Tenis 75

Subota, 28.05.2022.

14:11

Đoković ponovo na "Lenglenu", Nadal i Alkaras na "Šatrijeu"

Srpski teniser Novak Đoković igraće meč četvrtog kola Rolan Garosa u nedelju od oko 12.30.

Ðokoviæ ponovo na "Lenglenu", Nadal i Alkaras na "Šatrijeu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Vrg

pre 1 godinu

Mozda ovo znaci da ce Novaku "uslisiti zelju" i staviti ga da protiv Rafe igra u vecernjem terminu, sto Rafi ne odgovara. Zato su kao Rafi sada izasli u susret, a Djokovicu ne.
Mada realno, svakako ne bi ni smeli da okrsaj Djokovic - Nadal stave u dnevni termin, sve da im se Rafa ulize jos toliko.

Nikola

pre 1 godinu

Najsmesnija 2 kostura od kako pratim tenis(a pratim ga 50 god),u prvom da izgines do finala a drugi u rangu turnira serije 250.Sad ako blentavi Cicipas nista ne uradi,nikad nece,ako i udje u finale.

darko

pre 1 godinu

Zna li neko,kada pocinje program na Lenglenu,potom da li su Nole I Rafa ponovo na terenu u utorak,I da li Nole ostaje prvi ako pobedi Medu u finalu?

normalno

pre 1 godinu

@me...
Nadal 13 osvojenih trofeja (pa čak i kad je bio 1.), praktično kad završi karijeru nazvaće RG po nejmu ali po dva meča uvek igra na Leglen terenu..prosto takva su pravila za SVE, ne znam zašto ste opterećeni tim centralnim terenom. Ima li nekad da vam nešto ne smeta, te ne valja teren, te satnic, preko dana jaoo vrućina, uveče jaoo hladno pa nema dovoljno vremena za odmor (taj odmor kao uostalom sve ostalo za protivnika ne važi), itd. Ne znam čime bi ste bili zadovoljni, da li uopšte postoji idealni termin i sve sve po jusu..

Bl

pre 1 godinu

Samo lupetate bez veze. Vlasnici turnira i TV kanali s pravom prenosa imaju svoje računice i prema njima se ravnaju. Istovremeno pokušavaju, bar prividno imati pošten raspored za sve učesnike, a to je, priznaćete, nemoguća misija.
Novak Đoković je, tokom svoje karijere naučio da ne računa na naklonost organizatora, ATP-a, kao ni publike. Računa na sebe i svoj tim. Dođe, osvoji poehar i bodove, uumee im novac i ide dalje. Da se svaki put nervirao zbog rasporeda, poput vas ovdje, ništa ne bi postigao.

Nikola

pre 1 godinu

Nadala i Djokovica ceka vecernji termin u 1/4 finalu, u to ne treba ni sumnjati. Zato su sad gurnuli Alkarasa za vecernji termin. Satnica odgovara (vise odmora za Rafu), samo da ne padne kisa posto Lenglen nema krov.

Milanče

pre 1 godinu

Iskreno bas me briga gde ce Nole igrati nego po svemu sudeci mi necemo moci uopste da ga gledamo posto ce biti u to vreme ono zamlacivanje zvano vrtenje pedala na ES2.
(Cccccc, 28. maj 2022 17:26)
lepo si ovo primetio..jel postoji neko na kugli zemaljskoj da gleda biciklizam... čisto pitam ....

Smeško

pre 1 godinu

Sto ovo deriste Alkaraz ponovo na Satrijeu u vecernjem terminu? Po kojim zaslugama?
(Cccccc, 28. maj 2022 17:12)

Pa, recimo da je, posle Nadala i Tsitsipasa, na trećem mestu po osvojenim bodovima ove godine. (dok je Nole na desetom).

Uostalom, možda Rafa i Novak ne žele noćni termin. Da li si primetio ljude umotane u ćebad koliko padne temperatura? Novaku je protiv Nišioke trebalo dosta da se privikne na uslove. Protiv Dijega biće dosta dugih razmena, što znači da meč bi potrajao iza ponoći. Pa posle oporavak, znači na spavanjac kad se otvore pekare...

Cccccc

pre 1 godinu

Iskreno bas me briga gde ce Nole igrati nego po svemu sudeci mi necemo moci uopste da ga gledamo posto ce biti u to vreme ono zamlacivanje zvano vrtenje pedala na ES2.

Splavar

pre 1 godinu

Ja bih voleo da vidim da Alkatraz skine Kralja sa prestola, vreme je za smenu generacija. NDj ce pasti pred prvim ozbiljnim orotivnikim. ATP ga hrani pocetnicima, ne moze to duboko u turnir. Da je moglo, Federer bi imao sve rekotde, al ni on ih nema

Čvoka

pre 1 godinu

Mzre ga jer je najbolji. Mrze ga jer je srbin.
(Tribun naroda, 28. maj 2022 17:18)

Drobro si rekao. Srbin sa malim "s", to je on. Upravo tako!

Smeško

pre 1 godinu

Mzre ga jer je najbolji. Mrze ga jer je srbin.
(Tribun naroda, 28. maj 2022 17:18)

Da li stvarno misliš da svet nema drugog posla nego da nekoga mrzi na nacionalnoj osnovi? Ana Ivanovic je isto Srpkinja, šampion RG, prva na svetu pa opet poprilično omiljena od iste galaksije.

bla bla

pre 1 godinu

Drugi put u 4 meča…ovo nije bili nikad ,mislim da prošle godine nije čak nijedan put igrao van šatrijea…znaci došla direktiva forsiranja španaca po svaku cenu,sad već mislim i da je žreb bio namešten …ali ne lezi vraže,samo mu dajte povod i inat se sam pali ,sve će da vas zgazi….

Conan

pre 1 godinu

Djokovic na Leglenu je veliki problem i zbog toga sto ga necemo gledati zbog one SRAMOTE od sportskog kanala na kom se prenosi. Naime, prepisivao sam se sa njima kada je Novak igrao protiv Mulcana i saznao dve dtvari. Prva, meceve sa Leglena prenosi iskljucivo ES 2, a Satrije ES 1. Druga stvar - takvu podelu pravi "rezija iz Pariza" i tu nema pomeranja, kako stvari stoje. Dakle, izglrda da cemo na ES 1 da gledamo zenski tenis (sam termin zenski tenis u poslednje vreme je oksimiron) i samo pocetak Novakovog meca na ES 2 jer u pola 2 pocinje biciklizam. Ako bude ovakav rasplet, onda ES treba da kolektivno ugasimo u Srbiji.

Gerhard fon Novaković

pre 1 godinu

Zna se ko kosi a ko vodu nosi.Živa legenda tenisa i RG kako i dolikuje igra na centralnom terenu.Ostali "goati u pokušaju" gde im je i mesto- na sporednom koloseku tj.terenu.

