Tenis 770

Nedelja, 10.07.2022.

13:00

Đoković "okrenuo" Kirjosa za sedmu titulu na Vimbldonu!

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Nika Kirjosa i osvojio Vimbldon po sedmi put u karijeri.

Ðokoviæ "okrenuo" Kirjosa za sedmu titulu na Vimbldonu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

770 Komentari

Sortiraj po:

Јабучило

pre 1 godinu

Zanimljivo posmatranje. Najbolji a gleda petorici u ledja na atp listi. Najbolji kao što je 21 veće od 22.
Zar su vam životi toliko prazni da morate takve gluposti da pišete ne bi li se osetili iole vrednijim bićima?
(Radijator, 10. jul 2022 19:51)

Површан си. 370+ седмица је био први. О 22>21 после оног скандала на АО можемо да дискутујемо. Или о бизарном укидању бодова на овом Вимблдону. Када се додају други битни параметри, мислим да је Новак заиста најбољи свих времена. А играће још. Надалова 22 ГС су такође импозантан резултат. Али нису довољни у овом контексту.

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Bravo Nole šampione alal vera! Naš Nole je teniski velikan, danas je postao po sedmi put vimbldonski šampion! Fenomenalno! Čudesno!

slobinator

pre 1 godinu

i sad će da izvisi za us open.novak i njegovi principi.zar stvarno ne može da dođe do te potvrde o vakcinaciji? znate već na šta mislim
(slobinator, 10. jul 2022 19:22)
kao da niste skapirali.u ovom prljavom nepoštenom svetu novak tera neke svoje pricipe.daj bre nabavi tu potvrdu kao i svi ostali.sve se šalim da su se oni vakcinisali

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

A kako je moguće da Kirjos ubacuje 85% prvog servisa? Neverovatno. Bukvalno je bio na 50-60% do sad na turniru a danas ne promašuje. Tako je bilo i u ona 2 meča protiv Novaka koja je dobio.
(Mare, 10. jul 2022 15:56)

Znači može ako hoće.
(Loranov tata iz Goznice, 10. jul 2022 16:03)

Onda bi svi servirali tako. Ne lupetaj.
(Mare, 10. jul 2022 16:33)

Svi bi, da mogu. Ja nisam pominjao druge. On može. Očigledno ima extra motivaciju protiv najjačih, dok protiv slabijih igra 3:2. Sad je pregoreo.

Ivan

pre 1 godinu

Veliko bravo Nole majstoreeeeee! Velika pobeda Noleta nad Kirjosom danas u finalu Vimbldona i velika sedma vimbldonska titula za njega! Ovom titulom veliki Nole se izjednačio sa svojim idolom i uzorom iz detinjstva velikim Samprasom i sada sa Samprasom obojica imaju po velikih sedam vimbldonskih titula! Veličanstveno! Današnji finalni vimbldonski meč protiv Kirjosa bio je veoma težak, možda se po rezultatu to i ne primećuje mnogo, ali bio je veoma veoma težak, igrao je Kirjos odlično, servirao veoma precizno i snažno, zabeležio ogromnih 30 asova, i bilo je zaista jako jako teško parirati mu na njegove servise. Ali Nole je najbolji riterner svih vremena i jedini je teniser koji i na tako precizne servise poput današnjih Kirjosovih odgovori fenomenalno, taman toliko da napravi još jedan istorijski preokret i savlada Kirjosa sa 3:1 u setovima posle više od 3 časa velike borbe. Veliko bravo Nole majstore, kralju Vimbldona, sedmi put zlatni vimbldonski pehar je u tvojuim rukama, sasvim zasluženo si osvojio svoju sedmu titulu na Vimbldonu, velike čestitke, bravo!

Heroes

pre 1 godinu

Mateo i ostale komsije patite od muke sto je Srbin goat u tenisu nista drugo vam ne ostaje.Mogu misliti kako se osecate sad :) A najgore za vas tek dolazi hahahah,pozz za decke vecito druge u svemu,nikad ovakve sampione necete imati ;)

panda_medo

pre 1 godinu

Svaka cast Novaku,al' previse je 7 titula na travi za coveka koji ne zna igrati na mrezi. Roger je kralj Wimbledona!
(Realno, 10. jul 2022 20:31)

Kako li kralj izgubi 3 finala Wimbldona od Novaka? 3:0 .Botu, nadji zivot.

Nebojša

pre 1 godinu

Čovek se toliko puta vadio iz kanala a čim upadne u neko malo blato neki viču da je gotov tužan je takav kukavičluk pojedinaca i što je najgore zaboraviće ovu titulu pri prvom blatu i tako iznova i iznova.

Pavle Jovićić

pre 1 godinu

Novak je ubedljivo nadmoćan teniser u odnosu na Nadala i Federera zbog više razloga. Na primer, za poslednjih desetak godina osvojio je duplo više grend slem titula nego njih dvojica zajedno. Dalje, osvojio je 21 GS za mnogo manje vremena nego Rafa ili Federer. Pa nije isto kad osvojiš 21 GS za 14 godina ili za 18 godina. Dalje, ubedljivo je najkompletniji igrač u poređenju sa pomenutom dvojicom, jer ima sve udarce i kompletnu igru. Dalje, Novak igra odlično na svim podlogama, dok Rafa je znatno lošiji na betonu, Rodžer štuca na šljaci. Trka za GS bi odavno bila završena da Novak nije pukao psihički 2016-2017 o dozvolio ovoj dvojici da ničim izazvano osvoje 4-5GS. Na kraju, Novakov najviši nivo tenisa je bolji od Rafinog i Federerovog. Na primer, 2011 je u toku sezone imao skor 10:1 sa Nadalom i Federerom, pri čemu je nesrećnog Nadala pobedio sedam puta u sezoni bez poraza. Federer se izvukao sa tri poraza i jednom pobedom. Međusobni skor sa njima dvojicom da ne pominjem. Prema tome Djoković je ubedljivo bolji igrač od njih i to odlično zanju njih dvojica i teniski stručnjaci, ali se to ne govori već radi interesovanja javnosti podgreva priča da je trka za goata u toku. Namerno nisam rekao da Novak nije najbolji teniser u istoriji jer takav ne postoji. Ne mogu se porediti ere, tj. babe i žabe. Ne postoji GOAT u bilo kom sportu, pa ni u tenisu.

slobinator

pre 1 godinu

(mateo, 10. jul 2022 21:39
eh da federer ima 15 godina manje,da još igraju borg i konors,da čilić servira kao sampras,riternira kao agasi i ima volej kao edberg i da trči kao nadal,da nadal nije utekao sa megdana,da je medvedev amerikanac,da zverev može da sastavi dva turnira i da kirjos nema neke patuljke u glavi i da su novaku vezali jednu ruku onda i ne bi osvojio vimbldon.najsigurnije je bilo da su mu zabranili učešće.ovako jbg.rizikovali su organizatori

Bela Mihalji i Debeli Sava

pre 1 godinu

Margaret Kort ima 64 GS titule racunajuci singl, dubl i miks. Javite mi kad neko bude stigao do 65 GS. Dotle mirno spavam.

Smilica

pre 1 godinu

TO No21E
TO SOKOLE!!!
TO NOVAČE JUNAČE!!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No21E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA!!!

No21E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

U SRED BRITANIJE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No21E-CAR SRBIJE.

ŽIV I ZRAV NAM BIO
I JOŠ MNOGO GS OSVOJIO!!!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No21E JA!
VOLI TE TVOJA SRBIJA!

Sasha

pre 1 godinu

Sve ok Nole veliki sampion, ali ne razumem zasto uvek i svuda vuce sa sobom hrvate? Trener hrvat, sparing hrvat, stalno to, Sta ti to treba Nole ?

Novak Djoković

pre 1 godinu

Samo sam došao da vas pozdravim i da se zahvalim na podršci! Čitam sve komentare u pauzama treninga. Naročito sa B92. Hvala svima!

Zoran

pre 1 godinu

Svaka cast Novaku,al' previse je 7 titula na travi za coveka koji ne zna igrati na mrezi. Roger je kralj Wimbledona!
(Realno, 10. jul 2022 20:31)
Tog tvog kralja Novak je dobio u tri finala Vimbldona.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@ГИРОСЛАВ - Наравно да је Г.О.А.Т. листа мјерило. Јесу грен слемови најважнији турнири и најтеже их је освојити. Ал нису једини турнири и зато се сви турнири рачунају као и недеље на првом мјесту и међусобни скор. Надал је у предности само тај један грен слем, тренутно. А у свему другом је Новак бољи. Њихове каријере још трају и кад заврше видјећемо ко је бољи. Новак је у великој предности и мислим да ће је очувати. Новак ГОАТ.

Sića

pre 1 godinu

Koliko komentara ljudi koji nikada u životu nisu uživo videli tenisku lopticu, a kamoli reket ili nekog tenisera?
Fantastičan meč, moćni Nole!!!
Dokazao je ovim mečom da je najbolji u istoriji.

mateo

pre 1 godinu

realno nikad gori wimbledon, mislim nikad lakse do titule. steta za cilica mogao je daleko dogurat a pogotovo i za nadala koji bi sigurno osvojio da nije ozlijedjen. noletu prvi malo jaci protivnik tek u finalu, da je kyrgios malo pametniji u glavi siguran sam da bi dobio, u biti lik sam sebe pobijedio. sad mi jasno zasto nitko ne voli djokovica, igra ubedljivo najdosadniji tenis ikad. dobar je zato sto je najjaci u glavi, psihicki monstrum.

veder

pre 1 godinu

@ vanja lfc..

Iz koje pećine si izašla/izašao kad ti smeta što dečko nosi odelo i kravatu?! Ja sam kao klinac u Srbiji, u Jugi, nosio odelo sa kravatom. Kako vidim izgleda da ćeš se ti brzo vratiti u kameno doba, al nisi ti kriv, u kakvoj državi živimo svašta je moguće.

OptaAce

pre 1 godinu

1. deo
Nik Kirjos (40. na ATP) je najslabije rangirani muški finalista Grend Slem turnira od M. Bagdatisa (54.) na AO 2006.
Kirjos je najslabije rangirani teniser u finalu W od M. Filipusisa (48.) 2003.
Kirjos je 1. Australijanac u finalu W od M. Filipusisa 2003.
Kirjos je 1. Australijanac u finalu GS od L. Hjuita na AO 2005.
Novak Đoković je 3. put u karijeri izgubio 1. set na 3+ mečeva zaredom na travi:
2005-2006 (protivnici: Garcia Lopez, Grosjean, Waske, Hernych)
2006-2007 (Youzhny, Ančić, Kendrick)
2022 (Sinner, Norrie, Kirjos)
Kirjos je 4. teniser koji je osvojio 1. set u svojih prvih 3+ mečeva protiv Đokovića posle Ž. Simona, Ž.-V. Conge i R. Federera.
Teniseri sa najvećim % ATP pobeda na travi u Open eri (od 1968.) uz 50+ pobeda:
86.9% Federer
85.8% Đoković (109/127)
85.8% Mekinro
84.8% Lejver
Teniseri sa najviše titula na W (od 1877.):
8 Federer
7 Đoković, Sampras, W. Renshaw
5 Borg, L. Doherty

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

"Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње. Е, то вам је Новак Ђоковић. Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине."

lal

pre 1 godinu

Obuhvata sva dostignuca zato je itekako relevanta... tako da kao teniser ne mozes farmati samo RG i prozvati se najboljim svih vremena. Federer gubi poene jer je aktivan igrac. Kad objavi penziju nece ih vise gubiti. Prakticno Novak delje u eri jednog Federera; to sto on nije u penziji, a i ne igra, to nije Novakov problem.
(Cinjenica, 10. jul 2022 20:19)
ne postoji savrsena lista, ali je ova o kojoj pricamo najkompletnija i najbliza savrsenstvu...
samo jedna mala ispravka... poeni mogu da se izgube samo ako igrac ostane bez nekog vaznog rekorda... nebitno je da li je u tom trenutku aktivan igrac ili nije...
kada ja rafa dosao do 20GS titula, dobio je poene koje je roger vec imao... onda su ti poeni dodati i novaku posle proslogodisnjeg WB-a... cim se nadal odlepio, djokovic i federer su popili minus...

matori

pre 1 godinu

@Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca
(OvoOno, 10. jul 2022 19:53)

hajde idi i nađi statistiku koliko je Novak mečeva igrao protiv top 10 igrača u karijeri, a koliko Rafa (pogledaj i Rodžera), i pogledaj procenat dobijenih mečeva, gde je Rafa i iza Rodžera, a Novak je van konkurencije najbolji..

Cinjenica

pre 1 godinu

judi baš ne kapiraju kako ta "goat lista" funkcioniše. Prvo, nezvanična je, mada je najbolje obuhvatila sva dostignuća. O iznosu pojedinih bodova će se uvek voditi rasprava. Drugo, na toj listi se poeni i gube.
(Giroslav, 10. jul 2022 19:41)
Obuhvata sva dostignuca zato je itekako relevanta... tako da kao teniser ne mozes farmati samo RG i prozvati se najboljim svih vremena. Federer gubi poene jer je aktivan igrac. Kad objavi penziju nece ih vise gubiti. Prakticno Novak delje u eri jednog Federera; to sto on nije u penziji, a i ne igra, to nije Novakov problem.

Srbi, radujte se - Ruskinja i Srbin na KROVU SVIJETA

pre 1 godinu

Istinski sampion No1e. Istinski G.O.A.T. Majstore, svaka ti se pozlatila.
Priredio si ogromnu radost svim tim vjernim postovaocima, Srbima iz Srpske, sa srpskog Kosova i Metohije, iz Crne Gore i svih srpskih zemalja, iz dijaspore, matice i sirom svijeta. Drugosrbijanci - primite moje saucesce, kao sto ce te ga primati narednih 5 godina i jos 10 GSs. :))) POETSKA PRAVDA - SRBIN I RUSKINJA NA KROVU SVIJETA!!!

milence

pre 1 godinu

dal vi ljudi shvatate sta je novak postigao,i da nije osvojio mnogo je a ovo je bas topina,ziv nam bio junace,meni si ulepsao dan,mogu da zamislim kako je njemu

Banja Luka

pre 1 godinu

Na danasnji dan je rodjen nas Nikola Tesla

Nole je uzeo Wimbldon


Prvi je osvjetlio planetu
Drugi je osvojio planetu


Pamticu ovaj dan...vecini mozda ne znaci nista, a meni, mnogo

Mali smo narod, a dali smo velika imena...

Svima buducim velikim imenima saljem mnogo bratskih pozdrava...

Ne gledajte ni lijevo ni desno...samo hrabro pokazite ko ste i odakle dolazite..

Ponosni banjalucanin

Zuki

pre 1 godinu

Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca
(OvoOno, 10. jul 2022 19:53)

Jeli Novak kriv što su izbacili Medvedeva, što je Zverev povredjen, što je Nadal napustio turnir, što su Cicipas i Alkaraz, Hurkač ispali

vise ono nego ovo

pre 1 godinu

Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca
(OvoOno, 10. jul 2022 19:53)

Nije sam izvlacio sebi protivnike. A u finalima Wimbledona je 3 puta pobedio Federera i jednom Nadala. Pa sad racunaj koliko Federer i Nadal imaju GS titula.
Nrp. 2018 je igrao protiv Andersona, koji je pobedio Federera a sam Djokovic u polufinalu Nadala. Zasto to umanjuje vrednost titule? Razumem da ne navijas za Djokovica, ali cemu omalovazavanje?

wolwerine

pre 1 godinu

Strasan je Nadal I Federer, Ali 2020 bi vrv osvojio ovaj gs, onda izbaciše ga sa us opena, onda Australija isto, 3 turnira osvojio bi barem jedan, a Nadal bi imao samim tim barem 1 manje.. Takve opstrukcije koje on ima to je strašno, naspram ove dvojice.. Nadal 14 rg, najbolji u istoriji na šljaci, veliki igrač ali daleko od Federera, Samprasa, sa Noletom ne može u istu rečenicu.. Nole je najbolji svih vremena odavno!!! Teško je prihvatiti mnogima.. Ali kako kažu krivo sjedi, pravo zbori!!!

no name

pre 1 godinu

Molim sve navijace Nola goata,nemojte da se obazirete na zle komentare.To su idioti .Niko od njih nit voli nadala ni fedeksa ,oni samo Novaka ocima nemogu smisliti..ebe se nekom tamo rami ili ramizu kako mu bjese ime nemam pojma da li ce nadal pobjediti .bitno je novak da izgubi .prema tome svim srcem i samo cestitke Novaku nasem od sveg srca .7 SEDMA Vimbldonska titula i 21 prvi slem .respekt do poda. Najveci ikada nas Novak Djokovic!!!!

Statisticar

pre 1 godinu

>Zanimljivo posmatranje. Najbolji a gleda petorici u ledja na atp listi. >Najbolji kao što je 21 veće od 22.
>Zar su vam životi toliko prazni da morate takve gluposti da pišete ne
>bi li se osetili iole vrednijim bićima?
(Radijator, 10. jul 2022 19:51)

Prvo Nadal je iza Djokovica na listi.

Drugo:
Goat poeni: 987>885
Finalni mastersi: 5>0
Mastersi: 38>36
Kompletirani mastersi 2>0
Veliki turniri: 64>59
Broj #1 nedelja: 373+22>209
Elo ranking: 2629>2552

Da bi Nadal imao 21 morali su da ga nadrogiraju protiv Sapovalova i Medvedeva i za svaki slucaj Novaka uhapse; toliko je relevantan njegov AO ove godine. Ista prica za sledeci USO.

Koliko lupas Nadalova štaka bi zaplakala.

Staka Zulu

pre 1 godinu

oce li da plati porez na dobitak sa vimbldona
(luka, 10. jul 2022 18:25)

Porez se plaća tamo gde si zaradio novac, a ne čiji pasoš imaš. Zinulo ti dupe da uzmeš pare tamo gde nisi uložio ni dinara. Niti u Noleta kao igrača, niti u Wimbledon kao turnir!

Laki M

pre 1 godinu

@Rafa je na RG pobedio 4 top 10 igraca, a Djoko 0 top 10 igraca za ovaj smesni vimbledon. Rafa GOAT
(Pero, 10. jul 2022 19:04)

Koji je kvalitet tih top 10 igrača najbolje govori da ih refdovno deru oni što nisu ni u top 30.
Gde su na WB ti veliki "majstori" koje pobeđuje Rafo?

Sou Biznis

pre 1 godinu

Zanimljivo posmatranje. Najbolji a gleda petorici u ledja na atp listi. Najbolji kao što je 21 veće od 22.
Zar su vam životi toliko prazni da morate takve gluposti da pišete ne bi li se osetili iole vrednijim bićima?
(Radijator, 10. jul 2022 19:51)

Pa po tvojoj logici Federer nije ni medju prvih 400 posto ga nema na atp listi... Da li ti je zivot toliko prazam da pises takve gluposti??

Milos

pre 1 godinu

Ovde u Britaniji, svi mediji kao udarnu vest imaju Princa Džordža. Obukli dete u odelo i verovatno se klade dal' će se plaziti ili ne. Toliko o njihovom postovanju za jednog od najboljih tenisera ikada koji je hodao Zemljom.

Pa trebalo bi da Im Bude vazniji prebacivac loptice od princa kraljevske dinastije? Malo mozak ukljuci pa onda komentarisi.

kecman iz svlacionice

pre 1 godinu

Šta bi tek bilo da ne igra u najjačoj eri i da ne pokušavaju na sve načine da ga spreče da bude NAJVECI ?!
(GM, 10. jul 2022 18:28)

Ne pokušavaju, već ga sprečavaju na veliko.

Kako pobediti Novaka Đokovića, zabrani mu da igra.

lal

pre 1 godinu

Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca
(OvoOno, 10. jul 2022 19:53)
poznat mi je taj nadal... to je onaj lik koji je osvoji USO tako sto nije imao nijednog protivnika iz top 25?!?

bla bla

pre 1 godinu

Idemoooo legenodooo..svak čast posle svega ove godine,bilo bi lepo igrati U.S open ali nema veze,dođi će sve to na svoje kad tad…

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Kako god se završila ova GS epska bitka između najboljeg tenisera ikada i najboljeg tenisera ikad na šljaci, ostaće australijska mrlja, da su jednom sportisti oduzeli titulu, a drugome omogućili da je osvoji. I samo bez priče o uređenoj državi gde se poštuje zakon i principi. Da nije bilo one Čehinje, rekao bih "ok, zakon, šta si i tražio tamo". Ovako? Bruka.

Sou Biznis

pre 1 godinu

Sada je kristalno jasno da je Novaku ukraden GS otkazivanjem Wimbledona 2020.godine! Osvojio je dva turnira pre i posle te godine!!!!!

ProkopijeElGrande

pre 1 godinu

Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca
(OvoOno, 10. jul 2022 19:53)

Zato sto imaju fobiju od igranja protiv Djovaka, pa mu beze sa megdana i rano poispadaju.
Realno, je li Djokoviceva krivica sto ispadnu od nekih "autsajdera"?

OptaAce

pre 1 godinu

2. deo
Novak Đoković je 4. teniser u Open eri (od 1968.) koji je osvojio 4+ uzastopne titule na W posle Borga, Samprasa i Federera.
Novak je 1. teniser od Teda Schroedera 1949. koji je osvojio W nakon što je izgubio 1. set u 1/4 f, 1/2 f i finalu.
Poslednji teniser koji je osvojio W a da to nisu bili Đoković, Murray, Federer i Nadal, bio je L. Hjuit 2002.
Čak 20 od poslednje 22 GS titule u muškoj pojedinačnoj konkurenciji osvojili su Đoković, Federer i Nadal. Izuzeci su D. Tim (USO 2020) i D. Medvedev (USO 2021).
Čak 63 od poslednjih 76 GS (82.9%), osvojili su 3 muškarca (Đoković, Nadal, Federer).
Novak je 1. teniser u istoriji tenisa (od 1877.) sa 7+ titula na 2 GS (9 AO, 7 W).
Teniseri sa najviše GS titula nakon svog 30. rođendana (u Open eri):
9 Đoković
8 Nadal
Teniseri sa najviše GS titula u istoriji tenisa (od 1877.):
22 Nadal
21 Đoković (9 AO, 2 RG, 7 W, 3 USO)
20 Federer
14 Sampras

OvoOno

pre 1 godinu

Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca

Darvin

pre 1 godinu

Rafa je na RG pobedio 4 top 10 igraca, a Djoko 0 top 10 igraca za ovaj smesni vimbledon. Rafa GOAT
(Pero, 10. jul 2022 19:04)
Što se nisi prijavio za WB?

veder

pre 1 godinu

Ništa do Goatčine, kako reče Nik, i jest GOAT među GOAT-ima, jedan jedini i neponovljiv GOAT, na stranu što je sam sebe malo zakočio zbog AO, ali dobro je, ima vremena da osvoji najviše GS titula.

Putam za druga

pre 1 godinu

Остави адресу, донећу ти кинту на врата.
(питам за друга, 10. jul 2022 18:47)

Pusti sad to kad igra Nolo?

Nebojša

pre 1 godinu

nole sa 20 % svog tenisa osvojio najveći turnir na svetu..
(pop, 10. jul 2022 18:33)

Nemojmo preterivati odigrao je na solidnih 90% fokus u meču visok broj vinera nizak broj grešaka posle prvog seta se pokrenuo nije više stao bilo je gotovo za Kiriosa da je igrao na 20% izgubio bi 3-0.

zoran

pre 1 godinu

Pretežak je put bio stići do 21 slema,trnovit.
Sećam se Federer 16 slemova a Nole 1.
Federer vrhunski igrač a tek Nadal i njih moraš da dobijes da uzmes bilo koji slem pretezak zadatak i Novak je uspeo.
Đoković je uspeo osvojiti 21 slem a bilo bi i vise u Australiji nisu dali da igra. U americi ga izbacili pogodio sudiju s lopticom.
Đoković je majstor ove igre i to kakav.
Igraće Nole još ali godine stizu a stize i naslednik.
Mali Stefan će imati odličnog učitelja u vidu Novaka i imaće sve mogućnosti da bude odličan igrač.
-Ove Novakove brojke su nestvarno dobre pogledajte koji su igrači iza njega po slemovima
- Roger Federer
- Pit Sampras
- Ivan Lendl
- Bjern Borg
- Dzon Mekinro
- Andre Agasi
- Boris Beker
- Mats Vilander
-Kakva sve imena i legende.
Pa pretesko je 1 slem osvojiti a gde je 21.
-Ostao je samo Nadal ispred Nola
tabela bi bila drugačija da je dozvoljeno Novaku da igra Australiju. - Novaku lezi Australija
a Nadal je bio silno motivisan kad je video da Novaka nema..... Hoću reći
nekako uzeo je slem koji pripada Nolu.
-sve u svemu Novak je veliki sampion i ova mala Srbija treba biti ponosna sto ima ovakvog sampiona.....bravo Nole, kapa dole za karijeru

Walldorf

pre 1 godinu

Jedan, jedini i nepobediv. Veličanstveni srpski šampion, Novak Djoković!!! Kada samo teren odlučuje, Novaku nema ravnog. U tome je i srž sporta. Živeli!!! Sportski pozdrav Srbijo!

Giroslav

pre 1 godinu

ГОАТ листа ОПЕН ера:
1.Новак Ђоковић- 985
2.Роџер Федерер - 933
3.Рафаел Надал - 885
Нашем шампиону фали још један Г.С и два Мастерса до маши магичну цифро од 1000 ГОАТ бодова.
Федер заувјек остаје на 933 бода..
Док Надал заостаје за Новаком читав 100 ГОАТ бодова..
Што значи треба да освоји још 10 ГС тили рецимо чак 50 мастерс итула да би се изједначио са Нелетом..
(,Sportman, 10. jul 2022 19:19)

Ljudi baš ne kapiraju kako ta "goat lista" funkcioniše. Prvo, nezvanična je, mada je najbolje obuhvatila sva dostignuća. O iznosu pojedinih bodova će se uvek voditi rasprava. Drugo, na toj listi se poeni i gube. Ako više ne držiš neki rekord, broj tvojih poena se smanjuje. Recimo, Federer je nedavno imao, čini mi se, 937 poena, a sada ima 930. Treće, navijači uvek imaju neku svoju optičku prizmu kroz koju provlače svaki zrak svetlosti svojih ljubimaca, ali i njihovih protivnika i neverovatno je kako se isti početni zraci različito prelamaju i stvaraju suprotne slike. Četvrto, danas možda i najvažnije, forsira se ono što povećava broj klikova, bez obzira da li krši pravila postovanja i opšte principe pristojnog komuniciranja.

Simče

pre 1 godinu

joj bilo malo i gusto. Gledam na SK pa kad Nole gubi ja aj na RTS. Pa kad tamo zagusti ja vratim na SK, pa neki put prosetam po kanalima pa i po kući. Pa kad je bas bas napeto, gasi tv pa pali...ma idi begaj....
Al preživesmo nekako....
p.s. ja sam i dobar šta radi moj šašavi pašenog...on ugasi tv, izadje napolje iz kuće pa ponovo udje i ponovo pali da bi oterao urok...
Nole samuraj, nindža, terminator..ma ludilo bratac...

sarkasticna veverica

pre 1 godinu

utisci iz ovog finala:
ne pamtim u zadnje 2-3 godine da sam video novaka ovako fokusiranog.
nik kirjos sem servisa nema ni jedan konstantno dobar udarac, ritern slab.
ljudi u boksu nik kirjosa kao grupa hill billies(osim devojke mu).
kejt midlton prava klasa u svakom pogledu.
englezi toliko mrze novaka da čak I kad odigra vrhunski ne žele da pozdrave njegov potez.

,Sportman

pre 1 godinu

ГОАТ листа ОПЕН ера:
1.Новак Ђоковић- 985
2.Роџер Федерер - 933
3.Рафаел Надал - 885
Нашем шампиону фали још један Г.С и два Мастерса до маши магичну цифро од 1000 ГОАТ бодова.
Федер заувјек остаје на 933 бода..
Док Надал заостаје за Новаком читав 100 ГОАТ бодова..
Што значи треба да освоји још 10 ГС тили рецимо чак 50 мастерс итула да би се изједначио са Нелетом..

Radijator

pre 1 godinu

Novak nije samo najbolji teniser u istoriji, Novak je najbolji sportista u istoriji.
(Stefan, 10. jul 2022 19:32)

Zanimljivo posmatranje. Najbolji a gleda petorici u ledja na atp listi. Najbolji kao što je 21 veće od 22.
Zar su vam životi toliko prazni da morate takve gluposti da pišete ne bi li se osetili iole vrednijim bićima?

Nebojša

pre 1 godinu

Rafa je na RG pobedio 4 top 10 igraca, a Djoko 0 top 10 igraca za ovaj smesni vimbledon. Rafa GOAT
(Pero, 10. jul 2022 19:04)

Zamišljam obrnutu situaciju da je Novak dobio Nadala na RG Zverev mu predao a u finalu pregazio Ruda šta bi ste vi pisali nešto ovako Nadal povređen ovaj mu predao a u finalu neki Rud hahahaha... pokrite se bolje ušima da se Korona nije dogodila Nadal bi danas imao 2-3 grenslema manje od Đokovića i to minimum 2-3 manje.

dd

pre 1 godinu

kada kao mali decak od 5g mastas da samo igras jednog dana na tom terenu...i onda ga osvojis 7X.mnogi to ne kontaju koliko je to veliki podvig.

to je za postovanje,ali uvek ima umobolnih hejtera koji svaciji uspeh pljuju.to su oni koji prepodne mrze sebe,a poslepodne ceo svet.i onda odspavaju i sutra ponovo...velika je tragedija sto na ovim prostorima takvi ljudi postoje,ako se uopste mogu i nazvati ljudima.

treba svakog sportistu na svetu ceniti i postovati to sto radi.ni jedan svajcarac a ni spanac nece reci za federera ili nadala tako ruzne reci kao sto mnogi nasi ljudi sa ovih prostora kazu za Novaka.e to je njihova sramota...strasno!!!

Walldorf

pre 1 godinu

Jedan, jedini i nepobediv. Veličanstveni srpski šampion, Novak Djoković!!! Kada samo teren odlučuje, Novaku nema ravnog. U tome je i srž sporta. Živeli!!! Sportski pozdrav Srbijo!

Marko

pre 1 godinu

Zeleli su da Rafo i Rodja budu neprikosnoveni vladari kako bi se Novak stavio u senku. Ne vredi, nece da moze, pre ce biti dva najveca tenisera Rafo i Rodja, posle Novaka Djokovica. Hehehehehe

Vanja LFC

pre 1 godinu

Ovde u Britaniji, svi mediji kao udarnu vest imaju Princa Džordža. Obukli dete u odelo i verovatno se klade dal' će se plaziti ili ne. Toliko o njihovom postovanju za jednog od najboljih tenisera ikada koji je hodao Zemljom.

denverac

pre 1 godinu

(Stefan, 10. jul 2022 19:32)
Ne mogu da se porede babe i žabe. Da je Michael Jordan bio Srbin, onda bi ti on bio najbolji sportista. Ili Cristiano Ronaldo, Messi...
Ali najbolji teniser svih vremena skoro sigurno jeste, mada bi bilo lepo da završi i sa najviše GS, pa da nema ni jedan argument.

Didier

pre 1 godinu

Jednostavno ne mogu zamisliti Nadala da onako opušteno razgovora sa princom i Kate. Nole je gospodin za njega, Nadal je samo balvan i ništa drugo...

Milutin

pre 1 godinu

Samo nolomani racunaju osvojene GS-e protiv nekih beretinija, cicipasova,andersona, thiema, kirgiosa, medvedeva i slicnih

Svi oni zajedno imaju osvojinih 2GS-a ( da DVA)
(dr Roddick, 10. jul 2022 15:09)

Kakvi god da su, za razne Bagdatise, Gonzalese, Filipusise i Rodike su izmislili tenis.

Buha

pre 1 godinu

Kejt M - Jel istina da imas 21?
Novak - Samo u 'ladnoj vodi...
(Outsider pravi, 10. jul 2022 18:26)

Hahahaha, bas sam pomislio kad su caskali, da izgledaju kao da su se sinoc posteno razvalili u krevetu a sad kao, jao cestitam, hvala, hvala...

slobinator

pre 1 godinu

i sad će da izvisi za us open.novak i njegovi principi.zar stvarno ne može da dođe do te potvrde o vakcinaciji? znate već na šta mislim

srle

pre 1 godinu

Velika pobeda Novaka Đokovića, uopšte nije bilo lako danas, Nik je odservirao čak 30 asova. Neverovatno da je Đoković uspeo da bude skoncentrisan u važnim momentima, to je bio ključ meča. Ne mogu da zamislim koliko bi Novak bio u teškoj situaciji da je izgubio, jer verovatno mu neće dozvoliti da ide u Njujork, a ovaj turnir je zato imao veliku važnost i za njegovu karijeru. Čestitke Nole od srca, sve najbolje u nastavku karijere.

Vrg

pre 1 godinu

Mrzitelji pod kamen, zavidnici u rupe...
No1e je GOAT! Idemooooo!!
(Sarkazam, 10. jul 2022 19:08)

Postao jos pre nekoliko godina, sve vreme od tada bio i bice.

žile

pre 1 godinu

Тешко га је добити, зар не? Нећу да лажем, он је помало као бог. Мислим да сам добро играо. Честитам Новаче теби и твом тиму. Хвала свим судијама, сакупљачима лоптица, знам да им је било тешко са мном, али морам да вам се захвалим. Ово су биле две сјајне недеље за мене - рекао је Кирјос по завршетку меча.

Darvin

pre 1 godinu

Samo nolomani racunaju osvojene GS-e protiv nekih beretinija, cicipasova,andersona, thiema, kirgiosa, medvedeva i slicnih

Svi oni zajedno imaju osvojinih 2GS-a ( da DVA)
(dr Roddick, 10. jul 2022 15:09)
Zaboravio si džemperka 3 puta u finalu WB.

Pera, Mika, Žika, Persa i kompanija...

pre 1 godinu

Rafa je na RG pobedio 4 top 10 igraca, a Djoko 0 top 10 igraca za ovaj smesni vimbledon. Rafa GOAT
(Pero, 10. jul 2022 19:04)

Pevao bi ti drugu pesmu da je Rafa i tu podigao pehar. Priznaj barem da je Đoković zasluženo pobedio, ako uopšte imaš obraza!

m

pre 1 godinu

Kirjos odličan, Novak fenomenalan, tenis viša klasa, kakav je pritisak imao to se ne može rećime opisati, i na kraju u finalu je odigrao svoj najbolji tenis na turniru, kada je bilo najvažnije i kada je bilo najteže, a njegovi riterni to je stratosfera, genijalno.

Pozdrav za "laganeze" i šta reče Kreg O'Šonesi, Nikov servis se ne može "pročitati".

anica velickovic

pre 1 godinu

Eh, puno mi srce, mnogi ga otpisali, a on opet titula, i to Vimbldon. Najveci teniser svih vremena, nas Nole.
Nisu mu dali da igra u Australiji, pada na listi, nema bodove, al hram tenisa u Njegovom dzepu. Ziv bio lave nas, ziveli!!!!

