Fudbal 69

Petak, 02.09.2022.

08:35

Problem za Zvezdu – mesec dana bez Ivanića

Vezni fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić mora da pauzira mesec dana.

Problem za Zvezdu – mesec dana bez Ivaniæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Slaviša

pre 1 godinu

Katai igra sasvim dobro možda nepostiže golove kao prošle sezone ali i tu vidim problem u lošim igrama Ivaniča bio sam iznenađen kad sam video koliko dugo se krilo da Ivanič neigra odbranu neide u jače duele več voli loptu koju može brzo povuči i osvojiti puno prostora ali za mene lično Ivanič je velika rupa i to se u evropi sa jačim klubovima teško sakrije ja vidim Mitroviča i Nikoliča kao pravo rešenje posebno Mitrovič taj dečko mora da igra zajedno sa Kataiem a ne da ulazi kad izađu Katai i Pešič i onda nema više skim da igra i pokaže kvalitet za ovog pridošlicu Kwangu šta reči neznam dali zna gde treba da stoji i kakva mu je uloga kao i Ivanič nezna da igra odbranu koja počinje napadačima.

Slaviša

pre 1 godinu

Super...Kangwa in
Kangwa je loš dečko nepostoji u odbrani nezna da pokriva dosta je spor duva promaja jedino sa loptom u nogama prema napred ima brzinu neznam dali uopšte zna gde treba da stoji jedino što je dobro imamo Mitroviča dečko se nalazi u životnoj formi i treba da nastupa u prvih 11.umesto Ivaniča večinu golova smo primili zbog promaje u odbrani Ivaniča ako neko neveruje nek odgleda snimke utakmica ako več neko mora da ga menja neka to bude Mitrovič ili Nikolič.U sredini su Kanga i Sonogo pogodak Verujem, da če sa Milojevič dati prednost Sonogu i Kangom levo Mitrovič u napadu Pešič i Katai desno Bukari to nam falilo u utakmici sa Makabiom opcija za ulazak sa klupe pomeni treba da budu Srnič,Nikolič.

Мисим

pre 1 godinu

Стварно треба бити наиван и претенциозан, па мислити да ова наша пискарања имају неког утицаја. Велика већина спортиста то ни не чита. Плус та илузија да број коментара одсликава и број коментатора. Јасно да је број људи који оставља коментар доста мањи. Пишу по више коментара на исту вест, реплика, па реплика на реплику, итд. А да не говорим да има и оних који остављају више коментара са различитим nick-овима.

no name

pre 1 godinu

Eto ponovo internet pljuvaci, nakon što su našli krivicu u stankovicu,a on otišao zbog pljuvaca sada su našli krivce loših igara u Kataiju i Ivanicu, ponajbolje igrace Zvezde, Bukvalno pljuvaci se ne zaustavljaju ... Oni idu do totalnog uništenja kluba, bukvalno bi sve oterali....
(Neverovatno, 2. septembar 2022 09:55)

Nisi dobro pratio. Prvo se marva i stoka internet zajednice obrušila na Partizan. Svom snagom. E sad kad se sve promenilo za 180 stepeni sad udri po sebi. Samo da se ruši, a ljubav prema Terzi Magiji ostaje, zar to nije neverovatno? Kako ga vole internet navijači. Sto bi rekli za sve ostalu tu je master card, a ovo je neprocenjivo.

P.s Monako nemoj mnogo i jako hehehe

Karma iz the bich!

no name

pre 1 godinu

Eto ponovo internet pljuvaci, nakon što su našli krivicu u stankovicu,a on otišao zbog pljuvaca sada su našli krivce loših igara u Kataiju i Ivanicu, ponajbolje igrace Zvezde, Bukvalno pljuvaci se ne zaustavljaju ... Oni idu do totalnog uništenja kluba, bukvalno bi sve oterali....
(Neverovatno, 2. septembar 2022 09:55)

Nisi dobro pratio. Prvo se marva i stoka internet zajednice obrušila na Partizan. Svom snagom. E sad kad se sve promenilo za 180 stepeni sad udri po sebi. Samo da se ruši, a ljubav prema Terzi Magiji ostaje, zar to nije neverovatno? Kako ga vole internet navijači. Sto bi rekli za sve ostalu tu je master card, a ovo je neprocenjivo.

P.s Monako nemoj mnogo i jako hehehe

Karma iz the bich!

Realno

pre 1 godinu

Ajde da budemo realni igra Zvezde se bazira na Ivanicu i Katai-u, i da postizu oni i golove ali kada bi se pogledala realna prava korist bilo bi vise stete nego koristi, koliko izgubljenih lopti, losih dodavanja, kikseva, nezainteresovanosti, gresaka u dodavanjima, neiskoricenih sansi, sebicnosti, davljenja lopte bez potrebe...

severnjača

pre 1 godinu

Jeste problem, dva igrača na levoj strani koja nam donosi najviše u napadu! Dugo je vukao tu povredu i to se odrazilo na kondiciju! Katai ne zaslužuje kritike, jeste van forme ali jedini igrač koji na potez rešava situacije u napadu! Više me brine što "trošimo" Eru na desnom beku i nemamo pomoć u napadu za Bukarija! Kako je-tako je, imamo Mitrovića, Nikolića i Motiku u napadu a problem je kod beka, da li je Azarov dostojna zamena? Brz oporavak želim!

