Fudbal 111

Nedelja, 10.04.2022.

22:03

Stanojević o trci: Nije bilo saplitanja jesenas, ali imamo "čuveno" proleće

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije bio zadovoljan posle remija na Banovom brdu (0:0).

Stanojeviæ o trci: Nije bilo saplitanja jesenas, ali imamo "èuveno" proleæe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

Piro

pre 2 godine

Meaning! Godinu dana pre vaseg polufinala KES-a sa Fiorentinom, mi smo nepravedno izbaceni od strane najtrofejnijeg kluba u tom takmicenju, a da smo ih prosli, verovatno bismo i osvojili, rec je o prvom ciklusu i prvom izdanju u kojem smo na pravdi Boga ispali u cetvrtfinalu.

daki

pre 2 godine

Stanojevic ,ako nastavi ovako, postace uz Vujosevica najomrazeniji trener partizana. Ali sto je jos gore, kao i vujosevic, zavadice i ono sto je ostalo nezavadjeno

Zeljko Tomic

pre 2 godine

Beogradjanine, kakav bre crni poklonjen penal u Subotici, sta vi ovde pisete, ljudi? Sedamdesetih ste imali tri titule (i to tu trecu 80-te), a Partizan dve, kako ste se vi onda borili sa Hajdukom, a mi nismo? I jos ste '75 pustili Hajduk da ne bi SRPSKI klub VOJVODINA bila prvak! Daki, Vujosevica nema vec sedam godina u Partizanu, zbog cega i dalje ima tenzija? Sram vas bilo.

miško

pre 2 godine

Gledaj Zvezdine utakmice ako misliš da nešto naučiš. Na Marakani se igraju prave prvenstvene utakmice i one najviše koriste Zvezdi da stvara tim. Za razliku od Zvezde vi igrate uglavnom nameštene utakmice uz veliku pomoć sudija, lažljive Arene i njenih komentatora.Na takvim utakmicama ne znate ni koliko vredite pa kada vam se neko isprsi ne znate gde ste. U timu imaš igrače koje si naučio samo grubostima i padavičarstvu. U napadu isto padavičari. Kada bi igrali poštene utakmice bili bi ste ispod osam.

beogradjanin

pre 2 godine

Čuveno "zvezdino proleće" je kad proradi sudijska kuhinja.

Kad počnu mutne zakulisne radnje.

Još u vreme Jugoslavije, po tome su bili poznati.
(Roy 74, 11. april 2022 07:36)

Ti se u vreme bivse Jugoslavije nisi ni rodio. U vreme bivse Jugoslavije svaka republika vukla za svoje. Trebalo je biti stvarni najolji. Sedamdesetih vodila se bitka izmedju Zvezde i Hajduka. I tu je bila mrtva trka ko ce da bude prvak. kakve su to zakusilasne kuhinje? Stanoje se nije zalio jesenas kada se pobedjivalo iz kola u kolo. Nije se zalio na poklonjeni penal u Subotici. Ali poceo da se zali posle derbija. Sto nije pobedio derbi?

pgledam kako samo kuka u place

pre 2 godine

Kako te bre nije sramota. ne brukaj klub. Dajte gol ne cekaj da ti sudija pomogne. Seti se Krusevca , penala protiv Soartaka,pa TSC-a pa penal protiv Radnickog... Najbolji stralac ti bre Natho penaldzija. Za promenu nauči igrače da daju gol, dva...samo sumnjam jer ti si navikao da budes trener kad je Tole predsednik.

SrbEUin

pre 2 godine

Evo gledam usporen snimak tog faula, i uopšte se ne vidi kontakt dva igrača. Moguće da ga je onaj igrač telom izbacio iz ravnoteže, (na snimku se to ne može videti) pa sad kao eto faul. Rikardo sam sebe sapliće i pada.

stevo-grobar

pre 2 godine

Stanoje, nije sve tvoja krivica! Stvarno, imaš krš ekipu. Ali si doprinio sa upravom da je Partizan tim, ekipa bez koncepta , ideje na duže staze. Obesmislili ste Partizan. Jasno je svima da u državi Srbiji ima zakulisnih radnji( jer je lova u fudbalu velika), ali toliko gramzivosti i pohlepe kod uprave nikada nije viđeno. Mene kao grobara boli to što je Zvezda(mislim na fudbalere) ekipčina u odnosu na Partizan. Boli to što se svi krijete iza imena Partizana, dok se po vašim izjavama vidi da vam je Partizan u onom pravom sportskom smislu nebitan. Uspjeli ste da ubjedite sve oko sebe da je Zvezda mnogo organizovaniji klub, stidim se.

nenad

pre 2 godine

Pa vi ni sopstvenu filijalu prepunu bivsih Partizanovaca ne mozete da pobedite.

Ode namestena titula...

PS. To vam je za ono:
fk sledeca sezona
ne pomazu Gazprom pare previse je kurva htela
sampinjoni na marakani
nosenje koseva sa kalemgdana
itd itd

Nije gotovo jos...
Uostalom... pobedite u subotu, kapa dole ako mozete.

Sone

pre 2 godine

Slusam izjavu Sase Ilica posle utakmice, covek kaze da je njegov igrac zasluzio crveni i da je Partizan bio bolji, kakvo nipodastavanje svojih igraca, dao bi mu otkaz odmah posle utakmice, problem je sto igranci Partizane ne znaju dati gol.

nista o nicemu

pre 2 godine

Igrači Čukaričkog su već pocetkom drugog poluvremena ležali na podu i pravili faulove. Dobijali grčeve kad je utakmica imala još dosta da se igra. Tako da je bilo normalno da se produži utakmica.
(N.T.369, 11. april 2022 06:48)

Izgleda da nisi gledao mec :)

Roy 74

pre 2 godine

Čuveno "zvezdino proleće" je kad proradi sudijska kuhinja.

Kad počnu mutne zakulisne radnje.

Još u vreme Jugoslavije, po tome su bili poznati.

Lord

pre 2 godine

1. Penal protiv Napretka ukrali nam 2 boda
2. Penal protiv Loznice
3. Crveni za Cukaricki, velika vjerovatnoca da bi uzeli sva 3 boda.
(Moguce da je bio penal za TSC, ali Partizan bi to dobio).
Oni laserima ometaju igrace, golman im izlece sa gol linije svaki drugi penal, Pavkov pravi prekrsaj prije gola.

Sve za mjesec dana!
A uprava cuti, jer dela govore.

Paja moler

pre 2 godine

A Zvezda? Pa ne može i ona da ima niz od 30 pobeda. Surdulica otkinula 5 bodova dok je tvoj tim imao od prvog kola niz pobeda osim derbija. To je za tebe normalno. Kada pričaš o crvenom kartonu protiv Čukaričkog pitam jeli nije bio? Što niste pobedili derbi? Jeli tu neko nešto uticao?

nista o nicemu

pre 2 godine

Na +5 sve potaman, sudjenje nikad bolje, pohvale VR-u, savrseno prvenstvo, nikad regularnije.

Na -5, pocelo saplitanje, cuveno prolece...


Na pitanje ciji navijac ovako razmislja - svi znaju odgovor. Navijac Partizana.
(One night in May, 10. april 2022 23:17)

Da ne pominjemo da od plus 5 krece da se zali na VAR koji ne radi iskljucivo pre utakmica Partizana koje na kraju dobijaju sumnjivim odlukama.

Lord

pre 2 godine

Svaka cast Stanoje !!!
4 boda su nam ukrali u mjesec dana.

Dodao bih da se VAR ni jednom nije gledao na 2 derbija, a sve 3 sporne situacije su isle Gaspromu u korist.
Boli ih sto smo ih oducavali od fudbala godinama i na tabeli i u derbijima, a oni 20 bodova viska, dobiju 1/3.
Kad je bilo ovakvih situacija, Tejgo i Jojic su nokautirali.
Idemo 3/3.

pedja

pre 2 godine

Stanijeviceva retorika je postala monotona tako da mu predlazem da uzme par casova kod Gurua Vujosevica, koji je ekspert za pitanja finansija i da time osvezi svoje komentare.
Takodje isti ga moze uputiti kako jos vise da zatruje klince, jer se trenutno mrznja izmedju navijaca Zvezde i Partizana smanuje, pa je treba podici na adekvatan nivo.
FSS treba da kaznjava sve izjave koje nisu vezane za utakmice,analize utakmica i dogadjaje na terenu bez obzira da li ih komentarisu treneri, predsednici kluboba, clanovi uprave.Takodje mediji ne bi trebalo da prenose saopstenja, koja se svode na odbranu onog koji ga pise i svaljivanjem krivice na suprotnu stranu. Pokusajte svi da smanjite mrznju medju navijacima!

tranzicija

pre 2 godine

Dodao bih da se VAR ni jednom nije gledao na 2 derbija, a sve 3 sporne situacije su isle Gaspromu u korist.
Boli ih sto smo ih oducavali od fudbala godinama i na tabeli i u derbijima, a oni 20 bodova viska, dobiju 1/3.
Kad je bilo ovakvih situacija, Tejgo i Jojic su nokautirali.
Idemo 3/3.
(Lord, 11. april 2022 07:20
Pitaj mamu jel može ponovo da te podoji, možda budeš bolji ovaj put

N.T.369

pre 2 godine

Podrška za Stanojevića! Nas najbolji stručnjak u ligi. Zvezda da nema Katai i Ivanica nebi bila ni treća u ligi. Doveli ste onu kantu od napadača koji nemoze u našoj ligi da daje golove. Pogledaj te samo malo realno neke stvari pa komentarišite. Stanković je nula od trenera. Sa toliku razliku u kvalitetu mogo bi svaki prosečan čovek da vodi Zvezdu do titule. U Zvezdi igraju više stranca nego Srba. Da u toj vašoj srpskoj zvezdi! Uložila je zvezda više nego partizan i ima bolji vezni red koji pravi razliku. To je realnost. U derbiju ako izgubimo nismo ni zaslužili titulu nema tu ljutnje niti mržnje.

realno

pre 2 godine

Ljudi pa Zvezda je dominantna u sirem ex Yu prostoru preko 60 godina,jos od cuvenog polufinala u Kupu Sampiona protiv Fiorentine, naravno uz par godina losijih rezultata.

N.T.369

pre 2 godine

@kickers

Koju si ti utakmicu gledo kad očigledno ne vidiš neke stvari. To samo govori o tome koliko mrzis partizan!

Ajde idi komentariši tvoju Zvezdu i nemoj da širiš ovde neke laži.

Igrači Čukaričkog su već pocetkom drugog poluvremena ležali na podu i pravili faulove. Dobijali grčeve kad je utakmica imala još dosta da se igra. Tako da je bilo normalno da se produži utakmica.

borisc

pre 2 godine

Ako vec pricate o indjiji koja se desila ( cinjenica ) pricajte i o ponistenom golu milijasa zbog ofsajda u polufinalu kupa kada je krenula vasa dominacija!!!