Klasa optimist

pre 1 godinu

Bravo Nole. Steta sto Pavic/ Mektic jucer nisu uspjeli pobjediti. Bio bi to trostruki trijumf protiv AUS,USA. Jesu Englezi mozda izmislili tenis ali ne ide im nesto. Pozz iz ST

Nebojša

pre 1 godinu

Odličan meč i neverovatno stameni Novak Đoković ovo je najbolje što je igrao ove godine svaka čast a svaka čast i Niku koji ako uspe da izbaci svoje demone iz glave sigurno bi mogao do ove titule u budućnosti a i ne samo ove kvalitet sigurno ima ali te bubice...

Sasa

pre 1 godinu

Koliko igraca iz top 10 je dobio na ovom turniru Djokovic?
(OvoOno, 10. jul 2022 18:17)

Zar je isto bitno ako nisu dosli do Djokovica? :) Neko zeli da umanji uspeh ali bezuspesno. Dosli su bolji do njega i izguili.
21! 🇷🇺🇷🇸

ElHombre

pre 1 godinu

E moj No1e, licno sam te upoznao posle tvoje prve Wimbledon titule pre koliko godina kada si se pridruzio nasem Davis Kup timu, i evo posle toliko godina ponovo sampion, 4 puta za redom i 7 ukupno. Slavi Srbijo, majko moja imamo najboljeg svih vremena!

Gde ja živim

pre 1 godinu

Apsolutno zasluženo Đole. Bravo majstore, jesi kidao živce kao i uvek, ali valjda to tako mora.

Kirjos, nadam se da će nastaviti u ovom ritmu jer ga je mnogo zanimljivije gledati kada igra i tenis, a ne samo što se duri i mlati sa vazduhom. Ima sve udarce, malo još glavu da dotera i noge da upotrebljava više i biće strašno opasan.

Sve u svemu jako dobar i atraktivan meč. Idemo dalje Đole, mora da se stiže Džeronimo. Samo jako.

bmiles

pre 1 godinu

Statistika,brojke zaista ne varaju,voleo to neko ili ne1Kirjos je u samo jednom segmentu bio bolji :vise asova.Ali kao sto sam napisao u prethodnom mom komentaru servis ne dobija mec,vec svi ostali aspekti a tu je Novak bio gotovo savrsen! Na kraju izlivi emocije na kraju i suze koje su potekle samo pokazauje kroz sta je sve od AO,preko RG prosao,da bi odigrao svoj najbolji tenis u hramu Vimbldona! Mozemo mi hvaliti Nadala,ali nas teniser je ipak druga dimebzija ne samo kao teniser vec kao i covek,a to se vise ceni!
Osvajanjem svog 21.GS ostavio je Federera iza sebe i poslao u istoriju kao vecitog treceg.Ne potcenjujem ovim Federera ipak je on uz ovu dvojicu najzasluzniji da je ovaj sport postao jedan od najpopularnijih,ali ta enigma,da se proglasi najbolji medju njima spala je na dvojicu laureta.Bisu pomalo neobjektivan jer moje simpatije,zelje,ocekivanja ce ici uvek na stranu Novaka,zasto bi drugacije(!?),ipak je on najbolji uz ono najkompletniji! Neka Nadal ostane to sto jeste Kralj sljake,ali zna se koje Car ove igre! Cestitam Novace,ulepsao si mi dan neznam vec koliko puta,ali vredelo je!Ideeemooo,dalje!

Nebojša

pre 1 godinu

Lepo je videti kako se Jelena, Srdjan i Dijana slazu…caskaju izmedju svakog poena…..srpska posla, niko ninsa kim u boxu ne prica.
(sasa the king, 10. jul 2022 17:52)

Sunarodnik ti osvaja svoj dvadesetprvi grenslem i ti pljuc pljuc pljuc kao da si tamo pa znaš iz prve ruke ko sa kim priča ili ne priča baš srpska posla šta je sa vama ljudi.

bili

pre 1 godinu

Ma bravo!!!! posle izjednačene borbe u finalu pao je 40 igrač sveta luftiguz Nik Kirjos još jednom bravo, posle Kvona, Kokinakisa, Kecmanovića, Van Rijthovena Sinera, Norija pao je i Nik e to je ta današnja konkurencija, slavite vi koji ga volite, to je to za ovu godinu pozzz
(aaauuuu breee, 10. jul 2022 18:27)
Sta on ima sa tim sto su ostali losi. Sta treba da radi, kaze necu ja da igram dok vi ne budete bolji.

Spanski Rad

pre 1 godinu

Realno prosečna igra...oni koji kažu da je Novak ima slab žreb ( pa nije on kriv što Rusi ne igraju , Zverev, Nadal, Federer povredjeni )
sve u svemu moglo je mnogo bolje i lepše sa obe strane...

Bebisikter

pre 1 godinu

oce li da plati porez na dobitak sa vimbldona
(luka, 10. jul 2022 18:25)

Nego šta će?! Ne pita se on tu ništa, prvo se odbije porez pa se neto iznos upllaćuje na račun. Sve i da ne želi, nema izbora nego da plati.

Goga

pre 1 godinu

Princ George je Noletov fan. Dete se uhvatilo za glavu kad je Nole prošao, posle razgovora sa šampionom. Vratite da vidite tu situaciju ko ne veruje.

lol

pre 1 godinu

oce li da plati porez na dobitak sa vimbldona
(luka, 10. jul 2022 18:25)

Sto volim ove sto lupetaju, ali sta ce kada jadni ne znaju, iz svog sela nisu nikad izasli a kamoli zaradili nesto van Srbije. Porez ce platiti u zemlji gde je pare zaradio, u ovom slucaju UK.

Goran

pre 1 godinu

Prvi put od kada igra tenis Novak ima vise slemova od Federera. Nesto o cemo je sanjao ceo zivot danas se desilo. Sada juris na Nadala. Eh, kada bi bio pametan da se vakcinise i da uzme titulu vec na US Openu.

kyrGOAT

pre 1 godinu

Kirjos oštećen u ključnim poenima, sudija očigledno na Novakovoj strani. Nik se s pravom bunio. Iako je bio bolji i zaslužio da pobedi u ovom finalu, dečko ume da prihvati poraz i još da uputi reči hvale protivniku. Svaka čast, Niče, veći si čovek!

milos

pre 1 godinu

Joj Kirjos daj prestani da komentarises svaku sitnicu. Vise pricas nego sto ga igras. Da si tu energiju utrosio u igru umesto na pricu imao bi bolji rezultat.

neko tamo

pre 1 godinu

ma bravo breeeeee. suze mi krenule. legendo nasa. nemam reci koliko srece nam donosis. da si nam ziv i zdrav. posle sve nepravde u ovoj godini, ovo je jos sladje.

Uvek neugodna Kudermetova

pre 1 godinu

Prvi set poprilicno uspavana i bezvoljna igra Novaka, ali kako je mec odmicao bilo je jasno da Kirjos ne moze da zadrzi nivo ni koncentraciju koja je potrebna. Brejk u trecem za 5-4 posle 40-0 je otprilike otklonio i poslednju sumnju.

Sve cestitke, sad ostaje znak pitanja koji je sledeci turnir koji uopste moze da igra, ali tako je kako je.

Neo@

pre 1 godinu

Auuuu... Koliko je ovo lepo!
Nakon svih onih muka u Australiji i onog ponižavanja od onih bandita, leglo je ovo kao melem na ranu!
Svaka ti čast majstore!
Bog da ti da zdravlja, sreće i mira, da osvajaš ovaj i ostale GS turnire još onoliko puta koliko poželiš!
Svaka čast... Bravo bre, bravo!

Nebojša

pre 1 godinu

Kako je ono išlo početkom godine gotov je ništa više neće osvojiti...kada je uzeo Rim pričali su da grenslem nikada više neće osvojiti dali će se javiti neki od tih pacijenata ?

Рајко Четник Z армија

pre 1 godinu

21,21,21, ускоро 22,
21,21,21, ускоро 22,
21,21,21, ускоро 22 !
Из ове наше победе рађа се сунце слободе.
АМИН!

Kirjose Niče, Krnjača ti kliče

pre 1 godinu

Nik video koliko je Nolu stalo da trofeja pa se čovek sažalio. A njega realno zabole plajvaz, više je zainteresovan za noćni život i provod u klubovima. Zna da je talentovaniji šest puta i da može da ga presliša kad poželi . Što je uostalom već pokazao, i dalje je bolji u međusobnom skoru i vodi 2-1 (i 5-3 u setovima).

JPR24

pre 1 godinu

Koliko igraca iz top 10 je dobio na ovom turniru Djokovic?
(OvoOno, 10. jul 2022 18:17)


Ko ih he terao da budu nule i da gube i raspadaju se kao da igraju u ženskoj konkurenciji ?

laki2

pre 1 godinu

Hahahaha crknite dušmani! 7 Wimbldon titula 🏆 ovaj dečko je primer kako se iz ove zemlje može uspeti! Idemooooooooo Noleeeeeee!!!!!!

aaauuuu breee

pre 1 godinu

Ma bravo!!!! posle izjednačene borbe u finalu pao je 40 igrač sveta luftiguz Nik Kirjos još jednom bravo, posle Kvona, Kokinakisa, Kecmanovića, Van Rijthovena Sinera, Norija pao je i Nik e to je ta današnja konkurencija, slavite vi koji ga volite, to je to za ovu godinu pozzz

Scania V8

pre 1 godinu

7 WMB, na korak da se izjednaci sa Rogerom, a nadamo se I da ga prestigne... 21 Grend Slem, alo ljudi.... Zvanicno je Federer pao na 3 mesto...

JPR24

pre 1 godinu

oce li da plati porez na dobitak sa vimbldona
(luka, 10. jul 2022 18:25)


Hoće. Plaća tamo gde je i zaradio… Doduše oni to odbijaju direktno od zarade, tako da nema da se muči sa time.

audio

pre 1 godinu

Vrhunski tenis Novaka, osim prvog seta skoro bez greške. Ne sećam se kad sam poslednji put uživao ovako gledajući ga. Konstantan, miran, bez padova i bez izliva frustracija. Da je malo popustio bilo bi čupavo protiv ovog ludaka. Kapa dole.

Nikola

pre 1 godinu

Nestvarno dobar Noletov tenis od 2. seta. Kirjos je sa mocnim servisom delovao kao zid. Kao u Terminatoru 2 kad deluje beznadezno da se unisti T1000, ali Nole je terminator Svarceneger, koji na kraju iznadje resenje.

питам за друга

pre 1 godinu

oce li da plati porez na dobitak sa vimbldona
(luka, 10. jul 2022 18:25)

Остави адресу, донећу ти кинту на врата.

Nebojša

pre 1 godinu

Jedan jedini neverovatni neponovljivi Novak Đoković ova titula je za njega i sva nas koji ga podržavamo a i one koje ne :) uživajmo u ovom danu.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Auh?! Nolo ponovo osvojio Vimbldon?! Da li je moguce? Pa dokle ce vise pobogu? Svi oni "zaljubljenici" u Nola, koji se ovde javljaju kao "vrani gavrani", morace da nose crni flor, moleci se do sledeceg Vimbldona da ne osvaja vise ovaj turnir. Znam da je Nolo povredio njihova osecanja ali, imaju bensendin ili travu za prezivljavanje ove "tragedije".

Admiral

pre 1 godinu

@ (aaauuuu breee, 10. jul 2022 18:27)

Nike Novak kriv sto se Nadal prepumpao dopingom pa morao da odustane i sto su zabranili Rusima da igraju. U kakvoj konkurenciji je trofeje osvajao Federer pa svi balavite kad se spomene?

Milorad

pre 1 godinu

Za one pljuvace Novaka konkurencija slaba, a za niihovog ljubimca Nadala na AO bila je jaka konkurencija, i to jos bez Novaka, idi begaj.Nije dozvolio da izgubi, inace pljuvanje bi bilo do koske, a ovako najlakse reci slaba konkurencija, samo nije mi jasno kako vas nije sramota da lupate gluposti.

Moravac

pre 1 godinu

Vise ljudi ili neljudi u Srbiji navija protiv Novako no sto ih ima na cijelom svijetu
(pajo, 10. jul 2022 16:23)

Gde piše da moram da navijam za Novaka i zašto sam zbog toga "neljud".

Volej bajo moj

pre 1 godinu

E britanci... Vi na Vimbldonu ne navijate za svog miljenika, favorita, šta god. Vi uvek, ali uvek navijate protiv Novaka. Što je najgore od svega, spremni ste da navijate i za ovakve likove poput Kirjosa, koga ste izviždali do finala, i nekako mi je baš drago što uvek ali UVEK izvučete deblji kraj. Znamo mi Srbi, kakva ste vi nacija, al' se barem kroz Vimbldonsku istoriju, naučite protiv kakve legende navijate. Idemo Nole, još malo po još jedan sasvim običan GS. 💪🇷🇸🏆

klop

pre 1 godinu

A kako je moguće da Kirjos ubacuje 85% prvog servisa? Neverovatno. Bukvalno je bio na 50-60% do sad na turniru a danas ne promašuje. Tako je bilo i u ona 2 meča protiv Novaka koja je dobio.
(Mare, 10. jul 2022 15:56)


Ma navodi mu neko loptice i ubacuje ih u Novakovo polje.
Ne razumem tako glupo pitanje "a kako je moguće..."
Druga stvar, ceo turnir ubacuje dosta bolje prvi servis nego što si ti naveo.

Milos

pre 1 godinu

51
Jedna velika molba za ATP. Ozvučite Nika Kirjosa!! Zakačite mu mikrofon za kragnu ili tako nešto. Ovaj čovek je cirkus. Mnogo bih voleo da slušam šta priča ceo meč. :

Onda nesto I sa tobom kao I sa njim nije u redu.

Milk

pre 1 godinu

Vrhunska igra Kirgiosa. Servis, kretanje, brzina.
Ali Novak… Smiren, odlučan, taktički i fizički spreman. Pobedio ili izgubio on je ponovo pokazao karakter i klasu. On je bio i ostao ponos za sve nas koji cenimo našu jedinu Srbiju.
Bravo Nole!

dragče

pre 1 godinu

Jedan mali kuriozitet, na svom Ttviteru Ben Rothemberg je nazvao Novaka najboljim tteniserom u historiji.Šta sve čovek neće doživeti.

miro

pre 1 godinu

Kirjose brate, ajde pojedi pseto i zacepi usta svim nerealnim ovde molim te
(Torcida Makedonija, 10. jul 2022 08:49)

Sve bih dao da sam sada sa ovim čovekom da gledam kako cvrci od besa vec 14 godina od prvog noletovog GS!

sasa the king

pre 1 godinu

Lepo je videti kako se Jelena, Srdjan i Dijana slazu…caskaju izmedju svakog poena…..srpska posla, niko ninsa kim u boxu ne prica.

HanSolo

pre 1 godinu

HanSolo, 10. jul 2022 16:44
Ti mu reci sta da radi jer on ne zna
(Tako je kako je, 10. jul 2022 16:58)

Pa napisao sam.. Valjda dosta..
Kad radi kako mu ja kažem dobija piene hvala bogu..
Šta si mu ti predložio?

bmiles

pre 1 godinu

Tenis je igra u kojoj servis jeste vazan ali nikad ne dobija mec!Cetvrti je set Nik je nakupio vise od polovine asova od Novaka 28:14,sto je bilo za ocekivati,ali ipak je 2:1 u setovima za Novaka.Jos nesto vidim povike na Ivanisevica,ali misljenja sam da je Novakov prvi servis mnogo bolji nego inace u prethodnim godinama!
Novak dobija sigurno!

key and peele

pre 1 godinu

koliko iritira ovaj komentator koji ne ume da zavrsi recenicu vec krajem prosle pocinje sledecu. tolika neartikulisanost na maternjem a godinama vec radi ovaj posao

neko tamo

pre 1 godinu

Izuzetna taktika Noleta, da uzme pauzu 10 minuta, kad je ovaj bio “razvaljen”….
(sasa the king, 10. jul 2022 17:25)

ali bukvalno. sta li on razmislja. svasta

466453

pre 1 godinu

Hehe, sko Novak sad zahvaljujući ovom brejku na 5:4 u trećem setu dođedo 2-1 u setovima treba da mu kaže, 2-1 meč , sad smo na 2-1 u mečevima, idemo dalje? :p

The_Dejan

pre 1 godinu

Koliko je Novak samo miran i staložen
Rekao sam da će mozak odlučiti pobednika u finalu
(Aleksa, 10. jul 2022 16:50)

Apsolutno. Ovo je meč mnogo napetiji nego da je Novak igrao protiv Nadala i Federera, potpuno naelektrisan meč.
Kirjos odigra 4 vrhunska poena, a onda napravi grešku kao početnik..
Zato samo smireno i eto titule.

veliki strumf

pre 1 godinu

Судија бизгов! Везе нема. Неколико пута није исправио велике грешке линијских а онда у кључном тренутку суди Новаку аут испод својих ногу, иако била линија! Слепац.

VUK

pre 1 godinu

Kirgios se raspao i posle dobijenog drugog seta Đoković ode 10 minuta na pauzu i doprinese da se ovaj resetuje i smiri. Ako je imao neki problem , ok. ako ne , potpuno bez veze !

Goran

pre 1 godinu

Odavno nisam gledao mec gde Novak preokrece ali protivnik igra jednako dobro. Zaista je veliko pitanje da li ce Novak ovo za zatvori u 4 seta ili ne. Za sada mi se vise cini ne.

neko tamo

pre 1 godinu

djokovic u prvom gemu 4 seta ne koristi break lopte, a izkoristio bi jih sigurno, da nije otisao na pauzu i time omogucio da se ovaj smiri

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 1 godinu

dal je komentator na SK normalan?
(Ćiro, 10. jul 2022 17:08)

To se i ja pitam.. prebacio sam na rts i već je mnogo bolje, podnošljivije..

gargleblaster

pre 1 godinu

Da se ne ponavljam, lako i predvidivo finale, ne i atraktivno, Djokovic mirno i neupadljivo dobija. Nick Moron nema mentalni sklop da zavrsi mec na dva dobijena, kamo li na tri.
I sta je interesantno u igri tipa koji toliko oscilira u igri da je na amaterskom nivou (za vasu informaciju, postoje igraci amateri sa ovakvim performansama, igram i znam)
Interesantno je da pored ovakvog cirkusa preko puta, Novak nema zelje za istim.
Tuca na Center Court? Sa Moronom u finalu, koincidencija?
Ako ovo puste da i dalje igra, tenis je brzo gotov.

XxXx

pre 1 godinu

Ljudi, dobar je Nik stvarno. Ali nas covek nije sa ove planete. On je nesto najbolje sto se moze videti u sportu..
Kako god da se zavrsi - najveci ikada!!!

JPR24

pre 1 godinu

Novak odlično, pogotovo sto Kirjosa ide servis, neke je Novak dotakao a ja ne znam ni da li bih video lopticu ! A Kirjos pokazuje zašto mu je ovo prvo finale GS ! Ok frustriran, cuti slomi reket istresi bes i nastavljaš, ne ovako, više se umori pričajući nego trcanjem… iritirira i sebe i ostale…

Dragan

pre 1 godinu

Sa ovom fenomenalnom igrom Novak bi razmonrirao Nadala... Ma tačno da su preko puta samog Novaka, Nik,Nadal,i Federer,uništio bi ih Novak. Bravo Novače na osvajanju 21 GS. SRBENDO NASA. Hejteri,poturice u misje rupe svi,da se niste oglasili.. Ahahahahaha...

Populo

pre 1 godinu

Komedija od tenisa, protivnika, žreba, pa čak i komentatora Viškovića sa kojim se očito nešto čudno događa. Kad čujem šta priča i šta piše u poslednje vreme, zabrinem se.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Ajde Nice budi se nedaj ovom folirantu da osvoji WB!
(Grobar, 10. jul 2022 17:16)

Hoće, hoće ali sledeće sezone sa pali mašina...

.

pre 1 godinu

Novak i Jelena danas slave godišnjicu braka. Bilo bi prelepo da osvoji Vimbldon pa da bude dvostruko slavlje. Ja čestitam godišnjicu a trenutno se igra 4. set pa ćemo da vidimo za pehar. Srećno, Đokovići!!!

Zastava101specijal

pre 1 godinu

Šta bi ovaj Đoković radio da ima Kirjosov servis.Servis mu je na nivou nekog juniora.
(Ljubo, 10. jul 2022 17:52)
Jel bar neki AS odservirao?!

nesa

pre 1 godinu

4 set. Kirjos igra kao da mu se vise ni ne igra, mada jos nista nije izgubljeno. Onako nonsalantno udaranje loptice u mrezu... Nije dostojno finala jednog Vimbldona.

Paradox

pre 1 godinu

Smeju li žene tenisera da ukradu zavesu iz hotela u Londonu ?
(VUK, 10. jul 2022 16:34)

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Lici na zavesu iz Vestren filmova!

PC,Niš.

pre 1 godinu

Koliko pratim teniska dešavanja,
niko ozbiljan nije sporio teniske
kvalitete Đokovića.Ljudske kvali -
te niko ne treba da komentariše,
može da ih prihvati ili ne jer niko
nije stvoren (što je dobro!) po
nečijem šablonu.Javne ličnosti
su nepotrebno i nepristojno izlo-
žene ćudima pojedinaca koji su
takođe ličnosti za sebe.

demokrata

pre 1 godinu

Ljudi koji se nisu bavili sportom ne znaju sta znaci igrati u gostima...kada je tim, nekako se kompezuju stegnute gace jer nisu se svi stegli. Kad si sam sa sobom? Bas nije lako! To je ta prekretnica kada je Novak naucio i bio spreman za svako naredno finale Wimbeldona, igrati protiv finaliste i publike...

bradina

pre 1 godinu

Ovaj dobijeni set,zaista govori koliko je Novak mentalno jak!Dobiti ga posle 0:40 u odlucujucem gemu na svoj servis nakon 4 brejk lopte mogu samo najveci sampioni.Nik je malo nervozan,popustaju nervi,pocinje prica sa svima a to je ono sto smo ocekivali.Idemo Nooooleeee!

Slavko

pre 1 godinu

Novak više nema konkurenciju na Vimbldonu
Neću biti iznenađen ako dođe do rekordnih 9 titula i prestigne Federera
Sa još 14 pobeda bi prestigao Borgov rekord od 41 pobedu zaredom
Umesto da je Federer pre 3 godine osvojio 9. Vimbldon kada je imao one dve meč lopte, to će za dve godine uraditi Novak. Karma je čudo.

HanSolo

pre 1 godinu

Đoković ne sme biti pasivan u poenima gde vrati servu.. Tolko puta je propustio inicijativu sacsamo ubacivanjem u teren..
Tako će teško pobediti.. Kirjos mora da trći.. Da se umori.. Malo me nervira Novak.. Mora igrati odlučnivo.. A ne ovako.. Kao baba po nekad..

Dragan

pre 1 godinu

Hahahahaha.. Kako će ovi sto pišu kako Novak gubi,nema pojma i te fore,da pojedu svoja muda kad Novak podigne pehar...Ahahahaha. Smesniste hejteri. Aj bolje sad u rupeeee. Mrssss..

Paradox

pre 1 godinu

Ne razumem navijace Partizana, zasto tolika mrznja prema Djokovicu pa sta ako je zvezdas???
(Nebojsa, 10. jul 2022 16:22)

Ko kaze da navijaci Partizana mrze Novaka? Lupetas koliko si tezak!
Evo ja sa 4 grobara gkedamo Novaka i pijemo pivo!

Zoran

pre 1 godinu

Čitam komentare i ne verujem. Kako bi voleo da vas Nole ućutka, a sigurno hoće. Ajmo junače, tvoj je Vimbldon! #21
(Iskren, 10. jul 2022 16:08)

Opusti se čoveče, zar ne možeš da razikuješ provokacije od normalnih komentara ?
Svi znamo ko će danas da pobedi, znaš i ti, čemu nervoza...
Bila bi blamaža da Novak ne pobedi na turniru, koji po kvalitetu jedva malo jači od ATP500 turnira.

2CRAZY

pre 1 godinu

Klasicni Kirjos, dok mu je islo u prvom setu sve lepo i fino, cim je krenuo da gubi, odmah nerviranje, prica sa publikom i provocira protivnika.

bradina

pre 1 godinu

Ovaj dobijeni set,zaista govori koliko je Novak mentalno jak!Dobiti ga posle 0:40 u odlucujucem gemu na svoj servis nakon 4 brejk lopte mogu samo najveci sampioni.Nik je malo nervozan,popustaju nervi,pocinje prica sa svima a to je ono sto smo ocekivali.Idemo Nooooleeee!

Mare

pre 1 godinu

@Ko kaze da navijaci Partizana mrze Novaka? Lupetas koliko si tezak!
Evo ja sa 4 grobara gkedamo Novaka i pijemo pivo!
(Paradox, 10. jul 2022 16:34)


4 grobara mozda sve ukupno pola coveka

Aca_Nis

pre 1 godinu

Svaka cast Noletu,za sve sto je osvojio u karijeri,i po mom skromnom misljenju je najveci svih vremena,ispred Nadala i Federera. Ali jedna je cinjenica,jedino je Novak poklanjao gren slemove pacerima,Nadal i Federer od boranije ne gube. Samo hocu da kazem da je Nole sam sebi najbeci protivnik,kad pobedi sebe,niko drugi nema sanse.

Gandalf

pre 1 godinu

Evo ga stalno prica sa svojim boksom, Dere im se.
Postrojava ih.
Evo ga urla, pravi Dark Web!!!!
Konačno pravi Kirjos, a ne onaj smireni koji rastura sa servisima:) :) :)
(Aragorn, 10. jul 2022 16:21)

An ne rise!

Aragorn

pre 1 godinu

Evo ga stalno prica sa svojim boksom, Dere im se.
Postrojava ih.
Evo ga urla, pravi Dark Web!!!!
Konačno pravi Kirjos, a ne onaj smireni koji rastura sa servisima:) :) :)

Ivan kg

pre 1 godinu

Nemam Sportklub i onda sam prinudjen na RTS, ali posle dva minuta nisam mogao vise da gledam zbog komentatora Vladimira Mihaljevica. Hvala ti prijatelju sto si mi ogadio finale Vimbldona gde igra nas covek.

VUK

pre 1 godinu

Na brejk loptu , stiže droo šot, Kirgios nepokretan osataje na liniji i Nova nepotrebno njemu na reket
.Slomio bi ga da he odigrao logičnu paralelu. Evo vratio ga tim potezom potpuno.

klop

pre 1 godinu

ee koji su ovde pacenici na ovim komentarima "nikad neces nauciti dropsot" bas me zanim da vidim vase dropsotove, ne zna te reket da drzite vi pricate o dropsotovima smesno
(Lukdam, 10. jul 2022 15:36)


Pa oni koji komentarišu nisu teniseri, tako da ni ne moraju ni da znaju da drze reket, a tek da igraju dropšot. Ne moraš biti teniser niti ga igrati da bi video da je neki udarac loš.
Ali Đokoviću je manji problem dropšot, veći su problem smeč i slajs, to mu je baš očajno kroz celu karijeru. Dropšotove igra solidno u odnosu na ova dva udarca.

Medvedev

pre 1 godinu

Sto smarate više sa Marejom i Wawrinkom. Protiv njih je prosuo samo 1 gs. Onaj protiv Mareja us open 2012 je jedini prosut gs protiv pomenutih. Taj je jednostavno morao da dodbije. RG 2015 pritiv Wawrinke nikako nije mogao da dobije. Igrao je sa 100% svojih mogućnosti a Wawrinka sa 200% i to jenostavno najbolja verzija Novaka nije uspela da dobije. I Nadal protiv takvog Wawrinke bi se namucio. A onaj us 2016 protiv Wawrinke i wimbldon 2013 protiv Mareja isto ne moze da se kaze da je protuto. Na us 2016 je igrao povredjen i nije mogao da dobije. Do finala je stigao zako sto su mu trojica predali bez borbe i povredjen pobedio tri amatera. Sam Djokovic je izjavio da ni sam ne zna otkud on u finalu a Wimbldon protiv Mareja je morao da izgubi, putstio je Mareja. Morao je da ga pusti, da l je imao neki dogovor sa Englezima da mu daju neku pomoć za onu njegovu organizaciju ili su mu jednostavno zapretili da mora da izgubi da bi Englez osvojio to nećemo znati. Al kako god, morao je da pusti Mareja. Tako da od ta 4 gs samo onaj iz 2012 je prosut a ovo nikako nije mogao da dobije.

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

A kako je moguće da Kirjos ubacuje 85% prvog servisa? Neverovatno. Bukvalno je bio na 50-60% do sad na turniru a danas ne promašuje. Tako je bilo i u ona 2 meča protiv Novaka koja je dobio.
(Mare, 10. jul 2022 15:56)

Znači može ako hoće.

Aragorn

pre 1 godinu

"Previše napora"!
Kirjos prica, pregoreo je izgleda.
Pita boks"jer mislite da se previše trudim"!
Jos jedna varnica emocija, i gotovo je.
Lud lik skroz. Ima minu u glavudzi!
Evo Nole ode na 4:1

Beli

pre 1 godinu

Okrece ovo Nolo ali lik igra ubedljivo najruzniji i najdosadniji tenis od svi sampioni. Ovaj zreb mu je bio najlaksi od kad je poceo da igra. Kirgios je cirkuzant, Nadal bi ga pocistio.

Darko

pre 1 godinu

Djokovic pogodi sajlu i lopta predje u polje Kirjosa. Viskovic: Neki bi rekla da je ovo sreca. Ali, Djokovic zasluzi tu srecu. Najbolji teniski komentator, ali i on je malo puk'o.

Mare

pre 1 godinu

@milan


A sto spominjes sad cetvrfinale kad si govorio o finalima i kad te covek zakopo onako momacki,tako da ti je bolje da se pokrijes usima.

Svetolik

pre 1 godinu

Kirijos je popizidio je je ispustio 0:40...dernja se na klupi, nema on glavu za velike pobjede zato je tu gdje jeste. Sad će krenuti da udara kao drvosječa i onda će ga stati i servis i sve ostalo i Novak će ga dobiti glat do kraja meča.

Mare

pre 1 godinu

A kako je moguće da Kirjos ubacuje 85% prvog servisa? Neverovatno. Bukvalno je bio na 50-60% do sad na turniru a danas ne promašuje. Tako je bilo i u ona 2 meča protiv Novaka koja je dobio.
(Mare, 10. jul 2022 15:56)

Znači može ako hoće.
(Loranov tata iz Goznice, 10. jul 2022 16:03)

Onda bi svi servirali tako. Ne lupetaj.

Dampir

pre 1 godinu

Nažalost, utišao sam televizor, jer je komentator na RTS-u nepodnošljiv. Bukvalno je pet puta ponovio kako Kirjos mrmlja dok Đoković servira i iščuđava se time kao da ne zna da je Kirjos takav kakav je. Šteta što ne postoji opcija na digitalnoj televiziji da se komentator isključi i da se samo čuje originalan zvuk sa stadiona, bio bi osećaj kao da sam tamo. To je isto kada se ponekad na nekoj utakmici pojavi problem sa vezom sa komentatorom pa gledam meč bez problema. Šteta što ti problemi sa vezom nisu češći. ?

Paradox

pre 1 godinu

Novak je G.O.A.T. a ostali neka se poređaju kako im je volja…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 10. jul 2022 13:33)


Kanbera čeka prvu GS titulu!
(Loznica, Gučevo, Cer..., 10. jul 2022 13:07)

??????

Armagedon

pre 1 godinu

Jedna velika molba za ATP. Ozvučite Nika Kirjosa!! Zakačite mu mikrofon za kragnu ili tako nešto. Ovaj čovek je cirkus. Mnogo bih voleo da slušam šta priča ceo meč. :)

Sampras

pre 1 godinu

Opet je izgubio prvi set,izgleda kod Noleta važi parola zašto jednostavno ako može komplikovano.Ali Nick je opasniji teniser i može biti veoma teško za Novaka jer za njega je ovaj Gren slem veoma bitan i prekretnica za karijeru.

milan

pre 1 godinu

A sto spominjes sad cetvrfinale kad si govorio o finalima i kad te covek zakopo onako momacki,tako da ti je bolje da se pokrijes usima.
(Mare, 10. jul 2022 16:03)

Ko je pominjao finala?

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Kirios je simpatičan, dobro je da tenis ima pticu rugalicu poput njega. Ali, on je pajac, a pajaci nikada nisu osvajali velike turnire.

dux

pre 1 godinu

@"Pa jel realno da nama ovde u Republici Srpskoj brane pravo prenosa RTS ?? Pa jel realno to, jel realno to.??? Sve sve mogu razumiti, al da nam ne daju da gledamo Djokovica finale Wimbldona, to mi ne ulazi nikako u glavu"
90ih sam stimao antenu na krovu ali sam gledao SVAKI, pogotovo bitniji, sportski dogadjaj. Ovo sad je odavno vredjanje inteligencije, prosle godine nisam mogao da gledam evropsko prvenstvo u fudbalu na tv, a imam "eminentnog" kablovskog operatera.

A sto moram finale Djokovica da gledam na netu je sramota. Bukvalno cu samo njega jos ispratiti i zbogom i sport jer sve ce biti kisela voda posle Djokovica.
Sto se mene tice bolje je sto ne igra protiv Nadala jer se i ja potrosim kad Nole igra, ovo sa Kirjosom je laganica. Srecno Novace!!

Mare

pre 1 godinu

@Novace nikad neces brejknuti Kirjosa u zivotu
(Koki, 10. jul 2022 15:49)


Ajde genije kazi i da ga nece pobediti nikad,vidis da ti dobro ide

milan

pre 1 godinu

Jok mi nolomani racunamo samo one gren slemove koji su osvojeni protiv onog lika sto ga je nadal pobedio u finalu rolan garosa a ni ime mu ne xnam,eto ti bar znas imena pa si ih nabrojao
(Mare, 10. jul 2022 15:22)

A koga je pobedio u cetvrtfinalu?

Mare

pre 1 godinu

A kako je moguće da Kirjos ubacuje 85% prvog servisa? Neverovatno. Bukvalno je bio na 50-60% do sad na turniru a danas ne promašuje. Tako je bilo i u ona 2 meča protiv Novaka koja je dobio.

Bocko

pre 1 godinu

Nole jednostavno mora da uđe u meč jače nego u prethodna dva. Kirjos je bolji teniser od obojice prethodnika i mogao bi da se raspali i iskoristi Novakove loše momente. S' druge strane Novak je jednostavno bolji i iskusniji teniser. Osim toga, čini mi se da se baš odavno nije desilo da debitant u finalima GS, pobedi nekog ko je GS osvojio više puta. Obično ga pojedu neiskustvo i trema. A i taj 21 GS se već predugo čeka.

Men Behaving Badly

pre 1 godinu

Sve je pogodio gost u sudiju na RTS.
Ja razumem da je Novak naš ali brate mili ti si neki strucnjaka za tenis i pricas kako ce Kirjos da ima tremu,kako ce Novak to lagano 3:0 da dobije.

Brada Bg

pre 1 godinu

U sustini Novak se ne pita nista na servisu Kirjosa, a svoj servis tesko da moze da sacuva jer svaki brejk je izgubljen set. Jedino kako moze da dobije to je da cuva svoj servis i izgura do taj brejka, ovako nema sta da trazi protiv onakvog servisera....

milan

pre 1 godinu

Djokovic ce osvojiti W, a da nije igrao sa igracem iz top 10! I onda neko ima obraza da pominje Federerove titule iz doba Safina i Hjuita? Pa oni su bar osvajali gren slemove, dok su teniski giganti Siner i Ajndhoven bili najveci rivali Djokovicu na ovogodisnjem W.

