Fudbal 136

Četvrtak, 26.05.2022.

19:05

"Delije" poslale poruku Piksiju: "Nikad nisi bio naš" FOTO

Navijači Crvene zvezde poslali su poruku selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju tokom finala Kupa Srbije sa Partizanom.

"Delije" poslale poruku Piksiju: "Nikad nisi bio naš" FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

136 Komentari

Sortiraj po:

nisam vec poslao ovaj komentar!

pre 1 godinu

Piksi je sigurno najbolji Zvezdin igrač svih vremena a ovi što ga prozivaju sigurno nisu pravi zvezdaši.
(vladimir, 26. maj 2022 19:19)

Po mom misljenju, Piksi jeste bio najbolji igrac od svih "Zvezdinih zvezda" i prema tome, jeste normalno smatrati ga najvecom legendom u istoriji tog kluba. "Zvezdine zvezde" to jesu s razlogom (s izuzetkom one poslednje, kolektivne, zvezdice). Naravno da se o ovim sramotnim balavcima moze samo postaviti pitanje "a ko su oni?" i naravno da se jos moze dodati "hvala bogu da nije njihov, niti je ikad mogao biti". Medjutim, najbolji igraci koji su ikad igrali u Crvenoj Zvezdi nisu bili Zvezdine zvezde (niti je trebalo da budu), nego Belodedic i Beara.

Darko

pre 1 godinu

60 godina sam umrli Zvezdas, po prvi put me sramota severa, bravo Terzicu ovo je tvoje maslo, a oni mladi i nadasve glupi bez obzira sto mislim da nema boljeg od Teze, prevelika je ovo sramota

Pppp

pre 1 godinu

Pixi je uspeo u tudjoj zemlji u Japanu gde nema trange frange. A gde je gospodin Terzic uspeo?
Da vredi nesto uspeo bi i u tudjij zemlji ali ne, svi znamo koliko je kvalitetan covek Terza i koliko bi mu tugo trebalo da popije zatvor u nekoj drugoj zemlji.
Zamislite da daju neku Funkciju Terzicu u Japanu kao sto su dali Pixiju? Pa Terza bi posle 10dana bio uhapsen kao najveci lopov u Japanu.

Ilijae

pre 1 godinu

Pa sad, s jedne strane mafijaši i dileri a sa druge Piksi.

Ukratko. Piksi je gledao da iz Zvezde odu igrači koji nemaju ugovor sa klubom. Na žalost mnogo igrača u to vreme nije imalo ugovor sa klubom već samo sa menadžerima koji su kao treća strana pravili ugovore sa klubom uz ogromne provizije. Zvezda nije mogla da zaradi ništa od odlaska tih igrača, jednostavno nisu bili njeni igrači, i Piksi je želeo da polako zameni kompletan igrački kadar a da se to ne prelije na rezultate i to je, prosto neverovatno, uspeo sa dve duple krune.
E pa zamislite reakcije menadžera kad im oduzmete zvezdu kao izlog za prodaju igrača. Oni su već bili u šemi i sa političarima i sa raznoraznim i krenula je hajka na piksija. Piksiju je trebao jedan dobar rezultat u evropi da bi stabilizovao finansije ali za malo nije uspeo i prelomio je da mu sve to ne treba pa je otišao gde i svi "muljatori" u zemlju muljanja i haosa - u Japan, gde je postao legenda. I to sasvim dovoljno govori o njemu.
Dug Zvezde se za vreme piksijevog vakta zaista povećao, ali to nije bilo značajno povećanje u odnosu na prethodno napravljene dugove, a pogotovo je minorno u odnose na dugove koje su pravile kasnije uprave.
Šta će ostati iza ovog "doktora" plašim se i da pomislim. Znamo svi da ga baš briga za Zvezdu, uostalom nikad nije ni navijao za Zvezdu.
Daj Bože da grešim.

MajesticRedStar

pre 1 godinu

Deca (Dejan, 26. maj 2022 19:17)

Da su deca grobara pa da ih opet bude sramota. Ovako... talog ljudski. 47 godina navijam za Zvezdu. Zbog ovakvih na stadion ne idem. Sramota!

Ненад

pre 1 godinu

Син ми је тражио да га водим на Север, али рекао сам му да може да бира између Истока и Запада. Кад сам му објаснио зашто, разумео је одмах.

Petar

pre 1 godinu

To neko od mafije kukurice preko "navijavaca", svoje vojske.Da ne verujete u spontanost i da su oni to sami smislili ili im je neko pomagao.Da je srece da se tim crvenim klubovima ukinu dotiranja iz budzeta...Prihodi tih klubova su privatni, a troskovi i rashodi javni.Ali kad '90 i '91 se ne obračunas sa sluzbom, njenim ispostavama, politickim i finansijskim onda imate privatnu drzavu. Kome mi da se obratimo sto nam je zemlja kidnapovana i drze nas kao taoce.

Milosh

pre 1 godinu

I vi ste neki navijaci, sram vas bilo. Peta zvezdina zvezda i najbolji nas igrac svih vremena. On je veci zvezdas od svi vas.
(S.M.Kuća, 26. maj 2022 20:26)

Oduzece mu Zvezdan tu "zvezdu". On je najveca sramota u istoriji kluba. Kao i abolirani Dzajic i onaj Dukljanin. Zveza ima dve "zvezde" Terzica i Predsednika Vucica. Njihove zvede ce sijati i kad se klub bude ugasio.

Miki

pre 1 godinu

@(Vladan R, 26. maj 2022 21:18)
Napisao si cinjenice ali ne i sustinu,Piksi jeste rasprodao taj tim sa Zigicem,Jankovicem,Bastom itd zbog razloga sto ti igraci su imali jako sumnjive ugovore a poneki nisu ni bili u zvezdinom vlasnistvu nego su bili pod menadzerskim ugovorima,upravo je Piksi tom prodajom tih igraca mada bili kvalitetni hteo da se oslobodi uticaja kojekakvih menadzera a tzv vodje navijaca je hteonda ih postavi na mesto koje im pripada a ne da se mesaju u rad kluba i odlucivanjuni da imaju ogromne nezasluzene povlastice(pare) Na zalost nije uspeo i moraomje da ode

matori

pre 1 godinu

Još jednom se potvrdilo da je biti navijač zvezde samo jedno bedno plaćeno zanimanje. Bez ikakvog morala i časti , uz svaki režim od Krcuna do Vučića. Ej bre, pa Piksi je sigurno jedan od najvećih igrača koje ste imali. Čovek je ugrozio karijeru jer je odbio da šutira penal u Bariju. Ali Terza je naredio drugačije. Bila bi fora da im sada naredi da veličaju Piksija. Uradili bi to, ne bi ni trepnuli

Cigan uvek, nikad Delija

pre 1 godinu

Taj transparent su razvili uposlenici kompanije Delije doo, ne navijači Zvezde. Ti isti uposlenici su ćutali 5 godina kad je Lukić utrostručio dug koji je ostao iza Piksija...

Nikola

pre 1 godinu

Navijači su oduvek važili za žestoke momke a zadnjih 10 godina sam se uverio u potpuno suprotno!
To su male, plašljive, poslušne pudlice. Uvek uz skute moćnima, uvek hrabri protiv slabijih.
(Perikle, 26. maj 2022 19:33)

Upravo tako, par desetina njih za jedan sendvic drzi sraman transparernt koji ide protiv zdravog razuma i logike, da ne pricamo koliko steti samom klubu. Ovo pricam kao Grobar, ovi iz CZ treba da se stide, neospornu legendu poput Piksija da ovako provlace kroz blato. Piksi legenda i kao igrac a i kao trerner u Japanu, a pazi molim te pisu ovde nije znao da vodi CZ kad je bio trener ovde, a osvoji dve duple krune, kazu rasprodao igrace a zapravo formirao jos bolji tim u cemu bi i uspeo da ga nije mafija koja vodi klub najurila jer verovatno nije hteo u blato sa njima da se valja.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Direktor Terzić i Delije mogu da počnu projekat oporavka OFK Beograda, sa njima i ostali iz uprave. Sajonara.
Naama Ciganima neka ostave Piksija,Dzaju,Šekija, Pižona, Rajka, Duleta Savića, generaciju 91 i sve ostalo što je deo naše Crveno Bele,Ciganske istorije.
(Gorjanski, 27. maj 2022 07:49)

Bravo, care! Neka i promene ime kluba u Četnik Junajted da više ne sramote veliko ime Zvezde. I dresove u crno-crvene, da se zna.

maSi

pre 1 godinu

Nevezano za ove sa Severa, jer tu ima samo par njih koji slepo veruju Džaji i upravi, a ostali su previše mladi i ne znaju ni gde je levo a gde desno, ovo je u stvari lični rat Džaje i Terze s jedne, i Piksija s druge strane, lični rat oko slave, priznanja,poštovanja a najviše oko novca, jer realno nikada se neće moći izračunati ko je od njih za više novca ojadio klub.
Treba dodati i ključnu trulu voćku u celoj ovoj priči, a to je Terza koji je oduvek bio Partizanovac od glave do pete, jer više je on puta ručavao i večeravao sa svim ranijim upravama Partizana nego što je u celom svom životu pogledao utakmica Crvene Zvezde, da ne pišem i o Terzinim desnim rukama, koji su prvo bili nekih desetak godina na Severu, pa onda iz ličnih interesa postali otvoreni navijači Partizana, pa onda ponovo postali "vatreni" navijači Zvezde.

nbc

pre 1 godinu

Ja sam partizanovac ali ovo je dno dna. Piksija sam uvijek cijenio i u reprezentaciji je u svojoj generaciji sigurno najviše dao. Mijatović i Savičević su možda i bolji igrači od njega bili ali u reprezentaciji je on ipak najviše dao. Zato ga i cijenim. Uspon CZ do prvaka Evrope je upravo počeo njegovim dovođenjem i pravljenjem tima oko njega. Sramota. Ali za najsrpskiji klub Prosinečki je vodilja.

Marko

pre 1 godinu

Jeste dobili po sendvič, navijači?

Mi Delije volimo Drgana više nego Dekija. Volimo i Dekija, samo malo manje. Ne znam iz koje ste vi priče.

Miki

pre 1 godinu

Ovde izvesne"Delije"pišu kako nema mesta za Katajia i to je greh Piksija.Jeste li vi svesni protiv koga igra Kataji ovde u Srbiji...protiv Partizana sa igračima koji ne bi imali mesto u trecoj Engleskoj ligi.Kad god je igrao u repki veze nije imao...nije se video .

Zvezdaš

pre 1 godinu

Dragan Stojković Piksi, kapiten reprezentacije i Zvezde, je samo na Marakani odigrao više utakmica nego što su ovu balavci koji drže transparentsvi zajedno ukupno utakmica odgledali na TV-u... Katastrofa šta se dešava u Zvezdi, ne može ni dupla kruna (sa nažalost takođe nikad lošijim Partizanom) da zamaže oči...