Ahahaha

pre 2 godine

Kako nije pricao da ne mogu da ponwse bas sve utakmice nakon istorijskog niza u prvom delu? A da, Flora, cipiripi kup pa Zvezda sve resetuju kako treba :)

Mare

pre 2 godine

Samo jedno cu reci. Lola Smiljanic i dalje "igrac" Partizana. Godina 2022. Pametnom dosta.
Kakve titule, kakva Evropa. Zvezda bez sampona kockarom Mugosom u timu je bila klasa za ove sad iz Partizana.
Stanoje sramoto.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Cinjenice, a koji je to od tih golova Zvezda dala u ovom prvenstvu a da nije regularan? Ti pises o necemu sto se desilo pre 5-6 godina kao da se desava ove sezone. Pa jel penal protiv Indjije vam smeta da osvojite titulu ove sezone? A ne smeta vam vasi poklonjeni penali portiv Spartaka, Napretka (ponavljao se) i ostalo od ove sezone. Kukate veceras sto nije bio crveni, a ne sto niste dali 3 komada smesnoj ekipi Cukarickog? Ja ne znam sta nije jasno u cinjenici da Zvezda ima bolji tim, bolju igru, bolje pa i skuplje pojedince od Partizana? Jel neko stvarno misli da su Meaning i Jojic bolji od Katai-a i Ivanica? Ili Vujacic od Dragovica? Ogromna je razlika u kvalitetu, to se sve lepo videlo ja derbijima i u Evropi, ali eto neko vas saplice. Vazi.

zdravko

pre 2 godine

Staje dejane koje namestanje nama su dva bivsa igraca djordjevica uzeli sedam bodova vojvodina I radnik . dok ste vi ova dva kluba oba puta pobedili. Kazes da pobedi zvezdu I da osvoji titulu. zjedi cuo stankovic I ako pobedi zvezda u derbiju partizana da opet nije titula osigurana. Normalno da I ostali igraju fudbal sto moraju zvezda I partizan da befe I drugi igraju fudbal. Stose tice derbija sad u subotu ako zvezda ne pobedi ovakav rastimovani partizan onda nemora biti sampion jer zvezda je za partizan jaca za dve klase. Sto stanojevic kuka pa on nista drugo nezna Sam je kriv vratijo je sve bivse igrace partizana koji u evropi nista nisu napravili.

chupavi

pre 2 godine

Totalni slom njegovog tima je poceo na derbiju kada im je Zvezda pokazala gde im je mesto. Od tada ne lice na tim, nemaju igru ni samopouzdanje. Ono sto su igralu na silu i na neki trenutak je prestalo. Od derbija se tacno videlo koliko su oni pali a Zvezda se digla. Sledeceg vikenda Zvezda overava titulu.

Šile

pre 2 godine

Šta očekivati od njega više. Zvezdaši treba samo da očekuju da on ostane trener Partizana i titula je zagarntovana. Ko je njemu kriv što je cela ekipa ispala iz ritma i forme. Pogrešno odrađen pripremni period. On je trener samo kod nas. Preko ga nema nigde.

Cinjenice

pre 2 godine

60 i nešto komentara i to sve od navijača bolesne sekte sa crvenog dela brda. Još spominju da smo im oteli titulu kada ih je vodio Grof, a imali smo za 2 klase bolji ekipu od njih na čelu sa Leonardom i Djurdjevicem. Partizan igra loše u zadnje vreme, ali to ne menja cinjenicu na "čuvene golove" Z a gde iz gol aut linije, iz ofsajda, van 16 metara, iz nepostojećih penala i ostalo.

kibo

pre 2 godine

Tako je Stanoje (Kalimero) , teško je boriti se protiv vetrenjača kao Don Kihot ali svakom zlu dodje kraj jednog dana.Bitno je da u ovim teškim vremenima za Partizan ostati dostojanstven i pošten, i ne podleći pritisku nepravde i sveopšteg ludila i bahatosti jednog društva koji fakat pliva u blatu.Najveci problem je to naše društvo koje uzdiže jednu šabansku vrednost koje nipodaštavaju jednu vrednost a to je borba za sport i borba za ljudstvo.Kada imaš jednog čoveka na vrhu jedne "male" piramide koja potencira godinama takav sistem vrednosti ne prestaje ti ništa drugo da se boriš do kraja da tu pošast savladaš jer je loše za naše društvo i omladinu.Tako da bez brige Stanoje, sve ce to narod pozlatiti :)

Auuuuu

pre 2 godine

Auuuu Stanoje n'a što si spao, kakva sramna izjava, pa zar ti je zvezda kriva sto ste u zadnjih 10 kola uprskali titulu, u zadnjih 10 kola dasli ste svega 8 golova. I ti pričaš ZVEZDA ovo ZVEZDA ono, samo ste vi pošteni, e moj Stanoje, isti si kao onaj tvoj prof.

Mihajlo

pre 2 godine

Ako za nekog navlace sudije to su Zvezda i Partizan i vecito se oni zale na sudije,koliko treba golova po sezoni da ukradu za ta dva kluba?
Dok je Partizan vodio na tabeli Terzic je kukao,sad Zvezda vodi Stanojevic kuka,a sta treba da rade ovi manji klubovi u Srbiji koji cim vide Zvezdu i Partizan znaju da ce sudija da ih pokrade,oni se ni ne cuju,navikli da budu pokradeni.
Ne pratim nasu ligu jer je dosadna,fudbal los,ali ponekad slucajno odgledam na TV-u Partizan jer navijam za taj klub da vidim da li nesto taj tim napreduje,da li ti igraci uopste treniraju,kako je moguce da ovde sve dobijaju a u Evropi da nas Flora pobedi i naletim na utakmicu 75.minut ne znam protiv koga rezultat 0:0,Partizan se muci,loptu ne umeju da dodaju na pola metra i 85 minut mali Jovic isfolira penal,covek mu odneo loptu,sudija svira penal.
Mene je sramota sto nemam veze s tim penalom,sudijama,kriminalcima a Stanojevic na to kaze pobedili smo zahvaljujuci karakteru,kom covece karakteru,da si karakter rekao bi sudija je pogresio,nije bio penal,kao sto je sad Ilic rekao bio je crveni za mog igraca.
Ista je takva i Zvezda,penali van kaznenog,golovi iz gol auta,pamtim kako su Indjiju pokrale sudije protiv Zvezde prosle sezone,bas kad ja pogledam utakmicu sudije je uniste,poklone pobede Zvezdi ili Partizanu.

zmajognjeni

pre 2 godine

Osnovna razlika izmedju Zvezde i Partizana je to sto Zvezda ima prakticno dva tima, ima dubinu, dok je Partizanu od “produzavanja klupe” bilo vaznije uhlebljavanje istrosenih, bivsih igraca. I to je tako. Najureni su kvalitetni i ostavljeni ovi polovnjaci, i normalno je da dodje do zamora pred kraj sezone u kojoj su oba tima igrala tri takmicenja. I to je jedini razlog. Ako Stanojevic ne zna da je to razlog bolje igre na pocetku sezone i losije igre pred kraj, onda je los trener, a ako zna i namerno ignorise, onda je djubre koje brani nesposobnu upravu po cenu dizanja tenzije i smanjivanja ugleda takmicenja.

kokan

pre 2 godine

...jaka Zvezda na svim nivoima...Sram te bilo Stanojevicu! Ne guraj nos u ono sto nema veze sa sportom! I ti, i oni iz Zvezde probajte da se bavite sportom, nemojte da vase kikseve pripisujete teorijama zavere. Ni jednima ni drugima niko nije kriv za kikseve koje licno pravite svaljujuci krivicu na druge praveci netrpeljivost medju navijacima oba kluba. Stidite se , i jedni i drugi, dok punite svoje dzepove

aco

pre 2 godine

Кад му је Толе крчио пут ка титулама, ћутао је сер Аца Шамрок од Флоре. Он је последњи човек на планети који има морално право да се жали на судијске грешке.

Vukasin

pre 2 godine

Poceo si ti jos onomad da nabijas pritisak sa pricom o VAR-u itd...i tada ti rekoh, ne cmizdri vec igraj....ne bi ste dali gol da se igralo jos 180 minuta. I to je sustina prijatelju...bacanjem peska u oci igru neces popraviti.

One night in May

pre 2 godine

Na +5 sve potaman, sudjenje nikad bolje, pohvale VR-u, savrseno prvenstvo, nikad regularnije.

Na -5, pocelo saplitanje, cuveno prolece...


Na pitanje ciji navijac ovako razmislja - svi znaju odgovor. Navijac Partizana.

Aster Blistok

pre 2 godine

Prestani bre vise da kukas i da se ponasas kao ulicar,brukas i sebe i klub!!!
Pobedi u derbiju i dzaba njihove namestaljke!!!
(Dejan


Što se tiče prvog dela tvog komentara, slažem se. Čovek uvek kuka plače i nariče kao narikača. Što se tiče drugog dela delimično se slažem. Pobedi u derbiju i bori se do kraja i osvoji prvenstvo. Ali što se tiče "njihovih nameštaljki", tu ćeš malo da "pardoniraš"!!!! Ne kažem da ih nema, ali jedno je sigurno, IMA IH NA OBE STRANE!!!!! Kako ih ima za nas, ima ih i za vas. Koliko ste samo puta pobedili penalima i golovima iz svakojakih sudijskih odluka!!! Da ne bude zabune, i vi i mi.

Komentator

pre 2 godine

Ovo je stvarno sramota, ovakve izjave su bruka za FKP! Da li Stanoje ima trunke morala u sebi? Ovo je skandal, čovek izmišlja neke "institucije" i glumi žrtvu! Zbog ovakvih neosnovanih optužbi treba ga žestoko kazniti! Fejenord mu je pokazao gde mu je mesto, samo u Srbiji kože da izmišlja afere! Kakav crveni karton za igrača Čuke, čovek bežao od kontakta a Rikardo jedva dočekao!

Tormund

pre 2 godine

...ne radi mu crno-beli var. Za 6 dana druže Stanoje, dobrodošao si da na Marakani pokažeš sve što pričaš. A institucija Zvezda da pokaže kako se odgovara takvim kao ti. 40 hiljada ljudi čeka titulu.

SUNĐER BOB

pre 2 godine

Tako je stanoje..onda je doslo Zvezdino prolece gde vi ne mozete da dobijete vašu cuku..gde vam Fejnord upuca petardu na stadionu Armije, gde vas Zvezda ne samo pobedi nego vam objasni sta je moderan fudbal i da su 3 nivoa iznad vas..i da ne nabrajam dalje..a ti opet cuvenu krivi cia, kgb, mosad i ostali faktori..budi jednom realan pa priznaj da ste krs od ekipe..samo kukas...a sad pred skupstinu

Nenad

pre 2 godine

Iskreno, ja ni faul ne vidim. Drugo Rikardo je u cetvrtom minutu promasio prazan gol posle zalamanja igraca. Cuka je igrala sa dva omladinca u zadnjoj liniji. A vi samo o tom faulu i ni ocemu vise. Ajde ponovo da se pogleda da li je bio faul ili je Rikardo zasluzio zuti zbog foliranja

Hagiano

pre 2 godine

Znaci vi ste cisti sportisti, a mi smo prljavi klub koji ce spletkarenjem ovog proleca, opet da uzme titulu...
Ok, mozda da si pobedio danas i u derbiju ne bi imao potrebe da pricas ovako kao da ste vi fer i posteni, a eto Zvezda namesta sve. A nije slucajno to sto je Zvezda od ostalih u ligi kvalitetnija za tri klase, a od Cuke i Partizana za klasu-dve.
Srecno u nastavku, pa da vidimo na derbiju koliko i sta zasluzujete.

Saplitač

pre 2 godine

Ma nije te sapleo ni doktor Deki Mister Stankovic, ni Salo-izmislio fudbal za tebe-Ilic nego te saplela institucija, valjda ona gde su ti utuvili u glavu da ai ticneki kvazi trenercic. Pitaj Ilijeva da ti smisli nove izgovore, ovi su bajati vec, daj malo pricu o tome kako vam je poklonjen 20ak bodova od strane sudija, inace bi bili sa 4-5 na tabeli. Poslednjih 25 godina ptlidzan je sve samo ne sportsko drustvo. Da je “sportski” oni ne bi osvojili ni karanfil na osmi mart.

