Fudbal 113

Četvrtak, 17.03.2022.

20:50

Stanković: Da li je prošao bolji tim?

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković sumirao je utiske nakon eliminacije njegove ekipe iz Lige Evrope.

Stankoviæ: Da li je prošao bolji tim? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Aleksej je bilde

pre 2 godine

Ne znam, ne gledam Zvezdine utakmice. Ali, ako je lošiji tim prošao, onda bolji tim ima lošeg trenera, tj šefa struke. 😉

Stari cigan

pre 2 godine

Mislim da je to bilo novinarsko pitanje koje je Deki retoricki ponovio pre nego sto odgovori. Deki je Zvezdino dete i dobro zna da klub i publika priznaju samo rezultate. Ako u dvomecu primis 4 gola a das 2, nisi bolji tim i ispadas. Nema tu mnogo price. I nema tu nikakvog razloga za zadovoljstvo.
Sto se tice umetnickog dojma i faktora srece, tu bi se imalo sta reci, ali koga to interesuje. Zvezdinog navijaca koji se seca Barija i Tokija, sigurno ne.
Na ovom nivou ako masis penal tamo i tri zicera ovde, ne mozes da prodjes. To je prevelik luksuz i za puno jace klubove od Zvezde. I to je manjak znanja, a ne manjak srece. E sad, ona tri ponistena gola, to bi se moglo podvesti pod manjak srece jer su cm odlucivali. Ali sreca prati hrabre, a rendzersi su bili.
Kraj price, ruka ruci, idemo dalje.
Steta za ovaj tim, dosta dobrih igraca, povoljan zreb, bila je sansa za proboj do zavrsnice LE.

Lord

pre 2 godine

Pobjedio tim koji je zbog svojih dugova posteno bankrotirao, beton liga i nazad.
Izgubio tim koji radi sta hoce.

Pitanje za Terzica, je l' Piksi sada dobar?!

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Sve ok Deki, generalno smo obe utakmice dobro odigrali, malo nedostatak srece, precka, promasen penal, ponisteni golovi, promasene sanse. E sad, moja zamerka je Srnic u prvoj, iz straha verovatno. Ocajno odigrao, napravio penal bez ikakve potrebe. Mada je i sam penal smesan iskreno. U drugoj, mogao je Ben ranije, Gajic ranije, ali sta da se radi, to je sport. Deki jeste pocetnik trener, ieste da ima da uci, ali neka uci. Igra je bolja nego sto je bila, pa sad za godinu-dve uz ulaganja mozemo da se nadamo necemu.

Milutin

pre 2 godine

Realno, nije prošao dalje bolji tim, ali nije tako nedavno prošao ni Salcburg, ni Kopenhagen, ni Jang Bojs..dakle sve je to normalno zato2je fudbal i najgledaniji jer daje šansu slabijem.
(Alek, 17. mart 2022 21:11)

Po čemu su to Kopenhagen i Jang Bojs bili bolji od Zvezde?

Mile0407

pre 2 godine

Inace kao navijac iz suprotnog tabora nemam obicaj da komentarisem igre Zvezde, ali ovaj put cu demantovati sam sebe. Jeste prosao bolji tim, Rendzers je bolja ekipa, jaca, stabilnija i sa boljim trenerom. Medjutim, ne moze se reci da je Zvezda bila losija, jednostavno su izgleda potrosili neke kredite srece ranijih godina. Licno mislim da je Stankovic trebao postaviti igru u prvoj utakmici vise ziheraski, kao Milojevic, i igrati da ne primi gol. Medjutim, ja se ne pitam pa je covek postavio ofanzivnije, probao da da barem jedan i verovatno onda da se zatvori. Bilo je sta je bilo, dobra utakmica veceras i pobeda koja donosi puno bodova nasem fudbalu. Nadam se da ce ova situacija sa 2 predstavnika u LS doneti nove sponzore, mozda i vlasnike, pa cemo sa renoviranim timovima i stabilnim finansijama biti koliko-toliko ravnopravni.

"Andjus ima osecaj"

pre 2 godine

sutra na treningu vezbajte korner, ako date gol mozda ce vam ga naknadno priznati, a onda odrzite konfer. za stampu i kazite kako ste eto ispali nesrecno za taj jedan gol.

Demar Derozan

pre 2 godine

Deki nije trener za velika dela. Ipak se on vezba na Zvezdi, vreme prolazi a napretka nema. On je odgovoran sto zeli da tim igra ofanzivno i moderno, a nema igrace sposobne za to, tehnicki neobucene sto pokazuje npr. neznanje u realizaciji. Tim je spreman fizicki, ali sem Dragovica i Katajia, sve drugo je upitno. Bena verovatno stizu godine. Ipak je Miloje bio u pravu sto je, znajuci limite igraca, forsirao defanzivnu i dekadentnu igru sa onim bedemom ispred gola,uzdao se malo i u srecu i dolazip do grupne faze LS. Imao je takodje Krsticica i Degeneka sto je kapitalna predniost u odnosu na sadasnji tim.

горан

pre 2 godine

Naravno da je prošao bolji tim dali vam 4 gola vi 2 tako da to je to.
(Mrki, 17. mart 2022 21:07)

Nije pitanje da li je prošao tim koji je dao više golova

vladan

pre 2 godine

I mi u Crnoj Gori imamo jednog ovakvog trenera. U pitanju je rukomet. Kada se izgubi ili ne daj Bože dobije utakmica za nju je sve sjajno. ????

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Neće biti da se Kristijano povredio kad je "sevnula" kontra jer se povredio u prvom poluvremenu, a kontra "sevnula"u drugom.

Mnogo je Deki, mnogo je...

Morao si povredjenog igrača da menjaš odmah ili makar na poluvremenu.

Taj gol nas je izbacio. Dakle, direktan krivac si ti.

Takodje, kako može Pavkov da igra celu tekmu?

Kada se to poslednji put desilo? Totalno vam forme, pada ko klada na najmanji dodir, a ima 2 metra i 100 kila! Ne vredi. Drvo.

Talija neverovatna protiv Liverpula i par puta još nekih bljesaka za karijeru od 10 godina u Zvezdi. Malo je brate, malo je..

Zašto igra Katai toliko dugo i zašto Ivanić?
Daš im 60-ak minuta i ako ne im ne ide tog dana brate odmah ih menjaš.

Katai u prvom poluvremenu bezbroj izgubljenih duela.

Moj sin od 12 godina bi, kladim se u život, bolje izveo sve njegove kornere danas nego što je on. Ne može da dobaci ni do pola prve stative.

U drugom je preševao igrača, pa golmana, pa navijače i na kraju sebe i to sve na 3 metra od gola i upropastio šansu.

Ivanić umesto da šutne kad je otvoreno na 20 metara "proigrava" pravo loptu u njihovog igrača u gužvi u šesnaestercu "traživši" Kataia.

Pa onda to niihovo nonšalantna dodavanja i proigravanja petom, itd.? Pravo u noge njihovih igrača.

Njima je potreban psihijatar jer su izgleda umislili da su svašta nešto...

Nemoj da me neko pogrešno shvati, ja mislim da su toliko dobri da bi mi morali da imamo još dvojicu istih kvaliteta za zamene. Pa dok nekom ne svine, drugom ne svane. Ali bi zato imali uvek kvalitet.

Ovako, ako njima dvojici ne ide, mi nemamo šta da tražimo.

Kanga mi je najbolji stranac koji je ikad igrao u Zvezdi. Drugi neka bude Ben.

veverica

pre 2 godine

prosao je bolji trener. rendzers je stvarno jaaaako los. medjutim stankovic je radio neverovatne stvari. drzati picinija u igri povredjenog da hramlje sve dok ne primimo gol je nadrealno. pavkov-ohi tandem tezak promasaj. tako da sve u svemu rendzers je sasvim zasluzeno prosao.
ne znam sto u zvezdi mrze bena. covek je najbolji stranac ikada. za pavkova i ohija izmislio fudbal. upariti ona dva panja je zlocin. ja garantujem ohiju da das da na praznom terenu vodi loptu od gola do gola, da bi mu pobegla.