Nemanja

pre 1 godinu

Bitno da su Delije "nase" a Zvezda "njihova". Sram vas bre bilo placenici jedni, balavci i kriminalci koji uzimaju za pravo da vredjaju jednu legendu kluba! Ko ste bre vi da odredjujete ko je Zvezdas a ko ne? Zvezdas je samo onaj ko vam uplati lovu? Sram vas bilo!

Predo

pre 1 godinu

Ja sam bio zagriženi "zvezdaš" u doba kada je Piksi igrao, nakon rata, kada je sve otišlo u ... malo sam ohladio. Ovi zadnji uspesi su me malo trgli. Ali nikada, nikada i kada sam bio mlad, nisam razumeo te tzv. "Delije", za koje mi se uvek činilo i da ne prate utakmice, nego imaju svoj program. Ne vidim ništa loše u tome da navijam za svoj tim i poštujem protivnika. Neka neko napravi anketu, ima nas milion, dva navijača Zvezde, pa da vidimo ko je za Zvezdana, a ko za Piksija.

Bane

pre 1 godinu

Nemoj im Piksi zameriti, a i realno, sta te briga, kad to izjave navijaci kluba kome su Terzić i Covic glavne legende.
Znas da je njima pamćenje kratko.

Gorjanski

pre 1 godinu

Direktor Terzić i Delije mogu da počnu projekat oporavka OFK Beograda, sa njima i ostali iz uprave. Sajonara.
Naama Ciganima neka ostave Piksija,Dzaju,Šekija, Pižona, Rajka, Duleta Savića, generaciju 91 i sve ostalo što je deo naše Crveno Bele,Ciganske istorije.

Joao

pre 1 godinu

Kakav autogol organizovanih "navijača"!
Mi smo znali kakvi su to džiberi, ali došao je trenutak u kom su to i pokazali.
Velika je ovo sramota za klub, ali nema ko da se ogradi, da osudi bez ikakvog "ali"!

VUK

pre 1 godinu

Piksi je uz Džajića , najbolji fudbaler koji je igrao u CZ . To nije sporno. Nije sporan kvalitet i njegova fudbalska veličina. Delije porukom govore o odnosu Piksija prema CZ posle igračke karijere. Govore o njegovom odnosu kao prvog čoveka FS i danas kao selektora prema CZ. Poslednjih godina CZ beleži najbolje rezultate od devedesetih pa do danas. Titule , duple krune i proleća u Evropi. Vođa te generacije Katai nema mesta u reprezentaciji Srbije ?!?! Ma nek bude 22 igrač u reprezentaciji, ali kapiten ovako uspešne CZ, strelac tolikih magičnih golova ne može da bude ni poslednji igrač reprezentacije ?!? Piksi je legenda CZ. Ima svoju VIP počasnu ložu na stadionu RM ex Marakani. Kakav bi odnos prema kapitenu CZ imao neki selektor koji je neprijateljski raspoložen prema CZ , kada legenda CZ , danas kao selektor ima ovakav odnos. Možda smo prvaci sveta, ili finalisti SP , to ne znam, ali znam da sve manje od toga zauvek rastavlja Sever i Piksija. Koja je tajna da Katai ne ide u Katar? Koja li tajna ?

ej bre

pre 1 godinu

A ja sam mislio da je za potop bio kriv Tole. Pa rekli ste da je Partizanova tadasnja dominacija bila plod kradja pa sad vi kradete da vratite. Odkud sad Piksi kriv?

Skeptik

pre 1 godinu

Kao fudbaler Piksi je bio genijalac, virtuoz u kopackama, bog fudbala... Ali kao rukovodilac nazalost sve obrnuto... To je surova istina, i ne moze to niko opovrgnuti...

Nebojša

pre 1 godinu

Volim Zvezdu kao svoju porodicu... Ali u ovom slučaju sam na Piksijevoj strani... Ne može se tako ponati prema legendi kluba... Prema, po meni, i najnoljem igraču u istoriji Zvezde

dure

pre 1 godinu

Piksi je jedna fudbalska gromasa,grobar sam,ali pamtim ga kao istinskof velemajstora!Sramota je ovo za klub cz!Ali svi moji deugari zvezdaši se gnušaju ovih bizbismena deliha,tako da...bije to prava,realna slika..

Vladan R

pre 1 godinu

@ Milan

Taj tim sa Markovicem, Bastom ,Zigicem, Kovacevicem, Pantelicem, Disljenkovicem itd, je napravio Dzajic, a Piksi je dosao na gotov i formiran tim. Pojcao ga jeste sa Milijasem i Stojkovicem, ali gro tima, kao sto vec rekoh, je vec bio formiran, pre njegovog dolasaka. On je na zalost taj tim ceo rasporodao za dve godine, a da nije doveo adekvatne zamene. Sa jedne strane jeste uzeo dve duple krune, ali sa druge strane je u odredjenoj meri bio kriv za potonja stradanja. Na zalost taj deo karijere, mu nije bio bas uspesan. Jednostavno se nije snasa. Navedene greske ne mogu da bace senku na sve dobro, sto je uradio u dresu CZ. To koliki je zvezdas je pokazao i time sto se, dok je bio povredjen, kao igrac Marseja, vise intresovao za rezultate CZ u KES nego Marseja. Zato je ovaj transparent sefinitivno sramota, i ne moze ga podrzati niti jedan pravi navijac CZ.

Da se zna

pre 1 godinu

Uvek si bio i uvek ćeš biti naš.Pod naš podrazumevam stare zvezdaše koji su te bodrili i uživali u tvojim igrama.Kao stari ciganin ja se odričem ovog šminkeraja na Severu.Nesrećnici su obrukali sve one generacije koje su pevale,radovale se i plakale na Severu.Fuj.

Zvezdas ali pravi

pre 1 godinu

Ovo nisu ni navjaci ni zvezdasi -evo posao za istrazivacko novinarstvo da se vidi ko je narucio ovaj transparent mada nema mnogo dileme...a tom coveku zabraniti prilaz marakani a kamoli neku funkciju u zvezdi...NAPRRED PIKSI LEGENDO

veder

pre 1 godinu

@srđan...
Katai je dobar fudbaler ali nije za žestok tempo, pogotovo za napore koji se traže od fudbalera devedeset minuta. On je igrač momenta, a reprezentacija traži devedeset minuta trčanja, on nije sposoban ni za jedno poluvreme, jednostavno nije igrač zadatka. Zato nije u reprezentaciji. Da li bi trčao od jednog do drugog šesnaesterca kao Kostić u Ajntrhtu devedeset minuta? Nema šanse, njemu je duša u nosu posle pola sata igre. Može da dominira u ovoj ligi, napolju bi grejao klupu, osim u Čikagu gde je igrao zbog našeg trenera koji ga je doveo. Danas se fudbal igra drugačije, on je za trenutak, za majstorski gol, i onda ga nema celi sat u igri. To ne može u savremenom fudbalu, ili bolje reći da to ne prolazi u Evropi, niti na svetskom predstojećim prvenstvu.

Nal Bandi

pre 1 godinu

Piksi je direktor fudbala.
Da li je neko od tih ,,navijaca" ikad gledao uzivo Piksija...
Znaci, pre Cavija, pre Inijeste, to i vise od toga je moglo da se gleda na Marakani usred Beograda, a ulaznica nije bila 100 eur...
Bio je direktor svima na terenu, zbog toga sto je pokazivao na terenu.

pedja

pre 1 godinu

Istorijska sramota severa!Vecina od tih placenih "navijaca" nije ni gledala Piksija kao igraca,ali za kintu "ponosno" drze placeni transparent i samo cine greh jer ne znaju ama bas nista.Pijano i naduvano, bez trunke mozga u glavi,"motivisano", gle cuda od coveka koji sa istim tim Piksijem sedi u loazi!?
Covek koji je za 15 minuta u Bariju 91, pokazao vise nego svih 22 fudbalera za 105 minuta, koji je sa naprslom kosti na noui dao dva gola Dinamu,dao dva najbolja gola ikada za reprezentaciju Jugoslavije na SP u Italiji,covek koga su Japanci cenili kao bozanstvo ne valja ispranim mozgovima sa severa.
Uvek ce biti moj, i svih normalnih Zvezdasa, Cigana i Delija, a vas sako jada i vase sponzore niko nece ni pomatiti ni ceniti, jer ste vi niko i nista, bili, ostali i takvi ce te uvek biti!
Ako je Zvezda normalan, evropski klub,sampion Evrope i sveta treba da se ogradi od budala pa makar to i zabolelo nekog!

Goran

pre 1 godinu

Ne pamte ovi tzv. navijači Zvezde šta je Piksi bio i šta je radio. Ne može neko ko nije pratio Piksijevu igru, da o njemu komentariše. Pa on je svojevremeno bio jedini naš igrač u timovima sveta.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Čije god da je ovo ideja i delo, TREBA DA GA JE SRAMOTA. Bilo da se radi o tome da su navijači samoinicijativno ovo napisali, bilo da su to napisali na nečiji nagovor(Terzića recimo).
Pod hitno da se klub oglasi izvinjenjem Piksiju i javno da se ogradi od ovog dela svojih navijača!!!!
Ovo pišem kao stari i "rodjeni" Zvezdaš.

bla bla

pre 1 godinu

Zna se ko je poslao ovu poruku sa severa …pravi zvezdasi ne sigurno,nego oni koji imaju novčanu korist od zvezde i vodje ..Terza da mu pokaže da nije dobrodošao a stalno ga proziva da ga nema na Mari..pa i ne treba da dolazi dok god si ti tu,makar uzimao titule non stop, kog igrača si stvorio u zadnjih 5 šampionskih godina..sad forsiras Erakovica, do juče Nikolića i Gavrića -vidimo gde su ..hoćeš sve na silu ,a Partizan kao drugi prodao brdo talentovane dece…znaci bolje grade igrače,kod nas vedre i oblače matorani Katai i Kanga,toliko…me možeš živog igrača da prodaš ,neko bi rekao zvezda sila ,sampion non stop mora da ima lud tim kad ono tamo matorani koji igraju na iskustvo i zauzimaju mesta nekoj deci koje ni nema ustvari…hteo Dzubi ,samo bi nam još on trebao sa 34 god ,gde ti je Rišar,Dioni ,Bakajoko i Falko …užas do užasa

mr

pre 1 godinu

Ovo je najveća sramota za sever od kako pratim Zvezdu,a ja sam 74 godište.
(Laik, 26. maj 2022 20:31)

Па мене који сам неутралан по питању Партизана и Звезде (осим што навијам и за једне и друге у Европи) је баш баш срамота. Да постоји референдум, да ли Пикси или ови навијачи, па ова сумњива екипица би била депортована ван државе. Какав болид у глави треба да будеш да поставиш овакав транспарент. Изгледа да се много осладила ова лагана лова и да се више нема назад, иду до краја.