Sfefan

pre 1 godinu

Nisam jedan od onih koji pisu komentare kad ko igra i gdje, ali ova odluka bas nema logike. Mislim ako pogledamo program za sutra jasno je ko dan da je Novak- Diego mec dana, a nece igrati na centralnom terenu. Satnica me ne zanima.

Sinke

pre 1 godinu

Da li je realno da jedan Alkaraz,koji je tek poceo karijeru igra vise puta na glavnom terenu od Novaka Djokovica,po mnogim parametrima najboljeg igraca u istoriji tenisa.....Ovo je zaista tuzno i sramotno.

Paja moler

pre 1 godinu

Da mogu Novaka bi stavili u 9 ujutro na teren broj 16. Ali ni to neće smetati Novaku da počisti svog protivnika. Ovo je nipodaštavanje prema broju 1 i prošlogodišnjem šampionu

ccc

pre 1 godinu

Ovo se sve izgleda planira unapred Djokovic igra prvi zato sto ce u utorak ako dodje do meca sa Nadalom igrati u 2,3 kako ovome odgovara,a Alkaraz-Zverev ce igrati uvece,uz to i Svarcmanu ovo vise odgovara nego da igra uvece vece su mu sanse da iznenadi,a Alijasimu su manje sad sa Nadalom nego uvece da se igra, organizatori kao da pre rasporeda pitaju Nadala kad ce on,kad ostali i ko ce gde igrati,ovo nista ne deluje slucajno.

kenozoik

pre 1 godinu

Turnir se održava na komercijalnoj osnovi. Kada bi bilo samo bitno ko će da pobedi, mogli bi teniseri i na livadi da se nadmeću. Ovako, ovo im je posao a organizatori hoće zaradu. I to je to.

Da je Novak dobio večerni termin, onda bi drvlje i kamenje kako ima manje vremena za odmor pre četvrt finala, kako ga šaraju sa terminima a finale se igra kasno popodne, itd. Stalno neka nepravda....
(smeško, 28. maj 2022 14:56)


dakle, novak i nadal ako prodju igraju vecernji termin, posto je on najgledaniji?
aj da vidimo

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

(Legolas, 28. maj 2022 14:40)

Pominješ logiku? Ti si toliko logičan i načitan, da su u tvom začeću 100% učestvovala bar desetorica. Logika.

Gambeeet

pre 1 godinu

Ajde Nole brate, pokaži svima u ovih narednih mesec i po dana gde im je mesto, ma šta pokušavali i kakve igrice igrali. Ni po čemu duel Alkaraz-Hačanov nije niti će verovatno biti atraktivniji od meča Đoković-Švarcman, to je svima jasno, ali nek im bude i ovaj put, da ne govorim o tome što je reč o braniocu titule i velikom šampionu naspram verovatno onog u nastajanju i oni daju prednost ovom drugom, gde opet treba pokazati osećaj za meru, međutim znaju oni da sledi duel Novak-Rafa na Šatrijeu, pa 'ajde još malo da ga prošetamo pre spektakla, vele oni. Zato, u inat Nole, zbriši sutra Dijega od prvog poena, kamo sreće da servis bude išao kao juče, u tom slučaju bi ovo bilo i te kako moguće. Nadam se da će da nas udostoje sutra prenosa barem set i po, a biciklizam može da se da u nekom snimku predveče, ako imaju imalo mozga. Idemo, korak po korak do novog Kupa musketara.

srle

pre 1 godinu

Zaista je čudno da ne staviš prvog nosioca na centralni teren, imajuću u vidu da je Đoković već odigrao jedan meč na Suzan Lenglenu. Mislim da sve ovo treba da bude još jedan mali dodatni motiv za Đokovića, neće biti lako pošto su mu na putu do finala sve specijalsti za šljaku Švarcman, Nadal i Alkaraz. Sve najbolje Noletu do konačne pobede na Rolan Garosu.

Marković

pre 1 godinu

Federer 2017 i 2018 kada je osvajao AO, 80% mečeva u te 2 godine igrao u večernjem terminu, Nadal ove godine na AO sve mečeve igrao po danu(sem finala protiv Medvedeva). Evo sad Nadal sve mečeve igra po danu. Razum govori da bi Djokovic i Nadal četvrtfinale trebali igrati u večernjem terminu, al od tog nema ništa, ice se na to da se Nadalu olakša sto vise. Zar neko sumnja u to.

sale

pre 1 godinu

Ovo je prosto nestvarno sta rade Novaku celu karijeru , ali od 2020 je za izucavanje i strucnjake. Coveku je sutra 4 mec na Rg i drugi na Lenglenu. Da sto manje osteti podlogu . Cini mi se da ce ovo, i Nadalove reakcije na njegovo mucenje u Australiji biti presudno da ga pocisti. U cetvrt finalu 3.0 ili 3.1 za Novaka, ubendjen sam

Asteriks

pre 1 godinu

Da li je realno da su poceli u ovolikoj mjeri da forsiraju Alkaraza...Ovo bas upada u oci...Prosto ne mogu da vjerujem....Novak koji se bori za istoriju na ovom turniru,bori se za 21 slem,igra vec drugi put na Lenglenu,dok Alkaras koji se prakticno tek pojavio,igra vise puta na Satrijeu.....Novak protiv Svarcamana je jos derbi osmine finala,sto je tek najveci paradoks,i oni pored svega toga stavljaju Alkaraza na glavni teren.

got

pre 1 godinu

Satrije i Leglen su 95% isti stadioni, posebno udaljenost od linija do kraja terena, sto je za igrace najvaznije.
Bas briga Djokovica, Nadala, Peru, Miku, Ziku... da li je na tribini 15.000 ili 12.000 gledalaca.
Nije to razlika kao Alianz Arena i teren u Maloj Mostanici, pa da bude bitno.

m

pre 1 godinu

Sjajno, sutra je samo 17 stepeni, tako da 13.00 je idealno, plus ranije će završiti meč i imaće više vremena za odmor.

U utorak isto nema vrućine, 21 stepen, oblaci i sunce, idealno za Novaka, i idealno vreme početka meča, oko 16.00. Manje vlažni vazduh nego uveče, i izbegavanje da se meč završi u ponoć.

Ja

pre 1 godinu

5 i 6 teniser sveta igraju svoje mečeve na Šatrijeu, a 1 i 3 teniser sveta na Lenglenu? Odsustvo logike i zdravog razuma
(Las Palmas,

Logika prosta prijatelju moj. Nas GOAT moze da igra i na njivi i opet ima da ih počisti.
GOAT NE BIRA USLOVE NEGO BRIŠE REDOM samo mu dajte reket i peškir.

