Fudbal 78

Subota, 16.04.2022.

20:42

Stanojević: Zato što je vas crveno-belih 70 odsto, zato je nama teško

Trener Partizana Aleksandar Stanojević govorio je na konferenciji za medije nakon 167. "večitog" derbija.

Stanojeviæ: Zato što je vas crveno-belih 70 odsto, zato je nama teško IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Skorpion

pre 2 godine

Natho ulazi u 87. minutu?
Zasto?
(Lord, 17. april 2022 00:00)

Kopirao sam ovaj jedan komentar iako ih ima vise od 20 na ovu temu. Da li je moguce da ste vi Partizanovci toliko nepismeni i neobavesteni o svom klubu. Danima se ovde pisalo kako Natho drzi ramazanski post, znaci ne jede i ne pije nista dok ne zadje sunce, kako mislite da on moze da igra vise od 10 minuta u tim uslovima. Bitno vam je da lupetate po tastaturi umesto da se informisete a razlog za to je sto ste toliko opcinjeni Zvezdom da vas sopstveni klub ne interesuje. To pokazuje kakvi ste navijaci i koliki IQ posedujete.

Milan

pre 2 godine

Da li je moguce da jedan covek kuka ovoliko…pa ovo nema nigde na svetu. Ozbiljan cirkus je napravio od partizana sa kuknjavom na svakoj konferenciji. A covek pre mesec i po imao plus 5 i derbi da zavrsi pricu. Sad mu svi drugi krivi.

Dag Kristi

pre 2 godine

Sta ste napali Stanoja panteri.On je vas covek. Uradio je sve sto je trebalo da Zvezda bude prva.Ne znam sta vam to smeta kod njega
(zicers, 16. april 2022 22:01)

Ko je rekao da nam smeta? Nekada sam se vikendom uveče opuštao uz Benija Hila, sada uz Stanoja, njegove konferencije i mlataranje pored terena. Nedostaje samo muzika u pozadini iz Benija.

moje ime

pre 2 godine

Komentari ljudi su standardno dvopolni. Ali reci cu sledece: u Srbiji od kada ja pamtim nikada nisu bili srecni navijaci oba kluba iste sezone (kazem oba kluba, jer mi toliko i imamo u ovoj zemlji).
To je ono o cemu treba razmisljati. Pogledajte Premier ligu. Tamo su srecni navijaci 20 klubova, jer ucestvuju. Svaki mec je praznik fudbala. Treba napraviti ligu gde ce svaki klub imati kvalitetno sudjenje, pune tribine i sistematski reseno finansiranje na osnovu plasmana. Pa neka takvih bude i 8 ako ne moze vise. Da bude cast da budete prvak te lige. Da se nista ne podrazumeva. Mancester Siti i Liverpul su od pocetka najbolji, ali ko sme da garantuje da je Siti prvak, jer ima bod vise sedam kola pre kraja?

Tamo neko

pre 2 godine

Kaze covek da je strasno da se prica da je titula osvojena sa dva boda vise i 6 kola do kraja a on pre toga izgovori za Terzicevu sansu u prvom poluvremenu derbija da je realizovao mogla da resi prvenstvo?! Dakle, da je Terzic pogodio, Zvezda ne bi izjednacila ili pobedila do kraja utakmice i Partizan ne bi kiksnuo do kraja. To je sasvim logicno a ono prvo nije. Sizofrenija, level pro.

Amaterska expertiza

pre 2 godine

Zar nisi ti slavio i urlao posle pobede u jednom derbiju, nakon kog ste pobegli na 3 boda razlike a 5,6 kola pred kraj? Što, zato što šampion nije bio odlučen kao i sada? Tad je zvezdaša bilo samo 20% pa su se u međuvremenu namnožili, šta? Ne znam na osnovu čega onda možeš očekivati drugačiji tretman od toga da većina misli sad da će zvezda biti prvak? Ti si licimer kao i svi drugi, lako prokockaš svoje principe i stavove zarad trenutnih nekih tema, samo da ispališ neku zapaljivu retoriku. Ne sme niko da te pita nešto što se tebi ne sviđa, odmah se popariš. Ja bih se pre zapitao koliko ste golova dali u prolećnom delu i kako igrate generalno. A dok ste trpali po 5 komada na jesen, tad je vas bilo 70%? Ne kapiramo te čoveče, zaista. Deki bar ne skiči na konferencijama, ni na minus pet ni na plus dva. Ograđujem se od zvezdine uprave, jer su isti kao ti, a tebi jedva čekam da vidim leđa pa neka bude partizan prvak, samo ne sa tobom.

tako je!!

pre 2 godine

na ovakav komentar ima pravo trener koji je 90% utakmica u prvenstvu dobio sa 3:0, ili više od toga, koji u derbiju ima četiri, ili pet 100% šansi....dakle, trener koji dominira...a, Stanojević je, na žalost, počeo da privlači pažnju drugim stvarima...trebalo bi da se ugleda na Marka Nikolića...zahvaliće mu se na kraju sezone.

zmajognjeni

pre 2 godine

Natho ulazi u 87. minutu?
Ako mi iko da iole logicno objasnjenje za ovo, prestajem da pratim fudbal.
Ganjas pobjedu, imas igraca, koji istina ne moze u jakom tempu da izdzi vise od pola sata, koji jedini ima neki zavrsni pas, neku lucidnost, i ti ga uvodis 5-6 min. pred kraj?!
Zasto?
(Lord, 17. april 2022 00:00)

Natho slavi Ramazan. Covek ne jede i ne pije ni vodu preko dana. Bila je skoro vest o tome. Pretpostavljam da je u tome bio razlog.

sigurno

pre 2 godine

Imali smo šansu u prvom poluvremenu, tu šansu smo morali da resimo jer ona rešava prvenstvo -stanojevic

Gde mi živimo i kako funkcionišemo ako kažete da je prvenstvo rešeno? -stanojevic

Da li treba dalji komentar?

dusan

pre 2 godine

svi znamo da je nas fudbal anti sportska manifestacija. nas fudbal vode osudjeni i neosudjeni kriminalci ....i svi su uvuceni u to blato...i navijaci , i sudije , i uprave i igraci .JEDNO NEPRISTOJNO DRUSTVO!
i kada se ovako govori na konferencijama za stampu , primecujem jedino da svi "muvaju", ali nekada jedni malo vise , drugi malo manje , ito je ustvari uzrok frustracije svih aktera ove nase sportske BENE FARSE!

Slobodan Penezić

pre 2 godine

Da je barem sreće, da još postoji SFRJ, imala bi Zvezda barem dve titule šampiona Evrope, a možda i više. Ako meni ne vjerujete, pitajte Džajića. A drugo da je Juga išao bih na posao sa uživanjem, kao ČOVEK, a ne kao Nemac.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Ja kao navijač Partizana mogu reći samo jedno, daj ostavku i ne brukaj nas više!
(Kum Žoržo, 16. april 2022 21:51)

Zašto bi davao ostavku? Koga da dovede Partizan? Sa duplo losijom ekipom od CZ još uvek je u igri za titulu i odradio je sjajan posao u LK. Kada mu bude uprava dovela igrače poput Ljajica, Svete Markovica, nekog stranca za desnog beka... Mozda ce i moći da učini više, sa ovim timom ne. Svi ga organizovano vredjaju preko medija, a čovek daje sve od sebe da drži Partizan na pristojnom nivou. Prethodnici su zaostajali 20 bodova, ali nisu bili ni blizu pod ovakvim udarima novinara. Valjda svima više odgovara da se CZ kruniše za šampiona 10 kola pre kraja, da slučajno ne bude neizvesnosti. Činjenica je da su u derbiju CZ i Partizan tu negde već neko vreme, zaista je egal.

zvezdas-rajvoSa

pre 2 godine

A secas li se Stanoje kada si dobio derbi u prvom mandatu i slavio titulu a bilo jos 6 kola do kraja i cini mi se +2 isto kao i sada. Zasto si tada titulu slavio, a imalo jos 6 kola da se igra?! Lako se to proveri na internetu, moj Stanoje, ali vremena se menjaju.