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Неодобравам!
"Прљав веш" се не износи пред госте.
Пикси је наша звезда и његови играчки дани су били достојни тог звања али његов однос према клубу није био онакав какав је на пример Пижонов, Шекијев или Џајин, некако се издигао изнад клупских подела и некако окренуо леђа клубу. Подржати Бјековића на мести председника ФСС неће ниједан звездаш у души, то је ненормално, што сигурно не би било да је у питању рецимо Голац или пок. Моца Вукотић.
Такав је какав је али га сигурно не треба вређати!

Nebitno

pre 1 godinu

Procitam majci ovo koja ima 73 godine i zena pocne da place i kaze pokojni otac ti se prevrce u grobu. Piksi legendo, oprsoti, izvini, nemam reci.

Milan

pre 1 godinu

Piksi je napravio tim koji je imao Bastu,Boska,Kovacevica,Mladenovica,Stojkovica,Pantelu,Zigica,Dudica i vredeo je desetine miliona a bio jeftin za odrzavanje...Terza je napravio tim cije su plate deset miliona a trzisna vrednost nula...pametnom dosta

veder

pre 1 godinu

Ko dozvoljava da se ovakvi sramne poruke uopšte nađu na tribinama? Ima li iko normalan u klubu da spreči to, poruke mržnje, uvreda, neke četničke poruke kao da smo u 41.godini prošlog veka!? Koji su to huligani koji luduju i pljuju po svemu, ko ih vodi, plaća? To su pitanja ne samo za upravu nego za celo društvo.

krit

pre 1 godinu

Ovakva glupost pred svetsko prvenstvo, katastrofa. Gledao sam Piksija mnoogo puta, uživanje kakvog danas nema, drugačije se igra - igrao je povređen za Zvezdu, odbio da šutne penal za Olimpik u finalu, da li su ovi što drže transparent bar platili kartu i tako podržali Zvezdu.

Radoslav

pre 1 godinu

Velika sramota! Ovako nešto nijedan iskreni navijač Crvene Zvezde nikad ne bi ni pomislio. Legenda, peta Zvezdina zvezda, šta je sve dao Zvezdi, zaista sramno...

šone

pre 1 godinu

Svaka cast navijacima zvezde koji su komentarisali na ovom portalu. Branite svoje legende od placenika, profitera i lopova. Piksi je najveci u istoriji, nazalost je zvezdin.

boban,nis

pre 1 godinu

To je nas fudbal,sveo se na dva kluba iz jednog grada.Eno u Splitu igraju finale Hajduk i Rijeka,prepun stadion doslo najmanje 10k navijaca iz Rijeke.Tu su i Dinamo i Osijek,duplo manja drzava a cetiri velika kluba iz cetri razlicita grada.Zbog ovih sto ovo porucuju Piksiju je nas fudbal u totalnoj stranputici,pa cak zele da ne postoji ni ovaj drugi,nego samo jedan klub.Strasno!

sasa

pre 1 godinu

Na zalost i to smo doziveli. Da ljudi koji primaju platu da navijaju za zvezdu kazu zvezdinoj zvezdi da nikad nije bio zvezdin. Sad sam sve video.

Coya

pre 1 godinu

Kao iskreni Zvezdaš, ograđujem se od ovog sramnog transparenta plaćenika. Piksi je najbolji igrač u istoriji Zvezde i moj jedini idol! Piksi Zvezdin Bog, Zvezdina desetka, najveći gospodin!!!

dežurni

pre 1 godinu

Kao iskrenog i pravog navijača Crvene Zvezde, ograđujem se od ovog transparenta i ovih plaćenika na severu. Dakako, nisu svi plaćenici, neki su samo isprani mozgovi.

Ajgor

pre 1 godinu

Ovi što nose transparente verovatno nisu bili ni rođeni kada je Piksi nosio dres naše Zvezde, šta oni znaju ko je legenda.
Dobili pare i to je to.
Inače, za vreme Piksijevog predsednikovanja, Zvezda uzela dve duple krune.

partozanovac

pre 1 godinu

kada se ovakvi kao što su ovi što su pristali da okače ovaj transparent, a pogotovo oni što su ga naručili sklone iz našeg ne fudbala nego sporta i života uopšte, tek tad će nam krenuti bolje.. sto ce reci nikad nam neće biti bolje..

Dorotej

pre 1 godinu

Sramotni transparenti. Ja sam stara generacija Zvezdinih navijača. Proveo sam mnogo godina na Zvezdinom severu dok još politika nije umešala prste među navijače. Jednostavno ne razumem te sadašnje Delije. Pitam se ko to finansira i iz pozadine vodi/manipuliše.

Gile

pre 1 godinu

Nije vaš zato što ne gura Zvezdine igrače u reprezentaciji. Zato što čovek ima stav i karakter i nije podoban da se sa njim upravlja kako vi hoćete. Sramota.

box

pre 1 godinu

Ljudi to su tipovi koje je platio Terzic da forsiraju tribinu i simuliraju da su istinski navijaci. Oni nemaju veze sa klubom nego rade za pare, a klinci praznih glava ce da ih kao armija prate zato sto su klinci i ne vide dalje od nosa. Posle ovog sramnog transparenta svi zvezdasi treba da se ujedine da smene Terzica. Nije klub samo rezultat i titula, upravo je mnogo vise pa ako zvezdasi hoce da im pod maskom polovicnih rezulata blate identitet i od vedete kluba naprave negativca a sve za racun obicnog kriminalca onda svi treba da batalimo navijanje. Ziveo Piksi legendo nasa, a Terzica ce sacekati zatvor kad tad i sto je vaznije ostace upamcen kao mutivoda koja je pljuvala Piksija, Deju i druge nudeci se za novu legendu kluba umesto njih.

Maurisio Molina

pre 1 godinu

Nekada su i Delije bile zvezdaši. Sada su firma za sebe, doslovce postali preduzeće. Kada na navijačkoj tribini nema dresova kluba nego samo obeležja tribine, sve jasno. Tužan je ovakav odnos prema Piksiju, sve i da je užasno vodio klub. A bilo je i mnogo gorih.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Govorim samo u svoje ime. Delije nikad nisam smatrao da navijaju za isi klub kao i ja, a Piksija smatram za jednog od najboljeg fudbalera naše crveno bele porodice. Maknite bele stolice sa severa!

Perikle

pre 1 godinu

Navijači su oduvek važili za žestoke momke a zadnjih 10 godina sam se uverio u potpuno suprotno!
To su male, plašljive, poslušne pudlice. Uvek uz skute moćnima, uvek hrabri protiv slabijih.

Ivan

pre 1 godinu

Izvinite gospodine Stojkoviću. Izvinite u ime pravih navijača Zvezde. Nekada se znalo kada kažeš Delije misliš na navijače Zvezde. Danas je to... Ma šta da li komentarise, počinjem da se nerviram.

Simon le Bon

pre 1 godinu

Mnogo puta u poslednjih 10-tak godina osećao sam sramotu što navijam za Zvezdu, zbog stvari van Zvezde, raznoraznih dripaca koji su se ovajdili od Zvezde...

Danas osećam najveću sramotu zbog ove užasne, najverovatnije dirigovane poruke zna se koga, upućene za mene najvećoj legendi Zvezde...
Oni koji su naredili postavljanje ove sramote će proći, neće ih se niko sećati, kao ružan san, a Piksi će trajati barem jednu večnost, dok ne počne da traje druga večnost...
Piksi izvini i hvala za svaki sekund proveden u našoj Zvezdi, previše puta si me obradovao i to se ne zaboravlja...

Dorotej

pre 1 godinu

Sramotni transparenti. Ja sam stara generacija Zvezdinih navijača. Proveo sam mnogo godina na Zvezdinom severu dok još politika nije umešala prste među navijače. Jednostavno ne razumem te sadašnje Delije. Pitam se ko to finansira i iz pozadine vodi/manipuliše.

Perikle

pre 1 godinu

Navijači su oduvek važili za žestoke momke a zadnjih 10 godina sam se uverio u potpuno suprotno!
To su male, plašljive, poslušne pudlice. Uvek uz skute moćnima, uvek hrabri protiv slabijih.

Simon le Bon

pre 1 godinu

Mnogo puta u poslednjih 10-tak godina osećao sam sramotu što navijam za Zvezdu, zbog stvari van Zvezde, raznoraznih dripaca koji su se ovajdili od Zvezde...

Danas osećam najveću sramotu zbog ove užasne, najverovatnije dirigovane poruke zna se koga, upućene za mene najvećoj legendi Zvezde...
Oni koji su naredili postavljanje ove sramote će proći, neće ih se niko sećati, kao ružan san, a Piksi će trajati barem jednu večnost, dok ne počne da traje druga večnost...
Piksi izvini i hvala za svaki sekund proveden u našoj Zvezdi, previše puta si me obradovao i to se ne zaboravlja...

Maurisio Molina

pre 1 godinu

Nekada su i Delije bile zvezdaši. Sada su firma za sebe, doslovce postali preduzeće. Kada na navijačkoj tribini nema dresova kluba nego samo obeležja tribine, sve jasno. Tužan je ovakav odnos prema Piksiju, sve i da je užasno vodio klub. A bilo je i mnogo gorih.

box

pre 1 godinu

Ljudi to su tipovi koje je platio Terzic da forsiraju tribinu i simuliraju da su istinski navijaci. Oni nemaju veze sa klubom nego rade za pare, a klinci praznih glava ce da ih kao armija prate zato sto su klinci i ne vide dalje od nosa. Posle ovog sramnog transparenta svi zvezdasi treba da se ujedine da smene Terzica. Nije klub samo rezultat i titula, upravo je mnogo vise pa ako zvezdasi hoce da im pod maskom polovicnih rezulata blate identitet i od vedete kluba naprave negativca a sve za racun obicnog kriminalca onda svi treba da batalimo navijanje. Ziveo Piksi legendo nasa, a Terzica ce sacekati zatvor kad tad i sto je vaznije ostace upamcen kao mutivoda koja je pljuvala Piksija, Deju i druge nudeci se za novu legendu kluba umesto njih.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Govorim samo u svoje ime. Delije nikad nisam smatrao da navijaju za isi klub kao i ja, a Piksija smatram za jednog od najboljeg fudbalera naše crveno bele porodice. Maknite bele stolice sa severa!

Ajgor

pre 1 godinu

Ovi što nose transparente verovatno nisu bili ni rođeni kada je Piksi nosio dres naše Zvezde, šta oni znaju ko je legenda.
Dobili pare i to je to.
Inače, za vreme Piksijevog predsednikovanja, Zvezda uzela dve duple krune.

Gile

pre 1 godinu

Nije vaš zato što ne gura Zvezdine igrače u reprezentaciji. Zato što čovek ima stav i karakter i nije podoban da se sa njim upravlja kako vi hoćete. Sramota.

