Fudbal 285

Četvrtak, 17.03.2022.

19:30

Partizan se porazom oprostio od Evrope

Fudbaleri Partizana poraženi su od Fejenorda 3:1 (1:0), u revanš meču osmine finala Lige konferencija.

Partizan se porazom oprostio od Evrope IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

285 Komentari

Sortiraj po:

Gazda Dojkan

pre 2 godine

(Kazem za njegovo dobro, 18. mart 2022 01:27)

Mogao si da vidis kako igraci Fejnorda igraju isto, sa sto manje kontakta sa loptom. Osim onog Kolumbijca koji ima odlican dribling.
Po ulasku cetvorice mladih igraca pred kraj, i Partizan je u par navrata uspeo da izmenja 3-4 pasa na prvu, na sredini. To je moderan fudbal. Dribling je poslednja opcija i to u poslednjih 30 metara. Sinoc je Fejnord imao 3 sanse pre prvog gola, tako sto su po trojica zatvarali nase vezne sa loptom, na nasoj polovini. I to posle telefonskog razgovora pomocnog trenera. Samo su promenili nacin presinga jer su videli da nasi vezni dave loptu. Pritisnu ga brzo sa tri strane i oduzmu mu loptu. Ni Mesi je ne bi sacuvao.

СУМА

pre 2 godine

Са Савом је Партизан био европски тим, тим који побеђује дербије и игра модеран фудбал. Ово сада је срамота. Станојевић је највећи тренерски дупеувлакач кога сам видео у животу. Човек је пун неких прича, а грама образа нема. Тотални аутсајдер!!!!!!

mighty banana

pre 2 godine

Prvo da se našalim, Partizan je već privatizovan, samo niste svesni toga...
Drugo, ja jesam navijač Crvene zvezde, ali zaista objektivno govoreći Partizan ove sezone u Evropi nije apsolutno ništa pokazao. Nije se ni moglo očekivati kada je su jedina dva krštena igrača Rikardo koji je konstantno odsečen od ostatka tima, nije čudotvorac da jedan na pet postiže golove i Natho koji ima snage za 37. minuta. Golman Popović je talentovan, naravno da greši, ali treba istrpeti i sigurno će se to vratiti Partizanu. Zdjelar me je oduševio na nekim utakmicama, ali u derbiju i protiv Fejenorda (u Beogradu) je delao kao amater. Ostalo žali bože.
Da bi vam zaista krenulo na bolje prvo gospodin koji dozvoljava blamaže od Šamroka i Flore treba da ode i da se posveti svojoj bašti, lepo da zaliva cveće i neka uživa. Neka se ostavi fudbala.
E onda gospoda koja su "privatizovala" Partizan V i V. Tek onda možete da očekujete nešto.

Zoran

pre 2 godine

Ma, videcete vi kada se Fejsa vrati iz Vrnjacke banje. Ima da bude ko nov..

Jojic, majko mila..!!!!!! ??
Lola..Gospode ima li te..????
Miletic, Senicanin, Lutovac, Markovic, Urosevic, takozvani trener Stanoje, pa Vazura i komunisticki komesar Vucela..Sta je Partizan Bogu zgresio ???

Srdjan

pre 2 godine

Tako je druze. Sve zvezda mora. Isto tako je morala i da ukanali srpski fudbal pre jedno 6-7 godina kad je gubila u sezoni kupanja pa smo te iste bodove gubili i pre nego sto je neko evropsko takmičenje pocelo. Cak je jedne godine Vojvodina dogurala vise od vas koja je krenula od prve runde i bila nepovlascena na zrebu.
Je li to ona sezona kada ste usli u kvalifikacije za LS umjesto Zvezde? Tada se niste bunili i zalili nad sudbinom srpskog fudbala!

Зоран

pre 2 godine

Ево ја као звездаш, да покушам да објасним гробосима шта им не ваља:
Вратили сте ведете клуба (јојић, марковић, смиљанић...), а отерали бесрамно једног Суму који је за све поменуте Меси лично
Дизали сте Станојевића у небеса, кад је долазио, немојте да сад буде коментара да нисте....

zoran

pre 2 godine

Svi nađoše krivce ali niko ne reče ružnu reč za Vucelica i Vazuru.Shvatite da su naši klubovi samo banke za Sps i Sns ,tako je godinama i tako ce biti dok se klubovi ne privatizaciju

Krcun

pre 2 godine

Nego jel neko prebrojao broj stranaca koji je završio utakmicu,1.Jel stubu srbstva jedino u basketu važno?!
Kaže da se ne poredimo sa njima,pa i ne poredimo jer iza nas ne stoji država da sa 60 miliona duga dovodiš strance od 2 miliona.Kako da se poredimo.Imamo œto imamo i ostvaruju se rezultati preko mogućnosti.Stanoje radi magiju sa ovim igračima a uprava e to je tragedija ali to je već stara priča.Pustite decu da igraju jer šta nam drugo preostaje.

Volim i ja vas

pre 2 godine

Najbolnije je to sto Fejnord vec godinama apsolutno nista ne znaci u evropskim okvirima.
Protiv nas su delovali kao da su sa druge planete.
Isto vazi i za Rendzers, mada su gani pruzili bolji otpor.

Kakva nam je uprava?

pre 2 godine

Baš me čudi što Partizan nije prošao dalje s takvim vrhunskim ljudima u klubu (Vučela, Vazura, Iliev) i fenomenalnim fudbalerima pod ugovorom kao što su: Brežančić, Obradović, Miljković, Lola, Pavlović, Lutovac i Holender.

Biće da nismo imali sreće ni na derbiju, ni protiv Holanđana, pa smo na ta 3 važna meča primili 10 golova. Nisam primetio da se navijači s juga bune, pa pretpostavljam da i oni tako vide stvari.

dak

pre 2 godine

Gledam Zdjelara kod 3.hola. Sko obratite paznju kod tog gola se sve vide.
1. koliko smo neinteligentna ekipa za razliku od njih.
2. Voljni momenat.
Zcjelar vidi da mu igrac utrcava,igrac fejnorda prolazi pored njega i ubacuje se,a on nemo posmatra. U fazonu ma neko ce drugi umesto mene.
Epilog je da nam ulaze u peterac!
Golmani su nam kriminalni mada je i ostatak ekipe takav.

replika

pre 2 godine

Tesko da cemo videti nekad vise neki klub u zavrsnica nekog evropskog takmicenju.

Drugi odskacu i ispred su. Ocekivano poraz na kraju.

Lord

pre 2 godine

ništa lično,
cz ima za nijansu bolju prvu postavu,
velika razlika je u kvalitetu i duzini klupe.
Na sve to jedni kreativni fudblaeri Partizana Natho, Markovic i Pantic su maltene non stop povredjeni.

Nisam klinac i realno ti govorim, u prvom derbiju sudije su spasile cz, jer je izjednacenje doslo posle ociglenog prekrsaja na Vujacicem, a sansi je bilo na obe strane i za 0:2 i za 2:0.

Vi da ste vrhunski tim dobili bi Surdulicu, a niste, uostalom to je napravilo razliku.
Ovako ce derbi odluciti, tu su sanse 55-45% u korist cz.
Jedna utakmica moze da bude svasta.
Bivao je i Partizan mnogo bolji pa je prvenstvo stajalo u tom derbiju,
2x, oba puta po 1:0 na JNA (Tejgo, Jojic).
Ovaj sa Tejgom je mogao da ode na bilo ciju stranu, a bilo smo PONAVLJAM mnogo bolji od vas.

The Unforgiven

pre 2 godine

Fejenord je vrhunska ekipa,mnogo su bolji od Partizana,a bolji su i od Rendzersa i od Zvezde,da li bi i njima po pet komada minimum
(Pa da, 17. mart 2022 23:13)
--------------------

Toliko je vrhunska ekipa da igra cak u 3. ligi evropskih takmicenja ... ;)

Kazem za njegovo dobro

pre 2 godine

(Jos kad vidim Lolu da istrci na teren sve mi je jasno ko smo i sta smo, 17. mart 2022 22:59)

Samo se za konstataciju o Bazdaru je slazem, a iskazi o njemu ti se suprotstavljaju. Kazes da je usao na resenu utakmicu i da traba da pokusa nesto bez obzira da li ce pogresiti, a osudjujes njegov los pokusaj lobovanja golmana koji stoju u polukrugu sestnaesterca. Pa da pokusava ili da ne pokusava?
(Aspera

Vidi, legitimno bi bilo da je on pokusao da ga lobuje, ali nije, sutnuo je iz straha jer nije video ni jednog naseg kome bi mogao da odigra posle pola sekunde poseda lopte. Pogledaj sve utakmice na pripremama i one na kojima je dobijao priliku, ni u jednoj situaciji loptu nije kod sebe zadrzao duze od sekunde. To pokusavam da kazem, realno imao je situaciju sa jednim igracem Fejenorda ispred sebe, pa uzmi loptu, kreni imas 50 metara da napravis dribling, pokusas da gva pretrcis, a ne da pokusas lob sa pedeset metara i ne usped da dobacis do sesnaesterca. To sam hteo da kazem. Nad.kaj se malo, pokazi da ces biti veliki, nemoj ko devojcica sve na prvu da odlazes prvom do sebe u svakoj situaciji, cak to radi i u nasem sesnaestercu u najvecoj guzvi, uzmi, izbij, kreni da driblas, nesto na svoju ruku uradi, budi taj, pravi, nemoj i ti da upadas u alibi fudbal koji Partizan igra vec neko vreme. Tako se ne postaje veliki, tako se postaje povratnik sa 27 koji ne moze guzicu da pomeri kao polovina trenutnog tima.

Pppp

pre 2 godine

Meni nije jasno, kako to Jojic nema snage da trci duze od 10min. Od pocetka drugog poluvremena on se setka. Bukvalno seta po terenu. 68min pored njega porlazi prvi jedan pa onda drugi igrac on ni da potrci niti krene na njih. Ja ne znam kako je njemu dozvoljeno da se seta i za to prima novac.

deda

pre 2 godine

Fejnord je bolja ekipa pa i na Uefa listi je 7 mesta idpred Partizana.Pre bih rekao da Fejnorrd nije toliko dobar koliko je Partizan los.

remax

pre 2 godine

Партизанова реалност у овом тренутку, мало је и поправљен утисак у односу на прву утакмицу.
Према навијачима Фејенорда имам велико поштовање откако су ономад изврнули Ротердам наопачке јер им је прећено насилним инјектирањем.
То су прави навијачи, а не ове плаћеничке хуље овде са обе стране које се подмирују са пар шушки да у вези свега што је важно ћуте као мумије.

Gost

pre 2 godine

Upravo dosao sa prepunog stadiona. Na 5+ svi se dizu na iole ozbiljniju sansu, nijedan faul se ne prasta… U karakteru imaju sve sto moj tim nema

ok

pre 2 godine

Povredjen Pantic,prodali Sumu a Lazar Pavlovic 10 - ka sedi na klupi.Mislim da smo sto se toga tice fenomen u evropi.Pa zna se uglavnom koji fudbaler nosi desetku,ili ne znamo....

Da nije poludeo Rikardo ove sezone mi bi je zavrsili ponovo u septembru

pre 2 godine

Jednostavno za ovakav alibi fudbal koji Partizan pokusava da igra jednostavno moras imati bar dve azdaje i onda mozes da igras klaj--klaj i da cekas da oni nesto urade. Kad nemas nesto tako e onda moras da trcis kao lud ako oces da pariras jakima. Sta meni nije jasno kod igraca Partizana, kako je moguce da devet od deset njih toliko sumnja u svoje mogucnosti i svoje znanje da niko na cistu poziciju kada ima oko centra ne sme da pokusa pas unapred da pustti. Znaci oduzme se nekako lopta i onda ti trebaju dva pasa da se dodje do opasne situacije, ali ne vidi se igrac ispred sebe i onda se ipak odluci loptom unazad da se igra. E sad, pogledajte Fejenord koliko puta je nesto tako uradio u ove dve utakmice? ja mislim ni jednom, uvek je pas unapred i uvek je taj pas igracu na desetak metara precizan, tacno odmerene snage, nasi ako se i odluce da puste unapred to je pet metara od naseg igraca, ili ce ga ubiti loptom, ili ce metiljavo lopta preci dva metra i neki od njihovih ce je pokupiti. Pa cekaj, treniras fudbal 30 godina, kako je moguce da si nesposobam da pustis tacan pas u noge igracu koji stoji 10 metara od tebe? Ja to nikako ne mogu da ukapiram. Zvezda je igrala prethodnih sezona na isti ovaj fazon, ali ona uvek ima jednog, ili dvojicu koji nesto znaju i koji iz ovakvog alibi fudbala mozda i mogu nesto, mi kad gledam utakmicu kao da smo se trudili da skockamo tim od neznalica. Mislim, koliki talenat treba da se za 180 minuta naprave pet tacnih dodavanja.

Urmur

pre 2 godine

Fejnord za ove skote-licno Bayern Minhen !Toliko o "jakoj zvezdi".Stanoje...samo budi hrabar i pametan ,kao u prvom mandatu,i necemo imati problem ako ih stegnemo.A mozemo ,i te kako !!!Danas je bilo i jako dobrih elemenata ,s`obzirom na tim koji imamo,nismo bili losi.samo me cudi sto nasi bekovi i stoperi stoje na dva metara od nihovih napadaca,Zasto dozvoljavaju da centriraju,stojeci tako daleko od njih?Znam da su brzi,ali ne mogu biti toliko brzi na 5 metara da te prodju lako...Pravi faul,jaci sko u skoku,zagradi ,budi blizu,ne dozvoljavaj kratke pasove i na kontru...Tako smo daleko opasniji,i danas se to dokazalo.Sa Mileticem smo nekako jaci ,nisam verovao da cu ovo nekada napisati-ali je ipak tako.Covek nije izgubio ni jedan duel,dok me malo Sanicanin postavkama razocarao.Samo jako i nema predaje !!Puna podrska vama,ne i upravi !

Haha

pre 2 godine

10 srpskih igraca i Holender madjar koji je rodjen u Srbiji zavrsavaju mec u Roterdamuu :) za razliku od africkog kupa nacija u 18.45h :)
(filip, 17. mart 2022 22:55)


Koliko je tebi teško mogu da zamislim. Za razliku od vas mi se nismo obrukali, bruko jedna.

Licemerno od tebe, pogledaj samo tvoj KKP.!
Providno!

kibo

pre 2 godine

Kako su kupovali na polusezoni tako im se vratilo.Imaš evropu, prvi si na tabeli ,bežiš 5bodova mezimici i umesto da se pojačaš sa jakim igračima pa makar ih platio par miliona ti dovedeš ispušene lule Jevtovića, Fejsu, i ne znam koga jos, (o povratnicima Markoviću, Jojicu da ne pričam), i onda se cudiš kako se desi kiks protiv Napretka, pa te Zvezda dobije , pa te Fejnnord ponizi.I na kraju nećeš nista osvojiti niti zaraditi jer si bio magarac na polusezoni, obecavao neke bombe i šta ćemo sad ...

Bolje da se smejemo nego da placemo

pre 2 godine

Najbolja dva srpska kluba u nedelju dana primila su zajedno 12 golova od fejenorda i rendzersa.
Jedva cekam LS da dozivimo punjenje od jakih timova i srusimo ovaj rekord :))))

bik

pre 2 godine

10 srpskih igraca i Holender madjar koji je rodjen u Srbiji zavrsavaju mec u Roterdamuu :) za razliku od africkog kupa nacija u 18.45h :)
(filip, 17. mart 2022 22:55)

A ZOVETE SE JUGOSLOVENSKO SPORTSKO DRUSTVO
KOBAJAGI NEGUJETE RAZLICITOSTI

A VI RASISTI

doktor

pre 2 godine

Nama su naplaćivali kazne za navijače koji sede na stepenicama, a u Roterdamu redovi do terena su krcati, kao stajanje nekad na tribinama...
(Halo Bing..., 17. mart 2022 22:40)

Pa i njima naplate,sta je sporno?

doktor

pre 2 godine

Meni nije jasno kako neko moze toliko da propadne kao Jojic?! Covek je u obe utakmice ubedljivo najgori pojedinac. Nekad sam ga bas gotivio, kad je bio u Partizanu, u prvom mandatu. Ajde sto je fizicki propao, ali kako krucijalne greske pravi na svaki drugi kontakt sa loptom... A tek pocetak utakmice, nije valjda umoran u 15-om minutu, haha. A plata mu je ubedljivo najveca, dosta veca od Rikardove...
(milan 26, 17. mart 2022 21:42)

Pa evo da ti objasnim,posto nisi u toku. Jojic je pre 3god postao VEGAN. Zato ne mozes da prepoznas starog Jojica u ovom novom…

Aspera

pre 2 godine

(Jos kad vidim Lolu da istrci na teren sve mi je jasno ko smo i sta smo, 17. mart 2022 22:59)

Samo se za konstataciju o Bazdaru je slazem, a iskazi o njemu ti se suprotstavljaju. Kazes da je usao na resenu utakmicu i da traba da pokusa nesto bez obzira da li ce pogresiti, a osudjujes njegov los pokusaj lobovanja golmana koji stoju u polukrugu sestnaesterca. Pa da pokusava ili da ne pokusava?

super

pre 2 godine

Zvezda izgubila od Bajerna, Liverpula ( i pobedili smo budućeg prvaka Evrope),Psg i oni se nama smejali a njih rasturili Holandezi(6 liga Evrope) sa 8:3...ha,ha,ha... Zvezda je izgubila 3:0 ali je golman odbranio Kataiu penal,3 gola poništena,Kanga pogodio prečku...a Partizan rasturen na sastavne delove to je problem jer sem Zvezde niko ne igra protiv njih jako,tvrdo tj nemaju jakih protivnika!!!

Idi begaj

pre 2 godine

Zabranite fudbal u Srbiji.
Loše utiče na stanje nacije,godinama.....
Od uprave,preko fudbalera,pa do navijača.
Sramota za srpski narod na svim nivoima.

Licemeri

pre 2 godine

@Bane
Tako je druze. Sve zvezda mora. Isto tako je morala i da ukanali srpski fudbal pre jedno 6-7 godina kad je gubila u sezoni kupanja pa smo te iste bodove gubili i pre nego sto je neko evropsko takmičenje pocelo. Cak je jedne godine Vojvodina dogurala vise od vas koja je krenula od prve runde i bila nepovlascena na zrebu.

Admiral

pre 2 godine

@ Fejenord je vrhunska ekipa,mnogo su bolji od Partizana,a bolji su i od Rendzersa i od Zvezde,da li bi i njima po pet komada minimum
(Pa da, 17. mart 2022 23:13)

Ajde ne lupaj, Fejnord vrhunska ekipa, svasta. To sto je Partizan ocajan i raspad ne znaci da je Fejnord vrhunska ekipa, cist prosek i nista vise. Godinama ne mogu da pridju Ajaksu i Psv-u, za vikend jedva dobili nekakav Cvole i ti pricas da su vrhunska ekipa?! Rendzers i Zvezda takodje cist prosek, nema u LE a narocito u ovoj Konferenciji vrhunskih ekipa

Вук

pre 2 godine

Одлични навијачи ПФК, грмели су целу утакмицу у онаквом гротлу. Свака част.

čovek

pre 2 godine

Mnogo toga nedostaje ovom Partizanu.
Nema organizatora igre, istrošeni i isluženi igrači, sebični oni koji malo odskaču, individualizam na svakom koraku.
Kako stvari stoje, mogao bi u godinama koje dolaze da dobije nadimak "večiti drugi".
Teški dani i meseci dolaze...

