Košarka 606

Ponedeljak, 06.06.2022.

19:00

Skandal, prekid, ludnica – Zvezda šampion pred praznim tribinama

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 80:77 u petoj utakmici finala ABA lige.

Skandal, prekid, ludnica – Zvezda šampion pred praznim tribinama IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

606 Komentari

Sortiraj po:

Mrgud

pre 1 godinu

Lagano prebroj igrače koji su nešto značili u evropskoj košarci i NBA, a koji su potekli u poslednjih 50 godina iz Zvezde , a onda uporedi sa Partizanovim igračima togb ranga , nadam se da ti je jasno da ne postoji razlika , nego apsolutna suprotnost.
(todor, 7. jun 2022 14:56)

Lagano si savrsenu recenicu napisao:
Potekli iz Zvezde/uporedi sa Partizanovim igracima

Da si napisao "potekli iz Partizana" izgubila bi smisao...

KKP je najpoznatiji po tome sto niko, nikada nije potekao iz Partizana, a opet je cela reprezentacija uglavnom bila sastavljena od Partizanovih igraca, bez obzira da li jesu ili nisu bili kvalitet za tako nesto...

Jasno ti je sta je onda Partizan, zar ne? Mislim, nije NBA tim, iako u prvoj petorci nije imao ni jednog belca, a kamoli Srbina u finalu.

Da ti pojasnim "institucija" dolazi od "drzavna institucija", drzavni klub u koji su igraci morali da dodju...

Naravno, neki su i danas zahvalni tom klubu za svoje uspehe, sto i treba da budu, i to postujem, ali realnost je da Partizan nije Jugoplastika

Pit

pre 1 godinu

U kom to tačno trenutku je Partizan bio rival Ciboni ili obrnuto u sezonama ili mečevima koji nešto odlučuju?
(Mohikanac, 7. jun 2022 10:08)

'81, Partizan sa Kićom dobio obe (ZG i BG) i tako osvojio titulu iako je imao isti broj bodova kao Cobona
'82, Partizan za Mokom i Prajom izgubio 2:0 u finalu play-offa od Cibone.

Te dve godine to su bila dva najjača kluba. Naravno, nije tačno da je Partizan bio jedini konkurent za titulu iz Srbije, Zvezda je 80-ih igrala nekoliko finala (Cibona, Partizan, Jugoplastika) i sve izgubila. Najbli¿a tituli je bila protiv Cibone '84, kad je u poslednjem minutu vodila i imala napad, kad je svirana prilično sumnjiva lična u napadu Branku Kovačeviću, da bi u poslednjim sekundama titulu odlučio legendarni levi horog Mihovila Nakića. Generalno, 80-ih Zvezda nije bila ozbiljno shvatana kao pretendent na titule jer nije imala ni jednu veliku zvezdu u timu.

Konstatacija

pre 1 godinu

Institucija.
Očekujem prekid ako bude gusto, čisto da se konsoliduju, a možda finale da prebace i za utorak.
(Lord, 6. jun 2022 19:11)

Rekoh vam.
Sport i kkcz, ne idu u istu rečenicu.
(Lord, 7. jun 2022 10:21

Interesantno da sam i ja juce pisao u komentaru da ce se partizan svim silama truditi da isprovocira Zvezdu i njene navijace,pogotovo preko sudija,ne bi li ispraznili halu i time usli u preostali tok meca bez straha od Zvezdine publike.To se i ostvarilo ali se hala nije praznila u prethodne dve utakmice kad su igraci Zvezde gadjani topovskim udarima,kesama sa pljuvackom,mobilnim telefonima,upaljacima,metalnim novcem...jednostavno,to smo davno apsolvirali,nema nista goreg od navijaca partizana,ljudi bez trunke obraza i srama,nikako u istu recenicu sa sportom ili kosarkom.

todor

pre 1 godinu

"Cibona je više finala igrala sa Zvezdom i daleko značajnija.
Partizan i Cibona su bili statistička greška u košarci do početka '80tih."
Lagano prebroj igrače koji su nešto značili u evropskoj košarci i NBA, a koji su potekli u poslednjih 50 godina iz Zvezde , a onda uporedi sa Partizanovim igračima togb ranga , nadam se da ti je jasno da ne postoji razlika , nego apsolutna suprotnost.

Lord

pre 1 godinu

Institucija.
Očekujem prekid ako bude gusto, čisto da se konsoliduju, a možda finale da prebace i za utorak.
(Lord, 6. jun 2022 19:11)

Rekoh vam.
Sport i kkcz, ne idu u istu rečenicu.

Billy Billy koraci a na jugu splićani

pre 1 godinu

Jel dobio najbolji trener univerzuma neku nagradu u finalu? Vec je najbolji trener ligaskog dela,mislim da mu treba dati nagradu i za play off. Zasluzio je.

Don Quijote

pre 1 godinu

Mi cigani!
Svi od reda!

https://www.youtube.com/watch?v=Zf_yRFeW5I8&list=RDGMEMc6JZQrQ__ROET3gGdz-TrwVMY9My9cU7T2Y&index=3

Volim te Zvezdo!

To je to

pre 1 godinu

@ Mirjana. Podržavam tvoj komentar osim onog dela-Kosovo je Srbija.Zašto i kome bi to u Srbiji smetalo.Vojskom za sad Kosovo i Metohiju ne možemo vratiti,ali možemo da skandiramo,da pričamo o tome i prenosimo na buduće generacije.Nadam se da znaš bar nešto istorije Srbije i treba da se stidiš ako ne poštuješ svoju istoriju i svoje pretke.

Bane

pre 1 godinu

Stvarno ne znam šta treba uraditi više. predlažem da svi sednu zajedno za sto da svaki derbi celokupna uprava ova kluba sedi jedni pored drugih pred praznim tribinama ili samo deca sa roditeljima. Pa svi navijače normalno.
ova pobeda Zvezde me uopšte nije obradovala koliko neka pobeda u Evroligi baš zbog ponašanja navijača. Sramota za našu zemlju.

warlock

pre 1 godinu

Ovo je sve bilo toliko mucno i ogavno da mi se ogadila domaca kosarka za citav zivot
(Warlock, 07. jun 2022 07:30)

Bitno da ti se nije ogadila dok je Partizan osvajao sa Duletom 2002, 2003 godine a policija tukla navijače Zvezde u sred Pionira, kako su to jezive scene bile, u hitnu su ljude slali, a Grobari se smejali tome, ili onomad kad ubiše bakljom čoveka na Severu, ah, ta lepša vremena
(VOSAK, 7. jun 2022 08:35)

Nije prijatelju, kao simpatizeru Partizana gadjenje je pocelo onom sramotom prema Hemofarmu, ne znam vise tacno ni koje godine, kad sam shvatio da sem ova dva monstruma od klubova ne sme niko ni da pomisli da moze da se umesa!

Mohikanac

pre 1 godinu

Rocky

Ajde objasni mi tu "istinu"...mislim baš živite na lažima.

Cibona je više finala igrala sa Zvezdom i daleko značajnija.
Partizan i Cibona su bili statistička greška u košarci do početka '80tih.
To je kratko trajalo a i ne znam tačno kako to uzimate za ISTINU, jer recimo Zvezda je izbacila Draženovu Cibonu u polufinalu i igrala finale sa Partizanom kome je to JEDINA titula u toj eri.
Došla je Jugoplastika koja je obesmislila i Cibonu a i Partizan.

Molim te objasni mi šta to Cibona Partizan...neko finale, koje? Neki rivalitet, koji?

Čak se i država raspala pa ste osvojili, znači ni tu niste zajedno u priči, ni to nije za upoređivanje.

U kom to tačno trenutku je Partizan bio rival Ciboni ili obrnuto u sezonama ili mečevima koji nešto odlučuju?

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Auuuu sto ove zvezdase boli Obradovic i Partizan. Pa zasto,osigurane su vama Evrolige zna se(evo ja nisam htela ni da gledam ovu utakmicu posti sam znala ko mora pobediti po svaku cenu),mada cemu? Cestitke Obradovicu,tek je dosao,ali je napravio dosta,sledece godine bice mnogo bolje.
(Marlena, 07. jun 2022 07:09)

Nije pobedio taj koji je morao po svaku cenu. A, pokušali su. Isterali su navijače Zvezde iz hale, Holinsu nisu priznati poeni, a lopta je dotakla tablu pre blokade, Mitroviću i Kaliniću su svirana po dva nepostojeća faula, Lesoru nije svirana nesportska koja po pravilima MORA da se svira, itd. Nas ne boli ništa, znamo da vas ovo mnogo boli i tek će da boli. Vratili smo vam glavnicu za ono besomučno protivzakonito iživljavanje od deset godina. Ovo sad što gledate je kamata. I trajaće!

Comanche

pre 1 godinu

Sve suprotno od onoga što bi sport trebalo da predstavlja. Prekinete utakmicu pa posle 2 sata pobedite tesno. Nikada vi veliki klub nećete biti, možete 22 ABA lige da osvojite...
(Fuenlabrada, 07. jun 2022 08:39)

Ustvari.... vaše sudije prekinu utakmicu ... i isprazne celu salu. Zamisli...celu. I tako vam daju skroz egal. Neverovatno ali istinito.

Sramno suđenje ... Zvezda zbog ovakvog nepoštovanja treba da istupi iz Lige. Ionako će da igra EL kao najveći klub na Balkanu i bez Abe. Eto, sudije su uradile sve što su mogle ali nije vam ni to dovoljno.

Partizan više nikada neće igrati Evro Ligu.

iz kornera direkt u gol

pre 1 godinu

Sve ovo je počelo od Vujoševića, onog momenta kada je shvatio da prodavanje magle više ne prolazi, prešao je u odbranu napadom sa ne sagledivim posledicama.

Rocky

pre 1 godinu

Misliš pokojne KK Lokomotive...KK Vihor, KK Sloboda što je matično ima kluba, KK Polet...
A i ovi su preskakali Drinu i prodavali nekom trgovcu šerpi i lonaca grb...pa i jeste rivali, zlobnici kažu i gradski.
(Mohikanac, 7. jun 2022 08:39)

Čovek je rekao istinu.
I kakve veze ima, kako se neki klub zvao?
Misliš da treba da se ponosimo bilo kojim klubom nastalim 1945-e ?

Milija

pre 1 godinu

Iako bi kao simpatizer Zvezde trebao da se radujem tituli veoma sam ravnodušan. Ovo više nije sport i košarka već rat, ludilo i mržnja. Radije ću se sećati prošlih vremena kada je košarka zaista bila viteški sport koja je proslavila našu bivšu domovinu i donela toliko radosti svima.
(Bivši ljubitelj košarke, 7. jun 2022 06:52)

Bedan pokusaj maleni grobare.

chupavi

pre 1 godinu

Citava serija se moze opisati zadnjim minutom sinocne utakmice. Holinsu nije priznat regularan kos od tablu, sudije nisu ni pogledale snimak a pre toga su gledale ciji ce biti aut. Onda Avramovic dobija regularan faul, promasuje drugo bacanje i nije dosudjen skoro pa isti takav faul Ledeja nad Davidovcem vec sudije daju aut Partizanu kada Punter promasuje sut za tri...

Naravno sve to pred praznim tribinama jer pred punim to ne bi smeli da rade tako otvoreno. O kriterijumu u reketu u celoj seriji je izlisno govoriti, jer se lepo vidi odnos bacanja za 2+1.

Svaka cast Dejanu Radonjicu koji je ostao smiren tokom svih pet meceva iako je za svoje radonjizme cesto dobijao i tehnicke greske dok je najtrofejniji trener divljao na drugoj klupi a da nije bio ni opomenut.

no name

pre 1 godinu

Који си ти лик! Стварно верујеш у те бајке? Па у ЕУ су и Грчка и то 40 година, па им навијачи гледају утакмице у кавезима, око терена је мрежа. Јесу се култивисали? У ЕУ су и Хрвати, Бугари, Пољаци… Па они су гори, ако не гори онда у рангу наших. У ЕУ су и Французи! Јесте видели како су навијачи Сент Етјена, кад су испали, утрчали на терен, јурили играче и гађали их десетинама бакљи на терену док су бежали у свлачионицу! Ето ти само део ЕУ! Те сцене из Француске НИКАДА нису виђене код нас нити ће бити!
(veliki strumf, 7. jun 2022 02:57)

Hahahaha fudbal je mnogo teže kontrolisati navijace nego u kosarci. Engleska je imala veliki problem, pa je bila izbacena 5 godina.
I za kosarku se tvrdililo da ne dolaze da gledaju fudbalski navijaci. Da je trenutno stanje u kosarci gore nego u fudbalu, to je nadrealano. Pa sta ostaje vama navijacaima C.Zvezde da branite ovo stanje? To se desava vec 4 god zaredom. Mada skacem sam sebi usta, sledeca fudbalska sezona ce biti, bože moj, ako drzava nema snage.

P.s A hit je da scene nasim fudbalkim stadionima nikad nisu vidjene. Mi bre imamo najbolje fudbalske navijace u celoj Evropi!

Koji si tek lik!

VOSAK

pre 1 godinu

"mi smo na nivou primitivne provobitne zajednice,anarhija i bezzakonje"

U pravu si. Mala anegdota, bila podela diploma na beogradskom Pravnom faksu (drzavnom, da ne bude zabune) pre desetak i nesto godina.. Vi ne mozete da shvatite na sta je to licilo. Totalna dezorganizacija, ljudi se guraju, skoro pa tuku da bi dosli do diploma. Sada su ti koji su se tukli za diplome sudije i advokati, a pravosudje lici na sta lici. Nekakav primitivizam i agresivnost su usli u ljude, ovo uopste nije normalno.
(sale, 07. jun 2022 03:02)


Tako je Sale, dok se na primer u tvoje doba početkom dominacije Partizana od 1999 do 2012 godine sve latice ruža bile, nisu navijače Zvezde, nekad i Partizana tukli u Pioniru policajci, nisu se dešavala ubistva od Juga ka Severu jednim hicem tačnije bakljom, Bris Taton se nije desio, i mnogo drugo pre toga da ni ne pominjem, mi smo to sve sanjali, ljudi su odjednom pošandrcali i podivljali, mi nismo pre takvi bili, ma jok.....

Mirjana

pre 1 godinu

Zvezda je bolji tim i pored zakulisanih radnji ostvarila svoj cilj. Sto se tice navijaca to su oni koji brane murale Ratka Mladica, koji teraju trenera u vaterpolu,koji se dernjaju Kosovo je Srbija, koji velicaju Putina. Vodje koje vode zaludjenu masu a FK to finansira.

Exe

pre 1 godinu

kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)

Jel to ona država protiv koje ste krijumčarili oružje iz Mađarske i rasturili je? Nisam znao druže da je vama i dalje do sećanja na vremena zajedničke države.
I tad vas je Zvezda znala oprati u plejofu sa sve Draženom. Sada služite nama za nabijanje koš razlike.

Fuenlabrada

pre 1 godinu

Sve suprotno od onoga što bi sport trebalo da predstavlja. Prekinete utakmicu pa posle 2 sata pobedite tesno. Nikada vi veliki klub nećete biti, možete 22 ABA lige da osvojite...

aleksaczv

pre 1 godinu

Komšije da li ste realni? Pobedite 3 razlike i priča te o (ipak) većem iskustvu, kvalitetu, cipiripi kupu... Eeej! 3 poena razlike!
(Sava, 07. jun 2022 04:50)
ej, ponisti sve titule na svetu osovojene kosem u zadnjoj sekundi!

LJUDI, UBILI SMO SPORT! UBILI SMO POSTOVANJE LJUDI I KLUBOVA! UBILI SMO SPORTSKI DUH!
Sin mi trenira, dobar je... za vikend je bio turnir na kalisu gde je dozvoljeno da gospoda iz drugih klubova vrbuju decu! Sine ponosan sam na tebe, tvoje ponasanje, ljubav prema KK POBEDNIK i kulturno odbijanje svih tih manipulatora daje mi nadu da ces biti covek, a ako i budes igrao sport koji volimo, znam da ces odvojiti crno od kukolja!

VOSAK

pre 1 godinu

Ovo je sve bilo toliko mucno i ogavno da mi se ogadila domaca kosarka za citav zivot
(Warlock, 07. jun 2022 07:30)

Bitno da ti se nije ogadila dok je Partizan osvajao sa Duletom 2002, 2003 godine a policija tukla navijače Zvezde u sred Pionira, kako su to jezive scene bile, u hitnu su ljude slali, a Grobari se smejali tome, ili onomad kad ubiše bakljom čoveka na Severu, ah, ta lepša vremena

Dejan

pre 1 godinu

Са ТВ екрана се преноси и на писане чланке. Зашто Бранко Лазић погађа тројку из корнера а не из угла? Чему термин "air ball" када се може једноставно рећи промашен обруч? И.т.д. и.т.д.

Logika

pre 1 godinu

Sreca za Zvezdu da su isprazniili tribine. Kako se pokazalo u celoj seriji, ocigledno da kad su oni najgori slojevi navijaca tu, Partizanovi igraci se osecaju kao kod kuce i igraju bolje. Cim je to nestalo, ili nije bilo na dovoljno divljackom nivou kao u prve 2 utakmice, video se rezultat.

Sicilijanska odbrana

pre 1 godinu

kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)

Bane Prelevic like this.

Mohikanac

pre 1 godinu

kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)

Misliš pokojne KK Lokomotive...KK Vihor, KK Sloboda što je matično ima kluba, KK Polet...
A i ovi su preskakali Drinu i prodavali nekom trgovcu šerpi i lonaca grb...pa i jeste rivali, zlobnici kažu i gradski.

e

pre 1 godinu

Dzaba vam novci moji sinovci
(eric snow, 07. jun 2022 00:32)

Hahahaaaa . Bili Dule još . Upropasti detinjstvo a?
(Sasa, 07. jun 2022 01:13)

upropasceno detinjstvo od strane Dulete..a kad te cimamo da ti je upropascen ceo zivot od 1991 onda negiras...ajde idi u cosak

Papilon

pre 1 godinu

PARTIZAN=KOŠARKA
(Istina i samo istina, 7. jun 2022 00:35)

Odneo vam Alimpije kosarku u Tursku a ovo malo sto vam je od nje ostalo razbucala Zvezda.

nista o nicemu

pre 1 godinu

Sve disertacije su mu iz Podgorice i Beograda. Steta sto za takvog strucnjaka ne postoji interesovanje inostranih klubova gde bi se u potpunosti iskazao. Probao je malo u Bajernu ali nije islo.
(Nasi, 07. jun 2022 01:19)

Voli covek da dere vise vas nego bilo sta :)

Marlena

pre 1 godinu

Auuuu sto ove zvezdase boli Obradovic i Partizan. Pa zasto,osigurane su vama Evrolige zna se(evo ja nisam htela ni da gledam ovu utakmicu posti sam znala ko mora pobediti po svaku cenu),mada cemu? Cestitke Obradovicu,tek je dosao,ali je napravio dosta,sledece godine bice mnogo bolje.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Drzava da plati licence u EL za oba kluba i vise nece biti scena na tribinama, toliko je jednostavno.
(mdj

Zašto bi to radila? Ionako je godinama plaćala partizanu na za Evrokup koji nije zaslužio!!!!

Rčma

pre 1 godinu

Браво Звездо, још једна докторска дисертација Дејана Радоњића.
(bobo mk, 07. jun 2022 00:56)
@
Sve disertacije su mu iz Podgorice i Beograda. Steta sto za takvog strucnjaka ne postoji interesovanje inostranih klubova gde bi se u potpunosti iskazao. Probao je malo u Bajernu ali nije islo.
(Nasi, 07. jun 2022 01:19)

Probao i onaj malo u Moskvi, pa zavrsio u Rumuniji...

Lord of the Flies

pre 1 godinu

Drzava da plati licence u EL za oba kluba i vise nece biti scena na tribinama, toliko je jednostavno.
(mdj, 07. jun 2022 01:18)

Zasto da drzava placa bilo sta bilo kome? Osvajanje ABA lige vodi u EL, to je 1 klub i ucinio bez da mu drzava placa licencu vec se izborio na terenu. Zasto bi porazeni u finalu te iste lige dobio pravo ucesca koje nije izborio na terenu i da jos svi mi to placamo iz budzeta?
Neke stvari se malo drugacije rade: postoji zakon o ponasanju na sportskim priredbama, samo treba da se primenjuje uz nultu toleranciju za navijacke grupe, "prijatelje kluba", poznate licnosti i clanove njihovih porodica. Za sve postoji regulativa, samo treba da se primenjuje - 1 ubacen novcic, opomena - 2 ubacena novcica, ta tribina ide napolje, i kamera lepo snimi, prepozna lice - odmah iz hale kod sudije. Mi smo navikli da resavamo posledice (kupujemo mir) umesto da zavedemo red.

Slaninar

pre 1 godinu

Svi prozivaju Kalinića zbog toga što je uradio ali niko ne spominje Pantera šta je uradio pre nedelju dana. Vi Srbi ili ne želite da se setite nekih stvari ili imate pamćenje ko zlatne ribice. Čestitke Zvezdi!!!
(Goran 14, 07. jun 2022 01:16)

Jeste samo sto Kalinic igra u svojij zemlji, pred svojim ljudima i reprezentativac je zemlje a Panter je samo neki placenik koji otprilike nema pojma ni gde je dosao ni kakva je ovo zemlja i boli ga uvo kakav primer daje srpskoj deci

Tormund

pre 1 godinu

Čuj prva reč pa skandal. Skandal je možda napustanje terena pre dodele pehara, ali prelazi vam u naviku. Kao što sam u petak rekao, nece titula nidje.

nista o nicemu

pre 1 godinu

najace mi kad zvezdas nazove neki klub drzavni projekt. U fudbalu u prethodnih 20 godina partizan imao samo 2puta vise ili isto penala kao zvezda. U kosarci oterali najtrofejnije trenere u partizanu i napravili klub od mrtvog sa oprostajima dugova i dovodjenjem pojacanja. i neko prica o drzavnom projektu. Jadno.
(ma da, 07. jun 2022 00:28)

ajde ajde boston lend roversi glavu gore :)

gagi

pre 1 godinu

Gospodo vise nego zasluzena pobjeda Zvezde u ovoj seriji. To su pokazali i u EL gdje su imali solidan broj pobeda. Sramno je sve ove godine sta rade Slovenacke sudije Zvezdi. Za mene je Obradovic bio bog. Medjutim pokazai je svoje pravo ljudsko lice. Toliki pritisak na sudije u 8 derbija ove godine i damo 1tehnicka.a bezobrazni Radonjic zamislite 10 tehnicki mu sudjeno. Poslednji 7 god po 40mil budzet 1 evro liga, ove godine dobio sve i opet veliko nista.

KoleCZ

pre 1 godinu

30 sekundi pre kraja sudije poništavaju reguralan koš Holinsa.Lopta udara u tablu pre blokade.Nece da pogledaju snimak.Sve je jasno kao dan.Pravda je pobedila

Qlen

pre 1 godinu

Partizan je morao da dobije ovu utakmicu. Previse izgubljenih lopti i promasenih zicera, kao i malo skokova u odbrani. Sve u svemu, utisak da je partizan divlja ekipa, bez smisljenih akcija, sve na silovanje i individualni kvalitet. Ekipa neiskusna. Pogpdjene trojke u zadnjoj cetvrtini i ne prodavanje lopte si odlucili tekmu.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Браво Звездо, још једна докторска дисертација Дејана Радоњића.
(bobo mk, 07. jun 2022 00:56)
@
Sve disertacije su mu iz Podgorice i Beograda. Steta sto za takvog strucnjaka ne postoji interesovanje inostranih klubova gde bi se u potpunosti iskazao. Probao je malo u Bajernu ali nije islo.
(Nasi, 07. jun 2022 01:19)

Osvajao titule i nije islo??? Kakav si ti genije…

Slaninar

pre 1 godinu

Budimo objektivni, celu finalnu seriju zakuvale su sudije i Ambicija Partizana da opravda pare, pa da se u slucaju neuspeha prica o tome a ne o kosarci. Sudije pristrasne u korist Partizana od prve do poslednje utakmice, postojala je tendencija da se smakne Zvezda. Takodje, posle 3 utakmice Zeljko smisljeno prica o praznjenju hale da to bude i kada Zvezda bude domacin sto se veceras ocekivali, bila je potrebana jedna odluka a prethodilo je nekoliko, pa sve do kraja gde se svira na skoku faul i slicno da publika eksplodira i da se na taj nacin eliminise prednost domaceg terena. Sve je islo u pravcu da se Partizanu dodeli titula. Ono sto je istina osim u 4 utakmici, Zvezda je bila bolja u 4/5, trecu je trebala da dobije i apsolutno zasluzeno je prvak Aba lige.
co
(Marko, 07. jun 2022 01:39)

Ne zna se ko je objektivniji vi ili partizanovci, reci da je Zvezda bila bolja od 4/5 moze samo neko ko ili nema pojma o kosarci ili je pristrasan pa biraj, kako je Zvezda dobila drugu tako je Partizan dobio trecu, prvu je Zvezda imala do 35 minuta slobodna u svoju korist 17:4 a u cetvrtoj je Zvezda imala 26 slobodnih vise od Partizana a izgubila je 28 razlike, petu ne bih komentarisao jer Partizanu uopste nije islo lose pred Zvezdinim navijacima nije bilo potrebe zbog Partizana da se prazni hala, pre bih rekao da se popricalo sa sudijama u prekidu kao u vreme Vujosevica. Ono sto sam ja video u celoj seriji me jako podsetilo na vreme Vujosevica sada to isto radi Covic, a reci da Partizan morao titulom da opravda ogromna ulaganja a Zvezda kao nije morala? I za kraj sutra opet vecina vas ide na posao da radi za malo preko minimalca, spajanje kraja sa krajem, gorivo najskuplje u regionu i svi cutite a ovde kao isterujete pravdu, politicari vam direktno zavlace ruku u dzep a vi cutite i tesite se titulom i ucescem u EL gde ce opet verovatno posle 7-8 kola krenuti prica okrecemo se domacem sampionatu. I kako rece politicar kada Zvezda bude sampion u Srbiji ce se ziveti bolje, evo vec godinama zivite u Srbiji sce bolje i bolje Vujosevica vise nema a isti haos i na terenu i na tribinama i u drzavi...

Sale

pre 1 godinu

Imajući u vidu da je naša petorka tokom čitave serije igrala protiv "osmorke"Partizana,svaka čast momcima...Možda su neki igrači limitirani,ali kao tim izgledamo odlično i zadržao bi sve igrače,jer od Vajta,koji je imao strašnu povredu,ocekujem da eksplodira sljedeće sezone...Holins i Volters su već batice...Obradović je već našao svoj alibi u"ko ovde može da priča o košarci"...činjenica je da je sve išlo na njegovu vodenicu,pa je zbog toga ova pobjeda još veća...Sad treba dovesti Petruseva i nekog beka šutera i ništa više i staviti akcenata na Evroligi,makar zbog toga i izgubili Aba...Prosto rješenje je pljunuti pare,prigrabiti licencu i sve bi bilo rasterećenije a i rezultati bi došli...I na kraju,ove priče kako nemamo mlade...pa Deda,Mitrović,Dobrić,Kalina...već godinama igraju i stekli su svoju zrelost ovde i sad su u punoj igračkoj zrelosti,ne drži ta priča vodu....

Nolan S. i kraj fuzije '07.

pre 1 godinu

Pera Bozic 18 trofeja,najtrofejniji srpski igrac u istoriji,Branko Lazic,sinoc je podigao 19.trofej!!!Titule kls 21-21,titule aba 6-6 i TACKA!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Никад теже освојена и никад "слађа" титула🏆. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏👏👏👏👏

Rade

pre 1 godinu

evo ja kao zvezdaš sa stažom od skoro 50 godina kažem da je bilo bolje da smo izgubili jer bi nam poraz više doneo nego pobeda. Ali par srećnih trojki na samom kraju i eto pobedismo. I vidim svi srećni, pogotovo ovi što nemaju 2 kišna petka ali znaju sve...
Pobeda nam donosi samo to da će pojedini u Zvezdi nezasluženo i dalje obitavati u njoj, dobro će oni ovo naplatiti i još dodatno napuniti svoje džepove. U EL ćemo opet tavoriti i dalje, ali koga briga...
Poraz bi nam doneo nadu da će se možda u klubu nesto promeniti, da ce doci bolji ljudi koji će napraviti nešto i za Zvezdu a ne samo za sebe.
Znam da će sad brdo minusa ali baš me gabri, meni je srce na mestu.
Objavite mi komentar zamoliću.

Bivši ljubitelj košarke

pre 1 godinu

Iako bi kao simpatizer Zvezde trebao da se radujem tituli veoma sam ravnodušan. Ovo više nije sport i košarka već rat, ludilo i mržnja. Radije ću se sećati prošlih vremena kada je košarka zaista bila viteški sport koja je proslavila našu bivšu domovinu i donela toliko radosti svima.

VOSAK

pre 1 godinu

@kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)

Prijatelju, Zvezda je imala više trofeja u SFRJ nego Cibona i Partizan zajedno finala

Realni

pre 1 godinu

ako partizan bude vodio, panteri će prekinuti utakmicu.
(., 6. jun 2022 19:00)

Samo vi o teorijama zavere daleko cete dogurati!
Utakmice su prekinule sudije i ispraznile halu za iste stvari a mozda i blaze nego sto su radili partizanovi navijaci. Smarate. Jednostavno imate napucan rostwr i Zoca na klupi ali. I niste tim! Imali ste i sudjenje gde se sve svirali Kalini i Mitru ali ne umete da zavrsite. Citava sezona je takva pogledajte istini u oci!

Roki

pre 1 godinu

Koga briga za ovakvu titulu. Sve ovo što se dešava je odraz društva u kojem živimo, ti ljudi sa tribina vladaju celom zemljom. Da smo normalni pa da se institucije ozbiljno zapitaju kuda ovo vodi. Ali neće jer im odgovara sve ovo. A mi pravi navijači smo sve manje viđeni tamo gde treba, u halama i na stadionima.

Kovid 19

pre 1 godinu

kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)
A sad lepo pogledaj koliko titula u SFRJ ste imali vi i oni zajedno a koliko mi.

Sava

pre 1 godinu

Komšije da li ste realni? Pobedite 3 razlike i priča te o (ipak) većem iskustvu, kvalitetu, cipiripi kupu... Eeej! 3 poena razlike!

sale

pre 1 godinu

"mi smo na nivou primitivne provobitne zajednice,anarhija i bezzakonje"

U pravu si. Mala anegdota, bila podela diploma na beogradskom Pravnom faksu (drzavnom, da ne bude zabune) pre desetak i nesto godina.. Vi ne mozete da shvatite na sta je to licilo. Totalna dezorganizacija, ljudi se guraju, skoro pa tuku da bi dosli do diploma. Sada su ti koji su se tukli za diplome sudije i advokati, a pravosudje lici na sta lici. Nekakav primitivizam i agresivnost su usli u ljude, ovo uopste nije normalno.

Fikio

pre 1 godinu

Delije, popite jednu I za Nolana Smita, zbog njega je patlidzan u kosmaru vec evo 10 godina, a I mi ih naravno uvatili u kostac, pa ih ne pustamo!!!😂

veliki strumf

pre 1 godinu

jedini razlog zasto treba d udjemo u EU da poprimimo kulturu. Kada ti neko kaze nebacaj nista na teren ti уbacas bacas.
Zabraniti ulaz na stadione ljudima krimi dosijejima. pozdrav
(jvanko, 06. jun 2022 23:42). Који си ти лик! Стварно верујеш у те бајке? Па у ЕУ су и Грчка и то 40 година, па им навијачи гледају утакмице у кавезима, око терена је мрежа. Јесу се култивисали? У ЕУ су и Хрвати, Бугари, Пољаци… Па они су гори, ако не гори онда у рангу наших. У ЕУ су и Французи! Јесте видели како су навијачи Сент Етјена, кад су испали, утрчали на терен, јурили играче и гађали их десетинама бакљи на терену док су бежали у свлачионицу! Ето ти само део ЕУ! Те сцене из Француске НИКАДА нису виђене код нас нити ће бити!

4444

pre 1 godinu

Iskreno bolji smo i za veću razliku, pritisak odlučujuće utakmice i neverovatno Panter su doneli ne izvesnost. U svakom slučaju ŠAMPIONIIIII🔴⚪ 🏆🔴⚪

dovla

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo, bravo momci, bravo Radonja. Svaka cast i Partizanu odlicna serija. Sto se bacanja predmeta u teren tice, lepo se videlo ko je to uradio na tribinama. Ja sam bio u beloj lozi treci red. Iznad nas jedno 10-15 redova, nekih 15 likova, grupica je konstatno bacala sve i svasta u teren. Svi smo im mahali da stanu, svi smo ih upozoravali ali nije vredelo. Ja iskreno ne znam ko su ti momci, ali redovni u Pioniru nisu. Pretpostavljam da su to fudbalski navijaci.
(Gossa placa Zeljko 83, 6. jun 2022 23:41)

Za njihov identitet, molim vas da se obratite drugu Ostoji.

Džoni

pre 1 godinu

Ljudi, ali Davidovac dečko je fenomen, može on da odigra loše, da ispadne iz forme deo sezone, da nas sve po nekad nervira, ali kada treba taj dečko je fantastičan. I ako ga šut nije služio večeras on je činio neverovatne stvari. U jednom trenutku prevodi loptu i odmenjuje Voltersa na prenosu, u drugom igra centra i čuva Lesora??? A da ne pominjem slobodna bacanja(sve pohvale za celu ekipu kako su ih izvodili). Čovek u sred pustinje pije hladan šampanjac. Mislim da je najveća snaga Zvezde i prevaga u odnosu na Partizan baš u igračima kao što su Dobrić, Davidovac, Kalinić, Holins, Lazić, pa i Lazarević, Mitrović, tj u pokretljivim igračima koji mogu da igraju veliki spektar pozicija na terenu tako da u rotacijama i preuzimanjima retko protivnik ima korist od mismeča koji samo tako deluje a u stvari uglavnom svako tu svakoga može da sačuva.

bvb

pre 1 godinu

Nego, koliko su igrali ti mladi igraci o kojima slusamo cele sezone toliko? Trifunovic, Glas, Koprivica, Vukcevic ukupno 15 sekundi! Jos je gore sto Smailagic, koji je i licio na nesto na pocetku sezone, izgleda potpuno ubijeno u pojam.

Ragnar

pre 1 godinu

Holins vrhunski igrac, obavezno ga potpisati i za sledecu godinu i dati mu vise slobode u napadu. Sa svojim fizikalijama vrlo lagano moze dosta napada da zavrsava na obrucu, greota je da se samo svodi na sut! Bravo Zvedoo!!!!!

Dušan

pre 1 godinu

Da konstatujem ili pre da bude pitanje... jel to onaj KK Partizan sto je ABA ligu osvajao jos dok se igralo na "šljaci" ???
Cestitke mojoj Zvezdi na zasluzenoj duploj kruni. Dominacija cele sezone!!!

Ajdemo ajdee

pre 1 godinu

Sudije su preterale ovog puta, prazniti dvoranu zbog nekoliko budala, van pameti.

Sudije su tacno znale sta rade, a radili su sve da donesu titulu daleko losijem timu jer ih je kroz citavu sezonu Zeljko psovao i vredjao najgore sto je mogao

Goran 14

pre 1 godinu

Svi prozivaju Kalinića zbog toga što je uradio ali niko ne spominje Pantera šta je uradio pre nedelju dana. Vi Srbi ili ne želite da se setite nekih stvari ili imate pamćenje ko zlatne ribice. Čestitke Zvezdi!!!

Nasi

pre 1 godinu

Браво Звездо, још једна докторска дисертација Дејана Радоњића.
(bobo mk, 07. jun 2022 00:56)
@
Sve disertacije su mu iz Podgorice i Beograda. Steta sto za takvog strucnjaka ne postoji interesovanje inostranih klubova gde bi se u potpunosti iskazao. Probao je malo u Bajernu ali nije islo.

blagonakloni

pre 1 godinu

Stefan Marković je spasio Zvezdu, prvo je odbranom i jednim polaganjem sprečio Partizan da završi prvo poluvreme sa mnogo većom razlikom, onda je iz drblinga!!! u 8.-oj sekundi vratio trojku Pantera i mislim da je to odlučilo! Onda je Kalina smogao snage da pogodi trojku, pa da asistira Voltersu.. Na tajm autu- Marković diže ekipu!
Došao je da praktično pojača trening i školuje igrače, a odlučio je i finale Kupa i na neki način i finale ABE!
Svaka mu čast- ozbiljan igrač i čovek, veeelika i klupska i reprezentativna karijera!
Ukoliko ga interesuje - mogao bi da bude baš veliki trener jer uvek zna šta treba da se uradi!
Da budem iskren, vrlo sličan igrač je bio i Žoc i nije slučajno što je postao veliki trener! S druge strane, Stefan nema pritisak, zaradio je baš ozbiljne pare, ima sređen porodični život... u svakom slučaju - hvala mu!
Ako se odluči da odigra još jednu sezonu, to će zna-čiti da je Zvezda ima ozbiljan roster i ozbiljne ambicije u Evro ligi !! A to znači - vrhunski plej, jedan "čisti" šuter i jedan pravi centar!
Obavezno zadržati Holinsa, Luku, Kalinu, Dobrića, Davidovca, ivanovića ili Voltersa (jeftinijeg), Kuzmića (ponavljam dovesti još jednog pravog centra), vreme je za rastanak sa Brankom definitivno,Simonovićem, Vajtom, Cirbesom, nažalost mi se i Lazarević čini limitiranim!
Dakle 7 definitivno treba da ostane, Stef pod uslovom da želi, a da pre toga odradi kompletne bazične pripreme počev od 20.-og jula! Kako u rosteru mora da bude 14,15 igrača, to znači da se kupuje 7 igrača- 4 naša , od toga dvojica moraju biti mladi, i ne pogrešiti kod 3 stranca! Mislim da bi mogli da sada dođemo i do nekog odličnog i više ne tako skupog Rusa- svi će kidisati na stvarno odlične crne igrače koji su igrali u Rusiji, mi bi mogli da budemo pametniji!?

Tomi

pre 1 godinu

@kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)

Kao stari navijač Zvezde samo mogu da kažem, šteta što se niste spojili sa partizanom na vreme, ovako ste nestali iz ozbiljne košarke.

Marko

pre 1 godinu

Budimo objektivni, celu finalnu seriju zakuvale su sudije i Ambicija Partizana da opravda pare, pa da se u slucaju neuspeha prica o tome a ne o kosarci. Sudije pristrasne u korist Partizana od prve do poslednje utakmice, postojala je tendencija da se smakne Zvezda. Takodje, posle 3 utakmice Zeljko smisljeno prica o praznjenju hale da to bude i kada Zvezda bude domacin sto se veceras ocekivali, bila je potrebana jedna odluka a prethodilo je nekoliko, pa sve do kraja gde se svira na skoku faul i slicno da publika eksplodira i da se na taj nacin eliminise prednost domaceg terena. Sve je islo u pravcu da se Partizanu dodeli titula. Ono sto je istina osim u 4 utakmici, Zvezda je bila bolja u 4/5, trecu je trebala da dobije i apsolutno zasluzeno je prvak Aba lige.
co

Amaterska expertiza

pre 1 godinu

Zvezda pod većim pritiskom u finalu očigledno, a partizanu svaka čast na tome što su bili ravnopravan rival. Na kraju, nijanse i rekao BiH zvezdino iskustvo su prelomili. Jednostavno, zvezda nije ostavila bolji utisak u seriji, ali je ipak zategla kad je trebalo i tako pobeđivala. Suđenje katastrofalno, bez da mislim da su na nekoga navlačili, već jednostavno mnogo grešaka u celoj seriji, baš bezveze. Navijačima KK partizan poruka... Prvo, u trećoj utakmici ste pokazali da ste šljam kao i svaki drugi navijači. Ako ste i bili avangarda, to svakako više niste. Zvezdini isto tako, ali partizanove ističem jer su se uvek dičili kao nekim ponašanjem a sad je i to palo u vodu, tj, isti smo, svidelo se to vama ili ne. Drugo, iako ste bili blizu titule, niste je uzeli jer legija stranaca koja svako malo deluje kao banda sa ulice na terenu ne donosi titule i to je to. Jednostavno, zvezda ima dužu klupu, igrači su nam normalniji u glavu a što je najvažnije, imamo jaču hemiju. Da sledeće sezone zadržite par ovih jakih stranaca, oterate ove debile koji se ponašaju idiotski pa ćete možda i osvojiti titulu. Drago mi je što niste, jer je realno niste ni zaslužili gledajući celu sezonu. I sad baš da nas uhvatite na prepad u finalu, možda ne bi bilo baš nezasluženo ali iskreno, ne bi bilo baš ni ful pošteno gledajući sportski aspekt cele sezone, tj, činjenicu da ste u svakoj drugoj tekmi izgledali kao da se prvi put vidite. Više sreće naredne sezone.

zvezda

pre 1 godinu

Kao Zvezdaš, voleo bih da obradovic sto duže ostane u Partizanu. Jel i dalje mislim da je njegovo vreme proslo, i da Partizan sa njim nema neke šanse. Najbolji partizanov trener u skorije vreme je bio trinkijeri, i za njega mi je drago sto nije više u Partizanu. Obradovic za sad izgubio i kup i aba ligu, i evro kup. Da nije vršio konstantan pritisak na sudije, partizan bi ovo izgubio 3:0

Giga Moravac

pre 1 godinu

Sudije su preterale ovog puta, prazniti dvoranu zbog nekoliko budala, van pameti. Ovako, doveli su Partizan u egal, ali se Zvezda neočekivano bolje snašla u praznoj dvorani i dokazala da je trenutno bolji tim. Verovatno će sada još malo pojačati Partizan, pa sledeće godine možda i do titule,mada se i Čović pita. U svakom slučaju, Zvezda sa dobrim centrom, bek šuterom i ozbiljnim plejem, ima da melje sve pred sobom.

ma da

pre 1 godinu

najace mi kad zvezdas nazove neki klub drzavni projekt. U fudbalu u prethodnih 20 godina partizan imao samo 2puta vise ili isto penala kao zvezda. U kosarci oterali najtrofejnije trenere u partizanu i napravili klub od mrtvog sa oprostajima dugova i dovodjenjem pojacanja. i neko prica o drzavnom projektu. Jadno.

deki27

pre 1 godinu

Zasluzena pobeda Zvezde u senci skandala sa maloumnicima koji samo prave stetu klubu. Koji mozak moze da pri rezultatu 39-39 kada ima jos 6 i po minuta do kraja trece deonice da ubacuje kovanice i upaljace u teren i dovede klub u problem da igra pred praznom halom. Mnogo sam srecan zbog pobede ali sve sto se izdesavalo u ovih 5 utakmica zelim da se vise nikada ne desi. Drzava kao glavni sponzor obe ekipe treba da reaguje i smiri strasti ili u suprotnom da kao na fudbalu gledamo decu na tribinama

Marko

pre 1 godinu

Čestitke našim momcima. Uspeli su i pored svih gluposti navijača i jednog i drugog tima i skandaloznog suđenja u nekoliko navrata.
Nadam se iskreno da je ovom smeću od lige došao kraj.

