Tenis 74

Petak, 15.07.2022.

21:33

Navratilova ponovo napala Đokovića

Martina Navratilova, čuvena teniserka, ponovo je oštro govorila o Novaku Đokoviću.

Navratilova ponovo napala Ðokoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Miki

pre 1 godinu

Ne shvatam sto neko voli da komentarise postupke nekog drugog i nabija nos gde mu nije mesto,posebno ako nije pitan za misljenje.Ja ne cuh da ju je Djokovic ili blo ko pitao zamisljenje. Samim tim njeno misljenje je nevazno

Gorcilo

pre 1 godinu

Ovo je sve "kuhinja" ATP-a i to specijalno zbacenog Predsednika gde je
Djokovic imao najvise udela. A plus ekstra sto je Djokovic osnovao organizaciju za potporu slabo placenih tenisera.Zatim Sponzori koji
komanduju kakav odnos mogu imati Nadal i Federer sa Djokovicem. Ne sme
se Djokovicev imidz glorifikovati i dizati u nebesa. Zato Federer i
nije cestitao Noletu Wimbldon.Dakle gledaju na sve moguce nacine
da ga eliminisu i sklone u stranu da vise ne osvoji nista.Zavera
bogatasa,z-a-v-e-r-a.

Milosav

pre 1 godinu

Vecini je Novak trn u oku. Ne vole njegov uspeh, nije njihov. Dosao iz male i nevazne Srbije pa im mozak pomera. Jos nije vakcinisan. Da je ovo Srednji vek dosad bi ga spalili na lomaci.
Aki q dragi gledaoci, Novak ce da bvude tu jos nekoliko godina dok ne pokupi sve sto se moze a posle neka Martina uziva u nekim novim zvezdama tenisa.

Radoš KG

pre 1 godinu

Mnogi kažu da je najgore za ljudsko biće kada posenili il' daleko bilo kada krene skleroza pa tako ne znaju niti ko su i niti šta su, a to valjda dolazi sa godinama tako da ne treba pridavati bilo kakve važnosti za ove gluposti

Razocarani Srbin

pre 1 godinu

Stvarno ne razumem pojedine komentatore...licno, vakcinisan sam ali nijednog momenta nisam osudio nrkoga zato sto nije, iz jednog prostog razloga NIGDE U SVETU VAKCINACIJA NIJE OBAVEZNA ZA KOVID . Postoje vakcine koje su obavezne zakonom i recimo ne razumem ljude koji izvrdavaju zakon da to ne urade. Kovid je vakcinacina tipa sezonskog gripa, da li ste ikoga osudili jer se dobrovoljno ne vakcinise na viruse gripa ?!?!?! Drugo, on nista nije zaobisao, covek je poslao dokumentaciju u Australiju, njihove vlasti mu odobrile, pustile da udje u zemlju a onda pocele sa maltretiranjem radi prikupljanja politickih poena. Ne razumem kako ovde bilo ko pise da je to u redu a nije u redu sto je on nevakcinisan. Opet podvlacim, to je njegovo pravo jer NIJE OBAVEZNO!!!
Trece, u USA ne moze da udje bez vakcine. Ako postoji procedura, izuzece i on za to aplicira i USA mu dozvoli, u cemu je problem?!?!?! Ako ga odbiju, u cemu je problem ?!!??! Ako urade isto sto i u Australiji, da li opet vidite problem u Djokovicu ?!?!

we

pre 1 godinu

Tenis je treci najpopularniji sport na svetu a 100-ti igrac planete nema mogucnost da finansira svoj strucni stab i godisnji tour. Stoti fudbaler/kosarkas planete je milioner u 20-toj godini svog zivota. Kada su igraci strajkovali u NBA i dobili 50% NBA kolaca to je bila revolucija dok u Tenisu igraci dobijaju 15%. I da, Nole je velik bas iz razloga sto je on koji je na turnirima zaradio vise od svih stane u odbranu slabije rangiranih. Na jednog Noleta, ciji je otac dugovao svim zelenasima Beograda, ima 1000 igraca cije su se porodice unesrecile jer nisu uspeli da stvore top 20 igraca ATP liste.

Nikola S

pre 1 godinu

@ljubomilko

Da, homoseksualne osobe MOGU da imaju mišljenje.

Zamisli ti to čudo.

Ta “izopačena” osoba je boginja ovog sporta, ima neverovatnu životnu priču i natprosečni IQ, dakle ima više nego dovoljno uslova da kaže šta misli.

Vaske

pre 1 godinu

Ništa uvredljivo i ništa nedobronamerno.
Ona mu savetuje da ne p… uz vetar.
Nažalost,on ovim šteti sebi i pokazuje apsolutno nerazumevanje prema jednom dostignucu civilizacije.Nebitno ovde da li je covid u pitanju.Bitzn je odnos prema nekim zdravstvenim vrednostima.Sa koje osmatračnice spoznaje u vezi epidemija deluje Novak?
Iz podruma!!!
Znaci nije u pravu i tacka.
Odradi to i idi igrati tenis!!!
Ne pravi neznalici nrprosvecenog tipa od sebe!!!

apsolutno

pre 1 godinu

Uopste ga nije napala vec je potpuno u pravu. Trebalo bi da se posveti tenisu, a ne da glumi nekog prosvetitelja. Tek kada bude najuspesniji ikada moze da bude najbolji primer drugima.
(Ne budi nepismen, vozi desnom trakom, 16. jul 2022 09:22)
U svakoj firmi ili fabrici istakne se jedan koji brani interese ostalih, zašto bi u tenisu bili drugačije i ne vidim gde je problem osim za samog Novaka koji gubi dragoceno vreme sa tim.
(Zastava101specijal

Pa upravo o tome ona i prica. Zrtvuje svoje vreme i energiju za stvar za koju mu niko nece reci hvala. Niti se za ista izborio, niti je popularniji zbog toga,niti treba da ga boli uvo za te price.