Tn

pre 1 godinu

5 i 6 teniser sveta igraju svoje mečeve na Šatrijeu, a 1 i 3 teniser sveta na Lenglenu? Odsustvo logike i zdravog razuma
(Las Palmas, 28. maj 2022 14:25)
Za 6. ne znam, a 5. ne da treba da igra svaki mec na glavnom terenu, nego i taj teten treba da dobije ime po njemu.

Mario

pre 1 godinu

Sta vama vec nije jasno ja zaista ne shvatam? Treba vam nacrtati da ne zele da gledaju Nola. Pa koliko puta vec ista pitanja?? Pa da nije iz Srbije i nas bi bilo bas briga za njega. Kako ste samo nedokazani, uzas jedan. Ono sto publika diktira,novac, gledanost to se pita. Mislite da organizatori ne bi stavili Nola na Chatrier da imaju interes? Kakve zavere kakvi bakraci. Vama su mozgovi ipsrani sa zaverama.

žeks

pre 1 godinu

Ma da, vječito stelovanje termina Federeru i Nadalu kako njima najbolje odgovara neki termin. Pitam se jel se ti organizatori turnira pitaju ista, ili se sve odlučuju kompanije i sponzori koji stoje iza Federera i Nadala. Prosto nevjerovatno nešto. Nadal ove godine na AO sve mečeve do finala igrao po najvećoj vrućini, čak i derbi četvrtfinala protiv Sapovalova. Ako taj meč nije bio za noćni termin, onda ne znam koji jest. Mislim da je već sad i vise nego jasno da će Nadal i Djokovic četvrtfinale igrati u po bjela dana.

Kole

pre 1 godinu

Nadal bukvalno molio organizatore da igra po danu, želja odma ispunjena. Takodje na AO do finala 5 od 6 mečeva igrao po najvećoj vrućini(njemu omiljeni uslovi). Derbi četvrtfinala AO protiv Sapovalova igrao po najvećoj vrućini, protiv Beretinija polufinale takodje. Znaci Rafa treba samo da zacvili, organizatori odma ispunjavaju želju.

123

pre 1 godinu

Nolosi sta ovaj put ne valja sa terminom?
(Serpico, 28. maj 2022 14:20)

Sve je u redu serpice, onaj zadnji mec ce sigurno biti na glavnom terenu u top terminu.

Zaki

pre 1 godinu

@Sub Zero
Da, covek je osvojio 13x turnir, verovatno ce stadion po njemu nazvati, naravno da ce takvom teniseru izaci u susret... A cini mi se da su ga protiv Noloa stavili u vecernji termin prosle godine a isto su znali da mu to ne odgovara. I sta cemo sad?

Sub Zero

pre 1 godinu

Nadal juce na konferenciji za stampu rece kako mrzi da igra nocni termin na sljaci jer mu to ne odgovara. Bukvalno je molio organizatore da ga ne stave u nocni termin. I naravno, pola 4 po najvecoj vrucini bas kako njemu odgovara

smeško

pre 1 godinu

Primećujem jedno, a to su dve stvari :)

1. Zar ovako prema aktuelnom šampionu?

2. Nadal tražio da ne igra uveče - dobio.
(Loranov tata iz Goznice, 28. maj 2022 14:18)

A kako znaš da i Novak nije tražio da ne igra uveče? E sad, po dva muška i dva ženska meča su po terenu. Tako da Rafa, kao veća atrakcija za publiku i osvajač 13 puta, igra na centralnom. Čovek ima spomenik tamo.

Turnir se održava na komercijalnoj osnovi. Kada bi bilo samo bitno ko će da pobedi, mogli bi teniseri i na livadi da se nadmeću. Ovako, ovo im je posao a organizatori hoće zaradu. I to je to.

Da je Novak dobio večerni termin, onda bi drvlje i kamenje kako ima manje vremena za odmor pre četvrt finala, kako ga šaraju sa terminima a finale se igra kasno popodne, itd. Stalno neka nepravda....

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

Primećujem jedno, a to su dve stvari :)

1. Zar ovako prema aktuelnom šampionu?

2. Nadal tražio da ne igra uveče - dobio.

xxx7

pre 1 godinu

5 i 6 teniser sveta igraju svoje mečeve na Šatrijeu, a 1 i 3 teniser sveta na Lenglenu? Odsustvo logike i zdravog razuma
(Las Palmas, 28. maj 2022 14:25)

Logika je bas dosta prisutna, Nadal jeste mozda 5 ali je 13x osvojio ovaj turnir,i treba dozivotno da mu daju da igra na centralnom i da bira termin, a Alkars je decko fenomenalan za gledanje i verovatno novi vladar tenisa za par godina. Posto svakako ne mogu svi da budu na centralnom, neko mora da ide i na drugi stadion. Tako da ne dramite molim vas.

Rafa klub, republika Vojvodina

pre 1 godinu

Idemo Svarci i ostali,samo jako neka bilo ko osvoji samo ne davalac srca koji ide zarazen medju decu Srbije. Samo jako i hrabro

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

Primećujem jedno, a to su dve stvari :)

1. Zar ovako prema aktuelnom šampionu?

2. Nadal tražio da ne igra uveče - dobio.

Sub Zero

pre 1 godinu

Nadal juce na konferenciji za stampu rece kako mrzi da igra nocni termin na sljaci jer mu to ne odgovara. Bukvalno je molio organizatore da ga ne stave u nocni termin. I naravno, pola 4 po najvecoj vrucini bas kako njemu odgovara

Ja

pre 1 godinu

5 i 6 teniser sveta igraju svoje mečeve na Šatrijeu, a 1 i 3 teniser sveta na Lenglenu? Odsustvo logike i zdravog razuma
(Las Palmas,

Logika prosta prijatelju moj. Nas GOAT moze da igra i na njivi i opet ima da ih počisti.
GOAT NE BIRA USLOVE NEGO BRIŠE REDOM samo mu dajte reket i peškir.

Asteriks

pre 1 godinu

Da li je realno da su poceli u ovolikoj mjeri da forsiraju Alkaraza...Ovo bas upada u oci...Prosto ne mogu da vjerujem....Novak koji se bori za istoriju na ovom turniru,bori se za 21 slem,igra vec drugi put na Lenglenu,dok Alkaras koji se prakticno tek pojavio,igra vise puta na Satrijeu.....Novak protiv Svarcamana je jos derbi osmine finala,sto je tek najveci paradoks,i oni pored svega toga stavljaju Alkaraza na glavni teren.

Marković

pre 1 godinu

Federer 2017 i 2018 kada je osvajao AO, 80% mečeva u te 2 godine igrao u večernjem terminu, Nadal ove godine na AO sve mečeve igrao po danu(sem finala protiv Medvedeva). Evo sad Nadal sve mečeve igra po danu. Razum govori da bi Djokovic i Nadal četvrtfinale trebali igrati u večernjem terminu, al od tog nema ništa, ice se na to da se Nadalu olakša sto vise. Zar neko sumnja u to.

