bilo ni približno ovome, pošto su mediji tada bili mnbogo manje prisutni u svakodnevnom životu.

ja

pre 1 godinu

Rud je rezultat kovid politike atp-a. Decko ne bi bio u prvih 50 igraca pre desetak godina. Igraci koji su tada bili na njegovom mestu su Vavrinka, Marej, Del Potro. Danas su u prvih deset Rud i Nori.

Top komentari sa sličnih vesti

pre 1 godinu

Ogroman triijumf Kačanova, koji će mu sigurno mnogo značiti u nastavku. Ipak je pobedio jednog od najboljih igrača ove sezone, koji je i ovde važio za favorita. Svaka čast!

R.I.P. Eurosong

pre 1 godinu

Od Novakovih nevolja vezanih za AO Nika sam baš zagotivio. Ali Karena sam gotiovio i od pre, em što je naš brat Rus, em što on i moj buraz od strica toliko liče.
Na stranu što su i Nik i Karen odlični teniseri. Sad navijam da Karen osvoji USO.

Nikola

pre 1 godinu

Ne vredi,nema glavu,dileja.Novak,pa 100 mesta prazno pa opet Novak.Dzaba sto to nipodastavate,pustate napaljene klince na njega,dopingovane kiborge,branite mu da igra.Prosto je tako,i kad vas pokvareni mozak to shvati bice vam lakse.

Neko iz dijaspore

pre 1 godinu

Rusko finale Khacanov - Rubljov i rubljov osvaja!
(marković, 7. septembar 2022 08:39)

Bilo bi fenomenalno takvo finale, ko god da ga osvoji!!
A Sabalenka iz Belorusije da osvoji zensko finale!
Mislim da je i jedno i drugo jako tesko ostvarljivo .. ali bilo bi mnogo lepo, hahaha !!!
Mali, ali elegantni samar Zapadu.
Zasluzili su, pogotovo zbog Vimbldona.

matori

pre 1 godinu

@mao je Kirjos idealnu priliku. Pritisak ga ubio, pomisao da može da osvoji. Šteta.
(Lole, 7. septembar 2022 07:48)

baš tako, da su Novak ili Rafa u žrebu, on bi dobio meč, jer bi mu u podsvesti bilo da igra, a ne da može da osvoji slem, jer svi koji su u žrebu su pobedivi, u odnosu na ovu dvojicu. ovo je bar sa psihološke strane. RAfa je izgubio, a Novak u principu kada je zdrav, stiže do finala USO, pa makar tamo izgubio...

Paranoid Android

pre 1 godinu

Pa nesto mi i nije zap, bio je talentovan ali, kao sto nas narod kaze, i bandoglav.

Sada je u godinama u kojima ne moze nositi taj epitet (talentovanog).

Apropo poredjenja sa zenskim tenisom - tenis kao sport ce doziveti imploziju zpog politike i raznih korektnosti ... Nazalost!

Dusko dugousko

pre 1 godinu

Kako neko moze da navija za istetoviranog lika. Jos u tenisu... Ne bih mu dozvolio da se takmici. To je gospodski sport. Ko je od velikana tenisa imao tetovazu? Apsolutno niko. Ima razloga.

Mikii

pre 1 godinu

Rekoh lepo da će to brat Kačanov da reši. Kakav crni Kirgios, kakvi bakrači. Koliko taj može, pokazao je u finalu Vimbldona ove godine. Može do seta u najvećim mečevima i to je to. Po čemu se onda razlikuje od svih drugih van ove trojice ludaka? Baš ni po čemu. I evo dokaza. Još kad ga je nahvalila ona neznalica od Muratoglua, znao sam da mu se crno piše. Elem, za Kačanova je sjajna stvar što će imati voljno do petka, taj dodatni dan odmora nakon ova dva teška meča će da mu legne ko budali šamar. Očekujem odličan meč protiv Ruda.

veliki strumf

pre 1 godinu

Totalno nezanimljivo će biti u ovom tenisu, kao i u zenskom. Svake tri sedmice cemo imati novog broja 1.
(VASKEZ, 07. septembar 2022 07:50). Верујем да 95% људи који ПРАТЕ ТЕНИС немају појма ко је женски број 2 или 3, а тек 5 и 6.

