NBA 47

Ponedeljak, 23.05.2022.

08:00

Nemoćnom Dalasu malo Dončićevih 40 – Golden stejt "izvadio metlu"

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa pobedili su Dalas Maverikse rezultatom 109:100 u trećem meču finala Zapadne konferencije.

Nemoænom Dalasu malo Donèiæevih 40 – Golden stejt "izvadio metlu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

baron

pre 1 godinu

Dule Vujosevic je od Vranesa koji je po dolasku iz NBA znao samo ruke da podigne napravio u to vreme najboljeg rezervnog centra na svetu. Solidnog u napadu, vrlo dobrog u odbrani. Prakticno imao dve petorke.
Kidd glumi nekog trenera a na klupi drzi centra od 7mil po sezoni koji olako moze ubaciti 20p svakom NBA timu, pogotovu small ball postavi warriorsa koji igraju prakticno bez centra. Jeste Marjanovic rupa u odbrani, ali ostavis ga na D.Greenu i pustis ga neka sutira celu utakmicu a zatvoris Thompsona i Currya.
Probas nesto novo, a ne sablonsku pucacku igru koju stalno igras.
Naravno, sada je kasno. Ne moze Boban koji sedi celu sezonu na klupi sada da udje i nesto igra, ali svaki igrac sa klupe treba da ima ulogu u timu i trenerov je posao da ga max iskoristi, ili ga trejduje ako mu ne odgovara.
Ovako covek sedi celu sezonu na klupi a duplo bolji igrac od nekog Powella ili Klebera.
J.Kidd je trener u moru sablonskih trenera koji nemaju viziju, koji je nebitan faktor u Dallasu.
Doncic sramotan u odbrani, ali to u danasnjoj kosarci je nebitno vazan je napad.

Florentino

pre 1 godinu

Luko, bezi odatle brate.
Igras sa nikakvi igraci.
Pauel 3 poena, Buljuk i Kleber 0 poena.
Ja bi ubacio 10 poena sad da me stavis.

maSi

pre 1 godinu

Čovek je Harden br.2 možda i gori jer nikada neće biti MVP. Poeni 11/23 (48%) a ima i najveći minus u ekipi (-19). Ego velik kao kuća. Živeće Dalas od ovog finala Zapada narednih 7-8 godina i tek onda može nešto Dalas da napravi/promeni, i to samo pod uslovom da Luka u međuvremenu ne pojede sve sendviče napravljene u Teksasu.

WillyWonka

pre 1 godinu

Realno, nisam očekivao da Dalas dođe u konferencijkso finale, to je samo po sebi za njih uspjeh. Guraš, guraš, malo iznad svojih mogućnosti i onda slijedi pad.
Svaka im čast za borbenost, ali nedostatak kvalitete na kraju dođe na naplatu. Nadam se da će uprava Dalasa najzad potpisati nekog školovanog igrača na poziciji 4 ili 5.
Što se Voriorsa tiče, podmazali mašinu, zaista su jaki, nema slabe karike. U drugoj utakmici pokazali su koliko se mogu prilagoditi protivniku i razbiti ga u reketu. Nevjerovatna je bila ta transformacija. Nekad je teško pratiti loptu u njihovom napadu. Mislim da će uzeti prsten ove godine, osim ukoliko se Grin ne povrijedi. Ostale mogu zamijeniti, ali njega niko.

Demar Derozan

pre 1 godinu

GSW ima veci individualni kvalitet tako da serija ide ocekivanim tokom. Luka je doveo Dalas do finala Zapada sto je izvanredno, a njegove igre su vrhunske. Voleo bih u Dalasu da vidim Luku i Jokica zajedno u pokusaju da se domognu prstena.

Memfis

pre 1 godinu

Pa ko da igra centra? Da neće Bobi protiv osa iz G.Stejta? Dalas je ekipa bez centra. Kleber i Pauel su neke mučene četvorke koje reket nisu videle. Koga bi ti stavio na peticu pošto Džekson Kid "očajno vodi ekipu"?
(Vladimir, 23. maj 2022 10:02)

Боби је играо сасвим фино против ниске петорке Клиперса прошли плејоф. Џорџ, Кавај, Батум, Морис и Реџи Џексон је била њихова петорка, па је Карлајл у немогућности да им парира ниском петорком своје екипе, покушао да их затрпава са Бобаном у рекету и играо зону у одбрани. Бобан је често био двоцифрен, Лука је из 40ак поена имао и 10ак асистенција. Али тога се не сећају они са памћењем златне рибице. Видимо докле су догурали овом тактиком, ако не промене ништа попиће метлу.

???

pre 1 godinu

Doncic definitivno dokazao da je najbolji beli igrac u NBA, doveo ovako jadan tim Dalasa do finala Zapada.
Njemu treba jedan mocan centar, npr. Embid i uzece mnogo titula u NBA.
Izlisne su prazne price o Jokicu koji ne moze prvo kolo plej ofa da prodje bez Mareja, jednostavno, nije Jokic igrac za plej of, on je tu za onaj cirkus od regularnog dela, nema ga nigde kada se igra ozbiljna kosarka.

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Za ove sto relativizuju da je Jokic uzeo jednu pobjedu i dva meca bio na loptu... GSW je tada bio sa Karijem koji se tek vraca u sistem i igra po 28min.
Takodje, uzeli su pobjedu kod 3-0, klasicni PO stats padding. Niko te pobjede kod 3-0 ne uzima za ozbiljno. I nisu bili na jednu loptu jos dva meca osim te pobjede.
Bilo je to konstantno zaostajanje, a ovu jednu pobjedu sto su uzeli mogu zahvaliti GSW-u na lezernosti u poslednjem minutu utakmice.
Tako da sumiramo, Denver je realno ispao 4-0 u trenucima kad je GSW bio najslabiji.
A prosle godine 4-0 od Finiksa kojeg je ovaj Dalas izbacio.
Kako god da uzmes, Denveru je svako los match up, dok ovdje je Dalas platio cijenu dvije teske serije prije ove i GSW u full mod-u.
p.s. Zamislite koliko je GSW eksperimentisao protiv Denvera kad jedan Bjelica je redovno ulazio u igru. Ende.

