Košarka 102

Utorak, 07.06.2022.

08:05

Kalinić poslao poruku Trifunoviću VIDEO

Nikola Kalinić, košarkaš Crvene zvezde, izvinio se Urošu Trifunoviću na potezu posle meča.

Kaliniæ poslao poruku Trifunoviæu VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

injustice

pre 1 godinu

Znate kako: ako u trenutku, ne trenucima, već trenutku kad sirena označava kraj utakmice, pete odlučujuće utakmice a nekom prvo što pada napamet je ne da se raduje, da slavi titulu, da slavi i proslavlja Euroligu, da se raduje još jednom trofeju... već mu je u tom trenutku preče da ode do klupe na kojoj je trener koji ga je skoro trenirao i imaju baš dobor odnos i respekt i ode do mladog još uvek neafirmisanog igrača da vrati "milo za drago"! To je cela filozofija a vi to spinujete, branite, abolirajte kako želite. Njegov potez je dokaz da ipak kod njega mržnja dominira a ne radost,ljubav prema Zvezdi jer da je tako ne bi se jedan afirmisani reprezentativac i najskuplji domači igrač u ligi ikada, unosio u lice mladom igraču Partizana, već bi uživao u suštini - osvajanju trofeja! Njegovo naknadno izvinjenje je dodatna provokacija ali i da je iskreno - nebitno, jer priznanje ne znači anuliranje postupka, već se i dalje snosi odgvornost, makar moralna. Naravno da to kod njega nema što pokazuje i činjenica da je igrač takvog kalibra a uvek na ivici da li će biti pozvan u reprezentaciju ili ne, dakle - nešto tu ima!!! Kao partizanovac kažem: zaslužena pobeda Zvezde, Partizan je sam sebe pobedio, imao je utakmicu ali onda pad. I pored svega Zvezda zasluženo osvaja trofej tu nema dileme! Prikazala se kao organizovaniji,odgovorniji tim u trenucima kad je bilo najbitnije.

545

pre 1 godinu

Zašto se izvinjavaš dete koje ne poštuje oca treba da se zapita gde igra i ko mu je otac.
(Mirkić, 7. jun 2022 13:12)

Bas je to problem. To dete je steklo vaspitanje u zvezdaskoj porodici..To tebi nije jasno, nego okreces ono sto je stvarnost. I onda Zeljko mora da prevaspitava..A stecene navike se tesko iskorenjuju..

more su koke

pre 1 godinu

Пљувачи из редова партизановаца да вас подсетим тог истог Калинића кога сад пљујете хтели сте у партизану, одбио је ваше силне новце и вратио се кући...тако да...лајте кере јакобсфелда....

2CRAZY

pre 1 godinu

Kalinić je spreman za rijaliti...
Takođe, ne znam dal je lik svestan da je odigrao očajnu utakmicu i da ga u ovoj seriji nije bilo nigde.

013

pre 1 godinu

kako seju tako i zanju, bravo Kalina tako se to radi!
(Ivan, 07. jun 2022 11:05)

Koji licemer. Da je pravde ugasili bi vam i fk i ovaj novi preimenovani fmp. Za koga bi tad navijali?

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Biti Zvezdaš znači biti častan i pošten čovek koji voli svoj klub iznad svega. Nije ga briga za politiku, nikoga ne mrzi i svako je dobrodošao u Zvezdu bez obzira na veru, nacionalnost i rasu. Svi ostali samo koriste Zvezdu za,kako oni kažu, neke"više"ciljeve. Za pravog Zvezdaš nema višeg cilja od Zvezde. Niti jedan pravi Zvezdaš ne gleda internacionalne utakmice Partizana da bi navijao za strani klub.

Samo kažem

pre 1 godinu

Ispazili ste vi jezik posle prvog poluvremena kada niste vise mogli ni da hodate, plus nervoza od pritiska publike. Samo ste prekidom mogli da se oporavite i prekinete igru Partizana za koju niste imali resenje.
(View, 7. jun 2022 10:25)
U tom trenutku bila serija 6:2 za Zvezdu

kalina brt

pre 1 godinu

A Grobari sad na komentirima, kao mnogo su fini, "Trifa" je mali, Sale je bio u pravu... Sram vas bilo, Kalinic nista lose nije uradio do ove utakmice, a vi ste ga najbrutalnije vredjali iako je nas reprezentativac i onda je puko - normalno.

Milan

pre 1 godinu

A zasto nema mesta za Kalinica u reprezentaciji, sad citam jedan komentar? Na kraju, ko ce to iz Partizana biti medju 12 odabranih, ne znam, mozda Avramović bude na širem spisku i Smailagić koji bolje da je ostao u razvojnoj ligi, pa nije Kalinić pogoršao odnos sa nekim reprezentativcem i jeste malo delovao vaspitno, ali nije bas morao, bolje je da je izostalo to njegovo majmunisanje, ali Kalinić jeste odličan igrač i mesto mu je reprezentaciji.

Batko

pre 1 godinu

Kada Trifunovic nesto uradi to je incident o kome se prica danima a kada Kalinic uradi to isto onda je to poslata poruka.
(Grr, 07. jun 2022 10:28)


Poruka je.....vežbajte, trenirajte ima i ta sledeća sezona !

Iber

pre 1 godinu

Partizanovci sada mogu da se zamajavaju ponašanjem Kalinica posle utakmice i drugim perifernim dogadjajima ali činjenice su sledece:
1. Ni sa najtrofejnijim trenerom Evrope ni sa najskupljim timom u ligi Partizan opet nije uzeo titulu.
2. Partizan je izgubio odlučujuću utakmicu u praznoj hali. Znaci, bez navijaca Zvezde.
3. Od Nolana Smita, Evroligu može da gleda samo na televiziji ili da moli da ga u tu ligu prime kao što su ga primili u Evrokup.
4. Ako klečanje ne urodi plodom, opet će igrati protiv Šljonska i Lijetkabelisa i pričaće nam kako su to timovi "projektovani da osvoje Evroligu".

Okrečite Beograd

pre 1 godinu

Partizan odradio ovo šta je morao se "divljacima", a sad lagano spremanje za Evroligu uz nikad slađu pozivnicu. Od sezone 23/24 verovatno Partizan i Cedevita ili Budućnost u Evroligi tako da očekujem lagano kmečanje idućih sezona u Železniku.

miroslav72

pre 1 godinu

Partizan je imao blagu naklonost sudija i u petoj utakmici, pogotovo u zavrsnici kad su pokusali da ih vrate u zivot: cist kos Holinsa nije priznat, faul Lendeja nad Davidovcu pa aut za Partizan, peti faul Mitrovica, pre toga masa nedosudjenih koraka Lesora i Lendeja. Iritantno je da je akcija koja je najvise prikazivana kontra koju zavrsava Panter su ocigledni koraci. lesoru su oprostena tri faula od toga jedan nameran saplitanje sledja ( u rukometu bi dobio 2 min) a u fudbalu zuti karton.

Batko

pre 1 godinu

Ispazili ste vi jezik posle prvog poluvremena kada niste vise mogli ni da hodate, plus nervoza od pritiska publike. Samo ste prekidom mogli da se oporavite i prekinete igru Partizana za koju niste imali resenje.
(View, 07. jun 2022 10:25)

Pa na prekidu bilo 39:39 , sta ti pričaš ?!

Ili ti je tako lakše da sebi olakšaš ?