Jusa

pre 1 godinu

32 puta u GS finalu? Pa to je mesec dana igrao samo najveće teniske turnire na svetu svaki dan. Neverovatni podaci. Veliki sportista.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 10. jul 2022 13:45)
Uh kakav genijalan podatak. Mozes ti to bolje sendvicko.

Aragorn

pre 1 godinu

Đoković ako mu ne ide, treba samo da napravi scenu, nešto promrmlja ili se izdere na sudiju,da se buni kod glavnog napravi neku vrstu intermeca, gde ce sve buktiti od emocija i tentćzije,i ovaj će da pukne.Kirjosa mora da izbaci iz balansa.
Ako ne ide reketom, odigraj glavom.

Goka

pre 1 godinu

Nikad da osvoji prvi set zadnjih meceva. Protiv drugih je mogao gubiti prvi al protiv Kyrgiosa nema smisla. Gubi mec sad 100%. Prvi set je jako vazan!!

bmiles

pre 1 godinu

Za sada servis igra u kojoj se bolje snalazi Nik,zato i vodi! Ali,uvek postoji ono sta cemo kad te "bombe" stanu?Ne sumjam da ce a onda ce Novak da iskoristi taj momentum,budite uvereni! Idemo!Evo ga 3:1 i drugom setu!

zex

pre 1 godinu

Novak mora da drzi svoj servis do Tajbrejka ako zeli nesto, prvi set ode,.Kirios servira kao lud i tu nema pomoci.Kada se razvije igra Novak ima sansi a ovako nikako.Jednostavno Kirios servira strasno i to je razlika.

The_Dejan

pre 1 godinu

Naravno, sutra ces lakse motati kablove.
(Jusa, 10. jul 2022 15:08)

Kakve to veze ima sa koemntarom??
Pretpostavljam da si ti generalni direktor Zeptera, čim pišeš ovakve iskompleksirane komentare.

CroFed

pre 1 godinu

Novak si ne smije dozvoliti još jedan kiks u ulozi velikog favorita, previše je imao takvih poraza (više i od Rogera i Rafe) tako da je velik značaj ovog meča. Reako bih gotovo jednako važan kao onaj meč s Medvedevim na US Openu. Ako slavi, vraća se na "kolosijek" i puhat će za vratom Rafi, još jedan kiks i to bi strašno negativno utjecalo na Novakove ambicije da prestigne Nadala. Tako da, slavlje Novaka jer je ovo "do or die" meč...

pronicljiv

pre 1 godinu

Ode prvi set...Po običaju Novak napunio gaće i ovaj će da ga otrese ko tudjeg..Šteta..Kako su ga ubedili da je mentalna gromada je za ne poverovati.
(Marko, 10. jul 2022 15:32)

Dobro, pa šta ako je otišao prvi set?
I kako je to napunio gaće?
Svi servis gemovi su mu perfektni, osim jednog.
Idemo dalje, to je samo jedan set.

John

pre 1 godinu

I da ne zaboravim...
U međusobnom skoru Kirjos vodi 2:0. Oba puta Đoković ne samo da mu nije uzeo ni set, nego ni brejk.
Jeste da su oba meča bila 2017 što je bila Đokovićeva najgora godina kada ništa nije osvojio, ali ušao mu je u glavu...

zgtom

pre 1 godinu

Puno puta prvi set se izgubi jer Đoković kao da tim setom uspava protivnika da može, a zatim stavi u petu ili šestu brzinu, puno puno je puta tako bilo ima tu psihološkog momenta u ovome o čemu govorim taj prvi set.

kecman iz svlacionice

pre 1 godinu

Auuu čovek ne zaklapa, ekstremno mi ide na živce, nadglašava se sa publikom..
Nije džaba ona poslovica ćutanje je zlato.. da li može samo malo da ućuti ???Ne .. počinje drugi set sad priča i za vreme poena..

Bili

pre 1 godinu

Moze lako da se desi da Nik ovo osvoji, i to zahvaljujuci iskljucivo servisu. Da se vise poena igra na razmenu i na znanje Nik nebi imao nikakve sanse ovako moze lako da se desi da osvoji

dragoljub

pre 1 godinu

kako je lud ovaj nik. mislim da smo svi promenili misljenje o liku. djoka ako ne uzme ovo tesko ce stici copavog. neka bolji pobedi

sasa the king

pre 1 godinu

Najgori moguci scenario, da izgubi lrvi set za 31 minut….Pa ti rizikuj sa drugim servisnom na brejk loptu. Nik se nije oznojio, ako nastavi ovako da servira, laganica dobija.

pronicljiv

pre 1 godinu

Interesantno je da Novak još nikada u karijeri nije uzeo set protiv Kirijosa....
(polutka, 10. jul 2022 15:31)

A mnogo su igrali inače...

Arhivator

pre 1 godinu

Posle 2:0 neće moći da se vrati...
Bolje da se prizove pameti i počne da igra...
Mada, ako nije njemu stalo da osvoji 21, što bih se ja nervirao...

C i n i k

pre 1 godinu

Komentator na SK katastrofa jer navija za Kirjosa..
Sem toga bice tesko za Novaka, zelim mu pobedu i mislim da ce pobediti ali Kirjos kad je u formi tezak je protivnik i nepredvidiv,sa izuzetnim servisom..

Један Убод

pre 1 godinu

Има ли неког, да овом коментатору са РТС-а шапне да утрне мало са причом?

Nikola

pre 1 godinu

Daleko najtalentovaniji igrac i to pricam od kada se pojavio Nik. Da je ulozio 20% truda u treninge koliko su Novak i Nadal imao bi 30 GS do sada.

Robert

pre 1 godinu

Primer pravog ritma kakav bi tenis trebalo da izgleda. Nadal bi do sada bio tek u svom drugom servis gemu, izvlačio gaće iz zadnjice, a Kirjos već počistio prvi set. Sjajan meč.

Fergi

pre 1 godinu

I jeste Rafa GOAT. On slabije plasiranim igracima ne dozvoljava da ga ponizavaju kada dodje do u drugu nedelju turnira.
Novak ovo za manje od 2 sata gubi 0:3. Brejk sansu ako dobije jednu bice top.

Asteriks

pre 1 godinu

Ovo je travnata podloga,najjbrza podloga,jos Kirios nenormalno servira......Novak vise nema prava na gresku u svojim servis gejmovima.

roten

pre 1 godinu

Očajan početak Novaka, očekivano.Koliko se samo opteretio ovom "GOAT trkom" da u svim bitnim mečevima u poslednje vreme izgleda neverovatno uplašeno.Više je samopouzdanja imao kada je igrao velike mečeve sa 20 godina nego li sada sa 35.Čim krene da igra na početku "drop šot" udarce to znači da je samopouzdanje ostalo u svlačionici.I dalje mi nije jasno kako je moguće da i nakon svih ovih godina niko na Rts-u ne opomene ovog Mijaljevića da prekine više da smara sa besmislenom statistikom koju skida sa interneta i sa kojom "bombarduje" gledaoce.

VUK

pre 1 godinu

Znači od četvrtfinala ista muka svaki meč. Novak dolazi na meč sat, sat i po posle početka. Drop šot sve nadigran Nivak. Dve dvostruke servis greške . A ni na vudiku način da mu Novak uzme gem. Evo sad ga Kirgios demolira u prvom setu.

gagi

pre 1 godinu

Ode prvi set, bice glat 3:0.Novak igra ocajan tenis vec godinu dana. Nema sanse da ovo dobije.... Ubice ga njegovo pametovanje da ne bude najbolji. Vakcina, Pepe Imaz, Vajda i udaljavanje od Srdjana. Ni nalik na onog tenisera.

bVb

pre 1 godinu

Djokovic ce osvojiti W, a da nije igrao sa igracem iz top 10! I onda neko ima obraza da pominje Federerove titule iz doba Safina i Hjuita? Pa oni su bar osvajali gren slemove, dok su teniski giganti Siner i Ajndhoven bili najveci rivali Djokovicu na ovogodisnjem W.
(milan, 10. jul 2022 15:15)

Jel on lično zabranio vodećim Rusima da se takmiče

gargleblaster

pre 1 godinu

Malo tzv. egzibicije tu i tamo, puno gresaka, verovatno i lajanje morona na sve sto je okolo, 3-0 za Djokovica, ako moron ne preda u medjuvremenu.
Kakav spektakl, vredelo je ako bi se lagali.

Aleksandar

pre 1 godinu

Izbombardovao ga čovek teško ce Novak da se izvuče.A rts nastavlja tradiciju sa izvrsnim stručnjacima u studiju.Kaze čovek mrtav ozbiljan dobija Đoković ovo 3:0.

Aragorn

pre 1 godinu

Kako se odmah izmile, pljuvači cinici i mrzitelji, na poen izgubljen Novakov, a kamoli gem.
I ništa naučili niste.
Opet će Novak da vam urniše dan, učini ga tužnim i teškim za podneti.

Darko

pre 1 godinu

dal bi mogao neki zakon u Srbiji da se usvoji kojim se Novaku zabranjuje da igra dropšotove, zna li ko?
(lule, 10. jul 2022 15:26)

Odavno nisam cuo bolju foru. Svaka cast. Jesi li to sam smislio ili ti je neko pomogao?

milos

pre 1 godinu

Mentalno najjaci teniser svih vremena, krupnim koracima grabi ka rekordnom 12 izgubljenom GS finalu. Nema sta, definitivno mentalno najjaci teniser svih vremena.

Splavar

pre 1 godinu

@Prelako osvaja svoje servise za sada Nik.
(uzivaj u zivotu, 10. jul 2022 15:35)

Pa sad, pitanje je da li osvaja prelako, ili mozda predobro servira. Pa ako ni najbolji returner na svetu trazi odgovor, moguce je da je to izuzetno dobar servis. Gledao sam ga nekom pripremnom turniru, videlo se da se bas na to koncentrisao, a ostalo sta bude. Ne trci za lopticom ko ono italijansko pilence, mudra taktika protiv sampiona. Spremio se Nik odlicno, a sad moguce je i da NDj iskopa neki odgovor. Ovo ce danas trajati

dr Roddick

pre 1 godinu

Samo nolomani racunaju osvojene GS-e protiv nekih beretinija, cicipasova,andersona, thiema, kirgiosa, medvedeva i slicnih

Svi oni zajedno imaju osvojinih 2GS-a ( da DVA)

John

pre 1 godinu

dal bi mogao neki zakon u Srbiji da se usvoji kojim se Novaku zabranjuje da igra dropšotove, zna li ko?
(lule, 10. jul 2022 15:26)

Voli čovek. A ne zna...

Sloba

pre 1 godinu

Ja sam prestao da intenzivno pratim tenis kada su se pojavili igrači visoki 2 metra i servisom od 250 na sat. Nema igre. I takvih igrača je sve više. Tipična produkcija američkih akademija. Otišli Borg, Agasi, Sampras, Mekinro, Federer a otići će Rafa i Novak. I šta ćemo da gledamo? Kratke poene iz dve razmene udarca. Dva puta sam gledao Novaka na Vimldonu. Finale protiv Federera i protiv Beretinija

Jusa

pre 1 godinu

Нервоза ме тресе од јутрос. Само да Новак ово побиједи ништа ми друго данас није битно.
(ДЕЛИЈА??, 10. jul 2022 13:56) Naravno, sutra ces lakse motati kablove.

Robert

pre 1 godinu

Kirjos ovo može da izgubi samo ako ga odjednom izda glava, tj. počne pažnju da mu okupira neki navijač, sudijska greška i slično. Poznat je po tome. Ako drži svoju A igru, maltene je nepobediv. Tužno, s obzirom na to koliko malo pažnje poklanja tenisu, a neko živi za tenis i ode u penziju bez i jedne pobede nad nekim velikanom ili značajnog uspeha na GS-u.

..

pre 1 godinu

"Kirjos odlučio da prvi prima servis
Pomalo iznenađujuća odluka Kirjosa na startu."
Najpametnija stvar koju je mogao da uradi jer znaju i vrapci da Novak kad prvi servira izgubi gem.

Pera Perić

pre 1 godinu

Dere ga kao Musa jarca. Trudi se Nole ali se iz aviona vidi da je onaj bolji, spremniji. Nema šanse naš Novak. Šteta. Baš mi je krivo.

Aragorn

pre 1 godinu

Kako se odmah izmile, pljuvači cinici i mrzitelji, na poen izgubljen Novakov, a kamoli gem.
I ništa naučili niste.
Opet će Novak da vam urniše dan, učini ga tužnim i teškim za podneti.

Tn

pre 1 godinu

Juče Ruskinja, a danas ponovo Srbin.
Englezi u blatu.
(Branko, 10. jul 2022 14:02)
Veruj mi da ih zabole k sto ce Srbin osvojiti Vimbldon. Nista ih to nece oslabiti, jer tenis nije toliko bitna stvar, kao sto ga mi ovde predstavljamo.

maximus

pre 1 godinu

Ljudi iz nekog razloga ce mi danas biti drago ko god da pobedi.Trenutno su u finalu dva najomrazenija tenisera sto se zapadne civilizacije tice.
Neka bude borba neprestana,neka bolji danas pobedi.?

Filip

pre 1 godinu

Mentalna gromada brzinom munje hita ka rekordnom 12 izgubljenom GS finalu !! S obzirom da Djokovic pred sobom ima jos 3, 4 godine tenisa, vjerovatno ce dogurati do 16, 17 izgubljenih finala. Mentalna stena!

Marko

pre 1 godinu

Ode prvi set...Po običaju Novak napunio gaće i ovaj će da ga otrese ko tudjeg..Šteta..Kako su ga ubedili da je mentalna gromada je za ne poverovati.

Mare

pre 1 godinu

Samo nolomani racunaju osvojene GS-e protiv nekih beretinija, cicipasova,andersona, thiema, kirgiosa, medvedeva i slicnih

Svi oni zajedno imaju osvojinih 2GS-a ( da DVA)

Jok mi nolomani racunamo samo one gren slemove koji su osvojeni protiv onog lika sto ga je nadal pobedio u finalu rolan garosa a ni ime mu ne xnam,eto ti bar znas imena pa si ih nabrojao

Splavar

pre 1 godinu

@Legenda kaže da pojedini jos uvek čekaju 23gs na ovom Wimbldonu!
(Pera, 10. jul 2022 15:19)

Ajde molim te. Neko ceka 21i, neko 1vi. Kakve veze ima covek koji vise nije tamo. Dosadili ste i Bogu i ljudima

realno

pre 1 godinu

kako bi Nadal i Marej ovog pocistili..Novak je jedan fejk najbolji riterner ikada.. decko nema blok servis, dobro citanje, a inac igra katastrofalno, igra protiv Norija i ovo danas je smehotres.. Kirgios je smesan protivnik..

Fergi

pre 1 godinu

Nazalost, Novak nema ni promil sansi u ovom mecu. Lakse daje svoje servise, a pitanje je dal ce Kirjosu da uzme i jedan. I verovatno ga u zivotu nikada ne ni pobediti.
Barem Nadal nije osvojio.

Lakić

pre 1 godinu

Ljudi, čovek kroz celu karijeru igra loše bitne mečeve. Otuda 11poraza u finalima Gs gde su ga zgazili u istima... I šta sad znači 32 finala ako ćes imati 12 poraza...

Lukdam

pre 1 godinu

ee koji su ovde pacenici na ovim komentarima "nikad neces nauciti dropsot" bas me zanim da vidim vase dropsotove, ne zna te reket da drzite vi pricate o dropsotovima smesno

John

pre 1 godinu

Već vidim... Ludak osvaja svoje gemove lagano (i ubija servisom), a za Đokovićeve gemove će da bude povuci-potegni.
Plus ako mu uđe u glavu...

ludo burazeru

pre 1 godinu

Osim serve Kirijos nema ni jedan udarac a ni kretanje vrhunskog tenisera,zato je gde jeste.Možda i dobije ali ovo je činjenica.

xyz

pre 1 godinu

Ovde razlika u visini nije toliko velika, ali Kirijos ima mnogo bolji, sigurniji servis od Novaka. Novak nikako ne sme da poklanja svoje servis gemove, inace ce biti laganih 3:0 za Kirijosa.

Paradox

pre 1 godinu

Kanbera čeka prvu GS titulu!
(Loznica, Gučevo, Cer..., 10. jul 2022 13:07)

Sine idi beri maline, mani se tenisa i komentarisanja! Smaras svakodnevno sa komentarima, verovatno da bi bio primetan.

Now that

pre 1 godinu

32 puta u GS finalu? Pa to je mesec dana igrao samo najveće teniske turnire na svetu svaki dan. Neverovatni podaci. Veliki sportista.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 10. jul 2022 13:45)
Neki dan si ga posle 2.seta pošteno ispljuvao, toliko o tome....

filip

pre 1 godinu

Realno ako su ga na vrhuncu karijere drali Wawrinka, Marej i Nisikori, onda vala moze da ga odere i Kirjos koji je u najboljim godinama, i to se jos igra na travi.

vlada

pre 1 godinu

Sve je stvar kako Djokovic izadje na teren. U zadnja dva meca je izasao prilicno nervozan. Obojica izlaze pod velikim pritiskom. Tako da ko bude manje nervozniji taj ce i pobediti.
(Seka, 10. jul 2022 14:03)

U svakom slucaju Djokovicu ovaj mec znaci puno vise nego Kirjosu, zato ce biti i nervozniji. Niku je maltene sve jedno, on ide da se zabavi. Setimo se kakav je Novak bio protiv Medvedeva i Nadala u zadnja dva bitna meca. Nema vise one psihicke gromade na zalost. Izadje nekako uplasen, odsecenih nogu, ato mi je cudno za igraca tog renomea i iskustva. I ako opet udje sa oscilacijama u prvim setu, Novak nema sanse.

filip

pre 1 godinu

Pa jel realno da nama ovde u Republici Srpskoj brane pravo prenosa RTS ?? Pa jel realno to, jel realno to.??? Sve sve mogu razumiti, al da nam ne daju da gledamo Djokovica finale Wimbldona, to mi ne ulazi nikako u glavu.

Seka

pre 1 godinu

Sve je stvar kako Djokovic izadje na teren. U zadnja dva meca je izasao prilicno nervozan. Obojica izlaze pod velikim pritiskom. Tako da ko bude manje nervozniji taj ce i pobediti.

The_Dejan

pre 1 godinu

Ajmo Nolee! Treba ostati pribran i smiren jer će Kirjos imati sigurno neke svoje ispade. Samo fokus na titulu i to je to. Idemo!

Izdislav

pre 1 godinu

Ne dopada mi se ono mi smo kao ok, prijatelji, to se Novaku obilo o glavi nekoliko puta.Fokusiraj se na sebe, mentalno, na taktiku, zajebi prijateljstvo

Rolo

pre 1 godinu

Novak kroz svoju tenisku karijeru ne samo da se borio sa sjajnim teniserima vec i protiv publike mnogo puta, diskvalifikacija zbog gluposti, politickih nekorektnosti (papirologije), povreda kao i protiv misticnog neigranja tenisa godinu ipo dve dana kada ne znamo sta se dogodilo. Borbu protiv svoje zene koja nije čista necu pominjati.
Sve u svemu Nole svi tvoji uspesi su postignuti na mnogo tezak nacin i svaki vredi duplo ! Pogotovo sto ne potices iz Svajcarske ili Spanije vec iz bombardovane Srbije !
Srecno MAGIJO naša!

Рајко трули Четник

pre 1 godinu

Ене Ноло, донеси нам сунце слободе као што си донео јапанско са ОИ! Мој Ноло ће ве све победи, само небо је граница!

Lakić

pre 1 godinu

Novak je favorit, Novak je bolji igrač i kompletnih. Ima ali, Novak uglavnom igra lose u bitnim mečevima otuda i 11 tj. 6 poraza na US opena beton al su ga protivnici uglavnom razbili zbog njegove lose igre. Valjda ce pobediti al da ce loše odigrati to je sigurno.

Darko

pre 1 godinu

Sto se blizi mec hvata me trema ko da ja igram.Ne znam da li da gledam mec uopste,zbog zdravlja i stresa.
Vjerovatno cu mijenjati kanale pa poslije pogledati u miru snimku ako vidim da je napeto.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

32 puta u GS finalu? Pa to je mesec dana igrao samo najveće teniske turnire na svetu svaki dan. Neverovatni podaci. Veliki sportista.

Fedor

pre 1 godinu

Kada ce pitanja protiv koga je Federer igrao kada je osvajao titule? Kada vidimo ove Norije, pa Kirjosa kome se ni ne igra tenis, sve je jasno. Kao wta.

zivot je lep

pre 1 godinu

gospodine Djokovicu zelimo Vam svu srecu u finalu...da podignete 21 pehar GS i ponovo nas ucinite ponosnim sto smo Vasi zemljaci...

u pomoć je dozivao Genšera i Moka

pre 1 godinu

Uzmi ta 3 uvjerljiva seta i vrati mu za njegovu ružnu prošlost na kulturan (dostojan tebi) način.
Vrati mu sve be ijedne ružne riječi.
Idemo po 21.

Aragorn

pre 1 godinu

Covek ima 27 uzastopnih pobeda na turniru.
Neko nema mečeva ukupno toliko!
Gromadaaa!
Nije Kirjos blesav kada kaže da se ne "pravimo" mnogo pametni kada tražimo favorita na meču. Zna se ko je!
Dečko ide na zivce, mnogima, ali je iskren. Vazna vrednost karaktera.
Mnogi kada je Noletu tesko bilo "prijatelji" su zaćutali.
Sakrili se.
Ali do tad "neprijatelj" Kirjos, koji ga je bockao, zamerao i provocirao stalno, kada mu je najteže u karijeri bilo, u celom životu možda oglasio se. I oglašavao, davajući mu podršku, snažno i jako. Tokom celog mu zatočenistva. I Tenis Sandgren, spomenimo ga.
Kirjos je tim činom pokazao ljudsku veličinu.
Zato nikad manje neću biti razočaran u slučaju Novakovog ne daj Bože poraza.
Ako Novak jako krene od starta, a ne kao do sada sporo i mlako, Nik nema šta da traži, jer prosto ne može "glava" da mu izdrži pritisak rezultata.
Očekujem spektakularne relije i poene, meč za pamćenje, Kirjos atraktivan, Novak, pa svemoguć!!!!!

posmatrac

pre 1 godinu

Novak mora da izadje ratnicki na teren, i da bude spreman na neizvesnu borbu u taj brejkovima, i tu da isceprka setove kao sto i zna da radi. Ako ne izadje ratnicki, nego sa pozivima za mir u svetu, nece ni stici do taj brejkova. Ako rezultat bude 2:2 mislim da ce Novak imati prednost, jer bi onda serva Kyriosova trebalo da oslabi.

Aragorn

pre 1 godinu

Bez zaletanja, bombasticnih naslova, Kirjos ima dva nula. Nista ne znači, ali oprezno i polako do pobede.
Nema vulkanskih emocija i sigurnih unapred upisanih pobeda.
Sigurno, polako korak po korak do trijumfa. Tiha voda breg roni!
Ne stvarajmo još veći pritisak, jer on je i ovako nesnosan na Novakovim leđima.
I dajmo mu podršku i kada ne ide! Ne pljujmo ga odmah.
Idemo Novače,, nakon 27 uzastopnih upiši još jednu recku!!!!!

Rade

pre 1 godinu

Daće Bog da pobedi Novak! Srećno Novače, pa da nam ulepšaš ovaj dan, ovu nedelju... svi mi koji te iskreno cenimo i poštujemo ti šaljemo pozitivnu energiju i nadamo se x 21...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Нервоза ме тресе од јутрос. Само да Новак ово побиједи ништа ми друго данас није битно.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

32 puta u GS finalu? Pa to je mesec dana igrao samo najveće teniske turnire na svetu svaki dan. Neverovatni podaci. Veliki sportista.

Aragorn

pre 1 godinu

Covek ima 27 uzastopnih pobeda na turniru.
Neko nema mečeva ukupno toliko!
Gromadaaa!
Nije Kirjos blesav kada kaže da se ne "pravimo" mnogo pametni kada tražimo favorita na meču. Zna se ko je!
Dečko ide na zivce, mnogima, ali je iskren. Vazna vrednost karaktera.
Mnogi kada je Noletu tesko bilo "prijatelji" su zaćutali.
Sakrili se.
Ali do tad "neprijatelj" Kirjos, koji ga je bockao, zamerao i provocirao stalno, kada mu je najteže u karijeri bilo, u celom životu možda oglasio se. I oglašavao, davajući mu podršku, snažno i jako. Tokom celog mu zatočenistva. I Tenis Sandgren, spomenimo ga.
Kirjos je tim činom pokazao ljudsku veličinu.
Zato nikad manje neću biti razočaran u slučaju Novakovog ne daj Bože poraza.
Ako Novak jako krene od starta, a ne kao do sada sporo i mlako, Nik nema šta da traži, jer prosto ne može "glava" da mu izdrži pritisak rezultata.
Očekujem spektakularne relije i poene, meč za pamćenje, Kirjos atraktivan, Novak, pa svemoguć!!!!!

питам за друга

pre 1 godinu

oce li da plati porez na dobitak sa vimbldona
(luka, 10. jul 2022 18:25)

Остави адресу, донећу ти кинту на врата.

bili

pre 1 godinu

Ma bravo!!!! posle izjednačene borbe u finalu pao je 40 igrač sveta luftiguz Nik Kirjos još jednom bravo, posle Kvona, Kokinakisa, Kecmanovića, Van Rijthovena Sinera, Norija pao je i Nik e to je ta današnja konkurencija, slavite vi koji ga volite, to je to za ovu godinu pozzz
(aaauuuu breee, 10. jul 2022 18:27)
Sta on ima sa tim sto su ostali losi. Sta treba da radi, kaze necu ja da igram dok vi ne budete bolji.

Milk

pre 1 godinu

Vrhunska igra Kirgiosa. Servis, kretanje, brzina.
Ali Novak… Smiren, odlučan, taktički i fizički spreman. Pobedio ili izgubio on je ponovo pokazao karakter i klasu. On je bio i ostao ponos za sve nas koji cenimo našu jedinu Srbiju.
Bravo Nole!

bmiles

pre 1 godinu

Statistika,brojke zaista ne varaju,voleo to neko ili ne1Kirjos je u samo jednom segmentu bio bolji :vise asova.Ali kao sto sam napisao u prethodnom mom komentaru servis ne dobija mec,vec svi ostali aspekti a tu je Novak bio gotovo savrsen! Na kraju izlivi emocije na kraju i suze koje su potekle samo pokazauje kroz sta je sve od AO,preko RG prosao,da bi odigrao svoj najbolji tenis u hramu Vimbldona! Mozemo mi hvaliti Nadala,ali nas teniser je ipak druga dimebzija ne samo kao teniser vec kao i covek,a to se vise ceni!
Osvajanjem svog 21.GS ostavio je Federera iza sebe i poslao u istoriju kao vecitog treceg.Ne potcenjujem ovim Federera ipak je on uz ovu dvojicu najzasluzniji da je ovaj sport postao jedan od najpopularnijih,ali ta enigma,da se proglasi najbolji medju njima spala je na dvojicu laureta.Bisu pomalo neobjektivan jer moje simpatije,zelje,ocekivanja ce ici uvek na stranu Novaka,zasto bi drugacije(!?),ipak je on najbolji uz ono najkompletniji! Neka Nadal ostane to sto jeste Kralj sljake,ali zna se koje Car ove igre! Cestitam Novace,ulepsao si mi dan neznam vec koliko puta,ali vredelo je!Ideeemooo,dalje!

filip

pre 1 godinu

Pa jel realno da nama ovde u Republici Srpskoj brane pravo prenosa RTS ?? Pa jel realno to, jel realno to.??? Sve sve mogu razumiti, al da nam ne daju da gledamo Djokovica finale Wimbldona, to mi ne ulazi nikako u glavu.

Рајко Четник Z армија

pre 1 godinu

21,21,21, ускоро 22,
21,21,21, ускоро 22,
21,21,21, ускоро 22 !
Из ове наше победе рађа се сунце слободе.
АМИН!

Zoran

pre 1 godinu

Svaka cast Novaku,al' previse je 7 titula na travi za coveka koji ne zna igrati na mrezi. Roger je kralj Wimbledona!
(Realno, 10. jul 2022 20:31)
Tog tvog kralja Novak je dobio u tri finala Vimbldona.

Nebojša

pre 1 godinu

Kako je ono išlo početkom godine gotov je ništa više neće osvojiti...kada je uzeo Rim pričali su da grenslem nikada više neće osvojiti dali će se javiti neki od tih pacijenata ?

JPR24

pre 1 godinu

Koliko igraca iz top 10 je dobio na ovom turniru Djokovic?
(OvoOno, 10. jul 2022 18:17)


Ko ih he terao da budu nule i da gube i raspadaju se kao da igraju u ženskoj konkurenciji ?

audio

pre 1 godinu

Vrhunski tenis Novaka, osim prvog seta skoro bez greške. Ne sećam se kad sam poslednji put uživao ovako gledajući ga. Konstantan, miran, bez padova i bez izliva frustracija. Da je malo popustio bilo bi čupavo protiv ovog ludaka. Kapa dole.

lol

pre 1 godinu

oce li da plati porez na dobitak sa vimbldona
(luka, 10. jul 2022 18:25)

Sto volim ove sto lupetaju, ali sta ce kada jadni ne znaju, iz svog sela nisu nikad izasli a kamoli zaradili nesto van Srbije. Porez ce platiti u zemlji gde je pare zaradio, u ovom slucaju UK.

Didier

pre 1 godinu

Jednostavno ne mogu zamisliti Nadala da onako opušteno razgovora sa princom i Kate. Nole je gospodin za njega, Nadal je samo balvan i ništa drugo...

ElHombre

pre 1 godinu

E moj No1e, licno sam te upoznao posle tvoje prve Wimbledon titule pre koliko godina kada si se pridruzio nasem Davis Kup timu, i evo posle toliko godina ponovo sampion, 4 puta za redom i 7 ukupno. Slavi Srbijo, majko moja imamo najboljeg svih vremena!

JPR24

pre 1 godinu

oce li da plati porez na dobitak sa vimbldona
(luka, 10. jul 2022 18:25)


Hoće. Plaća tamo gde je i zaradio… Doduše oni to odbijaju direktno od zarade, tako da nema da se muči sa time.

Neo@

pre 1 godinu

Auuuu... Koliko je ovo lepo!
Nakon svih onih muka u Australiji i onog ponižavanja od onih bandita, leglo je ovo kao melem na ranu!
Svaka ti čast majstore!
Bog da ti da zdravlja, sreće i mira, da osvajaš ovaj i ostale GS turnire još onoliko puta koliko poželiš!
Svaka čast... Bravo bre, bravo!

Nikola

pre 1 godinu

Nestvarno dobar Noletov tenis od 2. seta. Kirjos je sa mocnim servisom delovao kao zid. Kao u Terminatoru 2 kad deluje beznadezno da se unisti T1000, ali Nole je terminator Svarceneger, koji na kraju iznadje resenje.

laki2

pre 1 godinu

Hahahaha crknite dušmani! 7 Wimbldon titula 🏆 ovaj dečko je primer kako se iz ove zemlje može uspeti! Idemooooooooo Noleeeeeee!!!!!!

Novak Djoković

pre 1 godinu

Samo sam došao da vas pozdravim i da se zahvalim na podršci! Čitam sve komentare u pauzama treninga. Naročito sa B92. Hvala svima!

Admiral

pre 1 godinu

@ (aaauuuu breee, 10. jul 2022 18:27)

Nike Novak kriv sto se Nadal prepumpao dopingom pa morao da odustane i sto su zabranili Rusima da igraju. U kakvoj konkurenciji je trofeje osvajao Federer pa svi balavite kad se spomene?

Darvin

pre 1 godinu

Samo nolomani racunaju osvojene GS-e protiv nekih beretinija, cicipasova,andersona, thiema, kirgiosa, medvedeva i slicnih

Svi oni zajedno imaju osvojinih 2GS-a ( da DVA)
(dr Roddick, 10. jul 2022 15:09)
Zaboravio si džemperka 3 puta u finalu WB.

Dragan

pre 1 godinu

Sa ovom fenomenalnom igrom Novak bi razmonrirao Nadala... Ma tačno da su preko puta samog Novaka, Nik,Nadal,i Federer,uništio bi ih Novak. Bravo Novače na osvajanju 21 GS. SRBENDO NASA. Hejteri,poturice u misje rupe svi,da se niste oglasili.. Ahahahahaha...

Bebisikter

pre 1 godinu

oce li da plati porez na dobitak sa vimbldona
(luka, 10. jul 2022 18:25)

Nego šta će?! Ne pita se on tu ništa, prvo se odbije porez pa se neto iznos upllaćuje na račun. Sve i da ne želi, nema izbora nego da plati.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Нервоза ме тресе од јутрос. Само да Новак ово побиједи ништа ми друго данас није битно.

Nebojša

pre 1 godinu

Lepo je videti kako se Jelena, Srdjan i Dijana slazu…caskaju izmedju svakog poena…..srpska posla, niko ninsa kim u boxu ne prica.
(sasa the king, 10. jul 2022 17:52)

Sunarodnik ti osvaja svoj dvadesetprvi grenslem i ti pljuc pljuc pljuc kao da si tamo pa znaš iz prve ruke ko sa kim priča ili ne priča baš srpska posla šta je sa vama ljudi.

miro

pre 1 godinu

Kirjose brate, ajde pojedi pseto i zacepi usta svim nerealnim ovde molim te
(Torcida Makedonija, 10. jul 2022 08:49)

Sve bih dao da sam sada sa ovim čovekom da gledam kako cvrci od besa vec 14 godina od prvog noletovog GS!

vise ono nego ovo

pre 1 godinu

Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca
(OvoOno, 10. jul 2022 19:53)

Nije sam izvlacio sebi protivnike. A u finalima Wimbledona je 3 puta pobedio Federera i jednom Nadala. Pa sad racunaj koliko Federer i Nadal imaju GS titula.
Nrp. 2018 je igrao protiv Andersona, koji je pobedio Federera a sam Djokovic u polufinalu Nadala. Zasto to umanjuje vrednost titule? Razumem da ne navijas za Djokovica, ali cemu omalovazavanje?

zoran

pre 1 godinu

Pretežak je put bio stići do 21 slema,trnovit.
Sećam se Federer 16 slemova a Nole 1.
Federer vrhunski igrač a tek Nadal i njih moraš da dobijes da uzmes bilo koji slem pretezak zadatak i Novak je uspeo.
Đoković je uspeo osvojiti 21 slem a bilo bi i vise u Australiji nisu dali da igra. U americi ga izbacili pogodio sudiju s lopticom.
Đoković je majstor ove igre i to kakav.
Igraće Nole još ali godine stizu a stize i naslednik.
Mali Stefan će imati odličnog učitelja u vidu Novaka i imaće sve mogućnosti da bude odličan igrač.
-Ove Novakove brojke su nestvarno dobre pogledajte koji su igrači iza njega po slemovima
- Roger Federer
- Pit Sampras
- Ivan Lendl
- Bjern Borg
- Dzon Mekinro
- Andre Agasi
- Boris Beker
- Mats Vilander
-Kakva sve imena i legende.
Pa pretesko je 1 slem osvojiti a gde je 21.
-Ostao je samo Nadal ispred Nola
tabela bi bila drugačija da je dozvoljeno Novaku da igra Australiju. - Novaku lezi Australija
a Nadal je bio silno motivisan kad je video da Novaka nema..... Hoću reći
nekako uzeo je slem koji pripada Nolu.
-sve u svemu Novak je veliki sampion i ova mala Srbija treba biti ponosna sto ima ovakvog sampiona.....bravo Nole, kapa dole za karijeru

dd

pre 1 godinu

kada kao mali decak od 5g mastas da samo igras jednog dana na tom terenu...i onda ga osvojis 7X.mnogi to ne kontaju koliko je to veliki podvig.

to je za postovanje,ali uvek ima umobolnih hejtera koji svaciji uspeh pljuju.to su oni koji prepodne mrze sebe,a poslepodne ceo svet.i onda odspavaju i sutra ponovo...velika je tragedija sto na ovim prostorima takvi ljudi postoje,ako se uopste mogu i nazvati ljudima.

treba svakog sportistu na svetu ceniti i postovati to sto radi.ni jedan svajcarac a ni spanac nece reci za federera ili nadala tako ruzne reci kao sto mnogi nasi ljudi sa ovih prostora kazu za Novaka.e to je njihova sramota...strasno!!!

panda_medo

pre 1 godinu

Svaka cast Novaku,al' previse je 7 titula na travi za coveka koji ne zna igrati na mrezi. Roger je kralj Wimbledona!
(Realno, 10. jul 2022 20:31)

Kako li kralj izgubi 3 finala Wimbldona od Novaka? 3:0 .Botu, nadji zivot.