E

pre 1 godinu

Ivanic i Katai su i najveci problem Zvezde, fizicki nikad dovoljno spremni, previse drze loptu kod sebe, previse soliraju, previse trose lopti bez neke odgovornosti, retko im se uopste i igra uglavnom se vuku po terenu i cekaju neki trenutak inspiracije koji je sve redji i redji, naravno da coveku zelim zdravlje ali ne vidim da je gubitak Zvezde sto je povredjen!

zdravko

pre 1 godinu

Зашто је Моро да Иванић да игра. А на клупи кванга Николић Ибрахим мотика Митровић. Али руковјдтво је толико неодговорно да човек не поверује. Штаје тује сад сачувати главне играче за овај меч у првенству извести састав Борјан Станковић Азаров Драговић Милуновић кванга Бен Николић килбајда Ибрахим мотика

veliki strumf

pre 1 godinu

Gledao sam juce na transfermarketu, zvezda ima 40 igraca, od toga 10 stranca, Falko je jos tu.
(crna ovca drustva, 02. septembar 2022 09:38). Фалко је отишао, званично. Мени је стварно смешно како људи у све верују што пише на интернету… Трансфермаркет ни по чему није релевантан сајт. 95% играча не могу да се продају по цени која тамо пише, а неки се продају по много вишој цени. Цену одређује тржиште, тренутак, потребе, добар менаџер, преговарање, а не трансфермаркет.

oladipo

pre 1 godinu

Stankovića niko nije oterao, Stanković je sam otišao. I to nakon trećeg neuspešnog pokušaja ulaska u LŠ, gde su protivnici od kojih je ispadao bili Omonija, Šerif i Makabi Haifa.

Ovo su protivnici koje je potrebno pobediti i za plasman u Ligu Evrope, čak i za Konferenciju mogu da zapadnu jači protivnici.

Dalje, nikakvi internet pljuvači nisu odgovorni što tim ne postoji u drugom poluvremenu zbog loše fizičke pripreme glavnih igrača.

Pićini je prvo klupiran a potom je otišao jer nije mogao da igra više od poluvremena.

Rodić već duže vreme igra samo 50min, nakon toga dobija nepotrebne žute kartone jer više nema snage da prati igrače.

Kataji u 55min izgleda kao da mu treba infuzija.
Pešić isto nije za 90.

Internet ne može biti odgovoran što danas nemamo levog i desnog beka, napadača koji su spremni da odigraju 90min. A plaćali smo igrače po 2 miliona evra i imamo 35 krila i veznih igrača (bez zadnjeg veznog koji može da odigra 90min).

Bard Živa

pre 1 godinu

Zvezda Pored El Magika koji igra samo od novembra do januara (tada mu nije vrućina) ima i svog El Tragika koji igra samo evropu, naša liga ga ne zanima...

Milan

pre 1 godinu

Koliko negativnih komentara o Ivanicu strasno e kako se brzo zaboravlja sve a dovoljno je samo da premotate film zadnjih par godina da vidite sta je nam on sve dao kao najbolji igrac uz Kataia. Zato brz oporavak majstore da se sto pre oporavis i vratis u onu tvoju pravu formu.
(vld, 02. septembar 2022 10:34)

Ajde ti budi realan. Da vredi nesto vise, u njegovim godinama bi dobacio dalje od BATE Borisova i Zvezde.

Delija

pre 1 godinu

U losoj je formi, protiv jacih rivala slabo igra, nema ga na terenu, otvara se prostor za Kangvu kojem je prirodna pozicija ta a ne defanzivni vezni sto je igrao protiv Haife, tako da ne bi trebalo da bude neki problem.
Kataia bi trebalo smestiti na klupu jer covek ima snage za 30-40 min ozbiljnog evropskog fudbala i uvesti Motiku ili Mitrovica da igraju prvo poluvreme protiv Monaka a Katai neka udje u drugom poluvremenu odmoran, svez pa ce mozda moci da napravi neku svoju magiju.

Нс бој

pre 1 godinu

Кад читаш коментаре стекнеш утисак да у звезди играју Кимих,Мане,Жезус,Салах и слични.А у ствари само озлојађени интернет навијачи истресају своје фрустрације и комплексе.

Srdjan

pre 1 godinu

Umesto njega u igru ce Kangva verovatno, ali bih vise voleo da to bude Veljko Nikolic, evenutalno Ben. Ivanic ima najubitacniji i najlucidniji zavrsni pas u ekipi, njegov izostanak je veci nego izostanak Kataija. Ipak, jedna lasta ne cini prolece i trebalo bi da igraci veruju u pobedu protiv Monaka ili u krajnjem slucaju da veruju da ce ostati neporazeni u prvom mecu.

NoName2

pre 1 godinu

Eto neki priuceni novinari su pisali kako Ivanic treba da ide na klupu a nisu znali nista o povredi igraca...
(zvezdassrb, 02. septembar 2022 09:11)

Pa treba da bude na klupi, naročito ako je povređen. Šta ti misliš, da ga stavimo i protiv Monaka?

tata

pre 1 godinu

to je zvezdina nevolja-čitava sredina često kiksne, počev od afrikanca pa do ivaniće. imaju oni procente i asistencije ali nas tu svaka greška skupo košta. tu nedostaju dva igrača dragovićevih kvaliteta i discipline. ne može da se igra sa dva savićevića nikako. i on se naprodavao lopti ali bilo je igrača koji su to krpili.

Tako nekako

pre 1 godinu

Opa, po komentarima sad ni Katai ne valja. A samo pre nekoliko meseci, nije moglo da se zivi od napada na Piksija zbog nepozivanja "Magika" u reprezentaciju. Srecom ni Piksi nije od juce, pa da slusa mediokritete.

Car Dušan

pre 1 godinu

Prošlu sezonu, UBEDLJIVO najbolji pojedinac! Očigledno, povreda koju ima ga je " ukočila " zadnjih nekoliko utakmica... Uz Kataija, Dragovića i možda Kangu - najveći znalac u ekipi! Brz oporavak.

