NBA 272

Nedelja, 24.04.2022.

20:30

Jokićeva dominacija sprečila "metlu" – Nagetsi preživeli nalet Voriorsa! VIDEO

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Golden Stejt Voriorse rezultatom 126:121 (26:21, 37:31, 35:37, 28:32) u 4. utakmici plej-ofa zapadne konferencije NBA lige

Jokiæeva dominacija spreèila "metlu" – Nagetsi preživeli nalet Voriorsa! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

272 Komentari

Sortiraj po:

Voja

pre 2 godine

@Aleks

E takvi su sami sebi krivi kad ih neko napenali. Kao sto ne podnosim likove koji ovde dolaze da demagogisu i osporavaju Jokica nekim stelovanim narativima, iako su sve strucne analize, izjave i statistike, direktno iz NBA, koje jasno dokazuju da nisu u pravu, samo klik daleko, tako sam isto ostro protiv Denverovih/Jokicevih navijaca koji idu da troluju po vestima koje ih se ne ticu. Ali opet, to ce se desavati i kad Denver ispadne. Neces ih se osloboditi ni kad se zavrsi sezona, jer nema veze sa navijackom ostrascenoscu, nego sa psihologijom.

Aleks

pre 2 godine

Voja

Pa mene zanima košarka i ja nemam problem da gledam Denver i Jokića. Donekle imaš pravo, samo ne znam zašto svi treba da se sklanjaju zbog fanatika koji konstantno pišu jedno te isto. A čak i da se mi (koji mislimo drugačije, ne znam ni koliko nas ima) posklanjamo, oni se potrude da spomenu Jokića i Denver na drugim vestima :) xD

Voja

pre 2 godine

Zato će biti super kad Denver ispadne, pa će ovakvi "poznavaoci" da nas napuste do oktobra i moći ćemo da pratimo plej of košarku na miru.
(Aleks, 25. april 2022 17:28)

Cekaj, Aleks ... Nije da se ne slazem sa nekim stvarima koje pises, iako ocigledno ne navijamo za istu ekipu, ali ovo je vest o Jokicu i Denveru. Ako te "poznavaoci" nerviraju - prosto nemoj vest ni da citas, a kamoli da komentarises. Ne zanima te, ocito nije za tebe - prosto preskoci. Ne mora Denver da ispadne da ti nesmetano mozes da pratis druge vesti iz NBA. Kad bude neka vest sa Golden Stejtom u fokusu, a ima ih, ti tamo komentarisi i analiziraj koliko ti je volja. Ispao Denver ili ne ispao, nas, njegove navijace, ne zanima da komentarisemo vesti o drugim timovima, a onih dokonih, kojih ima na svim vestima, svejedno se neces osloboditi, sta god da se desi, jer se njima ceo zivot odvija iskljucivo za tastaturom.

Aleks

pre 2 godine

Oliver Nedeljković

Kad se već baviš semantikom, napisah ČESTO je primarni organizator. To zna svako ko je pogledao više od tri utakmice Dubsa, a na kojoj igraju i Stef i Drej.

Jokiću svaka čast, to je bio top potez, sam je rekao da mu je prosto "došlo" i izvukao je iz memorije neki od klipova kojima su se vrv pripremali za utakmicu. Ali Drejmond jednako dobro čita igru, u odbrani i bolje od njega. Ako te zanima pogledaj kako je Grin analizirao krađu lopte Nikoli u G3 pa će ti biti jasnije ko je on. Ili njegov podcast ili bilo koju od brojnih analiza.

Opet, Jokić NIJE UBACIO GRINU prosečnih 30 poena u ovoj seriji. Na par klikova ti je informacija kako je šutirao u prve 3 utakmice kad ga on čuva, kao što je Durant na fazon 20-30% šuta kad ga čuva samo Tejtum.

Fraza "Lako je Jokiću da ima TD kad ne deli loptu ni sa kim" je u rangu tvoje izjave za Drejmonda po gluposti.

Opet, o tvom poznavanju ove igre govori to što se uopšte pitaš kako bi izgledalo to da Jokić i Drejmond zamene mesta u timova. To pitanje nema nikakvog smisla.

OLiver Nedeljković

pre 2 godine

Aleks,

pokušao sam da objasnim da Grin nije primarni organizator igre, kao što si napisao-la. Otud slikovita zapitanost kako bi izgledala igra da je Grin primarni organizator igre Warriorsa.. Znamo kako to izgleda kada radi Jokić, jer to gledamo u skoro svakoj utakmici.

Napisao sam i da ne poznaješ igru a ne da nemaš pojma, vređanje nije u ’’opisu posla’’ jednog bivšeg sportiste-pedagoga. Tuđe reči nije lepo izvrtati. Takođe sam napisao ’’skoro na svakoj vesti’’ što je priznaćeš dosta drugačije značenje od ’’svakoj vesti’’.Liči na spinovanje, kao što si napisao-la u jednom od tvojih brojnih komantara ovde.

A ko bolje čita igru od ove dvojice videli smo sinoć kada je Jokić pre ubacivanja lopte u igru saigračima na terenu dobrih 5 sekundi vikao da će biti lob pod košem za Viginsa.

Besmisleno je tvrditi da si nekoga ’’zaključao’’ ako ti taj u 4 utakmice ubaci skoro 30 ili više poena, a u jednoj te sa 6 faulova izbaci iz igre. Tvrdnja "Lako je Jokiću da ima TD kad ne deli loptu ni sa kim" tek nema nikakvog smisla.

I još jedna slikovita zapitanost. Kako bi se recimo Jokić snašao u ovakvom timu Warriorsa, a kako Grin u timu Denvera, da kojim slučajem mogu da zamene mesta?

Ovim je moje mišljenje o ovoj temi iscrpljeno. Čekamo sledeću utakmicu i nadam se uživamo.

I zapamtite, Nedeljković Oliver Nedeljković.

Aleks

pre 2 godine

Oliver Nedeljković

Moje komentare ne možeš videti na svakoj vesti jer ne komentarišem svaku vest. Ne ulazim u to čime se baviš u RL, ali ako se stvarno celog života baviš košarkom, onda znaš zašto je Grina nemoguće zamisliti u ulozi Jokića, i obrnuto. Uostalom u tome nema ništa loše, svaki koristi svoje prednosti na terenu.

No tvoj komentar "lako je Grinu da organizuje kad ima Stefa, Kleja i Pula da trče kroz blokove" je u rangu komentara "lako je Jokiću da ima TD kad ne deli loptu ni sa kim". Ja možda nemam pojma ali ti razmisli o ovome. Pozz.

OLiver Nedeljković

pre 2 godine

Grin je često primarni organizator napada GSW-a, pritom bolje čita igru u oba pravca od Jokića.

Stef je sposoban za 30 ppg ali ne bi osvojio nijednu titulu da nije uz sebe imao Grina koji je preuzimao protivničke igrač od pozicije 1 do 5 jer ovaj ne igra odbranu.
(Aleks, 24. april 2022 23:14)

# Link komentara

Kao neko ko se ceo život bavi košarkom, žao mi je što tu igru apsolutno ne poznaješ iako tvoje komentare primečujem skoro na svakoj vesti.

Grinovo košarkaško znanje je skoro pa nula. On se u žargonu kod nas u timovima naziva ''pajser'', to oni malo stariji znaju. Ovakvih sportskih incidenata ima skoro u svakom sportu. Njegov osnovni zadatak je da pravi incidentne situacije. Nekad upali, a nekada ne. U njegovom slučaju očigledno je pa mu je sve dozvoljeno jer zabavlja publiku. Sreća je da igra u ekipi u kojoj sve njegove brljotine mogu da isprave ostalu u ekipi. Kad imaš Karija, Tompsona i Pula (Durenta, Cooka, Livingstona) u ekipi koji protrčavaju sa 100kmh kroz reket i duple blokove, nije neka mnogo velika filozofija pronaći nekoga od njih.

Realno, u bilo koj drugoj ekipi bez ovakvih fantastičnih šutera on ne bi ni igrao.

Možeš li da zamisliš kako bi izgledala utakmica u koj Grin iga primarnog organizatora igre kao što to radi Jokić na skoro svakoj utakmici?

Kako god GSW ide do velikog finala, a tamo ih Boston odvaljuje sa 4:1.

I zapamtite Nedeljković, Oliver Nedeljković.

Aleks

pre 2 godine

Ja govorim o 4 utakmice na kojima je, ti tvrdiš, Jokić zaključan. Zamislite, zaključao ga Grin... Evo sinoć ga zaključao na skoro četrdeset poena.
(Xdx, 25. april 2022 14:34)

Ovaj spin može da prođe samo kod onih koji ne poznaju elementarnu logiku. Niti ga je samo Grin čuvao niti je njemu utrpao 30-40 poena, niti je Jokić Grina zadržao na 6 poena, niti je ovo serija Jokić vs neki igrač GSW.

Zato će biti super kad Denver ispadne, pa će ovakvi "poznavaoci" da nas napuste do oktobra i moći ćemo da pratimo plej of košarku na miru.

SaS

pre 2 godine

Kako je Jokić ostavio Grina kao ovcu da traži i njega i loptu, a on mu iza ledja daje koš, legenda. 31 poen i 67% šut do sada, ne može mu niko ništa a Grin najmanje.

Da je Denver kompletan ovo bi bilo 4-1 za Denver, sada je realno 2-2 da sudije u trećoj utakmici nisu "silovale" Jokića, svaka čast i poštovanje za Jokića kako se kontroliše, to što je uveo Denver direktno u PO je fantastika, i to što je uzeo i ovu jednu sa ovakvim anti-konstantnim igračima je neverovatno.

Apsolutno MVP, ne bi me čudilo i da bude tri puta uzastopno, ludilo, košarkaški dragulj za uživanje za one koji vole i razumeju košarku, istinski, košarkaško blago za sve one koji su slobodni od gordosti, narcisizma, površnosti, neznanja i lažnog ega.

Xdx

pre 2 godine

Ovo su vam "poznavaoci" igre. Ova prva kaže da je Stef sposoban za 30 ppg, a da je Grin zaključao Jokića u prve tri gde Jokić ima prosek od bezmalo baš tih 30 ppg. Baš ga je zaključao. Stef je sposoban za 30 ppg, a Jokić je zaključan na skoro isto toliko. Ovaj drugi se slaže. Nedostaje samo kako Bogdan ima školski izbačaj koji je i estetski najlepši u ligi.
(Xdx, 25. april 2022 07:36)

Osim što ja govorim o Karijevom poenterskom proseku u sezoni od 82 utakmice, a ti o 4 utakmice. Pritom, Jokića ne brani isključivo Drej - na njemu se smenjuju Luni, Beli, on. Nakon prve dve, možda čak i tri utakmice bio je podatak o Nikolinoj statistici kad ga čuva Grin, bila je baš loša. Plus ko je gledao utakmice video je da mu je "ušao u glavu" i naterao ga na neke atipične greške. Nesumnjivo da je Nikola igrač sa natprosečnim BBIQ-om, ali isto tako je i Drejmond; prema tome degutantno je da neko ko očigledno površno posmatra košarku proziva jednog od najboljih defanzivaca ikad. A Jokić je superstar i naravno da će ubaciti svoje poene, sa manje ili više šuteva.

Btw odlična anticipacija onog napada GSW, outcoaching Kerr. :)
(Aleks, 25. april 2022 10:31)

Ja govorim o 4 utakmice na kojima je, ti tvrdiš, Jokić zaključan. Zamislite, zaključao ga Grin... Evo sinoć ga zaključao na skoro četrdeset poena.

mr

pre 2 godine

При томе је тај Родман био у још шампионских екипа и свуда је показао исто, појма нема, али добро бије. Е сад што би то свуда био фаул нема везе.
(mr, 25. april 2022 08:13)

Sedam puta za redom najbolji skakač lige, dva puta najbolji defanzivac lige, osam puta u najboljem defanzivnom timu NBA, drži nekoliko rekorda koji su vezani za skokove i čovek nema pojma???!!! QQ majko, šta sve neću pročitati ovde!
(NastyB, 25. april 2022 09:01)

Чуо сам да у свим школама кошарке уче децу да буду Родмани, Шекови, а посебно Гринови, јер је овај задњи прототип и најбоље од прве двојице.
Јел можеш да замислиш ту ситуацију да неко негде на планенти земљи пушта видео са Грином, чак и деци, да им покаже неки елемент кошарке?

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Niko preko njega nije utrpao 50 poena, jer njegov posao nije da cuva bekove, a igraci koje je cuvao se nisu nadavali koseva ni u jednoj od 4 utakmice. Kada cete vi hejteri shvatiti da Jokic nije rim protector, niti se folira da jeste, niti ga iko razuman tako klasifikuje. Niko ne kaze da je elitni odbrambeni igrac, ali reci da ne igra odbranu je lupetanje. Tokom regularnog dela sezone je imao 3 bloka za pobedu, cime ne moze da se pohvali ni jedan od elitnih odbrambenih igraca ove sezone. On odbranu igra na mnogo suptilniji nacin, koji ovdasnja populacija, sasvim normalno, nije u stanju shvati, jer u ovim krajevima ne caruje um, nego snaga i samo se sila priznaje kao ucinak.
(Voja, 25. april 2022 12:52)
Ajmo ovako... Drejmond Grin je dao 13. Jedno zakucavanje. Alo, Drejmond Grin dvocifren i kuca, izivljava se.
Bekovi GSW pogadjaju ili trojke ili ulaz. Nikad niko lagodnije nije isao na ulaz kao bekovi GSW. Znaju da ih niko nikad tamo ne ceka.
Nisu tri blokade vec dvije. Obje proizvod nonsalantnosti igraca, jedna se ne moze ni nazvati blokadom. Drugi centri uopste ne dolaze u tu priliku jer samo protiv Jokica se u poslednjem napadu crtaju akcije da se ide na obruc.
Zato je u drugoj polovini sezone, kao i sinoc, sjedio na klupi kod poslednjih protivnickih napada. Zato je sjedio u 4/4 all star utakmice.
On NEMA SANSE da svojim poentiranjem nadomijesti to sto protivnici siluju obruc dok je on u igri. Sinoc je bio -2

balša

pre 2 godine

Neverovatno da Klej koji je u super suterskom ritmu na kraju poluvremena dobija 4tu licnu i da posle ne guraju napade na njega, ako je vec Maloun malounast, kako se igraci medju sobom ne dogovore, ej bre pogadja odakle hoce i kako hoce, jedini ih odrzava iznad vode, daj stiskaj preko njega u napadu jer ce morati da se cuva od licnih pa ce pustati ili ce pod pritiskom napraviti jos dva i cao on i utakmica resena, ne znam da li je neko video kako je grin(malim slovom) branio Jokica na kraju, ne dira ga jer nece da rizikuje da dobije 6tu, i moraju malo da se pripaze situacija sa kos faulom, kari(malim slovom) daje 3 i barton(malim slovom) ga gura posle izbacaja eto tako bezveze i on dobija jos na samopuzdanju, par puta i pod kosem takva situacija, dok kod GS toga nema, ako je faul ide preko ruke da igrac ne moze ni da sutne, a ne da postigne kos, a vamo sutirao igrac i ovi ga posle izbacaja guraju i maze, pa bar da ih otresu pa da znaju nego ni tamo ni vamo, malo samo odgovornija igra i prolazi Denver, Luni ne suta, 1 ili 2 puta i cao, jer to nije njegov posao, a vamo kao da su na treningu zezaju se prve tri utakmice ko ce biti veci mangup, barton sutira preko ruke grina sa 8 metara i naravno promasuje, verujem da to ni na treningu nije pokusao, znaci samo malo discipline i moze se proci, GS ako prodje pometlace ih svako, a ovde ispada da su neki bauk, bili jesu, ali prolazi to sve, tesko ce i Denver dalje posle GS, ali zasluzuju da prodju bar zbog bezobrazluka GS-a

Steva

pre 2 godine

Da ne polijećete, Warriorsima je svejedno, i to se je vidjelo u igri. I tako se vraćaju kući, a memphis i minnesota će igrati barem još dvije. Dakle, NBA treba popuniti TV program, zato suci i suđenje. Stephu će dodatna utakmica dobro doći.Denveru se je posrećilo sa šutom, jer drugi plan nisu imali. Ono kampiranje dvojice igrača Denvera u reketu je smiješno, ali kako je to “plan” suci im opraštaju.
Naravno sve akcije idu nakon switcha sa manjim igračem i to je sva tajna “MVP”. Prasca su izroštiljali u obrani, komedija, XaXa, vidi se da taj u životu obranu nije odigrao bez odgurivanja.
(Pepsi, 25. april 2022 11:30)

Ma tako je ... Sto posto je Warriorsima svejedno da li ce da zavrse seriju i u jednom potezu ponize protivnika i istovremeno posalju poruku ostatku NBA ili ce da peglaju jos jednu utakmicu nepotrebno, umesto da se odmaraju pred sledecu rundu. Pozuri, reci Amerima da nemaju pojma, otvori im oci. I ustedi im pare, da ih ne bacaju na "prasca". Ti ocigledno vidis nesto sto ni najvece NBA face ne vide. Balkanski mozak ... odnosno nepostojanje istog.

Voja

pre 2 godine

Tesi se.
A kako je jokic izgubio 7 lopti, a onda oprezno do kraja da ih ne bude 10.
Strpali 50 poena preko njega.
(Gaston, 25. april 2022 11:52)

Niko preko njega nije utrpao 50 poena, jer njegov posao nije da cuva bekove, a igraci koje je cuvao se nisu nadavali koseva ni u jednoj od 4 utakmice. Kada cete vi hejteri shvatiti da Jokic nije rim protector, niti se folira da jeste, niti ga iko razuman tako klasifikuje. Niko ne kaze da je elitni odbrambeni igrac, ali reci da ne igra odbranu je lupetanje. Tokom regularnog dela sezone je imao 3 bloka za pobedu, cime ne moze da se pohvali ni jedan od elitnih odbrambenih igraca ove sezone. On odbranu igra na mnogo suptilniji nacin, koji ovdasnja populacija, sasvim normalno, nije u stanju shvati, jer u ovim krajevima ne caruje um, nego snaga i samo se sila priznaje kao ucinak.

Bravo

pre 2 godine

Kljucna stvar mozda i citave sezone, a pogotovo ovog plejofa je da se na Jokicu dozvoljava Evropska ili bolje da kazem srpska odbrana, a na svima ostalima Nba aka beli medved odbrana. Kad gledas kako ga guraju, drze, udaraju nije to nista strasno tako je i jos gore u na primer nasem derbiju, ali je to van svih normi Nba odbrane. Sudije se prave lude, nije to samo zbog toga sto je Evropljanin, belac i iz slabo marketinski pokrivenog tima, on je ogledalo onoga sto Nba pokusava da na silu istisne i pokaze da je bezveze vec godinama. Sporo, masni, neskocni igrac koji igra na mozak i dokazuje koliko ta njihova sila i snaga ima slabih tacaka. Ma ja vam garantujem da vise od polovine ljudi u americi nervira kad on posalje neku neverovatnu asistenciju pored tri nalozena drveta ili podigne uzavrelog Grina u vazduh na jednu stranu, a trapavim rolingom ode na drugu. Oni zele da ta sila i bez koju Grin pokazuje celu utakmicu pobedi, tu genijalnost Jokica.

SaS

pre 2 godine

Kako je Jokić ostavio Grina kao ovcu da traži i njega i loptu, a on mu iza ledja daje koš, legenda. 31 poen i 67% šut do sada, ne može mu niko ništa a Grin najmanje.

Da je Denver kompletan ovo bi bilo 4-1 za Denver, sada je realno 2-2 da sudije u trećoj utakmici nisu "silovale" Jokića, svaka čast i poštovanje za Jokića kako se kontroliše, to što je uveo Denver direktno u PO je fantastika, i to što je uzeo i ovu jednu sa ovakvim anti-konstantnim igračima je neverovatno.

Apsolutno MVP, ne bi me čudilo i da bude tri puta uzastopno, ludilo, košarkaški dragulj za uživanje za one koji vole i razumeju košarku, istinski, košarkaško blago za sve one koji su slobodni od gordosti, narcisizma, površnosti, neznanja i lažnog ega.

Pepsi

pre 2 godine

Da ne polijećete, Warriorsima je svejedno, i to se je vidjelo u igri. I tako se vraćaju kući, a memphis i minnesota će igrati barem još dvije. Dakle, NBA treba popuniti TV program, zato suci i suđenje. Stephu će dodatna utakmica dobro doći.Denveru se je posrećilo sa šutom, jer drugi plan nisu imali. Ono kampiranje dvojice igrača Denvera u reketu je smiješno, ali kako je to “plan” suci im opraštaju.
Naravno sve akcije idu nakon switcha sa manjim igračem i to je sva tajna “MVP”. Prasca su izroštiljali u obrani, komedija, XaXa, vidi se da taj u životu obranu nije odigrao bez odgurivanja.

Гиле

pre 2 godine

Prasca su izroštiljali u obrani, komedija, XaXa, vidi se da taj u životu obranu nije odigrao bez odgurivanja.
(Pepsi, 25. april 2022 11:30)
Мислим да твој коментар нису ни смели да пусте због вређања. Не мораш да га волиш, али не треба да га вређаш.

Pogan

pre 2 godine

JA NE ZNAM STA VI LJUDI GLEDATE?? Moris dao 20 poena, sutirao 5 od 7 za 3 poena i ti pises da je u slaboj formi?? Drzao je Denver sa Nikolom trecu cetvrtinu..Ajde saberite se i gledajte kad vec pisete komentare. A ostaje jos jedna , poslednja cetvrtina..Bitno je da pisete..
(111, 24. april 2022 23:57)

Ja ne znam koliki IQ ti treba da pogledas vreme pisanja komentara. Dosao si ovde da pametujes (i dobio brdo pluseva, lol) nakon Morisove serije poena pre koje se nije video na parketu.

Gaston

pre 2 godine

Kako je Jokić ostavio Grina kao ovcu da traži i njega i loptu, a on mu iza ledja daje koš, legenda. 31 poen i 67% šut do sada, ne može mu niko ništa a Grin najmanje.

Da je Denver kompletan ovo bi bilo 4-1 za Denver, sada je realno 2-2 da sudije u trećoj utakmici nisu "silovale" Jokića, svaka čast i poštovanje za Jokića kako se kontroliše, to što je uveo Denver direktno u PO je fantastika, i to što je uzeo i ovu jednu sa ovakvim anti-konstantnim igračima je neverovatno.

Apsolutno MVP, ne bi me čudilo i da bude tri puta uzastopno, ludilo, košarkaški dragulj za uživanje za one koji vole i razumeju košarku, istinski, košarkaško blago za sve one koji su slobodni od gordosti, narcisizma, površnosti, neznanja i lažnog ega.
(SaS, 25. april 2022 11:27)

Tesi se.
A kako je jokic izgubio 7 lopti, a onda oprezno do kraja da ih ne bude 10.
Strpali 50 poena preko njega.

Bocko

pre 2 godine

Videlo se šta znači kad se bar još jedan igrač priključi Jokiću i da 20+ poena. Da je tako bilo u trećoj utakmici, sad bi bilo 2:2. Na žalost, teško da će se to dogoditi. Što se GSW tiče, oni su ne samo jača, već i namazanija ekipa. Kao četvorostruki šampioni NBA koriste sve pogodnosti tog statusa ( naročito kod sudija ), u odnosu na malu franšizu iz Kolorada.

hm

pre 2 godine

Barton presudio, Moris pomogao, zahvaljujuci njima Denver se spasao metle.
Jokic standardno, nabija statistiku u prve dve cetvrtine, u odsudnim momentima nigde ga nema.

Sarkazam

pre 2 godine

Jokić nabijač statistike i MVP kandidat, dok mu tim biva pometlan iz plej ofa. On zadovoljan, njegovi sledbenici u ekstazi, a Denver?
(Mikii, 24. april 2022 22:09)

Jokic nabijac kompleksa susjedima, a i sire...

one mile high

pre 2 godine

Da zadrze Gordona, Morisa, Bonsa uz Jokica i Mareja i nekako utopiti MPJ za neke pikove ili par igraca koji igraju dobru odbranu i 10 do 15 koseva u napadu i eto prstena

Aleks

pre 2 godine

Ovo su vam "poznavaoci" igre. Ova prva kaže da je Stef sposoban za 30 ppg, a da je Grin zaključao Jokića u prve tri gde Jokić ima prosek od bezmalo baš tih 30 ppg. Baš ga je zaključao. Stef je sposoban za 30 ppg, a Jokić je zaključan na skoro isto toliko. Ovaj drugi se slaže. Nedostaje samo kako Bogdan ima školski izbačaj koji je i estetski najlepši u ligi.
(Xdx, 25. april 2022 07:36)

Osim što ja govorim o Karijevom poenterskom proseku u sezoni od 82 utakmice, a ti o 4 utakmice. Pritom, Jokića ne brani isključivo Drej - na njemu se smenjuju Luni, Beli, on. Nakon prve dve, možda čak i tri utakmice bio je podatak o Nikolinoj statistici kad ga čuva Grin, bila je baš loša. Plus ko je gledao utakmice video je da mu je "ušao u glavu" i naterao ga na neke atipične greške. Nesumnjivo da je Nikola igrač sa natprosečnim BBIQ-om, ali isto tako je i Drejmond; prema tome degutantno je da neko ko očigledno površno posmatra košarku proziva jednog od najboljih defanzivaca ikad. A Jokić je superstar i naravno da će ubaciti svoje poene, sa manje ili više šuteva.

Btw odlična anticipacija onog napada GSW, outcoaching Kerr. :)

Pera

pre 2 godine

Koliko ga fauliraju, i da ima normalan sudijski kriterijum, ne bi se ni sklanjao sa linije bacanja. Nego je denver mala fransiza, mala zarada, autsajderi, pa bolje da prodje favorizovani gs, koji jeste igracki bolji, ali bas zato im i ne treba pomoc sudija.

NastyB

pre 2 godine

При томе је тај Родман био у још шампионских екипа и свуда је показао исто, појма нема, али добро бије. Е сад што би то свуда био фаул нема везе.
(mr, 25. april 2022 08:13)

Sedam puta za redom najbolji skakač lige, dva puta najbolji defanzivac lige, osam puta u najboljem defanzivnom timu NBA, drži nekoliko rekorda koji su vezani za skokove i čovek nema pojma???!!! QQ majko, šta sve neću pročitati ovde!

Pera Ždera

pre 2 godine

I eto nekog nacrta nekakvog plana kod zakasnelog Melouna koji ne kapira da na petorku sa tri elitna beka (koji ih ponizavaju tri meca) sutera ne sme da igra sa cica Grinom, vec sa Riversom (fenomenalan odbrambeno sinoc)... Zaustaviti/usporiti glavnu prevagu ove serije, Dzordana Pula. Klej je odlican al kada se odlucuje uglavnom posustaje. Kari je Kari, zna da odlepi ali sa godinama sve manje. Njih dvojicu koliko toliko prepustis ali Pula pritisnes, prebijes, usporis po svaku cenu.

Ovde pricaju o sreci Denvera sto je Grin pred kraj ispao zbog licnih kao da to nije posledica cuvanja Jokica i nenormalnih batina koje sprovodi. Da, Grin je ispao ali usled elitne ofanzivne opasnosti zvane Nikola Jokic koja zahteva fizicku odbranu i preko granice faula (ekstremno cesto nesviranih).

I kroz fenomenalnu partiju Morisa (vrv nikad ponovljenu), polu probudjenog Gordona, Bounsa u zoni pogadjanja suteva sa 9m, odlicnog Riversa u odbrani, dovoljnog Kazinsa, nenormalnog Jokica JEDVA su dobili. Mnogo jaci tim Ratnika svakako ali ako se pobiju i 5ti mec hmm... nerealno ali i te kako pozeljno radi zanimljivije serije i smanjenja argumenata pljuvaca koji namerno zmure na neverovatnu seriju Nikole sa 30+p i 11+sk radi pljuvanja i omalovazavanja izvesne MVP titule.

Ne sme vise Denver da dozvoli "Poole party" bez pojaseva za spasavanje u bazenu (pomoc saigraca)!

Bor'ša

pre 2 godine

Sudije podosta kreiraju ishode meceva PO,njihovi kriterijumi sudjenja. Malo sam pratio i druge meceve, mislim da su Bruklin unakazili u prve dve dozvoljavajući "tucu" na terenu. Slicnu odbranu igraju tri ekipe, pored Bostona, Majami ume da pegla i kada se dopusti GS. Naravno mislim na tucu nad pojedinim igracima, zvezdama timova(Durenta, Jokic), dok za razliku od njih, Fili, Hardenu i Embidu se svira sve i svasta(vise Hardenu, manje Embidu jer i njega peglaju). Sve u svemu, cini mi se da ima pristrasnosti u sudjenju, generalno.

Umetnički dojam

pre 2 godine

Koliko puta je zakuco ‘Mvp’?? Hahah


Opa imamo i ljude koji prate košarku iskljucivo zbog umetničkog dojma…. Možda da pogledaš balet

Daulex

pre 2 godine

Lepo neko rece, kada ispadne Denver, moci cemo sve ostale utakmice normalno da komentarisemo. Ovako cim neko nesto lose kaze za Denver, tumaci se da mrzi Jokica…
Cinjenica broj 1: Denver je pobedio uz dozu srece. Zadnja akcija sigurno nije trebala da izgleda kako je odradjena. Jednostavno uspela improvizacija. Bravo na tome.
Cinjenica broj 2: Na zalost, Denver ne moze da u naredne 3 utakmice ponovi ovakvu igru. GS mi se citi da na ovom nivou ili visem mogu konstantno.
Cinjenica broj 3: Jokara ako misli da uzme neki prsten (Iskreno mislim da to trenutno njega ne zanima) mora da predje u drugi klub verovatno za dosta manje para…

mr

pre 2 godine

(mr, 24. april 2022 23:50)

Grin i Rodman veze nemaju s kosarkom ali su bitni za ekipu? Majko sveta, sta se sve ovde nece procitati. Sta znaci uopste to?
(zmajognjeni, 25. april 2022 00:55)

Па значи пуно тога. За почетак рецимо да немају појма о ниједном елементу кошаркашке игре, као што је шут, дриблинг, напад, тактика. Ево какав је кошаркаш Грин, ужас фаул на Јокићу, набадање у главу лоптом свог играча са смешном намером да се буде атрактиван, и на крају фаул са две руке на Гордону са једном руком наравно на лицу. И онда креће свађа и добацивање са публиком. Дакле човек је као кошаркаш и спортиста смешан. Кер је играо са Родманом и одлично зна како су такви играчи корисни. При томе је тај Родман био у још шампионских екипа и свуда је показао исто, појма нема, али добро бије. Е сад што би то свуда био фаул нема везе. Дакле, какав ваш Грин, ако нешто знате о кошарци и волите онда гледајте мајсторе. Само у ГС их има неколико, и ви пишете о балвану Грину као најбитнијем. Јуче су бекови ГС у старту све машили, али су после кренули да играју. И Кер је крив са заменама. Али и то је био део уигравања и рапсореда времена. Следећу утакмциу само Бог може да помогне Денверу

Goks

pre 2 godine

Za nezaborav. GSW ima zadnji napad, Jokić na klupi, ustaje i pokazuje saigračima da će ići lob pas. Ide lob, Denver uzima loptu. Ne verujem da je čuo Kera na tajm autu ali je majstor osetio... shvatio verovatno na osnovu rasporeda šta igraju. Prodact off future. Vidi ono što će se desiti sekund dva pre drugih. Još jedan detalj...ono izvrtanje Grina i polaganje u trenucima kad Denveru nije išlo u zadnjoj četvrtini. Ako niste videli genija na delu, videli ste ga sinoć. Čudo nevidjeno.

Oleg

pre 2 godine

Biti će metla za Denver već u narednom meču, Jokić za 1 maj je kod kuće u svom Somboru na roštiljadi
(Junior, 25. april 2022 04:14)

Metla je samo 4:0. Sve ostalo nije metla. Ima li svrhe uopste pricati sa tobom kada si toliko pun mrznje prema trenutno najboljem centru sveta?

Pera Ždera

pre 2 godine

Bajo moj, Drejmond Grin je bio +18 u utakmici koju su izgubili -5, tako da kritike ne stoje uopšte. Ako moram ja iz Loznice sa pljeskom u jednoj ruci a telefonom u drugoj vama Beograđanima da ukazujem na elementarne stvari u košarci onda...
(Loznica, Gučevo, Cer..., 25. april 2022 01:31)

Grin je fenomenalan igrac, lepak za tim ALI da +/- kategorija cesto zna da bude budalastina pokazuje npr Forbsovih +13 za 10 min na terenu, 0 poena, ma nula svega osim 1 skoka a sa druge strane -2 Jokicevih koji je odigrao odlican mec i bez cijih 2-5p od 37, Denver bi sinoc lagano izgubio. Kontra primer je da je Riversovih +13 i te kako realna slika njegove sinocne igre pa i Grinovih +18 jer je uzorak od 34 min ohroman.

Igrac cesto moze da se nadje par minuta, bez ikakvog doprinosa u petorci u kojoj 2, 3 igraca odigraju fenomenalno pa je njegov +/- rezultat tog vremena sa njima na parketu bez da je nesto ucestvovao dok sa druge strane 1 igrac moze da odigra savrseno, da ne promasuje, da doprinosi u odbrani ali ostalih 4 da sutiraju katastrofalno i ispadaju u odbrani pa da ta petorka ima ocajan +/- (cesto slucaj kod Nikole kada svi ostali spavaju, ne prate, ne pomazu).

Naravno, nema bas tu pravila, sustina je samo da se ne treba voditi slepo ovom kategorijom. Nekada pokazuje jasno stanje, nekada apsolutno nista.

Xdx

pre 2 godine

Kad god se neko zapita zašto pojedini ne volimo Denver, ovo vam je deo odgovora. Nema toliko veze s Jokićem, njemu svaka čast (volela bih da uzmu jednu do dve pobede zbog njega i da serija bude zanimljivija), ali izloženost ovakvim komentarima ubija bilo koju želju za deljenjem utisaka. Doslovno ne želim da ih gledam dalje u PO jer ne želim da čitam ovo.