Provokator!

pre 1 godinu

Žena 100% dobro rezonuje.Novak treba da se fokusira na 22 GS ,23GS i tako do 25.Bolje mu je da kupi neku fabriku npr.vode i da se time bavi,nego da gura prst u oko jačoj mafiji oko ATP.

Salle

pre 1 godinu

Boze me sacuvaj kako su dosadili sa vakcinacijom. Korona je prosla, Djokovic ima prirodni imunitet, pa ko drugi da ga ima, covek je vrhunski sportista, zdrav je kao dren! Ovo vam je cist primer da ne treba uvek principe i ideologiju stavljati ispred svega, a posebno ne ispred zdravog razuma.
(xd, 16. jul 2022 09:40)

Ala si omašio...

Srba Dorcol

pre 1 godinu

Ovi nikad neće voljeti Đokovića jer je preuzeo "njihov" sport. Sve njihove šampione je bacio u sjenu.
(Topnik, 16. jul 2022 09:46)

Sta je to sjena?

lol

pre 1 godinu

Od toliko tenisera samo Novak i Pospišil se bore za principe pravde i poboljšanja položaja svih na turu. Posebno onih sa manje para.
Ali, oni o kojima bi Novak htio povesti računa i pomoći im, ignorišu tu ideju, zbog koje Nole trpi.
To, poslije svega, najmanje treba Novaku, on treba od toga dići ruke.
Na stranu to licemjerje Navratilove, kojoj je NOLE potreban da pripremi poneku emisiju koja se rado gleda, i od koje ona zarađuje dolare.

Mrki

pre 1 godinu

Ne budi nepismen... i ostali@ Vaš ogroman problem je što svojim komentarima iskazujete ekstremnu sebičnost. Samim tim vi ste nesposobni da razumete da postoje ljudi koji žele da menjaju sistem koji ne valja. A što se tiče Navratilove, nisam iznenađen njenim agresivnim stavovima i ranije je iskazivala mržnju prema nekim narodima...izlapela baba.

PG-CG

pre 1 godinu

Nema slavna teniserka Navratilova negativan odnos prema najboljem teniseru svijeta svih vremena, Novaku Đokoviću, nego ona ima negativan odnos prema njegovim stavovima vezanim za njegovo delanje po pitanju asocijacija tenisera...

Zule

pre 1 godinu

Djoković boluje od celijakije. Zbog toga ne sme da uzima gluten. Zbog toga se nije vakcinisao. Ostalo je magla koju svesno širi oko sebe.

super

pre 1 godinu

delimično je upravu što se tiče te organizacije pošto gubi energiju tj vreme umesto da trenira...ali pogledaj gospođice šta ste vi uradili da pomognete igračima pogotovo ovim slabije plasiranim? Lako je za pobednike,šampione osvajače turnira oni imaju love ali tenis je skup sport i za bogate i talentovane ostali nemaju pristup!

lennox

pre 1 godinu

Svako normalan zna da je Navratilova sto se ovoga tice 100% u pravu. Covek cini sve sto je u njegovoj moci da oteza sebi zivot, da gde god moze postavi sebi barijere i prepreke da ono sto zna da radi, a to je da igra tenis, odradi do kraja, zavrsi karijeru kao najbolji svih vremena, a tek posle toga radi sta hoce i kako zna i ume. Djokovic je nevidjeni spoj naivnosti, nadobudnosti, svojevrsne gordosti, arogancije, ignorancije svega i svakoga, patoloske tvrdoglavosti, a izvor svega toga je, ne moze se drugo reci, urodjena glupost.

yo_dorro

pre 1 godinu

U pravu je. Kakva unija tenisera, kakvi bakrači, igraj, osvajaj turnire... Steta za tu vakcinaciju, da je sklonio ego po strani, vec sada bi sigurno imao najvise GS.

Ne budi nepismen, vozi desnom trakom

pre 1 godinu

Uopste ga nije napala vec je potpuno u pravu. Trebalo bi da se posveti tenisu, a ne da glumi nekog prosvetitelja. Tek kada bude najuspesniji ikada moze da bude najbolji primer drugima.

xd

pre 1 godinu

Boze me sacuvaj kako su dosadili sa vakcinacijom. Korona je prosla, Djokovic ima prirodni imunitet, pa ko drugi da ga ima, covek je vrhunski sportista, zdrav je kao dren! Ovo vam je cist primer da ne treba uvek principe i ideologiju stavljati ispred svega, a posebno ne ispred zdravog razuma.