Radenko Salapura iz PG

pre 1 godinu

Slijepci i pljuvači. Bez Ivanića ovaj tim ne bi bio isti. Par mečeva loše odigranih, sa evidentnom povredom i odmah da ga se odreknemo. Pa dovoljno je što je imao devet asistencija. Brz oporavak pa u nove magije.

zex

pre 1 godinu

Decko je bio najbolji igrač Zvezde u poslednje dve godine, nije zaboravio da igra fudbal zab15-20 dana, jasno je da vuce povredu kao i Katai koji je malo bolesljiv, inace ne postoji u Zvezdi adekvatna zamena za njih dvojicu jer kada su oni u formi onda je cela Zvezda u formi.Zvezda sada ima na toj poziciji dobre igrace ali nema bolje.

vld

pre 1 godinu

Koliko negativnih komentara o Ivanicu strasno e kako se brzo zaboravlja sve a dovoljno je samo da premotate film zadnjih par godina da vidite sta je nam on sve dao kao najbolji igrac uz Kataia. Zato brz oporavak majstore da se sto pre oporavis i vratis u onu tvoju pravu formu.

Vlad

pre 1 godinu

Loše po njega ako je povređen, za Zvezdu manji problem, ionake nikakve vajde od njega, par golova i to je sve. Igrač koji nema nikakvu fizionomiju igre, ništa levo, ništa desno... ponekad nešto ubode kao onaj drugi pogodak protiv Makabija i onda ga nigde nema, lenj kao i Katai, ne vraća se, ostavlja prazan prostor da drugi poginu, dakle, za Zvezdinu igru bolje je bez njega, ima ko zna više i bolje.

VOSAK

pre 1 godinu

Al tačno se videlo da nije svoj Ivanić, Katai već neko vreme vuče pronlem sa kondicijom takođe ali to je već neprofesionalnost ništa drugo, pa onda Rodić i milion inekcija, ta trojica po levoj strani su naš ključ svih uspeha od dolaska Stankovića i naravno da kad njih nema da smo duplo slabiji, daj bože da se oporavi barem do trećeg kola Lige Evrope inače nećemo biti ni treći u grupi...

vlada

pre 1 godinu

Ja mislim da je on povredjen od kada igra za Zvezdu...Jos uvek niko ne zna da mi odgovori sta on igra koja je njegova pozicija.To sto on da neki gol u ovoj nasoj ligi nije za ozbiljniju pricu.

Šomi

pre 1 godinu

Lako ce to zvezda da resi,ima jos 50 fudbalera na platnom spisku koji cekaju svoju sansu,mozda je vreme za Motiku,decko placen skoro 3 miliona evra a jos nije dobio pravu sansu,mozda Ibrahim,Mustafa,Sulejman,ima ih koliko hocete

Žile

pre 1 godinu

Nije nikakav maler, niti je u formi, fudbal mu se igra u proseku 4x godišnje, seta po terenu kao i El Tragico, tako da je bolje da se odmori i mozda zaželi fudbala. Ali samo možda.
Veliki igrač ogromnih mogućnosti al sta cemo kad mu nije do fudbala. Velika šteta, zaista. Aj, oporavi se i zaželi bar malo fudbala !

VOSAK

pre 1 godinu

Al tačno se videlo da nije svoj Ivanić, Katai već neko vreme vuče pronlem sa kondicijom takođe ali to je već neprofesionalnost ništa drugo, pa onda Rodić i milion inekcija, ta trojica po levoj strani su naš ključ svih uspeha od dolaska Stankovića i naravno da kad njih nema da smo duplo slabiji, daj bože da se oporavi barem do trećeg kola Lige Evrope inače nećemo biti ni treći u grupi...

slaviš

pre 1 godinu

Biče to dobro moram reči da je Ivanič bio mnogo loš u utakmicama koje smo igrali i smatram da če bolje to da odradi,Mitrovič ili Nikolič u poslednjim svim jačim utakmicama mi smo primali golove zbog loše igre Ivaniča u odbrani.

PeraKojot

pre 1 godinu

Pa i nije baš problem. Možda sad vide da je bolje bez njega. Još kad bi trener uvideo da je bolje i bez Kataija bilo bi divno. Ne vidim zašto umesto njih dvojice ne bi npr igrali Motika i Mitrović. Nisam siguran da su oni puno bolji od ovih momaka.

Slaviša

pre 1 godinu

Verujem da možemo evropske utakmice igrati bolje bez Ivaniča dečko neigra obranu pa se zbog toga neki igrači više troše pre svega Katai koji nema prave pomoči u Mirku Ivaniču.

Žile

pre 1 godinu

Nije nikakav maler, niti je u formi, fudbal mu se igra u proseku 4x godišnje, seta po terenu kao i El Tragico, tako da je bolje da se odmori i mozda zaželi fudbala. Ali samo možda.
Veliki igrač ogromnih mogućnosti al sta cemo kad mu nije do fudbala. Velika šteta, zaista. Aj, oporavi se i zaželi bar malo fudbala !

Car Dušan

pre 1 godinu

Prošlu sezonu, UBEDLJIVO najbolji pojedinac! Očigledno, povreda koju ima ga je " ukočila " zadnjih nekoliko utakmica... Uz Kataija, Dragovića i možda Kangu - najveći znalac u ekipi! Brz oporavak.

Šomi

pre 1 godinu

Lako ce to zvezda da resi,ima jos 50 fudbalera na platnom spisku koji cekaju svoju sansu,mozda je vreme za Motiku,decko placen skoro 3 miliona evra a jos nije dobio pravu sansu,mozda Ibrahim,Mustafa,Sulejman,ima ih koliko hocete

vld

pre 1 godinu

Koliko negativnih komentara o Ivanicu strasno e kako se brzo zaboravlja sve a dovoljno je samo da premotate film zadnjih par godina da vidite sta je nam on sve dao kao najbolji igrac uz Kataia. Zato brz oporavak majstore da se sto pre oporavis i vratis u onu tvoju pravu formu.

zex

pre 1 godinu

Decko je bio najbolji igrač Zvezde u poslednje dve godine, nije zaboravio da igra fudbal zab15-20 dana, jasno je da vuce povredu kao i Katai koji je malo bolesljiv, inace ne postoji u Zvezdi adekvatna zamena za njih dvojicu jer kada su oni u formi onda je cela Zvezda u formi.Zvezda sada ima na toj poziciji dobre igrace ali nema bolje.