Niti volim Zvezdu niti Partizan

pre 2 godine

Grobarcici igra vam partizan, mada znamo da vas to ne zanima...
(Boxer, 17. mart 2022 21:10)

Sad mi je još draže što ste ispali nakon pompeznih najava da ćete pobediti 4,5 ili 6:0. Gledaj svoju zbezdu i ćao. Dejan Stanković je bio dobar fudbaler ali kao čovek je teška pavijančina i nula. Bolji je tim prošao, dali vam 4 komada, vi dali 2 i šta hoćeš više??? Dali 3 gola iz ofsajda i omašili penal. Ako nekome nije jasno, ofsajd je nedozvoljena pozicija, zato vam se ti golovi i ne računaju.Moglo je 10 igrača da bude ispred gola Rendžersa, ako je 1 bio u ofsajdu, gol se ne bi važio i tačka. U Bg ste imali pregršt prilika pa niste iskoristili. Prošao je bolji tim i to je to. A ti boheru, seti se da si do pre 5 godina ispadao od Kairata, Slovana , Apoela itd, a sada igraš nokaut fazu. Seti se toga i ostavi se Partizana. Vratilo vam se za prozivanje pobeda Partizana nad Realom od 0:0 ili Mutd od 0:1. Sad ste vi dobili Rendžers u Škotskoj 0:3 i prošli ukupnim rezultatom 2:4, buhahahahahahahahahahahahahahah!!!

marko992

pre 2 godine

Zvezdasi, budite zadovoljni pobedom, igrali ste hrabro i casno se oprostili.
Nista nije slucajno, stvaranje velikog broja sansi a malo iskoriscenih nije samo stvar srece jer i to govori o kvalitetu tima.
U svakom slucaju, prva utakmica je presudila, a vi treba da budete prezadovoljni ovogodisnjim ucinkom.
Cestitam na jos jednoj uspesnoj sezoni u Evropi.

Avatar

pre 2 godine

Deki alal vera majstore...mene si kupio za sva vremena.Nisam nikada ni sumnjao u tebe,ali bio si pocetnik pa je oprez i zadrska postojala.Sada si me kupio za ceo zivot.Igramo odlican fudbal,napadacki,bez respekta...nema se sta zameriti!!!Alal vera majtori!!!

Miki ciganin

pre 2 godine

Deki, za pristup, igru, borbenost, šanse, posed, svaka čast, kapa dole, iako od toga nismo dobili prolaz, dobili smo pumpanje samopouzdanja pred završnicu prvenstva, mala zamerka ide na izmenu Ohija, mislim da je napolje trebao Pavkov, Ohi nije dao gol, ali je u igri bio odličan, medjutim proći će brzo žal za milion šansi, nedostatak sreće, moramo priznati da smo je i mi imali mnogo puta u proteklih par godina, dakle vratiće se nekad, a sad majstore u boj za titulu i kup i biće sve super.

historikal

pre 2 godine

Stanković se potom obratio novinarima na konferenciji za medije.

"Znali smo da će meč biti težak. U drugom delu smo bili organizovaniji. Šteta zbog penala na kraju, ali smo srećni što smo ušli medju najboljih osam. Ne dešava se često da se tim plasira ovoliko daleko. Spremamo se za sledeću utakmicu. Verujemo da možemo da se plasiramo još dalje", istakao je trener srpskog kluba.

Upitan je za fenomenalnu partiju 40-godišnjeg golmana Alana Mekgregora koji je na ovom meču napravio 11 odbrana.

"Kao i u prvoj utakmici, on je odbranio u nekim važnim situacijama. Ima puno iskustva, bio je miran u ključnim trenucima. Ceo tim je igrao dobro s obzirom na atmosferu ovde", rekao je Stanković.

____

Ovo eventualno mogu biti Van Bronkhorstove riječi, nikako Stankovićeve...

fkcz

pre 2 godine

Vrhunska igra Zvezde u dvomeču sa Rendžersom. Eraković odigrao doktorski večeras. Definitivno se ne može reći da je prošao bolji tim, ali u tome i jeste draž sporta, da ne pobeđuje uvek bolji. Da mi, pre 5 godina, nismo pobedili mnogo bolji Krasnodar, pitanje gde bismo sada bili. Verovatno u istom mulju kao i 25 godina pre toga.

Zvezda je odigrala lavovski, kao i prošle godine protiv Milana, ni ovoga puta to nije bilo dovoljno, ali vratiće nam se možda već sledeće sezone.

War Inside My Head

pre 2 godine

Dvije utakmice se trude,muče,ali u Evropi se svaki odbrambeni kiks plaća,a tek napadači i propuštene šanse?Rezultat na kraju sve kaže,pamti se pobjednik.Nisam siguran koliko je Stanković Zvezdi neko dugoročno rješenje,kao igrač je bio vrhunski,ali to nije garancija za trenersko mjesto?

kxk

pre 2 godine

Vratilo nam se za one utakmice iz kvalifikacija za LŠ gde je Borjan imao po 10 odbrana i mi prolazili. To je sport, zato je i zanimljiv.

Pedja J7

pre 2 godine

Nije bilo logike da igraju zajedno Ohi i Pavkov... Pogotovo ako jurimo rezultat i presing pravimo.
Morao je Ben umesto jednog od njih da počne...
Oni su gušili jedan drugog...
Za obojicu je trebalo da se otvori jedino ako imamo 2-0 u 80.min pa krećemo da bunarimo...
Osakatio je igru Stanković obojicom...

111

pre 2 godine

Znao sam da ce da broji sanse. Neka mu neko objasni da se racunaju golovi a neiskoriscene sanse su neznanje. Prosao je mnogo bolji tim. Ali on to ne razume. U stvrai, ovakva pobeda najvise boli. Budite barem jednom realni. I posteno kazite, oni su bolji umesto da se divite stvorenim sansama.

hypatija

pre 2 godine

Bravo Deki, bravo moja Crvena Zvezdo! Obe utakmice muška igra, dobre akcije, srce na teren, trčanje, zalaganje, pomalo i fudbalske drskosti (dodavanje petom)... sve. Sreće nije bilo, možda pomalo iskustva, ali ... sve će doći na svoje mesto još koliko sledeće sezone. Moja Crvena Zvezda sve bolja i bolja, iz sezone u sezonu.Hvala za dobru utakmicu.
GAZI ZVEZDOOOOOO !!!

Стара школа

pre 2 godine

Станковић је сјајно поставио обе утакмице, као и прошле године са Миланом. Ипак је он ОДЛИЧАН тренер! Те 4 утакмице су довољн доказ.

ja

pre 2 godine

Ono što najviše zabrinjava jeste da od ukupno 15 igrača koji su danas igrali za Zvezdu, svega 6 može da igra za Srbiju. Ukupno 9 stranaca je igralo. Borjan je Kanađanin, Ivanić Crnogorac, Dragović Austrijanac. Samo Eraković, Rodić, Gajić, Motika, Pavkov i Katai su Srbi. A Pavkov i Katai su pritom pola Slovak, odnosno pola Mađar. Veoma tužno od strane tzv. "Stuba SrBstva"...

Bojan

pre 2 godine

Moj utisak je opet Borjan, koja ljubav prema klubu u 85 min on trči po loptu, ide do centra, svaka čast, negativan utisak Stanković, jednostavno ne zna, jedini trener u trenerci ove tri noći Evropskog fudbala

pop

pre 2 godine

Zvezda je ovom pobedom obezbedila da bude nosilac u playoff-u za ligu sampiona(ako osvojimo prvenstvo)
(Pevac, 17. mart 2022 21:40)
plašim se da ide suspenzija zbog transparenta.

Pa naravno da jeste

pre 2 godine

Odrao ih Rangers u dvije utakmice i on se pita dal je prošao bolji tim?? Pa Rangers vas je rutinirao i u drugoj odigrao koliko im treba

pingvin

pre 2 godine

Napravio se "restart srece".Sve ove godine protiv krasnodara,salcburga i ostalih norao je kad tad doci na naplatu. Mozda i bolje sada,da se usmerimo ka tituli i sledece sezone uz sve benefite da se pravi ekipica, koja ce uz PRAVOG napadaca ( da se milka, dve ako treba), biti bar malo konkretnija u ligi sanpiona .

zvezdas-rajvoSa

pre 2 godine

Bilo je vruceg srca, ali i vruce glave. Da je bilo vruceg srca, a hladne glave, Zvezda bi dala 4-5 golova i prosla dalje. Igraci nisu bili pripremljeni za gol i realizaciju mirne glave. Igracima je golman McGregor usao u glavu i to je bilo to. Dobro izdanje, jako slicno kao protiv Milana prosle sezone, ali iz dvomeca protiv Milana se nista nije naucilo. Da se nesto naucilo, veceras bi prosli dalje. Ove reci trenera Stankovica ne ulivaju poverenje da se moze nesto nauciti iz ovog dvomeca. Mislim da bi opet isto ponovio i dogodine.

