Fudbal 34

Petak, 19.08.2022.

11:20

Partizan se pojačava za Evropu – želi veziste Standarda i Giresuna

Pobedom nad Hamrunom od 4:1 Partizan je stigao na korak od Lige konferencija, pa uveliko planira pojačanja za evropsku jesen.

Partizan se pojaèava za Evropu – želi veziste Standarda i Giresuna IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

Dezurni smarac

pre 1 godinu

Djordje Nikolic je slobodan agent i nista slabiji nije od Z. Zivkovica (naprotiv) koji pritom nije bas ni realna meta, Markovic je (minimum) za klasu bolji i od Vujacica i od Sanicanina koji su posvadjani sa loptom i teske su kiksare. Matija nije realna meta isto kao i Radoja, svi bismo voleli da se vrati makar na pozajmicu, ali, od toga nema nista. Ako su Fejsa i Natko (nekad bili) provereni igraci, to ne znaci da i dalje mogu, Fejsa samo vraca nazad loptu i okrece se kao kombajn dok Natko nema snage za vise od nekih pola sata ozbiljnog fudbala. Andrade je kudikamo spremniji od obojice iako je ofanzivniji od Fejse pa se i ne bi borio sa njim za mesto u timu, ali, moramo pronaci nekog boljeg od Ljubomira koji nikako ne bi smeo da nam bude prva opcija na toj poziciji, o Snesku Belicu da i ne pisem.

Popovic/Nikolic (Stevanovic, Lukac)- ??? (Zivkovic, *Lutovac), Markovic (*Ilic), ??? (Filipovic), Urosevic (Sehovic)- Cimirot (Fejsa, *Belic), Traore (Pantic)- Diabate (Terzic), Andrade (Natko), Menig/??? (Petkovic, *Vlahovic)- Gomes (Pavlovic, Bazdar).

Daki

pre 1 godinu

Zivkovic (onaj Golman iz Paoka)

Boranijasevic - Nastasic - Vujacic - Urosevic

Natko - Fejsa - Cimirot

Ljajic - Gomes - Diabate

Zivkovic pre Nikolica? Vujacic pre Markovica? Natko i Fejsa od pocetka? Gde ti je Andrade? Ljajic ne moze da igra levo krilo, eventualno moze polulevo u 4-3-2-1 ili 3-4-2-1

Zivkovic se sjajno pokazao u Paoku i bolji je dosta od trenutnog golmana partizana, Vujacic je dosta stabilni od Markovica, otkad Markovic igra obrana je absolutno nestabilna, Natko i Fejsa su proverene igraci sa velikom iskustvom tu nema price. Andrade nije za startnih 11, Ljajic i Diabatea mislim iza Gomesa a ne krilo.

Samegabri

pre 1 godinu

@koshke Ja sam istog misljenja. Plus liga mora biti smanjena na jedno 12 klubova i onda bi mozda na nesto licila,ovako tesko...Mi imamo u ligi samo dva kluba koja se takmice ko ce biti prvi na kraju ,plus Vojvodinu,Cuku,i sad TSC ,ostalo sve ispod proseka pa kad odu u evropu ,sledi katastrofa.

cilim

pre 1 godinu

Posto vidim da i pored mog iskrenog izvinjenja,i dalje ima ljutih navijaca zvezde uvredjenih sto se Partizan drznuo da mozda,eventualno,razmotri dovodjenje nekog pojacanja koji bi uzgred budi receno u njihovom timi bio debela klupa, pa onda oni tako ljuti spominju nasa prethodna ovosezonska pojacanja, rekao bih jos par reci. Mi smo ove sezone doveli pet,ali zato nam je otislo 10 igraca,a i tih 5 sto smo doveli su svi zajedno placeni manje od recimo motike,koji vama nije ni u 22,a o bukariju i kangvi da ne pricam. Klupu nam cine sve deca od 18 godina,nemamo igrace da popunimo klupu pa nam stoga na istoj sede 2 golmana??? Suvereno vladate domacim fudbalom vec godinama,date su vam sve pare ovog sveta,pred vratima ste lige sampiona, i ljuti ste sto partizan dovodi nekog nesrecnika da nas ima bar da popunimo klupu,i objasnjavate nam kako nas drzava voli,a uprava nam najbolja u vasioni. Kakva ste vi teska patologija…

koshke

pre 1 godinu

meni kao zvezdasu ne smeta što Partizan dovodi pojačanja.Da je sreće pa da tako mogu i drugi klubovi iz naše lige pa da ti svaka druga utakmica bude neki derbi kao za vreme stare Jugoslavije.Ovako igraš dve ili četri jake utakmice u domaćem prvenstvu i to je to.Onda krenes u Evropu i vidiš da nisi ono što si mislio. Eto Zvezda sa Makabijem i Partizan sa AEKom su primeri.Da bi imali šta da tražimo u evropi onda bi trebali da uz Zvezdu i Partizan imamo najmanje bar 6 kluba koji bi bili konkurenti u ligi.Nije Srbija samo Zvezda I Partizan tj Beograd.

