NBA 46

Subota, 19.03.2022.

07:50

Jokićevih 32 poena, ali presudila trojka Markanena u produžetku

Serija pobeda Denvera na strani prekinuta je u Klivlendu.

Jokiæevih 32 poena, ali presudila trojka Markanena u produžetku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 2 godine

Jokić gubi ključne lopte...u odbrani sir...pa ne moze samo napad i neki smesni kosevi da bude MVP. Umesto da ide na kos i faul on pokusava da u stilu Karija ili Dončića reši trojkom sa 10 metara. Daj molim te. Dok je Meloun trener a Jokić glavni nema Denver ni Istok a kamoli šampion NBA.

maSi

pre 2 godine

Vidi se po komentarima da mnogi ni ne pogledaju utakmice. Evropski odigrana utakmica, sa grubom odbranom Klivlenda - a MVP ima 2 slobodna bacanja? Embid bi imao minimum 20.
Meloun? polako pokazuje da nije neznanje u pitanju, jer da je nekada u životu i samo pogledao neku utakmicu, znao bi gde škripi, međutim on je u basketu već 30 godina, tako da nema šanse da je u pitanju neznanje, već opasni, opasni kompleksi. Može on u izjavama hvaliti Jokića do sutra, ali njemu je bio (i ostao) Nurkić kao prva opcija. Okružiti Jokića sa grinom koji nema snage ni da umre, i svaku petu utakmicu uzme 3,4 skoka i po neku blokadu, ili okružiti ga sa Gordonom koji kao da je na nekom amaterskom terminu sa ortacima iz kraja i trudi se da pokaže kako zna i da vodi/prenosi loptu, dribla, a ne samo da uzima of/def skokove, ili sa Bartonom kojem Meloun kao da kaže "uzmi loptu, tvoja je i radi šta god hoćeš".
Da ne nabrajam koje sve saigrače mu je oterao - Krejga, Herisa, bizlija,... onaj siroti Huančo je u Denveru bio pojam za ovog Grina. Mekgi valja Finiksu a ne valja Melounu?
Noćas tek u produžetku lopta ide Jokiću i ovaj odmah napravi 6 razlike za Denver, međutim nema šanse da odbrane svoj koš. S kim da ga brane? S Grinom, Hajlandom, Bartonom?...
Čovek je kompleksaš i jedino zbog čega je i imao uspeha u PO to je zbog povreda Bartona. Neće Meloun odustati od svojih budalaština makar i popio otkaz, a koliko vidimo ni ovi ciketani iz Denvera nema šanse da ukapiraju kakav je to kompleksaš.

brka iz bloka

pre 2 godine

kako da odigras kroz dvojicu ili trojicu ekstra visokih svaki put ? a kad podelis pas na tacni tvoji ne mogu krstenu trojku da daju.
bio je klimav u odbrani a markanen se izvlaci konstantno na 3 pa je imao problem na skoku i pnr-u.
glavni problem je sto niko osim njega u prvih 5 nije mogao vola da pogodi, inace bi on imao 15 asistencija minimum.

War Inside My Head

pre 2 godine

@Milos,ako misliš na pregled tabele,ispod standings imaš prozor u kom piše eastern conference,klikni na njega i izbaciće ti opcije,među kojom i western.Što se utakmice tiče,nisam gledao,ali mi bode oči samo 2 slobodna bacanja za Jokića!Sumnjam da baš nije toliko bio agresivan ispod koša,pa da mu ne daju bacanja,jer igrač koji konstantno ide naprijed,kome su ruke modre od udaraca,koji je udvojen stalno,ne zasluži da sviraju faul protivničkom igraču?!

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Jokic -16, a ovde ga hvale.
Kazu prelepo za gledati uguravanje ramenom pod obruc...
Ma vrhunac gracioznosti
(Legolas, 19. mart 2022 10:18)

Vrhunac gracioznosti su tvoji glupi komentari. Ne zna se koji je od kojeg debilni.

Нико

pre 2 godine

Природно је да сви ‘загрижени’ фанови имају изражено субјективно мишљење по питању њиховог омиљеног играча и да на остале саиграче гледају из угла да грешка није дозвољена, али овај Бартон мора бити у ужем избору не најгорих, али свакако најмање интелигентних спортиста на свету. Е сада, ко је гледао утакмицу зна да не претерујем. У једном тренутку, дотични има шут из игре 20% и не није у питању да га шут није хтео, него је његова селекција шутева на нивоу предшколског узраста. Онакве шутеве једноставно аматер не би узимао, а камоли професионални НБА играч. Климакс је био, када је при краје једне акције кренуо да вришти на Николу што је додао лопту испод коша Гордону а он је, јелте био сам на шуту за 3. Просто је човек штеточина по своју екипу, не само по Јокића, него не видим да би га и један тренер у целој лиги држао у ротацију а камоли у стартној петорци. Е ту долазимо до Мелоуна званог Ексел табела, крај 3/4 као и увек, Јокић излази на +12, по милионити пут ове сезоне, противник хвата залет у тим тренуцима, тајм аут наравно не постоји за Ексел табелу да заустави Лава који га урнише тројкама, о измена тек нећу да причам и на крају Ексел табела наравно чека фамозних 7 минута до краја да би убацио Јокића, који као и увек улази у тренутку када је Кливленд изједначио, не само то, него је моментум тотално на њиховој страни, саиграчи не знају ни једну акцију да му спусте лопту на ниски пост и једно 15-ти пораз у сезони где Ексел табела, не уме да затвори утакмицу.

Srbonja

pre 2 godine

Vil Barton je košarkaš kalibra Detroita, Orlanda, Portlanda. Neverovatno da jedan starter igra tako divljačku košarku bez grama mozga. Bilo koji igrač koji ekipu gde Vil Barton igra 35 minuta uvede u plejof treba da dobije status kuće slavnih.
(Aleksa, 19. mart 2022 08:16)
Sta reci za Lebrona?! Dva puta osvojio titulu sa JR Smitom. Kod druge titule i Dion Vejters bio u timu.

dusan

pre 2 godine

Mogao je Nikola i bolje, ali umori se. Prosto nedostaje Marej u formi i to je to. Niko ne otvara teren i nikoga se ne plaše protivnici od ostalih igrača Denvera. Da je igrao Marej sasuo bi 50+ u slučaju da ceo protivnički tim čuva Nikolu. A za Bartona, čovek igra odlično za svoj ugovor. On je predviđen da bude 4 igrač tima i druga petorka. Odličan i zahvalan igrač. Jednostavno je skraćena rotacija ovako i ove sezone ništa od ozbiljnog rezultata nažalost. No, svakako je uživanje pratiti našeg čoveka protiv najboljih igrača sveta. Uživajte u ovoj divnoj igri.

Steve

pre 2 godine

Taj Barton ne misli druže ništa, nego čovek igra i ćuti, onaj ko nešto misli ste vi "portal stručnjaci" koji nemate dva petka u gradu i nemate veze sa životom, ali sve komentarišete. Čovek je u prvoj postavi u nba ligi, a koliko moraš da budeš glup od 0 do Stefke da pomisliš da neko može da igra u nba ligi u prvoj petorci a da nema veze kako vi pišete. Drugo, neko je dole lepo napisao: svaki poraz vi pripišete tom Bartonu ili Melounu, ili nekom trećem, a Jokić nikad kriv. Idite vi naučite jednog Bartona kako se igra košarka, a kladim se da većina vas ni posao nemate. Nađite devojku, posao, pustite se toga da glumite stručnjake na portalu. Niti imate školu za trenera, niti ste držali loptu više od dva puta u rukama.
(tery scary, 19. mart 2022 09:43)
sve je Tako ,lepo vam ga rece
(milan, 19. mart 2022 09:53)

Sve to, opet, ne znaci da Barton ovog puta nije jedan od najzasluznijih za poraz. Drugo, ovde se komentatori ponasaju kao da sve analize dolaze samo od nasih novinara i ljudi koji ovde ostavljaju komentare, a zapravo vecina samo prenosi ono sto vidi/cuje/procita od Amera. Poslusajte nekad neki njihov podcast ili odgledajte analizu na youtube-u, pa cete videti da nista od toga nije domaca "Jolomanija".

Cicero

pre 2 godine

@tery scary

Nije potrebno da imaš trenersku licencu da bi ocenio koliko je Barton destruktivan. Ovo nije košarkaški seminar, opusti se.

Da, Jokić je imao par grešaka i promašaja, ali to je neuporedivo sa partijom Bartona (21% FG, užasna odbrana, potpuno nerezonski šutevi) i nekoliko neverovatnih grešaka Gordona (7 izgubljenih lopti, možda i ključni koraci za pobedu). Identični komentatori su američkih navijača, koji nemaju potrebe da budu toliko subjektivni kao komentatori ovde. Isto tako je komentarisao američki dvojac iz Denvera što prenosi tekme, da se Jokiću slabo dotura lopta, i da je to možda jedan od razloga poraza.