Sofronije

pre 1 godinu

kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38) # Link komentara

Mlad si, Marko, mlad si, zato ti je komentar ovako besmislen.

kiki

pre 1 godinu

Ponovila se utakmica s Bursom. Na samom kraju Partizan prima dve trojke, Panter siluje u napadu i protivnik dobija utakmicu. Dobar je košarkaš, ali ne toliko da bi cela sezona bila stavljena u njegove ruke. A upravo to je Obradović uradio i obilo mu se o glavu. Sad je jedina nada specijalna pozivnica...

garda

pre 1 godinu

Zvezda je ovo dobila mnogo teze nego sto se predpostavljalo pre finala. Nije docekala finale u onoj svojoj prepoznatljivoj formi. Na kraju, moram da kazem da je Pefi Markovic bio taj koji je prevagnuo seriju na stranu Zvezde. Panter je veceras bio fenomenalan, ali nije dovoljno. Lesor je odigrao seriju zivota, ali je realno iskoristio situaciju kada mu sudije, kao nikada ranije, redovno oprastaju korake i razgrtanja. Zvezdina je sreca i to sto Avramovic nije ponovio neke prosle utakmice.

bvb

pre 1 godinu

Hvala Zvezdi sto su sprecili vracanje onih koji gepekuju, stipaju sudije, tuku sudije u svlacionici, daji trojke iz auta, odrzavaju ponocne komisije itd itd. Bravo!

Pipara

pre 1 godinu

Po meni, ono što se i očekivalo, pogledaš samo statistiku igrača i sve ti je jasno, u partizanu trojica skoro sve poene, u zvezdi lepo raspoređeno.

Nikola

pre 1 godinu

Navijači su zaštićeni, to je već svima jasno. Preko njih političari i policija puni budžet od kriminalnih aktivnosti i oni veze nemaju sa ljubavlju prema timu za koji navijaju. U pitanju je jedna voiska i potrošni materijal a da bi sprečio incidente i sve navedeno, stvar ide po hiararhiji! I šta se bre, tu nešto isčuđavate... Da država želi da reši te probleme, rešila bi za nedelju dana.

Dušan

pre 1 godinu

Cestitam mojoj C.Z. na zasluzenoj tituli!!!
Cestitam i igracima tima koji nije dosao do titule na fantasticnoj borbi.
Sve ostalo je, cela serija iz ugla navijaca i ljudi iz kosarke, kriminal na najvisem nivou!!!

m

pre 1 godinu

Odlična utakmica posle prekida, čestitke i jednim i drugim igračima na celoj seriji, i jedne i druge bez publike kazniti na nekoliko godina.

Nije mi jasno kako su tako lako dozvolili igračima Zvezde da postignu one dve ključne trojke na kraju utakmice, jako loša odbrana.

rahan

pre 1 godinu

Ne uzvisi se u pobedi, ne poklekni u porazu! Bilo bi dobro da u slededecoj sezoni novci koji se izdvajaju za zvezdu i partizan se preusmere u megu i borac. Ili u vise klubova u Srb. Da ovo ludilo malo odmori

davor

pre 1 godinu

Partizan je svaku moguću egal utakmicu ove sezone izgubio. Totalno labilna ekipa, a Obradović nije pokazao ništa iz svog toliko hvaljenog znanja o košarci. Njegov poraz još jedan u nizu.

Ivan Niš

pre 1 godinu

Cestitke Zvezdi na tituli.
Isti komentar bih dao i da je moj Partizan pobedio,
"Sramota me je sto sam gledao celu finalnu seriju i ovo je sramota za sport,Srbiju kao kosarkasku naciju i za svakog sportskog navijaca bilo kojeg od dva tima."

Goran

pre 1 godinu

Navijaci vode drzavu ovde.mi smo na nivou primitivne provobitne zajednice,anarhija i bezzakonje.cestitke mojoj zvezfi na tituli,ali sto kaze mitrovic ozbiljna gorcina.

Zvezdaš u srcu bez obzira za koga igra

pre 1 godinu

U finišu kada se odlučivalo Davidovac hladan kao špricer pogađa oba bacanja a brat Aleksa Zvezdaš Avramović maši dva bacanja! Legenda Zvezde : Aleksa Avramović!

SAMCRO TS

pre 1 godinu

Звезда је озбиљнија екипа, види се да игра евролигу већ ко зна колико година...

Buki

pre 1 godinu

Zaslužena pobeda Zvezde, nama nije pomogao ni najveći budžet u istoriji sa ovih prostora. Ipak su oni institucija koja je stvorila našu košarku.

nesa80

pre 1 godinu

partizan je previse gubio lopte,iskreno to nije ekipa da bude sampion,kod zvezde uvek se pojavi iz nicega neki igrac koji nenormalnim sutem pogodi kad treba a kod partizana suprotno-kad treba svi se pogube,partizanu je takva cela sezona baksuzna i to je i ovde slag na tortu,ja drugaciji ishod kao navijac partizana nisam ni ocekivao nista,nadam se da su zvezdini navijaci sretni sa sudjenjem u drugom poluvremenu i da mogu mirno da pajke da se nedigne kuka i motika,djurovic covek lepo rece 51-49 posto u korist zvezde i tako i bi,odlican prognozer.obradovic je ziheraski trener nije rizikovao sa koprivicom i ostalima,eto tako on vodi ekipe

Giga Moravac

pre 1 godinu

Ovoga puta sudije nisu bili faktor, možda smo mi očekivali neke odluke u našu korist, kao domaćini, ali nije ih bilo. Znači vrlo korektno. Zato može slobodno da se kaže, pobeda čista kao suza.

veverac

pre 1 godinu

Zahvaliti se Kuzmiću, Simonoviću, Cirbesu, Markoviću... Dovesti kreativnijeg pleja, jer to Volters i Ivanovic nisu, jednog čistog šutera i PRAVOG CENTRA.

Obavezno zadržati Holinsa i Woltersa.
White mi je ostao dilema.

матори

pre 1 godinu

Катастрофа од догађаја. Звездаш сам , али ово је одвратно. Празне трибине на годину дана да се ‘навијачи’ опамете

Ivan

pre 1 godinu

Toooooo breeeeee, pobedaaaaa pobedaaaaaa! Izjednačili smo se s Partizanom po broju titula, srušili njihov mit o Partizanu kao košarkaškoj srpskoj velesili! I utoliko je slađe što je ova HEROJSKA pobeda izvojevana baš na ovaj HEROJSKI način! Posle tolikih preokreta, tolikih presija, pritiska na naš klub, ucena, sramotnog pražnjenja dvorane uspeli smo da srušimo Partizan i zaslužili ovu titulu! Bravo Zvezdo, ova titula ima da se slavi pet dana i pet noći! Bravo, veliko bravo svim Zvezdinim igračima i treneru, i upravi i navijačima herojima koji su morali zbog nečijeg hira da drugi deo tekme gledaju van hale! Bravo Zvezdo, velika titula, velike čestitke našim igračima herojima!

GrobarIndjija

pre 1 godinu

Crvena Zvezda je zasluženo šampion Aba Lige, i u ovoj utakmici su imali više iskustva, bolje odluke i šutirali su bolje kada je bilo najpotrebnije.

Kao Grobar sam od početka sezone govorio, nije dovoljno da samo ti uložiš trud i novac u trenera i igrače i budeš bolji nego što si bio, već moraš biti bolji od trenutnog najboljeg a to je Zvezda, koja je i ove sezone bila odlična, imala blistave momente u Evroligi, i bila šampion i regularnog dela Aba Lige. Nisam dao da se stvara presija da "mora da se uzme ABA" jer sam realno i sportski, više šansi davao aktuelnom šampionu.

Ne bih voleo da ovo ni Partizan a ni njegovi navijači dožive kao neku tragediju. Egal serija u 5 utakmica, ovu poslednju su odlučili detalji i moglo je otići na obe strane. Treba videti gde su greške i pružiti podršku Željku da pogotovo sa ovim mladim momcima nešto uradi.

Košarkaški, odlična utakmica, lepo je videti igrače kako se grle i osmehuju posle utakmice, to je košarka koju svi želimo. Sramota me je svega što nije deo tog sporta koji je malte-ne svetinja pod našim nebom i te stvari neću ni da kommentarišem.

Još jednom, čestitke Zvezdi na tituli, a ja se nadam da će u finalu KLS biti prilike da se osvetimo na terenu i da sa bar jednim trofejem uđemo u sledeću sezonu koja bi mogla i morala biti puno bolja od ove.

Tatko

pre 1 godinu

Cestitke, cigani! Zasluzeno. Partizan cele sezone s jednog kraja na drugi, nikakva konstantnost u igri, nisu tim, par individualaca i to je to.

Jos jedna stvar, a moram da spomenem, jeste ta da je Nikola Kalinic odreagovao ruznije nego Trifunovic u prethodnom mecu. Pisali ste da ne sme tako da se ponasa zreo igrac, ali ovaj Kalinicev potez je dno dna, covek godinama navlaci mrznju Grobara na sebe, a posle se cudi kad ga provociraju i vredjaju. (posle ovoga opravdavam svaku rec upucenu njemu)

Cestitke jos jednom!

Миливоје Ватрогасац

pre 1 godinu

Обожавам Звезду и честитам свима нама и овогодишњу титулу али али али ... ПА ДОКЛЕ БРЕ ВИШЕ ОВАКО???
Иначе Лука Митровић ПОКИДАО интервју на крају уракмице, браво браво браво ...!

Vladimir

pre 1 godinu

Nama se igra cela sezone bazira na igri bez centra.
Ono sto rade Mitar i Deda je čista improvizacija u nedostatku klasičnog centra.
Sledeće sezone se ne sme ponoviti ta greška, pa makar nam centar bio iz KLS.
Napred Zvezdo, samo napred!
KUCZ

Horhe Lorenco Braun

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo!!! Gledaćemo kapitena Lazića,Kuzmića,Davidovca,Dobrića i ostale i naredne sezone u EL. Utakmicu je rešilo isterivanje navijača,što je pomoglo Zvezdi da se oslobodi grča i zasluženo pobedi.Neverovatno je da tokom finalne serije ŽOC nije dobio nijednu tehničku grešku,iako je stalno protestvovao i vršio pritisak.

pedra

pre 1 godinu

Zao mi Partizana i Zeljka 😪 i veloka cestitka komsijama i srecno u EL naredne sezone.
Meni su u Partizanu najvece razocarenje Zagorac i Smajli 🥴
Valjda ce se poraviti sa Obradovicem 🍀🤞🏻

Dejo

pre 1 godinu

Zvezdas sam i pokusavam sebe da nateram da se radujem,ali ne mogu,ogadili mi navijaci i jednih i drugih sve.Dosta vise,drzava reaguj ovo vise nema nikakvog smisla,iz godine u godinu je sve gora situacija,pa zar stvarno mora doci do toga da neko ili vise njih strada???

bojke

pre 1 godinu

Esencija price...pretuzan utisak i slika koju smo stvorili, svi, i jedni i drugi...previsoka cijena blamantne slike koju je oslikala ova serija zared pukog učešća u Euroligi gdje će bilo koji od ova dva tima biti tek statista koji popunjava broj učesnika....jedina svjetla tačka i tračak nade sportska odnos igrača po okončanju meča gdje se jasno vidi da je svima laknulo što je konačno došao kraj...

corto maltese

pre 1 godinu

Odlicna utakmica i odlicno sudjenje, na moje veliko iznenadjenje. Naravno bilo je gresaka, ali videlo se da sudije nisu birale stranu.

LAC

pre 1 godinu

Zvezda ima autentičnu filozofiju igre, to je ono što najviše cenim kod njih. Prepuni su takozvanim „3 and D" igračima, dok Partizan to nema. Premalo šutera u ekipi Partizana, lepo je imati Kevina Pantera u timu ali on mora imati odgovarajuću podršku. Pamet u glavu sledeće sezone za Partizan ako planiraju da urade išta.

loko

pre 1 godinu

Obradoviću manje od dva minuta do kraja nijedan tajmaut nisi iskoristio u drugom poluvremenu, a trebalo je u dosta situacija. Da se nešto organizuje

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo, bravo momci, bravo Radonja. Svaka cast i Partizanu odlicna serija. Sto se bacanja predmeta u teren tice, lepo se videlo ko je to uradio na tribinama. Ja sam bio u beloj lozi treci red. Iznad nas jedno 10-15 redova, nekih 15 likova, grupica je konstatno bacala sve i svasta u teren. Svi smo im mahali da stanu, svi smo ih upozoravali ali nije vredelo. Ja iskreno ne znam ko su ti momci, ali redovni u Pioniru nisu. Pretpostavljam da su to fudbalski navijaci.

Никада зарез - УВЕК ЗАПЕТА

pre 1 godinu

КАКО ЈЕ ЛЕПО БИТИ ЗВЕЗДАШ !
И ПОБЕДИТИ ПРОТИВНИКЕ НЕ САМО У СПОРТУ !

milko

pre 1 godinu

Zvezda je pokazala da je za nijansu bolja od Partizana ali stvarno su sitnice u pitanju. A sto se tice navijaca kao zvezdas kazem skandalozna organizacija i incidenti ali nista bolje nije ni kada su Partizan ili Buducnost domacini, tako da grobari treba biti posten i pruziti ruku Zvezdi koliko god ogorceni bili sto vam gospodin Obradovic u 3 takmicenja gde ste bili favoriti nije doneo trofej.

PrtiBG

pre 1 godinu

Rešenje za ubacivanje svega i svačega u teren je mreža kao u Grčkoj!!! Partizan je imao prednost +3, nervoznu Zvezdu pod pritiskom, Obradovića i praznu halu i šta je još trebalo da pobedi?

Ivan

pre 1 godinu

Nisam gledao ove sezone zvezdu da je ovako mirne glave odigrala neizvesnu zavrsnicu. Skoro sve u 4/4 je bilo savrseno. Da li je to uticaj evrolige i iskustvo teskih utakmica, ne znam, ali tako se ispostavlja.

ST

pre 1 godinu

Košarka bez publike, timovi sa par srpskih igrača. Bolje gledati juniore. Zvezdina logika da odbrana donosi titulu , još jednom je trijumfovala. Lakoća postavljanja zamki i udvajanje Partizanovih bekova je za udžbenike. Čestitke!

Hrvat

pre 1 godinu

Ne pratim kosarku,navijam za Zvezdu generalno ali mi je bilo drago da dva srpska kluba igraju finale tako da ne bi bila velika steta ni da je Partizan pobedio

Liberty

pre 1 godinu

Pobedio je bolji tim na terenu. 3-2 Zasluzeno! Zvezda je SAMPION!
Ostalo necu da komentarisem ko je gledao sve je video kao sto sam i ja...

jvanko

pre 1 godinu

jedini razlog zasto treba d udjemo u EU da poprimimo kulturu. Kada ti neko kaze nebacaj nista na teren ti bacas bacas.
Zabraniti ulaz na stadione ljudima krimi dosijejima. pozdrav

Oposum, divna životinjica

pre 1 godinu

Eto pobedili smo večeras i uspeli da osvoijimo novu ABA titulu u ovom RATU, bukvalno RATU, i na terenu i van njega! Skandal za skandalom, nema nevinih, svi su palili vatre i terali na svoje, obe strane su krive za incidente, i na kraju epilog je da smo uspeli da pobedimo u ovom boju koji će se pamtiti! Kao što pre par dana rekoh partizanovcima da ne likuju mnogo posle one ubedljive pobede u 4. utakmici jer im se baš istom merom može vratiti u 5. odlučujućoj utakmici i evo upravo se to i dogodilo! Opet smo šampioni! Velike čestitke Zvezdi na novoj herojskoj tituli najslađoj do sada zbog svih okolnosti pod kojim je osvojena! Partizan je gotovo čitavo drugo poluvreme imao sve u svojim rukama, vodio je, pritom je ispražnjena dvorana čime je poništena Zvezdina prednost domaćeg terena i opet smo uspeli da pobedimo! Herojska pobeda, bravo Zvezdoooooo!

Air Dogan

pre 1 godinu

Danas je Zvezda bolje odigrala bez navijača nego sa njima."Hvala" navijačima što su svojim postupcima omogućili Zvezdi da završi utakmicu bez njihovog prisustva.Nakog prekida Zvezda je odigrala pod manjim pritiskom i došla do novog trofeja.Partizan se odlično borio i malo im je nedostajalo do velikog preokreta.Ubuduće sprečiti ovakva dešavanja,način za to postoji i treba ga primeniti.Navijačke budalaštine su stavile jedan bitan događaj,jedno dugo čekano finale,u sporedan plan.Neka ubuduće pobedi sportsko viteštvo,a ne nasilništvo i primitivizam.

KRIGER

pre 1 godinu

Buahahahahaha, buahahahaha..., džaba krađa, džaba vam novci moji sinovci, džaba gepekovanje, džaba sudije, džaba laži i prevare, džaba i spinovi, džaba otimačina, Zvezda je večeras brutalno pokradena bar za deset poena, ali džaba pravda je pobedila, poberdila je ZVEZDA!!!

wolwerine

pre 1 godinu

Najvece razočarenje je što naši igrači mladi nemaju veću ulogu, u Zvezdi nikako, u partizanu su i igrali tokom sezone.. Smajlagic povreda, malo možda glava, na početku sezone je bio najbolji igrač, zver, ko je tu kriv pitanje je, on ili trener, I sta je u pitanju.. Kako god bez stranaca se ne može igrati el.. A opet OK ajde barem 3 vrhunska stranca, i ostalo par klinaca i iskusnih naših, ovo je katastrofa od obe ekipe za nasu košarku.. Sto dalje svi klinci!!! Zvezda zasluženo!!!

Citac vesti

pre 1 godinu

Svaka čast ovim sudijama, rade svoj posao, mere svaku stotinku, svaku situaciju gledaju, da bi svi bili zadovoljni, a opet ih obe strane gađaju, pljuju i trpe sve to... mogli su oba meča da prekinu i registruju službenim rezultatom, ko sto bi svi u evropi uradili, nisu jer su ljudi i zao im je igraca,trenera,dece koje gledaju, a sutra im niko hvala neće reći

max moro 2

pre 1 godinu

Scena pre početka utakmice pozdrav Radonje i Tomislava Hordova gde Hordov bodri Radonju i kaže mu " Ništa se ne sekuraj sve će biti u redu" ....

Max

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo!
Valjda su svi zadovoljni sudjenjem???
Inace, i dalje smatram da Partizan ima bolje igrace.
Sad sledi KLS i kad bi moglo derbiji bez publike pa da konačno gledamo kosarku.
PS Voleo bih da i Partizan dobije pozivnicu za El pa da vidimo sta mogu.

Mile

pre 1 godinu

Na kraju ispalo da je praznjenje hale prelomilo utakmicu. Zvezda pre prekida trojke 1/15, posle prekida pogodjenih 6 trojki. Jos ispalo da su navijaci i pomogli

Bor'ša

pre 1 godinu

Najjači utisak da covek ne prizna kos vec rampu Lesora, lopta udara prvo u tablu. Nakon toga Zoc urla na sudiju trazeci faul, normalno prolazi bez tehnicke i tako dalje i tako dalje.

Daca Francuz

pre 1 godinu

Ovi zlikovoci ne zaslužuju naziv navijača, već prosto rečeno huligana ili bilo šta drugo degradibilno kada se tiče međuljudsko ponašanje !
Postalo je več sramno videti svaki put da nikako nema pozitivne evolucije !
Bolje onda dozvoliti ulaz životinjama koje i ako su divlje, sigurno su pametnije i najverovatnije bi se bolje ponašale od ovih pseudo navijača !
Svetska sramota više !

zoran

pre 1 godinu

-Prokomentarusaću.... Očekivano vruća i vrela atmosfera i očekivani incidenti od strane navijača.
-kao zvezdaš neopravdavam poteze pojedinih navijača jer je naš klub ostao bez podrske u ovako važnom meču.
- cele godine govorim da je naša ekipa pogrešno konstruisana i da je veliki terwt na Kaliniću.... Kalinić večeras izgoreo i ima 4 faula a utakmica na pola. Govorio sam da je zvezdina plej linija jako loša i da je partizanova mnogo bolja suterski.
Katastrofalno sam razočaran Voltersom dečko bez grama šuta.
Ja sam se radovao kada je prošlog mandata otisao iz Zvezde... Ivanović katastrofalan cele sezone... Marković čovek na kraju karijere.
U Partizanu Mur, Avramović i Panter skoro svaki meč mogu ubaciti 10 trojki.... Takođe Zvezda nije dovela centra i ja ne mogu verovati za sta nam sluzi Cirbes.... Zar večeras nije mogao igrati da snagom odgovore na Lesora.... Sve sam to govorio a dobijao na 1000 minusa..... Mora plej da razigrava i da zna da pogodi.
-Po meni ključna greska uprave Volters nije u stanju razigrati, da pogodi ne može ništa, loš u odbrani .... Onda se nadam sad će Ivanović nešto onda on još gori, pa Marković će a on spor..... Ne znam ko je gori od njih.... Sta vise proslu celu sezonu skripalo na pleju i oni dovedu Voltersa.... Strani plej mora biti klasa.... Svercovala se Zvezda jer je Kalinić mnogo pomagao razigravanjem.... Sada kada Kalina be može, Zvezdina mašina struca.

Igor

pre 1 godinu

Dok god se klubovi država i policija klanjaju manijacima i huliganima. Dok god ne završavaju u zatvoru svi koji sport i emocije proizašle iz njega koriste za sopstvenu dobit. Dokle god su upravama krivi oni drugi navijači a za svoje imaju uvek opravdanje. Dokle god šljam vodi sve ovo nema nama ni sreće ni uspeha. A posle se pitajte zašto Jokić neće da igra. I ne treba dok normalni ne preovladati.

Blek - Chicago

pre 1 godinu

I jedni i drugi navijači upropastiše basket koji je uvek bio gospodski sport. Čak iako nisu bili puni Pinki, Hala Sportova I ili Pionir. Kao decu su mogli da nas vode tamo. Šta je ovo, jbt? Nijednom da se ne da titula. Neka uzme treći! Ajde bre više, ljudi. Pa nije vam ovo fudbal seljačine!

Centurion

pre 1 godinu

Partizan ovo lagano rješava. PFC
(stevo, 06. jun 2022 21:43)

Kosarka se igra Stevo, ako nisi primetio. Odnosno ne igra zbog divljastva.

Djole

pre 1 godinu

Idem ja da spavam, sutra treba da se radi, ovo je izgubilo svaki smisao. Procitam ujutro sta je bilo, nadam se da ce se zavrsiti utakmica, ako je uopste i bitno vise.

V

pre 1 godinu

Profesionalni sport treba potpuno zabraniti u ovoj jadnoj zemlji bar na jedno 5 godina. Da se resetuje ceo truli sistem, da se judi podsete zašto sport postoji.

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Meni nisu jasni ljudi koji pišu "bruka". Zadnje 3 utakmice sudije otvoreno su navlačile na ove franjevce i sada rešavaju petu utakmicu. Kako mislite da navijači budu mirni? Dokle više Pukl, Boltauzer & co? Po koji put iste sporne sudije upropaštavaju bitne utakmice? Nad Davidovcem je bio čist neaportski faul. Evo sada prazne halu, a topovski udari im nisu za pražnjenje hale? Zašto se nije ispraznila dvorana u trećoj utakmici?

Lord of the Flies

pre 1 godinu

Na drugoj strani Marković faulira Smailagića koji pogađa samo jedno, 59:58

A ono ne da je bilo po lopti nego nije moglo vise biti po lopti.

analiticar amater

pre 1 godinu

Na sta je spala srpsla kosarka, i sta dozvoljava srpska kosarkaska javnost,da korumpirani slovenac prazni hram srpske kosarke jer mu zvizde.

Ko ce njih da kazni za konstantno provociranje te iste publike?

Pod hitno naci da se ratosiljamo ove trule lige, pa makar damonsa sami sebe izbacujemo iz hale, a ne nabedjeni kosarkaski sudija iz slovenije.

Posebna prica o Areni sport, koja nesme nista da zucne, a kamoli da postavi neka,pitanja.... kukavice...mi necemo da,pricamo, samo o kosarci, jos i sklone sliku.

Rodoljub Dzemperković

pre 1 godinu

Sugradjani, zemljaci ovako da se mrze i ubijaju zbog obične utakmice? Prosto ne znam šta je tim ljudima u glavi, zar tako da vredjaju i skandiraju igračima koji izvan derbija nastupaju za reprezentaciju samo zato što igraju u drugim bojama? Lopta je okrugla i neka bolji pobedi! Te "navijače" nisu trebali ni da puštaju kad ne znaju da se ponašaju, opet se čeka da neko nastrada da bi se dozvali pameti i razjurili bagru.. Opet će se igrati tri sata utakmica..

ajdPosteno

pre 1 godinu

O kakvim namernim faulovima se priča ovde?? Zvezda ljudi igra rukometnu odbranu svaki posed Partizana naprave po 4 5 faulova i niko ništa ne sudi.
Posle u svom napadu obruč ne mogu da pogode celu utakmicu i traže neke namerne faulove!? Pa koliko ispran mozak moraš biti da ne vidiš da se čovek slučajno spotakao i u padu udario u igrača Zvezde, ama baš nikakve namere tu nije bilo.
Kaliniću Lesor 3 puta kupi loptu u napadu i on ga udara u nemoći, posle se buni i navlači bukvalno celu halu da gađa sudije...

Milan. Banja Luka

pre 1 godinu

Kako je moguce da se isprazni hala sada ,a da to nije ucinjeno u 3 utakmici ,dali mislite da je vec regularno ovo, po meni ,pod hitno treba da se istupi iz aba lige svi Srpski klubovi.

huhu

pre 1 godinu

Narednih 5 godina da se omoguci samo roditeljima sa decom do 12 godina da dolaze na derbije. Tako se regenerise sportsko navijanje. Svaka utakmica pola karata za zvezdu pola za partizan. Da se od malena deca nauce sportskom ponasanju.

Ajgor

pre 1 godinu

Zvezdaš sam, ali Partizan je bolji. Zaslužio je da igra Evroligu. Ponašanje navijača krajnje sramotno.
(deki, 06. jun 2022 21:55)

Grobar sam, ali Zvezda je bolja. Da sude sudije iz EL, bilo bi 3:0 za Zvezdu. Mi grobari smo sve zakuvali na trećoj utakmici, do tada je bilo sve ok. I da, moj Partizan neće više nikada igrati EL, Bursa je naša mera.

Batko

pre 1 godinu

Na kontri Partizana, Panter prima loptu ...klasični koraci ali ni jedan sudija to ne sme da svira.
SMEŠNO

O različitom kriterijumu suludo govoriti.
Sudije su očajne

Bzvvv

pre 1 godinu

Zbog cega se navijaci toliko loze kada je je kvalitet klupske kosarke nikakav u odnosu na ono vreme kada su kosarku igrali majstori tog sporta, bas me briga ko ce biti prvak jer je godinama ne pratim!

koshke

pre 1 godinu

ja bih doneo zakon da se svaki košarkaški derbi igra bez orisustva navijača. Prvo na godinu dana pa ako se ponovi divljanje onda na dve godine pa tako dokle god se i klub i navijači ne dozovu pameti ako je imaju.Ja sam navijač Zvezde ali mi ovakvi izlivi ludila nisu jasni i kod jednog i kod drugog kluba.Tolika mržnja prema igračima i navijačima onog drugog kluba je stvarno zabrinjivajuce

i to vam je tako

pre 1 godinu

Uprkos svemu i sudjenju i navijanju i mozda nekim nenamernim ili namernim greskama.

Tim koji sutira trojke 1/19 u odlucujucoj utakmici za titulu ne zasluzuje da osvoji istu.

I to kazem kao neko ko istinski voli i navija za Zvezdu.

SAŠA FRANKFURT

pre 1 godinu

Bolje da su dali odmah titulu partizanu, treba nekako da se opravdaju ovi milioni!! Što se haosa tiče, svi su snimljeni, Zvezda bi trebala da im zabrani doživotno ulaz, samo nije jasno zašto se nije ispraznila isto tako dvorana kad je sudija bio napucan!? Dva aršina!? Sledeću sezonu tražiti strane sudije!!

2CRAZY

pre 1 godinu

Eto dobili ste to sto ste cekali sve vreme, da se isprazni cela hala
(duledudule, 6. jun 2022 21:51)

Pa vi ste to sami izazvali, da niste ubacivali predmete, ne bi se to desilo.

metalstorm

pre 1 godinu

Dovedes igraca od 1.2 miliona i on te zakopa kad god je bilo najbitnije tokom cele sezone. To samo naši magovi mogu. Svaka čast Kaliniću za prethodni mandat ali ovo ne liči ni na šta. A u Radonjićevom pogledu se vidi da je već izgubio utakmicu

Boža vampir

pre 1 godinu

ja sam stari zvezdaš.

Ajmo malo da konzumiramo i istinu...

Ovo se sve, da se ne lažemo, događa jer postoji velika verovatnoća da će u EL samo jedan tim, onaj koji pobedi u ABA ligi. Da idu dva, ništa od ovoga ne bi bilo jer bi bilo ono vuk sit, ovce na broju...Učešće u EL donosi pare, pa su eto, proklete pare u stvari glavni razlog ovog cirkusa, cirkusa koji se ponavlja već ko zna koji put i koji će se verovatno i dalje ponavljati ako se nešto debelo ne promeni, u šta sumnjam.
Sudjenje je ko i u većini ovakvih utakmica kod nas na amaterskom nivou. Sudi se jedno vreme dobro, a onda se pod pritiskom gledalaca, igrača, trenera i ko zna koga još počne sa sudjenjem po potrebi. Sudi se u korist Partizana kada skoče partizanovci, pa se onda sudi u korist Zvezde kad to isto urade zvezdaši. Pa onda red normalnog sudjenja pa red sudjenja po potrebi i sve tako.Ko slanina, pa se takvo sudjenje zove slanina sudjenje.
A o ovima što bacaju razne stvari na parket po nečijoj komandi da bi se ostvarile nečije unapred smisljene zamisli glupo je više i komentarisati.
Oproban je to sistem..u upotrebi već dugo dugo. Takvi sto bacaju to oni nisu dosli zbog gledanja utakmice, znamo zasto su tu. A to da se takve stvari mogu za čas rešiti glupo je i pominjati...može, ali nema ko.

Sub013

pre 1 godinu

Koliko ste ostrasceni i neralni. Ostascen sam i ja, ali sam dovoljno zreo da budem svestan da ne mogu da budem objektivan, ali dajem sve od sebe da promisli pa rasudim i ne trazim alibije za losu igru. Vi odmah, ua, bua, faul s ledja. Faul s ledja je nameran faul kad je cista kontra. Lesor prvi do Zvezdinog kosa se slucajno saplice, kakav nameran faul i da jeste i da je sviran, rekao bih ok ,,daj Boze" da masi jedno i da zagradimo sledeci napad. Ne lomim po kuci sve zivo u tom slucaju.
(New England Patriots, 6. jun 2022 22:13)

Ali trudis se da budes objektivan i onda izjavis da je Lesor prvi do Zvezdinog kosa a on ga saplice sa ledja kao u fudbalu i prekida cistu kontru. Ne znam samo da li si bezobrazan i namerno provociras ili imas ozbiljan problem sa ocima, pogledaj opet snimak pa opet napisi ovako nesto ako imas obraza.

šone

pre 1 godinu

Posle ovakvkog finala Evroliga da otkaze i Zvezdi i Partizanu ucesce. Neka ide onaj koji je izgubio od “prvaka” ABA lige.
(zmajognjeni, 06. jun 2022 22:21)
Zvezda ovakva finala igra poslednje 4 sezone, samo je bio drugi protivnik.

aca

pre 1 godinu

Ukoliko su huligani koji su izazvali incident snimljeni putem video nadzora ili TV kamera trebalo bi kaznu koju će Zvezda kao organizator sigurno dobiti od organizatora takmičenja,proslediti njima.Takodje te huligane je potrebno kazniti zabranom prisustvovanje utakmicama i to kao u Engleskoj da za vreme trajanja utakmice presedeo u stanici policije.
(Zoran Mitrović, 06. jun 2022 22:22)

ne znam od kad pratis nas sport? Imam 41god i sport intenzivno pratim vec 26god. sa 15 sam poceo redovno da idem na utakmice a derbije ne propustam. Ta prica o snimanju i kaznjavanju je stara najmanje 26god. i nikad niko nije kaznjen.

JPR24

pre 1 godinu

PUSTITI NORMALNE LJUDE DA GLEDAJU UTAKMICE KOJI VOLE SPORT
(vlaca, 06. jun 2022 22:02)

Ne vredimo mi normalno te pare… za koga, znaš i sam.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Zašto je PRE SVEGA Zvezda dozvolila da im i zadnju utakmicu sude obe sudije?!!!!? Trebala je tražiti zamenu sudija kao što je to uradio partizan!!!!!

Veliki brat

pre 1 godinu

Odgovor na brutalnu kradju,dve nesportske nisu svirani igračima Partizana,koraci Lesora,2+1 faul nad Davidovcem nije sviran…obesmisljeno ne sve
(Srbin, 6. jun 2022 22:24)

I rešenje je da se gađaju sudije ili da se čak upadne na teren?

Ne, normalni navijači bi napustili dvoranu, ako smatraju da je zbog suđenja od utakmice napravljen cirkus.

Tau

pre 1 godinu

Ма не, најбоље да пусте да нас краду и пљачкају најпровидније могуће. Ако су већ добили лову за ово што раде и морају по директиви да навлаче, нека онда барем мало буду кажњени за то. Судије су, без разлога, најзаштићенији људи на свету, шта год радили, како год радили.

pivot

pre 1 godinu

Namerna Lesoru s leđa pravi faul,
Luka diže ruke uvis sviraju mu faul nad Panterom, Lazića gura Ledej ne sviraju mu 2+1, ne sviraju korake Mura i nakon toga četvrta Kaliniću...sve to u dva minuta...pametnom dosta

Djordje

pre 1 godinu

ovo je lakrdija svako finale koje zvezda igra u Aba ligi, da l' budućnost ili partizan sramotno je ponašanje navijača, baš ti navijači učinili su da svi mrze zvezdu umesto da je poštuju, respektuju, tako nas u Ljubljani u polufinalu kao naciju zovu cigani, u Podgorici svakojako, ovo više nije milo za gledati, ovo je mučenje od košarke, prekidi, gadjaju igrače i jedni i drugi kao divljaci neki, definitivno nismo ni k od zemlje košarke, Beogradski navijači dolaze na utakmice samo da bi nekog vredjali, ne može se spojiti 10 minuta da se bodri klub a da ne ispadne neki pojedinac u prvi plan uvreda i omalovažavanja, sramota !

Ivan

pre 1 godinu

Zvezda pocinje poluvreme sa lakih 4:0, hala eksplodirala svi na nogama, sledeci napad Panter ulece bezidejno u dva igraca zvezde, faul i poklon slobodna bacanja. Prekidaj seriju bajo. Ne mozes da kontrolises 6-7 hiljada ljudi na tribinama u takvoj situaciji, uvek ce njih desetak reagovati burno ili nesportski.

Pero

pre 1 godinu

A recite mi sta uraditi kad vas sudije ovako direktno kradu? Pustiti i ostati bez titule? Ili reagovati i dobijati tehničke, ostati vez navijača... Sve i da ih kazne, kakve mi imamo koristi ako se izgubi titula? Ovo je više nego očigledna krađa!

064

pre 1 godinu

Pogledajte ovu naslovnu fotografiju? Gde je lakat Kaline? U z to on pomera lakat i udara laktom Ledeja, to se jasno vidi na snimku i dobija faul. To su faaulovi Kaline plus onaj kuk nad Avramovicem kad ga je naboo kukom. Cista 2 faula, pa po licu kada je udario ne secam se koga, cist faul..Da li da nabrajam i cetvrti? Sve zasluzeno.

posmatrač

pre 1 godinu

Napokon izbacuju publiku. Trebalo je sve utakmice u seriji da budu bez publike, pošto je ovo zaista idiotski da utakmice traju po 3 sata uz nekoliko prekida.
Izgleda da je košarka ovde najmanje bitna, i da je bitno samo neko takmičenje u huliganstvu.
Skači, urlaj, radi šta god hoćeš na svom mestu, sve je Ok, ali ubacivanje predmeta na teren i gađanje sudija i protivničkih igrača, zaista je bezveze.
Pa sutra valjda i ti tvoji igrači treba da gostuju negde. Ali ovde očito ne postoji sutra, i tu mozga nema. Ovo važi za oba kluba koji nemilice troše naš novac, bez ikakve kontrole.

Vodje sa sipke nas vode

pre 1 godinu

Kosarku ne pratim odavno, generalno i ostale sportove od skoro. Oduvek sam isticao da sam Srbin i ponosio se time. Sada, vidim na internetu vest da su u tri dana prekinute dve rqzlicite utakmice u kojima su bili navijaci "dva najveca kluba", koji se pritom ponasaju kao vandali kad su upali u Rim. Hoce li neko nakon ovog pricati o trofeju, radovati se tituli ili cemo konacno priznati da smo jedno razvaljeno, razulareno, obezvredjeni o drudtvo u kojem agresija i bahatost nr dozvoljavaju da se odigra jedna kosarkaska utakmica, tj.dve. mozda je bolje od tog slavlja da se zapitamo gde smo...

Odavde sam, a kao da nisam

pre 1 godinu

Meni je bizarno koliko ljudi se pali na ova 2 kluba, i slavi ovakve titule, nije im muka od ovoga, nijedna ogavnost im nije dovoljno odbojna, nije odbojno ni to što su ta 2 kluba dobila 100 + miliona sa državnog budžeta za 10 godina, nego se prepiru ko je manje dobio.

Ne kapiram tu slamu na mestu mozga.

Никада зарез - УВЕК ЗАПЕТА

pre 1 godinu

Има ли неко ЧАСТАН из Партизана да каже: НЕ, НЕЋЕМО ТИТУЛУ НА ОВАКАВ НАЧИН !!!

New England Patriots

pre 1 godinu

Koliko ste ostrasceni i neralni. Ostascen sam i ja, ali sam dovoljno zreo da budem svestan da ne mogu da budem objektivan, ali dajem sve od sebe da promisli pa rasudim i ne trazim alibije za losu igru. Vi odmah, ua, bua, faul s ledja. Faul s ledja je nameran faul kad je cista kontra. Lesor prvi do Zvezdinog kosa se slucajno saplice, kakav nameran faul i da jeste i da je sviran, rekao bih ok ,,daj Boze" da masi jedno i da zagradimo sledeci napad. Ne lomim po kuci sve zivo u tom slucaju.

ghh

pre 1 godinu

Prvo poluvreme okej sudjenje, od početka 3. teror , 5 grešaka za 4 minuta na štetu Zvezde, ona namerna Lesora, mislim da se godinama unazad nije desilo da se faul s ledja ne svira kao nesportska, elementarna pravila povredjena, Mur pravi korake očigledne itd..

Aspera

pre 1 godinu

Aha, znaci partizan napadne sudije, isprazni se 1/3 hale.

Zvezda napadne sudije, isprazni se cela hala.

Seems fair...
(i to vam je tako, 06. jun 2022 22:09)

Pokusali su sa deset redova, sto je manje od 1/3, na poluvremenu ali nije vredelo.

Citac vesti

pre 1 godinu

Kolko moras biti izmanipulisan, malouman i glup da misliš da sudije nameštaju za zvezdu ili partizan i da ihednog normalnog stanovnika ove zemlje briga ko ce biti prvak zvezda ili partizan...sve te zavere vidite, a ne vidite da vam je zivot namešten da se zaglupljujete sportom u kladionici i po komentarima da se svađate

Grobari Železnik

pre 1 godinu

Jesam Grobar ali sramota me je ove režije od strane sudija. Ovo više nije sport.
Ako treba da igramo Evroligu na ovaj lopovski način, ne moramo ni da je igramo.

vukan

pre 1 godinu

posle onakvog nesvranog faula nad kalinicem i namernog faula lesora, nesviranog naravno, povuko bih ekipu cestitao partizanu i napustio ligu...lepo se novac ulozi u novi sad, nis, kraguujevac i gledaj kako se prave mladi igraci...odavno mi je gadno da gledam partiza i zvezdu ali zato uzivam da gledam klince iz mege i fmp..

društvance iz predgrađa

pre 1 godinu

Za ovo je kriv niko drugi nego Kalina. Očigledan faul on se buni i raspaljuje publiku. Dečko ni jendom nije priznao faul u životu.

Srbin

pre 1 godinu

Odgovor na brutalnu kradju,dve nesportske nisu svirani igračima Partizana,koraci Lesora,2+1 faul nad Davidovcem nije sviran…obesmisljeno ne sve

Nije išao na loptu i tu je kraj

pre 1 godinu

Faul s ledja je nameran faul kad je cista kontra.
(New England Patriots, 6. jun 2022 22:13)

Netačno tumačenje pravila.

Uzgred, bila je čista kontra u kojoj je Zvezda imala prednost bar za jednog igrača više, u kojoj je igrač koji je ispao iz igre sapleo proivnika.

Fargo

pre 1 godinu

Jedna stvar mi upada u oci konstantno.. Vredjaju Urosa Trifunovica koji je klinac a oni sa 30+ godina bacaju flase i upaljace sa tribine. Pa cekaj, koga vi ucite lepom ponasanju?

Стока

pre 1 godinu

Крвници, убице, послушници и кукавице. Мајку би за евро продали. Данашњи навијачи.

Nenad

pre 1 godinu

Od toga sto si napisao desilo se samo slucajno gazenje Davidovca od strane Lesora. Luka nije drzao ruke podignute vec je desnom udario Pantera po levoj ruci, Lidej se kretao unazad sa podignutim rukama i nije gurnuo Lazica vec je ovaj napravio korak u stranu sa tolikom zadrskom da je bilo na granici koraka, Kalinic je napravio cist faul u skoku jer je udario po ruci igraca koji je ostvario kontrolu nad loptom, dok Mur nije pravio korake. Mozda je bilo na ivici, kao i Lazic, ali nisu bili koraci.
(Aspera, 6. jun 2022 22:25)
Nije nikakvo slucajno gazenje, vec cist nameran faul. Lesor je usao u liniju kretanja protivnickom igracu, zato je to nameran faul iz aviona, bez obzira na to sto nije imao nameru da saplete protivnika.

Kolina

pre 1 godinu

Brutalna masovna krađa na štetu KK Crvene Zvezde, TRI nesportska faula nisu dosuđena partizanima, sramota! Ovo saplitanje Davidovca u kontranapadu od strane Lsora je vrhunski bezobrazluk!

Profi aba ex

pre 1 godinu

Dugo sudije nisu realno kvalitetnije sudile mec. Kalinic je napravio cist 4 faul I otkinuo igracu Partizana ruku a kuka kako nije faul. Za ceo mec 3 igraca obe ekipe nisu digle ruku da je faul. Bruka za srpski sport. Vredjanje Smailagica je bruka za celu sporstsku javnost. On je reprezentativac nase zemlje. Mlad momak. Cemu to?!

