Vaterpolo 217

Nedelja, 04.09.2022.

20:00

Dramatična eliminacija: Kraj za Srbiju u Splitu

Vaterpolisti Srbije poraženi su od Francuske rezultatom 10:9 u osmini finala Evropskog prvenstva.

Dramatièna eliminacija: Kraj za Srbiju u Splitu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

217 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 1 godinu

Ovo ne ide u dobrom smeru. Prethodni rezulltati ove godine su solidni za ekipu koja je bila slabija od trenutne, ali ovo je potonuce. Realno je bilo da izgubimo od Italije u cetvrtfinalu, a ne od Francuske u osmini. Opet bismo isli na to 5. mesto gde se mozda po kvalitetu nalazimo.
Nadam se da nece biti napada na Savica, koji je najbolji trener kog smo imali.

slobinator

pre 1 godinu

likovi poput šapića,udovičića,gaka,šoštara su mi ogadili vaterpolo,tako da uopšte i nije šteta ako prestanemo da igramo ovu glupavu igru koju igra jedno 16 zemalja na svetu

Hrvoje Hrvatinić

pre 1 godinu

Čitam komentare i nemogu vjerovati koje pljuvanje po dečkima.
To me podsjeća na trenutke kada je Janica Kostelić skijala, ako je slučajno bila druga svi odmah: koji qrac i je skijala kad nema pojma.
Netko je ovdje spomenuo repku Italije i njihov kontinuitet, jeste li vi svjesni koliko stanovnika ima Italija. Shvatite da " bazeni " novih igrača i Hrvatske i Srbije su toliko mali da je pravo čudo da smo što vi što mi uopće bilo u kojem sportu u vrhu. Puno pozdrava od U_taše

matori

pre 1 godinu

Odakle ta priča da je naš vaterpolo uništen? Pa igrali su osminu finala EP ? I ispali ? Malo li je? Pri tom su samo Mandić i Jakšić iz Partizanove škole a svi ostali iz novih mutant-instant klubova Radnički KG, Šabac, NBGD,VKCZ .Zar to nije proklamovana politika Saveza od dolaska Jelenića na čelo. Sada je ispunjen cilj konačno i može da se predahne. Pa izlizaše onaj balkon na Skupštini grada, svako malo uzmu neku medalju. Pa onda bacaju i one lopte narodu, pa ko to da plati? Ovako je sve super!

Dobros-AV

pre 1 godinu

Izgubili od Francuza u vaterpolu?
O, Boze!!
Pa to je kao kad bi u kosarci izgubili od neke tamo Belgije... oh, wait!....
(Optimista pripravnik, 5. septembar 2022 00:26)

Objasnio covek!!

Mare Care

pre 1 godinu

Poslednji put Srbija je u osmini finala EP u vaterpolu ispala 1910 uoči Sarajevskog atentata i napada Austrohungara. Ali ima to i svoju lepšu stranu, nećemo morati da radimo za silom nametnute nacionalne penzije od 40 godine života.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 1 godinu

Ako ako, zbog necije sujete i kompleksa je unistena najbolja skola vaterpola u Evropi da bi se ulagao novac u vestacke projekte... Sad gledajte posledice!

Cinik

pre 1 godinu

Propast naše vaterpolo reprezentacije sa Savićem na čelu traje već godinama, nismo osvojili ništa značajno 6-7 godina, osim onog zlata na OI, što se može smatrati slučajnošću!
Savić je uništio naš reprezentativni vaterpolo, dok je bilo one neverovatne generacije koju on nije stvorio, već neko drugi, on se vadio na njihovu slavu, kad je trebalo da on nešto stvori, stvorio je ekipu kojoj je i Francuska prejaka ekipa!
Na stranu to što mnogi naši ponajbolji vaterpolisti danas igraju za strane selekcije, a ne za našu, a sve opet zahvaljujući Saviću!
Čovek nas je doveo do dna!
Prethodno EP smo razigravali za 5-8 mesto, sada ovo za 9-16, mi ladno možemo biti i 16. u Evropi, sve zahvaljujući Saviću!
Ne zaboravite da se dešavalo da čak ne izborimo ni učešće na završnim turnirima Svetske i Evropske lige zahvaljujući vaterpolo "geniju" Dejanu Saviću!

podatak

pre 1 godinu

@budjavlebac krivo opet lazete omjer je 28:17 u korist Srbije a broj medalja tek, za jedno 10 veci ,da Srbija nista ne osvoji 20 godina opet ne bi nas stigli

Pane

pre 1 godinu

Direktni krivci za stanje u srpskom vaterpolu su savez, selektor i sami igraci koji nisu zeleli da se povuku na vreme iz reprezentacije, vec su igrali do svoje 35, 36 godine i na taj nacin upropastili generacije i generacije talentovanih klinaca. Umesto da od sijaset talentovanih mladića jedan ili dvoje godisnje dobije priliku da udju u sastav, oni su zbog monopola nad sastavom igraca isti napustali i odlazili na studije. Ne sumnjam da ce se srpski vaterpolo oporaviti i to veoma brzo jer ga treniraju pametni i obrazovani klinci.
Još kad se setim OI 2021. i Mandićevog prizemnog prozivanja Jokića!! Lepo kaze stara knjiga: "U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi!"

Sasa

pre 1 godinu

Gospodin Savic je aktivno ucestvovao u unistavanju VK Partizan, i onda osvajao medalje sa igracima koje je taj isti Partizan stvorio. Sad kad vise nema extremno talentovane generacije i nema ko takvu generaciju da napravi, vidi se koliko je slab trener.
(ja, 04. septembar 2022 21:29)

Grobaru ajde ne piši danima istu budalaštinu. Ko vas je uništio? Imali ste od države bazen 24 sata koji ste uspeli da uništite. U trofejnoj generaciji koliko je bilo igrača koji su ponikli u Partizanu. Samo tri. Aleksić, Filipović, Jakšić. Prebroj broj igrača iz Partizana vice šampioni sveta do 19 godina i broj igrača treći na EP do 18 godina
(ex, 04. septembar 2022 21:41)

Ufff , spisak je malo duži .
Ova tri sto si nabrojao pa dodaš Mandića , Prlainovica , braću Mitrović , Gocica ( oprostio se pre 2 godine ) , Pijetlovici počeli u Vojvodini a afirmisali se u Partizanu .( 2011 bili prvaci evrope sa Partizanom ) . A sada ti razmisli ko je još igrao u toj generaciji a da nije izašao iz Partizana ?

Sasa

pre 1 godinu

Ali ovi Franjevci, sa spinom o uništavanju i to sistematskom Partizana, Zvezda bila šampion Evrope pre gotovo 10 godina, a zaključno sa 2022. Srbija dvostruki olimpijski šampion, višestruki svetski i evropski prvak u poslednjih deset godina, dominacija kakva nije viđena u nekom sportu.
(Sića, 04. septembar 2022 22:35)

Gde su ponikli i u kom timu su uzeli trofej prvaka evrope pre zvezde ? Pa u Partizanu naravno . Zar je teško priznati ono sto svi znaju ? Ili je lakše bili licemeran ?

Suština

pre 1 godinu

Nije li reprezentacija Srbije bila mnogo jača kad je i Partizan bio mnogo jači, čak i kasnije dok su još glavni igrači bili oni koji su ponikli u Partizanu?

Sasa

pre 1 godinu

haos, 4. septembar 2022 21:57)
Nisi ti ni ušao u bazen, a vaterpolo gledaš na televiziji. U mlađim kategorijama u Partizanovoj školi treneri su tražli da igrači donesu đačke knjižice pa ako je neko popustio u školi za njega nije bilo treninga dok ne popravi ocene.
(Miron, 05. septembar 2022 00:17)
Tačno tako.

Ray Donovan

pre 1 godinu

Više od 200 komentara na vesti o vaterpolu? Znao sam da je zbog poraza, pa ajmo malo da pljujemo mladiće čije vreme tek dolazi i po svemu onom sto su vaterpolisti Srbije godinama unazad učinili. Pa nikad više ništa da ne osvoje, zadužili su nas za narednih 10 generacija. Stvarno smo sramota. Puna podrška momcima.

Sasa

pre 1 godinu

I dalju uništavajte Partizan, jedini rasadnik mladih kvalitetnih igrača… Dosadašnji rezultat se već vidi.
(sova, 04. septembar 2022 22:45

Aha, dupli šampioni OI

aj ne lupaj
(Batko, 04. septembar 2022 22:58)


Dobro, pošto ja ne znam, a ti si prepismen, načitam i apsolutno informisan, izvuci sve igrače koji su igrali u reprezentaciji od 2000-2015 i reci onima koji “lupaju” poput mene, koji su im juniorski timovi dali osnovi, tj. iz kojih juniorskih ekipa potiču.
(sova, 05. septembar 2022 00:11)

I ti si pogrešio godinu . Od 1950 pa do danas

Džoni

pre 1 godinu

I da smo prošli Francuze urnisali bi nas Italijani u četvrtfinalu. Daleko je ova ekipa od nekih velikih rezultata. Gledam neki dan protiv nekih realno pacera naši izlaze sami pred gol nekoliko puta i ni jednom nisu uspeli da savladaju golmana??? Šta dalje pričati?

još grčka izrael za 1/4

pre 1 godinu

Dalje prošli Francska, Gruzija (eliminisali Holandiju), CG (eliminisali Rumuniju).
Interesantno da je pomoćnik francuskog selektora Hrvat Vjeko Kobeščak, i da je za Gruziju zabio 3 gola Hrvat Marko Jelača. U narednoj utakmici igraju Hrvatska i Gruzija, Italija i Francuska, Mađarska i CG.

Квасник_Mиле

pre 1 godinu

Па добро, јесте мало изненађујуће. Штета што смо у највећем паду налетели на екипу у највећем успону! Имамо солидну лигу и добре младе играче. Требало би да опет будемо на високом нивоу. Једино питање је тренер. Да ли треба да остане или да оде, већ смо ушли у континуитет лоших резултата, прави циљ треба да буде олимпијада.

Miron

pre 1 godinu

(haos, 4. septembar 2022 21:57)
Nisi ti ni ušao u bazen, a vaterpolo gledaš na televiziji. U mlađim kategorijama u Partizanovoj školi treneri su tražli da igrači donesu đačke knjižice pa ako je neko popustio u školi za njega nije bilo treninga dok ne popravi ocene.

Fergi

pre 1 godinu

Lako je Savicu ranije bilo, da se kiti medaljama. Sada gledajte kada zbrise sa mesta selektora. Minusi tek kada vidite da li sam bio u pravu..? Samo polako..

111

pre 1 godinu

Stalno lazemo naciju da su losi rezultati zato sto je prestalo da igra 6 igraca a ne kazemo da su Talijani promenili 7 a i skoro svi ostali!Na zadnja.dva svetska prvenstva smo bili 5 isto tako i na 2 zadnja.Evropska prvenstva 5 sa najboljom ekipom na svetu!Problem je u vodjstvu saveza koje je izabrano 2018 godine koje nista nije uradilo iako je presednik drzave puno pomogao.
Svi moraju pod hitno da odu i da dodju oni koji znaju da rade .Od 2014 - 2018 godine Srbija je imala sve zlatne medalje na Evropskim i Svetskim takmicenjima koje postoje i ti ljudi su promenjeni 2018 godine.Pod hitno ih vratiti da se spasi sto se spasiti moze.
(miki, 4. septembar 2022 23:11)



Ne prave igrace oni koji sede u savezu, nego se igraci stvaraju u bazenu. Mozes sve njih da promenis i opet ostaje prazan bazen. Mislim na kvalitet..

323

pre 1 godinu

Polako, stasaće nove zvezde. Sreća naša pa više ne postoji državni mezimac koji je uzurpirao celu zemlju 35 godina.
(ranac, 4. septembar 2022 23:01)



Mislis sa zlatnim medaljama a kao klub visestruki prvak Evrope? Bas je uzurpirao? Bas kao klub nista nije dao Srbiji...Ali sada su tu drugi klubovi..oni daju??Sta daju..nemam pojma..

321

pre 1 godinu

Jedini je spas, da onaj klub opet ne placa bazen. Slazete se? Ili, placajte bazen i rezultati ce biti OVO! Ali se na zalost ovde ne radi o tome. Ovde se radi o ZNANJU. Znanju, koje stvara SAMPIONE i igrace svetskog glasa. Kraj price.

300€

pre 1 godinu

U novinama L'Equipe ni riječi o pobjedi Francuza. Toliko o vaterpolu !
(dandom, 4. septembar 2022 23:56) # Link komentara

Što siromašniji narod to mu rezultai sporta više znače. To valda naknada za sopstvene neuspehe i frustracije. A kad se izgubi kao da je smak sveta, drama. Dok ovi bogatiji niti toliko slave pobede niti tuguju zbog poraza, žive svoj život, sportisti igraju za sebe i primaju pare za sebe.

sova

pre 1 godinu

I dalju uništavajte Partizan, jedini rasadnik mladih kvalitetnih igrača… Dosadašnji rezultat se već vidi.
(sova, 04. septembar 2022 22:45

Aha, dupli šampioni OI

aj ne lupaj
(Batko, 04. septembar 2022 22:58)


Dobro, pošto ja ne znam, a ti si prepismen, načitam i apsolutno informisan, izvuci sve igrače koji su igrali u reprezentaciji od 2000-2015 i reci onima koji “lupaju” poput mene, koji su im juniorski timovi dali osnovi, tj. iz kojih juniorskih ekipa potiču.

Живчани лик

pre 1 godinu

Лично им не заметам на лошем европском првенству. Зашто? Зато што они имају терет на леђима са којим требају да науче да се носе, јер су њихови претходници поставили лествицу до које морају да добаце ако мисле да играју за репрезентацију. Једноставно се та "болест" мора прележати ако се желе резултати, у противном сва првенства која ћемо играти биће оваква, па и гора. Подршка од мене.

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

Izgubili od Francuza u vaterpolu?
O, Boze!!
Pa to je kao kad bi u kosarci izgubili od neke tamo Belgije... oh, wait!....

sova

pre 1 godinu

Polako, stasaće nove zvezde. Sreća naša pa više ne postoji državni mezimac koji je uzurpirao celu zemlju 35 godina.
(ranac, 04. septembar 2022 23:01)

Voleo bi da mi bolje objasniš ovaj svoj zaključak, ali za jedno 5 godina. A posle toga da se pogledaš u ogledalo…

crvenavagina

pre 1 godinu

Kako Italija uvek ostane u vrhu u odbojci i vaterpolu ,cak i kada je smena generacija.
(ITA, 04. septembar 2022 22:44)
Zato što je Italija deset puta veca od Srbije i uz to vrhunska sportska nacija na obalama dva mora sa bezbroj primorskih gradova gde se desetinama godina igra vaterpolo.Jel malo jasnije?

miki

pre 1 godinu

Stalno lazemo naciju da su losi rezultati zato sto je prestalo da igra 6 igraca a ne kazemo da su Talijani promenili 7 a i skoro svi ostali!Na zadnja.dva svetska prvenstva smo bili 5 isto tako i na 2 zadnja.Evropska prvenstva 5 sa najboljom ekipom na svetu!Problem je u vodjstvu saveza koje je izabrano 2018 godine koje nista nije uradilo iako je presednik drzave puno pomogao.
Svi moraju pod hitno da odu i da dodju oni koji znaju da rade .Od 2014 - 2018 godine Srbija je imala sve zlatne medalje na Evropskim i Svetskim takmicenjima koje postoje i ti ljudi su promenjeni 2018 godine.Pod hitno ih vratiti da se spasi sto se spasiti moze.

Ja

pre 1 godinu

Okej, da krenemo od toga da kad gledate reprezentaciju morate pod hitno da izbacite sistem zvezda partizan. Jer u toj priči svakako niko ne dobija. Drugo, nema ni mesec dana kako smo penzionisani 6 najboljih igrača u poslednjih 15 godina. Smena mora kad tad da se desi, a ako uzmemo u obzir da do skoro nijedan VK nije imao ni gde da trenira jer im nisu osnovni uslovi obezbeđeni, ne znam šta vi lupate ovde. Sramota je da ove klince ovako prozivate a pola vas ne zna ni da pliva. Sačekajte koju godinu pa pričajte. Vaterpolo je kod nas krenuo ispočetka, nažalost.
(Dzonkala, 04. septembar 2022 22:36)

Ovo nisu klinci.Prosek godina naše reprezentacije je oko 26 godina. Tako da sve ovo što si napisao nema nikakvog smisla.Na sajtu VSS imaš godište svakog reprezentativca pa pogledaj.

Dejan

pre 1 godinu

Mandić, najveći foler. Kao neki igrač kad ima 5 igračina oko sebe. Kad treba da preuzme odgovornost, nigde ga nema, sakrio se u mišju rupu. Nek zahvali Filipu i društvu na medaljama koje je osvojio do sada

Lale

pre 1 godinu

@Jednostavno, nemamo trenutno igrače vrhunskog kvaliteta. U svakom sportu je tako. Ako imate osrednji kvalitet, kako očekivati bilo koju medalju. Od čega Savić da pravi pitu ?
(Gibanitza

Savic je izgleda pojeo nekoliko tih pita vise nego sto mu je potrebno, pa mu tesko ide smena generacija. Vise misli na gibanice nego na treninge. Kada je zadnji put zaplivao sa igracima?? Sa takvim pritiskom tesko. A da ima sa cime da "pravi pitu" pa i ima. Mladi prvaci sveta. Ovi netalentovani sto ih je pozvao nisu ni za poparu. Da ne vredjamo poparu ustvari.

pepo prase

pre 1 godinu

U Francuskoj se ova vest pojavila na 15. strani sportskih novina u rubrici "Zanimljivosti", daj Bože da su potrošili više od 3 rečenice. U 80% Evrope za vaterpolo mare koliko i mi za kriket, otprilike. I finansiranje vaterpola kod nas treba da bude u skladu sa tim, otprilike koliko dobija i reprezentacija u hokeju na travi (ili na ledu, svejedno, ne igramo ni jedno ni drugo). Da li smo 7. ili 37. u Evropi, potpuno je svejedno.

