Košarka 529

Ponedeljak, 05.09.2022.

20:00

Stotka kao od šale: Srbija na +30

Košarkaši Srbije savladali su Finsku rezultatom 100:70 u 3. kolu Evrobasketa.

Stotka kao od šale: Srbija na +30 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

529 Komentari

Sortiraj po:

Aleks

pre 1 godinu

Da se oglasim malo povodom reprezentacije, par utisaka... Impresivna igra sinoć, Kari je uspeo da pronađe igru tako da svih 12 igrača doprinose maksimalno. Primera radi, sinoć ni Micić ni Jokić nisu imali preko 20 poena iako su individualno najkvalitetniji igrači ovde. Balans je ključ.
Odlična odbrana u tranziciji, Fincima nije dozvoljeno da se šetaju i plešu na liniji za 3, morali su da rudare za svaki šut. Kalinić i Lučić su stubovi ove ekipe, Kalina sinoć ko zna koliko ukradenih i presečenih napada Finske fenomenalnom odbranom. Kuridža radi svoje i nemojte ga prozivati bezveze.
Nedović i Gudurić su konačno odigrali dobru utakmicu u dresu nacionalnog tima, ali ja im još uvek ne verujem. Gudurić bez finte šuta > Gudurić sa fintom :D
Jaramaz je preinteligentan igrač, kao i Vasa koristi dosta drive and kick što rezultira velikim brojem otvorenih šuteva za ostale bekove. Vanja, Gudura i Nedović će morati da pogađaju. Micić sinoć odličan u organizaciji.
Fincima svaka čast na sportskom duhu, do kraja su igrali kao da gube 5 razlike a ne 30. Imaju dobrog selektora i imaju budućnost.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Sta bi rekao Vlada Djurovic za klupu ...ala se izlupetao a momci kao da su ga culi ..Jaramaz je malo zaplesao za njega ....
(nenad, 6. septembar 2022 07:18)

Polako, čekaj da naidje jak protivnik pa ćemo videti kako to sve funkcioniše. Najveća snaga ove reprezentacije je Kari, koji ih tera da igraju čvrstu odbranu, i da je često menjaju u toku meča.
Mi smo poznati po tome da ne učimo iz grešaka, i da se nanovo ložimo posle prvih dobrih rezultata. Nije 2019. bila tako davno, razbila nas je Argentina koja je imala prosečan tim, sa ostarelim Skolom, Karpacom i gomilom anonimusa. Tu su Jokić i Bogdan odigrali dobro u napadu, ali su bili najgori u odbrani. Polagali su preko njih kao da su omladinci a ne profesionalni košarkaši. Kari to zna jer je profi trener, a zna i Djurović. Naš uspeh zavisi isključivo od odbrane, a da li ćemo nekog dobiti sa trideset ili tri poena razlike - baš me briga, važno je samo da idu do kraja.

Mustra

pre 1 godinu

Kari je poslušao Đurovića i Jaramazu uzeo loptu iz ruku. Igrao je dvojku i nije se mešao u organizaciju igre. Igramo mnogo brže bez Marinkovića, koji u napadu samo stoji i čeka loptu. Nedović je mnogo pokretniji i brži. Ovoj ekipi samo fali Dobrić i bili bi Golden Stejt za druge.

MilosS

pre 1 godinu

Nije to druze filozofiranje nego regularni nivo kosarke. Sa Jokicem to izgleda tako zato jer je covek neka druga dimenzija.
(Puh, 06. septembar 2022 02:14)
Regularni nivo košarke u Evropi. Usadjeno im je u glavu da treba vremena da se izgradi napad. Ne daj bože da neko šutira iz prve.
Juce mi drugar kaže ne može tako da se igra utakmica. Nema niko snage za to. Decko igra kosarku, i trenirao je. E tu je problem. Od starta pogresan pristup. Pošto nemamo snage i kondicije da uprostimo igru, hajde da malo otežemo. Prost peimer je kada pravi Dream tim igra protiv ostalih. Mozda, nemaju svi tehniku, ali to eliminišu brzinom i snagom. Ostale ekipe izgledaju kao Zvezda, Partizan protiv Barse, Bajerna... nekako ti se čini kao da imaju više igrača. I imaju kondicije za celu utakmicu.

Mali Milojica

pre 1 godinu

Pesic je do pre samo desetak dana bio izlapeli starac,a sad je legenda iskusni lisac vodi ekipu razbija,kakav smo mi narod nije ni cudo sta nam se sve desavalo i sta ce se tek desavati posto samo gori dolaze,kad covek pogleda i bolje sto nas je sve manje i ovo sto nadolazi sve gore i gore.

Kole

pre 1 godinu

za one koji spominju svetsko prvenstvo i Angolu, tada jesmo pobeđivali ubedljivo, ali razlika je što ovaj tim ima hemiju. To se vidi iz aviona. Ovom timu su dobro podeljene uloge. Biće ovo još bolje sa Milutinovim i Marinkovićem. Svako će imati doprinos. Verujte mi na reč.
(Meklejn, 05. septembar 2022 23:44)

Kari, ti li si?

Trsa

pre 1 godinu

imam dovoljno godina da primetim da se reprezentacija u basketu vratila filozofiji da protiv svakoga igra maksimalno požrtvovano i ako je neko slabiji onda ga dobiješ 20-30 razlike, a ne da mrljavi ko ranije sa tim ekipama iz druge evropske klase.
Svaka čast Pešiću.
Ukomponovao je ekipu koja igra pogibeljnu odbranu protiv Finske na 20-30 razlike....a to nije ni malo lako dostići ni mentalno ni fizički

Mali Milojica

pre 1 godinu

Ovo je sve super i igra i vodjnje tima i sve,ali da se malo ne uljuljkaju ovim lakim pobedma zavrse grupu bez poraza pa kad krenu eliminaciju nasa jedna losa i protivnikova dobra utakmica i aj kucu,nadam se da idemo do samog kraja.

WillyWonka

pre 1 godinu

Zastrašujuće i dominantno, kao da su igrali protiv neke juniorske ekipe. Toliko je od početka sve bilo jasno, da sam prebacio na Italija - Ukrajina.

okvaldo

pre 1 godinu

Ne znam šta bih rekao. Odlična utakmica, Jokić je bukvalno vanzemaljac. Micić klasa i u najboljim godinama. Ostali dobri i borbeni. Nedović se pronašao na ovoj utakmici.
Jedino da se Gudurić još pronađe. Čeka sa šutom i usporava tok napaada, jako je limitiran sa prodorom u desnu stranu koji mu je gotovo nepostojeći. Žao mi je, jer kada ga pogledaš fizički deluje impresivno. Snažan, skoro 2m, atleta, levoruk.

аco

pre 1 godinu

Да задржимо добру одбрану, добру атмосферу и да останемо здрави. Зо би било довољно за злато.

MPP

pre 1 godinu

PEŠIĆ


lukavi prepredeni i nadasve iskusan lisac....
Kao prvo ovakve utakmice mu služe kao vrhunski trening...
Ubiše se naši za svaku loptu(bolje da se istrče i opterete pred publikom nego na treningu kad nema nikog)...trčali su sve vreme sprintove uzduž i popreko , isprobali sve pod opterećenjem i ....
ODBRANA JE NAJBOLJI NAPAD .. .nisu dali Fincima oka da trepnu.... I što je najbitnije ove utakmice psihološki stabilizuju ekipu.Ovo nije karakteristično za nas , mi se opustimo kad igramo sa aucajderima a Pešić ih koristi da "utegne"ekipu.
A i ostalim ekipama šalje poruku..."čeka vas pakao"

bradina

pre 1 godinu

Zapisujem sifre onih negativnih komentatora,mozda mi zatrebaju kad se spuste zavese ovog sampionata Evrope?
Ali komentar pod sifrom 41+ zasluzio je Oskara za najlepsi i najsmesniji komentar do sada!Bravo!
Inace komentar na ovu utakmicu protiv Finaca nemoze biti drugaciji osim FENOMENALNO! Neka samo nasi nastave ionako se svima vec tresu gace a mnoge reprezentacije kalkulisu da nas izbegnu,izgleda po ovom vidjenom sa debelim razlogom!

Puh

pre 1 godinu

Ovakve komentare treba pokazati nasima. A sad nesto bas prizeljkujem da budemo cetvrti. Jest da imamo trenera deb*la, ali protiv vas nam i ne treba. Igrali 4 puta sve ste dobili na mandin g*z na pravdi ne znam ceg i nasao si se tu k**cit. Ultragiga emvipijevi vasione. Jedino postujem karija, ali u toj se utakmici on nece puno pitat.
A na kraju, ako smo mi izgubili od nizozemske, kako ste vi nedavno prosli protiv estonije koju toliko omalovazavate?
(croata, 05. septembar 2022 23:49)


Vi ste za nas u kosarci kao kad profesionalni fudbaler dodje na odmor u svoje selo pa ode sa klincima da igra fudbal. On u farmerkama i kosulji pika sa 15% snage, ne zapinje, a klinci se loze i posle fudbala se hvale kako im je ovoliko malo falilo da pobede njegovu ekipu, a eto, on profi fudbaler.

Eto, tako mi izgleda to vase lozenje. Vi ste za nas ono, komarac - skroz ste nevazni za sustinu. Ubodete tu i tamo, zujite oko uveta i nosa, cisto da se zna da ste tu. Ali kad prevrsi, zalepimo vas sakom i nastavimo dalje. Mislim, nemoj da se glupiras… u kosarci ste bukvalno jedna najobicnija sprdnja. Nama je smesno to vase lozenje kad god igrate sa nama. Simpaticno nam je kad vidimo da je nasih 50% dovoljno za vasih bukvalno 100%.

Puh

pre 1 godinu

Na sto smo spali da se radujemo pobedi protiv Finske?
(Srbin, 5. septembar 2022 23:43)

Na tvom mestu, sudeci po komentaru, ja bih se vise brinuo o tome gde ja stojim na drustvenoj i lestvici uspeha i dostognuca.

Deda

pre 1 godinu

Na sto smo spali da se radujemo pobedi protiv Finske?
(Srbin, 05. septembar 2022 23:43)

Pobedjivali smo mi i druge ekipe sa 30 razlike, i ko zna koliko puta smo prebacili stotku. Ali nismo skoro nekog ovako takticki razmontirali. Oseca se hemija u ekipi kao nikada, a pamtim prvenstva od '95-te. Ne zelim da poredim danasnju ekipu sa zlatnom erom nase kosarke, ali brate... ova ekipa izgleda jezivo, u najbrutalnijem smislu te reci.

Polako, jedna po jedna

pre 1 godinu

Ne lozite se previse, ipak je ovo laksa grupa od ostale 3. Srbija dobro izgleda do sada, mora se priznati. U osmini finala ce Srbija imati nekog lakseg protivnika bar na papiru a vec od cetvrtfinala predstoje puno ozbiljniji i tezi protivnici u vidu kandidata za medalje. Ne treba pricati o zlatnoj medalji i meni se te price ne svidjaju ni malo jer se sa tim momcima stvara dodatni pritisak.

Puh

pre 1 godinu

Koliko se naša igra ubrza kad ostane samo Jokic i krene preko njega. Odmah se napravi lepa serija. Kako on izadje, svi napadi se uspore i pocne filozofiranje.
(MilosS, 6. septembar 2022 00:38)

Nije to druze filozofiranje nego regularni nivo kosarke. Sa Jokicem to izgleda tako zato jer je covek neka druga dimenzija. On ce na kraju karijere da bude upisan medju najbolje igrace u istoriji igre.
Mislim, ja kad vidim da centar ima 14 asistencija, dodje mi nerealno. I to i jeste nerealno. Ali on nas je navikao na tako nesto, pa mislimo da je to sve normalno. A nije. Nismo uopste svesni kakvog igraca imamo. Ja ne bih Jokica menjao ni za 2 cela Doncica. Iako volim Luku i iako ce i on isto tako na kraju karijere zlatnim slovima biti ispisan u istoriji kosarke.
Medjutim, Jokic ima to nesto. Jokic ima crtu genija, to je neka druga vrsta talenta.

Mare

pre 1 godinu

Koliko nisam verovao Pešiću... Koliko sam se, onomad, radovao što je Kokoškov novi selektor...
Koliko ja nemam pojma!
Imam ćaleta koji je par godina stariji od Karija i koji je ranije bio uspešan u svom poslu i sad živi u tom svetu od pre 30 godina. Pregazilo ga vreme, a on toga nije svestan.
Zato sam mislio da je i sa Pešićem ista priča. Ali čovek je napravio ekipu od ove skupine igrača. Izbacio je Tea, jer zna kako se pravi ekipa. Ume da postavi odbranu i uspeo je da tu odbranu uigra za samo mesec dana.
Samo mesec dana!
Denver više od pola decenije ne ume da uigra benu odbranu!
Imamo nepouzdane šutere u ekipi, a on je napravio takve rotacije da uvek u petorci ima nekog ko će da pogađa trojke.
Svaka čast, Kari, i izvini što sam se pravio pametan!

zhol

pre 1 godinu

@croata ne blamiraj se druze, u kosarci ste smejurija decenijama. Niste nas dobili tacno nikad u seniorskoj kosarci. Mi imamo u ekipi dvaput zaredon MVP-a NBA lige, MVP-a Evrolige, i hrpu kvalitetnih igraca kao potporu, jedan Milutinov nam je back up centar, dok vi nemate plejmejkera krstenog, pa morate naturalizovati Amere. Mi smo medju glavnim favoritima da osvojimo ovo, vi se mucite u svojoj najboljoj postavi + kupljen Amerikanac sa Estoncima, i ti si u fazonu "trener nam je los, ali za vas nam i ne treba" :) Treba vama gospod bog druze protiv nas ako hocete neku sansu uopste. I pazi njega, nece se tu Kari pitati mnogo :) Nego ko ce se pitati majke ti? :)

Vajldkardsi

pre 1 godinu

@Samo bez euforije ipak su ovo samo Holandija,Ceska i Finska daleko od nekih košarkaških zemalja i sve je ovo ocekivano.
(Seek and Destroy, 05. septembar 2022 23:08)
A jok nego je SLO kosarkaska zemlja?

XXX

pre 1 godinu

@(Mikeli, 05. septembar 2022 22:43): šta ima veze ko i kada? Ako želiš zlato moraš sve da pobediš. Što bi rekli u “Alan Ford”-u: “Ako kaniš pobjediti , ne smiješ izgubiti.”

Boža vampir

pre 1 godinu

ako na Italija Hrvatska pobedi Italija a na Hrvatska Ukrajina pobedi Ukrajina lako moze da se desi da 3 ekipe Ukrajina Italija i Hrvatska imaju po 8 bodova na kraju. Tada odlucuje kos razlika izmedju ovih ekipa.

Mihajlo

pre 1 godinu

Naš Kuridža je isti Štimac, čovek gine za svaku loptu, bez mnogo lepote u igri.
(boxi, 06. septembar 2022 00:27)
Iskreno, Kuridza, ne mogu sada bas da mu dam ocenu, ali iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje. Decko, koji je inace jako skroman, postaje prijatno iznenadjenje turnira. Mozda najbolji igrac iz "drugog plana" na turniru.

FELIPE

pre 1 godinu

Najveci uspeh ovih fibinih sudija u karijeri je to sto su sudili meceve na kojima igra Srbija...
Sjajna igra, odusevljen sam. Jes da su Finci, ali stvarno odavno nisam video da nasi sa ovakvom lakocom prave visak. Bukvalno u svakom napadu imamo po nekoliko sansi za sut, prodor... Nekada kazem sut bre, sam si :)
NAPRED SRBIJAA!!!

zemljak skoro svih MVP sveta

pre 1 godinu

Imam utisak da se mnoge stvari tj akcije kriju. Pešić je podviknuo na Jokića kada je slao lopte preko celog terena, da su to akcije i dodavanja za drugu fazu odnosno Berlin.

MilosS

pre 1 godinu

Koliko se naša igra ubrza kad ostane samo Jokic i krene preko njega. Odmah se napravi lepa serija. Kako on izadje, svi napadi se uspore i pocne filozofiranje.

mihajlo

pre 1 godinu

Ne pitah fali li Teodosić selektori?
(Tod, 05. septembar 2022 23:51)

Taj teodosic nam je u svojoj eri doneo tri srebra, i jos toliko zlata kao klinac. Malo postovanja prema igracu koji se uvek odazvao za reprezentaciju. A to sto nije u formi ove godine, ili je zavrsio karijeru, druze, zivot je prolazan, i najveci zavrsavaju karijere na kraju, to treba da shvatis.

hvala Bogu te nisam englez

pre 1 godinu

Večeras je lopta klizila u napadu ko podmazana. Čak i Vasa nije davio. E to je igra kakvu čekam.

Finsaka nije reper, iako je iz drugog ešalona najbolja. Ovakvi deru hrvojad, a bogami i neke od ostaslih reprezentacija bi mogle da se zamisle.

Jokaru udbaši i partizani (koji i ne navijaju za reprezentaciju jer su slepi) i dalje ne podnose. Naravno, nije igrao ni za jedne ni za druge, a nadam se da neće ni sa 43 vgodine. JOKARA SAMO TERAJ!

Pedja,Cacak

pre 1 godinu

fenomenalna igra,naših momaka...
iz dana u dan,pokazuju i dokazuju na terenu, da su kao jedan,što se najbolje vidi po odbrani...
igrali smo bez Vanje Marinkovića i Nikole Milutinova,ali momci nisu dozvolili da se to u igri oseti...
mislim da su Finci dobra i nezgodna ekipa i da će se mnogi oko njih namučiti...
i sami su očekivali mnogo više od ove utakmice,ali smo im mi, na doktorski način objasnili, bukvalno sve o košarci, taktici, tehnici, odbrani i napadu...
sam selektor,veliki kari,koliko god bio zahtevan i samokritičan, prema našim košarkašima, mislim da nema Ama baš,nijednu zamerku, na sve što su naši momci, do sada pokazali i prikazali...
iako je još rano pričati o daljem takmičenju,jer ima još svi da odigraju po dve utakmice...
već su počele kalkulacije, sa svih strana...
najbolji odgovor na sve to, dao je naš kapiten Vladimir Lučić izjavom, neka se drugi brinu o nama...
još ništa nismo uradili,tek ide ono glavno i pravo...
treba ići korak po korak...
ali ovo do sada obećava...
ovakav roster i rotaciju,malo ima ekipa, ne samo u Evropi,već i u svetu,neračunajući Amerikance,koji su svet za sebe.....
jedino što želim,da su svi naši momci, dobro i zdravo a za ostalo se nesekiram i doći će...
samo igrači se nerazmeću izjavama,željama i planovima,što je mnogo bitno...
nesumnjam u konačan rezultat i uspeh!!!
Živela Srbija!!!

Ko te je..

pre 1 godinu

Guduric je ubedljivo najgori i najiritantniji igrac u nasoj reprezentaciji.

Ova trojca, Davidovac i ona dva izgubljena 'centra' sto imamo su rodjeni pogubljeni pa im nekako prastas ali Guduric, majko mila, ima stav kao da je Doncic a toliko los i jadan, apsolutna nula, crna rupa besmisla, ne mogu ocima da ga vidim. Ne secam se kad mi je neko tako isao na nerve. Mozda Rakocevic onomad ili onaj slepac Vil Barton iz Denvera.

Pre nego sto se deca napale, ja ne navijam ni za zvezdu, ni partizan, ne znam ni ko je iz kog tima, realno te rasprave vidim kao balavci koji se svadjaju oko nicega, znam samo da je debeli iz Mege otisao u Denver. Domacu kosarku ne pratim 20 godina.
(Buha, 5. septembar 2022 23:44) # Link komentara


Што потроши толико слова несрећо?
Ни на шта!

neko

pre 1 godinu

Srbija ce da izgubi kad najvise bude bolelo. Zivi bili pa videli. Gube kad ne bude vreme za popravni. Birit ce se mozda za bronzu ili ako ima ono od 5 do 8 mesta.

boxi

pre 1 godinu

Naš Kuridža je isti Štimac, čovek gine za svaku loptu, bez mnogo lepote u igri. Pešić mu nacrtao šta da igra i on to radi. Svaka čast i Kariju, napravio je TIM! Nemojmo samo, ovi su loši, ovi su gori, tu nema slabih reprezentacija. Ovi Finci odoše na olimpijadu, a mi ćemo još da prostremo m..a da do olimpjade dođemo.

JPR24

pre 1 godinu

Ovakve komentare treba pokazati nasima. A sad nesto bas prizeljkujem da budemo cetvrti. Jest da imamo trenera deb*la, ali protiv vas nam i ne treba. Igrali 4 puta sve ste dobili na mandin g*z na pravdi ne znam ceg i nasao si se tu k**cit. Ultragiga emvipijevi vasione. Jedino postujem karija, ali u toj se utakmici on nece puno pitat.
A na kraju, ako smo mi izgubili od nizozemske, kako ste vi nedavno prosli protiv estonije koju toliko omalovazavate?
(croata, 05. septembar 2022 23:49)

Pa… mi nismo igrali protiv Estonije, već Letonije koja nije na EP. A vi kako ono beše protiv Finske ? Dva poraza… ma Ajde ‘

loopai

pre 1 godinu

ja lepo pisao pre pocetka...drugi igraju utakmice,sve super,pozoriste...a deda im pegla kondiciju...i sad svi nesto kao umorni,a nasi se tek zagrevaju...

MilosS

pre 1 godinu

Niko ne prica o tome kakav skandalozan tretman ima Jokic na ovom prvenstvu kao dvostruki MVP NBA lige. Na svakoj utakmici 3 protivnicka igraca mu se obese na ledja, udaraju ga cupaju, vuku grebu... Sudi se jedan faul na takvih deset situacija. Mogli nasi iz saveza da izvrse neki pritisak na FIBA dok nije kasno.
(Ja, 05. septembar 2022 23:08)
2437

Pa, ima isti tretman kao u NBA, da se ne odvikne.

Drakče

pre 1 godinu

Sve top bravo, samo mi nije jasno zasto Milutinov nije dobio bar 5 minuta ovo je bila odlicna prilika da udje malo u ritam. A Marinkovicu ni minut.
(DjulaMeshter, 5. septembar 2022 22:49)

Ako je Milutinov stvarno imao ono što neki kažu da je imao, onda mu treba dati što je moguće duži odmor. Neće za jedan dan zaboraviti da igra košarku.
Za Vanju je pitanje, ali bih rekao da je neka mala povreda ili nešto slično pa nema potrebe da rizikujemo.

Pinokio

pre 1 godinu

“30 godina od samostalnosti nisu pobedili Srbiju u košarci. Mislim šta reći i koju posluku porati?“

Mediteranske igre 2009
Hrvatska - Srbija 71-69

Prijateljska 2011
Hrvatska - Srbija 73-72

Ukupni omer:
Srbija - Hrvatska
Pobeda Srbije - 5
Pobeda Hrvatske - 2
Nerešeni rezultat - 1

Čisto da ne širiš krive informacije po Internetu, lep pozdrav

al, sta ja znam

pre 1 godinu

Ukrajina dobila Italiju, što znači da idemo na Hrvatsku ili Italiju u osmini finala, ali ako ovako budemo igrali...
(H2H, 05. septembar 2022 22:53)

e i to nas baz zabole
oni treba da se zamisle

Zoran

pre 1 godinu

Nivo ovih protivnika je druga liga u bivsoj Jugi, maksimum.
Nivo kosarke je generalno pao. Kada ovaj bucko Jokic predstavlja nesto, pa Davidovac je tu, ovaj momak Ristic ni da hoda ne zna, a mi pricamo o nekom kvalitetu. Mora da se salite.

milan

pre 1 godinu

Sve top bravo, samo mi nije jasno zasto Milutinov nije dobio bar 5 minuta ovo je bila odlicna prilika da udje malo u ritam. A Marinkovicu ni minut.
(DjulaMeshter, 05. septembar 2022 22:49)

Marinkovic ima problem sa stomakom a Milutinovu su produzili oporavak za svaki slucaj.

nesa80

pre 1 godinu

finska me podsetila na nekadasnju nasu reprezentaciju u fudbalu-svi ih hvale,potajni favorit,razbili tamo nekog....i dodje prva ozbiljna reprezentacija i odvali ih ko nas argentina,holandija....tako su i oni danas bili nemi posmatraci na terenu,publika im se naostrila i nadala necemu a onda su skontali koliko pojma nemaju

JPR24

pre 1 godinu

Finska, ok… jaki ili slabi, koga briga, i drugi imaju takve protivnike. Ono sto je važno je pristup naših, angazovanost u odbrani, kolektiv, efikasnost u napadu, čak i sa velikom razlikom nije se pucalo za tri samo da bi roknuo jednu, sve je bilo rezonski, sa ciljem da igra bude bolja, da kolektiv funkcioniše, pocetak trece četvrtine malo opuštanje ali kraće nego prve dve utakmice, reakcija je bila odmah tu, shvatili su da to mora da se resi, i polako ekipa u globali napreduje kao Ekipa ! To i jeste cilj kako bi napali nokaut fazu spremni i gladni !

Meklejn

pre 1 godinu

Ovu utakmicu smo dobili ovako, samo iz razloga sto je tim na celu sa Pesicem ubacio u šestu brzinu. Ocigledno je da je Finska procenjena kao najozbiljniji rival i tako se i ušlo u utakmicu. Nemojte sumnjati da ćemo slabije igrati od ovoga od osmine finala.
I za one koji spominju svetsko prvenstvo i Angolu, tada jesmo pobeđivali ubedljivo, ali razlika je što ovaj tim ima hemiju. To se vidi iz aviona. Ovom timu su dobro podeljene uloge. Biće ovo još bolje sa Milutinovim i Marinkovićem. Svako će imati doprinos. Verujte mi na reč.

To bi bilo to

pre 1 godinu

@ zoran. Neće nas niko pobediti.Nema razloga da se nerviraš i da budeš negativan.Kad budeš osetio to nešto,znaćeš o čemu ti pričam.Ta hemija između igrača,protok lopte u napadu, bukvalno kidanje u odbrani i onda taj osećaj sreće,ponosa i spokojstva jer je Veliki Kari sve utegao.Uživaj brate, opusti se.

Ns

pre 1 godinu

Za ovo sto se plase Hrvatske i Italije, da li ste pogledali neku utakmicu te 2 ekipe? Hrvati imaju imena, nemaju tim. Ko uzme loptu prvi on sutne, bukvalno. O odbrani da ne pricamo, fakultativno se igra.
Italija jednostavno nema kvalitet, nije iznenadjenje sto gube. Sa ovakvim pristupom nema cega da se plasimo, svi gledaju u Jokica ali opasnost preti sa svih strana realno, a odbranu kako igramo nece se naigrati protiv nas bilo ko. Sa Jokicem i Micicem u ekipi, ocigledno je da cemo bilo kome dati 80+ poena.

Вук

pre 1 godinu

Полако и без познатог српског лаког падања у еуфорију. Не помињите више медаље. Тако је било и на Светском пред пет година, спремао се и чистио Балкон испред Скупштине па прц. Полако. Утакмицу по утакмицу. Нема вајде од халабука.

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Ovo veceras je bilo bas upecatljivo. Finci, trkacka i pucacka ekipa, koji su juce oduvali Poljsku, danas su pretrcani i izresetani sa svih strana. Vrlo dobro pripremljena utakmica je isto tako ozbiljno i angazovano odradjena. Kretanje lopte je sve brze, sto uz brze noge i ruke u odbrani donosi mnogo lakih poena. Ne bih se bas slozio da su protivnici u nasoj mnogo slabiji, pre ce biti da im nasi ne daju da se previse razmahnu. Pored svih cestitki za dobru igru, ne mogu a da ne pomenem utisak koji sam stekao gledajuci Davidovca kada je prvi put usao u igru; svi pokretljivi, lete po terenu, a on kao u usporenom filmu. Srecom, posle se i on dosta dobro uklopio. Kuridzi se danas moze samo cestitati na pozrtvovanoj i korisnoj igri; ako ista moze da mu se zameri to je pomalo ishitreno pravljenje tzv. “korisnih” faulova nad igracima koji ga prolaze na prvom koraku, pri cemu on podize ruku da prizna faul maltene pre nego sto ga je napravio; to moze (kao sto veceras i jeste) da isprovocira sudije da sviraju nesportski faul.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Jagoda Kuridzic Jordan licno za sve Bircevice ovog sveta :) Razvalio utakmicu!

Kalina najveci kameleon kosarke zadnju deceniju. Radi i igra sve. Ubica! Savrsen vcrs.

Jokic tri asistencije od TDoubla!!! 14 skokova! Najzad gledamo karakteristicna dodavanja preko celog terena :)

Micic ubrzao loptu bar malo, napokon! Odmah rapsodija kosarkaska kao posledica. Kao sto sam rekao sto puta, lopta kroz pas tj dodavanje je brza od svakog igraca i svakog driblinga, pogotovo suvisnog.

Pesic MAG kosarke. Svidja mi se jako sto je ostavio Jokica sa drugom postavom, da osete vise njegovo razmisljanje, da ih razigrava. Pametno mesa karte Kari, razigrava Nedovica, budi Gudurica i Davidovca. Genijalac!

Pomenuti se polako bude. Nedovic dobar, karakteristicno brz ali ovaj put edikasno za razliku od prethodnih brzanja.

Pored najboljeg igraca na svetu kojeg imamo, Gospodina mastera Pesica, MVPja Evrolige, presimpaticnog Jagodu Kuridzica, najveci mi je utisak Kalina + Luca = zlato! Da ne ureknem.

I za kraj, "Sevaj ga sevaj ga... referiiiiiii" :)

zoran

pre 1 godinu

Ukrajina razbla Italiju, bolje da smo i mi izgubili danas, da se spustimo na zemlju, naivni smo i neiskusni, previše mladi, naložili smo se, 1000 komentara da osvajamo zlato, sigurno, to je nemoguće čitati, interesantno kakvi bi tada bili monentari, nadam se da će Izrael da nas spobedi.

Ljubisa

pre 1 godinu

Ko god igra protiv Srbije ispada da je losa ekipa druga liga kosarke itd..
Da bi dobio nekog 20-30 razlike potreban je kvalitet i disciplina u igri!
Grcka i Srbija najozbiljnije ekipe i mogu dobiti svakog!
Sto nepobedi Slovenija sinoc Bosnu 10-15..?
Spanija Balgiju?
Ovi Finci bi igrali sa Bosnom manje vise egal i sa Spaniom takodje!

Laki M

pre 1 godinu

Neki nestrucni konsultant sa rts-a je konačno odgonetnuo misteriju prezimena Dejanovog. Nije ni Davidovac, ni Davi-dovac vec ga je nazvao Daaavidovac,malo više razvuci taj samoglasnik a,kakav doktor. JAGODA KURIDZIC kapiten
(Poker, 05. septembar 2022 23:08)

Taj "nestručni konsultant" jedan je vrhunski trener, a drugi bivši solidan košarkaš.
Ali razumem tvoj problem, veze sa košarkom nemaš, solidan si srpskim akcentom. Drži se ovog drugog, ali na nekom lingvističkom portalu.

