Fudbal 242

Petak, 26.08.2022.

12:45

Zvezda dobila rivale u Ligi Evrope – falilo je sreće

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su rivale u grupnoj fazi Lige Evrope za sezonu 2022/23.

Zvezda dobila rivale u Ligi Evrope – falilo je sreæe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

242 Komentari

Sortiraj po:

turci sabljom a popovi knjigom

pre 1 godinu

Kad igra nole jel zna neko hvala
(Milos, 26. avgust 2022 16:12)

Istog dana kad i Zvezda u Ligi Šampiona i Partizan u Ligi Evrope.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Biti najslabiji u prvom sesiru, ostace vecni nedosanjani san klubu za koga ti navijas.
Ali zabrinjava komentar sa svedske televizije, ipak je ta zemlja fudbalska velesila ahahahahaha....
(Ahahahahahaha, 27. avgust 2022 14:18)

Za Srbiju jesu velesila. Finale SP i treće mesto na svetu. Za nas je to misaona imenica.

Ahahahahahaha

pre 1 godinu

Hahaha, gledao sam zreb na svedskoj tv. Svaki put kada je izvucen neko u grupi sa Zvezdom, komentatori su rekli da su ti timovi imali srece jer su u grupi sa ubedljivo najslabijim iz prvog sesira :)))
Bas je Zvezda na dobrom glasu u Evropi.
(Slavko, 26. avgust 2022 16:37)

Biti najslabiji u prvom sesiru, ostace vecni nedosanjani san klubu za koga ti navijas.
Ali zabrinjava komentar sa svedske televizije, ipak je ta zemlja fudbalska velesila ahahahahaha....

kukuruz kokicar

pre 1 godinu

(nz, 26. avgust 2022 18:04)

Pa i proći ćemo grupu, ovde tučemo sve tri ekipe i to ti je već više od pola posla. Ja ne znam zašto ali verujem da će Trabzonspor ovde da ispadne kao najgora ekipa, monako i mi za prvo mesto, a treće našim somsetima.

nz

pre 1 godinu

Čitam i ne verujem šta pišu neki ovde, kao da nisu nikakve pouke izvukli posle Makabija, krenulo loženje da je grupa laka, sve pobede samo nerešeno u Francuskoj...pa vi potcenjujete Monako, jezivi ste haha. I ta čuvena atmosfera, pa napraviće Trabzonovi strašnu atmosferu isto, Mađari će napuniti stadion, niste vi posebni.

Doktor

pre 1 godinu

Treba sebe i svoj tim uvek smatrati, za favorita. Treba postati jak u glavi, da bi bio jak na terenu i u životu. Nemojte ići logikom, da su drugi bolji. Idite srcem da ste najbolji, pa možda i to jednog dana postane vaša logika.

Čita Mizmeđuredova

pre 1 godinu

Ovoj Stankovićevoj Zvezdi izgleda uvek fali neka sreća. LE i ova grupa su za Zvezdu premija, jer nisu zaslužili da igraju LŠ ni znanjem ni zalaganjem.
(Kume, mnogo je, 26. avgust 2022 15:49)

E, pa Stankovićeva više nije. Dao čovek otkaz.

Slavko

pre 1 godinu

Hahaha, gledao sam zreb na svedskoj tv. Svaki put kada je izvucen neko u grupi sa Zvezdom, komentatori su rekli da su ti timovi imali srece jer su u grupi sa ubedljivo najslabijim iz prvog sesira :)))
Bas je Zvezda na dobrom glasu u Evropi.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Balvanima svaka grupa teska. Kako grobarima, tako delijama.. Igrajte protiv Surdulice i Proletera, pa se kur*ite kad ih dobijete.

Vrg

pre 1 godinu

Bre, do juče napadamo Dekija i igrače što nismo u Ligi Šampiona a sad drhtimo pred ovima???? Ajde odlučite se, ako smo za Ligu Šampiona onda ovo treba da nam je laganeze.
(Lajavi krelac, 26. avgust 2022 15:21)

Pa fora je sto smo sa izvlacenjem Makabija imali srece, a u isto vreme do Makabija nismo videli koliko smo u stvari losi.
Tako da smo dosli dovde da nam je "falilo srece" u LE.
Ali iskreno, tim sa onim glavnim i bez kondicionog trenera nije vredan gledanja, tako da stagod. Naravno krivi su prvo oni koji su ove doveli i koji ih drze.

Dragi

pre 1 godinu

na šta joj qrac više hoćete??? Da budemo prvi bez igranja????? Aman znate kako se postaje šampion??? Kad je najteže izađeš i pobedio sve.

Vladan

pre 1 godinu

joooooj samo kukate kakao smo mogli lakse izvuci.A koja je vasa poenta zvezde u evropi..da osvoji trofej mozda,ili da se takmici sa slabijima,ili da se nadmece sa najboljima...smarate i trujete

no name

pre 1 godinu

Не могу се више у Лиги Европе очекивати лаки противници, јер је такимичење са 48 клубова од прошле сезоне смањено на 32, па самим тим је и конкуренција већа. Звезда је у 1. шеширу и то мора да оправда првим местом у групи, јер у супротном овосезонски резултат би био назадовање у односу на прошлу сезону. Циљ би требало да буде четвртфинале. Кроз Лигу Европе постоји шанса да се увећа коефицијент много више него кроз Лигу шампиона и да се тако за следећу сезону избори 3. шешир у Лиги шампиона. То је реално јер смо ове године били трећи на листи у 4. шеширу.
(Марко, 26. avgust 2022 14:25)

Samo je realno Marko "čuveni koeficijent".
Koeficijent solidan i odlican (Zvezda , Dinamo Z) da svake godine igras grupno takmicenje. Nicemu drugom ne služi koeficijent, a ti loži kao Terza Magija.
Nacionali koeficijent je bitniji, jer osim direktnog plasmana prvaka u Ligu sampiona, treci tim iz Srbije igrace grupnu fazu.

Inace koje tvoje mišljene Borjan 35 god, Dragovic 30 Kanga 31, Katai 31 , Pesic 30, Ivanic 29 god... Da li ovaj najbolji tim u poslednjih 20 god(gde je obs?) doživljava vrhunac sledece sezone kad sa jos malo omatori? Hehehe

Марко

pre 1 godinu

Ференцварош има дупло скупљи играчки кадар од Макаби Хаифре, а сви остали противници много скупљи. Са Станковићем на клупи биће тешко доћи и до трећег места које води у бараж за Лигу конференције, јер са његовим (не)знањем питање је да ли можемо и Ференцварош да победимо. Од почетка сезоне уиграва на средини терена Кангу и Кангву и онда разбије тај тандем у одлучујућој утакмици.

pedja

pre 1 godinu

Neka kazna za propustenu priliku protiv Makabija,sad nema nista nista od prolljeca ,24.08.2017.tocak istorije nas je gurnuo napred,tacno 5 godina kasnije 23.08.2022.,tocak se vraca ponovo u kontra smjer.U pitanju je i titula ,realno ,energija se izgubila skroz,bio sam na jugu pola je reklo da im ne pada na pamet da gleda LE.Mozda je i bolje ocito ovi igraci Zvezde se ne mogu iznijeti sa pritiskom punih tribina dal igrali kuci ili u gostima.Losa atmosfera u ekipi,svadje,glupavi trener.Ako,Partizan dobije u srijedu ,gubimo titulu.Raspored je pregust.Odgadjamo mec zbog Pjunika i Makabjja,sad ce se sve nagomati u dva mjeseca ,strasna politika kluba strasna Dinamo nista nije odlozio.Opet ima snage da igra 120 min i prodje u LS i dobije grupu koja je malo teza od nase LE.Kukavice i neznalice ne zasluzuju srecu.Znate najvise na koga mislim!

objektivan

pre 1 godinu

Zvezda ovaj put nije imala sreće u žrebu, ali tako je to u žrebanju, jednom imaš sreće, drugi put nemaš. Mislim da Monako neće igrati LE u punom sastavu. Poznato je da ekipe iz liga petice kombinuju sastav za LE. Biće dobra utakmica u Beogradu. Sa Trabzonom se može igrati, u Beogradu sigurno. Moramo biti bolji od Ferencvaroša, prva tri idu dalje, treći se seli u plej of Ligu Konferencija.

Sir Oliver

pre 1 godinu

Kad za godiš nju platu od pola miliona evra možeš da trčiš samo 45 min, ko god da ti dodje biće "nismo imali sreće", jer svi mogu da trče 90 min

Dororej

pre 1 godinu

Nama je uvek najvažnija sreća na žrebu. Posle toga je jako važno ko je sudija i na kraju kakvo je zdravstveno stanje kod protivnika, ako je možda neki igrač dobio kijavicu i slično. Tako smo ocenili pre dve godine da smo imali sreću sa Omonijom, sledeće godine sa Sheriffom i ove sa Maccabijem. Kad ono međutim drugi se nisu obazirali da smo na rečima bolji i nisu se predali nego se rastrčali, sebe volimo da precenjujemo i onda se zakalkulišemo. Ali to nas ne smeta. Sa sledećim žrebom sve krene ispočetka i tako godinama.

Ivan

pre 1 godinu

Teška grupa za Zvezdu. Ali grupa u kojoj Zvezda može da proba da izbori prolaz u eliminacionu fazu Lige Evrope. Monako, Trabzonspor i Ferencvaroš su ozbiljni protivnici ali u slučaju da Zvezda odigra onako kako ume i uz pravilnu postavku na terenu, može da se nada nekom uspehu u ovoj grupi. Sa Monakom i Trabzonom će biti teško, u pitanju su zaista veoma ozbiljni i jaki timovi, dobro organizovani, i biće potrebno da Zvezda zaista pruži maksimum ne bi li uspela da napravi povoljan rezultat na nekoj utakmici protiv njih. Ferencvaroš je veliko mađarsko, evropsko i svetsko fudbalsko ime, ali nije na nivou na kakvom je nekada bio, ali da je sasvim solidan tim to jeste, tako da i protiv njih ne sme biti nikakvog opuštanja. Zvezda u ovoj grupi mora da bude maksimalno spremna i mora da odigra na najvišem nivou, ona igra kao protiv Makabija u drugom poluvremenu nipošto ne sme da se ponovi inače biće novih blamaža. Samo jako što se kaže i uz maksimalno zalaganje i malo sreće Zvezda može da izbori bar drugo mesto i ode dalje, u eliminacionu fazu Lige Evrope.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Треба бити реалан да група није лака. Ал треба и вјеровати и борити се да можемо проћи даље. Да се уради дубока анализа ове двије утакмице са Макабијем и да се направи план шта и како даље јер овако више не иде. Већ сад се треба правити тим за наредну евро сезону. А сви знамо на којим позицијама требају бољи играчи. Све су прилике да нам треба и бољи тренер ал засад да останемо само на појачањима у тиму на терену.

Totti

pre 1 godinu

Kao prvo, nije kliše, danas stvarno svi igraju fudbal. Velike pare se negde zarađuju, negde obrću a negde i peru. Svedoci smo da su i malo poznate ekipe nakrcane nekim igračima iz Južne Amerike ili Afrike i uvek u prognozama treba biti oprezan. Sada i o žrebu. Ne znam kakvu smo to grupu očekivali pa da budemo zadovoljni. Ok, Monako, jaka ekipa iz jake lige ali pitanje gde će staviti akcenat. Francusko prvenstvo, skorašnje svetsko prvenstvo ili Liga Evrope. Ta opterećenja naši klubovi nemaju jer je malo reprezentativaca i liga je nažalost slaba. Znači nama je Liga Evrope sve a njima ne toliko. Za preostale dve ekipe to se ne bi moglo reći i mislim da će veća borba biti sa Trabzonom i Ferencvarošom nego sa Monakom. Biće puno iznenađenja jer je i takmičarska godina tako specifična. Dovoljno je reći da svih šest utakmica mora biti odigrano za dva meseca. Mnogo će zavisiti i od rasporeda utakmica u grupi a to ćemo saznati kasnije. Ako gledamo čisto fudbalski Monako pa Zvezda ili Trabzon i na kraju Ferencvaroš, ali pošto pratim fudbal više od pola veka to obično ne bude tako.

Sterling Cooper

pre 1 godinu

Liga Evrope vremenom postala odlično takmičenje, puno ujednačenije i neizvjesnije od LŠ, koja postaje zaista interesantna tek u eliminacionoj fazi. Ne znam da li postoji grupa koja bi bila laka za Zvezdu, možda bi se moglo reći manje teška. Sretno!

I Kvisling je bio Norvežanin!

pre 1 godinu

Zvezda nikada nema sreće!
A inače igra odlično.
I ne namešta utakmice!
Nikada.
Ne krade i nije državni projekat!
Mame mi.
Džajićeve!

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Falilo je sreć???

Šta bi ste pisali da smo dobili PSV, Sosijedad, Fejenord, Betis, Frajburg, Fener...??? Katastofa???!!!

Bre, do juče napadamo Dekija i igrače što nismo u Ligi Šampiona a sad drhtimo pred ovima???? Ajde odlučite se, ako smo za Ligu Šampiona onda ovo treba da nam je laganeze.

Ali, gle čuda, oni koji najviše napljuvaše Zvezdu što ne uđe u Ligu Šampiona su u najvećem strahu od drugorazrednih timova.

Igrački gledano, nama je Monako jedini problem. Trenerski gledano - svi do jednog su nam problem. Jer kad Dejan počne da tumba tim, kad krenu da mu igraju oni dragi, a ne oni koji trebaju mi smo ga ugasili i pre početka LE.

Ako Dejan nastavi po svom, iako jedva čekam da dođem na maru, mislim da joj neću ni prići. Ne želim da gledam menažeriju.

mdj

pre 1 godinu

Juce sam pisao, nekod od francuza, Betis i Trabzon. Samo smo Betis izbegli. Mi sa francuzima ne mozemo da igramo, nikada nismo dobro prolazili. Sve njihove ekipe trce kao nenormalne, a mi fizicki videli smo kako stojimo. Tu obe utakmice gubimo. Ni madjari nisu bas maciji kasalj, tako da ako prodjemo grupu da pevamo, ali ce biti bas bas tesko. Mi sigurno mozemo da igramo bolji fudbal od ovoga sad i jesmo u poslednjih par sezona sa Dekijem, ne moze se biti u punoj formi u avgustu svakako, ali da li ce to bolje biti dovoljno ostaje dabse vidi. Nisam preveliki optimista.

Jevgenije

pre 1 godinu

Ah sto je cudna ta sreca. Nece nas pa nece. Ocigledno se naljutila na nas. Inace sve drugo imamo: kvalitetnu i neizvesnu ligu, dobre igrace, trenere, sudije... sve nam je kvalitetno i sve imamo, samo eto sreca nam fali.
Ali ne sekiram se ja. Imamo mi i kvalitetne uprave klubova i sigurno ce obezbediti i srecu...

Kume, mnogo je

pre 1 godinu

Ovoj Stankovićevoj Zvezdi izgleda uvek fali neka sreća. LE i ova grupa su za Zvezdu premija, jer nisu zaslužili da igraju LŠ ni znanjem ni zalaganjem.

E jbg

pre 1 godinu

Da ste mogli birati Makabi ili Ferencfaroš prije , svi bi izabrali Makabi i znamo kako ste prošli . A sad kao Ferencfaroš sigurno pobedjujete

Kg

pre 1 godinu

Jaka grupa. Sva 4 tima mogla da igraju LS, Bice dobro fudbala. Odlican zreb, da se vidi gde smo. Sve atraktivno, svih 6 meceva pune tribine.