sale_Pa

pre 1 godinu

UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE

Dezurni smarac

pre 1 godinu

Zivkovic (onaj Golman iz Paoka)

Boranijasevic - Nastasic - Vujacic - Urosevic

Natko - Fejsa - Cimirot

Ljajic - Gomes - Diabate

Zivkovic pre Nikolica? Vujacic pre Markovica? Natko i Fejsa od pocetka? Gde ti je Andrade? Ljajic ne moze da igra levo krilo, eventualno moze polulevo u 4-3-2-1 ili 3-4-2-1.

Daki

pre 1 godinu

Ako Partizan hoce da se vrati na staro mesto:

Zivkovic (onaj Golman iz Paoka)

Boranijasevic - Nastasic - Vujacic - Urosevic

Natko - Fejsa - Cimirot

Ljajic - Gomes - Diabate

ništa lično

pre 1 godinu

cilim

Dijabate, Andrade, Filipović, Belić, Marković...bar trojica imaju besnu platu i još simbolično obeštećenje Olyu.

Vaš problem je što sporo ili nikako ne kapirate da su Vas izmuzli Bambi, Mustafa, Markec, Jojić...sada Fejsa...sve su to igračine koje ne igraju za džabe.

Dejan

pre 1 godinu

Ako hocemo da imamo tim koji bi se borio za titulu,moramo prvo da dovedemo Marka Nikolica za trebera,pa onda ostalo. (4-4-2):Nikolic-Boranijasevic,Markovic,Nastasic,Bogosavac-Ondua,Radoja,Diabate,?-Jovetic,Rikardo.

veljko

pre 1 godinu

Za koju se oni Evropu spremaju,za cipiripi ligu konferencija
(Šaban, 19. avgust 2022 12:54)
Не причај тако, коло среће се окреће.

Dejan

pre 1 godinu

(4-2-3-1):Popovic-Filipovic,Markovic,
Banjak,Urosevic-Traore,Cimirot-Diabate,Andrade,Menig-Rikardo. Klupa:Stevanovic,Zivkovic,Ilic,Sanicanin,Sehovic,Fejsa,Natho,Pantic,Cumic,Pavlovic,Jovic.

cilim

pre 1 godinu

Samo bih zeleo da se izvinem navijacima zvezde,posto vidim da su mnogo kivni. Izvinite sto smo se eto i mi drznuli da razmisljamo o nekom pojacanju,i sto pored toga imamo obraza da nam ne valja uprava. Veliko izvinjenje i zaista cemo se truditi da ubuduce nikada vise ne dovedemo nikoga,da to bude vase iskljucivo pravo i to da bez problema dahete za svakoga po 2-3 miliona, a da mi budemo srecni i zadovoljni sa upravom i drzavom dok polako ali sigurno idemo ka gasenju. Onda se valjda vise necete ljutiti i objasnjavati kako nam je nikad bolje i kako se bunimo za dzabe.

Solidno

pre 1 godinu

Cimirot se cini dobrim resenjem kao zamena za Zdjelara. Decko je igrao u prvoj postavi konstantno u (svega) 4 kluba (Leotar, PAOK, Sarajevo i Standard Lijez) sto je garant (bar sto se tice srednje jakih evropskih klubova PAOK-a i Standada) da kao igrac vredi a pri tom ima 29 godina.

Sto se tice H.Traore, mislim da je transfer kockanje barem sto se tice Lige Konferencija (ako se udje u grupe). Igranje u prvoj postavi u 4 turska tima sa sredine/donjeg dela tabele znaci da ce svoj posao odraditi u nasoj super ligi dok za LK moze da se pokaze kao sjajno i kao prosecno resenja a pri tom je i stranac. Ono sto mi nije jasno je zasto pored Cimirota jos i njega zadnji vezni? Vidim da igra uglavnom na toj poziciji a ne treba od igraca traziti da bude isturen iza napadaca ako nema te osobine.