Grin je često primarni organizator napada GSW-a, pritom bolje čita igru u oba pravca od Jokića. Da, prljav je igrač, ali niste li ovde pisali kako Denveru treba neko takav? Međutim takav igrač postaje nepodoban i "balvan" kad veštine pokaže protiv Denvera. Takođe, naširoko se piše kako košarka nije samo napad ali kad se pojavi igrač koji je primarno koncentrisan na odbranu - on je balvan.

To što je prosek Grina u ovoj seriji 6 poena ne menja činjenicu da je ključni šraf mašinerije Dubsa i da je zaključao Jokića u prve tri utakmice, ušao mu u glavu. Stef je sposoban za 30 ppg ali ne bi osvojio nijednu titulu da nije uz sebe imao Grina koji je preuzimao protivničke igrač od pozicije 1 do 5 jer ovaj ne igra odbranu.
(Aleks, 24. april 2022 23:14)

To sto ti odgovaras ljudima koji za Grina govore da je balvan, govori o tebi isto koliko i o njima, a sada i o meni, al’ mi muka te pravicnosti. Cinjenica je da je ovo bila dobra zajednica - NBA koment sekvija ovde - za komentarisanje kosarke dok nismo dobili superstara kog prate ljudi razlicitih motivacija, i onda ima puno navijackih a la “napred nole” komentara, tako je bilo i sa tenisom, americki fudbal se drzi jos uvek - o domacem sportu je nemoguce raspravljati ovde. Svakako, poenta je da, ako te zanima kosarka i prica o kosarci, iskuliras te nebulozne komentare i ostale navijacke. Izdvajam za Denver “meloun neznalica”, “sudije kradu denver”, “jokic nema s kim da igra”, “jokic nema sutera u ekipi”, ali i “embid najgori igrac”, svaka ekipa protiv koje denver igra je “gadna i najgadnija”, “trejdujte bartona”, “jokic se igra kosarke” i slicno. Samo ih iskuliraj.
(zmajognjeni, 25. april 2022 01:05)

Ovo su vam "poznavaoci" igre. Ova prva kaže da je Stef sposoban za 30 ppg, a da je Grin zaključao Jokića u prve tri gde Jokić ima prosek od bezmalo baš tih 30 ppg. Baš ga je zaključao. Stef je sposoban za 30 ppg, a Jokić je zaključan na skoro isto toliko. Ovaj drugi se slaže. Nedostaje samo kako Bogdan ima školski izbačaj koji je i estetski najlepši u ligi.

Kozuki Oden

pre 2 godine

2CRAZY
Kada Grin cuva Jokica oko trojke/kapice/lakta i Jokic stoji Denver zapravo pravi akciju u kojoj izvlace Grina iz reketa. Nadam se da je posle hiljaditog takvog napada to bilo ocigledno...

Samo polako

pre 2 godine

@mr, 24. april 2022 23:50

Bajo moj, Drejmond Grin je bio +18 u utakmici koju su izgubili -5, tako da kritike ne stoje uopšte. Ako moram ja iz Loznice sa pljeskom u jednoj ruci a telefonom u drugoj vama Beograđanima da ukazujem na elementarne stvari u košarci onda...
(Loznica, Gučevo, Cer..., 25. april 2022 01:31)

Bajo moj, nemaš ti svedoka da si dao koš. Inače Grin je odličan igrač, ali kad ti za kriterijum uzimaš +/- , tanak si ti, drži ti pljesku sa obe ruke.

Milan

pre 2 godine

Ovoliko navijaca GSW kao da su oni domacini a ne Denver??
2. Barton igrao 32 minuta i postigao 3 poena i onda 20tak sekundi do kraja na asistenciju Jokica pogadja pobedonosnu trojku?? 6 ti poen na utakmici?
3. Kley je SVAKU trojku pogodio SASVIM SAM? To se tako radi i asistira. Kada je igrac SAM, mora da mu se asistira a ne da to ignorises i sam nesto brckas ili ti sutiras a on u boljoj poziciji?
4. Za mene ce biti iznenadjenje da Denver pobedi sledecu utakmicu i opet bude domacin..Sa ovakvom odbranom gde bekovi prolaze kao kroz vazduh, nema sanse.
5. Jokicu skidam kapu. Ubedljivo najbolji i apsolutno zasluzuje MVP. Jedino mi nije jasno sta se jos ceka? Zar se MVP ne dodeljuje pre igranja plej ofa? Ne secam se..Jer je to nagrada za sezonu van plej ofa..
(321, 25. april 2022 00:51)
nije pre playoffa, u toku polufinala konferencije ja mislim , uglavnom nikad nije pre playoffa

brat moi

pre 2 godine

Denveru ocajnicki treba bek koji igra odbranu a moze da bude koristan i u napadu.
Imaju masu igraca da naprave neki zanimljiv paket za trejd, barton, forbs, campaco, grinovi, cancar, rivers, hauard.. Ne znam ko kakav ugovor ima ali moze nesto da se upakuje..

Veliki brat

pre 2 godine

Koji raspad je ekipa Denvera pokazuje njihov poslednji napad, Jokiću uvaljuju loptu na liniji za trojku, 12s pre kraja, on kreće ka ivici reketa, i gde su ostali igrači Denvera - svi iza linije za 3 poena!

Dakle, imaš "samo" 2 poena prednosti, nakon isteka napada protivniku ostaje 7.6 sekundi što može biti dovoljno za izjednačenje ili čak preokret i pobedu, i ti se nameštaš da šutiraš trojku, i to još uz 4 odbrambena igrača u reketu, umesto da ideš na kombinaciju pod košem i 2 poena ili čak faul i slobodna bacanja.

Denver je ovo mogao čak i da izgubi, da je poslednji šut bio promašaj i da je GS realizovao brzu kontru sa uspešnim šutom za 3 poena.

Nekad se u ovakvoj završnici išlo na brze faulove i slobodna bacanja do besvesti, ali sada... GS kao da je namerno pustio da se ovako završi, po sistemu "neka se odigra još koja utakmica" da bi se zabavila publika i uzela još koja para od celog cirkusa.

Kažem opet, ovo može da prođe jednom, možda i dvaput, ali ne može stalno da se ovako katastrofalnom organizacijom napada dobija tesna završnica. Nisu mi ovde jasni ni treneri niti igrači.

Zvrndavac

pre 2 godine

Barton i Gordon sprecili metlu. Jokic se raspao 2.pol. U odbrani katastrofa tolika da ga je za zadnji napad Gsw Malone morao vadit i trosit zadnji napad. Ne kontam iskakanje i pustanje bekova gse da ga obilaze kaoo hoce, da im narem oteza. Dobit ce Gsw iducu 20+ garantujem. Zaista nista protiv jokica, pratio sma ga jos u Megi, ali mora vise da dadne u obrani !!!
(Bosanski Balasevic, 25. april 2022 00:47)

Al zato Nurk kida?

Karlo Prvi

pre 2 godine

Kad je Drejmond Grin bio najbolji igrač GS imali su 15-50. Odličan čovek od zadatka, snažan i lukav ali toliko i ništa više.

zmajognjeni

pre 2 godine

Kad god se neko zapita zašto pojedini ne volimo Denver, ovo vam je deo odgovora. Nema toliko veze s Jokićem, njemu svaka čast (volela bih da uzmu jednu do dve pobede zbog njega i da serija bude zanimljivija), ali izloženost ovakvim komentarima ubija bilo koju želju za deljenjem utisaka. Doslovno ne želim da ih gledam dalje u PO jer ne želim da čitam ovo.

Grin je često primarni organizator napada GSW-a, pritom bolje čita igru u oba pravca od Jokića. Da, prljav je igrač, ali niste li ovde pisali kako Denveru treba neko takav? Međutim takav igrač postaje nepodoban i "balvan" kad veštine pokaže protiv Denvera. Takođe, naširoko se piše kako košarka nije samo napad ali kad se pojavi igrač koji je primarno koncentrisan na odbranu - on je balvan.

To što je prosek Grina u ovoj seriji 6 poena ne menja činjenicu da je ključni šraf mašinerije Dubsa i da je zaključao Jokića u prve tri utakmice, ušao mu u glavu. Stef je sposoban za 30 ppg ali ne bi osvojio nijednu titulu da nije uz sebe imao Grina koji je preuzimao protivničke igrač od pozicije 1 do 5 jer ovaj ne igra odbranu.
(Aleks, 24. april 2022 23:14)

To sto ti odgovaras ljudima koji za Grina govore da je balvan, govori o tebi isto koliko i o njima, a sada i o meni, al’ mi muka te pravicnosti. Cinjenica je da je ovo bila dobra zajednica - NBA koment sekvija ovde - za komentarisanje kosarke dok nismo dobili superstara kog prate ljudi razlicitih motivacija, i onda ima puno navijackih a la “napred nole” komentara, tako je bilo i sa tenisom, americki fudbal se drzi jos uvek - o domacem sportu je nemoguce raspravljati ovde. Svakako, poenta je da, ako te zanima kosarka i prica o kosarci, iskuliras te nebulozne komentare i ostale navijacke. Izdvajam za Denver “meloun neznalica”, “sudije kradu denver”, “jokic nema s kim da igra”, “jokic nema sutera u ekipi”, ali i “embid najgori igrac”, svaka ekipa protiv koje denver igra je “gadna i najgadnija”, “trejdujte bartona”, “jokic se igra kosarke” i slicno. Samo ih iskuliraj.

vrg

pre 2 godine

Hahahhhahaaah
Vidjeste li Jokica statisticara, ne zeli da kvari procenat za tri pa uvaljuje Riversu da sutne sa pola hahhhahaha
A Stef Kari svaki mec po par puta sutne iz velike daljine.
(Srbonja 2.0, 24. april 2022 23:52)

aahaha jokic mvp b2b. ahahahaha.

Zuja

pre 2 godine

Jokić je toliko dobar igrač kada je postalo pravilo da ukoliko ubaci 25 poena smatra se da je Grin odradio posao. Sada u ove zadnje 2 utakmice Jokić se igrao sa njime. Ovamo na prve su sudile domaćinski grublju igru Grina na Jokiću i tako u superlativu pišu kako je on strašan odbrambeni igrač a ono polovina faulovi. Ovde ga Jokić u dve poklopio sa po 35+ poena kako i treba da izgleda u svakoj utakmici.

pray4serbia@gmail.com

pre 2 godine

JA NE ZNAM STA VI LJUDI GLEDATE?? Moris dao 20 poena, sutirao 5 od 7 za 3 poena i ti pises da je u slaboj formi?? Drzao je Denver sa Nikolom trecu cetvrtinu..Ajde saberite se i gledajte kad vec pisete komentare. A ostaje jos jedna , poslednja cetvrtina..Bitno je da pisete..
(111, 24. april 2022 23:57)

Druze lik prica o seriji sa GSW a ne o ovoj utakmici koju je odigrao solidno ali pretgodne su mu bile bas kako je napisao lik kog si napao da ne prati utakmicu pre ce da ti ne pratis celu seriju

posmatrač

pre 2 godine

Svaka čast Denveru što su uspeli da izvuku makar ovu jednu pobedu. Nije im lako zaista. Pored očigledno dosta kvalitetnijeg GSW, moraju još da se izbore i sa sudijama, koje ih prosto uništavaju. Pri kraju utakmice, kada se lomilo, onaj tobožnji "air ball" Jokića (ne znam da li je u životu imao air ball sa te distance bez faula) a u stvari očigledan faul Kleja. Onda Grin, koji je postao specijalista za oči izgleda, pošto je posle Jokića na početku, uspeo i Gordona dobro da zakači pri kraju. Ali bitno je da se buni stalno. Mali Pul je sjajan igrač zaista, ali i veliki floper. I svi se nešto stalno bune i lobiraju kod sudija od početka pa do kraja, čak i za krajnje očigledne situacije.
Ne znam, koliko god da su zaista kvalitetni kao ekipa, toliko su mi i nesimpatični sa tim svojim (uglavnom arogantnim) ponašanjem. Glumataju neko ludilo, šta li.
Večeras je konačno proradio (čini se u poslednjem trenutku, inače očajni) Moris, i to je uz sjajnog Riversa u odbrani najviše uticalo na to da konačno dođu do jedne pobede. Jokić standardno dobar i to je to. Smanjili su konačno broj otvorenih šuteva GSW, i to im je donelo rezultat.

steva

pre 2 godine

To je cela pamet , mora jos neko da odigra dobru utakmkicu . Inace , kako covek sam da dobije ekipu kakva je Golden State ? Kako da dobijes kad tvoji bekovi ne mogu da pogode otvorene suteve , a protivnicki pogadjaju preko ruke ? Malone na kraju utakmice provalio da Jokic i Gordon ne mogu braniti pickandroll na 7 metara . Ako je Green na prosloj utakmici ukrao Jokicu loptu na + 5 34 sec pre kraja i tako resio utakmicu...onda je Jokic resio utakmicu kad ga je izvrnuo ko mladog majmuna i poentirao (ne znam tacno koliko pre kraja utakmice). Sad da vidimo oce li se vrteti taj potez na spicama , kao onaj Greenov od prosle tekme . Da ,bio je faul nad Jokicem kad je sutnuo onu "kratku" , Thompson ga je udario po ruci .
Golden State ce ih 90% dobiti sledecu utakmicu , ali nek nije 4:0 , pa nek oni koji mrze Nikolu crknu .

bskfan

pre 2 godine

Malone veceras nadmasio sam sebe kad mu je zavrsnicu igrao Barton umesto raposlozenog Bonsa koji je imao i velikih 7 asistencija. Na kraju je Malone imao srece da najgori igrac na utakmici pogodi pobedonosni sut.

Sve se otprilike znalo, najveci problem Denvera su bekovi koji ne igraju odbranu. Ne igraju ni napad ali nocas je Monte pogodio velikih 5 trojki. Koliko su losi najbolje pokazuje to sto im je Rivers najbolji u odbrani iako nikada nije bio poznat po tome. Svaka cast, 5 velikih ukradenih lopti. Moris u prvom poluvremenu potonuo ali je drugo poluvreme odigrao ko mator..."big Monte".

GSW tim sutera, kad te ubace u masinu nema ti spasa. Klej nije mogao da promasi ali ipak im je kljucni igrac Grin sto se vidi i po tome sto je u porazu bio +18. Ukopala ih klupa sa Porterom, Bjelicom, Iguadalom i Pejtonom. Utakmicu izgubio Stiv Ker sa rotaciojom od 11 igraca.

Sve u svemu dobra utakmica. Dobro je da nije metla.

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 2 godine

@mr, 24. april 2022 23:50

Bajo moj, Drejmond Grin je bio +18 u utakmici koju su izgubili -5, tako da kritike ne stoje uopšte. Ako moram ja iz Loznice sa pljeskom u jednoj ruci a telefonom u drugoj vama Beograđanima da ukazujem na elementarne stvari u košarci onda...

jsx

pre 2 godine

Savršeno partija Jokića i horor utakmica Karija i opet je bilo relativno blizu. Prvo se možda i ponovi još 3 puta (mada teško sa ovakvom efikasnošću), ali drugo sigurno neće. Istina možda Klej ne odigra ovako dobro, ali Kari i Pul mogu samo bolje, a Bouns i Moris samo lošije. Čak je i Barton manje smetao (i dalje očajan, ali se nije mešao) nego obično.

KingJames

pre 2 godine

Napad Golden Stejta pre Bartonove trojke, Jokic sa klupe pokazuje saigracima da ide lob pas i oni zaista ukradu loptu. Maestro, ima kosarku u malom prstu.

Demar Derozan

pre 2 godine

Barton resio, ok je da se serija vrati u CA, i dalje GS je blizu da zatvori seriju, kod njih po kvalitetu Vigins ne zasluzuje minute koje dobija, igra na silu i ne napreduje ni u jednom segmentu, Jokic standardno dobar

2CRAZY

pre 2 godine

Sve se namestilo Denveru i sudjenje, i to da Wariorsi promasuju ono sto inace pogadjaju, a da Denver pogadja ono sto inace masi i opet su zamalo izgubili, neverovatno.

323

pre 2 godine

HAHAHAHA Jokic igra SAM,dok je bio na klupi ovi njegovi se odvojili na 15 razlike,ratnici postigli dva kosa,svaki Jokicev sut je bio nebranjen,sam kao duh na trojci. Jokic je najgori defanzivac svoje ekipe koga moraju da pokrivaju,a samim isticanjem i stalnim ponavljanjem kako igra sam govore o tome koliko su ovde ljudi retardirani,Denverovci su bukvalno pojeli ove pozadi.
(David, 24. april 2022 23:01)


A da li vidis ko je sve na klupi GSW?? To se zove, igra drugi tim. I jednih i drugih.

Docent dr

pre 2 godine

Neverovatno je koliko je Denver igracki slaba ekipa, ali najvise zahvaljujuci Jokicu ostvaruje neverovatne rezultate. Poređenjem kvaliteta igraca GS i Denvera, ova pobeda je jos veca. Drugo bi bilo da igraju Marej i Porter, ali bez njih dvojice, ovo sto je Denver sa tako slabom ekipom usao u zavrsnicu lige i uspeo da dobije 4.utakmicu protiv ovako kvalitetnog GS, vec je veliki uspeh i dokazuje koliko je Jokic nestvaran igrac.

Sprivel

pre 2 godine

Jokic 37 poena sa 6 slobodnih, Embid 37 sa 15 - 20 bacanja. PointsBet kladionica već isplaćuje dobitke za jokićevu MVP titulu.Biće dan žalosti na espn-u.

krit

pre 2 godine

Kari ima ponašanje petnaestogodišnjaka - mnogo grešaka danas , onda koš kad je gusto i odmah neki performans ponižavanja protivnika.

goran

pre 2 godine

u ove 4 jokić u proseku: 31,25 poen, 12 skokova, 5,25 as, 2 ukr, 1 blk, šut preko 55 posto. da nije bio isključen u drugoj imao bi 33-4 poena u proseku

Filip

pre 2 godine

Vidim da slabo ko ovde ističe očajnu formu Morisa, u čitavoj ovoj seriji sa GSW.
Za Bartona se već sve odavno zna, ali Moris mi je ipak najveće razočarenje.
Igra kao pre dve-tri godine, bez imalo samopouzdanja, i deluje prilično plašljivo. Procenti šuta su mu katastrofalni. Ono što ga je krasilo, ta neka pouzdanost, potpuno nestala.
(posmatrač, 24. april 2022 23:21)


JA NE ZNAM STA VI LJUDI GLEDATE?? Moris dao 20 poena, sutirao 5 od 7 za 3 poena i ti pises da je u slaboj formi?? Drzao je Denver sa Nikolom trecu cetvrtinu..Ajde saberite se i gledajte kad vec pisete komentare. A ostaje jos jedna , poslednja cetvrtina..Bitno je da pisete..
(111, 24. april 2022 23:57)

Lako je biti pametan 40 minuta kasnije.

borisSrb

pre 2 godine

Jokic treba da ide iy ove ekipe, em nema s kim da iga, em nemaju trenera em nemaju nikakvo postovanje sudija jer su "mala" ekipa. Ocigledno je da Melon ne yna sta ynaci odbrana i kako se ona igra. a nema ni osjecaj kad da mjenja igrace, yove time out, smiri ekipu i sl...

Bocko

pre 2 godine

Taman posla da su i ovo izgubili. Kao što sam posle prošle utakmice pretpostavio, nagetsi su , u ovoj utakmici otpustili ruke i to je rezultiralo većem broju trojki. Ovog puta je je Jokić imao veću pomoć saigrača i rezultat se odmah vidi. Nek' se bore do kraja, pa šta bude.

konza

pre 2 godine

Denver na nekih 2 minuta vodi 117:112, ja u razmišljanju ponovo se Golden Stejt pita za sve. I na kraju je bilo stvarno tako, na 119:119 Tompson promašuje otvorenu trojku, nakon tog promašaja Wigins promašuje čisto kucanje. Denver na kraju bio smireniji, al utisak je da se Golden Stejt ponovo pitao za sve. To je jednostavno mašinerija, oni -10 mogu istopiti kad hoće za 1-2 minute. Onaj Kari je bolesnik.

ex

pre 2 godine

Podao i nameran udarac u oko.
Nadam se da ce biti snimaka sa neke druge kamere da se vid da je njegov pokret ka licu bio planiran sa namerom da ozledi Jokica.

Ilija J.

pre 2 godine

Početak 4 četvrtine, Jokić na klupi. Cousins dobija tehničku i ekipa pravi seriju neverovatnih grešaka, ono je sramotno za gledati, kao da su se juče okupili, Jokić se hvata za glavu, ne veruje sa kim igra. Warriorsi naspram Nuggetsa izgledaju kao Bullsi '98. Zamislite 4 igrača Warriorsa stoje SAMI na šutu za 3 poena, niko ih ne brani, i šta i očekivati? Inače Jokić da je izgubio 4-0 u seriji bio bi jedini MVP u istoriji koji nije pobedio ni jednu utakmicu u prvoj rundi.

Nemanja

pre 2 godine

Ne secam se kada sam gledao ovako dobru utakmicu. Denver je konacno igrao angazovano u odbrani i pored sjajnog Jokica prevagu su donele trojke, ore svega one Hajlanda u drugoj cetvrtibi i Morisa u trecoj. Utisak meca je neverovatno mlacenje aktuelnog MVP-ja i sramotno ophodjenje sudija prema njemu, samo su u prvoj cetvrtini svirali faulove, posle su izignorisali sve kontakte, neverovatno koliko nepostovanje sudija dok sr sa druge strane Kariju sudi sve.

2CRAZY

pre 2 godine

Neverovatno koliko Grin dobro cuva Jokica (istina i prljavo), da je Jokic poceo da totalno izbegava bilo kakav duel sa njim, bukvalno bezi od njega, pogotovo otkad ga je pogodio u oko...
Neverovatno koliko Jokic nema resenja za njega, nesto drugo da pokusa, ne ide guranje, ne ide obilazenje, pa nek onda pokusa barem sutevima sa poludistance.
Nazalost ova serija je gotova u sledecoj utakmici i to ubedljivo.
Sreca Denver je iscupao jednu pobedu, pa obzirom da ce Jokic opet uzeti MVP, da ne bude prvi u MVP u istoriji koji pociscen u prvoj seriji plejof-a.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Realno, GSW je tim sa mnogo problema.
Njima Kazins moze da utrpa 30 da ima minute.
Ekipe sa istoka ih prizeljkuju u veliko finale.

Bosanski Balasevic

pre 2 godine

Barton i Gordon sprecili metlu. Jokic se raspao 2.pol. U odbrani katastrofa tolika da ga je za zadnji napad Gsw Malone morao vadit i trosit zadnji napad. Ne kontam iskakanje i pustanje bekova gse da ga obilaze kaoo hoce, da im narem oteza. Dobit ce Gsw iducu 20+ garantujem. Zaista nista protiv jokica, pratio sma ga jos u Megi, ali mora vise da dadne u obrani !!!

drvobradi

pre 2 godine

Denverova klupa kako god zna i ume mora ovako da nastavi da igra. BTW iako je danas suđenje bilo malo bolje nego kako obično sude Denveru i dalje je sramota kako lako sviraju Kazinsu tehničke.
@Ja ti on
Grin i Kari traže Jokića svaki napad kada se lomi. Jokić ne može da igra protiv Karija duže od 3s, doduše mali broj centara u NBA to može. Još gore je kada igraju 2 na 2 protiv njega i Gordona, tada sigurno ispadaju u rotaciji.

mikac

pre 2 godine

Где може да се гледа ако немам арену?
(Матија, 24. april 2022 23:39)

Na Hepy kod Marića u ćirilici.

ultrasrbin

pre 2 godine

Jokic sa loptom.
Dobija po rukama, lik mu sve vreme nogama ulazi u telo.
Jokic se okrece na sut, dobija ruku u lice i nije faul.
A ono protcavanja igraca Denvera i cinjenica da 3 igraca GSW otimaju loptu igracu Denvera samo se Denveru ne svira.

cCc

pre 2 godine

Koliko je teško Jokic da igra ali lik lagano 30+ daje..svaku je udvojen tako da Grin sam ništa ne može uvek neko mora da mu pomaže....

tocka

pre 2 godine

Auh kakav pakao od utakmice. Svaka čast Jokiću, zaradi svaki dolar od svog ugovora. Na sreću ovaj put su i saigrači živnuli. Rivers odlična odbrana, Hajland onaj neverovatan niz trojki, Kazins odličan, Moris se probudio u drugom poluvremenu i igrao ko u transu, Gordon dobar na obe strane, a čak je i nesretni Barton ubo najbitniji poen na utakmici. Sad niko ne sme da ospori da je Jokić MVP.

vrg

pre 2 godine

Jokić koliko doprinosi u napadu još više ne postoji u odbrani. Bukvalno igrač manje.
(V, 24. april 2022 23:41)

mislis na istog jokica? na nikolu, koji je zvanicno u top 10 odbrambenih igraca medju centrima? top 5 u skokovima i ukradenim loptama, sa 3 game winning bloka.

to je fascinantno i kada bi zaboravili da je najvece ofanzivno oruzje u nba. a kada se to uzme u obzir je prosto neverovatno. nikola je uveliko hall of famer, legenda.

Obelix

pre 2 godine

Na misice, ali zasluzena pobeda. Celu utakmicu su vodili i borili su se. Ovo je maksimum ove ekipe, bolje ne mogu u ovom sastavu. Jeste Grin antipatican, ali svaki trener bi ga pozeleo u svojoj ekipi. Prava radilica na terenu. Jokic standardno, sta vise pisati za njega. Posebno bih izdvojio Kazinsa. Svaka mu cast.

321

pre 2 godine

1. Ovoliko navijaca GSW kao da su oni domacini a ne Denver??
2. Barton igrao 32 minuta i postigao 3 poena i onda 20tak sekundi do kraja na asistenciju Jokica pogadja pobedonosnu trojku?? 6 ti poen na utakmici?
3. Kley je SVAKU trojku pogodio SASVIM SAM? To se tako radi i asistira. Kada je igrac SAM, mora da mu se asistira a ne da to ignorises i sam nesto brckas ili ti sutiras a on u boljoj poziciji?
4. Za mene ce biti iznenadjenje da Denver pobedi sledecu utakmicu i opet bude domacin..Sa ovakvom odbranom gde bekovi prolaze kao kroz vazduh, nema sanse.
5. Jokicu skidam kapu. Ubedljivo najbolji i apsolutno zasluzuje MVP. Jedino mi nije jasno sta se jos ceka? Zar se MVP ne dodeljuje pre igranja plej ofa? Ne secam se..Jer je to nagrada za sezonu van plej ofa..

zmajognjeni

pre 2 godine

@ Aleks,

Виде ли ово закуцавање у главу од стране атрактивног Грина?
Грин је дрво над дрвима, и игра Вориорса нема везе са њим, и то је јасно сваком ко гледа било који меч. Он не да није закључао Јокића, него га шта више уопште и није чувао једини, већ се на Јокићу измењају сви високи и то док је ово дрво у игри. Јокић има у ове три утакмице просек око 29 поена уз одличан %. Данас ће још да повећа и овај га закључао. мајко мила. Човек везе нема са кошарком, али је битан за екипу. Да кажемо нешто као Родман некад. Све у свему мука га је гледати, још већа је мука гледати његове гестикулације и сталну дерњаву по терену, ваљда тиме компензује што везе нема са кошарком.
(mr, 24. april 2022 23:50)

Grin i Rodman veze nemaju s kosarkom ali su bitni za ekipu? Majko sveta, sta se sve ovde nece procitati. Sta znaci uopste to?

Steva

pre 2 godine

Hahahhhahaaah
Vidjeste li Jokica statisticara, ne zeli da kvari procenat za tri pa uvaljuje Riversu da sutne sa pola hahhhahaha
A Stef Kari svaki mec po par puta sutne iz velike daljine.
(Srbonja 2.0, 24. april 2022 23:52)

Ala ti lupetas ... ne znam samo kako te nije blam da se uopste i javljas ... Jokicu je procenat za 3 pola sezone katastrofalan, sto znaju i vrapci, a sto ni on sam ne krije. Koja bi poenta bila da cuva procenat, pri cemu mu to nikad nije ni bila statistika vredna cuvanja. Insajd informacija za tebe - on je centar, nije shooter.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Tacno je da izgleda da Jokic kao da ne igra odbranu ali odbrana pocinje od spoljne linije. Ako tu prelako probiju sta moze Jokic ili bilo koji igrač kad moze direktno na kos ili asistencija bez problema jer imaju uvek visak. Odbranice mozda par napada ako igra agresivnije tako u odbrani ali ce isto i dobiti par licnih gresaka i apsolutno se nista ne dobija time jer ostaje tim bez najboljeg igrača u napadu.
(Ja ti on, 24. april 2022 23:58)
Na tacno 5 min do kraja Kari ulazi na polaganje pracen Morisom i polaze prakticno bez ikakve prepreke.
Svo vrijeme je ispod kosa stajao Jokic.
Pa kazi ti meni kad ce ako nece tad pokusati da zatvori bar jedno polaganje?!
Znaci evo 3 minuta do kraja Jokic nema jos uvijek nijednu odbranu. Jednu jedinu defanzivu koja je sprijecila kos!!!

Slavko Vrekic

pre 2 godine

Golden Stejt je najodvratija ekipa ikad.
Možda je gora samo reprezentacija Španije sa Navarom , Rejesom i Fernadezom.
Bravo Nikola majstore .

muk

pre 2 godine

Pazite sad Denverovce ovde sa komentarima, oni misle da će Jokić nešto sada značajno uraditi, hahahahh. Pa sledeća utakmica već ide kući... Phahahahahhaahhhhhhah.

xxl

pre 2 godine

Mali Hyland ima srce..Glupi Meloun ceka poslednjih 5 minuta da uvede Jokica a ovi skinuli na 6 poena zaostatka? Ali zato mu Jokic igra 11 minuta u prvoj cetvrtini?? Sad mora da odmara a odmara od kraja trece cetvrtine?? Znaci, sabloni, sabloni..ko slepac se drzi sablona a rezultat nema veze?

Pera Ždera

pre 2 godine

Sta ti je zivot.
Barton OCAJAN ceo mec. Igra totalno van razuma, 32 minuta. 6 poena, najgorih -12, ALI pogodi trojku za pobedu :) ...iz Nikoline asistencije, svakako. Jos jedna pobednicka u kolekciji.

I eto kako izgleda kada glavni igrac ima POMOC saigraca neophodnu za ovakav nivo POff kosarke. Tada ni brdo Melounovih gluposti, ocajna partija Bartona (svaka cast za pobednicki pogodak!), ne mogu da ispuste pobedjenu utakmicu.

Манда

pre 2 godine

Малоун је такав стручњак да пушта ГС да користе Клеја који игра целу трећу и пола четврте са 4 и 7 последњих минута са 5 личних и Магаре са 4 па 5 личних грешака у четвртој, и нити један једини напад не каже својима да њих нападају.
Лик је прешао игрицу, гори тренер није дуго био у лиги.

Pera Ždera

pre 2 godine

Bravo Meloun. Sacekaj da se priblize na 3 razlike pa trazi tajmaut. Nemoj igrati sa Bounsom vise minuta i ako je u ritmu... drzi Bartona 30+ minuta. Jokic iscrpljen.

Stojan

pre 2 godine

Jokic uzasan nakon prve cetvrtine ako cemo iskreno. Evo vec par minuta bezi od lopte u napadu iako ga cuva jedan igrac, uzeo jedan sut i promasio ceo obruc. MVP lige mora, mnogo mnogo bolje od toga.

Kozuki Oden

pre 2 godine

111
Treba svi da mu se zahvalimo umesto sto ga kritikujete za prozivanje Morisa. Prozvao ga je dok je imao 0/4 FG i 5/5 FT (sut iz prvog poluvremena) pa je ovaj nakon toga imao 7/7 FG i 5/5 3PT. :]

Trollhunter

pre 2 godine

Hahahhhahaaah
Vidjeste li Jokica statisticara, ne zeli da kvari procenat za tri pa uvaljuje Riversu da sutne sa pola hahhhahaha
A Stef Kari svaki mec po par puta sutne iz velike daljine.
(Srbonja 2.0, 24. april 2022 23:52)
Auuu kakve komplekse Jokara nabija, idemoooo!!! Srbonja trbonja, pa što si mi sladak tako kad lupetaš ljubi ga majka tako tupavog :)

Sinke

pre 2 godine

Steta za trecu utakmicu...Da je Denver dobio svoje dvije utakmice kod kuce,gledali bi veliku neizvjesnost....Ovako Golden Stejt ima 2 mec lopte kod kuce.

ultrasrbin

pre 2 godine

Evo ga Hayland.
Prvo pogdja Kazinsa u nogu, pa srlja i gubi loptu.
Srecno mu se vraca u ruke a on daje Riversu koji ima 10 iz klizanja.

goran

pre 2 godine

u prošloj na 3:20 do kraja bilo +5 za denver, evo sad na 4 min do kraja +10 i ovi untri napada na -3 dodju. aj da vidimo šta će biti

Pera

pre 2 godine

Nemoguce privuci vise odbrane na sebe, stvoriti vise prostora za saigrace!
Opet, prvo poluvreme, svi starteri osim Jokica samo 4 pogodjena suta: Gordon 3, Barton 1 😡

vrg

pre 2 godine

GSW večeras živi od trojki, neće moći do kraja utakmice tako.
(Pixy, 24. april 2022 23:29)

ahah jok i nece. oni tako rade vec godinama, a sada imaju i kleja i pula.
ja bih pre rekao da denver veceras odrzavaju trojke, jer ovi paceri obicno ne pogode ni 30% onoga sto su veceras. ovo je, nazalost, denverov maksimum. iako ne mogu da odu dalje, niti gs moze do kraja, voleo bi da denver dobije bar ovu tekmu.
ovi iz gs se ne zna ko je odvratniji lik. arogantna umisljena gomila koja ima svu pomoc sudija (sem u trecoj tekmi) i koju ce solidan tim da pocisti.
grin na celu po tome ko je koliko dno. lik se busa kako je najbolji defanzivac, a nikola na njemu u plej ofu popravlja MVP statistiku.