N.T.369

pre 2 godine

Svaka ti čast Aleksandre. Eh da su nam više takvih kao ti u klubu. Sve si lepo reko pogotovo onome sto javno priznaje da je Zvezdaš a novinar koji bi trebo da postavlja neutralna pitanja a ne da provocira. Ali biće pravde polako ima još 6 utakmica da se igra.

A za sledeću sezonu da dovedemo 10ku i da ih pregazimo.

Lord

pre 2 godine

Natho ulazi u 87. minutu?
Ako mi iko da iole logicno objasnjenje za ovo, prestajem da pratim fudbal.
Ganjas pobjedu, imas igraca, koji istina ne moze u jakom tempu da izdzi vise od pola sata, koji jedini ima neki zavrsni pas, neku lucidnost, i ti ga uvodis 5-6 min. pred kraj?!
Zasto?

komedija server

pre 2 godine

@Evo ga ponovo spinuje, nas možda ima 70% zato vasi drže sve medije, kako vas nije sramota, svaka greška sudije u vašu korist se ignoriše... Dok se vaša preovelicava
(auuu, 16. april 2022 20:47)

Nit vas ima 70% nit drzimo medije. Pa Vuceline novine su 100% pro zvezdaske. Cak imaju i reklamu ma Rajku. Nego vama smeta ako iko ikada napise neku rec a da nije crveno obojema, pa vam valjda bode oci jer ste navikli na maslove "pobeda od 2:2 za zvezdu" i " od sporta nemamo nista".

Savo, vrati se

pre 2 godine

Sta ste napali Stanoja panteri.On je vas covek. Uradio je sve sto je trebalo da Zvezda bude prva.Ne znam sta vam to smeta kod njega
(zicers, 16. april 2022 22:01)

Nedostaje nam Savo i +30 na polusezoni, na prolece igramo sa rezervnim timom.
Ovo sa Stanojem mnogo stresno, -5 pa samo +2...

Dok je Savo bio lepo +30 i opustencija, a ne ovo, moras svaki mec na noz od prve sekunde.

Zoran

pre 2 godine

Konferencija za stampu, na kojoj niti jedan novinar ne sme da pita za Natkha i njegovo ponizavanje..!!?? ha,ha..Ma ne, nije to montirana konferencija..To se nama samo cini.

Jorgebarabahosa

pre 2 godine

Šefe, ti možda navijaš za Partizan, ali definitivno radiš za crvene.
Bez imalo stida, od kada si došao II mandat, nisi ni pokušao da ih pobediš.
Pametnom dosta!

123

pre 2 godine

E moj Stanoje.. Sve sto vredi je proterano iz kluba a menaju ih povratnici koji su ispusene lule. Sadik tamo negde trpa golove, jedva ste cekali da ga prodate i uzmete pare. I sada cekate pare od bonusa a igraju vam polovnjaci? I ti hoces titulu? Pa ova CZ je raspad..nista sa nista. I ti normalno ne mozes da dobijes utakmicu. Ko da da gol?

garda

pre 2 godine

Ne znam sta je sa ovim covekom. Ne znam iz kog ugla on gleda utakmice. Kaze da je Zvezda bila bolja samo u prosloj utakmici, a da su ostale bile egal, da je Partizan bio bolji u Humskoj jer je vodio do 80. minuta. I da je zato zasluzio da se igra u Humskoj. I da je u Evropi uradio isto sto i Zvezda. Covece, u prvom derbiju jeste Partizan vodio, ali je bilo realno pre gola Natka da Zvezda vodi bar 2:0. U Evropi Zvezda igrala 2. ligu, a Partizan 3. Evropska rang lista ne laze.

N.T.369

pre 2 godine

@alex

Zvezda je igrala 1/8 finale zato sto je imala najlakšu grupu na takmičenje. Ajde ohladi malo.

Niste osvojili Evroligu pa da se hvalis

Zoran

pre 2 godine

Tenkisti, zasto vam smeta Stanoje..? Oterao je Sumu, Asana, Sadika, Banjaka. Doveo je "talente" kao sto su golman Lukac (4.decenija), Mijlkovic koji ne zna za koji tim igra, Jojic (vas covek ocigledno..danas sam ga bas ispratio i vidim da covek jedno tacno proigravanje nije imao za 83min.), Markovic kao da je iz doma za stare izasao, pa nam je tu i Lola prepodobni, a tek Lutovac, pa Terzic...pa malo li je ??? Takvu pomoc vam ni Terza ne bi omogucio. Ne verujem da bi i Terza imao srca da drzi Natkha na klupi 87 minuta.

Flora od Šamroka

pre 2 godine

"Imali smo više situacija, jednu stopostotnu šansu koja rešava prvenstvo."

"Eto vidite gde mi živimo i kako funkcionišemo kad vi kažete sedam kola pred plej-of kažete da je gotovo prvenstvo."


Dakle, normalno je da je prvenstvo rešeno sedam kola pre kraja samo u slučaju da su dali gol i da su prvi na tabeli.

Pošto nisu dali gol i nisu prvi na tabeli onda ide komentar Šamrok Stanoja "eto gde mi živimo".

Posle se ljudi čude kako je ovaj Šamroje radio po par meseci u svakom klubu u inostrasntvu pre nego što je dobio nogu.

Igorka

pre 2 godine

Čitam komentare i ne verujem!
Pa zar vi cigani stvarno mislite da su mediji u Srbiji na strani Partizana poslednjih 10 godina?
Majstori ste da sami sebe uveravate u nebulozne stvari.
Tome u prilog govori i provokativno pitanje za Stanoja, da li misli da je ovom utakmicom Zvezda osvojila titulu, kao da ne može da izgubi utakmicu do kraja.
Kad malo bolje razmislim, i ne može...

Дрндоје

pre 2 godine

Чуде ме навијачи и Партизана и Звезде. Није ли рекао највећи фан Звезде (преподобни АВ) да је у интересу Србије да Звезда буде шампион.