јд123

pre 1 godinu

Koga bi ti stavio na peticu pošto Džekson Kid "očajno vodi ekipu"?
(Vladimir, 23. maj 2022 10:02)

Nije Džekson, nego Đekson.
(boskob, 23. maj 2022 10:27)

Није Ђексон, него Џејсон, хе, хе

nemanja

pre 1 godinu

Jednostavno, Dalas se pre svega psihicki ispraznio nakon pobede u teškoj i neizvesnoj seriji protiv Memfisa, a i objektivno nemaju ekipu za dalje od ovoga.. da su sa GSW igrali ranije, verovatno ne bi prošli, al bi ih dobili bar 2 puta.. svakako, stekli su značajno plej of iskustvo i od njih se može svašta očekivati u budućnosti.. Gsw prosto ima preogromno iskustvo i rutinu za ovu fazu PO..

day

pre 1 godinu

Da li bi voriorsi imali prednost domaceg terena u finalu i protiv hita (imaju isti ucinak u regularnom delu sezone) ili samo protiv seltiksa?
(Janko, 23. maj 2022 09:33)

Imace prednost domaceg i ako prodje Miami.

KLIPAN

pre 1 godinu

"Doncic je nevidjeni ego, sam sve hoce, samo 3 asistencije govore koliko sve sam hoce. Curry 11 asistencija!!

He, he....jel tebi tko kada rekao, da se u asistencije zbrajaju samo koševi koji su-pogođeni? Ak im Luka asistira, igrači su sami i ne pogode koš, šta je sada tu kriv Luka? Inače, zbroji Lukove asistencije i Carrijeve u ovoj sezoni i kada to napraviš, opet se javi ovde da nam kažeš šta si saznao, ok?

Dragan Borca

pre 1 godinu

Ratnici cak nisu ni na 80% onih od pre kada su bili mladji ali nema ko da ih pobedi. Plus sto imaju boljeg trenera od svih protov kojih igraju

Ker je fleksibilan i preiskusan, vidi covek sta i ko koliko moze, nista na silu, taman rasporedi po zaslugama

Dok na primer u Memfisu i Denveru Bruks i Barton mogu da rade sta hoce milion gluposti i treneri ih i dalje drzi iako im unistavaju tim. Dalas nema ni ljudstvo da se ozbiljno suprostavi. Denver je mogao jos jednu mozda dobiti ali sta vredi kada Malone ne shvata modernu kosarku do kraja i robuje penzionerima

$$$

pre 1 godinu

Ayton i Finiks treba da se bace sa mosta kad nisu mogli da uniste ovakvu centarsku liniju Dalasa...Ovo je puna kapa za Dalas...Tim cine Luka i igraci koji su bili kasni pikovi ili nisu ni bili draftovani...

batistuta

pre 1 godinu

Trebao je Finiks ozbiljnije, donca i bulok dinvidi ajte molim vas. boji bi derbi bio sa bukerom i kriso. sta je tu je nadam se majami osvaja

Milan

pre 1 godinu

Na kraju će Denver biti bolji od Dalasa. Oni su im uzeli barem jednu.
(me myself and i, 23. maj 2022 09:55)

I to je GS tad bio jaci za Pejtona juniora.

Vladimir

pre 1 godinu

Citat: ""Очајно је Кид одрадио ову серију, Луни их разбија у скоку, а он форисра Клебера на 5""

Pa ko da igra centra? Da neće Bobi protiv osa iz G.Stejta? Dalas je ekipa bez centra. Kleber i Pauel su neke mučene četvorke koje reket nisu videle. Koga bi ti stavio na peticu pošto Džekson Kid "očajno vodi ekipu"?

Boris Banović

pre 1 godinu

Šteta, dva najbolja igrača NBA lige igraju u prosečnim timovima ! Inače, bilo bi tu "prstenja" za obe ruke ! Voleo bih da ih vidim zajedno u istoj franšizi !

JPR24

pre 1 godinu

ja ne znam sto nasi poznavaoci i strucnjaci vecinom lose pricaju o viginsu kao promasenom igracu covek ne da igra na obe strane terena nego ubija to sto su ocekivali lebrona od njega je nesto drugo ali gde god je igrao 20 plus pojena kad god hoces uz odlicne procente ima tu i skokova i asistencija a trenutno 2/3 brani na nivou batlera i janisa. strasno zahvalan igrac
(alen, 23. maj 2022 08:17)

Ne znam koga si citao, ali priča oko Viginsa nije da je on loš, ili promasen igrač, kao igrač, već je promasen lider ekipe kao sto su to forsirali kad je bio u Minesoti. Dečko nema takav karakter da bude vođa, još pogotovo u onoj Minesoti, dok ovde u GSW on nije lider, to mu odgovara, doprinosi ekipi, brojke sasvim ok, doduše za tri nikad bolje nije šutirao nego od kako je u GSW, odgovara mu uloga i to je to. A kad pogledaš malo dublje, koliko je samo igrača gubilo vreme u Minesoti, a čim su otišli druga priča, to je neverovatno, Vigins je samo jedan od njih.

јд123

pre 1 godinu

Gledacemo sigurno jos 2 meca,moze se desiti da gledamo svih 7 meca serije...USA je to"biznis"im je vazniji od kosarke,tv prava,reklame i sve zajedno sa tim
(DDF, 23. maj 2022 08:11)

Јесте бизнис, али највећи добитак је освајање прстена. Екипа која одморнија дочека финале имаће веће шансе. Можда Далас добије следећу, али не зато што ће их ГСВ пустити. Погледај Финикс, прошле године се прошетали до финала, тамо повели и дочекао их умор. Ове већ у 1. колу се морали борити. Против Даласа Крис Пол у задњим утакмицама остао без гаса. И не чуди, колико има година.

Нису ни Грин, Томпсон и Кари најмлађи. Сигурно неће ризиковати титулу због већег финансијског добитка. Добију рецимо Далас у 7 и уђу уморни у велико финале.

Janko

pre 1 godinu

Da li bi voriorsi imali prednost domaceg terena u finalu i protiv hita (imaju isti ucinak u regularnom delu sezone) ili samo protiv seltiksa?