Prangijator

pre 1 godinu

E bas šteta! Sad je imao cistu priliku za titulu..
Ali ako nastavi ovako da trenira i bude motivisan, biće i GS. Jednostavno je bolji od ostatka tura

Garnet

pre 1 godinu

Kacanov i Tiafo skinuli dva favorita. Obojica imaju čudne forhende,ekstremne.
Pa posle ti treneri ispravljaju tehniku. Njih su pustili da igraju na čudan način i eto uspeha.

Splavar

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da mu je opet promaklo, nikad bolje nije igrao, delovalo je da mu je otvoren put. Sve manje mislim da ce ikada osvojiti neki GS

Sevilla

pre 1 godinu

Nazalost Alcaraz uzima USO i nastavlja se hajp...

Postace broj 1 sa 19 godina...

I to sve zato sto su politicki Novaku ukrali 2000 poena i oduzeli mu sansu da se bori za jos 8000.

Valjda Novak da izdominira bar jos 1 sezonu... a da ostalih 5 osvoji po bar 1 Slam... da ostavi onu dvojicu u prasini...

Jag

pre 1 godinu

Od preostalih najbolji su Siner i Alkaraz ali nazalost idu jedan na drugog danas. Poredeci sa Rudom, svakako bi bilo zasluzinije da Alkaraz osvoji USO i prvo mesto, ima decko vec dva Mastersa, konstantan je i u vrhu cele godine.

Sve je kako treba

pre 1 godinu

Rud je najkonstantniji ove godine uz Nadala.
Broje se rezultati sa svih ATP turnira, a ne samo sa onih najvećih.
Čovek je vredno igrao i skupljao bodove, gde god je mogao i ovo je rezutat.
Ako uđe u finale i izgubi od bilo koga, osim od Alkaraza, biće zasluženo prvi, slično kao i Marselo Rios, pre dvadesetak godina.

nikad od njega šampiona

pre 1 godinu

Nika kuju u zvezde uglavnom samo NDJ navijači zbog ovogodišnjeg finala Wimbledona ! Da ko' fol ispadne da im je ljubimac u finalu travnatoga slema pobedio ni manje ni više no' velikana tenisa !

A istina je da je tip LIMITIRAN maltene svakom pogledu !
I igrački i fizički i mentalno !

Da skratim...
Nik može da bljesne i ponekog s vremena na vreme iznenadi na turu ali ništa i više preko toga !!!

NBGD

pre 1 godinu

Osecam da ce se navijaci smoriti kao nikada. Gledace finale koje je u rangu 3-4 kola. Nema nikoga da bi videli,a to je poenta dolaska na stadion. Nisam pratio, kolika im je uopste popunjenost stadion.

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

...Mali, ali elegantni samar Zapadu.
Zasluzili su, pogotovo zbog Vimbldona.
(Neko iz dijaspore, 7. septembar 2022 09:35)

Nijedan, ali NIJEDAN turnir na tom tvom Zapadu nije zabranio Rusima i Belorusima da ucestvuju, osim Vimbldona. Ne cak osima Engleza, jer su mogli da igraju pred-Vimbldonske turnire u Engleskoj, ali .. ne na samom Vimbldonu. Cak je i ATP (ATP=Zapad) udario Vimbldon sa bodovnim sistemom, za kaznu.
Ukratko: nije Zapad kriv.
Kriva je jedino organizacije JEDNOG turnira.
Toliko.