Marej

pre 2 godine

Denveru nedostaje marej da bi mogli da igraju sa ekipama kao što je gsw.
Što se tiče dejmonda grina, on je svoju veličinu pokazao prošle sezone kad su imali ukupno 6 pobeda.

Pixy

pre 2 godine

GSW nema šanse sa ovim timom da uzme tutulu. Samo malo jača odbrana i padaju, to se vidi večeras, a igraju sa timom osim Jokića koji ni u ABA Ligi ne bi izborio play off.

mr

pre 2 godine

@ Aleks,

Виде ли ово закуцавање у главу од стране атрактивног Грина?
Грин је дрво над дрвима, и игра Вориорса нема везе са њим, и то је јасно сваком ко гледа било који меч. Он не да није закључао Јокића, него га шта више уопште и није чувао једини, већ се на Јокићу измењају сви високи и то док је ово дрво у игри. Јокић има у ове три утакмице просек око 29 поена уз одличан %. Данас ће још да повећа и овај га закључао. мајко мила. Човек везе нема са кошарком, али је битан за екипу. Да кажемо нешто као Родман некад. Све у свему мука га је гледати, још већа је мука гледати његове гестикулације и сталну дерњаву по терену, ваљда тиме компензује што везе нема са кошарком.

hoodie

pre 2 godine

Vidim da slabo ko ovde ističe očajnu formu Morisa, u čitavoj ovoj seriji sa GSW.
Za Bartona se već sve odavno zna, ali Moris mi je ipak najveće razočarenje.
Igra kao pre dve-tri godine, bez imalo samopouzdanja, i deluje prilično plašljivo. Procenti šuta su mu katastrofalni. Ono što ga je krasilo, ta neka pouzdanost, potpuno nestala.
(posmatrač, 24. april 2022 23:21)

Daj prozovi jos nekog da je ocajan, Jokic bi ti bio zahvalan... Moris bukvalno ne moze da promasi kos nakon ovog komentara hahaha

Baćo

pre 2 godine

Igrac Denvera sa brojem 25, Rivers ne ucestvuje lik uopste u napadu Denvera. Za 20 minuta jedino sto je ukrao jednu loptu i nista vise. To u zivotu nisam video. Najzagonetnije za mene je to sto ga Meloun non stop drzi u igri?!?!? Neverovatno!

321

pre 2 godine

Jokica cuvaju po dvojica a Kley potpuno sam u sutu za 3? Pa sta radite amateri? Greska je sto se Jokic opredelio u trecoj da dodaje, nema tu leba. Igraj sam jer ne vredi..4 asistencije a kraj trece Q???

$$$

pre 2 godine

Prema jednoj legendi, pre mnogo mnogo vremena, igrao Denver neku tekmu i zamislite cudo nevidjeno: Ljudi su bili zadovoljni sudjenjem...Jokicevi saigraci nisu bili balvani, a Malone nije bio neznalica...

David

pre 2 godine

HAHAHAHA Jokic igra SAM,dok je bio na klupi ovi njegovi se odvojili na 15 razlike,ratnici postigli dva kosa,svaki Jokicev sut je bio nebranjen,sam kao duh na trojci. Jokic je najgori defanzivac svoje ekipe koga moraju da pokrivaju,a samim isticanjem i stalnim ponavljanjem kako igra sam govore o tome koliko su ovde ljudi retardirani,Denverovci su bukvalno pojeli ove pozadi.

maSi

pre 2 godine

E ovakvo vam je bilo suđenje i u prošlom PO protiv Finiksa (Denver izgubio 0-4) a i godinu dana pre toga protiv LA lebronke. Pa ti onda igraj. Nisu to pojedinačne greške ili da sudija nešto možda i "nije najbolje video", već greške u serijama, iz minuta u minut, šta nad igračima Denvera "nije faul", to je već u sledećem napadu faul Denvera.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Hahahhhahaaah
Vidjeste li Jokica statisticara, ne zeli da kvari procenat za tri pa uvaljuje Riversu da sutne sa pola hahhhahaha
A Stef Kari svaki mec po par puta sutne iz velike daljine.

matori

pre 2 godine

@sta radi klej, kakva je to igracina za ne poverovati
(naa coek, 24. april 2022 23:25)

i Barton razvaljuje :)
trenutno ima šut 1 - 6...

Zvezda mi je sve

pre 2 godine

Jokic ne moze asistenciju da upise zato sto ovi balvani ne mogu nista da pogode,denver bio i ostao krsina od tima sa dunsterom trenerom,jokara treba da bezi odatle i da se ne obazire.

Arm

pre 2 godine

Ovaj Maloun zaista nije normalan sa Džefom Grinom u prvoj petorci. Umjesto da drži Riversa za odbranu i da stisnu Tomsona jer ima 4 lične on pusti da Tomson da 4 trojke . Stvarno se ne vrijedi sikirati zbog ovog trenera

vrg

pre 2 godine

morisa izbaciti iz tima zato sto se nije svaki mec trudio kao veceras. znaci, lik moze da igra, ali do sada nije. sta je cekao? trebalo mu da ga neki nebitni lik provocira, posto mu milioni dolara od kluba nisu bili dovoljni.
negde se pise i da bi bartonu mogli da se zahvale. jako se nadam tome. izvori bliski denveru kazu da se lik UVREDI ako neko i pomisli da on utakmicu pocne sa klupe, a doveden je upravo da bude sesti igrac... ekstremno je nonsalantan celu sezonu, izigrava ludilo.

posmatrač

pre 2 godine

Vidim da slabo ko ovde ističe očajnu formu Morisa, u čitavoj ovoj seriji sa GSW.
Za Bartona se već sve odavno zna, ali Moris mi je ipak najveće razočarenje.
Igra kao pre dve-tri godine, bez imalo samopouzdanja, i deluje prilično plašljivo. Procenti šuta su mu katastrofalni. Ono što ga je krasilo, ta neka pouzdanost, potpuno nestala.

111

pre 2 godine

Vidim da slabo ko ovde ističe očajnu formu Morisa, u čitavoj ovoj seriji sa GSW.
Za Bartona se već sve odavno zna, ali Moris mi je ipak najveće razočarenje.
Igra kao pre dve-tri godine, bez imalo samopouzdanja, i deluje prilično plašljivo. Procenti šuta su mu katastrofalni. Ono što ga je krasilo, ta neka pouzdanost, potpuno nestala.
(posmatrač, 24. april 2022 23:21)


JA NE ZNAM STA VI LJUDI GLEDATE?? Moris dao 20 poena, sutirao 5 od 7 za 3 poena i ti pises da je u slaboj formi?? Drzao je Denver sa Nikolom trecu cetvrtinu..Ajde saberite se i gledajte kad vec pisete komentare. A ostaje jos jedna , poslednja cetvrtina..Bitno je da pisete..

JPR24

pre 2 godine

Igrac Denvera sa brojem 25, Rivers ne ucestvuje lik uopste u napadu Denvera. Za 20 minuta jedino sto je ukrao jednu loptu i nista vise. To u zivotu nisam video. Najzagonetnije za mene je to sto ga Meloun non stop drzi u igri?!?!? Neverovatno!
(Baćo, 24. april 2022 23:07)

Šta ti gledaš ? Igra odbranu. Ukrao je 4 lopte..

ultrasrbin

pre 2 godine

Hyland ne zna dal' je doso il' je poso. I Avramovic se manje kliza i neiteligentno srlja.
Rivers dobija po licu i rukama i sudija ispod kosa svira cisto uzetu loptu.
Sut GSW za 3, igrac Denvera prolece iza i sudije vide faul.
Ali nije na sutu?
Aaron Gordon ima ucinak koliko i Miletic u Partizanu.
Jedina razlika je sto Miletic ne ulazi u igru.
Grin je kasapin, ali Vigins ih seta samo tako.

Ja ti on

pre 2 godine

Tacno je da izgleda da Jokic kao da ne igra odbranu ali odbrana pocinje od spoljne linije. Ako tu prelako probiju sta moze Jokic ili bilo koji igrač kad moze direktno na kos ili asistencija bez problema jer imaju uvek visak. Odbranice mozda par napada ako igra agresivnije tako u odbrani ali ce isto i dobiti par licnih gresaka i apsolutno se nista ne dobija time jer ostaje tim bez najboljeg igrača u napadu.

Pera Magic Mitic

pre 2 godine

Da li je moguce da ti igrac sa 4 faula udje u serijiu od 13 poena na pocetku 2.poluvremena?! Pa, napadni ga pobogu, izmori ga u odbrani, nateraj na 5.faul ili probijaj, ako se cuva faula.Nijedan napad im ne ide na njega.

Baćo

pre 2 godine

Igrac Denvera sa brojem 25, Rivers ne ucestvuje lik uopste u napadu Denvera. Za 20 minuta jedino sto je ukrao jednu loptu i nista vise. To u zivotu nisam video. Najzagonetnije za mene je to sto ga Meloun non stop drzi u igri?!?!? Neverovatno!
(Baćo, 24. april 2022 23:07)

Šta ti gledaš ? Igra odbranu. Ukrao je 4 lopte..
(JPR24, 24. april 2022 23:12)

Ajde!

pa onda Denver najbolje da uvede letece izmene pa da lik igra samo odbranu

konza

pre 2 godine

Ovaj Golden Stejt 15-16 razlike može istopiti kad hoće za 2-3 minute. Nevjerovatna mašinerija. Denver pored čak Morisovih 5 trojki u trećoj četvrtini, i dalje vodi “samo” 9 razlike.

Milos

pre 2 godine

@baćo Rivers je jedini lik u Dwlenveru koji može da uhvati korak u odbrani, i da igra telom. To što je beskoristan u napadu je stvar taktike

Locutus

pre 2 godine

Kad god se neko zapita zašto pojedini ne volimo Denver, ovo vam je deo odgovora. Nema toliko veze s Jokićem, njemu svaka čast (volela bih da uzmu jednu do dve pobede zbog njega i da serija bude zanimljivija), ali izloženost ovakvim komentarima ubija bilo koju želju za deljenjem utisaka. Doslovno ne želim da ih gledam dalje u PO jer ne želim da čitam ovo.

...

(Aleks, 24. april 2022 23:14)

Gledanje Jokića nije obavezno.

Aleks

pre 2 godine

Па он уопште за свој тим и не постоји у нападу, тек понекад рачунају на неки његов блок. Човек је у претходне три уткамице имао 18 поена, колико Јокић у данашњој првој четвртини, и неко то овде назива играчем кошарке.
(mr, 24. april 2022 22:45)

Kad god se neko zapita zašto pojedini ne volimo Denver, ovo vam je deo odgovora. Nema toliko veze s Jokićem, njemu svaka čast (volela bih da uzmu jednu do dve pobede zbog njega i da serija bude zanimljivija), ali izloženost ovakvim komentarima ubija bilo koju želju za deljenjem utisaka. Doslovno ne želim da ih gledam dalje u PO jer ne želim da čitam ovo.

Grin je često primarni organizator napada GSW-a, pritom bolje čita igru u oba pravca od Jokića. Da, prljav je igrač, ali niste li ovde pisali kako Denveru treba neko takav? Međutim takav igrač postaje nepodoban i "balvan" kad veštine pokaže protiv Denvera. Takođe, naširoko se piše kako košarka nije samo napad ali kad se pojavi igrač koji je primarno koncentrisan na odbranu - on je balvan.

To što je prosek Grina u ovoj seriji 6 poena ne menja činjenicu da je ključni šraf mašinerije Dubsa i da je zaključao Jokića u prve tri utakmice, ušao mu u glavu. Stef je sposoban za 30 ppg ali ne bi osvojio nijednu titulu da nije uz sebe imao Grina koji je preuzimao protivničke igrač od pozicije 1 do 5 jer ovaj ne igra odbranu.

roten

pre 2 godine

Dva utiska za sada. Luni ima 26 godina???? Izgleda kao da ima 47. I kakva je ovo publika u Denveru. "Tvrdi kop" Golden Stejta (turisti iz Azije), njih jedva 50,nadglasali celu halu i napravili atmosferu kao da se igra u Kaliforniji.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Naravno. Njegov osnovni zadatak kao centra je da čuva protivničke bekove a on to ne radi ;)
(Quick, 24. april 2022 22:49)
Pa dobro, sta je njegov zadatak? Sta? Da mu Vigins hvata ofanzivne skokove? Da stoji stalno ili na kapici reketa kada neko napada isti ili duboko ispod kosa i cesto krsi defanzivne 3s (ne sviraju se) kada protivnik sutira sa poludistance?
Ko je branio Lunija kad je poentirao?
Druze, evo se zavrsava prvo poluvrijeme i Jokic nema niti jedan defanzivni napor.
Jednom nije odigrao odbranu!
p.s. Evo ovaj 4. faul Kleja Tomsona... Sto kazu ovi sto se NBA zavjerila protiv Denvera i nagrdi ih sudjenjem? Kako ovo Klej dodje do 4. faula?!

Totalno u kontra ritmu

pre 2 godine

Ovaj Jokic kad igra igra, ali kad zabaguje izgleda na terenu kao brdo mesa, nit odbrana nit napad, a siluje do iznemoglosti. Plus sto se uprpao od ovog Grina da ne poverujes. Ni jednu utakmicu nije bio na MVP nivou, jeste kao daje neke poene, ali daleko od toga da vodi tim do pobede. Ne moze da preokrene ritam utakmice napadacki, a odbrambeno je to iluzorno. I Denver definitivno kompetentnije izgleda u ovoj seriji kada on nije na terenu. Svi su za njega u GS kao brzi vozovi.

maSi

pre 2 godine

To što je prosek Grina u ovoj seriji 6 poena ne menja činjenicu da je ključni šraf mašinerije Dubsa i da je zaključao Jokića u prve tri utakmice, ušao mu u glavu. Stef je sposoban za 30 ppg ali ne bi osvojio nijednu titulu da nije uz sebe imao Grina koji je preuzimao protivničke igrač od pozicije 1 do 5 jer ovaj ne igra odbranu.
(Aleks, 24. april 2022 23:14)

Grin zaključao Jokića u prve 3?
Ti ili imaš problem sa brojevima, ili sa logikom?

Pixy

pre 2 godine

Da je Bugi ostao još 2 sekunde u igri, Greena bi odnio...Bugi je brat, ali malo lud, ideeemooo Denver...Ušao je tata, sad kreče pakao!

zemunski kej

pre 2 godine

Nervozan je a ovi su bolji tim. Iako za sada vode plus 14 izgubice na kraju. Vidljiva razlika u kvalitetu.Variorsi mozda i sampioni.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

u petoj sekundi utakmice prst u oko i to pošto je pre toga u istoj sekundi m
napravio još dva faula na Jokiću?! i nije flagrant? luni ga izgura van terena nije faul? lopta od tompsona u aut, on svira za gsw... nemaju ovde cemu da se nadaju.
(goran, 24. april 2022 22:00)
3-0 je kompa, sto bi se vise NBA zamajavao Denverom?! Treba li da se igra 5. mec i povredi Kari ili neko samo zato sto je Denver dobio jedan mec u seriji?!
Denver je dobio 50-50 sudjenje u drugom mecu i domacinsko u trecem. Sad kod 3-0 bilo bi bas nepragmaticno da im se da opet domacinsko sudjenje. Sto u sustini ti i zelis, u Srbiji kad se navija sve sem naklonosti sudija je kradja.
Ali ako cemo tvojim ocima nije bio onaj aut za Denver kad je Jokic izbio loptu medju dvojicom, evo su dali faul Jokicu u duelu sa Karijem na 6m od kosa, ni da je makanjce. Nakon trenerovog trazenja provjere ispravljeno...

Pera Ždera

pre 2 godine

I tako, 3 min do kraja cetvrtine, Nikola 12p, Gordon 4p (uz 2 promasena bacanja), OSTALI 0 (a sutirali su i te kako). Ma da, mora da je do Nikole. Tuga.

mr

pre 2 godine

Divlji Grin
(Ben ten, 24. april 2022 21:53)

Балван Грин, ком се неко пре неки дан на овим странама баш дивио. Ко зна који му је ово фаул са прстима у нечије око. Гледам га данас у првој четвртини, па оно је комедија. Па он уопште за свој тим и не постоји у нападу, тек понекад рачунају на неки његов блок. Човек је у претходне три уткамице имао 18 поена, колико Јокић у данашњој првој четвртини, и неко то овде назива играчем кошарке.

goran

pre 2 godine

u petoj sekundi utakmice prst u oko i to pošto je pre toga u istoj sekundi m
napravio još dva faula na Jokiću?! i nije flagrant? luni ga izgura van terena nije faul? lopta od tompsona u aut, on svira za gsw... nemaju ovde cemu da se nadaju.

maSi

pre 2 godine

Čovek igra sam protiv GSW. Neverovatno. Izgubio sam 1/4 posmatrajući šta igra Barton. Čovek se skriva sve vreme, boli ga uvo, kao da igra ispred zgrade, ni u odbrani ni u napadu, ni kretnje, ništa. Moris uplašen, Grin nije više ni polumrtav, već totalno mrtav. Gordon se nešto i cima, ali takva nepamet zrači iz njega, umesto da koristi ono što ima, on pokušava sve ono što ne zna..Najverovatnije da nema ovde ništa, eventualno možda doguramo do pete utakmice i to je to. Jokić nikada nije bio okružen sa ovoliko nekvalitetnih likova.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Evo ono sto ja svo vrijeme pricam... Ne dobijaju se utakmice tako sto neko zida za 30p a pritom nije ni help defender kada brani.
Utakmice se dobijaju kada bekovi udju u sut za 3 i neko zakuca par puta iz tranzicije.
Sve ovo dodatno podize samopouzdanje, publiku na noge... Evo ovaj Hajlend odlucio da sutira iznad svoje dozvoljene kvote i ulazi i eto mogu do pobjede.
Do pobjede mogu i da promasuje, jer moze krenuti kad bude najpotrebnije (Bogi)
Ali igrati kosarku sporadicnim sutevima sa distance, bez tranzicije, uz duge poene za 2 i slabo branjenje reketa... Nema tu PO rezultata.

Slash

pre 2 godine

Počeo je pakao, MVP večeras daje 60 koševa i kaže igrajte sada Play Station!!! Ideeemooooo Majstore!!!!
(Pixy, 24. april 2022 22:16)

Može on da da i 80 kad ovi drugi ne mogu da ubodu vola.

Miro Zadar

pre 2 godine

Sto u sustini ti i zelis, u Srbiji kad se navija sve sem naklonosti sudija je kradja.


Kompa ni kod nas u Hrvatskoj nije bolje,treba uvijek bit objektivan

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Čovek igra sam protiv GSW. Neverovatno. Izgubio sam 1/4 posmatrajući šta igra Barton. Čovek se skriva sve vreme, boli ga uvo, kao da igra ispred zgrade, ni u odbrani
(maSi, 24. april 2022 22:34)
Ono kad je ukrao loptu 'dzeparenjem' sto je bio produkt odlicnog i pametnog zalaganja.
Onda ono kad se bacio za loptu uz aut liniju?
Ako cemo posteno odigrao je veoma dobru odbranu dok je bio na parketu.
Jokic je u odbrani bio u minusu. Znaci ne za 1 nego za ocjenu u minusu.
Ali je zato isporucio jako u napadu pa to nivelisao.
Barton nije isporucio u napadu, ali je dao sve od sebe u odbrani.
Nema potrebe unizavati Jokiceve saigrace konstantno. Svi oni se mnogo trose u odbrani da on ne bi morao.

David

pre 2 godine

Da ne gledam utakmicu mislio bi da bekovi Denvera ne postoje na terenu i ne igraju odbranu a da igraci Wariorsa ne promasuju,a ono CIGLANA!

ex

pre 2 godine

Podao i nameran udarac u oko.
Nadam se da ce biti snimaka sa neke druge kamere da se vidi da je njegov pokret ka licu bio planiran sa namerom da ozledi Jokica.

Pixy

pre 2 godine

Konstantno igraju udvajanje preko 3 sekunde odbrana nad Jokićem, ništa sudije ne sviraju! Kao da je to dogovor za Play Off nad Jokićem, sramota.... Sve utakmice sa GSW su bile takve.

goran

pre 2 godine

i još je ovo najbolje sudjenje od sve 4, pa ovo ili obostrana ili samo za grina, ali samo za kazinsa tehnicka ne moze nikako. sta sve dopuštaju grinu, denver uteraju u bonus na deset minuta pre kraja 1/2, užas

Rade

pre 2 godine

Pustaju Jokica da poentira, sprecavaju asistencije. Da igraju odbranu kao Boston na Durentu ne bi imao ove brojke, al' bi ostali igraci bili ukljuceni. Ne moze tako Denver do pobede.

Panter

pre 2 godine

kraj 1/4
Jokić 18 poena i šest skokova

Ako nastavi ovako, možemo očekivati na kraju utakmice da će dati oko 70 poena i imati oko 30 skokova.

tegi limar

pre 2 godine

green kad je igrao za usa, morali da ga vade iz igre posle minut koliko je los. Kad su bili povredjeni Kari i Klej, nije mogao u Igokei da igra. Duva se tu odbranom nad Jokicem, ovaj ga urnise, samo mu je ekipa G league. Green ne moze nigde van gsw da bude bitan faktor.

Herbalajzer

pre 2 godine

Denver u prvoj cetrtini ne moze nista da pogodi, a sa druge strane ne moze da odbrani nijedan sut ratnika spolja.Ajmo momci, na odmor.

Bjelica do prstena

pre 2 godine

Jokic ne igra obranu niti ce ikad nauciti



Obranu ne igra ali zato igra oDbranu.
Prolazi drugi srpski kosarkas Bjelica ;)

Sabre

pre 2 godine

Grin klasican covek zadatka, kao onomad Rodman. Zesce prljav i pokvaren igrac, ali i majstor odbrane. Pa ono, kad moze standardno - moze. Kad ne moze - prst u oko. Zaista ne kapiram nedostatak makar tehnicke...

Cole

pre 2 godine

Skoro da sam siguran da Denver
ovu dobija, mozda i sledecu
ali to ce biti to, jer Nikola
igra sa jos jednim i po igracem.
Niko nikada u istoriji lige nije
sam uzeo prsten, pa tako ne moze
ni Jokic.

P.S.
Svaki Betmen ima svog Robina
ili vise njih, a Nikola?

LichKing

pre 2 godine

Link za gledanje preko neta?
(Nenad, 24. april 2022 21:08)

Skini aplikaciju Dofu Sports Live Streaming sa playstore-a i moci ces da gledas sve NBA utakmice.

Šumadinac

pre 2 godine

Idite na sajt:

scor.nbabite.com

to je stari reddit NBA streams i nema boljih strimova od toga.

Naravno tu su i IPTV liste i NBA League Pass

Sabre

pre 2 godine

Grin klasican covek zadatka, kao onomad Rodman. Zesce prljav i pokvaren igrac, ali i majstor odbrane. Pa ono, kad moze standardno - moze. Kad ne moze - prst u oko. Zaista ne kapiram nedostatak makar tehnicke...

KingJames

pre 2 godine

Napad Golden Stejta pre Bartonove trojke, Jokic sa klupe pokazuje saigracima da ide lob pas i oni zaista ukradu loptu. Maestro, ima kosarku u malom prstu.

111

pre 2 godine

Vidim da slabo ko ovde ističe očajnu formu Morisa, u čitavoj ovoj seriji sa GSW.
Za Bartona se već sve odavno zna, ali Moris mi je ipak najveće razočarenje.
Igra kao pre dve-tri godine, bez imalo samopouzdanja, i deluje prilično plašljivo. Procenti šuta su mu katastrofalni. Ono što ga je krasilo, ta neka pouzdanost, potpuno nestala.
(posmatrač, 24. april 2022 23:21)


JA NE ZNAM STA VI LJUDI GLEDATE?? Moris dao 20 poena, sutirao 5 od 7 za 3 poena i ti pises da je u slaboj formi?? Drzao je Denver sa Nikolom trecu cetvrtinu..Ajde saberite se i gledajte kad vec pisete komentare. A ostaje jos jedna , poslednja cetvrtina..Bitno je da pisete..

Ja ti on

pre 2 godine

Tacno je da izgleda da Jokic kao da ne igra odbranu ali odbrana pocinje od spoljne linije. Ako tu prelako probiju sta moze Jokic ili bilo koji igrač kad moze direktno na kos ili asistencija bez problema jer imaju uvek visak. Odbranice mozda par napada ako igra agresivnije tako u odbrani ali ce isto i dobiti par licnih gresaka i apsolutno se nista ne dobija time jer ostaje tim bez najboljeg igrača u napadu.

konza

pre 2 godine

Ovaj Golden Stejt 15-16 razlike može istopiti kad hoće za 2-3 minute. Nevjerovatna mašinerija. Denver pored čak Morisovih 5 trojki u trećoj četvrtini, i dalje vodi “samo” 9 razlike.

Zuja

pre 2 godine

Jokić je toliko dobar igrač kada je postalo pravilo da ukoliko ubaci 25 poena smatra se da je Grin odradio posao. Sada u ove zadnje 2 utakmice Jokić se igrao sa njime. Ovamo na prve su sudile domaćinski grublju igru Grina na Jokiću i tako u superlativu pišu kako je on strašan odbrambeni igrač a ono polovina faulovi. Ovde ga Jokić u dve poklopio sa po 35+ poena kako i treba da izgleda u svakoj utakmici.

vrg

pre 2 godine

GSW večeras živi od trojki, neće moći do kraja utakmice tako.
(Pixy, 24. april 2022 23:29)

ahah jok i nece. oni tako rade vec godinama, a sada imaju i kleja i pula.
ja bih pre rekao da denver veceras odrzavaju trojke, jer ovi paceri obicno ne pogode ni 30% onoga sto su veceras. ovo je, nazalost, denverov maksimum. iako ne mogu da odu dalje, niti gs moze do kraja, voleo bi da denver dobije bar ovu tekmu.
ovi iz gs se ne zna ko je odvratniji lik. arogantna umisljena gomila koja ima svu pomoc sudija (sem u trecoj tekmi) i koju ce solidan tim da pocisti.
grin na celu po tome ko je koliko dno. lik se busa kako je najbolji defanzivac, a nikola na njemu u plej ofu popravlja MVP statistiku.

maSi

pre 2 godine

To što je prosek Grina u ovoj seriji 6 poena ne menja činjenicu da je ključni šraf mašinerije Dubsa i da je zaključao Jokića u prve tri utakmice, ušao mu u glavu. Stef je sposoban za 30 ppg ali ne bi osvojio nijednu titulu da nije uz sebe imao Grina koji je preuzimao protivničke igrač od pozicije 1 do 5 jer ovaj ne igra odbranu.
(Aleks, 24. april 2022 23:14)

Grin zaključao Jokića u prve 3?
Ti ili imaš problem sa brojevima, ili sa logikom?

tegi limar

pre 2 godine

green kad je igrao za usa, morali da ga vade iz igre posle minut koliko je los. Kad su bili povredjeni Kari i Klej, nije mogao u Igokei da igra. Duva se tu odbranom nad Jokicem, ovaj ga urnise, samo mu je ekipa G league. Green ne moze nigde van gsw da bude bitan faktor.

steva

pre 2 godine

To je cela pamet , mora jos neko da odigra dobru utakmkicu . Inace , kako covek sam da dobije ekipu kakva je Golden State ? Kako da dobijes kad tvoji bekovi ne mogu da pogode otvorene suteve , a protivnicki pogadjaju preko ruke ? Malone na kraju utakmice provalio da Jokic i Gordon ne mogu braniti pickandroll na 7 metara . Ako je Green na prosloj utakmici ukrao Jokicu loptu na + 5 34 sec pre kraja i tako resio utakmicu...onda je Jokic resio utakmicu kad ga je izvrnuo ko mladog majmuna i poentirao (ne znam tacno koliko pre kraja utakmice). Sad da vidimo oce li se vrteti taj potez na spicama , kao onaj Greenov od prosle tekme . Da ,bio je faul nad Jokicem kad je sutnuo onu "kratku" , Thompson ga je udario po ruci .
Golden State ce ih 90% dobiti sledecu utakmicu , ali nek nije 4:0 , pa nek oni koji mrze Nikolu crknu .

Oleg

pre 2 godine

Biti će metla za Denver već u narednom meču, Jokić za 1 maj je kod kuće u svom Somboru na roštiljadi
(Junior, 25. april 2022 04:14)

Metla je samo 4:0. Sve ostalo nije metla. Ima li svrhe uopste pricati sa tobom kada si toliko pun mrznje prema trenutno najboljem centru sveta?

vrg

pre 2 godine

Hahahhhahaaah
Vidjeste li Jokica statisticara, ne zeli da kvari procenat za tri pa uvaljuje Riversu da sutne sa pola hahhhahaha
A Stef Kari svaki mec po par puta sutne iz velike daljine.
(Srbonja 2.0, 24. april 2022 23:52)

aahaha jokic mvp b2b. ahahahaha.

goran

pre 2 godine

u petoj sekundi utakmice prst u oko i to pošto je pre toga u istoj sekundi m
napravio još dva faula na Jokiću?! i nije flagrant? luni ga izgura van terena nije faul? lopta od tompsona u aut, on svira za gsw... nemaju ovde cemu da se nadaju.

hoodie

pre 2 godine

Vidim da slabo ko ovde ističe očajnu formu Morisa, u čitavoj ovoj seriji sa GSW.
Za Bartona se već sve odavno zna, ali Moris mi je ipak najveće razočarenje.
Igra kao pre dve-tri godine, bez imalo samopouzdanja, i deluje prilično plašljivo. Procenti šuta su mu katastrofalni. Ono što ga je krasilo, ta neka pouzdanost, potpuno nestala.
(posmatrač, 24. april 2022 23:21)

Daj prozovi jos nekog da je ocajan, Jokic bi ti bio zahvalan... Moris bukvalno ne moze da promasi kos nakon ovog komentara hahaha

Pera Ždera

pre 2 godine

Bajo moj, Drejmond Grin je bio +18 u utakmici koju su izgubili -5, tako da kritike ne stoje uopšte. Ako moram ja iz Loznice sa pljeskom u jednoj ruci a telefonom u drugoj vama Beograđanima da ukazujem na elementarne stvari u košarci onda...
(Loznica, Gučevo, Cer..., 25. april 2022 01:31)

Grin je fenomenalan igrac, lepak za tim ALI da +/- kategorija cesto zna da bude budalastina pokazuje npr Forbsovih +13 za 10 min na terenu, 0 poena, ma nula svega osim 1 skoka a sa druge strane -2 Jokicevih koji je odigrao odlican mec i bez cijih 2-5p od 37, Denver bi sinoc lagano izgubio. Kontra primer je da je Riversovih +13 i te kako realna slika njegove sinocne igre pa i Grinovih +18 jer je uzorak od 34 min ohroman.

Igrac cesto moze da se nadje par minuta, bez ikakvog doprinosa u petorci u kojoj 2, 3 igraca odigraju fenomenalno pa je njegov +/- rezultat tog vremena sa njima na parketu bez da je nesto ucestvovao dok sa druge strane 1 igrac moze da odigra savrseno, da ne promasuje, da doprinosi u odbrani ali ostalih 4 da sutiraju katastrofalno i ispadaju u odbrani pa da ta petorka ima ocajan +/- (cesto slucaj kod Nikole kada svi ostali spavaju, ne prate, ne pomazu).

Naravno, nema bas tu pravila, sustina je samo da se ne treba voditi slepo ovom kategorijom. Nekada pokazuje jasno stanje, nekada apsolutno nista.

Pera Ždera

pre 2 godine

I tako, 3 min do kraja cetvrtine, Nikola 12p, Gordon 4p (uz 2 promasena bacanja), OSTALI 0 (a sutirali su i te kako). Ma da, mora da je do Nikole. Tuga.

Locutus

pre 2 godine

Kad god se neko zapita zašto pojedini ne volimo Denver, ovo vam je deo odgovora. Nema toliko veze s Jokićem, njemu svaka čast (volela bih da uzmu jednu do dve pobede zbog njega i da serija bude zanimljivija), ali izloženost ovakvim komentarima ubija bilo koju želju za deljenjem utisaka. Doslovno ne želim da ih gledam dalje u PO jer ne želim da čitam ovo.

...

(Aleks, 24. april 2022 23:14)

Gledanje Jokića nije obavezno.

Zvrndavac

pre 2 godine

Barton i Gordon sprecili metlu. Jokic se raspao 2.pol. U odbrani katastrofa tolika da ga je za zadnji napad Gsw Malone morao vadit i trosit zadnji napad. Ne kontam iskakanje i pustanje bekova gse da ga obilaze kaoo hoce, da im narem oteza. Dobit ce Gsw iducu 20+ garantujem. Zaista nista protiv jokica, pratio sma ga jos u Megi, ali mora vise da dadne u obrani !!!
(Bosanski Balasevic, 25. april 2022 00:47)

Al zato Nurk kida?

Trollhunter

pre 2 godine

Hahahhhahaaah
Vidjeste li Jokica statisticara, ne zeli da kvari procenat za tri pa uvaljuje Riversu da sutne sa pola hahhhahaha
A Stef Kari svaki mec po par puta sutne iz velike daljine.
(Srbonja 2.0, 24. april 2022 23:52)
Auuu kakve komplekse Jokara nabija, idemoooo!!! Srbonja trbonja, pa što si mi sladak tako kad lupetaš ljubi ga majka tako tupavog :)

Marej

pre 2 godine

Denveru nedostaje marej da bi mogli da igraju sa ekipama kao što je gsw.
Što se tiče dejmonda grina, on je svoju veličinu pokazao prošle sezone kad su imali ukupno 6 pobeda.

