Košarka 611

Nedelja, 20.02.2022.

19:00

Zvezda razbila Partizan i osvojila Kup Koraća!

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su Kup Radivoja Koraća, pobedom nad Partizanom u finalu rezultatom 85:68.

Zvezda razbila Partizan i osvojila Kup Koraæa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

611 Komentari

Sortiraj po:

Istina

pre 2 godine

Za sve dušebrižnike i velike poznavaoce košarke.

Crvena Zvezda 2021.god Kup Novi Sad...

Milutin Vujičić, Nikola Šaranović, Aleksa Uskoković, Dejan Davidovca, Branko Lazić, Aleksa Radanov, Ognjen Dobrić, Marko Simonović, Marko Jagodić-Kuridža, Boriša Simanić i Ognjen Kuzmić.
Duop Rit i Džordan Loyd jedini stranci.

Jel vidite da može. Znači nema izgovora.

Jel jasnije zašto KK Plastikan?
(Mohikanac, 21. februar 2022 16:07)

Zaboravio si i O`Brajanta,koji je vraćen u tim za tu priliku i odmah napustio ekipu nakon kupa.Generalno,istamburali smo ih bez pola tima tada,svi bili pod koronom.

Mohikanac

pre 2 godine

Za sve dušebrižnike i velike poznavaoce košarke.

Crvena Zvezda 2021.god Kup Novi Sad...

Milutin Vujičić, Nikola Šaranović, Aleksa Uskoković, Dejan Davidovca, Branko Lazić, Aleksa Radanov, Ognjen Dobrić, Marko Simonović, Marko Jagodić-Kuridža, Boriša Simanić i Ognjen Kuzmić.
Duop Rit i Džordan Loyd jedini stranci.

Jel vidite da može. Znači nema izgovora.

Jel jasnije zašto KK Plastikan?

Znalac

pre 2 godine

Pogledajte koliko su poena postigli Srpski igraci Partizana, na jednoj ruci moze da se sabere.
Cisto bacene pare na Lesora, Pantera, Lidaya itd.zasto Miletic nije igrao, ovo nije dobro za nasu kosarku.

Igor Novi Sad

pre 2 godine

Kako dva losa ubise Miloša hahahhahahhahhahahahhaha Strah od Partizana,jesi ti realan druže od koga,Abramovića misa,Zagorca,Zeka,Pantera teškog Indijanca pa on je mene i u Zvezdi nervirao jer ne volim igrače takvog tipa i za kraj nacekacete da vi nas skinete a čak i da se to desi u skorije vreme,mada ne verujem ali desi se..neće mi biti Bog zna koliko krivo pa nismo mi bolesni kao vi koji 13x za redom budete prvaci(isključivo sto niste imali aman bas nikakavu konkurenciju jer su svi klubovi bili pred gašenjem u većini tih sezona,svi talentovani igrači išli kod vas,otimali ste)sad imate Zvezdu i to je problem,problem su i Mega i Fmp na neki način dosta manji naravno..ali poenta da budete prvaci čestitamo i ne mislimo da smo samo mi Bogu dani i da mi treba da postojimo,nećemo pljuvati državu,presednika pa bilo ko da to bude isključivo zato da nije te iste države kakva takva je Srbija naša je i ja je volim svim srcem,ja sam ranije navijao za Partizan u EL kao Srpski klub do tog momenta kad je Zvezda posle 17god postala prvak a vi počeli da pljujete istu tu državu koja vas “Hlebom hrani” E to je licemjerstvo i bolesni bezobrazluk i od toga ili sam neutralan ili svim srcem protiv vas…

Alo breeee

pre 2 godine

Navijam za Partizan otkada znam za sebe ...ali ne i za ovo :
"Kod Partizana najbolji su bili Matijas Lesor sa 19 poena, Kevin Panter je dodao 14, Dalas Mur 11, uz pet asistencija, a dvocifren je bio još Zek Ledej sa 10 poena."

Gde su nasi klinci ???


Izvini to su naši klinci, vi ih nemate, na sve koje si računao to su zvezdina deca😉.
PA tako je to kad ih dovodite da bi samo prkosili zvezdi 👌ajde uzdravlje.

vizionar

pre 2 godine

Kao sto pricam vec 2 meseca Partizanu fali jedan spor inteligentan igrac koji zna da stane na loptu, ali i da poveze konce. Ne mora to biti plejmejker kao Gordic na primer, moze i bek dvojka kao Kecman ili Bozic nekad. Jednostavno Partizan igra sa puno energije, ali svih 40 min u ludom ritmu, kao muve bez glave. Treba im neki igrac koji to moze da primiri u nekim periodima igre. A ta velika energija da se ne rasipa na sve strane, nego recimo na to da se popravi skok koji je jako los, i partizan je slab u skokovima. Znaci dovesti stalozenog, inteligentnog beka koji ne mora biti skup, i da u igru Partizana se ubaci mirnoca, uz fokus na skok i zagradjivanje. Partizan mora poboljsati skok. Ovi sad igraci u partizanu su svi na jedan kalup, samo trka, fizikalije, brzina jesu kvalitetni ali mora se dodati neki iskusan miran igrac da ubaci balans u ekipu. Da se tolika energija fokusira.

garda

pre 2 godine

Ostin Holins i Pefi Markovic zasluzuju jedno izvinjenje od svih koji su ih do juce pluvali, kao i od onih koji ce ih i sutra, posle prve lose utakmice, pljuvati. Ljudi, niko tu nije slucajno dosao, cim si tu, kvalitet imas. Samo je pitanje kada i kako ces ga prezentovati.

Kako dva loša ubiše Miloša

pre 2 godine

Ipak je STRAH OD PARTIZANA bio nenormalan pa su preduzete razne spec mere a oduševljenje posle pobede je gotovo groteskno. Svima je pala stena sa srca, popustile kočnice i proradio primitivizam (odnosi se uglavno na medije).Drago mi je što su Željko i Partizan pokazali da je važno " I KAKO " a ne samo pobeda i da je ovo mlado vino od koga često boli glava. Malo strpljenja i eto dobre košarke u Srbiji, i vreme je!

tonconi

pre 2 godine

Mislim da samo Buducnost u Aba ligi moze da udari na ovakvu divlju odbranu zvezde. Godinama im je Buducnost jedini problem. Čudo da Žoc 2 puta pravi istu gresku i da ga Radonja demolira.

KmeKme

pre 2 godine

Prvo,egal utakmica..Zvezda dobila prvo,Partizan drugo poluvremene,rezultat to kaze..
Drugo,pod hitno da se uprava grobara izvini Saku Filipovskom sto su nepravedni bili prema njemu i sto ga smenili i sto doveli losijeg trenera
Trece,izvinjenje Tomasu,Mozliju,Pejdzu,Jaramazu tek sto su oterani i na njihova mesta dovedeni 5 puta skuplji igraci a ujeno toliko puta i slabiji.
Nego sad ce Sljonsk,Trento i Mice Beric komentari euforije..

Borisav

pre 2 godine

Navijam za Partizan otkada znam za sebe ...ali ne i za ovo :
"Kod Partizana najbolji su bili Matijas Lesor sa 19 poena, Kevin Panter je dodao 14, Dalas Mur 11, uz pet asistencija, a dvocifren je bio još Zek Ledej sa 10 poena."

Gde su nasi klinci ???

Bratislav

pre 2 godine

Čestitke na trofeju i Panteru,Lesoru,Dangubiću,Trifunoviću,Avramoviću,Vukčeviću i Smajlagiću,ipak su i oni zvezdaši.
Drugi put partizan neka bira igrače po drugim kriterijumima a ne da su bivši igrači Zvezde ili njeni okoreli navijači,eventualno sinovi Zvezdinih bivših igrača.

Pazarac

pre 2 godine

Najaci je bi Danilović bled kap krvi nema gledao je sto prije da uruči pokal Lazicu i pobeze kao Miš od Mačke….hahahaha. Stvarno sramota je…ovoliko razlike u oba derbija…šta će bit u trećem ne smem ni da zamislim….Zvezda

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Један од значајнијих резултата ккп у последњој деценији је 0-0 у прва два минута финала у Нишу!

Gossa placa Zeljko 45

pre 2 godine

Zoran, bravo Zoki na pogodjenim ocekivanjima za veceras. Dobio Partizan 15 razlike na PS4 mozda. Zaista mi nije jasno da neko ocekuje da Partizan moze da neutralise ovakvu odbranu Zvezde.

Pa da

pre 2 godine

Dosta su falili Madar,Glas i Smajlagic.. Dobila bi zvezda i da su oni igrali ali dosta neizvesnije.. Polako,tek stizu vazne tekme,koje evtoligu znace,verujem ja u Zeljka,bice ovo dobro kad se sloze kockice,ne moze nista preko noci,dosta je mlada ekipa,bice to sve u redu,polako samo

Max Von Sidow

pre 2 godine

Ne mogu ni da komentarisem. Cestitam na pobedi. Priznajem da mi tesko pada ovo rasturanje, nemam reci. Nadao sam se napretku od prosle utakmice, a ono jos gore. Mlitavo, mekano, nemocno. "Starci" zaista oducavaju nase klince od kosarke. Ja se tome ne cudim i imam svoju pricicu.
Na lokalnom terenu u dosta navrata sam igrao basket 3 na 3, pa cak i 2 na 2 protiv jednog momcica od 17 god. Visi od mene desetak cm, voleo je basket ali trenirao odbojku, skocan, solidnog suta, brz i super mlad. Tu dolazim do poente. Moja jedina prednost je bila da sam bio znatno stariji i fizicki mnogo jaci. I znate sta, odlicno sam ga cuvao i dobijao u basketu. Talentovan ali mnogo zelen.

Ovo je analogija na moj Partizan. Ne vidim da mozemo, ne da dobijemo Zvezdu, vec da ih cak i zabrinemo. U fazi sam da razmisljam da li cu opet da ih uopste i gledam. Nisam mazohista, za mene je ovo vise od sporta i tesko je podneti.
Saosecam sa Zocom jer on mora pruzati ruku Radonjicu. Siguran sam da vulkan kljuca u njemu.

Djorgo zvezdaš

pre 2 godine

Odgledao oko pola meča.

Moglo je da se gleda. Nije to neka vrhunska košarka, ali je "ok".

Sada se jasno vidi koliki je pad naše (pre svega klupske košarke). Dobija Zvezda i do 40% mečeva u Evro ligi, ali često deluje potpuno nemoćno. A večeras su dominirali protiv Partizana, praktično, celu utakmicu.

"ŽOC" je veliki trener, možda ne uspe sa (ovim) Partizanom, ali to ništa ne menja u mom mišljenju o njemu.

RedStarForever

pre 2 godine

Bravo momci, bravo Radonja, nestvarno dominantno od početka do kraja!
Mada, sve je bilo jasno kod reakcije njihove klupe, kada su dali prvi koš na 10:0, radovanje k'o da su gol dali...
I njima je već bilo jasno šta ih čeka :)

Lord

pre 2 godine

Zoc nije najbolji trener evrope, nego najtrofejniji.
1. Dule
A Zoc je tu negdje sa Trinkijerijem i Dzikicem.
Zaista tako mislim i mogao bih da argumentujem, ali mi mrsko da kucam.
Sve u svemu, birao je kompletan tim, izabrao 2 stranca koji su presli sa EL na EC, oni motiva vise nemaju.
Velika razlika u platama nikada nista dobro nije donijela.
Plejmejkeri su ti uzasni, recimo jedan Renfro legao bih ovoj ekipi samo tako.
Neko napisa, i zapamtih to, THC Rason Tomas je bolji od Ledeja, u oba pravca.
Pejdz > Mura.
Bolji suter, bolji asistent, bolji ulaz (prodor).

Giga Moravac

pre 2 godine

Partizan bez igre, bez ideje, bez želje. Nekako, ako Panteru krene šut onda i igraju nešto, ako ne, niko ništa ne igra. Onaj Avramović ni za Borac, a Danguba i Zagor, možda za Široki Brijeg. Ko je ovo selektirao, svaka mu čast.

zemunski kej

pre 2 godine

Pefi Markovic 34 godine, Kuzmic 32,Kalinic 31 ,Nejt Volters 31,Mitrovic 29,Lazic 33,Dobric 28,Simonovic 37,Aron Vajt 30.Holins 31 godina.
Izvukao sam podatke cisto da vidite koliko su iskusniji igraci Zvezde od Partizana . Samo ne treba odustati .

bobanmkd

pre 2 godine

Pisem iz auta ka putu za SK...
1.Zvezda-bolje igra kosakrku ove sezone
2.Sudije su sasekle bez potrebe svaki pokusaj Partizana...da uhvati prikljucak na pocetku drugog poluvremena. Ionako ne bi uspeli.
3.Razlika navijaca I navijanja Partizan vs Zvezda/ nebo I zemja.
4.Kosarka je sport gde jedan mech-promeni sve.Polako.
5.Sreo sam Todorica ispered hale I ni kriv ni duzan sam mu rekao"Zagorac I Dangubic da vrate plate ove godine.

Batko

pre 2 godine

Jeste tebra, na 10 utakmica ubodete jednu pobedu, pa vas onda nema sledecih 10 utakmica, baci pogled na tabelu.
(2CRAZY, 20. februar 2022 23:44)

Ne misliš da je malo glupo da vi pričate o EL ?

Milan

pre 2 godine

Stižu Dragić i Harden
(Pozdrav za Novicu, 20. februar 2022 23:54)

Čuo sam i Lebron. Kakav Klivlend, hoće čovek da završi karijeru u Partizanu.

Sofronije

pre 2 godine

Jeste tebra, na 10 utakmica ubodete jednu pobedu, pa vas onda nema sledecih 10 utakmica, baci pogled na tabelu.
(2CRAZY, 20. februar 2022 23:44)

Tebra, ne razumeš ti to, nije to ono takmičenje koje ste vi nekad igrali. A ni matematika ti nije jača strana, imamo 9 pobeda i 14 poraza, a to je teško jedna pobeda u 10 utakmica, tebra.
Za tebe je nesto lakši račun, tipa koliko je 15+17?

Oбјективно

pre 2 godine

Још један доказ да су ове сезоне на Јадрану Звезда и Будућност копље изнад осталих, поред добро скоцканих и уиграних састава ту су и два јако озбиљна тренера који знају да поставе систем. Партизан има Жељка, али му фали "дужа" клупа за овај интензитет Звездине агресије у одбрани и 40 минута кошарке високог темпа. По квалитету прави му друштво Цедевита, мало иза је тројац Игокеа, ФМП и Мега. Ту ће да се кува, али објективно до финала ће Звезда и Будућност. Евролига тренутно звучи илузорно за Партизан, али ако и има теоретске шансе да се пробије, мислим да су веће преко Еврокупа, колико год то парадоксално звучало.

Zoran

pre 2 godine

Ne znam cemu toliko cudjenje. Ova ekipa Partizana u bivsoj Jugoslaviji , nivo druge lige. Sem Pantera ovo ostalo nije za basket na Adi.
Kosarka kao sport je na silaznoj putanji. Hale su polu prazne i na EL utakmicama, a o prvenstvima i da ne pricamo.

bolji život

pre 2 godine

Jača klupa,nema šta...Partizan sem prvih pet nema igrača s klupe koji mogu nešto da učine ..pokrenu ekipu,veži neke poene....jednostavno,Zvezda ima jaču ekipu i to su momci pokazali na terenu.

as

pre 2 godine

Partizan je postigao rekord kad je Kup Radivoja Koraća u pitanju, a i domaća košarka, domaći igrač prvi poen postigao 14 sekunde pred kraj 3. četvrtine i to iz slobodnog bacanja na tehničku grešku protivničkog trenera! Domaći igrači dali 5 poena! Čisto da se vidi Partizan gde je u odnosu na EL, i to na prosečan tim EL!
(cukce, 20. februar 2022 23:07)

Domaci igraci?
A nije ti smetalo danas u fudbalu kada CZ pocne utakmicu sa 7 stranaca na terenu?

Rajkovic

pre 2 godine

Pomnjaje sudzenju sa bilo koje strane je siguran znak apsolutne kosarkaske nepismenosti to su likovi Koji nisu igrali kosarku I njima nisu jasne finesse kosarkaskih pravila to Nije fudbal manite se komentara kosarku Sam igrao 20 g I bio trener sudzenju general o Dobro na svim utakmicama poneka greska Ali nista strasno najsnesnija prica je slobdnim bacanjima kao da se dele po kljuc pa trebao da su ujdnacena Radonja usetao pa zasto tehnicka, Da Koprivica je napravio faul......

Sofronije

pre 2 godine

Jeste tebra, na 10 utakmica ubodete jednu pobedu, pa vas onda nema sledecih 10 utakmica, baci pogled na tabelu.
(2CRAZY, 20. februar 2022 23:44)

Tebra, ne razumeš ti to, nije to ono takmičenje koje ste vi nekad igrali. A ni matematika ti nije jača strana, imamo 9 pobeda i 14 poraza, a to je teško jedna pobeda u 10 utakmica, tebra.
Za tebe je nesto lakši račun, tipa koliko je 15+17?

Lord

pre 2 godine

Zoc nije najbolji trener evrope, nego najtrofejniji.
1. Dule
A Zoc je tu negdje sa Trinkijerijem i Dzikicem.
Zaista tako mislim i mogao bih da argumentujem, ali mi mrsko da kucam.
Sve u svemu, birao je kompletan tim, izabrao 2 stranca koji su presli sa EL na EC, oni motiva vise nemaju.
Velika razlika u platama nikada nista dobro nije donijela.
Plejmejkeri su ti uzasni, recimo jedan Renfro legao bih ovoj ekipi samo tako.
Neko napisa, i zapamtih to, THC Rason Tomas je bolji od Ledeja, u oba pravca.
Pejdz > Mura.
Bolji suter, bolji asistent, bolji ulaz (prodor).

super

pre 2 godine

Jeste tebra, na 10 utakmica ubodete jednu pobedu, pa vas onda nema sledecih 10 utakmica, baci pogled na tabelu.
(2CRAZY, 20. februar 2022 23:44)
matematika ti nije išla 9 pobeda i 14 poraza(o tih 14 poraza 6 smo izgubili na 1-3 poena)..i pored korone i povreda smo vas dva puta dobili +15-16 razlike...niste vi za ovaj sport!

nesa80

pre 2 godine

ovaj partizan kad igra derbi sav se uspanici,sve se nesto cimaju,drhte,gube loptu ko deca,ukoce se totalno,kos uglavnom ako daju to je nesto slucajno iz ocaja,u odbrani padaju na te obicne finte.kad bi se malo smirili psihicki mozda bi izgubili 5-10 razlike a ne ovako ko da igraju sa krkom a ne da je derbi.bilo koji navijac ove godine ako spomene titulu i evroligu taj veze sa mozgom nema,da cutimo i gledamo da se ne obrukamo vise ovako u plejoff gde nam je polufinale puna kapa,i u evrokupu da bar doguramo do cetvrtfinala,ako je neko mislio da mozemo nesto ove godine sad mu je valjda sve jasno

mile

pre 2 godine

Rade panterski botovi iz centrale u Zelezniku sve u 16. Sad su svi na radnom mestu 24h zbog izborne kampanje valjda.
(Kosarka je Partizan!!!, 20. februar 2022 22:46)

Ma sad moze i iz Zeleznika. Vas pocistili narkomani tamo. Sto se kaze u svakom zlu cuci nesto dobro. Samo jos da vas pocistimo iz centra glodarstva - Padinske Skele. Ako neko moze na google maps da posalje kako se ide do tamo

2CRAZY

pre 2 godine

Au koja sramota, izgubismo od ekipe koju svi zivi lemaju u Evro Ligi...
Dosta fali Partizanu, suvise blago igraju, nepovezano, morace jos dooosta da napreduju, jer ovo ne obecava, tu su kvalitetni igraci, ali ne igraju dobro, ocigledno problem do trenera.

joca

pre 2 godine

cestitke zvezdi.pokazali su da su mnogo bolji od nas.sjajnu odbranu imaju. sto se vise obradovic dere igraci sve manje znaju sta da rade.tako mi deluje neznam

2CRAZY

pre 2 godine

Samo da te obavestim pošto izgleda ne pratiš najjače evropsko takmičenje, ti koje svi "lemaju" su u gostima dobili Makabi, Zenit, Olimpijakos i Uniks, a kod kuće, Žalgiris, Panatinaikos, Asvel, Olimpijakos i Bajern.
(Sofronije, 20. februar 2022 23:25)

Jeste tebra, na 10 utakmica ubodete jednu pobedu, pa vas onda nema sledecih 10 utakmica, baci pogled na tabelu.

Stan Marsh

pre 2 godine

A pre samo 3-4 meseca...

"Partizan ove sezone i nema protivnike, osvojice sve moguce trofeje a cilj moze da bude samo sve pobede u sezoni. Mene ova sezona ne uzbudjuje uopste kao da Liverpool igra Ligu Konferencije i drugu Ligu Engleske. Znas unapred ishod...
(RW#0, 25. oktobar 2021 15:52)

Uvod u seriju pobeda…
Eurocup: pobede Turk Telecom i Huventud u Beogradu i Andora u gostima…
Aba liga: pobede Borac i Zvezda u gostima…
Pobeda protiv Lietkabelisa u Beogradu, pa ponovo serija od tri pobede…
Aba liga: pobede Budućnost u Beogradu i Igokea u gostima
Evrocup: pobeda Levallois u gostima
11.12 protiv Cedevite u Beogradu, utakmica sezone za Partizan, ukoliko pobedi, sa 5 pobede u prvom delu ABA lige biće neprikosnoven na prvom mestu..
Sportski pozdrav :)
(Bmw, 26. oktobar 2021 16:03)"

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Nego, jel neko brojao poene domacih igraca veceras? Ja izbrojao 5 ukupno. U tome lezi razlika izmedju nase Zvezde i Partizana. Sve dok domaci igraci greju klupu u kljucnim utakmicama u Partizanu, Zvezda ce lagano da dobija svaki derbi. Ovo veceras, budimo realni..3 dana da smo igrali ne bi spustili ispod 15. Drzimo ih 30 minuta od 17-24 poena lagano. To se zove rutina.

Star

pre 2 godine

Realno je 30 razlike za Zvezdu !!!
Onaj tuzni trener grobara vise je pricao sudijama nego svojim igracima. Ako je Radonjic dobio 2 tehnicke ovaj je trebalo da dobije najmanje 5 !!!
A onaj tuzni zek udara i po ocima i po rebrima igrace Zvezde a sudije sude kako im naredi trener grobara.
Ali ne vrede im ni trener ni sudije !!!
Sledecu dobijamo 30 razlike !!!

željko

pre 2 godine

Kakvo poniženje! Dokaz da nije sve u parama. Dok smo imali domaće igrače sa po nekim strancem igrali smo lepo, raznovrsno a ovo je da se čoveku zgadi košarka. Ovaj Partizan je očajan, ovo ni našta ne liči. Željko bolje da se penzioniše.

nemanja

pre 2 godine

Pune 3/4 nijedan srpski igrac u redovima Partizana nije postigao kos. Na kraju, ukupno 5 poena su dali srpski igraci. I onda pricate nesto Zvezdi...

Милан

pre 2 godine

Како рече Мута, све је то нормално.Деонстрација силе у односу на немоћни тим партизана.Што се тиче ових наших стручњака који су се питали и стално оспоравали долазак Стефана Марковића мислим да им је вечерас све објаснио као и читав тим Звезде уосталом..

лоше кренули па нагло попустили

pre 2 godine

Rade panterski botovi iz centrale u Zelezniku sve u 16. Sad su svi na radnom mestu 24h zbog izborne kampanje valjda.
(Kosarka je Partizan!!!, 20. februar 2022 22:46)
хахаххахаааааххаха,селтикси а?
хахахахахахаа

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Нисам очекивао баш оволико убједљуву игру и побједу. Свака част за Радоњу и момке. БРАВО ЗВЕЗДО! 🏆👏👏👏

Rale

pre 2 godine

Jao lopatari, pa šta da vam radimo,kolko još da vam se da para,razbi vas Zvezda ko dete zvečku, juče ste se izlomili protiv FMP a duša vam u nosu jer vaš evropski trener nema onu stvar da odmara jadne Pantera i Ledeja, još bi vi juče parnim valjkom kloparali za Beograd.

daki Srb

pre 2 godine

Ako se ne varam, u 2 derbija Partizan ni jednom nije poveo ?!?!?! Ne pamtim kada se desilo da u derbi utakmici bar u jednom momentu neki tim ne povede....auuu rodjaci

Кањош

pre 2 godine

Ипак је Евролигашко искуство пресудило. Није исто калити се са Реалом, Барсом и са Шљонском, Андором... Мора ту још проје да се поједе. Једина добра ствар за Партизан је што су се измерили са Евролигашем, да се не полети и не створи нереална слика о некој снази тима. Нека буде ове сезоне Еврокуп, па да имамо два тима у ЕЛ догодине.

cukce

pre 2 godine

Partizan je postigao rekord kad je Kup Radivoja Koraća u pitanju, a i domaća košarka, domaći igrač prvi poen postigao 14 sekunde pred kraj 3. četvrtine i to iz slobodnog bacanja na tehničku grešku protivničkog trenera! Domaći igrači dali 5 poena! Čisto da se vidi Partizan gde je u odnosu na EL, i to na prosečan tim EL!