Biza Je

pre 1 godinu

E kad je grupa gradjana iz Denvera uspela da uzme jednu, I dve odigra na loptu bukvalno, ne smem ni da zamislim da su bili kompletni? uzima gsw, osim ako neko sa istoka ne odigra van njihovih mogucnosti.

laganica

pre 1 godinu

Nekolicina ljudi uz mene je odmah rekla da Golden Stejt nije Finiks, i da ovaj match-up kapi ne odgovara Dalasu. Buloku nemaju ljudi sta zamjeriti, glavni je defanzivac u timo sto cuva Karija, tip je prosto ostao bez nogu ova 3 meca, tesko je ubacati suteve kad te snaga izdaje. Ovo je maksimalni domet Dalasa protiv ovakvih Voriorsa, i ko god je ocekivao nesto vise zivi u zabludi. Povreda Portera je nesto sto bi trebalo zabrinuti Voriorse, jer ce bez njega dosta biti zeznuto protiv Majamija/Bostona, ali ce sa druge strane, ukoliko ovo rijese sjutra, imati skoro 10 dana odmora do finala, a Boston i Majami ce vrlo moguce otici u 7 meceva. Otvara se put Voriorsima za jos jedan prsten.

vince carter

pre 1 godinu

Voleo bih da nadjem komentare pred playoff i kopiram ih,kada su ovde trazili Golden Stejt kao najboljeg protivnika za Denver,da je Dalas bolji od njih itd..kada mi je jedan pametnjakovic ovde uz gomilu podrske odgovorio na moju recenicu da Wariorsi tempiraju formu za playoff "da ne znam nista o tome,kako se forma ne tempira i da je ona posledica" neka takva filozofija. Eto ti sad!!!

XXX

pre 1 godinu

Luka može da da i 100 poena, ali je pravi “privatnik”; Dalas bi, zbog njega, trebao da igra napad sa dve lopte (jedna samo za Luku). Na sve to procenat šuta mu je ispod 50%. Sa druge strane GSW, bez par važnih povredjenih igrača, spremio metlu i posle pričate kako je Denver loše prošao (sa onakvom ekipom, samo sa Jokićem).

DDF

pre 1 godinu

Gledacemo sigurno jos 2 meca,moze se desiti da gledamo svih 7 meca serije...USA je to"biznis"im je vazniji od kosarke,tv prava,reklame i sve zajedno sa tim

XXX

pre 1 godinu

Luka može da da i 100 poena, ali je pravi “privatnik”; Dalas bi, zbog njega, trebao da igra napad sa dve lopte (jedna samo za Luku). Na sve to procenat šuta mu je ispod 50%. Sa druge strane GSW, bez par važnih povredjenih igrača, spremio metlu i posle pričate kako je Denver loše prošao (sa onakvom ekipom, samo sa Jokićem).

luchando

pre 1 godinu

Ja ne znam sta je ovo ove sezone - odlicni timovi, vrhunske utakmice ali skoro nijedna utakmica da bude neizvesna? U svakoj jedna ekipa izdominira. Nijedan produzetak u citavom plejofu.

Boby

pre 1 godinu

Kad su zdravi i kompletni Ratnici su nepobedivi, zamislite da još nisu povređeni Vajsmen, Igudala i njihov najbolji defanzivac Geri Pejton II.

XXX

pre 1 godinu

Luka može da da i 100 poena, ali je pravi “privatnik”; Dalas bi, zbog njega, trebao da igra napad sa dve lopte (jedna samo za Luku). Na sve to procenat šuta mu je ispod 50%. Sa druge strane GSW, bez par važnih povredjenih igrača, spremio metlu i posle pričate kako je Denver loše prošao (sa onakvom ekipom, samo sa Jokićem).

Memfis

pre 1 godinu

Очајно је Кид одрадио ову серију, Луни их разбија у скоку, а он форисра Клебера на 5, човек тројку на ове 3 утакмице не знам да ли је убо, а то је све што "зна". Чуди ме и што нису "хековали" Вигинса.
С друге стране мора се одати признање Голден Стејту. Један сам од оних који је очекивао да испадну још од Мемфиса, али Гризлији су били превише неинтелигентни за то. И од Даласа и Денвера сам очекивао јачи отпор, али они се прошеташе до финала. Вигинс (не рачунајући бацања) растура.

CeLaVsAmPaStA

pre 1 godinu

Ja bi Bobija probao. Jeste spor ali ko nije spor za GS. U napadu ce odraditi dobar posao sigurno, lagani poeni ili licne greske GS. Nemaju sta izgubiti.

alen

pre 1 godinu

ja ne znam sto nasi poznavaoci i strucnjaci vecinom lose pricaju o viginsu kao promasenom igracu covek ne da igra na obe strane terena nego ubija to sto su ocekivali lebrona od njega je nesto drugo ali gde god je igrao 20 plus pojena kad god hoces uz odlicne procente ima tu i skokova i asistencija a trenutno 2/3 brani na nivou batlera i janisa. strasno zahvalan igrac

Boby

pre 1 godinu

Kad su zdravi i kompletni Ratnici su nepobedivi, zamislite da još nisu povređeni Vajsmen, Igudala i njihov najbolji defanzivac Geri Pejton II.

luchando

pre 1 godinu

Ja ne znam sta je ovo ove sezone - odlicni timovi, vrhunske utakmice ali skoro nijedna utakmica da bude neizvesna? U svakoj jedna ekipa izdominira. Nijedan produzetak u citavom plejofu.

alen

pre 1 godinu

ja ne znam sto nasi poznavaoci i strucnjaci vecinom lose pricaju o viginsu kao promasenom igracu covek ne da igra na obe strane terena nego ubija to sto su ocekivali lebrona od njega je nesto drugo ali gde god je igrao 20 plus pojena kad god hoces uz odlicne procente ima tu i skokova i asistencija a trenutno 2/3 brani na nivou batlera i janisa. strasno zahvalan igrac

Memfis

pre 1 godinu

Очајно је Кид одрадио ову серију, Луни их разбија у скоку, а он форисра Клебера на 5, човек тројку на ове 3 утакмице не знам да ли је убо, а то је све што "зна". Чуди ме и што нису "хековали" Вигинса.
С друге стране мора се одати признање Голден Стејту. Један сам од оних који је очекивао да испадну још од Мемфиса, али Гризлији су били превише неинтелигентни за то. И од Даласа и Денвера сам очекивао јачи отпор, али они се прошеташе до финала. Вигинс (не рачунајући бацања) растура.