Dakle, prva petorka jeste podbacila, i moglo je da bude lako na stranu Denvera. Biće teško do samog kraja za visoku poziciju, ali Dalas i Minesota imaju teži raspored, i igraju dve utakmice jedan protiv drugog. Sve je u igri.

Stevica Kurčubić

pre 2 godine

Ne moze bucko ni sa produzetcima da zabije vise od Embida i ako sve ide preko njega.Nece ni playof vidjeti ali mitomani fakat misle da ce biti mvp.
(Mr_Melbourne, 19. mart 2022 08:04)

Kako nam se u Melburnu Nurkić kotira za MVP-a?

Goran

pre 2 godine

"Imao je 15/24 pri šutu iz igre, 0/4 za tri poena i 2/2 sa linije slobodnih bacanja."

Odigras kao centar 37 min u mecu i imas samo 2 slobodna bacanja.
Kako?!

smeh

pre 2 godine

Džordan lično ne bi mogao da nadomesti gluposti koje pravi Barton. U stvari Barton umišlja da je Džordan. Ima igrača koji ne zaslužuju da igraju u NBA zbog svoje slabe igre ali teško da ima neinteligentnijeg igrača od dotičnog. Neretko izgleda na terenu kao da igra za protivnika. Svake sezone je bila priča kako je napredovao i da će to prikazati na terenu a ono sve suprotno. Stvarno je čudo kako ovakav igrač nije ograničen na nekih 10 minuta po meču. Možda čak i manje. Ali šta ga briga kada mu trener dopušta onakve gluposti. Da mu nije neko od glavnih foteljaša Denvera rođak ili mu duguju uslugu kada bukvalno sme da radi šta hoće a nije u stanju ni upola od toga da ispuni? To bi možda objasnilo što ga trener ne zakuca za klupu posle onakvih gluposti.

gg3+

pre 2 godine

Jokic -16, a ovde ga hvale.
Kazu prelepo za gledati uguravanje ramenom pod obruc...
Ma vrhunac gracioznosti
(Legolas, 19. mart 2022 10:18)

Gledaj Zubca slobodno, on je mnogo bolji i lepši za gledanje, ili sačekaj da se Nurkić vrati sledeće sezone.

stefanelo

pre 2 godine

Ali strašno koliko Jokić lošije šutira trojke sada nego na početku nba karijere recimo.Taj segment igre mu je najviše zatajio.A danas se šut za tri poena podrazumeva od maltene svakog nba centra i realno i embid i tauns i vučević šutiraju trojke daleko bolje od njega trenutno,zato i nema prosek blizu 30 poena.

tery scary

pre 2 godine

(Stefke, 19. mart 2022 09:17)

Taj Barton ne misli druže ništa, nego čovek igra i ćuti, onaj ko nešto misli ste vi "portal stručnjaci" koji nemate dva petka u gradu i nemate veze sa životom, ali sve komentarišete. Čovek je u prvoj postavi u nba ligi, a koliko moraš da budeš glup od 0 do Stefke da pomisliš da neko može da igra u nba ligi u prvoj petorci a da nema veze kako vi pišete. Drugo, neko je dole lepo napisao: svaki poraz vi pripišete tom Bartonu ili Melounu, ili nekom trećem, a Jokić nikad kriv. Idite vi naučite jednog Bartona kako se igra košarka, a kladim se da većina vas ni posao nemate. Nađite devojku, posao, pustite se toga da glumite stručnjake na portalu. Niti imate školu za trenera, niti ste držali loptu više od dva puta u rukama.

Stefke

pre 2 godine

Koliko si glup od 1 do Barton?Čovek koji za sebe misli da je Jordan lično. Koji uzima šuteve za tri 15ak sekundi pred kraj napada, preko 2 igrača, a pre toga promašuje otvorene šuteve, čovek koji drži loptu kod sebe, carini je nekad i čitavih 15sec, radi neke driblinge u mestu i posle toga baca vruć krompir Jokicu na 5 sec do kraja napada, svaki njegov pas kasni, začeće se na 3 igrača pod košem, odbranu i ne igra, već umesto da prati svog igrača koji redovno ostaje sam u uglu na trojci, on juri defanzivne skokove počeo da glumi Jokica sa nekim dodavanjima koja u zemlji Dembeliji ne mogu proci, čovek koji ne samo da podseca na babuna već mu je toliki i iq. Sve ovo i Meloun ga i dalje drzi 30+ min na parketu. Bukvalno je on veća pretnja za Denver nego protivnicka ekipa. Gordon očaj 3 otvorena šuta za 3 je promasio, 2 otvorena kucanja ispod koša, i to sve na Jokicevu adistenciju, Green standardno loš, Moris neprepoznatljiv, ovaj klinac je jos zelen da bi povukao poenterski, sve u svemu Jokicu treba dati MVP sto uspeva da odrzi ovu grupu gradjana na 5oj poziciji, i to sa kakvim skorom.
SporCki pozdrav!

milan

pre 2 godine

Taj Barton ne misli druže ništa, nego čovek igra i ćuti, onaj ko nešto misli ste vi "portal stručnjaci" koji nemate dva petka u gradu i nemate veze sa životom, ali sve komentarišete. Čovek je u prvoj postavi u nba ligi, a koliko moraš da budeš glup od 0 do Stefke da pomisliš da neko može da igra u nba ligi u prvoj petorci a da nema veze kako vi pišete. Drugo, neko je dole lepo napisao: svaki poraz vi pripišete tom Bartonu ili Melounu, ili nekom trećem, a Jokić nikad kriv. Idite vi naučite jednog Bartona kako se igra košarka, a kladim se da većina vas ni posao nemate. Nađite devojku, posao, pustite se toga da glumite stručnjake na portalu. Niti imate školu za trenera, niti ste držali loptu više od dva puta u rukama.
(tery scary, 19. mart 2022 09:43)
sve je Tako ,lepo vam ga rece

lukadoncic77

pre 2 godine

Uvek ista priča. U pobedi Denvera Uvek Jokicu sva slava.
U porazu krivi Meloun, pa Barton, pa Hajlend, Gordon, pa.... cistacica, maser, momci sa mopovima, komentatori...
👍🤣🤣

JPR24

pre 2 godine

Jokića pratim i podržavam kao i sve naše igrače, ali u ovoj utakmici nije bio glavni faktor, uprkos dobrim brojkama, završio je na -16 u kategoriji +|-… Počeo je u slabom ritmu, Kazins je uz Hilanda i Dzamjkla Grina doneo prevagu, trebao je Kazins imati više minuta kad su bili u naletu i da dokrajce ! Ali Meloun opet pametuje, i pravi gluposti, uz to najveća: drži Bartona 35 minuta u igri, za upecao par trojki, a za dva 1/8 ! 21% iz šuta globalno… u prošloj je bio na 17% !! Zakucati ga za klupu i ćao ! Ovako izgubili a vodili +14, srećom pa je Dalas izgubio pa imaju još šansu, ali Minesota je odmah iza, ali pre tog duela imaju dve teške utakmice, sledeća Boston, pa posle Finiks… Meloun definitivno nije kadar da diriguje, ovo kao da ne sme Bartona da zalepi na klupu, da ostavi Kazinsa više u igri iako je bio dobar dok Jokara nije… Ako izvuku i to šesto mesto, imace priliku očigledno protiv GSW kojima se nažalost Curry povredio, i za sada nisu bas dobre informacije, ali Denver mora da menja ekipu trenera ! Garantujem da asistent Popeye Jones ne bi vodio ekipu tako.

Nemanja

pre 2 godine

Jokic samo 2 slobodna bacanja u ovako tesnoj utakmici! to pre svega govori ne o lošem sudjenju, nego o ogromnom nedostatku agresivnosti i to mu se jako često dešava.. brane ga igrači koji apsolutno ne mogu da mu pariraju i on se ne spušta uopšte dovoljno ledjima ka košu (da zida) niti ide dovoljno na prodor.. da li ga mrzi ili šta je u pitanju ko zna.. i dalje mu je glavna opsesija razigravanje slabih šutera.. ovo je faza sezone kada je svaka utakmica kao plej of i on mora da konstantno preuzima odgovornost.. udvajanje nije izgovor, udvajali su uvek najbolje centre..
na ivici su da odu u plej in, a tamo ih čeka hod po mukama.. nju orleans ako bude kompletan, a vrv ce biti, je jako opasna ekipa (mekalum, ingram, zijon valončijunas).. lejkersi ce vrv takodje biti kompletni i možete misliti koju će pomoć sudija imati..
tako da ovo nisu momenti za razigravanja i experimente već za preuzimanje odgovornosti i maximalnu agresiju ka košu (od strane Jokića), a ne za kampovanja na liniji za 3 i traženja slobodnih kvazi šutera..