Beli_Vuk

pre 1 godinu

A da to sto radi Novak rade Federer ili Nadal, inda bi bila priča bravo majstori, veličine, pomažu slabije rangiranim igračima itd. A ovako je kao fuj. Haos

sasa the king

pre 1 godinu

Pa nije ga napala, nego iznela svoj stav, i po meni je u pravu. Samo gura prst u oko ATP-u, bez da od toga ima neke koristi. Fokus treba da mu bude na tenisu, da odigra jos par godina na vrhunskom nivou.
Posle se cudimo sto mi se desavaju koje kakve nepravde, ovo je 21.-vek, vreme renesanse je odavno proslo. Svetom u svim sferama vladaju mocni ljudi, koji ne vole da im se bilo ko suprotstavlja. Uostalom taj isti ATP mu je omogucio da se bavi tenisom i (zasluzeno) zatadi mnogo novca, tako da bi trebao malo da spusti loptu.

Komentator

pre 1 godinu

PTPA je dobra stvar i treba da postoji, ali Đoković ju je pokrenuo u najgorem trenutku po sebe. Trebao je prvo da završi karijeru na najbolji mogući način pa onda da menja stvari u tenisu sa time. Ovako je samoga sebe sapleo. Bio je idealista a nije znao s kim ima posla.

Stanje stvari

pre 1 godinu

Draga Martina i mi se slažemo da ne treba da se bakće sa PTPA ali iz sasvim drugačijeg razloga od tebe.Ti propagiraš ATP i zato ne voliš PTPA,mi mislimo da ostali igrači(čast izuzecima)nisu zaslužili da se Novak bori za njih.Svi su bili mali miševi,kad su ga AO i vlada Australije razvkačili kao kriminalca.

SSSS

pre 1 godinu

Fora oko tih sportskih saveza je u tome što su to sve Zapadni savezi i iza toga stoje neke određene elite i tu nema promena sem ukoliko između tih elita nema dogovora odnosno ako jedna elita pritisne drugu. Đoković i ekipa nemaju nikakvu zaleđinu zato to neće proći, I bojim se da se ne desi nešto gore po njega jer on toj eliti hoće da gurne ruku u džep sa tom raspodelom novca za slabije rangirane.

SIMA STRAHOTA

pre 1 godinu

I u pravu je. Nole batali. Neka se bori neko drugi. Ti si GOAT i miljenik svih nas. Pusti. Sa bagrom je nemoguće izboriti se. Suviše si ti poštrn za njih. ŽIVEO NAM MAJSTORE

Mare

pre 1 godinu

Она је на жалост потпуно у праву.
(ima li razuma, 16. jul 2022 09:19)

ATP preuzeo Novakovu ideju o boljoj raspodeli nagrada sa turnira i predstavio je kao svoju. Novak se za to borio godinama, ovi ga napadali, i na kraju preuzeli njegovu ideju. Baš je upravu Navratilova.

Zastava101specijal

pre 1 godinu

Uopste ga nije napala vec je potpuno u pravu. Trebalo bi da se posveti tenisu, a ne da glumi nekog prosvetitelja. Tek kada bude najuspesniji ikada moze da bude najbolji primer drugima.
(Ne budi nepismen, vozi desnom trakom, 16. jul 2022 09:22)
U svakoj firmi ili fabrici istakne se jedan koji brani interese ostalih, zašto bi u tenisu bili drugačije i ne vidim gde je problem osim za samog Novaka koji gubi dragoceno vreme sa tim.

luxman

pre 1 godinu

A mogao je naslov ove vesti glasiti i ovako: "Navratilova udarila na Djokovica" ili "Samar Djokovicu". Zvucalo bi mnogo dramaticnije od ovog "Navratilova ponovo napala Djokovica" softi naslova.

Mare

pre 1 godinu

Она је на жалост потпуно у праву.
(ima li razuma, 16. jul 2022 09:19)

ATP preuzeo Novakovu ideju o boljoj raspodeli nagrada sa turnira i predstavio je kao svoju. Novak se za to borio godinama, ovi ga napadali, i na kraju preuzeli njegovu ideju. Baš je upravu Navratilova.

Beli_Vuk

pre 1 godinu

A da to sto radi Novak rade Federer ili Nadal, inda bi bila priča bravo majstori, veličine, pomažu slabije rangiranim igračima itd. A ovako je kao fuj. Haos

Stanje stvari

pre 1 godinu

Draga Martina i mi se slažemo da ne treba da se bakće sa PTPA ali iz sasvim drugačijeg razloga od tebe.Ti propagiraš ATP i zato ne voliš PTPA,mi mislimo da ostali igrači(čast izuzecima)nisu zaslužili da se Novak bori za njih.Svi su bili mali miševi,kad su ga AO i vlada Australije razvkačili kao kriminalca.