Paja moler

pre 1 godinu

Da mogu Novaka bi stavili u 9 ujutro na teren broj 16. Ali ni to neće smetati Novaku da počisti svog protivnika. Ovo je nipodaštavanje prema broju 1 i prošlogodišnjem šampionu

Sinke

pre 1 godinu

Da li je realno da jedan Alkaraz,koji je tek poceo karijeru igra vise puta na glavnom terenu od Novaka Djokovica,po mnogim parametrima najboljeg igraca u istoriji tenisa.....Ovo je zaista tuzno i sramotno.

Sfefan

pre 1 godinu

Nisam jedan od onih koji pisu komentare kad ko igra i gdje, ali ova odluka bas nema logike. Mislim ako pogledamo program za sutra jasno je ko dan da je Novak- Diego mec dana, a nece igrati na centralnom terenu. Satnica me ne zanima.

bla bla

pre 1 godinu

Drugi put u 4 meča…ovo nije bili nikad ,mislim da prošle godine nije čak nijedan put igrao van šatrijea…znaci došla direktiva forsiranja španaca po svaku cenu,sad već mislim i da je žreb bio namešten …ali ne lezi vraže,samo mu dajte povod i inat se sam pali ,sve će da vas zgazi….

sale

pre 1 godinu

Ovo je prosto nestvarno sta rade Novaku celu karijeru , ali od 2020 je za izucavanje i strucnjake. Coveku je sutra 4 mec na Rg i drugi na Lenglenu. Da sto manje osteti podlogu . Cini mi se da ce ovo, i Nadalove reakcije na njegovo mucenje u Australiji biti presudno da ga pocisti. U cetvrt finalu 3.0 ili 3.1 za Novaka, ubendjen sam

123

pre 1 godinu

Nolosi sta ovaj put ne valja sa terminom?
(Serpico, 28. maj 2022 14:20)

Sve je u redu serpice, onaj zadnji mec ce sigurno biti na glavnom terenu u top terminu.

Kole

pre 1 godinu

Nadal bukvalno molio organizatore da igra po danu, želja odma ispunjena. Takodje na AO do finala 5 od 6 mečeva igrao po najvećoj vrućini(njemu omiljeni uslovi). Derbi četvrtfinala AO protiv Sapovalova igrao po najvećoj vrućini, protiv Beretinija polufinale takodje. Znaci Rafa treba samo da zacvili, organizatori odma ispunjavaju želju.

srle

pre 1 godinu

Zaista je čudno da ne staviš prvog nosioca na centralni teren, imajuću u vidu da je Đoković već odigrao jedan meč na Suzan Lenglenu. Mislim da sve ovo treba da bude još jedan mali dodatni motiv za Đokovića, neće biti lako pošto su mu na putu do finala sve specijalsti za šljaku Švarcman, Nadal i Alkaraz. Sve najbolje Noletu do konačne pobede na Rolan Garosu.

Conan

pre 1 godinu

Djokovic na Leglenu je veliki problem i zbog toga sto ga necemo gledati zbog one SRAMOTE od sportskog kanala na kom se prenosi. Naime, prepisivao sam se sa njima kada je Novak igrao protiv Mulcana i saznao dve dtvari. Prva, meceve sa Leglena prenosi iskljucivo ES 2, a Satrije ES 1. Druga stvar - takvu podelu pravi "rezija iz Pariza" i tu nema pomeranja, kako stvari stoje. Dakle, izglrda da cemo na ES 1 da gledamo zenski tenis (sam termin zenski tenis u poslednje vreme je oksimiron) i samo pocetak Novakovog meca na ES 2 jer u pola 2 pocinje biciklizam. Ako bude ovakav rasplet, onda ES treba da kolektivno ugasimo u Srbiji.

m

pre 1 godinu

Sjajno, sutra je samo 17 stepeni, tako da 13.00 je idealno, plus ranije će završiti meč i imaće više vremena za odmor.

U utorak isto nema vrućine, 21 stepen, oblaci i sunce, idealno za Novaka, i idealno vreme početka meča, oko 16.00. Manje vlažni vazduh nego uveče, i izbegavanje da se meč završi u ponoć.

Gambeeet

pre 1 godinu

Ajde Nole brate, pokaži svima u ovih narednih mesec i po dana gde im je mesto, ma šta pokušavali i kakve igrice igrali. Ni po čemu duel Alkaraz-Hačanov nije niti će verovatno biti atraktivniji od meča Đoković-Švarcman, to je svima jasno, ali nek im bude i ovaj put, da ne govorim o tome što je reč o braniocu titule i velikom šampionu naspram verovatno onog u nastajanju i oni daju prednost ovom drugom, gde opet treba pokazati osećaj za meru, međutim znaju oni da sledi duel Novak-Rafa na Šatrijeu, pa 'ajde još malo da ga prošetamo pre spektakla, vele oni. Zato, u inat Nole, zbriši sutra Dijega od prvog poena, kamo sreće da servis bude išao kao juče, u tom slučaju bi ovo bilo i te kako moguće. Nadam se da će da nas udostoje sutra prenosa barem set i po, a biciklizam može da se da u nekom snimku predveče, ako imaju imalo mozga. Idemo, korak po korak do novog Kupa musketara.

ccc

pre 1 godinu

Ovo se sve izgleda planira unapred Djokovic igra prvi zato sto ce u utorak ako dodje do meca sa Nadalom igrati u 2,3 kako ovome odgovara,a Alkaraz-Zverev ce igrati uvece,uz to i Svarcmanu ovo vise odgovara nego da igra uvece vece su mu sanse da iznenadi,a Alijasimu su manje sad sa Nadalom nego uvece da se igra, organizatori kao da pre rasporeda pitaju Nadala kad ce on,kad ostali i ko ce gde igrati,ovo nista ne deluje slucajno.

kenozoik

pre 1 godinu

Turnir se održava na komercijalnoj osnovi. Kada bi bilo samo bitno ko će da pobedi, mogli bi teniseri i na livadi da se nadmeću. Ovako, ovo im je posao a organizatori hoće zaradu. I to je to.

Da je Novak dobio večerni termin, onda bi drvlje i kamenje kako ima manje vremena za odmor pre četvrt finala, kako ga šaraju sa terminima a finale se igra kasno popodne, itd. Stalno neka nepravda....
(smeško, 28. maj 2022 14:56)


dakle, novak i nadal ako prodju igraju vecernji termin, posto je on najgledaniji?
aj da vidimo

žeks

pre 1 godinu

Ma da, vječito stelovanje termina Federeru i Nadalu kako njima najbolje odgovara neki termin. Pitam se jel se ti organizatori turnira pitaju ista, ili se sve odlučuju kompanije i sponzori koji stoje iza Federera i Nadala. Prosto nevjerovatno nešto. Nadal ove godine na AO sve mečeve do finala igrao po najvećoj vrućini, čak i derbi četvrtfinala protiv Sapovalova. Ako taj meč nije bio za noćni termin, onda ne znam koji jest. Mislim da je već sad i vise nego jasno da će Nadal i Djokovic četvrtfinale igrati u po bjela dana.