Nikola

pre 1 godinu

Bez obzira ko dobije utakmicu, ovo je poraz za celo društvo, za državu, kulturu, naciju, porodicu. Sram nas bilo kako smo vaspitali decu, u kakve smo neljude izrasli, i kakvu smo nesposobnu državu napravili. Da postoji volja, zakon i spremnost da se ovome stane nogom za vrat, svako ko je ubacio bilo šta na teren morao bi da plati drakonsku kaznu, ko je nekog pogodio mora da leži zatvor, a niko od njih više nikad ni da priviri na sportski dogadjaj. Neko normalan bi ovo rešio za 6 meseci. Mi nismo normalni.

Darco

pre 1 godinu

Zvezda ne treba da nastavi utakmicu. Kada nisu praznili dvoranu u prethodne dve utakmice, ne moze ni sada. Grobari sta su zakuvali, sada treba i da kusaju, pa ko pobedi pricace.

Пекар

pre 1 godinu

Ја верујем да се у Уганди и Чаду игра боља кошарка. Ово је једно ругло од игре. Партизан не зна да изгради акцију, све шитеви за три или узимају за два шутеве из ситуација где не би ни Кари погађао. Са друге стране Звезда не уме тројку да погоди 1/13 покушаји. О чему причамо? Цео живот играш кошарку и тренираш, да би имао такав "учинак" ? Склањај бре те пајаце са терена, да нам се не смеје Европа и свет. Брука и срамота ако је ово нешто "најбоље" што Српска кошарка има да понуди.

vođa

pre 1 godinu

lazić u kontri seče mura po ruci, običan faul..
lazić u kontri ulazi klizeći panteru, običan faul,
kalina skače na pantera kod šuta za tri poena i ruši ga, nema faula..
.. promašili ste 15 trojki za pol i ti pričaš o sudijama?!

TNT

pre 1 godinu

Pišem ovo na kraju 3/4(rezultat 59:58 za CZV) i stvarno je sramota da je od 58 poena koje je dao Partizan jedini srpski igrač koji je dao koševe za crno bele Avramović(10p.). Kako god da se završi utakmica ovo je sraman podatak za srpsku košarku.

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Упаљачи и кованице су разлог пражњења хале, топовски удари нису?
Срамота!

Комша

pre 1 godinu

Каква срамота у шта се претворило нешто што би требало да буде празник кошарке у земљи кошарке.

Ziks

pre 1 godinu

Losor je zakacio u petu protivnickog igraca i bez ikakve namjere napravio faul. Ni N od namjerne, Lesor iz drugog pokusaja sutira na kos i dobija direktno jako po ruci i nista tu nema sporno. Cinjenica je da je momemtum bio na strani Partizana i da je zvezda namjerno ovako reagovala

Aster Blistok

pre 1 godinu

Има ли неко ЧАСТАН из Партизана да каже: НЕ, НЕЋЕМО ТИТУЛУ НА ОВАКАВ НАЧИН !!!
(Никада зарез - УВЕК ЗАПЕТА

NEMA. Ja ne pamtim još od kraja 80ih godina!!!!

Zvezdan

pre 1 godinu

Dace dragi Bog da dobijemo ovo i pored svih mogucih navlacenja za Partizan!
Zbog iste stvari nama prazne dvorani a o sudjenju da ne komentarisem, znaci fuuuuj! Idemo sad iz inata ovo da dobijemo. Napred Zvezda!!!

Zoran Mitrović

pre 1 godinu

Ukoliko su huligani koji su izazvali incident snimljeni putem video nadzora ili TV kamera trebalo bi kaznu koju će Zvezda kao organizator sigurno dobiti od organizatora takmičenja,proslediti njima.Takodje te huligane je potrebno kazniti zabranom prisustvovanje utakmicama i to kao u Engleskoj da za vreme trajanja utakmice presedeo u stanici policije.

Gospodin

pre 1 godinu

A što se nije hala ispraznila u trećoj utakmici?
(Aki, 6. jun 2022 21:52)

A sto se nije praznila u drugoj ili sto Zvezda nije zesce kaznjena za ovaj mec ?
Bacali ste staklene flase na igrace,o cemu pricate...

U trecoj se nisu praznile zato sto nakon prvih bacanja i upozorenja vise nije bilo ponavljanja...Vi ste veceras i upozoreni nekoliko puta, i bio je vec prekid i opet ste nastavili da gadjete sudije svim i svacim.

Zoran

pre 1 godinu

Kao klinac sam gledao u hali jefnog Kiću, Praju, Moku, Ducija, nikada jedan papirić nije bačen na parket. Pina hala ko oko, ali se peva i navija. Nema uvreda. Šta je ovo danas ? Zar smo kao narod toliko posrnuli ? Gledam u publici ljude srednjih godina ,crveni u licu, zapenili !! Ljudi gledajte Boston-Golden stejt. Preko 20.000 ljudi, igra se za desetine miliona dolara, a ljudi uživaju, raduju se, navijaju normalno.
Žalosno...žalosno..

Dejan

pre 1 godinu

@@@(Tau, 06. jun 2022 22:03)
Uglavnom ovi sto igraju godinama evroligu ne znaju pravila a najglasniji su ovde...
Za poluvreme ste napravili 50 faulova,sviralo se 10 i za tih 10 se iscudjavate i pravite uvredjeni!
Naucite bre pravila vise!!!

loko

pre 1 godinu

A što se nije hala ispraznila u trećoj utakmici?
(Aki, 06. jun 2022 21:52)

Ispražnjen je deo koji je pravio probleme i posle toga nije bilo potrebe za daljim pražnjenjem jer nije bilo problema.
Ovde je ispražnjen deo tribina i posle toga su se opet ponovili problemi i sledeći korak je pražnjenje cele hale.

A

pre 1 godinu

Najjači su mi ovi likovi što pišu da Zvezda igra rukometnu odbranu, a Partizan ne. I jedni i drugi igraju jako agresivno, samo što sudije puštaju sve i svašta. Pa se onda pogube, ne znaju šta sviraju. Panter nema pojma da igra odbranu, svaki napad napravi faul. O Laziću da ne pričam... Sudije kriminal, sve je jasno bilo kada Lesoru nisu svirali korake...

Sigmund

pre 1 godinu

Gledajte navlacenje s7dija za domaćina nakon pražnjenja dvorane. To je bio uslov da bi im dali titulu... Nažalost titula ide limenkama..

Tau

pre 1 godinu

Доста познавалаца суђења у коментарима, јел има неки да објасни бацање у ноге са леђа и која је адекватна казна за то ? Хвала

Pera Magic Mitic

pre 1 godinu

Dati Wildcard Cedeviti, jer navijaci beogradskih timova nisu ni za lokal, a kamoli za Evropu. Kakav sklop u mozgu imas da gadjas ljude na terenu.. Kazem ovo kao neko ko je 2 decenije redovan u Pionuru.

Pera

pre 1 godinu

Sta ce Slovenac i Hrvat da sude Zvezdi u Beogradu..
(sumadinac, 06. jun 2022 21:50)

Znamo da bi 3 Ilije Beloševića najviše odgovaralo.

Aspera

pre 1 godinu

Namerna Lesoru s leđa pravi faul,
Luka diže ruke uvis sviraju mu faul nad Panterom, Lazića gura Ledej ne sviraju mu 2+1, ne sviraju korake Mura i nakon toga četvrta Kaliniću...sve to u dva minuta...pametnom dosta
(pivot, 06. jun 2022 22:09)

Od toga sto si napisao desilo se samo slucajno gazenje Davidovca od strane Lesora. Luka nije drzao ruke podignute vec je desnom udario Pantera po levoj ruci, Lidej se kretao unazad sa podignutim rukama i nije gurnuo Lazica vec je ovaj napravio korak u stranu sa tolikom zadrskom da je bilo na granici koraka, Kalinic je napravio cist faul u skoku jer je udario po ruci igraca koji je ostvario kontrolu nad loptom, dok Mur nije pravio korake. Mozda je bilo na ivici, kao i Lazic, ali nisu bili koraci.

Mrgud

pre 1 godinu

Tačno, trebalo je isprazniti halu u trećoj utakmici ali izgleda da svi imaju neku amneziju, pa zaboravljaju na podjednako katastrofalni drugi meč. I tada je trebalo prazniti bar deo tribina, ako ne i celu halu. Večeras je suđenje ujednačeno, ništa nije bilo takvo da poremeti tok meča i nekoga pogura.

ja

pre 1 godinu

Izbaciti klubove u 4.ligu i kazne po 10milki,zbogom dusmani...
(Gogi, 06. jun 2022 21:58)

Što Partizan da izbace? Pa zvezda je inicijator svega. I protiv Budućnosti iste incidente pravili kad nije išlo. Sve samo na silu hoće.

Zvezdan

pre 1 godinu

Dace dragi Bog da dobijemo ovo i pored svih mogucih navlacenja za Partizan!
Zbog iste stvari nama prazne dvorani a o sudjenju da ne komentarisem, znaci fuuuuj! Idemo sad iz inata ovo da dobijemo. Napred Zvezda!!!

vlajko

pre 1 godinu

I jedni i drugi navijaci zlo ovog sporta. Daj Boze da dozivim da se tribine prazne posle prvog manjeg incidenta i kazne budu prazne tribine po nekoliko utakmica, dok se ne dovedemo u red kao narod, a pojedinci ili grupe koje prave skandale da budu debelo kaznjeni- po novcaniku, a i malo da se ciste ulice i skuplja djubre jer ocigledno imaju viska energije koje bi valjalo iskoristiti. Eventualno pustiti roditelje sa decom da gledaju i uzivaju u sportu. Dotakli smo dno dna.

Sto se tice utakmice, s jedne strane kao zvezdas nikako ne bih voleo da izgubimo titulu, posebno ne od Partizana, ali za El ne bih mario jer mi se ne svidja nas stav i izjave, gde ne pamtim da sam cuo da zelimo da se maksimalno borimo za top 8, pa makar ga nikad ne igrali. Taj stav da nam neki poseban uspeh i nije toliko vazan mi kao navijacu smeta, i radije bih gledao kao pre nekoliko godina da se borimo za sam vrh Ek nego utakmice El koje sem vise novca klubu nista ne donose zanimljivo

Zoran

pre 1 godinu

Ništa neočekivano.
Sve što je moglo, i trebalo, da se napravi, je propušteno.
Propozicije su jasne.
Ovakav završetak lige nikome ne treba.
Čini mi se da je najbolje "objašnjenje" :
Kakvi smo tako nam je!
Bolje biti neće.

aca

pre 1 godinu

i dalje mislim da Zvezda ima vece sanse da osvoji, jedno 60:40. Ali ako izgubite onda ce to biti iskljucivo zbog Kalinica i te njegove teatralnosti kojom je bespotrebno napujdao navijace. Verovatno najgluplje ulozen novac na neko pojacanje u istiloriji nase kosarke.

Mustra

pre 1 godinu

Pa šta ste očekivali. Za dva minuta nedosudjen nesportski, 2+1, koraci + Lesor već treću utakmicu razgrće kako on hoće u reketu. Tačno se vidi tendencija i provokacija publike da bi se izazvali incidenti. Mogu da zamislim sad sudijski masakr pred praznom dvoranom. Ajde, završite sa ovom tragi-komedijom.

Objektivan

pre 1 godinu

Zvezda ne bi smela da izadje. Upravo je ovo Obradović priželjkivao. Oduzeli su nam prednost domaćeg terena i ne sme se igrati na neutralnom terenu.

Konstatacija

pre 1 godinu

Sramotna igra Zvezde,pogotovo u napadu,nista ne mogu da pogode.Citava sezona im staje u zadnjih 20 minuta i morali bi da krenu svim snagama i da konacno proradi sut,Kalinic,Dobric,Davidovac,Ivanovic,Volters...bar dvojicu da krene i utakmica se okrece.Jako puno i bezveze izgubljenih lopti i skroz pogresan sastav na parketu tokom citavog poluvremena.Morace vise minuta za Dobrica,hrabrija igra Ivanovica,odlucnija Davidovca i maksimalna Kalinica,koga su napunili penalima u prvom a bar dva su bila sumnjiva.Partizan je imao sve,sut ga je odlicno sluzio,odbrana fantasticna,mnogo lakih poena i ima samo 4 razlike a morao je bar dvocifreno gledajuci igru oba tima.Mora Zvezda da to iskoristi u nastavku,da udje sa nevidjenom energijom,sut da krene i da se privede kraju sezona kako su svi ocekivali.

Kkok

pre 1 godinu

Radonja... najveci problem je Radonja. Niti jedan put nije reagovao ma kretnju u bloku Lesora, na nepostojece licne Kalini... vici covece. Obradovic je daleko bolji folirant.

Delija

pre 1 godinu

O čemu vi svi tu kuckate...pa jeste vi svi normalni više? Ovo je bruka za sve nas, ovakvo ponašanje publike ( nebitno da li su Delije ili Grobari ). Treba da izbace i jedne i druge,a publika brzo svojim kućama pa gađajte vašu ženu, mamu, tatu....dno dna smo dotakli kao društvo. Žalosno

Čovek po imenu Uve

pre 1 godinu

Poluvreme je i sad gledam čisto statistički i mislim da gubimo ovaj meč, bez obzira što smo skoro celu utakmicu u prednosti.
Zvezdu će krenuti šut za 3, nas će izdati kad nam najviše bude trebao i to je to.
Daj bože da grešim...

garda

pre 1 godinu

Zvezdi sut ne ide nikako i bas nikome, to pravi razliku za sada. Neverovatan suterski pad Dobrica, Kalinica, Holinsa, Davidovca i Voltersa. Nikola Ivanovic ni ne sutira. Za to vreme, Panter i Avramovic sve pogadjaju, a i Ledej. Iz svega se crpi samopouzdanje, pa se odrazava i na ostale segmente igre.

pop

pre 1 godinu

koja je poenta da se gađaju sudije? kome to.pomaže? od 15 pokušaja pogodiš jednu trojku, dakle promašiš 42 poena za poluvreme samo na trojkams, imaš nerešeno i sudije ti krive?!

Dak

pre 1 godinu

Jako losa zvezda u napadu,odbrana dobra,ali sut katastrofa,jako tesko mozemo dobiti, a Radonja je kriv za to,jer su mu sada akcije sve na Lazarevića,latica,ne mogu vola da bogode, a van forme wolters,holins sut zločin,Kalina zaustavljen, a dobric koji jedino moze da pogodi za 3 neigra. Tako da ovo samo cudom mozemo dobiti.

Vule

pre 1 godinu

Наравно да је велики престиж играти Евролигу, али без обзира да ли ће је играти или не, пошто је то приватно такмичење и доносе одлуке како им одговара, волио бих да освоји Аба лигу, то је од велике важности.

celinc

pre 1 godinu

igraci Partizana izlaze visoko i igraju na granici faula,Zvezda i kada napravi mali visik igraca sporo nastavljaju zavrsnicu,Davidovac koci i tako spor napad,u odbrani kasni,Zvezda igra pod velikim pritiskom da mora dobiti,ali takva je situaciju imao Partizan u treceoj utakmici,koju Radonjic nije znao iskoristiti svojim sablonskim vodenjem,po svemu do sada videnom,Partizan blizi pobedi,strah je vezao ruke igracima Zvezde

Lord Stark

pre 1 godinu

Ja bi praznio halu na svakoj utakmici u kojoj upadne makar jedan upaljač u teren ili nešto slicno. Svaki put prazni halu pa da vidimo dali će to nekom onda pasti na pamet. Ljudi igra se košarka ne vodi se rat. Na kraju kakve veze ima ko će pobediti. Šta god da se desi to je samo sport, igra...nije pitanje života i smrti. Smučili su mi i ovu igru toliko da ne mogu vise da gledam

Мали од палубе

pre 1 godinu

А људи се овде смеју како је навијање у нба. Тамо воде децу да гледају кошарку, а не по трибинама.
Дифенс, дифенс и оду кући, без стреса.

Bratunga

pre 1 godinu

Da je Obradovicu ovaj Zvezdin tim
Razvalio bi bukvalno sve .
Jel moze neko onda meni koji ne znam da mi kaze kakvu ulogu Radonjicu igra White ,sta radi na parketu ovaj Lazarevic ,pita me sin od 9 godina koji inače trenira malo basket ,kaže sto dečko ne gleda na koš .

D

pre 1 godinu

Ovo je cirkus. Cak i ne gledam utakmicu, pratim vesti kroz celu seriju. Mucno i sramno. Ovo nije sport, ne znam sta je, lecenje kolektivnih i individualnih frustracija. Sportski duh, ferplej, postulati sporta..to sve treba da vazi i za navijace i igrace zajedno. Sramota.

dragan

pre 1 godinu

Kad bi sudije sudile svaki kontakt, ne bi pola igrača završilo utakmicu.
Oni pokušavaju da održe neki laganiji kriterijum, ali preteško je to.

Rounder

pre 1 godinu

Vredjanje Smailagica je tek pokazatelj koliko je zakrzljalo ovo stanovnistvo. Decko reprezentativac, igrao za mlade selekcije Srbije da slusa da je Turcin, od (izaberi uvredu po zelji) koji za Srbiju mrdnuli nisu.

Mirko

pre 1 godinu

Sreca za Zvezdu sto igra Smailagic ovoliko, izgubio je 5-6 lopti i promasio isto toliko suteva. Prava je sreca sto ne gubimo sa bar deset razlike, sudjenje korektno za sada.

navijac

pre 1 godinu

Ovo treba zabraniti...bruka za organizatora. O navijacima ...bolje da ostanu kod kuce.
Zabraniti bilo kom klubu navijace , bar pola sezone, zbog ovog.

zemunski kej

pre 1 godinu

Poluvreme. Ne igra Zvezda lose odbranu ali problem je taj sut kogs generalno nemaju na visokom nivou. Partizan bi sada trebalo da padne u trecoj pa da se vrati u cetvrtoj ,bar tako je bilo ove sezone skoro uvek. Nadam se utakmici na jednu loptu .Ali ipak publika bi trebalo da podigne Zvezdu i ako ih krene to je kraj ,Sto znaci da publika ne sme da bude nestrpljiva i dize im tenziju.

New England Patriots

pre 1 godinu

Nad Kalinicem nije bi ni jedan faul. Nije kontakt telom faul. Nereseno je, ali ste ocajni i samo je potanje bilo kada ce Avram i Panter da pljusnu po trojku i cao

mitraljez

pre 1 godinu

Ovo je ljudi neverovatno. Da li ce nekad da se uvede red u nasoj zemlji i neki zakon?! Dokle cemo da trpimo prekide, tuce, gadjanja, divljastvo?! Da li mozemo da uzivamo u sportskom nadmetanju? Dosta vise sa prostaklucima i divljanjem. Da li je toliko tesko da se zavede red i da se huligani kaznjavaju adekvatno? Kao delija ovo kazem i ovo vazi i za jedne i za druge. Gadi mi se vise sve u ovoj zemlji...

DjoleR

pre 1 godinu

Krajnje je vreme da se divljacima zabrani dolazak na utakmice. Popišeš njih par stotina, kazniš ih sa par hiljada evra, pa doživotna zabrana dolaska na stadione i sale. Ovako ćemo uvek biti kažnjavani, a ko plaća - svi mi iz budžeta.

Splavar

pre 1 godinu

Na vreme su se setili da isprazne dvoranu, pa to je moralo vec u prvoj utakmici, identicno je trebalo s grobljem, na prvi incident. Dokle se ovim klubovima i njihovim simpatizerima dozvoljava da brukaju celu naciju

Acamar

pre 1 godinu

Zvezda se raspala u ovoj seriji. Ni blizu forme iz EL, kada su dobijali Efes, Real, Fener... Ne znam šta se dešava iza kulisa, ali po govoru tela, ne odaju utisak ekipe koja će osvojiti titulu.

И шта сад

pre 1 godinu

Судије режирале овај циркус, да су судили само поштено ништа од овог неби било.

Heat

pre 1 godinu

Ovaj prekid je Kaliniceva odgovornost. Covek je pokosio Lesora, umesto da sportski podigne ruku, on skace na sudijsku odluku i naravno da ce ga publika "podrzati". Ne opravdavam reakciju navijaca, ali igraci moraju da shvate koliku odgovornost nose u ovakvim mecevima, posebno neko ko ima toliko iskustvo i najbolji je igrac Zvezde...

zoran

pre 1 godinu

i tako, tolika muka da se dobije prednost domaćeg terena i na kraju se igra na neutralnom! :-)
A Kalinić je napravio 100% prekršaj, i to vrlo glup s obzirom da mu je 4-ti..

bvb

pre 1 godinu

Dakle na kraju imamo neresen rezultat i praznu halu, eto meutralnog terena. Da je sreca da EL kaze ne trebate nam ni jedni ni drugi takvi dok se ne naucite pameti.

Antihepi

pre 1 godinu

Po reakcijama kalinića i ivanovića oni nisu napravili nikedan faul od početka svoje karijere... evo koliko godina ih gledam nijednom nisu ruku digli i rekli ok jeste faul... večito neke reakcije, širenje ruku, hvatanje za glavu, prigovor i rasprava sa sudijama

Džoni

pre 1 godinu

Koliko loše i stegnuto je ovo do sada odigrala Zvezda ovo je odličan rezultat na pol. Neverovatno da ovako iskusna ekipa ovoliko loše odigra? Jedno od najlošijih poluvremena ove sezone u svim takmičenjima.

Simke

pre 1 godinu

Sport ne postoji,ovo je bruka sta ljudi rade i sa jedne i sa druge strane....Kao da je rat a ne obicne sportske utakmice....Treba ovo sve u zatvor.

Antihepi

pre 1 godinu

Cele sezone pričam o ponašanju Kalinića... i evo na kraju napravi čist ČIST 4 faul nad Lesorom i opet skače i buni se i naravno da ga publika prati... da je digao ruku ništa od ovih nemilih događaja ne bi bilo... on je kriv za pražnjenje Pionira... nadam se da će ga isprazniti... katastrofalno ponašanje Kalinića...

Шид у срцу.

pre 1 godinu

Ја као звездаш сам веома забринут. Пауза у току. Надам се да ће екипа поправити шут, иначе губи Звезда.
Калинић, Ивановић непрепознатљиви. Нема шутерски расположеног играча, центра немамо. ?

misko

pre 1 godinu

Zvezda istrošena kroz EL,bez rastera i bez pojačanja u među sezoni odnosno na početku.Partizan nakupovao sve i što mu treba i što mu ne treba,Eangubić ne igra a u Zvezdi bi bio među najboljim.Malo utakmica na početku i prava forma kada se osvajaju trofeji.Kaobzvezdaš voleo bi da grešim.

navijač zvezde

pre 1 godinu

sramota me je kao navijača zvezde zbog "navijanja"... katastrofa jedna!
umesto da pokažemo da možemo bolje, mu udri po sudijama...

Ostin a

pre 1 godinu

I država opet neće reagovati, kao ni u prethodne 4 utakmice...

Taj sport se prenosi na televiziji i nema rejting 18+.
Huligani uče našu decu kako da se ponašaju. Narko dileri vode tribine, a država od kraja osamdesetih ne sme da ih pipne.

New England Patriots

pre 1 godinu

Ne znam sta je sada sporno kod sudjenja. Ne postoji savrseno odudjena utakmica, ali je kriterijim ujednacen. Vi hocete faul kad god promasite, a u odbrani moze ruka za dres i slicno. Lepa utakmica, momci izgaraju. Partizan takticki bolji, Zvezda cvrsca i gura se pa ko pobedi. Ovako cemo imati nula klubova u EL, a ne dva. Ni jedan ,,nameran'' faul od dva nije bio nameran. Ko hoce to da vidi vidi, isto bih rekao i na drugoj strani. Zato pratim NFL, postedjen sam ovoga.

is

pre 1 godinu

Dopada mi se ovo kako sudije odmah izlaze čim ih neko pogodi, ne treba to trpeti. Navijački mentalitet stada se mora prekinuti jednom za svagda. Suđenje je do trenutka pauze bilo korektno za obe strane.

Ilija Čvorović

pre 1 godinu

Zatvoriti kapije, sačekati ujutro da tužilac i sudija dođu na posao, i onda jednog po jednog ih izvoditi pred sudiju da im se izrekne novčana kazna od milion dinara ili zatvor u protivvrednosti od 1000 din. po danu zatvora koliko i košta, plus desetogodišnja zabrana boravka u krugu od 3 km od održavanja bilo kojeg sportskog događaja, a ukoliko se prekrši onda doživotna. I problem će biti trajno rešen. Taman do ujutro onako gladni i žedni da porazmisle gde će nabaviti milion dinara.

ništa lično

pre 1 godinu

Dobro bre sve ali ona dva faula nad Kalinićem plus namerna Lesora...

Uopšte nije bitno što ga je slučajno sapleo...sa leđa je mora namerna.

Robin Hud

pre 1 godinu

Bačene su petarde
Pred početak meča su navijači bacili dve petarde na parket, i to pored igrača Partizana

---------

Pa ti igraj kosarku.

kris

pre 1 godinu

Kao navijač Zvezde smatram da je Partizan bolja ekipa.Imaju Pantera,Ledeja,Avramovica i Mura koji svaki može ubaciti komotno 25 poena.Mi nemamo nijednog takvog igrača.Kad na to dodamo da imaju prednost na centru i pleju,dok mi imamo previše poluigraca poput Lazica,Lazarevića,Kuzmica, Mitrovića.

huhu

pre 1 godinu

Pukl je uzeo u svoje ruke, Kalinic 3 licna u napadu. Bruka
(gagi, 6. jun 2022 20:40) 

# Link komentara

svako izbacivanje kuka ili ruke u bloku je faul u napadu. Mali cas o pravilima kosarke.

voma

pre 1 godinu

Čisto da vam objasnim zašto je ostalo nedorečeno da li će 2 ili 1 predstavnik ABA lige u Evroligu, jer se čeka ishod finala. Ako pobedi Zvezda, imaćemo 2 predstavnika, Partizan takođe ulazi, a ako pobedi Partizan, Evroliga ostaje pri odluci da samo jedan predstavnik ide u EL.

nnn

pre 1 godinu

Ljudi, pa sta i da izgubi Zvezda? Koliko sezona igraju tu evroligu, i nista. Smorio sam se vise od toga. Ako nemas ambicije da pobedjujes i osvajas takmicenja koja igras, ne treba ni da ih igras. Evroliga je Zvezdi sluzila, da uprava puni dzepove. Tako da mi je vise sve jedno da li ce Zvezda osvojiti Aba ligu ili ne.

Duh

pre 1 godinu

Otprilike oduvek u ovim domaćim mečevima domaćin pobeđuje u petoj. Slabi smo u neizvesnim završnicama ali smo nezaustavljivi ako presečemo protivnika u prvoj, drugoj četvrtini.
Oni su kvalitetniji pre svega na iskustvo domaćih igrača u el, to je ono gde se pravi razlika, obično njima prave razliku dobric i davidovac, a kod nas u poslednje vreme Avramović, pre njega Jaramaz, i generalno najčešće ista grupa igrača budu protagonisti derbija tako da tu nema velike filozofije. Bez obzira na večeras, treba imati strpljenja za proces.

Doktor

pre 1 godinu

Neka pobedi kosarka. To je najvaznije. Ali pored publike, videcete da ce i kosarkasi Zvezde traziti incident. Toga se plasim. Lazic, Davidovac i Kalinic... o da i Mitrovic, naravno.
No hajde da ne mracim previse. Kao sto sam vec rekao neka pobedi kosarka.

Zoran

pre 1 godinu

KK Crvena Zvezda, kolevka srpske kosarke, a posle ove pobede idemo i po domacu titulu da vratimo stvari na svoje mesto, da ponovo budemo klub sa najvise titula u Srbiji, kao sto smo i bili punih 60 godina!

Borkes

pre 1 godinu

Cekajte, da li je Zvezda kaznjena isto kao Partizan? Ovde ima mnogo vise navijaca nego kod nas na cetvrtoj. Kakvi su ovo dvostruki arsini? Sramota!

Micko

pre 1 godinu

Partizan je već dovoljno postigao ove sezone. Možda se moglo više u Evrokupu ali dobro. Ekipa jako mlada sa tri iskusna stranca. Osnova tima napravljena za prvu sezonu sasvim OK posao.

Zeleni Bil

pre 1 godinu

Jedina utzakmica finalne serije u kojoj su bili regularni sportski uslovi je četvrta utakmica u kojoj je Partizan ubedljivo savladao Zvezdu. Znači da u regularnim uslovima nema neizvesnosti. Zvezda svoju šansu vidi jedino u neredima, provokacijama, zastrašivanjima, atmosferi linča i potpuno neregularnim i nesportskim uslovima. Ako država ne želi da obezbedi regularne sportske uslove odigravanja utakmice, neka se izjasni da znamo jer nema smisla ni da se igra jer to onda nije taj sport. Tačnije nije uopšte sport.

Antihepi

pre 1 godinu

Cele sezone pričam o ponašanju Kalinića... i evo na kraju napravi čist ČIST 4 faul nad Lesorom i opet skače i buni se i naravno da ga publika prati... da je digao ruku ništa od ovih nemilih događaja ne bi bilo... on je kriv za pražnjenje Pionira... nadam se da će ga isprazniti... katastrofalno ponašanje Kalinića...

nnn

pre 1 godinu

Ljudi, pa sta i da izgubi Zvezda? Koliko sezona igraju tu evroligu, i nista. Smorio sam se vise od toga. Ako nemas ambicije da pobedjujes i osvajas takmicenja koja igras, ne treba ni da ih igras. Evroliga je Zvezdi sluzila, da uprava puni dzepove. Tako da mi je vise sve jedno da li ce Zvezda osvojiti Aba ligu ili ne.

Bor'ša

pre 1 godinu

Najjači utisak da covek ne prizna kos vec rampu Lesora, lopta udara prvo u tablu. Nakon toga Zoc urla na sudiju trazeci faul, normalno prolazi bez tehnicke i tako dalje i tako dalje.

KRIGER

pre 1 godinu

Buahahahahaha, buahahahaha..., džaba krađa, džaba vam novci moji sinovci, džaba gepekovanje, džaba sudije, džaba laži i prevare, džaba i spinovi, džaba otimačina, Zvezda je večeras brutalno pokradena bar za deset poena, ali džaba pravda je pobedila, poberdila je ZVEZDA!!!

Giga Moravac

pre 1 godinu

Sudije su preterale ovog puta, prazniti dvoranu zbog nekoliko budala, van pameti. Ovako, doveli su Partizan u egal, ali se Zvezda neočekivano bolje snašla u praznoj dvorani i dokazala da je trenutno bolji tim. Verovatno će sada još malo pojačati Partizan, pa sledeće godine možda i do titule,mada se i Čović pita. U svakom slučaju, Zvezda sa dobrim centrom, bek šuterom i ozbiljnim plejem, ima da melje sve pred sobom.

Ivan

pre 1 godinu

Nisam gledao ove sezone zvezdu da je ovako mirne glave odigrala neizvesnu zavrsnicu. Skoro sve u 4/4 je bilo savrseno. Da li je to uticaj evrolige i iskustvo teskih utakmica, ne znam, ali tako se ispostavlja.

Никада зарез - УВЕК ЗАПЕТА

pre 1 godinu

КАКО ЈЕ ЛЕПО БИТИ ЗВЕЗДАШ !
И ПОБЕДИТИ ПРОТИВНИКЕ НЕ САМО У СПОРТУ !

TNT

pre 1 godinu

Pišem ovo na kraju 3/4(rezultat 59:58 za CZV) i stvarno je sramota da je od 58 poena koje je dao Partizan jedini srpski igrač koji je dao koševe za crno bele Avramović(10p.). Kako god da se završi utakmica ovo je sraman podatak za srpsku košarku.

mitraljez

pre 1 godinu

Ovo je ljudi neverovatno. Da li ce nekad da se uvede red u nasoj zemlji i neki zakon?! Dokle cemo da trpimo prekide, tuce, gadjanja, divljastvo?! Da li mozemo da uzivamo u sportskom nadmetanju? Dosta vise sa prostaklucima i divljanjem. Da li je toliko tesko da se zavede red i da se huligani kaznjavaju adekvatno? Kao delija ovo kazem i ovo vazi i za jedne i za druge. Gadi mi se vise sve u ovoj zemlji...

Antihepi

pre 1 godinu

Po reakcijama kalinića i ivanovića oni nisu napravili nikedan faul od početka svoje karijere... evo koliko godina ih gledam nijednom nisu ruku digli i rekli ok jeste faul... večito neke reakcije, širenje ruku, hvatanje za glavu, prigovor i rasprava sa sudijama

zvezda

pre 1 godinu

Kao Zvezdaš, voleo bih da obradovic sto duže ostane u Partizanu. Jel i dalje mislim da je njegovo vreme proslo, i da Partizan sa njim nema neke šanse. Najbolji partizanov trener u skorije vreme je bio trinkijeri, i za njega mi je drago sto nije više u Partizanu. Obradovic za sad izgubio i kup i aba ligu, i evro kup. Da nije vršio konstantan pritisak na sudije, partizan bi ovo izgubio 3:0

SAMCRO TS

pre 1 godinu

Звезда је озбиљнија екипа, види се да игра евролигу већ ко зна колико година...

GrobarIndjija

pre 1 godinu

Crvena Zvezda je zasluženo šampion Aba Lige, i u ovoj utakmici su imali više iskustva, bolje odluke i šutirali su bolje kada je bilo najpotrebnije.

Kao Grobar sam od početka sezone govorio, nije dovoljno da samo ti uložiš trud i novac u trenera i igrače i budeš bolji nego što si bio, već moraš biti bolji od trenutnog najboljeg a to je Zvezda, koja je i ove sezone bila odlična, imala blistave momente u Evroligi, i bila šampion i regularnog dela Aba Lige. Nisam dao da se stvara presija da "mora da se uzme ABA" jer sam realno i sportski, više šansi davao aktuelnom šampionu.

Ne bih voleo da ovo ni Partizan a ni njegovi navijači dožive kao neku tragediju. Egal serija u 5 utakmica, ovu poslednju su odlučili detalji i moglo je otići na obe strane. Treba videti gde su greške i pružiti podršku Željku da pogotovo sa ovim mladim momcima nešto uradi.

Košarkaški, odlična utakmica, lepo je videti igrače kako se grle i osmehuju posle utakmice, to je košarka koju svi želimo. Sramota me je svega što nije deo tog sporta koji je malte-ne svetinja pod našim nebom i te stvari neću ni da kommentarišem.

Još jednom, čestitke Zvezdi na tituli, a ja se nadam da će u finalu KLS biti prilike da se osvetimo na terenu i da sa bar jednim trofejem uđemo u sledeću sezonu koja bi mogla i morala biti puno bolja od ove.

Horhe Lorenco Braun

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo!!! Gledaćemo kapitena Lazića,Kuzmića,Davidovca,Dobrića i ostale i naredne sezone u EL. Utakmicu je rešilo isterivanje navijača,što je pomoglo Zvezdi da se oslobodi grča i zasluženo pobedi.Neverovatno je da tokom finalne serije ŽOC nije dobio nijednu tehničku grešku,iako je stalno protestvovao i vršio pritisak.

Goran

pre 1 godinu

Navijaci vode drzavu ovde.mi smo na nivou primitivne provobitne zajednice,anarhija i bezzakonje.cestitke mojoj zvezfi na tituli,ali sto kaze mitrovic ozbiljna gorcina.

Boža vampir

pre 1 godinu

ja sam stari zvezdaš.

Ajmo malo da konzumiramo i istinu...

Ovo se sve, da se ne lažemo, događa jer postoji velika verovatnoća da će u EL samo jedan tim, onaj koji pobedi u ABA ligi. Da idu dva, ništa od ovoga ne bi bilo jer bi bilo ono vuk sit, ovce na broju...Učešće u EL donosi pare, pa su eto, proklete pare u stvari glavni razlog ovog cirkusa, cirkusa koji se ponavlja već ko zna koji put i koji će se verovatno i dalje ponavljati ako se nešto debelo ne promeni, u šta sumnjam.
Sudjenje je ko i u većini ovakvih utakmica kod nas na amaterskom nivou. Sudi se jedno vreme dobro, a onda se pod pritiskom gledalaca, igrača, trenera i ko zna koga još počne sa sudjenjem po potrebi. Sudi se u korist Partizana kada skoče partizanovci, pa se onda sudi u korist Zvezde kad to isto urade zvezdaši. Pa onda red normalnog sudjenja pa red sudjenja po potrebi i sve tako.Ko slanina, pa se takvo sudjenje zove slanina sudjenje.
A o ovima što bacaju razne stvari na parket po nečijoj komandi da bi se ostvarile nečije unapred smisljene zamisli glupo je više i komentarisati.
Oproban je to sistem..u upotrebi već dugo dugo. Takvi sto bacaju to oni nisu dosli zbog gledanja utakmice, znamo zasto su tu. A to da se takve stvari mogu za čas rešiti glupo je i pominjati...može, ali nema ko.

Ivan

pre 1 godinu

Toooooo breeeeee, pobedaaaaa pobedaaaaaa! Izjednačili smo se s Partizanom po broju titula, srušili njihov mit o Partizanu kao košarkaškoj srpskoj velesili! I utoliko je slađe što je ova HEROJSKA pobeda izvojevana baš na ovaj HEROJSKI način! Posle tolikih preokreta, tolikih presija, pritiska na naš klub, ucena, sramotnog pražnjenja dvorane uspeli smo da srušimo Partizan i zaslužili ovu titulu! Bravo Zvezdo, ova titula ima da se slavi pet dana i pet noći! Bravo, veliko bravo svim Zvezdinim igračima i treneru, i upravi i navijačima herojima koji su morali zbog nečijeg hira da drugi deo tekme gledaju van hale! Bravo Zvezdo, velika titula, velike čestitke našim igračima herojima!

Amaterska expertiza

pre 1 godinu

Zvezda pod većim pritiskom u finalu očigledno, a partizanu svaka čast na tome što su bili ravnopravan rival. Na kraju, nijanse i rekao BiH zvezdino iskustvo su prelomili. Jednostavno, zvezda nije ostavila bolji utisak u seriji, ali je ipak zategla kad je trebalo i tako pobeđivala. Suđenje katastrofalno, bez da mislim da su na nekoga navlačili, već jednostavno mnogo grešaka u celoj seriji, baš bezveze. Navijačima KK partizan poruka... Prvo, u trećoj utakmici ste pokazali da ste šljam kao i svaki drugi navijači. Ako ste i bili avangarda, to svakako više niste. Zvezdini isto tako, ali partizanove ističem jer su se uvek dičili kao nekim ponašanjem a sad je i to palo u vodu, tj, isti smo, svidelo se to vama ili ne. Drugo, iako ste bili blizu titule, niste je uzeli jer legija stranaca koja svako malo deluje kao banda sa ulice na terenu ne donosi titule i to je to. Jednostavno, zvezda ima dužu klupu, igrači su nam normalniji u glavu a što je najvažnije, imamo jaču hemiju. Da sledeće sezone zadržite par ovih jakih stranaca, oterate ove debile koji se ponašaju idiotski pa ćete možda i osvojiti titulu. Drago mi je što niste, jer je realno niste ni zaslužili gledajući celu sezonu. I sad baš da nas uhvatite na prepad u finalu, možda ne bi bilo baš nezasluženo ali iskreno, ne bi bilo baš ni ful pošteno gledajući sportski aspekt cele sezone, tj, činjenicu da ste u svakoj drugoj tekmi izgledali kao da se prvi put vidite. Više sreće naredne sezone.

Sofronije

pre 1 godinu

kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38) # Link komentara

Mlad si, Marko, mlad si, zato ti je komentar ovako besmislen.

Zvezdaš u srcu bez obzira za koga igra

pre 1 godinu

U finišu kada se odlučivalo Davidovac hladan kao špricer pogađa oba bacanja a brat Aleksa Zvezdaš Avramović maši dva bacanja! Legenda Zvezde : Aleksa Avramović!

navijač zvezde

pre 1 godinu

sramota me je kao navijača zvezde zbog "navijanja"... katastrofa jedna!
umesto da pokažemo da možemo bolje, mu udri po sudijama...

davor

pre 1 godinu

Partizan je svaku moguću egal utakmicu ove sezone izgubio. Totalno labilna ekipa, a Obradović nije pokazao ništa iz svog toliko hvaljenog znanja o košarci. Njegov poraz još jedan u nizu.

Rounder

pre 1 godinu

Vredjanje Smailagica je tek pokazatelj koliko je zakrzljalo ovo stanovnistvo. Decko reprezentativac, igrao za mlade selekcije Srbije da slusa da je Turcin, od (izaberi uvredu po zelji) koji za Srbiju mrdnuli nisu.

bvb

pre 1 godinu

Hvala Zvezdi sto su sprecili vracanje onih koji gepekuju, stipaju sudije, tuku sudije u svlacionici, daji trojke iz auta, odrzavaju ponocne komisije itd itd. Bravo!

DjoleR

pre 1 godinu

Krajnje je vreme da se divljacima zabrani dolazak na utakmice. Popišeš njih par stotina, kazniš ih sa par hiljada evra, pa doživotna zabrana dolaska na stadione i sale. Ovako ćemo uvek biti kažnjavani, a ko plaća - svi mi iz budžeta.

Marko

pre 1 godinu

Budimo objektivni, celu finalnu seriju zakuvale su sudije i Ambicija Partizana da opravda pare, pa da se u slucaju neuspeha prica o tome a ne o kosarci. Sudije pristrasne u korist Partizana od prve do poslednje utakmice, postojala je tendencija da se smakne Zvezda. Takodje, posle 3 utakmice Zeljko smisljeno prica o praznjenju hale da to bude i kada Zvezda bude domacin sto se veceras ocekivali, bila je potrebana jedna odluka a prethodilo je nekoliko, pa sve do kraja gde se svira na skoku faul i slicno da publika eksplodira i da se na taj nacin eliminise prednost domaceg terena. Sve je islo u pravcu da se Partizanu dodeli titula. Ono sto je istina osim u 4 utakmici, Zvezda je bila bolja u 4/5, trecu je trebala da dobije i apsolutno zasluzeno je prvak Aba lige.
co

m

pre 1 godinu

Odlična utakmica posle prekida, čestitke i jednim i drugim igračima na celoj seriji, i jedne i druge bez publike kazniti na nekoliko godina.

Nije mi jasno kako su tako lako dozvolili igračima Zvezde da postignu one dve ključne trojke na kraju utakmice, jako loša odbrana.

Mirko

pre 1 godinu

Sreca za Zvezdu sto igra Smailagic ovoliko, izgubio je 5-6 lopti i promasio isto toliko suteva. Prava je sreca sto ne gubimo sa bar deset razlike, sudjenje korektno za sada.