Daca

pre 1 godinu

Kirjosa su progurali na Vimbldonu da bi se glupirao u finalu za koje se znalo ko ce ga sa smesnim zrebom igrati i on je taj zadatak ispunio, kao i da na ovom izbaci Medvedeva i to mu je dosta. Na ostalim moze samo da se slika ako ga ne guraju.A za ovog sto kaze kako su ' amerikanci naterali evropljane da zabrane rusima da igraju a kod njih igraju ' savetujem da se informise jer su rusi svuda po Evropi igrali bez obelezja samo nisu mogli u Velikoj Britaniji. Nisam znala da je samo Velika Britanija Evropa a sve ostalo SAD.

Ju Es open

pre 1 godinu

Turnir će osvojiti Rubljev ili Kačanov i to će biti oproštaj od ruskih tenisera na velikoj sceni. Tenis je jedini sport u kojem im je dozvoljeno da se takmiče, nema ih u kolektivnim soortovima na evropskim i svetskim prvenstvima, neće ni na Olimpijadu, sve dok se ne povuku sa tuđe teritorije.

Vlad

pre 1 godinu

Kaspar Ruud je favorit za osvajanje ovogodišnje USO, bar po meni, dečko igra vrlo lepo, ne divlja smiren, koncentrisan, igra vrhunski, sve teniske tajne poznaje, u glavi je mentalno jači, poboljšao ritern, naučio od Novaka, tako da jaki serveri nisu mogli ništa protiv njega, Beretini je primer, rasturio ga riternima poput Novaka.
Igra najlepši tenis,ne lupa po loptici, taktički poput Novaka gradi poen, i što je najvažnije ne drami, ne ljuti se, smiren je u odlučujući poenima, ne srlja kako bi se reklo.
Rekoh, po meni on je favorit, posle ispadanja Kirgiosa koji očigledno nije još mentalno sazreo da igra turnire za redom u visokom ritmu, konzistentnost mu nije vrlina.

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

E, pa, dragi moji, startuje era Alkaraza! G.O.A.T.
Poklonite se pred Karlitom i manite se praznih priča!
(Filozof, 7. septembar 2022 12:51)

Solidan teniser i super atraktivan za gledanje, ima jake udarce, pogotovo forhend i krece sa neverovatno brzo po terenu. Cak mu je i glava OK za ovako neverovatno mladog momka. Ipak, iako je sada mozda i najjaci kandidat da uzme ovaj USO, ipak mislim da sa dobrim Novakom, i jos par drugih iz vrha ipak ima dosta da se poklopi da bi ih dobio.
A sto se tice GOAT-a i tih prica ... dragi 'Filozofe', da se cujemo za jedno 10-ak godina, da smo zivi i zdravi do tada. Nije lako doci do 22 GS titula... a do danas nema ni jednu.

Baltazar

pre 1 godinu

@ЛуказаР Nisi dobro izračunao, nije mogao da zagrebe 14 hiljada bodova, ne 10.
4 USA M x 1000 = 8000
2 GS AO + USO x 2000 = 4000
1 GS W x 2000 = 2000

Ukupno: 14000

Dusko dugousko

pre 1 godinu

Kako neko moze da navija za istetoviranog lika. Jos u tenisu... Ne bih mu dozvolio da se takmici. To je gospodski sport. Ko je od velikana tenisa imao tetovazu? Apsolutno niko. Ima razloga.

Ju Es open

pre 1 godinu

Turnir će osvojiti Rubljev ili Kačanov i to će biti oproštaj od ruskih tenisera na velikoj sceni. Tenis je jedini sport u kojem im je dozvoljeno da se takmiče, nema ih u kolektivnim soortovima na evropskim i svetskim prvenstvima, neće ni na Olimpijadu, sve dok se ne povuku sa tuđe teritorije.

Sve je kako treba

pre 1 godinu

Rud je najkonstantniji ove godine uz Nadala.
Broje se rezultati sa svih ATP turnira, a ne samo sa onih najvećih.
Čovek je vredno igrao i skupljao bodove, gde god je mogao i ovo je rezutat.
Ako uđe u finale i izgubi od bilo koga, osim od Alkaraza, biće zasluženo prvi, slično kao i Marselo Rios, pre dvadesetak godina.