Марко

pre 2 godine

Пре ове утакмице знало се да Партизан мора да победи Звезду у следећем дербију да би дошао на 1. место. После ове утакмице Партизану је опет потребна победа на дербију. Не видим да им овај кикс нешто нарочито мења ситуацију.

York

pre 2 godine

Zvezda koja nije deo "sportske price" ima 46.000 koeficijent u evropi, vi koji ste deo čiste sportske price imate valjda oko 24.000, kako to objasnjava?

PeraKojot

pre 2 godine

Kakav paćenik. Nula od čoveka. Kada god gube, neki drugi nivoi su iznad njih. Kada pobeđuju, onda su tako dobri da su jači od nekog sistema.

Webb

pre 2 godine

 Srećni smo što smo Partizan, deo čiste i prave priče, ponosan sam na igrače i idemo do koske. Ne odustajemo", izjavio je Stanojević.

Cisti kao Vucela.

Igor

pre 2 godine

Ekipa kojoj su toliko puta pomagali se žali,ekipa koju prosječni Fejnord razvali sa 8:3,koja se žali sto nije sviran penal za Partizan protiv Napretka u 92 a neczasto nisu dali go tom Napretku+navijači vedjaju trenera gostiju sto ih nije pustio,sad crveni jel bio ili nije manje je bitno,jedno znam da je obrnuto sigurno vama nebi bio sviran..je Fejnord je trebao pobediti 13:3 i vi želite da budete prvaci,sedi dole 1

mihajlo

pre 2 godine

van šale, sta je konkretno sporno sada? mislim ovog proleca kada o tome prica doticni i kakvo je tacno saplitanje u pitanju? nije bilo sumnjivih penala kojima je zvezda pobedjivala, nije bilo golova u 10om minutu nadoknade, nije bilo nepostojecih crvenih kartona, nije bilo nicega konkretnog tokom celog proleca jer bismo sigurno danonocno slusali o tome. partizan je imao sumnjiv penal u svoju korist za pobedu u subotici i sumnjiv nedosudjen penal protiv napretka. u najgorem slucaju na nuli su. i kako covek da ga shvati ozbiljno cak i kada ima neki razlog kada ima ovakve sizofrenicne ispade bez povoda. naravno, povod je jedino predstojeci derbi i oprobani recept pritiska na kompletnu sportsku javnost. jednom je proslo stanoje, ne mozes dva puta na isti način da dobijes, naucili smo tu skolu.

Matori

pre 2 godine

"Da li je bio crveni karton, da li je bio penal u prethodnom kolu"

Pa da bio je penal za TSC u prošlom kolu... kako da ne zaboravimo, posto su mediji I ti licno to zaboravio... Bio si zadovoljan pobedom a sudjenje ti je bilo savrseno.

jonas

pre 2 godine

Evo ga njegovo pravo lice, uvek cuti kada sudija pogura njegov klub, ali namerno diže tenziju u prica kao klasican ostrasceni grobar bez I malo realnosti kada on misli da ih je sudija ostetio, pa gde je tu postenje? ako ti samo smeta kada se ošteti protivnik?

Piksi-Dejo-Robi

pre 2 godine

Zvezdino proleće je period kada Zvezda igra završnice evro kupova, 1/4 finala i 1/2 finala i itd. 16 proleća u Evropi(+3 ova nova) kao nijedan klub, svi zajedno u EksJu nemaju ni 15.

Titula je tu bila sekundarna, uglavnom se osvajala ali i nije uvek moralo. Znalo se ko je najbolji, ko igra najveće mečeve po Evropi, ko puni stadione i pravi najveće majstore fudbala. To proleće je simbolično nazvano zvezdino jer se jedva čekao taj period uspeha. Ničega tu mističnog nema, osim u glavama zatrovanih paranojom i mrznjom.

To Stanojeviću mora neko da šapne, kad ga već nema kućno vaspitanje kako dolikuje.

Amaterska expertiza

pre 2 godine

Evo ga, posle svakog kiksa drama. Niti propuštene šanse, niti igrači, niti on, niti detaljnija analiza... Niko ali baš niko drugi nije kriv do mašinerije crvene zvezde. Sad ima nove fraze vidim..."čuveno proleće". Može polako i da izda knjigu. I opet ponavljam kao okoreli zvezdaš... Samo zbog njega bi mi bilo žao da partizan uzme titulu. U suprotnom bi mi bilo krivo ali ne baš toliko. Ova individua samo sipa zapaljivu retoriku u našem fudbalu... Kao... Zvezda samo nešto mulja a mi prepošteni ne umemo to. A realno se ne zna ko je gori. Deki Stanković bar ne peni posle kikseva i to mi je drago. Ostale u zvezdi naravno da neću komentarisati, jer se ponašaju isto kao i ovaj alibi-trener.

Miodrag

pre 2 godine

Jednom ste uspeli ovakvom kuknjavom, pritiscima, histerijima i mrznjom po medijima da otmete Zvezdi titulu. Cini mi se Grofu. Tad i vise nikad. Niste u stanju da svojoj filijali date gol i pobedite, iako su samo dva puta presli polovinu. Onaj jadnik sto je pogodio precku sledeci mec protiv Partizana nece biti ni u protokolu.

Marko

pre 2 godine

Sveli smo partizan na to da budu zadovoljni sto su duze u trci u odnosu na prethodne sezone... U narednom kolu overavamo titulu! Totalna dominacija!

Bones

pre 2 godine

Gledam ponovljeni snimak 5 puta i ja uopste ne vidim kontakt igraca Cukarickog sa Rikardom. Jos se decko sklanja da ne napravi faul
(kodzo, 10. april 2022 22:41)

Krece rukom ali nije ga takao... imao je kontakt pre toga ali Rikardo pada sam posle

nikad niko kao ujka zitko

pre 2 godine

Pa i ako je nesto po sredi onda je to VAS Bjekovic koji hoce da uzme klub,a vazure i ostali ne daju,pa sada se zali kome hoces…bolesnik covek…odvratan i ogavan klub. Niste ni bleda senka nekadasnjeg velikana i necega sto je bilo ponos zemlje…

Bones

pre 2 godine

Zvezda koja nije deo "sportske price" ima 46.000 koeficijent u evropi, vi koji ste deo čiste sportske price imate valjda oko 24.000, kako to objasnjava?

filipovsky200

pre 2 godine

opet kuka a ispromasivali se skroz,zimski prelazni rok odradili uzasno. Ja razumem sve,ali bice da je glavni problem u stanoju i upravi.

veverica

pre 2 godine

odnos u parama i infrastrukturi partizana prema cukarickom je kao mancester prema milvolu. i on umesto da kaze ja sam kriv i mi smo krivi sramota je da 90 minuta nismo uspeli da dodjemo do igre, on prica o nekim teorijama zavere. ovo tacno samo u srbiji moze da prodje...
ovaj covek se bas ne razume u fudbal. vrlo vrlo limitiran. koeficijent inteligencije upitan. nedostatak samokriticnosti neupitan.

ban

pre 2 godine

Ništa ti Stanoje nisi kriv, još u zimskom prelaznom roku se videlo da ova bedna uprava nije dovela ama baš ništa. Dovode se neki propali igrači kao Jojic i "kompanija" i povređeni Fejsa. Dok god je ova uprava na čelu kluba od titule nema nista. Bitne su im samo njihove fotelje i debele plate.
Ako se sećate još nakon prelaznog roka sam rekao da ćemo vrlo brzo gledati komšijama u leđa.

Komedija grobarska

pre 2 godine

Lik ladno koristi zargone ostrascenih navijaca partizana koje oni cesto koriste, kao "zvezdino prolece" i slicno,misli se na kao neke necasne radnje i slicno. proslo kolo cist penal za TSC ne sviran, nije mu smetalo , pa ako vas saplicu zar ne bi trebalo da vas sapletu i protiv TSC-a?

jonas

pre 2 godine

Evo ga njegovo pravo lice, uvek cuti kada sudija pogura njegov klub, ali namerno diže tenziju u prica kao klasican ostrasceni grobar bez I malo realnosti kada on misli da ih je sudija ostetio, pa gde je tu postenje? ako ti samo smeta kada se ošteti protivnik?

Matori

pre 2 godine

"Da li je bio crveni karton, da li je bio penal u prethodnom kolu"

Pa da bio je penal za TSC u prošlom kolu... kako da ne zaboravimo, posto su mediji I ti licno to zaboravio... Bio si zadovoljan pobedom a sudjenje ti je bilo savrseno.

Webb

pre 2 godine

 Srećni smo što smo Partizan, deo čiste i prave priče, ponosan sam na igrače i idemo do koske. Ne odustajemo", izjavio je Stanojević.

Cisti kao Vucela.

Marko

pre 2 godine

Sveli smo partizan na to da budu zadovoljni sto su duze u trci u odnosu na prethodne sezone... U narednom kolu overavamo titulu! Totalna dominacija!

Auuuuu

pre 2 godine

Auuuu Stanoje n'a što si spao, kakva sramna izjava, pa zar ti je zvezda kriva sto ste u zadnjih 10 kola uprskali titulu, u zadnjih 10 kola dasli ste svega 8 golova. I ti pričaš ZVEZDA ovo ZVEZDA ono, samo ste vi pošteni, e moj Stanoje, isti si kao onaj tvoj prof.

Bones

pre 2 godine

Zvezda koja nije deo "sportske price" ima 46.000 koeficijent u evropi, vi koji ste deo čiste sportske price imate valjda oko 24.000, kako to objasnjava?

Igor

pre 2 godine

Ekipa kojoj su toliko puta pomagali se žali,ekipa koju prosječni Fejnord razvali sa 8:3,koja se žali sto nije sviran penal za Partizan protiv Napretka u 92 a neczasto nisu dali go tom Napretku+navijači vedjaju trenera gostiju sto ih nije pustio,sad crveni jel bio ili nije manje je bitno,jedno znam da je obrnuto sigurno vama nebi bio sviran..je Fejnord je trebao pobediti 13:3 i vi želite da budete prvaci,sedi dole 1

Vukasin

pre 2 godine

Poceo si ti jos onomad da nabijas pritisak sa pricom o VAR-u itd...i tada ti rekoh, ne cmizdri vec igraj....ne bi ste dali gol da se igralo jos 180 minuta. I to je sustina prijatelju...bacanjem peska u oci igru neces popraviti.

Amaterska expertiza

pre 2 godine

Evo ga, posle svakog kiksa drama. Niti propuštene šanse, niti igrači, niti on, niti detaljnija analiza... Niko ali baš niko drugi nije kriv do mašinerije crvene zvezde. Sad ima nove fraze vidim..."čuveno proleće". Može polako i da izda knjigu. I opet ponavljam kao okoreli zvezdaš... Samo zbog njega bi mi bilo žao da partizan uzme titulu. U suprotnom bi mi bilo krivo ali ne baš toliko. Ova individua samo sipa zapaljivu retoriku u našem fudbalu... Kao... Zvezda samo nešto mulja a mi prepošteni ne umemo to. A realno se ne zna ko je gori. Deki Stanković bar ne peni posle kikseva i to mi je drago. Ostale u zvezdi naravno da neću komentarisati, jer se ponašaju isto kao i ovaj alibi-trener.

Piksi-Dejo-Robi

pre 2 godine

Zvezdino proleće je period kada Zvezda igra završnice evro kupova, 1/4 finala i 1/2 finala i itd. 16 proleća u Evropi(+3 ova nova) kao nijedan klub, svi zajedno u EksJu nemaju ni 15.