Lombardi

pre 2 godine

Losa igra Denvera, Jokica ne vadi 32 postignuta poena. Sinoc je pokazao da nema petlju. Ovakvi igraci ne bi trebali biti u trci za MVP.
Definitivno Denver nema clutch igraca.

Bor'ša

pre 2 godine

Uvek ista priča. U pobedi Denvera Uvek Jokicu sva slava.
U porazu krivi Meloun, pa Barton, pa Hajlend, Gordon, pa.... cistacica, maser, momci sa mopovima, komentatori...
???
(lukadoncic77, 19. mart 2022 09:12)
Covek ne podbaci skoro pa nikad.

Dragan Borca

pre 2 godine

Malone i Barton uzeli Jokicu b2b MVP titulu

Ok aj idemo dalje od MVP nema nista jer je Malone nenormalan sa Bartonom sve im je upropastio od cetvrtog mesta do Jokiceve MVP titule

Milan

pre 2 godine

Opet pasivni na skoku, skida mu loptu Garland od metar i žilet, ne mogu da se između utisku da je Jokić bio nekako ravan kada je trebalo da povuče. Doduše, na plus 5 u produžetku lopta mu izlazi iz obruča, da su otišli na tri poseda prednosti teško bi to ispustili.
Klivlend ima jaku i poletnu ekipu, pametno birali na draftu. Mogli bi u godinama koje slede biti ozbiljan faktor za titulu. Mobli strašan potencijal, uz Garlanda će biti okosnica ekipe.

veljko

pre 2 godine

Ne moze bucko ni sa produzetcima da zabije vise od Embida i ako sve ide preko njega.Nece ni playof vidjeti ali mitomani fakat misle da ce biti mvp.
(Mr_Melbourne, 19. mart 2022 08:04)
Колико неко може да мрзи то више није ни за психијатре. Човек шутне 24 пута у мечу, погоди 15 што је сасвим пристојно, постигне 32 поена, а вероватно га удвајају целу утакмицу, подели 8 успешних асистенциија, а колико су његови играчи промашили шутева на његове асистенције (вероватно отворених) и онда неко каже да је лош.

kiza-iz ofsajda

pre 2 godine

Ključ u produžecima su bile dve promašene trojke Bartona ( bio sam bukvalno) i koraci Gordona pod košem. Jokić hteo od Hajlanda sa napravi heroja ali dečko nije imao sreće.
Da je Barton bio kojim slučajem na klupi poslednju četvrtinu, i da je oživeo Minimaks i igrao umesto njega, ne bi se ni desili produžeci.

Aleksa

pre 2 godine

Vil Barton je košarkaš kalibra Detroita, Orlanda, Portlanda. Neverovatno da jedan starter igra tako divljačku košarku bez grama mozga. Bilo koji igrač koji ekipu gde Vil Barton igra 35 minuta uvede u plejof treba da dobije status kuće slavnih.

Mr_Melbourne

pre 2 godine

Ne moze bucko ni sa produzetcima da zabije vise od Embida i ako sve ide preko njega.Nece ni playof vidjeti ali mitomani fakat misle da ce biti mvp.

Velvet

pre 2 godine

Gledao sam celu utakmicu. Ne mogu da verujem sta su ispustili. Jokica su cuvali po najmanje 2 igraca, a nekada i 3. Mene strah uhvati kad Barton primi loptu. Covek se zalece u 3 coveka, skroz nerozonski igra. Mali Bouns odlican. Klivlend je pogodio svaku trojku koju je sutnuo malte ne. Velika steta. Pri kraju zadnje cetvrtine sve su prosuli. I taman kada je Dalas izgubio, da su iskoristili da im se priblize, opet strepnja, jer im Minesota dise za vratom. Ako budu sesti na zapadu, tesko ce uzeti mvp nagradu. Moraju barem u prvih 5

panter pudlica

pre 2 godine

Treba biti realan i reći da je na kraju upravo on izgubio utakmicu. Prvo je loptu bacio u aut, promašio šut, dva puta dozvolio ispod svog koša da mu protivnik uzme loptu i postigne koš... Gledajući kroz brojke, svaka čast za partiju, ali džaba kad je na kraju prosuo sve.

Lala_Germany

pre 2 godine

Ne znam ko je kriv za poraz, ali Denver nije igrao kao obično. Jokić je manje preuzimao vođenje napada, a njegovi saigrači nisu mogli da mu dodaju. Svaki put kada je uspeo da se oslobodi malo odbrane i da je mogao dobiti loptu, lopta ja kasnila i on je opet bio zatvoren. Plus nisu se kretali, da bi on mogao da im doda kao obično.
Možda bi on trebao da uđe u Barton mod I da sve radi sam.

hrvoje

pre 2 godine

@panter pudlica, a je li, pa ko ih je doveo dotle?
Pre svega Gordon na +4 pravi korake, umesto na +6, Cle izjednacuje...
Utakmica je najvise izgubljena zbog Bartonove ocajne igre, Gordonovih izgubljenih lopti, konstantnih faula sviranih Den i povrede ili kojeg god razliga ne igranja Morisa, koji je za Bartona izmislio igru...

realno i samo realno

pre 2 godine

Kako se Joka ukakio kad je trebalo da preuzme odgovornost i šutne za pobedu (a bio sam na šutu) pa uvalio vruć krompir nekom panju, hahahahahahah. Jedva čekam da počne plejof ovog Jokića ima odmah da pošalje neko kući. Regularan deo sezone je zaista smešan.

DukiNS

pre 2 godine

Jokić 2 slobodna bacanja. Moris i Rivers za po 20 min, po 2 poena. I naravno Barton. Kraj vica. I opet se ponavlja da gube od ekipe koje moraju da dobiju. Popiz...o bih na Nikolinom mestu.

Aleksa

pre 2 godine

Vil Barton je košarkaš kalibra Detroita, Orlanda, Portlanda. Neverovatno da jedan starter igra tako divljačku košarku bez grama mozga. Bilo koji igrač koji ekipu gde Vil Barton igra 35 minuta uvede u plejof treba da dobije status kuće slavnih.

DukiNS

pre 2 godine

Jokić 2 slobodna bacanja. Moris i Rivers za po 20 min, po 2 poena. I naravno Barton. Kraj vica. I opet se ponavlja da gube od ekipe koje moraju da dobiju. Popiz...o bih na Nikolinom mestu.

kiza-iz ofsajda

pre 2 godine

Ključ u produžecima su bile dve promašene trojke Bartona ( bio sam bukvalno) i koraci Gordona pod košem. Jokić hteo od Hajlanda sa napravi heroja ali dečko nije imao sreće.
Da je Barton bio kojim slučajem na klupi poslednju četvrtinu, i da je oživeo Minimaks i igrao umesto njega, ne bi se ni desili produžeci.

veljko

pre 2 godine

Ne moze bucko ni sa produzetcima da zabije vise od Embida i ako sve ide preko njega.Nece ni playof vidjeti ali mitomani fakat misle da ce biti mvp.
(Mr_Melbourne, 19. mart 2022 08:04)
Колико неко може да мрзи то више није ни за психијатре. Човек шутне 24 пута у мечу, погоди 15 што је сасвим пристојно, постигне 32 поена, а вероватно га удвајају целу утакмицу, подели 8 успешних асистенциија, а колико су његови играчи промашили шутева на његове асистенције (вероватно отворених) и онда неко каже да је лош.

Lala_Germany

pre 2 godine

Ne znam ko je kriv za poraz, ali Denver nije igrao kao obično. Jokić je manje preuzimao vođenje napada, a njegovi saigrači nisu mogli da mu dodaju. Svaki put kada je uspeo da se oslobodi malo odbrane i da je mogao dobiti loptu, lopta ja kasnila i on je opet bio zatvoren. Plus nisu se kretali, da bi on mogao da im doda kao obično.
Možda bi on trebao da uđe u Barton mod I da sve radi sam.