Jones

pre 1 godinu

(Mik, 26. avgust 2022 14:01)
Bilo je Krasnodara, Jang Bojsa, Salzburga, Kopenhagena, pa se onda došlo do ovih slabijih, od kojih smo, paradoksalno, ispadali. Ali tu je razlika između Milojevića i Stankovića.

coa

pre 1 godinu

Čuj trebalo je sreće.... Pa da smo izvukli pored Monaka i nekog Bundes ligasa ili iz Španske lige to bi bila Sreća? Ako ne možemo da pobedimo Mađarskog prvaka i Turskog onda mi ne treba da igramo evropska takmičenja. A i Monako da je toliko jak igrao bi LŠ a ne LE.

Car Dušan

pre 1 godinu

Onako usput da kažem,za ove što misle da smo " tu negdje " sa Monakom... Tržišna vrijednost, Monakovih igrača je 360 miliona E! Reče mi jedan,čo'ek...

Srdjan

pre 1 godinu

Što teška grupa?!?!
Pa, Zvezda odavno nije ovao jaka bila. Sigurno je jača od ovih Izraelaca koji su nas izbacili! Nikakav problem ne vidim da budemo bar drugi u ovoj grupi, možda i prvi.
Ja verujem našim legendama kada govore o našoj snazi i nikoga se ne bojim! Jedna LŠ ekipa, a predsednik kaže da to jesmo, nema šta da se plaši nekog Monaka.

mr

pre 1 godinu

А уз мало среће сада и у прошлост могли су се извући тимови типа Шериф, Омонија и Макаби. Овај Манчестер увек има среће.

Cirkus

pre 1 godinu

Zvezda igrala dve lige sampiona, 3 puta igrala prolece lige evrope... I onda dodje likovi da govore kako je zvezda ranije imala srece??? Cekajte gde je tu sreca ako tako cesto igras Prolece u Evropi???

Ljubisa

pre 1 godinu

Uvek ista prica; kao teska grupa. Vidim da u najmanje tri grupe Zvezda nebi uzela bod. Ovde, kod nas, sve je 'u psihologiji' zato ovog puta nisu prosli u ligu sampiona. U poslednjih pet godina i Zvezda i Partizan primali su kljucne golove u poslednjim trenutcima igre da se covek pita ima li profesionalaca u 'stabovima'-prica o tome kako je lopta okrugla u profesionalizmu 'ne pije vodu".

Vladan Grujić

pre 1 godinu

Trebalo je da napišete kakva je to "sreća" bila potrebna na žrebu.
Vidimo da Zvezda i Partizan imaju velikih problema da pobede klubove i iz nekih minijaturnih evropskih država.
Ne prave se u fudbalu velike pare i timovi igrom protiv klubova iz San Marina i Andore.

Марко

pre 1 godinu

Не могу се више у Лиги Европе очекивати лаки противници, јер је такимичење са 48 клубова од прошле сезоне смањено на 32, па самим тим је и конкуренција већа. Звезда је у 1. шеширу и то мора да оправда првим местом у групи, јер у супротном овосезонски резултат би био назадовање у односу на прошлу сезону. Циљ би требало да буде четвртфинале. Кроз Лигу Европе постоји шанса да се увећа коефицијент много више него кроз Лигу шампиона и да се тако за следећу сезону избори 3. шешир у Лиги шампиона. То је реално јер смо ове године били трећи на листи у 4. шеширу.

Kartonka za vanka

pre 1 godinu

Vrhunski žreb.Svi jaci od nas.Neviđena prilika da se probaju Mitrovic,Motika,Stankovic,Mustafa,Kangva,Azarovi,Bukari,Lekovic,Erakovic,oni koji bi mogli da donesu ogroman novac klubu ako se bude imalo pameti.Vreme je da stara garda malo sedi na klupi.

Miki

pre 1 godinu

Monako i Trabzon su tu negde sa Zvezdom.Bice borba izmedju ta 3 kluba dok Madjari mislim da su totalni autsajderi.Moci ce zvezda da se nadigrava.

Severnjača

pre 1 godinu

Fali nam kondicija, protivnici su atraktivni za LE! Nisu nepobedivi ako igramo punom snagom ali mogu da nas razvale ako se ponove druga poluvremena protiv Haife! Ponavljam, mora da se trči svih 90 minuta! Čak i 3.mesto i LK na proleće bi bilo prihvatljivo!

Igor

pre 1 godinu

Ako su Monako i Trabzon favoriti za prolaz grupe, onda nije loše ni to da prezimimo u Evropi kao 3. u grupi i odemo u nokaut fazu Lige konferencija gde ćemo doći do četvrtfinala ili polufinala.

Aluvial

pre 1 godinu

Ne znam zasto bi se bunili oko zreba, sve su grupe slicne po jacini, poenta je da u grupi ne budu tri tima koja su jaka e onda je problem za jednog od tih. Ova grupa je takva, nije prejaka nego ako je Zvezda u prvom sesiru onda nije mozda dovoljno jaka za prvi sesir, recimo da bi po zakonima statistike zvezda bolje prosla da je bila u drugom sesiru, jer time izbegava jakog iz drugog sesira, a svakako vuce nekog jaceg od sebe iz prvog sesira. Zvezda je realno ubedljivo najslabiji tim koji je vucen iz prvog sesira.

sgdp

pre 1 godinu

Mislim da navijači Zvezde malo precenjuju svoj tim, s obzirom da su pre 3 dana ispali od Makabija iz Haife. Monako i Trabzon su definitivno jači od tog tima, dok je Ferencvaroš u njegovom rangu. Grupa realno može da se prođe, ali vrlo lako može i da se bude treći, a možda čak i poslednji.

Јабучило

pre 1 godinu

Није фалило среће, него је наш фудбал лош. Као што у иностранству није скупо, него смо ми сиромашни.

Liberty

pre 1 godinu

Svi iz Zvezde su rekli da je realnije takmičenje za klub liga evrope, ajde videćemo kako će proći. Po meni, bolje najača grupa lige šampiona nego najača lige evrope, mislim ako će da nas nakantaju i tamo i ovamo. Videćemo, možda grešim... Problem je što niko neće snositi odgovornost, generalni i sportski direktor i trener.

Лаик

pre 1 godinu

Добро је ово. Мораће да запну, немају изговора. Противници су јаки, медији сад немају простор да патетишу и набијају притисак као против Омоније, Шериф, па и Макабија. Можемо са свима. Екипа да се регенерише, да се пружи подршка и да видимо колико можемо у овом тренутку против озбиљних екипа.

edi

pre 1 godinu

Grupa H: Crvena zvezda, Monako, Ferencvaroš, Trabzonspor

Zvezda je dobila najjačeg iz drugog sešira. U grupi H CZ je nešto jača jedino od Ferencvaroša, a od Monaca i Trabzonspora nema šta da traži.

nesa80

pre 1 godinu

kao partizanovac kazem prognozu-zvezda ce se boriti za prvo mesto sa monakom i to je to,kakvi ferencfaros i trabzon pa obe ekipe su ispale u kvalifikacije

Jakoje

pre 1 godinu

Bićemo poslednji, Dejan podnosi ostavku u novembru. Zaslužili smo ovakvu grupu kad se kao kukavice branimo protiv Haife na domaćem terenu celo poluvreme. Svi pričaju bićemo kanta za napucavanje u Ligi šampiona, bolje da igramo Ligu Evrope. A šta, kao nećemo da vudemo i u Ligi Evrope kanta za napucavanje??? Mislim da ne možemo da budemo 3. pa da idemo u Ligu Konferencije. Monako je 4 puta jači od nas, Trabzon je duplo jači od nas, a Ferencvaroš je tu negde gde i mi, mada mislim da će trener Čerčesov što je bio selektor Rusije da presudi na njihovu stranu, pa ćemo biti ipak poslednji.

Air Gobelja

pre 1 godinu

Eh da ste prosli u LS,pa onda duel Gobeljic-Messi...Maleni se saplete,Gobelja pokupi loptu pa isecete klip postavite na youtube i prodaja u Al Rijad...

Zvezda

pre 1 godinu

Objektivno Zvezda u Beogradu moze sve ove da dobije i da izvuce koji bod na strani. Trabzom jeste sampin Turske ali i oni kao i Zvezda tesko dolaze do grupne faze LS. Turski fidbal je pun isluzenih stranaca. Gledam ih stalmo na SK i nista posebno. Jedino sto prave atmosferu. Monako je nepoznanica a sa madjarima se moze. Prezimece Zvezda u Evropi. Moglo je gore. da su dobili jednog od holandjana, Sociedad, Union berlin koji igra odlicno,Frajburg, Nant. Nema lake grupe ali ovo je taman za Zvezdu

Mik

pre 1 godinu

Nema više Omonije, Šerifi i Makabiji... potrošilo se. Slao Bog, ali nema ko da iskoristi. Sa druge, ozbiljnije strane, žreb je vrlo dobar, može da se igra, pokaže i dokaže. Sad je prvenstvo bitnije od Lige Evrope. U prvenstvu moraju da igraju svi, a u Evropi može i rezervni tim :).

King

pre 1 godinu

Svi timovi iz zvezdine grupe su jači od Makabija, očekivano je da zvezda bude 4. ili uz mnooogo sreće dobaci do 3.mesta. Za koji dan igrate protiv nikad slabijeg Patizana i teško da možete do pobede.

stanislav sr

pre 1 godinu

Čemu ovakva kuknjava? Hoće li Zvezda da igra fudbal ili da čeka "sreću" i najlakše protivnike u Evropi.
Sportsko ime sa pravi igranjem sa najboljima a ne sa najgorima.

Dzoiiii

pre 1 godinu

Najveca zabluda kako je zvezda imala srece zadnje tri godine, Ominija jedna utakmica, Serif pobedjivao i u LS, Makabi videce se uskoro ...Ali to je ipak zabluda koja se non stop ponavlja jer mnogi zele da omalovaze zvezdu i sve njene uspehe zadnjih 5 godina.

mario

pre 1 godinu

Evo opet fali sreća,pa imala je CZ sreće kada je dobila Haifu,pa ode sreća,Vjerojatno sad slijedi izjava kako je ipak CZ ispred dva pedlja.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Monako mi je nepoznanica, nisam ih gledao ove godine, ali ako ćemo da se tresemo pred Ferencvarošom i Trabzonom, onda nismo zaslužili ni ovo takmičenje, a kamoli Ligu Šampiona.

Jesmo li bili prvi šešir ili ne??

veverac

pre 1 godinu

Sreća na strani Zvezde naslov pa promenjen u falilo je sreće? Nije kraj dok se ne završi žreb šta vam je?
Teška grupa, Monako i dva prvaka svojih zemalja

Еко

pre 1 godinu

Звезда ту негде и спада. Има бољих, а и горих од ње. За нас навијаче ипак боље него да опет игра против Бајерна и ПСЖ.

Aca02

pre 1 godinu

Kakva nesreća? Ljudi......imali smo sreće kada je Pavkov dao autogol u 90............bili bi sada u grupu sa Juventusom, Real Madridom I Benfike i primili bi dvadeset golova ukupno ili vise....... a ovako postoji mogućnosti da cemo proći grupu.

Beli

pre 1 godinu

Imali smo je dovoljno ranijih godina, treba biti realan. Ovo je skroz ocekivano. Ali mi i dalje se vise uzdamo u sreću nego na to da podignemo kvalitet. Uostalom mi smo prvi šešir zar ne!? Koga se onda plašiti?

Ilija Čvorović

pre 1 godinu

Bolje ovako bez izrazitih favorita, gde svako svakoga može da pobedi, i gde svako vidi neku šansu. Tu će biti boljih utakmica, lakše je motivisati ekipe, nego kada se igraju utakmice koje treba da se odrade.

Iggy

pre 1 godinu

Monako je tu negde kao mi i sa njima ćemo se boriti za prvo mesto.
Mađari i Turci su smešni. Njih dobijamo i kući i u gostima.

Pa jel ne bese Makabi smesan i njih dobijasmo i tamo i vamo?

ništa lično

pre 1 godinu

mogao je i bolji žreb...Monako, Trabzon...nisam siguran da može Zvezda u prve dve.
Mađari takođe...biće interesantno i neće sve zavisiti samo od svojih rezultata u grupi. Biće iznenađenja i ako tu sebe Zvezda poštedi neprijatnosti sa Mađarima i reši bar jednog favorita kući blizu je prolaska.

goblin

pre 1 godinu

Pa sreća je valjda otišla sa žrebom u Ligi Šampiona. Sve ove tri ekipe bolje su od Makabija.Inače,svaki žreb je težak za ekipu u kojoj više od pola tima ne može da stoji na nogama posle 60 minuta.

Petarlfc

pre 1 godinu

Teška grupa iskreno. Samo Ferencvaroš je došao kao "lakši", iz drugog i četvrtog šešira zapali nam najteži ali šta da se radi. Moraju dovesti još par adekvatnih pojačanja i da se napadne prolaz u nokaut fazu, očekujem barem treće mesto u najgorem slučaju i nokaut LK.

Ivan

pre 1 godinu

Grupa teska, zanimljiva, inspirativna. Bas sto Zvezdi treba. Prilika za dobre utakmice i dokazivanje. Veliki motiv da se pobjede ovakvi protivnici.

gremiln onaj jedini i pravi kome je samo ACM u glavi….

pre 1 godinu

Imate žreb jak,iako ste bili u prvom šesiru jedino Ferencvaroš ste tu negde…Trabzon i Monako su (na papiru)jači…

garda

pre 1 godinu

Osim B i D grupe, sve su bas teske. Da su nam dosle ekipe iz B grupe, mogli bismo se nadati i prvom mestu, u ovoj nasoj mozemo biti i drugi i poslednji.

NijeBitno

pre 1 godinu

Ne razumem vas ganci,nosioci ste grupe i umesto da se naoštrite da to i dokažete pa šta bude,neka kuknjava,sto nam nije došla neka ekipa sa na granici između izraela i turske…samo jako i hrabro.

Z

pre 1 godinu

Ovi što žele Zvezdi loš žreb, samo nek stave prst na čelo i porazmisle koliko je to manje bodova za Srbiju na UEFA listi !
A to znači da 2024 opet najveći domet svi klubova iz Srbije (osim Zvezde) biće LK.

vlajko

pre 1 godinu

Srecu nismo ni zasluzili. Neka se sad pokazu da li Ls sledece sezone ima smisla. Bez bekova, sa Srnicem pozadi, i bez kondicije za 90 minuta vise od 3-4 bodova necemo imati

Zoran

pre 1 godinu

Odlična grupa, super rivali neka se Zvezda kali. Dokle god budemo želeli da izbegnemo teške protivnike neće biti ni budućih uspeha. Što teži rivali to je jača Zvezda. Promenimo filozofiju gubitnika.

Аца

pre 1 godinu

Уместо неки симпатични Унион Берлин, Ајндховен, Линц, иде се у котлу Трабзона, непотребне тензије и халабука са Турцима. Безвезе ждреб.

Ninepi

pre 1 godinu

Hteli su Ligu Sampiona, evo im. Utesna Liga Sampiona. Sva 4 tima iz nase grupe su igrali kvalifikacije za elitno takmicenje i ispali. Kakva ironija. Epa Terza i Deki, evo sampiona, a tu je i liga. Samo sto je kinta manja. Ali nema veze, vi niste tu zbog kinte, no zbog Zvezde. Srecno!

veliki strumf

pre 1 godinu

Добили смо 2 шампиона својих држава и плус Монако који исто играо квалификације за ЛШ. По том критеријуму најтежа група.