Titula je tu bila sekundarna, uglavnom se osvajala ali i nije uvek moralo. Znalo se ko je najbolji, ko igra najveće mečeve po Evropi, ko puni stadione i pravi najveće majstore fudbala. To proleće je simbolično nazvano zvezdino jer se jedva čekao taj period uspeha. Ničega tu mističnog nema, osim u glavama zatrovanih paranojom i mrznjom.

To Stanojeviću mora neko da šapne, kad ga već nema kućno vaspitanje kako dolikuje.

One night in May

pre 2 godine

Na +5 sve potaman, sudjenje nikad bolje, pohvale VR-u, savrseno prvenstvo, nikad regularnije.

Na -5, pocelo saplitanje, cuveno prolece...


Na pitanje ciji navijac ovako razmislja - svi znaju odgovor. Navijac Partizana.

zmajognjeni

pre 2 godine

Osnovna razlika izmedju Zvezde i Partizana je to sto Zvezda ima prakticno dva tima, ima dubinu, dok je Partizanu od “produzavanja klupe” bilo vaznije uhlebljavanje istrosenih, bivsih igraca. I to je tako. Najureni su kvalitetni i ostavljeni ovi polovnjaci, i normalno je da dodje do zamora pred kraj sezone u kojoj su oba tima igrala tri takmicenja. I to je jedini razlog. Ako Stanojevic ne zna da je to razlog bolje igre na pocetku sezone i losije igre pred kraj, onda je los trener, a ako zna i namerno ignorise, onda je djubre koje brani nesposobnu upravu po cenu dizanja tenzije i smanjivanja ugleda takmicenja.

kokan

pre 2 godine

...jaka Zvezda na svim nivoima...Sram te bilo Stanojevicu! Ne guraj nos u ono sto nema veze sa sportom! I ti, i oni iz Zvezde probajte da se bavite sportom, nemojte da vase kikseve pripisujete teorijama zavere. Ni jednima ni drugima niko nije kriv za kikseve koje licno pravite svaljujuci krivicu na druge praveci netrpeljivost medju navijacima oba kluba. Stidite se , i jedni i drugi, dok punite svoje dzepove

Komentator

pre 2 godine

Ovo je stvarno sramota, ovakve izjave su bruka za FKP! Da li Stanoje ima trunke morala u sebi? Ovo je skandal, čovek izmišlja neke "institucije" i glumi žrtvu! Zbog ovakvih neosnovanih optužbi treba ga žestoko kazniti! Fejenord mu je pokazao gde mu je mesto, samo u Srbiji kože da izmišlja afere! Kakav crveni karton za igrača Čuke, čovek bežao od kontakta a Rikardo jedva dočekao!

SUNĐER BOB

pre 2 godine

Tako je stanoje..onda je doslo Zvezdino prolece gde vi ne mozete da dobijete vašu cuku..gde vam Fejnord upuca petardu na stadionu Armije, gde vas Zvezda ne samo pobedi nego vam objasni sta je moderan fudbal i da su 3 nivoa iznad vas..i da ne nabrajam dalje..a ti opet cuvenu krivi cia, kgb, mosad i ostali faktori..budi jednom realan pa priznaj da ste krs od ekipe..samo kukas...a sad pred skupstinu

York

pre 2 godine

Zvezda koja nije deo "sportske price" ima 46.000 koeficijent u evropi, vi koji ste deo čiste sportske price imate valjda oko 24.000, kako to objasnjava?

aco

pre 2 godine

Кад му је Толе крчио пут ка титулама, ћутао је сер Аца Шамрок од Флоре. Он је последњи човек на планети који има морално право да се жали на судијске грешке.

Šile

pre 2 godine

Šta očekivati od njega više. Zvezdaši treba samo da očekuju da on ostane trener Partizana i titula je zagarntovana. Ko je njemu kriv što je cela ekipa ispala iz ritma i forme. Pogrešno odrađen pripremni period. On je trener samo kod nas. Preko ga nema nigde.

Aster Blistok

pre 2 godine

Prestani bre vise da kukas i da se ponasas kao ulicar,brukas i sebe i klub!!!
Pobedi u derbiju i dzaba njihove namestaljke!!!
(Dejan


Što se tiče prvog dela tvog komentara, slažem se. Čovek uvek kuka plače i nariče kao narikača. Što se tiče drugog dela delimično se slažem. Pobedi u derbiju i bori se do kraja i osvoji prvenstvo. Ali što se tiče "njihovih nameštaljki", tu ćeš malo da "pardoniraš"!!!! Ne kažem da ih nema, ali jedno je sigurno, IMA IH NA OBE STRANE!!!!! Kako ih ima za nas, ima ih i za vas. Koliko ste samo puta pobedili penalima i golovima iz svakojakih sudijskih odluka!!! Da ne bude zabune, i vi i mi.

Hagiano

pre 2 godine

Znaci vi ste cisti sportisti, a mi smo prljavi klub koji ce spletkarenjem ovog proleca, opet da uzme titulu...
Ok, mozda da si pobedio danas i u derbiju ne bi imao potrebe da pricas ovako kao da ste vi fer i posteni, a eto Zvezda namesta sve. A nije slucajno to sto je Zvezda od ostalih u ligi kvalitetnija za tri klase, a od Cuke i Partizana za klasu-dve.
Srecno u nastavku, pa da vidimo na derbiju koliko i sta zasluzujete.

Miodrag

pre 2 godine

Jednom ste uspeli ovakvom kuknjavom, pritiscima, histerijima i mrznjom po medijima da otmete Zvezdi titulu. Cini mi se Grofu. Tad i vise nikad. Niste u stanju da svojoj filijali date gol i pobedite, iako su samo dva puta presli polovinu. Onaj jadnik sto je pogodio precku sledeci mec protiv Partizana nece biti ni u protokolu.

PeraKojot

pre 2 godine

Kakav paćenik. Nula od čoveka. Kada god gube, neki drugi nivoi su iznad njih. Kada pobeđuju, onda su tako dobri da su jači od nekog sistema.

veverica

pre 2 godine

odnos u parama i infrastrukturi partizana prema cukarickom je kao mancester prema milvolu. i on umesto da kaze ja sam kriv i mi smo krivi sramota je da 90 minuta nismo uspeli da dodjemo do igre, on prica o nekim teorijama zavere. ovo tacno samo u srbiji moze da prodje...
ovaj covek se bas ne razume u fudbal. vrlo vrlo limitiran. koeficijent inteligencije upitan. nedostatak samokriticnosti neupitan.

Komedija grobarska

pre 2 godine

Lik ladno koristi zargone ostrascenih navijaca partizana koje oni cesto koriste, kao "zvezdino prolece" i slicno,misli se na kao neke necasne radnje i slicno. proslo kolo cist penal za TSC ne sviran, nije mu smetalo , pa ako vas saplicu zar ne bi trebalo da vas sapletu i protiv TSC-a?

filipovsky200

pre 2 godine

opet kuka a ispromasivali se skroz,zimski prelazni rok odradili uzasno. Ja razumem sve,ali bice da je glavni problem u stanoju i upravi.

Tormund

pre 2 godine

...ne radi mu crno-beli var. Za 6 dana druže Stanoje, dobrodošao si da na Marakani pokažeš sve što pričaš. A institucija Zvezda da pokaže kako se odgovara takvim kao ti. 40 hiljada ljudi čeka titulu.

Saplitač

pre 2 godine

Ma nije te sapleo ni doktor Deki Mister Stankovic, ni Salo-izmislio fudbal za tebe-Ilic nego te saplela institucija, valjda ona gde su ti utuvili u glavu da ai ticneki kvazi trenercic. Pitaj Ilijeva da ti smisli nove izgovore, ovi su bajati vec, daj malo pricu o tome kako vam je poklonjen 20ak bodova od strane sudija, inace bi bili sa 4-5 na tabeli. Poslednjih 25 godina ptlidzan je sve samo ne sportsko drustvo. Da je “sportski” oni ne bi osvojili ni karanfil na osmi mart.

mihajlo

pre 2 godine

van šale, sta je konkretno sporno sada? mislim ovog proleca kada o tome prica doticni i kakvo je tacno saplitanje u pitanju? nije bilo sumnjivih penala kojima je zvezda pobedjivala, nije bilo golova u 10om minutu nadoknade, nije bilo nepostojecih crvenih kartona, nije bilo nicega konkretnog tokom celog proleca jer bismo sigurno danonocno slusali o tome. partizan je imao sumnjiv penal u svoju korist za pobedu u subotici i sumnjiv nedosudjen penal protiv napretka. u najgorem slucaju na nuli su. i kako covek da ga shvati ozbiljno cak i kada ima neki razlog kada ima ovakve sizofrenicne ispade bez povoda. naravno, povod je jedino predstojeci derbi i oprobani recept pritiska na kompletnu sportsku javnost. jednom je proslo stanoje, ne mozes dva puta na isti način da dobijes, naucili smo tu skolu.

Марко

pre 2 godine

Пре ове утакмице знало се да Партизан мора да победи Звезду у следећем дербију да би дошао на 1. место. После ове утакмице Партизану је опет потребна победа на дербију. Не видим да им овај кикс нешто нарочито мења ситуацију.

Sone

pre 2 godine

Slusam izjavu Sase Ilica posle utakmice, covek kaze da je njegov igrac zasluzio crveni i da je Partizan bio bolji, kakvo nipodastavanje svojih igraca, dao bi mu otkaz odmah posle utakmice, problem je sto igranci Partizane ne znaju dati gol.

Nenad

pre 2 godine

Iskreno, ja ni faul ne vidim. Drugo Rikardo je u cetvrtom minutu promasio prazan gol posle zalamanja igraca. Cuka je igrala sa dva omladinca u zadnjoj liniji. A vi samo o tom faulu i ni ocemu vise. Ajde ponovo da se pogleda da li je bio faul ili je Rikardo zasluzio zuti zbog foliranja

Bones

pre 2 godine

Gledam ponovljeni snimak 5 puta i ja uopste ne vidim kontakt igraca Cukarickog sa Rikardom. Jos se decko sklanja da ne napravi faul
(kodzo, 10. april 2022 22:41)

Krece rukom ali nije ga takao... imao je kontakt pre toga ali Rikardo pada sam posle

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Cinjenice, a koji je to od tih golova Zvezda dala u ovom prvenstvu a da nije regularan? Ti pises o necemu sto se desilo pre 5-6 godina kao da se desava ove sezone. Pa jel penal protiv Indjije vam smeta da osvojite titulu ove sezone? A ne smeta vam vasi poklonjeni penali portiv Spartaka, Napretka (ponavljao se) i ostalo od ove sezone. Kukate veceras sto nije bio crveni, a ne sto niste dali 3 komada smesnoj ekipi Cukarickog? Ja ne znam sta nije jasno u cinjenici da Zvezda ima bolji tim, bolju igru, bolje pa i skuplje pojedince od Partizana? Jel neko stvarno misli da su Meaning i Jojic bolji od Katai-a i Ivanica? Ili Vujacic od Dragovica? Ogromna je razlika u kvalitetu, to se sve lepo videlo ja derbijima i u Evropi, ali eto neko vas saplice. Vazi.