Borkes

pre 2 godine

Covece, odlazi vise! Doveo si raspalog Fejsu da ti menja povredjenog Pantica, a Jevtovica da menja Scekica. Umesto da se pojacamo i osvojimo titulu ti nas namerno oslabis! Sa kojim igracima da osvojis titulu? Sramota si za Partizan!

veljko

pre 2 godine

nisam neki ljubitelj Stanojevica ali mi se ovo izlaganje bas svidelo, pravo u centar svaka cast. zvezda sve zatvara, tako traje godinama nazalost

Mali Hijavata

pre 2 godine

Ovaj čovek je pokazao da uvek može još niže da padne.Osim psovanja kraj terena, on ništa drugo ne zna.
Savo je pokušavao da igra moderan fudbal, za to treba vremena i dobar skauting... ali, lakše je dovoditi Stanojeviće, onda ni Uprava ni ostali ne moraju ništa da rade.
Bolje da se bavite Fejenordom i vidite razliku izmedju fudbala i hrkljuša. Pošaljite mlade trenere u Holandiju, nek nauče kako se radi s decom, a Stanoja pošaljite u treću uzbekistansku ligu, zajedno sa mladim talentima Markovićem i Lolom, pa još nadjite i onog genijalnog izdanka vaše škole Gulana da im se pridruži. Biće to ponovno rodjenje Partizana, verujte mi.

chupavi

pre 2 godine

Jel ovaj svesan da sa izuzecem bodova iz derbija Partizan ima bod vise od Zvezde? Prema njegovoj logici to znaci da su se njima protivnici sklanjali malo vise nego Zvezdi.

pera

pre 2 godine

Kako ovaj nepovezano prica, kao osnovac... nije ni cudo kakav nam je fudbal kada je ovako elokventan trener jednog od dva vodeca kluba kod nas

Toliko

pre 2 godine

Ha, ha, pali se kao hepo kockica. A pitanje odlicno! Podsetio ga novinar samo na ono sto su oni sami izjavljivali pre nekoliko godina. Ono tipa budite sampioni ako vas nije sramota i tako to. A sad licemer smatra da je zasluzio vise nego sto mu je dato. Pazi - dato. Titula se osvaja licemeru, titula se ne dobija na poklon kako si navikao za vreme Toleta.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Овај човек живи у неком паралелном универзуму где су лаж и спин подразумеване категорије!

vld

pre 2 godine

Ko je to brojao da kaze taj odnos 70 : 30 ? Ima verovatno vise zvezdasa al bas lupati procente je bez veze. Stanoje kuka li kuka napravili protiv Cukarickog sto sansi al ne znaju gol dati i onda se hvata za sudijsku gresku kao da bi posle toga dali gol. Imas li malo samokritike i kazes mi smo najvise krivi. Ok pogresio sudija namerno ili ne al isto tako vam doneo greskom direktno pobedu u Subotici. Imate dobru odbranu ali zbog napada ste izgubili prednost na tabeli nijedan vam sudija nije kriv zbog toga

corto

pre 2 godine

Svadjao se, bojkotovao ispred stadiona protiv Djurica, ovim lakrdijasima ne sme da pisne, sramna uprava, los trener, svi su drugi krivi. Partizanovac sam ali ovo maltretiranje navijaca Partizana. Klub ste nam zgadili!

srbija

pre 2 godine

U prethodnih 5 derbija je Zvezda dobila 2 regularno, dobila 1 na penale i 2 remija. Ko ti je kriv sto 2 godine ne mozes Zvezdu da dobijes?

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

"Vi ste mislili i pre početka ovog šampionata da je sve rešeno."

Čekaj bre, zar niste vi iz Partizana govorili na početku da se već zna da će Zvezda biti šampion? Ovaj jeo bunike...?

Shamrock!

nista o nicemu

pre 2 godine

Da li je Zvezda uradila nesto vise u Evropi?

Jel ima neki novinar sa kicmom da mu postavi pitanje, a ne sve poslusnici sistema i FK Partizai?

Goxyy

pre 2 godine

"Zato što vas 70 odsto ima koji ste crveno-beli. Zato je nama mnogo teško da se borimo sa vama ovde. Vi relativizujete kada mi pomenemo Napredak i Čukarički. Svi ste vi zajedno"

Ima jedan sjajan tekst o crno beloj hobotnici na rsb , ko drži medije I ko je zajedno... A o realnosti tih novinara suvišno je pričati, zna i on to samo se pravi ...licemer jedan.

Pogled sa Rtnja

pre 2 godine

Trener koji Natha, najboljeg igrača Partizana, uvodi četiri minuta pre kraja, a drugog napadača, Milovanovića, dva minuta pre kraja zaustavnog vremena, indirektno je pomogao Zvezdi da osvoji titulu.

само јако

pre 2 godine

Skoro je partizan osvojio 6 titula za redom... To mu tada nije smetalo , dobro znamo za grobarsku realnost. Cuveno grobarsko postenje...
(exe, 16. april 2022 20:53)

Ех кад би од вас нешто научили...

auuu

pre 2 godine

Evo ga ponovo spinuje, nas možda ima 70% zato vasi drže sve medije, kako vas nije sramota, svaka greška sudije u vašu korist se ignoriše... Dok se vaša preovelicava

alex

pre 2 godine

“Jesu li u Evropi stigli vise od nas?”Decko, mi smo igrali Ligu Evrope, tamo nemas u grupi amatere kao anortozis i one druge, i ime sam ima zaboravio.

Legolas

pre 2 godine

Nije tačno!!!

Ne igraju novinari.
Ne postavljaju taktiku novinari.
Ne vode treninge novinari.
Ne dovode igrače novinari.
Ne prodaju igrače novinari.

Goxy

pre 2 godine

Imali ste napredak i cukaricki a ko je to procenio da ste vi tamo 100% oštećeni?

ko to garantuje da bi dali penal i pobedili sa igracem više?

Imali ste Spartak gde vam je poklonjen penal, Imali ste tsc gde nije sviran penal, ali to tebe ne zanima, kao ni tvoje novinare

alex

pre 2 godine

“Jesu li u Evropi stigli vise od nas?”Decko, mi smo igrali Ligu Evrope, tamo nemas u grupi amatere kao anortozis i one druge, i ime sam ima zaboravio.

auuu

pre 2 godine

Evo ga ponovo spinuje, nas možda ima 70% zato vasi drže sve medije, kako vas nije sramota, svaka greška sudije u vašu korist se ignoriše... Dok se vaša preovelicava

Goxy

pre 2 godine

Imali ste napredak i cukaricki a ko je to procenio da ste vi tamo 100% oštećeni?

ko to garantuje da bi dali penal i pobedili sa igracem više?

Imali ste Spartak gde vam je poklonjen penal, Imali ste tsc gde nije sviran penal, ali to tebe ne zanima, kao ni tvoje novinare

Pogled sa Rtnja

pre 2 godine

Trener koji Natha, najboljeg igrača Partizana, uvodi četiri minuta pre kraja, a drugog napadača, Milovanovića, dva minuta pre kraja zaustavnog vremena, indirektno je pomogao Zvezdi da osvoji titulu.

Toliko

pre 2 godine

Ha, ha, pali se kao hepo kockica. A pitanje odlicno! Podsetio ga novinar samo na ono sto su oni sami izjavljivali pre nekoliko godina. Ono tipa budite sampioni ako vas nije sramota i tako to. A sad licemer smatra da je zasluzio vise nego sto mu je dato. Pazi - dato. Titula se osvaja licemeru, titula se ne dobija na poklon kako si navikao za vreme Toleta.

Legolas

pre 2 godine

Nije tačno!!!

Ne igraju novinari.
Ne postavljaju taktiku novinari.
Ne vode treninge novinari.
Ne dovode igrače novinari.
Ne prodaju igrače novinari.

nista o nicemu

pre 2 godine

Da li je Zvezda uradila nesto vise u Evropi?

Jel ima neki novinar sa kicmom da mu postavi pitanje, a ne sve poslusnici sistema i FK Partizai?

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

"Vi ste mislili i pre početka ovog šampionata da je sve rešeno."

Čekaj bre, zar niste vi iz Partizana govorili na početku da se već zna da će Zvezda biti šampion? Ovaj jeo bunike...?