Srx

pre 1 godinu

Ne opravdavam ni jednog ni drugog ali ih je adrenalin povukao. To je sport, zar, emocija, trenutak, kad pobedis jebi, kad izgubis trpi, ali sigurno je da je Kalinic pretrpeo torturu, nepravdu, uzasno sudjenje nad njim, otvorila mu se klapna i istresao sve iz sebe ali ne zato sto je los covek vec sto voli Zvezdu. Na pocetku sezone sam rekao titule ne donose Holins, Eolters, Ledej, Panter vec Kalinari, Davidovac, Lazic, Dobric…Tada su me ismejavali a sada mi ga duckaju…Stranac ne moze da oseca grb kao domaca baza igraca…

View

pre 1 godinu

Ispazili ste vi jezik posle prvog poluvremena kada niste vise mogli ni da hodate, plus nervoza od pritiska publike. Samo ste prekidom mogli da se oporavite i prekinete igru Partizana za koju niste imali resenje.

Metla bez drske

pre 1 godinu

Klasican primer kakvi su to ljudi,covic nesa ilic,vesna kalina,fala Bogu pa sam Partizanovac...
(ada, 7. jun 2022 08:35) Jos da si pismen ko zna dokle bi dogurao

Jb

pre 1 godinu

Sta kaze pesic, jel ga pitao neko da li mu je i dalje najvazniji igrac. Pretpostavljam da je mislio kao kompletna licnost...nije ni cudo da jokic postavlja uslove

GM

pre 1 godinu

Komšije ucveljene, lakše će preboleti sve uz ovo... da pricaju o tome, umesto o suđenju...

Koje su šanse da neko uopšte spomene da se ne priznaje koš Holinsu na 39 sekundi do kraja gde lopta udara prvo u tablu, sledu tajmaut, a sudije ne gledaju snimak u sklopu poslednja 2 minuta?!

zigi

pre 1 godinu

e covece da je tebi klinac koji je pri tome totalno nebitan igrac u rotaciji partizana toliko usao u glavu jednim gestom, haos... jesi ti njemu vratio, istina, ali si uz to ponizio sebe i zvezdu. sad sam vidi sta je bitnije. reci da li se to isplati da nekom tamo trifunovicu vratis milo za drago po cenu ponizavanja kluba i sebe. uz to u kljucnoj utakmici se nisi sastavio. bio si najgori na terenu od svih igraca oba kluba. samo glupi faulovi i silovanje bez ucinka. znaci razbio te trifunovic jednim plazenjem jezika u trajanju od 2 sekunde. meni je to nedopustivo za igraca od milion da bude toliko labilan.
dzordana su razni klinci prozivali po nba, on se nikada nije bekeljio nego samo uzme i napuni ih do ludila. to je trebalo i ti da uradis. da sinoc das sigurnost ekipi i da ostvarimo laganu pobedu, rutinsku. jer tolika je objektivno razlika u kvalitetu. umesto toga ti sinoc iz greske u gresku srljas, onda pravis scenu posle ociglednog faula nad lesorom, zbog cega se prazni tribina i na kraju se ovako brukas. pa bilo kojeg crnca da smo doveli za milion umesto tebe bolje bismo uradili.

Batko

pre 1 godinu

Nivo fmp2. Ne mogu dalje ni da dobace. Ako im je kapiten ovakav od stotinu leta, kakvi li su drugi. A da...znamo. Limenkice.
(ju ju, 07. jun 2022 09:19)

Biti zvezdas znaci biti Kalinic i Gobeljic. Toliko je prosto. NISMO ISTI !!!
(JNA, 07. jun 2022 09:17)


Nemoć samo pršti.

Razumem vas,nadali ste se.
Ali bez nervoze...ima i ta SLEDEĆA SEZONA.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Ovaj Kalinić je odraz društva u kojem živimo. On je neka verzija Darka Lazića, Mace Diskrecije i Zmaja od Šipova… 3 u 1. Ko razume shvatiće…

kojo

pre 1 godinu

Kalinić-slika i prilika onoga što se naziva zvezdaš u 21.veku.Baš sve ono i u svakom smislu te reči. Biti zvezadaš znači biti Kalinić.
(Teorema., 07. jun 2022 08:38)

A biti grobar znaci biti Bozo Koprivica.
(zvezdas, 7. jun 2022 09:25)
biti zvezdaš znaci biti Božo Vrećo

društvance iz predgrađa

pre 1 godinu

Ako navijacima partizana nije smetalo sta je uradio trifunovic, onda ne treba da im smeta ni potez Kalinica.
(Goranac, 07. jun 2022 09:27)

Zasmetalo je svakom normalnom, jer takav potez samo budala može da pravda. Razlika je u tome što je Trifa praznoglavi balavac, a Kalina iskusni reprezentativac. Ako ti ne vidiš razliku, onda je polemika suvišna.

bvb

pre 1 godinu

I nakon svega treba da igraju sutra zajednk u reprezentaciji???
(Marew, 07. jun 2022 08:20)

Jadna je ta reprrzentacija u kojoj Trifunovic ima mesto.

Hamurabi

pre 1 godinu

Hvala Kalina što si se u najboljim igračkim godinama vratio u Zvezdu. Nama si najbolji igrač, selektoru Srbije si ključan igrač. Zvezda je srećna što te ima! Ostani zauvek!

mkg

pre 1 godinu

Gospodski…Sta je ocekivao Trifunovic? Da moze bez posledica onako da se ponasa? Mislim da je naucio lekciju…
(Straight Outta München, 07. jun 2022 08:21)

"Gospodski"?

Janko

pre 1 godinu

I razumem donekle Kalinića, momak je odrastao sigurno trpeći provokacije i zadirkivanja tokom celog života na račun njegove fizičke pojave. Jednostavno to je ostavilo traga i njegova granica tolerisanja frustracije je nepostojeća. I kako ide vreme izgleda da se to pogoršava. Uvek sam smatrao da je dobar bio u reprezentaciji ali definitivno nema više mesta za njega. Nije pouzdan više.

Fargo

pre 1 godinu

A Trifunovic je odgovorio tvom urlanju na drugoj utakmici posle zakucavanja Holinsa. Samo tada sa klupe Partizana niko nije skocio kao vi kada je Trifunovic urlao.

zvezdas

pre 1 godinu

Kalinić-slika i prilika onoga što se naziva zvezdaš u 21.veku.Baš sve ono i u svakom smislu te reči. Biti zvezadaš znači biti Kalinić.
(Teorema., 07. jun 2022 08:38)

A biti grobar znaci biti Bozo Koprivica.

IQ 0

pre 1 godinu

taman kad covek pomisli za nekoga da nemoze da padnje nize on ga razuveri i nastavi da kopa jos dublje. Postoji ona stara izreka "bolje cutati i pustiti druge da misle da si glup, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju".

stevo

pre 1 godinu

Što je Trifunović klinac?! Ima 20 a ne 14 godina.
Ponašaš se kao Trifko dobiješ "vaspitnu"i ćao, zdravo.
Neki ljudi nikako da shvate, da klinci danas nemaju mjeru, i možeš ti teoretisati do sutra, ali ako mu u praksi ne objasniš, ponoviće ispad.
Sada neće jer je naucio da uvijek moze biti gore

Kide

pre 1 godinu

Jedna rec,sramota.Ne za Kalinica on je prolazni pojedinac nego za ceo sistem,narod,nazovi navijace.Potrebno je sazvati sve istaknute kosarkaske radnike i uputiti javno zahtev drzavi da se ovom divljanju i necivilizacijskom ponasanju stane na put.Da li je nekom vaznije ko je uzeo titulu u nekoj ligi ili da zivimo u normalnom drustvu.Nazalost komentari vecine ovde pokazuju da je problem ukorenjen duboko u ljudima.

smeh

pre 1 godinu

Da je jedan od mojih bivših trenera na klupi jednog od blizanaca jedan od ove dvojice igrača bi već sada završio sa igranjem utakmica u ovoj sezoni i morao bi da se pokaže u mnogo boljem svetlu u narednom vremenu, pre svega kao sportista i čovek ako bi želeo da igra sledeće sezone. Ne zna se šta je gore, da li onaj potez Trifunovića ili ovaj potez iskusnog igrača koji bi trebao da bude uzor. Sramota je što se nekultura sa tribina prenela i na teren. Ovakvi igrači ne zaslužuju da nose reprezentativni dres bez obzira kakvi igrači bili.