...

pre 1 godinu

Nikako ne menjati Savića inače sledi pravi potop
(g, 04. septembar 2022 21:28)
Nikako ga ostaviti,s njim je krenulo sve nizbrdo. On je jedan od glavnih unuštitelja Partizana i njegove škole.Neka ga u Zvezdi doživotno,ali bez Partizanovih igrača može da igra samo našu ligu.On je običan klovn,teška neznalica od trenera.Za sve uspehe da zahvali Udovičići koji mu je ostavio tim
(ja, 4. septembar 2022 21:48)

ma da, sa onom ekipom i sa onakvom konkruencijom bi skoro pa svako uzimao medalje.

sad se pokazi kao trener, napravi ekipu, igrace pa osvajaj medalje...
unistili ste Partizan, sad vi pravite igrace

mirko

pre 1 godinu

Smena generacija je normalna stvar. Problem je u nedoumici ko je i na koji nacin doveo nove igrace da igraju za reprezentaciju a koji su pravi amateri. Cast izuzecima kojih ima vrlo malo

gatuzo

pre 1 godinu

Ovo je rezultat sistemskig unistavanja Partizana od strane drzave i crvene zvezde
jedini klub koji je pravio igrace za reprezentaciju
Srbija vise nikad nece biti sila u vaterpolu a mislim da cak vise nece nikad preci grupu na takmicenjima
sluzicemo za popravak hol razlike
ovo ste super odradili moji cigani
al vazno je da ste vi bili sampioni(jednom)evrope

voodoo

pre 1 godinu

U Francuskoj se ova vest pojavila na 15. strani sportskih novina u rubrici "Zanimljivosti", daj Bože da su potrošili više od 3 rečenice. U 80% Evrope za vaterpolo mare koliko i mi za kriket, otprilike. I finansiranje vaterpola kod nas treba da bude u skladu sa tim, otprilike koliko dobija i reprezentacija u hokeju na travi (ili na ledu, svejedno, ne igramo ni jedno ni drugo). Da li smo 7. ili 37. u Evropi, potpuno je svejedno.
(pepo prase, 04. septembar 2022 22:07)

Naravno da vaterpolo nije jedan od popularnijih sportova. Medjutim to sto si napisao nije tacno da ni malo paznje nije posveceno u Francuskoj, izmisljas. Drugo ni rukomet nije bas mnogo popularniji sport pa je u Francuskoj veoma pracen jer su imali jednu zlatnu generaciju. Mi u vaterpolu smo dominatni od 90-tih, to je 20+ godina stalnih medalja, evropskih, svetski i olimpijskih i to uglavnom zlatnih. 3 velike generacije smo imali za to vreme. Da je bilo koja druga zemlja toliko dugo mocna u bilo kom sportu on bi tamo bio mnogo popularniji nego sto je kod nas vaterpolo nakon toliko godina prvog mesta u svetu. Sada je doslo do kiksa, previse smo se i navikli da u vaterpolu po defaultu bude zlato i odmah tona komentara ovog tipa. Bas smo neki narod nicim i ni sa kim zadovoljan, sem sa politicarima izgleda, koji nam pojedose dusu, njih volimo da trpimo i uzivamo da nas ...

sova

pre 1 godinu

Ja ne znam ko je pravio plan da se odjednom 6-7 igrača oprosti od reprezentacije. Trebalo je to postepeno da se ide 2-3 plafon. Ovako sad smo lošiji i od Francuske i trenutno smo druga liga u muškom vaterpolu.
(Vlada, 04. septembar 2022 20:47)

Da makar malo pratiš sport znao bi. Ne mogu više da igraju igrači koji su stavili tačku na svoju karijeru i u klupskim takmičenjima. A te igrače nema ko da nasledi na njihovim pozicijama jer takvih više nema. Nema ko da ih stvori jer je uništenomesto gde su se takvi igrači stvarali i gradili. Ovo je odgovor na tvoje čudjenje. Ali da znaš, ovo nije kraj, bićemo lošiji i od mnogo lošijih i od Francuske na koju si se osvrnuo. Što se plana teče, plan je jasan ispinjavsnje odredjenih hirova i pohlepe. Rezultat vidiš i sam.

Sića

pre 1 godinu

Ali ovi Franjevci, sa spinom o uništavanju i to sistematskom Partizana, Zvezda bila šampion Evrope pre gotovo 10 godina, a zaključno sa 2022. Srbija dvostruki olimpijski šampion, višestruki svetski i evropski prvak u poslednjih deset godina, dominacija kakva nije viđena u nekom sportu.

iskreno

pre 1 godinu

U Francuskoj se ova vest pojavila na 15. strani sportskih novina u rubrici "Zanimljivosti", daj Bože da su potrošili više od 3 rečenice. U 80% Evrope za vaterpolo mare koliko i mi za kriket, otprilike. I finansiranje vaterpola kod nas treba da bude u skladu sa tim, otprilike koliko dobija i reprezentacija u hokeju na travi (ili na ledu, svejedno, ne igramo ni jedno ni drugo). Da li smo 7. ili 37. u Evropi, potpuno je svejedno.
(pepo prase, 04. septembar 2022 22:07)

Već izašle novine sa tom vesti, a tek gotova utakmica...
Vidiš ti šta ti je Evropa, a ne mi. Kod nas se tek sutra štampaju novine...

budjavlebac

pre 1 godinu

Ne znam cemu se ti nadas i sto se nasladjujes?! Kompleksi su tu. Prethodnih 15 godina ste na kasicicu dobijali od nas, a narednih 5,10 god. ce isto tako da vas “opskrbljuju” Spanci, a onda i Italijani i Madjari. Nemate sta da trazite tu. Nazalost tako vam se namestilo. Nemoj da si tuzan…
(pavle, 04. septembar 2022 21:39)

Srbija vs Hrvatska 23 12 3 9
Nije to bas kasicica

Alexy

pre 1 godinu

Priča se da je najbolji strelac Srpske lige izostavljen sa spiska reprezentacije. Zamislite, nije ponikao ni u Partizanu ni u Crvenoj Zvezdi; a ni u Beogradu ni u Novom Sadu. Reprezentacija se muči sa postizanjem golova, a najboljeg strelca se odriče? Da li neko od vajnih partizan /zvezda stručnjaka zna išta o tome?

dax

pre 1 godinu

“KOMŠIJE: GLAVU GORE! Francuzi su- velesila, pa zato nije sramota izgubiti od Francuza!
(ANTE BAN, 04. septembar 2022 21:31)”

Kao što su i Holandija i Švedska velesile u košarci pa dećki dobiše po turu. Šuti i gledaj u svoj dom!

janbo

pre 1 godinu

Pa dobro šta, imali smo toliko dominantu generaciju, tačnije prvo smo imali generaciju ovih političara danas, pa onda ove poslednje, koji su 15 godina kidali, i sad je stiglo do ovoga. Pa ne moze se imati sve, mala smo zemlja, baza talenata je ograničena i inače, a kamoli za sport koji retko ko trenira.

Boža vampir

pre 1 godinu

jos odavno je jedan Drazen Petrovic rekao...ne mozes stalno pobedjivati...
Nista strasno, bice utakmica i takmicenja jos...glavu gore

Johnny

pre 1 godinu

Ne znam cemu ovakvi komentari protiv nase najtrofejnine generacije?pa Savic je osvojio sve,jednostavno doslo je do smene generacija i jedno takmicenje mora da bude losije isto kao cini mi se kada je preuzeo reprezentaciju.navikli nas momci uvek na pobede,na najvise domete,al jbg.videcemo kako ce u buducnosti funkcionisati...i pitanje je da li su novi klinci talentovani kao prethodna generacija.generalno gledano mala smo zemlja i tesko je da se ponove prethodne dve generacije koje su harale evropom i svetom

Mile

pre 1 godinu

Ovaj Dejan Savic je postao tako iritantan sa svojom pojavom da nemam reci. Nabrekao do krajnjih granica, eksplodirace. Vazno je da je u tom smislu poradio na sebi a smena generacija, ma nema veze, automatski ce to, sto da se muci...

my way

pre 1 godinu

Ово је само привремени пад након смене генерација. Србија ће се вратити, потенцијала има, само треба времена. Да ли је Савић прави селектор за тај изазов, тешко је рећи. Досад је водио дрим тим, тако да је немогуће проценити га. Да ли Дејан треба да остане на клупи, или је погребно протрести тим новим селектором, на то ВСС треба да да одговор.

goblin

pre 1 godinu

Na ovo prvenstvo trebalo je da ode Radulovićeva generacija, to bi imalo smisla.Teško da bi prošli lošije od ove ekipe koja ja igrala.Ovako,nismo dobili ništa.Možda se i Savić zasitio svega, možda bi i promena selektora bilo dobro rešenje.I još nešto.Evropa daje 7 mesta na OI. Francuska kao domaćin je već uzela jedno. Španija, Grčka, Italija, Hrvatska, Mađarska, Crna Gora, ostalih 6...U ovom trenutku svi oni su daleko ispred nas. Zvuči neverovatno ali sasvim je realno da mi u vaterpolu ne odemo na Olimpijske Igre.

mojih 5 centi

pre 1 godinu

nisu oni toliko loši baš ,oni su malo pustili u gaće kad su vidjeli split i čuli glasove i zvukove. da se igralo na sjevernom polu ili somaliji ili sjevernoj kereji nebi ih bilo strah ali ovo , to ih je ubilo

Gibanitza

pre 1 godinu

Jednostavno, nemamo trenutno igrače vrhunskog kvaliteta. U svakom sportu je tako. Ako imate osrednji kvalitet, kako očekivati bilo koju medalju. Od čega Savić da pravi pitu ?

Dzonkala

pre 1 godinu

Okej, da krenemo od toga da kad gledate reprezentaciju morate pod hitno da izbacite sistem zvezda partizan. Jer u toj priči svakako niko ne dobija. Drugo, nema ni mesec dana kako smo penzionisani 6 najboljih igrača u poslednjih 15 godina. Smena mora kad tad da se desi, a ako uzmemo u obzir da do skoro nijedan VK nije imao ni gde da trenira jer im nisu osnovni uslovi obezbeđeni, ne znam šta vi lupate ovde. Sramota je da ove klince ovako prozivate a pola vas ne zna ni da pliva. Sačekajte koju godinu pa pričajte. Vaterpolo je kod nas krenuo ispočetka, nažalost.

Kole

pre 1 godinu

Juče počeli da igraju vaterpolo i već bolji od nas. Tužan dan za srpski vaterpolo. Ne sećam se da smo u zadnjih 20+ godina ispali u osmini finala bilo kog takmičenja.

Slobodan

pre 1 godinu

Čista psihologija. Nisu se mnogo ni trudili, jer u četvrtfinalu preti ozbiljan debakl protiv Italije (slično kao protiv Mađarske u grupi).

Batko

pre 1 godinu

I dalju uništavajte Partizan, jedini rasadnik mladih kvalitetnih igrača… Dosadašnji rezultat se već vidi.
(sova, 04. septembar 2022 22:45

Aha, dupli šampioni OI

aj ne lupaj

Серби народ најстарији!

pre 1 godinu

Савић је издувани балон, имао је много среће када је преузео онакву репрезентацију од Удовичића! Сад тек видимо какав је он уствари алхемичар!
Кондиционе тренинге му раде други, тактику му смишљају други а он подвикне кад треба, млохав си или ниси...

Jeremija

pre 1 godinu

Smena generacija jednom mora da se desi i ovaj prelazni period mora da se istrpi. Prethodna generacija koju smo imali je možda i najbolja u istoriji vaterpola i postavila je nedostižne kriterijume. Pa jel' neko mislio da će oni igrati večno. Pad je bio neminovan. Ovoj novoj generaciji treba dati šansu i sa njom treba raditi, a ne ovako je pljuvati.

Dr

pre 1 godinu

Celoj ekipi oduzeti dokumenta i proterati iz Srbije a golmana poslati u najvecu zabit na svetu!!!
Mogu i da ih daju kinezima da kopaju rudu u Boru!!!

Blaster

pre 1 godinu

Veoma interesantno. Kada smo bili dominantni i osvajali sve redom, na vesti o vaterpolu nije bilo više od 30 komentara i svi komentari su bili tipa, kako je vaterpolo nebitan bla bla. Šta se sada promenilo zaključite sami. Volimo mi da komentarišemo neuspeh više no leba da jedemo...

iskreno

pre 1 godinu

Kada se uništi najbolja svetska vaterpolo škola zbog nečijeg kompleksa i ljubomore na veličinu tog kluba, onda je ovo jedna sasvim relna slika.
Čestitam, svaka čast. Uspeli ste da uništite i jedini sport koji nam je redovno donosio zlata i najveće uspehe.
Zna se kome je upućeno...

Gwynbleidd

pre 1 godinu

Hteli ste da unistite VK Partizan i njegovu skolu sa njim, koja je temelj svih reprezentativnih uspeha jos od Jugoslavije, da bazen na Banjici bude hladan kada novi klinci igraju. Evo sad uzivajte u plodovima vaseg rada

crvenavagina

pre 1 godinu

Ne moze se godinama uništavati najtrofejniji domaci i jedan od tri najtrofejnija evropska kluba u istoriji,i godinama otimati igrači iz Crne Gore.Mora se jednom pogledati istini u oči!!!

ex

pre 1 godinu

Gospodin Savic je aktivno ucestvovao u unistavanju VK Partizan, i onda osvajao medalje sa igracima koje je taj isti Partizan stvorio. Sad kad vise nema extremno talentovane generacije i nema ko takvu generaciju da napravi, vidi se koliko je slab trener.
(ja, 04. septembar 2022 21:29)

Grobaru ajde ne piši danima istu budalaštinu. Ko vas je uništio? Imali ste od države bazen 24 sata koji ste uspeli da uništite. U trofejnoj generaciji koliko je bilo igrača koji su ponikli u Partizanu. Samo tri. Aleksić, Filipović, Jakšić. Prebroj broj igrača iz Partizana vice šampioni sveta do 19 godina i broj igrača treći na EP do 18 godina

Gde ja živim

pre 1 godinu

Mora bolje momci, ali nema veze. Idemo dalje. Mora više da se radi i da malo skupite petlju kad igrate. Mlako, bezidejno i beskrvno je ovo sve izgledalo. Biće bolje.

sjasite milogorci

pre 1 godinu

@crvenavagina oladite s lazima to su sve Srbi uostalom vi da imalo valjate u vaterpolu uzeli bi vise od 2 medalje, osim toga cela vecina igraca su vam Srbi

šarke RS

pre 1 godinu

Ovo nije senzacija! Ko prati vaterpolo vidjelo se poslije olimpijskih igara u Tokiju i smjene generacija,da mi nemamo nasljednike kao ranije. Ovo je naša realnost! Treba strpljenja i rada,da se u budućnosti vratimo gdje nam je mjesto! Sad je najlakše po igračima i treneru osuti drvlje i kamenje!

Mali Milojica

pre 1 godinu

Savic treba da ode trebalo je odavno jos,nadam se da ce kao castan covek da podnese ostavku,problem je samo ko posle njege,doce vujasinovic verovatno koji stagnira godinama i ne verujem da moze bilo sta da uradi.

Idemo dalje

pre 1 godinu

Smena genercaije je jedna stvar, ali ocigledna je neuigranost i pre svega fizicka nespremnost igraca. Desava se da napad skripi, ali nemoguce je da primis 17 golova od Madjara i 10 od Francuza, sem ako nisi dosao nespreman. Zato su i psiholoski pali.

cacanin

pre 1 godinu

Ne može deceniju da se ne ulaze u vaterpolo , bez domaćih jakih klubova, bez bazena, bez nove dece, svi traže pare, samo pare, znate li koliko košta dete koje hoće ozbiljno da trenira vaterpolo... evo stiže naplata.

ja

pre 1 godinu

Nikako ne menjati Savića inače sledi pravi potop
(g, 04. septembar 2022 21:28)
Nikako ga ostaviti,s njim je krenulo sve nizbrdo. On je jedan od glavnih unuštitelja Partizana i njegove škole.Neka ga u Zvezdi doživotno,ali bez Partizanovih igrača može da igra samo našu ligu.On je običan klovn,teška neznalica od trenera.Za sve uspehe da zahvali Udovičići koji mu je ostavio tim

Beograd-janin

pre 1 godinu

Mene sramota ovih komentara. Vaterpolo reprez. Srbije ima kredit do neba pa nazad. Jeste, nikada se nije desilo da budemo 9ti-10ti, ali otišli smo sa 11 debitanata, ustvari sad malo više kritike za bivše igrače koji su se svi povukli odjedanput...to nije moralo tako, ali sad tu smo gde smo, biće bolje.

pavle

pre 1 godinu

Madjari su ogoleli potencijal ove ekipe. To je sto je, treba videti kako dalje. Ova ekipa ne ume i ne sme da bude buducnost srpskog vaterpola.

Lale

pre 1 godinu

Ova ekipa pod hitno da se zamene svi i da nas ni pod kojim slucajem ne predstavljaju u buducnosti. Neki drugi, mladji, snazniji i snalazljiviji. Da ne nabrajamo, svi losi pocevsi od golmana koji je ocaj. Dejan isto da razmisli da li da ostane ili sta mu je raditi. Ali ovi igraci NE.

Mihajlo

pre 1 godinu

Sem Radulovica koji ima 21 godinu mi nemamo mladog vaterpolistu u reprezentaciji,to vise brine od ovog poraza.
Ko sad stvara igraca kad je unisten Partizan,gde su?
Sto se tice utakmice nista nije islo,ali mi nije jasno zasto golmana nije menjao,busili su ga sa svih strana,uvek je nekako kratak.

Mali Milojica

pre 1 godinu

Dobijao sam "minuse" kad sam komentarisao da s onom ekipom vaterpolista i ne treba trener, sumnjao u Savica - sada se vidi da je istina isplivala: Savic je promasaj.


A sta ti mislis da bi promenilo da na klupi sedi ne znam milanovic il vujasinovic,uzasna generacija bez znanja i energije i to je to,ko god bude selektor isto cemo da prolazimo.

pajo

pre 1 godinu

koliko lupate, kolike ste neznalice a navijaci ste nula. zaboravili ste sto su ucinjeli ti vaterpolisti do sad. tako ste prcali kad su odlazili vujasinovic, sapic, savic pa i ranije. ovo je nova generacija i treba vremena.

Ojsa

pre 1 godinu

Pa nama je pola reprezentacije u tom cuvenom Novom Beogradu i to ona bitnija polovina.Mandic Drasovic Jaksic Rosovici.....oni ljudi im promenili 3 trenera u sezoni,radilo se stihiski i nazalost evidentan je pad nosecih igraca......i to treba analizirati.....a mi imamo klince i oni su odlicni ovde,mozda procentualno i najbolji suteri mali Radulovic.Nedostaju centri,rano smo se odrekli igraca kao sto je Ubovic koj je imao odlicnu sezonu....Sve je odraz rada.Stici ce brzo nova deca al greota da se propusti ova generacija zbog nemara......Savic dal je mogao nesto da promeni,atmosferu mozda da vidi se da im nedostaje ali da popravi sta se nije radilo u klubovima jako jako tesko...Takav je raspored takmicenja da ti gledas samo kako da odmoris igrace,rad uglavnom iz klubova dolazi....videcemo nadamo se boljem

@misevi

pre 1 godinu

evo ih susjedi odmah izvirili iz rupe, @djordje tj hrvoje dalmatinac i ostali nekako ne vidim ni da vi nesto briljirate u vaterpolu zadnjih par godina, pa i ovo evropsko ste uzeli samo da pokusate neku medalju, ali nista ni od toga, a s obzirom rezultata juniora brzo ce se vratiti Srbija na vrh

Zorz

pre 1 godinu

Ovi ne bi pobedili ni Maltu sa ovakvom igrom ( ako Malta uopste ima vaterpolo selekciju). Mucno je ovo gledati, prebrza smena generacija, a i upitan kvalitet novih momaka...