Sou Biznis

pre 1 godinu

Sada je kristalno jasno da je Novaku ukraden GS otkazivanjem Wimbledona 2020.godine! Osvojio je dva turnira pre i posle te godine!!!!!

Staka Zulu

pre 1 godinu

oce li da plati porez na dobitak sa vimbldona
(luka, 10. jul 2022 18:25)

Porez se plaća tamo gde si zaradio novac, a ne čiji pasoš imaš. Zinulo ti dupe da uzmeš pare tamo gde nisi uložio ni dinara. Niti u Noleta kao igrača, niti u Wimbledon kao turnir!

Sou Biznis

pre 1 godinu

Zanimljivo posmatranje. Najbolji a gleda petorici u ledja na atp listi. Najbolji kao što je 21 veće od 22.
Zar su vam životi toliko prazni da morate takve gluposti da pišete ne bi li se osetili iole vrednijim bićima?
(Radijator, 10. jul 2022 19:51)

Pa po tvojoj logici Federer nije ni medju prvih 400 posto ga nema na atp listi... Da li ti je zivot toliko prazam da pises takve gluposti??

The_Dejan

pre 1 godinu

Koliko je Novak samo miran i staložen
Rekao sam da će mozak odlučiti pobednika u finalu
(Aleksa, 10. jul 2022 16:50)

Apsolutno. Ovo je meč mnogo napetiji nego da je Novak igrao protiv Nadala i Federera, potpuno naelektrisan meč.
Kirjos odigra 4 vrhunska poena, a onda napravi grešku kao početnik..
Zato samo smireno i eto titule.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@ГИРОСЛАВ - Наравно да је Г.О.А.Т. листа мјерило. Јесу грен слемови најважнији турнири и најтеже их је освојити. Ал нису једини турнири и зато се сви турнири рачунају као и недеље на првом мјесту и међусобни скор. Надал је у предности само тај један грен слем, тренутно. А у свему другом је Новак бољи. Њихове каријере још трају и кад заврше видјећемо ко је бољи. Новак је у великој предности и мислим да ће је очувати. Новак ГОАТ.

Banja Luka

pre 1 godinu

Na danasnji dan je rodjen nas Nikola Tesla

Nole je uzeo Wimbldon


Prvi je osvjetlio planetu
Drugi je osvojio planetu


Pamticu ovaj dan...vecini mozda ne znaci nista, a meni, mnogo

Mali smo narod, a dali smo velika imena...

Svima buducim velikim imenima saljem mnogo bratskih pozdrava...

Ne gledajte ni lijevo ni desno...samo hrabro pokazite ko ste i odakle dolazite..

Ponosni banjalucanin

Goga

pre 1 godinu

Princ George je Noletov fan. Dete se uhvatilo za glavu kad je Nole prošao, posle razgovora sa šampionom. Vratite da vidite tu situaciju ko ne veruje.

milos

pre 1 godinu

Joj Kirjos daj prestani da komentarises svaku sitnicu. Vise pricas nego sto ga igras. Da si tu energiju utrosio u igru umesto na pricu imao bi bolji rezultat.

no name

pre 1 godinu

Molim sve navijace Nola goata,nemojte da se obazirete na zle komentare.To su idioti .Niko od njih nit voli nadala ni fedeksa ,oni samo Novaka ocima nemogu smisliti..ebe se nekom tamo rami ili ramizu kako mu bjese ime nemam pojma da li ce nadal pobjediti .bitno je novak da izgubi .prema tome svim srcem i samo cestitke Novaku nasem od sveg srca .7 SEDMA Vimbldonska titula i 21 prvi slem .respekt do poda. Najveci ikada nas Novak Djokovic!!!!

Volej bajo moj

pre 1 godinu

E britanci... Vi na Vimbldonu ne navijate za svog miljenika, favorita, šta god. Vi uvek, ali uvek navijate protiv Novaka. Što je najgore od svega, spremni ste da navijate i za ovakve likove poput Kirjosa, koga ste izviždali do finala, i nekako mi je baš drago što uvek ali UVEK izvučete deblji kraj. Znamo mi Srbi, kakva ste vi nacija, al' se barem kroz Vimbldonsku istoriju, naučite protiv kakve legende navijate. Idemo Nole, još malo po još jedan sasvim običan GS. 💪🇷🇸🏆

matori

pre 1 godinu

@Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca
(OvoOno, 10. jul 2022 19:53)

hajde idi i nađi statistiku koliko je Novak mečeva igrao protiv top 10 igrača u karijeri, a koliko Rafa (pogledaj i Rodžera), i pogledaj procenat dobijenih mečeva, gde je Rafa i iza Rodžera, a Novak je van konkurencije najbolji..

Sasa

pre 1 godinu

Koliko igraca iz top 10 je dobio na ovom turniru Djokovic?
(OvoOno, 10. jul 2022 18:17)

Zar je isto bitno ako nisu dosli do Djokovica? :) Neko zeli da umanji uspeh ali bezuspesno. Dosli su bolji do njega i izguili.
21! 🇷🇺🇷🇸

Milorad

pre 1 godinu

Za one pljuvace Novaka konkurencija slaba, a za niihovog ljubimca Nadala na AO bila je jaka konkurencija, i to jos bez Novaka, idi begaj.Nije dozvolio da izgubi, inace pljuvanje bi bilo do koske, a ovako najlakse reci slaba konkurencija, samo nije mi jasno kako vas nije sramota da lupate gluposti.

anica velickovic

pre 1 godinu

Eh, puno mi srce, mnogi ga otpisali, a on opet titula, i to Vimbldon. Najveci teniser svih vremena, nas Nole.
Nisu mu dali da igra u Australiji, pada na listi, nema bodove, al hram tenisa u Njegovom dzepu. Ziv bio lave nas, ziveli!!!!

Scania V8

pre 1 godinu

7 WMB, na korak da se izjednaci sa Rogerom, a nadamo se I da ga prestigne... 21 Grend Slem, alo ljudi.... Zvanicno je Federer pao na 3 mesto...

wolwerine

pre 1 godinu

Strasan je Nadal I Federer, Ali 2020 bi vrv osvojio ovaj gs, onda izbaciše ga sa us opena, onda Australija isto, 3 turnira osvojio bi barem jedan, a Nadal bi imao samim tim barem 1 manje.. Takve opstrukcije koje on ima to je strašno, naspram ove dvojice.. Nadal 14 rg, najbolji u istoriji na šljaci, veliki igrač ali daleko od Federera, Samprasa, sa Noletom ne može u istu rečenicu.. Nole je najbolji svih vremena odavno!!! Teško je prihvatiti mnogima.. Ali kako kažu krivo sjedi, pravo zbori!!!

Zuki

pre 1 godinu

Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca
(OvoOno, 10. jul 2022 19:53)

Jeli Novak kriv što su izbacili Medvedeva, što je Zverev povredjen, što je Nadal napustio turnir, što su Cicipas i Alkaraz, Hurkač ispali

.

pre 1 godinu

Novak i Jelena danas slave godišnjicu braka. Bilo bi prelepo da osvoji Vimbldon pa da bude dvostruko slavlje. Ja čestitam godišnjicu a trenutno se igra 4. set pa ćemo da vidimo za pehar. Srećno, Đokovići!!!

Pavle Jovićić

pre 1 godinu

Novak je ubedljivo nadmoćan teniser u odnosu na Nadala i Federera zbog više razloga. Na primer, za poslednjih desetak godina osvojio je duplo više grend slem titula nego njih dvojica zajedno. Dalje, osvojio je 21 GS za mnogo manje vremena nego Rafa ili Federer. Pa nije isto kad osvojiš 21 GS za 14 godina ili za 18 godina. Dalje, ubedljivo je najkompletniji igrač u poređenju sa pomenutom dvojicom, jer ima sve udarce i kompletnu igru. Dalje, Novak igra odlično na svim podlogama, dok Rafa je znatno lošiji na betonu, Rodžer štuca na šljaci. Trka za GS bi odavno bila završena da Novak nije pukao psihički 2016-2017 o dozvolio ovoj dvojici da ničim izazvano osvoje 4-5GS. Na kraju, Novakov najviši nivo tenisa je bolji od Rafinog i Federerovog. Na primer, 2011 je u toku sezone imao skor 10:1 sa Nadalom i Federerom, pri čemu je nesrećnog Nadala pobedio sedam puta u sezoni bez poraza. Federer se izvukao sa tri poraza i jednom pobedom. Međusobni skor sa njima dvojicom da ne pominjem. Prema tome Djoković je ubedljivo bolji igrač od njih i to odlično zanju njih dvojica i teniski stručnjaci, ali se to ne govori već radi interesovanja javnosti podgreva priča da je trka za goata u toku. Namerno nisam rekao da Novak nije najbolji teniser u istoriji jer takav ne postoji. Ne mogu se porediti ere, tj. babe i žabe. Ne postoji GOAT u bilo kom sportu, pa ni u tenisu.

Simče

pre 1 godinu

joj bilo malo i gusto. Gledam na SK pa kad Nole gubi ja aj na RTS. Pa kad tamo zagusti ja vratim na SK, pa neki put prosetam po kanalima pa i po kući. Pa kad je bas bas napeto, gasi tv pa pali...ma idi begaj....
Al preživesmo nekako....
p.s. ja sam i dobar šta radi moj šašavi pašenog...on ugasi tv, izadje napolje iz kuće pa ponovo udje i ponovo pali da bi oterao urok...
Nole samuraj, nindža, terminator..ma ludilo bratac...

Nebojša

pre 1 godinu

Rafa je na RG pobedio 4 top 10 igraca, a Djoko 0 top 10 igraca za ovaj smesni vimbledon. Rafa GOAT
(Pero, 10. jul 2022 19:04)

Zamišljam obrnutu situaciju da je Novak dobio Nadala na RG Zverev mu predao a u finalu pregazio Ruda šta bi ste vi pisali nešto ovako Nadal povređen ovaj mu predao a u finalu neki Rud hahahaha... pokrite se bolje ušima da se Korona nije dogodila Nadal bi danas imao 2-3 grenslema manje od Đokovića i to minimum 2-3 manje.

Milutin

pre 1 godinu

Samo nolomani racunaju osvojene GS-e protiv nekih beretinija, cicipasova,andersona, thiema, kirgiosa, medvedeva i slicnih

Svi oni zajedno imaju osvojinih 2GS-a ( da DVA)
(dr Roddick, 10. jul 2022 15:09)

Kakvi god da su, za razne Bagdatise, Gonzalese, Filipusise i Rodike su izmislili tenis.

Klasa optimist

pre 1 godinu

Bravo Nole. Steta sto Pavic/ Mektic jucer nisu uspjeli pobjediti. Bio bi to trostruki trijumf protiv AUS,USA. Jesu Englezi mozda izmislili tenis ali ne ide im nesto. Pozz iz ST

žile

pre 1 godinu

Тешко га је добити, зар не? Нећу да лажем, он је помало као бог. Мислим да сам добро играо. Честитам Новаче теби и твом тиму. Хвала свим судијама, сакупљачима лоптица, знам да им је било тешко са мном, али морам да вам се захвалим. Ово су биле две сјајне недеље за мене - рекао је Кирјос по завршетку меча.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Kako god se završila ova GS epska bitka između najboljeg tenisera ikada i najboljeg tenisera ikad na šljaci, ostaće australijska mrlja, da su jednom sportisti oduzeli titulu, a drugome omogućili da je osvoji. I samo bez priče o uređenoj državi gde se poštuje zakon i principi. Da nije bilo one Čehinje, rekao bih "ok, zakon, šta si i tražio tamo". Ovako? Bruka.

Sića

pre 1 godinu

Koliko komentara ljudi koji nikada u životu nisu uživo videli tenisku lopticu, a kamoli reket ili nekog tenisera?
Fantastičan meč, moćni Nole!!!
Dokazao je ovim mečom da je najbolji u istoriji.

Pera, Mika, Žika, Persa i kompanija...

pre 1 godinu

Rafa je na RG pobedio 4 top 10 igraca, a Djoko 0 top 10 igraca za ovaj smesni vimbledon. Rafa GOAT
(Pero, 10. jul 2022 19:04)

Pevao bi ti drugu pesmu da je Rafa i tu podigao pehar. Priznaj barem da je Đoković zasluženo pobedio, ako uopšte imaš obraza!

srle

pre 1 godinu

Velika pobeda Novaka Đokovića, uopšte nije bilo lako danas, Nik je odservirao čak 30 asova. Neverovatno da je Đoković uspeo da bude skoncentrisan u važnim momentima, to je bio ključ meča. Ne mogu da zamislim koliko bi Novak bio u teškoj situaciji da je izgubio, jer verovatno mu neće dozvoliti da ide u Njujork, a ovaj turnir je zato imao veliku važnost i za njegovu karijeru. Čestitke Nole od srca, sve najbolje u nastavku karijere.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Auh?! Nolo ponovo osvojio Vimbldon?! Da li je moguce? Pa dokle ce vise pobogu? Svi oni "zaljubljenici" u Nola, koji se ovde javljaju kao "vrani gavrani", morace da nose crni flor, moleci se do sledeceg Vimbldona da ne osvaja vise ovaj turnir. Znam da je Nolo povredio njihova osecanja ali, imaju bensendin ili travu za prezivljavanje ove "tragedije".

OptaAce

pre 1 godinu

2. deo
Novak Đoković je 4. teniser u Open eri (od 1968.) koji je osvojio 4+ uzastopne titule na W posle Borga, Samprasa i Federera.
Novak je 1. teniser od Teda Schroedera 1949. koji je osvojio W nakon što je izgubio 1. set u 1/4 f, 1/2 f i finalu.
Poslednji teniser koji je osvojio W a da to nisu bili Đoković, Murray, Federer i Nadal, bio je L. Hjuit 2002.
Čak 20 od poslednje 22 GS titule u muškoj pojedinačnoj konkurenciji osvojili su Đoković, Federer i Nadal. Izuzeci su D. Tim (USO 2020) i D. Medvedev (USO 2021).
Čak 63 od poslednjih 76 GS (82.9%), osvojili su 3 muškarca (Đoković, Nadal, Federer).
Novak je 1. teniser u istoriji tenisa (od 1877.) sa 7+ titula na 2 GS (9 AO, 7 W).
Teniseri sa najviše GS titula nakon svog 30. rođendana (u Open eri):
9 Đoković
8 Nadal
Teniseri sa najviše GS titula u istoriji tenisa (od 1877.):
22 Nadal
21 Đoković (9 AO, 2 RG, 7 W, 3 USO)
20 Federer
14 Sampras

Nebojša

pre 1 godinu

Odličan meč i neverovatno stameni Novak Đoković ovo je najbolje što je igrao ove godine svaka čast a svaka čast i Niku koji ako uspe da izbaci svoje demone iz glave sigurno bi mogao do ove titule u budućnosti a i ne samo ove kvalitet sigurno ima ali te bubice...

Statisticar

pre 1 godinu

>Zanimljivo posmatranje. Najbolji a gleda petorici u ledja na atp listi. >Najbolji kao što je 21 veće od 22.
>Zar su vam životi toliko prazni da morate takve gluposti da pišete ne
>bi li se osetili iole vrednijim bićima?
(Radijator, 10. jul 2022 19:51)

Prvo Nadal je iza Djokovica na listi.

Drugo:
Goat poeni: 987>885
Finalni mastersi: 5>0
Mastersi: 38>36
Kompletirani mastersi 2>0
Veliki turniri: 64>59
Broj #1 nedelja: 373+22>209
Elo ranking: 2629>2552

Da bi Nadal imao 21 morali su da ga nadrogiraju protiv Sapovalova i Medvedeva i za svaki slucaj Novaka uhapse; toliko je relevantan njegov AO ove godine. Ista prica za sledeci USO.

Koliko lupas Nadalova štaka bi zaplakala.

lal

pre 1 godinu

Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca
(OvoOno, 10. jul 2022 19:53)
poznat mi je taj nadal... to je onaj lik koji je osvoji USO tako sto nije imao nijednog protivnika iz top 25?!?

Buha

pre 1 godinu

Kejt M - Jel istina da imas 21?
Novak - Samo u 'ladnoj vodi...
(Outsider pravi, 10. jul 2022 18:26)

Hahahaha, bas sam pomislio kad su caskali, da izgledaju kao da su se sinoc posteno razvalili u krevetu a sad kao, jao cestitam, hvala, hvala...

slobinator

pre 1 godinu

(mateo, 10. jul 2022 21:39
eh da federer ima 15 godina manje,da još igraju borg i konors,da čilić servira kao sampras,riternira kao agasi i ima volej kao edberg i da trči kao nadal,da nadal nije utekao sa megdana,da je medvedev amerikanac,da zverev može da sastavi dva turnira i da kirjos nema neke patuljke u glavi i da su novaku vezali jednu ruku onda i ne bi osvojio vimbldon.najsigurnije je bilo da su mu zabranili učešće.ovako jbg.rizikovali su organizatori

Marko

pre 1 godinu

Zeleli su da Rafo i Rodja budu neprikosnoveni vladari kako bi se Novak stavio u senku. Ne vredi, nece da moze, pre ce biti dva najveca tenisera Rafo i Rodja, posle Novaka Djokovica. Hehehehehe

Darvin

pre 1 godinu

Rafa je na RG pobedio 4 top 10 igraca, a Djoko 0 top 10 igraca za ovaj smesni vimbledon. Rafa GOAT
(Pero, 10. jul 2022 19:04)
Što se nisi prijavio za WB?

m

pre 1 godinu

Kirjos odličan, Novak fenomenalan, tenis viša klasa, kakav je pritisak imao to se ne može rećime opisati, i na kraju u finalu je odigrao svoj najbolji tenis na turniru, kada je bilo najvažnije i kada je bilo najteže, a njegovi riterni to je stratosfera, genijalno.

Pozdrav za "laganeze" i šta reče Kreg O'Šonesi, Nikov servis se ne može "pročitati".

sarkasticna veverica

pre 1 godinu

utisci iz ovog finala:
ne pamtim u zadnje 2-3 godine da sam video novaka ovako fokusiranog.
nik kirjos sem servisa nema ni jedan konstantno dobar udarac, ritern slab.
ljudi u boksu nik kirjosa kao grupa hill billies(osim devojke mu).
kejt midlton prava klasa u svakom pogledu.
englezi toliko mrze novaka da čak I kad odigra vrhunski ne žele da pozdrave njegov potez.

neko tamo

pre 1 godinu

ma bravo breeeeee. suze mi krenule. legendo nasa. nemam reci koliko srece nam donosis. da si nam ziv i zdrav. posle sve nepravde u ovoj godini, ovo je jos sladje.

kecman iz svlacionice

pre 1 godinu

Šta bi tek bilo da ne igra u najjačoj eri i da ne pokušavaju na sve načine da ga spreče da bude NAJVECI ?!
(GM, 10. jul 2022 18:28)

Ne pokušavaju, već ga sprečavaju na veliko.

Kako pobediti Novaka Đokovića, zabrani mu da igra.

Goran

pre 1 godinu

Prvi put od kada igra tenis Novak ima vise slemova od Federera. Nesto o cemo je sanjao ceo zivot danas se desilo. Sada juris na Nadala. Eh, kada bi bio pametan da se vakcinise i da uzme titulu vec na US Openu.

Nebojša

pre 1 godinu

Jedan jedini neverovatni neponovljivi Novak Đoković ova titula je za njega i sva nas koji ga podržavamo a i one koje ne :) uživajmo u ovom danu.

Nebojša

pre 1 godinu

Čovek se toliko puta vadio iz kanala a čim upadne u neko malo blato neki viču da je gotov tužan je takav kukavičluk pojedinaca i što je najgore zaboraviće ovu titulu pri prvom blatu i tako iznova i iznova.

bmiles

pre 1 godinu

Tenis je igra u kojoj servis jeste vazan ali nikad ne dobija mec!Cetvrti je set Nik je nakupio vise od polovine asova od Novaka 28:14,sto je bilo za ocekivati,ali ipak je 2:1 u setovima za Novaka.Jos nesto vidim povike na Ivanisevica,ali misljenja sam da je Novakov prvi servis mnogo bolji nego inace u prethodnim godinama!
Novak dobija sigurno!

Nebojša

pre 1 godinu

nole sa 20 % svog tenisa osvojio najveći turnir na svetu..
(pop, 10. jul 2022 18:33)

Nemojmo preterivati odigrao je na solidnih 90% fokus u meču visok broj vinera nizak broj grešaka posle prvog seta se pokrenuo nije više stao bilo je gotovo za Kiriosa da je igrao na 20% izgubio bi 3-0.

Laki M

pre 1 godinu

@Rafa je na RG pobedio 4 top 10 igraca, a Djoko 0 top 10 igraca za ovaj smesni vimbledon. Rafa GOAT
(Pero, 10. jul 2022 19:04)

Koji je kvalitet tih top 10 igrača najbolje govori da ih refdovno deru oni što nisu ni u top 30.
Gde su na WB ti veliki "majstori" koje pobeđuje Rafo?

Srbi, radujte se - Ruskinja i Srbin na KROVU SVIJETA

pre 1 godinu

Istinski sampion No1e. Istinski G.O.A.T. Majstore, svaka ti se pozlatila.
Priredio si ogromnu radost svim tim vjernim postovaocima, Srbima iz Srpske, sa srpskog Kosova i Metohije, iz Crne Gore i svih srpskih zemalja, iz dijaspore, matice i sirom svijeta. Drugosrbijanci - primite moje saucesce, kao sto ce te ga primati narednih 5 godina i jos 10 GSs. :))) POETSKA PRAVDA - SRBIN I RUSKINJA NA KROVU SVIJETA!!!

Walldorf

pre 1 godinu

Jedan, jedini i nepobediv. Veličanstveni srpski šampion, Novak Djoković!!! Kada samo teren odlučuje, Novaku nema ravnog. U tome je i srž sporta. Živeli!!! Sportski pozdrav Srbijo!

Rolo

pre 1 godinu

Novak kroz svoju tenisku karijeru ne samo da se borio sa sjajnim teniserima vec i protiv publike mnogo puta, diskvalifikacija zbog gluposti, politickih nekorektnosti (papirologije), povreda kao i protiv misticnog neigranja tenisa godinu ipo dve dana kada ne znamo sta se dogodilo. Borbu protiv svoje zene koja nije čista necu pominjati.
Sve u svemu Nole svi tvoji uspesi su postignuti na mnogo tezak nacin i svaki vredi duplo ! Pogotovo sto ne potices iz Svajcarske ili Spanije vec iz bombardovane Srbije !
Srecno MAGIJO naša!

Vanja LFC

pre 1 godinu

Ovde u Britaniji, svi mediji kao udarnu vest imaju Princa Džordža. Obukli dete u odelo i verovatno se klade dal' će se plaziti ili ne. Toliko o njihovom postovanju za jednog od najboljih tenisera ikada koji je hodao Zemljom.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Apsolutno zasluženo Đole. Bravo majstore, jesi kidao živce kao i uvek, ali valjda to tako mora.

Kirjos, nadam se da će nastaviti u ovom ritmu jer ga je mnogo zanimljivije gledati kada igra i tenis, a ne samo što se duri i mlati sa vazduhom. Ima sve udarce, malo još glavu da dotera i noge da upotrebljava više i biće strašno opasan.

Sve u svemu jako dobar i atraktivan meč. Idemo dalje Đole, mora da se stiže Džeronimo. Samo jako.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

"Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње. Е, то вам је Новак Ђоковић. Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине."

Uvek neugodna Kudermetova

pre 1 godinu

Prvi set poprilicno uspavana i bezvoljna igra Novaka, ali kako je mec odmicao bilo je jasno da Kirjos ne moze da zadrzi nivo ni koncentraciju koja je potrebna. Brejk u trecem za 5-4 posle 40-0 je otprilike otklonio i poslednju sumnju.

Sve cestitke, sad ostaje znak pitanja koji je sledeci turnir koji uopste moze da igra, ali tako je kako je.

,Sportman

pre 1 godinu

ГОАТ листа ОПЕН ера:
1.Новак Ђоковић- 985
2.Роџер Федерер - 933
3.Рафаел Надал - 885
Нашем шампиону фали још један Г.С и два Мастерса до маши магичну цифро од 1000 ГОАТ бодова.
Федер заувјек остаје на 933 бода..
Док Надал заостаје за Новаком читав 100 ГОАТ бодова..
Што значи треба да освоји још 10 ГС тили рецимо чак 50 мастерс итула да би се изједначио са Нелетом..

Paradox

pre 1 godinu

Ne razumem navijace Partizana, zasto tolika mrznja prema Djokovicu pa sta ako je zvezdas???
(Nebojsa, 10. jul 2022 16:22)

Ko kaze da navijaci Partizana mrze Novaka? Lupetas koliko si tezak!
Evo ja sa 4 grobara gkedamo Novaka i pijemo pivo!

Vrg

pre 1 godinu

Mrzitelji pod kamen, zavidnici u rupe...
No1e je GOAT! Idemooooo!!
(Sarkazam, 10. jul 2022 19:08)

Postao jos pre nekoliko godina, sve vreme od tada bio i bice.

veder

pre 1 godinu

@ vanja lfc..

Iz koje pećine si izašla/izašao kad ti smeta što dečko nosi odelo i kravatu?! Ja sam kao klinac u Srbiji, u Jugi, nosio odelo sa kravatom. Kako vidim izgleda da ćeš se ti brzo vratiti u kameno doba, al nisi ti kriv, u kakvoj državi živimo svašta je moguće.

Smilica

pre 1 godinu

TO No21E
TO SOKOLE!!!
TO NOVAČE JUNAČE!!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No21E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA!!!

No21E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

U SRED BRITANIJE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No21E-CAR SRBIJE.

ŽIV I ZRAV NAM BIO
I JOŠ MNOGO GS OSVOJIO!!!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No21E JA!
VOLI TE TVOJA SRBIJA!

XxXx

pre 1 godinu

Ljudi, dobar je Nik stvarno. Ali nas covek nije sa ove planete. On je nesto najbolje sto se moze videti u sportu..
Kako god da se zavrsi - najveci ikada!!!

Cinjenica

pre 1 godinu

judi baš ne kapiraju kako ta "goat lista" funkcioniše. Prvo, nezvanična je, mada je najbolje obuhvatila sva dostignuća. O iznosu pojedinih bodova će se uvek voditi rasprava. Drugo, na toj listi se poeni i gube.
(Giroslav, 10. jul 2022 19:41)
Obuhvata sva dostignuca zato je itekako relevanta... tako da kao teniser ne mozes farmati samo RG i prozvati se najboljim svih vremena. Federer gubi poene jer je aktivan igrac. Kad objavi penziju nece ih vise gubiti. Prakticno Novak delje u eri jednog Federera; to sto on nije u penziji, a i ne igra, to nije Novakov problem.

ProkopijeElGrande

pre 1 godinu

Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca
(OvoOno, 10. jul 2022 19:53)

Zato sto imaju fobiju od igranja protiv Djovaka, pa mu beze sa megdana i rano poispadaju.
Realno, je li Djokoviceva krivica sto ispadnu od nekih "autsajdera"?

Slavko

pre 1 godinu

Novak više nema konkurenciju na Vimbldonu
Neću biti iznenađen ako dođe do rekordnih 9 titula i prestigne Federera
Sa još 14 pobeda bi prestigao Borgov rekord od 41 pobedu zaredom
Umesto da je Federer pre 3 godine osvojio 9. Vimbldon kada je imao one dve meč lopte, to će za dve godine uraditi Novak. Karma je čudo.

veliki strumf

pre 1 godinu

Судија бизгов! Везе нема. Неколико пута није исправио велике грешке линијских а онда у кључном тренутку суди Новаку аут испод својих ногу, иако била линија! Слепац.

milence

pre 1 godinu

dal vi ljudi shvatate sta je novak postigao,i da nije osvojio mnogo je a ovo je bas topina,ziv nam bio junace,meni si ulepsao dan,mogu da zamislim kako je njemu

bradina

pre 1 godinu

Ovaj dobijeni set,zaista govori koliko je Novak mentalno jak!Dobiti ga posle 0:40 u odlucujucem gemu na svoj servis nakon 4 brejk lopte mogu samo najveci sampioni.Nik je malo nervozan,popustaju nervi,pocinje prica sa svima a to je ono sto smo ocekivali.Idemo Nooooleeee!

Mare

pre 1 godinu

@Novace nikad neces brejknuti Kirjosa u zivotu
(Koki, 10. jul 2022 15:49)


Ajde genije kazi i da ga nece pobediti nikad,vidis da ti dobro ide

veder

pre 1 godinu

Ništa do Goatčine, kako reče Nik, i jest GOAT među GOAT-ima, jedan jedini i neponovljiv GOAT, na stranu što je sam sebe malo zakočio zbog AO, ali dobro je, ima vremena da osvoji najviše GS titula.

dragče

pre 1 godinu

Jedan mali kuriozitet, na svom Ttviteru Ben Rothemberg je nazvao Novaka najboljim tteniserom u historiji.Šta sve čovek neće doživeti.

Walldorf

pre 1 godinu

Jedan, jedini i nepobediv. Veličanstveni srpski šampion, Novak Djoković!!! Kada samo teren odlučuje, Novaku nema ravnog. U tome je i srž sporta. Živeli!!! Sportski pozdrav Srbijo!

Heroes

pre 1 godinu

Mateo i ostale komsije patite od muke sto je Srbin goat u tenisu nista drugo vam ne ostaje.Mogu misliti kako se osecate sad :) A najgore za vas tek dolazi hahahah,pozz za decke vecito druge u svemu,nikad ovakve sampione necete imati ;)

klop

pre 1 godinu

A kako je moguće da Kirjos ubacuje 85% prvog servisa? Neverovatno. Bukvalno je bio na 50-60% do sad na turniru a danas ne promašuje. Tako je bilo i u ona 2 meča protiv Novaka koja je dobio.
(Mare, 10. jul 2022 15:56)


Ma navodi mu neko loptice i ubacuje ih u Novakovo polje.
Ne razumem tako glupo pitanje "a kako je moguće..."
Druga stvar, ceo turnir ubacuje dosta bolje prvi servis nego što si ti naveo.

Dragan

pre 1 godinu

Hahahahaha.. Kako će ovi sto pišu kako Novak gubi,nema pojma i te fore,da pojedu svoja muda kad Novak podigne pehar...Ahahahaha. Smesniste hejteri. Aj bolje sad u rupeeee. Mrssss..

Ivan kg

pre 1 godinu

Nemam Sportklub i onda sam prinudjen na RTS, ali posle dva minuta nisam mogao vise da gledam zbog komentatora Vladimira Mihaljevica. Hvala ti prijatelju sto si mi ogadio finale Vimbldona gde igra nas covek.

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Bravo Nole šampione alal vera! Naš Nole je teniski velikan, danas je postao po sedmi put vimbldonski šampion! Fenomenalno! Čudesno!

denverac

pre 1 godinu

(Stefan, 10. jul 2022 19:32)
Ne mogu da se porede babe i žabe. Da je Michael Jordan bio Srbin, onda bi ti on bio najbolji sportista. Ili Cristiano Ronaldo, Messi...
Ali najbolji teniser svih vremena skoro sigurno jeste, mada bi bilo lepo da završi i sa najviše GS, pa da nema ni jedan argument.

Ivan

pre 1 godinu

Veliko bravo Nole majstoreeeeee! Velika pobeda Noleta nad Kirjosom danas u finalu Vimbldona i velika sedma vimbldonska titula za njega! Ovom titulom veliki Nole se izjednačio sa svojim idolom i uzorom iz detinjstva velikim Samprasom i sada sa Samprasom obojica imaju po velikih sedam vimbldonskih titula! Veličanstveno! Današnji finalni vimbldonski meč protiv Kirjosa bio je veoma težak, možda se po rezultatu to i ne primećuje mnogo, ali bio je veoma veoma težak, igrao je Kirjos odlično, servirao veoma precizno i snažno, zabeležio ogromnih 30 asova, i bilo je zaista jako jako teško parirati mu na njegove servise. Ali Nole je najbolji riterner svih vremena i jedini je teniser koji i na tako precizne servise poput današnjih Kirjosovih odgovori fenomenalno, taman toliko da napravi još jedan istorijski preokret i savlada Kirjosa sa 3:1 u setovima posle više od 3 časa velike borbe. Veliko bravo Nole majstore, kralju Vimbldona, sedmi put zlatni vimbldonski pehar je u tvojuim rukama, sasvim zasluženo si osvojio svoju sedmu titulu na Vimbldonu, velike čestitke, bravo!

The_Dejan

pre 1 godinu

Ajmo Nolee! Treba ostati pribran i smiren jer će Kirjos imati sigurno neke svoje ispade. Samo fokus na titulu i to je to. Idemo!

JPR24

pre 1 godinu

Novak odlično, pogotovo sto Kirjosa ide servis, neke je Novak dotakao a ja ne znam ni da li bih video lopticu ! A Kirjos pokazuje zašto mu je ovo prvo finale GS ! Ok frustriran, cuti slomi reket istresi bes i nastavljaš, ne ovako, više se umori pričajući nego trcanjem… iritirira i sebe i ostale…

Aragorn

pre 1 godinu

Bez zaletanja, bombasticnih naslova, Kirjos ima dva nula. Nista ne znači, ali oprezno i polako do pobede.
Nema vulkanskih emocija i sigurnih unapred upisanih pobeda.
Sigurno, polako korak po korak do trijumfa. Tiha voda breg roni!
Ne stvarajmo još veći pritisak, jer on je i ovako nesnosan na Novakovim leđima.
I dajmo mu podršku i kada ne ide! Ne pljujmo ga odmah.
Idemo Novače,, nakon 27 uzastopnih upiši još jednu recku!!!!!