P.s. Ovde bih spomenuo drugog Traorea kao resenje: Adama Traore (nije onaj iz Ferencvarosa), 27g, igrao za Monako, Mec, Lil, imao 30 tekmi za Mali (H.Traore samo 1) a slobodan je agent. Moze da pokriva razne pozicije a najvise iza napadaca. Bolje resenje jer Natho nema snage za 90.min, Pantic povredjen a Andrade mi je bas centralni vezni (ni zadnji ni prednji) u formaciji 4-4-2/3-4-1-1.

Banjak je smejurija, dajte i nekog ozbiljnog centralnog beka uz nadam se preporod S.Markovica u narednom periodu.

goran

pre 1 godinu

@yo_dorro

i ja sam ovo mislio dok juče komentator na Areni nije rekao da su poeni koji se dobijaju isti kao u LE ali i nagrade su veoma slične, a protivnici mnogo slabiji
kad to pogledaš, realno bolje ti je da odigraš sezonu u LK i prikupiš lake poene da posle možeš da imaš dobre žrebove
ako je FKP sa onim smeće timom prošle godine uzeo čak 7 bodova, sada je čak postao nosilac i imaće još lakše protivnike, i velika verovatnoća da opet prođe grupu... nema FKP tim za LiguEvrope, tamo bi ga kantali lagano timovi sa zapada, ovo je relanost
isto i Zvezda bi bolje rezultate pravila u LE, ali LŠ ima mnogo velike premije i razlika je neuporediva

ja

pre 1 godinu

Cirkus. Ej, pobedili ekipu sa Malte i odmah apetiti porasli. Ja se ipak kao Zvezdaš radujem što će ići u LK jer neće moći da odmaraju. To je dobro za Zvezdu

Mik

pre 1 godinu

@yo dorro teoretski da, ALI sa druge strane ni jedan kvalitetan fudbaler neće da dođe a da nije siguran da će igrati evro takmičenje.

navijac

pre 1 godinu

A za koga dovodite ove igrace? Da bi prikupljali koeficijent kako bi zvezda mogla da igra LS direktno, bez kvalifikacija? Mi titulu necemo da vidimo pa makar jos 20 ovakvih doveli.

Sića

pre 1 godinu

Ovi samo dovede reprezentativce i opet im nije dobra uprava i država, dvojica na pragu, u timu šest, sedam reprezentativca svojih zemalja.
Ne zaboravimo i činjenice da je sinoć, reprezentativac Izraela, čak sedeo na klupi, reprezentativca Mađarske su pustili kao višak (po meni igrač koji nije ni 30% iskorišćen, čak upropašćen u Partizanu), a i pustili povremenog reprezentativca Srbije da ode, valjda nije više bilo mesta za njega.

yo_dorro

pre 1 godinu

Ovo je neizleciva bolest - dovodis pojacanja tek kad se kvalifikujes u LK. Umesto da pojacas tim na vreme i napadnes LE koja je jace, bogatije i atraktivnije takmicenje. O domacoj ligi da ne pricam, tu je borba takoreci vec gotova.

kako da ne...

pre 1 godinu

A Standard će Partizanu da ga da besplatno, kao i uvek i Trabzon I Olimpijakos daju besplatno igrace partizanu jer mnogo vole partizan

yo_dorro

pre 1 godinu

Ovo je neizleciva bolest - dovodis pojacanja tek kad se kvalifikujes u LK. Umesto da pojacas tim na vreme i napadnes LE koja je jace, bogatije i atraktivnije takmicenje. O domacoj ligi da ne pricam, tu je borba takoreci vec gotova.

kako da ne...

pre 1 godinu

A Standard će Partizanu da ga da besplatno, kao i uvek i Trabzon I Olimpijakos daju besplatno igrace partizanu jer mnogo vole partizan

cilim

pre 1 godinu

Samo bih zeleo da se izvinem navijacima zvezde,posto vidim da su mnogo kivni. Izvinite sto smo se eto i mi drznuli da razmisljamo o nekom pojacanju,i sto pored toga imamo obraza da nam ne valja uprava. Veliko izvinjenje i zaista cemo se truditi da ubuduce nikada vise ne dovedemo nikoga,da to bude vase iskljucivo pravo i to da bez problema dahete za svakoga po 2-3 miliona, a da mi budemo srecni i zadovoljni sa upravom i drzavom dok polako ali sigurno idemo ka gasenju. Onda se valjda vise necete ljutiti i objasnjavati kako nam je nikad bolje i kako se bunimo za dzabe.