Mare

pre 2 godine

Samo jedno cu reci. Lola Smiljanic i dalje "igrac" Partizana. Godina 2022. Pametnom dosta.
Kakve titule, kakva Evropa. Zvezda bez sampona kockarom Mugosom u timu je bila klasa za ove sad iz Partizana.
Stanoje sramoto.

tranzicija

pre 2 godine

Dodao bih da se VAR ni jednom nije gledao na 2 derbija, a sve 3 sporne situacije su isle Gaspromu u korist.
Boli ih sto smo ih oducavali od fudbala godinama i na tabeli i u derbijima, a oni 20 bodova viska, dobiju 1/3.
Kad je bilo ovakvih situacija, Tejgo i Jojic su nokautirali.
Idemo 3/3.
(Lord, 11. april 2022 07:20
Pitaj mamu jel može ponovo da te podoji, možda budeš bolji ovaj put

pgledam kako samo kuka u place

pre 2 godine

Kako te bre nije sramota. ne brukaj klub. Dajte gol ne cekaj da ti sudija pomogne. Seti se Krusevca , penala protiv Soartaka,pa TSC-a pa penal protiv Radnickog... Najbolji stralac ti bre Natho penaldzija. Za promenu nauči igrače da daju gol, dva...samo sumnjam jer ti si navikao da budes trener kad je Tole predsednik.

ban

pre 2 godine

Ništa ti Stanoje nisi kriv, još u zimskom prelaznom roku se videlo da ova bedna uprava nije dovela ama baš ništa. Dovode se neki propali igrači kao Jojic i "kompanija" i povređeni Fejsa. Dok god je ova uprava na čelu kluba od titule nema nista. Bitne su im samo njihove fotelje i debele plate.
Ako se sećate još nakon prelaznog roka sam rekao da ćemo vrlo brzo gledati komšijama u leđa.

nikad niko kao ujka zitko

pre 2 godine

Pa i ako je nesto po sredi onda je to VAS Bjekovic koji hoce da uzme klub,a vazure i ostali ne daju,pa sada se zali kome hoces…bolesnik covek…odvratan i ogavan klub. Niste ni bleda senka nekadasnjeg velikana i necega sto je bilo ponos zemlje…

chupavi

pre 2 godine

Totalni slom njegovog tima je poceo na derbiju kada im je Zvezda pokazala gde im je mesto. Od tada ne lice na tim, nemaju igru ni samopouzdanje. Ono sto su igralu na silu i na neki trenutak je prestalo. Od derbija se tacno videlo koliko su oni pali a Zvezda se digla. Sledeceg vikenda Zvezda overava titulu.

pedja

pre 2 godine

Stanijeviceva retorika je postala monotona tako da mu predlazem da uzme par casova kod Gurua Vujosevica, koji je ekspert za pitanja finansija i da time osvezi svoje komentare.
Takodje isti ga moze uputiti kako jos vise da zatruje klince, jer se trenutno mrznja izmedju navijaca Zvezde i Partizana smanuje, pa je treba podici na adekvatan nivo.
FSS treba da kaznjava sve izjave koje nisu vezane za utakmice,analize utakmica i dogadjaje na terenu bez obzira da li ih komentarisu treneri, predsednici kluboba, clanovi uprave.Takodje mediji ne bi trebalo da prenose saopstenja, koja se svode na odbranu onog koji ga pise i svaljivanjem krivice na suprotnu stranu. Pokusajte svi da smanjite mrznju medju navijacima!

Paja moler

pre 2 godine

A Zvezda? Pa ne može i ona da ima niz od 30 pobeda. Surdulica otkinula 5 bodova dok je tvoj tim imao od prvog kola niz pobeda osim derbija. To je za tebe normalno. Kada pričaš o crvenom kartonu protiv Čukaričkog pitam jeli nije bio? Što niste pobedili derbi? Jeli tu neko nešto uticao?

borisc

pre 2 godine

Ako vec pricate o indjiji koja se desila ( cinjenica ) pricajte i o ponistenom golu milijasa zbog ofsajda u polufinalu kupa kada je krenula vasa dominacija!!!

beogradjanin

pre 2 godine

Čuveno "zvezdino proleće" je kad proradi sudijska kuhinja.

Kad počnu mutne zakulisne radnje.

Još u vreme Jugoslavije, po tome su bili poznati.
(Roy 74, 11. april 2022 07:36)

Ti se u vreme bivse Jugoslavije nisi ni rodio. U vreme bivse Jugoslavije svaka republika vukla za svoje. Trebalo je biti stvarni najolji. Sedamdesetih vodila se bitka izmedju Zvezde i Hajduka. I tu je bila mrtva trka ko ce da bude prvak. kakve su to zakusilasne kuhinje? Stanoje se nije zalio jesenas kada se pobedjivalo iz kola u kolo. Nije se zalio na poklonjeni penal u Subotici. Ali poceo da se zali posle derbija. Sto nije pobedio derbi?

nista o nicemu

pre 2 godine

Na +5 sve potaman, sudjenje nikad bolje, pohvale VR-u, savrseno prvenstvo, nikad regularnije.

Na -5, pocelo saplitanje, cuveno prolece...


Na pitanje ciji navijac ovako razmislja - svi znaju odgovor. Navijac Partizana.
(One night in May, 10. april 2022 23:17)

Da ne pominjemo da od plus 5 krece da se zali na VAR koji ne radi iskljucivo pre utakmica Partizana koje na kraju dobijaju sumnjivim odlukama.

Ahahaha

pre 2 godine

Kako nije pricao da ne mogu da ponwse bas sve utakmice nakon istorijskog niza u prvom delu? A da, Flora, cipiripi kup pa Zvezda sve resetuju kako treba :)

Mihajlo

pre 2 godine

Ako za nekog navlace sudije to su Zvezda i Partizan i vecito se oni zale na sudije,koliko treba golova po sezoni da ukradu za ta dva kluba?
Dok je Partizan vodio na tabeli Terzic je kukao,sad Zvezda vodi Stanojevic kuka,a sta treba da rade ovi manji klubovi u Srbiji koji cim vide Zvezdu i Partizan znaju da ce sudija da ih pokrade,oni se ni ne cuju,navikli da budu pokradeni.
Ne pratim nasu ligu jer je dosadna,fudbal los,ali ponekad slucajno odgledam na TV-u Partizan jer navijam za taj klub da vidim da li nesto taj tim napreduje,da li ti igraci uopste treniraju,kako je moguce da ovde sve dobijaju a u Evropi da nas Flora pobedi i naletim na utakmicu 75.minut ne znam protiv koga rezultat 0:0,Partizan se muci,loptu ne umeju da dodaju na pola metra i 85 minut mali Jovic isfolira penal,covek mu odneo loptu,sudija svira penal.
Mene je sramota sto nemam veze s tim penalom,sudijama,kriminalcima a Stanojevic na to kaze pobedili smo zahvaljujuci karakteru,kom covece karakteru,da si karakter rekao bi sudija je pogresio,nije bio penal,kao sto je sad Ilic rekao bio je crveni za mog igraca.
Ista je takva i Zvezda,penali van kaznenog,golovi iz gol auta,pamtim kako su Indjiju pokrale sudije protiv Zvezde prosle sezone,bas kad ja pogledam utakmicu sudije je uniste,poklone pobede Zvezdi ili Partizanu.

stevo-grobar

pre 2 godine

Stanoje, nije sve tvoja krivica! Stvarno, imaš krš ekipu. Ali si doprinio sa upravom da je Partizan tim, ekipa bez koncepta , ideje na duže staze. Obesmislili ste Partizan. Jasno je svima da u državi Srbiji ima zakulisnih radnji( jer je lova u fudbalu velika), ali toliko gramzivosti i pohlepe kod uprave nikada nije viđeno. Mene kao grobara boli to što je Zvezda(mislim na fudbalere) ekipčina u odnosu na Partizan. Boli to što se svi krijete iza imena Partizana, dok se po vašim izjavama vidi da vam je Partizan u onom pravom sportskom smislu nebitan. Uspjeli ste da ubjedite sve oko sebe da je Zvezda mnogo organizovaniji klub, stidim se.

nista o nicemu

pre 2 godine

Igrači Čukaričkog su već pocetkom drugog poluvremena ležali na podu i pravili faulove. Dobijali grčeve kad je utakmica imala još dosta da se igra. Tako da je bilo normalno da se produži utakmica.
(N.T.369, 11. april 2022 06:48)

Izgleda da nisi gledao mec :)

nenad

pre 2 godine

Pa vi ni sopstvenu filijalu prepunu bivsih Partizanovaca ne mozete da pobedite.

Ode namestena titula...

PS. To vam je za ono:
fk sledeca sezona
ne pomazu Gazprom pare previse je kurva htela
sampinjoni na marakani
nosenje koseva sa kalemgdana
itd itd

Nije gotovo jos...
Uostalom... pobedite u subotu, kapa dole ako mozete.

realno

pre 2 godine

Ljudi pa Zvezda je dominantna u sirem ex Yu prostoru preko 60 godina,jos od cuvenog polufinala u Kupu Sampiona protiv Fiorentine, naravno uz par godina losijih rezultata.

daki

pre 2 godine

Stanojevic ,ako nastavi ovako, postace uz Vujosevica najomrazeniji trener partizana. Ali sto je jos gore, kao i vujosevic, zavadice i ono sto je ostalo nezavadjeno

miško

pre 2 godine

Gledaj Zvezdine utakmice ako misliš da nešto naučiš. Na Marakani se igraju prave prvenstvene utakmice i one najviše koriste Zvezdi da stvara tim. Za razliku od Zvezde vi igrate uglavnom nameštene utakmice uz veliku pomoć sudija, lažljive Arene i njenih komentatora.Na takvim utakmicama ne znate ni koliko vredite pa kada vam se neko isprsi ne znate gde ste. U timu imaš igrače koje si naučio samo grubostima i padavičarstvu. U napadu isto padavičari. Kada bi igrali poštene utakmice bili bi ste ispod osam.

SrbEUin

pre 2 godine

Evo gledam usporen snimak tog faula, i uopšte se ne vidi kontakt dva igrača. Moguće da ga je onaj igrač telom izbacio iz ravnoteže, (na snimku se to ne može videti) pa sad kao eto faul. Rikardo sam sebe sapliće i pada.

zdravko

pre 2 godine

Staje dejane koje namestanje nama su dva bivsa igraca djordjevica uzeli sedam bodova vojvodina I radnik . dok ste vi ova dva kluba oba puta pobedili. Kazes da pobedi zvezdu I da osvoji titulu. zjedi cuo stankovic I ako pobedi zvezda u derbiju partizana da opet nije titula osigurana. Normalno da I ostali igraju fudbal sto moraju zvezda I partizan da befe I drugi igraju fudbal. Stose tice derbija sad u subotu ako zvezda ne pobedi ovakav rastimovani partizan onda nemora biti sampion jer zvezda je za partizan jaca za dve klase. Sto stanojevic kuka pa on nista drugo nezna Sam je kriv vratijo je sve bivse igrace partizana koji u evropi nista nisu napravili.

Cinjenice

pre 2 godine

60 i nešto komentara i to sve od navijača bolesne sekte sa crvenog dela brda. Još spominju da smo im oteli titulu kada ih je vodio Grof, a imali smo za 2 klase bolji ekipu od njih na čelu sa Leonardom i Djurdjevicem. Partizan igra loše u zadnje vreme, ali to ne menja cinjenicu na "čuvene golove" Z a gde iz gol aut linije, iz ofsajda, van 16 metara, iz nepostojećih penala i ostalo.

Lord

pre 2 godine

1. Penal protiv Napretka ukrali nam 2 boda
2. Penal protiv Loznice
3. Crveni za Cukaricki, velika vjerovatnoca da bi uzeli sva 3 boda.
(Moguce da je bio penal za TSC, ali Partizan bi to dobio).
Oni laserima ometaju igrace, golman im izlece sa gol linije svaki drugi penal, Pavkov pravi prekrsaj prije gola.