CeLaVsAmPaStA

pre 1 godinu

Ja bi Bobija probao. Jeste spor ali ko nije spor za GS. U napadu ce odraditi dobar posao sigurno, lagani poeni ili licne greske GS. Nemaju sta izgubiti.

laganica

pre 1 godinu

Nekolicina ljudi uz mene je odmah rekla da Golden Stejt nije Finiks, i da ovaj match-up kapi ne odgovara Dalasu. Buloku nemaju ljudi sta zamjeriti, glavni je defanzivac u timo sto cuva Karija, tip je prosto ostao bez nogu ova 3 meca, tesko je ubacati suteve kad te snaga izdaje. Ovo je maksimalni domet Dalasa protiv ovakvih Voriorsa, i ko god je ocekivao nesto vise zivi u zabludi. Povreda Portera je nesto sto bi trebalo zabrinuti Voriorse, jer ce bez njega dosta biti zeznuto protiv Majamija/Bostona, ali ce sa druge strane, ukoliko ovo rijese sjutra, imati skoro 10 dana odmora do finala, a Boston i Majami ce vrlo moguce otici u 7 meceva. Otvara se put Voriorsima za jos jedan prsten.

XXX

pre 1 godinu

Luka može da da i 100 poena, ali je pravi “privatnik”; Dalas bi, zbog njega, trebao da igra napad sa dve lopte (jedna samo za Luku). Na sve to procenat šuta mu je ispod 50%. Sa druge strane GSW, bez par važnih povredjenih igrača, spremio metlu i posle pričate kako je Denver loše prošao (sa onakvom ekipom, samo sa Jokićem).

јд123

pre 1 godinu

Gledacemo sigurno jos 2 meca,moze se desiti da gledamo svih 7 meca serije...USA je to"biznis"im je vazniji od kosarke,tv prava,reklame i sve zajedno sa tim
(DDF, 23. maj 2022 08:11)

Јесте бизнис, али највећи добитак је освајање прстена. Екипа која одморнија дочека финале имаће веће шансе. Можда Далас добије следећу, али не зато што ће их ГСВ пустити. Погледај Финикс, прошле године се прошетали до финала, тамо повели и дочекао их умор. Ове већ у 1. колу се морали борити. Против Даласа Крис Пол у задњим утакмицама остао без гаса. И не чуди, колико има година.

Нису ни Грин, Томпсон и Кари најмлађи. Сигурно неће ризиковати титулу због већег финансијског добитка. Добију рецимо Далас у 7 и уђу уморни у велико финале.

JPR24

pre 1 godinu

ja ne znam sto nasi poznavaoci i strucnjaci vecinom lose pricaju o viginsu kao promasenom igracu covek ne da igra na obe strane terena nego ubija to sto su ocekivali lebrona od njega je nesto drugo ali gde god je igrao 20 plus pojena kad god hoces uz odlicne procente ima tu i skokova i asistencija a trenutno 2/3 brani na nivou batlera i janisa. strasno zahvalan igrac
(alen, 23. maj 2022 08:17)

Ne znam koga si citao, ali priča oko Viginsa nije da je on loš, ili promasen igrač, kao igrač, već je promasen lider ekipe kao sto su to forsirali kad je bio u Minesoti. Dečko nema takav karakter da bude vođa, još pogotovo u onoj Minesoti, dok ovde u GSW on nije lider, to mu odgovara, doprinosi ekipi, brojke sasvim ok, doduše za tri nikad bolje nije šutirao nego od kako je u GSW, odgovara mu uloga i to je to. A kad pogledaš malo dublje, koliko je samo igrača gubilo vreme u Minesoti, a čim su otišli druga priča, to je neverovatno, Vigins je samo jedan od njih.

Dragan Borca

pre 1 godinu

Ratnici cak nisu ni na 80% onih od pre kada su bili mladji ali nema ko da ih pobedi. Plus sto imaju boljeg trenera od svih protov kojih igraju

Ker je fleksibilan i preiskusan, vidi covek sta i ko koliko moze, nista na silu, taman rasporedi po zaslugama

Dok na primer u Memfisu i Denveru Bruks i Barton mogu da rade sta hoce milion gluposti i treneri ih i dalje drzi iako im unistavaju tim. Dalas nema ni ljudstvo da se ozbiljno suprostavi. Denver je mogao jos jednu mozda dobiti ali sta vredi kada Malone ne shvata modernu kosarku do kraja i robuje penzionerima

XXX

pre 1 godinu

Luka može da da i 100 poena, ali je pravi “privatnik”; Dalas bi, zbog njega, trebao da igra napad sa dve lopte (jedna samo za Luku). Na sve to procenat šuta mu je ispod 50%. Sa druge strane GSW, bez par važnih povredjenih igrača, spremio metlu i posle pričate kako je Denver loše prošao (sa onakvom ekipom, samo sa Jokićem).

XXX

pre 1 godinu

Luka može da da i 100 poena, ali je pravi “privatnik”; Dalas bi, zbog njega, trebao da igra napad sa dve lopte (jedna samo za Luku). Na sve to procenat šuta mu je ispod 50%. Sa druge strane GSW, bez par važnih povredjenih igrača, spremio metlu i posle pričate kako je Denver loše prošao (sa onakvom ekipom, samo sa Jokićem).

vince carter

pre 1 godinu

Voleo bih da nadjem komentare pred playoff i kopiram ih,kada su ovde trazili Golden Stejt kao najboljeg protivnika za Denver,da je Dalas bolji od njih itd..kada mi je jedan pametnjakovic ovde uz gomilu podrske odgovorio na moju recenicu da Wariorsi tempiraju formu za playoff "da ne znam nista o tome,kako se forma ne tempira i da je ona posledica" neka takva filozofija. Eto ti sad!!!

Milan

pre 1 godinu

Na kraju će Denver biti bolji od Dalasa. Oni su im uzeli barem jednu.
(me myself and i, 23. maj 2022 09:55)

I to je GS tad bio jaci za Pejtona juniora.

day

pre 1 godinu

Da li bi voriorsi imali prednost domaceg terena u finalu i protiv hita (imaju isti ucinak u regularnom delu sezone) ili samo protiv seltiksa?
(Janko, 23. maj 2022 09:33)

Imace prednost domaceg i ako prodje Miami.

Vladimir

pre 1 godinu

Citat: ""Очајно је Кид одрадио ову серију, Луни их разбија у скоку, а он форисра Клебера на 5""

Pa ko da igra centra? Da neće Bobi protiv osa iz G.Stejta? Dalas je ekipa bez centra. Kleber i Pauel su neke mučene četvorke koje reket nisu videle. Koga bi ti stavio na peticu pošto Džekson Kid "očajno vodi ekipu"?