Ronin

pre 1 godinu

Ne treba zamerati mladom Kalinicu, vruca glava, ponela ga atmosfera. Drago mi je da i komsije po kojima je Trifunovic "ubio sport, obrukao sebe, klub i drzavu" drze isti kriterijum i gnusaju se ovog postupka.

davor

pre 1 godinu

Dokle god pojedinci (a vidim ima ih mnogo) opravdavaju ovakav potez, pogotovo kapitena i najiskusnijeg igrača, zla krv neće prestati. 99% nas je osudilo klinački ispad Trifunovića, kako tek ovo nazvati pravim imenom?
Kalina je samo dokazao da nije za kapitena, jer se tako najbolji igrač jedne šampionske ekipe ne ponaša. Da ima 20 godina pa i da razumem. Ali dovoljno je po opravdavanju zaključiti da on i ne kapira da ima 30 godina. Da li će sada da se pojavi predsednik te prepoštene Zvezde da kaže kako oni ni jednim gestom nisu uradili ništa slično kao što je imao ispad jedan balavac iz Partizana?
Naravno da ne. A taj Kalinić je bar svog nekadašnjeg trenera mogao da ispoštuje, bez koga nikada ne bi ni video titulu Evrolige. Zaista sramota da nema dalje. Mada, kad pogledam ko mu je predsednik kluba, sve je jasno kao dan...

Basketaš

pre 1 godinu

Eto sada je svima jasno zašto ga Sale nije zvao u repku. Dečko pravi neinteligentne poteze. Kao krava koja da neko pa se ritne...
Trifunović je mlad ali Kalinić nije. A Kari kaže da će mu on biti stub u reprezentaciji. Good luck with him!

Мilan

pre 1 godinu

Калинићје један најобичнији провокатор и врло прљав играч.
Цела његова игра се своди на провоцирање противника и тестрална глуматања фаула над њим, бацања, млатараеа рукама и падања

VOSAK

pre 1 godinu

Jebiga, kad to radiš, budi spreman i da primiš nazad što bi Ameri rekli taunt ;)
Nikako igrači Partizana da nauče da se to radi kad je sve gotovo kao Kalina a ne kad je nerešeno, ili se ne zna konačan ishod, uvek se obije o glavu to klimanje glavom, glumljenje neko Lesora, Pantera, Ledeja, ne znam čemu to

Паркет

pre 1 godinu

"Ja se izvinjavam Trifunoviću, stvarno nesportski potez, samo sam hteo da vratim ono što je nama gestikulirao na 30 razlike, ali mislim da je ova pobeda bitnija", rekao je Kalinić na terenu posle meča.

Овим "ali mislim da je ova pobeda bitnija" си објаснио да се ниси извинио него да желиш да набијаш на нос. А онда у другој врсти "докле више" и о неспортском понашању навијача. Угледај се на своје тренере - Жељка и Радоњића - које ниси заслужио. Ђорђевић је био апсолутно управу, жао ми је што Пешић има неке друге идеје, мада још има времена за потез у стилу Радмановић-банана.

baki

pre 1 godinu

koliko imas godina?
hvala sto necemo gledati reprezentaciju ove godine. nije ni cudo sto Nba igraci nece da dodju da igraju.
sa budalama da igraju...

JPR24

pre 1 godinu

Iskusni igrač da se pali na klinca, Ajde bre ne glumi panju jedan ! Da si hteo da mu vratiš, mogao sinda ga iskuliraš, onako iskusno i smekerski kako dolikuje iskusnom igraču, a ne da izigrava majmuna !

Teorema.

pre 1 godinu

Kalinić-slika i prilika onoga što se naziva zvezdaš u 21.veku.Baš sve ono i u svakom smislu te reči. Biti zvezadaš znači biti Kalinić.

123

pre 1 godinu

jedan od njboljih igraca na svojoj poziciji u evropii ali definitivno moralna strana licnosti ne prati to..cela karijera obelezena skandalima, uvredljivim izjavama, provokacijama..gde god igra, isti je..da li bih ga zeleo u svom timu, iskreno, dobro bih razmislio..

boki

pre 1 godinu

poslao poruku selektoru zašto ne treba da ga zove da igra za reprezentaciju.
i potvrdio da je prethodni bio apsolutno u pravu za izostavljanje istog.

Milorad

pre 1 godinu

na kraju je Djordjevic ispasti u pravu i za Kalinica i za Jokica, nesporno dobri kosarkasi sa "cudnom" glavom ali eto zvezdasi su to iskoristili da okrenu da je Djordjevic obojen klubskim bojama, imali smo neutralnog Kokoskova pa smo videli kako se zavrsilo...

boki

pre 1 godinu

poslao poruku selektoru zašto ne treba da ga zove da igra za reprezentaciju.
i potvrdio da je prethodni bio apsolutno u pravu za izostavljanje istog.

Teorema.

pre 1 godinu

Kalinić-slika i prilika onoga što se naziva zvezdaš u 21.veku.Baš sve ono i u svakom smislu te reči. Biti zvezadaš znači biti Kalinić.

Basketaš

pre 1 godinu

Eto sada je svima jasno zašto ga Sale nije zvao u repku. Dečko pravi neinteligentne poteze. Kao krava koja da neko pa se ritne...
Trifunović je mlad ali Kalinić nije. A Kari kaže da će mu on biti stub u reprezentaciji. Good luck with him!

Ronin

pre 1 godinu

Ne treba zamerati mladom Kalinicu, vruca glava, ponela ga atmosfera. Drago mi je da i komsije po kojima je Trifunovic "ubio sport, obrukao sebe, klub i drzavu" drze isti kriterijum i gnusaju se ovog postupka.

Паркет

pre 1 godinu

"Ja se izvinjavam Trifunoviću, stvarno nesportski potez, samo sam hteo da vratim ono što je nama gestikulirao na 30 razlike, ali mislim da je ova pobeda bitnija", rekao je Kalinić na terenu posle meča.

Овим "ali mislim da je ova pobeda bitnija" си објаснио да се ниси извинио него да желиш да набијаш на нос. А онда у другој врсти "докле више" и о неспортском понашању навијача. Угледај се на своје тренере - Жељка и Радоњића - које ниси заслужио. Ђорђевић је био апсолутно управу, жао ми је што Пешић има неке друге идеје, мада још има времена за потез у стилу Радмановић-банана.

JPR24

pre 1 godinu

Iskusni igrač da se pali na klinca, Ajde bre ne glumi panju jedan ! Da si hteo da mu vratiš, mogao sinda ga iskuliraš, onako iskusno i smekerski kako dolikuje iskusnom igraču, a ne da izigrava majmuna !

baki

pre 1 godinu

koliko imas godina?
hvala sto necemo gledati reprezentaciju ove godine. nije ni cudo sto Nba igraci nece da dodju da igraju.
sa budalama da igraju...