Asteriks

pre 1 godinu

Ovo je travnata podloga,najjbrza podloga,jos Kirios nenormalno servira......Novak vise nema prava na gresku u svojim servis gejmovima.

OptaAce

pre 1 godinu

1. deo
Nik Kirjos (40. na ATP) je najslabije rangirani muški finalista Grend Slem turnira od M. Bagdatisa (54.) na AO 2006.
Kirjos je najslabije rangirani teniser u finalu W od M. Filipusisa (48.) 2003.
Kirjos je 1. Australijanac u finalu W od M. Filipusisa 2003.
Kirjos je 1. Australijanac u finalu GS od L. Hjuita na AO 2005.
Novak Đoković je 3. put u karijeri izgubio 1. set na 3+ mečeva zaredom na travi:
2005-2006 (protivnici: Garcia Lopez, Grosjean, Waske, Hernych)
2006-2007 (Youzhny, Ančić, Kendrick)
2022 (Sinner, Norrie, Kirjos)
Kirjos je 4. teniser koji je osvojio 1. set u svojih prvih 3+ mečeva protiv Đokovića posle Ž. Simona, Ž.-V. Conge i R. Federera.
Teniseri sa najvećim % ATP pobeda na travi u Open eri (od 1968.) uz 50+ pobeda:
86.9% Federer
85.8% Đoković (109/127)
85.8% Mekinro
84.8% Lejver
Teniseri sa najviše titula na W (od 1877.):
8 Federer
7 Đoković, Sampras, W. Renshaw
5 Borg, L. Doherty

bla bla

pre 1 godinu

Idemoooo legenodooo..svak čast posle svega ove godine,bilo bi lepo igrati U.S open ali nema veze,dođi će sve to na svoje kad tad…

PC,Niš.

pre 1 godinu

Koliko pratim teniska dešavanja,
niko ozbiljan nije sporio teniske
kvalitete Đokovića.Ljudske kvali -
te niko ne treba da komentariše,
može da ih prihvati ili ne jer niko
nije stvoren (što je dobro!) po
nečijem šablonu.Javne ličnosti
su nepotrebno i nepristojno izlo-
žene ćudima pojedinaca koji su
takođe ličnosti za sebe.

demokrata

pre 1 godinu

Ljudi koji se nisu bavili sportom ne znaju sta znaci igrati u gostima...kada je tim, nekako se kompezuju stegnute gace jer nisu se svi stegli. Kad si sam sa sobom? Bas nije lako! To je ta prekretnica kada je Novak naucio i bio spreman za svako naredno finale Wimbeldona, igrati protiv finaliste i publike...

VUK

pre 1 godinu

Kirgios se raspao i posle dobijenog drugog seta Đoković ode 10 minuta na pauzu i doprinese da se ovaj resetuje i smiri. Ako je imao neki problem , ok. ako ne , potpuno bez veze !

bradina

pre 1 godinu

Ovaj dobijeni set,zaista govori koliko je Novak mentalno jak!Dobiti ga posle 0:40 u odlucujucem gemu na svoj servis nakon 4 brejk lopte mogu samo najveci sampioni.Nik je malo nervozan,popustaju nervi,pocinje prica sa svima a to je ono sto smo ocekivali.Idemo Nooooleeee!

Armagedon

pre 1 godinu

Jedna velika molba za ATP. Ozvučite Nika Kirjosa!! Zakačite mu mikrofon za kragnu ili tako nešto. Ovaj čovek je cirkus. Mnogo bih voleo da slušam šta priča ceo meč. :)

dux

pre 1 godinu

@"Pa jel realno da nama ovde u Republici Srpskoj brane pravo prenosa RTS ?? Pa jel realno to, jel realno to.??? Sve sve mogu razumiti, al da nam ne daju da gledamo Djokovica finale Wimbldona, to mi ne ulazi nikako u glavu"
90ih sam stimao antenu na krovu ali sam gledao SVAKI, pogotovo bitniji, sportski dogadjaj. Ovo sad je odavno vredjanje inteligencije, prosle godine nisam mogao da gledam evropsko prvenstvo u fudbalu na tv, a imam "eminentnog" kablovskog operatera.

A sto moram finale Djokovica da gledam na netu je sramota. Bukvalno cu samo njega jos ispratiti i zbogom i sport jer sve ce biti kisela voda posle Djokovica.
Sto se mene tice bolje je sto ne igra protiv Nadala jer se i ja potrosim kad Nole igra, ovo sa Kirjosom je laganica. Srecno Novace!!

key and peele

pre 1 godinu

koliko iritira ovaj komentator koji ne ume da zavrsi recenicu vec krajem prosle pocinje sledecu. tolika neartikulisanost na maternjem a godinama vec radi ovaj posao

Rade

pre 1 godinu

Daće Bog da pobedi Novak! Srećno Novače, pa da nam ulepšaš ovaj dan, ovu nedelju... svi mi koji te iskreno cenimo i poštujemo ti šaljemo pozitivnu energiju i nadamo se x 21...

Lukdam

pre 1 godinu

ee koji su ovde pacenici na ovim komentarima "nikad neces nauciti dropsot" bas me zanim da vidim vase dropsotove, ne zna te reket da drzite vi pricate o dropsotovima smesno

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Kirios je simpatičan, dobro je da tenis ima pticu rugalicu poput njega. Ali, on je pajac, a pajaci nikada nisu osvajali velike turnire.

Now that

pre 1 godinu

32 puta u GS finalu? Pa to je mesec dana igrao samo najveće teniske turnire na svetu svaki dan. Neverovatni podaci. Veliki sportista.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 10. jul 2022 13:45)
Neki dan si ga posle 2.seta pošteno ispljuvao, toliko o tome....

Paradox

pre 1 godinu

Smeju li žene tenisera da ukradu zavesu iz hotela u Londonu ?
(VUK, 10. jul 2022 16:34)

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Lici na zavesu iz Vestren filmova!

Јабучило

pre 1 godinu

Zanimljivo posmatranje. Najbolji a gleda petorici u ledja na atp listi. Najbolji kao što je 21 veće od 22.
Zar su vam životi toliko prazni da morate takve gluposti da pišete ne bi li se osetili iole vrednijim bićima?
(Radijator, 10. jul 2022 19:51)

Површан си. 370+ седмица је био први. О 22>21 после оног скандала на АО можемо да дискутујемо. Или о бизарном укидању бодова на овом Вимблдону. Када се додају други битни параметри, мислим да је Новак заиста најбољи свих времена. А играће још. Надалова 22 ГС су такође импозантан резултат. Али нису довољни у овом контексту.

2CRAZY

pre 1 godinu

Klasicni Kirjos, dok mu je islo u prvom setu sve lepo i fino, cim je krenuo da gubi, odmah nerviranje, prica sa publikom i provocira protivnika.

Giroslav

pre 1 godinu

ГОАТ листа ОПЕН ера:
1.Новак Ђоковић- 985
2.Роџер Федерер - 933
3.Рафаел Надал - 885
Нашем шампиону фали још један Г.С и два Мастерса до маши магичну цифро од 1000 ГОАТ бодова.
Федер заувјек остаје на 933 бода..
Док Надал заостаје за Новаком читав 100 ГОАТ бодова..
Што значи треба да освоји још 10 ГС тили рецимо чак 50 мастерс итула да би се изједначио са Нелетом..
(,Sportman, 10. jul 2022 19:19)

Ljudi baš ne kapiraju kako ta "goat lista" funkcioniše. Prvo, nezvanična je, mada je najbolje obuhvatila sva dostignuća. O iznosu pojedinih bodova će se uvek voditi rasprava. Drugo, na toj listi se poeni i gube. Ako više ne držiš neki rekord, broj tvojih poena se smanjuje. Recimo, Federer je nedavno imao, čini mi se, 937 poena, a sada ima 930. Treće, navijači uvek imaju neku svoju optičku prizmu kroz koju provlače svaki zrak svetlosti svojih ljubimaca, ali i njihovih protivnika i neverovatno je kako se isti početni zraci različito prelamaju i stvaraju suprotne slike. Četvrto, danas možda i najvažnije, forsira se ono što povećava broj klikova, bez obzira da li krši pravila postovanja i opšte principe pristojnog komuniciranja.

Seka

pre 1 godinu

Sve je stvar kako Djokovic izadje na teren. U zadnja dva meca je izasao prilicno nervozan. Obojica izlaze pod velikim pritiskom. Tako da ko bude manje nervozniji taj ce i pobediti.

Aragorn

pre 1 godinu

Evo ga stalno prica sa svojim boksom, Dere im se.
Postrojava ih.
Evo ga urla, pravi Dark Web!!!!
Konačno pravi Kirjos, a ne onaj smireni koji rastura sa servisima:) :) :)

zivot je lep

pre 1 godinu

gospodine Djokovicu zelimo Vam svu srecu u finalu...da podignete 21 pehar GS i ponovo nas ucinite ponosnim sto smo Vasi zemljaci...

neko tamo

pre 1 godinu

Izuzetna taktika Noleta, da uzme pauzu 10 minuta, kad je ovaj bio “razvaljen”….
(sasa the king, 10. jul 2022 17:25)

ali bukvalno. sta li on razmislja. svasta

Aca_Nis

pre 1 godinu

Svaka cast Noletu,za sve sto je osvojio u karijeri,i po mom skromnom misljenju je najveci svih vremena,ispred Nadala i Federera. Ali jedna je cinjenica,jedino je Novak poklanjao gren slemove pacerima,Nadal i Federer od boranije ne gube. Samo hocu da kazem da je Nole sam sebi najbeci protivnik,kad pobedi sebe,niko drugi nema sanse.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Ajde Nice budi se nedaj ovom folirantu da osvoji WB!
(Grobar, 10. jul 2022 17:16)

Hoće, hoće ali sledeće sezone sa pali mašina...

u pomoć je dozivao Genšera i Moka

pre 1 godinu

Uzmi ta 3 uvjerljiva seta i vrati mu za njegovu ružnu prošlost na kulturan (dostojan tebi) način.
Vrati mu sve be ijedne ružne riječi.
Idemo po 21.

Aragorn

pre 1 godinu

Kako se odmah izmile, pljuvači cinici i mrzitelji, na poen izgubljen Novakov, a kamoli gem.
I ništa naučili niste.
Opet će Novak da vam urniše dan, učini ga tužnim i teškim za podneti.

Zastava101specijal

pre 1 godinu

Šta bi ovaj Đoković radio da ima Kirjosov servis.Servis mu je na nivou nekog juniora.
(Ljubo, 10. jul 2022 17:52)
Jel bar neki AS odservirao?!

Darko

pre 1 godinu

Sto se blizi mec hvata me trema ko da ja igram.Ne znam da li da gledam mec uopste,zbog zdravlja i stresa.
Vjerovatno cu mijenjati kanale pa poslije pogledati u miru snimku ako vidim da je napeto.

Sloba

pre 1 godinu

Ja sam prestao da intenzivno pratim tenis kada su se pojavili igrači visoki 2 metra i servisom od 250 na sat. Nema igre. I takvih igrača je sve više. Tipična produkcija američkih akademija. Otišli Borg, Agasi, Sampras, Mekinro, Federer a otići će Rafa i Novak. I šta ćemo da gledamo? Kratke poene iz dve razmene udarca. Dva puta sam gledao Novaka na Vimldonu. Finale protiv Federera i protiv Beretinija

Milos

pre 1 godinu

51
Jedna velika molba za ATP. Ozvučite Nika Kirjosa!! Zakačite mu mikrofon za kragnu ili tako nešto. Ovaj čovek je cirkus. Mnogo bih voleo da slušam šta priča ceo meč. :

Onda nesto I sa tobom kao I sa njim nije u redu.

slobinator

pre 1 godinu

i sad će da izvisi za us open.novak i njegovi principi.zar stvarno ne može da dođe do te potvrde o vakcinaciji? znate već na šta mislim
(slobinator, 10. jul 2022 19:22)
kao da niste skapirali.u ovom prljavom nepoštenom svetu novak tera neke svoje pricipe.daj bre nabavi tu potvrdu kao i svi ostali.sve se šalim da su se oni vakcinisali

Aragorn

pre 1 godinu

"Previše napora"!
Kirjos prica, pregoreo je izgleda.
Pita boks"jer mislite da se previše trudim"!
Jos jedna varnica emocija, i gotovo je.
Lud lik skroz. Ima minu u glavudzi!
Evo Nole ode na 4:1

Aragorn

pre 1 godinu

Kako se odmah izmile, pljuvači cinici i mrzitelji, na poen izgubljen Novakov, a kamoli gem.
I ništa naučili niste.
Opet će Novak da vam urniše dan, učini ga tužnim i teškim za podneti.

Splavar

pre 1 godinu

@Legenda kaže da pojedini jos uvek čekaju 23gs na ovom Wimbldonu!
(Pera, 10. jul 2022 15:19)

Ajde molim te. Neko ceka 21i, neko 1vi. Kakve veze ima covek koji vise nije tamo. Dosadili ste i Bogu i ljudima

bmiles

pre 1 godinu

Za sada servis igra u kojoj se bolje snalazi Nik,zato i vodi! Ali,uvek postoji ono sta cemo kad te "bombe" stanu?Ne sumjam da ce a onda ce Novak da iskoristi taj momentum,budite uvereni! Idemo!Evo ga 3:1 i drugom setu!

Dampir

pre 1 godinu

Nažalost, utišao sam televizor, jer je komentator na RTS-u nepodnošljiv. Bukvalno je pet puta ponovio kako Kirjos mrmlja dok Đoković servira i iščuđava se time kao da ne zna da je Kirjos takav kakav je. Šteta što ne postoji opcija na digitalnoj televiziji da se komentator isključi i da se samo čuje originalan zvuk sa stadiona, bio bi osećaj kao da sam tamo. To je isto kada se ponekad na nekoj utakmici pojavi problem sa vezom sa komentatorom pa gledam meč bez problema. Šteta što ti problemi sa vezom nisu češći. ?

Sampras

pre 1 godinu

Opet je izgubio prvi set,izgleda kod Noleta važi parola zašto jednostavno ako može komplikovano.Ali Nick je opasniji teniser i može biti veoma teško za Novaka jer za njega je ovaj Gren slem veoma bitan i prekretnica za karijeru.

aaauuuu breee

pre 1 godinu

Ma bravo!!!! posle izjednačene borbe u finalu pao je 40 igrač sveta luftiguz Nik Kirjos još jednom bravo, posle Kvona, Kokinakisa, Kecmanovića, Van Rijthovena Sinera, Norija pao je i Nik e to je ta današnja konkurencija, slavite vi koji ga volite, to je to za ovu godinu pozzz

..

pre 1 godinu

"Kirjos odlučio da prvi prima servis
Pomalo iznenađujuća odluka Kirjosa na startu."
Najpametnija stvar koju je mogao da uradi jer znaju i vrapci da Novak kad prvi servira izgubi gem.

The_Dejan

pre 1 godinu

Naravno, sutra ces lakse motati kablove.
(Jusa, 10. jul 2022 15:08)

Kakve to veze ima sa koemntarom??
Pretpostavljam da si ti generalni direktor Zeptera, čim pišeš ovakve iskompleksirane komentare.

Marko

pre 1 godinu

Ode prvi set...Po običaju Novak napunio gaće i ovaj će da ga otrese ko tudjeg..Šteta..Kako su ga ubedili da je mentalna gromada je za ne poverovati.

Mare

pre 1 godinu

@Ko kaze da navijaci Partizana mrze Novaka? Lupetas koliko si tezak!
Evo ja sa 4 grobara gkedamo Novaka i pijemo pivo!
(Paradox, 10. jul 2022 16:34)


4 grobara mozda sve ukupno pola coveka

filip

pre 1 godinu

Realno ako su ga na vrhuncu karijere drali Wawrinka, Marej i Nisikori, onda vala moze da ga odere i Kirjos koji je u najboljim godinama, i to se jos igra na travi.

lal

pre 1 godinu

Obuhvata sva dostignuca zato je itekako relevanta... tako da kao teniser ne mozes farmati samo RG i prozvati se najboljim svih vremena. Federer gubi poene jer je aktivan igrac. Kad objavi penziju nece ih vise gubiti. Prakticno Novak delje u eri jednog Federera; to sto on nije u penziji, a i ne igra, to nije Novakov problem.
(Cinjenica, 10. jul 2022 20:19)
ne postoji savrsena lista, ali je ova o kojoj pricamo najkompletnija i najbliza savrsenstvu...
samo jedna mala ispravka... poeni mogu da se izgube samo ako igrac ostane bez nekog vaznog rekorda... nebitno je da li je u tom trenutku aktivan igrac ili nije...
kada ja rafa dosao do 20GS titula, dobio je poene koje je roger vec imao... onda su ti poeni dodati i novaku posle proslogodisnjeg WB-a... cim se nadal odlepio, djokovic i federer su popili minus...

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

A kako je moguće da Kirjos ubacuje 85% prvog servisa? Neverovatno. Bukvalno je bio na 50-60% do sad na turniru a danas ne promašuje. Tako je bilo i u ona 2 meča protiv Novaka koja je dobio.
(Mare, 10. jul 2022 15:56)

Znači može ako hoće.
(Loranov tata iz Goznice, 10. jul 2022 16:03)

Onda bi svi servirali tako. Ne lupetaj.
(Mare, 10. jul 2022 16:33)

Svi bi, da mogu. Ja nisam pominjao druge. On može. Očigledno ima extra motivaciju protiv najjačih, dok protiv slabijih igra 3:2. Sad je pregoreo.

Jusa

pre 1 godinu

Нервоза ме тресе од јутрос. Само да Новак ово побиједи ништа ми друго данас није битно.
(ДЕЛИЈА??, 10. jul 2022 13:56) Naravno, sutra ces lakse motati kablove.

Mare

pre 1 godinu

Samo nolomani racunaju osvojene GS-e protiv nekih beretinija, cicipasova,andersona, thiema, kirgiosa, medvedeva i slicnih

Svi oni zajedno imaju osvojinih 2GS-a ( da DVA)

Jok mi nolomani racunamo samo one gren slemove koji su osvojeni protiv onog lika sto ga je nadal pobedio u finalu rolan garosa a ni ime mu ne xnam,eto ti bar znas imena pa si ih nabrojao

dragoljub

pre 1 godinu

kako je lud ovaj nik. mislim da smo svi promenili misljenje o liku. djoka ako ne uzme ovo tesko ce stici copavog. neka bolji pobedi

pronicljiv

pre 1 godinu

Ode prvi set...Po običaju Novak napunio gaće i ovaj će da ga otrese ko tudjeg..Šteta..Kako su ga ubedili da je mentalna gromada je za ne poverovati.
(Marko, 10. jul 2022 15:32)

Dobro, pa šta ako je otišao prvi set?
I kako je to napunio gaće?
Svi servis gemovi su mu perfektni, osim jednog.
Idemo dalje, to je samo jedan set.

Darko

pre 1 godinu

Djokovic pogodi sajlu i lopta predje u polje Kirjosa. Viskovic: Neki bi rekla da je ovo sreca. Ali, Djokovic zasluzi tu srecu. Najbolji teniski komentator, ali i on je malo puk'o.

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

A kako je moguće da Kirjos ubacuje 85% prvog servisa? Neverovatno. Bukvalno je bio na 50-60% do sad na turniru a danas ne promašuje. Tako je bilo i u ona 2 meča protiv Novaka koja je dobio.
(Mare, 10. jul 2022 15:56)

Znači može ako hoće.

HanSolo

pre 1 godinu

Đoković ne sme biti pasivan u poenima gde vrati servu.. Tolko puta je propustio inicijativu sacsamo ubacivanjem u teren..
Tako će teško pobediti.. Kirjos mora da trći.. Da se umori.. Malo me nervira Novak.. Mora igrati odlučnivo.. A ne ovako.. Kao baba po nekad..

Goran

pre 1 godinu

Odavno nisam gledao mec gde Novak preokrece ali protivnik igra jednako dobro. Zaista je veliko pitanje da li ce Novak ovo za zatvori u 4 seta ili ne. Za sada mi se vise cini ne.

Sasha

pre 1 godinu

Sve ok Nole veliki sampion, ali ne razumem zasto uvek i svuda vuce sa sobom hrvate? Trener hrvat, sparing hrvat, stalno to, Sta ti to treba Nole ?

slobinator

pre 1 godinu

i sad će da izvisi za us open.novak i njegovi principi.zar stvarno ne može da dođe do te potvrde o vakcinaciji? znate već na šta mislim

zgtom

pre 1 godinu

Puno puta prvi set se izgubi jer Đoković kao da tim setom uspava protivnika da može, a zatim stavi u petu ili šestu brzinu, puno puno je puta tako bilo ima tu psihološkog momenta u ovome o čemu govorim taj prvi set.

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 1 godinu

dal je komentator na SK normalan?
(Ćiro, 10. jul 2022 17:08)

To se i ja pitam.. prebacio sam na rts i već je mnogo bolje, podnošljivije..

Paradox

pre 1 godinu

Kanbera čeka prvu GS titulu!
(Loznica, Gučevo, Cer..., 10. jul 2022 13:07)

Sine idi beri maline, mani se tenisa i komentarisanja! Smaras svakodnevno sa komentarima, verovatno da bi bio primetan.

Beli

pre 1 godinu

Okrece ovo Nolo ali lik igra ubedljivo najruzniji i najdosadniji tenis od svi sampioni. Ovaj zreb mu je bio najlaksi od kad je poceo da igra. Kirgios je cirkuzant, Nadal bi ga pocistio.

milan

pre 1 godinu

Djokovic ce osvojiti W, a da nije igrao sa igracem iz top 10! I onda neko ima obraza da pominje Federerove titule iz doba Safina i Hjuita? Pa oni su bar osvajali gren slemove, dok su teniski giganti Siner i Ajndhoven bili najveci rivali Djokovicu na ovogodisnjem W.

Izdislav

pre 1 godinu

Ne dopada mi se ono mi smo kao ok, prijatelji, to se Novaku obilo o glavi nekoliko puta.Fokusiraj se na sebe, mentalno, na taktiku, zajebi prijateljstvo

466453

pre 1 godinu

Hehe, sko Novak sad zahvaljujući ovom brejku na 5:4 u trećem setu dođedo 2-1 u setovima treba da mu kaže, 2-1 meč , sad smo na 2-1 u mečevima, idemo dalje? :p

CroFed

pre 1 godinu

Novak si ne smije dozvoliti još jedan kiks u ulozi velikog favorita, previše je imao takvih poraza (više i od Rogera i Rafe) tako da je velik značaj ovog meča. Reako bih gotovo jednako važan kao onaj meč s Medvedevim na US Openu. Ako slavi, vraća se na "kolosijek" i puhat će za vratom Rafi, još jedan kiks i to bi strašno negativno utjecalo na Novakove ambicije da prestigne Nadala. Tako da, slavlje Novaka jer je ovo "do or die" meč...

bVb

pre 1 godinu

Djokovic ce osvojiti W, a da nije igrao sa igracem iz top 10! I onda neko ima obraza da pominje Federerove titule iz doba Safina i Hjuita? Pa oni su bar osvajali gren slemove, dok su teniski giganti Siner i Ajndhoven bili najveci rivali Djokovicu na ovogodisnjem W.
(milan, 10. jul 2022 15:15)

Jel on lično zabranio vodećim Rusima da se takmiče

Splavar

pre 1 godinu

@Prelako osvaja svoje servise za sada Nik.
(uzivaj u zivotu, 10. jul 2022 15:35)

Pa sad, pitanje je da li osvaja prelako, ili mozda predobro servira. Pa ako ni najbolji returner na svetu trazi odgovor, moguce je da je to izuzetno dobar servis. Gledao sam ga nekom pripremnom turniru, videlo se da se bas na to koncentrisao, a ostalo sta bude. Ne trci za lopticom ko ono italijansko pilence, mudra taktika protiv sampiona. Spremio se Nik odlicno, a sad moguce je i da NDj iskopa neki odgovor. Ovo ce danas trajati

Mare

pre 1 godinu

A kako je moguće da Kirjos ubacuje 85% prvog servisa? Neverovatno. Bukvalno je bio na 50-60% do sad na turniru a danas ne promašuje. Tako je bilo i u ona 2 meča protiv Novaka koja je dobio.

klop

pre 1 godinu

ee koji su ovde pacenici na ovim komentarima "nikad neces nauciti dropsot" bas me zanim da vidim vase dropsotove, ne zna te reket da drzite vi pricate o dropsotovima smesno
(Lukdam, 10. jul 2022 15:36)


Pa oni koji komentarišu nisu teniseri, tako da ni ne moraju ni da znaju da drze reket, a tek da igraju dropšot. Ne moraš biti teniser niti ga igrati da bi video da je neki udarac loš.
Ali Đokoviću je manji problem dropšot, veći su problem smeč i slajs, to mu je baš očajno kroz celu karijeru. Dropšotove igra solidno u odnosu na ova dva udarca.

Mare

pre 1 godinu

A kako je moguće da Kirjos ubacuje 85% prvog servisa? Neverovatno. Bukvalno je bio na 50-60% do sad na turniru a danas ne promašuje. Tako je bilo i u ona 2 meča protiv Novaka koja je dobio.
(Mare, 10. jul 2022 15:56)

Znači može ako hoće.
(Loranov tata iz Goznice, 10. jul 2022 16:03)

Onda bi svi servirali tako. Ne lupetaj.

sasa the king

pre 1 godinu

Lepo je videti kako se Jelena, Srdjan i Dijana slazu…caskaju izmedju svakog poena…..srpska posla, niko ninsa kim u boxu ne prica.

Spanski Rad

pre 1 godinu

Realno prosečna igra...oni koji kažu da je Novak ima slab žreb ( pa nije on kriv što Rusi ne igraju , Zverev, Nadal, Federer povredjeni )
sve u svemu moglo je mnogo bolje i lepše sa obe strane...

Moravac

pre 1 godinu

Vise ljudi ili neljudi u Srbiji navija protiv Novako no sto ih ima na cijelom svijetu
(pajo, 10. jul 2022 16:23)

Gde piše da moram da navijam za Novaka i zašto sam zbog toga "neljud".

posmatrac

pre 1 godinu

Novak mora da izadje ratnicki na teren, i da bude spreman na neizvesnu borbu u taj brejkovima, i tu da isceprka setove kao sto i zna da radi. Ako ne izadje ratnicki, nego sa pozivima za mir u svetu, nece ni stici do taj brejkova. Ako rezultat bude 2:2 mislim da ce Novak imati prednost, jer bi onda serva Kyriosova trebalo da oslabi.

Bocko

pre 1 godinu

Nole jednostavno mora da uđe u meč jače nego u prethodna dva. Kirjos je bolji teniser od obojice prethodnika i mogao bi da se raspali i iskoristi Novakove loše momente. S' druge strane Novak je jednostavno bolji i iskusniji teniser. Osim toga, čini mi se da se baš odavno nije desilo da debitant u finalima GS, pobedi nekog ko je GS osvojio više puta. Obično ga pojedu neiskustvo i trema. A i taj 21 GS se već predugo čeka.

Men Behaving Badly

pre 1 godinu

Sve je pogodio gost u sudiju na RTS.
Ja razumem da je Novak naš ali brate mili ti si neki strucnjaka za tenis i pricas kako ce Kirjos da ima tremu,kako ce Novak to lagano 3:0 da dobije.

Medvedev

pre 1 godinu

Sto smarate više sa Marejom i Wawrinkom. Protiv njih je prosuo samo 1 gs. Onaj protiv Mareja us open 2012 je jedini prosut gs protiv pomenutih. Taj je jednostavno morao da dodbije. RG 2015 pritiv Wawrinke nikako nije mogao da dobije. Igrao je sa 100% svojih mogućnosti a Wawrinka sa 200% i to jenostavno najbolja verzija Novaka nije uspela da dobije. I Nadal protiv takvog Wawrinke bi se namucio. A onaj us 2016 protiv Wawrinke i wimbldon 2013 protiv Mareja isto ne moze da se kaze da je protuto. Na us 2016 je igrao povredjen i nije mogao da dobije. Do finala je stigao zako sto su mu trojica predali bez borbe i povredjen pobedio tri amatera. Sam Djokovic je izjavio da ni sam ne zna otkud on u finalu a Wimbldon protiv Mareja je morao da izgubi, putstio je Mareja. Morao je da ga pusti, da l je imao neki dogovor sa Englezima da mu daju neku pomoć za onu njegovu organizaciju ili su mu jednostavno zapretili da mora da izgubi da bi Englez osvojio to nećemo znati. Al kako god, morao je da pusti Mareja. Tako da od ta 4 gs samo onaj iz 2012 je prosut a ovo nikako nije mogao da dobije.

Populo

pre 1 godinu

Komedija od tenisa, protivnika, žreba, pa čak i komentatora Viškovića sa kojim se očito nešto čudno događa. Kad čujem šta priča i šta piše u poslednje vreme, zabrinem se.

Tn

pre 1 godinu

Juče Ruskinja, a danas ponovo Srbin.
Englezi u blatu.
(Branko, 10. jul 2022 14:02)
Veruj mi da ih zabole k sto ce Srbin osvojiti Vimbldon. Nista ih to nece oslabiti, jer tenis nije toliko bitna stvar, kao sto ga mi ovde predstavljamo.

Pera Perić

pre 1 godinu

Dere ga kao Musa jarca. Trudi se Nole ali se iz aviona vidi da je onaj bolji, spremniji. Nema šanse naš Novak. Šteta. Baš mi je krivo.

HanSolo

pre 1 godinu

HanSolo, 10. jul 2022 16:44
Ti mu reci sta da radi jer on ne zna
(Tako je kako je, 10. jul 2022 16:58)

Pa napisao sam.. Valjda dosta..
Kad radi kako mu ja kažem dobija piene hvala bogu..
Šta si mu ti predložio?

Један Убод

pre 1 godinu

Има ли неког, да овом коментатору са РТС-а шапне да утрне мало са причом?

xyz

pre 1 godinu

Ovde razlika u visini nije toliko velika, ali Kirijos ima mnogo bolji, sigurniji servis od Novaka. Novak nikako ne sme da poklanja svoje servis gemove, inace ce biti laganih 3:0 za Kirijosa.

ludo burazeru

pre 1 godinu

Osim serve Kirijos nema ni jedan udarac a ni kretanje vrhunskog tenisera,zato je gde jeste.Možda i dobije ali ovo je činjenica.

Zoran

pre 1 godinu

Čitam komentare i ne verujem. Kako bi voleo da vas Nole ućutka, a sigurno hoće. Ajmo junače, tvoj je Vimbldon! #21
(Iskren, 10. jul 2022 16:08)

Opusti se čoveče, zar ne možeš da razikuješ provokacije od normalnih komentara ?
Svi znamo ko će danas da pobedi, znaš i ti, čemu nervoza...
Bila bi blamaža da Novak ne pobedi na turniru, koji po kvalitetu jedva malo jači od ATP500 turnira.

nesa

pre 1 godinu

4 set. Kirjos igra kao da mu se vise ni ne igra, mada jos nista nije izgubljeno. Onako nonsalantno udaranje loptice u mrezu... Nije dostojno finala jednog Vimbldona.

John

pre 1 godinu

Već vidim... Ludak osvaja svoje gemove lagano (i ubija servisom), a za Đokovićeve gemove će da bude povuci-potegni.
Plus ako mu uđe u glavu...

Darko

pre 1 godinu

dal bi mogao neki zakon u Srbiji da se usvoji kojim se Novaku zabranjuje da igra dropšotove, zna li ko?
(lule, 10. jul 2022 15:26)

Odavno nisam cuo bolju foru. Svaka cast. Jesi li to sam smislio ili ti je neko pomogao?

kecman iz svlacionice

pre 1 godinu

Auuu čovek ne zaklapa, ekstremno mi ide na živce, nadglašava se sa publikom..
Nije džaba ona poslovica ćutanje je zlato.. da li može samo malo da ućuti ???Ne .. počinje drugi set sad priča i za vreme poena..

Svetolik

pre 1 godinu

Kirijos je popizidio je je ispustio 0:40...dernja se na klupi, nema on glavu za velike pobjede zato je tu gdje jeste. Sad će krenuti da udara kao drvosječa i onda će ga stati i servis i sve ostalo i Novak će ga dobiti glat do kraja meča.

Paradox

pre 1 godinu

Novak je G.O.A.T. a ostali neka se poređaju kako im je volja…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 10. jul 2022 13:33)


Kanbera čeka prvu GS titulu!
(Loznica, Gučevo, Cer..., 10. jul 2022 13:07)

??????

Gandalf

pre 1 godinu

Evo ga stalno prica sa svojim boksom, Dere im se.
Postrojava ih.
Evo ga urla, pravi Dark Web!!!!
Konačno pravi Kirjos, a ne onaj smireni koji rastura sa servisima:) :) :)
(Aragorn, 10. jul 2022 16:21)

An ne rise!

neko tamo

pre 1 godinu

djokovic u prvom gemu 4 seta ne koristi break lopte, a izkoristio bi jih sigurno, da nije otisao na pauzu i time omogucio da se ovaj smiri

gargleblaster

pre 1 godinu

Da se ne ponavljam, lako i predvidivo finale, ne i atraktivno, Djokovic mirno i neupadljivo dobija. Nick Moron nema mentalni sklop da zavrsi mec na dva dobijena, kamo li na tri.
I sta je interesantno u igri tipa koji toliko oscilira u igri da je na amaterskom nivou (za vasu informaciju, postoje igraci amateri sa ovakvim performansama, igram i znam)
Interesantno je da pored ovakvog cirkusa preko puta, Novak nema zelje za istim.
Tuca na Center Court? Sa Moronom u finalu, koincidencija?
Ako ovo puste da i dalje igra, tenis je brzo gotov.

pronicljiv

pre 1 godinu

Interesantno je da Novak još nikada u karijeri nije uzeo set protiv Kirijosa....
(polutka, 10. jul 2022 15:31)

A mnogo su igrali inače...

Milos

pre 1 godinu

Ovde u Britaniji, svi mediji kao udarnu vest imaju Princa Džordža. Obukli dete u odelo i verovatno se klade dal' će se plaziti ili ne. Toliko o njihovom postovanju za jednog od najboljih tenisera ikada koji je hodao Zemljom.

Pa trebalo bi da Im Bude vazniji prebacivac loptice od princa kraljevske dinastije? Malo mozak ukljuci pa onda komentarisi.

Jusa

pre 1 godinu

32 puta u GS finalu? Pa to je mesec dana igrao samo najveće teniske turnire na svetu svaki dan. Neverovatni podaci. Veliki sportista.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 10. jul 2022 13:45)
Uh kakav genijalan podatak. Mozes ti to bolje sendvicko.

Kirjose Niče, Krnjača ti kliče

pre 1 godinu

Nik video koliko je Nolu stalo da trofeja pa se čovek sažalio. A njega realno zabole plajvaz, više je zainteresovan za noćni život i provod u klubovima. Zna da je talentovaniji šest puta i da može da ga presliša kad poželi . Što je uostalom već pokazao, i dalje je bolji u međusobnom skoru i vodi 2-1 (i 5-3 u setovima).

mateo

pre 1 godinu

realno nikad gori wimbledon, mislim nikad lakse do titule. steta za cilica mogao je daleko dogurat a pogotovo i za nadala koji bi sigurno osvojio da nije ozlijedjen. noletu prvi malo jaci protivnik tek u finalu, da je kyrgios malo pametniji u glavi siguran sam da bi dobio, u biti lik sam sebe pobijedio. sad mi jasno zasto nitko ne voli djokovica, igra ubedljivo najdosadniji tenis ikad. dobar je zato sto je najjaci u glavi, psihicki monstrum.