Delija

pre 1 godinu

O čemu vi svi tu kuckate...pa jeste vi svi normalni više? Ovo je bruka za sve nas, ovakvo ponašanje publike ( nebitno da li su Delije ili Grobari ). Treba da izbace i jedne i druge,a publika brzo svojim kućama pa gađajte vašu ženu, mamu, tatu....dno dna smo dotakli kao društvo. Žalosno

is

pre 1 godinu

Dopada mi se ovo kako sudije odmah izlaze čim ih neko pogodi, ne treba to trpeti. Navijački mentalitet stada se mora prekinuti jednom za svagda. Suđenje je do trenutka pauze bilo korektno za obe strane.

Džoni

pre 1 godinu

Ljudi, ali Davidovac dečko je fenomen, može on da odigra loše, da ispadne iz forme deo sezone, da nas sve po nekad nervira, ali kada treba taj dečko je fantastičan. I ako ga šut nije služio večeras on je činio neverovatne stvari. U jednom trenutku prevodi loptu i odmenjuje Voltersa na prenosu, u drugom igra centra i čuva Lesora??? A da ne pominjem slobodna bacanja(sve pohvale za celu ekipu kako su ih izvodili). Čovek u sred pustinje pije hladan šampanjac. Mislim da je najveća snaga Zvezde i prevaga u odnosu na Partizan baš u igračima kao što su Dobrić, Davidovac, Kalinić, Holins, Lazić, pa i Lazarević, Mitrović, tj u pokretljivim igračima koji mogu da igraju veliki spektar pozicija na terenu tako da u rotacijama i preuzimanjima retko protivnik ima korist od mismeča koji samo tako deluje a u stvari uglavnom svako tu svakoga može da sačuva.

Citac vesti

pre 1 godinu

Svaka čast ovim sudijama, rade svoj posao, mere svaku stotinku, svaku situaciju gledaju, da bi svi bili zadovoljni, a opet ih obe strane gađaju, pljuju i trpe sve to... mogli su oba meča da prekinu i registruju službenim rezultatom, ko sto bi svi u evropi uradili, nisu jer su ljudi i zao im je igraca,trenera,dece koje gledaju, a sutra im niko hvala neće reći

aca

pre 1 godinu

Ukoliko su huligani koji su izazvali incident snimljeni putem video nadzora ili TV kamera trebalo bi kaznu koju će Zvezda kao organizator sigurno dobiti od organizatora takmičenja,proslediti njima.Takodje te huligane je potrebno kazniti zabranom prisustvovanje utakmicama i to kao u Engleskoj da za vreme trajanja utakmice presedeo u stanici policije.
(Zoran Mitrović, 06. jun 2022 22:22)

ne znam od kad pratis nas sport? Imam 41god i sport intenzivno pratim vec 26god. sa 15 sam poceo redovno da idem na utakmice a derbije ne propustam. Ta prica o snimanju i kaznjavanju je stara najmanje 26god. i nikad niko nije kaznjen.

deki27

pre 1 godinu

Zasluzena pobeda Zvezde u senci skandala sa maloumnicima koji samo prave stetu klubu. Koji mozak moze da pri rezultatu 39-39 kada ima jos 6 i po minuta do kraja trece deonice da ubacuje kovanice i upaljace u teren i dovede klub u problem da igra pred praznom halom. Mnogo sam srecan zbog pobede ali sve sto se izdesavalo u ovih 5 utakmica zelim da se vise nikada ne desi. Drzava kao glavni sponzor obe ekipe treba da reaguje i smiri strasti ili u suprotnom da kao na fudbalu gledamo decu na tribinama

Zoran

pre 1 godinu

KK Crvena Zvezda, kolevka srpske kosarke, a posle ove pobede idemo i po domacu titulu da vratimo stvari na svoje mesto, da ponovo budemo klub sa najvise titula u Srbiji, kao sto smo i bili punih 60 godina!

Citac vesti

pre 1 godinu

Kolko moras biti izmanipulisan, malouman i glup da misliš da sudije nameštaju za zvezdu ili partizan i da ihednog normalnog stanovnika ove zemlje briga ko ce biti prvak zvezda ili partizan...sve te zavere vidite, a ne vidite da vam je zivot namešten da se zaglupljujete sportom u kladionici i po komentarima da se svađate

Ivan Niš

pre 1 godinu

Cestitke Zvezdi na tituli.
Isti komentar bih dao i da je moj Partizan pobedio,
"Sramota me je sto sam gledao celu finalnu seriju i ovo je sramota za sport,Srbiju kao kosarkasku naciju i za svakog sportskog navijaca bilo kojeg od dva tima."

Oposum, divna životinjica

pre 1 godinu

Eto pobedili smo večeras i uspeli da osvoijimo novu ABA titulu u ovom RATU, bukvalno RATU, i na terenu i van njega! Skandal za skandalom, nema nevinih, svi su palili vatre i terali na svoje, obe strane su krive za incidente, i na kraju epilog je da smo uspeli da pobedimo u ovom boju koji će se pamtiti! Kao što pre par dana rekoh partizanovcima da ne likuju mnogo posle one ubedljive pobede u 4. utakmici jer im se baš istom merom može vratiti u 5. odlučujućoj utakmici i evo upravo se to i dogodilo! Opet smo šampioni! Velike čestitke Zvezdi na novoj herojskoj tituli najslađoj do sada zbog svih okolnosti pod kojim je osvojena! Partizan je gotovo čitavo drugo poluvreme imao sve u svojim rukama, vodio je, pritom je ispražnjena dvorana čime je poništena Zvezdina prednost domaćeg terena i opet smo uspeli da pobedimo! Herojska pobeda, bravo Zvezdoooooo!

Pipara

pre 1 godinu

Po meni, ono što se i očekivalo, pogledaš samo statistiku igrača i sve ti je jasno, u partizanu trojica skoro sve poene, u zvezdi lepo raspoređeno.

Ilija Čvorović

pre 1 godinu

Zatvoriti kapije, sačekati ujutro da tužilac i sudija dođu na posao, i onda jednog po jednog ih izvoditi pred sudiju da im se izrekne novčana kazna od milion dinara ili zatvor u protivvrednosti od 1000 din. po danu zatvora koliko i košta, plus desetogodišnja zabrana boravka u krugu od 3 km od održavanja bilo kojeg sportskog događaja, a ukoliko se prekrši onda doživotna. I problem će biti trajno rešen. Taman do ujutro onako gladni i žedni da porazmisle gde će nabaviti milion dinara.

veverac

pre 1 godinu

Zahvaliti se Kuzmiću, Simonoviću, Cirbesu, Markoviću... Dovesti kreativnijeg pleja, jer to Volters i Ivanovic nisu, jednog čistog šutera i PRAVOG CENTRA.

Obavezno zadržati Holinsa i Woltersa.
White mi je ostao dilema.

Tomi

pre 1 godinu

@kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)

Kao stari navijač Zvezde samo mogu da kažem, šteta što se niste spojili sa partizanom na vreme, ovako ste nestali iz ozbiljne košarke.

Mile

pre 1 godinu

Na kraju ispalo da je praznjenje hale prelomilo utakmicu. Zvezda pre prekida trojke 1/15, posle prekida pogodjenih 6 trojki. Jos ispalo da su navijaci i pomogli

garda

pre 1 godinu

Zvezda je ovo dobila mnogo teze nego sto se predpostavljalo pre finala. Nije docekala finale u onoj svojoj prepoznatljivoj formi. Na kraju, moram da kazem da je Pefi Markovic bio taj koji je prevagnuo seriju na stranu Zvezde. Panter je veceras bio fenomenalan, ali nije dovoljno. Lesor je odigrao seriju zivota, ali je realno iskoristio situaciju kada mu sudije, kao nikada ranije, redovno oprastaju korake i razgrtanja. Zvezdina je sreca i to sto Avramovic nije ponovio neke prosle utakmice.

Kolina

pre 1 godinu

Brutalna masovna krađa na štetu KK Crvene Zvezde, TRI nesportska faula nisu dosuđena partizanima, sramota! Ovo saplitanje Davidovca u kontranapadu od strane Lsora je vrhunski bezobrazluk!

Ragnar

pre 1 godinu

Holins vrhunski igrac, obavezno ga potpisati i za sledecu godinu i dati mu vise slobode u napadu. Sa svojim fizikalijama vrlo lagano moze dosta napada da zavrsava na obrucu, greota je da se samo svodi na sut! Bravo Zvedoo!!!!!

loko

pre 1 godinu

Obradoviću manje od dva minuta do kraja nijedan tajmaut nisi iskoristio u drugom poluvremenu, a trebalo je u dosta situacija. Da se nešto organizuje

Buki

pre 1 godinu

Zaslužena pobeda Zvezde, nama nije pomogao ni najveći budžet u istoriji sa ovih prostora. Ipak su oni institucija koja je stvorila našu košarku.

kiki

pre 1 godinu

Ponovila se utakmica s Bursom. Na samom kraju Partizan prima dve trojke, Panter siluje u napadu i protivnik dobija utakmicu. Dobar je košarkaš, ali ne toliko da bi cela sezona bila stavljena u njegove ruke. A upravo to je Obradović uradio i obilo mu se o glavu. Sad je jedina nada specijalna pozivnica...

Ajdemo ajdee

pre 1 godinu

Sudije su preterale ovog puta, prazniti dvoranu zbog nekoliko budala, van pameti.

Sudije su tacno znale sta rade, a radili su sve da donesu titulu daleko losijem timu jer ih je kroz citavu sezonu Zeljko psovao i vredjao najgore sto je mogao

Odavde sam, a kao da nisam

pre 1 godinu

Meni je bizarno koliko ljudi se pali na ova 2 kluba, i slavi ovakve titule, nije im muka od ovoga, nijedna ogavnost im nije dovoljno odbojna, nije odbojno ni to što su ta 2 kluba dobila 100 + miliona sa državnog budžeta za 10 godina, nego se prepiru ko je manje dobio.

Ne kapiram tu slamu na mestu mozga.

Goran 14

pre 1 godinu

Svi prozivaju Kalinića zbog toga što je uradio ali niko ne spominje Pantera šta je uradio pre nedelju dana. Vi Srbi ili ne želite da se setite nekih stvari ili imate pamćenje ko zlatne ribice. Čestitke Zvezdi!!!

huhu

pre 1 godinu

Pukl je uzeo u svoje ruke, Kalinic 3 licna u napadu. Bruka
(gagi, 6. jun 2022 20:40) 

# Link komentara

svako izbacivanje kuka ili ruke u bloku je faul u napadu. Mali cas o pravilima kosarke.

PrtiBG

pre 1 godinu

Rešenje za ubacivanje svega i svačega u teren je mreža kao u Grčkoj!!! Partizan je imao prednost +3, nervoznu Zvezdu pod pritiskom, Obradovića i praznu halu i šta je još trebalo da pobedi?

kris

pre 1 godinu

Kao navijač Zvezde smatram da je Partizan bolja ekipa.Imaju Pantera,Ledeja,Avramovica i Mura koji svaki može ubaciti komotno 25 poena.Mi nemamo nijednog takvog igrača.Kad na to dodamo da imaju prednost na centru i pleju,dok mi imamo previše poluigraca poput Lazica,Lazarevića,Kuzmica, Mitrovića.

Nikola

pre 1 godinu

Navijači su zaštićeni, to je već svima jasno. Preko njih političari i policija puni budžet od kriminalnih aktivnosti i oni veze nemaju sa ljubavlju prema timu za koji navijaju. U pitanju je jedna voiska i potrošni materijal a da bi sprečio incidente i sve navedeno, stvar ide po hiararhiji! I šta se bre, tu nešto isčuđavate... Da država želi da reši te probleme, rešila bi za nedelju dana.

Миливоје Ватрогасац

pre 1 godinu

Обожавам Звезду и честитам свима нама и овогодишњу титулу али али али ... ПА ДОКЛЕ БРЕ ВИШЕ ОВАКО???
Иначе Лука Митровић ПОКИДАО интервју на крају уракмице, браво браво браво ...!

Džoni

pre 1 godinu

Koliko loše i stegnuto je ovo do sada odigrala Zvezda ovo je odličan rezultat na pol. Neverovatno da ovako iskusna ekipa ovoliko loše odigra? Jedno od najlošijih poluvremena ove sezone u svim takmičenjima.

Nikola

pre 1 godinu

Bez obzira ko dobije utakmicu, ovo je poraz za celo društvo, za državu, kulturu, naciju, porodicu. Sram nas bilo kako smo vaspitali decu, u kakve smo neljude izrasli, i kakvu smo nesposobnu državu napravili. Da postoji volja, zakon i spremnost da se ovome stane nogom za vrat, svako ko je ubacio bilo šta na teren morao bi da plati drakonsku kaznu, ko je nekog pogodio mora da leži zatvor, a niko od njih više nikad ni da priviri na sportski dogadjaj. Neko normalan bi ovo rešio za 6 meseci. Mi nismo normalni.

Комша

pre 1 godinu

Каква срамота у шта се претворило нешто што би требало да буде празник кошарке у земљи кошарке.

ništa lično

pre 1 godinu

Dobro bre sve ali ona dva faula nad Kalinićem plus namerna Lesora...

Uopšte nije bitno što ga je slučajno sapleo...sa leđa je mora namerna.

Lord of the Flies

pre 1 godinu

Na drugoj strani Marković faulira Smailagića koji pogađa samo jedno, 59:58

A ono ne da je bilo po lopti nego nije moglo vise biti po lopti.

Vladimir

pre 1 godinu

Nama se igra cela sezone bazira na igri bez centra.
Ono sto rade Mitar i Deda je čista improvizacija u nedostatku klasičnog centra.
Sledeće sezone se ne sme ponoviti ta greška, pa makar nam centar bio iz KLS.
Napred Zvezdo, samo napred!
KUCZ

матори

pre 1 godinu

Катастрофа од догађаја. Звездаш сам , али ово је одвратно. Празне трибине на годину дана да се ‘навијачи’ опамете

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Auuuu sto ove zvezdase boli Obradovic i Partizan. Pa zasto,osigurane su vama Evrolige zna se(evo ja nisam htela ni da gledam ovu utakmicu posti sam znala ko mora pobediti po svaku cenu),mada cemu? Cestitke Obradovicu,tek je dosao,ali je napravio dosta,sledece godine bice mnogo bolje.
(Marlena, 07. jun 2022 07:09)

Nije pobedio taj koji je morao po svaku cenu. A, pokušali su. Isterali su navijače Zvezde iz hale, Holinsu nisu priznati poeni, a lopta je dotakla tablu pre blokade, Mitroviću i Kaliniću su svirana po dva nepostojeća faula, Lesoru nije svirana nesportska koja po pravilima MORA da se svira, itd. Nas ne boli ništa, znamo da vas ovo mnogo boli i tek će da boli. Vratili smo vam glavnicu za ono besomučno protivzakonito iživljavanje od deset godina. Ovo sad što gledate je kamata. I trajaće!

Pera Magic Mitic

pre 1 godinu

Dati Wildcard Cedeviti, jer navijaci beogradskih timova nisu ni za lokal, a kamoli za Evropu. Kakav sklop u mozgu imas da gadjas ljude na terenu.. Kazem ovo kao neko ko je 2 decenije redovan u Pionuru.

bvb

pre 1 godinu

Nego, koliko su igrali ti mladi igraci o kojima slusamo cele sezone toliko? Trifunovic, Glas, Koprivica, Vukcevic ukupno 15 sekundi! Jos je gore sto Smailagic, koji je i licio na nesto na pocetku sezone, izgleda potpuno ubijeno u pojam.

Fargo

pre 1 godinu

Jedna stvar mi upada u oci konstantno.. Vredjaju Urosa Trifunovica koji je klinac a oni sa 30+ godina bacaju flase i upaljace sa tribine. Pa cekaj, koga vi ucite lepom ponasanju?

rahan

pre 1 godinu

Ne uzvisi se u pobedi, ne poklekni u porazu! Bilo bi dobro da u slededecoj sezoni novci koji se izdvajaju za zvezdu i partizan se preusmere u megu i borac. Ili u vise klubova u Srb. Da ovo ludilo malo odmori

ST

pre 1 godinu

Košarka bez publike, timovi sa par srpskih igrača. Bolje gledati juniore. Zvezdina logika da odbrana donosi titulu , još jednom je trijumfovala. Lakoća postavljanja zamki i udvajanje Partizanovih bekova je za udžbenike. Čestitke!

milko

pre 1 godinu

Zvezda je pokazala da je za nijansu bolja od Partizana ali stvarno su sitnice u pitanju. A sto se tice navijaca kao zvezdas kazem skandalozna organizacija i incidenti ali nista bolje nije ni kada su Partizan ili Buducnost domacini, tako da grobari treba biti posten i pruziti ruku Zvezdi koliko god ogorceni bili sto vam gospodin Obradovic u 3 takmicenja gde ste bili favoriti nije doneo trofej.

Ostin a

pre 1 godinu

I država opet neće reagovati, kao ni u prethodne 4 utakmice...

Taj sport se prenosi na televiziji i nema rejting 18+.
Huligani uče našu decu kako da se ponašaju. Narko dileri vode tribine, a država od kraja osamdesetih ne sme da ih pipne.

Djordje

pre 1 godinu

ovo je lakrdija svako finale koje zvezda igra u Aba ligi, da l' budućnost ili partizan sramotno je ponašanje navijača, baš ti navijači učinili su da svi mrze zvezdu umesto da je poštuju, respektuju, tako nas u Ljubljani u polufinalu kao naciju zovu cigani, u Podgorici svakojako, ovo više nije milo za gledati, ovo je mučenje od košarke, prekidi, gadjaju igrače i jedni i drugi kao divljaci neki, definitivno nismo ni k od zemlje košarke, Beogradski navijači dolaze na utakmice samo da bi nekog vredjali, ne može se spojiti 10 minuta da se bodri klub a da ne ispadne neki pojedinac u prvi plan uvreda i omalovažavanja, sramota !

huhu

pre 1 godinu

Narednih 5 godina da se omoguci samo roditeljima sa decom do 12 godina da dolaze na derbije. Tako se regenerise sportsko navijanje. Svaka utakmica pola karata za zvezdu pola za partizan. Da se od malena deca nauce sportskom ponasanju.

Mohikanac

pre 1 godinu

Rocky

Ajde objasni mi tu "istinu"...mislim baš živite na lažima.

Cibona je više finala igrala sa Zvezdom i daleko značajnija.
Partizan i Cibona su bili statistička greška u košarci do početka '80tih.
To je kratko trajalo a i ne znam tačno kako to uzimate za ISTINU, jer recimo Zvezda je izbacila Draženovu Cibonu u polufinalu i igrala finale sa Partizanom kome je to JEDINA titula u toj eri.
Došla je Jugoplastika koja je obesmislila i Cibonu a i Partizan.

Molim te objasni mi šta to Cibona Partizan...neko finale, koje? Neki rivalitet, koji?

Čak se i država raspala pa ste osvojili, znači ni tu niste zajedno u priči, ni to nije za upoređivanje.

U kom to tačno trenutku je Partizan bio rival Ciboni ili obrnuto u sezonama ili mečevima koji nešto odlučuju?

Шид у срцу.

pre 1 godinu

Ја као звездаш сам веома забринут. Пауза у току. Надам се да ће екипа поправити шут, иначе губи Звезда.
Калинић, Ивановић непрепознатљиви. Нема шутерски расположеног играча, центра немамо. ?

Igor

pre 1 godinu

Dok god se klubovi država i policija klanjaju manijacima i huliganima. Dok god ne završavaju u zatvoru svi koji sport i emocije proizašle iz njega koriste za sopstvenu dobit. Dokle god su upravama krivi oni drugi navijači a za svoje imaju uvek opravdanje. Dokle god šljam vodi sve ovo nema nama ni sreće ni uspeha. A posle se pitajte zašto Jokić neće da igra. I ne treba dok normalni ne preovladati.

Exe

pre 1 godinu

kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)

Jel to ona država protiv koje ste krijumčarili oružje iz Mađarske i rasturili je? Nisam znao druže da je vama i dalje do sećanja na vremena zajedničke države.
I tad vas je Zvezda znala oprati u plejofu sa sve Draženom. Sada služite nama za nabijanje koš razlike.

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo, bravo momci, bravo Radonja. Svaka cast i Partizanu odlicna serija. Sto se bacanja predmeta u teren tice, lepo se videlo ko je to uradio na tribinama. Ja sam bio u beloj lozi treci red. Iznad nas jedno 10-15 redova, nekih 15 likova, grupica je konstatno bacala sve i svasta u teren. Svi smo im mahali da stanu, svi smo ih upozoravali ali nije vredelo. Ja iskreno ne znam ko su ti momci, ali redovni u Pioniru nisu. Pretpostavljam da su to fudbalski navijaci.

posmatrač

pre 1 godinu

Napokon izbacuju publiku. Trebalo je sve utakmice u seriji da budu bez publike, pošto je ovo zaista idiotski da utakmice traju po 3 sata uz nekoliko prekida.
Izgleda da je košarka ovde najmanje bitna, i da je bitno samo neko takmičenje u huliganstvu.
Skači, urlaj, radi šta god hoćeš na svom mestu, sve je Ok, ali ubacivanje predmeta na teren i gađanje sudija i protivničkih igrača, zaista je bezveze.
Pa sutra valjda i ti tvoji igrači treba da gostuju negde. Ali ovde očito ne postoji sutra, i tu mozga nema. Ovo važi za oba kluba koji nemilice troše naš novac, bez ikakve kontrole.

ja

pre 1 godinu

Izbaciti klubove u 4.ligu i kazne po 10milki,zbogom dusmani...
(Gogi, 06. jun 2022 21:58)

Što Partizan da izbace? Pa zvezda je inicijator svega. I protiv Budućnosti iste incidente pravili kad nije išlo. Sve samo na silu hoće.

Daca Francuz

pre 1 godinu

Ovi zlikovoci ne zaslužuju naziv navijača, već prosto rečeno huligana ili bilo šta drugo degradibilno kada se tiče međuljudsko ponašanje !
Postalo je več sramno videti svaki put da nikako nema pozitivne evolucije !
Bolje onda dozvoliti ulaz životinjama koje i ako su divlje, sigurno su pametnije i najverovatnije bi se bolje ponašale od ovih pseudo navijača !
Svetska sramota više !

New England Patriots

pre 1 godinu

Ne znam sta je sada sporno kod sudjenja. Ne postoji savrseno odudjena utakmica, ali je kriterijim ujednacen. Vi hocete faul kad god promasite, a u odbrani moze ruka za dres i slicno. Lepa utakmica, momci izgaraju. Partizan takticki bolji, Zvezda cvrsca i gura se pa ko pobedi. Ovako cemo imati nula klubova u EL, a ne dva. Ni jedan ,,nameran'' faul od dva nije bio nameran. Ko hoce to da vidi vidi, isto bih rekao i na drugoj strani. Zato pratim NFL, postedjen sam ovoga.

chupavi

pre 1 godinu

Citava serija se moze opisati zadnjim minutom sinocne utakmice. Holinsu nije priznat regularan kos od tablu, sudije nisu ni pogledale snimak a pre toga su gledale ciji ce biti aut. Onda Avramovic dobija regularan faul, promasuje drugo bacanje i nije dosudjen skoro pa isti takav faul Ledeja nad Davidovcem vec sudije daju aut Partizanu kada Punter promasuje sut za tri...

Naravno sve to pred praznim tribinama jer pred punim to ne bi smeli da rade tako otvoreno. O kriterijumu u reketu u celoj seriji je izlisno govoriti, jer se lepo vidi odnos bacanja za 2+1.

Svaka cast Dejanu Radonjicu koji je ostao smiren tokom svih pet meceva iako je za svoje radonjizme cesto dobijao i tehnicke greske dok je najtrofejniji trener divljao na drugoj klupi a da nije bio ni opomenut.

Liberty

pre 1 godinu

Pobedio je bolji tim na terenu. 3-2 Zasluzeno! Zvezda je SAMPION!
Ostalo necu da komentarisem ko je gledao sve je video kao sto sam i ja...

VOSAK

pre 1 godinu

Ovo je sve bilo toliko mucno i ogavno da mi se ogadila domaca kosarka za citav zivot
(Warlock, 07. jun 2022 07:30)

Bitno da ti se nije ogadila dok je Partizan osvajao sa Duletom 2002, 2003 godine a policija tukla navijače Zvezde u sred Pionira, kako su to jezive scene bile, u hitnu su ljude slali, a Grobari se smejali tome, ili onomad kad ubiše bakljom čoveka na Severu, ah, ta lepša vremena

Heat

pre 1 godinu

Ovaj prekid je Kaliniceva odgovornost. Covek je pokosio Lesora, umesto da sportski podigne ruku, on skace na sudijsku odluku i naravno da ce ga publika "podrzati". Ne opravdavam reakciju navijaca, ali igraci moraju da shvate koliku odgovornost nose u ovakvim mecevima, posebno neko ko ima toliko iskustvo i najbolji je igrac Zvezde...

Dušan

pre 1 godinu

Cestitam mojoj C.Z. na zasluzenoj tituli!!!
Cestitam i igracima tima koji nije dosao do titule na fantasticnoj borbi.
Sve ostalo je, cela serija iz ugla navijaca i ljudi iz kosarke, kriminal na najvisem nivou!!!

pedra

pre 1 godinu

Zao mi Partizana i Zeljka 😪 i veloka cestitka komsijama i srecno u EL naredne sezone.
Meni su u Partizanu najvece razocarenje Zagorac i Smajli 🥴
Valjda ce se poraviti sa Obradovicem 🍀🤞🏻

Mohikanac

pre 1 godinu

kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)

Misliš pokojne KK Lokomotive...KK Vihor, KK Sloboda što je matično ima kluba, KK Polet...
A i ovi su preskakali Drinu i prodavali nekom trgovcu šerpi i lonaca grb...pa i jeste rivali, zlobnici kažu i gradski.

Comanche

pre 1 godinu

Sve suprotno od onoga što bi sport trebalo da predstavlja. Prekinete utakmicu pa posle 2 sata pobedite tesno. Nikada vi veliki klub nećete biti, možete 22 ABA lige da osvojite...
(Fuenlabrada, 07. jun 2022 08:39)

Ustvari.... vaše sudije prekinu utakmicu ... i isprazne celu salu. Zamisli...celu. I tako vam daju skroz egal. Neverovatno ali istinito.

Sramno suđenje ... Zvezda zbog ovakvog nepoštovanja treba da istupi iz Lige. Ionako će da igra EL kao najveći klub na Balkanu i bez Abe. Eto, sudije su uradile sve što su mogle ali nije vam ni to dovoljno.

Partizan više nikada neće igrati Evro Ligu.

zoran

pre 1 godinu

i tako, tolika muka da se dobije prednost domaćeg terena i na kraju se igra na neutralnom! :-)
A Kalinić je napravio 100% prekršaj, i to vrlo glup s obzirom da mu je 4-ti..

LAC

pre 1 godinu

Zvezda ima autentičnu filozofiju igre, to je ono što najviše cenim kod njih. Prepuni su takozvanim „3 and D" igračima, dok Partizan to nema. Premalo šutera u ekipi Partizana, lepo je imati Kevina Pantera u timu ali on mora imati odgovarajuću podršku. Pamet u glavu sledeće sezone za Partizan ako planiraju da urade išta.

bvb

pre 1 godinu

Dakle na kraju imamo neresen rezultat i praznu halu, eto meutralnog terena. Da je sreca da EL kaze ne trebate nam ni jedni ni drugi takvi dok se ne naucite pameti.

Splavar

pre 1 godinu

Na vreme su se setili da isprazne dvoranu, pa to je moralo vec u prvoj utakmici, identicno je trebalo s grobljem, na prvi incident. Dokle se ovim klubovima i njihovim simpatizerima dozvoljava da brukaju celu naciju

KoleCZ

pre 1 godinu

30 sekundi pre kraja sudije poništavaju reguralan koš Holinsa.Lopta udara u tablu pre blokade.Nece da pogledaju snimak.Sve je jasno kao dan.Pravda je pobedila

Billy Billy koraci a na jugu splićani

pre 1 godinu

Jel dobio najbolji trener univerzuma neku nagradu u finalu? Vec je najbolji trener ligaskog dela,mislim da mu treba dati nagradu i za play off. Zasluzio je.

Marko

pre 1 godinu

Čestitke našim momcima. Uspeli su i pored svih gluposti navijača i jednog i drugog tima i skandaloznog suđenja u nekoliko navrata.
Nadam se iskreno da je ovom smeću od lige došao kraj.

Giga Moravac

pre 1 godinu

Ovoga puta sudije nisu bili faktor, možda smo mi očekivali neke odluke u našu korist, kao domaćini, ali nije ih bilo. Znači vrlo korektno. Zato može slobodno da se kaže, pobeda čista kao suza.

pivot

pre 1 godinu

Namerna Lesoru s leđa pravi faul,
Luka diže ruke uvis sviraju mu faul nad Panterom, Lazića gura Ledej ne sviraju mu 2+1, ne sviraju korake Mura i nakon toga četvrta Kaliniću...sve to u dva minuta...pametnom dosta

Sicilijanska odbrana

pre 1 godinu

kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)

Bane Prelevic like this.

Dušan

pre 1 godinu

Da konstatujem ili pre da bude pitanje... jel to onaj KK Partizan sto je ABA ligu osvajao jos dok se igralo na "šljaci" ???
Cestitke mojoj Zvezdi na zasluzenoj duploj kruni. Dominacija cele sezone!!!

Zoran

pre 1 godinu

Kao klinac sam gledao u hali jefnog Kiću, Praju, Moku, Ducija, nikada jedan papirić nije bačen na parket. Pina hala ko oko, ali se peva i navija. Nema uvreda. Šta je ovo danas ? Zar smo kao narod toliko posrnuli ? Gledam u publici ljude srednjih godina ,crveni u licu, zapenili !! Ljudi gledajte Boston-Golden stejt. Preko 20.000 ljudi, igra se za desetine miliona dolara, a ljudi uživaju, raduju se, navijaju normalno.
Žalosno...žalosno..

Nenad

pre 1 godinu

Od toga sto si napisao desilo se samo slucajno gazenje Davidovca od strane Lesora. Luka nije drzao ruke podignute vec je desnom udario Pantera po levoj ruci, Lidej se kretao unazad sa podignutim rukama i nije gurnuo Lazica vec je ovaj napravio korak u stranu sa tolikom zadrskom da je bilo na granici koraka, Kalinic je napravio cist faul u skoku jer je udario po ruci igraca koji je ostvario kontrolu nad loptom, dok Mur nije pravio korake. Mozda je bilo na ivici, kao i Lazic, ali nisu bili koraci.
(Aspera, 6. jun 2022 22:25)
Nije nikakvo slucajno gazenje, vec cist nameran faul. Lesor je usao u liniju kretanja protivnickom igracu, zato je to nameran faul iz aviona, bez obzira na to sto nije imao nameru da saplete protivnika.

Rčma

pre 1 godinu

Браво Звездо, још једна докторска дисертација Дејана Радоњића.
(bobo mk, 07. jun 2022 00:56)
@
Sve disertacije su mu iz Podgorice i Beograda. Steta sto za takvog strucnjaka ne postoji interesovanje inostranih klubova gde bi se u potpunosti iskazao. Probao je malo u Bajernu ali nije islo.
(Nasi, 07. jun 2022 01:19)

Probao i onaj malo u Moskvi, pa zavrsio u Rumuniji...

D

pre 1 godinu

Ovo je cirkus. Cak i ne gledam utakmicu, pratim vesti kroz celu seriju. Mucno i sramno. Ovo nije sport, ne znam sta je, lecenje kolektivnih i individualnih frustracija. Sportski duh, ferplej, postulati sporta..to sve treba da vazi i za navijace i igrace zajedno. Sramota.

Profi aba ex

pre 1 godinu

Dugo sudije nisu realno kvalitetnije sudile mec. Kalinic je napravio cist 4 faul I otkinuo igracu Partizana ruku a kuka kako nije faul. Za ceo mec 3 igraca obe ekipe nisu digle ruku da je faul. Bruka za srpski sport. Vredjanje Smailagica je bruka za celu sporstsku javnost. On je reprezentativac nase zemlje. Mlad momak. Cemu to?!

dragan

pre 1 godinu

Kad bi sudije sudile svaki kontakt, ne bi pola igrača završilo utakmicu.
Oni pokušavaju da održe neki laganiji kriterijum, ali preteško je to.

VOSAK

pre 1 godinu

"mi smo na nivou primitivne provobitne zajednice,anarhija i bezzakonje"

U pravu si. Mala anegdota, bila podela diploma na beogradskom Pravnom faksu (drzavnom, da ne bude zabune) pre desetak i nesto godina.. Vi ne mozete da shvatite na sta je to licilo. Totalna dezorganizacija, ljudi se guraju, skoro pa tuku da bi dosli do diploma. Sada su ti koji su se tukli za diplome sudije i advokati, a pravosudje lici na sta lici. Nekakav primitivizam i agresivnost su usli u ljude, ovo uopste nije normalno.
(sale, 07. jun 2022 03:02)


Tako je Sale, dok se na primer u tvoje doba početkom dominacije Partizana od 1999 do 2012 godine sve latice ruža bile, nisu navijače Zvezde, nekad i Partizana tukli u Pioniru policajci, nisu se dešavala ubistva od Juga ka Severu jednim hicem tačnije bakljom, Bris Taton se nije desio, i mnogo drugo pre toga da ni ne pominjem, mi smo to sve sanjali, ljudi su odjednom pošandrcali i podivljali, mi nismo pre takvi bili, ma jok.....

nesa80

pre 1 godinu

partizan je previse gubio lopte,iskreno to nije ekipa da bude sampion,kod zvezde uvek se pojavi iz nicega neki igrac koji nenormalnim sutem pogodi kad treba a kod partizana suprotno-kad treba svi se pogube,partizanu je takva cela sezona baksuzna i to je i ovde slag na tortu,ja drugaciji ishod kao navijac partizana nisam ni ocekivao nista,nadam se da su zvezdini navijaci sretni sa sudjenjem u drugom poluvremenu i da mogu mirno da pajke da se nedigne kuka i motika,djurovic covek lepo rece 51-49 posto u korist zvezde i tako i bi,odlican prognozer.obradovic je ziheraski trener nije rizikovao sa koprivicom i ostalima,eto tako on vodi ekipe

voma

pre 1 godinu

Čisto da vam objasnim zašto je ostalo nedorečeno da li će 2 ili 1 predstavnik ABA lige u Evroligu, jer se čeka ishod finala. Ako pobedi Zvezda, imaćemo 2 predstavnika, Partizan takođe ulazi, a ako pobedi Partizan, Evroliga ostaje pri odluci da samo jedan predstavnik ide u EL.

Acamar

pre 1 godinu

Zvezda se raspala u ovoj seriji. Ni blizu forme iz EL, kada su dobijali Efes, Real, Fener... Ne znam šta se dešava iza kulisa, ali po govoru tela, ne odaju utisak ekipe koja će osvojiti titulu.

Ajgor

pre 1 godinu

Zvezdaš sam, ali Partizan je bolji. Zaslužio je da igra Evroligu. Ponašanje navijača krajnje sramotno.
(deki, 06. jun 2022 21:55)

Grobar sam, ali Zvezda je bolja. Da sude sudije iz EL, bilo bi 3:0 za Zvezdu. Mi grobari smo sve zakuvali na trećoj utakmici, do tada je bilo sve ok. I da, moj Partizan neće više nikada igrati EL, Bursa je naša mera.

analiticar amater

pre 1 godinu

Na sta je spala srpsla kosarka, i sta dozvoljava srpska kosarkaska javnost,da korumpirani slovenac prazni hram srpske kosarke jer mu zvizde.

Ko ce njih da kazni za konstantno provociranje te iste publike?

Pod hitno naci da se ratosiljamo ove trule lige, pa makar damonsa sami sebe izbacujemo iz hale, a ne nabedjeni kosarkaski sudija iz slovenije.

Posebna prica o Areni sport, koja nesme nista da zucne, a kamoli da postavi neka,pitanja.... kukavice...mi necemo da,pricamo, samo o kosarci, jos i sklone sliku.

Air Dogan

pre 1 godinu

Danas je Zvezda bolje odigrala bez navijača nego sa njima."Hvala" navijačima što su svojim postupcima omogućili Zvezdi da završi utakmicu bez njihovog prisustva.Nakog prekida Zvezda je odigrala pod manjim pritiskom i došla do novog trofeja.Partizan se odlično borio i malo im je nedostajalo do velikog preokreta.Ubuduće sprečiti ovakva dešavanja,način za to postoji i treba ga primeniti.Navijačke budalaštine su stavile jedan bitan događaj,jedno dugo čekano finale,u sporedan plan.Neka ubuduće pobedi sportsko viteštvo,a ne nasilništvo i primitivizam.

Kovid 19

pre 1 godinu

kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)
A sad lepo pogledaj koliko titula u SFRJ ste imali vi i oni zajedno a koliko mi.

Papilon

pre 1 godinu

PARTIZAN=KOŠARKA
(Istina i samo istina, 7. jun 2022 00:35)

Odneo vam Alimpije kosarku u Tursku a ovo malo sto vam je od nje ostalo razbucala Zvezda.

blagonakloni

pre 1 godinu

Stefan Marković je spasio Zvezdu, prvo je odbranom i jednim polaganjem sprečio Partizan da završi prvo poluvreme sa mnogo većom razlikom, onda je iz drblinga!!! u 8.-oj sekundi vratio trojku Pantera i mislim da je to odlučilo! Onda je Kalina smogao snage da pogodi trojku, pa da asistira Voltersu.. Na tajm autu- Marković diže ekipu!
Došao je da praktično pojača trening i školuje igrače, a odlučio je i finale Kupa i na neki način i finale ABE!
Svaka mu čast- ozbiljan igrač i čovek, veeelika i klupska i reprezentativna karijera!
Ukoliko ga interesuje - mogao bi da bude baš veliki trener jer uvek zna šta treba da se uradi!
Da budem iskren, vrlo sličan igrač je bio i Žoc i nije slučajno što je postao veliki trener! S druge strane, Stefan nema pritisak, zaradio je baš ozbiljne pare, ima sređen porodični život... u svakom slučaju - hvala mu!
Ako se odluči da odigra još jednu sezonu, to će zna-čiti da je Zvezda ima ozbiljan roster i ozbiljne ambicije u Evro ligi !! A to znači - vrhunski plej, jedan "čisti" šuter i jedan pravi centar!
Obavezno zadržati Holinsa, Luku, Kalinu, Dobrića, Davidovca, ivanovića ili Voltersa (jeftinijeg), Kuzmića (ponavljam dovesti još jednog pravog centra), vreme je za rastanak sa Brankom definitivno,Simonovićem, Vajtom, Cirbesom, nažalost mi se i Lazarević čini limitiranim!
Dakle 7 definitivno treba da ostane, Stef pod uslovom da želi, a da pre toga odradi kompletne bazične pripreme počev od 20.-og jula! Kako u rosteru mora da bude 14,15 igrača, to znači da se kupuje 7 igrača- 4 naša , od toga dvojica moraju biti mladi, i ne pogrešiti kod 3 stranca! Mislim da bi mogli da sada dođemo i do nekog odličnog i više ne tako skupog Rusa- svi će kidisati na stvarno odlične crne igrače koji su igrali u Rusiji, mi bi mogli da budemo pametniji!?

iz kornera direkt u gol

pre 1 godinu

Sve ovo je počelo od Vujoševića, onog momenta kada je shvatio da prodavanje magle više ne prolazi, prešao je u odbranu napadom sa ne sagledivim posledicama.

Milija

pre 1 godinu

Iako bi kao simpatizer Zvezde trebao da se radujem tituli veoma sam ravnodušan. Ovo više nije sport i košarka već rat, ludilo i mržnja. Radije ću se sećati prošlih vremena kada je košarka zaista bila viteški sport koja je proslavila našu bivšu domovinu i donela toliko radosti svima.
(Bivši ljubitelj košarke, 7. jun 2022 06:52)

Bedan pokusaj maleni grobare.

И шта сад

pre 1 godinu

Судије режирале овај циркус, да су судили само поштено ништа од овог неби било.

Rodoljub Dzemperković

pre 1 godinu

Sugradjani, zemljaci ovako da se mrze i ubijaju zbog obične utakmice? Prosto ne znam šta je tim ljudima u glavi, zar tako da vredjaju i skandiraju igračima koji izvan derbija nastupaju za reprezentaciju samo zato što igraju u drugim bojama? Lopta je okrugla i neka bolji pobedi! Te "navijače" nisu trebali ni da puštaju kad ne znaju da se ponašaju, opet se čeka da neko nastrada da bi se dozvali pameti i razjurili bagru.. Opet će se igrati tri sata utakmica..

gagi

pre 1 godinu

Gospodo vise nego zasluzena pobjeda Zvezde u ovoj seriji. To su pokazali i u EL gdje su imali solidan broj pobeda. Sramno je sve ove godine sta rade Slovenacke sudije Zvezdi. Za mene je Obradovic bio bog. Medjutim pokazai je svoje pravo ljudsko lice. Toliki pritisak na sudije u 8 derbija ove godine i damo 1tehnicka.a bezobrazni Radonjic zamislite 10 tehnicki mu sudjeno. Poslednji 7 god po 40mil budzet 1 evro liga, ove godine dobio sve i opet veliko nista.

nista o nicemu

pre 1 godinu

najace mi kad zvezdas nazove neki klub drzavni projekt. U fudbalu u prethodnih 20 godina partizan imao samo 2puta vise ili isto penala kao zvezda. U kosarci oterali najtrofejnije trenere u partizanu i napravili klub od mrtvog sa oprostajima dugova i dovodjenjem pojacanja. i neko prica o drzavnom projektu. Jadno.
(ma da, 07. jun 2022 00:28)

ajde ajde boston lend roversi glavu gore :)

nista o nicemu

pre 1 godinu

Sve disertacije su mu iz Podgorice i Beograda. Steta sto za takvog strucnjaka ne postoji interesovanje inostranih klubova gde bi se u potpunosti iskazao. Probao je malo u Bajernu ali nije islo.
(Nasi, 07. jun 2022 01:19)

Voli covek da dere vise vas nego bilo sta :)

Lord Stark

pre 1 godinu

Ja bi praznio halu na svakoj utakmici u kojoj upadne makar jedan upaljač u teren ili nešto slicno. Svaki put prazni halu pa da vidimo dali će to nekom onda pasti na pamet. Ljudi igra se košarka ne vodi se rat. Na kraju kakve veze ima ko će pobediti. Šta god da se desi to je samo sport, igra...nije pitanje života i smrti. Smučili su mi i ovu igru toliko da ne mogu vise da gledam

Tormund

pre 1 godinu

Čuj prva reč pa skandal. Skandal je možda napustanje terena pre dodele pehara, ali prelazi vam u naviku. Kao što sam u petak rekao, nece titula nidje.

Gospodin

pre 1 godinu

A što se nije hala ispraznila u trećoj utakmici?
(Aki, 6. jun 2022 21:52)

A sto se nije praznila u drugoj ili sto Zvezda nije zesce kaznjena za ovaj mec ?
Bacali ste staklene flase na igrace,o cemu pricate...

U trecoj se nisu praznile zato sto nakon prvih bacanja i upozorenja vise nije bilo ponavljanja...Vi ste veceras i upozoreni nekoliko puta, i bio je vec prekid i opet ste nastavili da gadjete sudije svim i svacim.