Zoran

pre 2 godine

Чуј наслова-Звезда разбила Партизан.А на утакмици од туче,шамарања и удараца Волтерсу испада сочиво,многима страдају бубрези.Замислите,колико мора бити јак ударац у пределу главе да вам од ударца испадне сочиво.Сваки даљи коментар је излишан.

kvisko

pre 2 godine

Obradovica pregazilo vreme,
forsira staromodnu, sporu i dosadnu kosarku koja cak ni protiv FMP-ove ekspoziture na Malom Kalemegdanu vise ne prolazi.

Džoni

pre 2 godine

Али лице Новице В., непроцењиво..
(Милан, 20. februar 2022 23:10)

Oni više nemaju takvog srčanog igrača i borca i zato smo ih ovako i pomeli večeras.

Voja

pre 2 godine

Nema veze Obradović, Holis, kalinic i Volters su igraci mnogo bolji i fizički jači od Partizanovih.Lesor me prijatno iznenadio, mislio sam da tablu ne moze pogoditi, drugi svi iz Partizana Losi

kortizol

pre 2 godine

sudije pustile zvezdu da ubijaju u odbrani,kalinic kod omasene trojke trazi faul a igrac stoji metar od njega
(nikola, 20. februar 2022 22:01)

tako je Nikolice sine, ali kreći polako na spavanje sutra škola prva smena

Aster Blistok

pre 2 godine

Biće predavanje Žoća... Biće to čas košarke.
-i bez obzira za klasu bolji trener mislim da je i tim Oartizana kvalitetnije selektovan.
-Partizan je na poziciji 1 za klasu jači.
-Zvedzina jedina prednost odbrana ali i Partizan će večeras to neutralisati svojom jakom odbranom.
- očekujem da Partizan dobije 10 do 15 razlike.
(zoran

Zorane, moram da ti odam priznanje za tvoju "stručnu" analizu. Svaka ti čast. Nego, kaži mi nešto. Koliko godina imaš?

LAC

pre 2 godine

Hemija i uigranost su pobedile novac i to je jedino važno. Partizanov supertim se ponovo raspao, verovatno će opet izgovor da budu petogodišnji planovi i povratak u Evroligu na koji se čeka 8 godina a čekaće se kako stoje stvari još toliko.

Aster Blistok

pre 2 godine

Ne secam se kada je Partizan igrao ovako podredjenu ulogu u derbiju. Vodjenje ekipe je danas licilo na sabotazu. Kao simpatizeru, preostaje mi samo da se nadam da ce Partizan ubaciti preko 60 poena.
(Tisa, samo Tisa

Prošli derbi.

Vito

pre 2 godine

Sad se vidi koliko fale Smajli, Madar pa cak i Glas. Obradovic treba dobro da se zamisli kad mu ova krsh zvezda koja rusi sve negativne rekorde u EL daje 30 poena u drugoj cetvrtini.

pesadinac

pre 2 godine

Dok je bilo 0:0 Partizan je bio potpuno ravnopravan sa Zvezdom.
(Micko, 20. februar 2022 23:05)

Vec posle prvog Zvezdinog kosa Obradovic promenio taktiku,
umesto da se koncentrise na igru svojih igraca on se bavio sudijama.

Georgije

pre 2 godine

0

i na kraju shvatis da je brzi voz koji te večeras pregazio 14. u Evroligi
(est, 20. februar 2022 22:50)

I bude ti jasno kakva je to ustvari liga, koliko moćna i nedostižna.

Kada TRENUTNO 14. plasirani pobedi bez problema najjače timove u toj ligi.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

2CRAZY, s obzirom na probleme koje smo imali, s obzirom da imamo najmanji budzet u EL, nasi rezultati u istoj ove sezone su sasvim ok. Jedno 5-6 utakmica smo izgubili na loptu, dobijene. Od svih utakmica mozda smo u 3-4 bili kompletno nadigrani. Uniks, Monako i Alba u Bg-u i mozda jos jedna na gostovanju. Ostalo sve na jednu dve lopti. I ne znam kakve veze imate vi sa EL posle ovog rutiniranja u Kupu?

lupa

pre 2 godine

Čestitke Zvezdi, zaslužena pobeda, pokidali.

Ne može da se igra košarka bez pleja, a Partizan nema pleja. Ima dva silovatelja lopte, Pantera i Mura, ima Avramovića koji nema pojma. Jedino ko tu malo podseća na pleja je Madar, ali je još zelen za ozbiljnu košarku.
Nikakvih akcija nema i tako je cele sezone. Nikakva timska igra, sve soliranja, igra 1 na 1... Odbrana očajna.

mile

pre 2 godine

Čestitke mojoj Zvezdi na osvojenom kupu, i čestitke Partizanu na finalu gde se možda i nisu borili kako bi mogli ali šta je tu je, i poseban pozdrav velikom gospodinu Željku Obradoviću koji je pokazao kako se fer poneo posle poraza i čestitao na dodeli pehara Laziću, gospodin čovek, učimo od takvih ljudi bićemo bolji i mi kao ljudi....

GrobarizNis

pre 2 godine

Svaka cast Zvezdi, za klasu boljoj ekipi trenutno. Fizicki spremnija, disciplinovanija, iskusnija. A mi kada se ugasi Panter, i mi smo se ugasili. Takva ekipa, koja protiv svake jace ekipe zavisi od jednog sutera, ne moze da uzme nijedan trofej. Mora bolje, a za to treba vremena. Treba biti iskren prema sebi i reci da ove sezone gradimo ekipu a tek sledece cemo mozda da pariramo Zvezdi i borimo se za Evroligu. Ima puno mladih talenata u Partizanu koji za nekoliko meseci mogu da pocnu da igraju na jako visokom nivou i ne treba ih maltretirati pritiskom i zaludjivanjem o nekakvom ekspresnom povratku u Evrolige jer to tako ne ide.

Glavu gore! Napred Partizan!

Pb

pre 2 godine

Meni ovi igraci partizana izgledaju uplaseno od trenera.covek samo vice posebno na onog veselog avramovica a I nije los igrac.oni I ono sto znaju kao da zaborave kad izadju na teren.previse se plase greske

Tragikomedija

pre 2 godine

Evo ovako. Željko Obradović, koliko god da je najbolji evropski trener svih vremena, ove sezone vodi Partizan kriminalno. Svaku drugu bitnu utakmicu odigramo katastrofa. Nastavljamo da idemo ispod bloka Stefanu Markovića nakon što nam je dao 5 trojki čovek. Preuzimamo sve, ali Željko očigledno ne kapira da nismo Fener i PAO, i da Kalinić može da celu utakmicu koristi mismečeve do mile volje. Dve krštene akcije danas nisam video, dve. Mur i Panter šta izmisle izmisle, ako prođe prođe. Lesor isto može da stvori sam sebi šut u reketu, i to je to. Ekipa selektovana kriminalno. Bez pravog pleja, sa dva konzistentna šutera, sa Dangubićem kao najboljim defanzivcem, sa Balšom Koprivicom kao prvim centrom pola sezone. Čovek celu utakmicu priča sa sudijama, konačno vezali dva, tri koša i dva, tri dobra defanzivna poseda i čovek dobije tehničku. Čeka 10-0 da traži tajmaut. Trinkijeri je sa 10 puta jeftinijim timom igrao 10 puta bolje. Sve na kraju pada na Željka, on je selektovao ekipu, on snosi krivicu što se blamiramo dva derbija za redom. Sa Filipovskim smo igrali bolje u derbijima.

Napred Zvezdo

pre 2 godine

Naša Zvezda opet pobedila tuđmanov partizaи ...džaba vam novci,džaba vam Rumeni,džaba vam najskuplji igrači u Evropi. Zvezda je ipak jedina i prava insitucija u Srbiji.

Sofronije

pre 2 godine

Au koja sramota, izgubismo od ekipe koju svi zivi lemaju u Evro Ligi...
Dosta fali Partizanu, suvise blago igraju, nepovezano, morace jos dooosta da napreduju, jer ovo ne obecava, tu su kvalitetni igraci, ali ne igraju dobro, ocigledno problem do trenera.
(2CRAZY, 20. februar 2022 23:03) # Link komentara

Samo da te obavestim pošto izgleda ne pratiš najjače evropsko takmičenje, ti koje svi "lemaju" su u gostima dobili Makabi, Zenit, Olimpijakos i Uniks, a kod kuće, Žalgiris, Panatinaikos, Asvel, Olimpijakos i Bajern.

Strahotni

pre 2 godine

Zato vi razvijate mlade Kalinica, Davidovca, Kuzmica, Dobrica, sve mlade nade srpske kosarke...
(windfucker, 20. februar 2022 22:57)

Jel ti zaista misliš da su Trifunović, Avramović, Vukčević, smajlović, Koprivica nade srpskr košarke? Od svih njih zajedno neće ispasti pola igrača.

Gaženje lažne insitucije

pre 2 godine

Samozvana i lažna institucija opet pukla a 20 miliona evra državnog novca ide strancima i Rumenku a rezultati ispod nivoa...malo je i to,sledeće sezone bar 30 milki,valjda će uzeti neki trofej.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Cestitke na zasluzenom trofeju. Ostaje nejasno zasto Partizan nije igrao odbranu u prvom poluvremenu? Poklonili su pobedu Zvezdi mlakom rekreativnom odbranom. U drugom je bilo kasno. Iako je drugo bilo egal. Mora svih 40 minuta da se igra istim intezitetom. Zvezda igra na fizikaliju i ako im se ne odgovori, gubis.
Razumem skracenu rotaciju ali ne da i udjes u utakmicu tako mlako.
Ima jos mnogo da radi Obradovic. Pre svega na odbrani. To sto on forsira, sa mnogo preuzimanja i rotacija, zahteva vrhunsku uigranost i izvesnu inteligenciju igraca. Za sada mnogo gresaka u odbrani, bas u rotacijama.
Zvezda je uigranija, sto je i ocekivano. Imaju kostur tima koji vec 2-3 godine igra zajedno i to se vidi pre svega u odbrani. Za neke stvari treba vremena.

sasha the red Baron...

pre 2 godine

THE STAR:

Daleko je KKP od Zvezde. Zna to i Obradovic,zato i gura Koprivicu,ova sezona za KKP je zavrsena.
Zvezda za klasu bolja,Kalinic ubedljivo najbolji igrac na terenu,ali i Zvezdina klupa je za nivo iznad KKP.
Sve u svemu,Zvezda izgleda kao da nema protivnika u Aba..

WillyWonka

pre 2 godine

"Zeljko hitno nesto moras da promenis, jer ovaj tim nije za Evroligu, a nije cak ni za f4 Eurokupa. Jos jednom cestitke i sve najbolje u Evroligi komsije.
(Aleksandar, 20. februar 2022 23:19)"

Ne treba Željko ništa mijenjati, treba Željka mijenjati. Osim ciničnog i provokativnog osmjeha na svaku sudujsku odluku, nema ništa. Toliko mu sudije tolerišu, pa trebao je biti isključen puno prije Radonjića. Bolje bi mu bilo da gleda igru svoje ekipe, nego da gleda šta sudije rade. Ponaša se kabadahijski, a rezultata nema.

Komentar godine

pre 2 godine

Продајем црно беле мајице "КУП ЈЕ НАШ"
Повољно у пола цене.
(Остоја, 20. februar 2022 23:14)


Vrh 🤣🤣🤣😂😂😂
Može 2 kupiš 3'ća gratis?

zvezdaš

pre 2 godine

Mislim odvaljivanje. sa najtrofejnijim trenerom evrope i nba stracima ovalila ih zvezda kroz celu utakmicu. samo što su dozirali i održavali tih dvadesetak razlike kroz celu utakmicu onako lagano.

Ranko

pre 2 godine

Porazi su sastavni deo sporta,ali na ovakav nacin vec drugi put sa Zvezdom,trazi odgovore od nedodirljivog Obradovica.Tim ne izgleda bolje nego pre dva,tri meseca.Praviti tim bez pleja je samoubistvo.Osim Madara,Partizan nema pleja i Obradovic je tu ubio celu sezonu.Svojim preagresivnim odnosom je mnoge igrace potpuno udavio i prosto su nestali
(Dangubic,Zagorac,Madar,Glas),Smailagic izgleda gore nego na pocetku sezone kao i Ledej.Na kraju se strategija za ovu sezonu svede da Panter radi sta hoce,a Trifa i Koprivica junior imaju privatnog najskupljeg ucitelja.Ostali tesko da mogu da uzivaju u sezoni i da napreduju igracki.Ne treba ocekivati bilo sta ove sezone jer ova druzina nije u stanju da se nosi ni sa ovim EL nivoom kao Zvezda,a ne sa nekim timom iz prvih 15 EL.

ultrasrbin

pre 2 godine

(dragica, 20. februar 2022 22:05)
Najgori bio madar koji nije opste u protokolu za KUP.
ali kada domacica pise komentare umesto da sprema pitu.

blagonakloni

pre 2 godine

Posted utakmice I pobede nad Uniksom- napisao sam- Holins će kidati, a Marković biti x-faktor u finalu protiv Partizana!
Nisam mislio na ovo finale, a sada , nažalost po srpsku košarku, mislim da će finale na koje sam mislio biti , Zvezda- Budućnost (ne Partizan)
Partizan je u kanalu, ne seirim- konstatujem!

2CRAZY

pre 2 godine

Eto koliko znaci Evro Liga, igras jake utakmice i digne ti se kvalitet, pa Zvezda iako ima slabiju ekipu od Partizana, pobedi... dosta znaci da imas jake utakmice...

ZaphodBeeblebrox

pre 2 godine

Cestitke na zasluzenom trofeju. Ostaje nejasno zasto Partizan nije igrao odbranu u prvom poluvremenu? Poklonili su pobedu Zvezdi mlakom rekreativnom odbranom. U drugom je bilo kasno. Iako je drugo bilo egal.
(Gazda Dojkan, 20. februar 2022 23:14)

Nisu "poklonili" nego je Zvezda igrala "pun gas" do 20 razlike, a onda rutina i doziranje. Čim se Partizan sa 24 razlike spustio na 15, ubaci se u 4-tu i opet lagano 21-22 razlike. Nema potrebe zapinjati. Radonja nije iskompleksiran kao neko ko je sa NBA igračima i našim reprezentativcima tukao juniorski tim sa 41 razlike.

Dexxo

pre 2 godine

Za ove sto vode statistiku domacih igraca i razvoja istih. Za CZ domaci igraci mladji od 27 godina 0 poena jer je poznato da su igraci od 32+ zalog za buducnost. Takodje zamolio bih vas da se ne pravite ludi jer znate da nam je najbolji domaci igrac povredjen protiv FMPa a da Zagirac ne igra ceo turnir.
(Aspera, 20. februar 2022 23:01)


Ahahahahaha komentar godine... I šta kažeš, igrači mladji od 27 godina 0 poena??? Brate, pa vi ste onda osvojili kup? Oće li Tegi objaviti na instagramu? Pitam za Ostoju, da ga taguje

Partizanvac

pre 2 godine

(kvisko, 20. februar 2022 23:06)
Nije tacno. Potpuno suprotno, ali to NE MOZE sa ovim igracima i kao da to nece da prizna sebi. Preuzimanja katastroflna, stalno rupa pod kosem ili na tri poena.

slobinator

pre 2 godine

Vlado Jovanovic bi sa ovi timom uzeo titulu ili bio ravnopravan.
(pp, 20. februar 2022 21:42)
Sa ovim timom ne bi titulu uzeo ni greg popović.sve pare ukupno 6 miliona ste sprcali na obradovića i pantera.zvezda je za tri klase bolja ekipa.to je razlika između evro-lige i cipiripi kupa

Никола84

pre 2 godine

Затегао Радоња одбрану као председник пензије. Шалу на страну, честитке Звезди, једноставно смо вечерас били бољи, биће још дербија и прилике да уживамо у дражи коју дерби носи.

Fox

pre 2 godine

Ja kao neutralni posmatrač mogu samo da kažem da bi bilo koji drugi trener dobio otkaz posle dva poraza od 20 razlike u dve utakmice posle najvećeg rivala! Ali pošto gospodina obradovića štite rezultati koje je napravio sa All Star timovima, ništa od toga.

Aleksandar

pre 2 godine

Kao realan navijac partizana cestitam svim dobrim navijacima zvezde, kao i zvezdi. Ljudi su mnogo bolji od nas i to je realnost. Tako je i sa aba ligom, unapred vam cestitam na tituli iste, jer nema ko moze da vas pobedi u playoffu ni u ludilu. Partizan mlako, na neki nacin uzasno, cele sezone se vucemo na individualni kvalitet protiv slabijih ekipa. Dva teska poraza od vecitog rivala, poraza koji nisu bili ovako sramotni cak i kad smo bili sedmi u aba ligi. Zeljko hitno nesto moras da promenis, jer ovaj tim nije za Evroligu, a nije cak ni za f4 Eurokupa. Jos jednom cestitke i sve najbolje u Evroligi komsije.

zvezdasi pantercici

pre 2 godine

@Transparent u centar.
(tako je, 20. februar 2022 23:15)

Hahah, transparent u centar pokazivanja vasih visedecenijskih kompleksa. Pa drzavni projekat od osnivanja pa do gasenja 2011, pa onda opet kao fmp2 prica nekome nesto. Komedija sa vama uvek.

todos

pre 2 godine

Pregazili nas ko brzi voz. Uplašili se. Zvezda sa stalnim igrama u EL ide uzlaznom putanjom. Domaći igrači kako se ubace u igru tako igra ode nizbrdo.

stari grobar

pre 2 godine

Mene je iskreno sramota ovog Partizana. Zeljko forsira strance koji se ispucavaju. Nigde timske igre. Ja mislim da je samo Avramovic dao 4 poena od svih domacih igraca. Sramota.

Mladen cg

pre 2 godine

Neočekivano laka pobjeda košarkaša Crvene Zvezde, protiv, večeras indisponiranog, Partizana. Zaista je prevagu u korist svog tima načinio Stefan Marković, sa 10 poena u drugoj polovini druge četvrtine! Crvena Zvezda ima bolji , uigraniji tim, sa 12 košarkaša (plus su prekobrojnoi Simonović i Cirbes) i to se večeras , dobrano, primijetilo..
Po meni, Holins je MVP ovog finala, jer je uz solidan napadački učinak, u potpunosti zaustavio Kevina Pantera. I, zaista je poražavajući učinak naših košarkaša u ekipi Partizana ,jer su postigli ukupno 5 poena..

zvezdasi i kriza identiteta

pre 2 godine

@Sve je ovo normalno...
(UjkaŽitko, 20. februar 2022 23:24)

Hahahha i ovo kradete od grobara. Pa sve pesme veceras su vam bile grobarske. Jel imate ista svoje? Makar klub? A da... Ni to.

smeh

pre 2 godine

Čestitke crvenima! Ubedljivo su najbolji na ovim prostorima i samo ih neko čudo može sprečiti da ne osvoje i ABA ligu i naše prvenstvo. A uplakanima ostaje sada da kukaju na trenera i igrače Partizana i da ih prozivaju kao i ekipu crvenih kada opet izgube od nekog u EL. Izgleda da Partizanu fali još koji igrač od 3 miliona da bi možda izgubili jednocifrenom razlikom za početak.

Loranov tata iz Goznice

pre 2 godine

Ja kao neutralni posmatrač mogu samo da kažem da bi bilo koji drugi trener dobio otkaz posle dva poraza od 20 razlike u dve utakmice posle najvećeg rivala! Ali pošto gospodina obradovića štite rezultati koje je napravio sa All Star timovima, ništa od toga.
(Fox, 20. februar 2022 23:06)

Vrlo si neutralan. A što ga se bojiš, što toliko želiš da on ode?

нускнвп

pre 2 godine

Сада већ и они најострашћенији браниоци лика и дела "највећег тренера у историји универзума" морају да признају тужну реалност за навијаче Партизана а врло веселу за навијаче Звезде. Жељко за 6 месеци није успео да осмисли ниједну акцију у нападу а одбрана је криминална. Бесмислено форсирање Аврамовића, Дангубића, Куруца, Лесора, Ледеја..држање на клупи Милетића од почетка сезоне..инсистирање да игра са три висока играча који лете као муве без главе јер им тренер није објаснио шта се од њих очекује.. Када Партизан изгуби, елоквентни Жоц баљезга непрестано о недостатку концентрације и о томе како су играчи криви.. Па човече, признај једном у животу да си ти крив што немаш ниједну осмишљену акцију за шест месеци и што те пуни свака мало озбиљнија екипа. Торњај се више из Партизана док ниси потрошио све кредите

Gari Kvoter

pre 2 godine

zvezda preozbiljna ekipa.
Samo nemojte Obradovica da pljujete,i jedni i drugi..Partizan da igra da bi kidao treba jos par sezona sa opasnim igracima i Obradovicem da se sastavi..
Zvezda to vecima uigrano i rutinski resava.

обс

pre 2 godine

Партизан на минимуму, Краснаја Звезда на максимуму. Скелет Партизана у формирању, Звездин је давно формиран и тестиран у Евро лиги. Резултат је могао да се наслути али сви рачунају на магију Обрадовића. Жоц је господин који је искуство и трофејност поклонио Србији и Партизану. Звезда заслужено осваја куп. Судије одличне, измицале се колико је било могуће. Звезди трофеј не значи ништа. Партизан на њега није рачунао. Звезда је боља за време, за годину дана. Партизан који касни за ривалом биће опасан тим. Битно је да кошарка у Срба опстане и да два евролигаша буду константа. Честитам Звезди!

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ceko 2.poluvreme sudije nesu sdasvim svoje skinuli gače ispred željka dok jih masiro pa nesmeju ni nameran lakat da pogledaju kamoli nešto sviraju kao što su celo 2.poluvreme sdvirali da se smrzneš u korist partizana,da je bilo suđenje objektivno baremn kao u evroligi zvezda bi večeras napravila razliku možda i 40 poena jednostavno je razvalila igrom partizan.

Aspera

pre 2 godine

Za ove sto vode statistiku domacih igraca i razvoja istih. Za CZ domaci igraci mladji od 27 godina 0 poena jer je poznato da su igraci od 32+ zalog za buducnost. Takodje zamolio bih vas da se ne pravite ludi jer znate da nam je najbolji domaci igrac povredjen protiv FMPa a da Zagirac ne igra ceo turnir.

deki 27

pre 2 godine

U pobedi se necu poneti ali veceras, samo kad su stigli na 13-11 ,ni jednog momenta se nije dobodio u pitanje pobednik. Zvezda je do poluvremena zavrsila posao a u trecoj deonici spustila tempo i rutinski dobila ovu utakmicu. Vise skokova, vise ukradenih a manje izgubljenih lopti, ravnomerno easporedjeni poeni, sve su to faktori zbog kojih je na semaforu velikih plus 21.Jos nesto, nadam se da cete konacno da prestanete sa besmislicama tipa FMP, Radnicki basket i slicno

Косингас

pre 2 godine

Мене само занима коме ће Лазић да се освети за онај лакат Ледеја. То нико да спомене, као случајно је било.

Mrki

pre 2 godine

Bicu sasvim realan,navijam za Partizan ali mi se nimalo ne svidja ova kosarka koju igramo i morad da kazem da me Obradovic razocarao,ne samo zbog ove utakmice nego imamo problem sa mnogim timovima,igra je nedefinisana,niti je lepa,sve nesto na silu izgleda.Sto smo dovodili Avramovica,sto je u timu Dangubic,puno bi se naslo pitanja za njega,delujemo mnogo lose,ajde nema Smajlagica ali ne bi bilo puno bolje i da on igra,Zvezda je mnogo jaci tim tu nema dileme,pre svega igraju lepse i uigraniji su,tacno znaju ko sta radi.I sto se tice Pantera,pa Holins ga je stavio u dzep,on je igrac koji pogadja kada protivnik nema jakog obrambenog igraca,cim ima on je izgubljen,i ona dva suta sto je pogodio pogodio je na silu preko ruke.A ako je istina da je placen milion po sezoni pitam se zbog cega toliko?