sale_Pa

pre 1 godinu

UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE

goran

pre 1 godinu

@yo_dorro

i ja sam ovo mislio dok juče komentator na Areni nije rekao da su poeni koji se dobijaju isti kao u LE ali i nagrade su veoma slične, a protivnici mnogo slabiji
kad to pogledaš, realno bolje ti je da odigraš sezonu u LK i prikupiš lake poene da posle možeš da imaš dobre žrebove
ako je FKP sa onim smeće timom prošle godine uzeo čak 7 bodova, sada je čak postao nosilac i imaće još lakše protivnike, i velika verovatnoća da opet prođe grupu... nema FKP tim za LiguEvrope, tamo bi ga kantali lagano timovi sa zapada, ovo je relanost
isto i Zvezda bi bolje rezultate pravila u LE, ali LŠ ima mnogo velike premije i razlika je neuporediva

cilim

pre 1 godinu

Posto vidim da i pored mog iskrenog izvinjenja,i dalje ima ljutih navijaca zvezde uvredjenih sto se Partizan drznuo da mozda,eventualno,razmotri dovodjenje nekog pojacanja koji bi uzgred budi receno u njihovom timi bio debela klupa, pa onda oni tako ljuti spominju nasa prethodna ovosezonska pojacanja, rekao bih jos par reci. Mi smo ove sezone doveli pet,ali zato nam je otislo 10 igraca,a i tih 5 sto smo doveli su svi zajedno placeni manje od recimo motike,koji vama nije ni u 22,a o bukariju i kangvi da ne pricam. Klupu nam cine sve deca od 18 godina,nemamo igrace da popunimo klupu pa nam stoga na istoj sede 2 golmana??? Suvereno vladate domacim fudbalom vec godinama,date su vam sve pare ovog sveta,pred vratima ste lige sampiona, i ljuti ste sto partizan dovodi nekog nesrecnika da nas ima bar da popunimo klupu,i objasnjavate nam kako nas drzava voli,a uprava nam najbolja u vasioni. Kakva ste vi teska patologija…

veljko

pre 1 godinu

Za koju se oni Evropu spremaju,za cipiripi ligu konferencija
(Šaban, 19. avgust 2022 12:54)
Не причај тако, коло среће се окреће.

koshke

pre 1 godinu

meni kao zvezdasu ne smeta što Partizan dovodi pojačanja.Da je sreće pa da tako mogu i drugi klubovi iz naše lige pa da ti svaka druga utakmica bude neki derbi kao za vreme stare Jugoslavije.Ovako igraš dve ili četri jake utakmice u domaćem prvenstvu i to je to.Onda krenes u Evropu i vidiš da nisi ono što si mislio. Eto Zvezda sa Makabijem i Partizan sa AEKom su primeri.Da bi imali šta da tražimo u evropi onda bi trebali da uz Zvezdu i Partizan imamo najmanje bar 6 kluba koji bi bili konkurenti u ligi.Nije Srbija samo Zvezda I Partizan tj Beograd.

ja

pre 1 godinu

Cirkus. Ej, pobedili ekipu sa Malte i odmah apetiti porasli. Ja se ipak kao Zvezdaš radujem što će ići u LK jer neće moći da odmaraju. To je dobro za Zvezdu

Sića

pre 1 godinu

Ovi samo dovede reprezentativce i opet im nije dobra uprava i država, dvojica na pragu, u timu šest, sedam reprezentativca svojih zemalja.
Ne zaboravimo i činjenice da je sinoć, reprezentativac Izraela, čak sedeo na klupi, reprezentativca Mađarske su pustili kao višak (po meni igrač koji nije ni 30% iskorišćen, čak upropašćen u Partizanu), a i pustili povremenog reprezentativca Srbije da ode, valjda nije više bilo mesta za njega.

Solidno

pre 1 godinu

Cimirot se cini dobrim resenjem kao zamena za Zdjelara. Decko je igrao u prvoj postavi konstantno u (svega) 4 kluba (Leotar, PAOK, Sarajevo i Standard Lijez) sto je garant (bar sto se tice srednje jakih evropskih klubova PAOK-a i Standada) da kao igrac vredi a pri tom ima 29 godina.