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Ovaj Kalinić je odraz društva u kojem živimo. On je neka verzija Darka Lazića, Mace Diskrecije i Zmaja od Šipova… 3 u 1. Ko razume shvatiće…

123

pre 1 godinu

jedan od njboljih igraca na svojoj poziciji u evropii ali definitivno moralna strana licnosti ne prati to..cela karijera obelezena skandalima, uvredljivim izjavama, provokacijama..gde god igra, isti je..da li bih ga zeleo u svom timu, iskreno, dobro bih razmislio..

Metla bez drske

pre 1 godinu

Klasican primer kakvi su to ljudi,covic nesa ilic,vesna kalina,fala Bogu pa sam Partizanovac...
(ada, 7. jun 2022 08:35) Jos da si pismen ko zna dokle bi dogurao

Kide

pre 1 godinu

Jedna rec,sramota.Ne za Kalinica on je prolazni pojedinac nego za ceo sistem,narod,nazovi navijace.Potrebno je sazvati sve istaknute kosarkaske radnike i uputiti javno zahtev drzavi da se ovom divljanju i necivilizacijskom ponasanju stane na put.Da li je nekom vaznije ko je uzeo titulu u nekoj ligi ili da zivimo u normalnom drustvu.Nazalost komentari vecine ovde pokazuju da je problem ukorenjen duboko u ljudima.

bvb

pre 1 godinu

I nakon svega treba da igraju sutra zajednk u reprezentaciji???
(Marew, 07. jun 2022 08:20)

Jadna je ta reprrzentacija u kojoj Trifunovic ima mesto.

Мilan

pre 1 godinu

Калинићје један најобичнији провокатор и врло прљав играч.
Цела његова игра се своди на провоцирање противника и тестрална глуматања фаула над њим, бацања, млатараеа рукама и падања

Batko

pre 1 godinu

Nivo fmp2. Ne mogu dalje ni da dobace. Ako im je kapiten ovakav od stotinu leta, kakvi li su drugi. A da...znamo. Limenkice.
(ju ju, 07. jun 2022 09:19)

Biti zvezdas znaci biti Kalinic i Gobeljic. Toliko je prosto. NISMO ISTI !!!
(JNA, 07. jun 2022 09:17)


Nemoć samo pršti.

Razumem vas,nadali ste se.
Ali bez nervoze...ima i ta SLEDEĆA SEZONA.

Hamurabi

pre 1 godinu

Hvala Kalina što si se u najboljim igračkim godinama vratio u Zvezdu. Nama si najbolji igrač, selektoru Srbije si ključan igrač. Zvezda je srećna što te ima! Ostani zauvek!

kalina brt

pre 1 godinu

A Grobari sad na komentirima, kao mnogo su fini, "Trifa" je mali, Sale je bio u pravu... Sram vas bilo, Kalinic nista lose nije uradio do ove utakmice, a vi ste ga najbrutalnije vredjali iako je nas reprezentativac i onda je puko - normalno.

zvezdas

pre 1 godinu

Kalinić-slika i prilika onoga što se naziva zvezdaš u 21.veku.Baš sve ono i u svakom smislu te reči. Biti zvezadaš znači biti Kalinić.
(Teorema., 07. jun 2022 08:38)

A biti grobar znaci biti Bozo Koprivica.

davor

pre 1 godinu

Dokle god pojedinci (a vidim ima ih mnogo) opravdavaju ovakav potez, pogotovo kapitena i najiskusnijeg igrača, zla krv neće prestati. 99% nas je osudilo klinački ispad Trifunovića, kako tek ovo nazvati pravim imenom?
Kalina je samo dokazao da nije za kapitena, jer se tako najbolji igrač jedne šampionske ekipe ne ponaša. Da ima 20 godina pa i da razumem. Ali dovoljno je po opravdavanju zaključiti da on i ne kapira da ima 30 godina. Da li će sada da se pojavi predsednik te prepoštene Zvezde da kaže kako oni ni jednim gestom nisu uradili ništa slično kao što je imao ispad jedan balavac iz Partizana?
Naravno da ne. A taj Kalinić je bar svog nekadašnjeg trenera mogao da ispoštuje, bez koga nikada ne bi ni video titulu Evrolige. Zaista sramota da nema dalje. Mada, kad pogledam ko mu je predsednik kluba, sve je jasno kao dan...

GM

pre 1 godinu

Komšije ucveljene, lakše će preboleti sve uz ovo... da pricaju o tome, umesto o suđenju...

Koje su šanse da neko uopšte spomene da se ne priznaje koš Holinsu na 39 sekundi do kraja gde lopta udara prvo u tablu, sledu tajmaut, a sudije ne gledaju snimak u sklopu poslednja 2 minuta?!

Iber

pre 1 godinu

Partizanovci sada mogu da se zamajavaju ponašanjem Kalinica posle utakmice i drugim perifernim dogadjajima ali činjenice su sledece:
1. Ni sa najtrofejnijim trenerom Evrope ni sa najskupljim timom u ligi Partizan opet nije uzeo titulu.
2. Partizan je izgubio odlučujuću utakmicu u praznoj hali. Znaci, bez navijaca Zvezde.
3. Od Nolana Smita, Evroligu može da gleda samo na televiziji ili da moli da ga u tu ligu prime kao što su ga primili u Evrokup.
4. Ako klečanje ne urodi plodom, opet će igrati protiv Šljonska i Lijetkabelisa i pričaće nam kako su to timovi "projektovani da osvoje Evroligu".

Srx

pre 1 godinu

Ne opravdavam ni jednog ni drugog ali ih je adrenalin povukao. To je sport, zar, emocija, trenutak, kad pobedis jebi, kad izgubis trpi, ali sigurno je da je Kalinic pretrpeo torturu, nepravdu, uzasno sudjenje nad njim, otvorila mu se klapna i istresao sve iz sebe ali ne zato sto je los covek vec sto voli Zvezdu. Na pocetku sezone sam rekao titule ne donose Holins, Eolters, Ledej, Panter vec Kalinari, Davidovac, Lazic, Dobric…Tada su me ismejavali a sada mi ga duckaju…Stranac ne moze da oseca grb kao domaca baza igraca…

miroslav72

pre 1 godinu

Partizan je imao blagu naklonost sudija i u petoj utakmici, pogotovo u zavrsnici kad su pokusali da ih vrate u zivot: cist kos Holinsa nije priznat, faul Lendeja nad Davidovcu pa aut za Partizan, peti faul Mitrovica, pre toga masa nedosudjenih koraka Lesora i Lendeja. Iritantno je da je akcija koja je najvise prikazivana kontra koju zavrsava Panter su ocigledni koraci. lesoru su oprostena tri faula od toga jedan nameran saplitanje sledja ( u rukometu bi dobio 2 min) a u fudbalu zuti karton.

Milan

pre 1 godinu

A zasto nema mesta za Kalinica u reprezentaciji, sad citam jedan komentar? Na kraju, ko ce to iz Partizana biti medju 12 odabranih, ne znam, mozda Avramović bude na širem spisku i Smailagić koji bolje da je ostao u razvojnoj ligi, pa nije Kalinić pogoršao odnos sa nekim reprezentativcem i jeste malo delovao vaspitno, ali nije bas morao, bolje je da je izostalo to njegovo majmunisanje, ali Kalinić jeste odličan igrač i mesto mu je reprezentaciji.