Пекар

pre 1 godinu

Ја верујем да се у Уганди и Чаду игра боља кошарка. Ово је једно ругло од игре. Партизан не зна да изгради акцију, све шитеви за три или узимају за два шутеве из ситуација где не би ни Кари погађао. Са друге стране Звезда не уме тројку да погоди 1/13 покушаји. О чему причамо? Цео живот играш кошарку и тренираш, да би имао такав "учинак" ? Склањај бре те пајаце са терена, да нам се не смеје Европа и свет. Брука и срамота ако је ово нешто "најбоље" што Српска кошарка има да понуди.

Borkes

pre 1 godinu

Cekajte, da li je Zvezda kaznjena isto kao Partizan? Ovde ima mnogo vise navijaca nego kod nas na cetvrtoj. Kakvi su ovo dvostruki arsini? Sramota!

VOSAK

pre 1 godinu

@kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)

Prijatelju, Zvezda je imala više trofeja u SFRJ nego Cibona i Partizan zajedno finala

Konstatacija

pre 1 godinu

Sramotna igra Zvezde,pogotovo u napadu,nista ne mogu da pogode.Citava sezona im staje u zadnjih 20 minuta i morali bi da krenu svim snagama i da konacno proradi sut,Kalinic,Dobric,Davidovac,Ivanovic,Volters...bar dvojicu da krene i utakmica se okrece.Jako puno i bezveze izgubljenih lopti i skroz pogresan sastav na parketu tokom citavog poluvremena.Morace vise minuta za Dobrica,hrabrija igra Ivanovica,odlucnija Davidovca i maksimalna Kalinica,koga su napunili penalima u prvom a bar dva su bila sumnjiva.Partizan je imao sve,sut ga je odlicno sluzio,odbrana fantasticna,mnogo lakih poena i ima samo 4 razlike a morao je bar dvocifreno gledajuci igru oba tima.Mora Zvezda da to iskoristi u nastavku,da udje sa nevidjenom energijom,sut da krene i da se privede kraju sezona kako su svi ocekivali.

bojke

pre 1 godinu

Esencija price...pretuzan utisak i slika koju smo stvorili, svi, i jedni i drugi...previsoka cijena blamantne slike koju je oslikala ova serija zared pukog učešća u Euroligi gdje će bilo koji od ova dva tima biti tek statista koji popunjava broj učesnika....jedina svjetla tačka i tračak nade sportska odnos igrača po okončanju meča gdje se jasno vidi da je svima laknulo što je konačno došao kraj...

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Упаљачи и кованице су разлог пражњења хале, топовски удари нису?
Срамота!

koshke

pre 1 godinu

ja bih doneo zakon da se svaki košarkaški derbi igra bez orisustva navijača. Prvo na godinu dana pa ako se ponovi divljanje onda na dve godine pa tako dokle god se i klub i navijači ne dozovu pameti ako je imaju.Ja sam navijač Zvezde ali mi ovakvi izlivi ludila nisu jasni i kod jednog i kod drugog kluba.Tolika mržnja prema igračima i navijačima onog drugog kluba je stvarno zabrinjivajuce

V

pre 1 godinu

Profesionalni sport treba potpuno zabraniti u ovoj jadnoj zemlji bar na jedno 5 godina. Da se resetuje ceo truli sistem, da se judi podsete zašto sport postoji.

Bratunga

pre 1 godinu

Da je Obradovicu ovaj Zvezdin tim
Razvalio bi bukvalno sve .
Jel moze neko onda meni koji ne znam da mi kaze kakvu ulogu Radonjicu igra White ,sta radi na parketu ovaj Lazarevic ,pita me sin od 9 godina koji inače trenira malo basket ,kaže sto dečko ne gleda na koš .

pop

pre 1 godinu

koja je poenta da se gađaju sudije? kome to.pomaže? od 15 pokušaja pogodiš jednu trojku, dakle promašiš 42 poena za poluvreme samo na trojkams, imaš nerešeno i sudije ti krive?!

jvanko

pre 1 godinu

jedini razlog zasto treba d udjemo u EU da poprimimo kulturu. Kada ti neko kaze nebacaj nista na teren ti bacas bacas.
Zabraniti ulaz na stadione ljudima krimi dosijejima. pozdrav

društvance iz predgrađa

pre 1 godinu

Za ovo je kriv niko drugi nego Kalina. Očigledan faul on se buni i raspaljuje publiku. Dečko ni jendom nije priznao faul u životu.

SAŠA FRANKFURT

pre 1 godinu

Bolje da su dali odmah titulu partizanu, treba nekako da se opravdaju ovi milioni!! Što se haosa tiče, svi su snimljeni, Zvezda bi trebala da im zabrani doživotno ulaz, samo nije jasno zašto se nije ispraznila isto tako dvorana kad je sudija bio napucan!? Dva aršina!? Sledeću sezonu tražiti strane sudije!!

Nolan S. i kraj fuzije '07.

pre 1 godinu

Pera Bozic 18 trofeja,najtrofejniji srpski igrac u istoriji,Branko Lazic,sinoc je podigao 19.trofej!!!Titule kls 21-21,titule aba 6-6 i TACKA!

Simke

pre 1 godinu

Sport ne postoji,ovo je bruka sta ljudi rade i sa jedne i sa druge strane....Kao da je rat a ne obicne sportske utakmice....Treba ovo sve u zatvor.

garda

pre 1 godinu

Zvezdi sut ne ide nikako i bas nikome, to pravi razliku za sada. Neverovatan suterski pad Dobrica, Kalinica, Holinsa, Davidovca i Voltersa. Nikola Ivanovic ni ne sutira. Za to vreme, Panter i Avramovic sve pogadjaju, a i Ledej. Iz svega se crpi samopouzdanje, pa se odrazava i na ostale segmente igre.

Milan. Banja Luka

pre 1 godinu

Kako je moguce da se isprazni hala sada ,a da to nije ucinjeno u 3 utakmici ,dali mislite da je vec regularno ovo, po meni ,pod hitno treba da se istupi iz aba lige svi Srpski klubovi.

Dejan

pre 1 godinu

Са ТВ екрана се преноси и на писане чланке. Зашто Бранко Лазић погађа тројку из корнера а не из угла? Чему термин "air ball" када се може једноставно рећи промашен обруч? И.т.д. и.т.д.

Čovek po imenu Uve

pre 1 godinu

Poluvreme je i sad gledam čisto statistički i mislim da gubimo ovaj meč, bez obzira što smo skoro celu utakmicu u prednosti.
Zvezdu će krenuti šut za 3, nas će izdati kad nam najviše bude trebao i to je to.
Daj bože da grešim...

Мали од палубе

pre 1 godinu

А људи се овде смеју како је навијање у нба. Тамо воде децу да гледају кошарку, а не по трибинама.
Дифенс, дифенс и оду кући, без стреса.

Zeleni Bil

pre 1 godinu

Jedina utzakmica finalne serije u kojoj su bili regularni sportski uslovi je četvrta utakmica u kojoj je Partizan ubedljivo savladao Zvezdu. Znači da u regularnim uslovima nema neizvesnosti. Zvezda svoju šansu vidi jedino u neredima, provokacijama, zastrašivanjima, atmosferi linča i potpuno neregularnim i nesportskim uslovima. Ako država ne želi da obezbedi regularne sportske uslove odigravanja utakmice, neka se izjasni da znamo jer nema smisla ni da se igra jer to onda nije taj sport. Tačnije nije uopšte sport.

Realni

pre 1 godinu

ako partizan bude vodio, panteri će prekinuti utakmicu.
(., 6. jun 2022 19:00)

Samo vi o teorijama zavere daleko cete dogurati!
Utakmice su prekinule sudije i ispraznile halu za iste stvari a mozda i blaze nego sto su radili partizanovi navijaci. Smarate. Jednostavno imate napucan rostwr i Zoca na klupi ali. I niste tim! Imali ste i sudjenje gde se sve svirali Kalini i Mitru ali ne umete da zavrsite. Citava sezona je takva pogledajte istini u oci!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Никад теже освојена и никад "слађа" титула🏆. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏👏👏👏👏

Kkok

pre 1 godinu

Radonja... najveci problem je Radonja. Niti jedan put nije reagovao ma kretnju u bloku Lesora, na nepostojece licne Kalini... vici covece. Obradovic je daleko bolji folirant.

Tau

pre 1 godinu

Доста познавалаца суђења у коментарима, јел има неки да објасни бацање у ноге са леђа и која је адекватна казна за то ? Хвала

Vodje sa sipke nas vode

pre 1 godinu

Kosarku ne pratim odavno, generalno i ostale sportove od skoro. Oduvek sam isticao da sam Srbin i ponosio se time. Sada, vidim na internetu vest da su u tri dana prekinute dve rqzlicite utakmice u kojima su bili navijaci "dva najveca kluba", koji se pritom ponasaju kao vandali kad su upali u Rim. Hoce li neko nakon ovog pricati o trofeju, radovati se tituli ili cemo konacno priznati da smo jedno razvaljeno, razulareno, obezvredjeni o drudtvo u kojem agresija i bahatost nr dozvoljavaju da se odigra jedna kosarkaska utakmica, tj.dve. mozda je bolje od tog slavlja da se zapitamo gde smo...

Djole

pre 1 godinu

Idem ja da spavam, sutra treba da se radi, ovo je izgubilo svaki smisao. Procitam ujutro sta je bilo, nadam se da ce se zavrsiti utakmica, ako je uopste i bitno vise.

ma da

pre 1 godinu

najace mi kad zvezdas nazove neki klub drzavni projekt. U fudbalu u prethodnih 20 godina partizan imao samo 2puta vise ili isto penala kao zvezda. U kosarci oterali najtrofejnije trenere u partizanu i napravili klub od mrtvog sa oprostajima dugova i dovodjenjem pojacanja. i neko prica o drzavnom projektu. Jadno.

Bzvvv

pre 1 godinu

Zbog cega se navijaci toliko loze kada je je kvalitet klupske kosarke nikakav u odnosu na ono vreme kada su kosarku igrali majstori tog sporta, bas me briga ko ce biti prvak jer je godinama ne pratim!

Aster Blistok

pre 1 godinu

Има ли неко ЧАСТАН из Партизана да каже: НЕ, НЕЋЕМО ТИТУЛУ НА ОВАКАВ НАЧИН !!!
(Никада зарез - УВЕК ЗАПЕТА

NEMA. Ja ne pamtim još od kraja 80ih godina!!!!

Dejo

pre 1 godinu

Zvezdas sam i pokusavam sebe da nateram da se radujem,ali ne mogu,ogadili mi navijaci i jednih i drugih sve.Dosta vise,drzava reaguj ovo vise nema nikakvog smisla,iz godine u godinu je sve gora situacija,pa zar stvarno mora doci do toga da neko ili vise njih strada???

Hrvat

pre 1 godinu

Ne pratim kosarku,navijam za Zvezdu generalno ali mi je bilo drago da dva srpska kluba igraju finale tako da ne bi bila velika steta ni da je Partizan pobedio

Logika

pre 1 godinu

Sreca za Zvezdu da su isprazniili tribine. Kako se pokazalo u celoj seriji, ocigledno da kad su oni najgori slojevi navijaca tu, Partizanovi igraci se osecaju kao kod kuce i igraju bolje. Cim je to nestalo, ili nije bilo na dovoljno divljackom nivou kao u prve 2 utakmice, video se rezultat.

zemunski kej

pre 1 godinu

Poluvreme. Ne igra Zvezda lose odbranu ali problem je taj sut kogs generalno nemaju na visokom nivou. Partizan bi sada trebalo da padne u trecoj pa da se vrati u cetvrtoj ,bar tako je bilo ove sezone skoro uvek. Nadam se utakmici na jednu loptu .Ali ipak publika bi trebalo da podigne Zvezdu i ako ih krene to je kraj ,Sto znaci da publika ne sme da bude nestrpljiva i dize im tenziju.

Grobari Železnik

pre 1 godinu

Jesam Grobar ali sramota me je ove režije od strane sudija. Ovo više nije sport.
Ako treba da igramo Evroligu na ovaj lopovski način, ne moramo ni da je igramo.

vođa

pre 1 godinu

lazić u kontri seče mura po ruci, običan faul..
lazić u kontri ulazi klizeći panteru, običan faul,
kalina skače na pantera kod šuta za tri poena i ruši ga, nema faula..
.. promašili ste 15 trojki za pol i ti pričaš o sudijama?!

Lord of the Flies

pre 1 godinu

Drzava da plati licence u EL za oba kluba i vise nece biti scena na tribinama, toliko je jednostavno.
(mdj, 07. jun 2022 01:18)

Zasto da drzava placa bilo sta bilo kome? Osvajanje ABA lige vodi u EL, to je 1 klub i ucinio bez da mu drzava placa licencu vec se izborio na terenu. Zasto bi porazeni u finalu te iste lige dobio pravo ucesca koje nije izborio na terenu i da jos svi mi to placamo iz budzeta?
Neke stvari se malo drugacije rade: postoji zakon o ponasanju na sportskim priredbama, samo treba da se primenjuje uz nultu toleranciju za navijacke grupe, "prijatelje kluba", poznate licnosti i clanove njihovih porodica. Za sve postoji regulativa, samo treba da se primenjuje - 1 ubacen novcic, opomena - 2 ubacena novcica, ta tribina ide napolje, i kamera lepo snimi, prepozna lice - odmah iz hale kod sudije. Mi smo navikli da resavamo posledice (kupujemo mir) umesto da zavedemo red.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Uprkos svemu i sudjenju i navijanju i mozda nekim nenamernim ili namernim greskama.

Tim koji sutira trojke 1/19 u odlucujucoj utakmici za titulu ne zasluzuje da osvoji istu.

I to kazem kao neko ko istinski voli i navija za Zvezdu.

A

pre 1 godinu

Najjači su mi ovi likovi što pišu da Zvezda igra rukometnu odbranu, a Partizan ne. I jedni i drugi igraju jako agresivno, samo što sudije puštaju sve i svašta. Pa se onda pogube, ne znaju šta sviraju. Panter nema pojma da igra odbranu, svaki napad napravi faul. O Laziću da ne pričam... Sudije kriminal, sve je jasno bilo kada Lesoru nisu svirali korake...

Pera

pre 1 godinu

Sta ce Slovenac i Hrvat da sude Zvezdi u Beogradu..
(sumadinac, 06. jun 2022 21:50)

Znamo da bi 3 Ilije Beloševića najviše odgovaralo.

Sub013

pre 1 godinu

Koliko ste ostrasceni i neralni. Ostascen sam i ja, ali sam dovoljno zreo da budem svestan da ne mogu da budem objektivan, ali dajem sve od sebe da promisli pa rasudim i ne trazim alibije za losu igru. Vi odmah, ua, bua, faul s ledja. Faul s ledja je nameran faul kad je cista kontra. Lesor prvi do Zvezdinog kosa se slucajno saplice, kakav nameran faul i da jeste i da je sviran, rekao bih ok ,,daj Boze" da masi jedno i da zagradimo sledeci napad. Ne lomim po kuci sve zivo u tom slucaju.
(New England Patriots, 6. jun 2022 22:13)

Ali trudis se da budes objektivan i onda izjavis da je Lesor prvi do Zvezdinog kosa a on ga saplice sa ledja kao u fudbalu i prekida cistu kontru. Ne znam samo da li si bezobrazan i namerno provociras ili imas ozbiljan problem sa ocima, pogledaj opet snimak pa opet napisi ovako nesto ako imas obraza.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Drzava da plati licence u EL za oba kluba i vise nece biti scena na tribinama, toliko je jednostavno.
(mdj

Zašto bi to radila? Ionako je godinama plaćala partizanu na za Evrokup koji nije zaslužio!!!!

Mustra

pre 1 godinu

Pa šta ste očekivali. Za dva minuta nedosudjen nesportski, 2+1, koraci + Lesor već treću utakmicu razgrće kako on hoće u reketu. Tačno se vidi tendencija i provokacija publike da bi se izazvali incidenti. Mogu da zamislim sad sudijski masakr pred praznom dvoranom. Ajde, završite sa ovom tragi-komedijom.

Max

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo!
Valjda su svi zadovoljni sudjenjem???
Inace, i dalje smatram da Partizan ima bolje igrace.
Sad sledi KLS i kad bi moglo derbiji bez publike pa da konačno gledamo kosarku.
PS Voleo bih da i Partizan dobije pozivnicu za El pa da vidimo sta mogu.

Fikio

pre 1 godinu

Delije, popite jednu I za Nolana Smita, zbog njega je patlidzan u kosmaru vec evo 10 godina, a I mi ih naravno uvatili u kostac, pa ih ne pustamo!!!😂

Batko

pre 1 godinu

Na kontri Partizana, Panter prima loptu ...klasični koraci ali ni jedan sudija to ne sme da svira.
SMEŠNO

O različitom kriterijumu suludo govoriti.
Sudije su očajne

Sale

pre 1 godinu

Imajući u vidu da je naša petorka tokom čitave serije igrala protiv "osmorke"Partizana,svaka čast momcima...Možda su neki igrači limitirani,ali kao tim izgledamo odlično i zadržao bi sve igrače,jer od Vajta,koji je imao strašnu povredu,ocekujem da eksplodira sljedeće sezone...Holins i Volters su već batice...Obradović je već našao svoj alibi u"ko ovde može da priča o košarci"...činjenica je da je sve išlo na njegovu vodenicu,pa je zbog toga ova pobjeda još veća...Sad treba dovesti Petruseva i nekog beka šutera i ništa više i staviti akcenata na Evroligi,makar zbog toga i izgubili Aba...Prosto rješenje je pljunuti pare,prigrabiti licencu i sve bi bilo rasterećenije a i rezultati bi došli...I na kraju,ove priče kako nemamo mlade...pa Deda,Mitrović,Dobrić,Kalina...već godinama igraju i stekli su svoju zrelost ovde i sad su u punoj igračkoj zrelosti,ne drži ta priča vodu....

e

pre 1 godinu

Dzaba vam novci moji sinovci
(eric snow, 07. jun 2022 00:32)

Hahahaaaa . Bili Dule još . Upropasti detinjstvo a?
(Sasa, 07. jun 2022 01:13)

upropasceno detinjstvo od strane Dulete..a kad te cimamo da ti je upropascen ceo zivot od 1991 onda negiras...ajde idi u cosak

warlock

pre 1 godinu

Ovo je sve bilo toliko mucno i ogavno da mi se ogadila domaca kosarka za citav zivot
(Warlock, 07. jun 2022 07:30)

Bitno da ti se nije ogadila dok je Partizan osvajao sa Duletom 2002, 2003 godine a policija tukla navijače Zvezde u sred Pionira, kako su to jezive scene bile, u hitnu su ljude slali, a Grobari se smejali tome, ili onomad kad ubiše bakljom čoveka na Severu, ah, ta lepša vremena
(VOSAK, 7. jun 2022 08:35)

Nije prijatelju, kao simpatizeru Partizana gadjenje je pocelo onom sramotom prema Hemofarmu, ne znam vise tacno ni koje godine, kad sam shvatio da sem ova dva monstruma od klubova ne sme niko ni da pomisli da moze da se umesa!

2CRAZY

pre 1 godinu

Eto dobili ste to sto ste cekali sve vreme, da se isprazni cela hala
(duledudule, 6. jun 2022 21:51)

Pa vi ste to sami izazvali, da niste ubacivali predmete, ne bi se to desilo.

Ziks

pre 1 godinu

Losor je zakacio u petu protivnickog igraca i bez ikakve namjere napravio faul. Ni N od namjerne, Lesor iz drugog pokusaja sutira na kos i dobija direktno jako po ruci i nista tu nema sporno. Cinjenica je da je momemtum bio na strani Partizana i da je zvezda namjerno ovako reagovala

New England Patriots

pre 1 godinu

Koliko ste ostrasceni i neralni. Ostascen sam i ja, ali sam dovoljno zreo da budem svestan da ne mogu da budem objektivan, ali dajem sve od sebe da promisli pa rasudim i ne trazim alibije za losu igru. Vi odmah, ua, bua, faul s ledja. Faul s ledja je nameran faul kad je cista kontra. Lesor prvi do Zvezdinog kosa se slucajno saplice, kakav nameran faul i da jeste i da je sviran, rekao bih ok ,,daj Boze" da masi jedno i da zagradimo sledeci napad. Ne lomim po kuci sve zivo u tom slucaju.

Don Quijote

pre 1 godinu

Mi cigani!
Svi od reda!

https://www.youtube.com/watch?v=Zf_yRFeW5I8&list=RDGMEMc6JZQrQ__ROET3gGdz-TrwVMY9My9cU7T2Y&index=3

Volim te Zvezdo!

Aspera

pre 1 godinu

Namerna Lesoru s leđa pravi faul,
Luka diže ruke uvis sviraju mu faul nad Panterom, Lazića gura Ledej ne sviraju mu 2+1, ne sviraju korake Mura i nakon toga četvrta Kaliniću...sve to u dva minuta...pametnom dosta
(pivot, 06. jun 2022 22:09)

Od toga sto si napisao desilo se samo slucajno gazenje Davidovca od strane Lesora. Luka nije drzao ruke podignute vec je desnom udario Pantera po levoj ruci, Lidej se kretao unazad sa podignutim rukama i nije gurnuo Lazica vec je ovaj napravio korak u stranu sa tolikom zadrskom da je bilo na granici koraka, Kalinic je napravio cist faul u skoku jer je udario po ruci igraca koji je ostvario kontrolu nad loptom, dok Mur nije pravio korake. Mozda je bilo na ivici, kao i Lazic, ali nisu bili koraci.

Tatko

pre 1 godinu

Cestitke, cigani! Zasluzeno. Partizan cele sezone s jednog kraja na drugi, nikakva konstantnost u igri, nisu tim, par individualaca i to je to.

Jos jedna stvar, a moram da spomenem, jeste ta da je Nikola Kalinic odreagovao ruznije nego Trifunovic u prethodnom mecu. Pisali ste da ne sme tako da se ponasa zreo igrac, ali ovaj Kalinicev potez je dno dna, covek godinama navlaci mrznju Grobara na sebe, a posle se cudi kad ga provociraju i vredjaju. (posle ovoga opravdavam svaku rec upucenu njemu)

Cestitke jos jednom!

aleksaczv

pre 1 godinu

Komšije da li ste realni? Pobedite 3 razlike i priča te o (ipak) većem iskustvu, kvalitetu, cipiripi kupu... Eeej! 3 poena razlike!
(Sava, 07. jun 2022 04:50)
ej, ponisti sve titule na svetu osovojene kosem u zadnjoj sekundi!

LJUDI, UBILI SMO SPORT! UBILI SMO POSTOVANJE LJUDI I KLUBOVA! UBILI SMO SPORTSKI DUH!
Sin mi trenira, dobar je... za vikend je bio turnir na kalisu gde je dozvoljeno da gospoda iz drugih klubova vrbuju decu! Sine ponosan sam na tebe, tvoje ponasanje, ljubav prema KK POBEDNIK i kulturno odbijanje svih tih manipulatora daje mi nadu da ces biti covek, a ako i budes igrao sport koji volimo, znam da ces odvojiti crno od kukolja!

Robin Hud

pre 1 godinu

Bačene su petarde
Pred početak meča su navijači bacili dve petarde na parket, i to pored igrača Partizana

---------

Pa ti igraj kosarku.

New England Patriots

pre 1 godinu

Nad Kalinicem nije bi ni jedan faul. Nije kontakt telom faul. Nereseno je, ali ste ocajni i samo je potanje bilo kada ce Avram i Panter da pljusnu po trojku i cao

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Meni nisu jasni ljudi koji pišu "bruka". Zadnje 3 utakmice sudije otvoreno su navlačile na ove franjevce i sada rešavaju petu utakmicu. Kako mislite da navijači budu mirni? Dokle više Pukl, Boltauzer & co? Po koji put iste sporne sudije upropaštavaju bitne utakmice? Nad Davidovcem je bio čist neaportski faul. Evo sada prazne halu, a topovski udari im nisu za pražnjenje hale? Zašto se nije ispraznila dvorana u trećoj utakmici?

Duh

pre 1 godinu

Otprilike oduvek u ovim domaćim mečevima domaćin pobeđuje u petoj. Slabi smo u neizvesnim završnicama ali smo nezaustavljivi ako presečemo protivnika u prvoj, drugoj četvrtini.
Oni su kvalitetniji pre svega na iskustvo domaćih igrača u el, to je ono gde se pravi razlika, obično njima prave razliku dobric i davidovac, a kod nas u poslednje vreme Avramović, pre njega Jaramaz, i generalno najčešće ista grupa igrača budu protagonisti derbija tako da tu nema velike filozofije. Bez obzira na večeras, treba imati strpljenja za proces.

Doktor

pre 1 godinu

Neka pobedi kosarka. To je najvaznije. Ali pored publike, videcete da ce i kosarkasi Zvezde traziti incident. Toga se plasim. Lazic, Davidovac i Kalinic... o da i Mitrovic, naravno.
No hajde da ne mracim previse. Kao sto sam vec rekao neka pobedi kosarka.

veliki strumf

pre 1 godinu

jedini razlog zasto treba d udjemo u EU da poprimimo kulturu. Kada ti neko kaze nebacaj nista na teren ti уbacas bacas.
Zabraniti ulaz na stadione ljudima krimi dosijejima. pozdrav
(jvanko, 06. jun 2022 23:42). Који си ти лик! Стварно верујеш у те бајке? Па у ЕУ су и Грчка и то 40 година, па им навијачи гледају утакмице у кавезима, око терена је мрежа. Јесу се култивисали? У ЕУ су и Хрвати, Бугари, Пољаци… Па они су гори, ако не гори онда у рангу наших. У ЕУ су и Французи! Јесте видели како су навијачи Сент Етјена, кад су испали, утрчали на терен, јурили играче и гађали их десетинама бакљи на терену док су бежали у свлачионицу! Ето ти само део ЕУ! Те сцене из Француске НИКАДА нису виђене код нас нити ће бити!

Ivan

pre 1 godinu

Zvezda pocinje poluvreme sa lakih 4:0, hala eksplodirala svi na nogama, sledeci napad Panter ulece bezidejno u dva igraca zvezde, faul i poklon slobodna bacanja. Prekidaj seriju bajo. Ne mozes da kontrolises 6-7 hiljada ljudi na tribinama u takvoj situaciji, uvek ce njih desetak reagovati burno ili nesportski.

Zoran Mitrović

pre 1 godinu

Ukoliko su huligani koji su izazvali incident snimljeni putem video nadzora ili TV kamera trebalo bi kaznu koju će Zvezda kao organizator sigurno dobiti od organizatora takmičenja,proslediti njima.Takodje te huligane je potrebno kazniti zabranom prisustvovanje utakmicama i to kao u Engleskoj da za vreme trajanja utakmice presedeo u stanici policije.

šone

pre 1 godinu

Posle ovakvkog finala Evroliga da otkaze i Zvezdi i Partizanu ucesce. Neka ide onaj koji je izgubio od “prvaka” ABA lige.
(zmajognjeni, 06. jun 2022 22:21)
Zvezda ovakva finala igra poslednje 4 sezone, samo je bio drugi protivnik.

corto maltese

pre 1 godinu

Odlicna utakmica i odlicno sudjenje, na moje veliko iznenadjenje. Naravno bilo je gresaka, ali videlo se da sudije nisu birale stranu.

misko

pre 1 godinu

Zvezda istrošena kroz EL,bez rastera i bez pojačanja u među sezoni odnosno na početku.Partizan nakupovao sve i što mu treba i što mu ne treba,Eangubić ne igra a u Zvezdi bi bio među najboljim.Malo utakmica na početku i prava forma kada se osvajaju trofeji.Kaobzvezdaš voleo bi da grešim.

Srbin

pre 1 godinu

Odgovor na brutalnu kradju,dve nesportske nisu svirani igračima Partizana,koraci Lesora,2+1 faul nad Davidovcem nije sviran…obesmisljeno ne sve

Straight Outta München

pre 1 godinu

Браво Звездо, још једна докторска дисертација Дејана Радоњића.
(bobo mk, 07. jun 2022 00:56)
@
Sve disertacije su mu iz Podgorice i Beograda. Steta sto za takvog strucnjaka ne postoji interesovanje inostranih klubova gde bi se u potpunosti iskazao. Probao je malo u Bajernu ali nije islo.
(Nasi, 07. jun 2022 01:19)

Osvajao titule i nije islo??? Kakav si ti genije…

Никада зарез - УВЕК ЗАПЕТА

pre 1 godinu

Има ли неко ЧАСТАН из Партизана да каже: НЕ, НЕЋЕМО ТИТУЛУ НА ОВАКАВ НАЧИН !!!

loko

pre 1 godinu

A što se nije hala ispraznila u trećoj utakmici?
(Aki, 06. jun 2022 21:52)

Ispražnjen je deo koji je pravio probleme i posle toga nije bilo potrebe za daljim pražnjenjem jer nije bilo problema.
Ovde je ispražnjen deo tribina i posle toga su se opet ponovili problemi i sledeći korak je pražnjenje cele hale.

Qlen

pre 1 godinu

Partizan je morao da dobije ovu utakmicu. Previse izgubljenih lopti i promasenih zicera, kao i malo skokova u odbrani. Sve u svemu, utisak da je partizan divlja ekipa, bez smisljenih akcija, sve na silovanje i individualni kvalitet. Ekipa neiskusna. Pogpdjene trojke u zadnjoj cetvrtini i ne prodavanje lopte si odlucili tekmu.

Micko

pre 1 godinu

Partizan je već dovoljno postigao ove sezone. Možda se moglo više u Evrokupu ali dobro. Ekipa jako mlada sa tri iskusna stranca. Osnova tima napravljena za prvu sezonu sasvim OK posao.

celinc

pre 1 godinu

igraci Partizana izlaze visoko i igraju na granici faula,Zvezda i kada napravi mali visik igraca sporo nastavljaju zavrsnicu,Davidovac koci i tako spor napad,u odbrani kasni,Zvezda igra pod velikim pritiskom da mora dobiti,ali takva je situaciju imao Partizan u treceoj utakmici,koju Radonjic nije znao iskoristiti svojim sablonskim vodenjem,po svemu do sada videnom,Partizan blizi pobedi,strah je vezao ruke igracima Zvezde

Mrgud

pre 1 godinu

Tačno, trebalo je isprazniti halu u trećoj utakmici ali izgleda da svi imaju neku amneziju, pa zaboravljaju na podjednako katastrofalni drugi meč. I tada je trebalo prazniti bar deo tribina, ako ne i celu halu. Večeras je suđenje ujednačeno, ništa nije bilo takvo da poremeti tok meča i nekoga pogura.

Objektivan

pre 1 godinu

Zvezda ne bi smela da izadje. Upravo je ovo Obradović priželjkivao. Oduzeli su nam prednost domaćeg terena i ne sme se igrati na neutralnom terenu.

Blek - Chicago

pre 1 godinu

I jedni i drugi navijači upropastiše basket koji je uvek bio gospodski sport. Čak iako nisu bili puni Pinki, Hala Sportova I ili Pionir. Kao decu su mogli da nas vode tamo. Šta je ovo, jbt? Nijednom da se ne da titula. Neka uzme treći! Ajde bre više, ljudi. Pa nije vam ovo fudbal seljačine!

Стока

pre 1 godinu

Крвници, убице, послушници и кукавице. Мајку би за евро продали. Данашњи навијачи.

ghh

pre 1 godinu

Prvo poluvreme okej sudjenje, od početka 3. teror , 5 grešaka za 4 minuta na štetu Zvezde, ona namerna Lesora, mislim da se godinama unazad nije desilo da se faul s ledja ne svira kao nesportska, elementarna pravila povredjena, Mur pravi korake očigledne itd..

Veliki brat

pre 1 godinu

Odgovor na brutalnu kradju,dve nesportske nisu svirani igračima Partizana,koraci Lesora,2+1 faul nad Davidovcem nije sviran…obesmisljeno ne sve
(Srbin, 6. jun 2022 22:24)

I rešenje je da se gađaju sudije ili da se čak upadne na teren?

Ne, normalni navijači bi napustili dvoranu, ako smatraju da je zbog suđenja od utakmice napravljen cirkus.

Tau

pre 1 godinu

Ма не, најбоље да пусте да нас краду и пљачкају најпровидније могуће. Ако су већ добили лову за ово што раде и морају по директиви да навлаче, нека онда барем мало буду кажњени за то. Судије су, без разлога, најзаштићенији људи на свету, шта год радили, како год радили.

Darco

pre 1 godinu

Zvezda ne treba da nastavi utakmicu. Kada nisu praznili dvoranu u prethodne dve utakmice, ne moze ni sada. Grobari sta su zakuvali, sada treba i da kusaju, pa ko pobedi pricace.

navijac

pre 1 godinu

Ovo treba zabraniti...bruka za organizatora. O navijacima ...bolje da ostanu kod kuce.
Zabraniti bilo kom klubu navijace , bar pola sezone, zbog ovog.

dovla

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo, bravo momci, bravo Radonja. Svaka cast i Partizanu odlicna serija. Sto se bacanja predmeta u teren tice, lepo se videlo ko je to uradio na tribinama. Ja sam bio u beloj lozi treci red. Iznad nas jedno 10-15 redova, nekih 15 likova, grupica je konstatno bacala sve i svasta u teren. Svi smo im mahali da stanu, svi smo ih upozoravali ali nije vredelo. Ja iskreno ne znam ko su ti momci, ali redovni u Pioniru nisu. Pretpostavljam da su to fudbalski navijaci.
(Gossa placa Zeljko 83, 6. jun 2022 23:41)

Za njihov identitet, molim vas da se obratite drugu Ostoji.

To je to

pre 1 godinu

@ Mirjana. Podržavam tvoj komentar osim onog dela-Kosovo je Srbija.Zašto i kome bi to u Srbiji smetalo.Vojskom za sad Kosovo i Metohiju ne možemo vratiti,ali možemo da skandiramo,da pričamo o tome i prenosimo na buduće generacije.Nadam se da znaš bar nešto istorije Srbije i treba da se stidiš ako ne poštuješ svoju istoriju i svoje pretke.

Zvezdan

pre 1 godinu

Dace dragi Bog da dobijemo ovo i pored svih mogucih navlacenja za Partizan!
Zbog iste stvari nama prazne dvorani a o sudjenju da ne komentarisem, znaci fuuuuj! Idemo sad iz inata ovo da dobijemo. Napred Zvezda!!!

sale

pre 1 godinu

"mi smo na nivou primitivne provobitne zajednice,anarhija i bezzakonje"

U pravu si. Mala anegdota, bila podela diploma na beogradskom Pravnom faksu (drzavnom, da ne bude zabune) pre desetak i nesto godina.. Vi ne mozete da shvatite na sta je to licilo. Totalna dezorganizacija, ljudi se guraju, skoro pa tuku da bi dosli do diploma. Sada su ti koji su se tukli za diplome sudije i advokati, a pravosudje lici na sta lici. Nekakav primitivizam i agresivnost su usli u ljude, ovo uopste nije normalno.

Mirjana

pre 1 godinu

Zvezda je bolji tim i pored zakulisanih radnji ostvarila svoj cilj. Sto se tice navijaca to su oni koji brane murale Ratka Mladica, koji teraju trenera u vaterpolu,koji se dernjaju Kosovo je Srbija, koji velicaju Putina. Vodje koje vode zaludjenu masu a FK to finansira.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Zašto je PRE SVEGA Zvezda dozvolila da im i zadnju utakmicu sude obe sudije?!!!!? Trebala je tražiti zamenu sudija kao što je to uradio partizan!!!!!

4444

pre 1 godinu

Iskreno bolji smo i za veću razliku, pritisak odlučujuće utakmice i neverovatno Panter su doneli ne izvesnost. U svakom slučaju ŠAMPIONIIIII🔴⚪ 🏆🔴⚪

vlajko

pre 1 godinu

I jedni i drugi navijaci zlo ovog sporta. Daj Boze da dozivim da se tribine prazne posle prvog manjeg incidenta i kazne budu prazne tribine po nekoliko utakmica, dok se ne dovedemo u red kao narod, a pojedinci ili grupe koje prave skandale da budu debelo kaznjeni- po novcaniku, a i malo da se ciste ulice i skuplja djubre jer ocigledno imaju viska energije koje bi valjalo iskoristiti. Eventualno pustiti roditelje sa decom da gledaju i uzivaju u sportu. Dotakli smo dno dna.

Sto se tice utakmice, s jedne strane kao zvezdas nikako ne bih voleo da izgubimo titulu, posebno ne od Partizana, ali za El ne bih mario jer mi se ne svidja nas stav i izjave, gde ne pamtim da sam cuo da zelimo da se maksimalno borimo za top 8, pa makar ga nikad ne igrali. Taj stav da nam neki poseban uspeh i nije toliko vazan mi kao navijacu smeta, i radije bih gledao kao pre nekoliko godina da se borimo za sam vrh Ek nego utakmice El koje sem vise novca klubu nista ne donose zanimljivo

vukan

pre 1 godinu

posle onakvog nesvranog faula nad kalinicem i namernog faula lesora, nesviranog naravno, povuko bih ekipu cestitao partizanu i napustio ligu...lepo se novac ulozi u novi sad, nis, kraguujevac i gledaj kako se prave mladi igraci...odavno mi je gadno da gledam partiza i zvezdu ali zato uzivam da gledam klince iz mege i fmp..

Zvezdan

pre 1 godinu

Dace dragi Bog da dobijemo ovo i pored svih mogucih navlacenja za Partizan!
Zbog iste stvari nama prazne dvorani a o sudjenju da ne komentarisem, znaci fuuuuj! Idemo sad iz inata ovo da dobijemo. Napred Zvezda!!!

metalstorm

pre 1 godinu

Dovedes igraca od 1.2 miliona i on te zakopa kad god je bilo najbitnije tokom cele sezone. To samo naši magovi mogu. Svaka čast Kaliniću za prethodni mandat ali ovo ne liči ni na šta. A u Radonjićevom pogledu se vidi da je već izgubio utakmicu

Bane

pre 1 godinu

Stvarno ne znam šta treba uraditi više. predlažem da svi sednu zajedno za sto da svaki derbi celokupna uprava ova kluba sedi jedni pored drugih pred praznim tribinama ili samo deca sa roditeljima. Pa svi navijače normalno.
ova pobeda Zvezde me uopšte nije obradovala koliko neka pobeda u Evroligi baš zbog ponašanja navijača. Sramota za našu zemlju.

Nasi

pre 1 godinu

Браво Звездо, још једна докторска дисертација Дејана Радоњића.
(bobo mk, 07. jun 2022 00:56)
@
Sve disertacije su mu iz Podgorice i Beograda. Steta sto za takvog strucnjaka ne postoji interesovanje inostranih klubova gde bi se u potpunosti iskazao. Probao je malo u Bajernu ali nije islo.

Pero

pre 1 godinu

A recite mi sta uraditi kad vas sudije ovako direktno kradu? Pustiti i ostati bez titule? Ili reagovati i dobijati tehničke, ostati vez navijača... Sve i da ih kazne, kakve mi imamo koristi ako se izgubi titula? Ovo je više nego očigledna krađa!

Zoran

pre 1 godinu

Ništa neočekivano.
Sve što je moglo, i trebalo, da se napravi, je propušteno.
Propozicije su jasne.
Ovakav završetak lige nikome ne treba.
Čini mi se da je najbolje "objašnjenje" :
Kakvi smo tako nam je!
Bolje biti neće.

ajdPosteno

pre 1 godinu

O kakvim namernim faulovima se priča ovde?? Zvezda ljudi igra rukometnu odbranu svaki posed Partizana naprave po 4 5 faulova i niko ništa ne sudi.
Posle u svom napadu obruč ne mogu da pogode celu utakmicu i traže neke namerne faulove!? Pa koliko ispran mozak moraš biti da ne vidiš da se čovek slučajno spotakao i u padu udario u igrača Zvezde, ama baš nikakve namere tu nije bilo.
Kaliniću Lesor 3 puta kupi loptu u napadu i on ga udara u nemoći, posle se buni i navlači bukvalno celu halu da gađa sudije...

Roki

pre 1 godinu

Koga briga za ovakvu titulu. Sve ovo što se dešava je odraz društva u kojem živimo, ti ljudi sa tribina vladaju celom zemljom. Da smo normalni pa da se institucije ozbiljno zapitaju kuda ovo vodi. Ali neće jer im odgovara sve ovo. A mi pravi navijači smo sve manje viđeni tamo gde treba, u halama i na stadionima.

Dejan

pre 1 godinu

@@@(Tau, 06. jun 2022 22:03)
Uglavnom ovi sto igraju godinama evroligu ne znaju pravila a najglasniji su ovde...
Za poluvreme ste napravili 50 faulova,sviralo se 10 i za tih 10 se iscudjavate i pravite uvredjeni!
Naucite bre pravila vise!!!

Aspera

pre 1 godinu

Aha, znaci partizan napadne sudije, isprazni se 1/3 hale.

Zvezda napadne sudije, isprazni se cela hala.

Seems fair...
(i to vam je tako, 06. jun 2022 22:09)

Pokusali su sa deset redova, sto je manje od 1/3, na poluvremenu ali nije vredelo.

Centurion

pre 1 godinu

Partizan ovo lagano rješava. PFC
(stevo, 06. jun 2022 21:43)

Kosarka se igra Stevo, ako nisi primetio. Odnosno ne igra zbog divljastva.

Konstatacija

pre 1 godinu

Institucija.
Očekujem prekid ako bude gusto, čisto da se konsoliduju, a možda finale da prebace i za utorak.
(Lord, 6. jun 2022 19:11)

Rekoh vam.
Sport i kkcz, ne idu u istu rečenicu.
(Lord, 7. jun 2022 10:21

Interesantno da sam i ja juce pisao u komentaru da ce se partizan svim silama truditi da isprovocira Zvezdu i njene navijace,pogotovo preko sudija,ne bi li ispraznili halu i time usli u preostali tok meca bez straha od Zvezdine publike.To se i ostvarilo ali se hala nije praznila u prethodne dve utakmice kad su igraci Zvezde gadjani topovskim udarima,kesama sa pljuvackom,mobilnim telefonima,upaljacima,metalnim novcem...jednostavno,to smo davno apsolvirali,nema nista goreg od navijaca partizana,ljudi bez trunke obraza i srama,nikako u istu recenicu sa sportom ili kosarkom.

Dak

pre 1 godinu

Jako losa zvezda u napadu,odbrana dobra,ali sut katastrofa,jako tesko mozemo dobiti, a Radonja je kriv za to,jer su mu sada akcije sve na Lazarevića,latica,ne mogu vola da bogode, a van forme wolters,holins sut zločin,Kalina zaustavljen, a dobric koji jedino moze da pogodi za 3 neigra. Tako da ovo samo cudom mozemo dobiti.

Sigmund

pre 1 godinu

Gledajte navlacenje s7dija za domaćina nakon pražnjenja dvorane. To je bio uslov da bi im dali titulu... Nažalost titula ide limenkama..

