Fudbal 109

Utorak, 23.08.2022.

23:04

Ovako je Pavkov ostavio Zvezdu bez Lige šampiona VIDEO

Crvena zvezda je na tragičan način ostala bez Lige šampiona – autogolom Milana Pavkova u 90. minutu.

Ovako je Pavkov ostavio Zvezdu bez Lige šampiona VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

matori

pre 1 godinu

Lako je sada sve prebaciti na Pavkova.Čovek nije imao sreće ali realno ima mnogo više krivaca od njega.Igrači Zvezde osim Milunovića nisu postojai od kada su ( prilično srećno) postigli drugi gol! Pogledajte učinak Borjana, Kataija, Ivanića, onih raznih stranih igrača kojima ni imena ne možeš da popamtiš, pa onda pričajte o Pavkovu. On je samo sprečio još pola sata mrcvarenja, jer gol ne bi dali nikako!

hypatija

pre 1 godinu

Da razjasnimo. Ako izgubiš jednu dobijenu utakmicu u gostima (iz 1:2 do 3:2) može da se kaže "loše veče".Onda kod kuće kreneš sa 2:0 (4:3) i stigneš do 2:2 (4:5), to je već za ozbiljnu analizu pripreme utakmice.
Igračima svaka čast(bilo je neshvatljivih grešaka, ali ipak mogu to da prihvatim), trener i stručni štab ... nisu za ovaj nivo takmičenja.
To je moje mišljenje.
Gazi Zvezdoooooo !!!

sportdetective

pre 1 godinu

Pavkov nije kriv. Krivac je jedino trener, covek je baksuz. I kako kaze nas narod, bolje se roditi bez neke stvari, nego bez srece. Koliko je imo srece kao igrac verovatno ju je potrosijo za ceo zivot. Ajde omakne ti se jedna LS, pa desi se drugi put, al brate in 3.put. Koliko je baskuz izgubice i titulu i ode i siguran uluzak u LS! Tako da sa baksuzom nam nije nista sigurno.

veverica

pre 1 godinu

па и да није у продужецима бисмо примили два или три. пола екипе од 60. минута није могло да стоји на ногама. родић и катаи први. а једину двојици који су могли (канга и букари) станковић је изменио.

dejandddddd

pre 1 godinu

Nije Pavkov kriv, raspad je krenuo sa glupim penalom koji je napravio Dragović bespotrebno, a Stanković je morao da spremi ekipu na poluvremenu za nastavak igre.

zemunski kej

pre 1 godinu

Neverovatan gol ,cak mislim da je lopta isla napolje on sam okrenut ledjima gola i frljoka krene ka golu. Sreca je pratila hrabriji tim.
Ovo je moralo da se prodje pred 55 000 gledalaca .

Bg

pre 1 godinu

Pavkov je večeras uništio sav trud, igru i energiju igrača, uprave i navijača - u poslednjih nekoliko godina. Izbio je ogromne pare CZvezdi iz kase, trebalo bi mu zabraniti dalje posete Marakani i klubu, zauvek. Užasno je to što je ova neznalica uradila, tragično je to što je uopšte ušao u igru, čovek nije školovan za fudbalera, maksimalno da bude zonski igrač. Užasno.

Cocktail

pre 1 godinu

Mića Pavkov nam je doneo toliko radosti da mu ovaj kiks praštamo i želimo sve najbolje u daljoj karijeri! Mićo legendo naša, dešava se...

Кутловић

pre 1 godinu

Реално одакле му и воља да игра. Дао 5-6 голова на толико утакмица, на почетку сезоне и баци га на клупу. Па онда хоће да га продају, на све начине да га се реше.

Boki

pre 1 godinu

Meni fascinantni navijaci Zvezde, nikad kulturniji, bez psovki, pretnji, skandiranja, nije bilo Kosovo:Srbija… Kako dirigent kaze tako se svira.

Krajišnik

pre 1 godinu

Pavkovu ne zamjeram.
Zamjeram Stankoviću na uzasnoj postavci igre.
Ako te je Makabi iznenadio prvu utakmicu,kako to da smo ovu drugu utakmicu isto odigrali, sa istim greškama?
Prolazili u tri pasa do gol prilike?
Drugo poluvreme,nestali smo.

ntibazonkiza

pre 1 godinu

Naleteh pre koju nedelju na neki intervju sa Terzicem i zaista dobih transfer blama. Od gospodina Zvezdana, koji vrti bajke brace Grim iznova i iznova, jedino mi je odbojniji bio (nazalost adekvatan atribut mi ne bi pustili u komentaru) novinar koji je pitao sledeca pitanja:
Da li je crvena zvezda veci brend u nasem narodu od reprezentacije srbije?
Da li mislite da je ova generacija zvezde ravna sa onom iz devedeset prve godine?
Da li verujete da ce zvezda OSVOJITI ligu sampiona pod vasim mandatom?
Mislim da je svaki dalji komentar na ovu temu suvisan.

ziko

pre 1 godinu

Koliko je samo neinteligentno isao na loptu. Jednostavno onako se ne ide na onako ostar centarsut. Imalo pametni igrac nebi tako isao na tako ostru loptu.

dr. Udo Brinkman

pre 1 godinu

Koliko puta treba da ti se desi ovo sto se veceras desilo pa da naucimo nesto, zvezda je slika i prilika mentalnog sklopa srpskog naroda

fkcz

pre 1 godinu

Drugo poluvreme je najsramnije poluvreme Crvene zvezde u njenoj istoriji. Ogromna sramota je što smo izgubili od ovih šarlatana, ali je mnogo veća sramota to kako smo igrali. Stanković mora da da ostavku posle ovoga, jer je propustio istorijski zicer očajnim vođenjem utakmice i izborom igrača.

dojčinovski

pre 1 godinu

Deo fudbalski pismenijih zvezdaša je govorilo davno da je Pavkov duže vreme kritičan i da treba da ide. U profi fudbalu nema emocija, ne možeš vaćariš Liverpulom pre 3 godine.