VOSAK

pre 1 godinu

Jebiga, kad to radiš, budi spreman i da primiš nazad što bi Ameri rekli taunt ;)
Nikako igrači Partizana da nauče da se to radi kad je sve gotovo kao Kalina a ne kad je nerešeno, ili se ne zna konačan ishod, uvek se obije o glavu to klimanje glavom, glumljenje neko Lesora, Pantera, Ledeja, ne znam čemu to

Samo kažem

pre 1 godinu

Ispazili ste vi jezik posle prvog poluvremena kada niste vise mogli ni da hodate, plus nervoza od pritiska publike. Samo ste prekidom mogli da se oporavite i prekinete igru Partizana za koju niste imali resenje.
(View, 7. jun 2022 10:25)
U tom trenutku bila serija 6:2 za Zvezdu

View

pre 1 godinu

Ispazili ste vi jezik posle prvog poluvremena kada niste vise mogli ni da hodate, plus nervoza od pritiska publike. Samo ste prekidom mogli da se oporavite i prekinete igru Partizana za koju niste imali resenje.

Batko

pre 1 godinu

Ispazili ste vi jezik posle prvog poluvremena kada niste vise mogli ni da hodate, plus nervoza od pritiska publike. Samo ste prekidom mogli da se oporavite i prekinete igru Partizana za koju niste imali resenje.
(View, 07. jun 2022 10:25)

Pa na prekidu bilo 39:39 , sta ti pričaš ?!

Ili ti je tako lakše da sebi olakšaš ?

Batko

pre 1 godinu

Kada Trifunovic nesto uradi to je incident o kome se prica danima a kada Kalinic uradi to isto onda je to poslata poruka.
(Grr, 07. jun 2022 10:28)


Poruka je.....vežbajte, trenirajte ima i ta sledeća sezona !

društvance iz predgrađa

pre 1 godinu

Ako navijacima partizana nije smetalo sta je uradio trifunovic, onda ne treba da im smeta ni potez Kalinica.
(Goranac, 07. jun 2022 09:27)

Zasmetalo je svakom normalnom, jer takav potez samo budala može da pravda. Razlika je u tome što je Trifa praznoglavi balavac, a Kalina iskusni reprezentativac. Ako ti ne vidiš razliku, onda je polemika suvišna.

Milorad

pre 1 godinu

na kraju je Djordjevic ispasti u pravu i za Kalinica i za Jokica, nesporno dobri kosarkasi sa "cudnom" glavom ali eto zvezdasi su to iskoristili da okrenu da je Djordjevic obojen klubskim bojama, imali smo neutralnog Kokoskova pa smo videli kako se zavrsilo...

013

pre 1 godinu

kako seju tako i zanju, bravo Kalina tako se to radi!
(Ivan, 07. jun 2022 11:05)

Koji licemer. Da je pravde ugasili bi vam i fk i ovaj novi preimenovani fmp. Za koga bi tad navijali?

IQ 0

pre 1 godinu

taman kad covek pomisli za nekoga da nemoze da padnje nize on ga razuveri i nastavi da kopa jos dublje. Postoji ona stara izreka "bolje cutati i pustiti druge da misle da si glup, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju".

Jb

pre 1 godinu

Sta kaze pesic, jel ga pitao neko da li mu je i dalje najvazniji igrac. Pretpostavljam da je mislio kao kompletna licnost...nije ni cudo da jokic postavlja uslove

2CRAZY

pre 1 godinu

Kalinić je spreman za rijaliti...
Takođe, ne znam dal je lik svestan da je odigrao očajnu utakmicu i da ga u ovoj seriji nije bilo nigde.

Fargo

pre 1 godinu

A Trifunovic je odgovorio tvom urlanju na drugoj utakmici posle zakucavanja Holinsa. Samo tada sa klupe Partizana niko nije skocio kao vi kada je Trifunovic urlao.

zigi

pre 1 godinu

e covece da je tebi klinac koji je pri tome totalno nebitan igrac u rotaciji partizana toliko usao u glavu jednim gestom, haos... jesi ti njemu vratio, istina, ali si uz to ponizio sebe i zvezdu. sad sam vidi sta je bitnije. reci da li se to isplati da nekom tamo trifunovicu vratis milo za drago po cenu ponizavanja kluba i sebe. uz to u kljucnoj utakmici se nisi sastavio. bio si najgori na terenu od svih igraca oba kluba. samo glupi faulovi i silovanje bez ucinka. znaci razbio te trifunovic jednim plazenjem jezika u trajanju od 2 sekunde. meni je to nedopustivo za igraca od milion da bude toliko labilan.
dzordana su razni klinci prozivali po nba, on se nikada nije bekeljio nego samo uzme i napuni ih do ludila. to je trebalo i ti da uradis. da sinoc das sigurnost ekipi i da ostvarimo laganu pobedu, rutinsku. jer tolika je objektivno razlika u kvalitetu. umesto toga ti sinoc iz greske u gresku srljas, onda pravis scenu posle ociglednog faula nad lesorom, zbog cega se prazni tribina i na kraju se ovako brukas. pa bilo kojeg crnca da smo doveli za milion umesto tebe bolje bismo uradili.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Biti Zvezdaš znači biti častan i pošten čovek koji voli svoj klub iznad svega. Nije ga briga za politiku, nikoga ne mrzi i svako je dobrodošao u Zvezdu bez obzira na veru, nacionalnost i rasu. Svi ostali samo koriste Zvezdu za,kako oni kažu, neke"više"ciljeve. Za pravog Zvezdaš nema višeg cilja od Zvezde. Niti jedan pravi Zvezdaš ne gleda internacionalne utakmice Partizana da bi navijao za strani klub.

more su koke

pre 1 godinu

Пљувачи из редова партизановаца да вас подсетим тог истог Калинића кога сад пљујете хтели сте у партизану, одбио је ваше силне новце и вратио се кући...тако да...лајте кере јакобсфелда....

mkg

pre 1 godinu

Gospodski…Sta je ocekivao Trifunovic? Da moze bez posledica onako da se ponasa? Mislim da je naucio lekciju…
(Straight Outta München, 07. jun 2022 08:21)

"Gospodski"?

Janko

pre 1 godinu

I razumem donekle Kalinića, momak je odrastao sigurno trpeći provokacije i zadirkivanja tokom celog života na račun njegove fizičke pojave. Jednostavno to je ostavilo traga i njegova granica tolerisanja frustracije je nepostojeća. I kako ide vreme izgleda da se to pogoršava. Uvek sam smatrao da je dobar bio u reprezentaciji ali definitivno nema više mesta za njega. Nije pouzdan više.

stevo

pre 1 godinu

Što je Trifunović klinac?! Ima 20 a ne 14 godina.
Ponašaš se kao Trifko dobiješ "vaspitnu"i ćao, zdravo.
Neki ljudi nikako da shvate, da klinci danas nemaju mjeru, i možeš ti teoretisati do sutra, ali ako mu u praksi ne objasniš, ponoviće ispad.
Sada neće jer je naucio da uvijek moze biti gore

kojo

pre 1 godinu

Kalinić-slika i prilika onoga što se naziva zvezdaš u 21.veku.Baš sve ono i u svakom smislu te reči. Biti zvezadaš znači biti Kalinić.
(Teorema., 07. jun 2022 08:38)