Aspera

pre 2 godine

(dzontra, 17. mart 2022 23:02)

Sa jedne strane nadam se da je on samo los gubitnik jer mu ovakvibstavovi ne valjaju. Sa druge strane vi stalno prebrojavate strance u FKP i KKP i dovodite u pitanje razvoj domacih igraca, a vama je veceras nastupilo 4 stranca i 3 nasa igraca koja nastupaju za druge reprezentacije.

Pall Mall

pre 2 godine

Kakav Partizan kakvi bakraci. A danas Ivica Kralj izlazi sa izjavom verujem u prolaz. Kakva smelost i koja nesportska drskost. Izjava godine. Kraljevska izjava naseg Kralja. Dobar san snio pa nam ga prepričava.

ništa lično

pre 2 godine

Fejenord je vrhunska ekipa,mnogo su bolji od Partizana,a bolji su i od Rendzersa i od Zvezde,da li bi i njima po pet komada minimum
(Pa da, 17. mart 2022 23:13) # Link komentara

Metoda utvrđivanja...odokativno ili eto lupam.

Različiti timovi, igrači, igra...ipak fascinantno kod Vas je to famozno upoređivanje.

Evo opet ću mesec dana pre Derbija da kažem UNIŠTIĆE VAS ZVEZDA ali baš onako skroz.

Od početka sezone izjednačavate klubove, takmičenje...veličate sebe i opravdavate gluposti Flora, Soči, Santa Klara...u Srbiji vam se sklanjali dok nije došlo do izbora, evo ih iza ugla.

Ljudi u oba Derbija ste pregaženi, u Evropi ste poniženi od Flore, tresli ste se kući od Anartozisa...Gentu niste prišli...

Ajde što ništa ne znate nego što se ložite. Umesto ko par tvojih niže u komentarima da gledaš u pod i ćutiš jer ste izašli večeras da primite u Kupu Zeke Peke što manje...ti pominješ Zvezdu i Rendžers.

Zvezda ima neuporedivo bolje igrače i konstruktivniju igru, bolje igra...ne znam kako si došao do toga da je bolji Fejenord...zbog vaše utakmice?

Svašta.

davno spašen

pre 2 godine

Volim i gledam Partizan skoro 50.godina,potpisujem da Partizan nije imao nikada u istoriji neinteligentnijeg fudbalera od Lutovca
(Pa da, 17. mart 2022 22:18)

Da ali Markec ti je suvo zlato u klubu, u karijeri je rekreativno pretrcao 50-ak km i zaradio isto toliko milki pa svojim prisustvom na terenu nadoknadjuje gore pomenute mjanjkavosti saigraca.
Takodje njegova inteligencija neoznojenog dresa i novcanika punog miliona je vrhunsko fudbalsko umece kakvo nema premca u svetu!!!

Borkes

pre 2 godine

Da li je neko slusao sta je Stanojevic rekao posle meca? On je zadovoljan! Ovi sa pola snage nas razbiju, a on zadovoljan. Ne daj Boze da udjemo u LE. Tamo bi nas svi punili. O LS necu ni da pricam

as

pre 2 godine

Od ovakve ekipe kakav je nas Partizan i ovo je puna kapa.
30+ godina navijam za Partizan i ne pamtim ikada da je Zvezda ovoliko bila kvalitetnija od Partizana.
Ni ona generacija koja je bila prvak Evrope nije bila toliko kvalitetnija tada kao sto je danas razlika u kvalitetu.
E pa braco grobari znamo ko je kriv za to,uprava naseg kluba.
Razlog zasto je radila na srozavanju Partizana znaju oni a i mi.
I samo slep covek to ne vidi,gledam igru jednog i drugog tima i vidim svojim ocima.
A od sutra spremite se grobari da vam Vazura i Ivica objasnjavaju kako smo postigli veliki uspeh.
Sto je najgore za ovaj tim ovo i jeste uspeh al oni nikada nece reci da imamo tim sa dosta igraca ispod proseka.

Parni valjak

pre 2 godine

Kako je moguće da Lutovac nikad ništa ne uradi, osim po nekog kiksa u odbrani. Uvek pogrbljen, u nekakvom trku, maksimalno skoncentrisan, a rezultat nikakav.

max

pre 2 godine

Ko moze biti toliki mazohista pa da gleda antifudbalere Lazara Markovica, Jojica, Miletica, Meniga....
Ali sa druge strane oni su i umetnici da uz rekreativno trcanje dobijaju milione eura.

Zoran

pre 2 godine

Eh da nam je Lola igrao od prvog minuta, videli bi Holandjani, ali i ovi iz DB-a imaju srca, pa javili Stanoju da ne ide tako "snazno".

Partizan = horor film...

Oterali Sumu, a doveli panjeve koje tesko da bi ko mogao sastaviti na jednom mestu sem ovog trenera i vecito "nasmejanog" Ilijeva..Samo se nadam da je Vazura nasao pravu adresu u Amsterdamu.Brinem za coveka.

profa

pre 2 godine

Čvrstina L. Markovića, preciznost i lucidnost M. Jojića, brzina Jeftovića, veliki talenat L. Smiljanića, su veliki aduti Partizana da ove godine osvoji titulu.
Evropa je gotova, titulu smo izgubili, drugo mesto smo obezbedili, kada će metla da radi ako ne sada. Pustiti sve ove mlade da igraju do kraja (realno i njihovi talnti su se negde izgubili u ovom sivilu, ali možda još ima nade za Milovanovića i Baždara).

Djordje

pre 2 godine

Fejnord je svemir za nas. Igra, stadion, poseta..Ovakav klub sigurno ne vode organizator ekskurzija sa fakulteta i penzioner koji služi svakoj vlasti. Fejnord nam je pokazao kako izgleda ozbiljan klub.

dzontra

pre 2 godine

10 srpskih igraca i Holender madjar koji je rodjen u Srbiji zavrsavaju mec u Roterdamuu :) za razliku od africkog kupa nacija u 18.45h :)
(filip, 17. mart 2022 22:55)


Koliko primitivan moraš biti da ovako nešto kažeš? Šta jesmo mi gori što imamo igrače koji su malo drugačije boje kože? Svaki evropski klub ima takve igrače i ponosi se njima. I neko ko gubi ukupnim rezultatom 8:3 baš i nema prostora da likuje, a pogotovo o ovakvim stvarima u 21. veku.

Cule

pre 2 godine

Grobari,vi sami danima pljujete svoje igrace. Dogovorite se sa sobom-jesu oni sampioni ili je sve do sada namesteno pa ste nekako bili prvi? Ko vam rusi sneska,Zvezda ili kvalitet vasih vedeta?

Master Yoda

pre 2 godine

Ja razumem Stanojevica kad kaze da je zadovoljan, sta bi bilo da je ponovo pukla petarda. Ovi malo spustili gas, dosta su tri komada.
Sad da se odbrani drugo mesto u prvenstvu i sezona je uspesna.

Dr,yuga

pre 2 godine

Ne znam kako nase setace Jojica i Markovica nije sramota da se bave fudbalom,pa alo gledaju vas roditelji i prijatelji rodbina od njih treba da vas je sramota.A i na kraju sto bre igrate fudbal na silu i mucite i sebe i nas?

Drugo nas trener pod hitno ostavka ovakvu nestabilnu igru nema ni Fk bolec kada mi napadamo jedan nas je slobodan za pas ili nijedan,kada oni napadaju bar pet opcija za pas imaju,nemamo plan igre ,igramo na gresku protivnika,nemamo tri tacna pasa uzastopno,niko ne cuva igraca,nemamo snage za 70 min,svi zajedno sa Vazurom i kompletnom upravom napolje,a ako nece isteracemo ih na jugu.Cela ekipa da se raspusti da se ostave Rikardo i Natho,mozda i zdjelar i menig svi ostali osim dece napolje iz naseg voljenog kluba.
Mi sa zvezdom u istu recenicu ne možemo.
Stanojevicu da preuzmes odgovornost za Sumu,ostavio si nam ove tvoje setace,ostavka druze odmah i ne vracaj se vise molim te.
Markovic i Jojic isto napolje ,platiti im ceo Ugovor i pola preko samo da ih nema u Partizanu.

Milos

pre 2 godine

Pa da, Fejnord je nista vise nego prosecna ekipa koja je treca u Holandiji, nista posebno vec godinama, bez pobeda nad velikanima, bez uspeha u Evropi. To sto su mnogo bolji od Partizana, nema veze sa kvalitetom Zvezde i Rendzersa.

Dejan

pre 2 godine

Partizan igra u stilu "Sto is dao meni loptu?!" Kod drugod gola, obrambeni igrac, umesto da ukliza i iznese loptu u korner, stoji i gleda.Jednom recju, gerontoloska ekipa,koja sebe naziva Partizan, nastavlja da nas sramoti. Zvezda je milion puta odigrala bolje.Navijac samPartizana!

Ne znam

pre 2 godine

I ovaj Miletic, kad je otisao iz Partizana, pre 2-3 godine, u Saudijsku Arabiju ili u koji krs vec? Ni tamo nije mogao da igra, oterali ga, i sta, u Partizan? Daj bre vise.

Cole

pre 2 godine

Partizanu treba SAMO privatizacija.

Bez Vučelića, Vazure, Ilieva...
(Outsider pravi, 17. mart 2022 19:51)

Tako je, samo zavisi ko ga kupi,
da ne bude nakon privatizacije
da se vkasniku nogama otvaraju vrata.

prst na celo

pre 2 godine

mene bi bilo sramota da budem trener, a kamo li igrac, i jos platu da primam za ovaj debakl

fejnord pokazao koliki su manekeni naši fudbaleri

Vlajko

pre 2 godine

Partizan. Arhetip suprotnosti. Neprijateljstva, odbojnosti. Zaista, koga god Deliju, čitaj Ciganina, da pitaš, poželeo bi im sve najgore. Naravno, samo u sportu. Ali, to je vrela balkanska krv, krv koju smo rado davali za slobodu i koju rado lijemo i danas.

Pričaju nam da je danas 21. vek, mi na to ne dajemo pet para, za nas će crno ili crveno belo značiti uvek isto-ili si za ili protiv.

Možda ipak treba da promenimo stav, i pogledamo sebi u oči i priznamo da smo dve strane istog novčića, da se ujedinimo, smaknemo interese i da konačno, posle nebrojeno godina, počnemo, ljudi, da igramo fudbal.

Jer, nije da ne znamo. Zvali su nas evropskim brazilcima. Nije da nismo spremni, prodajemo klince ispod cene. Nije da su nam samo pare bitne, prodajemo mladost prerano.

Zvezdaš sam, ali Zvezda nije Zvezda bez Partizana, i obrnuto. Zašto ne bi ova zemlja, prepuna dobrih ljudi i još prepunija talenata, ponovo zablistala sjajem starih asova, zašto da ionako prežaljenoj Evropi ponovo ne ponudimo mladalački prkos, inat, koji nas je krasio decenijama? Zar ne možemo? Ko uopšte sumnja u to?

Dok se zadovoljavamo minornim poenima uefine rang liste, organizacije kojoj ionako niko ne veruje, propuštamo da uočimo suštinu, a to je da u igri pobeđuju mišić, tetiva, koleno, kost, i na kraju srce mladog igrača željnog osvajanja, a ne novac i bezbrojna zvanja najboljih?

Pitajte navijače PSG-a Manchester City-ja, i ostalih koji nisu osetili slast krova Evrope. Šta bi vam odgovorili?

Mali Hijavata

pre 2 godine

Dva potpuno drugačija pristupa fudbalu... jedan otvoreni, brz, tehnički doteran, estetski... a drugi metiljav, retrogradan, tužan i ružan... ovde je rezultat nebitan, ovde se vide budućnost i propast.

Mikii

pre 2 godine

Da li je Partizan ikada od svog osnivanja imao losijeg kapitena? Pa ovo je sramota za klub i sramota prema svim nasim legendama kome je data kapitenska traka. Kako li ga samo nije sramota da je nosi, nije mi jasno.

Moralni Gmizavci

pre 2 godine

Koje čudo? Evo deluju korektno čim kornjače Jojića nema na zadnjem veznom a Jovića na krilu. Još da je Natho na 10-ki, ali Stanoje bez Jojića ne može. Zato mu i klizi titula iz ruke jer je praveći mesta za njega i Pantića oterao Sumu a Pavlovića "ubio". Sa tako sporim srednjim redom može da igra samo našu ligu. Ako se žtvovani Rikardo povredi, a lako može jer je uvek na leđima sa dva-tri igrača, ode titula. Mada i ovako je praktično izgubljena diletantskom postavkom igre i izborom igrača u derbiju.

Милан

pre 2 godine

Гробари се подсмевали звездиној победи па остали без коментара на свој пораз.Комендија..

miki

pre 2 godine

Samo Srbi i niko vise na planeti mogu biti razocarani sto im je klub za koji navijao ispao od bivseg prvaka Evrope Fejnorda.Bajern Minhen da ispadne od Fejnorda ne bi bilo iznenadjenje, ali Partizan koji igra jednu od najlosijih evropskih liga, koju ne moze da osvoji, ne sme da izgubi.

Paradox

pre 2 godine

Nije zatvoreno kao nasa liga pa je partizanu mnogo teško...
(Lokos, 17. mart 2022 20:25)

I da jeste i da nije, ovakav Fejnord sa ovakvim amaterima u Partizanu, je za deset puta jaci!

Nebojša Lužaić

pre 2 godine

Шта који ђаво Партизан ради изгубио је усред Београда са 5:2 а сада губи у Холандији са 2:1 лепо богами хвала вам играчи

Halo Bing...

pre 2 godine

Nama su naplaćivali kazne za navijače koji sede na stepenicama, a u Roterdamu redovi do terena su krcati, kao stajanje nekad na tribinama...

ZaphodBeeblebrox

pre 2 godine

Kad se setim kako su se grobosi smejali kad su nam jedan Bajern ili PSG dali 9 golova u dve utakmice, a njih drugorazredna ekipa u trećerazrednom takmičenju utambasa sa 8 golova.
Pa, strašno...

zemunski kej

pre 2 godine

Najveci utisak je prepun stadion Fejenorda. Odavno nisam vido ovako dupke pun stadion i fantasticne navijace.Nadam se da ce da nakantaju Ajaks.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Jojic, Smiljanic, Jeftovic, Miletic, Markovic, Fejsa... Reciklirana buducnost Partizana, od pre 10 godina. Jos da se Duljaj skine i bog da nas vidi.

Alex

pre 2 godine

Partizan igra u stilu "Sto is dao meni loptu?!" Kod drugod gola, obrambeni igrac, umesto da ukliza i iznese loptu u korner, stoji i gleda.Jednom recju, gerontoloska ekipa,koja sebe naziva Partizan, nastavlja da nas sramoti.
(Dejan, 17. mart 2022 22:30)

Da se promeni ime Partizana u
"Povratnici"

p.s. Ovo je dno, iskreno se nadam da posle ovoga može da bude samo bolje

Jos kad vidim Lolu da istrci na teren sve mi je jasno ko smo i sta smo

pre 2 godine

E ovako, posle dvomeca da iznesem neka zapazanja. Kao prvo, ja bih naterao da vrati klubu do poslednjeg dinara onog ko je potpisao pojedine igrace Partizana, necu da ih imenujem, ali ih ima bar desetak. Znaci do poslednjeg dinara. Ono sto je utisak sa terena je da Partizan ima mozda tri ozbiljnija igraca - Rikardo, Zdjelar i ajde recimo Jevtovic, znaci ni oni nisu azdaje, ali ajde. Ostalo je na nivou igraca koji mozda svake druge godine mogu da udju u grupu ove Konferencije i ni pedalj dalje. Ideja su kao neki mladi igraci, samo kad bi mi neko objasnio koji su to. Skidam kapu Milovanovicu koji moze imati nekakvu evropsku karijeru, a ovo ostalo pisi propalo. Jovic nedefinisan, Terzic priucen, a ovaj mladi Bazdar - znam da je dete i sve to, ali njegovi kontakti sa loptom, njegov strah od lopte kad god dobije priliku mi govori da je nasa liga i eventualno neka Kazahstanska krajnji domet za njega. Ne znam kako on misli da se dokaze kad ne sme da napravi kontakt s loptom duzi od pola sekunde, znaci sine usao si na resenu utakmicu, zabole te da li ces da pogresis, pa uzmi bre pojedi tu loptu ako si sposoban, on primi loptu na 50 metara, ima ispred sebe jednog protivnika i covek lagano sutne odatle u gol, od straha. Pa kako bre ti mislis da budes igrac ako se plasis? Cega se plasis? Da ces biti gori od ovih drugih u Partizanu? Pa to jednostavno nije moguce, Partizan se je sveo na ekipu koja trunke fudbalskog talenta nema, osim discipline u igri.Znaci vratite pare pa na robiju.

zvezdaš

pre 2 godine

гробари се радовали компијином "успеху" а од 45. минута ...мук
(ужас од чемера, 17. mart 2022 21:46)

Zvezda završila dve utakmice sa 2:4, a oni počinju drugu utakmicu sa 2:5, sad je 2:6, ali nije još gotovo.

Voyin

pre 2 godine

E, sad ce da bude trpanje...usao Holender, a ostali u igri Jojic i Markovic...pa s njima nas ne bi spasilo ni da nam Bajern posudi pola postave

Partizanovac

pre 2 godine

Jel covek stvarno uveo Smiljanica? Prosto ne mogu da verujem. Mada mozda je to da dobije neku premijicu, ionako ga drze preko veze u timu.

trisa

pre 2 godine

Menjaj i ovog. Daj jos Lukaca da probamo pa ako ne ide trazite golmana da valja. Odbranu ne treba ni probavati, komplet nova da se nadje

обс

pre 2 godine

Срамни коментари, цинични, злуради. Све "Ајнштајни" у животу, мислиоци и успешни а сакривени иза бедне стварности. Раде неки траљав посао и њихов рад није преношен на телевизији. Партизан и Звезда су одлични а у судару с колонијалистичким капиталом резултати су реални. Битно је да живот иде даље јер су утакмице српских клубова неравноправне с обзиром на историју угњетавања овог народа. Храброст је играти их, утакмице. Неостварени а мисле? Анонимуси у свему а просипају фиктивни морал. Бруко људска! Ни на телевизији не могу да буду. Огледало им је највеће достигнуће а и тада не могу да виде себе у телевизору који је онај од пет метара. Ушли би у њега али не могу. Тужна и никад остварена амбиција. А не знају да су срећни јер да их неко стварно јавно види и оцењује нестали би. Зато волико беса и као да им Партизан и Звезда нешто отимају?

Mile0407

pre 2 godine

Jojic prvi tacan pas u 70om minutu i odmah zamenjen jer se bori za zivot. Ne shvata sta je uradio, a dusa mu je u nosu. Mora sutra vece odmah na splavove na reanimaciju. Markovic ne vidi protivnickog igraca na metar ispred sebe i zalece se pravo u njega, valjda misli da ce ga ovaj propustiti. Odbrana- svaka lopta upucena na gol je usla.