Daca

pre 1 godinu

Kirjosa su progurali na Vimbldonu da bi se glupirao u finalu za koje se znalo ko ce ga sa smesnim zrebom igrati i on je taj zadatak ispunio, kao i da na ovom izbaci Medvedeva i to mu je dosta. Na ostalim moze samo da se slika ako ga ne guraju.A za ovog sto kaze kako su ' amerikanci naterali evropljane da zabrane rusima da igraju a kod njih igraju ' savetujem da se informise jer su rusi svuda po Evropi igrali bez obelezja samo nisu mogli u Velikoj Britaniji. Nisam znala da je samo Velika Britanija Evropa a sve ostalo SAD.

Nikola

pre 1 godinu

Ne vredi,nema glavu,dileja.Novak,pa 100 mesta prazno pa opet Novak.Dzaba sto to nipodastavate,pustate napaljene klince na njega,dopingovane kiborge,branite mu da igra.Prosto je tako,i kad vas pokvareni mozak to shvati bice vam lakse.

R.I.P. Eurosong

pre 1 godinu

Od Novakovih nevolja vezanih za AO Nika sam baš zagotivio. Ali Karena sam gotiovio i od pre, em što je naš brat Rus, em što on i moj buraz od strica toliko liče.
Na stranu što su i Nik i Karen odlični teniseri. Sad navijam da Karen osvoji USO.

ЛуказаР

pre 1 godinu

Замислите сад ситуацију у којој се Рафа у финалу састаје не са Медведевим, не са Циципасом, не са Киријосом него са Рудом или Хачановим. За један цео живот доста је једно финале дербија Рафа Академије у којем Руд скида гаће на париском блату и бива пресрећан јер је бик обрисо патос с њиме.
Честитати Руду ако успе до Но1 јер је Новаку забрањено да игра 4мастерда и 2ГСа а на оном ГСу што је играо одузели му 2000 бодова.
То је укупно 10 хиљада, понављам ДЕСЕТ ИЉАДА бодова које није смео ни да загребе.
Добро је што се овако одвило, сад чекамо АО.

Jag

pre 1 godinu

Od preostalih najbolji su Siner i Alkaraz ali nazalost idu jedan na drugog danas. Poredeci sa Rudom, svakako bi bilo zasluzinije da Alkaraz osvoji USO i prvo mesto, ima decko vec dva Mastersa, konstantan je i u vrhu cele godine.

Neko iz dijaspore

pre 1 godinu

Rusko finale Khacanov - Rubljov i rubljov osvaja!
(marković, 7. septembar 2022 08:39)

Bilo bi fenomenalno takvo finale, ko god da ga osvoji!!
A Sabalenka iz Belorusije da osvoji zensko finale!
Mislim da je i jedno i drugo jako tesko ostvarljivo .. ali bilo bi mnogo lepo, hahaha !!!
Mali, ali elegantni samar Zapadu.
Zasluzili su, pogotovo zbog Vimbldona.

nikad od njega šampiona

pre 1 godinu

Nika kuju u zvezde uglavnom samo NDJ navijači zbog ovogodišnjeg finala Wimbledona ! Da ko' fol ispadne da im je ljubimac u finalu travnatoga slema pobedio ni manje ni više no' velikana tenisa !

A istina je da je tip LIMITIRAN maltene svakom pogledu !
I igrački i fizički i mentalno !

Da skratim...
Nik može da bljesne i ponekog s vremena na vreme iznenadi na turu ali ništa i više preko toga !!!

Sevilla

pre 1 godinu

Nazalost Alcaraz uzima USO i nastavlja se hajp...

Postace broj 1 sa 19 godina...