Gidri

pre 1 godinu

Nevezano za jačinu dosadašnjih protvnika, igra naših momaka polako dobija fizionomiju i odlike naše škole košarke. Jaka odbrana, zagradjivanje i dobar skok, kontra ako može da prodje, ako ne sjajno kretanje u napadu, raznovrsnost i kombinatoriku, vic, dodavanja bez gledanja, više solucija u realizaciji, agresivnost na košu, šmek i sportska drskost. Ako odigraju kako treba, ispune bar 50% gore pomenutog, gde im je kraj..napred momci, samo jako i hrabro. Stari lisac Kari ipak zna šta radi..

onako

pre 1 godinu

Što svi pominjete "to su Finska, Holandija, Češka"?

Cirkus reprezentacije su Hrvatska, Estonija, Engleska i Italija.
Mislite da su to jače reprezentacije od ovih?

Ovu Hrvatsku je pobedila ova Holandija...o tome mislite. Slovenija ih ponizila... Grčka dok nije ušla u letargiju im držala omču oko vrata, povodac...igrala se sa njima.

Dobićemo vrv Hrvate ili Italijane u 1/8 ...mada može tu krug da se napravi još sa Ukrajinom.
Ok nacionalni naboj sa komšijama ili atipična košarka Italije(bez centra) ali to su ekipe na nivou ove Finske se gomilom mana.

Slavko

pre 1 godinu

Koje kidanje brate mili :) Odbrana ludilo. Sluzio nas i sut. Davidovac konacno dao neke poene, Nedovic se malo razmrzdao. Guduruic se celo prvenstvo ustrucavao da sutira, sad u u drugom poluvremenu, 2-3 trojke. Gospodin Pesic, zvani Kari je maher. S ovakvim pristupom pocepacemo sve!

Niki

pre 1 godinu

Pa u ovoj grupi nema neke ekipe koja je polu dobra a kamoli malo jaca,najslabija grupa objektivno sve druga liga,jos nisu dosle prave ekipe pa da se vidi koliko su spremni pod pritiskom i koliko iskustva imaju,ovo je sve kao u fudbalu luxemburg, San marino farski otoci itd.pozdrav,a od osmine finala vam dolaze prave ekipe.

Aca bg

pre 1 godinu

Ukrajina razbila Zabare klasicnom sovjetskom skolom.Znaci idemo na Italiju ili omiljene nam susjede.Vise bih voleo na Italiju,da im se osvetimo,a i nemaju centre.Hrvati ipak imaju solidne klasicne centre,a bekovi se uvek naloze protiv nas i imaju bolje procente nego inace...

Buha

pre 1 godinu

Guduric je ubedljivo najgori i najiritantniji igrac u nasoj reprezentaciji.

Ova trojca, Davidovac i ona dva izgubljena 'centra' sto imamo su rodjeni pogubljeni pa im nekako prastas ali Guduric, majko mila, ima stav kao da je Doncic a toliko los i jadan, apsolutna nula, crna rupa besmisla, ne mogu ocima da ga vidim. Ne secam se kad mi je neko tako isao na nerve. Mozda Rakocevic onomad ili onaj slepac Vil Barton iz Denvera.

Pre nego sto se deca napale, ja ne navijam ni za zvezdu, ni partizan, ne znam ni ko je iz kog tima, realno te rasprave vidim kao balavci koji se svadjaju oko nicega, znam samo da je debeli iz Mege otisao u Denver. Domacu kosarku ne pratim 20 godina.

Zeka Peka

pre 1 godinu

Polako ljudi,ne dižite euforiju...Najvažnije utakmice tek dolaze...Ako ovako budu igrali biće super...U svakom slučaju podrška za njih

Czv

pre 1 godinu

Ova, slaba finska, ima marka ena, Salina I kaponena sa neverovatnim procentom suta za tri. Mi smo igrali odbranu na čoveku i to 38 min. Inače uopšte nije naivan tim, koji će se usput pojaviti i na sv.prvenstvu. Tako da priča lak tim ne pije vodu

gox

pre 1 godinu

Najmlađi igrač nam ima 25 godina i to je Marinković, nije nam neka budućnost!
(Milan, 5. septembar 2022 22:52)

Druze Pesic pravi ekipu koja napada svetsko zlato !

Sto se mladih igraca tice, nista ti ne brini, imamo i uvek cemo imati jer mi smo Srbija ;)

Petrusev, Smailagic, Pokusevski, Jovic, Nakic, Vukcevic ...

Nihilista s juga

pre 1 godinu

Ovo danas me neodoljivo podsetilo na Jugoslaviju devedesetih i utakmica u grupi na EP, surovo u odbrani, kreativno i tačno u napadu.
Jeste razlika u klasi, ali na ovom prvenstvu mnogi tu razliku nisu znali da iskoriste.

bradina

pre 1 godinu

Naslov pre ovog meca(da potsetim) Najveci izazov.....)!
Kakvi su sledeci izazovi kad je ovaj "najveci"!?
Nikola sa prvim 3D,ali ako znamo kako on igra,sve vise me odusevljavaju igraci iz "senke" a ima ih sve vise i vise koji polako izlaze!

Gazda Dojkan

pre 1 godinu

Ovakvom odbranom cemo do zlata. A tek napad. Svaki put smo za "B" napad imali 10-12 sekundi. Gotovo bez prazne sekunde na mecu. Agresivni u oba smera i vrlo inteligentni. Nemam reci!

Ja

pre 1 godinu

Niko ne prica o tome kakav skandalozan tretman ima Jokic na ovom prvenstvu kao dvostruki MVP NBA lige. Na svakoj utakmici 3 protivnicka igraca mu se obese na ledja, udaraju ga cupaju, vuku grebu... Sudi se jedan faul na takvih deset situacija. Mogli nasi iz saveza da izvrse neki pritisak na FIBA dok nije kasno.

XXX

pre 1 godinu

lepa im premijerka,dobra riba..
(tompus, 05. septembar 2022 21:39)
I nama je premijerkina riba dobra riba
(41+, 05. septembar 2022 23:30)

Hahahahaha…

kentaur

pre 1 godinu

Šta kažu Teovci?
Jel im se muti u glavi od brzine?
(istina!, 05. septembar 2022 23:01)

Čemu taj komentar, taj Teodosić je 15 godina igrao za reprezentaciju i bio njen ponajbolji dio?

zdravko

pre 1 godinu

Зоран, Господине ти се не разумеш у кошарку тај буцко је две године нај бољи енби пи енби лиге Давидовац дечко игра у ЦСКА у ком ти свету живиш . Узми једну чашу млека и на спавање није за тебе спорт.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Istina je da je ovo samo Finska, ali se meni jako svideo pristup momaka ovoj utakmici. 40 minuta su igrali pun gas, kao da se igra na kos razlike. Konacno nije bilo pada u 3/4. Ono sto me brine jesu sudije. One mogu da useru utakmicu samo tako. Zamislite neki jak i bitan mec, sudije ocajne i zalepe Jokari 2-3 brza faula i onda ga nema nigde 2/4.. Izuzetno me to brine, jer se pokazalo da nemaju veze s mozgom pogotovo kad su jake utakmice. Zamislite utakmicu Srbija - Grcka/Francuska/ Slovenija itd. pa to bi bio takav pritisak da ovi ne bi znali sta da sude. Iskreno se nadam da su nasi momci spremni na to i da ce se prilagoditi ovim sudijama, kad vec sudije ne mogu da se prilagode kvalitetu igraca.

Jelte molim vas

pre 1 godinu

Nivo ovih protivnika je druga liga u bivsoj Jugi, maksimum.
Nivo kosarke je generalno pao. Kada ovaj bucko Jokic predstavlja nesto, pa Davidovac je tu, ovaj momak Ristic ni da hoda ne zna, a mi pricamo o nekom kvalitetu. Mora da se salite.
(Zoran, 5. septembar 2022 23:23)

Ali Jokic "bucko"... Verovatno jos gledas onu njegovu sliku od pre 15 godina kada zove drugare na basket

Siniša

pre 1 godinu

Kad se samo setim Kokoškova sa onom njegovom izbečenom facom. Pa pogledajte samo Pešića kako reaguje čak i kad vodimo 30 razlike. Trener je to. Bravo Kari.

76er

pre 1 godinu

Ukrajina razbla Italiju, bolje da smo i mi izgubili danas, da se spustimo na zemlju, naivni smo i neiskusni, previše mladi, naložili smo se, 1000 komentara da osvajamo zlato, sigurno, to je nemoguće čitati, interesantno kakvi bi tada bili monentari, nadam se da će Izrael da nas spobedi.
(zoran, 05. septembar 2022 23:00)

Doslovno imamo jedan od starijih timova na prvenstvu, sta lupas?

smss

pre 1 godinu

Ne sjecam se kad su zadnji put igrali ovako dobru odbranu,zaista vrhunska postavka i pozicioniranje svakog igraca. Misljenja sam da je Kalina i danas bio najbolji nas igrac,kako u odbrani,ali i u napadu. Ono sto je ocito kod nas,jeste da su svi u mogucnosti da pogode kos,sto ce svima predstavljati problem za cuvanje. Mislim da je veceras moglo da se vidi kakav je Nedovic igrac,sta sve moze. Samo cu jos reci,Milutinov,najbolji centar u evropi jos nije ni 1 minut igrao na prvenstvu...

croata

pre 1 godinu

Cirkus reprezentacije su Hrvatska, Estonija, Engleska i Italija.
Mislite da su to jače reprezentacije od ovih?

Ovu Hrvatsku je pobedila ova Holandija...o tome mislite. Slovenija ih ponizila... Grčka dok nije ušla u letargiju im držala omču oko vrata, povodac...igrala se sa njima.
(onako, 05. septembar 2022 23:28)

Ovakve komentare treba pokazati nasima. A sad nesto bas prizeljkujem da budemo cetvrti. Jest da imamo trenera deb*la, ali protiv vas nam i ne treba. Igrali 4 puta sve ste dobili na mandin g*z na pravdi ne znam ceg i nasao si se tu k**cit. Ultragiga emvipijevi vasione. Jedino postujem karija, ali u toj se utakmici on nece puno pitat.
A na kraju, ako smo mi izgubili od nizozemske, kako ste vi nedavno prosli protiv estonije koju toliko omalovazavate?

Алекса

pre 1 godinu

Sve top bravo, samo mi nije jasno zasto Milutinov nije dobio bar 5 minuta ovo je bila odlicna prilika da udje malo u ritam. A Marinkovicu ni minut.
(DjulaMeshter, 5. septembar 2022 22:49)

Маринковић се разбољева а Милутонов улази у тренинг...играће, полако

На крају...Кари је селектор са разлогом

Gde ja živim

pre 1 godinu

Jedna od najbolji naših utakmica u poslednjih 10 godina.

Kako je Kalina igrao odbranu, joj majko draga.

Svaka čast svima, samo ovako nastavite. NAPRED SRBIJA.

gl

pre 1 godinu

Gde je Marinkovic u svemu ovome?!
Ja se najvise plasim kad bude trebalo da nas sudije ne saseku, sudjenje je kriminalno na ovome prvenstvu, zaista... Ovako sve izgleda jako, jako lepo, uigravamo se lagano, jos Izrael i Poljska, pa onda krece...

Poker

pre 1 godinu

Neki nestrucni konsultant sa rts-a je konačno odgonetnuo misteriju prezimena Dejanovog. Nije ni Davidovac, ni Davi-dovac vec ga je nazvao Daaavidovac,malo više razvuci taj samoglasnik a,kakav doktor. JAGODA KURIDZIC kapiten

kosarkaska tika-taka

pre 1 godinu

Tika-taka, gore-dole, naprijed-nazad, lopta ide tako munjevito u svim pravcima da su mi Finci izgledali iscrpljeno na kraju poluvremena, koliko god su se trudili. I bilo je jasno da se osjecaju izblamirano, neki, ukljucujuci i trenera su bili crveni u licu zbog stida. Nisu bas tako sve zamisljali da ce da bude. Neka starija Srbija koja igra spore napade bi im dala sansu da prodisu, a ovako su ostali bez najjaceg oruzja, trke sto ukljucuje bjesomucna pokrivanja i otvaranja. Pariralo im se tu na najjaci nacin, i onda je kvalitet dosao do izrazaja. Ovo je najatraktivnija kosarka koju sam gledao od ranih '90-ih i stare Juge i ipak neponovljivih majstora. Karte su bile tako pomijesane da su svi igrali sve i jako brzo. Od svih utakmica koje sam gledao nisam dobio utisak da je i u jednoj Srbija bas nagazila bas do daske recimo, freneticno, 5 minuta. To Pesic tempira tako. Jedino sto im moze parirati je u sustini da se opuste i da tako neka jaka reprezentacija dobije na neku gomilu sitnih caka. To je ipak moguce jer je jedino Jokic zaista top svjetski igrac, mada i najbolji, i treba imati u vidu da ostali imaju limite. Ti limiti jesu visoki ali su i opipljivi, pa tako Pesic inzistira na stanju svijesti bez euforije.

Bob

pre 1 godinu

Koji apsurd! Razvijamo Fince i ubacujemo im 62 poena u poluvremenu, a oni se već plasirali na svjetsko prvenstvo, dok ćemo mi to teško učiniti, a jedna Letonija se nije ni kvalifikovala na Evropskom prvenstvu!

tutu tutu

pre 1 godinu

Ma karijeva masina melje. Davidovac masi zicer pa umesto da zavrsimo 1/4 sa +15 mi primamo iz kontre za +11. Ako nam je to najveca greska onda se setamo do finala
(Let vreme, 05. septembar 2022 21:27)


Polako sa loženjem, još uvek nismo imali ozbiljnog protivnika na turniru niti ćemo ga imati u grupnoj fazi i osmini finala.
Uvek kada bude veliko loženje mi ne uradimo ništa, tako da polako, korak po korak.

Rudonja

pre 1 godinu

Ako izuzmemo Jokica,Kalinic najbolji igrac ove reprezentacije.
(urke, 5. septembar 2022 21:19)

Vasa i Milutinov su bolji ali igra odlično Kalina

Under KV

pre 1 godinu

Bravo referiiiiiii, bravo referiiiii!!!

Dobar faul, bravo, dobar faul....

Sudija pede*uuuuh!!!



Cuveni citati promuklog pijanog navijaca Srbije!!! Car ahahahahhahaha

zed

pre 1 godinu

@Robert

Zasto dvostruku standardi? Covek verovatno i Mitrovicu zamera isto. Odmah ti da kolektivizujes sve, odmah u prvo lice mnozine. Mi, pa mi. Covek lepo napisa sta mu se ne svidja, ti mu odmah oduzme invidualnost. I jos ga optuzi za dvostruke standarde, lik rec nije rekao o Mitrovicu. Nemamo pojma sta misli o njemu a iz njegovog komentara logicno je da isto misli o fudbalerima.

Andra

pre 1 godinu

Opasno ih neko iznervirao, naložili se zbog nečega i pokidali.

Molim vas prestanite da prozivate igrače pojedinačno.
Ovde svi daju neki doprinos, ovo je timski sport, momci su pozitivni i svi imaju dobar pristup i želju.
Vidi se trud, borba valjda vam to dovoljno ili možda grešim .

Kibo

pre 1 godinu

Iiidemooo breee...Mada im je predsednica dobra...

EVO LINKA ZA PRENOS

http://buffstream.fun/webplayer2.php?t=ifr&c=1927370&lang=en&eid=70773018&lid=1927370&ci=282&si=3&ask=1662404400

Dzeronimo

pre 1 godinu

Moze li neko da kaze Pesicu da Guduric i Davidovac nisu za reprezentaciju.
(Simke, 05. septembar 2022 21:26)

Možda Andjušić i Smailagić, Koprivica, Trifunović, Dangubić. Grobaru mani se klubaštva. Igra reprezentacija Srbije. Nisi kritikovao Jaramaza?
(Zvezda, 05. septembar 2022 21:33)

Vidimo da ovde nema klubastva, svaki drugi post je o Kalinicu.Bez Jokica i Micica mi smo samo dobra reprezentacija, pricajte sta hocete Kalinic,Lucic..su samo pomocna radna snaga.

2CRAZY

pre 1 godinu

Mogli bi nesto da naucimo od finaca, gube 30 razlike, a raduju se na tribinama, nasmejani igraju... voleo bih i ja da mogu tako, da se ne nerviram :D

veverica

pre 1 godinu

finci su krenuli na sve ili nista sa napadackom petorkom bez odbrane i forsiranjem trojki u nadi da ce da ih krene, ali su samo uspeli da razigraju sve nase igrace. sad ne znaju gde se nalaze.
medjutim finci sta god nebitno ovakvo razumevanje medjusobno igraca brzina realizacije zrelost u igri podseca na najbolje dane jugoslovenske kosarke.
mnogo mi krivo sto nema bogdana.

Kum

pre 1 godinu

Dugo nismo videli ovako brutalnu predstavu nase reprezentacije, kako u odbrani, tako i u napadu. Da nismo poceli da se zezamo, bio bi to novi rekord, ali cak i ovako nagrdismo Fince kao da su nam duzni.

Pesic, stara kajla, je to utegao kad i kako treba, pa sad neka drugi biju glave sta i kako ce. Meni vec sad srce puno.

Dok finta ode kinta!

pre 1 godinu

Guduricu Pesic treba da zabrani fintu suta, kao i mladjim kategorijama kad ti trener zabrani nesto sto radis, a da je pogresno. Ovo nije realno svaki kontakt sa loptom finta suta, em izgubi vreme i cistu poziciju za sut, em igraci vise ne skacu na fintu, pridju za to vreme i polazak u dribling nista ne znaci. I za kraj jedna Dok finta ode kinta! Sportski Pozdrav! Ajmo po to zlato vreme je.

OldSkul

pre 1 godinu

Mislim da je ipak ovakvo prvenstvo sa 24 ekipe preglupo. 16 ekipa iz Evrope je i više nego dovoljno. Samo se umaraju igrači i rizikuju se povrede.

Stefan

pre 1 godinu

Odlično igramo. Ne svidja mi se Gudurić, mislio sam da će da ima sličnu karijeru Bogdana Bogdanovića, dečko je odlaskom u NBA totalno izgubio samopouzdanje. Loše odluke donosi. Davidovac već nema pojma. Jagodić Kuridža, čovek zna šta treba da radi, zna koja mu je uloga i svaka čast. Samo jako!

IDJ kids

pre 1 godinu

Jao Mile i Luka Pavicevic strucni konsultanti na poluvremenu. Pa zar od toliko nasih bivsih kosarkasa oni pozvase Luku Crnogorca? Mislim nemam nista protiv,ali ne secam se da je ikad rekao da navija za Srbiju. Inace fantasticna timska kosarka. Svi imaju svoje uloge,pa i Davodovac koga kritikujete. Utisak je za sada da Guduric nije dobar u glavi. Valjda ce se vratiti,posto je dobar igrac,ali psiha je cudo. Ostali fantasticni! Timski igramo! Nadamo se da ce se Vanja oporaviti i da ce se Milutinov vratiti! Srbija!

Dragan Borca

pre 1 godinu

Sve top gazimo svaka cast Svetislavu samo ovo igranje Jokica na +26 koliko je vec bilo totalno nepotrebno. Pa mislim vodis 26 razlika ne mogu te stici zadnju pa da nas 5 iz komentara igramo zadnjih 7-8 minuta. Ima mnogo utakmica totalno nepotreban rizik al dobro 🙂

Vozdovac

pre 1 godinu

Ne lozite se , imamo jednog krstenog igraca . Ostali prosek ,neki i ispod proseka ( Nedovic ) . Promaseneni otvoreni sutevi u nizu,istrcavanje kontre plasljivo ,neubedljivo . Voljni momenat je ok, atmosfera isto ali suvi kvalitet nedostaje .Finska nije merilo ,videcemo kad dodju eliminacije . Bili smo zemlja opasnih bekova a sada nam je normalno kad bek nema sut .

m

pre 1 godinu

Svi naši su dobri, imamo tim, homogenu ekipu, oni koje su juće kritikovali danas su odlični, oni koje danas kritikuju sutra će da budu odlični.

Milan

pre 1 godinu

Ne treba preuvelicavati poslednje uspehe reprezentacije. Grupa u kojoj se srbija nalazi je slaba. Bilo bi bolje da ima barem jedna jaca ekipa. Srbija postize sko sve poene iz kratke distance. Sut sa vece distance a posebno sut za tri poena je dosta los.

Czv

pre 1 godinu

E sad, ono najbitnije, ova finska se već kvalifikovala za svetsko. Pa sta bi mi trebali.. Da idemo direktno u četvrt finale. Jbm ti prozore

momo brko

pre 1 godinu

Da igramo sa njima hokej na ledu oni bi nas tako isto rasturali ali u našoj igri je normalno da pokažemo veličinu u čemu smo mi dobri napred naši pajdaši!!!!

tutu tutu

pre 1 godinu

Jako ruzno sto se u prenosu sve vreme cuje neka seljacina (iz kragujevca) kako dovikuje. Nemoguce da niko sa RTS ne reaguje.
(David Ovac, 05. septembar 2022 22:11)


A kako da reaguje? Ne možeš ti da zabraniš nekome u hali da se dere, navija...
Šta ćeš kada oni sede baš iza Šarenca.

Zivota

pre 1 godinu

Veliki pozdrav i hvala za tog strucnjaka koji je postavio mikrofon tamo da utakmica ne moze da se gleda od komentara grupe "strucnjaka" sa tribine!

Seek and Destroy

pre 1 godinu

Neka neko kaze ovim nasim komentatorima da "Mitros on fire" nije nasa pesma, vec kopija od Wigana i Wila Griga
(Sreten Zujkic, 5. septembar 2022 21:35)

Originalno prvi je pevali divljaci iz Njukastla. Wiganovci maznuli za Vil Grigsa.
(Salle, 05. septembar 2022 22:06)
Ne nego su tu pesmu prvi prepevali navijaci Wigana za njihovog napadaca Wila Grigga.Ako ne znaš nemoj da se praviš pametan.

In May 2016, Wigan Athletic supporter Sean Kennedy uploaded a video to YouTube titled "Will Grigg's on fire", which featured a song written in recognition of the recent goal-scoring feats of Grigg with the chorus to "Will Grigg's on fire, your defence is terrified" sung to the tune of "Freed from Desire" by Italian singer Gala. Since it was uploaded, the song has become a very popular football chant and a national sensation.Kennedy received a free Wigan season ticket from the Wigan chairman David Sharpe for the 2016–17 season as a result of success of the chant.

Komša

pre 1 godinu

Bravo referiiiiiii, bravo referiiiii!!!

Dobar faul, bravo, dobar faul....

Sudija pede*uuuuh!!!



Cuveni citati promuklog pijanog navijaca Srbije!!! Car ahahahahhahaha
(Under KV, 5. septembar 2022 22:11) 

Ali "...srediću ti nadogradju..."
I najnovije " Jagoda Kuridžić ,Jagoda Kuridžić.."

Ko zna koliko je piva pocepao od sabajle...

FourSeasons

pre 1 godinu

Naporni pijani lik pored ozvucenja dosadio i Bogu i narodu… al onda skontah da zvuci kao Stevo Djubre iz dnevnjaka pa mi onda posta i simpatican

smeh

pre 1 godinu

Ovo je košarka u pravom smislu te reči. Timski i efikasno u napadu, timski i požrtvovano u odbrani. Recept za uspeh. Nego šta su Finci uradili našim reprezentativcima pa ih naši shvatiše mnogo ozbiljno? Da nam je trebalo 50 razlike verovatno bi naši maksimalno odradili i drugo poluvreme.

Lucifer

pre 1 godinu

u Bibliji treba da piše... i tog dana gospodnjeg Bog dade Srbima internet i podari im opciju za komentar ispod linka vesti i od tog dana oni izgubiše svoje živote kucajući non stop do iznemoglosti.

Mstislav

pre 1 godinu

Ono sto je jos vaznije od rezultata je sa koliko finte i stosa mi organizujemo napade. U svakom momentu se cini da imamo bar 3-4 opcije za napad na kos, koliko lucidno igraju momci. A odbranu svi igraju zajedno, svi se trude i bore. Igramo fantasticno. Ako odrzimo formu, ja ne vidim ko moze da nas dobije. Samo da ne bude nikakvih povreda, to mi je jedina zelja

Bojan

pre 1 godinu

Ja bih voleo admin da uporedi komentare od pocetka prvenstva pojedinih ljudi i da ih objavi u posebnoj vesti. Ovakav uragan mozga pojedinaca nikada nisam procitao.

DjulaMeshter

pre 1 godinu

Sve top bravo, samo mi nije jasno zasto Milutinov nije dobio bar 5 minuta ovo je bila odlicna prilika da udje malo u ritam. A Marinkovicu ni minut.

papiciulo

pre 1 godinu

Najjači mi je lik u prenosu RTS koji se čuje kad je time out ,sa prozuklim glasom i viče "Jagoda Kuridžič,Jagoda Kuridžić ..." ?
Inače naši momci na visini zadatka,svaka čast,odavno nismo gledali ovakvu košarku reprezentacije

Robert

pre 1 godinu

Mi smo reprezentacija sa najmanje tetovaža! Pa bravo, momčine! Stvarno mi se zgadili išarani od glave do pete, kao dokazuju neku muškost a ovi naši bez grama mastila gaze "alfice".
(Kabunga, 05. septembar 2022 21:21)

A, opet, nisam primetio da, recimo, fudbalera Mitrovica manje volimo zbog toga. Naprotiv, tetovaze mu niko ni spominje, a stalno su vesti o njemu. Dvostruki standardi?

Salle

pre 1 godinu

Neka neko kaze ovim nasim komentatorima da "Mitros on fire" nije nasa pesma, vec kopija od Wigana i Wila Griga
(Sreten Zujkic, 5. septembar 2022 21:35)

Originalno prvi je pevali divljaci iz Njukastla. Wiganovci maznuli za Vil Grigsa.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Ako izuzmemo Jokica,Kalinic najbolji igrac ove reprezentacije.
(urke, 05. septembar 2022 21:19)

U ovoj da, inace ga nikada ne bih stavio pre Micica.

goblin

pre 1 godinu

Inače, ova Finska je već izborila plasman na SP, mi ćemo jako teško... Sramotna Fiba!!! Izgledamo fenomenalno za sada...Samo mi nije jasno šta Jokić traži na parketu na + 35 za Srbiju, 6 minuta do kraja...

Mirko

pre 1 godinu

Sve je to lepo ali ovu su slabe reprezentacije u našoj grupi.
Mislim da nemamo realnu sliku.
Svidja mi se kako igramo odbranu ali mi se ne svidja napad, mnogo je to divlje, ali ko sam ja da sudim.
Ja bi prvi voleo da ih sve pocepamo sa 30 razlike.

Iva

pre 1 godinu

Ovo je prelak protivnik i sigurno ce biti itekako tesko kad dodje neko iole ozbiljniji. Lucic, Davidovac i Guduric uzasni, ne znam zasto im je ukazao poverenje.

NijeBitno

pre 1 godinu

Следеће од Куриџе што би могли да добијемо је крв,даје апсолутно све ,и на овој утакмици са скоковима ,одбраном и добрим поенима заслужује да се помене !
Радује овакав приступ у одбрани против Ф,то значи да разумеју шта би могао да буде кључ и за касније утакмице. Браво за однос свих и коначно тројке Давидвца!

tutu tutu

pre 1 godinu

Ma karijeva masina melje. Davidovac masi zicer pa umesto da zavrsimo 1/4 sa +15 mi primamo iz kontre za +11. Ako nam je to najveca greska onda se setamo do finala
(Let vreme, 05. septembar 2022 21:27)


Polako sa loženjem, još uvek nismo imali ozbiljnog protivnika na turniru niti ćemo ga imati u grupnoj fazi i osmini finala.
Uvek kada bude veliko loženje mi ne uradimo ništa, tako da polako, korak po korak.

onako

pre 1 godinu

Vozdovac

Kada kažeš za igrača koji na 30 od 34 utakmice EL ima skoro 17pts prosek da je prosečan (Nedović) sa tobom ne treba diskutovati.
Ali mi bezveze da ćutim.

Uopšte ovo nisu prosečni igrači nego igračine ali ti si košarkaški nepismen.
Micić, Kalinić, Lučić, Milutinov, Nedović, Gudurić....to uopšte nisu prosek igrači.

Pošto predpostavka da taj jedan igrač je Jokić.

Gledaj šah, nije za tebe ovo... mnogo je brzo.

231

pre 1 godinu

@mateo

Molim te ne bavi se nama nego svojim deckima koji su jedva danas izvukli pobedu protiv Estonije, a nas pusti. Po dosada prikazanom ni ozbiljne ekipe ne blistaju nesto. Spanija izgubila od Belgije, Litvanija ima 0/3, Francuska jedva sa Madjarima, Slovenija se ispalila protiv BiH itd. Finska je prva evropska selekcija koja se plasirala na Mundobasket, a i vama je presudila i poslala vas u predkvalifikacije za Eurobasket 2025 sa gotovo najjacim igracima. Istu tu Finsku trenutno tucemo 82:50. Pozdrav!!! :) i nemoj puno da se nerviras

pedja

pre 1 godinu

Mrš na skijaške skokove da vas ne vidimo više na parketu hihihihi...ovo podseća na '95 protiv Švedske kad je i Divac trpao trojke iz ćoška

Ahahaha

pre 1 godinu

Ljudi koji nalaze mane našim igračima i navijačima u ovakvoj utakmici su teški namćori.Pa ne zna se ko više uživa,čuj pijani navijači pa navijači su nisu štreberi u biblioteci.A kad sam čuo ovacije za Jagodića- Kuridžu tek sam se oduševio.

Beobrad

pre 1 godinu

Bravo momci, bravo Srbi!
Ovo sve bolje izgleda.
Ukljucili su se Jaramaz, Nedovic i Guduric.
Tu su i Kuridza i Davidovac.
Zna Kari sta radi, opet je lepo razigravao celu ekipu i odlicno rasporedjivao minute.
Bravo!

Mirko

pre 1 godinu

Sve je to lepo ali ovu su slabe reprezentacije u našoj grupi.
Mislim da nemamo realnu sliku.
Svidja mi se kako igramo odbranu ali mi se ne svidja napad, mnogo je to divlje, ali ko sam ja da sudim.
Ja bi prvi voleo da ih sve pocepamo sa 30 razlike.

lopta

pre 1 godinu

Prvo poluvreme gotovo i ne pamtim kada su bolje poluvreme odigrali. Koja spretnost, brzina, koliko ukradenih lopti, kakva dodavanja, zakucavanja. Deluju opusteno i vidi se da uzivaju zajedno u igri. Bravo momci najbolji ste!

Drakče

pre 1 godinu

I neko kaže da nam je šut za 3 loš...
Osim Jokića, Vase, Lučića i Gudurića svi su pogađali preko 50% šuteva, a ukupno za 3p šutiramo 43%!

PS. Kalinić je na ovoj utakmici bio pravo 3&D krilo.

