Fudbal 458

Nedelja, 12.06.2022.

19:30

Srbija dominirala, pa "prokockala" 2:0 sa poluvremena VIDEO

Fudbaleri Srbije remizirali su sa Slovenijom rezultatom 2:2, u četvrtom kolu Grupe 4 Lige B Lige nacija.

Srbija dominirala, pa "prokockala" 2:0 sa poluvremena VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

458 Komentari

Sortiraj po:

PSL

pre 1 godinu

Naši fudbaleri nikako da shvate da utakmica nije gotova dok sudija ne odsvira kraj. Utakmica traje 90 minuta plus nadoknada, a ne 45 minuta.

Мишљење навијача

pre 1 godinu

Aspera

Да, то сам и сам приметио. Али како ћеш на СП против Швајцарске Бразила...? Тамо нећеш имати посед и царинити лопту као у квалификацијама или лиги нација. Тамо ћеш, бато, добар део утакмице провести у блоку на својој половини. Не зато што ти је то филозофија игре (Пиксијева свакако није), већ зато што ћете противник својим квалитетом на то натерати. Тад ће ти требати овај мучени Павловић као одбрамбени играч, а он то не зна да игра. Све у свему кад ставиш на тас ризике и бенефите које имамо од њега, ризици изразито претежу.

Padjine969

pre 1 godinu

Moramo da imamo jednog iskusnog igraca u odbrani sa autoritetom koji bi bio "komadant odbrane".Ovako to vise ne ide.Mlitavo i neorganizovano.Koliko god napad da,oni pozadi prime.

Aspera

pre 1 godinu

(Мишљење навијача, 13. jun 2022 08:29)

Moje je misljenje da Pavlovica drzi iz razloga sto Piksiju napad cesto organizuju prvi i treci stoper ili bar prenose loptu, a realno je Pavlovic od nasih stopera najbolji sa loptom. Jesu drugi malo bolji u odbrani ali su neupotrebljivi sa loptom poput S. Mitrovica, Veljkovica, Erakovica zbog cega uvek igraju u centru. S. Mitrovic i Veljkovic su nekoliko puta igrali levog stopera i jedva dodavali najblizem, a ne da pogode nekoga izmedju linija. Erakovic i u CZ loptu uvek gura Dragovicu da je ovaj preda sredini, Masovica nisam mnogo gledao.

misko

pre 1 godinu

Pogledajte kretnju Pavlovića,komentator reče zakasnio Pavlović s vi zaspala odbrana.Golman dva udarca dva gola,možda bi Rajko kao najbolji mladi golman na svetu i francuskom prvenstvu,bar jedan odbranio.Piksi zameni Grujića kome se baš igralo a ostavi budi Bog zna koga.

no name

pre 1 godinu

Zanimljivo mi je da niko skoro u komentarima ne spominje golmana.
Sta čini vrhunskom golmana? Da ne pravi kikiseve i da odbrani neku 100% priliku. Jedna Danska je sa Smahjelom bila prvak Evrope, a posle se dokazao sa Mančesterom i osvojio ligu šampiona. Odbrambeni igraci koji su dolazili do izražaja, obicno su leteli nebom u vazduh i tako gradili svoje ime.

Vladimir Stojkovic njegov vrhunac je svetsko prvenstvo 2010 posle sledi pad. Čudna uta Nemci dobijaju crveni karton.

I pitanje da li Vladimr Stojkovic posledni golman koji je odbranio penal za reprezenaciju?

Prvaci Marsa

pre 1 godinu

Kada se reše neki nedostaci u odbrani verujem da smo u Kataru ozbiljni favoriti za neko od prvih mesta. Do svetskog prvenstva ostalo je vremena da se iskristalizuje standardni tim i da se taj tim dobro uigra. Neophodno je da se tačno detektuju slabije tačke u odbrani i da se uspešno uklone. Ukoliko se to dobro odradi Srbije će imati tim koji će biti prvak sveta.
(Mića ekspert,

1. Ne radi se ovde o nedostacima u odbrani nego o nedostatku klase. U prevodu, igraju nam igraci koji su prosek, sem 3-4 igraca mi bolje nemamo i ne mozemo. Nema tu sta da se popravlja
2. Prvaci sveta?,zivis u masti

Nemeže se protiv najopasnijeg rezultata. 😎

pre 1 godinu

Na svu sreću imate kredit zbog onih 4:1, pa će mo vam ovaj put progledati kroz prste. Šteta što ste ispustili tri boda, sve je bilo u vašim nogama. Nisam stigao da odgledam drugo poluvreme, ali prvo sam gledao do kraja, i primetio sam mnogo problema. Mnogo razvlačimo loptu bezidejno u zadnjoj liniji tokom kreiranja napada, zbog čega gubimo mnogo vremena, što statistika i pokazuje sa samo 5 šuteva u okvir gola, što je debilno s obzirom na to kakav kvalitet posedujete. Izbegavajte da vam golamni učestvuju u kreiranju napada, da idu previše napred, jer to nije njihov posao, desiće se neka greška pa će biti kuku lele. Mnogo smo uzdržani kod pasova, proigravanja, driblinga(osim Tadije, kome svaka čast! 👏), ne davimo protivničku odbranu provokacijama tipa Pipo Inzagi, zbog čeka tehničari ni ne mogu da proigraju, jer napadač nije u provokativnoj poziciji, nego se šećka po terenu bez ikakvog reda i smisla, pa protivnička odbrana nema toliki pritisak, jer je niko ni ne pritiska. Tokom faze odbrane, smeta mi to što često puta okrećemo leđoni protivničkom igraču(zbog čega smo i dobili gol protiv Norvežana), fokus tokom odbrane deluje dosta potcenjivački prema protivniku, što protivnik sa dovoljno kvaliteta itekako može da iskoristi. Takođe kretanje, transformacije, ples, folklor, sve to deluje dosta nefluidno, uzdržano, sa dosta nesigurnosti, nekakvog straha, samo ne znam od čega, itd, itd,... mogao bih ovako do sutra, ali nestaje mi karaktera. 😅

Мишљење навијача

pre 1 godinu

Пикси је као играч био офанзивни везни. Сад као селектор заиста је креирао нападачки игру репрезентације. За гол више, гледамо себе а не противника, нема везе да ли смо домаћини или гости, увек офанзива. И океј, то је нешто што смо ми навијачи чекали и за чим смо чезнули годинама. Али опет, фудбал се игра за резултат. До сад смо га имали, али неке слабости су видне. То је наравно та игра у одбрани. Чини ми се чак да Пикси као стручњак не познаје довољно тај сегмент игре. То се види кад немамо лопту у ногама. Кад је освојимо заиста смо јаки и конкретни, ту нема приговора. Али селекција играча одбране је врло спорна. То се пре свега односи на овог Павловића. Није ми јасно како Пикси мисли с њим у Катару. Толико сам већ коментара оставио. С њим у тиму као играча мање да имамо. И неискусан, и несигуран, и киксер, и прави прекршаје који се из авиона виде, ризикује директан црвени. Не знам у чему је ствар, колико год га не интересовао тај сегмент игре, немогуће да Пикси ово не види. И опет, увек га ставља у тим, чак је један од најстандарднијих. Нису чиста посла, не знам, Пикси је говорио да неће дозволити уплитање било каквих менаџера, али у случају овог Павловића једино то донекле објашњава његово играње за репрезентацију.

beogradski

pre 1 godinu

Kako zmajčeki igraju lagano. Mi smo jedina reprezentacija kojoj su dali golove. A zamisli nkad naiđu prave repke. Sećam se utakmice Slovenija-Srbija na svetskom prvenstvu. Povedu Slovenci 3:0 Kežman samo što je ušao dobije crveni karton i tad krećemo i eto završi se 3:3. Nemam pojma zašto sam vam ovo ispričao? A daaa. Deco nemo se ložite maksimum ovog tima je osmina finala. I to je uspeh. Kao Srbin vam kažem pogledajte kakve asove imaju Hrvati a neće ni oni daleko. Brazil je svako prvenstvo od 1982 od kad gledam SP imao silu od ekipa pa je umeo da ispadne i u osmini finala. Niti imamo kvalitet u odbrani niti smo sila u fudbalu.
(Deda Toša, 12. jun 2022 22:04)

Kezman je dobio crveni protiv Norveske, protiv Slovenije je dobio Mihajlovic. Badi odlicni, imali su pad u igri od 7 minuta. Bolje sad, nego na Svetskom. Slovenci prljavi, vuku, udaraju, dva crvena su trebali da dobiju. Sudija ne reaguje jer ga Ceferin gleda sa tribina.

zz top

pre 1 godinu

navijam za,srbiji ali ljudi ono drugo poluvreme je bilo karafeka. Ako tako igraju protiv Brazila biće 5 komada u mreži ali pošto je prva utakmica i za brazilce pa će i oni da budu malo zategnuti i čuvaće se

Matić Nemanja Bane Ivanović

pre 1 godinu

Više od 60 godina gledam naše (srećom i u drugim sportovima) ali ovoliko selektora nisam video. Kao da su plaćeni da pišu protiv nekih igrača ili čak i selektora? Ajde Pavlović je stvarno loš, samo mu ni zamena nije neki Belodedić, Baždarević, Najdoski, Mihajlović, Vidić...

Tako nekako

pre 1 godinu

Kako zmajčeki igraju lagano. Mi smo jedina reprezentacija kojoj su dali golove. A zamisli nkad naiđu prave repke. Sećam se utakmice Slovenija-Srbija na svetskom prvenstvu. Povedu Slovenci 3:0 Kežman samo što je ušao dobije crveni karton i tad krećemo i eto završi se 3:3. Nemam pojma zašto sam vam ovo ispričao? A daaa. Deco nemo se ložite maksimum ovog tima je osmina finala. I to je uspeh. Kao Srbin vam kažem pogledajte kakve asove imaju Hrvati a neće ni oni daleko. Brazil je svako prvenstvo od 1982 od kad gledam SP imao silu od ekipa pa je umeo da ispadne i u osmini finala. Niti imamo kvalitet u odbrani niti smo sila u fudbalu.
(Deda Toša, 12. jun 2022 22:04)

Ali ako uzmemo duplu desetku, malu dvojku i dobijemo 3 na karte? Šalim se. Pusti decu neka maštaju i neka se nadaju kao mi nekada. Ako 90-e u Italiji nismo ništa uradili sa onakvim timom (i dan danas mislim da je na SP-90 samo Nemačka bila jača od nas bar u našem delu žreba. Domaćin Italija u polufinalu protiv Argentine (koja nam se bukvalno provukla sa Maradonom a mi igrali veći deo utakmice sa 10 igrača) ništa nije pokazala. Evo sad gledam napad nam je odličan. Imali smo ga i tad ali treneri uvek u fazonu da damo gol pa da se povučemo i čuvamo rezultat. Piksi nije takav ali nam je odbrana najslabija koju pamtim. Možda je jednako šuplja bila samo još ona koja se protiv Bugara (čuvenu po komentaru Mladena Delića i golu Radanovića) otišla u Francusku i još se brže vratila. Ma oni su naši pa nek su puni buva i miliona.

Danilo

pre 1 godinu

ottom line...
najveci problem je nas mentalitet
mozda ce nekome ovo zvucati kao pljuvacina
al neka samo postavi sebi pitanje
i sa ovakovom igrom/taktikom/prisrupom igri mi mislimo da igramo protiv brazila...
iz 4 utakmice 7 boda
premalo za nekog ko igra svetsko prvenstvo i nivo protivnika,
bojim se da ce nam brazil uterati min 5 komada
(Aleksa, 12. jun 2022 23:30)

Pa dobro to je ok, ipak je to Brazil, mi treba sa gledamo da dobijemo druge dve utakmice u grupi, sto i te kako mozemo.

Jeremija

pre 1 godinu

Definitivmo, ne možemo da igramo sa trojicom u zadnjoj liniji. To zahteva mnogo veću zaštitu od strane defanzivnih veznih i mnogo više defanzivne igre naših krila. Kostić, Radonjić, Živković i Lazović su odlični u napadu, ali su defanzivno tanki. Svi igrači odbrane su nam prespori da bi kao trojka mogli da pokrivaju toliki prostor. Milenković i Pavlović su odlični centralni štoperi, ali na bokovima su redovno u problemu sa brzim napadačima. Mi nemamo kvalitetne bekove i to nas verovatno i tera da igramo formaciju 3-5-2. Jedan od bekova može da bude Mladenović, ali desnog nemamo. Trebalo ga je praviti, pa makar i od Gajića.

Mare

pre 1 godinu

Kakvi bre Pavlovici i Milenkovici daj bre Erakovica, vidite valjda da se ova dva ne mogu sastaviti, odbrana ne postoji. Ova dva gola su presmesna za ovaj nivo fudbala, nigde nikoga kod igraca koji postizu golove.

Grobar 68

pre 1 godinu

Naš najbolji golman je Stevanović koji je i u Partizanu zapostavljan iz nepoznatih razloga. A ako već rehabilitujemo manekena Jovića to treba uraditi i sa Svetom Markovićem i Ljajićem.
A tek mi nije jasno da za Katajia i Luku Milivojevića nema mesta u reprezentaciji.

Nebojsa

pre 1 godinu

Mora mnogo bolje na nasoj polovini terena, da se ne prave pocetnicke greske i veca koncentracija.
Pogotovo to sto mi igramo sa tri u zadnjoj liniji, ne sme da nam desi da protivnicki igraci dodju iza ledja ili ostane prazana leva ili desna strana.
To sam primetio kroz ove utakmice da nam se desava.
Fudbal je timski sport gde tim mora da bude ispred pojedinca, bez obzira o kom igracu je rec.

...

pre 1 godinu

Au ljudi ovaj Pavlović koje drvo, kako smotano trči, svaki duel gubi, trom, trapav, ajoj koliko je loš.
(034RS, 12. jun 2022 22:31)

Ja to prijatelju pisem vec par godina,od kad su ga zvali u reprezentaciju da debituje.Krstio sam se i levom i desnom kada sam video njegovo ime na spisku.Video sam njegovu nezgrapnost i trapavost jos kad je debitovao za partizan na pripremama u Antaliji i smejao se i pitao ko ovog drvosecu pusti na teren.Ali jaki menadzeri cuda cine pa cak i poluigrace ubace u reprezentaciju.Prevarili su i Monako za ugovor ali trenere Monaka nece jer za dve godine nije odigrao ni 5 utakmica tamo i nece jer strucni ljudi vide kolika je rupa.

Toliko

pre 1 godinu

Jesam navijac Partizana, ali Milenkovic i Pavlovic ni u crno-belima ne bi imali mesta. Onaj mali Markovic , trenutno u Olimpijakosu je izmislio fudbal za obojicu.
Pomenuti dvojac je rupa bez dna; trpaj koliko mozes. Mogu da ih zamislim protiv Brazila..!? Nece znati gde udaraju.
(zoran 12.jun 2022 22:42)

Taj mali Markovic je slican njima,mozda i gori.Za njih dvojicu se slazem da nemaju pojma,kao ni Veljkovic sto nema ali taj Markovic nema mesta u Olimpijakosu cak ni na klupi a nedaju mu ni da trenira sa ekipom.Da nesto vredi,igrao bi bar u Grckoj.

Crni Gruja

pre 1 godinu

Realno gledanje utakmica Srpske reprezentacije je gubljenje vremena. Slovenci im uvale dva komada za pet minuta... Sve dok na dresove ne vrate grb države Srbije, umesto logotipa FSS, ja ih ne gledam.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

@samegsbri
Uz svo dužno Vidicu,momak je ubedljivo bio najgori deo reprezentacije dok je igrao,nije bio sam los, nego je bio katastrofalan.Mislim da nije potrebno navoditi sve njegove gluposti dok je igrao za reprezentaciju.Inace bio je vrhunski stoper,sto je bio najgori u reprezentaciji je vec pitanje za strucnije ljude.
(kum žoržo, 12. jun 2022 23:16)

U celoj reprezentativnoj karijeri napravio je dva kiksa, igranje rukom i promašen penal. Ostale utakmice igrao je doktorski.
Koliko je nedostajao, najbolje se videlo u šestardi protiv Argentine, kada je šef odbrane bio Krstajić, za koga ovde pišete da je bio top igrač.
Veze mi sa fudbalom nemamo.

Furda

pre 1 godinu

Jeste čuli kako grmi Bože pravde u Ljubljani.U Beogradu je navijače valjda blam da glasno pevaju himnu.
(Svaka čast braćo, 12. jun 2022 20:46)
Na nase stadione u Srbiji idu tri profila ljudi: 1.olosh i huligani sa politickom dirtektivom sta pevaju i rade i kad to pevaju i rade. 2. zgubidani kojima iz samo njima poznatih razloga imponuje da sede medju ovima pod 1. 3. naivni koji se zeznu pa onda godinama ne dolaze zbog ovih pod 1. i 2. I to je sva prica.

Mr_Srb

pre 1 godinu

Erakovic,Gudelj,Pavlovic,zasto?Zbog toga sto nam nedostaje brzina,zato sto nas se ponavljaju Zote i Halandi cak i od Slovenije.Zato sto Gudelj ima bolji pregled i tehniku od Veljkovica,Mitrovica itd. i moze da gradi napad.Stavite ove momke pozadi,uigrati ih i eto ga Montevideo.

hr

pre 1 godinu

Srbi, vidi se da ste neiskusni, ove "prijateljske" nisu ogledalo apsolutno nicega. Talijani su recimo 2012 izgubili 3 prijateljske, od toga 2 doma i jednu 3-0, protivnici Urugvaj, SAD i Rusija pa su stigi do finala Eura.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Srbija je igrala dobar fudbal. To je činjenica. E sad, odbrana je slabiji deo tima i ne pomaže im mnogo veni red, tako da nas poprilično lako svi probijaju. Ako to ne dovedemo na viši nivo, bojim se da nam na svetskom prvenstvu ne napune mrežu do vrha. Napad ne može da da toliko golova koliko odbrana može da primi.

No name

pre 1 godinu

Hajde da i ja malo budem stručnjak. U ovakvoj formaciji vezni red mora mnogo da pomaže odbrani. Primetno je da je u I poluvremenu, sa Lukićem, Grujićem i Živkovićem, naša staklena odbrana bila mnogo više zaštićena nego u II. Možda nisam u pravu, ali tako sam video.

Rajko

pre 1 godinu

Samo kada pocnemo da igramo odbranu u formaciji sa cetiri igraca u zadnjem redu tada cemo stabilizovati igru odbrane.
Mi nemamo igrace za igru sa tri u odbrani.Pored toga cesto se menjaju igraci zadnjeg reda.Tu moramo da imamo i barem jednog iskusnijeg igraca i standardnu odbranu bez cestih promena.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Nažalost meni je delovalo kao da igrači neznaju gde stoje i gde mora da se kreču još kad imaš i Mitra i Joviča zajedno nemožeš očekivati mnogo jedostavno jovič misli da netreba da trči i da se vrača nazad u sprintu da pomogne onda zakasni i ostajemo sa premalo igrača pozadi još kad znaš da su svi pozadi spori sem kolko tolko Pavloviča znaš da protivnik prolazi retko kad mi sačuvamo gol Mitar Đuričič i Radonjič kakav Jovič jesam Zvezdaš ali necenim igrače koji netrče misli da če neko drugi obaviti njega posao Jovič ima znanjato to se vidi ali brate neželi da trči.Pun mi je onaj njegovog Jogiranja eto razloga zašto je u Nemačkoj bio najbolji strelac a u Španiji nema mesta jer netrči čak i mnogo veče klase od Joviča trče i bore se grizu a ne samo da čekaju da jim neko da loptu pa jedan Savičevič je trčao mnogo više od Joviča.

DM32

pre 1 godinu

Opet Slovenci, ne možemo da ih dobijemo. 20 godina već se izvlače, svaka utakmica mi se urezala. Evro 2000 kad smo ih trebali oduvati, jedva 3:3. Onaj slobodnjak Zahovica, penal Vidića. Ne znam kako ih dobismo sad u Beogradu.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Небитно ово такмичење ал морамо "стегнути" одбрану(која почиње од напада) ако мислимо нешто више урадити на свјетском. А бар да се не обрукамо у Катару. Надам се да је Пикси видио ко, шта и како треба да игра.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Ал онај потез Тадића прије центаршута за гол Митровића у стилу Роналдиња из најбољих дана. Свака част мајсторе. 🇷🇸

nekoizmase

pre 1 godinu

Jasno da smo gresili kod golova drugo poluvreme ali stvarno smo imali ponižavajuće suđenje večeras. Slovenci trebali dobiti dva crvena kartona ali ladno

pih

pre 1 godinu

Svaka cast Slovencima, ali kod oba gola jednostavno igraci Srbije nisu svjesni prostora i sta se desava oko njih, ko je tu... Ne prate igru. To je toliko puta vidjena indolentnost koja je najvjerovatnije posljedica podcijenjivanja protivnika, sto je opet toliko puta vidjeno. Ovi u napadu se namuce da daju dva gola, jer ta dva gola su i izradjena i ne moze se reci da je neki igrac Slovenije ispao, jednostavno su bili nadigrani. Jedno je kad Zile protci pored Slovenca zato sto je brzi i okretniji ili kad Mitar nadvisi igrace ili kad Tadic proda strasan laznjak. Nesto sasvim drugo je kada igraci Srbije valjda gledaju u zanimljive reklamne panoe pored gola umjesto gdje su Janezi. Ne moze to Piksi da uci. Ili se covjek trudi ili ne. Ili pazi ili ne pazi. Ili ga je briga ili bas i ne.

ccc?

pre 1 godinu

Suđenje je bilo sa svim solidno!
Ajde molim te ne lupaj! Naša odbrana je strava i užas!
Odvratno loše!
(HanSolo, 12. jun 2022 23:03)


Jos da znas da ovaj sudija sudi omladinske evropske utakmice i da mu je ovo prva ozbiljnija utakmica koju sudi?? Da li ti je sada jasno?

veteran

pre 1 godinu

Sta je Radonjic i čemu sluzi?
(Fakat, 12. jun 2022 22:44)

Sluzi da drzimo loptu na sredini i da dobije loptu u prostor kada protivnik izadje na tu loptu a sada sto nasi veznjaci tesko povezu tri pasa u sredini i udju mu u krilo pa mu daju loptu to je druga problematika.

Vuk

pre 1 godinu

Jos kada smo igrali prvu sa Norvezanima sam napisao, pavlovic i milenkovic veze sa fudbalom nemaju. Pa su mi svi rekli da lupetam. Eto vam ih sada.

GanDra Šajkaš

pre 1 godinu

Nista strasno. Cak sta vise odlicna stvar za nase za ubuduce. Piksi ce znati sta da im kaze posle ovakvog pristupa u drugom poluvrwmenu. To im je za ubuduce da nauce da se igra 90 min a ne 45.
I dalje ce utakmica u Norveskoj sve odlucivati, pod uslovom da dobijemo svede.

Deja vu

pre 1 godinu

Ne trce svih 90 min,gledaju da otaljaju posao kada steknu sigurno vodjstvo,sto put vidjeno dosad i nema sanse da cemo ni grupu proci u Kataru.

veverica

pre 1 godinu

Zivkovic je karika koja nam nedostaje da Budemo vrhunska reprezentacija. Kada Zile igra, ko Mesi deluje. Nadam se da ce ispuniti svoj potencijal
(Perin Pelen, 12. jun 2022 22:48)

?!?
mozda u nekoj drugoj formaciji. ovako smo primili dva gola posle akcija sa desne strane gde je on trebalo da pomaze. verovatno bi bilo top da moze da igra cisto kao krilo, ali ne kao bocni desni.

Slavko

pre 1 godinu

Gudelju, vrati se da krpis ispred odbrane, sve ti je oprosteno :) Bez Vlahovica samo po krilima napadamo i svaki 5-ti centarsut pada gde treba. Kad je Sergej neraspolozen, u ozbiljnom smo problemu: 1)niko od veznih, sem njega, nema pasove ka sredini kaznenog prostora, 2)gubimo lopte na sredini terena i otvaraju se (polu)kontre a odbrana nam je spora.
Sve u svemu, napad nam je sa Vlahovicem dobar. Sredina nam je dobra. Odbrana nam je losa. Ako Tadic i Sergej imaju svoje vece mozemo da pobedimo bilo koga. Ako jedan od njih nema vece u problemu smo. Ako obojica nemaju vece gubimo od bilo koje reprezentacije na svetskom prvenstvu. I cini mi se da je bolje Zivkovic da igra po desnoj strani jer, za razliku od Radonjica, od njega ima koristi i u defanzivi.

Icarus

pre 1 godinu

Da vam kažem, nemamo mi pojma sa fudbalom. Ni igrači ni navijači... Sve je ovo tanko, tanko, nesigurno, ne organizovano. Slovenci... Ispod prosek ekipa. I daju ti dva gola. Sta da pričamo. Igre nigde. Ja ne vidim nikakav sistem. Antić je imao, ovaj nema. Šuma su arum, odlazak na svetsko je ogroman uspeh i to je jedino svetlo u svemu. Ne zalecite se više, ne očekujte ništa
(Czv, 12. jun 2022 22:44)

Ajao, šta reći na ovaj komentar?
Kod Antića se igralo sa 4-2-3-1gde je tebi na poziciji zadnjeg veznog bio D. Stanković, koji je igrao plejmejkera.
Imalo smo najjaču odbranu na prvenstvu pa smo primali onakve golove.
Sada je odbrana zaista najslabija karika ali napad nikad jači.

sitno

pre 1 godinu

Наша репрезентација не може ниђта да уради, зато што играчи праве почетничке грешке које се исправљају још у пионирима и кадетим.

Код прво гола Словеније играче нико не чува, тј. не знају ко кога треба да покрије, а код другог гола Павловић прави офсајд играчу који се налази иза њега, што ни један играч "пионира" не би урадио...

Милош Радунковић

pre 1 godinu

Ми нисмо, нити ће ми икада бити Немци. Они кад воде 2- 0 дају још 5 голова, не заустављају се. Ми смо нешто друго. Која је ово пи реду утакмица где од готове победе направимо овако нешто, с доста пута и изгубимо. Ствар малодушности и менталитета.

Vrg

pre 1 godinu

2-0 je najopasniji rezultat! Živa Bard.
(pedjakg, 12. jun 2022 22:59)

Stvarno jeste. Kad vodis 1 gol nema opustanja, a kad imas dva malo se relaksiras, primis jedan i posle protivnik dobije krila, ti ne mozes iste sekunde u pun fokus i ode sve. Da su vili hrabriji, Slovenci su mozda mogli i da okrenu. Nema veze, sve je u nasim rukama a i sezona je bila duga + sad 4 tekme u 10 dana. Pala koncentracija, sta sad. Bar ima sta da se gleda od kad je Piksi stigao. Nisam ni sumnjao u njega. Jedino njega.

321

pre 1 godinu

Reprezentacija je izgubila smisao otkad je napustio Nemanja Vidić. Uzalud vam svi napadači kad odbranom nema ko da komanduje.
(Dzentlmen, 12. jun 2022 22:49)


To je onaj Vidic koji je bas protiv Slovenije promasio penal? I nismo otisli na EP? Mislim da je rukom pokazao golmanu gde ce da sutira, u stvari ne da mislim. To je bilo tako. Na kraju, taj Vidic u reprezentaciji NIKADA nije odigrao dobro ni jednu utakmicu. Ni blizu kao u MU gde je legenda? Pa na SP je podigao ruku izndaglave ceo metar i skrivio penal? O cemu ti pricas? Da li sam ja nesto slagao?

lule

pre 1 godinu

1. poluprijateljske utakmice.
2. pokazale odlično na koga može puno da se računa: Živković, Grujić, Maksimović, Mašović, Eraković. Verovatno i Ilić.
Pokazale ko nije zreo za selekciju: Aleksić
Pokazale ko je nespreman ali je super materijal: Pavlović, Lazović i Đuričić
3. Sudija danas katastrofa. Čist penal ne sudi za nas, plus bar jedan crveni za slovence i još tri žuta.
4. Slovenci, kao ni Norvežani ni Šveđani nemaju čemu da se nadaju na jesen, mi igramo SP, i moramo i sad na povrede da mislimo.
5. Slovenci imaju konflikt sa navijačima i novinarima i željni su bili nekog bolesnog dokazivanja.
6. Super je da smo imali ovaj kiks. Mora da se očuva princip tempiranje forme i samopouzdanja na SP. Nikako da sad polete i dobiju 5 za redom iako je to moglo lako da se desi. Norvežani su se izležavali celo drugo poluvreme i bili nadigrani potpuno. Slovenci na glupe greške i pre svega uz sudiju izvukli bod.

psp

pre 1 godinu

Opet ću reći, ne možemo da igramo sa tri štopera jer se naša krila ne vraćaju u odbranu. A ta krila nisu nesto ni u napadu. Radonjić pogotovo, Kostić se i vraća, ali veoma često i ne.
Treba nam neka klasična formacija sa 4 igrača u odbrani.
(psp, 12. jun 2022 22:40)

Ali mi nemamo bekove. Čak ni pristojnog beka nemamo. Kostić ako je valjao ajntrahtu da drži celu stranu, moze valjda i nama. Lazović u Veroni isto drži celu stranu
(Young_Flanagan, 12. jun 2022 22:44)


Nek igraju Mladenović i Lazović dok ne nađemo bolje. Nisu mladi, imaju 30+, ali bolje i oni, nego ovako.
Kostić u klubu i Kostić u reprezentaciji su nebo i zemlja. U reprezentaciji pogodi svaki stoti centaršut, igra nenormalno lošije.

Dušan R.

pre 1 godinu

Generalno kao fufbalska predstava korektno za navijace. Korektna Srbija i korektna Slovenija. Sportski sve.

E, sada ipak realno je da jos dosta stvari slabo funkcionise i da standardno Srbija igra bolje 1. poluvreme, a u drugom se manje trci. Takodje, jedan broj igraca ima jako los kvalitet i tu tesko da moze biti napretka ili ako ga bude, tesko da ce biti tolikog pomaka da bi mogli da doprinesu ozbiljnijem rezultatu na SP.

Czv

pre 1 godinu

Stav igrača, kad vidiš da je fokusiran na zadatak, prisutnost, organizovanost, pomaganje.. Naši.. Se smeju, gestikuliraju, prepiru, crveni kartoni... Tu je dokaz da selektor nema uticaj na svoje igrače... Oslobodili su se da trče ko muve bez glave.. To radi Malta, gilbartar...

?

pre 1 godinu

Drugare kratkog pamćenja: dali smo im 6 komada za nedelju dana. O kakvom padanju govoriš? Slovenci su igrali na đon za svaku loptu kao da je finale evropskog prvenstva, a ne poluprijateljska utakmica. Dve kontre, dva gola. Bilo je sad i nikad više.
(SAle, 12. jun 2022 23:07)

Nisam gledao utakmicu, ali statistika kaže 8 udarca 5 u okvir gola. To je malo više od dve kontre.

Samegabri

pre 1 godinu

@Dzentlmen Pa ne moze Vidic igrati 100 godina za reprezentaciju. Dolaze mladji igraci ,koji na zalost nisu tog kvaliteta ali sta je tu je,izgleda nemamo bolje.

veder

pre 1 godinu

Ljudi ne preterujte, dese se i kiksevi odbrane koja onda upropasti sve što napad napravi. To je sport, ima puno izmena, naše u poluvremenu su pokvarile ritam, ali to je tako. aAko ste gledali juče Mađari su oteli dva boda Nemcina, i tukli Englesku u Budimpešti, i šta, reći za to? Tim u prvom poluvremenu odličan, ali i drugo poluvreme je bilo ok, nije htela lopta u gol, i tih deset minuta je propust i opuštanje. Nerešen rezultat ne može da umanji odličan utisak o reprezentaciji.

Ivan

pre 1 godinu

Šteta! Ispustismo čistu pobedu! Sami smo krivi za to! U prvom poluvremenu smo totalno nadigrali SLovence i održali im jedan klasičan čas fudbala da su toliko bili ogorčeni i potezali za grubim startovima zbog toga. Jednostavno totalno smo ih deklasirali u prvom poluvremenu i poveli sa 2:0. Ali šta reći za prvih 10 minuta drugog poluvremena osim da na taj način ne sme da se ponaša jedan ozbiljan tim poput našeg. Ne smemo da imamo toliki pad i opuštanje u igri. I onda naravno zbog tog našeg pada u igri na početku drugog poluvremena Slovenci su iskoristili taj naš dremež i ugurali nam dva gola na brzinu i time izborili nezasluženi remi 2:2 našom krivicom. Šteta zaista, bolji smo od Slovenaca za klasu-dve, to smo i pokazali u prvom poluvremenu i u drugom delu drugog, ali katastrofalnih prvih 10 minuta u drugom poluvremenu koštali su nas pobede. Neka ovo bude za nauk, ovaj remi nije tragedija naravno, ali mogli smo da pobedimo, imali smo ih u šaci.

Walldorf

pre 1 godinu

Ono što sam pročitao od komentara je površno i nedovoljno.Kao čovek koji je igrao fudbal dvadeset godina,uzimam sebi za pravo da kažem koju reč.Na početku,sistem igre koji forsiramo.Ako jedna ekipa želi igrati sa tri u zadnjoj liniji,onda je ta ekipa vrhunski spremljena.Tehnički,taktički,fizički.Iz trećeg proizilazi i mentalna sprema.Samo fizički spreman igrač je na vrhunskom mentalnom nivou.Ko se bavio sportom,zna o čemu govorim.Vidi se da sistem koji forsiramo nismo doveli do zadovoljavajućeg nivoa.U tom sistemu je nezamisliva situacija pri drugom golu Slovenaca.Naša dva igrača sredine terena ne prate njihove igrače koji dolaze iz drugog plana,već po svojoj proceni idu tamo gde predpostavljaju da će lopta doći.Tako je njihov igrač imao vremena da jednom nogom prihvati loptu i bez žurbe,drugom sprovede egzekuciju.Nezrelo,nedoradjeno,ako govorimo o forsiranom sistemu.Vidim da svi po odbrambenim igračima "drvljem i kamenjem",pa zato i pišem sve ovo.Igrači zadnje linije ne mogu istovremeno zatvarati već postavljene napadače i još pokriti igrače koji dolaze iz drugog plana.Drugi gol ide na dušu,ponavljam,našim defanzivo veznim i tu je tačka.Još u mladjim kategorijama se uči da sve leži na igračima sredine terena.Zato su i najcenjeniji.No,zato i snose veliku odgovornost,jer im je "radno mesto" od šesnaest do šesnaest.Bez stajanja.Ukratko,sve je u tome.Šteta!Prosuli smo dva boda koji mogu odlučivati na kraju dešavanja u grupi.Idemo dalje.Napred SRBIJA!!! Sportski pozdrav!

Teren

pre 1 godinu

Ovo je malo reći bruka.Slovenci igraju kao da im od ovoga zivot zavisi a nasi kao balerine.Posle se čude što nema publike.Umesto da kartone dobijaju za startove oni ih dobijaju zbog prigovora!Odbrana blago reći katastrofa spora i ne znaju ofsajs zamku sa naprave.
(Djuka, 12. jun 2022 22:44)
Ja ne znam jesmo li gledali istu utakmicu? Slovenci igrali kao da im zivot zavisi? Ja da sam Slovenac ugasio bi televizor u prvom poluvremenu jer igraju kao Farska Ostrva, posle bi mozda upalio kad bi cuo da smo dali 2 gola, pa bi opet ugasio jer su onda poceli opet da igraju kao Farska Ostrva. Nemaju pojma stvarno, potpuno su zalutali u ovu grupu B, i ako je ovo njihov maksimum kao sto ti kazes, tesko njima.

A ako mislis na to sto si isli da povrede nase igrace, to moze da im prodje samo sa ovim kriminalnim sudijom, inace bi im iole ozbiljan sudija podelio 6 zutih kartona vec u prvih 60 minuta pa bi se malo smirili. A ja sam video Mitrovica, SMS-a i Kostica kako tresu Slovence sa sebe kao komarce, cak i kad ih vuku, ako su to za tebe balerine onda ne znam sta da ti kazem.

Peđa

pre 1 godinu

Slažem se sa svima koji kažu da nam je odbrana slabiji deo tima.Jedina razlika je u tome što odbrana nisu samo tri štopera, nego ceo tim.Jednostavno kao ekipa se loše branimo.To što imamo u iskustvu jednog Tadića u napadu,isto to nemamo u odbrani.Ja sam zadovoljan kvalitetom sva tri današnja štopera,ali je problem što su sva trojica sličnih karakteristika.Fali nam jedan iskusniji štoper,tehnički savršen,ali ga mi nemamo,pa igraš sa onim što imaš.Ono što nam se večeras desilo je tako tipično srpski.Jednostavno takva smo nacija i to se ne može promeniti.

Salinho

pre 1 godinu

Od trojice igrača u odbrani koje Piksi forsira, jedan igra u 2. ligi nemačke, a jedan ne igra uopšte. Meni nije jasno da čovek ne uigrava Mašovića koji igra bundesligu, a protiv Slovenije odigrao maestralno, kao i kompletna odbrana sa njim i Mitrovićem koji takođe igra standardno u Španiji. Ne poziva Maraša koji igra Primeru standardno. Sergej i Radonjić su bili dva igrača manje. Jović i Mitrović su se više gurali nego što su doprineli igri. Onakvo jurenje rezultata, ono bunarenje, ne pije vodu, na taj način niko nikada nije stigao rezultat. Sve u svemu, sad je već kasno za traženje odbrane do svetskog prvenstva, a ova je užasno slaba i ona će nam na svetskom doći glave, jer utakmice i ekipe na svetskom su potpuno druga dimenzija od ovih što smo sad igrali!!

Nocni vuk

pre 1 godinu

Imamo dva velika problema u odbrani. Prva je što štoperi i generalno svi u defanzivi ne čuvaju igrače nego prostor, što napadačima protivnika ostavlja previše prostora i tako nam konstantno prave prilike. Ne samo na ovoj utakmici.
Drugi problem je ponašanje zadnjih veznih, koji uopšte ne prate ubacivanja protivničkog srednjeg reda. Tako nam daju golove igrači iz drugog plana, a ovo je boljka reprezentacije još od onog brodoloma sa Argentinom, bez obzira ko igra.
Ako uspemo da popravimo ove dve stvari mislim da možemo da prođemo kao drugi u grupi na SP.

Kuki

pre 1 godinu

Nekoliko mojih utisaka:

Fenomenalno prvo poluvreme nasih.
Zadnjih tridesetpet minuta dosta dobrih.
I desetak minuta koji ne smeju da se ponavljaju.
Katastrofalno sudjenje, gde nije sudjeno gomila faulova nad nasim igracima.
Mnogo dobrih stvari ima.
Igramo lep napadacki fudbal. I posle vodstva nastavljamo sa napadackim fudbalom. Imamo gomilu igraca koji mogu da postignu gol. Zalaganje svih igraca zaista sjajno.Atmosfera u timu odlicna.Imamo jos uvek realne sansevza prvo mesto u grupi, a opstanak u ovoj diviziji smo obezbedili dva kola pred kraj.
Losa stvar je sto nam pada koncetracija u nekim delovima utakmica koje igramo sto nas kosta boljih rezlutatabu nekim utakmicama.
To je bio slucaj sa Norveskom. To je slucaj sa Danskom, gde smo u svim statistickim parametrima bili bolji rival, ali smo izgubili 3:0. I to sa dva gola sa distance, gde je morao da bude blok. I gol zbog jedne glupe greske Kostica. To je slucaj i sa ovom sad utakmicom, gde moramo brze da se vracamo pri ovakvoj napadackoj formaciji. Pavlovic dosta puta pomaze u napadu, ali mora bolje da zavara kada se vraca. A sto se tice primljenih golova krivicu snosi i Radonjic, koji pri ovakvoj formacoji mora brze da se vracaca i da igra i krilo i beka.

nesa

pre 1 godinu

Slovenci mesari.
Dobili su 5 kartona a zaslužili 8 plus crveni.

Nije ni čudo što završiše sa 10 igrača protiv Norveške.
(Torrente, 12. jun 2022 22:48)

Pa zato su i uzeli te bodove. Nije fudbal za balerine.

Zip Niš

pre 1 godinu

@ veverica

Potpuno si u pravu. Zivkovic je i trebao da pomaze po desnoj strani, gde smo primili oba gola. Vrhunsko ti je zapazanje.
Samo jos da je i igrao u II poluvremenu kad smo primili golove pa da razumem tvoje izlupavanje

Aleksa

pre 1 godinu

bottom line...
najveci problem je nas mentalitet
mozda ce nekome ovo zvucati kao pljuvacina
al neka samo postavi sebi pitanje
i sa ovakovom igrom/taktikom/prisrupom igri mi mislimo da igramo protiv brazila...
iz 4 utakmice 7 boda
premalo za nekog ko igra svetsko prvenstvo i nivo protivnika,
bojim se da ce nam brazil uterati min 5 komada

kosta

pre 1 godinu

Лако је вама из удобне фотеље. Момци су након веома напорне сезоне дошли и у десет дана одиграли четири утакмице, промениле временске зоне, хотеле, карантине, породицу нису видели недељама. Свака част момцима играју врхунски фудбал на гол више, без икаквих калкулација. Играју за своју земљу, залагају се, труде се. Хвала им.
(Вук, 12. jun 2022 23:05)

Тако је Вуче .
Хвала момцима и свака част за њихов однос према српском грбу.

Mića ekspert

pre 1 godinu

Srbija je igrala odličan fudbal i vidljiv je Piksijev rad. Kada se reše neki nedostaci u odbrani verujem da smo u Kataru ozbiljni favoriti za neko od prvih mesta. Do svetskog prvenstva ostalo je vremena da se iskristalizuje standardni tim i da se taj tim dobro uigra. Neophodno je da se tačno detektuju slabije tačke u odbrani i da se uspešno uklone. Ukoliko se to dobro odradi Srbije će imati tim koji će biti prvak sveta.

mateo

pre 1 godinu

obrana ispada kriva zato sto igrate previse ofenzivno a ne zato zato sto su losi igraci. mitrovic, sms, kostic, jovic, tadic,..svi ofenzivino i svi na terenu pa zato je iza sve supljo. kako to piksi ne vidi kao trener ne ide mi u glavu !

Miroslav Fofonka

pre 1 godinu

Piksi treba sebi da kaže ::covijek ući dok je živ.rano je poletio ,treba da ima autoriteta nad cijelom ekipom a ne pojedinačno.posle dva 2 : 0 nastupa psihologija , a on to nema a posle 2:1 pogotovo i autoritet da ekipa nastavlja kao u početku. On jedno i drugo nema

Dorotej

pre 1 godinu

Igramo lep fudbal. Ovo nam se prvi put dogodilo, iskustvo više. Selektor odlično radi svoj posao. U drugom poluvremenu su Slovenci zaigrali dosta prljavo, sudija dozvolio takvu igru. Ne treba sada drvlje i kamenje na igrače. Potrebna je podrška. Naši navijači u Ljubljani su bili odlični. Samo zbog njih mi je žao da nismo pobedili.

no name

pre 1 godinu

kako je usao radonja prevara tako primismo dva gola od Janeza, a treba da se pogleda kada je zadnji put reprezentacija Janeza zabila dva gola takodje
(maglar, 12. jun 2022 22:16)

hahah, kao da radonja igra odbranu, ali zanimljimov mi je brzi za gonzales svi mu daju loptu bože moje ajde je stigni

P.s kad je loše sudjenje, drugo poluvreme, i tad treba igrati, ne vaditi se

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Reprezentacija je izgubila smisao otkad je napustio Nemanja Vidić. Uzalud vam svi napadači kad odbranom nema ko da komanduje.
(Dzentlmen, 12. jun 2022 22:49)


To je onaj Vidic koji je bas protiv Slovenije promasio penal? I nismo otisli na EP? Mislim da je rukom pokazao golmanu gde ce da sutira, u stvari ne da mislim. To je bilo tako. Na kraju, taj Vidic u reprezentaciji NIKADA nije odigrao dobro ni jednu utakmicu. Ni blizu kao u MU gde je legenda? Pa na SP je podigao ruku izndaglave ceo metar i skrivio penal? O cemu ti pricas? Da li sam ja nesto slagao?
(321, 12. jun 2022 23:22)

Da, slagao si da nikada nije odigrao dobro ni jednu utakmicu u reprezentaciji. A, i da je pokazao golmanu gde će da šutira. I da je namešteno, misliš da bi bilo ko tako namestio? Da svi vidimo.