Cccccc

pre 1 godinu

Iskreno bas me briga gde ce Nole igrati nego po svemu sudeci mi necemo moci uopste da ga gledamo posto ce biti u to vreme ono zamlacivanje zvano vrtenje pedala na ES2.

got

pre 1 godinu

Satrije i Leglen su 95% isti stadioni, posebno udaljenost od linija do kraja terena, sto je za igrace najvaznije.
Bas briga Djokovica, Nadala, Peru, Miku, Ziku... da li je na tribini 15.000 ili 12.000 gledalaca.
Nije to razlika kao Alianz Arena i teren u Maloj Mostanici, pa da bude bitno.

Bl

pre 1 godinu

Samo lupetate bez veze. Vlasnici turnira i TV kanali s pravom prenosa imaju svoje računice i prema njima se ravnaju. Istovremeno pokušavaju, bar prividno imati pošten raspored za sve učesnike, a to je, priznaćete, nemoguća misija.
Novak Đoković je, tokom svoje karijere naučio da ne računa na naklonost organizatora, ATP-a, kao ni publike. Računa na sebe i svoj tim. Dođe, osvoji poehar i bodove, uumee im novac i ide dalje. Da se svaki put nervirao zbog rasporeda, poput vas ovdje, ništa ne bi postigao.

xxx7

pre 1 godinu

5 i 6 teniser sveta igraju svoje mečeve na Šatrijeu, a 1 i 3 teniser sveta na Lenglenu? Odsustvo logike i zdravog razuma
(Las Palmas, 28. maj 2022 14:25)

Logika je bas dosta prisutna, Nadal jeste mozda 5 ali je 13x osvojio ovaj turnir,i treba dozivotno da mu daju da igra na centralnom i da bira termin, a Alkars je decko fenomenalan za gledanje i verovatno novi vladar tenisa za par godina. Posto svakako ne mogu svi da budu na centralnom, neko mora da ide i na drugi stadion. Tako da ne dramite molim vas.

Rafa klub, republika Vojvodina

pre 1 godinu

Idemo Svarci i ostali,samo jako neka bilo ko osvoji samo ne davalac srca koji ide zarazen medju decu Srbije. Samo jako i hrabro

Tn

pre 1 godinu

5 i 6 teniser sveta igraju svoje mečeve na Šatrijeu, a 1 i 3 teniser sveta na Lenglenu? Odsustvo logike i zdravog razuma
(Las Palmas, 28. maj 2022 14:25)
Za 6. ne znam, a 5. ne da treba da igra svaki mec na glavnom terenu, nego i taj teten treba da dobije ime po njemu.

Mario

pre 1 godinu

Sta vama vec nije jasno ja zaista ne shvatam? Treba vam nacrtati da ne zele da gledaju Nola. Pa koliko puta vec ista pitanja?? Pa da nije iz Srbije i nas bi bilo bas briga za njega. Kako ste samo nedokazani, uzas jedan. Ono sto publika diktira,novac, gledanost to se pita. Mislite da organizatori ne bi stavili Nola na Chatrier da imaju interes? Kakve zavere kakvi bakraci. Vama su mozgovi ipsrani sa zaverama.

Milanče

pre 1 godinu

Iskreno bas me briga gde ce Nole igrati nego po svemu sudeci mi necemo moci uopste da ga gledamo posto ce biti u to vreme ono zamlacivanje zvano vrtenje pedala na ES2.
(Cccccc, 28. maj 2022 17:26)
lepo si ovo primetio..jel postoji neko na kugli zemaljskoj da gleda biciklizam... čisto pitam ....

Nikola

pre 1 godinu

Nadala i Djokovica ceka vecernji termin u 1/4 finalu, u to ne treba ni sumnjati. Zato su sad gurnuli Alkarasa za vecernji termin. Satnica odgovara (vise odmora za Rafu), samo da ne padne kisa posto Lenglen nema krov.

Gerhard fon Novaković

pre 1 godinu

Zna se ko kosi a ko vodu nosi.Živa legenda tenisa i RG kako i dolikuje igra na centralnom terenu.Ostali "goati u pokušaju" gde im je i mesto- na sporednom koloseku tj.terenu.

normalno

pre 1 godinu

@me...
Nadal 13 osvojenih trofeja (pa čak i kad je bio 1.), praktično kad završi karijeru nazvaće RG po nejmu ali po dva meča uvek igra na Leglen terenu..prosto takva su pravila za SVE, ne znam zašto ste opterećeni tim centralnim terenom. Ima li nekad da vam nešto ne smeta, te ne valja teren, te satnic, preko dana jaoo vrućina, uveče jaoo hladno pa nema dovoljno vremena za odmor (taj odmor kao uostalom sve ostalo za protivnika ne važi), itd. Ne znam čime bi ste bili zadovoljni, da li uopšte postoji idealni termin i sve sve po jusu..

Čvoka

pre 1 godinu

Mzre ga jer je najbolji. Mrze ga jer je srbin.
(Tribun naroda, 28. maj 2022 17:18)

Drobro si rekao. Srbin sa malim "s", to je on. Upravo tako!

Smeško

pre 1 godinu

Sto ovo deriste Alkaraz ponovo na Satrijeu u vecernjem terminu? Po kojim zaslugama?
(Cccccc, 28. maj 2022 17:12)

Pa, recimo da je, posle Nadala i Tsitsipasa, na trećem mestu po osvojenim bodovima ove godine. (dok je Nole na desetom).

Uostalom, možda Rafa i Novak ne žele noćni termin. Da li si primetio ljude umotane u ćebad koliko padne temperatura? Novaku je protiv Nišioke trebalo dosta da se privikne na uslove. Protiv Dijega biće dosta dugih razmena, što znači da meč bi potrajao iza ponoći. Pa posle oporavak, znači na spavanjac kad se otvore pekare...

Nikola

pre 1 godinu

Najsmesnija 2 kostura od kako pratim tenis(a pratim ga 50 god),u prvom da izgines do finala a drugi u rangu turnira serije 250.Sad ako blentavi Cicipas nista ne uradi,nikad nece,ako i udje u finale.

Zaki

pre 1 godinu

@Sub Zero
Da, covek je osvojio 13x turnir, verovatno ce stadion po njemu nazvati, naravno da ce takvom teniseru izaci u susret... A cini mi se da su ga protiv Noloa stavili u vecernji termin prosle godine a isto su znali da mu to ne odgovara. I sta cemo sad?