Velvet

pre 2 godine

Gledao sam celu utakmicu. Ne mogu da verujem sta su ispustili. Jokica su cuvali po najmanje 2 igraca, a nekada i 3. Mene strah uhvati kad Barton primi loptu. Covek se zalece u 3 coveka, skroz nerozonski igra. Mali Bouns odlican. Klivlend je pogodio svaku trojku koju je sutnuo malte ne. Velika steta. Pri kraju zadnje cetvrtine sve su prosuli. I taman kada je Dalas izgubio, da su iskoristili da im se priblize, opet strepnja, jer im Minesota dise za vratom. Ako budu sesti na zapadu, tesko ce uzeti mvp nagradu. Moraju barem u prvih 5

Dragan Borca

pre 2 godine

Malone i Barton uzeli Jokicu b2b MVP titulu

Ok aj idemo dalje od MVP nema nista jer je Malone nenormalan sa Bartonom sve im je upropastio od cetvrtog mesta do Jokiceve MVP titule

Stefke

pre 2 godine

Koliko si glup od 1 do Barton?Čovek koji za sebe misli da je Jordan lično. Koji uzima šuteve za tri 15ak sekundi pred kraj napada, preko 2 igrača, a pre toga promašuje otvorene šuteve, čovek koji drži loptu kod sebe, carini je nekad i čitavih 15sec, radi neke driblinge u mestu i posle toga baca vruć krompir Jokicu na 5 sec do kraja napada, svaki njegov pas kasni, začeće se na 3 igrača pod košem, odbranu i ne igra, već umesto da prati svog igrača koji redovno ostaje sam u uglu na trojci, on juri defanzivne skokove počeo da glumi Jokica sa nekim dodavanjima koja u zemlji Dembeliji ne mogu proci, čovek koji ne samo da podseca na babuna već mu je toliki i iq. Sve ovo i Meloun ga i dalje drzi 30+ min na parketu. Bukvalno je on veća pretnja za Denver nego protivnicka ekipa. Gordon očaj 3 otvorena šuta za 3 je promasio, 2 otvorena kucanja ispod koša, i to sve na Jokicevu adistenciju, Green standardno loš, Moris neprepoznatljiv, ovaj klinac je jos zelen da bi povukao poenterski, sve u svemu Jokicu treba dati MVP sto uspeva da odrzi ovu grupu gradjana na 5oj poziciji, i to sa kakvim skorom.
SporCki pozdrav!

panter pudlica

pre 2 godine

Treba biti realan i reći da je na kraju upravo on izgubio utakmicu. Prvo je loptu bacio u aut, promašio šut, dva puta dozvolio ispod svog koša da mu protivnik uzme loptu i postigne koš... Gledajući kroz brojke, svaka čast za partiju, ali džaba kad je na kraju prosuo sve.

hrvoje

pre 2 godine

@panter pudlica, a je li, pa ko ih je doveo dotle?
Pre svega Gordon na +4 pravi korake, umesto na +6, Cle izjednacuje...
Utakmica je najvise izgubljena zbog Bartonove ocajne igre, Gordonovih izgubljenih lopti, konstantnih faula sviranih Den i povrede ili kojeg god razliga ne igranja Morisa, koji je za Bartona izmislio igru...

Нико

pre 2 godine

Природно је да сви ‘загрижени’ фанови имају изражено субјективно мишљење по питању њиховог омиљеног играча и да на остале саиграче гледају из угла да грешка није дозвољена, али овај Бартон мора бити у ужем избору не најгорих, али свакако најмање интелигентних спортиста на свету. Е сада, ко је гледао утакмицу зна да не претерујем. У једном тренутку, дотични има шут из игре 20% и не није у питању да га шут није хтео, него је његова селекција шутева на нивоу предшколског узраста. Онакве шутеве једноставно аматер не би узимао, а камоли професионални НБА играч. Климакс је био, када је при краје једне акције кренуо да вришти на Николу што је додао лопту испод коша Гордону а он је, јелте био сам на шуту за 3. Просто је човек штеточина по своју екипу, не само по Јокића, него не видим да би га и један тренер у целој лиги држао у ротацију а камоли у стартној петорци. Е ту долазимо до Мелоуна званог Ексел табела, крај 3/4 као и увек, Јокић излази на +12, по милионити пут ове сезоне, противник хвата залет у тим тренуцима, тајм аут наравно не постоји за Ексел табелу да заустави Лава који га урнише тројкама, о измена тек нећу да причам и на крају Ексел табела наравно чека фамозних 7 минута до краја да би убацио Јокића, који као и увек улази у тренутку када је Кливленд изједначио, не само то, него је моментум тотално на њиховој страни, саиграчи не знају ни једну акцију да му спусте лопту на ниски пост и једно 15-ти пораз у сезони где Ексел табела, не уме да затвори утакмицу.

Milan

pre 2 godine

Opet pasivni na skoku, skida mu loptu Garland od metar i žilet, ne mogu da se između utisku da je Jokić bio nekako ravan kada je trebalo da povuče. Doduše, na plus 5 u produžetku lopta mu izlazi iz obruča, da su otišli na tri poseda prednosti teško bi to ispustili.
Klivlend ima jaku i poletnu ekipu, pametno birali na draftu. Mogli bi u godinama koje slede biti ozbiljan faktor za titulu. Mobli strašan potencijal, uz Garlanda će biti okosnica ekipe.

Nemanja

pre 2 godine

Jokic samo 2 slobodna bacanja u ovako tesnoj utakmici! to pre svega govori ne o lošem sudjenju, nego o ogromnom nedostatku agresivnosti i to mu se jako često dešava.. brane ga igrači koji apsolutno ne mogu da mu pariraju i on se ne spušta uopšte dovoljno ledjima ka košu (da zida) niti ide dovoljno na prodor.. da li ga mrzi ili šta je u pitanju ko zna.. i dalje mu je glavna opsesija razigravanje slabih šutera.. ovo je faza sezone kada je svaka utakmica kao plej of i on mora da konstantno preuzima odgovornost.. udvajanje nije izgovor, udvajali su uvek najbolje centre..
na ivici su da odu u plej in, a tamo ih čeka hod po mukama.. nju orleans ako bude kompletan, a vrv ce biti, je jako opasna ekipa (mekalum, ingram, zijon valončijunas).. lejkersi ce vrv takodje biti kompletni i možete misliti koju će pomoć sudija imati..
tako da ovo nisu momenti za razigravanja i experimente već za preuzimanje odgovornosti i maximalnu agresiju ka košu (od strane Jokića), a ne za kampovanja na liniji za 3 i traženja slobodnih kvazi šutera..

Stevica Kurčubić

pre 2 godine

Ne moze bucko ni sa produzetcima da zabije vise od Embida i ako sve ide preko njega.Nece ni playof vidjeti ali mitomani fakat misle da ce biti mvp.
(Mr_Melbourne, 19. mart 2022 08:04)

Kako nam se u Melburnu Nurkić kotira za MVP-a?

gg3+

pre 2 godine

Jokic -16, a ovde ga hvale.
Kazu prelepo za gledati uguravanje ramenom pod obruc...
Ma vrhunac gracioznosti
(Legolas, 19. mart 2022 10:18)

Gledaj Zubca slobodno, on je mnogo bolji i lepši za gledanje, ili sačekaj da se Nurkić vrati sledeće sezone.

Cicero

pre 2 godine

@tery scary

Nije potrebno da imaš trenersku licencu da bi ocenio koliko je Barton destruktivan. Ovo nije košarkaški seminar, opusti se.

Da, Jokić je imao par grešaka i promašaja, ali to je neuporedivo sa partijom Bartona (21% FG, užasna odbrana, potpuno nerezonski šutevi) i nekoliko neverovatnih grešaka Gordona (7 izgubljenih lopti, možda i ključni koraci za pobedu). Identični komentatori su američkih navijača, koji nemaju potrebe da budu toliko subjektivni kao komentatori ovde. Isto tako je komentarisao američki dvojac iz Denvera što prenosi tekme, da se Jokiću slabo dotura lopta, i da je to možda jedan od razloga poraza.

Dakle, prva petorka jeste podbacila, i moglo je da bude lako na stranu Denvera. Biće teško do samog kraja za visoku poziciju, ali Dalas i Minesota imaju teži raspored, i igraju dve utakmice jedan protiv drugog. Sve je u igri.

Goran

pre 2 godine

"Imao je 15/24 pri šutu iz igre, 0/4 za tri poena i 2/2 sa linije slobodnih bacanja."

Odigras kao centar 37 min u mecu i imas samo 2 slobodna bacanja.
Kako?!

smeh

pre 2 godine

Džordan lično ne bi mogao da nadomesti gluposti koje pravi Barton. U stvari Barton umišlja da je Džordan. Ima igrača koji ne zaslužuju da igraju u NBA zbog svoje slabe igre ali teško da ima neinteligentnijeg igrača od dotičnog. Neretko izgleda na terenu kao da igra za protivnika. Svake sezone je bila priča kako je napredovao i da će to prikazati na terenu a ono sve suprotno. Stvarno je čudo kako ovakav igrač nije ograničen na nekih 10 minuta po meču. Možda čak i manje. Ali šta ga briga kada mu trener dopušta onakve gluposti. Da mu nije neko od glavnih foteljaša Denvera rođak ili mu duguju uslugu kada bukvalno sme da radi šta hoće a nije u stanju ni upola od toga da ispuni? To bi možda objasnilo što ga trener ne zakuca za klupu posle onakvih gluposti.