A biti grobar znaci biti Bozo Koprivica.
(zvezdas, 7. jun 2022 09:25)
biti zvezdaš znaci biti Božo Vrećo

injustice

pre 1 godinu

Znate kako: ako u trenutku, ne trenucima, već trenutku kad sirena označava kraj utakmice, pete odlučujuće utakmice a nekom prvo što pada napamet je ne da se raduje, da slavi titulu, da slavi i proslavlja Euroligu, da se raduje još jednom trofeju... već mu je u tom trenutku preče da ode do klupe na kojoj je trener koji ga je skoro trenirao i imaju baš dobor odnos i respekt i ode do mladog još uvek neafirmisanog igrača da vrati "milo za drago"! To je cela filozofija a vi to spinujete, branite, abolirajte kako želite. Njegov potez je dokaz da ipak kod njega mržnja dominira a ne radost,ljubav prema Zvezdi jer da je tako ne bi se jedan afirmisani reprezentativac i najskuplji domači igrač u ligi ikada, unosio u lice mladom igraču Partizana, već bi uživao u suštini - osvajanju trofeja! Njegovo naknadno izvinjenje je dodatna provokacija ali i da je iskreno - nebitno, jer priznanje ne znači anuliranje postupka, već se i dalje snosi odgvornost, makar moralna. Naravno da to kod njega nema što pokazuje i činjenica da je igrač takvog kalibra a uvek na ivici da li će biti pozvan u reprezentaciju ili ne, dakle - nešto tu ima!!! Kao partizanovac kažem: zaslužena pobeda Zvezde, Partizan je sam sebe pobedio, imao je utakmicu ali onda pad. I pored svega Zvezda zasluženo osvaja trofej tu nema dileme! Prikazala se kao organizovaniji,odgovorniji tim u trenucima kad je bilo najbitnije.

smeh

pre 1 godinu

Da je jedan od mojih bivših trenera na klupi jednog od blizanaca jedan od ove dvojice igrača bi već sada završio sa igranjem utakmica u ovoj sezoni i morao bi da se pokaže u mnogo boljem svetlu u narednom vremenu, pre svega kao sportista i čovek ako bi želeo da igra sledeće sezone. Ne zna se šta je gore, da li onaj potez Trifunovića ili ovaj potez iskusnog igrača koji bi trebao da bude uzor. Sramota je što se nekultura sa tribina prenela i na teren. Ovakvi igrači ne zaslužuju da nose reprezentativni dres bez obzira kakvi igrači bili.

Okrečite Beograd

pre 1 godinu

Partizan odradio ovo šta je morao se "divljacima", a sad lagano spremanje za Evroligu uz nikad slađu pozivnicu. Od sezone 23/24 verovatno Partizan i Cedevita ili Budućnost u Evroligi tako da očekujem lagano kmečanje idućih sezona u Železniku.

545

pre 1 godinu

Zašto se izvinjavaš dete koje ne poštuje oca treba da se zapita gde igra i ko mu je otac.
(Mirkić, 7. jun 2022 13:12)

Bas je to problem. To dete je steklo vaspitanje u zvezdaskoj porodici..To tebi nije jasno, nego okreces ono sto je stvarnost. I onda Zeljko mora da prevaspitava..A stecene navike se tesko iskorenjuju..

Teorema.

pre 1 godinu

Kalinić-slika i prilika onoga što se naziva zvezdaš u 21.veku.Baš sve ono i u svakom smislu te reči. Biti zvezadaš znači biti Kalinić.

boki

pre 1 godinu

poslao poruku selektoru zašto ne treba da ga zove da igra za reprezentaciju.
i potvrdio da je prethodni bio apsolutno u pravu za izostavljanje istog.

Basketaš

pre 1 godinu

Eto sada je svima jasno zašto ga Sale nije zvao u repku. Dečko pravi neinteligentne poteze. Kao krava koja da neko pa se ritne...
Trifunović je mlad ali Kalinić nije. A Kari kaže da će mu on biti stub u reprezentaciji. Good luck with him!

View

pre 1 godinu

Ispazili ste vi jezik posle prvog poluvremena kada niste vise mogli ni da hodate, plus nervoza od pritiska publike. Samo ste prekidom mogli da se oporavite i prekinete igru Partizana za koju niste imali resenje.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Ovaj Kalinić je odraz društva u kojem živimo. On je neka verzija Darka Lazića, Mace Diskrecije i Zmaja od Šipova… 3 u 1. Ko razume shvatiće…

013

pre 1 godinu

kako seju tako i zanju, bravo Kalina tako se to radi!
(Ivan, 07. jun 2022 11:05)

Koji licemer. Da je pravde ugasili bi vam i fk i ovaj novi preimenovani fmp. Za koga bi tad navijali?

Fargo

pre 1 godinu

A Trifunovic je odgovorio tvom urlanju na drugoj utakmici posle zakucavanja Holinsa. Samo tada sa klupe Partizana niko nije skocio kao vi kada je Trifunovic urlao.

Okrečite Beograd

pre 1 godinu

Partizan odradio ovo šta je morao se "divljacima", a sad lagano spremanje za Evroligu uz nikad slađu pozivnicu. Od sezone 23/24 verovatno Partizan i Cedevita ili Budućnost u Evroligi tako da očekujem lagano kmečanje idućih sezona u Železniku.

Мilan

pre 1 godinu

Калинићје један најобичнији провокатор и врло прљав играч.
Цела његова игра се своди на провоцирање противника и тестрална глуматања фаула над њим, бацања, млатараеа рукама и падања

Hamurabi

pre 1 godinu

Hvala Kalina što si se u najboljim igračkim godinama vratio u Zvezdu. Nama si najbolji igrač, selektoru Srbije si ključan igrač. Zvezda je srećna što te ima! Ostani zauvek!

baki

pre 1 godinu

koliko imas godina?
hvala sto necemo gledati reprezentaciju ove godine. nije ni cudo sto Nba igraci nece da dodju da igraju.
sa budalama da igraju...

Паркет

pre 1 godinu

"Ja se izvinjavam Trifunoviću, stvarno nesportski potez, samo sam hteo da vratim ono što je nama gestikulirao na 30 razlike, ali mislim da je ova pobeda bitnija", rekao je Kalinić na terenu posle meča.

Овим "ali mislim da je ova pobeda bitnija" си објаснио да се ниси извинио него да желиш да набијаш на нос. А онда у другој врсти "докле више" и о неспортском понашању навијача. Угледај се на своје тренере - Жељка и Радоњића - које ниси заслужио. Ђорђевић је био апсолутно управу, жао ми је што Пешић има неке друге идеје, мада још има времена за потез у стилу Радмановић-банана.

Jb

pre 1 godinu

Sta kaze pesic, jel ga pitao neko da li mu je i dalje najvazniji igrac. Pretpostavljam da je mislio kao kompletna licnost...nije ni cudo da jokic postavlja uslove

Janko

pre 1 godinu

I razumem donekle Kalinića, momak je odrastao sigurno trpeći provokacije i zadirkivanja tokom celog života na račun njegove fizičke pojave. Jednostavno to je ostavilo traga i njegova granica tolerisanja frustracije je nepostojeća. I kako ide vreme izgleda da se to pogoršava. Uvek sam smatrao da je dobar bio u reprezentaciji ali definitivno nema više mesta za njega. Nije pouzdan više.

Metla bez drske

pre 1 godinu

Klasican primer kakvi su to ljudi,covic nesa ilic,vesna kalina,fala Bogu pa sam Partizanovac...
(ada, 7. jun 2022 08:35) Jos da si pismen ko zna dokle bi dogurao

VOSAK

pre 1 godinu

Jebiga, kad to radiš, budi spreman i da primiš nazad što bi Ameri rekli taunt ;)
Nikako igrači Partizana da nauče da se to radi kad je sve gotovo kao Kalina a ne kad je nerešeno, ili se ne zna konačan ishod, uvek se obije o glavu to klimanje glavom, glumljenje neko Lesora, Pantera, Ledeja, ne znam čemu to

Ronin

pre 1 godinu

Ne treba zamerati mladom Kalinicu, vruca glava, ponela ga atmosfera. Drago mi je da i komsije po kojima je Trifunovic "ubio sport, obrukao sebe, klub i drzavu" drze isti kriterijum i gnusaju se ovog postupka.