BGD

pre 1 godinu

Bravo Savicu majstore.Od Francuske si puko ha ha ha.Takodje zelim da ga pitam da li su mu braca Rasovic nesto u rodu? Jer realno toliko bi mogli da igraju samo kod svojih roditelja i toliku slobodu da imaju.Spas je novi selektor koji bi vratio Cuka,Subotica i Ubovica i uveo mlade igrace da se kale uz njih,Mandica i Jaksica.

kon

pre 1 godinu

Zasto se odjednom oprostilo od reprezentacije 6 igraca? Mislim da je tu problem. Ajde na primer da su se sada oprostili Filipovic i Prlainovic, ali da ostali ostanu jos neku godinu da mladji stasaju uz njih. To se nikad ne radi tako

Pallanuoto

pre 1 godinu

Dejan Savic je privatizovao srpski vaterpolo. Jedan dobar olimpijski turnir ne moze da zamaze 5 katastrofalnih turnira pre i posle toga. Odlazi covece sa klupe rerezentacije! Dao si sto si imao i mogao u poslednjih 10 godina, to je to, izduvan si balon, prepusti to mesto drugima. Ne zelimo slusati demagogiju kako si ti jedini trener u ovoj zemlji, ko malo prati vaterpolo zna da ih jos kako kvalitetnih ima.

Da se ne lažemo

pre 1 godinu

Sta je sve promasio ovaj Strahinja Rasovic... Sramota.
(Mile, 4. septembar 2022 21:29) # Link komentara

Strahinja Rasovic bi prvo trebao da nauči da pliva, a onda može da razgovaramo o šutevima.

@misevi

pre 1 godinu

evo ih susjedi odmah izvirili iz rupe, @djordje tj hrvoje dalmatinac i ostali nekako ne vidim ni da vi nesto briljirate u vaterpolu zadnjih par godina, pa i ovo evropsko ste uzeli samo da pokusate neku medalju, ali nista ni od toga, a s obzirom rezultata juniora brzo ce se vratiti Srbija na vrh

kaokakao

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim da smo u mladjim selekcijama odlicni, osvajamo zlata i dje su ti igraci? A dje je Francuska tu, ne postoji. Znaci neko lose radi posao, a ja bih tekao da je to Savic. Pogledajte Cg, uvode mlade igrace i igraju vrlo dobro. Kod nas prelaz zvani s neba pa u rebra. No dobro, realno se nije moglo vise ni ocekivati, treba vremena da se vidi kako ce svw to ici. I mislim da treba i umjesto Savica svjeza krv.

VO.

pre 1 godinu

Sve uredu ljudi,poznati sindrom prekasne smene genaracija zbog extra talentovane predhodne generacije koja se nije brzo povukla, jedno veliko ALI tradicionalno smo imali golmane , a ovo sto sam video je bruka, da se golman plaši lopte, po reflexnim reakcijama videh, kao i da se baca unazad , to je problem što gubimo školu doktrine golmana, a potom ćemo i bekova, pa centara i.... ode vaterplo kao i Rukomet 90tih , Kosarka 2000tih, Odbojka 2010tih... A uvek su u pitanju bili Francuzi i Španci koji su iz 2.ili3. lige ulazi u evropsku elitu preko nas...

Mikula

pre 1 godinu

Apsolutno svu krivicu snosi savic,mi mladje kategorije imamo prosle godine su bili svjetski u20 predprosle u 18 svjetski prvaci,sad prije 5,6 dana kadeti su bili treci na sp u volosu....

ex

pre 1 godinu

Šest igrača koji su napustili reprezentaciju plus Jakšić koji se muči sa povredom je mnogo za bilo koju reprezentaciju. Što je mnogo mnogo je. Neko je još mogao do OI. Ali šta je tu je. Madjari koji su bili neprikosnoveni već desetak godina pokušavaju da se vrate u svetski vrh. Naše mladje selekcije ove god osvojili medalje na SP i EP. Doći će red i na ostale reprezentacije da im se oproste najbolji igrači. Francuska je počela stvaranje ekipe za OI

Mića ekspert

pre 1 godinu

Prošlo je vreme kad se vaterpolo igrao u samo pet država. Osim toga tajna dobrog vaterpola je i u jakom domaćem prvenstvu. Bez jake domaće lige nema razvoja vrhunskih igraća ni jakog vaterpola.

ja

pre 1 godinu

Gospodin Savic je aktivno ucestvovao u unistavanju VK Partizan, i onda osvajao medalje sa igracima koje je taj isti Partizan stvorio. Sad kad vise nema extremno talentovane generacije i nema ko takvu generaciju da napravi, vidi se koliko je slab trener.

Wllaxy

pre 1 godinu

Najsramotnija igra i rezultat naše reprezentacije otkako igramo pod ovim imenom! Osim Mandića ovde niko nema srca da uputi šut ka golu kada smo igrali sa igračem više! Stegla se ruka, i još gore stegle se loptice...

Šalabajzer

pre 1 godinu

Hehe nije da mračim ali ovo ispada da sa Mandićem, Prlainovicem, Filipovićem, Pjetlovocem i Mitrovicima sam mogao i ja osvajati medalju kakvi su bili i kako igrali...a da sad ni Deki ne može dalje od grupe sa novim svežim nadama..a ne bi verovatno ni ja...ajde Deki žalbi malo taktika..strategija...fizika..pa napravi nešto što niko drugi ne bi znao...lako je da uzimaš ligu sa Real Madridom, uzmi je sa Espanjolom :)

borko

pre 1 godinu

Niko od ovih igraca ne sme nikad vise igrati za reprezentaciju jer vecina nisu ni tako mladi a svi su limitirani i netalentovani osim Mandica. Pozvati sve one koji se nisu oprostili od reprezentacije a klasa su za ove poput Subotica, Dedovica, Cuka, Ubovica, Vapenskog, Baneta Mitrovica, Lukica plus one mlade koji su juniorski prvaci bili ovog leta.

Душан

pre 1 godinu

1. Francuska više nije autsajder kao ranije
2. Mi nismo sa ovim sastavom nikakva sila
3. Nije nam igralo tri igrača sa SP ove godine - što je mnogo, mnogo je.
4. I da smo prošli dalje, Italija bi nas odvalila u 1/4
5. Idemo dalje, podrška selektoru i igračima

TIGER

pre 1 godinu

Ovde nije problem selektor, ovde je glavni problem uništavanje najbolje škole vaterpola na svetu i kluba koji je SEDAM puta bio evropski šampion a sve zarad stvaranja hibridnih klubova koji traju po godinu ili dve i sujete jednog čoveka.

haos

pre 1 godinu

Kao mladji trenirao sam vaterpolo u jednom klubu, mogu reci za taj uzrast na nekom osrednjem nivou znanja i razumevanje igre u tom trenutku. Roditelji u nekom trenutku odluce da pitaju Partizan da predjem da treniram kod njih(ne uzimajuci u obzir moju navijacku pripadnost, jer se znalo sta je VK Partizan u vaterpolu).U razgovoru im je direktno predoceno da je na prvom mestu trening i samo trening, a da ce skola trpeti.Moji su bili u soku. Kada su ih pitali zasto je to tako, ovi su poceli da im nabrajaju sve uspehe VK Partizan i Jugoslavije(stare, nove) nabrajali sve asove koji su donosili i osvajali te medalje i posle nabrajanja koje nije kratko trajalo samo su dodali “Da li mislite da su svi ovi uspesi bili moguci da je trening bio na nekom drugom ili trecem mestu”?
Poenta price kolko god surovo zvucalo to stvarno jeste tako, a ta produktivna skola vaterpola koja je ovako funkcionisala vise od pola veka je gotovo ugasena.

key and peele

pre 1 godinu

polako cemo ostati bez ovog sporta. partizan je unisten. znam, sad ce nepartizanovci reci da je vk partizan imao bazen, besplatni bazen i sta sve ne, i istina je, ali je to sr jugoslaviji, scg i srbiji donosilo zlato. sad, kad je tata one devojke linc, silovanje, nasilje razbio partizan na delove, sad smo i kao reprezentacija sve blizi nestanku sa scene.

Sale B. P.

pre 1 godinu

Konačno su uspeli i sad se vide rezultati uništavanja PARTIZANA. A nisu mislili šta će biti sa reprezentacijom, samo da unište partizan. Da li su sad svesni toga i da li su srećni, sramota.

pavle

pre 1 godinu

KOMŠIJE: GLAVU GORE! Francuzi su- velesila, pa zato nije sramota izgubiti od Francuza!
(ANTE BAN, 04. septembar 2022 21:31)

Ne znam cemu se ti nadas i sto se nasladjujes?! Kompleksi su tu. Prethodnih 15 godina ste na kasicicu dobijali od nas, a narednih 5,10 god. ce isto tako da vas “opskrbljuju” Spanci, a onda i Italijani i Madjari. Nemate sta da trazite tu. Nazalost tako vam se namestilo. Nemoj da si tuzan…

Ljubo

pre 1 godinu

Nemojte tako ljudi,rekli smo da kod nas imaju kredit i da sve gube pa čak i od Malte,a sada drvlje i kamenje na naše mlade delfine koji daju 120% svojih mogućnosti.Za jedno 20 godina ćemo se i vratiti u prvu ligu a do tada ovo nam je realnost.

Bane²

pre 1 godinu

Očajni smo, ali ovakvog golmana sa ovako losim refleksima nismo nikada imali...
(Drakče, 4. septembar 2022 21:19)

Nisu refleksi u potanju... kod gore pomenutnog je ipak inteligencija sporna!

Daulex

pre 1 godinu

Ja ne znam kako ste popili pricu o smeni generacija. U ovoj reprezentaciji je Mandic i dalje medju mladjima. Bolje da su stavili 6 momaka sa 20 godina

Mrgud

pre 1 godinu

polako cemo ostati bez ovog sporta. partizan je unisten. znam, sad ce nepartizanovci reci da je vk partizan imao bazen, besplatni bazen i sta sve ne, i istina je, ali je to sr jugoslaviji, scg i srbiji donosilo zlato. sad, kad je tata one devojke linc, silovanje, nasilje razbio partizan na delove, sad smo i kao reprezentacija sve blizi nestanku sa scene.
(key and peele, 4. septembar 2022 21:24)

Ako je da Partizan donosi titule Srbiji, ne treba, hvala

drug sa fakulteta

pre 1 godinu

sramota....

velika sramota... smena generacija se radi postepeno.... obo je krivica saveza i selektora... i tačka, a može i bez tačke

Misha

pre 1 godinu

Secam se kada se oprostila generacija Sefika, Vujasinovica, Sapica , Dache itd..tad sam napisao komentar "ne treba ocajavati, tu su buduci najbolji igraci sveta, Vanja, Filip, Andrija..". Posle Tokija to nije bilo moguce napisati jer je generacija koja je ostala ocajna, osim Mandica...Dugo godina mi necemo videti medalju u ovom sportu, na zalost.

Lale

pre 1 godinu

Ova ekipa pod hitno da se zamene svi i da nas ni pod kojim slucajem ne predstavljaju u buducnosti. Neki drugi, mladji, snazniji i snalazljiviji. Da ne nabrajamo, svi losi pocevsi od golmana koji je ocaj. Dejan isto da razmisli da li da ostane ili sta mu je raditi. Ali ovi igraci NE.

JPR24

pre 1 godinu

Dobijao sam "minuse" kad sam komentarisao da s onom ekipom vaterpolista i ne treba trener, sumnjao u Savica - sada se vidi da je istina isplivala: Savic je promasaj...
(jabreja, 04. septembar 2022 20:43)

Nije ovde Savic promašaj, već igraci koji ne rade ono sto od njih selektor traži ! Osnove vaterpola. Nije njegovo da brusi igrače, to se radi u klubovima, ali sa cirkusom od instant projekata i glupiranja u ligi, mladi nemaju ni to u klubovima, pa mora to u reprezentaciji, sto nema uopšte smisla !

JPR24

pre 1 godinu

Početak : 3-0 za Francusku ! Ovo samo šamare zaslužuje ! Nula u odbrani, u napadu ništa, apsolutno ništa ne nagoveštava do ovi imaju neku budućnost ‘

Vlada

pre 1 godinu

Ja ne znam ko je pravio plan da se odjednom 6-7 igrača oprosti od reprezentacije. Trebalo je to postepeno da se ide 2-3 plafon. Ovako sad smo lošiji i od Francuske i trenutno smo druga liga u muškom vaterpolu.

jabreja

pre 1 godinu

Dobijao sam "minuse" kad sam komentarisao da s onom ekipom vaterpolista i ne treba trener, sumnjao u Savica - sada se vidi da je istina isplivala: Savic je promasaj...

Vlada

pre 1 godinu

Ja ne znam ko je pravio plan da se odjednom 6-7 igrača oprosti od reprezentacije. Trebalo je to postepeno da se ide 2-3 plafon. Ovako sad smo lošiji i od Francuske i trenutno smo druga liga u muškom vaterpolu.

JPR24

pre 1 godinu

Dobijao sam "minuse" kad sam komentarisao da s onom ekipom vaterpolista i ne treba trener, sumnjao u Savica - sada se vidi da je istina isplivala: Savic je promasaj...
(jabreja, 04. septembar 2022 20:43)

Nije ovde Savic promašaj, već igraci koji ne rade ono sto od njih selektor traži ! Osnove vaterpola. Nije njegovo da brusi igrače, to se radi u klubovima, ali sa cirkusom od instant projekata i glupiranja u ligi, mladi nemaju ni to u klubovima, pa mora to u reprezentaciji, sto nema uopšte smisla !

TIGER

pre 1 godinu

Ovde nije problem selektor, ovde je glavni problem uništavanje najbolje škole vaterpola na svetu i kluba koji je SEDAM puta bio evropski šampion a sve zarad stvaranja hibridnih klubova koji traju po godinu ili dve i sujete jednog čoveka.

Gwynbleidd

pre 1 godinu

Hteli ste da unistite VK Partizan i njegovu skolu sa njim, koja je temelj svih reprezentativnih uspeha jos od Jugoslavije, da bazen na Banjici bude hladan kada novi klinci igraju. Evo sad uzivajte u plodovima vaseg rada

JPR24

pre 1 godinu

Početak : 3-0 za Francusku ! Ovo samo šamare zaslužuje ! Nula u odbrani, u napadu ništa, apsolutno ništa ne nagoveštava do ovi imaju neku budućnost ‘

crvenavagina

pre 1 godinu

Ne moze se godinama uništavati najtrofejniji domaci i jedan od tri najtrofejnija evropska kluba u istoriji,i godinama otimati igrači iz Crne Gore.Mora se jednom pogledati istini u oči!!!

haos

pre 1 godinu

Kao mladji trenirao sam vaterpolo u jednom klubu, mogu reci za taj uzrast na nekom osrednjem nivou znanja i razumevanje igre u tom trenutku. Roditelji u nekom trenutku odluce da pitaju Partizan da predjem da treniram kod njih(ne uzimajuci u obzir moju navijacku pripadnost, jer se znalo sta je VK Partizan u vaterpolu).U razgovoru im je direktno predoceno da je na prvom mestu trening i samo trening, a da ce skola trpeti.Moji su bili u soku. Kada su ih pitali zasto je to tako, ovi su poceli da im nabrajaju sve uspehe VK Partizan i Jugoslavije(stare, nove) nabrajali sve asove koji su donosili i osvajali te medalje i posle nabrajanja koje nije kratko trajalo samo su dodali “Da li mislite da su svi ovi uspesi bili moguci da je trening bio na nekom drugom ili trecem mestu”?
Poenta price kolko god surovo zvucalo to stvarno jeste tako, a ta produktivna skola vaterpola koja je ovako funkcionisala vise od pola veka je gotovo ugasena.

pavle

pre 1 godinu

Madjari su ogoleli potencijal ove ekipe. To je sto je, treba videti kako dalje. Ova ekipa ne ume i ne sme da bude buducnost srpskog vaterpola.

key and peele

pre 1 godinu

polako cemo ostati bez ovog sporta. partizan je unisten. znam, sad ce nepartizanovci reci da je vk partizan imao bazen, besplatni bazen i sta sve ne, i istina je, ali je to sr jugoslaviji, scg i srbiji donosilo zlato. sad, kad je tata one devojke linc, silovanje, nasilje razbio partizan na delove, sad smo i kao reprezentacija sve blizi nestanku sa scene.

Blaster

pre 1 godinu

Veoma interesantno. Kada smo bili dominantni i osvajali sve redom, na vesti o vaterpolu nije bilo više od 30 komentara i svi komentari su bili tipa, kako je vaterpolo nebitan bla bla. Šta se sada promenilo zaključite sami. Volimo mi da komentarišemo neuspeh više no leba da jedemo...

ja

pre 1 godinu

Gospodin Savic je aktivno ucestvovao u unistavanju VK Partizan, i onda osvajao medalje sa igracima koje je taj isti Partizan stvorio. Sad kad vise nema extremno talentovane generacije i nema ko takvu generaciju da napravi, vidi se koliko je slab trener.

Zorz

pre 1 godinu

Ovi ne bi pobedili ni Maltu sa ovakvom igrom ( ako Malta uopste ima vaterpolo selekciju). Mucno je ovo gledati, prebrza smena generacija, a i upitan kvalitet novih momaka...

Misha

pre 1 godinu

Secam se kada se oprostila generacija Sefika, Vujasinovica, Sapica , Dache itd..tad sam napisao komentar "ne treba ocajavati, tu su buduci najbolji igraci sveta, Vanja, Filip, Andrija..". Posle Tokija to nije bilo moguce napisati jer je generacija koja je ostala ocajna, osim Mandica...Dugo godina mi necemo videti medalju u ovom sportu, na zalost.

crvenavagina

pre 1 godinu

Kako Italija uvek ostane u vrhu u odbojci i vaterpolu ,cak i kada je smena generacija.
(ITA, 04. septembar 2022 22:44)
Zato što je Italija deset puta veca od Srbije i uz to vrhunska sportska nacija na obalama dva mora sa bezbroj primorskih gradova gde se desetinama godina igra vaterpolo.Jel malo jasnije?

iskreno

pre 1 godinu

Kada se uništi najbolja svetska vaterpolo škola zbog nečijeg kompleksa i ljubomore na veličinu tog kluba, onda je ovo jedna sasvim relna slika.
Čestitam, svaka čast. Uspeli ste da uništite i jedini sport koji nam je redovno donosio zlata i najveće uspehe.
Zna se kome je upućeno...

ex

pre 1 godinu

Šest igrača koji su napustili reprezentaciju plus Jakšić koji se muči sa povredom je mnogo za bilo koju reprezentaciju. Što je mnogo mnogo je. Neko je još mogao do OI. Ali šta je tu je. Madjari koji su bili neprikosnoveni već desetak godina pokušavaju da se vrate u svetski vrh. Naše mladje selekcije ove god osvojili medalje na SP i EP. Doći će red i na ostale reprezentacije da im se oproste najbolji igrači. Francuska je počela stvaranje ekipe za OI

Ljubo

pre 1 godinu

Nemojte tako ljudi,rekli smo da kod nas imaju kredit i da sve gube pa čak i od Malte,a sada drvlje i kamenje na naše mlade delfine koji daju 120% svojih mogućnosti.Za jedno 20 godina ćemo se i vratiti u prvu ligu a do tada ovo nam je realnost.