Ne budi nepismen, vozi desnom trakom

pre 1 godinu

Uopste ga nije napala vec je potpuno u pravu. Trebalo bi da se posveti tenisu, a ne da glumi nekog prosvetitelja. Tek kada bude najuspesniji ikada moze da bude najbolji primer drugima.

yo_dorro

pre 1 godinu

U pravu je. Kakva unija tenisera, kakvi bakrači, igraj, osvajaj turnire... Steta za tu vakcinaciju, da je sklonio ego po strani, vec sada bi sigurno imao najvise GS.

xd

pre 1 godinu

Boze me sacuvaj kako su dosadili sa vakcinacijom. Korona je prosla, Djokovic ima prirodni imunitet, pa ko drugi da ga ima, covek je vrhunski sportista, zdrav je kao dren! Ovo vam je cist primer da ne treba uvek principe i ideologiju stavljati ispred svega, a posebno ne ispred zdravog razuma.

lol

pre 1 godinu

Od toliko tenisera samo Novak i Pospišil se bore za principe pravde i poboljšanja položaja svih na turu. Posebno onih sa manje para.
Ali, oni o kojima bi Novak htio povesti računa i pomoći im, ignorišu tu ideju, zbog koje Nole trpi.
To, poslije svega, najmanje treba Novaku, on treba od toga dići ruke.
Na stranu to licemjerje Navratilove, kojoj je NOLE potreban da pripremi poneku emisiju koja se rado gleda, i od koje ona zarađuje dolare.

Komentator

pre 1 godinu

PTPA je dobra stvar i treba da postoji, ali Đoković ju je pokrenuo u najgorem trenutku po sebe. Trebao je prvo da završi karijeru na najbolji mogući način pa onda da menja stvari u tenisu sa time. Ovako je samoga sebe sapleo. Bio je idealista a nije znao s kim ima posla.

luxman

pre 1 godinu

A mogao je naslov ove vesti glasiti i ovako: "Navratilova udarila na Djokovica" ili "Samar Djokovicu". Zvucalo bi mnogo dramaticnije od ovog "Navratilova ponovo napala Djokovica" softi naslova.

apsolutno

pre 1 godinu

Uopste ga nije napala vec je potpuno u pravu. Trebalo bi da se posveti tenisu, a ne da glumi nekog prosvetitelja. Tek kada bude najuspesniji ikada moze da bude najbolji primer drugima.
(Ne budi nepismen, vozi desnom trakom, 16. jul 2022 09:22)
U svakoj firmi ili fabrici istakne se jedan koji brani interese ostalih, zašto bi u tenisu bili drugačije i ne vidim gde je problem osim za samog Novaka koji gubi dragoceno vreme sa tim.
(Zastava101specijal

Pa upravo o tome ona i prica. Zrtvuje svoje vreme i energiju za stvar za koju mu niko nece reci hvala. Niti se za ista izborio, niti je popularniji zbog toga,niti treba da ga boli uvo za te price.

SSSS

pre 1 godinu

Fora oko tih sportskih saveza je u tome što su to sve Zapadni savezi i iza toga stoje neke određene elite i tu nema promena sem ukoliko između tih elita nema dogovora odnosno ako jedna elita pritisne drugu. Đoković i ekipa nemaju nikakvu zaleđinu zato to neće proći, I bojim se da se ne desi nešto gore po njega jer on toj eliti hoće da gurne ruku u džep sa tom raspodelom novca za slabije rangirane.

Mrki

pre 1 godinu

Ne budi nepismen... i ostali@ Vaš ogroman problem je što svojim komentarima iskazujete ekstremnu sebičnost. Samim tim vi ste nesposobni da razumete da postoje ljudi koji žele da menjaju sistem koji ne valja. A što se tiče Navratilove, nisam iznenađen njenim agresivnim stavovima i ranije je iskazivala mržnju prema nekim narodima...izlapela baba.

Provokator!

pre 1 godinu

Žena 100% dobro rezonuje.Novak treba da se fokusira na 22 GS ,23GS i tako do 25.Bolje mu je da kupi neku fabriku npr.vode i da se time bavi,nego da gura prst u oko jačoj mafiji oko ATP.

PG-CG

pre 1 godinu

Nema slavna teniserka Navratilova negativan odnos prema najboljem teniseru svijeta svih vremena, Novaku Đokoviću, nego ona ima negativan odnos prema njegovim stavovima vezanim za njegovo delanje po pitanju asocijacija tenisera...

Salle

pre 1 godinu

Boze me sacuvaj kako su dosadili sa vakcinacijom. Korona je prosla, Djokovic ima prirodni imunitet, pa ko drugi da ga ima, covek je vrhunski sportista, zdrav je kao dren! Ovo vam je cist primer da ne treba uvek principe i ideologiju stavljati ispred svega, a posebno ne ispred zdravog razuma.
(xd, 16. jul 2022 09:40)

Ala si omašio...

Zastava101specijal

pre 1 godinu

Uopste ga nije napala vec je potpuno u pravu. Trebalo bi da se posveti tenisu, a ne da glumi nekog prosvetitelja. Tek kada bude najuspesniji ikada moze da bude najbolji primer drugima.
(Ne budi nepismen, vozi desnom trakom, 16. jul 2022 09:22)
U svakoj firmi ili fabrici istakne se jedan koji brani interese ostalih, zašto bi u tenisu bili drugačije i ne vidim gde je problem osim za samog Novaka koji gubi dragoceno vreme sa tim.