2CRAZY

pre 1 godinu

Ali pijani likovi koji dobacuju, kakvi carevi, sve odzvanja, Ajmo udriiii....
Hahahaha
(I agree, 5. septembar 2022 21:21)

Ja mislio to se cuje Pesic :D

Dečak

pre 1 godinu

Koliko smara Šarenac sa ovim "kapiten mora da rešava", "kapitenski", "asistencija svog kapitena" itd. Ovako je smarao i sa Mačvaninom 2017.

Јања Хитропреља

pre 1 godinu

И сад, Фибо, погледај комедију, и реци да ли има смисла да је једна Финска обезбедила већ пласман на СП, а да нама виси о концу.

Under KV

pre 1 godinu

Jako ruzno sto se u prenosu sve vreme cuje neka seljacina (iz kragujevca) kako dovikuje. Nemoguce da niko sa RTS ne reaguje.
(David Ovac, 5. septembar 2022 22:11)


Ma daj ti prefinjeni gospodine! Pa nisi na teniskom meču u belim rukavicama.

Da nema ovog cara bilo bi dosadna utakmica...

"KURIDZAAAA".... "jagodic"
"KURIDZAAAA".... "jagodiic"

^_^

pre 1 godinu

meni se ovo uopste ne svidja...svaki put kad smo imali ovako lako grupu lose smo prosli kad je stvarno bilo bitno.... zovite me negativnim koliko zelite ali to je cinjenica.... nqdam se da mozemo daleko da doguramo, top 3 bi bilo super

Daki

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da Pesic hoce da drzi Jokica u igri do kraja iako imamo 30+..e sledeca utakmica je za manje od 24h. Mora da je zaboravio na njega...godine

vlada

pre 1 godinu

el realno da zadnjih 30 godina nema ko drugi da prenosi nasu reprezentaciju sem ovog memedovica?
(najjaci, 5. septembar 2022 21:07)

Brate lik je celu tekmu Midltona zvao Singlton, sta reci..
(djura, 05. septembar 2022 21:30)

najjaci je Sarenac! Prenos ima drugu dimenziju uz njegovo komentarisanje

Marko

pre 1 godinu

Koliko su Finci strava navijači, bodre svoje i na 40 razlike, pevaju ali highlight celog prvenstva je da su transparent “Nikola, who?” na kraju promenili u “Nikola, why?” Hahahahahha, SVAKA IM ČAST koji carevi :)

DisorderPFC

pre 1 godinu

Ne vidim razlog za pljuvanje bilo kog igraca. Ko god udje na ovim utakmicama i onim prijateljskim, dao je sve od sebe, imao dobrih i losih momenata, ali igrao za tim. Pobedjujemo, vidi se trud i zelja kod svih igraca i oni su svi nasi. Reprezentativci Srbije. Svaki od njih, vidi se zeli da pokida. Sta god uradili na ovom prvenstvu, ponosan sam na njih jer daju sve od sebe. Bravo momci.

Ivan B

pre 1 godinu

I ova Finska ide na svetsko prvenstvo a mi ko zna dal ćemo.... Ova Finska je kao ozbiljan protivnik.... ma daj... Al ozbiljno sad odbrana nam je danas ne znam dal su ikad bolje igrali...

Milan

pre 1 godinu

Ukrajina dobija Italiju???
To komplikuje situaciju za 1/8 finala, sad mogu Italija ili Hrvatska da nam zapadnu. Nije da treba da se plašimo ali svakako nam ne treba utakmica sa više tenzija tako rano.

mateo

pre 1 godinu

jaooo ovo me podsjeca na sp i prijateljske prije kad ste skupili 10 ili vise utakmica bez poraza i sve protiv laganih protivnika, onda dosla spanjolska i argentina i pregazili vas kao miseve. tako ce i sada biti, srbija jos nije imala ozbiljnog protivnika, jos kad dodas veceras da finci nista ne mogu pogodit. vidjet ce te u cetvrtfinalu sve, bit ce opet bye bye.

Ja ti on

pre 1 godinu

Obozavam kad igramo ovakvu kosarku sa fantastičnim protokom lopte, svi su svuda, ne znas od koga preti opasnost. Milina za gledati, bravo momci!

Mladen CG

pre 1 godinu

Zaista je prijatno pratiti reprezentaciju Srbije: daruju širokom auditorijumu slojevitu ljepotu košarkaške igre! Što je najbitnije, djeluje da svi igrači uživaju dok su na terenu (osim, donekle, Davidovca, koji ima evidentnu tremu, ali daje svoj doprinos).

zemunski kej

pre 1 godinu

Ili Finci igraju pogresno ili smo mi odlicni. Najbolje izdanje za sada. Malo ih ne sluzi ni sut u drugom delu .pazite ova Finska je razmontirala Poljsku koja je pobedila danas Izrael lagano. Posle ovoga porasli su mi apetiti ,Grci i mi cini mi se da su do sada najvise pokazali . Mozda je vreme da malo odmaramo Vasu u Nikolu. Smatram da je ovo dobijeno veceras.

Dečak

pre 1 godinu

Mi smo reprezentacija sa najmanje tetovaža! Pa bravo, momčine! Stvarno mi se zgadili išarani od glave do pete, kao dokazuju neku muškost a ovi naši bez grama mastila gaze "alfice".
(Kabunga, 05. septembar 2022 21:21)
I ja sam ovo primetio i veoma mi je drago.

Ivan kg

pre 1 godinu

Voleo bih da docekam dobru utakmica Gudurica u reprezentaciji, makar da se decko ne blamira, bice dovoljno. Ostalim momcima apsolutno svaka cast, svi su podredjeni kolektivu, jedino se ovaj pravi da je Harden licno.

sir oliver

pre 1 godinu

(Loznica, Gučevo, Cer..., 05. septembar 2022 20:46)
20 komentara si objavio već, pitanje je da li si ti uopšte normalan!?
(I agree, 05. septembar 2022 21:14)
Pitanje je da li si ti normalan, ako mislis da je ijedan njegov komentar! Onaj luzer @jumko se povampirio, ispostovao je rec, nestao sa portala, ali sada prisvaja tudje nikove i pise pod njima! Kao sto je i na vestima o tenisu sad @perivoje i @negativni! Goran zna da bude naporan ponekad, ali nije glup i ima smislene komentare! Vidis valjda po stilu pisanja da ovo nije on! Raspisah se o njemu, ali utakmica je vec resena! Koristite malo mozak, sta vam je!

Komša

pre 1 godinu

Odlična odbrana ubdrugoj polovini druge četvrtine. Odbrana + tranzicija besprekorni.
Odbrana (stvar volje) je najbitnija - ostalo ce samo doci.
Mozda protivnik nije dovoljno jak ali pristup igri je za svaku pohvalu.

nikolica

pre 1 godinu

Mikeli sine, izguglaj sta znaci fraza labudova pesma, pa je onda koristi. Inace, kad ovako igramo, zao mi sto utakmica ne traje 4-5 sati

Donke

pre 1 godinu

Bratje srbi, vsa čast! Igrate brutalan basket na ovom EP. Nadam se da se vidimo u finalu, ali nisam optimist za naše. Sve dobro, pozdrav iz Ljubljane.

Napred Srbijo

pre 1 godinu

Pa jel vas imalo sramota da na 20+ razlike nalazite mane. Sad je Davidovac zalutao,ne možete da se načudite da je u reprezentaciji.Eto Pešić ne zna a vi znate,dosta bre stoko.

Gossa placa Zeljko 99

pre 1 godinu

Bravo momci, odlicna igra skoro svih na terenu. Svi pokazuju sjanu timsku igru i veliku kosarkasku inteligenciju. Kako Kalina igra na oba kraja terena, pa to je fantazija. Jos jednom decko pokazuje na terenu zasto je ubedljivo najbolja trojka u Evropi i zasto ga je ovoliko jedna Barselona jurila. Jednostavno, takav igrac treba svakoj ekipi za trofeje.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

100% sam siguran da će Markanen biti efikasniji od Jokića. Baš je marka.
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 05. septembar 2022 21:02)

Urekao sam Markanena. To nije lako.
Živeli.

wer

pre 1 godinu

Ali pijani likovi koji dobacuju, kakvi carevi, sve odzvanja, Ajmo udriiii....
Hahahaha
(I agree, 5. septembar 2022 21:21)

carevi su na terenu,
ovi sto se dernjaju su teski dziberi

i sta ste se ostrvili na davidovca?
evo ja kao najcrnji grobar mu dajem 100% podrsku

kejt_winslet

pre 1 godinu

Na 06:42 minita do kraja druge cetvrtine, mi promasimo neki nebitan napad na 20 razlike, vice Sarenac kralj "nema veze bitno da tece vreme"

paddy

pre 1 godinu

Nisam nikad gotivio kalinu, ali vcrs...doktor ove igre! Odbambeno pit bull. napad skromno i kad treba, a kad sutne uglavnom pogadja. Doktor!!

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Prijatno sam iznenađen našom igrom. I time što Kari ne forsira Milutinova. Od kako se okupila ova "kompletna" reprezentacija svaka čast i Jokari i Vasi i Lučiću, ali motor naše reprezentacije i konstanta je Kalinić. Ako neko može da se nazove "all round" igrač onda je upravo to on.

Ali zaista ne treba nikoga izdvajati jer su svi dali svoj doprinos ovoj sjajnoj igri i visokoj razlici.

Jagoda

pre 1 godinu

Na 27 razlike i 5.4sek do poluvremena, Pesic trazi tajm-aut da nacrta akciju.
Na ovaj nacin, on pokazuje postovanje prema protivniku, uigrava tim, gaji pobednicki mentalitet i ono najbitnije za mene, Srbija nikada ne kalkulise vec uvek ide na pobedu, ko god joj se pao u nokaut fazi.
Ponosan sam na vas momci!

Entoni Majls

pre 1 godinu

Ne brinite za Dekija Davidovca, on pali motore od završnice turnira, od 1/4 finala.
Stara je to spavalica. Mnogi će mu spomenik dizati kad bude trpao sa klupe Slovence i Grke.

gagi

pre 1 godinu

Svaka cast momci, briljantno. Pesic veliki gospodin, covjek i naravno trenercina. Vidi se njegovo znanje. Ovo je kulturna osveta za danasnje snimke porodice Teodosic.... Bruka...

toni-22

pre 1 godinu

ovaj komentator nije normalan, kakva reakcija, pa ne igramo jos polufinale niti finale, nego protiv jedne amaterske reprezentacije za koju dosta ljudi nisu znali ni da imaju reprezentaciju

Kukatilo

pre 1 godinu

Mi smo reprezentacija sa najmanje tetovaža! Pa bravo, momčine! Stvarno mi se zgadili išarani od glave do pete, kao dokazuju neku muškost a ovi naši bez grama mastila gaze "alfice".
(Kabunga, 05. septembar 2022 21:21)

Mi smo Sigme

Vukobratic

pre 1 godinu

Ljudi sve je ovo boranija. Najlaksa grupa na prvenstvu budimo realni. Vise bi voleo da imamo neku ozbiljniju ekipu pored nas. Bojim se da se ne zaletimo previse i posle da nam dodje neka ekipa poput Litvanije ili Slovenije koji mogu da odigraju utakmicu prvenstva bas protiv nas.

Srbin

pre 1 godinu

100% sam siguran da će Markanen biti efikasniji od Jokića. Baš je marka.
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 05. septembar 2022 21:02)

I Janis bio bolji u Beogradu a Grci izgubili

Јабучило

pre 1 godinu

Група скандира "Куриџа!", а један једини, промукао, одговара "Јагодић!" :)))

Meklejn

pre 1 godinu

Nedović i Vasa dva ozbiljna ball hendlera je ono o čemu sam ja razmišljao kao potencijalno jakom oružju. Samo Nemanja da se još uhoda sa ekipom. Ima vremena. Ima da pržimo sa svih strana.

Tragikomedija

pre 1 godinu

Kako igramo, majko moja, bukvalno perfekcija. Jokić standardno, ono njegovo, deli pasove preko celog terena kao iz šale, čuvaju ga rvačkim zahvatima, trojica igrača su neretko pored njega i on i dalje uspeva da pronađe otvorenog saigrača. Kalinić odigrao poluvreme savršeno na obe strane lopte, defanzivna klinika, a u napadu pogađa trojke i preko ruke i odlično pronalazi prazan prostor. Vasa više ne davi loptu, sad je u ulozi pravog plejmejkera, razigrava ova 3 kola ostale fenomenalno. Nedović se pronašao konačno, Kuridža i Jaramaz imali odlične role, Lučić takođe jako dobar i u odbrani i u napadu. Sistem nam je vrhunski za ovakve tipove igrača, bez Marinkovića, Milutinova i Ristića ih deremo. Da nas ne ureknem, mi smo jedina selekcija koja nije imala nikakvih problema ni u jednom od prva 3 kola, izgledamo kao apsolutni favoriti. Ako nastavimo ovako ima da se prošetamo do četvrtfinala.

Lars

pre 1 godinu

Kakav pristup odbrani u prvom poluvremenu.. Svetislave care, kralju, majstore najveci! Realno zamislite Tea da se vuce ovde.. ne ide, ne bi bilo fer prema ostalima.

Nenad

pre 1 godinu

isto vrijedi i za vas, napalite se 200 posto ali i to vam nebi pomoglo. srbija je one man show, ostale mozes zaboravit, kao da ne igraju. volio bih da se sastanemo i to bi bio kraj za vas.
(mateo, 05. septembar 2022 15:21)


Reče čovek čiju reprezentaciju su isti to Finci isprasili u Rijeci. Bolje ne progovarajte o kosarci, pobegulje sa postolja.

Vulfi

pre 1 godinu

Jedva cekam da izgubimo pa da kazem Pesicu da je matora budala sto nije zvao Teodosica, ipak sam ja veliki mag za kosarku. Nista ovo ne valja, da mi primimo preko 30 poena za poluvreme od Finaca?! A Guduric sto je promasio sut za tri poena?! Ma sve bih ja to razjurio.

Dragan Borca

pre 1 godinu

Ja ne znam da li sam ikada video da sudije dozvoljavaju ovoliko rvackih zahvata i povlacenja kao na Jokicu u prvih 7-8 minuta. Ali gazimo ih lagano, samo smireno

Kabunga

pre 1 godinu

Mi smo reprezentacija sa najmanje tetovaža! Pa bravo, momčine! Stvarno mi se zgadili išarani od glave do pete, kao dokazuju neku muškost a ovi naši bez grama mastila gaze "alfice".

мишо

pre 1 godinu

драго ми је да више не играмо у црвеним дресовима ,још кад би и фудбалери избацили,они су први и почели са црвеним .

Zvezda

pre 1 godinu

Moze li neko da kaze Pesicu da Guduric i Davidovac nisu za reprezentaciju.
(Simke, 05. septembar 2022 21:26)

Možda Andjušić i Smailagić, Koprivica, Trifunović, Dangubić. Grobaru mani se klubaštva. Igra reprezentacija Srbije. Nisi kritikovao Jaramaza?

Mikeli

pre 1 godinu

Vodimo 20 razlike. Igramo atomsku kosarku. Labudova pesma bukvalno, ali uprkos tome invazija strucunjaka čeka da neki naš igrač pogreši kako bi ostavili negativni komentar.

Mohikanac

pre 1 godinu

Kalinić zver i tihi heroj ovog tima.

F4 u BG i ovo poluvreme možda njegove najbolje utakmice u karijeri.

Krađe, pts , asistencije, skok...sve radi...jedna izgubljena lopta, jedan faul...index u nebo.

Kukatilo

pre 1 godinu

Ako izuzmemo Jokica,Kalinic najbolji igrac ove reprezentacije.
(urke, 05. septembar 2022 21:19)

A ljudi se smejali kad je Kari rekao da mu je Kalinic najbitniji igrac.

Јанко

pre 1 godinu

Ја се у ствари не сећам наше репрезентације која је боље играла. А матор сам онолико.

Hagiano

pre 1 godinu

Tako to izgleda kad trenerčina uklopi... e moj limunada Kokoškov ...

Srbija igra sjajno, dugo ovako u odbrani i lepršavo u napadu nismo igrali... a raduje me što tek se očekuje da podignu formu na viši nivo.

Kengur

pre 1 godinu

Jos jedan dokaz da su trojke najprecenjeniji deo igre osim ako nisi Golden Stejt koji uzgred igra i odbranu a i timski. Jokic fantastican igrac ali njegovi konkurenti su najslabija pozicija na svetu ili su 20kg laksi od njega pa ih ugurava kao decu ili su limitirani loptama pa ga uopste ne muce u odbrani.

EUFORIJA

pre 1 godinu

jel realno da zadnjih 30 godina nema ko drugi da prenosi nasu reprezentaciju sem ovog memedovica?
(najjaci, 5. septembar 2022 21:07)

Brate lik je celu tekmu Midltona zvao Singlton, sta reci..
(djura, 05. septembar 2022 21:30)
Sarenac

Dogodine u Kninu

pre 1 godinu

isto vrijedi i za vas, napalite se 200 posto ali i to vam nebi pomoglo. srbija je one man show, ostale mozes zaboravit, kao da ne igraju. volio bih da se sastanemo i to bi bio kraj za vas.
(mateo, 05. septembar 2022 15:21)



Iskompleksirani kada ste nas poslednji put pobedili u kosarci?

Let vreme

pre 1 godinu

Ma karijeva masina melje. Davidovac masi zicer pa umesto da zavrsimo 1/4 sa +15 mi primamo iz kontre za +11. Ako nam je to najveca greska onda se setamo do finala

djura

pre 1 godinu

jel realno da zadnjih 30 godina nema ko drugi da prenosi nasu reprezentaciju sem ovog memedovica?
(najjaci, 5. septembar 2022 21:07)

Brate lik je celu tekmu Midltona zvao Singlton, sta reci..

urke

pre 1 godinu

Ljudi, zasto pljujete igrace?
Dosli su da igraju za reprezentaciju, za narod, slavu..
Podrzite ih..
Svako ima svoju ulogu, Kari zna sta radi i koga je poveo.

Socks

pre 1 godinu

Grupa nam je previše slaba. Makar jedna jaka zemlja da nam je pala da bi morali da igramo ozbiljno. Biće velika razlika kvaliteta kad bude na ispadanje.
Ali tako je sad.
Idemooo..

Under KV

pre 1 godinu

Tvrdim da gori igrac od GUDURICA nije igrao za reprezentaciju Jugoslavije, a posle Srbije!!!!


Najgori ikada, pa mislite šta hoćete!!!

A Kalina kida pa rastura kako igra!!!!

Smakovac

pre 1 godinu

Sve je ovo normalno. Pešić je 2002 dobio Amere na njihovom terenu na SP i ostavio ih bez medalje, a ovo je samo jači trening. Nadam se da će ući i Milutinov da polako hvata ritam.

Straight Outta München

pre 1 godinu

S nestrpljenjem iščekujem početak meča
(Loznica, Gučevo, Cer..., 05. septembar 2022 20:47)Sta ti znaci da napises 50 komentara pod tudjim nikom?

2CRAZY

pre 1 godinu

Ja se najvise plasim dve stvari:

1. kad izadjemo iz ove lake grupe, i krenemo odjednom na mnogo jace protivnike, zanima me kako ce se to odraziti na nas, iskustvo sa SP-a govori da nam to ne odgovara (nikom ne odgovara), voleo bih da smo imali bar jednog teskog protivnika u grupi... ovako nam je jedina prednost sto cemo biti odmorniji u odnosu na recimo rivale iz B grupe smrti, ali mana ce sigurno biti sto nismo osetili tezak mec.

2. sudije... sudije nas mogu usrati totalno, bukvalno nas poslati kuci, ako budu lose sudili i na nasu stetu, nasi ce se iznervirati i dobijati tehnicke...

Cika toni

pre 1 godinu

Ovoj reprezentaciji, za vrhunske domete, samo fali Bogdan sa sigurnih 5-6 trojki na asistencije Micica i Jokica. Naravno, i u ovom sastavu skoro svi mogu da pogode za tri (ceka se Guduric), ali ipak Bogdan mnogo fali. Pozz od zvezdasa.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

isto vrijedi i za vas, napalite se 200 posto ali i to vam nebi pomoglo. srbija je one man show, ostale mozes zaboravit, kao da ne igraju. volio bih da se sastanemo i to bi bio kraj za vas.
(mateo, 05. septembar 2022 15:21)




30 godina od samostalnosti nisu pobedili Srbiju u košarci. Mislim šta reći i koju posluku porati?!

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 1 godinu

Šteta što ne igra Teodosić, puno bi nam značio u prelomnim trenucima, naročito kad Vanja i Jokić izađu da predahnu.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

sa jedne strane nije dobro sto Vanja ne igra, sto pravi pauzu a najraspolozeniji je suterski u timu.
Sa druge strane super je sto ce Nedovoc dobiti priliku da podigne formu

Kaњош

pre 1 godinu

Да се игра на 2 добијенe, не бих се плашио никог. Нешто као Партизан Бурса у ЕК ове сезоне, на 1 добијену аутсајдер увек у предности, нарочито у кошарци. Биће изненађења. Надам се да ћемо бити најбољи кад буде најбитније. Нешто као Новак. :-)

Kabunga

pre 1 godinu

Mi smo reprezentacija sa najmanje tetovaža! Pa bravo, momčine! Stvarno mi se zgadili išarani od glave do pete, kao dokazuju neku muškost a ovi naši bez grama mastila gaze "alfice".

Mikeli

pre 1 godinu

Vodimo 20 razlike. Igramo atomsku kosarku. Labudova pesma bukvalno, ali uprkos tome invazija strucunjaka čeka da neki naš igrač pogreši kako bi ostavili negativni komentar.

Dečak

pre 1 godinu

Mi smo reprezentacija sa najmanje tetovaža! Pa bravo, momčine! Stvarno mi se zgadili išarani od glave do pete, kao dokazuju neku muškost a ovi naši bez grama mastila gaze "alfice".
(Kabunga, 05. septembar 2022 21:21)
I ja sam ovo primetio i veoma mi je drago.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

isto vrijedi i za vas, napalite se 200 posto ali i to vam nebi pomoglo. srbija je one man show, ostale mozes zaboravit, kao da ne igraju. volio bih da se sastanemo i to bi bio kraj za vas.
(mateo, 05. septembar 2022 15:21)




30 godina od samostalnosti nisu pobedili Srbiju u košarci. Mislim šta reći i koju posluku porati?!

Nenad

pre 1 godinu

isto vrijedi i za vas, napalite se 200 posto ali i to vam nebi pomoglo. srbija je one man show, ostale mozes zaboravit, kao da ne igraju. volio bih da se sastanemo i to bi bio kraj za vas.
(mateo, 05. septembar 2022 15:21)


Reče čovek čiju reprezentaciju su isti to Finci isprasili u Rijeci. Bolje ne progovarajte o kosarci, pobegulje sa postolja.

Lucifer

pre 1 godinu

u Bibliji treba da piše... i tog dana gospodnjeg Bog dade Srbima internet i podari im opciju za komentar ispod linka vesti i od tog dana oni izgubiše svoje živote kucajući non stop do iznemoglosti.

Ja ti on

pre 1 godinu

Obozavam kad igramo ovakvu kosarku sa fantastičnim protokom lopte, svi su svuda, ne znas od koga preti opasnost. Milina za gledati, bravo momci!

Cika toni

pre 1 godinu

Ovoj reprezentaciji, za vrhunske domete, samo fali Bogdan sa sigurnih 5-6 trojki na asistencije Micica i Jokica. Naravno, i u ovom sastavu skoro svi mogu da pogode za tri (ceka se Guduric), ali ipak Bogdan mnogo fali. Pozz od zvezdasa.

XXX

pre 1 godinu

lepa im premijerka,dobra riba..
(tompus, 05. septembar 2022 21:39)
I nama je premijerkina riba dobra riba
(41+, 05. septembar 2022 23:30)

Hahahahaha…

Zvezda

pre 1 godinu

Moze li neko da kaze Pesicu da Guduric i Davidovac nisu za reprezentaciju.
(Simke, 05. septembar 2022 21:26)

Možda Andjušić i Smailagić, Koprivica, Trifunović, Dangubić. Grobaru mani se klubaštva. Igra reprezentacija Srbije. Nisi kritikovao Jaramaza?

Ahahaha

pre 1 godinu

Ljudi koji nalaze mane našim igračima i navijačima u ovakvoj utakmici su teški namćori.Pa ne zna se ko više uživa,čuj pijani navijači pa navijači su nisu štreberi u biblioteci.A kad sam čuo ovacije za Jagodića- Kuridžu tek sam se oduševio.

papiciulo

pre 1 godinu

Najjači mi je lik u prenosu RTS koji se čuje kad je time out ,sa prozuklim glasom i viče "Jagoda Kuridžič,Jagoda Kuridžić ..." ?
Inače naši momci na visini zadatka,svaka čast,odavno nismo gledali ovakvu košarku reprezentacije

Ja

pre 1 godinu

Niko ne prica o tome kakav skandalozan tretman ima Jokic na ovom prvenstvu kao dvostruki MVP NBA lige. Na svakoj utakmici 3 protivnicka igraca mu se obese na ledja, udaraju ga cupaju, vuku grebu... Sudi se jedan faul na takvih deset situacija. Mogli nasi iz saveza da izvrse neki pritisak na FIBA dok nije kasno.

Under KV

pre 1 godinu

Bravo referiiiiiii, bravo referiiiii!!!

Dobar faul, bravo, dobar faul....

Sudija pede*uuuuh!!!



Cuveni citati promuklog pijanog navijaca Srbije!!! Car ahahahahhahaha

Komša

pre 1 godinu

Bravo referiiiiiii, bravo referiiiii!!!

Dobar faul, bravo, dobar faul....

Sudija pede*uuuuh!!!



Cuveni citati promuklog pijanog navijaca Srbije!!! Car ahahahahhahaha
(Under KV, 5. septembar 2022 22:11) 

Ali "...srediću ti nadogradju..."
I najnovije " Jagoda Kuridžić ,Jagoda Kuridžić.."

Ko zna koliko je piva pocepao od sabajle...

2CRAZY

pre 1 godinu

Mogli bi nesto da naucimo od finaca, gube 30 razlike, a raduju se na tribinama, nasmejani igraju... voleo bih i ja da mogu tako, da se ne nerviram :D

tutu tutu

pre 1 godinu

Jako ruzno sto se u prenosu sve vreme cuje neka seljacina (iz kragujevca) kako dovikuje. Nemoguce da niko sa RTS ne reaguje.
(David Ovac, 05. septembar 2022 22:11)


A kako da reaguje? Ne možeš ti da zabraniš nekome u hali da se dere, navija...
Šta ćeš kada oni sede baš iza Šarenca.

Mare

pre 1 godinu

Koliko nisam verovao Pešiću... Koliko sam se, onomad, radovao što je Kokoškov novi selektor...
Koliko ja nemam pojma!
Imam ćaleta koji je par godina stariji od Karija i koji je ranije bio uspešan u svom poslu i sad živi u tom svetu od pre 30 godina. Pregazilo ga vreme, a on toga nije svestan.
Zato sam mislio da je i sa Pešićem ista priča. Ali čovek je napravio ekipu od ove skupine igrača. Izbacio je Tea, jer zna kako se pravi ekipa. Ume da postavi odbranu i uspeo je da tu odbranu uigra za samo mesec dana.
Samo mesec dana!
Denver više od pola decenije ne ume da uigra benu odbranu!
Imamo nepouzdane šutere u ekipi, a on je napravio takve rotacije da uvek u petorci ima nekog ko će da pogađa trojke.
Svaka čast, Kari, i izvini što sam se pravio pametan!

Kum

pre 1 godinu

Dugo nismo videli ovako brutalnu predstavu nase reprezentacije, kako u odbrani, tako i u napadu. Da nismo poceli da se zezamo, bio bi to novi rekord, ali cak i ovako nagrdismo Fince kao da su nam duzni.

Pesic, stara kajla, je to utegao kad i kako treba, pa sad neka drugi biju glave sta i kako ce. Meni vec sad srce puno.

Deda

pre 1 godinu

Na sto smo spali da se radujemo pobedi protiv Finske?
(Srbin, 05. septembar 2022 23:43)

Pobedjivali smo mi i druge ekipe sa 30 razlike, i ko zna koliko puta smo prebacili stotku. Ali nismo skoro nekog ovako takticki razmontirali. Oseca se hemija u ekipi kao nikada, a pamtim prvenstva od '95-te. Ne zelim da poredim danasnju ekipu sa zlatnom erom nase kosarke, ali brate... ova ekipa izgleda jezivo, u najbrutalnijem smislu te reci.

Jelte molim vas

pre 1 godinu

Nivo ovih protivnika je druga liga u bivsoj Jugi, maksimum.
Nivo kosarke je generalno pao. Kada ovaj bucko Jokic predstavlja nesto, pa Davidovac je tu, ovaj momak Ristic ni da hoda ne zna, a mi pricamo o nekom kvalitetu. Mora da se salite.
(Zoran, 5. septembar 2022 23:23)

Ali Jokic "bucko"... Verovatno jos gledas onu njegovu sliku od pre 15 godina kada zove drugare na basket

Siniša

pre 1 godinu

Kad se samo setim Kokoškova sa onom njegovom izbečenom facom. Pa pogledajte samo Pešića kako reaguje čak i kad vodimo 30 razlike. Trener je to. Bravo Kari.

Dogodine u Kninu

pre 1 godinu

isto vrijedi i za vas, napalite se 200 posto ali i to vam nebi pomoglo. srbija je one man show, ostale mozes zaboravit, kao da ne igraju. volio bih da se sastanemo i to bi bio kraj za vas.
(mateo, 05. septembar 2022 15:21)



Iskompleksirani kada ste nas poslednji put pobedili u kosarci?

Puh

pre 1 godinu

Koliko se naša igra ubrza kad ostane samo Jokic i krene preko njega. Odmah se napravi lepa serija. Kako on izadje, svi napadi se uspore i pocne filozofiranje.
(MilosS, 6. septembar 2022 00:38)

Nije to druze filozofiranje nego regularni nivo kosarke. Sa Jokicem to izgleda tako zato jer je covek neka druga dimenzija. On ce na kraju karijere da bude upisan medju najbolje igrace u istoriji igre.
Mislim, ja kad vidim da centar ima 14 asistencija, dodje mi nerealno. I to i jeste nerealno. Ali on nas je navikao na tako nesto, pa mislimo da je to sve normalno. A nije. Nismo uopste svesni kakvog igraca imamo. Ja ne bih Jokica menjao ni za 2 cela Doncica. Iako volim Luku i iako ce i on isto tako na kraju karijere zlatnim slovima biti ispisan u istoriji kosarke.
Medjutim, Jokic ima to nesto. Jokic ima crtu genija, to je neka druga vrsta talenta.

NijeBitno

pre 1 godinu

Следеће од Куриџе што би могли да добијемо је крв,даје апсолутно све ,и на овој утакмици са скоковима ,одбраном и добрим поенима заслужује да се помене !
Радује овакав приступ у одбрани против Ф,то значи да разумеју шта би могао да буде кључ и за касније утакмице. Браво за однос свих и коначно тројке Давидвца!