Dragan

pre 2 godine

Fejenord se igrao sa Partizanom kao sa malom decom na livadi.
Da su i večeras igrali pod punim gasom konačno bi bilo 10 golova razlike.
Stanojević i društvo su mogli da vide koji je njihov nivo u Evropi.

nesa80

pre 2 godine

meni kao nepoznavaocu fudbalu je neverovatna pojava jojic,covek ne igra nazad,ne igra napred,koja je uloga tog coveka neka mi neki poznavaoc fudbala u partizanu objasni.i koja je svrha dovodjenje 50 igraca koji loptu vracaju u nazad,eto tako smo i primili gol jer jeftovic umesto da ide napred on se okrece nazad i gubi loptu.sta je taj suma gori od tog jeftovica,jojica,pavlovica...cim nema natha cao dovidjenja fudbalu,ej mi treba da dajemo golove nama igraju igraci koji nisu culi za pas unapred.stanojevic i ova uprava su mi ogadili fudbal.zvezda kakva takva je za nas svemirski brod.partizan je nekad bar tehniku imao ovo sad ko da skupis neke amatere na livadu.ja da sam trener kosu svoju bih pocupao od ovih igraca a sta je sa ovim trenerom da je njemu tu dobro,ne znam,nisam pametan.dabogda zvezda ubedljivo uzme titulu,uzece svakako ali neka nas bar otrese u svaki derbi

Dag Kristi

pre 2 godine

10 srpskih igraca i Holender madjar koji je rodjen u Srbiji zavrsavaju mec u Roterdamuu :) za razliku od africkog kupa nacija u 18.45h :)
(filip, 17. mart 2022 22:55)

Predivno, proslavićemo petardom.

berke

pre 2 godine

ovaj partizan teski krs od ekipe, da sada pravim ekipu ne znam da li bi tri igraca ostavio, mozda rikarda, meninga i zdjelara ostalo najuriti

Milos

pre 2 godine

Najbolja odbrana Ling Longa koja je primila samo 8 golova za celo prvenstvo, prima 8 komada u dve utakmice od prosecnog Fejnorda. Svi znamo kako.

Nemanja

pre 2 godine

Partizan - ametrski klub. E moj Stanojevicu na sta si nas sveo... Zvezda igra atomski fudbal za nas. Zapravo, samo fudbal ali mi se bavimo nekim drugim, pa ne mogu reci ni sportom. Mada lepo Markovic i Jojic trckaraju, bez nekog ucinka ali dobro za rekreaciju. Jedini igraci koji zaista mogu da igraju u Partizanu su Natho i Rikardo.

Zoran

pre 2 godine

Partizan je zaista prepun panjeva, ali mislim da je Seničanin bez konkurencije broj jedan u jad ligi. Čovek bukvalno blage veze sa ovim sportom nema.
O Jojiću, Markoviću, Miletiću, Jevtoviću, Lutovcu..Glupo je trošiti reči.
Ubedljivo najgori tim u istoriji Partizana. Divim se bambusima u upravi, zajedno sa lažljivim trenerom kako su uspeli da sastave ovakvu kršinu od ekipe..!?

Batko

pre 2 godine

Nadam se da slusaju ovi sto su prozivali kako nece biti nasih navijaca,nesto mi se cini da cujem nase pjesme ili holandjani ovo pjevaju na srpski?
(CisTo_OnAkO, 17. mart 2022 21:32)


Nisi čuo da ima naših ljudi koji žive u Holandiji,Belgiji,Nemačkoj...?

Prozivali su za ovdašnje "verne" navijače.
Čini mi se da baš i nisinešto bistar.

gocs

pre 2 godine

partizan gubis sa 2-5 i nista iu napadu nemas kakav je to fudbal nas uzas u partizanu sami reakrativci otpad igraca amatera niko ovde nezna da igra fudbal jojic sta reci

Ivan Gavrilović

pre 2 godine

Komentator na "Areni" na kraju prvog, nešto u fazonu :"Partizan nema čemu da se nada, ali igrači mogu sebi dokazati da u još 10.kola superlige, mogu doći do uspeha"?!?!

Sačuvaj me bože!

Batko

pre 2 godine

Eto.Nismo imali srece sto smo prvu utakmicu izgubili 5-2.Sad igramo fantasticno.
(Najbolji je opancarev lepak., 17. mart 2022 21:30)

Ma slučajno ste izgubili. Čista sreća Holandjana

Batko

pre 2 godine

Cist penal nad rikardom
(Milos, 17. mart 2022 21:38)

U Ling Longu bi bio i plus crveni za igrača Fejnorda...Samo ovo je takmičenje gde nema "poziva iz Pazove" da se urgira za penal.

Šta ćeš, pokrale vas sudije.

veliki strumf

pre 2 godine

Овде нема ВАР-а тако да ако судија диже офсајд - диже га одмах. Питање је да ли је у зачетку акције био офсајд. Он није ни дигнут тада већ када је постигнут гол што је очигледна грешка судије.

boban

pre 2 godine

partizan je postao amaterski klub nazalost bez ideje u fudbalu vec godinama skupa sa skautima i upravom propali klub aman do koske propao

ja

pre 2 godine

U Ling Longu bi bio i plus crveni za igrača Fejnorda...Samo ovo je takmičenje gde nema "poziva iz Pazove" da se urgira za penal.

Šta ćeš, pokrale vas sudije.
(Batko, 17. mart 2022 21:52)


A penal van 16 metara. Vi i poštenje, dva različita pojma.

ja

pre 2 godine

Golmani su ozbiljan problem u Partizanu. U sledećem prelaznom roku treba se fokusirati na dovođenje Borjana. Samo mu ponuditi puno novca, zvezdaš je to, nemaju oni nit stida nit obraza...

Саша

pre 2 godine

Која је фора са коментатором? Капирам да навија за Звезду али зашто навија за Фејнорд?

Dorotej

pre 2 godine

Teško je posle Zvezdine utakmice, polomljen sam kao da sam igrao. Sada navijam za Partizan. Voleo bih da ne izgube. Ako treba, neka parkiraju autobus. Sa Fejenordom nema govora o nadigravanju.

ultrasrbin

pre 2 godine

Miletic, Jeftovic, Lutovac, Jojic?
Majko moja.

-Na prosloj golman krs i eto Stanoje ga zamenio
-Na prosloj Zivkovic sasvim OK, ali sada Lutovac
-Half linija sa prosle ocajna, a sada jos gora
-Jojic najgori na prolsoj, ali ponovo u prvih 11
-Jeeftovic umesto Natha?

Jos samo da je Lolu stavio umesto Rikarda i totalna propast.
Terzic?
Pavlovic?

Nikola BL

pre 2 godine

Ne gledam redovno Partizan ali kad god gledam ovaj Jojić najgori...svaka lopta ili pogrešna ili unazad...nekad bio solidan igrač a sad...

CisTo_OnAkO

pre 2 godine

Nadam se da slusaju ovi sto su prozivali kako nece biti nasih navijaca,nesto mi se cini da cujem nase pjesme ili holandjani ovo pjevaju na srpski?

sofronije

pre 2 godine

Partizan pod Stanojevicem (u oba mandata) u svim odigranim Evropskim utakmicama nije stvorio sansi koliko je Zvezda u ovoj jednoj... I mi se nadamo da mozemo nesto da uradimo... Sa tako ziheraskom igrom, tesko... Bolje i posteno izgubiti ali igrati fudbal nego primati platu za ono sto rade Partizanovi igraci na terenu (svakako se ono moze nazvati ali igranjem fudbala sigurno ne moze)...

milan 26

pre 2 godine

Meni nije jasno kako neko moze toliko da propadne kao Jojic?! Covek je u obe utakmice ubedljivo najgori pojedinac. Nekad sam ga bas gotivio, kad je bio u Partizanu, u prvom mandatu. Ajde sto je fizicki propao, ali kako krucijalne greske pravi na svaki drugi kontakt sa loptom... A tek pocetak utakmice, nije valjda umoran u 15-om minutu, haha. A plata mu je ubedljivo najveca, dosta veca od Rikardove...

Cubaka

pre 2 godine

Stanoje izvlaci 150% od onoga sto ima. Tesko je sa samo normalna dva igraca, Rikardom i Zdjelarom igrati na ovom nivou.
(fghhvv, 17. mart 2022 21:26)

Zaboravio si jos dvojicu ubitacnijih, Tole i Bjeka, steta sto nemaju pravo "igranja" u Evropi.

zvezdaš

pre 2 godine

Fejnord je za Rendžers Barsa iz 2011.
(pal

Ako je Fejnord za ovaj Rendžers Barsa iz 2011., onda je Rendžers je za ovaj Fejnord Čelsi koji je izbacio onu Barsu.

jednostavno nedostatak kvaliteta

pre 2 godine

Protiv ovog Fejenorda treba da si sposoban da povezes dva, ili tri tacna pasa u nizu, tj da znas da izneses loptu i da im napravis brdo problema jer su previse ofanzivni. Problem je sto tri tacna pasa u nizu Partizan ne moze da poveze ni protiv treceligasa u kupu, sve neki dur sistem i napamet. Na stranu to sto smo mozda sporiji, problem je veci u sporoj i nepreciznoj reakciji kada je lopta u nasim nogama. Svako drugo dodavanje je tragicno. Sanicanin covek ni slucajno ne mozze da je ne da njima pravo u noge, glavom, nogom, uopste nije bitno lopta menja posed posle kontakta sa njim, a ima ih jos, ali on je tragedija. Covek od dva metra koji cele sezone ne predstavlja nikakvu opasnost. Presmesno

Zoran

pre 2 godine

nema utakmice u evrokupovima da Partizan nije primio gol od 40 do45minuta.Gledam klupu Partizana ko moze da udje u drugom poluvremenu, jako slabo i bez kvaliteta.

TERETANA-BLEJA-KLADŽA-BLEJA

pre 2 godine

Ja jesam Zvezdaš i večeras patim zbog promašaja protiv Rendžersa, ali ipak želim Partizanima da pobede ove sa 6:0 i da odu dalje pa da gledamo još evropskih tekama. Srećno partizane! Daj im dva komada na početku, do 10.min i ući će im voda u uši i onda lagano još dva u prvom i dva u drugom za ubedljivih 0:6.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Ajmo groblje da se osvajaju barem bodovi, Zvezda pobedila sad je red na vas! 🤛👊🤜
(POP, 17. mart 2022 20:45)

Ne budi smesan. Fejnord je za dve klase bolji od nas. Necemo loptu videti.

Još jedan ogorčeni navijač

pre 2 godine

Partizan nema upravu, nema igrače, nema igru, samim tim i navijače.
Ima trenera koji se u svoj trenerskoj karijeri, sem Partizana, svuda zadržao po godinu dana, i nije osvojio ništa. I to bi bilo to.
Meč u Roterdamu nikog više ne zanima,jer kome je do Partizana zaista stalo davno je digao ruke.
U klubu su samo oni koji bi da se od njega okoriste finansijski...

нускнвп

pre 2 godine

gori Partizan nisam gledao za ovih 30 god koliko pratim fudbal. Ne pamtim individualno losiji skup igraca, koji i pored toga neguju najziheraskiji, kukavicki stil igre bez zelje za nadigravanjem. Ali kako kaze nas veliki trener koji nije bukvalno nikad nista bitno uradio, a dosta je sramotnih poraza imao, i nijednu veliku pobedu kada je trebalo "Kontrolisali smo utakmicu". Pa pre bih gledao Savu kao 4. u ligi i 15 minuta hrabre igre protiv Mancestera za celu sezonu nego ovo. Ali sam barem bih tih 15 minuta bio ponosan. A vi ste mi ogadili sve oko ovog kluba. Samo je ime ostalo. Uostalom, broj navijaca na utakmicama vam govori sve.
(Nebitan, 17. mart 2022 19:42)

Свака ти част брате, слажем се у потпуности. Само бих додао да ја пратим 40 година и да нисам никад гледао лошији Партизан. Управа је криминална, тренер иритантна и сујетна незналица а фудбалери препотентни аматери. Све скупа мучно их је гледати

fenomen

pre 2 godine

Ne treba nam čudo. Vec smo u Beogradu ispali. Veceras je trebao da pocne sa što više mladih igraca. Znaci Jovic, Terzic, Bazdar da pocnu. Ni u najjacem sastavu ne bi imali šanse. Da su ostali Suma i Asano mozda bi jos bili konkurentni za titulu. Ovako, ocekujem da Stanojevic ode na kraju sezone i makar povede svoje pulene koje je doveo. Znaci Miljkovica, Markovica, Obradovica, Jojica itd.

Stanoje

pre 2 godine

Ovi amateri iz Holandije svakako slabiji tim nego u Beogradu ne mogu da izvedu..neka izvedu sad eventualno omladince pa samelju Patlidzan sa laganih 3-4:0 bez znoja i truda kao u Bg-u…jesu amateri ali nece im popustiti kao Napredak i odrzavati 0:0…a patlidzan nikad jaci..pravljen tim da primi manje od 10 u ovom kupi amatera

sale_Pa

pre 2 godine

Grobar sam ceo život...I sin ce mi biti Grobar ali ovo je prejadno a ne Partizan...Bolje da nisu otišli...zato godišnju za basket uvek...a ove jadnike nikad više

Nebitan

pre 2 godine

Nikad gori Partizan nisam gledao za ovih 30 god koliko pratim fudbal. Ne pamtim individualno losiji skup igraca, koji i pored toga neguju najziheraskiji, kukavicki stil igre bez zelje za nadigravanjem. Ali kako kaze nas veliki trener koji nije bukvalno nikad nista bitno uradio, a dosta je sramotnih poraza imao, i nijednu veliku pobedu kada je trebalo "Kontrolisali smo utakmicu". Pa pre bih gledao Savu kao 4. u ligi i 15 minuta hrabre igre protiv Mancestera za celu sezonu nego ovo. Ali sam barem bih tih 15 minuta bio ponosan. A vi ste mi ogadili sve oko ovog kluba. Samo je ime ostalo. Uostalom, broj navijaca na utakmicama vam govori sve.

Nebitan

pre 2 godine

Nikad gori Partizan nisam gledao za ovih 30 god koliko pratim fudbal. Ne pamtim individualno losiji skup igraca, koji i pored toga neguju najziheraskiji, kukavicki stil igre bez zelje za nadigravanjem. Ali kako kaze nas veliki trener koji nije bukvalno nikad nista bitno uradio, a dosta je sramotnih poraza imao, i nijednu veliku pobedu kada je trebalo "Kontrolisali smo utakmicu". Pa pre bih gledao Savu kao 4. u ligi i 15 minuta hrabre igre protiv Mancestera za celu sezonu nego ovo. Ali sam barem bih tih 15 minuta bio ponosan. A vi ste mi ogadili sve oko ovog kluba. Samo je ime ostalo. Uostalom, broj navijaca na utakmicama vam govori sve.

Dejan

pre 2 godine

Partizan igra u stilu "Sto is dao meni loptu?!" Kod drugod gola, obrambeni igrac, umesto da ukliza i iznese loptu u korner, stoji i gleda.Jednom recju, gerontoloska ekipa,koja sebe naziva Partizan, nastavlja da nas sramoti. Zvezda je milion puta odigrala bolje.Navijac samPartizana!

Mali Hijavata

pre 2 godine

Dva potpuno drugačija pristupa fudbalu... jedan otvoreni, brz, tehnički doteran, estetski... a drugi metiljav, retrogradan, tužan i ružan... ovde je rezultat nebitan, ovde se vide budućnost i propast.

нускнвп

pre 2 godine

gori Partizan nisam gledao za ovih 30 god koliko pratim fudbal. Ne pamtim individualno losiji skup igraca, koji i pored toga neguju najziheraskiji, kukavicki stil igre bez zelje za nadigravanjem. Ali kako kaze nas veliki trener koji nije bukvalno nikad nista bitno uradio, a dosta je sramotnih poraza imao, i nijednu veliku pobedu kada je trebalo "Kontrolisali smo utakmicu". Pa pre bih gledao Savu kao 4. u ligi i 15 minuta hrabre igre protiv Mancestera za celu sezonu nego ovo. Ali sam barem bih tih 15 minuta bio ponosan. A vi ste mi ogadili sve oko ovog kluba. Samo je ime ostalo. Uostalom, broj navijaca na utakmicama vam govori sve.
(Nebitan, 17. mart 2022 19:42)

Свака ти част брате, слажем се у потпуности. Само бих додао да ја пратим 40 година и да нисам никад гледао лошији Партизан. Управа је криминална, тренер иритантна и сујетна незналица а фудбалери препотентни аматери. Све скупа мучно их је гледати

Partizanovac

pre 2 godine

Jel covek stvarno uveo Smiljanica? Prosto ne mogu da verujem. Mada mozda je to da dobije neku premijicu, ionako ga drze preko veze u timu.

ništa lično

pre 2 godine

Fejenord je vrhunska ekipa,mnogo su bolji od Partizana,a bolji su i od Rendzersa i od Zvezde,da li bi i njima po pet komada minimum
(Pa da, 17. mart 2022 23:13) # Link komentara

Metoda utvrđivanja...odokativno ili eto lupam.

Različiti timovi, igrači, igra...ipak fascinantno kod Vas je to famozno upoređivanje.

Evo opet ću mesec dana pre Derbija da kažem UNIŠTIĆE VAS ZVEZDA ali baš onako skroz.

Od početka sezone izjednačavate klubove, takmičenje...veličate sebe i opravdavate gluposti Flora, Soči, Santa Klara...u Srbiji vam se sklanjali dok nije došlo do izbora, evo ih iza ugla.

Ljudi u oba Derbija ste pregaženi, u Evropi ste poniženi od Flore, tresli ste se kući od Anartozisa...Gentu niste prišli...

Ajde što ništa ne znate nego što se ložite. Umesto ko par tvojih niže u komentarima da gledaš u pod i ćutiš jer ste izašli večeras da primite u Kupu Zeke Peke što manje...ti pominješ Zvezdu i Rendžers.

Zvezda ima neuporedivo bolje igrače i konstruktivniju igru, bolje igra...ne znam kako si došao do toga da je bolji Fejenord...zbog vaše utakmice?

Svašta.

davno spašen

pre 2 godine

Volim i gledam Partizan skoro 50.godina,potpisujem da Partizan nije imao nikada u istoriji neinteligentnijeg fudbalera od Lutovca
(Pa da, 17. mart 2022 22:18)

Da ali Markec ti je suvo zlato u klubu, u karijeri je rekreativno pretrcao 50-ak km i zaradio isto toliko milki pa svojim prisustvom na terenu nadoknadjuje gore pomenute mjanjkavosti saigraca.
Takodje njegova inteligencija neoznojenog dresa i novcanika punog miliona je vrhunsko fudbalsko umece kakvo nema premca u svetu!!!

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Jojic, Smiljanic, Jeftovic, Miletic, Markovic, Fejsa... Reciklirana buducnost Partizana, od pre 10 godina. Jos da se Duljaj skine i bog da nas vidi.

Djordje

pre 2 godine

Fejnord je svemir za nas. Igra, stadion, poseta..Ovakav klub sigurno ne vode organizator ekskurzija sa fakulteta i penzioner koji služi svakoj vlasti. Fejnord nam je pokazao kako izgleda ozbiljan klub.

Nemanja

pre 2 godine

Partizan - ametrski klub. E moj Stanojevicu na sta si nas sveo... Zvezda igra atomski fudbal za nas. Zapravo, samo fudbal ali mi se bavimo nekim drugim, pa ne mogu reci ni sportom. Mada lepo Markovic i Jojic trckaraju, bez nekog ucinka ali dobro za rekreaciju. Jedini igraci koji zaista mogu da igraju u Partizanu su Natho i Rikardo.

ZaphodBeeblebrox

pre 2 godine

Kad se setim kako su se grobosi smejali kad su nam jedan Bajern ili PSG dali 9 golova u dve utakmice, a njih drugorazredna ekipa u trećerazrednom takmičenju utambasa sa 8 golova.
Pa, strašno...