Real odbaci jednog Raula kada je mator a ovde ljudi cmizdre za Pavkovim. Dajte bre. Zvezda je veća od svih ovih igrača koliko god bili dragi. Stankovića bi oterao noćas, kamoli Pavkova dojučerašnjeg livada centarfora.

Srnić, Gobeljić, Pankov, tri dunstera i livadara koji redovno prave penale ili crvene. Neki i oboje. Za sve je to kriv Stanković. Ima ozbiljne igrače ali ne zna šta će sa njima i meša ih sa ovim neznalicama i smetalima.

Da ima malo pameti otišao bi već sutra i spasio sebe i klub. 3 puta ne možeš u LŠ, uz lakši žreb. I još treba ga nagrade dogodine. Ma važi.

Arsito

pre 1 godinu

Ljudi, manite se autogola, Zvezda opet nije igrala drugo poluvreme! Makabi igrao muski fudbal, imali su rezultat u nogama i opet su igrali presing od starta. Sportski pozdrav

mićko

pre 1 godinu

Ne Pavkov nego stankovic i uprava.Desnog beka nemamo, znaci ne postoji igrac na toj poziciji. Celu utakmicu mu igra srnic, izvodi kangu, ulazi pavkov a na klupi Ohi, jedini ozbiljan napdac u ekipi. Cist poraz stankovica. Nakon Serifa i Omonije izbacise nas i ovi mucenici, ali to je u stvari uspeh, zar ne? Ipak igramo ligu evrope...

Czv

pre 1 godinu

Kako linč? Pa i treba mnogo gore.. Ko je pratio, sve je video. Ej, dva tima, jedan trener i ponor.. Da ovako izgubiš i tamo i ovde.. Mora biti posledica, tj. Ostavki. Da bi se pripremila sledeća sezona

vrg

pre 1 godinu

pavkov, hteo si najbolje, zahvatio si loptu, koji milimtetar drugacije da je noga isla sve j moglo da bude ok. ne trebas sebe kriviti jer se prosto na tebi slomilo. krivi su svi koji su dozvolili da dovde dodje. a cak i sa ovim timom, izraelce bi dobili bi sa 3-4 gola razlike, rutinski, da imamo trenera. i to je to.
ko je zaduzen za kondiciju ovih igraca treba da bude prognan iz sporta u narednih 405 godina.

pr

pre 1 godinu

Ajde sad linč...Tragedija jeste, ali kladim se da bi dečko odsekao tu nogu pre utakmice da je znao šta će se desiti. Dešava se u fudbalu i zato je isti zanimljiv. Poz. od Grobara.

Jole

pre 1 godinu

Jadan Pavkov, sad ce se polupani navijaci ostrviti na njega, a po pokazanoj igri, objektivno, nema Zvezda sta da trazi sa ovako bednom fizickom spremom u Ligu Sampiona.
Zvezda ne da nije imala snage za nastavke, vec nisu imali snage za 2. poluvreme.

Stankoviceve izmene, jel ijedna urodila plodom?

M.

pre 1 godinu

Dobro je neko spustio ovu Zvezdu na zemlju,kako su krenuli da se lože godinama osvojili bi LŠ, a pre 5 godina nisu mogli da prismrde istoj...

Aleksa

pre 1 godinu

skratio muke našim igračima... oni produžetke ne bi preživeli, a kamoli odigrali nešto... a Srnić?... Deki, ako si hteo da ih iznenadiš, mogao si i mene da ubaciš... podjednako bi isto iznenađenje bilo i za nas i za njih...

Boki

pre 1 godinu

Kakvo drvo je ovaj Pavkov, oduvek je bio i uvek će biti jedno najobičnije drvo. I nemoj da mi neko spominje Liverpul, lik je tempirana bomba, koliko je samo imao čistih promašaja, a na kraju evo i evroautogol.

Lester Bo Mekejleb

pre 1 godinu

Toliko para imaš, ne dovodi se desni već Milunović iako imaš uigran tandem Eraković Dragović ne dovodi se levi bek gde imaš Rodića koji jedva diše posle 30 minuta svake evropske utakmice dovode se napadači krila prosto prelazni rok je katastrofa odradjen i fizička nespremnost drugu poluvreme Makabi je bio za dve klase bolji tim i zasluženo ide dalje.

dr. Udo Brinkman

pre 1 godinu

Dok je Terzica i slicnih nema nama iskoraka jer ce uvek treneri biti Stankovic i slicni, uvek ce direktori biti Mrkela i takvi, uvek cemo imati Gobelje, Srnice, Pavkove, Rodice.... i uvek ces imati placene navijace koji ce da najure Pixija a velicaju Terzu i slicne krimose

Zdravko

pre 1 godinu

Da je Stankovic u Zvezdi pre 4, 5 godina mi bi bili u sredini domace lige, a glymi trenera sada kada ima milionske budzete, a domaca liga osigurana unapred.Pojma nema.