SIMA STRAHOTA

pre 1 godinu

I u pravu je. Nole batali. Neka se bori neko drugi. Ti si GOAT i miljenik svih nas. Pusti. Sa bagrom je nemoguće izboriti se. Suviše si ti poštrn za njih. ŽIVEO NAM MAJSTORE

lennox

pre 1 godinu

Svako normalan zna da je Navratilova sto se ovoga tice 100% u pravu. Covek cini sve sto je u njegovoj moci da oteza sebi zivot, da gde god moze postavi sebi barijere i prepreke da ono sto zna da radi, a to je da igra tenis, odradi do kraja, zavrsi karijeru kao najbolji svih vremena, a tek posle toga radi sta hoce i kako zna i ume. Djokovic je nevidjeni spoj naivnosti, nadobudnosti, svojevrsne gordosti, arogancije, ignorancije svega i svakoga, patoloske tvrdoglavosti, a izvor svega toga je, ne moze se drugo reci, urodjena glupost.

super

pre 1 godinu

delimično je upravu što se tiče te organizacije pošto gubi energiju tj vreme umesto da trenira...ali pogledaj gospođice šta ste vi uradili da pomognete igračima pogotovo ovim slabije plasiranim? Lako je za pobednike,šampione osvajače turnira oni imaju love ali tenis je skup sport i za bogate i talentovane ostali nemaju pristup!

Zule

pre 1 godinu

Djoković boluje od celijakije. Zbog toga ne sme da uzima gluten. Zbog toga se nije vakcinisao. Ostalo je magla koju svesno širi oko sebe.

we

pre 1 godinu

Tenis je treci najpopularniji sport na svetu a 100-ti igrac planete nema mogucnost da finansira svoj strucni stab i godisnji tour. Stoti fudbaler/kosarkas planete je milioner u 20-toj godini svog zivota. Kada su igraci strajkovali u NBA i dobili 50% NBA kolaca to je bila revolucija dok u Tenisu igraci dobijaju 15%. I da, Nole je velik bas iz razloga sto je on koji je na turnirima zaradio vise od svih stane u odbranu slabije rangiranih. Na jednog Noleta, ciji je otac dugovao svim zelenasima Beograda, ima 1000 igraca cije su se porodice unesrecile jer nisu uspeli da stvore top 20 igraca ATP liste.

Razocarani Srbin

pre 1 godinu

Stvarno ne razumem pojedine komentatore...licno, vakcinisan sam ali nijednog momenta nisam osudio nrkoga zato sto nije, iz jednog prostog razloga NIGDE U SVETU VAKCINACIJA NIJE OBAVEZNA ZA KOVID . Postoje vakcine koje su obavezne zakonom i recimo ne razumem ljude koji izvrdavaju zakon da to ne urade. Kovid je vakcinacina tipa sezonskog gripa, da li ste ikoga osudili jer se dobrovoljno ne vakcinise na viruse gripa ?!?!?! Drugo, on nista nije zaobisao, covek je poslao dokumentaciju u Australiju, njihove vlasti mu odobrile, pustile da udje u zemlju a onda pocele sa maltretiranjem radi prikupljanja politickih poena. Ne razumem kako ovde bilo ko pise da je to u redu a nije u redu sto je on nevakcinisan. Opet podvlacim, to je njegovo pravo jer NIJE OBAVEZNO!!!
Trece, u USA ne moze da udje bez vakcine. Ako postoji procedura, izuzece i on za to aplicira i USA mu dozvoli, u cemu je problem?!?!?! Ako ga odbiju, u cemu je problem ?!!??! Ako urade isto sto i u Australiji, da li opet vidite problem u Djokovicu ?!?!

sasa the king

pre 1 godinu

Pa nije ga napala, nego iznela svoj stav, i po meni je u pravu. Samo gura prst u oko ATP-u, bez da od toga ima neke koristi. Fokus treba da mu bude na tenisu, da odigra jos par godina na vrhunskom nivou.
Posle se cudimo sto mi se desavaju koje kakve nepravde, ovo je 21.-vek, vreme renesanse je odavno proslo. Svetom u svim sferama vladaju mocni ljudi, koji ne vole da im se bilo ko suprotstavlja. Uostalom taj isti ATP mu je omogucio da se bavi tenisom i (zasluzeno) zatadi mnogo novca, tako da bi trebao malo da spusti loptu.

Nikola S

pre 1 godinu

@ljubomilko

Da, homoseksualne osobe MOGU da imaju mišljenje.

Zamisli ti to čudo.

Ta “izopačena” osoba je boginja ovog sporta, ima neverovatnu životnu priču i natprosečni IQ, dakle ima više nego dovoljno uslova da kaže šta misli.

Vaske

pre 1 godinu

Ništa uvredljivo i ništa nedobronamerno.
Ona mu savetuje da ne p… uz vetar.
Nažalost,on ovim šteti sebi i pokazuje apsolutno nerazumevanje prema jednom dostignucu civilizacije.Nebitno ovde da li je covid u pitanju.Bitzn je odnos prema nekim zdravstvenim vrednostima.Sa koje osmatračnice spoznaje u vezi epidemija deluje Novak?
Iz podruma!!!
Znaci nije u pravu i tacka.
Odradi to i idi igrati tenis!!!
Ne pravi neznalici nrprosvecenog tipa od sebe!!!

Srba Dorcol

pre 1 godinu

Ovi nikad neće voljeti Đokovića jer je preuzeo "njihov" sport. Sve njihove šampione je bacio u sjenu.
(Topnik, 16. jul 2022 09:46)

Sta je to sjena?