Sve za mjesec dana!
A uprava cuti, jer dela govore.

N.T.369

pre 2 godine

@kickers

Koju si ti utakmicu gledo kad očigledno ne vidiš neke stvari. To samo govori o tome koliko mrzis partizan!

Ajde idi komentariši tvoju Zvezdu i nemoj da širiš ovde neke laži.

Igrači Čukaričkog su već pocetkom drugog poluvremena ležali na podu i pravili faulove. Dobijali grčeve kad je utakmica imala još dosta da se igra. Tako da je bilo normalno da se produži utakmica.

N.T.369

pre 2 godine

Podrška za Stanojevića! Nas najbolji stručnjak u ligi. Zvezda da nema Katai i Ivanica nebi bila ni treća u ligi. Doveli ste onu kantu od napadača koji nemoze u našoj ligi da daje golove. Pogledaj te samo malo realno neke stvari pa komentarišite. Stanković je nula od trenera. Sa toliku razliku u kvalitetu mogo bi svaki prosečan čovek da vodi Zvezdu do titule. U Zvezdi igraju više stranca nego Srba. Da u toj vašoj srpskoj zvezdi! Uložila je zvezda više nego partizan i ima bolji vezni red koji pravi razliku. To je realnost. U derbiju ako izgubimo nismo ni zaslužili titulu nema tu ljutnje niti mržnje.

Roy 74

pre 2 godine

Čuveno "zvezdino proleće" je kad proradi sudijska kuhinja.

Kad počnu mutne zakulisne radnje.

Još u vreme Jugoslavije, po tome su bili poznati.

Zeljko Tomic

pre 2 godine

Beogradjanine, kakav bre crni poklonjen penal u Subotici, sta vi ovde pisete, ljudi? Sedamdesetih ste imali tri titule (i to tu trecu 80-te), a Partizan dve, kako ste se vi onda borili sa Hajdukom, a mi nismo? I jos ste '75 pustili Hajduk da ne bi SRPSKI klub VOJVODINA bila prvak! Daki, Vujosevica nema vec sedam godina u Partizanu, zbog cega i dalje ima tenzija? Sram vas bilo.

Lord

pre 2 godine

Svaka cast Stanoje !!!
4 boda su nam ukrali u mjesec dana.

Dodao bih da se VAR ni jednom nije gledao na 2 derbija, a sve 3 sporne situacije su isle Gaspromu u korist.
Boli ih sto smo ih oducavali od fudbala godinama i na tabeli i u derbijima, a oni 20 bodova viska, dobiju 1/3.
Kad je bilo ovakvih situacija, Tejgo i Jojic su nokautirali.
Idemo 3/3.

kibo

pre 2 godine

Tako je Stanoje (Kalimero) , teško je boriti se protiv vetrenjača kao Don Kihot ali svakom zlu dodje kraj jednog dana.Bitno je da u ovim teškim vremenima za Partizan ostati dostojanstven i pošten, i ne podleći pritisku nepravde i sveopšteg ludila i bahatosti jednog društva koji fakat pliva u blatu.Najveci problem je to naše društvo koje uzdiže jednu šabansku vrednost koje nipodaštavaju jednu vrednost a to je borba za sport i borba za ljudstvo.Kada imaš jednog čoveka na vrhu jedne "male" piramide koja potencira godinama takav sistem vrednosti ne prestaje ti ništa drugo da se boriš do kraja da tu pošast savladaš jer je loše za naše društvo i omladinu.Tako da bez brige Stanoje, sve ce to narod pozlatiti :)

Piro

pre 2 godine

Meaning! Godinu dana pre vaseg polufinala KES-a sa Fiorentinom, mi smo nepravedno izbaceni od strane najtrofejnijeg kluba u tom takmicenju, a da smo ih prosli, verovatno bismo i osvojili, rec je o prvom ciklusu i prvom izdanju u kojem smo na pravdi Boga ispali u cetvrtfinalu.

Cinjenice

pre 2 godine

60 i nešto komentara i to sve od navijača bolesne sekte sa crvenog dela brda. Još spominju da smo im oteli titulu kada ih je vodio Grof, a imali smo za 2 klase bolji ekipu od njih na čelu sa Leonardom i Djurdjevicem. Partizan igra loše u zadnje vreme, ali to ne menja cinjenicu na "čuvene golove" Z a gde iz gol aut linije, iz ofsajda, van 16 metara, iz nepostojećih penala i ostalo.

kibo

pre 2 godine

Tako je Stanoje (Kalimero) , teško je boriti se protiv vetrenjača kao Don Kihot ali svakom zlu dodje kraj jednog dana.Bitno je da u ovim teškim vremenima za Partizan ostati dostojanstven i pošten, i ne podleći pritisku nepravde i sveopšteg ludila i bahatosti jednog društva koji fakat pliva u blatu.Najveci problem je to naše društvo koje uzdiže jednu šabansku vrednost koje nipodaštavaju jednu vrednost a to je borba za sport i borba za ljudstvo.Kada imaš jednog čoveka na vrhu jedne "male" piramide koja potencira godinama takav sistem vrednosti ne prestaje ti ništa drugo da se boriš do kraja da tu pošast savladaš jer je loše za naše društvo i omladinu.Tako da bez brige Stanoje, sve ce to narod pozlatiti :)

Lord

pre 2 godine

1. Penal protiv Napretka ukrali nam 2 boda
2. Penal protiv Loznice
3. Crveni za Cukaricki, velika vjerovatnoca da bi uzeli sva 3 boda.
(Moguce da je bio penal za TSC, ali Partizan bi to dobio).
Oni laserima ometaju igrace, golman im izlece sa gol linije svaki drugi penal, Pavkov pravi prekrsaj prije gola.

Sve za mjesec dana!
A uprava cuti, jer dela govore.

N.T.369

pre 2 godine

Podrška za Stanojevića! Nas najbolji stručnjak u ligi. Zvezda da nema Katai i Ivanica nebi bila ni treća u ligi. Doveli ste onu kantu od napadača koji nemoze u našoj ligi da daje golove. Pogledaj te samo malo realno neke stvari pa komentarišite. Stanković je nula od trenera. Sa toliku razliku u kvalitetu mogo bi svaki prosečan čovek da vodi Zvezdu do titule. U Zvezdi igraju više stranca nego Srba. Da u toj vašoj srpskoj zvezdi! Uložila je zvezda više nego partizan i ima bolji vezni red koji pravi razliku. To je realnost. U derbiju ako izgubimo nismo ni zaslužili titulu nema tu ljutnje niti mržnje.

Roy 74

pre 2 godine

Čuveno "zvezdino proleće" je kad proradi sudijska kuhinja.

Kad počnu mutne zakulisne radnje.

Još u vreme Jugoslavije, po tome su bili poznati.

Lord

pre 2 godine

Svaka cast Stanoje !!!
4 boda su nam ukrali u mjesec dana.

Dodao bih da se VAR ni jednom nije gledao na 2 derbija, a sve 3 sporne situacije su isle Gaspromu u korist.
Boli ih sto smo ih oducavali od fudbala godinama i na tabeli i u derbijima, a oni 20 bodova viska, dobiju 1/3.
Kad je bilo ovakvih situacija, Tejgo i Jojic su nokautirali.
Idemo 3/3.

N.T.369

pre 2 godine

@kickers

Koju si ti utakmicu gledo kad očigledno ne vidiš neke stvari. To samo govori o tome koliko mrzis partizan!

Ajde idi komentariši tvoju Zvezdu i nemoj da širiš ovde neke laži.

Igrači Čukaričkog su već pocetkom drugog poluvremena ležali na podu i pravili faulove. Dobijali grčeve kad je utakmica imala još dosta da se igra. Tako da je bilo normalno da se produži utakmica.

Zeljko Tomic

pre 2 godine

Beogradjanine, kakav bre crni poklonjen penal u Subotici, sta vi ovde pisete, ljudi? Sedamdesetih ste imali tri titule (i to tu trecu 80-te), a Partizan dve, kako ste se vi onda borili sa Hajdukom, a mi nismo? I jos ste '75 pustili Hajduk da ne bi SRPSKI klub VOJVODINA bila prvak! Daki, Vujosevica nema vec sedam godina u Partizanu, zbog cega i dalje ima tenzija? Sram vas bilo.

jonas

pre 2 godine

Evo ga njegovo pravo lice, uvek cuti kada sudija pogura njegov klub, ali namerno diže tenziju u prica kao klasican ostrasceni grobar bez I malo realnosti kada on misli da ih je sudija ostetio, pa gde je tu postenje? ako ti samo smeta kada se ošteti protivnik?

Matori

pre 2 godine

"Da li je bio crveni karton, da li je bio penal u prethodnom kolu"

Pa da bio je penal za TSC u prošlom kolu... kako da ne zaboravimo, posto su mediji I ti licno to zaboravio... Bio si zadovoljan pobedom a sudjenje ti je bilo savrseno.

Webb

pre 2 godine

 Srećni smo što smo Partizan, deo čiste i prave priče, ponosan sam na igrače i idemo do koske. Ne odustajemo", izjavio je Stanojević.

Cisti kao Vucela.

Igor

pre 2 godine

Ekipa kojoj su toliko puta pomagali se žali,ekipa koju prosječni Fejnord razvali sa 8:3,koja se žali sto nije sviran penal za Partizan protiv Napretka u 92 a neczasto nisu dali go tom Napretku+navijači vedjaju trenera gostiju sto ih nije pustio,sad crveni jel bio ili nije manje je bitno,jedno znam da je obrnuto sigurno vama nebi bio sviran..je Fejnord je trebao pobediti 13:3 i vi želite da budete prvaci,sedi dole 1

Bones

pre 2 godine

Zvezda koja nije deo "sportske price" ima 46.000 koeficijent u evropi, vi koji ste deo čiste sportske price imate valjda oko 24.000, kako to objasnjava?

tranzicija

pre 2 godine

Dodao bih da se VAR ni jednom nije gledao na 2 derbija, a sve 3 sporne situacije su isle Gaspromu u korist.
Boli ih sto smo ih oducavali od fudbala godinama i na tabeli i u derbijima, a oni 20 bodova viska, dobiju 1/3.
Kad je bilo ovakvih situacija, Tejgo i Jojic su nokautirali.
Idemo 3/3.
(Lord, 11. april 2022 07:20
Pitaj mamu jel može ponovo da te podoji, možda budeš bolji ovaj put

beogradjanin

pre 2 godine

Čuveno "zvezdino proleće" je kad proradi sudijska kuhinja.

Kad počnu mutne zakulisne radnje.

Još u vreme Jugoslavije, po tome su bili poznati.
(Roy 74, 11. april 2022 07:36)

Ti se u vreme bivse Jugoslavije nisi ni rodio. U vreme bivse Jugoslavije svaka republika vukla za svoje. Trebalo je biti stvarni najolji. Sedamdesetih vodila se bitka izmedju Zvezde i Hajduka. I tu je bila mrtva trka ko ce da bude prvak. kakve su to zakusilasne kuhinje? Stanoje se nije zalio jesenas kada se pobedjivalo iz kola u kolo. Nije se zalio na poklonjeni penal u Subotici. Ali poceo da se zali posle derbija. Sto nije pobedio derbi?