Radenko Salapura iz PG

pre 1 godinu

Slijepci i pljuvači. Bez Ivanića ovaj tim ne bi bio isti. Par mečeva loše odigranih, sa evidentnom povredom i odmah da ga se odreknemo. Pa dovoljno je što je imao devet asistencija. Brz oporavak pa u nove magije.

oladipo

pre 1 godinu

Stankovića niko nije oterao, Stanković je sam otišao. I to nakon trećeg neuspešnog pokušaja ulaska u LŠ, gde su protivnici od kojih je ispadao bili Omonija, Šerif i Makabi Haifa.

Ovo su protivnici koje je potrebno pobediti i za plasman u Ligu Evrope, čak i za Konferenciju mogu da zapadnu jači protivnici.

Dalje, nikakvi internet pljuvači nisu odgovorni što tim ne postoji u drugom poluvremenu zbog loše fizičke pripreme glavnih igrača.

Pićini je prvo klupiran a potom je otišao jer nije mogao da igra više od poluvremena.

Rodić već duže vreme igra samo 50min, nakon toga dobija nepotrebne žute kartone jer više nema snage da prati igrače.

Kataji u 55min izgleda kao da mu treba infuzija.
Pešić isto nije za 90.

Internet ne može biti odgovoran što danas nemamo levog i desnog beka, napadača koji su spremni da odigraju 90min. A plaćali smo igrače po 2 miliona evra i imamo 35 krila i veznih igrača (bez zadnjeg veznog koji može da odigra 90min).

vlada

pre 1 godinu

Ja mislim da je on povredjen od kada igra za Zvezdu...Jos uvek niko ne zna da mi odgovori sta on igra koja je njegova pozicija.To sto on da neki gol u ovoj nasoj ligi nije za ozbiljniju pricu.

NoName2

pre 1 godinu

Eto neki priuceni novinari su pisali kako Ivanic treba da ide na klupu a nisu znali nista o povredi igraca...
(zvezdassrb, 02. septembar 2022 09:11)

Pa treba da bude na klupi, naročito ako je povređen. Šta ti misliš, da ga stavimo i protiv Monaka?

Bard Živa

pre 1 godinu

Zvezda Pored El Magika koji igra samo od novembra do januara (tada mu nije vrućina) ima i svog El Tragika koji igra samo evropu, naša liga ga ne zanima...

Tako nekako

pre 1 godinu

Opa, po komentarima sad ni Katai ne valja. A samo pre nekoliko meseci, nije moglo da se zivi od napada na Piksija zbog nepozivanja "Magika" u reprezentaciju. Srecom ni Piksi nije od juce, pa da slusa mediokritete.

severnjača

pre 1 godinu

Jeste problem, dva igrača na levoj strani koja nam donosi najviše u napadu! Dugo je vukao tu povredu i to se odrazilo na kondiciju! Katai ne zaslužuje kritike, jeste van forme ali jedini igrač koji na potez rešava situacije u napadu! Više me brine što "trošimo" Eru na desnom beku i nemamo pomoć u napadu za Bukarija! Kako je-tako je, imamo Mitrovića, Nikolića i Motiku u napadu a problem je kod beka, da li je Azarov dostojna zamena? Brz oporavak želim!

Vlad

pre 1 godinu

Loše po njega ako je povređen, za Zvezdu manji problem, ionake nikakve vajde od njega, par golova i to je sve. Igrač koji nema nikakvu fizionomiju igre, ništa levo, ništa desno... ponekad nešto ubode kao onaj drugi pogodak protiv Makabija i onda ga nigde nema, lenj kao i Katai, ne vraća se, ostavlja prazan prostor da drugi poginu, dakle, za Zvezdinu igru bolje je bez njega, ima ko zna više i bolje.

veliki strumf

pre 1 godinu

Gledao sam juce na transfermarketu, zvezda ima 40 igraca, od toga 10 stranca, Falko je jos tu.
(crna ovca drustva, 02. septembar 2022 09:38). Фалко је отишао, званично. Мени је стварно смешно како људи у све верују што пише на интернету… Трансфермаркет ни по чему није релевантан сајт. 95% играча не могу да се продају по цени која тамо пише, а неки се продају по много вишој цени. Цену одређује тржиште, тренутак, потребе, добар менаџер, преговарање, а не трансфермаркет.

tata

pre 1 godinu

to je zvezdina nevolja-čitava sredina često kiksne, počev od afrikanca pa do ivaniće. imaju oni procente i asistencije ali nas tu svaka greška skupo košta. tu nedostaju dva igrača dragovićevih kvaliteta i discipline. ne može da se igra sa dva savićevića nikako. i on se naprodavao lopti ali bilo je igrača koji su to krpili.

VOSAK

pre 1 godinu

Al tačno se videlo da nije svoj Ivanić, Katai već neko vreme vuče pronlem sa kondicijom takođe ali to je već neprofesionalnost ništa drugo, pa onda Rodić i milion inekcija, ta trojica po levoj strani su naš ključ svih uspeha od dolaska Stankovića i naravno da kad njih nema da smo duplo slabiji, daj bože da se oporavi barem do trećeg kola Lige Evrope inače nećemo biti ni treći u grupi...

PeraKojot

pre 1 godinu

Pa i nije baš problem. Možda sad vide da je bolje bez njega. Još kad bi trener uvideo da je bolje i bez Kataija bilo bi divno. Ne vidim zašto umesto njih dvojice ne bi npr igrali Motika i Mitrović. Nisam siguran da su oni puno bolji od ovih momaka.

Нс бој

pre 1 godinu

Кад читаш коментаре стекнеш утисак да у звезди играју Кимих,Мане,Жезус,Салах и слични.А у ствари само озлојађени интернет навијачи истресају своје фрустрације и комплексе.