Blam

pre 1 godinu

Ovako... ako Pavlović igra na evropskom nemamo baš nikakve šanse da prođemo grupu. To je sigurno. Za drugo ne znam.
(4k4.Dex,

Na koju foru Pavlovic da igra evropsko kada ga Srbija nije igrala 25 godina?

Вук

pre 1 godinu

Лако је вама из удобне фотеље. Момци су након веома напорне сезоне дошли и у десет дана одиграли четири утакмице, промениле временске зоне, хотеле, карантине, породицу нису видели недељама. Свака част момцима играју врхунски фудбал на гол више, без икаквих калкулација. Играју за своју земљу, залагају се, труде се. Хвала им.

kum žoržo

pre 1 godinu

@samegsbri
Uz svo dužno Vidicu,momak je ubedljivo bio najgori deo reprezentacije dok je igrao,nije bio sam los, nego je bio katastrofalan.Mislim da nije potrebno navoditi sve njegove gluposti dok je igrao za reprezentaciju.Inace bio je vrhunski stoper,sto je bio najgori u reprezentaciji je vec pitanje za strucnije ljude.

Владекс

pre 1 godinu

Да будемо искрени, овако ћемо проћи и у групи, могли смо и били бољи али изгубили. Све се игра на Митровића, то ми се нимало бе свиђа. Лик је вечерас дао гол, али је са лоптом јако смотан, уништио је доста вечерас.
Швајцарци, тркачка екипа има да нас надтрчи, Бразилци траже повратак у финала, а колико видим имају и тим за то, технички ће нас поцепати. Играћемо са Афричким тимом у егалу.
А црвени картони који нас чекају аууу

HanSolo

pre 1 godinu

Steta, dobra utakmica. Odbrana losi dio tima. Igramo napadacki fudbal. Sudjenje lose. Sergej ulazi u igru i najgori. Od10 dodavanja 8 grijesi. Jovic korektan, jak js na lopti, brzo odigrava. Bice ovo dobro.
(gagi, 12. jun 2022 22:50)

Suđenje je bilo sa svim solidno!
Ajde molim te ne lupaj! Naša odbrana je strava i užas!
Odvratno loše!

lule

pre 1 godinu

Ovakva Srbija ima šanse da prođe grupu na SP, ali to je to. Ako ne krene Pavlović u novu sezonu redovno da igra mislim da je onda veliki problem na njegovoj strani.
Imajte u vidu da dečko nema utakmice u nogama i to se vidi. Trudi se baš, ima i talenta, ali je to nedovoljno. Ispada redovno, neuigran i nesinhronizovan sa Blekijem i Veljkovićem.
Super je što se videlo danas da može ooozbiljno da se računa na Živkovića po desnoj strani. Grujić pokidao. Lukić i Maksimović odlični.
Danas sam shvatio da mi imamo po dva jako dobra igrača na svakoj poziciji u sredini i napadu.
Ni golmani nisu loši. Jedini gol u ovom ciklusu koji je na dušu golmana je onaj u BG protiv Slovenije. Ostala 3 su isključivo na dušu odbrane.

Goran 14

pre 1 godinu

Izgleda da to tako ide, pre 10 godina smo imali jednu od najboljih napada, ali zato solidnu sredinu i napad koji je zavrsavao poso. Sada imamo ocajnu odbranu, Pavlovic decko jednostavno je i neiskusani nedovoljno dobar za reprezentaciju, Veljkovica necu ni da komentarisem. Kad se setim IVANOVICA, VIDICA, SUBOTICA, KOLAROVA... Ali to je greska od pionira, jer danas se kod nas prave samo spicevi, ono mora da dajes golove da mama i tata budu ponosni, ma kakav stoper sine, napadac da budes da dajes golove, da majku ucinis ponosnom, izgleda da danas nema i jare i pare...

?

pre 1 godinu

Ovako... ako Pavlović igra na evropskom nemamo baš nikakve šanse da prođemo grupu. To je sigurno. Za drugo ne znam.
(4k4.Dex, 12. jun 2022 22:58

Ali prvo moraju proširiti Euro na 50 reprezentacije.

Zoran

pre 1 godinu

Jesam navijac Partizana, ali Milenkovic i Pavlovic ni u crno-belima ne bi imali mesta. Onaj mali Markovic , trenutno u Olimpijakosu je izmislio fudbal za obojicu.
Pomenuti dvojac je rupa bez dna; trpaj koliko mozes. Mogu da ih zamislim protiv Brazila..!? Nece znati gde udaraju.
Mitar odlican u skok igri, ali na parteru jako slab, verovatno zbog toga i nema aranzman za neki bolji klub u Engleskoj. Takodje mnogo spava u ofsajdu.
SMS i Racic, zalutali u ovaj tim. Radonjic bi mogao vise. Zivkovic se lagano vraca. Lukic dobar...Tadic majstor; bez njega ovi se ne bi sastavili. Kostic umoran, bice pravi kada bude trebalo.

tisina

pre 1 godinu

? pa bio je rezultat 4:1 samo par dana pre s istim protivnikom, tako da smo bolji, vi s druge strane ste s istim slovencima igrali 1:1

SAle

pre 1 godinu

Pozdrav Matijažu Keku i slovenskoj reprezentaciji.
Ovo je dobro i za Srbe da vide gdje su da ne lete nerealno u visine.
Srbija ima dobru ekipu i dobrog trenera ali ni drugi nisu amateri. I to treba da se dobro upamti. Ne,a lakih utakmica ni lakih ekipa.
(Drago, 12. jun 2022 22:54)

Drugare kratkog pamćenja: dali smo im 6 komada za nedelju dana. O kakvom padanju govoriš? Slovenci su igrali na đon za svaku loptu kao da je finale evropskog prvenstva, a ne poluprijateljska utakmica. Dve kontre, dva gola. Bilo je sad i nikad više.

Sina

pre 1 godinu

Mislim da je krajnje vreme da se Piksi osvjesti i da prestane sa ovim “atraktivnim” fudbalom. Nemamo mi igrače te klase da igramo takav fudbal. Treba biti realan.

hm

pre 1 godinu

Pa odbrana i je najbitniji deo momcadi. Nikada ne moze napad toliko dati koliko losa odbrana moze da primi. Ili da igras bunker i cekas na kontranapade. I nije Piksi tu nista posebno napravio. Samo igra ofanzivniju igru koju moze protiv Slovenije, a onda je i odbrana pod pritiskom. Trebao je lepo na pocetku drugog dela krenuti s bunkerom i problema ne bi bilo. Na kraju krajeva tako i Englezi/Italijani igraju s mnogo boljim igracima u odbrani. Na svetskom ovako vodjenje utakmice moze mnogo da kosta.

Ljubo

pre 1 godinu

Vi bi menjali golmana i celu odbranu i ja se sa time slažem ali koga metniti umesto njih kada mi ni jednoga golmana kvalitetnoga nemamo a isto tako ni odbrambenoga igrača.Piksi je toga itekako svestan zato je i rekao na početku preuzimanja reprenzetacije da mi idemo igrati fudbal da damo gol više od protivnika.On nije ni lud ni slep da ne vidi da mu je odbrana + golman najlošiji deo tima ali je svestan da nema za njih zamene.Lako je Murinju ili Simeoneu da igraju na 1:0 kada imaju dobre defanzivne igrače + dobre golmane.

C i n i k

pre 1 godinu

Pavlović rupa!
(Tobi, 12. jun 2022 22:46)


Slazem se, bas los igrac, ne ume sa loptom i vrlo lako ispada iz odbrane, zato i greje klupu u maticnom klubu, on je totalni krivac za oba brza gola, prosto su slovenci provalili odakle duva promaja i na to su isli..
Ali je steta posto smo bili mnogo bolji..

KioPeloto

pre 1 godinu

Ovo veceras je bila definicija Piksijeve postavke.
Kad imamo posed - pesma, svetska A klasa, nacrtna geometrija po terenu, zacinjeno fudbalskim manguplukom, uzivancija, puno i oko i srce.

Kad nemamo posed - raspad sistema, odbrana kao trula dascara u vreme tornada, stoperi se uopste ne razumeju, spoljni igraci ne zatvaraju dovoljno, zadnji vezni izgubljeni...

Czv

pre 1 godinu

Da vam kažem, nemamo mi pojma sa fudbalom. Ni igrači ni navijači... Sve je ovo tanko, tanko, nesigurno, ne organizovano. Slovenci... Ispod prosek ekipa. I daju ti dva gola. Sta da pričamo. Igre nigde. Ja ne vidim nikakav sistem. Antić je imao, ovaj nema. Šuma su arum, odlazak na svetsko je ogroman uspeh i to je jedino svetlo u svemu. Ne zalecite se više, ne očekujte ništa

Konstatacija

pre 1 godinu

Дежурни пљувачи једва дочекали. Ево вам ваших 5 минута. Само због вас бих волео да наши дају још 5 голова, победа ми није важна.
(veljko, 12. jun 2022 22:12)

Ako neko ko se razume u fudbal,skrene paznju na vreme pa i kad pobedjujemo slabije ekipe na problem,to nije pljuvac nego dragoceni savetnik,koji na vreme ukazuje na greske i slabosti jedne ekipe ili selekcije.Naravno da ima i pljuvaca,koji se i ne razumeju u fudbal,vec samo kude i menjaju misljenje zavisno od rezultata.
Generalno,promeniti citavu odbranu iz ove utakmice a vazi i za golmana.To su najvece rupe.

Bobo

pre 1 godinu

2:2, ako želimo biti prvi moramo obranu popraviti i naredne dve utakmice pobediti. Sve o nama ovisi. Greške se prave i sad smo videli da nam odbrana najslabija karika. Verujem da će Piksi to uvideti i dovesti u red.

Rede

pre 1 godinu

Pricajte sta hocete, od Antica nismo bolje igrali i imali bolje igrace, a ovo sudjenje je bilo kriminalno. Stvarno strasno, nedosudjeni penal na Mitrovicu gde ga jedan vuce za dres, drugi za sorc a treci pada ispod njega i saplice ga zajedno sa zutim kartonom za Sergeja zbog napucane lopte u ruku uz telo je dovoljan da se coveku oduzme lincenca.

Joj, kako je jedva cekao da svira kraj, od pocetka nadoknade je uzimao vazduh za zvizduk.

rofl

pre 1 godinu

Ubi nas sudija. Ko to ne vidi onda je slep. Drzanje nasih igraca, vuku za dres , skoro svi, i ne sudi faul kada napadamo i omogucuje kontre Slovencima. Koliko zutih kartona im je podelio?? Veoma prljava igra. Sudaja nas ubio i nije dozvolio da dobijemo ovu utakmicu. Za mene nisu bitne nase greske koliko je sudija imao utacaja da pobedom te greske anuliramo. Mi moramo da naucimo u ovoj utakmici sta nas ceka na SP..I KAKO DA SE NOSIMO SA PRLJAVOM IGROM I ODLUKAMA SUDIJA.
(111, 12. jun 2022 22:46)


Boljom igrom i davanjem golova, naprimer

psp

pre 1 godinu

Koliko je divno gledati ovakav fudbal, da li igrali nerešeno, izgubili, pobedili ovo je gledljivo za oko, lep fudbal se igra. Za ovakav ofanzivan fudbal naravno da ce biti promaje u odbrani. I kada smo imali 4 u odbrani primali smo po pet golova. Ovde makar igramo atraktivan fudbal, stvaramo mnogo prilika.
(Marko, 12. jun 2022 22:22)


Bitno je pobediti, a ne igrati lepo. Nebitan je način igre, samo je pobeda bitna.

Пекар

pre 1 godinu

Шта се ложите, па ми ни као Југославија никад ништа нисмо били у фудбалу, а поготово овако мали и окрњени. Причајте ви шта хоћете, али задњи прави фудбал смо играли када је селектор био Бард Жива.

Djuka

pre 1 godinu

Ovo je malo reći bruka.Slovenci igraju kao da im od ovoga zivot zavisi a nasi kao balerine.Posle se čude što nema publike.Umesto da kartone dobijaju za startove oni ih dobijaju zbog prigovora!Odbrana blago reći katastrofa spora i ne znaju ofsajs zamku sa naprave.

Јабучило

pre 1 godinu

Uzgred,imamo velikane poput Francuza,Engleza,Italijana i Nemaca koji remiziraju,pa se u njihovim zemljama to ne gleda kao kraj sveta… Ok,bod-bod,bolje remi nego izgubljen meč,ne vidim kakva smo mi to sila da treba da dobijemo svaku koju odigramo.
(Aldo, 12. jun 2022 22:39)

Није проблем у нерешеном. Него у страћених 2:0 против тима који не знам колико није дао два гола на истој утакмици. Сада смо озбиљно угрозили напад на прво место у групи. Траљаво.

Јабучило

pre 1 godinu

Додао бих: фудбалери нас деценијама муче. Они су отерали публику незалагањем и лошим играма. Не може ни став о незаинтересованим сплаварима и ленчугама да се промени преко ноћи. Сада јесу борбени и труде се, али полако. Видећемо после светског првенства да ли је до помака заиста дошло или не.
(Јабучило, 12. jun 2022 21:30)

Ta priča o splavarima je odavno izbrisana. Danas igrači kada dodju pravac Pazova i do završetka obaveze nema odlaska iz Pazove. Utakmica pa povratak u Pazovu
(Konst, 12. jun 2022 21:39)

Није одавно. Узгред, ево 2:2. Да видимо шта могу.

veliki strumf

pre 1 godinu

Павловић је стоти пут киксирао. Дечко је нула од штопера, он више воли да узме лопту и трчи напред, позади је шупаљ. Вељковић је исто проблематичан и спор. Радоњић не игра одбрану и то у формацији 3-5-2 јесте огроман проблем. Сергеј мора озбиљније, ово било превише ноншалантно.

zzbz

pre 1 godinu

Samo mi mozemo nakon briljantnog prvog poluvremena da prospemo sve u 10 minuta nastavka. Ocigledno skripi u odbrani, kod oba gola stoje svi i gledaju kako primamo golove...

Predrag

pre 1 godinu

Odbrana sa 3 igraca u liniji, rupa. Kad joj se ne pridruze na vreme igrači iz sredine, moze da ih izbuši osrednji napad, svake ekipe.

Džoni

pre 1 godinu

Prvo poluvreme dominacija totalna i rapsodija i onda naša posla u drugo uđemo sa lako ćemo i ćao. Što je rekao Bard Živa 2:0 je najopasniji rezultat!

box

pre 1 godinu

Generalno dobra igra. Gudelj je falio jer je on izrazito defanzivno orjentisan i krpi i kompenzuje ultraofanizvnu igru ekipe. Da li Grujic bolji igrac, naravno da jeste ali nema taj defanzivni kvalitet. Glavu gore, nije ovo lose.

henry lee

pre 1 godinu

Xaxa, kakvi komentari posle prvog poluvremena. A sad realnost. Mi ako ne budemo zadnji u grupi, i u LN i na SP treba da smo srećni. Nema ništa od srpskog fudbala, šta se ložite bezveze.

Marko

pre 1 godinu

Koliko je divno gledati ovakav fudbal, da li igrali nerešeno, izgubili, pobedili ovo je gledljivo za oko, lep fudbal se igra. Za ovakav ofanzivan fudbal naravno da ce biti promaje u odbrani. I kada smo imali 4 u odbrani primali smo po pet golova. Ovde makar igramo atraktivan fudbal, stvaramo mnogo prilika.

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Odbrana, odbrana, odbrana. Mogu na klupi da sede Klop i Gvardiola, ali kada nemaš adekvatne igrače na tim pozicijama onda šta da se radi. Ovo će biti ozbiljan problem u Kataru. Napad će morati da ima bar dva gola prednosti da bi nešto moglo da se očekuje. A na svetskom, protiv takvih protivnika, jako teško.

Miroslav

pre 1 godinu

pricajte sta hocete ali sudija u najmanju ruku navlacio ...

a golovi koje smo primili amaterski...nama fali komadant odbrane , ovi klinci ispadaju ko iz autobusa

vlada

pre 1 godinu

Svi vi koji ste poleteli sa hvalospevima posle 1. poluvremena. 8 minuta je bilo dovoljno da se.pokaze da nam je odbrana ocajna. Primicemo mi jos neki. I svi koji kazu da nema mesta za Kataji, evo vam pokazatelj da ima. Fali nam jos jedan igrac pored Tadica koji moze da stane na loptu i proigra. Kad on stane, jednostavno nema ko.

Kontras

pre 1 godinu

Hiljadu puta sam na raznim sekcijama komentara ponovio, i ponovicu opet: ODBRANA.

Tu nesto pod hitno mora da se menja. Mi vidimo da mnogo toga ne valja u odbrani, ali na Piksiju je da nadje RESENJE.

Verujem da cemo im uvaliti jos jedan do kraja, ali ova odbrana je uzas.

Mihajlo

pre 1 godinu

Pavlovicu je jedina mana sto je prespor,on je borben,zna da iznese loptu,ima dobru tehniku. Nazalost ni Milenkovic i Veljkovic nisu nista brzi i mislim da su oni veci problem od Pavlovica.
Kako smo primali golove protiv Brazila na SP kad su njih dvojica debitovala tako ih i sada primamo,uvek prostora koliko hoces izmedju njih,bilo da lopta dolazi sa strane ili iz dubine po sredini,sad imamo i tri stopera i opet prostora koliko hoces,stvarno nemam pojma kako ce to Piksi da zakrpi,nadam se da je ovaj Erakovic novi Barezi,treba neko ko moze da krpi taj prostor koji ostavljaju pozadi,mislim da je veceras Gudelj nedostajao da se spusta kao cetvrti stoper.

Lakić

pre 1 godinu

Ljudi,mi smo toliko šuplji nazad da to i slep vidi. Nama ove ozbiljnije ekipe na SP mogu dati po pet golova,teško ce to na dobro izaći.

xxl

pre 1 godinu

Kako li se osećaju ovi momci iz sredine i napada kada vide kako puca odbrana po šavovima. Ja se smorim koji gledam a mogu misliti kako je njima. Gineš, boriš se, daješ golove i kontrolišeš utakmicu a balvani pozadi pripadaju na povetarac.
(Retrogradni Merkur, 12. jun 2022 22:31)


STA TI ZNAS O FUDBALU? Pa zbog sredine terena puca odbrana. Da li razumes? Nemoj molim te da vise komentarises. I zbog sudija koji ne sude faul kada napadamo, a onda omogucuju Slovencima kontre..Nama deli kartone i crveni a oni biju , povlacenje za dres..Prljavu igru je pustao..To moze svaki nas igrac da kaze. Video si reakciju Tadica kada ga je psovao?

dada

pre 1 godinu

Desava se da vodis dva gola razlike I protivnik to sustigne.Normalja stvar u fudbalu, koje se desava I mnogo javim ekipama.Ali ne odgovoriti Slovencima na onako grube startove je sramota.Pa ako oni nas lome, daj da im vratimo isto mjerom.

Fakat

pre 1 godinu

Koji divan fudbal? Da li shvataš da je Slovenija realno treća evropska liga? Nas će Brazil da sravni sa zemljom, kakav crni napadački fudbal
(Dexxx, 12. jun 2022 22:32)
Da li zaista mislis skoro bilo koja reprezentacija na svetu moze da parira Brazilu.Čemu nerealna očekivanja?Ova reprezentacija obzirom na kvalitet kojim raspolaze igra skoro na maksimumu.

veliki strumf

pre 1 godinu

Занимљиво колико све ове године имамо проблеме са Словенијом. Не умемо да играмо против њих а много смо бољи и индивидуално и као тим. Штета.

3opaH

pre 1 godinu

Нажалост немамо квалитет да се одупремо Бразилу, даће нам 7 голова уз овакву одбрану. Након тога следи наш специјалитет, свађе, пљување, распад и последично, лаган пораз од Швајцарске и распад система са резервама против Камеруна. Да барем играмо задњу против Бразила имали би чему да се надамо.

...

pre 1 godinu

Evo upravo ono sto sam nagovestio na pocetku utakmice,sto pisem godinama,da smo najlosiji u odbrani i da igraju tri najgora stopera.Pogotovo se ovo odnosu na Pavlovica.Decko bukvalno u svakoj utakmici ima po par katastrofalnih kikseva ali se ne realizuju svi.Sada ponovo a i u prvom poluvremenu je imao jednu katastrofalnu intervenciju glavom u nasem sesnaestercu.Za tili cas 2:2 zahvaljujuci odbrani.Neznalice su mi lupale minuse jer se ne razumeju u fudbal na strucni nacin i neka nastave da lupaju minuse,nije problem jer od takvih i ne ocekujem pluseve.Problem je tvrdoglavi Piksi koji se pravi da ne vidi koliko su slabi stoperi,pogotovo Pavlovic,koji ne zasluzuje mesto ni medju 60 najboljih.

Zapisnik

pre 1 godinu

Srbija je to brale...dve tri dobre utakmice poveze i odmah se primi da je najbolja u vasioni..i onda treees o zemlju. I tako decenijama i decenijama i decenijama. Genetska greska. Ego trip bez pokrica.

Stefan

pre 1 godinu

I onda hoce pun stadion...Da se uzivo razocaravamo...Dokle vise ovako,dokle...Nije problem izgubiti niti igrati nereseno ali je veliki problem ovako odigrati nereseno...Veliki problem naseg fudbala da nemamo igrace da daju gol...

Mali Hijavata

pre 1 godinu

SMS je najbolji srpski igrač, koji može igrati i imati mesta u bilo kom timu na svetu. Može u veznoj liniji pokriti svako mesto, i kao zadnji vezni i kao poluspic.
Najvredniji igrač u našem timu.
(realan zvezdas, 12. jun 2022 21:53

Aha, videlo se to najbolje protiv Ukrajine, Švajcarske i Škotske.
Naša reprezentacija su Piksi, Tadić, Kostić i Mitar. Ostali su vezare.

Drago

pre 1 godinu

Pozdrav Matijažu Keku i slovenskoj reprezentaciji.
Ovo je dobro i za Srbe da vide gdje su da ne lete nerealno u visine.
Srbija ima dobru ekipu i dobrog trenera ali ni drugi nisu amateri. I to treba da se dobro upamti. Ne,a lakih utakmica ni lakih ekipa.

Odbrana

pre 1 godinu

Napadu nema sta da se zameri, svakoj ekipi moze da damo gol. Problem je odbrana, ne cudi sto Pavlovic ne igra u jednom Bazelu. Jako lose.

HanSolo

pre 1 godinu

Naši su neverovatni! Ne šutiraju nikad! Hočedu da uđe u gol sa loptom! Užasni smo!! Žao mi je Tadića i Mitrovića! Toliko se trude i onda vezni red samo mlataraju sa rukama o nekim ofsajdu kao glavnu "odbranu"!

psp

pre 1 godinu

Opet ću reći, ne možemo da igramo sa tri štopera jer se naša krila ne vraćaju u odbranu. A ta krila nisu nesto ni u napadu. Radonjić pogotovo, Kostić se i vraća, ali veoma često i ne.
Treba nam neka klasična formacija sa 4 igrača u odbrani.

gagi

pre 1 godinu

Steta, dobra utakmica. Odbrana losi dio tima. Igramo napadacki fudbal. Sudjenje lose. Sergej ulazi u igru i najgori. Od10 dodavanja 8 grijesi. Jovic korektan, jak js na lopti, brzo odigrava. Bice ovo dobro.

Feanor grobar

pre 1 godinu

Bravo Srbija, bravo momci! Tako se igra fudbal. Ovo je bio malo jaci trening. Svi su dobili sansu da osete igru. Dobra atmosfera u timu.
Zanimljiv mec za gledanje. Cestitke i slovencima na borbi.
Jedva cekam sledeci mec nase reprezentacije. Sportski pozdrav!

veverica

pre 1 godinu

strahinja pavlovic mi je simpatican ali stvarno vise ne treba da igra u prvoj postavi. on svaku utakmicu (bez razloga) ispadne bar po 5-6 puta. ko iz voza. samo poleti negde unapred i proleti... stvarno neshvatljivo.

Ratko M

pre 1 godinu

@2-2. pljuvanje moze da pocne...
(CeLaVsAmPaStA, 12. jun 2022 21:59)
I to opravdano... Odbrana šuplja, pravi užas!
Prvo poluvreme sjajno - drugo očajno.

Perin Pelen

pre 1 godinu

Zivkovic je karika koja nam nedostaje da Budemo vrhunska reprezentacija. Kada Zile igra, ko Mesi deluje. Nadam se da ce ispuniti svoj potencijal

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Небитно ово такмичење ал морамо стегнути одбрану(која почиње од напада) ако мислимо нешто више урадити на свјетском. А бар да се не обрукамо у Катару. Надам се да је Пикси видио ко, шта и како треба да игра.

Fakat

pre 1 godinu

Sa ovakva dva bisera u odbrani,Milenkovićem i pogotovo Pavlovićem...biće veselo SP!
(Mato Ivanović, 12. jun 2022 22:38)
Tako je!
Pravda za Gobelju!

Marko

pre 1 godinu

Koliko je divno gledati ovakav fudbal, da li igrali nerešeno, izgubili, pobedili ovo je gledljivo za oko, lep fudbal se igra. Za ovakav ofanzivan fudbal naravno da ce biti promaje u odbrani. I kada smo imali 4 u odbrani primali smo po pet golova. Ovde makar igramo atraktivan fudbal, stvaramo mnogo prilika.
(Marko, 12. jun 2022 22:22)

Sine ja ne znam sta si ti gledao, al ja i ti nismo gledali istu utakmicu. Kakav crni lep i napadački fudbal, jesi ti pijan sine.? Pa ako nam Slovenija može dati 2 gola kad hoće, sta li će nam tek onda raditi Brazil i Svajcarska.? Ako Piksi nešto drastično ne promeni, realno kuku nama u Kataru.

veljko

pre 1 godinu

Дежурни пљувачи једва дочекали. Ево вам ваших 5 минута. Само због вас бих волео да наши дају још 5 голова, победа ми није важна.

Aldo

pre 1 godinu

Uuu,što imaju Slovenci dobre dresove!!!

Uzgred,imamo velikane poput Francuza,Engleza,Italijana i Nemaca koji remiziraju,pa se u njihovim zemljama to ne gleda kao kraj sveta… Ok,bod-bod,bolje remi nego izgubljen meč,ne vidim kakva smo mi to sila da treba da dobijemo svaku koju odigramo.

JPR24

pre 1 godinu

Ovakav fudbal naše reprezentacije nisam gledao od utakmice sa Austrijom 2008. kada je bilo 3:1 za nas u Beču
(Mare, 12. jun 2022 21:54)

Ali zato su ušli u drugo poluvreme totalno Katastrofalno ! Stisli malo Slovenci, odbrana nam se nažalost raspala za nepunih 10 minuta ! Ama svaki put skoro nas odbrana uništi !

Iggy84

pre 1 godinu

Orlovi su se maksimalno borili večeras , bitno je da nisu poraženi bravo!🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸Srbija Srbija Srbija.

Komentator

pre 1 godinu

Odbrana je veliki problem ove ekipe, uprskaju sve što je dobro! Pavlović opet kiks, valjda će i Piksi da ukapira da on nije za prvu postavu! Jeste borben (pa i ja sam ali nisam za fudbal) ali spor i lako ispada iz igre! Suđenje loše, Slovenci prljavi i bezobrazni kao po navici!

vanja

pre 1 godinu

ipak sa nas nije 90 minuta igre nema sanse kako druze mozes da primis sa 6 minuta 2 gola lose brate dzaba ti prvo poluvrme kad sve bacis u vodu sa 5 minuta strasno mentalno mnogo lose

...

pre 1 godinu

Pisao sam na pocetku utakmice o odbrani a pisem vec par godina od kada zove ovu trojicu najgorih stopera i evo epiloga protiv slabasne Slovenije.Sta ce tek biti protiv znatno jacih,videli smo protiv Danaca.Teske kiksare a pogotovo Pavlovic,decko nema pojma a mesta ni na sirem spisku.

Zapazanje

pre 1 godinu

Evo 60.min 2:2 a Pavlovic po ko zna koji put ispada kao kofer iz voza.Decko je ozbiljno zalutao na teren i u ovu selekciju a Piksi ga ne menja.

davoe

pre 1 godinu

kad ti neko da gol u 5 minuta vrlo si los u odbrani uzas nazam sto mentalno lose stojimo kad primimo jedan gol eto odmah drugi lose mnogo lose steta

lule

pre 1 godinu

odlična utakmica za lekcije.
Da je sudija bio iole normalan, slovenija bi igrala sa dva igrača manje sigurno.
Mora odbrana da se reši, ostalo je super.
Vanja bio odličan. Samo zadnji red je problem.
Izmene danas katastrofa loše, ali dobro.

Ziko

pre 1 godinu

Pavlovic igra amaterski, ima fizikalije, ume i da povuce loptu, ali zalece se i ispada kao malo dete koje je tek pocelo da trenira fudbal. Odbrana nam je suplja kao sir, ali s obzirom da cemo se na SP braniti sa vise igraca nego veceras, nadam se da ce kvantitet da nadoknadi nedostatak kvaliteta.

Aragorn

pre 1 godinu

Mladenovic i Pavlovic iskiksirali za sve pare.
Piksi zovni Murinja, barem za Svetsko.
Dzabe Tadic kida, Lukic takode, Mitar razbija, kada celo poluvreme smo prosuli u pet minuta.

Deda Toša

pre 1 godinu

Kako zmajčeki igraju lagano. Mi smo jedina reprezentacija kojoj su dali golove. A zamisli nkad naiđu prave repke. Sećam se utakmice Slovenija-Srbija na svetskom prvenstvu. Povedu Slovenci 3:0 Kežman samo što je ušao dobije crveni karton i tad krećemo i eto završi se 3:3. Nemam pojma zašto sam vam ovo ispričao? A daaa. Deco nemo se ložite maksimum ovog tima je osmina finala. I to je uspeh. Kao Srbin vam kažem pogledajte kakve asove imaju Hrvati a neće ni oni daleko. Brazil je svako prvenstvo od 1982 od kad gledam SP imao silu od ekipa pa je umeo da ispadne i u osmini finala. Niti imamo kvalitet u odbrani niti smo sila u fudbalu.

Todor

pre 1 godinu

Naš bek pravi ofsajd zamku, a ne vidi iza Slovena da nije u ofsajdu... Dve glupe greške, dva laka gola...
Nešto mislim, a gde Piksi da nadje tri dobra beka, kad ih nemamo! Sa ovom odbranom nemamo šanse protiv brzih napada bilo kog protivnika. Tako nam i Norvežani dadoše gol...

Dexxx

pre 1 godinu

Koliko je divno gledati ovakav fudbal, da li igrali nerešeno, izgubili, pobedili ovo je gledljivo za oko, lep fudbal se igra. Za ovakav ofanzivan fudbal naravno da ce biti promaje u odbrani. I kada smo imali 4 u odbrani primali smo po pet golova. Ovde makar igramo atraktivan fudbal, stvaramo mnogo prilika.
(Marko, 12. jun 2022 22:22)

Koji divan fudbal? Da li shvataš da je Slovenija realno treća evropska liga? Nas će Brazil da sravni sa zemljom, kakav crni napadački fudbal

Sića

pre 1 godinu

Kaže Aca na RTS-u, nekako smo lako primili dva gola, znači, auuu. Oba gola iz dve odlične akcije, naročito prvi. A mi kako smo dali golove? O ostalom da ne pričam, samo koliko puta u prenosu izgovori "probao je".
Prvo poluvreme sam gledao na Areni, pa prebacio da čujem šta će odvaliti stručni konsultant Rade Bogdanović, da vidim koga će oblatiti i ekstra je objasnio pojavu Tadića i ostadoh na RTS-u.
Ne znaš da li je gori Aca ili ovaj na Areni, prosto te teraju da na oba kanala ugasiš zvuk.
Zar ne možemo da nađemo dva elokventna, srčana, melodična komentatora?

Maradona

pre 1 godinu

Šta bre radi Sergej pa to je kriminal...7-8 grešaka od kada je ušao...ni jednu jedinu dobru stvar nije uradio... I 40M je mnogo realno ... Usporio nas odmah...odmah mi je muka bilo da gledam...

marko

pre 1 godinu

Ono sto smo zasluzili, to smo i dobili.. stalno neka paljevina.. mi smo najbolji ?
Mi nikada nismo bili dobri u fudbalu.. kada cemo jednom prestati da se ložimo i ponižavamo druge..

Todor

pre 1 godinu

Odbrana 1, a napad je slaba "trojka"... Od pet lepih bočnih ulaza četri ubačaja lopte pravo na noge Slovenaca. Oni pridjoše triput i dadoše nam dva gola.

Boža Badovinac

pre 1 godinu

Koliko promašenih života,kompleksa i frustracija. Navijao za svoju zemlju i kada primi dva btzy gola, kritikuješ razumno ali nikada ne omačovažavaš. Tvoja zemlja, domovina, možda nije najbolja ali je jedina.

111

pre 1 godinu

Ubi nas sudija. Ko to ne vidi onda je slep. Drzanje nasih igraca, vuku za dres , skoro svi, i ne sudi faul kada napadamo i omogucuje kontre Slovencima. Koliko zutih kartona im je podelio?? Veoma prljava igra. Sudaja nas ubio i nije dozvolio da dobijemo ovu utakmicu. Za mene nisu bitne nase greske koliko je sudija imao utacaja da pobedom te greske anuliramo. Mi moramo da naucimo u ovoj utakmici sta nas ceka na SP..I KAKO DA SE NOSIMO SA PRLJAVOM IGROM I ODLUKAMA SUDIJA.

BOBA ZVEZDA

pre 1 godinu

Naša odbrana je slaba. Slava igrački i fizički slaba. Ispadanje Pavlovića kod drugog gola je amaterski. Veljković je slab, nema oštrine u duelima, kasni, slaba skok igra.
Najviše mi razočarenje Milenković. Među onima koji su sad dostupni on mora da bude glavni, da dominira i komanduje ali on to ne radi. Razumljivo je ako mu smeta ovaj sistem ali i u prekidima i gde se nalazi u srcu šesnaesterca on ne dominira. Nema tu čvrstinu i odlučnost. Trebao je do sad da se prebaci na viši nivo.
Jasno je da je ova formacija ranjiva za njih trojicu ali svejedno se mora bolje u odbrani. Slovenija je slaba a mi smo primili 3 gola u dva meča od slabe Slovenije.

lule

pre 1 godinu

danas su odbrana i izmene bile katastrofa loše ali šta je tu je idemo dalje.
Ako se izvuku lekcije onda je super, ako ne onda je katastrofa.

Bari1991

pre 1 godinu

SMS je najbolji srpski igrač napisa neko al' ne reče u kom sportu . Čovek ne može dati loptu dužu od 5 metara,spor,nepokretan pa je kao zadnji vezni vrlo opasan ali po nas gol..

LeBranko, najbolji strelac Železnika svih vremena

pre 1 godinu

Kakva paljevina.
Odbrana ko sir. Srednji red spor, nemaštovit, sa davljenjem lopte dok neko ne smisli da je vrati golmanu.
Napad jednostran, lak za čitanje, bez plana B.
I na kraju biće, tresla se gora rodio se miš.

Czv

pre 1 godinu

Kakva sila, primili dva gola od Slovenačka za 8 min. Ne trčite i ne zalecite se. Mi smo prosek, znamo da bljesnemo na kvalitet ali daleko od odličnog... Daleko

maglar

pre 1 godinu

kako je usao radonja prevara tako primismo dva gola od Janeza, a treba da se pogleda kada je zadnji put reprezentacija Janeza zabila dva gola takodje

JPR24

pre 1 godinu

Bore se nasi momci! To mi je jedino bitno. Nego, da li je nekome jasan Račić?
(Milos, 12. jun 2022 22:42)

Račić noje nikome jasan, pa čak i sam sebi.

nesa80

pre 1 godinu

po meni nista strasno,poznavajuci nas bice da moramo da pobedimo norvesku u gostima,uvek nesto uzbudljivo,bice ko sa portugalijom.mi cemo uvek tezim putem.katastrofalno sudjenje tokom cele lige nacije na nasu stetu,ne znam sta se tu desava

Medison

pre 1 godinu

I opet odbrana. Samo switch off, pomračenje mozgova. Dok se ona ne utegne, nemamo šta da tražimo u ozbiljnom fudbalu. Kad nama raštimovana Slovenija daje 2 tako laka gola, šta da očekujemo protiv jedne Francuske ili Brazila?

NN

pre 1 godinu

5 minuta našeg mentaliteta, a onda stiže umor gde smo očigledno ostali bez potrebne energije uprkos izmenama. Uglavnom, utakmica iz koje mogu da se izvuku pouke, nema ono naše GOTOVO JE, LAKO ĆEMO. Toliko i idemo dalje!!!

bradina

pre 1 godinu

Gorak osecaj kad ti ni nereseno na strani vise nije uspeh! Glavu gore "orlovi" bice dana za megdana!U ovom takmicenju ima popravnog a to smo dokazali u kvalifikacijama za SP! Verujem u vas!

goran

pre 1 godinu

pavlović? ide lopta ka njemu i on tad kao pravi ofsajd i ostavi svog čoveka samog? i sad svi njegovi treneri kod kojih ne igra, samo piksi pametan...

Bad Madafaka

pre 1 godinu

Srbi bolji od Slovenaca, nažalost zaboravili da se računa i drugo poluvrijeme, sjetili se nakon drugog gola Slovenaca. I samo zato Slovenci osvojiše bod, inače bi dobili još koji gol. Srbi za klasu bolji od zadnji put kada sam ih gledao. I nisu još postali škrti, protivniku poklonili bod.

Đoka

pre 1 godinu

Srbiji održana lekcija kako se postiže go u tri poteza
Fudbaleri Srbije su prespori za ozbiljnija takmičenja.
(stanislav sr, 12. jun 2022 22:36)

Realno. Na SP će nas Brazil dobiti lagano. Ostaju dve utakmice za nadu. Lep fudbal igramo ali Brazil je ponovo osvojio SP tek kad je (čini mi se Mario Zagalo ili neki drugi trener) odustao od lepršave igre Brazila i prešli na takmičarski stil, odmah su postali prvaci sveta.

Rothmans

pre 1 godinu

Odigraju možda i najbolje poluvreme ikada još od Antićevog i Muslinovog perioda i onda za 5 minuta potop, prosečan protivnik na kolenima nam uvaljuje dva komada kao od šale... Potpuno isto ko protiv Švajcarske 2018. Tako će biti i u Kataru pamtite šta sam rekao, džabe da imamo i tri Piksija na klupi, realno nemaju oni snage, volje, mentaliteta niti kvaliteta za više od 45-70 minuta dobre igre.

Young_Flanagan

pre 1 godinu

Opet ću reći, ne možemo da igramo sa tri štopera jer se naša krila ne vraćaju u odbranu. A ta krila nisu nesto ni u napadu. Radonjić pogotovo, Kostić se i vraća, ali veoma često i ne.
Treba nam neka klasična formacija sa 4 igrača u odbrani.
(psp, 12. jun 2022 22:40)

Ali mi nemamo bekove. Čak ni pristojnog beka nemamo. Kostić ako je valjao ajntrahtu da drži celu stranu, moze valjda i nama. Lazović u Veroni isto drži celu stranu

sportdetective

pre 1 godinu

Sad na poso i remont odbrane. Ovakvom odbranom ne mozes ni sloveniju pobediti. Milinkovic i Pavlovic trude se al jim ne ide, al posto tako vec neko vreme igraju znaci da ne umeju. Veljkovic ne postoji, video sam ga kad je udario glavom od travu. Racic imao dva pasa i to smo videli kakva dva. Radonjic tesko da moze u nekoj ozbiljnjoj ekipi da igra i ako on ima mesta u timu onda nesto ne valja s tim timom, decko brz ko munja, al on to ne koristi, znaci nema mu pomoci. Sve u svemu idema dalje, u nova nerviranja, ako nista drugo.

Igor

pre 1 godinu

Pavlovic je toliko los da je to nerealno,jedina velik greska Piksija sto ga forsira...nedto u odbrani mora da se menja ili ne pise nam se dobro na Svetskom

Gde ja živim

pre 1 godinu

45 minuta vrlo dobrog, čak i odličnog fudbala i Srbija kakvu retko gledamo poslednjih godina. 10 minuta klasične Srbije koju gledamo godinama i koju niko ne želi da vidi. Poslednje sve pomalo, ali nije loše.

Ova ekipa ima potencijal da da dosta golova i može da igra sa svima, ali može da primi od svakoga gomilu i to na najneverovatnije načine. Šteta baš. Napad i sredina dobri, u odbrani ruža vetrova.

Kad bi se Vidić podmladio jedno 10 godina gde bi nam kraj bio. No dobro, valjda ima prostora za napredak do novembra. Napred momci, napred Piksi pa šta bude. Napred Srbija.

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Kako li se osećaju ovi momci iz sredine i napada kada vide kako puca odbrana po šavovima. Ja se smorim koji gledam a mogu misliti kako je njima. Gineš, boriš se, daješ golove i kontrolišeš utakmicu a balvani pozadi pripadaju na povetarac.

Da dodam

pre 1 godinu

Srbija/SRJ/SCG protiv Slovenije: 8 utakmica, 1 pobeda, 6 remija, 1 poraz.
Srbija protiv Slovenije: 4 utakmice, 1 pobeda, 2 remija, 1 poraz.
Sve utakmice:
Jug 3:3 Slo, jun 2000, EP
Slo 1:1 Jug, mart 2001, kvalif za SP
Jug 1:1 Slo, sept 2001, kvalif za SP
Slo 1:1 SCG, avg 2004, prijateljska
Srb 1:1 Slo, sept 2010, kvalif za EP
Slo 1:0 Srb, okt 2011, kvalif za EP
Srb 4:1 Slo, jun 2022, UEFA LN
Slo 2:2 Srb, jun 2022, UEFA LN

Sasa

pre 1 godinu

U ovoj ekipi odbrana je najslabija karika. Slabašna Slovenija nas je u 2 poluvremenu bukvalno izvozala, nisu naši odbrambeni igrači znali gdje se nalaze.
Nema lijeka odbrani.
Na svjetskom prvenstvu sa ovakvim sporim igračima u zadnjoj liniji nećemo se proslaviti.

Djordje

pre 1 godinu

Luka Jović nema mesto u ovom timu, to sto igra u Real Madridu nek okaci macku o rep, decko dao par golova ali se uzasno ne trudi , zalaganje ispod nivoa , samo zauzima nekom mesto bzv

psp

pre 1 godinu

Ljudi bez loženja. Igramo protiv očajne Slovenije, ne protiv neke dobre reprezentacije.
Večito nam se to loženje obije o glavu, ali ljudi i dalje nastavljaju sa tim.