Mihajlo

pre 1 godinu

Sem Radulovica koji ima 21 godinu mi nemamo mladog vaterpolistu u reprezentaciji,to vise brine od ovog poraza.
Ko sad stvara igraca kad je unisten Partizan,gde su?
Sto se tice utakmice nista nije islo,ali mi nije jasno zasto golmana nije menjao,busili su ga sa svih strana,uvek je nekako kratak.

Mića ekspert

pre 1 godinu

Prošlo je vreme kad se vaterpolo igrao u samo pet država. Osim toga tajna dobrog vaterpola je i u jakom domaćem prvenstvu. Bez jake domaće lige nema razvoja vrhunskih igraća ni jakog vaterpola.

Ja

pre 1 godinu

Okej, da krenemo od toga da kad gledate reprezentaciju morate pod hitno da izbacite sistem zvezda partizan. Jer u toj priči svakako niko ne dobija. Drugo, nema ni mesec dana kako smo penzionisani 6 najboljih igrača u poslednjih 15 godina. Smena mora kad tad da se desi, a ako uzmemo u obzir da do skoro nijedan VK nije imao ni gde da trenira jer im nisu osnovni uslovi obezbeđeni, ne znam šta vi lupate ovde. Sramota je da ove klince ovako prozivate a pola vas ne zna ni da pliva. Sačekajte koju godinu pa pričajte. Vaterpolo je kod nas krenuo ispočetka, nažalost.
(Dzonkala, 04. septembar 2022 22:36)

Ovo nisu klinci.Prosek godina naše reprezentacije je oko 26 godina. Tako da sve ovo što si napisao nema nikakvog smisla.Na sajtu VSS imaš godište svakog reprezentativca pa pogledaj.

iskreno

pre 1 godinu

U Francuskoj se ova vest pojavila na 15. strani sportskih novina u rubrici "Zanimljivosti", daj Bože da su potrošili više od 3 rečenice. U 80% Evrope za vaterpolo mare koliko i mi za kriket, otprilike. I finansiranje vaterpola kod nas treba da bude u skladu sa tim, otprilike koliko dobija i reprezentacija u hokeju na travi (ili na ledu, svejedno, ne igramo ni jedno ni drugo). Da li smo 7. ili 37. u Evropi, potpuno je svejedno.
(pepo prase, 04. septembar 2022 22:07)

Već izašle novine sa tom vesti, a tek gotova utakmica...
Vidiš ti šta ti je Evropa, a ne mi. Kod nas se tek sutra štampaju novine...

Sale B. P.

pre 1 godinu

Konačno su uspeli i sad se vide rezultati uništavanja PARTIZANA. A nisu mislili šta će biti sa reprezentacijom, samo da unište partizan. Da li su sad svesni toga i da li su srećni, sramota.

cacanin

pre 1 godinu

Ne može deceniju da se ne ulaze u vaterpolo , bez domaćih jakih klubova, bez bazena, bez nove dece, svi traže pare, samo pare, znate li koliko košta dete koje hoće ozbiljno da trenira vaterpolo... evo stiže naplata.

goblin

pre 1 godinu

Na ovo prvenstvo trebalo je da ode Radulovićeva generacija, to bi imalo smisla.Teško da bi prošli lošije od ove ekipe koja ja igrala.Ovako,nismo dobili ništa.Možda se i Savić zasitio svega, možda bi i promena selektora bilo dobro rešenje.I još nešto.Evropa daje 7 mesta na OI. Francuska kao domaćin je već uzela jedno. Španija, Grčka, Italija, Hrvatska, Mađarska, Crna Gora, ostalih 6...U ovom trenutku svi oni su daleko ispred nas. Zvuči neverovatno ali sasvim je realno da mi u vaterpolu ne odemo na Olimpijske Igre.

dax

pre 1 godinu

“KOMŠIJE: GLAVU GORE! Francuzi su- velesila, pa zato nije sramota izgubiti od Francuza!
(ANTE BAN, 04. septembar 2022 21:31)”

Kao što su i Holandija i Švedska velesile u košarci pa dećki dobiše po turu. Šuti i gledaj u svoj dom!

Boža vampir

pre 1 godinu

jos odavno je jedan Drazen Petrovic rekao...ne mozes stalno pobedjivati...
Nista strasno, bice utakmica i takmicenja jos...glavu gore

Wllaxy

pre 1 godinu

Najsramotnija igra i rezultat naše reprezentacije otkako igramo pod ovim imenom! Osim Mandića ovde niko nema srca da uputi šut ka golu kada smo igrali sa igračem više! Stegla se ruka, i još gore stegle se loptice...

Pallanuoto

pre 1 godinu

Dejan Savic je privatizovao srpski vaterpolo. Jedan dobar olimpijski turnir ne moze da zamaze 5 katastrofalnih turnira pre i posle toga. Odlazi covece sa klupe rerezentacije! Dao si sto si imao i mogao u poslednjih 10 godina, to je to, izduvan si balon, prepusti to mesto drugima. Ne zelimo slusati demagogiju kako si ti jedini trener u ovoj zemlji, ko malo prati vaterpolo zna da ih jos kako kvalitetnih ima.

borko

pre 1 godinu

Niko od ovih igraca ne sme nikad vise igrati za reprezentaciju jer vecina nisu ni tako mladi a svi su limitirani i netalentovani osim Mandica. Pozvati sve one koji se nisu oprostili od reprezentacije a klasa su za ove poput Subotica, Dedovica, Cuka, Ubovica, Vapenskog, Baneta Mitrovica, Lukica plus one mlade koji su juniorski prvaci bili ovog leta.

300€

pre 1 godinu

U novinama L'Equipe ni riječi o pobjedi Francuza. Toliko o vaterpolu !
(dandom, 4. septembar 2022 23:56) # Link komentara

Što siromašniji narod to mu rezultai sporta više znače. To valda naknada za sopstvene neuspehe i frustracije. A kad se izgubi kao da je smak sveta, drama. Dok ovi bogatiji niti toliko slave pobede niti tuguju zbog poraza, žive svoj život, sportisti igraju za sebe i primaju pare za sebe.

gatuzo

pre 1 godinu

Ovo je rezultat sistemskig unistavanja Partizana od strane drzave i crvene zvezde
jedini klub koji je pravio igrace za reprezentaciju
Srbija vise nikad nece biti sila u vaterpolu a mislim da cak vise nece nikad preci grupu na takmicenjima
sluzicemo za popravak hol razlike
ovo ste super odradili moji cigani
al vazno je da ste vi bili sampioni(jednom)evrope

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

Izgubili od Francuza u vaterpolu?
O, Boze!!
Pa to je kao kad bi u kosarci izgubili od neke tamo Belgije... oh, wait!....

drug sa fakulteta

pre 1 godinu

sramota....

velika sramota... smena generacija se radi postepeno.... obo je krivica saveza i selektora... i tačka, a može i bez tačke

Beograd-janin

pre 1 godinu

Mene sramota ovih komentara. Vaterpolo reprez. Srbije ima kredit do neba pa nazad. Jeste, nikada se nije desilo da budemo 9ti-10ti, ali otišli smo sa 11 debitanata, ustvari sad malo više kritike za bivše igrače koji su se svi povukli odjedanput...to nije moralo tako, ali sad tu smo gde smo, biće bolje.

miki

pre 1 godinu

Stalno lazemo naciju da su losi rezultati zato sto je prestalo da igra 6 igraca a ne kazemo da su Talijani promenili 7 a i skoro svi ostali!Na zadnja.dva svetska prvenstva smo bili 5 isto tako i na 2 zadnja.Evropska prvenstva 5 sa najboljom ekipom na svetu!Problem je u vodjstvu saveza koje je izabrano 2018 godine koje nista nije uradilo iako je presednik drzave puno pomogao.
Svi moraju pod hitno da odu i da dodju oni koji znaju da rade .Od 2014 - 2018 godine Srbija je imala sve zlatne medalje na Evropskim i Svetskim takmicenjima koje postoje i ti ljudi su promenjeni 2018 godine.Pod hitno ih vratiti da se spasi sto se spasiti moze.

Sasa

pre 1 godinu

Ali ovi Franjevci, sa spinom o uništavanju i to sistematskom Partizana, Zvezda bila šampion Evrope pre gotovo 10 godina, a zaključno sa 2022. Srbija dvostruki olimpijski šampion, višestruki svetski i evropski prvak u poslednjih deset godina, dominacija kakva nije viđena u nekom sportu.
(Sića, 04. septembar 2022 22:35)

Gde su ponikli i u kom timu su uzeli trofej prvaka evrope pre zvezde ? Pa u Partizanu naravno . Zar je teško priznati ono sto svi znaju ? Ili je lakše bili licemeran ?

Alexy

pre 1 godinu

Priča se da je najbolji strelac Srpske lige izostavljen sa spiska reprezentacije. Zamislite, nije ponikao ni u Partizanu ni u Crvenoj Zvezdi; a ni u Beogradu ni u Novom Sadu. Reprezentacija se muči sa postizanjem golova, a najboljeg strelca se odriče? Da li neko od vajnih partizan /zvezda stručnjaka zna išta o tome?

Mali Milojica

pre 1 godinu

Dobijao sam "minuse" kad sam komentarisao da s onom ekipom vaterpolista i ne treba trener, sumnjao u Savica - sada se vidi da je istina isplivala: Savic je promasaj.


A sta ti mislis da bi promenilo da na klupi sedi ne znam milanovic il vujasinovic,uzasna generacija bez znanja i energije i to je to,ko god bude selektor isto cemo da prolazimo.

Sasa

pre 1 godinu

Gospodin Savic je aktivno ucestvovao u unistavanju VK Partizan, i onda osvajao medalje sa igracima koje je taj isti Partizan stvorio. Sad kad vise nema extremno talentovane generacije i nema ko takvu generaciju da napravi, vidi se koliko je slab trener.
(ja, 04. septembar 2022 21:29)

Grobaru ajde ne piši danima istu budalaštinu. Ko vas je uništio? Imali ste od države bazen 24 sata koji ste uspeli da uništite. U trofejnoj generaciji koliko je bilo igrača koji su ponikli u Partizanu. Samo tri. Aleksić, Filipović, Jakšić. Prebroj broj igrača iz Partizana vice šampioni sveta do 19 godina i broj igrača treći na EP do 18 godina
(ex, 04. septembar 2022 21:41)

Ufff , spisak je malo duži .
Ova tri sto si nabrojao pa dodaš Mandića , Prlainovica , braću Mitrović , Gocica ( oprostio se pre 2 godine ) , Pijetlovici počeli u Vojvodini a afirmisali se u Partizanu .( 2011 bili prvaci evrope sa Partizanom ) . A sada ti razmisli ko je još igrao u toj generaciji a da nije izašao iz Partizana ?

šarke RS

pre 1 godinu

Ovo nije senzacija! Ko prati vaterpolo vidjelo se poslije olimpijskih igara u Tokiju i smjene generacija,da mi nemamo nasljednike kao ranije. Ovo je naša realnost! Treba strpljenja i rada,da se u budućnosti vratimo gdje nam je mjesto! Sad je najlakše po igračima i treneru osuti drvlje i kamenje!

VO.

pre 1 godinu

Sve uredu ljudi,poznati sindrom prekasne smene genaracija zbog extra talentovane predhodne generacije koja se nije brzo povukla, jedno veliko ALI tradicionalno smo imali golmane , a ovo sto sam video je bruka, da se golman plaši lopte, po reflexnim reakcijama videh, kao i da se baca unazad , to je problem što gubimo školu doktrine golmana, a potom ćemo i bekova, pa centara i.... ode vaterplo kao i Rukomet 90tih , Kosarka 2000tih, Odbojka 2010tih... A uvek su u pitanju bili Francuzi i Španci koji su iz 2.ili3. lige ulazi u evropsku elitu preko nas...

Kole

pre 1 godinu

Juče počeli da igraju vaterpolo i već bolji od nas. Tužan dan za srpski vaterpolo. Ne sećam se da smo u zadnjih 20+ godina ispali u osmini finala bilo kog takmičenja.

Душан

pre 1 godinu

1. Francuska više nije autsajder kao ranije
2. Mi nismo sa ovim sastavom nikakva sila
3. Nije nam igralo tri igrača sa SP ove godine - što je mnogo, mnogo je.
4. I da smo prošli dalje, Italija bi nas odvalila u 1/4
5. Idemo dalje, podrška selektoru i igračima

BGD

pre 1 godinu

Bravo Savicu majstore.Od Francuske si puko ha ha ha.Takodje zelim da ga pitam da li su mu braca Rasovic nesto u rodu? Jer realno toliko bi mogli da igraju samo kod svojih roditelja i toliku slobodu da imaju.Spas je novi selektor koji bi vratio Cuka,Subotica i Ubovica i uveo mlade igrace da se kale uz njih,Mandica i Jaksica.

ja

pre 1 godinu

Nikako ne menjati Savića inače sledi pravi potop
(g, 04. septembar 2022 21:28)
Nikako ga ostaviti,s njim je krenulo sve nizbrdo. On je jedan od glavnih unuštitelja Partizana i njegove škole.Neka ga u Zvezdi doživotno,ali bez Partizanovih igrača može da igra samo našu ligu.On je običan klovn,teška neznalica od trenera.Za sve uspehe da zahvali Udovičići koji mu je ostavio tim

Šalabajzer

pre 1 godinu

Hehe nije da mračim ali ovo ispada da sa Mandićem, Prlainovicem, Filipovićem, Pjetlovocem i Mitrovicima sam mogao i ja osvajati medalju kakvi su bili i kako igrali...a da sad ni Deki ne može dalje od grupe sa novim svežim nadama..a ne bi verovatno ni ja...ajde Deki žalbi malo taktika..strategija...fizika..pa napravi nešto što niko drugi ne bi znao...lako je da uzimaš ligu sa Real Madridom, uzmi je sa Espanjolom :)

Idemo dalje

pre 1 godinu

Smena genercaije je jedna stvar, ali ocigledna je neuigranost i pre svega fizicka nespremnost igraca. Desava se da napad skripi, ali nemoguce je da primis 17 golova od Madjara i 10 od Francuza, sem ako nisi dosao nespreman. Zato su i psiholoski pali.

jabreja

pre 1 godinu

Dobijao sam "minuse" kad sam komentarisao da s onom ekipom vaterpolista i ne treba trener, sumnjao u Savica - sada se vidi da je istina isplivala: Savic je promasaj...

...

pre 1 godinu

Nikako ne menjati Savića inače sledi pravi potop
(g, 04. septembar 2022 21:28)
Nikako ga ostaviti,s njim je krenulo sve nizbrdo. On je jedan od glavnih unuštitelja Partizana i njegove škole.Neka ga u Zvezdi doživotno,ali bez Partizanovih igrača može da igra samo našu ligu.On je običan klovn,teška neznalica od trenera.Za sve uspehe da zahvali Udovičići koji mu je ostavio tim
(ja, 4. septembar 2022 21:48)

ma da, sa onom ekipom i sa onakvom konkruencijom bi skoro pa svako uzimao medalje.

sad se pokazi kao trener, napravi ekipu, igrace pa osvajaj medalje...
unistili ste Partizan, sad vi pravite igrace

Dzonkala

pre 1 godinu

Okej, da krenemo od toga da kad gledate reprezentaciju morate pod hitno da izbacite sistem zvezda partizan. Jer u toj priči svakako niko ne dobija. Drugo, nema ni mesec dana kako smo penzionisani 6 najboljih igrača u poslednjih 15 godina. Smena mora kad tad da se desi, a ako uzmemo u obzir da do skoro nijedan VK nije imao ni gde da trenira jer im nisu osnovni uslovi obezbeđeni, ne znam šta vi lupate ovde. Sramota je da ove klince ovako prozivate a pola vas ne zna ni da pliva. Sačekajte koju godinu pa pričajte. Vaterpolo je kod nas krenuo ispočetka, nažalost.

Da se ne lažemo

pre 1 godinu

Sta je sve promasio ovaj Strahinja Rasovic... Sramota.
(Mile, 4. septembar 2022 21:29) # Link komentara

Strahinja Rasovic bi prvo trebao da nauči da pliva, a onda može da razgovaramo o šutevima.

sova

pre 1 godinu

Ja ne znam ko je pravio plan da se odjednom 6-7 igrača oprosti od reprezentacije. Trebalo je to postepeno da se ide 2-3 plafon. Ovako sad smo lošiji i od Francuske i trenutno smo druga liga u muškom vaterpolu.
(Vlada, 04. septembar 2022 20:47)

Da makar malo pratiš sport znao bi. Ne mogu više da igraju igrači koji su stavili tačku na svoju karijeru i u klupskim takmičenjima. A te igrače nema ko da nasledi na njihovim pozicijama jer takvih više nema. Nema ko da ih stvori jer je uništenomesto gde su se takvi igrači stvarali i gradili. Ovo je odgovor na tvoje čudjenje. Ali da znaš, ovo nije kraj, bićemo lošiji i od mnogo lošijih i od Francuske na koju si se osvrnuo. Što se plana teče, plan je jasan ispinjavsnje odredjenih hirova i pohlepe. Rezultat vidiš i sam.

sjasite milogorci

pre 1 godinu

@crvenavagina oladite s lazima to su sve Srbi uostalom vi da imalo valjate u vaterpolu uzeli bi vise od 2 medalje, osim toga cela vecina igraca su vam Srbi

Sasa

pre 1 godinu

haos, 4. septembar 2022 21:57)
Nisi ti ni ušao u bazen, a vaterpolo gledaš na televiziji. U mlađim kategorijama u Partizanovoj školi treneri su tražli da igrači donesu đačke knjižice pa ako je neko popustio u školi za njega nije bilo treninga dok ne popravi ocene.
(Miron, 05. septembar 2022 00:17)
Tačno tako.

Daulex

pre 1 godinu

Ja ne znam kako ste popili pricu o smeni generacija. U ovoj reprezentaciji je Mandic i dalje medju mladjima. Bolje da su stavili 6 momaka sa 20 godina

Jeremija

pre 1 godinu

Smena generacija jednom mora da se desi i ovaj prelazni period mora da se istrpi. Prethodna generacija koju smo imali je možda i najbolja u istoriji vaterpola i postavila je nedostižne kriterijume. Pa jel' neko mislio da će oni igrati večno. Pad je bio neminovan. Ovoj novoj generaciji treba dati šansu i sa njom treba raditi, a ne ovako je pljuvati.