Srdjan

pre 1 godinu

Umesto njega u igru ce Kangva verovatno, ali bih vise voleo da to bude Veljko Nikolic, evenutalno Ben. Ivanic ima najubitacniji i najlucidniji zavrsni pas u ekipi, njegov izostanak je veci nego izostanak Kataija. Ipak, jedna lasta ne cini prolece i trebalo bi da igraci veruju u pobedu protiv Monaka ili u krajnjem slucaju da veruju da ce ostati neporazeni u prvom mecu.

zdravko

pre 1 godinu

Зашто је Моро да Иванић да игра. А на клупи кванга Николић Ибрахим мотика Митровић. Али руковјдтво је толико неодговорно да човек не поверује. Штаје тује сад сачувати главне играче за овај меч у првенству извести састав Борјан Станковић Азаров Драговић Милуновић кванга Бен Николић килбајда Ибрахим мотика

Delija

pre 1 godinu

U losoj je formi, protiv jacih rivala slabo igra, nema ga na terenu, otvara se prostor za Kangvu kojem je prirodna pozicija ta a ne defanzivni vezni sto je igrao protiv Haife, tako da ne bi trebalo da bude neki problem.
Kataia bi trebalo smestiti na klupu jer covek ima snage za 30-40 min ozbiljnog evropskog fudbala i uvesti Motiku ili Mitrovica da igraju prvo poluvreme protiv Monaka a Katai neka udje u drugom poluvremenu odmoran, svez pa ce mozda moci da napravi neku svoju magiju.

VOSAK

pre 1 godinu

Al tačno se videlo da nije svoj Ivanić, Katai već neko vreme vuče pronlem sa kondicijom takođe ali to je već neprofesionalnost ništa drugo, pa onda Rodić i milion inekcija, ta trojica po levoj strani su naš ključ svih uspeha od dolaska Stankovića i naravno da kad njih nema da smo duplo slabiji, daj bože da se oporavi barem do trećeg kola Lige Evrope inače nećemo biti ni treći u grupi...

Milan

pre 1 godinu

Koliko negativnih komentara o Ivanicu strasno e kako se brzo zaboravlja sve a dovoljno je samo da premotate film zadnjih par godina da vidite sta je nam on sve dao kao najbolji igrac uz Kataia. Zato brz oporavak majstore da se sto pre oporavis i vratis u onu tvoju pravu formu.
(vld, 02. septembar 2022 10:34)

Ajde ti budi realan. Da vredi nesto vise, u njegovim godinama bi dobacio dalje od BATE Borisova i Zvezde.

Realno

pre 1 godinu

Ajde da budemo realni igra Zvezde se bazira na Ivanicu i Katai-u, i da postizu oni i golove ali kada bi se pogledala realna prava korist bilo bi vise stete nego koristi, koliko izgubljenih lopti, losih dodavanja, kikseva, nezainteresovanosti, gresaka u dodavanjima, neiskoricenih sansi, sebicnosti, davljenja lopte bez potrebe...

Slaviša

pre 1 godinu

Verujem da možemo evropske utakmice igrati bolje bez Ivaniča dečko neigra obranu pa se zbog toga neki igrači više troše pre svega Katai koji nema prave pomoči u Mirku Ivaniču.

slaviš

pre 1 godinu

Biče to dobro moram reči da je Ivanič bio mnogo loš u utakmicama koje smo igrali i smatram da če bolje to da odradi,Mitrovič ili Nikolič u poslednjim svim jačim utakmicama mi smo primali golove zbog loše igre Ivaniča u odbrani.

E

pre 1 godinu

Ivanic i Katai su i najveci problem Zvezde, fizicki nikad dovoljno spremni, previse drze loptu kod sebe, previse soliraju, previse trose lopti bez neke odgovornosti, retko im se uopste i igra uglavnom se vuku po terenu i cekaju neki trenutak inspiracije koji je sve redji i redji, naravno da coveku zelim zdravlje ali ne vidim da je gubitak Zvezde sto je povredjen!

Мисим

pre 1 godinu

Стварно треба бити наиван и претенциозан, па мислити да ова наша пискарања имају неког утицаја. Велика већина спортиста то ни не чита. Плус та илузија да број коментара одсликава и број коментатора. Јасно да је број људи који оставља коментар доста мањи. Пишу по више коментара на исту вест, реплика, па реплика на реплику, итд. А да не говорим да има и оних који остављају више коментара са различитим nick-овима.

no name

pre 1 godinu

Eto ponovo internet pljuvaci, nakon što su našli krivicu u stankovicu,a on otišao zbog pljuvaca sada su našli krivce loših igara u Kataiju i Ivanicu, ponajbolje igrace Zvezde, Bukvalno pljuvaci se ne zaustavljaju ... Oni idu do totalnog uništenja kluba, bukvalno bi sve oterali....
(Neverovatno, 2. septembar 2022 09:55)

Nisi dobro pratio. Prvo se marva i stoka internet zajednice obrušila na Partizan. Svom snagom. E sad kad se sve promenilo za 180 stepeni sad udri po sebi. Samo da se ruši, a ljubav prema Terzi Magiji ostaje, zar to nije neverovatno? Kako ga vole internet navijači. Sto bi rekli za sve ostalu tu je master card, a ovo je neprocenjivo.

P.s Monako nemoj mnogo i jako hehehe

Karma iz the bich!

no name

pre 1 godinu

Eto ponovo internet pljuvaci, nakon što su našli krivicu u stankovicu,a on otišao zbog pljuvaca sada su našli krivce loših igara u Kataiju i Ivanicu, ponajbolje igrace Zvezde, Bukvalno pljuvaci se ne zaustavljaju ... Oni idu do totalnog uništenja kluba, bukvalno bi sve oterali....
(Neverovatno, 2. septembar 2022 09:55)

Nisi dobro pratio. Prvo se marva i stoka internet zajednice obrušila na Partizan. Svom snagom. E sad kad se sve promenilo za 180 stepeni sad udri po sebi. Samo da se ruši, a ljubav prema Terzi Magiji ostaje, zar to nije neverovatno? Kako ga vole internet navijači. Sto bi rekli za sve ostalu tu je master card, a ovo je neprocenjivo.