Ivan

pre 1 godinu

Izvinite gospodine Stojkoviću. Izvinite u ime pravih navijača Zvezde. Nekada se znalo kada kažeš Delije misliš na navijače Zvezde. Danas je to... Ma šta da li komentarise, počinjem da se nerviram.

sasa

pre 1 godinu

Na zalost i to smo doziveli. Da ljudi koji primaju platu da navijaju za zvezdu kazu zvezdinoj zvezdi da nikad nije bio zvezdin. Sad sam sve video.

Nebitno

pre 1 godinu

Procitam majci ovo koja ima 73 godine i zena pocne da place i kaze pokojni otac ti se prevrce u grobu. Piksi legendo, oprsoti, izvini, nemam reci.

krit

pre 1 godinu

Ovakva glupost pred svetsko prvenstvo, katastrofa. Gledao sam Piksija mnoogo puta, uživanje kakvog danas nema, drugačije se igra - igrao je povređen za Zvezdu, odbio da šutne penal za Olimpik u finalu, da li su ovi što drže transparent bar platili kartu i tako podržali Zvezdu.

partozanovac

pre 1 godinu

kada se ovakvi kao što su ovi što su pristali da okače ovaj transparent, a pogotovo oni što su ga naručili sklone iz našeg ne fudbala nego sporta i života uopšte, tek tad će nam krenuti bolje.. sto ce reci nikad nam neće biti bolje..

Nal Bandi

pre 1 godinu

Piksi je direktor fudbala.
Da li je neko od tih ,,navijaca" ikad gledao uzivo Piksija...
Znaci, pre Cavija, pre Inijeste, to i vise od toga je moglo da se gleda na Marakani usred Beograda, a ulaznica nije bila 100 eur...
Bio je direktor svima na terenu, zbog toga sto je pokazivao na terenu.

šone

pre 1 godinu

Svaka cast navijacima zvezde koji su komentarisali na ovom portalu. Branite svoje legende od placenika, profitera i lopova. Piksi je najveci u istoriji, nazalost je zvezdin.

pedja

pre 1 godinu

Istorijska sramota severa!Vecina od tih placenih "navijaca" nije ni gledala Piksija kao igraca,ali za kintu "ponosno" drze placeni transparent i samo cine greh jer ne znaju ama bas nista.Pijano i naduvano, bez trunke mozga u glavi,"motivisano", gle cuda od coveka koji sa istim tim Piksijem sedi u loazi!?
Covek koji je za 15 minuta u Bariju 91, pokazao vise nego svih 22 fudbalera za 105 minuta, koji je sa naprslom kosti na noui dao dva gola Dinamu,dao dva najbolja gola ikada za reprezentaciju Jugoslavije na SP u Italiji,covek koga su Japanci cenili kao bozanstvo ne valja ispranim mozgovima sa severa.
Uvek ce biti moj, i svih normalnih Zvezdasa, Cigana i Delija, a vas sako jada i vase sponzore niko nece ni pomatiti ni ceniti, jer ste vi niko i nista, bili, ostali i takvi ce te uvek biti!
Ako je Zvezda normalan, evropski klub,sampion Evrope i sveta treba da se ogradi od budala pa makar to i zabolelo nekog!

Milan

pre 1 godinu

Piksi je napravio tim koji je imao Bastu,Boska,Kovacevica,Mladenovica,Stojkovica,Pantelu,Zigica,Dudica i vredeo je desetine miliona a bio jeftin za odrzavanje...Terza je napravio tim cije su plate deset miliona a trzisna vrednost nula...pametnom dosta

Coya

pre 1 godinu

Kao iskreni Zvezdaš, ograđujem se od ovog sramnog transparenta plaćenika. Piksi je najbolji igrač u istoriji Zvezde i moj jedini idol! Piksi Zvezdin Bog, Zvezdina desetka, najveći gospodin!!!

Radoslav

pre 1 godinu

Velika sramota! Ovako nešto nijedan iskreni navijač Crvene Zvezde nikad ne bi ni pomislio. Legenda, peta Zvezdina zvezda, šta je sve dao Zvezdi, zaista sramno...

Goran

pre 1 godinu

Ne pamte ovi tzv. navijači Zvezde šta je Piksi bio i šta je radio. Ne može neko ko nije pratio Piksijevu igru, da o njemu komentariše. Pa on je svojevremeno bio jedini naš igrač u timovima sveta.

dežurni

pre 1 godinu

Kao iskrenog i pravog navijača Crvene Zvezde, ograđujem se od ovog transparenta i ovih plaćenika na severu. Dakako, nisu svi plaćenici, neki su samo isprani mozgovi.

Nebojša

pre 1 godinu

Volim Zvezdu kao svoju porodicu... Ali u ovom slučaju sam na Piksijevoj strani... Ne može se tako ponati prema legendi kluba... Prema, po meni, i najnoljem igraču u istoriji Zvezde

boban,nis

pre 1 godinu

To je nas fudbal,sveo se na dva kluba iz jednog grada.Eno u Splitu igraju finale Hajduk i Rijeka,prepun stadion doslo najmanje 10k navijaca iz Rijeke.Tu su i Dinamo i Osijek,duplo manja drzava a cetiri velika kluba iz cetri razlicita grada.Zbog ovih sto ovo porucuju Piksiju je nas fudbal u totalnoj stranputici,pa cak zele da ne postoji ni ovaj drugi,nego samo jedan klub.Strasno!

veder

pre 1 godinu

Ko dozvoljava da se ovakvi sramne poruke uopšte nađu na tribinama? Ima li iko normalan u klubu da spreči to, poruke mržnje, uvreda, neke četničke poruke kao da smo u 41.godini prošlog veka!? Koji su to huligani koji luduju i pljuju po svemu, ko ih vodi, plaća? To su pitanja ne samo za upravu nego za celo društvo.

bla bla

pre 1 godinu

Zna se ko je poslao ovu poruku sa severa …pravi zvezdasi ne sigurno,nego oni koji imaju novčanu korist od zvezde i vodje ..Terza da mu pokaže da nije dobrodošao a stalno ga proziva da ga nema na Mari..pa i ne treba da dolazi dok god si ti tu,makar uzimao titule non stop, kog igrača si stvorio u zadnjih 5 šampionskih godina..sad forsiras Erakovica, do juče Nikolića i Gavrića -vidimo gde su ..hoćeš sve na silu ,a Partizan kao drugi prodao brdo talentovane dece…znaci bolje grade igrače,kod nas vedre i oblače matorani Katai i Kanga,toliko…me možeš živog igrača da prodaš ,neko bi rekao zvezda sila ,sampion non stop mora da ima lud tim kad ono tamo matorani koji igraju na iskustvo i zauzimaju mesta nekoj deci koje ni nema ustvari…hteo Dzubi ,samo bi nam još on trebao sa 34 god ,gde ti je Rišar,Dioni ,Bakajoko i Falko …užas do užasa

Vladan R

pre 1 godinu

@ Milan

Taj tim sa Markovicem, Bastom ,Zigicem, Kovacevicem, Pantelicem, Disljenkovicem itd, je napravio Dzajic, a Piksi je dosao na gotov i formiran tim. Pojcao ga jeste sa Milijasem i Stojkovicem, ali gro tima, kao sto vec rekoh, je vec bio formiran, pre njegovog dolasaka. On je na zalost taj tim ceo rasporodao za dve godine, a da nije doveo adekvatne zamene. Sa jedne strane jeste uzeo dve duple krune, ali sa druge strane je u odredjenoj meri bio kriv za potonja stradanja. Na zalost taj deo karijere, mu nije bio bas uspesan. Jednostavno se nije snasa. Navedene greske ne mogu da bace senku na sve dobro, sto je uradio u dresu CZ. To koliki je zvezdas je pokazao i time sto se, dok je bio povredjen, kao igrac Marseja, vise intresovao za rezultate CZ u KES nego Marseja. Zato je ovaj transparent sefinitivno sramota, i ne moze ga podrzati niti jedan pravi navijac CZ.

dure

pre 1 godinu

Piksi je jedna fudbalska gromasa,grobar sam,ali pamtim ga kao istinskof velemajstora!Sramota je ovo za klub cz!Ali svi moji deugari zvezdaši se gnušaju ovih bizbismena deliha,tako da...bije to prava,realna slika..

mr

pre 1 godinu

Ovo je najveća sramota za sever od kako pratim Zvezdu,a ja sam 74 godište.
(Laik, 26. maj 2022 20:31)

Па мене који сам неутралан по питању Партизана и Звезде (осим што навијам и за једне и друге у Европи) је баш баш срамота. Да постоји референдум, да ли Пикси или ови навијачи, па ова сумњива екипица би била депортована ван државе. Какав болид у глави треба да будеш да поставиш овакав транспарент. Изгледа да се много осладила ова лагана лова и да се више нема назад, иду до краја.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Čije god da je ovo ideja i delo, TREBA DA GA JE SRAMOTA. Bilo da se radi o tome da su navijači samoinicijativno ovo napisali, bilo da su to napisali na nečiji nagovor(Terzića recimo).
Pod hitno da se klub oglasi izvinjenjem Piksiju i javno da se ogradi od ovog dela svojih navijača!!!!
Ovo pišem kao stari i "rodjeni" Zvezdaš.

Da se zna

pre 1 godinu

Uvek si bio i uvek ćeš biti naš.Pod naš podrazumevam stare zvezdaše koji su te bodrili i uživali u tvojim igrama.Kao stari ciganin ja se odričem ovog šminkeraja na Severu.Nesrećnici su obrukali sve one generacije koje su pevale,radovale se i plakale na Severu.Fuj.

Zvezdas ali pravi

pre 1 godinu

Ovo nisu ni navjaci ni zvezdasi -evo posao za istrazivacko novinarstvo da se vidi ko je narucio ovaj transparent mada nema mnogo dileme...a tom coveku zabraniti prilaz marakani a kamoli neku funkciju u zvezdi...NAPRRED PIKSI LEGENDO

Gorjanski

pre 1 godinu

Direktor Terzić i Delije mogu da počnu projekat oporavka OFK Beograda, sa njima i ostali iz uprave. Sajonara.
Naama Ciganima neka ostave Piksija,Dzaju,Šekija, Pižona, Rajka, Duleta Savića, generaciju 91 i sve ostalo što je deo naše Crveno Bele,Ciganske istorije.

Joao

pre 1 godinu

Kakav autogol organizovanih "navijača"!
Mi smo znali kakvi su to džiberi, ali došao je trenutak u kom su to i pokazali.
Velika je ovo sramota za klub, ali nema ko da se ogradi, da osudi bez ikakvog "ali"!

Predo

pre 1 godinu

Ja sam bio zagriženi "zvezdaš" u doba kada je Piksi igrao, nakon rata, kada je sve otišlo u ... malo sam ohladio. Ovi zadnji uspesi su me malo trgli. Ali nikada, nikada i kada sam bio mlad, nisam razumeo te tzv. "Delije", za koje mi se uvek činilo i da ne prate utakmice, nego imaju svoj program. Ne vidim ništa loše u tome da navijam za svoj tim i poštujem protivnika. Neka neko napravi anketu, ima nas milion, dva navijača Zvezde, pa da vidimo ko je za Zvezdana, a ko za Piksija.