Straight Outta München

pre 2 godine

Lopta od Voltersa u aut sudije za Zvezdu.Iz napada tog kos.
(Slavko Vrekic, 20. februar 2022 22:44)

U pravu si. Taj detalj je odlucio. Ahahahhahahaha

Avangar

pre 2 godine

Svaka cast Obradovicu na svemu sto je uradio u karijeri ali Trinkijerijev Partizan je poslednji Partizan koji je igrao kosarku, ovo nema veze sa kosarkom. Izgleda da ga je zaista pregazilo vreme, svakog pregazi pa i Zeljka, to je zivot.

as

pre 2 godine

Brate sto je najgore nije indivindualno kvalitetnija nista. Niko ne moze da me ubedi da su Kuzmic i Mitrovic bolji od Lesora i Ledeja, ili da su Volters, Ivanovic i Markovic bolji od Pantera, Mura i Avramovica. Zvezda je dosta bolja na trojci zbog Kalinica i to je to. Sve je ovo samo potpis trenera i nista vise, i svaka cast Radonjicu, ovako je jos samo general Dule postavljao igru.
(navijac, 20. februar 2022 22:38)

Nema to veze sa ttenerom.
Kada uporedjujes te igrace pogledaj samo koliko su Zvezdini fizicki nadmocniji u skoku,odbrani...
Jedino sto vidim sto trener nije naucio Lesora da brani reket,stalno ispada iz odbrane.
Premekana je ova ekipa Partizana za ovakvu kosarku koja zvezda namece,mnogo kontakta.

Znatiželjko

pre 2 godine

Partizan kakvu odbranu igra na treningu kad se podele u dve ekipe rezultat je garant 150:140 i onda naravno da su u tripu da su najjači na svetu.
Za Zvezdu je obrnuto, em što su ofanzivno limitirana ekipa, em što svi kidaju odbranu pa zbog treninga na kojima je na kraju 20:18 i ono malo samopouzdanja za šut izgube.

gl

pre 2 godine

Neprocenjivo kada vidis onu crvenu facu Obradovica,rezultat manje vise i nebitan... Danli ce biti - 5 ili - 20, koga briga kad ih ovako na poluvremenu stavis na mesto, al dzava, opet ce oni da se busaju i ismevaju Zvezdu u EL.... Kompleksi, bili i ostali.

Medison

pre 2 godine

I opet ista priča. Preveliki pritisak, koji Obradović vrši na svoje igrače, dovodi do toga da oni prave gomilu grešaka, često početničkih i smešnih, a pri tome apsolutno zaborave šta treba da rade u napadu i odbrani. Oni su prenapregnuti, hoće da puknu.

iq у минусу

pre 2 godine

На страну резултат и све ово вечерас, али како неко може да прозива Обрадовића мени стварно није јасно....

remax

pre 2 godine

Партизан можда делује као да све време игра преко Куруца али није тако, баш су се трудили.
Разлика је у класи.

marko

pre 2 godine

Jednostavno Partizan nema sta da trazi kada Zvezda ima dobro sutersko vece! Sansu nisu imale ni neke mnogo jace EL ekipe! Tako je kako je, Zvezda raspolozena veceras, dovoljno za rutinsku pobedu!

Očajno

pre 2 godine

Ekipa bez ideje šta da radi. Zvezda grize, trudi se, svi ginu! Ovi drugi, kao da ih nešto mrzi, hoće pa neće, nesigurni, šeprtljaju sa onom loptom, strašno. Panter i Lesor su najslabiji. Ne znam dali je ono razgrtanje rukama Kalinića po propisima ali samo on to koristi. Jedino se Mur baš trudi a ne smem ni da mislim šta će biti kad uđu Danguba i Zagorac.
Nadam se bar da smanje katastrof. razliku i završe na uobičajenih -15. Ali mrka kapa!

lupa

pre 2 godine

Da li je moguće da su ovo svirali Koprivici kao faul u napadu, čisto zidanje, Mitrović se bacio.
A onda posle Kalinić odigrao Moravac do koša i sudije ništa.

pjer

pre 2 godine

Ne baveći se prozivkama već isključivo košarkom moram da primetim statistiku na poluvremenu. Od 7 igrača Zvezde koji su poentirali čak 5 domaćih a od toga čak 3 domaća igrača na prva 3 mesta. U Partizanu 5 ih je poentiralo i svih 5 stranaca. Nema domaćih igrača ni na vidiku. U Zvezdi su nosioci domaći igrači a prosečni stranci samo tu da pomognu svojim iskustvom i dodatnim kvalitetom. U Partizanu su stranci sve i nosioci i stranci a domaćih ni na vidiku. Na kraju ove sezone Zvezda će najverovatnije promeniti samo strance i verovatno Markovića koji će okačiti patike o klin a Partizan će morati svih 12 igrača ukoliko želi nešto da uradi sledeće sezone. E to je ta razlika. Trinkijerijev i Vujoševićev Partizan bi počistio ovu Zvezdu makar za par poena razlike ali bi i ovaj Žocov razmontirao sa bar 20 razlike u svakom trenutku. Poenta je u tome da ovaj Partizan nema igru, nema ni organizatora iste ali zato ima divljeg igrača u vidu Pantera kome je sve dozvoljeno kao nekada Oskaru Šmitu u Brazilu po principu Run and Gun ili samo trči i šutiraj. Meni zaista nije jasno da su Savić, Žoc ili neko treći doveli takvog igrača u jedan Partizan u kome je obavezna igra bila sinonim u poslednjih 50 godina. Ovo je zaista mučenje gledati i kako stvari stoje ova sezona je totalno izgubljena. Potrošene su i narodne pare na ovakav nakaradni tim, a što je još i bitnije potrošeno je i vreme a niti jedan mladi Srpski igrač nije razvijen i spreman za sledeću sezonu i reprezentaciju Srbije. Tužno.

reply

pre 2 godine

Da li je moguće da su ovo svirali Koprivici kao faul u napadu, čisto zidanje, Mitrović se bacio.
A onda posle Kalinić odigrao Moravac do koša i sudije ništa.
(lupa, 20. februar 2022 22:23)

Udario ga glavom.

ultrasrbin

pre 2 godine

Zeljko,

Teraj se u 3 PM.
Ti si nesto najgore sto se desilo Partizanu.
Ako si dosao po zadatku da operes idiote na celu Partizana neka ti je na obraz, a ako ne vidis da igraci koje si ti doveo ne umeju da igraju ni odbranu ni napad onda si zreo da skoknes do Dude i da se ne vracas.

Neo@

pre 2 godine

Čair bejaše prima blizu 5.000 ljudi ako se ne varam (zvanično 4.800).
Ovde brat bratu 6.000 najmanje ima!
Korać je postao zaštitni znak Čaira i šteta je što hala nije barem za par hiljada veća, jer ovo finale kupa Srbije iz godine u godinu postaje bukvalno svetkovina srpske košarke. Niko sem Španaca, ovo nema! Niko!!!

Tisa, samo Tisa

pre 2 godine

Ne secam se kada je Partizan igrao ovako podredjenu ulogu u derbiju. Vodjenje ekipe je danas licilo na sabotazu. Kao simpatizeru, preostaje mi samo da se nadam da ce Partizan ubaciti preko 60 poena.

Kreza

pre 2 godine

Zao mi mlade domace igrace Lesora,Ledeja , Kuruca, Mura i Pantera sto ce na pocetku karijere biti toliko ponizeni ,pa se bojim da ne zaostanu u razvoju i onda nasa reprezentacija nece imati nikakve koristi od njih

windfucker

pre 2 godine

Od 51 poena Partizana, Trifunovic 1 poen, Avramovic 4...ostalo stranci.
Hahahah…ahah aahahahah
(urke, 20. februar 2022 22:40)

Zato vi razvijate mlade Kalinica, Davidovca, Kuzmica, Dobrica, sve mlade nade srpske kosarke...

Petar

pre 2 godine

Brate sto je najgore nije indivindualno kvalitetnija nista. Niko ne moze da me ubedi da su Kuzmic i Mitrovic bolji od Lesora i Ledeja, ili da su Volters, Ivanovic i Markovic bolji od Pantera, Mura i Avramovica. Zvezda je dosta bolja na trojci zbog Kalinica i to je to. Sve je ovo samo potpis trenera i nista vise, i svaka cast Radonjicu, ovako je jos samo general Dule postavljao igru.
(navijac, 20. februar 2022 22:38)

Nema to veze sa ttenerom.
Kada uporedjujes te igrace pogledaj samo koliko su Zvezdini fizicki nadmocniji u skoku,odbrani...
Jedino sto vidim sto trener nije naucio Lesora da brani reket,stalno ispada iz odbrane.
Premekana je ova ekipa Partizana za ovakvu kosarku koja zvezda namece,mnogo kontakta.
(as, 20. februar 2022 22:46)
I ne samo to, atletski inferiorna. Nisam siguran da su nasi centri bolji od Kuzmica, Ognjen je prekaljen igrac, dugo u sistemu. Ledej je limitian visinom, pa Radonja pocne tekmu sa Davidovcem, Mitrom i Kuzmicem. Nema sanse da se naigras protiv njih. Ponavljam, KKP osim Pantera nema igraca da parira ovakvoj Zvezdi. Kao sto godinama Zvezda nije mogla nista Duletovom Partizanu. Kost na kost i skakavci u reketu.

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

Igrač utakmice u ovom trenutku: AUSTIN HOLINS! U odbrani "izluđuje" Kevina Panterna, u napadu veoma dobar, poentira, asistira. Svaka čast!!

as

pre 2 godine

Zvezda je fizicki mnogo dominantija ekipa.
I to iskusno i znalacki koristi.
Sudije dopustaju tu jaku kontakt igru i to je to.
Na primer ono laktanje Kalenica u napadu se ne sudi ali se Koprivici svira kao faul za istu takvu igru.

as

pre 2 godine

Da ovaj zeljko zna nesto ne bi mu ovaj koprivica igrao
(petarczv, 20. februar 2022 22:21)

Pa kad kupi dva skupa igraca i spuca pola budzeta onda ostatak tima moraju biti beskorisni igraci.
U ovakvoj atmosferi i protiv jake Zvezdine odbrane tesko igraju i mnogo bolji igraci od jednog klinca

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Bravo Zvezdo, svaka cast momci i Radonja. Bukvalno rutiniranje bez problema celu utakmicu. Defanzivna klinika sto bi se reklo.

zemunski kej

pre 2 godine

Bolja je Zvezda ali i starija kada se sabere za 54 godine. Ovi iz Partizana koji sada imaju 21 ce da igraju jos najmanje 15 godina a ovi iz Zvezde polako u penziju. Cestiteke unapred na pobedi ali idemo dalje ,mora jos da se napreduje .Mora nesto da se zrtvuje. U sustini Zvezda kada joj se igra moze da razmontira bilo koga ali i da izgubi.

Mare

pre 2 godine

@mg

Ne znam da li da se smejem na ovaj komentar o tankovanju ili ipak da se sažalim na tebe jer se vidi da ti je baš teško. Pa prijatelju zar ti ne vidiš kakva je razlika u kvalitetu? Ako i bude trebalo da Partizan dobije nešto, biće sledeća u ABA ali samo da vas namestimo na neko mesto pred plej of.

matori

pre 2 godine

Rezultat je najmanji problem jer on dolazi pre svega kao razlika u pristupu i želji pa tek onda kvalitetu! Trinkijev Partizan je za ove bio Golden State!

istoricar

pre 2 godine

Kada evropski seltiksi polete tu je zvezda da ih spusti na pravo mesto, posle pobede nad andorom kao da su osvojili nba prsten Ali na svu srecu kazem tu je zvezda da I’m pokaze ko je ko . A o njihovim navijacima I drzavnom projektu trebalo bi ih biti sramota jednom zeljku obradovicu tako da pisu

Janko

pre 2 godine

Bila je jeres reci nesto protiv Obradovica na Partizanovim forumima, ali odavno vidim i govorim da ovo sa Obradovicem ne ide ka dobrom i da bi mogao lagano da se pakuje.

Mikii

pre 2 godine

Zvezda je jednostavno preozbiljan protivnik za Partizan. Koliko god bili 13. 14. u Evroligi, za nas su Golden Stejt. Kad se sa tim pomirimo, onda nece biti prepucavanja i sramocenja Partizanovih navijaca po komentarima. Jaci su i tu je kraj svake price. Obradovic potpuno nemocan.

Cika toni

pre 2 godine

Kad ovi 14-i na tabeli EL za poluvreme vode 21 razlike, zamislite Kako bi se proveli sa onim Malo boljim ?? Igrajte taj kup Koji ste kupili I pevajte, jer I za njega niste. Posebna prica Vam je najbolji trener u svemiru. Nevidjena sramota. Uskoro preko Karpata.

Jajaj

pre 2 godine

Obradovic je pokazao kakva je trenercina pre skoro dvadesetak godina na evropskom u Srbiji, a takodje i kakva je ljudina na konferenciji posle istog tog prvenstva... meni samo nije jasno kako ga ranije nisu provalili... Slicna prica i Djordjevic... ali kao i u svim drugim profesijama ima lakrdijasa...
Sramno je samo sto su spucali milione na ove amere kojo ce sutra da odu, a mogli su da naprave slican projekat kao Mega i za par godina izbace igrace koji mogu da naprave razliku.

navijac

pre 2 godine

@Niko ne spori da je Zvezda mnogo kvalitetnija od Partizana u ovom trenutku ali ovolika smušenost i neorganizovanost u igri Partizana isključivo polaze od trenera. Ni kad je dolazio nisam bio za to, svaka čast Obradoviću za rezultate ranije ali njegovo vreme je prošlo. Na primer, Trinkijerijev Partizan je igrao prelepu košarku sa osrednjim sastavom.
(Ja ti on, 20. februar 2022 21:55)

Brate sto je najgore nije indivindualno kvalitetnija nista. Niko ne moze da me ubedi da su Kuzmic i Mitrovic bolji od Lesora i Ledeja, ili da su Volters, Ivanovic i Markovic bolji od Pantera, Mura i Avramovica. Zvezda je dosta bolja na trojci zbog Kalinica i to je to. Sve je ovo samo potpis trenera i nista vise, i svaka cast Radonjicu, ovako je jos samo general Dule postavljao igru.

super

pre 2 godine

tim koji je dao Zvezdi 13 i 15 poena po četvrtini hoće u Evroligu..ha,ha,ha pa sad znate gde vam je mesto...sprdnja govorili smo vam da je Željko prevaziđen zadnje dve godine u Feneru je uzeo samo Turski kup sa toliko para zato su ga i oterali...

nebojsa

pre 2 godine

Mora malo da prikocimo jer ce sledece ned biti novih pojacanja ..daj neka predju 50 pts nije zanimljivo osetili su vec najbolju odbranu EVROPE ILI Europe nije to cup Sejo Kalaca

A

pre 2 godine

Nije mi jasno zbog čega se Obradović toliko dere na sudije, baš bih voleo da vidim gde su pogrešili. I ne razumem zašto nije dobio tehničku, jer kako se primitivno ponaša trebali su ga isključiti momentalno. Ekipa mu igra katastrofalno, ni Zvezda nije toliko dobro koliko Partizan igra loše. Loše je pripremio utakmicu, katastrofa.

Kreza

pre 2 godine

Zao mi mlade domace igrace Lesora,Ledeja , Kuruca, Mura i Pantera sto ce na pocetku karijere biti toliko ponizeni ,pa se bojim da ne zaostanu u razvoju i onda nasa reprezentacija nece imati nikakve koristi od njih

Del boy

pre 2 godine

Pa, nadam se da smo više stavili tačku na poređenje neuspešne zvezde u evro ligi i uspešnog partizana u evro kupu... Razlika je nebo i zemlja, jeli tako grobari???

zvezda

pre 2 godine

na kraju je zvezda ispostovala partizan, jel da nije stala na poluvremnu bilo bi sigurno 40 razlike. obradovic treba da se zahvali radonjicu, sto je smirio momke na poluvremenu

ferdinand

pre 2 godine

Da li je moguće da su ovo svirali Koprivici kao faul u napadu, čisto zidanje, Mitrović se bacio.
A onda posle Kalinić odigrao Moravac do koša i sudije ništa.
(lupa, 20. februar 2022 22:23)

A onda je mrmot zavio čokoladu...

Ivan

pre 2 godine

Svaka cast Obradovicu na svemu sto je uradio u karijeri ali Trinkijerijev Partizan je poslednji Partizan koji je igrao kosarku, ovo nema veze sa kosarkom. Izgleda da ga je zaista pregazilo vreme, svakog pregazi pa i Zeljka, to je zivot.
(Avangar, 20. februar 2022 22:18)

to sam rekao jos na početku sezone kad ste ga doveli ali vi ste se uspalili tad i već ste sve unapred osvojili sa najboljom trenerom univerzuma.

Obradoviću ovo nije trebalo, pregazilo ga vreme odavno

nebojsa

pre 2 godine

Mora malo da prikocimo jer ce sledece ned biti novih pojacanja ..daj neka predju 50 pts nije zanimljivo osetili su vec najbolju odbranu EVROPE ILI Europe nije to cup Sejo Kalaca

dragica

pre 2 godine

Zoc ,Avramovic , dangubic zagorac leday madar lesor pa ne zna se ko je gori ovde...I ostali su tanki ali ovo su mao neke zvezde?!
Ne bi trebalo da budu na tribinama a ne da budu u Partizanu.
Zoc idi u penziju molim te ne kvari sliku l sebi jer ovo ne tuzno ,tvoj odabir igraca je zalostan niti jedan pogodak ..
Solidna zvezda polomi nas ko da smo amaterki klub ..
Ja neko ko treniram kosarku ne mogu da verujem da ovi ljudi ne mogu da organizuju jednu akciju za celo poluvreme...
bravo komsije nazalost....

Vlada

pre 2 godine

Radonja dobio iskljucenje zbog 2 koraka u terenu, sa druge strane rumenko psuje i vredja sudije tokom citavog meca i dobio na jedvite jade jednu tehnicku i opet vas gazimo i ne planiramo da stanemo!

japaja

pre 2 godine

Tacno se vidi da kosarku gledate od 2012 i da je jos ne razumete...pa nije vam ovo fudbal da vam sviraju nepostojece penala. Sudjenje korektno, par sitnih gresaka na obe strane.

Straight Outta München

pre 2 godine

Au kakvo skolovanje u navijanju od strane grobara, stvarno svaka cast
(Neutralni posmatrac, 20. februar 2022 21:17

Grobari su kosarkaski navijaci, Delije su fudbalski.

zvezdaš

pre 2 godine

Obradovic prije poluvremena sređuje nešto kod sudija
(Eh

I ne samo tada. Svo vreme im se dere, a oni ne smeju ni da pisnu a kamo li da mu daju tehničku. Zato Radonjić kada se pobuni, odmah tehnička.
Sramota, šta se dozvoljava partizanu zbog Obradovića. Ne samo sada protiv Zvezde, već i protiv svih ostalih klubova.

JPR24

pre 2 godine

Željko može da se pakuje. Ovo ne lici na ništa. Niti postoji igra, niti ima ikakve organizacije, o odbrani da ne gubimo vreme, ona ne postoji ! Vodi ekipu već šest meseci, ni 5% napretka, sve se svodi na individualnu igru oa ako ubode, ubode… Ajde bre dosta je tog cirkusa. Svi napolje, Ostaja, Željko, Savic, pa neka vode i Mura, Puntera, Lesora i ostale banane, ovo nije Košarka već smejurija !
A Zvezda, igra, brani, zalsuzeno će i dobiti bez ikakve dileme !

istina je tamo negde

pre 2 godine

U ovom trenutku na parket Zvezda sa 5 domaćih igrača, a Partizan sa 4 stranca.
Partizan ipak radi na razvoju domaćih igrača i košarke, a Zvezda je legija stranaca

Doktor

pre 2 godine

Uhvatim zlatnu ribicu i ide klasika, tri zelje. A ja trazim samo jednu, da porazgovaram sa kosarkasima Partizana i da vidim taj mentalni sklop. Ovo je bruka i sramota. Zvezda je bolja, ali razliku prave nerezonski sutevi, glupo izgubljene lopte i skok u odbrani. Ovo je kraj sveta.

bvb

pre 2 godine

Tako to ide kad KKP urgira i 3 sata pred pocetak utakmice zamene sudije pa Juras udje u igru. Sve to ide od ovih sa vrha preko predsednika lige do sudija.

Partizanovac

pre 2 godine

Zvezda bolja, jača u odbrani i konkretnija u napadu.
Partizan pogubljen u odbrani, napad sem na 2 maha kad smo vezali 5-6poena,ne postoji.
Čestitam Zvezdi osvajanje Kupa na 38-22 koliko je sad rez, jer Partizan nema ipak kvalitet da ovo okrene, ne vidim kako.

Neo@

pre 2 godine

veverac, 20. februar 2022 20:57)

Pa kad dobiješ prenos finala Kupa Koraća za džabe od nekoga, valjda je normalno da mu barem iz poštovanja držiš logo! A verovatno je i to dogovor dve televizije.
Ovo veče, finale je sigurno najgledanija emisija (događaj) u Srbiji!

marko

pre 2 godine

Sram te bilo Obradoviću, koliko para imaju Ledej, Lesor, Panter, da igraju protiv Splita, Krke, Zadra, pa Davidovac, Dobrić, Lazić su legende za njih, njih niko neće, igraju srcem.

ZaphodBeeblebrox

pre 2 godine

Gde li je onaj grobarski "stručnjak" koji danas napisa da je sve osim odbrane na strani Partizana i da će biti lagano 10-15 razlike za Lopatare.

Pa, da ih nema ne znam čemu bi se nasmejao u ovim čemernim vremenima.

Sića

pre 2 godine

Gospodin trener Obradović Željko psuje sudije pri kraju drugog poluvremena, a da one nisu bile Zvezda bi vodila 40 razlike.
Svaka čast.
Ponosan što sam crveno-beli Srbin.

navijac

pre 2 godine

Mnogo volim sto nas biju ovako zbog ovog Obradovica! Covek nema nijednu jedinu akciju uigranu, a odbranu mu igraju kao rekreativci! Nema tranzicije, nema pick and rolla, nema igre 2 na 2, nema udvajanja nista! Sta ti radis covece na treningu sa igracima, vezbate akcije Panter sam protiv svih!? Idi bre covece u penziju, pa bilo koji trener da je bio ne bi ovako gubili!

Kartonka za vanka

pre 2 godine

Ovo može da bude gusto.Zvezda je sve živo pogodila,a isto tako može u drugom sve da promaši.Već viđeno protiv Monaka.Partizan igra potpuno neorganizovano u napadu a i odbrana se zasniva na puštanju šuta za tri i na njihovu žalost Zvezda je sve pogodila.Pa kad je Marković dao 10 poena sve je jasno.Zvezda je jako čvrsta i prekaljena ekipa, igra strahovitu odbranu i sa njom se muče ozbiljni evroligaši.Ali napad je užasan i sve je moguće do kraja.

arene ..

pre 2 godine

Gledam na rts-u jer je koliko toliko normalan zvuk..
Na areni su utisali zvuk iz hale a pustili komentatore da se deru,tako da se samo oni cuju..
Amaterizam!

mg

pre 2 godine

Željko iskusno tankuje. Sve što je potrebno za titulu i EL i njemu i eventualno Džikiću je jedna pobjeda u gostima od prve dvije utakmice finala. Lagano ostvarivo, samo treba ponijeti pancir rolke (protiv davljenja igrača u tunelima), pancir štitove (protiv gađanja stolicama), rezervni sako za trenera (protiv hrkotina Čovićevih specijalaca), dizel gregat (protiv gašenja struje reportažnim kolima), i postarati se da ne sudi Hordov (protiv suđenja 16 faula u napadu po utakmici u korist CZV).

FMP for life

pre 2 godine

@Sad nije više,Radnički,FMP,domaći igrači,sudija (sve na štetu Zvezde)CIA,BIA,Žoc nego navijanje.Ne može jadnije od grobara.
(Komšija, 20. februar 2022 21:41)

Ne brate, i dalje je FMP. Sve ok.

Grobari Železnik

pre 2 godine

Šta rade moji "pijani milioneri" iz Laktaša, predviđeni najboljim trenerom Evrope svih vremena?

Nemam Arenu pa ne gledam.

Straight Outta München

pre 2 godine

Kako stojimo sa poenima srpskih igrača u oba tima?
(Srpski igrači poeni, 20. februar 2022 21:42

Trenutno prvi strelac Markovic…Poluvreme

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Neibjasnjivo losa odbrana Partizana u prvom poluvremenu. Nsma je Markovic ubacio 10 poena za manje od 10 minuta. I to svaki put sam na sutu. Ok jednim mu se odbila srecno. Ali mi zaista ne igramo odbranu.
Zvezda 20 minuta presing na noz. Mi u prvojcetvrtini nismo ni bonus ispunili. Zasluzeno vode. Imaju 7 skokova vise. Igraju sa mnogo vise zelje i energije.

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

zvezda partizan,derbi u sred Srbije. Trener mora da priča na engleskom. Izem ti derbi i košarku ! I to finale nacionalnog kupa ! Gde su naši igrači ?!
(luks, 20. februar 2022 21:11)

Dobrodošao u 21. vek! Ako želiš rezultate u profesionalnom sportu, trebaju ti dobro plaćeni stranci. Kako da stigneš do vrhunski rezultata kada ti igraju Zagorac, Dangubić...

e

pre 2 godine

vidi se da Zvezda ne zasluzuje da igra Evroligu i da bi trebala da prepusti istu Partizanu jer igra koju on pokazuje ravna je funal foru...nije lako igrati iz hendikepa -10

Dule

pre 2 godine

Šta Partizanovi igrači rade na treningu da mi je znati! Pa, ja kao amater bi nešto ubacio i imao bar jednu smislenu akciju!
Satra ih Zvezda odbranom!Daj ne brukajte se!!!