Dejan

pre 1 godinu

Mandić, najveći foler. Kao neki igrač kad ima 5 igračina oko sebe. Kad treba da preuzme odgovornost, nigde ga nema, sakrio se u mišju rupu. Nek zahvali Filipu i društvu na medaljama koje je osvojio do sada

Cinik

pre 1 godinu

Propast naše vaterpolo reprezentacije sa Savićem na čelu traje već godinama, nismo osvojili ništa značajno 6-7 godina, osim onog zlata na OI, što se može smatrati slučajnošću!
Savić je uništio naš reprezentativni vaterpolo, dok je bilo one neverovatne generacije koju on nije stvorio, već neko drugi, on se vadio na njihovu slavu, kad je trebalo da on nešto stvori, stvorio je ekipu kojoj je i Francuska prejaka ekipa!
Na stranu to što mnogi naši ponajbolji vaterpolisti danas igraju za strane selekcije, a ne za našu, a sve opet zahvaljujući Saviću!
Čovek nas je doveo do dna!
Prethodno EP smo razigravali za 5-8 mesto, sada ovo za 9-16, mi ladno možemo biti i 16. u Evropi, sve zahvaljujući Saviću!
Ne zaboravite da se dešavalo da čak ne izborimo ni učešće na završnim turnirima Svetske i Evropske lige zahvaljujući vaterpolo "geniju" Dejanu Saviću!

Mile

pre 1 godinu

Ovaj Dejan Savic je postao tako iritantan sa svojom pojavom da nemam reci. Nabrekao do krajnjih granica, eksplodirace. Vazno je da je u tom smislu poradio na sebi a smena generacija, ma nema veze, automatski ce to, sto da se muci...

Džoni

pre 1 godinu

I da smo prošli Francuze urnisali bi nas Italijani u četvrtfinalu. Daleko je ova ekipa od nekih velikih rezultata. Gledam neki dan protiv nekih realno pacera naši izlaze sami pred gol nekoliko puta i ni jednom nisu uspeli da savladaju golmana??? Šta dalje pričati?

Dr

pre 1 godinu

Celoj ekipi oduzeti dokumenta i proterati iz Srbije a golmana poslati u najvecu zabit na svetu!!!
Mogu i da ih daju kinezima da kopaju rudu u Boru!!!

Slobodan

pre 1 godinu

Čista psihologija. Nisu se mnogo ni trudili, jer u četvrtfinalu preti ozbiljan debakl protiv Italije (slično kao protiv Mađarske u grupi).

Lale

pre 1 godinu

@Jednostavno, nemamo trenutno igrače vrhunskog kvaliteta. U svakom sportu je tako. Ako imate osrednji kvalitet, kako očekivati bilo koju medalju. Od čega Savić da pravi pitu ?
(Gibanitza

Savic je izgleda pojeo nekoliko tih pita vise nego sto mu je potrebno, pa mu tesko ide smena generacija. Vise misli na gibanice nego na treninge. Kada je zadnji put zaplivao sa igracima?? Sa takvim pritiskom tesko. A da ima sa cime da "pravi pitu" pa i ima. Mladi prvaci sveta. Ovi netalentovani sto ih je pozvao nisu ni za poparu. Da ne vredjamo poparu ustvari.

kon

pre 1 godinu

Zasto se odjednom oprostilo od reprezentacije 6 igraca? Mislim da je tu problem. Ajde na primer da su se sada oprostili Filipovic i Prlainovic, ali da ostali ostanu jos neku godinu da mladji stasaju uz njih. To se nikad ne radi tako

Ojsa

pre 1 godinu

Pa nama je pola reprezentacije u tom cuvenom Novom Beogradu i to ona bitnija polovina.Mandic Drasovic Jaksic Rosovici.....oni ljudi im promenili 3 trenera u sezoni,radilo se stihiski i nazalost evidentan je pad nosecih igraca......i to treba analizirati.....a mi imamo klince i oni su odlicni ovde,mozda procentualno i najbolji suteri mali Radulovic.Nedostaju centri,rano smo se odrekli igraca kao sto je Ubovic koj je imao odlicnu sezonu....Sve je odraz rada.Stici ce brzo nova deca al greota da se propusti ova generacija zbog nemara......Savic dal je mogao nesto da promeni,atmosferu mozda da vidi se da im nedostaje ali da popravi sta se nije radilo u klubovima jako jako tesko...Takav je raspored takmicenja da ti gledas samo kako da odmoris igrace,rad uglavnom iz klubova dolazi....videcemo nadamo se boljem

janbo

pre 1 godinu

Pa dobro šta, imali smo toliko dominantu generaciju, tačnije prvo smo imali generaciju ovih političara danas, pa onda ove poslednje, koji su 15 godina kidali, i sad je stiglo do ovoga. Pa ne moze se imati sve, mala smo zemlja, baza talenata je ograničena i inače, a kamoli za sport koji retko ko trenira.

Johnny

pre 1 godinu

Ne znam cemu ovakvi komentari protiv nase najtrofejnine generacije?pa Savic je osvojio sve,jednostavno doslo je do smene generacija i jedno takmicenje mora da bude losije isto kao cini mi se kada je preuzeo reprezentaciju.navikli nas momci uvek na pobede,na najvise domete,al jbg.videcemo kako ce u buducnosti funkcionisati...i pitanje je da li su novi klinci talentovani kao prethodna generacija.generalno gledano mala smo zemlja i tesko je da se ponove prethodne dve generacije koje su harale evropom i svetom

budjavlebac

pre 1 godinu

Ne znam cemu se ti nadas i sto se nasladjujes?! Kompleksi su tu. Prethodnih 15 godina ste na kasicicu dobijali od nas, a narednih 5,10 god. ce isto tako da vas “opskrbljuju” Spanci, a onda i Italijani i Madjari. Nemate sta da trazite tu. Nazalost tako vam se namestilo. Nemoj da si tuzan…
(pavle, 04. septembar 2022 21:39)

Srbija vs Hrvatska 23 12 3 9
Nije to bas kasicica

Gibanitza

pre 1 godinu

Jednostavno, nemamo trenutno igrače vrhunskog kvaliteta. U svakom sportu je tako. Ako imate osrednji kvalitet, kako očekivati bilo koju medalju. Od čega Savić da pravi pitu ?

mirko

pre 1 godinu

Smena generacija je normalna stvar. Problem je u nedoumici ko je i na koji nacin doveo nove igrace da igraju za reprezentaciju a koji su pravi amateri. Cast izuzecima kojih ima vrlo malo

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 1 godinu

Ako ako, zbog necije sujete i kompleksa je unistena najbolja skola vaterpola u Evropi da bi se ulagao novac u vestacke projekte... Sad gledajte posledice!

voodoo

pre 1 godinu

U Francuskoj se ova vest pojavila na 15. strani sportskih novina u rubrici "Zanimljivosti", daj Bože da su potrošili više od 3 rečenice. U 80% Evrope za vaterpolo mare koliko i mi za kriket, otprilike. I finansiranje vaterpola kod nas treba da bude u skladu sa tim, otprilike koliko dobija i reprezentacija u hokeju na travi (ili na ledu, svejedno, ne igramo ni jedno ni drugo). Da li smo 7. ili 37. u Evropi, potpuno je svejedno.
(pepo prase, 04. septembar 2022 22:07)

Naravno da vaterpolo nije jedan od popularnijih sportova. Medjutim to sto si napisao nije tacno da ni malo paznje nije posveceno u Francuskoj, izmisljas. Drugo ni rukomet nije bas mnogo popularniji sport pa je u Francuskoj veoma pracen jer su imali jednu zlatnu generaciju. Mi u vaterpolu smo dominatni od 90-tih, to je 20+ godina stalnih medalja, evropskih, svetski i olimpijskih i to uglavnom zlatnih. 3 velike generacije smo imali za to vreme. Da je bilo koja druga zemlja toliko dugo mocna u bilo kom sportu on bi tamo bio mnogo popularniji nego sto je kod nas vaterpolo nakon toliko godina prvog mesta u svetu. Sada je doslo do kiksa, previse smo se i navikli da u vaterpolu po defaultu bude zlato i odmah tona komentara ovog tipa. Bas smo neki narod nicim i ni sa kim zadovoljan, sem sa politicarima izgleda, koji nam pojedose dusu, njih volimo da trpimo i uzivamo da nas ...

Pane

pre 1 godinu

Direktni krivci za stanje u srpskom vaterpolu su savez, selektor i sami igraci koji nisu zeleli da se povuku na vreme iz reprezentacije, vec su igrali do svoje 35, 36 godine i na taj nacin upropastili generacije i generacije talentovanih klinaca. Umesto da od sijaset talentovanih mladića jedan ili dvoje godisnje dobije priliku da udju u sastav, oni su zbog monopola nad sastavom igraca isti napustali i odlazili na studije. Ne sumnjam da ce se srpski vaterpolo oporaviti i to veoma brzo jer ga treniraju pametni i obrazovani klinci.
Još kad se setim OI 2021. i Mandićevog prizemnog prozivanja Jokića!! Lepo kaze stara knjiga: "U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi!"

Ray Donovan

pre 1 godinu

Više od 200 komentara na vesti o vaterpolu? Znao sam da je zbog poraza, pa ajmo malo da pljujemo mladiće čije vreme tek dolazi i po svemu onom sto su vaterpolisti Srbije godinama unazad učinili. Pa nikad više ništa da ne osvoje, zadužili su nas za narednih 10 generacija. Stvarno smo sramota. Puna podrška momcima.

još grčka izrael za 1/4

pre 1 godinu

Dalje prošli Francska, Gruzija (eliminisali Holandiju), CG (eliminisali Rumuniju).
Interesantno da je pomoćnik francuskog selektora Hrvat Vjeko Kobeščak, i da je za Gruziju zabio 3 gola Hrvat Marko Jelača. U narednoj utakmici igraju Hrvatska i Gruzija, Italija i Francuska, Mađarska i CG.

kaokakao

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim da smo u mladjim selekcijama odlicni, osvajamo zlata i dje su ti igraci? A dje je Francuska tu, ne postoji. Znaci neko lose radi posao, a ja bih tekao da je to Savic. Pogledajte Cg, uvode mlade igrace i igraju vrlo dobro. Kod nas prelaz zvani s neba pa u rebra. No dobro, realno se nije moglo vise ni ocekivati, treba vremena da se vidi kako ce svw to ici. I mislim da treba i umjesto Savica svjeza krv.

111

pre 1 godinu

Stalno lazemo naciju da su losi rezultati zato sto je prestalo da igra 6 igraca a ne kazemo da su Talijani promenili 7 a i skoro svi ostali!Na zadnja.dva svetska prvenstva smo bili 5 isto tako i na 2 zadnja.Evropska prvenstva 5 sa najboljom ekipom na svetu!Problem je u vodjstvu saveza koje je izabrano 2018 godine koje nista nije uradilo iako je presednik drzave puno pomogao.
Svi moraju pod hitno da odu i da dodju oni koji znaju da rade .Od 2014 - 2018 godine Srbija je imala sve zlatne medalje na Evropskim i Svetskim takmicenjima koje postoje i ti ljudi su promenjeni 2018 godine.Pod hitno ih vratiti da se spasi sto se spasiti moze.
(miki, 4. septembar 2022 23:11)



Ne prave igrace oni koji sede u savezu, nego se igraci stvaraju u bazenu. Mozes sve njih da promenis i opet ostaje prazan bazen. Mislim na kvalitet..

Sića

pre 1 godinu

Ali ovi Franjevci, sa spinom o uništavanju i to sistematskom Partizana, Zvezda bila šampion Evrope pre gotovo 10 godina, a zaključno sa 2022. Srbija dvostruki olimpijski šampion, višestruki svetski i evropski prvak u poslednjih deset godina, dominacija kakva nije viđena u nekom sportu.

Suština

pre 1 godinu

Nije li reprezentacija Srbije bila mnogo jača kad je i Partizan bio mnogo jači, čak i kasnije dok su još glavni igrači bili oni koji su ponikli u Partizanu?

pavle

pre 1 godinu

KOMŠIJE: GLAVU GORE! Francuzi su- velesila, pa zato nije sramota izgubiti od Francuza!
(ANTE BAN, 04. septembar 2022 21:31)

Ne znam cemu se ti nadas i sto se nasladjujes?! Kompleksi su tu. Prethodnih 15 godina ste na kasicicu dobijali od nas, a narednih 5,10 god. ce isto tako da vas “opskrbljuju” Spanci, a onda i Italijani i Madjari. Nemate sta da trazite tu. Nazalost tako vam se namestilo. Nemoj da si tuzan…

ex

pre 1 godinu

Gospodin Savic je aktivno ucestvovao u unistavanju VK Partizan, i onda osvajao medalje sa igracima koje je taj isti Partizan stvorio. Sad kad vise nema extremno talentovane generacije i nema ko takvu generaciju da napravi, vidi se koliko je slab trener.
(ja, 04. septembar 2022 21:29)

Grobaru ajde ne piši danima istu budalaštinu. Ko vas je uništio? Imali ste od države bazen 24 sata koji ste uspeli da uništite. U trofejnoj generaciji koliko je bilo igrača koji su ponikli u Partizanu. Samo tri. Aleksić, Filipović, Jakšić. Prebroj broj igrača iz Partizana vice šampioni sveta do 19 godina i broj igrača treći na EP do 18 godina

@misevi

pre 1 godinu

evo ih susjedi odmah izvirili iz rupe, @djordje tj hrvoje dalmatinac i ostali nekako ne vidim ni da vi nesto briljirate u vaterpolu zadnjih par godina, pa i ovo evropsko ste uzeli samo da pokusate neku medalju, ali nista ni od toga, a s obzirom rezultata juniora brzo ce se vratiti Srbija na vrh

323

pre 1 godinu

Polako, stasaće nove zvezde. Sreća naša pa više ne postoji državni mezimac koji je uzurpirao celu zemlju 35 godina.
(ranac, 4. septembar 2022 23:01)



Mislis sa zlatnim medaljama a kao klub visestruki prvak Evrope? Bas je uzurpirao? Bas kao klub nista nije dao Srbiji...Ali sada su tu drugi klubovi..oni daju??Sta daju..nemam pojma..

Mare Care

pre 1 godinu

Poslednji put Srbija je u osmini finala EP u vaterpolu ispala 1910 uoči Sarajevskog atentata i napada Austrohungara. Ali ima to i svoju lepšu stranu, nećemo morati da radimo za silom nametnute nacionalne penzije od 40 godine života.

Dobros-AV

pre 1 godinu

Izgubili od Francuza u vaterpolu?
O, Boze!!
Pa to je kao kad bi u kosarci izgubili od neke tamo Belgije... oh, wait!....
(Optimista pripravnik, 5. septembar 2022 00:26)

Objasnio covek!!

Gde ja živim

pre 1 godinu

Mora bolje momci, ali nema veze. Idemo dalje. Mora više da se radi i da malo skupite petlju kad igrate. Mlako, bezidejno i beskrvno je ovo sve izgledalo. Biće bolje.

Bane²

pre 1 godinu

Očajni smo, ali ovakvog golmana sa ovako losim refleksima nismo nikada imali...
(Drakče, 4. septembar 2022 21:19)

Nisu refleksi u potanju... kod gore pomenutnog je ipak inteligencija sporna!

sova

pre 1 godinu

I dalju uništavajte Partizan, jedini rasadnik mladih kvalitetnih igrača… Dosadašnji rezultat se već vidi.
(sova, 04. septembar 2022 22:45

Aha, dupli šampioni OI

aj ne lupaj
(Batko, 04. septembar 2022 22:58)


Dobro, pošto ja ne znam, a ti si prepismen, načitam i apsolutno informisan, izvuci sve igrače koji su igrali u reprezentaciji od 2000-2015 i reci onima koji “lupaju” poput mene, koji su im juniorski timovi dali osnovi, tj. iz kojih juniorskih ekipa potiču.

Lale

pre 1 godinu

Ova ekipa pod hitno da se zamene svi i da nas ni pod kojim slucajem ne predstavljaju u buducnosti. Neki drugi, mladji, snazniji i snalazljiviji. Da ne nabrajamo, svi losi pocevsi od golmana koji je ocaj. Dejan isto da razmisli da li da ostane ili sta mu je raditi. Ali ovi igraci NE.

pepo prase

pre 1 godinu

U Francuskoj se ova vest pojavila na 15. strani sportskih novina u rubrici "Zanimljivosti", daj Bože da su potrošili više od 3 rečenice. U 80% Evrope za vaterpolo mare koliko i mi za kriket, otprilike. I finansiranje vaterpola kod nas treba da bude u skladu sa tim, otprilike koliko dobija i reprezentacija u hokeju na travi (ili na ledu, svejedno, ne igramo ni jedno ni drugo). Da li smo 7. ili 37. u Evropi, potpuno je svejedno.

Живчани лик

pre 1 godinu

Лично им не заметам на лошем европском првенству. Зашто? Зато што они имају терет на леђима са којим требају да науче да се носе, јер су њихови претходници поставили лествицу до које морају да добаце ако мисле да играју за репрезентацију. Једноставно се та "болест" мора прележати ако се желе резултати, у противном сва првенства која ћемо играти биће оваква, па и гора. Подршка од мене.

Lale

pre 1 godinu

Ova ekipa pod hitno da se zamene svi i da nas ni pod kojim slucajem ne predstavljaju u buducnosti. Neki drugi, mladji, snazniji i snalazljiviji. Da ne nabrajamo, svi losi pocevsi od golmana koji je ocaj. Dejan isto da razmisli da li da ostane ili sta mu je raditi. Ali ovi igraci NE.

Mikula

pre 1 godinu

Apsolutno svu krivicu snosi savic,mi mladje kategorije imamo prosle godine su bili svjetski u20 predprosle u 18 svjetski prvaci,sad prije 5,6 dana kadeti su bili treci na sp u volosu....

Miron

pre 1 godinu

(haos, 4. septembar 2022 21:57)
Nisi ti ni ušao u bazen, a vaterpolo gledaš na televiziji. U mlađim kategorijama u Partizanovoj školi treneri su tražli da igrači donesu đačke knjižice pa ako je neko popustio u školi za njega nije bilo treninga dok ne popravi ocene.

Fergi

pre 1 godinu

Lako je Savicu ranije bilo, da se kiti medaljama. Sada gledajte kada zbrise sa mesta selektora. Minusi tek kada vidite da li sam bio u pravu..? Samo polako..