Arm

pre 2 godine

Ovaj Maloun zaista nije normalan sa Džefom Grinom u prvoj petorci. Umjesto da drži Riversa za odbranu i da stisnu Tomsona jer ima 4 lične on pusti da Tomson da 4 trojke . Stvarno se ne vrijedi sikirati zbog ovog trenera

Pera Magic Mitic

pre 2 godine

Da li je moguce da ti igrac sa 4 faula udje u serijiu od 13 poena na pocetku 2.poluvremena?! Pa, napadni ga pobogu, izmori ga u odbrani, nateraj na 5.faul ili probijaj, ako se cuva faula.Nijedan napad im ne ide na njega.

Goks

pre 2 godine

Za nezaborav. GSW ima zadnji napad, Jokić na klupi, ustaje i pokazuje saigračima da će ići lob pas. Ide lob, Denver uzima loptu. Ne verujem da je čuo Kera na tajm autu ali je majstor osetio... shvatio verovatno na osnovu rasporeda šta igraju. Prodact off future. Vidi ono što će se desiti sekund dva pre drugih. Još jedan detalj...ono izvrtanje Grina i polaganje u trenucima kad Denveru nije išlo u zadnjoj četvrtini. Ako niste videli genija na delu, videli ste ga sinoć. Čudo nevidjeno.

Sarkazam

pre 2 godine

Jokić nabijač statistike i MVP kandidat, dok mu tim biva pometlan iz plej ofa. On zadovoljan, njegovi sledbenici u ekstazi, a Denver?
(Mikii, 24. april 2022 22:09)

Jokic nabijac kompleksa susjedima, a i sire...

roten

pre 2 godine

Dva utiska za sada. Luni ima 26 godina???? Izgleda kao da ima 47. I kakva je ovo publika u Denveru. "Tvrdi kop" Golden Stejta (turisti iz Azije), njih jedva 50,nadglasali celu halu i napravili atmosferu kao da se igra u Kaliforniji.

Pera Ždera

pre 2 godine

I eto nekog nacrta nekakvog plana kod zakasnelog Melouna koji ne kapira da na petorku sa tri elitna beka (koji ih ponizavaju tri meca) sutera ne sme da igra sa cica Grinom, vec sa Riversom (fenomenalan odbrambeno sinoc)... Zaustaviti/usporiti glavnu prevagu ove serije, Dzordana Pula. Klej je odlican al kada se odlucuje uglavnom posustaje. Kari je Kari, zna da odlepi ali sa godinama sve manje. Njih dvojicu koliko toliko prepustis ali Pula pritisnes, prebijes, usporis po svaku cenu.

Ovde pricaju o sreci Denvera sto je Grin pred kraj ispao zbog licnih kao da to nije posledica cuvanja Jokica i nenormalnih batina koje sprovodi. Da, Grin je ispao ali usled elitne ofanzivne opasnosti zvane Nikola Jokic koja zahteva fizicku odbranu i preko granice faula (ekstremno cesto nesviranih).

I kroz fenomenalnu partiju Morisa (vrv nikad ponovljenu), polu probudjenog Gordona, Bounsa u zoni pogadjanja suteva sa 9m, odlicnog Riversa u odbrani, dovoljnog Kazinsa, nenormalnog Jokica JEDVA su dobili. Mnogo jaci tim Ratnika svakako ali ako se pobiju i 5ti mec hmm... nerealno ali i te kako pozeljno radi zanimljivije serije i smanjenja argumenata pljuvaca koji namerno zmure na neverovatnu seriju Nikole sa 30+p i 11+sk radi pljuvanja i omalovazavanja izvesne MVP titule.

Ne sme vise Denver da dozvoli "Poole party" bez pojaseva za spasavanje u bazenu (pomoc saigraca)!

NastyB

pre 2 godine

При томе је тај Родман био у још шампионских екипа и свуда је показао исто, појма нема, али добро бије. Е сад што би то свуда био фаул нема везе.
(mr, 25. april 2022 08:13)

Sedam puta za redom najbolji skakač lige, dva puta najbolji defanzivac lige, osam puta u najboljem defanzivnom timu NBA, drži nekoliko rekorda koji su vezani za skokove i čovek nema pojma???!!! QQ majko, šta sve neću pročitati ovde!

ultrasrbin

pre 2 godine

Evo ga Hayland.
Prvo pogdja Kazinsa u nogu, pa srlja i gubi loptu.
Srecno mu se vraca u ruke a on daje Riversu koji ima 10 iz klizanja.

Umetnički dojam

pre 2 godine

Koliko puta je zakuco ‘Mvp’?? Hahah


Opa imamo i ljude koji prate košarku iskljucivo zbog umetničkog dojma…. Možda da pogledaš balet

vrg

pre 2 godine

morisa izbaciti iz tima zato sto se nije svaki mec trudio kao veceras. znaci, lik moze da igra, ali do sada nije. sta je cekao? trebalo mu da ga neki nebitni lik provocira, posto mu milioni dolara od kluba nisu bili dovoljni.
negde se pise i da bi bartonu mogli da se zahvale. jako se nadam tome. izvori bliski denveru kazu da se lik UVREDI ako neko i pomisli da on utakmicu pocne sa klupe, a doveden je upravo da bude sesti igrac... ekstremno je nonsalantan celu sezonu, izigrava ludilo.

Xdx

pre 2 godine

Kad god se neko zapita zašto pojedini ne volimo Denver, ovo vam je deo odgovora. Nema toliko veze s Jokićem, njemu svaka čast (volela bih da uzmu jednu do dve pobede zbog njega i da serija bude zanimljivija), ali izloženost ovakvim komentarima ubija bilo koju želju za deljenjem utisaka. Doslovno ne želim da ih gledam dalje u PO jer ne želim da čitam ovo.

Grin je često primarni organizator napada GSW-a, pritom bolje čita igru u oba pravca od Jokića. Da, prljav je igrač, ali niste li ovde pisali kako Denveru treba neko takav? Međutim takav igrač postaje nepodoban i "balvan" kad veštine pokaže protiv Denvera. Takođe, naširoko se piše kako košarka nije samo napad ali kad se pojavi igrač koji je primarno koncentrisan na odbranu - on je balvan.

To što je prosek Grina u ovoj seriji 6 poena ne menja činjenicu da je ključni šraf mašinerije Dubsa i da je zaključao Jokića u prve tri utakmice, ušao mu u glavu. Stef je sposoban za 30 ppg ali ne bi osvojio nijednu titulu da nije uz sebe imao Grina koji je preuzimao protivničke igrač od pozicije 1 do 5 jer ovaj ne igra odbranu.
(Aleks, 24. april 2022 23:14)

To sto ti odgovaras ljudima koji za Grina govore da je balvan, govori o tebi isto koliko i o njima, a sada i o meni, al’ mi muka te pravicnosti. Cinjenica je da je ovo bila dobra zajednica - NBA koment sekvija ovde - za komentarisanje kosarke dok nismo dobili superstara kog prate ljudi razlicitih motivacija, i onda ima puno navijackih a la “napred nole” komentara, tako je bilo i sa tenisom, americki fudbal se drzi jos uvek - o domacem sportu je nemoguce raspravljati ovde. Svakako, poenta je da, ako te zanima kosarka i prica o kosarci, iskuliras te nebulozne komentare i ostale navijacke. Izdvajam za Denver “meloun neznalica”, “sudije kradu denver”, “jokic nema s kim da igra”, “jokic nema sutera u ekipi”, ali i “embid najgori igrac”, svaka ekipa protiv koje denver igra je “gadna i najgadnija”, “trejdujte bartona”, “jokic se igra kosarke” i slicno. Samo ih iskuliraj.
(zmajognjeni, 25. april 2022 01:05)

Ovo su vam "poznavaoci" igre. Ova prva kaže da je Stef sposoban za 30 ppg, a da je Grin zaključao Jokića u prve tri gde Jokić ima prosek od bezmalo baš tih 30 ppg. Baš ga je zaključao. Stef je sposoban za 30 ppg, a Jokić je zaključan na skoro isto toliko. Ovaj drugi se slaže. Nedostaje samo kako Bogdan ima školski izbačaj koji je i estetski najlepši u ligi.

Pixy

pre 2 godine

Da je Bugi ostao još 2 sekunde u igri, Greena bi odnio...Bugi je brat, ali malo lud, ideeemooo Denver...Ušao je tata, sad kreče pakao!

posmatrač

pre 2 godine

Svaka čast Denveru što su uspeli da izvuku makar ovu jednu pobedu. Nije im lako zaista. Pored očigledno dosta kvalitetnijeg GSW, moraju još da se izbore i sa sudijama, koje ih prosto uništavaju. Pri kraju utakmice, kada se lomilo, onaj tobožnji "air ball" Jokića (ne znam da li je u životu imao air ball sa te distance bez faula) a u stvari očigledan faul Kleja. Onda Grin, koji je postao specijalista za oči izgleda, pošto je posle Jokića na početku, uspeo i Gordona dobro da zakači pri kraju. Ali bitno je da se buni stalno. Mali Pul je sjajan igrač zaista, ali i veliki floper. I svi se nešto stalno bune i lobiraju kod sudija od početka pa do kraja, čak i za krajnje očigledne situacije.
Ne znam, koliko god da su zaista kvalitetni kao ekipa, toliko su mi i nesimpatični sa tim svojim (uglavnom arogantnim) ponašanjem. Glumataju neko ludilo, šta li.
Večeras je konačno proradio (čini se u poslednjem trenutku, inače očajni) Moris, i to je uz sjajnog Riversa u odbrani najviše uticalo na to da konačno dođu do jedne pobede. Jokić standardno dobar i to je to. Smanjili su konačno broj otvorenih šuteva GSW, i to im je donelo rezultat.

pray4serbia@gmail.com

pre 2 godine

JA NE ZNAM STA VI LJUDI GLEDATE?? Moris dao 20 poena, sutirao 5 od 7 za 3 poena i ti pises da je u slaboj formi?? Drzao je Denver sa Nikolom trecu cetvrtinu..Ajde saberite se i gledajte kad vec pisete komentare. A ostaje jos jedna , poslednja cetvrtina..Bitno je da pisete..
(111, 24. april 2022 23:57)

Druze lik prica o seriji sa GSW a ne o ovoj utakmici koju je odigrao solidno ali pretgodne su mu bile bas kako je napisao lik kog si napao da ne prati utakmicu pre ce da ti ne pratis celu seriju

Samo polako

pre 2 godine

@mr, 24. april 2022 23:50

Bajo moj, Drejmond Grin je bio +18 u utakmici koju su izgubili -5, tako da kritike ne stoje uopšte. Ako moram ja iz Loznice sa pljeskom u jednoj ruci a telefonom u drugoj vama Beograđanima da ukazujem na elementarne stvari u košarci onda...
(Loznica, Gučevo, Cer..., 25. april 2022 01:31)

Bajo moj, nemaš ti svedoka da si dao koš. Inače Grin je odličan igrač, ali kad ti za kriterijum uzimaš +/- , tanak si ti, drži ti pljesku sa obe ruke.

krit

pre 2 godine

Kari ima ponašanje petnaestogodišnjaka - mnogo grešaka danas , onda koš kad je gusto i odmah neki performans ponižavanja protivnika.

goran

pre 2 godine

i još je ovo najbolje sudjenje od sve 4, pa ovo ili obostrana ili samo za grina, ali samo za kazinsa tehnicka ne moze nikako. sta sve dopuštaju grinu, denver uteraju u bonus na deset minuta pre kraja 1/2, užas

mr

pre 2 godine

Divlji Grin
(Ben ten, 24. april 2022 21:53)

Балван Грин, ком се неко пре неки дан на овим странама баш дивио. Ко зна који му је ово фаул са прстима у нечије око. Гледам га данас у првој четвртини, па оно је комедија. Па он уопште за свој тим и не постоји у нападу, тек понекад рачунају на неки његов блок. Човек је у претходне три уткамице имао 18 поена, колико Јокић у данашњој првој четвртини, и неко то овде назива играчем кошарке.

Kozuki Oden

pre 2 godine

2CRAZY
Kada Grin cuva Jokica oko trojke/kapice/lakta i Jokic stoji Denver zapravo pravi akciju u kojoj izvlace Grina iz reketa. Nadam se da je posle hiljaditog takvog napada to bilo ocigledno...

Slash

pre 2 godine

Počeo je pakao, MVP večeras daje 60 koševa i kaže igrajte sada Play Station!!! Ideeemooooo Majstore!!!!
(Pixy, 24. april 2022 22:16)

Može on da da i 80 kad ovi drugi ne mogu da ubodu vola.

Milan

pre 2 godine

Ovoliko navijaca GSW kao da su oni domacini a ne Denver??
2. Barton igrao 32 minuta i postigao 3 poena i onda 20tak sekundi do kraja na asistenciju Jokica pogadja pobedonosnu trojku?? 6 ti poen na utakmici?
3. Kley je SVAKU trojku pogodio SASVIM SAM? To se tako radi i asistira. Kada je igrac SAM, mora da mu se asistira a ne da to ignorises i sam nesto brckas ili ti sutiras a on u boljoj poziciji?
4. Za mene ce biti iznenadjenje da Denver pobedi sledecu utakmicu i opet bude domacin..Sa ovakvom odbranom gde bekovi prolaze kao kroz vazduh, nema sanse.
5. Jokicu skidam kapu. Ubedljivo najbolji i apsolutno zasluzuje MVP. Jedino mi nije jasno sta se jos ceka? Zar se MVP ne dodeljuje pre igranja plej ofa? Ne secam se..Jer je to nagrada za sezonu van plej ofa..
(321, 25. april 2022 00:51)
nije pre playoffa, u toku polufinala konferencije ja mislim , uglavnom nikad nije pre playoffa

mr

pre 2 godine

@ Aleks,

Виде ли ово закуцавање у главу од стране атрактивног Грина?
Грин је дрво над дрвима, и игра Вориорса нема везе са њим, и то је јасно сваком ко гледа било који меч. Он не да није закључао Јокића, него га шта више уопште и није чувао једини, већ се на Јокићу измењају сви високи и то док је ово дрво у игри. Јокић има у ове три утакмице просек око 29 поена уз одличан %. Данас ће још да повећа и овај га закључао. мајко мила. Човек везе нема са кошарком, али је битан за екипу. Да кажемо нешто као Родман некад. Све у свему мука га је гледати, још већа је мука гледати његове гестикулације и сталну дерњаву по терену, ваљда тиме компензује што везе нема са кошарком.

321

pre 2 godine

Jokica cuvaju po dvojica a Kley potpuno sam u sutu za 3? Pa sta radite amateri? Greska je sto se Jokic opredelio u trecoj da dodaje, nema tu leba. Igraj sam jer ne vredi..4 asistencije a kraj trece Q???

bskfan

pre 2 godine

Malone veceras nadmasio sam sebe kad mu je zavrsnicu igrao Barton umesto raposlozenog Bonsa koji je imao i velikih 7 asistencija. Na kraju je Malone imao srece da najgori igrac na utakmici pogodi pobedonosni sut.

Sve se otprilike znalo, najveci problem Denvera su bekovi koji ne igraju odbranu. Ne igraju ni napad ali nocas je Monte pogodio velikih 5 trojki. Koliko su losi najbolje pokazuje to sto im je Rivers najbolji u odbrani iako nikada nije bio poznat po tome. Svaka cast, 5 velikih ukradenih lopti. Moris u prvom poluvremenu potonuo ali je drugo poluvreme odigrao ko mator..."big Monte".

GSW tim sutera, kad te ubace u masinu nema ti spasa. Klej nije mogao da promasi ali ipak im je kljucni igrac Grin sto se vidi i po tome sto je u porazu bio +18. Ukopala ih klupa sa Porterom, Bjelicom, Iguadalom i Pejtonom. Utakmicu izgubio Stiv Ker sa rotaciojom od 11 igraca.

Sve u svemu dobra utakmica. Dobro je da nije metla.

Pixy

pre 2 godine

Konstantno igraju udvajanje preko 3 sekunde odbrana nad Jokićem, ništa sudije ne sviraju! Kao da je to dogovor za Play Off nad Jokićem, sramota.... Sve utakmice sa GSW su bile takve.

Bor'ša

pre 2 godine

Sudije podosta kreiraju ishode meceva PO,njihovi kriterijumi sudjenja. Malo sam pratio i druge meceve, mislim da su Bruklin unakazili u prve dve dozvoljavajući "tucu" na terenu. Slicnu odbranu igraju tri ekipe, pored Bostona, Majami ume da pegla i kada se dopusti GS. Naravno mislim na tucu nad pojedinim igracima, zvezdama timova(Durenta, Jokic), dok za razliku od njih, Fili, Hardenu i Embidu se svira sve i svasta(vise Hardenu, manje Embidu jer i njega peglaju). Sve u svemu, cini mi se da ima pristrasnosti u sudjenju, generalno.

Cole

pre 2 godine

Skoro da sam siguran da Denver
ovu dobija, mozda i sledecu
ali to ce biti to, jer Nikola
igra sa jos jednim i po igracem.
Niko nikada u istoriji lige nije
sam uzeo prsten, pa tako ne moze
ni Jokic.

P.S.
Svaki Betmen ima svog Robina
ili vise njih, a Nikola?

Karlo Prvi

pre 2 godine

Kad je Drejmond Grin bio najbolji igrač GS imali su 15-50. Odličan čovek od zadatka, snažan i lukav ali toliko i ništa više.

Veliki brat

pre 2 godine

Koji raspad je ekipa Denvera pokazuje njihov poslednji napad, Jokiću uvaljuju loptu na liniji za trojku, 12s pre kraja, on kreće ka ivici reketa, i gde su ostali igrači Denvera - svi iza linije za 3 poena!

Dakle, imaš "samo" 2 poena prednosti, nakon isteka napada protivniku ostaje 7.6 sekundi što može biti dovoljno za izjednačenje ili čak preokret i pobedu, i ti se nameštaš da šutiraš trojku, i to još uz 4 odbrambena igrača u reketu, umesto da ideš na kombinaciju pod košem i 2 poena ili čak faul i slobodna bacanja.

Denver je ovo mogao čak i da izgubi, da je poslednji šut bio promašaj i da je GS realizovao brzu kontru sa uspešnim šutom za 3 poena.

Nekad se u ovakvoj završnici išlo na brze faulove i slobodna bacanja do besvesti, ali sada... GS kao da je namerno pustio da se ovako završi, po sistemu "neka se odigra još koja utakmica" da bi se zabavila publika i uzela još koja para od celog cirkusa.

Kažem opet, ovo može da prođe jednom, možda i dvaput, ali ne može stalno da se ovako katastrofalnom organizacijom napada dobija tesna završnica. Nisu mi ovde jasni ni treneri niti igrači.

Milos

pre 2 godine

@baćo Rivers je jedini lik u Dwlenveru koji može da uhvati korak u odbrani, i da igra telom. To što je beskoristan u napadu je stvar taktike

jsx

pre 2 godine

Savršeno partija Jokića i horor utakmica Karija i opet je bilo relativno blizu. Prvo se možda i ponovi još 3 puta (mada teško sa ovakvom efikasnošću), ali drugo sigurno neće. Istina možda Klej ne odigra ovako dobro, ali Kari i Pul mogu samo bolje, a Bouns i Moris samo lošije. Čak je i Barton manje smetao (i dalje očajan, ali se nije mešao) nego obično.

Bjelica do prstena

pre 2 godine

Jokic ne igra obranu niti ce ikad nauciti



Obranu ne igra ali zato igra oDbranu.
Prolazi drugi srpski kosarkas Bjelica ;)

Zvezda mi je sve

pre 2 godine

Jokic ne moze asistenciju da upise zato sto ovi balvani ne mogu nista da pogode,denver bio i ostao krsina od tima sa dunsterom trenerom,jokara treba da bezi odatle i da se ne obazire.

323

pre 2 godine

HAHAHAHA Jokic igra SAM,dok je bio na klupi ovi njegovi se odvojili na 15 razlike,ratnici postigli dva kosa,svaki Jokicev sut je bio nebranjen,sam kao duh na trojci. Jokic je najgori defanzivac svoje ekipe koga moraju da pokrivaju,a samim isticanjem i stalnim ponavljanjem kako igra sam govore o tome koliko su ovde ljudi retardirani,Denverovci su bukvalno pojeli ove pozadi.
(David, 24. april 2022 23:01)


A da li vidis ko je sve na klupi GSW?? To se zove, igra drugi tim. I jednih i drugih.

maSi

pre 2 godine

Čovek igra sam protiv GSW. Neverovatno. Izgubio sam 1/4 posmatrajući šta igra Barton. Čovek se skriva sve vreme, boli ga uvo, kao da igra ispred zgrade, ni u odbrani ni u napadu, ni kretnje, ništa. Moris uplašen, Grin nije više ni polumrtav, već totalno mrtav. Gordon se nešto i cima, ali takva nepamet zrači iz njega, umesto da koristi ono što ima, on pokušava sve ono što ne zna..Najverovatnije da nema ovde ništa, eventualno možda doguramo do pete utakmice i to je to. Jokić nikada nije bio okružen sa ovoliko nekvalitetnih likova.

Манда

pre 2 godine

Малоун је такав стручњак да пушта ГС да користе Клеја који игра целу трећу и пола четврте са 4 и 7 последњих минута са 5 личних и Магаре са 4 па 5 личних грешака у четвртој, и нити један једини напад не каже својима да њих нападају.
Лик је прешао игрицу, гори тренер није дуго био у лиги.

Гиле

pre 2 godine

Prasca su izroštiljali u obrani, komedija, XaXa, vidi se da taj u životu obranu nije odigrao bez odgurivanja.
(Pepsi, 25. april 2022 11:30)
Мислим да твој коментар нису ни смели да пусте због вређања. Не мораш да га волиш, али не треба да га вређаш.

JPR24

pre 2 godine

Igrac Denvera sa brojem 25, Rivers ne ucestvuje lik uopste u napadu Denvera. Za 20 minuta jedino sto je ukrao jednu loptu i nista vise. To u zivotu nisam video. Najzagonetnije za mene je to sto ga Meloun non stop drzi u igri?!?!? Neverovatno!
(Baćo, 24. april 2022 23:07)

Šta ti gledaš ? Igra odbranu. Ukrao je 4 lopte..

brat moi

pre 2 godine

Denveru ocajnicki treba bek koji igra odbranu a moze da bude koristan i u napadu.
Imaju masu igraca da naprave neki zanimljiv paket za trejd, barton, forbs, campaco, grinovi, cancar, rivers, hauard.. Ne znam ko kakav ugovor ima ali moze nesto da se upakuje..

maSi

pre 2 godine

E ovakvo vam je bilo suđenje i u prošlom PO protiv Finiksa (Denver izgubio 0-4) a i godinu dana pre toga protiv LA lebronke. Pa ti onda igraj. Nisu to pojedinačne greške ili da sudija nešto možda i "nije najbolje video", već greške u serijama, iz minuta u minut, šta nad igračima Denvera "nije faul", to je već u sledećem napadu faul Denvera.

goran

pre 2 godine

u ove 4 jokić u proseku: 31,25 poen, 12 skokova, 5,25 as, 2 ukr, 1 blk, šut preko 55 posto. da nije bio isključen u drugoj imao bi 33-4 poena u proseku

Pera

pre 2 godine

Koliko ga fauliraju, i da ima normalan sudijski kriterijum, ne bi se ni sklanjao sa linije bacanja. Nego je denver mala fransiza, mala zarada, autsajderi, pa bolje da prodje favorizovani gs, koji jeste igracki bolji, ali bas zato im i ne treba pomoc sudija.

ex

pre 2 godine

Podao i nameran udarac u oko.
Nadam se da ce biti snimaka sa neke druge kamere da se vidi da je njegov pokret ka licu bio planiran sa namerom da ozledi Jokica.

321

pre 2 godine

1. Ovoliko navijaca GSW kao da su oni domacini a ne Denver??
2. Barton igrao 32 minuta i postigao 3 poena i onda 20tak sekundi do kraja na asistenciju Jokica pogadja pobedonosnu trojku?? 6 ti poen na utakmici?
3. Kley je SVAKU trojku pogodio SASVIM SAM? To se tako radi i asistira. Kada je igrac SAM, mora da mu se asistira a ne da to ignorises i sam nesto brckas ili ti sutiras a on u boljoj poziciji?
4. Za mene ce biti iznenadjenje da Denver pobedi sledecu utakmicu i opet bude domacin..Sa ovakvom odbranom gde bekovi prolaze kao kroz vazduh, nema sanse.
5. Jokicu skidam kapu. Ubedljivo najbolji i apsolutno zasluzuje MVP. Jedino mi nije jasno sta se jos ceka? Zar se MVP ne dodeljuje pre igranja plej ofa? Ne secam se..Jer je to nagrada za sezonu van plej ofa..

Docent dr

pre 2 godine

Neverovatno je koliko je Denver igracki slaba ekipa, ali najvise zahvaljujuci Jokicu ostvaruje neverovatne rezultate. Poređenjem kvaliteta igraca GS i Denvera, ova pobeda je jos veca. Drugo bi bilo da igraju Marej i Porter, ali bez njih dvojice, ovo sto je Denver sa tako slabom ekipom usao u zavrsnicu lige i uspeo da dobije 4.utakmicu protiv ovako kvalitetnog GS, vec je veliki uspeh i dokazuje koliko je Jokic nestvaran igrac.

Steva

pre 2 godine

Da ne polijećete, Warriorsima je svejedno, i to se je vidjelo u igri. I tako se vraćaju kući, a memphis i minnesota će igrati barem još dvije. Dakle, NBA treba popuniti TV program, zato suci i suđenje. Stephu će dodatna utakmica dobro doći.Denveru se je posrećilo sa šutom, jer drugi plan nisu imali. Ono kampiranje dvojice igrača Denvera u reketu je smiješno, ali kako je to “plan” suci im opraštaju.
Naravno sve akcije idu nakon switcha sa manjim igračem i to je sva tajna “MVP”. Prasca su izroštiljali u obrani, komedija, XaXa, vidi se da taj u životu obranu nije odigrao bez odgurivanja.
(Pepsi, 25. april 2022 11:30)

Ma tako je ... Sto posto je Warriorsima svejedno da li ce da zavrse seriju i u jednom potezu ponize protivnika i istovremeno posalju poruku ostatku NBA ili ce da peglaju jos jednu utakmicu nepotrebno, umesto da se odmaraju pred sledecu rundu. Pozuri, reci Amerima da nemaju pojma, otvori im oci. I ustedi im pare, da ih ne bacaju na "prasca". Ti ocigledno vidis nesto sto ni najvece NBA face ne vide. Balkanski mozak ... odnosno nepostojanje istog.

Nemanja

pre 2 godine

Ne secam se kada sam gledao ovako dobru utakmicu. Denver je konacno igrao angazovano u odbrani i pored sjajnog Jokica prevagu su donele trojke, ore svega one Hajlanda u drugoj cetvrtibi i Morisa u trecoj. Utisak meca je neverovatno mlacenje aktuelnog MVP-ja i sramotno ophodjenje sudija prema njemu, samo su u prvoj cetvrtini svirali faulove, posle su izignorisali sve kontakte, neverovatno koliko nepostovanje sudija dok sr sa druge strane Kariju sudi sve.

Obelix

pre 2 godine

Na misice, ali zasluzena pobeda. Celu utakmicu su vodili i borili su se. Ovo je maksimum ove ekipe, bolje ne mogu u ovom sastavu. Jeste Grin antipatican, ali svaki trener bi ga pozeleo u svojoj ekipi. Prava radilica na terenu. Jokic standardno, sta vise pisati za njega. Posebno bih izdvojio Kazinsa. Svaka mu cast.

Filip

pre 2 godine

Vidim da slabo ko ovde ističe očajnu formu Morisa, u čitavoj ovoj seriji sa GSW.
Za Bartona se već sve odavno zna, ali Moris mi je ipak najveće razočarenje.
Igra kao pre dve-tri godine, bez imalo samopouzdanja, i deluje prilično plašljivo. Procenti šuta su mu katastrofalni. Ono što ga je krasilo, ta neka pouzdanost, potpuno nestala.
(posmatrač, 24. april 2022 23:21)


JA NE ZNAM STA VI LJUDI GLEDATE?? Moris dao 20 poena, sutirao 5 od 7 za 3 poena i ti pises da je u slaboj formi?? Drzao je Denver sa Nikolom trecu cetvrtinu..Ajde saberite se i gledajte kad vec pisete komentare. A ostaje jos jedna , poslednja cetvrtina..Bitno je da pisete..
(111, 24. april 2022 23:57)

Lako je biti pametan 40 minuta kasnije.

Panter

pre 2 godine

kraj 1/4
Jokić 18 poena i šest skokova

Ako nastavi ovako, možemo očekivati na kraju utakmice da će dati oko 70 poena i imati oko 30 skokova.

mikac

pre 2 godine

Где може да се гледа ако немам арену?
(Матија, 24. april 2022 23:39)

Na Hepy kod Marića u ćirilici.

Pera Ždera

pre 2 godine

Sta ti je zivot.
Barton OCAJAN ceo mec. Igra totalno van razuma, 32 minuta. 6 poena, najgorih -12, ALI pogodi trojku za pobedu :) ...iz Nikoline asistencije, svakako. Jos jedna pobednicka u kolekciji.

I eto kako izgleda kada glavni igrac ima POMOC saigraca neophodnu za ovakav nivo POff kosarke. Tada ni brdo Melounovih gluposti, ocajna partija Bartona (svaka cast za pobednicki pogodak!), ne mogu da ispuste pobedjenu utakmicu.

Sprivel

pre 2 godine

Jokic 37 poena sa 6 slobodnih, Embid 37 sa 15 - 20 bacanja. PointsBet kladionica već isplaćuje dobitke za jokićevu MVP titulu.Biće dan žalosti na espn-u.

tocka

pre 2 godine

Auh kakav pakao od utakmice. Svaka čast Jokiću, zaradi svaki dolar od svog ugovora. Na sreću ovaj put su i saigrači živnuli. Rivers odlična odbrana, Hajland onaj neverovatan niz trojki, Kazins odličan, Moris se probudio u drugom poluvremenu i igrao ko u transu, Gordon dobar na obe strane, a čak je i nesretni Barton ubo najbitniji poen na utakmici. Sad niko ne sme da ospori da je Jokić MVP.

LichKing

pre 2 godine

Link za gledanje preko neta?
(Nenad, 24. april 2022 21:08)

Skini aplikaciju Dofu Sports Live Streaming sa playstore-a i moci ces da gledas sve NBA utakmice.

zmajognjeni

pre 2 godine

Kad god se neko zapita zašto pojedini ne volimo Denver, ovo vam je deo odgovora. Nema toliko veze s Jokićem, njemu svaka čast (volela bih da uzmu jednu do dve pobede zbog njega i da serija bude zanimljivija), ali izloženost ovakvim komentarima ubija bilo koju želju za deljenjem utisaka. Doslovno ne želim da ih gledam dalje u PO jer ne želim da čitam ovo.

Grin je često primarni organizator napada GSW-a, pritom bolje čita igru u oba pravca od Jokića. Da, prljav je igrač, ali niste li ovde pisali kako Denveru treba neko takav? Međutim takav igrač postaje nepodoban i "balvan" kad veštine pokaže protiv Denvera. Takođe, naširoko se piše kako košarka nije samo napad ali kad se pojavi igrač koji je primarno koncentrisan na odbranu - on je balvan.

To što je prosek Grina u ovoj seriji 6 poena ne menja činjenicu da je ključni šraf mašinerije Dubsa i da je zaključao Jokića u prve tri utakmice, ušao mu u glavu. Stef je sposoban za 30 ppg ali ne bi osvojio nijednu titulu da nije uz sebe imao Grina koji je preuzimao protivničke igrač od pozicije 1 do 5 jer ovaj ne igra odbranu.
(Aleks, 24. april 2022 23:14)

To sto ti odgovaras ljudima koji za Grina govore da je balvan, govori o tebi isto koliko i o njima, a sada i o meni, al’ mi muka te pravicnosti. Cinjenica je da je ovo bila dobra zajednica - NBA koment sekvija ovde - za komentarisanje kosarke dok nismo dobili superstara kog prate ljudi razlicitih motivacija, i onda ima puno navijackih a la “napred nole” komentara, tako je bilo i sa tenisom, americki fudbal se drzi jos uvek - o domacem sportu je nemoguce raspravljati ovde. Svakako, poenta je da, ako te zanima kosarka i prica o kosarci, iskuliras te nebulozne komentare i ostale navijacke. Izdvajam za Denver “meloun neznalica”, “sudije kradu denver”, “jokic nema s kim da igra”, “jokic nema sutera u ekipi”, ali i “embid najgori igrac”, svaka ekipa protiv koje denver igra je “gadna i najgadnija”, “trejdujte bartona”, “jokic se igra kosarke” i slicno. Samo ih iskuliraj.

Pixy

pre 2 godine

GSW nema šanse sa ovim timom da uzme tutulu. Samo malo jača odbrana i padaju, to se vidi večeras, a igraju sa timom osim Jokića koji ni u ABA Ligi ne bi izborio play off.

$$$

pre 2 godine

Prema jednoj legendi, pre mnogo mnogo vremena, igrao Denver neku tekmu i zamislite cudo nevidjeno: Ljudi su bili zadovoljni sudjenjem...Jokicevi saigraci nisu bili balvani, a Malone nije bio neznalica...

matori

pre 2 godine

@sta radi klej, kakva je to igracina za ne poverovati
(naa coek, 24. april 2022 23:25)

i Barton razvaljuje :)
trenutno ima šut 1 - 6...

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 2 godine

@mr, 24. april 2022 23:50

Bajo moj, Drejmond Grin je bio +18 u utakmici koju su izgubili -5, tako da kritike ne stoje uopšte. Ako moram ja iz Loznice sa pljeskom u jednoj ruci a telefonom u drugoj vama Beograđanima da ukazujem na elementarne stvari u košarci onda...

konza

pre 2 godine

Denver na nekih 2 minuta vodi 117:112, ja u razmišljanju ponovo se Golden Stejt pita za sve. I na kraju je bilo stvarno tako, na 119:119 Tompson promašuje otvorenu trojku, nakon tog promašaja Wigins promašuje čisto kucanje. Denver na kraju bio smireniji, al utisak je da se Golden Stejt ponovo pitao za sve. To je jednostavno mašinerija, oni -10 mogu istopiti kad hoće za 1-2 minute. Onaj Kari je bolesnik.