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Jokic -16, a ovde ga hvale.
Kazu prelepo za gledati uguravanje ramenom pod obruc...
Ma vrhunac gracioznosti
(Legolas, 19. mart 2022 10:18)

Vrhunac gracioznosti su tvoji glupi komentari. Ne zna se koji je od kojeg debilni.

lukadoncic77

pre 2 godine

Uvek ista priča. U pobedi Denvera Uvek Jokicu sva slava.
U porazu krivi Meloun, pa Barton, pa Hajlend, Gordon, pa.... cistacica, maser, momci sa mopovima, komentatori...
👍🤣🤣

Bor'ša

pre 2 godine

Uvek ista priča. U pobedi Denvera Uvek Jokicu sva slava.
U porazu krivi Meloun, pa Barton, pa Hajlend, Gordon, pa.... cistacica, maser, momci sa mopovima, komentatori...
???
(lukadoncic77, 19. mart 2022 09:12)
Covek ne podbaci skoro pa nikad.

JPR24

pre 2 godine

Jokića pratim i podržavam kao i sve naše igrače, ali u ovoj utakmici nije bio glavni faktor, uprkos dobrim brojkama, završio je na -16 u kategoriji +|-… Počeo je u slabom ritmu, Kazins je uz Hilanda i Dzamjkla Grina doneo prevagu, trebao je Kazins imati više minuta kad su bili u naletu i da dokrajce ! Ali Meloun opet pametuje, i pravi gluposti, uz to najveća: drži Bartona 35 minuta u igri, za upecao par trojki, a za dva 1/8 ! 21% iz šuta globalno… u prošloj je bio na 17% !! Zakucati ga za klupu i ćao ! Ovako izgubili a vodili +14, srećom pa je Dalas izgubio pa imaju još šansu, ali Minesota je odmah iza, ali pre tog duela imaju dve teške utakmice, sledeća Boston, pa posle Finiks… Meloun definitivno nije kadar da diriguje, ovo kao da ne sme Bartona da zalepi na klupu, da ostavi Kazinsa više u igri iako je bio dobar dok Jokara nije… Ako izvuku i to šesto mesto, imace priliku očigledno protiv GSW kojima se nažalost Curry povredio, i za sada nisu bas dobre informacije, ali Denver mora da menja ekipu trenera ! Garantujem da asistent Popeye Jones ne bi vodio ekipu tako.

Steve

pre 2 godine

Taj Barton ne misli druže ništa, nego čovek igra i ćuti, onaj ko nešto misli ste vi "portal stručnjaci" koji nemate dva petka u gradu i nemate veze sa životom, ali sve komentarišete. Čovek je u prvoj postavi u nba ligi, a koliko moraš da budeš glup od 0 do Stefke da pomisliš da neko može da igra u nba ligi u prvoj petorci a da nema veze kako vi pišete. Drugo, neko je dole lepo napisao: svaki poraz vi pripišete tom Bartonu ili Melounu, ili nekom trećem, a Jokić nikad kriv. Idite vi naučite jednog Bartona kako se igra košarka, a kladim se da većina vas ni posao nemate. Nađite devojku, posao, pustite se toga da glumite stručnjake na portalu. Niti imate školu za trenera, niti ste držali loptu više od dva puta u rukama.
(tery scary, 19. mart 2022 09:43)
sve je Tako ,lepo vam ga rece
(milan, 19. mart 2022 09:53)

Sve to, opet, ne znaci da Barton ovog puta nije jedan od najzasluznijih za poraz. Drugo, ovde se komentatori ponasaju kao da sve analize dolaze samo od nasih novinara i ljudi koji ovde ostavljaju komentare, a zapravo vecina samo prenosi ono sto vidi/cuje/procita od Amera. Poslusajte nekad neki njihov podcast ili odgledajte analizu na youtube-u, pa cete videti da nista od toga nije domaca "Jolomanija".

realno i samo realno

pre 2 godine

Kako se Joka ukakio kad je trebalo da preuzme odgovornost i šutne za pobedu (a bio sam na šutu) pa uvalio vruć krompir nekom panju, hahahahahahah. Jedva čekam da počne plejof ovog Jokića ima odmah da pošalje neko kući. Regularan deo sezone je zaista smešan.

tery scary

pre 2 godine

(Stefke, 19. mart 2022 09:17)

Taj Barton ne misli druže ništa, nego čovek igra i ćuti, onaj ko nešto misli ste vi "portal stručnjaci" koji nemate dva petka u gradu i nemate veze sa životom, ali sve komentarišete. Čovek je u prvoj postavi u nba ligi, a koliko moraš da budeš glup od 0 do Stefke da pomisliš da neko može da igra u nba ligi u prvoj petorci a da nema veze kako vi pišete. Drugo, neko je dole lepo napisao: svaki poraz vi pripišete tom Bartonu ili Melounu, ili nekom trećem, a Jokić nikad kriv. Idite vi naučite jednog Bartona kako se igra košarka, a kladim se da većina vas ni posao nemate. Nađite devojku, posao, pustite se toga da glumite stručnjake na portalu. Niti imate školu za trenera, niti ste držali loptu više od dva puta u rukama.

Mr_Melbourne

pre 2 godine

Ne moze bucko ni sa produzetcima da zabije vise od Embida i ako sve ide preko njega.Nece ni playof vidjeti ali mitomani fakat misle da ce biti mvp.

stefanelo

pre 2 godine

Ali strašno koliko Jokić lošije šutira trojke sada nego na početku nba karijere recimo.Taj segment igre mu je najviše zatajio.A danas se šut za tri poena podrazumeva od maltene svakog nba centra i realno i embid i tauns i vučević šutiraju trojke daleko bolje od njega trenutno,zato i nema prosek blizu 30 poena.

milan

pre 2 godine

Taj Barton ne misli druže ništa, nego čovek igra i ćuti, onaj ko nešto misli ste vi "portal stručnjaci" koji nemate dva petka u gradu i nemate veze sa životom, ali sve komentarišete. Čovek je u prvoj postavi u nba ligi, a koliko moraš da budeš glup od 0 do Stefke da pomisliš da neko može da igra u nba ligi u prvoj petorci a da nema veze kako vi pišete. Drugo, neko je dole lepo napisao: svaki poraz vi pripišete tom Bartonu ili Melounu, ili nekom trećem, a Jokić nikad kriv. Idite vi naučite jednog Bartona kako se igra košarka, a kladim se da većina vas ni posao nemate. Nađite devojku, posao, pustite se toga da glumite stručnjake na portalu. Niti imate školu za trenera, niti ste držali loptu više od dva puta u rukama.
(tery scary, 19. mart 2022 09:43)
sve je Tako ,lepo vam ga rece

dusan

pre 2 godine

Mogao je Nikola i bolje, ali umori se. Prosto nedostaje Marej u formi i to je to. Niko ne otvara teren i nikoga se ne plaše protivnici od ostalih igrača Denvera. Da je igrao Marej sasuo bi 50+ u slučaju da ceo protivnički tim čuva Nikolu. A za Bartona, čovek igra odlično za svoj ugovor. On je predviđen da bude 4 igrač tima i druga petorka. Odličan i zahvalan igrač. Jednostavno je skraćena rotacija ovako i ove sezone ništa od ozbiljnog rezultata nažalost. No, svakako je uživanje pratiti našeg čoveka protiv najboljih igrača sveta. Uživajte u ovoj divnoj igri.

Lombardi

pre 2 godine

Losa igra Denvera, Jokica ne vadi 32 postignuta poena. Sinoc je pokazao da nema petlju. Ovakvi igraci ne bi trebali biti u trci za MVP.
Definitivno Denver nema clutch igraca.

brka iz bloka

pre 2 godine

kako da odigras kroz dvojicu ili trojicu ekstra visokih svaki put ? a kad podelis pas na tacni tvoji ne mogu krstenu trojku da daju.
bio je klimav u odbrani a markanen se izvlaci konstantno na 3 pa je imao problem na skoku i pnr-u.
glavni problem je sto niko osim njega u prvih 5 nije mogao vola da pogodi, inace bi on imao 15 asistencija minimum.

War Inside My Head

pre 2 godine

@Milos,ako misliš na pregled tabele,ispod standings imaš prozor u kom piše eastern conference,klikni na njega i izbaciće ti opcije,među kojom i western.Što se utakmice tiče,nisam gledao,ali mi bode oči samo 2 slobodna bacanja za Jokića!Sumnjam da baš nije toliko bio agresivan ispod koša,pa da mu ne daju bacanja,jer igrač koji konstantno ide naprijed,kome su ruke modre od udaraca,koji je udvojen stalno,ne zasluži da sviraju faul protivničkom igraču?!