MajesticRedStar

pre 1 godinu

Deca (Dejan, 26. maj 2022 19:17)

Da su deca grobara pa da ih opet bude sramota. Ovako... talog ljudski. 47 godina navijam za Zvezdu. Zbog ovakvih na stadion ne idem. Sramota!

veder

pre 1 godinu

@srđan...
Katai je dobar fudbaler ali nije za žestok tempo, pogotovo za napore koji se traže od fudbalera devedeset minuta. On je igrač momenta, a reprezentacija traži devedeset minuta trčanja, on nije sposoban ni za jedno poluvreme, jednostavno nije igrač zadatka. Zato nije u reprezentaciji. Da li bi trčao od jednog do drugog šesnaesterca kao Kostić u Ajntrhtu devedeset minuta? Nema šanse, njemu je duša u nosu posle pola sata igre. Može da dominira u ovoj ligi, napolju bi grejao klupu, osim u Čikagu gde je igrao zbog našeg trenera koji ga je doveo. Danas se fudbal igra drugačije, on je za trenutak, za majstorski gol, i onda ga nema celi sat u igri. To ne može u savremenom fudbalu, ili bolje reći da to ne prolazi u Evropi, niti na svetskom predstojećim prvenstvu.

Bane

pre 1 godinu

Nemoj im Piksi zameriti, a i realno, sta te briga, kad to izjave navijaci kluba kome su Terzić i Covic glavne legende.
Znas da je njima pamćenje kratko.

Ilijae

pre 1 godinu

Pa sad, s jedne strane mafijaši i dileri a sa druge Piksi.

Ukratko. Piksi je gledao da iz Zvezde odu igrači koji nemaju ugovor sa klubom. Na žalost mnogo igrača u to vreme nije imalo ugovor sa klubom već samo sa menadžerima koji su kao treća strana pravili ugovore sa klubom uz ogromne provizije. Zvezda nije mogla da zaradi ništa od odlaska tih igrača, jednostavno nisu bili njeni igrači, i Piksi je želeo da polako zameni kompletan igrački kadar a da se to ne prelije na rezultate i to je, prosto neverovatno, uspeo sa dve duple krune.
E pa zamislite reakcije menadžera kad im oduzmete zvezdu kao izlog za prodaju igrača. Oni su već bili u šemi i sa političarima i sa raznoraznim i krenula je hajka na piksija. Piksiju je trebao jedan dobar rezultat u evropi da bi stabilizovao finansije ali za malo nije uspeo i prelomio je da mu sve to ne treba pa je otišao gde i svi "muljatori" u zemlju muljanja i haosa - u Japan, gde je postao legenda. I to sasvim dovoljno govori o njemu.
Dug Zvezde se za vreme piksijevog vakta zaista povećao, ali to nije bilo značajno povećanje u odnosu na prethodno napravljene dugove, a pogotovo je minorno u odnose na dugove koje su pravile kasnije uprave.
Šta će ostati iza ovog "doktora" plašim se i da pomislim. Znamo svi da ga baš briga za Zvezdu, uostalom nikad nije ni navijao za Zvezdu.
Daj Bože da grešim.

Pppp

pre 1 godinu

Pixi je uspeo u tudjoj zemlji u Japanu gde nema trange frange. A gde je gospodin Terzic uspeo?
Da vredi nesto uspeo bi i u tudjij zemlji ali ne, svi znamo koliko je kvalitetan covek Terza i koliko bi mu tugo trebalo da popije zatvor u nekoj drugoj zemlji.
Zamislite da daju neku Funkciju Terzicu u Japanu kao sto su dali Pixiju? Pa Terza bi posle 10dana bio uhapsen kao najveci lopov u Japanu.

matori

pre 1 godinu

Još jednom se potvrdilo da je biti navijač zvezde samo jedno bedno plaćeno zanimanje. Bez ikakvog morala i časti , uz svaki režim od Krcuna do Vučića. Ej bre, pa Piksi je sigurno jedan od najvećih igrača koje ste imali. Čovek je ugrozio karijeru jer je odbio da šutira penal u Bariju. Ali Terza je naredio drugačije. Bila bi fora da im sada naredi da veličaju Piksija. Uradili bi to, ne bi ni trepnuli

Nemanja

pre 1 godinu

Bitno da su Delije "nase" a Zvezda "njihova". Sram vas bre bilo placenici jedni, balavci i kriminalci koji uzimaju za pravo da vredjaju jednu legendu kluba! Ko ste bre vi da odredjujete ko je Zvezdas a ko ne? Zvezdas je samo onaj ko vam uplati lovu? Sram vas bilo!

Darko

pre 1 godinu

60 godina sam umrli Zvezdas, po prvi put me sramota severa, bravo Terzicu ovo je tvoje maslo, a oni mladi i nadasve glupi bez obzira sto mislim da nema boljeg od Teze, prevelika je ovo sramota

Ненад

pre 1 godinu

Син ми је тражио да га водим на Север, али рекао сам му да може да бира између Истока и Запада. Кад сам му објаснио зашто, разумео је одмах.

Zvezdaš

pre 1 godinu

Dragan Stojković Piksi, kapiten reprezentacije i Zvezde, je samo na Marakani odigrao više utakmica nego što su ovu balavci koji drže transparentsvi zajedno ukupno utakmica odgledali na TV-u... Katastrofa šta se dešava u Zvezdi, ne može ni dupla kruna (sa nažalost takođe nikad lošijim Partizanom) da zamaže oči...

Marko

pre 1 godinu

Jeste dobili po sendvič, navijači?

Mi Delije volimo Drgana više nego Dekija. Volimo i Dekija, samo malo manje. Ne znam iz koje ste vi priče.

Miki

pre 1 godinu

@(Vladan R, 26. maj 2022 21:18)
Napisao si cinjenice ali ne i sustinu,Piksi jeste rasprodao taj tim sa Zigicem,Jankovicem,Bastom itd zbog razloga sto ti igraci su imali jako sumnjive ugovore a poneki nisu ni bili u zvezdinom vlasnistvu nego su bili pod menadzerskim ugovorima,upravo je Piksi tom prodajom tih igraca mada bili kvalitetni hteo da se oslobodi uticaja kojekakvih menadzera a tzv vodje navijaca je hteonda ih postavi na mesto koje im pripada a ne da se mesaju u rad kluba i odlucivanjuni da imaju ogromne nezasluzene povlastice(pare) Na zalost nije uspeo i moraomje da ode

ej bre

pre 1 godinu

A ja sam mislio da je za potop bio kriv Tole. Pa rekli ste da je Partizanova tadasnja dominacija bila plod kradja pa sad vi kradete da vratite. Odkud sad Piksi kriv?

Cigan uvek, nikad Delija

pre 1 godinu

Taj transparent su razvili uposlenici kompanije Delije doo, ne navijači Zvezde. Ti isti uposlenici su ćutali 5 godina kad je Lukić utrostručio dug koji je ostao iza Piksija...

Nikola

pre 1 godinu

Navijači su oduvek važili za žestoke momke a zadnjih 10 godina sam se uverio u potpuno suprotno!
To su male, plašljive, poslušne pudlice. Uvek uz skute moćnima, uvek hrabri protiv slabijih.
(Perikle, 26. maj 2022 19:33)

Upravo tako, par desetina njih za jedan sendvic drzi sraman transparernt koji ide protiv zdravog razuma i logike, da ne pricamo koliko steti samom klubu. Ovo pricam kao Grobar, ovi iz CZ treba da se stide, neospornu legendu poput Piksija da ovako provlace kroz blato. Piksi legenda i kao igrac a i kao trerner u Japanu, a pazi molim te pisu ovde nije znao da vodi CZ kad je bio trener ovde, a osvoji dve duple krune, kazu rasprodao igrace a zapravo formirao jos bolji tim u cemu bi i uspeo da ga nije mafija koja vodi klub najurila jer verovatno nije hteo u blato sa njima da se valja.

Petar

pre 1 godinu

To neko od mafije kukurice preko "navijavaca", svoje vojske.Da ne verujete u spontanost i da su oni to sami smislili ili im je neko pomagao.Da je srece da se tim crvenim klubovima ukinu dotiranja iz budzeta...Prihodi tih klubova su privatni, a troskovi i rashodi javni.Ali kad '90 i '91 se ne obračunas sa sluzbom, njenim ispostavama, politickim i finansijskim onda imate privatnu drzavu. Kome mi da se obratimo sto nam je zemlja kidnapovana i drze nas kao taoce.

Milosh

pre 1 godinu

I vi ste neki navijaci, sram vas bilo. Peta zvezdina zvezda i najbolji nas igrac svih vremena. On je veci zvezdas od svi vas.
(S.M.Kuća, 26. maj 2022 20:26)

Oduzece mu Zvezdan tu "zvezdu". On je najveca sramota u istoriji kluba. Kao i abolirani Dzajic i onaj Dukljanin. Zveza ima dve "zvezde" Terzica i Predsednika Vucica. Njihove zvede ce sijati i kad se klub bude ugasio.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Direktor Terzić i Delije mogu da počnu projekat oporavka OFK Beograda, sa njima i ostali iz uprave. Sajonara.
Naama Ciganima neka ostave Piksija,Dzaju,Šekija, Pižona, Rajka, Duleta Savića, generaciju 91 i sve ostalo što je deo naše Crveno Bele,Ciganske istorije.
(Gorjanski, 27. maj 2022 07:49)

Bravo, care! Neka i promene ime kluba u Četnik Junajted da više ne sramote veliko ime Zvezde. I dresove u crno-crvene, da se zna.

nbc

pre 1 godinu

Ja sam partizanovac ali ovo je dno dna. Piksija sam uvijek cijenio i u reprezentaciji je u svojoj generaciji sigurno najviše dao. Mijatović i Savičević su možda i bolji igrači od njega bili ali u reprezentaciji je on ipak najviše dao. Zato ga i cijenim. Uspon CZ do prvaka Evrope je upravo počeo njegovim dovođenjem i pravljenjem tima oko njega. Sramota. Ali za najsrpskiji klub Prosinečki je vodilja.

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Неодобравам!
"Прљав веш" се не износи пред госте.
Пикси је наша звезда и његови играчки дани су били достојни тог звања али његов однос према клубу није био онакав какав је на пример Пижонов, Шекијев или Џајин, некако се издигао изнад клупских подела и некако окренуо леђа клубу. Подржати Бјековића на мести председника ФСС неће ниједан звездаш у души, то је ненормално, што сигурно не би било да је у питању рецимо Голац или пок. Моца Вукотић.
Такав је какав је али га сигурно не треба вређати!