Fuenlabrada

pre 1 godinu

Sve suprotno od onoga što bi sport trebalo da predstavlja. Prekinete utakmicu pa posle 2 sata pobedite tesno. Nikada vi veliki klub nećete biti, možete 22 ABA lige da osvojite...

aca

pre 1 godinu

i dalje mislim da Zvezda ima vece sanse da osvoji, jedno 60:40. Ali ako izgubite onda ce to biti iskljucivo zbog Kalinica i te njegove teatralnosti kojom je bespotrebno napujdao navijace. Verovatno najgluplje ulozen novac na neko pojacanje u istiloriji nase kosarke.

Rade

pre 1 godinu

evo ja kao zvezdaš sa stažom od skoro 50 godina kažem da je bilo bolje da smo izgubili jer bi nam poraz više doneo nego pobeda. Ali par srećnih trojki na samom kraju i eto pobedismo. I vidim svi srećni, pogotovo ovi što nemaju 2 kišna petka ali znaju sve...
Pobeda nam donosi samo to da će pojedini u Zvezdi nezasluženo i dalje obitavati u njoj, dobro će oni ovo naplatiti i još dodatno napuniti svoje džepove. U EL ćemo opet tavoriti i dalje, ali koga briga...
Poraz bi nam doneo nadu da će se možda u klubu nesto promeniti, da ce doci bolji ljudi koji će napraviti nešto i za Zvezdu a ne samo za sebe.
Znam da će sad brdo minusa ali baš me gabri, meni je srce na mestu.
Objavite mi komentar zamoliću.

JPR24

pre 1 godinu

PUSTITI NORMALNE LJUDE DA GLEDAJU UTAKMICE KOJI VOLE SPORT
(vlaca, 06. jun 2022 22:02)

Ne vredimo mi normalno te pare… za koga, znaš i sam.

Slaninar

pre 1 godinu

Svi prozivaju Kalinića zbog toga što je uradio ali niko ne spominje Pantera šta je uradio pre nedelju dana. Vi Srbi ili ne želite da se setite nekih stvari ili imate pamćenje ko zlatne ribice. Čestitke Zvezdi!!!
(Goran 14, 07. jun 2022 01:16)

Jeste samo sto Kalinic igra u svojij zemlji, pred svojim ljudima i reprezentativac je zemlje a Panter je samo neki placenik koji otprilike nema pojma ni gde je dosao ni kakva je ovo zemlja i boli ga uvo kakav primer daje srpskoj deci

Lord

pre 1 godinu

Institucija.
Očekujem prekid ako bude gusto, čisto da se konsoliduju, a možda finale da prebace i za utorak.
(Lord, 6. jun 2022 19:11)

Rekoh vam.
Sport i kkcz, ne idu u istu rečenicu.

Vule

pre 1 godinu

Наравно да је велики престиж играти Евролигу, али без обзира да ли ће је играти или не, пошто је то приватно такмичење и доносе одлуке како им одговара, волио бих да освоји Аба лигу, то је од велике важности.

064

pre 1 godinu

Pogledajte ovu naslovnu fotografiju? Gde je lakat Kaline? U z to on pomera lakat i udara laktom Ledeja, to se jasno vidi na snimku i dobija faul. To su faaulovi Kaline plus onaj kuk nad Avramovicem kad ga je naboo kukom. Cista 2 faula, pa po licu kada je udario ne secam se koga, cist faul..Da li da nabrajam i cetvrti? Sve zasluzeno.

wolwerine

pre 1 godinu

Najvece razočarenje je što naši igrači mladi nemaju veću ulogu, u Zvezdi nikako, u partizanu su i igrali tokom sezone.. Smajlagic povreda, malo možda glava, na početku sezone je bio najbolji igrač, zver, ko je tu kriv pitanje je, on ili trener, I sta je u pitanju.. Kako god bez stranaca se ne može igrati el.. A opet OK ajde barem 3 vrhunska stranca, i ostalo par klinaca i iskusnih naših, ovo je katastrofa od obe ekipe za nasu košarku.. Sto dalje svi klinci!!! Zvezda zasluženo!!!

Bivši ljubitelj košarke

pre 1 godinu

Iako bi kao simpatizer Zvezde trebao da se radujem tituli veoma sam ravnodušan. Ovo više nije sport i košarka već rat, ludilo i mržnja. Radije ću se sećati prošlih vremena kada je košarka zaista bila viteški sport koja je proslavila našu bivšu domovinu i donela toliko radosti svima.

max moro 2

pre 1 godinu

Scena pre početka utakmice pozdrav Radonje i Tomislava Hordova gde Hordov bodri Radonju i kaže mu " Ništa se ne sekuraj sve će biti u redu" ....

Mrgud

pre 1 godinu

Lagano prebroj igrače koji su nešto značili u evropskoj košarci i NBA, a koji su potekli u poslednjih 50 godina iz Zvezde , a onda uporedi sa Partizanovim igračima togb ranga , nadam se da ti je jasno da ne postoji razlika , nego apsolutna suprotnost.
(todor, 7. jun 2022 14:56)

Lagano si savrsenu recenicu napisao:
Potekli iz Zvezde/uporedi sa Partizanovim igracima

Da si napisao "potekli iz Partizana" izgubila bi smisao...

KKP je najpoznatiji po tome sto niko, nikada nije potekao iz Partizana, a opet je cela reprezentacija uglavnom bila sastavljena od Partizanovih igraca, bez obzira da li jesu ili nisu bili kvalitet za tako nesto...

Jasno ti je sta je onda Partizan, zar ne? Mislim, nije NBA tim, iako u prvoj petorci nije imao ni jednog belca, a kamoli Srbina u finalu.

Da ti pojasnim "institucija" dolazi od "drzavna institucija", drzavni klub u koji su igraci morali da dodju...

Naravno, neki su i danas zahvalni tom klubu za svoje uspehe, sto i treba da budu, i to postujem, ali realnost je da Partizan nije Jugoplastika

Pit

pre 1 godinu

U kom to tačno trenutku je Partizan bio rival Ciboni ili obrnuto u sezonama ili mečevima koji nešto odlučuju?
(Mohikanac, 7. jun 2022 10:08)

'81, Partizan sa Kićom dobio obe (ZG i BG) i tako osvojio titulu iako je imao isti broj bodova kao Cobona
'82, Partizan za Mokom i Prajom izgubio 2:0 u finalu play-offa od Cibone.

Te dve godine to su bila dva najjača kluba. Naravno, nije tačno da je Partizan bio jedini konkurent za titulu iz Srbije, Zvezda je 80-ih igrala nekoliko finala (Cibona, Partizan, Jugoplastika) i sve izgubila. Najbli¿a tituli je bila protiv Cibone '84, kad je u poslednjem minutu vodila i imala napad, kad je svirana prilično sumnjiva lična u napadu Branku Kovačeviću, da bi u poslednjim sekundama titulu odlučio legendarni levi horog Mihovila Nakića. Generalno, 80-ih Zvezda nije bila ozbiljno shvatana kao pretendent na titule jer nije imala ni jednu veliku zvezdu u timu.

Nije išao na loptu i tu je kraj

pre 1 godinu

Faul s ledja je nameran faul kad je cista kontra.
(New England Patriots, 6. jun 2022 22:13)

Netačno tumačenje pravila.

Uzgred, bila je čista kontra u kojoj je Zvezda imala prednost bar za jednog igrača više, u kojoj je igrač koji je ispao iz igre sapleo proivnika.

zoran

pre 1 godinu

-Prokomentarusaću.... Očekivano vruća i vrela atmosfera i očekivani incidenti od strane navijača.
-kao zvezdaš neopravdavam poteze pojedinih navijača jer je naš klub ostao bez podrske u ovako važnom meču.
- cele godine govorim da je naša ekipa pogrešno konstruisana i da je veliki terwt na Kaliniću.... Kalinić večeras izgoreo i ima 4 faula a utakmica na pola. Govorio sam da je zvezdina plej linija jako loša i da je partizanova mnogo bolja suterski.
Katastrofalno sam razočaran Voltersom dečko bez grama šuta.
Ja sam se radovao kada je prošlog mandata otisao iz Zvezde... Ivanović katastrofalan cele sezone... Marković čovek na kraju karijere.
U Partizanu Mur, Avramović i Panter skoro svaki meč mogu ubaciti 10 trojki.... Takođe Zvezda nije dovela centra i ja ne mogu verovati za sta nam sluzi Cirbes.... Zar večeras nije mogao igrati da snagom odgovore na Lesora.... Sve sam to govorio a dobijao na 1000 minusa..... Mora plej da razigrava i da zna da pogodi.
-Po meni ključna greska uprave Volters nije u stanju razigrati, da pogodi ne može ništa, loš u odbrani .... Onda se nadam sad će Ivanović nešto onda on još gori, pa Marković će a on spor..... Ne znam ko je gori od njih.... Sta vise proslu celu sezonu skripalo na pleju i oni dovedu Voltersa.... Strani plej mora biti klasa.... Svercovala se Zvezda jer je Kalinić mnogo pomagao razigravanjem.... Sada kada Kalina be može, Zvezdina mašina struca.

Marlena

pre 1 godinu

Auuuu sto ove zvezdase boli Obradovic i Partizan. Pa zasto,osigurane su vama Evrolige zna se(evo ja nisam htela ni da gledam ovu utakmicu posti sam znala ko mora pobediti po svaku cenu),mada cemu? Cestitke Obradovicu,tek je dosao,ali je napravio dosta,sledece godine bice mnogo bolje.

Slaninar

pre 1 godinu

Budimo objektivni, celu finalnu seriju zakuvale su sudije i Ambicija Partizana da opravda pare, pa da se u slucaju neuspeha prica o tome a ne o kosarci. Sudije pristrasne u korist Partizana od prve do poslednje utakmice, postojala je tendencija da se smakne Zvezda. Takodje, posle 3 utakmice Zeljko smisljeno prica o praznjenju hale da to bude i kada Zvezda bude domacin sto se veceras ocekivali, bila je potrebana jedna odluka a prethodilo je nekoliko, pa sve do kraja gde se svira na skoku faul i slicno da publika eksplodira i da se na taj nacin eliminise prednost domaceg terena. Sve je islo u pravcu da se Partizanu dodeli titula. Ono sto je istina osim u 4 utakmici, Zvezda je bila bolja u 4/5, trecu je trebala da dobije i apsolutno zasluzeno je prvak Aba lige.
co
(Marko, 07. jun 2022 01:39)

Ne zna se ko je objektivniji vi ili partizanovci, reci da je Zvezda bila bolja od 4/5 moze samo neko ko ili nema pojma o kosarci ili je pristrasan pa biraj, kako je Zvezda dobila drugu tako je Partizan dobio trecu, prvu je Zvezda imala do 35 minuta slobodna u svoju korist 17:4 a u cetvrtoj je Zvezda imala 26 slobodnih vise od Partizana a izgubila je 28 razlike, petu ne bih komentarisao jer Partizanu uopste nije islo lose pred Zvezdinim navijacima nije bilo potrebe zbog Partizana da se prazni hala, pre bih rekao da se popricalo sa sudijama u prekidu kao u vreme Vujosevica. Ono sto sam ja video u celoj seriji me jako podsetilo na vreme Vujosevica sada to isto radi Covic, a reci da Partizan morao titulom da opravda ogromna ulaganja a Zvezda kao nije morala? I za kraj sutra opet vecina vas ide na posao da radi za malo preko minimalca, spajanje kraja sa krajem, gorivo najskuplje u regionu i svi cutite a ovde kao isterujete pravdu, politicari vam direktno zavlace ruku u dzep a vi cutite i tesite se titulom i ucescem u EL gde ce opet verovatno posle 7-8 kola krenuti prica okrecemo se domacem sampionatu. I kako rece politicar kada Zvezda bude sampion u Srbiji ce se ziveti bolje, evo vec godinama zivite u Srbiji sce bolje i bolje Vujosevica vise nema a isti haos i na terenu i na tribinama i u drzavi...

no name

pre 1 godinu

Који си ти лик! Стварно верујеш у те бајке? Па у ЕУ су и Грчка и то 40 година, па им навијачи гледају утакмице у кавезима, око терена је мрежа. Јесу се култивисали? У ЕУ су и Хрвати, Бугари, Пољаци… Па они су гори, ако не гори онда у рангу наших. У ЕУ су и Французи! Јесте видели како су навијачи Сент Етјена, кад су испали, утрчали на терен, јурили играче и гађали их десетинама бакљи на терену док су бежали у свлачионицу! Ето ти само део ЕУ! Те сцене из Француске НИКАДА нису виђене код нас нити ће бити!
(veliki strumf, 7. jun 2022 02:57)

Hahahaha fudbal je mnogo teže kontrolisati navijace nego u kosarci. Engleska je imala veliki problem, pa je bila izbacena 5 godina.
I za kosarku se tvrdililo da ne dolaze da gledaju fudbalski navijaci. Da je trenutno stanje u kosarci gore nego u fudbalu, to je nadrealano. Pa sta ostaje vama navijacaima C.Zvezde da branite ovo stanje? To se desava vec 4 god zaredom. Mada skacem sam sebi usta, sledeca fudbalska sezona ce biti, bože moj, ako drzava nema snage.

P.s A hit je da scene nasim fudbalkim stadionima nikad nisu vidjene. Mi bre imamo najbolje fudbalske navijace u celoj Evropi!

Koji si tek lik!

Sava

pre 1 godinu

Komšije da li ste realni? Pobedite 3 razlike i priča te o (ipak) većem iskustvu, kvalitetu, cipiripi kupu... Eeej! 3 poena razlike!

Rocky

pre 1 godinu

Misliš pokojne KK Lokomotive...KK Vihor, KK Sloboda što je matično ima kluba, KK Polet...
A i ovi su preskakali Drinu i prodavali nekom trgovcu šerpi i lonaca grb...pa i jeste rivali, zlobnici kažu i gradski.
(Mohikanac, 7. jun 2022 08:39)

Čovek je rekao istinu.
I kakve veze ima, kako se neki klub zvao?
Misliš da treba da se ponosimo bilo kojim klubom nastalim 1945-e ?

todor

pre 1 godinu

"Cibona je više finala igrala sa Zvezdom i daleko značajnija.
Partizan i Cibona su bili statistička greška u košarci do početka '80tih."
Lagano prebroj igrače koji su nešto značili u evropskoj košarci i NBA, a koji su potekli u poslednjih 50 godina iz Zvezde , a onda uporedi sa Partizanovim igračima togb ranga , nadam se da ti je jasno da ne postoji razlika , nego apsolutna suprotnost.

ma da

pre 1 godinu

najace mi kad zvezdas nazove neki klub drzavni projekt. U fudbalu u prethodnih 20 godina partizan imao samo 2puta vise ili isto penala kao zvezda. U kosarci oterali najtrofejnije trenere u partizanu i napravili klub od mrtvog sa oprostajima dugova i dovodjenjem pojacanja. i neko prica o drzavnom projektu. Jadno.

Antihepi

pre 1 godinu

Cele sezone pričam o ponašanju Kalinića... i evo na kraju napravi čist ČIST 4 faul nad Lesorom i opet skače i buni se i naravno da ga publika prati... da je digao ruku ništa od ovih nemilih događaja ne bi bilo... on je kriv za pražnjenje Pionira... nadam se da će ga isprazniti... katastrofalno ponašanje Kalinića...

Zoran

pre 1 godinu

KK Crvena Zvezda, kolevka srpske kosarke, a posle ove pobede idemo i po domacu titulu da vratimo stvari na svoje mesto, da ponovo budemo klub sa najvise titula u Srbiji, kao sto smo i bili punih 60 godina!

nnn

pre 1 godinu

Ljudi, pa sta i da izgubi Zvezda? Koliko sezona igraju tu evroligu, i nista. Smorio sam se vise od toga. Ako nemas ambicije da pobedjujes i osvajas takmicenja koja igras, ne treba ni da ih igras. Evroliga je Zvezdi sluzila, da uprava puni dzepove. Tako da mi je vise sve jedno da li ce Zvezda osvojiti Aba ligu ili ne.

max moro 2

pre 1 godinu

Scena pre početka utakmice pozdrav Radonje i Tomislava Hordova gde Hordov bodri Radonju i kaže mu " Ništa se ne sekuraj sve će biti u redu" ....

Kolina

pre 1 godinu

Brutalna masovna krađa na štetu KK Crvene Zvezde, TRI nesportska faula nisu dosuđena partizanima, sramota! Ovo saplitanje Davidovca u kontranapadu od strane Lsora je vrhunski bezobrazluk!

Hrvat

pre 1 godinu

Ne pratim kosarku,navijam za Zvezdu generalno ali mi je bilo drago da dva srpska kluba igraju finale tako da ne bi bila velika steta ni da je Partizan pobedio

analiticar amater

pre 1 godinu

Na sta je spala srpsla kosarka, i sta dozvoljava srpska kosarkaska javnost,da korumpirani slovenac prazni hram srpske kosarke jer mu zvizde.

Ko ce njih da kazni za konstantno provociranje te iste publike?

Pod hitno naci da se ratosiljamo ove trule lige, pa makar damonsa sami sebe izbacujemo iz hale, a ne nabedjeni kosarkaski sudija iz slovenije.

Posebna prica o Areni sport, koja nesme nista da zucne, a kamoli da postavi neka,pitanja.... kukavice...mi necemo da,pricamo, samo o kosarci, jos i sklone sliku.

И шта сад

pre 1 godinu

Судије режирале овај циркус, да су судили само поштено ништа од овог неби било.

Lord

pre 1 godinu

Institucija.
Očekujem prekid ako bude gusto, čisto da se konsoliduju, a možda finale da prebace i za utorak.
(Lord, 6. jun 2022 19:11)

Rekoh vam.
Sport i kkcz, ne idu u istu rečenicu.

Fuenlabrada

pre 1 godinu

Sve suprotno od onoga što bi sport trebalo da predstavlja. Prekinete utakmicu pa posle 2 sata pobedite tesno. Nikada vi veliki klub nećete biti, možete 22 ABA lige da osvojite...

ja

pre 1 godinu

Izbaciti klubove u 4.ligu i kazne po 10milki,zbogom dusmani...
(Gogi, 06. jun 2022 21:58)

Što Partizan da izbace? Pa zvezda je inicijator svega. I protiv Budućnosti iste incidente pravili kad nije išlo. Sve samo na silu hoće.

Nasi

pre 1 godinu

Браво Звездо, још једна докторска дисертација Дејана Радоњића.
(bobo mk, 07. jun 2022 00:56)
@
Sve disertacije su mu iz Podgorice i Beograda. Steta sto za takvog strucnjaka ne postoji interesovanje inostranih klubova gde bi se u potpunosti iskazao. Probao je malo u Bajernu ali nije islo.

Kkok

pre 1 godinu

Radonja... najveci problem je Radonja. Niti jedan put nije reagovao ma kretnju u bloku Lesora, na nepostojece licne Kalini... vici covece. Obradovic je daleko bolji folirant.

pivot

pre 1 godinu

Namerna Lesoru s leđa pravi faul,
Luka diže ruke uvis sviraju mu faul nad Panterom, Lazića gura Ledej ne sviraju mu 2+1, ne sviraju korake Mura i nakon toga četvrta Kaliniću...sve to u dva minuta...pametnom dosta

ništa lično

pre 1 godinu

Dobro bre sve ali ona dva faula nad Kalinićem plus namerna Lesora...

Uopšte nije bitno što ga je slučajno sapleo...sa leđa je mora namerna.

матори

pre 1 godinu

Катастрофа од догађаја. Звездаш сам , али ово је одвратно. Празне трибине на годину дана да се ‘навијачи’ опамете

Antihepi

pre 1 godinu

Po reakcijama kalinića i ivanovića oni nisu napravili nikedan faul od početka svoje karijere... evo koliko godina ih gledam nijednom nisu ruku digli i rekli ok jeste faul... večito neke reakcije, širenje ruku, hvatanje za glavu, prigovor i rasprava sa sudijama

Tatko

pre 1 godinu

Cestitke, cigani! Zasluzeno. Partizan cele sezone s jednog kraja na drugi, nikakva konstantnost u igri, nisu tim, par individualaca i to je to.

Jos jedna stvar, a moram da spomenem, jeste ta da je Nikola Kalinic odreagovao ruznije nego Trifunovic u prethodnom mecu. Pisali ste da ne sme tako da se ponasa zreo igrac, ali ovaj Kalinicev potez je dno dna, covek godinama navlaci mrznju Grobara na sebe, a posle se cudi kad ga provociraju i vredjaju. (posle ovoga opravdavam svaku rec upucenu njemu)

Cestitke jos jednom!

misko

pre 1 godinu

Zvezda istrošena kroz EL,bez rastera i bez pojačanja u među sezoni odnosno na početku.Partizan nakupovao sve i što mu treba i što mu ne treba,Eangubić ne igra a u Zvezdi bi bio među najboljim.Malo utakmica na početku i prava forma kada se osvajaju trofeji.Kaobzvezdaš voleo bi da grešim.

wolwerine

pre 1 godinu

Najvece razočarenje je što naši igrači mladi nemaju veću ulogu, u Zvezdi nikako, u partizanu su i igrali tokom sezone.. Smajlagic povreda, malo možda glava, na početku sezone je bio najbolji igrač, zver, ko je tu kriv pitanje je, on ili trener, I sta je u pitanju.. Kako god bez stranaca se ne može igrati el.. A opet OK ajde barem 3 vrhunska stranca, i ostalo par klinaca i iskusnih naših, ovo je katastrofa od obe ekipe za nasu košarku.. Sto dalje svi klinci!!! Zvezda zasluženo!!!

Grobari Železnik

pre 1 godinu

Jesam Grobar ali sramota me je ove režije od strane sudija. Ovo više nije sport.
Ako treba da igramo Evroligu na ovaj lopovski način, ne moramo ni da je igramo.

New England Patriots

pre 1 godinu

Nad Kalinicem nije bi ni jedan faul. Nije kontakt telom faul. Nereseno je, ali ste ocajni i samo je potanje bilo kada ce Avram i Panter da pljusnu po trojku i cao

KRIGER

pre 1 godinu

Buahahahahaha, buahahahaha..., džaba krađa, džaba vam novci moji sinovci, džaba gepekovanje, džaba sudije, džaba laži i prevare, džaba i spinovi, džaba otimačina, Zvezda je večeras brutalno pokradena bar za deset poena, ali džaba pravda je pobedila, poberdila je ZVEZDA!!!

Rade

pre 1 godinu

evo ja kao zvezdaš sa stažom od skoro 50 godina kažem da je bilo bolje da smo izgubili jer bi nam poraz više doneo nego pobeda. Ali par srećnih trojki na samom kraju i eto pobedismo. I vidim svi srećni, pogotovo ovi što nemaju 2 kišna petka ali znaju sve...
Pobeda nam donosi samo to da će pojedini u Zvezdi nezasluženo i dalje obitavati u njoj, dobro će oni ovo naplatiti i još dodatno napuniti svoje džepove. U EL ćemo opet tavoriti i dalje, ali koga briga...
Poraz bi nam doneo nadu da će se možda u klubu nesto promeniti, da ce doci bolji ljudi koji će napraviti nešto i za Zvezdu a ne samo za sebe.
Znam da će sad brdo minusa ali baš me gabri, meni je srce na mestu.
Objavite mi komentar zamoliću.

Никада зарез - УВЕК ЗАПЕТА

pre 1 godinu

Има ли неко ЧАСТАН из Партизана да каже: НЕ, НЕЋЕМО ТИТУЛУ НА ОВАКАВ НАЧИН !!!

Zeleni Bil

pre 1 godinu

Jedina utzakmica finalne serije u kojoj su bili regularni sportski uslovi je četvrta utakmica u kojoj je Partizan ubedljivo savladao Zvezdu. Znači da u regularnim uslovima nema neizvesnosti. Zvezda svoju šansu vidi jedino u neredima, provokacijama, zastrašivanjima, atmosferi linča i potpuno neregularnim i nesportskim uslovima. Ako država ne želi da obezbedi regularne sportske uslove odigravanja utakmice, neka se izjasni da znamo jer nema smisla ni da se igra jer to onda nije taj sport. Tačnije nije uopšte sport.

Max

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo!
Valjda su svi zadovoljni sudjenjem???
Inace, i dalje smatram da Partizan ima bolje igrace.
Sad sledi KLS i kad bi moglo derbiji bez publike pa da konačno gledamo kosarku.
PS Voleo bih da i Partizan dobije pozivnicu za El pa da vidimo sta mogu.

TNT

pre 1 godinu

Pišem ovo na kraju 3/4(rezultat 59:58 za CZV) i stvarno je sramota da je od 58 poena koje je dao Partizan jedini srpski igrač koji je dao koševe za crno bele Avramović(10p.). Kako god da se završi utakmica ovo je sraman podatak za srpsku košarku.

Doktor

pre 1 godinu

Neka pobedi kosarka. To je najvaznije. Ali pored publike, videcete da ce i kosarkasi Zvezde traziti incident. Toga se plasim. Lazic, Davidovac i Kalinic... o da i Mitrovic, naravno.
No hajde da ne mracim previse. Kao sto sam vec rekao neka pobedi kosarka.

Marlena

pre 1 godinu

Auuuu sto ove zvezdase boli Obradovic i Partizan. Pa zasto,osigurane su vama Evrolige zna se(evo ja nisam htela ni da gledam ovu utakmicu posti sam znala ko mora pobediti po svaku cenu),mada cemu? Cestitke Obradovicu,tek je dosao,ali je napravio dosta,sledece godine bice mnogo bolje.

Ajgor

pre 1 godinu

Zvezdaš sam, ali Partizan je bolji. Zaslužio je da igra Evroligu. Ponašanje navijača krajnje sramotno.
(deki, 06. jun 2022 21:55)

Grobar sam, ali Zvezda je bolja. Da sude sudije iz EL, bilo bi 3:0 za Zvezdu. Mi grobari smo sve zakuvali na trećoj utakmici, do tada je bilo sve ok. I da, moj Partizan neće više nikada igrati EL, Bursa je naša mera.

SAŠA FRANKFURT

pre 1 godinu

Bolje da su dali odmah titulu partizanu, treba nekako da se opravdaju ovi milioni!! Što se haosa tiče, svi su snimljeni, Zvezda bi trebala da im zabrani doživotno ulaz, samo nije jasno zašto se nije ispraznila isto tako dvorana kad je sudija bio napucan!? Dva aršina!? Sledeću sezonu tražiti strane sudije!!

Ivan

pre 1 godinu

Zvezda pocinje poluvreme sa lakih 4:0, hala eksplodirala svi na nogama, sledeci napad Panter ulece bezidejno u dva igraca zvezde, faul i poklon slobodna bacanja. Prekidaj seriju bajo. Ne mozes da kontrolises 6-7 hiljada ljudi na tribinama u takvoj situaciji, uvek ce njih desetak reagovati burno ili nesportski.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Uprkos svemu i sudjenju i navijanju i mozda nekim nenamernim ili namernim greskama.

Tim koji sutira trojke 1/19 u odlucujucoj utakmici za titulu ne zasluzuje da osvoji istu.

I to kazem kao neko ko istinski voli i navija za Zvezdu.

Ivan

pre 1 godinu

Toooooo breeeeee, pobedaaaaa pobedaaaaaa! Izjednačili smo se s Partizanom po broju titula, srušili njihov mit o Partizanu kao košarkaškoj srpskoj velesili! I utoliko je slađe što je ova HEROJSKA pobeda izvojevana baš na ovaj HEROJSKI način! Posle tolikih preokreta, tolikih presija, pritiska na naš klub, ucena, sramotnog pražnjenja dvorane uspeli smo da srušimo Partizan i zaslužili ovu titulu! Bravo Zvezdo, ova titula ima da se slavi pet dana i pet noći! Bravo, veliko bravo svim Zvezdinim igračima i treneru, i upravi i navijačima herojima koji su morali zbog nečijeg hira da drugi deo tekme gledaju van hale! Bravo Zvezdo, velika titula, velike čestitke našim igračima herojima!

Slaninar

pre 1 godinu

Budimo objektivni, celu finalnu seriju zakuvale su sudije i Ambicija Partizana da opravda pare, pa da se u slucaju neuspeha prica o tome a ne o kosarci. Sudije pristrasne u korist Partizana od prve do poslednje utakmice, postojala je tendencija da se smakne Zvezda. Takodje, posle 3 utakmice Zeljko smisljeno prica o praznjenju hale da to bude i kada Zvezda bude domacin sto se veceras ocekivali, bila je potrebana jedna odluka a prethodilo je nekoliko, pa sve do kraja gde se svira na skoku faul i slicno da publika eksplodira i da se na taj nacin eliminise prednost domaceg terena. Sve je islo u pravcu da se Partizanu dodeli titula. Ono sto je istina osim u 4 utakmici, Zvezda je bila bolja u 4/5, trecu je trebala da dobije i apsolutno zasluzeno je prvak Aba lige.
co
(Marko, 07. jun 2022 01:39)

Ne zna se ko je objektivniji vi ili partizanovci, reci da je Zvezda bila bolja od 4/5 moze samo neko ko ili nema pojma o kosarci ili je pristrasan pa biraj, kako je Zvezda dobila drugu tako je Partizan dobio trecu, prvu je Zvezda imala do 35 minuta slobodna u svoju korist 17:4 a u cetvrtoj je Zvezda imala 26 slobodnih vise od Partizana a izgubila je 28 razlike, petu ne bih komentarisao jer Partizanu uopste nije islo lose pred Zvezdinim navijacima nije bilo potrebe zbog Partizana da se prazni hala, pre bih rekao da se popricalo sa sudijama u prekidu kao u vreme Vujosevica. Ono sto sam ja video u celoj seriji me jako podsetilo na vreme Vujosevica sada to isto radi Covic, a reci da Partizan morao titulom da opravda ogromna ulaganja a Zvezda kao nije morala? I za kraj sutra opet vecina vas ide na posao da radi za malo preko minimalca, spajanje kraja sa krajem, gorivo najskuplje u regionu i svi cutite a ovde kao isterujete pravdu, politicari vam direktno zavlace ruku u dzep a vi cutite i tesite se titulom i ucescem u EL gde ce opet verovatno posle 7-8 kola krenuti prica okrecemo se domacem sampionatu. I kako rece politicar kada Zvezda bude sampion u Srbiji ce se ziveti bolje, evo vec godinama zivite u Srbiji sce bolje i bolje Vujosevica vise nema a isti haos i na terenu i na tribinama i u drzavi...

Tau

pre 1 godinu

Ма не, најбоље да пусте да нас краду и пљачкају најпровидније могуће. Ако су већ добили лову за ово што раде и морају по директиви да навлаче, нека онда барем мало буду кажњени за то. Судије су, без разлога, најзаштићенији људи на свету, шта год радили, како год радили.

Borkes

pre 1 godinu

Cekajte, da li je Zvezda kaznjena isto kao Partizan? Ovde ima mnogo vise navijaca nego kod nas na cetvrtoj. Kakvi su ovo dvostruki arsini? Sramota!

064

pre 1 godinu

Pogledajte ovu naslovnu fotografiju? Gde je lakat Kaline? U z to on pomera lakat i udara laktom Ledeja, to se jasno vidi na snimku i dobija faul. To su faaulovi Kaline plus onaj kuk nad Avramovicem kad ga je naboo kukom. Cista 2 faula, pa po licu kada je udario ne secam se koga, cist faul..Da li da nabrajam i cetvrti? Sve zasluzeno.

no name

pre 1 godinu

Који си ти лик! Стварно верујеш у те бајке? Па у ЕУ су и Грчка и то 40 година, па им навијачи гледају утакмице у кавезима, око терена је мрежа. Јесу се култивисали? У ЕУ су и Хрвати, Бугари, Пољаци… Па они су гори, ако не гори онда у рангу наших. У ЕУ су и Французи! Јесте видели како су навијачи Сент Етјена, кад су испали, утрчали на терен, јурили играче и гађали их десетинама бакљи на терену док су бежали у свлачионицу! Ето ти само део ЕУ! Те сцене из Француске НИКАДА нису виђене код нас нити ће бити!
(veliki strumf, 7. jun 2022 02:57)

Hahahaha fudbal je mnogo teže kontrolisati navijace nego u kosarci. Engleska je imala veliki problem, pa je bila izbacena 5 godina.
I za kosarku se tvrdililo da ne dolaze da gledaju fudbalski navijaci. Da je trenutno stanje u kosarci gore nego u fudbalu, to je nadrealano. Pa sta ostaje vama navijacaima C.Zvezde da branite ovo stanje? To se desava vec 4 god zaredom. Mada skacem sam sebi usta, sledeca fudbalska sezona ce biti, bože moj, ako drzava nema snage.

P.s A hit je da scene nasim fudbalkim stadionima nikad nisu vidjene. Mi bre imamo najbolje fudbalske navijace u celoj Evropi!

Koji si tek lik!

Aster Blistok

pre 1 godinu

Има ли неко ЧАСТАН из Партизана да каже: НЕ, НЕЋЕМО ТИТУЛУ НА ОВАКАВ НАЧИН !!!
(Никада зарез - УВЕК ЗАПЕТА

NEMA. Ja ne pamtim još od kraja 80ih godina!!!!

Srbin

pre 1 godinu

Odgovor na brutalnu kradju,dve nesportske nisu svirani igračima Partizana,koraci Lesora,2+1 faul nad Davidovcem nije sviran…obesmisljeno ne sve

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Упаљачи и кованице су разлог пражњења хале, топовски удари нису?
Срамота!

Tau

pre 1 godinu

Доста познавалаца суђења у коментарима, јел има неки да објасни бацање у ноге са леђа и која је адекватна казна за то ? Хвала

Giga Moravac

pre 1 godinu

Sudije su preterale ovog puta, prazniti dvoranu zbog nekoliko budala, van pameti. Ovako, doveli su Partizan u egal, ali se Zvezda neočekivano bolje snašla u praznoj dvorani i dokazala da je trenutno bolji tim. Verovatno će sada još malo pojačati Partizan, pa sledeće godine možda i do titule,mada se i Čović pita. U svakom slučaju, Zvezda sa dobrim centrom, bek šuterom i ozbiljnim plejem, ima da melje sve pred sobom.

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Meni nisu jasni ljudi koji pišu "bruka". Zadnje 3 utakmice sudije otvoreno su navlačile na ove franjevce i sada rešavaju petu utakmicu. Kako mislite da navijači budu mirni? Dokle više Pukl, Boltauzer & co? Po koji put iste sporne sudije upropaštavaju bitne utakmice? Nad Davidovcem je bio čist neaportski faul. Evo sada prazne halu, a topovski udari im nisu za pražnjenje hale? Zašto se nije ispraznila dvorana u trećoj utakmici?

zvezda

pre 1 godinu

Kao Zvezdaš, voleo bih da obradovic sto duže ostane u Partizanu. Jel i dalje mislim da je njegovo vreme proslo, i da Partizan sa njim nema neke šanse. Najbolji partizanov trener u skorije vreme je bio trinkijeri, i za njega mi je drago sto nije više u Partizanu. Obradovic za sad izgubio i kup i aba ligu, i evro kup. Da nije vršio konstantan pritisak na sudije, partizan bi ovo izgubio 3:0

Sava

pre 1 godinu

Komšije da li ste realni? Pobedite 3 razlike i priča te o (ipak) većem iskustvu, kvalitetu, cipiripi kupu... Eeej! 3 poena razlike!

Konstatacija

pre 1 godinu

Sramotna igra Zvezde,pogotovo u napadu,nista ne mogu da pogode.Citava sezona im staje u zadnjih 20 minuta i morali bi da krenu svim snagama i da konacno proradi sut,Kalinic,Dobric,Davidovac,Ivanovic,Volters...bar dvojicu da krene i utakmica se okrece.Jako puno i bezveze izgubljenih lopti i skroz pogresan sastav na parketu tokom citavog poluvremena.Morace vise minuta za Dobrica,hrabrija igra Ivanovica,odlucnija Davidovca i maksimalna Kalinica,koga su napunili penalima u prvom a bar dva su bila sumnjiva.Partizan je imao sve,sut ga je odlicno sluzio,odbrana fantasticna,mnogo lakih poena i ima samo 4 razlike a morao je bar dvocifreno gledajuci igru oba tima.Mora Zvezda da to iskoristi u nastavku,da udje sa nevidjenom energijom,sut da krene i da se privede kraju sezona kako su svi ocekivali.

Darco

pre 1 godinu

Zvezda ne treba da nastavi utakmicu. Kada nisu praznili dvoranu u prethodne dve utakmice, ne moze ni sada. Grobari sta su zakuvali, sada treba i da kusaju, pa ko pobedi pricace.

vođa

pre 1 godinu

lazić u kontri seče mura po ruci, običan faul..
lazić u kontri ulazi klizeći panteru, običan faul,
kalina skače na pantera kod šuta za tri poena i ruši ga, nema faula..
.. promašili ste 15 trojki za pol i ti pričaš o sudijama?!

corto maltese

pre 1 godinu

Odlicna utakmica i odlicno sudjenje, na moje veliko iznenadjenje. Naravno bilo je gresaka, ali videlo se da sudije nisu birale stranu.

Bane

pre 1 godinu

Stvarno ne znam šta treba uraditi više. predlažem da svi sednu zajedno za sto da svaki derbi celokupna uprava ova kluba sedi jedni pored drugih pred praznim tribinama ili samo deca sa roditeljima. Pa svi navijače normalno.
ova pobeda Zvezde me uopšte nije obradovala koliko neka pobeda u Evroligi baš zbog ponašanja navijača. Sramota za našu zemlju.

društvance iz predgrađa

pre 1 godinu

Za ovo je kriv niko drugi nego Kalina. Očigledan faul on se buni i raspaljuje publiku. Dečko ni jendom nije priznao faul u životu.

Dejo

pre 1 godinu

Zvezdas sam i pokusavam sebe da nateram da se radujem,ali ne mogu,ogadili mi navijaci i jednih i drugih sve.Dosta vise,drzava reaguj ovo vise nema nikakvog smisla,iz godine u godinu je sve gora situacija,pa zar stvarno mora doci do toga da neko ili vise njih strada???

Marko

pre 1 godinu

Budimo objektivni, celu finalnu seriju zakuvale su sudije i Ambicija Partizana da opravda pare, pa da se u slucaju neuspeha prica o tome a ne o kosarci. Sudije pristrasne u korist Partizana od prve do poslednje utakmice, postojala je tendencija da se smakne Zvezda. Takodje, posle 3 utakmice Zeljko smisljeno prica o praznjenju hale da to bude i kada Zvezda bude domacin sto se veceras ocekivali, bila je potrebana jedna odluka a prethodilo je nekoliko, pa sve do kraja gde se svira na skoku faul i slicno da publika eksplodira i da se na taj nacin eliminise prednost domaceg terena. Sve je islo u pravcu da se Partizanu dodeli titula. Ono sto je istina osim u 4 utakmici, Zvezda je bila bolja u 4/5, trecu je trebala da dobije i apsolutno zasluzeno je prvak Aba lige.
co

Micko

pre 1 godinu

Partizan je već dovoljno postigao ove sezone. Možda se moglo više u Evrokupu ali dobro. Ekipa jako mlada sa tri iskusna stranca. Osnova tima napravljena za prvu sezonu sasvim OK posao.

Никада зарез - УВЕК ЗАПЕТА

pre 1 godinu

КАКО ЈЕ ЛЕПО БИТИ ЗВЕЗДАШ !
И ПОБЕДИТИ ПРОТИВНИКЕ НЕ САМО У СПОРТУ !

Fargo

pre 1 godinu

Jedna stvar mi upada u oci konstantno.. Vredjaju Urosa Trifunovica koji je klinac a oni sa 30+ godina bacaju flase i upaljace sa tribine. Pa cekaj, koga vi ucite lepom ponasanju?

kris

pre 1 godinu

Kao navijač Zvezde smatram da je Partizan bolja ekipa.Imaju Pantera,Ledeja,Avramovica i Mura koji svaki može ubaciti komotno 25 poena.Mi nemamo nijednog takvog igrača.Kad na to dodamo da imaju prednost na centru i pleju,dok mi imamo previše poluigraca poput Lazica,Lazarevića,Kuzmica, Mitrovića.

New England Patriots

pre 1 godinu

Ne znam sta je sada sporno kod sudjenja. Ne postoji savrseno odudjena utakmica, ali je kriterijim ujednacen. Vi hocete faul kad god promasite, a u odbrani moze ruka za dres i slicno. Lepa utakmica, momci izgaraju. Partizan takticki bolji, Zvezda cvrsca i gura se pa ko pobedi. Ovako cemo imati nula klubova u EL, a ne dva. Ni jedan ,,nameran'' faul od dva nije bio nameran. Ko hoce to da vidi vidi, isto bih rekao i na drugoj strani. Zato pratim NFL, postedjen sam ovoga.

vukan

pre 1 godinu

posle onakvog nesvranog faula nad kalinicem i namernog faula lesora, nesviranog naravno, povuko bih ekipu cestitao partizanu i napustio ligu...lepo se novac ulozi u novi sad, nis, kraguujevac i gledaj kako se prave mladi igraci...odavno mi je gadno da gledam partiza i zvezdu ali zato uzivam da gledam klince iz mege i fmp..

Ziks

pre 1 godinu

Losor je zakacio u petu protivnickog igraca i bez ikakve namjere napravio faul. Ni N od namjerne, Lesor iz drugog pokusaja sutira na kos i dobija direktno jako po ruci i nista tu nema sporno. Cinjenica je da je momemtum bio na strani Partizana i da je zvezda namjerno ovako reagovala

Aspera

pre 1 godinu

Namerna Lesoru s leđa pravi faul,
Luka diže ruke uvis sviraju mu faul nad Panterom, Lazića gura Ledej ne sviraju mu 2+1, ne sviraju korake Mura i nakon toga četvrta Kaliniću...sve to u dva minuta...pametnom dosta
(pivot, 06. jun 2022 22:09)

Od toga sto si napisao desilo se samo slucajno gazenje Davidovca od strane Lesora. Luka nije drzao ruke podignute vec je desnom udario Pantera po levoj ruci, Lidej se kretao unazad sa podignutim rukama i nije gurnuo Lazica vec je ovaj napravio korak u stranu sa tolikom zadrskom da je bilo na granici koraka, Kalinic je napravio cist faul u skoku jer je udario po ruci igraca koji je ostvario kontrolu nad loptom, dok Mur nije pravio korake. Mozda je bilo na ivici, kao i Lazic, ali nisu bili koraci.

Slaninar

pre 1 godinu

Svi prozivaju Kalinića zbog toga što je uradio ali niko ne spominje Pantera šta je uradio pre nedelju dana. Vi Srbi ili ne želite da se setite nekih stvari ili imate pamćenje ko zlatne ribice. Čestitke Zvezdi!!!
(Goran 14, 07. jun 2022 01:16)

Jeste samo sto Kalinic igra u svojij zemlji, pred svojim ljudima i reprezentativac je zemlje a Panter je samo neki placenik koji otprilike nema pojma ni gde je dosao ni kakva je ovo zemlja i boli ga uvo kakav primer daje srpskoj deci

Gospodin

pre 1 godinu

A što se nije hala ispraznila u trećoj utakmici?
(Aki, 6. jun 2022 21:52)

A sto se nije praznila u drugoj ili sto Zvezda nije zesce kaznjena za ovaj mec ?
Bacali ste staklene flase na igrace,o cemu pricate...