Gorcilo

pre 1 godinu

Ovo je sve "kuhinja" ATP-a i to specijalno zbacenog Predsednika gde je
Djokovic imao najvise udela. A plus ekstra sto je Djokovic osnovao organizaciju za potporu slabo placenih tenisera.Zatim Sponzori koji
komanduju kakav odnos mogu imati Nadal i Federer sa Djokovicem. Ne sme
se Djokovicev imidz glorifikovati i dizati u nebesa. Zato Federer i
nije cestitao Noletu Wimbldon.Dakle gledaju na sve moguce nacine
da ga eliminisu i sklone u stranu da vise ne osvoji nista.Zavera
bogatasa,z-a-v-e-r-a.

Milosav

pre 1 godinu

Vecini je Novak trn u oku. Ne vole njegov uspeh, nije njihov. Dosao iz male i nevazne Srbije pa im mozak pomera. Jos nije vakcinisan. Da je ovo Srednji vek dosad bi ga spalili na lomaci.
Aki q dragi gledaoci, Novak ce da bvude tu jos nekoliko godina dok ne pokupi sve sto se moze a posle neka Martina uziva u nekim novim zvezdama tenisa.

Radoš KG

pre 1 godinu

Mnogi kažu da je najgore za ljudsko biće kada posenili il' daleko bilo kada krene skleroza pa tako ne znaju niti ko su i niti šta su, a to valjda dolazi sa godinama tako da ne treba pridavati bilo kakve važnosti za ove gluposti

Miki

pre 1 godinu

Ne shvatam sto neko voli da komentarise postupke nekog drugog i nabija nos gde mu nije mesto,posebno ako nije pitan za misljenje.Ja ne cuh da ju je Djokovic ili blo ko pitao zamisljenje. Samim tim njeno misljenje je nevazno

Ne budi nepismen, vozi desnom trakom

pre 1 godinu

Uopste ga nije napala vec je potpuno u pravu. Trebalo bi da se posveti tenisu, a ne da glumi nekog prosvetitelja. Tek kada bude najuspesniji ikada moze da bude najbolji primer drugima.

yo_dorro

pre 1 godinu

U pravu je. Kakva unija tenisera, kakvi bakrači, igraj, osvajaj turnire... Steta za tu vakcinaciju, da je sklonio ego po strani, vec sada bi sigurno imao najvise GS.

lennox

pre 1 godinu

Svako normalan zna da je Navratilova sto se ovoga tice 100% u pravu. Covek cini sve sto je u njegovoj moci da oteza sebi zivot, da gde god moze postavi sebi barijere i prepreke da ono sto zna da radi, a to je da igra tenis, odradi do kraja, zavrsi karijeru kao najbolji svih vremena, a tek posle toga radi sta hoce i kako zna i ume. Djokovic je nevidjeni spoj naivnosti, nadobudnosti, svojevrsne gordosti, arogancije, ignorancije svega i svakoga, patoloske tvrdoglavosti, a izvor svega toga je, ne moze se drugo reci, urodjena glupost.

PG-CG

pre 1 godinu

Nema slavna teniserka Navratilova negativan odnos prema najboljem teniseru svijeta svih vremena, Novaku Đokoviću, nego ona ima negativan odnos prema njegovim stavovima vezanim za njegovo delanje po pitanju asocijacija tenisera...

Provokator!

pre 1 godinu

Žena 100% dobro rezonuje.Novak treba da se fokusira na 22 GS ,23GS i tako do 25.Bolje mu je da kupi neku fabriku npr.vode i da se time bavi,nego da gura prst u oko jačoj mafiji oko ATP.

Srba Dorcol

pre 1 godinu

Ovi nikad neće voljeti Đokovića jer je preuzeo "njihov" sport. Sve njihove šampione je bacio u sjenu.
(Topnik, 16. jul 2022 09:46)

Sta je to sjena?

sasa the king

pre 1 godinu

Pa nije ga napala, nego iznela svoj stav, i po meni je u pravu. Samo gura prst u oko ATP-u, bez da od toga ima neke koristi. Fokus treba da mu bude na tenisu, da odigra jos par godina na vrhunskom nivou.
Posle se cudimo sto mi se desavaju koje kakve nepravde, ovo je 21.-vek, vreme renesanse je odavno proslo. Svetom u svim sferama vladaju mocni ljudi, koji ne vole da im se bilo ko suprotstavlja. Uostalom taj isti ATP mu je omogucio da se bavi tenisom i (zasluzeno) zatadi mnogo novca, tako da bi trebao malo da spusti loptu.

Vaske

pre 1 godinu

Ništa uvredljivo i ništa nedobronamerno.
Ona mu savetuje da ne p… uz vetar.
Nažalost,on ovim šteti sebi i pokazuje apsolutno nerazumevanje prema jednom dostignucu civilizacije.Nebitno ovde da li je covid u pitanju.Bitzn je odnos prema nekim zdravstvenim vrednostima.Sa koje osmatračnice spoznaje u vezi epidemija deluje Novak?
Iz podruma!!!
Znaci nije u pravu i tacka.
Odradi to i idi igrati tenis!!!
Ne pravi neznalici nrprosvecenog tipa od sebe!!!