Srbonja

pre 2 godine

Vil Barton je košarkaš kalibra Detroita, Orlanda, Portlanda. Neverovatno da jedan starter igra tako divljačku košarku bez grama mozga. Bilo koji igrač koji ekipu gde Vil Barton igra 35 minuta uvede u plejof treba da dobije status kuće slavnih.
(Aleksa, 19. mart 2022 08:16)
Sta reci za Lebrona?! Dva puta osvojio titulu sa JR Smitom. Kod druge titule i Dion Vejters bio u timu.

maSi

pre 2 godine

Vidi se po komentarima da mnogi ni ne pogledaju utakmice. Evropski odigrana utakmica, sa grubom odbranom Klivlenda - a MVP ima 2 slobodna bacanja? Embid bi imao minimum 20.
Meloun? polako pokazuje da nije neznanje u pitanju, jer da je nekada u životu i samo pogledao neku utakmicu, znao bi gde škripi, međutim on je u basketu već 30 godina, tako da nema šanse da je u pitanju neznanje, već opasni, opasni kompleksi. Može on u izjavama hvaliti Jokića do sutra, ali njemu je bio (i ostao) Nurkić kao prva opcija. Okružiti Jokića sa grinom koji nema snage ni da umre, i svaku petu utakmicu uzme 3,4 skoka i po neku blokadu, ili okružiti ga sa Gordonom koji kao da je na nekom amaterskom terminu sa ortacima iz kraja i trudi se da pokaže kako zna i da vodi/prenosi loptu, dribla, a ne samo da uzima of/def skokove, ili sa Bartonom kojem Meloun kao da kaže "uzmi loptu, tvoja je i radi šta god hoćeš".
Da ne nabrajam koje sve saigrače mu je oterao - Krejga, Herisa, bizlija,... onaj siroti Huančo je u Denveru bio pojam za ovog Grina. Mekgi valja Finiksu a ne valja Melounu?
Noćas tek u produžetku lopta ide Jokiću i ovaj odmah napravi 6 razlike za Denver, međutim nema šanse da odbrane svoj koš. S kim da ga brane? S Grinom, Hajlandom, Bartonom?...
Čovek je kompleksaš i jedino zbog čega je i imao uspeha u PO to je zbog povreda Bartona. Neće Meloun odustati od svojih budalaština makar i popio otkaz, a koliko vidimo ni ovi ciketani iz Denvera nema šanse da ukapiraju kakav je to kompleksaš.

Milan

pre 2 godine

Jokić gubi ključne lopte...u odbrani sir...pa ne moze samo napad i neki smesni kosevi da bude MVP. Umesto da ide na kos i faul on pokusava da u stilu Karija ili Dončića reši trojkom sa 10 metara. Daj molim te. Dok je Meloun trener a Jokić glavni nema Denver ni Istok a kamoli šampion NBA.

realno i samo realno

pre 2 godine

Kako se Joka ukakio kad je trebalo da preuzme odgovornost i šutne za pobedu (a bio sam na šutu) pa uvalio vruć krompir nekom panju, hahahahahahah. Jedva čekam da počne plejof ovog Jokića ima odmah da pošalje neko kući. Regularan deo sezone je zaista smešan.

Mr_Melbourne

pre 2 godine

Ne moze bucko ni sa produzetcima da zabije vise od Embida i ako sve ide preko njega.Nece ni playof vidjeti ali mitomani fakat misle da ce biti mvp.

lukadoncic77

pre 2 godine

Uvek ista priča. U pobedi Denvera Uvek Jokicu sva slava.
U porazu krivi Meloun, pa Barton, pa Hajlend, Gordon, pa.... cistacica, maser, momci sa mopovima, komentatori...
👍🤣🤣

Lombardi

pre 2 godine

Losa igra Denvera, Jokica ne vadi 32 postignuta poena. Sinoc je pokazao da nema petlju. Ovakvi igraci ne bi trebali biti u trci za MVP.
Definitivno Denver nema clutch igraca.

panter pudlica

pre 2 godine

Treba biti realan i reći da je na kraju upravo on izgubio utakmicu. Prvo je loptu bacio u aut, promašio šut, dva puta dozvolio ispod svog koša da mu protivnik uzme loptu i postigne koš... Gledajući kroz brojke, svaka čast za partiju, ali džaba kad je na kraju prosuo sve.

tery scary

pre 2 godine

(Stefke, 19. mart 2022 09:17)

Taj Barton ne misli druže ništa, nego čovek igra i ćuti, onaj ko nešto misli ste vi "portal stručnjaci" koji nemate dva petka u gradu i nemate veze sa životom, ali sve komentarišete. Čovek je u prvoj postavi u nba ligi, a koliko moraš da budeš glup od 0 do Stefke da pomisliš da neko može da igra u nba ligi u prvoj petorci a da nema veze kako vi pišete. Drugo, neko je dole lepo napisao: svaki poraz vi pripišete tom Bartonu ili Melounu, ili nekom trećem, a Jokić nikad kriv. Idite vi naučite jednog Bartona kako se igra košarka, a kladim se da većina vas ni posao nemate. Nađite devojku, posao, pustite se toga da glumite stručnjake na portalu. Niti imate školu za trenera, niti ste držali loptu više od dva puta u rukama.

milan

pre 2 godine

Taj Barton ne misli druže ništa, nego čovek igra i ćuti, onaj ko nešto misli ste vi "portal stručnjaci" koji nemate dva petka u gradu i nemate veze sa životom, ali sve komentarišete. Čovek je u prvoj postavi u nba ligi, a koliko moraš da budeš glup od 0 do Stefke da pomisliš da neko može da igra u nba ligi u prvoj petorci a da nema veze kako vi pišete. Drugo, neko je dole lepo napisao: svaki poraz vi pripišete tom Bartonu ili Melounu, ili nekom trećem, a Jokić nikad kriv. Idite vi naučite jednog Bartona kako se igra košarka, a kladim se da većina vas ni posao nemate. Nađite devojku, posao, pustite se toga da glumite stručnjake na portalu. Niti imate školu za trenera, niti ste držali loptu više od dva puta u rukama.
(tery scary, 19. mart 2022 09:43)
sve je Tako ,lepo vam ga rece

stefanelo

pre 2 godine

Ali strašno koliko Jokić lošije šutira trojke sada nego na početku nba karijere recimo.Taj segment igre mu je najviše zatajio.A danas se šut za tri poena podrazumeva od maltene svakog nba centra i realno i embid i tauns i vučević šutiraju trojke daleko bolje od njega trenutno,zato i nema prosek blizu 30 poena.

Dragan Borca

pre 2 godine

Malone i Barton uzeli Jokicu b2b MVP titulu

Ok aj idemo dalje od MVP nema nista jer je Malone nenormalan sa Bartonom sve im je upropastio od cetvrtog mesta do Jokiceve MVP titule

Aleksa

pre 2 godine

Vil Barton je košarkaš kalibra Detroita, Orlanda, Portlanda. Neverovatno da jedan starter igra tako divljačku košarku bez grama mozga. Bilo koji igrač koji ekipu gde Vil Barton igra 35 minuta uvede u plejof treba da dobije status kuće slavnih.

Bor'ša

pre 2 godine

Uvek ista priča. U pobedi Denvera Uvek Jokicu sva slava.
U porazu krivi Meloun, pa Barton, pa Hajlend, Gordon, pa.... cistacica, maser, momci sa mopovima, komentatori...
???
(lukadoncic77, 19. mart 2022 09:12)
Covek ne podbaci skoro pa nikad.

Srbonja

pre 2 godine

Vil Barton je košarkaš kalibra Detroita, Orlanda, Portlanda. Neverovatno da jedan starter igra tako divljačku košarku bez grama mozga. Bilo koji igrač koji ekipu gde Vil Barton igra 35 minuta uvede u plejof treba da dobije status kuće slavnih.
(Aleksa, 19. mart 2022 08:16)
Sta reci za Lebrona?! Dva puta osvojio titulu sa JR Smitom. Kod druge titule i Dion Vejters bio u timu.

DukiNS

pre 2 godine

Jokić 2 slobodna bacanja. Moris i Rivers za po 20 min, po 2 poena. I naravno Barton. Kraj vica. I opet se ponavlja da gube od ekipe koje moraju da dobiju. Popiz...o bih na Nikolinom mestu.