Kiki

pre 2 godine

Ne, posto ste i jedan i drugi tim osrednji. A posto ste izgubili od jednog osrednjeg tima, to vas svrstava u lose timove. O taktici i trenerskim mogucnostima ne treba ni raspravljati posle ovakve igre i poraza.

gari

pre 2 godine

Ma jok, vi ste svetski šampioni, ko može protiv vas!!!!!
Pogledaj semafor, dovoljno si dugo u fudbalu, da znaš kako stvari stoje. Ako ne znaš i nije ti jasno, onda burazeru menjaj profesiju. Mada, da se ja pitim, odavno bi popio "šut kartu"
iz CZ !!!!!!!!!! Mnogo nas skupo koštaju tvoje greške, pre svega NE ZNANJE!!!!!!!!!

Horhe Lorenco Braun

pre 2 godine

"Stanković: Da li je prošao bolji tim?" Uvek dalje ide bolji tim,bez obzira da li je do boljeg rezultata stigao na znanje ili na sreću.

CJC

pre 2 godine

Ljudi, kakav Salcburg, Kopenhagen, Krasnodar, Young Boys? Jeste li vi gledali samo Zvezdu protiv njih u gostima pa lupate kako su nas razvalili?
Nijedna od ove 4 ekipe sve ukupno nije imala ni polušansu na Marakani, Salcburg bez šuta, Krasnodar iz nepostojećeg penala, YB iz odbitka, Kopenhagen takođe iz nepostojećeg penala, pola nisu prešli za celu utakmicu.
Kakve gluposti čovek sve da pročita.

Dejo

pre 2 godine

Nema se sta zameriti igracima,dali su sve od sebe,zaista se trudiili do poslednje sekunde,a toliko promasenih sansi je odraz kvaliteta,znaci mi ne mozemo da si priustimo igrace koji imaju kvalitetnu zavrsnicu,oni kostaju,ali mislim da je trebao ostati u igri Ohi a ne Pavkov,ali opet ne znaci da bi bilo bolje,samo mi se cini da se Ohi rvao sa njihovim stoperima bolje nego Pavkov.Ostaje zal za svim tim prpustenim prilikama ali i ponos ako nista drugo bar smo pobedili i opet skupili bodove za ceo srpski fudbal,mozda nismo kalibar za ligu sampiona ali za ligu evrope jesmo sigurno.

Bg

pre 2 godine

Vratilo nam se za ogromnu količinu sreće koja nas je pratila proteklih sezona. Krčag je jednom morao da se razbije. Ipak: -Bravo momci!

Kum Žoržo

pre 2 godine

Kad se samo setim kako su se Terza i Stanković radovali kad su izvukli Rendžers kao da su izvukli Malu Moštanicu. Jeste Rendžers bio najslabiji tim koji su mogli dobiti ali se pokazalo da je i taj najslabiji tim dovoljno jak da ih lagano izbaci.

Severnjača

pre 2 godine

Prošao je fizički spremniji tim koji zna da iskoristi svoje šanse! Pićinija si morao da zameniš na pauzi, Pavkov igrao bez volje i žara, Katai ima snagu samo za poluvreme! Ko nam je kriv što Ben sa 5 metara ne ubaci loptu u gol? Ko je kriv što Katai dribla samog sebe i uvek ima potez više? Glavu gore, nismo se obrukali, sad se potrudite da uzmete titulu!

zvezdaš 75

pre 2 godine

Da su mnogo bolji nisu, samo iskoristili svoje šanse što je i najvažnije u fudbalu. Prosto je. Oni sve svoje spakovali, mi sve promašili.
Nema ljutiš, ruka ruci.

Zvezda na ovom nivou, ako želi u 1/4 finale ne sme da promašuje 3-4 zicera i to je to. Pavkov je morao da ubaci ono i to bi bio otvoren meč i uleteli bi u naš ritam. Šta da se radi. Na leto ojačati ekipu, izbaciti Srnića, Gobeljića, Gajića, Pankova i slične polovnjake gurati više talentovane dece koju imamo i uz par bržih igrača kao Radonjić i onaj veznjak Adoo iz Šerifa, to će biti bombona ekipa i na nivou LŠ. Čestitke momcima! Zvezda ole!

da znas

pre 2 godine

Tamo gde treba IZGUBIŠ ostaje samo još NAMEŠTENO PRVENSTVO

MOLIM VAS OBJAVITE
(1, 17. mart 2022 21:11)

Videlo se u derbiju ko igra namesteno prvenstvo

Betolingar Misdongard

pre 2 godine

Čupa Eraković odigrao meč za 10. Bravo za partiju samo da nastavi, on i Drago sjajan duo.

Sa druge strane Pavkov očajan, kod njega nema između ili je junak ili katastrofa. Mogao je dati 2 komada kao od šale. Na kraju ga je Ohi čekao i čekao a on na petama. Previše propuštenih zicera i ne vredi.

Sve u svemu ponos za ovakvu atmosferu i rezulate, vratili smo Zvezdu gde pripada.
Bože zdravlja, biće novih evro proleća.

Alek

pre 2 godine

Realno, nije prošao dalje bolji tim, ali nije tako nedavno prošao ni Salcburg, ni Kopenhagen, ni Jang Bojs..dakle sve je to normalno zato2je fudbal i najgledaniji jer daje šansu slabijem.

djoka

pre 2 godine

Pa ni Zvezda nije bila bolja od Salcburga.Krasanodora da ne nabrajam dalje pa prosla? Zar ne? Kvazi igraču i treneru...Ti i tvoje 100 i kusur utakmice za reprezentaciju? Daj molim te ...

Alek

pre 2 godine

Realno, nije prošao dalje bolji tim, ali nije tako nedavno prošao ni Salcburg, ni Kopenhagen, ni Jang Bojs..dakle sve je to normalno zato2je fudbal i najgledaniji jer daje šansu slabijem.

fkcz

pre 2 godine

Vrhunska igra Zvezde u dvomeču sa Rendžersom. Eraković odigrao doktorski večeras. Definitivno se ne može reći da je prošao bolji tim, ali u tome i jeste draž sporta, da ne pobeđuje uvek bolji. Da mi, pre 5 godina, nismo pobedili mnogo bolji Krasnodar, pitanje gde bismo sada bili. Verovatno u istom mulju kao i 25 godina pre toga.

Zvezda je odigrala lavovski, kao i prošle godine protiv Milana, ni ovoga puta to nije bilo dovoljno, ali vratiće nam se možda već sledeće sezone.

pingvin

pre 2 godine

Napravio se "restart srece".Sve ove godine protiv krasnodara,salcburga i ostalih norao je kad tad doci na naplatu. Mozda i bolje sada,da se usmerimo ka tituli i sledece sezone uz sve benefite da se pravi ekipica, koja ce uz PRAVOG napadaca ( da se milka, dve ako treba), biti bar malo konkretnija u ligi sanpiona .

Severnjača

pre 2 godine

Prošao je fizički spremniji tim koji zna da iskoristi svoje šanse! Pićinija si morao da zameniš na pauzi, Pavkov igrao bez volje i žara, Katai ima snagu samo za poluvreme! Ko nam je kriv što Ben sa 5 metara ne ubaci loptu u gol? Ko je kriv što Katai dribla samog sebe i uvek ima potez više? Glavu gore, nismo se obrukali, sad se potrudite da uzmete titulu!

marko992

pre 2 godine

Zvezdasi, budite zadovoljni pobedom, igrali ste hrabro i casno se oprostili.
Nista nije slucajno, stvaranje velikog broja sansi a malo iskoriscenih nije samo stvar srece jer i to govori o kvalitetu tima.
U svakom slucaju, prva utakmica je presudila, a vi treba da budete prezadovoljni ovogodisnjim ucinkom.
Cestitam na jos jednoj uspesnoj sezoni u Evropi.

da znas

pre 2 godine

Tamo gde treba IZGUBIŠ ostaje samo još NAMEŠTENO PRVENSTVO

MOLIM VAS OBJAVITE
(1, 17. mart 2022 21:11)

Videlo se u derbiju ko igra namesteno prvenstvo

Bg

pre 2 godine

Vratilo nam se za ogromnu količinu sreće koja nas je pratila proteklih sezona. Krčag je jednom morao da se razbije. Ipak: -Bravo momci!

djoka

pre 2 godine

Pa ni Zvezda nije bila bolja od Salcburga.Krasanodora da ne nabrajam dalje pa prosla? Zar ne? Kvazi igraču i treneru...Ti i tvoje 100 i kusur utakmice za reprezentaciju? Daj molim te ...

kxk

pre 2 godine

Vratilo nam se za one utakmice iz kvalifikacija za LŠ gde je Borjan imao po 10 odbrana i mi prolazili. To je sport, zato je i zanimljiv.