Rakac

pre 2 godine

Komsije, svaka cast. Preozbiljna ekipa za nas, nadao sam se da smo malo ipak prisli, ali nazalost nismo. Sve cestitke. Jedna napomena: ovde ima ljudi koji pljuju Pefija Markovica. Pljuju ljudinu i igracinu koji je prevalio stotine ovakvih tekmi. Krvario. Svako dobro

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Svaka cast momci i Radonja na sjajnom prvom poluvremenu. Jednostavno, Partizan je defanzivno ocajna ekipa, ofanizvno veoma limitirana kada im zatvoris Pantera i to je to. Samo mirno i dostojanstveno do samog kraja, bez opustanja, jurnjave, ulaska u minus fazu i kup je nas.

Ivke

pre 2 godine

Radonjina Zvezda zivi od trojki a Obradovic jednostavno sa Partizanom to ne ume da brani..zasto pitaj Boga al tako je.
Drugo, nasi najbolji igraci ne predstavljaju problem Zvezdi jer protiv takvih igra svake nedelje u Euroligi dok obrnuto nije slucaj.
Kao velikom Grobaru zao mi je ali partizan pod Zeljkom ne igra dobru kosarku sa jacim ekipama a nema tako losu ekipu.
Jednostavno nema akcija i nekih laksih poena posle njih,samo uglavnom soliranje pa kad ide ide..
Proslo je dosta vremena vec, dovedeni su solidni igraci a Partizan stagnira.
Mnoogo smo bolje izgledali sa Trinkijem i u odbrani i u napadu, na zalost.

Milan

pre 2 godine

zvezda partizan,derbi u sred Srbije. Trener mora da priča na engleskom. Izem ti derbi i košarku ! I to finale nacionalnog kupa ! Gde su naši igrači ?!
(luks, 20. februar 2022 21:11)

CSKA gde su Rusi? Fener gde su turci? Samo u Americi je većina igrača domaće...

TIGER

pre 2 godine

Sramota pristup utakmici po ko zna koji put! Razumem ja i kasni završetak utakmice sinoć i da protivnik pogađa sve ali onakva srljanje, izgubljene lopte... SRAMOTA!!!

anonimnus

pre 2 godine

Najjaci su ovi grobari, ekipa im se raspada, gube 25 razlike, ne mogu da se pokupe, a oni skandiraju covic vesna, koja nemoc i frustracija :D

garavi,tuki vam uvalili...

pre 2 godine

Oduševljava me trenerčina Obradović i njegova prva petorka.
Koliko trebaš biti ograničen i ne počinjati kao normalan čovek
Kako se provincijalac snalazi u velegradu..

nidzerland

pre 2 godine

2 trojke Stefana Markovica??? ovo dobijamo 100%! secam se komentara Sarenca iz vremena reprezentativne karijere Markovica: "Kad Markovic pogodi trojku, reprezentacija dobija!"

Simbad

pre 2 godine

PARTIZAN 5 + SUDIJE
Kada se i Radonjić iznervirao, pride još dobio tehničku u prvoj četvrtini pri vođstvu od 11 razlike. Ovo ne treba srpskoj instituciji, osim ako je lažna.

Ja ti on

pre 2 godine

Niko ne spori da je Zvezda mnogo kvalitetnija od Partizana u ovom trenutku ali ovolika smušenost i neorganizovanost u igri Partizana isključivo polaze od trenera. Ni kad je dolazio nisam bio za to, svaka čast Obradoviću za rezultate ranije ali njegovo vreme je prošlo. Na primer, Trinkijerijev Partizan je igrao prelepu košarku sa osrednjim sastavom.

Jasno je k'o dan

pre 2 godine

28 za poluvreme uz 3 dodeljene mrtve-lopte. Dakle, i tih 28 je bilo uz dozu srece. A, da...ni Zagorac im nije tu...20 realno.

Sve u svemu, isto bi dali da su sutirali svaki napad sa centra...bez Obradovica i drugih mahinacija

veverac

pre 2 godine

ova dvojica "neutralnih" sa Arene nešto anemično prenose ovaj meč, znatno su življi bili malopre u finalu španskog kupa, ne znam u čemu je fora...

A primaju se o osvajanju EK i lige, kako da ne

pre 2 godine

Kao sto juce napisah, sa Avramovicem, Murom i Panterom na pleju Zvezda ce nas dobiti 100 od 100 utakmica. To sam napisao na rezultatu 0:0 veceras, ali mi nisu objavili komentar. Gde je onaj sto mi prica juce o tome kako je Panter zabio 17 poena za poluvreme i ubedjuje me da je ok sto tako igramo gde ce on da zvace loptu po 20 sekundi, a ostala cetvorica na terenu ce da statiraju i mole se bogu da on sve ubaci. Vidite da se tako ni Mega i FMp ne mogu dobiti, a ne ozbiljan tim. Najveca greska Zeljka ove sezone, a to pricam od pete utakmice je resenje na pleju. I nije nam trebao ni lesor, ni Vukcevic samo jedan krsteni plej i jedan solidan plej. Da je tako ovde bi veceras bilo egal, a ne plus 30 za Zvezdu. Zbunio je totalno igrace Obradovic, ne znaju vise da igraju ni ono sto su znali, sudaraju se na svakoj utakmici, nemaju pojma koji je napad pozvan, u odbrani cuvaju igrace kao odbojku da igraju a ne kosarku na tri metra od njih. ajde bre. A ledeja necu ni da komentarisem u jakim utakmicama, promasaj da veci ne moze da bude, znaci onaj Rason Tomas je doktor kosarke za sve koje imamo sad na tim pozicijama. Sto je najtuznije i onaj Perkins od prossle sezone je bolji od svih plejeva koje trenutno imamo. Mi se nismo pojacali u odnosu na proslu godinu nego smo se oslabili i to debelo...

PredragDrobnjak

pre 2 godine

Ovoliko nas nisu drali ni kada su nam igrali Vrabac i Milutinovic. Jednostavno su za klasu jači, bolje selektiran tim za iste pare ili možda čak i manje. Teško je gledati, pogotovo što su Željkovim dolaskom očekivanja bila velika. Uz dužno poštovanje prema velikom Željku, nije pokazao zašto je veliki.

Extream

pre 2 godine

Zanimljiva cinjenica:
Od 28 poena Partizana u prvom poluvremenu domaci igraci su dali ukupno 6 poena, koliko i reprezentativci Albanije. Sreca pa je Panter dobio drzavljanstvo, inace bi nasi igraci dali 0 poena...

vlado

pre 2 godine

Zvezda za klasu bolja!Vidi se razlika u zelji kod igraca,osim toga mnoooogo bolja odbrana zvezde,uz dosta kontakta,jako prljava odbrana na Panteru.Ledej, Avramović, Trifunović nemaju sta da traze u Partizanu.Sve u svemu Zvezda je sjajna,iako igraju mec sezone i iznad svojih mogućnosti, a Partizan bez pleja i odbrane nema sta da traži ni protiv slabijih ekipa od Zvezde,i to se videlo jos na pocetku sezone.Cestitke zvezdi, potpuno zaslužena pobeda!

Dejan

pre 2 godine

E moj Zeljko...najbolje se ti povuci na kraju godine,idi bre u Gucu,zezaj se...ako ostanes i sledece sezone trener,shvatice svi da si ustvari obican diletant i da te je vreme pregazilo!!!

lupa

pre 2 godine

Sta je sa Željkom, ljudi???
Neki time out, promena igrača???
(familija, 20. februar 2022 21:47)


Pa iskoristio je drugi tajmaut na početku druge četvrtine i nema ih više u prvom poluvremenu.

Mali Mrav

pre 2 godine

Ovi poceli da kradu za najboljeg trenera u univerzumu od prvog napada,ipak pre nego sto bude ispracen na kraju ove sezone mora bar ovaj smesni i nebitni kuo da osvoji

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Igra mačke i miša. Željko Obradović treba da leti sa klupe jer je postao smejurija od trenera. Pregazilo ga vreme. Panter, Ledeja, Lesor, Mur… posle Partizana mogu samo igrati za Tamiš. Čemu služi ovaj Avramović osim što izigrava maskotu? Čestitam Zvezdi na kupu, kao navijač Partizana. Nadam se da Obradović posle ovog meča podnosi ostavku? Ono kada ni kraj 2/4 a prebacim na HBO….

nesa80

pre 2 godine

derbi cim pocne gotov je sa ovakvim snagama,vec u startu je gotovo jer je zvezda bolja za 20 koseva samo je pitanje koiliko ce biti,navijam za partizan ali eto videcete partizan ni jednom nece ni povesti tokom utakmica ove godine,cak i kad pocne utakmica nece ni 2 razlike voditi.mi grobari necemo docekati radost ni da vodimo protiv zvezde a kamoli da dobijemo neku utakmicu

Dtr

pre 2 godine

Nemoj o šljaka košarci molim te, istinski velikani Jugoslovenske pa i Evropske košarke su isključivo Jugoplastika, Cibona i Partizan, čak je i Bosna bila evropski šampion.
A vi ste pola veka bili krajnje nebitni, dok iz Železnika ne vaskrsnu ova današnja Zvezda, a i ista je opet u Evropskim okvirima obična kanta.
Pa mi imamo višestruko više učešća na fajnl forovima nego vi prolazaka iz grupe da ne nabrajam titule u nekadašnjem kupu Evropskom kupu R. Koraća:-))).
(Rebrača, Drobnjak, Krstić, Peković, Bogdanović, 20. februar 2022 20:27)

Znači po tebi košarka postoji oa 1977. Za tebe ne važe Korać, Daneu, Djerdja, Plećaš, za tebe ne postoji OKK Beograd, Lokomotiva... Za tebe ne postoje Aca Nikolić, Bora Stanković, Nebojša Popović, Raša Šaper koji su postavili temelj naše košarke. Kuća se gradi od temelja. Da nisu postojali ovi ne bi ni vi postojali a postali ste jer je Srbija uz pomoć Genexa htela da napravi tim konkurentan istim takvim timovima u Hrvatskoj (Jugoplastika, Cibona) Bih (Bosna). Uništen jedan OKK koji je bio veće ime od Partizana pa i Radnički koji je osvojio kup kupova

Mihajlo

pre 2 godine

Kako je ovo Zoc zamislio bez Madara nije mi jasno,jedini je plej koji moze nesto da kreira. Avramovic je igrac kog ni Zvezdi ne bih pozeleo,sem tranzicije nema nista a ocigledan je ogroman manjak kosarkaske inteligencije.

garavi,tuki vam uvalili...

pre 2 godine

Pored ovakve ekipe KKP i njene konfiguracije i Mega,Fmp,Krka i bilo ko može nametnuti svoj ritam jer pomenuti KKP i mučeni Obradović NEMAJU SVOJ STIL IGRE.
IGRA KO STIGNE,BEZ PLANA I ORGANIZACIJE,DISCIPLINE I BAR MALO MALO MALO
INTELIGENCIJE.
Ogadiste mi najlepši sport,
tek sad videh da su Božić,Čanak i Filipovski magovi
za ovog sirotog provincijalca.
Fuj i bljak...

luks

pre 2 godine

zvezda partizan,derbi u sred Srbije. Trener mora da priča na engleskom. Izem ti derbi i košarku ! I to finale nacionalnog kupa ! Gde su naši igrači ?!

Diletant

pre 2 godine

Zek Lidej prve poene postiže na kraju prvog poluvremena. Deluje da je čovek kralj za male utakmice, čim je protivnik malo jači on se pogubi. A sigurno da nije jeftino plaćen i da je doveden da pravi razliku.

florijan

pre 2 godine

Prvi put gledam ovog Lesora od kako je otisao iz Zvezde(daleko mu lepa kuca) a prethodno nam,naravno upropastio sezonu i sta vidim...pa isto i sto i pre,drvo drvo

bvb

pre 2 godine

Bukvalno svaki put kad je kadar na Obradovicu on ne da psuje na sudije nego je ono strasno, a vrlo je lako procitayt mu sa usana sta im govori. Lik im preti sve vreme dok mu je ekipa na minus 20.

Dvostruka igra

pre 2 godine

Koliko je fizički jak i spreman Kalinić.Staršno
(ludo burazeru, 20. februar 2022 21:42)
Svaki napad udara desnom rukom, zamahuje i sudije sviraju faul odbrani

Dejan

pre 2 godine

@@@(pp, 20. februar 2022 21:42)
Amin!!!
Covek za 6 meseci rada sa ekipom nije napravio napadacku akciju za sutere...samo se dere na ove mucenike koji realno i ne treba da budu ovde,tanki su pre svega u glavi!
Saso Filipovski ili Zeljko,trenutno ne vidim razliku!!!

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Potpuno je stvorena neka nenormlana atmosfera pred ovo takmicnje, razni intervjui, spinovi, pravi se neka prica da je ova utakmica biti ili ne biti. Ne znam zaista zasto. Ovaj trofej odavno nema nikakvu vaznost. Ja se nadam da ova mrznja ne iskalira u nesto mnogo lose veceras, da ne bude tuce, povredjenih i ostalo. Nadam se postenom sudjenju, da ce biti normalan kriterijum. Nadam se naravno pobedi Zvezde, ali opet, previse nekog nabija mrznje za utakmicu koja donosi trofej koji sam po sebi ne donosi nista.

zoran

pre 2 godine

-Biće predavanje Žoća... Biće to čas košarke.
-i bez obzira za klasu bolji trener mislim da je i tim Oartizana kvalitetnije selektovan.
-Partizan je na poziciji 1 za klasu jači.
-Zvedzina jedina prednost odbrana ali i Partizan će večeras to neutralisati svojom jakom odbranom.
- očekujem da Partizan dobije 10 do 15 razlike.

Borky

pre 2 godine

Mene više brine što Vajt nije ni bleda senka onog igrača od prošle godine i kasnije sa naših pripremnih mečeva. Kao da se plaši? Ili kao da ne prima platu na vreme pa igra taman toliko koliko i kako mu plaćaju(ovo ne mislim ironično).
Da nam je on kako treba ne bi ni bilo bitno da li njima igra Smajilagić.
(zvezdaš, 20. februar 2022 20:19

Covjek prosle godine prakticki nije ni igrao za Panatu a te 2-3 utakmice na pripremama ne znace nista,vrlo lako je moguce da smo promasili sa njim a mozda ima i kocnicu zbog povrede. U svakom slucaju nije ni blizu onoga kako je igrao u Zalgirisu.

zvezdaš

pre 2 godine

Mene više brine što Vajt nije ni bleda senka onog igrača od prošle godine i kasnije sa naših pripremnih mečeva. Kao da se plaši? Ili kao da ne prima platu na vreme pa igra taman toliko koliko i kako mu plaćaju(ovo ne mislim ironično).
Da nam je on kako treba ne bi ni bilo bitno da li njima igra Smajilagić.

marko

pre 2 godine

Da bi Zvezda dobila mora da ima "pristojan" sut veceras! Svedoci smo, da ako ne krene sut, nema ni pobeda (nebitno koji je protivnik)... Tako je seletovan tim, Zvezdin tim nema izrazitog "skorera"... Sanse su 50%-50%!

NemanjaBb

pre 2 godine

Grobari,ok, vi ste institucija. Kad poednni put uzelinekiozb trofej, kad ste igrali evroligu?
Nemojte samo o budzetu, imate fino skup tim i najboljeg trenera Evrope svih vremena. Hvala

Rebrača, Drobnjak, Krstić, Peković, Bogdanović

pre 2 godine

zvezdaš@
Nemoj o šljaka košarci molim te, istinski velikani Jugoslovenske pa i Evropske košarke su isključivo Jugoplastika, Cibona i Partizan, čak je i Bosna bila evropski šampion.
A vi ste pola veka bili krajnje nebitni, dok iz Železnika ne vaskrsnu ova današnja Zvezda, a i ista je opet u Evropskim okvirima obična kanta.
Pa mi imamo višestruko više učešća na fajnl forovima nego vi prolazaka iz grupe da ne nabrajam titule u nekadašnjem kupu Evropskom kupu R. Koraća:-))).

KK partizan drugoligaš

pre 2 godine

U moru glupih komentara, ovaj se posebno izdvaja. Da bi navijao za jedan od dva rivalska kluba, moras prvo da se upristojis. Kako ces da razumes velicinu ovog rivalstva koje je vaznije od svega? Sin mi navija za Zvezdu, kad je izabrao, izabrao je srcem. U grobarskoj familiji isao je otvorenog srca. Za mene dovoljno. Ima 7 godina i naucio je da postujes najveceg rivala. Zamisli. 7 godina. Nije nikad kasno! Probaj! Neka pobedi bolji. Zivela Srbija!
(Rakac, 20. februar 2022 20:11)

U pravu si,slažem se sa tobom.Partizan je osvojio dva takmičenja više,jedno œampion evrope koji Zvezda uz malo sreće može da osvoji i drugi Partizan je bio šampion druge lige što realno Zvezda ne može da osvoji.
"Tradicionalno " sportski pozdrav

ivan

pre 2 godine

U svakom sportu treba reprezentacija da igra u Nisu, u svakom. Razlog je suvisan...
(Leto, 20. februar 2022 20:37)

Треба да играју по целој Србији. У Београду на квалификацијама за Светско првенство у фудбалу је било 3-4 хиљаде људи. Град од преко милион становника...

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
Kosarkaska tradicija, sad sam sve u zivotu video

Kako su se lopatari uzjogunili na pomen tradicije! Jasno je i njima da su do polovine osamdesetih,dok se nije pojavio kum Pabla Eskobara,Radojica Nikčević,bili poznatiji u drugoligaškim krugovima,nego li u prvoligaškim. Pomoć sudija,države,KSS-a,budžet, uopšte ne negiraju jer je to činjenica

Gazda Dojkan

pre 2 godine

predvidjam 40+ slobodnih bacanja (posto je sudijama lakse da sviraju sve nego da uspostavljaju kriterijum) i 2+ sata nervoze na terenu
(mihajlo, 20. februar 2022 19:28)

I sviranje svega je kriterijum. Mozda i najbolji za ovakve utakmice. Neka se igraci prilagode i igraju cisto.

Rakac

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
U moru glupih komentara, ovaj se posebno izdvaja. Da bi navijao za jedan od dva rivalska kluba, moras prvo da se upristojis. Kako ces da razumes velicinu ovog rivalstva koje je vaznije od svega? Sin mi navija za Zvezdu, kad je izabrao, izabrao je srcem. U grobarskoj familiji isao je otvorenog srca. Za mene dovoljno. Ima 7 godina i naucio je da postuje najveceg rivala. Zamisli. 7 godina. Nije nikad kasno! Probaj! Neka pobedi bolji. Zivela Srbija!

ja

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)

Možda u paralelnom univerzumu...

Uvaženi Kolega Ubiparip

pre 2 godine

Nadamo se odličnoj košarci i neizvesnom rezultatu do samog kraja uz naravno na kraju pobedu našeg najboljeg košarkaškog kluba!!!

loma

pre 2 godine

Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)

Hahahahahahahaha, naročito tradicija. Decenija se navršila od osnivanja :P

dinosaurus

pre 2 godine

Neka bude dobra kosarka, da se prica o njoj. Neka sve bude fer i posteno. Neka navijanje bude za spice i udzbenike. I na kraju ono najvaznije, neka Zvezda pobijedi.

zvezdaš

pre 2 godine

Malo vas je grobari!@
Sve sve ali košarkaška tradicija:-))))
(Divac,Kićanović,Dalipagić, Đorđević,Danilović...
Da, TRADICIJA!!! .
Mi smo tu OD POČETKA košarke u Srbiji i Jugoslaviji. Imamo NAJVIŠE TITULA u ex Jugoslaviji. STVARALI Jugoslobensku i Srpsku košarku!!! Doneli PRVI Evropski trofej Srbiji, onovremeni Kup Pobednika Kupova, DRUGI po jačini Evropski trofej!!!
Za razliku od vas koji mislite da je košarka počela da se igra od '76. godine. Za razliku od vas koji ste ISPADALI U DRUGU LIGU.
A ove koje si potpisao su sve sami igrači pokradeni od drugih klubova, počevši od Dalipagića kojeg ste ukrali Jugoplastici sa kojom je ovaj imao VEĆ POTPISAN UGOVOR. NI JEDAN NIJE BIO IZAŠAO iz vaše škole košarke, koju ZAPRAVO I NEMATE.
A kada si već pomenuo njih, pazi sada. Dalipagić(pored već navedenog) ZAVRŠIO karijeru u Zvezdi. Djordjević, POČEO karijeru u Zvezdi. Divac, igrao u Zvezdi NA VRHUNCU svoje karijere.
A sve vaše LEGENDE.
Sportski pozdrav.

Red

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
Kosarkaska tradicija, sad sam sve u zivotu video
(crno beli, 20. februar 2022 19:43) # Link

Neki imaju istoriju od yu,a neki od devetdesete.

VOSAK

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
Kosarkaska tradicija, sad sam sve u zivotu video
(crno beli, 20. februar 2022 19:43)

Košarkaška tradicija nego šta ? Koje podigao košarku na Balkanu i ko su pioniri iste nego Zvezda tačnije Profesor Nikolić ?

crno beli

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
Kosarkaska tradicija, sad sam sve u zivotu video

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.

kiza

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
Hahahahahhah

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)




Da je fudbal pa da razumem ovaj tvoj komentar. Zvezda je institucija u fudbalu. U košarci prosečan evropski klub. Inače očekujem saopštenje sutra od kluba koji izgubi. To je sad stvar tradicije kod nas Srba…

Rakac

pre 2 godine

Komsije, svaka cast. Preozbiljna ekipa za nas, nadao sam se da smo malo ipak prisli, ali nazalost nismo. Sve cestitke. Jedna napomena: ovde ima ljudi koji pljuju Pefija Markovica. Pljuju ljudinu i igracinu koji je prevalio stotine ovakvih tekmi. Krvario. Svako dobro

istina je tamo negde

pre 2 godine

U ovom trenutku na parket Zvezda sa 5 domaćih igrača, a Partizan sa 4 stranca.
Partizan ipak radi na razvoju domaćih igrača i košarke, a Zvezda je legija stranaca

anonimnus

pre 2 godine

Najjaci su ovi grobari, ekipa im se raspada, gube 25 razlike, ne mogu da se pokupe, a oni skandiraju covic vesna, koja nemoc i frustracija :D

Straight Outta München

pre 2 godine

Lopta od Voltersa u aut sudije za Zvezdu.Iz napada tog kos.
(Slavko Vrekic, 20. februar 2022 22:44)

U pravu si. Taj detalj je odlucio. Ahahahhahahaha

Ivke

pre 2 godine

Radonjina Zvezda zivi od trojki a Obradovic jednostavno sa Partizanom to ne ume da brani..zasto pitaj Boga al tako je.
Drugo, nasi najbolji igraci ne predstavljaju problem Zvezdi jer protiv takvih igra svake nedelje u Euroligi dok obrnuto nije slucaj.
Kao velikom Grobaru zao mi je ali partizan pod Zeljkom ne igra dobru kosarku sa jacim ekipama a nema tako losu ekipu.
Jednostavno nema akcija i nekih laksih poena posle njih,samo uglavnom soliranje pa kad ide ide..
Proslo je dosta vremena vec, dovedeni su solidni igraci a Partizan stagnira.
Mnoogo smo bolje izgledali sa Trinkijem i u odbrani i u napadu, na zalost.

Vlada

pre 2 godine

Radonja dobio iskljucenje zbog 2 koraka u terenu, sa druge strane rumenko psuje i vredja sudije tokom citavog meca i dobio na jedvite jade jednu tehnicku i opet vas gazimo i ne planiramo da stanemo!

Mikii

pre 2 godine

Zvezda je jednostavno preozbiljan protivnik za Partizan. Koliko god bili 13. 14. u Evroligi, za nas su Golden Stejt. Kad se sa tim pomirimo, onda nece biti prepucavanja i sramocenja Partizanovih navijaca po komentarima. Jaci su i tu je kraj svake price. Obradovic potpuno nemocan.

nidzerland

pre 2 godine

2 trojke Stefana Markovica??? ovo dobijamo 100%! secam se komentara Sarenca iz vremena reprezentativne karijere Markovica: "Kad Markovic pogodi trojku, reprezentacija dobija!"

Aster Blistok

pre 2 godine

Biće predavanje Žoća... Biće to čas košarke.
-i bez obzira za klasu bolji trener mislim da je i tim Oartizana kvalitetnije selektovan.
-Partizan je na poziciji 1 za klasu jači.
-Zvedzina jedina prednost odbrana ali i Partizan će večeras to neutralisati svojom jakom odbranom.
- očekujem da Partizan dobije 10 do 15 razlike.
(zoran

Zorane, moram da ti odam priznanje za tvoju "stručnu" analizu. Svaka ti čast. Nego, kaži mi nešto. Koliko godina imaš?