Flori

pre 1 godinu

Moralo je da dođe na naplatu. Od kad je došao nepošteno je tretirao Degeneka, koji je stavljen na stub srama zato što je napravio jednu grešku, a Gobeljić svih ovih godina nije otišao, a čovek najgori fudbaler ikada. Rodić dečko nema snage, posle dobija pomračenje uma, pravi nerezonske faulove, a i ruku na srce, nema pojma. Zatim besomučno forsiranje Pavkova i Pešića i neobjašnjivo bacanje Ohija na klupu. Srnić ljubimac mora da igra, na to smo navikli. Prošle godine, Eraković i Dragović formirali sjajan tandem, ali ne, Milunović mora da igra. Za kraj, na sve to, ovaj vajni trener daje izjavu da nije bilo sreće. Iste briljantne izjave smo slušali od ovog lajavca običnog pre desetak godina kada je bio kapiten reprezentacije, za koju je poslednjih par godina igrao isključivo da bi imao najviše nastupa. Uvek je bio mlak, poput Kolarova, nije želeo da se povredi. Deki, imaj makar jednom u životu dostojanstva i idi, mada suviše tražim od čoveka kome je obraz đon.

veverica

pre 1 godinu

zvezda ima kvalitet ali nema trenera. da nam je ovaj jevrejin trener mi bi opusteno prosli.
vise ne gledam zvezdu dok je stankovic trener. trebalo je i ranije to da uradim da sebe postedim.
niti je fizicki spremio ekipu niti znamo sta hocemo na terenu niti zna koga menja ni zasto.
posle zvezde on nikoga nece trenirati.

Bosko

pre 1 godinu

Tako je kada se busamo spram Partizana i domace lige, tako nam se vrati kad vidimo gde smo u evropi, a nikad veci budzet nismo imali....Ja hocu evropu, ligu sampiona....a ne da se busam sto smo dobili Radnik....ako je to uspeh bolje da ne pratimo ovaj sport

Mita

pre 1 godinu

Gledao drugu poluvreme.Prvi kontakt Pavkova sa loptom.Nigde nikoga oko njega,minimum 10 metara oko njega sve prazno.On dodaje loptu bukvalno nikome,sutira u prazno.
Bas sam u tom momentu prokomentarisao sa ortakom kako lik izgleda potpuno pogubljeno,kao da mu se ne igra.Samo je fizicki prisutan,um mu je ko zna gde,najverovatnije u novom klubu...
Mnogo veci krivac je onaj koji ga je u takvom stanju i formi uveo u igru.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Samo veoma neinteligentan igrač može ići na oštro ubačenu loptu kao da ima nameru da je šutne, tj. da je šutem izbaci sa terena!!!!!!
Pametan igrač ode na tu loptu unitrašnjom, tako da ide da je direktno blokira a ne šutne!!!!
Pavkovu faca govori da je ovo prvo!!!!

ivan

pre 1 godinu

Nemam nista protiv momka,ali kada ga prvo pogledas(kao da mu nesto "nedostaje"u glavi,)klasican prvoligaski napadac koji samo ovde i moze da daje golove,pa ljudi pomisle da je neka "klasa"..
Ok imao je svetlih trenutaka,ali za mene licno,jedno klasicno drvo.
Pravda za Ohija !!!!

nesa80

pre 1 godinu

bar ce proci grupu u ligi evrope a partizan ce proci grupu i ligi konferencije,moje misljenje je da bolje nije moglo za obe ekipe,da su oboje otisli kjorak gore nebi skupili bodove

barba

pre 1 godinu

Ogromna šteta, baš bedak. Ništa sad jurimo što više bodova u Ligi Evrope( pošto je ovo prva godina gde branimo dosta bodova) koje samo realno i rang pa da upadnemo u treći šešir u LŠ sledeće godine

Vlada

pre 1 godinu

Podrska za Pavkova!
Da je igrao celu utakmicu sigurno bi postigao bar jedan gol za Zvezdu. Odnosno da nije odavno otpisan iz Zvezde.
Coveku se ne igra sad kad zna da ide....

Arsito

pre 1 godinu

Ljudi, manite se autogola, Zvezda opet nije igrala drugo poluvreme! Makabi igrao muski fudbal, imali su rezultat u nogama i opet su igrali presing od starta. Sportski pozdrav

Zdravko

pre 1 godinu

Da je Stankovic u Zvezdi pre 4, 5 godina mi bi bili u sredini domace lige, a glymi trenera sada kada ima milionske budzete, a domaca liga osigurana unapred.Pojma nema.

Flori

pre 1 godinu

Moralo je da dođe na naplatu. Od kad je došao nepošteno je tretirao Degeneka, koji je stavljen na stub srama zato što je napravio jednu grešku, a Gobeljić svih ovih godina nije otišao, a čovek najgori fudbaler ikada. Rodić dečko nema snage, posle dobija pomračenje uma, pravi nerezonske faulove, a i ruku na srce, nema pojma. Zatim besomučno forsiranje Pavkova i Pešića i neobjašnjivo bacanje Ohija na klupu. Srnić ljubimac mora da igra, na to smo navikli. Prošle godine, Eraković i Dragović formirali sjajan tandem, ali ne, Milunović mora da igra. Za kraj, na sve to, ovaj vajni trener daje izjavu da nije bilo sreće. Iste briljantne izjave smo slušali od ovog lajavca običnog pre desetak godina kada je bio kapiten reprezentacije, za koju je poslednjih par godina igrao isključivo da bi imao najviše nastupa. Uvek je bio mlak, poput Kolarova, nije želeo da se povredi. Deki, imaj makar jednom u životu dostojanstva i idi, mada suviše tražim od čoveka kome je obraz đon.