Mihajlo

pre 1 godinu

Ne kapiram,tri stopera,petorica u odbrani i dva puta Slovenac sam u sesnaestercu ko duh.
Mnogo lako primamo golove,mora to cvrsce da se igra,blizu Slovencima da stojimo,cim damo neki prostor gotovo je,nista ne stizemo.

maki

pre 1 godinu

Sve u svemu standardna prica, igramo sa pola snage kad igramo neke leve timove. Verujem da ce stojkovic imati puno sta da kaze u svlacionici.

Slaba odbrana

pre 1 godinu

Slabo pokrivanje protivničkih igrača pred našim golom. Pred sopstvenim golom svaki protivnički igrač mora da se ima ,,na ruci", da se striktno pokrije. Ne daje prostor gol nego čovek!

zemunski kej

pre 1 godinu

Naravno da smo razocarani sto smo ispustii 2 gola prednosti. Vudeli smo i krivce za njihove golove jer nisu imali sanse a dali 2 gola. Ovako krivci su bekovi i halfovi. Kad je izasao Zivkovic Milenkovic je ostao sam na boku i probili su ga. Mislim da ga je Radonjic zamenio koji je defanzivno los i zato i nema mesta ni u Marseju m+ni u Benfiki,Berlinu. Strahinja Pavlovic isto nema mesta jer je kiksara ume da odigra ali i da kikse kao danas isto nema mesta u Monaku ,ni u Bazelu sad je u Belgiji. Treci slab je bio golman Vanja Milinkovic Savic nije klasa od golmana. Ni Rajkovic nije pokazao mnogo ,cini se da je Dmitrovic najbolji golman. Preko reprezentacije povratiti karijeru igracu koji ne igra nije dobro za tim ,jeste za igraca.

AleksandarBL

pre 1 godinu

Brabo momci, stvarno milina gledati ovakvu reprenzetaciju...
Tadić pokretač svake akcije,covjek genije.

Mitrović klasicni egzekutor.

Јабучило

pre 1 godinu

Pedja i ostali: Beograd je grad koji je širom otvorio svoja vrata svim dobrim ljudima koji su hteli da dođu i pružio im šansu da vrednim radom uspeju u životu i time pokažu osnovnu ljudsku zahvalnost na pruženoj prilici. To što vaše komšije iz sela neće da idu na utakmmice je njihov problem a Vi ne prozivajte prave beograđane samo zato što ste zavidni jer su on pre vas zapalile za taj isti Beograd.
(Slon, 12. jun 2022 21:16)

Додао бих: фудбалери нас деценијама муче. Они су отерали публику незалагањем и лошим играма. Не може ни став о незаинтересованим сплаварима и ленчугама да се промени преко ноћи. Сада јесу борбени и труде се, али полако. Видећемо после светског првенства да ли је до помака заиста дошло или не.

Gajić Darko

pre 1 godinu

Da ne budem zakeralo posle duže vremena srce mi je puno kad gledam ovakvu Reprezentaciju ali ako želimo KONAČNO da uradimo nešto veliko na svetskom prvenstvu mora bolja defanziva ,slažem se da je napad najbolja odbrana ali onakve rupe u transformaciji iz napada u odbranu ozbiljnije ekipe će surovo kažnjavati,za večeras sve pohvale živković i Grujić oduševljenje Tadić kapitenski Mitrogol na nivou

Konst

pre 1 godinu

Додао бих: фудбалери нас деценијама муче. Они су отерали публику незалагањем и лошим играма. Не може ни став о незаинтересованим сплаварима и ленчугама да се промени преко ноћи. Сада јесу борбени и труде се, али полако. Видећемо после светског првенства да ли је до помака заиста дошло или не.
(Јабучило, 12. jun 2022 21:30)

Ta priča o splavarima je odavno izbrisana. Danas igrači kada dodju pravac Pazova i do završetka obaveze nema odlaska iz Pazove. Utakmica pa povratak u Pazovu

koshke

pre 1 godinu

polako sa Erakovicem njegovo vreme tek dolazi.Verovatno da će ući u drugom poluvremenu da se ne rizikuje parni žuti za Pavlovića jer glavne utakmice su tek u septembru.Nema potrebe sa budemo nezadovoljni imam veliko poverenje u Piksijsev izbor igrača.

goblin

pre 1 godinu

Svaki put kada igra sa samo jednim klasičnim napadačem i sa pojačanim veznim redom Srbija izgleda fenomenalno(drugo poluvreme u Beogradu protiv Portugala i prvo poluvreme u Lisabonu to potvrđuju).Tadićev dribling, nestvarno...

123

pre 1 godinu

Mladenovic, Maksimovicvic, Grujic, Zivkovic..odusevljen sam. Ima jos da se igra ali je ovo do sada ODLICNO! Pavlovic dobar u odbrani..Samo treba nastaviti u istom ritmu..fudbal je to..

veder

pre 1 godinu

@koko...

Rts je najgora tv, oni se tehnički i producentski nisu odmakli od pedesetih godina prošlog veka. Ljudi ne umeju da nameste svetlo i ton kao da niko ne završava kameru, tom i zvuk na fakultetima. Kad uporedim njih i druge tv kuće razlika je tolika da mi se plače kad vidim žutu sliku, mrljavu i bez ozbiljne grafike sa nekim kič slovima kao da tamo rade sve neki likovi sa akademija na livadama. Ja gledam Arenu, vrhunska slika, komentator ok., za one koji nemaju Arenu idite na internet i gledajte. Ovo što rade naši rts kanli je za plakati koji je to loš nivo, a 21. vek je ljudi!?

UVEK VERNI

pre 1 godinu

Aman ljudi. Igramo sa raspalim Slovencima. Šta nismo tako sa Danskom? Šta nismo tako neki dan sa Norveškom? Opet visoko letimo, kao i u rukometu sto smo leteli, pa opalili o patos. Čim je neka jača ekipa, mi smo podređeni.

JPR24

pre 1 godinu

Kakva igra reprezentacije, jedno od najboljih poluvremena u zadnjih 20godina!!!!
Tadic, kao sto rekoh u prethodnom komentaru duša i srce ekipe.

Mada i nema nikakvog pritiska Slovenaca na zadnju liniju, i to je taj momenat, ako to uspemo da prevaziđemo, ili da ne poklanjamo lopte i golove protivnicima, jačim, onda zaista sa ovakvom igrom mnogo možemo, ne samo u Kataru, uopšte u narednim godinama.
(Aragorn, 12. jun 2022 21:25)

Slovenci ne pritiskaju u pravu si, ali to je njihov problem, ono sto je pozitivno kod naših je pristup, posle 1-0, nema spavanja pa kao uobicajeno poklon protivniku. Kad bi ovu završili bez primljenog gola, bilo bi dobro, dve vezane, to se našima nije dogodilo odavno, ne kontam one prijateljske u januaru prošle godine beč ove utakmice koje imaju znacaj. Plus dva gola su dali iz igre.

A sto se Tadića tiče… samo da bude zdrav, posto nam je jedini pravi kreativac, a nažalost ne vidim nekog mlađeg koji bi mogao da ga zameni, barem za sada.

Docent

pre 1 godinu

Opasno igramo ovih 15. minuta, dugo nismo bili bolji. Svaka čast Piksiju kako ih je utego. Sa ovakvom igrom možemo da budemo optimisti u Kataru.

Aragorn

pre 1 godinu

Kakva igra reprezentacije, jedno od najboljih poluvremena u zadnjih 20godina!!!!
Tadic, kao sto rekoh u prethodnom komentaru duša i srce ekipe.

Mada i nema nikakvog pritiska Slovenaca na zadnju liniju, i to je taj momenat, ako to uspemo da prevaziđemo, ili da ne poklanjamo lopte i golove protivnicima, jačim, onda zaista sa ovakvom igrom mnogo možemo, ne samo u Kataru, uopšte u narednim godinama.

обс

pre 1 godinu

Шта је то добар селектор? То је онај који струку има у "малом прсту". Кад је такав препознаје капацитет играча. Онда је и родољуб пошто ово не ради из личног интереса. Јер, његово давање не може да се плати. Добар селектор прави амбијент. Добар играч је онај који се биолошки и фудбалски оствари с добрим селектором. Наши играчи се остварују с Пиксијем. "Пикси и друштво", поздрављам и допада ми се ова фудбалска песма.

JPR24

pre 1 godinu

Prilicno tvrdoglavo ponasanje Piksija.Odbrana je ubedljivo najslabiji deo nase selekcije i on uporno forsira tri najslabija stopera,dok ostala mesta redovno izmesa na svakoj utakmici.Covece,probaj sa Erakovicem,Masovicem i Mitrovicem da vidis koliko su bolji od ovih tvojih ali se verovatno boji da ih ne istisnu iz tima posto su ovi igrali kvalifikacije.
(..., 12. jun 2022 20:46)

To će tek da proba ako se neke prijateljske sklope, nije sad vreme za eksperimentisanje, a vreme za uigravanje pa i nema ga previše, pogotovo kad je odbrana u pitanju a to nam je boljka već duže vreme.

...

pre 1 godinu

To će tek da proba ako se neke prijateljske sklope, nije sad vreme za eksperimentisanje, a vreme za uigravanje pa i nema ga previše, pogotovo kad je odbrana u pitanju a to nam je boljka već duže vreme.
(JPR24, 12. jun 2022 21:07)

Pa kad tebra,ako ne sada... ovo je bezvezno takmicenje,nicemu ne sluzi.Protivnici katastrofalno losi,Slovenija nema pojma,kao ni Svedska a slicna je i Norveska s tim da imaju Halanda koji je babaroga.Probas protiv takvih u nazovi takmicarskoj utakmici i vidi s dal neko vredi,kao sto radi sa veznim redom.Evo sad je potpuno svejedno da li su u ekipi Maksimovic,Grujic,Zivkovic,Radonjic,Kostic,Mladenovic,SMS,Tadic,Djuricic,Lukic,Racic,Ilic jer su svi odlicno odigrali,moze da kombinuje kako zeli,zavisno od protivnika.Slicno je i u napadu jer svi daju golove kad su u igri,mada se godinama najvise forsira Mitrovic.Jedino odbrana skripi a retko kombinuje i menja.Veceras se nece puno videti jer su Slovenci trube i nece ni prici golu pa ce laici pomisliti kako smo dobri ali videlo se protiv iole jacih kako kiksiraju sva trojica.

Biće tako

pre 1 godinu

Mladenović,Živković i Grujić inače nisu bili starteri u kvalifikacijama a igraju ko matori.Izgleda da se polako ostvaruje Piksijeva vizija-nije bitno ko igra važan je da se ispoštuje sistem igre.Hvala Piksi za ovu rapsodiju Srbije.

Zellembija

pre 1 godinu

Ok,poštujem naravno uspeh i pobede i svaki napredak u igri koliko smo puta bili loši i smešni,napokon napredak,svaka čast. Ali mi nije jasno zašto tolika fama i euforija zbog neke Lige Nacija,kad su to samo prijateljske koje su malo uredjene i na kojima igrači nemaju neki veliki motiv.

Vaso

pre 1 godinu

da ne ispadne da samo kritikujem, ima dosta dobrih stvari, ali moram da primetim i 2 koje moramo da ispravimo:
1. kad protivnik krene u kontru i brzo ide ka našem golu naši se nekako pogube...mora odbarana takve stvari da vezba i da nadje neki modus da se u takvim situacijama bolje snalazimo
2. nebrojeno puta kada dodjemo do protivnikovog sesnaesterca neko predugo i nepotrebno zadzava loptu u mestu...il brate dodaj il je povuci sam napred...nema stajanja

Lepo je ovo protiv Slovenije, ali doći će mnogo bolje repretentacije i ovakve stvari se moraju na vreme rešavati...

Spale

pre 1 godinu

Ja ne pamtim da sam gledao naše da gaze ovako nekog i da ne staju. Totalno je nebitno da li je Slovenija dobra ili nije, bitna je naša igra. Mi ovako tečno i lepo za oko nismo igrali nikad. Ni protiv Malte ili San Marina.. Bravo momci, bravo Piksi.

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Dribling Tadića i asistencija Mitru za gol je jedna od najlepših izvedenih akcija u srpskom fudbalu ikada, ako ne i najlepša
(Milan, 12. jun 2022 21:23)

Gol Piksija Špancima u Italiji 90.

miš

pre 1 godinu

Haha ja reko nemamo igrača za svetsko…. Piksi stvarno uigrava na svakoj poziciji po dva tri igrača. Jedino nema niko Tadića da zameni, ali sve druge pozicije ima viška. Mladenović može na svetsko po igri. Samo malo sreće i ladno proći grupu….

MKD-4

pre 1 godinu

Pratim vašeg po meni najbolji golman Srbije VMS i biće vaš prvi golman na SP(jedino da ne bude povreda).Gledam utakmice Torina i po meni ne samo što je odličan u postavljanju-odbrane,refleks...posebno me oduševio igranjem nogom u rangu Edersona,Alisona,Nojera..kako je napredovao fudbal današnji golman je"zadnji vezni".Piksi forsira igru 3-4-2-1 i ulazim mu polako u"glavu"šta i koje igrače planira.Možda ću razočarati mnoge ali po meni u špicu igrače Vlahović ne Mitrović.Viner'krila biće Kostić-levo,Živković desno(defanzvno je napredovao)..dva ispred Vlahović a biće TADIĆ I ĐURIČIĆ..sredina u četvorki SMS I LUKIĆ..trojka pozadi..MILENKOVIĆ-desni,PAVLOVIĆ-centralni, GUDELJ-levo(zbog iskustva)..ovo je formacija koja mislim"da će Piksi forsirati (jedino ako nema povreda)...ps.danas odigrao"tačan rezultat"1:3-Srbija dobija...

veliki strumf

pre 1 godinu

Одбрана нам је и даље јако лоша. Примили смо гол, а могли смо још један из сличне ситуације у првом полувремену. Нешто ту не ваља, штопери лоше стоје, лоше се крећу кад противник брзо крене напред, а задњи везни не покрију. Сада је Грујић био спор и неопрезан. Имамо пуно проблема када противник узме лопту на средини и крене ка нашем голу. То је можда и једини проблем који имамо. Тако смо и од Норвешке примили гол. Ево сада и другог, катастрофална реакција Павловића који уопште не улива самопоуздање.

Betonka

pre 1 godinu

Nije problem što se igra u Beogradu, problem je što su JNA i Marakana infrastrukturno katastrofalno povezani, nema parkinga... I onda ja koji živim 60 km od Marakane treba 2 sata da putujem, probijam se kroz gužve, ulećem, parkiram 2 km od stadiona, uglavnom nepropisno.
Iz istog razloga mrzim i Pionir, u Areni kad se igra mogu 45 minuta pre početka tekme da krenem.

Slon

pre 1 godinu

Pedja i ostali: Beograd je grad koji je širom otvorio svoja vrata svim dobrim ljudima koji su hteli da dođu i pružio im šansu da vrednim radom uspeju u životu i time pokažu osnovnu ljudsku zahvalnost na pruženoj prilici. To što vaše komšije iz sela neće da idu na utakmmice je njihov problem a Vi ne prozivajte prave beograđane samo zato što ste zavidni jer su on pre vas zapalile za taj isti Beograd.

AdiHuntereger

pre 1 godinu

Grujic je za Gudelja sam Bekenbauer. Pavlovic ima sve sto treba jednom vrhunskom stoperu apsoulutno sve, ali je izgubio rutinu jer nije igrao skoro celu sezonu na klupskom nivou.
Citam dole pljuvacinu po SMS-u. Sergej je dusa,srce,mozak,jetra,pluca,glava,noge,ruke ama bas sve u ovoj reprezentaciji i mislim da je Pikse sad shvatio da treba da igra na tom mestu uparen sa Grujicem. Tadic doktorski,Mitar rutinski,Maksimovic srcem... Ovo je reprezentacija koju smo cekali jos od 2010 i one selekcije Radomira Antica.
Napred SRBIJA!

AleksandarBL

pre 1 godinu

Obavezno domace utakmice koje Srbija igra trwba da budu ili u Nisu ili u Novom Sadu.
Ocigledno da beogradska publika nije zaintsresovana za reprenzetativne utakmice ( a nasima je pomoc sa tribina itekako potrebna ), prema tome treba traziti drugo rjesenje ( a mislim da ov dva grada koja sam nabrojao su idealno rjesenje ).
Cestitke Piksiju,prepododio je rsprsnzetaciju..
Par ovakvih ciklusa je potrebno da bi se vratio kult reprenzetaciji, a kada se to postigne,uz dobro upravljanje savezom, mozemo samo napredovati..
Talenata hvala bogu imamo za izvoz !!

realan zvezdas

pre 1 godinu

Napokon je sazrela jedna generacija naših igrača, koja uz pomoć malo starijeg Tadića može da napravi neki veliki rezultat. Imamo zaista plejadu jako dobrih igrača,koje samo treba uklopiti u neki sistem. Mislim da bi i Živković mogao mnogo da doprinese tome, jer je pored Tadića i Sergeja nas najkreativniji igrač. Samo mu naći pravo mesto u timu.
Većina igrača je približno isto godište, što je još jedan plus.

lule

pre 1 godinu

auuu kako dobro ovo izgleda.
Kakve golčine.
Drugi posebno. Za špice.
Slovenija pritom uopšte nije loša pri posedu.
Ali šta im Gruja radi na sredini...

darkwood

pre 1 godinu

ovi dresovi - majice za zagrevanje izgledaju super, bili bi super kao dres, bolje nego ovi dosadni crveni koje ima pola evrope. kombinacija crvenog i plavog treba biti naša kombinacija boja. čak i na zastavi samo te dve boje, bez bele.

marko992

pre 1 godinu

Dribling Tadića i asistencija Mitru za gol je jedna od najlepših izvedenih akcija u srpskom fudbalu ikada, ako ne i najlepša
(Milan, 12. jun 2022 21:23)

Gol Piksija Špancima u Italiji 90.
(Retrogradni Merkur, 12. jun 2022 21:32)

Gol Piksija da, akcija nije bila nista posebno .Daleko lakse dodavanje od ovog Tadicevog centarsuta.

veliki strumf

pre 1 godinu

Ето, почесмо да играмо и тај фудбал! И то га играмо опасно! Каква два гола, какве две акције. Опет оба главом. Овај други Митар закуца у стилу најбољих енглеској голгетера, каква лепотица после ретко виђене бравуре маестра Тадића!

Maradona

pre 1 godinu

Srbija nikad nije igrala ovako!
Lukić i Grujić maestralno, ne znam kako neki drugi zauzimaju njima mesto... Tadić, Mitrović i Žile, ne treba trošiti reči... Vlahović i Jović sa klupe da nastupaju jer po ko zna koji put Mitrović najkorisniji na terenu. Presing na golmana i zadnju liniju, skok, građenje, šut obema nogama, glavom, kretnja bez lopte doktorirao, jednostavno starter mora da bude svaku utakmicu. Piksi stvarno zna i još uvek ne mogu da se načudim nekima da mogu da pljuju po njemu i da dovode njegovo znanje u pitanje...
Davali smo prilike Tumbi i Krstajiću, ovog odmah za doživotnog trenera, mada još ima vremena da ga smene...
Sa ovakvom igrom, oprošteno je sve, pa makar i sve izgubili!

navijac

pre 1 godinu

@Nije problem što se igra u Beogradu, problem je što su JNA i Marakana infrastrukturno katastrofalno povezani, nema parkinga... I onda ja koji živim 60 km od Marakane treba 2 sata da putujem, probijam se kroz gužve, ulećem, parkiram 2 km od stadiona, uglavnom nepropisno.
Iz istog razloga mrzim i Pionir, u Areni kad se igra mogu 45 minuta pre početka tekme da krenem.
(Betonka, 12. jun 2022 21:05)

A zamisli ja koji ne zivim u Beogradu isto moram da parkiram 2km od marakane, pa opet dodjem na utakmicu, bio sam protiv Slovenije! S tim sto ja prvo vozim dva sata, pa tek onda pesacim jos pola sata do marakane! I nije mi tesko za razliku od tebe.

ccc?

pre 1 godinu

Zivkovic, Tadic, Mitar..sta dalje. A na klupi ulaze, Kostic, ocekujem Jovica..Mi napadamo na 20 m. od njihovog gola? Pa tako nikada nismo igrali..Zato oni ne znaju gde se nalaze. Zile..razbija njihovog levog beka..Taj ne zna gde se nalazi. I mnogo biju, Mitar nosi na ledjima po dvojicu koji ga drze rukama..Neverovatna borbenost svih nasih igraca. Posed lopte..sta dalje reci..To je to. I da. Igramo na strani mnogo bolje. I dobijamo Norvesku u gostima, zapamtite.

jojufff

pre 1 godinu

I dalje ne mogu da verujem da za Kataia nema mesta...Neverovatno
(Telal, 12. jun 2022 20:49)

Evo ti nama reci gdje da ubaci veterana iz nase livada lige?
Ok da je mlad i perspektivan igrac pa da ga guramo u igru ali covjek koji se moze zadrzati samo u Zvezdi nema šta da trazi u reprezentaciji po stare dane!

Bo

pre 1 godinu

Piksi je napravio sistem koji nkikad nismo imali u fudbalu. Uvek je to bila igra bazirana na nekim pojedincima i njihovoj inspiraciji. Sada je gotovo svejedno ko igra od zadnjih veznih, ko igra po boku, pa cak i ko je na golu i odbrani. Jedino je bitno da sto vise igraju Tadic i Mitrovic, sto zbog znanja sto zbog htenja. Ovo je izuzetno bitna stvar za turnirski sistem kakvo je svetsko prvenstvo, jer imamo 20 igraca priblizno slicnih kvaliteta koji mogu da podele napore i nadomeste poznate fizicke padove nasih reprezentacija u proslosti. Ove 4 utakmice i kinstatan napredak u igri ulivijaju optimizam da mozemo da prodjemo grupu i cak podici kvalitet u eliminacionoj rundi.

realan zvezdas

pre 1 godinu

Tačno. On umesto SMS-a, Kostić umesto Lukića, bilo ko umesto Pavlovića, i to je to...
(Mali Hijavata, 12. jun 2022 21:32

SMS je najbolji srpski igrač, koji može igrati i imati mesta u bilo kom timu na svetu. Može u veznoj liniji pokriti svako mesto, i kao zadnji vezni i kao poluspic.
Najvredniji igrač u našem timu.

Шид у срцу.

pre 1 godinu

Људи моји ... Уживам да гледам Пиксијеву Србију. Напад, напад и игра на гол више.
Играчи пуни самопоуздања. Ово нам је требало, од Антића није било.
Још једном апелујем - када игра репрезентација не делимо се на клубаштво.
Дај Боже па да у Септембру буде пун стадион против Шведске. Ова екипа то заслужује.

Aragorn

pre 1 godinu

Nadoknada vremena a mi napadamo!!!!
Ne razvlacimo se, ne odugovlacimo, ne durisemo u visinu balone, ne prigovaramo saigracu, sudiji protivniku.
Ne, mi izvodimo korner i pokusavamo da damo treci.
Ljudi, čista revolucija reprezentacije!!!!

nislija s merak

pre 1 godinu

Ovakav stadion je trebalo napraviti u Nisu,kad su srusili stari Cair,a ne zapoceti nesto sto nije ni atletski ni fudbalski i trenutno imamo onog frankestajna koji je u statusu quo vec desetak godina.Sto se tice kapaciteta,Ljubljana je po velicini nesto malo veca od Nisa,tako da to je to.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

grujic najbolji igrac na terenu. Treba da igra svaku u startnoj a tu smo najtanji
(epp, 12. jun 2022 21:12)

Tačno. On umesto SMS-a, Kostić umesto Lukića, bilo ko umesto Pavlovića, i to je to...

Aca

pre 1 godinu

Imam neki neverovatan osećaj da ćemo igrati finale na SP u Kataru! Sa Piksijem na čelu, sa ovakvom lepršavom igram i sa ovakvim igračima možemo osvojiti najmanje srebrnu medalju ako ne i zlatnu.

mix

pre 1 godinu

Nisam mislio da ću ikada videti da iz utakmice u utakmicu menjamo po 5, 6, igrača iz startne postave i da opet igramo solidan fudbal i pobedujemo. Nezamislivo postade realno.

Kludio Kaniđa

pre 1 godinu

Posle dugo vremena gledam reprezentaciju bez gorčine u stomaku.
Ovo kao da nismo mi.
Nema valjanja po terenu, kratki pasovi..
Ako budu ovako igrali na SP mogu sve utakmice da izgube , biću srećan jer konačno igramo muški.
Napred Srbija
Bravo Pixi

Samegabri

pre 1 godinu

@Aca Kako da ne,u masti je sve moguce ali ce zato realnost da nam lupi samarcinu kao po obicaju. Odbrana nam je katastrofa,nema brze igre sredina-napad -sut na gol,sve nesto po bokovima i centarsutevi a tu smo vec procitani odavno.

Nemanja

pre 1 godinu

Ne znam što mnogi pričaju kako mi ovakav fudbal nismo igrali još od Antića.. pa mi smo tada igrali potpuno drugačiji fudbal.. imali smo mnogo jaču odbranu, a tanju sredinu i napad.. igrali smo na gol manje, a sada na gol više..
dve dijametralno suprotne taktike i pritupa koje su delom uslovljene kvalitetom igrača po pozicijama..
ovako ofanzivno i na momente lepršavo nismo igrali više od 20 godina..

Pedja J7

pre 1 godinu

STIDI SE BEOGRADE!!!

Himna grmi u sred Ljubljane, a u BG pozorište...
Tako je i kad igra moja Zvezda ili nečiji Partizan.
Obična utakmica, npr. Zvezda - Čukarički, pa ako sam u BG naravno da ću da idem, uglaviću to u raspored.
A ono koji žive tamo idu samo na Milan, Bajern, PSG... Kao, zauzeti su...
Rođen sam u BG, ali ne živim tu... Da je drugačije, išao bih na svaku.
A reprezentaciju i trening kad je slobodan.
SRAM VAS BILO BEOGRAĐANI JOŠ JEDNOM!

P.S. I da naglasim, veće utakmice su puni stadioni jer ih napuni Srbija i republika Srpska...

mire

pre 1 godinu

Pa naravno da menja da testira sve. Na svetskom prvenstvu mora imati 20 jakih igrača, što na klupi što na terenu u svakom trenutku spremnih za rotaciju i sad se ispituje ko na kom mestu i protiv koga može da igra

...

pre 1 godinu

Prilicno tvrdoglavo ponasanje Piksija.Odbrana je ubedljivo najslabiji deo nase selekcije i on uporno forsira tri najslabija stopera,dok ostala mesta redovno izmesa na svakoj utakmici.Covece,probaj sa Erakovicem,Masovicem i Mitrovicem da vidis koliko su bolji od ovih tvojih ali se verovatno boji da ih ne istisnu iz tima posto su ovi igrali kvalifikacije.

Svašta

pre 1 godinu

sto menja nista ovo nevalja
(goan, 12. jun 2022 19:56)

A ti bi da uvek igraju isti, pa da na kraju završe na infuziji nakon 4 utakmice u 10 dana.

Kapeten

pre 1 godinu

Ja bih nagradio Dmitrovica za utakmicu bez primljenog gola, s obzirom da znamo koliko retko nasa dva bisera Rajko i Vanja su to uspeli, a i generalno koliko smo slabi u odbrani. A Dmitrovic veceras ni u protokolu. Vrlo zanimljivo od selektora.

Aragorn

pre 1 godinu

Piksi je uneo mir i stabilnost, odakle se crpi samopouzdanje.
Najveći uspeh mu je što je uverio momke da mogu da pobeđuju, da umeju da odigraju dobro i na rezultat.
Prosto vratio im je samopouzdanje, i to nije bez osnova. A silno su ga bili izgubili.
Ogroman je potencijal, i samo malo sreće i ozbiljnosti fali da se ostvari značajni rezultati, recimo četvrtfinale u Kataru bi bio dobar rezultat.
Piksi je odradio svoje, na momcima je da se pokažu, i da nemaju kao protiv Norvežana padove.
Ono što brine, je Tadić. Od koga smo navikli da je. Sve i svja, i od čije igre naša ekipa poput narkomana ja godinama zavisna.
Bude li bio na nivou možemo mnogo, nadamo se da će tako i biti. I moramo pronaći igrače za period nakon njega.
Napred Srbija.

Dorotej

pre 1 godinu

Selektor uigrava zadnju liniju, ojačao je sredinu da pomognu odbrani. Testira i neke ideje. U drugom poluvremenu ulaze Radonjić, Jović, Kostić, jedan u odbrani i jedan u sredini, tako mi izgleda. Nadamo se dobroj igri i rezultatu (netešeno ili pobeda). Atmosfera je pozitivna, imaćemo i dosta navijača. Napred Srbija.

2CRAZY

pre 1 godinu

Kom golmanu bi ste dali prednost na SP?
Sto se mene tice, ja ih vidim ovako:
Rajkovic - sacuvaj me boze
Dmitrovic - pomoz' boze
Vanja Milinkovic Savic - solidan
Dakle meni bi Vanja bio prvotimac...
Mozda smo trebali da probamo i Svilara...

Kludio Kaniđa

pre 1 godinu

Posle dugo vremena gledam reprezentaciju bez gorčine u stomaku.
Ovo kao da nismo mi.
Nema valjanja po terenu, kratki pasovi..
Ako budu ovako igrali na SP mogu sve utakmice da izgube , biću srećan jer konačno igramo muški.
Napred Srbija
Bravo Pixi

Walldorf

pre 1 godinu

Ono što sam pročitao od komentara je površno i nedovoljno.Kao čovek koji je igrao fudbal dvadeset godina,uzimam sebi za pravo da kažem koju reč.Na početku,sistem igre koji forsiramo.Ako jedna ekipa želi igrati sa tri u zadnjoj liniji,onda je ta ekipa vrhunski spremljena.Tehnički,taktički,fizički.Iz trećeg proizilazi i mentalna sprema.Samo fizički spreman igrač je na vrhunskom mentalnom nivou.Ko se bavio sportom,zna o čemu govorim.Vidi se da sistem koji forsiramo nismo doveli do zadovoljavajućeg nivoa.U tom sistemu je nezamisliva situacija pri drugom golu Slovenaca.Naša dva igrača sredine terena ne prate njihove igrače koji dolaze iz drugog plana,već po svojoj proceni idu tamo gde predpostavljaju da će lopta doći.Tako je njihov igrač imao vremena da jednom nogom prihvati loptu i bez žurbe,drugom sprovede egzekuciju.Nezrelo,nedoradjeno,ako govorimo o forsiranom sistemu.Vidim da svi po odbrambenim igračima "drvljem i kamenjem",pa zato i pišem sve ovo.Igrači zadnje linije ne mogu istovremeno zatvarati već postavljene napadače i još pokriti igrače koji dolaze iz drugog plana.Drugi gol ide na dušu,ponavljam,našim defanzivo veznim i tu je tačka.Još u mladjim kategorijama se uči da sve leži na igračima sredine terena.Zato su i najcenjeniji.No,zato i snose veliku odgovornost,jer im je "radno mesto" od šesnaest do šesnaest.Bez stajanja.Ukratko,sve je u tome.Šteta!Prosuli smo dva boda koji mogu odlučivati na kraju dešavanja u grupi.Idemo dalje.Napred SRBIJA!!! Sportski pozdrav!

Pedja J7

pre 1 godinu

STIDI SE BEOGRADE!!!

Himna grmi u sred Ljubljane, a u BG pozorište...
Tako je i kad igra moja Zvezda ili nečiji Partizan.
Obična utakmica, npr. Zvezda - Čukarički, pa ako sam u BG naravno da ću da idem, uglaviću to u raspored.
A ono koji žive tamo idu samo na Milan, Bajern, PSG... Kao, zauzeti su...
Rođen sam u BG, ali ne živim tu... Da je drugačije, išao bih na svaku.
A reprezentaciju i trening kad je slobodan.
SRAM VAS BILO BEOGRAĐANI JOŠ JEDNOM!

P.S. I da naglasim, veće utakmice su puni stadioni jer ih napuni Srbija i republika Srpska...

Mali Hijavata

pre 1 godinu

@samegsbri
Uz svo dužno Vidicu,momak je ubedljivo bio najgori deo reprezentacije dok je igrao,nije bio sam los, nego je bio katastrofalan.Mislim da nije potrebno navoditi sve njegove gluposti dok je igrao za reprezentaciju.Inace bio je vrhunski stoper,sto je bio najgori u reprezentaciji je vec pitanje za strucnije ljude.
(kum žoržo, 12. jun 2022 23:16)

U celoj reprezentativnoj karijeri napravio je dva kiksa, igranje rukom i promašen penal. Ostale utakmice igrao je doktorski.
Koliko je nedostajao, najbolje se videlo u šestardi protiv Argentine, kada je šef odbrane bio Krstajić, za koga ovde pišete da je bio top igrač.
Veze mi sa fudbalom nemamo.

Aragorn

pre 1 godinu

Piksi je uneo mir i stabilnost, odakle se crpi samopouzdanje.
Najveći uspeh mu je što je uverio momke da mogu da pobeđuju, da umeju da odigraju dobro i na rezultat.
Prosto vratio im je samopouzdanje, i to nije bez osnova. A silno su ga bili izgubili.
Ogroman je potencijal, i samo malo sreće i ozbiljnosti fali da se ostvari značajni rezultati, recimo četvrtfinale u Kataru bi bio dobar rezultat.
Piksi je odradio svoje, na momcima je da se pokažu, i da nemaju kao protiv Norvežana padove.
Ono što brine, je Tadić. Od koga smo navikli da je. Sve i svja, i od čije igre naša ekipa poput narkomana ja godinama zavisna.
Bude li bio na nivou možemo mnogo, nadamo se da će tako i biti. I moramo pronaći igrače za period nakon njega.
Napred Srbija.

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Dribling Tadića i asistencija Mitru za gol je jedna od najlepših izvedenih akcija u srpskom fudbalu ikada, ako ne i najlepša
(Milan, 12. jun 2022 21:23)

Gol Piksija Špancima u Italiji 90.

Biće tako

pre 1 godinu

Mladenović,Živković i Grujić inače nisu bili starteri u kvalifikacijama a igraju ko matori.Izgleda da se polako ostvaruje Piksijeva vizija-nije bitno ko igra važan je da se ispoštuje sistem igre.Hvala Piksi za ovu rapsodiju Srbije.

nislija s merak

pre 1 godinu

Ovakav stadion je trebalo napraviti u Nisu,kad su srusili stari Cair,a ne zapoceti nesto sto nije ni atletski ni fudbalski i trenutno imamo onog frankestajna koji je u statusu quo vec desetak godina.Sto se tice kapaciteta,Ljubljana je po velicini nesto malo veca od Nisa,tako da to je to.

veverica

pre 1 godinu

strahinja pavlovic mi je simpatican ali stvarno vise ne treba da igra u prvoj postavi. on svaku utakmicu (bez razloga) ispadne bar po 5-6 puta. ko iz voza. samo poleti negde unapred i proleti... stvarno neshvatljivo.

Džoni

pre 1 godinu

Prvo poluvreme dominacija totalna i rapsodija i onda naša posla u drugo uđemo sa lako ćemo i ćao. Što je rekao Bard Živa 2:0 je najopasniji rezultat!

Boža Badovinac

pre 1 godinu

Koliko promašenih života,kompleksa i frustracija. Navijao za svoju zemlju i kada primi dva btzy gola, kritikuješ razumno ali nikada ne omačovažavaš. Tvoja zemlja, domovina, možda nije najbolja ali je jedina.

AleksandarBL

pre 1 godinu

Brabo momci, stvarno milina gledati ovakvu reprenzetaciju...
Tadić pokretač svake akcije,covjek genije.

Mitrović klasicni egzekutor.

Dexxx

pre 1 godinu

Koliko je divno gledati ovakav fudbal, da li igrali nerešeno, izgubili, pobedili ovo je gledljivo za oko, lep fudbal se igra. Za ovakav ofanzivan fudbal naravno da ce biti promaje u odbrani. I kada smo imali 4 u odbrani primali smo po pet golova. Ovde makar igramo atraktivan fudbal, stvaramo mnogo prilika.
(Marko, 12. jun 2022 22:22)

Koji divan fudbal? Da li shvataš da je Slovenija realno treća evropska liga? Nas će Brazil da sravni sa zemljom, kakav crni napadački fudbal

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Kako li se osećaju ovi momci iz sredine i napada kada vide kako puca odbrana po šavovima. Ja se smorim koji gledam a mogu misliti kako je njima. Gineš, boriš se, daješ golove i kontrolišeš utakmicu a balvani pozadi pripadaju na povetarac.

Zapisnik

pre 1 godinu

Srbija je to brale...dve tri dobre utakmice poveze i odmah se primi da je najbolja u vasioni..i onda treees o zemlju. I tako decenijama i decenijama i decenijama. Genetska greska. Ego trip bez pokrica.

Slavko

pre 1 godinu

Gudelju, vrati se da krpis ispred odbrane, sve ti je oprosteno :) Bez Vlahovica samo po krilima napadamo i svaki 5-ti centarsut pada gde treba. Kad je Sergej neraspolozen, u ozbiljnom smo problemu: 1)niko od veznih, sem njega, nema pasove ka sredini kaznenog prostora, 2)gubimo lopte na sredini terena i otvaraju se (polu)kontre a odbrana nam je spora.
Sve u svemu, napad nam je sa Vlahovicem dobar. Sredina nam je dobra. Odbrana nam je losa. Ako Tadic i Sergej imaju svoje vece mozemo da pobedimo bilo koga. Ako jedan od njih nema vece u problemu smo. Ako obojica nemaju vece gubimo od bilo koje reprezentacije na svetskom prvenstvu. I cini mi se da je bolje Zivkovic da igra po desnoj strani jer, za razliku od Radonjica, od njega ima koristi i u defanzivi.

Marko

pre 1 godinu

Koliko je divno gledati ovakav fudbal, da li igrali nerešeno, izgubili, pobedili ovo je gledljivo za oko, lep fudbal se igra. Za ovakav ofanzivan fudbal naravno da ce biti promaje u odbrani. I kada smo imali 4 u odbrani primali smo po pet golova. Ovde makar igramo atraktivan fudbal, stvaramo mnogo prilika.

Betonka

pre 1 godinu

Nije problem što se igra u Beogradu, problem je što su JNA i Marakana infrastrukturno katastrofalno povezani, nema parkinga... I onda ja koji živim 60 km od Marakane treba 2 sata da putujem, probijam se kroz gužve, ulećem, parkiram 2 km od stadiona, uglavnom nepropisno.
Iz istog razloga mrzim i Pionir, u Areni kad se igra mogu 45 minuta pre početka tekme da krenem.

Odbrana

pre 1 godinu

Napadu nema sta da se zameri, svakoj ekipi moze da damo gol. Problem je odbrana, ne cudi sto Pavlovic ne igra u jednom Bazelu. Jako lose.

Medison

pre 1 godinu

I opet odbrana. Samo switch off, pomračenje mozgova. Dok se ona ne utegne, nemamo šta da tražimo u ozbiljnom fudbalu. Kad nama raštimovana Slovenija daje 2 tako laka gola, šta da očekujemo protiv jedne Francuske ili Brazila?

Dorotej

pre 1 godinu

Selektor uigrava zadnju liniju, ojačao je sredinu da pomognu odbrani. Testira i neke ideje. U drugom poluvremenu ulaze Radonjić, Jović, Kostić, jedan u odbrani i jedan u sredini, tako mi izgleda. Nadamo se dobroj igri i rezultatu (netešeno ili pobeda). Atmosfera je pozitivna, imaćemo i dosta navijača. Napred Srbija.

Zip Niš

pre 1 godinu

@ veverica

Potpuno si u pravu. Zivkovic je i trebao da pomaze po desnoj strani, gde smo primili oba gola. Vrhunsko ti je zapazanje.
Samo jos da je i igrao u II poluvremenu kad smo primili golove pa da razumem tvoje izlupavanje

...

pre 1 godinu

Pisao sam na pocetku utakmice o odbrani a pisem vec par godina od kada zove ovu trojicu najgorih stopera i evo epiloga protiv slabasne Slovenije.Sta ce tek biti protiv znatno jacih,videli smo protiv Danaca.Teske kiksare a pogotovo Pavlovic,decko nema pojma a mesta ni na sirem spisku.

kosta

pre 1 godinu

Лако је вама из удобне фотеље. Момци су након веома напорне сезоне дошли и у десет дана одиграли четири утакмице, промениле временске зоне, хотеле, карантине, породицу нису видели недељама. Свака част момцима играју врхунски фудбал на гол више, без икаквих калкулација. Играју за своју земљу, залагају се, труде се. Хвала им.
(Вук, 12. jun 2022 23:05)

Тако је Вуче .
Хвала момцима и свака част за њихов однос према српском грбу.

2CRAZY

pre 1 godinu

Kom golmanu bi ste dali prednost na SP?
Sto se mene tice, ja ih vidim ovako:
Rajkovic - sacuvaj me boze
Dmitrovic - pomoz' boze
Vanja Milinkovic Savic - solidan
Dakle meni bi Vanja bio prvotimac...
Mozda smo trebali da probamo i Svilara...

AleksandarBL

pre 1 godinu

Obavezno domace utakmice koje Srbija igra trwba da budu ili u Nisu ili u Novom Sadu.
Ocigledno da beogradska publika nije zaintsresovana za reprenzetativne utakmice ( a nasima je pomoc sa tribina itekako potrebna ), prema tome treba traziti drugo rjesenje ( a mislim da ov dva grada koja sam nabrojao su idealno rjesenje ).
Cestitke Piksiju,prepododio je rsprsnzetaciju..
Par ovakvih ciklusa je potrebno da bi se vratio kult reprenzetaciji, a kada se to postigne,uz dobro upravljanje savezom, mozemo samo napredovati..
Talenata hvala bogu imamo za izvoz !!

maglar

pre 1 godinu

kako je usao radonja prevara tako primismo dva gola od Janeza, a treba da se pogleda kada je zadnji put reprezentacija Janeza zabila dva gola takodje

Sasa

pre 1 godinu

U ovoj ekipi odbrana je najslabija karika. Slabašna Slovenija nas je u 2 poluvremenu bukvalno izvozala, nisu naši odbrambeni igrači znali gdje se nalaze.
Nema lijeka odbrani.
Na svjetskom prvenstvu sa ovakvim sporim igračima u zadnjoj liniji nećemo se proslaviti.

Mihajlo

pre 1 godinu

Ne kapiram,tri stopera,petorica u odbrani i dva puta Slovenac sam u sesnaestercu ko duh.
Mnogo lako primamo golove,mora to cvrsce da se igra,blizu Slovencima da stojimo,cim damo neki prostor gotovo je,nista ne stizemo.

Blam

pre 1 godinu

Ovako... ako Pavlović igra na evropskom nemamo baš nikakve šanse da prođemo grupu. To je sigurno. Za drugo ne znam.
(4k4.Dex,

Na koju foru Pavlovic da igra evropsko kada ga Srbija nije igrala 25 godina?

Svašta

pre 1 godinu

sto menja nista ovo nevalja
(goan, 12. jun 2022 19:56)

A ti bi da uvek igraju isti, pa da na kraju završe na infuziji nakon 4 utakmice u 10 dana.