Marko

pre 2 godine

Sveli smo partizan na to da budu zadovoljni sto su duze u trci u odnosu na prethodne sezone... U narednom kolu overavamo titulu! Totalna dominacija!

kokan

pre 2 godine

...jaka Zvezda na svim nivoima...Sram te bilo Stanojevicu! Ne guraj nos u ono sto nema veze sa sportom! I ti, i oni iz Zvezde probajte da se bavite sportom, nemojte da vase kikseve pripisujete teorijama zavere. Ni jednima ni drugima niko nije kriv za kikseve koje licno pravite svaljujuci krivicu na druge praveci netrpeljivost medju navijacima oba kluba. Stidite se , i jedni i drugi, dok punite svoje dzepove

Saplitač

pre 2 godine

Ma nije te sapleo ni doktor Deki Mister Stankovic, ni Salo-izmislio fudbal za tebe-Ilic nego te saplela institucija, valjda ona gde su ti utuvili u glavu da ai ticneki kvazi trenercic. Pitaj Ilijeva da ti smisli nove izgovore, ovi su bajati vec, daj malo pricu o tome kako vam je poklonjen 20ak bodova od strane sudija, inace bi bili sa 4-5 na tabeli. Poslednjih 25 godina ptlidzan je sve samo ne sportsko drustvo. Da je “sportski” oni ne bi osvojili ni karanfil na osmi mart.

York

pre 2 godine

Zvezda koja nije deo "sportske price" ima 46.000 koeficijent u evropi, vi koji ste deo čiste sportske price imate valjda oko 24.000, kako to objasnjava?

One night in May

pre 2 godine

Na +5 sve potaman, sudjenje nikad bolje, pohvale VR-u, savrseno prvenstvo, nikad regularnije.

Na -5, pocelo saplitanje, cuveno prolece...


Na pitanje ciji navijac ovako razmislja - svi znaju odgovor. Navijac Partizana.

Aster Blistok

pre 2 godine

Prestani bre vise da kukas i da se ponasas kao ulicar,brukas i sebe i klub!!!
Pobedi u derbiju i dzaba njihove namestaljke!!!
(Dejan


Što se tiče prvog dela tvog komentara, slažem se. Čovek uvek kuka plače i nariče kao narikača. Što se tiče drugog dela delimično se slažem. Pobedi u derbiju i bori se do kraja i osvoji prvenstvo. Ali što se tiče "njihovih nameštaljki", tu ćeš malo da "pardoniraš"!!!! Ne kažem da ih nema, ali jedno je sigurno, IMA IH NA OBE STRANE!!!!! Kako ih ima za nas, ima ih i za vas. Koliko ste samo puta pobedili penalima i golovima iz svakojakih sudijskih odluka!!! Da ne bude zabune, i vi i mi.

Ahahaha

pre 2 godine

Kako nije pricao da ne mogu da ponwse bas sve utakmice nakon istorijskog niza u prvom delu? A da, Flora, cipiripi kup pa Zvezda sve resetuju kako treba :)

borisc

pre 2 godine

Ako vec pricate o indjiji koja se desila ( cinjenica ) pricajte i o ponistenom golu milijasa zbog ofsajda u polufinalu kupa kada je krenula vasa dominacija!!!

daki

pre 2 godine

Stanojevic ,ako nastavi ovako, postace uz Vujosevica najomrazeniji trener partizana. Ali sto je jos gore, kao i vujosevic, zavadice i ono sto je ostalo nezavadjeno

Amaterska expertiza

pre 2 godine

Evo ga, posle svakog kiksa drama. Niti propuštene šanse, niti igrači, niti on, niti detaljnija analiza... Niko ali baš niko drugi nije kriv do mašinerije crvene zvezde. Sad ima nove fraze vidim..."čuveno proleće". Može polako i da izda knjigu. I opet ponavljam kao okoreli zvezdaš... Samo zbog njega bi mi bilo žao da partizan uzme titulu. U suprotnom bi mi bilo krivo ali ne baš toliko. Ova individua samo sipa zapaljivu retoriku u našem fudbalu... Kao... Zvezda samo nešto mulja a mi prepošteni ne umemo to. A realno se ne zna ko je gori. Deki Stanković bar ne peni posle kikseva i to mi je drago. Ostale u zvezdi naravno da neću komentarisati, jer se ponašaju isto kao i ovaj alibi-trener.

Miodrag

pre 2 godine

Jednom ste uspeli ovakvom kuknjavom, pritiscima, histerijima i mrznjom po medijima da otmete Zvezdi titulu. Cini mi se Grofu. Tad i vise nikad. Niste u stanju da svojoj filijali date gol i pobedite, iako su samo dva puta presli polovinu. Onaj jadnik sto je pogodio precku sledeci mec protiv Partizana nece biti ni u protokolu.

SUNĐER BOB

pre 2 godine

Tako je stanoje..onda je doslo Zvezdino prolece gde vi ne mozete da dobijete vašu cuku..gde vam Fejnord upuca petardu na stadionu Armije, gde vas Zvezda ne samo pobedi nego vam objasni sta je moderan fudbal i da su 3 nivoa iznad vas..i da ne nabrajam dalje..a ti opet cuvenu krivi cia, kgb, mosad i ostali faktori..budi jednom realan pa priznaj da ste krs od ekipe..samo kukas...a sad pred skupstinu

Komentator

pre 2 godine

Ovo je stvarno sramota, ovakve izjave su bruka za FKP! Da li Stanoje ima trunke morala u sebi? Ovo je skandal, čovek izmišlja neke "institucije" i glumi žrtvu! Zbog ovakvih neosnovanih optužbi treba ga žestoko kazniti! Fejenord mu je pokazao gde mu je mesto, samo u Srbiji kože da izmišlja afere! Kakav crveni karton za igrača Čuke, čovek bežao od kontakta a Rikardo jedva dočekao!

Tormund

pre 2 godine

...ne radi mu crno-beli var. Za 6 dana druže Stanoje, dobrodošao si da na Marakani pokažeš sve što pričaš. A institucija Zvezda da pokaže kako se odgovara takvim kao ti. 40 hiljada ljudi čeka titulu.

filipovsky200

pre 2 godine

opet kuka a ispromasivali se skroz,zimski prelazni rok odradili uzasno. Ja razumem sve,ali bice da je glavni problem u stanoju i upravi.

mihajlo

pre 2 godine

van šale, sta je konkretno sporno sada? mislim ovog proleca kada o tome prica doticni i kakvo je tacno saplitanje u pitanju? nije bilo sumnjivih penala kojima je zvezda pobedjivala, nije bilo golova u 10om minutu nadoknade, nije bilo nepostojecih crvenih kartona, nije bilo nicega konkretnog tokom celog proleca jer bismo sigurno danonocno slusali o tome. partizan je imao sumnjiv penal u svoju korist za pobedu u subotici i sumnjiv nedosudjen penal protiv napretka. u najgorem slucaju na nuli su. i kako covek da ga shvati ozbiljno cak i kada ima neki razlog kada ima ovakve sizofrenicne ispade bez povoda. naravno, povod je jedino predstojeci derbi i oprobani recept pritiska na kompletnu sportsku javnost. jednom je proslo stanoje, ne mozes dva puta na isti način da dobijes, naucili smo tu skolu.

aco

pre 2 godine

Кад му је Толе крчио пут ка титулама, ћутао је сер Аца Шамрок од Флоре. Он је последњи човек на планети који има морално право да се жали на судијске грешке.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Cinjenice, a koji je to od tih golova Zvezda dala u ovom prvenstvu a da nije regularan? Ti pises o necemu sto se desilo pre 5-6 godina kao da se desava ove sezone. Pa jel penal protiv Indjije vam smeta da osvojite titulu ove sezone? A ne smeta vam vasi poklonjeni penali portiv Spartaka, Napretka (ponavljao se) i ostalo od ove sezone. Kukate veceras sto nije bio crveni, a ne sto niste dali 3 komada smesnoj ekipi Cukarickog? Ja ne znam sta nije jasno u cinjenici da Zvezda ima bolji tim, bolju igru, bolje pa i skuplje pojedince od Partizana? Jel neko stvarno misli da su Meaning i Jojic bolji od Katai-a i Ivanica? Ili Vujacic od Dragovica? Ogromna je razlika u kvalitetu, to se sve lepo videlo ja derbijima i u Evropi, ali eto neko vas saplice. Vazi.

Hagiano

pre 2 godine

Znaci vi ste cisti sportisti, a mi smo prljavi klub koji ce spletkarenjem ovog proleca, opet da uzme titulu...
Ok, mozda da si pobedio danas i u derbiju ne bi imao potrebe da pricas ovako kao da ste vi fer i posteni, a eto Zvezda namesta sve. A nije slucajno to sto je Zvezda od ostalih u ligi kvalitetnija za tri klase, a od Cuke i Partizana za klasu-dve.
Srecno u nastavku, pa da vidimo na derbiju koliko i sta zasluzujete.

Марко

pre 2 godine

Пре ове утакмице знало се да Партизан мора да победи Звезду у следећем дербију да би дошао на 1. место. После ове утакмице Партизану је опет потребна победа на дербију. Не видим да им овај кикс нешто нарочито мења ситуацију.

Auuuuu

pre 2 godine

Auuuu Stanoje n'a što si spao, kakva sramna izjava, pa zar ti je zvezda kriva sto ste u zadnjih 10 kola uprskali titulu, u zadnjih 10 kola dasli ste svega 8 golova. I ti pričaš ZVEZDA ovo ZVEZDA ono, samo ste vi pošteni, e moj Stanoje, isti si kao onaj tvoj prof.

Sone

pre 2 godine

Slusam izjavu Sase Ilica posle utakmice, covek kaze da je njegov igrac zasluzio crveni i da je Partizan bio bolji, kakvo nipodastavanje svojih igraca, dao bi mu otkaz odmah posle utakmice, problem je sto igranci Partizane ne znaju dati gol.

PeraKojot

pre 2 godine

Kakav paćenik. Nula od čoveka. Kada god gube, neki drugi nivoi su iznad njih. Kada pobeđuju, onda su tako dobri da su jači od nekog sistema.

Mihajlo

pre 2 godine

Ako za nekog navlace sudije to su Zvezda i Partizan i vecito se oni zale na sudije,koliko treba golova po sezoni da ukradu za ta dva kluba?
Dok je Partizan vodio na tabeli Terzic je kukao,sad Zvezda vodi Stanojevic kuka,a sta treba da rade ovi manji klubovi u Srbiji koji cim vide Zvezdu i Partizan znaju da ce sudija da ih pokrade,oni se ni ne cuju,navikli da budu pokradeni.
Ne pratim nasu ligu jer je dosadna,fudbal los,ali ponekad slucajno odgledam na TV-u Partizan jer navijam za taj klub da vidim da li nesto taj tim napreduje,da li ti igraci uopste treniraju,kako je moguce da ovde sve dobijaju a u Evropi da nas Flora pobedi i naletim na utakmicu 75.minut ne znam protiv koga rezultat 0:0,Partizan se muci,loptu ne umeju da dodaju na pola metra i 85 minut mali Jovic isfolira penal,covek mu odneo loptu,sudija svira penal.
Mene je sramota sto nemam veze s tim penalom,sudijama,kriminalcima a Stanojevic na to kaze pobedili smo zahvaljujuci karakteru,kom covece karakteru,da si karakter rekao bi sudija je pogresio,nije bio penal,kao sto je sad Ilic rekao bio je crveni za mog igraca.
Ista je takva i Zvezda,penali van kaznenog,golovi iz gol auta,pamtim kako su Indjiju pokrale sudije protiv Zvezde prosle sezone,bas kad ja pogledam utakmicu sudije je uniste,poklone pobede Zvezdi ili Partizanu.

nenad

pre 2 godine

Pa vi ni sopstvenu filijalu prepunu bivsih Partizanovaca ne mozete da pobedite.