Aleksandar

pre 2 godine

Kao realan navijac partizana cestitam svim dobrim navijacima zvezde, kao i zvezdi. Ljudi su mnogo bolji od nas i to je realnost. Tako je i sa aba ligom, unapred vam cestitam na tituli iste, jer nema ko moze da vas pobedi u playoffu ni u ludilu. Partizan mlako, na neki nacin uzasno, cele sezone se vucemo na individualni kvalitet protiv slabijih ekipa. Dva teska poraza od vecitog rivala, poraza koji nisu bili ovako sramotni cak i kad smo bili sedmi u aba ligi. Zeljko hitno nesto moras da promenis, jer ovaj tim nije za Evroligu, a nije cak ni za f4 Eurokupa. Jos jednom cestitke i sve najbolje u Evroligi komsije.

ZaphodBeeblebrox

pre 2 godine

Cestitke na zasluzenom trofeju. Ostaje nejasno zasto Partizan nije igrao odbranu u prvom poluvremenu? Poklonili su pobedu Zvezdi mlakom rekreativnom odbranom. U drugom je bilo kasno. Iako je drugo bilo egal.
(Gazda Dojkan, 20. februar 2022 23:14)

Nisu "poklonili" nego je Zvezda igrala "pun gas" do 20 razlike, a onda rutina i doziranje. Čim se Partizan sa 24 razlike spustio na 15, ubaci se u 4-tu i opet lagano 21-22 razlike. Nema potrebe zapinjati. Radonja nije iskompleksiran kao neko ko je sa NBA igračima i našim reprezentativcima tukao juniorski tim sa 41 razlike.

Strahotni

pre 2 godine

Zato vi razvijate mlade Kalinica, Davidovca, Kuzmica, Dobrica, sve mlade nade srpske kosarke...
(windfucker, 20. februar 2022 22:57)

Jel ti zaista misliš da su Trifunović, Avramović, Vukčević, smajlović, Koprivica nade srpskr košarke? Od svih njih zajedno neće ispasti pola igrača.

slobinator

pre 2 godine

Vlado Jovanovic bi sa ovi timom uzeo titulu ili bio ravnopravan.
(pp, 20. februar 2022 21:42)
Sa ovim timom ne bi titulu uzeo ni greg popović.sve pare ukupno 6 miliona ste sprcali na obradovića i pantera.zvezda je za tri klase bolja ekipa.to je razlika između evro-lige i cipiripi kupa

nemanja

pre 2 godine

Pune 3/4 nijedan srpski igrac u redovima Partizana nije postigao kos. Na kraju, ukupno 5 poena su dali srpski igraci. I onda pricate nesto Zvezdi...

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Nego, jel neko brojao poene domacih igraca veceras? Ja izbrojao 5 ukupno. U tome lezi razlika izmedju nase Zvezde i Partizana. Sve dok domaci igraci greju klupu u kljucnim utakmicama u Partizanu, Zvezda ce lagano da dobija svaki derbi. Ovo veceras, budimo realni..3 dana da smo igrali ne bi spustili ispod 15. Drzimo ih 30 minuta od 17-24 poena lagano. To se zove rutina.

kortizol

pre 2 godine

sudije pustile zvezdu da ubijaju u odbrani,kalinic kod omasene trojke trazi faul a igrac stoji metar od njega
(nikola, 20. februar 2022 22:01)

tako je Nikolice sine, ali kreći polako na spavanje sutra škola prva smena

WillyWonka

pre 2 godine

"Zeljko hitno nesto moras da promenis, jer ovaj tim nije za Evroligu, a nije cak ni za f4 Eurokupa. Jos jednom cestitke i sve najbolje u Evroligi komsije.
(Aleksandar, 20. februar 2022 23:19)"

Ne treba Željko ništa mijenjati, treba Željka mijenjati. Osim ciničnog i provokativnog osmjeha na svaku sudujsku odluku, nema ništa. Toliko mu sudije tolerišu, pa trebao je biti isključen puno prije Radonjića. Bolje bi mu bilo da gleda igru svoje ekipe, nego da gleda šta sudije rade. Ponaša se kabadahijski, a rezultata nema.

Zoran

pre 2 godine

Чуј наслова-Звезда разбила Партизан.А на утакмици од туче,шамарања и удараца Волтерсу испада сочиво,многима страдају бубрези.Замислите,колико мора бити јак ударац у пределу главе да вам од ударца испадне сочиво.Сваки даљи коментар је излишан.

Avangar

pre 2 godine

Svaka cast Obradovicu na svemu sto je uradio u karijeri ali Trinkijerijev Partizan je poslednji Partizan koji je igrao kosarku, ovo nema veze sa kosarkom. Izgleda da ga je zaista pregazilo vreme, svakog pregazi pa i Zeljka, to je zivot.

pesadinac

pre 2 godine

Dok je bilo 0:0 Partizan je bio potpuno ravnopravan sa Zvezdom.
(Micko, 20. februar 2022 23:05)

Vec posle prvog Zvezdinog kosa Obradovic promenio taktiku,
umesto da se koncentrise na igru svojih igraca on se bavio sudijama.

Milan

pre 2 godine

Stižu Dragić i Harden
(Pozdrav za Novicu, 20. februar 2022 23:54)

Čuo sam i Lebron. Kakav Klivlend, hoće čovek da završi karijeru u Partizanu.

joca

pre 2 godine

cestitke zvezdi.pokazali su da su mnogo bolji od nas.sjajnu odbranu imaju. sto se vise obradovic dere igraci sve manje znaju sta da rade.tako mi deluje neznam

нускнвп

pre 2 godine

Сада већ и они најострашћенији браниоци лика и дела "највећег тренера у историји универзума" морају да признају тужну реалност за навијаче Партизана а врло веселу за навијаче Звезде. Жељко за 6 месеци није успео да осмисли ниједну акцију у нападу а одбрана је криминална. Бесмислено форсирање Аврамовића, Дангубића, Куруца, Лесора, Ледеја..држање на клупи Милетића од почетка сезоне..инсистирање да игра са три висока играча који лете као муве без главе јер им тренер није објаснио шта се од њих очекује.. Када Партизан изгуби, елоквентни Жоц баљезга непрестано о недостатку концентрације и о томе како су играчи криви.. Па човече, признај једном у животу да си ти крив што немаш ниједну осмишљену акцију за шест месеци и што те пуни свака мало озбиљнија екипа. Торњај се више из Партизана док ниси потрошио све кредите

crno beli

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
Kosarkaska tradicija, sad sam sve u zivotu video

Pb

pre 2 godine

Meni ovi igraci partizana izgledaju uplaseno od trenera.covek samo vice posebno na onog veselog avramovica a I nije los igrac.oni I ono sto znaju kao da zaborave kad izadju na teren.previse se plase greske

Džoni

pre 2 godine

Али лице Новице В., непроцењиво..
(Милан, 20. februar 2022 23:10)

Oni više nemaju takvog srčanog igrača i borca i zato smo ih ovako i pomeli večeras.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

2CRAZY, s obzirom na probleme koje smo imali, s obzirom da imamo najmanji budzet u EL, nasi rezultati u istoj ove sezone su sasvim ok. Jedno 5-6 utakmica smo izgubili na loptu, dobijene. Od svih utakmica mozda smo u 3-4 bili kompletno nadigrani. Uniks, Monako i Alba u Bg-u i mozda jos jedna na gostovanju. Ostalo sve na jednu dve lopti. I ne znam kakve veze imate vi sa EL posle ovog rutiniranja u Kupu?

Dexxo

pre 2 godine

Za ove sto vode statistiku domacih igraca i razvoja istih. Za CZ domaci igraci mladji od 27 godina 0 poena jer je poznato da su igraci od 32+ zalog za buducnost. Takodje zamolio bih vas da se ne pravite ludi jer znate da nam je najbolji domaci igrac povredjen protiv FMPa a da Zagirac ne igra ceo turnir.
(Aspera, 20. februar 2022 23:01)


Ahahahahaha komentar godine... I šta kažeš, igrači mladji od 27 godina 0 poena??? Brate, pa vi ste onda osvojili kup? Oće li Tegi objaviti na instagramu? Pitam za Ostoju, da ga taguje

Sofronije

pre 2 godine

Jeste tebra, na 10 utakmica ubodete jednu pobedu, pa vas onda nema sledecih 10 utakmica, baci pogled na tabelu.
(2CRAZY, 20. februar 2022 23:44)

Tebra, ne razumeš ti to, nije to ono takmičenje koje ste vi nekad igrali. A ni matematika ti nije jača strana, imamo 9 pobeda i 14 poraza, a to je teško jedna pobeda u 10 utakmica, tebra.
Za tebe je nesto lakši račun, tipa koliko je 15+17?

željko

pre 2 godine

Kakvo poniženje! Dokaz da nije sve u parama. Dok smo imali domaće igrače sa po nekim strancem igrali smo lepo, raznovrsno a ovo je da se čoveku zgadi košarka. Ovaj Partizan je očajan, ovo ni našta ne liči. Željko bolje da se penzioniše.

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

Igrač utakmice u ovom trenutku: AUSTIN HOLINS! U odbrani "izluđuje" Kevina Panterna, u napadu veoma dobar, poentira, asistira. Svaka čast!!

Tragikomedija

pre 2 godine

Evo ovako. Željko Obradović, koliko god da je najbolji evropski trener svih vremena, ove sezone vodi Partizan kriminalno. Svaku drugu bitnu utakmicu odigramo katastrofa. Nastavljamo da idemo ispod bloka Stefanu Markovića nakon što nam je dao 5 trojki čovek. Preuzimamo sve, ali Željko očigledno ne kapira da nismo Fener i PAO, i da Kalinić može da celu utakmicu koristi mismečeve do mile volje. Dve krštene akcije danas nisam video, dve. Mur i Panter šta izmisle izmisle, ako prođe prođe. Lesor isto može da stvori sam sebi šut u reketu, i to je to. Ekipa selektovana kriminalno. Bez pravog pleja, sa dva konzistentna šutera, sa Dangubićem kao najboljim defanzivcem, sa Balšom Koprivicom kao prvim centrom pola sezone. Čovek celu utakmicu priča sa sudijama, konačno vezali dva, tri koša i dva, tri dobra defanzivna poseda i čovek dobije tehničku. Čeka 10-0 da traži tajmaut. Trinkijeri je sa 10 puta jeftinijim timom igrao 10 puta bolje. Sve na kraju pada na Željka, on je selektovao ekipu, on snosi krivicu što se blamiramo dva derbija za redom. Sa Filipovskim smo igrali bolje u derbijima.

Sofronije

pre 2 godine

Au koja sramota, izgubismo od ekipe koju svi zivi lemaju u Evro Ligi...
Dosta fali Partizanu, suvise blago igraju, nepovezano, morace jos dooosta da napreduju, jer ovo ne obecava, tu su kvalitetni igraci, ali ne igraju dobro, ocigledno problem do trenera.
(2CRAZY, 20. februar 2022 23:03) # Link komentara

Samo da te obavestim pošto izgleda ne pratiš najjače evropsko takmičenje, ti koje svi "lemaju" su u gostima dobili Makabi, Zenit, Olimpijakos i Uniks, a kod kuće, Žalgiris, Panatinaikos, Asvel, Olimpijakos i Bajern.

reply

pre 2 godine

Da li je moguće da su ovo svirali Koprivici kao faul u napadu, čisto zidanje, Mitrović se bacio.
A onda posle Kalinić odigrao Moravac do koša i sudije ništa.
(lupa, 20. februar 2022 22:23)

Udario ga glavom.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Нисам очекивао баш оволико убједљуву игру и побједу. Свака част за Радоњу и момке. БРАВО ЗВЕЗДО! 🏆👏👏👏

pjer

pre 2 godine

Ne baveći se prozivkama već isključivo košarkom moram da primetim statistiku na poluvremenu. Od 7 igrača Zvezde koji su poentirali čak 5 domaćih a od toga čak 3 domaća igrača na prva 3 mesta. U Partizanu 5 ih je poentiralo i svih 5 stranaca. Nema domaćih igrača ni na vidiku. U Zvezdi su nosioci domaći igrači a prosečni stranci samo tu da pomognu svojim iskustvom i dodatnim kvalitetom. U Partizanu su stranci sve i nosioci i stranci a domaćih ni na vidiku. Na kraju ove sezone Zvezda će najverovatnije promeniti samo strance i verovatno Markovića koji će okačiti patike o klin a Partizan će morati svih 12 igrača ukoliko želi nešto da uradi sledeće sezone. E to je ta razlika. Trinkijerijev i Vujoševićev Partizan bi počistio ovu Zvezdu makar za par poena razlike ali bi i ovaj Žocov razmontirao sa bar 20 razlike u svakom trenutku. Poenta je u tome da ovaj Partizan nema igru, nema ni organizatora iste ali zato ima divljeg igrača u vidu Pantera kome je sve dozvoljeno kao nekada Oskaru Šmitu u Brazilu po principu Run and Gun ili samo trči i šutiraj. Meni zaista nije jasno da su Savić, Žoc ili neko treći doveli takvog igrača u jedan Partizan u kome je obavezna igra bila sinonim u poslednjih 50 godina. Ovo je zaista mučenje gledati i kako stvari stoje ova sezona je totalno izgubljena. Potrošene su i narodne pare na ovakav nakaradni tim, a što je još i bitnije potrošeno je i vreme a niti jedan mladi Srpski igrač nije razvijen i spreman za sledeću sezonu i reprezentaciju Srbije. Tužno.

daki Srb

pre 2 godine

Ako se ne varam, u 2 derbija Partizan ni jednom nije poveo ?!?!?! Ne pamtim kada se desilo da u derbi utakmici bar u jednom momentu neki tim ne povede....auuu rodjaci

bolji život

pre 2 godine

Jača klupa,nema šta...Partizan sem prvih pet nema igrača s klupe koji mogu nešto da učine ..pokrenu ekipu,veži neke poene....jednostavno,Zvezda ima jaču ekipu i to su momci pokazali na terenu.

Mladen cg

pre 2 godine

Neočekivano laka pobjeda košarkaša Crvene Zvezde, protiv, večeras indisponiranog, Partizana. Zaista je prevagu u korist svog tima načinio Stefan Marković, sa 10 poena u drugoj polovini druge četvrtine! Crvena Zvezda ima bolji , uigraniji tim, sa 12 košarkaša (plus su prekobrojnoi Simonović i Cirbes) i to se večeras , dobrano, primijetilo..
Po meni, Holins je MVP ovog finala, jer je uz solidan napadački učinak, u potpunosti zaustavio Kevina Pantera. I, zaista je poražavajući učinak naših košarkaša u ekipi Partizana ,jer su postigli ukupno 5 poena..

Ivan

pre 2 godine

Svaka cast Obradovicu na svemu sto je uradio u karijeri ali Trinkijerijev Partizan je poslednji Partizan koji je igrao kosarku, ovo nema veze sa kosarkom. Izgleda da ga je zaista pregazilo vreme, svakog pregazi pa i Zeljka, to je zivot.
(Avangar, 20. februar 2022 22:18)

to sam rekao jos na početku sezone kad ste ga doveli ali vi ste se uspalili tad i već ste sve unapred osvojili sa najboljom trenerom univerzuma.

Obradoviću ovo nije trebalo, pregazilo ga vreme odavno

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Igra mačke i miša. Željko Obradović treba da leti sa klupe jer je postao smejurija od trenera. Pregazilo ga vreme. Panter, Ledeja, Lesor, Mur… posle Partizana mogu samo igrati za Tamiš. Čemu služi ovaj Avramović osim što izigrava maskotu? Čestitam Zvezdi na kupu, kao navijač Partizana. Nadam se da Obradović posle ovog meča podnosi ostavku? Ono kada ni kraj 2/4 a prebacim na HBO….

Batko

pre 2 godine

Jeste tebra, na 10 utakmica ubodete jednu pobedu, pa vas onda nema sledecih 10 utakmica, baci pogled na tabelu.
(2CRAZY, 20. februar 2022 23:44)

Ne misliš da je malo glupo da vi pričate o EL ?

Komentar godine

pre 2 godine

Продајем црно беле мајице "КУП ЈЕ НАШ"
Повољно у пола цене.
(Остоја, 20. februar 2022 23:14)


Vrh 🤣🤣🤣😂😂😂
Može 2 kupiš 3'ća gratis?

Aster Blistok

pre 2 godine

Ne secam se kada je Partizan igrao ovako podredjenu ulogu u derbiju. Vodjenje ekipe je danas licilo na sabotazu. Kao simpatizeru, preostaje mi samo da se nadam da ce Partizan ubaciti preko 60 poena.
(Tisa, samo Tisa

Prošli derbi.

marko

pre 2 godine

Jednostavno Partizan nema sta da trazi kada Zvezda ima dobro sutersko vece! Sansu nisu imale ni neke mnogo jace EL ekipe! Tako je kako je, Zvezda raspolozena veceras, dovoljno za rutinsku pobedu!

Dule

pre 2 godine

Šta Partizanovi igrači rade na treningu da mi je znati! Pa, ja kao amater bi nešto ubacio i imao bar jednu smislenu akciju!
Satra ih Zvezda odbranom!Daj ne brukajte se!!!

cukce

pre 2 godine

Partizan je postigao rekord kad je Kup Radivoja Koraća u pitanju, a i domaća košarka, domaći igrač prvi poen postigao 14 sekunde pred kraj 3. četvrtine i to iz slobodnog bacanja na tehničku grešku protivničkog trenera! Domaći igrači dali 5 poena! Čisto da se vidi Partizan gde je u odnosu na EL, i to na prosečan tim EL!

Косингас

pre 2 godine

Мене само занима коме ће Лазић да се освети за онај лакат Ледеја. То нико да спомене, као случајно је било.

Star

pre 2 godine

Realno je 30 razlike za Zvezdu !!!
Onaj tuzni trener grobara vise je pricao sudijama nego svojim igracima. Ako je Radonjic dobio 2 tehnicke ovaj je trebalo da dobije najmanje 5 !!!
A onaj tuzni zek udara i po ocima i po rebrima igrace Zvezde a sudije sude kako im naredi trener grobara.
Ali ne vrede im ni trener ni sudije !!!
Sledecu dobijamo 30 razlike !!!

Sića

pre 2 godine

Gospodin trener Obradović Željko psuje sudije pri kraju drugog poluvremena, a da one nisu bile Zvezda bi vodila 40 razlike.
Svaka čast.
Ponosan što sam crveno-beli Srbin.

Mrki

pre 2 godine

Bicu sasvim realan,navijam za Partizan ali mi se nimalo ne svidja ova kosarka koju igramo i morad da kazem da me Obradovic razocarao,ne samo zbog ove utakmice nego imamo problem sa mnogim timovima,igra je nedefinisana,niti je lepa,sve nesto na silu izgleda.Sto smo dovodili Avramovica,sto je u timu Dangubic,puno bi se naslo pitanja za njega,delujemo mnogo lose,ajde nema Smajlagica ali ne bi bilo puno bolje i da on igra,Zvezda je mnogo jaci tim tu nema dileme,pre svega igraju lepse i uigraniji su,tacno znaju ko sta radi.I sto se tice Pantera,pa Holins ga je stavio u dzep,on je igrac koji pogadja kada protivnik nema jakog obrambenog igraca,cim ima on je izgubljen,i ona dva suta sto je pogodio pogodio je na silu preko ruke.A ako je istina da je placen milion po sezoni pitam se zbog cega toliko?

lupa

pre 2 godine

Čestitke Zvezdi, zaslužena pobeda, pokidali.

Ne može da se igra košarka bez pleja, a Partizan nema pleja. Ima dva silovatelja lopte, Pantera i Mura, ima Avramovića koji nema pojma. Jedino ko tu malo podseća na pleja je Madar, ali je još zelen za ozbiljnu košarku.
Nikakvih akcija nema i tako je cele sezone. Nikakva timska igra, sve soliranja, igra 1 na 1... Odbrana očajna.

Rale

pre 2 godine

Jao lopatari, pa šta da vam radimo,kolko još da vam se da para,razbi vas Zvezda ko dete zvečku, juče ste se izlomili protiv FMP a duša vam u nosu jer vaš evropski trener nema onu stvar da odmara jadne Pantera i Ledeja, još bi vi juče parnim valjkom kloparali za Beograd.

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.

Кањош

pre 2 godine

Ипак је Евролигашко искуство пресудило. Није исто калити се са Реалом, Барсом и са Шљонском, Андором... Мора ту још проје да се поједе. Једина добра ствар за Партизан је што су се измерили са Евролигашем, да се не полети и не створи нереална слика о некој снази тима. Нека буде ове сезоне Еврокуп, па да имамо два тима у ЕЛ догодине.

Sofronije

pre 2 godine

Jeste tebra, na 10 utakmica ubodete jednu pobedu, pa vas onda nema sledecih 10 utakmica, baci pogled na tabelu.
(2CRAZY, 20. februar 2022 23:44)

Tebra, ne razumeš ti to, nije to ono takmičenje koje ste vi nekad igrali. A ni matematika ti nije jača strana, imamo 9 pobeda i 14 poraza, a to je teško jedna pobeda u 10 utakmica, tebra.
Za tebe je nesto lakši račun, tipa koliko je 15+17?

LAC

pre 2 godine

Hemija i uigranost su pobedile novac i to je jedino važno. Partizanov supertim se ponovo raspao, verovatno će opet izgovor da budu petogodišnji planovi i povratak u Evroligu na koji se čeka 8 godina a čekaće se kako stoje stvari još toliko.

Tisa, samo Tisa

pre 2 godine

Ne secam se kada je Partizan igrao ovako podredjenu ulogu u derbiju. Vodjenje ekipe je danas licilo na sabotazu. Kao simpatizeru, preostaje mi samo da se nadam da ce Partizan ubaciti preko 60 poena.

blagonakloni

pre 2 godine

Posted utakmice I pobede nad Uniksom- napisao sam- Holins će kidati, a Marković biti x-faktor u finalu protiv Partizana!
Nisam mislio na ovo finale, a sada , nažalost po srpsku košarku, mislim da će finale na koje sam mislio biti , Zvezda- Budućnost (ne Partizan)
Partizan je u kanalu, ne seirim- konstatujem!

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ceko 2.poluvreme sudije nesu sdasvim svoje skinuli gače ispred željka dok jih masiro pa nesmeju ni nameran lakat da pogledaju kamoli nešto sviraju kao što su celo 2.poluvreme sdvirali da se smrzneš u korist partizana,da je bilo suđenje objektivno baremn kao u evroligi zvezda bi večeras napravila razliku možda i 40 poena jednostavno je razvalila igrom partizan.

remax

pre 2 godine

Партизан можда делује као да све време игра преко Куруца али није тако, баш су се трудили.
Разлика је у класи.

ferdinand

pre 2 godine

Da li je moguće da su ovo svirali Koprivici kao faul u napadu, čisto zidanje, Mitrović se bacio.
A onda posle Kalinić odigrao Moravac do koša i sudije ništa.
(lupa, 20. februar 2022 22:23)

A onda je mrmot zavio čokoladu...

todos

pre 2 godine

Pregazili nas ko brzi voz. Uplašili se. Zvezda sa stalnim igrama u EL ide uzlaznom putanjom. Domaći igrači kako se ubace u igru tako igra ode nizbrdo.

Милан

pre 2 godine

Како рече Мута, све је то нормално.Деонстрација силе у односу на немоћни тим партизана.Што се тиче ових наших стручњака који су се питали и стално оспоравали долазак Стефана Марковића мислим да им је вечерас све објаснио као и читав тим Звезде уосталом..

Napred Zvezdo

pre 2 godine

Naša Zvezda opet pobedila tuđmanov partizaи ...džaba vam novci,džaba vam Rumeni,džaba vam najskuplji igrači u Evropi. Zvezda je ipak jedina i prava insitucija u Srbiji.

лоше кренули па нагло попустили

pre 2 godine

Rade panterski botovi iz centrale u Zelezniku sve u 16. Sad su svi na radnom mestu 24h zbog izborne kampanje valjda.
(Kosarka je Partizan!!!, 20. februar 2022 22:46)
хахаххахаааааххаха,селтикси а?
хахахахахахаа

mile

pre 2 godine

Čestitke mojoj Zvezdi na osvojenom kupu, i čestitke Partizanu na finalu gde se možda i nisu borili kako bi mogli ali šta je tu je, i poseban pozdrav velikom gospodinu Željku Obradoviću koji je pokazao kako se fer poneo posle poraza i čestitao na dodeli pehara Laziću, gospodin čovek, učimo od takvih ljudi bićemo bolji i mi kao ljudi....

Georgije

pre 2 godine

0

i na kraju shvatis da je brzi voz koji te večeras pregazio 14. u Evroligi
(est, 20. februar 2022 22:50)

I bude ti jasno kakva je to ustvari liga, koliko moćna i nedostižna.