"Andjus ima osecaj"

pre 2 godine

sutra na treningu vezbajte korner, ako date gol mozda ce vam ga naknadno priznati, a onda odrzite konfer. za stampu i kazite kako ste eto ispali nesrecno za taj jedan gol.

Mile0407

pre 2 godine

Inace kao navijac iz suprotnog tabora nemam obicaj da komentarisem igre Zvezde, ali ovaj put cu demantovati sam sebe. Jeste prosao bolji tim, Rendzers je bolja ekipa, jaca, stabilnija i sa boljim trenerom. Medjutim, ne moze se reci da je Zvezda bila losija, jednostavno su izgleda potrosili neke kredite srece ranijih godina. Licno mislim da je Stankovic trebao postaviti igru u prvoj utakmici vise ziheraski, kao Milojevic, i igrati da ne primi gol. Medjutim, ja se ne pitam pa je covek postavio ofanzivnije, probao da da barem jedan i verovatno onda da se zatvori. Bilo je sta je bilo, dobra utakmica veceras i pobeda koja donosi puno bodova nasem fudbalu. Nadam se da ce ova situacija sa 2 predstavnika u LS doneti nove sponzore, mozda i vlasnike, pa cemo sa renoviranim timovima i stabilnim finansijama biti koliko-toliko ravnopravni.

Betolingar Misdongard

pre 2 godine

Čupa Eraković odigrao meč za 10. Bravo za partiju samo da nastavi, on i Drago sjajan duo.

Sa druge strane Pavkov očajan, kod njega nema između ili je junak ili katastrofa. Mogao je dati 2 komada kao od šale. Na kraju ga je Ohi čekao i čekao a on na petama. Previše propuštenih zicera i ne vredi.

Sve u svemu ponos za ovakvu atmosferu i rezulate, vratili smo Zvezdu gde pripada.
Bože zdravlja, biće novih evro proleća.

CJC

pre 2 godine

Ljudi, kakav Salcburg, Kopenhagen, Krasnodar, Young Boys? Jeste li vi gledali samo Zvezdu protiv njih u gostima pa lupate kako su nas razvalili?
Nijedna od ove 4 ekipe sve ukupno nije imala ni polušansu na Marakani, Salcburg bez šuta, Krasnodar iz nepostojećeg penala, YB iz odbitka, Kopenhagen takođe iz nepostojećeg penala, pola nisu prešli za celu utakmicu.
Kakve gluposti čovek sve da pročita.

Niti volim Zvezdu niti Partizan

pre 2 godine

Grobarcici igra vam partizan, mada znamo da vas to ne zanima...
(Boxer, 17. mart 2022 21:10)

Sad mi je još draže što ste ispali nakon pompeznih najava da ćete pobediti 4,5 ili 6:0. Gledaj svoju zbezdu i ćao. Dejan Stanković je bio dobar fudbaler ali kao čovek je teška pavijančina i nula. Bolji je tim prošao, dali vam 4 komada, vi dali 2 i šta hoćeš više??? Dali 3 gola iz ofsajda i omašili penal. Ako nekome nije jasno, ofsajd je nedozvoljena pozicija, zato vam se ti golovi i ne računaju.Moglo je 10 igrača da bude ispred gola Rendžersa, ako je 1 bio u ofsajdu, gol se ne bi važio i tačka. U Bg ste imali pregršt prilika pa niste iskoristili. Prošao je bolji tim i to je to. A ti boheru, seti se da si do pre 5 godina ispadao od Kairata, Slovana , Apoela itd, a sada igraš nokaut fazu. Seti se toga i ostavi se Partizana. Vratilo vam se za prozivanje pobeda Partizana nad Realom od 0:0 ili Mutd od 0:1. Sad ste vi dobili Rendžers u Škotskoj 0:3 i prošli ukupnim rezultatom 2:4, buhahahahahahahahahahahahahahah!!!

zvezdas-rajvoSa

pre 2 godine

Bilo je vruceg srca, ali i vruce glave. Da je bilo vruceg srca, a hladne glave, Zvezda bi dala 4-5 golova i prosla dalje. Igraci nisu bili pripremljeni za gol i realizaciju mirne glave. Igracima je golman McGregor usao u glavu i to je bilo to. Dobro izdanje, jako slicno kao protiv Milana prosle sezone, ali iz dvomeca protiv Milana se nista nije naucilo. Da se nesto naucilo, veceras bi prosli dalje. Ove reci trenera Stankovica ne ulivaju poverenje da se moze nesto nauciti iz ovog dvomeca. Mislim da bi opet isto ponovio i dogodine.

veverica

pre 2 godine

prosao je bolji trener. rendzers je stvarno jaaaako los. medjutim stankovic je radio neverovatne stvari. drzati picinija u igri povredjenog da hramlje sve dok ne primimo gol je nadrealno. pavkov-ohi tandem tezak promasaj. tako da sve u svemu rendzers je sasvim zasluzeno prosao.
ne znam sto u zvezdi mrze bena. covek je najbolji stranac ikada. za pavkova i ohija izmislio fudbal. upariti ona dva panja je zlocin. ja garantujem ohiju da das da na praznom terenu vodi loptu od gola do gola, da bi mu pobegla.

gari

pre 2 godine

Ma jok, vi ste svetski šampioni, ko može protiv vas!!!!!
Pogledaj semafor, dovoljno si dugo u fudbalu, da znaš kako stvari stoje. Ako ne znaš i nije ti jasno, onda burazeru menjaj profesiju. Mada, da se ja pitim, odavno bi popio "šut kartu"
iz CZ !!!!!!!!!! Mnogo nas skupo koštaju tvoje greške, pre svega NE ZNANJE!!!!!!!!!

Pa naravno da jeste

pre 2 godine

Odrao ih Rangers u dvije utakmice i on se pita dal je prošao bolji tim?? Pa Rangers vas je rutinirao i u drugoj odigrao koliko im treba

Miki ciganin

pre 2 godine

Deki, za pristup, igru, borbenost, šanse, posed, svaka čast, kapa dole, iako od toga nismo dobili prolaz, dobili smo pumpanje samopouzdanja pred završnicu prvenstva, mala zamerka ide na izmenu Ohija, mislim da je napolje trebao Pavkov, Ohi nije dao gol, ali je u igri bio odličan, medjutim proći će brzo žal za milion šansi, nedostatak sreće, moramo priznati da smo je i mi imali mnogo puta u proteklih par godina, dakle vratiće se nekad, a sad majstore u boj za titulu i kup i biće sve super.

Aleksej je bilde

pre 2 godine

Ne znam, ne gledam Zvezdine utakmice. Ali, ako je lošiji tim prošao, onda bolji tim ima lošeg trenera, tj šefa struke. 😉

Pedja J7

pre 2 godine

Nije bilo logike da igraju zajedno Ohi i Pavkov... Pogotovo ako jurimo rezultat i presing pravimo.
Morao je Ben umesto jednog od njih da počne...
Oni su gušili jedan drugog...
Za obojicu je trebalo da se otvori jedino ako imamo 2-0 u 80.min pa krećemo da bunarimo...
Osakatio je igru Stanković obojicom...

Kum Žoržo

pre 2 godine

Kad se samo setim kako su se Terza i Stanković radovali kad su izvukli Rendžers kao da su izvukli Malu Moštanicu. Jeste Rendžers bio najslabiji tim koji su mogli dobiti ali se pokazalo da je i taj najslabiji tim dovoljno jak da ih lagano izbaci.