Nikola BL

pre 2 godine

Ne gledam redovno Partizan ali kad god gledam ovaj Jojić najgori...svaka lopta ili pogrešna ili unazad...nekad bio solidan igrač a sad...

milan 26

pre 2 godine

Meni nije jasno kako neko moze toliko da propadne kao Jojic?! Covek je u obe utakmice ubedljivo najgori pojedinac. Nekad sam ga bas gotivio, kad je bio u Partizanu, u prvom mandatu. Ajde sto je fizicki propao, ali kako krucijalne greske pravi na svaki drugi kontakt sa loptom... A tek pocetak utakmice, nije valjda umoran u 15-om minutu, haha. A plata mu je ubedljivo najveca, dosta veca od Rikardove...

Milos

pre 2 godine

Najbolja odbrana Ling Longa koja je primila samo 8 golova za celo prvenstvo, prima 8 komada u dve utakmice od prosecnog Fejnorda. Svi znamo kako.

Zoran

pre 2 godine

Partizan je zaista prepun panjeva, ali mislim da je Seničanin bez konkurencije broj jedan u jad ligi. Čovek bukvalno blage veze sa ovim sportom nema.
O Jojiću, Markoviću, Miletiću, Jevtoviću, Lutovcu..Glupo je trošiti reči.
Ubedljivo najgori tim u istoriji Partizana. Divim se bambusima u upravi, zajedno sa lažljivim trenerom kako su uspeli da sastave ovakvu kršinu od ekipe..!?

Idi begaj

pre 2 godine

Zabranite fudbal u Srbiji.
Loše utiče na stanje nacije,godinama.....
Od uprave,preko fudbalera,pa do navijača.
Sramota za srpski narod na svim nivoima.

kibo

pre 2 godine

Kako su kupovali na polusezoni tako im se vratilo.Imaš evropu, prvi si na tabeli ,bežiš 5bodova mezimici i umesto da se pojačaš sa jakim igračima pa makar ih platio par miliona ti dovedeš ispušene lule Jevtovića, Fejsu, i ne znam koga jos, (o povratnicima Markoviću, Jojicu da ne pričam), i onda se cudiš kako se desi kiks protiv Napretka, pa te Zvezda dobije , pa te Fejnnord ponizi.I na kraju nećeš nista osvojiti niti zaraditi jer si bio magarac na polusezoni, obecavao neke bombe i šta ćemo sad ...

Милан

pre 2 godine

Гробари се подсмевали звездиној победи па остали без коментара на свој пораз.Комендија..

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Ajmo groblje da se osvajaju barem bodovi, Zvezda pobedila sad je red na vas! 🤛👊🤜
(POP, 17. mart 2022 20:45)

Ne budi smesan. Fejnord je za dve klase bolji od nas. Necemo loptu videti.

doktor

pre 2 godine

Meni nije jasno kako neko moze toliko da propadne kao Jojic?! Covek je u obe utakmice ubedljivo najgori pojedinac. Nekad sam ga bas gotivio, kad je bio u Partizanu, u prvom mandatu. Ajde sto je fizicki propao, ali kako krucijalne greske pravi na svaki drugi kontakt sa loptom... A tek pocetak utakmice, nije valjda umoran u 15-om minutu, haha. A plata mu je ubedljivo najveca, dosta veca od Rikardove...
(milan 26, 17. mart 2022 21:42)

Pa evo da ti objasnim,posto nisi u toku. Jojic je pre 3god postao VEGAN. Zato ne mozes da prepoznas starog Jojica u ovom novom…

dzontra

pre 2 godine

10 srpskih igraca i Holender madjar koji je rodjen u Srbiji zavrsavaju mec u Roterdamuu :) za razliku od africkog kupa nacija u 18.45h :)
(filip, 17. mart 2022 22:55)


Koliko primitivan moraš biti da ovako nešto kažeš? Šta jesmo mi gori što imamo igrače koji su malo drugačije boje kože? Svaki evropski klub ima takve igrače i ponosi se njima. I neko ko gubi ukupnim rezultatom 8:3 baš i nema prostora da likuje, a pogotovo o ovakvim stvarima u 21. veku.

Jos kad vidim Lolu da istrci na teren sve mi je jasno ko smo i sta smo

pre 2 godine

E ovako, posle dvomeca da iznesem neka zapazanja. Kao prvo, ja bih naterao da vrati klubu do poslednjeg dinara onog ko je potpisao pojedine igrace Partizana, necu da ih imenujem, ali ih ima bar desetak. Znaci do poslednjeg dinara. Ono sto je utisak sa terena je da Partizan ima mozda tri ozbiljnija igraca - Rikardo, Zdjelar i ajde recimo Jevtovic, znaci ni oni nisu azdaje, ali ajde. Ostalo je na nivou igraca koji mozda svake druge godine mogu da udju u grupu ove Konferencije i ni pedalj dalje. Ideja su kao neki mladi igraci, samo kad bi mi neko objasnio koji su to. Skidam kapu Milovanovicu koji moze imati nekakvu evropsku karijeru, a ovo ostalo pisi propalo. Jovic nedefinisan, Terzic priucen, a ovaj mladi Bazdar - znam da je dete i sve to, ali njegovi kontakti sa loptom, njegov strah od lopte kad god dobije priliku mi govori da je nasa liga i eventualno neka Kazahstanska krajnji domet za njega. Ne znam kako on misli da se dokaze kad ne sme da napravi kontakt s loptom duzi od pola sekunde, znaci sine usao si na resenu utakmicu, zabole te da li ces da pogresis, pa uzmi bre pojedi tu loptu ako si sposoban, on primi loptu na 50 metara, ima ispred sebe jednog protivnika i covek lagano sutne odatle u gol, od straha. Pa kako bre ti mislis da budes igrac ako se plasis? Cega se plasis? Da ces biti gori od ovih drugih u Partizanu? Pa to jednostavno nije moguce, Partizan se je sveo na ekipu koja trunke fudbalskog talenta nema, osim discipline u igri.Znaci vratite pare pa na robiju.

Mile0407

pre 2 godine

Jojic prvi tacan pas u 70om minutu i odmah zamenjen jer se bori za zivot. Ne shvata sta je uradio, a dusa mu je u nosu. Mora sutra vece odmah na splavove na reanimaciju. Markovic ne vidi protivnickog igraca na metar ispred sebe i zalece se pravo u njega, valjda misli da ce ga ovaj propustiti. Odbrana- svaka lopta upucena na gol je usla.

Borkes

pre 2 godine

Da li je neko slusao sta je Stanojevic rekao posle meca? On je zadovoljan! Ovi sa pola snage nas razbiju, a on zadovoljan. Ne daj Boze da udjemo u LE. Tamo bi nas svi punili. O LS necu ni da pricam

berke

pre 2 godine

ovaj partizan teski krs od ekipe, da sada pravim ekipu ne znam da li bi tri igraca ostavio, mozda rikarda, meninga i zdjelara ostalo najuriti

Pall Mall

pre 2 godine

Kakav Partizan kakvi bakraci. A danas Ivica Kralj izlazi sa izjavom verujem u prolaz. Kakva smelost i koja nesportska drskost. Izjava godine. Kraljevska izjava naseg Kralja. Dobar san snio pa nam ga prepričava.

Zoran

pre 2 godine

Eh da nam je Lola igrao od prvog minuta, videli bi Holandjani, ali i ovi iz DB-a imaju srca, pa javili Stanoju da ne ide tako "snazno".

Partizan = horor film...

Oterali Sumu, a doveli panjeve koje tesko da bi ko mogao sastaviti na jednom mestu sem ovog trenera i vecito "nasmejanog" Ilijeva..Samo se nadam da je Vazura nasao pravu adresu u Amsterdamu.Brinem za coveka.

Ne znam

pre 2 godine

I ovaj Miletic, kad je otisao iz Partizana, pre 2-3 godine, u Saudijsku Arabiju ili u koji krs vec? Ni tamo nije mogao da igra, oterali ga, i sta, u Partizan? Daj bre vise.

čovek

pre 2 godine

Mnogo toga nedostaje ovom Partizanu.
Nema organizatora igre, istrošeni i isluženi igrači, sebični oni koji malo odskaču, individualizam na svakom koraku.
Kako stvari stoje, mogao bi u godinama koje dolaze da dobije nadimak "večiti drugi".
Teški dani i meseci dolaze...

Зоран

pre 2 godine

Ево ја као звездаш, да покушам да објасним гробосима шта им не ваља:
Вратили сте ведете клуба (јојић, марковић, смиљанић...), а отерали бесрамно једног Суму који је за све поменуте Меси лично
Дизали сте Станојевића у небеса, кад је долазио, немојте да сад буде коментара да нисте....

prst na celo

pre 2 godine

mene bi bilo sramota da budem trener, a kamo li igrac, i jos platu da primam za ovaj debakl

fejnord pokazao koliki su manekeni naši fudbaleri

Haha

pre 2 godine

10 srpskih igraca i Holender madjar koji je rodjen u Srbiji zavrsavaju mec u Roterdamuu :) za razliku od africkog kupa nacija u 18.45h :)
(filip, 17. mart 2022 22:55)


Koliko je tebi teško mogu da zamislim. Za razliku od vas mi se nismo obrukali, bruko jedna.

Licemerno od tebe, pogledaj samo tvoj KKP.!
Providno!

as

pre 2 godine

Od ovakve ekipe kakav je nas Partizan i ovo je puna kapa.
30+ godina navijam za Partizan i ne pamtim ikada da je Zvezda ovoliko bila kvalitetnija od Partizana.
Ni ona generacija koja je bila prvak Evrope nije bila toliko kvalitetnija tada kao sto je danas razlika u kvalitetu.
E pa braco grobari znamo ko je kriv za to,uprava naseg kluba.
Razlog zasto je radila na srozavanju Partizana znaju oni a i mi.
I samo slep covek to ne vidi,gledam igru jednog i drugog tima i vidim svojim ocima.
A od sutra spremite se grobari da vam Vazura i Ivica objasnjavaju kako smo postigli veliki uspeh.
Sto je najgore za ovaj tim ovo i jeste uspeh al oni nikada nece reci da imamo tim sa dosta igraca ispod proseka.

Dr,yuga

pre 2 godine

Ne znam kako nase setace Jojica i Markovica nije sramota da se bave fudbalom,pa alo gledaju vas roditelji i prijatelji rodbina od njih treba da vas je sramota.A i na kraju sto bre igrate fudbal na silu i mucite i sebe i nas?

Drugo nas trener pod hitno ostavka ovakvu nestabilnu igru nema ni Fk bolec kada mi napadamo jedan nas je slobodan za pas ili nijedan,kada oni napadaju bar pet opcija za pas imaju,nemamo plan igre ,igramo na gresku protivnika,nemamo tri tacna pasa uzastopno,niko ne cuva igraca,nemamo snage za 70 min,svi zajedno sa Vazurom i kompletnom upravom napolje,a ako nece isteracemo ih na jugu.Cela ekipa da se raspusti da se ostave Rikardo i Natho,mozda i zdjelar i menig svi ostali osim dece napolje iz naseg voljenog kluba.
Mi sa zvezdom u istu recenicu ne možemo.
Stanojevicu da preuzmes odgovornost za Sumu,ostavio si nam ove tvoje setace,ostavka druze odmah i ne vracaj se vise molim te.
Markovic i Jojic isto napolje ,platiti im ceo Ugovor i pola preko samo da ih nema u Partizanu.

Zoran

pre 2 godine

Ma, videcete vi kada se Fejsa vrati iz Vrnjacke banje. Ima da bude ko nov..

Jojic, majko mila..!!!!!! ??
Lola..Gospode ima li te..????
Miletic, Senicanin, Lutovac, Markovic, Urosevic, takozvani trener Stanoje, pa Vazura i komunisticki komesar Vucela..Sta je Partizan Bogu zgresio ???

boban

pre 2 godine

partizan je postao amaterski klub nazalost bez ideje u fudbalu vec godinama skupa sa skautima i upravom propali klub aman do koske propao

Ivan Gavrilović

pre 2 godine

Komentator na "Areni" na kraju prvog, nešto u fazonu :"Partizan nema čemu da se nada, ali igrači mogu sebi dokazati da u još 10.kola superlige, mogu doći do uspeha"?!?!

Sačuvaj me bože!

bik

pre 2 godine

10 srpskih igraca i Holender madjar koji je rodjen u Srbiji zavrsavaju mec u Roterdamuu :) za razliku od africkog kupa nacija u 18.45h :)
(filip, 17. mart 2022 22:55)

A ZOVETE SE JUGOSLOVENSKO SPORTSKO DRUSTVO
KOBAJAGI NEGUJETE RAZLICITOSTI

A VI RASISTI

Parni valjak

pre 2 godine

Kako je moguće da Lutovac nikad ništa ne uradi, osim po nekog kiksa u odbrani. Uvek pogrbljen, u nekakvom trku, maksimalno skoncentrisan, a rezultat nikakav.

Dragan

pre 2 godine

Fejenord se igrao sa Partizanom kao sa malom decom na livadi.
Da su i večeras igrali pod punim gasom konačno bi bilo 10 golova razlike.
Stanojević i društvo su mogli da vide koji je njihov nivo u Evropi.

max

pre 2 godine

Ko moze biti toliki mazohista pa da gleda antifudbalere Lazara Markovica, Jojica, Miletica, Meniga....
Ali sa druge strane oni su i umetnici da uz rekreativno trcanje dobijaju milione eura.

Milos

pre 2 godine

Pa da, Fejnord je nista vise nego prosecna ekipa koja je treca u Holandiji, nista posebno vec godinama, bez pobeda nad velikanima, bez uspeha u Evropi. To sto su mnogo bolji od Partizana, nema veze sa kvalitetom Zvezde i Rendzersa.

Mikii

pre 2 godine

Da li je Partizan ikada od svog osnivanja imao losijeg kapitena? Pa ovo je sramota za klub i sramota prema svim nasim legendama kome je data kapitenska traka. Kako li ga samo nije sramota da je nosi, nije mi jasno.

Admiral

pre 2 godine

@ Fejenord je vrhunska ekipa,mnogo su bolji od Partizana,a bolji su i od Rendzersa i od Zvezde,da li bi i njima po pet komada minimum
(Pa da, 17. mart 2022 23:13)

Ajde ne lupaj, Fejnord vrhunska ekipa, svasta. To sto je Partizan ocajan i raspad ne znaci da je Fejnord vrhunska ekipa, cist prosek i nista vise. Godinama ne mogu da pridju Ajaksu i Psv-u, za vikend jedva dobili nekakav Cvole i ti pricas da su vrhunska ekipa?! Rendzers i Zvezda takodje cist prosek, nema u LE a narocito u ovoj Konferenciji vrhunskih ekipa

zemunski kej

pre 2 godine

Najveci utisak je prepun stadion Fejenorda. Odavno nisam vido ovako dupke pun stadion i fantasticne navijace.Nadam se da ce da nakantaju Ajaks.

profa

pre 2 godine

Čvrstina L. Markovića, preciznost i lucidnost M. Jojića, brzina Jeftovića, veliki talenat L. Smiljanića, su veliki aduti Partizana da ove godine osvoji titulu.
Evropa je gotova, titulu smo izgubili, drugo mesto smo obezbedili, kada će metla da radi ako ne sada. Pustiti sve ove mlade da igraju do kraja (realno i njihovi talnti su se negde izgubili u ovom sivilu, ali možda još ima nade za Milovanovića i Baždara).

Moralni Gmizavci

pre 2 godine

Koje čudo? Evo deluju korektno čim kornjače Jojića nema na zadnjem veznom a Jovića na krilu. Još da je Natho na 10-ki, ali Stanoje bez Jojića ne može. Zato mu i klizi titula iz ruke jer je praveći mesta za njega i Pantića oterao Sumu a Pavlovića "ubio". Sa tako sporim srednjim redom može da igra samo našu ligu. Ako se žtvovani Rikardo povredi, a lako može jer je uvek na leđima sa dva-tri igrača, ode titula. Mada i ovako je praktično izgubljena diletantskom postavkom igre i izborom igrača u derbiju.

mighty banana

pre 2 godine

Prvo da se našalim, Partizan je već privatizovan, samo niste svesni toga...
Drugo, ja jesam navijač Crvene zvezde, ali zaista objektivno govoreći Partizan ove sezone u Evropi nije apsolutno ništa pokazao. Nije se ni moglo očekivati kada je su jedina dva krštena igrača Rikardo koji je konstantno odsečen od ostatka tima, nije čudotvorac da jedan na pet postiže golove i Natho koji ima snage za 37. minuta. Golman Popović je talentovan, naravno da greši, ali treba istrpeti i sigurno će se to vratiti Partizanu. Zdjelar me je oduševio na nekim utakmicama, ali u derbiju i protiv Fejenorda (u Beogradu) je delao kao amater. Ostalo žali bože.
Da bi vam zaista krenulo na bolje prvo gospodin koji dozvoljava blamaže od Šamroka i Flore treba da ode i da se posveti svojoj bašti, lepo da zaliva cveće i neka uživa. Neka se ostavi fudbala.
E onda gospoda koja su "privatizovala" Partizan V i V. Tek onda možete da očekujete nešto.

Dag Kristi

pre 2 godine

10 srpskih igraca i Holender madjar koji je rodjen u Srbiji zavrsavaju mec u Roterdamuu :) za razliku od africkog kupa nacija u 18.45h :)
(filip, 17. mart 2022 22:55)

Predivno, proslavićemo petardom.

sale_Pa

pre 2 godine

Grobar sam ceo život...I sin ce mi biti Grobar ali ovo je prejadno a ne Partizan...Bolje da nisu otišli...zato godišnju za basket uvek...a ove jadnike nikad više

Batko

pre 2 godine

Cist penal nad rikardom
(Milos, 17. mart 2022 21:38)

U Ling Longu bi bio i plus crveni za igrača Fejnorda...Samo ovo je takmičenje gde nema "poziva iz Pazove" da se urgira za penal.

Šta ćeš, pokrale vas sudije.

Voyin

pre 2 godine

E, sad ce da bude trpanje...usao Holender, a ostali u igri Jojic i Markovic...pa s njima nas ne bi spasilo ni da nam Bajern posudi pola postave

zoran

pre 2 godine

Svi nađoše krivce ali niko ne reče ružnu reč za Vucelica i Vazuru.Shvatite da su naši klubovi samo banke za Sps i Sns ,tako je godinama i tako ce biti dok se klubovi ne privatizaciju

Cule

pre 2 godine

Grobari,vi sami danima pljujete svoje igrace. Dogovorite se sa sobom-jesu oni sampioni ili je sve do sada namesteno pa ste nekako bili prvi? Ko vam rusi sneska,Zvezda ili kvalitet vasih vedeta?

jednostavno nedostatak kvaliteta

pre 2 godine

Protiv ovog Fejenorda treba da si sposoban da povezes dva, ili tri tacna pasa u nizu, tj da znas da izneses loptu i da im napravis brdo problema jer su previse ofanzivni. Problem je sto tri tacna pasa u nizu Partizan ne moze da poveze ni protiv treceligasa u kupu, sve neki dur sistem i napamet. Na stranu to sto smo mozda sporiji, problem je veci u sporoj i nepreciznoj reakciji kada je lopta u nasim nogama. Svako drugo dodavanje je tragicno. Sanicanin covek ni slucajno ne mozze da je ne da njima pravo u noge, glavom, nogom, uopste nije bitno lopta menja posed posle kontakta sa njim, a ima ih jos, ali on je tragedija. Covek od dva metra koji cele sezone ne predstavlja nikakvu opasnost. Presmesno

Volim i ja vas

pre 2 godine

Najbolnije je to sto Fejnord vec godinama apsolutno nista ne znaci u evropskim okvirima.
Protiv nas su delovali kao da su sa druge planete.
Isto vazi i za Rendzers, mada su gani pruzili bolji otpor.