Shamrock!

garda

pre 2 godine

Ne znam sta je sa ovim covekom. Ne znam iz kog ugla on gleda utakmice. Kaze da je Zvezda bila bolja samo u prosloj utakmici, a da su ostale bile egal, da je Partizan bio bolji u Humskoj jer je vodio do 80. minuta. I da je zato zasluzio da se igra u Humskoj. I da je u Evropi uradio isto sto i Zvezda. Covece, u prvom derbiju jeste Partizan vodio, ali je bilo realno pre gola Natka da Zvezda vodi bar 2:0. U Evropi Zvezda igrala 2. ligu, a Partizan 3. Evropska rang lista ne laze.

Flora od Šamroka

pre 2 godine

"Imali smo više situacija, jednu stopostotnu šansu koja rešava prvenstvo."

"Eto vidite gde mi živimo i kako funkcionišemo kad vi kažete sedam kola pred plej-of kažete da je gotovo prvenstvo."


Dakle, normalno je da je prvenstvo rešeno sedam kola pre kraja samo u slučaju da su dali gol i da su prvi na tabeli.

Pošto nisu dali gol i nisu prvi na tabeli onda ide komentar Šamrok Stanoja "eto gde mi živimo".

Posle se ljudi čude kako je ovaj Šamroje radio po par meseci u svakom klubu u inostrasntvu pre nego što je dobio nogu.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Овај човек живи у неком паралелном универзуму где су лаж и спин подразумеване категорије!

srbija

pre 2 godine

U prethodnih 5 derbija je Zvezda dobila 2 regularno, dobila 1 na penale i 2 remija. Ko ti je kriv sto 2 godine ne mozes Zvezdu da dobijes?

Mali Hijavata

pre 2 godine

Ovaj čovek je pokazao da uvek može još niže da padne.Osim psovanja kraj terena, on ništa drugo ne zna.
Savo je pokušavao da igra moderan fudbal, za to treba vremena i dobar skauting... ali, lakše je dovoditi Stanojeviće, onda ni Uprava ni ostali ne moraju ništa da rade.
Bolje da se bavite Fejenordom i vidite razliku izmedju fudbala i hrkljuša. Pošaljite mlade trenere u Holandiju, nek nauče kako se radi s decom, a Stanoja pošaljite u treću uzbekistansku ligu, zajedno sa mladim talentima Markovićem i Lolom, pa još nadjite i onog genijalnog izdanka vaše škole Gulana da im se pridruži. Biće to ponovno rodjenje Partizana, verujte mi.

corto

pre 2 godine

Svadjao se, bojkotovao ispred stadiona protiv Djurica, ovim lakrdijasima ne sme da pisne, sramna uprava, los trener, svi su drugi krivi. Partizanovac sam ali ovo maltretiranje navijaca Partizana. Klub ste nam zgadili!

chupavi

pre 2 godine

Jel ovaj svesan da sa izuzecem bodova iz derbija Partizan ima bod vise od Zvezde? Prema njegovoj logici to znaci da su se njima protivnici sklanjali malo vise nego Zvezdi.

Goxyy

pre 2 godine

"Zato što vas 70 odsto ima koji ste crveno-beli. Zato je nama mnogo teško da se borimo sa vama ovde. Vi relativizujete kada mi pomenemo Napredak i Čukarički. Svi ste vi zajedno"

Ima jedan sjajan tekst o crno beloj hobotnici na rsb , ko drži medije I ko je zajedno... A o realnosti tih novinara suvišno je pričati, zna i on to samo se pravi ...licemer jedan.

Savo, vrati se

pre 2 godine

Sta ste napali Stanoja panteri.On je vas covek. Uradio je sve sto je trebalo da Zvezda bude prva.Ne znam sta vam to smeta kod njega
(zicers, 16. april 2022 22:01)

Nedostaje nam Savo i +30 na polusezoni, na prolece igramo sa rezervnim timom.
Ovo sa Stanojem mnogo stresno, -5 pa samo +2...

Dok je Savo bio lepo +30 i opustencija, a ne ovo, moras svaki mec na noz od prve sekunde.

pera

pre 2 godine

Kako ovaj nepovezano prica, kao osnovac... nije ni cudo kakav nam je fudbal kada je ovako elokventan trener jednog od dva vodeca kluba kod nas

Jorgebarabahosa

pre 2 godine

Šefe, ti možda navijaš za Partizan, ali definitivno radiš za crvene.
Bez imalo stida, od kada si došao II mandat, nisi ni pokušao da ih pobediš.
Pametnom dosta!

vld

pre 2 godine

Ko je to brojao da kaze taj odnos 70 : 30 ? Ima verovatno vise zvezdasa al bas lupati procente je bez veze. Stanoje kuka li kuka napravili protiv Cukarickog sto sansi al ne znaju gol dati i onda se hvata za sudijsku gresku kao da bi posle toga dali gol. Imas li malo samokritike i kazes mi smo najvise krivi. Ok pogresio sudija namerno ili ne al isto tako vam doneo greskom direktno pobedu u Subotici. Imate dobru odbranu ali zbog napada ste izgubili prednost na tabeli nijedan vam sudija nije kriv zbog toga

Zoran

pre 2 godine

Tenkisti, zasto vam smeta Stanoje..? Oterao je Sumu, Asana, Sadika, Banjaka. Doveo je "talente" kao sto su golman Lukac (4.decenija), Mijlkovic koji ne zna za koji tim igra, Jojic (vas covek ocigledno..danas sam ga bas ispratio i vidim da covek jedno tacno proigravanje nije imao za 83min.), Markovic kao da je iz doma za stare izasao, pa nam je tu i Lola prepodobni, a tek Lutovac, pa Terzic...pa malo li je ??? Takvu pomoc vam ni Terza ne bi omogucio. Ne verujem da bi i Terza imao srca da drzi Natkha na klupi 87 minuta.

Zoran

pre 2 godine

Konferencija za stampu, na kojoj niti jedan novinar ne sme da pita za Natkha i njegovo ponizavanje..!!?? ha,ha..Ma ne, nije to montirana konferencija..To se nama samo cini.

Borkes

pre 2 godine

Covece, odlazi vise! Doveo si raspalog Fejsu da ti menja povredjenog Pantica, a Jevtovica da menja Scekica. Umesto da se pojacamo i osvojimo titulu ti nas namerno oslabis! Sa kojim igracima da osvojis titulu? Sramota si za Partizan!

123

pre 2 godine

E moj Stanoje.. Sve sto vredi je proterano iz kluba a menaju ih povratnici koji su ispusene lule. Sadik tamo negde trpa golove, jedva ste cekali da ga prodate i uzmete pare. I sada cekate pare od bonusa a igraju vam polovnjaci? I ti hoces titulu? Pa ova CZ je raspad..nista sa nista. I ti normalno ne mozes da dobijes utakmicu. Ko da da gol?

Tamo neko

pre 2 godine

Kaze covek da je strasno da se prica da je titula osvojena sa dva boda vise i 6 kola do kraja a on pre toga izgovori za Terzicevu sansu u prvom poluvremenu derbija da je realizovao mogla da resi prvenstvo?! Dakle, da je Terzic pogodio, Zvezda ne bi izjednacila ili pobedila do kraja utakmice i Partizan ne bi kiksnuo do kraja. To je sasvim logicno a ono prvo nije. Sizofrenija, level pro.

zvezdas-rajvoSa

pre 2 godine

A secas li se Stanoje kada si dobio derbi u prvom mandatu i slavio titulu a bilo jos 6 kola do kraja i cini mi se +2 isto kao i sada. Zasto si tada titulu slavio, a imalo jos 6 kola da se igra?! Lako se to proveri na internetu, moj Stanoje, ali vremena se menjaju.