Donke

pre 1 godinu

Bratje srbi, vsa čast! Igrate brutalan basket na ovom EP. Nadam se da se vidimo u finalu, ali nisam optimist za naše. Sve dobro, pozdrav iz Ljubljane.

lopta

pre 1 godinu

Prvo poluvreme gotovo i ne pamtim kada su bolje poluvreme odigrali. Koja spretnost, brzina, koliko ukradenih lopti, kakva dodavanja, zakucavanja. Deluju opusteno i vidi se da uzivaju zajedno u igri. Bravo momci najbolji ste!

Marko

pre 1 godinu

Koliko su Finci strava navijači, bodre svoje i na 40 razlike, pevaju ali highlight celog prvenstva je da su transparent “Nikola, who?” na kraju promenili u “Nikola, why?” Hahahahahha, SVAKA IM ČAST koji carevi :)

onako

pre 1 godinu

Vozdovac

Kada kažeš za igrača koji na 30 od 34 utakmice EL ima skoro 17pts prosek da je prosečan (Nedović) sa tobom ne treba diskutovati.
Ali mi bezveze da ćutim.

Uopšte ovo nisu prosečni igrači nego igračine ali ti si košarkaški nepismen.
Micić, Kalinić, Lučić, Milutinov, Nedović, Gudurić....to uopšte nisu prosek igrači.

Pošto predpostavka da taj jedan igrač je Jokić.

Gledaj šah, nije za tebe ovo... mnogo je brzo.

Zeka Peka

pre 1 godinu

Polako ljudi,ne dižite euforiju...Najvažnije utakmice tek dolaze...Ako ovako budu igrali biće super...U svakom slučaju podrška za njih

DisorderPFC

pre 1 godinu

Ne vidim razlog za pljuvanje bilo kog igraca. Ko god udje na ovim utakmicama i onim prijateljskim, dao je sve od sebe, imao dobrih i losih momenata, ali igrao za tim. Pobedjujemo, vidi se trud i zelja kod svih igraca i oni su svi nasi. Reprezentativci Srbije. Svaki od njih, vidi se zeli da pokida. Sta god uradili na ovom prvenstvu, ponosan sam na njih jer daju sve od sebe. Bravo momci.

231

pre 1 godinu

@mateo

Molim te ne bavi se nama nego svojim deckima koji su jedva danas izvukli pobedu protiv Estonije, a nas pusti. Po dosada prikazanom ni ozbiljne ekipe ne blistaju nesto. Spanija izgubila od Belgije, Litvanija ima 0/3, Francuska jedva sa Madjarima, Slovenija se ispalila protiv BiH itd. Finska je prva evropska selekcija koja se plasirala na Mundobasket, a i vama je presudila i poslala vas u predkvalifikacije za Eurobasket 2025 sa gotovo najjacim igracima. Istu tu Finsku trenutno tucemo 82:50. Pozdrav!!! :) i nemoj puno da se nerviras

Beobrad

pre 1 godinu

Bravo momci, bravo Srbi!
Ovo sve bolje izgleda.
Ukljucili su se Jaramaz, Nedovic i Guduric.
Tu su i Kuridza i Davidovac.
Zna Kari sta radi, opet je lepo razigravao celu ekipu i odlicno rasporedjivao minute.
Bravo!

gox

pre 1 godinu

Najmlađi igrač nam ima 25 godina i to je Marinković, nije nam neka budućnost!
(Milan, 5. septembar 2022 22:52)

Druze Pesic pravi ekipu koja napada svetsko zlato !

Sto se mladih igraca tice, nista ti ne brini, imamo i uvek cemo imati jer mi smo Srbija ;)

Petrusev, Smailagic, Pokusevski, Jovic, Nakic, Vukcevic ...

smss

pre 1 godinu

Ne sjecam se kad su zadnji put igrali ovako dobru odbranu,zaista vrhunska postavka i pozicioniranje svakog igraca. Misljenja sam da je Kalina i danas bio najbolji nas igrac,kako u odbrani,ali i u napadu. Ono sto je ocito kod nas,jeste da su svi u mogucnosti da pogode kos,sto ce svima predstavljati problem za cuvanje. Mislim da je veceras moglo da se vidi kakav je Nedovic igrac,sta sve moze. Samo cu jos reci,Milutinov,najbolji centar u evropi jos nije ni 1 minut igrao na prvenstvu...

Czv

pre 1 godinu

E sad, ono najbitnije, ova finska se već kvalifikovala za svetsko. Pa sta bi mi trebali.. Da idemo direktno u četvrt finale. Jbm ti prozore

Rudonja

pre 1 godinu

Ako izuzmemo Jokica,Kalinic najbolji igrac ove reprezentacije.
(urke, 5. septembar 2022 21:19)

Vasa i Milutinov su bolji ali igra odlično Kalina

Ko te je..

pre 1 godinu

Guduric je ubedljivo najgori i najiritantniji igrac u nasoj reprezentaciji.

Ova trojca, Davidovac i ona dva izgubljena 'centra' sto imamo su rodjeni pogubljeni pa im nekako prastas ali Guduric, majko mila, ima stav kao da je Doncic a toliko los i jadan, apsolutna nula, crna rupa besmisla, ne mogu ocima da ga vidim. Ne secam se kad mi je neko tako isao na nerve. Mozda Rakocevic onomad ili onaj slepac Vil Barton iz Denvera.

Pre nego sto se deca napale, ja ne navijam ni za zvezdu, ni partizan, ne znam ni ko je iz kog tima, realno te rasprave vidim kao balavci koji se svadjaju oko nicega, znam samo da je debeli iz Mege otisao u Denver. Domacu kosarku ne pratim 20 godina.
(Buha, 5. septembar 2022 23:44) # Link komentara


Што потроши толико слова несрећо?
Ни на шта!

Ljubisa

pre 1 godinu

Ko god igra protiv Srbije ispada da je losa ekipa druga liga kosarke itd..
Da bi dobio nekog 20-30 razlike potreban je kvalitet i disciplina u igri!
Grcka i Srbija najozbiljnije ekipe i mogu dobiti svakog!
Sto nepobedi Slovenija sinoc Bosnu 10-15..?
Spanija Balgiju?
Ovi Finci bi igrali sa Bosnom manje vise egal i sa Spaniom takodje!

Puh

pre 1 godinu

Ovakve komentare treba pokazati nasima. A sad nesto bas prizeljkujem da budemo cetvrti. Jest da imamo trenera deb*la, ali protiv vas nam i ne treba. Igrali 4 puta sve ste dobili na mandin g*z na pravdi ne znam ceg i nasao si se tu k**cit. Ultragiga emvipijevi vasione. Jedino postujem karija, ali u toj se utakmici on nece puno pitat.
A na kraju, ako smo mi izgubili od nizozemske, kako ste vi nedavno prosli protiv estonije koju toliko omalovazavate?
(croata, 05. septembar 2022 23:49)


Vi ste za nas u kosarci kao kad profesionalni fudbaler dodje na odmor u svoje selo pa ode sa klincima da igra fudbal. On u farmerkama i kosulji pika sa 15% snage, ne zapinje, a klinci se loze i posle fudbala se hvale kako im je ovoliko malo falilo da pobede njegovu ekipu, a eto, on profi fudbaler.

Eto, tako mi izgleda to vase lozenje. Vi ste za nas ono, komarac - skroz ste nevazni za sustinu. Ubodete tu i tamo, zujite oko uveta i nosa, cisto da se zna da ste tu. Ali kad prevrsi, zalepimo vas sakom i nastavimo dalje. Mislim, nemoj da se glupiras… u kosarci ste bukvalno jedna najobicnija sprdnja. Nama je smesno to vase lozenje kad god igrate sa nama. Simpaticno nam je kad vidimo da je nasih 50% dovoljno za vasih bukvalno 100%.

Ivan B

pre 1 godinu

I ova Finska ide na svetsko prvenstvo a mi ko zna dal ćemo.... Ova Finska je kao ozbiljan protivnik.... ma daj... Al ozbiljno sad odbrana nam je danas ne znam dal su ikad bolje igrali...

kosarkaska tika-taka

pre 1 godinu

Tika-taka, gore-dole, naprijed-nazad, lopta ide tako munjevito u svim pravcima da su mi Finci izgledali iscrpljeno na kraju poluvremena, koliko god su se trudili. I bilo je jasno da se osjecaju izblamirano, neki, ukljucujuci i trenera su bili crveni u licu zbog stida. Nisu bas tako sve zamisljali da ce da bude. Neka starija Srbija koja igra spore napade bi im dala sansu da prodisu, a ovako su ostali bez najjaceg oruzja, trke sto ukljucuje bjesomucna pokrivanja i otvaranja. Pariralo im se tu na najjaci nacin, i onda je kvalitet dosao do izrazaja. Ovo je najatraktivnija kosarka koju sam gledao od ranih '90-ih i stare Juge i ipak neponovljivih majstora. Karte su bile tako pomijesane da su svi igrali sve i jako brzo. Od svih utakmica koje sam gledao nisam dobio utisak da je i u jednoj Srbija bas nagazila bas do daske recimo, freneticno, 5 minuta. To Pesic tempira tako. Jedino sto im moze parirati je u sustini da se opuste i da tako neka jaka reprezentacija dobije na neku gomilu sitnih caka. To je ipak moguce jer je jedino Jokic zaista top svjetski igrac, mada i najbolji, i treba imati u vidu da ostali imaju limite. Ti limiti jesu visoki ali su i opipljivi, pa tako Pesic inzistira na stanju svijesti bez euforije.

zhol

pre 1 godinu

@croata ne blamiraj se druze, u kosarci ste smejurija decenijama. Niste nas dobili tacno nikad u seniorskoj kosarci. Mi imamo u ekipi dvaput zaredon MVP-a NBA lige, MVP-a Evrolige, i hrpu kvalitetnih igraca kao potporu, jedan Milutinov nam je back up centar, dok vi nemate plejmejkera krstenog, pa morate naturalizovati Amere. Mi smo medju glavnim favoritima da osvojimo ovo, vi se mucite u svojoj najboljoj postavi + kupljen Amerikanac sa Estoncima, i ti si u fazonu "trener nam je los, ali za vas nam i ne treba" :) Treba vama gospod bog druze protiv nas ako hocete neku sansu uopste. I pazi njega, nece se tu Kari pitati mnogo :) Nego ko ce se pitati majke ti? :)

Јања Хитропреља

pre 1 godinu

И сад, Фибо, погледај комедију, и реци да ли има смисла да је једна Финска обезбедила већ пласман на СП, а да нама виси о концу.

Mihajlo

pre 1 godinu

Naš Kuridža je isti Štimac, čovek gine za svaku loptu, bez mnogo lepote u igri.
(boxi, 06. septembar 2022 00:27)
Iskreno, Kuridza, ne mogu sada bas da mu dam ocenu, ali iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje. Decko, koji je inace jako skroman, postaje prijatno iznenadjenje turnira. Mozda najbolji igrac iz "drugog plana" na turniru.

kentaur

pre 1 godinu

Šta kažu Teovci?
Jel im se muti u glavi od brzine?
(istina!, 05. septembar 2022 23:01)

Čemu taj komentar, taj Teodosić je 15 godina igrao za reprezentaciju i bio njen ponajbolji dio?

Јабучило

pre 1 godinu

Група скандира "Куриџа!", а један једини, промукао, одговара "Јагодић!" :)))

Pera Ždera

pre 1 godinu

Jagoda Kuridzic Jordan licno za sve Bircevice ovog sveta :) Razvalio utakmicu!

Kalina najveci kameleon kosarke zadnju deceniju. Radi i igra sve. Ubica! Savrsen vcrs.

Jokic tri asistencije od TDoubla!!! 14 skokova! Najzad gledamo karakteristicna dodavanja preko celog terena :)

Micic ubrzao loptu bar malo, napokon! Odmah rapsodija kosarkaska kao posledica. Kao sto sam rekao sto puta, lopta kroz pas tj dodavanje je brza od svakog igraca i svakog driblinga, pogotovo suvisnog.

Pesic MAG kosarke. Svidja mi se jako sto je ostavio Jokica sa drugom postavom, da osete vise njegovo razmisljanje, da ih razigrava. Pametno mesa karte Kari, razigrava Nedovica, budi Gudurica i Davidovca. Genijalac!

Pomenuti se polako bude. Nedovic dobar, karakteristicno brz ali ovaj put edikasno za razliku od prethodnih brzanja.

Pored najboljeg igraca na svetu kojeg imamo, Gospodina mastera Pesica, MVPja Evrolige, presimpaticnog Jagodu Kuridzica, najveci mi je utisak Kalina + Luca = zlato! Da ne ureknem.

I za kraj, "Sevaj ga sevaj ga... referiiiiiii" :)

Kaњош

pre 1 godinu

Да се игра на 2 добијенe, не бих се плашио никог. Нешто као Партизан Бурса у ЕК ове сезоне, на 1 добијену аутсајдер увек у предности, нарочито у кошарци. Биће изненађења. Надам се да ћемо бити најбољи кад буде најбитније. Нешто као Новак. :-)

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Istina je da je ovo samo Finska, ali se meni jako svideo pristup momaka ovoj utakmici. 40 minuta su igrali pun gas, kao da se igra na kos razlike. Konacno nije bilo pada u 3/4. Ono sto me brine jesu sudije. One mogu da useru utakmicu samo tako. Zamislite neki jak i bitan mec, sudije ocajne i zalepe Jokari 2-3 brza faula i onda ga nema nigde 2/4.. Izuzetno me to brine, jer se pokazalo da nemaju veze s mozgom pogotovo kad su jake utakmice. Zamislite utakmicu Srbija - Grcka/Francuska/ Slovenija itd. pa to bi bio takav pritisak da ovi ne bi znali sta da sude. Iskreno se nadam da su nasi momci spremni na to i da ce se prilagoditi ovim sudijama, kad vec sudije ne mogu da se prilagode kvalitetu igraca.

Let vreme

pre 1 godinu

Ma karijeva masina melje. Davidovac masi zicer pa umesto da zavrsimo 1/4 sa +15 mi primamo iz kontre za +11. Ako nam je to najveca greska onda se setamo do finala

Czv

pre 1 godinu

Ova, slaba finska, ima marka ena, Salina I kaponena sa neverovatnim procentom suta za tri. Mi smo igrali odbranu na čoveku i to 38 min. Inače uopšte nije naivan tim, koji će se usput pojaviti i na sv.prvenstvu. Tako da priča lak tim ne pije vodu

MilosS

pre 1 godinu

Niko ne prica o tome kakav skandalozan tretman ima Jokic na ovom prvenstvu kao dvostruki MVP NBA lige. Na svakoj utakmici 3 protivnicka igraca mu se obese na ledja, udaraju ga cupaju, vuku grebu... Sudi se jedan faul na takvih deset situacija. Mogli nasi iz saveza da izvrse neki pritisak na FIBA dok nije kasno.
(Ja, 05. septembar 2022 23:08)
2437

Pa, ima isti tretman kao u NBA, da se ne odvikne.

Mladen CG

pre 1 godinu

Zaista je prijatno pratiti reprezentaciju Srbije: daruju širokom auditorijumu slojevitu ljepotu košarkaške igre! Što je najbitnije, djeluje da svi igrači uživaju dok su na terenu (osim, donekle, Davidovca, koji ima evidentnu tremu, ali daje svoj doprinos).

Meklejn

pre 1 godinu

Ovu utakmicu smo dobili ovako, samo iz razloga sto je tim na celu sa Pesicem ubacio u šestu brzinu. Ocigledno je da je Finska procenjena kao najozbiljniji rival i tako se i ušlo u utakmicu. Nemojte sumnjati da ćemo slabije igrati od ovoga od osmine finala.
I za one koji spominju svetsko prvenstvo i Angolu, tada jesmo pobeđivali ubedljivo, ali razlika je što ovaj tim ima hemiju. To se vidi iz aviona. Ovom timu su dobro podeljene uloge. Biće ovo još bolje sa Milutinovim i Marinkovićem. Svako će imati doprinos. Verujte mi na reč.

zemljak skoro svih MVP sveta

pre 1 godinu

Imam utisak da se mnoge stvari tj akcije kriju. Pešić je podviknuo na Jokića kada je slao lopte preko celog terena, da su to akcije i dodavanja za drugu fazu odnosno Berlin.

Robert

pre 1 godinu

Mi smo reprezentacija sa najmanje tetovaža! Pa bravo, momčine! Stvarno mi se zgadili išarani od glave do pete, kao dokazuju neku muškost a ovi naši bez grama mastila gaze "alfice".
(Kabunga, 05. septembar 2022 21:21)

A, opet, nisam primetio da, recimo, fudbalera Mitrovica manje volimo zbog toga. Naprotiv, tetovaze mu niko ni spominje, a stalno su vesti o njemu. Dvostruki standardi?

Gazda Dojkan

pre 1 godinu

Ovakvom odbranom cemo do zlata. A tek napad. Svaki put smo za "B" napad imali 10-12 sekundi. Gotovo bez prazne sekunde na mecu. Agresivni u oba smera i vrlo inteligentni. Nemam reci!

Slavko

pre 1 godinu

Koje kidanje brate mili :) Odbrana ludilo. Sluzio nas i sut. Davidovac konacno dao neke poene, Nedovic se malo razmrzdao. Guduruic se celo prvenstvo ustrucavao da sutira, sad u u drugom poluvremenu, 2-3 trojke. Gospodin Pesic, zvani Kari je maher. S ovakvim pristupom pocepacemo sve!

Under KV

pre 1 godinu

Jako ruzno sto se u prenosu sve vreme cuje neka seljacina (iz kragujevca) kako dovikuje. Nemoguce da niko sa RTS ne reaguje.
(David Ovac, 5. septembar 2022 22:11)


Ma daj ti prefinjeni gospodine! Pa nisi na teniskom meču u belim rukavicama.

Da nema ovog cara bilo bi dosadna utakmica...

"KURIDZAAAA".... "jagodic"
"KURIDZAAAA".... "jagodiic"

Drakče

pre 1 godinu

I neko kaže da nam je šut za 3 loš...
Osim Jokića, Vase, Lučića i Gudurića svi su pogađali preko 50% šuteva, a ukupno za 3p šutiramo 43%!

PS. Kalinić je na ovoj utakmici bio pravo 3&D krilo.

m

pre 1 godinu

Svi naši su dobri, imamo tim, homogenu ekipu, oni koje su juće kritikovali danas su odlični, oni koje danas kritikuju sutra će da budu odlični.

vlada

pre 1 godinu

el realno da zadnjih 30 godina nema ko drugi da prenosi nasu reprezentaciju sem ovog memedovica?
(najjaci, 5. septembar 2022 21:07)

Brate lik je celu tekmu Midltona zvao Singlton, sta reci..
(djura, 05. septembar 2022 21:30)

najjaci je Sarenac! Prenos ima drugu dimenziju uz njegovo komentarisanje

Aca bg

pre 1 godinu

Ukrajina razbila Zabare klasicnom sovjetskom skolom.Znaci idemo na Italiju ili omiljene nam susjede.Vise bih voleo na Italiju,da im se osvetimo,a i nemaju centre.Hrvati ipak imaju solidne klasicne centre,a bekovi se uvek naloze protiv nas i imaju bolje procente nego inace...

mihajlo

pre 1 godinu

Ne pitah fali li Teodosić selektori?
(Tod, 05. septembar 2022 23:51)

Taj teodosic nam je u svojoj eri doneo tri srebra, i jos toliko zlata kao klinac. Malo postovanja prema igracu koji se uvek odazvao za reprezentaciju. A to sto nije u formi ove godine, ili je zavrsio karijeru, druze, zivot je prolazan, i najveci zavrsavaju karijere na kraju, to treba da shvatis.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Jedna od najbolji naših utakmica u poslednjih 10 godina.

Kako je Kalina igrao odbranu, joj majko draga.

Svaka čast svima, samo ovako nastavite. NAPRED SRBIJA.

nesa80

pre 1 godinu

finska me podsetila na nekadasnju nasu reprezentaciju u fudbalu-svi ih hvale,potajni favorit,razbili tamo nekog....i dodje prva ozbiljna reprezentacija i odvali ih ko nas argentina,holandija....tako su i oni danas bili nemi posmatraci na terenu,publika im se naostrila i nadala necemu a onda su skontali koliko pojma nemaju

urke

pre 1 godinu

Ljudi, zasto pljujete igrace?
Dosli su da igraju za reprezentaciju, za narod, slavu..
Podrzite ih..
Svako ima svoju ulogu, Kari zna sta radi i koga je poveo.

OldSkul

pre 1 godinu

Mislim da je ipak ovakvo prvenstvo sa 24 ekipe preglupo. 16 ekipa iz Evrope je i više nego dovoljno. Samo se umaraju igrači i rizikuju se povrede.

Puh

pre 1 godinu

Na sto smo spali da se radujemo pobedi protiv Finske?
(Srbin, 5. septembar 2022 23:43)

Na tvom mestu, sudeci po komentaru, ja bih se vise brinuo o tome gde ja stojim na drustvenoj i lestvici uspeha i dostognuca.

momo brko

pre 1 godinu

Da igramo sa njima hokej na ledu oni bi nas tako isto rasturali ali u našoj igri je normalno da pokažemo veličinu u čemu smo mi dobri napred naši pajdaši!!!!

bradina

pre 1 godinu

Zapisujem sifre onih negativnih komentatora,mozda mi zatrebaju kad se spuste zavese ovog sampionata Evrope?
Ali komentar pod sifrom 41+ zasluzio je Oskara za najlepsi i najsmesniji komentar do sada!Bravo!
Inace komentar na ovu utakmicu protiv Finaca nemoze biti drugaciji osim FENOMENALNO! Neka samo nasi nastave ionako se svima vec tresu gace a mnoge reprezentacije kalkulisu da nas izbegnu,izgleda po ovom vidjenom sa debelim razlogom!

Bob

pre 1 godinu

Koji apsurd! Razvijamo Fince i ubacujemo im 62 poena u poluvremenu, a oni se već plasirali na svjetsko prvenstvo, dok ćemo mi to teško učiniti, a jedna Letonija se nije ni kvalifikovala na Evropskom prvenstvu!

76er

pre 1 godinu

Ukrajina razbla Italiju, bolje da smo i mi izgubili danas, da se spustimo na zemlju, naivni smo i neiskusni, previše mladi, naložili smo se, 1000 komentara da osvajamo zlato, sigurno, to je nemoguće čitati, interesantno kakvi bi tada bili monentari, nadam se da će Izrael da nas spobedi.
(zoran, 05. septembar 2022 23:00)

Doslovno imamo jedan od starijih timova na prvenstvu, sta lupas?

Polako, jedna po jedna

pre 1 godinu

Ne lozite se previse, ipak je ovo laksa grupa od ostale 3. Srbija dobro izgleda do sada, mora se priznati. U osmini finala ce Srbija imati nekog lakseg protivnika bar na papiru a vec od cetvrtfinala predstoje puno ozbiljniji i tezi protivnici u vidu kandidata za medalje. Ne treba pricati o zlatnoj medalji i meni se te price ne svidjaju ni malo jer se sa tim momcima stvara dodatni pritisak.

hvala Bogu te nisam englez

pre 1 godinu

Večeras je lopta klizila u napadu ko podmazana. Čak i Vasa nije davio. E to je igra kakvu čekam.

Finsaka nije reper, iako je iz drugog ešalona najbolja. Ovakvi deru hrvojad, a bogami i neke od ostaslih reprezentacija bi mogle da se zamisle.

Jokaru udbaši i partizani (koji i ne navijaju za reprezentaciju jer su slepi) i dalje ne podnose. Naravno, nije igrao ni za jedne ni za druge, a nadam se da neće ni sa 43 vgodine. JOKARA SAMO TERAJ!

Ns

pre 1 godinu

Za ovo sto se plase Hrvatske i Italije, da li ste pogledali neku utakmicu te 2 ekipe? Hrvati imaju imena, nemaju tim. Ko uzme loptu prvi on sutne, bukvalno. O odbrani da ne pricamo, fakultativno se igra.
Italija jednostavno nema kvalitet, nije iznenadjenje sto gube. Sa ovakvim pristupom nema cega da se plasimo, svi gledaju u Jokica ali opasnost preti sa svih strana realno, a odbranu kako igramo nece se naigrati protiv nas bilo ko. Sa Jokicem i Micicem u ekipi, ocigledno je da cemo bilo kome dati 80+ poena.

FELIPE

pre 1 godinu

Najveci uspeh ovih fibinih sudija u karijeri je to sto su sudili meceve na kojima igra Srbija...
Sjajna igra, odusevljen sam. Jes da su Finci, ali stvarno odavno nisam video da nasi sa ovakvom lakocom prave visak. Bukvalno u svakom napadu imamo po nekoliko sansi za sut, prodor... Nekada kazem sut bre, sam si :)
NAPRED SRBIJAA!!!

Andra

pre 1 godinu

Opasno ih neko iznervirao, naložili se zbog nečega i pokidali.

Molim vas prestanite da prozivate igrače pojedinačno.
Ovde svi daju neki doprinos, ovo je timski sport, momci su pozitivni i svi imaju dobar pristup i želju.
Vidi se trud, borba valjda vam to dovoljno ili možda grešim .

Dečak

pre 1 godinu

Koliko smara Šarenac sa ovim "kapiten mora da rešava", "kapitenski", "asistencija svog kapitena" itd. Ovako je smarao i sa Mačvaninom 2017.

мишо

pre 1 godinu

драго ми је да више не играмо у црвеним дресовима ,још кад би и фудбалери избацили,они су први и почели са црвеним .

FourSeasons

pre 1 godinu

Naporni pijani lik pored ozvucenja dosadio i Bogu i narodu… al onda skontah da zvuci kao Stevo Djubre iz dnevnjaka pa mi onda posta i simpatican

al, sta ja znam

pre 1 godinu

Ukrajina dobila Italiju, što znači da idemo na Hrvatsku ili Italiju u osmini finala, ali ako ovako budemo igrali...
(H2H, 05. septembar 2022 22:53)

e i to nas baz zabole
oni treba da se zamisle

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Ovo veceras je bilo bas upecatljivo. Finci, trkacka i pucacka ekipa, koji su juce oduvali Poljsku, danas su pretrcani i izresetani sa svih strana. Vrlo dobro pripremljena utakmica je isto tako ozbiljno i angazovano odradjena. Kretanje lopte je sve brze, sto uz brze noge i ruke u odbrani donosi mnogo lakih poena. Ne bih se bas slozio da su protivnici u nasoj mnogo slabiji, pre ce biti da im nasi ne daju da se previse razmahnu. Pored svih cestitki za dobru igru, ne mogu a da ne pomenem utisak koji sam stekao gledajuci Davidovca kada je prvi put usao u igru; svi pokretljivi, lete po terenu, a on kao u usporenom filmu. Srecom, posle se i on dosta dobro uklopio. Kuridzi se danas moze samo cestitati na pozrtvovanoj i korisnoj igri; ako ista moze da mu se zameri to je pomalo ishitreno pravljenje tzv. “korisnih” faulova nad igracima koji ga prolaze na prvom koraku, pri cemu on podize ruku da prizna faul maltene pre nego sto ga je napravio; to moze (kao sto veceras i jeste) da isprovocira sudije da sviraju nesportski faul.

Drakče

pre 1 godinu

Sve top bravo, samo mi nije jasno zasto Milutinov nije dobio bar 5 minuta ovo je bila odlicna prilika da udje malo u ritam. A Marinkovicu ni minut.
(DjulaMeshter, 5. septembar 2022 22:49)

Ako je Milutinov stvarno imao ono što neki kažu da je imao, onda mu treba dati što je moguće duži odmor. Neće za jedan dan zaboraviti da igra košarku.
Za Vanju je pitanje, ali bih rekao da je neka mala povreda ili nešto slično pa nema potrebe da rizikujemo.

Mohikanac

pre 1 godinu

Kalinić zver i tihi heroj ovog tima.

F4 u BG i ovo poluvreme možda njegove najbolje utakmice u karijeri.

Krađe, pts , asistencije, skok...sve radi...jedna izgubljena lopta, jedan faul...index u nebo.

smeh

pre 1 godinu

Ovo je košarka u pravom smislu te reči. Timski i efikasno u napadu, timski i požrtvovano u odbrani. Recept za uspeh. Nego šta su Finci uradili našim reprezentativcima pa ih naši shvatiše mnogo ozbiljno? Da nam je trebalo 50 razlike verovatno bi naši maksimalno odradili i drugo poluvreme.

To bi bilo to

pre 1 godinu

@ zoran. Neće nas niko pobediti.Nema razloga da se nerviraš i da budeš negativan.Kad budeš osetio to nešto,znaćeš o čemu ti pričam.Ta hemija između igrača,protok lopte u napadu, bukvalno kidanje u odbrani i onda taj osećaj sreće,ponosa i spokojstva jer je Veliki Kari sve utegao.Uživaj brate, opusti se.

Nihilista s juga

pre 1 godinu

Ovo danas me neodoljivo podsetilo na Jugoslaviju devedesetih i utakmica u grupi na EP, surovo u odbrani, kreativno i tačno u napadu.
Jeste razlika u klasi, ali na ovom prvenstvu mnogi tu razliku nisu znali da iskoriste.

Tragikomedija

pre 1 godinu

Kako igramo, majko moja, bukvalno perfekcija. Jokić standardno, ono njegovo, deli pasove preko celog terena kao iz šale, čuvaju ga rvačkim zahvatima, trojica igrača su neretko pored njega i on i dalje uspeva da pronađe otvorenog saigrača. Kalinić odigrao poluvreme savršeno na obe strane lopte, defanzivna klinika, a u napadu pogađa trojke i preko ruke i odlično pronalazi prazan prostor. Vasa više ne davi loptu, sad je u ulozi pravog plejmejkera, razigrava ova 3 kola ostale fenomenalno. Nedović se pronašao konačno, Kuridža i Jaramaz imali odlične role, Lučić takođe jako dobar i u odbrani i u napadu. Sistem nam je vrhunski za ovakve tipove igrača, bez Marinkovića, Milutinova i Ristića ih deremo. Da nas ne ureknem, mi smo jedina selekcija koja nije imala nikakvih problema ni u jednom od prva 3 kola, izgledamo kao apsolutni favoriti. Ako nastavimo ovako ima da se prošetamo do četvrtfinala.

Gidri

pre 1 godinu

Nevezano za jačinu dosadašnjih protvnika, igra naših momaka polako dobija fizionomiju i odlike naše škole košarke. Jaka odbrana, zagradjivanje i dobar skok, kontra ako može da prodje, ako ne sjajno kretanje u napadu, raznovrsnost i kombinatoriku, vic, dodavanja bez gledanja, više solucija u realizaciji, agresivnost na košu, šmek i sportska drskost. Ako odigraju kako treba, ispune bar 50% gore pomenutog, gde im je kraj..napred momci, samo jako i hrabro. Stari lisac Kari ipak zna šta radi..

boxi

pre 1 godinu

Naš Kuridža je isti Štimac, čovek gine za svaku loptu, bez mnogo lepote u igri. Pešić mu nacrtao šta da igra i on to radi. Svaka čast i Kariju, napravio je TIM! Nemojmo samo, ovi su loši, ovi su gori, tu nema slabih reprezentacija. Ovi Finci odoše na olimpijadu, a mi ćemo još da prostremo m..a da do olimpjade dođemo.