Cubaka

pre 2 godine

Stanoje izvlaci 150% od onoga sto ima. Tesko je sa samo normalna dva igraca, Rikardom i Zdjelarom igrati na ovom nivou.
(fghhvv, 17. mart 2022 21:26)

Zaboravio si jos dvojicu ubitacnijih, Tole i Bjeka, steta sto nemaju pravo "igranja" u Evropi.

Vlajko

pre 2 godine

Partizan. Arhetip suprotnosti. Neprijateljstva, odbojnosti. Zaista, koga god Deliju, čitaj Ciganina, da pitaš, poželeo bi im sve najgore. Naravno, samo u sportu. Ali, to je vrela balkanska krv, krv koju smo rado davali za slobodu i koju rado lijemo i danas.

Pričaju nam da je danas 21. vek, mi na to ne dajemo pet para, za nas će crno ili crveno belo značiti uvek isto-ili si za ili protiv.

Možda ipak treba da promenimo stav, i pogledamo sebi u oči i priznamo da smo dve strane istog novčića, da se ujedinimo, smaknemo interese i da konačno, posle nebrojeno godina, počnemo, ljudi, da igramo fudbal.

Jer, nije da ne znamo. Zvali su nas evropskim brazilcima. Nije da nismo spremni, prodajemo klince ispod cene. Nije da su nam samo pare bitne, prodajemo mladost prerano.

Zvezdaš sam, ali Zvezda nije Zvezda bez Partizana, i obrnuto. Zašto ne bi ova zemlja, prepuna dobrih ljudi i još prepunija talenata, ponovo zablistala sjajem starih asova, zašto da ionako prežaljenoj Evropi ponovo ne ponudimo mladalački prkos, inat, koji nas je krasio decenijama? Zar ne možemo? Ko uopšte sumnja u to?

Dok se zadovoljavamo minornim poenima uefine rang liste, organizacije kojoj ionako niko ne veruje, propuštamo da uočimo suštinu, a to je da u igri pobeđuju mišić, tetiva, koleno, kost, i na kraju srce mladog igrača željnog osvajanja, a ne novac i bezbrojna zvanja najboljih?

Pitajte navijače PSG-a Manchester City-ja, i ostalih koji nisu osetili slast krova Evrope. Šta bi vam odgovorili?

super

pre 2 godine

Zvezda izgubila od Bajerna, Liverpula ( i pobedili smo budućeg prvaka Evrope),Psg i oni se nama smejali a njih rasturili Holandezi(6 liga Evrope) sa 8:3...ha,ha,ha... Zvezda je izgubila 3:0 ali je golman odbranio Kataiu penal,3 gola poništena,Kanga pogodio prečku...a Partizan rasturen na sastavne delove to je problem jer sem Zvezde niko ne igra protiv njih jako,tvrdo tj nemaju jakih protivnika!!!

Kakva nam je uprava?

pre 2 godine

Baš me čudi što Partizan nije prošao dalje s takvim vrhunskim ljudima u klubu (Vučela, Vazura, Iliev) i fenomenalnim fudbalerima pod ugovorom kao što su: Brežančić, Obradović, Miljković, Lola, Pavlović, Lutovac i Holender.

Biće da nismo imali sreće ni na derbiju, ni protiv Holanđana, pa smo na ta 3 važna meča primili 10 golova. Nisam primetio da se navijači s juga bune, pa pretpostavljam da i oni tako vide stvari.

Вук

pre 2 godine

Одлични навијачи ПФК, грмели су целу утакмицу у онаквом гротлу. Свака част.

sofronije

pre 2 godine

Partizan pod Stanojevicem (u oba mandata) u svim odigranim Evropskim utakmicama nije stvorio sansi koliko je Zvezda u ovoj jednoj... I mi se nadamo da mozemo nesto da uradimo... Sa tako ziheraskom igrom, tesko... Bolje i posteno izgubiti ali igrati fudbal nego primati platu za ono sto rade Partizanovi igraci na terenu (svakako se ono moze nazvati ali igranjem fudbala sigurno ne moze)...

doktor

pre 2 godine

Nama su naplaćivali kazne za navijače koji sede na stepenicama, a u Roterdamu redovi do terena su krcati, kao stajanje nekad na tribinama...
(Halo Bing..., 17. mart 2022 22:40)

Pa i njima naplate,sta je sporno?

Još jedan ogorčeni navijač

pre 2 godine

Partizan nema upravu, nema igrače, nema igru, samim tim i navijače.
Ima trenera koji se u svoj trenerskoj karijeri, sem Partizana, svuda zadržao po godinu dana, i nije osvojio ništa. I to bi bilo to.
Meč u Roterdamu nikog više ne zanima,jer kome je do Partizana zaista stalo davno je digao ruke.
U klubu su samo oni koji bi da se od njega okoriste finansijski...

Zoran

pre 2 godine

nema utakmice u evrokupovima da Partizan nije primio gol od 40 do45minuta.Gledam klupu Partizana ko moze da udje u drugom poluvremenu, jako slabo i bez kvaliteta.

gocs

pre 2 godine

partizan gubis sa 2-5 i nista iu napadu nemas kakav je to fudbal nas uzas u partizanu sami reakrativci otpad igraca amatera niko ovde nezna da igra fudbal jojic sta reci

Alex

pre 2 godine

Partizan igra u stilu "Sto is dao meni loptu?!" Kod drugod gola, obrambeni igrac, umesto da ukliza i iznese loptu u korner, stoji i gleda.Jednom recju, gerontoloska ekipa,koja sebe naziva Partizan, nastavlja da nas sramoti.
(Dejan, 17. mart 2022 22:30)

Da se promeni ime Partizana u
"Povratnici"

p.s. Ovo je dno, iskreno se nadam da posle ovoga može da bude samo bolje

Halo Bing...

pre 2 godine

Nama su naplaćivali kazne za navijače koji sede na stepenicama, a u Roterdamu redovi do terena su krcati, kao stajanje nekad na tribinama...

nesa80

pre 2 godine

meni kao nepoznavaocu fudbalu je neverovatna pojava jojic,covek ne igra nazad,ne igra napred,koja je uloga tog coveka neka mi neki poznavaoc fudbala u partizanu objasni.i koja je svrha dovodjenje 50 igraca koji loptu vracaju u nazad,eto tako smo i primili gol jer jeftovic umesto da ide napred on se okrece nazad i gubi loptu.sta je taj suma gori od tog jeftovica,jojica,pavlovica...cim nema natha cao dovidjenja fudbalu,ej mi treba da dajemo golove nama igraju igraci koji nisu culi za pas unapred.stanojevic i ova uprava su mi ogadili fudbal.zvezda kakva takva je za nas svemirski brod.partizan je nekad bar tehniku imao ovo sad ko da skupis neke amatere na livadu.ja da sam trener kosu svoju bih pocupao od ovih igraca a sta je sa ovim trenerom da je njemu tu dobro,ne znam,nisam pametan.dabogda zvezda ubedljivo uzme titulu,uzece svakako ali neka nas bar otrese u svaki derbi

trisa

pre 2 godine

Menjaj i ovog. Daj jos Lukaca da probamo pa ako ne ide trazite golmana da valja. Odbranu ne treba ni probavati, komplet nova da se nadje

Master Yoda

pre 2 godine

Ja razumem Stanojevica kad kaze da je zadovoljan, sta bi bilo da je ponovo pukla petarda. Ovi malo spustili gas, dosta su tri komada.
Sad da se odbrani drugo mesto u prvenstvu i sezona je uspesna.

Bolje da se smejemo nego da placemo

pre 2 godine

Najbolja dva srpska kluba u nedelju dana primila su zajedno 12 golova od fejenorda i rendzersa.
Jedva cekam LS da dozivimo punjenje od jakih timova i srusimo ovaj rekord :))))

Licemeri

pre 2 godine

@Bane
Tako je druze. Sve zvezda mora. Isto tako je morala i da ukanali srpski fudbal pre jedno 6-7 godina kad je gubila u sezoni kupanja pa smo te iste bodove gubili i pre nego sto je neko evropsko takmičenje pocelo. Cak je jedne godine Vojvodina dogurala vise od vas koja je krenula od prve runde i bila nepovlascena na zrebu.

Batko

pre 2 godine

Nadam se da slusaju ovi sto su prozivali kako nece biti nasih navijaca,nesto mi se cini da cujem nase pjesme ili holandjani ovo pjevaju na srpski?
(CisTo_OnAkO, 17. mart 2022 21:32)


Nisi čuo da ima naših ljudi koji žive u Holandiji,Belgiji,Nemačkoj...?

Prozivali su za ovdašnje "verne" navijače.
Čini mi se da baš i nisinešto bistar.

ultrasrbin

pre 2 godine

Miletic, Jeftovic, Lutovac, Jojic?
Majko moja.

-Na prosloj golman krs i eto Stanoje ga zamenio
-Na prosloj Zivkovic sasvim OK, ali sada Lutovac
-Half linija sa prosle ocajna, a sada jos gora
-Jojic najgori na prolsoj, ali ponovo u prvih 11
-Jeeftovic umesto Natha?

Jos samo da je Lolu stavio umesto Rikarda i totalna propast.
Terzic?
Pavlovic?

Aspera

pre 2 godine

(Jos kad vidim Lolu da istrci na teren sve mi je jasno ko smo i sta smo, 17. mart 2022 22:59)

Samo se za konstataciju o Bazdaru je slazem, a iskazi o njemu ti se suprotstavljaju. Kazes da je usao na resenu utakmicu i da traba da pokusa nesto bez obzira da li ce pogresiti, a osudjujes njegov los pokusaj lobovanja golmana koji stoju u polukrugu sestnaesterca. Pa da pokusava ili da ne pokusava?

Srdjan

pre 2 godine

Tako je druze. Sve zvezda mora. Isto tako je morala i da ukanali srpski fudbal pre jedno 6-7 godina kad je gubila u sezoni kupanja pa smo te iste bodove gubili i pre nego sto je neko evropsko takmičenje pocelo. Cak je jedne godine Vojvodina dogurala vise od vas koja je krenula od prve runde i bila nepovlascena na zrebu.
Je li to ona sezona kada ste usli u kvalifikacije za LS umjesto Zvezde? Tada se niste bunili i zalili nad sudbinom srpskog fudbala!

remax

pre 2 godine

Партизанова реалност у овом тренутку, мало је и поправљен утисак у односу на прву утакмицу.
Према навијачима Фејенорда имам велико поштовање откако су ономад изврнули Ротердам наопачке јер им је прећено насилним инјектирањем.
То су прави навијачи, а не ове плаћеничке хуље овде са обе стране које се подмирују са пар шушки да у вези свега што је важно ћуте као мумије.

СУМА

pre 2 godine

Са Савом је Партизан био европски тим, тим који побеђује дербије и игра модеран фудбал. Ово сада је срамота. Станојевић је највећи тренерски дупеувлакач кога сам видео у животу. Човек је пун неких прича, а грама образа нема. Тотални аутсајдер!!!!!!

Nebojša Lužaić

pre 2 godine

Шта који ђаво Партизан ради изгубио је усред Београда са 5:2 а сада губи у Холандији са 2:1 лепо богами хвала вам играчи

Batko

pre 2 godine

Eto.Nismo imali srece sto smo prvu utakmicu izgubili 5-2.Sad igramo fantasticno.
(Najbolji je opancarev lepak., 17. mart 2022 21:30)

Ma slučajno ste izgubili. Čista sreća Holandjana

zvezdaš

pre 2 godine

гробари се радовали компијином "успеху" а од 45. минута ...мук
(ужас од чемера, 17. mart 2022 21:46)

Zvezda završila dve utakmice sa 2:4, a oni počinju drugu utakmicu sa 2:5, sad je 2:6, ali nije još gotovo.

veliki strumf

pre 2 godine

Овде нема ВАР-а тако да ако судија диже офсајд - диже га одмах. Питање је да ли је у зачетку акције био офсајд. Он није ни дигнут тада већ када је постигнут гол што је очигледна грешка судије.

fenomen

pre 2 godine

Ne treba nam čudo. Vec smo u Beogradu ispali. Veceras je trebao da pocne sa što više mladih igraca. Znaci Jovic, Terzic, Bazdar da pocnu. Ni u najjacem sastavu ne bi imali šanse. Da su ostali Suma i Asano mozda bi jos bili konkurentni za titulu. Ovako, ocekujem da Stanojevic ode na kraju sezone i makar povede svoje pulene koje je doveo. Znaci Miljkovica, Markovica, Obradovica, Jojica itd.

dak

pre 2 godine

Gledam Zdjelara kod 3.hola. Sko obratite paznju kod tog gola se sve vide.
1. koliko smo neinteligentna ekipa za razliku od njih.
2. Voljni momenat.
Zcjelar vidi da mu igrac utrcava,igrac fejnorda prolazi pored njega i ubacuje se,a on nemo posmatra. U fazonu ma neko ce drugi umesto mene.
Epilog je da nam ulaze u peterac!
Golmani su nam kriminalni mada je i ostatak ekipe takav.

The Unforgiven

pre 2 godine

Fejenord je vrhunska ekipa,mnogo su bolji od Partizana,a bolji su i od Rendzersa i od Zvezde,da li bi i njima po pet komada minimum
(Pa da, 17. mart 2022 23:13)
--------------------

Toliko je vrhunska ekipa da igra cak u 3. ligi evropskih takmicenja ... ;)

Pppp

pre 2 godine

Meni nije jasno, kako to Jojic nema snage da trci duze od 10min. Od pocetka drugog poluvremena on se setka. Bukvalno seta po terenu. 68min pored njega porlazi prvi jedan pa onda drugi igrac on ni da potrci niti krene na njih. Ja ne znam kako je njemu dozvoljeno da se seta i za to prima novac.

zvezdaš

pre 2 godine

Fejnord je za Rendžers Barsa iz 2011.
(pal

Ako je Fejnord za ovaj Rendžers Barsa iz 2011., onda je Rendžers je za ovaj Fejnord Čelsi koji je izbacio onu Barsu.

Cole

pre 2 godine

Partizanu treba SAMO privatizacija.

Bez Vučelića, Vazure, Ilieva...
(Outsider pravi, 17. mart 2022 19:51)

Tako je, samo zavisi ko ga kupi,
da ne bude nakon privatizacije
da se vkasniku nogama otvaraju vrata.

Саша

pre 2 godine

Која је фора са коментатором? Капирам да навија за Звезду али зашто навија за Фејнорд?

Aspera

pre 2 godine

(dzontra, 17. mart 2022 23:02)

Sa jedne strane nadam se da je on samo los gubitnik jer mu ovakvibstavovi ne valjaju. Sa druge strane vi stalno prebrojavate strance u FKP i KKP i dovodite u pitanje razvoj domacih igraca, a vama je veceras nastupilo 4 stranca i 3 nasa igraca koja nastupaju za druge reprezentacije.

miki

pre 2 godine

Samo Srbi i niko vise na planeti mogu biti razocarani sto im je klub za koji navijao ispao od bivseg prvaka Evrope Fejnorda.Bajern Minhen da ispadne od Fejnorda ne bi bilo iznenadjenje, ali Partizan koji igra jednu od najlosijih evropskih liga, koju ne moze da osvoji, ne sme da izgubi.

TERETANA-BLEJA-KLADŽA-BLEJA

pre 2 godine

Ja jesam Zvezdaš i večeras patim zbog promašaja protiv Rendžersa, ali ipak želim Partizanima da pobede ove sa 6:0 i da odu dalje pa da gledamo još evropskih tekama. Srećno partizane! Daj im dva komada na početku, do 10.min i ući će im voda u uši i onda lagano još dva u prvom i dva u drugom za ubedljivih 0:6.

deda

pre 2 godine

Fejnord je bolja ekipa pa i na Uefa listi je 7 mesta idpred Partizana.Pre bih rekao da Fejnorrd nije toliko dobar koliko je Partizan los.

Dorotej

pre 2 godine

Teško je posle Zvezdine utakmice, polomljen sam kao da sam igrao. Sada navijam za Partizan. Voleo bih da ne izgube. Ako treba, neka parkiraju autobus. Sa Fejenordom nema govora o nadigravanju.

CisTo_OnAkO

pre 2 godine

Nadam se da slusaju ovi sto su prozivali kako nece biti nasih navijaca,nesto mi se cini da cujem nase pjesme ili holandjani ovo pjevaju na srpski?

ja

pre 2 godine

U Ling Longu bi bio i plus crveni za igrača Fejnorda...Samo ovo je takmičenje gde nema "poziva iz Pazove" da se urgira za penal.

Šta ćeš, pokrale vas sudije.
(Batko, 17. mart 2022 21:52)


A penal van 16 metara. Vi i poštenje, dva različita pojma.

Da nije poludeo Rikardo ove sezone mi bi je zavrsili ponovo u septembru

pre 2 godine

Jednostavno za ovakav alibi fudbal koji Partizan pokusava da igra jednostavno moras imati bar dve azdaje i onda mozes da igras klaj--klaj i da cekas da oni nesto urade. Kad nemas nesto tako e onda moras da trcis kao lud ako oces da pariras jakima. Sta meni nije jasno kod igraca Partizana, kako je moguce da devet od deset njih toliko sumnja u svoje mogucnosti i svoje znanje da niko na cistu poziciju kada ima oko centra ne sme da pokusa pas unapred da pustti. Znaci oduzme se nekako lopta i onda ti trebaju dva pasa da se dodje do opasne situacije, ali ne vidi se igrac ispred sebe i onda se ipak odluci loptom unazad da se igra. E sad, pogledajte Fejenord koliko puta je nesto tako uradio u ove dve utakmice? ja mislim ni jednom, uvek je pas unapred i uvek je taj pas igracu na desetak metara precizan, tacno odmerene snage, nasi ako se i odluce da puste unapred to je pet metara od naseg igraca, ili ce ga ubiti loptom, ili ce metiljavo lopta preci dva metra i neki od njihovih ce je pokupiti. Pa cekaj, treniras fudbal 30 godina, kako je moguce da si nesposobam da pustis tacan pas u noge igracu koji stoji 10 metara od tebe? Ja to nikako ne mogu da ukapiram. Zvezda je igrala prethodnih sezona na isti ovaj fazon, ali ona uvek ima jednog, ili dvojicu koji nesto znaju i koji iz ovakvog alibi fudbala mozda i mogu nesto, mi kad gledam utakmicu kao da smo se trudili da skockamo tim od neznalica. Mislim, koliki talenat treba da se za 180 minuta naprave pet tacnih dodavanja.

Lord

pre 2 godine

ništa lično,
cz ima za nijansu bolju prvu postavu,
velika razlika je u kvalitetu i duzini klupe.
Na sve to jedni kreativni fudblaeri Partizana Natho, Markovic i Pantic su maltene non stop povredjeni.

Nisam klinac i realno ti govorim, u prvom derbiju sudije su spasile cz, jer je izjednacenje doslo posle ociglenog prekrsaja na Vujacicem, a sansi je bilo na obe strane i za 0:2 i za 2:0.

Vi da ste vrhunski tim dobili bi Surdulicu, a niste, uostalom to je napravilo razliku.
Ovako ce derbi odluciti, tu su sanse 55-45% u korist cz.
Jedna utakmica moze da bude svasta.
Bivao je i Partizan mnogo bolji pa je prvenstvo stajalo u tom derbiju,
2x, oba puta po 1:0 na JNA (Tejgo, Jojic).
Ovaj sa Tejgom je mogao da ode na bilo ciju stranu, a bilo smo PONAVLJAM mnogo bolji od vas.

Paradox

pre 2 godine

Nije zatvoreno kao nasa liga pa je partizanu mnogo teško...
(Lokos, 17. mart 2022 20:25)

I da jeste i da nije, ovakav Fejnord sa ovakvim amaterima u Partizanu, je za deset puta jaci!