Biza Je

pre 1 godinu

E kad je grupa gradjana iz Denvera uspela da uzme jednu, I dve odigra na loptu bukvalno, ne smem ni da zamislim da su bili kompletni? uzima gsw, osim ako neko sa istoka ne odigra van njihovih mogucnosti.

$$$

pre 1 godinu

Ayton i Finiks treba da se bace sa mosta kad nisu mogli da uniste ovakvu centarsku liniju Dalasa...Ovo je puna kapa za Dalas...Tim cine Luka i igraci koji su bili kasni pikovi ili nisu ni bili draftovani...

WillyWonka

pre 1 godinu

Realno, nisam očekivao da Dalas dođe u konferencijkso finale, to je samo po sebi za njih uspjeh. Guraš, guraš, malo iznad svojih mogućnosti i onda slijedi pad.
Svaka im čast za borbenost, ali nedostatak kvalitete na kraju dođe na naplatu. Nadam se da će uprava Dalasa najzad potpisati nekog školovanog igrača na poziciji 4 ili 5.
Što se Voriorsa tiče, podmazali mašinu, zaista su jaki, nema slabe karike. U drugoj utakmici pokazali su koliko se mogu prilagoditi protivniku i razbiti ga u reketu. Nevjerovatna je bila ta transformacija. Nekad je teško pratiti loptu u njihovom napadu. Mislim da će uzeti prsten ove godine, osim ukoliko se Grin ne povrijedi. Ostale mogu zamijeniti, ali njega niko.

Memfis

pre 1 godinu

Pa ko da igra centra? Da neće Bobi protiv osa iz G.Stejta? Dalas je ekipa bez centra. Kleber i Pauel su neke mučene četvorke koje reket nisu videle. Koga bi ti stavio na peticu pošto Džekson Kid "očajno vodi ekipu"?
(Vladimir, 23. maj 2022 10:02)

Боби је играо сасвим фино против ниске петорке Клиперса прошли плејоф. Џорџ, Кавај, Батум, Морис и Реџи Џексон је била њихова петорка, па је Карлајл у немогућности да им парира ниском петорком своје екипе, покушао да их затрпава са Бобаном у рекету и играо зону у одбрани. Бобан је често био двоцифрен, Лука је из 40ак поена имао и 10ак асистенција. Али тога се не сећају они са памћењем златне рибице. Видимо докле су догурали овом тактиком, ако не промене ништа попиће метлу.

Janko

pre 1 godinu

Da li bi voriorsi imali prednost domaceg terena u finalu i protiv hita (imaju isti ucinak u regularnom delu sezone) ili samo protiv seltiksa?

јд123

pre 1 godinu

Koga bi ti stavio na peticu pošto Džekson Kid "očajno vodi ekipu"?
(Vladimir, 23. maj 2022 10:02)

Nije Džekson, nego Đekson.
(boskob, 23. maj 2022 10:27)

Није Ђексон, него Џејсон, хе, хе

baron

pre 1 godinu

Dule Vujosevic je od Vranesa koji je po dolasku iz NBA znao samo ruke da podigne napravio u to vreme najboljeg rezervnog centra na svetu. Solidnog u napadu, vrlo dobrog u odbrani. Prakticno imao dve petorke.
Kidd glumi nekog trenera a na klupi drzi centra od 7mil po sezoni koji olako moze ubaciti 20p svakom NBA timu, pogotovu small ball postavi warriorsa koji igraju prakticno bez centra. Jeste Marjanovic rupa u odbrani, ali ostavis ga na D.Greenu i pustis ga neka sutira celu utakmicu a zatvoris Thompsona i Currya.
Probas nesto novo, a ne sablonsku pucacku igru koju stalno igras.
Naravno, sada je kasno. Ne moze Boban koji sedi celu sezonu na klupi sada da udje i nesto igra, ali svaki igrac sa klupe treba da ima ulogu u timu i trenerov je posao da ga max iskoristi, ili ga trejduje ako mu ne odgovara.
Ovako covek sedi celu sezonu na klupi a duplo bolji igrac od nekog Powella ili Klebera.
J.Kidd je trener u moru sablonskih trenera koji nemaju viziju, koji je nebitan faktor u Dallasu.
Doncic sramotan u odbrani, ali to u danasnjoj kosarci je nebitno vazan je napad.

Boris Banović

pre 1 godinu

Šteta, dva najbolja igrača NBA lige igraju u prosečnim timovima ! Inače, bilo bi tu "prstenja" za obe ruke ! Voleo bih da ih vidim zajedno u istoj franšizi !

KLIPAN

pre 1 godinu

"Doncic je nevidjeni ego, sam sve hoce, samo 3 asistencije govore koliko sve sam hoce. Curry 11 asistencija!!

He, he....jel tebi tko kada rekao, da se u asistencije zbrajaju samo koševi koji su-pogođeni? Ak im Luka asistira, igrači su sami i ne pogode koš, šta je sada tu kriv Luka? Inače, zbroji Lukove asistencije i Carrijeve u ovoj sezoni i kada to napraviš, opet se javi ovde da nam kažeš šta si saznao, ok?

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Za ove sto relativizuju da je Jokic uzeo jednu pobjedu i dva meca bio na loptu... GSW je tada bio sa Karijem koji se tek vraca u sistem i igra po 28min.
Takodje, uzeli su pobjedu kod 3-0, klasicni PO stats padding. Niko te pobjede kod 3-0 ne uzima za ozbiljno. I nisu bili na jednu loptu jos dva meca osim te pobjede.
Bilo je to konstantno zaostajanje, a ovu jednu pobjedu sto su uzeli mogu zahvaliti GSW-u na lezernosti u poslednjem minutu utakmice.
Tako da sumiramo, Denver je realno ispao 4-0 u trenucima kad je GSW bio najslabiji.
A prosle godine 4-0 od Finiksa kojeg je ovaj Dalas izbacio.
Kako god da uzmes, Denveru je svako los match up, dok ovdje je Dalas platio cijenu dvije teske serije prije ove i GSW u full mod-u.
p.s. Zamislite koliko je GSW eksperimentisao protiv Denvera kad jedan Bjelica je redovno ulazio u igru. Ende.