Dejo

pre 2 godine

Nema se sta zameriti igracima,dali su sve od sebe,zaista se trudiili do poslednje sekunde,a toliko promasenih sansi je odraz kvaliteta,znaci mi ne mozemo da si priustimo igrace koji imaju kvalitetnu zavrsnicu,oni kostaju,ali mislim da je trebao ostati u igri Ohi a ne Pavkov,ali opet ne znaci da bi bilo bolje,samo mi se cini da se Ohi rvao sa njihovim stoperima bolje nego Pavkov.Ostaje zal za svim tim prpustenim prilikama ali i ponos ako nista drugo bar smo pobedili i opet skupili bodove za ceo srpski fudbal,mozda nismo kalibar za ligu sampiona ali za ligu evrope jesmo sigurno.

Avatar

pre 2 godine

Deki alal vera majstore...mene si kupio za sva vremena.Nisam nikada ni sumnjao u tebe,ali bio si pocetnik pa je oprez i zadrska postojala.Sada si me kupio za ceo zivot.Igramo odlican fudbal,napadacki,bez respekta...nema se sta zameriti!!!Alal vera majtori!!!

Demar Derozan

pre 2 godine

Deki nije trener za velika dela. Ipak se on vezba na Zvezdi, vreme prolazi a napretka nema. On je odgovoran sto zeli da tim igra ofanzivno i moderno, a nema igrace sposobne za to, tehnicki neobucene sto pokazuje npr. neznanje u realizaciji. Tim je spreman fizicki, ali sem Dragovica i Katajia, sve drugo je upitno. Bena verovatno stizu godine. Ipak je Miloje bio u pravu sto je, znajuci limite igraca, forsirao defanzivnu i dekadentnu igru sa onim bedemom ispred gola,uzdao se malo i u srecu i dolazip do grupne faze LS. Imao je takodje Krsticica i Degeneka sto je kapitalna predniost u odnosu na sadasnji tim.

Lord

pre 2 godine

Pobjedio tim koji je zbog svojih dugova posteno bankrotirao, beton liga i nazad.
Izgubio tim koji radi sta hoce.

Pitanje za Terzica, je l' Piksi sada dobar?!

hypatija

pre 2 godine

Bravo Deki, bravo moja Crvena Zvezdo! Obe utakmice muška igra, dobre akcije, srce na teren, trčanje, zalaganje, pomalo i fudbalske drskosti (dodavanje petom)... sve. Sreće nije bilo, možda pomalo iskustva, ali ... sve će doći na svoje mesto još koliko sledeće sezone. Moja Crvena Zvezda sve bolja i bolja, iz sezone u sezonu.Hvala za dobru utakmicu.
GAZI ZVEZDOOOOOO !!!

historikal

pre 2 godine

Stanković se potom obratio novinarima na konferenciji za medije.

"Znali smo da će meč biti težak. U drugom delu smo bili organizovaniji. Šteta zbog penala na kraju, ali smo srećni što smo ušli medju najboljih osam. Ne dešava se često da se tim plasira ovoliko daleko. Spremamo se za sledeću utakmicu. Verujemo da možemo da se plasiramo još dalje", istakao je trener srpskog kluba.

Upitan je za fenomenalnu partiju 40-godišnjeg golmana Alana Mekgregora koji je na ovom meču napravio 11 odbrana.

"Kao i u prvoj utakmici, on je odbranio u nekim važnim situacijama. Ima puno iskustva, bio je miran u ključnim trenucima. Ceo tim je igrao dobro s obzirom na atmosferu ovde", rekao je Stanković.

____

Ovo eventualno mogu biti Van Bronkhorstove riječi, nikako Stankovićeve...

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Neće biti da se Kristijano povredio kad je "sevnula" kontra jer se povredio u prvom poluvremenu, a kontra "sevnula"u drugom.

Mnogo je Deki, mnogo je...

Morao si povredjenog igrača da menjaš odmah ili makar na poluvremenu.

Taj gol nas je izbacio. Dakle, direktan krivac si ti.

Takodje, kako može Pavkov da igra celu tekmu?

Kada se to poslednji put desilo? Totalno vam forme, pada ko klada na najmanji dodir, a ima 2 metra i 100 kila! Ne vredi. Drvo.

Talija neverovatna protiv Liverpula i par puta još nekih bljesaka za karijeru od 10 godina u Zvezdi. Malo je brate, malo je..

Zašto igra Katai toliko dugo i zašto Ivanić?
Daš im 60-ak minuta i ako ne im ne ide tog dana brate odmah ih menjaš.

Katai u prvom poluvremenu bezbroj izgubljenih duela.

Moj sin od 12 godina bi, kladim se u život, bolje izveo sve njegove kornere danas nego što je on. Ne može da dobaci ni do pola prve stative.

U drugom je preševao igrača, pa golmana, pa navijače i na kraju sebe i to sve na 3 metra od gola i upropastio šansu.

Ivanić umesto da šutne kad je otvoreno na 20 metara "proigrava" pravo loptu u njihovog igrača u gužvi u šesnaestercu "traživši" Kataia.

Pa onda to niihovo nonšalantna dodavanja i proigravanja petom, itd.? Pravo u noge njihovih igrača.

Njima je potreban psihijatar jer su izgleda umislili da su svašta nešto...

Nemoj da me neko pogrešno shvati, ja mislim da su toliko dobri da bi mi morali da imamo još dvojicu istih kvaliteta za zamene. Pa dok nekom ne svine, drugom ne svane. Ali bi zato imali uvek kvalitet.

Ovako, ako njima dvojici ne ide, mi nemamo šta da tražimo.

Kanga mi je najbolji stranac koji je ikad igrao u Zvezdi. Drugi neka bude Ben.

Kiki

pre 2 godine

Ne, posto ste i jedan i drugi tim osrednji. A posto ste izgubili od jednog osrednjeg tima, to vas svrstava u lose timove. O taktici i trenerskim mogucnostima ne treba ni raspravljati posle ovakve igre i poraza.

zvezdaš 75

pre 2 godine

Da su mnogo bolji nisu, samo iskoristili svoje šanse što je i najvažnije u fudbalu. Prosto je. Oni sve svoje spakovali, mi sve promašili.
Nema ljutiš, ruka ruci.

Zvezda na ovom nivou, ako želi u 1/4 finale ne sme da promašuje 3-4 zicera i to je to. Pavkov je morao da ubaci ono i to bi bio otvoren meč i uleteli bi u naš ritam. Šta da se radi. Na leto ojačati ekipu, izbaciti Srnića, Gobeljića, Gajića, Pankova i slične polovnjake gurati više talentovane dece koju imamo i uz par bržih igrača kao Radonjić i onaj veznjak Adoo iz Šerifa, to će biti bombona ekipa i na nivou LŠ. Čestitke momcima! Zvezda ole!

Milutin

pre 2 godine

Realno, nije prošao dalje bolji tim, ali nije tako nedavno prošao ni Salcburg, ni Kopenhagen, ni Jang Bojs..dakle sve je to normalno zato2je fudbal i najgledaniji jer daje šansu slabijem.
(Alek, 17. mart 2022 21:11)

Po čemu su to Kopenhagen i Jang Bojs bili bolji od Zvezde?

Стара школа

pre 2 godine

Станковић је сјајно поставио обе утакмице, као и прошле године са Миланом. Ипак је он ОДЛИЧАН тренер! Те 4 утакмице су довољн доказ.

горан

pre 2 godine

Naravno da je prošao bolji tim dali vam 4 gola vi 2 tako da to je to.
(Mrki, 17. mart 2022 21:07)

Nije pitanje da li je prošao tim koji je dao više golova

Stari cigan

pre 2 godine

Mislim da je to bilo novinarsko pitanje koje je Deki retoricki ponovio pre nego sto odgovori. Deki je Zvezdino dete i dobro zna da klub i publika priznaju samo rezultate. Ako u dvomecu primis 4 gola a das 2, nisi bolji tim i ispadas. Nema tu mnogo price. I nema tu nikakvog razloga za zadovoljstvo.
Sto se tice umetnickog dojma i faktora srece, tu bi se imalo sta reci, ali koga to interesuje. Zvezdinog navijaca koji se seca Barija i Tokija, sigurno ne.
Na ovom nivou ako masis penal tamo i tri zicera ovde, ne mozes da prodjes. To je prevelik luksuz i za puno jace klubove od Zvezde. I to je manjak znanja, a ne manjak srece. E sad, ona tri ponistena gola, to bi se moglo podvesti pod manjak srece jer su cm odlucivali. Ali sreca prati hrabre, a rendzersi su bili.
Kraj price, ruka ruci, idemo dalje.
Steta za ovaj tim, dosta dobrih igraca, povoljan zreb, bila je sansa za proboj do zavrsnice LE.