Stefke

pre 2 godine

Koliko si glup od 1 do Barton?Čovek koji za sebe misli da je Jordan lično. Koji uzima šuteve za tri 15ak sekundi pred kraj napada, preko 2 igrača, a pre toga promašuje otvorene šuteve, čovek koji drži loptu kod sebe, carini je nekad i čitavih 15sec, radi neke driblinge u mestu i posle toga baca vruć krompir Jokicu na 5 sec do kraja napada, svaki njegov pas kasni, začeće se na 3 igrača pod košem, odbranu i ne igra, već umesto da prati svog igrača koji redovno ostaje sam u uglu na trojci, on juri defanzivne skokove počeo da glumi Jokica sa nekim dodavanjima koja u zemlji Dembeliji ne mogu proci, čovek koji ne samo da podseca na babuna već mu je toliki i iq. Sve ovo i Meloun ga i dalje drzi 30+ min na parketu. Bukvalno je on veća pretnja za Denver nego protivnicka ekipa. Gordon očaj 3 otvorena šuta za 3 je promasio, 2 otvorena kucanja ispod koša, i to sve na Jokicevu adistenciju, Green standardno loš, Moris neprepoznatljiv, ovaj klinac je jos zelen da bi povukao poenterski, sve u svemu Jokicu treba dati MVP sto uspeva da odrzi ovu grupu gradjana na 5oj poziciji, i to sa kakvim skorom.
SporCki pozdrav!

dusan

pre 2 godine

Mogao je Nikola i bolje, ali umori se. Prosto nedostaje Marej u formi i to je to. Niko ne otvara teren i nikoga se ne plaše protivnici od ostalih igrača Denvera. Da je igrao Marej sasuo bi 50+ u slučaju da ceo protivnički tim čuva Nikolu. A za Bartona, čovek igra odlično za svoj ugovor. On je predviđen da bude 4 igrač tima i druga petorka. Odličan i zahvalan igrač. Jednostavno je skraćena rotacija ovako i ove sezone ništa od ozbiljnog rezultata nažalost. No, svakako je uživanje pratiti našeg čoveka protiv najboljih igrača sveta. Uživajte u ovoj divnoj igri.

Lala_Germany

pre 2 godine

Ne znam ko je kriv za poraz, ali Denver nije igrao kao obično. Jokić je manje preuzimao vođenje napada, a njegovi saigrači nisu mogli da mu dodaju. Svaki put kada je uspeo da se oslobodi malo odbrane i da je mogao dobiti loptu, lopta ja kasnila i on je opet bio zatvoren. Plus nisu se kretali, da bi on mogao da im doda kao obično.
Možda bi on trebao da uđe u Barton mod I da sve radi sam.

veljko

pre 2 godine

Ne moze bucko ni sa produzetcima da zabije vise od Embida i ako sve ide preko njega.Nece ni playof vidjeti ali mitomani fakat misle da ce biti mvp.
(Mr_Melbourne, 19. mart 2022 08:04)
Колико неко може да мрзи то више није ни за психијатре. Човек шутне 24 пута у мечу, погоди 15 што је сасвим пристојно, постигне 32 поена, а вероватно га удвајају целу утакмицу, подели 8 успешних асистенциија, а колико су његови играчи промашили шутева на његове асистенције (вероватно отворених) и онда неко каже да је лош.

kiza-iz ofsajda

pre 2 godine

Ključ u produžecima su bile dve promašene trojke Bartona ( bio sam bukvalno) i koraci Gordona pod košem. Jokić hteo od Hajlanda sa napravi heroja ali dečko nije imao sreće.
Da je Barton bio kojim slučajem na klupi poslednju četvrtinu, i da je oživeo Minimaks i igrao umesto njega, ne bi se ni desili produžeci.

Velvet

pre 2 godine

Gledao sam celu utakmicu. Ne mogu da verujem sta su ispustili. Jokica su cuvali po najmanje 2 igraca, a nekada i 3. Mene strah uhvati kad Barton primi loptu. Covek se zalece u 3 coveka, skroz nerozonski igra. Mali Bouns odlican. Klivlend je pogodio svaku trojku koju je sutnuo malte ne. Velika steta. Pri kraju zadnje cetvrtine sve su prosuli. I taman kada je Dalas izgubio, da su iskoristili da im se priblize, opet strepnja, jer im Minesota dise za vratom. Ako budu sesti na zapadu, tesko ce uzeti mvp nagradu. Moraju barem u prvih 5

JPR24

pre 2 godine

Jokića pratim i podržavam kao i sve naše igrače, ali u ovoj utakmici nije bio glavni faktor, uprkos dobrim brojkama, završio je na -16 u kategoriji +|-… Počeo je u slabom ritmu, Kazins je uz Hilanda i Dzamjkla Grina doneo prevagu, trebao je Kazins imati više minuta kad su bili u naletu i da dokrajce ! Ali Meloun opet pametuje, i pravi gluposti, uz to najveća: drži Bartona 35 minuta u igri, za upecao par trojki, a za dva 1/8 ! 21% iz šuta globalno… u prošloj je bio na 17% !! Zakucati ga za klupu i ćao ! Ovako izgubili a vodili +14, srećom pa je Dalas izgubio pa imaju još šansu, ali Minesota je odmah iza, ali pre tog duela imaju dve teške utakmice, sledeća Boston, pa posle Finiks… Meloun definitivno nije kadar da diriguje, ovo kao da ne sme Bartona da zalepi na klupu, da ostavi Kazinsa više u igri iako je bio dobar dok Jokara nije… Ako izvuku i to šesto mesto, imace priliku očigledno protiv GSW kojima se nažalost Curry povredio, i za sada nisu bas dobre informacije, ali Denver mora da menja ekipu trenera ! Garantujem da asistent Popeye Jones ne bi vodio ekipu tako.

hrvoje

pre 2 godine

@panter pudlica, a je li, pa ko ih je doveo dotle?
Pre svega Gordon na +4 pravi korake, umesto na +6, Cle izjednacuje...
Utakmica je najvise izgubljena zbog Bartonove ocajne igre, Gordonovih izgubljenih lopti, konstantnih faula sviranih Den i povrede ili kojeg god razliga ne igranja Morisa, koji je za Bartona izmislio igru...

Stevica Kurčubić

pre 2 godine

Ne moze bucko ni sa produzetcima da zabije vise od Embida i ako sve ide preko njega.Nece ni playof vidjeti ali mitomani fakat misle da ce biti mvp.
(Mr_Melbourne, 19. mart 2022 08:04)

Kako nam se u Melburnu Nurkić kotira za MVP-a?

gg3+

pre 2 godine

Jokic -16, a ovde ga hvale.
Kazu prelepo za gledati uguravanje ramenom pod obruc...
Ma vrhunac gracioznosti
(Legolas, 19. mart 2022 10:18)

Gledaj Zubca slobodno, on je mnogo bolji i lepši za gledanje, ili sačekaj da se Nurkić vrati sledeće sezone.

Нико

pre 2 godine

Природно је да сви ‘загрижени’ фанови имају изражено субјективно мишљење по питању њиховог омиљеног играча и да на остале саиграче гледају из угла да грешка није дозвољена, али овај Бартон мора бити у ужем избору не најгорих, али свакако најмање интелигентних спортиста на свету. Е сада, ко је гледао утакмицу зна да не претерујем. У једном тренутку, дотични има шут из игре 20% и не није у питању да га шут није хтео, него је његова селекција шутева на нивоу предшколског узраста. Онакве шутеве једноставно аматер не би узимао, а камоли професионални НБА играч. Климакс је био, када је при краје једне акције кренуо да вришти на Николу што је додао лопту испод коша Гордону а он је, јелте био сам на шуту за 3. Просто је човек штеточина по своју екипу, не само по Јокића, него не видим да би га и један тренер у целој лиги држао у ротацију а камоли у стартној петорци. Е ту долазимо до Мелоуна званог Ексел табела, крај 3/4 као и увек, Јокић излази на +12, по милионити пут ове сезоне, противник хвата залет у тим тренуцима, тајм аут наравно не постоји за Ексел табелу да заустави Лава који га урнише тројкама, о измена тек нећу да причам и на крају Ексел табела наравно чека фамозних 7 минута до краја да би убацио Јокића, који као и увек улази у тренутку када је Кливленд изједначио, не само то, него је моментум тотално на њиховој страни, саиграчи не знају ни једну акцију да му спусте лопту на ниски пост и једно 15-ти пораз у сезони где Ексел табела, не уме да затвори утакмицу.

Cicero

pre 2 godine

@tery scary

Nije potrebno da imaš trenersku licencu da bi ocenio koliko je Barton destruktivan. Ovo nije košarkaški seminar, opusti se.