DDF

pre 1 godinu

Gledacemo sigurno jos 2 meca,moze se desiti da gledamo svih 7 meca serije...USA je to"biznis"im je vazniji od kosarke,tv prava,reklame i sve zajedno sa tim

Demar Derozan

pre 1 godinu

GSW ima veci individualni kvalitet tako da serija ide ocekivanim tokom. Luka je doveo Dalas do finala Zapada sto je izvanredno, a njegove igre su vrhunske. Voleo bih u Dalasu da vidim Luku i Jokica zajedno u pokusaju da se domognu prstena.

Florentino

pre 1 godinu

Luko, bezi odatle brate.
Igras sa nikakvi igraci.
Pauel 3 poena, Buljuk i Kleber 0 poena.
Ja bi ubacio 10 poena sad da me stavis.

nemanja

pre 1 godinu

Jednostavno, Dalas se pre svega psihicki ispraznio nakon pobede u teškoj i neizvesnoj seriji protiv Memfisa, a i objektivno nemaju ekipu za dalje od ovoga.. da su sa GSW igrali ranije, verovatno ne bi prošli, al bi ih dobili bar 2 puta.. svakako, stekli su značajno plej of iskustvo i od njih se može svašta očekivati u budućnosti.. Gsw prosto ima preogromno iskustvo i rutinu za ovu fazu PO..

batistuta

pre 1 godinu

Trebao je Finiks ozbiljnije, donca i bulok dinvidi ajte molim vas. boji bi derbi bio sa bukerom i kriso. sta je tu je nadam se majami osvaja

maSi

pre 1 godinu

Čovek je Harden br.2 možda i gori jer nikada neće biti MVP. Poeni 11/23 (48%) a ima i najveći minus u ekipi (-19). Ego velik kao kuća. Živeće Dalas od ovog finala Zapada narednih 7-8 godina i tek onda može nešto Dalas da napravi/promeni, i to samo pod uslovom da Luka u međuvremenu ne pojede sve sendviče napravljene u Teksasu.

???

pre 1 godinu

Doncic definitivno dokazao da je najbolji beli igrac u NBA, doveo ovako jadan tim Dalasa do finala Zapada.
Njemu treba jedan mocan centar, npr. Embid i uzece mnogo titula u NBA.
Izlisne su prazne price o Jokicu koji ne moze prvo kolo plej ofa da prodje bez Mareja, jednostavno, nije Jokic igrac za plej of, on je tu za onaj cirkus od regularnog dela, nema ga nigde kada se igra ozbiljna kosarka.

DDF

pre 1 godinu

Gledacemo sigurno jos 2 meca,moze se desiti da gledamo svih 7 meca serije...USA je to"biznis"im je vazniji od kosarke,tv prava,reklame i sve zajedno sa tim

XXX

pre 1 godinu

Luka može da da i 100 poena, ali je pravi “privatnik”; Dalas bi, zbog njega, trebao da igra napad sa dve lopte (jedna samo za Luku). Na sve to procenat šuta mu je ispod 50%. Sa druge strane GSW, bez par važnih povredjenih igrača, spremio metlu i posle pričate kako je Denver loše prošao (sa onakvom ekipom, samo sa Jokićem).

???

pre 1 godinu

Doncic definitivno dokazao da je najbolji beli igrac u NBA, doveo ovako jadan tim Dalasa do finala Zapada.
Njemu treba jedan mocan centar, npr. Embid i uzece mnogo titula u NBA.
Izlisne su prazne price o Jokicu koji ne moze prvo kolo plej ofa da prodje bez Mareja, jednostavno, nije Jokic igrac za plej of, on je tu za onaj cirkus od regularnog dela, nema ga nigde kada se igra ozbiljna kosarka.

XXX

pre 1 godinu

Luka može da da i 100 poena, ali je pravi “privatnik”; Dalas bi, zbog njega, trebao da igra napad sa dve lopte (jedna samo za Luku). Na sve to procenat šuta mu je ispod 50%. Sa druge strane GSW, bez par važnih povredjenih igrača, spremio metlu i posle pričate kako je Denver loše prošao (sa onakvom ekipom, samo sa Jokićem).

Srbonja 2.0

pre 1 godinu

Za ove sto relativizuju da je Jokic uzeo jednu pobjedu i dva meca bio na loptu... GSW je tada bio sa Karijem koji se tek vraca u sistem i igra po 28min.
Takodje, uzeli su pobjedu kod 3-0, klasicni PO stats padding. Niko te pobjede kod 3-0 ne uzima za ozbiljno. I nisu bili na jednu loptu jos dva meca osim te pobjede.
Bilo je to konstantno zaostajanje, a ovu jednu pobjedu sto su uzeli mogu zahvaliti GSW-u na lezernosti u poslednjem minutu utakmice.
Tako da sumiramo, Denver je realno ispao 4-0 u trenucima kad je GSW bio najslabiji.
A prosle godine 4-0 od Finiksa kojeg je ovaj Dalas izbacio.
Kako god da uzmes, Denveru je svako los match up, dok ovdje je Dalas platio cijenu dvije teske serije prije ove i GSW u full mod-u.
p.s. Zamislite koliko je GSW eksperimentisao protiv Denvera kad jedan Bjelica je redovno ulazio u igru. Ende.

XXX

pre 1 godinu

Luka može da da i 100 poena, ali je pravi “privatnik”; Dalas bi, zbog njega, trebao da igra napad sa dve lopte (jedna samo za Luku). Na sve to procenat šuta mu je ispod 50%. Sa druge strane GSW, bez par važnih povredjenih igrača, spremio metlu i posle pričate kako je Denver loše prošao (sa onakvom ekipom, samo sa Jokićem).

Boris Banović

pre 1 godinu

Šteta, dva najbolja igrača NBA lige igraju u prosečnim timovima ! Inače, bilo bi tu "prstenja" za obe ruke ! Voleo bih da ih vidim zajedno u istoj franšizi !

CeLaVsAmPaStA

pre 1 godinu

Ja bi Bobija probao. Jeste spor ali ko nije spor za GS. U napadu ce odraditi dobar posao sigurno, lagani poeni ili licne greske GS. Nemaju sta izgubiti.

KLIPAN

pre 1 godinu

"Doncic je nevidjeni ego, sam sve hoce, samo 3 asistencije govore koliko sve sam hoce. Curry 11 asistencija!!