Bojan

pre 2 godine

Moj utisak je opet Borjan, koja ljubav prema klubu u 85 min on trči po loptu, ide do centra, svaka čast, negativan utisak Stanković, jednostavno ne zna, jedini trener u trenerci ove tri noći Evropskog fudbala

War Inside My Head

pre 2 godine

Dvije utakmice se trude,muče,ali u Evropi se svaki odbrambeni kiks plaća,a tek napadači i propuštene šanse?Rezultat na kraju sve kaže,pamti se pobjednik.Nisam siguran koliko je Stanković Zvezdi neko dugoročno rješenje,kao igrač je bio vrhunski,ali to nije garancija za trenersko mjesto?

Horhe Lorenco Braun

pre 2 godine

"Stanković: Da li je prošao bolji tim?" Uvek dalje ide bolji tim,bez obzira da li je do boljeg rezultata stigao na znanje ili na sreću.

vladan

pre 2 godine

I mi u Crnoj Gori imamo jednog ovakvog trenera. U pitanju je rukomet. Kada se izgubi ili ne daj Bože dobije utakmica za nju je sve sjajno. ????

ja

pre 2 godine

Ono što najviše zabrinjava jeste da od ukupno 15 igrača koji su danas igrali za Zvezdu, svega 6 može da igra za Srbiju. Ukupno 9 stranaca je igralo. Borjan je Kanađanin, Ivanić Crnogorac, Dragović Austrijanac. Samo Eraković, Rodić, Gajić, Motika, Pavkov i Katai su Srbi. A Pavkov i Katai su pritom pola Slovak, odnosno pola Mađar. Veoma tužno od strane tzv. "Stuba SrBstva"...

pop

pre 2 godine

Zvezda je ovom pobedom obezbedila da bude nosilac u playoff-u za ligu sampiona(ako osvojimo prvenstvo)
(Pevac, 17. mart 2022 21:40)
plašim se da ide suspenzija zbog transparenta.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Sve ok Deki, generalno smo obe utakmice dobro odigrali, malo nedostatak srece, precka, promasen penal, ponisteni golovi, promasene sanse. E sad, moja zamerka je Srnic u prvoj, iz straha verovatno. Ocajno odigrao, napravio penal bez ikakve potrebe. Mada je i sam penal smesan iskreno. U drugoj, mogao je Ben ranije, Gajic ranije, ali sta da se radi, to je sport. Deki jeste pocetnik trener, ieste da ima da uci, ali neka uci. Igra je bolja nego sto je bila, pa sad za godinu-dve uz ulaganja mozemo da se nadamo necemu.

111

pre 2 godine

Znao sam da ce da broji sanse. Neka mu neko objasni da se racunaju golovi a neiskoriscene sanse su neznanje. Prosao je mnogo bolji tim. Ali on to ne razume. U stvrai, ovakva pobeda najvise boli. Budite barem jednom realni. I posteno kazite, oni su bolji umesto da se divite stvorenim sansama.

djoka

pre 2 godine

Pa ni Zvezda nije bila bolja od Salcburga.Krasanodora da ne nabrajam dalje pa prosla? Zar ne? Kvazi igraču i treneru...Ti i tvoje 100 i kusur utakmice za reprezentaciju? Daj molim te ...

Pa naravno da jeste

pre 2 godine

Odrao ih Rangers u dvije utakmice i on se pita dal je prošao bolji tim?? Pa Rangers vas je rutinirao i u drugoj odigrao koliko im treba

fkcz

pre 2 godine

Vrhunska igra Zvezde u dvomeču sa Rendžersom. Eraković odigrao doktorski večeras. Definitivno se ne može reći da je prošao bolji tim, ali u tome i jeste draž sporta, da ne pobeđuje uvek bolji. Da mi, pre 5 godina, nismo pobedili mnogo bolji Krasnodar, pitanje gde bismo sada bili. Verovatno u istom mulju kao i 25 godina pre toga.

Zvezda je odigrala lavovski, kao i prošle godine protiv Milana, ni ovoga puta to nije bilo dovoljno, ali vratiće nam se možda već sledeće sezone.

Milutin

pre 2 godine

Realno, nije prošao dalje bolji tim, ali nije tako nedavno prošao ni Salcburg, ni Kopenhagen, ni Jang Bojs..dakle sve je to normalno zato2je fudbal i najgledaniji jer daje šansu slabijem.
(Alek, 17. mart 2022 21:11)

Po čemu su to Kopenhagen i Jang Bojs bili bolji od Zvezde?

горан

pre 2 godine

Naravno da je prošao bolji tim dali vam 4 gola vi 2 tako da to je to.
(Mrki, 17. mart 2022 21:07)

Nije pitanje da li je prošao tim koji je dao više golova

ja

pre 2 godine

Ono što najviše zabrinjava jeste da od ukupno 15 igrača koji su danas igrali za Zvezdu, svega 6 može da igra za Srbiju. Ukupno 9 stranaca je igralo. Borjan je Kanađanin, Ivanić Crnogorac, Dragović Austrijanac. Samo Eraković, Rodić, Gajić, Motika, Pavkov i Katai su Srbi. A Pavkov i Katai su pritom pola Slovak, odnosno pola Mađar. Veoma tužno od strane tzv. "Stuba SrBstva"...

Avatar

pre 2 godine

Deki alal vera majstore...mene si kupio za sva vremena.Nisam nikada ni sumnjao u tebe,ali bio si pocetnik pa je oprez i zadrska postojala.Sada si me kupio za ceo zivot.Igramo odlican fudbal,napadacki,bez respekta...nema se sta zameriti!!!Alal vera majtori!!!

Niti volim Zvezdu niti Partizan

pre 2 godine

Grobarcici igra vam partizan, mada znamo da vas to ne zanima...
(Boxer, 17. mart 2022 21:10)

Sad mi je još draže što ste ispali nakon pompeznih najava da ćete pobediti 4,5 ili 6:0. Gledaj svoju zbezdu i ćao. Dejan Stanković je bio dobar fudbaler ali kao čovek je teška pavijančina i nula. Bolji je tim prošao, dali vam 4 komada, vi dali 2 i šta hoćeš više??? Dali 3 gola iz ofsajda i omašili penal. Ako nekome nije jasno, ofsajd je nedozvoljena pozicija, zato vam se ti golovi i ne računaju.Moglo je 10 igrača da bude ispred gola Rendžersa, ako je 1 bio u ofsajdu, gol se ne bi važio i tačka. U Bg ste imali pregršt prilika pa niste iskoristili. Prošao je bolji tim i to je to. A ti boheru, seti se da si do pre 5 godina ispadao od Kairata, Slovana , Apoela itd, a sada igraš nokaut fazu. Seti se toga i ostavi se Partizana. Vratilo vam se za prozivanje pobeda Partizana nad Realom od 0:0 ili Mutd od 0:1. Sad ste vi dobili Rendžers u Škotskoj 0:3 i prošli ukupnim rezultatom 2:4, buhahahahahahahahahahahahahahah!!!

Demar Derozan

pre 2 godine

Deki nije trener za velika dela. Ipak se on vezba na Zvezdi, vreme prolazi a napretka nema. On je odgovoran sto zeli da tim igra ofanzivno i moderno, a nema igrace sposobne za to, tehnicki neobucene sto pokazuje npr. neznanje u realizaciji. Tim je spreman fizicki, ali sem Dragovica i Katajia, sve drugo je upitno. Bena verovatno stizu godine. Ipak je Miloje bio u pravu sto je, znajuci limite igraca, forsirao defanzivnu i dekadentnu igru sa onim bedemom ispred gola,uzdao se malo i u srecu i dolazip do grupne faze LS. Imao je takodje Krsticica i Degeneka sto je kapitalna predniost u odnosu na sadasnji tim.

gari

pre 2 godine

Ma jok, vi ste svetski šampioni, ko može protiv vas!!!!!
Pogledaj semafor, dovoljno si dugo u fudbalu, da znaš kako stvari stoje. Ako ne znaš i nije ti jasno, onda burazeru menjaj profesiju. Mada, da se ja pitim, odavno bi popio "šut kartu"
iz CZ !!!!!!!!!! Mnogo nas skupo koštaju tvoje greške, pre svega NE ZNANJE!!!!!!!!!