Sto se tice H.Traore, mislim da je transfer kockanje barem sto se tice Lige Konferencija (ako se udje u grupe). Igranje u prvoj postavi u 4 turska tima sa sredine/donjeg dela tabele znaci da ce svoj posao odraditi u nasoj super ligi dok za LK moze da se pokaze kao sjajno i kao prosecno resenja a pri tom je i stranac. Ono sto mi nije jasno je zasto pored Cimirota jos i njega zadnji vezni? Vidim da igra uglavnom na toj poziciji a ne treba od igraca traziti da bude isturen iza napadaca ako nema te osobine.

P.s. Ovde bih spomenuo drugog Traorea kao resenje: Adama Traore (nije onaj iz Ferencvarosa), 27g, igrao za Monako, Mec, Lil, imao 30 tekmi za Mali (H.Traore samo 1) a slobodan je agent. Moze da pokriva razne pozicije a najvise iza napadaca. Bolje resenje jer Natho nema snage za 90.min, Pantic povredjen a Andrade mi je bas centralni vezni (ni zadnji ni prednji) u formaciji 4-4-2/3-4-1-1.

Banjak je smejurija, dajte i nekog ozbiljnog centralnog beka uz nadam se preporod S.Markovica u narednom periodu.

navijac

pre 1 godinu

A za koga dovodite ove igrace? Da bi prikupljali koeficijent kako bi zvezda mogla da igra LS direktno, bez kvalifikacija? Mi titulu necemo da vidimo pa makar jos 20 ovakvih doveli.

Mik

pre 1 godinu

@yo dorro teoretski da, ALI sa druge strane ni jedan kvalitetan fudbaler neće da dođe a da nije siguran da će igrati evro takmičenje.

ništa lično

pre 1 godinu

cilim

Dijabate, Andrade, Filipović, Belić, Marković...bar trojica imaju besnu platu i još simbolično obeštećenje Olyu.

Vaš problem je što sporo ili nikako ne kapirate da su Vas izmuzli Bambi, Mustafa, Markec, Jojić...sada Fejsa...sve su to igračine koje ne igraju za džabe.

Dejan

pre 1 godinu

Ako hocemo da imamo tim koji bi se borio za titulu,moramo prvo da dovedemo Marka Nikolica za trebera,pa onda ostalo. (4-4-2):Nikolic-Boranijasevic,Markovic,Nastasic,Bogosavac-Ondua,Radoja,Diabate,?-Jovetic,Rikardo.

Dezurni smarac

pre 1 godinu

Zivkovic (onaj Golman iz Paoka)

Boranijasevic - Nastasic - Vujacic - Urosevic

Natko - Fejsa - Cimirot

Ljajic - Gomes - Diabate

Zivkovic pre Nikolica? Vujacic pre Markovica? Natko i Fejsa od pocetka? Gde ti je Andrade? Ljajic ne moze da igra levo krilo, eventualno moze polulevo u 4-3-2-1 ili 3-4-2-1.

Daki

pre 1 godinu

Ako Partizan hoce da se vrati na staro mesto:

Zivkovic (onaj Golman iz Paoka)

Boranijasevic - Nastasic - Vujacic - Urosevic

Natko - Fejsa - Cimirot

Ljajic - Gomes - Diabate

Dejan

pre 1 godinu

(4-2-3-1):Popovic-Filipovic,Markovic,
Banjak,Urosevic-Traore,Cimirot-Diabate,Andrade,Menig-Rikardo. Klupa:Stevanovic,Zivkovic,Ilic,Sanicanin,Sehovic,Fejsa,Natho,Pantic,Cumic,Pavlovic,Jovic.

Samegabri

pre 1 godinu

@koshke Ja sam istog misljenja. Plus liga mora biti smanjena na jedno 12 klubova i onda bi mozda na nesto licila,ovako tesko...Mi imamo u ligi samo dva kluba koja se takmice ko ce biti prvi na kraju ,plus Vojvodinu,Cuku,i sad TSC ,ostalo sve ispod proseka pa kad odu u evropu ,sledi katastrofa.

Dezurni smarac

pre 1 godinu

Djordje Nikolic je slobodan agent i nista slabiji nije od Z. Zivkovica (naprotiv) koji pritom nije bas ni realna meta, Markovic je (minimum) za klasu bolji i od Vujacica i od Sanicanina koji su posvadjani sa loptom i teske su kiksare. Matija nije realna meta isto kao i Radoja, svi bismo voleli da se vrati makar na pozajmicu, ali, od toga nema nista. Ako su Fejsa i Natko (nekad bili) provereni igraci, to ne znaci da i dalje mogu, Fejsa samo vraca nazad loptu i okrece se kao kombajn dok Natko nema snage za vise od nekih pola sata ozbiljnog fudbala. Andrade je kudikamo spremniji od obojice iako je ofanzivniji od Fejse pa se i ne bi borio sa njim za mesto u timu, ali, moramo pronaci nekog boljeg od Ljubomira koji nikako ne bi smeo da nam bude prva opcija na toj poziciji, o Snesku Belicu da i ne pisem.