Miki

pre 1 godinu

Ovde izvesne"Delije"pišu kako nema mesta za Katajia i to je greh Piksija.Jeste li vi svesni protiv koga igra Kataji ovde u Srbiji...protiv Partizana sa igračima koji ne bi imali mesto u trecoj Engleskoj ligi.Kad god je igrao u repki veze nije imao...nije se video .

maSi

pre 1 godinu

Nevezano za ove sa Severa, jer tu ima samo par njih koji slepo veruju Džaji i upravi, a ostali su previše mladi i ne znaju ni gde je levo a gde desno, ovo je u stvari lični rat Džaje i Terze s jedne, i Piksija s druge strane, lični rat oko slave, priznanja,poštovanja a najviše oko novca, jer realno nikada se neće moći izračunati ko je od njih za više novca ojadio klub.
Treba dodati i ključnu trulu voćku u celoj ovoj priči, a to je Terza koji je oduvek bio Partizanovac od glave do pete, jer više je on puta ručavao i večeravao sa svim ranijim upravama Partizana nego što je u celom svom životu pogledao utakmica Crvene Zvezde, da ne pišem i o Terzinim desnim rukama, koji su prvo bili nekih desetak godina na Severu, pa onda iz ličnih interesa postali otvoreni navijači Partizana, pa onda ponovo postali "vatreni" navijači Zvezde.

nisam vec poslao ovaj komentar!

pre 1 godinu

Piksi je sigurno najbolji Zvezdin igrač svih vremena a ovi što ga prozivaju sigurno nisu pravi zvezdaši.
(vladimir, 26. maj 2022 19:19)

Po mom misljenju, Piksi jeste bio najbolji igrac od svih "Zvezdinih zvezda" i prema tome, jeste normalno smatrati ga najvecom legendom u istoriji tog kluba. "Zvezdine zvezde" to jesu s razlogom (s izuzetkom one poslednje, kolektivne, zvezdice). Naravno da se o ovim sramotnim balavcima moze samo postaviti pitanje "a ko su oni?" i naravno da se jos moze dodati "hvala bogu da nije njihov, niti je ikad mogao biti". Medjutim, najbolji igraci koji su ikad igrali u Crvenoj Zvezdi nisu bili Zvezdine zvezde (niti je trebalo da budu), nego Belodedic i Beara.

Skeptik

pre 1 godinu

Kao fudbaler Piksi je bio genijalac, virtuoz u kopackama, bog fudbala... Ali kao rukovodilac nazalost sve obrnuto... To je surova istina, i ne moze to niko opovrgnuti...

VUK

pre 1 godinu

Piksi je uz Džajića , najbolji fudbaler koji je igrao u CZ . To nije sporno. Nije sporan kvalitet i njegova fudbalska veličina. Delije porukom govore o odnosu Piksija prema CZ posle igračke karijere. Govore o njegovom odnosu kao prvog čoveka FS i danas kao selektora prema CZ. Poslednjih godina CZ beleži najbolje rezultate od devedesetih pa do danas. Titule , duple krune i proleća u Evropi. Vođa te generacije Katai nema mesta u reprezentaciji Srbije ?!?! Ma nek bude 22 igrač u reprezentaciji, ali kapiten ovako uspešne CZ, strelac tolikih magičnih golova ne može da bude ni poslednji igrač reprezentacije ?!? Piksi je legenda CZ. Ima svoju VIP počasnu ložu na stadionu RM ex Marakani. Kakav bi odnos prema kapitenu CZ imao neki selektor koji je neprijateljski raspoložen prema CZ , kada legenda CZ , danas kao selektor ima ovakav odnos. Možda smo prvaci sveta, ili finalisti SP , to ne znam, ali znam da sve manje od toga zauvek rastavlja Sever i Piksija. Koja je tajna da Katai ne ide u Katar? Koja li tajna ?

Skeptik

pre 1 godinu

Kao fudbaler Piksi je bio genijalac, virtuoz u kopackama, bog fudbala... Ali kao rukovodilac nazalost sve obrnuto... To je surova istina, i ne moze to niko opovrgnuti...

VUK

pre 1 godinu

Piksi je uz Džajića , najbolji fudbaler koji je igrao u CZ . To nije sporno. Nije sporan kvalitet i njegova fudbalska veličina. Delije porukom govore o odnosu Piksija prema CZ posle igračke karijere. Govore o njegovom odnosu kao prvog čoveka FS i danas kao selektora prema CZ. Poslednjih godina CZ beleži najbolje rezultate od devedesetih pa do danas. Titule , duple krune i proleća u Evropi. Vođa te generacije Katai nema mesta u reprezentaciji Srbije ?!?! Ma nek bude 22 igrač u reprezentaciji, ali kapiten ovako uspešne CZ, strelac tolikih magičnih golova ne može da bude ni poslednji igrač reprezentacije ?!? Piksi je legenda CZ. Ima svoju VIP počasnu ložu na stadionu RM ex Marakani. Kakav bi odnos prema kapitenu CZ imao neki selektor koji je neprijateljski raspoložen prema CZ , kada legenda CZ , danas kao selektor ima ovakav odnos. Možda smo prvaci sveta, ili finalisti SP , to ne znam, ali znam da sve manje od toga zauvek rastavlja Sever i Piksija. Koja je tajna da Katai ne ide u Katar? Koja li tajna ?

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Неодобравам!
"Прљав веш" се не износи пред госте.
Пикси је наша звезда и његови играчки дани су били достојни тог звања али његов однос према клубу није био онакав какав је на пример Пижонов, Шекијев или Џајин, некако се издигао изнад клупских подела и некако окренуо леђа клубу. Подржати Бјековића на мести председника ФСС неће ниједан звездаш у души, то је ненормално, што сигурно не би било да је у питању рецимо Голац или пок. Моца Вукотић.
Такав је какав је али га сигурно не треба вређати!

Dorotej

pre 1 godinu

Sramotni transparenti. Ja sam stara generacija Zvezdinih navijača. Proveo sam mnogo godina na Zvezdinom severu dok još politika nije umešala prste među navijače. Jednostavno ne razumem te sadašnje Delije. Pitam se ko to finansira i iz pozadine vodi/manipuliše.

Gile

pre 1 godinu

Nije vaš zato što ne gura Zvezdine igrače u reprezentaciji. Zato što čovek ima stav i karakter i nije podoban da se sa njim upravlja kako vi hoćete. Sramota.

Simon le Bon

pre 1 godinu

Mnogo puta u poslednjih 10-tak godina osećao sam sramotu što navijam za Zvezdu, zbog stvari van Zvezde, raznoraznih dripaca koji su se ovajdili od Zvezde...

Danas osećam najveću sramotu zbog ove užasne, najverovatnije dirigovane poruke zna se koga, upućene za mene najvećoj legendi Zvezde...
Oni koji su naredili postavljanje ove sramote će proći, neće ih se niko sećati, kao ružan san, a Piksi će trajati barem jednu večnost, dok ne počne da traje druga večnost...
Piksi izvini i hvala za svaki sekund proveden u našoj Zvezdi, previše puta si me obradovao i to se ne zaboravlja...

Vladan R

pre 1 godinu

@ Milan

Taj tim sa Markovicem, Bastom ,Zigicem, Kovacevicem, Pantelicem, Disljenkovicem itd, je napravio Dzajic, a Piksi je dosao na gotov i formiran tim. Pojcao ga jeste sa Milijasem i Stojkovicem, ali gro tima, kao sto vec rekoh, je vec bio formiran, pre njegovog dolasaka. On je na zalost taj tim ceo rasporodao za dve godine, a da nije doveo adekvatne zamene. Sa jedne strane jeste uzeo dve duple krune, ali sa druge strane je u odredjenoj meri bio kriv za potonja stradanja. Na zalost taj deo karijere, mu nije bio bas uspesan. Jednostavno se nije snasa. Navedene greske ne mogu da bace senku na sve dobro, sto je uradio u dresu CZ. To koliki je zvezdas je pokazao i time sto se, dok je bio povredjen, kao igrac Marseja, vise intresovao za rezultate CZ u KES nego Marseja. Zato je ovaj transparent sefinitivno sramota, i ne moze ga podrzati niti jedan pravi navijac CZ.

Perikle

pre 1 godinu

Navijači su oduvek važili za žestoke momke a zadnjih 10 godina sam se uverio u potpuno suprotno!
To su male, plašljive, poslušne pudlice. Uvek uz skute moćnima, uvek hrabri protiv slabijih.

boban,nis

pre 1 godinu

To je nas fudbal,sveo se na dva kluba iz jednog grada.Eno u Splitu igraju finale Hajduk i Rijeka,prepun stadion doslo najmanje 10k navijaca iz Rijeke.Tu su i Dinamo i Osijek,duplo manja drzava a cetiri velika kluba iz cetri razlicita grada.Zbog ovih sto ovo porucuju Piksiju je nas fudbal u totalnoj stranputici,pa cak zele da ne postoji ni ovaj drugi,nego samo jedan klub.Strasno!

veder

pre 1 godinu

@srđan...
Katai je dobar fudbaler ali nije za žestok tempo, pogotovo za napore koji se traže od fudbalera devedeset minuta. On je igrač momenta, a reprezentacija traži devedeset minuta trčanja, on nije sposoban ni za jedno poluvreme, jednostavno nije igrač zadatka. Zato nije u reprezentaciji. Da li bi trčao od jednog do drugog šesnaesterca kao Kostić u Ajntrhtu devedeset minuta? Nema šanse, njemu je duša u nosu posle pola sata igre. Može da dominira u ovoj ligi, napolju bi grejao klupu, osim u Čikagu gde je igrao zbog našeg trenera koji ga je doveo. Danas se fudbal igra drugačije, on je za trenutak, za majstorski gol, i onda ga nema celi sat u igri. To ne može u savremenom fudbalu, ili bolje reći da to ne prolazi u Evropi, niti na svetskom predstojećim prvenstvu.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Govorim samo u svoje ime. Delije nikad nisam smatrao da navijaju za isi klub kao i ja, a Piksija smatram za jednog od najboljeg fudbalera naše crveno bele porodice. Maknite bele stolice sa severa!

veder

pre 1 godinu

Ko dozvoljava da se ovakvi sramne poruke uopšte nađu na tribinama? Ima li iko normalan u klubu da spreči to, poruke mržnje, uvreda, neke četničke poruke kao da smo u 41.godini prošlog veka!? Koji su to huligani koji luduju i pljuju po svemu, ko ih vodi, plaća? To su pitanja ne samo za upravu nego za celo društvo.

Maurisio Molina

pre 1 godinu

Nekada su i Delije bile zvezdaši. Sada su firma za sebe, doslovce postali preduzeće. Kada na navijačkoj tribini nema dresova kluba nego samo obeležja tribine, sve jasno. Tužan je ovakav odnos prema Piksiju, sve i da je užasno vodio klub. A bilo je i mnogo gorih.