Sud u uva

pre 1 godinu

Grupa sastavljena od gubitnika u trci za Ligu Šampiona. Trećeplasirani francuskog prvenstva, šampioni Turske, Mađarske i Srbije.
Što se Zvezde tiče, moje mišljenje je da je meč sa Makabijem izgubljen ne zbog fizičke, već zbog psihološke nespremnosti.
Zvezda ima 2:0, Borjan brani penal. Taj trenutak je bio takav da su svi (i u Makabiju) videli Zvezdu u Ligi Šampiona, jer Makabi do tog penala nije postojao na terenu. Pola minuta kasnije i serije gluposti Kange, odbrane koja ne ulazi u blok i Borjana koji prima onakav gol ruši taj stav nepobedivosti. Onda ide u prilog i izjava njihovog strelca gola kako je čuo da igrači Zvezde viču jedni na druge u poluvremenu, što je jasno ukazivalo na paniku u glavama. Ukoliko je i glavi čovek opterećen, on neće moći ništa fizički da uradi. I tako je i bilo. Nakon zakucavanja Pavkova, svi su pohitali ka golu Makabija. Odjednom nije bilo umora niti straha od najgoreg (jer se najgore već dogodilo) i odmah se stvara šansa nakon gužve, koja je bila još i super šansa gde je trebalo poklopiti, a ne opaliti po lopti.

Sve u svemu, Zvezda celokupan fizički nedostatak može da pokrije pristupom u kom nema straha od primljenog gola, u kom se ne daje značaj veći od stvarnog protivniku. I na kraju svega, sve u životu prolazi, a dobra je stvar kada se ne bojiš.

Panter

pre 1 godinu

Monako, Ferencvaroš i Trabzonspor. Ne razumem šta se žalite na grupu?
Monako je tu negde kao mi i sa njima ćemo se boriti za prvo mesto.
Mađari i Turci su smešni. Njih dobijamo i kući i u gostima.

The_Dejan

pre 1 godinu

Kakva sreća ljudi? Šta očekujete, da nam padne Surdulica, Spartak, Kolubara i Sloga Kraljevo da bi prošli grupu i da se hvalimo što smo takvu grupu prošli..
Dajte molim vas..
Grupa je skroz okej i ako budemo iole više nabili kondicije možemo nečemu da se nadamo.

Šomi

pre 1 godinu

Vidi ovaj naslov,pa kud vise srece,nema spanaca,nemaca,holandjana u grupi,pa koje trebao da bude izvucen? Pa nema na zrebu vise estonaca,luksemburzana! Ako je neko imao srece na zrebu godinama to je bila zvezda(Omonija,Serif,Haifa),e sad drugo je pitanje sto nije znala to da iskoristi..

Delija sa severa

pre 1 godinu

Ja ne znam zasto ljudi ocekuju stalno slabe timove? Nema slabih timova, ako ocemo da vidimo Zvezdu u LS kako se nadmece moramo da igramo protiv timova poput Monaka, da bi Zvezda ojacala tim i imala neko iskustvo, a ako budemo stalno igrali protiv nekih Serifa, Sturmova, Helsinkija i ako navikemo samo na te timove, nikad necemo biti kvalitetni. Drugo, kad vec nemamo jaku ligu i kad nemamo jake prijateljske meceve u polu sezonama i pauzama, jedino u Ligi Evrope mozemo sa nekim osrednjim kvalitetnim klubovima da igramo. Sve u svemu srecno Zvezdi, moze da bude 1. al mislim da ce derbi sa Monakom biti najvise presudan za prva 2. mesta, Stankovic da se izmiri sa igracima i da krene opet ona stara dobra atmosfera. Lagana Liga Evrope i sledece godine polako da jos ojacamo tim za direktan ulaz u LS.

Pedja J7

pre 1 godinu

Falilo sreće???
Ta filozojija kod naših klubova i dovodi do ovde gde smo...
Došli smo do prvog šešira - ne zbog lepih očiju, nego zbog bodova koje osvajamo. ALi onda opet, daj nam sve najslabije iz ostalih sesira.
Non stop sreća. Ko kockari neki prokleti.

Oznojite dres, poginite protiv svakoga, i onda sreća igra mnogo manju ulogu. I da, kondiciju nabacite, trenutno ste na 60% norme.

Delija sa severa

pre 1 godinu

Ferenc i Trabzon mogu da padnu na prepunoj Marakani bez problema, Monako slican ko Hofenhajm pre 2 godine i sa njima moze da se igra, eventualno na napaljenost i atmosferu ovde da ih pobedimo i u Francuskoj X. Nadam se, posto su kvalitetni i nimalo naivni protivnici, da ce da se dovedu konacno normalna i potreba pojacanja, koja vec uveliko kasne.

fudbaloman

pre 1 godinu

Jača grupa, baš atraktivna. Monako kao Liga 5 ozbiljan tim, komšijski Ferenc i evociranje starih megdana i Trabzon i ludi Turci. Zvezda ako reši pitanje desnog beka i zadnjeg veznog može i ovu grupu da prođe. Čak i treće mesto i proleće u LK nije loša opcija, zavisi naravno od forme svih rivala.

srle

pre 1 godinu

Poslednji šešir, bilo ko da je izvučen, Helsinki, AEK, Cirih, ma bilo ko. Ali najgori mogući, šampion Turske. Biće jako teško. Borba za drugo mesto, prvi će biti Monako.

Bellator

pre 1 godinu

Нада последња умире, морамо да будемо храбри, да се боримо и верујемо да можемо до трећег места у групи.

Djuro

pre 1 godinu

Koji smo mi luzeri... cak ni na izvlacenju nismo nikakav faktor. Odemo u posledjnu grupu i dobijemo samo one koji "ostanu". Napetost nula!

Sinkegrof

pre 1 godinu

Verujem da ce Zvezda da se bori za prvo mesto sa Monakom...Trabzon jeste jak ali mislim da ce pasti u Beogradu...Madjare ne treba potcenjivati ali realno su najslabiji pa ce biti potrebne dve pobede protiv njih za prvo mesto...Puno srece zeli vam navijac Partizana.

nemanja

pre 1 godinu

Teska grupa. Iz drugog sesira smo dobili najjacu ekipu uz Sosijedad, iz treceg je ok, ali iz četvrtog takođe ubjedljivo najjaču. Nek vam je sa srećom.

Zvezdas!

pre 1 godinu

Najveci problem zvezde su njeni navijaci koji precenjuju svoju ekipu, i time stavljaju previse veliki pritisak na klub, Rezervista iz belgije/francuske i igrac iz Druge lige Rusije nisu dovoljna da se napravi napredak od prosle godine

Laki

pre 1 godinu

Čuj ovo, sreća za Ferencvaroš. Jel ko prati fudbal osim liga petice? Oni su realno oduševljeni što su izvukli Zvezdu kao nosioca grupe.

mil@n

pre 1 godinu

Nisu imali srece,ajde drugi sesir,imalo je jakih ekipa(PSV,Sosiedad,Monako)pa i da zakacis nekog jaceg, ali u cetvrtom samo Trabzon i bas njega da dobiju.

kozombarada

pre 1 godinu

Trabzon je krs kao i svi Turci. Ferencvaros nezgodan. Monako najjaci rival ali treba videti u kakvom ce sastavu igrati te utakmice.

Bane

pre 1 godinu

Šta bre falilo sreće, na osnovu sreće na žrebu ste i ušli u Ligu Evrope.
Dobili Pjunik u kvalifikacijama i onda Makabi.
Druga stvar, Monako se nikad nije cimao u Ligi Evrope pa neće ni ove, jure LŠ u prvenstvu, Ferencvaroš ništa posebno, a Trabzon je poput Monaka razočaran zbog Lige šampiona tako da je sve karte bacio na prvenstvo i LŠ.
Žao mi je što nisu dobili Betis ili Sosijedad da ih malo spuste na zemlju.

bla bla

pre 1 godinu

Sad neće biti stece ko pre,sve se vraća…realno imali sko više sreće nego pameti ,sa dve LŠ i sa grupom u LE..sad polako se sve vraća ,Makabi prvo sa velikom nesrećom pa će sad i grupa…

Igor

pre 1 godinu

Nije falilo sreće...Bilo je ove sezone. Bilo je i prethodne. Grupa je takva, kakva je. Solidna...pričamo o LŠ da je ovaj tim najači posle Barija, ovo-ono, a hoćemo da se prošetamo do nekakvog projektovanog 1/4 Lige Evrope..Ne ide to tako rođaci.. Dokažite ono što govorite, ili nam dokažite ono što svi vide: da imamo limitiran i fizički nepripremljen tim.

Šampionski odložiti celu grupu

pre 1 godinu

Svi protivnici su nekontrolisano rastrčani, i ne može se plus kontrolisati ni delegiranje sudija za mečeve, i to u paketu čini situaciju jako čupavom i nešampionskom po nas.
Po svemu Monako i Trabzon su favoriti u grupi, nekako nnajbolje i najpametnije bi bilo odložiti sve mečeve.

Lazar

pre 1 godinu

Vi ovo zovete sreća?!Ova grupa je jeziva!Iz 4.šešira najteža ekipa.Iz 2.šešira treća najteža ekipa.Iz trećeg ferencvaroš nije toliko loše ali je loše

veliki

pre 1 godinu

Ма која срећа??? Најјачи тим из 4. шешира убедљиво, за мало да уђу у ЛШ. И Монако врло јак, Ференц такође… Остали били у другом шеширу Монако или Карабаг - извучемо Монако. Из четвртог Штурм или Турци - извучемо Трабзон. Биће доброг и атрактивног фудбала, то је сигурно!

sasa the king

pre 1 godinu

Prvo da podignete na kondiciju da mozete da trcite 90 a ne 60 minuta, pa da pricamo dalje. Pa Malo da zaobilazite splavove i starlete…

Nikola

pre 1 godinu

Prvi utisak: sve su grupe ujednačene.
Nema drastičnog odstupanja u kvalitetu.
Možda na prvi pogled grupa D izgleda najslabija, ali samo zato jer su dva Uniona slabije poznati javnosti, pogotovo onaj belgijski.
Vrlo je bitan raspored kakav će biti Zvezdi.
Očekujem borbu crveno-belih za drugo mesto sa Turcima i Mađarima. Verujem da smo bolji od oba tima, ali mora se to dokazati na terenu.

pfc

pre 1 godinu

S obzirom koliko nenormalno imaju srece: Malmo, Ferencvaros, Helsinki.
Ili ako ce sva ta luda sreca da dode na naplatu: PSV, Betis, Nant

Ne mogu uvek da imaju srece. Nije realno

Zvezdas!

pre 1 godinu

Najveci problem zvezde su njeni navijaci koji precenjuju svoju ekipu, i time stavljaju previse veliki pritisak na klub, Rezervista iz belgije/francuske i igrac iz Druge lige Rusije nisu dovoljna da se napravi napredak od prosle godine

Iggy

pre 1 godinu

Monako je tu negde kao mi i sa njima ćemo se boriti za prvo mesto.
Mađari i Turci su smešni. Njih dobijamo i kući i u gostima.

Pa jel ne bese Makabi smesan i njih dobijasmo i tamo i vamo?

Јабучило

pre 1 godinu

Није фалило среће, него је наш фудбал лош. Као што у иностранству није скупо, него смо ми сиромашни.

Z

pre 1 godinu

Ovi što žele Zvezdi loš žreb, samo nek stave prst na čelo i porazmisle koliko je to manje bodova za Srbiju na UEFA listi !
A to znači da 2024 opet najveći domet svi klubova iz Srbije (osim Zvezde) biće LK.

Air Gobelja

pre 1 godinu

Eh da ste prosli u LS,pa onda duel Gobeljic-Messi...Maleni se saplete,Gobelja pokupi loptu pa isecete klip postavite na youtube i prodaja u Al Rijad...

Sud u uva

pre 1 godinu

Grupa sastavljena od gubitnika u trci za Ligu Šampiona. Trećeplasirani francuskog prvenstva, šampioni Turske, Mađarske i Srbije.
Što se Zvezde tiče, moje mišljenje je da je meč sa Makabijem izgubljen ne zbog fizičke, već zbog psihološke nespremnosti.
Zvezda ima 2:0, Borjan brani penal. Taj trenutak je bio takav da su svi (i u Makabiju) videli Zvezdu u Ligi Šampiona, jer Makabi do tog penala nije postojao na terenu. Pola minuta kasnije i serije gluposti Kange, odbrane koja ne ulazi u blok i Borjana koji prima onakav gol ruši taj stav nepobedivosti. Onda ide u prilog i izjava njihovog strelca gola kako je čuo da igrači Zvezde viču jedni na druge u poluvremenu, što je jasno ukazivalo na paniku u glavama. Ukoliko je i glavi čovek opterećen, on neće moći ništa fizički da uradi. I tako je i bilo. Nakon zakucavanja Pavkova, svi su pohitali ka golu Makabija. Odjednom nije bilo umora niti straha od najgoreg (jer se najgore već dogodilo) i odmah se stvara šansa nakon gužve, koja je bila još i super šansa gde je trebalo poklopiti, a ne opaliti po lopti.

Sve u svemu, Zvezda celokupan fizički nedostatak može da pokrije pristupom u kom nema straha od primljenog gola, u kom se ne daje značaj veći od stvarnog protivniku. I na kraju svega, sve u životu prolazi, a dobra je stvar kada se ne bojiš.

Delija sa severa

pre 1 godinu

Ja ne znam zasto ljudi ocekuju stalno slabe timove? Nema slabih timova, ako ocemo da vidimo Zvezdu u LS kako se nadmece moramo da igramo protiv timova poput Monaka, da bi Zvezda ojacala tim i imala neko iskustvo, a ako budemo stalno igrali protiv nekih Serifa, Sturmova, Helsinkija i ako navikemo samo na te timove, nikad necemo biti kvalitetni. Drugo, kad vec nemamo jaku ligu i kad nemamo jake prijateljske meceve u polu sezonama i pauzama, jedino u Ligi Evrope mozemo sa nekim osrednjim kvalitetnim klubovima da igramo. Sve u svemu srecno Zvezdi, moze da bude 1. al mislim da ce derbi sa Monakom biti najvise presudan za prva 2. mesta, Stankovic da se izmiri sa igracima i da krene opet ona stara dobra atmosfera. Lagana Liga Evrope i sledece godine polako da jos ojacamo tim za direktan ulaz u LS.

Ninepi

pre 1 godinu

Hteli su Ligu Sampiona, evo im. Utesna Liga Sampiona. Sva 4 tima iz nase grupe su igrali kvalifikacije za elitno takmicenje i ispali. Kakva ironija. Epa Terza i Deki, evo sampiona, a tu je i liga. Samo sto je kinta manja. Ali nema veze, vi niste tu zbog kinte, no zbog Zvezde. Srecno!

Jones

pre 1 godinu

(Mik, 26. avgust 2022 14:01)
Bilo je Krasnodara, Jang Bojsa, Salzburga, Kopenhagena, pa se onda došlo do ovih slabijih, od kojih smo, paradoksalno, ispadali. Ali tu je razlika između Milojevića i Stankovića.

stanislav sr

pre 1 godinu

Čemu ovakva kuknjava? Hoće li Zvezda da igra fudbal ili da čeka "sreću" i najlakše protivnike u Evropi.
Sportsko ime sa pravi igranjem sa najboljima a ne sa najgorima.

sgdp

pre 1 godinu

Mislim da navijači Zvezde malo precenjuju svoj tim, s obzirom da su pre 3 dana ispali od Makabija iz Haife. Monako i Trabzon su definitivno jači od tog tima, dok je Ferencvaroš u njegovom rangu. Grupa realno može da se prođe, ali vrlo lako može i da se bude treći, a možda čak i poslednji.

coa

pre 1 godinu

Čuj trebalo je sreće.... Pa da smo izvukli pored Monaka i nekog Bundes ligasa ili iz Španske lige to bi bila Sreća? Ako ne možemo da pobedimo Mađarskog prvaka i Turskog onda mi ne treba da igramo evropska takmičenja. A i Monako da je toliko jak igrao bi LŠ a ne LE.