@misevi

pre 1 godinu

evo ih susjedi odmah izvirili iz rupe, @djordje tj hrvoje dalmatinac i ostali nekako ne vidim ni da vi nesto briljirate u vaterpolu zadnjih par godina, pa i ovo evropsko ste uzeli samo da pokusate neku medalju, ali nista ni od toga, a s obzirom rezultata juniora brzo ce se vratiti Srbija na vrh

my way

pre 1 godinu

Ово је само привремени пад након смене генерација. Србија ће се вратити, потенцијала има, само треба времена. Да ли је Савић прави селектор за тај изазов, тешко је рећи. Досад је водио дрим тим, тако да је немогуће проценити га. Да ли Дејан треба да остане на клупи, или је погребно протрести тим новим селектором, на то ВСС треба да да одговор.

Batko

pre 1 godinu

I dalju uništavajte Partizan, jedini rasadnik mladih kvalitetnih igrača… Dosadašnji rezultat se već vidi.
(sova, 04. septembar 2022 22:45

Aha, dupli šampioni OI

aj ne lupaj

podatak

pre 1 godinu

@budjavlebac krivo opet lazete omjer je 28:17 u korist Srbije a broj medalja tek, za jedno 10 veci ,da Srbija nista ne osvoji 20 godina opet ne bi nas stigli

Серби народ најстарији!

pre 1 godinu

Савић је издувани балон, имао је много среће када је преузео онакву репрезентацију од Удовичића! Сад тек видимо какав је он уствари алхемичар!
Кондиционе тренинге му раде други, тактику му смишљају други а он подвикне кад треба, млохав си или ниси...

Hrvoje Hrvatinić

pre 1 godinu

Čitam komentare i nemogu vjerovati koje pljuvanje po dečkima.
To me podsjeća na trenutke kada je Janica Kostelić skijala, ako je slučajno bila druga svi odmah: koji qrac i je skijala kad nema pojma.
Netko je ovdje spomenuo repku Italije i njihov kontinuitet, jeste li vi svjesni koliko stanovnika ima Italija. Shvatite da " bazeni " novih igrača i Hrvatske i Srbije su toliko mali da je pravo čudo da smo što vi što mi uopće bilo u kojem sportu u vrhu. Puno pozdrava od U_taše

Mali Milojica

pre 1 godinu

Savic treba da ode trebalo je odavno jos,nadam se da ce kao castan covek da podnese ostavku,problem je samo ko posle njege,doce vujasinovic verovatno koji stagnira godinama i ne verujem da moze bilo sta da uradi.

Mrgud

pre 1 godinu

polako cemo ostati bez ovog sporta. partizan je unisten. znam, sad ce nepartizanovci reci da je vk partizan imao bazen, besplatni bazen i sta sve ne, i istina je, ali je to sr jugoslaviji, scg i srbiji donosilo zlato. sad, kad je tata one devojke linc, silovanje, nasilje razbio partizan na delove, sad smo i kao reprezentacija sve blizi nestanku sa scene.
(key and peele, 4. septembar 2022 21:24)

Ako je da Partizan donosi titule Srbiji, ne treba, hvala

mojih 5 centi

pre 1 godinu

nisu oni toliko loši baš ,oni su malo pustili u gaće kad su vidjeli split i čuli glasove i zvukove. da se igralo na sjevernom polu ili somaliji ili sjevernoj kereji nebi ih bilo strah ali ovo , to ih je ubilo

Sasa

pre 1 godinu

I dalju uništavajte Partizan, jedini rasadnik mladih kvalitetnih igrača… Dosadašnji rezultat se već vidi.
(sova, 04. septembar 2022 22:45

Aha, dupli šampioni OI

aj ne lupaj
(Batko, 04. septembar 2022 22:58)


Dobro, pošto ja ne znam, a ti si prepismen, načitam i apsolutno informisan, izvuci sve igrače koji su igrali u reprezentaciji od 2000-2015 i reci onima koji “lupaju” poput mene, koji su im juniorski timovi dali osnovi, tj. iz kojih juniorskih ekipa potiču.
(sova, 05. septembar 2022 00:11)

I ti si pogrešio godinu . Od 1950 pa do danas

pajo

pre 1 godinu

koliko lupate, kolike ste neznalice a navijaci ste nula. zaboravili ste sto su ucinjeli ti vaterpolisti do sad. tako ste prcali kad su odlazili vujasinovic, sapic, savic pa i ranije. ovo je nova generacija i treba vremena.

321

pre 1 godinu

Jedini je spas, da onaj klub opet ne placa bazen. Slazete se? Ili, placajte bazen i rezultati ce biti OVO! Ali se na zalost ovde ne radi o tome. Ovde se radi o ZNANJU. Znanju, koje stvara SAMPIONE i igrace svetskog glasa. Kraj price.

sova

pre 1 godinu

Polako, stasaće nove zvezde. Sreća naša pa više ne postoji državni mezimac koji je uzurpirao celu zemlju 35 godina.
(ranac, 04. septembar 2022 23:01)

Voleo bi da mi bolje objasniš ovaj svoj zaključak, ali za jedno 5 godina. A posle toga da se pogledaš u ogledalo…

matori

pre 1 godinu

Odakle ta priča da je naš vaterpolo uništen? Pa igrali su osminu finala EP ? I ispali ? Malo li je? Pri tom su samo Mandić i Jakšić iz Partizanove škole a svi ostali iz novih mutant-instant klubova Radnički KG, Šabac, NBGD,VKCZ .Zar to nije proklamovana politika Saveza od dolaska Jelenića na čelo. Sada je ispunjen cilj konačno i može da se predahne. Pa izlizaše onaj balkon na Skupštini grada, svako malo uzmu neku medalju. Pa onda bacaju i one lopte narodu, pa ko to da plati? Ovako je sve super!

Квасник_Mиле

pre 1 godinu

Па добро, јесте мало изненађујуће. Штета што смо у највећем паду налетели на екипу у највећем успону! Имамо солидну лигу и добре младе играче. Требало би да опет будемо на високом нивоу. Једино питање је тренер. Да ли треба да остане или да оде, већ смо ушли у континуитет лоших резултата, прави циљ треба да буде олимпијада.

Nikola

pre 1 godinu

Ovo ne ide u dobrom smeru. Prethodni rezulltati ove godine su solidni za ekipu koja je bila slabija od trenutne, ali ovo je potonuce. Realno je bilo da izgubimo od Italije u cetvrtfinalu, a ne od Francuske u osmini. Opet bismo isli na to 5. mesto gde se mozda po kvalitetu nalazimo.
Nadam se da nece biti napada na Savica, koji je najbolji trener kog smo imali.

slobinator

pre 1 godinu

likovi poput šapića,udovičića,gaka,šoštara su mi ogadili vaterpolo,tako da uopšte i nije šteta ako prestanemo da igramo ovu glupavu igru koju igra jedno 16 zemalja na svetu

jabreja

pre 1 godinu

Dobijao sam "minuse" kad sam komentarisao da s onom ekipom vaterpolista i ne treba trener, sumnjao u Savica - sada se vidi da je istina isplivala: Savic je promasaj...

Dr

pre 1 godinu

Celoj ekipi oduzeti dokumenta i proterati iz Srbije a golmana poslati u najvecu zabit na svetu!!!
Mogu i da ih daju kinezima da kopaju rudu u Boru!!!

ja

pre 1 godinu

Gospodin Savic je aktivno ucestvovao u unistavanju VK Partizan, i onda osvajao medalje sa igracima koje je taj isti Partizan stvorio. Sad kad vise nema extremno talentovane generacije i nema ko takvu generaciju da napravi, vidi se koliko je slab trener.

crvenavagina

pre 1 godinu

Ne moze se godinama uništavati najtrofejniji domaci i jedan od tri najtrofejnija evropska kluba u istoriji,i godinama otimati igrači iz Crne Gore.Mora se jednom pogledati istini u oči!!!

ex

pre 1 godinu

Gospodin Savic je aktivno ucestvovao u unistavanju VK Partizan, i onda osvajao medalje sa igracima koje je taj isti Partizan stvorio. Sad kad vise nema extremno talentovane generacije i nema ko takvu generaciju da napravi, vidi se koliko je slab trener.
(ja, 04. septembar 2022 21:29)

Grobaru ajde ne piši danima istu budalaštinu. Ko vas je uništio? Imali ste od države bazen 24 sata koji ste uspeli da uništite. U trofejnoj generaciji koliko je bilo igrača koji su ponikli u Partizanu. Samo tri. Aleksić, Filipović, Jakšić. Prebroj broj igrača iz Partizana vice šampioni sveta do 19 godina i broj igrača treći na EP do 18 godina

pepo prase

pre 1 godinu

U Francuskoj se ova vest pojavila na 15. strani sportskih novina u rubrici "Zanimljivosti", daj Bože da su potrošili više od 3 rečenice. U 80% Evrope za vaterpolo mare koliko i mi za kriket, otprilike. I finansiranje vaterpola kod nas treba da bude u skladu sa tim, otprilike koliko dobija i reprezentacija u hokeju na travi (ili na ledu, svejedno, ne igramo ni jedno ni drugo). Da li smo 7. ili 37. u Evropi, potpuno je svejedno.

Mrgud

pre 1 godinu

polako cemo ostati bez ovog sporta. partizan je unisten. znam, sad ce nepartizanovci reci da je vk partizan imao bazen, besplatni bazen i sta sve ne, i istina je, ali je to sr jugoslaviji, scg i srbiji donosilo zlato. sad, kad je tata one devojke linc, silovanje, nasilje razbio partizan na delove, sad smo i kao reprezentacija sve blizi nestanku sa scene.
(key and peele, 4. septembar 2022 21:24)

Ako je da Partizan donosi titule Srbiji, ne treba, hvala

Sića

pre 1 godinu

Ali ovi Franjevci, sa spinom o uništavanju i to sistematskom Partizana, Zvezda bila šampion Evrope pre gotovo 10 godina, a zaključno sa 2022. Srbija dvostruki olimpijski šampion, višestruki svetski i evropski prvak u poslednjih deset godina, dominacija kakva nije viđena u nekom sportu.

Pallanuoto

pre 1 godinu

Dejan Savic je privatizovao srpski vaterpolo. Jedan dobar olimpijski turnir ne moze da zamaze 5 katastrofalnih turnira pre i posle toga. Odlazi covece sa klupe rerezentacije! Dao si sto si imao i mogao u poslednjih 10 godina, to je to, izduvan si balon, prepusti to mesto drugima. Ne zelimo slusati demagogiju kako si ti jedini trener u ovoj zemlji, ko malo prati vaterpolo zna da ih jos kako kvalitetnih ima.

TIGER

pre 1 godinu

Ovde nije problem selektor, ovde je glavni problem uništavanje najbolje škole vaterpola na svetu i kluba koji je SEDAM puta bio evropski šampion a sve zarad stvaranja hibridnih klubova koji traju po godinu ili dve i sujete jednog čoveka.

mojih 5 centi

pre 1 godinu

nisu oni toliko loši baš ,oni su malo pustili u gaće kad su vidjeli split i čuli glasove i zvukove. da se igralo na sjevernom polu ili somaliji ili sjevernoj kereji nebi ih bilo strah ali ovo , to ih je ubilo

ja

pre 1 godinu

Nikako ne menjati Savića inače sledi pravi potop
(g, 04. septembar 2022 21:28)
Nikako ga ostaviti,s njim je krenulo sve nizbrdo. On je jedan od glavnih unuštitelja Partizana i njegove škole.Neka ga u Zvezdi doživotno,ali bez Partizanovih igrača može da igra samo našu ligu.On je običan klovn,teška neznalica od trenera.Za sve uspehe da zahvali Udovičići koji mu je ostavio tim

Серби народ најстарији!

pre 1 godinu

Савић је издувани балон, имао је много среће када је преузео онакву репрезентацију од Удовичића! Сад тек видимо какав је он уствари алхемичар!
Кондиционе тренинге му раде други, тактику му смишљају други а он подвикне кад треба, млохав си или ниси...

Gwynbleidd

pre 1 godinu

Hteli ste da unistite VK Partizan i njegovu skolu sa njim, koja je temelj svih reprezentativnih uspeha jos od Jugoslavije, da bazen na Banjici bude hladan kada novi klinci igraju. Evo sad uzivajte u plodovima vaseg rada

Mile

pre 1 godinu

Ovaj Dejan Savic je postao tako iritantan sa svojom pojavom da nemam reci. Nabrekao do krajnjih granica, eksplodirace. Vazno je da je u tom smislu poradio na sebi a smena generacija, ma nema veze, automatski ce to, sto da se muci...

@misevi

pre 1 godinu

evo ih susjedi odmah izvirili iz rupe, @djordje tj hrvoje dalmatinac i ostali nekako ne vidim ni da vi nesto briljirate u vaterpolu zadnjih par godina, pa i ovo evropsko ste uzeli samo da pokusate neku medalju, ali nista ni od toga, a s obzirom rezultata juniora brzo ce se vratiti Srbija na vrh

sjasite milogorci

pre 1 godinu

@crvenavagina oladite s lazima to su sve Srbi uostalom vi da imalo valjate u vaterpolu uzeli bi vise od 2 medalje, osim toga cela vecina igraca su vam Srbi

@misevi

pre 1 godinu

evo ih susjedi odmah izvirili iz rupe, @djordje tj hrvoje dalmatinac i ostali nekako ne vidim ni da vi nesto briljirate u vaterpolu zadnjih par godina, pa i ovo evropsko ste uzeli samo da pokusate neku medalju, ali nista ni od toga, a s obzirom rezultata juniora brzo ce se vratiti Srbija na vrh

Vlada

pre 1 godinu

Ja ne znam ko je pravio plan da se odjednom 6-7 igrača oprosti od reprezentacije. Trebalo je to postepeno da se ide 2-3 plafon. Ovako sad smo lošiji i od Francuske i trenutno smo druga liga u muškom vaterpolu.

key and peele

pre 1 godinu

polako cemo ostati bez ovog sporta. partizan je unisten. znam, sad ce nepartizanovci reci da je vk partizan imao bazen, besplatni bazen i sta sve ne, i istina je, ali je to sr jugoslaviji, scg i srbiji donosilo zlato. sad, kad je tata one devojke linc, silovanje, nasilje razbio partizan na delove, sad smo i kao reprezentacija sve blizi nestanku sa scene.

Dejan

pre 1 godinu

Mandić, najveći foler. Kao neki igrač kad ima 5 igračina oko sebe. Kad treba da preuzme odgovornost, nigde ga nema, sakrio se u mišju rupu. Nek zahvali Filipu i društvu na medaljama koje je osvojio do sada

Cinik

pre 1 godinu

Propast naše vaterpolo reprezentacije sa Savićem na čelu traje već godinama, nismo osvojili ništa značajno 6-7 godina, osim onog zlata na OI, što se može smatrati slučajnošću!
Savić je uništio naš reprezentativni vaterpolo, dok je bilo one neverovatne generacije koju on nije stvorio, već neko drugi, on se vadio na njihovu slavu, kad je trebalo da on nešto stvori, stvorio je ekipu kojoj je i Francuska prejaka ekipa!
Na stranu to što mnogi naši ponajbolji vaterpolisti danas igraju za strane selekcije, a ne za našu, a sve opet zahvaljujući Saviću!
Čovek nas je doveo do dna!
Prethodno EP smo razigravali za 5-8 mesto, sada ovo za 9-16, mi ladno možemo biti i 16. u Evropi, sve zahvaljujući Saviću!
Ne zaboravite da se dešavalo da čak ne izborimo ni učešće na završnim turnirima Svetske i Evropske lige zahvaljujući vaterpolo "geniju" Dejanu Saviću!

pavle

pre 1 godinu

KOMŠIJE: GLAVU GORE! Francuzi su- velesila, pa zato nije sramota izgubiti od Francuza!
(ANTE BAN, 04. septembar 2022 21:31)

Ne znam cemu se ti nadas i sto se nasladjujes?! Kompleksi su tu. Prethodnih 15 godina ste na kasicicu dobijali od nas, a narednih 5,10 god. ce isto tako da vas “opskrbljuju” Spanci, a onda i Italijani i Madjari. Nemate sta da trazite tu. Nazalost tako vam se namestilo. Nemoj da si tuzan…

pajo

pre 1 godinu

koliko lupate, kolike ste neznalice a navijaci ste nula. zaboravili ste sto su ucinjeli ti vaterpolisti do sad. tako ste prcali kad su odlazili vujasinovic, sapic, savic pa i ranije. ovo je nova generacija i treba vremena.

gatuzo

pre 1 godinu

Ovo je rezultat sistemskig unistavanja Partizana od strane drzave i crvene zvezde
jedini klub koji je pravio igrace za reprezentaciju
Srbija vise nikad nece biti sila u vaterpolu a mislim da cak vise nece nikad preci grupu na takmicenjima
sluzicemo za popravak hol razlike
ovo ste super odradili moji cigani
al vazno je da ste vi bili sampioni(jednom)evrope

Batko

pre 1 godinu

I dalju uništavajte Partizan, jedini rasadnik mladih kvalitetnih igrača… Dosadašnji rezultat se već vidi.
(sova, 04. septembar 2022 22:45

Aha, dupli šampioni OI

aj ne lupaj

dax

pre 1 godinu

“KOMŠIJE: GLAVU GORE! Francuzi su- velesila, pa zato nije sramota izgubiti od Francuza!
(ANTE BAN, 04. septembar 2022 21:31)”

Kao što su i Holandija i Švedska velesile u košarci pa dećki dobiše po turu. Šuti i gledaj u svoj dom!

Sale B. P.

pre 1 godinu

Konačno su uspeli i sad se vide rezultati uništavanja PARTIZANA. A nisu mislili šta će biti sa reprezentacijom, samo da unište partizan. Da li su sad svesni toga i da li su srećni, sramota.

Blaster

pre 1 godinu

Veoma interesantno. Kada smo bili dominantni i osvajali sve redom, na vesti o vaterpolu nije bilo više od 30 komentara i svi komentari su bili tipa, kako je vaterpolo nebitan bla bla. Šta se sada promenilo zaključite sami. Volimo mi da komentarišemo neuspeh više no leba da jedemo...

Ljubo

pre 1 godinu

Nemojte tako ljudi,rekli smo da kod nas imaju kredit i da sve gube pa čak i od Malte,a sada drvlje i kamenje na naše mlade delfine koji daju 120% svojih mogućnosti.Za jedno 20 godina ćemo se i vratiti u prvu ligu a do tada ovo nam je realnost.