Ajgor

pre 1 godinu

Ovi što nose transparente verovatno nisu bili ni rođeni kada je Piksi nosio dres naše Zvezde, šta oni znaju ko je legenda.
Dobili pare i to je to.
Inače, za vreme Piksijevog predsednikovanja, Zvezda uzela dve duple krune.

box

pre 1 godinu

Ljudi to su tipovi koje je platio Terzic da forsiraju tribinu i simuliraju da su istinski navijaci. Oni nemaju veze sa klubom nego rade za pare, a klinci praznih glava ce da ih kao armija prate zato sto su klinci i ne vide dalje od nosa. Posle ovog sramnog transparenta svi zvezdasi treba da se ujedine da smene Terzica. Nije klub samo rezultat i titula, upravo je mnogo vise pa ako zvezdasi hoce da im pod maskom polovicnih rezulata blate identitet i od vedete kluba naprave negativca a sve za racun obicnog kriminalca onda svi treba da batalimo navijanje. Ziveo Piksi legendo nasa, a Terzica ce sacekati zatvor kad tad i sto je vaznije ostace upamcen kao mutivoda koja je pljuvala Piksija, Deju i druge nudeci se za novu legendu kluba umesto njih.

Nal Bandi

pre 1 godinu

Piksi je direktor fudbala.
Da li je neko od tih ,,navijaca" ikad gledao uzivo Piksija...
Znaci, pre Cavija, pre Inijeste, to i vise od toga je moglo da se gleda na Marakani usred Beograda, a ulaznica nije bila 100 eur...
Bio je direktor svima na terenu, zbog toga sto je pokazivao na terenu.

bla bla

pre 1 godinu

Zna se ko je poslao ovu poruku sa severa …pravi zvezdasi ne sigurno,nego oni koji imaju novčanu korist od zvezde i vodje ..Terza da mu pokaže da nije dobrodošao a stalno ga proziva da ga nema na Mari..pa i ne treba da dolazi dok god si ti tu,makar uzimao titule non stop, kog igrača si stvorio u zadnjih 5 šampionskih godina..sad forsiras Erakovica, do juče Nikolića i Gavrića -vidimo gde su ..hoćeš sve na silu ,a Partizan kao drugi prodao brdo talentovane dece…znaci bolje grade igrače,kod nas vedre i oblače matorani Katai i Kanga,toliko…me možeš živog igrača da prodaš ,neko bi rekao zvezda sila ,sampion non stop mora da ima lud tim kad ono tamo matorani koji igraju na iskustvo i zauzimaju mesta nekoj deci koje ni nema ustvari…hteo Dzubi ,samo bi nam još on trebao sa 34 god ,gde ti je Rišar,Dioni ,Bakajoko i Falko …užas do užasa

Goran

pre 1 godinu

Ne pamte ovi tzv. navijači Zvezde šta je Piksi bio i šta je radio. Ne može neko ko nije pratio Piksijevu igru, da o njemu komentariše. Pa on je svojevremeno bio jedini naš igrač u timovima sveta.

Radoslav

pre 1 godinu

Velika sramota! Ovako nešto nijedan iskreni navijač Crvene Zvezde nikad ne bi ni pomislio. Legenda, peta Zvezdina zvezda, šta je sve dao Zvezdi, zaista sramno...

Nebitno

pre 1 godinu

Procitam majci ovo koja ima 73 godine i zena pocne da place i kaze pokojni otac ti se prevrce u grobu. Piksi legendo, oprsoti, izvini, nemam reci.

dure

pre 1 godinu

Piksi je jedna fudbalska gromasa,grobar sam,ali pamtim ga kao istinskof velemajstora!Sramota je ovo za klub cz!Ali svi moji deugari zvezdaši se gnušaju ovih bizbismena deliha,tako da...bije to prava,realna slika..

Nebojša

pre 1 godinu

Volim Zvezdu kao svoju porodicu... Ali u ovom slučaju sam na Piksijevoj strani... Ne može se tako ponati prema legendi kluba... Prema, po meni, i najnoljem igraču u istoriji Zvezde

pedja

pre 1 godinu

Istorijska sramota severa!Vecina od tih placenih "navijaca" nije ni gledala Piksija kao igraca,ali za kintu "ponosno" drze placeni transparent i samo cine greh jer ne znaju ama bas nista.Pijano i naduvano, bez trunke mozga u glavi,"motivisano", gle cuda od coveka koji sa istim tim Piksijem sedi u loazi!?
Covek koji je za 15 minuta u Bariju 91, pokazao vise nego svih 22 fudbalera za 105 minuta, koji je sa naprslom kosti na noui dao dva gola Dinamu,dao dva najbolja gola ikada za reprezentaciju Jugoslavije na SP u Italiji,covek koga su Japanci cenili kao bozanstvo ne valja ispranim mozgovima sa severa.
Uvek ce biti moj, i svih normalnih Zvezdasa, Cigana i Delija, a vas sako jada i vase sponzore niko nece ni pomatiti ni ceniti, jer ste vi niko i nista, bili, ostali i takvi ce te uvek biti!
Ako je Zvezda normalan, evropski klub,sampion Evrope i sveta treba da se ogradi od budala pa makar to i zabolelo nekog!

Ivan

pre 1 godinu

Izvinite gospodine Stojkoviću. Izvinite u ime pravih navijača Zvezde. Nekada se znalo kada kažeš Delije misliš na navijače Zvezde. Danas je to... Ma šta da li komentarise, počinjem da se nerviram.

dežurni

pre 1 godinu

Kao iskrenog i pravog navijača Crvene Zvezde, ograđujem se od ovog transparenta i ovih plaćenika na severu. Dakako, nisu svi plaćenici, neki su samo isprani mozgovi.

Coya

pre 1 godinu

Kao iskreni Zvezdaš, ograđujem se od ovog sramnog transparenta plaćenika. Piksi je najbolji igrač u istoriji Zvezde i moj jedini idol! Piksi Zvezdin Bog, Zvezdina desetka, najveći gospodin!!!

Zvezdas ali pravi

pre 1 godinu

Ovo nisu ni navjaci ni zvezdasi -evo posao za istrazivacko novinarstvo da se vidi ko je narucio ovaj transparent mada nema mnogo dileme...a tom coveku zabraniti prilaz marakani a kamoli neku funkciju u zvezdi...NAPRRED PIKSI LEGENDO

Milosh

pre 1 godinu

I vi ste neki navijaci, sram vas bilo. Peta zvezdina zvezda i najbolji nas igrac svih vremena. On je veci zvezdas od svi vas.
(S.M.Kuća, 26. maj 2022 20:26)

Oduzece mu Zvezdan tu "zvezdu". On je najveca sramota u istoriji kluba. Kao i abolirani Dzajic i onaj Dukljanin. Zveza ima dve "zvezde" Terzica i Predsednika Vucica. Njihove zvede ce sijati i kad se klub bude ugasio.

Milan

pre 1 godinu

Piksi je napravio tim koji je imao Bastu,Boska,Kovacevica,Mladenovica,Stojkovica,Pantelu,Zigica,Dudica i vredeo je desetine miliona a bio jeftin za odrzavanje...Terza je napravio tim cije su plate deset miliona a trzisna vrednost nula...pametnom dosta

krit

pre 1 godinu

Ovakva glupost pred svetsko prvenstvo, katastrofa. Gledao sam Piksija mnoogo puta, uživanje kakvog danas nema, drugačije se igra - igrao je povređen za Zvezdu, odbio da šutne penal za Olimpik u finalu, da li su ovi što drže transparent bar platili kartu i tako podržali Zvezdu.

šone

pre 1 godinu

Svaka cast navijacima zvezde koji su komentarisali na ovom portalu. Branite svoje legende od placenika, profitera i lopova. Piksi je najveci u istoriji, nazalost je zvezdin.

Bane

pre 1 godinu

Nemoj im Piksi zameriti, a i realno, sta te briga, kad to izjave navijaci kluba kome su Terzić i Covic glavne legende.
Znas da je njima pamćenje kratko.

Da se zna

pre 1 godinu

Uvek si bio i uvek ćeš biti naš.Pod naš podrazumevam stare zvezdaše koji su te bodrili i uživali u tvojim igrama.Kao stari ciganin ja se odričem ovog šminkeraja na Severu.Nesrećnici su obrukali sve one generacije koje su pevale,radovale se i plakale na Severu.Fuj.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Čije god da je ovo ideja i delo, TREBA DA GA JE SRAMOTA. Bilo da se radi o tome da su navijači samoinicijativno ovo napisali, bilo da su to napisali na nečiji nagovor(Terzića recimo).
Pod hitno da se klub oglasi izvinjenjem Piksiju i javno da se ogradi od ovog dela svojih navijača!!!!
Ovo pišem kao stari i "rodjeni" Zvezdaš.

ej bre

pre 1 godinu

A ja sam mislio da je za potop bio kriv Tole. Pa rekli ste da je Partizanova tadasnja dominacija bila plod kradja pa sad vi kradete da vratite. Odkud sad Piksi kriv?

Zvezdaš

pre 1 godinu

Dragan Stojković Piksi, kapiten reprezentacije i Zvezde, je samo na Marakani odigrao više utakmica nego što su ovu balavci koji drže transparentsvi zajedno ukupno utakmica odgledali na TV-u... Katastrofa šta se dešava u Zvezdi, ne može ni dupla kruna (sa nažalost takođe nikad lošijim Partizanom) da zamaže oči...

matori

pre 1 godinu

Još jednom se potvrdilo da je biti navijač zvezde samo jedno bedno plaćeno zanimanje. Bez ikakvog morala i časti , uz svaki režim od Krcuna do Vučića. Ej bre, pa Piksi je sigurno jedan od najvećih igrača koje ste imali. Čovek je ugrozio karijeru jer je odbio da šutira penal u Bariju. Ali Terza je naredio drugačije. Bila bi fora da im sada naredi da veličaju Piksija. Uradili bi to, ne bi ni trepnuli

Ilijae

pre 1 godinu

Pa sad, s jedne strane mafijaši i dileri a sa druge Piksi.