Djordje

pre 1 godinu

Luka Jović nema mesto u ovom timu, to sto igra u Real Madridu nek okaci macku o rep, decko dao par golova ali se uzasno ne trudi , zalaganje ispod nivoa , samo zauzima nekom mesto bzv

dada

pre 1 godinu

Desava se da vodis dva gola razlike I protivnik to sustigne.Normalja stvar u fudbalu, koje se desava I mnogo javim ekipama.Ali ne odgovoriti Slovencima na onako grube startove je sramota.Pa ako oni nas lome, daj da im vratimo isto mjerom.

Rothmans

pre 1 godinu

Odigraju možda i najbolje poluvreme ikada još od Antićevog i Muslinovog perioda i onda za 5 minuta potop, prosečan protivnik na kolenima nam uvaljuje dva komada kao od šale... Potpuno isto ko protiv Švajcarske 2018. Tako će biti i u Kataru pamtite šta sam rekao, džabe da imamo i tri Piksija na klupi, realno nemaju oni snage, volje, mentaliteta niti kvaliteta za više od 45-70 minuta dobre igre.

veliki strumf

pre 1 godinu

Ето, почесмо да играмо и тај фудбал! И то га играмо опасно! Каква два гола, какве две акције. Опет оба главом. Овај други Митар закуца у стилу најбољих енглеској голгетера, каква лепотица после ретко виђене бравуре маестра Тадића!

lule

pre 1 godinu

1. poluprijateljske utakmice.
2. pokazale odlično na koga može puno da se računa: Živković, Grujić, Maksimović, Mašović, Eraković. Verovatno i Ilić.
Pokazale ko nije zreo za selekciju: Aleksić
Pokazale ko je nespreman ali je super materijal: Pavlović, Lazović i Đuričić
3. Sudija danas katastrofa. Čist penal ne sudi za nas, plus bar jedan crveni za slovence i još tri žuta.
4. Slovenci, kao ni Norvežani ni Šveđani nemaju čemu da se nadaju na jesen, mi igramo SP, i moramo i sad na povrede da mislimo.
5. Slovenci imaju konflikt sa navijačima i novinarima i željni su bili nekog bolesnog dokazivanja.
6. Super je da smo imali ovaj kiks. Mora da se očuva princip tempiranje forme i samopouzdanja na SP. Nikako da sad polete i dobiju 5 za redom iako je to moglo lako da se desi. Norvežani su se izležavali celo drugo poluvreme i bili nadigrani potpuno. Slovenci na glupe greške i pre svega uz sudiju izvukli bod.

lule

pre 1 godinu

auuu kako dobro ovo izgleda.
Kakve golčine.
Drugi posebno. Za špice.
Slovenija pritom uopšte nije loša pri posedu.
Ali šta im Gruja radi na sredini...

Zapazanje

pre 1 godinu

Evo 60.min 2:2 a Pavlovic po ko zna koji put ispada kao kofer iz voza.Decko je ozbiljno zalutao na teren i u ovu selekciju a Piksi ga ne menja.

Шид у срцу.

pre 1 godinu

Људи моји ... Уживам да гледам Пиксијеву Србију. Напад, напад и игра на гол више.
Играчи пуни самопоуздања. Ово нам је требало, од Антића није било.
Још једном апелујем - када игра репрезентација не делимо се на клубаштво.
Дај Боже па да у Септембру буде пун стадион против Шведске. Ова екипа то заслужује.

Вук

pre 1 godinu

Лако је вама из удобне фотеље. Момци су након веома напорне сезоне дошли и у десет дана одиграли четири утакмице, промениле временске зоне, хотеле, карантине, породицу нису видели недељама. Свака част момцима играју врхунски фудбал на гол више, без икаквих калкулација. Играју за своју земљу, залагају се, труде се. Хвала им.

Kuki

pre 1 godinu

Nekoliko mojih utisaka:

Fenomenalno prvo poluvreme nasih.
Zadnjih tridesetpet minuta dosta dobrih.
I desetak minuta koji ne smeju da se ponavljaju.
Katastrofalno sudjenje, gde nije sudjeno gomila faulova nad nasim igracima.
Mnogo dobrih stvari ima.
Igramo lep napadacki fudbal. I posle vodstva nastavljamo sa napadackim fudbalom. Imamo gomilu igraca koji mogu da postignu gol. Zalaganje svih igraca zaista sjajno.Atmosfera u timu odlicna.Imamo jos uvek realne sansevza prvo mesto u grupi, a opstanak u ovoj diviziji smo obezbedili dva kola pred kraj.
Losa stvar je sto nam pada koncetracija u nekim delovima utakmica koje igramo sto nas kosta boljih rezlutatabu nekim utakmicama.
To je bio slucaj sa Norveskom. To je slucaj sa Danskom, gde smo u svim statistickim parametrima bili bolji rival, ali smo izgubili 3:0. I to sa dva gola sa distance, gde je morao da bude blok. I gol zbog jedne glupe greske Kostica. To je slucaj i sa ovom sad utakmicom, gde moramo brze da se vracamo pri ovakvoj napadackoj formaciji. Pavlovic dosta puta pomaze u napadu, ali mora bolje da zavara kada se vraca. A sto se tice primljenih golova krivicu snosi i Radonjic, koji pri ovakvoj formacoji mora brze da se vracaca i da igra i krilo i beka.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

SMS je najbolji srpski igrač, koji može igrati i imati mesta u bilo kom timu na svetu. Može u veznoj liniji pokriti svako mesto, i kao zadnji vezni i kao poluspic.
Najvredniji igrač u našem timu.
(realan zvezdas, 12. jun 2022 21:53

Aha, videlo se to najbolje protiv Ukrajine, Švajcarske i Škotske.
Naša reprezentacija su Piksi, Tadić, Kostić i Mitar. Ostali su vezare.

goran

pre 1 godinu

pavlović? ide lopta ka njemu i on tad kao pravi ofsajd i ostavi svog čoveka samog? i sad svi njegovi treneri kod kojih ne igra, samo piksi pametan...

Czv

pre 1 godinu

Kakva sila, primili dva gola od Slovenačka za 8 min. Ne trčite i ne zalecite se. Mi smo prosek, znamo da bljesnemo na kvalitet ali daleko od odličnog... Daleko

Lakić

pre 1 godinu

Ljudi,mi smo toliko šuplji nazad da to i slep vidi. Nama ove ozbiljnije ekipe na SP mogu dati po pet golova,teško ce to na dobro izaći.

Czv

pre 1 godinu

Da vam kažem, nemamo mi pojma sa fudbalom. Ni igrači ni navijači... Sve je ovo tanko, tanko, nesigurno, ne organizovano. Slovenci... Ispod prosek ekipa. I daju ti dva gola. Sta da pričamo. Igre nigde. Ja ne vidim nikakav sistem. Antić je imao, ovaj nema. Šuma su arum, odlazak na svetsko je ogroman uspeh i to je jedino svetlo u svemu. Ne zalecite se više, ne očekujte ništa

pih

pre 1 godinu

Svaka cast Slovencima, ali kod oba gola jednostavno igraci Srbije nisu svjesni prostora i sta se desava oko njih, ko je tu... Ne prate igru. To je toliko puta vidjena indolentnost koja je najvjerovatnije posljedica podcijenjivanja protivnika, sto je opet toliko puta vidjeno. Ovi u napadu se namuce da daju dva gola, jer ta dva gola su i izradjena i ne moze se reci da je neki igrac Slovenije ispao, jednostavno su bili nadigrani. Jedno je kad Zile protci pored Slovenca zato sto je brzi i okretniji ili kad Mitar nadvisi igrace ili kad Tadic proda strasan laznjak. Nesto sasvim drugo je kada igraci Srbije valjda gledaju u zanimljive reklamne panoe pored gola umjesto gdje su Janezi. Ne moze to Piksi da uci. Ili se covjek trudi ili ne. Ili pazi ili ne pazi. Ili ga je briga ili bas i ne.

123

pre 1 godinu

Mladenovic, Maksimovicvic, Grujic, Zivkovic..odusevljen sam. Ima jos da se igra ali je ovo do sada ODLICNO! Pavlovic dobar u odbrani..Samo treba nastaviti u istom ritmu..fudbal je to..

Vuk

pre 1 godinu

Jos kada smo igrali prvu sa Norvezanima sam napisao, pavlovic i milenkovic veze sa fudbalom nemaju. Pa su mi svi rekli da lupetam. Eto vam ih sada.

321

pre 1 godinu

Reprezentacija je izgubila smisao otkad je napustio Nemanja Vidić. Uzalud vam svi napadači kad odbranom nema ko da komanduje.
(Dzentlmen, 12. jun 2022 22:49)


To je onaj Vidic koji je bas protiv Slovenije promasio penal? I nismo otisli na EP? Mislim da je rukom pokazao golmanu gde ce da sutira, u stvari ne da mislim. To je bilo tako. Na kraju, taj Vidic u reprezentaciji NIKADA nije odigrao dobro ni jednu utakmicu. Ni blizu kao u MU gde je legenda? Pa na SP je podigao ruku izndaglave ceo metar i skrivio penal? O cemu ti pricas? Da li sam ja nesto slagao?

Todor

pre 1 godinu

Odbrana 1, a napad je slaba "trojka"... Od pet lepih bočnih ulaza četri ubačaja lopte pravo na noge Slovenaca. Oni pridjoše triput i dadoše nam dva gola.

Nocni vuk

pre 1 godinu

Imamo dva velika problema u odbrani. Prva je što štoperi i generalno svi u defanzivi ne čuvaju igrače nego prostor, što napadačima protivnika ostavlja previše prostora i tako nam konstantno prave prilike. Ne samo na ovoj utakmici.
Drugi problem je ponašanje zadnjih veznih, koji uopšte ne prate ubacivanja protivničkog srednjeg reda. Tako nam daju golove igrači iz drugog plana, a ovo je boljka reprezentacije još od onog brodoloma sa Argentinom, bez obzira ko igra.
Ako uspemo da popravimo ove dve stvari mislim da možemo da prođemo kao drugi u grupi na SP.

JPR24

pre 1 godinu

Ovakav fudbal naše reprezentacije nisam gledao od utakmice sa Austrijom 2008. kada je bilo 3:1 za nas u Beču
(Mare, 12. jun 2022 21:54)

Ali zato su ušli u drugo poluvreme totalno Katastrofalno ! Stisli malo Slovenci, odbrana nam se nažalost raspala za nepunih 10 minuta ! Ama svaki put skoro nas odbrana uništi !

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Odbrana, odbrana, odbrana. Mogu na klupi da sede Klop i Gvardiola, ali kada nemaš adekvatne igrače na tim pozicijama onda šta da se radi. Ovo će biti ozbiljan problem u Kataru. Napad će morati da ima bar dva gola prednosti da bi nešto moglo da se očekuje. A na svetskom, protiv takvih protivnika, jako teško.

KioPeloto

pre 1 godinu

Ovo veceras je bila definicija Piksijeve postavke.
Kad imamo posed - pesma, svetska A klasa, nacrtna geometrija po terenu, zacinjeno fudbalskim manguplukom, uzivancija, puno i oko i srce.

Kad nemamo posed - raspad sistema, odbrana kao trula dascara u vreme tornada, stoperi se uopste ne razumeju, spoljni igraci ne zatvaraju dovoljno, zadnji vezni izgubljeni...

Aragorn

pre 1 godinu

Nadoknada vremena a mi napadamo!!!!
Ne razvlacimo se, ne odugovlacimo, ne durisemo u visinu balone, ne prigovaramo saigracu, sudiji protivniku.
Ne, mi izvodimo korner i pokusavamo da damo treci.
Ljudi, čista revolucija reprezentacije!!!!

Teren

pre 1 godinu

Ovo je malo reći bruka.Slovenci igraju kao da im od ovoga zivot zavisi a nasi kao balerine.Posle se čude što nema publike.Umesto da kartone dobijaju za startove oni ih dobijaju zbog prigovora!Odbrana blago reći katastrofa spora i ne znaju ofsajs zamku sa naprave.
(Djuka, 12. jun 2022 22:44)
Ja ne znam jesmo li gledali istu utakmicu? Slovenci igrali kao da im zivot zavisi? Ja da sam Slovenac ugasio bi televizor u prvom poluvremenu jer igraju kao Farska Ostrva, posle bi mozda upalio kad bi cuo da smo dali 2 gola, pa bi opet ugasio jer su onda poceli opet da igraju kao Farska Ostrva. Nemaju pojma stvarno, potpuno su zalutali u ovu grupu B, i ako je ovo njihov maksimum kao sto ti kazes, tesko njima.

A ako mislis na to sto si isli da povrede nase igrace, to moze da im prodje samo sa ovim kriminalnim sudijom, inace bi im iole ozbiljan sudija podelio 6 zutih kartona vec u prvih 60 minuta pa bi se malo smirili. A ja sam video Mitrovica, SMS-a i Kostica kako tresu Slovence sa sebe kao komarce, cak i kad ih vuku, ako su to za tebe balerine onda ne znam sta da ti kazem.

Docent

pre 1 godinu

Opasno igramo ovih 15. minuta, dugo nismo bili bolji. Svaka čast Piksiju kako ih je utego. Sa ovakvom igrom možemo da budemo optimisti u Kataru.

LeBranko, najbolji strelac Železnika svih vremena

pre 1 godinu

Kakva paljevina.
Odbrana ko sir. Srednji red spor, nemaštovit, sa davljenjem lopte dok neko ne smisli da je vrati golmanu.
Napad jednostran, lak za čitanje, bez plana B.
I na kraju biće, tresla se gora rodio se miš.

Salinho

pre 1 godinu

Od trojice igrača u odbrani koje Piksi forsira, jedan igra u 2. ligi nemačke, a jedan ne igra uopšte. Meni nije jasno da čovek ne uigrava Mašovića koji igra bundesligu, a protiv Slovenije odigrao maestralno, kao i kompletna odbrana sa njim i Mitrovićem koji takođe igra standardno u Španiji. Ne poziva Maraša koji igra Primeru standardno. Sergej i Radonjić su bili dva igrača manje. Jović i Mitrović su se više gurali nego što su doprineli igri. Onakvo jurenje rezultata, ono bunarenje, ne pije vodu, na taj način niko nikada nije stigao rezultat. Sve u svemu, sad je već kasno za traženje odbrane do svetskog prvenstva, a ova je užasno slaba i ona će nam na svetskom doći glave, jer utakmice i ekipe na svetskom su potpuno druga dimenzija od ovih što smo sad igrali!!

Prvaci Marsa

pre 1 godinu

Kada se reše neki nedostaci u odbrani verujem da smo u Kataru ozbiljni favoriti za neko od prvih mesta. Do svetskog prvenstva ostalo je vremena da se iskristalizuje standardni tim i da se taj tim dobro uigra. Neophodno je da se tačno detektuju slabije tačke u odbrani i da se uspešno uklone. Ukoliko se to dobro odradi Srbije će imati tim koji će biti prvak sveta.
(Mića ekspert,

1. Ne radi se ovde o nedostacima u odbrani nego o nedostatku klase. U prevodu, igraju nam igraci koji su prosek, sem 3-4 igraca mi bolje nemamo i ne mozemo. Nema tu sta da se popravlja
2. Prvaci sveta?,zivis u masti

Aragorn

pre 1 godinu

Mladenovic i Pavlovic iskiksirali za sve pare.
Piksi zovni Murinja, barem za Svetsko.
Dzabe Tadic kida, Lukic takode, Mitar razbija, kada celo poluvreme smo prosuli u pet minuta.

Kontras

pre 1 godinu

Hiljadu puta sam na raznim sekcijama komentara ponovio, i ponovicu opet: ODBRANA.

Tu nesto pod hitno mora da se menja. Mi vidimo da mnogo toga ne valja u odbrani, ali na Piksiju je da nadje RESENJE.

Verujem da cemo im uvaliti jos jedan do kraja, ali ova odbrana je uzas.

Igor

pre 1 godinu

Pavlovic je toliko los da je to nerealno,jedina velik greska Piksija sto ga forsira...nedto u odbrani mora da se menja ili ne pise nam se dobro na Svetskom

mire

pre 1 godinu

Pa naravno da menja da testira sve. Na svetskom prvenstvu mora imati 20 jakih igrača, što na klupi što na terenu u svakom trenutku spremnih za rotaciju i sad se ispituje ko na kom mestu i protiv koga može da igra

koshke

pre 1 godinu

polako sa Erakovicem njegovo vreme tek dolazi.Verovatno da će ući u drugom poluvremenu da se ne rizikuje parni žuti za Pavlovića jer glavne utakmice su tek u septembru.Nema potrebe sa budemo nezadovoljni imam veliko poverenje u Piksijsev izbor igrača.

Konstatacija

pre 1 godinu

Дежурни пљувачи једва дочекали. Ево вам ваших 5 минута. Само због вас бих волео да наши дају још 5 голова, победа ми није важна.
(veljko, 12. jun 2022 22:12)

Ako neko ko se razume u fudbal,skrene paznju na vreme pa i kad pobedjujemo slabije ekipe na problem,to nije pljuvac nego dragoceni savetnik,koji na vreme ukazuje na greske i slabosti jedne ekipe ili selekcije.Naravno da ima i pljuvaca,koji se i ne razumeju u fudbal,vec samo kude i menjaju misljenje zavisno od rezultata.
Generalno,promeniti citavu odbranu iz ove utakmice a vazi i za golmana.To su najvece rupe.

Young_Flanagan

pre 1 godinu

Opet ću reći, ne možemo da igramo sa tri štopera jer se naša krila ne vraćaju u odbranu. A ta krila nisu nesto ni u napadu. Radonjić pogotovo, Kostić se i vraća, ali veoma često i ne.
Treba nam neka klasična formacija sa 4 igrača u odbrani.
(psp, 12. jun 2022 22:40)

Ali mi nemamo bekove. Čak ni pristojnog beka nemamo. Kostić ako je valjao ajntrahtu da drži celu stranu, moze valjda i nama. Lazović u Veroni isto drži celu stranu

Милош Радунковић

pre 1 godinu

Ми нисмо, нити ће ми икада бити Немци. Они кад воде 2- 0 дају још 5 голова, не заустављају се. Ми смо нешто друго. Која је ово пи реду утакмица где од готове победе направимо овако нешто, с доста пута и изгубимо. Ствар малодушности и менталитета.

Djuka

pre 1 godinu

Ovo je malo reći bruka.Slovenci igraju kao da im od ovoga zivot zavisi a nasi kao balerine.Posle se čude što nema publike.Umesto da kartone dobijaju za startove oni ih dobijaju zbog prigovora!Odbrana blago reći katastrofa spora i ne znaju ofsajs zamku sa naprave.

sportdetective

pre 1 godinu

Sad na poso i remont odbrane. Ovakvom odbranom ne mozes ni sloveniju pobediti. Milinkovic i Pavlovic trude se al jim ne ide, al posto tako vec neko vreme igraju znaci da ne umeju. Veljkovic ne postoji, video sam ga kad je udario glavom od travu. Racic imao dva pasa i to smo videli kakva dva. Radonjic tesko da moze u nekoj ozbiljnjoj ekipi da igra i ako on ima mesta u timu onda nesto ne valja s tim timom, decko brz ko munja, al on to ne koristi, znaci nema mu pomoci. Sve u svemu idema dalje, u nova nerviranja, ako nista drugo.

veljko

pre 1 godinu

Дежурни пљувачи једва дочекали. Ево вам ваших 5 минута. Само због вас бих волео да наши дају још 5 голова, победа ми није важна.

Maradona

pre 1 godinu

Šta bre radi Sergej pa to je kriminal...7-8 grešaka od kada je ušao...ni jednu jedinu dobru stvar nije uradio... I 40M je mnogo realno ... Usporio nas odmah...odmah mi je muka bilo da gledam...

Владекс

pre 1 godinu

Да будемо искрени, овако ћемо проћи и у групи, могли смо и били бољи али изгубили. Све се игра на Митровића, то ми се нимало бе свиђа. Лик је вечерас дао гол, али је са лоптом јако смотан, уништио је доста вечерас.
Швајцарци, тркачка екипа има да нас надтрчи, Бразилци траже повратак у финала, а колико видим имају и тим за то, технички ће нас поцепати. Играћемо са Афричким тимом у егалу.
А црвени картони који нас чекају аууу

Rede

pre 1 godinu

Pricajte sta hocete, od Antica nismo bolje igrali i imali bolje igrace, a ovo sudjenje je bilo kriminalno. Stvarno strasno, nedosudjeni penal na Mitrovicu gde ga jedan vuce za dres, drugi za sorc a treci pada ispod njega i saplice ga zajedno sa zutim kartonom za Sergeja zbog napucane lopte u ruku uz telo je dovoljan da se coveku oduzme lincenca.

Joj, kako je jedva cekao da svira kraj, od pocetka nadoknade je uzimao vazduh za zvizduk.

Ljubo

pre 1 godinu

Vi bi menjali golmana i celu odbranu i ja se sa time slažem ali koga metniti umesto njih kada mi ni jednoga golmana kvalitetnoga nemamo a isto tako ni odbrambenoga igrača.Piksi je toga itekako svestan zato je i rekao na početku preuzimanja reprenzetacije da mi idemo igrati fudbal da damo gol više od protivnika.On nije ni lud ni slep da ne vidi da mu je odbrana + golman najlošiji deo tima ali je svestan da nema za njih zamene.Lako je Murinju ili Simeoneu da igraju na 1:0 kada imaju dobre defanzivne igrače + dobre golmane.

Vaso

pre 1 godinu

da ne ispadne da samo kritikujem, ima dosta dobrih stvari, ali moram da primetim i 2 koje moramo da ispravimo:
1. kad protivnik krene u kontru i brzo ide ka našem golu naši se nekako pogube...mora odbarana takve stvari da vezba i da nadje neki modus da se u takvim situacijama bolje snalazimo
2. nebrojeno puta kada dodjemo do protivnikovog sesnaesterca neko predugo i nepotrebno zadzava loptu u mestu...il brate dodaj il je povuci sam napred...nema stajanja

Lepo je ovo protiv Slovenije, ali doći će mnogo bolje repretentacije i ovakve stvari se moraju na vreme rešavati...

Aragorn

pre 1 godinu

Kakva igra reprezentacije, jedno od najboljih poluvremena u zadnjih 20godina!!!!
Tadic, kao sto rekoh u prethodnom komentaru duša i srce ekipe.

Mada i nema nikakvog pritiska Slovenaca na zadnju liniju, i to je taj momenat, ako to uspemo da prevaziđemo, ili da ne poklanjamo lopte i golove protivnicima, jačim, onda zaista sa ovakvom igrom mnogo možemo, ne samo u Kataru, uopšte u narednim godinama.

Icarus

pre 1 godinu

Da vam kažem, nemamo mi pojma sa fudbalom. Ni igrači ni navijači... Sve je ovo tanko, tanko, nesigurno, ne organizovano. Slovenci... Ispod prosek ekipa. I daju ti dva gola. Sta da pričamo. Igre nigde. Ja ne vidim nikakav sistem. Antić je imao, ovaj nema. Šuma su arum, odlazak na svetsko je ogroman uspeh i to je jedino svetlo u svemu. Ne zalecite se više, ne očekujte ništa
(Czv, 12. jun 2022 22:44)

Ajao, šta reći na ovaj komentar?
Kod Antića se igralo sa 4-2-3-1gde je tebi na poziciji zadnjeg veznog bio D. Stanković, koji je igrao plejmejkera.
Imalo smo najjaču odbranu na prvenstvu pa smo primali onakve golove.
Sada je odbrana zaista najslabija karika ali napad nikad jači.

psp

pre 1 godinu

Opet ću reći, ne možemo da igramo sa tri štopera jer se naša krila ne vraćaju u odbranu. A ta krila nisu nesto ni u napadu. Radonjić pogotovo, Kostić se i vraća, ali veoma često i ne.
Treba nam neka klasična formacija sa 4 igrača u odbrani.
(psp, 12. jun 2022 22:40)

Ali mi nemamo bekove. Čak ni pristojnog beka nemamo. Kostić ako je valjao ajntrahtu da drži celu stranu, moze valjda i nama. Lazović u Veroni isto drži celu stranu
(Young_Flanagan, 12. jun 2022 22:44)


Nek igraju Mladenović i Lazović dok ne nađemo bolje. Nisu mladi, imaju 30+, ali bolje i oni, nego ovako.
Kostić u klubu i Kostić u reprezentaciji su nebo i zemlja. U reprezentaciji pogodi svaki stoti centaršut, igra nenormalno lošije.

Aldo

pre 1 godinu

Uuu,što imaju Slovenci dobre dresove!!!

Uzgred,imamo velikane poput Francuza,Engleza,Italijana i Nemaca koji remiziraju,pa se u njihovim zemljama to ne gleda kao kraj sveta… Ok,bod-bod,bolje remi nego izgubljen meč,ne vidim kakva smo mi to sila da treba da dobijemo svaku koju odigramo.

Todor

pre 1 godinu

Naš bek pravi ofsajd zamku, a ne vidi iza Slovena da nije u ofsajdu... Dve glupe greške, dva laka gola...
Nešto mislim, a gde Piksi da nadje tri dobra beka, kad ih nemamo! Sa ovom odbranom nemamo šanse protiv brzih napada bilo kog protivnika. Tako nam i Norvežani dadoše gol...

Komentator

pre 1 godinu

Odbrana je veliki problem ove ekipe, uprskaju sve što je dobro! Pavlović opet kiks, valjda će i Piksi da ukapira da on nije za prvu postavu! Jeste borben (pa i ja sam ali nisam za fudbal) ali spor i lako ispada iz igre! Suđenje loše, Slovenci prljavi i bezobrazni kao po navici!

HanSolo

pre 1 godinu

Naši su neverovatni! Ne šutiraju nikad! Hočedu da uđe u gol sa loptom! Užasni smo!! Žao mi je Tadića i Mitrovića! Toliko se trude i onda vezni red samo mlataraju sa rukama o nekim ofsajdu kao glavnu "odbranu"!

Feanor grobar

pre 1 godinu

Bravo Srbija, bravo momci! Tako se igra fudbal. Ovo je bio malo jaci trening. Svi su dobili sansu da osete igru. Dobra atmosfera u timu.
Zanimljiv mec za gledanje. Cestitke i slovencima na borbi.
Jedva cekam sledeci mec nase reprezentacije. Sportski pozdrav!

Dorotej

pre 1 godinu

Igramo lep fudbal. Ovo nam se prvi put dogodilo, iskustvo više. Selektor odlično radi svoj posao. U drugom poluvremenu su Slovenci zaigrali dosta prljavo, sudija dozvolio takvu igru. Ne treba sada drvlje i kamenje na igrače. Potrebna je podrška. Naši navijači u Ljubljani su bili odlični. Samo zbog njih mi je žao da nismo pobedili.

Deja vu

pre 1 godinu

Ne trce svih 90 min,gledaju da otaljaju posao kada steknu sigurno vodjstvo,sto put vidjeno dosad i nema sanse da cemo ni grupu proci u Kataru.

marko

pre 1 godinu

Ono sto smo zasluzili, to smo i dobili.. stalno neka paljevina.. mi smo najbolji ?
Mi nikada nismo bili dobri u fudbalu.. kada cemo jednom prestati da se ložimo i ponižavamo druge..

Drago

pre 1 godinu

Pozdrav Matijažu Keku i slovenskoj reprezentaciji.
Ovo je dobro i za Srbe da vide gdje su da ne lete nerealno u visine.
Srbija ima dobru ekipu i dobrog trenera ali ni drugi nisu amateri. I to treba da se dobro upamti. Ne,a lakih utakmica ni lakih ekipa.

Sina

pre 1 godinu

Mislim da je krajnje vreme da se Piksi osvjesti i da prestane sa ovim “atraktivnim” fudbalom. Nemamo mi igrače te klase da igramo takav fudbal. Treba biti realan.

beogradski

pre 1 godinu

Kako zmajčeki igraju lagano. Mi smo jedina reprezentacija kojoj su dali golove. A zamisli nkad naiđu prave repke. Sećam se utakmice Slovenija-Srbija na svetskom prvenstvu. Povedu Slovenci 3:0 Kežman samo što je ušao dobije crveni karton i tad krećemo i eto završi se 3:3. Nemam pojma zašto sam vam ovo ispričao? A daaa. Deco nemo se ložite maksimum ovog tima je osmina finala. I to je uspeh. Kao Srbin vam kažem pogledajte kakve asove imaju Hrvati a neće ni oni daleko. Brazil je svako prvenstvo od 1982 od kad gledam SP imao silu od ekipa pa je umeo da ispadne i u osmini finala. Niti imamo kvalitet u odbrani niti smo sila u fudbalu.
(Deda Toša, 12. jun 2022 22:04)

Kezman je dobio crveni protiv Norveske, protiv Slovenije je dobio Mihajlovic. Badi odlicni, imali su pad u igri od 7 minuta. Bolje sad, nego na Svetskom. Slovenci prljavi, vuku, udaraju, dva crvena su trebali da dobiju. Sudija ne reaguje jer ga Ceferin gleda sa tribina.

...

pre 1 godinu

Evo upravo ono sto sam nagovestio na pocetku utakmice,sto pisem godinama,da smo najlosiji u odbrani i da igraju tri najgora stopera.Pogotovo se ovo odnosu na Pavlovica.Decko bukvalno u svakoj utakmici ima po par katastrofalnih kikseva ali se ne realizuju svi.Sada ponovo a i u prvom poluvremenu je imao jednu katastrofalnu intervenciju glavom u nasem sesnaestercu.Za tili cas 2:2 zahvaljujuci odbrani.Neznalice su mi lupale minuse jer se ne razumeju u fudbal na strucni nacin i neka nastave da lupaju minuse,nije problem jer od takvih i ne ocekujem pluseve.Problem je tvrdoglavi Piksi koji se pravi da ne vidi koliko su slabi stoperi,pogotovo Pavlovic,koji ne zasluzuje mesto ni medju 60 najboljih.

psp

pre 1 godinu

Opet ću reći, ne možemo da igramo sa tri štopera jer se naša krila ne vraćaju u odbranu. A ta krila nisu nesto ni u napadu. Radonjić pogotovo, Kostić se i vraća, ali veoma često i ne.
Treba nam neka klasična formacija sa 4 igrača u odbrani.

Јабучило

pre 1 godinu

Uzgred,imamo velikane poput Francuza,Engleza,Italijana i Nemaca koji remiziraju,pa se u njihovim zemljama to ne gleda kao kraj sveta… Ok,bod-bod,bolje remi nego izgubljen meč,ne vidim kakva smo mi to sila da treba da dobijemo svaku koju odigramo.
(Aldo, 12. jun 2022 22:39)

Није проблем у нерешеном. Него у страћених 2:0 против тима који не знам колико није дао два гола на истој утакмици. Сада смо озбиљно угрозили напад на прво место у групи. Траљаво.

veder

pre 1 godinu

Ljudi ne preterujte, dese se i kiksevi odbrane koja onda upropasti sve što napad napravi. To je sport, ima puno izmena, naše u poluvremenu su pokvarile ritam, ali to je tako. aAko ste gledali juče Mađari su oteli dva boda Nemcina, i tukli Englesku u Budimpešti, i šta, reći za to? Tim u prvom poluvremenu odličan, ali i drugo poluvreme je bilo ok, nije htela lopta u gol, i tih deset minuta je propust i opuštanje. Nerešen rezultat ne može da umanji odličan utisak o reprezentaciji.

JPR24

pre 1 godinu

Prilicno tvrdoglavo ponasanje Piksija.Odbrana je ubedljivo najslabiji deo nase selekcije i on uporno forsira tri najslabija stopera,dok ostala mesta redovno izmesa na svakoj utakmici.Covece,probaj sa Erakovicem,Masovicem i Mitrovicem da vidis koliko su bolji od ovih tvojih ali se verovatno boji da ih ne istisnu iz tima posto su ovi igrali kvalifikacije.
(..., 12. jun 2022 20:46)

To će tek da proba ako se neke prijateljske sklope, nije sad vreme za eksperimentisanje, a vreme za uigravanje pa i nema ga previše, pogotovo kad je odbrana u pitanju a to nam je boljka već duže vreme.

Deda Toša

pre 1 godinu

Kako zmajčeki igraju lagano. Mi smo jedina reprezentacija kojoj su dali golove. A zamisli nkad naiđu prave repke. Sećam se utakmice Slovenija-Srbija na svetskom prvenstvu. Povedu Slovenci 3:0 Kežman samo što je ušao dobije crveni karton i tad krećemo i eto završi se 3:3. Nemam pojma zašto sam vam ovo ispričao? A daaa. Deco nemo se ložite maksimum ovog tima je osmina finala. I to je uspeh. Kao Srbin vam kažem pogledajte kakve asove imaju Hrvati a neće ni oni daleko. Brazil je svako prvenstvo od 1982 od kad gledam SP imao silu od ekipa pa je umeo da ispadne i u osmini finala. Niti imamo kvalitet u odbrani niti smo sila u fudbalu.

?

pre 1 godinu

Ovako... ako Pavlović igra na evropskom nemamo baš nikakve šanse da prođemo grupu. To je sigurno. Za drugo ne znam.
(4k4.Dex, 12. jun 2022 22:58

Ali prvo moraju proširiti Euro na 50 reprezentacije.

Peđa

pre 1 godinu

Slažem se sa svima koji kažu da nam je odbrana slabiji deo tima.Jedina razlika je u tome što odbrana nisu samo tri štopera, nego ceo tim.Jednostavno kao ekipa se loše branimo.To što imamo u iskustvu jednog Tadića u napadu,isto to nemamo u odbrani.Ja sam zadovoljan kvalitetom sva tri današnja štopera,ali je problem što su sva trojica sličnih karakteristika.Fali nam jedan iskusniji štoper,tehnički savršen,ali ga mi nemamo,pa igraš sa onim što imaš.Ono što nam se večeras desilo je tako tipično srpski.Jednostavno takva smo nacija i to se ne može promeniti.

UVEK VERNI

pre 1 godinu

Aman ljudi. Igramo sa raspalim Slovencima. Šta nismo tako sa Danskom? Šta nismo tako neki dan sa Norveškom? Opet visoko letimo, kao i u rukometu sto smo leteli, pa opalili o patos. Čim je neka jača ekipa, mi smo podređeni.

BOBA ZVEZDA

pre 1 godinu

Naša odbrana je slaba. Slava igrački i fizički slaba. Ispadanje Pavlovića kod drugog gola je amaterski. Veljković je slab, nema oštrine u duelima, kasni, slaba skok igra.
Najviše mi razočarenje Milenković. Među onima koji su sad dostupni on mora da bude glavni, da dominira i komanduje ali on to ne radi. Razumljivo je ako mu smeta ovaj sistem ali i u prekidima i gde se nalazi u srcu šesnaesterca on ne dominira. Nema tu čvrstinu i odlučnost. Trebao je do sad da se prebaci na viši nivo.
Jasno je da je ova formacija ranjiva za njih trojicu ali svejedno se mora bolje u odbrani. Slovenija je slaba a mi smo primili 3 gola u dva meča od slabe Slovenije.

veliki strumf

pre 1 godinu

Павловић је стоти пут киксирао. Дечко је нула од штопера, он више воли да узме лопту и трчи напред, позади је шупаљ. Вељковић је исто проблематичан и спор. Радоњић не игра одбрану и то у формацији 3-5-2 јесте огроман проблем. Сергеј мора озбиљније, ово било превише ноншалантно.

Ratko M

pre 1 godinu

@2-2. pljuvanje moze da pocne...
(CeLaVsAmPaStA, 12. jun 2022 21:59)
I to opravdano... Odbrana šuplja, pravi užas!
Prvo poluvreme sjajno - drugo očajno.

Bari1991

pre 1 godinu

SMS je najbolji srpski igrač napisa neko al' ne reče u kom sportu . Čovek ne može dati loptu dužu od 5 metara,spor,nepokretan pa je kao zadnji vezni vrlo opasan ali po nas gol..

davoe

pre 1 godinu

kad ti neko da gol u 5 minuta vrlo si los u odbrani uzas nazam sto mentalno lose stojimo kad primimo jedan gol eto odmah drugi lose mnogo lose steta

Zoran

pre 1 godinu

Jesam navijac Partizana, ali Milenkovic i Pavlovic ni u crno-belima ne bi imali mesta. Onaj mali Markovic , trenutno u Olimpijakosu je izmislio fudbal za obojicu.
Pomenuti dvojac je rupa bez dna; trpaj koliko mozes. Mogu da ih zamislim protiv Brazila..!? Nece znati gde udaraju.
Mitar odlican u skok igri, ali na parteru jako slab, verovatno zbog toga i nema aranzman za neki bolji klub u Engleskoj. Takodje mnogo spava u ofsajdu.
SMS i Racic, zalutali u ovaj tim. Radonjic bi mogao vise. Zivkovic se lagano vraca. Lukic dobar...Tadic majstor; bez njega ovi se ne bi sastavili. Kostic umoran, bice pravi kada bude trebalo.

Vrg

pre 1 godinu

2-0 je najopasniji rezultat! Živa Bard.
(pedjakg, 12. jun 2022 22:59)

Stvarno jeste. Kad vodis 1 gol nema opustanja, a kad imas dva malo se relaksiras, primis jedan i posle protivnik dobije krila, ti ne mozes iste sekunde u pun fokus i ode sve. Da su vili hrabriji, Slovenci su mozda mogli i da okrenu. Nema veze, sve je u nasim rukama a i sezona je bila duga + sad 4 tekme u 10 dana. Pala koncentracija, sta sad. Bar ima sta da se gleda od kad je Piksi stigao. Nisam ni sumnjao u njega. Jedino njega.

mateo

pre 1 godinu

obrana ispada kriva zato sto igrate previse ofenzivno a ne zato zato sto su losi igraci. mitrovic, sms, kostic, jovic, tadic,..svi ofenzivino i svi na terenu pa zato je iza sve supljo. kako to piksi ne vidi kao trener ne ide mi u glavu !

Dušan R.

pre 1 godinu

Generalno kao fufbalska predstava korektno za navijace. Korektna Srbija i korektna Slovenija. Sportski sve.

E, sada ipak realno je da jos dosta stvari slabo funkcionise i da standardno Srbija igra bolje 1. poluvreme, a u drugom se manje trci. Takodje, jedan broj igraca ima jako los kvalitet i tu tesko da moze biti napretka ili ako ga bude, tesko da ce biti tolikog pomaka da bi mogli da doprinesu ozbiljnijem rezultatu na SP.

Mića ekspert

pre 1 godinu

Srbija je igrala odličan fudbal i vidljiv je Piksijev rad. Kada se reše neki nedostaci u odbrani verujem da smo u Kataru ozbiljni favoriti za neko od prvih mesta. Do svetskog prvenstva ostalo je vremena da se iskristalizuje standardni tim i da se taj tim dobro uigra. Neophodno je da se tačno detektuju slabije tačke u odbrani i da se uspešno uklone. Ukoliko se to dobro odradi Srbije će imati tim koji će biti prvak sveta.

Пекар

pre 1 godinu

Шта се ложите, па ми ни као Југославија никад ништа нисмо били у фудбалу, а поготово овако мали и окрњени. Причајте ви шта хоћете, али задњи прави фудбал смо играли када је селектор био Бард Жива.

lule

pre 1 godinu

Ovakva Srbija ima šanse da prođe grupu na SP, ali to je to. Ako ne krene Pavlović u novu sezonu redovno da igra mislim da je onda veliki problem na njegovoj strani.
Imajte u vidu da dečko nema utakmice u nogama i to se vidi. Trudi se baš, ima i talenta, ali je to nedovoljno. Ispada redovno, neuigran i nesinhronizovan sa Blekijem i Veljkovićem.
Super je što se videlo danas da može ooozbiljno da se računa na Živkovića po desnoj strani. Grujić pokidao. Lukić i Maksimović odlični.
Danas sam shvatio da mi imamo po dva jako dobra igrača na svakoj poziciji u sredini i napadu.
Ni golmani nisu loši. Jedini gol u ovom ciklusu koji je na dušu golmana je onaj u BG protiv Slovenije. Ostala 3 su isključivo na dušu odbrane.

jojufff

pre 1 godinu

I dalje ne mogu da verujem da za Kataia nema mesta...Neverovatno
(Telal, 12. jun 2022 20:49)

Evo ti nama reci gdje da ubaci veterana iz nase livada lige?
Ok da je mlad i perspektivan igrac pa da ga guramo u igru ali covjek koji se moze zadrzati samo u Zvezdi nema šta da trazi u reprezentaciji po stare dane!

Sića

pre 1 godinu

Kaže Aca na RTS-u, nekako smo lako primili dva gola, znači, auuu. Oba gola iz dve odlične akcije, naročito prvi. A mi kako smo dali golove? O ostalom da ne pričam, samo koliko puta u prenosu izgovori "probao je".
Prvo poluvreme sam gledao na Areni, pa prebacio da čujem šta će odvaliti stručni konsultant Rade Bogdanović, da vidim koga će oblatiti i ekstra je objasnio pojavu Tadića i ostadoh na RTS-u.
Ne znaš da li je gori Aca ili ovaj na Areni, prosto te teraju da na oba kanala ugasiš zvuk.
Zar ne možemo da nađemo dva elokventna, srčana, melodična komentatora?

hm

pre 1 godinu

Pa odbrana i je najbitniji deo momcadi. Nikada ne moze napad toliko dati koliko losa odbrana moze da primi. Ili da igras bunker i cekas na kontranapade. I nije Piksi tu nista posebno napravio. Samo igra ofanzivniju igru koju moze protiv Slovenije, a onda je i odbrana pod pritiskom. Trebao je lepo na pocetku drugog dela krenuti s bunkerom i problema ne bi bilo. Na kraju krajeva tako i Englezi/Italijani igraju s mnogo boljim igracima u odbrani. Na svetskom ovako vodjenje utakmice moze mnogo da kosta.

psp

pre 1 godinu

Koliko je divno gledati ovakav fudbal, da li igrali nerešeno, izgubili, pobedili ovo je gledljivo za oko, lep fudbal se igra. Za ovakav ofanzivan fudbal naravno da ce biti promaje u odbrani. I kada smo imali 4 u odbrani primali smo po pet golova. Ovde makar igramo atraktivan fudbal, stvaramo mnogo prilika.
(Marko, 12. jun 2022 22:22)


Bitno je pobediti, a ne igrati lepo. Nebitan je način igre, samo je pobeda bitna.

NN

pre 1 godinu

5 minuta našeg mentaliteta, a onda stiže umor gde smo očigledno ostali bez potrebne energije uprkos izmenama. Uglavnom, utakmica iz koje mogu da se izvuku pouke, nema ono naše GOTOVO JE, LAKO ĆEMO. Toliko i idemo dalje!!!