Smeško

pre 1 godinu

Mzre ga jer je najbolji. Mrze ga jer je srbin.
(Tribun naroda, 28. maj 2022 17:18)

Da li stvarno misliš da svet nema drugog posla nego da nekoga mrzi na nacionalnoj osnovi? Ana Ivanovic je isto Srpkinja, šampion RG, prva na svetu pa opet poprilično omiljena od iste galaksije.

smeško

pre 1 godinu

Primećujem jedno, a to su dve stvari :)

1. Zar ovako prema aktuelnom šampionu?

2. Nadal tražio da ne igra uveče - dobio.
(Loranov tata iz Goznice, 28. maj 2022 14:18)

A kako znaš da i Novak nije tražio da ne igra uveče? E sad, po dva muška i dva ženska meča su po terenu. Tako da Rafa, kao veća atrakcija za publiku i osvajač 13 puta, igra na centralnom. Čovek ima spomenik tamo.

Turnir se održava na komercijalnoj osnovi. Kada bi bilo samo bitno ko će da pobedi, mogli bi teniseri i na livadi da se nadmeću. Ovako, ovo im je posao a organizatori hoće zaradu. I to je to.

Da je Novak dobio večerni termin, onda bi drvlje i kamenje kako ima manje vremena za odmor pre četvrt finala, kako ga šaraju sa terminima a finale se igra kasno popodne, itd. Stalno neka nepravda....

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

(Legolas, 28. maj 2022 14:40)

Pominješ logiku? Ti si toliko logičan i načitan, da su u tvom začeću 100% učestvovala bar desetorica. Logika.

Vrg

pre 1 godinu

Mozda ovo znaci da ce Novaku "uslisiti zelju" i staviti ga da protiv Rafe igra u vecernjem terminu, sto Rafi ne odgovara. Zato su kao Rafi sada izasli u susret, a Djokovicu ne.
Mada realno, svakako ne bi ni smeli da okrsaj Djokovic - Nadal stave u dnevni termin, sve da im se Rafa ulize jos toliko.

Splavar

pre 1 godinu

Ja bih voleo da vidim da Alkatraz skine Kralja sa prestola, vreme je za smenu generacija. NDj ce pasti pred prvim ozbiljnim orotivnikim. ATP ga hrani pocetnicima, ne moze to duboko u turnir. Da je moglo, Federer bi imao sve rekotde, al ni on ih nema

darko

pre 1 godinu

Zna li neko,kada pocinje program na Lenglenu,potom da li su Nole I Rafa ponovo na terenu u utorak,I da li Nole ostaje prvi ako pobedi Medu u finalu?

Rafa klub, republika Vojvodina

pre 1 godinu

Idemo Svarci i ostali,samo jako neka bilo ko osvoji samo ne davalac srca koji ide zarazen medju decu Srbije. Samo jako i hrabro

Gerhard fon Novaković

pre 1 godinu

Zna se ko kosi a ko vodu nosi.Živa legenda tenisa i RG kako i dolikuje igra na centralnom terenu.Ostali "goati u pokušaju" gde im je i mesto- na sporednom koloseku tj.terenu.

Mario

pre 1 godinu

Sta vama vec nije jasno ja zaista ne shvatam? Treba vam nacrtati da ne zele da gledaju Nola. Pa koliko puta vec ista pitanja?? Pa da nije iz Srbije i nas bi bilo bas briga za njega. Kako ste samo nedokazani, uzas jedan. Ono sto publika diktira,novac, gledanost to se pita. Mislite da organizatori ne bi stavili Nola na Chatrier da imaju interes? Kakve zavere kakvi bakraci. Vama su mozgovi ipsrani sa zaverama.

xxx7

pre 1 godinu

5 i 6 teniser sveta igraju svoje mečeve na Šatrijeu, a 1 i 3 teniser sveta na Lenglenu? Odsustvo logike i zdravog razuma
(Las Palmas, 28. maj 2022 14:25)

Logika je bas dosta prisutna, Nadal jeste mozda 5 ali je 13x osvojio ovaj turnir,i treba dozivotno da mu daju da igra na centralnom i da bira termin, a Alkars je decko fenomenalan za gledanje i verovatno novi vladar tenisa za par godina. Posto svakako ne mogu svi da budu na centralnom, neko mora da ide i na drugi stadion. Tako da ne dramite molim vas.

Splavar

pre 1 godinu

Ja bih voleo da vidim da Alkatraz skine Kralja sa prestola, vreme je za smenu generacija. NDj ce pasti pred prvim ozbiljnim orotivnikim. ATP ga hrani pocetnicima, ne moze to duboko u turnir. Da je moglo, Federer bi imao sve rekotde, al ni on ih nema

Zaki

pre 1 godinu

@Sub Zero
Da, covek je osvojio 13x turnir, verovatno ce stadion po njemu nazvati, naravno da ce takvom teniseru izaci u susret... A cini mi se da su ga protiv Noloa stavili u vecernji termin prosle godine a isto su znali da mu to ne odgovara. I sta cemo sad?

Čvoka

pre 1 godinu

Mzre ga jer je najbolji. Mrze ga jer je srbin.
(Tribun naroda, 28. maj 2022 17:18)

Drobro si rekao. Srbin sa malim "s", to je on. Upravo tako!

smeško

pre 1 godinu

Primećujem jedno, a to su dve stvari :)

1. Zar ovako prema aktuelnom šampionu?

2. Nadal tražio da ne igra uveče - dobio.
(Loranov tata iz Goznice, 28. maj 2022 14:18)

A kako znaš da i Novak nije tražio da ne igra uveče? E sad, po dva muška i dva ženska meča su po terenu. Tako da Rafa, kao veća atrakcija za publiku i osvajač 13 puta, igra na centralnom. Čovek ima spomenik tamo.

Turnir se održava na komercijalnoj osnovi. Kada bi bilo samo bitno ko će da pobedi, mogli bi teniseri i na livadi da se nadmeću. Ovako, ovo im je posao a organizatori hoće zaradu. I to je to.

Da je Novak dobio večerni termin, onda bi drvlje i kamenje kako ima manje vremena za odmor pre četvrt finala, kako ga šaraju sa terminima a finale se igra kasno popodne, itd. Stalno neka nepravda....

Smeško

pre 1 godinu

Mzre ga jer je najbolji. Mrze ga jer je srbin.
(Tribun naroda, 28. maj 2022 17:18)

Da li stvarno misliš da svet nema drugog posla nego da nekoga mrzi na nacionalnoj osnovi? Ana Ivanovic je isto Srpkinja, šampion RG, prva na svetu pa opet poprilično omiljena od iste galaksije.

Tn

pre 1 godinu

5 i 6 teniser sveta igraju svoje mečeve na Šatrijeu, a 1 i 3 teniser sveta na Lenglenu? Odsustvo logike i zdravog razuma
(Las Palmas, 28. maj 2022 14:25)
Za 6. ne znam, a 5. ne da treba da igra svaki mec na glavnom terenu, nego i taj teten treba da dobije ime po njemu.