...

pre 1 godinu

Nikako ne menjati Savića inače sledi pravi potop
(g, 04. septembar 2022 21:28)
Nikako ga ostaviti,s njim je krenulo sve nizbrdo. On je jedan od glavnih unuštitelja Partizana i njegove škole.Neka ga u Zvezdi doživotno,ali bez Partizanovih igrača može da igra samo našu ligu.On je običan klovn,teška neznalica od trenera.Za sve uspehe da zahvali Udovičići koji mu je ostavio tim
(ja, 4. septembar 2022 21:48)

ma da, sa onom ekipom i sa onakvom konkruencijom bi skoro pa svako uzimao medalje.

sad se pokazi kao trener, napravi ekipu, igrace pa osvajaj medalje...
unistili ste Partizan, sad vi pravite igrace

JPR24

pre 1 godinu

Dobijao sam "minuse" kad sam komentarisao da s onom ekipom vaterpolista i ne treba trener, sumnjao u Savica - sada se vidi da je istina isplivala: Savic je promasaj...
(jabreja, 04. septembar 2022 20:43)

Nije ovde Savic promašaj, već igraci koji ne rade ono sto od njih selektor traži ! Osnove vaterpola. Nije njegovo da brusi igrače, to se radi u klubovima, ali sa cirkusom od instant projekata i glupiranja u ligi, mladi nemaju ni to u klubovima, pa mora to u reprezentaciji, sto nema uopšte smisla !

crvenavagina

pre 1 godinu

Kako Italija uvek ostane u vrhu u odbojci i vaterpolu ,cak i kada je smena generacija.
(ITA, 04. septembar 2022 22:44)
Zato što je Italija deset puta veca od Srbije i uz to vrhunska sportska nacija na obalama dva mora sa bezbroj primorskih gradova gde se desetinama godina igra vaterpolo.Jel malo jasnije?

Ray Donovan

pre 1 godinu

Više od 200 komentara na vesti o vaterpolu? Znao sam da je zbog poraza, pa ajmo malo da pljujemo mladiće čije vreme tek dolazi i po svemu onom sto su vaterpolisti Srbije godinama unazad učinili. Pa nikad više ništa da ne osvoje, zadužili su nas za narednih 10 generacija. Stvarno smo sramota. Puna podrška momcima.

iskreno

pre 1 godinu

Kada se uništi najbolja svetska vaterpolo škola zbog nečijeg kompleksa i ljubomore na veličinu tog kluba, onda je ovo jedna sasvim relna slika.
Čestitam, svaka čast. Uspeli ste da uništite i jedini sport koji nam je redovno donosio zlata i najveće uspehe.
Zna se kome je upućeno...

Fergi

pre 1 godinu

Lako je Savicu ranije bilo, da se kiti medaljama. Sada gledajte kada zbrise sa mesta selektora. Minusi tek kada vidite da li sam bio u pravu..? Samo polako..

Mali Milojica

pre 1 godinu

Dobijao sam "minuse" kad sam komentarisao da s onom ekipom vaterpolista i ne treba trener, sumnjao u Savica - sada se vidi da je istina isplivala: Savic je promasaj.


A sta ti mislis da bi promenilo da na klupi sedi ne znam milanovic il vujasinovic,uzasna generacija bez znanja i energije i to je to,ko god bude selektor isto cemo da prolazimo.

Pane

pre 1 godinu

Direktni krivci za stanje u srpskom vaterpolu su savez, selektor i sami igraci koji nisu zeleli da se povuku na vreme iz reprezentacije, vec su igrali do svoje 35, 36 godine i na taj nacin upropastili generacije i generacije talentovanih klinaca. Umesto da od sijaset talentovanih mladića jedan ili dvoje godisnje dobije priliku da udju u sastav, oni su zbog monopola nad sastavom igraca isti napustali i odlazili na studije. Ne sumnjam da ce se srpski vaterpolo oporaviti i to veoma brzo jer ga treniraju pametni i obrazovani klinci.
Još kad se setim OI 2021. i Mandićevog prizemnog prozivanja Jokića!! Lepo kaze stara knjiga: "U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi!"

kaokakao

pre 1 godinu

Ne mogu da shvatim da smo u mladjim selekcijama odlicni, osvajamo zlata i dje su ti igraci? A dje je Francuska tu, ne postoji. Znaci neko lose radi posao, a ja bih tekao da je to Savic. Pogledajte Cg, uvode mlade igrace i igraju vrlo dobro. Kod nas prelaz zvani s neba pa u rebra. No dobro, realno se nije moglo vise ni ocekivati, treba vremena da se vidi kako ce svw to ici. I mislim da treba i umjesto Savica svjeza krv.

Beograd-janin

pre 1 godinu

Mene sramota ovih komentara. Vaterpolo reprez. Srbije ima kredit do neba pa nazad. Jeste, nikada se nije desilo da budemo 9ti-10ti, ali otišli smo sa 11 debitanata, ustvari sad malo više kritike za bivše igrače koji su se svi povukli odjedanput...to nije moralo tako, ali sad tu smo gde smo, biće bolje.

Mića ekspert

pre 1 godinu

Prošlo je vreme kad se vaterpolo igrao u samo pet država. Osim toga tajna dobrog vaterpola je i u jakom domaćem prvenstvu. Bez jake domaće lige nema razvoja vrhunskih igraća ni jakog vaterpola.

Boža vampir

pre 1 godinu

jos odavno je jedan Drazen Petrovic rekao...ne mozes stalno pobedjivati...
Nista strasno, bice utakmica i takmicenja jos...glavu gore

Sasa

pre 1 godinu

Ali ovi Franjevci, sa spinom o uništavanju i to sistematskom Partizana, Zvezda bila šampion Evrope pre gotovo 10 godina, a zaključno sa 2022. Srbija dvostruki olimpijski šampion, višestruki svetski i evropski prvak u poslednjih deset godina, dominacija kakva nije viđena u nekom sportu.
(Sića, 04. septembar 2022 22:35)

Gde su ponikli i u kom timu su uzeli trofej prvaka evrope pre zvezde ? Pa u Partizanu naravno . Zar je teško priznati ono sto svi znaju ? Ili je lakše bili licemeran ?

matori

pre 1 godinu

Odakle ta priča da je naš vaterpolo uništen? Pa igrali su osminu finala EP ? I ispali ? Malo li je? Pri tom su samo Mandić i Jakšić iz Partizanove škole a svi ostali iz novih mutant-instant klubova Radnički KG, Šabac, NBGD,VKCZ .Zar to nije proklamovana politika Saveza od dolaska Jelenića na čelo. Sada je ispunjen cilj konačno i može da se predahne. Pa izlizaše onaj balkon na Skupštini grada, svako malo uzmu neku medalju. Pa onda bacaju i one lopte narodu, pa ko to da plati? Ovako je sve super!

sova

pre 1 godinu

Ja ne znam ko je pravio plan da se odjednom 6-7 igrača oprosti od reprezentacije. Trebalo je to postepeno da se ide 2-3 plafon. Ovako sad smo lošiji i od Francuske i trenutno smo druga liga u muškom vaterpolu.
(Vlada, 04. septembar 2022 20:47)

Da makar malo pratiš sport znao bi. Ne mogu više da igraju igrači koji su stavili tačku na svoju karijeru i u klupskim takmičenjima. A te igrače nema ko da nasledi na njihovim pozicijama jer takvih više nema. Nema ko da ih stvori jer je uništenomesto gde su se takvi igrači stvarali i gradili. Ovo je odgovor na tvoje čudjenje. Ali da znaš, ovo nije kraj, bićemo lošiji i od mnogo lošijih i od Francuske na koju si se osvrnuo. Što se plana teče, plan je jasan ispinjavsnje odredjenih hirova i pohlepe. Rezultat vidiš i sam.

miki

pre 1 godinu

Stalno lazemo naciju da su losi rezultati zato sto je prestalo da igra 6 igraca a ne kazemo da su Talijani promenili 7 a i skoro svi ostali!Na zadnja.dva svetska prvenstva smo bili 5 isto tako i na 2 zadnja.Evropska prvenstva 5 sa najboljom ekipom na svetu!Problem je u vodjstvu saveza koje je izabrano 2018 godine koje nista nije uradilo iako je presednik drzave puno pomogao.
Svi moraju pod hitno da odu i da dodju oni koji znaju da rade .Od 2014 - 2018 godine Srbija je imala sve zlatne medalje na Evropskim i Svetskim takmicenjima koje postoje i ti ljudi su promenjeni 2018 godine.Pod hitno ih vratiti da se spasi sto se spasiti moze.

Mali Milojica

pre 1 godinu

Savic treba da ode trebalo je odavno jos,nadam se da ce kao castan covek da podnese ostavku,problem je samo ko posle njege,doce vujasinovic verovatno koji stagnira godinama i ne verujem da moze bilo sta da uradi.

Lale

pre 1 godinu

@Jednostavno, nemamo trenutno igrače vrhunskog kvaliteta. U svakom sportu je tako. Ako imate osrednji kvalitet, kako očekivati bilo koju medalju. Od čega Savić da pravi pitu ?
(Gibanitza

Savic je izgleda pojeo nekoliko tih pita vise nego sto mu je potrebno, pa mu tesko ide smena generacija. Vise misli na gibanice nego na treninge. Kada je zadnji put zaplivao sa igracima?? Sa takvim pritiskom tesko. A da ima sa cime da "pravi pitu" pa i ima. Mladi prvaci sveta. Ovi netalentovani sto ih je pozvao nisu ni za poparu. Da ne vredjamo poparu ustvari.

podatak

pre 1 godinu

@budjavlebac krivo opet lazete omjer je 28:17 u korist Srbije a broj medalja tek, za jedno 10 veci ,da Srbija nista ne osvoji 20 godina opet ne bi nas stigli

janbo

pre 1 godinu

Pa dobro šta, imali smo toliko dominantu generaciju, tačnije prvo smo imali generaciju ovih političara danas, pa onda ove poslednje, koji su 15 godina kidali, i sad je stiglo do ovoga. Pa ne moze se imati sve, mala smo zemlja, baza talenata je ograničena i inače, a kamoli za sport koji retko ko trenira.

my way

pre 1 godinu

Ово је само привремени пад након смене генерација. Србија ће се вратити, потенцијала има, само треба времена. Да ли је Савић прави селектор за тај изазов, тешко је рећи. Досад је водио дрим тим, тако да је немогуће проценити га. Да ли Дејан треба да остане на клупи, или је погребно протрести тим новим селектором, на то ВСС треба да да одговор.

budjavlebac

pre 1 godinu

Ne znam cemu se ti nadas i sto se nasladjujes?! Kompleksi su tu. Prethodnih 15 godina ste na kasicicu dobijali od nas, a narednih 5,10 god. ce isto tako da vas “opskrbljuju” Spanci, a onda i Italijani i Madjari. Nemate sta da trazite tu. Nazalost tako vam se namestilo. Nemoj da si tuzan…
(pavle, 04. septembar 2022 21:39)

Srbija vs Hrvatska 23 12 3 9
Nije to bas kasicica

Zorz

pre 1 godinu

Ovi ne bi pobedili ni Maltu sa ovakvom igrom ( ako Malta uopste ima vaterpolo selekciju). Mucno je ovo gledati, prebrza smena generacija, a i upitan kvalitet novih momaka...

haos

pre 1 godinu

Kao mladji trenirao sam vaterpolo u jednom klubu, mogu reci za taj uzrast na nekom osrednjem nivou znanja i razumevanje igre u tom trenutku. Roditelji u nekom trenutku odluce da pitaju Partizan da predjem da treniram kod njih(ne uzimajuci u obzir moju navijacku pripadnost, jer se znalo sta je VK Partizan u vaterpolu).U razgovoru im je direktno predoceno da je na prvom mestu trening i samo trening, a da ce skola trpeti.Moji su bili u soku. Kada su ih pitali zasto je to tako, ovi su poceli da im nabrajaju sve uspehe VK Partizan i Jugoslavije(stare, nove) nabrajali sve asove koji su donosili i osvajali te medalje i posle nabrajanja koje nije kratko trajalo samo su dodali “Da li mislite da su svi ovi uspesi bili moguci da je trening bio na nekom drugom ili trecem mestu”?
Poenta price kolko god surovo zvucalo to stvarno jeste tako, a ta produktivna skola vaterpola koja je ovako funkcionisala vise od pola veka je gotovo ugasena.

Slobodan

pre 1 godinu

Čista psihologija. Nisu se mnogo ni trudili, jer u četvrtfinalu preti ozbiljan debakl protiv Italije (slično kao protiv Mađarske u grupi).

Dzonkala

pre 1 godinu

Okej, da krenemo od toga da kad gledate reprezentaciju morate pod hitno da izbacite sistem zvezda partizan. Jer u toj priči svakako niko ne dobija. Drugo, nema ni mesec dana kako smo penzionisani 6 najboljih igrača u poslednjih 15 godina. Smena mora kad tad da se desi, a ako uzmemo u obzir da do skoro nijedan VK nije imao ni gde da trenira jer im nisu osnovni uslovi obezbeđeni, ne znam šta vi lupate ovde. Sramota je da ove klince ovako prozivate a pola vas ne zna ni da pliva. Sačekajte koju godinu pa pričajte. Vaterpolo je kod nas krenuo ispočetka, nažalost.

sova

pre 1 godinu

Polako, stasaće nove zvezde. Sreća naša pa više ne postoji državni mezimac koji je uzurpirao celu zemlju 35 godina.
(ranac, 04. septembar 2022 23:01)

Voleo bi da mi bolje objasniš ovaj svoj zaključak, ali za jedno 5 godina. A posle toga da se pogledaš u ogledalo…

300€

pre 1 godinu

U novinama L'Equipe ni riječi o pobjedi Francuza. Toliko o vaterpolu !
(dandom, 4. septembar 2022 23:56) # Link komentara

Što siromašniji narod to mu rezultai sporta više znače. To valda naknada za sopstvene neuspehe i frustracije. A kad se izgubi kao da je smak sveta, drama. Dok ovi bogatiji niti toliko slave pobede niti tuguju zbog poraza, žive svoj život, sportisti igraju za sebe i primaju pare za sebe.

Sasa

pre 1 godinu

Gospodin Savic je aktivno ucestvovao u unistavanju VK Partizan, i onda osvajao medalje sa igracima koje je taj isti Partizan stvorio. Sad kad vise nema extremno talentovane generacije i nema ko takvu generaciju da napravi, vidi se koliko je slab trener.
(ja, 04. septembar 2022 21:29)

Grobaru ajde ne piši danima istu budalaštinu. Ko vas je uništio? Imali ste od države bazen 24 sata koji ste uspeli da uništite. U trofejnoj generaciji koliko je bilo igrača koji su ponikli u Partizanu. Samo tri. Aleksić, Filipović, Jakšić. Prebroj broj igrača iz Partizana vice šampioni sveta do 19 godina i broj igrača treći na EP do 18 godina
(ex, 04. septembar 2022 21:41)

Ufff , spisak je malo duži .
Ova tri sto si nabrojao pa dodaš Mandića , Prlainovica , braću Mitrović , Gocica ( oprostio se pre 2 godine ) , Pijetlovici počeli u Vojvodini a afirmisali se u Partizanu .( 2011 bili prvaci evrope sa Partizanom ) . A sada ti razmisli ko je još igrao u toj generaciji a da nije izašao iz Partizana ?

ex

pre 1 godinu

Šest igrača koji su napustili reprezentaciju plus Jakšić koji se muči sa povredom je mnogo za bilo koju reprezentaciju. Što je mnogo mnogo je. Neko je još mogao do OI. Ali šta je tu je. Madjari koji su bili neprikosnoveni već desetak godina pokušavaju da se vrate u svetski vrh. Naše mladje selekcije ove god osvojili medalje na SP i EP. Doći će red i na ostale reprezentacije da im se oproste najbolji igrači. Francuska je počela stvaranje ekipe za OI

Misha

pre 1 godinu

Secam se kada se oprostila generacija Sefika, Vujasinovica, Sapica , Dache itd..tad sam napisao komentar "ne treba ocajavati, tu su buduci najbolji igraci sveta, Vanja, Filip, Andrija..". Posle Tokija to nije bilo moguce napisati jer je generacija koja je ostala ocajna, osim Mandica...Dugo godina mi necemo videti medalju u ovom sportu, na zalost.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 1 godinu

Ako ako, zbog necije sujete i kompleksa je unistena najbolja skola vaterpola u Evropi da bi se ulagao novac u vestacke projekte... Sad gledajte posledice!

pavle

pre 1 godinu

Madjari su ogoleli potencijal ove ekipe. To je sto je, treba videti kako dalje. Ova ekipa ne ume i ne sme da bude buducnost srpskog vaterpola.

Mikula

pre 1 godinu

Apsolutno svu krivicu snosi savic,mi mladje kategorije imamo prosle godine su bili svjetski u20 predprosle u 18 svjetski prvaci,sad prije 5,6 dana kadeti su bili treci na sp u volosu....

Johnny

pre 1 godinu

Ne znam cemu ovakvi komentari protiv nase najtrofejnine generacije?pa Savic je osvojio sve,jednostavno doslo je do smene generacija i jedno takmicenje mora da bude losije isto kao cini mi se kada je preuzeo reprezentaciju.navikli nas momci uvek na pobede,na najvise domete,al jbg.videcemo kako ce u buducnosti funkcionisati...i pitanje je da li su novi klinci talentovani kao prethodna generacija.generalno gledano mala smo zemlja i tesko je da se ponove prethodne dve generacije koje su harale evropom i svetom

Живчани лик

pre 1 godinu

Лично им не заметам на лошем европском првенству. Зашто? Зато што они имају терет на леђима са којим требају да науче да се носе, јер су њихови претходници поставили лествицу до које морају да добаце ако мисле да играју за репрезентацију. Једноставно се та "болест" мора прележати ако се желе резултати, у противном сва првенства која ћемо играти биће оваква, па и гора. Подршка од мене.

Suština

pre 1 godinu

Nije li reprezentacija Srbije bila mnogo jača kad je i Partizan bio mnogo jači, čak i kasnije dok su još glavni igrači bili oni koji su ponikli u Partizanu?

Душан

pre 1 godinu

1. Francuska više nije autsajder kao ranije
2. Mi nismo sa ovim sastavom nikakva sila
3. Nije nam igralo tri igrača sa SP ove godine - što je mnogo, mnogo je.
4. I da smo prošli dalje, Italija bi nas odvalila u 1/4
5. Idemo dalje, podrška selektoru i igračima

Gibanitza

pre 1 godinu

Jednostavno, nemamo trenutno igrače vrhunskog kvaliteta. U svakom sportu je tako. Ako imate osrednji kvalitet, kako očekivati bilo koju medalju. Od čega Savić da pravi pitu ?

BGD

pre 1 godinu

Bravo Savicu majstore.Od Francuske si puko ha ha ha.Takodje zelim da ga pitam da li su mu braca Rasovic nesto u rodu? Jer realno toliko bi mogli da igraju samo kod svojih roditelja i toliku slobodu da imaju.Spas je novi selektor koji bi vratio Cuka,Subotica i Ubovica i uveo mlade igrace da se kale uz njih,Mandica i Jaksica.