Ivan

pre 1 godinu

Šteta! Ispustismo čistu pobedu! Sami smo krivi za to! U prvom poluvremenu smo totalno nadigrali SLovence i održali im jedan klasičan čas fudbala da su toliko bili ogorčeni i potezali za grubim startovima zbog toga. Jednostavno totalno smo ih deklasirali u prvom poluvremenu i poveli sa 2:0. Ali šta reći za prvih 10 minuta drugog poluvremena osim da na taj način ne sme da se ponaša jedan ozbiljan tim poput našeg. Ne smemo da imamo toliki pad i opuštanje u igri. I onda naravno zbog tog našeg pada u igri na početku drugog poluvremena Slovenci su iskoristili taj naš dremež i ugurali nam dva gola na brzinu i time izborili nezasluženi remi 2:2 našom krivicom. Šteta zaista, bolji smo od Slovenaca za klasu-dve, to smo i pokazali u prvom poluvremenu i u drugom delu drugog, ali katastrofalnih prvih 10 minuta u drugom poluvremenu koštali su nas pobede. Neka ovo bude za nauk, ovaj remi nije tragedija naravno, ali mogli smo da pobedimo, imali smo ih u šaci.

veliki strumf

pre 1 godinu

Одбрана нам је и даље јако лоша. Примили смо гол, а могли смо још један из сличне ситуације у првом полувремену. Нешто ту не ваља, штопери лоше стоје, лоше се крећу кад противник брзо крене напред, а задњи везни не покрију. Сада је Грујић био спор и неопрезан. Имамо пуно проблема када противник узме лопту на средини и крене ка нашем голу. То је можда и једини проблем који имамо. Тако смо и од Норвешке примили гол. Ево сада и другог, катастрофална реакција Павловића који уопште не улива самопоуздање.

henry lee

pre 1 godinu

Xaxa, kakvi komentari posle prvog poluvremena. A sad realnost. Mi ako ne budemo zadnji u grupi, i u LN i na SP treba da smo srećni. Nema ništa od srpskog fudbala, šta se ložite bezveze.

Perin Pelen

pre 1 godinu

Zivkovic je karika koja nam nedostaje da Budemo vrhunska reprezentacija. Kada Zile igra, ko Mesi deluje. Nadam se da ce ispuniti svoj potencijal

Marko

pre 1 godinu

Koliko je divno gledati ovakav fudbal, da li igrali nerešeno, izgubili, pobedili ovo je gledljivo za oko, lep fudbal se igra. Za ovakav ofanzivan fudbal naravno da ce biti promaje u odbrani. I kada smo imali 4 u odbrani primali smo po pet golova. Ovde makar igramo atraktivan fudbal, stvaramo mnogo prilika.
(Marko, 12. jun 2022 22:22)

Sine ja ne znam sta si ti gledao, al ja i ti nismo gledali istu utakmicu. Kakav crni lep i napadački fudbal, jesi ti pijan sine.? Pa ako nam Slovenija može dati 2 gola kad hoće, sta li će nam tek onda raditi Brazil i Svajcarska.? Ako Piksi nešto drastično ne promeni, realno kuku nama u Kataru.

kum žoržo

pre 1 godinu

@samegsbri
Uz svo dužno Vidicu,momak je ubedljivo bio najgori deo reprezentacije dok je igrao,nije bio sam los, nego je bio katastrofalan.Mislim da nije potrebno navoditi sve njegove gluposti dok je igrao za reprezentaciju.Inace bio je vrhunski stoper,sto je bio najgori u reprezentaciji je vec pitanje za strucnije ljude.

vlada

pre 1 godinu

Svi vi koji ste poleteli sa hvalospevima posle 1. poluvremena. 8 minuta je bilo dovoljno da se.pokaze da nam je odbrana ocajna. Primicemo mi jos neki. I svi koji kazu da nema mesta za Kataji, evo vam pokazatelj da ima. Fali nam jos jedan igrac pored Tadica koji moze da stane na loptu i proigra. Kad on stane, jednostavno nema ko.

Ziko

pre 1 godinu

Pavlovic igra amaterski, ima fizikalije, ume i da povuce loptu, ali zalece se i ispada kao malo dete koje je tek pocelo da trenira fudbal. Odbrana nam je suplja kao sir, ali s obzirom da cemo se na SP braniti sa vise igraca nego veceras, nadam se da ce kvantitet da nadoknadi nedostatak kvaliteta.

Bad Madafaka

pre 1 godinu

Srbi bolji od Slovenaca, nažalost zaboravili da se računa i drugo poluvrijeme, sjetili se nakon drugog gola Slovenaca. I samo zato Slovenci osvojiše bod, inače bi dobili još koji gol. Srbi za klasu bolji od zadnji put kada sam ih gledao. I nisu još postali škrti, protivniku poklonili bod.

?

pre 1 godinu

Drugare kratkog pamćenja: dali smo im 6 komada za nedelju dana. O kakvom padanju govoriš? Slovenci su igrali na đon za svaku loptu kao da je finale evropskog prvenstva, a ne poluprijateljska utakmica. Dve kontre, dva gola. Bilo je sad i nikad više.
(SAle, 12. jun 2022 23:07)

Nisam gledao utakmicu, ali statistika kaže 8 udarca 5 u okvir gola. To je malo više od dve kontre.

Aleksa

pre 1 godinu

bottom line...
najveci problem je nas mentalitet
mozda ce nekome ovo zvucati kao pljuvacina
al neka samo postavi sebi pitanje
i sa ovakovom igrom/taktikom/prisrupom igri mi mislimo da igramo protiv brazila...
iz 4 utakmice 7 boda
premalo za nekog ko igra svetsko prvenstvo i nivo protivnika,
bojim se da ce nam brazil uterati min 5 komada

Predrag

pre 1 godinu

Odbrana sa 3 igraca u liniji, rupa. Kad joj se ne pridruze na vreme igrači iz sredine, moze da ih izbuši osrednji napad, svake ekipe.

xxl

pre 1 godinu

Kako li se osećaju ovi momci iz sredine i napada kada vide kako puca odbrana po šavovima. Ja se smorim koji gledam a mogu misliti kako je njima. Gineš, boriš se, daješ golove i kontrolišeš utakmicu a balvani pozadi pripadaju na povetarac.
(Retrogradni Merkur, 12. jun 2022 22:31)


STA TI ZNAS O FUDBALU? Pa zbog sredine terena puca odbrana. Da li razumes? Nemoj molim te da vise komentarises. I zbog sudija koji ne sude faul kada napadamo, a onda omogucuju Slovencima kontre..Nama deli kartone i crveni a oni biju , povlacenje za dres..Prljavu igru je pustao..To moze svaki nas igrac da kaze. Video si reakciju Tadica kada ga je psovao?

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Reprezentacija je izgubila smisao otkad je napustio Nemanja Vidić. Uzalud vam svi napadači kad odbranom nema ko da komanduje.
(Dzentlmen, 12. jun 2022 22:49)


To je onaj Vidic koji je bas protiv Slovenije promasio penal? I nismo otisli na EP? Mislim da je rukom pokazao golmanu gde ce da sutira, u stvari ne da mislim. To je bilo tako. Na kraju, taj Vidic u reprezentaciji NIKADA nije odigrao dobro ni jednu utakmicu. Ni blizu kao u MU gde je legenda? Pa na SP je podigao ruku izndaglave ceo metar i skrivio penal? O cemu ti pricas? Da li sam ja nesto slagao?
(321, 12. jun 2022 23:22)

Da, slagao si da nikada nije odigrao dobro ni jednu utakmicu u reprezentaciji. A, i da je pokazao golmanu gde će da šutira. I da je namešteno, misliš da bi bilo ko tako namestio? Da svi vidimo.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Ал онај потез Тадића прије центаршута за гол Митровића у стилу Роналдиња из најбољих дана. Свака част мајсторе. 🇷🇸

Јабучило

pre 1 godinu

Pedja i ostali: Beograd je grad koji je širom otvorio svoja vrata svim dobrim ljudima koji su hteli da dođu i pružio im šansu da vrednim radom uspeju u životu i time pokažu osnovnu ljudsku zahvalnost na pruženoj prilici. To što vaše komšije iz sela neće da idu na utakmmice je njihov problem a Vi ne prozivajte prave beograđane samo zato što ste zavidni jer su on pre vas zapalile za taj isti Beograd.
(Slon, 12. jun 2022 21:16)

Додао бих: фудбалери нас деценијама муче. Они су отерали публику незалагањем и лошим играма. Не може ни став о незаинтересованим сплаварима и ленчугама да се промени преко ноћи. Сада јесу борбени и труде се, али полако. Видећемо после светског првенства да ли је до помака заиста дошло или не.

Јабучило

pre 1 godinu

Додао бих: фудбалери нас деценијама муче. Они су отерали публику незалагањем и лошим играма. Не може ни став о незаинтересованим сплаварима и ленчугама да се промени преко ноћи. Сада јесу борбени и труде се, али полако. Видећемо после светског првенства да ли је до помака заиста дошло или не.
(Јабучило, 12. jun 2022 21:30)

Ta priča o splavarima je odavno izbrisana. Danas igrači kada dodju pravac Pazova i do završetka obaveze nema odlaska iz Pazove. Utakmica pa povratak u Pazovu
(Konst, 12. jun 2022 21:39)

Није одавно. Узгред, ево 2:2. Да видимо шта могу.

Gde ja živim

pre 1 godinu

45 minuta vrlo dobrog, čak i odličnog fudbala i Srbija kakvu retko gledamo poslednjih godina. 10 minuta klasične Srbije koju gledamo godinama i koju niko ne želi da vidi. Poslednje sve pomalo, ali nije loše.

Ova ekipa ima potencijal da da dosta golova i može da igra sa svima, ali može da primi od svakoga gomilu i to na najneverovatnije načine. Šteta baš. Napad i sredina dobri, u odbrani ruža vetrova.

Kad bi se Vidić podmladio jedno 10 godina gde bi nam kraj bio. No dobro, valjda ima prostora za napredak do novembra. Napred momci, napred Piksi pa šta bude. Napred Srbija.

Maradona

pre 1 godinu

Srbija nikad nije igrala ovako!
Lukić i Grujić maestralno, ne znam kako neki drugi zauzimaju njima mesto... Tadić, Mitrović i Žile, ne treba trošiti reči... Vlahović i Jović sa klupe da nastupaju jer po ko zna koji put Mitrović najkorisniji na terenu. Presing na golmana i zadnju liniju, skok, građenje, šut obema nogama, glavom, kretnja bez lopte doktorirao, jednostavno starter mora da bude svaku utakmicu. Piksi stvarno zna i još uvek ne mogu da se načudim nekima da mogu da pljuju po njemu i da dovode njegovo znanje u pitanje...
Davali smo prilike Tumbi i Krstajiću, ovog odmah za doživotnog trenera, mada još ima vremena da ga smene...
Sa ovakvom igrom, oprošteno je sve, pa makar i sve izgubili!

psp

pre 1 godinu

Ljudi bez loženja. Igramo protiv očajne Slovenije, ne protiv neke dobre reprezentacije.
Večito nam se to loženje obije o glavu, ali ljudi i dalje nastavljaju sa tim.

JPR24

pre 1 godinu

Bore se nasi momci! To mi je jedino bitno. Nego, da li je nekome jasan Račić?
(Milos, 12. jun 2022 22:42)

Račić noje nikome jasan, pa čak i sam sebi.

Samegabri

pre 1 godinu

@Aca Kako da ne,u masti je sve moguce ali ce zato realnost da nam lupi samarcinu kao po obicaju. Odbrana nam je katastrofa,nema brze igre sredina-napad -sut na gol,sve nesto po bokovima i centarsutevi a tu smo vec procitani odavno.

Mihajlo

pre 1 godinu

Pavlovicu je jedina mana sto je prespor,on je borben,zna da iznese loptu,ima dobru tehniku. Nazalost ni Milenkovic i Veljkovic nisu nista brzi i mislim da su oni veci problem od Pavlovica.
Kako smo primali golove protiv Brazila na SP kad su njih dvojica debitovala tako ih i sada primamo,uvek prostora koliko hoces izmedju njih,bilo da lopta dolazi sa strane ili iz dubine po sredini,sad imamo i tri stopera i opet prostora koliko hoces,stvarno nemam pojma kako ce to Piksi da zakrpi,nadam se da je ovaj Erakovic novi Barezi,treba neko ko moze da krpi taj prostor koji ostavljaju pozadi,mislim da je veceras Gudelj nedostajao da se spusta kao cetvrti stoper.

111

pre 1 godinu

Ubi nas sudija. Ko to ne vidi onda je slep. Drzanje nasih igraca, vuku za dres , skoro svi, i ne sudi faul kada napadamo i omogucuje kontre Slovencima. Koliko zutih kartona im je podelio?? Veoma prljava igra. Sudaja nas ubio i nije dozvolio da dobijemo ovu utakmicu. Za mene nisu bitne nase greske koliko je sudija imao utacaja da pobedom te greske anuliramo. Mi moramo da naucimo u ovoj utakmici sta nas ceka na SP..I KAKO DA SE NOSIMO SA PRLJAVOM IGROM I ODLUKAMA SUDIJA.

Miroslav Fofonka

pre 1 godinu

Piksi treba sebi da kaže ::covijek ući dok je živ.rano je poletio ,treba da ima autoriteta nad cijelom ekipom a ne pojedinačno.posle dva 2 : 0 nastupa psihologija , a on to nema a posle 2:1 pogotovo i autoritet da ekipa nastavlja kao u početku. On jedno i drugo nema

lule

pre 1 godinu

odlična utakmica za lekcije.
Da je sudija bio iole normalan, slovenija bi igrala sa dva igrača manje sigurno.
Mora odbrana da se reši, ostalo je super.
Vanja bio odličan. Samo zadnji red je problem.
Izmene danas katastrofa loše, ali dobro.

ccc?

pre 1 godinu

Suđenje je bilo sa svim solidno!
Ajde molim te ne lupaj! Naša odbrana je strava i užas!
Odvratno loše!
(HanSolo, 12. jun 2022 23:03)


Jos da znas da ovaj sudija sudi omladinske evropske utakmice i da mu je ovo prva ozbiljnija utakmica koju sudi?? Da li ti je sada jasno?

C i n i k

pre 1 godinu

Pavlović rupa!
(Tobi, 12. jun 2022 22:46)


Slazem se, bas los igrac, ne ume sa loptom i vrlo lako ispada iz odbrane, zato i greje klupu u maticnom klubu, on je totalni krivac za oba brza gola, prosto su slovenci provalili odakle duva promaja i na to su isli..
Ali je steta posto smo bili mnogo bolji..

darkwood

pre 1 godinu

ovi dresovi - majice za zagrevanje izgledaju super, bili bi super kao dres, bolje nego ovi dosadni crveni koje ima pola evrope. kombinacija crvenog i plavog treba biti naša kombinacija boja. čak i na zastavi samo te dve boje, bez bele.

rofl

pre 1 godinu

Ubi nas sudija. Ko to ne vidi onda je slep. Drzanje nasih igraca, vuku za dres , skoro svi, i ne sudi faul kada napadamo i omogucuje kontre Slovencima. Koliko zutih kartona im je podelio?? Veoma prljava igra. Sudaja nas ubio i nije dozvolio da dobijemo ovu utakmicu. Za mene nisu bitne nase greske koliko je sudija imao utacaja da pobedom te greske anuliramo. Mi moramo da naucimo u ovoj utakmici sta nas ceka na SP..I KAKO DA SE NOSIMO SA PRLJAVOM IGROM I ODLUKAMA SUDIJA.
(111, 12. jun 2022 22:46)


Boljom igrom i davanjem golova, naprimer

lule

pre 1 godinu

danas su odbrana i izmene bile katastrofa loše ali šta je tu je idemo dalje.
Ako se izvuku lekcije onda je super, ako ne onda je katastrofa.

Da dodam

pre 1 godinu

Srbija/SRJ/SCG protiv Slovenije: 8 utakmica, 1 pobeda, 6 remija, 1 poraz.
Srbija protiv Slovenije: 4 utakmice, 1 pobeda, 2 remija, 1 poraz.
Sve utakmice:
Jug 3:3 Slo, jun 2000, EP
Slo 1:1 Jug, mart 2001, kvalif za SP
Jug 1:1 Slo, sept 2001, kvalif za SP
Slo 1:1 SCG, avg 2004, prijateljska
Srb 1:1 Slo, sept 2010, kvalif za EP
Slo 1:0 Srb, okt 2011, kvalif za EP
Srb 4:1 Slo, jun 2022, UEFA LN
Slo 2:2 Srb, jun 2022, UEFA LN

Iggy84

pre 1 godinu

Orlovi su se maksimalno borili večeras , bitno je da nisu poraženi bravo!🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸Srbija Srbija Srbija.

Fakat

pre 1 godinu

Koji divan fudbal? Da li shvataš da je Slovenija realno treća evropska liga? Nas će Brazil da sravni sa zemljom, kakav crni napadački fudbal
(Dexxx, 12. jun 2022 22:32)
Da li zaista mislis skoro bilo koja reprezentacija na svetu moze da parira Brazilu.Čemu nerealna očekivanja?Ova reprezentacija obzirom na kvalitet kojim raspolaze igra skoro na maksimumu.

zzbz

pre 1 godinu

Samo mi mozemo nakon briljantnog prvog poluvremena da prospemo sve u 10 minuta nastavka. Ocigledno skripi u odbrani, kod oba gola stoje svi i gledaju kako primamo golove...

sitno

pre 1 godinu

Наша репрезентација не може ниђта да уради, зато што играчи праве почетничке грешке које се исправљају још у пионирима и кадетим.

Код прво гола Словеније играче нико не чува, тј. не знају ко кога треба да покрије, а код другог гола Павловић прави офсајд играчу који се налази иза њега, што ни један играч "пионира" не би урадио...

veteran

pre 1 godinu

Sta je Radonjic i čemu sluzi?
(Fakat, 12. jun 2022 22:44)

Sluzi da drzimo loptu na sredini i da dobije loptu u prostor kada protivnik izadje na tu loptu a sada sto nasi veznjaci tesko povezu tri pasa u sredini i udju mu u krilo pa mu daju loptu to je druga problematika.

nekoizmase

pre 1 godinu

Jasno da smo gresili kod golova drugo poluvreme ali stvarno smo imali ponižavajuće suđenje večeras. Slovenci trebali dobiti dva crvena kartona ali ladno

box

pre 1 godinu

Generalno dobra igra. Gudelj je falio jer je on izrazito defanzivno orjentisan i krpi i kompenzuje ultraofanizvnu igru ekipe. Da li Grujic bolji igrac, naravno da jeste ali nema taj defanzivni kvalitet. Glavu gore, nije ovo lose.

Miroslav

pre 1 godinu

pricajte sta hocete ali sudija u najmanju ruku navlacio ...

a golovi koje smo primili amaterski...nama fali komadant odbrane , ovi klinci ispadaju ko iz autobusa

SAle

pre 1 godinu

Pozdrav Matijažu Keku i slovenskoj reprezentaciji.
Ovo je dobro i za Srbe da vide gdje su da ne lete nerealno u visine.
Srbija ima dobru ekipu i dobrog trenera ali ni drugi nisu amateri. I to treba da se dobro upamti. Ne,a lakih utakmica ni lakih ekipa.
(Drago, 12. jun 2022 22:54)

Drugare kratkog pamćenja: dali smo im 6 komada za nedelju dana. O kakvom padanju govoriš? Slovenci su igrali na đon za svaku loptu kao da je finale evropskog prvenstva, a ne poluprijateljska utakmica. Dve kontre, dva gola. Bilo je sad i nikad više.

realan zvezdas

pre 1 godinu

Tačno. On umesto SMS-a, Kostić umesto Lukića, bilo ko umesto Pavlovića, i to je to...
(Mali Hijavata, 12. jun 2022 21:32

SMS je najbolji srpski igrač, koji može igrati i imati mesta u bilo kom timu na svetu. Može u veznoj liniji pokriti svako mesto, i kao zadnji vezni i kao poluspic.
Najvredniji igrač u našem timu.

nesa80

pre 1 godinu

po meni nista strasno,poznavajuci nas bice da moramo da pobedimo norvesku u gostima,uvek nesto uzbudljivo,bice ko sa portugalijom.mi cemo uvek tezim putem.katastrofalno sudjenje tokom cele lige nacije na nasu stetu,ne znam sta se tu desava

Slon

pre 1 godinu

Pedja i ostali: Beograd je grad koji je širom otvorio svoja vrata svim dobrim ljudima koji su hteli da dođu i pružio im šansu da vrednim radom uspeju u životu i time pokažu osnovnu ljudsku zahvalnost na pruženoj prilici. To što vaše komšije iz sela neće da idu na utakmmice je njihov problem a Vi ne prozivajte prave beograđane samo zato što ste zavidni jer su on pre vas zapalile za taj isti Beograd.

mix

pre 1 godinu

Nisam mislio da ću ikada videti da iz utakmice u utakmicu menjamo po 5, 6, igrača iz startne postave i da opet igramo solidan fudbal i pobedujemo. Nezamislivo postade realno.

3opaH

pre 1 godinu

Нажалост немамо квалитет да се одупремо Бразилу, даће нам 7 голова уз овакву одбрану. Након тога следи наш специјалитет, свађе, пљување, распад и последично, лаган пораз од Швајцарске и распад система са резервама против Камеруна. Да барем играмо задњу против Бразила имали би чему да се надамо.

nesa

pre 1 godinu

Slovenci mesari.
Dobili su 5 kartona a zaslužili 8 plus crveni.

Nije ni čudo što završiše sa 10 igrača protiv Norveške.
(Torrente, 12. jun 2022 22:48)

Pa zato su i uzeli te bodove. Nije fudbal za balerine.

HanSolo

pre 1 godinu

Steta, dobra utakmica. Odbrana losi dio tima. Igramo napadacki fudbal. Sudjenje lose. Sergej ulazi u igru i najgori. Od10 dodavanja 8 grijesi. Jovic korektan, jak js na lopti, brzo odigrava. Bice ovo dobro.
(gagi, 12. jun 2022 22:50)

Suđenje je bilo sa svim solidno!
Ajde molim te ne lupaj! Naša odbrana je strava i užas!
Odvratno loše!

GanDra Šajkaš

pre 1 godinu

Nista strasno. Cak sta vise odlicna stvar za nase za ubuduce. Piksi ce znati sta da im kaze posle ovakvog pristupa u drugom poluvrwmenu. To im je za ubuduce da nauce da se igra 90 min a ne 45.
I dalje ce utakmica u Norveskoj sve odlucivati, pod uslovom da dobijemo svede.

Furda

pre 1 godinu

Jeste čuli kako grmi Bože pravde u Ljubljani.U Beogradu je navijače valjda blam da glasno pevaju himnu.
(Svaka čast braćo, 12. jun 2022 20:46)
Na nase stadione u Srbiji idu tri profila ljudi: 1.olosh i huligani sa politickom dirtektivom sta pevaju i rade i kad to pevaju i rade. 2. zgubidani kojima iz samo njima poznatih razloga imponuje da sede medju ovima pod 1. 3. naivni koji se zeznu pa onda godinama ne dolaze zbog ovih pod 1. i 2. I to je sva prica.

vanja

pre 1 godinu

ipak sa nas nije 90 minuta igre nema sanse kako druze mozes da primis sa 6 minuta 2 gola lose brate dzaba ti prvo poluvrme kad sve bacis u vodu sa 5 minuta strasno mentalno mnogo lose

zemunski kej

pre 1 godinu

Naravno da smo razocarani sto smo ispustii 2 gola prednosti. Vudeli smo i krivce za njihove golove jer nisu imali sanse a dali 2 gola. Ovako krivci su bekovi i halfovi. Kad je izasao Zivkovic Milenkovic je ostao sam na boku i probili su ga. Mislim da ga je Radonjic zamenio koji je defanzivno los i zato i nema mesta ni u Marseju m+ni u Benfiki,Berlinu. Strahinja Pavlovic isto nema mesta jer je kiksara ume da odigra ali i da kikse kao danas isto nema mesta u Monaku ,ni u Bazelu sad je u Belgiji. Treci slab je bio golman Vanja Milinkovic Savic nije klasa od golmana. Ni Rajkovic nije pokazao mnogo ,cini se da je Dmitrovic najbolji golman. Preko reprezentacije povratiti karijeru igracu koji ne igra nije dobro za tim ,jeste za igraca.

AdiHuntereger

pre 1 godinu

Grujic je za Gudelja sam Bekenbauer. Pavlovic ima sve sto treba jednom vrhunskom stoperu apsoulutno sve, ali je izgubio rutinu jer nije igrao skoro celu sezonu na klupskom nivou.
Citam dole pljuvacinu po SMS-u. Sergej je dusa,srce,mozak,jetra,pluca,glava,noge,ruke ama bas sve u ovoj reprezentaciji i mislim da je Pikse sad shvatio da treba da igra na tom mestu uparen sa Grujicem. Tadic doktorski,Mitar rutinski,Maksimovic srcem... Ovo je reprezentacija koju smo cekali jos od 2010 i one selekcije Radomira Antica.
Napred SRBIJA!

обс

pre 1 godinu

Шта је то добар селектор? То је онај који струку има у "малом прсту". Кад је такав препознаје капацитет играча. Онда је и родољуб пошто ово не ради из личног интереса. Јер, његово давање не може да се плати. Добар селектор прави амбијент. Добар играч је онај који се биолошки и фудбалски оствари с добрим селектором. Наши играчи се остварују с Пиксијем. "Пикси и друштво", поздрављам и допада ми се ова фудбалска песма.

tisina

pre 1 godinu

? pa bio je rezultat 4:1 samo par dana pre s istim protivnikom, tako da smo bolji, vi s druge strane ste s istim slovencima igrali 1:1

Danilo

pre 1 godinu

ottom line...
najveci problem je nas mentalitet
mozda ce nekome ovo zvucati kao pljuvacina
al neka samo postavi sebi pitanje
i sa ovakovom igrom/taktikom/prisrupom igri mi mislimo da igramo protiv brazila...
iz 4 utakmice 7 boda
premalo za nekog ko igra svetsko prvenstvo i nivo protivnika,
bojim se da ce nam brazil uterati min 5 komada
(Aleksa, 12. jun 2022 23:30)

Pa dobro to je ok, ipak je to Brazil, mi treba sa gledamo da dobijemo druge dve utakmice u grupi, sto i te kako mozemo.

Konst

pre 1 godinu

Додао бих: фудбалери нас деценијама муче. Они су отерали публику незалагањем и лошим играма. Не може ни став о незаинтересованим сплаварима и ленчугама да се промени преко ноћи. Сада јесу борбени и труде се, али полако. Видећемо после светског првенства да ли је до помака заиста дошло или не.
(Јабучило, 12. jun 2022 21:30)

Ta priča o splavarima je odavno izbrisana. Danas igrači kada dodju pravac Pazova i do završetka obaveze nema odlaska iz Pazove. Utakmica pa povratak u Pazovu

No name

pre 1 godinu

Hajde da i ja malo budem stručnjak. U ovakvoj formaciji vezni red mora mnogo da pomaže odbrani. Primetno je da je u I poluvremenu, sa Lukićem, Grujićem i Živkovićem, naša staklena odbrana bila mnogo više zaštićena nego u II. Možda nisam u pravu, ali tako sam video.

Matić Nemanja Bane Ivanović

pre 1 godinu

Više od 60 godina gledam naše (srećom i u drugim sportovima) ali ovoliko selektora nisam video. Kao da su plaćeni da pišu protiv nekih igrača ili čak i selektora? Ajde Pavlović je stvarno loš, samo mu ni zamena nije neki Belodedić, Baždarević, Najdoski, Mihajlović, Vidić...

Fakat

pre 1 godinu

Sa ovakva dva bisera u odbrani,Milenkovićem i pogotovo Pavlovićem...biće veselo SP!
(Mato Ivanović, 12. jun 2022 22:38)
Tako je!
Pravda za Gobelju!

gagi

pre 1 godinu

Steta, dobra utakmica. Odbrana losi dio tima. Igramo napadacki fudbal. Sudjenje lose. Sergej ulazi u igru i najgori. Od10 dodavanja 8 grijesi. Jovic korektan, jak js na lopti, brzo odigrava. Bice ovo dobro.

veliki strumf

pre 1 godinu

Занимљиво колико све ове године имамо проблеме са Словенијом. Не умемо да играмо против њих а много смо бољи и индивидуално и као тим. Штета.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

grujic najbolji igrac na terenu. Treba da igra svaku u startnoj a tu smo najtanji
(epp, 12. jun 2022 21:12)

Tačno. On umesto SMS-a, Kostić umesto Lukića, bilo ko umesto Pavlovića, i to je to...

Đoka

pre 1 godinu

Srbiji održana lekcija kako se postiže go u tri poteza
Fudbaleri Srbije su prespori za ozbiljnija takmičenja.
(stanislav sr, 12. jun 2022 22:36)

Realno. Na SP će nas Brazil dobiti lagano. Ostaju dve utakmice za nadu. Lep fudbal igramo ali Brazil je ponovo osvojio SP tek kad je (čini mi se Mario Zagalo ili neki drugi trener) odustao od lepršave igre Brazila i prešli na takmičarski stil, odmah su postali prvaci sveta.

realan zvezdas

pre 1 godinu

Napokon je sazrela jedna generacija naših igrača, koja uz pomoć malo starijeg Tadića može da napravi neki veliki rezultat. Imamo zaista plejadu jako dobrih igrača,koje samo treba uklopiti u neki sistem. Mislim da bi i Živković mogao mnogo da doprinese tome, jer je pored Tadića i Sergeja nas najkreativniji igrač. Samo mu naći pravo mesto u timu.
Većina igrača je približno isto godište, što je još jedan plus.

Bobo

pre 1 godinu

2:2, ako želimo biti prvi moramo obranu popraviti i naredne dve utakmice pobediti. Sve o nama ovisi. Greške se prave i sad smo videli da nam odbrana najslabija karika. Verujem da će Piksi to uvideti i dovesti u red.

Slaba odbrana

pre 1 godinu

Slabo pokrivanje protivničkih igrača pred našim golom. Pred sopstvenim golom svaki protivnički igrač mora da se ima ,,na ruci", da se striktno pokrije. Ne daje prostor gol nego čovek!

Tako nekako

pre 1 godinu

Kako zmajčeki igraju lagano. Mi smo jedina reprezentacija kojoj su dali golove. A zamisli nkad naiđu prave repke. Sećam se utakmice Slovenija-Srbija na svetskom prvenstvu. Povedu Slovenci 3:0 Kežman samo što je ušao dobije crveni karton i tad krećemo i eto završi se 3:3. Nemam pojma zašto sam vam ovo ispričao? A daaa. Deco nemo se ložite maksimum ovog tima je osmina finala. I to je uspeh. Kao Srbin vam kažem pogledajte kakve asove imaju Hrvati a neće ni oni daleko. Brazil je svako prvenstvo od 1982 od kad gledam SP imao silu od ekipa pa je umeo da ispadne i u osmini finala. Niti imamo kvalitet u odbrani niti smo sila u fudbalu.
(Deda Toša, 12. jun 2022 22:04)

Ali ako uzmemo duplu desetku, malu dvojku i dobijemo 3 na karte? Šalim se. Pusti decu neka maštaju i neka se nadaju kao mi nekada. Ako 90-e u Italiji nismo ništa uradili sa onakvim timom (i dan danas mislim da je na SP-90 samo Nemačka bila jača od nas bar u našem delu žreba. Domaćin Italija u polufinalu protiv Argentine (koja nam se bukvalno provukla sa Maradonom a mi igrali veći deo utakmice sa 10 igrača) ništa nije pokazala. Evo sad gledam napad nam je odličan. Imali smo ga i tad ali treneri uvek u fazonu da damo gol pa da se povučemo i čuvamo rezultat. Piksi nije takav ali nam je odbrana najslabija koju pamtim. Možda je jednako šuplja bila samo još ona koja se protiv Bugara (čuvenu po komentaru Mladena Delića i golu Radanovića) otišla u Francusku i još se brže vratila. Ma oni su naši pa nek su puni buva i miliona.

navijac

pre 1 godinu

@Nije problem što se igra u Beogradu, problem je što su JNA i Marakana infrastrukturno katastrofalno povezani, nema parkinga... I onda ja koji živim 60 km od Marakane treba 2 sata da putujem, probijam se kroz gužve, ulećem, parkiram 2 km od stadiona, uglavnom nepropisno.
Iz istog razloga mrzim i Pionir, u Areni kad se igra mogu 45 minuta pre početka tekme da krenem.
(Betonka, 12. jun 2022 21:05)

A zamisli ja koji ne zivim u Beogradu isto moram da parkiram 2km od marakane, pa opet dodjem na utakmicu, bio sam protiv Slovenije! S tim sto ja prvo vozim dva sata, pa tek onda pesacim jos pola sata do marakane! I nije mi tesko za razliku od tebe.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Небитно ово такмичење ал морамо стегнути одбрану(која почиње од напада) ако мислимо нешто више урадити на свјетском. А бар да се не обрукамо у Катару. Надам се да је Пикси видио ко, шта и како треба да игра.

maki

pre 1 godinu

Sve u svemu standardna prica, igramo sa pola snage kad igramo neke leve timove. Verujem da ce stojkovic imati puno sta da kaze u svlacionici.

goblin

pre 1 godinu

Svaki put kada igra sa samo jednim klasičnim napadačem i sa pojačanim veznim redom Srbija izgleda fenomenalno(drugo poluvreme u Beogradu protiv Portugala i prvo poluvreme u Lisabonu to potvrđuju).Tadićev dribling, nestvarno...

veder

pre 1 godinu

@koko...

Rts je najgora tv, oni se tehnički i producentski nisu odmakli od pedesetih godina prošlog veka. Ljudi ne umeju da nameste svetlo i ton kao da niko ne završava kameru, tom i zvuk na fakultetima. Kad uporedim njih i druge tv kuće razlika je tolika da mi se plače kad vidim žutu sliku, mrljavu i bez ozbiljne grafike sa nekim kič slovima kao da tamo rade sve neki likovi sa akademija na livadama. Ja gledam Arenu, vrhunska slika, komentator ok., za one koji nemaju Arenu idite na internet i gledajte. Ovo što rade naši rts kanli je za plakati koji je to loš nivo, a 21. vek je ljudi!?

Goran 14

pre 1 godinu

Izgleda da to tako ide, pre 10 godina smo imali jednu od najboljih napada, ali zato solidnu sredinu i napad koji je zavrsavao poso. Sada imamo ocajnu odbranu, Pavlovic decko jednostavno je i neiskusani nedovoljno dobar za reprezentaciju, Veljkovica necu ni da komentarisem. Kad se setim IVANOVICA, VIDICA, SUBOTICA, KOLAROVA... Ali to je greska od pionira, jer danas se kod nas prave samo spicevi, ono mora da dajes golove da mama i tata budu ponosni, ma kakav stoper sine, napadac da budes da dajes golove, da majku ucinis ponosnom, izgleda da danas nema i jare i pare...

Jeremija

pre 1 godinu

Definitivmo, ne možemo da igramo sa trojicom u zadnjoj liniji. To zahteva mnogo veću zaštitu od strane defanzivnih veznih i mnogo više defanzivne igre naših krila. Kostić, Radonjić, Živković i Lazović su odlični u napadu, ali su defanzivno tanki. Svi igrači odbrane su nam prespori da bi kao trojka mogli da pokrivaju toliki prostor. Milenković i Pavlović su odlični centralni štoperi, ali na bokovima su redovno u problemu sa brzim napadačima. Mi nemamo kvalitetne bekove i to nas verovatno i tera da igramo formaciju 3-5-2. Jedan od bekova može da bude Mladenović, ali desnog nemamo. Trebalo ga je praviti, pa makar i od Gajića.

Bo

pre 1 godinu

Piksi je napravio sistem koji nkikad nismo imali u fudbalu. Uvek je to bila igra bazirana na nekim pojedincima i njihovoj inspiraciji. Sada je gotovo svejedno ko igra od zadnjih veznih, ko igra po boku, pa cak i ko je na golu i odbrani. Jedino je bitno da sto vise igraju Tadic i Mitrovic, sto zbog znanja sto zbog htenja. Ovo je izuzetno bitna stvar za turnirski sistem kakvo je svetsko prvenstvo, jer imamo 20 igraca priblizno slicnih kvaliteta koji mogu da podele napore i nadomeste poznate fizicke padove nasih reprezentacija u proslosti. Ove 4 utakmice i kinstatan napredak u igri ulivijaju optimizam da mozemo da prodjemo grupu i cak podici kvalitet u eliminacionoj rundi.

Stefan

pre 1 godinu

I onda hoce pun stadion...Da se uzivo razocaravamo...Dokle vise ovako,dokle...Nije problem izgubiti niti igrati nereseno ali je veliki problem ovako odigrati nereseno...Veliki problem naseg fudbala da nemamo igrace da daju gol...

Padjine969

pre 1 godinu

Moramo da imamo jednog iskusnog igraca u odbrani sa autoritetom koji bi bio "komadant odbrane".Ovako to vise ne ide.Mlitavo i neorganizovano.Koliko god napad da,oni pozadi prime.

Samegabri

pre 1 godinu

@Dzentlmen Pa ne moze Vidic igrati 100 godina za reprezentaciju. Dolaze mladji igraci ,koji na zalost nisu tog kvaliteta ali sta je tu je,izgleda nemamo bolje.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Srbija je igrala dobar fudbal. To je činjenica. E sad, odbrana je slabiji deo tima i ne pomaže im mnogo veni red, tako da nas poprilično lako svi probijaju. Ako to ne dovedemo na viši nivo, bojim se da nam na svetskom prvenstvu ne napune mrežu do vrha. Napad ne može da da toliko golova koliko odbrana može da primi.

...

pre 1 godinu

Prilicno tvrdoglavo ponasanje Piksija.Odbrana je ubedljivo najslabiji deo nase selekcije i on uporno forsira tri najslabija stopera,dok ostala mesta redovno izmesa na svakoj utakmici.Covece,probaj sa Erakovicem,Masovicem i Mitrovicem da vidis koliko su bolji od ovih tvojih ali se verovatno boji da ih ne istisnu iz tima posto su ovi igrali kvalifikacije.

marko992

pre 1 godinu

Dribling Tadića i asistencija Mitru za gol je jedna od najlepših izvedenih akcija u srpskom fudbalu ikada, ako ne i najlepša
(Milan, 12. jun 2022 21:23)

Gol Piksija Špancima u Italiji 90.
(Retrogradni Merkur, 12. jun 2022 21:32)

Gol Piksija da, akcija nije bila nista posebno .Daleko lakse dodavanje od ovog Tadicevog centarsuta.

no name

pre 1 godinu

kako je usao radonja prevara tako primismo dva gola od Janeza, a treba da se pogleda kada je zadnji put reprezentacija Janeza zabila dva gola takodje
(maglar, 12. jun 2022 22:16)

hahah, kao da radonja igra odbranu, ali zanimljimov mi je brzi za gonzales svi mu daju loptu bože moje ajde je stigni

P.s kad je loše sudjenje, drugo poluvreme, i tad treba igrati, ne vaditi se

...

pre 1 godinu

Au ljudi ovaj Pavlović koje drvo, kako smotano trči, svaki duel gubi, trom, trapav, ajoj koliko je loš.
(034RS, 12. jun 2022 22:31)

Ja to prijatelju pisem vec par godina,od kad su ga zvali u reprezentaciju da debituje.Krstio sam se i levom i desnom kada sam video njegovo ime na spisku.Video sam njegovu nezgrapnost i trapavost jos kad je debitovao za partizan na pripremama u Antaliji i smejao se i pitao ko ovog drvosecu pusti na teren.Ali jaki menadzeri cuda cine pa cak i poluigrace ubace u reprezentaciju.Prevarili su i Monako za ugovor ali trenere Monaka nece jer za dve godine nije odigrao ni 5 utakmica tamo i nece jer strucni ljudi vide kolika je rupa.

...

pre 1 godinu

To će tek da proba ako se neke prijateljske sklope, nije sad vreme za eksperimentisanje, a vreme za uigravanje pa i nema ga previše, pogotovo kad je odbrana u pitanju a to nam je boljka već duže vreme.
(JPR24, 12. jun 2022 21:07)

Pa kad tebra,ako ne sada... ovo je bezvezno takmicenje,nicemu ne sluzi.Protivnici katastrofalno losi,Slovenija nema pojma,kao ni Svedska a slicna je i Norveska s tim da imaju Halanda koji je babaroga.Probas protiv takvih u nazovi takmicarskoj utakmici i vidi s dal neko vredi,kao sto radi sa veznim redom.Evo sad je potpuno svejedno da li su u ekipi Maksimovic,Grujic,Zivkovic,Radonjic,Kostic,Mladenovic,SMS,Tadic,Djuricic,Lukic,Racic,Ilic jer su svi odlicno odigrali,moze da kombinuje kako zeli,zavisno od protivnika.Slicno je i u napadu jer svi daju golove kad su u igri,mada se godinama najvise forsira Mitrovic.Jedino odbrana skripi a retko kombinuje i menja.Veceras se nece puno videti jer su Slovenci trube i nece ni prici golu pa ce laici pomisliti kako smo dobri ali videlo se protiv iole jacih kako kiksiraju sva trojica.

Nemanja

pre 1 godinu

Ne znam što mnogi pričaju kako mi ovakav fudbal nismo igrali još od Antića.. pa mi smo tada igrali potpuno drugačiji fudbal.. imali smo mnogo jaču odbranu, a tanju sredinu i napad.. igrali smo na gol manje, a sada na gol više..
dve dijametralno suprotne taktike i pritupa koje su delom uslovljene kvalitetom igrača po pozicijama..
ovako ofanzivno i na momente lepršavo nismo igrali više od 20 godina..

Gajić Darko

pre 1 godinu

Da ne budem zakeralo posle duže vremena srce mi je puno kad gledam ovakvu Reprezentaciju ali ako želimo KONAČNO da uradimo nešto veliko na svetskom prvenstvu mora bolja defanziva ,slažem se da je napad najbolja odbrana ali onakve rupe u transformaciji iz napada u odbranu ozbiljnije ekipe će surovo kažnjavati,za večeras sve pohvale živković i Grujić oduševljenje Tadić kapitenski Mitrogol na nivou

bradina

pre 1 godinu

Gorak osecaj kad ti ni nereseno na strani vise nije uspeh! Glavu gore "orlovi" bice dana za megdana!U ovom takmicenju ima popravnog a to smo dokazali u kvalifikacijama za SP! Verujem u vas!

Czv

pre 1 godinu

Stav igrača, kad vidiš da je fokusiran na zadatak, prisutnost, organizovanost, pomaganje.. Naši.. Se smeju, gestikuliraju, prepiru, crveni kartoni... Tu je dokaz da selektor nema uticaj na svoje igrače... Oslobodili su se da trče ko muve bez glave.. To radi Malta, gilbartar...

Aca

pre 1 godinu

Imam neki neverovatan osećaj da ćemo igrati finale na SP u Kataru! Sa Piksijem na čelu, sa ovakvom lepršavom igram i sa ovakvim igračima možemo osvojiti najmanje srebrnu medalju ako ne i zlatnu.

Toliko

pre 1 godinu

Jesam navijac Partizana, ali Milenkovic i Pavlovic ni u crno-belima ne bi imali mesta. Onaj mali Markovic , trenutno u Olimpijakosu je izmislio fudbal za obojicu.
Pomenuti dvojac je rupa bez dna; trpaj koliko mozes. Mogu da ih zamislim protiv Brazila..!? Nece znati gde udaraju.
(zoran 12.jun 2022 22:42)

Taj mali Markovic je slican njima,mozda i gori.Za njih dvojicu se slazem da nemaju pojma,kao ni Veljkovic sto nema ali taj Markovic nema mesta u Olimpijakosu cak ni na klupi a nedaju mu ni da trenira sa ekipom.Da nesto vredi,igrao bi bar u Grckoj.

zz top

pre 1 godinu

navijam za,srbiji ali ljudi ono drugo poluvreme je bilo karafeka. Ako tako igraju protiv Brazila biće 5 komada u mreži ali pošto je prva utakmica i za brazilce pa će i oni da budu malo zategnuti i čuvaće se

hr

pre 1 godinu

Srbi, vidi se da ste neiskusni, ove "prijateljske" nisu ogledalo apsolutno nicega. Talijani su recimo 2012 izgubili 3 prijateljske, od toga 2 doma i jednu 3-0, protivnici Urugvaj, SAD i Rusija pa su stigi do finala Eura.