He, he....jel tebi tko kada rekao, da se u asistencije zbrajaju samo koševi koji su-pogođeni? Ak im Luka asistira, igrači su sami i ne pogode koš, šta je sada tu kriv Luka? Inače, zbroji Lukove asistencije i Carrijeve u ovoj sezoni i kada to napraviš, opet se javi ovde da nam kažeš šta si saznao, ok?

batistuta

pre 1 godinu

Trebao je Finiks ozbiljnije, donca i bulok dinvidi ajte molim vas. boji bi derbi bio sa bukerom i kriso. sta je tu je nadam se majami osvaja

Vladimir

pre 1 godinu

Citat: ""Очајно је Кид одрадио ову серију, Луни их разбија у скоку, а он форисра Клебера на 5""

Pa ko da igra centra? Da neće Bobi protiv osa iz G.Stejta? Dalas je ekipa bez centra. Kleber i Pauel su neke mučene četvorke koje reket nisu videle. Koga bi ti stavio na peticu pošto Džekson Kid "očajno vodi ekipu"?

alen

pre 1 godinu

ja ne znam sto nasi poznavaoci i strucnjaci vecinom lose pricaju o viginsu kao promasenom igracu covek ne da igra na obe strane terena nego ubija to sto su ocekivali lebrona od njega je nesto drugo ali gde god je igrao 20 plus pojena kad god hoces uz odlicne procente ima tu i skokova i asistencija a trenutno 2/3 brani na nivou batlera i janisa. strasno zahvalan igrac

luchando

pre 1 godinu

Ja ne znam sta je ovo ove sezone - odlicni timovi, vrhunske utakmice ali skoro nijedna utakmica da bude neizvesna? U svakoj jedna ekipa izdominira. Nijedan produzetak u citavom plejofu.

vince carter

pre 1 godinu

Voleo bih da nadjem komentare pred playoff i kopiram ih,kada su ovde trazili Golden Stejt kao najboljeg protivnika za Denver,da je Dalas bolji od njih itd..kada mi je jedan pametnjakovic ovde uz gomilu podrske odgovorio na moju recenicu da Wariorsi tempiraju formu za playoff "da ne znam nista o tome,kako se forma ne tempira i da je ona posledica" neka takva filozofija. Eto ti sad!!!

nemanja

pre 1 godinu

Jednostavno, Dalas se pre svega psihicki ispraznio nakon pobede u teškoj i neizvesnoj seriji protiv Memfisa, a i objektivno nemaju ekipu za dalje od ovoga.. da su sa GSW igrali ranije, verovatno ne bi prošli, al bi ih dobili bar 2 puta.. svakako, stekli su značajno plej of iskustvo i od njih se može svašta očekivati u budućnosti.. Gsw prosto ima preogromno iskustvo i rutinu za ovu fazu PO..

maSi

pre 1 godinu

Čovek je Harden br.2 možda i gori jer nikada neće biti MVP. Poeni 11/23 (48%) a ima i najveći minus u ekipi (-19). Ego velik kao kuća. Živeće Dalas od ovog finala Zapada narednih 7-8 godina i tek onda može nešto Dalas da napravi/promeni, i to samo pod uslovom da Luka u međuvremenu ne pojede sve sendviče napravljene u Teksasu.

Biza Je

pre 1 godinu

E kad je grupa gradjana iz Denvera uspela da uzme jednu, I dve odigra na loptu bukvalno, ne smem ni da zamislim da su bili kompletni? uzima gsw, osim ako neko sa istoka ne odigra van njihovih mogucnosti.

јд123

pre 1 godinu

Koga bi ti stavio na peticu pošto Džekson Kid "očajno vodi ekipu"?
(Vladimir, 23. maj 2022 10:02)

Nije Džekson, nego Đekson.
(boskob, 23. maj 2022 10:27)

Није Ђексон, него Џејсон, хе, хе

Demar Derozan

pre 1 godinu

GSW ima veci individualni kvalitet tako da serija ide ocekivanim tokom. Luka je doveo Dalas do finala Zapada sto je izvanredno, a njegove igre su vrhunske. Voleo bih u Dalasu da vidim Luku i Jokica zajedno u pokusaju da se domognu prstena.

Boby

pre 1 godinu

Kad su zdravi i kompletni Ratnici su nepobedivi, zamislite da još nisu povređeni Vajsmen, Igudala i njihov najbolji defanzivac Geri Pejton II.

Memfis

pre 1 godinu

Очајно је Кид одрадио ову серију, Луни их разбија у скоку, а он форисра Клебера на 5, човек тројку на ове 3 утакмице не знам да ли је убо, а то је све што "зна". Чуди ме и што нису "хековали" Вигинса.
С друге стране мора се одати признање Голден Стејту. Један сам од оних који је очекивао да испадну још од Мемфиса, али Гризлији су били превише неинтелигентни за то. И од Даласа и Денвера сам очекивао јачи отпор, али они се прошеташе до финала. Вигинс (не рачунајући бацања) растура.

Dragan Borca

pre 1 godinu

Ratnici cak nisu ni na 80% onih od pre kada su bili mladji ali nema ko da ih pobedi. Plus sto imaju boljeg trenera od svih protov kojih igraju

Ker je fleksibilan i preiskusan, vidi covek sta i ko koliko moze, nista na silu, taman rasporedi po zaslugama

Dok na primer u Memfisu i Denveru Bruks i Barton mogu da rade sta hoce milion gluposti i treneri ih i dalje drzi iako im unistavaju tim. Dalas nema ni ljudstvo da se ozbiljno suprostavi. Denver je mogao jos jednu mozda dobiti ali sta vredi kada Malone ne shvata modernu kosarku do kraja i robuje penzionerima

baron

pre 1 godinu

Dule Vujosevic je od Vranesa koji je po dolasku iz NBA znao samo ruke da podigne napravio u to vreme najboljeg rezervnog centra na svetu. Solidnog u napadu, vrlo dobrog u odbrani. Prakticno imao dve petorke.
Kidd glumi nekog trenera a na klupi drzi centra od 7mil po sezoni koji olako moze ubaciti 20p svakom NBA timu, pogotovu small ball postavi warriorsa koji igraju prakticno bez centra. Jeste Marjanovic rupa u odbrani, ali ostavis ga na D.Greenu i pustis ga neka sutira celu utakmicu a zatvoris Thompsona i Currya.
Probas nesto novo, a ne sablonsku pucacku igru koju stalno igras.
Naravno, sada je kasno. Ne moze Boban koji sedi celu sezonu na klupi sada da udje i nesto igra, ali svaki igrac sa klupe treba da ima ulogu u timu i trenerov je posao da ga max iskoristi, ili ga trejduje ako mu ne odgovara.
Ovako covek sedi celu sezonu na klupi a duplo bolji igrac od nekog Powella ili Klebera.
J.Kidd je trener u moru sablonskih trenera koji nemaju viziju, koji je nebitan faktor u Dallasu.
Doncic sramotan u odbrani, ali to u danasnjoj kosarci je nebitno vazan je napad.