обс

pre 2 godine

Срамни коментари, цинични, злуради. Све "Ајнштајни" у животу, мислиоци и успешни а сакривени иза бедне стварности. Раде неки траљав посао и њихов рад није преношен на телевизији. Партизан и Звезда су одлични а у судару с колонијалистичким капиталом резултати су реални. Битно је да живот иде даље јер су утакмице српских клубова неравноправне с обзиром на историју угњетавања овог народа. Храброст је играти их, утакмице. Неостварени а мисле? Анонимуси у свему а просипају фиктивни морал. Бруко људска! Ни на телевизији не могу да буду. Огледало им је највеће достигнуће а и тада не могу да виде себе у телевизору који је онај од пет метара. Ушли би у њега али не могу. Тужна и никад остварена амбиција. А не знају да су срећни јер да их неко стварно јавно види и оцењује нестали би. Зато волико беса и као да им Партизан и Звезда нешто отимају?

ok

pre 2 godine

Povredjen Pantic,prodali Sumu a Lazar Pavlovic 10 - ka sedi na klupi.Mislim da smo sto se toga tice fenomen u evropi.Pa zna se uglavnom koji fudbaler nosi desetku,ili ne znamo....

replika

pre 2 godine

Tesko da cemo videti nekad vise neki klub u zavrsnica nekog evropskog takmicenju.

Drugi odskacu i ispred su. Ocekivano poraz na kraju.

Krcun

pre 2 godine

Nego jel neko prebrojao broj stranaca koji je završio utakmicu,1.Jel stubu srbstva jedino u basketu važno?!
Kaže da se ne poredimo sa njima,pa i ne poredimo jer iza nas ne stoji država da sa 60 miliona duga dovodiš strance od 2 miliona.Kako da se poredimo.Imamo œto imamo i ostvaruju se rezultati preko mogućnosti.Stanoje radi magiju sa ovim igračima a uprava e to je tragedija ali to je već stara priča.Pustite decu da igraju jer šta nam drugo preostaje.

Gost

pre 2 godine

Upravo dosao sa prepunog stadiona. Na 5+ svi se dizu na iole ozbiljniju sansu, nijedan faul se ne prasta… U karakteru imaju sve sto moj tim nema

Kazem za njegovo dobro

pre 2 godine

(Jos kad vidim Lolu da istrci na teren sve mi je jasno ko smo i sta smo, 17. mart 2022 22:59)

Samo se za konstataciju o Bazdaru je slazem, a iskazi o njemu ti se suprotstavljaju. Kazes da je usao na resenu utakmicu i da traba da pokusa nesto bez obzira da li ce pogresiti, a osudjujes njegov los pokusaj lobovanja golmana koji stoju u polukrugu sestnaesterca. Pa da pokusava ili da ne pokusava?
(Aspera

Vidi, legitimno bi bilo da je on pokusao da ga lobuje, ali nije, sutnuo je iz straha jer nije video ni jednog naseg kome bi mogao da odigra posle pola sekunde poseda lopte. Pogledaj sve utakmice na pripremama i one na kojima je dobijao priliku, ni u jednoj situaciji loptu nije kod sebe zadrzao duze od sekunde. To pokusavam da kazem, realno imao je situaciju sa jednim igracem Fejenorda ispred sebe, pa uzmi loptu, kreni imas 50 metara da napravis dribling, pokusas da gva pretrcis, a ne da pokusas lob sa pedeset metara i ne usped da dobacis do sesnaesterca. To sam hteo da kazem. Nad.kaj se malo, pokazi da ces biti veliki, nemoj ko devojcica sve na prvu da odlazes prvom do sebe u svakoj situaciji, cak to radi i u nasem sesnaestercu u najvecoj guzvi, uzmi, izbij, kreni da driblas, nesto na svoju ruku uradi, budi taj, pravi, nemoj i ti da upadas u alibi fudbal koji Partizan igra vec neko vreme. Tako se ne postaje veliki, tako se postaje povratnik sa 27 koji ne moze guzicu da pomeri kao polovina trenutnog tima.

ja

pre 2 godine

Golmani su ozbiljan problem u Partizanu. U sledećem prelaznom roku treba se fokusirati na dovođenje Borjana. Samo mu ponuditi puno novca, zvezdaš je to, nemaju oni nit stida nit obraza...

Stanoje

pre 2 godine

Ovi amateri iz Holandije svakako slabiji tim nego u Beogradu ne mogu da izvedu..neka izvedu sad eventualno omladince pa samelju Patlidzan sa laganih 3-4:0 bez znoja i truda kao u Bg-u…jesu amateri ali nece im popustiti kao Napredak i odrzavati 0:0…a patlidzan nikad jaci..pravljen tim da primi manje od 10 u ovom kupi amatera

Urmur

pre 2 godine

Fejnord za ove skote-licno Bayern Minhen !Toliko o "jakoj zvezdi".Stanoje...samo budi hrabar i pametan ,kao u prvom mandatu,i necemo imati problem ako ih stegnemo.A mozemo ,i te kako !!!Danas je bilo i jako dobrih elemenata ,s`obzirom na tim koji imamo,nismo bili losi.samo me cudi sto nasi bekovi i stoperi stoje na dva metara od nihovih napadaca,Zasto dozvoljavaju da centriraju,stojeci tako daleko od njih?Znam da su brzi,ali ne mogu biti toliko brzi na 5 metara da te prodju lako...Pravi faul,jaci sko u skoku,zagradi ,budi blizu,ne dozvoljavaj kratke pasove i na kontru...Tako smo daleko opasniji,i danas se to dokazalo.Sa Mileticem smo nekako jaci ,nisam verovao da cu ovo nekada napisati-ali je ipak tako.Covek nije izgubio ni jedan duel,dok me malo Sanicanin postavkama razocarao.Samo jako i nema predaje !!Puna podrska vama,ne i upravi !

Gazda Dojkan

pre 2 godine

(Kazem za njegovo dobro, 18. mart 2022 01:27)

Mogao si da vidis kako igraci Fejnorda igraju isto, sa sto manje kontakta sa loptom. Osim onog Kolumbijca koji ima odlican dribling.
Po ulasku cetvorice mladih igraca pred kraj, i Partizan je u par navrata uspeo da izmenja 3-4 pasa na prvu, na sredini. To je moderan fudbal. Dribling je poslednja opcija i to u poslednjih 30 metara. Sinoc je Fejnord imao 3 sanse pre prvog gola, tako sto su po trojica zatvarali nase vezne sa loptom, na nasoj polovini. I to posle telefonskog razgovora pomocnog trenera. Samo su promenili nacin presinga jer su videli da nasi vezni dave loptu. Pritisnu ga brzo sa tri strane i oduzmu mu loptu. Ni Mesi je ne bi sacuvao.

Idi begaj

pre 2 godine

Zabranite fudbal u Srbiji.
Loše utiče na stanje nacije,godinama.....
Od uprave,preko fudbalera,pa do navijača.
Sramota za srpski narod na svim nivoima.

Licemeri

pre 2 godine

@Bane
Tako je druze. Sve zvezda mora. Isto tako je morala i da ukanali srpski fudbal pre jedno 6-7 godina kad je gubila u sezoni kupanja pa smo te iste bodove gubili i pre nego sto je neko evropsko takmičenje pocelo. Cak je jedne godine Vojvodina dogurala vise od vas koja je krenula od prve runde i bila nepovlascena na zrebu.

Bolje da se smejemo nego da placemo

pre 2 godine

Najbolja dva srpska kluba u nedelju dana primila su zajedno 12 golova od fejenorda i rendzersa.
Jedva cekam LS da dozivimo punjenje od jakih timova i srusimo ovaj rekord :))))

обс

pre 2 godine

Срамни коментари, цинични, злуради. Све "Ајнштајни" у животу, мислиоци и успешни а сакривени иза бедне стварности. Раде неки траљав посао и њихов рад није преношен на телевизији. Партизан и Звезда су одлични а у судару с колонијалистичким капиталом резултати су реални. Битно је да живот иде даље јер су утакмице српских клубова неравноправне с обзиром на историју угњетавања овог народа. Храброст је играти их, утакмице. Неостварени а мисле? Анонимуси у свему а просипају фиктивни морал. Бруко људска! Ни на телевизији не могу да буду. Огледало им је највеће достигнуће а и тада не могу да виде себе у телевизору који је онај од пет метара. Ушли би у њега али не могу. Тужна и никад остварена амбиција. А не знају да су срећни јер да их неко стварно јавно види и оцењује нестали би. Зато волико беса и као да им Партизан и Звезда нешто отимају?

miki

pre 2 godine

Samo Srbi i niko vise na planeti mogu biti razocarani sto im je klub za koji navijao ispao od bivseg prvaka Evrope Fejnorda.Bajern Minhen da ispadne od Fejnorda ne bi bilo iznenadjenje, ali Partizan koji igra jednu od najlosijih evropskih liga, koju ne moze da osvoji, ne sme da izgubi.

ja

pre 2 godine

Golmani su ozbiljan problem u Partizanu. U sledećem prelaznom roku treba se fokusirati na dovođenje Borjana. Samo mu ponuditi puno novca, zvezdaš je to, nemaju oni nit stida nit obraza...

Krcun

pre 2 godine

Nego jel neko prebrojao broj stranaca koji je završio utakmicu,1.Jel stubu srbstva jedino u basketu važno?!
Kaže da se ne poredimo sa njima,pa i ne poredimo jer iza nas ne stoji država da sa 60 miliona duga dovodiš strance od 2 miliona.Kako da se poredimo.Imamo œto imamo i ostvaruju se rezultati preko mogućnosti.Stanoje radi magiju sa ovim igračima a uprava e to je tragedija ali to je već stara priča.Pustite decu da igraju jer šta nam drugo preostaje.

ništa lično

pre 2 godine

Fejenord je vrhunska ekipa,mnogo su bolji od Partizana,a bolji su i od Rendzersa i od Zvezde,da li bi i njima po pet komada minimum
(Pa da, 17. mart 2022 23:13) # Link komentara

Metoda utvrđivanja...odokativno ili eto lupam.

Različiti timovi, igrači, igra...ipak fascinantno kod Vas je to famozno upoređivanje.

Evo opet ću mesec dana pre Derbija da kažem UNIŠTIĆE VAS ZVEZDA ali baš onako skroz.

Od početka sezone izjednačavate klubove, takmičenje...veličate sebe i opravdavate gluposti Flora, Soči, Santa Klara...u Srbiji vam se sklanjali dok nije došlo do izbora, evo ih iza ugla.

Ljudi u oba Derbija ste pregaženi, u Evropi ste poniženi od Flore, tresli ste se kući od Anartozisa...Gentu niste prišli...

Ajde što ništa ne znate nego što se ložite. Umesto ko par tvojih niže u komentarima da gledaš u pod i ćutiš jer ste izašli večeras da primite u Kupu Zeke Peke što manje...ti pominješ Zvezdu i Rendžers.

Zvezda ima neuporedivo bolje igrače i konstruktivniju igru, bolje igra...ne znam kako si došao do toga da je bolji Fejenord...zbog vaše utakmice?

Svašta.

Саша

pre 2 godine

Која је фора са коментатором? Капирам да навија за Звезду али зашто навија за Фејнорд?

Nebitan

pre 2 godine

Nikad gori Partizan nisam gledao za ovih 30 god koliko pratim fudbal. Ne pamtim individualno losiji skup igraca, koji i pored toga neguju najziheraskiji, kukavicki stil igre bez zelje za nadigravanjem. Ali kako kaze nas veliki trener koji nije bukvalno nikad nista bitno uradio, a dosta je sramotnih poraza imao, i nijednu veliku pobedu kada je trebalo "Kontrolisali smo utakmicu". Pa pre bih gledao Savu kao 4. u ligi i 15 minuta hrabre igre protiv Mancestera za celu sezonu nego ovo. Ali sam barem bih tih 15 minuta bio ponosan. A vi ste mi ogadili sve oko ovog kluba. Samo je ime ostalo. Uostalom, broj navijaca na utakmicama vam govori sve.

ja

pre 2 godine

U Ling Longu bi bio i plus crveni za igrača Fejnorda...Samo ovo je takmičenje gde nema "poziva iz Pazove" da se urgira za penal.

Šta ćeš, pokrale vas sudije.
(Batko, 17. mart 2022 21:52)


A penal van 16 metara. Vi i poštenje, dva različita pojma.

Haha

pre 2 godine

10 srpskih igraca i Holender madjar koji je rodjen u Srbiji zavrsavaju mec u Roterdamuu :) za razliku od africkog kupa nacija u 18.45h :)
(filip, 17. mart 2022 22:55)


Koliko je tebi teško mogu da zamislim. Za razliku od vas mi se nismo obrukali, bruko jedna.

Licemerno od tebe, pogledaj samo tvoj KKP.!
Providno!

TERETANA-BLEJA-KLADŽA-BLEJA

pre 2 godine

Ja jesam Zvezdaš i večeras patim zbog promašaja protiv Rendžersa, ali ipak želim Partizanima da pobede ove sa 6:0 i da odu dalje pa da gledamo još evropskih tekama. Srećno partizane! Daj im dva komada na početku, do 10.min i ući će im voda u uši i onda lagano još dva u prvom i dva u drugom za ubedljivih 0:6.

Вук

pre 2 godine

Одлични навијачи ПФК, грмели су целу утакмицу у онаквом гротлу. Свака част.

CisTo_OnAkO

pre 2 godine

Nadam se da slusaju ovi sto su prozivali kako nece biti nasih navijaca,nesto mi se cini da cujem nase pjesme ili holandjani ovo pjevaju na srpski?

dzontra

pre 2 godine

10 srpskih igraca i Holender madjar koji je rodjen u Srbiji zavrsavaju mec u Roterdamuu :) za razliku od africkog kupa nacija u 18.45h :)
(filip, 17. mart 2022 22:55)


Koliko primitivan moraš biti da ovako nešto kažeš? Šta jesmo mi gori što imamo igrače koji su malo drugačije boje kože? Svaki evropski klub ima takve igrače i ponosi se njima. I neko ko gubi ukupnim rezultatom 8:3 baš i nema prostora da likuje, a pogotovo o ovakvim stvarima u 21. veku.

Vlajko

pre 2 godine

Partizan. Arhetip suprotnosti. Neprijateljstva, odbojnosti. Zaista, koga god Deliju, čitaj Ciganina, da pitaš, poželeo bi im sve najgore. Naravno, samo u sportu. Ali, to je vrela balkanska krv, krv koju smo rado davali za slobodu i koju rado lijemo i danas.

Pričaju nam da je danas 21. vek, mi na to ne dajemo pet para, za nas će crno ili crveno belo značiti uvek isto-ili si za ili protiv.

Možda ipak treba da promenimo stav, i pogledamo sebi u oči i priznamo da smo dve strane istog novčića, da se ujedinimo, smaknemo interese i da konačno, posle nebrojeno godina, počnemo, ljudi, da igramo fudbal.

Jer, nije da ne znamo. Zvali su nas evropskim brazilcima. Nije da nismo spremni, prodajemo klince ispod cene. Nije da su nam samo pare bitne, prodajemo mladost prerano.

Zvezdaš sam, ali Zvezda nije Zvezda bez Partizana, i obrnuto. Zašto ne bi ova zemlja, prepuna dobrih ljudi i još prepunija talenata, ponovo zablistala sjajem starih asova, zašto da ionako prežaljenoj Evropi ponovo ne ponudimo mladalački prkos, inat, koji nas je krasio decenijama? Zar ne možemo? Ko uopšte sumnja u to?

Dok se zadovoljavamo minornim poenima uefine rang liste, organizacije kojoj ionako niko ne veruje, propuštamo da uočimo suštinu, a to je da u igri pobeđuju mišić, tetiva, koleno, kost, i na kraju srce mladog igrača željnog osvajanja, a ne novac i bezbrojna zvanja najboljih?

Pitajte navijače PSG-a Manchester City-ja, i ostalih koji nisu osetili slast krova Evrope. Šta bi vam odgovorili?

Milos

pre 2 godine

Pa da, Fejnord je nista vise nego prosecna ekipa koja je treca u Holandiji, nista posebno vec godinama, bez pobeda nad velikanima, bez uspeha u Evropi. To sto su mnogo bolji od Partizana, nema veze sa kvalitetom Zvezde i Rendzersa.

Cubaka

pre 2 godine

Stanoje izvlaci 150% od onoga sto ima. Tesko je sa samo normalna dva igraca, Rikardom i Zdjelarom igrati na ovom nivou.
(fghhvv, 17. mart 2022 21:26)

Zaboravio si jos dvojicu ubitacnijih, Tole i Bjeka, steta sto nemaju pravo "igranja" u Evropi.

Milos

pre 2 godine

Najbolja odbrana Ling Longa koja je primila samo 8 golova za celo prvenstvo, prima 8 komada u dve utakmice od prosecnog Fejnorda. Svi znamo kako.

Urmur

pre 2 godine

Fejnord za ove skote-licno Bayern Minhen !Toliko o "jakoj zvezdi".Stanoje...samo budi hrabar i pametan ,kao u prvom mandatu,i necemo imati problem ako ih stegnemo.A mozemo ,i te kako !!!Danas je bilo i jako dobrih elemenata ,s`obzirom na tim koji imamo,nismo bili losi.samo me cudi sto nasi bekovi i stoperi stoje na dva metara od nihovih napadaca,Zasto dozvoljavaju da centriraju,stojeci tako daleko od njih?Znam da su brzi,ali ne mogu biti toliko brzi na 5 metara da te prodju lako...Pravi faul,jaci sko u skoku,zagradi ,budi blizu,ne dozvoljavaj kratke pasove i na kontru...Tako smo daleko opasniji,i danas se to dokazalo.Sa Mileticem smo nekako jaci ,nisam verovao da cu ovo nekada napisati-ali je ipak tako.Covek nije izgubio ni jedan duel,dok me malo Sanicanin postavkama razocarao.Samo jako i nema predaje !!Puna podrska vama,ne i upravi !

ZaphodBeeblebrox

pre 2 godine

Kad se setim kako su se grobosi smejali kad su nam jedan Bajern ili PSG dali 9 golova u dve utakmice, a njih drugorazredna ekipa u trećerazrednom takmičenju utambasa sa 8 golova.
Pa, strašno...

Милан

pre 2 godine

Гробари се подсмевали звездиној победи па остали без коментара на свој пораз.Комендија..

Batko

pre 2 godine

Cist penal nad rikardom
(Milos, 17. mart 2022 21:38)

U Ling Longu bi bio i plus crveni za igrača Fejnorda...Samo ovo je takmičenje gde nema "poziva iz Pazove" da se urgira za penal.

Šta ćeš, pokrale vas sudije.

Dejan

pre 2 godine

Partizan igra u stilu "Sto is dao meni loptu?!" Kod drugod gola, obrambeni igrac, umesto da ukliza i iznese loptu u korner, stoji i gleda.Jednom recju, gerontoloska ekipa,koja sebe naziva Partizan, nastavlja da nas sramoti. Zvezda je milion puta odigrala bolje.Navijac samPartizana!

Admiral

pre 2 godine

@ Fejenord je vrhunska ekipa,mnogo su bolji od Partizana,a bolji su i od Rendzersa i od Zvezde,da li bi i njima po pet komada minimum
(Pa da, 17. mart 2022 23:13)

Ajde ne lupaj, Fejnord vrhunska ekipa, svasta. To sto je Partizan ocajan i raspad ne znaci da je Fejnord vrhunska ekipa, cist prosek i nista vise. Godinama ne mogu da pridju Ajaksu i Psv-u, za vikend jedva dobili nekakav Cvole i ti pricas da su vrhunska ekipa?! Rendzers i Zvezda takodje cist prosek, nema u LE a narocito u ovoj Konferenciji vrhunskih ekipa

zvezdaš

pre 2 godine

Fejnord je za Rendžers Barsa iz 2011.
(pal

Ako je Fejnord za ovaj Rendžers Barsa iz 2011., onda je Rendžers je za ovaj Fejnord Čelsi koji je izbacio onu Barsu.