Meklejn

pre 1 godinu

Nedović i Vasa dva ozbiljna ball hendlera je ono o čemu sam ja razmišljao kao potencijalno jakom oružju. Samo Nemanja da se još uhoda sa ekipom. Ima vremena. Ima da pržimo sa svih strana.

Kukatilo

pre 1 godinu

Ako izuzmemo Jokica,Kalinic najbolji igrac ove reprezentacije.
(urke, 05. septembar 2022 21:19)

A ljudi se smejali kad je Kari rekao da mu je Kalinic najbitniji igrac.

Вук

pre 1 godinu

Полако и без познатог српског лаког падања у еуфорију. Не помињите више медаље. Тако је било и на Светском пред пет година, спремао се и чистио Балкон испред Скупштине па прц. Полако. Утакмицу по утакмицу. Нема вајде од халабука.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Prijatno sam iznenađen našom igrom. I time što Kari ne forsira Milutinova. Od kako se okupila ova "kompletna" reprezentacija svaka čast i Jokari i Vasi i Lučiću, ali motor naše reprezentacije i konstanta je Kalinić. Ako neko može da se nazove "all round" igrač onda je upravo to on.

Ali zaista ne treba nikoga izdvajati jer su svi dali svoj doprinos ovoj sjajnoj igri i visokoj razlici.

Vajldkardsi

pre 1 godinu

@Samo bez euforije ipak su ovo samo Holandija,Ceska i Finska daleko od nekih košarkaških zemalja i sve je ovo ocekivano.
(Seek and Destroy, 05. septembar 2022 23:08)
A jok nego je SLO kosarkaska zemlja?

Jagoda

pre 1 godinu

Na 27 razlike i 5.4sek do poluvremena, Pesic trazi tajm-aut da nacrta akciju.
Na ovaj nacin, on pokazuje postovanje prema protivniku, uigrava tim, gaji pobednicki mentalitet i ono najbitnije za mene, Srbija nikada ne kalkulise vec uvek ide na pobedu, ko god joj se pao u nokaut fazi.
Ponosan sam na vas momci!

2CRAZY

pre 1 godinu

Ali pijani likovi koji dobacuju, kakvi carevi, sve odzvanja, Ajmo udriiii....
Hahahaha
(I agree, 5. septembar 2022 21:21)

Ja mislio to se cuje Pesic :D

Milan

pre 1 godinu

Ukrajina dobija Italiju???
To komplikuje situaciju za 1/8 finala, sad mogu Italija ili Hrvatska da nam zapadnu. Nije da treba da se plašimo ali svakako nam ne treba utakmica sa više tenzija tako rano.

onako

pre 1 godinu

Što svi pominjete "to su Finska, Holandija, Češka"?

Cirkus reprezentacije su Hrvatska, Estonija, Engleska i Italija.
Mislite da su to jače reprezentacije od ovih?

Ovu Hrvatsku je pobedila ova Holandija...o tome mislite. Slovenija ih ponizila... Grčka dok nije ušla u letargiju im držala omču oko vrata, povodac...igrala se sa njima.

Dobićemo vrv Hrvate ili Italijane u 1/8 ...mada može tu krug da se napravi još sa Ukrajinom.
Ok nacionalni naboj sa komšijama ili atipična košarka Italije(bez centra) ali to su ekipe na nivou ove Finske se gomilom mana.

tutu tutu

pre 1 godinu

Ma karijeva masina melje. Davidovac masi zicer pa umesto da zavrsimo 1/4 sa +15 mi primamo iz kontre za +11. Ako nam je to najveca greska onda se setamo do finala
(Let vreme, 05. septembar 2022 21:27)


Polako sa loženjem, još uvek nismo imali ozbiljnog protivnika na turniru niti ćemo ga imati u grupnoj fazi i osmini finala.
Uvek kada bude veliko loženje mi ne uradimo ništa, tako da polako, korak po korak.

Bojan

pre 1 godinu

Ja bih voleo admin da uporedi komentare od pocetka prvenstva pojedinih ljudi i da ih objavi u posebnoj vesti. Ovakav uragan mozga pojedinaca nikada nisam procitao.

Dragan Borca

pre 1 godinu

Ja ne znam da li sam ikada video da sudije dozvoljavaju ovoliko rvackih zahvata i povlacenja kao na Jokicu u prvih 7-8 minuta. Ali gazimo ih lagano, samo smireno

Mali Milojica

pre 1 godinu

Pesic je do pre samo desetak dana bio izlapeli starac,a sad je legenda iskusni lisac vodi ekipu razbija,kakav smo mi narod nije ni cudo sta nam se sve desavalo i sta ce se tek desavati posto samo gori dolaze,kad covek pogleda i bolje sto nas je sve manje i ovo sto nadolazi sve gore i gore.

tutu tutu

pre 1 godinu

Ma karijeva masina melje. Davidovac masi zicer pa umesto da zavrsimo 1/4 sa +15 mi primamo iz kontre za +11. Ako nam je to najveca greska onda se setamo do finala
(Let vreme, 05. septembar 2022 21:27)


Polako sa loženjem, još uvek nismo imali ozbiljnog protivnika na turniru niti ćemo ga imati u grupnoj fazi i osmini finala.
Uvek kada bude veliko loženje mi ne uradimo ništa, tako da polako, korak po korak.

XXX

pre 1 godinu

@(Mikeli, 05. septembar 2022 22:43): šta ima veze ko i kada? Ako želiš zlato moraš sve da pobediš. Što bi rekli u “Alan Ford”-u: “Ako kaniš pobjediti , ne smiješ izgubiti.”

milan

pre 1 godinu

Sve top bravo, samo mi nije jasno zasto Milutinov nije dobio bar 5 minuta ovo je bila odlicna prilika da udje malo u ritam. A Marinkovicu ni minut.
(DjulaMeshter, 05. septembar 2022 22:49)

Marinkovic ima problem sa stomakom a Milutinovu su produzili oporavak za svaki slucaj.

JPR24

pre 1 godinu

Ovakve komentare treba pokazati nasima. A sad nesto bas prizeljkujem da budemo cetvrti. Jest da imamo trenera deb*la, ali protiv vas nam i ne treba. Igrali 4 puta sve ste dobili na mandin g*z na pravdi ne znam ceg i nasao si se tu k**cit. Ultragiga emvipijevi vasione. Jedino postujem karija, ali u toj se utakmici on nece puno pitat.
A na kraju, ako smo mi izgubili od nizozemske, kako ste vi nedavno prosli protiv estonije koju toliko omalovazavate?
(croata, 05. septembar 2022 23:49)

Pa… mi nismo igrali protiv Estonije, već Letonije koja nije na EP. A vi kako ono beše protiv Finske ? Dva poraza… ma Ajde ‘

Zivota

pre 1 godinu

Veliki pozdrav i hvala za tog strucnjaka koji je postavio mikrofon tamo da utakmica ne moze da se gleda od komentara grupe "strucnjaka" sa tribine!

loopai

pre 1 godinu

ja lepo pisao pre pocetka...drugi igraju utakmice,sve super,pozoriste...a deda im pegla kondiciju...i sad svi nesto kao umorni,a nasi se tek zagrevaju...

2CRAZY

pre 1 godinu

Ja se najvise plasim dve stvari:

1. kad izadjemo iz ove lake grupe, i krenemo odjednom na mnogo jace protivnike, zanima me kako ce se to odraziti na nas, iskustvo sa SP-a govori da nam to ne odgovara (nikom ne odgovara), voleo bih da smo imali bar jednog teskog protivnika u grupi... ovako nam je jedina prednost sto cemo biti odmorniji u odnosu na recimo rivale iz B grupe smrti, ali mana ce sigurno biti sto nismo osetili tezak mec.

2. sudije... sudije nas mogu usrati totalno, bukvalno nas poslati kuci, ako budu lose sudili i na nasu stetu, nasi ce se iznervirati i dobijati tehnicke...

JPR24

pre 1 godinu

Finska, ok… jaki ili slabi, koga briga, i drugi imaju takve protivnike. Ono sto je važno je pristup naših, angazovanost u odbrani, kolektiv, efikasnost u napadu, čak i sa velikom razlikom nije se pucalo za tri samo da bi roknuo jednu, sve je bilo rezonski, sa ciljem da igra bude bolja, da kolektiv funkcioniše, pocetak trece četvrtine malo opuštanje ali kraće nego prve dve utakmice, reakcija je bila odmah tu, shvatili su da to mora da se resi, i polako ekipa u globali napreduje kao Ekipa ! To i jeste cilj kako bi napali nokaut fazu spremni i gladni !

paddy

pre 1 godinu

Nisam nikad gotivio kalinu, ali vcrs...doktor ove igre! Odbambeno pit bull. napad skromno i kad treba, a kad sutne uglavnom pogadja. Doktor!!

Алекса

pre 1 godinu

Sve top bravo, samo mi nije jasno zasto Milutinov nije dobio bar 5 minuta ovo je bila odlicna prilika da udje malo u ritam. A Marinkovicu ni minut.
(DjulaMeshter, 5. septembar 2022 22:49)

Маринковић се разбољева а Милутонов улази у тренинг...играће, полако

На крају...Кари је селектор са разлогом

zdravko

pre 1 godinu

Зоран, Господине ти се не разумеш у кошарку тај буцко је две године нај бољи енби пи енби лиге Давидовац дечко игра у ЦСКА у ком ти свету живиш . Узми једну чашу млека и на спавање није за тебе спорт.

Stefan

pre 1 godinu

Odlično igramo. Ne svidja mi se Gudurić, mislio sam da će da ima sličnu karijeru Bogdana Bogdanovića, dečko je odlaskom u NBA totalno izgubio samopouzdanje. Loše odluke donosi. Davidovac već nema pojma. Jagodić Kuridža, čovek zna šta treba da radi, zna koja mu je uloga i svaka čast. Samo jako!

goblin

pre 1 godinu

Inače, ova Finska je već izborila plasman na SP, mi ćemo jako teško... Sramotna Fiba!!! Izgledamo fenomenalno za sada...Samo mi nije jasno šta Jokić traži na parketu na + 35 za Srbiju, 6 minuta do kraja...

Srbin

pre 1 godinu

100% sam siguran da će Markanen biti efikasniji od Jokića. Baš je marka.
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 05. septembar 2022 21:02)

I Janis bio bolji u Beogradu a Grci izgubili

Napred Srbijo

pre 1 godinu

Pa jel vas imalo sramota da na 20+ razlike nalazite mane. Sad je Davidovac zalutao,ne možete da se načudite da je u reprezentaciji.Eto Pešić ne zna a vi znate,dosta bre stoko.

Dragan Borca

pre 1 godinu

Sve top gazimo svaka cast Svetislavu samo ovo igranje Jokica na +26 koliko je vec bilo totalno nepotrebno. Pa mislim vodis 26 razlika ne mogu te stici zadnju pa da nas 5 iz komentara igramo zadnjih 7-8 minuta. Ima mnogo utakmica totalno nepotreban rizik al dobro 🙂

Mstislav

pre 1 godinu

Ono sto je jos vaznije od rezultata je sa koliko finte i stosa mi organizujemo napade. U svakom momentu se cini da imamo bar 3-4 opcije za napad na kos, koliko lucidno igraju momci. A odbranu svi igraju zajedno, svi se trude i bore. Igramo fantasticno. Ako odrzimo formu, ja ne vidim ko moze da nas dobije. Samo da ne bude nikakvih povreda, to mi je jedina zelja

Vulfi

pre 1 godinu

Jedva cekam da izgubimo pa da kazem Pesicu da je matora budala sto nije zvao Teodosica, ipak sam ja veliki mag za kosarku. Nista ovo ne valja, da mi primimo preko 30 poena za poluvreme od Finaca?! A Guduric sto je promasio sut za tri poena?! Ma sve bih ja to razjurio.

wer

pre 1 godinu

Ali pijani likovi koji dobacuju, kakvi carevi, sve odzvanja, Ajmo udriiii....
Hahahaha
(I agree, 5. septembar 2022 21:21)

carevi su na terenu,
ovi sto se dernjaju su teski dziberi

i sta ste se ostrvili na davidovca?
evo ja kao najcrnji grobar mu dajem 100% podrsku

MilosS

pre 1 godinu

Koliko se naša igra ubrza kad ostane samo Jokic i krene preko njega. Odmah se napravi lepa serija. Kako on izadje, svi napadi se uspore i pocne filozofiranje.

MPP

pre 1 godinu

PEŠIĆ


lukavi prepredeni i nadasve iskusan lisac....
Kao prvo ovakve utakmice mu služe kao vrhunski trening...
Ubiše se naši za svaku loptu(bolje da se istrče i opterete pred publikom nego na treningu kad nema nikog)...trčali su sve vreme sprintove uzduž i popreko , isprobali sve pod opterećenjem i ....
ODBRANA JE NAJBOLJI NAPAD .. .nisu dali Fincima oka da trepnu.... I što je najbitnije ove utakmice psihološki stabilizuju ekipu.Ovo nije karakteristično za nas , mi se opustimo kad igramo sa aucajderima a Pešić ih koristi da "utegne"ekipu.
A i ostalim ekipama šalje poruku..."čeka vas pakao"

Gossa placa Zeljko 99

pre 1 godinu

Bravo momci, odlicna igra skoro svih na terenu. Svi pokazuju sjanu timsku igru i veliku kosarkasku inteligenciju. Kako Kalina igra na oba kraja terena, pa to je fantazija. Jos jednom decko pokazuje na terenu zasto je ubedljivo najbolja trojka u Evropi i zasto ga je ovoliko jedna Barselona jurila. Jednostavno, takav igrac treba svakoj ekipi za trofeje.

veverica

pre 1 godinu

finci su krenuli na sve ili nista sa napadackom petorkom bez odbrane i forsiranjem trojki u nadi da ce da ih krene, ali su samo uspeli da razigraju sve nase igrace. sad ne znaju gde se nalaze.
medjutim finci sta god nebitno ovakvo razumevanje medjusobno igraca brzina realizacije zrelost u igri podseca na najbolje dane jugoslovenske kosarke.
mnogo mi krivo sto nema bogdana.

Trsa

pre 1 godinu

imam dovoljno godina da primetim da se reprezentacija u basketu vratila filozofiji da protiv svakoga igra maksimalno požrtvovano i ako je neko slabiji onda ga dobiješ 20-30 razlike, a ne da mrljavi ko ranije sa tim ekipama iz druge evropske klase.
Svaka čast Pešiću.
Ukomponovao je ekipu koja igra pogibeljnu odbranu protiv Finske na 20-30 razlike....a to nije ni malo lako dostići ni mentalno ni fizički

Komša

pre 1 godinu

Odlična odbrana ubdrugoj polovini druge četvrtine. Odbrana + tranzicija besprekorni.
Odbrana (stvar volje) je najbitnija - ostalo ce samo doci.
Mozda protivnik nije dovoljno jak ali pristup igri je za svaku pohvalu.

Daki

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da Pesic hoce da drzi Jokica u igri do kraja iako imamo 30+..e sledeca utakmica je za manje od 24h. Mora da je zaboravio na njega...godine

Poker

pre 1 godinu

Neki nestrucni konsultant sa rts-a je konačno odgonetnuo misteriju prezimena Dejanovog. Nije ni Davidovac, ni Davi-dovac vec ga je nazvao Daaavidovac,malo više razvuci taj samoglasnik a,kakav doktor. JAGODA KURIDZIC kapiten

Laki M

pre 1 godinu

Neki nestrucni konsultant sa rts-a je konačno odgonetnuo misteriju prezimena Dejanovog. Nije ni Davidovac, ni Davi-dovac vec ga je nazvao Daaavidovac,malo više razvuci taj samoglasnik a,kakav doktor. JAGODA KURIDZIC kapiten
(Poker, 05. septembar 2022 23:08)

Taj "nestručni konsultant" jedan je vrhunski trener, a drugi bivši solidan košarkaš.
Ali razumem tvoj problem, veze sa košarkom nemaš, solidan si srpskim akcentom. Drži se ovog drugog, ali na nekom lingvističkom portalu.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

sa jedne strane nije dobro sto Vanja ne igra, sto pravi pauzu a najraspolozeniji je suterski u timu.
Sa druge strane super je sto ce Nedovoc dobiti priliku da podigne formu

Entoni Majls

pre 1 godinu

Ne brinite za Dekija Davidovca, on pali motore od završnice turnira, od 1/4 finala.
Stara je to spavalica. Mnogi će mu spomenik dizati kad bude trpao sa klupe Slovence i Grke.

gl

pre 1 godinu

Gde je Marinkovic u svemu ovome?!
Ja se najvise plasim kad bude trebalo da nas sudije ne saseku, sudjenje je kriminalno na ovome prvenstvu, zaista... Ovako sve izgleda jako, jako lepo, uigravamo se lagano, jos Izrael i Poljska, pa onda krece...

Lars

pre 1 godinu

Kakav pristup odbrani u prvom poluvremenu.. Svetislave care, kralju, majstore najveci! Realno zamislite Tea da se vuce ovde.. ne ide, ne bi bilo fer prema ostalima.

Smakovac

pre 1 godinu

Sve je ovo normalno. Pešić je 2002 dobio Amere na njihovom terenu na SP i ostavio ih bez medalje, a ovo je samo jači trening. Nadam se da će ući i Milutinov da polako hvata ritam.

zemunski kej

pre 1 godinu

Ili Finci igraju pogresno ili smo mi odlicni. Najbolje izdanje za sada. Malo ih ne sluzi ni sut u drugom delu .pazite ova Finska je razmontirala Poljsku koja je pobedila danas Izrael lagano. Posle ovoga porasli su mi apetiti ,Grci i mi cini mi se da su do sada najvise pokazali . Mozda je vreme da malo odmaramo Vasu u Nikolu. Smatram da je ovo dobijeno veceras.

IDJ kids

pre 1 godinu

Jao Mile i Luka Pavicevic strucni konsultanti na poluvremenu. Pa zar od toliko nasih bivsih kosarkasa oni pozvase Luku Crnogorca? Mislim nemam nista protiv,ali ne secam se da je ikad rekao da navija za Srbiju. Inace fantasticna timska kosarka. Svi imaju svoje uloge,pa i Davodovac koga kritikujete. Utisak je za sada da Guduric nije dobar u glavi. Valjda ce se vratiti,posto je dobar igrac,ali psiha je cudo. Ostali fantasticni! Timski igramo! Nadamo se da ce se Vanja oporaviti i da ce se Milutinov vratiti! Srbija!

djura

pre 1 godinu

jel realno da zadnjih 30 godina nema ko drugi da prenosi nasu reprezentaciju sem ovog memedovica?
(najjaci, 5. septembar 2022 21:07)

Brate lik je celu tekmu Midltona zvao Singlton, sta reci..

gagi

pre 1 godinu

Svaka cast momci, briljantno. Pesic veliki gospodin, covjek i naravno trenercina. Vidi se njegovo znanje. Ovo je kulturna osveta za danasnje snimke porodice Teodosic.... Bruka...

Milan

pre 1 godinu

Ne treba preuvelicavati poslednje uspehe reprezentacije. Grupa u kojoj se srbija nalazi je slaba. Bilo bi bolje da ima barem jedna jaca ekipa. Srbija postize sko sve poene iz kratke distance. Sut sa vece distance a posebno sut za tri poena je dosta los.

Pedja,Cacak

pre 1 godinu

fenomenalna igra,naših momaka...
iz dana u dan,pokazuju i dokazuju na terenu, da su kao jedan,što se najbolje vidi po odbrani...
igrali smo bez Vanje Marinkovića i Nikole Milutinova,ali momci nisu dozvolili da se to u igri oseti...
mislim da su Finci dobra i nezgodna ekipa i da će se mnogi oko njih namučiti...
i sami su očekivali mnogo više od ove utakmice,ali smo im mi, na doktorski način objasnili, bukvalno sve o košarci, taktici, tehnici, odbrani i napadu...
sam selektor,veliki kari,koliko god bio zahtevan i samokritičan, prema našim košarkašima, mislim da nema Ama baš,nijednu zamerku, na sve što su naši momci, do sada pokazali i prikazali...
iako je još rano pričati o daljem takmičenju,jer ima još svi da odigraju po dve utakmice...
već su počele kalkulacije, sa svih strana...
najbolji odgovor na sve to, dao je naš kapiten Vladimir Lučić izjavom, neka se drugi brinu o nama...
još ništa nismo uradili,tek ide ono glavno i pravo...
treba ići korak po korak...
ali ovo do sada obećava...
ovakav roster i rotaciju,malo ima ekipa, ne samo u Evropi,već i u svetu,neračunajući Amerikance,koji su svet za sebe.....
jedino što želim,da su svi naši momci, dobro i zdravo a za ostalo se nesekiram i doći će...
samo igrači se nerazmeću izjavama,željama i planovima,što je mnogo bitno...
nesumnjam u konačan rezultat i uspeh!!!
Živela Srbija!!!

Boža vampir

pre 1 godinu

ako na Italija Hrvatska pobedi Italija a na Hrvatska Ukrajina pobedi Ukrajina lako moze da se desi da 3 ekipe Ukrajina Italija i Hrvatska imaju po 8 bodova na kraju. Tada odlucuje kos razlika izmedju ovih ekipa.

Dok finta ode kinta!

pre 1 godinu

Guduricu Pesic treba da zabrani fintu suta, kao i mladjim kategorijama kad ti trener zabrani nesto sto radis, a da je pogresno. Ovo nije realno svaki kontakt sa loptom finta suta, em izgubi vreme i cistu poziciju za sut, em igraci vise ne skacu na fintu, pridju za to vreme i polazak u dribling nista ne znaci. I za kraj jedna Dok finta ode kinta! Sportski Pozdrav! Ajmo po to zlato vreme je.

bradina

pre 1 godinu

Naslov pre ovog meca(da potsetim) Najveci izazov.....)!
Kakvi su sledeci izazovi kad je ovaj "najveci"!?
Nikola sa prvim 3D,ali ako znamo kako on igra,sve vise me odusevljavaju igraci iz "senke" a ima ih sve vise i vise koji polako izlaze!

nikolica

pre 1 godinu

Mikeli sine, izguglaj sta znaci fraza labudova pesma, pa je onda koristi. Inace, kad ovako igramo, zao mi sto utakmica ne traje 4-5 sati

Mirko

pre 1 godinu

Sve je to lepo ali ovu su slabe reprezentacije u našoj grupi.
Mislim da nemamo realnu sliku.
Svidja mi se kako igramo odbranu ali mi se ne svidja napad, mnogo je to divlje, ali ko sam ja da sudim.
Ja bi prvi voleo da ih sve pocepamo sa 30 razlike.

Јанко

pre 1 godinu

Ја се у ствари не сећам наше репрезентације која је боље играла. А матор сам онолико.

аco

pre 1 godinu

Да задржимо добру одбрану, добру атмосферу и да останемо здрави. Зо би било довољно за злато.

okvaldo

pre 1 godinu

Ne znam šta bih rekao. Odlična utakmica, Jokić je bukvalno vanzemaljac. Micić klasa i u najboljim godinama. Ostali dobri i borbeni. Nedović se pronašao na ovoj utakmici.
Jedino da se Gudurić još pronađe. Čeka sa šutom i usporava tok napaada, jako je limitiran sa prodorom u desnu stranu koji mu je gotovo nepostojeći. Žao mi je, jer kada ga pogledaš fizički deluje impresivno. Snažan, skoro 2m, atleta, levoruk.

Kengur

pre 1 godinu

Jos jedan dokaz da su trojke najprecenjeniji deo igre osim ako nisi Golden Stejt koji uzgred igra i odbranu a i timski. Jokic fantastican igrac ali njegovi konkurenti su najslabija pozicija na svetu ili su 20kg laksi od njega pa ih ugurava kao decu ili su limitirani loptama pa ga uopste ne muce u odbrani.

pedja

pre 1 godinu

Mrš na skijaške skokove da vas ne vidimo više na parketu hihihihi...ovo podseća na '95 protiv Švedske kad je i Divac trpao trojke iz ćoška

EUFORIJA

pre 1 godinu

jel realno da zadnjih 30 godina nema ko drugi da prenosi nasu reprezentaciju sem ovog memedovica?
(najjaci, 5. septembar 2022 21:07)

Brate lik je celu tekmu Midltona zvao Singlton, sta reci..
(djura, 05. septembar 2022 21:30)
Sarenac

Mali Milojica

pre 1 godinu

Ovo je sve super i igra i vodjnje tima i sve,ali da se malo ne uljuljkaju ovim lakim pobedma zavrse grupu bez poraza pa kad krenu eliminaciju nasa jedna losa i protivnikova dobra utakmica i aj kucu,nadam se da idemo do samog kraja.

WillyWonka

pre 1 godinu

Zastrašujuće i dominantno, kao da su igrali protiv neke juniorske ekipe. Toliko je od početka sve bilo jasno, da sam prebacio na Italija - Ukrajina.

Hagiano

pre 1 godinu

Tako to izgleda kad trenerčina uklopi... e moj limunada Kokoškov ...

Srbija igra sjajno, dugo ovako u odbrani i lepršavo u napadu nismo igrali... a raduje me što tek se očekuje da podignu formu na viši nivo.

zed

pre 1 godinu

@Robert

Zasto dvostruku standardi? Covek verovatno i Mitrovicu zamera isto. Odmah ti da kolektivizujes sve, odmah u prvo lice mnozine. Mi, pa mi. Covek lepo napisa sta mu se ne svidja, ti mu odmah oduzme invidualnost. I jos ga optuzi za dvostruke standarde, lik rec nije rekao o Mitrovicu. Nemamo pojma sta misli o njemu a iz njegovog komentara logicno je da isto misli o fudbalerima.

Seek and Destroy

pre 1 godinu

Neka neko kaze ovim nasim komentatorima da "Mitros on fire" nije nasa pesma, vec kopija od Wigana i Wila Griga
(Sreten Zujkic, 5. septembar 2022 21:35)

Originalno prvi je pevali divljaci iz Njukastla. Wiganovci maznuli za Vil Grigsa.
(Salle, 05. septembar 2022 22:06)
Ne nego su tu pesmu prvi prepevali navijaci Wigana za njihovog napadaca Wila Grigga.Ako ne znaš nemoj da se praviš pametan.

In May 2016, Wigan Athletic supporter Sean Kennedy uploaded a video to YouTube titled "Will Grigg's on fire", which featured a song written in recognition of the recent goal-scoring feats of Grigg with the chorus to "Will Grigg's on fire, your defence is terrified" sung to the tune of "Freed from Desire" by Italian singer Gala. Since it was uploaded, the song has become a very popular football chant and a national sensation.Kennedy received a free Wigan season ticket from the Wigan chairman David Sharpe for the 2016–17 season as a result of success of the chant.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Moze li neko da kaze Pesicu da Guduric i Davidovac nisu za reprezentaciju.
(Simke, 05. septembar 2022 21:26)

Možda Andjušić i Smailagić, Koprivica, Trifunović, Dangubić. Grobaru mani se klubaštva. Igra reprezentacija Srbije. Nisi kritikovao Jaramaza?
(Zvezda, 05. septembar 2022 21:33)

Vidimo da ovde nema klubastva, svaki drugi post je o Kalinicu.Bez Jokica i Micica mi smo samo dobra reprezentacija, pricajte sta hocete Kalinic,Lucic..su samo pomocna radna snaga.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Ako izuzmemo Jokica,Kalinic najbolji igrac ove reprezentacije.
(urke, 05. septembar 2022 21:19)

U ovoj da, inace ga nikada ne bih stavio pre Micica.

kejt_winslet

pre 1 godinu

Na 06:42 minita do kraja druge cetvrtine, mi promasimo neki nebitan napad na 20 razlike, vice Sarenac kralj "nema veze bitno da tece vreme"

Kukatilo

pre 1 godinu

Mi smo reprezentacija sa najmanje tetovaža! Pa bravo, momčine! Stvarno mi se zgadili išarani od glave do pete, kao dokazuju neku muškost a ovi naši bez grama mastila gaze "alfice".
(Kabunga, 05. septembar 2022 21:21)

Mi smo Sigme

Straight Outta München

pre 1 godinu

S nestrpljenjem iščekujem početak meča
(Loznica, Gučevo, Cer..., 05. septembar 2022 20:47)Sta ti znaci da napises 50 komentara pod tudjim nikom?

Socks

pre 1 godinu

Grupa nam je previše slaba. Makar jedna jaka zemlja da nam je pala da bi morali da igramo ozbiljno. Biće velika razlika kvaliteta kad bude na ispadanje.
Ali tako je sad.
Idemooo..

Vozdovac

pre 1 godinu

Ne lozite se , imamo jednog krstenog igraca . Ostali prosek ,neki i ispod proseka ( Nedovic ) . Promaseneni otvoreni sutevi u nizu,istrcavanje kontre plasljivo ,neubedljivo . Voljni momenat je ok, atmosfera isto ali suvi kvalitet nedostaje .Finska nije merilo ,videcemo kad dodju eliminacije . Bili smo zemlja opasnih bekova a sada nam je normalno kad bek nema sut .

Salle

pre 1 godinu

Neka neko kaze ovim nasim komentatorima da "Mitros on fire" nije nasa pesma, vec kopija od Wigana i Wila Griga
(Sreten Zujkic, 5. septembar 2022 21:35)

Originalno prvi je pevali divljaci iz Njukastla. Wiganovci maznuli za Vil Grigsa.

Buha

pre 1 godinu

Guduric je ubedljivo najgori i najiritantniji igrac u nasoj reprezentaciji.

Ova trojca, Davidovac i ona dva izgubljena 'centra' sto imamo su rodjeni pogubljeni pa im nekako prastas ali Guduric, majko mila, ima stav kao da je Doncic a toliko los i jadan, apsolutna nula, crna rupa besmisla, ne mogu ocima da ga vidim. Ne secam se kad mi je neko tako isao na nerve. Mozda Rakocevic onomad ili onaj slepac Vil Barton iz Denvera.

Pre nego sto se deca napale, ja ne navijam ni za zvezdu, ni partizan, ne znam ni ko je iz kog tima, realno te rasprave vidim kao balavci koji se svadjaju oko nicega, znam samo da je debeli iz Mege otisao u Denver. Domacu kosarku ne pratim 20 godina.