Sir Oliver

pre 1 godinu

Kad za godiš nju platu od pola miliona evra možeš da trčiš samo 45 min, ko god da ti dodje biće "nismo imali sreće", jer svi mogu da trče 90 min

Kg

pre 1 godinu

Jaka grupa. Sva 4 tima mogla da igraju LS, Bice dobro fudbala. Odlican zreb, da se vidi gde smo. Sve atraktivno, svih 6 meceva pune tribine.

NijeBitno

pre 1 godinu

Ne razumem vas ganci,nosioci ste grupe i umesto da se naoštrite da to i dokažete pa šta bude,neka kuknjava,sto nam nije došla neka ekipa sa na granici između izraela i turske…samo jako i hrabro.

Лаик

pre 1 godinu

Добро је ово. Мораће да запну, немају изговора. Противници су јаки, медији сад немају простор да патетишу и набијају притисак као против Омоније, Шериф, па и Макабија. Можемо са свима. Екипа да се регенерише, да се пружи подршка и да видимо колико можемо у овом тренутку против озбиљних екипа.

Марко

pre 1 godinu

Не могу се више у Лиги Европе очекивати лаки противници, јер је такимичење са 48 клубова од прошле сезоне смањено на 32, па самим тим је и конкуренција већа. Звезда је у 1. шеширу и то мора да оправда првим местом у групи, јер у супротном овосезонски резултат би био назадовање у односу на прошлу сезону. Циљ би требало да буде четвртфинале. Кроз Лигу Европе постоји шанса да се увећа коефицијент много више него кроз Лигу шампиона и да се тако за следећу сезону избори 3. шешир у Лиги шампиона. То је реално јер смо ове године били трећи на листи у 4. шеширу.

Car Dušan

pre 1 godinu

Onako usput da kažem,za ove što misle da smo " tu negdje " sa Monakom... Tržišna vrijednost, Monakovih igrača je 360 miliona E! Reče mi jedan,čo'ek...

Igor

pre 1 godinu

Nije falilo sreće...Bilo je ove sezone. Bilo je i prethodne. Grupa je takva, kakva je. Solidna...pričamo o LŠ da je ovaj tim najači posle Barija, ovo-ono, a hoćemo da se prošetamo do nekakvog projektovanog 1/4 Lige Evrope..Ne ide to tako rođaci.. Dokažite ono što govorite, ili nam dokažite ono što svi vide: da imamo limitiran i fizički nepripremljen tim.

goblin

pre 1 godinu

Pa sreća je valjda otišla sa žrebom u Ligi Šampiona. Sve ove tri ekipe bolje su od Makabija.Inače,svaki žreb je težak za ekipu u kojoj više od pola tima ne može da stoji na nogama posle 60 minuta.

Srdjan

pre 1 godinu

Što teška grupa?!?!
Pa, Zvezda odavno nije ovao jaka bila. Sigurno je jača od ovih Izraelaca koji su nas izbacili! Nikakav problem ne vidim da budemo bar drugi u ovoj grupi, možda i prvi.
Ja verujem našim legendama kada govore o našoj snazi i nikoga se ne bojim! Jedna LŠ ekipa, a predsednik kaže da to jesmo, nema šta da se plaši nekog Monaka.

Ivan

pre 1 godinu

Grupa teska, zanimljiva, inspirativna. Bas sto Zvezdi treba. Prilika za dobre utakmice i dokazivanje. Veliki motiv da se pobjede ovakvi protivnici.

Vladan Grujić

pre 1 godinu

Trebalo je da napišete kakva je to "sreća" bila potrebna na žrebu.
Vidimo da Zvezda i Partizan imaju velikih problema da pobede klubove i iz nekih minijaturnih evropskih država.
Ne prave se u fudbalu velike pare i timovi igrom protiv klubova iz San Marina i Andore.

Slavko

pre 1 godinu

Hahaha, gledao sam zreb na svedskoj tv. Svaki put kada je izvucen neko u grupi sa Zvezdom, komentatori su rekli da su ti timovi imali srece jer su u grupi sa ubedljivo najslabijim iz prvog sesira :)))
Bas je Zvezda na dobrom glasu u Evropi.

The_Dejan

pre 1 godinu

Kakva sreća ljudi? Šta očekujete, da nam padne Surdulica, Spartak, Kolubara i Sloga Kraljevo da bi prošli grupu i da se hvalimo što smo takvu grupu prošli..
Dajte molim vas..
Grupa je skroz okej i ako budemo iole više nabili kondicije možemo nečemu da se nadamo.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Monako mi je nepoznanica, nisam ih gledao ove godine, ali ako ćemo da se tresemo pred Ferencvarošom i Trabzonom, onda nismo zaslužili ni ovo takmičenje, a kamoli Ligu Šampiona.

Jesmo li bili prvi šešir ili ne??

Dororej

pre 1 godinu

Nama je uvek najvažnija sreća na žrebu. Posle toga je jako važno ko je sudija i na kraju kakvo je zdravstveno stanje kod protivnika, ako je možda neki igrač dobio kijavicu i slično. Tako smo ocenili pre dve godine da smo imali sreću sa Omonijom, sledeće godine sa Sheriffom i ove sa Maccabijem. Kad ono međutim drugi se nisu obazirali da smo na rečima bolji i nisu se predali nego se rastrčali, sebe volimo da precenjujemo i onda se zakalkulišemo. Ali to nas ne smeta. Sa sledećim žrebom sve krene ispočetka i tako godinama.

pfc

pre 1 godinu

S obzirom koliko nenormalno imaju srece: Malmo, Ferencvaros, Helsinki.
Ili ako ce sva ta luda sreca da dode na naplatu: PSV, Betis, Nant

Ne mogu uvek da imaju srece. Nije realno

mario

pre 1 godinu

Evo opet fali sreća,pa imala je CZ sreće kada je dobila Haifu,pa ode sreća,Vjerojatno sad slijedi izjava kako je ipak CZ ispred dva pedlja.

Cirkus

pre 1 godinu

Zvezda igrala dve lige sampiona, 3 puta igrala prolece lige evrope... I onda dodje likovi da govore kako je zvezda ranije imala srece??? Cekajte gde je tu sreca ako tako cesto igras Prolece u Evropi???

Liberty

pre 1 godinu

Svi iz Zvezde su rekli da je realnije takmičenje za klub liga evrope, ajde videćemo kako će proći. Po meni, bolje najača grupa lige šampiona nego najača lige evrope, mislim ako će da nas nakantaju i tamo i ovamo. Videćemo, možda grešim... Problem je što niko neće snositi odgovornost, generalni i sportski direktor i trener.

Kartonka za vanka

pre 1 godinu

Vrhunski žreb.Svi jaci od nas.Neviđena prilika da se probaju Mitrovic,Motika,Stankovic,Mustafa,Kangva,Azarovi,Bukari,Lekovic,Erakovic,oni koji bi mogli da donesu ogroman novac klubu ako se bude imalo pameti.Vreme je da stara garda malo sedi na klupi.

nz

pre 1 godinu

Čitam i ne verujem šta pišu neki ovde, kao da nisu nikakve pouke izvukli posle Makabija, krenulo loženje da je grupa laka, sve pobede samo nerešeno u Francuskoj...pa vi potcenjujete Monako, jezivi ste haha. I ta čuvena atmosfera, pa napraviće Trabzonovi strašnu atmosferu isto, Mađari će napuniti stadion, niste vi posebni.

Aluvial

pre 1 godinu

Ne znam zasto bi se bunili oko zreba, sve su grupe slicne po jacini, poenta je da u grupi ne budu tri tima koja su jaka e onda je problem za jednog od tih. Ova grupa je takva, nije prejaka nego ako je Zvezda u prvom sesiru onda nije mozda dovoljno jaka za prvi sesir, recimo da bi po zakonima statistike zvezda bolje prosla da je bila u drugom sesiru, jer time izbegava jakog iz drugog sesira, a svakako vuce nekog jaceg od sebe iz prvog sesira. Zvezda je realno ubedljivo najslabiji tim koji je vucen iz prvog sesira.

Panter

pre 1 godinu

Monako, Ferencvaroš i Trabzonspor. Ne razumem šta se žalite na grupu?
Monako je tu negde kao mi i sa njima ćemo se boriti za prvo mesto.
Mađari i Turci su smešni. Njih dobijamo i kući i u gostima.

veliki strumf

pre 1 godinu

Добили смо 2 шампиона својих држава и плус Монако који исто играо квалификације за ЛШ. По том критеријуму најтежа група.

sasa the king

pre 1 godinu

Prvo da podignete na kondiciju da mozete da trcite 90 a ne 60 minuta, pa da pricamo dalje. Pa Malo da zaobilazite splavove i starlete…

Šampionski odložiti celu grupu

pre 1 godinu

Svi protivnici su nekontrolisano rastrčani, i ne može se plus kontrolisati ni delegiranje sudija za mečeve, i to u paketu čini situaciju jako čupavom i nešampionskom po nas.
Po svemu Monako i Trabzon su favoriti u grupi, nekako nnajbolje i najpametnije bi bilo odložiti sve mečeve.

Dzoiiii

pre 1 godinu

Najveca zabluda kako je zvezda imala srece zadnje tri godine, Ominija jedna utakmica, Serif pobedjivao i u LS, Makabi videce se uskoro ...Ali to je ipak zabluda koja se non stop ponavlja jer mnogi zele da omalovaze zvezdu i sve njene uspehe zadnjih 5 godina.

Dragi

pre 1 godinu

na šta joj qrac više hoćete??? Da budemo prvi bez igranja????? Aman znate kako se postaje šampion??? Kad je najteže izađeš i pobedio sve.

Pedja J7

pre 1 godinu

Falilo sreće???
Ta filozojija kod naših klubova i dovodi do ovde gde smo...
Došli smo do prvog šešira - ne zbog lepih očiju, nego zbog bodova koje osvajamo. ALi onda opet, daj nam sve najslabije iz ostalih sesira.
Non stop sreća. Ko kockari neki prokleti.

Oznojite dres, poginite protiv svakoga, i onda sreća igra mnogo manju ulogu. I da, kondiciju nabacite, trenutno ste na 60% norme.

Severnjača

pre 1 godinu

Fali nam kondicija, protivnici su atraktivni za LE! Nisu nepobedivi ako igramo punom snagom ali mogu da nas razvale ako se ponove druga poluvremena protiv Haife! Ponavljam, mora da se trči svih 90 minuta! Čak i 3.mesto i LK na proleće bi bilo prihvatljivo!

I Kvisling je bio Norvežanin!

pre 1 godinu

Zvezda nikada nema sreće!
A inače igra odlično.
I ne namešta utakmice!
Nikada.
Ne krade i nije državni projekat!
Mame mi.
Džajićeve!

nemanja

pre 1 godinu

Teska grupa. Iz drugog sesira smo dobili najjacu ekipu uz Sosijedad, iz treceg je ok, ali iz četvrtog takođe ubjedljivo najjaču. Nek vam je sa srećom.

Jevgenije

pre 1 godinu

Ah sto je cudna ta sreca. Nece nas pa nece. Ocigledno se naljutila na nas. Inace sve drugo imamo: kvalitetnu i neizvesnu ligu, dobre igrace, trenere, sudije... sve nam je kvalitetno i sve imamo, samo eto sreca nam fali.
Ali ne sekiram se ja. Imamo mi i kvalitetne uprave klubova i sigurno ce obezbediti i srecu...

Djuro

pre 1 godinu

Koji smo mi luzeri... cak ni na izvlacenju nismo nikakav faktor. Odemo u posledjnu grupu i dobijemo samo one koji "ostanu". Napetost nula!

Zoran

pre 1 godinu

Odlična grupa, super rivali neka se Zvezda kali. Dokle god budemo želeli da izbegnemo teške protivnike neće biti ni budućih uspeha. Što teži rivali to je jača Zvezda. Promenimo filozofiju gubitnika.

edi

pre 1 godinu

Grupa H: Crvena zvezda, Monako, Ferencvaroš, Trabzonspor

Zvezda je dobila najjačeg iz drugog sešira. U grupi H CZ je nešto jača jedino od Ferencvaroša, a od Monaca i Trabzonspora nema šta da traži.

Ljubisa

pre 1 godinu

Uvek ista prica; kao teska grupa. Vidim da u najmanje tri grupe Zvezda nebi uzela bod. Ovde, kod nas, sve je 'u psihologiji' zato ovog puta nisu prosli u ligu sampiona. U poslednjih pet godina i Zvezda i Partizan primali su kljucne golove u poslednjim trenutcima igre da se covek pita ima li profesionalaca u 'stabovima'-prica o tome kako je lopta okrugla u profesionalizmu 'ne pije vodu".

Zvezda

pre 1 godinu

Objektivno Zvezda u Beogradu moze sve ove da dobije i da izvuce koji bod na strani. Trabzom jeste sampin Turske ali i oni kao i Zvezda tesko dolaze do grupne faze LS. Turski fidbal je pun isluzenih stranaca. Gledam ih stalmo na SK i nista posebno. Jedino sto prave atmosferu. Monako je nepoznanica a sa madjarima se moze. Prezimece Zvezda u Evropi. Moglo je gore. da su dobili jednog od holandjana, Sociedad, Union berlin koji igra odlicno,Frajburg, Nant. Nema lake grupe ali ovo je taman za Zvezdu

Šomi

pre 1 godinu

Vidi ovaj naslov,pa kud vise srece,nema spanaca,nemaca,holandjana u grupi,pa koje trebao da bude izvucen? Pa nema na zrebu vise estonaca,luksemburzana! Ako je neko imao srece na zrebu godinama to je bila zvezda(Omonija,Serif,Haifa),e sad drugo je pitanje sto nije znala to da iskoristi..

E jbg

pre 1 godinu

Da ste mogli birati Makabi ili Ferencfaroš prije , svi bi izabrali Makabi i znamo kako ste prošli . A sad kao Ferencfaroš sigurno pobedjujete

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Balvanima svaka grupa teska. Kako grobarima, tako delijama.. Igrajte protiv Surdulice i Proletera, pa se kur*ite kad ih dobijete.

Laki

pre 1 godinu

Čuj ovo, sreća za Ferencvaroš. Jel ko prati fudbal osim liga petice? Oni su realno oduševljeni što su izvukli Zvezdu kao nosioca grupe.

Sinkegrof

pre 1 godinu

Verujem da ce Zvezda da se bori za prvo mesto sa Monakom...Trabzon jeste jak ali mislim da ce pasti u Beogradu...Madjare ne treba potcenjivati ali realno su najslabiji pa ce biti potrebne dve pobede protiv njih za prvo mesto...Puno srece zeli vam navijac Partizana.

Beli

pre 1 godinu

Imali smo je dovoljno ranijih godina, treba biti realan. Ovo je skroz ocekivano. Ali mi i dalje se vise uzdamo u sreću nego na to da podignemo kvalitet. Uostalom mi smo prvi šešir zar ne!? Koga se onda plašiti?