Nemanja

pre 2 godine

Partizan - ametrski klub. E moj Stanojevicu na sta si nas sveo... Zvezda igra atomski fudbal za nas. Zapravo, samo fudbal ali mi se bavimo nekim drugim, pa ne mogu reci ni sportom. Mada lepo Markovic i Jojic trckaraju, bez nekog ucinka ali dobro za rekreaciju. Jedini igraci koji zaista mogu da igraju u Partizanu su Natho i Rikardo.

Lord

pre 2 godine

ništa lično,
cz ima za nijansu bolju prvu postavu,
velika razlika je u kvalitetu i duzini klupe.
Na sve to jedni kreativni fudblaeri Partizana Natho, Markovic i Pantic su maltene non stop povredjeni.

Nisam klinac i realno ti govorim, u prvom derbiju sudije su spasile cz, jer je izjednacenje doslo posle ociglenog prekrsaja na Vujacicem, a sansi je bilo na obe strane i za 0:2 i za 2:0.

Vi da ste vrhunski tim dobili bi Surdulicu, a niste, uostalom to je napravilo razliku.
Ovako ce derbi odluciti, tu su sanse 55-45% u korist cz.
Jedna utakmica moze da bude svasta.
Bivao je i Partizan mnogo bolji pa je prvenstvo stajalo u tom derbiju,
2x, oba puta po 1:0 na JNA (Tejgo, Jojic).
Ovaj sa Tejgom je mogao da ode na bilo ciju stranu, a bilo smo PONAVLJAM mnogo bolji od vas.

нускнвп

pre 2 godine

gori Partizan nisam gledao za ovih 30 god koliko pratim fudbal. Ne pamtim individualno losiji skup igraca, koji i pored toga neguju najziheraskiji, kukavicki stil igre bez zelje za nadigravanjem. Ali kako kaze nas veliki trener koji nije bukvalno nikad nista bitno uradio, a dosta je sramotnih poraza imao, i nijednu veliku pobedu kada je trebalo "Kontrolisali smo utakmicu". Pa pre bih gledao Savu kao 4. u ligi i 15 minuta hrabre igre protiv Mancestera za celu sezonu nego ovo. Ali sam barem bih tih 15 minuta bio ponosan. A vi ste mi ogadili sve oko ovog kluba. Samo je ime ostalo. Uostalom, broj navijaca na utakmicama vam govori sve.
(Nebitan, 17. mart 2022 19:42)

Свака ти част брате, слажем се у потпуности. Само бих додао да ја пратим 40 година и да нисам никад гледао лошији Партизан. Управа је криминална, тренер иритантна и сујетна незналица а фудбалери препотентни аматери. Све скупа мучно их је гледати

Stanoje

pre 2 godine

Ovi amateri iz Holandije svakako slabiji tim nego u Beogradu ne mogu da izvedu..neka izvedu sad eventualno omladince pa samelju Patlidzan sa laganih 3-4:0 bez znoja i truda kao u Bg-u…jesu amateri ali nece im popustiti kao Napredak i odrzavati 0:0…a patlidzan nikad jaci..pravljen tim da primi manje od 10 u ovom kupi amatera

zemunski kej

pre 2 godine

Najveci utisak je prepun stadion Fejenorda. Odavno nisam vido ovako dupke pun stadion i fantasticne navijace.Nadam se da ce da nakantaju Ajaks.

Srdjan

pre 2 godine

Tako je druze. Sve zvezda mora. Isto tako je morala i da ukanali srpski fudbal pre jedno 6-7 godina kad je gubila u sezoni kupanja pa smo te iste bodove gubili i pre nego sto je neko evropsko takmičenje pocelo. Cak je jedne godine Vojvodina dogurala vise od vas koja je krenula od prve runde i bila nepovlascena na zrebu.
Je li to ona sezona kada ste usli u kvalifikacije za LS umjesto Zvezde? Tada se niste bunili i zalili nad sudbinom srpskog fudbala!

Cule

pre 2 godine

Grobari,vi sami danima pljujete svoje igrace. Dogovorite se sa sobom-jesu oni sampioni ili je sve do sada namesteno pa ste nekako bili prvi? Ko vam rusi sneska,Zvezda ili kvalitet vasih vedeta?

bik

pre 2 godine

10 srpskih igraca i Holender madjar koji je rodjen u Srbiji zavrsavaju mec u Roterdamuu :) za razliku od africkog kupa nacija u 18.45h :)
(filip, 17. mart 2022 22:55)

A ZOVETE SE JUGOSLOVENSKO SPORTSKO DRUSTVO
KOBAJAGI NEGUJETE RAZLICITOSTI

A VI RASISTI

super

pre 2 godine

Zvezda izgubila od Bajerna, Liverpula ( i pobedili smo budućeg prvaka Evrope),Psg i oni se nama smejali a njih rasturili Holandezi(6 liga Evrope) sa 8:3...ha,ha,ha... Zvezda je izgubila 3:0 ali je golman odbranio Kataiu penal,3 gola poništena,Kanga pogodio prečku...a Partizan rasturen na sastavne delove to je problem jer sem Zvezde niko ne igra protiv njih jako,tvrdo tj nemaju jakih protivnika!!!

doktor

pre 2 godine

Meni nije jasno kako neko moze toliko da propadne kao Jojic?! Covek je u obe utakmice ubedljivo najgori pojedinac. Nekad sam ga bas gotivio, kad je bio u Partizanu, u prvom mandatu. Ajde sto je fizicki propao, ali kako krucijalne greske pravi na svaki drugi kontakt sa loptom... A tek pocetak utakmice, nije valjda umoran u 15-om minutu, haha. A plata mu je ubedljivo najveca, dosta veca od Rikardove...
(milan 26, 17. mart 2022 21:42)

Pa evo da ti objasnim,posto nisi u toku. Jojic je pre 3god postao VEGAN. Zato ne mozes da prepoznas starog Jojica u ovom novom…

sofronije

pre 2 godine

Partizan pod Stanojevicem (u oba mandata) u svim odigranim Evropskim utakmicama nije stvorio sansi koliko je Zvezda u ovoj jednoj... I mi se nadamo da mozemo nesto da uradimo... Sa tako ziheraskom igrom, tesko... Bolje i posteno izgubiti ali igrati fudbal nego primati platu za ono sto rade Partizanovi igraci na terenu (svakako se ono moze nazvati ali igranjem fudbala sigurno ne moze)...

boban

pre 2 godine

partizan je postao amaterski klub nazalost bez ideje u fudbalu vec godinama skupa sa skautima i upravom propali klub aman do koske propao

Aspera

pre 2 godine

(dzontra, 17. mart 2022 23:02)

Sa jedne strane nadam se da je on samo los gubitnik jer mu ovakvibstavovi ne valjaju. Sa druge strane vi stalno prebrojavate strance u FKP i KKP i dovodite u pitanje razvoj domacih igraca, a vama je veceras nastupilo 4 stranca i 3 nasa igraca koja nastupaju za druge reprezentacije.

Зоран

pre 2 godine

Ево ја као звездаш, да покушам да објасним гробосима шта им не ваља:
Вратили сте ведете клуба (јојић, марковић, смиљанић...), а отерали бесрамно једног Суму који је за све поменуте Меси лично
Дизали сте Станојевића у небеса, кад је долазио, немојте да сад буде коментара да нисте....

Ivan Gavrilović

pre 2 godine

Komentator na "Areni" na kraju prvog, nešto u fazonu :"Partizan nema čemu da se nada, ali igrači mogu sebi dokazati da u još 10.kola superlige, mogu doći do uspeha"?!?!

Sačuvaj me bože!

Batko

pre 2 godine

Eto.Nismo imali srece sto smo prvu utakmicu izgubili 5-2.Sad igramo fantasticno.
(Najbolji je opancarev lepak., 17. mart 2022 21:30)

Ma slučajno ste izgubili. Čista sreća Holandjana

Halo Bing...

pre 2 godine

Nama su naplaćivali kazne za navijače koji sede na stepenicama, a u Roterdamu redovi do terena su krcati, kao stajanje nekad na tribinama...

Pall Mall

pre 2 godine

Kakav Partizan kakvi bakraci. A danas Ivica Kralj izlazi sa izjavom verujem u prolaz. Kakva smelost i koja nesportska drskost. Izjava godine. Kraljevska izjava naseg Kralja. Dobar san snio pa nam ga prepričava.

čovek

pre 2 godine

Mnogo toga nedostaje ovom Partizanu.
Nema organizatora igre, istrošeni i isluženi igrači, sebični oni koji malo odskaču, individualizam na svakom koraku.
Kako stvari stoje, mogao bi u godinama koje dolaze da dobije nadimak "večiti drugi".
Teški dani i meseci dolaze...

davno spašen

pre 2 godine

Volim i gledam Partizan skoro 50.godina,potpisujem da Partizan nije imao nikada u istoriji neinteligentnijeg fudbalera od Lutovca
(Pa da, 17. mart 2022 22:18)

Da ali Markec ti je suvo zlato u klubu, u karijeri je rekreativno pretrcao 50-ak km i zaradio isto toliko milki pa svojim prisustvom na terenu nadoknadjuje gore pomenute mjanjkavosti saigraca.
Takodje njegova inteligencija neoznojenog dresa i novcanika punog miliona je vrhunsko fudbalsko umece kakvo nema premca u svetu!!!

Volim i ja vas

pre 2 godine

Najbolnije je to sto Fejnord vec godinama apsolutno nista ne znaci u evropskim okvirima.
Protiv nas su delovali kao da su sa druge planete.
Isto vazi i za Rendzers, mada su gani pruzili bolji otpor.

sale_Pa

pre 2 godine

Grobar sam ceo život...I sin ce mi biti Grobar ali ovo je prejadno a ne Partizan...Bolje da nisu otišli...zato godišnju za basket uvek...a ove jadnike nikad više

milan 26

pre 2 godine

Meni nije jasno kako neko moze toliko da propadne kao Jojic?! Covek je u obe utakmice ubedljivo najgori pojedinac. Nekad sam ga bas gotivio, kad je bio u Partizanu, u prvom mandatu. Ajde sto je fizicki propao, ali kako krucijalne greske pravi na svaki drugi kontakt sa loptom... A tek pocetak utakmice, nije valjda umoran u 15-om minutu, haha. A plata mu je ubedljivo najveca, dosta veca od Rikardove...

Nikola BL

pre 2 godine

Ne gledam redovno Partizan ali kad god gledam ovaj Jojić najgori...svaka lopta ili pogrešna ili unazad...nekad bio solidan igrač a sad...

Batko

pre 2 godine

Nadam se da slusaju ovi sto su prozivali kako nece biti nasih navijaca,nesto mi se cini da cujem nase pjesme ili holandjani ovo pjevaju na srpski?
(CisTo_OnAkO, 17. mart 2022 21:32)


Nisi čuo da ima naših ljudi koji žive u Holandiji,Belgiji,Nemačkoj...?

Prozivali su za ovdašnje "verne" navijače.
Čini mi se da baš i nisinešto bistar.

trisa

pre 2 godine

Menjaj i ovog. Daj jos Lukaca da probamo pa ako ne ide trazite golmana da valja. Odbranu ne treba ni probavati, komplet nova da se nadje

Dag Kristi

pre 2 godine

10 srpskih igraca i Holender madjar koji je rodjen u Srbiji zavrsavaju mec u Roterdamuu :) za razliku od africkog kupa nacija u 18.45h :)
(filip, 17. mart 2022 22:55)

Predivno, proslavićemo petardom.

Jos kad vidim Lolu da istrci na teren sve mi je jasno ko smo i sta smo

pre 2 godine

E ovako, posle dvomeca da iznesem neka zapazanja. Kao prvo, ja bih naterao da vrati klubu do poslednjeg dinara onog ko je potpisao pojedine igrace Partizana, necu da ih imenujem, ali ih ima bar desetak. Znaci do poslednjeg dinara. Ono sto je utisak sa terena je da Partizan ima mozda tri ozbiljnija igraca - Rikardo, Zdjelar i ajde recimo Jevtovic, znaci ni oni nisu azdaje, ali ajde. Ostalo je na nivou igraca koji mozda svake druge godine mogu da udju u grupu ove Konferencije i ni pedalj dalje. Ideja su kao neki mladi igraci, samo kad bi mi neko objasnio koji su to. Skidam kapu Milovanovicu koji moze imati nekakvu evropsku karijeru, a ovo ostalo pisi propalo. Jovic nedefinisan, Terzic priucen, a ovaj mladi Bazdar - znam da je dete i sve to, ali njegovi kontakti sa loptom, njegov strah od lopte kad god dobije priliku mi govori da je nasa liga i eventualno neka Kazahstanska krajnji domet za njega. Ne znam kako on misli da se dokaze kad ne sme da napravi kontakt s loptom duzi od pola sekunde, znaci sine usao si na resenu utakmicu, zabole te da li ces da pogresis, pa uzmi bre pojedi tu loptu ako si sposoban, on primi loptu na 50 metara, ima ispred sebe jednog protivnika i covek lagano sutne odatle u gol, od straha. Pa kako bre ti mislis da budes igrac ako se plasis? Cega se plasis? Da ces biti gori od ovih drugih u Partizanu? Pa to jednostavno nije moguce, Partizan se je sveo na ekipu koja trunke fudbalskog talenta nema, osim discipline u igri.Znaci vratite pare pa na robiju.

gocs

pre 2 godine

partizan gubis sa 2-5 i nista iu napadu nemas kakav je to fudbal nas uzas u partizanu sami reakrativci otpad igraca amatera niko ovde nezna da igra fudbal jojic sta reci

veliki strumf

pre 2 godine

Овде нема ВАР-а тако да ако судија диже офсајд - диже га одмах. Питање је да ли је у зачетку акције био офсајд. Он није ни дигнут тада већ када је постигнут гол што је очигледна грешка судије.

Nebojša Lužaić

pre 2 godine

Шта који ђаво Партизан ради изгубио је усред Београда са 5:2 а сада губи у Холандији са 2:1 лепо богами хвала вам играчи

Dragan

pre 2 godine

Fejenord se igrao sa Partizanom kao sa malom decom na livadi.
Da su i večeras igrali pod punim gasom konačno bi bilo 10 golova razlike.
Stanojević i društvo su mogli da vide koji je njihov nivo u Evropi.

Alex

pre 2 godine

Partizan igra u stilu "Sto is dao meni loptu?!" Kod drugod gola, obrambeni igrac, umesto da ukliza i iznese loptu u korner, stoji i gleda.Jednom recju, gerontoloska ekipa,koja sebe naziva Partizan, nastavlja da nas sramoti.
(Dejan, 17. mart 2022 22:30)

Da se promeni ime Partizana u
"Povratnici"

p.s. Ovo je dno, iskreno se nadam da posle ovoga može da bude samo bolje

Borkes

pre 2 godine

Da li je neko slusao sta je Stanojevic rekao posle meca? On je zadovoljan! Ovi sa pola snage nas razbiju, a on zadovoljan. Ne daj Boze da udjemo u LE. Tamo bi nas svi punili. O LS necu ni da pricam

max

pre 2 godine

Ko moze biti toliki mazohista pa da gleda antifudbalere Lazara Markovica, Jojica, Miletica, Meniga....
Ali sa druge strane oni su i umetnici da uz rekreativno trcanje dobijaju milione eura.

as

pre 2 godine

Od ovakve ekipe kakav je nas Partizan i ovo je puna kapa.
30+ godina navijam za Partizan i ne pamtim ikada da je Zvezda ovoliko bila kvalitetnija od Partizana.
Ni ona generacija koja je bila prvak Evrope nije bila toliko kvalitetnija tada kao sto je danas razlika u kvalitetu.
E pa braco grobari znamo ko je kriv za to,uprava naseg kluba.
Razlog zasto je radila na srozavanju Partizana znaju oni a i mi.
I samo slep covek to ne vidi,gledam igru jednog i drugog tima i vidim svojim ocima.
A od sutra spremite se grobari da vam Vazura i Ivica objasnjavaju kako smo postigli veliki uspeh.
Sto je najgore za ovaj tim ovo i jeste uspeh al oni nikada nece reci da imamo tim sa dosta igraca ispod proseka.

Djordje

pre 2 godine

Fejnord je svemir za nas. Igra, stadion, poseta..Ovakav klub sigurno ne vode organizator ekskurzija sa fakulteta i penzioner koji služi svakoj vlasti. Fejnord nam je pokazao kako izgleda ozbiljan klub.

Kazem za njegovo dobro

pre 2 godine

(Jos kad vidim Lolu da istrci na teren sve mi je jasno ko smo i sta smo, 17. mart 2022 22:59)

Samo se za konstataciju o Bazdaru je slazem, a iskazi o njemu ti se suprotstavljaju. Kazes da je usao na resenu utakmicu i da traba da pokusa nesto bez obzira da li ce pogresiti, a osudjujes njegov los pokusaj lobovanja golmana koji stoju u polukrugu sestnaesterca. Pa da pokusava ili da ne pokusava?
(Aspera

Vidi, legitimno bi bilo da je on pokusao da ga lobuje, ali nije, sutnuo je iz straha jer nije video ni jednog naseg kome bi mogao da odigra posle pola sekunde poseda lopte. Pogledaj sve utakmice na pripremama i one na kojima je dobijao priliku, ni u jednoj situaciji loptu nije kod sebe zadrzao duze od sekunde. To pokusavam da kazem, realno imao je situaciju sa jednim igracem Fejenorda ispred sebe, pa uzmi loptu, kreni imas 50 metara da napravis dribling, pokusas da gva pretrcis, a ne da pokusas lob sa pedeset metara i ne usped da dobacis do sesnaesterca. To sam hteo da kazem. Nad.kaj se malo, pokazi da ces biti veliki, nemoj ko devojcica sve na prvu da odlazes prvom do sebe u svakoj situaciji, cak to radi i u nasem sesnaestercu u najvecoj guzvi, uzmi, izbij, kreni da driblas, nesto na svoju ruku uradi, budi taj, pravi, nemoj i ti da upadas u alibi fudbal koji Partizan igra vec neko vreme. Tako se ne postaje veliki, tako se postaje povratnik sa 27 koji ne moze guzicu da pomeri kao polovina trenutnog tima.

fenomen

pre 2 godine

Ne treba nam čudo. Vec smo u Beogradu ispali. Veceras je trebao da pocne sa što više mladih igraca. Znaci Jovic, Terzic, Bazdar da pocnu. Ni u najjacem sastavu ne bi imali šanse. Da su ostali Suma i Asano mozda bi jos bili konkurentni za titulu. Ovako, ocekujem da Stanojevic ode na kraju sezone i makar povede svoje pulene koje je doveo. Znaci Miljkovica, Markovica, Obradovica, Jojica itd.

Paradox

pre 2 godine

Nije zatvoreno kao nasa liga pa je partizanu mnogo teško...
(Lokos, 17. mart 2022 20:25)

I da jeste i da nije, ovakav Fejnord sa ovakvim amaterima u Partizanu, je za deset puta jaci!

zvezdaš

pre 2 godine

гробари се радовали компијином "успеху" а од 45. минута ...мук
(ужас од чемера, 17. mart 2022 21:46)

Zvezda završila dve utakmice sa 2:4, a oni počinju drugu utakmicu sa 2:5, sad je 2:6, ali nije još gotovo.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Dva potpuno drugačija pristupa fudbalu... jedan otvoreni, brz, tehnički doteran, estetski... a drugi metiljav, retrogradan, tužan i ružan... ovde je rezultat nebitan, ovde se vide budućnost i propast.