CJC

pre 2 godine

Ljudi, kakav Salcburg, Kopenhagen, Krasnodar, Young Boys? Jeste li vi gledali samo Zvezdu protiv njih u gostima pa lupate kako su nas razvalili?
Nijedna od ove 4 ekipe sve ukupno nije imala ni polušansu na Marakani, Salcburg bez šuta, Krasnodar iz nepostojećeg penala, YB iz odbitka, Kopenhagen takođe iz nepostojećeg penala, pola nisu prešli za celu utakmicu.
Kakve gluposti čovek sve da pročita.

Kum Žoržo

pre 2 godine

Kad se samo setim kako su se Terza i Stanković radovali kad su izvukli Rendžers kao da su izvukli Malu Moštanicu. Jeste Rendžers bio najslabiji tim koji su mogli dobiti ali se pokazalo da je i taj najslabiji tim dovoljno jak da ih lagano izbaci.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Neće biti da se Kristijano povredio kad je "sevnula" kontra jer se povredio u prvom poluvremenu, a kontra "sevnula"u drugom.

Mnogo je Deki, mnogo je...

Morao si povredjenog igrača da menjaš odmah ili makar na poluvremenu.

Taj gol nas je izbacio. Dakle, direktan krivac si ti.

Takodje, kako može Pavkov da igra celu tekmu?

Kada se to poslednji put desilo? Totalno vam forme, pada ko klada na najmanji dodir, a ima 2 metra i 100 kila! Ne vredi. Drvo.

Talija neverovatna protiv Liverpula i par puta još nekih bljesaka za karijeru od 10 godina u Zvezdi. Malo je brate, malo je..

Zašto igra Katai toliko dugo i zašto Ivanić?
Daš im 60-ak minuta i ako ne im ne ide tog dana brate odmah ih menjaš.

Katai u prvom poluvremenu bezbroj izgubljenih duela.

Moj sin od 12 godina bi, kladim se u život, bolje izveo sve njegove kornere danas nego što je on. Ne može da dobaci ni do pola prve stative.

U drugom je preševao igrača, pa golmana, pa navijače i na kraju sebe i to sve na 3 metra od gola i upropastio šansu.

Ivanić umesto da šutne kad je otvoreno na 20 metara "proigrava" pravo loptu u njihovog igrača u gužvi u šesnaestercu "traživši" Kataia.

Pa onda to niihovo nonšalantna dodavanja i proigravanja petom, itd.? Pravo u noge njihovih igrača.

Njima je potreban psihijatar jer su izgleda umislili da su svašta nešto...

Nemoj da me neko pogrešno shvati, ja mislim da su toliko dobri da bi mi morali da imamo još dvojicu istih kvaliteta za zamene. Pa dok nekom ne svine, drugom ne svane. Ali bi zato imali uvek kvalitet.

Ovako, ako njima dvojici ne ide, mi nemamo šta da tražimo.

Kanga mi je najbolji stranac koji je ikad igrao u Zvezdi. Drugi neka bude Ben.

"Andjus ima osecaj"

pre 2 godine

sutra na treningu vezbajte korner, ako date gol mozda ce vam ga naknadno priznati, a onda odrzite konfer. za stampu i kazite kako ste eto ispali nesrecno za taj jedan gol.

pop

pre 2 godine

Zvezda je ovom pobedom obezbedila da bude nosilac u playoff-u za ligu sampiona(ako osvojimo prvenstvo)
(Pevac, 17. mart 2022 21:40)
plašim se da ide suspenzija zbog transparenta.

Kiki

pre 2 godine

Ne, posto ste i jedan i drugi tim osrednji. A posto ste izgubili od jednog osrednjeg tima, to vas svrstava u lose timove. O taktici i trenerskim mogucnostima ne treba ni raspravljati posle ovakve igre i poraza.

Alek

pre 2 godine

Realno, nije prošao dalje bolji tim, ali nije tako nedavno prošao ni Salcburg, ni Kopenhagen, ni Jang Bojs..dakle sve je to normalno zato2je fudbal i najgledaniji jer daje šansu slabijem.

da znas

pre 2 godine

Tamo gde treba IZGUBIŠ ostaje samo još NAMEŠTENO PRVENSTVO

MOLIM VAS OBJAVITE
(1, 17. mart 2022 21:11)

Videlo se u derbiju ko igra namesteno prvenstvo

111

pre 2 godine

Znao sam da ce da broji sanse. Neka mu neko objasni da se racunaju golovi a neiskoriscene sanse su neznanje. Prosao je mnogo bolji tim. Ali on to ne razume. U stvrai, ovakva pobeda najvise boli. Budite barem jednom realni. I posteno kazite, oni su bolji umesto da se divite stvorenim sansama.

zvezdas-rajvoSa

pre 2 godine

Bilo je vruceg srca, ali i vruce glave. Da je bilo vruceg srca, a hladne glave, Zvezda bi dala 4-5 golova i prosla dalje. Igraci nisu bili pripremljeni za gol i realizaciju mirne glave. Igracima je golman McGregor usao u glavu i to je bilo to. Dobro izdanje, jako slicno kao protiv Milana prosle sezone, ali iz dvomeca protiv Milana se nista nije naucilo. Da se nesto naucilo, veceras bi prosli dalje. Ove reci trenera Stankovica ne ulivaju poverenje da se moze nesto nauciti iz ovog dvomeca. Mislim da bi opet isto ponovio i dogodine.

veverica

pre 2 godine

prosao je bolji trener. rendzers je stvarno jaaaako los. medjutim stankovic je radio neverovatne stvari. drzati picinija u igri povredjenog da hramlje sve dok ne primimo gol je nadrealno. pavkov-ohi tandem tezak promasaj. tako da sve u svemu rendzers je sasvim zasluzeno prosao.
ne znam sto u zvezdi mrze bena. covek je najbolji stranac ikada. za pavkova i ohija izmislio fudbal. upariti ona dva panja je zlocin. ja garantujem ohiju da das da na praznom terenu vodi loptu od gola do gola, da bi mu pobegla.

Стара школа

pre 2 godine

Станковић је сјајно поставио обе утакмице, као и прошле године са Миланом. Ипак је он ОДЛИЧАН тренер! Те 4 утакмице су довољн доказ.

pingvin

pre 2 godine

Napravio se "restart srece".Sve ove godine protiv krasnodara,salcburga i ostalih norao je kad tad doci na naplatu. Mozda i bolje sada,da se usmerimo ka tituli i sledece sezone uz sve benefite da se pravi ekipica, koja ce uz PRAVOG napadaca ( da se milka, dve ako treba), biti bar malo konkretnija u ligi sanpiona .

War Inside My Head

pre 2 godine

Dvije utakmice se trude,muče,ali u Evropi se svaki odbrambeni kiks plaća,a tek napadači i propuštene šanse?Rezultat na kraju sve kaže,pamti se pobjednik.Nisam siguran koliko je Stanković Zvezdi neko dugoročno rješenje,kao igrač je bio vrhunski,ali to nije garancija za trenersko mjesto?

Severnjača

pre 2 godine

Prošao je fizički spremniji tim koji zna da iskoristi svoje šanse! Pićinija si morao da zameniš na pauzi, Pavkov igrao bez volje i žara, Katai ima snagu samo za poluvreme! Ko nam je kriv što Ben sa 5 metara ne ubaci loptu u gol? Ko je kriv što Katai dribla samog sebe i uvek ima potez više? Glavu gore, nismo se obrukali, sad se potrudite da uzmete titulu!

Bojan

pre 2 godine

Moj utisak je opet Borjan, koja ljubav prema klubu u 85 min on trči po loptu, ide do centra, svaka čast, negativan utisak Stanković, jednostavno ne zna, jedini trener u trenerci ove tri noći Evropskog fudbala

hypatija

pre 2 godine

Bravo Deki, bravo moja Crvena Zvezdo! Obe utakmice muška igra, dobre akcije, srce na teren, trčanje, zalaganje, pomalo i fudbalske drskosti (dodavanje petom)... sve. Sreće nije bilo, možda pomalo iskustva, ali ... sve će doći na svoje mesto još koliko sledeće sezone. Moja Crvena Zvezda sve bolja i bolja, iz sezone u sezonu.Hvala za dobru utakmicu.
GAZI ZVEZDOOOOOO !!!

Pedja J7

pre 2 godine

Nije bilo logike da igraju zajedno Ohi i Pavkov... Pogotovo ako jurimo rezultat i presing pravimo.
Morao je Ben umesto jednog od njih da počne...
Oni su gušili jedan drugog...
Za obojicu je trebalo da se otvori jedino ako imamo 2-0 u 80.min pa krećemo da bunarimo...
Osakatio je igru Stanković obojicom...