I to sve zato sto su politicki Novaku ukrali 2000 poena i oduzeli mu sansu da se bori za jos 8000.

Valjda Novak da izdominira bar jos 1 sezonu... a da ostalih 5 osvoji po bar 1 Slam... da ostavi onu dvojicu u prasini...

Baltazar

pre 1 godinu

@ЛуказаР Nisi dobro izračunao, nije mogao da zagrebe 14 hiljada bodova, ne 10.
4 USA M x 1000 = 8000
2 GS AO + USO x 2000 = 4000
1 GS W x 2000 = 2000

Ukupno: 14000

Mikii

pre 1 godinu

Rekoh lepo da će to brat Kačanov da reši. Kakav crni Kirgios, kakvi bakrači. Koliko taj može, pokazao je u finalu Vimbldona ove godine. Može do seta u najvećim mečevima i to je to. Po čemu se onda razlikuje od svih drugih van ove trojice ludaka? Baš ni po čemu. I evo dokaza. Još kad ga je nahvalila ona neznalica od Muratoglua, znao sam da mu se crno piše. Elem, za Kačanova je sjajna stvar što će imati voljno do petka, taj dodatni dan odmora nakon ova dva teška meča će da mu legne ko budali šamar. Očekujem odličan meč protiv Ruda.

Vlad

pre 1 godinu

Kaspar Ruud je favorit za osvajanje ovogodišnje USO, bar po meni, dečko igra vrlo lepo, ne divlja smiren, koncentrisan, igra vrhunski, sve teniske tajne poznaje, u glavi je mentalno jači, poboljšao ritern, naučio od Novaka, tako da jaki serveri nisu mogli ništa protiv njega, Beretini je primer, rasturio ga riternima poput Novaka.
Igra najlepši tenis,ne lupa po loptici, taktički poput Novaka gradi poen, i što je najvažnije ne drami, ne ljuti se, smiren je u odlučujući poenima, ne srlja kako bi se reklo.
Rekoh, po meni on je favorit, posle ispadanja Kirgiosa koji očigledno nije još mentalno sazreo da igra turnire za redom u visokom ritmu, konzistentnost mu nije vrlina.

ja

pre 1 godinu

Rud je rezultat kovid politike atp-a. Decko ne bi bio u prvih 50 igraca pre desetak godina. Igraci koji su tada bili na njegovom mestu su Vavrinka, Marej, Del Potro. Danas su u prvih deset Rud i Nori.

NBGD

pre 1 godinu

Osecam da ce se navijaci smoriti kao nikada. Gledace finale koje je u rangu 3-4 kola. Nema nikoga da bi videli,a to je poenta dolaska na stadion. Nisam pratio, kolika im je uopste popunjenost stadion.

Paranoid Android

pre 1 godinu

Pa nesto mi i nije zap, bio je talentovan ali, kao sto nas narod kaze, i bandoglav.

Sada je u godinama u kojima ne moze nositi taj epitet (talentovanog).

Apropo poredjenja sa zenskim tenisom - tenis kao sport ce doziveti imploziju zpog politike i raznih korektnosti ... Nazalost!

Prangijator

pre 1 godinu

E bas šteta! Sad je imao cistu priliku za titulu..
Ali ako nastavi ovako da trenira i bude motivisan, biće i GS. Jednostavno je bolji od ostatka tura

veliki strumf

pre 1 godinu

Totalno nezanimljivo će biti u ovom tenisu, kao i u zenskom. Svake tri sedmice cemo imati novog broja 1.
(VASKEZ, 07. septembar 2022 07:50). Верујем да 95% људи који ПРАТЕ ТЕНИС немају појма ко је женски број 2 или 3, а тек 5 и 6.

Top komentari sa sličnih vesti

pre 1 godinu

Ogroman triijumf Kačanova, koji će mu sigurno mnogo značiti u nastavku. Ipak je pobedio jednog od najboljih igrača ove sezone, koji je i ovde važio za favorita. Svaka čast!