Ukratko. Piksi je gledao da iz Zvezde odu igrači koji nemaju ugovor sa klubom. Na žalost mnogo igrača u to vreme nije imalo ugovor sa klubom već samo sa menadžerima koji su kao treća strana pravili ugovore sa klubom uz ogromne provizije. Zvezda nije mogla da zaradi ništa od odlaska tih igrača, jednostavno nisu bili njeni igrači, i Piksi je želeo da polako zameni kompletan igrački kadar a da se to ne prelije na rezultate i to je, prosto neverovatno, uspeo sa dve duple krune.
E pa zamislite reakcije menadžera kad im oduzmete zvezdu kao izlog za prodaju igrača. Oni su već bili u šemi i sa političarima i sa raznoraznim i krenula je hajka na piksija. Piksiju je trebao jedan dobar rezultat u evropi da bi stabilizovao finansije ali za malo nije uspeo i prelomio je da mu sve to ne treba pa je otišao gde i svi "muljatori" u zemlju muljanja i haosa - u Japan, gde je postao legenda. I to sasvim dovoljno govori o njemu.
Dug Zvezde se za vreme piksijevog vakta zaista povećao, ali to nije bilo značajno povećanje u odnosu na prethodno napravljene dugove, a pogotovo je minorno u odnose na dugove koje su pravile kasnije uprave.
Šta će ostati iza ovog "doktora" plašim se i da pomislim. Znamo svi da ga baš briga za Zvezdu, uostalom nikad nije ni navijao za Zvezdu.
Daj Bože da grešim.

partozanovac

pre 1 godinu

kada se ovakvi kao što su ovi što su pristali da okače ovaj transparent, a pogotovo oni što su ga naručili sklone iz našeg ne fudbala nego sporta i života uopšte, tek tad će nam krenuti bolje.. sto ce reci nikad nam neće biti bolje..

sasa

pre 1 godinu

Na zalost i to smo doziveli. Da ljudi koji primaju platu da navijaju za zvezdu kazu zvezdinoj zvezdi da nikad nije bio zvezdin. Sad sam sve video.

mr

pre 1 godinu

Ovo je najveća sramota za sever od kako pratim Zvezdu,a ja sam 74 godište.
(Laik, 26. maj 2022 20:31)

Па мене који сам неутралан по питању Партизана и Звезде (осим што навијам и за једне и друге у Европи) је баш баш срамота. Да постоји референдум, да ли Пикси или ови навијачи, па ова сумњива екипица би била депортована ван државе. Какав болид у глави треба да будеш да поставиш овакав транспарент. Изгледа да се много осладила ова лагана лова и да се више нема назад, иду до краја.

Joao

pre 1 godinu

Kakav autogol organizovanih "navijača"!
Mi smo znali kakvi su to džiberi, ali došao je trenutak u kom su to i pokazali.
Velika je ovo sramota za klub, ali nema ko da se ogradi, da osudi bez ikakvog "ali"!

Gorjanski

pre 1 godinu

Direktor Terzić i Delije mogu da počnu projekat oporavka OFK Beograda, sa njima i ostali iz uprave. Sajonara.
Naama Ciganima neka ostave Piksija,Dzaju,Šekija, Pižona, Rajka, Duleta Savića, generaciju 91 i sve ostalo što je deo naše Crveno Bele,Ciganske istorije.

Miki

pre 1 godinu

Ovde izvesne"Delije"pišu kako nema mesta za Katajia i to je greh Piksija.Jeste li vi svesni protiv koga igra Kataji ovde u Srbiji...protiv Partizana sa igračima koji ne bi imali mesto u trecoj Engleskoj ligi.Kad god je igrao u repki veze nije imao...nije se video .

Nemanja

pre 1 godinu

Bitno da su Delije "nase" a Zvezda "njihova". Sram vas bre bilo placenici jedni, balavci i kriminalci koji uzimaju za pravo da vredjaju jednu legendu kluba! Ko ste bre vi da odredjujete ko je Zvezdas a ko ne? Zvezdas je samo onaj ko vam uplati lovu? Sram vas bilo!

Marko

pre 1 godinu

Jeste dobili po sendvič, navijači?

Mi Delije volimo Drgana više nego Dekija. Volimo i Dekija, samo malo manje. Ne znam iz koje ste vi priče.

Nikola

pre 1 godinu

Navijači su oduvek važili za žestoke momke a zadnjih 10 godina sam se uverio u potpuno suprotno!
To su male, plašljive, poslušne pudlice. Uvek uz skute moćnima, uvek hrabri protiv slabijih.
(Perikle, 26. maj 2022 19:33)

Upravo tako, par desetina njih za jedan sendvic drzi sraman transparernt koji ide protiv zdravog razuma i logike, da ne pricamo koliko steti samom klubu. Ovo pricam kao Grobar, ovi iz CZ treba da se stide, neospornu legendu poput Piksija da ovako provlace kroz blato. Piksi legenda i kao igrac a i kao trerner u Japanu, a pazi molim te pisu ovde nije znao da vodi CZ kad je bio trener ovde, a osvoji dve duple krune, kazu rasprodao igrace a zapravo formirao jos bolji tim u cemu bi i uspeo da ga nije mafija koja vodi klub najurila jer verovatno nije hteo u blato sa njima da se valja.

MajesticRedStar

pre 1 godinu

Deca (Dejan, 26. maj 2022 19:17)

Da su deca grobara pa da ih opet bude sramota. Ovako... talog ljudski. 47 godina navijam za Zvezdu. Zbog ovakvih na stadion ne idem. Sramota!

Ненад

pre 1 godinu

Син ми је тражио да га водим на Север, али рекао сам му да може да бира између Истока и Запада. Кад сам му објаснио зашто, разумео је одмах.

nisam vec poslao ovaj komentar!

pre 1 godinu

Piksi je sigurno najbolji Zvezdin igrač svih vremena a ovi što ga prozivaju sigurno nisu pravi zvezdaši.
(vladimir, 26. maj 2022 19:19)

Po mom misljenju, Piksi jeste bio najbolji igrac od svih "Zvezdinih zvezda" i prema tome, jeste normalno smatrati ga najvecom legendom u istoriji tog kluba. "Zvezdine zvezde" to jesu s razlogom (s izuzetkom one poslednje, kolektivne, zvezdice). Naravno da se o ovim sramotnim balavcima moze samo postaviti pitanje "a ko su oni?" i naravno da se jos moze dodati "hvala bogu da nije njihov, niti je ikad mogao biti". Medjutim, najbolji igraci koji su ikad igrali u Crvenoj Zvezdi nisu bili Zvezdine zvezde (niti je trebalo da budu), nego Belodedic i Beara.

Predo

pre 1 godinu

Ja sam bio zagriženi "zvezdaš" u doba kada je Piksi igrao, nakon rata, kada je sve otišlo u ... malo sam ohladio. Ovi zadnji uspesi su me malo trgli. Ali nikada, nikada i kada sam bio mlad, nisam razumeo te tzv. "Delije", za koje mi se uvek činilo i da ne prate utakmice, nego imaju svoj program. Ne vidim ništa loše u tome da navijam za svoj tim i poštujem protivnika. Neka neko napravi anketu, ima nas milion, dva navijača Zvezde, pa da vidimo ko je za Zvezdana, a ko za Piksija.

nbc

pre 1 godinu

Ja sam partizanovac ali ovo je dno dna. Piksija sam uvijek cijenio i u reprezentaciji je u svojoj generaciji sigurno najviše dao. Mijatović i Savičević su možda i bolji igrači od njega bili ali u reprezentaciji je on ipak najviše dao. Zato ga i cijenim. Uspon CZ do prvaka Evrope je upravo počeo njegovim dovođenjem i pravljenjem tima oko njega. Sramota. Ali za najsrpskiji klub Prosinečki je vodilja.

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Direktor Terzić i Delije mogu da počnu projekat oporavka OFK Beograda, sa njima i ostali iz uprave. Sajonara.
Naama Ciganima neka ostave Piksija,Dzaju,Šekija, Pižona, Rajka, Duleta Savića, generaciju 91 i sve ostalo što je deo naše Crveno Bele,Ciganske istorije.
(Gorjanski, 27. maj 2022 07:49)

Bravo, care! Neka i promene ime kluba u Četnik Junajted da više ne sramote veliko ime Zvezde. I dresove u crno-crvene, da se zna.

Cigan uvek, nikad Delija

pre 1 godinu

Taj transparent su razvili uposlenici kompanije Delije doo, ne navijači Zvezde. Ti isti uposlenici su ćutali 5 godina kad je Lukić utrostručio dug koji je ostao iza Piksija...

maSi

pre 1 godinu

Nevezano za ove sa Severa, jer tu ima samo par njih koji slepo veruju Džaji i upravi, a ostali su previše mladi i ne znaju ni gde je levo a gde desno, ovo je u stvari lični rat Džaje i Terze s jedne, i Piksija s druge strane, lični rat oko slave, priznanja,poštovanja a najviše oko novca, jer realno nikada se neće moći izračunati ko je od njih za više novca ojadio klub.
Treba dodati i ključnu trulu voćku u celoj ovoj priči, a to je Terza koji je oduvek bio Partizanovac od glave do pete, jer više je on puta ručavao i večeravao sa svim ranijim upravama Partizana nego što je u celom svom životu pogledao utakmica Crvene Zvezde, da ne pišem i o Terzinim desnim rukama, koji su prvo bili nekih desetak godina na Severu, pa onda iz ličnih interesa postali otvoreni navijači Partizana, pa onda ponovo postali "vatreni" navijači Zvezde.

Pppp

pre 1 godinu

Pixi je uspeo u tudjoj zemlji u Japanu gde nema trange frange. A gde je gospodin Terzic uspeo?
Da vredi nesto uspeo bi i u tudjij zemlji ali ne, svi znamo koliko je kvalitetan covek Terza i koliko bi mu tugo trebalo da popije zatvor u nekoj drugoj zemlji.
Zamislite da daju neku Funkciju Terzicu u Japanu kao sto su dali Pixiju? Pa Terza bi posle 10dana bio uhapsen kao najveci lopov u Japanu.

Darko

pre 1 godinu

60 godina sam umrli Zvezdas, po prvi put me sramota severa, bravo Terzicu ovo je tvoje maslo, a oni mladi i nadasve glupi bez obzira sto mislim da nema boljeg od Teze, prevelika je ovo sramota

Miki

pre 1 godinu

@(Vladan R, 26. maj 2022 21:18)
Napisao si cinjenice ali ne i sustinu,Piksi jeste rasprodao taj tim sa Zigicem,Jankovicem,Bastom itd zbog razloga sto ti igraci su imali jako sumnjive ugovore a poneki nisu ni bili u zvezdinom vlasnistvu nego su bili pod menadzerskim ugovorima,upravo je Piksi tom prodajom tih igraca mada bili kvalitetni hteo da se oslobodi uticaja kojekakvih menadzera a tzv vodje navijaca je hteonda ih postavi na mesto koje im pripada a ne da se mesaju u rad kluba i odlucivanjuni da imaju ogromne nezasluzene povlastice(pare) Na zalost nije uspeo i moraomje da ode

Petar

pre 1 godinu

To neko od mafije kukurice preko "navijavaca", svoje vojske.Da ne verujete u spontanost i da su oni to sami smislili ili im je neko pomagao.Da je srece da se tim crvenim klubovima ukinu dotiranja iz budzeta...Prihodi tih klubova su privatni, a troskovi i rashodi javni.Ali kad '90 i '91 se ne obračunas sa sluzbom, njenim ispostavama, politickim i finansijskim onda imate privatnu drzavu. Kome mi da se obratimo sto nam je zemlja kidnapovana i drze nas kao taoce.