Igorka

pre 2 godine

Čitam komentare i ne verujem!
Pa zar vi cigani stvarno mislite da su mediji u Srbiji na strani Partizana poslednjih 10 godina?
Majstori ste da sami sebe uveravate u nebulozne stvari.
Tome u prilog govori i provokativno pitanje za Stanoja, da li misli da je ovom utakmicom Zvezda osvojila titulu, kao da ne može da izgubi utakmicu do kraja.
Kad malo bolje razmislim, i ne može...

sigurno

pre 2 godine

Imali smo šansu u prvom poluvremenu, tu šansu smo morali da resimo jer ona rešava prvenstvo -stanojevic

Gde mi živimo i kako funkcionišemo ako kažete da je prvenstvo rešeno? -stanojevic

Da li treba dalji komentar?

Milan

pre 2 godine

Da li je moguce da jedan covek kuka ovoliko…pa ovo nema nigde na svetu. Ozbiljan cirkus je napravio od partizana sa kuknjavom na svakoj konferenciji. A covek pre mesec i po imao plus 5 i derbi da zavrsi pricu. Sad mu svi drugi krivi.

veljko

pre 2 godine

nisam neki ljubitelj Stanojevica ali mi se ovo izlaganje bas svidelo, pravo u centar svaka cast. zvezda sve zatvara, tako traje godinama nazalost

Slobodan Penezić

pre 2 godine

Da je barem sreće, da još postoji SFRJ, imala bi Zvezda barem dve titule šampiona Evrope, a možda i više. Ako meni ne vjerujete, pitajte Džajića. A drugo da je Juga išao bih na posao sa uživanjem, kao ČOVEK, a ne kao Nemac.

Дрндоје

pre 2 godine

Чуде ме навијачи и Партизана и Звезде. Није ли рекао највећи фан Звезде (преподобни АВ) да је у интересу Србије да Звезда буде шампион.

Dag Kristi

pre 2 godine

Sta ste napali Stanoja panteri.On je vas covek. Uradio je sve sto je trebalo da Zvezda bude prva.Ne znam sta vam to smeta kod njega
(zicers, 16. april 2022 22:01)

Ko je rekao da nam smeta? Nekada sam se vikendom uveče opuštao uz Benija Hila, sada uz Stanoja, njegove konferencije i mlataranje pored terena. Nedostaje samo muzika u pozadini iz Benija.

Amaterska expertiza

pre 2 godine

Zar nisi ti slavio i urlao posle pobede u jednom derbiju, nakon kog ste pobegli na 3 boda razlike a 5,6 kola pred kraj? Što, zato što šampion nije bio odlučen kao i sada? Tad je zvezdaša bilo samo 20% pa su se u međuvremenu namnožili, šta? Ne znam na osnovu čega onda možeš očekivati drugačiji tretman od toga da većina misli sad da će zvezda biti prvak? Ti si licimer kao i svi drugi, lako prokockaš svoje principe i stavove zarad trenutnih nekih tema, samo da ispališ neku zapaljivu retoriku. Ne sme niko da te pita nešto što se tebi ne sviđa, odmah se popariš. Ja bih se pre zapitao koliko ste golova dali u prolećnom delu i kako igrate generalno. A dok ste trpali po 5 komada na jesen, tad je vas bilo 70%? Ne kapiramo te čoveče, zaista. Deki bar ne skiči na konferencijama, ni na minus pet ni na plus dva. Ograđujem se od zvezdine uprave, jer su isti kao ti, a tebi jedva čekam da vidim leđa pa neka bude partizan prvak, samo ne sa tobom.

само јако

pre 2 godine

Skoro je partizan osvojio 6 titula za redom... To mu tada nije smetalo , dobro znamo za grobarsku realnost. Cuveno grobarsko postenje...
(exe, 16. april 2022 20:53)

Ех кад би од вас нешто научили...

Lord

pre 2 godine

Natho ulazi u 87. minutu?
Ako mi iko da iole logicno objasnjenje za ovo, prestajem da pratim fudbal.
Ganjas pobjedu, imas igraca, koji istina ne moze u jakom tempu da izdzi vise od pola sata, koji jedini ima neki zavrsni pas, neku lucidnost, i ti ga uvodis 5-6 min. pred kraj?!
Zasto?

Skorpion

pre 2 godine

Natho ulazi u 87. minutu?
Zasto?
(Lord, 17. april 2022 00:00)

Kopirao sam ovaj jedan komentar iako ih ima vise od 20 na ovu temu. Da li je moguce da ste vi Partizanovci toliko nepismeni i neobavesteni o svom klubu. Danima se ovde pisalo kako Natho drzi ramazanski post, znaci ne jede i ne pije nista dok ne zadje sunce, kako mislite da on moze da igra vise od 10 minuta u tim uslovima. Bitno vam je da lupetate po tastaturi umesto da se informisete a razlog za to je sto ste toliko opcinjeni Zvezdom da vas sopstveni klub ne interesuje. To pokazuje kakvi ste navijaci i koliki IQ posedujete.

zmajognjeni

pre 2 godine

Natho ulazi u 87. minutu?
Ako mi iko da iole logicno objasnjenje za ovo, prestajem da pratim fudbal.
Ganjas pobjedu, imas igraca, koji istina ne moze u jakom tempu da izdzi vise od pola sata, koji jedini ima neki zavrsni pas, neku lucidnost, i ti ga uvodis 5-6 min. pred kraj?!
Zasto?
(Lord, 17. april 2022 00:00)

Natho slavi Ramazan. Covek ne jede i ne pije ni vodu preko dana. Bila je skoro vest o tome. Pretpostavljam da je u tome bio razlog.

N.T.369

pre 2 godine

@alex

Zvezda je igrala 1/8 finale zato sto je imala najlakšu grupu na takmičenje. Ajde ohladi malo.

Niste osvojili Evroligu pa da se hvalis

tako je!!

pre 2 godine

na ovakav komentar ima pravo trener koji je 90% utakmica u prvenstvu dobio sa 3:0, ili više od toga, koji u derbiju ima četiri, ili pet 100% šansi....dakle, trener koji dominira...a, Stanojević je, na žalost, počeo da privlači pažnju drugim stvarima...trebalo bi da se ugleda na Marka Nikolića...zahvaliće mu se na kraju sezone.

dusan

pre 2 godine

svi znamo da je nas fudbal anti sportska manifestacija. nas fudbal vode osudjeni i neosudjeni kriminalci ....i svi su uvuceni u to blato...i navijaci , i sudije , i uprave i igraci .JEDNO NEPRISTOJNO DRUSTVO!
i kada se ovako govori na konferencijama za stampu , primecujem jedino da svi "muvaju", ali nekada jedni malo vise , drugi malo manje , ito je ustvari uzrok frustracije svih aktera ove nase sportske BENE FARSE!