mićko

pre 1 godinu

Ne Pavkov nego stankovic i uprava.Desnog beka nemamo, znaci ne postoji igrac na toj poziciji. Celu utakmicu mu igra srnic, izvodi kangu, ulazi pavkov a na klupi Ohi, jedini ozbiljan napdac u ekipi. Cist poraz stankovica. Nakon Serifa i Omonije izbacise nas i ovi mucenici, ali to je u stvari uspeh, zar ne? Ipak igramo ligu evrope...

dr. Udo Brinkman

pre 1 godinu

Dok je Terzica i slicnih nema nama iskoraka jer ce uvek treneri biti Stankovic i slicni, uvek ce direktori biti Mrkela i takvi, uvek cemo imati Gobelje, Srnice, Pavkove, Rodice.... i uvek ces imati placene navijace koji ce da najure Pixija a velicaju Terzu i slicne krimose

Aleksa

pre 1 godinu

skratio muke našim igračima... oni produžetke ne bi preživeli, a kamoli odigrali nešto... a Srnić?... Deki, ako si hteo da ih iznenadiš, mogao si i mene da ubaciš... podjednako bi isto iznenađenje bilo i za nas i za njih...

vrg

pre 1 godinu

pavkov, hteo si najbolje, zahvatio si loptu, koji milimtetar drugacije da je noga isla sve j moglo da bude ok. ne trebas sebe kriviti jer se prosto na tebi slomilo. krivi su svi koji su dozvolili da dovde dodje. a cak i sa ovim timom, izraelce bi dobili bi sa 3-4 gola razlike, rutinski, da imamo trenera. i to je to.
ko je zaduzen za kondiciju ovih igraca treba da bude prognan iz sporta u narednih 405 godina.

dojčinovski

pre 1 godinu

Deo fudbalski pismenijih zvezdaša je govorilo davno da je Pavkov duže vreme kritičan i da treba da ide. U profi fudbalu nema emocija, ne možeš vaćariš Liverpulom pre 3 godine.

Real odbaci jednog Raula kada je mator a ovde ljudi cmizdre za Pavkovim. Dajte bre. Zvezda je veća od svih ovih igrača koliko god bili dragi. Stankovića bi oterao noćas, kamoli Pavkova dojučerašnjeg livada centarfora.

Srnić, Gobeljić, Pankov, tri dunstera i livadara koji redovno prave penale ili crvene. Neki i oboje. Za sve je to kriv Stanković. Ima ozbiljne igrače ali ne zna šta će sa njima i meša ih sa ovim neznalicama i smetalima.

Da ima malo pameti otišao bi već sutra i spasio sebe i klub. 3 puta ne možeš u LŠ, uz lakši žreb. I još treba ga nagrade dogodine. Ma važi.

pr

pre 1 godinu

Ajde sad linč...Tragedija jeste, ali kladim se da bi dečko odsekao tu nogu pre utakmice da je znao šta će se desiti. Dešava se u fudbalu i zato je isti zanimljiv. Poz. od Grobara.

Bosko

pre 1 godinu

Tako je kada se busamo spram Partizana i domace lige, tako nam se vrati kad vidimo gde smo u evropi, a nikad veci budzet nismo imali....Ja hocu evropu, ligu sampiona....a ne da se busam sto smo dobili Radnik....ako je to uspeh bolje da ne pratimo ovaj sport

Mita

pre 1 godinu

Gledao drugu poluvreme.Prvi kontakt Pavkova sa loptom.Nigde nikoga oko njega,minimum 10 metara oko njega sve prazno.On dodaje loptu bukvalno nikome,sutira u prazno.
Bas sam u tom momentu prokomentarisao sa ortakom kako lik izgleda potpuno pogubljeno,kao da mu se ne igra.Samo je fizicki prisutan,um mu je ko zna gde,najverovatnije u novom klubu...
Mnogo veci krivac je onaj koji ga je u takvom stanju i formi uveo u igru.

Jole

pre 1 godinu

Jadan Pavkov, sad ce se polupani navijaci ostrviti na njega, a po pokazanoj igri, objektivno, nema Zvezda sta da trazi sa ovako bednom fizickom spremom u Ligu Sampiona.
Zvezda ne da nije imala snage za nastavke, vec nisu imali snage za 2. poluvreme.

Stankoviceve izmene, jel ijedna urodila plodom?

ziko

pre 1 godinu

Koliko je samo neinteligentno isao na loptu. Jednostavno onako se ne ide na onako ostar centarsut. Imalo pametni igrac nebi tako isao na tako ostru loptu.

fkcz

pre 1 godinu

Drugo poluvreme je najsramnije poluvreme Crvene zvezde u njenoj istoriji. Ogromna sramota je što smo izgubili od ovih šarlatana, ali je mnogo veća sramota to kako smo igrali. Stanković mora da da ostavku posle ovoga, jer je propustio istorijski zicer očajnim vođenjem utakmice i izborom igrača.

ivan

pre 1 godinu

Nemam nista protiv momka,ali kada ga prvo pogledas(kao da mu nesto "nedostaje"u glavi,)klasican prvoligaski napadac koji samo ovde i moze da daje golove,pa ljudi pomisle da je neka "klasa"..
Ok imao je svetlih trenutaka,ali za mene licno,jedno klasicno drvo.
Pravda za Ohija !!!!