Bravo

pre 2 godine

Kljucna stvar mozda i citave sezone, a pogotovo ovog plejofa je da se na Jokicu dozvoljava Evropska ili bolje da kazem srpska odbrana, a na svima ostalima Nba aka beli medved odbrana. Kad gledas kako ga guraju, drze, udaraju nije to nista strasno tako je i jos gore u na primer nasem derbiju, ali je to van svih normi Nba odbrane. Sudije se prave lude, nije to samo zbog toga sto je Evropljanin, belac i iz slabo marketinski pokrivenog tima, on je ogledalo onoga sto Nba pokusava da na silu istisne i pokaze da je bezveze vec godinama. Sporo, masni, neskocni igrac koji igra na mozak i dokazuje koliko ta njihova sila i snaga ima slabih tacaka. Ma ja vam garantujem da vise od polovine ljudi u americi nervira kad on posalje neku neverovatnu asistenciju pored tri nalozena drveta ili podigne uzavrelog Grina u vazduh na jednu stranu, a trapavim rolingom ode na drugu. Oni zele da ta sila i bez koju Grin pokazuje celu utakmicu pobedi, tu genijalnost Jokica.

David

pre 2 godine

Da ne gledam utakmicu mislio bi da bekovi Denvera ne postoje na terenu i ne igraju odbranu a da igraci Wariorsa ne promasuju,a ono CIGLANA!

zmajognjeni

pre 2 godine

@ Aleks,

Виде ли ово закуцавање у главу од стране атрактивног Грина?
Грин је дрво над дрвима, и игра Вориорса нема везе са њим, и то је јасно сваком ко гледа било који меч. Он не да није закључао Јокића, него га шта више уопште и није чувао једини, већ се на Јокићу измењају сви високи и то док је ово дрво у игри. Јокић има у ове три утакмице просек око 29 поена уз одличан %. Данас ће још да повећа и овај га закључао. мајко мила. Човек везе нема са кошарком, али је битан за екипу. Да кажемо нешто као Родман некад. Све у свему мука га је гледати, још већа је мука гледати његове гестикулације и сталну дерњаву по терену, ваљда тиме компензује што везе нема са кошарком.
(mr, 24. april 2022 23:50)

Grin i Rodman veze nemaju s kosarkom ali su bitni za ekipu? Majko sveta, sta se sve ovde nece procitati. Sta znaci uopste to?

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Čovek igra sam protiv GSW. Neverovatno. Izgubio sam 1/4 posmatrajući šta igra Barton. Čovek se skriva sve vreme, boli ga uvo, kao da igra ispred zgrade, ni u odbrani
(maSi, 24. april 2022 22:34)
Ono kad je ukrao loptu 'dzeparenjem' sto je bio produkt odlicnog i pametnog zalaganja.
Onda ono kad se bacio za loptu uz aut liniju?
Ako cemo posteno odigrao je veoma dobru odbranu dok je bio na parketu.
Jokic je u odbrani bio u minusu. Znaci ne za 1 nego za ocjenu u minusu.
Ali je zato isporucio jako u napadu pa to nivelisao.
Barton nije isporucio u napadu, ali je dao sve od sebe u odbrani.
Nema potrebe unizavati Jokiceve saigrace konstantno. Svi oni se mnogo trose u odbrani da on ne bi morao.

Daulex

pre 2 godine

Lepo neko rece, kada ispadne Denver, moci cemo sve ostale utakmice normalno da komentarisemo. Ovako cim neko nesto lose kaze za Denver, tumaci se da mrzi Jokica…
Cinjenica broj 1: Denver je pobedio uz dozu srece. Zadnja akcija sigurno nije trebala da izgleda kako je odradjena. Jednostavno uspela improvizacija. Bravo na tome.
Cinjenica broj 2: Na zalost, Denver ne moze da u naredne 3 utakmice ponovi ovakvu igru. GS mi se citi da na ovom nivou ili visem mogu konstantno.
Cinjenica broj 3: Jokara ako misli da uzme neki prsten (Iskreno mislim da to trenutno njega ne zanima) mora da predje u drugi klub verovatno za dosta manje para…

one mile high

pre 2 godine

Da zadrze Gordona, Morisa, Bonsa uz Jokica i Mareja i nekako utopiti MPJ za neke pikove ili par igraca koji igraju dobru odbranu i 10 do 15 koseva u napadu i eto prstena

SaS

pre 2 godine

Kako je Jokić ostavio Grina kao ovcu da traži i njega i loptu, a on mu iza ledja daje koš, legenda. 31 poen i 67% šut do sada, ne može mu niko ništa a Grin najmanje.

Da je Denver kompletan ovo bi bilo 4-1 za Denver, sada je realno 2-2 da sudije u trećoj utakmici nisu "silovale" Jokića, svaka čast i poštovanje za Jokića kako se kontroliše, to što je uveo Denver direktno u PO je fantastika, i to što je uzeo i ovu jednu sa ovakvim anti-konstantnim igračima je neverovatno.

Apsolutno MVP, ne bi me čudilo i da bude tri puta uzastopno, ludilo, košarkaški dragulj za uživanje za one koji vole i razumeju košarku, istinski, košarkaško blago za sve one koji su slobodni od gordosti, narcisizma, površnosti, neznanja i lažnog ega.

SaS

pre 2 godine

Kako je Jokić ostavio Grina kao ovcu da traži i njega i loptu, a on mu iza ledja daje koš, legenda. 31 poen i 67% šut do sada, ne može mu niko ništa a Grin najmanje.

Da je Denver kompletan ovo bi bilo 4-1 za Denver, sada je realno 2-2 da sudije u trećoj utakmici nisu "silovale" Jokića, svaka čast i poštovanje za Jokića kako se kontroliše, to što je uveo Denver direktno u PO je fantastika, i to što je uzeo i ovu jednu sa ovakvim anti-konstantnim igračima je neverovatno.

Apsolutno MVP, ne bi me čudilo i da bude tri puta uzastopno, ludilo, košarkaški dragulj za uživanje za one koji vole i razumeju košarku, istinski, košarkaško blago za sve one koji su slobodni od gordosti, narcisizma, površnosti, neznanja i lažnog ega.

Šumadinac

pre 2 godine

Idite na sajt:

scor.nbabite.com

to je stari reddit NBA streams i nema boljih strimova od toga.

Naravno tu su i IPTV liste i NBA League Pass

David

pre 2 godine

HAHAHAHA Jokic igra SAM,dok je bio na klupi ovi njegovi se odvojili na 15 razlike,ratnici postigli dva kosa,svaki Jokicev sut je bio nebranjen,sam kao duh na trojci. Jokic je najgori defanzivac svoje ekipe koga moraju da pokrivaju,a samim isticanjem i stalnim ponavljanjem kako igra sam govore o tome koliko su ovde ljudi retardirani,Denverovci su bukvalno pojeli ove pozadi.

Slavko Vrekic

pre 2 godine

Golden Stejt je najodvratija ekipa ikad.
Možda je gora samo reprezentacija Španije sa Navarom , Rejesom i Fernadezom.
Bravo Nikola majstore .

Ilija J.

pre 2 godine

Početak 4 četvrtine, Jokić na klupi. Cousins dobija tehničku i ekipa pravi seriju neverovatnih grešaka, ono je sramotno za gledati, kao da su se juče okupili, Jokić se hvata za glavu, ne veruje sa kim igra. Warriorsi naspram Nuggetsa izgledaju kao Bullsi '98. Zamislite 4 igrača Warriorsa stoje SAMI na šutu za 3 poena, niko ih ne brani, i šta i očekivati? Inače Jokić da je izgubio 4-0 u seriji bio bi jedini MVP u istoriji koji nije pobedio ni jednu utakmicu u prvoj rundi.

mr

pre 2 godine

(mr, 24. april 2022 23:50)

Grin i Rodman veze nemaju s kosarkom ali su bitni za ekipu? Majko sveta, sta se sve ovde nece procitati. Sta znaci uopste to?
(zmajognjeni, 25. april 2022 00:55)

Па значи пуно тога. За почетак рецимо да немају појма о ниједном елементу кошаркашке игре, као што је шут, дриблинг, напад, тактика. Ево какав је кошаркаш Грин, ужас фаул на Јокићу, набадање у главу лоптом свог играча са смешном намером да се буде атрактиван, и на крају фаул са две руке на Гордону са једном руком наравно на лицу. И онда креће свађа и добацивање са публиком. Дакле човек је као кошаркаш и спортиста смешан. Кер је играо са Родманом и одлично зна како су такви играчи корисни. При томе је тај Родман био у још шампионских екипа и свуда је показао исто, појма нема, али добро бије. Е сад што би то свуда био фаул нема везе. Дакле, какав ваш Грин, ако нешто знате о кошарци и волите онда гледајте мајсторе. Само у ГС их има неколико, и ви пишете о балвану Грину као најбитнијем. Јуче су бекови ГС у старту све машили, али су после кренули да играју. И Кер је крив са заменама. Али и то је био део уигравања и рапсореда времена. Следећу утакмциу само Бог може да помогне Денверу

Bocko

pre 2 godine

Videlo se šta znači kad se bar još jedan igrač priključi Jokiću i da 20+ poena. Da je tako bilo u trećoj utakmici, sad bi bilo 2:2. Na žalost, teško da će se to dogoditi. Što se GSW tiče, oni su ne samo jača, već i namazanija ekipa. Kao četvorostruki šampioni NBA koriste sve pogodnosti tog statusa ( naročito kod sudija ), u odnosu na malu franšizu iz Kolorada.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Evo ono sto ja svo vrijeme pricam... Ne dobijaju se utakmice tako sto neko zida za 30p a pritom nije ni help defender kada brani.
Utakmice se dobijaju kada bekovi udju u sut za 3 i neko zakuca par puta iz tranzicije.
Sve ovo dodatno podize samopouzdanje, publiku na noge... Evo ovaj Hajlend odlucio da sutira iznad svoje dozvoljene kvote i ulazi i eto mogu do pobjede.
Do pobjede mogu i da promasuje, jer moze krenuti kad bude najpotrebnije (Bogi)
Ali igrati kosarku sporadicnim sutevima sa distance, bez tranzicije, uz duge poene za 2 i slabo branjenje reketa... Nema tu PO rezultata.

vrg

pre 2 godine

Jokić koliko doprinosi u napadu još više ne postoji u odbrani. Bukvalno igrač manje.
(V, 24. april 2022 23:41)

mislis na istog jokica? na nikolu, koji je zvanicno u top 10 odbrambenih igraca medju centrima? top 5 u skokovima i ukradenim loptama, sa 3 game winning bloka.

to je fascinantno i kada bi zaboravili da je najvece ofanzivno oruzje u nba. a kada se to uzme u obzir je prosto neverovatno. nikola je uveliko hall of famer, legenda.

cCc

pre 2 godine

Koliko je teško Jokic da igra ali lik lagano 30+ daje..svaku je udvojen tako da Grin sam ništa ne može uvek neko mora da mu pomaže....

drvobradi

pre 2 godine

Denverova klupa kako god zna i ume mora ovako da nastavi da igra. BTW iako je danas suđenje bilo malo bolje nego kako obično sude Denveru i dalje je sramota kako lako sviraju Kazinsu tehničke.
@Ja ti on
Grin i Kari traže Jokića svaki napad kada se lomi. Jokić ne može da igra protiv Karija duže od 3s, doduše mali broj centara u NBA to može. Još gore je kada igraju 2 na 2 protiv njega i Gordona, tada sigurno ispadaju u rotaciji.

Kozuki Oden

pre 2 godine

111
Treba svi da mu se zahvalimo umesto sto ga kritikujete za prozivanje Morisa. Prozvao ga je dok je imao 0/4 FG i 5/5 FT (sut iz prvog poluvremena) pa je ovaj nakon toga imao 7/7 FG i 5/5 3PT. :]

Voja

pre 2 godine

Tesi se.
A kako je jokic izgubio 7 lopti, a onda oprezno do kraja da ih ne bude 10.
Strpali 50 poena preko njega.
(Gaston, 25. april 2022 11:52)

Niko preko njega nije utrpao 50 poena, jer njegov posao nije da cuva bekove, a igraci koje je cuvao se nisu nadavali koseva ni u jednoj od 4 utakmice. Kada cete vi hejteri shvatiti da Jokic nije rim protector, niti se folira da jeste, niti ga iko razuman tako klasifikuje. Niko ne kaze da je elitni odbrambeni igrac, ali reci da ne igra odbranu je lupetanje. Tokom regularnog dela sezone je imao 3 bloka za pobedu, cime ne moze da se pohvali ni jedan od elitnih odbrambenih igraca ove sezone. On odbranu igra na mnogo suptilniji nacin, koji ovdasnja populacija, sasvim normalno, nije u stanju shvati, jer u ovim krajevima ne caruje um, nego snaga i samo se sila priznaje kao ucinak.

balša

pre 2 godine

Neverovatno da Klej koji je u super suterskom ritmu na kraju poluvremena dobija 4tu licnu i da posle ne guraju napade na njega, ako je vec Maloun malounast, kako se igraci medju sobom ne dogovore, ej bre pogadja odakle hoce i kako hoce, jedini ih odrzava iznad vode, daj stiskaj preko njega u napadu jer ce morati da se cuva od licnih pa ce pustati ili ce pod pritiskom napraviti jos dva i cao on i utakmica resena, ne znam da li je neko video kako je grin(malim slovom) branio Jokica na kraju, ne dira ga jer nece da rizikuje da dobije 6tu, i moraju malo da se pripaze situacija sa kos faulom, kari(malim slovom) daje 3 i barton(malim slovom) ga gura posle izbacaja eto tako bezveze i on dobija jos na samopuzdanju, par puta i pod kosem takva situacija, dok kod GS toga nema, ako je faul ide preko ruke da igrac ne moze ni da sutne, a ne da postigne kos, a vamo sutirao igrac i ovi ga posle izbacaja guraju i maze, pa bar da ih otresu pa da znaju nego ni tamo ni vamo, malo samo odgovornija igra i prolazi Denver, Luni ne suta, 1 ili 2 puta i cao, jer to nije njegov posao, a vamo kao da su na treningu zezaju se prve tri utakmice ko ce biti veci mangup, barton sutira preko ruke grina sa 8 metara i naravno promasuje, verujem da to ni na treningu nije pokusao, znaci samo malo discipline i moze se proci, GS ako prodje pometlace ih svako, a ovde ispada da su neki bauk, bili jesu, ali prolazi to sve, tesko ce i Denver dalje posle GS, ali zasluzuju da prodju bar zbog bezobrazluka GS-a

posmatrač

pre 2 godine

Vidim da slabo ko ovde ističe očajnu formu Morisa, u čitavoj ovoj seriji sa GSW.
Za Bartona se već sve odavno zna, ali Moris mi je ipak najveće razočarenje.
Igra kao pre dve-tri godine, bez imalo samopouzdanja, i deluje prilično plašljivo. Procenti šuta su mu katastrofalni. Ono što ga je krasilo, ta neka pouzdanost, potpuno nestala.

Voja

pre 2 godine

Zato će biti super kad Denver ispadne, pa će ovakvi "poznavaoci" da nas napuste do oktobra i moći ćemo da pratimo plej of košarku na miru.
(Aleks, 25. april 2022 17:28)

Cekaj, Aleks ... Nije da se ne slazem sa nekim stvarima koje pises, iako ocigledno ne navijamo za istu ekipu, ali ovo je vest o Jokicu i Denveru. Ako te "poznavaoci" nerviraju - prosto nemoj vest ni da citas, a kamoli da komentarises. Ne zanima te, ocito nije za tebe - prosto preskoci. Ne mora Denver da ispadne da ti nesmetano mozes da pratis druge vesti iz NBA. Kad bude neka vest sa Golden Stejtom u fokusu, a ima ih, ti tamo komentarisi i analiziraj koliko ti je volja. Ispao Denver ili ne ispao, nas, njegove navijace, ne zanima da komentarisemo vesti o drugim timovima, a onih dokonih, kojih ima na svim vestima, svejedno se neces osloboditi, sta god da se desi, jer se njima ceo zivot odvija iskljucivo za tastaturom.

Pera

pre 2 godine

Nemoguce privuci vise odbrane na sebe, stvoriti vise prostora za saigrace!
Opet, prvo poluvreme, svi starteri osim Jokica samo 4 pogodjena suta: Gordon 3, Barton 1 😡

xxl

pre 2 godine

Mali Hyland ima srce..Glupi Meloun ceka poslednjih 5 minuta da uvede Jokica a ovi skinuli na 6 poena zaostatka? Ali zato mu Jokic igra 11 minuta u prvoj cetvrtini?? Sad mora da odmara a odmara od kraja trece cetvrtine?? Znaci, sabloni, sabloni..ko slepac se drzi sablona a rezultat nema veze?

Steva

pre 2 godine

Hahahhhahaaah
Vidjeste li Jokica statisticara, ne zeli da kvari procenat za tri pa uvaljuje Riversu da sutne sa pola hahhhahaha
A Stef Kari svaki mec po par puta sutne iz velike daljine.
(Srbonja 2.0, 24. april 2022 23:52)

Ala ti lupetas ... ne znam samo kako te nije blam da se uopste i javljas ... Jokicu je procenat za 3 pola sezone katastrofalan, sto znaju i vrapci, a sto ni on sam ne krije. Koja bi poenta bila da cuva procenat, pri cemu mu to nikad nije ni bila statistika vredna cuvanja. Insajd informacija za tebe - on je centar, nije shooter.

ultrasrbin

pre 2 godine

Jokic sa loptom.
Dobija po rukama, lik mu sve vreme nogama ulazi u telo.
Jokic se okrece na sut, dobija ruku u lice i nije faul.
A ono protcavanja igraca Denvera i cinjenica da 3 igraca GSW otimaju loptu igracu Denvera samo se Denveru ne svira.

Aleks

pre 2 godine

Па он уопште за свој тим и не постоји у нападу, тек понекад рачунају на неки његов блок. Човек је у претходне три уткамице имао 18 поена, колико Јокић у данашњој првој четвртини, и неко то овде назива играчем кошарке.
(mr, 24. april 2022 22:45)

Kad god se neko zapita zašto pojedini ne volimo Denver, ovo vam je deo odgovora. Nema toliko veze s Jokićem, njemu svaka čast (volela bih da uzmu jednu do dve pobede zbog njega i da serija bude zanimljivija), ali izloženost ovakvim komentarima ubija bilo koju želju za deljenjem utisaka. Doslovno ne želim da ih gledam dalje u PO jer ne želim da čitam ovo.

Grin je često primarni organizator napada GSW-a, pritom bolje čita igru u oba pravca od Jokića. Da, prljav je igrač, ali niste li ovde pisali kako Denveru treba neko takav? Međutim takav igrač postaje nepodoban i "balvan" kad veštine pokaže protiv Denvera. Takođe, naširoko se piše kako košarka nije samo napad ali kad se pojavi igrač koji je primarno koncentrisan na odbranu - on je balvan.

To što je prosek Grina u ovoj seriji 6 poena ne menja činjenicu da je ključni šraf mašinerije Dubsa i da je zaključao Jokića u prve tri utakmice, ušao mu u glavu. Stef je sposoban za 30 ppg ali ne bi osvojio nijednu titulu da nije uz sebe imao Grina koji je preuzimao protivničke igrač od pozicije 1 do 5 jer ovaj ne igra odbranu.

ultrasrbin

pre 2 godine

Hyland ne zna dal' je doso il' je poso. I Avramovic se manje kliza i neiteligentno srlja.
Rivers dobija po licu i rukama i sudija ispod kosa svira cisto uzetu loptu.
Sut GSW za 3, igrac Denvera prolece iza i sudije vide faul.
Ali nije na sutu?
Aaron Gordon ima ucinak koliko i Miletic u Partizanu.
Jedina razlika je sto Miletic ne ulazi u igru.
Grin je kasapin, ali Vigins ih seta samo tako.

Pera Ždera

pre 2 godine

Bravo Meloun. Sacekaj da se priblize na 3 razlike pa trazi tajmaut. Nemoj igrati sa Bounsom vise minuta i ako je u ritmu... drzi Bartona 30+ minuta. Jokic iscrpljen.

Sinke

pre 2 godine

Steta za trecu utakmicu...Da je Denver dobio svoje dvije utakmice kod kuce,gledali bi veliku neizvjesnost....Ovako Golden Stejt ima 2 mec lopte kod kuce.

zemunski kej

pre 2 godine

Nervozan je a ovi su bolji tim. Iako za sada vode plus 14 izgubice na kraju. Vidljiva razlika u kvalitetu.Variorsi mozda i sampioni.

2CRAZY

pre 2 godine

Neverovatno koliko Grin dobro cuva Jokica (istina i prljavo), da je Jokic poceo da totalno izbegava bilo kakav duel sa njim, bukvalno bezi od njega, pogotovo otkad ga je pogodio u oko...
Neverovatno koliko Jokic nema resenja za njega, nesto drugo da pokusa, ne ide guranje, ne ide obilazenje, pa nek onda pokusa barem sutevima sa poludistance.
Nazalost ova serija je gotova u sledecoj utakmici i to ubedljivo.
Sreca Denver je iscupao jednu pobedu, pa obzirom da ce Jokic opet uzeti MVP, da ne bude prvi u MVP u istoriji koji pociscen u prvoj seriji plejof-a.

Rade

pre 2 godine

Pustaju Jokica da poentira, sprecavaju asistencije. Da igraju odbranu kao Boston na Durentu ne bi imao ove brojke, al' bi ostali igraci bili ukljuceni. Ne moze tako Denver do pobede.

2CRAZY

pre 2 godine

Sve se namestilo Denveru i sudjenje, i to da Wariorsi promasuju ono sto inace pogadjaju, a da Denver pogadja ono sto inace masi i opet su zamalo izgubili, neverovatno.

Bocko

pre 2 godine

Taman posla da su i ovo izgubili. Kao što sam posle prošle utakmice pretpostavio, nagetsi su , u ovoj utakmici otpustili ruke i to je rezultiralo većem broju trojki. Ovog puta je je Jokić imao veću pomoć saigrača i rezultat se odmah vidi. Nek' se bore do kraja, pa šta bude.

Totalno u kontra ritmu

pre 2 godine

Ovaj Jokic kad igra igra, ali kad zabaguje izgleda na terenu kao brdo mesa, nit odbrana nit napad, a siluje do iznemoglosti. Plus sto se uprpao od ovog Grina da ne poverujes. Ni jednu utakmicu nije bio na MVP nivou, jeste kao daje neke poene, ali daleko od toga da vodi tim do pobede. Ne moze da preokrene ritam utakmice napadacki, a odbrambeno je to iluzorno. I Denver definitivno kompetentnije izgleda u ovoj seriji kada on nije na terenu. Svi su za njega u GS kao brzi vozovi.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Hahahhhahaaah
Vidjeste li Jokica statisticara, ne zeli da kvari procenat za tri pa uvaljuje Riversu da sutne sa pola hahhhahaha
A Stef Kari svaki mec po par puta sutne iz velike daljine.

ex

pre 2 godine

Podao i nameran udarac u oko.
Nadam se da ce biti snimaka sa neke druge kamere da se vid da je njegov pokret ka licu bio planiran sa namerom da ozledi Jokica.

Pogan

pre 2 godine

JA NE ZNAM STA VI LJUDI GLEDATE?? Moris dao 20 poena, sutirao 5 od 7 za 3 poena i ti pises da je u slaboj formi?? Drzao je Denver sa Nikolom trecu cetvrtinu..Ajde saberite se i gledajte kad vec pisete komentare. A ostaje jos jedna , poslednja cetvrtina..Bitno je da pisete..
(111, 24. april 2022 23:57)

Ja ne znam koliki IQ ti treba da pogledas vreme pisanja komentara. Dosao si ovde da pametujes (i dobio brdo pluseva, lol) nakon Morisove serije poena pre koje se nije video na parketu.

Xdx

pre 2 godine

Ovo su vam "poznavaoci" igre. Ova prva kaže da je Stef sposoban za 30 ppg, a da je Grin zaključao Jokića u prve tri gde Jokić ima prosek od bezmalo baš tih 30 ppg. Baš ga je zaključao. Stef je sposoban za 30 ppg, a Jokić je zaključan na skoro isto toliko. Ovaj drugi se slaže. Nedostaje samo kako Bogdan ima školski izbačaj koji je i estetski najlepši u ligi.
(Xdx, 25. april 2022 07:36)

Osim što ja govorim o Karijevom poenterskom proseku u sezoni od 82 utakmice, a ti o 4 utakmice. Pritom, Jokića ne brani isključivo Drej - na njemu se smenjuju Luni, Beli, on. Nakon prve dve, možda čak i tri utakmice bio je podatak o Nikolinoj statistici kad ga čuva Grin, bila je baš loša. Plus ko je gledao utakmice video je da mu je "ušao u glavu" i naterao ga na neke atipične greške. Nesumnjivo da je Nikola igrač sa natprosečnim BBIQ-om, ali isto tako je i Drejmond; prema tome degutantno je da neko ko očigledno površno posmatra košarku proziva jednog od najboljih defanzivaca ikad. A Jokić je superstar i naravno da će ubaciti svoje poene, sa manje ili više šuteva.

Btw odlična anticipacija onog napada GSW, outcoaching Kerr. :)
(Aleks, 25. april 2022 10:31)

Ja govorim o 4 utakmice na kojima je, ti tvrdiš, Jokić zaključan. Zamislite, zaključao ga Grin... Evo sinoć ga zaključao na skoro četrdeset poena.

OLiver Nedeljković

pre 2 godine

Aleks,

pokušao sam da objasnim da Grin nije primarni organizator igre, kao što si napisao-la. Otud slikovita zapitanost kako bi izgledala igra da je Grin primarni organizator igre Warriorsa.. Znamo kako to izgleda kada radi Jokić, jer to gledamo u skoro svakoj utakmici.

Napisao sam i da ne poznaješ igru a ne da nemaš pojma, vređanje nije u ’’opisu posla’’ jednog bivšeg sportiste-pedagoga. Tuđe reči nije lepo izvrtati. Takođe sam napisao ’’skoro na svakoj vesti’’ što je priznaćeš dosta drugačije značenje od ’’svakoj vesti’’.Liči na spinovanje, kao što si napisao-la u jednom od tvojih brojnih komantara ovde.

A ko bolje čita igru od ove dvojice videli smo sinoć kada je Jokić pre ubacivanja lopte u igru saigračima na terenu dobrih 5 sekundi vikao da će biti lob pod košem za Viginsa.

Besmisleno je tvrditi da si nekoga ’’zaključao’’ ako ti taj u 4 utakmice ubaci skoro 30 ili više poena, a u jednoj te sa 6 faulova izbaci iz igre. Tvrdnja "Lako je Jokiću da ima TD kad ne deli loptu ni sa kim" tek nema nikakvog smisla.

I još jedna slikovita zapitanost. Kako bi se recimo Jokić snašao u ovakvom timu Warriorsa, a kako Grin u timu Denvera, da kojim slučajem mogu da zamene mesta?

Ovim je moje mišljenje o ovoj temi iscrpljeno. Čekamo sledeću utakmicu i nadam se uživamo.

I zapamtite, Nedeljković Oliver Nedeljković.

Miro Zadar

pre 2 godine

Sto u sustini ti i zelis, u Srbiji kad se navija sve sem naklonosti sudija je kradja.


Kompa ni kod nas u Hrvatskoj nije bolje,treba uvijek bit objektivan

OLiver Nedeljković

pre 2 godine

Grin je često primarni organizator napada GSW-a, pritom bolje čita igru u oba pravca od Jokića.

Stef je sposoban za 30 ppg ali ne bi osvojio nijednu titulu da nije uz sebe imao Grina koji je preuzimao protivničke igrač od pozicije 1 do 5 jer ovaj ne igra odbranu.
(Aleks, 24. april 2022 23:14)

# Link komentara

Kao neko ko se ceo život bavi košarkom, žao mi je što tu igru apsolutno ne poznaješ iako tvoje komentare primečujem skoro na svakoj vesti.

Grinovo košarkaško znanje je skoro pa nula. On se u žargonu kod nas u timovima naziva ''pajser'', to oni malo stariji znaju. Ovakvih sportskih incidenata ima skoro u svakom sportu. Njegov osnovni zadatak je da pravi incidentne situacije. Nekad upali, a nekada ne. U njegovom slučaju očigledno je pa mu je sve dozvoljeno jer zabavlja publiku. Sreća je da igra u ekipi u kojoj sve njegove brljotine mogu da isprave ostalu u ekipi. Kad imaš Karija, Tompsona i Pula (Durenta, Cooka, Livingstona) u ekipi koji protrčavaju sa 100kmh kroz reket i duple blokove, nije neka mnogo velika filozofija pronaći nekoga od njih.

Realno, u bilo koj drugoj ekipi bez ovakvih fantastičnih šutera on ne bi ni igrao.

Možeš li da zamisliš kako bi izgledala utakmica u koj Grin iga primarnog organizatora igre kao što to radi Jokić na skoro svakoj utakmici?

Kako god GSW ide do velikog finala, a tamo ih Boston odvaljuje sa 4:1.

I zapamtite Nedeljković, Oliver Nedeljković.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Naravno. Njegov osnovni zadatak kao centra je da čuva protivničke bekove a on to ne radi ;)
(Quick, 24. april 2022 22:49)
Pa dobro, sta je njegov zadatak? Sta? Da mu Vigins hvata ofanzivne skokove? Da stoji stalno ili na kapici reketa kada neko napada isti ili duboko ispod kosa i cesto krsi defanzivne 3s (ne sviraju se) kada protivnik sutira sa poludistance?
Ko je branio Lunija kad je poentirao?
Druze, evo se zavrsava prvo poluvrijeme i Jokic nema niti jedan defanzivni napor.
Jednom nije odigrao odbranu!
p.s. Evo ovaj 4. faul Kleja Tomsona... Sto kazu ovi sto se NBA zavjerila protiv Denvera i nagrdi ih sudjenjem? Kako ovo Klej dodje do 4. faula?!

borisSrb

pre 2 godine

Jokic treba da ide iy ove ekipe, em nema s kim da iga, em nemaju trenera em nemaju nikakvo postovanje sudija jer su "mala" ekipa. Ocigledno je da Melon ne yna sta ynaci odbrana i kako se ona igra. a nema ni osjecaj kad da mjenja igrace, yove time out, smiri ekipu i sl...

Aleks

pre 2 godine

Ovo su vam "poznavaoci" igre. Ova prva kaže da je Stef sposoban za 30 ppg, a da je Grin zaključao Jokića u prve tri gde Jokić ima prosek od bezmalo baš tih 30 ppg. Baš ga je zaključao. Stef je sposoban za 30 ppg, a Jokić je zaključan na skoro isto toliko. Ovaj drugi se slaže. Nedostaje samo kako Bogdan ima školski izbačaj koji je i estetski najlepši u ligi.
(Xdx, 25. april 2022 07:36)

Osim što ja govorim o Karijevom poenterskom proseku u sezoni od 82 utakmice, a ti o 4 utakmice. Pritom, Jokića ne brani isključivo Drej - na njemu se smenjuju Luni, Beli, on. Nakon prve dve, možda čak i tri utakmice bio je podatak o Nikolinoj statistici kad ga čuva Grin, bila je baš loša. Plus ko je gledao utakmice video je da mu je "ušao u glavu" i naterao ga na neke atipične greške. Nesumnjivo da je Nikola igrač sa natprosečnim BBIQ-om, ali isto tako je i Drejmond; prema tome degutantno je da neko ko očigledno površno posmatra košarku proziva jednog od najboljih defanzivaca ikad. A Jokić je superstar i naravno da će ubaciti svoje poene, sa manje ili više šuteva.

Btw odlična anticipacija onog napada GSW, outcoaching Kerr. :)

Srbonja 2.0

pre 2 godine

u petoj sekundi utakmice prst u oko i to pošto je pre toga u istoj sekundi m
napravio još dva faula na Jokiću?! i nije flagrant? luni ga izgura van terena nije faul? lopta od tompsona u aut, on svira za gsw... nemaju ovde cemu da se nadaju.
(goran, 24. april 2022 22:00)
3-0 je kompa, sto bi se vise NBA zamajavao Denverom?! Treba li da se igra 5. mec i povredi Kari ili neko samo zato sto je Denver dobio jedan mec u seriji?!
Denver je dobio 50-50 sudjenje u drugom mecu i domacinsko u trecem. Sad kod 3-0 bilo bi bas nepragmaticno da im se da opet domacinsko sudjenje. Sto u sustini ti i zelis, u Srbiji kad se navija sve sem naklonosti sudija je kradja.
Ali ako cemo tvojim ocima nije bio onaj aut za Denver kad je Jokic izbio loptu medju dvojicom, evo su dali faul Jokicu u duelu sa Karijem na 6m od kosa, ni da je makanjce. Nakon trenerovog trazenja provjere ispravljeno...

mr

pre 2 godine

При томе је тај Родман био у још шампионских екипа и свуда је показао исто, појма нема, али добро бије. Е сад што би то свуда био фаул нема везе.
(mr, 25. april 2022 08:13)

Sedam puta za redom najbolji skakač lige, dva puta najbolji defanzivac lige, osam puta u najboljem defanzivnom timu NBA, drži nekoliko rekorda koji su vezani za skokove i čovek nema pojma???!!! QQ majko, šta sve neću pročitati ovde!
(NastyB, 25. april 2022 09:01)

Чуо сам да у свим школама кошарке уче децу да буду Родмани, Шекови, а посебно Гринови, јер је овај задњи прототип и најбоље од прве двојице.
Јел можеш да замислиш ту ситуацију да неко негде на планенти земљи пушта видео са Грином, чак и деци, да им покаже неки елемент кошарке?