Popovic/Nikolic (Stevanovic, Lukac)- ??? (Zivkovic, *Lutovac), Markovic (*Ilic), ??? (Filipovic), Urosevic (Sehovic)- Cimirot (Fejsa, *Belic), Traore (Pantic)- Diabate (Terzic), Andrade (Natko), Menig/??? (Petkovic, *Vlahovic)- Gomes (Pavlovic, Bazdar).

Daki

pre 1 godinu

Zivkovic (onaj Golman iz Paoka)

Boranijasevic - Nastasic - Vujacic - Urosevic

Natko - Fejsa - Cimirot

Ljajic - Gomes - Diabate

Zivkovic pre Nikolica? Vujacic pre Markovica? Natko i Fejsa od pocetka? Gde ti je Andrade? Ljajic ne moze da igra levo krilo, eventualno moze polulevo u 4-3-2-1 ili 3-4-2-1

Zivkovic se sjajno pokazao u Paoku i bolji je dosta od trenutnog golmana partizana, Vujacic je dosta stabilni od Markovica, otkad Markovic igra obrana je absolutno nestabilna, Natko i Fejsa su proverene igraci sa velikom iskustvom tu nema price. Andrade nije za startnih 11, Ljajic i Diabatea mislim iza Gomesa a ne krilo.

kako da ne...

pre 1 godinu

A Standard će Partizanu da ga da besplatno, kao i uvek i Trabzon I Olimpijakos daju besplatno igrace partizanu jer mnogo vole partizan

Sića

pre 1 godinu

Ovi samo dovede reprezentativce i opet im nije dobra uprava i država, dvojica na pragu, u timu šest, sedam reprezentativca svojih zemalja.
Ne zaboravimo i činjenice da je sinoć, reprezentativac Izraela, čak sedeo na klupi, reprezentativca Mađarske su pustili kao višak (po meni igrač koji nije ni 30% iskorišćen, čak upropašćen u Partizanu), a i pustili povremenog reprezentativca Srbije da ode, valjda nije više bilo mesta za njega.

ja

pre 1 godinu

Cirkus. Ej, pobedili ekipu sa Malte i odmah apetiti porasli. Ja se ipak kao Zvezdaš radujem što će ići u LK jer neće moći da odmaraju. To je dobro za Zvezdu

navijac

pre 1 godinu

A za koga dovodite ove igrace? Da bi prikupljali koeficijent kako bi zvezda mogla da igra LS direktno, bez kvalifikacija? Mi titulu necemo da vidimo pa makar jos 20 ovakvih doveli.

cilim

pre 1 godinu

Samo bih zeleo da se izvinem navijacima zvezde,posto vidim da su mnogo kivni. Izvinite sto smo se eto i mi drznuli da razmisljamo o nekom pojacanju,i sto pored toga imamo obraza da nam ne valja uprava. Veliko izvinjenje i zaista cemo se truditi da ubuduce nikada vise ne dovedemo nikoga,da to bude vase iskljucivo pravo i to da bez problema dahete za svakoga po 2-3 miliona, a da mi budemo srecni i zadovoljni sa upravom i drzavom dok polako ali sigurno idemo ka gasenju. Onda se valjda vise necete ljutiti i objasnjavati kako nam je nikad bolje i kako se bunimo za dzabe.

Daki

pre 1 godinu

Zivkovic (onaj Golman iz Paoka)

Boranijasevic - Nastasic - Vujacic - Urosevic

Natko - Fejsa - Cimirot

Ljajic - Gomes - Diabate

Zivkovic pre Nikolica? Vujacic pre Markovica? Natko i Fejsa od pocetka? Gde ti je Andrade? Ljajic ne moze da igra levo krilo, eventualno moze polulevo u 4-3-2-1 ili 3-4-2-1

Zivkovic se sjajno pokazao u Paoku i bolji je dosta od trenutnog golmana partizana, Vujacic je dosta stabilni od Markovica, otkad Markovic igra obrana je absolutno nestabilna, Natko i Fejsa su proverene igraci sa velikom iskustvom tu nema price. Andrade nije za startnih 11, Ljajic i Diabatea mislim iza Gomesa a ne krilo.