Aleks

pre 1 godinu

Da se oglasim malo povodom reprezentacije, par utisaka... Impresivna igra sinoć, Kari je uspeo da pronađe igru tako da svih 12 igrača doprinose maksimalno. Primera radi, sinoć ni Micić ni Jokić nisu imali preko 20 poena iako su individualno najkvalitetniji igrači ovde. Balans je ključ.
Odlična odbrana u tranziciji, Fincima nije dozvoljeno da se šetaju i plešu na liniji za 3, morali su da rudare za svaki šut. Kalinić i Lučić su stubovi ove ekipe, Kalina sinoć ko zna koliko ukradenih i presečenih napada Finske fenomenalnom odbranom. Kuridža radi svoje i nemojte ga prozivati bezveze.
Nedović i Gudurić su konačno odigrali dobru utakmicu u dresu nacionalnog tima, ali ja im još uvek ne verujem. Gudurić bez finte šuta > Gudurić sa fintom :D
Jaramaz je preinteligentan igrač, kao i Vasa koristi dosta drive and kick što rezultira velikim brojem otvorenih šuteva za ostale bekove. Vanja, Gudura i Nedović će morati da pogađaju. Micić sinoć odličan u organizaciji.
Fincima svaka čast na sportskom duhu, do kraja su igrali kao da gube 5 razlike a ne 30. Imaju dobrog selektora i imaju budućnost.

sir oliver

pre 1 godinu

(Loznica, Gučevo, Cer..., 05. septembar 2022 20:46)
20 komentara si objavio već, pitanje je da li si ti uopšte normalan!?
(I agree, 05. septembar 2022 21:14)
Pitanje je da li si ti normalan, ako mislis da je ijedan njegov komentar! Onaj luzer @jumko se povampirio, ispostovao je rec, nestao sa portala, ali sada prisvaja tudje nikove i pise pod njima! Kao sto je i na vestima o tenisu sad @perivoje i @negativni! Goran zna da bude naporan ponekad, ali nije glup i ima smislene komentare! Vidis valjda po stilu pisanja da ovo nije on! Raspisah se o njemu, ali utakmica je vec resena! Koristite malo mozak, sta vam je!

mateo

pre 1 godinu

jaooo ovo me podsjeca na sp i prijateljske prije kad ste skupili 10 ili vise utakmica bez poraza i sve protiv laganih protivnika, onda dosla spanjolska i argentina i pregazili vas kao miseve. tako ce i sada biti, srbija jos nije imala ozbiljnog protivnika, jos kad dodas veceras da finci nista ne mogu pogodit. vidjet ce te u cetvrtfinalu sve, bit ce opet bye bye.

^_^

pre 1 godinu

meni se ovo uopste ne svidja...svaki put kad smo imali ovako lako grupu lose smo prosli kad je stvarno bilo bitno.... zovite me negativnim koliko zelite ali to je cinjenica.... nqdam se da mozemo daleko da doguramo, top 3 bi bilo super

Ivan kg

pre 1 godinu

Voleo bih da docekam dobru utakmica Gudurica u reprezentaciji, makar da se decko ne blamira, bice dovoljno. Ostalim momcima apsolutno svaka cast, svi su podredjeni kolektivu, jedino se ovaj pravi da je Harden licno.

Mirko

pre 1 godinu

Sve je to lepo ali ovu su slabe reprezentacije u našoj grupi.
Mislim da nemamo realnu sliku.
Svidja mi se kako igramo odbranu ali mi se ne svidja napad, mnogo je to divlje, ali ko sam ja da sudim.
Ja bi prvi voleo da ih sve pocepamo sa 30 razlike.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

100% sam siguran da će Markanen biti efikasniji od Jokića. Baš je marka.
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 05. septembar 2022 21:02)

Urekao sam Markanena. To nije lako.
Živeli.

Under KV

pre 1 godinu

Tvrdim da gori igrac od GUDURICA nije igrao za reprezentaciju Jugoslavije, a posle Srbije!!!!


Najgori ikada, pa mislite šta hoćete!!!

A Kalina kida pa rastura kako igra!!!!

Pinokio

pre 1 godinu

“30 godina od samostalnosti nisu pobedili Srbiju u košarci. Mislim šta reći i koju posluku porati?“

Mediteranske igre 2009
Hrvatska - Srbija 71-69

Prijateljska 2011
Hrvatska - Srbija 73-72

Ukupni omer:
Srbija - Hrvatska
Pobeda Srbije - 5
Pobeda Hrvatske - 2
Nerešeni rezultat - 1

Čisto da ne širiš krive informacije po Internetu, lep pozdrav

croata

pre 1 godinu

Cirkus reprezentacije su Hrvatska, Estonija, Engleska i Italija.
Mislite da su to jače reprezentacije od ovih?

Ovu Hrvatsku je pobedila ova Holandija...o tome mislite. Slovenija ih ponizila... Grčka dok nije ušla u letargiju im držala omču oko vrata, povodac...igrala se sa njima.
(onako, 05. septembar 2022 23:28)

Ovakve komentare treba pokazati nasima. A sad nesto bas prizeljkujem da budemo cetvrti. Jest da imamo trenera deb*la, ali protiv vas nam i ne treba. Igrali 4 puta sve ste dobili na mandin g*z na pravdi ne znam ceg i nasao si se tu k**cit. Ultragiga emvipijevi vasione. Jedino postujem karija, ali u toj se utakmici on nece puno pitat.
A na kraju, ako smo mi izgubili od nizozemske, kako ste vi nedavno prosli protiv estonije koju toliko omalovazavate?

DjulaMeshter

pre 1 godinu

Sve top bravo, samo mi nije jasno zasto Milutinov nije dobio bar 5 minuta ovo je bila odlicna prilika da udje malo u ritam. A Marinkovicu ni minut.

Kibo

pre 1 godinu

Iiidemooo breee...Mada im je predsednica dobra...

EVO LINKA ZA PRENOS

http://buffstream.fun/webplayer2.php?t=ifr&c=1927370&lang=en&eid=70773018&lid=1927370&ci=282&si=3&ask=1662404400

zoran

pre 1 godinu

Ukrajina razbla Italiju, bolje da smo i mi izgubili danas, da se spustimo na zemlju, naivni smo i neiskusni, previše mladi, naložili smo se, 1000 komentara da osvajamo zlato, sigurno, to je nemoguće čitati, interesantno kakvi bi tada bili monentari, nadam se da će Izrael da nas spobedi.

Zoran

pre 1 godinu

Nivo ovih protivnika je druga liga u bivsoj Jugi, maksimum.
Nivo kosarke je generalno pao. Kada ovaj bucko Jokic predstavlja nesto, pa Davidovac je tu, ovaj momak Ristic ni da hoda ne zna, a mi pricamo o nekom kvalitetu. Mora da se salite.

Iva

pre 1 godinu

Ovo je prelak protivnik i sigurno ce biti itekako tesko kad dodje neko iole ozbiljniji. Lucic, Davidovac i Guduric uzasni, ne znam zasto im je ukazao poverenje.

neko

pre 1 godinu

Srbija ce da izgubi kad najvise bude bolelo. Zivi bili pa videli. Gube kad ne bude vreme za popravni. Birit ce se mozda za bronzu ili ako ima ono od 5 do 8 mesta.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Sta bi rekao Vlada Djurovic za klupu ...ala se izlupetao a momci kao da su ga culi ..Jaramaz je malo zaplesao za njega ....
(nenad, 6. septembar 2022 07:18)

Polako, čekaj da naidje jak protivnik pa ćemo videti kako to sve funkcioniše. Najveća snaga ove reprezentacije je Kari, koji ih tera da igraju čvrstu odbranu, i da je često menjaju u toku meča.
Mi smo poznati po tome da ne učimo iz grešaka, i da se nanovo ložimo posle prvih dobrih rezultata. Nije 2019. bila tako davno, razbila nas je Argentina koja je imala prosečan tim, sa ostarelim Skolom, Karpacom i gomilom anonimusa. Tu su Jokić i Bogdan odigrali dobro u napadu, ali su bili najgori u odbrani. Polagali su preko njih kao da su omladinci a ne profesionalni košarkaši. Kari to zna jer je profi trener, a zna i Djurović. Naš uspeh zavisi isključivo od odbrane, a da li ćemo nekog dobiti sa trideset ili tri poena razlike - baš me briga, važno je samo da idu do kraja.

Niki

pre 1 godinu

Pa u ovoj grupi nema neke ekipe koja je polu dobra a kamoli malo jaca,najslabija grupa objektivno sve druga liga,jos nisu dosle prave ekipe pa da se vidi koliko su spremni pod pritiskom i koliko iskustva imaju,ovo je sve kao u fudbalu luxemburg, San marino farski otoci itd.pozdrav,a od osmine finala vam dolaze prave ekipe.

Mustra

pre 1 godinu

Kari je poslušao Đurovića i Jaramazu uzeo loptu iz ruku. Igrao je dvojku i nije se mešao u organizaciju igre. Igramo mnogo brže bez Marinkovića, koji u napadu samo stoji i čeka loptu. Nedović je mnogo pokretniji i brži. Ovoj ekipi samo fali Dobrić i bili bi Golden Stejt za druge.

Vukobratic

pre 1 godinu

Ljudi sve je ovo boranija. Najlaksa grupa na prvenstvu budimo realni. Vise bi voleo da imamo neku ozbiljniju ekipu pored nas. Bojim se da se ne zaletimo previse i posle da nam dodje neka ekipa poput Litvanije ili Slovenije koji mogu da odigraju utakmicu prvenstva bas protiv nas.

Kole

pre 1 godinu

za one koji spominju svetsko prvenstvo i Angolu, tada jesmo pobeđivali ubedljivo, ali razlika je što ovaj tim ima hemiju. To se vidi iz aviona. Ovom timu su dobro podeljene uloge. Biće ovo još bolje sa Milutinovim i Marinkovićem. Svako će imati doprinos. Verujte mi na reč.
(Meklejn, 05. septembar 2022 23:44)

Kari, ti li si?

MilosS

pre 1 godinu

Nije to druze filozofiranje nego regularni nivo kosarke. Sa Jokicem to izgleda tako zato jer je covek neka druga dimenzija.
(Puh, 06. septembar 2022 02:14)
Regularni nivo košarke u Evropi. Usadjeno im je u glavu da treba vremena da se izgradi napad. Ne daj bože da neko šutira iz prve.
Juce mi drugar kaže ne može tako da se igra utakmica. Nema niko snage za to. Decko igra kosarku, i trenirao je. E tu je problem. Od starta pogresan pristup. Pošto nemamo snage i kondicije da uprostimo igru, hajde da malo otežemo. Prost peimer je kada pravi Dream tim igra protiv ostalih. Mozda, nemaju svi tehniku, ali to eliminišu brzinom i snagom. Ostale ekipe izgledaju kao Zvezda, Partizan protiv Barse, Bajerna... nekako ti se čini kao da imaju više igrača. I imaju kondicije za celu utakmicu.

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 1 godinu

Šteta što ne igra Teodosić, puno bi nam značio u prelomnim trenucima, naročito kad Vanja i Jokić izađu da predahnu.

toni-22

pre 1 godinu

ovaj komentator nije normalan, kakva reakcija, pa ne igramo jos polufinale niti finale, nego protiv jedne amaterske reprezentacije za koju dosta ljudi nisu znali ni da imaju reprezentaciju

Vozdovac

pre 1 godinu

Ne lozite se , imamo jednog krstenog igraca . Ostali prosek ,neki i ispod proseka ( Nedovic ) . Promaseneni otvoreni sutevi u nizu,istrcavanje kontre plasljivo ,neubedljivo . Voljni momenat je ok, atmosfera isto ali suvi kvalitet nedostaje .Finska nije merilo ,videcemo kad dodju eliminacije . Bili smo zemlja opasnih bekova a sada nam je normalno kad bek nema sut .

mateo

pre 1 godinu

jaooo ovo me podsjeca na sp i prijateljske prije kad ste skupili 10 ili vise utakmica bez poraza i sve protiv laganih protivnika, onda dosla spanjolska i argentina i pregazili vas kao miseve. tako ce i sada biti, srbija jos nije imala ozbiljnog protivnika, jos kad dodas veceras da finci nista ne mogu pogodit. vidjet ce te u cetvrtfinalu sve, bit ce opet bye bye.

Daki

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem da Pesic hoce da drzi Jokica u igri do kraja iako imamo 30+..e sledeca utakmica je za manje od 24h. Mora da je zaboravio na njega...godine

Buha

pre 1 godinu

Guduric je ubedljivo najgori i najiritantniji igrac u nasoj reprezentaciji.

Ova trojca, Davidovac i ona dva izgubljena 'centra' sto imamo su rodjeni pogubljeni pa im nekako prastas ali Guduric, majko mila, ima stav kao da je Doncic a toliko los i jadan, apsolutna nula, crna rupa besmisla, ne mogu ocima da ga vidim. Ne secam se kad mi je neko tako isao na nerve. Mozda Rakocevic onomad ili onaj slepac Vil Barton iz Denvera.

Pre nego sto se deca napale, ja ne navijam ni za zvezdu, ni partizan, ne znam ni ko je iz kog tima, realno te rasprave vidim kao balavci koji se svadjaju oko nicega, znam samo da je debeli iz Mege otisao u Denver. Domacu kosarku ne pratim 20 godina.

Zoran

pre 1 godinu

Nivo ovih protivnika je druga liga u bivsoj Jugi, maksimum.
Nivo kosarke je generalno pao. Kada ovaj bucko Jokic predstavlja nesto, pa Davidovac je tu, ovaj momak Ristic ni da hoda ne zna, a mi pricamo o nekom kvalitetu. Mora da se salite.

Milan

pre 1 godinu

Ne treba preuvelicavati poslednje uspehe reprezentacije. Grupa u kojoj se srbija nalazi je slaba. Bilo bi bolje da ima barem jedna jaca ekipa. Srbija postize sko sve poene iz kratke distance. Sut sa vece distance a posebno sut za tri poena je dosta los.

croata

pre 1 godinu

Cirkus reprezentacije su Hrvatska, Estonija, Engleska i Italija.
Mislite da su to jače reprezentacije od ovih?

Ovu Hrvatsku je pobedila ova Holandija...o tome mislite. Slovenija ih ponizila... Grčka dok nije ušla u letargiju im držala omču oko vrata, povodac...igrala se sa njima.
(onako, 05. septembar 2022 23:28)

Ovakve komentare treba pokazati nasima. A sad nesto bas prizeljkujem da budemo cetvrti. Jest da imamo trenera deb*la, ali protiv vas nam i ne treba. Igrali 4 puta sve ste dobili na mandin g*z na pravdi ne znam ceg i nasao si se tu k**cit. Ultragiga emvipijevi vasione. Jedino postujem karija, ali u toj se utakmici on nece puno pitat.
A na kraju, ako smo mi izgubili od nizozemske, kako ste vi nedavno prosli protiv estonije koju toliko omalovazavate?

Iva

pre 1 godinu

Ovo je prelak protivnik i sigurno ce biti itekako tesko kad dodje neko iole ozbiljniji. Lucic, Davidovac i Guduric uzasni, ne znam zasto im je ukazao poverenje.

Zvezda

pre 1 godinu

Moze li neko da kaze Pesicu da Guduric i Davidovac nisu za reprezentaciju.
(Simke, 05. septembar 2022 21:26)

Možda Andjušić i Smailagić, Koprivica, Trifunović, Dangubić. Grobaru mani se klubaštva. Igra reprezentacija Srbije. Nisi kritikovao Jaramaza?

Pinokio

pre 1 godinu

“30 godina od samostalnosti nisu pobedili Srbiju u košarci. Mislim šta reći i koju posluku porati?“

Mediteranske igre 2009
Hrvatska - Srbija 71-69

Prijateljska 2011
Hrvatska - Srbija 73-72

Ukupni omer:
Srbija - Hrvatska
Pobeda Srbije - 5
Pobeda Hrvatske - 2
Nerešeni rezultat - 1

Čisto da ne širiš krive informacije po Internetu, lep pozdrav

zoran

pre 1 godinu

Ukrajina razbla Italiju, bolje da smo i mi izgubili danas, da se spustimo na zemlju, naivni smo i neiskusni, previše mladi, naložili smo se, 1000 komentara da osvajamo zlato, sigurno, to je nemoguće čitati, interesantno kakvi bi tada bili monentari, nadam se da će Izrael da nas spobedi.

Robert

pre 1 godinu

Mi smo reprezentacija sa najmanje tetovaža! Pa bravo, momčine! Stvarno mi se zgadili išarani od glave do pete, kao dokazuju neku muškost a ovi naši bez grama mastila gaze "alfice".
(Kabunga, 05. septembar 2022 21:21)

A, opet, nisam primetio da, recimo, fudbalera Mitrovica manje volimo zbog toga. Naprotiv, tetovaze mu niko ni spominje, a stalno su vesti o njemu. Dvostruki standardi?

neko

pre 1 godinu

Srbija ce da izgubi kad najvise bude bolelo. Zivi bili pa videli. Gube kad ne bude vreme za popravni. Birit ce se mozda za bronzu ili ako ima ono od 5 do 8 mesta.

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 1 godinu

Šteta što ne igra Teodosić, puno bi nam značio u prelomnim trenucima, naročito kad Vanja i Jokić izađu da predahnu.

2CRAZY

pre 1 godinu

Ja se najvise plasim dve stvari:

1. kad izadjemo iz ove lake grupe, i krenemo odjednom na mnogo jace protivnike, zanima me kako ce se to odraziti na nas, iskustvo sa SP-a govori da nam to ne odgovara (nikom ne odgovara), voleo bih da smo imali bar jednog teskog protivnika u grupi... ovako nam je jedina prednost sto cemo biti odmorniji u odnosu na recimo rivale iz B grupe smrti, ali mana ce sigurno biti sto nismo osetili tezak mec.

2. sudije... sudije nas mogu usrati totalno, bukvalno nas poslati kuci, ako budu lose sudili i na nasu stetu, nasi ce se iznervirati i dobijati tehnicke...

Dečak

pre 1 godinu

Koliko smara Šarenac sa ovim "kapiten mora da rešava", "kapitenski", "asistencija svog kapitena" itd. Ovako je smarao i sa Mačvaninom 2017.

Niki

pre 1 godinu

Pa u ovoj grupi nema neke ekipe koja je polu dobra a kamoli malo jaca,najslabija grupa objektivno sve druga liga,jos nisu dosle prave ekipe pa da se vidi koliko su spremni pod pritiskom i koliko iskustva imaju,ovo je sve kao u fudbalu luxemburg, San marino farski otoci itd.pozdrav,a od osmine finala vam dolaze prave ekipe.

Lucifer

pre 1 godinu

u Bibliji treba da piše... i tog dana gospodnjeg Bog dade Srbima internet i podari im opciju za komentar ispod linka vesti i od tog dana oni izgubiše svoje živote kucajući non stop do iznemoglosti.

DjulaMeshter

pre 1 godinu

Sve top bravo, samo mi nije jasno zasto Milutinov nije dobio bar 5 minuta ovo je bila odlicna prilika da udje malo u ritam. A Marinkovicu ni minut.

Mirko

pre 1 godinu

Sve je to lepo ali ovu su slabe reprezentacije u našoj grupi.
Mislim da nemamo realnu sliku.
Svidja mi se kako igramo odbranu ali mi se ne svidja napad, mnogo je to divlje, ali ko sam ja da sudim.
Ja bi prvi voleo da ih sve pocepamo sa 30 razlike.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Moze li neko da kaze Pesicu da Guduric i Davidovac nisu za reprezentaciju.
(Simke, 05. septembar 2022 21:26)

Možda Andjušić i Smailagić, Koprivica, Trifunović, Dangubić. Grobaru mani se klubaštva. Igra reprezentacija Srbije. Nisi kritikovao Jaramaza?
(Zvezda, 05. septembar 2022 21:33)

Vidimo da ovde nema klubastva, svaki drugi post je o Kalinicu.Bez Jokica i Micica mi smo samo dobra reprezentacija, pricajte sta hocete Kalinic,Lucic..su samo pomocna radna snaga.

Mirko

pre 1 godinu

Sve je to lepo ali ovu su slabe reprezentacije u našoj grupi.
Mislim da nemamo realnu sliku.
Svidja mi se kako igramo odbranu ali mi se ne svidja napad, mnogo je to divlje, ali ko sam ja da sudim.
Ja bi prvi voleo da ih sve pocepamo sa 30 razlike.

Kabunga

pre 1 godinu

Mi smo reprezentacija sa najmanje tetovaža! Pa bravo, momčine! Stvarno mi se zgadili išarani od glave do pete, kao dokazuju neku muškost a ovi naši bez grama mastila gaze "alfice".

djura

pre 1 godinu

jel realno da zadnjih 30 godina nema ko drugi da prenosi nasu reprezentaciju sem ovog memedovica?
(najjaci, 5. septembar 2022 21:07)

Brate lik je celu tekmu Midltona zvao Singlton, sta reci..

Under KV

pre 1 godinu

Tvrdim da gori igrac od GUDURICA nije igrao za reprezentaciju Jugoslavije, a posle Srbije!!!!


Najgori ikada, pa mislite šta hoćete!!!

A Kalina kida pa rastura kako igra!!!!

Dragan Borca

pre 1 godinu

Sve top gazimo svaka cast Svetislavu samo ovo igranje Jokica na +26 koliko je vec bilo totalno nepotrebno. Pa mislim vodis 26 razlika ne mogu te stici zadnju pa da nas 5 iz komentara igramo zadnjih 7-8 minuta. Ima mnogo utakmica totalno nepotreban rizik al dobro 🙂

Let vreme

pre 1 godinu

Ma karijeva masina melje. Davidovac masi zicer pa umesto da zavrsimo 1/4 sa +15 mi primamo iz kontre za +11. Ako nam je to najveca greska onda se setamo do finala

^_^

pre 1 godinu

meni se ovo uopste ne svidja...svaki put kad smo imali ovako lako grupu lose smo prosli kad je stvarno bilo bitno.... zovite me negativnim koliko zelite ali to je cinjenica.... nqdam se da mozemo daleko da doguramo, top 3 bi bilo super

toni-22

pre 1 godinu

ovaj komentator nije normalan, kakva reakcija, pa ne igramo jos polufinale niti finale, nego protiv jedne amaterske reprezentacije za koju dosta ljudi nisu znali ni da imaju reprezentaciju

Mustra

pre 1 godinu

Kari je poslušao Đurovića i Jaramazu uzeo loptu iz ruku. Igrao je dvojku i nije se mešao u organizaciju igre. Igramo mnogo brže bez Marinkovića, koji u napadu samo stoji i čeka loptu. Nedović je mnogo pokretniji i brži. Ovoj ekipi samo fali Dobrić i bili bi Golden Stejt za druge.

Dečak

pre 1 godinu

Mi smo reprezentacija sa najmanje tetovaža! Pa bravo, momčine! Stvarno mi se zgadili išarani od glave do pete, kao dokazuju neku muškost a ovi naši bez grama mastila gaze "alfice".
(Kabunga, 05. septembar 2022 21:21)
I ja sam ovo primetio i veoma mi je drago.

goblin

pre 1 godinu

Inače, ova Finska je već izborila plasman na SP, mi ćemo jako teško... Sramotna Fiba!!! Izgledamo fenomenalno za sada...Samo mi nije jasno šta Jokić traži na parketu na + 35 za Srbiju, 6 minuta do kraja...

Zivota

pre 1 godinu

Veliki pozdrav i hvala za tog strucnjaka koji je postavio mikrofon tamo da utakmica ne moze da se gleda od komentara grupe "strucnjaka" sa tribine!

Polako, jedna po jedna

pre 1 godinu

Ne lozite se previse, ipak je ovo laksa grupa od ostale 3. Srbija dobro izgleda do sada, mora se priznati. U osmini finala ce Srbija imati nekog lakseg protivnika bar na papiru a vec od cetvrtfinala predstoje puno ozbiljniji i tezi protivnici u vidu kandidata za medalje. Ne treba pricati o zlatnoj medalji i meni se te price ne svidjaju ni malo jer se sa tim momcima stvara dodatni pritisak.

MilosS

pre 1 godinu

Nije to druze filozofiranje nego regularni nivo kosarke. Sa Jokicem to izgleda tako zato jer je covek neka druga dimenzija.
(Puh, 06. septembar 2022 02:14)
Regularni nivo košarke u Evropi. Usadjeno im je u glavu da treba vremena da se izgradi napad. Ne daj bože da neko šutira iz prve.
Juce mi drugar kaže ne može tako da se igra utakmica. Nema niko snage za to. Decko igra kosarku, i trenirao je. E tu je problem. Od starta pogresan pristup. Pošto nemamo snage i kondicije da uprostimo igru, hajde da malo otežemo. Prost peimer je kada pravi Dream tim igra protiv ostalih. Mozda, nemaju svi tehniku, ali to eliminišu brzinom i snagom. Ostale ekipe izgledaju kao Zvezda, Partizan protiv Barse, Bajerna... nekako ti se čini kao da imaju više igrača. I imaju kondicije za celu utakmicu.

tutu tutu

pre 1 godinu

Ma karijeva masina melje. Davidovac masi zicer pa umesto da zavrsimo 1/4 sa +15 mi primamo iz kontre za +11. Ako nam je to najveca greska onda se setamo do finala
(Let vreme, 05. septembar 2022 21:27)


Polako sa loženjem, još uvek nismo imali ozbiljnog protivnika na turniru niti ćemo ga imati u grupnoj fazi i osmini finala.
Uvek kada bude veliko loženje mi ne uradimo ništa, tako da polako, korak po korak.

Cika toni

pre 1 godinu

Ovoj reprezentaciji, za vrhunske domete, samo fali Bogdan sa sigurnih 5-6 trojki na asistencije Micica i Jokica. Naravno, i u ovom sastavu skoro svi mogu da pogode za tri (ceka se Guduric), ali ipak Bogdan mnogo fali. Pozz od zvezdasa.

Mikeli

pre 1 godinu

Vodimo 20 razlike. Igramo atomsku kosarku. Labudova pesma bukvalno, ali uprkos tome invazija strucunjaka čeka da neki naš igrač pogreši kako bi ostavili negativni komentar.

Vukobratic

pre 1 godinu

Ljudi sve je ovo boranija. Najlaksa grupa na prvenstvu budimo realni. Vise bi voleo da imamo neku ozbiljniju ekipu pored nas. Bojim se da se ne zaletimo previse i posle da nam dodje neka ekipa poput Litvanije ili Slovenije koji mogu da odigraju utakmicu prvenstva bas protiv nas.

Under KV

pre 1 godinu

Jako ruzno sto se u prenosu sve vreme cuje neka seljacina (iz kragujevca) kako dovikuje. Nemoguce da niko sa RTS ne reaguje.
(David Ovac, 5. septembar 2022 22:11)


Ma daj ti prefinjeni gospodine! Pa nisi na teniskom meču u belim rukavicama.

Da nema ovog cara bilo bi dosadna utakmica...

"KURIDZAAAA".... "jagodic"
"KURIDZAAAA".... "jagodiic"

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

isto vrijedi i za vas, napalite se 200 posto ali i to vam nebi pomoglo. srbija je one man show, ostale mozes zaboravit, kao da ne igraju. volio bih da se sastanemo i to bi bio kraj za vas.
(mateo, 05. septembar 2022 15:21)




30 godina od samostalnosti nisu pobedili Srbiju u košarci. Mislim šta reći i koju posluku porati?!

Dzeronimo

pre 1 godinu

Ako izuzmemo Jokica,Kalinic najbolji igrac ove reprezentacije.
(urke, 05. septembar 2022 21:19)

U ovoj da, inace ga nikada ne bih stavio pre Micica.

FourSeasons

pre 1 godinu

Naporni pijani lik pored ozvucenja dosadio i Bogu i narodu… al onda skontah da zvuci kao Stevo Djubre iz dnevnjaka pa mi onda posta i simpatican

Poker

pre 1 godinu

Neki nestrucni konsultant sa rts-a je konačno odgonetnuo misteriju prezimena Dejanovog. Nije ni Davidovac, ni Davi-dovac vec ga je nazvao Daaavidovac,malo više razvuci taj samoglasnik a,kakav doktor. JAGODA KURIDZIC kapiten

мишо

pre 1 godinu

драго ми је да више не играмо у црвеним дресовима ,још кад би и фудбалери избацили,они су први и почели са црвеним .

Kole

pre 1 godinu

za one koji spominju svetsko prvenstvo i Angolu, tada jesmo pobeđivali ubedljivo, ali razlika je što ovaj tim ima hemiju. To se vidi iz aviona. Ovom timu su dobro podeljene uloge. Biće ovo još bolje sa Milutinovim i Marinkovićem. Svako će imati doprinos. Verujte mi na reč.
(Meklejn, 05. septembar 2022 23:44)

Kari, ti li si?

Ivan kg

pre 1 godinu

Voleo bih da docekam dobru utakmica Gudurica u reprezentaciji, makar da se decko ne blamira, bice dovoljno. Ostalim momcima apsolutno svaka cast, svi su podredjeni kolektivu, jedino se ovaj pravi da je Harden licno.

Rudonja

pre 1 godinu

Ako izuzmemo Jokica,Kalinic najbolji igrac ove reprezentacije.
(urke, 5. septembar 2022 21:19)

Vasa i Milutinov su bolji ali igra odlično Kalina

IDJ kids

pre 1 godinu

Jao Mile i Luka Pavicevic strucni konsultanti na poluvremenu. Pa zar od toliko nasih bivsih kosarkasa oni pozvase Luku Crnogorca? Mislim nemam nista protiv,ali ne secam se da je ikad rekao da navija za Srbiju. Inace fantasticna timska kosarka. Svi imaju svoje uloge,pa i Davodovac koga kritikujete. Utisak je za sada da Guduric nije dobar u glavi. Valjda ce se vratiti,posto je dobar igrac,ali psiha je cudo. Ostali fantasticni! Timski igramo! Nadamo se da ce se Vanja oporaviti i da ce se Milutinov vratiti! Srbija!

tutu tutu

pre 1 godinu

Ma karijeva masina melje. Davidovac masi zicer pa umesto da zavrsimo 1/4 sa +15 mi primamo iz kontre za +11. Ako nam je to najveca greska onda se setamo do finala
(Let vreme, 05. septembar 2022 21:27)


Polako sa loženjem, još uvek nismo imali ozbiljnog protivnika na turniru niti ćemo ga imati u grupnoj fazi i osmini finala.
Uvek kada bude veliko loženje mi ne uradimo ništa, tako da polako, korak po korak.

gl

pre 1 godinu

Gde je Marinkovic u svemu ovome?!
Ja se najvise plasim kad bude trebalo da nas sudije ne saseku, sudjenje je kriminalno na ovome prvenstvu, zaista... Ovako sve izgleda jako, jako lepo, uigravamo se lagano, jos Izrael i Poljska, pa onda krece...

Stefan

pre 1 godinu

Odlično igramo. Ne svidja mi se Gudurić, mislio sam da će da ima sličnu karijeru Bogdana Bogdanovića, dečko je odlaskom u NBA totalno izgubio samopouzdanje. Loše odluke donosi. Davidovac već nema pojma. Jagodić Kuridža, čovek zna šta treba da radi, zna koja mu je uloga i svaka čast. Samo jako!

Under KV

pre 1 godinu

Bravo referiiiiiii, bravo referiiiii!!!

Dobar faul, bravo, dobar faul....

Sudija pede*uuuuh!!!



Cuveni citati promuklog pijanog navijaca Srbije!!! Car ahahahahhahaha

Dok finta ode kinta!

pre 1 godinu

Guduricu Pesic treba da zabrani fintu suta, kao i mladjim kategorijama kad ti trener zabrani nesto sto radis, a da je pogresno. Ovo nije realno svaki kontakt sa loptom finta suta, em izgubi vreme i cistu poziciju za sut, em igraci vise ne skacu na fintu, pridju za to vreme i polazak u dribling nista ne znaci. I za kraj jedna Dok finta ode kinta! Sportski Pozdrav! Ajmo po to zlato vreme je.

kentaur

pre 1 godinu

Šta kažu Teovci?
Jel im se muti u glavi od brzine?
(istina!, 05. septembar 2022 23:01)

Čemu taj komentar, taj Teodosić je 15 godina igrao za reprezentaciju i bio njen ponajbolji dio?