Betolingar Misdongard

pre 2 godine

Čupa Eraković odigrao meč za 10. Bravo za partiju samo da nastavi, on i Drago sjajan duo.

Sa druge strane Pavkov očajan, kod njega nema između ili je junak ili katastrofa. Mogao je dati 2 komada kao od šale. Na kraju ga je Ohi čekao i čekao a on na petama. Previše propuštenih zicera i ne vredi.

Sve u svemu ponos za ovakvu atmosferu i rezulate, vratili smo Zvezdu gde pripada.
Bože zdravlja, biće novih evro proleća.

Miki ciganin

pre 2 godine

Deki, za pristup, igru, borbenost, šanse, posed, svaka čast, kapa dole, iako od toga nismo dobili prolaz, dobili smo pumpanje samopouzdanja pred završnicu prvenstva, mala zamerka ide na izmenu Ohija, mislim da je napolje trebao Pavkov, Ohi nije dao gol, ali je u igri bio odličan, medjutim proći će brzo žal za milion šansi, nedostatak sreće, moramo priznati da smo je i mi imali mnogo puta u proteklih par godina, dakle vratiće se nekad, a sad majstore u boj za titulu i kup i biće sve super.

marko992

pre 2 godine

Zvezdasi, budite zadovoljni pobedom, igrali ste hrabro i casno se oprostili.
Nista nije slucajno, stvaranje velikog broja sansi a malo iskoriscenih nije samo stvar srece jer i to govori o kvalitetu tima.
U svakom slucaju, prva utakmica je presudila, a vi treba da budete prezadovoljni ovogodisnjim ucinkom.
Cestitam na jos jednoj uspesnoj sezoni u Evropi.

Stari cigan

pre 2 godine

Mislim da je to bilo novinarsko pitanje koje je Deki retoricki ponovio pre nego sto odgovori. Deki je Zvezdino dete i dobro zna da klub i publika priznaju samo rezultate. Ako u dvomecu primis 4 gola a das 2, nisi bolji tim i ispadas. Nema tu mnogo price. I nema tu nikakvog razloga za zadovoljstvo.
Sto se tice umetnickog dojma i faktora srece, tu bi se imalo sta reci, ali koga to interesuje. Zvezdinog navijaca koji se seca Barija i Tokija, sigurno ne.
Na ovom nivou ako masis penal tamo i tri zicera ovde, ne mozes da prodjes. To je prevelik luksuz i za puno jace klubove od Zvezde. I to je manjak znanja, a ne manjak srece. E sad, ona tri ponistena gola, to bi se moglo podvesti pod manjak srece jer su cm odlucivali. Ali sreca prati hrabre, a rendzersi su bili.
Kraj price, ruka ruci, idemo dalje.
Steta za ovaj tim, dosta dobrih igraca, povoljan zreb, bila je sansa za proboj do zavrsnice LE.

zvezdaš 75

pre 2 godine

Da su mnogo bolji nisu, samo iskoristili svoje šanse što je i najvažnije u fudbalu. Prosto je. Oni sve svoje spakovali, mi sve promašili.
Nema ljutiš, ruka ruci.

Zvezda na ovom nivou, ako želi u 1/4 finale ne sme da promašuje 3-4 zicera i to je to. Pavkov je morao da ubaci ono i to bi bio otvoren meč i uleteli bi u naš ritam. Šta da se radi. Na leto ojačati ekipu, izbaciti Srnića, Gobeljića, Gajića, Pankova i slične polovnjake gurati više talentovane dece koju imamo i uz par bržih igrača kao Radonjić i onaj veznjak Adoo iz Šerifa, to će biti bombona ekipa i na nivou LŠ. Čestitke momcima! Zvezda ole!

vladan

pre 2 godine

I mi u Crnoj Gori imamo jednog ovakvog trenera. U pitanju je rukomet. Kada se izgubi ili ne daj Bože dobije utakmica za nju je sve sjajno. ????

Bg

pre 2 godine

Vratilo nam se za ogromnu količinu sreće koja nas je pratila proteklih sezona. Krčag je jednom morao da se razbije. Ipak: -Bravo momci!

Horhe Lorenco Braun

pre 2 godine

"Stanković: Da li je prošao bolji tim?" Uvek dalje ide bolji tim,bez obzira da li je do boljeg rezultata stigao na znanje ili na sreću.

Mile0407

pre 2 godine

Inace kao navijac iz suprotnog tabora nemam obicaj da komentarisem igre Zvezde, ali ovaj put cu demantovati sam sebe. Jeste prosao bolji tim, Rendzers je bolja ekipa, jaca, stabilnija i sa boljim trenerom. Medjutim, ne moze se reci da je Zvezda bila losija, jednostavno su izgleda potrosili neke kredite srece ranijih godina. Licno mislim da je Stankovic trebao postaviti igru u prvoj utakmici vise ziheraski, kao Milojevic, i igrati da ne primi gol. Medjutim, ja se ne pitam pa je covek postavio ofanzivnije, probao da da barem jedan i verovatno onda da se zatvori. Bilo je sta je bilo, dobra utakmica veceras i pobeda koja donosi puno bodova nasem fudbalu. Nadam se da ce ova situacija sa 2 predstavnika u LS doneti nove sponzore, mozda i vlasnike, pa cemo sa renoviranim timovima i stabilnim finansijama biti koliko-toliko ravnopravni.

Lord

pre 2 godine

Pobjedio tim koji je zbog svojih dugova posteno bankrotirao, beton liga i nazad.
Izgubio tim koji radi sta hoce.

Pitanje za Terzica, je l' Piksi sada dobar?!

Aleksej je bilde

pre 2 godine

Ne znam, ne gledam Zvezdine utakmice. Ali, ako je lošiji tim prošao, onda bolji tim ima lošeg trenera, tj šefa struke. 😉

Dejo

pre 2 godine

Nema se sta zameriti igracima,dali su sve od sebe,zaista se trudiili do poslednje sekunde,a toliko promasenih sansi je odraz kvaliteta,znaci mi ne mozemo da si priustimo igrace koji imaju kvalitetnu zavrsnicu,oni kostaju,ali mislim da je trebao ostati u igri Ohi a ne Pavkov,ali opet ne znaci da bi bilo bolje,samo mi se cini da se Ohi rvao sa njihovim stoperima bolje nego Pavkov.Ostaje zal za svim tim prpustenim prilikama ali i ponos ako nista drugo bar smo pobedili i opet skupili bodove za ceo srpski fudbal,mozda nismo kalibar za ligu sampiona ali za ligu evrope jesmo sigurno.

kxk

pre 2 godine

Vratilo nam se za one utakmice iz kvalifikacija za LŠ gde je Borjan imao po 10 odbrana i mi prolazili. To je sport, zato je i zanimljiv.

historikal

pre 2 godine

Stanković se potom obratio novinarima na konferenciji za medije.

"Znali smo da će meč biti težak. U drugom delu smo bili organizovaniji. Šteta zbog penala na kraju, ali smo srećni što smo ušli medju najboljih osam. Ne dešava se često da se tim plasira ovoliko daleko. Spremamo se za sledeću utakmicu. Verujemo da možemo da se plasiramo još dalje", istakao je trener srpskog kluba.

Upitan je za fenomenalnu partiju 40-godišnjeg golmana Alana Mekgregora koji je na ovom meču napravio 11 odbrana.

"Kao i u prvoj utakmici, on je odbranio u nekim važnim situacijama. Ima puno iskustva, bio je miran u ključnim trenucima. Ceo tim je igrao dobro s obzirom na atmosferu ovde", rekao je Stanković.

____

Ovo eventualno mogu biti Van Bronkhorstove riječi, nikako Stankovićeve...

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Sve ok Deki, generalno smo obe utakmice dobro odigrali, malo nedostatak srece, precka, promasen penal, ponisteni golovi, promasene sanse. E sad, moja zamerka je Srnic u prvoj, iz straha verovatno. Ocajno odigrao, napravio penal bez ikakve potrebe. Mada je i sam penal smesan iskreno. U drugoj, mogao je Ben ranije, Gajic ranije, ali sta da se radi, to je sport. Deki jeste pocetnik trener, ieste da ima da uci, ali neka uci. Igra je bolja nego sto je bila, pa sad za godinu-dve uz ulaganja mozemo da se nadamo necemu.