Aster Blistok

pre 1 godinu

Samo veoma neinteligentan igrač može ići na oštro ubačenu loptu kao da ima nameru da je šutne, tj. da je šutem izbaci sa terena!!!!!!
Pametan igrač ode na tu loptu unitrašnjom, tako da ide da je direktno blokira a ne šutne!!!!
Pavkovu faca govori da je ovo prvo!!!!

nesa80

pre 1 godinu

bar ce proci grupu u ligi evrope a partizan ce proci grupu i ligi konferencije,moje misljenje je da bolje nije moglo za obe ekipe,da su oboje otisli kjorak gore nebi skupili bodove

veverica

pre 1 godinu

zvezda ima kvalitet ali nema trenera. da nam je ovaj jevrejin trener mi bi opusteno prosli.
vise ne gledam zvezdu dok je stankovic trener. trebalo je i ranije to da uradim da sebe postedim.
niti je fizicki spremio ekipu niti znamo sta hocemo na terenu niti zna koga menja ni zasto.
posle zvezde on nikoga nece trenirati.

dr. Udo Brinkman

pre 1 godinu

Koliko puta treba da ti se desi ovo sto se veceras desilo pa da naucimo nesto, zvezda je slika i prilika mentalnog sklopa srpskog naroda

Boki

pre 1 godinu

Kakvo drvo je ovaj Pavkov, oduvek je bio i uvek će biti jedno najobičnije drvo. I nemoj da mi neko spominje Liverpul, lik je tempirana bomba, koliko je samo imao čistih promašaja, a na kraju evo i evroautogol.

barba

pre 1 godinu

Ogromna šteta, baš bedak. Ništa sad jurimo što više bodova u Ligi Evrope( pošto je ovo prva godina gde branimo dosta bodova) koje samo realno i rang pa da upadnemo u treći šešir u LŠ sledeće godine

M.

pre 1 godinu

Dobro je neko spustio ovu Zvezdu na zemlju,kako su krenuli da se lože godinama osvojili bi LŠ, a pre 5 godina nisu mogli da prismrde istoj...

Czv

pre 1 godinu

Kako linč? Pa i treba mnogo gore.. Ko je pratio, sve je video. Ej, dva tima, jedan trener i ponor.. Da ovako izgubiš i tamo i ovde.. Mora biti posledica, tj. Ostavki. Da bi se pripremila sledeća sezona

Lester Bo Mekejleb

pre 1 godinu

Toliko para imaš, ne dovodi se desni već Milunović iako imaš uigran tandem Eraković Dragović ne dovodi se levi bek gde imaš Rodića koji jedva diše posle 30 minuta svake evropske utakmice dovode se napadači krila prosto prelazni rok je katastrofa odradjen i fizička nespremnost drugu poluvreme Makabi je bio za dve klase bolji tim i zasluženo ide dalje.

Vlada

pre 1 godinu

Podrska za Pavkova!
Da je igrao celu utakmicu sigurno bi postigao bar jedan gol za Zvezdu. Odnosno da nije odavno otpisan iz Zvezde.
Coveku se ne igra sad kad zna da ide....

ntibazonkiza

pre 1 godinu

Naleteh pre koju nedelju na neki intervju sa Terzicem i zaista dobih transfer blama. Od gospodina Zvezdana, koji vrti bajke brace Grim iznova i iznova, jedino mi je odbojniji bio (nazalost adekvatan atribut mi ne bi pustili u komentaru) novinar koji je pitao sledeca pitanja:
Da li je crvena zvezda veci brend u nasem narodu od reprezentacije srbije?
Da li mislite da je ova generacija zvezde ravna sa onom iz devedeset prve godine?
Da li verujete da ce zvezda OSVOJITI ligu sampiona pod vasim mandatom?
Mislim da je svaki dalji komentar na ovu temu suvisan.

Boki

pre 1 godinu

Meni fascinantni navijaci Zvezde, nikad kulturniji, bez psovki, pretnji, skandiranja, nije bilo Kosovo:Srbija… Kako dirigent kaze tako se svira.

veverica

pre 1 godinu

па и да није у продужецима бисмо примили два или три. пола екипе од 60. минута није могло да стоји на ногама. родић и катаи први. а једину двојици који су могли (канга и букари) станковић је изменио.

Krajišnik

pre 1 godinu

Pavkovu ne zamjeram.
Zamjeram Stankoviću na uzasnoj postavci igre.
Ako te je Makabi iznenadio prvu utakmicu,kako to da smo ovu drugu utakmicu isto odigrali, sa istim greškama?
Prolazili u tri pasa do gol prilike?
Drugo poluvreme,nestali smo.

sportdetective

pre 1 godinu

Pavkov nije kriv. Krivac je jedino trener, covek je baksuz. I kako kaze nas narod, bolje se roditi bez neke stvari, nego bez srece. Koliko je imo srece kao igrac verovatno ju je potrosijo za ceo zivot. Ajde omakne ti se jedna LS, pa desi se drugi put, al brate in 3.put. Koliko je baskuz izgubice i titulu i ode i siguran uluzak u LS! Tako da sa baksuzom nam nije nista sigurno.

Bg

pre 1 godinu

Pavkov je večeras uništio sav trud, igru i energiju igrača, uprave i navijača - u poslednjih nekoliko godina. Izbio je ogromne pare CZvezdi iz kase, trebalo bi mu zabraniti dalje posete Marakani i klubu, zauvek. Užasno je to što je ova neznalica uradila, tragično je to što je uopšte ušao u igru, čovek nije školovan za fudbalera, maksimalno da bude zonski igrač. Užasno.