DM32

pre 1 godinu

Opet Slovenci, ne možemo da ih dobijemo. 20 godina već se izvlače, svaka utakmica mi se urezala. Evro 2000 kad smo ih trebali oduvati, jedva 3:3. Onaj slobodnjak Zahovica, penal Vidića. Ne znam kako ih dobismo sad u Beogradu.

PSL

pre 1 godinu

Naši fudbaleri nikako da shvate da utakmica nije gotova dok sudija ne odsvira kraj. Utakmica traje 90 minuta plus nadoknada, a ne 45 minuta.

ccc?

pre 1 godinu

Zivkovic, Tadic, Mitar..sta dalje. A na klupi ulaze, Kostic, ocekujem Jovica..Mi napadamo na 20 m. od njihovog gola? Pa tako nikada nismo igrali..Zato oni ne znaju gde se nalaze. Zile..razbija njihovog levog beka..Taj ne zna gde se nalazi. I mnogo biju, Mitar nosi na ledjima po dvojicu koji ga drze rukama..Neverovatna borbenost svih nasih igraca. Posed lopte..sta dalje reci..To je to. I da. Igramo na strani mnogo bolje. I dobijamo Norvesku u gostima, zapamtite.

Nemeže se protiv najopasnijeg rezultata. 😎

pre 1 godinu

Na svu sreću imate kredit zbog onih 4:1, pa će mo vam ovaj put progledati kroz prste. Šteta što ste ispustili tri boda, sve je bilo u vašim nogama. Nisam stigao da odgledam drugo poluvreme, ali prvo sam gledao do kraja, i primetio sam mnogo problema. Mnogo razvlačimo loptu bezidejno u zadnjoj liniji tokom kreiranja napada, zbog čega gubimo mnogo vremena, što statistika i pokazuje sa samo 5 šuteva u okvir gola, što je debilno s obzirom na to kakav kvalitet posedujete. Izbegavajte da vam golamni učestvuju u kreiranju napada, da idu previše napred, jer to nije njihov posao, desiće se neka greška pa će biti kuku lele. Mnogo smo uzdržani kod pasova, proigravanja, driblinga(osim Tadije, kome svaka čast! 👏), ne davimo protivničku odbranu provokacijama tipa Pipo Inzagi, zbog čeka tehničari ni ne mogu da proigraju, jer napadač nije u provokativnoj poziciji, nego se šećka po terenu bez ikakvog reda i smisla, pa protivnička odbrana nema toliki pritisak, jer je niko ni ne pritiska. Tokom faze odbrane, smeta mi to što često puta okrećemo leđoni protivničkom igraču(zbog čega smo i dobili gol protiv Norvežana), fokus tokom odbrane deluje dosta potcenjivački prema protivniku, što protivnik sa dovoljno kvaliteta itekako može da iskoristi. Takođe kretanje, transformacije, ples, folklor, sve to deluje dosta nefluidno, uzdržano, sa dosta nesigurnosti, nekakvog straha, samo ne znam od čega, itd, itd,... mogao bih ovako do sutra, ali nestaje mi karaktera. 😅

no name

pre 1 godinu

Zanimljivo mi je da niko skoro u komentarima ne spominje golmana.
Sta čini vrhunskom golmana? Da ne pravi kikiseve i da odbrani neku 100% priliku. Jedna Danska je sa Smahjelom bila prvak Evrope, a posle se dokazao sa Mančesterom i osvojio ligu šampiona. Odbrambeni igraci koji su dolazili do izražaja, obicno su leteli nebom u vazduh i tako gradili svoje ime.

Vladimir Stojkovic njegov vrhunac je svetsko prvenstvo 2010 posle sledi pad. Čudna uta Nemci dobijaju crveni karton.

I pitanje da li Vladimr Stojkovic posledni golman koji je odbranio penal za reprezenaciju?

Aspera

pre 1 godinu

(Мишљење навијача, 13. jun 2022 08:29)

Moje je misljenje da Pavlovica drzi iz razloga sto Piksiju napad cesto organizuju prvi i treci stoper ili bar prenose loptu, a realno je Pavlovic od nasih stopera najbolji sa loptom. Jesu drugi malo bolji u odbrani ali su neupotrebljivi sa loptom poput S. Mitrovica, Veljkovica, Erakovica zbog cega uvek igraju u centru. S. Mitrovic i Veljkovic su nekoliko puta igrali levog stopera i jedva dodavali najblizem, a ne da pogode nekoga izmedju linija. Erakovic i u CZ loptu uvek gura Dragovicu da je ovaj preda sredini, Masovica nisam mnogo gledao.

Мишљење навијача

pre 1 godinu

Aspera

Да, то сам и сам приметио. Али како ћеш на СП против Швајцарске Бразила...? Тамо нећеш имати посед и царинити лопту као у квалификацијама или лиги нација. Тамо ћеш, бато, добар део утакмице провести у блоку на својој половини. Не зато што ти је то филозофија игре (Пиксијева свакако није), већ зато што ћете противник својим квалитетом на то натерати. Тад ће ти требати овај мучени Павловић као одбрамбени играч, а он то не зна да игра. Све у свему кад ставиш на тас ризике и бенефите које имамо од њега, ризици изразито претежу.

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Nažalost meni je delovalo kao da igrači neznaju gde stoje i gde mora da se kreču još kad imaš i Mitra i Joviča zajedno nemožeš očekivati mnogo jedostavno jovič misli da netreba da trči i da se vrača nazad u sprintu da pomogne onda zakasni i ostajemo sa premalo igrača pozadi još kad znaš da su svi pozadi spori sem kolko tolko Pavloviča znaš da protivnik prolazi retko kad mi sačuvamo gol Mitar Đuričič i Radonjič kakav Jovič jesam Zvezdaš ali necenim igrače koji netrče misli da če neko drugi obaviti njega posao Jovič ima znanjato to se vidi ali brate neželi da trči.Pun mi je onaj njegovog Jogiranja eto razloga zašto je u Nemačkoj bio najbolji strelac a u Španiji nema mesta jer netrči čak i mnogo veče klase od Joviča trče i bore se grizu a ne samo da čekaju da jim neko da loptu pa jedan Savičevič je trčao mnogo više od Joviča.

Nebojsa

pre 1 godinu

Mora mnogo bolje na nasoj polovini terena, da se ne prave pocetnicke greske i veca koncentracija.
Pogotovo to sto mi igramo sa tri u zadnjoj liniji, ne sme da nam desi da protivnicki igraci dodju iza ledja ili ostane prazana leva ili desna strana.
To sam primetio kroz ove utakmice da nam se desava.
Fudbal je timski sport gde tim mora da bude ispred pojedinca, bez obzira o kom igracu je rec.

miš

pre 1 godinu

Haha ja reko nemamo igrača za svetsko…. Piksi stvarno uigrava na svakoj poziciji po dva tri igrača. Jedino nema niko Tadića da zameni, ali sve druge pozicije ima viška. Mladenović može na svetsko po igri. Samo malo sreće i ladno proći grupu….

Zellembija

pre 1 godinu

Ok,poštujem naravno uspeh i pobede i svaki napredak u igri koliko smo puta bili loši i smešni,napokon napredak,svaka čast. Ali mi nije jasno zašto tolika fama i euforija zbog neke Lige Nacija,kad su to samo prijateljske koje su malo uredjene i na kojima igrači nemaju neki veliki motiv.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Небитно ово такмичење ал морамо "стегнути" одбрану(која почиње од напада) ако мислимо нешто више урадити на свјетском. А бар да се не обрукамо у Катару. Надам се да је Пикси видио ко, шта и како треба да игра.

JPR24

pre 1 godinu

Kakva igra reprezentacije, jedno od najboljih poluvremena u zadnjih 20godina!!!!
Tadic, kao sto rekoh u prethodnom komentaru duša i srce ekipe.

Mada i nema nikakvog pritiska Slovenaca na zadnju liniju, i to je taj momenat, ako to uspemo da prevaziđemo, ili da ne poklanjamo lopte i golove protivnicima, jačim, onda zaista sa ovakvom igrom mnogo možemo, ne samo u Kataru, uopšte u narednim godinama.
(Aragorn, 12. jun 2022 21:25)

Slovenci ne pritiskaju u pravu si, ali to je njihov problem, ono sto je pozitivno kod naših je pristup, posle 1-0, nema spavanja pa kao uobicajeno poklon protivniku. Kad bi ovu završili bez primljenog gola, bilo bi dobro, dve vezane, to se našima nije dogodilo odavno, ne kontam one prijateljske u januaru prošle godine beč ove utakmice koje imaju znacaj. Plus dva gola su dali iz igre.

A sto se Tadića tiče… samo da bude zdrav, posto nam je jedini pravi kreativac, a nažalost ne vidim nekog mlađeg koji bi mogao da ga zameni, barem za sada.

Rajko

pre 1 godinu

Samo kada pocnemo da igramo odbranu u formaciji sa cetiri igraca u zadnjem redu tada cemo stabilizovati igru odbrane.
Mi nemamo igrace za igru sa tri u odbrani.Pored toga cesto se menjaju igraci zadnjeg reda.Tu moramo da imamo i barem jednog iskusnijeg igraca i standardnu odbranu bez cestih promena.

Мишљење навијача

pre 1 godinu

Пикси је као играч био офанзивни везни. Сад као селектор заиста је креирао нападачки игру репрезентације. За гол више, гледамо себе а не противника, нема везе да ли смо домаћини или гости, увек офанзива. И океј, то је нешто што смо ми навијачи чекали и за чим смо чезнули годинама. Али опет, фудбал се игра за резултат. До сад смо га имали, али неке слабости су видне. То је наравно та игра у одбрани. Чини ми се чак да Пикси као стручњак не познаје довољно тај сегмент игре. То се види кад немамо лопту у ногама. Кад је освојимо заиста смо јаки и конкретни, ту нема приговора. Али селекција играча одбране је врло спорна. То се пре свега односи на овог Павловића. Није ми јасно како Пикси мисли с њим у Катару. Толико сам већ коментара оставио. С њим у тиму као играча мање да имамо. И неискусан, и несигуран, и киксер, и прави прекршаје који се из авиона виде, ризикује директан црвени. Не знам у чему је ствар, колико год га не интересовао тај сегмент игре, немогуће да Пикси ово не види. И опет, увек га ставља у тим, чак је један од најстандарднијих. Нису чиста посла, не знам, Пикси је говорио да неће дозволити уплитање било каквих менаџера, али у случају овог Павловића једино то донекле објашњава његово играње за репрезентацију.

Spale

pre 1 godinu

Ja ne pamtim da sam gledao naše da gaze ovako nekog i da ne staju. Totalno je nebitno da li je Slovenija dobra ili nije, bitna je naša igra. Mi ovako tečno i lepo za oko nismo igrali nikad. Ni protiv Malte ili San Marina.. Bravo momci, bravo Piksi.

Mare

pre 1 godinu

Kakvi bre Pavlovici i Milenkovici daj bre Erakovica, vidite valjda da se ova dva ne mogu sastaviti, odbrana ne postoji. Ova dva gola su presmesna za ovaj nivo fudbala, nigde nikoga kod igraca koji postizu golove.

misko

pre 1 godinu

Pogledajte kretnju Pavlovića,komentator reče zakasnio Pavlović s vi zaspala odbrana.Golman dva udarca dva gola,možda bi Rajko kao najbolji mladi golman na svetu i francuskom prvenstvu,bar jedan odbranio.Piksi zameni Grujića kome se baš igralo a ostavi budi Bog zna koga.

Kapeten

pre 1 godinu

Ja bih nagradio Dmitrovica za utakmicu bez primljenog gola, s obzirom da znamo koliko retko nasa dva bisera Rajko i Vanja su to uspeli, a i generalno koliko smo slabi u odbrani. A Dmitrovic veceras ni u protokolu. Vrlo zanimljivo od selektora.

veverica

pre 1 godinu

Zivkovic je karika koja nam nedostaje da Budemo vrhunska reprezentacija. Kada Zile igra, ko Mesi deluje. Nadam se da ce ispuniti svoj potencijal
(Perin Pelen, 12. jun 2022 22:48)

?!?
mozda u nekoj drugoj formaciji. ovako smo primili dva gola posle akcija sa desne strane gde je on trebalo da pomaze. verovatno bi bilo top da moze da igra cisto kao krilo, ali ne kao bocni desni.

Grobar 68

pre 1 godinu

Naš najbolji golman je Stevanović koji je i u Partizanu zapostavljan iz nepoznatih razloga. A ako već rehabilitujemo manekena Jovića to treba uraditi i sa Svetom Markovićem i Ljajićem.
A tek mi nije jasno da za Katajia i Luku Milivojevića nema mesta u reprezentaciji.

MKD-4

pre 1 godinu

Pratim vašeg po meni najbolji golman Srbije VMS i biće vaš prvi golman na SP(jedino da ne bude povreda).Gledam utakmice Torina i po meni ne samo što je odličan u postavljanju-odbrane,refleks...posebno me oduševio igranjem nogom u rangu Edersona,Alisona,Nojera..kako je napredovao fudbal današnji golman je"zadnji vezni".Piksi forsira igru 3-4-2-1 i ulazim mu polako u"glavu"šta i koje igrače planira.Možda ću razočarati mnoge ali po meni u špicu igrače Vlahović ne Mitrović.Viner'krila biće Kostić-levo,Živković desno(defanzvno je napredovao)..dva ispred Vlahović a biće TADIĆ I ĐURIČIĆ..sredina u četvorki SMS I LUKIĆ..trojka pozadi..MILENKOVIĆ-desni,PAVLOVIĆ-centralni, GUDELJ-levo(zbog iskustva)..ovo je formacija koja mislim"da će Piksi forsirati (jedino ako nema povreda)...ps.danas odigrao"tačan rezultat"1:3-Srbija dobija...

Crni Gruja

pre 1 godinu

Realno gledanje utakmica Srpske reprezentacije je gubljenje vremena. Slovenci im uvale dva komada za pet minuta... Sve dok na dresove ne vrate grb države Srbije, umesto logotipa FSS, ja ih ne gledam.

Mr_Srb

pre 1 godinu

Erakovic,Gudelj,Pavlovic,zasto?Zbog toga sto nam nedostaje brzina,zato sto nas se ponavljaju Zote i Halandi cak i od Slovenije.Zato sto Gudelj ima bolji pregled i tehniku od Veljkovica,Mitrovica itd. i moze da gradi napad.Stavite ove momke pozadi,uigrati ih i eto ga Montevideo.

...

pre 1 godinu

Prilicno tvrdoglavo ponasanje Piksija.Odbrana je ubedljivo najslabiji deo nase selekcije i on uporno forsira tri najslabija stopera,dok ostala mesta redovno izmesa na svakoj utakmici.Covece,probaj sa Erakovicem,Masovicem i Mitrovicem da vidis koliko su bolji od ovih tvojih ali se verovatno boji da ih ne istisnu iz tima posto su ovi igrali kvalifikacije.

Dexxx

pre 1 godinu

Koliko je divno gledati ovakav fudbal, da li igrali nerešeno, izgubili, pobedili ovo je gledljivo za oko, lep fudbal se igra. Za ovakav ofanzivan fudbal naravno da ce biti promaje u odbrani. I kada smo imali 4 u odbrani primali smo po pet golova. Ovde makar igramo atraktivan fudbal, stvaramo mnogo prilika.
(Marko, 12. jun 2022 22:22)

Koji divan fudbal? Da li shvataš da je Slovenija realno treća evropska liga? Nas će Brazil da sravni sa zemljom, kakav crni napadački fudbal

Mića ekspert

pre 1 godinu

Srbija je igrala odličan fudbal i vidljiv je Piksijev rad. Kada se reše neki nedostaci u odbrani verujem da smo u Kataru ozbiljni favoriti za neko od prvih mesta. Do svetskog prvenstva ostalo je vremena da se iskristalizuje standardni tim i da se taj tim dobro uigra. Neophodno je da se tačno detektuju slabije tačke u odbrani i da se uspešno uklone. Ukoliko se to dobro odradi Srbije će imati tim koji će biti prvak sveta.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

grujic najbolji igrac na terenu. Treba da igra svaku u startnoj a tu smo najtanji
(epp, 12. jun 2022 21:12)

Tačno. On umesto SMS-a, Kostić umesto Lukića, bilo ko umesto Pavlovića, i to je to...

Пекар

pre 1 godinu

Шта се ложите, па ми ни као Југославија никад ништа нисмо били у фудбалу, а поготово овако мали и окрњени. Причајте ви шта хоћете, али задњи прави фудбал смо играли када је селектор био Бард Жива.

Slon

pre 1 godinu

Pedja i ostali: Beograd je grad koji je širom otvorio svoja vrata svim dobrim ljudima koji su hteli da dođu i pružio im šansu da vrednim radom uspeju u životu i time pokažu osnovnu ljudsku zahvalnost na pruženoj prilici. To što vaše komšije iz sela neće da idu na utakmmice je njihov problem a Vi ne prozivajte prave beograđane samo zato što ste zavidni jer su on pre vas zapalile za taj isti Beograd.

Djordje

pre 1 godinu

Luka Jović nema mesto u ovom timu, to sto igra u Real Madridu nek okaci macku o rep, decko dao par golova ali se uzasno ne trudi , zalaganje ispod nivoa , samo zauzima nekom mesto bzv

Zoran

pre 1 godinu

Jesam navijac Partizana, ali Milenkovic i Pavlovic ni u crno-belima ne bi imali mesta. Onaj mali Markovic , trenutno u Olimpijakosu je izmislio fudbal za obojicu.
Pomenuti dvojac je rupa bez dna; trpaj koliko mozes. Mogu da ih zamislim protiv Brazila..!? Nece znati gde udaraju.
Mitar odlican u skok igri, ali na parteru jako slab, verovatno zbog toga i nema aranzman za neki bolji klub u Engleskoj. Takodje mnogo spava u ofsajdu.
SMS i Racic, zalutali u ovaj tim. Radonjic bi mogao vise. Zivkovic se lagano vraca. Lukic dobar...Tadic majstor; bez njega ovi se ne bi sastavili. Kostic umoran, bice pravi kada bude trebalo.

Czv

pre 1 godinu

Da vam kažem, nemamo mi pojma sa fudbalom. Ni igrači ni navijači... Sve je ovo tanko, tanko, nesigurno, ne organizovano. Slovenci... Ispod prosek ekipa. I daju ti dva gola. Sta da pričamo. Igre nigde. Ja ne vidim nikakav sistem. Antić je imao, ovaj nema. Šuma su arum, odlazak na svetsko je ogroman uspeh i to je jedino svetlo u svemu. Ne zalecite se više, ne očekujte ništa

Boža Badovinac

pre 1 godinu

Koliko promašenih života,kompleksa i frustracija. Navijao za svoju zemlju i kada primi dva btzy gola, kritikuješ razumno ali nikada ne omačovažavaš. Tvoja zemlja, domovina, možda nije najbolja ali je jedina.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

@samegsbri
Uz svo dužno Vidicu,momak je ubedljivo bio najgori deo reprezentacije dok je igrao,nije bio sam los, nego je bio katastrofalan.Mislim da nije potrebno navoditi sve njegove gluposti dok je igrao za reprezentaciju.Inace bio je vrhunski stoper,sto je bio najgori u reprezentaciji je vec pitanje za strucnije ljude.
(kum žoržo, 12. jun 2022 23:16)

U celoj reprezentativnoj karijeri napravio je dva kiksa, igranje rukom i promašen penal. Ostale utakmice igrao je doktorski.
Koliko je nedostajao, najbolje se videlo u šestardi protiv Argentine, kada je šef odbrane bio Krstajić, za koga ovde pišete da je bio top igrač.
Veze mi sa fudbalom nemamo.

veverica

pre 1 godinu

Zivkovic je karika koja nam nedostaje da Budemo vrhunska reprezentacija. Kada Zile igra, ko Mesi deluje. Nadam se da ce ispuniti svoj potencijal
(Perin Pelen, 12. jun 2022 22:48)

?!?
mozda u nekoj drugoj formaciji. ovako smo primili dva gola posle akcija sa desne strane gde je on trebalo da pomaze. verovatno bi bilo top da moze da igra cisto kao krilo, ali ne kao bocni desni.

Pedja J7

pre 1 godinu

STIDI SE BEOGRADE!!!

Himna grmi u sred Ljubljane, a u BG pozorište...
Tako je i kad igra moja Zvezda ili nečiji Partizan.
Obična utakmica, npr. Zvezda - Čukarički, pa ako sam u BG naravno da ću da idem, uglaviću to u raspored.
A ono koji žive tamo idu samo na Milan, Bajern, PSG... Kao, zauzeti su...
Rođen sam u BG, ali ne živim tu... Da je drugačije, išao bih na svaku.
A reprezentaciju i trening kad je slobodan.
SRAM VAS BILO BEOGRAĐANI JOŠ JEDNOM!

P.S. I da naglasim, veće utakmice su puni stadioni jer ih napuni Srbija i republika Srpska...

Mali Hijavata

pre 1 godinu

SMS je najbolji srpski igrač, koji može igrati i imati mesta u bilo kom timu na svetu. Može u veznoj liniji pokriti svako mesto, i kao zadnji vezni i kao poluspic.
Najvredniji igrač u našem timu.
(realan zvezdas, 12. jun 2022 21:53

Aha, videlo se to najbolje protiv Ukrajine, Švajcarske i Škotske.
Naša reprezentacija su Piksi, Tadić, Kostić i Mitar. Ostali su vezare.

Marko

pre 1 godinu

Koliko je divno gledati ovakav fudbal, da li igrali nerešeno, izgubili, pobedili ovo je gledljivo za oko, lep fudbal se igra. Za ovakav ofanzivan fudbal naravno da ce biti promaje u odbrani. I kada smo imali 4 u odbrani primali smo po pet golova. Ovde makar igramo atraktivan fudbal, stvaramo mnogo prilika.

321

pre 1 godinu

Reprezentacija je izgubila smisao otkad je napustio Nemanja Vidić. Uzalud vam svi napadači kad odbranom nema ko da komanduje.
(Dzentlmen, 12. jun 2022 22:49)


To je onaj Vidic koji je bas protiv Slovenije promasio penal? I nismo otisli na EP? Mislim da je rukom pokazao golmanu gde ce da sutira, u stvari ne da mislim. To je bilo tako. Na kraju, taj Vidic u reprezentaciji NIKADA nije odigrao dobro ni jednu utakmicu. Ni blizu kao u MU gde je legenda? Pa na SP je podigao ruku izndaglave ceo metar i skrivio penal? O cemu ti pricas? Da li sam ja nesto slagao?

Marko

pre 1 godinu

Koliko je divno gledati ovakav fudbal, da li igrali nerešeno, izgubili, pobedili ovo je gledljivo za oko, lep fudbal se igra. Za ovakav ofanzivan fudbal naravno da ce biti promaje u odbrani. I kada smo imali 4 u odbrani primali smo po pet golova. Ovde makar igramo atraktivan fudbal, stvaramo mnogo prilika.
(Marko, 12. jun 2022 22:22)

Sine ja ne znam sta si ti gledao, al ja i ti nismo gledali istu utakmicu. Kakav crni lep i napadački fudbal, jesi ti pijan sine.? Pa ako nam Slovenija može dati 2 gola kad hoće, sta li će nam tek onda raditi Brazil i Svajcarska.? Ako Piksi nešto drastično ne promeni, realno kuku nama u Kataru.

2CRAZY

pre 1 godinu

Kom golmanu bi ste dali prednost na SP?
Sto se mene tice, ja ih vidim ovako:
Rajkovic - sacuvaj me boze
Dmitrovic - pomoz' boze
Vanja Milinkovic Savic - solidan
Dakle meni bi Vanja bio prvotimac...
Mozda smo trebali da probamo i Svilara...

Vuk

pre 1 godinu

Jos kada smo igrali prvu sa Norvezanima sam napisao, pavlovic i milenkovic veze sa fudbalom nemaju. Pa su mi svi rekli da lupetam. Eto vam ih sada.

psp

pre 1 godinu

Koliko je divno gledati ovakav fudbal, da li igrali nerešeno, izgubili, pobedili ovo je gledljivo za oko, lep fudbal se igra. Za ovakav ofanzivan fudbal naravno da ce biti promaje u odbrani. I kada smo imali 4 u odbrani primali smo po pet golova. Ovde makar igramo atraktivan fudbal, stvaramo mnogo prilika.
(Marko, 12. jun 2022 22:22)


Bitno je pobediti, a ne igrati lepo. Nebitan je način igre, samo je pobeda bitna.

Kapeten

pre 1 godinu

Ja bih nagradio Dmitrovica za utakmicu bez primljenog gola, s obzirom da znamo koliko retko nasa dva bisera Rajko i Vanja su to uspeli, a i generalno koliko smo slabi u odbrani. A Dmitrovic veceras ni u protokolu. Vrlo zanimljivo od selektora.

HanSolo

pre 1 godinu

Steta, dobra utakmica. Odbrana losi dio tima. Igramo napadacki fudbal. Sudjenje lose. Sergej ulazi u igru i najgori. Od10 dodavanja 8 grijesi. Jovic korektan, jak js na lopti, brzo odigrava. Bice ovo dobro.
(gagi, 12. jun 2022 22:50)

Suđenje je bilo sa svim solidno!
Ajde molim te ne lupaj! Naša odbrana je strava i užas!
Odvratno loše!

xxl

pre 1 godinu

Kako li se osećaju ovi momci iz sredine i napada kada vide kako puca odbrana po šavovima. Ja se smorim koji gledam a mogu misliti kako je njima. Gineš, boriš se, daješ golove i kontrolišeš utakmicu a balvani pozadi pripadaju na povetarac.
(Retrogradni Merkur, 12. jun 2022 22:31)


STA TI ZNAS O FUDBALU? Pa zbog sredine terena puca odbrana. Da li razumes? Nemoj molim te da vise komentarises. I zbog sudija koji ne sude faul kada napadamo, a onda omogucuju Slovencima kontre..Nama deli kartone i crveni a oni biju , povlacenje za dres..Prljavu igru je pustao..To moze svaki nas igrac da kaze. Video si reakciju Tadica kada ga je psovao?

veljko

pre 1 godinu

Дежурни пљувачи једва дочекали. Ево вам ваших 5 минута. Само због вас бих волео да наши дају још 5 голова, победа ми није важна.

veverica

pre 1 godinu

strahinja pavlovic mi je simpatican ali stvarno vise ne treba da igra u prvoj postavi. on svaku utakmicu (bez razloga) ispadne bar po 5-6 puta. ko iz voza. samo poleti negde unapred i proleti... stvarno neshvatljivo.

Zapisnik

pre 1 godinu

Srbija je to brale...dve tri dobre utakmice poveze i odmah se primi da je najbolja u vasioni..i onda treees o zemlju. I tako decenijama i decenijama i decenijama. Genetska greska. Ego trip bez pokrica.

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Reprezentacija je izgubila smisao otkad je napustio Nemanja Vidić. Uzalud vam svi napadači kad odbranom nema ko da komanduje.
(Dzentlmen, 12. jun 2022 22:49)


To je onaj Vidic koji je bas protiv Slovenije promasio penal? I nismo otisli na EP? Mislim da je rukom pokazao golmanu gde ce da sutira, u stvari ne da mislim. To je bilo tako. Na kraju, taj Vidic u reprezentaciji NIKADA nije odigrao dobro ni jednu utakmicu. Ni blizu kao u MU gde je legenda? Pa na SP je podigao ruku izndaglave ceo metar i skrivio penal? O cemu ti pricas? Da li sam ja nesto slagao?
(321, 12. jun 2022 23:22)

Da, slagao si da nikada nije odigrao dobro ni jednu utakmicu u reprezentaciji. A, i da je pokazao golmanu gde će da šutira. I da je namešteno, misliš da bi bilo ko tako namestio? Da svi vidimo.

Vaso

pre 1 godinu

da ne ispadne da samo kritikujem, ima dosta dobrih stvari, ali moram da primetim i 2 koje moramo da ispravimo:
1. kad protivnik krene u kontru i brzo ide ka našem golu naši se nekako pogube...mora odbarana takve stvari da vezba i da nadje neki modus da se u takvim situacijama bolje snalazimo
2. nebrojeno puta kada dodjemo do protivnikovog sesnaesterca neko predugo i nepotrebno zadzava loptu u mestu...il brate dodaj il je povuci sam napred...nema stajanja

Lepo je ovo protiv Slovenije, ali doći će mnogo bolje repretentacije i ovakve stvari se moraju na vreme rešavati...

Aca

pre 1 godinu

Imam neki neverovatan osećaj da ćemo igrati finale na SP u Kataru! Sa Piksijem na čelu, sa ovakvom lepršavom igram i sa ovakvim igračima možemo osvojiti najmanje srebrnu medalju ako ne i zlatnu.

kum žoržo

pre 1 godinu

@samegsbri
Uz svo dužno Vidicu,momak je ubedljivo bio najgori deo reprezentacije dok je igrao,nije bio sam los, nego je bio katastrofalan.Mislim da nije potrebno navoditi sve njegove gluposti dok je igrao za reprezentaciju.Inace bio je vrhunski stoper,sto je bio najgori u reprezentaciji je vec pitanje za strucnije ljude.

Stefan

pre 1 godinu

I onda hoce pun stadion...Da se uzivo razocaravamo...Dokle vise ovako,dokle...Nije problem izgubiti niti igrati nereseno ali je veliki problem ovako odigrati nereseno...Veliki problem naseg fudbala da nemamo igrace da daju gol...

maglar

pre 1 godinu

kako je usao radonja prevara tako primismo dva gola od Janeza, a treba da se pogleda kada je zadnji put reprezentacija Janeza zabila dva gola takodje

...

pre 1 godinu

Pisao sam na pocetku utakmice o odbrani a pisem vec par godina od kada zove ovu trojicu najgorih stopera i evo epiloga protiv slabasne Slovenije.Sta ce tek biti protiv znatno jacih,videli smo protiv Danaca.Teske kiksare a pogotovo Pavlovic,decko nema pojma a mesta ni na sirem spisku.

Владекс

pre 1 godinu

Да будемо искрени, овако ћемо проћи и у групи, могли смо и били бољи али изгубили. Све се игра на Митровића, то ми се нимало бе свиђа. Лик је вечерас дао гол, али је са лоптом јако смотан, уништио је доста вечерас.
Швајцарци, тркачка екипа има да нас надтрчи, Бразилци траже повратак у финала, а колико видим имају и тим за то, технички ће нас поцепати. Играћемо са Афричким тимом у егалу.
А црвени картони који нас чекају аууу

henry lee

pre 1 godinu

Xaxa, kakvi komentari posle prvog poluvremena. A sad realnost. Mi ako ne budemo zadnji u grupi, i u LN i na SP treba da smo srećni. Nema ništa od srpskog fudbala, šta se ložite bezveze.

Miroslav Fofonka

pre 1 godinu

Piksi treba sebi da kaže ::covijek ući dok je živ.rano je poletio ,treba da ima autoriteta nad cijelom ekipom a ne pojedinačno.posle dva 2 : 0 nastupa psihologija , a on to nema a posle 2:1 pogotovo i autoritet da ekipa nastavlja kao u početku. On jedno i drugo nema

Walldorf

pre 1 godinu

Ono što sam pročitao od komentara je površno i nedovoljno.Kao čovek koji je igrao fudbal dvadeset godina,uzimam sebi za pravo da kažem koju reč.Na početku,sistem igre koji forsiramo.Ako jedna ekipa želi igrati sa tri u zadnjoj liniji,onda je ta ekipa vrhunski spremljena.Tehnički,taktički,fizički.Iz trećeg proizilazi i mentalna sprema.Samo fizički spreman igrač je na vrhunskom mentalnom nivou.Ko se bavio sportom,zna o čemu govorim.Vidi se da sistem koji forsiramo nismo doveli do zadovoljavajućeg nivoa.U tom sistemu je nezamisliva situacija pri drugom golu Slovenaca.Naša dva igrača sredine terena ne prate njihove igrače koji dolaze iz drugog plana,već po svojoj proceni idu tamo gde predpostavljaju da će lopta doći.Tako je njihov igrač imao vremena da jednom nogom prihvati loptu i bez žurbe,drugom sprovede egzekuciju.Nezrelo,nedoradjeno,ako govorimo o forsiranom sistemu.Vidim da svi po odbrambenim igračima "drvljem i kamenjem",pa zato i pišem sve ovo.Igrači zadnje linije ne mogu istovremeno zatvarati već postavljene napadače i još pokriti igrače koji dolaze iz drugog plana.Drugi gol ide na dušu,ponavljam,našim defanzivo veznim i tu je tačka.Još u mladjim kategorijama se uči da sve leži na igračima sredine terena.Zato su i najcenjeniji.No,zato i snose veliku odgovornost,jer im je "radno mesto" od šesnaest do šesnaest.Bez stajanja.Ukratko,sve je u tome.Šteta!Prosuli smo dva boda koji mogu odlučivati na kraju dešavanja u grupi.Idemo dalje.Napred SRBIJA!!! Sportski pozdrav!

Sina

pre 1 godinu

Mislim da je krajnje vreme da se Piksi osvjesti i da prestane sa ovim “atraktivnim” fudbalom. Nemamo mi igrače te klase da igramo takav fudbal. Treba biti realan.

ccc?

pre 1 godinu

Suđenje je bilo sa svim solidno!
Ajde molim te ne lupaj! Naša odbrana je strava i užas!
Odvratno loše!
(HanSolo, 12. jun 2022 23:03)


Jos da znas da ovaj sudija sudi omladinske evropske utakmice i da mu je ovo prva ozbiljnija utakmica koju sudi?? Da li ti je sada jasno?

?

pre 1 godinu

Drugare kratkog pamćenja: dali smo im 6 komada za nedelju dana. O kakvom padanju govoriš? Slovenci su igrali na đon za svaku loptu kao da je finale evropskog prvenstva, a ne poluprijateljska utakmica. Dve kontre, dva gola. Bilo je sad i nikad više.
(SAle, 12. jun 2022 23:07)

Nisam gledao utakmicu, ali statistika kaže 8 udarca 5 u okvir gola. To je malo više od dve kontre.

kosta

pre 1 godinu

Лако је вама из удобне фотеље. Момци су након веома напорне сезоне дошли и у десет дана одиграли четири утакмице, промениле временске зоне, хотеле, карантине, породицу нису видели недељама. Свака част момцима играју врхунски фудбал на гол више, без икаквих калкулација. Играју за своју земљу, залагају се, труде се. Хвала им.
(Вук, 12. jun 2022 23:05)

Тако је Вуче .
Хвала момцима и свака част за њихов однос према српском грбу.

Grobar 68

pre 1 godinu

Naš najbolji golman je Stevanović koji je i u Partizanu zapostavljan iz nepoznatih razloga. A ako već rehabilitujemo manekena Jovića to treba uraditi i sa Svetom Markovićem i Ljajićem.
A tek mi nije jasno da za Katajia i Luku Milivojevića nema mesta u reprezentaciji.

lule

pre 1 godinu

1. poluprijateljske utakmice.
2. pokazale odlično na koga može puno da se računa: Živković, Grujić, Maksimović, Mašović, Eraković. Verovatno i Ilić.
Pokazale ko nije zreo za selekciju: Aleksić
Pokazale ko je nespreman ali je super materijal: Pavlović, Lazović i Đuričić
3. Sudija danas katastrofa. Čist penal ne sudi za nas, plus bar jedan crveni za slovence i još tri žuta.
4. Slovenci, kao ni Norvežani ni Šveđani nemaju čemu da se nadaju na jesen, mi igramo SP, i moramo i sad na povrede da mislimo.
5. Slovenci imaju konflikt sa navijačima i novinarima i željni su bili nekog bolesnog dokazivanja.
6. Super je da smo imali ovaj kiks. Mora da se očuva princip tempiranje forme i samopouzdanja na SP. Nikako da sad polete i dobiju 5 za redom iako je to moglo lako da se desi. Norvežani su se izležavali celo drugo poluvreme i bili nadigrani potpuno. Slovenci na glupe greške i pre svega uz sudiju izvukli bod.

Kludio Kaniđa

pre 1 godinu

Posle dugo vremena gledam reprezentaciju bez gorčine u stomaku.
Ovo kao da nismo mi.
Nema valjanja po terenu, kratki pasovi..
Ako budu ovako igrali na SP mogu sve utakmice da izgube , biću srećan jer konačno igramo muški.
Napred Srbija
Bravo Pixi

LeBranko, najbolji strelac Železnika svih vremena

pre 1 godinu

Kakva paljevina.
Odbrana ko sir. Srednji red spor, nemaštovit, sa davljenjem lopte dok neko ne smisli da je vrati golmanu.
Napad jednostran, lak za čitanje, bez plana B.
I na kraju biće, tresla se gora rodio se miš.

Djuka

pre 1 godinu

Ovo je malo reći bruka.Slovenci igraju kao da im od ovoga zivot zavisi a nasi kao balerine.Posle se čude što nema publike.Umesto da kartone dobijaju za startove oni ih dobijaju zbog prigovora!Odbrana blago reći katastrofa spora i ne znaju ofsajs zamku sa naprave.

navijac

pre 1 godinu

@Nije problem što se igra u Beogradu, problem je što su JNA i Marakana infrastrukturno katastrofalno povezani, nema parkinga... I onda ja koji živim 60 km od Marakane treba 2 sata da putujem, probijam se kroz gužve, ulećem, parkiram 2 km od stadiona, uglavnom nepropisno.
Iz istog razloga mrzim i Pionir, u Areni kad se igra mogu 45 minuta pre početka tekme da krenem.
(Betonka, 12. jun 2022 21:05)

A zamisli ja koji ne zivim u Beogradu isto moram da parkiram 2km od marakane, pa opet dodjem na utakmicu, bio sam protiv Slovenije! S tim sto ja prvo vozim dva sata, pa tek onda pesacim jos pola sata do marakane! I nije mi tesko za razliku od tebe.

Goran 14

pre 1 godinu

Izgleda da to tako ide, pre 10 godina smo imali jednu od najboljih napada, ali zato solidnu sredinu i napad koji je zavrsavao poso. Sada imamo ocajnu odbranu, Pavlovic decko jednostavno je i neiskusani nedovoljno dobar za reprezentaciju, Veljkovica necu ni da komentarisem. Kad se setim IVANOVICA, VIDICA, SUBOTICA, KOLAROVA... Ali to je greska od pionira, jer danas se kod nas prave samo spicevi, ono mora da dajes golove da mama i tata budu ponosni, ma kakav stoper sine, napadac da budes da dajes golove, da majku ucinis ponosnom, izgleda da danas nema i jare i pare...

Aragorn

pre 1 godinu

Piksi je uneo mir i stabilnost, odakle se crpi samopouzdanje.
Najveći uspeh mu je što je uverio momke da mogu da pobeđuju, da umeju da odigraju dobro i na rezultat.
Prosto vratio im je samopouzdanje, i to nije bez osnova. A silno su ga bili izgubili.
Ogroman je potencijal, i samo malo sreće i ozbiljnosti fali da se ostvari značajni rezultati, recimo četvrtfinale u Kataru bi bio dobar rezultat.
Piksi je odradio svoje, na momcima je da se pokažu, i da nemaju kao protiv Norvežana padove.
Ono što brine, je Tadić. Od koga smo navikli da je. Sve i svja, i od čije igre naša ekipa poput narkomana ja godinama zavisna.
Bude li bio na nivou možemo mnogo, nadamo se da će tako i biti. I moramo pronaći igrače za period nakon njega.
Napred Srbija.

Aldo

pre 1 godinu

Uuu,što imaju Slovenci dobre dresove!!!

Uzgred,imamo velikane poput Francuza,Engleza,Italijana i Nemaca koji remiziraju,pa se u njihovim zemljama to ne gleda kao kraj sveta… Ok,bod-bod,bolje remi nego izgubljen meč,ne vidim kakva smo mi to sila da treba da dobijemo svaku koju odigramo.

Đoka

pre 1 godinu

Srbiji održana lekcija kako se postiže go u tri poteza
Fudbaleri Srbije su prespori za ozbiljnija takmičenja.
(stanislav sr, 12. jun 2022 22:36)

Realno. Na SP će nas Brazil dobiti lagano. Ostaju dve utakmice za nadu. Lep fudbal igramo ali Brazil je ponovo osvojio SP tek kad je (čini mi se Mario Zagalo ili neki drugi trener) odustao od lepršave igre Brazila i prešli na takmičarski stil, odmah su postali prvaci sveta.

SAle

pre 1 godinu

Pozdrav Matijažu Keku i slovenskoj reprezentaciji.
Ovo je dobro i za Srbe da vide gdje su da ne lete nerealno u visine.
Srbija ima dobru ekipu i dobrog trenera ali ni drugi nisu amateri. I to treba da se dobro upamti. Ne,a lakih utakmica ni lakih ekipa.
(Drago, 12. jun 2022 22:54)

Drugare kratkog pamćenja: dali smo im 6 komada za nedelju dana. O kakvom padanju govoriš? Slovenci su igrali na đon za svaku loptu kao da je finale evropskog prvenstva, a ne poluprijateljska utakmica. Dve kontre, dva gola. Bilo je sad i nikad više.

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Kako li se osećaju ovi momci iz sredine i napada kada vide kako puca odbrana po šavovima. Ja se smorim koji gledam a mogu misliti kako je njima. Gineš, boriš se, daješ golove i kontrolišeš utakmicu a balvani pozadi pripadaju na povetarac.

Crni Gruja

pre 1 godinu

Realno gledanje utakmica Srpske reprezentacije je gubljenje vremena. Slovenci im uvale dva komada za pet minuta... Sve dok na dresove ne vrate grb države Srbije, umesto logotipa FSS, ja ih ne gledam.

C i n i k

pre 1 godinu

Pavlović rupa!
(Tobi, 12. jun 2022 22:46)


Slazem se, bas los igrac, ne ume sa loptom i vrlo lako ispada iz odbrane, zato i greje klupu u maticnom klubu, on je totalni krivac za oba brza gola, prosto su slovenci provalili odakle duva promaja i na to su isli..
Ali je steta posto smo bili mnogo bolji..

Aleksa

pre 1 godinu

bottom line...
najveci problem je nas mentalitet
mozda ce nekome ovo zvucati kao pljuvacina
al neka samo postavi sebi pitanje
i sa ovakovom igrom/taktikom/prisrupom igri mi mislimo da igramo protiv brazila...
iz 4 utakmice 7 boda
premalo za nekog ko igra svetsko prvenstvo i nivo protivnika,
bojim se da ce nam brazil uterati min 5 komada

darkwood

pre 1 godinu

ovi dresovi - majice za zagrevanje izgledaju super, bili bi super kao dres, bolje nego ovi dosadni crveni koje ima pola evrope. kombinacija crvenog i plavog treba biti naša kombinacija boja. čak i na zastavi samo te dve boje, bez bele.

Fakat

pre 1 godinu

Sa ovakva dva bisera u odbrani,Milenkovićem i pogotovo Pavlovićem...biće veselo SP!
(Mato Ivanović, 12. jun 2022 22:38)
Tako je!
Pravda za Gobelju!