cilim

pre 1 godinu

Posto vidim da i pored mog iskrenog izvinjenja,i dalje ima ljutih navijaca zvezde uvredjenih sto se Partizan drznuo da mozda,eventualno,razmotri dovodjenje nekog pojacanja koji bi uzgred budi receno u njihovom timi bio debela klupa, pa onda oni tako ljuti spominju nasa prethodna ovosezonska pojacanja, rekao bih jos par reci. Mi smo ove sezone doveli pet,ali zato nam je otislo 10 igraca,a i tih 5 sto smo doveli su svi zajedno placeni manje od recimo motike,koji vama nije ni u 22,a o bukariju i kangvi da ne pricam. Klupu nam cine sve deca od 18 godina,nemamo igrace da popunimo klupu pa nam stoga na istoj sede 2 golmana??? Suvereno vladate domacim fudbalom vec godinama,date su vam sve pare ovog sveta,pred vratima ste lige sampiona, i ljuti ste sto partizan dovodi nekog nesrecnika da nas ima bar da popunimo klupu,i objasnjavate nam kako nas drzava voli,a uprava nam najbolja u vasioni. Kakva ste vi teska patologija…

Daki

pre 1 godinu

Ako Partizan hoce da se vrati na staro mesto:

Zivkovic (onaj Golman iz Paoka)

Boranijasevic - Nastasic - Vujacic - Urosevic

Natko - Fejsa - Cimirot

Ljajic - Gomes - Diabate

yo_dorro

pre 1 godinu

Ovo je neizleciva bolest - dovodis pojacanja tek kad se kvalifikujes u LK. Umesto da pojacas tim na vreme i napadnes LE koja je jace, bogatije i atraktivnije takmicenje. O domacoj ligi da ne pricam, tu je borba takoreci vec gotova.

Solidno

pre 1 godinu

Cimirot se cini dobrim resenjem kao zamena za Zdjelara. Decko je igrao u prvoj postavi konstantno u (svega) 4 kluba (Leotar, PAOK, Sarajevo i Standard Lijez) sto je garant (bar sto se tice srednje jakih evropskih klubova PAOK-a i Standada) da kao igrac vredi a pri tom ima 29 godina.

Sto se tice H.Traore, mislim da je transfer kockanje barem sto se tice Lige Konferencija (ako se udje u grupe). Igranje u prvoj postavi u 4 turska tima sa sredine/donjeg dela tabele znaci da ce svoj posao odraditi u nasoj super ligi dok za LK moze da se pokaze kao sjajno i kao prosecno resenja a pri tom je i stranac. Ono sto mi nije jasno je zasto pored Cimirota jos i njega zadnji vezni? Vidim da igra uglavnom na toj poziciji a ne treba od igraca traziti da bude isturen iza napadaca ako nema te osobine.

P.s. Ovde bih spomenuo drugog Traorea kao resenje: Adama Traore (nije onaj iz Ferencvarosa), 27g, igrao za Monako, Mec, Lil, imao 30 tekmi za Mali (H.Traore samo 1) a slobodan je agent. Moze da pokriva razne pozicije a najvise iza napadaca. Bolje resenje jer Natho nema snage za 90.min, Pantic povredjen a Andrade mi je bas centralni vezni (ni zadnji ni prednji) u formaciji 4-4-2/3-4-1-1.

Banjak je smejurija, dajte i nekog ozbiljnog centralnog beka uz nadam se preporod S.Markovica u narednom periodu.

ništa lično

pre 1 godinu

cilim

Dijabate, Andrade, Filipović, Belić, Marković...bar trojica imaju besnu platu i još simbolično obeštećenje Olyu.

Vaš problem je što sporo ili nikako ne kapirate da su Vas izmuzli Bambi, Mustafa, Markec, Jojić...sada Fejsa...sve su to igračine koje ne igraju za džabe.

Dejan

pre 1 godinu

(4-2-3-1):Popovic-Filipovic,Markovic,
Banjak,Urosevic-Traore,Cimirot-Diabate,Andrade,Menig-Rikardo. Klupa:Stevanovic,Zivkovic,Ilic,Sanicanin,Sehovic,Fejsa,Natho,Pantic,Cumic,Pavlovic,Jovic.

veljko

pre 1 godinu

Za koju se oni Evropu spremaju,za cipiripi ligu konferencija
(Šaban, 19. avgust 2022 12:54)
Не причај тако, коло среће се окреће.