Cocktail

pre 1 godinu

Mića Pavkov nam je doneo toliko radosti da mu ovaj kiks praštamo i želimo sve najbolje u daljoj karijeri! Mićo legendo naša, dešava se...

dejandddddd

pre 1 godinu

Nije Pavkov kriv, raspad je krenuo sa glupim penalom koji je napravio Dragović bespotrebno, a Stanković je morao da spremi ekipu na poluvremenu za nastavak igre.

hypatija

pre 1 godinu

Da razjasnimo. Ako izgubiš jednu dobijenu utakmicu u gostima (iz 1:2 do 3:2) može da se kaže "loše veče".Onda kod kuće kreneš sa 2:0 (4:3) i stigneš do 2:2 (4:5), to je već za ozbiljnu analizu pripreme utakmice.
Igračima svaka čast(bilo je neshvatljivih grešaka, ali ipak mogu to da prihvatim), trener i stručni štab ... nisu za ovaj nivo takmičenja.
To je moje mišljenje.
Gazi Zvezdoooooo !!!

Кутловић

pre 1 godinu

Реално одакле му и воља да игра. Дао 5-6 голова на толико утакмица, на почетку сезоне и баци га на клупу. Па онда хоће да га продају, на све начине да га се реше.

zemunski kej

pre 1 godinu

Neverovatan gol ,cak mislim da je lopta isla napolje on sam okrenut ledjima gola i frljoka krene ka golu. Sreca je pratila hrabriji tim.
Ovo je moralo da se prodje pred 55 000 gledalaca .

matori

pre 1 godinu

Lako je sada sve prebaciti na Pavkova.Čovek nije imao sreće ali realno ima mnogo više krivaca od njega.Igrači Zvezde osim Milunovića nisu postojai od kada su ( prilično srećno) postigli drugi gol! Pogledajte učinak Borjana, Kataija, Ivanića, onih raznih stranih igrača kojima ni imena ne možeš da popamtiš, pa onda pričajte o Pavkovu. On je samo sprečio još pola sata mrcvarenja, jer gol ne bi dali nikako!

pr

pre 1 godinu

Ajde sad linč...Tragedija jeste, ali kladim se da bi dečko odsekao tu nogu pre utakmice da je znao šta će se desiti. Dešava se u fudbalu i zato je isti zanimljiv. Poz. od Grobara.

M.

pre 1 godinu

Dobro je neko spustio ovu Zvezdu na zemlju,kako su krenuli da se lože godinama osvojili bi LŠ, a pre 5 godina nisu mogli da prismrde istoj...

Boki

pre 1 godinu

Kakvo drvo je ovaj Pavkov, oduvek je bio i uvek će biti jedno najobičnije drvo. I nemoj da mi neko spominje Liverpul, lik je tempirana bomba, koliko je samo imao čistih promašaja, a na kraju evo i evroautogol.

vrg

pre 1 godinu

pavkov, hteo si najbolje, zahvatio si loptu, koji milimtetar drugacije da je noga isla sve j moglo da bude ok. ne trebas sebe kriviti jer se prosto na tebi slomilo. krivi su svi koji su dozvolili da dovde dodje. a cak i sa ovim timom, izraelce bi dobili bi sa 3-4 gola razlike, rutinski, da imamo trenera. i to je to.
ko je zaduzen za kondiciju ovih igraca treba da bude prognan iz sporta u narednih 405 godina.

barba

pre 1 godinu

Ogromna šteta, baš bedak. Ništa sad jurimo što više bodova u Ligi Evrope( pošto je ovo prva godina gde branimo dosta bodova) koje samo realno i rang pa da upadnemo u treći šešir u LŠ sledeće godine

Vlada

pre 1 godinu

Podrska za Pavkova!
Da je igrao celu utakmicu sigurno bi postigao bar jedan gol za Zvezdu. Odnosno da nije odavno otpisan iz Zvezde.
Coveku se ne igra sad kad zna da ide....

Zdravko

pre 1 godinu

Da je Stankovic u Zvezdi pre 4, 5 godina mi bi bili u sredini domace lige, a glymi trenera sada kada ima milionske budzete, a domaca liga osigurana unapred.Pojma nema.

Bg

pre 1 godinu

Pavkov je večeras uništio sav trud, igru i energiju igrača, uprave i navijača - u poslednjih nekoliko godina. Izbio je ogromne pare CZvezdi iz kase, trebalo bi mu zabraniti dalje posete Marakani i klubu, zauvek. Užasno je to što je ova neznalica uradila, tragično je to što je uopšte ušao u igru, čovek nije školovan za fudbalera, maksimalno da bude zonski igrač. Užasno.

nesa80

pre 1 godinu

bar ce proci grupu u ligi evrope a partizan ce proci grupu i ligi konferencije,moje misljenje je da bolje nije moglo za obe ekipe,da su oboje otisli kjorak gore nebi skupili bodove

Flori

pre 1 godinu

Moralo je da dođe na naplatu. Od kad je došao nepošteno je tretirao Degeneka, koji je stavljen na stub srama zato što je napravio jednu grešku, a Gobeljić svih ovih godina nije otišao, a čovek najgori fudbaler ikada. Rodić dečko nema snage, posle dobija pomračenje uma, pravi nerezonske faulove, a i ruku na srce, nema pojma. Zatim besomučno forsiranje Pavkova i Pešića i neobjašnjivo bacanje Ohija na klupu. Srnić ljubimac mora da igra, na to smo navikli. Prošle godine, Eraković i Dragović formirali sjajan tandem, ali ne, Milunović mora da igra. Za kraj, na sve to, ovaj vajni trener daje izjavu da nije bilo sreće. Iste briljantne izjave smo slušali od ovog lajavca običnog pre desetak godina kada je bio kapiten reprezentacije, za koju je poslednjih par godina igrao isključivo da bi imao najviše nastupa. Uvek je bio mlak, poput Kolarova, nije želeo da se povredi. Deki, imaj makar jednom u životu dostojanstva i idi, mada suviše tražim od čoveka kome je obraz đon.

ziko

pre 1 godinu

Koliko je samo neinteligentno isao na loptu. Jednostavno onako se ne ide na onako ostar centarsut. Imalo pametni igrac nebi tako isao na tako ostru loptu.