Kada TRENUTNO 14. plasirani pobedi bez problema najjače timove u toj ligi.

sasha the red Baron...

pre 2 godine

THE STAR:

Daleko je KKP od Zvezde. Zna to i Obradovic,zato i gura Koprivicu,ova sezona za KKP je zavrsena.
Zvezda za klasu bolja,Kalinic ubedljivo najbolji igrac na terenu,ali i Zvezdina klupa je za nivo iznad KKP.
Sve u svemu,Zvezda izgleda kao da nema protivnika u Aba..

ultrasrbin

pre 2 godine

Zeljko,

Teraj se u 3 PM.
Ti si nesto najgore sto se desilo Partizanu.
Ako si dosao po zadatku da operes idiote na celu Partizana neka ti je na obraz, a ako ne vidis da igraci koje si ti doveo ne umeju da igraju ni odbranu ni napad onda si zreo da skoknes do Dude i da se ne vracas.

Ranko

pre 2 godine

Porazi su sastavni deo sporta,ali na ovakav nacin vec drugi put sa Zvezdom,trazi odgovore od nedodirljivog Obradovica.Tim ne izgleda bolje nego pre dva,tri meseca.Praviti tim bez pleja je samoubistvo.Osim Madara,Partizan nema pleja i Obradovic je tu ubio celu sezonu.Svojim preagresivnim odnosom je mnoge igrace potpuno udavio i prosto su nestali
(Dangubic,Zagorac,Madar,Glas),Smailagic izgleda gore nego na pocetku sezone kao i Ledej.Na kraju se strategija za ovu sezonu svede da Panter radi sta hoce,a Trifa i Koprivica junior imaju privatnog najskupljeg ucitelja.Ostali tesko da mogu da uzivaju u sezoni i da napreduju igracki.Ne treba ocekivati bilo sta ove sezone jer ova druzina nije u stanju da se nosi ni sa ovim EL nivoom kao Zvezda,a ne sa nekim timom iz prvih 15 EL.

nesa80

pre 2 godine

derbi cim pocne gotov je sa ovakvim snagama,vec u startu je gotovo jer je zvezda bolja za 20 koseva samo je pitanje koiliko ce biti,navijam za partizan ali eto videcete partizan ni jednom nece ni povesti tokom utakmica ove godine,cak i kad pocne utakmica nece ni 2 razlike voditi.mi grobari necemo docekati radost ni da vodimo protiv zvezde a kamoli da dobijemo neku utakmicu

navijac

pre 2 godine

@Niko ne spori da je Zvezda mnogo kvalitetnija od Partizana u ovom trenutku ali ovolika smušenost i neorganizovanost u igri Partizana isključivo polaze od trenera. Ni kad je dolazio nisam bio za to, svaka čast Obradoviću za rezultate ranije ali njegovo vreme je prošlo. Na primer, Trinkijerijev Partizan je igrao prelepu košarku sa osrednjim sastavom.
(Ja ti on, 20. februar 2022 21:55)

Brate sto je najgore nije indivindualno kvalitetnija nista. Niko ne moze da me ubedi da su Kuzmic i Mitrovic bolji od Lesora i Ledeja, ili da su Volters, Ivanovic i Markovic bolji od Pantera, Mura i Avramovica. Zvezda je dosta bolja na trojci zbog Kalinica i to je to. Sve je ovo samo potpis trenera i nista vise, i svaka cast Radonjicu, ovako je jos samo general Dule postavljao igru.

Никола84

pre 2 godine

Затегао Радоња одбрану као председник пензије. Шалу на страну, честитке Звезди, једноставно смо вечерас били бољи, биће још дербија и прилике да уживамо у дражи коју дерби носи.

super

pre 2 godine

Jeste tebra, na 10 utakmica ubodete jednu pobedu, pa vas onda nema sledecih 10 utakmica, baci pogled na tabelu.
(2CRAZY, 20. februar 2022 23:44)
matematika ti nije išla 9 pobeda i 14 poraza(o tih 14 poraza 6 smo izgubili na 1-3 poena)..i pored korone i povreda smo vas dva puta dobili +15-16 razlike...niste vi za ovaj sport!

Kreza

pre 2 godine

Zao mi mlade domace igrace Lesora,Ledeja , Kuruca, Mura i Pantera sto ce na pocetku karijere biti toliko ponizeni ,pa se bojim da ne zaostanu u razvoju i onda nasa reprezentacija nece imati nikakve koristi od njih

Gaženje lažne insitucije

pre 2 godine

Samozvana i lažna institucija opet pukla a 20 miliona evra državnog novca ide strancima i Rumenku a rezultati ispod nivoa...malo je i to,sledeće sezone bar 30 milki,valjda će uzeti neki trofej.

Medison

pre 2 godine

I opet ista priča. Preveliki pritisak, koji Obradović vrši na svoje igrače, dovodi do toga da oni prave gomilu grešaka, često početničkih i smešnih, a pri tome apsolutno zaborave šta treba da rade u napadu i odbrani. Oni su prenapregnuti, hoće da puknu.

Simbad

pre 2 godine

PARTIZAN 5 + SUDIJE
Kada se i Radonjić iznervirao, pride još dobio tehničku u prvoj četvrtini pri vođstvu od 11 razlike. Ovo ne treba srpskoj instituciji, osim ako je lažna.

Del boy

pre 2 godine

Pa, nadam se da smo više stavili tačku na poređenje neuspešne zvezde u evro ligi i uspešnog partizana u evro kupu... Razlika je nebo i zemlja, jeli tako grobari???

Janko

pre 2 godine

Bila je jeres reci nesto protiv Obradovica na Partizanovim forumima, ali odavno vidim i govorim da ovo sa Obradovicem ne ide ka dobrom i da bi mogao lagano da se pakuje.

super

pre 2 godine

tim koji je dao Zvezdi 13 i 15 poena po četvrtini hoće u Evroligu..ha,ha,ha pa sad znate gde vam je mesto...sprdnja govorili smo vam da je Željko prevaziđen zadnje dve godine u Feneru je uzeo samo Turski kup sa toliko para zato su ga i oterali...

Fox

pre 2 godine

Ja kao neutralni posmatrač mogu samo da kažem da bi bilo koji drugi trener dobio otkaz posle dva poraza od 20 razlike u dve utakmice posle najvećeg rivala! Ali pošto gospodina obradovića štite rezultati koje je napravio sa All Star timovima, ništa od toga.

deki 27

pre 2 godine

U pobedi se necu poneti ali veceras, samo kad su stigli na 13-11 ,ni jednog momenta se nije dobodio u pitanje pobednik. Zvezda je do poluvremena zavrsila posao a u trecoj deonici spustila tempo i rutinski dobila ovu utakmicu. Vise skokova, vise ukradenih a manje izgubljenih lopti, ravnomerno easporedjeni poeni, sve su to faktori zbog kojih je na semaforu velikih plus 21.Jos nesto, nadam se da cete konacno da prestanete sa besmislicama tipa FMP, Radnicki basket i slicno

zvezda

pre 2 godine

na kraju je zvezda ispostovala partizan, jel da nije stala na poluvremnu bilo bi sigurno 40 razlike. obradovic treba da se zahvali radonjicu, sto je smirio momke na poluvremenu

smeh

pre 2 godine

Čestitke crvenima! Ubedljivo su najbolji na ovim prostorima i samo ih neko čudo može sprečiti da ne osvoje i ABA ligu i naše prvenstvo. A uplakanima ostaje sada da kukaju na trenera i igrače Partizana i da ih prozivaju kao i ekipu crvenih kada opet izgube od nekog u EL. Izgleda da Partizanu fali još koji igrač od 3 miliona da bi možda izgubili jednocifrenom razlikom za početak.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Bravo Zvezdo, svaka cast momci i Radonja. Bukvalno rutiniranje bez problema celu utakmicu. Defanzivna klinika sto bi se reklo.

veverac

pre 2 godine

ova dvojica "neutralnih" sa Arene nešto anemično prenose ovaj meč, znatno su življi bili malopre u finalu španskog kupa, ne znam u čemu je fora...

as

pre 2 godine

Da ovaj zeljko zna nesto ne bi mu ovaj koprivica igrao
(petarczv, 20. februar 2022 22:21)

Pa kad kupi dva skupa igraca i spuca pola budzeta onda ostatak tima moraju biti beskorisni igraci.
U ovakvoj atmosferi i protiv jake Zvezdine odbrane tesko igraju i mnogo bolji igraci od jednog klinca

Jajaj

pre 2 godine

Obradovic je pokazao kakva je trenercina pre skoro dvadesetak godina na evropskom u Srbiji, a takodje i kakva je ljudina na konferenciji posle istog tog prvenstva... meni samo nije jasno kako ga ranije nisu provalili... Slicna prica i Djordjevic... ali kao i u svim drugim profesijama ima lakrdijasa...
Sramno je samo sto su spucali milione na ove amere kojo ce sutra da odu, a mogli su da naprave slican projekat kao Mega i za par godina izbace igrace koji mogu da naprave razliku.

nesa80

pre 2 godine

ovaj partizan kad igra derbi sav se uspanici,sve se nesto cimaju,drhte,gube loptu ko deca,ukoce se totalno,kos uglavnom ako daju to je nesto slucajno iz ocaja,u odbrani padaju na te obicne finte.kad bi se malo smirili psihicki mozda bi izgubili 5-10 razlike a ne ovako ko da igraju sa krkom a ne da je derbi.bilo koji navijac ove godine ako spomene titulu i evroligu taj veze sa mozgom nema,da cutimo i gledamo da se ne obrukamo vise ovako u plejoff gde nam je polufinale puna kapa,i u evrokupu da bar doguramo do cetvrtfinala,ako je neko mislio da mozemo nesto ove godine sad mu je valjda sve jasno

as

pre 2 godine

Brate sto je najgore nije indivindualno kvalitetnija nista. Niko ne moze da me ubedi da su Kuzmic i Mitrovic bolji od Lesora i Ledeja, ili da su Volters, Ivanovic i Markovic bolji od Pantera, Mura i Avramovica. Zvezda je dosta bolja na trojci zbog Kalinica i to je to. Sve je ovo samo potpis trenera i nista vise, i svaka cast Radonjicu, ovako je jos samo general Dule postavljao igru.
(navijac, 20. februar 2022 22:38)

Nema to veze sa ttenerom.
Kada uporedjujes te igrace pogledaj samo koliko su Zvezdini fizicki nadmocniji u skoku,odbrani...
Jedino sto vidim sto trener nije naucio Lesora da brani reket,stalno ispada iz odbrane.
Premekana je ova ekipa Partizana za ovakvu kosarku koja zvezda namece,mnogo kontakta.

mile

pre 2 godine

Rade panterski botovi iz centrale u Zelezniku sve u 16. Sad su svi na radnom mestu 24h zbog izborne kampanje valjda.
(Kosarka je Partizan!!!, 20. februar 2022 22:46)

Ma sad moze i iz Zeleznika. Vas pocistili narkomani tamo. Sto se kaze u svakom zlu cuci nesto dobro. Samo jos da vas pocistimo iz centra glodarstva - Padinske Skele. Ako neko moze na google maps da posalje kako se ide do tamo

matori

pre 2 godine

Rezultat je najmanji problem jer on dolazi pre svega kao razlika u pristupu i želji pa tek onda kvalitetu! Trinkijev Partizan je za ove bio Golden State!

stari grobar

pre 2 godine

Mene je iskreno sramota ovog Partizana. Zeljko forsira strance koji se ispucavaju. Nigde timske igre. Ja mislim da je samo Avramovic dao 4 poena od svih domacih igraca. Sramota.

Igor Novi Sad

pre 2 godine

Kako dva losa ubise Miloša hahahhahahhahhahahahhaha Strah od Partizana,jesi ti realan druže od koga,Abramovića misa,Zagorca,Zeka,Pantera teškog Indijanca pa on je mene i u Zvezdi nervirao jer ne volim igrače takvog tipa i za kraj nacekacete da vi nas skinete a čak i da se to desi u skorije vreme,mada ne verujem ali desi se..neće mi biti Bog zna koliko krivo pa nismo mi bolesni kao vi koji 13x za redom budete prvaci(isključivo sto niste imali aman bas nikakavu konkurenciju jer su svi klubovi bili pred gašenjem u većini tih sezona,svi talentovani igrači išli kod vas,otimali ste)sad imate Zvezdu i to je problem,problem su i Mega i Fmp na neki način dosta manji naravno..ali poenta da budete prvaci čestitamo i ne mislimo da smo samo mi Bogu dani i da mi treba da postojimo,nećemo pljuvati državu,presednika pa bilo ko da to bude isključivo zato da nije te iste države kakva takva je Srbija naša je i ja je volim svim srcem,ja sam ranije navijao za Partizan u EL kao Srpski klub do tog momenta kad je Zvezda posle 17god postala prvak a vi počeli da pljujete istu tu državu koja vas “Hlebom hrani” E to je licemjerstvo i bolesni bezobrazluk i od toga ili sam neutralan ili svim srcem protiv vas…

dragica

pre 2 godine

Zoc ,Avramovic , dangubic zagorac leday madar lesor pa ne zna se ko je gori ovde...I ostali su tanki ali ovo su mao neke zvezde?!
Ne bi trebalo da budu na tribinama a ne da budu u Partizanu.
Zoc idi u penziju molim te ne kvari sliku l sebi jer ovo ne tuzno ,tvoj odabir igraca je zalostan niti jedan pogodak ..
Solidna zvezda polomi nas ko da smo amaterki klub ..
Ja neko ko treniram kosarku ne mogu da verujem da ovi ljudi ne mogu da organizuju jednu akciju za celo poluvreme...
bravo komsije nazalost....

Bratislav

pre 2 godine

Čestitke na trofeju i Panteru,Lesoru,Dangubiću,Trifunoviću,Avramoviću,Vukčeviću i Smajlagiću,ipak su i oni zvezdaši.
Drugi put partizan neka bira igrače po drugim kriterijumima a ne da su bivši igrači Zvezde ili njeni okoreli navijači,eventualno sinovi Zvezdinih bivših igrača.

ja

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)

Možda u paralelnom univerzumu...

Pazarac

pre 2 godine

Najaci je bi Danilović bled kap krvi nema gledao je sto prije da uruči pokal Lazicu i pobeze kao Miš od Mačke….hahahaha. Stvarno sramota je…ovoliko razlike u oba derbija…šta će bit u trećem ne smem ni da zamislim….Zvezda

garda

pre 2 godine

Ostin Holins i Pefi Markovic zasluzuju jedno izvinjenje od svih koji su ih do juce pluvali, kao i od onih koji ce ih i sutra, posle prve lose utakmice, pljuvati. Ljudi, niko tu nije slucajno dosao, cim si tu, kvalitet imas. Samo je pitanje kada i kako ces ga prezentovati.

Doktor

pre 2 godine

Uhvatim zlatnu ribicu i ide klasika, tri zelje. A ja trazim samo jednu, da porazgovaram sa kosarkasima Partizana i da vidim taj mentalni sklop. Ovo je bruka i sramota. Zvezda je bolja, ali razliku prave nerezonski sutevi, glupo izgubljene lopte i skok u odbrani. Ovo je kraj sveta.

2CRAZY

pre 2 godine

Eto koliko znaci Evro Liga, igras jake utakmice i digne ti se kvalitet, pa Zvezda iako ima slabiju ekipu od Partizana, pobedi... dosta znaci da imas jake utakmice...

zvezdaš

pre 2 godine

Mislim odvaljivanje. sa najtrofejnijim trenerom evrope i nba stracima ovalila ih zvezda kroz celu utakmicu. samo što su dozirali i održavali tih dvadesetak razlike kroz celu utakmicu onako lagano.

istoricar

pre 2 godine

Kada evropski seltiksi polete tu je zvezda da ih spusti na pravo mesto, posle pobede nad andorom kao da su osvojili nba prsten Ali na svu srecu kazem tu je zvezda da I’m pokaze ko je ko . A o njihovim navijacima I drzavnom projektu trebalo bi ih biti sramota jednom zeljku obradovicu tako da pisu

A

pre 2 godine

Nije mi jasno zbog čega se Obradović toliko dere na sudije, baš bih voleo da vidim gde su pogrešili. I ne razumem zašto nije dobio tehničku, jer kako se primitivno ponaša trebali su ga isključiti momentalno. Ekipa mu igra katastrofalno, ni Zvezda nije toliko dobro koliko Partizan igra loše. Loše je pripremio utakmicu, katastrofa.

Partizanovac

pre 2 godine

Zvezda bolja, jača u odbrani i konkretnija u napadu.
Partizan pogubljen u odbrani, napad sem na 2 maha kad smo vezali 5-6poena,ne postoji.
Čestitam Zvezdi osvajanje Kupa na 38-22 koliko je sad rez, jer Partizan nema ipak kvalitet da ovo okrene, ne vidim kako.

gl

pre 2 godine

Neprocenjivo kada vidis onu crvenu facu Obradovica,rezultat manje vise i nebitan... Danli ce biti - 5 ili - 20, koga briga kad ih ovako na poluvremenu stavis na mesto, al dzava, opet ce oni da se busaju i ismevaju Zvezdu u EL.... Kompleksi, bili i ostali.

Kreza

pre 2 godine

Zao mi mlade domace igrace Lesora,Ledeja , Kuruca, Mura i Pantera sto ce na pocetku karijere biti toliko ponizeni ,pa se bojim da ne zaostanu u razvoju i onda nasa reprezentacija nece imati nikakve koristi od njih

zvezdaš

pre 2 godine

Obradovic prije poluvremena sređuje nešto kod sudija
(Eh

I ne samo tada. Svo vreme im se dere, a oni ne smeju ni da pisnu a kamo li da mu daju tehničku. Zato Radonjić kada se pobuni, odmah tehnička.
Sramota, šta se dozvoljava partizanu zbog Obradovića. Ne samo sada protiv Zvezde, već i protiv svih ostalih klubova.

Mare

pre 2 godine

@mg

Ne znam da li da se smejem na ovaj komentar o tankovanju ili ipak da se sažalim na tebe jer se vidi da ti je baš teško. Pa prijatelju zar ti ne vidiš kakva je razlika u kvalitetu? Ako i bude trebalo da Partizan dobije nešto, biće sledeća u ABA ali samo da vas namestimo na neko mesto pred plej of.

loma

pre 2 godine

Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)

Hahahahahahahaha, naročito tradicija. Decenija se navršila od osnivanja :P

Petar

pre 2 godine

Brate sto je najgore nije indivindualno kvalitetnija nista. Niko ne moze da me ubedi da su Kuzmic i Mitrovic bolji od Lesora i Ledeja, ili da su Volters, Ivanovic i Markovic bolji od Pantera, Mura i Avramovica. Zvezda je dosta bolja na trojci zbog Kalinica i to je to. Sve je ovo samo potpis trenera i nista vise, i svaka cast Radonjicu, ovako je jos samo general Dule postavljao igru.
(navijac, 20. februar 2022 22:38)

Nema to veze sa ttenerom.
Kada uporedjujes te igrace pogledaj samo koliko su Zvezdini fizicki nadmocniji u skoku,odbrani...
Jedino sto vidim sto trener nije naucio Lesora da brani reket,stalno ispada iz odbrane.
Premekana je ova ekipa Partizana za ovakvu kosarku koja zvezda namece,mnogo kontakta.
(as, 20. februar 2022 22:46)
I ne samo to, atletski inferiorna. Nisam siguran da su nasi centri bolji od Kuzmica, Ognjen je prekaljen igrac, dugo u sistemu. Ledej je limitian visinom, pa Radonja pocne tekmu sa Davidovcem, Mitrom i Kuzmicem. Nema sanse da se naigras protiv njih. Ponavljam, KKP osim Pantera nema igraca da parira ovakvoj Zvezdi. Kao sto godinama Zvezda nije mogla nista Duletovom Partizanu. Kost na kost i skakavci u reketu.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Један од значајнијих резултата ккп у последњој деценији је 0-0 у прва два минута финала у Нишу!

Alo breeee

pre 2 godine

Navijam za Partizan otkada znam za sebe ...ali ne i za ovo :
"Kod Partizana najbolji su bili Matijas Lesor sa 19 poena, Kevin Panter je dodao 14, Dalas Mur 11, uz pet asistencija, a dvocifren je bio još Zek Ledej sa 10 poena."

Gde su nasi klinci ???


Izvini to su naši klinci, vi ih nemate, na sve koje si računao to su zvezdina deca😉.
PA tako je to kad ih dovodite da bi samo prkosili zvezdi 👌ajde uzdravlje.

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
Kosarkaska tradicija, sad sam sve u zivotu video

Kako su se lopatari uzjogunili na pomen tradicije! Jasno je i njima da su do polovine osamdesetih,dok se nije pojavio kum Pabla Eskobara,Radojica Nikčević,bili poznatiji u drugoligaškim krugovima,nego li u prvoligaškim. Pomoć sudija,države,KSS-a,budžet, uopšte ne negiraju jer je to činjenica

navijac

pre 2 godine

Mnogo volim sto nas biju ovako zbog ovog Obradovica! Covek nema nijednu jedinu akciju uigranu, a odbranu mu igraju kao rekreativci! Nema tranzicije, nema pick and rolla, nema igre 2 na 2, nema udvajanja nista! Sta ti radis covece na treningu sa igracima, vezbate akcije Panter sam protiv svih!? Idi bre covece u penziju, pa bilo koji trener da je bio ne bi ovako gubili!

Borisav

pre 2 godine

Navijam za Partizan otkada znam za sebe ...ali ne i za ovo :
"Kod Partizana najbolji su bili Matijas Lesor sa 19 poena, Kevin Panter je dodao 14, Dalas Mur 11, uz pet asistencija, a dvocifren je bio još Zek Ledej sa 10 poena."

Gde su nasi klinci ???

ultrasrbin

pre 2 godine

(dragica, 20. februar 2022 22:05)
Najgori bio madar koji nije opste u protokolu za KUP.
ali kada domacica pise komentare umesto da sprema pitu.

e

pre 2 godine

vidi se da Zvezda ne zasluzuje da igra Evroligu i da bi trebala da prepusti istu Partizanu jer igra koju on pokazuje ravna je funal foru...nije lako igrati iz hendikepa -10

ZaphodBeeblebrox

pre 2 godine

Gde li je onaj grobarski "stručnjak" koji danas napisa da je sve osim odbrane na strani Partizana i da će biti lagano 10-15 razlike za Lopatare.

Pa, da ih nema ne znam čemu bi se nasmejao u ovim čemernim vremenima.

Dejan

pre 2 godine

@@@(pp, 20. februar 2022 21:42)
Amin!!!
Covek za 6 meseci rada sa ekipom nije napravio napadacku akciju za sutere...samo se dere na ove mucenike koji realno i ne treba da budu ovde,tanki su pre svega u glavi!
Saso Filipovski ili Zeljko,trenutno ne vidim razliku!!!

Gari Kvoter

pre 2 godine

zvezda preozbiljna ekipa.
Samo nemojte Obradovica da pljujete,i jedni i drugi..Partizan da igra da bi kidao treba jos par sezona sa opasnim igracima i Obradovicem da se sastavi..
Zvezda to vecima uigrano i rutinski resava.

Znatiželjko

pre 2 godine

Partizan kakvu odbranu igra na treningu kad se podele u dve ekipe rezultat je garant 150:140 i onda naravno da su u tripu da su najjači na svetu.
Za Zvezdu je obrnuto, em što su ofanzivno limitirana ekipa, em što svi kidaju odbranu pa zbog treninga na kojima je na kraju 20:18 i ono malo samopouzdanja za šut izgube.

Dejan

pre 2 godine

E moj Zeljko...najbolje se ti povuci na kraju godine,idi bre u Gucu,zezaj se...ako ostanes i sledece sezone trener,shvatice svi da si ustvari obican diletant i da te je vreme pregazilo!!!

A primaju se o osvajanju EK i lige, kako da ne

pre 2 godine

Kao sto juce napisah, sa Avramovicem, Murom i Panterom na pleju Zvezda ce nas dobiti 100 od 100 utakmica. To sam napisao na rezultatu 0:0 veceras, ali mi nisu objavili komentar. Gde je onaj sto mi prica juce o tome kako je Panter zabio 17 poena za poluvreme i ubedjuje me da je ok sto tako igramo gde ce on da zvace loptu po 20 sekundi, a ostala cetvorica na terenu ce da statiraju i mole se bogu da on sve ubaci. Vidite da se tako ni Mega i FMp ne mogu dobiti, a ne ozbiljan tim. Najveca greska Zeljka ove sezone, a to pricam od pete utakmice je resenje na pleju. I nije nam trebao ni lesor, ni Vukcevic samo jedan krsteni plej i jedan solidan plej. Da je tako ovde bi veceras bilo egal, a ne plus 30 za Zvezdu. Zbunio je totalno igrace Obradovic, ne znaju vise da igraju ni ono sto su znali, sudaraju se na svakoj utakmici, nemaju pojma koji je napad pozvan, u odbrani cuvaju igrace kao odbojku da igraju a ne kosarku na tri metra od njih. ajde bre. A ledeja necu ni da komentarisem u jakim utakmicama, promasaj da veci ne moze da bude, znaci onaj Rason Tomas je doktor kosarke za sve koje imamo sad na tim pozicijama. Sto je najtuznije i onaj Perkins od prossle sezone je bolji od svih plejeva koje trenutno imamo. Mi se nismo pojacali u odnosu na proslu godinu nego smo se oslabili i to debelo...