VO.

pre 1 godinu

Sve uredu ljudi,poznati sindrom prekasne smene genaracija zbog extra talentovane predhodne generacije koja se nije brzo povukla, jedno veliko ALI tradicionalno smo imali golmane , a ovo sto sam video je bruka, da se golman plaši lopte, po reflexnim reakcijama videh, kao i da se baca unazad , to je problem što gubimo školu doktrine golmana, a potom ćemo i bekova, pa centara i.... ode vaterplo kao i Rukomet 90tih , Kosarka 2000tih, Odbojka 2010tih... A uvek su u pitanju bili Francuzi i Španci koji su iz 2.ili3. lige ulazi u evropsku elitu preko nas...

iskreno

pre 1 godinu

U Francuskoj se ova vest pojavila na 15. strani sportskih novina u rubrici "Zanimljivosti", daj Bože da su potrošili više od 3 rečenice. U 80% Evrope za vaterpolo mare koliko i mi za kriket, otprilike. I finansiranje vaterpola kod nas treba da bude u skladu sa tim, otprilike koliko dobija i reprezentacija u hokeju na travi (ili na ledu, svejedno, ne igramo ni jedno ni drugo). Da li smo 7. ili 37. u Evropi, potpuno je svejedno.
(pepo prase, 04. septembar 2022 22:07)

Već izašle novine sa tom vesti, a tek gotova utakmica...
Vidiš ti šta ti je Evropa, a ne mi. Kod nas se tek sutra štampaju novine...

sova

pre 1 godinu

I dalju uništavajte Partizan, jedini rasadnik mladih kvalitetnih igrača… Dosadašnji rezultat se već vidi.
(sova, 04. septembar 2022 22:45

Aha, dupli šampioni OI

aj ne lupaj
(Batko, 04. septembar 2022 22:58)


Dobro, pošto ja ne znam, a ti si prepismen, načitam i apsolutno informisan, izvuci sve igrače koji su igrali u reprezentaciji od 2000-2015 i reci onima koji “lupaju” poput mene, koji su im juniorski timovi dali osnovi, tj. iz kojih juniorskih ekipa potiču.

cacanin

pre 1 godinu

Ne može deceniju da se ne ulaze u vaterpolo , bez domaćih jakih klubova, bez bazena, bez nove dece, svi traže pare, samo pare, znate li koliko košta dete koje hoće ozbiljno da trenira vaterpolo... evo stiže naplata.

Bane²

pre 1 godinu

Očajni smo, ali ovakvog golmana sa ovako losim refleksima nismo nikada imali...
(Drakče, 4. septembar 2022 21:19)

Nisu refleksi u potanju... kod gore pomenutnog je ipak inteligencija sporna!

Ja

pre 1 godinu

Okej, da krenemo od toga da kad gledate reprezentaciju morate pod hitno da izbacite sistem zvezda partizan. Jer u toj priči svakako niko ne dobija. Drugo, nema ni mesec dana kako smo penzionisani 6 najboljih igrača u poslednjih 15 godina. Smena mora kad tad da se desi, a ako uzmemo u obzir da do skoro nijedan VK nije imao ni gde da trenira jer im nisu osnovni uslovi obezbeđeni, ne znam šta vi lupate ovde. Sramota je da ove klince ovako prozivate a pola vas ne zna ni da pliva. Sačekajte koju godinu pa pričajte. Vaterpolo je kod nas krenuo ispočetka, nažalost.
(Dzonkala, 04. septembar 2022 22:36)

Ovo nisu klinci.Prosek godina naše reprezentacije je oko 26 godina. Tako da sve ovo što si napisao nema nikakvog smisla.Na sajtu VSS imaš godište svakog reprezentativca pa pogledaj.

JPR24

pre 1 godinu

Početak : 3-0 za Francusku ! Ovo samo šamare zaslužuje ! Nula u odbrani, u napadu ništa, apsolutno ništa ne nagoveštava do ovi imaju neku budućnost ‘

Wllaxy

pre 1 godinu

Najsramotnija igra i rezultat naše reprezentacije otkako igramo pod ovim imenom! Osim Mandića ovde niko nema srca da uputi šut ka golu kada smo igrali sa igračem više! Stegla se ruka, i još gore stegle se loptice...

Šalabajzer

pre 1 godinu

Hehe nije da mračim ali ovo ispada da sa Mandićem, Prlainovicem, Filipovićem, Pjetlovocem i Mitrovicima sam mogao i ja osvajati medalju kakvi su bili i kako igrali...a da sad ni Deki ne može dalje od grupe sa novim svežim nadama..a ne bi verovatno ni ja...ajde Deki žalbi malo taktika..strategija...fizika..pa napravi nešto što niko drugi ne bi znao...lako je da uzimaš ligu sa Real Madridom, uzmi je sa Espanjolom :)

voodoo

pre 1 godinu

U Francuskoj se ova vest pojavila na 15. strani sportskih novina u rubrici "Zanimljivosti", daj Bože da su potrošili više od 3 rečenice. U 80% Evrope za vaterpolo mare koliko i mi za kriket, otprilike. I finansiranje vaterpola kod nas treba da bude u skladu sa tim, otprilike koliko dobija i reprezentacija u hokeju na travi (ili na ledu, svejedno, ne igramo ni jedno ni drugo). Da li smo 7. ili 37. u Evropi, potpuno je svejedno.
(pepo prase, 04. septembar 2022 22:07)

Naravno da vaterpolo nije jedan od popularnijih sportova. Medjutim to sto si napisao nije tacno da ni malo paznje nije posveceno u Francuskoj, izmisljas. Drugo ni rukomet nije bas mnogo popularniji sport pa je u Francuskoj veoma pracen jer su imali jednu zlatnu generaciju. Mi u vaterpolu smo dominatni od 90-tih, to je 20+ godina stalnih medalja, evropskih, svetski i olimpijskih i to uglavnom zlatnih. 3 velike generacije smo imali za to vreme. Da je bilo koja druga zemlja toliko dugo mocna u bilo kom sportu on bi tamo bio mnogo popularniji nego sto je kod nas vaterpolo nakon toliko godina prvog mesta u svetu. Sada je doslo do kiksa, previse smo se i navikli da u vaterpolu po defaultu bude zlato i odmah tona komentara ovog tipa. Bas smo neki narod nicim i ni sa kim zadovoljan, sem sa politicarima izgleda, koji nam pojedose dusu, njih volimo da trpimo i uzivamo da nas ...

Jeremija

pre 1 godinu

Smena generacija jednom mora da se desi i ovaj prelazni period mora da se istrpi. Prethodna generacija koju smo imali je možda i najbolja u istoriji vaterpola i postavila je nedostižne kriterijume. Pa jel' neko mislio da će oni igrati večno. Pad je bio neminovan. Ovoj novoj generaciji treba dati šansu i sa njom treba raditi, a ne ovako je pljuvati.

Kole

pre 1 godinu

Juče počeli da igraju vaterpolo i već bolji od nas. Tužan dan za srpski vaterpolo. Ne sećam se da smo u zadnjih 20+ godina ispali u osmini finala bilo kog takmičenja.

Lale

pre 1 godinu

Ova ekipa pod hitno da se zamene svi i da nas ni pod kojim slucajem ne predstavljaju u buducnosti. Neki drugi, mladji, snazniji i snalazljiviji. Da ne nabrajamo, svi losi pocevsi od golmana koji je ocaj. Dejan isto da razmisli da li da ostane ili sta mu je raditi. Ali ovi igraci NE.

Lale

pre 1 godinu

Ova ekipa pod hitno da se zamene svi i da nas ni pod kojim slucajem ne predstavljaju u buducnosti. Neki drugi, mladji, snazniji i snalazljiviji. Da ne nabrajamo, svi losi pocevsi od golmana koji je ocaj. Dejan isto da razmisli da li da ostane ili sta mu je raditi. Ali ovi igraci NE.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Mora bolje momci, ali nema veze. Idemo dalje. Mora više da se radi i da malo skupite petlju kad igrate. Mlako, bezidejno i beskrvno je ovo sve izgledalo. Biće bolje.

Daulex

pre 1 godinu

Ja ne znam kako ste popili pricu o smeni generacija. U ovoj reprezentaciji je Mandic i dalje medju mladjima. Bolje da su stavili 6 momaka sa 20 godina

goblin

pre 1 godinu

Na ovo prvenstvo trebalo je da ode Radulovićeva generacija, to bi imalo smisla.Teško da bi prošli lošije od ove ekipe koja ja igrala.Ovako,nismo dobili ništa.Možda se i Savić zasitio svega, možda bi i promena selektora bilo dobro rešenje.I još nešto.Evropa daje 7 mesta na OI. Francuska kao domaćin je već uzela jedno. Španija, Grčka, Italija, Hrvatska, Mađarska, Crna Gora, ostalih 6...U ovom trenutku svi oni su daleko ispred nas. Zvuči neverovatno ali sasvim je realno da mi u vaterpolu ne odemo na Olimpijske Igre.

mirko

pre 1 godinu

Smena generacija je normalna stvar. Problem je u nedoumici ko je i na koji nacin doveo nove igrace da igraju za reprezentaciju a koji su pravi amateri. Cast izuzecima kojih ima vrlo malo

323

pre 1 godinu

Polako, stasaće nove zvezde. Sreća naša pa više ne postoji državni mezimac koji je uzurpirao celu zemlju 35 godina.
(ranac, 4. septembar 2022 23:01)



Mislis sa zlatnim medaljama a kao klub visestruki prvak Evrope? Bas je uzurpirao? Bas kao klub nista nije dao Srbiji...Ali sada su tu drugi klubovi..oni daju??Sta daju..nemam pojma..

Mihajlo

pre 1 godinu

Sem Radulovica koji ima 21 godinu mi nemamo mladog vaterpolistu u reprezentaciji,to vise brine od ovog poraza.
Ko sad stvara igraca kad je unisten Partizan,gde su?
Sto se tice utakmice nista nije islo,ali mi nije jasno zasto golmana nije menjao,busili su ga sa svih strana,uvek je nekako kratak.

drug sa fakulteta

pre 1 godinu

sramota....

velika sramota... smena generacija se radi postepeno.... obo je krivica saveza i selektora... i tačka, a može i bez tačke

Alexy

pre 1 godinu

Priča se da je najbolji strelac Srpske lige izostavljen sa spiska reprezentacije. Zamislite, nije ponikao ni u Partizanu ni u Crvenoj Zvezdi; a ni u Beogradu ni u Novom Sadu. Reprezentacija se muči sa postizanjem golova, a najboljeg strelca se odriče? Da li neko od vajnih partizan /zvezda stručnjaka zna išta o tome?

Квасник_Mиле

pre 1 godinu

Па добро, јесте мало изненађујуће. Штета што смо у највећем паду налетели на екипу у највећем успону! Имамо солидну лигу и добре младе играче. Требало би да опет будемо на високом нивоу. Једино питање је тренер. Да ли треба да остане или да оде, већ смо ушли у континуитет лоших резултата, прави циљ треба да буде олимпијада.

Sasa

pre 1 godinu

haos, 4. septembar 2022 21:57)
Nisi ti ni ušao u bazen, a vaterpolo gledaš na televiziji. U mlađim kategorijama u Partizanovoj školi treneri su tražli da igrači donesu đačke knjižice pa ako je neko popustio u školi za njega nije bilo treninga dok ne popravi ocene.
(Miron, 05. septembar 2022 00:17)
Tačno tako.

Sasa

pre 1 godinu

I dalju uništavajte Partizan, jedini rasadnik mladih kvalitetnih igrača… Dosadašnji rezultat se već vidi.
(sova, 04. septembar 2022 22:45

Aha, dupli šampioni OI

aj ne lupaj
(Batko, 04. septembar 2022 22:58)


Dobro, pošto ja ne znam, a ti si prepismen, načitam i apsolutno informisan, izvuci sve igrače koji su igrali u reprezentaciji od 2000-2015 i reci onima koji “lupaju” poput mene, koji su im juniorski timovi dali osnovi, tj. iz kojih juniorskih ekipa potiču.
(sova, 05. septembar 2022 00:11)

I ti si pogrešio godinu . Od 1950 pa do danas

kon

pre 1 godinu

Zasto se odjednom oprostilo od reprezentacije 6 igraca? Mislim da je tu problem. Ajde na primer da su se sada oprostili Filipovic i Prlainovic, ali da ostali ostanu jos neku godinu da mladji stasaju uz njih. To se nikad ne radi tako

borko

pre 1 godinu

Niko od ovih igraca ne sme nikad vise igrati za reprezentaciju jer vecina nisu ni tako mladi a svi su limitirani i netalentovani osim Mandica. Pozvati sve one koji se nisu oprostili od reprezentacije a klasa su za ove poput Subotica, Dedovica, Cuka, Ubovica, Vapenskog, Baneta Mitrovica, Lukica plus one mlade koji su juniorski prvaci bili ovog leta.

šarke RS

pre 1 godinu

Ovo nije senzacija! Ko prati vaterpolo vidjelo se poslije olimpijskih igara u Tokiju i smjene generacija,da mi nemamo nasljednike kao ranije. Ovo je naša realnost! Treba strpljenja i rada,da se u budućnosti vratimo gdje nam je mjesto! Sad je najlakše po igračima i treneru osuti drvlje i kamenje!

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

Izgubili od Francuza u vaterpolu?
O, Boze!!
Pa to je kao kad bi u kosarci izgubili od neke tamo Belgije... oh, wait!....

još grčka izrael za 1/4

pre 1 godinu

Dalje prošli Francska, Gruzija (eliminisali Holandiju), CG (eliminisali Rumuniju).
Interesantno da je pomoćnik francuskog selektora Hrvat Vjeko Kobeščak, i da je za Gruziju zabio 3 gola Hrvat Marko Jelača. U narednoj utakmici igraju Hrvatska i Gruzija, Italija i Francuska, Mađarska i CG.

Džoni

pre 1 godinu

I da smo prošli Francuze urnisali bi nas Italijani u četvrtfinalu. Daleko je ova ekipa od nekih velikih rezultata. Gledam neki dan protiv nekih realno pacera naši izlaze sami pred gol nekoliko puta i ni jednom nisu uspeli da savladaju golmana??? Šta dalje pričati?

Da se ne lažemo

pre 1 godinu

Sta je sve promasio ovaj Strahinja Rasovic... Sramota.
(Mile, 4. septembar 2022 21:29) # Link komentara

Strahinja Rasovic bi prvo trebao da nauči da pliva, a onda može da razgovaramo o šutevima.

Ojsa

pre 1 godinu

Pa nama je pola reprezentacije u tom cuvenom Novom Beogradu i to ona bitnija polovina.Mandic Drasovic Jaksic Rosovici.....oni ljudi im promenili 3 trenera u sezoni,radilo se stihiski i nazalost evidentan je pad nosecih igraca......i to treba analizirati.....a mi imamo klince i oni su odlicni ovde,mozda procentualno i najbolji suteri mali Radulovic.Nedostaju centri,rano smo se odrekli igraca kao sto je Ubovic koj je imao odlicnu sezonu....Sve je odraz rada.Stici ce brzo nova deca al greota da se propusti ova generacija zbog nemara......Savic dal je mogao nesto da promeni,atmosferu mozda da vidi se da im nedostaje ali da popravi sta se nije radilo u klubovima jako jako tesko...Takav je raspored takmicenja da ti gledas samo kako da odmoris igrace,rad uglavnom iz klubova dolazi....videcemo nadamo se boljem

Dobros-AV

pre 1 godinu

Izgubili od Francuza u vaterpolu?
O, Boze!!
Pa to je kao kad bi u kosarci izgubili od neke tamo Belgije... oh, wait!....
(Optimista pripravnik, 5. septembar 2022 00:26)

Objasnio covek!!

slobinator

pre 1 godinu

likovi poput šapića,udovičića,gaka,šoštara su mi ogadili vaterpolo,tako da uopšte i nije šteta ako prestanemo da igramo ovu glupavu igru koju igra jedno 16 zemalja na svetu

Idemo dalje

pre 1 godinu

Smena genercaije je jedna stvar, ali ocigledna je neuigranost i pre svega fizicka nespremnost igraca. Desava se da napad skripi, ali nemoguce je da primis 17 golova od Madjara i 10 od Francuza, sem ako nisi dosao nespreman. Zato su i psiholoski pali.

321

pre 1 godinu

Jedini je spas, da onaj klub opet ne placa bazen. Slazete se? Ili, placajte bazen i rezultati ce biti OVO! Ali se na zalost ovde ne radi o tome. Ovde se radi o ZNANJU. Znanju, koje stvara SAMPIONE i igrace svetskog glasa. Kraj price.

111

pre 1 godinu

Stalno lazemo naciju da su losi rezultati zato sto je prestalo da igra 6 igraca a ne kazemo da su Talijani promenili 7 a i skoro svi ostali!Na zadnja.dva svetska prvenstva smo bili 5 isto tako i na 2 zadnja.Evropska prvenstva 5 sa najboljom ekipom na svetu!Problem je u vodjstvu saveza koje je izabrano 2018 godine koje nista nije uradilo iako je presednik drzave puno pomogao.
Svi moraju pod hitno da odu i da dodju oni koji znaju da rade .Od 2014 - 2018 godine Srbija je imala sve zlatne medalje na Evropskim i Svetskim takmicenjima koje postoje i ti ljudi su promenjeni 2018 godine.Pod hitno ih vratiti da se spasi sto se spasiti moze.
(miki, 4. septembar 2022 23:11)



Ne prave igrace oni koji sede u savezu, nego se igraci stvaraju u bazenu. Mozes sve njih da promenis i opet ostaje prazan bazen. Mislim na kvalitet..

Hrvoje Hrvatinić

pre 1 godinu

Čitam komentare i nemogu vjerovati koje pljuvanje po dečkima.
To me podsjeća na trenutke kada je Janica Kostelić skijala, ako je slučajno bila druga svi odmah: koji qrac i je skijala kad nema pojma.
Netko je ovdje spomenuo repku Italije i njihov kontinuitet, jeste li vi svjesni koliko stanovnika ima Italija. Shvatite da " bazeni " novih igrača i Hrvatske i Srbije su toliko mali da je pravo čudo da smo što vi što mi uopće bilo u kojem sportu u vrhu. Puno pozdrava od U_taše

Miron

pre 1 godinu

(haos, 4. septembar 2022 21:57)
Nisi ti ni ušao u bazen, a vaterpolo gledaš na televiziji. U mlađim kategorijama u Partizanovoj školi treneri su tražli da igrači donesu đačke knjižice pa ako je neko popustio u školi za njega nije bilo treninga dok ne popravi ocene.

Mare Care

pre 1 godinu

Poslednji put Srbija je u osmini finala EP u vaterpolu ispala 1910 uoči Sarajevskog atentata i napada Austrohungara. Ali ima to i svoju lepšu stranu, nećemo morati da radimo za silom nametnute nacionalne penzije od 40 godine života.

Nikola

pre 1 godinu

Ovo ne ide u dobrom smeru. Prethodni rezulltati ove godine su solidni za ekipu koja je bila slabija od trenutne, ali ovo je potonuce. Realno je bilo da izgubimo od Italije u cetvrtfinalu, a ne od Francuske u osmini. Opet bismo isli na to 5. mesto gde se mozda po kvalitetu nalazimo.
Nadam se da nece biti napada na Savica, koji je najbolji trener kog smo imali.