U trecoj se nisu praznile zato sto nakon prvih bacanja i upozorenja vise nije bilo ponavljanja...Vi ste veceras i upozoreni nekoliko puta, i bio je vec prekid i opet ste nastavili da gadjete sudije svim i svacim.

navijač zvezde

pre 1 godinu

sramota me je kao navijača zvezde zbog "navijanja"... katastrofa jedna!
umesto da pokažemo da možemo bolje, mu udri po sudijama...

Sigmund

pre 1 godinu

Gledajte navlacenje s7dija za domaćina nakon pražnjenja dvorane. To je bio uslov da bi im dali titulu... Nažalost titula ide limenkama..

Djordje

pre 1 godinu

ovo je lakrdija svako finale koje zvezda igra u Aba ligi, da l' budućnost ili partizan sramotno je ponašanje navijača, baš ti navijači učinili su da svi mrze zvezdu umesto da je poštuju, respektuju, tako nas u Ljubljani u polufinalu kao naciju zovu cigani, u Podgorici svakojako, ovo više nije milo za gledati, ovo je mučenje od košarke, prekidi, gadjaju igrače i jedni i drugi kao divljaci neki, definitivno nismo ni k od zemlje košarke, Beogradski navijači dolaze na utakmice samo da bi nekog vredjali, ne može se spojiti 10 minuta da se bodri klub a da ne ispadne neki pojedinac u prvi plan uvreda i omalovažavanja, sramota !

Nenad

pre 1 godinu

Od toga sto si napisao desilo se samo slucajno gazenje Davidovca od strane Lesora. Luka nije drzao ruke podignute vec je desnom udario Pantera po levoj ruci, Lidej se kretao unazad sa podignutim rukama i nije gurnuo Lazica vec je ovaj napravio korak u stranu sa tolikom zadrskom da je bilo na granici koraka, Kalinic je napravio cist faul u skoku jer je udario po ruci igraca koji je ostvario kontrolu nad loptom, dok Mur nije pravio korake. Mozda je bilo na ivici, kao i Lazic, ali nisu bili koraci.
(Aspera, 6. jun 2022 22:25)
Nije nikakvo slucajno gazenje, vec cist nameran faul. Lesor je usao u liniju kretanja protivnickom igracu, zato je to nameran faul iz aviona, bez obzira na to sto nije imao nameru da saplete protivnika.

Bor'ša

pre 1 godinu

Najjači utisak da covek ne prizna kos vec rampu Lesora, lopta udara prvo u tablu. Nakon toga Zoc urla na sudiju trazeci faul, normalno prolazi bez tehnicke i tako dalje i tako dalje.

Goran

pre 1 godinu

Navijaci vode drzavu ovde.mi smo na nivou primitivne provobitne zajednice,anarhija i bezzakonje.cestitke mojoj zvezfi na tituli,ali sto kaze mitrovic ozbiljna gorcina.

Heat

pre 1 godinu

Ovaj prekid je Kaliniceva odgovornost. Covek je pokosio Lesora, umesto da sportski podigne ruku, on skace na sudijsku odluku i naravno da ce ga publika "podrzati". Ne opravdavam reakciju navijaca, ali igraci moraju da shvate koliku odgovornost nose u ovakvim mecevima, posebno neko ko ima toliko iskustvo i najbolji je igrac Zvezde...

Citac vesti

pre 1 godinu

Kolko moras biti izmanipulisan, malouman i glup da misliš da sudije nameštaju za zvezdu ili partizan i da ihednog normalnog stanovnika ove zemlje briga ko ce biti prvak zvezda ili partizan...sve te zavere vidite, a ne vidite da vam je zivot namešten da se zaglupljujete sportom u kladionici i po komentarima da se svađate

Lord of the Flies

pre 1 godinu

Na drugoj strani Marković faulira Smailagića koji pogađa samo jedno, 59:58

A ono ne da je bilo po lopti nego nije moglo vise biti po lopti.

Citac vesti

pre 1 godinu

Svaka čast ovim sudijama, rade svoj posao, mere svaku stotinku, svaku situaciju gledaju, da bi svi bili zadovoljni, a opet ih obe strane gađaju, pljuju i trpe sve to... mogli su oba meča da prekinu i registruju službenim rezultatom, ko sto bi svi u evropi uradili, nisu jer su ljudi i zao im je igraca,trenera,dece koje gledaju, a sutra im niko hvala neće reći

Milan. Banja Luka

pre 1 godinu

Kako je moguce da se isprazni hala sada ,a da to nije ucinjeno u 3 utakmici ,dali mislite da je vec regularno ovo, po meni ,pod hitno treba da se istupi iz aba lige svi Srpski klubovi.

Čovek po imenu Uve

pre 1 godinu

Poluvreme je i sad gledam čisto statistički i mislim da gubimo ovaj meč, bez obzira što smo skoro celu utakmicu u prednosti.
Zvezdu će krenuti šut za 3, nas će izdati kad nam najviše bude trebao i to je to.
Daj bože da grešim...

Ajdemo ajdee

pre 1 godinu

Sudije su preterale ovog puta, prazniti dvoranu zbog nekoliko budala, van pameti.

Sudije su tacno znale sta rade, a radili su sve da donesu titulu daleko losijem timu jer ih je kroz citavu sezonu Zeljko psovao i vredjao najgore sto je mogao

Mirjana

pre 1 godinu

Zvezda je bolji tim i pored zakulisanih radnji ostvarila svoj cilj. Sto se tice navijaca to su oni koji brane murale Ratka Mladica, koji teraju trenera u vaterpolu,koji se dernjaju Kosovo je Srbija, koji velicaju Putina. Vodje koje vode zaludjenu masu a FK to finansira.

metalstorm

pre 1 godinu

Dovedes igraca od 1.2 miliona i on te zakopa kad god je bilo najbitnije tokom cele sezone. To samo naši magovi mogu. Svaka čast Kaliniću za prethodni mandat ali ovo ne liči ni na šta. A u Radonjićevom pogledu se vidi da je već izgubio utakmicu

Zvezdan

pre 1 godinu

Dace dragi Bog da dobijemo ovo i pored svih mogucih navlacenja za Partizan!
Zbog iste stvari nama prazne dvorani a o sudjenju da ne komentarisem, znaci fuuuuj! Idemo sad iz inata ovo da dobijemo. Napred Zvezda!!!

Rocky

pre 1 godinu

Misliš pokojne KK Lokomotive...KK Vihor, KK Sloboda što je matično ima kluba, KK Polet...
A i ovi su preskakali Drinu i prodavali nekom trgovcu šerpi i lonaca grb...pa i jeste rivali, zlobnici kažu i gradski.
(Mohikanac, 7. jun 2022 08:39)

Čovek je rekao istinu.
I kakve veze ima, kako se neki klub zvao?
Misliš da treba da se ponosimo bilo kojim klubom nastalim 1945-e ?

New England Patriots

pre 1 godinu

Koliko ste ostrasceni i neralni. Ostascen sam i ja, ali sam dovoljno zreo da budem svestan da ne mogu da budem objektivan, ali dajem sve od sebe da promisli pa rasudim i ne trazim alibije za losu igru. Vi odmah, ua, bua, faul s ledja. Faul s ledja je nameran faul kad je cista kontra. Lesor prvi do Zvezdinog kosa se slucajno saplice, kakav nameran faul i da jeste i da je sviran, rekao bih ok ,,daj Boze" da masi jedno i da zagradimo sledeci napad. Ne lomim po kuci sve zivo u tom slucaju.

Mustra

pre 1 godinu

Pa šta ste očekivali. Za dva minuta nedosudjen nesportski, 2+1, koraci + Lesor već treću utakmicu razgrće kako on hoće u reketu. Tačno se vidi tendencija i provokacija publike da bi se izazvali incidenti. Mogu da zamislim sad sudijski masakr pred praznom dvoranom. Ajde, završite sa ovom tragi-komedijom.

huhu

pre 1 godinu

Pukl je uzeo u svoje ruke, Kalinic 3 licna u napadu. Bruka
(gagi, 6. jun 2022 20:40) 

# Link komentara

svako izbacivanje kuka ili ruke u bloku je faul u napadu. Mali cas o pravilima kosarke.

is

pre 1 godinu

Dopada mi se ovo kako sudije odmah izlaze čim ih neko pogodi, ne treba to trpeti. Navijački mentalitet stada se mora prekinuti jednom za svagda. Suđenje je do trenutka pauze bilo korektno za obe strane.

Objektivan

pre 1 godinu

Zvezda ne bi smela da izadje. Upravo je ovo Obradović priželjkivao. Oduzeli su nam prednost domaćeg terena i ne sme se igrati na neutralnom terenu.

veverac

pre 1 godinu

Zahvaliti se Kuzmiću, Simonoviću, Cirbesu, Markoviću... Dovesti kreativnijeg pleja, jer to Volters i Ivanovic nisu, jednog čistog šutera i PRAVOG CENTRA.

Obavezno zadržati Holinsa i Woltersa.
White mi je ostao dilema.

Bratunga

pre 1 godinu

Da je Obradovicu ovaj Zvezdin tim
Razvalio bi bukvalno sve .
Jel moze neko onda meni koji ne znam da mi kaze kakvu ulogu Radonjicu igra White ,sta radi na parketu ovaj Lazarevic ,pita me sin od 9 godina koji inače trenira malo basket ,kaže sto dečko ne gleda na koš .

Profi aba ex

pre 1 godinu

Dugo sudije nisu realno kvalitetnije sudile mec. Kalinic je napravio cist 4 faul I otkinuo igracu Partizana ruku a kuka kako nije faul. Za ceo mec 3 igraca obe ekipe nisu digle ruku da je faul. Bruka za srpski sport. Vredjanje Smailagica je bruka za celu sporstsku javnost. On je reprezentativac nase zemlje. Mlad momak. Cemu to?!

voma

pre 1 godinu

Čisto da vam objasnim zašto je ostalo nedorečeno da li će 2 ili 1 predstavnik ABA lige u Evroligu, jer se čeka ishod finala. Ako pobedi Zvezda, imaćemo 2 predstavnika, Partizan takođe ulazi, a ako pobedi Partizan, Evroliga ostaje pri odluci da samo jedan predstavnik ide u EL.

2CRAZY

pre 1 godinu

Eto dobili ste to sto ste cekali sve vreme, da se isprazni cela hala
(duledudule, 6. jun 2022 21:51)

Pa vi ste to sami izazvali, da niste ubacivali predmete, ne bi se to desilo.

Batko

pre 1 godinu

Na kontri Partizana, Panter prima loptu ...klasični koraci ali ni jedan sudija to ne sme da svira.
SMEŠNO

O različitom kriterijumu suludo govoriti.
Sudije su očajne

Rounder

pre 1 godinu

Vredjanje Smailagica je tek pokazatelj koliko je zakrzljalo ovo stanovnistvo. Decko reprezentativac, igrao za mlade selekcije Srbije da slusa da je Turcin, od (izaberi uvredu po zelji) koji za Srbiju mrdnuli nisu.

Bivši ljubitelj košarke

pre 1 godinu

Iako bi kao simpatizer Zvezde trebao da se radujem tituli veoma sam ravnodušan. Ovo više nije sport i košarka već rat, ludilo i mržnja. Radije ću se sećati prošlih vremena kada je košarka zaista bila viteški sport koja je proslavila našu bivšu domovinu i donela toliko radosti svima.

Pero

pre 1 godinu

A recite mi sta uraditi kad vas sudije ovako direktno kradu? Pustiti i ostati bez titule? Ili reagovati i dobijati tehničke, ostati vez navijača... Sve i da ih kazne, kakve mi imamo koristi ako se izgubi titula? Ovo je više nego očigledna krađa!

ajdPosteno

pre 1 godinu

O kakvim namernim faulovima se priča ovde?? Zvezda ljudi igra rukometnu odbranu svaki posed Partizana naprave po 4 5 faulova i niko ništa ne sudi.
Posle u svom napadu obruč ne mogu da pogode celu utakmicu i traže neke namerne faulove!? Pa koliko ispran mozak moraš biti da ne vidiš da se čovek slučajno spotakao i u padu udario u igrača Zvezde, ama baš nikakve namere tu nije bilo.
Kaliniću Lesor 3 puta kupi loptu u napadu i on ga udara u nemoći, posle se buni i navlači bukvalno celu halu da gađa sudije...

SAMCRO TS

pre 1 godinu

Звезда је озбиљнија екипа, види се да игра евролигу већ ко зна колико година...

jvanko

pre 1 godinu

jedini razlog zasto treba d udjemo u EU da poprimimo kulturu. Kada ti neko kaze nebacaj nista na teren ti bacas bacas.
Zabraniti ulaz na stadione ljudima krimi dosijejima. pozdrav

Пекар

pre 1 godinu

Ја верујем да се у Уганди и Чаду игра боља кошарка. Ово је једно ругло од игре. Партизан не зна да изгради акцију, све шитеви за три или узимају за два шутеве из ситуација где не би ни Кари погађао. Са друге стране Звезда не уме тројку да погоди 1/13 покушаји. О чему причамо? Цео живот играш кошарку и тренираш, да би имао такав "учинак" ? Склањај бре те пајаце са терена, да нам се не смеје Европа и свет. Брука и срамота ако је ово нешто "најбоље" што Српска кошарка има да понуди.

Dejan

pre 1 godinu

@@@(Tau, 06. jun 2022 22:03)
Uglavnom ovi sto igraju godinama evroligu ne znaju pravila a najglasniji su ovde...
Za poluvreme ste napravili 50 faulova,sviralo se 10 i za tih 10 se iscudjavate i pravite uvredjeni!
Naucite bre pravila vise!!!

Giga Moravac

pre 1 godinu

Ovoga puta sudije nisu bili faktor, možda smo mi očekivali neke odluke u našu korist, kao domaćini, ali nije ih bilo. Znači vrlo korektno. Zato može slobodno da se kaže, pobeda čista kao suza.

Zvezdan

pre 1 godinu

Dace dragi Bog da dobijemo ovo i pored svih mogucih navlacenja za Partizan!
Zbog iste stvari nama prazne dvorani a o sudjenju da ne komentarisem, znaci fuuuuj! Idemo sad iz inata ovo da dobijemo. Napred Zvezda!!!

Buki

pre 1 godinu

Zaslužena pobeda Zvezde, nama nije pomogao ni najveći budžet u istoriji sa ovih prostora. Ipak su oni institucija koja je stvorila našu košarku.

Sofronije

pre 1 godinu

kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38) # Link komentara

Mlad si, Marko, mlad si, zato ti je komentar ovako besmislen.

Pera Magic Mitic

pre 1 godinu

Dati Wildcard Cedeviti, jer navijaci beogradskih timova nisu ni za lokal, a kamoli za Evropu. Kakav sklop u mozgu imas da gadjas ljude na terenu.. Kazem ovo kao neko ko je 2 decenije redovan u Pionuru.

ghh

pre 1 godinu

Prvo poluvreme okej sudjenje, od početka 3. teror , 5 grešaka za 4 minuta na štetu Zvezde, ona namerna Lesora, mislim da se godinama unazad nije desilo da se faul s ledja ne svira kao nesportska, elementarna pravila povredjena, Mur pravi korake očigledne itd..

Sub013

pre 1 godinu

Koliko ste ostrasceni i neralni. Ostascen sam i ja, ali sam dovoljno zreo da budem svestan da ne mogu da budem objektivan, ali dajem sve od sebe da promisli pa rasudim i ne trazim alibije za losu igru. Vi odmah, ua, bua, faul s ledja. Faul s ledja je nameran faul kad je cista kontra. Lesor prvi do Zvezdinog kosa se slucajno saplice, kakav nameran faul i da jeste i da je sviran, rekao bih ok ,,daj Boze" da masi jedno i da zagradimo sledeci napad. Ne lomim po kuci sve zivo u tom slucaju.
(New England Patriots, 6. jun 2022 22:13)

Ali trudis se da budes objektivan i onda izjavis da je Lesor prvi do Zvezdinog kosa a on ga saplice sa ledja kao u fudbalu i prekida cistu kontru. Ne znam samo da li si bezobrazan i namerno provociras ili imas ozbiljan problem sa ocima, pogledaj opet snimak pa opet napisi ovako nesto ako imas obraza.

Pera

pre 1 godinu

Sta ce Slovenac i Hrvat da sude Zvezdi u Beogradu..
(sumadinac, 06. jun 2022 21:50)

Znamo da bi 3 Ilije Beloševića najviše odgovaralo.

zoran

pre 1 godinu

-Prokomentarusaću.... Očekivano vruća i vrela atmosfera i očekivani incidenti od strane navijača.
-kao zvezdaš neopravdavam poteze pojedinih navijača jer je naš klub ostao bez podrske u ovako važnom meču.
- cele godine govorim da je naša ekipa pogrešno konstruisana i da je veliki terwt na Kaliniću.... Kalinić večeras izgoreo i ima 4 faula a utakmica na pola. Govorio sam da je zvezdina plej linija jako loša i da je partizanova mnogo bolja suterski.
Katastrofalno sam razočaran Voltersom dečko bez grama šuta.
Ja sam se radovao kada je prošlog mandata otisao iz Zvezde... Ivanović katastrofalan cele sezone... Marković čovek na kraju karijere.
U Partizanu Mur, Avramović i Panter skoro svaki meč mogu ubaciti 10 trojki.... Takođe Zvezda nije dovela centra i ja ne mogu verovati za sta nam sluzi Cirbes.... Zar večeras nije mogao igrati da snagom odgovore na Lesora.... Sve sam to govorio a dobijao na 1000 minusa..... Mora plej da razigrava i da zna da pogodi.
-Po meni ključna greska uprave Volters nije u stanju razigrati, da pogodi ne može ništa, loš u odbrani .... Onda se nadam sad će Ivanović nešto onda on još gori, pa Marković će a on spor..... Ne znam ko je gori od njih.... Sta vise proslu celu sezonu skripalo na pleju i oni dovedu Voltersa.... Strani plej mora biti klasa.... Svercovala se Zvezda jer je Kalinić mnogo pomagao razigravanjem.... Sada kada Kalina be može, Zvezdina mašina struca.

rahan

pre 1 godinu

Ne uzvisi se u pobedi, ne poklekni u porazu! Bilo bi dobro da u slededecoj sezoni novci koji se izdvajaju za zvezdu i partizan se preusmere u megu i borac. Ili u vise klubova u Srb. Da ovo ludilo malo odmori

Zvezdaš u srcu bez obzira za koga igra

pre 1 godinu

U finišu kada se odlučivalo Davidovac hladan kao špricer pogađa oba bacanja a brat Aleksa Zvezdaš Avramović maši dva bacanja! Legenda Zvezde : Aleksa Avramović!

mitraljez

pre 1 godinu

Ovo je ljudi neverovatno. Da li ce nekad da se uvede red u nasoj zemlji i neki zakon?! Dokle cemo da trpimo prekide, tuce, gadjanja, divljastvo?! Da li mozemo da uzivamo u sportskom nadmetanju? Dosta vise sa prostaklucima i divljanjem. Da li je toliko tesko da se zavede red i da se huligani kaznjavaju adekvatno? Kao delija ovo kazem i ovo vazi i za jedne i za druge. Gadi mi se vise sve u ovoj zemlji...

aca

pre 1 godinu

i dalje mislim da Zvezda ima vece sanse da osvoji, jedno 60:40. Ali ako izgubite onda ce to biti iskljucivo zbog Kalinica i te njegove teatralnosti kojom je bespotrebno napujdao navijace. Verovatno najgluplje ulozen novac na neko pojacanje u istiloriji nase kosarke.

Veliki brat

pre 1 godinu

Odgovor na brutalnu kradju,dve nesportske nisu svirani igračima Partizana,koraci Lesora,2+1 faul nad Davidovcem nije sviran…obesmisljeno ne sve
(Srbin, 6. jun 2022 22:24)

I rešenje je da se gađaju sudije ili da se čak upadne na teren?

Ne, normalni navijači bi napustili dvoranu, ako smatraju da je zbog suđenja od utakmice napravljen cirkus.

GrobarIndjija

pre 1 godinu

Crvena Zvezda je zasluženo šampion Aba Lige, i u ovoj utakmici su imali više iskustva, bolje odluke i šutirali su bolje kada je bilo najpotrebnije.

Kao Grobar sam od početka sezone govorio, nije dovoljno da samo ti uložiš trud i novac u trenera i igrače i budeš bolji nego što si bio, već moraš biti bolji od trenutnog najboljeg a to je Zvezda, koja je i ove sezone bila odlična, imala blistave momente u Evroligi, i bila šampion i regularnog dela Aba Lige. Nisam dao da se stvara presija da "mora da se uzme ABA" jer sam realno i sportski, više šansi davao aktuelnom šampionu.

Ne bih voleo da ovo ni Partizan a ni njegovi navijači dožive kao neku tragediju. Egal serija u 5 utakmica, ovu poslednju su odlučili detalji i moglo je otići na obe strane. Treba videti gde su greške i pružiti podršku Željku da pogotovo sa ovim mladim momcima nešto uradi.

Košarkaški, odlična utakmica, lepo je videti igrače kako se grle i osmehuju posle utakmice, to je košarka koju svi želimo. Sramota me je svega što nije deo tog sporta koji je malte-ne svetinja pod našim nebom i te stvari neću ni da kommentarišem.

Još jednom, čestitke Zvezdi na tituli, a ja se nadam da će u finalu KLS biti prilike da se osvetimo na terenu i da sa bar jednim trofejem uđemo u sledeću sezonu koja bi mogla i morala biti puno bolja od ove.

dragan

pre 1 godinu

Kad bi sudije sudile svaki kontakt, ne bi pola igrača završilo utakmicu.
Oni pokušavaju da održe neki laganiji kriterijum, ali preteško je to.

loko

pre 1 godinu

A što se nije hala ispraznila u trećoj utakmici?
(Aki, 06. jun 2022 21:52)

Ispražnjen je deo koji je pravio probleme i posle toga nije bilo potrebe za daljim pražnjenjem jer nije bilo problema.
Ovde je ispražnjen deo tribina i posle toga su se opet ponovili problemi i sledeći korak je pražnjenje cele hale.

loko

pre 1 godinu

Obradoviću manje od dva minuta do kraja nijedan tajmaut nisi iskoristio u drugom poluvremenu, a trebalo je u dosta situacija. Da se nešto organizuje

Aster Blistok

pre 1 godinu

Zašto je PRE SVEGA Zvezda dozvolila da im i zadnju utakmicu sude obe sudije?!!!!? Trebala je tražiti zamenu sudija kao što je to uradio partizan!!!!!

Bzvvv

pre 1 godinu

Zbog cega se navijaci toliko loze kada je je kvalitet klupske kosarke nikakav u odnosu na ono vreme kada su kosarku igrali majstori tog sporta, bas me briga ko ce biti prvak jer je godinama ne pratim!

Roki

pre 1 godinu

Koga briga za ovakvu titulu. Sve ovo što se dešava je odraz društva u kojem živimo, ti ljudi sa tribina vladaju celom zemljom. Da smo normalni pa da se institucije ozbiljno zapitaju kuda ovo vodi. Ali neće jer im odgovara sve ovo. A mi pravi navijači smo sve manje viđeni tamo gde treba, u halama i na stadionima.

Oposum, divna životinjica

pre 1 godinu

Eto pobedili smo večeras i uspeli da osvoijimo novu ABA titulu u ovom RATU, bukvalno RATU, i na terenu i van njega! Skandal za skandalom, nema nevinih, svi su palili vatre i terali na svoje, obe strane su krive za incidente, i na kraju epilog je da smo uspeli da pobedimo u ovom boju koji će se pamtiti! Kao što pre par dana rekoh partizanovcima da ne likuju mnogo posle one ubedljive pobede u 4. utakmici jer im se baš istom merom može vratiti u 5. odlučujućoj utakmici i evo upravo se to i dogodilo! Opet smo šampioni! Velike čestitke Zvezdi na novoj herojskoj tituli najslađoj do sada zbog svih okolnosti pod kojim je osvojena! Partizan je gotovo čitavo drugo poluvreme imao sve u svojim rukama, vodio je, pritom je ispražnjena dvorana čime je poništena Zvezdina prednost domaćeg terena i opet smo uspeli da pobedimo! Herojska pobeda, bravo Zvezdoooooo!

zemunski kej

pre 1 godinu

Poluvreme. Ne igra Zvezda lose odbranu ali problem je taj sut kogs generalno nemaju na visokom nivou. Partizan bi sada trebalo da padne u trecoj pa da se vrati u cetvrtoj ,bar tako je bilo ove sezone skoro uvek. Nadam se utakmici na jednu loptu .Ali ipak publika bi trebalo da podigne Zvezdu i ako ih krene to je kraj ,Sto znaci da publika ne sme da bude nestrpljiva i dize im tenziju.

Boža vampir

pre 1 godinu

ja sam stari zvezdaš.

Ajmo malo da konzumiramo i istinu...

Ovo se sve, da se ne lažemo, događa jer postoji velika verovatnoća da će u EL samo jedan tim, onaj koji pobedi u ABA ligi. Da idu dva, ništa od ovoga ne bi bilo jer bi bilo ono vuk sit, ovce na broju...Učešće u EL donosi pare, pa su eto, proklete pare u stvari glavni razlog ovog cirkusa, cirkusa koji se ponavlja već ko zna koji put i koji će se verovatno i dalje ponavljati ako se nešto debelo ne promeni, u šta sumnjam.
Sudjenje je ko i u većini ovakvih utakmica kod nas na amaterskom nivou. Sudi se jedno vreme dobro, a onda se pod pritiskom gledalaca, igrača, trenera i ko zna koga još počne sa sudjenjem po potrebi. Sudi se u korist Partizana kada skoče partizanovci, pa se onda sudi u korist Zvezde kad to isto urade zvezdaši. Pa onda red normalnog sudjenja pa red sudjenja po potrebi i sve tako.Ko slanina, pa se takvo sudjenje zove slanina sudjenje.
A o ovima što bacaju razne stvari na parket po nečijoj komandi da bi se ostvarile nečije unapred smisljene zamisli glupo je više i komentarisati.
Oproban je to sistem..u upotrebi već dugo dugo. Takvi sto bacaju to oni nisu dosli zbog gledanja utakmice, znamo zasto su tu. A to da se takve stvari mogu za čas rešiti glupo je i pominjati...može, ali nema ko.

pedra

pre 1 godinu

Zao mi Partizana i Zeljka 😪 i veloka cestitka komsijama i srecno u EL naredne sezone.
Meni su u Partizanu najvece razocarenje Zagorac i Smajli 🥴
Valjda ce se poraviti sa Obradovicem 🍀🤞🏻

Acamar

pre 1 godinu

Zvezda se raspala u ovoj seriji. Ni blizu forme iz EL, kada su dobijali Efes, Real, Fener... Ne znam šta se dešava iza kulisa, ali po govoru tela, ne odaju utisak ekipe koja će osvojiti titulu.

Daca Francuz

pre 1 godinu

Ovi zlikovoci ne zaslužuju naziv navijača, već prosto rečeno huligana ili bilo šta drugo degradibilno kada se tiče međuljudsko ponašanje !
Postalo je več sramno videti svaki put da nikako nema pozitivne evolucije !
Bolje onda dozvoliti ulaz životinjama koje i ako su divlje, sigurno su pametnije i najverovatnije bi se bolje ponašale od ovih pseudo navijača !
Svetska sramota više !

Mrgud

pre 1 godinu

Tačno, trebalo je isprazniti halu u trećoj utakmici ali izgleda da svi imaju neku amneziju, pa zaboravljaju na podjednako katastrofalni drugi meč. I tada je trebalo prazniti bar deo tribina, ako ne i celu halu. Večeras je suđenje ujednačeno, ništa nije bilo takvo da poremeti tok meča i nekoga pogura.

Odavde sam, a kao da nisam

pre 1 godinu

Meni je bizarno koliko ljudi se pali na ova 2 kluba, i slavi ovakve titule, nije im muka od ovoga, nijedna ogavnost im nije dovoljno odbojna, nije odbojno ni to što su ta 2 kluba dobila 100 + miliona sa državnog budžeta za 10 godina, nego se prepiru ko je manje dobio.

Ne kapiram tu slamu na mestu mozga.

Horhe Lorenco Braun

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo!!! Gledaćemo kapitena Lazića,Kuzmića,Davidovca,Dobrića i ostale i naredne sezone u EL. Utakmicu je rešilo isterivanje navijača,što je pomoglo Zvezdi da se oslobodi grča i zasluženo pobedi.Neverovatno je da tokom finalne serije ŽOC nije dobio nijednu tehničku grešku,iako je stalno protestvovao i vršio pritisak.

bvb

pre 1 godinu

Hvala Zvezdi sto su sprecili vracanje onih koji gepekuju, stipaju sudije, tuku sudije u svlacionici, daji trojke iz auta, odrzavaju ponocne komisije itd itd. Bravo!

Robin Hud

pre 1 godinu

Bačene su petarde
Pred početak meča su navijači bacili dve petarde na parket, i to pored igrača Partizana

---------

Pa ti igraj kosarku.

ST

pre 1 godinu

Košarka bez publike, timovi sa par srpskih igrača. Bolje gledati juniore. Zvezdina logika da odbrana donosi titulu , još jednom je trijumfovala. Lakoća postavljanja zamki i udvajanje Partizanovih bekova je za udžbenike. Čestitke!

Goran 14

pre 1 godinu

Svi prozivaju Kalinića zbog toga što je uradio ali niko ne spominje Pantera šta je uradio pre nedelju dana. Vi Srbi ili ne želite da se setite nekih stvari ili imate pamćenje ko zlatne ribice. Čestitke Zvezdi!!!

Nije išao na loptu i tu je kraj

pre 1 godinu

Faul s ledja je nameran faul kad je cista kontra.
(New England Patriots, 6. jun 2022 22:13)

Netačno tumačenje pravila.

Uzgred, bila je čista kontra u kojoj je Zvezda imala prednost bar za jednog igrača više, u kojoj je igrač koji je ispao iz igre sapleo proivnika.

Шид у срцу.

pre 1 godinu

Ја као звездаш сам веома забринут. Пауза у току. Надам се да ће екипа поправити шут, иначе губи Звезда.
Калинић, Ивановић непрепознатљиви. Нема шутерски расположеног играча, центра немамо. ?

Ilija Čvorović

pre 1 godinu

Zatvoriti kapije, sačekati ujutro da tužilac i sudija dođu na posao, i onda jednog po jednog ih izvoditi pred sudiju da im se izrekne novčana kazna od milion dinara ili zatvor u protivvrednosti od 1000 din. po danu zatvora koliko i košta, plus desetogodišnja zabrana boravka u krugu od 3 km od održavanja bilo kojeg sportskog događaja, a ukoliko se prekrši onda doživotna. I problem će biti trajno rešen. Taman do ujutro onako gladni i žedni da porazmisle gde će nabaviti milion dinara.

zoran

pre 1 godinu

i tako, tolika muka da se dobije prednost domaćeg terena i na kraju se igra na neutralnom! :-)
A Kalinić je napravio 100% prekršaj, i to vrlo glup s obzirom da mu je 4-ti..

Zoran

pre 1 godinu

Kao klinac sam gledao u hali jefnog Kiću, Praju, Moku, Ducija, nikada jedan papirić nije bačen na parket. Pina hala ko oko, ali se peva i navija. Nema uvreda. Šta je ovo danas ? Zar smo kao narod toliko posrnuli ? Gledam u publici ljude srednjih godina ,crveni u licu, zapenili !! Ljudi gledajte Boston-Golden stejt. Preko 20.000 ljudi, igra se za desetine miliona dolara, a ljudi uživaju, raduju se, navijaju normalno.
Žalosno...žalosno..

nesa80

pre 1 godinu

partizan je previse gubio lopte,iskreno to nije ekipa da bude sampion,kod zvezde uvek se pojavi iz nicega neki igrac koji nenormalnim sutem pogodi kad treba a kod partizana suprotno-kad treba svi se pogube,partizanu je takva cela sezona baksuzna i to je i ovde slag na tortu,ja drugaciji ishod kao navijac partizana nisam ni ocekivao nista,nadam se da su zvezdini navijaci sretni sa sudjenjem u drugom poluvremenu i da mogu mirno da pajke da se nedigne kuka i motika,djurovic covek lepo rece 51-49 posto u korist zvezde i tako i bi,odlican prognozer.obradovic je ziheraski trener nije rizikovao sa koprivicom i ostalima,eto tako on vodi ekipe

Splavar

pre 1 godinu

Na vreme su se setili da isprazne dvoranu, pa to je moralo vec u prvoj utakmici, identicno je trebalo s grobljem, na prvi incident. Dokle se ovim klubovima i njihovim simpatizerima dozvoljava da brukaju celu naciju

bojke

pre 1 godinu

Esencija price...pretuzan utisak i slika koju smo stvorili, svi, i jedni i drugi...previsoka cijena blamantne slike koju je oslikala ova serija zared pukog učešća u Euroligi gdje će bilo koji od ova dva tima biti tek statista koji popunjava broj učesnika....jedina svjetla tačka i tračak nade sportska odnos igrača po okončanju meča gdje se jasno vidi da je svima laknulo što je konačno došao kraj...

LAC

pre 1 godinu

Zvezda ima autentičnu filozofiju igre, to je ono što najviše cenim kod njih. Prepuni su takozvanim „3 and D" igračima, dok Partizan to nema. Premalo šutera u ekipi Partizana, lepo je imati Kevina Pantera u timu ali on mora imati odgovarajuću podršku. Pamet u glavu sledeće sezone za Partizan ako planiraju da urade išta.

deki27

pre 1 godinu

Zasluzena pobeda Zvezde u senci skandala sa maloumnicima koji samo prave stetu klubu. Koji mozak moze da pri rezultatu 39-39 kada ima jos 6 i po minuta do kraja trece deonice da ubacuje kovanice i upaljace u teren i dovede klub u problem da igra pred praznom halom. Mnogo sam srecan zbog pobede ali sve sto se izdesavalo u ovih 5 utakmica zelim da se vise nikada ne desi. Drzava kao glavni sponzor obe ekipe treba da reaguje i smiri strasti ili u suprotnom da kao na fudbalu gledamo decu na tribinama

todor

pre 1 godinu

"Cibona je više finala igrala sa Zvezdom i daleko značajnija.
Partizan i Cibona su bili statistička greška u košarci do početka '80tih."
Lagano prebroj igrače koji su nešto značili u evropskoj košarci i NBA, a koji su potekli u poslednjih 50 godina iz Zvezde , a onda uporedi sa Partizanovim igračima togb ranga , nadam se da ti je jasno da ne postoji razlika , nego apsolutna suprotnost.

Vule

pre 1 godinu

Наравно да је велики престиж играти Евролигу, али без обзира да ли ће је играти или не, пошто је то приватно такмичење и доносе одлуке како им одговара, волио бих да освоји Аба лигу, то је од велике важности.

Milija

pre 1 godinu

Iako bi kao simpatizer Zvezde trebao da se radujem tituli veoma sam ravnodušan. Ovo više nije sport i košarka već rat, ludilo i mržnja. Radije ću se sećati prošlih vremena kada je košarka zaista bila viteški sport koja je proslavila našu bivšu domovinu i donela toliko radosti svima.
(Bivši ljubitelj košarke, 7. jun 2022 06:52)

Bedan pokusaj maleni grobare.

warlock

pre 1 godinu

Ovo je sve bilo toliko mucno i ogavno da mi se ogadila domaca kosarka za citav zivot
(Warlock, 07. jun 2022 07:30)

Bitno da ti se nije ogadila dok je Partizan osvajao sa Duletom 2002, 2003 godine a policija tukla navijače Zvezde u sred Pionira, kako su to jezive scene bile, u hitnu su ljude slali, a Grobari se smejali tome, ili onomad kad ubiše bakljom čoveka na Severu, ah, ta lepša vremena
(VOSAK, 7. jun 2022 08:35)

Nije prijatelju, kao simpatizeru Partizana gadjenje je pocelo onom sramotom prema Hemofarmu, ne znam vise tacno ni koje godine, kad sam shvatio da sem ova dva monstruma od klubova ne sme niko ni da pomisli da moze da se umesa!

A

pre 1 godinu

Najjači su mi ovi likovi što pišu da Zvezda igra rukometnu odbranu, a Partizan ne. I jedni i drugi igraju jako agresivno, samo što sudije puštaju sve i svašta. Pa se onda pogube, ne znaju šta sviraju. Panter nema pojma da igra odbranu, svaki napad napravi faul. O Laziću da ne pričam... Sudije kriminal, sve je jasno bilo kada Lesoru nisu svirali korake...

Ivan

pre 1 godinu

Nisam gledao ove sezone zvezdu da je ovako mirne glave odigrala neizvesnu zavrsnicu. Skoro sve u 4/4 je bilo savrseno. Da li je to uticaj evrolige i iskustvo teskih utakmica, ne znam, ali tako se ispostavlja.

blagonakloni

pre 1 godinu

Stefan Marković je spasio Zvezdu, prvo je odbranom i jednim polaganjem sprečio Partizan da završi prvo poluvreme sa mnogo većom razlikom, onda je iz drblinga!!! u 8.-oj sekundi vratio trojku Pantera i mislim da je to odlučilo! Onda je Kalina smogao snage da pogodi trojku, pa da asistira Voltersu.. Na tajm autu- Marković diže ekipu!
Došao je da praktično pojača trening i školuje igrače, a odlučio je i finale Kupa i na neki način i finale ABE!
Svaka mu čast- ozbiljan igrač i čovek, veeelika i klupska i reprezentativna karijera!
Ukoliko ga interesuje - mogao bi da bude baš veliki trener jer uvek zna šta treba da se uradi!
Da budem iskren, vrlo sličan igrač je bio i Žoc i nije slučajno što je postao veliki trener! S druge strane, Stefan nema pritisak, zaradio je baš ozbiljne pare, ima sređen porodični život... u svakom slučaju - hvala mu!
Ako se odluči da odigra još jednu sezonu, to će zna-čiti da je Zvezda ima ozbiljan roster i ozbiljne ambicije u Evro ligi !! A to znači - vrhunski plej, jedan "čisti" šuter i jedan pravi centar!
Obavezno zadržati Holinsa, Luku, Kalinu, Dobrića, Davidovca, ivanovića ili Voltersa (jeftinijeg), Kuzmića (ponavljam dovesti još jednog pravog centra), vreme je za rastanak sa Brankom definitivno,Simonovićem, Vajtom, Cirbesom, nažalost mi se i Lazarević čini limitiranim!
Dakle 7 definitivno treba da ostane, Stef pod uslovom da želi, a da pre toga odradi kompletne bazične pripreme počev od 20.-og jula! Kako u rosteru mora da bude 14,15 igrača, to znači da se kupuje 7 igrača- 4 naša , od toga dvojica moraju biti mladi, i ne pogrešiti kod 3 stranca! Mislim da bi mogli da sada dođemo i do nekog odličnog i više ne tako skupog Rusa- svi će kidisati na stvarno odlične crne igrače koji su igrali u Rusiji, mi bi mogli da budemo pametniji!?

Mirko

pre 1 godinu

Sreca za Zvezdu sto igra Smailagic ovoliko, izgubio je 5-6 lopti i promasio isto toliko suteva. Prava je sreca sto ne gubimo sa bar deset razlike, sudjenje korektno za sada.

Aspera

pre 1 godinu

Aha, znaci partizan napadne sudije, isprazni se 1/3 hale.

Zvezda napadne sudije, isprazni se cela hala.

Seems fair...
(i to vam je tako, 06. jun 2022 22:09)

Pokusali su sa deset redova, sto je manje od 1/3, na poluvremenu ali nije vredelo.

Amaterska expertiza

pre 1 godinu

Zvezda pod većim pritiskom u finalu očigledno, a partizanu svaka čast na tome što su bili ravnopravan rival. Na kraju, nijanse i rekao BiH zvezdino iskustvo su prelomili. Jednostavno, zvezda nije ostavila bolji utisak u seriji, ali je ipak zategla kad je trebalo i tako pobeđivala. Suđenje katastrofalno, bez da mislim da su na nekoga navlačili, već jednostavno mnogo grešaka u celoj seriji, baš bezveze. Navijačima KK partizan poruka... Prvo, u trećoj utakmici ste pokazali da ste šljam kao i svaki drugi navijači. Ako ste i bili avangarda, to svakako više niste. Zvezdini isto tako, ali partizanove ističem jer su se uvek dičili kao nekim ponašanjem a sad je i to palo u vodu, tj, isti smo, svidelo se to vama ili ne. Drugo, iako ste bili blizu titule, niste je uzeli jer legija stranaca koja svako malo deluje kao banda sa ulice na terenu ne donosi titule i to je to. Jednostavno, zvezda ima dužu klupu, igrači su nam normalniji u glavu a što je najvažnije, imamo jaču hemiju. Da sledeće sezone zadržite par ovih jakih stranaca, oterate ove debile koji se ponašaju idiotski pa ćete možda i osvojiti titulu. Drago mi je što niste, jer je realno niste ni zaslužili gledajući celu sezonu. I sad baš da nas uhvatite na prepad u finalu, možda ne bi bilo baš nezasluženo ali iskreno, ne bi bilo baš ni ful pošteno gledajući sportski aspekt cele sezone, tj, činjenicu da ste u svakoj drugoj tekmi izgledali kao da se prvi put vidite. Više sreće naredne sezone.

Mohikanac

pre 1 godinu

kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)

Misliš pokojne KK Lokomotive...KK Vihor, KK Sloboda što je matično ima kluba, KK Polet...
A i ovi su preskakali Drinu i prodavali nekom trgovcu šerpi i lonaca grb...pa i jeste rivali, zlobnici kažu i gradski.

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Auuuu sto ove zvezdase boli Obradovic i Partizan. Pa zasto,osigurane su vama Evrolige zna se(evo ja nisam htela ni da gledam ovu utakmicu posti sam znala ko mora pobediti po svaku cenu),mada cemu? Cestitke Obradovicu,tek je dosao,ali je napravio dosta,sledece godine bice mnogo bolje.
(Marlena, 07. jun 2022 07:09)

Nije pobedio taj koji je morao po svaku cenu. A, pokušali su. Isterali su navijače Zvezde iz hale, Holinsu nisu priznati poeni, a lopta je dotakla tablu pre blokade, Mitroviću i Kaliniću su svirana po dva nepostojeća faula, Lesoru nije svirana nesportska koja po pravilima MORA da se svira, itd. Nas ne boli ništa, znamo da vas ovo mnogo boli i tek će da boli. Vratili smo vam glavnicu za ono besomučno protivzakonito iživljavanje od deset godina. Ovo sad što gledate je kamata. I trajaće!

Ragnar

pre 1 godinu

Holins vrhunski igrac, obavezno ga potpisati i za sledecu godinu i dati mu vise slobode u napadu. Sa svojim fizikalijama vrlo lagano moze dosta napada da zavrsava na obrucu, greota je da se samo svodi na sut! Bravo Zvedoo!!!!!