Lakić

pre 1 godinu

Ljudi, čovek kroz celu karijeru igra loše bitne mečeve. Otuda 11poraza u finalima Gs gde su ga zgazili u istima... I šta sad znači 32 finala ako ćes imati 12 poraza...

milan

pre 1 godinu

Jok mi nolomani racunamo samo one gren slemove koji su osvojeni protiv onog lika sto ga je nadal pobedio u finalu rolan garosa a ni ime mu ne xnam,eto ti bar znas imena pa si ih nabrojao
(Mare, 10. jul 2022 15:22)

A koga je pobedio u cetvrtfinalu?

kyrGOAT

pre 1 godinu

Kirjos oštećen u ključnim poenima, sudija očigledno na Novakovoj strani. Nik se s pravom bunio. Iako je bio bolji i zaslužio da pobedi u ovom finalu, dečko ume da prihvati poraz i još da uputi reči hvale protivniku. Svaka čast, Niče, veći si čovek!

Robert

pre 1 godinu

Primer pravog ritma kakav bi tenis trebalo da izgleda. Nadal bi do sada bio tek u svom drugom servis gemu, izvlačio gaće iz zadnjice, a Kirjos već počistio prvi set. Sjajan meč.

Robert

pre 1 godinu

Kirjos ovo može da izgubi samo ako ga odjednom izda glava, tj. počne pažnju da mu okupira neki navijač, sudijska greška i slično. Poznat je po tome. Ako drži svoju A igru, maltene je nepobediv. Tužno, s obzirom na to koliko malo pažnje poklanja tenisu, a neko živi za tenis i ode u penziju bez i jedne pobede nad nekim velikanom ili značajnog uspeha na GS-u.

Arhivator

pre 1 godinu

Posle 2:0 neće moći da se vrati...
Bolje da se prizove pameti i počne da igra...
Mada, ako nije njemu stalo da osvoji 21, što bih se ja nervirao...

Aleksandar

pre 1 godinu

Izbombardovao ga čovek teško ce Novak da se izvuče.A rts nastavlja tradiciju sa izvrsnim stručnjacima u studiju.Kaze čovek mrtav ozbiljan dobija Đoković ovo 3:0.

Filip

pre 1 godinu

Mentalna gromada brzinom munje hita ka rekordnom 12 izgubljenom GS finalu !! S obzirom da Djokovic pred sobom ima jos 3, 4 godine tenisa, vjerovatno ce dogurati do 16, 17 izgubljenih finala. Mentalna stena!

Radijator

pre 1 godinu

Novak nije samo najbolji teniser u istoriji, Novak je najbolji sportista u istoriji.
(Stefan, 10. jul 2022 19:32)

Zanimljivo posmatranje. Najbolji a gleda petorici u ledja na atp listi. Najbolji kao što je 21 veće od 22.
Zar su vam životi toliko prazni da morate takve gluposti da pišete ne bi li se osetili iole vrednijim bićima?

John

pre 1 godinu

I da ne zaboravim...
U međusobnom skoru Kirjos vodi 2:0. Oba puta Đoković ne samo da mu nije uzeo ni set, nego ni brejk.
Jeste da su oba meča bila 2017 što je bila Đokovićeva najgora godina kada ništa nije osvojio, ali ušao mu je u glavu...

Mare

pre 1 godinu

@milan


A sto spominjes sad cetvrfinale kad si govorio o finalima i kad te covek zakopo onako momacki,tako da ti je bolje da se pokrijes usima.

maximus

pre 1 godinu

Ljudi iz nekog razloga ce mi danas biti drago ko god da pobedi.Trenutno su u finalu dva najomrazenija tenisera sto se zapadne civilizacije tice.
Neka bude borba neprestana,neka bolji danas pobedi.?

roten

pre 1 godinu

Očajan početak Novaka, očekivano.Koliko se samo opteretio ovom "GOAT trkom" da u svim bitnim mečevima u poslednje vreme izgleda neverovatno uplašeno.Više je samopouzdanja imao kada je igrao velike mečeve sa 20 godina nego li sada sa 35.Čim krene da igra na početku "drop šot" udarce to znači da je samopouzdanje ostalo u svlačionici.I dalje mi nije jasno kako je moguće da i nakon svih ovih godina niko na Rts-u ne opomene ovog Mijaljevića da prekine više da smara sa besmislenom statistikom koju skida sa interneta i sa kojom "bombarduje" gledaoce.

John

pre 1 godinu

dal bi mogao neki zakon u Srbiji da se usvoji kojim se Novaku zabranjuje da igra dropšotove, zna li ko?
(lule, 10. jul 2022 15:26)

Voli čovek. A ne zna...

Bela Mihalji i Debeli Sava

pre 1 godinu

Margaret Kort ima 64 GS titule racunajuci singl, dubl i miks. Javite mi kad neko bude stigao do 65 GS. Dotle mirno spavam.

Lakić

pre 1 godinu

Novak je favorit, Novak je bolji igrač i kompletnih. Ima ali, Novak uglavnom igra lose u bitnim mečevima otuda i 11 tj. 6 poraza na US opena beton al su ga protivnici uglavnom razbili zbog njegove lose igre. Valjda ce pobediti al da ce loše odigrati to je sigurno.

Рајко трули Четник

pre 1 godinu

Ене Ноло, донеси нам сунце слободе као што си донео јапанско са ОИ! Мој Ноло ће ве све победи, само небо је граница!

sasa the king

pre 1 godinu

Najgori moguci scenario, da izgubi lrvi set za 31 minut….Pa ti rizikuj sa drugim servisnom na brejk loptu. Nik se nije oznojio, ako nastavi ovako da servira, laganica dobija.

Nikola

pre 1 godinu

Daleko najtalentovaniji igrac i to pricam od kada se pojavio Nik. Da je ulozio 20% truda u treninge koliko su Novak i Nadal imao bi 30 GS do sada.

dr Roddick

pre 1 godinu

Samo nolomani racunaju osvojene GS-e protiv nekih beretinija, cicipasova,andersona, thiema, kirgiosa, medvedeva i slicnih

Svi oni zajedno imaju osvojinih 2GS-a ( da DVA)

VUK

pre 1 godinu

Znači od četvrtfinala ista muka svaki meč. Novak dolazi na meč sat, sat i po posle početka. Drop šot sve nadigran Nivak. Dve dvostruke servis greške . A ni na vudiku način da mu Novak uzme gem. Evo sad ga Kirgios demolira u prvom setu.

zex

pre 1 godinu

Novak mora da drzi svoj servis do Tajbrejka ako zeli nesto, prvi set ode,.Kirios servira kao lud i tu nema pomoci.Kada se razvije igra Novak ima sansi a ovako nikako.Jednostavno Kirios servira strasno i to je razlika.

Bili

pre 1 godinu

Moze lako da se desi da Nik ovo osvoji, i to zahvaljujuci iskljucivo servisu. Da se vise poena igra na razmenu i na znanje Nik nebi imao nikakve sanse ovako moze lako da se desi da osvoji

Fergi

pre 1 godinu

Nazalost, Novak nema ni promil sansi u ovom mecu. Lakse daje svoje servise, a pitanje je dal ce Kirjosu da uzme i jedan. I verovatno ga u zivotu nikada ne ni pobediti.
Barem Nadal nije osvojio.

Aragorn

pre 1 godinu

Đoković ako mu ne ide, treba samo da napravi scenu, nešto promrmlja ili se izdere na sudiju,da se buni kod glavnog napravi neku vrstu intermeca, gde ce sve buktiti od emocija i tentćzije,i ovaj će da pukne.Kirjosa mora da izbaci iz balansa.
Ako ne ide reketom, odigraj glavom.

Putam za druga

pre 1 godinu

Остави адресу, донећу ти кинту на врата.
(питам за друга, 10. jul 2022 18:47)

Pusti sad to kad igra Nolo?

gargleblaster

pre 1 godinu

Malo tzv. egzibicije tu i tamo, puno gresaka, verovatno i lajanje morona na sve sto je okolo, 3-0 za Djokovica, ako moron ne preda u medjuvremenu.
Kakav spektakl, vredelo je ako bi se lagali.

milos

pre 1 godinu

Mentalno najjaci teniser svih vremena, krupnim koracima grabi ka rekordnom 12 izgubljenom GS finalu. Nema sta, definitivno mentalno najjaci teniser svih vremena.

Brada Bg

pre 1 godinu

U sustini Novak se ne pita nista na servisu Kirjosa, a svoj servis tesko da moze da sacuva jer svaki brejk je izgubljen set. Jedino kako moze da dobije to je da cuva svoj servis i izgura do taj brejka, ovako nema sta da trazi protiv onakvog servisera....

VUK

pre 1 godinu

Na brejk loptu , stiže droo šot, Kirgios nepokretan osataje na liniji i Nova nepotrebno njemu na reket
.Slomio bi ga da he odigrao logičnu paralelu. Evo vratio ga tim potezom potpuno.

OvoOno

pre 1 godinu

Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca

Fergi

pre 1 godinu

I jeste Rafa GOAT. On slabije plasiranim igracima ne dozvoljava da ga ponizavaju kada dodje do u drugu nedelju turnira.
Novak ovo za manje od 2 sata gubi 0:3. Brejk sansu ako dobije jednu bice top.

milan

pre 1 godinu

A sto spominjes sad cetvrfinale kad si govorio o finalima i kad te covek zakopo onako momacki,tako da ti je bolje da se pokrijes usima.
(Mare, 10. jul 2022 16:03)

Ko je pominjao finala?

Fedor

pre 1 godinu

Kada ce pitanja protiv koga je Federer igrao kada je osvajao titule? Kada vidimo ove Norije, pa Kirjosa kome se ni ne igra tenis, sve je jasno. Kao wta.

vlada

pre 1 godinu

Sve je stvar kako Djokovic izadje na teren. U zadnja dva meca je izasao prilicno nervozan. Obojica izlaze pod velikim pritiskom. Tako da ko bude manje nervozniji taj ce i pobediti.
(Seka, 10. jul 2022 14:03)

U svakom slucaju Djokovicu ovaj mec znaci puno vise nego Kirjosu, zato ce biti i nervozniji. Niku je maltene sve jedno, on ide da se zabavi. Setimo se kakav je Novak bio protiv Medvedeva i Nadala u zadnja dva bitna meca. Nema vise one psihicke gromade na zalost. Izadje nekako uplasen, odsecenih nogu, ato mi je cudno za igraca tog renomea i iskustva. I ako opet udje sa oscilacijama u prvim setu, Novak nema sanse.

realno

pre 1 godinu

kako bi Nadal i Marej ovog pocistili..Novak je jedan fejk najbolji riterner ikada.. decko nema blok servis, dobro citanje, a inac igra katastrofalno, igra protiv Norija i ovo danas je smehotres.. Kirgios je smesan protivnik..

C i n i k

pre 1 godinu

Komentator na SK katastrofa jer navija za Kirjosa..
Sem toga bice tesko za Novaka, zelim mu pobedu i mislim da ce pobediti ali Kirjos kad je u formi tezak je protivnik i nepredvidiv,sa izuzetnim servisom..

gagi

pre 1 godinu

Ode prvi set, bice glat 3:0.Novak igra ocajan tenis vec godinu dana. Nema sanse da ovo dobije.... Ubice ga njegovo pametovanje da ne bude najbolji. Vakcina, Pepe Imaz, Vajda i udaljavanje od Srdjana. Ni nalik na onog tenisera.

Goka

pre 1 godinu

Nikad da osvoji prvi set zadnjih meceva. Protiv drugih je mogao gubiti prvi al protiv Kyrgiosa nema smisla. Gubi mec sad 100%. Prvi set je jako vazan!!

aaauuuu breee

pre 1 godinu

Ma bravo!!!! posle izjednačene borbe u finalu pao je 40 igrač sveta luftiguz Nik Kirjos još jednom bravo, posle Kvona, Kokinakisa, Kecmanovića, Van Rijthovena Sinera, Norija pao je i Nik e to je ta današnja konkurencija, slavite vi koji ga volite, to je to za ovu godinu pozzz

kyrGOAT

pre 1 godinu

Kirjos oštećen u ključnim poenima, sudija očigledno na Novakovoj strani. Nik se s pravom bunio. Iako je bio bolji i zaslužio da pobedi u ovom finalu, dečko ume da prihvati poraz i još da uputi reči hvale protivniku. Svaka čast, Niče, veći si čovek!

Kirjose Niče, Krnjača ti kliče

pre 1 godinu

Nik video koliko je Nolu stalo da trofeja pa se čovek sažalio. A njega realno zabole plajvaz, više je zainteresovan za noćni život i provod u klubovima. Zna da je talentovaniji šest puta i da može da ga presliša kad poželi . Što je uostalom već pokazao, i dalje je bolji u međusobnom skoru i vodi 2-1 (i 5-3 u setovima).

mateo

pre 1 godinu

realno nikad gori wimbledon, mislim nikad lakse do titule. steta za cilica mogao je daleko dogurat a pogotovo i za nadala koji bi sigurno osvojio da nije ozlijedjen. noletu prvi malo jaci protivnik tek u finalu, da je kyrgios malo pametniji u glavi siguran sam da bi dobio, u biti lik sam sebe pobijedio. sad mi jasno zasto nitko ne voli djokovica, igra ubedljivo najdosadniji tenis ikad. dobar je zato sto je najjaci u glavi, psihicki monstrum.

Radijator

pre 1 godinu

Novak nije samo najbolji teniser u istoriji, Novak je najbolji sportista u istoriji.
(Stefan, 10. jul 2022 19:32)

Zanimljivo posmatranje. Najbolji a gleda petorici u ledja na atp listi. Najbolji kao što je 21 veće od 22.
Zar su vam životi toliko prazni da morate takve gluposti da pišete ne bi li se osetili iole vrednijim bićima?

Sasha

pre 1 godinu

Sve ok Nole veliki sampion, ali ne razumem zasto uvek i svuda vuce sa sobom hrvate? Trener hrvat, sparing hrvat, stalno to, Sta ti to treba Nole ?

Bela Mihalji i Debeli Sava

pre 1 godinu

Margaret Kort ima 64 GS titule racunajuci singl, dubl i miks. Javite mi kad neko bude stigao do 65 GS. Dotle mirno spavam.

Spanski Rad

pre 1 godinu

Realno prosečna igra...oni koji kažu da je Novak ima slab žreb ( pa nije on kriv što Rusi ne igraju , Zverev, Nadal, Federer povredjeni )
sve u svemu moglo je mnogo bolje i lepše sa obe strane...

milan

pre 1 godinu

Djokovic ce osvojiti W, a da nije igrao sa igracem iz top 10! I onda neko ima obraza da pominje Federerove titule iz doba Safina i Hjuita? Pa oni su bar osvajali gren slemove, dok su teniski giganti Siner i Ajndhoven bili najveci rivali Djokovicu na ovogodisnjem W.

Beli

pre 1 godinu

Okrece ovo Nolo ali lik igra ubedljivo najruzniji i najdosadniji tenis od svi sampioni. Ovaj zreb mu je bio najlaksi od kad je poceo da igra. Kirgios je cirkuzant, Nadal bi ga pocistio.

Mare

pre 1 godinu

@Ko kaze da navijaci Partizana mrze Novaka? Lupetas koliko si tezak!
Evo ja sa 4 grobara gkedamo Novaka i pijemo pivo!
(Paradox, 10. jul 2022 16:34)


4 grobara mozda sve ukupno pola coveka

OvoOno

pre 1 godinu

Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca

Moravac

pre 1 godinu

Vise ljudi ili neljudi u Srbiji navija protiv Novako no sto ih ima na cijelom svijetu
(pajo, 10. jul 2022 16:23)

Gde piše da moram da navijam za Novaka i zašto sam zbog toga "neljud".

Milos

pre 1 godinu

Ovde u Britaniji, svi mediji kao udarnu vest imaju Princa Džordža. Obukli dete u odelo i verovatno se klade dal' će se plaziti ili ne. Toliko o njihovom postovanju za jednog od najboljih tenisera ikada koji je hodao Zemljom.

Pa trebalo bi da Im Bude vazniji prebacivac loptice od princa kraljevske dinastije? Malo mozak ukljuci pa onda komentarisi.

sasa the king

pre 1 godinu

Lepo je videti kako se Jelena, Srdjan i Dijana slazu…caskaju izmedju svakog poena…..srpska posla, niko ninsa kim u boxu ne prica.

Filip

pre 1 godinu

Mentalna gromada brzinom munje hita ka rekordnom 12 izgubljenom GS finalu !! S obzirom da Djokovic pred sobom ima jos 3, 4 godine tenisa, vjerovatno ce dogurati do 16, 17 izgubljenih finala. Mentalna stena!

nesa

pre 1 godinu

4 set. Kirjos igra kao da mu se vise ni ne igra, mada jos nista nije izgubljeno. Onako nonsalantno udaranje loptice u mrezu... Nije dostojno finala jednog Vimbldona.

Populo

pre 1 godinu

Komedija od tenisa, protivnika, žreba, pa čak i komentatora Viškovića sa kojim se očito nešto čudno događa. Kad čujem šta priča i šta piše u poslednje vreme, zabrinem se.

Putam za druga

pre 1 godinu

Остави адресу, донећу ти кинту на врата.
(питам за друга, 10. jul 2022 18:47)

Pusti sad to kad igra Nolo?

Goran

pre 1 godinu

Odavno nisam gledao mec gde Novak preokrece ali protivnik igra jednako dobro. Zaista je veliko pitanje da li ce Novak ovo za zatvori u 4 seta ili ne. Za sada mi se vise cini ne.

slobinator

pre 1 godinu

i sad će da izvisi za us open.novak i njegovi principi.zar stvarno ne može da dođe do te potvrde o vakcinaciji? znate već na šta mislim

Рајко трули Четник

pre 1 godinu

Ене Ноло, донеси нам сунце слободе као што си донео јапанско са ОИ! Мој Ноло ће ве све победи, само небо је граница!

dr Roddick

pre 1 godinu

Samo nolomani racunaju osvojene GS-e protiv nekih beretinija, cicipasova,andersona, thiema, kirgiosa, medvedeva i slicnih

Svi oni zajedno imaju osvojinih 2GS-a ( da DVA)

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 1 godinu

dal je komentator na SK normalan?
(Ćiro, 10. jul 2022 17:08)

To se i ja pitam.. prebacio sam na rts i već je mnogo bolje, podnošljivije..

Jusa

pre 1 godinu

Нервоза ме тресе од јутрос. Само да Новак ово побиједи ништа ми друго данас није битно.
(ДЕЛИЈА??, 10. jul 2022 13:56) Naravno, sutra ces lakse motati kablove.

Lakić

pre 1 godinu

Ljudi, čovek kroz celu karijeru igra loše bitne mečeve. Otuda 11poraza u finalima Gs gde su ga zgazili u istima... I šta sad znači 32 finala ako ćes imati 12 poraza...

Fedor

pre 1 godinu

Kada ce pitanja protiv koga je Federer igrao kada je osvajao titule? Kada vidimo ove Norije, pa Kirjosa kome se ni ne igra tenis, sve je jasno. Kao wta.

Zastava101specijal

pre 1 godinu

Šta bi ovaj Đoković radio da ima Kirjosov servis.Servis mu je na nivou nekog juniora.
(Ljubo, 10. jul 2022 17:52)
Jel bar neki AS odservirao?!

Zoran

pre 1 godinu

Čitam komentare i ne verujem. Kako bi voleo da vas Nole ućutka, a sigurno hoće. Ajmo junače, tvoj je Vimbldon! #21
(Iskren, 10. jul 2022 16:08)

Opusti se čoveče, zar ne možeš da razikuješ provokacije od normalnih komentara ?
Svi znamo ko će danas da pobedi, znaš i ti, čemu nervoza...
Bila bi blamaža da Novak ne pobedi na turniru, koji po kvalitetu jedva malo jači od ATP500 turnira.

Marko

pre 1 godinu

Ode prvi set...Po običaju Novak napunio gaće i ovaj će da ga otrese ko tudjeg..Šteta..Kako su ga ubedili da je mentalna gromada je za ne poverovati.

realno

pre 1 godinu

kako bi Nadal i Marej ovog pocistili..Novak je jedan fejk najbolji riterner ikada.. decko nema blok servis, dobro citanje, a inac igra katastrofalno, igra protiv Norija i ovo danas je smehotres.. Kirgios je smesan protivnik..

Pera Perić

pre 1 godinu

Dere ga kao Musa jarca. Trudi se Nole ali se iz aviona vidi da je onaj bolji, spremniji. Nema šanse naš Novak. Šteta. Baš mi je krivo.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Нервоза ме тресе од јутрос. Само да Новак ово побиједи ништа ми друго данас није битно.

Vanja LFC

pre 1 godinu

Ovde u Britaniji, svi mediji kao udarnu vest imaju Princa Džordža. Obukli dete u odelo i verovatno se klade dal' će se plaziti ili ne. Toliko o njihovom postovanju za jednog od najboljih tenisera ikada koji je hodao Zemljom.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

32 puta u GS finalu? Pa to je mesec dana igrao samo najveće teniske turnire na svetu svaki dan. Neverovatni podaci. Veliki sportista.

milos

pre 1 godinu

Mentalno najjaci teniser svih vremena, krupnim koracima grabi ka rekordnom 12 izgubljenom GS finalu. Nema sta, definitivno mentalno najjaci teniser svih vremena.

John

pre 1 godinu

I da ne zaboravim...
U međusobnom skoru Kirjos vodi 2:0. Oba puta Đoković ne samo da mu nije uzeo ni set, nego ni brejk.
Jeste da su oba meča bila 2017 što je bila Đokovićeva najgora godina kada ništa nije osvojio, ali ušao mu je u glavu...

gargleblaster

pre 1 godinu

Da se ne ponavljam, lako i predvidivo finale, ne i atraktivno, Djokovic mirno i neupadljivo dobija. Nick Moron nema mentalni sklop da zavrsi mec na dva dobijena, kamo li na tri.
I sta je interesantno u igri tipa koji toliko oscilira u igri da je na amaterskom nivou (za vasu informaciju, postoje igraci amateri sa ovakvim performansama, igram i znam)
Interesantno je da pored ovakvog cirkusa preko puta, Novak nema zelje za istim.
Tuca na Center Court? Sa Moronom u finalu, koincidencija?
Ako ovo puste da i dalje igra, tenis je brzo gotov.

Fergi

pre 1 godinu

I jeste Rafa GOAT. On slabije plasiranim igracima ne dozvoljava da ga ponizavaju kada dodje do u drugu nedelju turnira.
Novak ovo za manje od 2 sata gubi 0:3. Brejk sansu ako dobije jednu bice top.

gagi

pre 1 godinu

Ode prvi set, bice glat 3:0.Novak igra ocajan tenis vec godinu dana. Nema sanse da ovo dobije.... Ubice ga njegovo pametovanje da ne bude najbolji. Vakcina, Pepe Imaz, Vajda i udaljavanje od Srdjana. Ni nalik na onog tenisera.

Lakić

pre 1 godinu

Novak je favorit, Novak je bolji igrač i kompletnih. Ima ali, Novak uglavnom igra lose u bitnim mečevima otuda i 11 tj. 6 poraza na US opena beton al su ga protivnici uglavnom razbili zbog njegove lose igre. Valjda ce pobediti al da ce loše odigrati to je sigurno.

Lukdam

pre 1 godinu

ee koji su ovde pacenici na ovim komentarima "nikad neces nauciti dropsot" bas me zanim da vidim vase dropsotove, ne zna te reket da drzite vi pricate o dropsotovima smesno

Medvedev

pre 1 godinu

Sto smarate više sa Marejom i Wawrinkom. Protiv njih je prosuo samo 1 gs. Onaj protiv Mareja us open 2012 je jedini prosut gs protiv pomenutih. Taj je jednostavno morao da dodbije. RG 2015 pritiv Wawrinke nikako nije mogao da dobije. Igrao je sa 100% svojih mogućnosti a Wawrinka sa 200% i to jenostavno najbolja verzija Novaka nije uspela da dobije. I Nadal protiv takvog Wawrinke bi se namucio. A onaj us 2016 protiv Wawrinke i wimbldon 2013 protiv Mareja isto ne moze da se kaze da je protuto. Na us 2016 je igrao povredjen i nije mogao da dobije. Do finala je stigao zako sto su mu trojica predali bez borbe i povredjen pobedio tri amatera. Sam Djokovic je izjavio da ni sam ne zna otkud on u finalu a Wimbldon protiv Mareja je morao da izgubi, putstio je Mareja. Morao je da ga pusti, da l je imao neki dogovor sa Englezima da mu daju neku pomoć za onu njegovu organizaciju ili su mu jednostavno zapretili da mora da izgubi da bi Englez osvojio to nećemo znati. Al kako god, morao je da pusti Mareja. Tako da od ta 4 gs samo onaj iz 2012 je prosut a ovo nikako nije mogao da dobije.

Goran

pre 1 godinu

Prvi put od kada igra tenis Novak ima vise slemova od Federera. Nesto o cemo je sanjao ceo zivot danas se desilo. Sada juris na Nadala. Eh, kada bi bio pametan da se vakcinise i da uzme titulu vec na US Openu.

Goka

pre 1 godinu

Nikad da osvoji prvi set zadnjih meceva. Protiv drugih je mogao gubiti prvi al protiv Kyrgiosa nema smisla. Gubi mec sad 100%. Prvi set je jako vazan!!

filip

pre 1 godinu

Realno ako su ga na vrhuncu karijere drali Wawrinka, Marej i Nisikori, onda vala moze da ga odere i Kirjos koji je u najboljim godinama, i to se jos igra na travi.

Рајко Четник Z армија

pre 1 godinu

21,21,21, ускоро 22,
21,21,21, ускоро 22,
21,21,21, ускоро 22 !
Из ове наше победе рађа се сунце слободе.
АМИН!

Dragan

pre 1 godinu

Sa ovom fenomenalnom igrom Novak bi razmonrirao Nadala... Ma tačno da su preko puta samog Novaka, Nik,Nadal,i Federer,uništio bi ih Novak. Bravo Novače na osvajanju 21 GS. SRBENDO NASA. Hejteri,poturice u misje rupe svi,da se niste oglasili.. Ahahahahaha...

Darvin

pre 1 godinu

Rafa je na RG pobedio 4 top 10 igraca, a Djoko 0 top 10 igraca za ovaj smesni vimbledon. Rafa GOAT
(Pero, 10. jul 2022 19:04)
Što se nisi prijavio za WB?

gargleblaster

pre 1 godinu

Malo tzv. egzibicije tu i tamo, puno gresaka, verovatno i lajanje morona na sve sto je okolo, 3-0 za Djokovica, ako moron ne preda u medjuvremenu.
Kakav spektakl, vredelo je ako bi se lagali.

filip

pre 1 godinu

Pa jel realno da nama ovde u Republici Srpskoj brane pravo prenosa RTS ?? Pa jel realno to, jel realno to.??? Sve sve mogu razumiti, al da nam ne daju da gledamo Djokovica finale Wimbldona, to mi ne ulazi nikako u glavu.

vlada

pre 1 godinu

Sve je stvar kako Djokovic izadje na teren. U zadnja dva meca je izasao prilicno nervozan. Obojica izlaze pod velikim pritiskom. Tako da ko bude manje nervozniji taj ce i pobediti.
(Seka, 10. jul 2022 14:03)

U svakom slucaju Djokovicu ovaj mec znaci puno vise nego Kirjosu, zato ce biti i nervozniji. Niku je maltene sve jedno, on ide da se zabavi. Setimo se kakav je Novak bio protiv Medvedeva i Nadala u zadnja dva bitna meca. Nema vise one psihicke gromade na zalost. Izadje nekako uplasen, odsecenih nogu, ato mi je cudno za igraca tog renomea i iskustva. I ako opet udje sa oscilacijama u prvim setu, Novak nema sanse.

Fergi

pre 1 godinu

Nazalost, Novak nema ni promil sansi u ovom mecu. Lakse daje svoje servise, a pitanje je dal ce Kirjosu da uzme i jedan. I verovatno ga u zivotu nikada ne ni pobediti.
Barem Nadal nije osvojio.

Rolo

pre 1 godinu

Novak kroz svoju tenisku karijeru ne samo da se borio sa sjajnim teniserima vec i protiv publike mnogo puta, diskvalifikacija zbog gluposti, politickih nekorektnosti (papirologije), povreda kao i protiv misticnog neigranja tenisa godinu ipo dve dana kada ne znamo sta se dogodilo. Borbu protiv svoje zene koja nije čista necu pominjati.
Sve u svemu Nole svi tvoji uspesi su postignuti na mnogo tezak nacin i svaki vredi duplo ! Pogotovo sto ne potices iz Svajcarske ili Spanije vec iz bombardovane Srbije !
Srecno MAGIJO naša!

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Ajde Nice budi se nedaj ovom folirantu da osvoji WB!
(Grobar, 10. jul 2022 17:16)

Hoće, hoće ali sledeće sezone sa pali mašina...

bili

pre 1 godinu

Ma bravo!!!! posle izjednačene borbe u finalu pao je 40 igrač sveta luftiguz Nik Kirjos još jednom bravo, posle Kvona, Kokinakisa, Kecmanovića, Van Rijthovena Sinera, Norija pao je i Nik e to je ta današnja konkurencija, slavite vi koji ga volite, to je to za ovu godinu pozzz
(aaauuuu breee, 10. jul 2022 18:27)
Sta on ima sa tim sto su ostali losi. Sta treba da radi, kaze necu ja da igram dok vi ne budete bolji.

Brada Bg

pre 1 godinu

U sustini Novak se ne pita nista na servisu Kirjosa, a svoj servis tesko da moze da sacuva jer svaki brejk je izgubljen set. Jedino kako moze da dobije to je da cuva svoj servis i izgura do taj brejka, ovako nema sta da trazi protiv onakvog servisera....

Bili

pre 1 godinu

Moze lako da se desi da Nik ovo osvoji, i to zahvaljujuci iskljucivo servisu. Da se vise poena igra na razmenu i na znanje Nik nebi imao nikakve sanse ovako moze lako da se desi da osvoji

neko tamo

pre 1 godinu

djokovic u prvom gemu 4 seta ne koristi break lopte, a izkoristio bi jih sigurno, da nije otisao na pauzu i time omogucio da se ovaj smiri

Smilica

pre 1 godinu

TO No21E
TO SOKOLE!!!
TO NOVAČE JUNAČE!!!!

I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No21E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA!!!

No21E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

U SRED BRITANIJE
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No21E-CAR SRBIJE.

ŽIV I ZRAV NAM BIO
I JOŠ MNOGO GS OSVOJIO!!!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No21E JA!
VOLI TE TVOJA SRBIJA!

VUK

pre 1 godinu

Kirgios se raspao i posle dobijenog drugog seta Đoković ode 10 minuta na pauzu i doprinese da se ovaj resetuje i smiri. Ako je imao neki problem , ok. ako ne , potpuno bez veze !

Milos

pre 1 godinu

51
Jedna velika molba za ATP. Ozvučite Nika Kirjosa!! Zakačite mu mikrofon za kragnu ili tako nešto. Ovaj čovek je cirkus. Mnogo bih voleo da slušam šta priča ceo meč. :

Onda nesto I sa tobom kao I sa njim nije u redu.

Volej bajo moj

pre 1 godinu

E britanci... Vi na Vimbldonu ne navijate za svog miljenika, favorita, šta god. Vi uvek, ali uvek navijate protiv Novaka. Što je najgore od svega, spremni ste da navijate i za ovakve likove poput Kirjosa, koga ste izviždali do finala, i nekako mi je baš drago što uvek ali UVEK izvučete deblji kraj. Znamo mi Srbi, kakva ste vi nacija, al' se barem kroz Vimbldonsku istoriju, naučite protiv kakve legende navijate. Idemo Nole, još malo po još jedan sasvim običan GS. 💪🇷🇸🏆

Nikola

pre 1 godinu

Daleko najtalentovaniji igrac i to pricam od kada se pojavio Nik. Da je ulozio 20% truda u treninge koliko su Novak i Nadal imao bi 30 GS do sada.

milos

pre 1 godinu

Joj Kirjos daj prestani da komentarises svaku sitnicu. Vise pricas nego sto ga igras. Da si tu energiju utrosio u igru umesto na pricu imao bi bolji rezultat.

Dragan

pre 1 godinu

Hahahahaha.. Kako će ovi sto pišu kako Novak gubi,nema pojma i te fore,da pojedu svoja muda kad Novak podigne pehar...Ahahahaha. Smesniste hejteri. Aj bolje sad u rupeeee. Mrssss..

466453

pre 1 godinu

Hehe, sko Novak sad zahvaljujući ovom brejku na 5:4 u trećem setu dođedo 2-1 u setovima treba da mu kaže, 2-1 meč , sad smo na 2-1 u mečevima, idemo dalje? :p

.

pre 1 godinu

Novak i Jelena danas slave godišnjicu braka. Bilo bi prelepo da osvoji Vimbldon pa da bude dvostruko slavlje. Ja čestitam godišnjicu a trenutno se igra 4. set pa ćemo da vidimo za pehar. Srećno, Đokovići!!!

Tn

pre 1 godinu

Juče Ruskinja, a danas ponovo Srbin.
Englezi u blatu.
(Branko, 10. jul 2022 14:02)
Veruj mi da ih zabole k sto ce Srbin osvojiti Vimbldon. Nista ih to nece oslabiti, jer tenis nije toliko bitna stvar, kao sto ga mi ovde predstavljamo.

C i n i k

pre 1 godinu

Komentator na SK katastrofa jer navija za Kirjosa..
Sem toga bice tesko za Novaka, zelim mu pobedu i mislim da ce pobediti ali Kirjos kad je u formi tezak je protivnik i nepredvidiv,sa izuzetnim servisom..

XxXx

pre 1 godinu

Ljudi, dobar je Nik stvarno. Ali nas covek nije sa ove planete. On je nesto najbolje sto se moze videti u sportu..
Kako god da se zavrsi - najveci ikada!!!

VUK

pre 1 godinu

Znači od četvrtfinala ista muka svaki meč. Novak dolazi na meč sat, sat i po posle početka. Drop šot sve nadigran Nivak. Dve dvostruke servis greške . A ni na vudiku način da mu Novak uzme gem. Evo sad ga Kirgios demolira u prvom setu.

PC,Niš.

pre 1 godinu

Koliko pratim teniska dešavanja,
niko ozbiljan nije sporio teniske
kvalitete Đokovića.Ljudske kvali -
te niko ne treba da komentariše,
može da ih prihvati ili ne jer niko
nije stvoren (što je dobro!) po
nečijem šablonu.Javne ličnosti
su nepotrebno i nepristojno izlo-
žene ćudima pojedinaca koji su
takođe ličnosti za sebe.

Buha

pre 1 godinu

Kejt M - Jel istina da imas 21?
Novak - Samo u 'ladnoj vodi...
(Outsider pravi, 10. jul 2022 18:26)

Hahahaha, bas sam pomislio kad su caskali, da izgledaju kao da su se sinoc posteno razvalili u krevetu a sad kao, jao cestitam, hvala, hvala...