Bosko

pre 1 godinu

Tako je kada se busamo spram Partizana i domace lige, tako nam se vrati kad vidimo gde smo u evropi, a nikad veci budzet nismo imali....Ja hocu evropu, ligu sampiona....a ne da se busam sto smo dobili Radnik....ako je to uspeh bolje da ne pratimo ovaj sport

fkcz

pre 1 godinu

Drugo poluvreme je najsramnije poluvreme Crvene zvezde u njenoj istoriji. Ogromna sramota je što smo izgubili od ovih šarlatana, ali je mnogo veća sramota to kako smo igrali. Stanković mora da da ostavku posle ovoga, jer je propustio istorijski zicer očajnim vođenjem utakmice i izborom igrača.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Samo veoma neinteligentan igrač može ići na oštro ubačenu loptu kao da ima nameru da je šutne, tj. da je šutem izbaci sa terena!!!!!!
Pametan igrač ode na tu loptu unitrašnjom, tako da ide da je direktno blokira a ne šutne!!!!
Pavkovu faca govori da je ovo prvo!!!!

veverica

pre 1 godinu

zvezda ima kvalitet ali nema trenera. da nam je ovaj jevrejin trener mi bi opusteno prosli.
vise ne gledam zvezdu dok je stankovic trener. trebalo je i ranije to da uradim da sebe postedim.
niti je fizicki spremio ekipu niti znamo sta hocemo na terenu niti zna koga menja ni zasto.
posle zvezde on nikoga nece trenirati.

dr. Udo Brinkman

pre 1 godinu

Dok je Terzica i slicnih nema nama iskoraka jer ce uvek treneri biti Stankovic i slicni, uvek ce direktori biti Mrkela i takvi, uvek cemo imati Gobelje, Srnice, Pavkove, Rodice.... i uvek ces imati placene navijace koji ce da najure Pixija a velicaju Terzu i slicne krimose

ivan

pre 1 godinu

Nemam nista protiv momka,ali kada ga prvo pogledas(kao da mu nesto "nedostaje"u glavi,)klasican prvoligaski napadac koji samo ovde i moze da daje golove,pa ljudi pomisle da je neka "klasa"..
Ok imao je svetlih trenutaka,ali za mene licno,jedno klasicno drvo.
Pravda za Ohija !!!!

mićko

pre 1 godinu

Ne Pavkov nego stankovic i uprava.Desnog beka nemamo, znaci ne postoji igrac na toj poziciji. Celu utakmicu mu igra srnic, izvodi kangu, ulazi pavkov a na klupi Ohi, jedini ozbiljan napdac u ekipi. Cist poraz stankovica. Nakon Serifa i Omonije izbacise nas i ovi mucenici, ali to je u stvari uspeh, zar ne? Ipak igramo ligu evrope...

Aleksa

pre 1 godinu

skratio muke našim igračima... oni produžetke ne bi preživeli, a kamoli odigrali nešto... a Srnić?... Deki, ako si hteo da ih iznenadiš, mogao si i mene da ubaciš... podjednako bi isto iznenađenje bilo i za nas i za njih...

dr. Udo Brinkman

pre 1 godinu

Koliko puta treba da ti se desi ovo sto se veceras desilo pa da naucimo nesto, zvezda je slika i prilika mentalnog sklopa srpskog naroda

Mita

pre 1 godinu

Gledao drugu poluvreme.Prvi kontakt Pavkova sa loptom.Nigde nikoga oko njega,minimum 10 metara oko njega sve prazno.On dodaje loptu bukvalno nikome,sutira u prazno.
Bas sam u tom momentu prokomentarisao sa ortakom kako lik izgleda potpuno pogubljeno,kao da mu se ne igra.Samo je fizicki prisutan,um mu je ko zna gde,najverovatnije u novom klubu...
Mnogo veci krivac je onaj koji ga je u takvom stanju i formi uveo u igru.

dejandddddd

pre 1 godinu

Nije Pavkov kriv, raspad je krenuo sa glupim penalom koji je napravio Dragović bespotrebno, a Stanković je morao da spremi ekipu na poluvremenu za nastavak igre.

Arsito

pre 1 godinu

Ljudi, manite se autogola, Zvezda opet nije igrala drugo poluvreme! Makabi igrao muski fudbal, imali su rezultat u nogama i opet su igrali presing od starta. Sportski pozdrav

Jole

pre 1 godinu

Jadan Pavkov, sad ce se polupani navijaci ostrviti na njega, a po pokazanoj igri, objektivno, nema Zvezda sta da trazi sa ovako bednom fizickom spremom u Ligu Sampiona.
Zvezda ne da nije imala snage za nastavke, vec nisu imali snage za 2. poluvreme.

Stankoviceve izmene, jel ijedna urodila plodom?

dojčinovski

pre 1 godinu

Deo fudbalski pismenijih zvezdaša je govorilo davno da je Pavkov duže vreme kritičan i da treba da ide. U profi fudbalu nema emocija, ne možeš vaćariš Liverpulom pre 3 godine.