Duh

pre 1 godinu

Otprilike oduvek u ovim domaćim mečevima domaćin pobeđuje u petoj. Slabi smo u neizvesnim završnicama ali smo nezaustavljivi ako presečemo protivnika u prvoj, drugoj četvrtini.
Oni su kvalitetniji pre svega na iskustvo domaćih igrača u el, to je ono gde se pravi razlika, obično njima prave razliku dobric i davidovac, a kod nas u poslednje vreme Avramović, pre njega Jaramaz, i generalno najčešće ista grupa igrača budu protagonisti derbija tako da tu nema velike filozofije. Bez obzira na večeras, treba imati strpljenja za proces.

celinc

pre 1 godinu

igraci Partizana izlaze visoko i igraju na granici faula,Zvezda i kada napravi mali visik igraca sporo nastavljaju zavrsnicu,Davidovac koci i tako spor napad,u odbrani kasni,Zvezda igra pod velikim pritiskom da mora dobiti,ali takva je situaciju imao Partizan u treceoj utakmici,koju Radonjic nije znao iskoristiti svojim sablonskim vodenjem,po svemu do sada videnom,Partizan blizi pobedi,strah je vezao ruke igracima Zvezde

DjoleR

pre 1 godinu

Krajnje je vreme da se divljacima zabrani dolazak na utakmice. Popišeš njih par stotina, kazniš ih sa par hiljada evra, pa doživotna zabrana dolaska na stadione i sale. Ovako ćemo uvek biti kažnjavani, a ko plaća - svi mi iz budžeta.

Ivan Niš

pre 1 godinu

Cestitke Zvezdi na tituli.
Isti komentar bih dao i da je moj Partizan pobedio,
"Sramota me je sto sam gledao celu finalnu seriju i ovo je sramota za sport,Srbiju kao kosarkasku naciju i za svakog sportskog navijaca bilo kojeg od dva tima."

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo, bravo momci, bravo Radonja. Svaka cast i Partizanu odlicna serija. Sto se bacanja predmeta u teren tice, lepo se videlo ko je to uradio na tribinama. Ja sam bio u beloj lozi treci red. Iznad nas jedno 10-15 redova, nekih 15 likova, grupica je konstatno bacala sve i svasta u teren. Svi smo im mahali da stanu, svi smo ih upozoravali ali nije vredelo. Ja iskreno ne znam ko su ti momci, ali redovni u Pioniru nisu. Pretpostavljam da su to fudbalski navijaci.

Air Dogan

pre 1 godinu

Danas je Zvezda bolje odigrala bez navijača nego sa njima."Hvala" navijačima što su svojim postupcima omogućili Zvezdi da završi utakmicu bez njihovog prisustva.Nakog prekida Zvezda je odigrala pod manjim pritiskom i došla do novog trofeja.Partizan se odlično borio i malo im je nedostajalo do velikog preokreta.Ubuduće sprečiti ovakva dešavanja,način za to postoji i treba ga primeniti.Navijačke budalaštine su stavile jedan bitan događaj,jedno dugo čekano finale,u sporedan plan.Neka ubuduće pobedi sportsko viteštvo,a ne nasilništvo i primitivizam.

milko

pre 1 godinu

Zvezda je pokazala da je za nijansu bolja od Partizana ali stvarno su sitnice u pitanju. A sto se tice navijaca kao zvezdas kazem skandalozna organizacija i incidenti ali nista bolje nije ni kada su Partizan ili Buducnost domacini, tako da grobari treba biti posten i pruziti ruku Zvezdi koliko god ogorceni bili sto vam gospodin Obradovic u 3 takmicenja gde ste bili favoriti nije doneo trofej.

davor

pre 1 godinu

Partizan je svaku moguću egal utakmicu ove sezone izgubio. Totalno labilna ekipa, a Obradović nije pokazao ništa iz svog toliko hvaljenog znanja o košarci. Njegov poraz još jedan u nizu.

Dušan

pre 1 godinu

Da konstatujem ili pre da bude pitanje... jel to onaj KK Partizan sto je ABA ligu osvajao jos dok se igralo na "šljaci" ???
Cestitke mojoj Zvezdi na zasluzenoj duploj kruni. Dominacija cele sezone!!!

Tomi

pre 1 godinu

@kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)

Kao stari navijač Zvezde samo mogu da kažem, šteta što se niste spojili sa partizanom na vreme, ovako ste nestali iz ozbiljne košarke.

Comanche

pre 1 godinu

Sve suprotno od onoga što bi sport trebalo da predstavlja. Prekinete utakmicu pa posle 2 sata pobedite tesno. Nikada vi veliki klub nećete biti, možete 22 ABA lige da osvojite...
(Fuenlabrada, 07. jun 2022 08:39)

Ustvari.... vaše sudije prekinu utakmicu ... i isprazne celu salu. Zamisli...celu. I tako vam daju skroz egal. Neverovatno ali istinito.

Sramno suđenje ... Zvezda zbog ovakvog nepoštovanja treba da istupi iz Lige. Ionako će da igra EL kao najveći klub na Balkanu i bez Abe. Eto, sudije su uradile sve što su mogle ali nije vam ni to dovoljno.

Partizan više nikada neće igrati Evro Ligu.

Džoni

pre 1 godinu

Koliko loše i stegnuto je ovo do sada odigrala Zvezda ovo je odličan rezultat na pol. Neverovatno da ovako iskusna ekipa ovoliko loše odigra? Jedno od najlošijih poluvremena ove sezone u svim takmičenjima.

bvb

pre 1 godinu

Dakle na kraju imamo neresen rezultat i praznu halu, eto meutralnog terena. Da je sreca da EL kaze ne trebate nam ni jedni ni drugi takvi dok se ne naucite pameti.

šone

pre 1 godinu

Posle ovakvkog finala Evroliga da otkaze i Zvezdi i Partizanu ucesce. Neka ide onaj koji je izgubio od “prvaka” ABA lige.
(zmajognjeni, 06. jun 2022 22:21)
Zvezda ovakva finala igra poslednje 4 sezone, samo je bio drugi protivnik.

m

pre 1 godinu

Odlična utakmica posle prekida, čestitke i jednim i drugim igračima na celoj seriji, i jedne i druge bez publike kazniti na nekoliko godina.

Nije mi jasno kako su tako lako dozvolili igračima Zvezde da postignu one dve ključne trojke na kraju utakmice, jako loša odbrana.

Fikio

pre 1 godinu

Delije, popite jednu I za Nolana Smita, zbog njega je patlidzan u kosmaru vec evo 10 godina, a I mi ih naravno uvatili u kostac, pa ih ne pustamo!!!😂

gagi

pre 1 godinu

Gospodo vise nego zasluzena pobjeda Zvezde u ovoj seriji. To su pokazali i u EL gdje su imali solidan broj pobeda. Sramno je sve ove godine sta rade Slovenacke sudije Zvezdi. Za mene je Obradovic bio bog. Medjutim pokazai je svoje pravo ljudsko lice. Toliki pritisak na sudije u 8 derbija ove godine i damo 1tehnicka.a bezobrazni Radonjic zamislite 10 tehnicki mu sudjeno. Poslednji 7 god po 40mil budzet 1 evro liga, ove godine dobio sve i opet veliko nista.

Exe

pre 1 godinu

kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)

Jel to ona država protiv koje ste krijumčarili oružje iz Mađarske i rasturili je? Nisam znao druže da je vama i dalje do sećanja na vremena zajedničke države.
I tad vas je Zvezda znala oprati u plejofu sa sve Draženom. Sada služite nama za nabijanje koš razlike.

Delija

pre 1 godinu

O čemu vi svi tu kuckate...pa jeste vi svi normalni više? Ovo je bruka za sve nas, ovakvo ponašanje publike ( nebitno da li su Delije ili Grobari ). Treba da izbace i jedne i druge,a publika brzo svojim kućama pa gađajte vašu ženu, mamu, tatu....dno dna smo dotakli kao društvo. Žalosno

Миливоје Ватрогасац

pre 1 godinu

Обожавам Звезду и честитам свима нама и овогодишњу титулу али али али ... ПА ДОКЛЕ БРЕ ВИШЕ ОВАКО???
Иначе Лука Митровић ПОКИДАО интервју на крају уракмице, браво браво браво ...!

Marko

pre 1 godinu

Čestitke našim momcima. Uspeli su i pored svih gluposti navijača i jednog i drugog tima i skandaloznog suđenja u nekoliko navrata.
Nadam se iskreno da je ovom smeću od lige došao kraj.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Никад теже освојена и никад "слађа" титула🏆. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏👏👏👏👏

Sale

pre 1 godinu

Imajući u vidu da je naša petorka tokom čitave serije igrala protiv "osmorke"Partizana,svaka čast momcima...Možda su neki igrači limitirani,ali kao tim izgledamo odlično i zadržao bi sve igrače,jer od Vajta,koji je imao strašnu povredu,ocekujem da eksplodira sljedeće sezone...Holins i Volters su već batice...Obradović je već našao svoj alibi u"ko ovde može da priča o košarci"...činjenica je da je sve išlo na njegovu vodenicu,pa je zbog toga ova pobjeda još veća...Sad treba dovesti Petruseva i nekog beka šutera i ništa više i staviti akcenata na Evroligi,makar zbog toga i izgubili Aba...Prosto rješenje je pljunuti pare,prigrabiti licencu i sve bi bilo rasterećenije a i rezultati bi došli...I na kraju,ove priče kako nemamo mlade...pa Deda,Mitrović,Dobrić,Kalina...već godinama igraju i stekli su svoju zrelost ovde i sad su u punoj igračkoj zrelosti,ne drži ta priča vodu....

aleksaczv

pre 1 godinu

Komšije da li ste realni? Pobedite 3 razlike i priča te o (ipak) većem iskustvu, kvalitetu, cipiripi kupu... Eeej! 3 poena razlike!
(Sava, 07. jun 2022 04:50)
ej, ponisti sve titule na svetu osovojene kosem u zadnjoj sekundi!

LJUDI, UBILI SMO SPORT! UBILI SMO POSTOVANJE LJUDI I KLUBOVA! UBILI SMO SPORTSKI DUH!
Sin mi trenira, dobar je... za vikend je bio turnir na kalisu gde je dozvoljeno da gospoda iz drugih klubova vrbuju decu! Sine ponosan sam na tebe, tvoje ponasanje, ljubav prema KK POBEDNIK i kulturno odbijanje svih tih manipulatora daje mi nadu da ces biti covek, a ako i budes igrao sport koji volimo, znam da ces odvojiti crno od kukolja!

posmatrač

pre 1 godinu

Napokon izbacuju publiku. Trebalo je sve utakmice u seriji da budu bez publike, pošto je ovo zaista idiotski da utakmice traju po 3 sata uz nekoliko prekida.
Izgleda da je košarka ovde najmanje bitna, i da je bitno samo neko takmičenje u huliganstvu.
Skači, urlaj, radi šta god hoćeš na svom mestu, sve je Ok, ali ubacivanje predmeta na teren i gađanje sudija i protivničkih igrača, zaista je bezveze.
Pa sutra valjda i ti tvoji igrači treba da gostuju negde. Ali ovde očito ne postoji sutra, i tu mozga nema. Ovo važi za oba kluba koji nemilice troše naš novac, bez ikakve kontrole.

Zoran Mitrović

pre 1 godinu

Ukoliko su huligani koji su izazvali incident snimljeni putem video nadzora ili TV kamera trebalo bi kaznu koju će Zvezda kao organizator sigurno dobiti od organizatora takmičenja,proslediti njima.Takodje te huligane je potrebno kazniti zabranom prisustvovanje utakmicama i to kao u Engleskoj da za vreme trajanja utakmice presedeo u stanici policije.

Liberty

pre 1 godinu

Pobedio je bolji tim na terenu. 3-2 Zasluzeno! Zvezda je SAMPION!
Ostalo necu da komentarisem ko je gledao sve je video kao sto sam i ja...

Džoni

pre 1 godinu

Ljudi, ali Davidovac dečko je fenomen, može on da odigra loše, da ispadne iz forme deo sezone, da nas sve po nekad nervira, ali kada treba taj dečko je fantastičan. I ako ga šut nije služio večeras on je činio neverovatne stvari. U jednom trenutku prevodi loptu i odmenjuje Voltersa na prenosu, u drugom igra centra i čuva Lesora??? A da ne pominjem slobodna bacanja(sve pohvale za celu ekipu kako su ih izvodili). Čovek u sred pustinje pije hladan šampanjac. Mislim da je najveća snaga Zvezde i prevaga u odnosu na Partizan baš u igračima kao što su Dobrić, Davidovac, Kalinić, Holins, Lazić, pa i Lazarević, Mitrović, tj u pokretljivim igračima koji mogu da igraju veliki spektar pozicija na terenu tako da u rotacijama i preuzimanjima retko protivnik ima korist od mismeča koji samo tako deluje a u stvari uglavnom svako tu svakoga može da sačuva.

Dejan

pre 1 godinu

Са ТВ екрана се преноси и на писане чланке. Зашто Бранко Лазић погађа тројку из корнера а не из угла? Чему термин "air ball" када се може једноставно рећи промашен обруч? И.т.д. и.т.д.

garda

pre 1 godinu

Zvezdi sut ne ide nikako i bas nikome, to pravi razliku za sada. Neverovatan suterski pad Dobrica, Kalinica, Holinsa, Davidovca i Voltersa. Nikola Ivanovic ni ne sutira. Za to vreme, Panter i Avramovic sve pogadjaju, a i Ledej. Iz svega se crpi samopouzdanje, pa se odrazava i na ostale segmente igre.

Dak

pre 1 godinu

Jako losa zvezda u napadu,odbrana dobra,ali sut katastrofa,jako tesko mozemo dobiti, a Radonja je kriv za to,jer su mu sada akcije sve na Lazarevića,latica,ne mogu vola da bogode, a van forme wolters,holins sut zločin,Kalina zaustavljen, a dobric koji jedino moze da pogodi za 3 neigra. Tako da ovo samo cudom mozemo dobiti.

Blek - Chicago

pre 1 godinu

I jedni i drugi navijači upropastiše basket koji je uvek bio gospodski sport. Čak iako nisu bili puni Pinki, Hala Sportova I ili Pionir. Kao decu su mogli da nas vode tamo. Šta je ovo, jbt? Nijednom da se ne da titula. Neka uzme treći! Ajde bre više, ljudi. Pa nije vam ovo fudbal seljačine!

huhu

pre 1 godinu

Narednih 5 godina da se omoguci samo roditeljima sa decom do 12 godina da dolaze na derbije. Tako se regenerise sportsko navijanje. Svaka utakmica pola karata za zvezdu pola za partizan. Da se od malena deca nauce sportskom ponasanju.

kiki

pre 1 godinu

Ponovila se utakmica s Bursom. Na samom kraju Partizan prima dve trojke, Panter siluje u napadu i protivnik dobija utakmicu. Dobar je košarkaš, ali ne toliko da bi cela sezona bila stavljena u njegove ruke. A upravo to je Obradović uradio i obilo mu se o glavu. Sad je jedina nada specijalna pozivnica...

Nikola

pre 1 godinu

Navijači su zaštićeni, to je već svima jasno. Preko njih političari i policija puni budžet od kriminalnih aktivnosti i oni veze nemaju sa ljubavlju prema timu za koji navijaju. U pitanju je jedna voiska i potrošni materijal a da bi sprečio incidente i sve navedeno, stvar ide po hiararhiji! I šta se bre, tu nešto isčuđavate... Da država želi da reši te probleme, rešila bi za nedelju dana.

bvb

pre 1 godinu

Nego, koliko su igrali ti mladi igraci o kojima slusamo cele sezone toliko? Trifunovic, Glas, Koprivica, Vukcevic ukupno 15 sekundi! Jos je gore sto Smailagic, koji je i licio na nesto na pocetku sezone, izgleda potpuno ubijeno u pojam.

dovla

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo, bravo momci, bravo Radonja. Svaka cast i Partizanu odlicna serija. Sto se bacanja predmeta u teren tice, lepo se videlo ko je to uradio na tribinama. Ja sam bio u beloj lozi treci red. Iznad nas jedno 10-15 redova, nekih 15 likova, grupica je konstatno bacala sve i svasta u teren. Svi smo im mahali da stanu, svi smo ih upozoravali ali nije vredelo. Ja iskreno ne znam ko su ti momci, ali redovni u Pioniru nisu. Pretpostavljam da su to fudbalski navijaci.
(Gossa placa Zeljko 83, 6. jun 2022 23:41)

Za njihov identitet, molim vas da se obratite drugu Ostoji.

VOSAK

pre 1 godinu

Ovo je sve bilo toliko mucno i ogavno da mi se ogadila domaca kosarka za citav zivot
(Warlock, 07. jun 2022 07:30)

Bitno da ti se nije ogadila dok je Partizan osvajao sa Duletom 2002, 2003 godine a policija tukla navijače Zvezde u sred Pionira, kako su to jezive scene bile, u hitnu su ljude slali, a Grobari se smejali tome, ili onomad kad ubiše bakljom čoveka na Severu, ah, ta lepša vremena

To je to

pre 1 godinu

@ Mirjana. Podržavam tvoj komentar osim onog dela-Kosovo je Srbija.Zašto i kome bi to u Srbiji smetalo.Vojskom za sad Kosovo i Metohiju ne možemo vratiti,ali možemo da skandiramo,da pričamo o tome i prenosimo na buduće generacije.Nadam se da znaš bar nešto istorije Srbije i treba da se stidiš ako ne poštuješ svoju istoriju i svoje pretke.

Mohikanac

pre 1 godinu

Rocky

Ajde objasni mi tu "istinu"...mislim baš živite na lažima.

Cibona je više finala igrala sa Zvezdom i daleko značajnija.
Partizan i Cibona su bili statistička greška u košarci do početka '80tih.
To je kratko trajalo a i ne znam tačno kako to uzimate za ISTINU, jer recimo Zvezda je izbacila Draženovu Cibonu u polufinalu i igrala finale sa Partizanom kome je to JEDINA titula u toj eri.
Došla je Jugoplastika koja je obesmislila i Cibonu a i Partizan.

Molim te objasni mi šta to Cibona Partizan...neko finale, koje? Neki rivalitet, koji?

Čak se i država raspala pa ste osvojili, znači ni tu niste zajedno u priči, ni to nije za upoređivanje.

U kom to tačno trenutku je Partizan bio rival Ciboni ili obrnuto u sezonama ili mečevima koji nešto odlučuju?

pop

pre 1 godinu

koja je poenta da se gađaju sudije? kome to.pomaže? od 15 pokušaja pogodiš jednu trojku, dakle promašiš 42 poena za poluvreme samo na trojkams, imaš nerešeno i sudije ti krive?!

Lord Stark

pre 1 godinu

Ja bi praznio halu na svakoj utakmici u kojoj upadne makar jedan upaljač u teren ili nešto slicno. Svaki put prazni halu pa da vidimo dali će to nekom onda pasti na pamet. Ljudi igra se košarka ne vodi se rat. Na kraju kakve veze ima ko će pobediti. Šta god da se desi to je samo sport, igra...nije pitanje života i smrti. Smučili su mi i ovu igru toliko da ne mogu vise da gledam

D

pre 1 godinu

Ovo je cirkus. Cak i ne gledam utakmicu, pratim vesti kroz celu seriju. Mucno i sramno. Ovo nije sport, ne znam sta je, lecenje kolektivnih i individualnih frustracija. Sportski duh, ferplej, postulati sporta..to sve treba da vazi i za navijace i igrace zajedno. Sramota.

Стока

pre 1 godinu

Крвници, убице, послушници и кукавице. Мајку би за евро продали. Данашњи навијачи.

vlajko

pre 1 godinu

I jedni i drugi navijaci zlo ovog sporta. Daj Boze da dozivim da se tribine prazne posle prvog manjeg incidenta i kazne budu prazne tribine po nekoliko utakmica, dok se ne dovedemo u red kao narod, a pojedinci ili grupe koje prave skandale da budu debelo kaznjeni- po novcaniku, a i malo da se ciste ulice i skuplja djubre jer ocigledno imaju viska energije koje bi valjalo iskoristiti. Eventualno pustiti roditelje sa decom da gledaju i uzivaju u sportu. Dotakli smo dno dna.

Sto se tice utakmice, s jedne strane kao zvezdas nikako ne bih voleo da izgubimo titulu, posebno ne od Partizana, ali za El ne bih mario jer mi se ne svidja nas stav i izjave, gde ne pamtim da sam cuo da zelimo da se maksimalno borimo za top 8, pa makar ga nikad ne igrali. Taj stav da nam neki poseban uspeh i nije toliko vazan mi kao navijacu smeta, i radije bih gledao kao pre nekoliko godina da se borimo za sam vrh Ek nego utakmice El koje sem vise novca klubu nista ne donose zanimljivo

Nikola

pre 1 godinu

Bez obzira ko dobije utakmicu, ovo je poraz za celo društvo, za državu, kulturu, naciju, porodicu. Sram nas bilo kako smo vaspitali decu, u kakve smo neljude izrasli, i kakvu smo nesposobnu državu napravili. Da postoji volja, zakon i spremnost da se ovome stane nogom za vrat, svako ko je ubacio bilo šta na teren morao bi da plati drakonsku kaznu, ko je nekog pogodio mora da leži zatvor, a niko od njih više nikad ni da priviri na sportski dogadjaj. Neko normalan bi ovo rešio za 6 meseci. Mi nismo normalni.

Комша

pre 1 godinu

Каква срамота у шта се претворило нешто што би требало да буде празник кошарке у земљи кошарке.

Pipara

pre 1 godinu

Po meni, ono što se i očekivalo, pogledaš samo statistiku igrača i sve ti je jasno, u partizanu trojica skoro sve poene, u zvezdi lepo raspoređeno.

garda

pre 1 godinu

Zvezda je ovo dobila mnogo teze nego sto se predpostavljalo pre finala. Nije docekala finale u onoj svojoj prepoznatljivoj formi. Na kraju, moram da kazem da je Pefi Markovic bio taj koji je prevagnuo seriju na stranu Zvezde. Panter je veceras bio fenomenalan, ali nije dovoljno. Lesor je odigrao seriju zivota, ali je realno iskoristio situaciju kada mu sudije, kao nikada ranije, redovno oprastaju korake i razgrtanja. Zvezdina je sreca i to sto Avramovic nije ponovio neke prosle utakmice.

Logika

pre 1 godinu

Sreca za Zvezdu da su isprazniili tribine. Kako se pokazalo u celoj seriji, ocigledno da kad su oni najgori slojevi navijaca tu, Partizanovi igraci se osecaju kao kod kuce i igraju bolje. Cim je to nestalo, ili nije bilo na dovoljno divljackom nivou kao u prve 2 utakmice, video se rezultat.

chupavi

pre 1 godinu

Citava serija se moze opisati zadnjim minutom sinocne utakmice. Holinsu nije priznat regularan kos od tablu, sudije nisu ni pogledale snimak a pre toga su gledale ciji ce biti aut. Onda Avramovic dobija regularan faul, promasuje drugo bacanje i nije dosudjen skoro pa isti takav faul Ledeja nad Davidovcem vec sudije daju aut Partizanu kada Punter promasuje sut za tri...

Naravno sve to pred praznim tribinama jer pred punim to ne bi smeli da rade tako otvoreno. O kriterijumu u reketu u celoj seriji je izlisno govoriti, jer se lepo vidi odnos bacanja za 2+1.

Svaka cast Dejanu Radonjicu koji je ostao smiren tokom svih pet meceva iako je za svoje radonjizme cesto dobijao i tehnicke greske dok je najtrofejniji trener divljao na drugoj klupi a da nije bio ni opomenut.

Don Quijote

pre 1 godinu

Mi cigani!
Svi od reda!

https://www.youtube.com/watch?v=Zf_yRFeW5I8&list=RDGMEMc6JZQrQ__ROET3gGdz-TrwVMY9My9cU7T2Y&index=3

Volim te Zvezdo!

Мали од палубе

pre 1 godinu

А људи се овде смеју како је навијање у нба. Тамо воде децу да гледају кошарку, а не по трибинама.
Дифенс, дифенс и оду кући, без стреса.

Djole

pre 1 godinu

Idem ja da spavam, sutra treba da se radi, ovo je izgubilo svaki smisao. Procitam ujutro sta je bilo, nadam se da ce se zavrsiti utakmica, ako je uopste i bitno vise.

Kovid 19

pre 1 godinu

kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)
A sad lepo pogledaj koliko titula u SFRJ ste imali vi i oni zajedno a koliko mi.

nista o nicemu

pre 1 godinu

Sve disertacije su mu iz Podgorice i Beograda. Steta sto za takvog strucnjaka ne postoji interesovanje inostranih klubova gde bi se u potpunosti iskazao. Probao je malo u Bajernu ali nije islo.
(Nasi, 07. jun 2022 01:19)

Voli covek da dere vise vas nego bilo sta :)

nista o nicemu

pre 1 godinu

najace mi kad zvezdas nazove neki klub drzavni projekt. U fudbalu u prethodnih 20 godina partizan imao samo 2puta vise ili isto penala kao zvezda. U kosarci oterali najtrofejnije trenere u partizanu i napravili klub od mrtvog sa oprostajima dugova i dovodjenjem pojacanja. i neko prica o drzavnom projektu. Jadno.
(ma da, 07. jun 2022 00:28)

ajde ajde boston lend roversi glavu gore :)

Billy Billy koraci a na jugu splićani

pre 1 godinu

Jel dobio najbolji trener univerzuma neku nagradu u finalu? Vec je najbolji trener ligaskog dela,mislim da mu treba dati nagradu i za play off. Zasluzio je.

Vodje sa sipke nas vode

pre 1 godinu

Kosarku ne pratim odavno, generalno i ostale sportove od skoro. Oduvek sam isticao da sam Srbin i ponosio se time. Sada, vidim na internetu vest da su u tri dana prekinute dve rqzlicite utakmice u kojima su bili navijaci "dva najveca kluba", koji se pritom ponasaju kao vandali kad su upali u Rim. Hoce li neko nakon ovog pricati o trofeju, radovati se tituli ili cemo konacno priznati da smo jedno razvaljeno, razulareno, obezvredjeni o drudtvo u kojem agresija i bahatost nr dozvoljavaju da se odigra jedna kosarkaska utakmica, tj.dve. mozda je bolje od tog slavlja da se zapitamo gde smo...

Igor

pre 1 godinu

Dok god se klubovi država i policija klanjaju manijacima i huliganima. Dok god ne završavaju u zatvoru svi koji sport i emocije proizašle iz njega koriste za sopstvenu dobit. Dokle god su upravama krivi oni drugi navijači a za svoje imaju uvek opravdanje. Dokle god šljam vodi sve ovo nema nama ni sreće ni uspeha. A posle se pitajte zašto Jokić neće da igra. I ne treba dok normalni ne preovladati.

V

pre 1 godinu

Profesionalni sport treba potpuno zabraniti u ovoj jadnoj zemlji bar na jedno 5 godina. Da se resetuje ceo truli sistem, da se judi podsete zašto sport postoji.

aca

pre 1 godinu

Ukoliko su huligani koji su izazvali incident snimljeni putem video nadzora ili TV kamera trebalo bi kaznu koju će Zvezda kao organizator sigurno dobiti od organizatora takmičenja,proslediti njima.Takodje te huligane je potrebno kazniti zabranom prisustvovanje utakmicama i to kao u Engleskoj da za vreme trajanja utakmice presedeo u stanici policije.
(Zoran Mitrović, 06. jun 2022 22:22)

ne znam od kad pratis nas sport? Imam 41god i sport intenzivno pratim vec 26god. sa 15 sam poceo redovno da idem na utakmice a derbije ne propustam. Ta prica o snimanju i kaznjavanju je stara najmanje 26god. i nikad niko nije kaznjen.

Mile

pre 1 godinu

Na kraju ispalo da je praznjenje hale prelomilo utakmicu. Zvezda pre prekida trojke 1/15, posle prekida pogodjenih 6 trojki. Jos ispalo da su navijaci i pomogli

Vladimir

pre 1 godinu

Nama se igra cela sezone bazira na igri bez centra.
Ono sto rade Mitar i Deda je čista improvizacija u nedostatku klasičnog centra.
Sledeće sezone se ne sme ponoviti ta greška, pa makar nam centar bio iz KLS.
Napred Zvezdo, samo napred!
KUCZ

veliki strumf

pre 1 godinu

jedini razlog zasto treba d udjemo u EU da poprimimo kulturu. Kada ti neko kaze nebacaj nista na teren ti уbacas bacas.
Zabraniti ulaz na stadione ljudima krimi dosijejima. pozdrav
(jvanko, 06. jun 2022 23:42). Који си ти лик! Стварно верујеш у те бајке? Па у ЕУ су и Грчка и то 40 година, па им навијачи гледају утакмице у кавезима, око терена је мрежа. Јесу се култивисали? У ЕУ су и Хрвати, Бугари, Пољаци… Па они су гори, ако не гори онда у рангу наших. У ЕУ су и Французи! Јесте видели како су навијачи Сент Етјена, кад су испали, утрчали на терен, јурили играче и гађали их десетинама бакљи на терену док су бежали у свлачионицу! Ето ти само део ЕУ! Те сцене из Француске НИКАДА нису виђене код нас нити ће бити!

Realni

pre 1 godinu

ako partizan bude vodio, panteri će prekinuti utakmicu.
(., 6. jun 2022 19:00)

Samo vi o teorijama zavere daleko cete dogurati!
Utakmice su prekinule sudije i ispraznile halu za iste stvari a mozda i blaze nego sto su radili partizanovi navijaci. Smarate. Jednostavno imate napucan rostwr i Zoca na klupi ali. I niste tim! Imali ste i sudjenje gde se sve svirali Kalini i Mitru ali ne umete da zavrsite. Citava sezona je takva pogledajte istini u oci!

Nolan S. i kraj fuzije '07.

pre 1 godinu

Pera Bozic 18 trofeja,najtrofejniji srpski igrac u istoriji,Branko Lazic,sinoc je podigao 19.trofej!!!Titule kls 21-21,titule aba 6-6 i TACKA!

e

pre 1 godinu

Dzaba vam novci moji sinovci
(eric snow, 07. jun 2022 00:32)

Hahahaaaa . Bili Dule još . Upropasti detinjstvo a?
(Sasa, 07. jun 2022 01:13)

upropasceno detinjstvo od strane Dulete..a kad te cimamo da ti je upropascen ceo zivot od 1991 onda negiras...ajde idi u cosak

VOSAK

pre 1 godinu

"mi smo na nivou primitivne provobitne zajednice,anarhija i bezzakonje"

U pravu si. Mala anegdota, bila podela diploma na beogradskom Pravnom faksu (drzavnom, da ne bude zabune) pre desetak i nesto godina.. Vi ne mozete da shvatite na sta je to licilo. Totalna dezorganizacija, ljudi se guraju, skoro pa tuku da bi dosli do diploma. Sada su ti koji su se tukli za diplome sudije i advokati, a pravosudje lici na sta lici. Nekakav primitivizam i agresivnost su usli u ljude, ovo uopste nije normalno.
(sale, 07. jun 2022 03:02)


Tako je Sale, dok se na primer u tvoje doba početkom dominacije Partizana od 1999 do 2012 godine sve latice ruža bile, nisu navijače Zvezde, nekad i Partizana tukli u Pioniru policajci, nisu se dešavala ubistva od Juga ka Severu jednim hicem tačnije bakljom, Bris Taton se nije desio, i mnogo drugo pre toga da ni ne pominjem, mi smo to sve sanjali, ljudi su odjednom pošandrcali i podivljali, mi nismo pre takvi bili, ma jok.....

navijac

pre 1 godinu

Ovo treba zabraniti...bruka za organizatora. O navijacima ...bolje da ostanu kod kuce.
Zabraniti bilo kom klubu navijace , bar pola sezone, zbog ovog.

koshke

pre 1 godinu

ja bih doneo zakon da se svaki košarkaški derbi igra bez orisustva navijača. Prvo na godinu dana pa ako se ponovi divljanje onda na dve godine pa tako dokle god se i klub i navijači ne dozovu pameti ako je imaju.Ja sam navijač Zvezde ali mi ovakvi izlivi ludila nisu jasni i kod jednog i kod drugog kluba.Tolika mržnja prema igračima i navijačima onog drugog kluba je stvarno zabrinjivajuce

Dušan

pre 1 godinu

Cestitam mojoj C.Z. na zasluzenoj tituli!!!
Cestitam i igracima tima koji nije dosao do titule na fantasticnoj borbi.
Sve ostalo je, cela serija iz ugla navijaca i ljudi iz kosarke, kriminal na najvisem nivou!!!

Papilon

pre 1 godinu

PARTIZAN=KOŠARKA
(Istina i samo istina, 7. jun 2022 00:35)

Odneo vam Alimpije kosarku u Tursku a ovo malo sto vam je od nje ostalo razbucala Zvezda.

iz kornera direkt u gol

pre 1 godinu

Sve ovo je počelo od Vujoševića, onog momenta kada je shvatio da prodavanje magle više ne prolazi, prešao je u odbranu napadom sa ne sagledivim posledicama.

Ostin a

pre 1 godinu

I država opet neće reagovati, kao ni u prethodne 4 utakmice...

Taj sport se prenosi na televiziji i nema rejting 18+.
Huligani uče našu decu kako da se ponašaju. Narko dileri vode tribine, a država od kraja osamdesetih ne sme da ih pipne.

Rodoljub Dzemperković

pre 1 godinu

Sugradjani, zemljaci ovako da se mrze i ubijaju zbog obične utakmice? Prosto ne znam šta je tim ljudima u glavi, zar tako da vredjaju i skandiraju igračima koji izvan derbija nastupaju za reprezentaciju samo zato što igraju u drugim bojama? Lopta je okrugla i neka bolji pobedi! Te "navijače" nisu trebali ni da puštaju kad ne znaju da se ponašaju, opet se čeka da neko nastrada da bi se dozvali pameti i razjurili bagru.. Opet će se igrati tri sata utakmica..

sale

pre 1 godinu

"mi smo na nivou primitivne provobitne zajednice,anarhija i bezzakonje"

U pravu si. Mala anegdota, bila podela diploma na beogradskom Pravnom faksu (drzavnom, da ne bude zabune) pre desetak i nesto godina.. Vi ne mozete da shvatite na sta je to licilo. Totalna dezorganizacija, ljudi se guraju, skoro pa tuku da bi dosli do diploma. Sada su ti koji su se tukli za diplome sudije i advokati, a pravosudje lici na sta lici. Nekakav primitivizam i agresivnost su usli u ljude, ovo uopste nije normalno.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Браво Звездо, још једна докторска дисертација Дејана Радоњића.
(bobo mk, 07. jun 2022 00:56)
@
Sve disertacije su mu iz Podgorice i Beograda. Steta sto za takvog strucnjaka ne postoji interesovanje inostranih klubova gde bi se u potpunosti iskazao. Probao je malo u Bajernu ali nije islo.
(Nasi, 07. jun 2022 01:19)

Osvajao titule i nije islo??? Kakav si ti genije…

Qlen

pre 1 godinu

Partizan je morao da dobije ovu utakmicu. Previse izgubljenih lopti i promasenih zicera, kao i malo skokova u odbrani. Sve u svemu, utisak da je partizan divlja ekipa, bez smisljenih akcija, sve na silovanje i individualni kvalitet. Ekipa neiskusna. Pogpdjene trojke u zadnjoj cetvrtini i ne prodavanje lopte si odlucili tekmu.

Rčma

pre 1 godinu

Браво Звездо, још једна докторска дисертација Дејана Радоњића.
(bobo mk, 07. jun 2022 00:56)
@
Sve disertacije su mu iz Podgorice i Beograda. Steta sto za takvog strucnjaka ne postoji interesovanje inostranih klubova gde bi se u potpunosti iskazao. Probao je malo u Bajernu ali nije islo.
(Nasi, 07. jun 2022 01:19)

Probao i onaj malo u Moskvi, pa zavrsio u Rumuniji...

Tormund

pre 1 godinu

Čuj prva reč pa skandal. Skandal je možda napustanje terena pre dodele pehara, ali prelazi vam u naviku. Kao što sam u petak rekao, nece titula nidje.

Sicilijanska odbrana

pre 1 godinu

kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)

Bane Prelevic like this.

Simke

pre 1 godinu

Sport ne postoji,ovo je bruka sta ljudi rade i sa jedne i sa druge strane....Kao da je rat a ne obicne sportske utakmice....Treba ovo sve u zatvor.

Centurion

pre 1 godinu

Partizan ovo lagano rješava. PFC
(stevo, 06. jun 2022 21:43)

Kosarka se igra Stevo, ako nisi primetio. Odnosno ne igra zbog divljastva.

Zoran

pre 1 godinu

Ništa neočekivano.
Sve što je moglo, i trebalo, da se napravi, je propušteno.
Propozicije su jasne.
Ovakav završetak lige nikome ne treba.
Čini mi se da je najbolje "objašnjenje" :
Kakvi smo tako nam je!
Bolje biti neće.

PrtiBG

pre 1 godinu

Rešenje za ubacivanje svega i svačega u teren je mreža kao u Grčkoj!!! Partizan je imao prednost +3, nervoznu Zvezdu pod pritiskom, Obradovića i praznu halu i šta je još trebalo da pobedi?

4444

pre 1 godinu

Iskreno bolji smo i za veću razliku, pritisak odlučujuće utakmice i neverovatno Panter su doneli ne izvesnost. U svakom slučaju ŠAMPIONIIIII🔴⚪ 🏆🔴⚪

VOSAK

pre 1 godinu

@kao stari navijač Cibone mogu kazati samo jedno,mi smo u Jugoslaviji smo imali samo jednog protivnika u Srbiji a to je bio Partizan...
(Marko, 6. jun 2022 20:38)

Prijatelju, Zvezda je imala više trofeja u SFRJ nego Cibona i Partizan zajedno finala

Aster Blistok

pre 1 godinu

Drzava da plati licence u EL za oba kluba i vise nece biti scena na tribinama, toliko je jednostavno.
(mdj

Zašto bi to radila? Ionako je godinama plaćala partizanu na za Evrokup koji nije zaslužio!!!!

KoleCZ

pre 1 godinu

30 sekundi pre kraja sudije poništavaju reguralan koš Holinsa.Lopta udara u tablu pre blokade.Nece da pogledaju snimak.Sve je jasno kao dan.Pravda je pobedila

Lord of the Flies

pre 1 godinu

Drzava da plati licence u EL za oba kluba i vise nece biti scena na tribinama, toliko je jednostavno.
(mdj, 07. jun 2022 01:18)

Zasto da drzava placa bilo sta bilo kome? Osvajanje ABA lige vodi u EL, to je 1 klub i ucinio bez da mu drzava placa licencu vec se izborio na terenu. Zasto bi porazeni u finalu te iste lige dobio pravo ucesca koje nije izborio na terenu i da jos svi mi to placamo iz budzeta?
Neke stvari se malo drugacije rade: postoji zakon o ponasanju na sportskim priredbama, samo treba da se primenjuje uz nultu toleranciju za navijacke grupe, "prijatelje kluba", poznate licnosti i clanove njihovih porodica. Za sve postoji regulativa, samo treba da se primenjuje - 1 ubacen novcic, opomena - 2 ubacena novcica, ta tribina ide napolje, i kamera lepo snimi, prepozna lice - odmah iz hale kod sudije. Mi smo navikli da resavamo posledice (kupujemo mir) umesto da zavedemo red.

Konstatacija

pre 1 godinu

Institucija.
Očekujem prekid ako bude gusto, čisto da se konsoliduju, a možda finale da prebace i za utorak.
(Lord, 6. jun 2022 19:11)

Rekoh vam.
Sport i kkcz, ne idu u istu rečenicu.
(Lord, 7. jun 2022 10:21

Interesantno da sam i ja juce pisao u komentaru da ce se partizan svim silama truditi da isprovocira Zvezdu i njene navijace,pogotovo preko sudija,ne bi li ispraznili halu i time usli u preostali tok meca bez straha od Zvezdine publike.To se i ostvarilo ali se hala nije praznila u prethodne dve utakmice kad su igraci Zvezde gadjani topovskim udarima,kesama sa pljuvackom,mobilnim telefonima,upaljacima,metalnim novcem...jednostavno,to smo davno apsolvirali,nema nista goreg od navijaca partizana,ljudi bez trunke obraza i srama,nikako u istu recenicu sa sportom ili kosarkom.

Pit

pre 1 godinu

U kom to tačno trenutku je Partizan bio rival Ciboni ili obrnuto u sezonama ili mečevima koji nešto odlučuju?
(Mohikanac, 7. jun 2022 10:08)

'81, Partizan sa Kićom dobio obe (ZG i BG) i tako osvojio titulu iako je imao isti broj bodova kao Cobona
'82, Partizan za Mokom i Prajom izgubio 2:0 u finalu play-offa od Cibone.

Te dve godine to su bila dva najjača kluba. Naravno, nije tačno da je Partizan bio jedini konkurent za titulu iz Srbije, Zvezda je 80-ih igrala nekoliko finala (Cibona, Partizan, Jugoplastika) i sve izgubila. Najbli¿a tituli je bila protiv Cibone '84, kad je u poslednjem minutu vodila i imala napad, kad je svirana prilično sumnjiva lična u napadu Branku Kovačeviću, da bi u poslednjim sekundama titulu odlučio legendarni levi horog Mihovila Nakića. Generalno, 80-ih Zvezda nije bila ozbiljno shvatana kao pretendent na titule jer nije imala ni jednu veliku zvezdu u timu.

Mrgud

pre 1 godinu

Lagano prebroj igrače koji su nešto značili u evropskoj košarci i NBA, a koji su potekli u poslednjih 50 godina iz Zvezde , a onda uporedi sa Partizanovim igračima togb ranga , nadam se da ti je jasno da ne postoji razlika , nego apsolutna suprotnost.
(todor, 7. jun 2022 14:56)

Lagano si savrsenu recenicu napisao:
Potekli iz Zvezde/uporedi sa Partizanovim igracima

Da si napisao "potekli iz Partizana" izgubila bi smisao...

KKP je najpoznatiji po tome sto niko, nikada nije potekao iz Partizana, a opet je cela reprezentacija uglavnom bila sastavljena od Partizanovih igraca, bez obzira da li jesu ili nisu bili kvalitet za tako nesto...

Jasno ti je sta je onda Partizan, zar ne? Mislim, nije NBA tim, iako u prvoj petorci nije imao ni jednog belca, a kamoli Srbina u finalu.

Da ti pojasnim "institucija" dolazi od "drzavna institucija", drzavni klub u koji su igraci morali da dodju...

Naravno, neki su i danas zahvalni tom klubu za svoje uspehe, sto i treba da budu, i to postujem, ali realnost je da Partizan nije Jugoplastika

JPR24

pre 1 godinu

PUSTITI NORMALNE LJUDE DA GLEDAJU UTAKMICE KOJI VOLE SPORT
(vlaca, 06. jun 2022 22:02)

Ne vredimo mi normalno te pare… za koga, znaš i sam.