Mik

pre 1 godinu

Nema više Omonije, Šerifi i Makabiji... potrošilo se. Slao Bog, ali nema ko da iskoristi. Sa druge, ozbiljnije strane, žreb je vrlo dobar, može da se igra, pokaže i dokaže. Sad je prvenstvo bitnije od Lige Evrope. U prvenstvu moraju da igraju svi, a u Evropi može i rezervni tim :).

mr

pre 1 godinu

А уз мало среће сада и у прошлост могли су се извући тимови типа Шериф, Омонија и Макаби. Овај Манчестер увек има среће.

King

pre 1 godinu

Svi timovi iz zvezdine grupe su jači od Makabija, očekivano je da zvezda bude 4. ili uz mnooogo sreće dobaci do 3.mesta. Za koji dan igrate protiv nikad slabijeg Patizana i teško da možete do pobede.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Falilo je sreć???

Šta bi ste pisali da smo dobili PSV, Sosijedad, Fejenord, Betis, Frajburg, Fener...??? Katastofa???!!!

Bre, do juče napadamo Dekija i igrače što nismo u Ligi Šampiona a sad drhtimo pred ovima???? Ajde odlučite se, ako smo za Ligu Šampiona onda ovo treba da nam je laganeze.

Ali, gle čuda, oni koji najviše napljuvaše Zvezdu što ne uđe u Ligu Šampiona su u najvećem strahu od drugorazrednih timova.

Igrački gledano, nama je Monako jedini problem. Trenerski gledano - svi do jednog su nam problem. Jer kad Dejan počne da tumba tim, kad krenu da mu igraju oni dragi, a ne oni koji trebaju mi smo ga ugasili i pre početka LE.

Ako Dejan nastavi po svom, iako jedva čekam da dođem na maru, mislim da joj neću ni prići. Ne želim da gledam menažeriju.

vlajko

pre 1 godinu

Srecu nismo ni zasluzili. Neka se sad pokazu da li Ls sledece sezone ima smisla. Bez bekova, sa Srnicem pozadi, i bez kondicije za 90 minuta vise od 3-4 bodova necemo imati

Bane

pre 1 godinu

Šta bre falilo sreće, na osnovu sreće na žrebu ste i ušli u Ligu Evrope.
Dobili Pjunik u kvalifikacijama i onda Makabi.
Druga stvar, Monako se nikad nije cimao u Ligi Evrope pa neće ni ove, jure LŠ u prvenstvu, Ferencvaroš ništa posebno, a Trabzon je poput Monaka razočaran zbog Lige šampiona tako da je sve karte bacio na prvenstvo i LŠ.
Žao mi je što nisu dobili Betis ili Sosijedad da ih malo spuste na zemlju.

Jakoje

pre 1 godinu

Bićemo poslednji, Dejan podnosi ostavku u novembru. Zaslužili smo ovakvu grupu kad se kao kukavice branimo protiv Haife na domaćem terenu celo poluvreme. Svi pričaju bićemo kanta za napucavanje u Ligi šampiona, bolje da igramo Ligu Evrope. A šta, kao nećemo da vudemo i u Ligi Evrope kanta za napucavanje??? Mislim da ne možemo da budemo 3. pa da idemo u Ligu Konferencije. Monako je 4 puta jači od nas, Trabzon je duplo jači od nas, a Ferencvaroš je tu negde gde i mi, mada mislim da će trener Čerčesov što je bio selektor Rusije da presudi na njihovu stranu, pa ćemo biti ipak poslednji.

Miki

pre 1 godinu

Monako i Trabzon su tu negde sa Zvezdom.Bice borba izmedju ta 3 kluba dok Madjari mislim da su totalni autsajderi.Moci ce zvezda da se nadigrava.

Totti

pre 1 godinu

Kao prvo, nije kliše, danas stvarno svi igraju fudbal. Velike pare se negde zarađuju, negde obrću a negde i peru. Svedoci smo da su i malo poznate ekipe nakrcane nekim igračima iz Južne Amerike ili Afrike i uvek u prognozama treba biti oprezan. Sada i o žrebu. Ne znam kakvu smo to grupu očekivali pa da budemo zadovoljni. Ok, Monako, jaka ekipa iz jake lige ali pitanje gde će staviti akcenat. Francusko prvenstvo, skorašnje svetsko prvenstvo ili Liga Evrope. Ta opterećenja naši klubovi nemaju jer je malo reprezentativaca i liga je nažalost slaba. Znači nama je Liga Evrope sve a njima ne toliko. Za preostale dve ekipe to se ne bi moglo reći i mislim da će veća borba biti sa Trabzonom i Ferencvarošom nego sa Monakom. Biće puno iznenađenja jer je i takmičarska godina tako specifična. Dovoljno je reći da svih šest utakmica mora biti odigrano za dva meseca. Mnogo će zavisiti i od rasporeda utakmica u grupi a to ćemo saznati kasnije. Ako gledamo čisto fudbalski Monako pa Zvezda ili Trabzon i na kraju Ferencvaroš, ali pošto pratim fudbal više od pola veka to obično ne bude tako.

Kume, mnogo je

pre 1 godinu

Ovoj Stankovićevoj Zvezdi izgleda uvek fali neka sreća. LE i ova grupa su za Zvezdu premija, jer nisu zaslužili da igraju LŠ ni znanjem ni zalaganjem.

Aca02

pre 1 godinu

Kakva nesreća? Ljudi......imali smo sreće kada je Pavkov dao autogol u 90............bili bi sada u grupu sa Juventusom, Real Madridom I Benfike i primili bi dvadeset golova ukupno ili vise....... a ovako postoji mogućnosti da cemo proći grupu.

Еко

pre 1 godinu

Звезда ту негде и спада. Има бољих, а и горих од ње. За нас навијаче ипак боље него да опет игра против Бајерна и ПСЖ.

nesa80

pre 1 godinu

kao partizanovac kazem prognozu-zvezda ce se boriti za prvo mesto sa monakom i to je to,kakvi ferencfaros i trabzon pa obe ekipe su ispale u kvalifikacije

pedja

pre 1 godinu

Neka kazna za propustenu priliku protiv Makabija,sad nema nista nista od prolljeca ,24.08.2017.tocak istorije nas je gurnuo napred,tacno 5 godina kasnije 23.08.2022.,tocak se vraca ponovo u kontra smjer.U pitanju je i titula ,realno ,energija se izgubila skroz,bio sam na jugu pola je reklo da im ne pada na pamet da gleda LE.Mozda je i bolje ocito ovi igraci Zvezde se ne mogu iznijeti sa pritiskom punih tribina dal igrali kuci ili u gostima.Losa atmosfera u ekipi,svadje,glupavi trener.Ako,Partizan dobije u srijedu ,gubimo titulu.Raspored je pregust.Odgadjamo mec zbog Pjunika i Makabjja,sad ce se sve nagomati u dva mjeseca ,strasna politika kluba strasna Dinamo nista nije odlozio.Opet ima snage da igra 120 min i prodje u LS i dobije grupu koja je malo teza od nase LE.Kukavice i neznalice ne zasluzuju srecu.Znate najvise na koga mislim!

Марко

pre 1 godinu

Ференцварош има дупло скупљи играчки кадар од Макаби Хаифре, а сви остали противници много скупљи. Са Станковићем на клупи биће тешко доћи и до трећег места које води у бараж за Лигу конференције, јер са његовим (не)знањем питање је да ли можемо и Ференцварош да победимо. Од почетка сезоне уиграва на средини терена Кангу и Кангву и онда разбије тај тандем у одлучујућој утакмици.

garda

pre 1 godinu

Osim B i D grupe, sve su bas teske. Da su nam dosle ekipe iz B grupe, mogli bismo se nadati i prvom mestu, u ovoj nasoj mozemo biti i drugi i poslednji.

Čita Mizmeđuredova

pre 1 godinu

Ovoj Stankovićevoj Zvezdi izgleda uvek fali neka sreća. LE i ova grupa su za Zvezdu premija, jer nisu zaslužili da igraju LŠ ni znanjem ni zalaganjem.
(Kume, mnogo je, 26. avgust 2022 15:49)

E, pa Stankovićeva više nije. Dao čovek otkaz.

bla bla

pre 1 godinu

Sad neće biti stece ko pre,sve se vraća…realno imali sko više sreće nego pameti ,sa dve LŠ i sa grupom u LE..sad polako se sve vraća ,Makabi prvo sa velikom nesrećom pa će sad i grupa…

kozombarada

pre 1 godinu

Trabzon je krs kao i svi Turci. Ferencvaros nezgodan. Monako najjaci rival ali treba videti u kakvom ce sastavu igrati te utakmice.

Igor

pre 1 godinu

Ako su Monako i Trabzon favoriti za prolaz grupe, onda nije loše ni to da prezimimo u Evropi kao 3. u grupi i odemo u nokaut fazu Lige konferencija gde ćemo doći do četvrtfinala ili polufinala.

no name

pre 1 godinu

Не могу се више у Лиги Европе очекивати лаки противници, јер је такимичење са 48 клубова од прошле сезоне смањено на 32, па самим тим је и конкуренција већа. Звезда је у 1. шеширу и то мора да оправда првим местом у групи, јер у супротном овосезонски резултат би био назадовање у односу на прошлу сезону. Циљ би требало да буде четвртфинале. Кроз Лигу Европе постоји шанса да се увећа коефицијент много више него кроз Лигу шампиона и да се тако за следећу сезону избори 3. шешир у Лиги шампиона. То је реално јер смо ове године били трећи на листи у 4. шеширу.
(Марко, 26. avgust 2022 14:25)

Samo je realno Marko "čuveni koeficijent".
Koeficijent solidan i odlican (Zvezda , Dinamo Z) da svake godine igras grupno takmicenje. Nicemu drugom ne služi koeficijent, a ti loži kao Terza Magija.
Nacionali koeficijent je bitniji, jer osim direktnog plasmana prvaka u Ligu sampiona, treci tim iz Srbije igrace grupnu fazu.

Inace koje tvoje mišljene Borjan 35 god, Dragovic 30 Kanga 31, Katai 31 , Pesic 30, Ivanic 29 god... Da li ovaj najbolji tim u poslednjih 20 god(gde je obs?) doživljava vrhunac sledece sezone kad sa jos malo omatori? Hehehe

Аца

pre 1 godinu

Уместо неки симпатични Унион Берлин, Ајндховен, Линц, иде се у котлу Трабзона, непотребне тензије и халабука са Турцима. Безвезе ждреб.

Lazar

pre 1 godinu

Vi ovo zovete sreća?!Ova grupa je jeziva!Iz 4.šešira najteža ekipa.Iz 2.šešira treća najteža ekipa.Iz trećeg ferencvaroš nije toliko loše ali je loše

Vrg

pre 1 godinu

Bre, do juče napadamo Dekija i igrače što nismo u Ligi Šampiona a sad drhtimo pred ovima???? Ajde odlučite se, ako smo za Ligu Šampiona onda ovo treba da nam je laganeze.
(Lajavi krelac, 26. avgust 2022 15:21)

Pa fora je sto smo sa izvlacenjem Makabija imali srece, a u isto vreme do Makabija nismo videli koliko smo u stvari losi.
Tako da smo dosli dovde da nam je "falilo srece" u LE.
Ali iskreno, tim sa onim glavnim i bez kondicionog trenera nije vredan gledanja, tako da stagod. Naravno krivi su prvo oni koji su ove doveli i koji ih drze.

veliki

pre 1 godinu

Ма која срећа??? Најјачи тим из 4. шешира убедљиво, за мало да уђу у ЛШ. И Монако врло јак, Ференц такође… Остали били у другом шеширу Монако или Карабаг - извучемо Монако. Из четвртог Штурм или Турци - извучемо Трабзон. Биће доброг и атрактивног фудбала, то је сигурно!

fudbaloman

pre 1 godinu

Jača grupa, baš atraktivna. Monako kao Liga 5 ozbiljan tim, komšijski Ferenc i evociranje starih megdana i Trabzon i ludi Turci. Zvezda ako reši pitanje desnog beka i zadnjeg veznog može i ovu grupu da prođe. Čak i treće mesto i proleće u LK nije loša opcija, zavisi naravno od forme svih rivala.

mdj

pre 1 godinu

Juce sam pisao, nekod od francuza, Betis i Trabzon. Samo smo Betis izbegli. Mi sa francuzima ne mozemo da igramo, nikada nismo dobro prolazili. Sve njihove ekipe trce kao nenormalne, a mi fizicki videli smo kako stojimo. Tu obe utakmice gubimo. Ni madjari nisu bas maciji kasalj, tako da ako prodjemo grupu da pevamo, ali ce biti bas bas tesko. Mi sigurno mozemo da igramo bolji fudbal od ovoga sad i jesmo u poslednjih par sezona sa Dekijem, ne moze se biti u punoj formi u avgustu svakako, ali da li ce to bolje biti dovoljno ostaje dabse vidi. Nisam preveliki optimista.

Doktor

pre 1 godinu

Treba sebe i svoj tim uvek smatrati, za favorita. Treba postati jak u glavi, da bi bio jak na terenu i u životu. Nemojte ići logikom, da su drugi bolji. Idite srcem da ste najbolji, pa možda i to jednog dana postane vaša logika.

ništa lično

pre 1 godinu

mogao je i bolji žreb...Monako, Trabzon...nisam siguran da može Zvezda u prve dve.
Mađari takođe...biće interesantno i neće sve zavisiti samo od svojih rezultata u grupi. Biće iznenađenja i ako tu sebe Zvezda poštedi neprijatnosti sa Mađarima i reši bar jednog favorita kući blizu je prolaska.

veverac

pre 1 godinu

Sreća na strani Zvezde naslov pa promenjen u falilo je sreće? Nije kraj dok se ne završi žreb šta vam je?
Teška grupa, Monako i dva prvaka svojih zemalja

Nikola

pre 1 godinu

Prvi utisak: sve su grupe ujednačene.
Nema drastičnog odstupanja u kvalitetu.
Možda na prvi pogled grupa D izgleda najslabija, ali samo zato jer su dva Uniona slabije poznati javnosti, pogotovo onaj belgijski.
Vrlo je bitan raspored kakav će biti Zvezdi.
Očekujem borbu crveno-belih za drugo mesto sa Turcima i Mađarima. Verujem da smo bolji od oba tima, ali mora se to dokazati na terenu.

Ilija Čvorović

pre 1 godinu

Bolje ovako bez izrazitih favorita, gde svako svakoga može da pobedi, i gde svako vidi neku šansu. Tu će biti boljih utakmica, lakše je motivisati ekipe, nego kada se igraju utakmice koje treba da se odrade.

srle

pre 1 godinu

Poslednji šešir, bilo ko da je izvučen, Helsinki, AEK, Cirih, ma bilo ko. Ali najgori mogući, šampion Turske. Biće jako teško. Borba za drugo mesto, prvi će biti Monako.