P.s Monako nemoj mnogo i jako hehehe

Karma iz the bich!

Slaviša

pre 1 godinu

Super...Kangwa in
Kangwa je loš dečko nepostoji u odbrani nezna da pokriva dosta je spor duva promaja jedino sa loptom u nogama prema napred ima brzinu neznam dali uopšte zna gde treba da stoji jedino što je dobro imamo Mitroviča dečko se nalazi u životnoj formi i treba da nastupa u prvih 11.umesto Ivaniča večinu golova smo primili zbog promaje u odbrani Ivaniča ako neko neveruje nek odgleda snimke utakmica ako več neko mora da ga menja neka to bude Mitrovič ili Nikolič.U sredini su Kanga i Sonogo pogodak Verujem, da če sa Milojevič dati prednost Sonogu i Kangom levo Mitrovič u napadu Pešič i Katai desno Bukari to nam falilo u utakmici sa Makabiom opcija za ulazak sa klupe pomeni treba da budu Srnič,Nikolič.

Slaviša

pre 1 godinu

Katai igra sasvim dobro možda nepostiže golove kao prošle sezone ali i tu vidim problem u lošim igrama Ivaniča bio sam iznenađen kad sam video koliko dugo se krilo da Ivanič neigra odbranu neide u jače duele več voli loptu koju može brzo povuči i osvojiti puno prostora ali za mene lično Ivanič je velika rupa i to se u evropi sa jačim klubovima teško sakrije ja vidim Mitroviča i Nikoliča kao pravo rešenje posebno Mitrovič taj dečko mora da igra zajedno sa Kataiem a ne da ulazi kad izađu Katai i Pešič i onda nema više skim da igra i pokaže kvalitet za ovog pridošlicu Kwangu šta reči neznam dali zna gde treba da stoji i kakva mu je uloga kao i Ivanič nezna da igra odbranu koja počinje napadačima.

vlada

pre 1 godinu

Ja mislim da je on povredjen od kada igra za Zvezdu...Jos uvek niko ne zna da mi odgovori sta on igra koja je njegova pozicija.To sto on da neki gol u ovoj nasoj ligi nije za ozbiljniju pricu.

Žile

pre 1 godinu

Nije nikakav maler, niti je u formi, fudbal mu se igra u proseku 4x godišnje, seta po terenu kao i El Tragico, tako da je bolje da se odmori i mozda zaželi fudbala. Ali samo možda.
Veliki igrač ogromnih mogućnosti al sta cemo kad mu nije do fudbala. Velika šteta, zaista. Aj, oporavi se i zaželi bar malo fudbala !

Vlad

pre 1 godinu

Loše po njega ako je povređen, za Zvezdu manji problem, ionake nikakve vajde od njega, par golova i to je sve. Igrač koji nema nikakvu fizionomiju igre, ništa levo, ništa desno... ponekad nešto ubode kao onaj drugi pogodak protiv Makabija i onda ga nigde nema, lenj kao i Katai, ne vraća se, ostavlja prazan prostor da drugi poginu, dakle, za Zvezdinu igru bolje je bez njega, ima ko zna više i bolje.

Šomi

pre 1 godinu

Lako ce to zvezda da resi,ima jos 50 fudbalera na platnom spisku koji cekaju svoju sansu,mozda je vreme za Motiku,decko placen skoro 3 miliona evra a jos nije dobio pravu sansu,mozda Ibrahim,Mustafa,Sulejman,ima ih koliko hocete

Slaviša

pre 1 godinu

Verujem da možemo evropske utakmice igrati bolje bez Ivaniča dečko neigra obranu pa se zbog toga neki igrači više troše pre svega Katai koji nema prave pomoči u Mirku Ivaniču.

PeraKojot

pre 1 godinu

Pa i nije baš problem. Možda sad vide da je bolje bez njega. Još kad bi trener uvideo da je bolje i bez Kataija bilo bi divno. Ne vidim zašto umesto njih dvojice ne bi npr igrali Motika i Mitrović. Nisam siguran da su oni puno bolji od ovih momaka.

slaviš

pre 1 godinu

Biče to dobro moram reči da je Ivanič bio mnogo loš u utakmicama koje smo igrali i smatram da če bolje to da odradi,Mitrovič ili Nikolič u poslednjim svim jačim utakmicama mi smo primali golove zbog loše igre Ivaniča u odbrani.

no name

pre 1 godinu

Eto ponovo internet pljuvaci, nakon što su našli krivicu u stankovicu,a on otišao zbog pljuvaca sada su našli krivce loših igara u Kataiju i Ivanicu, ponajbolje igrace Zvezde, Bukvalno pljuvaci se ne zaustavljaju ... Oni idu do totalnog uništenja kluba, bukvalno bi sve oterali....
(Neverovatno, 2. septembar 2022 09:55)

Nisi dobro pratio. Prvo se marva i stoka internet zajednice obrušila na Partizan. Svom snagom. E sad kad se sve promenilo za 180 stepeni sad udri po sebi. Samo da se ruši, a ljubav prema Terzi Magiji ostaje, zar to nije neverovatno? Kako ga vole internet navijači. Sto bi rekli za sve ostalu tu je master card, a ovo je neprocenjivo.

P.s Monako nemoj mnogo i jako hehehe

Karma iz the bich!

Milan

pre 1 godinu

Koliko negativnih komentara o Ivanicu strasno e kako se brzo zaboravlja sve a dovoljno je samo da premotate film zadnjih par godina da vidite sta je nam on sve dao kao najbolji igrac uz Kataia. Zato brz oporavak majstore da se sto pre oporavis i vratis u onu tvoju pravu formu.
(vld, 02. septembar 2022 10:34)

Ajde ti budi realan. Da vredi nesto vise, u njegovim godinama bi dobacio dalje od BATE Borisova i Zvezde.