2CRAZY

pre 1 godinu

Kalinić je spreman za rijaliti...
Takođe, ne znam dal je lik svestan da je odigrao očajnu utakmicu i da ga u ovoj seriji nije bilo nigde.

bvb

pre 1 godinu

I nakon svega treba da igraju sutra zajednk u reprezentaciji???
(Marew, 07. jun 2022 08:20)

Jadna je ta reprrzentacija u kojoj Trifunovic ima mesto.

zigi

pre 1 godinu

e covece da je tebi klinac koji je pri tome totalno nebitan igrac u rotaciji partizana toliko usao u glavu jednim gestom, haos... jesi ti njemu vratio, istina, ali si uz to ponizio sebe i zvezdu. sad sam vidi sta je bitnije. reci da li se to isplati da nekom tamo trifunovicu vratis milo za drago po cenu ponizavanja kluba i sebe. uz to u kljucnoj utakmici se nisi sastavio. bio si najgori na terenu od svih igraca oba kluba. samo glupi faulovi i silovanje bez ucinka. znaci razbio te trifunovic jednim plazenjem jezika u trajanju od 2 sekunde. meni je to nedopustivo za igraca od milion da bude toliko labilan.
dzordana su razni klinci prozivali po nba, on se nikada nije bekeljio nego samo uzme i napuni ih do ludila. to je trebalo i ti da uradis. da sinoc das sigurnost ekipi i da ostvarimo laganu pobedu, rutinsku. jer tolika je objektivno razlika u kvalitetu. umesto toga ti sinoc iz greske u gresku srljas, onda pravis scenu posle ociglednog faula nad lesorom, zbog cega se prazni tribina i na kraju se ovako brukas. pa bilo kojeg crnca da smo doveli za milion umesto tebe bolje bismo uradili.

Milorad

pre 1 godinu

na kraju je Djordjevic ispasti u pravu i za Kalinica i za Jokica, nesporno dobri kosarkasi sa "cudnom" glavom ali eto zvezdasi su to iskoristili da okrenu da je Djordjevic obojen klubskim bojama, imali smo neutralnog Kokoskova pa smo videli kako se zavrsilo...

davor

pre 1 godinu

Dokle god pojedinci (a vidim ima ih mnogo) opravdavaju ovakav potez, pogotovo kapitena i najiskusnijeg igrača, zla krv neće prestati. 99% nas je osudilo klinački ispad Trifunovića, kako tek ovo nazvati pravim imenom?
Kalina je samo dokazao da nije za kapitena, jer se tako najbolji igrač jedne šampionske ekipe ne ponaša. Da ima 20 godina pa i da razumem. Ali dovoljno je po opravdavanju zaključiti da on i ne kapira da ima 30 godina. Da li će sada da se pojavi predsednik te prepoštene Zvezde da kaže kako oni ni jednim gestom nisu uradili ništa slično kao što je imao ispad jedan balavac iz Partizana?
Naravno da ne. A taj Kalinić je bar svog nekadašnjeg trenera mogao da ispoštuje, bez koga nikada ne bi ni video titulu Evrolige. Zaista sramota da nema dalje. Mada, kad pogledam ko mu je predsednik kluba, sve je jasno kao dan...

miroslav72

pre 1 godinu

Partizan je imao blagu naklonost sudija i u petoj utakmici, pogotovo u zavrsnici kad su pokusali da ih vrate u zivot: cist kos Holinsa nije priznat, faul Lendeja nad Davidovcu pa aut za Partizan, peti faul Mitrovica, pre toga masa nedosudjenih koraka Lesora i Lendeja. Iritantno je da je akcija koja je najvise prikazivana kontra koju zavrsava Panter su ocigledni koraci. lesoru su oprostena tri faula od toga jedan nameran saplitanje sledja ( u rukometu bi dobio 2 min) a u fudbalu zuti karton.

Batko

pre 1 godinu

Nivo fmp2. Ne mogu dalje ni da dobace. Ako im je kapiten ovakav od stotinu leta, kakvi li su drugi. A da...znamo. Limenkice.
(ju ju, 07. jun 2022 09:19)

Biti zvezdas znaci biti Kalinic i Gobeljic. Toliko je prosto. NISMO ISTI !!!
(JNA, 07. jun 2022 09:17)


Nemoć samo pršti.

Razumem vas,nadali ste se.
Ali bez nervoze...ima i ta SLEDEĆA SEZONA.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Biti Zvezdaš znači biti častan i pošten čovek koji voli svoj klub iznad svega. Nije ga briga za politiku, nikoga ne mrzi i svako je dobrodošao u Zvezdu bez obzira na veru, nacionalnost i rasu. Svi ostali samo koriste Zvezdu za,kako oni kažu, neke"više"ciljeve. Za pravog Zvezdaš nema višeg cilja od Zvezde. Niti jedan pravi Zvezdaš ne gleda internacionalne utakmice Partizana da bi navijao za strani klub.

društvance iz predgrađa

pre 1 godinu

Ako navijacima partizana nije smetalo sta je uradio trifunovic, onda ne treba da im smeta ni potez Kalinica.
(Goranac, 07. jun 2022 09:27)

Zasmetalo je svakom normalnom, jer takav potez samo budala može da pravda. Razlika je u tome što je Trifa praznoglavi balavac, a Kalina iskusni reprezentativac. Ako ti ne vidiš razliku, onda je polemika suvišna.

123

pre 1 godinu

jedan od njboljih igraca na svojoj poziciji u evropii ali definitivno moralna strana licnosti ne prati to..cela karijera obelezena skandalima, uvredljivim izjavama, provokacijama..gde god igra, isti je..da li bih ga zeleo u svom timu, iskreno, dobro bih razmislio..

kojo

pre 1 godinu

Kalinić-slika i prilika onoga što se naziva zvezdaš u 21.veku.Baš sve ono i u svakom smislu te reči. Biti zvezadaš znači biti Kalinić.
(Teorema., 07. jun 2022 08:38)

A biti grobar znaci biti Bozo Koprivica.
(zvezdas, 7. jun 2022 09:25)
biti zvezdaš znaci biti Božo Vrećo

zvezdas

pre 1 godinu

Kalinić-slika i prilika onoga što se naziva zvezdaš u 21.veku.Baš sve ono i u svakom smislu te reči. Biti zvezadaš znači biti Kalinić.
(Teorema., 07. jun 2022 08:38)

A biti grobar znaci biti Bozo Koprivica.

kalina brt

pre 1 godinu

A Grobari sad na komentirima, kao mnogo su fini, "Trifa" je mali, Sale je bio u pravu... Sram vas bilo, Kalinic nista lose nije uradio do ove utakmice, a vi ste ga najbrutalnije vredjali iako je nas reprezentativac i onda je puko - normalno.

JPR24

pre 1 godinu

Iskusni igrač da se pali na klinca, Ajde bre ne glumi panju jedan ! Da si hteo da mu vratiš, mogao sinda ga iskuliraš, onako iskusno i smekerski kako dolikuje iskusnom igraču, a ne da izigrava majmuna !

IQ 0

pre 1 godinu

taman kad covek pomisli za nekoga da nemoze da padnje nize on ga razuveri i nastavi da kopa jos dublje. Postoji ona stara izreka "bolje cutati i pustiti druge da misle da si glup, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju".

Batko

pre 1 godinu

Kada Trifunovic nesto uradi to je incident o kome se prica danima a kada Kalinic uradi to isto onda je to poslata poruka.
(Grr, 07. jun 2022 10:28)


Poruka je.....vežbajte, trenirajte ima i ta sledeća sezona !