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Ja kao navijač Partizana mogu reći samo jedno, daj ostavku i ne brukaj nas više!
(Kum Žoržo, 16. april 2022 21:51)

Zašto bi davao ostavku? Koga da dovede Partizan? Sa duplo losijom ekipom od CZ još uvek je u igri za titulu i odradio je sjajan posao u LK. Kada mu bude uprava dovela igrače poput Ljajica, Svete Markovica, nekog stranca za desnog beka... Mozda ce i moći da učini više, sa ovim timom ne. Svi ga organizovano vredjaju preko medija, a čovek daje sve od sebe da drži Partizan na pristojnom nivou. Prethodnici su zaostajali 20 bodova, ali nisu bili ni blizu pod ovakvim udarima novinara. Valjda svima više odgovara da se CZ kruniše za šampiona 10 kola pre kraja, da slučajno ne bude neizvesnosti. Činjenica je da su u derbiju CZ i Partizan tu negde već neko vreme, zaista je egal.

moje ime

pre 2 godine

Komentari ljudi su standardno dvopolni. Ali reci cu sledece: u Srbiji od kada ja pamtim nikada nisu bili srecni navijaci oba kluba iste sezone (kazem oba kluba, jer mi toliko i imamo u ovoj zemlji).
To je ono o cemu treba razmisljati. Pogledajte Premier ligu. Tamo su srecni navijaci 20 klubova, jer ucestvuju. Svaki mec je praznik fudbala. Treba napraviti ligu gde ce svaki klub imati kvalitetno sudjenje, pune tribine i sistematski reseno finansiranje na osnovu plasmana. Pa neka takvih bude i 8 ako ne moze vise. Da bude cast da budete prvak te lige. Da se nista ne podrazumeva. Mancester Siti i Liverpul su od pocetka najbolji, ali ko sme da garantuje da je Siti prvak, jer ima bod vise sedam kola pre kraja?

komedija server

pre 2 godine

@Evo ga ponovo spinuje, nas možda ima 70% zato vasi drže sve medije, kako vas nije sramota, svaka greška sudije u vašu korist se ignoriše... Dok se vaša preovelicava
(auuu, 16. april 2022 20:47)

Nit vas ima 70% nit drzimo medije. Pa Vuceline novine su 100% pro zvezdaske. Cak imaju i reklamu ma Rajku. Nego vama smeta ako iko ikada napise neku rec a da nije crveno obojema, pa vam valjda bode oci jer ste navikli na maslove "pobeda od 2:2 za zvezdu" i " od sporta nemamo nista".

N.T.369

pre 2 godine

Svaka ti čast Aleksandre. Eh da su nam više takvih kao ti u klubu. Sve si lepo reko pogotovo onome sto javno priznaje da je Zvezdaš a novinar koji bi trebo da postavlja neutralna pitanja a ne da provocira. Ali biće pravde polako ima još 6 utakmica da se igra.

A za sledeću sezonu da dovedemo 10ku i da ih pregazimo.

veljko

pre 2 godine

nisam neki ljubitelj Stanojevica ali mi se ovo izlaganje bas svidelo, pravo u centar svaka cast. zvezda sve zatvara, tako traje godinama nazalost

Igorka

pre 2 godine

Čitam komentare i ne verujem!
Pa zar vi cigani stvarno mislite da su mediji u Srbiji na strani Partizana poslednjih 10 godina?
Majstori ste da sami sebe uveravate u nebulozne stvari.
Tome u prilog govori i provokativno pitanje za Stanoja, da li misli da je ovom utakmicom Zvezda osvojila titulu, kao da ne može da izgubi utakmicu do kraja.
Kad malo bolje razmislim, i ne može...

N.T.369

pre 2 godine

@alex

Zvezda je igrala 1/8 finale zato sto je imala najlakšu grupu na takmičenje. Ajde ohladi malo.

Niste osvojili Evroligu pa da se hvalis

само јако

pre 2 godine

Skoro je partizan osvojio 6 titula za redom... To mu tada nije smetalo , dobro znamo za grobarsku realnost. Cuveno grobarsko postenje...
(exe, 16. april 2022 20:53)

Ех кад би од вас нешто научили...

Дрндоје

pre 2 godine

Чуде ме навијачи и Партизана и Звезде. Није ли рекао највећи фан Звезде (преподобни АВ) да је у интересу Србије да Звезда буде шампион.

auuu

pre 2 godine

Evo ga ponovo spinuje, nas možda ima 70% zato vasi drže sve medije, kako vas nije sramota, svaka greška sudije u vašu korist se ignoriše... Dok se vaša preovelicava

alex

pre 2 godine

“Jesu li u Evropi stigli vise od nas?”Decko, mi smo igrali Ligu Evrope, tamo nemas u grupi amatere kao anortozis i one druge, i ime sam ima zaboravio.

Goxy

pre 2 godine

Imali ste napredak i cukaricki a ko je to procenio da ste vi tamo 100% oštećeni?

ko to garantuje da bi dali penal i pobedili sa igracem više?

Imali ste Spartak gde vam je poklonjen penal, Imali ste tsc gde nije sviran penal, ali to tebe ne zanima, kao ni tvoje novinare

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Ja kao navijač Partizana mogu reći samo jedno, daj ostavku i ne brukaj nas više!
(Kum Žoržo, 16. april 2022 21:51)

Zašto bi davao ostavku? Koga da dovede Partizan? Sa duplo losijom ekipom od CZ još uvek je u igri za titulu i odradio je sjajan posao u LK. Kada mu bude uprava dovela igrače poput Ljajica, Svete Markovica, nekog stranca za desnog beka... Mozda ce i moći da učini više, sa ovim timom ne. Svi ga organizovano vredjaju preko medija, a čovek daje sve od sebe da drži Partizan na pristojnom nivou. Prethodnici su zaostajali 20 bodova, ali nisu bili ni blizu pod ovakvim udarima novinara. Valjda svima više odgovara da se CZ kruniše za šampiona 10 kola pre kraja, da slučajno ne bude neizvesnosti. Činjenica je da su u derbiju CZ i Partizan tu negde već neko vreme, zaista je egal.

N.T.369

pre 2 godine

Svaka ti čast Aleksandre. Eh da su nam više takvih kao ti u klubu. Sve si lepo reko pogotovo onome sto javno priznaje da je Zvezdaš a novinar koji bi trebo da postavlja neutralna pitanja a ne da provocira. Ali biće pravde polako ima još 6 utakmica da se igra.

A za sledeću sezonu da dovedemo 10ku i da ih pregazimo.

komedija server

pre 2 godine

@Evo ga ponovo spinuje, nas možda ima 70% zato vasi drže sve medije, kako vas nije sramota, svaka greška sudije u vašu korist se ignoriše... Dok se vaša preovelicava
(auuu, 16. april 2022 20:47)

Nit vas ima 70% nit drzimo medije. Pa Vuceline novine su 100% pro zvezdaske. Cak imaju i reklamu ma Rajku. Nego vama smeta ako iko ikada napise neku rec a da nije crveno obojema, pa vam valjda bode oci jer ste navikli na maslove "pobeda od 2:2 za zvezdu" i " od sporta nemamo nista".

Toliko

pre 2 godine

Ha, ha, pali se kao hepo kockica. A pitanje odlicno! Podsetio ga novinar samo na ono sto su oni sami izjavljivali pre nekoliko godina. Ono tipa budite sampioni ako vas nije sramota i tako to. A sad licemer smatra da je zasluzio vise nego sto mu je dato. Pazi - dato. Titula se osvaja licemeru, titula se ne dobija na poklon kako si navikao za vreme Toleta.

nista o nicemu

pre 2 godine

Da li je Zvezda uradila nesto vise u Evropi?