Nikola S

pre 1 godinu

@ljubomilko

Da, homoseksualne osobe MOGU da imaju mišljenje.

Zamisli ti to čudo.

Ta “izopačena” osoba je boginja ovog sporta, ima neverovatnu životnu priču i natprosečni IQ, dakle ima više nego dovoljno uslova da kaže šta misli.

Zule

pre 1 godinu

Djoković boluje od celijakije. Zbog toga ne sme da uzima gluten. Zbog toga se nije vakcinisao. Ostalo je magla koju svesno širi oko sebe.

Salle

pre 1 godinu

Boze me sacuvaj kako su dosadili sa vakcinacijom. Korona je prosla, Djokovic ima prirodni imunitet, pa ko drugi da ga ima, covek je vrhunski sportista, zdrav je kao dren! Ovo vam je cist primer da ne treba uvek principe i ideologiju stavljati ispred svega, a posebno ne ispred zdravog razuma.
(xd, 16. jul 2022 09:40)

Ala si omašio...

luxman

pre 1 godinu

A mogao je naslov ove vesti glasiti i ovako: "Navratilova udarila na Djokovica" ili "Samar Djokovicu". Zvucalo bi mnogo dramaticnije od ovog "Navratilova ponovo napala Djokovica" softi naslova.

Zastava101specijal

pre 1 godinu

Uopste ga nije napala vec je potpuno u pravu. Trebalo bi da se posveti tenisu, a ne da glumi nekog prosvetitelja. Tek kada bude najuspesniji ikada moze da bude najbolji primer drugima.
(Ne budi nepismen, vozi desnom trakom, 16. jul 2022 09:22)
U svakoj firmi ili fabrici istakne se jedan koji brani interese ostalih, zašto bi u tenisu bili drugačije i ne vidim gde je problem osim za samog Novaka koji gubi dragoceno vreme sa tim.

xd

pre 1 godinu

Boze me sacuvaj kako su dosadili sa vakcinacijom. Korona je prosla, Djokovic ima prirodni imunitet, pa ko drugi da ga ima, covek je vrhunski sportista, zdrav je kao dren! Ovo vam je cist primer da ne treba uvek principe i ideologiju stavljati ispred svega, a posebno ne ispred zdravog razuma.

Mrki

pre 1 godinu

Ne budi nepismen... i ostali@ Vaš ogroman problem je što svojim komentarima iskazujete ekstremnu sebičnost. Samim tim vi ste nesposobni da razumete da postoje ljudi koji žele da menjaju sistem koji ne valja. A što se tiče Navratilove, nisam iznenađen njenim agresivnim stavovima i ranije je iskazivala mržnju prema nekim narodima...izlapela baba.

apsolutno

pre 1 godinu

Uopste ga nije napala vec je potpuno u pravu. Trebalo bi da se posveti tenisu, a ne da glumi nekog prosvetitelja. Tek kada bude najuspesniji ikada moze da bude najbolji primer drugima.
(Ne budi nepismen, vozi desnom trakom, 16. jul 2022 09:22)
U svakoj firmi ili fabrici istakne se jedan koji brani interese ostalih, zašto bi u tenisu bili drugačije i ne vidim gde je problem osim za samog Novaka koji gubi dragoceno vreme sa tim.
(Zastava101specijal

Pa upravo o tome ona i prica. Zrtvuje svoje vreme i energiju za stvar za koju mu niko nece reci hvala. Niti se za ista izborio, niti je popularniji zbog toga,niti treba da ga boli uvo za te price.

Mare

pre 1 godinu

Она је на жалост потпуно у праву.
(ima li razuma, 16. jul 2022 09:19)

ATP preuzeo Novakovu ideju o boljoj raspodeli nagrada sa turnira i predstavio je kao svoju. Novak se za to borio godinama, ovi ga napadali, i na kraju preuzeli njegovu ideju. Baš je upravu Navratilova.

SIMA STRAHOTA

pre 1 godinu

I u pravu je. Nole batali. Neka se bori neko drugi. Ti si GOAT i miljenik svih nas. Pusti. Sa bagrom je nemoguće izboriti se. Suviše si ti poštrn za njih. ŽIVEO NAM MAJSTORE

Beli_Vuk

pre 1 godinu

A da to sto radi Novak rade Federer ili Nadal, inda bi bila priča bravo majstori, veličine, pomažu slabije rangiranim igračima itd. A ovako je kao fuj. Haos

lol

pre 1 godinu

Od toliko tenisera samo Novak i Pospišil se bore za principe pravde i poboljšanja položaja svih na turu. Posebno onih sa manje para.
Ali, oni o kojima bi Novak htio povesti računa i pomoći im, ignorišu tu ideju, zbog koje Nole trpi.
To, poslije svega, najmanje treba Novaku, on treba od toga dići ruke.
Na stranu to licemjerje Navratilove, kojoj je NOLE potreban da pripremi poneku emisiju koja se rado gleda, i od koje ona zarađuje dolare.

super

pre 1 godinu

delimično je upravu što se tiče te organizacije pošto gubi energiju tj vreme umesto da trenira...ali pogledaj gospođice šta ste vi uradili da pomognete igračima pogotovo ovim slabije plasiranim? Lako je za pobednike,šampione osvajače turnira oni imaju love ali tenis je skup sport i za bogate i talentovane ostali nemaju pristup!