Herbalajzer

pre 2 godine

Denver u prvoj cetrtini ne moze nista da pogodi, a sa druge strane ne moze da odbrani nijedan sut ratnika spolja.Ajmo momci, na odmor.

Baćo

pre 2 godine

Igrac Denvera sa brojem 25, Rivers ne ucestvuje lik uopste u napadu Denvera. Za 20 minuta jedino sto je ukrao jednu loptu i nista vise. To u zivotu nisam video. Najzagonetnije za mene je to sto ga Meloun non stop drzi u igri?!?!? Neverovatno!
(Baćo, 24. april 2022 23:07)

Šta ti gledaš ? Igra odbranu. Ukrao je 4 lopte..
(JPR24, 24. april 2022 23:12)

Ajde!

pa onda Denver najbolje da uvede letece izmene pa da lik igra samo odbranu

muk

pre 2 godine

Pazite sad Denverovce ovde sa komentarima, oni misle da će Jokić nešto sada značajno uraditi, hahahahh. Pa sledeća utakmica već ide kući... Phahahahahhaahhhhhhah.

Bosanski Balasevic

pre 2 godine

Barton i Gordon sprecili metlu. Jokic se raspao 2.pol. U odbrani katastrofa tolika da ga je za zadnji napad Gsw Malone morao vadit i trosit zadnji napad. Ne kontam iskakanje i pustanje bekova gse da ga obilaze kaoo hoce, da im narem oteza. Dobit ce Gsw iducu 20+ garantujem. Zaista nista protiv jokica, pratio sma ga jos u Megi, ali mora vise da dadne u obrani !!!

Gaston

pre 2 godine

Kako je Jokić ostavio Grina kao ovcu da traži i njega i loptu, a on mu iza ledja daje koš, legenda. 31 poen i 67% šut do sada, ne može mu niko ništa a Grin najmanje.

Da je Denver kompletan ovo bi bilo 4-1 za Denver, sada je realno 2-2 da sudije u trećoj utakmici nisu "silovale" Jokića, svaka čast i poštovanje za Jokića kako se kontroliše, to što je uveo Denver direktno u PO je fantastika, i to što je uzeo i ovu jednu sa ovakvim anti-konstantnim igračima je neverovatno.

Apsolutno MVP, ne bi me čudilo i da bude tri puta uzastopno, ludilo, košarkaški dragulj za uživanje za one koji vole i razumeju košarku, istinski, košarkaško blago za sve one koji su slobodni od gordosti, narcisizma, površnosti, neznanja i lažnog ega.
(SaS, 25. april 2022 11:27)

Tesi se.
A kako je jokic izgubio 7 lopti, a onda oprezno do kraja da ih ne bude 10.
Strpali 50 poena preko njega.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Tacno je da izgleda da Jokic kao da ne igra odbranu ali odbrana pocinje od spoljne linije. Ako tu prelako probiju sta moze Jokic ili bilo koji igrač kad moze direktno na kos ili asistencija bez problema jer imaju uvek visak. Odbranice mozda par napada ako igra agresivnije tako u odbrani ali ce isto i dobiti par licnih gresaka i apsolutno se nista ne dobija time jer ostaje tim bez najboljeg igrača u napadu.
(Ja ti on, 24. april 2022 23:58)
Na tacno 5 min do kraja Kari ulazi na polaganje pracen Morisom i polaze prakticno bez ikakve prepreke.
Svo vrijeme je ispod kosa stajao Jokic.
Pa kazi ti meni kad ce ako nece tad pokusati da zatvori bar jedno polaganje?!
Znaci evo 3 minuta do kraja Jokic nema jos uvijek nijednu odbranu. Jednu jedinu defanzivu koja je sprijecila kos!!!

Demar Derozan

pre 2 godine

Barton resio, ok je da se serija vrati u CA, i dalje GS je blizu da zatvori seriju, kod njih po kvalitetu Vigins ne zasluzuje minute koje dobija, igra na silu i ne napreduje ni u jednom segmentu, Jokic standardno dobar

hm

pre 2 godine

Barton presudio, Moris pomogao, zahvaljujuci njima Denver se spasao metle.
Jokic standardno, nabija statistiku u prve dve cetvrtine, u odsudnim momentima nigde ga nema.

Aleks

pre 2 godine

Ja govorim o 4 utakmice na kojima je, ti tvrdiš, Jokić zaključan. Zamislite, zaključao ga Grin... Evo sinoć ga zaključao na skoro četrdeset poena.
(Xdx, 25. april 2022 14:34)

Ovaj spin može da prođe samo kod onih koji ne poznaju elementarnu logiku. Niti ga je samo Grin čuvao niti je njemu utrpao 30-40 poena, niti je Jokić Grina zadržao na 6 poena, niti je ovo serija Jokić vs neki igrač GSW.

Zato će biti super kad Denver ispadne, pa će ovakvi "poznavaoci" da nas napuste do oktobra i moći ćemo da pratimo plej of košarku na miru.

Pepsi

pre 2 godine

Da ne polijećete, Warriorsima je svejedno, i to se je vidjelo u igri. I tako se vraćaju kući, a memphis i minnesota će igrati barem još dvije. Dakle, NBA treba popuniti TV program, zato suci i suđenje. Stephu će dodatna utakmica dobro doći.Denveru se je posrećilo sa šutom, jer drugi plan nisu imali. Ono kampiranje dvojice igrača Denvera u reketu je smiješno, ali kako je to “plan” suci im opraštaju.
Naravno sve akcije idu nakon switcha sa manjim igračem i to je sva tajna “MVP”. Prasca su izroštiljali u obrani, komedija, XaXa, vidi se da taj u životu obranu nije odigrao bez odgurivanja.

Aleks

pre 2 godine

Voja

Pa mene zanima košarka i ja nemam problem da gledam Denver i Jokića. Donekle imaš pravo, samo ne znam zašto svi treba da se sklanjaju zbog fanatika koji konstantno pišu jedno te isto. A čak i da se mi (koji mislimo drugačije, ne znam ni koliko nas ima) posklanjamo, oni se potrude da spomenu Jokića i Denver na drugim vestima :) xD

Voja

pre 2 godine

@Aleks

E takvi su sami sebi krivi kad ih neko napenali. Kao sto ne podnosim likove koji ovde dolaze da demagogisu i osporavaju Jokica nekim stelovanim narativima, iako su sve strucne analize, izjave i statistike, direktno iz NBA, koje jasno dokazuju da nisu u pravu, samo klik daleko, tako sam isto ostro protiv Denverovih/Jokicevih navijaca koji idu da troluju po vestima koje ih se ne ticu. Ali opet, to ce se desavati i kad Denver ispadne. Neces ih se osloboditi ni kad se zavrsi sezona, jer nema veze sa navijackom ostrascenoscu, nego sa psihologijom.

Baćo

pre 2 godine

Igrac Denvera sa brojem 25, Rivers ne ucestvuje lik uopste u napadu Denvera. Za 20 minuta jedino sto je ukrao jednu loptu i nista vise. To u zivotu nisam video. Najzagonetnije za mene je to sto ga Meloun non stop drzi u igri?!?!? Neverovatno!

Stojan

pre 2 godine

Jokic uzasan nakon prve cetvrtine ako cemo iskreno. Evo vec par minuta bezi od lopte u napadu iako ga cuva jedan igrac, uzeo jedan sut i promasio ceo obruc. MVP lige mora, mnogo mnogo bolje od toga.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Niko preko njega nije utrpao 50 poena, jer njegov posao nije da cuva bekove, a igraci koje je cuvao se nisu nadavali koseva ni u jednoj od 4 utakmice. Kada cete vi hejteri shvatiti da Jokic nije rim protector, niti se folira da jeste, niti ga iko razuman tako klasifikuje. Niko ne kaze da je elitni odbrambeni igrac, ali reci da ne igra odbranu je lupetanje. Tokom regularnog dela sezone je imao 3 bloka za pobedu, cime ne moze da se pohvali ni jedan od elitnih odbrambenih igraca ove sezone. On odbranu igra na mnogo suptilniji nacin, koji ovdasnja populacija, sasvim normalno, nije u stanju shvati, jer u ovim krajevima ne caruje um, nego snaga i samo se sila priznaje kao ucinak.
(Voja, 25. april 2022 12:52)
Ajmo ovako... Drejmond Grin je dao 13. Jedno zakucavanje. Alo, Drejmond Grin dvocifren i kuca, izivljava se.
Bekovi GSW pogadjaju ili trojke ili ulaz. Nikad niko lagodnije nije isao na ulaz kao bekovi GSW. Znaju da ih niko nikad tamo ne ceka.
Nisu tri blokade vec dvije. Obje proizvod nonsalantnosti igraca, jedna se ne moze ni nazvati blokadom. Drugi centri uopste ne dolaze u tu priliku jer samo protiv Jokica se u poslednjem napadu crtaju akcije da se ide na obruc.
Zato je u drugoj polovini sezone, kao i sinoc, sjedio na klupi kod poslednjih protivnickih napada. Zato je sjedio u 4/4 all star utakmice.
On NEMA SANSE da svojim poentiranjem nadomijesti to sto protivnici siluju obruc dok je on u igri. Sinoc je bio -2

goran

pre 2 godine

u prošloj na 3:20 do kraja bilo +5 za denver, evo sad na 4 min do kraja +10 i ovi untri napada na -3 dodju. aj da vidimo šta će biti

Aleks

pre 2 godine

Oliver Nedeljković

Moje komentare ne možeš videti na svakoj vesti jer ne komentarišem svaku vest. Ne ulazim u to čime se baviš u RL, ali ako se stvarno celog života baviš košarkom, onda znaš zašto je Grina nemoguće zamisliti u ulozi Jokića, i obrnuto. Uostalom u tome nema ništa loše, svaki koristi svoje prednosti na terenu.

No tvoj komentar "lako je Grinu da organizuje kad ima Stefa, Kleja i Pula da trče kroz blokove" je u rangu komentara "lako je Jokiću da ima TD kad ne deli loptu ni sa kim". Ja možda nemam pojma ali ti razmisli o ovome. Pozz.

Aleks

pre 2 godine

Oliver Nedeljković

Kad se već baviš semantikom, napisah ČESTO je primarni organizator. To zna svako ko je pogledao više od tri utakmice Dubsa, a na kojoj igraju i Stef i Drej.

Jokiću svaka čast, to je bio top potez, sam je rekao da mu je prosto "došlo" i izvukao je iz memorije neki od klipova kojima su se vrv pripremali za utakmicu. Ali Drejmond jednako dobro čita igru, u odbrani i bolje od njega. Ako te zanima pogledaj kako je Grin analizirao krađu lopte Nikoli u G3 pa će ti biti jasnije ko je on. Ili njegov podcast ili bilo koju od brojnih analiza.

Opet, Jokić NIJE UBACIO GRINU prosečnih 30 poena u ovoj seriji. Na par klikova ti je informacija kako je šutirao u prve 3 utakmice kad ga on čuva, kao što je Durant na fazon 20-30% šuta kad ga čuva samo Tejtum.

Fraza "Lako je Jokiću da ima TD kad ne deli loptu ni sa kim" je u rangu tvoje izjave za Drejmonda po gluposti.

Opet, o tvom poznavanju ove igre govori to što se uopšte pitaš kako bi izgledalo to da Jokić i Drejmond zamene mesta u timova. To pitanje nema nikakvog smisla.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Realno, GSW je tim sa mnogo problema.
Njima Kazins moze da utrpa 30 da ima minute.
Ekipe sa istoka ih prizeljkuju u veliko finale.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Hahahhhahaaah
Vidjeste li Jokica statisticara, ne zeli da kvari procenat za tri pa uvaljuje Riversu da sutne sa pola hahhhahaha
A Stef Kari svaki mec po par puta sutne iz velike daljine.

Totalno u kontra ritmu

pre 2 godine

Ovaj Jokic kad igra igra, ali kad zabaguje izgleda na terenu kao brdo mesa, nit odbrana nit napad, a siluje do iznemoglosti. Plus sto se uprpao od ovog Grina da ne poverujes. Ni jednu utakmicu nije bio na MVP nivou, jeste kao daje neke poene, ali daleko od toga da vodi tim do pobede. Ne moze da preokrene ritam utakmice napadacki, a odbrambeno je to iluzorno. I Denver definitivno kompetentnije izgleda u ovoj seriji kada on nije na terenu. Svi su za njega u GS kao brzi vozovi.

David

pre 2 godine

HAHAHAHA Jokic igra SAM,dok je bio na klupi ovi njegovi se odvojili na 15 razlike,ratnici postigli dva kosa,svaki Jokicev sut je bio nebranjen,sam kao duh na trojci. Jokic je najgori defanzivac svoje ekipe koga moraju da pokrivaju,a samim isticanjem i stalnim ponavljanjem kako igra sam govore o tome koliko su ovde ljudi retardirani,Denverovci su bukvalno pojeli ove pozadi.

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 2 godine

@mr, 24. april 2022 23:50

Bajo moj, Drejmond Grin je bio +18 u utakmici koju su izgubili -5, tako da kritike ne stoje uopšte. Ako moram ja iz Loznice sa pljeskom u jednoj ruci a telefonom u drugoj vama Beograđanima da ukazujem na elementarne stvari u košarci onda...

zmajognjeni

pre 2 godine

Kad god se neko zapita zašto pojedini ne volimo Denver, ovo vam je deo odgovora. Nema toliko veze s Jokićem, njemu svaka čast (volela bih da uzmu jednu do dve pobede zbog njega i da serija bude zanimljivija), ali izloženost ovakvim komentarima ubija bilo koju želju za deljenjem utisaka. Doslovno ne želim da ih gledam dalje u PO jer ne želim da čitam ovo.

Grin je često primarni organizator napada GSW-a, pritom bolje čita igru u oba pravca od Jokića. Da, prljav je igrač, ali niste li ovde pisali kako Denveru treba neko takav? Međutim takav igrač postaje nepodoban i "balvan" kad veštine pokaže protiv Denvera. Takođe, naširoko se piše kako košarka nije samo napad ali kad se pojavi igrač koji je primarno koncentrisan na odbranu - on je balvan.

To što je prosek Grina u ovoj seriji 6 poena ne menja činjenicu da je ključni šraf mašinerije Dubsa i da je zaključao Jokića u prve tri utakmice, ušao mu u glavu. Stef je sposoban za 30 ppg ali ne bi osvojio nijednu titulu da nije uz sebe imao Grina koji je preuzimao protivničke igrač od pozicije 1 do 5 jer ovaj ne igra odbranu.
(Aleks, 24. april 2022 23:14)

To sto ti odgovaras ljudima koji za Grina govore da je balvan, govori o tebi isto koliko i o njima, a sada i o meni, al’ mi muka te pravicnosti. Cinjenica je da je ovo bila dobra zajednica - NBA koment sekvija ovde - za komentarisanje kosarke dok nismo dobili superstara kog prate ljudi razlicitih motivacija, i onda ima puno navijackih a la “napred nole” komentara, tako je bilo i sa tenisom, americki fudbal se drzi jos uvek - o domacem sportu je nemoguce raspravljati ovde. Svakako, poenta je da, ako te zanima kosarka i prica o kosarci, iskuliras te nebulozne komentare i ostale navijacke. Izdvajam za Denver “meloun neznalica”, “sudije kradu denver”, “jokic nema s kim da igra”, “jokic nema sutera u ekipi”, ali i “embid najgori igrac”, svaka ekipa protiv koje denver igra je “gadna i najgadnija”, “trejdujte bartona”, “jokic se igra kosarke” i slicno. Samo ih iskuliraj.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

u petoj sekundi utakmice prst u oko i to pošto je pre toga u istoj sekundi m
napravio još dva faula na Jokiću?! i nije flagrant? luni ga izgura van terena nije faul? lopta od tompsona u aut, on svira za gsw... nemaju ovde cemu da se nadaju.
(goran, 24. april 2022 22:00)
3-0 je kompa, sto bi se vise NBA zamajavao Denverom?! Treba li da se igra 5. mec i povredi Kari ili neko samo zato sto je Denver dobio jedan mec u seriji?!
Denver je dobio 50-50 sudjenje u drugom mecu i domacinsko u trecem. Sad kod 3-0 bilo bi bas nepragmaticno da im se da opet domacinsko sudjenje. Sto u sustini ti i zelis, u Srbiji kad se navija sve sem naklonosti sudija je kradja.
Ali ako cemo tvojim ocima nije bio onaj aut za Denver kad je Jokic izbio loptu medju dvojicom, evo su dali faul Jokicu u duelu sa Karijem na 6m od kosa, ni da je makanjce. Nakon trenerovog trazenja provjere ispravljeno...

2CRAZY

pre 2 godine

Neverovatno koliko Grin dobro cuva Jokica (istina i prljavo), da je Jokic poceo da totalno izbegava bilo kakav duel sa njim, bukvalno bezi od njega, pogotovo otkad ga je pogodio u oko...
Neverovatno koliko Jokic nema resenja za njega, nesto drugo da pokusa, ne ide guranje, ne ide obilazenje, pa nek onda pokusa barem sutevima sa poludistance.
Nazalost ova serija je gotova u sledecoj utakmici i to ubedljivo.
Sreca Denver je iscupao jednu pobedu, pa obzirom da ce Jokic opet uzeti MVP, da ne bude prvi u MVP u istoriji koji pociscen u prvoj seriji plejof-a.

ultrasrbin

pre 2 godine

Hyland ne zna dal' je doso il' je poso. I Avramovic se manje kliza i neiteligentno srlja.
Rivers dobija po licu i rukama i sudija ispod kosa svira cisto uzetu loptu.
Sut GSW za 3, igrac Denvera prolece iza i sudije vide faul.
Ali nije na sutu?
Aaron Gordon ima ucinak koliko i Miletic u Partizanu.
Jedina razlika je sto Miletic ne ulazi u igru.
Grin je kasapin, ali Vigins ih seta samo tako.

Bosanski Balasevic

pre 2 godine

Barton i Gordon sprecili metlu. Jokic se raspao 2.pol. U odbrani katastrofa tolika da ga je za zadnji napad Gsw Malone morao vadit i trosit zadnji napad. Ne kontam iskakanje i pustanje bekova gse da ga obilaze kaoo hoce, da im narem oteza. Dobit ce Gsw iducu 20+ garantujem. Zaista nista protiv jokica, pratio sma ga jos u Megi, ali mora vise da dadne u obrani !!!

hm

pre 2 godine

Barton presudio, Moris pomogao, zahvaljujuci njima Denver se spasao metle.
Jokic standardno, nabija statistiku u prve dve cetvrtine, u odsudnim momentima nigde ga nema.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Naravno. Njegov osnovni zadatak kao centra je da čuva protivničke bekove a on to ne radi ;)
(Quick, 24. april 2022 22:49)
Pa dobro, sta je njegov zadatak? Sta? Da mu Vigins hvata ofanzivne skokove? Da stoji stalno ili na kapici reketa kada neko napada isti ili duboko ispod kosa i cesto krsi defanzivne 3s (ne sviraju se) kada protivnik sutira sa poludistance?
Ko je branio Lunija kad je poentirao?
Druze, evo se zavrsava prvo poluvrijeme i Jokic nema niti jedan defanzivni napor.
Jednom nije odigrao odbranu!
p.s. Evo ovaj 4. faul Kleja Tomsona... Sto kazu ovi sto se NBA zavjerila protiv Denvera i nagrdi ih sudjenjem? Kako ovo Klej dodje do 4. faula?!

Aleks

pre 2 godine

Па он уопште за свој тим и не постоји у нападу, тек понекад рачунају на неки његов блок. Човек је у претходне три уткамице имао 18 поена, колико Јокић у данашњој првој четвртини, и неко то овде назива играчем кошарке.
(mr, 24. april 2022 22:45)

Kad god se neko zapita zašto pojedini ne volimo Denver, ovo vam je deo odgovora. Nema toliko veze s Jokićem, njemu svaka čast (volela bih da uzmu jednu do dve pobede zbog njega i da serija bude zanimljivija), ali izloženost ovakvim komentarima ubija bilo koju želju za deljenjem utisaka. Doslovno ne želim da ih gledam dalje u PO jer ne želim da čitam ovo.

Grin je često primarni organizator napada GSW-a, pritom bolje čita igru u oba pravca od Jokića. Da, prljav je igrač, ali niste li ovde pisali kako Denveru treba neko takav? Međutim takav igrač postaje nepodoban i "balvan" kad veštine pokaže protiv Denvera. Takođe, naširoko se piše kako košarka nije samo napad ali kad se pojavi igrač koji je primarno koncentrisan na odbranu - on je balvan.

To što je prosek Grina u ovoj seriji 6 poena ne menja činjenicu da je ključni šraf mašinerije Dubsa i da je zaključao Jokića u prve tri utakmice, ušao mu u glavu. Stef je sposoban za 30 ppg ali ne bi osvojio nijednu titulu da nije uz sebe imao Grina koji je preuzimao protivničke igrač od pozicije 1 do 5 jer ovaj ne igra odbranu.

Daulex

pre 2 godine

Lepo neko rece, kada ispadne Denver, moci cemo sve ostale utakmice normalno da komentarisemo. Ovako cim neko nesto lose kaze za Denver, tumaci se da mrzi Jokica…
Cinjenica broj 1: Denver je pobedio uz dozu srece. Zadnja akcija sigurno nije trebala da izgleda kako je odradjena. Jednostavno uspela improvizacija. Bravo na tome.
Cinjenica broj 2: Na zalost, Denver ne moze da u naredne 3 utakmice ponovi ovakvu igru. GS mi se citi da na ovom nivou ili visem mogu konstantno.
Cinjenica broj 3: Jokara ako misli da uzme neki prsten (Iskreno mislim da to trenutno njega ne zanima) mora da predje u drugi klub verovatno za dosta manje para…

Pepsi

pre 2 godine

Da ne polijećete, Warriorsima je svejedno, i to se je vidjelo u igri. I tako se vraćaju kući, a memphis i minnesota će igrati barem još dvije. Dakle, NBA treba popuniti TV program, zato suci i suđenje. Stephu će dodatna utakmica dobro doći.Denveru se je posrećilo sa šutom, jer drugi plan nisu imali. Ono kampiranje dvojice igrača Denvera u reketu je smiješno, ali kako je to “plan” suci im opraštaju.
Naravno sve akcije idu nakon switcha sa manjim igračem i to je sva tajna “MVP”. Prasca su izroštiljali u obrani, komedija, XaXa, vidi se da taj u životu obranu nije odigrao bez odgurivanja.

mr

pre 2 godine

(mr, 24. april 2022 23:50)

Grin i Rodman veze nemaju s kosarkom ali su bitni za ekipu? Majko sveta, sta se sve ovde nece procitati. Sta znaci uopste to?
(zmajognjeni, 25. april 2022 00:55)

Па значи пуно тога. За почетак рецимо да немају појма о ниједном елементу кошаркашке игре, као што је шут, дриблинг, напад, тактика. Ево какав је кошаркаш Грин, ужас фаул на Јокићу, набадање у главу лоптом свог играча са смешном намером да се буде атрактиван, и на крају фаул са две руке на Гордону са једном руком наравно на лицу. И онда креће свађа и добацивање са публиком. Дакле човек је као кошаркаш и спортиста смешан. Кер је играо са Родманом и одлично зна како су такви играчи корисни. При томе је тај Родман био у још шампионских екипа и свуда је показао исто, појма нема, али добро бије. Е сад што би то свуда био фаул нема везе. Дакле, какав ваш Грин, ако нешто знате о кошарци и волите онда гледајте мајсторе. Само у ГС их има неколико, и ви пишете о балвану Грину као најбитнијем. Јуче су бекови ГС у старту све машили, али су после кренули да играју. И Кер је крив са заменама. Али и то је био део уигравања и рапсореда времена. Следећу утакмциу само Бог може да помогне Денверу

111

pre 2 godine

Vidim da slabo ko ovde ističe očajnu formu Morisa, u čitavoj ovoj seriji sa GSW.
Za Bartona se već sve odavno zna, ali Moris mi je ipak najveće razočarenje.
Igra kao pre dve-tri godine, bez imalo samopouzdanja, i deluje prilično plašljivo. Procenti šuta su mu katastrofalni. Ono što ga je krasilo, ta neka pouzdanost, potpuno nestala.
(posmatrač, 24. april 2022 23:21)


JA NE ZNAM STA VI LJUDI GLEDATE?? Moris dao 20 poena, sutirao 5 od 7 za 3 poena i ti pises da je u slaboj formi?? Drzao je Denver sa Nikolom trecu cetvrtinu..Ajde saberite se i gledajte kad vec pisete komentare. A ostaje jos jedna , poslednja cetvrtina..Bitno je da pisete..

mr

pre 2 godine

@ Aleks,

Виде ли ово закуцавање у главу од стране атрактивног Грина?
Грин је дрво над дрвима, и игра Вориорса нема везе са њим, и то је јасно сваком ко гледа било који меч. Он не да није закључао Јокића, него га шта више уопште и није чувао једини, већ се на Јокићу измењају сви високи и то док је ово дрво у игри. Јокић има у ове три утакмице просек око 29 поена уз одличан %. Данас ће још да повећа и овај га закључао. мајко мила. Човек везе нема са кошарком, али је битан за екипу. Да кажемо нешто као Родман некад. Све у свему мука га је гледати, још већа је мука гледати његове гестикулације и сталну дерњаву по терену, ваљда тиме компензује што везе нема са кошарком.

zemunski kej

pre 2 godine

Nervozan je a ovi su bolji tim. Iako za sada vode plus 14 izgubice na kraju. Vidljiva razlika u kvalitetu.Variorsi mozda i sampioni.

Gaston

pre 2 godine

Kako je Jokić ostavio Grina kao ovcu da traži i njega i loptu, a on mu iza ledja daje koš, legenda. 31 poen i 67% šut do sada, ne može mu niko ništa a Grin najmanje.

Da je Denver kompletan ovo bi bilo 4-1 za Denver, sada je realno 2-2 da sudije u trećoj utakmici nisu "silovale" Jokića, svaka čast i poštovanje za Jokića kako se kontroliše, to što je uveo Denver direktno u PO je fantastika, i to što je uzeo i ovu jednu sa ovakvim anti-konstantnim igračima je neverovatno.

Apsolutno MVP, ne bi me čudilo i da bude tri puta uzastopno, ludilo, košarkaški dragulj za uživanje za one koji vole i razumeju košarku, istinski, košarkaško blago za sve one koji su slobodni od gordosti, narcisizma, površnosti, neznanja i lažnog ega.
(SaS, 25. april 2022 11:27)

Tesi se.
A kako je jokic izgubio 7 lopti, a onda oprezno do kraja da ih ne bude 10.
Strpali 50 poena preko njega.

tegi limar

pre 2 godine

green kad je igrao za usa, morali da ga vade iz igre posle minut koliko je los. Kad su bili povredjeni Kari i Klej, nije mogao u Igokei da igra. Duva se tu odbranom nad Jokicem, ovaj ga urnise, samo mu je ekipa G league. Green ne moze nigde van gsw da bude bitan faktor.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Evo ono sto ja svo vrijeme pricam... Ne dobijaju se utakmice tako sto neko zida za 30p a pritom nije ni help defender kada brani.
Utakmice se dobijaju kada bekovi udju u sut za 3 i neko zakuca par puta iz tranzicije.
Sve ovo dodatno podize samopouzdanje, publiku na noge... Evo ovaj Hajlend odlucio da sutira iznad svoje dozvoljene kvote i ulazi i eto mogu do pobjede.
Do pobjede mogu i da promasuje, jer moze krenuti kad bude najpotrebnije (Bogi)
Ali igrati kosarku sporadicnim sutevima sa distance, bez tranzicije, uz duge poene za 2 i slabo branjenje reketa... Nema tu PO rezultata.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Niko preko njega nije utrpao 50 poena, jer njegov posao nije da cuva bekove, a igraci koje je cuvao se nisu nadavali koseva ni u jednoj od 4 utakmice. Kada cete vi hejteri shvatiti da Jokic nije rim protector, niti se folira da jeste, niti ga iko razuman tako klasifikuje. Niko ne kaze da je elitni odbrambeni igrac, ali reci da ne igra odbranu je lupetanje. Tokom regularnog dela sezone je imao 3 bloka za pobedu, cime ne moze da se pohvali ni jedan od elitnih odbrambenih igraca ove sezone. On odbranu igra na mnogo suptilniji nacin, koji ovdasnja populacija, sasvim normalno, nije u stanju shvati, jer u ovim krajevima ne caruje um, nego snaga i samo se sila priznaje kao ucinak.
(Voja, 25. april 2022 12:52)
Ajmo ovako... Drejmond Grin je dao 13. Jedno zakucavanje. Alo, Drejmond Grin dvocifren i kuca, izivljava se.
Bekovi GSW pogadjaju ili trojke ili ulaz. Nikad niko lagodnije nije isao na ulaz kao bekovi GSW. Znaju da ih niko nikad tamo ne ceka.
Nisu tri blokade vec dvije. Obje proizvod nonsalantnosti igraca, jedna se ne moze ni nazvati blokadom. Drugi centri uopste ne dolaze u tu priliku jer samo protiv Jokica se u poslednjem napadu crtaju akcije da se ide na obruc.
Zato je u drugoj polovini sezone, kao i sinoc, sjedio na klupi kod poslednjih protivnickih napada. Zato je sjedio u 4/4 all star utakmice.
On NEMA SANSE da svojim poentiranjem nadomijesti to sto protivnici siluju obruc dok je on u igri. Sinoc je bio -2

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Čovek igra sam protiv GSW. Neverovatno. Izgubio sam 1/4 posmatrajući šta igra Barton. Čovek se skriva sve vreme, boli ga uvo, kao da igra ispred zgrade, ni u odbrani
(maSi, 24. april 2022 22:34)
Ono kad je ukrao loptu 'dzeparenjem' sto je bio produkt odlicnog i pametnog zalaganja.
Onda ono kad se bacio za loptu uz aut liniju?
Ako cemo posteno odigrao je veoma dobru odbranu dok je bio na parketu.
Jokic je u odbrani bio u minusu. Znaci ne za 1 nego za ocjenu u minusu.
Ali je zato isporucio jako u napadu pa to nivelisao.
Barton nije isporucio u napadu, ali je dao sve od sebe u odbrani.
Nema potrebe unizavati Jokiceve saigrace konstantno. Svi oni se mnogo trose u odbrani da on ne bi morao.

muk

pre 2 godine

Pazite sad Denverovce ovde sa komentarima, oni misle da će Jokić nešto sada značajno uraditi, hahahahh. Pa sledeća utakmica već ide kući... Phahahahahhaahhhhhhah.

Baćo

pre 2 godine

Igrac Denvera sa brojem 25, Rivers ne ucestvuje lik uopste u napadu Denvera. Za 20 minuta jedino sto je ukrao jednu loptu i nista vise. To u zivotu nisam video. Najzagonetnije za mene je to sto ga Meloun non stop drzi u igri?!?!? Neverovatno!

Baćo

pre 2 godine

Igrac Denvera sa brojem 25, Rivers ne ucestvuje lik uopste u napadu Denvera. Za 20 minuta jedino sto je ukrao jednu loptu i nista vise. To u zivotu nisam video. Najzagonetnije za mene je to sto ga Meloun non stop drzi u igri?!?!? Neverovatno!
(Baćo, 24. april 2022 23:07)

Šta ti gledaš ? Igra odbranu. Ukrao je 4 lopte..
(JPR24, 24. april 2022 23:12)

Ajde!

pa onda Denver najbolje da uvede letece izmene pa da lik igra samo odbranu

ultrasrbin

pre 2 godine

Evo ga Hayland.
Prvo pogdja Kazinsa u nogu, pa srlja i gubi loptu.
Srecno mu se vraca u ruke a on daje Riversu koji ima 10 iz klizanja.

Aleks

pre 2 godine

Ja govorim o 4 utakmice na kojima je, ti tvrdiš, Jokić zaključan. Zamislite, zaključao ga Grin... Evo sinoć ga zaključao na skoro četrdeset poena.
(Xdx, 25. april 2022 14:34)

Ovaj spin može da prođe samo kod onih koji ne poznaju elementarnu logiku. Niti ga je samo Grin čuvao niti je njemu utrpao 30-40 poena, niti je Jokić Grina zadržao na 6 poena, niti je ovo serija Jokić vs neki igrač GSW.

Zato će biti super kad Denver ispadne, pa će ovakvi "poznavaoci" da nas napuste do oktobra i moći ćemo da pratimo plej of košarku na miru.

$$$

pre 2 godine

Prema jednoj legendi, pre mnogo mnogo vremena, igrao Denver neku tekmu i zamislite cudo nevidjeno: Ljudi su bili zadovoljni sudjenjem...Jokicevi saigraci nisu bili balvani, a Malone nije bio neznalica...

maSi

pre 2 godine

To što je prosek Grina u ovoj seriji 6 poena ne menja činjenicu da je ključni šraf mašinerije Dubsa i da je zaključao Jokića u prve tri utakmice, ušao mu u glavu. Stef je sposoban za 30 ppg ali ne bi osvojio nijednu titulu da nije uz sebe imao Grina koji je preuzimao protivničke igrač od pozicije 1 do 5 jer ovaj ne igra odbranu.
(Aleks, 24. april 2022 23:14)

Grin zaključao Jokića u prve 3?
Ti ili imaš problem sa brojevima, ili sa logikom?

vrg

pre 2 godine

GSW večeras živi od trojki, neće moći do kraja utakmice tako.
(Pixy, 24. april 2022 23:29)

ahah jok i nece. oni tako rade vec godinama, a sada imaju i kleja i pula.
ja bih pre rekao da denver veceras odrzavaju trojke, jer ovi paceri obicno ne pogode ni 30% onoga sto su veceras. ovo je, nazalost, denverov maksimum. iako ne mogu da odu dalje, niti gs moze do kraja, voleo bi da denver dobije bar ovu tekmu.
ovi iz gs se ne zna ko je odvratniji lik. arogantna umisljena gomila koja ima svu pomoc sudija (sem u trecoj tekmi) i koju ce solidan tim da pocisti.
grin na celu po tome ko je koliko dno. lik se busa kako je najbolji defanzivac, a nikola na njemu u plej ofu popravlja MVP statistiku.