Ivan

pre 1 godinu

Teška grupa za Zvezdu. Ali grupa u kojoj Zvezda može da proba da izbori prolaz u eliminacionu fazu Lige Evrope. Monako, Trabzonspor i Ferencvaroš su ozbiljni protivnici ali u slučaju da Zvezda odigra onako kako ume i uz pravilnu postavku na terenu, može da se nada nekom uspehu u ovoj grupi. Sa Monakom i Trabzonom će biti teško, u pitanju su zaista veoma ozbiljni i jaki timovi, dobro organizovani, i biće potrebno da Zvezda zaista pruži maksimum ne bi li uspela da napravi povoljan rezultat na nekoj utakmici protiv njih. Ferencvaroš je veliko mađarsko, evropsko i svetsko fudbalsko ime, ali nije na nivou na kakvom je nekada bio, ali da je sasvim solidan tim to jeste, tako da i protiv njih ne sme biti nikakvog opuštanja. Zvezda u ovoj grupi mora da bude maksimalno spremna i mora da odigra na najvišem nivou, ona igra kao protiv Makabija u drugom poluvremenu nipošto ne sme da se ponovi inače biće novih blamaža. Samo jako što se kaže i uz maksimalno zalaganje i malo sreće Zvezda može da izbori bar drugo mesto i ode dalje, u eliminacionu fazu Lige Evrope.

Vladan

pre 1 godinu

joooooj samo kukate kakao smo mogli lakse izvuci.A koja je vasa poenta zvezde u evropi..da osvoji trofej mozda,ili da se takmici sa slabijima,ili da se nadmece sa najboljima...smarate i trujete

Sterling Cooper

pre 1 godinu

Liga Evrope vremenom postala odlično takmičenje, puno ujednačenije i neizvjesnije od LŠ, koja postaje zaista interesantna tek u eliminacionoj fazi. Ne znam da li postoji grupa koja bi bila laka za Zvezdu, možda bi se moglo reći manje teška. Sretno!

Bellator

pre 1 godinu

Нада последња умире, морамо да будемо храбри, да се боримо и верујемо да можемо до трећег места у групи.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Треба бити реалан да група није лака. Ал треба и вјеровати и борити се да можемо проћи даље. Да се уради дубока анализа ове двије утакмице са Макабијем и да се направи план шта и како даље јер овако више не иде. Већ сад се треба правити тим за наредну евро сезону. А сви знамо на којим позицијама требају бољи играчи. Све су прилике да нам треба и бољи тренер ал засад да останемо само на појачањима у тиму на терену.

Delija sa severa

pre 1 godinu

Ferenc i Trabzon mogu da padnu na prepunoj Marakani bez problema, Monako slican ko Hofenhajm pre 2 godine i sa njima moze da se igra, eventualno na napaljenost i atmosferu ovde da ih pobedimo i u Francuskoj X. Nadam se, posto su kvalitetni i nimalo naivni protivnici, da ce da se dovedu konacno normalna i potreba pojacanja, koja vec uveliko kasne.

mil@n

pre 1 godinu

Nisu imali srece,ajde drugi sesir,imalo je jakih ekipa(PSV,Sosiedad,Monako)pa i da zakacis nekog jaceg, ali u cetvrtom samo Trabzon i bas njega da dobiju.

Petarlfc

pre 1 godinu

Teška grupa iskreno. Samo Ferencvaroš je došao kao "lakši", iz drugog i četvrtog šešira zapali nam najteži ali šta da se radi. Moraju dovesti još par adekvatnih pojačanja i da se napadne prolaz u nokaut fazu, očekujem barem treće mesto u najgorem slučaju i nokaut LK.

kukuruz kokicar

pre 1 godinu

(nz, 26. avgust 2022 18:04)

Pa i proći ćemo grupu, ovde tučemo sve tri ekipe i to ti je već više od pola posla. Ja ne znam zašto ali verujem da će Trabzonspor ovde da ispadne kao najgora ekipa, monako i mi za prvo mesto, a treće našim somsetima.

gremiln onaj jedini i pravi kome je samo ACM u glavi….

pre 1 godinu

Imate žreb jak,iako ste bili u prvom šesiru jedino Ferencvaroš ste tu negde…Trabzon i Monako su (na papiru)jači…

objektivan

pre 1 godinu

Zvezda ovaj put nije imala sreće u žrebu, ali tako je to u žrebanju, jednom imaš sreće, drugi put nemaš. Mislim da Monako neće igrati LE u punom sastavu. Poznato je da ekipe iz liga petice kombinuju sastav za LE. Biće dobra utakmica u Beogradu. Sa Trabzonom se može igrati, u Beogradu sigurno. Moramo biti bolji od Ferencvaroša, prva tri idu dalje, treći se seli u plej of Ligu Konferencija.

Ahahahahahaha

pre 1 godinu

Hahaha, gledao sam zreb na svedskoj tv. Svaki put kada je izvucen neko u grupi sa Zvezdom, komentatori su rekli da su ti timovi imali srece jer su u grupi sa ubedljivo najslabijim iz prvog sesira :)))
Bas je Zvezda na dobrom glasu u Evropi.
(Slavko, 26. avgust 2022 16:37)

Biti najslabiji u prvom sesiru, ostace vecni nedosanjani san klubu za koga ti navijas.
Ali zabrinjava komentar sa svedske televizije, ipak je ta zemlja fudbalska velesila ahahahahaha....

turci sabljom a popovi knjigom

pre 1 godinu

Kad igra nole jel zna neko hvala
(Milos, 26. avgust 2022 16:12)

Istog dana kad i Zvezda u Ligi Šampiona i Partizan u Ligi Evrope.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Biti najslabiji u prvom sesiru, ostace vecni nedosanjani san klubu za koga ti navijas.
Ali zabrinjava komentar sa svedske televizije, ipak je ta zemlja fudbalska velesila ahahahahaha....
(Ahahahahahaha, 27. avgust 2022 14:18)

Za Srbiju jesu velesila. Finale SP i treće mesto na svetu. Za nas je to misaona imenica.

Panter

pre 1 godinu

Monako, Ferencvaroš i Trabzonspor. Ne razumem šta se žalite na grupu?
Monako je tu negde kao mi i sa njima ćemo se boriti za prvo mesto.
Mađari i Turci su smešni. Njih dobijamo i kući i u gostima.

pfc

pre 1 godinu

S obzirom koliko nenormalno imaju srece: Malmo, Ferencvaros, Helsinki.
Ili ako ce sva ta luda sreca da dode na naplatu: PSV, Betis, Nant

Ne mogu uvek da imaju srece. Nije realno

Z

pre 1 godinu

Ovi što žele Zvezdi loš žreb, samo nek stave prst na čelo i porazmisle koliko je to manje bodova za Srbiju na UEFA listi !
A to znači da 2024 opet najveći domet svi klubova iz Srbije (osim Zvezde) biće LK.

bla bla

pre 1 godinu

Sad neće biti stece ko pre,sve se vraća…realno imali sko više sreće nego pameti ,sa dve LŠ i sa grupom u LE..sad polako se sve vraća ,Makabi prvo sa velikom nesrećom pa će sad i grupa…

King

pre 1 godinu

Svi timovi iz zvezdine grupe su jači od Makabija, očekivano je da zvezda bude 4. ili uz mnooogo sreće dobaci do 3.mesta. Za koji dan igrate protiv nikad slabijeg Patizana i teško da možete do pobede.

Slavko

pre 1 godinu

Hahaha, gledao sam zreb na svedskoj tv. Svaki put kada je izvucen neko u grupi sa Zvezdom, komentatori su rekli da su ti timovi imali srece jer su u grupi sa ubedljivo najslabijim iz prvog sesira :)))
Bas je Zvezda na dobrom glasu u Evropi.

Cirkus

pre 1 godinu

Zvezda igrala dve lige sampiona, 3 puta igrala prolece lige evrope... I onda dodje likovi da govore kako je zvezda ranije imala srece??? Cekajte gde je tu sreca ako tako cesto igras Prolece u Evropi???

I Kvisling je bio Norvežanin!

pre 1 godinu

Zvezda nikada nema sreće!
A inače igra odlično.
I ne namešta utakmice!
Nikada.
Ne krade i nije državni projekat!
Mame mi.
Džajićeve!

Bane

pre 1 godinu

Šta bre falilo sreće, na osnovu sreće na žrebu ste i ušli u Ligu Evrope.
Dobili Pjunik u kvalifikacijama i onda Makabi.
Druga stvar, Monako se nikad nije cimao u Ligi Evrope pa neće ni ove, jure LŠ u prvenstvu, Ferencvaroš ništa posebno, a Trabzon je poput Monaka razočaran zbog Lige šampiona tako da je sve karte bacio na prvenstvo i LŠ.
Žao mi je što nisu dobili Betis ili Sosijedad da ih malo spuste na zemlju.

Miki

pre 1 godinu

Monako i Trabzon su tu negde sa Zvezdom.Bice borba izmedju ta 3 kluba dok Madjari mislim da su totalni autsajderi.Moci ce zvezda da se nadigrava.

Zvezdas!

pre 1 godinu

Najveci problem zvezde su njeni navijaci koji precenjuju svoju ekipu, i time stavljaju previse veliki pritisak na klub, Rezervista iz belgije/francuske i igrac iz Druge lige Rusije nisu dovoljna da se napravi napredak od prosle godine

Dzoiiii

pre 1 godinu

Najveca zabluda kako je zvezda imala srece zadnje tri godine, Ominija jedna utakmica, Serif pobedjivao i u LS, Makabi videce se uskoro ...Ali to je ipak zabluda koja se non stop ponavlja jer mnogi zele da omalovaze zvezdu i sve njene uspehe zadnjih 5 godina.

edi

pre 1 godinu

Grupa H: Crvena zvezda, Monako, Ferencvaroš, Trabzonspor

Zvezda je dobila najjačeg iz drugog sešira. U grupi H CZ je nešto jača jedino od Ferencvaroša, a od Monaca i Trabzonspora nema šta da traži.

Iggy

pre 1 godinu

Monako je tu negde kao mi i sa njima ćemo se boriti za prvo mesto.
Mađari i Turci su smešni. Njih dobijamo i kući i u gostima.

Pa jel ne bese Makabi smesan i njih dobijasmo i tamo i vamo?

Šampionski odložiti celu grupu

pre 1 godinu

Svi protivnici su nekontrolisano rastrčani, i ne može se plus kontrolisati ni delegiranje sudija za mečeve, i to u paketu čini situaciju jako čupavom i nešampionskom po nas.
Po svemu Monako i Trabzon su favoriti u grupi, nekako nnajbolje i najpametnije bi bilo odložiti sve mečeve.

Djuro

pre 1 godinu

Koji smo mi luzeri... cak ni na izvlacenju nismo nikakav faktor. Odemo u posledjnu grupu i dobijemo samo one koji "ostanu". Napetost nula!

Mik

pre 1 godinu

Nema više Omonije, Šerifi i Makabiji... potrošilo se. Slao Bog, ali nema ko da iskoristi. Sa druge, ozbiljnije strane, žreb je vrlo dobar, može da se igra, pokaže i dokaže. Sad je prvenstvo bitnije od Lige Evrope. U prvenstvu moraju da igraju svi, a u Evropi može i rezervni tim :).

Jakoje

pre 1 godinu

Bićemo poslednji, Dejan podnosi ostavku u novembru. Zaslužili smo ovakvu grupu kad se kao kukavice branimo protiv Haife na domaćem terenu celo poluvreme. Svi pričaju bićemo kanta za napucavanje u Ligi šampiona, bolje da igramo Ligu Evrope. A šta, kao nećemo da vudemo i u Ligi Evrope kanta za napucavanje??? Mislim da ne možemo da budemo 3. pa da idemo u Ligu Konferencije. Monako je 4 puta jači od nas, Trabzon je duplo jači od nas, a Ferencvaroš je tu negde gde i mi, mada mislim da će trener Čerčesov što je bio selektor Rusije da presudi na njihovu stranu, pa ćemo biti ipak poslednji.

Srdjan

pre 1 godinu

Što teška grupa?!?!
Pa, Zvezda odavno nije ovao jaka bila. Sigurno je jača od ovih Izraelaca koji su nas izbacili! Nikakav problem ne vidim da budemo bar drugi u ovoj grupi, možda i prvi.
Ja verujem našim legendama kada govore o našoj snazi i nikoga se ne bojim! Jedna LŠ ekipa, a predsednik kaže da to jesmo, nema šta da se plaši nekog Monaka.

mario

pre 1 godinu

Evo opet fali sreća,pa imala je CZ sreće kada je dobila Haifu,pa ode sreća,Vjerojatno sad slijedi izjava kako je ipak CZ ispred dva pedlja.

Igor

pre 1 godinu

Ako su Monako i Trabzon favoriti za prolaz grupe, onda nije loše ni to da prezimimo u Evropi kao 3. u grupi i odemo u nokaut fazu Lige konferencija gde ćemo doći do četvrtfinala ili polufinala.

coa

pre 1 godinu

Čuj trebalo je sreće.... Pa da smo izvukli pored Monaka i nekog Bundes ligasa ili iz Španske lige to bi bila Sreća? Ako ne možemo da pobedimo Mađarskog prvaka i Turskog onda mi ne treba da igramo evropska takmičenja. A i Monako da je toliko jak igrao bi LŠ a ne LE.

Delija sa severa

pre 1 godinu

Ferenc i Trabzon mogu da padnu na prepunoj Marakani bez problema, Monako slican ko Hofenhajm pre 2 godine i sa njima moze da se igra, eventualno na napaljenost i atmosferu ovde da ih pobedimo i u Francuskoj X. Nadam se, posto su kvalitetni i nimalo naivni protivnici, da ce da se dovedu konacno normalna i potreba pojacanja, koja vec uveliko kasne.

Delija sa severa

pre 1 godinu

Ja ne znam zasto ljudi ocekuju stalno slabe timove? Nema slabih timova, ako ocemo da vidimo Zvezdu u LS kako se nadmece moramo da igramo protiv timova poput Monaka, da bi Zvezda ojacala tim i imala neko iskustvo, a ako budemo stalno igrali protiv nekih Serifa, Sturmova, Helsinkija i ako navikemo samo na te timove, nikad necemo biti kvalitetni. Drugo, kad vec nemamo jaku ligu i kad nemamo jake prijateljske meceve u polu sezonama i pauzama, jedino u Ligi Evrope mozemo sa nekim osrednjim kvalitetnim klubovima da igramo. Sve u svemu srecno Zvezdi, moze da bude 1. al mislim da ce derbi sa Monakom biti najvise presudan za prva 2. mesta, Stankovic da se izmiri sa igracima i da krene opet ona stara dobra atmosfera. Lagana Liga Evrope i sledece godine polako da jos ojacamo tim za direktan ulaz u LS.

NijeBitno

pre 1 godinu

Ne razumem vas ganci,nosioci ste grupe i umesto da se naoštrite da to i dokažete pa šta bude,neka kuknjava,sto nam nije došla neka ekipa sa na granici između izraela i turske…samo jako i hrabro.

nesa80

pre 1 godinu

kao partizanovac kazem prognozu-zvezda ce se boriti za prvo mesto sa monakom i to je to,kakvi ferencfaros i trabzon pa obe ekipe su ispale u kvalifikacije

kukuruz kokicar

pre 1 godinu

(nz, 26. avgust 2022 18:04)

Pa i proći ćemo grupu, ovde tučemo sve tri ekipe i to ti je već više od pola posla. Ja ne znam zašto ali verujem da će Trabzonspor ovde da ispadne kao najgora ekipa, monako i mi za prvo mesto, a treće našim somsetima.

Sinkegrof

pre 1 godinu

Verujem da ce Zvezda da se bori za prvo mesto sa Monakom...Trabzon jeste jak ali mislim da ce pasti u Beogradu...Madjare ne treba potcenjivati ali realno su najslabiji pa ce biti potrebne dve pobede protiv njih za prvo mesto...Puno srece zeli vam navijac Partizana.