Jel ima neki novinar sa kicmom da mu postavi pitanje, a ne sve poslusnici sistema i FK Partizai?

123

pre 2 godine

E moj Stanoje.. Sve sto vredi je proterano iz kluba a menaju ih povratnici koji su ispusene lule. Sadik tamo negde trpa golove, jedva ste cekali da ga prodate i uzmete pare. I sada cekate pare od bonusa a igraju vam polovnjaci? I ti hoces titulu? Pa ova CZ je raspad..nista sa nista. I ti normalno ne mozes da dobijes utakmicu. Ko da da gol?

Zoran

pre 2 godine

Tenkisti, zasto vam smeta Stanoje..? Oterao je Sumu, Asana, Sadika, Banjaka. Doveo je "talente" kao sto su golman Lukac (4.decenija), Mijlkovic koji ne zna za koji tim igra, Jojic (vas covek ocigledno..danas sam ga bas ispratio i vidim da covek jedno tacno proigravanje nije imao za 83min.), Markovic kao da je iz doma za stare izasao, pa nam je tu i Lola prepodobni, a tek Lutovac, pa Terzic...pa malo li je ??? Takvu pomoc vam ni Terza ne bi omogucio. Ne verujem da bi i Terza imao srca da drzi Natkha na klupi 87 minuta.

Goxyy

pre 2 godine

"Zato što vas 70 odsto ima koji ste crveno-beli. Zato je nama mnogo teško da se borimo sa vama ovde. Vi relativizujete kada mi pomenemo Napredak i Čukarički. Svi ste vi zajedno"

Ima jedan sjajan tekst o crno beloj hobotnici na rsb , ko drži medije I ko je zajedno... A o realnosti tih novinara suvišno je pričati, zna i on to samo se pravi ...licemer jedan.

garda

pre 2 godine

Ne znam sta je sa ovim covekom. Ne znam iz kog ugla on gleda utakmice. Kaze da je Zvezda bila bolja samo u prosloj utakmici, a da su ostale bile egal, da je Partizan bio bolji u Humskoj jer je vodio do 80. minuta. I da je zato zasluzio da se igra u Humskoj. I da je u Evropi uradio isto sto i Zvezda. Covece, u prvom derbiju jeste Partizan vodio, ali je bilo realno pre gola Natka da Zvezda vodi bar 2:0. U Evropi Zvezda igrala 2. ligu, a Partizan 3. Evropska rang lista ne laze.

Legolas

pre 2 godine

Nije tačno!!!

Ne igraju novinari.
Ne postavljaju taktiku novinari.
Ne vode treninge novinari.
Ne dovode igrače novinari.
Ne prodaju igrače novinari.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

"Vi ste mislili i pre početka ovog šampionata da je sve rešeno."

Čekaj bre, zar niste vi iz Partizana govorili na početku da se već zna da će Zvezda biti šampion? Ovaj jeo bunike...?

Shamrock!

Savo, vrati se

pre 2 godine

Sta ste napali Stanoja panteri.On je vas covek. Uradio je sve sto je trebalo da Zvezda bude prva.Ne znam sta vam to smeta kod njega
(zicers, 16. april 2022 22:01)

Nedostaje nam Savo i +30 na polusezoni, na prolece igramo sa rezervnim timom.
Ovo sa Stanojem mnogo stresno, -5 pa samo +2...

Dok je Savo bio lepo +30 i opustencija, a ne ovo, moras svaki mec na noz od prve sekunde.

chupavi

pre 2 godine

Jel ovaj svesan da sa izuzecem bodova iz derbija Partizan ima bod vise od Zvezde? Prema njegovoj logici to znaci da su se njima protivnici sklanjali malo vise nego Zvezdi.

Jorgebarabahosa

pre 2 godine

Šefe, ti možda navijaš za Partizan, ali definitivno radiš za crvene.
Bez imalo stida, od kada si došao II mandat, nisi ni pokušao da ih pobediš.
Pametnom dosta!

Mali Hijavata

pre 2 godine

Ovaj čovek je pokazao da uvek može još niže da padne.Osim psovanja kraj terena, on ništa drugo ne zna.
Savo je pokušavao da igra moderan fudbal, za to treba vremena i dobar skauting... ali, lakše je dovoditi Stanojeviće, onda ni Uprava ni ostali ne moraju ništa da rade.
Bolje da se bavite Fejenordom i vidite razliku izmedju fudbala i hrkljuša. Pošaljite mlade trenere u Holandiju, nek nauče kako se radi s decom, a Stanoja pošaljite u treću uzbekistansku ligu, zajedno sa mladim talentima Markovićem i Lolom, pa još nadjite i onog genijalnog izdanka vaše škole Gulana da im se pridruži. Biće to ponovno rodjenje Partizana, verujte mi.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Овај човек живи у неком паралелном универзуму где су лаж и спин подразумеване категорије!

Pogled sa Rtnja

pre 2 godine

Trener koji Natha, najboljeg igrača Partizana, uvodi četiri minuta pre kraja, a drugog napadača, Milovanovića, dva minuta pre kraja zaustavnog vremena, indirektno je pomogao Zvezdi da osvoji titulu.

Zoran

pre 2 godine

Konferencija za stampu, na kojoj niti jedan novinar ne sme da pita za Natkha i njegovo ponizavanje..!!?? ha,ha..Ma ne, nije to montirana konferencija..To se nama samo cini.

Flora od Šamroka

pre 2 godine

"Imali smo više situacija, jednu stopostotnu šansu koja rešava prvenstvo."

"Eto vidite gde mi živimo i kako funkcionišemo kad vi kažete sedam kola pred plej-of kažete da je gotovo prvenstvo."


Dakle, normalno je da je prvenstvo rešeno sedam kola pre kraja samo u slučaju da su dali gol i da su prvi na tabeli.

Pošto nisu dali gol i nisu prvi na tabeli onda ide komentar Šamrok Stanoja "eto gde mi živimo".

Posle se ljudi čude kako je ovaj Šamroje radio po par meseci u svakom klubu u inostrasntvu pre nego što je dobio nogu.

Borkes

pre 2 godine

Covece, odlazi vise! Doveo si raspalog Fejsu da ti menja povredjenog Pantica, a Jevtovica da menja Scekica. Umesto da se pojacamo i osvojimo titulu ti nas namerno oslabis! Sa kojim igracima da osvojis titulu? Sramota si za Partizan!

Skorpion

pre 2 godine

Natho ulazi u 87. minutu?
Zasto?
(Lord, 17. april 2022 00:00)

Kopirao sam ovaj jedan komentar iako ih ima vise od 20 na ovu temu. Da li je moguce da ste vi Partizanovci toliko nepismeni i neobavesteni o svom klubu. Danima se ovde pisalo kako Natho drzi ramazanski post, znaci ne jede i ne pije nista dok ne zadje sunce, kako mislite da on moze da igra vise od 10 minuta u tim uslovima. Bitno vam je da lupetate po tastaturi umesto da se informisete a razlog za to je sto ste toliko opcinjeni Zvezdom da vas sopstveni klub ne interesuje. To pokazuje kakvi ste navijaci i koliki IQ posedujete.