..

pre 1 godinu

"Kirjos odlučio da prvi prima servis
Pomalo iznenađujuća odluka Kirjosa na startu."
Najpametnija stvar koju je mogao da uradi jer znaju i vrapci da Novak kad prvi servira izgubi gem.

milan

pre 1 godinu

Jok mi nolomani racunamo samo one gren slemove koji su osvojeni protiv onog lika sto ga je nadal pobedio u finalu rolan garosa a ni ime mu ne xnam,eto ti bar znas imena pa si ih nabrojao
(Mare, 10. jul 2022 15:22)

A koga je pobedio u cetvrtfinalu?

klop

pre 1 godinu

ee koji su ovde pacenici na ovim komentarima "nikad neces nauciti dropsot" bas me zanim da vidim vase dropsotove, ne zna te reket da drzite vi pricate o dropsotovima smesno
(Lukdam, 10. jul 2022 15:36)


Pa oni koji komentarišu nisu teniseri, tako da ni ne moraju ni da znaju da drze reket, a tek da igraju dropšot. Ne moraš biti teniser niti ga igrati da bi video da je neki udarac loš.
Ali Đokoviću je manji problem dropšot, veći su problem smeč i slajs, to mu je baš očajno kroz celu karijeru. Dropšotove igra solidno u odnosu na ova dva udarca.

sarkasticna veverica

pre 1 godinu

utisci iz ovog finala:
ne pamtim u zadnje 2-3 godine da sam video novaka ovako fokusiranog.
nik kirjos sem servisa nema ni jedan konstantno dobar udarac, ritern slab.
ljudi u boksu nik kirjosa kao grupa hill billies(osim devojke mu).
kejt midlton prava klasa u svakom pogledu.
englezi toliko mrze novaka da čak I kad odigra vrhunski ne žele da pozdrave njegov potez.

Giroslav

pre 1 godinu

ГОАТ листа ОПЕН ера:
1.Новак Ђоковић- 985
2.Роџер Федерер - 933
3.Рафаел Надал - 885
Нашем шампиону фали још један Г.С и два Мастерса до маши магичну цифро од 1000 ГОАТ бодова.
Федер заувјек остаје на 933 бода..
Док Надал заостаје за Новаком читав 100 ГОАТ бодова..
Што значи треба да освоји још 10 ГС тили рецимо чак 50 мастерс итула да би се изједначио са Нелетом..
(,Sportman, 10. jul 2022 19:19)

Ljudi baš ne kapiraju kako ta "goat lista" funkcioniše. Prvo, nezvanična je, mada je najbolje obuhvatila sva dostignuća. O iznosu pojedinih bodova će se uvek voditi rasprava. Drugo, na toj listi se poeni i gube. Ako više ne držiš neki rekord, broj tvojih poena se smanjuje. Recimo, Federer je nedavno imao, čini mi se, 937 poena, a sada ima 930. Treće, navijači uvek imaju neku svoju optičku prizmu kroz koju provlače svaki zrak svetlosti svojih ljubimaca, ali i njihovih protivnika i neverovatno je kako se isti početni zraci različito prelamaju i stvaraju suprotne slike. Četvrto, danas možda i najvažnije, forsira se ono što povećava broj klikova, bez obzira da li krši pravila postovanja i opšte principe pristojnog komuniciranja.

Banja Luka

pre 1 godinu

Na danasnji dan je rodjen nas Nikola Tesla

Nole je uzeo Wimbldon


Prvi je osvjetlio planetu
Drugi je osvojio planetu


Pamticu ovaj dan...vecini mozda ne znaci nista, a meni, mnogo

Mali smo narod, a dali smo velika imena...

Svima buducim velikim imenima saljem mnogo bratskih pozdrava...

Ne gledajte ni lijevo ni desno...samo hrabro pokazite ko ste i odakle dolazite..

Ponosni banjalucanin

Jusa

pre 1 godinu

32 puta u GS finalu? Pa to je mesec dana igrao samo najveće teniske turnire na svetu svaki dan. Neverovatni podaci. Veliki sportista.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 10. jul 2022 13:45)
Uh kakav genijalan podatak. Mozes ti to bolje sendvicko.

John

pre 1 godinu

Već vidim... Ludak osvaja svoje gemove lagano (i ubija servisom), a za Đokovićeve gemove će da bude povuci-potegni.
Plus ako mu uđe u glavu...

Srbi, radujte se - Ruskinja i Srbin na KROVU SVIJETA

pre 1 godinu

Istinski sampion No1e. Istinski G.O.A.T. Majstore, svaka ti se pozlatila.
Priredio si ogromnu radost svim tim vjernim postovaocima, Srbima iz Srpske, sa srpskog Kosova i Metohije, iz Crne Gore i svih srpskih zemalja, iz dijaspore, matice i sirom svijeta. Drugosrbijanci - primite moje saucesce, kao sto ce te ga primati narednih 5 godina i jos 10 GSs. :))) POETSKA PRAVDA - SRBIN I RUSKINJA NA KROVU SVIJETA!!!

maximus

pre 1 godinu

Ljudi iz nekog razloga ce mi danas biti drago ko god da pobedi.Trenutno su u finalu dva najomrazenija tenisera sto se zapadne civilizacije tice.
Neka bude borba neprestana,neka bolji danas pobedi.?

bVb

pre 1 godinu

Djokovic ce osvojiti W, a da nije igrao sa igracem iz top 10! I onda neko ima obraza da pominje Federerove titule iz doba Safina i Hjuita? Pa oni su bar osvajali gren slemove, dok su teniski giganti Siner i Ajndhoven bili najveci rivali Djokovicu na ovogodisnjem W.
(milan, 10. jul 2022 15:15)

Jel on lično zabranio vodećim Rusima da se takmiče

John

pre 1 godinu

dal bi mogao neki zakon u Srbiji da se usvoji kojim se Novaku zabranjuje da igra dropšotove, zna li ko?
(lule, 10. jul 2022 15:26)

Voli čovek. A ne zna...

sasa the king

pre 1 godinu

Najgori moguci scenario, da izgubi lrvi set za 31 minut….Pa ti rizikuj sa drugim servisnom na brejk loptu. Nik se nije oznojio, ako nastavi ovako da servira, laganica dobija.

Robert

pre 1 godinu

Kirjos ovo može da izgubi samo ako ga odjednom izda glava, tj. počne pažnju da mu okupira neki navijač, sudijska greška i slično. Poznat je po tome. Ako drži svoju A igru, maltene je nepobediv. Tužno, s obzirom na to koliko malo pažnje poklanja tenisu, a neko živi za tenis i ode u penziju bez i jedne pobede nad nekim velikanom ili značajnog uspeha na GS-u.

Arhivator

pre 1 godinu

Posle 2:0 neće moći da se vrati...
Bolje da se prizove pameti i počne da igra...
Mada, ako nije njemu stalo da osvoji 21, što bih se ja nervirao...

HanSolo

pre 1 godinu

Đoković ne sme biti pasivan u poenima gde vrati servu.. Tolko puta je propustio inicijativu sacsamo ubacivanjem u teren..
Tako će teško pobediti.. Kirjos mora da trći.. Da se umori.. Malo me nervira Novak.. Mora igrati odlučnivo.. A ne ovako.. Kao baba po nekad..

Slavko

pre 1 godinu

Novak više nema konkurenciju na Vimbldonu
Neću biti iznenađen ako dođe do rekordnih 9 titula i prestigne Federera
Sa još 14 pobeda bi prestigao Borgov rekord od 41 pobedu zaredom
Umesto da je Federer pre 3 godine osvojio 9. Vimbldon kada je imao one dve meč lopte, to će za dve godine uraditi Novak. Karma je čudo.

HanSolo

pre 1 godinu

HanSolo, 10. jul 2022 16:44
Ti mu reci sta da radi jer on ne zna
(Tako je kako je, 10. jul 2022 16:58)

Pa napisao sam.. Valjda dosta..
Kad radi kako mu ja kažem dobija piene hvala bogu..
Šta si mu ti predložio?

dragče

pre 1 godinu

Jedan mali kuriozitet, na svom Ttviteru Ben Rothemberg je nazvao Novaka najboljim tteniserom u historiji.Šta sve čovek neće doživeti.

veliki strumf

pre 1 godinu

Судија бизгов! Везе нема. Неколико пута није исправио велике грешке линијских а онда у кључном тренутку суди Новаку аут испод својих ногу, иако била линија! Слепац.

Milorad

pre 1 godinu

Za one pljuvace Novaka konkurencija slaba, a za niihovog ljubimca Nadala na AO bila je jaka konkurencija, i to jos bez Novaka, idi begaj.Nije dozvolio da izgubi, inace pljuvanje bi bilo do koske, a ovako najlakse reci slaba konkurencija, samo nije mi jasno kako vas nije sramota da lupate gluposti.

питам за друга

pre 1 godinu

oce li da plati porez na dobitak sa vimbldona
(luka, 10. jul 2022 18:25)

Остави адресу, донећу ти кинту на врата.

JPR24

pre 1 godinu

Koliko igraca iz top 10 je dobio na ovom turniru Djokovic?
(OvoOno, 10. jul 2022 18:17)


Ko ih he terao da budu nule i da gube i raspadaju se kao da igraju u ženskoj konkurenciji ?

Didier

pre 1 godinu

Jednostavno ne mogu zamisliti Nadala da onako opušteno razgovora sa princom i Kate. Nole je gospodin za njega, Nadal je samo balvan i ništa drugo...

slobinator

pre 1 godinu

i sad će da izvisi za us open.novak i njegovi principi.zar stvarno ne može da dođe do te potvrde o vakcinaciji? znate već na šta mislim
(slobinator, 10. jul 2022 19:22)
kao da niste skapirali.u ovom prljavom nepoštenom svetu novak tera neke svoje pricipe.daj bre nabavi tu potvrdu kao i svi ostali.sve se šalim da su se oni vakcinisali

Aragorn

pre 1 godinu

Covek ima 27 uzastopnih pobeda na turniru.
Neko nema mečeva ukupno toliko!
Gromadaaa!
Nije Kirjos blesav kada kaže da se ne "pravimo" mnogo pametni kada tražimo favorita na meču. Zna se ko je!
Dečko ide na zivce, mnogima, ali je iskren. Vazna vrednost karaktera.
Mnogi kada je Noletu tesko bilo "prijatelji" su zaćutali.
Sakrili se.
Ali do tad "neprijatelj" Kirjos, koji ga je bockao, zamerao i provocirao stalno, kada mu je najteže u karijeri bilo, u celom životu možda oglasio se. I oglašavao, davajući mu podršku, snažno i jako. Tokom celog mu zatočenistva. I Tenis Sandgren, spomenimo ga.
Kirjos je tim činom pokazao ljudsku veličinu.
Zato nikad manje neću biti razočaran u slučaju Novakovog ne daj Bože poraza.
Ako Novak jako krene od starta, a ne kao do sada sporo i mlako, Nik nema šta da traži, jer prosto ne može "glava" da mu izdrži pritisak rezultata.
Očekujem spektakularne relije i poene, meč za pamćenje, Kirjos atraktivan, Novak, pa svemoguć!!!!!

u pomoć je dozivao Genšera i Moka

pre 1 godinu

Uzmi ta 3 uvjerljiva seta i vrati mu za njegovu ružnu prošlost na kulturan (dostojan tebi) način.
Vrati mu sve be ijedne ružne riječi.
Idemo po 21.

Aca_Nis

pre 1 godinu

Svaka cast Noletu,za sve sto je osvojio u karijeri,i po mom skromnom misljenju je najveci svih vremena,ispred Nadala i Federera. Ali jedna je cinjenica,jedino je Novak poklanjao gren slemove pacerima,Nadal i Federer od boranije ne gube. Samo hocu da kazem da je Nole sam sebi najbeci protivnik,kad pobedi sebe,niko drugi nema sanse.

Ivan kg

pre 1 godinu

Nemam Sportklub i onda sam prinudjen na RTS, ali posle dva minuta nisam mogao vise da gledam zbog komentatora Vladimira Mihaljevica. Hvala ti prijatelju sto si mi ogadio finale Vimbldona gde igra nas covek.

Milk

pre 1 godinu

Vrhunska igra Kirgiosa. Servis, kretanje, brzina.
Ali Novak… Smiren, odlučan, taktički i fizički spreman. Pobedio ili izgubio on je ponovo pokazao karakter i klasu. On je bio i ostao ponos za sve nas koji cenimo našu jedinu Srbiju.
Bravo Nole!

neko tamo

pre 1 godinu

ma bravo breeeeee. suze mi krenule. legendo nasa. nemam reci koliko srece nam donosis. da si nam ziv i zdrav. posle sve nepravde u ovoj godini, ovo je jos sladje.

Klasa optimist

pre 1 godinu

Bravo Nole. Steta sto Pavic/ Mektic jucer nisu uspjeli pobjediti. Bio bi to trostruki trijumf protiv AUS,USA. Jesu Englezi mozda izmislili tenis ali ne ide im nesto. Pozz iz ST

audio

pre 1 godinu

Vrhunski tenis Novaka, osim prvog seta skoro bez greške. Ne sećam se kad sam poslednji put uživao ovako gledajući ga. Konstantan, miran, bez padova i bez izliva frustracija. Da je malo popustio bilo bi čupavo protiv ovog ludaka. Kapa dole.

Cinjenica

pre 1 godinu

judi baš ne kapiraju kako ta "goat lista" funkcioniše. Prvo, nezvanična je, mada je najbolje obuhvatila sva dostignuća. O iznosu pojedinih bodova će se uvek voditi rasprava. Drugo, na toj listi se poeni i gube.
(Giroslav, 10. jul 2022 19:41)
Obuhvata sva dostignuca zato je itekako relevanta... tako da kao teniser ne mozes farmati samo RG i prozvati se najboljim svih vremena. Federer gubi poene jer je aktivan igrac. Kad objavi penziju nece ih vise gubiti. Prakticno Novak delje u eri jednog Federera; to sto on nije u penziji, a i ne igra, to nije Novakov problem.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Kako god se završila ova GS epska bitka između najboljeg tenisera ikada i najboljeg tenisera ikad na šljaci, ostaće australijska mrlja, da su jednom sportisti oduzeli titulu, a drugome omogućili da je osvoji. I samo bez priče o uređenoj državi gde se poštuje zakon i principi. Da nije bilo one Čehinje, rekao bih "ok, zakon, šta si i tražio tamo". Ovako? Bruka.

OptaAce

pre 1 godinu

1. deo
Nik Kirjos (40. na ATP) je najslabije rangirani muški finalista Grend Slem turnira od M. Bagdatisa (54.) na AO 2006.
Kirjos je najslabije rangirani teniser u finalu W od M. Filipusisa (48.) 2003.
Kirjos je 1. Australijanac u finalu W od M. Filipusisa 2003.
Kirjos je 1. Australijanac u finalu GS od L. Hjuita na AO 2005.
Novak Đoković je 3. put u karijeri izgubio 1. set na 3+ mečeva zaredom na travi:
2005-2006 (protivnici: Garcia Lopez, Grosjean, Waske, Hernych)
2006-2007 (Youzhny, Ančić, Kendrick)
2022 (Sinner, Norrie, Kirjos)
Kirjos je 4. teniser koji je osvojio 1. set u svojih prvih 3+ mečeva protiv Đokovića posle Ž. Simona, Ž.-V. Conge i R. Federera.
Teniseri sa najvećim % ATP pobeda na travi u Open eri (od 1968.) uz 50+ pobeda:
86.9% Federer
85.8% Đoković (109/127)
85.8% Mekinro
84.8% Lejver
Teniseri sa najviše titula na W (od 1877.):
8 Federer
7 Đoković, Sampras, W. Renshaw
5 Borg, L. Doherty

roten

pre 1 godinu

Očajan početak Novaka, očekivano.Koliko se samo opteretio ovom "GOAT trkom" da u svim bitnim mečevima u poslednje vreme izgleda neverovatno uplašeno.Više je samopouzdanja imao kada je igrao velike mečeve sa 20 godina nego li sada sa 35.Čim krene da igra na početku "drop šot" udarce to znači da je samopouzdanje ostalo u svlačionici.I dalje mi nije jasno kako je moguće da i nakon svih ovih godina niko na Rts-u ne opomene ovog Mijaljevića da prekine više da smara sa besmislenom statistikom koju skida sa interneta i sa kojom "bombarduje" gledaoce.

Mare

pre 1 godinu

A kako je moguće da Kirjos ubacuje 85% prvog servisa? Neverovatno. Bukvalno je bio na 50-60% do sad na turniru a danas ne promašuje. Tako je bilo i u ona 2 meča protiv Novaka koja je dobio.

Mare

pre 1 godinu

@Novace nikad neces brejknuti Kirjosa u zivotu
(Koki, 10. jul 2022 15:49)


Ajde genije kazi i da ga nece pobediti nikad,vidis da ti dobro ide

Sampras

pre 1 godinu

Opet je izgubio prvi set,izgleda kod Noleta važi parola zašto jednostavno ako može komplikovano.Ali Nick je opasniji teniser i može biti veoma teško za Novaka jer za njega je ovaj Gren slem veoma bitan i prekretnica za karijeru.

Gandalf

pre 1 godinu

Evo ga stalno prica sa svojim boksom, Dere im se.
Postrojava ih.
Evo ga urla, pravi Dark Web!!!!
Konačno pravi Kirjos, a ne onaj smireni koji rastura sa servisima:) :) :)
(Aragorn, 10. jul 2022 16:21)

An ne rise!

Paradox

pre 1 godinu

Smeju li žene tenisera da ukradu zavesu iz hotela u Londonu ?
(VUK, 10. jul 2022 16:34)

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Lici na zavesu iz Vestren filmova!

lol

pre 1 godinu

oce li da plati porez na dobitak sa vimbldona
(luka, 10. jul 2022 18:25)

Sto volim ove sto lupetaju, ali sta ce kada jadni ne znaju, iz svog sela nisu nikad izasli a kamoli zaradili nesto van Srbije. Porez ce platiti u zemlji gde je pare zaradio, u ovom slucaju UK.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Auh?! Nolo ponovo osvojio Vimbldon?! Da li je moguce? Pa dokle ce vise pobogu? Svi oni "zaljubljenici" u Nola, koji se ovde javljaju kao "vrani gavrani", morace da nose crni flor, moleci se do sledeceg Vimbldona da ne osvaja vise ovaj turnir. Znam da je Nolo povredio njihova osecanja ali, imaju bensendin ili travu za prezivljavanje ove "tragedije".

Marko

pre 1 godinu

Zeleli su da Rafo i Rodja budu neprikosnoveni vladari kako bi se Novak stavio u senku. Ne vredi, nece da moze, pre ce biti dva najveca tenisera Rafo i Rodja, posle Novaka Djokovica. Hehehehehe

dragoljub

pre 1 godinu

kako je lud ovaj nik. mislim da smo svi promenili misljenje o liku. djoka ako ne uzme ovo tesko ce stici copavog. neka bolji pobedi

Darko

pre 1 godinu

Djokovic pogodi sajlu i lopta predje u polje Kirjosa. Viskovic: Neki bi rekla da je ovo sreca. Ali, Djokovic zasluzi tu srecu. Najbolji teniski komentator, ali i on je malo puk'o.

milan

pre 1 godinu

A sto spominjes sad cetvrfinale kad si govorio o finalima i kad te covek zakopo onako momacki,tako da ti je bolje da se pokrijes usima.
(Mare, 10. jul 2022 16:03)

Ko je pominjao finala?

bradina

pre 1 godinu

Ovaj dobijeni set,zaista govori koliko je Novak mentalno jak!Dobiti ga posle 0:40 u odlucujucem gemu na svoj servis nakon 4 brejk lopte mogu samo najveci sampioni.Nik je malo nervozan,popustaju nervi,pocinje prica sa svima a to je ono sto smo ocekivali.Idemo Nooooleeee!

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Kirios je simpatičan, dobro je da tenis ima pticu rugalicu poput njega. Ali, on je pajac, a pajaci nikada nisu osvajali velike turnire.

miro

pre 1 godinu

Kirjose brate, ajde pojedi pseto i zacepi usta svim nerealnim ovde molim te
(Torcida Makedonija, 10. jul 2022 08:49)

Sve bih dao da sam sada sa ovim čovekom da gledam kako cvrci od besa vec 14 godina od prvog noletovog GS!

Admiral

pre 1 godinu

@ (aaauuuu breee, 10. jul 2022 18:27)

Nike Novak kriv sto se Nadal prepumpao dopingom pa morao da odustane i sto su zabranili Rusima da igraju. U kakvoj konkurenciji je trofeje osvajao Federer pa svi balavite kad se spomene?

Darvin

pre 1 godinu

Samo nolomani racunaju osvojene GS-e protiv nekih beretinija, cicipasova,andersona, thiema, kirgiosa, medvedeva i slicnih

Svi oni zajedno imaju osvojinih 2GS-a ( da DVA)
(dr Roddick, 10. jul 2022 15:09)
Zaboravio si džemperka 3 puta u finalu WB.

žile

pre 1 godinu

Тешко га је добити, зар не? Нећу да лажем, он је помало као бог. Мислим да сам добро играо. Честитам Новаче теби и твом тиму. Хвала свим судијама, сакупљачима лоптица, знам да им је било тешко са мном, али морам да вам се захвалим. Ово су биле две сјајне недеље за мене - рекао је Кирјос по завршетку меча.

Zuki

pre 1 godinu

Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca
(OvoOno, 10. jul 2022 19:53)

Jeli Novak kriv što su izbacili Medvedeva, što je Zverev povredjen, što je Nadal napustio turnir, što su Cicipas i Alkaraz, Hurkač ispali

veder

pre 1 godinu

@ vanja lfc..

Iz koje pećine si izašla/izašao kad ti smeta što dečko nosi odelo i kravatu?! Ja sam kao klinac u Srbiji, u Jugi, nosio odelo sa kravatom. Kako vidim izgleda da ćeš se ti brzo vratiti u kameno doba, al nisi ti kriv, u kakvoj državi živimo svašta je moguće.

xyz

pre 1 godinu

Ovde razlika u visini nije toliko velika, ali Kirijos ima mnogo bolji, sigurniji servis od Novaka. Novak nikako ne sme da poklanja svoje servis gemove, inace ce biti laganih 3:0 za Kirijosa.

Aragorn

pre 1 godinu

Evo ga stalno prica sa svojim boksom, Dere im se.
Postrojava ih.
Evo ga urla, pravi Dark Web!!!!
Konačno pravi Kirjos, a ne onaj smireni koji rastura sa servisima:) :) :)

2CRAZY

pre 1 godinu

Klasicni Kirjos, dok mu je islo u prvom setu sve lepo i fino, cim je krenuo da gubi, odmah nerviranje, prica sa publikom i provocira protivnika.

neko tamo

pre 1 godinu

Izuzetna taktika Noleta, da uzme pauzu 10 minuta, kad je ovaj bio “razvaljen”….
(sasa the king, 10. jul 2022 17:25)

ali bukvalno. sta li on razmislja. svasta

Nebojša

pre 1 godinu

Lepo je videti kako se Jelena, Srdjan i Dijana slazu…caskaju izmedju svakog poena…..srpska posla, niko ninsa kim u boxu ne prica.
(sasa the king, 10. jul 2022 17:52)

Sunarodnik ti osvaja svoj dvadesetprvi grenslem i ti pljuc pljuc pljuc kao da si tamo pa znaš iz prve ruke ko sa kim priča ili ne priča baš srpska posla šta je sa vama ljudi.

Nikola

pre 1 godinu

Nestvarno dobar Noletov tenis od 2. seta. Kirjos je sa mocnim servisom delovao kao zid. Kao u Terminatoru 2 kad deluje beznadezno da se unisti T1000, ali Nole je terminator Svarceneger, koji na kraju iznadje resenje.

Sasa

pre 1 godinu

Koliko igraca iz top 10 je dobio na ovom turniru Djokovic?
(OvoOno, 10. jul 2022 18:17)

Zar je isto bitno ako nisu dosli do Djokovica? :) Neko zeli da umanji uspeh ali bezuspesno. Dosli su bolji do njega i izguili.
21! 🇷🇺🇷🇸

bmiles

pre 1 godinu

Statistika,brojke zaista ne varaju,voleo to neko ili ne1Kirjos je u samo jednom segmentu bio bolji :vise asova.Ali kao sto sam napisao u prethodnom mom komentaru servis ne dobija mec,vec svi ostali aspekti a tu je Novak bio gotovo savrsen! Na kraju izlivi emocije na kraju i suze koje su potekle samo pokazauje kroz sta je sve od AO,preko RG prosao,da bi odigrao svoj najbolji tenis u hramu Vimbldona! Mozemo mi hvaliti Nadala,ali nas teniser je ipak druga dimebzija ne samo kao teniser vec kao i covek,a to se vise ceni!
Osvajanjem svog 21.GS ostavio je Federera iza sebe i poslao u istoriju kao vecitog treceg.Ne potcenjujem ovim Federera ipak je on uz ovu dvojicu najzasluzniji da je ovaj sport postao jedan od najpopularnijih,ali ta enigma,da se proglasi najbolji medju njima spala je na dvojicu laureta.Bisu pomalo neobjektivan jer moje simpatije,zelje,ocekivanja ce ici uvek na stranu Novaka,zasto bi drugacije(!?),ipak je on najbolji uz ono najkompletniji! Neka Nadal ostane to sto jeste Kralj sljake,ali zna se koje Car ove igre! Cestitam Novace,ulepsao si mi dan neznam vec koliko puta,ali vredelo je!Ideeemooo,dalje!

Goga

pre 1 godinu

Princ George je Noletov fan. Dete se uhvatilo za glavu kad je Nole prošao, posle razgovora sa šampionom. Vratite da vidite tu situaciju ko ne veruje.

Sou Biznis

pre 1 godinu

Sada je kristalno jasno da je Novaku ukraden GS otkazivanjem Wimbledona 2020.godine! Osvojio je dva turnira pre i posle te godine!!!!!

ProkopijeElGrande

pre 1 godinu

Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca
(OvoOno, 10. jul 2022 19:53)

Zato sto imaju fobiju od igranja protiv Djovaka, pa mu beze sa megdana i rano poispadaju.
Realno, je li Djokoviceva krivica sto ispadnu od nekih "autsajdera"?

Novak Djoković

pre 1 godinu

Samo sam došao da vas pozdravim i da se zahvalim na podršci! Čitam sve komentare u pauzama treninga. Naročito sa B92. Hvala svima!

Ivan

pre 1 godinu

Veliko bravo Nole majstoreeeeee! Velika pobeda Noleta nad Kirjosom danas u finalu Vimbldona i velika sedma vimbldonska titula za njega! Ovom titulom veliki Nole se izjednačio sa svojim idolom i uzorom iz detinjstva velikim Samprasom i sada sa Samprasom obojica imaju po velikih sedam vimbldonskih titula! Veličanstveno! Današnji finalni vimbldonski meč protiv Kirjosa bio je veoma težak, možda se po rezultatu to i ne primećuje mnogo, ali bio je veoma veoma težak, igrao je Kirjos odlično, servirao veoma precizno i snažno, zabeležio ogromnih 30 asova, i bilo je zaista jako jako teško parirati mu na njegove servise. Ali Nole je najbolji riterner svih vremena i jedini je teniser koji i na tako precizne servise poput današnjih Kirjosovih odgovori fenomenalno, taman toliko da napravi još jedan istorijski preokret i savlada Kirjosa sa 3:1 u setovima posle više od 3 časa velike borbe. Veliko bravo Nole majstore, kralju Vimbldona, sedmi put zlatni vimbldonski pehar je u tvojuim rukama, sasvim zasluženo si osvojio svoju sedmu titulu na Vimbldonu, velike čestitke, bravo!

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

A kako je moguće da Kirjos ubacuje 85% prvog servisa? Neverovatno. Bukvalno je bio na 50-60% do sad na turniru a danas ne promašuje. Tako je bilo i u ona 2 meča protiv Novaka koja je dobio.
(Mare, 10. jul 2022 15:56)

Znači može ako hoće.
(Loranov tata iz Goznice, 10. jul 2022 16:03)

Onda bi svi servirali tako. Ne lupetaj.
(Mare, 10. jul 2022 16:33)

Svi bi, da mogu. Ja nisam pominjao druge. On može. Očigledno ima extra motivaciju protiv najjačih, dok protiv slabijih igra 3:2. Sad je pregoreo.

bradina

pre 1 godinu

Ovaj dobijeni set,zaista govori koliko je Novak mentalno jak!Dobiti ga posle 0:40 u odlucujucem gemu na svoj servis nakon 4 brejk lopte mogu samo najveci sampioni.Nik je malo nervozan,popustaju nervi,pocinje prica sa svima a to je ono sto smo ocekivali.Idemo Nooooleeee!

JPR24

pre 1 godinu

Novak odlično, pogotovo sto Kirjosa ide servis, neke je Novak dotakao a ja ne znam ni da li bih video lopticu ! A Kirjos pokazuje zašto mu je ovo prvo finale GS ! Ok frustriran, cuti slomi reket istresi bes i nastavljaš, ne ovako, više se umori pričajući nego trcanjem… iritirira i sebe i ostale…

ElHombre

pre 1 godinu

E moj No1e, licno sam te upoznao posle tvoje prve Wimbledon titule pre koliko godina kada si se pridruzio nasem Davis Kup timu, i evo posle toliko godina ponovo sampion, 4 puta za redom i 7 ukupno. Slavi Srbijo, majko moja imamo najboljeg svih vremena!

Scania V8

pre 1 godinu

7 WMB, na korak da se izjednaci sa Rogerom, a nadamo se I da ga prestigne... 21 Grend Slem, alo ljudi.... Zvanicno je Federer pao na 3 mesto...

kecman iz svlacionice

pre 1 godinu

Šta bi tek bilo da ne igra u najjačoj eri i da ne pokušavaju na sve načine da ga spreče da bude NAJVECI ?!
(GM, 10. jul 2022 18:28)

Ne pokušavaju, već ga sprečavaju na veliko.

Kako pobediti Novaka Đokovića, zabrani mu da igra.

Statisticar

pre 1 godinu

>Zanimljivo posmatranje. Najbolji a gleda petorici u ledja na atp listi. >Najbolji kao što je 21 veće od 22.
>Zar su vam životi toliko prazni da morate takve gluposti da pišete ne
>bi li se osetili iole vrednijim bićima?
(Radijator, 10. jul 2022 19:51)

Prvo Nadal je iza Djokovica na listi.

Drugo:
Goat poeni: 987>885
Finalni mastersi: 5>0
Mastersi: 38>36
Kompletirani mastersi 2>0
Veliki turniri: 64>59
Broj #1 nedelja: 373+22>209
Elo ranking: 2629>2552

Da bi Nadal imao 21 morali su da ga nadrogiraju protiv Sapovalova i Medvedeva i za svaki slucaj Novaka uhapse; toliko je relevantan njegov AO ove godine. Ista prica za sledeci USO.

Koliko lupas Nadalova štaka bi zaplakala.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

"Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње. Е, то вам је Новак Ђоковић. Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине."

Zoran

pre 1 godinu

Svaka cast Novaku,al' previse je 7 titula na travi za coveka koji ne zna igrati na mrezi. Roger je kralj Wimbledona!
(Realno, 10. jul 2022 20:31)
Tog tvog kralja Novak je dobio u tri finala Vimbldona.

Heroes

pre 1 godinu

Mateo i ostale komsije patite od muke sto je Srbin goat u tenisu nista drugo vam ne ostaje.Mogu misliti kako se osecate sad :) A najgore za vas tek dolazi hahahah,pozz za decke vecito druge u svemu,nikad ovakve sampione necete imati ;)

Pavle Jovićić

pre 1 godinu

Novak je ubedljivo nadmoćan teniser u odnosu na Nadala i Federera zbog više razloga. Na primer, za poslednjih desetak godina osvojio je duplo više grend slem titula nego njih dvojica zajedno. Dalje, osvojio je 21 GS za mnogo manje vremena nego Rafa ili Federer. Pa nije isto kad osvojiš 21 GS za 14 godina ili za 18 godina. Dalje, ubedljivo je najkompletniji igrač u poređenju sa pomenutom dvojicom, jer ima sve udarce i kompletnu igru. Dalje, Novak igra odlično na svim podlogama, dok Rafa je znatno lošiji na betonu, Rodžer štuca na šljaci. Trka za GS bi odavno bila završena da Novak nije pukao psihički 2016-2017 o dozvolio ovoj dvojici da ničim izazvano osvoje 4-5GS. Na kraju, Novakov najviši nivo tenisa je bolji od Rafinog i Federerovog. Na primer, 2011 je u toku sezone imao skor 10:1 sa Nadalom i Federerom, pri čemu je nesrećnog Nadala pobedio sedam puta u sezoni bez poraza. Federer se izvukao sa tri poraza i jednom pobedom. Međusobni skor sa njima dvojicom da ne pominjem. Prema tome Djoković je ubedljivo bolji igrač od njih i to odlično zanju njih dvojica i teniski stručnjaci, ali se to ne govori već radi interesovanja javnosti podgreva priča da je trka za goata u toku. Namerno nisam rekao da Novak nije najbolji teniser u istoriji jer takav ne postoji. Ne mogu se porediti ere, tj. babe i žabe. Ne postoji GOAT u bilo kom sportu, pa ni u tenisu.

Paradox

pre 1 godinu

Kanbera čeka prvu GS titulu!
(Loznica, Gučevo, Cer..., 10. jul 2022 13:07)

Sine idi beri maline, mani se tenisa i komentarisanja! Smaras svakodnevno sa komentarima, verovatno da bi bio primetan.

Mare

pre 1 godinu

Samo nolomani racunaju osvojene GS-e protiv nekih beretinija, cicipasova,andersona, thiema, kirgiosa, medvedeva i slicnih

Svi oni zajedno imaju osvojinih 2GS-a ( da DVA)

Jok mi nolomani racunamo samo one gren slemove koji su osvojeni protiv onog lika sto ga je nadal pobedio u finalu rolan garosa a ni ime mu ne xnam,eto ti bar znas imena pa si ih nabrojao

The_Dejan

pre 1 godinu

Naravno, sutra ces lakse motati kablove.
(Jusa, 10. jul 2022 15:08)

Kakve to veze ima sa koemntarom??
Pretpostavljam da si ti generalni direktor Zeptera, čim pišeš ovakve iskompleksirane komentare.

Splavar

pre 1 godinu

@Legenda kaže da pojedini jos uvek čekaju 23gs na ovom Wimbldonu!
(Pera, 10. jul 2022 15:19)

Ajde molim te. Neko ceka 21i, neko 1vi. Kakve veze ima covek koji vise nije tamo. Dosadili ste i Bogu i ljudima

Asteriks

pre 1 godinu

Ovo je travnata podloga,najjbrza podloga,jos Kirios nenormalno servira......Novak vise nema prava na gresku u svojim servis gejmovima.

Robert

pre 1 godinu

Primer pravog ritma kakav bi tenis trebalo da izgleda. Nadal bi do sada bio tek u svom drugom servis gemu, izvlačio gaće iz zadnjice, a Kirjos već počistio prvi set. Sjajan meč.

Aragorn

pre 1 godinu

Đoković ako mu ne ide, treba samo da napravi scenu, nešto promrmlja ili se izdere na sudiju,da se buni kod glavnog napravi neku vrstu intermeca, gde ce sve buktiti od emocija i tentćzije,i ovaj će da pukne.Kirjosa mora da izbaci iz balansa.
Ako ne ide reketom, odigraj glavom.