Milan

pre 1 godinu

A zasto nema mesta za Kalinica u reprezentaciji, sad citam jedan komentar? Na kraju, ko ce to iz Partizana biti medju 12 odabranih, ne znam, mozda Avramović bude na širem spisku i Smailagić koji bolje da je ostao u razvojnoj ligi, pa nije Kalinić pogoršao odnos sa nekim reprezentativcem i jeste malo delovao vaspitno, ali nije bas morao, bolje je da je izostalo to njegovo majmunisanje, ali Kalinić jeste odličan igrač i mesto mu je reprezentaciji.

545

pre 1 godinu

Zašto se izvinjavaš dete koje ne poštuje oca treba da se zapita gde igra i ko mu je otac.
(Mirkić, 7. jun 2022 13:12)

Bas je to problem. To dete je steklo vaspitanje u zvezdaskoj porodici..To tebi nije jasno, nego okreces ono sto je stvarnost. I onda Zeljko mora da prevaspitava..A stecene navike se tesko iskorenjuju..

GM

pre 1 godinu

Komšije ucveljene, lakše će preboleti sve uz ovo... da pricaju o tome, umesto o suđenju...

Koje su šanse da neko uopšte spomene da se ne priznaje koš Holinsu na 39 sekundi do kraja gde lopta udara prvo u tablu, sledu tajmaut, a sudije ne gledaju snimak u sklopu poslednja 2 minuta?!

Samo kažem

pre 1 godinu

Ispazili ste vi jezik posle prvog poluvremena kada niste vise mogli ni da hodate, plus nervoza od pritiska publike. Samo ste prekidom mogli da se oporavite i prekinete igru Partizana za koju niste imali resenje.
(View, 7. jun 2022 10:25)
U tom trenutku bila serija 6:2 za Zvezdu

Srx

pre 1 godinu

Ne opravdavam ni jednog ni drugog ali ih je adrenalin povukao. To je sport, zar, emocija, trenutak, kad pobedis jebi, kad izgubis trpi, ali sigurno je da je Kalinic pretrpeo torturu, nepravdu, uzasno sudjenje nad njim, otvorila mu se klapna i istresao sve iz sebe ali ne zato sto je los covek vec sto voli Zvezdu. Na pocetku sezone sam rekao titule ne donose Holins, Eolters, Ledej, Panter vec Kalinari, Davidovac, Lazic, Dobric…Tada su me ismejavali a sada mi ga duckaju…Stranac ne moze da oseca grb kao domaca baza igraca…

Iber

pre 1 godinu

Partizanovci sada mogu da se zamajavaju ponašanjem Kalinica posle utakmice i drugim perifernim dogadjajima ali činjenice su sledece:
1. Ni sa najtrofejnijim trenerom Evrope ni sa najskupljim timom u ligi Partizan opet nije uzeo titulu.
2. Partizan je izgubio odlučujuću utakmicu u praznoj hali. Znaci, bez navijaca Zvezde.
3. Od Nolana Smita, Evroligu može da gleda samo na televiziji ili da moli da ga u tu ligu prime kao što su ga primili u Evrokup.
4. Ako klečanje ne urodi plodom, opet će igrati protiv Šljonska i Lijetkabelisa i pričaće nam kako su to timovi "projektovani da osvoje Evroligu".

Batko

pre 1 godinu

Ispazili ste vi jezik posle prvog poluvremena kada niste vise mogli ni da hodate, plus nervoza od pritiska publike. Samo ste prekidom mogli da se oporavite i prekinete igru Partizana za koju niste imali resenje.
(View, 07. jun 2022 10:25)

Pa na prekidu bilo 39:39 , sta ti pričaš ?!

Ili ti je tako lakše da sebi olakšaš ?

stevo

pre 1 godinu

Što je Trifunović klinac?! Ima 20 a ne 14 godina.
Ponašaš se kao Trifko dobiješ "vaspitnu"i ćao, zdravo.
Neki ljudi nikako da shvate, da klinci danas nemaju mjeru, i možeš ti teoretisati do sutra, ali ako mu u praksi ne objasniš, ponoviće ispad.
Sada neće jer je naucio da uvijek moze biti gore

more su koke

pre 1 godinu

Пљувачи из редова партизановаца да вас подсетим тог истог Калинића кога сад пљујете хтели сте у партизану, одбио је ваше силне новце и вратио се кући...тако да...лајте кере јакобсфелда....

mkg

pre 1 godinu

Gospodski…Sta je ocekivao Trifunovic? Da moze bez posledica onako da se ponasa? Mislim da je naucio lekciju…
(Straight Outta München, 07. jun 2022 08:21)

"Gospodski"?

Kide

pre 1 godinu

Jedna rec,sramota.Ne za Kalinica on je prolazni pojedinac nego za ceo sistem,narod,nazovi navijace.Potrebno je sazvati sve istaknute kosarkaske radnike i uputiti javno zahtev drzavi da se ovom divljanju i necivilizacijskom ponasanju stane na put.Da li je nekom vaznije ko je uzeo titulu u nekoj ligi ili da zivimo u normalnom drustvu.Nazalost komentari vecine ovde pokazuju da je problem ukorenjen duboko u ljudima.

smeh

pre 1 godinu

Da je jedan od mojih bivših trenera na klupi jednog od blizanaca jedan od ove dvojice igrača bi već sada završio sa igranjem utakmica u ovoj sezoni i morao bi da se pokaže u mnogo boljem svetlu u narednom vremenu, pre svega kao sportista i čovek ako bi želeo da igra sledeće sezone. Ne zna se šta je gore, da li onaj potez Trifunovića ili ovaj potez iskusnog igrača koji bi trebao da bude uzor. Sramota je što se nekultura sa tribina prenela i na teren. Ovakvi igrači ne zaslužuju da nose reprezentativni dres bez obzira kakvi igrači bili.

injustice

pre 1 godinu

Znate kako: ako u trenutku, ne trenucima, već trenutku kad sirena označava kraj utakmice, pete odlučujuće utakmice a nekom prvo što pada napamet je ne da se raduje, da slavi titulu, da slavi i proslavlja Euroligu, da se raduje još jednom trofeju... već mu je u tom trenutku preče da ode do klupe na kojoj je trener koji ga je skoro trenirao i imaju baš dobor odnos i respekt i ode do mladog još uvek neafirmisanog igrača da vrati "milo za drago"! To je cela filozofija a vi to spinujete, branite, abolirajte kako želite. Njegov potez je dokaz da ipak kod njega mržnja dominira a ne radost,ljubav prema Zvezdi jer da je tako ne bi se jedan afirmisani reprezentativac i najskuplji domači igrač u ligi ikada, unosio u lice mladom igraču Partizana, već bi uživao u suštini - osvajanju trofeja! Njegovo naknadno izvinjenje je dodatna provokacija ali i da je iskreno - nebitno, jer priznanje ne znači anuliranje postupka, već se i dalje snosi odgvornost, makar moralna. Naravno da to kod njega nema što pokazuje i činjenica da je igrač takvog kalibra a uvek na ivici da li će biti pozvan u reprezentaciju ili ne, dakle - nešto tu ima!!! Kao partizanovac kažem: zaslužena pobeda Zvezde, Partizan je sam sebe pobedio, imao je utakmicu ali onda pad. I pored svega Zvezda zasluženo osvaja trofej tu nema dileme! Prikazala se kao organizovaniji,odgovorniji tim u trenucima kad je bilo najbitnije.