Zvezda

pre 1 godinu

Objektivno Zvezda u Beogradu moze sve ove da dobije i da izvuce koji bod na strani. Trabzom jeste sampin Turske ali i oni kao i Zvezda tesko dolaze do grupne faze LS. Turski fidbal je pun isluzenih stranaca. Gledam ih stalmo na SK i nista posebno. Jedino sto prave atmosferu. Monako je nepoznanica a sa madjarima se moze. Prezimece Zvezda u Evropi. Moglo je gore. da su dobili jednog od holandjana, Sociedad, Union berlin koji igra odlicno,Frajburg, Nant. Nema lake grupe ali ovo je taman za Zvezdu

Šomi

pre 1 godinu

Vidi ovaj naslov,pa kud vise srece,nema spanaca,nemaca,holandjana u grupi,pa koje trebao da bude izvucen? Pa nema na zrebu vise estonaca,luksemburzana! Ako je neko imao srece na zrebu godinama to je bila zvezda(Omonija,Serif,Haifa),e sad drugo je pitanje sto nije znala to da iskoristi..

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Monako mi je nepoznanica, nisam ih gledao ove godine, ali ako ćemo da se tresemo pred Ferencvarošom i Trabzonom, onda nismo zaslužili ni ovo takmičenje, a kamoli Ligu Šampiona.

Jesmo li bili prvi šešir ili ne??

kozombarada

pre 1 godinu

Trabzon je krs kao i svi Turci. Ferencvaros nezgodan. Monako najjaci rival ali treba videti u kakvom ce sastavu igrati te utakmice.

Aluvial

pre 1 godinu

Ne znam zasto bi se bunili oko zreba, sve su grupe slicne po jacini, poenta je da u grupi ne budu tri tima koja su jaka e onda je problem za jednog od tih. Ova grupa je takva, nije prejaka nego ako je Zvezda u prvom sesiru onda nije mozda dovoljno jaka za prvi sesir, recimo da bi po zakonima statistike zvezda bolje prosla da je bila u drugom sesiru, jer time izbegava jakog iz drugog sesira, a svakako vuce nekog jaceg od sebe iz prvog sesira. Zvezda je realno ubedljivo najslabiji tim koji je vucen iz prvog sesira.

Kartonka za vanka

pre 1 godinu

Vrhunski žreb.Svi jaci od nas.Neviđena prilika da se probaju Mitrovic,Motika,Stankovic,Mustafa,Kangva,Azarovi,Bukari,Lekovic,Erakovic,oni koji bi mogli da donesu ogroman novac klubu ako se bude imalo pameti.Vreme je da stara garda malo sedi na klupi.

no name

pre 1 godinu

Не могу се више у Лиги Европе очекивати лаки противници, јер је такимичење са 48 клубова од прошле сезоне смањено на 32, па самим тим је и конкуренција већа. Звезда је у 1. шеширу и то мора да оправда првим местом у групи, јер у супротном овосезонски резултат би био назадовање у односу на прошлу сезону. Циљ би требало да буде четвртфинале. Кроз Лигу Европе постоји шанса да се увећа коефицијент много више него кроз Лигу шампиона и да се тако за следећу сезону избори 3. шешир у Лиги шампиона. То је реално јер смо ове године били трећи на листи у 4. шеширу.
(Марко, 26. avgust 2022 14:25)

Samo je realno Marko "čuveni koeficijent".
Koeficijent solidan i odlican (Zvezda , Dinamo Z) da svake godine igras grupno takmicenje. Nicemu drugom ne služi koeficijent, a ti loži kao Terza Magija.
Nacionali koeficijent je bitniji, jer osim direktnog plasmana prvaka u Ligu sampiona, treci tim iz Srbije igrace grupnu fazu.

Inace koje tvoje mišljene Borjan 35 god, Dragovic 30 Kanga 31, Katai 31 , Pesic 30, Ivanic 29 god... Da li ovaj najbolji tim u poslednjih 20 god(gde je obs?) doživljava vrhunac sledece sezone kad sa jos malo omatori? Hehehe

Јабучило

pre 1 godinu

Није фалило среће, него је наш фудбал лош. Као што у иностранству није скупо, него смо ми сиромашни.

Kg

pre 1 godinu

Jaka grupa. Sva 4 tima mogla da igraju LS, Bice dobro fudbala. Odlican zreb, da se vidi gde smo. Sve atraktivno, svih 6 meceva pune tribine.

Aca02

pre 1 godinu

Kakva nesreća? Ljudi......imali smo sreće kada je Pavkov dao autogol u 90............bili bi sada u grupu sa Juventusom, Real Madridom I Benfike i primili bi dvadeset golova ukupno ili vise....... a ovako postoji mogućnosti da cemo proći grupu.

srle

pre 1 godinu

Poslednji šešir, bilo ko da je izvučen, Helsinki, AEK, Cirih, ma bilo ko. Ali najgori mogući, šampion Turske. Biće jako teško. Borba za drugo mesto, prvi će biti Monako.

Liberty

pre 1 godinu

Svi iz Zvezde su rekli da je realnije takmičenje za klub liga evrope, ajde videćemo kako će proći. Po meni, bolje najača grupa lige šampiona nego najača lige evrope, mislim ako će da nas nakantaju i tamo i ovamo. Videćemo, možda grešim... Problem je što niko neće snositi odgovornost, generalni i sportski direktor i trener.

Car Dušan

pre 1 godinu

Onako usput da kažem,za ove što misle da smo " tu negdje " sa Monakom... Tržišna vrijednost, Monakovih igrača je 360 miliona E! Reče mi jedan,čo'ek...

Аца

pre 1 godinu

Уместо неки симпатични Унион Берлин, Ајндховен, Линц, иде се у котлу Трабзона, непотребне тензије и халабука са Турцима. Безвезе ждреб.

nemanja

pre 1 godinu

Teska grupa. Iz drugog sesira smo dobili najjacu ekipu uz Sosijedad, iz treceg je ok, ali iz četvrtog takođe ubjedljivo najjaču. Nek vam je sa srećom.

mr

pre 1 godinu

А уз мало среће сада и у прошлост могли су се извући тимови типа Шериф, Омонија и Макаби. Овај Манчестер увек има среће.

Air Gobelja

pre 1 godinu

Eh da ste prosli u LS,pa onda duel Gobeljic-Messi...Maleni se saplete,Gobelja pokupi loptu pa isecete klip postavite na youtube i prodaja u Al Rijad...

Марко

pre 1 godinu

Не могу се више у Лиги Европе очекивати лаки противници, јер је такимичење са 48 клубова од прошле сезоне смањено на 32, па самим тим је и конкуренција већа. Звезда је у 1. шеширу и то мора да оправда првим местом у групи, јер у супротном овосезонски резултат би био назадовање у односу на прошлу сезону. Циљ би требало да буде четвртфинале. Кроз Лигу Европе постоји шанса да се увећа коефицијент много више него кроз Лигу шампиона и да се тако за следећу сезону избори 3. шешир у Лиги шампиона. То је реално јер смо ове године били трећи на листи у 4. шеширу.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Треба бити реалан да група није лака. Ал треба и вјеровати и борити се да можемо проћи даље. Да се уради дубока анализа ове двије утакмице са Макабијем и да се направи план шта и како даље јер овако више не иде. Већ сад се треба правити тим за наредну евро сезону. А сви знамо на којим позицијама требају бољи играчи. Све су прилике да нам треба и бољи тренер ал засад да останемо само на појачањима у тиму на терену.

veliki strumf

pre 1 godinu

Добили смо 2 шампиона својих држава и плус Монако који исто играо квалификације за ЛШ. По том критеријуму најтежа група.

Bellator

pre 1 godinu

Нада последња умире, морамо да будемо храбри, да се боримо и верујемо да можемо до трећег места у групи.

goblin

pre 1 godinu

Pa sreća je valjda otišla sa žrebom u Ligi Šampiona. Sve ove tri ekipe bolje su od Makabija.Inače,svaki žreb je težak za ekipu u kojoj više od pola tima ne može da stoji na nogama posle 60 minuta.

Sud u uva

pre 1 godinu

Grupa sastavljena od gubitnika u trci za Ligu Šampiona. Trećeplasirani francuskog prvenstva, šampioni Turske, Mađarske i Srbije.
Što se Zvezde tiče, moje mišljenje je da je meč sa Makabijem izgubljen ne zbog fizičke, već zbog psihološke nespremnosti.
Zvezda ima 2:0, Borjan brani penal. Taj trenutak je bio takav da su svi (i u Makabiju) videli Zvezdu u Ligi Šampiona, jer Makabi do tog penala nije postojao na terenu. Pola minuta kasnije i serije gluposti Kange, odbrane koja ne ulazi u blok i Borjana koji prima onakav gol ruši taj stav nepobedivosti. Onda ide u prilog i izjava njihovog strelca gola kako je čuo da igrači Zvezde viču jedni na druge u poluvremenu, što je jasno ukazivalo na paniku u glavama. Ukoliko je i glavi čovek opterećen, on neće moći ništa fizički da uradi. I tako je i bilo. Nakon zakucavanja Pavkova, svi su pohitali ka golu Makabija. Odjednom nije bilo umora niti straha od najgoreg (jer se najgore već dogodilo) i odmah se stvara šansa nakon gužve, koja je bila još i super šansa gde je trebalo poklopiti, a ne opaliti po lopti.

Sve u svemu, Zvezda celokupan fizički nedostatak može da pokrije pristupom u kom nema straha od primljenog gola, u kom se ne daje značaj veći od stvarnog protivniku. I na kraju svega, sve u životu prolazi, a dobra je stvar kada se ne bojiš.

Severnjača

pre 1 godinu

Fali nam kondicija, protivnici su atraktivni za LE! Nisu nepobedivi ako igramo punom snagom ali mogu da nas razvale ako se ponove druga poluvremena protiv Haife! Ponavljam, mora da se trči svih 90 minuta! Čak i 3.mesto i LK na proleće bi bilo prihvatljivo!

Лаик

pre 1 godinu

Добро је ово. Мораће да запну, немају изговора. Противници су јаки, медији сад немају простор да патетишу и набијају притисак као против Омоније, Шериф, па и Макабија. Можемо са свима. Екипа да се регенерише, да се пружи подршка и да видимо колико можемо у овом тренутку против озбиљних екипа.

Марко

pre 1 godinu

Ференцварош има дупло скупљи играчки кадар од Макаби Хаифре, а сви остали противници много скупљи. Са Станковићем на клупи биће тешко доћи и до трећег места које води у бараж за Лигу конференције, јер са његовим (не)знањем питање је да ли можемо и Ференцварош да победимо. Од почетка сезоне уиграва на средини терена Кангу и Кангву и онда разбије тај тандем у одлучујућој утакмици.

nz

pre 1 godinu

Čitam i ne verujem šta pišu neki ovde, kao da nisu nikakve pouke izvukli posle Makabija, krenulo loženje da je grupa laka, sve pobede samo nerešeno u Francuskoj...pa vi potcenjujete Monako, jezivi ste haha. I ta čuvena atmosfera, pa napraviće Trabzonovi strašnu atmosferu isto, Mađari će napuniti stadion, niste vi posebni.

veliki

pre 1 godinu

Ма која срећа??? Најјачи тим из 4. шешира убедљиво, за мало да уђу у ЛШ. И Монако врло јак, Ференц такође… Остали били у другом шеширу Монако или Карабаг - извучемо Монако. Из четвртог Штурм или Турци - извучемо Трабзон. Биће доброг и атрактивног фудбала, то је сигурно!

sgdp

pre 1 godinu

Mislim da navijači Zvezde malo precenjuju svoj tim, s obzirom da su pre 3 dana ispali od Makabija iz Haife. Monako i Trabzon su definitivno jači od tog tima, dok je Ferencvaroš u njegovom rangu. Grupa realno može da se prođe, ali vrlo lako može i da se bude treći, a možda čak i poslednji.

pedja

pre 1 godinu

Neka kazna za propustenu priliku protiv Makabija,sad nema nista nista od prolljeca ,24.08.2017.tocak istorije nas je gurnuo napred,tacno 5 godina kasnije 23.08.2022.,tocak se vraca ponovo u kontra smjer.U pitanju je i titula ,realno ,energija se izgubila skroz,bio sam na jugu pola je reklo da im ne pada na pamet da gleda LE.Mozda je i bolje ocito ovi igraci Zvezde se ne mogu iznijeti sa pritiskom punih tribina dal igrali kuci ili u gostima.Losa atmosfera u ekipi,svadje,glupavi trener.Ako,Partizan dobije u srijedu ,gubimo titulu.Raspored je pregust.Odgadjamo mec zbog Pjunika i Makabjja,sad ce se sve nagomati u dva mjeseca ,strasna politika kluba strasna Dinamo nista nije odlozio.Opet ima snage da igra 120 min i prodje u LS i dobije grupu koja je malo teza od nase LE.Kukavice i neznalice ne zasluzuju srecu.Znate najvise na koga mislim!

Laki

pre 1 godinu

Čuj ovo, sreća za Ferencvaroš. Jel ko prati fudbal osim liga petice? Oni su realno oduševljeni što su izvukli Zvezdu kao nosioca grupe.

Ljubisa

pre 1 godinu

Uvek ista prica; kao teska grupa. Vidim da u najmanje tri grupe Zvezda nebi uzela bod. Ovde, kod nas, sve je 'u psihologiji' zato ovog puta nisu prosli u ligu sampiona. U poslednjih pet godina i Zvezda i Partizan primali su kljucne golove u poslednjim trenutcima igre da se covek pita ima li profesionalaca u 'stabovima'-prica o tome kako je lopta okrugla u profesionalizmu 'ne pije vodu".

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Falilo je sreć???

Šta bi ste pisali da smo dobili PSV, Sosijedad, Fejenord, Betis, Frajburg, Fener...??? Katastofa???!!!

Bre, do juče napadamo Dekija i igrače što nismo u Ligi Šampiona a sad drhtimo pred ovima???? Ajde odlučite se, ako smo za Ligu Šampiona onda ovo treba da nam je laganeze.

Ali, gle čuda, oni koji najviše napljuvaše Zvezdu što ne uđe u Ligu Šampiona su u najvećem strahu od drugorazrednih timova.

Igrački gledano, nama je Monako jedini problem. Trenerski gledano - svi do jednog su nam problem. Jer kad Dejan počne da tumba tim, kad krenu da mu igraju oni dragi, a ne oni koji trebaju mi smo ga ugasili i pre početka LE.

Ako Dejan nastavi po svom, iako jedva čekam da dođem na maru, mislim da joj neću ni prići. Ne želim da gledam menažeriju.

Totti

pre 1 godinu

Kao prvo, nije kliše, danas stvarno svi igraju fudbal. Velike pare se negde zarađuju, negde obrću a negde i peru. Svedoci smo da su i malo poznate ekipe nakrcane nekim igračima iz Južne Amerike ili Afrike i uvek u prognozama treba biti oprezan. Sada i o žrebu. Ne znam kakvu smo to grupu očekivali pa da budemo zadovoljni. Ok, Monako, jaka ekipa iz jake lige ali pitanje gde će staviti akcenat. Francusko prvenstvo, skorašnje svetsko prvenstvo ili Liga Evrope. Ta opterećenja naši klubovi nemaju jer je malo reprezentativaca i liga je nažalost slaba. Znači nama je Liga Evrope sve a njima ne toliko. Za preostale dve ekipe to se ne bi moglo reći i mislim da će veća borba biti sa Trabzonom i Ferencvarošom nego sa Monakom. Biće puno iznenađenja jer je i takmičarska godina tako specifična. Dovoljno je reći da svih šest utakmica mora biti odigrano za dva meseca. Mnogo će zavisiti i od rasporeda utakmica u grupi a to ćemo saznati kasnije. Ako gledamo čisto fudbalski Monako pa Zvezda ili Trabzon i na kraju Ferencvaroš, ali pošto pratim fudbal više od pola veka to obično ne bude tako.