Real odbaci jednog Raula kada je mator a ovde ljudi cmizdre za Pavkovim. Dajte bre. Zvezda je veća od svih ovih igrača koliko god bili dragi. Stankovića bi oterao noćas, kamoli Pavkova dojučerašnjeg livada centarfora.

Srnić, Gobeljić, Pankov, tri dunstera i livadara koji redovno prave penale ili crvene. Neki i oboje. Za sve je to kriv Stanković. Ima ozbiljne igrače ali ne zna šta će sa njima i meša ih sa ovim neznalicama i smetalima.

Da ima malo pameti otišao bi već sutra i spasio sebe i klub. 3 puta ne možeš u LŠ, uz lakši žreb. I još treba ga nagrade dogodine. Ma važi.

Czv

pre 1 godinu

Kako linč? Pa i treba mnogo gore.. Ko je pratio, sve je video. Ej, dva tima, jedan trener i ponor.. Da ovako izgubiš i tamo i ovde.. Mora biti posledica, tj. Ostavki. Da bi se pripremila sledeća sezona

hypatija

pre 1 godinu

Da razjasnimo. Ako izgubiš jednu dobijenu utakmicu u gostima (iz 1:2 do 3:2) može da se kaže "loše veče".Onda kod kuće kreneš sa 2:0 (4:3) i stigneš do 2:2 (4:5), to je već za ozbiljnu analizu pripreme utakmice.
Igračima svaka čast(bilo je neshvatljivih grešaka, ali ipak mogu to da prihvatim), trener i stručni štab ... nisu za ovaj nivo takmičenja.
To je moje mišljenje.
Gazi Zvezdoooooo !!!

Lester Bo Mekejleb

pre 1 godinu

Toliko para imaš, ne dovodi se desni već Milunović iako imaš uigran tandem Eraković Dragović ne dovodi se levi bek gde imaš Rodića koji jedva diše posle 30 minuta svake evropske utakmice dovode se napadači krila prosto prelazni rok je katastrofa odradjen i fizička nespremnost drugu poluvreme Makabi je bio za dve klase bolji tim i zasluženo ide dalje.

Cocktail

pre 1 godinu

Mića Pavkov nam je doneo toliko radosti da mu ovaj kiks praštamo i želimo sve najbolje u daljoj karijeri! Mićo legendo naša, dešava se...

zemunski kej

pre 1 godinu

Neverovatan gol ,cak mislim da je lopta isla napolje on sam okrenut ledjima gola i frljoka krene ka golu. Sreca je pratila hrabriji tim.
Ovo je moralo da se prodje pred 55 000 gledalaca .

sportdetective

pre 1 godinu

Pavkov nije kriv. Krivac je jedino trener, covek je baksuz. I kako kaze nas narod, bolje se roditi bez neke stvari, nego bez srece. Koliko je imo srece kao igrac verovatno ju je potrosijo za ceo zivot. Ajde omakne ti se jedna LS, pa desi se drugi put, al brate in 3.put. Koliko je baskuz izgubice i titulu i ode i siguran uluzak u LS! Tako da sa baksuzom nam nije nista sigurno.

Krajišnik

pre 1 godinu

Pavkovu ne zamjeram.
Zamjeram Stankoviću na uzasnoj postavci igre.
Ako te je Makabi iznenadio prvu utakmicu,kako to da smo ovu drugu utakmicu isto odigrali, sa istim greškama?
Prolazili u tri pasa do gol prilike?
Drugo poluvreme,nestali smo.

veverica

pre 1 godinu

па и да није у продужецима бисмо примили два или три. пола екипе од 60. минута није могло да стоји на ногама. родић и катаи први. а једину двојици који су могли (канга и букари) станковић је изменио.

matori

pre 1 godinu

Lako je sada sve prebaciti na Pavkova.Čovek nije imao sreće ali realno ima mnogo više krivaca od njega.Igrači Zvezde osim Milunovića nisu postojai od kada su ( prilično srećno) postigli drugi gol! Pogledajte učinak Borjana, Kataija, Ivanića, onih raznih stranih igrača kojima ni imena ne možeš da popamtiš, pa onda pričajte o Pavkovu. On je samo sprečio još pola sata mrcvarenja, jer gol ne bi dali nikako!

ntibazonkiza

pre 1 godinu

Naleteh pre koju nedelju na neki intervju sa Terzicem i zaista dobih transfer blama. Od gospodina Zvezdana, koji vrti bajke brace Grim iznova i iznova, jedino mi je odbojniji bio (nazalost adekvatan atribut mi ne bi pustili u komentaru) novinar koji je pitao sledeca pitanja:
Da li je crvena zvezda veci brend u nasem narodu od reprezentacije srbije?
Da li mislite da je ova generacija zvezde ravna sa onom iz devedeset prve godine?
Da li verujete da ce zvezda OSVOJITI ligu sampiona pod vasim mandatom?
Mislim da je svaki dalji komentar na ovu temu suvisan.

Boki

pre 1 godinu

Meni fascinantni navijaci Zvezde, nikad kulturniji, bez psovki, pretnji, skandiranja, nije bilo Kosovo:Srbija… Kako dirigent kaze tako se svira.

Кутловић

pre 1 godinu

Реално одакле му и воља да игра. Дао 5-6 голова на толико утакмица, на почетку сезоне и баци га на клупу. Па онда хоће да га продају, на све начине да га се реше.