Janko

pre 1 godinu

Da li bi voriorsi imali prednost domaceg terena u finalu i protiv hita (imaju isti ucinak u regularnom delu sezone) ili samo protiv seltiksa?

Milan

pre 1 godinu

Na kraju će Denver biti bolji od Dalasa. Oni su im uzeli barem jednu.
(me myself and i, 23. maj 2022 09:55)

I to je GS tad bio jaci za Pejtona juniora.

Florentino

pre 1 godinu

Luko, bezi odatle brate.
Igras sa nikakvi igraci.
Pauel 3 poena, Buljuk i Kleber 0 poena.
Ja bi ubacio 10 poena sad da me stavis.

Memfis

pre 1 godinu

Pa ko da igra centra? Da neće Bobi protiv osa iz G.Stejta? Dalas je ekipa bez centra. Kleber i Pauel su neke mučene četvorke koje reket nisu videle. Koga bi ti stavio na peticu pošto Džekson Kid "očajno vodi ekipu"?
(Vladimir, 23. maj 2022 10:02)

Боби је играо сасвим фино против ниске петорке Клиперса прошли плејоф. Џорџ, Кавај, Батум, Морис и Реџи Џексон је била њихова петорка, па је Карлајл у немогућности да им парира ниском петорком своје екипе, покушао да их затрпава са Бобаном у рекету и играо зону у одбрани. Бобан је често био двоцифрен, Лука је из 40ак поена имао и 10ак асистенција. Али тога се не сећају они са памћењем златне рибице. Видимо докле су догурали овом тактиком, ако не промене ништа попиће метлу.

JPR24

pre 1 godinu

ja ne znam sto nasi poznavaoci i strucnjaci vecinom lose pricaju o viginsu kao promasenom igracu covek ne da igra na obe strane terena nego ubija to sto su ocekivali lebrona od njega je nesto drugo ali gde god je igrao 20 plus pojena kad god hoces uz odlicne procente ima tu i skokova i asistencija a trenutno 2/3 brani na nivou batlera i janisa. strasno zahvalan igrac
(alen, 23. maj 2022 08:17)

Ne znam koga si citao, ali priča oko Viginsa nije da je on loš, ili promasen igrač, kao igrač, već je promasen lider ekipe kao sto su to forsirali kad je bio u Minesoti. Dečko nema takav karakter da bude vođa, još pogotovo u onoj Minesoti, dok ovde u GSW on nije lider, to mu odgovara, doprinosi ekipi, brojke sasvim ok, doduše za tri nikad bolje nije šutirao nego od kako je u GSW, odgovara mu uloga i to je to. A kad pogledaš malo dublje, koliko je samo igrača gubilo vreme u Minesoti, a čim su otišli druga priča, to je neverovatno, Vigins je samo jedan od njih.

$$$

pre 1 godinu

Ayton i Finiks treba da se bace sa mosta kad nisu mogli da uniste ovakvu centarsku liniju Dalasa...Ovo je puna kapa za Dalas...Tim cine Luka i igraci koji su bili kasni pikovi ili nisu ni bili draftovani...

laganica

pre 1 godinu

Nekolicina ljudi uz mene je odmah rekla da Golden Stejt nije Finiks, i da ovaj match-up kapi ne odgovara Dalasu. Buloku nemaju ljudi sta zamjeriti, glavni je defanzivac u timo sto cuva Karija, tip je prosto ostao bez nogu ova 3 meca, tesko je ubacati suteve kad te snaga izdaje. Ovo je maksimalni domet Dalasa protiv ovakvih Voriorsa, i ko god je ocekivao nesto vise zivi u zabludi. Povreda Portera je nesto sto bi trebalo zabrinuti Voriorse, jer ce bez njega dosta biti zeznuto protiv Majamija/Bostona, ali ce sa druge strane, ukoliko ovo rijese sjutra, imati skoro 10 dana odmora do finala, a Boston i Majami ce vrlo moguce otici u 7 meceva. Otvara se put Voriorsima za jos jedan prsten.

јд123

pre 1 godinu

Gledacemo sigurno jos 2 meca,moze se desiti da gledamo svih 7 meca serije...USA je to"biznis"im je vazniji od kosarke,tv prava,reklame i sve zajedno sa tim
(DDF, 23. maj 2022 08:11)

Јесте бизнис, али највећи добитак је освајање прстена. Екипа која одморнија дочека финале имаће веће шансе. Можда Далас добије следећу, али не зато што ће их ГСВ пустити. Погледај Финикс, прошле године се прошетали до финала, тамо повели и дочекао их умор. Ове већ у 1. колу се морали борити. Против Даласа Крис Пол у задњим утакмицама остао без гаса. И не чуди, колико има година.

Нису ни Грин, Томпсон и Кари најмлађи. Сигурно неће ризиковати титулу због већег финансијског добитка. Добију рецимо Далас у 7 и уђу уморни у велико финале.

WillyWonka

pre 1 godinu

Realno, nisam očekivao da Dalas dođe u konferencijkso finale, to je samo po sebi za njih uspjeh. Guraš, guraš, malo iznad svojih mogućnosti i onda slijedi pad.
Svaka im čast za borbenost, ali nedostatak kvalitete na kraju dođe na naplatu. Nadam se da će uprava Dalasa najzad potpisati nekog školovanog igrača na poziciji 4 ili 5.
Što se Voriorsa tiče, podmazali mašinu, zaista su jaki, nema slabe karike. U drugoj utakmici pokazali su koliko se mogu prilagoditi protivniku i razbiti ga u reketu. Nevjerovatna je bila ta transformacija. Nekad je teško pratiti loptu u njihovom napadu. Mislim da će uzeti prsten ove godine, osim ukoliko se Grin ne povrijedi. Ostale mogu zamijeniti, ali njega niko.

day

pre 1 godinu

Da li bi voriorsi imali prednost domaceg terena u finalu i protiv hita (imaju isti ucinak u regularnom delu sezone) ili samo protiv seltiksa?
(Janko, 23. maj 2022 09:33)

Imace prednost domaceg i ako prodje Miami.