Aleks

pre 2 godine

Ovo su vam "poznavaoci" igre. Ova prva kaže da je Stef sposoban za 30 ppg, a da je Grin zaključao Jokića u prve tri gde Jokić ima prosek od bezmalo baš tih 30 ppg. Baš ga je zaključao. Stef je sposoban za 30 ppg, a Jokić je zaključan na skoro isto toliko. Ovaj drugi se slaže. Nedostaje samo kako Bogdan ima školski izbačaj koji je i estetski najlepši u ligi.
(Xdx, 25. april 2022 07:36)

Osim što ja govorim o Karijevom poenterskom proseku u sezoni od 82 utakmice, a ti o 4 utakmice. Pritom, Jokića ne brani isključivo Drej - na njemu se smenjuju Luni, Beli, on. Nakon prve dve, možda čak i tri utakmice bio je podatak o Nikolinoj statistici kad ga čuva Grin, bila je baš loša. Plus ko je gledao utakmice video je da mu je "ušao u glavu" i naterao ga na neke atipične greške. Nesumnjivo da je Nikola igrač sa natprosečnim BBIQ-om, ali isto tako je i Drejmond; prema tome degutantno je da neko ko očigledno površno posmatra košarku proziva jednog od najboljih defanzivaca ikad. A Jokić je superstar i naravno da će ubaciti svoje poene, sa manje ili više šuteva.

Btw odlična anticipacija onog napada GSW, outcoaching Kerr. :)

Stojan

pre 2 godine

Jokic uzasan nakon prve cetvrtine ako cemo iskreno. Evo vec par minuta bezi od lopte u napadu iako ga cuva jedan igrac, uzeo jedan sut i promasio ceo obruc. MVP lige mora, mnogo mnogo bolje od toga.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Tacno je da izgleda da Jokic kao da ne igra odbranu ali odbrana pocinje od spoljne linije. Ako tu prelako probiju sta moze Jokic ili bilo koji igrač kad moze direktno na kos ili asistencija bez problema jer imaju uvek visak. Odbranice mozda par napada ako igra agresivnije tako u odbrani ali ce isto i dobiti par licnih gresaka i apsolutno se nista ne dobija time jer ostaje tim bez najboljeg igrača u napadu.
(Ja ti on, 24. april 2022 23:58)
Na tacno 5 min do kraja Kari ulazi na polaganje pracen Morisom i polaze prakticno bez ikakve prepreke.
Svo vrijeme je ispod kosa stajao Jokic.
Pa kazi ti meni kad ce ako nece tad pokusati da zatvori bar jedno polaganje?!
Znaci evo 3 minuta do kraja Jokic nema jos uvijek nijednu odbranu. Jednu jedinu defanzivu koja je sprijecila kos!!!

Xdx

pre 2 godine

Kad god se neko zapita zašto pojedini ne volimo Denver, ovo vam je deo odgovora. Nema toliko veze s Jokićem, njemu svaka čast (volela bih da uzmu jednu do dve pobede zbog njega i da serija bude zanimljivija), ali izloženost ovakvim komentarima ubija bilo koju želju za deljenjem utisaka. Doslovno ne želim da ih gledam dalje u PO jer ne želim da čitam ovo.

Grin je često primarni organizator napada GSW-a, pritom bolje čita igru u oba pravca od Jokića. Da, prljav je igrač, ali niste li ovde pisali kako Denveru treba neko takav? Međutim takav igrač postaje nepodoban i "balvan" kad veštine pokaže protiv Denvera. Takođe, naširoko se piše kako košarka nije samo napad ali kad se pojavi igrač koji je primarno koncentrisan na odbranu - on je balvan.

To što je prosek Grina u ovoj seriji 6 poena ne menja činjenicu da je ključni šraf mašinerije Dubsa i da je zaključao Jokića u prve tri utakmice, ušao mu u glavu. Stef je sposoban za 30 ppg ali ne bi osvojio nijednu titulu da nije uz sebe imao Grina koji je preuzimao protivničke igrač od pozicije 1 do 5 jer ovaj ne igra odbranu.
(Aleks, 24. april 2022 23:14)

To sto ti odgovaras ljudima koji za Grina govore da je balvan, govori o tebi isto koliko i o njima, a sada i o meni, al’ mi muka te pravicnosti. Cinjenica je da je ovo bila dobra zajednica - NBA koment sekvija ovde - za komentarisanje kosarke dok nismo dobili superstara kog prate ljudi razlicitih motivacija, i onda ima puno navijackih a la “napred nole” komentara, tako je bilo i sa tenisom, americki fudbal se drzi jos uvek - o domacem sportu je nemoguce raspravljati ovde. Svakako, poenta je da, ako te zanima kosarka i prica o kosarci, iskuliras te nebulozne komentare i ostale navijacke. Izdvajam za Denver “meloun neznalica”, “sudije kradu denver”, “jokic nema s kim da igra”, “jokic nema sutera u ekipi”, ali i “embid najgori igrac”, svaka ekipa protiv koje denver igra je “gadna i najgadnija”, “trejdujte bartona”, “jokic se igra kosarke” i slicno. Samo ih iskuliraj.
(zmajognjeni, 25. april 2022 01:05)

Ovo su vam "poznavaoci" igre. Ova prva kaže da je Stef sposoban za 30 ppg, a da je Grin zaključao Jokića u prve tri gde Jokić ima prosek od bezmalo baš tih 30 ppg. Baš ga je zaključao. Stef je sposoban za 30 ppg, a Jokić je zaključan na skoro isto toliko. Ovaj drugi se slaže. Nedostaje samo kako Bogdan ima školski izbačaj koji je i estetski najlepši u ligi.

mr

pre 2 godine

Divlji Grin
(Ben ten, 24. april 2022 21:53)

Балван Грин, ком се неко пре неки дан на овим странама баш дивио. Ко зна који му је ово фаул са прстима у нечије око. Гледам га данас у првој четвртини, па оно је комедија. Па он уопште за свој тим и не постоји у нападу, тек понекад рачунају на неки његов блок. Човек је у претходне три уткамице имао 18 поена, колико Јокић у данашњој првој четвртини, и неко то овде назива играчем кошарке.

Ja ti on

pre 2 godine

Tacno je da izgleda da Jokic kao da ne igra odbranu ali odbrana pocinje od spoljne linije. Ako tu prelako probiju sta moze Jokic ili bilo koji igrač kad moze direktno na kos ili asistencija bez problema jer imaju uvek visak. Odbranice mozda par napada ako igra agresivnije tako u odbrani ali ce isto i dobiti par licnih gresaka i apsolutno se nista ne dobija time jer ostaje tim bez najboljeg igrača u napadu.

2CRAZY

pre 2 godine

Sve se namestilo Denveru i sudjenje, i to da Wariorsi promasuju ono sto inace pogadjaju, a da Denver pogadja ono sto inace masi i opet su zamalo izgubili, neverovatno.

Srbonja 2.0

pre 2 godine

Realno, GSW je tim sa mnogo problema.
Njima Kazins moze da utrpa 30 da ima minute.
Ekipe sa istoka ih prizeljkuju u veliko finale.

posmatrač

pre 2 godine

Vidim da slabo ko ovde ističe očajnu formu Morisa, u čitavoj ovoj seriji sa GSW.
Za Bartona se već sve odavno zna, ali Moris mi je ipak najveće razočarenje.
Igra kao pre dve-tri godine, bez imalo samopouzdanja, i deluje prilično plašljivo. Procenti šuta su mu katastrofalni. Ono što ga je krasilo, ta neka pouzdanost, potpuno nestala.

Slavko Vrekic

pre 2 godine

Golden Stejt je najodvratija ekipa ikad.
Možda je gora samo reprezentacija Španije sa Navarom , Rejesom i Fernadezom.
Bravo Nikola majstore .

Samo polako

pre 2 godine

@mr, 24. april 2022 23:50

Bajo moj, Drejmond Grin je bio +18 u utakmici koju su izgubili -5, tako da kritike ne stoje uopšte. Ako moram ja iz Loznice sa pljeskom u jednoj ruci a telefonom u drugoj vama Beograđanima da ukazujem na elementarne stvari u košarci onda...
(Loznica, Gučevo, Cer..., 25. april 2022 01:31)

Bajo moj, nemaš ti svedoka da si dao koš. Inače Grin je odličan igrač, ali kad ti za kriterijum uzimaš +/- , tanak si ti, drži ti pljesku sa obe ruke.

Zuja

pre 2 godine

Jokić je toliko dobar igrač kada je postalo pravilo da ukoliko ubaci 25 poena smatra se da je Grin odradio posao. Sada u ove zadnje 2 utakmice Jokić se igrao sa njime. Ovamo na prve su sudile domaćinski grublju igru Grina na Jokiću i tako u superlativu pišu kako je on strašan odbrambeni igrač a ono polovina faulovi. Ovde ga Jokić u dve poklopio sa po 35+ poena kako i treba da izgleda u svakoj utakmici.

Aleks

pre 2 godine

Oliver Nedeljković

Kad se već baviš semantikom, napisah ČESTO je primarni organizator. To zna svako ko je pogledao više od tri utakmice Dubsa, a na kojoj igraju i Stef i Drej.

Jokiću svaka čast, to je bio top potez, sam je rekao da mu je prosto "došlo" i izvukao je iz memorije neki od klipova kojima su se vrv pripremali za utakmicu. Ali Drejmond jednako dobro čita igru, u odbrani i bolje od njega. Ako te zanima pogledaj kako je Grin analizirao krađu lopte Nikoli u G3 pa će ti biti jasnije ko je on. Ili njegov podcast ili bilo koju od brojnih analiza.

Opet, Jokić NIJE UBACIO GRINU prosečnih 30 poena u ovoj seriji. Na par klikova ti je informacija kako je šutirao u prve 3 utakmice kad ga on čuva, kao što je Durant na fazon 20-30% šuta kad ga čuva samo Tejtum.

Fraza "Lako je Jokiću da ima TD kad ne deli loptu ni sa kim" je u rangu tvoje izjave za Drejmonda po gluposti.

Opet, o tvom poznavanju ove igre govori to što se uopšte pitaš kako bi izgledalo to da Jokić i Drejmond zamene mesta u timova. To pitanje nema nikakvog smisla.

zmajognjeni

pre 2 godine

@ Aleks,

Виде ли ово закуцавање у главу од стране атрактивног Грина?
Грин је дрво над дрвима, и игра Вориорса нема везе са њим, и то је јасно сваком ко гледа било који меч. Он не да није закључао Јокића, него га шта више уопште и није чувао једини, већ се на Јокићу измењају сви високи и то док је ово дрво у игри. Јокић има у ове три утакмице просек око 29 поена уз одличан %. Данас ће још да повећа и овај га закључао. мајко мила. Човек везе нема са кошарком, али је битан за екипу. Да кажемо нешто као Родман некад. Све у свему мука га је гледати, још већа је мука гледати његове гестикулације и сталну дерњаву по терену, ваљда тиме компензује што везе нема са кошарком.
(mr, 24. april 2022 23:50)

Grin i Rodman veze nemaju s kosarkom ali su bitni za ekipu? Majko sveta, sta se sve ovde nece procitati. Sta znaci uopste to?

OLiver Nedeljković

pre 2 godine

Grin je često primarni organizator napada GSW-a, pritom bolje čita igru u oba pravca od Jokića.

Stef je sposoban za 30 ppg ali ne bi osvojio nijednu titulu da nije uz sebe imao Grina koji je preuzimao protivničke igrač od pozicije 1 do 5 jer ovaj ne igra odbranu.
(Aleks, 24. april 2022 23:14)

# Link komentara

Kao neko ko se ceo život bavi košarkom, žao mi je što tu igru apsolutno ne poznaješ iako tvoje komentare primečujem skoro na svakoj vesti.

Grinovo košarkaško znanje je skoro pa nula. On se u žargonu kod nas u timovima naziva ''pajser'', to oni malo stariji znaju. Ovakvih sportskih incidenata ima skoro u svakom sportu. Njegov osnovni zadatak je da pravi incidentne situacije. Nekad upali, a nekada ne. U njegovom slučaju očigledno je pa mu je sve dozvoljeno jer zabavlja publiku. Sreća je da igra u ekipi u kojoj sve njegove brljotine mogu da isprave ostalu u ekipi. Kad imaš Karija, Tompsona i Pula (Durenta, Cooka, Livingstona) u ekipi koji protrčavaju sa 100kmh kroz reket i duple blokove, nije neka mnogo velika filozofija pronaći nekoga od njih.

Realno, u bilo koj drugoj ekipi bez ovakvih fantastičnih šutera on ne bi ni igrao.

Možeš li da zamisliš kako bi izgledala utakmica u koj Grin iga primarnog organizatora igre kao što to radi Jokić na skoro svakoj utakmici?

Kako god GSW ide do velikog finala, a tamo ih Boston odvaljuje sa 4:1.

I zapamtite Nedeljković, Oliver Nedeljković.

Aleks

pre 2 godine

Oliver Nedeljković

Moje komentare ne možeš videti na svakoj vesti jer ne komentarišem svaku vest. Ne ulazim u to čime se baviš u RL, ali ako se stvarno celog života baviš košarkom, onda znaš zašto je Grina nemoguće zamisliti u ulozi Jokića, i obrnuto. Uostalom u tome nema ništa loše, svaki koristi svoje prednosti na terenu.

No tvoj komentar "lako je Grinu da organizuje kad ima Stefa, Kleja i Pula da trče kroz blokove" je u rangu komentara "lako je Jokiću da ima TD kad ne deli loptu ni sa kim". Ja možda nemam pojma ali ti razmisli o ovome. Pozz.

Zvezda mi je sve

pre 2 godine

Jokic ne moze asistenciju da upise zato sto ovi balvani ne mogu nista da pogode,denver bio i ostao krsina od tima sa dunsterom trenerom,jokara treba da bezi odatle i da se ne obazire.

Marej

pre 2 godine

Denveru nedostaje marej da bi mogli da igraju sa ekipama kao što je gsw.
Što se tiče dejmonda grina, on je svoju veličinu pokazao prošle sezone kad su imali ukupno 6 pobeda.

Oleg

pre 2 godine

Biti će metla za Denver već u narednom meču, Jokić za 1 maj je kod kuće u svom Somboru na roštiljadi
(Junior, 25. april 2022 04:14)

Metla je samo 4:0. Sve ostalo nije metla. Ima li svrhe uopste pricati sa tobom kada si toliko pun mrznje prema trenutno najboljem centru sveta?

mr

pre 2 godine

При томе је тај Родман био у још шампионских екипа и свуда је показао исто, појма нема, али добро бије. Е сад што би то свуда био фаул нема везе.
(mr, 25. april 2022 08:13)

Sedam puta za redom najbolji skakač lige, dva puta najbolji defanzivac lige, osam puta u najboljem defanzivnom timu NBA, drži nekoliko rekorda koji su vezani za skokove i čovek nema pojma???!!! QQ majko, šta sve neću pročitati ovde!
(NastyB, 25. april 2022 09:01)

Чуо сам да у свим школама кошарке уче децу да буду Родмани, Шекови, а посебно Гринови, јер је овај задњи прототип и најбоље од прве двојице.
Јел можеш да замислиш ту ситуацију да неко негде на планенти земљи пушта видео са Грином, чак и деци, да им покаже неки елемент кошарке?

Miro Zadar

pre 2 godine

Sto u sustini ti i zelis, u Srbiji kad se navija sve sem naklonosti sudija je kradja.


Kompa ni kod nas u Hrvatskoj nije bolje,treba uvijek bit objektivan

vrg

pre 2 godine

Hahahhhahaaah
Vidjeste li Jokica statisticara, ne zeli da kvari procenat za tri pa uvaljuje Riversu da sutne sa pola hahhhahaha
A Stef Kari svaki mec po par puta sutne iz velike daljine.
(Srbonja 2.0, 24. april 2022 23:52)

aahaha jokic mvp b2b. ahahahaha.

KingJames

pre 2 godine

Napad Golden Stejta pre Bartonove trojke, Jokic sa klupe pokazuje saigracima da ide lob pas i oni zaista ukradu loptu. Maestro, ima kosarku u malom prstu.

Herbalajzer

pre 2 godine

Denver u prvoj cetrtini ne moze nista da pogodi, a sa druge strane ne moze da odbrani nijedan sut ratnika spolja.Ajmo momci, na odmor.

Rade

pre 2 godine

Pustaju Jokica da poentira, sprecavaju asistencije. Da igraju odbranu kao Boston na Durentu ne bi imao ove brojke, al' bi ostali igraci bili ukljuceni. Ne moze tako Denver do pobede.

Panter

pre 2 godine

kraj 1/4
Jokić 18 poena i šest skokova

Ako nastavi ovako, možemo očekivati na kraju utakmice da će dati oko 70 poena i imati oko 30 skokova.

Pixy

pre 2 godine

GSW nema šanse sa ovim timom da uzme tutulu. Samo malo jača odbrana i padaju, to se vidi večeras, a igraju sa timom osim Jokića koji ni u ABA Ligi ne bi izborio play off.

Locutus

pre 2 godine

Kad god se neko zapita zašto pojedini ne volimo Denver, ovo vam je deo odgovora. Nema toliko veze s Jokićem, njemu svaka čast (volela bih da uzmu jednu do dve pobede zbog njega i da serija bude zanimljivija), ali izloženost ovakvim komentarima ubija bilo koju želju za deljenjem utisaka. Doslovno ne želim da ih gledam dalje u PO jer ne želim da čitam ovo.

...

(Aleks, 24. april 2022 23:14)

Gledanje Jokića nije obavezno.

321

pre 2 godine

Jokica cuvaju po dvojica a Kley potpuno sam u sutu za 3? Pa sta radite amateri? Greska je sto se Jokic opredelio u trecoj da dodaje, nema tu leba. Igraj sam jer ne vredi..4 asistencije a kraj trece Q???

Trollhunter

pre 2 godine

Hahahhhahaaah
Vidjeste li Jokica statisticara, ne zeli da kvari procenat za tri pa uvaljuje Riversu da sutne sa pola hahhhahaha
A Stef Kari svaki mec po par puta sutne iz velike daljine.
(Srbonja 2.0, 24. april 2022 23:52)
Auuu kakve komplekse Jokara nabija, idemoooo!!! Srbonja trbonja, pa što si mi sladak tako kad lupetaš ljubi ga majka tako tupavog :)

Pera

pre 2 godine

Koliko ga fauliraju, i da ima normalan sudijski kriterijum, ne bi se ni sklanjao sa linije bacanja. Nego je denver mala fransiza, mala zarada, autsajderi, pa bolje da prodje favorizovani gs, koji jeste igracki bolji, ali bas zato im i ne treba pomoc sudija.

maSi

pre 2 godine

Čovek igra sam protiv GSW. Neverovatno. Izgubio sam 1/4 posmatrajući šta igra Barton. Čovek se skriva sve vreme, boli ga uvo, kao da igra ispred zgrade, ni u odbrani ni u napadu, ni kretnje, ništa. Moris uplašen, Grin nije više ni polumrtav, već totalno mrtav. Gordon se nešto i cima, ali takva nepamet zrači iz njega, umesto da koristi ono što ima, on pokušava sve ono što ne zna..Najverovatnije da nema ovde ništa, eventualno možda doguramo do pete utakmice i to je to. Jokić nikada nije bio okružen sa ovoliko nekvalitetnih likova.

Sprivel

pre 2 godine

Jokic 37 poena sa 6 slobodnih, Embid 37 sa 15 - 20 bacanja. PointsBet kladionica već isplaćuje dobitke za jokićevu MVP titulu.Biće dan žalosti na espn-u.

mikac

pre 2 godine

Где може да се гледа ако немам арену?
(Матија, 24. april 2022 23:39)

Na Hepy kod Marića u ćirilici.

jsx

pre 2 godine

Savršeno partija Jokića i horor utakmica Karija i opet je bilo relativno blizu. Prvo se možda i ponovi još 3 puta (mada teško sa ovakvom efikasnošću), ali drugo sigurno neće. Istina možda Klej ne odigra ovako dobro, ali Kari i Pul mogu samo bolje, a Bouns i Moris samo lošije. Čak je i Barton manje smetao (i dalje očajan, ali se nije mešao) nego obično.

steva

pre 2 godine

To je cela pamet , mora jos neko da odigra dobru utakmkicu . Inace , kako covek sam da dobije ekipu kakva je Golden State ? Kako da dobijes kad tvoji bekovi ne mogu da pogode otvorene suteve , a protivnicki pogadjaju preko ruke ? Malone na kraju utakmice provalio da Jokic i Gordon ne mogu braniti pickandroll na 7 metara . Ako je Green na prosloj utakmici ukrao Jokicu loptu na + 5 34 sec pre kraja i tako resio utakmicu...onda je Jokic resio utakmicu kad ga je izvrnuo ko mladog majmuna i poentirao (ne znam tacno koliko pre kraja utakmice). Sad da vidimo oce li se vrteti taj potez na spicama , kao onaj Greenov od prosle tekme . Da ,bio je faul nad Jokicem kad je sutnuo onu "kratku" , Thompson ga je udario po ruci .
Golden State ce ih 90% dobiti sledecu utakmicu , ali nek nije 4:0 , pa nek oni koji mrze Nikolu crknu .

Zvrndavac

pre 2 godine

Barton i Gordon sprecili metlu. Jokic se raspao 2.pol. U odbrani katastrofa tolika da ga je za zadnji napad Gsw Malone morao vadit i trosit zadnji napad. Ne kontam iskakanje i pustanje bekova gse da ga obilaze kaoo hoce, da im narem oteza. Dobit ce Gsw iducu 20+ garantujem. Zaista nista protiv jokica, pratio sma ga jos u Megi, ali mora vise da dadne u obrani !!!
(Bosanski Balasevic, 25. april 2022 00:47)

Al zato Nurk kida?

Veliki brat

pre 2 godine

Koji raspad je ekipa Denvera pokazuje njihov poslednji napad, Jokiću uvaljuju loptu na liniji za trojku, 12s pre kraja, on kreće ka ivici reketa, i gde su ostali igrači Denvera - svi iza linije za 3 poena!

Dakle, imaš "samo" 2 poena prednosti, nakon isteka napada protivniku ostaje 7.6 sekundi što može biti dovoljno za izjednačenje ili čak preokret i pobedu, i ti se nameštaš da šutiraš trojku, i to još uz 4 odbrambena igrača u reketu, umesto da ideš na kombinaciju pod košem i 2 poena ili čak faul i slobodna bacanja.

Denver je ovo mogao čak i da izgubi, da je poslednji šut bio promašaj i da je GS realizovao brzu kontru sa uspešnim šutom za 3 poena.

Nekad se u ovakvoj završnici išlo na brze faulove i slobodna bacanja do besvesti, ali sada... GS kao da je namerno pustio da se ovako završi, po sistemu "neka se odigra još koja utakmica" da bi se zabavila publika i uzela još koja para od celog cirkusa.

Kažem opet, ovo može da prođe jednom, možda i dvaput, ali ne može stalno da se ovako katastrofalnom organizacijom napada dobija tesna završnica. Nisu mi ovde jasni ni treneri niti igrači.

Sabre

pre 2 godine

Grin klasican covek zadatka, kao onomad Rodman. Zesce prljav i pokvaren igrac, ali i majstor odbrane. Pa ono, kad moze standardno - moze. Kad ne moze - prst u oko. Zaista ne kapiram nedostatak makar tehnicke...

Bjelica do prstena

pre 2 godine

Jokic ne igra obranu niti ce ikad nauciti



Obranu ne igra ali zato igra oDbranu.
Prolazi drugi srpski kosarkas Bjelica ;)

Pixy

pre 2 godine

Konstantno igraju udvajanje preko 3 sekunde odbrana nad Jokićem, ništa sudije ne sviraju! Kao da je to dogovor za Play Off nad Jokićem, sramota.... Sve utakmice sa GSW su bile takve.

maSi

pre 2 godine

E ovakvo vam je bilo suđenje i u prošlom PO protiv Finiksa (Denver izgubio 0-4) a i godinu dana pre toga protiv LA lebronke. Pa ti onda igraj. Nisu to pojedinačne greške ili da sudija nešto možda i "nije najbolje video", već greške u serijama, iz minuta u minut, šta nad igračima Denvera "nije faul", to je već u sledećem napadu faul Denvera.

one mile high

pre 2 godine

Da zadrze Gordona, Morisa, Bonsa uz Jokica i Mareja i nekako utopiti MPJ za neke pikove ili par igraca koji igraju dobru odbranu i 10 do 15 koseva u napadu i eto prstena

Aleks

pre 2 godine

Voja

Pa mene zanima košarka i ja nemam problem da gledam Denver i Jokića. Donekle imaš pravo, samo ne znam zašto svi treba da se sklanjaju zbog fanatika koji konstantno pišu jedno te isto. A čak i da se mi (koji mislimo drugačije, ne znam ni koliko nas ima) posklanjamo, oni se potrude da spomenu Jokića i Denver na drugim vestima :) xD

goran

pre 2 godine

u petoj sekundi utakmice prst u oko i to pošto je pre toga u istoj sekundi m
napravio još dva faula na Jokiću?! i nije flagrant? luni ga izgura van terena nije faul? lopta od tompsona u aut, on svira za gsw... nemaju ovde cemu da se nadaju.

vrg

pre 2 godine

morisa izbaciti iz tima zato sto se nije svaki mec trudio kao veceras. znaci, lik moze da igra, ali do sada nije. sta je cekao? trebalo mu da ga neki nebitni lik provocira, posto mu milioni dolara od kluba nisu bili dovoljni.
negde se pise i da bi bartonu mogli da se zahvale. jako se nadam tome. izvori bliski denveru kazu da se lik UVREDI ako neko i pomisli da on utakmicu pocne sa klupe, a doveden je upravo da bude sesti igrac... ekstremno je nonsalantan celu sezonu, izigrava ludilo.

konza

pre 2 godine

Ovaj Golden Stejt 15-16 razlike može istopiti kad hoće za 2-3 minute. Nevjerovatna mašinerija. Denver pored čak Morisovih 5 trojki u trećoj četvrtini, i dalje vodi “samo” 9 razlike.

Ilija J.

pre 2 godine

Početak 4 četvrtine, Jokić na klupi. Cousins dobija tehničku i ekipa pravi seriju neverovatnih grešaka, ono je sramotno za gledati, kao da su se juče okupili, Jokić se hvata za glavu, ne veruje sa kim igra. Warriorsi naspram Nuggetsa izgledaju kao Bullsi '98. Zamislite 4 igrača Warriorsa stoje SAMI na šutu za 3 poena, niko ih ne brani, i šta i očekivati? Inače Jokić da je izgubio 4-0 u seriji bio bi jedini MVP u istoriji koji nije pobedio ni jednu utakmicu u prvoj rundi.

Nemanja

pre 2 godine

Ne secam se kada sam gledao ovako dobru utakmicu. Denver je konacno igrao angazovano u odbrani i pored sjajnog Jokica prevagu su donele trojke, ore svega one Hajlanda u drugoj cetvrtibi i Morisa u trecoj. Utisak meca je neverovatno mlacenje aktuelnog MVP-ja i sramotno ophodjenje sudija prema njemu, samo su u prvoj cetvrtini svirali faulove, posle su izignorisali sve kontakte, neverovatno koliko nepostovanje sudija dok sr sa druge strane Kariju sudi sve.

Filip

pre 2 godine

Vidim da slabo ko ovde ističe očajnu formu Morisa, u čitavoj ovoj seriji sa GSW.
Za Bartona se već sve odavno zna, ali Moris mi je ipak najveće razočarenje.
Igra kao pre dve-tri godine, bez imalo samopouzdanja, i deluje prilično plašljivo. Procenti šuta su mu katastrofalni. Ono što ga je krasilo, ta neka pouzdanost, potpuno nestala.
(posmatrač, 24. april 2022 23:21)


JA NE ZNAM STA VI LJUDI GLEDATE?? Moris dao 20 poena, sutirao 5 od 7 za 3 poena i ti pises da je u slaboj formi?? Drzao je Denver sa Nikolom trecu cetvrtinu..Ajde saberite se i gledajte kad vec pisete komentare. A ostaje jos jedna , poslednja cetvrtina..Bitno je da pisete..
(111, 24. april 2022 23:57)

Lako je biti pametan 40 minuta kasnije.

krit

pre 2 godine

Kari ima ponašanje petnaestogodišnjaka - mnogo grešaka danas , onda koš kad je gusto i odmah neki performans ponižavanja protivnika.

Karlo Prvi

pre 2 godine

Kad je Drejmond Grin bio najbolji igrač GS imali su 15-50. Odličan čovek od zadatka, snažan i lukav ali toliko i ništa više.

Pera Ždera

pre 2 godine

Bajo moj, Drejmond Grin je bio +18 u utakmici koju su izgubili -5, tako da kritike ne stoje uopšte. Ako moram ja iz Loznice sa pljeskom u jednoj ruci a telefonom u drugoj vama Beograđanima da ukazujem na elementarne stvari u košarci onda...
(Loznica, Gučevo, Cer..., 25. april 2022 01:31)

Grin je fenomenalan igrac, lepak za tim ALI da +/- kategorija cesto zna da bude budalastina pokazuje npr Forbsovih +13 za 10 min na terenu, 0 poena, ma nula svega osim 1 skoka a sa druge strane -2 Jokicevih koji je odigrao odlican mec i bez cijih 2-5p od 37, Denver bi sinoc lagano izgubio. Kontra primer je da je Riversovih +13 i te kako realna slika njegove sinocne igre pa i Grinovih +18 jer je uzorak od 34 min ohroman.

Igrac cesto moze da se nadje par minuta, bez ikakvog doprinosa u petorci u kojoj 2, 3 igraca odigraju fenomenalno pa je njegov +/- rezultat tog vremena sa njima na parketu bez da je nesto ucestvovao dok sa druge strane 1 igrac moze da odigra savrseno, da ne promasuje, da doprinosi u odbrani ali ostalih 4 da sutiraju katastrofalno i ispadaju u odbrani pa da ta petorka ima ocajan +/- (cesto slucaj kod Nikole kada svi ostali spavaju, ne prate, ne pomazu).

Naravno, nema bas tu pravila, sustina je samo da se ne treba voditi slepo ovom kategorijom. Nekada pokazuje jasno stanje, nekada apsolutno nista.

Bravo

pre 2 godine

Kljucna stvar mozda i citave sezone, a pogotovo ovog plejofa je da se na Jokicu dozvoljava Evropska ili bolje da kazem srpska odbrana, a na svima ostalima Nba aka beli medved odbrana. Kad gledas kako ga guraju, drze, udaraju nije to nista strasno tako je i jos gore u na primer nasem derbiju, ali je to van svih normi Nba odbrane. Sudije se prave lude, nije to samo zbog toga sto je Evropljanin, belac i iz slabo marketinski pokrivenog tima, on je ogledalo onoga sto Nba pokusava da na silu istisne i pokaze da je bezveze vec godinama. Sporo, masni, neskocni igrac koji igra na mozak i dokazuje koliko ta njihova sila i snaga ima slabih tacaka. Ma ja vam garantujem da vise od polovine ljudi u americi nervira kad on posalje neku neverovatnu asistenciju pored tri nalozena drveta ili podigne uzavrelog Grina u vazduh na jednu stranu, a trapavim rolingom ode na drugu. Oni zele da ta sila i bez koju Grin pokazuje celu utakmicu pobedi, tu genijalnost Jokica.

Гиле

pre 2 godine

Prasca su izroštiljali u obrani, komedija, XaXa, vidi se da taj u životu obranu nije odigrao bez odgurivanja.
(Pepsi, 25. april 2022 11:30)
Мислим да твој коментар нису ни смели да пусте због вређања. Не мораш да га волиш, али не треба да га вређаш.

Slash

pre 2 godine

Počeo je pakao, MVP večeras daje 60 koševa i kaže igrajte sada Play Station!!! Ideeemooooo Majstore!!!!
(Pixy, 24. april 2022 22:16)

Može on da da i 80 kad ovi drugi ne mogu da ubodu vola.

roten

pre 2 godine

Dva utiska za sada. Luni ima 26 godina???? Izgleda kao da ima 47. I kakva je ovo publika u Denveru. "Tvrdi kop" Golden Stejta (turisti iz Azije), njih jedva 50,nadglasali celu halu i napravili atmosferu kao da se igra u Kaliforniji.

bskfan

pre 2 godine

Malone veceras nadmasio sam sebe kad mu je zavrsnicu igrao Barton umesto raposlozenog Bonsa koji je imao i velikih 7 asistencija. Na kraju je Malone imao srece da najgori igrac na utakmici pogodi pobedonosni sut.

Sve se otprilike znalo, najveci problem Denvera su bekovi koji ne igraju odbranu. Ne igraju ni napad ali nocas je Monte pogodio velikih 5 trojki. Koliko su losi najbolje pokazuje to sto im je Rivers najbolji u odbrani iako nikada nije bio poznat po tome. Svaka cast, 5 velikih ukradenih lopti. Moris u prvom poluvremenu potonuo ali je drugo poluvreme odigrao ko mator..."big Monte".

GSW tim sutera, kad te ubace u masinu nema ti spasa. Klej nije mogao da promasi ali ipak im je kljucni igrac Grin sto se vidi i po tome sto je u porazu bio +18. Ukopala ih klupa sa Porterom, Bjelicom, Iguadalom i Pejtonom. Utakmicu izgubio Stiv Ker sa rotaciojom od 11 igraca.

Sve u svemu dobra utakmica. Dobro je da nije metla.

brat moi

pre 2 godine

Denveru ocajnicki treba bek koji igra odbranu a moze da bude koristan i u napadu.
Imaju masu igraca da naprave neki zanimljiv paket za trejd, barton, forbs, campaco, grinovi, cancar, rivers, hauard.. Ne znam ko kakav ugovor ima ali moze nesto da se upakuje..