3opaH

pre 1 godinu

Нажалост немамо квалитет да се одупремо Бразилу, даће нам 7 голова уз овакву одбрану. Након тога следи наш специјалитет, свађе, пљување, распад и последично, лаган пораз од Швајцарске и распад система са резервама против Камеруна. Да барем играмо задњу против Бразила имали би чему да се надамо.

gagi

pre 1 godinu

Steta, dobra utakmica. Odbrana losi dio tima. Igramo napadacki fudbal. Sudjenje lose. Sergej ulazi u igru i najgori. Od10 dodavanja 8 grijesi. Jovic korektan, jak js na lopti, brzo odigrava. Bice ovo dobro.

Slavko

pre 1 godinu

Gudelju, vrati se da krpis ispred odbrane, sve ti je oprosteno :) Bez Vlahovica samo po krilima napadamo i svaki 5-ti centarsut pada gde treba. Kad je Sergej neraspolozen, u ozbiljnom smo problemu: 1)niko od veznih, sem njega, nema pasove ka sredini kaznenog prostora, 2)gubimo lopte na sredini terena i otvaraju se (polu)kontre a odbrana nam je spora.
Sve u svemu, napad nam je sa Vlahovicem dobar. Sredina nam je dobra. Odbrana nam je losa. Ako Tadic i Sergej imaju svoje vece mozemo da pobedimo bilo koga. Ako jedan od njih nema vece u problemu smo. Ako obojica nemaju vece gubimo od bilo koje reprezentacije na svetskom prvenstvu. I cini mi se da je bolje Zivkovic da igra po desnoj strani jer, za razliku od Radonjica, od njega ima koristi i u defanzivi.

Konstatacija

pre 1 godinu

Дежурни пљувачи једва дочекали. Ево вам ваших 5 минута. Само због вас бих волео да наши дају још 5 голова, победа ми није важна.
(veljko, 12. jun 2022 22:12)

Ako neko ko se razume u fudbal,skrene paznju na vreme pa i kad pobedjujemo slabije ekipe na problem,to nije pljuvac nego dragoceni savetnik,koji na vreme ukazuje na greske i slabosti jedne ekipe ili selekcije.Naravno da ima i pljuvaca,koji se i ne razumeju u fudbal,vec samo kude i menjaju misljenje zavisno od rezultata.
Generalno,promeniti citavu odbranu iz ove utakmice a vazi i za golmana.To su najvece rupe.

Iggy84

pre 1 godinu

Orlovi su se maksimalno borili večeras , bitno je da nisu poraženi bravo!🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸Srbija Srbija Srbija.

Deja vu

pre 1 godinu

Ne trce svih 90 min,gledaju da otaljaju posao kada steknu sigurno vodjstvo,sto put vidjeno dosad i nema sanse da cemo ni grupu proci u Kataru.

MKD-4

pre 1 godinu

Pratim vašeg po meni najbolji golman Srbije VMS i biće vaš prvi golman na SP(jedino da ne bude povreda).Gledam utakmice Torina i po meni ne samo što je odličan u postavljanju-odbrane,refleks...posebno me oduševio igranjem nogom u rangu Edersona,Alisona,Nojera..kako je napredovao fudbal današnji golman je"zadnji vezni".Piksi forsira igru 3-4-2-1 i ulazim mu polako u"glavu"šta i koje igrače planira.Možda ću razočarati mnoge ali po meni u špicu igrače Vlahović ne Mitrović.Viner'krila biće Kostić-levo,Živković desno(defanzvno je napredovao)..dva ispred Vlahović a biće TADIĆ I ĐURIČIĆ..sredina u četvorki SMS I LUKIĆ..trojka pozadi..MILENKOVIĆ-desni,PAVLOVIĆ-centralni, GUDELJ-levo(zbog iskustva)..ovo je formacija koja mislim"da će Piksi forsirati (jedino ako nema povreda)...ps.danas odigrao"tačan rezultat"1:3-Srbija dobija...

realan zvezdas

pre 1 godinu

Tačno. On umesto SMS-a, Kostić umesto Lukića, bilo ko umesto Pavlovića, i to je to...
(Mali Hijavata, 12. jun 2022 21:32

SMS je najbolji srpski igrač, koji može igrati i imati mesta u bilo kom timu na svetu. Može u veznoj liniji pokriti svako mesto, i kao zadnji vezni i kao poluspic.
Najvredniji igrač u našem timu.

jojufff

pre 1 godinu

I dalje ne mogu da verujem da za Kataia nema mesta...Neverovatno
(Telal, 12. jun 2022 20:49)

Evo ti nama reci gdje da ubaci veterana iz nase livada lige?
Ok da je mlad i perspektivan igrac pa da ga guramo u igru ali covjek koji se moze zadrzati samo u Zvezdi nema šta da trazi u reprezentaciji po stare dane!

marko

pre 1 godinu

Ono sto smo zasluzili, to smo i dobili.. stalno neka paljevina.. mi smo najbolji ?
Mi nikada nismo bili dobri u fudbalu.. kada cemo jednom prestati da se ložimo i ponižavamo druge..

Bari1991

pre 1 godinu

SMS je najbolji srpski igrač napisa neko al' ne reče u kom sportu . Čovek ne može dati loptu dužu od 5 metara,spor,nepokretan pa je kao zadnji vezni vrlo opasan ali po nas gol..

nesa

pre 1 godinu

Slovenci mesari.
Dobili su 5 kartona a zaslužili 8 plus crveni.

Nije ni čudo što završiše sa 10 igrača protiv Norveške.
(Torrente, 12. jun 2022 22:48)

Pa zato su i uzeli te bodove. Nije fudbal za balerine.

Kuki

pre 1 godinu

Nekoliko mojih utisaka:

Fenomenalno prvo poluvreme nasih.
Zadnjih tridesetpet minuta dosta dobrih.
I desetak minuta koji ne smeju da se ponavljaju.
Katastrofalno sudjenje, gde nije sudjeno gomila faulova nad nasim igracima.
Mnogo dobrih stvari ima.
Igramo lep napadacki fudbal. I posle vodstva nastavljamo sa napadackim fudbalom. Imamo gomilu igraca koji mogu da postignu gol. Zalaganje svih igraca zaista sjajno.Atmosfera u timu odlicna.Imamo jos uvek realne sansevza prvo mesto u grupi, a opstanak u ovoj diviziji smo obezbedili dva kola pred kraj.
Losa stvar je sto nam pada koncetracija u nekim delovima utakmica koje igramo sto nas kosta boljih rezlutatabu nekim utakmicama.
To je bio slucaj sa Norveskom. To je slucaj sa Danskom, gde smo u svim statistickim parametrima bili bolji rival, ali smo izgubili 3:0. I to sa dva gola sa distance, gde je morao da bude blok. I gol zbog jedne glupe greske Kostica. To je slucaj i sa ovom sad utakmicom, gde moramo brze da se vracamo pri ovakvoj napadackoj formaciji. Pavlovic dosta puta pomaze u napadu, ali mora bolje da zavara kada se vraca. A sto se tice primljenih golova krivicu snosi i Radonjic, koji pri ovakvoj formacoji mora brze da se vracaca i da igra i krilo i beka.

Mare

pre 1 godinu

Kakvi bre Pavlovici i Milenkovici daj bre Erakovica, vidite valjda da se ova dva ne mogu sastaviti, odbrana ne postoji. Ova dva gola su presmesna za ovaj nivo fudbala, nigde nikoga kod igraca koji postizu golove.

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Dribling Tadića i asistencija Mitru za gol je jedna od najlepših izvedenih akcija u srpskom fudbalu ikada, ako ne i najlepša
(Milan, 12. jun 2022 21:23)

Gol Piksija Špancima u Italiji 90.

marko992

pre 1 godinu

Dribling Tadića i asistencija Mitru za gol je jedna od najlepših izvedenih akcija u srpskom fudbalu ikada, ako ne i najlepša
(Milan, 12. jun 2022 21:23)

Gol Piksija Špancima u Italiji 90.
(Retrogradni Merkur, 12. jun 2022 21:32)

Gol Piksija da, akcija nije bila nista posebno .Daleko lakse dodavanje od ovog Tadicevog centarsuta.

HanSolo

pre 1 godinu

Naši su neverovatni! Ne šutiraju nikad! Hočedu da uđe u gol sa loptom! Užasni smo!! Žao mi je Tadića i Mitrovića! Toliko se trude i onda vezni red samo mlataraju sa rukama o nekim ofsajdu kao glavnu "odbranu"!

Maradona

pre 1 godinu

Šta bre radi Sergej pa to je kriminal...7-8 grešaka od kada je ušao...ni jednu jedinu dobru stvar nije uradio... I 40M je mnogo realno ... Usporio nas odmah...odmah mi je muka bilo da gledam...

Dorotej

pre 1 godinu

Igramo lep fudbal. Ovo nam se prvi put dogodilo, iskustvo više. Selektor odlično radi svoj posao. U drugom poluvremenu su Slovenci zaigrali dosta prljavo, sudija dozvolio takvu igru. Ne treba sada drvlje i kamenje na igrače. Potrebna je podrška. Naši navijači u Ljubljani su bili odlični. Samo zbog njih mi je žao da nismo pobedili.

Ivan

pre 1 godinu

Šteta! Ispustismo čistu pobedu! Sami smo krivi za to! U prvom poluvremenu smo totalno nadigrali SLovence i održali im jedan klasičan čas fudbala da su toliko bili ogorčeni i potezali za grubim startovima zbog toga. Jednostavno totalno smo ih deklasirali u prvom poluvremenu i poveli sa 2:0. Ali šta reći za prvih 10 minuta drugog poluvremena osim da na taj način ne sme da se ponaša jedan ozbiljan tim poput našeg. Ne smemo da imamo toliki pad i opuštanje u igri. I onda naravno zbog tog našeg pada u igri na početku drugog poluvremena Slovenci su iskoristili taj naš dremež i ugurali nam dva gola na brzinu i time izborili nezasluženi remi 2:2 našom krivicom. Šteta zaista, bolji smo od Slovenaca za klasu-dve, to smo i pokazali u prvom poluvremenu i u drugom delu drugog, ali katastrofalnih prvih 10 minuta u drugom poluvremenu koštali su nas pobede. Neka ovo bude za nauk, ovaj remi nije tragedija naravno, ali mogli smo da pobedimo, imali smo ih u šaci.

Prvaci Marsa

pre 1 godinu

Kada se reše neki nedostaci u odbrani verujem da smo u Kataru ozbiljni favoriti za neko od prvih mesta. Do svetskog prvenstva ostalo je vremena da se iskristalizuje standardni tim i da se taj tim dobro uigra. Neophodno je da se tačno detektuju slabije tačke u odbrani i da se uspešno uklone. Ukoliko se to dobro odradi Srbije će imati tim koji će biti prvak sveta.
(Mića ekspert,

1. Ne radi se ovde o nedostacima u odbrani nego o nedostatku klase. U prevodu, igraju nam igraci koji su prosek, sem 3-4 igraca mi bolje nemamo i ne mozemo. Nema tu sta da se popravlja
2. Prvaci sveta?,zivis u masti

Мишљење навијача

pre 1 godinu

Пикси је као играч био офанзивни везни. Сад као селектор заиста је креирао нападачки игру репрезентације. За гол више, гледамо себе а не противника, нема везе да ли смо домаћини или гости, увек офанзива. И океј, то је нешто што смо ми навијачи чекали и за чим смо чезнули годинама. Али опет, фудбал се игра за резултат. До сад смо га имали, али неке слабости су видне. То је наравно та игра у одбрани. Чини ми се чак да Пикси као стручњак не познаје довољно тај сегмент игре. То се види кад немамо лопту у ногама. Кад је освојимо заиста смо јаки и конкретни, ту нема приговора. Али селекција играча одбране је врло спорна. То се пре свега односи на овог Павловића. Није ми јасно како Пикси мисли с њим у Катару. Толико сам већ коментара оставио. С њим у тиму као играча мање да имамо. И неискусан, и несигуран, и киксер, и прави прекршаје који се из авиона виде, ризикује директан црвени. Не знам у чему је ствар, колико год га не интересовао тај сегмент игре, немогуће да Пикси ово не види. И опет, увек га ставља у тим, чак је један од најстандарднијих. Нису чиста посла, не знам, Пикси је говорио да неће дозволити уплитање било каквих менаџера, али у случају овог Павловића једино то донекле објашњава његово играње за репрезентацију.

Јабучило

pre 1 godinu

Pedja i ostali: Beograd je grad koji je širom otvorio svoja vrata svim dobrim ljudima koji su hteli da dođu i pružio im šansu da vrednim radom uspeju u životu i time pokažu osnovnu ljudsku zahvalnost na pruženoj prilici. To što vaše komšije iz sela neće da idu na utakmmice je njihov problem a Vi ne prozivajte prave beograđane samo zato što ste zavidni jer su on pre vas zapalile za taj isti Beograd.
(Slon, 12. jun 2022 21:16)

Додао бих: фудбалери нас деценијама муче. Они су отерали публику незалагањем и лошим играма. Не може ни став о незаинтересованим сплаварима и ленчугама да се промени преко ноћи. Сада јесу борбени и труде се, али полако. Видећемо после светског првенства да ли је до помака заиста дошло или не.

vlada

pre 1 godinu

Svi vi koji ste poleteli sa hvalospevima posle 1. poluvremena. 8 minuta je bilo dovoljno da se.pokaze da nam je odbrana ocajna. Primicemo mi jos neki. I svi koji kazu da nema mesta za Kataji, evo vam pokazatelj da ima. Fali nam jos jedan igrac pored Tadica koji moze da stane na loptu i proigra. Kad on stane, jednostavno nema ko.

psp

pre 1 godinu

Opet ću reći, ne možemo da igramo sa tri štopera jer se naša krila ne vraćaju u odbranu. A ta krila nisu nesto ni u napadu. Radonjić pogotovo, Kostić se i vraća, ali veoma često i ne.
Treba nam neka klasična formacija sa 4 igrača u odbrani.

Feanor grobar

pre 1 godinu

Bravo Srbija, bravo momci! Tako se igra fudbal. Ovo je bio malo jaci trening. Svi su dobili sansu da osete igru. Dobra atmosfera u timu.
Zanimljiv mec za gledanje. Cestitke i slovencima na borbi.
Jedva cekam sledeci mec nase reprezentacije. Sportski pozdrav!

veteran

pre 1 godinu

Sta je Radonjic i čemu sluzi?
(Fakat, 12. jun 2022 22:44)

Sluzi da drzimo loptu na sredini i da dobije loptu u prostor kada protivnik izadje na tu loptu a sada sto nasi veznjaci tesko povezu tri pasa u sredini i udju mu u krilo pa mu daju loptu to je druga problematika.

psp

pre 1 godinu

Opet ću reći, ne možemo da igramo sa tri štopera jer se naša krila ne vraćaju u odbranu. A ta krila nisu nesto ni u napadu. Radonjić pogotovo, Kostić se i vraća, ali veoma često i ne.
Treba nam neka klasična formacija sa 4 igrača u odbrani.
(psp, 12. jun 2022 22:40)

Ali mi nemamo bekove. Čak ni pristojnog beka nemamo. Kostić ako je valjao ajntrahtu da drži celu stranu, moze valjda i nama. Lazović u Veroni isto drži celu stranu
(Young_Flanagan, 12. jun 2022 22:44)


Nek igraju Mladenović i Lazović dok ne nađemo bolje. Nisu mladi, imaju 30+, ali bolje i oni, nego ovako.
Kostić u klubu i Kostić u reprezentaciji su nebo i zemlja. U reprezentaciji pogodi svaki stoti centaršut, igra nenormalno lošije.

AleksandarBL

pre 1 godinu

Obavezno domace utakmice koje Srbija igra trwba da budu ili u Nisu ili u Novom Sadu.
Ocigledno da beogradska publika nije zaintsresovana za reprenzetativne utakmice ( a nasima je pomoc sa tribina itekako potrebna ), prema tome treba traziti drugo rjesenje ( a mislim da ov dva grada koja sam nabrojao su idealno rjesenje ).
Cestitke Piksiju,prepododio je rsprsnzetaciju..
Par ovakvih ciklusa je potrebno da bi se vratio kult reprenzetaciji, a kada se to postigne,uz dobro upravljanje savezom, mozemo samo napredovati..
Talenata hvala bogu imamo za izvoz !!

Zellembija

pre 1 godinu

Ok,poštujem naravno uspeh i pobede i svaki napredak u igri koliko smo puta bili loši i smešni,napokon napredak,svaka čast. Ali mi nije jasno zašto tolika fama i euforija zbog neke Lige Nacija,kad su to samo prijateljske koje su malo uredjene i na kojima igrači nemaju neki veliki motiv.

AdiHuntereger

pre 1 godinu

Grujic je za Gudelja sam Bekenbauer. Pavlovic ima sve sto treba jednom vrhunskom stoperu apsoulutno sve, ali je izgubio rutinu jer nije igrao skoro celu sezonu na klupskom nivou.
Citam dole pljuvacinu po SMS-u. Sergej je dusa,srce,mozak,jetra,pluca,glava,noge,ruke ama bas sve u ovoj reprezentaciji i mislim da je Pikse sad shvatio da treba da igra na tom mestu uparen sa Grujicem. Tadic doktorski,Mitar rutinski,Maksimovic srcem... Ovo je reprezentacija koju smo cekali jos od 2010 i one selekcije Radomira Antica.
Napred SRBIJA!

Deda Toša

pre 1 godinu

Kako zmajčeki igraju lagano. Mi smo jedina reprezentacija kojoj su dali golove. A zamisli nkad naiđu prave repke. Sećam se utakmice Slovenija-Srbija na svetskom prvenstvu. Povedu Slovenci 3:0 Kežman samo što je ušao dobije crveni karton i tad krećemo i eto završi se 3:3. Nemam pojma zašto sam vam ovo ispričao? A daaa. Deco nemo se ložite maksimum ovog tima je osmina finala. I to je uspeh. Kao Srbin vam kažem pogledajte kakve asove imaju Hrvati a neće ni oni daleko. Brazil je svako prvenstvo od 1982 od kad gledam SP imao silu od ekipa pa je umeo da ispadne i u osmini finala. Niti imamo kvalitet u odbrani niti smo sila u fudbalu.

Zapazanje

pre 1 godinu

Evo 60.min 2:2 a Pavlovic po ko zna koji put ispada kao kofer iz voza.Decko je ozbiljno zalutao na teren i u ovu selekciju a Piksi ga ne menja.

Kontras

pre 1 godinu

Hiljadu puta sam na raznim sekcijama komentara ponovio, i ponovicu opet: ODBRANA.

Tu nesto pod hitno mora da se menja. Mi vidimo da mnogo toga ne valja u odbrani, ali na Piksiju je da nadje RESENJE.

Verujem da cemo im uvaliti jos jedan do kraja, ali ova odbrana je uzas.

sportdetective

pre 1 godinu

Sad na poso i remont odbrane. Ovakvom odbranom ne mozes ni sloveniju pobediti. Milinkovic i Pavlovic trude se al jim ne ide, al posto tako vec neko vreme igraju znaci da ne umeju. Veljkovic ne postoji, video sam ga kad je udario glavom od travu. Racic imao dva pasa i to smo videli kakva dva. Radonjic tesko da moze u nekoj ozbiljnjoj ekipi da igra i ako on ima mesta u timu onda nesto ne valja s tim timom, decko brz ko munja, al on to ne koristi, znaci nema mu pomoci. Sve u svemu idema dalje, u nova nerviranja, ako nista drugo.

Salinho

pre 1 godinu

Od trojice igrača u odbrani koje Piksi forsira, jedan igra u 2. ligi nemačke, a jedan ne igra uopšte. Meni nije jasno da čovek ne uigrava Mašovića koji igra bundesligu, a protiv Slovenije odigrao maestralno, kao i kompletna odbrana sa njim i Mitrovićem koji takođe igra standardno u Španiji. Ne poziva Maraša koji igra Primeru standardno. Sergej i Radonjić su bili dva igrača manje. Jović i Mitrović su se više gurali nego što su doprineli igri. Onakvo jurenje rezultata, ono bunarenje, ne pije vodu, na taj način niko nikada nije stigao rezultat. Sve u svemu, sad je već kasno za traženje odbrane do svetskog prvenstva, a ova je užasno slaba i ona će nam na svetskom doći glave, jer utakmice i ekipe na svetskom su potpuno druga dimenzija od ovih što smo sad igrali!!

Gde ja živim

pre 1 godinu

45 minuta vrlo dobrog, čak i odličnog fudbala i Srbija kakvu retko gledamo poslednjih godina. 10 minuta klasične Srbije koju gledamo godinama i koju niko ne želi da vidi. Poslednje sve pomalo, ali nije loše.

Ova ekipa ima potencijal da da dosta golova i može da igra sa svima, ali može da primi od svakoga gomilu i to na najneverovatnije načine. Šteta baš. Napad i sredina dobri, u odbrani ruža vetrova.

Kad bi se Vidić podmladio jedno 10 godina gde bi nam kraj bio. No dobro, valjda ima prostora za napredak do novembra. Napred momci, napred Piksi pa šta bude. Napred Srbija.

Czv

pre 1 godinu

Stav igrača, kad vidiš da je fokusiran na zadatak, prisutnost, organizovanost, pomaganje.. Naši.. Se smeju, gestikuliraju, prepiru, crveni kartoni... Tu je dokaz da selektor nema uticaj na svoje igrače... Oslobodili su se da trče ko muve bez glave.. To radi Malta, gilbartar...

Вук

pre 1 godinu

Лако је вама из удобне фотеље. Момци су након веома напорне сезоне дошли и у десет дана одиграли четири утакмице, промениле временске зоне, хотеле, карантине, породицу нису видели недељама. Свака част момцима играју врхунски фудбал на гол више, без икаквих калкулација. Играју за своју земљу, залагају се, труде се. Хвала им.

обс

pre 1 godinu

Шта је то добар селектор? То је онај који струку има у "малом прсту". Кад је такав препознаје капацитет играча. Онда је и родољуб пошто ово не ради из личног интереса. Јер, његово давање не може да се плати. Добар селектор прави амбијент. Добар играч је онај који се биолошки и фудбалски оствари с добрим селектором. Наши играчи се остварују с Пиксијем. "Пикси и друштво", поздрављам и допада ми се ова фудбалска песма.

Czv

pre 1 godinu

Kakva sila, primili dva gola od Slovenačka za 8 min. Ne trčite i ne zalecite se. Mi smo prosek, znamo da bljesnemo na kvalitet ali daleko od odličnog... Daleko

lule

pre 1 godinu

odlična utakmica za lekcije.
Da je sudija bio iole normalan, slovenija bi igrala sa dva igrača manje sigurno.
Mora odbrana da se reši, ostalo je super.
Vanja bio odličan. Samo zadnji red je problem.
Izmene danas katastrofa loše, ali dobro.

lule

pre 1 godinu

Ovakva Srbija ima šanse da prođe grupu na SP, ali to je to. Ako ne krene Pavlović u novu sezonu redovno da igra mislim da je onda veliki problem na njegovoj strani.
Imajte u vidu da dečko nema utakmice u nogama i to se vidi. Trudi se baš, ima i talenta, ali je to nedovoljno. Ispada redovno, neuigran i nesinhronizovan sa Blekijem i Veljkovićem.
Super je što se videlo danas da može ooozbiljno da se računa na Živkovića po desnoj strani. Grujić pokidao. Lukić i Maksimović odlični.
Danas sam shvatio da mi imamo po dva jako dobra igrača na svakoj poziciji u sredini i napadu.
Ni golmani nisu loši. Jedini gol u ovom ciklusu koji je na dušu golmana je onaj u BG protiv Slovenije. Ostala 3 su isključivo na dušu odbrane.

Милош Радунковић

pre 1 godinu

Ми нисмо, нити ће ми икада бити Немци. Они кад воде 2- 0 дају још 5 голова, не заустављају се. Ми смо нешто друго. Која је ово пи реду утакмица где од готове победе направимо овако нешто, с доста пута и изгубимо. Ствар малодушности и менталитета.

Nemeže se protiv najopasnijeg rezultata. 😎

pre 1 godinu

Na svu sreću imate kredit zbog onih 4:1, pa će mo vam ovaj put progledati kroz prste. Šteta što ste ispustili tri boda, sve je bilo u vašim nogama. Nisam stigao da odgledam drugo poluvreme, ali prvo sam gledao do kraja, i primetio sam mnogo problema. Mnogo razvlačimo loptu bezidejno u zadnjoj liniji tokom kreiranja napada, zbog čega gubimo mnogo vremena, što statistika i pokazuje sa samo 5 šuteva u okvir gola, što je debilno s obzirom na to kakav kvalitet posedujete. Izbegavajte da vam golamni učestvuju u kreiranju napada, da idu previše napred, jer to nije njihov posao, desiće se neka greška pa će biti kuku lele. Mnogo smo uzdržani kod pasova, proigravanja, driblinga(osim Tadije, kome svaka čast! 👏), ne davimo protivničku odbranu provokacijama tipa Pipo Inzagi, zbog čeka tehničari ni ne mogu da proigraju, jer napadač nije u provokativnoj poziciji, nego se šećka po terenu bez ikakvog reda i smisla, pa protivnička odbrana nema toliki pritisak, jer je niko ni ne pritiska. Tokom faze odbrane, smeta mi to što često puta okrećemo leđoni protivničkom igraču(zbog čega smo i dobili gol protiv Norvežana), fokus tokom odbrane deluje dosta potcenjivački prema protivniku, što protivnik sa dovoljno kvaliteta itekako može da iskoristi. Takođe kretanje, transformacije, ples, folklor, sve to deluje dosta nefluidno, uzdržano, sa dosta nesigurnosti, nekakvog straha, samo ne znam od čega, itd, itd,... mogao bih ovako do sutra, ali nestaje mi karaktera. 😅

mix

pre 1 godinu

Nisam mislio da ću ikada videti da iz utakmice u utakmicu menjamo po 5, 6, igrača iz startne postave i da opet igramo solidan fudbal i pobedujemo. Nezamislivo postade realno.

Ratko M

pre 1 godinu

@2-2. pljuvanje moze da pocne...
(CeLaVsAmPaStA, 12. jun 2022 21:59)
I to opravdano... Odbrana šuplja, pravi užas!
Prvo poluvreme sjajno - drugo očajno.

Sića

pre 1 godinu

Kaže Aca na RTS-u, nekako smo lako primili dva gola, znači, auuu. Oba gola iz dve odlične akcije, naročito prvi. A mi kako smo dali golove? O ostalom da ne pričam, samo koliko puta u prenosu izgovori "probao je".
Prvo poluvreme sam gledao na Areni, pa prebacio da čujem šta će odvaliti stručni konsultant Rade Bogdanović, da vidim koga će oblatiti i ekstra je objasnio pojavu Tadića i ostadoh na RTS-u.
Ne znaš da li je gori Aca ili ovaj na Areni, prosto te teraju da na oba kanala ugasiš zvuk.
Zar ne možemo da nađemo dva elokventna, srčana, melodična komentatora?

zemunski kej

pre 1 godinu

Naravno da smo razocarani sto smo ispustii 2 gola prednosti. Vudeli smo i krivce za njihove golove jer nisu imali sanse a dali 2 gola. Ovako krivci su bekovi i halfovi. Kad je izasao Zivkovic Milenkovic je ostao sam na boku i probili su ga. Mislim da ga je Radonjic zamenio koji je defanzivno los i zato i nema mesta ni u Marseju m+ni u Benfiki,Berlinu. Strahinja Pavlovic isto nema mesta jer je kiksara ume da odigra ali i da kikse kao danas isto nema mesta u Monaku ,ni u Bazelu sad je u Belgiji. Treci slab je bio golman Vanja Milinkovic Savic nije klasa od golmana. Ni Rajkovic nije pokazao mnogo ,cini se da je Dmitrovic najbolji golman. Preko reprezentacije povratiti karijeru igracu koji ne igra nije dobro za tim ,jeste za igraca.

Teren

pre 1 godinu

Ovo je malo reći bruka.Slovenci igraju kao da im od ovoga zivot zavisi a nasi kao balerine.Posle se čude što nema publike.Umesto da kartone dobijaju za startove oni ih dobijaju zbog prigovora!Odbrana blago reći katastrofa spora i ne znaju ofsajs zamku sa naprave.
(Djuka, 12. jun 2022 22:44)
Ja ne znam jesmo li gledali istu utakmicu? Slovenci igrali kao da im zivot zavisi? Ja da sam Slovenac ugasio bi televizor u prvom poluvremenu jer igraju kao Farska Ostrva, posle bi mozda upalio kad bi cuo da smo dali 2 gola, pa bi opet ugasio jer su onda poceli opet da igraju kao Farska Ostrva. Nemaju pojma stvarno, potpuno su zalutali u ovu grupu B, i ako je ovo njihov maksimum kao sto ti kazes, tesko njima.

A ako mislis na to sto si isli da povrede nase igrace, to moze da im prodje samo sa ovim kriminalnim sudijom, inace bi im iole ozbiljan sudija podelio 6 zutih kartona vec u prvih 60 minuta pa bi se malo smirili. A ja sam video Mitrovica, SMS-a i Kostica kako tresu Slovence sa sebe kao komarce, cak i kad ih vuku, ako su to za tebe balerine onda ne znam sta da ti kazem.

mateo

pre 1 godinu

obrana ispada kriva zato sto igrate previse ofenzivno a ne zato zato sto su losi igraci. mitrovic, sms, kostic, jovic, tadic,..svi ofenzivino i svi na terenu pa zato je iza sve supljo. kako to piksi ne vidi kao trener ne ide mi u glavu !

misko

pre 1 godinu

Pogledajte kretnju Pavlovića,komentator reče zakasnio Pavlović s vi zaspala odbrana.Golman dva udarca dva gola,možda bi Rajko kao najbolji mladi golman na svetu i francuskom prvenstvu,bar jedan odbranio.Piksi zameni Grujića kome se baš igralo a ostavi budi Bog zna koga.

Dorotej

pre 1 godinu

Selektor uigrava zadnju liniju, ojačao je sredinu da pomognu odbrani. Testira i neke ideje. U drugom poluvremenu ulaze Radonjić, Jović, Kostić, jedan u odbrani i jedan u sredini, tako mi izgleda. Nadamo se dobroj igri i rezultatu (netešeno ili pobeda). Atmosfera je pozitivna, imaćemo i dosta navijača. Napred Srbija.

Biće tako

pre 1 godinu

Mladenović,Živković i Grujić inače nisu bili starteri u kvalifikacijama a igraju ko matori.Izgleda da se polako ostvaruje Piksijeva vizija-nije bitno ko igra važan je da se ispoštuje sistem igre.Hvala Piksi za ovu rapsodiju Srbije.

Maradona

pre 1 godinu

Srbija nikad nije igrala ovako!
Lukić i Grujić maestralno, ne znam kako neki drugi zauzimaju njima mesto... Tadić, Mitrović i Žile, ne treba trošiti reči... Vlahović i Jović sa klupe da nastupaju jer po ko zna koji put Mitrović najkorisniji na terenu. Presing na golmana i zadnju liniju, skok, građenje, šut obema nogama, glavom, kretnja bez lopte doktorirao, jednostavno starter mora da bude svaku utakmicu. Piksi stvarno zna i još uvek ne mogu da se načudim nekima da mogu da pljuju po njemu i da dovode njegovo znanje u pitanje...
Davali smo prilike Tumbi i Krstajiću, ovog odmah za doživotnog trenera, mada još ima vremena da ga smene...
Sa ovakvom igrom, oprošteno je sve, pa makar i sve izgubili!

Spale

pre 1 godinu

Ja ne pamtim da sam gledao naše da gaze ovako nekog i da ne staju. Totalno je nebitno da li je Slovenija dobra ili nije, bitna je naša igra. Mi ovako tečno i lepo za oko nismo igrali nikad. Ni protiv Malte ili San Marina.. Bravo momci, bravo Piksi.

Gajić Darko

pre 1 godinu

Da ne budem zakeralo posle duže vremena srce mi je puno kad gledam ovakvu Reprezentaciju ali ako želimo KONAČNO da uradimo nešto veliko na svetskom prvenstvu mora bolja defanziva ,slažem se da je napad najbolja odbrana ali onakve rupe u transformaciji iz napada u odbranu ozbiljnije ekipe će surovo kažnjavati,za večeras sve pohvale živković i Grujić oduševljenje Tadić kapitenski Mitrogol na nivou

...

pre 1 godinu

Evo upravo ono sto sam nagovestio na pocetku utakmice,sto pisem godinama,da smo najlosiji u odbrani i da igraju tri najgora stopera.Pogotovo se ovo odnosu na Pavlovica.Decko bukvalno u svakoj utakmici ima po par katastrofalnih kikseva ali se ne realizuju svi.Sada ponovo a i u prvom poluvremenu je imao jednu katastrofalnu intervenciju glavom u nasem sesnaestercu.Za tili cas 2:2 zahvaljujuci odbrani.Neznalice su mi lupale minuse jer se ne razumeju u fudbal na strucni nacin i neka nastave da lupaju minuse,nije problem jer od takvih i ne ocekujem pluseve.Problem je tvrdoglavi Piksi koji se pravi da ne vidi koliko su slabi stoperi,pogotovo Pavlovic,koji ne zasluzuje mesto ni medju 60 najboljih.

davoe

pre 1 godinu

kad ti neko da gol u 5 minuta vrlo si los u odbrani uzas nazam sto mentalno lose stojimo kad primimo jedan gol eto odmah drugi lose mnogo lose steta

Odbrana

pre 1 godinu

Napadu nema sta da se zameri, svakoj ekipi moze da damo gol. Problem je odbrana, ne cudi sto Pavlovic ne igra u jednom Bazelu. Jako lose.

Džoni

pre 1 godinu

Prvo poluvreme dominacija totalna i rapsodija i onda naša posla u drugo uđemo sa lako ćemo i ćao. Što je rekao Bard Živa 2:0 je najopasniji rezultat!

dada

pre 1 godinu

Desava se da vodis dva gola razlike I protivnik to sustigne.Normalja stvar u fudbalu, koje se desava I mnogo javim ekipama.Ali ne odgovoriti Slovencima na onako grube startove je sramota.Pa ako oni nas lome, daj da im vratimo isto mjerom.

111

pre 1 godinu

Ubi nas sudija. Ko to ne vidi onda je slep. Drzanje nasih igraca, vuku za dres , skoro svi, i ne sudi faul kada napadamo i omogucuje kontre Slovencima. Koliko zutih kartona im je podelio?? Veoma prljava igra. Sudaja nas ubio i nije dozvolio da dobijemo ovu utakmicu. Za mene nisu bitne nase greske koliko je sudija imao utacaja da pobedom te greske anuliramo. Mi moramo da naucimo u ovoj utakmici sta nas ceka na SP..I KAKO DA SE NOSIMO SA PRLJAVOM IGROM I ODLUKAMA SUDIJA.

Bad Madafaka

pre 1 godinu

Srbi bolji od Slovenaca, nažalost zaboravili da se računa i drugo poluvrijeme, sjetili se nakon drugog gola Slovenaca. I samo zato Slovenci osvojiše bod, inače bi dobili još koji gol. Srbi za klasu bolji od zadnji put kada sam ih gledao. I nisu još postali škrti, protivniku poklonili bod.

Vrg

pre 1 godinu

2-0 je najopasniji rezultat! Živa Bard.
(pedjakg, 12. jun 2022 22:59)

Stvarno jeste. Kad vodis 1 gol nema opustanja, a kad imas dva malo se relaksiras, primis jedan i posle protivnik dobije krila, ti ne mozes iste sekunde u pun fokus i ode sve. Da su vili hrabriji, Slovenci su mozda mogli i da okrenu. Nema veze, sve je u nasim rukama a i sezona je bila duga + sad 4 tekme u 10 dana. Pala koncentracija, sta sad. Bar ima sta da se gleda od kad je Piksi stigao. Nisam ni sumnjao u njega. Jedino njega.

koshke

pre 1 godinu

polako sa Erakovicem njegovo vreme tek dolazi.Verovatno da će ući u drugom poluvremenu da se ne rizikuje parni žuti za Pavlovića jer glavne utakmice su tek u septembru.Nema potrebe sa budemo nezadovoljni imam veliko poverenje u Piksijsev izbor igrača.

UVEK VERNI

pre 1 godinu

Aman ljudi. Igramo sa raspalim Slovencima. Šta nismo tako sa Danskom? Šta nismo tako neki dan sa Norveškom? Opet visoko letimo, kao i u rukometu sto smo leteli, pa opalili o patos. Čim je neka jača ekipa, mi smo podređeni.

Aragorn

pre 1 godinu

Mladenovic i Pavlovic iskiksirali za sve pare.
Piksi zovni Murinja, barem za Svetsko.
Dzabe Tadic kida, Lukic takode, Mitar razbija, kada celo poluvreme smo prosuli u pet minuta.

Rothmans

pre 1 godinu

Odigraju možda i najbolje poluvreme ikada još od Antićevog i Muslinovog perioda i onda za 5 minuta potop, prosečan protivnik na kolenima nam uvaljuje dva komada kao od šale... Potpuno isto ko protiv Švajcarske 2018. Tako će biti i u Kataru pamtite šta sam rekao, džabe da imamo i tri Piksija na klupi, realno nemaju oni snage, volje, mentaliteta niti kvaliteta za više od 45-70 minuta dobre igre.

Sasa

pre 1 godinu

U ovoj ekipi odbrana je najslabija karika. Slabašna Slovenija nas je u 2 poluvremenu bukvalno izvozala, nisu naši odbrambeni igrači znali gdje se nalaze.
Nema lijeka odbrani.
Na svjetskom prvenstvu sa ovakvim sporim igračima u zadnjoj liniji nećemo se proslaviti.

veliki strumf

pre 1 godinu

Павловић је стоти пут киксирао. Дечко је нула од штопера, он више воли да узме лопту и трчи напред, позади је шупаљ. Вељковић је исто проблематичан и спор. Радоњић не игра одбрану и то у формацији 3-5-2 јесте огроман проблем. Сергеј мора озбиљније, ово било превише ноншалантно.

Fakat

pre 1 godinu

Koji divan fudbal? Da li shvataš da je Slovenija realno treća evropska liga? Nas će Brazil da sravni sa zemljom, kakav crni napadački fudbal
(Dexxx, 12. jun 2022 22:32)
Da li zaista mislis skoro bilo koja reprezentacija na svetu moze da parira Brazilu.Čemu nerealna očekivanja?Ova reprezentacija obzirom na kvalitet kojim raspolaze igra skoro na maksimumu.

Drago

pre 1 godinu

Pozdrav Matijažu Keku i slovenskoj reprezentaciji.
Ovo je dobro i za Srbe da vide gdje su da ne lete nerealno u visine.
Srbija ima dobru ekipu i dobrog trenera ali ni drugi nisu amateri. I to treba da se dobro upamti. Ne,a lakih utakmica ni lakih ekipa.

Ljubo

pre 1 godinu

Vi bi menjali golmana i celu odbranu i ja se sa time slažem ali koga metniti umesto njih kada mi ni jednoga golmana kvalitetnoga nemamo a isto tako ni odbrambenoga igrača.Piksi je toga itekako svestan zato je i rekao na početku preuzimanja reprenzetacije da mi idemo igrati fudbal da damo gol više od protivnika.On nije ni lud ni slep da ne vidi da mu je odbrana + golman najlošiji deo tima ali je svestan da nema za njih zamene.Lako je Murinju ili Simeoneu da igraju na 1:0 kada imaju dobre defanzivne igrače + dobre golmane.

veder

pre 1 godinu

Ljudi ne preterujte, dese se i kiksevi odbrane koja onda upropasti sve što napad napravi. To je sport, ima puno izmena, naše u poluvremenu su pokvarile ritam, ali to je tako. aAko ste gledali juče Mađari su oteli dva boda Nemcina, i tukli Englesku u Budimpešti, i šta, reći za to? Tim u prvom poluvremenu odličan, ali i drugo poluvreme je bilo ok, nije htela lopta u gol, i tih deset minuta je propust i opuštanje. Nerešen rezultat ne može da umanji odličan utisak o reprezentaciji.

sitno

pre 1 godinu

Наша репрезентација не може ниђта да уради, зато што играчи праве почетничке грешке које се исправљају још у пионирима и кадетим.

Код прво гола Словеније играче нико не чува, тј. не знају ко кога треба да покрије, а код другог гола Павловић прави офсајд играчу који се налази иза њега, што ни један играч "пионира" не би урадио...

no name

pre 1 godinu

kako je usao radonja prevara tako primismo dva gola od Janeza, a treba da se pogleda kada je zadnji put reprezentacija Janeza zabila dva gola takodje
(maglar, 12. jun 2022 22:16)

hahah, kao da radonja igra odbranu, ali zanimljimov mi je brzi za gonzales svi mu daju loptu bože moje ajde je stigni

P.s kad je loše sudjenje, drugo poluvreme, i tad treba igrati, ne vaditi se

slaviša šmigič

pre 1 godinu

Nažalost meni je delovalo kao da igrači neznaju gde stoje i gde mora da se kreču još kad imaš i Mitra i Joviča zajedno nemožeš očekivati mnogo jedostavno jovič misli da netreba da trči i da se vrača nazad u sprintu da pomogne onda zakasni i ostajemo sa premalo igrača pozadi još kad znaš da su svi pozadi spori sem kolko tolko Pavloviča znaš da protivnik prolazi retko kad mi sačuvamo gol Mitar Đuričič i Radonjič kakav Jovič jesam Zvezdaš ali necenim igrače koji netrče misli da če neko drugi obaviti njega posao Jovič ima znanjato to se vidi ali brate neželi da trči.Pun mi je onaj njegovog Jogiranja eto razloga zašto je u Nemačkoj bio najbolji strelac a u Španiji nema mesta jer netrči čak i mnogo veče klase od Joviča trče i bore se grizu a ne samo da čekaju da jim neko da loptu pa jedan Savičevič je trčao mnogo više od Joviča.

beogradski

pre 1 godinu

Kako zmajčeki igraju lagano. Mi smo jedina reprezentacija kojoj su dali golove. A zamisli nkad naiđu prave repke. Sećam se utakmice Slovenija-Srbija na svetskom prvenstvu. Povedu Slovenci 3:0 Kežman samo što je ušao dobije crveni karton i tad krećemo i eto završi se 3:3. Nemam pojma zašto sam vam ovo ispričao? A daaa. Deco nemo se ložite maksimum ovog tima je osmina finala. I to je uspeh. Kao Srbin vam kažem pogledajte kakve asove imaju Hrvati a neće ni oni daleko. Brazil je svako prvenstvo od 1982 od kad gledam SP imao silu od ekipa pa je umeo da ispadne i u osmini finala. Niti imamo kvalitet u odbrani niti smo sila u fudbalu.
(Deda Toša, 12. jun 2022 22:04)

Kezman je dobio crveni protiv Norveske, protiv Slovenije je dobio Mihajlovic. Badi odlicni, imali su pad u igri od 7 minuta. Bolje sad, nego na Svetskom. Slovenci prljavi, vuku, udaraju, dva crvena su trebali da dobiju. Sudija ne reaguje jer ga Ceferin gleda sa tribina.

Мишљење навијача

pre 1 godinu

Aspera

Да, то сам и сам приметио. Али како ћеш на СП против Швајцарске Бразила...? Тамо нећеш имати посед и царинити лопту као у квалификацијама или лиги нација. Тамо ћеш, бато, добар део утакмице провести у блоку на својој половини. Не зато што ти је то филозофија игре (Пиксијева свакако није), већ зато што ћете противник својим квалитетом на то натерати. Тад ће ти требати овај мучени Павловић као одбрамбени играч, а он то не зна да игра. Све у свему кад ставиш на тас ризике и бенефите које имамо од њега, ризици изразито претежу.