Dejan

pre 1 godinu

Ako hocemo da imamo tim koji bi se borio za titulu,moramo prvo da dovedemo Marka Nikolica za trebera,pa onda ostalo. (4-4-2):Nikolic-Boranijasevic,Markovic,Nastasic,Bogosavac-Ondua,Radoja,Diabate,?-Jovetic,Rikardo.

goran

pre 1 godinu

@yo_dorro

i ja sam ovo mislio dok juče komentator na Areni nije rekao da su poeni koji se dobijaju isti kao u LE ali i nagrade su veoma slične, a protivnici mnogo slabiji
kad to pogledaš, realno bolje ti je da odigraš sezonu u LK i prikupiš lake poene da posle možeš da imaš dobre žrebove
ako je FKP sa onim smeće timom prošle godine uzeo čak 7 bodova, sada je čak postao nosilac i imaće još lakše protivnike, i velika verovatnoća da opet prođe grupu... nema FKP tim za LiguEvrope, tamo bi ga kantali lagano timovi sa zapada, ovo je relanost
isto i Zvezda bi bolje rezultate pravila u LE, ali LŠ ima mnogo velike premije i razlika je neuporediva

sale_Pa

pre 1 godinu

UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE

Dezurni smarac

pre 1 godinu

Zivkovic (onaj Golman iz Paoka)

Boranijasevic - Nastasic - Vujacic - Urosevic

Natko - Fejsa - Cimirot

Ljajic - Gomes - Diabate

Zivkovic pre Nikolica? Vujacic pre Markovica? Natko i Fejsa od pocetka? Gde ti je Andrade? Ljajic ne moze da igra levo krilo, eventualno moze polulevo u 4-3-2-1 ili 3-4-2-1.

Mik

pre 1 godinu

@yo dorro teoretski da, ALI sa druge strane ni jedan kvalitetan fudbaler neće da dođe a da nije siguran da će igrati evro takmičenje.

Dezurni smarac

pre 1 godinu

Djordje Nikolic je slobodan agent i nista slabiji nije od Z. Zivkovica (naprotiv) koji pritom nije bas ni realna meta, Markovic je (minimum) za klasu bolji i od Vujacica i od Sanicanina koji su posvadjani sa loptom i teske su kiksare. Matija nije realna meta isto kao i Radoja, svi bismo voleli da se vrati makar na pozajmicu, ali, od toga nema nista. Ako su Fejsa i Natko (nekad bili) provereni igraci, to ne znaci da i dalje mogu, Fejsa samo vraca nazad loptu i okrece se kao kombajn dok Natko nema snage za vise od nekih pola sata ozbiljnog fudbala. Andrade je kudikamo spremniji od obojice iako je ofanzivniji od Fejse pa se i ne bi borio sa njim za mesto u timu, ali, moramo pronaci nekog boljeg od Ljubomira koji nikako ne bi smeo da nam bude prva opcija na toj poziciji, o Snesku Belicu da i ne pisem.

Popovic/Nikolic (Stevanovic, Lukac)- ??? (Zivkovic, *Lutovac), Markovic (*Ilic), ??? (Filipovic), Urosevic (Sehovic)- Cimirot (Fejsa, *Belic), Traore (Pantic)- Diabate (Terzic), Andrade (Natko), Menig/??? (Petkovic, *Vlahovic)- Gomes (Pavlovic, Bazdar).

koshke

pre 1 godinu

meni kao zvezdasu ne smeta što Partizan dovodi pojačanja.Da je sreće pa da tako mogu i drugi klubovi iz naše lige pa da ti svaka druga utakmica bude neki derbi kao za vreme stare Jugoslavije.Ovako igraš dve ili četri jake utakmice u domaćem prvenstvu i to je to.Onda krenes u Evropu i vidiš da nisi ono što si mislio. Eto Zvezda sa Makabijem i Partizan sa AEKom su primeri.Da bi imali šta da tražimo u evropi onda bi trebali da uz Zvezdu i Partizan imamo najmanje bar 6 kluba koji bi bili konkurenti u ligi.Nije Srbija samo Zvezda I Partizan tj Beograd.

Samegabri

pre 1 godinu

@koshke Ja sam istog misljenja. Plus liga mora biti smanjena na jedno 12 klubova i onda bi mozda na nesto licila,ovako tesko...Mi imamo u ligi samo dva kluba koja se takmice ko ce biti prvi na kraju ,plus Vojvodinu,Cuku,i sad TSC ,ostalo sve ispod proseka pa kad odu u evropu ,sledi katastrofa.