Milan

pre 2 godine

Ovoliko navijaca GSW kao da su oni domacini a ne Denver??
2. Barton igrao 32 minuta i postigao 3 poena i onda 20tak sekundi do kraja na asistenciju Jokica pogadja pobedonosnu trojku?? 6 ti poen na utakmici?
3. Kley je SVAKU trojku pogodio SASVIM SAM? To se tako radi i asistira. Kada je igrac SAM, mora da mu se asistira a ne da to ignorises i sam nesto brckas ili ti sutiras a on u boljoj poziciji?
4. Za mene ce biti iznenadjenje da Denver pobedi sledecu utakmicu i opet bude domacin..Sa ovakvom odbranom gde bekovi prolaze kao kroz vazduh, nema sanse.
5. Jokicu skidam kapu. Ubedljivo najbolji i apsolutno zasluzuje MVP. Jedino mi nije jasno sta se jos ceka? Zar se MVP ne dodeljuje pre igranja plej ofa? Ne secam se..Jer je to nagrada za sezonu van plej ofa..
(321, 25. april 2022 00:51)
nije pre playoffa, u toku polufinala konferencije ja mislim , uglavnom nikad nije pre playoffa

Goks

pre 2 godine

Za nezaborav. GSW ima zadnji napad, Jokić na klupi, ustaje i pokazuje saigračima da će ići lob pas. Ide lob, Denver uzima loptu. Ne verujem da je čuo Kera na tajm autu ali je majstor osetio... shvatio verovatno na osnovu rasporeda šta igraju. Prodact off future. Vidi ono što će se desiti sekund dva pre drugih. Još jedan detalj...ono izvrtanje Grina i polaganje u trenucima kad Denveru nije išlo u zadnjoj četvrtini. Ako niste videli genija na delu, videli ste ga sinoć. Čudo nevidjeno.

Steva

pre 2 godine

Da ne polijećete, Warriorsima je svejedno, i to se je vidjelo u igri. I tako se vraćaju kući, a memphis i minnesota će igrati barem još dvije. Dakle, NBA treba popuniti TV program, zato suci i suđenje. Stephu će dodatna utakmica dobro doći.Denveru se je posrećilo sa šutom, jer drugi plan nisu imali. Ono kampiranje dvojice igrača Denvera u reketu je smiješno, ali kako je to “plan” suci im opraštaju.
Naravno sve akcije idu nakon switcha sa manjim igračem i to je sva tajna “MVP”. Prasca su izroštiljali u obrani, komedija, XaXa, vidi se da taj u životu obranu nije odigrao bez odgurivanja.
(Pepsi, 25. april 2022 11:30)

Ma tako je ... Sto posto je Warriorsima svejedno da li ce da zavrse seriju i u jednom potezu ponize protivnika i istovremeno posalju poruku ostatku NBA ili ce da peglaju jos jednu utakmicu nepotrebno, umesto da se odmaraju pred sledecu rundu. Pozuri, reci Amerima da nemaju pojma, otvori im oci. I ustedi im pare, da ih ne bacaju na "prasca". Ti ocigledno vidis nesto sto ni najvece NBA face ne vide. Balkanski mozak ... odnosno nepostojanje istog.

balša

pre 2 godine

Neverovatno da Klej koji je u super suterskom ritmu na kraju poluvremena dobija 4tu licnu i da posle ne guraju napade na njega, ako je vec Maloun malounast, kako se igraci medju sobom ne dogovore, ej bre pogadja odakle hoce i kako hoce, jedini ih odrzava iznad vode, daj stiskaj preko njega u napadu jer ce morati da se cuva od licnih pa ce pustati ili ce pod pritiskom napraviti jos dva i cao on i utakmica resena, ne znam da li je neko video kako je grin(malim slovom) branio Jokica na kraju, ne dira ga jer nece da rizikuje da dobije 6tu, i moraju malo da se pripaze situacija sa kos faulom, kari(malim slovom) daje 3 i barton(malim slovom) ga gura posle izbacaja eto tako bezveze i on dobija jos na samopuzdanju, par puta i pod kosem takva situacija, dok kod GS toga nema, ako je faul ide preko ruke da igrac ne moze ni da sutne, a ne da postigne kos, a vamo sutirao igrac i ovi ga posle izbacaja guraju i maze, pa bar da ih otresu pa da znaju nego ni tamo ni vamo, malo samo odgovornija igra i prolazi Denver, Luni ne suta, 1 ili 2 puta i cao, jer to nije njegov posao, a vamo kao da su na treningu zezaju se prve tri utakmice ko ce biti veci mangup, barton sutira preko ruke grina sa 8 metara i naravno promasuje, verujem da to ni na treningu nije pokusao, znaci samo malo discipline i moze se proci, GS ako prodje pometlace ih svako, a ovde ispada da su neki bauk, bili jesu, ali prolazi to sve, tesko ce i Denver dalje posle GS, ali zasluzuju da prodju bar zbog bezobrazluka GS-a

SaS

pre 2 godine

Kako je Jokić ostavio Grina kao ovcu da traži i njega i loptu, a on mu iza ledja daje koš, legenda. 31 poen i 67% šut do sada, ne može mu niko ništa a Grin najmanje.

Da je Denver kompletan ovo bi bilo 4-1 za Denver, sada je realno 2-2 da sudije u trećoj utakmici nisu "silovale" Jokića, svaka čast i poštovanje za Jokića kako se kontroliše, to što je uveo Denver direktno u PO je fantastika, i to što je uzeo i ovu jednu sa ovakvim anti-konstantnim igračima je neverovatno.

Apsolutno MVP, ne bi me čudilo i da bude tri puta uzastopno, ludilo, košarkaški dragulj za uživanje za one koji vole i razumeju košarku, istinski, košarkaško blago za sve one koji su slobodni od gordosti, narcisizma, površnosti, neznanja i lažnog ega.

Cole

pre 2 godine

Skoro da sam siguran da Denver
ovu dobija, mozda i sledecu
ali to ce biti to, jer Nikola
igra sa jos jednim i po igracem.
Niko nikada u istoriji lige nije
sam uzeo prsten, pa tako ne moze
ni Jokic.

P.S.
Svaki Betmen ima svog Robina
ili vise njih, a Nikola?

Pera Ždera

pre 2 godine

I tako, 3 min do kraja cetvrtine, Nikola 12p, Gordon 4p (uz 2 promasena bacanja), OSTALI 0 (a sutirali su i te kako). Ma da, mora da je do Nikole. Tuga.

Pera

pre 2 godine

Nemoguce privuci vise odbrane na sebe, stvoriti vise prostora za saigrace!
Opet, prvo poluvreme, svi starteri osim Jokica samo 4 pogodjena suta: Gordon 3, Barton 1 😡

Pera Magic Mitic

pre 2 godine

Da li je moguce da ti igrac sa 4 faula udje u serijiu od 13 poena na pocetku 2.poluvremena?! Pa, napadni ga pobogu, izmori ga u odbrani, nateraj na 5.faul ili probijaj, ako se cuva faula.Nijedan napad im ne ide na njega.

borisSrb

pre 2 godine

Jokic treba da ide iy ove ekipe, em nema s kim da iga, em nemaju trenera em nemaju nikakvo postovanje sudija jer su "mala" ekipa. Ocigledno je da Melon ne yna sta ynaci odbrana i kako se ona igra. a nema ni osjecaj kad da mjenja igrace, yove time out, smiri ekipu i sl...

Sinke

pre 2 godine

Steta za trecu utakmicu...Da je Denver dobio svoje dvije utakmice kod kuce,gledali bi veliku neizvjesnost....Ovako Golden Stejt ima 2 mec lopte kod kuce.

321

pre 2 godine

1. Ovoliko navijaca GSW kao da su oni domacini a ne Denver??
2. Barton igrao 32 minuta i postigao 3 poena i onda 20tak sekundi do kraja na asistenciju Jokica pogadja pobedonosnu trojku?? 6 ti poen na utakmici?
3. Kley je SVAKU trojku pogodio SASVIM SAM? To se tako radi i asistira. Kada je igrac SAM, mora da mu se asistira a ne da to ignorises i sam nesto brckas ili ti sutiras a on u boljoj poziciji?
4. Za mene ce biti iznenadjenje da Denver pobedi sledecu utakmicu i opet bude domacin..Sa ovakvom odbranom gde bekovi prolaze kao kroz vazduh, nema sanse.
5. Jokicu skidam kapu. Ubedljivo najbolji i apsolutno zasluzuje MVP. Jedino mi nije jasno sta se jos ceka? Zar se MVP ne dodeljuje pre igranja plej ofa? Ne secam se..Jer je to nagrada za sezonu van plej ofa..

Bocko

pre 2 godine

Taman posla da su i ovo izgubili. Kao što sam posle prošle utakmice pretpostavio, nagetsi su , u ovoj utakmici otpustili ruke i to je rezultiralo većem broju trojki. Ovog puta je je Jokić imao veću pomoć saigrača i rezultat se odmah vidi. Nek' se bore do kraja, pa šta bude.

posmatrač

pre 2 godine

Svaka čast Denveru što su uspeli da izvuku makar ovu jednu pobedu. Nije im lako zaista. Pored očigledno dosta kvalitetnijeg GSW, moraju još da se izbore i sa sudijama, koje ih prosto uništavaju. Pri kraju utakmice, kada se lomilo, onaj tobožnji "air ball" Jokića (ne znam da li je u životu imao air ball sa te distance bez faula) a u stvari očigledan faul Kleja. Onda Grin, koji je postao specijalista za oči izgleda, pošto je posle Jokića na početku, uspeo i Gordona dobro da zakači pri kraju. Ali bitno je da se buni stalno. Mali Pul je sjajan igrač zaista, ali i veliki floper. I svi se nešto stalno bune i lobiraju kod sudija od početka pa do kraja, čak i za krajnje očigledne situacije.
Ne znam, koliko god da su zaista kvalitetni kao ekipa, toliko su mi i nesimpatični sa tim svojim (uglavnom arogantnim) ponašanjem. Glumataju neko ludilo, šta li.
Večeras je konačno proradio (čini se u poslednjem trenutku, inače očajni) Moris, i to je uz sjajnog Riversa u odbrani najviše uticalo na to da konačno dođu do jedne pobede. Jokić standardno dobar i to je to. Smanjili su konačno broj otvorenih šuteva GSW, i to im je donelo rezultat.

pray4serbia@gmail.com

pre 2 godine

JA NE ZNAM STA VI LJUDI GLEDATE?? Moris dao 20 poena, sutirao 5 od 7 za 3 poena i ti pises da je u slaboj formi?? Drzao je Denver sa Nikolom trecu cetvrtinu..Ajde saberite se i gledajte kad vec pisete komentare. A ostaje jos jedna , poslednja cetvrtina..Bitno je da pisete..
(111, 24. april 2022 23:57)

Druze lik prica o seriji sa GSW a ne o ovoj utakmici koju je odigrao solidno ali pretgodne su mu bile bas kako je napisao lik kog si napao da ne prati utakmicu pre ce da ti ne pratis celu seriju

Umetnički dojam

pre 2 godine

Koliko puta je zakuco ‘Mvp’?? Hahah


Opa imamo i ljude koji prate košarku iskljucivo zbog umetničkog dojma…. Možda da pogledaš balet

NastyB

pre 2 godine

При томе је тај Родман био у још шампионских екипа и свуда је показао исто, појма нема, али добро бије. Е сад што би то свуда био фаул нема везе.
(mr, 25. april 2022 08:13)

Sedam puta za redom najbolji skakač lige, dva puta najbolji defanzivac lige, osam puta u najboljem defanzivnom timu NBA, drži nekoliko rekorda koji su vezani za skokove i čovek nema pojma???!!! QQ majko, šta sve neću pročitati ovde!

Pogan

pre 2 godine

JA NE ZNAM STA VI LJUDI GLEDATE?? Moris dao 20 poena, sutirao 5 od 7 za 3 poena i ti pises da je u slaboj formi?? Drzao je Denver sa Nikolom trecu cetvrtinu..Ajde saberite se i gledajte kad vec pisete komentare. A ostaje jos jedna , poslednja cetvrtina..Bitno je da pisete..
(111, 24. april 2022 23:57)

Ja ne znam koliki IQ ti treba da pogledas vreme pisanja komentara. Dosao si ovde da pametujes (i dobio brdo pluseva, lol) nakon Morisove serije poena pre koje se nije video na parketu.

OLiver Nedeljković

pre 2 godine

Aleks,

pokušao sam da objasnim da Grin nije primarni organizator igre, kao što si napisao-la. Otud slikovita zapitanost kako bi izgledala igra da je Grin primarni organizator igre Warriorsa.. Znamo kako to izgleda kada radi Jokić, jer to gledamo u skoro svakoj utakmici.

Napisao sam i da ne poznaješ igru a ne da nemaš pojma, vređanje nije u ’’opisu posla’’ jednog bivšeg sportiste-pedagoga. Tuđe reči nije lepo izvrtati. Takođe sam napisao ’’skoro na svakoj vesti’’ što je priznaćeš dosta drugačije značenje od ’’svakoj vesti’’.Liči na spinovanje, kao što si napisao-la u jednom od tvojih brojnih komantara ovde.

A ko bolje čita igru od ove dvojice videli smo sinoć kada je Jokić pre ubacivanja lopte u igru saigračima na terenu dobrih 5 sekundi vikao da će biti lob pod košem za Viginsa.

Besmisleno je tvrditi da si nekoga ’’zaključao’’ ako ti taj u 4 utakmice ubaci skoro 30 ili više poena, a u jednoj te sa 6 faulova izbaci iz igre. Tvrdnja "Lako je Jokiću da ima TD kad ne deli loptu ni sa kim" tek nema nikakvog smisla.

I još jedna slikovita zapitanost. Kako bi se recimo Jokić snašao u ovakvom timu Warriorsa, a kako Grin u timu Denvera, da kojim slučajem mogu da zamene mesta?

Ovim je moje mišljenje o ovoj temi iscrpljeno. Čekamo sledeću utakmicu i nadam se uživamo.

I zapamtite, Nedeljković Oliver Nedeljković.

Voja

pre 2 godine

@Aleks

E takvi su sami sebi krivi kad ih neko napenali. Kao sto ne podnosim likove koji ovde dolaze da demagogisu i osporavaju Jokica nekim stelovanim narativima, iako su sve strucne analize, izjave i statistike, direktno iz NBA, koje jasno dokazuju da nisu u pravu, samo klik daleko, tako sam isto ostro protiv Denverovih/Jokicevih navijaca koji idu da troluju po vestima koje ih se ne ticu. Ali opet, to ce se desavati i kad Denver ispadne. Neces ih se osloboditi ni kad se zavrsi sezona, jer nema veze sa navijackom ostrascenoscu, nego sa psihologijom.

ex

pre 2 godine

Podao i nameran udarac u oko.
Nadam se da ce biti snimaka sa neke druge kamere da se vidi da je njegov pokret ka licu bio planiran sa namerom da ozledi Jokica.

goran

pre 2 godine

i još je ovo najbolje sudjenje od sve 4, pa ovo ili obostrana ili samo za grina, ali samo za kazinsa tehnicka ne moze nikako. sta sve dopuštaju grinu, denver uteraju u bonus na deset minuta pre kraja 1/2, užas

JPR24

pre 2 godine

Igrac Denvera sa brojem 25, Rivers ne ucestvuje lik uopste u napadu Denvera. Za 20 minuta jedino sto je ukrao jednu loptu i nista vise. To u zivotu nisam video. Najzagonetnije za mene je to sto ga Meloun non stop drzi u igri?!?!? Neverovatno!
(Baćo, 24. april 2022 23:07)

Šta ti gledaš ? Igra odbranu. Ukrao je 4 lopte..

Arm

pre 2 godine

Ovaj Maloun zaista nije normalan sa Džefom Grinom u prvoj petorci. Umjesto da drži Riversa za odbranu i da stisnu Tomsona jer ima 4 lične on pusti da Tomson da 4 trojke . Stvarno se ne vrijedi sikirati zbog ovog trenera

ultrasrbin

pre 2 godine

Jokic sa loptom.
Dobija po rukama, lik mu sve vreme nogama ulazi u telo.
Jokic se okrece na sut, dobija ruku u lice i nije faul.
A ono protcavanja igraca Denvera i cinjenica da 3 igraca GSW otimaju loptu igracu Denvera samo se Denveru ne svira.

Demar Derozan

pre 2 godine

Barton resio, ok je da se serija vrati u CA, i dalje GS je blizu da zatvori seriju, kod njih po kvalitetu Vigins ne zasluzuje minute koje dobija, igra na silu i ne napreduje ni u jednom segmentu, Jokic standardno dobar

Pera Ždera

pre 2 godine

Sta ti je zivot.
Barton OCAJAN ceo mec. Igra totalno van razuma, 32 minuta. 6 poena, najgorih -12, ALI pogodi trojku za pobedu :) ...iz Nikoline asistencije, svakako. Jos jedna pobednicka u kolekciji.

I eto kako izgleda kada glavni igrac ima POMOC saigraca neophodnu za ovakav nivo POff kosarke. Tada ni brdo Melounovih gluposti, ocajna partija Bartona (svaka cast za pobednicki pogodak!), ne mogu da ispuste pobedjenu utakmicu.

Docent dr

pre 2 godine

Neverovatno je koliko je Denver igracki slaba ekipa, ali najvise zahvaljujuci Jokicu ostvaruje neverovatne rezultate. Poređenjem kvaliteta igraca GS i Denvera, ova pobeda je jos veca. Drugo bi bilo da igraju Marej i Porter, ali bez njih dvojice, ovo sto je Denver sa tako slabom ekipom usao u zavrsnicu lige i uspeo da dobije 4.utakmicu protiv ovako kvalitetnog GS, vec je veliki uspeh i dokazuje koliko je Jokic nestvaran igrac.

323

pre 2 godine

HAHAHAHA Jokic igra SAM,dok je bio na klupi ovi njegovi se odvojili na 15 razlike,ratnici postigli dva kosa,svaki Jokicev sut je bio nebranjen,sam kao duh na trojci. Jokic je najgori defanzivac svoje ekipe koga moraju da pokrivaju,a samim isticanjem i stalnim ponavljanjem kako igra sam govore o tome koliko su ovde ljudi retardirani,Denverovci su bukvalno pojeli ove pozadi.
(David, 24. april 2022 23:01)


A da li vidis ko je sve na klupi GSW?? To se zove, igra drugi tim. I jednih i drugih.

Bor'ša

pre 2 godine

Sudije podosta kreiraju ishode meceva PO,njihovi kriterijumi sudjenja. Malo sam pratio i druge meceve, mislim da su Bruklin unakazili u prve dve dozvoljavajući "tucu" na terenu. Slicnu odbranu igraju tri ekipe, pored Bostona, Majami ume da pegla i kada se dopusti GS. Naravno mislim na tucu nad pojedinim igracima, zvezdama timova(Durenta, Jokic), dok za razliku od njih, Fili, Hardenu i Embidu se svira sve i svasta(vise Hardenu, manje Embidu jer i njega peglaju). Sve u svemu, cini mi se da ima pristrasnosti u sudjenju, generalno.

Sarkazam

pre 2 godine

Jokić nabijač statistike i MVP kandidat, dok mu tim biva pometlan iz plej ofa. On zadovoljan, njegovi sledbenici u ekstazi, a Denver?
(Mikii, 24. april 2022 22:09)

Jokic nabijac kompleksa susjedima, a i sire...

SaS

pre 2 godine

Kako je Jokić ostavio Grina kao ovcu da traži i njega i loptu, a on mu iza ledja daje koš, legenda. 31 poen i 67% šut do sada, ne može mu niko ništa a Grin najmanje.

Da je Denver kompletan ovo bi bilo 4-1 za Denver, sada je realno 2-2 da sudije u trećoj utakmici nisu "silovale" Jokića, svaka čast i poštovanje za Jokića kako se kontroliše, to što je uveo Denver direktno u PO je fantastika, i to što je uzeo i ovu jednu sa ovakvim anti-konstantnim igračima je neverovatno.

Apsolutno MVP, ne bi me čudilo i da bude tri puta uzastopno, ludilo, košarkaški dragulj za uživanje za one koji vole i razumeju košarku, istinski, košarkaško blago za sve one koji su slobodni od gordosti, narcisizma, površnosti, neznanja i lažnog ega.

Xdx

pre 2 godine

Ovo su vam "poznavaoci" igre. Ova prva kaže da je Stef sposoban za 30 ppg, a da je Grin zaključao Jokića u prve tri gde Jokić ima prosek od bezmalo baš tih 30 ppg. Baš ga je zaključao. Stef je sposoban za 30 ppg, a Jokić je zaključan na skoro isto toliko. Ovaj drugi se slaže. Nedostaje samo kako Bogdan ima školski izbačaj koji je i estetski najlepši u ligi.
(Xdx, 25. april 2022 07:36)

Osim što ja govorim o Karijevom poenterskom proseku u sezoni od 82 utakmice, a ti o 4 utakmice. Pritom, Jokića ne brani isključivo Drej - na njemu se smenjuju Luni, Beli, on. Nakon prve dve, možda čak i tri utakmice bio je podatak o Nikolinoj statistici kad ga čuva Grin, bila je baš loša. Plus ko je gledao utakmice video je da mu je "ušao u glavu" i naterao ga na neke atipične greške. Nesumnjivo da je Nikola igrač sa natprosečnim BBIQ-om, ali isto tako je i Drejmond; prema tome degutantno je da neko ko očigledno površno posmatra košarku proziva jednog od najboljih defanzivaca ikad. A Jokić je superstar i naravno da će ubaciti svoje poene, sa manje ili više šuteva.

Btw odlična anticipacija onog napada GSW, outcoaching Kerr. :)
(Aleks, 25. april 2022 10:31)

Ja govorim o 4 utakmice na kojima je, ti tvrdiš, Jokić zaključan. Zamislite, zaključao ga Grin... Evo sinoć ga zaključao na skoro četrdeset poena.

LichKing

pre 2 godine

Link za gledanje preko neta?
(Nenad, 24. april 2022 21:08)

Skini aplikaciju Dofu Sports Live Streaming sa playstore-a i moci ces da gledas sve NBA utakmice.

Pixy

pre 2 godine

Da je Bugi ostao još 2 sekunde u igri, Greena bi odnio...Bugi je brat, ali malo lud, ideeemooo Denver...Ušao je tata, sad kreče pakao!

Milos

pre 2 godine

@baćo Rivers je jedini lik u Dwlenveru koji može da uhvati korak u odbrani, i da igra telom. To što je beskoristan u napadu je stvar taktike

hoodie

pre 2 godine

Vidim da slabo ko ovde ističe očajnu formu Morisa, u čitavoj ovoj seriji sa GSW.
Za Bartona se već sve odavno zna, ali Moris mi je ipak najveće razočarenje.
Igra kao pre dve-tri godine, bez imalo samopouzdanja, i deluje prilično plašljivo. Procenti šuta su mu katastrofalni. Ono što ga je krasilo, ta neka pouzdanost, potpuno nestala.
(posmatrač, 24. april 2022 23:21)

Daj prozovi jos nekog da je ocajan, Jokic bi ti bio zahvalan... Moris bukvalno ne moze da promasi kos nakon ovog komentara hahaha

vrg

pre 2 godine

Jokić koliko doprinosi u napadu još više ne postoji u odbrani. Bukvalno igrač manje.
(V, 24. april 2022 23:41)

mislis na istog jokica? na nikolu, koji je zvanicno u top 10 odbrambenih igraca medju centrima? top 5 u skokovima i ukradenim loptama, sa 3 game winning bloka.

to je fascinantno i kada bi zaboravili da je najvece ofanzivno oruzje u nba. a kada se to uzme u obzir je prosto neverovatno. nikola je uveliko hall of famer, legenda.

konza

pre 2 godine

Denver na nekih 2 minuta vodi 117:112, ja u razmišljanju ponovo se Golden Stejt pita za sve. I na kraju je bilo stvarno tako, na 119:119 Tompson promašuje otvorenu trojku, nakon tog promašaja Wigins promašuje čisto kucanje. Denver na kraju bio smireniji, al utisak je da se Golden Stejt ponovo pitao za sve. To je jednostavno mašinerija, oni -10 mogu istopiti kad hoće za 1-2 minute. Onaj Kari je bolesnik.

Манда

pre 2 godine

Малоун је такав стручњак да пушта ГС да користе Клеја који игра целу трећу и пола четврте са 4 и 7 последњих минута са 5 личних и Магаре са 4 па 5 личних грешака у четвртој, и нити један једини напад не каже својима да њих нападају.
Лик је прешао игрицу, гори тренер није дуго био у лиги.

goran

pre 2 godine

u ove 4 jokić u proseku: 31,25 poen, 12 skokova, 5,25 as, 2 ukr, 1 blk, šut preko 55 posto. da nije bio isključen u drugoj imao bi 33-4 poena u proseku

drvobradi

pre 2 godine

Denverova klupa kako god zna i ume mora ovako da nastavi da igra. BTW iako je danas suđenje bilo malo bolje nego kako obično sude Denveru i dalje je sramota kako lako sviraju Kazinsu tehničke.
@Ja ti on
Grin i Kari traže Jokića svaki napad kada se lomi. Jokić ne može da igra protiv Karija duže od 3s, doduše mali broj centara u NBA to može. Još gore je kada igraju 2 na 2 protiv njega i Gordona, tada sigurno ispadaju u rotaciji.

Kozuki Oden

pre 2 godine

2CRAZY
Kada Grin cuva Jokica oko trojke/kapice/lakta i Jokic stoji Denver zapravo pravi akciju u kojoj izvlace Grina iz reketa. Nadam se da je posle hiljaditog takvog napada to bilo ocigledno...

Pera Ždera

pre 2 godine

I eto nekog nacrta nekakvog plana kod zakasnelog Melouna koji ne kapira da na petorku sa tri elitna beka (koji ih ponizavaju tri meca) sutera ne sme da igra sa cica Grinom, vec sa Riversom (fenomenalan odbrambeno sinoc)... Zaustaviti/usporiti glavnu prevagu ove serije, Dzordana Pula. Klej je odlican al kada se odlucuje uglavnom posustaje. Kari je Kari, zna da odlepi ali sa godinama sve manje. Njih dvojicu koliko toliko prepustis ali Pula pritisnes, prebijes, usporis po svaku cenu.

Ovde pricaju o sreci Denvera sto je Grin pred kraj ispao zbog licnih kao da to nije posledica cuvanja Jokica i nenormalnih batina koje sprovodi. Da, Grin je ispao ali usled elitne ofanzivne opasnosti zvane Nikola Jokic koja zahteva fizicku odbranu i preko granice faula (ekstremno cesto nesviranih).

I kroz fenomenalnu partiju Morisa (vrv nikad ponovljenu), polu probudjenog Gordona, Bounsa u zoni pogadjanja suteva sa 9m, odlicnog Riversa u odbrani, dovoljnog Kazinsa, nenormalnog Jokica JEDVA su dobili. Mnogo jaci tim Ratnika svakako ali ako se pobiju i 5ti mec hmm... nerealno ali i te kako pozeljno radi zanimljivije serije i smanjenja argumenata pljuvaca koji namerno zmure na neverovatnu seriju Nikole sa 30+p i 11+sk radi pljuvanja i omalovazavanja izvesne MVP titule.

Ne sme vise Denver da dozvoli "Poole party" bez pojaseva za spasavanje u bazenu (pomoc saigraca)!

Voja

pre 2 godine

Zato će biti super kad Denver ispadne, pa će ovakvi "poznavaoci" da nas napuste do oktobra i moći ćemo da pratimo plej of košarku na miru.
(Aleks, 25. april 2022 17:28)

Cekaj, Aleks ... Nije da se ne slazem sa nekim stvarima koje pises, iako ocigledno ne navijamo za istu ekipu, ali ovo je vest o Jokicu i Denveru. Ako te "poznavaoci" nerviraju - prosto nemoj vest ni da citas, a kamoli da komentarises. Ne zanima te, ocito nije za tebe - prosto preskoci. Ne mora Denver da ispadne da ti nesmetano mozes da pratis druge vesti iz NBA. Kad bude neka vest sa Golden Stejtom u fokusu, a ima ih, ti tamo komentarisi i analiziraj koliko ti je volja. Ispao Denver ili ne ispao, nas, njegove navijace, ne zanima da komentarisemo vesti o drugim timovima, a onih dokonih, kojih ima na svim vestima, svejedno se neces osloboditi, sta god da se desi, jer se njima ceo zivot odvija iskljucivo za tastaturom.

Steva

pre 2 godine

Hahahhhahaaah
Vidjeste li Jokica statisticara, ne zeli da kvari procenat za tri pa uvaljuje Riversu da sutne sa pola hahhhahaha
A Stef Kari svaki mec po par puta sutne iz velike daljine.
(Srbonja 2.0, 24. april 2022 23:52)

Ala ti lupetas ... ne znam samo kako te nije blam da se uopste i javljas ... Jokicu je procenat za 3 pola sezone katastrofalan, sto znaju i vrapci, a sto ni on sam ne krije. Koja bi poenta bila da cuva procenat, pri cemu mu to nikad nije ni bila statistika vredna cuvanja. Insajd informacija za tebe - on je centar, nije shooter.

Pera Ždera

pre 2 godine

Bravo Meloun. Sacekaj da se priblize na 3 razlike pa trazi tajmaut. Nemoj igrati sa Bounsom vise minuta i ako je u ritmu... drzi Bartona 30+ minuta. Jokic iscrpljen.

ex

pre 2 godine

Podao i nameran udarac u oko.
Nadam se da ce biti snimaka sa neke druge kamere da se vid da je njegov pokret ka licu bio planiran sa namerom da ozledi Jokica.

Obelix

pre 2 godine

Na misice, ali zasluzena pobeda. Celu utakmicu su vodili i borili su se. Ovo je maksimum ove ekipe, bolje ne mogu u ovom sastavu. Jeste Grin antipatican, ali svaki trener bi ga pozeleo u svojoj ekipi. Prava radilica na terenu. Jokic standardno, sta vise pisati za njega. Posebno bih izdvojio Kazinsa. Svaka mu cast.

tocka

pre 2 godine

Auh kakav pakao od utakmice. Svaka čast Jokiću, zaradi svaki dolar od svog ugovora. Na sreću ovaj put su i saigrači živnuli. Rivers odlična odbrana, Hajland onaj neverovatan niz trojki, Kazins odličan, Moris se probudio u drugom poluvremenu i igrao ko u transu, Gordon dobar na obe strane, a čak je i nesretni Barton ubo najbitniji poen na utakmici. Sad niko ne sme da ospori da je Jokić MVP.

Bocko

pre 2 godine

Videlo se šta znači kad se bar još jedan igrač priključi Jokiću i da 20+ poena. Da je tako bilo u trećoj utakmici, sad bi bilo 2:2. Na žalost, teško da će se to dogoditi. Što se GSW tiče, oni su ne samo jača, već i namazanija ekipa. Kao četvorostruki šampioni NBA koriste sve pogodnosti tog statusa ( naročito kod sudija ), u odnosu na malu franšizu iz Kolorada.

Voja

pre 2 godine

Tesi se.
A kako je jokic izgubio 7 lopti, a onda oprezno do kraja da ih ne bude 10.
Strpali 50 poena preko njega.
(Gaston, 25. april 2022 11:52)

Niko preko njega nije utrpao 50 poena, jer njegov posao nije da cuva bekove, a igraci koje je cuvao se nisu nadavali koseva ni u jednoj od 4 utakmice. Kada cete vi hejteri shvatiti da Jokic nije rim protector, niti se folira da jeste, niti ga iko razuman tako klasifikuje. Niko ne kaze da je elitni odbrambeni igrac, ali reci da ne igra odbranu je lupetanje. Tokom regularnog dela sezone je imao 3 bloka za pobedu, cime ne moze da se pohvali ni jedan od elitnih odbrambenih igraca ove sezone. On odbranu igra na mnogo suptilniji nacin, koji ovdasnja populacija, sasvim normalno, nije u stanju shvati, jer u ovim krajevima ne caruje um, nego snaga i samo se sila priznaje kao ucinak.

Šumadinac

pre 2 godine

Idite na sajt:

scor.nbabite.com

to je stari reddit NBA streams i nema boljih strimova od toga.

Naravno tu su i IPTV liste i NBA League Pass

David

pre 2 godine

Da ne gledam utakmicu mislio bi da bekovi Denvera ne postoje na terenu i ne igraju odbranu a da igraci Wariorsa ne promasuju,a ono CIGLANA!

matori

pre 2 godine

@sta radi klej, kakva je to igracina za ne poverovati
(naa coek, 24. april 2022 23:25)

i Barton razvaljuje :)
trenutno ima šut 1 - 6...

xxl

pre 2 godine

Mali Hyland ima srce..Glupi Meloun ceka poslednjih 5 minuta da uvede Jokica a ovi skinuli na 6 poena zaostatka? Ali zato mu Jokic igra 11 minuta u prvoj cetvrtini?? Sad mora da odmara a odmara od kraja trece cetvrtine?? Znaci, sabloni, sabloni..ko slepac se drzi sablona a rezultat nema veze?

goran

pre 2 godine

u prošloj na 3:20 do kraja bilo +5 za denver, evo sad na 4 min do kraja +10 i ovi untri napada na -3 dodju. aj da vidimo šta će biti

cCc

pre 2 godine

Koliko je teško Jokic da igra ali lik lagano 30+ daje..svaku je udvojen tako da Grin sam ništa ne može uvek neko mora da mu pomaže....

Kozuki Oden

pre 2 godine

111
Treba svi da mu se zahvalimo umesto sto ga kritikujete za prozivanje Morisa. Prozvao ga je dok je imao 0/4 FG i 5/5 FT (sut iz prvog poluvremena) pa je ovaj nakon toga imao 7/7 FG i 5/5 3PT. :]