Dtr

pre 2 godine

Nemoj o šljaka košarci molim te, istinski velikani Jugoslovenske pa i Evropske košarke su isključivo Jugoplastika, Cibona i Partizan, čak je i Bosna bila evropski šampion.
A vi ste pola veka bili krajnje nebitni, dok iz Železnika ne vaskrsnu ova današnja Zvezda, a i ista je opet u Evropskim okvirima obična kanta.
Pa mi imamo višestruko više učešća na fajnl forovima nego vi prolazaka iz grupe da ne nabrajam titule u nekadašnjem kupu Evropskom kupu R. Koraća:-))).
(Rebrača, Drobnjak, Krstić, Peković, Bogdanović, 20. februar 2022 20:27)

Znači po tebi košarka postoji oa 1977. Za tebe ne važe Korać, Daneu, Djerdja, Plećaš, za tebe ne postoji OKK Beograd, Lokomotiva... Za tebe ne postoje Aca Nikolić, Bora Stanković, Nebojša Popović, Raša Šaper koji su postavili temelj naše košarke. Kuća se gradi od temelja. Da nisu postojali ovi ne bi ni vi postojali a postali ste jer je Srbija uz pomoć Genexa htela da napravi tim konkurentan istim takvim timovima u Hrvatskoj (Jugoplastika, Cibona) Bih (Bosna). Uništen jedan OKK koji je bio veće ime od Partizana pa i Radnički koji je osvojio kup kupova

RedStarForever

pre 2 godine

Bravo momci, bravo Radonja, nestvarno dominantno od početka do kraja!
Mada, sve je bilo jasno kod reakcije njihove klupe, kada su dali prvi koš na 10:0, radovanje k'o da su gol dali...
I njima je već bilo jasno šta ih čeka :)

florijan

pre 2 godine

Prvi put gledam ovog Lesora od kako je otisao iz Zvezde(daleko mu lepa kuca) a prethodno nam,naravno upropastio sezonu i sta vidim...pa isto i sto i pre,drvo drvo

PredragDrobnjak

pre 2 godine

Ovoliko nas nisu drali ni kada su nam igrali Vrabac i Milutinovic. Jednostavno su za klasu jači, bolje selektiran tim za iste pare ili možda čak i manje. Teško je gledati, pogotovo što su Željkovim dolaskom očekivanja bila velika. Uz dužno poštovanje prema velikom Željku, nije pokazao zašto je veliki.

bvb

pre 2 godine

Bukvalno svaki put kad je kadar na Obradovicu on ne da psuje na sudije nego je ono strasno, a vrlo je lako procitayt mu sa usana sta im govori. Lik im preti sve vreme dok mu je ekipa na minus 20.

Extream

pre 2 godine

Zanimljiva cinjenica:
Od 28 poena Partizana u prvom poluvremenu domaci igraci su dali ukupno 6 poena, koliko i reprezentativci Albanije. Sreca pa je Panter dobio drzavljanstvo, inace bi nasi igraci dali 0 poena...

Cika toni

pre 2 godine

Kad ovi 14-i na tabeli EL za poluvreme vode 21 razlike, zamislite Kako bi se proveli sa onim Malo boljim ?? Igrajte taj kup Koji ste kupili I pevajte, jer I za njega niste. Posebna prica Vam je najbolji trener u svemiru. Nevidjena sramota. Uskoro preko Karpata.

Neo@

pre 2 godine

Čair bejaše prima blizu 5.000 ljudi ako se ne varam (zvanično 4.800).
Ovde brat bratu 6.000 najmanje ima!
Korać je postao zaštitni znak Čaira i šteta je što hala nije barem za par hiljada veća, jer ovo finale kupa Srbije iz godine u godinu postaje bukvalno svetkovina srpske košarke. Niko sem Španaca, ovo nema! Niko!!!

Mohikanac

pre 2 godine

Za sve dušebrižnike i velike poznavaoce košarke.

Crvena Zvezda 2021.god Kup Novi Sad...

Milutin Vujičić, Nikola Šaranović, Aleksa Uskoković, Dejan Davidovca, Branko Lazić, Aleksa Radanov, Ognjen Dobrić, Marko Simonović, Marko Jagodić-Kuridža, Boriša Simanić i Ognjen Kuzmić.
Duop Rit i Džordan Loyd jedini stranci.

Jel vidite da može. Znači nema izgovora.

Jel jasnije zašto KK Plastikan?

VOSAK

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
Kosarkaska tradicija, sad sam sve u zivotu video
(crno beli, 20. februar 2022 19:43)

Košarkaška tradicija nego šta ? Koje podigao košarku na Balkanu i ko su pioniri iste nego Zvezda tačnije Profesor Nikolić ?

zvezdaš

pre 2 godine

Malo vas je grobari!@
Sve sve ali košarkaška tradicija:-))))
(Divac,Kićanović,Dalipagić, Đorđević,Danilović...
Da, TRADICIJA!!! .
Mi smo tu OD POČETKA košarke u Srbiji i Jugoslaviji. Imamo NAJVIŠE TITULA u ex Jugoslaviji. STVARALI Jugoslobensku i Srpsku košarku!!! Doneli PRVI Evropski trofej Srbiji, onovremeni Kup Pobednika Kupova, DRUGI po jačini Evropski trofej!!!
Za razliku od vas koji mislite da je košarka počela da se igra od '76. godine. Za razliku od vas koji ste ISPADALI U DRUGU LIGU.
A ove koje si potpisao su sve sami igrači pokradeni od drugih klubova, počevši od Dalipagića kojeg ste ukrali Jugoplastici sa kojom je ovaj imao VEĆ POTPISAN UGOVOR. NI JEDAN NIJE BIO IZAŠAO iz vaše škole košarke, koju ZAPRAVO I NEMATE.
A kada si već pomenuo njih, pazi sada. Dalipagić(pored već navedenog) ZAVRŠIO karijeru u Zvezdi. Djordjević, POČEO karijeru u Zvezdi. Divac, igrao u Zvezdi NA VRHUNCU svoje karijere.
A sve vaše LEGENDE.
Sportski pozdrav.

Partizanvac

pre 2 godine

(kvisko, 20. februar 2022 23:06)
Nije tacno. Potpuno suprotno, ali to NE MOZE sa ovim igracima i kao da to nece da prizna sebi. Preuzimanja katastroflna, stalno rupa pod kosem ili na tri poena.

KmeKme

pre 2 godine

Prvo,egal utakmica..Zvezda dobila prvo,Partizan drugo poluvremene,rezultat to kaze..
Drugo,pod hitno da se uprava grobara izvini Saku Filipovskom sto su nepravedni bili prema njemu i sto ga smenili i sto doveli losijeg trenera
Trece,izvinjenje Tomasu,Mozliju,Pejdzu,Jaramazu tek sto su oterani i na njihova mesta dovedeni 5 puta skuplji igraci a ujeno toliko puta i slabiji.
Nego sad ce Sljonsk,Trento i Mice Beric komentari euforije..

JPR24

pre 2 godine

Željko može da se pakuje. Ovo ne lici na ništa. Niti postoji igra, niti ima ikakve organizacije, o odbrani da ne gubimo vreme, ona ne postoji ! Vodi ekipu već šest meseci, ni 5% napretka, sve se svodi na individualnu igru oa ako ubode, ubode… Ajde bre dosta je tog cirkusa. Svi napolje, Ostaja, Željko, Savic, pa neka vode i Mura, Puntera, Lesora i ostale banane, ovo nije Košarka već smejurija !
A Zvezda, igra, brani, zalsuzeno će i dobiti bez ikakve dileme !

marko

pre 2 godine

Sram te bilo Obradoviću, koliko para imaju Ledej, Lesor, Panter, da igraju protiv Splita, Krke, Zadra, pa Davidovac, Dobrić, Lazić su legende za njih, njih niko neće, igraju srcem.

arene ..

pre 2 godine

Gledam na rts-u jer je koliko toliko normalan zvuk..
Na areni su utisali zvuk iz hale a pustili komentatore da se deru,tako da se samo oni cuju..
Amaterizam!

Diletant

pre 2 godine

Zek Lidej prve poene postiže na kraju prvog poluvremena. Deluje da je čovek kralj za male utakmice, čim je protivnik malo jači on se pogubi. A sigurno da nije jeftino plaćen i da je doveden da pravi razliku.

kvisko

pre 2 godine

Obradovica pregazilo vreme,
forsira staromodnu, sporu i dosadnu kosarku koja cak ni protiv FMP-ove ekspoziture na Malom Kalemegdanu vise ne prolazi.

Stan Marsh

pre 2 godine

A pre samo 3-4 meseca...

"Partizan ove sezone i nema protivnike, osvojice sve moguce trofeje a cilj moze da bude samo sve pobede u sezoni. Mene ova sezona ne uzbudjuje uopste kao da Liverpool igra Ligu Konferencije i drugu Ligu Engleske. Znas unapred ishod...
(RW#0, 25. oktobar 2021 15:52)

Uvod u seriju pobeda…
Eurocup: pobede Turk Telecom i Huventud u Beogradu i Andora u gostima…
Aba liga: pobede Borac i Zvezda u gostima…
Pobeda protiv Lietkabelisa u Beogradu, pa ponovo serija od tri pobede…
Aba liga: pobede Budućnost u Beogradu i Igokea u gostima
Evrocup: pobeda Levallois u gostima
11.12 protiv Cedevite u Beogradu, utakmica sezone za Partizan, ukoliko pobedi, sa 5 pobede u prvom delu ABA lige biće neprikosnoven na prvom mestu..
Sportski pozdrav :)
(Bmw, 26. oktobar 2021 16:03)"

Gossa placa Zeljko 45

pre 2 godine

Zoran, bravo Zoki na pogodjenim ocekivanjima za veceras. Dobio Partizan 15 razlike na PS4 mozda. Zaista mi nije jasno da neko ocekuje da Partizan moze da neutralise ovakvu odbranu Zvezde.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Cestitke na zasluzenom trofeju. Ostaje nejasno zasto Partizan nije igrao odbranu u prvom poluvremenu? Poklonili su pobedu Zvezdi mlakom rekreativnom odbranom. U drugom je bilo kasno. Iako je drugo bilo egal. Mora svih 40 minuta da se igra istim intezitetom. Zvezda igra na fizikaliju i ako im se ne odgovori, gubis.
Razumem skracenu rotaciju ali ne da i udjes u utakmicu tako mlako.
Ima jos mnogo da radi Obradovic. Pre svega na odbrani. To sto on forsira, sa mnogo preuzimanja i rotacija, zahteva vrhunsku uigranost i izvesnu inteligenciju igraca. Za sada mnogo gresaka u odbrani, bas u rotacijama.
Zvezda je uigranija, sto je i ocekivano. Imaju kostur tima koji vec 2-3 godine igra zajedno i to se vidi pre svega u odbrani. Za neke stvari treba vremena.

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

zvezda partizan,derbi u sred Srbije. Trener mora da priča na engleskom. Izem ti derbi i košarku ! I to finale nacionalnog kupa ! Gde su naši igrači ?!
(luks, 20. februar 2022 21:11)

Dobrodošao u 21. vek! Ako želiš rezultate u profesionalnom sportu, trebaju ti dobro plaćeni stranci. Kako da stigneš do vrhunski rezultata kada ti igraju Zagorac, Dangubić...

Grobari Železnik

pre 2 godine

Šta rade moji "pijani milioneri" iz Laktaša, predviđeni najboljim trenerom Evrope svih vremena?

Nemam Arenu pa ne gledam.

Voja

pre 2 godine

Nema veze Obradović, Holis, kalinic i Volters su igraci mnogo bolji i fizički jači od Partizanovih.Lesor me prijatno iznenadio, mislio sam da tablu ne moze pogoditi, drugi svi iz Partizana Losi

tonconi

pre 2 godine

Mislim da samo Buducnost u Aba ligi moze da udari na ovakvu divlju odbranu zvezde. Godinama im je Buducnost jedini problem. Čudo da Žoc 2 puta pravi istu gresku i da ga Radonja demolira.

Ja ti on

pre 2 godine

Niko ne spori da je Zvezda mnogo kvalitetnija od Partizana u ovom trenutku ali ovolika smušenost i neorganizovanost u igri Partizana isključivo polaze od trenera. Ni kad je dolazio nisam bio za to, svaka čast Obradoviću za rezultate ranije ali njegovo vreme je prošlo. Na primer, Trinkijerijev Partizan je igrao prelepu košarku sa osrednjim sastavom.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Svaka cast momci i Radonja na sjajnom prvom poluvremenu. Jednostavno, Partizan je defanzivno ocajna ekipa, ofanizvno veoma limitirana kada im zatvoris Pantera i to je to. Samo mirno i dostojanstveno do samog kraja, bez opustanja, jurnjave, ulaska u minus fazu i kup je nas.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Neibjasnjivo losa odbrana Partizana u prvom poluvremenu. Nsma je Markovic ubacio 10 poena za manje od 10 minuta. I to svaki put sam na sutu. Ok jednim mu se odbila srecno. Ali mi zaista ne igramo odbranu.
Zvezda 20 minuta presing na noz. Mi u prvojcetvrtini nismo ni bonus ispunili. Zasluzeno vode. Imaju 7 skokova vise. Igraju sa mnogo vise zelje i energije.

Mali Mrav

pre 2 godine

Ovi poceli da kradu za najboljeg trenera u univerzumu od prvog napada,ipak pre nego sto bude ispracen na kraju ove sezone mora bar ovaj smesni i nebitni kuo da osvoji

Milan

pre 2 godine

zvezda partizan,derbi u sred Srbije. Trener mora da priča na engleskom. Izem ti derbi i košarku ! I to finale nacionalnog kupa ! Gde su naši igrači ?!
(luks, 20. februar 2022 21:11)

CSKA gde su Rusi? Fener gde su turci? Samo u Americi je većina igrača domaće...

lupa

pre 2 godine

Sta je sa Željkom, ljudi???
Neki time out, promena igrača???
(familija, 20. februar 2022 21:47)


Pa iskoristio je drugi tajmaut na početku druge četvrtine i nema ih više u prvom poluvremenu.

Mihajlo

pre 2 godine

Kako je ovo Zoc zamislio bez Madara nije mi jasno,jedini je plej koji moze nesto da kreira. Avramovic je igrac kog ni Zvezdi ne bih pozeleo,sem tranzicije nema nista a ocigledan je ogroman manjak kosarkaske inteligencije.

nebojsa

pre 2 godine

Mora malo da prikocimo jer ce sledece ned biti novih pojacanja ..daj neka predju 50 pts nije zanimljivo osetili su vec najbolju odbranu EVROPE ILI Europe nije to cup Sejo Kalaca

kiza

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
Hahahahahhah

Istina

pre 2 godine

Za sve dušebrižnike i velike poznavaoce košarke.

Crvena Zvezda 2021.god Kup Novi Sad...

Milutin Vujičić, Nikola Šaranović, Aleksa Uskoković, Dejan Davidovca, Branko Lazić, Aleksa Radanov, Ognjen Dobrić, Marko Simonović, Marko Jagodić-Kuridža, Boriša Simanić i Ognjen Kuzmić.
Duop Rit i Džordan Loyd jedini stranci.

Jel vidite da može. Znači nema izgovora.

Jel jasnije zašto KK Plastikan?
(Mohikanac, 21. februar 2022 16:07)

Zaboravio si i O`Brajanta,koji je vraćen u tim za tu priliku i odmah napustio ekipu nakon kupa.Generalno,istamburali smo ih bez pola tima tada,svi bili pod koronom.

Oбјективно

pre 2 godine

Још један доказ да су ове сезоне на Јадрану Звезда и Будућност копље изнад осталих, поред добро скоцканих и уиграних састава ту су и два јако озбиљна тренера који знају да поставе систем. Партизан има Жељка, али му фали "дужа" клупа за овај интензитет Звездине агресије у одбрани и 40 минута кошарке високог темпа. По квалитету прави му друштво Цедевита, мало иза је тројац Игокеа, ФМП и Мега. Ту ће да се кува, али објективно до финала ће Звезда и Будућност. Евролига тренутно звучи илузорно за Партизан, али ако и има теоретске шансе да се пробије, мислим да су веће преко Еврокупа, колико год то парадоксално звучало.

NemanjaBb

pre 2 godine

Grobari,ok, vi ste institucija. Kad poednni put uzelinekiozb trofej, kad ste igrali evroligu?
Nemojte samo o budzetu, imate fino skup tim i najboljeg trenera Evrope svih vremena. Hvala

Jasno je k'o dan

pre 2 godine

28 za poluvreme uz 3 dodeljene mrtve-lopte. Dakle, i tih 28 je bilo uz dozu srece. A, da...ni Zagorac im nije tu...20 realno.

Sve u svemu, isto bi dali da su sutirali svaki napad sa centra...bez Obradovica i drugih mahinacija

Očajno

pre 2 godine

Ekipa bez ideje šta da radi. Zvezda grize, trudi se, svi ginu! Ovi drugi, kao da ih nešto mrzi, hoće pa neće, nesigurni, šeprtljaju sa onom loptom, strašno. Panter i Lesor su najslabiji. Ne znam dali je ono razgrtanje rukama Kalinića po propisima ali samo on to koristi. Jedino se Mur baš trudi a ne smem ni da mislim šta će biti kad uđu Danguba i Zagorac.
Nadam se bar da smanje katastrof. razliku i završe na uobičajenih -15. Ali mrka kapa!

Znalac

pre 2 godine

Pogledajte koliko su poena postigli Srpski igraci Partizana, na jednoj ruci moze da se sabere.
Cisto bacene pare na Lesora, Pantera, Lidaya itd.zasto Miletic nije igrao, ovo nije dobro za nasu kosarku.

Straight Outta München

pre 2 godine

Kako stojimo sa poenima srpskih igrača u oba tima?
(Srpski igrači poeni, 20. februar 2022 21:42

Trenutno prvi strelac Markovic…Poluvreme

обс

pre 2 godine

Партизан на минимуму, Краснаја Звезда на максимуму. Скелет Партизана у формирању, Звездин је давно формиран и тестиран у Евро лиги. Резултат је могао да се наслути али сви рачунају на магију Обрадовића. Жоц је господин који је искуство и трофејност поклонио Србији и Партизану. Звезда заслужено осваја куп. Судије одличне, измицале се колико је било могуће. Звезди трофеј не значи ништа. Партизан на њега није рачунао. Звезда је боља за време, за годину дана. Партизан који касни за ривалом биће опасан тим. Битно је да кошарка у Срба опстане и да два евролигаша буду константа. Честитам Звезди!

bvb

pre 2 godine

Tako to ide kad KKP urgira i 3 sata pred pocetak utakmice zamene sudije pa Juras udje u igru. Sve to ide od ovih sa vrha preko predsednika lige do sudija.

GrobarizNis

pre 2 godine

Svaka cast Zvezdi, za klasu boljoj ekipi trenutno. Fizicki spremnija, disciplinovanija, iskusnija. A mi kada se ugasi Panter, i mi smo se ugasili. Takva ekipa, koja protiv svake jace ekipe zavisi od jednog sutera, ne moze da uzme nijedan trofej. Mora bolje, a za to treba vremena. Treba biti iskren prema sebi i reci da ove sezone gradimo ekipu a tek sledece cemo mozda da pariramo Zvezdi i borimo se za Evroligu. Ima puno mladih talenata u Partizanu koji za nekoliko meseci mogu da pocnu da igraju na jako visokom nivou i ne treba ih maltretirati pritiskom i zaludjivanjem o nekakvom ekspresnom povratku u Evrolige jer to tako ne ide.

Glavu gore! Napred Partizan!

vlado

pre 2 godine

Zvezda za klasu bolja!Vidi se razlika u zelji kod igraca,osim toga mnoooogo bolja odbrana zvezde,uz dosta kontakta,jako prljava odbrana na Panteru.Ledej, Avramović, Trifunović nemaju sta da traze u Partizanu.Sve u svemu Zvezda je sjajna,iako igraju mec sezone i iznad svojih mogućnosti, a Partizan bez pleja i odbrane nema sta da traži ni protiv slabijih ekipa od Zvezde,i to se videlo jos na pocetku sezone.Cestitke zvezdi, potpuno zaslužena pobeda!

nebojsa

pre 2 godine

Mora malo da prikocimo jer ce sledece ned biti novih pojacanja ..daj neka predju 50 pts nije zanimljivo osetili su vec najbolju odbranu EVROPE ILI Europe nije to cup Sejo Kalaca

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)




Da je fudbal pa da razumem ovaj tvoj komentar. Zvezda je institucija u fudbalu. U košarci prosečan evropski klub. Inače očekujem saopštenje sutra od kluba koji izgubi. To je sad stvar tradicije kod nas Srba…

zemunski kej

pre 2 godine

Pefi Markovic 34 godine, Kuzmic 32,Kalinic 31 ,Nejt Volters 31,Mitrovic 29,Lazic 33,Dobric 28,Simonovic 37,Aron Vajt 30.Holins 31 godina.
Izvukao sam podatke cisto da vidite koliko su iskusniji igraci Zvezde od Partizana . Samo ne treba odustati .

Max Von Sidow

pre 2 godine

Ne mogu ni da komentarisem. Cestitam na pobedi. Priznajem da mi tesko pada ovo rasturanje, nemam reci. Nadao sam se napretku od prosle utakmice, a ono jos gore. Mlitavo, mekano, nemocno. "Starci" zaista oducavaju nase klince od kosarke. Ja se tome ne cudim i imam svoju pricicu.
Na lokalnom terenu u dosta navrata sam igrao basket 3 na 3, pa cak i 2 na 2 protiv jednog momcica od 17 god. Visi od mene desetak cm, voleo je basket ali trenirao odbojku, skocan, solidnog suta, brz i super mlad. Tu dolazim do poente. Moja jedina prednost je bila da sam bio znatno stariji i fizicki mnogo jaci. I znate sta, odlicno sam ga cuvao i dobijao u basketu. Talentovan ali mnogo zelen.

Ovo je analogija na moj Partizan. Ne vidim da mozemo, ne da dobijemo Zvezdu, vec da ih cak i zabrinemo. U fazi sam da razmisljam da li cu opet da ih uopste i gledam. Nisam mazohista, za mene je ovo vise od sporta i tesko je podneti.
Saosecam sa Zocom jer on mora pruzati ruku Radonjicu. Siguran sam da vulkan kljuca u njemu.

garavi,tuki vam uvalili...

pre 2 godine

Pored ovakve ekipe KKP i njene konfiguracije i Mega,Fmp,Krka i bilo ko može nametnuti svoj ritam jer pomenuti KKP i mučeni Obradović NEMAJU SVOJ STIL IGRE.
IGRA KO STIGNE,BEZ PLANA I ORGANIZACIJE,DISCIPLINE I BAR MALO MALO MALO
INTELIGENCIJE.
Ogadiste mi najlepši sport,
tek sad videh da su Božić,Čanak i Filipovski magovi
za ovog sirotog provincijalca.
Fuj i bljak...

Giga Moravac

pre 2 godine

Partizan bez igre, bez ideje, bez želje. Nekako, ako Panteru krene šut onda i igraju nešto, ako ne, niko ništa ne igra. Onaj Avramović ni za Borac, a Danguba i Zagor, možda za Široki Brijeg. Ko je ovo selektirao, svaka mu čast.

TIGER

pre 2 godine

Sramota pristup utakmici po ko zna koji put! Razumem ja i kasni završetak utakmice sinoć i da protivnik pogađa sve ali onakva srljanje, izgubljene lopte... SRAMOTA!!!

luks

pre 2 godine

zvezda partizan,derbi u sred Srbije. Trener mora da priča na engleskom. Izem ti derbi i košarku ! I to finale nacionalnog kupa ! Gde su naši igrači ?!

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Potpuno je stvorena neka nenormlana atmosfera pred ovo takmicnje, razni intervjui, spinovi, pravi se neka prica da je ova utakmica biti ili ne biti. Ne znam zaista zasto. Ovaj trofej odavno nema nikakvu vaznost. Ja se nadam da ova mrznja ne iskalira u nesto mnogo lose veceras, da ne bude tuce, povredjenih i ostalo. Nadam se postenom sudjenju, da ce biti normalan kriterijum. Nadam se naravno pobedi Zvezde, ali opet, previse nekog nabija mrznje za utakmicu koja donosi trofej koji sam po sebi ne donosi nista.

ivan

pre 2 godine

U svakom sportu treba reprezentacija da igra u Nisu, u svakom. Razlog je suvisan...
(Leto, 20. februar 2022 20:37)

Треба да играју по целој Србији. У Београду на квалификацијама за Светско првенство у фудбалу је било 3-4 хиљаде људи. Град од преко милион становника...