Bard Živa

pre 1 godinu

Zvezda Pored El Magika koji igra samo od novembra do januara (tada mu nije vrućina) ima i svog El Tragika koji igra samo evropu, naša liga ga ne zanima...

no name

pre 1 godinu

Eto ponovo internet pljuvaci, nakon što su našli krivicu u stankovicu,a on otišao zbog pljuvaca sada su našli krivce loših igara u Kataiju i Ivanicu, ponajbolje igrace Zvezde, Bukvalno pljuvaci se ne zaustavljaju ... Oni idu do totalnog uništenja kluba, bukvalno bi sve oterali....
(Neverovatno, 2. septembar 2022 09:55)

Nisi dobro pratio. Prvo se marva i stoka internet zajednice obrušila na Partizan. Svom snagom. E sad kad se sve promenilo za 180 stepeni sad udri po sebi. Samo da se ruši, a ljubav prema Terzi Magiji ostaje, zar to nije neverovatno? Kako ga vole internet navijači. Sto bi rekli za sve ostalu tu je master card, a ovo je neprocenjivo.

P.s Monako nemoj mnogo i jako hehehe

Karma iz the bich!

vld

pre 1 godinu

Koliko negativnih komentara o Ivanicu strasno e kako se brzo zaboravlja sve a dovoljno je samo da premotate film zadnjih par godina da vidite sta je nam on sve dao kao najbolji igrac uz Kataia. Zato brz oporavak majstore da se sto pre oporavis i vratis u onu tvoju pravu formu.

Radenko Salapura iz PG

pre 1 godinu

Slijepci i pljuvači. Bez Ivanića ovaj tim ne bi bio isti. Par mečeva loše odigranih, sa evidentnom povredom i odmah da ga se odreknemo. Pa dovoljno je što je imao devet asistencija. Brz oporavak pa u nove magije.

Car Dušan

pre 1 godinu

Prošlu sezonu, UBEDLJIVO najbolji pojedinac! Očigledno, povreda koju ima ga je " ukočila " zadnjih nekoliko utakmica... Uz Kataija, Dragovića i možda Kangu - najveći znalac u ekipi! Brz oporavak.

zdravko

pre 1 godinu

Зашто је Моро да Иванић да игра. А на клупи кванга Николић Ибрахим мотика Митровић. Али руковјдтво је толико неодговорно да човек не поверује. Штаје тује сад сачувати главне играче за овај меч у првенству извести састав Борјан Станковић Азаров Драговић Милуновић кванга Бен Николић килбајда Ибрахим мотика

E

pre 1 godinu

Ivanic i Katai su i najveci problem Zvezde, fizicki nikad dovoljno spremni, previse drze loptu kod sebe, previse soliraju, previse trose lopti bez neke odgovornosti, retko im se uopste i igra uglavnom se vuku po terenu i cekaju neki trenutak inspiracije koji je sve redji i redji, naravno da coveku zelim zdravlje ali ne vidim da je gubitak Zvezde sto je povredjen!

Tako nekako

pre 1 godinu

Opa, po komentarima sad ni Katai ne valja. A samo pre nekoliko meseci, nije moglo da se zivi od napada na Piksija zbog nepozivanja "Magika" u reprezentaciju. Srecom ni Piksi nije od juce, pa da slusa mediokritete.

Нс бој

pre 1 godinu

Кад читаш коментаре стекнеш утисак да у звезди играју Кимих,Мане,Жезус,Салах и слични.А у ствари само озлојађени интернет навијачи истресају своје фрустрације и комплексе.

Realno

pre 1 godinu

Ajde da budemo realni igra Zvezde se bazira na Ivanicu i Katai-u, i da postizu oni i golove ali kada bi se pogledala realna prava korist bilo bi vise stete nego koristi, koliko izgubljenih lopti, losih dodavanja, kikseva, nezainteresovanosti, gresaka u dodavanjima, neiskoricenih sansi, sebicnosti, davljenja lopte bez potrebe...

zex

pre 1 godinu

Decko je bio najbolji igrač Zvezde u poslednje dve godine, nije zaboravio da igra fudbal zab15-20 dana, jasno je da vuce povredu kao i Katai koji je malo bolesljiv, inace ne postoji u Zvezdi adekvatna zamena za njih dvojicu jer kada su oni u formi onda je cela Zvezda u formi.Zvezda sada ima na toj poziciji dobre igrace ali nema bolje.

severnjača

pre 1 godinu

Jeste problem, dva igrača na levoj strani koja nam donosi najviše u napadu! Dugo je vukao tu povredu i to se odrazilo na kondiciju! Katai ne zaslužuje kritike, jeste van forme ali jedini igrač koji na potez rešava situacije u napadu! Više me brine što "trošimo" Eru na desnom beku i nemamo pomoć u napadu za Bukarija! Kako je-tako je, imamo Mitrovića, Nikolića i Motiku u napadu a problem je kod beka, da li je Azarov dostojna zamena? Brz oporavak želim!

Srdjan

pre 1 godinu

Umesto njega u igru ce Kangva verovatno, ali bih vise voleo da to bude Veljko Nikolic, evenutalno Ben. Ivanic ima najubitacniji i najlucidniji zavrsni pas u ekipi, njegov izostanak je veci nego izostanak Kataija. Ipak, jedna lasta ne cini prolece i trebalo bi da igraci veruju u pobedu protiv Monaka ili u krajnjem slucaju da veruju da ce ostati neporazeni u prvom mecu.