Kume, mnogo je

pre 1 godinu

Ovoj Stankovićevoj Zvezdi izgleda uvek fali neka sreća. LE i ova grupa su za Zvezdu premija, jer nisu zaslužili da igraju LŠ ni znanjem ni zalaganjem.

gremiln onaj jedini i pravi kome je samo ACM u glavi….

pre 1 godinu

Imate žreb jak,iako ste bili u prvom šesiru jedino Ferencvaroš ste tu negde…Trabzon i Monako su (na papiru)jači…

mil@n

pre 1 godinu

Nisu imali srece,ajde drugi sesir,imalo je jakih ekipa(PSV,Sosiedad,Monako)pa i da zakacis nekog jaceg, ali u cetvrtom samo Trabzon i bas njega da dobiju.

vlajko

pre 1 godinu

Srecu nismo ni zasluzili. Neka se sad pokazu da li Ls sledece sezone ima smisla. Bez bekova, sa Srnicem pozadi, i bez kondicije za 90 minuta vise od 3-4 bodova necemo imati

Ninepi

pre 1 godinu

Hteli su Ligu Sampiona, evo im. Utesna Liga Sampiona. Sva 4 tima iz nase grupe su igrali kvalifikacije za elitno takmicenje i ispali. Kakva ironija. Epa Terza i Deki, evo sampiona, a tu je i liga. Samo sto je kinta manja. Ali nema veze, vi niste tu zbog kinte, no zbog Zvezde. Srecno!

Beli

pre 1 godinu

Imali smo je dovoljno ranijih godina, treba biti realan. Ovo je skroz ocekivano. Ali mi i dalje se vise uzdamo u sreću nego na to da podignemo kvalitet. Uostalom mi smo prvi šešir zar ne!? Koga se onda plašiti?

Igor

pre 1 godinu

Nije falilo sreće...Bilo je ove sezone. Bilo je i prethodne. Grupa je takva, kakva je. Solidna...pričamo o LŠ da je ovaj tim najači posle Barija, ovo-ono, a hoćemo da se prošetamo do nekakvog projektovanog 1/4 Lige Evrope..Ne ide to tako rođaci.. Dokažite ono što govorite, ili nam dokažite ono što svi vide: da imamo limitiran i fizički nepripremljen tim.

fudbaloman

pre 1 godinu

Jača grupa, baš atraktivna. Monako kao Liga 5 ozbiljan tim, komšijski Ferenc i evociranje starih megdana i Trabzon i ludi Turci. Zvezda ako reši pitanje desnog beka i zadnjeg veznog može i ovu grupu da prođe. Čak i treće mesto i proleće u LK nije loša opcija, zavisi naravno od forme svih rivala.

Vladan Grujić

pre 1 godinu

Trebalo je da napišete kakva je to "sreća" bila potrebna na žrebu.
Vidimo da Zvezda i Partizan imaju velikih problema da pobede klubove i iz nekih minijaturnih evropskih država.
Ne prave se u fudbalu velike pare i timovi igrom protiv klubova iz San Marina i Andore.

stanislav sr

pre 1 godinu

Čemu ovakva kuknjava? Hoće li Zvezda da igra fudbal ili da čeka "sreću" i najlakše protivnike u Evropi.
Sportsko ime sa pravi igranjem sa najboljima a ne sa najgorima.

mdj

pre 1 godinu

Juce sam pisao, nekod od francuza, Betis i Trabzon. Samo smo Betis izbegli. Mi sa francuzima ne mozemo da igramo, nikada nismo dobro prolazili. Sve njihove ekipe trce kao nenormalne, a mi fizicki videli smo kako stojimo. Tu obe utakmice gubimo. Ni madjari nisu bas maciji kasalj, tako da ako prodjemo grupu da pevamo, ali ce biti bas bas tesko. Mi sigurno mozemo da igramo bolji fudbal od ovoga sad i jesmo u poslednjih par sezona sa Dekijem, ne moze se biti u punoj formi u avgustu svakako, ali da li ce to bolje biti dovoljno ostaje dabse vidi. Nisam preveliki optimista.

objektivan

pre 1 godinu

Zvezda ovaj put nije imala sreće u žrebu, ali tako je to u žrebanju, jednom imaš sreće, drugi put nemaš. Mislim da Monako neće igrati LE u punom sastavu. Poznato je da ekipe iz liga petice kombinuju sastav za LE. Biće dobra utakmica u Beogradu. Sa Trabzonom se može igrati, u Beogradu sigurno. Moramo biti bolji od Ferencvaroša, prva tri idu dalje, treći se seli u plej of Ligu Konferencija.

Lazar

pre 1 godinu

Vi ovo zovete sreća?!Ova grupa je jeziva!Iz 4.šešira najteža ekipa.Iz 2.šešira treća najteža ekipa.Iz trećeg ferencvaroš nije toliko loše ali je loše

Ivan

pre 1 godinu

Grupa teska, zanimljiva, inspirativna. Bas sto Zvezdi treba. Prilika za dobre utakmice i dokazivanje. Veliki motiv da se pobjede ovakvi protivnici.

sasa the king

pre 1 godinu

Prvo da podignete na kondiciju da mozete da trcite 90 a ne 60 minuta, pa da pricamo dalje. Pa Malo da zaobilazite splavove i starlete…

Ivan

pre 1 godinu

Teška grupa za Zvezdu. Ali grupa u kojoj Zvezda može da proba da izbori prolaz u eliminacionu fazu Lige Evrope. Monako, Trabzonspor i Ferencvaroš su ozbiljni protivnici ali u slučaju da Zvezda odigra onako kako ume i uz pravilnu postavku na terenu, može da se nada nekom uspehu u ovoj grupi. Sa Monakom i Trabzonom će biti teško, u pitanju su zaista veoma ozbiljni i jaki timovi, dobro organizovani, i biće potrebno da Zvezda zaista pruži maksimum ne bi li uspela da napravi povoljan rezultat na nekoj utakmici protiv njih. Ferencvaroš je veliko mađarsko, evropsko i svetsko fudbalsko ime, ali nije na nivou na kakvom je nekada bio, ali da je sasvim solidan tim to jeste, tako da i protiv njih ne sme biti nikakvog opuštanja. Zvezda u ovoj grupi mora da bude maksimalno spremna i mora da odigra na najvišem nivou, ona igra kao protiv Makabija u drugom poluvremenu nipošto ne sme da se ponovi inače biće novih blamaža. Samo jako što se kaže i uz maksimalno zalaganje i malo sreće Zvezda može da izbori bar drugo mesto i ode dalje, u eliminacionu fazu Lige Evrope.

Sir Oliver

pre 1 godinu

Kad za godiš nju platu od pola miliona evra možeš da trčiš samo 45 min, ko god da ti dodje biće "nismo imali sreće", jer svi mogu da trče 90 min

E jbg

pre 1 godinu

Da ste mogli birati Makabi ili Ferencfaroš prije , svi bi izabrali Makabi i znamo kako ste prošli . A sad kao Ferencfaroš sigurno pobedjujete

Dororej

pre 1 godinu

Nama je uvek najvažnija sreća na žrebu. Posle toga je jako važno ko je sudija i na kraju kakvo je zdravstveno stanje kod protivnika, ako je možda neki igrač dobio kijavicu i slično. Tako smo ocenili pre dve godine da smo imali sreću sa Omonijom, sledeće godine sa Sheriffom i ove sa Maccabijem. Kad ono međutim drugi se nisu obazirali da smo na rečima bolji i nisu se predali nego se rastrčali, sebe volimo da precenjujemo i onda se zakalkulišemo. Ali to nas ne smeta. Sa sledećim žrebom sve krene ispočetka i tako godinama.

Dragi

pre 1 godinu

na šta joj qrac više hoćete??? Da budemo prvi bez igranja????? Aman znate kako se postaje šampion??? Kad je najteže izađeš i pobedio sve.

Petarlfc

pre 1 godinu

Teška grupa iskreno. Samo Ferencvaroš je došao kao "lakši", iz drugog i četvrtog šešira zapali nam najteži ali šta da se radi. Moraju dovesti još par adekvatnih pojačanja i da se napadne prolaz u nokaut fazu, očekujem barem treće mesto u najgorem slučaju i nokaut LK.

ništa lično

pre 1 godinu

mogao je i bolji žreb...Monako, Trabzon...nisam siguran da može Zvezda u prve dve.
Mađari takođe...biće interesantno i neće sve zavisiti samo od svojih rezultata u grupi. Biće iznenađenja i ako tu sebe Zvezda poštedi neprijatnosti sa Mađarima i reši bar jednog favorita kući blizu je prolaska.

garda

pre 1 godinu

Osim B i D grupe, sve su bas teske. Da su nam dosle ekipe iz B grupe, mogli bismo se nadati i prvom mestu, u ovoj nasoj mozemo biti i drugi i poslednji.

Zoran

pre 1 godinu

Odlična grupa, super rivali neka se Zvezda kali. Dokle god budemo želeli da izbegnemo teške protivnike neće biti ni budućih uspeha. Što teži rivali to je jača Zvezda. Promenimo filozofiju gubitnika.

Ilija Čvorović

pre 1 godinu

Bolje ovako bez izrazitih favorita, gde svako svakoga može da pobedi, i gde svako vidi neku šansu. Tu će biti boljih utakmica, lakše je motivisati ekipe, nego kada se igraju utakmice koje treba da se odrade.

Еко

pre 1 godinu

Звезда ту негде и спада. Има бољих, а и горих од ње. За нас навијаче ипак боље него да опет игра против Бајерна и ПСЖ.

Nikola

pre 1 godinu

Prvi utisak: sve su grupe ujednačene.
Nema drastičnog odstupanja u kvalitetu.
Možda na prvi pogled grupa D izgleda najslabija, ali samo zato jer su dva Uniona slabije poznati javnosti, pogotovo onaj belgijski.
Vrlo je bitan raspored kakav će biti Zvezdi.
Očekujem borbu crveno-belih za drugo mesto sa Turcima i Mađarima. Verujem da smo bolji od oba tima, ali mora se to dokazati na terenu.

The_Dejan

pre 1 godinu

Kakva sreća ljudi? Šta očekujete, da nam padne Surdulica, Spartak, Kolubara i Sloga Kraljevo da bi prošli grupu i da se hvalimo što smo takvu grupu prošli..
Dajte molim vas..
Grupa je skroz okej i ako budemo iole više nabili kondicije možemo nečemu da se nadamo.

Jones

pre 1 godinu

(Mik, 26. avgust 2022 14:01)
Bilo je Krasnodara, Jang Bojsa, Salzburga, Kopenhagena, pa se onda došlo do ovih slabijih, od kojih smo, paradoksalno, ispadali. Ali tu je razlika između Milojevića i Stankovića.

Jevgenije

pre 1 godinu

Ah sto je cudna ta sreca. Nece nas pa nece. Ocigledno se naljutila na nas. Inace sve drugo imamo: kvalitetnu i neizvesnu ligu, dobre igrace, trenere, sudije... sve nam je kvalitetno i sve imamo, samo eto sreca nam fali.
Ali ne sekiram se ja. Imamo mi i kvalitetne uprave klubova i sigurno ce obezbediti i srecu...

Doktor

pre 1 godinu

Treba sebe i svoj tim uvek smatrati, za favorita. Treba postati jak u glavi, da bi bio jak na terenu i u životu. Nemojte ići logikom, da su drugi bolji. Idite srcem da ste najbolji, pa možda i to jednog dana postane vaša logika.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Balvanima svaka grupa teska. Kako grobarima, tako delijama.. Igrajte protiv Surdulice i Proletera, pa se kur*ite kad ih dobijete.

Vrg

pre 1 godinu

Bre, do juče napadamo Dekija i igrače što nismo u Ligi Šampiona a sad drhtimo pred ovima???? Ajde odlučite se, ako smo za Ligu Šampiona onda ovo treba da nam je laganeze.
(Lajavi krelac, 26. avgust 2022 15:21)

Pa fora je sto smo sa izvlacenjem Makabija imali srece, a u isto vreme do Makabija nismo videli koliko smo u stvari losi.
Tako da smo dosli dovde da nam je "falilo srece" u LE.
Ali iskreno, tim sa onim glavnim i bez kondicionog trenera nije vredan gledanja, tako da stagod. Naravno krivi su prvo oni koji su ove doveli i koji ih drze.

Ahahahahahaha

pre 1 godinu

Hahaha, gledao sam zreb na svedskoj tv. Svaki put kada je izvucen neko u grupi sa Zvezdom, komentatori su rekli da su ti timovi imali srece jer su u grupi sa ubedljivo najslabijim iz prvog sesira :)))
Bas je Zvezda na dobrom glasu u Evropi.
(Slavko, 26. avgust 2022 16:37)

Biti najslabiji u prvom sesiru, ostace vecni nedosanjani san klubu za koga ti navijas.
Ali zabrinjava komentar sa svedske televizije, ipak je ta zemlja fudbalska velesila ahahahahaha....

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Biti najslabiji u prvom sesiru, ostace vecni nedosanjani san klubu za koga ti navijas.
Ali zabrinjava komentar sa svedske televizije, ipak je ta zemlja fudbalska velesila ahahahahaha....
(Ahahahahahaha, 27. avgust 2022 14:18)

Za Srbiju jesu velesila. Finale SP i treće mesto na svetu. Za nas je to misaona imenica.

veverac

pre 1 godinu

Sreća na strani Zvezde naslov pa promenjen u falilo je sreće? Nije kraj dok se ne završi žreb šta vam je?
Teška grupa, Monako i dva prvaka svojih zemalja

Pedja J7

pre 1 godinu

Falilo sreće???
Ta filozojija kod naših klubova i dovodi do ovde gde smo...
Došli smo do prvog šešira - ne zbog lepih očiju, nego zbog bodova koje osvajamo. ALi onda opet, daj nam sve najslabije iz ostalih sesira.
Non stop sreća. Ko kockari neki prokleti.

Oznojite dres, poginite protiv svakoga, i onda sreća igra mnogo manju ulogu. I da, kondiciju nabacite, trenutno ste na 60% norme.

Sterling Cooper

pre 1 godinu

Liga Evrope vremenom postala odlično takmičenje, puno ujednačenije i neizvjesnije od LŠ, koja postaje zaista interesantna tek u eliminacionoj fazi. Ne znam da li postoji grupa koja bi bila laka za Zvezdu, možda bi se moglo reći manje teška. Sretno!

Čita Mizmeđuredova

pre 1 godinu

Ovoj Stankovićevoj Zvezdi izgleda uvek fali neka sreća. LE i ova grupa su za Zvezdu premija, jer nisu zaslužili da igraju LŠ ni znanjem ni zalaganjem.
(Kume, mnogo je, 26. avgust 2022 15:49)

E, pa Stankovićeva više nije. Dao čovek otkaz.

turci sabljom a popovi knjigom

pre 1 godinu

Kad igra nole jel zna neko hvala
(Milos, 26. avgust 2022 16:12)

Istog dana kad i Zvezda u Ligi Šampiona i Partizan u Ligi Evrope.

Vladan

pre 1 godinu

joooooj samo kukate kakao smo mogli lakse izvuci.A koja je vasa poenta zvezde u evropi..da osvoji trofej mozda,ili da se takmici sa slabijima,ili da se nadmece sa najboljima...smarate i trujete