Slobodan Penezić

pre 2 godine

Da je barem sreće, da još postoji SFRJ, imala bi Zvezda barem dve titule šampiona Evrope, a možda i više. Ako meni ne vjerujete, pitajte Džajića. A drugo da je Juga išao bih na posao sa uživanjem, kao ČOVEK, a ne kao Nemac.

moje ime

pre 2 godine

Komentari ljudi su standardno dvopolni. Ali reci cu sledece: u Srbiji od kada ja pamtim nikada nisu bili srecni navijaci oba kluba iste sezone (kazem oba kluba, jer mi toliko i imamo u ovoj zemlji).
To je ono o cemu treba razmisljati. Pogledajte Premier ligu. Tamo su srecni navijaci 20 klubova, jer ucestvuju. Svaki mec je praznik fudbala. Treba napraviti ligu gde ce svaki klub imati kvalitetno sudjenje, pune tribine i sistematski reseno finansiranje na osnovu plasmana. Pa neka takvih bude i 8 ako ne moze vise. Da bude cast da budete prvak te lige. Da se nista ne podrazumeva. Mancester Siti i Liverpul su od pocetka najbolji, ali ko sme da garantuje da je Siti prvak, jer ima bod vise sedam kola pre kraja?

corto

pre 2 godine

Svadjao se, bojkotovao ispred stadiona protiv Djurica, ovim lakrdijasima ne sme da pisne, sramna uprava, los trener, svi su drugi krivi. Partizanovac sam ali ovo maltretiranje navijaca Partizana. Klub ste nam zgadili!

srbija

pre 2 godine

U prethodnih 5 derbija je Zvezda dobila 2 regularno, dobila 1 na penale i 2 remija. Ko ti je kriv sto 2 godine ne mozes Zvezdu da dobijes?

pera

pre 2 godine

Kako ovaj nepovezano prica, kao osnovac... nije ni cudo kakav nam je fudbal kada je ovako elokventan trener jednog od dva vodeca kluba kod nas

vld

pre 2 godine

Ko je to brojao da kaze taj odnos 70 : 30 ? Ima verovatno vise zvezdasa al bas lupati procente je bez veze. Stanoje kuka li kuka napravili protiv Cukarickog sto sansi al ne znaju gol dati i onda se hvata za sudijsku gresku kao da bi posle toga dali gol. Imas li malo samokritike i kazes mi smo najvise krivi. Ok pogresio sudija namerno ili ne al isto tako vam doneo greskom direktno pobedu u Subotici. Imate dobru odbranu ali zbog napada ste izgubili prednost na tabeli nijedan vam sudija nije kriv zbog toga

Lord

pre 2 godine

Natho ulazi u 87. minutu?
Ako mi iko da iole logicno objasnjenje za ovo, prestajem da pratim fudbal.
Ganjas pobjedu, imas igraca, koji istina ne moze u jakom tempu da izdzi vise od pola sata, koji jedini ima neki zavrsni pas, neku lucidnost, i ti ga uvodis 5-6 min. pred kraj?!
Zasto?

zvezdas-rajvoSa

pre 2 godine

A secas li se Stanoje kada si dobio derbi u prvom mandatu i slavio titulu a bilo jos 6 kola do kraja i cini mi se +2 isto kao i sada. Zasto si tada titulu slavio, a imalo jos 6 kola da se igra?! Lako se to proveri na internetu, moj Stanoje, ali vremena se menjaju.

dusan

pre 2 godine

svi znamo da je nas fudbal anti sportska manifestacija. nas fudbal vode osudjeni i neosudjeni kriminalci ....i svi su uvuceni u to blato...i navijaci , i sudije , i uprave i igraci .JEDNO NEPRISTOJNO DRUSTVO!
i kada se ovako govori na konferencijama za stampu , primecujem jedino da svi "muvaju", ali nekada jedni malo vise , drugi malo manje , ito je ustvari uzrok frustracije svih aktera ove nase sportske BENE FARSE!

sigurno

pre 2 godine

Imali smo šansu u prvom poluvremenu, tu šansu smo morali da resimo jer ona rešava prvenstvo -stanojevic

Gde mi živimo i kako funkcionišemo ako kažete da je prvenstvo rešeno? -stanojevic

Da li treba dalji komentar?

tako je!!

pre 2 godine

na ovakav komentar ima pravo trener koji je 90% utakmica u prvenstvu dobio sa 3:0, ili više od toga, koji u derbiju ima četiri, ili pet 100% šansi....dakle, trener koji dominira...a, Stanojević je, na žalost, počeo da privlači pažnju drugim stvarima...trebalo bi da se ugleda na Marka Nikolića...zahvaliće mu se na kraju sezone.

Tamo neko

pre 2 godine

Kaze covek da je strasno da se prica da je titula osvojena sa dva boda vise i 6 kola do kraja a on pre toga izgovori za Terzicevu sansu u prvom poluvremenu derbija da je realizovao mogla da resi prvenstvo?! Dakle, da je Terzic pogodio, Zvezda ne bi izjednacila ili pobedila do kraja utakmice i Partizan ne bi kiksnuo do kraja. To je sasvim logicno a ono prvo nije. Sizofrenija, level pro.

Dag Kristi

pre 2 godine

Sta ste napali Stanoja panteri.On je vas covek. Uradio je sve sto je trebalo da Zvezda bude prva.Ne znam sta vam to smeta kod njega
(zicers, 16. april 2022 22:01)

Ko je rekao da nam smeta? Nekada sam se vikendom uveče opuštao uz Benija Hila, sada uz Stanoja, njegove konferencije i mlataranje pored terena. Nedostaje samo muzika u pozadini iz Benija.

zmajognjeni

pre 2 godine

Natho ulazi u 87. minutu?
Ako mi iko da iole logicno objasnjenje za ovo, prestajem da pratim fudbal.
Ganjas pobjedu, imas igraca, koji istina ne moze u jakom tempu da izdzi vise od pola sata, koji jedini ima neki zavrsni pas, neku lucidnost, i ti ga uvodis 5-6 min. pred kraj?!
Zasto?
(Lord, 17. april 2022 00:00)

Natho slavi Ramazan. Covek ne jede i ne pije ni vodu preko dana. Bila je skoro vest o tome. Pretpostavljam da je u tome bio razlog.

Amaterska expertiza

pre 2 godine

Zar nisi ti slavio i urlao posle pobede u jednom derbiju, nakon kog ste pobegli na 3 boda razlike a 5,6 kola pred kraj? Što, zato što šampion nije bio odlučen kao i sada? Tad je zvezdaša bilo samo 20% pa su se u međuvremenu namnožili, šta? Ne znam na osnovu čega onda možeš očekivati drugačiji tretman od toga da većina misli sad da će zvezda biti prvak? Ti si licimer kao i svi drugi, lako prokockaš svoje principe i stavove zarad trenutnih nekih tema, samo da ispališ neku zapaljivu retoriku. Ne sme niko da te pita nešto što se tebi ne sviđa, odmah se popariš. Ja bih se pre zapitao koliko ste golova dali u prolećnom delu i kako igrate generalno. A dok ste trpali po 5 komada na jesen, tad je vas bilo 70%? Ne kapiramo te čoveče, zaista. Deki bar ne skiči na konferencijama, ni na minus pet ni na plus dva. Ograđujem se od zvezdine uprave, jer su isti kao ti, a tebi jedva čekam da vidim leđa pa neka bude partizan prvak, samo ne sa tobom.

Milan

pre 2 godine

Da li je moguce da jedan covek kuka ovoliko…pa ovo nema nigde na svetu. Ozbiljan cirkus je napravio od partizana sa kuknjavom na svakoj konferenciji. A covek pre mesec i po imao plus 5 i derbi da zavrsi pricu. Sad mu svi drugi krivi.