Loranov tata iz Goznice

pre 1 godinu

Primećujem jedno, a to su dve stvari :)

1. Zar ovako prema aktuelnom šampionu?

2. Nadal tražio da ne igra uveče - dobio.

sale

pre 1 godinu

Ovo je prosto nestvarno sta rade Novaku celu karijeru , ali od 2020 je za izucavanje i strucnjake. Coveku je sutra 4 mec na Rg i drugi na Lenglenu. Da sto manje osteti podlogu . Cini mi se da ce ovo, i Nadalove reakcije na njegovo mucenje u Australiji biti presudno da ga pocisti. U cetvrt finalu 3.0 ili 3.1 za Novaka, ubendjen sam

Gambeeet

pre 1 godinu

Ajde Nole brate, pokaži svima u ovih narednih mesec i po dana gde im je mesto, ma šta pokušavali i kakve igrice igrali. Ni po čemu duel Alkaraz-Hačanov nije niti će verovatno biti atraktivniji od meča Đoković-Švarcman, to je svima jasno, ali nek im bude i ovaj put, da ne govorim o tome što je reč o braniocu titule i velikom šampionu naspram verovatno onog u nastajanju i oni daju prednost ovom drugom, gde opet treba pokazati osećaj za meru, međutim znaju oni da sledi duel Novak-Rafa na Šatrijeu, pa 'ajde još malo da ga prošetamo pre spektakla, vele oni. Zato, u inat Nole, zbriši sutra Dijega od prvog poena, kamo sreće da servis bude išao kao juče, u tom slučaju bi ovo bilo i te kako moguće. Nadam se da će da nas udostoje sutra prenosa barem set i po, a biciklizam može da se da u nekom snimku predveče, ako imaju imalo mozga. Idemo, korak po korak do novog Kupa musketara.

Sub Zero

pre 1 godinu

Nadal juce na konferenciji za stampu rece kako mrzi da igra nocni termin na sljaci jer mu to ne odgovara. Bukvalno je molio organizatore da ga ne stave u nocni termin. I naravno, pola 4 po najvecoj vrucini bas kako njemu odgovara

Asteriks

pre 1 godinu

Da li je realno da su poceli u ovolikoj mjeri da forsiraju Alkaraza...Ovo bas upada u oci...Prosto ne mogu da vjerujem....Novak koji se bori za istoriju na ovom turniru,bori se za 21 slem,igra vec drugi put na Lenglenu,dok Alkaras koji se prakticno tek pojavio,igra vise puta na Satrijeu.....Novak protiv Svarcamana je jos derbi osmine finala,sto je tek najveci paradoks,i oni pored svega toga stavljaju Alkaraza na glavni teren.

Paja moler

pre 1 godinu

Da mogu Novaka bi stavili u 9 ujutro na teren broj 16. Ali ni to neće smetati Novaku da počisti svog protivnika. Ovo je nipodaštavanje prema broju 1 i prošlogodišnjem šampionu

Marković

pre 1 godinu

Federer 2017 i 2018 kada je osvajao AO, 80% mečeva u te 2 godine igrao u večernjem terminu, Nadal ove godine na AO sve mečeve igrao po danu(sem finala protiv Medvedeva). Evo sad Nadal sve mečeve igra po danu. Razum govori da bi Djokovic i Nadal četvrtfinale trebali igrati u večernjem terminu, al od tog nema ništa, ice se na to da se Nadalu olakša sto vise. Zar neko sumnja u to.

ccc

pre 1 godinu

Ovo se sve izgleda planira unapred Djokovic igra prvi zato sto ce u utorak ako dodje do meca sa Nadalom igrati u 2,3 kako ovome odgovara,a Alkaraz-Zverev ce igrati uvece,uz to i Svarcmanu ovo vise odgovara nego da igra uvece vece su mu sanse da iznenadi,a Alijasimu su manje sad sa Nadalom nego uvece da se igra, organizatori kao da pre rasporeda pitaju Nadala kad ce on,kad ostali i ko ce gde igrati,ovo nista ne deluje slucajno.

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

(Legolas, 28. maj 2022 14:40)

Pominješ logiku? Ti si toliko logičan i načitan, da su u tvom začeću 100% učestvovala bar desetorica. Logika.

Ja

pre 1 godinu

5 i 6 teniser sveta igraju svoje mečeve na Šatrijeu, a 1 i 3 teniser sveta na Lenglenu? Odsustvo logike i zdravog razuma
(Las Palmas,

Logika prosta prijatelju moj. Nas GOAT moze da igra i na njivi i opet ima da ih počisti.
GOAT NE BIRA USLOVE NEGO BRIŠE REDOM samo mu dajte reket i peškir.

Sfefan

pre 1 godinu

Nisam jedan od onih koji pisu komentare kad ko igra i gdje, ali ova odluka bas nema logike. Mislim ako pogledamo program za sutra jasno je ko dan da je Novak- Diego mec dana, a nece igrati na centralnom terenu. Satnica me ne zanima.

Kole

pre 1 godinu

Nadal bukvalno molio organizatore da igra po danu, želja odma ispunjena. Takodje na AO do finala 5 od 6 mečeva igrao po najvećoj vrućini(njemu omiljeni uslovi). Derbi četvrtfinala AO protiv Sapovalova igrao po najvećoj vrućini, protiv Beretinija polufinale takodje. Znaci Rafa treba samo da zacvili, organizatori odma ispunjavaju želju.

srle

pre 1 godinu

Zaista je čudno da ne staviš prvog nosioca na centralni teren, imajuću u vidu da je Đoković već odigrao jedan meč na Suzan Lenglenu. Mislim da sve ovo treba da bude još jedan mali dodatni motiv za Đokovića, neće biti lako pošto su mu na putu do finala sve specijalsti za šljaku Švarcman, Nadal i Alkaraz. Sve najbolje Noletu do konačne pobede na Rolan Garosu.

darko

pre 1 godinu

Zna li neko,kada pocinje program na Lenglenu,potom da li su Nole I Rafa ponovo na terenu u utorak,I da li Nole ostaje prvi ako pobedi Medu u finalu?

123

pre 1 godinu

Nolosi sta ovaj put ne valja sa terminom?
(Serpico, 28. maj 2022 14:20)

Sve je u redu serpice, onaj zadnji mec ce sigurno biti na glavnom terenu u top terminu.

Sinke

pre 1 godinu

Da li je realno da jedan Alkaraz,koji je tek poceo karijeru igra vise puta na glavnom terenu od Novaka Djokovica,po mnogim parametrima najboljeg igraca u istoriji tenisa.....Ovo je zaista tuzno i sramotno.

m

pre 1 godinu

Sjajno, sutra je samo 17 stepeni, tako da 13.00 je idealno, plus ranije će završiti meč i imaće više vremena za odmor.