Stanje stvari

pre 1 godinu

Draga Martina i mi se slažemo da ne treba da se bakće sa PTPA ali iz sasvim drugačijeg razloga od tebe.Ti propagiraš ATP i zato ne voliš PTPA,mi mislimo da ostali igrači(čast izuzecima)nisu zaslužili da se Novak bori za njih.Svi su bili mali miševi,kad su ga AO i vlada Australije razvkačili kao kriminalca.

Radoš KG

pre 1 godinu

Mnogi kažu da je najgore za ljudsko biće kada posenili il' daleko bilo kada krene skleroza pa tako ne znaju niti ko su i niti šta su, a to valjda dolazi sa godinama tako da ne treba pridavati bilo kakve važnosti za ove gluposti

we

pre 1 godinu

Tenis je treci najpopularniji sport na svetu a 100-ti igrac planete nema mogucnost da finansira svoj strucni stab i godisnji tour. Stoti fudbaler/kosarkas planete je milioner u 20-toj godini svog zivota. Kada su igraci strajkovali u NBA i dobili 50% NBA kolaca to je bila revolucija dok u Tenisu igraci dobijaju 15%. I da, Nole je velik bas iz razloga sto je on koji je na turnirima zaradio vise od svih stane u odbranu slabije rangiranih. Na jednog Noleta, ciji je otac dugovao svim zelenasima Beograda, ima 1000 igraca cije su se porodice unesrecile jer nisu uspeli da stvore top 20 igraca ATP liste.

Milosav

pre 1 godinu

Vecini je Novak trn u oku. Ne vole njegov uspeh, nije njihov. Dosao iz male i nevazne Srbije pa im mozak pomera. Jos nije vakcinisan. Da je ovo Srednji vek dosad bi ga spalili na lomaci.
Aki q dragi gledaoci, Novak ce da bvude tu jos nekoliko godina dok ne pokupi sve sto se moze a posle neka Martina uziva u nekim novim zvezdama tenisa.

SSSS

pre 1 godinu

Fora oko tih sportskih saveza je u tome što su to sve Zapadni savezi i iza toga stoje neke određene elite i tu nema promena sem ukoliko između tih elita nema dogovora odnosno ako jedna elita pritisne drugu. Đoković i ekipa nemaju nikakvu zaleđinu zato to neće proći, I bojim se da se ne desi nešto gore po njega jer on toj eliti hoće da gurne ruku u džep sa tom raspodelom novca za slabije rangirane.

Komentator

pre 1 godinu

PTPA je dobra stvar i treba da postoji, ali Đoković ju je pokrenuo u najgorem trenutku po sebe. Trebao je prvo da završi karijeru na najbolji mogući način pa onda da menja stvari u tenisu sa time. Ovako je samoga sebe sapleo. Bio je idealista a nije znao s kim ima posla.

Miki

pre 1 godinu

Ne shvatam sto neko voli da komentarise postupke nekog drugog i nabija nos gde mu nije mesto,posebno ako nije pitan za misljenje.Ja ne cuh da ju je Djokovic ili blo ko pitao zamisljenje. Samim tim njeno misljenje je nevazno

Razocarani Srbin

pre 1 godinu

Stvarno ne razumem pojedine komentatore...licno, vakcinisan sam ali nijednog momenta nisam osudio nrkoga zato sto nije, iz jednog prostog razloga NIGDE U SVETU VAKCINACIJA NIJE OBAVEZNA ZA KOVID . Postoje vakcine koje su obavezne zakonom i recimo ne razumem ljude koji izvrdavaju zakon da to ne urade. Kovid je vakcinacina tipa sezonskog gripa, da li ste ikoga osudili jer se dobrovoljno ne vakcinise na viruse gripa ?!?!?! Drugo, on nista nije zaobisao, covek je poslao dokumentaciju u Australiju, njihove vlasti mu odobrile, pustile da udje u zemlju a onda pocele sa maltretiranjem radi prikupljanja politickih poena. Ne razumem kako ovde bilo ko pise da je to u redu a nije u redu sto je on nevakcinisan. Opet podvlacim, to je njegovo pravo jer NIJE OBAVEZNO!!!
Trece, u USA ne moze da udje bez vakcine. Ako postoji procedura, izuzece i on za to aplicira i USA mu dozvoli, u cemu je problem?!?!?! Ako ga odbiju, u cemu je problem ?!!??! Ako urade isto sto i u Australiji, da li opet vidite problem u Djokovicu ?!?!

Gorcilo

pre 1 godinu

Ovo je sve "kuhinja" ATP-a i to specijalno zbacenog Predsednika gde je
Djokovic imao najvise udela. A plus ekstra sto je Djokovic osnovao organizaciju za potporu slabo placenih tenisera.Zatim Sponzori koji
komanduju kakav odnos mogu imati Nadal i Federer sa Djokovicem. Ne sme
se Djokovicev imidz glorifikovati i dizati u nebesa. Zato Federer i
nije cestitao Noletu Wimbldon.Dakle gledaju na sve moguce nacine
da ga eliminisu i sklone u stranu da vise ne osvoji nista.Zavera
bogatasa,z-a-v-e-r-a.