JPR24

pre 1 godinu

Rud,koji nije osvojio nijedan ATP turnir jači od 250 će najverovatnije postati broj 1...cirkus.
(wtf, 07. septembar 2022 08:16)

Važno je da je ATP kaznio Wimbledon !

Garnet

pre 1 godinu

Kacanov i Tiafo skinuli dva favorita. Obojica imaju čudne forhende,ekstremne.
Pa posle ti treneri ispravljaju tehniku. Njih su pustili da igraju na čudan način i eto uspeha.

Splavar

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da mu je opet promaklo, nikad bolje nije igrao, delovalo je da mu je otvoren put. Sve manje mislim da ce ikada osvojiti neki GS

posmatrač

pre 1 godinu

Baš šteta, ovo mu je bila velika prilika za prvi GS.
Jasno je da je pritisak, koji je nakon pobede protiv Medvedeva još više porastao, ipak bio prevelik za njega.
U Londonu je to nekako više iznenada/prebrzo došlo, pa je taj pritisak osećao možda samo u finalu, ali ovde je to trajalo nedeljama, čim je bilo jasno da Novaka neće biti na USO.
Ljudi ne cene dovoljno taj momenat, i tu psihološku čvrstinu koju neko mora da ima da bi se izborio sa svim tim pritiscima. Nije to nikada samo šetnja do titule.
Još Nik ima problem samo sa sobom, ali šta tek reći za Novaka koji se susreće sa spoljnim pritiscima koje niko nikada nije imao. Sećam se Lendla, i kako ga nisu voleli kada je vladao, ali to tada nije bilo ni približno ovome, pošto su mediji tada bili mnbogo manje prisutni u svakodnevnom životu.

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

...Mali, ali elegantni samar Zapadu.
Zasluzili su, pogotovo zbog Vimbldona.
(Neko iz dijaspore, 7. septembar 2022 09:35)

Nijedan, ali NIJEDAN turnir na tom tvom Zapadu nije zabranio Rusima i Belorusima da ucestvuju, osim Vimbldona. Ne cak osima Engleza, jer su mogli da igraju pred-Vimbldonske turnire u Engleskoj, ali .. ne na samom Vimbldonu. Cak je i ATP (ATP=Zapad) udario Vimbldon sa bodovnim sistemom, za kaznu.
Ukratko: nije Zapad kriv.
Kriva je jedino organizacije JEDNOG turnira.
Toliko.

matori

pre 1 godinu

@mao je Kirjos idealnu priliku. Pritisak ga ubio, pomisao da može da osvoji. Šteta.
(Lole, 7. septembar 2022 07:48)

baš tako, da su Novak ili Rafa u žrebu, on bi dobio meč, jer bi mu u podsvesti bilo da igra, a ne da može da osvoji slem, jer svi koji su u žrebu su pobedivi, u odnosu na ovu dvojicu. ovo je bar sa psihološke strane. RAfa je izgubio, a Novak u principu kada je zdrav, stiže do finala USO, pa makar tamo izgubio...

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

E, pa, dragi moji, startuje era Alkaraza! G.O.A.T.
Poklonite se pred Karlitom i manite se praznih priča!
(Filozof, 7. septembar 2022 12:51)

Solidan teniser i super atraktivan za gledanje, ima jake udarce, pogotovo forhend i krece sa neverovatno brzo po terenu. Cak mu je i glava OK za ovako neverovatno mladog momka. Ipak, iako je sada mozda i najjaci kandidat da uzme ovaj USO, ipak mislim da sa dobrim Novakom, i jos par drugih iz vrha ipak ima dosta da se poklopi da bi ih dobio.
A sto se tice GOAT-a i tih prica ... dragi 'Filozofe', da se cujemo za jedno 10-ak godina, da smo zivi i zdravi do tada. Nije lako doci do 22 GS titula... a do danas nema ni jednu.