Mile0407

pre 2 godine

Jojic prvi tacan pas u 70om minutu i odmah zamenjen jer se bori za zivot. Ne shvata sta je uradio, a dusa mu je u nosu. Mora sutra vece odmah na splavove na reanimaciju. Markovic ne vidi protivnickog igraca na metar ispred sebe i zalece se pravo u njega, valjda misli da ce ga ovaj propustiti. Odbrana- svaka lopta upucena na gol je usla.

Master Yoda

pre 2 godine

Ja razumem Stanojevica kad kaze da je zadovoljan, sta bi bilo da je ponovo pukla petarda. Ovi malo spustili gas, dosta su tri komada.
Sad da se odbrani drugo mesto u prvenstvu i sezona je uspesna.

kibo

pre 2 godine

Kako su kupovali na polusezoni tako im se vratilo.Imaš evropu, prvi si na tabeli ,bežiš 5bodova mezimici i umesto da se pojačaš sa jakim igračima pa makar ih platio par miliona ti dovedeš ispušene lule Jevtovića, Fejsu, i ne znam koga jos, (o povratnicima Markoviću, Jojicu da ne pričam), i onda se cudiš kako se desi kiks protiv Napretka, pa te Zvezda dobije , pa te Fejnnord ponizi.I na kraju nećeš nista osvojiti niti zaraditi jer si bio magarac na polusezoni, obecavao neke bombe i šta ćemo sad ...

Zoran

pre 2 godine

Eh da nam je Lola igrao od prvog minuta, videli bi Holandjani, ali i ovi iz DB-a imaju srca, pa javili Stanoju da ne ide tako "snazno".

Partizan = horor film...

Oterali Sumu, a doveli panjeve koje tesko da bi ko mogao sastaviti na jednom mestu sem ovog trenera i vecito "nasmejanog" Ilijeva..Samo se nadam da je Vazura nasao pravu adresu u Amsterdamu.Brinem za coveka.

Parni valjak

pre 2 godine

Kako je moguće da Lutovac nikad ništa ne uradi, osim po nekog kiksa u odbrani. Uvek pogrbljen, u nekakvom trku, maksimalno skoncentrisan, a rezultat nikakav.

The Unforgiven

pre 2 godine

Fejenord je vrhunska ekipa,mnogo su bolji od Partizana,a bolji su i od Rendzersa i od Zvezde,da li bi i njima po pet komada minimum
(Pa da, 17. mart 2022 23:13)
--------------------

Toliko je vrhunska ekipa da igra cak u 3. ligi evropskih takmicenja ... ;)

replika

pre 2 godine

Tesko da cemo videti nekad vise neki klub u zavrsnica nekog evropskog takmicenju.

Drugi odskacu i ispred su. Ocekivano poraz na kraju.

Još jedan ogorčeni navijač

pre 2 godine

Partizan nema upravu, nema igrače, nema igru, samim tim i navijače.
Ima trenera koji se u svoj trenerskoj karijeri, sem Partizana, svuda zadržao po godinu dana, i nije osvojio ništa. I to bi bilo to.
Meč u Roterdamu nikog više ne zanima,jer kome je do Partizana zaista stalo davno je digao ruke.
U klubu su samo oni koji bi da se od njega okoriste finansijski...

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Ajmo groblje da se osvajaju barem bodovi, Zvezda pobedila sad je red na vas! 🤛👊🤜
(POP, 17. mart 2022 20:45)

Ne budi smesan. Fejnord je za dve klase bolji od nas. Necemo loptu videti.

Partizanovac

pre 2 godine

Jel covek stvarno uveo Smiljanica? Prosto ne mogu da verujem. Mada mozda je to da dobije neku premijicu, ionako ga drze preko veze u timu.

prst na celo

pre 2 godine

mene bi bilo sramota da budem trener, a kamo li igrac, i jos platu da primam za ovaj debakl

fejnord pokazao koliki su manekeni naši fudbaleri

СУМА

pre 2 godine

Са Савом је Партизан био европски тим, тим који побеђује дербије и игра модеран фудбал. Ово сада је срамота. Станојевић је највећи тренерски дупеувлакач кога сам видео у животу. Човек је пун неких прича, а грама образа нема. Тотални аутсајдер!!!!!!

Dorotej

pre 2 godine

Teško je posle Zvezdine utakmice, polomljen sam kao da sam igrao. Sada navijam za Partizan. Voleo bih da ne izgube. Ako treba, neka parkiraju autobus. Sa Fejenordom nema govora o nadigravanju.

nesa80

pre 2 godine

meni kao nepoznavaocu fudbalu je neverovatna pojava jojic,covek ne igra nazad,ne igra napred,koja je uloga tog coveka neka mi neki poznavaoc fudbala u partizanu objasni.i koja je svrha dovodjenje 50 igraca koji loptu vracaju u nazad,eto tako smo i primili gol jer jeftovic umesto da ide napred on se okrece nazad i gubi loptu.sta je taj suma gori od tog jeftovica,jojica,pavlovica...cim nema natha cao dovidjenja fudbalu,ej mi treba da dajemo golove nama igraju igraci koji nisu culi za pas unapred.stanojevic i ova uprava su mi ogadili fudbal.zvezda kakva takva je za nas svemirski brod.partizan je nekad bar tehniku imao ovo sad ko da skupis neke amatere na livadu.ja da sam trener kosu svoju bih pocupao od ovih igraca a sta je sa ovim trenerom da je njemu tu dobro,ne znam,nisam pametan.dabogda zvezda ubedljivo uzme titulu,uzece svakako ali neka nas bar otrese u svaki derbi

Mikii

pre 2 godine

Da li je Partizan ikada od svog osnivanja imao losijeg kapitena? Pa ovo je sramota za klub i sramota prema svim nasim legendama kome je data kapitenska traka. Kako li ga samo nije sramota da je nosi, nije mi jasno.

berke

pre 2 godine

ovaj partizan teski krs od ekipe, da sada pravim ekipu ne znam da li bi tri igraca ostavio, mozda rikarda, meninga i zdjelara ostalo najuriti

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Jojic, Smiljanic, Jeftovic, Miletic, Markovic, Fejsa... Reciklirana buducnost Partizana, od pre 10 godina. Jos da se Duljaj skine i bog da nas vidi.

profa

pre 2 godine

Čvrstina L. Markovića, preciznost i lucidnost M. Jojića, brzina Jeftovića, veliki talenat L. Smiljanića, su veliki aduti Partizana da ove godine osvoji titulu.
Evropa je gotova, titulu smo izgubili, drugo mesto smo obezbedili, kada će metla da radi ako ne sada. Pustiti sve ove mlade da igraju do kraja (realno i njihovi talnti su se negde izgubili u ovom sivilu, ali možda još ima nade za Milovanovića i Baždara).

Dr,yuga

pre 2 godine

Ne znam kako nase setace Jojica i Markovica nije sramota da se bave fudbalom,pa alo gledaju vas roditelji i prijatelji rodbina od njih treba da vas je sramota.A i na kraju sto bre igrate fudbal na silu i mucite i sebe i nas?

Drugo nas trener pod hitno ostavka ovakvu nestabilnu igru nema ni Fk bolec kada mi napadamo jedan nas je slobodan za pas ili nijedan,kada oni napadaju bar pet opcija za pas imaju,nemamo plan igre ,igramo na gresku protivnika,nemamo tri tacna pasa uzastopno,niko ne cuva igraca,nemamo snage za 70 min,svi zajedno sa Vazurom i kompletnom upravom napolje,a ako nece isteracemo ih na jugu.Cela ekipa da se raspusti da se ostave Rikardo i Natho,mozda i zdjelar i menig svi ostali osim dece napolje iz naseg voljenog kluba.
Mi sa zvezdom u istu recenicu ne možemo.
Stanojevicu da preuzmes odgovornost za Sumu,ostavio si nam ove tvoje setace,ostavka druze odmah i ne vracaj se vise molim te.
Markovic i Jojic isto napolje ,platiti im ceo Ugovor i pola preko samo da ih nema u Partizanu.

Pppp

pre 2 godine

Meni nije jasno, kako to Jojic nema snage da trci duze od 10min. Od pocetka drugog poluvremena on se setka. Bukvalno seta po terenu. 68min pored njega porlazi prvi jedan pa onda drugi igrac on ni da potrci niti krene na njih. Ja ne znam kako je njemu dozvoljeno da se seta i za to prima novac.

mighty banana

pre 2 godine

Prvo da se našalim, Partizan je već privatizovan, samo niste svesni toga...
Drugo, ja jesam navijač Crvene zvezde, ali zaista objektivno govoreći Partizan ove sezone u Evropi nije apsolutno ništa pokazao. Nije se ni moglo očekivati kada je su jedina dva krštena igrača Rikardo koji je konstantno odsečen od ostatka tima, nije čudotvorac da jedan na pet postiže golove i Natho koji ima snage za 37. minuta. Golman Popović je talentovan, naravno da greši, ali treba istrpeti i sigurno će se to vratiti Partizanu. Zdjelar me je oduševio na nekim utakmicama, ali u derbiju i protiv Fejenorda (u Beogradu) je delao kao amater. Ostalo žali bože.
Da bi vam zaista krenulo na bolje prvo gospodin koji dozvoljava blamaže od Šamroka i Flore treba da ode i da se posveti svojoj bašti, lepo da zaliva cveće i neka uživa. Neka se ostavi fudbala.
E onda gospoda koja su "privatizovala" Partizan V i V. Tek onda možete da očekujete nešto.

Zoran

pre 2 godine

Ma, videcete vi kada se Fejsa vrati iz Vrnjacke banje. Ima da bude ko nov..

Jojic, majko mila..!!!!!! ??
Lola..Gospode ima li te..????
Miletic, Senicanin, Lutovac, Markovic, Urosevic, takozvani trener Stanoje, pa Vazura i komunisticki komesar Vucela..Sta je Partizan Bogu zgresio ???

ultrasrbin

pre 2 godine

Miletic, Jeftovic, Lutovac, Jojic?
Majko moja.

-Na prosloj golman krs i eto Stanoje ga zamenio
-Na prosloj Zivkovic sasvim OK, ali sada Lutovac
-Half linija sa prosle ocajna, a sada jos gora
-Jojic najgori na prolsoj, ali ponovo u prvih 11
-Jeeftovic umesto Natha?

Jos samo da je Lolu stavio umesto Rikarda i totalna propast.
Terzic?
Pavlovic?

jednostavno nedostatak kvaliteta

pre 2 godine

Protiv ovog Fejenorda treba da si sposoban da povezes dva, ili tri tacna pasa u nizu, tj da znas da izneses loptu i da im napravis brdo problema jer su previse ofanzivni. Problem je sto tri tacna pasa u nizu Partizan ne moze da poveze ni protiv treceligasa u kupu, sve neki dur sistem i napamet. Na stranu to sto smo mozda sporiji, problem je veci u sporoj i nepreciznoj reakciji kada je lopta u nasim nogama. Svako drugo dodavanje je tragicno. Sanicanin covek ni slucajno ne mozze da je ne da njima pravo u noge, glavom, nogom, uopste nije bitno lopta menja posed posle kontakta sa njim, a ima ih jos, ali on je tragedija. Covek od dva metra koji cele sezone ne predstavlja nikakvu opasnost. Presmesno

Zoran

pre 2 godine

Partizan je zaista prepun panjeva, ali mislim da je Seničanin bez konkurencije broj jedan u jad ligi. Čovek bukvalno blage veze sa ovim sportom nema.
O Jojiću, Markoviću, Miletiću, Jevtoviću, Lutovcu..Glupo je trošiti reči.
Ubedljivo najgori tim u istoriji Partizana. Divim se bambusima u upravi, zajedno sa lažljivim trenerom kako su uspeli da sastave ovakvu kršinu od ekipe..!?

Zoran

pre 2 godine

nema utakmice u evrokupovima da Partizan nije primio gol od 40 do45minuta.Gledam klupu Partizana ko moze da udje u drugom poluvremenu, jako slabo i bez kvaliteta.

Cole

pre 2 godine

Partizanu treba SAMO privatizacija.

Bez Vučelića, Vazure, Ilieva...
(Outsider pravi, 17. mart 2022 19:51)

Tako je, samo zavisi ko ga kupi,
da ne bude nakon privatizacije
da se vkasniku nogama otvaraju vrata.

Moralni Gmizavci

pre 2 godine

Koje čudo? Evo deluju korektno čim kornjače Jojića nema na zadnjem veznom a Jovića na krilu. Još da je Natho na 10-ki, ali Stanoje bez Jojića ne može. Zato mu i klizi titula iz ruke jer je praveći mesta za njega i Pantića oterao Sumu a Pavlovića "ubio". Sa tako sporim srednjim redom može da igra samo našu ligu. Ako se žtvovani Rikardo povredi, a lako može jer je uvek na leđima sa dva-tri igrača, ode titula. Mada i ovako je praktično izgubljena diletantskom postavkom igre i izborom igrača u derbiju.

Voyin

pre 2 godine

E, sad ce da bude trpanje...usao Holender, a ostali u igri Jojic i Markovic...pa s njima nas ne bi spasilo ni da nam Bajern posudi pola postave

Ne znam

pre 2 godine

I ovaj Miletic, kad je otisao iz Partizana, pre 2-3 godine, u Saudijsku Arabiju ili u koji krs vec? Ni tamo nije mogao da igra, oterali ga, i sta, u Partizan? Daj bre vise.

doktor

pre 2 godine

Nama su naplaćivali kazne za navijače koji sede na stepenicama, a u Roterdamu redovi do terena su krcati, kao stajanje nekad na tribinama...
(Halo Bing..., 17. mart 2022 22:40)

Pa i njima naplate,sta je sporno?

Aspera

pre 2 godine

(Jos kad vidim Lolu da istrci na teren sve mi je jasno ko smo i sta smo, 17. mart 2022 22:59)

Samo se za konstataciju o Bazdaru je slazem, a iskazi o njemu ti se suprotstavljaju. Kazes da je usao na resenu utakmicu i da traba da pokusa nesto bez obzira da li ce pogresiti, a osudjujes njegov los pokusaj lobovanja golmana koji stoju u polukrugu sestnaesterca. Pa da pokusava ili da ne pokusava?

deda

pre 2 godine

Fejnord je bolja ekipa pa i na Uefa listi je 7 mesta idpred Partizana.Pre bih rekao da Fejnorrd nije toliko dobar koliko je Partizan los.

dak

pre 2 godine

Gledam Zdjelara kod 3.hola. Sko obratite paznju kod tog gola se sve vide.
1. koliko smo neinteligentna ekipa za razliku od njih.
2. Voljni momenat.
Zcjelar vidi da mu igrac utrcava,igrac fejnorda prolazi pored njega i ubacuje se,a on nemo posmatra. U fazonu ma neko ce drugi umesto mene.
Epilog je da nam ulaze u peterac!
Golmani su nam kriminalni mada je i ostatak ekipe takav.

Kakva nam je uprava?

pre 2 godine

Baš me čudi što Partizan nije prošao dalje s takvim vrhunskim ljudima u klubu (Vučela, Vazura, Iliev) i fenomenalnim fudbalerima pod ugovorom kao što su: Brežančić, Obradović, Miljković, Lola, Pavlović, Lutovac i Holender.

Biće da nismo imali sreće ni na derbiju, ni protiv Holanđana, pa smo na ta 3 važna meča primili 10 golova. Nisam primetio da se navijači s juga bune, pa pretpostavljam da i oni tako vide stvari.

zoran

pre 2 godine

Svi nađoše krivce ali niko ne reče ružnu reč za Vucelica i Vazuru.Shvatite da su naši klubovi samo banke za Sps i Sns ,tako je godinama i tako ce biti dok se klubovi ne privatizaciju

Gazda Dojkan

pre 2 godine

(Kazem za njegovo dobro, 18. mart 2022 01:27)

Mogao si da vidis kako igraci Fejnorda igraju isto, sa sto manje kontakta sa loptom. Osim onog Kolumbijca koji ima odlican dribling.
Po ulasku cetvorice mladih igraca pred kraj, i Partizan je u par navrata uspeo da izmenja 3-4 pasa na prvu, na sredini. To je moderan fudbal. Dribling je poslednja opcija i to u poslednjih 30 metara. Sinoc je Fejnord imao 3 sanse pre prvog gola, tako sto su po trojica zatvarali nase vezne sa loptom, na nasoj polovini. I to posle telefonskog razgovora pomocnog trenera. Samo su promenili nacin presinga jer su videli da nasi vezni dave loptu. Pritisnu ga brzo sa tri strane i oduzmu mu loptu. Ni Mesi je ne bi sacuvao.

ok

pre 2 godine

Povredjen Pantic,prodali Sumu a Lazar Pavlovic 10 - ka sedi na klupi.Mislim da smo sto se toga tice fenomen u evropi.Pa zna se uglavnom koji fudbaler nosi desetku,ili ne znamo....

Da nije poludeo Rikardo ove sezone mi bi je zavrsili ponovo u septembru

pre 2 godine

Jednostavno za ovakav alibi fudbal koji Partizan pokusava da igra jednostavno moras imati bar dve azdaje i onda mozes da igras klaj--klaj i da cekas da oni nesto urade. Kad nemas nesto tako e onda moras da trcis kao lud ako oces da pariras jakima. Sta meni nije jasno kod igraca Partizana, kako je moguce da devet od deset njih toliko sumnja u svoje mogucnosti i svoje znanje da niko na cistu poziciju kada ima oko centra ne sme da pokusa pas unapred da pustti. Znaci oduzme se nekako lopta i onda ti trebaju dva pasa da se dodje do opasne situacije, ali ne vidi se igrac ispred sebe i onda se ipak odluci loptom unazad da se igra. E sad, pogledajte Fejenord koliko puta je nesto tako uradio u ove dve utakmice? ja mislim ni jednom, uvek je pas unapred i uvek je taj pas igracu na desetak metara precizan, tacno odmerene snage, nasi ako se i odluce da puste unapred to je pet metara od naseg igraca, ili ce ga ubiti loptom, ili ce metiljavo lopta preci dva metra i neki od njihovih ce je pokupiti. Pa cekaj, treniras fudbal 30 godina, kako je moguce da si nesposobam da pustis tacan pas u noge igracu koji stoji 10 metara od tebe? Ja to nikako ne mogu da ukapiram. Zvezda je igrala prethodnih sezona na isti ovaj fazon, ali ona uvek ima jednog, ili dvojicu koji nesto znaju i koji iz ovakvog alibi fudbala mozda i mogu nesto, mi kad gledam utakmicu kao da smo se trudili da skockamo tim od neznalica. Mislim, koliki talenat treba da se za 180 minuta naprave pet tacnih dodavanja.

Gost

pre 2 godine

Upravo dosao sa prepunog stadiona. Na 5+ svi se dizu na iole ozbiljniju sansu, nijedan faul se ne prasta… U karakteru imaju sve sto moj tim nema

remax

pre 2 godine

Партизанова реалност у овом тренутку, мало је и поправљен утисак у односу на прву утакмицу.
Према навијачима Фејенорда имам велико поштовање откако су ономад изврнули Ротердам наопачке јер им је прећено насилним инјектирањем.
То су прави навијачи, а не ове плаћеничке хуље овде са обе стране које се подмирују са пар шушки да у вези свега што је важно ћуте као мумије.