Da, Jokić je imao par grešaka i promašaja, ali to je neuporedivo sa partijom Bartona (21% FG, užasna odbrana, potpuno nerezonski šutevi) i nekoliko neverovatnih grešaka Gordona (7 izgubljenih lopti, možda i ključni koraci za pobedu). Identični komentatori su američkih navijača, koji nemaju potrebe da budu toliko subjektivni kao komentatori ovde. Isto tako je komentarisao američki dvojac iz Denvera što prenosi tekme, da se Jokiću slabo dotura lopta, i da je to možda jedan od razloga poraza.

Dakle, prva petorka jeste podbacila, i moglo je da bude lako na stranu Denvera. Biće teško do samog kraja za visoku poziciju, ali Dalas i Minesota imaju teži raspored, i igraju dve utakmice jedan protiv drugog. Sve je u igri.

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Jokic -16, a ovde ga hvale.
Kazu prelepo za gledati uguravanje ramenom pod obruc...
Ma vrhunac gracioznosti
(Legolas, 19. mart 2022 10:18)

Vrhunac gracioznosti su tvoji glupi komentari. Ne zna se koji je od kojeg debilni.

Milan

pre 2 godine

Opet pasivni na skoku, skida mu loptu Garland od metar i žilet, ne mogu da se između utisku da je Jokić bio nekako ravan kada je trebalo da povuče. Doduše, na plus 5 u produžetku lopta mu izlazi iz obruča, da su otišli na tri poseda prednosti teško bi to ispustili.
Klivlend ima jaku i poletnu ekipu, pametno birali na draftu. Mogli bi u godinama koje slede biti ozbiljan faktor za titulu. Mobli strašan potencijal, uz Garlanda će biti okosnica ekipe.

Nemanja

pre 2 godine

Jokic samo 2 slobodna bacanja u ovako tesnoj utakmici! to pre svega govori ne o lošem sudjenju, nego o ogromnom nedostatku agresivnosti i to mu se jako često dešava.. brane ga igrači koji apsolutno ne mogu da mu pariraju i on se ne spušta uopšte dovoljno ledjima ka košu (da zida) niti ide dovoljno na prodor.. da li ga mrzi ili šta je u pitanju ko zna.. i dalje mu je glavna opsesija razigravanje slabih šutera.. ovo je faza sezone kada je svaka utakmica kao plej of i on mora da konstantno preuzima odgovornost.. udvajanje nije izgovor, udvajali su uvek najbolje centre..
na ivici su da odu u plej in, a tamo ih čeka hod po mukama.. nju orleans ako bude kompletan, a vrv ce biti, je jako opasna ekipa (mekalum, ingram, zijon valončijunas).. lejkersi ce vrv takodje biti kompletni i možete misliti koju će pomoć sudija imati..
tako da ovo nisu momenti za razigravanja i experimente već za preuzimanje odgovornosti i maximalnu agresiju ka košu (od strane Jokića), a ne za kampovanja na liniji za 3 i traženja slobodnih kvazi šutera..

Milan

pre 2 godine

Jokić gubi ključne lopte...u odbrani sir...pa ne moze samo napad i neki smesni kosevi da bude MVP. Umesto da ide na kos i faul on pokusava da u stilu Karija ili Dončića reši trojkom sa 10 metara. Daj molim te. Dok je Meloun trener a Jokić glavni nema Denver ni Istok a kamoli šampion NBA.

smeh

pre 2 godine

Džordan lično ne bi mogao da nadomesti gluposti koje pravi Barton. U stvari Barton umišlja da je Džordan. Ima igrača koji ne zaslužuju da igraju u NBA zbog svoje slabe igre ali teško da ima neinteligentnijeg igrača od dotičnog. Neretko izgleda na terenu kao da igra za protivnika. Svake sezone je bila priča kako je napredovao i da će to prikazati na terenu a ono sve suprotno. Stvarno je čudo kako ovakav igrač nije ograničen na nekih 10 minuta po meču. Možda čak i manje. Ali šta ga briga kada mu trener dopušta onakve gluposti. Da mu nije neko od glavnih foteljaša Denvera rođak ili mu duguju uslugu kada bukvalno sme da radi šta hoće a nije u stanju ni upola od toga da ispuni? To bi možda objasnilo što ga trener ne zakuca za klupu posle onakvih gluposti.

War Inside My Head

pre 2 godine

@Milos,ako misliš na pregled tabele,ispod standings imaš prozor u kom piše eastern conference,klikni na njega i izbaciće ti opcije,među kojom i western.Što se utakmice tiče,nisam gledao,ali mi bode oči samo 2 slobodna bacanja za Jokića!Sumnjam da baš nije toliko bio agresivan ispod koša,pa da mu ne daju bacanja,jer igrač koji konstantno ide naprijed,kome su ruke modre od udaraca,koji je udvojen stalno,ne zasluži da sviraju faul protivničkom igraču?!

Goran

pre 2 godine

"Imao je 15/24 pri šutu iz igre, 0/4 za tri poena i 2/2 sa linije slobodnih bacanja."

Odigras kao centar 37 min u mecu i imas samo 2 slobodna bacanja.
Kako?!

maSi

pre 2 godine

Vidi se po komentarima da mnogi ni ne pogledaju utakmice. Evropski odigrana utakmica, sa grubom odbranom Klivlenda - a MVP ima 2 slobodna bacanja? Embid bi imao minimum 20.
Meloun? polako pokazuje da nije neznanje u pitanju, jer da je nekada u životu i samo pogledao neku utakmicu, znao bi gde škripi, međutim on je u basketu već 30 godina, tako da nema šanse da je u pitanju neznanje, već opasni, opasni kompleksi. Može on u izjavama hvaliti Jokića do sutra, ali njemu je bio (i ostao) Nurkić kao prva opcija. Okružiti Jokića sa grinom koji nema snage ni da umre, i svaku petu utakmicu uzme 3,4 skoka i po neku blokadu, ili okružiti ga sa Gordonom koji kao da je na nekom amaterskom terminu sa ortacima iz kraja i trudi se da pokaže kako zna i da vodi/prenosi loptu, dribla, a ne samo da uzima of/def skokove, ili sa Bartonom kojem Meloun kao da kaže "uzmi loptu, tvoja je i radi šta god hoćeš".
Da ne nabrajam koje sve saigrače mu je oterao - Krejga, Herisa, bizlija,... onaj siroti Huančo je u Denveru bio pojam za ovog Grina. Mekgi valja Finiksu a ne valja Melounu?
Noćas tek u produžetku lopta ide Jokiću i ovaj odmah napravi 6 razlike za Denver, međutim nema šanse da odbrane svoj koš. S kim da ga brane? S Grinom, Hajlandom, Bartonom?...
Čovek je kompleksaš i jedino zbog čega je i imao uspeha u PO to je zbog povreda Bartona. Neće Meloun odustati od svojih budalaština makar i popio otkaz, a koliko vidimo ni ovi ciketani iz Denvera nema šanse da ukapiraju kakav je to kompleksaš.

Steve

pre 2 godine

Taj Barton ne misli druže ništa, nego čovek igra i ćuti, onaj ko nešto misli ste vi "portal stručnjaci" koji nemate dva petka u gradu i nemate veze sa životom, ali sve komentarišete. Čovek je u prvoj postavi u nba ligi, a koliko moraš da budeš glup od 0 do Stefke da pomisliš da neko može da igra u nba ligi u prvoj petorci a da nema veze kako vi pišete. Drugo, neko je dole lepo napisao: svaki poraz vi pripišete tom Bartonu ili Melounu, ili nekom trećem, a Jokić nikad kriv. Idite vi naučite jednog Bartona kako se igra košarka, a kladim se da većina vas ni posao nemate. Nađite devojku, posao, pustite se toga da glumite stručnjake na portalu. Niti imate školu za trenera, niti ste držali loptu više od dva puta u rukama.
(tery scary, 19. mart 2022 09:43)
sve je Tako ,lepo vam ga rece
(milan, 19. mart 2022 09:53)

Sve to, opet, ne znaci da Barton ovog puta nije jedan od najzasluznijih za poraz. Drugo, ovde se komentatori ponasaju kao da sve analize dolaze samo od nasih novinara i ljudi koji ovde ostavljaju komentare, a zapravo vecina samo prenosi ono sto vidi/cuje/procita od Amera. Poslusajte nekad neki njihov podcast ili odgledajte analizu na youtube-u, pa cete videti da nista od toga nije domaca "Jolomanija".

brka iz bloka

pre 2 godine

kako da odigras kroz dvojicu ili trojicu ekstra visokih svaki put ? a kad podelis pas na tacni tvoji ne mogu krstenu trojku da daju.
bio je klimav u odbrani a markanen se izvlaci konstantno na 3 pa je imao problem na skoku i pnr-u.
glavni problem je sto niko osim njega u prvih 5 nije mogao vola da pogodi, inace bi on imao 15 asistencija minimum.