VOSAK

pre 1 godinu

Al tačno se videlo da nije svoj Ivanić, Katai već neko vreme vuče pronlem sa kondicijom takođe ali to je već neprofesionalnost ništa drugo, pa onda Rodić i milion inekcija, ta trojica po levoj strani su naš ključ svih uspeha od dolaska Stankovića i naravno da kad njih nema da smo duplo slabiji, daj bože da se oporavi barem do trećeg kola Lige Evrope inače nećemo biti ni treći u grupi...

veliki strumf

pre 1 godinu

Gledao sam juce na transfermarketu, zvezda ima 40 igraca, od toga 10 stranca, Falko je jos tu.
(crna ovca drustva, 02. septembar 2022 09:38). Фалко је отишао, званично. Мени је стварно смешно како људи у све верују што пише на интернету… Трансфермаркет ни по чему није релевантан сајт. 95% играча не могу да се продају по цени која тамо пише, а неки се продају по много вишој цени. Цену одређује тржиште, тренутак, потребе, добар менаџер, преговарање, а не трансфермаркет.

Slaviša

pre 1 godinu

Super...Kangwa in
Kangwa je loš dečko nepostoji u odbrani nezna da pokriva dosta je spor duva promaja jedino sa loptom u nogama prema napred ima brzinu neznam dali uopšte zna gde treba da stoji jedino što je dobro imamo Mitroviča dečko se nalazi u životnoj formi i treba da nastupa u prvih 11.umesto Ivaniča večinu golova smo primili zbog promaje u odbrani Ivaniča ako neko neveruje nek odgleda snimke utakmica ako več neko mora da ga menja neka to bude Mitrovič ili Nikolič.U sredini su Kanga i Sonogo pogodak Verujem, da če sa Milojevič dati prednost Sonogu i Kangom levo Mitrovič u napadu Pešič i Katai desno Bukari to nam falilo u utakmici sa Makabiom opcija za ulazak sa klupe pomeni treba da budu Srnič,Nikolič.

VOSAK

pre 1 godinu

Al tačno se videlo da nije svoj Ivanić, Katai već neko vreme vuče pronlem sa kondicijom takođe ali to je već neprofesionalnost ništa drugo, pa onda Rodić i milion inekcija, ta trojica po levoj strani su naš ključ svih uspeha od dolaska Stankovića i naravno da kad njih nema da smo duplo slabiji, daj bože da se oporavi barem do trećeg kola Lige Evrope inače nećemo biti ni treći u grupi...

Delija

pre 1 godinu

U losoj je formi, protiv jacih rivala slabo igra, nema ga na terenu, otvara se prostor za Kangvu kojem je prirodna pozicija ta a ne defanzivni vezni sto je igrao protiv Haife, tako da ne bi trebalo da bude neki problem.
Kataia bi trebalo smestiti na klupu jer covek ima snage za 30-40 min ozbiljnog evropskog fudbala i uvesti Motiku ili Mitrovica da igraju prvo poluvreme protiv Monaka a Katai neka udje u drugom poluvremenu odmoran, svez pa ce mozda moci da napravi neku svoju magiju.

oladipo

pre 1 godinu

Stankovića niko nije oterao, Stanković je sam otišao. I to nakon trećeg neuspešnog pokušaja ulaska u LŠ, gde su protivnici od kojih je ispadao bili Omonija, Šerif i Makabi Haifa.

Ovo su protivnici koje je potrebno pobediti i za plasman u Ligu Evrope, čak i za Konferenciju mogu da zapadnu jači protivnici.

Dalje, nikakvi internet pljuvači nisu odgovorni što tim ne postoji u drugom poluvremenu zbog loše fizičke pripreme glavnih igrača.

Pićini je prvo klupiran a potom je otišao jer nije mogao da igra više od poluvremena.

Rodić već duže vreme igra samo 50min, nakon toga dobija nepotrebne žute kartone jer više nema snage da prati igrače.

Kataji u 55min izgleda kao da mu treba infuzija.
Pešić isto nije za 90.

Internet ne može biti odgovoran što danas nemamo levog i desnog beka, napadača koji su spremni da odigraju 90min. A plaćali smo igrače po 2 miliona evra i imamo 35 krila i veznih igrača (bez zadnjeg veznog koji može da odigra 90min).

NoName2

pre 1 godinu

Eto neki priuceni novinari su pisali kako Ivanic treba da ide na klupu a nisu znali nista o povredi igraca...
(zvezdassrb, 02. septembar 2022 09:11)

Pa treba da bude na klupi, naročito ako je povređen. Šta ti misliš, da ga stavimo i protiv Monaka?

Мисим

pre 1 godinu

Стварно треба бити наиван и претенциозан, па мислити да ова наша пискарања имају неког утицаја. Велика већина спортиста то ни не чита. Плус та илузија да број коментара одсликава и број коментатора. Јасно да је број људи који оставља коментар доста мањи. Пишу по више коментара на исту вест, реплика, па реплика на реплику, итд. А да не говорим да има и оних који остављају више коментара са различитим nick-овима.

tata

pre 1 godinu

to je zvezdina nevolja-čitava sredina često kiksne, počev od afrikanca pa do ivaniće. imaju oni procente i asistencije ali nas tu svaka greška skupo košta. tu nedostaju dva igrača dragovićevih kvaliteta i discipline. ne može da se igra sa dva savićevića nikako. i on se naprodavao lopti ali bilo je igrača koji su to krpili.

Slaviša

pre 1 godinu

Katai igra sasvim dobro možda nepostiže golove kao prošle sezone ali i tu vidim problem u lošim igrama Ivaniča bio sam iznenađen kad sam video koliko dugo se krilo da Ivanič neigra odbranu neide u jače duele več voli loptu koju može brzo povuči i osvojiti puno prostora ali za mene lično Ivanič je velika rupa i to se u evropi sa jačim klubovima teško sakrije ja vidim Mitroviča i Nikoliča kao pravo rešenje posebno Mitrovič taj dečko mora da igra zajedno sa Kataiem a ne da ulazi kad izađu Katai i Pešič i onda nema više skim da igra i pokaže kvalitet za ovog pridošlicu Kwangu šta reči neznam dali zna gde treba da stoji i kakva mu je uloga kao i Ivanič nezna da igra odbranu koja počinje napadačima.