Kaњош

pre 1 godinu

Да се игра на 2 добијенe, не бих се плашио никог. Нешто као Партизан Бурса у ЕК ове сезоне, на 1 добијену аутсајдер увек у предности, нарочито у кошарци. Биће изненађења. Надам се да ћемо бити најбољи кад буде најбитније. Нешто као Новак. :-)

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Sta bi rekao Vlada Djurovic za klupu ...ala se izlupetao a momci kao da su ga culi ..Jaramaz je malo zaplesao za njega ....
(nenad, 6. septembar 2022 07:18)

Polako, čekaj da naidje jak protivnik pa ćemo videti kako to sve funkcioniše. Najveća snaga ove reprezentacije je Kari, koji ih tera da igraju čvrstu odbranu, i da je često menjaju u toku meča.
Mi smo poznati po tome da ne učimo iz grešaka, i da se nanovo ložimo posle prvih dobrih rezultata. Nije 2019. bila tako davno, razbila nas je Argentina koja je imala prosečan tim, sa ostarelim Skolom, Karpacom i gomilom anonimusa. Tu su Jokić i Bogdan odigrali dobro u napadu, ali su bili najgori u odbrani. Polagali su preko njih kao da su omladinci a ne profesionalni košarkaši. Kari to zna jer je profi trener, a zna i Djurović. Naš uspeh zavisi isključivo od odbrane, a da li ćemo nekog dobiti sa trideset ili tri poena razlike - baš me briga, važno je samo da idu do kraja.

Siniša

pre 1 godinu

Kad se samo setim Kokoškova sa onom njegovom izbečenom facom. Pa pogledajte samo Pešića kako reaguje čak i kad vodimo 30 razlike. Trener je to. Bravo Kari.

Seek and Destroy

pre 1 godinu

Neka neko kaze ovim nasim komentatorima da "Mitros on fire" nije nasa pesma, vec kopija od Wigana i Wila Griga
(Sreten Zujkic, 5. septembar 2022 21:35)

Originalno prvi je pevali divljaci iz Njukastla. Wiganovci maznuli za Vil Grigsa.
(Salle, 05. septembar 2022 22:06)
Ne nego su tu pesmu prvi prepevali navijaci Wigana za njihovog napadaca Wila Grigga.Ako ne znaš nemoj da se praviš pametan.

In May 2016, Wigan Athletic supporter Sean Kennedy uploaded a video to YouTube titled "Will Grigg's on fire", which featured a song written in recognition of the recent goal-scoring feats of Grigg with the chorus to "Will Grigg's on fire, your defence is terrified" sung to the tune of "Freed from Desire" by Italian singer Gala. Since it was uploaded, the song has become a very popular football chant and a national sensation.Kennedy received a free Wigan season ticket from the Wigan chairman David Sharpe for the 2016–17 season as a result of success of the chant.

Deda

pre 1 godinu

Na sto smo spali da se radujemo pobedi protiv Finske?
(Srbin, 05. septembar 2022 23:43)

Pobedjivali smo mi i druge ekipe sa 30 razlike, i ko zna koliko puta smo prebacili stotku. Ali nismo skoro nekog ovako takticki razmontirali. Oseca se hemija u ekipi kao nikada, a pamtim prvenstva od '95-te. Ne zelim da poredim danasnju ekipu sa zlatnom erom nase kosarke, ali brate... ova ekipa izgleda jezivo, u najbrutalnijem smislu te reci.

mihajlo

pre 1 godinu

Ne pitah fali li Teodosić selektori?
(Tod, 05. septembar 2022 23:51)

Taj teodosic nam je u svojoj eri doneo tri srebra, i jos toliko zlata kao klinac. Malo postovanja prema igracu koji se uvek odazvao za reprezentaciju. A to sto nije u formi ove godine, ili je zavrsio karijeru, druze, zivot je prolazan, i najveci zavrsavaju karijere na kraju, to treba da shvatis.

Ko te je..

pre 1 godinu

Guduric je ubedljivo najgori i najiritantniji igrac u nasoj reprezentaciji.

Ova trojca, Davidovac i ona dva izgubljena 'centra' sto imamo su rodjeni pogubljeni pa im nekako prastas ali Guduric, majko mila, ima stav kao da je Doncic a toliko los i jadan, apsolutna nula, crna rupa besmisla, ne mogu ocima da ga vidim. Ne secam se kad mi je neko tako isao na nerve. Mozda Rakocevic onomad ili onaj slepac Vil Barton iz Denvera.

Pre nego sto se deca napale, ja ne navijam ni za zvezdu, ni partizan, ne znam ni ko je iz kog tima, realno te rasprave vidim kao balavci koji se svadjaju oko nicega, znam samo da je debeli iz Mege otisao u Denver. Domacu kosarku ne pratim 20 godina.
(Buha, 5. septembar 2022 23:44) # Link komentara


Што потроши толико слова несрећо?
Ни на шта!

Ahahaha

pre 1 godinu

Ljudi koji nalaze mane našim igračima i navijačima u ovakvoj utakmici su teški namćori.Pa ne zna se ko više uživa,čuj pijani navijači pa navijači su nisu štreberi u biblioteci.A kad sam čuo ovacije za Jagodića- Kuridžu tek sam se oduševio.

zdravko

pre 1 godinu

Зоран, Господине ти се не разумеш у кошарку тај буцко је две године нај бољи енби пи енби лиге Давидовац дечко игра у ЦСКА у ком ти свету живиш . Узми једну чашу млека и на спавање није за тебе спорт.

Jelte molim vas

pre 1 godinu

Nivo ovih protivnika je druga liga u bivsoj Jugi, maksimum.
Nivo kosarke je generalno pao. Kada ovaj bucko Jokic predstavlja nesto, pa Davidovac je tu, ovaj momak Ristic ni da hoda ne zna, a mi pricamo o nekom kvalitetu. Mora da se salite.
(Zoran, 5. septembar 2022 23:23)

Ali Jokic "bucko"... Verovatno jos gledas onu njegovu sliku od pre 15 godina kada zove drugare na basket

Puh

pre 1 godinu

Ovakve komentare treba pokazati nasima. A sad nesto bas prizeljkujem da budemo cetvrti. Jest da imamo trenera deb*la, ali protiv vas nam i ne treba. Igrali 4 puta sve ste dobili na mandin g*z na pravdi ne znam ceg i nasao si se tu k**cit. Ultragiga emvipijevi vasione. Jedino postujem karija, ali u toj se utakmici on nece puno pitat.
A na kraju, ako smo mi izgubili od nizozemske, kako ste vi nedavno prosli protiv estonije koju toliko omalovazavate?
(croata, 05. septembar 2022 23:49)


Vi ste za nas u kosarci kao kad profesionalni fudbaler dodje na odmor u svoje selo pa ode sa klincima da igra fudbal. On u farmerkama i kosulji pika sa 15% snage, ne zapinje, a klinci se loze i posle fudbala se hvale kako im je ovoliko malo falilo da pobede njegovu ekipu, a eto, on profi fudbaler.

Eto, tako mi izgleda to vase lozenje. Vi ste za nas ono, komarac - skroz ste nevazni za sustinu. Ubodete tu i tamo, zujite oko uveta i nosa, cisto da se zna da ste tu. Ali kad prevrsi, zalepimo vas sakom i nastavimo dalje. Mislim, nemoj da se glupiras… u kosarci ste bukvalno jedna najobicnija sprdnja. Nama je smesno to vase lozenje kad god igrate sa nama. Simpaticno nam je kad vidimo da je nasih 50% dovoljno za vasih bukvalno 100%.

bradina

pre 1 godinu

Zapisujem sifre onih negativnih komentatora,mozda mi zatrebaju kad se spuste zavese ovog sampionata Evrope?
Ali komentar pod sifrom 41+ zasluzio je Oskara za najlepsi i najsmesniji komentar do sada!Bravo!
Inace komentar na ovu utakmicu protiv Finaca nemoze biti drugaciji osim FENOMENALNO! Neka samo nasi nastave ionako se svima vec tresu gace a mnoge reprezentacije kalkulisu da nas izbegnu,izgleda po ovom vidjenom sa debelim razlogom!

Ljubisa

pre 1 godinu

Ko god igra protiv Srbije ispada da je losa ekipa druga liga kosarke itd..
Da bi dobio nekog 20-30 razlike potreban je kvalitet i disciplina u igri!
Grcka i Srbija najozbiljnije ekipe i mogu dobiti svakog!
Sto nepobedi Slovenija sinoc Bosnu 10-15..?
Spanija Balgiju?
Ovi Finci bi igrali sa Bosnom manje vise egal i sa Spaniom takodje!

Puh

pre 1 godinu

Na sto smo spali da se radujemo pobedi protiv Finske?
(Srbin, 5. septembar 2022 23:43)

Na tvom mestu, sudeci po komentaru, ja bih se vise brinuo o tome gde ja stojim na drustvenoj i lestvici uspeha i dostognuca.

Mali Milojica

pre 1 godinu

Pesic je do pre samo desetak dana bio izlapeli starac,a sad je legenda iskusni lisac vodi ekipu razbija,kakav smo mi narod nije ni cudo sta nam se sve desavalo i sta ce se tek desavati posto samo gori dolaze,kad covek pogleda i bolje sto nas je sve manje i ovo sto nadolazi sve gore i gore.

onako

pre 1 godinu

Vozdovac

Kada kažeš za igrača koji na 30 od 34 utakmice EL ima skoro 17pts prosek da je prosečan (Nedović) sa tobom ne treba diskutovati.
Ali mi bezveze da ćutim.

Uopšte ovo nisu prosečni igrači nego igračine ali ti si košarkaški nepismen.
Micić, Kalinić, Lučić, Milutinov, Nedović, Gudurić....to uopšte nisu prosek igrači.

Pošto predpostavka da taj jedan igrač je Jokić.

Gledaj šah, nije za tebe ovo... mnogo je brzo.

Ja

pre 1 godinu

Niko ne prica o tome kakav skandalozan tretman ima Jokic na ovom prvenstvu kao dvostruki MVP NBA lige. Na svakoj utakmici 3 protivnicka igraca mu se obese na ledja, udaraju ga cupaju, vuku grebu... Sudi se jedan faul na takvih deset situacija. Mogli nasi iz saveza da izvrse neki pritisak na FIBA dok nije kasno.

gox

pre 1 godinu

Najmlađi igrač nam ima 25 godina i to je Marinković, nije nam neka budućnost!
(Milan, 5. septembar 2022 22:52)

Druze Pesic pravi ekipu koja napada svetsko zlato !

Sto se mladih igraca tice, nista ti ne brini, imamo i uvek cemo imati jer mi smo Srbija ;)

Petrusev, Smailagic, Pokusevski, Jovic, Nakic, Vukcevic ...

MilosS

pre 1 godinu

Koliko se naša igra ubrza kad ostane samo Jokic i krene preko njega. Odmah se napravi lepa serija. Kako on izadje, svi napadi se uspore i pocne filozofiranje.

Mare

pre 1 godinu

Koliko nisam verovao Pešiću... Koliko sam se, onomad, radovao što je Kokoškov novi selektor...
Koliko ja nemam pojma!
Imam ćaleta koji je par godina stariji od Karija i koji je ranije bio uspešan u svom poslu i sad živi u tom svetu od pre 30 godina. Pregazilo ga vreme, a on toga nije svestan.
Zato sam mislio da je i sa Pešićem ista priča. Ali čovek je napravio ekipu od ove skupine igrača. Izbacio je Tea, jer zna kako se pravi ekipa. Ume da postavi odbranu i uspeo je da tu odbranu uigra za samo mesec dana.
Samo mesec dana!
Denver više od pola decenije ne ume da uigra benu odbranu!
Imamo nepouzdane šutere u ekipi, a on je napravio takve rotacije da uvek u petorci ima nekog ko će da pogađa trojke.
Svaka čast, Kari, i izvini što sam se pravio pametan!

Mali Milojica

pre 1 godinu

Ovo je sve super i igra i vodjnje tima i sve,ali da se malo ne uljuljkaju ovim lakim pobedma zavrse grupu bez poraza pa kad krenu eliminaciju nasa jedna losa i protivnikova dobra utakmica i aj kucu,nadam se da idemo do samog kraja.

Vulfi

pre 1 godinu

Jedva cekam da izgubimo pa da kazem Pesicu da je matora budala sto nije zvao Teodosica, ipak sam ja veliki mag za kosarku. Nista ovo ne valja, da mi primimo preko 30 poena za poluvreme od Finaca?! A Guduric sto je promasio sut za tri poena?! Ma sve bih ja to razjurio.

tutu tutu

pre 1 godinu

Jako ruzno sto se u prenosu sve vreme cuje neka seljacina (iz kragujevca) kako dovikuje. Nemoguce da niko sa RTS ne reaguje.
(David Ovac, 05. septembar 2022 22:11)


A kako da reaguje? Ne možeš ti da zabraniš nekome u hali da se dere, navija...
Šta ćeš kada oni sede baš iza Šarenca.

Komša

pre 1 godinu

Bravo referiiiiiii, bravo referiiiii!!!

Dobar faul, bravo, dobar faul....

Sudija pede*uuuuh!!!



Cuveni citati promuklog pijanog navijaca Srbije!!! Car ahahahahhahaha
(Under KV, 5. septembar 2022 22:11) 

Ali "...srediću ti nadogradju..."
I najnovije " Jagoda Kuridžić ,Jagoda Kuridžić.."

Ko zna koliko je piva pocepao od sabajle...

Milan

pre 1 godinu

Ukrajina dobija Italiju???
To komplikuje situaciju za 1/8 finala, sad mogu Italija ili Hrvatska da nam zapadnu. Nije da treba da se plašimo ali svakako nam ne treba utakmica sa više tenzija tako rano.

Pera Ždera

pre 1 godinu

Jagoda Kuridzic Jordan licno za sve Bircevice ovog sveta :) Razvalio utakmicu!

Kalina najveci kameleon kosarke zadnju deceniju. Radi i igra sve. Ubica! Savrsen vcrs.

Jokic tri asistencije od TDoubla!!! 14 skokova! Najzad gledamo karakteristicna dodavanja preko celog terena :)

Micic ubrzao loptu bar malo, napokon! Odmah rapsodija kosarkaska kao posledica. Kao sto sam rekao sto puta, lopta kroz pas tj dodavanje je brza od svakog igraca i svakog driblinga, pogotovo suvisnog.

Pesic MAG kosarke. Svidja mi se jako sto je ostavio Jokica sa drugom postavom, da osete vise njegovo razmisljanje, da ih razigrava. Pametno mesa karte Kari, razigrava Nedovica, budi Gudurica i Davidovca. Genijalac!

Pomenuti se polako bude. Nedovic dobar, karakteristicno brz ali ovaj put edikasno za razliku od prethodnih brzanja.

Pored najboljeg igraca na svetu kojeg imamo, Gospodina mastera Pesica, MVPja Evrolige, presimpaticnog Jagodu Kuridzica, najveci mi je utisak Kalina + Luca = zlato! Da ne ureknem.

I za kraj, "Sevaj ga sevaj ga... referiiiiiii" :)

Zeka Peka

pre 1 godinu

Polako ljudi,ne dižite euforiju...Najvažnije utakmice tek dolaze...Ako ovako budu igrali biće super...U svakom slučaju podrška za njih

Nenad

pre 1 godinu

isto vrijedi i za vas, napalite se 200 posto ali i to vam nebi pomoglo. srbija je one man show, ostale mozes zaboravit, kao da ne igraju. volio bih da se sastanemo i to bi bio kraj za vas.
(mateo, 05. septembar 2022 15:21)


Reče čovek čiju reprezentaciju su isti to Finci isprasili u Rijeci. Bolje ne progovarajte o kosarci, pobegulje sa postolja.

Kengur

pre 1 godinu

Jos jedan dokaz da su trojke najprecenjeniji deo igre osim ako nisi Golden Stejt koji uzgred igra i odbranu a i timski. Jokic fantastican igrac ali njegovi konkurenti su najslabija pozicija na svetu ili su 20kg laksi od njega pa ih ugurava kao decu ili su limitirani loptama pa ga uopste ne muce u odbrani.

Hagiano

pre 1 godinu

Tako to izgleda kad trenerčina uklopi... e moj limunada Kokoškov ...

Srbija igra sjajno, dugo ovako u odbrani i lepršavo u napadu nismo igrali... a raduje me što tek se očekuje da podignu formu na viši nivo.

pedja

pre 1 godinu

Mrš na skijaške skokove da vas ne vidimo više na parketu hihihihi...ovo podseća na '95 protiv Švedske kad je i Divac trpao trojke iz ćoška

Salle

pre 1 godinu

Neka neko kaze ovim nasim komentatorima da "Mitros on fire" nije nasa pesma, vec kopija od Wigana i Wila Griga
(Sreten Zujkic, 5. septembar 2022 21:35)

Originalno prvi je pevali divljaci iz Njukastla. Wiganovci maznuli za Vil Grigsa.

OldSkul

pre 1 godinu

Mislim da je ipak ovakvo prvenstvo sa 24 ekipe preglupo. 16 ekipa iz Evrope je i više nego dovoljno. Samo se umaraju igrači i rizikuju se povrede.

Laki M

pre 1 godinu

Neki nestrucni konsultant sa rts-a je konačno odgonetnuo misteriju prezimena Dejanovog. Nije ni Davidovac, ni Davi-dovac vec ga je nazvao Daaavidovac,malo više razvuci taj samoglasnik a,kakav doktor. JAGODA KURIDZIC kapiten
(Poker, 05. septembar 2022 23:08)

Taj "nestručni konsultant" jedan je vrhunski trener, a drugi bivši solidan košarkaš.
Ali razumem tvoj problem, veze sa košarkom nemaš, solidan si srpskim akcentom. Drži se ovog drugog, ali na nekom lingvističkom portalu.

kosarkaska tika-taka

pre 1 godinu

Tika-taka, gore-dole, naprijed-nazad, lopta ide tako munjevito u svim pravcima da su mi Finci izgledali iscrpljeno na kraju poluvremena, koliko god su se trudili. I bilo je jasno da se osjecaju izblamirano, neki, ukljucujuci i trenera su bili crveni u licu zbog stida. Nisu bas tako sve zamisljali da ce da bude. Neka starija Srbija koja igra spore napade bi im dala sansu da prodisu, a ovako su ostali bez najjaceg oruzja, trke sto ukljucuje bjesomucna pokrivanja i otvaranja. Pariralo im se tu na najjaci nacin, i onda je kvalitet dosao do izrazaja. Ovo je najatraktivnija kosarka koju sam gledao od ranih '90-ih i stare Juge i ipak neponovljivih majstora. Karte su bile tako pomijesane da su svi igrali sve i jako brzo. Od svih utakmica koje sam gledao nisam dobio utisak da je i u jednoj Srbija bas nagazila bas do daske recimo, freneticno, 5 minuta. To Pesic tempira tako. Jedino sto im moze parirati je u sustini da se opuste i da tako neka jaka reprezentacija dobije na neku gomilu sitnih caka. To je ipak moguce jer je jedino Jokic zaista top svjetski igrac, mada i najbolji, i treba imati u vidu da ostali imaju limite. Ti limiti jesu visoki ali su i opipljivi, pa tako Pesic inzistira na stanju svijesti bez euforije.

hvala Bogu te nisam englez

pre 1 godinu

Večeras je lopta klizila u napadu ko podmazana. Čak i Vasa nije davio. E to je igra kakvu čekam.

Finsaka nije reper, iako je iz drugog ešalona najbolja. Ovakvi deru hrvojad, a bogami i neke od ostaslih reprezentacija bi mogle da se zamisle.

Jokaru udbaši i partizani (koji i ne navijaju za reprezentaciju jer su slepi) i dalje ne podnose. Naravno, nije igrao ni za jedne ni za druge, a nadam se da neće ni sa 43 vgodine. JOKARA SAMO TERAJ!

Vajldkardsi

pre 1 godinu

@Samo bez euforije ipak su ovo samo Holandija,Ceska i Finska daleko od nekih košarkaških zemalja i sve je ovo ocekivano.
(Seek and Destroy, 05. septembar 2022 23:08)
A jok nego je SLO kosarkaska zemlja?

smss

pre 1 godinu

Ne sjecam se kad su zadnji put igrali ovako dobru odbranu,zaista vrhunska postavka i pozicioniranje svakog igraca. Misljenja sam da je Kalina i danas bio najbolji nas igrac,kako u odbrani,ali i u napadu. Ono sto je ocito kod nas,jeste da su svi u mogucnosti da pogode kos,sto ce svima predstavljati problem za cuvanje. Mislim da je veceras moglo da se vidi kakav je Nedovic igrac,sta sve moze. Samo cu jos reci,Milutinov,najbolji centar u evropi jos nije ni 1 minut igrao na prvenstvu...

Ja ti on

pre 1 godinu

Obozavam kad igramo ovakvu kosarku sa fantastičnim protokom lopte, svi su svuda, ne znas od koga preti opasnost. Milina za gledati, bravo momci!

Dogodine u Kninu

pre 1 godinu

isto vrijedi i za vas, napalite se 200 posto ali i to vam nebi pomoglo. srbija je one man show, ostale mozes zaboravit, kao da ne igraju. volio bih da se sastanemo i to bi bio kraj za vas.
(mateo, 05. septembar 2022 15:21)



Iskompleksirani kada ste nas poslednji put pobedili u kosarci?

Socks

pre 1 godinu

Grupa nam je previše slaba. Makar jedna jaka zemlja da nam je pala da bi morali da igramo ozbiljno. Biće velika razlika kvaliteta kad bude na ispadanje.
Ali tako je sad.
Idemooo..

Јанко

pre 1 godinu

Ја се у ствари не сећам наше репрезентације која је боље играла. А матор сам онолико.

sir oliver

pre 1 godinu

(Loznica, Gučevo, Cer..., 05. septembar 2022 20:46)
20 komentara si objavio već, pitanje je da li si ti uopšte normalan!?
(I agree, 05. septembar 2022 21:14)
Pitanje je da li si ti normalan, ako mislis da je ijedan njegov komentar! Onaj luzer @jumko se povampirio, ispostovao je rec, nestao sa portala, ali sada prisvaja tudje nikove i pise pod njima! Kao sto je i na vestima o tenisu sad @perivoje i @negativni! Goran zna da bude naporan ponekad, ali nije glup i ima smislene komentare! Vidis valjda po stilu pisanja da ovo nije on! Raspisah se o njemu, ali utakmica je vec resena! Koristite malo mozak, sta vam je!

Donke

pre 1 godinu

Bratje srbi, vsa čast! Igrate brutalan basket na ovom EP. Nadam se da se vidimo u finalu, ali nisam optimist za naše. Sve dobro, pozdrav iz Ljubljane.

Kibo

pre 1 godinu

Iiidemooo breee...Mada im je predsednica dobra...

EVO LINKA ZA PRENOS

http://buffstream.fun/webplayer2.php?t=ifr&c=1927370&lang=en&eid=70773018&lid=1927370&ci=282&si=3&ask=1662404400

Ivan B

pre 1 godinu

I ova Finska ide na svetsko prvenstvo a mi ko zna dal ćemo.... Ova Finska je kao ozbiljan protivnik.... ma daj... Al ozbiljno sad odbrana nam je danas ne znam dal su ikad bolje igrali...

231

pre 1 godinu

@mateo

Molim te ne bavi se nama nego svojim deckima koji su jedva danas izvukli pobedu protiv Estonije, a nas pusti. Po dosada prikazanom ni ozbiljne ekipe ne blistaju nesto. Spanija izgubila od Belgije, Litvanija ima 0/3, Francuska jedva sa Madjarima, Slovenija se ispalila protiv BiH itd. Finska je prva evropska selekcija koja se plasirala na Mundobasket, a i vama je presudila i poslala vas u predkvalifikacije za Eurobasket 2025 sa gotovo najjacim igracima. Istu tu Finsku trenutno tucemo 82:50. Pozdrav!!! :) i nemoj puno da se nerviras

papiciulo

pre 1 godinu

Najjači mi je lik u prenosu RTS koji se čuje kad je time out ,sa prozuklim glasom i viče "Jagoda Kuridžič,Jagoda Kuridžić ..." ?
Inače naši momci na visini zadatka,svaka čast,odavno nismo gledali ovakvu košarku reprezentacije

Drakče

pre 1 godinu

I neko kaže da nam je šut za 3 loš...
Osim Jokića, Vase, Lučića i Gudurića svi su pogađali preko 50% šuteva, a ukupno za 3p šutiramo 43%!

PS. Kalinić je na ovoj utakmici bio pravo 3&D krilo.

Slavko

pre 1 godinu

Koje kidanje brate mili :) Odbrana ludilo. Sluzio nas i sut. Davidovac konacno dao neke poene, Nedovic se malo razmrzdao. Guduruic se celo prvenstvo ustrucavao da sutira, sad u u drugom poluvremenu, 2-3 trojke. Gospodin Pesic, zvani Kari je maher. S ovakvim pristupom pocepacemo sve!

Aca bg

pre 1 godinu

Ukrajina razbila Zabare klasicnom sovjetskom skolom.Znaci idemo na Italiju ili omiljene nam susjede.Vise bih voleo na Italiju,da im se osvetimo,a i nemaju centre.Hrvati ipak imaju solidne klasicne centre,a bekovi se uvek naloze protiv nas i imaju bolje procente nego inace...

MilosS

pre 1 godinu

Niko ne prica o tome kakav skandalozan tretman ima Jokic na ovom prvenstvu kao dvostruki MVP NBA lige. Na svakoj utakmici 3 protivnicka igraca mu se obese na ledja, udaraju ga cupaju, vuku grebu... Sudi se jedan faul na takvih deset situacija. Mogli nasi iz saveza da izvrse neki pritisak na FIBA dok nije kasno.
(Ja, 05. septembar 2022 23:08)
2437

Pa, ima isti tretman kao u NBA, da se ne odvikne.

Puh

pre 1 godinu

Koliko se naša igra ubrza kad ostane samo Jokic i krene preko njega. Odmah se napravi lepa serija. Kako on izadje, svi napadi se uspore i pocne filozofiranje.
(MilosS, 6. septembar 2022 00:38)

Nije to druze filozofiranje nego regularni nivo kosarke. Sa Jokicem to izgleda tako zato jer je covek neka druga dimenzija. On ce na kraju karijere da bude upisan medju najbolje igrace u istoriji igre.
Mislim, ja kad vidim da centar ima 14 asistencija, dodje mi nerealno. I to i jeste nerealno. Ali on nas je navikao na tako nesto, pa mislimo da je to sve normalno. A nije. Nismo uopste svesni kakvog igraca imamo. Ja ne bih Jokica menjao ni za 2 cela Doncica. Iako volim Luku i iako ce i on isto tako na kraju karijere zlatnim slovima biti ispisan u istoriji kosarke.
Medjutim, Jokic ima to nesto. Jokic ima crtu genija, to je neka druga vrsta talenta.

Kukatilo

pre 1 godinu

Ako izuzmemo Jokica,Kalinic najbolji igrac ove reprezentacije.
(urke, 05. septembar 2022 21:19)

A ljudi se smejali kad je Kari rekao da mu je Kalinic najbitniji igrac.

wer

pre 1 godinu

Ali pijani likovi koji dobacuju, kakvi carevi, sve odzvanja, Ajmo udriiii....
Hahahaha
(I agree, 5. septembar 2022 21:21)

carevi su na terenu,
ovi sto se dernjaju su teski dziberi

i sta ste se ostrvili na davidovca?
evo ja kao najcrnji grobar mu dajem 100% podrsku

lopta

pre 1 godinu

Prvo poluvreme gotovo i ne pamtim kada su bolje poluvreme odigrali. Koja spretnost, brzina, koliko ukradenih lopti, kakva dodavanja, zakucavanja. Deluju opusteno i vidi se da uzivaju zajedno u igri. Bravo momci najbolji ste!

Вук

pre 1 godinu

Полако и без познатог српског лаког падања у еуфорију. Не помињите више медаље. Тако је било и на Светском пред пет година, спремао се и чистио Балкон испред Скупштине па прц. Полако. Утакмицу по утакмицу. Нема вајде од халабука.

XXX

pre 1 godinu

lepa im premijerka,dobra riba..
(tompus, 05. septembar 2022 21:39)
I nama je premijerkina riba dobra riba
(41+, 05. septembar 2022 23:30)

Hahahahaha…

Boža vampir

pre 1 godinu

ako na Italija Hrvatska pobedi Italija a na Hrvatska Ukrajina pobedi Ukrajina lako moze da se desi da 3 ekipe Ukrajina Italija i Hrvatska imaju po 8 bodova na kraju. Tada odlucuje kos razlika izmedju ovih ekipa.

Straight Outta München

pre 1 godinu

S nestrpljenjem iščekujem početak meča
(Loznica, Gučevo, Cer..., 05. septembar 2022 20:47)Sta ti znaci da napises 50 komentara pod tudjim nikom?

Lars

pre 1 godinu

Kakav pristup odbrani u prvom poluvremenu.. Svetislave care, kralju, majstore najveci! Realno zamislite Tea da se vuce ovde.. ne ide, ne bi bilo fer prema ostalima.

Kukatilo

pre 1 godinu

Mi smo reprezentacija sa najmanje tetovaža! Pa bravo, momčine! Stvarno mi se zgadili išarani od glave do pete, kao dokazuju neku muškost a ovi naši bez grama mastila gaze "alfice".
(Kabunga, 05. septembar 2022 21:21)

Mi smo Sigme

EUFORIJA

pre 1 godinu

jel realno da zadnjih 30 godina nema ko drugi da prenosi nasu reprezentaciju sem ovog memedovica?
(najjaci, 5. septembar 2022 21:07)

Brate lik je celu tekmu Midltona zvao Singlton, sta reci..
(djura, 05. septembar 2022 21:30)
Sarenac

2CRAZY

pre 1 godinu

Ali pijani likovi koji dobacuju, kakvi carevi, sve odzvanja, Ajmo udriiii....
Hahahaha
(I agree, 5. septembar 2022 21:21)

Ja mislio to se cuje Pesic :D

vlada

pre 1 godinu

el realno da zadnjih 30 godina nema ko drugi da prenosi nasu reprezentaciju sem ovog memedovica?
(najjaci, 5. septembar 2022 21:07)

Brate lik je celu tekmu Midltona zvao Singlton, sta reci..
(djura, 05. septembar 2022 21:30)

najjaci je Sarenac! Prenos ima drugu dimenziju uz njegovo komentarisanje

2CRAZY

pre 1 godinu

Mogli bi nesto da naucimo od finaca, gube 30 razlike, a raduju se na tribinama, nasmejani igraju... voleo bih i ja da mogu tako, da se ne nerviram :D

Bojan

pre 1 godinu

Ja bih voleo admin da uporedi komentare od pocetka prvenstva pojedinih ljudi i da ih objavi u posebnoj vesti. Ovakav uragan mozga pojedinaca nikada nisam procitao.

boxi

pre 1 godinu

Naš Kuridža je isti Štimac, čovek gine za svaku loptu, bez mnogo lepote u igri. Pešić mu nacrtao šta da igra i on to radi. Svaka čast i Kariju, napravio je TIM! Nemojmo samo, ovi su loši, ovi su gori, tu nema slabih reprezentacija. Ovi Finci odoše na olimpijadu, a mi ćemo još da prostremo m..a da do olimpjade dođemo.

zemljak skoro svih MVP sveta

pre 1 godinu

Imam utisak da se mnoge stvari tj akcije kriju. Pešić je podviknuo na Jokića kada je slao lopte preko celog terena, da su to akcije i dodavanja za drugu fazu odnosno Berlin.