JPR24

pre 1 godinu

Prilicno tvrdoglavo ponasanje Piksija.Odbrana je ubedljivo najslabiji deo nase selekcije i on uporno forsira tri najslabija stopera,dok ostala mesta redovno izmesa na svakoj utakmici.Covece,probaj sa Erakovicem,Masovicem i Mitrovicem da vidis koliko su bolji od ovih tvojih ali se verovatno boji da ih ne istisnu iz tima posto su ovi igrali kvalifikacije.
(..., 12. jun 2022 20:46)

To će tek da proba ako se neke prijateljske sklope, nije sad vreme za eksperimentisanje, a vreme za uigravanje pa i nema ga previše, pogotovo kad je odbrana u pitanju a to nam je boljka već duže vreme.

AleksandarBL

pre 1 godinu

Brabo momci, stvarno milina gledati ovakvu reprenzetaciju...
Tadić pokretač svake akcije,covjek genije.

Mitrović klasicni egzekutor.

Bo

pre 1 godinu

Piksi je napravio sistem koji nkikad nismo imali u fudbalu. Uvek je to bila igra bazirana na nekim pojedincima i njihovoj inspiraciji. Sada je gotovo svejedno ko igra od zadnjih veznih, ko igra po boku, pa cak i ko je na golu i odbrani. Jedino je bitno da sto vise igraju Tadic i Mitrovic, sto zbog znanja sto zbog htenja. Ovo je izuzetno bitna stvar za turnirski sistem kakvo je svetsko prvenstvo, jer imamo 20 igraca priblizno slicnih kvaliteta koji mogu da podele napore i nadomeste poznate fizicke padove nasih reprezentacija u proslosti. Ove 4 utakmice i kinstatan napredak u igri ulivijaju optimizam da mozemo da prodjemo grupu i cak podici kvalitet u eliminacionoj rundi.

Samegabri

pre 1 godinu

@Aca Kako da ne,u masti je sve moguce ali ce zato realnost da nam lupi samarcinu kao po obicaju. Odbrana nam je katastrofa,nema brze igre sredina-napad -sut na gol,sve nesto po bokovima i centarsutevi a tu smo vec procitani odavno.

Јабучило

pre 1 godinu

Додао бих: фудбалери нас деценијама муче. Они су отерали публику незалагањем и лошим играма. Не може ни став о незаинтересованим сплаварима и ленчугама да се промени преко ноћи. Сада јесу борбени и труде се, али полако. Видећемо после светског првенства да ли је до помака заиста дошло или не.
(Јабучило, 12. jun 2022 21:30)

Ta priča o splavarima je odavno izbrisana. Danas igrači kada dodju pravac Pazova i do završetka obaveze nema odlaska iz Pazove. Utakmica pa povratak u Pazovu
(Konst, 12. jun 2022 21:39)

Није одавно. Узгред, ево 2:2. Да видимо шта могу.

Јабучило

pre 1 godinu

Uzgred,imamo velikane poput Francuza,Engleza,Italijana i Nemaca koji remiziraju,pa se u njihovim zemljama to ne gleda kao kraj sveta… Ok,bod-bod,bolje remi nego izgubljen meč,ne vidim kakva smo mi to sila da treba da dobijemo svaku koju odigramo.
(Aldo, 12. jun 2022 22:39)

Није проблем у нерешеном. Него у страћених 2:0 против тима који не знам колико није дао два гола на истој утакмици. Сада смо озбиљно угрозили напад на прво место у групи. Траљаво.

Rede

pre 1 godinu

Pricajte sta hocete, od Antica nismo bolje igrali i imali bolje igrace, a ovo sudjenje je bilo kriminalno. Stvarno strasno, nedosudjeni penal na Mitrovicu gde ga jedan vuce za dres, drugi za sorc a treci pada ispod njega i saplice ga zajedno sa zutim kartonom za Sergeja zbog napucane lopte u ruku uz telo je dovoljan da se coveku oduzme lincenca.

Joj, kako je jedva cekao da svira kraj, od pocetka nadoknade je uzimao vazduh za zvizduk.

KioPeloto

pre 1 godinu

Ovo veceras je bila definicija Piksijeve postavke.
Kad imamo posed - pesma, svetska A klasa, nacrtna geometrija po terenu, zacinjeno fudbalskim manguplukom, uzivancija, puno i oko i srce.

Kad nemamo posed - raspad sistema, odbrana kao trula dascara u vreme tornada, stoperi se uopste ne razumeju, spoljni igraci ne zatvaraju dovoljno, zadnji vezni izgubljeni...

Komentator

pre 1 godinu

Odbrana je veliki problem ove ekipe, uprskaju sve što je dobro! Pavlović opet kiks, valjda će i Piksi da ukapira da on nije za prvu postavu! Jeste borben (pa i ja sam ali nisam za fudbal) ali spor i lako ispada iz igre! Suđenje loše, Slovenci prljavi i bezobrazni kao po navici!

GanDra Šajkaš

pre 1 godinu

Nista strasno. Cak sta vise odlicna stvar za nase za ubuduce. Piksi ce znati sta da im kaze posle ovakvog pristupa u drugom poluvrwmenu. To im je za ubuduce da nauce da se igra 90 min a ne 45.
I dalje ce utakmica u Norveskoj sve odlucivati, pod uslovom da dobijemo svede.

Dušan R.

pre 1 godinu

Generalno kao fufbalska predstava korektno za navijace. Korektna Srbija i korektna Slovenija. Sportski sve.

E, sada ipak realno je da jos dosta stvari slabo funkcionise i da standardno Srbija igra bolje 1. poluvreme, a u drugom se manje trci. Takodje, jedan broj igraca ima jako los kvalitet i tu tesko da moze biti napretka ili ako ga bude, tesko da ce biti tolikog pomaka da bi mogli da doprinesu ozbiljnijem rezultatu na SP.

Nocni vuk

pre 1 godinu

Imamo dva velika problema u odbrani. Prva je što štoperi i generalno svi u defanzivi ne čuvaju igrače nego prostor, što napadačima protivnika ostavlja previše prostora i tako nam konstantno prave prilike. Ne samo na ovoj utakmici.
Drugi problem je ponašanje zadnjih veznih, koji uopšte ne prate ubacivanja protivničkog srednjeg reda. Tako nam daju golove igrači iz drugog plana, a ovo je boljka reprezentacije još od onog brodoloma sa Argentinom, bez obzira ko igra.
Ako uspemo da popravimo ove dve stvari mislim da možemo da prođemo kao drugi u grupi na SP.

Mr_Srb

pre 1 godinu

Erakovic,Gudelj,Pavlovic,zasto?Zbog toga sto nam nedostaje brzina,zato sto nas se ponavljaju Zote i Halandi cak i od Slovenije.Zato sto Gudelj ima bolji pregled i tehniku od Veljkovica,Mitrovica itd. i moze da gradi napad.Stavite ove momke pozadi,uigrati ih i eto ga Montevideo.

...

pre 1 godinu

Au ljudi ovaj Pavlović koje drvo, kako smotano trči, svaki duel gubi, trom, trapav, ajoj koliko je loš.
(034RS, 12. jun 2022 22:31)

Ja to prijatelju pisem vec par godina,od kad su ga zvali u reprezentaciju da debituje.Krstio sam se i levom i desnom kada sam video njegovo ime na spisku.Video sam njegovu nezgrapnost i trapavost jos kad je debitovao za partizan na pripremama u Antaliji i smejao se i pitao ko ovog drvosecu pusti na teren.Ali jaki menadzeri cuda cine pa cak i poluigrace ubace u reprezentaciju.Prevarili su i Monako za ugovor ali trenere Monaka nece jer za dve godine nije odigrao ni 5 utakmica tamo i nece jer strucni ljudi vide kolika je rupa.

no name

pre 1 godinu

Zanimljivo mi je da niko skoro u komentarima ne spominje golmana.
Sta čini vrhunskom golmana? Da ne pravi kikiseve i da odbrani neku 100% priliku. Jedna Danska je sa Smahjelom bila prvak Evrope, a posle se dokazao sa Mančesterom i osvojio ligu šampiona. Odbrambeni igraci koji su dolazili do izražaja, obicno su leteli nebom u vazduh i tako gradili svoje ime.

Vladimir Stojkovic njegov vrhunac je svetsko prvenstvo 2010 posle sledi pad. Čudna uta Nemci dobijaju crveni karton.

I pitanje da li Vladimr Stojkovic posledni golman koji je odbranio penal za reprezenaciju?

Docent

pre 1 godinu

Opasno igramo ovih 15. minuta, dugo nismo bili bolji. Svaka čast Piksiju kako ih je utego. Sa ovakvom igrom možemo da budemo optimisti u Kataru.

123

pre 1 godinu

Mladenovic, Maksimovicvic, Grujic, Zivkovic..odusevljen sam. Ima jos da se igra ali je ovo do sada ODLICNO! Pavlovic dobar u odbrani..Samo treba nastaviti u istom ritmu..fudbal je to..

Betonka

pre 1 godinu

Nije problem što se igra u Beogradu, problem je što su JNA i Marakana infrastrukturno katastrofalno povezani, nema parkinga... I onda ja koji živim 60 km od Marakane treba 2 sata da putujem, probijam se kroz gužve, ulećem, parkiram 2 km od stadiona, uglavnom nepropisno.
Iz istog razloga mrzim i Pionir, u Areni kad se igra mogu 45 minuta pre početka tekme da krenem.

nislija s merak

pre 1 godinu

Ovakav stadion je trebalo napraviti u Nisu,kad su srusili stari Cair,a ne zapoceti nesto sto nije ni atletski ni fudbalski i trenutno imamo onog frankestajna koji je u statusu quo vec desetak godina.Sto se tice kapaciteta,Ljubljana je po velicini nesto malo veca od Nisa,tako da to je to.

Konst

pre 1 godinu

Додао бих: фудбалери нас деценијама муче. Они су отерали публику незалагањем и лошим играма. Не може ни став о незаинтересованим сплаварима и ленчугама да се промени преко ноћи. Сада јесу борбени и труде се, али полако. Видећемо после светског првенства да ли је до помака заиста дошло или не.
(Јабучило, 12. jun 2022 21:30)

Ta priča o splavarima je odavno izbrisana. Danas igrači kada dodju pravac Pazova i do završetka obaveze nema odlaska iz Pazove. Utakmica pa povratak u Pazovu

goran

pre 1 godinu

pavlović? ide lopta ka njemu i on tad kao pravi ofsajd i ostavi svog čoveka samog? i sad svi njegovi treneri kod kojih ne igra, samo piksi pametan...

Todor

pre 1 godinu

Odbrana 1, a napad je slaba "trojka"... Od pet lepih bočnih ulaza četri ubačaja lopte pravo na noge Slovenaca. Oni pridjoše triput i dadoše nam dva gola.

BOBA ZVEZDA

pre 1 godinu

Naša odbrana je slaba. Slava igrački i fizički slaba. Ispadanje Pavlovića kod drugog gola je amaterski. Veljković je slab, nema oštrine u duelima, kasni, slaba skok igra.
Najviše mi razočarenje Milenković. Među onima koji su sad dostupni on mora da bude glavni, da dominira i komanduje ali on to ne radi. Razumljivo je ako mu smeta ovaj sistem ali i u prekidima i gde se nalazi u srcu šesnaesterca on ne dominira. Nema tu čvrstinu i odlučnost. Trebao je do sad da se prebaci na viši nivo.
Jasno je da je ova formacija ranjiva za njih trojicu ali svejedno se mora bolje u odbrani. Slovenija je slaba a mi smo primili 3 gola u dva meča od slabe Slovenije.

box

pre 1 godinu

Generalno dobra igra. Gudelj je falio jer je on izrazito defanzivno orjentisan i krpi i kompenzuje ultraofanizvnu igru ekipe. Da li Grujic bolji igrac, naravno da jeste ali nema taj defanzivni kvalitet. Glavu gore, nije ovo lose.

Perin Pelen

pre 1 godinu

Zivkovic je karika koja nam nedostaje da Budemo vrhunska reprezentacija. Kada Zile igra, ko Mesi deluje. Nadam se da ce ispuniti svoj potencijal

tisina

pre 1 godinu

? pa bio je rezultat 4:1 samo par dana pre s istim protivnikom, tako da smo bolji, vi s druge strane ste s istim slovencima igrali 1:1

Zip Niš

pre 1 godinu

@ veverica

Potpuno si u pravu. Zivkovic je i trebao da pomaze po desnoj strani, gde smo primili oba gola. Vrhunsko ti je zapazanje.
Samo jos da je i igrao u II poluvremenu kad smo primili golove pa da razumem tvoje izlupavanje

Toliko

pre 1 godinu

Jesam navijac Partizana, ali Milenkovic i Pavlovic ni u crno-belima ne bi imali mesta. Onaj mali Markovic , trenutno u Olimpijakosu je izmislio fudbal za obojicu.
Pomenuti dvojac je rupa bez dna; trpaj koliko mozes. Mogu da ih zamislim protiv Brazila..!? Nece znati gde udaraju.
(zoran 12.jun 2022 22:42)

Taj mali Markovic je slican njima,mozda i gori.Za njih dvojicu se slazem da nemaju pojma,kao ni Veljkovic sto nema ali taj Markovic nema mesta u Olimpijakosu cak ni na klupi a nedaju mu ni da trenira sa ekipom.Da nesto vredi,igrao bi bar u Grckoj.

veliki strumf

pre 1 godinu

Ето, почесмо да играмо и тај фудбал! И то га играмо опасно! Каква два гола, какве две акције. Опет оба главом. Овај други Митар закуца у стилу најбољих енглеској голгетера, каква лепотица после ретко виђене бравуре маестра Тадића!

realan zvezdas

pre 1 godinu

Napokon je sazrela jedna generacija naših igrača, koja uz pomoć malo starijeg Tadića može da napravi neki veliki rezultat. Imamo zaista plejadu jako dobrih igrača,koje samo treba uklopiti u neki sistem. Mislim da bi i Živković mogao mnogo da doprinese tome, jer je pored Tadića i Sergeja nas najkreativniji igrač. Samo mu naći pravo mesto u timu.
Većina igrača je približno isto godište, što je još jedan plus.

...

pre 1 godinu

To će tek da proba ako se neke prijateljske sklope, nije sad vreme za eksperimentisanje, a vreme za uigravanje pa i nema ga previše, pogotovo kad je odbrana u pitanju a to nam je boljka već duže vreme.
(JPR24, 12. jun 2022 21:07)

Pa kad tebra,ako ne sada... ovo je bezvezno takmicenje,nicemu ne sluzi.Protivnici katastrofalno losi,Slovenija nema pojma,kao ni Svedska a slicna je i Norveska s tim da imaju Halanda koji je babaroga.Probas protiv takvih u nazovi takmicarskoj utakmici i vidi s dal neko vredi,kao sto radi sa veznim redom.Evo sad je potpuno svejedno da li su u ekipi Maksimovic,Grujic,Zivkovic,Radonjic,Kostic,Mladenovic,SMS,Tadic,Djuricic,Lukic,Racic,Ilic jer su svi odlicno odigrali,moze da kombinuje kako zeli,zavisno od protivnika.Slicno je i u napadu jer svi daju golove kad su u igri,mada se godinama najvise forsira Mitrovic.Jedino odbrana skripi a retko kombinuje i menja.Veceras se nece puno videti jer su Slovenci trube i nece ni prici golu pa ce laici pomisliti kako smo dobri ali videlo se protiv iole jacih kako kiksiraju sva trojica.

Nemanja

pre 1 godinu

Ne znam što mnogi pričaju kako mi ovakav fudbal nismo igrali još od Antića.. pa mi smo tada igrali potpuno drugačiji fudbal.. imali smo mnogo jaču odbranu, a tanju sredinu i napad.. igrali smo na gol manje, a sada na gol više..
dve dijametralno suprotne taktike i pritupa koje su delom uslovljene kvalitetom igrača po pozicijama..
ovako ofanzivno i na momente lepršavo nismo igrali više od 20 godina..

veder

pre 1 godinu

@koko...

Rts je najgora tv, oni se tehnički i producentski nisu odmakli od pedesetih godina prošlog veka. Ljudi ne umeju da nameste svetlo i ton kao da niko ne završava kameru, tom i zvuk na fakultetima. Kad uporedim njih i druge tv kuće razlika je tolika da mi se plače kad vidim žutu sliku, mrljavu i bez ozbiljne grafike sa nekim kič slovima kao da tamo rade sve neki likovi sa akademija na livadama. Ja gledam Arenu, vrhunska slika, komentator ok., za one koji nemaju Arenu idite na internet i gledajte. Ovo što rade naši rts kanli je za plakati koji je to loš nivo, a 21. vek je ljudi!?

Igor

pre 1 godinu

Pavlovic je toliko los da je to nerealno,jedina velik greska Piksija sto ga forsira...nedto u odbrani mora da se menja ili ne pise nam se dobro na Svetskom

Young_Flanagan

pre 1 godinu

Opet ću reći, ne možemo da igramo sa tri štopera jer se naša krila ne vraćaju u odbranu. A ta krila nisu nesto ni u napadu. Radonjić pogotovo, Kostić se i vraća, ali veoma često i ne.
Treba nam neka klasična formacija sa 4 igrača u odbrani.
(psp, 12. jun 2022 22:40)

Ali mi nemamo bekove. Čak ni pristojnog beka nemamo. Kostić ako je valjao ajntrahtu da drži celu stranu, moze valjda i nama. Lazović u Veroni isto drži celu stranu

bradina

pre 1 godinu

Gorak osecaj kad ti ni nereseno na strani vise nije uspeh! Glavu gore "orlovi" bice dana za megdana!U ovom takmicenju ima popravnog a to smo dokazali u kvalifikacijama za SP! Verujem u vas!

rofl

pre 1 godinu

Ubi nas sudija. Ko to ne vidi onda je slep. Drzanje nasih igraca, vuku za dres , skoro svi, i ne sudi faul kada napadamo i omogucuje kontre Slovencima. Koliko zutih kartona im je podelio?? Veoma prljava igra. Sudaja nas ubio i nije dozvolio da dobijemo ovu utakmicu. Za mene nisu bitne nase greske koliko je sudija imao utacaja da pobedom te greske anuliramo. Mi moramo da naucimo u ovoj utakmici sta nas ceka na SP..I KAKO DA SE NOSIMO SA PRLJAVOM IGROM I ODLUKAMA SUDIJA.
(111, 12. jun 2022 22:46)


Boljom igrom i davanjem golova, naprimer

hm

pre 1 godinu

Pa odbrana i je najbitniji deo momcadi. Nikada ne moze napad toliko dati koliko losa odbrana moze da primi. Ili da igras bunker i cekas na kontranapade. I nije Piksi tu nista posebno napravio. Samo igra ofanzivniju igru koju moze protiv Slovenije, a onda je i odbrana pod pritiskom. Trebao je lepo na pocetku drugog dela krenuti s bunkerom i problema ne bi bilo. Na kraju krajeva tako i Englezi/Italijani igraju s mnogo boljim igracima u odbrani. Na svetskom ovako vodjenje utakmice moze mnogo da kosta.

pih

pre 1 godinu

Svaka cast Slovencima, ali kod oba gola jednostavno igraci Srbije nisu svjesni prostora i sta se desava oko njih, ko je tu... Ne prate igru. To je toliko puta vidjena indolentnost koja je najvjerovatnije posljedica podcijenjivanja protivnika, sto je opet toliko puta vidjeno. Ovi u napadu se namuce da daju dva gola, jer ta dva gola su i izradjena i ne moze se reci da je neki igrac Slovenije ispao, jednostavno su bili nadigrani. Jedno je kad Zile protci pored Slovenca zato sto je brzi i okretniji ili kad Mitar nadvisi igrace ili kad Tadic proda strasan laznjak. Nesto sasvim drugo je kada igraci Srbije valjda gledaju u zanimljive reklamne panoe pored gola umjesto gdje su Janezi. Ne moze to Piksi da uci. Ili se covjek trudi ili ne. Ili pazi ili ne pazi. Ili ga je briga ili bas i ne.

?

pre 1 godinu

Ovako... ako Pavlović igra na evropskom nemamo baš nikakve šanse da prođemo grupu. To je sigurno. Za drugo ne znam.
(4k4.Dex, 12. jun 2022 22:58

Ali prvo moraju proširiti Euro na 50 reprezentacije.

Peđa

pre 1 godinu

Slažem se sa svima koji kažu da nam je odbrana slabiji deo tima.Jedina razlika je u tome što odbrana nisu samo tri štopera, nego ceo tim.Jednostavno kao ekipa se loše branimo.To što imamo u iskustvu jednog Tadića u napadu,isto to nemamo u odbrani.Ja sam zadovoljan kvalitetom sva tri današnja štopera,ali je problem što su sva trojica sličnih karakteristika.Fali nam jedan iskusniji štoper,tehnički savršen,ali ga mi nemamo,pa igraš sa onim što imaš.Ono što nam se večeras desilo je tako tipično srpski.Jednostavno takva smo nacija i to se ne može promeniti.

zz top

pre 1 godinu

navijam za,srbiji ali ljudi ono drugo poluvreme je bilo karafeka. Ako tako igraju protiv Brazila biće 5 komada u mreži ali pošto je prva utakmica i za brazilce pa će i oni da budu malo zategnuti i čuvaće se

PSL

pre 1 godinu

Naši fudbaleri nikako da shvate da utakmica nije gotova dok sudija ne odsvira kraj. Utakmica traje 90 minuta plus nadoknada, a ne 45 minuta.

Aragorn

pre 1 godinu

Kakva igra reprezentacije, jedno od najboljih poluvremena u zadnjih 20godina!!!!
Tadic, kao sto rekoh u prethodnom komentaru duša i srce ekipe.

Mada i nema nikakvog pritiska Slovenaca na zadnju liniju, i to je taj momenat, ako to uspemo da prevaziđemo, ili da ne poklanjamo lopte i golove protivnicima, jačim, onda zaista sa ovakvom igrom mnogo možemo, ne samo u Kataru, uopšte u narednim godinama.

ccc?

pre 1 godinu

Zivkovic, Tadic, Mitar..sta dalje. A na klupi ulaze, Kostic, ocekujem Jovica..Mi napadamo na 20 m. od njihovog gola? Pa tako nikada nismo igrali..Zato oni ne znaju gde se nalaze. Zile..razbija njihovog levog beka..Taj ne zna gde se nalazi. I mnogo biju, Mitar nosi na ledjima po dvojicu koji ga drze rukama..Neverovatna borbenost svih nasih igraca. Posed lopte..sta dalje reci..To je to. I da. Igramo na strani mnogo bolje. I dobijamo Norvesku u gostima, zapamtite.

psp

pre 1 godinu

Ljudi bez loženja. Igramo protiv očajne Slovenije, ne protiv neke dobre reprezentacije.
Večito nam se to loženje obije o glavu, ali ljudi i dalje nastavljaju sa tim.

Mihajlo

pre 1 godinu

Ne kapiram,tri stopera,petorica u odbrani i dva puta Slovenac sam u sesnaestercu ko duh.
Mnogo lako primamo golove,mora to cvrsce da se igra,blizu Slovencima da stojimo,cim damo neki prostor gotovo je,nista ne stizemo.

Mihajlo

pre 1 godinu

Pavlovicu je jedina mana sto je prespor,on je borben,zna da iznese loptu,ima dobru tehniku. Nazalost ni Milenkovic i Veljkovic nisu nista brzi i mislim da su oni veci problem od Pavlovica.
Kako smo primali golove protiv Brazila na SP kad su njih dvojica debitovala tako ih i sada primamo,uvek prostora koliko hoces izmedju njih,bilo da lopta dolazi sa strane ili iz dubine po sredini,sad imamo i tri stopera i opet prostora koliko hoces,stvarno nemam pojma kako ce to Piksi da zakrpi,nadam se da je ovaj Erakovic novi Barezi,treba neko ko moze da krpi taj prostor koji ostavljaju pozadi,mislim da je veceras Gudelj nedostajao da se spusta kao cetvrti stoper.

JPR24

pre 1 godinu

Bore se nasi momci! To mi je jedino bitno. Nego, da li je nekome jasan Račić?
(Milos, 12. jun 2022 22:42)

Račić noje nikome jasan, pa čak i sam sebi.

maki

pre 1 godinu

Sve u svemu standardna prica, igramo sa pola snage kad igramo neke leve timove. Verujem da ce stojkovic imati puno sta da kaze u svlacionici.

Bobo

pre 1 godinu

2:2, ako želimo biti prvi moramo obranu popraviti i naredne dve utakmice pobediti. Sve o nama ovisi. Greške se prave i sad smo videli da nam odbrana najslabija karika. Verujem da će Piksi to uvideti i dovesti u red.

Da dodam

pre 1 godinu

Srbija/SRJ/SCG protiv Slovenije: 8 utakmica, 1 pobeda, 6 remija, 1 poraz.
Srbija protiv Slovenije: 4 utakmice, 1 pobeda, 2 remija, 1 poraz.
Sve utakmice:
Jug 3:3 Slo, jun 2000, EP
Slo 1:1 Jug, mart 2001, kvalif za SP
Jug 1:1 Slo, sept 2001, kvalif za SP
Slo 1:1 SCG, avg 2004, prijateljska
Srb 1:1 Slo, sept 2010, kvalif za EP
Slo 1:0 Srb, okt 2011, kvalif za EP
Srb 4:1 Slo, jun 2022, UEFA LN
Slo 2:2 Srb, jun 2022, UEFA LN

Icarus

pre 1 godinu

Da vam kažem, nemamo mi pojma sa fudbalom. Ni igrači ni navijači... Sve je ovo tanko, tanko, nesigurno, ne organizovano. Slovenci... Ispod prosek ekipa. I daju ti dva gola. Sta da pričamo. Igre nigde. Ja ne vidim nikakav sistem. Antić je imao, ovaj nema. Šuma su arum, odlazak na svetsko je ogroman uspeh i to je jedino svetlo u svemu. Ne zalecite se više, ne očekujte ništa
(Czv, 12. jun 2022 22:44)

Ajao, šta reći na ovaj komentar?
Kod Antića se igralo sa 4-2-3-1gde je tebi na poziciji zadnjeg veznog bio D. Stanković, koji je igrao plejmejkera.
Imalo smo najjaču odbranu na prvenstvu pa smo primali onakve golove.
Sada je odbrana zaista najslabija karika ali napad nikad jači.

DM32

pre 1 godinu

Opet Slovenci, ne možemo da ih dobijemo. 20 godina već se izvlače, svaka utakmica mi se urezala. Evro 2000 kad smo ih trebali oduvati, jedva 3:3. Onaj slobodnjak Zahovica, penal Vidića. Ne znam kako ih dobismo sad u Beogradu.

nekoizmase

pre 1 godinu

Jasno da smo gresili kod golova drugo poluvreme ali stvarno smo imali ponižavajuće suđenje večeras. Slovenci trebali dobiti dva crvena kartona ali ladno

Jeremija

pre 1 godinu

Definitivmo, ne možemo da igramo sa trojicom u zadnjoj liniji. To zahteva mnogo veću zaštitu od strane defanzivnih veznih i mnogo više defanzivne igre naših krila. Kostić, Radonjić, Živković i Lazović su odlični u napadu, ali su defanzivno tanki. Svi igrači odbrane su nam prespori da bi kao trojka mogli da pokrivaju toliki prostor. Milenković i Pavlović su odlični centralni štoperi, ali na bokovima su redovno u problemu sa brzim napadačima. Mi nemamo kvalitetne bekove i to nas verovatno i tera da igramo formaciju 3-5-2. Jedan od bekova može da bude Mladenović, ali desnog nemamo. Trebalo ga je praviti, pa makar i od Gajića.

Matić Nemanja Bane Ivanović

pre 1 godinu

Više od 60 godina gledam naše (srećom i u drugim sportovima) ali ovoliko selektora nisam video. Kao da su plaćeni da pišu protiv nekih igrača ili čak i selektora? Ajde Pavlović je stvarno loš, samo mu ni zamena nije neki Belodedić, Baždarević, Najdoski, Mihajlović, Vidić...

Svašta

pre 1 godinu

sto menja nista ovo nevalja
(goan, 12. jun 2022 19:56)

A ti bi da uvek igraju isti, pa da na kraju završe na infuziji nakon 4 utakmice u 10 dana.

Шид у срцу.

pre 1 godinu

Људи моји ... Уживам да гледам Пиксијеву Србију. Напад, напад и игра на гол више.
Играчи пуни самопоуздања. Ово нам је требало, од Антића није било.
Још једном апелујем - када игра репрезентација не делимо се на клубаштво.
Дај Боже па да у Септембру буде пун стадион против Шведске. Ова екипа то заслужује.

miš

pre 1 godinu

Haha ja reko nemamo igrača za svetsko…. Piksi stvarno uigrava na svakoj poziciji po dva tri igrača. Jedino nema niko Tadića da zameni, ali sve druge pozicije ima viška. Mladenović može na svetsko po igri. Samo malo sreće i ladno proći grupu….

JPR24

pre 1 godinu

Kakva igra reprezentacije, jedno od najboljih poluvremena u zadnjih 20godina!!!!
Tadic, kao sto rekoh u prethodnom komentaru duša i srce ekipe.

Mada i nema nikakvog pritiska Slovenaca na zadnju liniju, i to je taj momenat, ako to uspemo da prevaziđemo, ili da ne poklanjamo lopte i golove protivnicima, jačim, onda zaista sa ovakvom igrom mnogo možemo, ne samo u Kataru, uopšte u narednim godinama.
(Aragorn, 12. jun 2022 21:25)

Slovenci ne pritiskaju u pravu si, ali to je njihov problem, ono sto je pozitivno kod naših je pristup, posle 1-0, nema spavanja pa kao uobicajeno poklon protivniku. Kad bi ovu završili bez primljenog gola, bilo bi dobro, dve vezane, to se našima nije dogodilo odavno, ne kontam one prijateljske u januaru prošle godine beč ove utakmice koje imaju znacaj. Plus dva gola su dali iz igre.

A sto se Tadića tiče… samo da bude zdrav, posto nam je jedini pravi kreativac, a nažalost ne vidim nekog mlađeg koji bi mogao da ga zameni, barem za sada.

Lakić

pre 1 godinu

Ljudi,mi smo toliko šuplji nazad da to i slep vidi. Nama ove ozbiljnije ekipe na SP mogu dati po pet golova,teško ce to na dobro izaći.

vanja

pre 1 godinu

ipak sa nas nije 90 minuta igre nema sanse kako druze mozes da primis sa 6 minuta 2 gola lose brate dzaba ti prvo poluvrme kad sve bacis u vodu sa 5 minuta strasno mentalno mnogo lose

Todor

pre 1 godinu

Naš bek pravi ofsajd zamku, a ne vidi iza Slovena da nije u ofsajdu... Dve glupe greške, dva laka gola...
Nešto mislim, a gde Piksi da nadje tri dobra beka, kad ih nemamo! Sa ovom odbranom nemamo šanse protiv brzih napada bilo kog protivnika. Tako nam i Norvežani dadoše gol...

Retrogradni Merkur

pre 1 godinu

Odbrana, odbrana, odbrana. Mogu na klupi da sede Klop i Gvardiola, ali kada nemaš adekvatne igrače na tim pozicijama onda šta da se radi. Ovo će biti ozbiljan problem u Kataru. Napad će morati da ima bar dva gola prednosti da bi nešto moglo da se očekuje. A na svetskom, protiv takvih protivnika, jako teško.

Miroslav

pre 1 godinu

pricajte sta hocete ali sudija u najmanju ruku navlacio ...

a golovi koje smo primili amaterski...nama fali komadant odbrane , ovi klinci ispadaju ko iz autobusa

Samegabri

pre 1 godinu

@Dzentlmen Pa ne moze Vidic igrati 100 godina za reprezentaciju. Dolaze mladji igraci ,koji na zalost nisu tog kvaliteta ali sta je tu je,izgleda nemamo bolje.

Blam

pre 1 godinu

Ovako... ako Pavlović igra na evropskom nemamo baš nikakve šanse da prođemo grupu. To je sigurno. Za drugo ne znam.
(4k4.Dex,

Na koju foru Pavlovic da igra evropsko kada ga Srbija nije igrala 25 godina?

hr

pre 1 godinu

Srbi, vidi se da ste neiskusni, ove "prijateljske" nisu ogledalo apsolutno nicega. Talijani su recimo 2012 izgubili 3 prijateljske, od toga 2 doma i jednu 3-0, protivnici Urugvaj, SAD i Rusija pa su stigi do finala Eura.

Rajko

pre 1 godinu

Samo kada pocnemo da igramo odbranu u formaciji sa cetiri igraca u zadnjem redu tada cemo stabilizovati igru odbrane.
Mi nemamo igrace za igru sa tri u odbrani.Pored toga cesto se menjaju igraci zadnjeg reda.Tu moramo da imamo i barem jednog iskusnijeg igraca i standardnu odbranu bez cestih promena.

Danilo

pre 1 godinu

ottom line...
najveci problem je nas mentalitet
mozda ce nekome ovo zvucati kao pljuvacina
al neka samo postavi sebi pitanje
i sa ovakovom igrom/taktikom/prisrupom igri mi mislimo da igramo protiv brazila...
iz 4 utakmice 7 boda
premalo za nekog ko igra svetsko prvenstvo i nivo protivnika,
bojim se da ce nam brazil uterati min 5 komada
(Aleksa, 12. jun 2022 23:30)

Pa dobro to je ok, ipak je to Brazil, mi treba sa gledamo da dobijemo druge dve utakmice u grupi, sto i te kako mozemo.

Tako nekako

pre 1 godinu

Kako zmajčeki igraju lagano. Mi smo jedina reprezentacija kojoj su dali golove. A zamisli nkad naiđu prave repke. Sećam se utakmice Slovenija-Srbija na svetskom prvenstvu. Povedu Slovenci 3:0 Kežman samo što je ušao dobije crveni karton i tad krećemo i eto završi se 3:3. Nemam pojma zašto sam vam ovo ispričao? A daaa. Deco nemo se ložite maksimum ovog tima je osmina finala. I to je uspeh. Kao Srbin vam kažem pogledajte kakve asove imaju Hrvati a neće ni oni daleko. Brazil je svako prvenstvo od 1982 od kad gledam SP imao silu od ekipa pa je umeo da ispadne i u osmini finala. Niti imamo kvalitet u odbrani niti smo sila u fudbalu.
(Deda Toša, 12. jun 2022 22:04)

Ali ako uzmemo duplu desetku, malu dvojku i dobijemo 3 na karte? Šalim se. Pusti decu neka maštaju i neka se nadaju kao mi nekada. Ako 90-e u Italiji nismo ništa uradili sa onakvim timom (i dan danas mislim da je na SP-90 samo Nemačka bila jača od nas bar u našem delu žreba. Domaćin Italija u polufinalu protiv Argentine (koja nam se bukvalno provukla sa Maradonom a mi igrali veći deo utakmice sa 10 igrača) ništa nije pokazala. Evo sad gledam napad nam je odličan. Imali smo ga i tad ali treneri uvek u fazonu da damo gol pa da se povučemo i čuvamo rezultat. Piksi nije takav ali nam je odbrana najslabija koju pamtim. Možda je jednako šuplja bila samo još ona koja se protiv Bugara (čuvenu po komentaru Mladena Delića i golu Radanovića) otišla u Francusku i još se brže vratila. Ma oni su naši pa nek su puni buva i miliona.

Padjine969

pre 1 godinu

Moramo da imamo jednog iskusnog igraca u odbrani sa autoritetom koji bi bio "komadant odbrane".Ovako to vise ne ide.Mlitavo i neorganizovano.Koliko god napad da,oni pozadi prime.

lule

pre 1 godinu

auuu kako dobro ovo izgleda.
Kakve golčine.
Drugi posebno. Za špice.
Slovenija pritom uopšte nije loša pri posedu.
Ali šta im Gruja radi na sredini...

goblin

pre 1 godinu

Svaki put kada igra sa samo jednim klasičnim napadačem i sa pojačanim veznim redom Srbija izgleda fenomenalno(drugo poluvreme u Beogradu protiv Portugala i prvo poluvreme u Lisabonu to potvrđuju).Tadićev dribling, nestvarno...

veliki strumf

pre 1 godinu

Одбрана нам је и даље јако лоша. Примили смо гол, а могли смо још један из сличне ситуације у првом полувремену. Нешто ту не ваља, штопери лоше стоје, лоше се крећу кад противник брзо крене напред, а задњи везни не покрију. Сада је Грујић био спор и неопрезан. Имамо пуно проблема када противник узме лопту на средини и крене ка нашем голу. То је можда и једини проблем који имамо. Тако смо и од Норвешке примили гол. Ево сада и другог, катастрофална реакција Павловића који уопште не улива самопоуздање.

Medison

pre 1 godinu

I opet odbrana. Samo switch off, pomračenje mozgova. Dok se ona ne utegne, nemamo šta da tražimo u ozbiljnom fudbalu. Kad nama raštimovana Slovenija daje 2 tako laka gola, šta da očekujemo protiv jedne Francuske ili Brazila?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Небитно ово такмичење ал морамо стегнути одбрану(која почиње од напада) ако мислимо нешто више урадити на свјетском. А бар да се не обрукамо у Катару. Надам се да је Пикси видио ко, шта и како треба да игра.

nesa80

pre 1 godinu

po meni nista strasno,poznavajuci nas bice da moramo da pobedimo norvesku u gostima,uvek nesto uzbudljivo,bice ko sa portugalijom.mi cemo uvek tezim putem.katastrofalno sudjenje tokom cele lige nacije na nasu stetu,ne znam sta se tu desava

NN

pre 1 godinu

5 minuta našeg mentaliteta, a onda stiže umor gde smo očigledno ostali bez potrebne energije uprkos izmenama. Uglavnom, utakmica iz koje mogu da se izvuku pouke, nema ono naše GOTOVO JE, LAKO ĆEMO. Toliko i idemo dalje!!!

zzbz

pre 1 godinu

Samo mi mozemo nakon briljantnog prvog poluvremena da prospemo sve u 10 minuta nastavka. Ocigledno skripi u odbrani, kod oba gola stoje svi i gledaju kako primamo golove...

Ziko

pre 1 godinu

Pavlovic igra amaterski, ima fizikalije, ume i da povuce loptu, ali zalece se i ispada kao malo dete koje je tek pocelo da trenira fudbal. Odbrana nam je suplja kao sir, ali s obzirom da cemo se na SP braniti sa vise igraca nego veceras, nadam se da ce kvantitet da nadoknadi nedostatak kvaliteta.

veliki strumf

pre 1 godinu

Занимљиво колико све ове године имамо проблеме са Словенијом. Не умемо да играмо против њих а много смо бољи и индивидуално и као тим. Штета.

Furda

pre 1 godinu

Jeste čuli kako grmi Bože pravde u Ljubljani.U Beogradu je navijače valjda blam da glasno pevaju himnu.
(Svaka čast braćo, 12. jun 2022 20:46)
Na nase stadione u Srbiji idu tri profila ljudi: 1.olosh i huligani sa politickom dirtektivom sta pevaju i rade i kad to pevaju i rade. 2. zgubidani kojima iz samo njima poznatih razloga imponuje da sede medju ovima pod 1. 3. naivni koji se zeznu pa onda godinama ne dolaze zbog ovih pod 1. i 2. I to je sva prica.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Небитно ово такмичење ал морамо "стегнути" одбрану(која почиње од напада) ако мислимо нешто више урадити на свјетском. А бар да се не обрукамо у Катару. Надам се да је Пикси видио ко, шта и како треба да игра.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Srbija je igrala dobar fudbal. To je činjenica. E sad, odbrana je slabiji deo tima i ne pomaže im mnogo veni red, tako da nas poprilično lako svi probijaju. Ako to ne dovedemo na viši nivo, bojim se da nam na svetskom prvenstvu ne napune mrežu do vrha. Napad ne može da da toliko golova koliko odbrana može da primi.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Ал онај потез Тадића прије центаршута за гол Митровића у стилу Роналдиња из најбољих дана. Свака част мајсторе. 🇷🇸

Aragorn

pre 1 godinu

Nadoknada vremena a mi napadamo!!!!
Ne razvlacimo se, ne odugovlacimo, ne durisemo u visinu balone, ne prigovaramo saigracu, sudiji protivniku.
Ne, mi izvodimo korner i pokusavamo da damo treci.
Ljudi, čista revolucija reprezentacije!!!!

Predrag

pre 1 godinu

Odbrana sa 3 igraca u liniji, rupa. Kad joj se ne pridruze na vreme igrači iz sredine, moze da ih izbuši osrednji napad, svake ekipe.

lule

pre 1 godinu

danas su odbrana i izmene bile katastrofa loše ali šta je tu je idemo dalje.
Ako se izvuku lekcije onda je super, ako ne onda je katastrofa.

Slaba odbrana

pre 1 godinu

Slabo pokrivanje protivničkih igrača pred našim golom. Pred sopstvenim golom svaki protivnički igrač mora da se ima ,,na ruci", da se striktno pokrije. Ne daje prostor gol nego čovek!

No name

pre 1 godinu

Hajde da i ja malo budem stručnjak. U ovakvoj formaciji vezni red mora mnogo da pomaže odbrani. Primetno je da je u I poluvremenu, sa Lukićem, Grujićem i Živkovićem, naša staklena odbrana bila mnogo više zaštićena nego u II. Možda nisam u pravu, ali tako sam video.

Nebojsa

pre 1 godinu

Mora mnogo bolje na nasoj polovini terena, da se ne prave pocetnicke greske i veca koncentracija.
Pogotovo to sto mi igramo sa tri u zadnjoj liniji, ne sme da nam desi da protivnicki igraci dodju iza ledja ili ostane prazana leva ili desna strana.
To sam primetio kroz ove utakmice da nam se desava.
Fudbal je timski sport gde tim mora da bude ispred pojedinca, bez obzira o kom igracu je rec.

Aspera

pre 1 godinu

(Мишљење навијача, 13. jun 2022 08:29)

Moje je misljenje da Pavlovica drzi iz razloga sto Piksiju napad cesto organizuju prvi i treci stoper ili bar prenose loptu, a realno je Pavlovic od nasih stopera najbolji sa loptom. Jesu drugi malo bolji u odbrani ali su neupotrebljivi sa loptom poput S. Mitrovica, Veljkovica, Erakovica zbog cega uvek igraju u centru. S. Mitrovic i Veljkovic su nekoliko puta igrali levog stopera i jedva dodavali najblizem, a ne da pogode nekoga izmedju linija. Erakovic i u CZ loptu uvek gura Dragovicu da je ovaj preda sredini, Masovica nisam mnogo gledao.

mire

pre 1 godinu

Pa naravno da menja da testira sve. Na svetskom prvenstvu mora imati 20 jakih igrača, što na klupi što na terenu u svakom trenutku spremnih za rotaciju i sad se ispituje ko na kom mestu i protiv koga može da igra

JPR24

pre 1 godinu

Ovakav fudbal naše reprezentacije nisam gledao od utakmice sa Austrijom 2008. kada je bilo 3:1 za nas u Beču
(Mare, 12. jun 2022 21:54)

Ali zato su ušli u drugo poluvreme totalno Katastrofalno ! Stisli malo Slovenci, odbrana nam se nažalost raspala za nepunih 10 minuta ! Ama svaki put skoro nas odbrana uništi !