Svetolik

pre 1 godinu

Kirijos je popizidio je je ispustio 0:40...dernja se na klupi, nema on glavu za velike pobjede zato je tu gdje jeste. Sad će krenuti da udara kao drvosječa i onda će ga stati i servis i sve ostalo i Novak će ga dobiti glat do kraja meča.

VUK

pre 1 godinu

Na brejk loptu , stiže droo šot, Kirgios nepokretan osataje na liniji i Nova nepotrebno njemu na reket
.Slomio bi ga da he odigrao logičnu paralelu. Evo vratio ga tim potezom potpuno.

Paradox

pre 1 godinu

Ne razumem navijace Partizana, zasto tolika mrznja prema Djokovicu pa sta ako je zvezdas???
(Nebojsa, 10. jul 2022 16:22)

Ko kaze da navijaci Partizana mrze Novaka? Lupetas koliko si tezak!
Evo ja sa 4 grobara gkedamo Novaka i pijemo pivo!

dux

pre 1 godinu

@"Pa jel realno da nama ovde u Republici Srpskoj brane pravo prenosa RTS ?? Pa jel realno to, jel realno to.??? Sve sve mogu razumiti, al da nam ne daju da gledamo Djokovica finale Wimbldona, to mi ne ulazi nikako u glavu"
90ih sam stimao antenu na krovu ali sam gledao SVAKI, pogotovo bitniji, sportski dogadjaj. Ovo sad je odavno vredjanje inteligencije, prosle godine nisam mogao da gledam evropsko prvenstvo u fudbalu na tv, a imam "eminentnog" kablovskog operatera.

A sto moram finale Djokovica da gledam na netu je sramota. Bukvalno cu samo njega jos ispratiti i zbogom i sport jer sve ce biti kisela voda posle Djokovica.
Sto se mene tice bolje je sto ne igra protiv Nadala jer se i ja potrosim kad Nole igra, ovo sa Kirjosom je laganica. Srecno Novace!!

klop

pre 1 godinu

A kako je moguće da Kirjos ubacuje 85% prvog servisa? Neverovatno. Bukvalno je bio na 50-60% do sad na turniru a danas ne promašuje. Tako je bilo i u ona 2 meča protiv Novaka koja je dobio.
(Mare, 10. jul 2022 15:56)


Ma navodi mu neko loptice i ubacuje ih u Novakovo polje.
Ne razumem tako glupo pitanje "a kako je moguće..."
Druga stvar, ceo turnir ubacuje dosta bolje prvi servis nego što si ti naveo.

The_Dejan

pre 1 godinu

Koliko je Novak samo miran i staložen
Rekao sam da će mozak odlučiti pobednika u finalu
(Aleksa, 10. jul 2022 16:50)

Apsolutno. Ovo je meč mnogo napetiji nego da je Novak igrao protiv Nadala i Federera, potpuno naelektrisan meč.
Kirjos odigra 4 vrhunska poena, a onda napravi grešku kao početnik..
Zato samo smireno i eto titule.

key and peele

pre 1 godinu

koliko iritira ovaj komentator koji ne ume da zavrsi recenicu vec krajem prosle pocinje sledecu. tolika neartikulisanost na maternjem a godinama vec radi ovaj posao

Bebisikter

pre 1 godinu

oce li da plati porez na dobitak sa vimbldona
(luka, 10. jul 2022 18:25)

Nego šta će?! Ne pita se on tu ništa, prvo se odbije porez pa se neto iznos upllaćuje na račun. Sve i da ne želi, nema izbora nego da plati.

JPR24

pre 1 godinu

oce li da plati porez na dobitak sa vimbldona
(luka, 10. jul 2022 18:25)


Hoće. Plaća tamo gde je i zaradio… Doduše oni to odbijaju direktno od zarade, tako da nema da se muči sa time.

Nebojša

pre 1 godinu

Kako je ono išlo početkom godine gotov je ništa više neće osvojiti...kada je uzeo Rim pričali su da grenslem nikada više neće osvojiti dali će se javiti neki od tih pacijenata ?

dd

pre 1 godinu

kada kao mali decak od 5g mastas da samo igras jednog dana na tom terenu...i onda ga osvojis 7X.mnogi to ne kontaju koliko je to veliki podvig.

to je za postovanje,ali uvek ima umobolnih hejtera koji svaciji uspeh pljuju.to su oni koji prepodne mrze sebe,a poslepodne ceo svet.i onda odspavaju i sutra ponovo...velika je tragedija sto na ovim prostorima takvi ljudi postoje,ako se uopste mogu i nazvati ljudima.

treba svakog sportistu na svetu ceniti i postovati to sto radi.ni jedan svajcarac a ni spanac nece reci za federera ili nadala tako ruzne reci kao sto mnogi nasi ljudi sa ovih prostora kazu za Novaka.e to je njihova sramota...strasno!!!

,Sportman

pre 1 godinu

ГОАТ листа ОПЕН ера:
1.Новак Ђоковић- 985
2.Роџер Федерер - 933
3.Рафаел Надал - 885
Нашем шампиону фали још један Г.С и два Мастерса до маши магичну цифро од 1000 ГОАТ бодова.
Федер заувјек остаје на 933 бода..
Док Надал заостаје за Новаком читав 100 ГОАТ бодова..
Што значи треба да освоји још 10 ГС тили рецимо чак 50 мастерс итула да би се изједначио са Нелетом..

Nebojša

pre 1 godinu

nole sa 20 % svog tenisa osvojio najveći turnir na svetu..
(pop, 10. jul 2022 18:33)

Nemojmo preterivati odigrao je na solidnih 90% fokus u meču visok broj vinera nizak broj grešaka posle prvog seta se pokrenuo nije više stao bilo je gotovo za Kiriosa da je igrao na 20% izgubio bi 3-0.

Nebojša

pre 1 godinu

Rafa je na RG pobedio 4 top 10 igraca, a Djoko 0 top 10 igraca za ovaj smesni vimbledon. Rafa GOAT
(Pero, 10. jul 2022 19:04)

Zamišljam obrnutu situaciju da je Novak dobio Nadala na RG Zverev mu predao a u finalu pregazio Ruda šta bi ste vi pisali nešto ovako Nadal povređen ovaj mu predao a u finalu neki Rud hahahaha... pokrite se bolje ušima da se Korona nije dogodila Nadal bi danas imao 2-3 grenslema manje od Đokovića i to minimum 2-3 manje.

Darko

pre 1 godinu

Sto se blizi mec hvata me trema ko da ja igram.Ne znam da li da gledam mec uopste,zbog zdravlja i stresa.
Vjerovatno cu mijenjati kanale pa poslije pogledati u miru snimku ako vidim da je napeto.

Aleksandar

pre 1 godinu

Izbombardovao ga čovek teško ce Novak da se izvuče.A rts nastavlja tradiciju sa izvrsnim stručnjacima u studiju.Kaze čovek mrtav ozbiljan dobija Đoković ovo 3:0.

ludo burazeru

pre 1 godinu

Osim serve Kirijos nema ni jedan udarac a ni kretanje vrhunskog tenisera,zato je gde jeste.Možda i dobije ali ovo je činjenica.

Paradox

pre 1 godinu

Novak je G.O.A.T. a ostali neka se poređaju kako im je volja…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 10. jul 2022 13:33)


Kanbera čeka prvu GS titulu!
(Loznica, Gučevo, Cer..., 10. jul 2022 13:07)

??????

demokrata

pre 1 godinu

Ljudi koji se nisu bavili sportom ne znaju sta znaci igrati u gostima...kada je tim, nekako se kompezuju stegnute gace jer nisu se svi stegli. Kad si sam sa sobom? Bas nije lako! To je ta prekretnica kada je Novak naucio i bio spreman za svako naredno finale Wimbeldona, igrati protiv finaliste i publike...

Nebojša

pre 1 godinu

Jedan jedini neverovatni neponovljivi Novak Đoković ova titula je za njega i sva nas koji ga podržavamo a i one koje ne :) uživajmo u ovom danu.

veder

pre 1 godinu

Ništa do Goatčine, kako reče Nik, i jest GOAT među GOAT-ima, jedan jedini i neponovljiv GOAT, na stranu što je sam sebe malo zakočio zbog AO, ali dobro je, ima vremena da osvoji najviše GS titula.

zoran

pre 1 godinu

Pretežak je put bio stići do 21 slema,trnovit.
Sećam se Federer 16 slemova a Nole 1.
Federer vrhunski igrač a tek Nadal i njih moraš da dobijes da uzmes bilo koji slem pretezak zadatak i Novak je uspeo.
Đoković je uspeo osvojiti 21 slem a bilo bi i vise u Australiji nisu dali da igra. U americi ga izbacili pogodio sudiju s lopticom.
Đoković je majstor ove igre i to kakav.
Igraće Nole još ali godine stizu a stize i naslednik.
Mali Stefan će imati odličnog učitelja u vidu Novaka i imaće sve mogućnosti da bude odličan igrač.
-Ove Novakove brojke su nestvarno dobre pogledajte koji su igrači iza njega po slemovima
- Roger Federer
- Pit Sampras
- Ivan Lendl
- Bjern Borg
- Dzon Mekinro
- Andre Agasi
- Boris Beker
- Mats Vilander
-Kakva sve imena i legende.
Pa pretesko je 1 slem osvojiti a gde je 21.
-Ostao je samo Nadal ispred Nola
tabela bi bila drugačija da je dozvoljeno Novaku da igra Australiju. - Novaku lezi Australija
a Nadal je bio silno motivisan kad je video da Novaka nema..... Hoću reći
nekako uzeo je slem koji pripada Nolu.
-sve u svemu Novak je veliki sampion i ova mala Srbija treba biti ponosna sto ima ovakvog sampiona.....bravo Nole, kapa dole za karijeru

no name

pre 1 godinu

Molim sve navijace Nola goata,nemojte da se obazirete na zle komentare.To su idioti .Niko od njih nit voli nadala ni fedeksa ,oni samo Novaka ocima nemogu smisliti..ebe se nekom tamo rami ili ramizu kako mu bjese ime nemam pojma da li ce nadal pobjediti .bitno je novak da izgubi .prema tome svim srcem i samo cestitke Novaku nasem od sveg srca .7 SEDMA Vimbldonska titula i 21 prvi slem .respekt do poda. Najveci ikada nas Novak Djokovic!!!!

Laki M

pre 1 godinu

@Rafa je na RG pobedio 4 top 10 igraca, a Djoko 0 top 10 igraca za ovaj smesni vimbledon. Rafa GOAT
(Pero, 10. jul 2022 19:04)

Koji je kvalitet tih top 10 igrača najbolje govori da ih refdovno deru oni što nisu ni u top 30.
Gde su na WB ti veliki "majstori" koje pobeđuje Rafo?

Aragorn

pre 1 godinu

Bez zaletanja, bombasticnih naslova, Kirjos ima dva nula. Nista ne znači, ali oprezno i polako do pobede.
Nema vulkanskih emocija i sigurnih unapred upisanih pobeda.
Sigurno, polako korak po korak do trijumfa. Tiha voda breg roni!
Ne stvarajmo još veći pritisak, jer on je i ovako nesnosan na Novakovim leđima.
I dajmo mu podršku i kada ne ide! Ne pljujmo ga odmah.
Idemo Novače,, nakon 27 uzastopnih upiši još jednu recku!!!!!

posmatrac

pre 1 godinu

Novak mora da izadje ratnicki na teren, i da bude spreman na neizvesnu borbu u taj brejkovima, i tu da isceprka setove kao sto i zna da radi. Ako ne izadje ratnicki, nego sa pozivima za mir u svetu, nece ni stici do taj brejkova. Ako rezultat bude 2:2 mislim da ce Novak imati prednost, jer bi onda serva Kyriosova trebalo da oslabi.

zivot je lep

pre 1 godinu

gospodine Djokovicu zelimo Vam svu srecu u finalu...da podignete 21 pehar GS i ponovo nas ucinite ponosnim sto smo Vasi zemljaci...

Rade

pre 1 godinu

Daće Bog da pobedi Novak! Srećno Novače, pa da nam ulepšaš ovaj dan, ovu nedelju... svi mi koji te iskreno cenimo i poštujemo ti šaljemo pozitivnu energiju i nadamo se x 21...

Seka

pre 1 godinu

Sve je stvar kako Djokovic izadje na teren. U zadnja dva meca je izasao prilicno nervozan. Obojica izlaze pod velikim pritiskom. Tako da ko bude manje nervozniji taj ce i pobediti.

Now that

pre 1 godinu

32 puta u GS finalu? Pa to je mesec dana igrao samo najveće teniske turnire na svetu svaki dan. Neverovatni podaci. Veliki sportista.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 10. jul 2022 13:45)
Neki dan si ga posle 2.seta pošteno ispljuvao, toliko o tome....

Darko

pre 1 godinu

dal bi mogao neki zakon u Srbiji da se usvoji kojim se Novaku zabranjuje da igra dropšotove, zna li ko?
(lule, 10. jul 2022 15:26)

Odavno nisam cuo bolju foru. Svaka cast. Jesi li to sam smislio ili ti je neko pomogao?

Aragorn

pre 1 godinu

Kako se odmah izmile, pljuvači cinici i mrzitelji, na poen izgubljen Novakov, a kamoli gem.
I ništa naučili niste.
Opet će Novak da vam urniše dan, učini ga tužnim i teškim za podneti.

bmiles

pre 1 godinu

Za sada servis igra u kojoj se bolje snalazi Nik,zato i vodi! Ali,uvek postoji ono sta cemo kad te "bombe" stanu?Ne sumjam da ce a onda ce Novak da iskoristi taj momentum,budite uvereni! Idemo!Evo ga 3:1 i drugom setu!

Aragorn

pre 1 godinu

"Previše napora"!
Kirjos prica, pregoreo je izgleda.
Pita boks"jer mislite da se previše trudim"!
Jos jedna varnica emocija, i gotovo je.
Lud lik skroz. Ima minu u glavudzi!
Evo Nole ode na 4:1

Mare

pre 1 godinu

A kako je moguće da Kirjos ubacuje 85% prvog servisa? Neverovatno. Bukvalno je bio na 50-60% do sad na turniru a danas ne promašuje. Tako je bilo i u ona 2 meča protiv Novaka koja je dobio.
(Mare, 10. jul 2022 15:56)

Znači može ako hoće.
(Loranov tata iz Goznice, 10. jul 2022 16:03)

Onda bi svi servirali tako. Ne lupetaj.

Armagedon

pre 1 godinu

Jedna velika molba za ATP. Ozvučite Nika Kirjosa!! Zakačite mu mikrofon za kragnu ili tako nešto. Ovaj čovek je cirkus. Mnogo bih voleo da slušam šta priča ceo meč. :)

Nebojša

pre 1 godinu

Odličan meč i neverovatno stameni Novak Đoković ovo je najbolje što je igrao ove godine svaka čast a svaka čast i Niku koji ako uspe da izbaci svoje demone iz glave sigurno bi mogao do ove titule u budućnosti a i ne samo ove kvalitet sigurno ima ali te bubice...

Gde ja živim

pre 1 godinu

Apsolutno zasluženo Đole. Bravo majstore, jesi kidao živce kao i uvek, ali valjda to tako mora.

Kirjos, nadam se da će nastaviti u ovom ritmu jer ga je mnogo zanimljivije gledati kada igra i tenis, a ne samo što se duri i mlati sa vazduhom. Ima sve udarce, malo još glavu da dotera i noge da upotrebljava više i biće strašno opasan.

Sve u svemu jako dobar i atraktivan meč. Idemo dalje Đole, mora da se stiže Džeronimo. Samo jako.

laki2

pre 1 godinu

Hahahaha crknite dušmani! 7 Wimbldon titula 🏆 ovaj dečko je primer kako se iz ove zemlje može uspeti! Idemooooooooo Noleeeeeee!!!!!!

Uvek neugodna Kudermetova

pre 1 godinu

Prvi set poprilicno uspavana i bezvoljna igra Novaka, ali kako je mec odmicao bilo je jasno da Kirjos ne moze da zadrzi nivo ni koncentraciju koja je potrebna. Brejk u trecem za 5-4 posle 40-0 je otprilike otklonio i poslednju sumnju.

Sve cestitke, sad ostaje znak pitanja koji je sledeci turnir koji uopste moze da igra, ali tako je kako je.

Milutin

pre 1 godinu

Samo nolomani racunaju osvojene GS-e protiv nekih beretinija, cicipasova,andersona, thiema, kirgiosa, medvedeva i slicnih

Svi oni zajedno imaju osvojinih 2GS-a ( da DVA)
(dr Roddick, 10. jul 2022 15:09)

Kakvi god da su, za razne Bagdatise, Gonzalese, Filipusise i Rodike su izmislili tenis.

Vrg

pre 1 godinu

Mrzitelji pod kamen, zavidnici u rupe...
No1e je GOAT! Idemooooo!!
(Sarkazam, 10. jul 2022 19:08)

Postao jos pre nekoliko godina, sve vreme od tada bio i bice.

Pera, Mika, Žika, Persa i kompanija...

pre 1 godinu

Rafa je na RG pobedio 4 top 10 igraca, a Djoko 0 top 10 igraca za ovaj smesni vimbledon. Rafa GOAT
(Pero, 10. jul 2022 19:04)

Pevao bi ti drugu pesmu da je Rafa i tu podigao pehar. Priznaj barem da je Đoković zasluženo pobedio, ako uopšte imaš obraza!

Walldorf

pre 1 godinu

Jedan, jedini i nepobediv. Veličanstveni srpski šampion, Novak Djoković!!! Kada samo teren odlučuje, Novaku nema ravnog. U tome je i srž sporta. Živeli!!! Sportski pozdrav Srbijo!

Walldorf

pre 1 godinu

Jedan, jedini i nepobediv. Veličanstveni srpski šampion, Novak Djoković!!! Kada samo teren odlučuje, Novaku nema ravnog. U tome je i srž sporta. Živeli!!! Sportski pozdrav Srbijo!

Simče

pre 1 godinu

joj bilo malo i gusto. Gledam na SK pa kad Nole gubi ja aj na RTS. Pa kad tamo zagusti ja vratim na SK, pa neki put prosetam po kanalima pa i po kući. Pa kad je bas bas napeto, gasi tv pa pali...ma idi begaj....
Al preživesmo nekako....
p.s. ja sam i dobar šta radi moj šašavi pašenog...on ugasi tv, izadje napolje iz kuće pa ponovo udje i ponovo pali da bi oterao urok...
Nole samuraj, nindža, terminator..ma ludilo bratac...

anica velickovic

pre 1 godinu

Eh, puno mi srce, mnogi ga otpisali, a on opet titula, i to Vimbldon. Najveci teniser svih vremena, nas Nole.
Nisu mu dali da igra u Australiji, pada na listi, nema bodove, al hram tenisa u Njegovom dzepu. Ziv bio lave nas, ziveli!!!!

Sou Biznis

pre 1 godinu

Zanimljivo posmatranje. Najbolji a gleda petorici u ledja na atp listi. Najbolji kao što je 21 veće od 22.
Zar su vam životi toliko prazni da morate takve gluposti da pišete ne bi li se osetili iole vrednijim bićima?
(Radijator, 10. jul 2022 19:51)

Pa po tvojoj logici Federer nije ni medju prvih 400 posto ga nema na atp listi... Da li ti je zivot toliko prazam da pises takve gluposti??

milence

pre 1 godinu

dal vi ljudi shvatate sta je novak postigao,i da nije osvojio mnogo je a ovo je bas topina,ziv nam bio junace,meni si ulepsao dan,mogu da zamislim kako je njemu

Staka Zulu

pre 1 godinu

oce li da plati porez na dobitak sa vimbldona
(luka, 10. jul 2022 18:25)

Porez se plaća tamo gde si zaradio novac, a ne čiji pasoš imaš. Zinulo ti dupe da uzmeš pare tamo gde nisi uložio ni dinara. Niti u Noleta kao igrača, niti u Wimbledon kao turnir!

OptaAce

pre 1 godinu

2. deo
Novak Đoković je 4. teniser u Open eri (od 1968.) koji je osvojio 4+ uzastopne titule na W posle Borga, Samprasa i Federera.
Novak je 1. teniser od Teda Schroedera 1949. koji je osvojio W nakon što je izgubio 1. set u 1/4 f, 1/2 f i finalu.
Poslednji teniser koji je osvojio W a da to nisu bili Đoković, Murray, Federer i Nadal, bio je L. Hjuit 2002.
Čak 20 od poslednje 22 GS titule u muškoj pojedinačnoj konkurenciji osvojili su Đoković, Federer i Nadal. Izuzeci su D. Tim (USO 2020) i D. Medvedev (USO 2021).
Čak 63 od poslednjih 76 GS (82.9%), osvojili su 3 muškarca (Đoković, Nadal, Federer).
Novak je 1. teniser u istoriji tenisa (od 1877.) sa 7+ titula na 2 GS (9 AO, 7 W).
Teniseri sa najviše GS titula nakon svog 30. rođendana (u Open eri):
9 Đoković
8 Nadal
Teniseri sa najviše GS titula u istoriji tenisa (od 1877.):
22 Nadal
21 Đoković (9 AO, 2 RG, 7 W, 3 USO)
20 Federer
14 Sampras

bla bla

pre 1 godinu

Idemoooo legenodooo..svak čast posle svega ove godine,bilo bi lepo igrati U.S open ali nema veze,dođi će sve to na svoje kad tad…

Ivan Veljković

pre 1 godinu

Bravo Nole šampione alal vera! Naš Nole je teniski velikan, danas je postao po sedmi put vimbldonski šampion! Fenomenalno! Čudesno!

Јабучило

pre 1 godinu

Zanimljivo posmatranje. Najbolji a gleda petorici u ledja na atp listi. Najbolji kao što je 21 veće od 22.
Zar su vam životi toliko prazni da morate takve gluposti da pišete ne bi li se osetili iole vrednijim bićima?
(Radijator, 10. jul 2022 19:51)

Површан си. 370+ седмица је био први. О 22>21 после оног скандала на АО можемо да дискутујемо. Или о бизарном укидању бодова на овом Вимблдону. Када се додају други битни параметри, мислим да је Новак заиста најбољи свих времена. А играће још. Надалова 22 ГС су такође импозантан резултат. Али нису довољни у овом контексту.

The_Dejan

pre 1 godinu

Ajmo Nolee! Treba ostati pribran i smiren jer će Kirjos imati sigurno neke svoje ispade. Samo fokus na titulu i to je to. Idemo!

Izdislav

pre 1 godinu

Ne dopada mi se ono mi smo kao ok, prijatelji, to se Novaku obilo o glavi nekoliko puta.Fokusiraj se na sebe, mentalno, na taktiku, zajebi prijateljstvo

Bocko

pre 1 godinu

Nole jednostavno mora da uđe u meč jače nego u prethodna dva. Kirjos je bolji teniser od obojice prethodnika i mogao bi da se raspali i iskoristi Novakove loše momente. S' druge strane Novak je jednostavno bolji i iskusniji teniser. Osim toga, čini mi se da se baš odavno nije desilo da debitant u finalima GS, pobedi nekog ko je GS osvojio više puta. Obično ga pojedu neiskustvo i trema. A i taj 21 GS se već predugo čeka.

Men Behaving Badly

pre 1 godinu

Sve je pogodio gost u sudiju na RTS.
Ja razumem da je Novak naš ali brate mili ti si neki strucnjaka za tenis i pricas kako ce Kirjos da ima tremu,kako ce Novak to lagano 3:0 da dobije.

zex

pre 1 godinu

Novak mora da drzi svoj servis do Tajbrejka ako zeli nesto, prvi set ode,.Kirios servira kao lud i tu nema pomoci.Kada se razvije igra Novak ima sansi a ovako nikako.Jednostavno Kirios servira strasno i to je razlika.

zgtom

pre 1 godinu

Puno puta prvi set se izgubi jer Đoković kao da tim setom uspava protivnika da može, a zatim stavi u petu ili šestu brzinu, puno puno je puta tako bilo ima tu psihološkog momenta u ovome o čemu govorim taj prvi set.

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

A kako je moguće da Kirjos ubacuje 85% prvog servisa? Neverovatno. Bukvalno je bio na 50-60% do sad na turniru a danas ne promašuje. Tako je bilo i u ona 2 meča protiv Novaka koja je dobio.
(Mare, 10. jul 2022 15:56)

Znači može ako hoće.

Neo@

pre 1 godinu

Auuuu... Koliko je ovo lepo!
Nakon svih onih muka u Australiji i onog ponižavanja od onih bandita, leglo je ovo kao melem na ranu!
Svaka ti čast majstore!
Bog da ti da zdravlja, sreće i mira, da osvajaš ovaj i ostale GS turnire još onoliko puta koliko poželiš!
Svaka čast... Bravo bre, bravo!

srle

pre 1 godinu

Velika pobeda Novaka Đokovića, uopšte nije bilo lako danas, Nik je odservirao čak 30 asova. Neverovatno da je Đoković uspeo da bude skoncentrisan u važnim momentima, to je bio ključ meča. Ne mogu da zamislim koliko bi Novak bio u teškoj situaciji da je izgubio, jer verovatno mu neće dozvoliti da ide u Njujork, a ovaj turnir je zato imao veliku važnost i za njegovu karijeru. Čestitke Nole od srca, sve najbolje u nastavku karijere.

m

pre 1 godinu

Kirjos odličan, Novak fenomenalan, tenis viša klasa, kakav je pritisak imao to se ne može rećime opisati, i na kraju u finalu je odigrao svoj najbolji tenis na turniru, kada je bilo najvažnije i kada je bilo najteže, a njegovi riterni to je stratosfera, genijalno.

Pozdrav za "laganeze" i šta reče Kreg O'Šonesi, Nikov servis se ne može "pročitati".

wolwerine

pre 1 godinu

Strasan je Nadal I Federer, Ali 2020 bi vrv osvojio ovaj gs, onda izbaciše ga sa us opena, onda Australija isto, 3 turnira osvojio bi barem jedan, a Nadal bi imao samim tim barem 1 manje.. Takve opstrukcije koje on ima to je strašno, naspram ove dvojice.. Nadal 14 rg, najbolji u istoriji na šljaci, veliki igrač ali daleko od Federera, Samprasa, sa Noletom ne može u istu rečenicu.. Nole je najbolji svih vremena odavno!!! Teško je prihvatiti mnogima.. Ali kako kažu krivo sjedi, pravo zbori!!!

lal

pre 1 godinu

Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca
(OvoOno, 10. jul 2022 19:53)
poznat mi je taj nadal... to je onaj lik koji je osvoji USO tako sto nije imao nijednog protivnika iz top 25?!?

vise ono nego ovo

pre 1 godinu

Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca
(OvoOno, 10. jul 2022 19:53)

Nije sam izvlacio sebi protivnike. A u finalima Wimbledona je 3 puta pobedio Federera i jednom Nadala. Pa sad racunaj koliko Federer i Nadal imaju GS titula.
Nrp. 2018 je igrao protiv Andersona, koji je pobedio Federera a sam Djokovic u polufinalu Nadala. Zasto to umanjuje vrednost titule? Razumem da ne navijas za Djokovica, ali cemu omalovazavanje?

matori

pre 1 godinu

@Nadal sad na RG igrao protiv 4 top 10 igraca. A Djokovic na poslednja 4 Wimbledona koje je osvojio, zbirno nije igrao protiv toliko top 10 igraca
(OvoOno, 10. jul 2022 19:53)

hajde idi i nađi statistiku koliko je Novak mečeva igrao protiv top 10 igrača u karijeri, a koliko Rafa (pogledaj i Rodžera), i pogledaj procenat dobijenih mečeva, gde je Rafa i iza Rodžera, a Novak je van konkurencije najbolji..

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@ГИРОСЛАВ - Наравно да је Г.О.А.Т. листа мјерило. Јесу грен слемови најважнији турнири и најтеже их је освојити. Ал нису једини турнири и зато се сви турнири рачунају као и недеље на првом мјесту и међусобни скор. Надал је у предности само тај један грен слем, тренутно. А у свему другом је Новак бољи. Њихове каријере још трају и кад заврше видјећемо ко је бољи. Новак је у великој предности и мислим да ће је очувати. Новак ГОАТ.

Sića

pre 1 godinu

Koliko komentara ljudi koji nikada u životu nisu uživo videli tenisku lopticu, a kamoli reket ili nekog tenisera?
Fantastičan meč, moćni Nole!!!
Dokazao je ovim mečom da je najbolji u istoriji.

slobinator

pre 1 godinu

(mateo, 10. jul 2022 21:39
eh da federer ima 15 godina manje,da još igraju borg i konors,da čilić servira kao sampras,riternira kao agasi i ima volej kao edberg i da trči kao nadal,da nadal nije utekao sa megdana,da je medvedev amerikanac,da zverev može da sastavi dva turnira i da kirjos nema neke patuljke u glavi i da su novaku vezali jednu ruku onda i ne bi osvojio vimbldon.najsigurnije je bilo da su mu zabranili učešće.ovako jbg.rizikovali su organizatori

Nebojša

pre 1 godinu

Čovek se toliko puta vadio iz kanala a čim upadne u neko malo blato neki viču da je gotov tužan je takav kukavičluk pojedinaca i što je najgore zaboraviće ovu titulu pri prvom blatu i tako iznova i iznova.

CroFed

pre 1 godinu

Novak si ne smije dozvoliti još jedan kiks u ulozi velikog favorita, previše je imao takvih poraza (više i od Rogera i Rafe) tako da je velik značaj ovog meča. Reako bih gotovo jednako važan kao onaj meč s Medvedevim na US Openu. Ako slavi, vraća se na "kolosijek" i puhat će za vratom Rafi, još jedan kiks i to bi strašno negativno utjecalo na Novakove ambicije da prestigne Nadala. Tako da, slavlje Novaka jer je ovo "do or die" meč...

Aragorn

pre 1 godinu

Kako se odmah izmile, pljuvači cinici i mrzitelji, na poen izgubljen Novakov, a kamoli gem.
I ništa naučili niste.
Opet će Novak da vam urniše dan, učini ga tužnim i teškim za podneti.

pronicljiv

pre 1 godinu

Interesantno je da Novak još nikada u karijeri nije uzeo set protiv Kirijosa....
(polutka, 10. jul 2022 15:31)

A mnogo su igrali inače...

Sloba

pre 1 godinu

Ja sam prestao da intenzivno pratim tenis kada su se pojavili igrači visoki 2 metra i servisom od 250 na sat. Nema igre. I takvih igrača je sve više. Tipična produkcija američkih akademija. Otišli Borg, Agasi, Sampras, Mekinro, Federer a otići će Rafa i Novak. I šta ćemo da gledamo? Kratke poene iz dve razmene udarca. Dva puta sam gledao Novaka na Vimldonu. Finale protiv Federera i protiv Beretinija

Splavar

pre 1 godinu

@Prelako osvaja svoje servise za sada Nik.
(uzivaj u zivotu, 10. jul 2022 15:35)

Pa sad, pitanje je da li osvaja prelako, ili mozda predobro servira. Pa ako ni najbolji returner na svetu trazi odgovor, moguce je da je to izuzetno dobar servis. Gledao sam ga nekom pripremnom turniru, videlo se da se bas na to koncentrisao, a ostalo sta bude. Ne trci za lopticom ko ono italijansko pilence, mudra taktika protiv sampiona. Spremio se Nik odlicno, a sad moguce je i da NDj iskopa neki odgovor. Ovo ce danas trajati

Mare

pre 1 godinu

@milan


A sto spominjes sad cetvrfinale kad si govorio o finalima i kad te covek zakopo onako momacki,tako da ti je bolje da se pokrijes usima.

bmiles

pre 1 godinu

Tenis je igra u kojoj servis jeste vazan ali nikad ne dobija mec!Cetvrti je set Nik je nakupio vise od polovine asova od Novaka 28:14,sto je bilo za ocekivati,ali ipak je 2:1 u setovima za Novaka.Jos nesto vidim povike na Ivanisevica,ali misljenja sam da je Novakov prvi servis mnogo bolji nego inace u prethodnim godinama!
Novak dobija sigurno!

denverac

pre 1 godinu

(Stefan, 10. jul 2022 19:32)
Ne mogu da se porede babe i žabe. Da je Michael Jordan bio Srbin, onda bi ti on bio najbolji sportista. Ili Cristiano Ronaldo, Messi...
Ali najbolji teniser svih vremena skoro sigurno jeste, mada bi bilo lepo da završi i sa najviše GS, pa da nema ni jedan argument.

panda_medo

pre 1 godinu

Svaka cast Novaku,al' previse je 7 titula na travi za coveka koji ne zna igrati na mrezi. Roger je kralj Wimbledona!
(Realno, 10. jul 2022 20:31)

Kako li kralj izgubi 3 finala Wimbldona od Novaka? 3:0 .Botu, nadji zivot.

Један Убод

pre 1 godinu

Има ли неког, да овом коментатору са РТС-а шапне да утрне мало са причом?

kecman iz svlacionice

pre 1 godinu

Auuu čovek ne zaklapa, ekstremno mi ide na živce, nadglašava se sa publikom..
Nije džaba ona poslovica ćutanje je zlato.. da li može samo malo da ućuti ???Ne .. počinje drugi set sad priča i za vreme poena..

Dampir

pre 1 godinu

Nažalost, utišao sam televizor, jer je komentator na RTS-u nepodnošljiv. Bukvalno je pet puta ponovio kako Kirjos mrmlja dok Đoković servira i iščuđava se time kao da ne zna da je Kirjos takav kakav je. Šteta što ne postoji opcija na digitalnoj televiziji da se komentator isključi i da se samo čuje originalan zvuk sa stadiona, bio bi osećaj kao da sam tamo. To je isto kada se ponekad na nekoj utakmici pojavi problem sa vezom sa komentatorom pa gledam meč bez problema. Šteta što ti problemi sa vezom nisu češći. ?

lal

pre 1 godinu

Obuhvata sva dostignuca zato je itekako relevanta... tako da kao teniser ne mozes farmati samo RG i prozvati se najboljim svih vremena. Federer gubi poene jer je aktivan igrac. Kad objavi penziju nece ih vise gubiti. Prakticno Novak delje u eri jednog Federera; to sto on nije u penziji, a i ne igra, to nije Novakov problem.
(Cinjenica, 10. jul 2022 20:19)
ne postoji savrsena lista, ali je ova o kojoj pricamo najkompletnija i najbliza savrsenstvu...
samo jedna mala ispravka... poeni mogu da se izgube samo ako igrac ostane bez nekog vaznog rekorda... nebitno je da li je u tom trenutku aktivan igrac ili nije...
kada ja rafa dosao do 20GS titula, dobio je poene koje je roger vec imao... onda su ti poeni dodati i novaku posle proslogodisnjeg WB-a... cim se nadal odlepio, djokovic i federer su popili minus...

pronicljiv

pre 1 godinu

Ode prvi set...Po običaju Novak napunio gaće i ovaj će da ga otrese ko tudjeg..Šteta..Kako su ga ubedili da je mentalna gromada je za ne poverovati.
(Marko, 10. jul 2022 15:32)

Dobro, pa šta ako je otišao prvi set?
I kako je to napunio gaće?
Svi servis gemovi su mu perfektni, osim jednog.
Idemo dalje, to je samo jedan set.