FELIPE

pre 1 godinu

Najveci uspeh ovih fibinih sudija u karijeri je to sto su sudili meceve na kojima igra Srbija...
Sjajna igra, odusevljen sam. Jes da su Finci, ali stvarno odavno nisam video da nasi sa ovakvom lakocom prave visak. Bukvalno u svakom napadu imamo po nekoliko sansi za sut, prodor... Nekada kazem sut bre, sam si :)
NAPRED SRBIJAA!!!

Komša

pre 1 godinu

Odlična odbrana ubdrugoj polovini druge četvrtine. Odbrana + tranzicija besprekorni.
Odbrana (stvar volje) je najbitnija - ostalo ce samo doci.
Mozda protivnik nije dovoljno jak ali pristup igri je za svaku pohvalu.

paddy

pre 1 godinu

Nisam nikad gotivio kalinu, ali vcrs...doktor ove igre! Odbambeno pit bull. napad skromno i kad treba, a kad sutne uglavnom pogadja. Doktor!!

Gossa placa Zeljko 99

pre 1 godinu

Bravo momci, odlicna igra skoro svih na terenu. Svi pokazuju sjanu timsku igru i veliku kosarkasku inteligenciju. Kako Kalina igra na oba kraja terena, pa to je fantazija. Jos jednom decko pokazuje na terenu zasto je ubedljivo najbolja trojka u Evropi i zasto ga je ovoliko jedna Barselona jurila. Jednostavno, takav igrac treba svakoj ekipi za trofeje.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

100% sam siguran da će Markanen biti efikasniji od Jokića. Baš je marka.
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 05. septembar 2022 21:02)

Urekao sam Markanena. To nije lako.
Živeli.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Prijatno sam iznenađen našom igrom. I time što Kari ne forsira Milutinova. Od kako se okupila ova "kompletna" reprezentacija svaka čast i Jokari i Vasi i Lučiću, ali motor naše reprezentacije i konstanta je Kalinić. Ako neko može da se nazove "all round" igrač onda je upravo to on.

Ali zaista ne treba nikoga izdvajati jer su svi dali svoj doprinos ovoj sjajnoj igri i visokoj razlici.

m

pre 1 godinu

Svi naši su dobri, imamo tim, homogenu ekipu, oni koje su juće kritikovali danas su odlični, oni koje danas kritikuju sutra će da budu odlični.

momo brko

pre 1 godinu

Da igramo sa njima hokej na ledu oni bi nas tako isto rasturali ali u našoj igri je normalno da pokažemo veličinu u čemu smo mi dobri napred naši pajdaši!!!!

smeh

pre 1 godinu

Ovo je košarka u pravom smislu te reči. Timski i efikasno u napadu, timski i požrtvovano u odbrani. Recept za uspeh. Nego šta su Finci uradili našim reprezentativcima pa ih naši shvatiše mnogo ozbiljno? Da nam je trebalo 50 razlike verovatno bi naši maksimalno odradili i drugo poluvreme.

Gazda Dojkan

pre 1 godinu

Ovakvom odbranom cemo do zlata. A tek napad. Svaki put smo za "B" napad imali 10-12 sekundi. Gotovo bez prazne sekunde na mecu. Agresivni u oba smera i vrlo inteligentni. Nemam reci!

76er

pre 1 godinu

Ukrajina razbla Italiju, bolje da smo i mi izgubili danas, da se spustimo na zemlju, naivni smo i neiskusni, previše mladi, naložili smo se, 1000 komentara da osvajamo zlato, sigurno, to je nemoguće čitati, interesantno kakvi bi tada bili monentari, nadam se da će Izrael da nas spobedi.
(zoran, 05. septembar 2022 23:00)

Doslovno imamo jedan od starijih timova na prvenstvu, sta lupas?

onako

pre 1 godinu

Što svi pominjete "to su Finska, Holandija, Češka"?

Cirkus reprezentacije su Hrvatska, Estonija, Engleska i Italija.
Mislite da su to jače reprezentacije od ovih?

Ovu Hrvatsku je pobedila ova Holandija...o tome mislite. Slovenija ih ponizila... Grčka dok nije ušla u letargiju im držala omču oko vrata, povodac...igrala se sa njima.

Dobićemo vrv Hrvate ili Italijane u 1/8 ...mada može tu krug da se napravi još sa Ukrajinom.
Ok nacionalni naboj sa komšijama ili atipična košarka Italije(bez centra) ali to su ekipe na nivou ove Finske se gomilom mana.

Meklejn

pre 1 godinu

Ovu utakmicu smo dobili ovako, samo iz razloga sto je tim na celu sa Pesicem ubacio u šestu brzinu. Ocigledno je da je Finska procenjena kao najozbiljniji rival i tako se i ušlo u utakmicu. Nemojte sumnjati da ćemo slabije igrati od ovoga od osmine finala.
I za one koji spominju svetsko prvenstvo i Angolu, tada jesmo pobeđivali ubedljivo, ali razlika je što ovaj tim ima hemiju. To se vidi iz aviona. Ovom timu su dobro podeljene uloge. Biće ovo još bolje sa Milutinovim i Marinkovićem. Svako će imati doprinos. Verujte mi na reč.

XXX

pre 1 godinu

@(Mikeli, 05. septembar 2022 22:43): šta ima veze ko i kada? Ako želiš zlato moraš sve da pobediš. Što bi rekli u “Alan Ford”-u: “Ako kaniš pobjediti , ne smiješ izgubiti.”

WillyWonka

pre 1 godinu

Zastrašujuće i dominantno, kao da su igrali protiv neke juniorske ekipe. Toliko je od početka sve bilo jasno, da sam prebacio na Italija - Ukrajina.

MPP

pre 1 godinu

PEŠIĆ


lukavi prepredeni i nadasve iskusan lisac....
Kao prvo ovakve utakmice mu služe kao vrhunski trening...
Ubiše se naši za svaku loptu(bolje da se istrče i opterete pred publikom nego na treningu kad nema nikog)...trčali su sve vreme sprintove uzduž i popreko , isprobali sve pod opterećenjem i ....
ODBRANA JE NAJBOLJI NAPAD .. .nisu dali Fincima oka da trepnu.... I što je najbitnije ove utakmice psihološki stabilizuju ekipu.Ovo nije karakteristično za nas , mi se opustimo kad igramo sa aucajderima a Pešić ih koristi da "utegne"ekipu.
A i ostalim ekipama šalje poruku..."čeka vas pakao"

Dragan Borca

pre 1 godinu

Ja ne znam da li sam ikada video da sudije dozvoljavaju ovoliko rvackih zahvata i povlacenja kao na Jokicu u prvih 7-8 minuta. Ali gazimo ih lagano, samo smireno

Mladen CG

pre 1 godinu

Zaista je prijatno pratiti reprezentaciju Srbije: daruju širokom auditorijumu slojevitu ljepotu košarkaške igre! Što je najbitnije, djeluje da svi igrači uživaju dok su na terenu (osim, donekle, Davidovca, koji ima evidentnu tremu, ali daje svoj doprinos).

Mohikanac

pre 1 godinu

Kalinić zver i tihi heroj ovog tima.

F4 u BG i ovo poluvreme možda njegove najbolje utakmice u karijeri.

Krađe, pts , asistencije, skok...sve radi...jedna izgubljena lopta, jedan faul...index u nebo.

urke

pre 1 godinu

Ljudi, zasto pljujete igrace?
Dosli su da igraju za reprezentaciju, za narod, slavu..
Podrzite ih..
Svako ima svoju ulogu, Kari zna sta radi i koga je poveo.

veverica

pre 1 godinu

finci su krenuli na sve ili nista sa napadackom petorkom bez odbrane i forsiranjem trojki u nadi da ce da ih krene, ali su samo uspeli da razigraju sve nase igrace. sad ne znaju gde se nalaze.
medjutim finci sta god nebitno ovakvo razumevanje medjusobno igraca brzina realizacije zrelost u igri podseca na najbolje dane jugoslovenske kosarke.
mnogo mi krivo sto nema bogdana.

Kum

pre 1 godinu

Dugo nismo videli ovako brutalnu predstavu nase reprezentacije, kako u odbrani, tako i u napadu. Da nismo poceli da se zezamo, bio bi to novi rekord, ali cak i ovako nagrdismo Fince kao da su nam duzni.

Pesic, stara kajla, je to utegao kad i kako treba, pa sad neka drugi biju glave sta i kako ce. Meni vec sad srce puno.

Marko

pre 1 godinu

Koliko su Finci strava navijači, bodre svoje i na 40 razlike, pevaju ali highlight celog prvenstva je da su transparent “Nikola, who?” na kraju promenili u “Nikola, why?” Hahahahahha, SVAKA IM ČAST koji carevi :)

zed

pre 1 godinu

@Robert

Zasto dvostruku standardi? Covek verovatno i Mitrovicu zamera isto. Odmah ti da kolektivizujes sve, odmah u prvo lice mnozine. Mi, pa mi. Covek lepo napisa sta mu se ne svidja, ti mu odmah oduzme invidualnost. I jos ga optuzi za dvostruke standarde, lik rec nije rekao o Mitrovicu. Nemamo pojma sta misli o njemu a iz njegovog komentara logicno je da isto misli o fudbalerima.

DisorderPFC

pre 1 godinu

Ne vidim razlog za pljuvanje bilo kog igraca. Ko god udje na ovim utakmicama i onim prijateljskim, dao je sve od sebe, imao dobrih i losih momenata, ali igrao za tim. Pobedjujemo, vidi se trud i zelja kod svih igraca i oni su svi nasi. Reprezentativci Srbije. Svaki od njih, vidi se zeli da pokida. Sta god uradili na ovom prvenstvu, ponosan sam na njih jer daju sve od sebe. Bravo momci.

Beobrad

pre 1 godinu

Bravo momci, bravo Srbi!
Ovo sve bolje izgleda.
Ukljucili su se Jaramaz, Nedovic i Guduric.
Tu su i Kuridza i Davidovac.
Zna Kari sta radi, opet je lepo razigravao celu ekipu i odlicno rasporedjivao minute.
Bravo!

Алекса

pre 1 godinu

Sve top bravo, samo mi nije jasno zasto Milutinov nije dobio bar 5 minuta ovo je bila odlicna prilika da udje malo u ritam. A Marinkovicu ni minut.
(DjulaMeshter, 5. septembar 2022 22:49)

Маринковић се разбољева а Милутонов улази у тренинг...играће, полако

На крају...Кари је селектор са разлогом

Gde ja živim

pre 1 godinu

Jedna od najbolji naših utakmica u poslednjih 10 godina.

Kako je Kalina igrao odbranu, joj majko draga.

Svaka čast svima, samo ovako nastavite. NAPRED SRBIJA.

nesa80

pre 1 godinu

finska me podsetila na nekadasnju nasu reprezentaciju u fudbalu-svi ih hvale,potajni favorit,razbili tamo nekog....i dodje prva ozbiljna reprezentacija i odvali ih ko nas argentina,holandija....tako su i oni danas bili nemi posmatraci na terenu,publika im se naostrila i nadala necemu a onda su skontali koliko pojma nemaju

milan

pre 1 godinu

Sve top bravo, samo mi nije jasno zasto Milutinov nije dobio bar 5 minuta ovo je bila odlicna prilika da udje malo u ritam. A Marinkovicu ni minut.
(DjulaMeshter, 05. septembar 2022 22:49)

Marinkovic ima problem sa stomakom a Milutinovu su produzili oporavak za svaki slucaj.

loopai

pre 1 godinu

ja lepo pisao pre pocetka...drugi igraju utakmice,sve super,pozoriste...a deda im pegla kondiciju...i sad svi nesto kao umorni,a nasi se tek zagrevaju...

Trsa

pre 1 godinu

imam dovoljno godina da primetim da se reprezentacija u basketu vratila filozofiji da protiv svakoga igra maksimalno požrtvovano i ako je neko slabiji onda ga dobiješ 20-30 razlike, a ne da mrljavi ko ranije sa tim ekipama iz druge evropske klase.
Svaka čast Pešiću.
Ukomponovao je ekipu koja igra pogibeljnu odbranu protiv Finske na 20-30 razlike....a to nije ni malo lako dostići ni mentalno ni fizički

Aleks

pre 1 godinu

Da se oglasim malo povodom reprezentacije, par utisaka... Impresivna igra sinoć, Kari je uspeo da pronađe igru tako da svih 12 igrača doprinose maksimalno. Primera radi, sinoć ni Micić ni Jokić nisu imali preko 20 poena iako su individualno najkvalitetniji igrači ovde. Balans je ključ.
Odlična odbrana u tranziciji, Fincima nije dozvoljeno da se šetaju i plešu na liniji za 3, morali su da rudare za svaki šut. Kalinić i Lučić su stubovi ove ekipe, Kalina sinoć ko zna koliko ukradenih i presečenih napada Finske fenomenalnom odbranom. Kuridža radi svoje i nemojte ga prozivati bezveze.
Nedović i Gudurić su konačno odigrali dobru utakmicu u dresu nacionalnog tima, ali ja im još uvek ne verujem. Gudurić bez finte šuta > Gudurić sa fintom :D
Jaramaz je preinteligentan igrač, kao i Vasa koristi dosta drive and kick što rezultira velikim brojem otvorenih šuteva za ostale bekove. Vanja, Gudura i Nedović će morati da pogađaju. Micić sinoć odličan u organizaciji.
Fincima svaka čast na sportskom duhu, do kraja su igrali kao da gube 5 razlike a ne 30. Imaju dobrog selektora i imaju budućnost.

Srbin

pre 1 godinu

100% sam siguran da će Markanen biti efikasniji od Jokića. Baš je marka.
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 05. septembar 2022 21:02)

I Janis bio bolji u Beogradu a Grci izgubili

Meklejn

pre 1 godinu

Nedović i Vasa dva ozbiljna ball hendlera je ono o čemu sam ja razmišljao kao potencijalno jakom oružju. Samo Nemanja da se još uhoda sa ekipom. Ima vremena. Ima da pržimo sa svih strana.

kejt_winslet

pre 1 godinu

Na 06:42 minita do kraja druge cetvrtine, mi promasimo neki nebitan napad na 20 razlike, vice Sarenac kralj "nema veze bitno da tece vreme"

Entoni Majls

pre 1 godinu

Ne brinite za Dekija Davidovca, on pali motore od završnice turnira, od 1/4 finala.
Stara je to spavalica. Mnogi će mu spomenik dizati kad bude trpao sa klupe Slovence i Grke.

Napred Srbijo

pre 1 godinu

Pa jel vas imalo sramota da na 20+ razlike nalazite mane. Sad je Davidovac zalutao,ne možete da se načudite da je u reprezentaciji.Eto Pešić ne zna a vi znate,dosta bre stoko.

Tragikomedija

pre 1 godinu

Kako igramo, majko moja, bukvalno perfekcija. Jokić standardno, ono njegovo, deli pasove preko celog terena kao iz šale, čuvaju ga rvačkim zahvatima, trojica igrača su neretko pored njega i on i dalje uspeva da pronađe otvorenog saigrača. Kalinić odigrao poluvreme savršeno na obe strane lopte, defanzivna klinika, a u napadu pogađa trojke i preko ruke i odlično pronalazi prazan prostor. Vasa više ne davi loptu, sad je u ulozi pravog plejmejkera, razigrava ova 3 kola ostale fenomenalno. Nedović se pronašao konačno, Kuridža i Jaramaz imali odlične role, Lučić takođe jako dobar i u odbrani i u napadu. Sistem nam je vrhunski za ovakve tipove igrača, bez Marinkovića, Milutinova i Ristića ih deremo. Da nas ne ureknem, mi smo jedina selekcija koja nije imala nikakvih problema ni u jednom od prva 3 kola, izgledamo kao apsolutni favoriti. Ako nastavimo ovako ima da se prošetamo do četvrtfinala.

Јабучило

pre 1 godinu

Група скандира "Куриџа!", а један једини, промукао, одговара "Јагодић!" :)))

Mstislav

pre 1 godinu

Ono sto je jos vaznije od rezultata je sa koliko finte i stosa mi organizujemo napade. U svakom momentu se cini da imamo bar 3-4 opcije za napad na kos, koliko lucidno igraju momci. A odbranu svi igraju zajedno, svi se trude i bore. Igramo fantasticno. Ako odrzimo formu, ja ne vidim ko moze da nas dobije. Samo da ne bude nikakvih povreda, to mi je jedina zelja

Јања Хитропреља

pre 1 godinu

И сад, Фибо, погледај комедију, и реци да ли има смисла да је једна Финска обезбедила већ пласман на СП, а да нама виси о концу.

Czv

pre 1 godinu

E sad, ono najbitnije, ova finska se već kvalifikovala za svetsko. Pa sta bi mi trebali.. Da idemo direktno u četvrt finale. Jbm ti prozore

NijeBitno

pre 1 godinu

Следеће од Куриџе што би могли да добијемо је крв,даје апсолутно све ,и на овој утакмици са скоковима ,одбраном и добрим поенима заслужује да се помене !
Радује овакав приступ у одбрани против Ф,то значи да разумеју шта би могао да буде кључ и за касније утакмице. Браво за однос свих и коначно тројке Давидвца!

Gidri

pre 1 godinu

Nevezano za jačinu dosadašnjih protvnika, igra naših momaka polako dobija fizionomiju i odlike naše škole košarke. Jaka odbrana, zagradjivanje i dobar skok, kontra ako može da prodje, ako ne sjajno kretanje u napadu, raznovrsnost i kombinatoriku, vic, dodavanja bez gledanja, više solucija u realizaciji, agresivnost na košu, šmek i sportska drskost. Ako odigraju kako treba, ispune bar 50% gore pomenutog, gde im je kraj..napred momci, samo jako i hrabro. Stari lisac Kari ipak zna šta radi..

Nihilista s juga

pre 1 godinu

Ovo danas me neodoljivo podsetilo na Jugoslaviju devedesetih i utakmica u grupi na EP, surovo u odbrani, kreativno i tačno u napadu.
Jeste razlika u klasi, ali na ovom prvenstvu mnogi tu razliku nisu znali da iskoriste.

al, sta ja znam

pre 1 godinu

Ukrajina dobila Italiju, što znači da idemo na Hrvatsku ili Italiju u osmini finala, ali ako ovako budemo igrali...
(H2H, 05. septembar 2022 22:53)

e i to nas baz zabole
oni treba da se zamisle

Ns

pre 1 godinu

Za ovo sto se plase Hrvatske i Italije, da li ste pogledali neku utakmicu te 2 ekipe? Hrvati imaju imena, nemaju tim. Ko uzme loptu prvi on sutne, bukvalno. O odbrani da ne pricamo, fakultativno se igra.
Italija jednostavno nema kvalitet, nije iznenadjenje sto gube. Sa ovakvim pristupom nema cega da se plasimo, svi gledaju u Jokica ali opasnost preti sa svih strana realno, a odbranu kako igramo nece se naigrati protiv nas bilo ko. Sa Jokicem i Micicem u ekipi, ocigledno je da cemo bilo kome dati 80+ poena.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Istina je da je ovo samo Finska, ali se meni jako svideo pristup momaka ovoj utakmici. 40 minuta su igrali pun gas, kao da se igra na kos razlike. Konacno nije bilo pada u 3/4. Ono sto me brine jesu sudije. One mogu da useru utakmicu samo tako. Zamislite neki jak i bitan mec, sudije ocajne i zalepe Jokari 2-3 brza faula i onda ga nema nigde 2/4.. Izuzetno me to brine, jer se pokazalo da nemaju veze s mozgom pogotovo kad su jake utakmice. Zamislite utakmicu Srbija - Grcka/Francuska/ Slovenija itd. pa to bi bio takav pritisak da ovi ne bi znali sta da sude. Iskreno se nadam da su nasi momci spremni na to i da ce se prilagoditi ovim sudijama, kad vec sudije ne mogu da se prilagode kvalitetu igraca.

bradina

pre 1 godinu

Naslov pre ovog meca(da potsetim) Najveci izazov.....)!
Kakvi su sledeci izazovi kad je ovaj "najveci"!?
Nikola sa prvim 3D,ali ako znamo kako on igra,sve vise me odusevljavaju igraci iz "senke" a ima ih sve vise i vise koji polako izlaze!

To bi bilo to

pre 1 godinu

@ zoran. Neće nas niko pobediti.Nema razloga da se nerviraš i da budeš negativan.Kad budeš osetio to nešto,znaćeš o čemu ti pričam.Ta hemija između igrača,protok lopte u napadu, bukvalno kidanje u odbrani i onda taj osećaj sreće,ponosa i spokojstva jer je Veliki Kari sve utegao.Uživaj brate, opusti se.

JPR24

pre 1 godinu

Finska, ok… jaki ili slabi, koga briga, i drugi imaju takve protivnike. Ono sto je važno je pristup naših, angazovanost u odbrani, kolektiv, efikasnost u napadu, čak i sa velikom razlikom nije se pucalo za tri samo da bi roknuo jednu, sve je bilo rezonski, sa ciljem da igra bude bolja, da kolektiv funkcioniše, pocetak trece četvrtine malo opuštanje ali kraće nego prve dve utakmice, reakcija je bila odmah tu, shvatili su da to mora da se resi, i polako ekipa u globali napreduje kao Ekipa ! To i jeste cilj kako bi napali nokaut fazu spremni i gladni !

Tisa, samo Tisa

pre 1 godinu

Ovo veceras je bilo bas upecatljivo. Finci, trkacka i pucacka ekipa, koji su juce oduvali Poljsku, danas su pretrcani i izresetani sa svih strana. Vrlo dobro pripremljena utakmica je isto tako ozbiljno i angazovano odradjena. Kretanje lopte je sve brze, sto uz brze noge i ruke u odbrani donosi mnogo lakih poena. Ne bih se bas slozio da su protivnici u nasoj mnogo slabiji, pre ce biti da im nasi ne daju da se previse razmahnu. Pored svih cestitki za dobru igru, ne mogu a da ne pomenem utisak koji sam stekao gledajuci Davidovca kada je prvi put usao u igru; svi pokretljivi, lete po terenu, a on kao u usporenom filmu. Srecom, posle se i on dosta dobro uklopio. Kuridzi se danas moze samo cestitati na pozrtvovanoj i korisnoj igri; ako ista moze da mu se zameri to je pomalo ishitreno pravljenje tzv. “korisnih” faulova nad igracima koji ga prolaze na prvom koraku, pri cemu on podize ruku da prizna faul maltene pre nego sto ga je napravio; to moze (kao sto veceras i jeste) da isprovocira sudije da sviraju nesportski faul.

Pedja,Cacak

pre 1 godinu

fenomenalna igra,naših momaka...
iz dana u dan,pokazuju i dokazuju na terenu, da su kao jedan,što se najbolje vidi po odbrani...
igrali smo bez Vanje Marinkovića i Nikole Milutinova,ali momci nisu dozvolili da se to u igri oseti...
mislim da su Finci dobra i nezgodna ekipa i da će se mnogi oko njih namučiti...
i sami su očekivali mnogo više od ove utakmice,ali smo im mi, na doktorski način objasnili, bukvalno sve o košarci, taktici, tehnici, odbrani i napadu...
sam selektor,veliki kari,koliko god bio zahtevan i samokritičan, prema našim košarkašima, mislim da nema Ama baš,nijednu zamerku, na sve što su naši momci, do sada pokazali i prikazali...
iako je još rano pričati o daljem takmičenju,jer ima još svi da odigraju po dve utakmice...
već su počele kalkulacije, sa svih strana...
najbolji odgovor na sve to, dao je naš kapiten Vladimir Lučić izjavom, neka se drugi brinu o nama...
još ništa nismo uradili,tek ide ono glavno i pravo...
treba ići korak po korak...
ali ovo do sada obećava...
ovakav roster i rotaciju,malo ima ekipa, ne samo u Evropi,već i u svetu,neračunajući Amerikance,koji su svet za sebe.....
jedino što želim,da su svi naši momci, dobro i zdravo a za ostalo se nesekiram i doći će...
samo igrači se nerazmeću izjavama,željama i planovima,što je mnogo bitno...
nesumnjam u konačan rezultat i uspeh!!!
Živela Srbija!!!

zhol

pre 1 godinu

@croata ne blamiraj se druze, u kosarci ste smejurija decenijama. Niste nas dobili tacno nikad u seniorskoj kosarci. Mi imamo u ekipi dvaput zaredon MVP-a NBA lige, MVP-a Evrolige, i hrpu kvalitetnih igraca kao potporu, jedan Milutinov nam je back up centar, dok vi nemate plejmejkera krstenog, pa morate naturalizovati Amere. Mi smo medju glavnim favoritima da osvojimo ovo, vi se mucite u svojoj najboljoj postavi + kupljen Amerikanac sa Estoncima, i ti si u fazonu "trener nam je los, ali za vas nam i ne treba" :) Treba vama gospod bog druze protiv nas ako hocete neku sansu uopste. I pazi njega, nece se tu Kari pitati mnogo :) Nego ko ce se pitati majke ti? :)

Mihajlo

pre 1 godinu

Naš Kuridža je isti Štimac, čovek gine za svaku loptu, bez mnogo lepote u igri.
(boxi, 06. septembar 2022 00:27)
Iskreno, Kuridza, ne mogu sada bas da mu dam ocenu, ali iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje. Decko, koji je inace jako skroman, postaje prijatno iznenadjenje turnira. Mozda najbolji igrac iz "drugog plana" na turniru.

okvaldo

pre 1 godinu

Ne znam šta bih rekao. Odlična utakmica, Jokić je bukvalno vanzemaljac. Micić klasa i u najboljim godinama. Ostali dobri i borbeni. Nedović se pronašao na ovoj utakmici.
Jedino da se Gudurić još pronađe. Čeka sa šutom i usporava tok napaada, jako je limitiran sa prodorom u desnu stranu koji mu je gotovo nepostojeći. Žao mi je, jer kada ga pogledaš fizički deluje impresivno. Snažan, skoro 2m, atleta, levoruk.

аco

pre 1 godinu

Да задржимо добру одбрану, добру атмосферу и да останемо здрави. Зо би било довољно за злато.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

sa jedne strane nije dobro sto Vanja ne igra, sto pravi pauzu a najraspolozeniji je suterski u timu.
Sa druge strane super je sto ce Nedovoc dobiti priliku da podigne formu

gagi

pre 1 godinu

Svaka cast momci, briljantno. Pesic veliki gospodin, covjek i naravno trenercina. Vidi se njegovo znanje. Ovo je kulturna osveta za danasnje snimke porodice Teodosic.... Bruka...

Smakovac

pre 1 godinu

Sve je ovo normalno. Pešić je 2002 dobio Amere na njihovom terenu na SP i ostavio ih bez medalje, a ovo je samo jači trening. Nadam se da će ući i Milutinov da polako hvata ritam.

nikolica

pre 1 godinu

Mikeli sine, izguglaj sta znaci fraza labudova pesma, pa je onda koristi. Inace, kad ovako igramo, zao mi sto utakmica ne traje 4-5 sati

zemunski kej

pre 1 godinu

Ili Finci igraju pogresno ili smo mi odlicni. Najbolje izdanje za sada. Malo ih ne sluzi ni sut u drugom delu .pazite ova Finska je razmontirala Poljsku koja je pobedila danas Izrael lagano. Posle ovoga porasli su mi apetiti ,Grci i mi cini mi se da su do sada najvise pokazali . Mozda je vreme da malo odmaramo Vasu u Nikolu. Smatram da je ovo dobijeno veceras.

Andra

pre 1 godinu

Opasno ih neko iznervirao, naložili se zbog nečega i pokidali.

Molim vas prestanite da prozivate igrače pojedinačno.
Ovde svi daju neki doprinos, ovo je timski sport, momci su pozitivni i svi imaju dobar pristup i želju.
Vidi se trud, borba valjda vam to dovoljno ili možda grešim .

Bob

pre 1 godinu

Koji apsurd! Razvijamo Fince i ubacujemo im 62 poena u poluvremenu, a oni se već plasirali na svjetsko prvenstvo, dok ćemo mi to teško učiniti, a jedna Letonija se nije ni kvalifikovala na Evropskom prvenstvu!

Czv

pre 1 godinu

Ova, slaba finska, ima marka ena, Salina I kaponena sa neverovatnim procentom suta za tri. Mi smo igrali odbranu na čoveku i to 38 min. Inače uopšte nije naivan tim, koji će se usput pojaviti i na sv.prvenstvu. Tako da priča lak tim ne pije vodu

JPR24

pre 1 godinu

Ovakve komentare treba pokazati nasima. A sad nesto bas prizeljkujem da budemo cetvrti. Jest da imamo trenera deb*la, ali protiv vas nam i ne treba. Igrali 4 puta sve ste dobili na mandin g*z na pravdi ne znam ceg i nasao si se tu k**cit. Ultragiga emvipijevi vasione. Jedino postujem karija, ali u toj se utakmici on nece puno pitat.
A na kraju, ako smo mi izgubili od nizozemske, kako ste vi nedavno prosli protiv estonije koju toliko omalovazavate?
(croata, 05. septembar 2022 23:49)

Pa… mi nismo igrali protiv Estonije, već Letonije koja nije na EP. A vi kako ono beše protiv Finske ? Dva poraza… ma Ajde ‘

Jagoda

pre 1 godinu

Na 27 razlike i 5.4sek do poluvremena, Pesic trazi tajm-aut da nacrta akciju.
Na ovaj nacin, on pokazuje postovanje prema protivniku, uigrava tim, gaji pobednicki mentalitet i ono najbitnije za mene, Srbija nikada ne kalkulise vec uvek ide na pobedu, ko god joj se pao u nokaut fazi.
Ponosan sam na vas momci!

Drakče

pre 1 godinu

Sve top bravo, samo mi nije jasno zasto Milutinov nije dobio bar 5 minuta ovo je bila odlicna prilika da udje malo u ritam. A Marinkovicu ni minut.
(DjulaMeshter, 5. septembar 2022 22:49)

Ako je Milutinov stvarno imao ono što neki kažu da je imao, onda mu treba dati što je moguće duži odmor. Neće za jedan dan zaboraviti da igra košarku.
Za Vanju je pitanje, ali bih rekao da je neka mala povreda ili nešto slično pa nema potrebe da rizikujemo.