Ode namestena titula...

PS. To vam je za ono:
fk sledeca sezona
ne pomazu Gazprom pare previse je kurva htela
sampinjoni na marakani
nosenje koseva sa kalemgdana
itd itd

Nije gotovo jos...
Uostalom... pobedite u subotu, kapa dole ako mozete.

nista o nicemu

pre 2 godine

Na +5 sve potaman, sudjenje nikad bolje, pohvale VR-u, savrseno prvenstvo, nikad regularnije.

Na -5, pocelo saplitanje, cuveno prolece...


Na pitanje ciji navijac ovako razmislja - svi znaju odgovor. Navijac Partizana.
(One night in May, 10. april 2022 23:17)

Da ne pominjemo da od plus 5 krece da se zali na VAR koji ne radi iskljucivo pre utakmica Partizana koje na kraju dobijaju sumnjivim odlukama.

pgledam kako samo kuka u place

pre 2 godine

Kako te bre nije sramota. ne brukaj klub. Dajte gol ne cekaj da ti sudija pomogne. Seti se Krusevca , penala protiv Soartaka,pa TSC-a pa penal protiv Radnickog... Najbolji stralac ti bre Natho penaldzija. Za promenu nauči igrače da daju gol, dva...samo sumnjam jer ti si navikao da budes trener kad je Tole predsednik.

SrbEUin

pre 2 godine

Evo gledam usporen snimak tog faula, i uopšte se ne vidi kontakt dva igrača. Moguće da ga je onaj igrač telom izbacio iz ravnoteže, (na snimku se to ne može videti) pa sad kao eto faul. Rikardo sam sebe sapliće i pada.

miško

pre 2 godine

Gledaj Zvezdine utakmice ako misliš da nešto naučiš. Na Marakani se igraju prave prvenstvene utakmice i one najviše koriste Zvezdi da stvara tim. Za razliku od Zvezde vi igrate uglavnom nameštene utakmice uz veliku pomoć sudija, lažljive Arene i njenih komentatora.Na takvim utakmicama ne znate ni koliko vredite pa kada vam se neko isprsi ne znate gde ste. U timu imaš igrače koje si naučio samo grubostima i padavičarstvu. U napadu isto padavičari. Kada bi igrali poštene utakmice bili bi ste ispod osam.

ban

pre 2 godine

Ništa ti Stanoje nisi kriv, još u zimskom prelaznom roku se videlo da ova bedna uprava nije dovela ama baš ništa. Dovode se neki propali igrači kao Jojic i "kompanija" i povređeni Fejsa. Dok god je ova uprava na čelu kluba od titule nema nista. Bitne su im samo njihove fotelje i debele plate.
Ako se sećate još nakon prelaznog roka sam rekao da ćemo vrlo brzo gledati komšijama u leđa.

Komedija grobarska

pre 2 godine

Lik ladno koristi zargone ostrascenih navijaca partizana koje oni cesto koriste, kao "zvezdino prolece" i slicno,misli se na kao neke necasne radnje i slicno. proslo kolo cist penal za TSC ne sviran, nije mu smetalo , pa ako vas saplicu zar ne bi trebalo da vas sapletu i protiv TSC-a?

veverica

pre 2 godine

odnos u parama i infrastrukturi partizana prema cukarickom je kao mancester prema milvolu. i on umesto da kaze ja sam kriv i mi smo krivi sramota je da 90 minuta nismo uspeli da dodjemo do igre, on prica o nekim teorijama zavere. ovo tacno samo u srbiji moze da prodje...
ovaj covek se bas ne razume u fudbal. vrlo vrlo limitiran. koeficijent inteligencije upitan. nedostatak samokriticnosti neupitan.

Bones

pre 2 godine

Gledam ponovljeni snimak 5 puta i ja uopste ne vidim kontakt igraca Cukarickog sa Rikardom. Jos se decko sklanja da ne napravi faul
(kodzo, 10. april 2022 22:41)

Krece rukom ali nije ga takao... imao je kontakt pre toga ali Rikardo pada sam posle

Šile

pre 2 godine

Šta očekivati od njega više. Zvezdaši treba samo da očekuju da on ostane trener Partizana i titula je zagarntovana. Ko je njemu kriv što je cela ekipa ispala iz ritma i forme. Pogrešno odrađen pripremni period. On je trener samo kod nas. Preko ga nema nigde.

chupavi

pre 2 godine

Totalni slom njegovog tima je poceo na derbiju kada im je Zvezda pokazala gde im je mesto. Od tada ne lice na tim, nemaju igru ni samopouzdanje. Ono sto su igralu na silu i na neki trenutak je prestalo. Od derbija se tacno videlo koliko su oni pali a Zvezda se digla. Sledeceg vikenda Zvezda overava titulu.

nikad niko kao ujka zitko

pre 2 godine

Pa i ako je nesto po sredi onda je to VAS Bjekovic koji hoce da uzme klub,a vazure i ostali ne daju,pa sada se zali kome hoces…bolesnik covek…odvratan i ogavan klub. Niste ni bleda senka nekadasnjeg velikana i necega sto je bilo ponos zemlje…

Piksi-Dejo-Robi

pre 2 godine

Zvezdino proleće je period kada Zvezda igra završnice evro kupova, 1/4 finala i 1/2 finala i itd. 16 proleća u Evropi(+3 ova nova) kao nijedan klub, svi zajedno u EksJu nemaju ni 15.

Titula je tu bila sekundarna, uglavnom se osvajala ali i nije uvek moralo. Znalo se ko je najbolji, ko igra najveće mečeve po Evropi, ko puni stadione i pravi najveće majstore fudbala. To proleće je simbolično nazvano zvezdino jer se jedva čekao taj period uspeha. Ničega tu mističnog nema, osim u glavama zatrovanih paranojom i mrznjom.

To Stanojeviću mora neko da šapne, kad ga već nema kućno vaspitanje kako dolikuje.

Vukasin

pre 2 godine

Poceo si ti jos onomad da nabijas pritisak sa pricom o VAR-u itd...i tada ti rekoh, ne cmizdri vec igraj....ne bi ste dali gol da se igralo jos 180 minuta. I to je sustina prijatelju...bacanjem peska u oci igru neces popraviti.

zmajognjeni

pre 2 godine

Osnovna razlika izmedju Zvezde i Partizana je to sto Zvezda ima prakticno dva tima, ima dubinu, dok je Partizanu od “produzavanja klupe” bilo vaznije uhlebljavanje istrosenih, bivsih igraca. I to je tako. Najureni su kvalitetni i ostavljeni ovi polovnjaci, i normalno je da dodje do zamora pred kraj sezone u kojoj su oba tima igrala tri takmicenja. I to je jedini razlog. Ako Stanojevic ne zna da je to razlog bolje igre na pocetku sezone i losije igre pred kraj, onda je los trener, a ako zna i namerno ignorise, onda je djubre koje brani nesposobnu upravu po cenu dizanja tenzije i smanjivanja ugleda takmicenja.

nista o nicemu

pre 2 godine

Igrači Čukaričkog su već pocetkom drugog poluvremena ležali na podu i pravili faulove. Dobijali grčeve kad je utakmica imala još dosta da se igra. Tako da je bilo normalno da se produži utakmica.
(N.T.369, 11. april 2022 06:48)

Izgleda da nisi gledao mec :)

Mare

pre 2 godine

Samo jedno cu reci. Lola Smiljanic i dalje "igrac" Partizana. Godina 2022. Pametnom dosta.
Kakve titule, kakva Evropa. Zvezda bez sampona kockarom Mugosom u timu je bila klasa za ove sad iz Partizana.
Stanoje sramoto.

realno

pre 2 godine

Ljudi pa Zvezda je dominantna u sirem ex Yu prostoru preko 60 godina,jos od cuvenog polufinala u Kupu Sampiona protiv Fiorentine, naravno uz par godina losijih rezultata.

pedja

pre 2 godine

Stanijeviceva retorika je postala monotona tako da mu predlazem da uzme par casova kod Gurua Vujosevica, koji je ekspert za pitanja finansija i da time osvezi svoje komentare.
Takodje isti ga moze uputiti kako jos vise da zatruje klince, jer se trenutno mrznja izmedju navijaca Zvezde i Partizana smanuje, pa je treba podici na adekvatan nivo.
FSS treba da kaznjava sve izjave koje nisu vezane za utakmice,analize utakmica i dogadjaje na terenu bez obzira da li ih komentarisu treneri, predsednici kluboba, clanovi uprave.Takodje mediji ne bi trebalo da prenose saopstenja, koja se svode na odbranu onog koji ga pise i svaljivanjem krivice na suprotnu stranu. Pokusajte svi da smanjite mrznju medju navijacima!

Nenad

pre 2 godine

Iskreno, ja ni faul ne vidim. Drugo Rikardo je u cetvrtom minutu promasio prazan gol posle zalamanja igraca. Cuka je igrala sa dva omladinca u zadnjoj liniji. A vi samo o tom faulu i ni ocemu vise. Ajde ponovo da se pogleda da li je bio faul ili je Rikardo zasluzio zuti zbog foliranja

zdravko

pre 2 godine

Staje dejane koje namestanje nama su dva bivsa igraca djordjevica uzeli sedam bodova vojvodina I radnik . dok ste vi ova dva kluba oba puta pobedili. Kazes da pobedi zvezdu I da osvoji titulu. zjedi cuo stankovic I ako pobedi zvezda u derbiju partizana da opet nije titula osigurana. Normalno da I ostali igraju fudbal sto moraju zvezda I partizan da befe I drugi igraju fudbal. Stose tice derbija sad u subotu ako zvezda ne pobedi ovakav rastimovani partizan onda nemora biti sampion jer zvezda je za partizan jaca za dve klase. Sto stanojevic kuka pa on nista drugo nezna Sam je kriv vratijo je sve bivse igrace partizana koji u evropi nista nisu napravili.

Paja moler

pre 2 godine

A Zvezda? Pa ne može i ona da ima niz od 30 pobeda. Surdulica otkinula 5 bodova dok je tvoj tim imao od prvog kola niz pobeda osim derbija. To je za tebe normalno. Kada pričaš o crvenom kartonu protiv Čukaričkog pitam jeli nije bio? Što niste pobedili derbi? Jeli tu neko nešto uticao?

stevo-grobar

pre 2 godine

Stanoje, nije sve tvoja krivica! Stvarno, imaš krš ekipu. Ali si doprinio sa upravom da je Partizan tim, ekipa bez koncepta , ideje na duže staze. Obesmislili ste Partizan. Jasno je svima da u državi Srbiji ima zakulisnih radnji( jer je lova u fudbalu velika), ali toliko gramzivosti i pohlepe kod uprave nikada nije viđeno. Mene kao grobara boli to što je Zvezda(mislim na fudbalere) ekipčina u odnosu na Partizan. Boli to što se svi krijete iza imena Partizana, dok se po vašim izjavama vidi da vam je Partizan u onom pravom sportskom smislu nebitan. Uspjeli ste da ubjedite sve oko sebe da je Zvezda mnogo organizovaniji klub, stidim se.

Piro

pre 2 godine

Meaning! Godinu dana pre vaseg polufinala KES-a sa Fiorentinom, mi smo nepravedno izbaceni od strane najtrofejnijeg kluba u tom takmicenju, a da smo ih prosli, verovatno bismo i osvojili, rec je o prvom ciklusu i prvom izdanju u kojem smo na pravdi Boga ispali u cetvrtfinalu.