U utorak isto nema vrućine, 21 stepen, oblaci i sunce, idealno za Novaka, i idealno vreme početka meča, oko 16.00. Manje vlažni vazduh nego uveče, i izbegavanje da se meč završi u ponoć.

bla bla

pre 1 godinu

Drugi put u 4 meča…ovo nije bili nikad ,mislim da prošle godine nije čak nijedan put igrao van šatrijea…znaci došla direktiva forsiranja španaca po svaku cenu,sad već mislim i da je žreb bio namešten …ali ne lezi vraže,samo mu dajte povod i inat se sam pali ,sve će da vas zgazi….

got

pre 1 godinu

Satrije i Leglen su 95% isti stadioni, posebno udaljenost od linija do kraja terena, sto je za igrace najvaznije.
Bas briga Djokovica, Nadala, Peru, Miku, Ziku... da li je na tribini 15.000 ili 12.000 gledalaca.
Nije to razlika kao Alianz Arena i teren u Maloj Mostanici, pa da bude bitno.

Cccccc

pre 1 godinu

Iskreno bas me briga gde ce Nole igrati nego po svemu sudeci mi necemo moci uopste da ga gledamo posto ce biti u to vreme ono zamlacivanje zvano vrtenje pedala na ES2.

Smeško

pre 1 godinu

Sto ovo deriste Alkaraz ponovo na Satrijeu u vecernjem terminu? Po kojim zaslugama?
(Cccccc, 28. maj 2022 17:12)

Pa, recimo da je, posle Nadala i Tsitsipasa, na trećem mestu po osvojenim bodovima ove godine. (dok je Nole na desetom).

Uostalom, možda Rafa i Novak ne žele noćni termin. Da li si primetio ljude umotane u ćebad koliko padne temperatura? Novaku je protiv Nišioke trebalo dosta da se privikne na uslove. Protiv Dijega biće dosta dugih razmena, što znači da meč bi potrajao iza ponoći. Pa posle oporavak, znači na spavanjac kad se otvore pekare...

Milanče

pre 1 godinu

Iskreno bas me briga gde ce Nole igrati nego po svemu sudeci mi necemo moci uopste da ga gledamo posto ce biti u to vreme ono zamlacivanje zvano vrtenje pedala na ES2.
(Cccccc, 28. maj 2022 17:26)
lepo si ovo primetio..jel postoji neko na kugli zemaljskoj da gleda biciklizam... čisto pitam ....

normalno

pre 1 godinu

@me...
Nadal 13 osvojenih trofeja (pa čak i kad je bio 1.), praktično kad završi karijeru nazvaće RG po nejmu ali po dva meča uvek igra na Leglen terenu..prosto takva su pravila za SVE, ne znam zašto ste opterećeni tim centralnim terenom. Ima li nekad da vam nešto ne smeta, te ne valja teren, te satnic, preko dana jaoo vrućina, uveče jaoo hladno pa nema dovoljno vremena za odmor (taj odmor kao uostalom sve ostalo za protivnika ne važi), itd. Ne znam čime bi ste bili zadovoljni, da li uopšte postoji idealni termin i sve sve po jusu..

Conan

pre 1 godinu

Djokovic na Leglenu je veliki problem i zbog toga sto ga necemo gledati zbog one SRAMOTE od sportskog kanala na kom se prenosi. Naime, prepisivao sam se sa njima kada je Novak igrao protiv Mulcana i saznao dve dtvari. Prva, meceve sa Leglena prenosi iskljucivo ES 2, a Satrije ES 1. Druga stvar - takvu podelu pravi "rezija iz Pariza" i tu nema pomeranja, kako stvari stoje. Dakle, izglrda da cemo na ES 1 da gledamo zenski tenis (sam termin zenski tenis u poslednje vreme je oksimiron) i samo pocetak Novakovog meca na ES 2 jer u pola 2 pocinje biciklizam. Ako bude ovakav rasplet, onda ES treba da kolektivno ugasimo u Srbiji.

žeks

pre 1 godinu

Ma da, vječito stelovanje termina Federeru i Nadalu kako njima najbolje odgovara neki termin. Pitam se jel se ti organizatori turnira pitaju ista, ili se sve odlučuju kompanije i sponzori koji stoje iza Federera i Nadala. Prosto nevjerovatno nešto. Nadal ove godine na AO sve mečeve do finala igrao po najvećoj vrućini, čak i derbi četvrtfinala protiv Sapovalova. Ako taj meč nije bio za noćni termin, onda ne znam koji jest. Mislim da je već sad i vise nego jasno da će Nadal i Djokovic četvrtfinale igrati u po bjela dana.

Bl

pre 1 godinu

Samo lupetate bez veze. Vlasnici turnira i TV kanali s pravom prenosa imaju svoje računice i prema njima se ravnaju. Istovremeno pokušavaju, bar prividno imati pošten raspored za sve učesnike, a to je, priznaćete, nemoguća misija.
Novak Đoković je, tokom svoje karijere naučio da ne računa na naklonost organizatora, ATP-a, kao ni publike. Računa na sebe i svoj tim. Dođe, osvoji poehar i bodove, uumee im novac i ide dalje. Da se svaki put nervirao zbog rasporeda, poput vas ovdje, ništa ne bi postigao.

kenozoik

pre 1 godinu

Turnir se održava na komercijalnoj osnovi. Kada bi bilo samo bitno ko će da pobedi, mogli bi teniseri i na livadi da se nadmeću. Ovako, ovo im je posao a organizatori hoće zaradu. I to je to.

Da je Novak dobio večerni termin, onda bi drvlje i kamenje kako ima manje vremena za odmor pre četvrt finala, kako ga šaraju sa terminima a finale se igra kasno popodne, itd. Stalno neka nepravda....
(smeško, 28. maj 2022 14:56)


dakle, novak i nadal ako prodju igraju vecernji termin, posto je on najgledaniji?
aj da vidimo

Nikola

pre 1 godinu

Nadala i Djokovica ceka vecernji termin u 1/4 finalu, u to ne treba ni sumnjati. Zato su sad gurnuli Alkarasa za vecernji termin. Satnica odgovara (vise odmora za Rafu), samo da ne padne kisa posto Lenglen nema krov.

Nikola

pre 1 godinu

Najsmesnija 2 kostura od kako pratim tenis(a pratim ga 50 god),u prvom da izgines do finala a drugi u rangu turnira serije 250.Sad ako blentavi Cicipas nista ne uradi,nikad nece,ako i udje u finale.

Vrg

pre 1 godinu

Mozda ovo znaci da ce Novaku "uslisiti zelju" i staviti ga da protiv Rafe igra u vecernjem terminu, sto Rafi ne odgovara. Zato su kao Rafi sada izasli u susret, a Djokovicu ne.
Mada realno, svakako ne bi ni smeli da okrsaj Djokovic - Nadal stave u dnevni termin, sve da im se Rafa ulize jos toliko.