Red

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
Kosarkaska tradicija, sad sam sve u zivotu video
(crno beli, 20. februar 2022 19:43) # Link

Neki imaju istoriju od yu,a neki od devetdesete.

garavi,tuki vam uvalili...

pre 2 godine

Oduševljava me trenerčina Obradović i njegova prva petorka.
Koliko trebaš biti ograničen i ne počinjati kao normalan čovek
Kako se provincijalac snalazi u velegradu..

2CRAZY

pre 2 godine

Au koja sramota, izgubismo od ekipe koju svi zivi lemaju u Evro Ligi...
Dosta fali Partizanu, suvise blago igraju, nepovezano, morace jos dooosta da napreduju, jer ovo ne obecava, tu su kvalitetni igraci, ali ne igraju dobro, ocigledno problem do trenera.

Straight Outta München

pre 2 godine

Au kakvo skolovanje u navijanju od strane grobara, stvarno svaka cast
(Neutralni posmatrac, 20. februar 2022 21:17

Grobari su kosarkaski navijaci, Delije su fudbalski.

Zoran

pre 2 godine

Ne znam cemu toliko cudjenje. Ova ekipa Partizana u bivsoj Jugoslaviji , nivo druge lige. Sem Pantera ovo ostalo nije za basket na Adi.
Kosarka kao sport je na silaznoj putanji. Hale su polu prazne i na EL utakmicama, a o prvenstvima i da ne pricamo.

Kartonka za vanka

pre 2 godine

Ovo može da bude gusto.Zvezda je sve živo pogodila,a isto tako može u drugom sve da promaši.Već viđeno protiv Monaka.Partizan igra potpuno neorganizovano u napadu a i odbrana se zasniva na puštanju šuta za tri i na njihovu žalost Zvezda je sve pogodila.Pa kad je Marković dao 10 poena sve je jasno.Zvezda je jako čvrsta i prekaljena ekipa, igra strahovitu odbranu i sa njom se muče ozbiljni evroligaši.Ali napad je užasan i sve je moguće do kraja.

dinosaurus

pre 2 godine

Neka bude dobra kosarka, da se prica o njoj. Neka sve bude fer i posteno. Neka navijanje bude za spice i udzbenike. I na kraju ono najvaznije, neka Zvezda pobijedi.

Borky

pre 2 godine

Mene više brine što Vajt nije ni bleda senka onog igrača od prošle godine i kasnije sa naših pripremnih mečeva. Kao da se plaši? Ili kao da ne prima platu na vreme pa igra taman toliko koliko i kako mu plaćaju(ovo ne mislim ironično).
Da nam je on kako treba ne bi ni bilo bitno da li njima igra Smajilagić.
(zvezdaš, 20. februar 2022 20:19

Covjek prosle godine prakticki nije ni igrao za Panatu a te 2-3 utakmice na pripremama ne znace nista,vrlo lako je moguce da smo promasili sa njim a mozda ima i kocnicu zbog povrede. U svakom slucaju nije ni blizu onoga kako je igrao u Zalgirisu.

Neo@

pre 2 godine

veverac, 20. februar 2022 20:57)

Pa kad dobiješ prenos finala Kupa Koraća za džabe od nekoga, valjda je normalno da mu barem iz poštovanja držiš logo! A verovatno je i to dogovor dve televizije.
Ovo veče, finale je sigurno najgledanija emisija (događaj) u Srbiji!

Rakac

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
U moru glupih komentara, ovaj se posebno izdvaja. Da bi navijao za jedan od dva rivalska kluba, moras prvo da se upristojis. Kako ces da razumes velicinu ovog rivalstva koje je vaznije od svega? Sin mi navija za Zvezdu, kad je izabrao, izabrao je srcem. U grobarskoj familiji isao je otvorenog srca. Za mene dovoljno. Ima 7 godina i naucio je da postuje najveceg rivala. Zamisli. 7 godina. Nije nikad kasno! Probaj! Neka pobedi bolji. Zivela Srbija!

KK partizan drugoligaš

pre 2 godine

U moru glupih komentara, ovaj se posebno izdvaja. Da bi navijao za jedan od dva rivalska kluba, moras prvo da se upristojis. Kako ces da razumes velicinu ovog rivalstva koje je vaznije od svega? Sin mi navija za Zvezdu, kad je izabrao, izabrao je srcem. U grobarskoj familiji isao je otvorenog srca. Za mene dovoljno. Ima 7 godina i naucio je da postujes najveceg rivala. Zamisli. 7 godina. Nije nikad kasno! Probaj! Neka pobedi bolji. Zivela Srbija!
(Rakac, 20. februar 2022 20:11)

U pravu si,slažem se sa tobom.Partizan je osvojio dva takmičenja više,jedno œampion evrope koji Zvezda uz malo sreće može da osvoji i drugi Partizan je bio šampion druge lige što realno Zvezda ne može da osvoji.
"Tradicionalno " sportski pozdrav

zvezdasi pantercici

pre 2 godine

@Transparent u centar.
(tako je, 20. februar 2022 23:15)

Hahah, transparent u centar pokazivanja vasih visedecenijskih kompleksa. Pa drzavni projekat od osnivanja pa do gasenja 2011, pa onda opet kao fmp2 prica nekome nesto. Komedija sa vama uvek.

as

pre 2 godine

Partizan je postigao rekord kad je Kup Radivoja Koraća u pitanju, a i domaća košarka, domaći igrač prvi poen postigao 14 sekunde pred kraj 3. četvrtine i to iz slobodnog bacanja na tehničku grešku protivničkog trenera! Domaći igrači dali 5 poena! Čisto da se vidi Partizan gde je u odnosu na EL, i to na prosečan tim EL!
(cukce, 20. februar 2022 23:07)

Domaci igraci?
A nije ti smetalo danas u fudbalu kada CZ pocne utakmicu sa 7 stranaca na terenu?

as

pre 2 godine

Zvezda je fizicki mnogo dominantija ekipa.
I to iskusno i znalacki koristi.
Sudije dopustaju tu jaku kontakt igru i to je to.
Na primer ono laktanje Kalenica u napadu se ne sudi ali se Koprivici svira kao faul za istu takvu igru.

zvezdaš

pre 2 godine

Mene više brine što Vajt nije ni bleda senka onog igrača od prošle godine i kasnije sa naših pripremnih mečeva. Kao da se plaši? Ili kao da ne prima platu na vreme pa igra taman toliko koliko i kako mu plaćaju(ovo ne mislim ironično).
Da nam je on kako treba ne bi ni bilo bitno da li njima igra Smajilagić.

zvezdasi i kriza identiteta

pre 2 godine

@Sve je ovo normalno...
(UjkaŽitko, 20. februar 2022 23:24)

Hahahha i ovo kradete od grobara. Pa sve pesme veceras su vam bile grobarske. Jel imate ista svoje? Makar klub? A da... Ni to.

Loranov tata iz Goznice

pre 2 godine

Ja kao neutralni posmatrač mogu samo da kažem da bi bilo koji drugi trener dobio otkaz posle dva poraza od 20 razlike u dve utakmice posle najvećeg rivala! Ali pošto gospodina obradovića štite rezultati koje je napravio sa All Star timovima, ništa od toga.
(Fox, 20. februar 2022 23:06)

Vrlo si neutralan. A što ga se bojiš, što toliko želiš da on ode?

Vito

pre 2 godine

Sad se vidi koliko fale Smajli, Madar pa cak i Glas. Obradovic treba dobro da se zamisli kad mu ova krsh zvezda koja rusi sve negativne rekorde u EL daje 30 poena u drugoj cetvrtini.

lupa

pre 2 godine

Da li je moguće da su ovo svirali Koprivici kao faul u napadu, čisto zidanje, Mitrović se bacio.
A onda posle Kalinić odigrao Moravac do koša i sudije ništa.

Kako dva loša ubiše Miloša

pre 2 godine

Ipak je STRAH OD PARTIZANA bio nenormalan pa su preduzete razne spec mere a oduševljenje posle pobede je gotovo groteskno. Svima je pala stena sa srca, popustile kočnice i proradio primitivizam (odnosi se uglavno na medije).Drago mi je što su Željko i Partizan pokazali da je važno " I KAKO " a ne samo pobeda i da je ovo mlado vino od koga često boli glava. Malo strpljenja i eto dobre košarke u Srbiji, i vreme je!

Lord

pre 2 godine

Zoc nije najbolji trener evrope, nego najtrofejniji.
1. Dule
A Zoc je tu negdje sa Trinkijerijem i Dzikicem.
Zaista tako mislim i mogao bih da argumentujem, ali mi mrsko da kucam.
Sve u svemu, birao je kompletan tim, izabrao 2 stranca koji su presli sa EL na EC, oni motiva vise nemaju.
Velika razlika u platama nikada nista dobro nije donijela.
Plejmejkeri su ti uzasni, recimo jedan Renfro legao bih ovoj ekipi samo tako.
Neko napisa, i zapamtih to, THC Rason Tomas je bolji od Ledeja, u oba pravca.
Pejdz > Mura.
Bolji suter, bolji asistent, bolji ulaz (prodor).

mg

pre 2 godine

Željko iskusno tankuje. Sve što je potrebno za titulu i EL i njemu i eventualno Džikiću je jedna pobjeda u gostima od prve dvije utakmice finala. Lagano ostvarivo, samo treba ponijeti pancir rolke (protiv davljenja igrača u tunelima), pancir štitove (protiv gađanja stolicama), rezervni sako za trenera (protiv hrkotina Čovićevih specijalaca), dizel gregat (protiv gašenja struje reportažnim kolima), i postarati se da ne sudi Hordov (protiv suđenja 16 faula u napadu po utakmici u korist CZV).

FMP for life

pre 2 godine

@Sad nije više,Radnički,FMP,domaći igrači,sudija (sve na štetu Zvezde)CIA,BIA,Žoc nego navijanje.Ne može jadnije od grobara.
(Komšija, 20. februar 2022 21:41)

Ne brate, i dalje je FMP. Sve ok.

Aspera

pre 2 godine

Za ove sto vode statistiku domacih igraca i razvoja istih. Za CZ domaci igraci mladji od 27 godina 0 poena jer je poznato da su igraci od 32+ zalog za buducnost. Takodje zamolio bih vas da se ne pravite ludi jer znate da nam je najbolji domaci igrac povredjen protiv FMPa a da Zagirac ne igra ceo turnir.

Rajkovic

pre 2 godine

Pomnjaje sudzenju sa bilo koje strane je siguran znak apsolutne kosarkaske nepismenosti to su likovi Koji nisu igrali kosarku I njima nisu jasne finesse kosarkaskih pravila to Nije fudbal manite se komentara kosarku Sam igrao 20 g I bio trener sudzenju general o Dobro na svim utakmicama poneka greska Ali nista strasno najsnesnija prica je slobdnim bacanjima kao da se dele po kljuc pa trebao da su ujdnacena Radonja usetao pa zasto tehnicka, Da Koprivica je napravio faul......

marko

pre 2 godine

Da bi Zvezda dobila mora da ima "pristojan" sut veceras! Svedoci smo, da ako ne krene sut, nema ni pobeda (nebitno koji je protivnik)... Tako je seletovan tim, Zvezdin tim nema izrazitog "skorera"... Sanse su 50%-50%!

windfucker

pre 2 godine

Od 51 poena Partizana, Trifunovic 1 poen, Avramovic 4...ostalo stranci.
Hahahah…ahah aahahahah
(urke, 20. februar 2022 22:40)

Zato vi razvijate mlade Kalinica, Davidovca, Kuzmica, Dobrica, sve mlade nade srpske kosarke...

vizionar

pre 2 godine

Kao sto pricam vec 2 meseca Partizanu fali jedan spor inteligentan igrac koji zna da stane na loptu, ali i da poveze konce. Ne mora to biti plejmejker kao Gordic na primer, moze i bek dvojka kao Kecman ili Bozic nekad. Jednostavno Partizan igra sa puno energije, ali svih 40 min u ludom ritmu, kao muve bez glave. Treba im neki igrac koji to moze da primiri u nekim periodima igre. A ta velika energija da se ne rasipa na sve strane, nego recimo na to da se popravi skok koji je jako los, i partizan je slab u skokovima. Znaci dovesti stalozenog, inteligentnog beka koji ne mora biti skup, i da u igru Partizana se ubaci mirnoca, uz fokus na skok i zagradjivanje. Partizan mora poboljsati skok. Ovi sad igraci u partizanu su svi na jedan kalup, samo trka, fizikalije, brzina jesu kvalitetni ali mora se dodati neki iskusan miran igrac da ubaci balans u ekipu. Da se tolika energija fokusira.

2CRAZY

pre 2 godine

Samo da te obavestim pošto izgleda ne pratiš najjače evropsko takmičenje, ti koje svi "lemaju" su u gostima dobili Makabi, Zenit, Olimpijakos i Uniks, a kod kuće, Žalgiris, Panatinaikos, Asvel, Olimpijakos i Bajern.
(Sofronije, 20. februar 2022 23:25)

Jeste tebra, na 10 utakmica ubodete jednu pobedu, pa vas onda nema sledecih 10 utakmica, baci pogled na tabelu.

Dvostruka igra

pre 2 godine

Koliko je fizički jak i spreman Kalinić.Staršno
(ludo burazeru, 20. februar 2022 21:42)
Svaki napad udara desnom rukom, zamahuje i sudije sviraju faul odbrani

Gazda Dojkan

pre 2 godine

predvidjam 40+ slobodnih bacanja (posto je sudijama lakse da sviraju sve nego da uspostavljaju kriterijum) i 2+ sata nervoze na terenu
(mihajlo, 20. februar 2022 19:28)

I sviranje svega je kriterijum. Mozda i najbolji za ovakve utakmice. Neka se igraci prilagode i igraju cisto.

Djorgo zvezdaš

pre 2 godine

Odgledao oko pola meča.

Moglo je da se gleda. Nije to neka vrhunska košarka, ali je "ok".

Sada se jasno vidi koliki je pad naše (pre svega klupske košarke). Dobija Zvezda i do 40% mečeva u Evro ligi, ali često deluje potpuno nemoćno. A večeras su dominirali protiv Partizana, praktično, celu utakmicu.

"ŽOC" je veliki trener, možda ne uspe sa (ovim) Partizanom, ali to ništa ne menja u mom mišljenju o njemu.

japaja

pre 2 godine

Tacno se vidi da kosarku gledate od 2012 i da je jos ne razumete...pa nije vam ovo fudbal da vam sviraju nepostojece penala. Sudjenje korektno, par sitnih gresaka na obe strane.

Pa da

pre 2 godine

Dosta su falili Madar,Glas i Smajlagic.. Dobila bi zvezda i da su oni igrali ali dosta neizvesnije.. Polako,tek stizu vazne tekme,koje evtoligu znace,verujem ja u Zeljka,bice ovo dobro kad se sloze kockice,ne moze nista preko noci,dosta je mlada ekipa,bice to sve u redu,polako samo

Rebrača, Drobnjak, Krstić, Peković, Bogdanović

pre 2 godine

zvezdaš@
Nemoj o šljaka košarci molim te, istinski velikani Jugoslovenske pa i Evropske košarke su isključivo Jugoplastika, Cibona i Partizan, čak je i Bosna bila evropski šampion.
A vi ste pola veka bili krajnje nebitni, dok iz Železnika ne vaskrsnu ova današnja Zvezda, a i ista je opet u Evropskim okvirima obična kanta.
Pa mi imamo višestruko više učešća na fajnl forovima nego vi prolazaka iz grupe da ne nabrajam titule u nekadašnjem kupu Evropskom kupu R. Koraća:-))).

iq у минусу

pre 2 godine

На страну резултат и све ово вечерас, али како неко може да прозива Обрадовића мени стварно није јасно....

zemunski kej

pre 2 godine

Bolja je Zvezda ali i starija kada se sabere za 54 godine. Ovi iz Partizana koji sada imaju 21 ce da igraju jos najmanje 15 godina a ovi iz Zvezde polako u penziju. Cestiteke unapred na pobedi ali idemo dalje ,mora jos da se napreduje .Mora nesto da se zrtvuje. U sustini Zvezda kada joj se igra moze da razmontira bilo koga ali i da izgubi.

Lord

pre 2 godine

Zoc nije najbolji trener evrope, nego najtrofejniji.
1. Dule
A Zoc je tu negdje sa Trinkijerijem i Dzikicem.
Zaista tako mislim i mogao bih da argumentujem, ali mi mrsko da kucam.
Sve u svemu, birao je kompletan tim, izabrao 2 stranca koji su presli sa EL na EC, oni motiva vise nemaju.
Velika razlika u platama nikada nista dobro nije donijela.
Plejmejkeri su ti uzasni, recimo jedan Renfro legao bih ovoj ekipi samo tako.
Neko napisa, i zapamtih to, THC Rason Tomas je bolji od Ledeja, u oba pravca.
Pejdz > Mura.
Bolji suter, bolji asistent, bolji ulaz (prodor).

zoran

pre 2 godine

-Biće predavanje Žoća... Biće to čas košarke.
-i bez obzira za klasu bolji trener mislim da je i tim Oartizana kvalitetnije selektovan.
-Partizan je na poziciji 1 za klasu jači.
-Zvedzina jedina prednost odbrana ali i Partizan će večeras to neutralisati svojom jakom odbranom.
- očekujem da Partizan dobije 10 do 15 razlike.

bobanmkd

pre 2 godine

Pisem iz auta ka putu za SK...
1.Zvezda-bolje igra kosakrku ove sezone
2.Sudije su sasekle bez potrebe svaki pokusaj Partizana...da uhvati prikljucak na pocetku drugog poluvremena. Ionako ne bi uspeli.
3.Razlika navijaca I navijanja Partizan vs Zvezda/ nebo I zemja.
4.Kosarka je sport gde jedan mech-promeni sve.Polako.
5.Sreo sam Todorica ispered hale I ni kriv ni duzan sam mu rekao"Zagorac I Dangubic da vrate plate ove godine.

Uvaženi Kolega Ubiparip

pre 2 godine

Nadamo se odličnoj košarci i neizvesnom rezultatu do samog kraja uz naravno na kraju pobedu našeg najboljeg košarkaškog kluba!!!

crno beli

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
Kosarkaska tradicija, sad sam sve u zivotu video

Vito

pre 2 godine

Sad se vidi koliko fale Smajli, Madar pa cak i Glas. Obradovic treba dobro da se zamisli kad mu ova krsh zvezda koja rusi sve negativne rekorde u EL daje 30 poena u drugoj cetvrtini.

2CRAZY

pre 2 godine

Samo da te obavestim pošto izgleda ne pratiš najjače evropsko takmičenje, ti koje svi "lemaju" su u gostima dobili Makabi, Zenit, Olimpijakos i Uniks, a kod kuće, Žalgiris, Panatinaikos, Asvel, Olimpijakos i Bajern.
(Sofronije, 20. februar 2022 23:25)

Jeste tebra, na 10 utakmica ubodete jednu pobedu, pa vas onda nema sledecih 10 utakmica, baci pogled na tabelu.

zvezdasi pantercici

pre 2 godine

@Transparent u centar.
(tako je, 20. februar 2022 23:15)

Hahah, transparent u centar pokazivanja vasih visedecenijskih kompleksa. Pa drzavni projekat od osnivanja pa do gasenja 2011, pa onda opet kao fmp2 prica nekome nesto. Komedija sa vama uvek.

zvezdasi i kriza identiteta

pre 2 godine

@Sve je ovo normalno...
(UjkaŽitko, 20. februar 2022 23:24)

Hahahha i ovo kradete od grobara. Pa sve pesme veceras su vam bile grobarske. Jel imate ista svoje? Makar klub? A da... Ni to.

zemunski kej

pre 2 godine

Pefi Markovic 34 godine, Kuzmic 32,Kalinic 31 ,Nejt Volters 31,Mitrovic 29,Lazic 33,Dobric 28,Simonovic 37,Aron Vajt 30.Holins 31 godina.
Izvukao sam podatke cisto da vidite koliko su iskusniji igraci Zvezde od Partizana . Samo ne treba odustati .

as

pre 2 godine

Partizan je postigao rekord kad je Kup Radivoja Koraća u pitanju, a i domaća košarka, domaći igrač prvi poen postigao 14 sekunde pred kraj 3. četvrtine i to iz slobodnog bacanja na tehničku grešku protivničkog trenera! Domaći igrači dali 5 poena! Čisto da se vidi Partizan gde je u odnosu na EL, i to na prosečan tim EL!
(cukce, 20. februar 2022 23:07)

Domaci igraci?
A nije ti smetalo danas u fudbalu kada CZ pocne utakmicu sa 7 stranaca na terenu?

as

pre 2 godine

Zvezda je fizicki mnogo dominantija ekipa.
I to iskusno i znalacki koristi.
Sudije dopustaju tu jaku kontakt igru i to je to.
Na primer ono laktanje Kalenica u napadu se ne sudi ali se Koprivici svira kao faul za istu takvu igru.

windfucker

pre 2 godine

Od 51 poena Partizana, Trifunovic 1 poen, Avramovic 4...ostalo stranci.
Hahahah…ahah aahahahah
(urke, 20. februar 2022 22:40)

Zato vi razvijate mlade Kalinica, Davidovca, Kuzmica, Dobrica, sve mlade nade srpske kosarke...

Aspera

pre 2 godine

Za ove sto vode statistiku domacih igraca i razvoja istih. Za CZ domaci igraci mladji od 27 godina 0 poena jer je poznato da su igraci od 32+ zalog za buducnost. Takodje zamolio bih vas da se ne pravite ludi jer znate da nam je najbolji domaci igrac povredjen protiv FMPa a da Zagirac ne igra ceo turnir.

lupa

pre 2 godine

Da li je moguće da su ovo svirali Koprivici kao faul u napadu, čisto zidanje, Mitrović se bacio.
A onda posle Kalinić odigrao Moravac do koša i sudije ništa.

2CRAZY

pre 2 godine

Au koja sramota, izgubismo od ekipe koju svi zivi lemaju u Evro Ligi...
Dosta fali Partizanu, suvise blago igraju, nepovezano, morace jos dooosta da napreduju, jer ovo ne obecava, tu su kvalitetni igraci, ali ne igraju dobro, ocigledno problem do trenera.

Kako dva loša ubiše Miloša

pre 2 godine

Ipak je STRAH OD PARTIZANA bio nenormalan pa su preduzete razne spec mere a oduševljenje posle pobede je gotovo groteskno. Svima je pala stena sa srca, popustile kočnice i proradio primitivizam (odnosi se uglavno na medije).Drago mi je što su Željko i Partizan pokazali da je važno " I KAKO " a ne samo pobeda i da je ovo mlado vino od koga često boli glava. Malo strpljenja i eto dobre košarke u Srbiji, i vreme je!

Loranov tata iz Goznice

pre 2 godine

Ja kao neutralni posmatrač mogu samo da kažem da bi bilo koji drugi trener dobio otkaz posle dva poraza od 20 razlike u dve utakmice posle najvećeg rivala! Ali pošto gospodina obradovića štite rezultati koje je napravio sa All Star timovima, ništa od toga.
(Fox, 20. februar 2022 23:06)

Vrlo si neutralan. A što ga se bojiš, što toliko želiš da on ode?

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.

mg

pre 2 godine

Željko iskusno tankuje. Sve što je potrebno za titulu i EL i njemu i eventualno Džikiću je jedna pobjeda u gostima od prve dvije utakmice finala. Lagano ostvarivo, samo treba ponijeti pancir rolke (protiv davljenja igrača u tunelima), pancir štitove (protiv gađanja stolicama), rezervni sako za trenera (protiv hrkotina Čovićevih specijalaca), dizel gregat (protiv gašenja struje reportažnim kolima), i postarati se da ne sudi Hordov (protiv suđenja 16 faula u napadu po utakmici u korist CZV).

обс

pre 2 godine

Партизан на минимуму, Краснаја Звезда на максимуму. Скелет Партизана у формирању, Звездин је давно формиран и тестиран у Евро лиги. Резултат је могао да се наслути али сви рачунају на магију Обрадовића. Жоц је господин који је искуство и трофејност поклонио Србији и Партизану. Звезда заслужено осваја куп. Судије одличне, измицале се колико је било могуће. Звезди трофеј не значи ништа. Партизан на њега није рачунао. Звезда је боља за време, за годину дана. Партизан који касни за ривалом биће опасан тим. Битно је да кошарка у Срба опстане и да два евролигаша буду константа. Честитам Звезди!

ja

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)

Možda u paralelnom univerzumu...

ultrasrbin

pre 2 godine

Zeljko,

Teraj se u 3 PM.
Ti si nesto najgore sto se desilo Partizanu.
Ako si dosao po zadatku da operes idiote na celu Partizana neka ti je na obraz, a ako ne vidis da igraci koje si ti doveo ne umeju da igraju ni odbranu ni napad onda si zreo da skoknes do Dude i da se ne vracas.

loma

pre 2 godine

Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)

Hahahahahahahaha, naročito tradicija. Decenija se navršila od osnivanja :P

bobanmkd

pre 2 godine

Pisem iz auta ka putu za SK...
1.Zvezda-bolje igra kosakrku ove sezone
2.Sudije su sasekle bez potrebe svaki pokusaj Partizana...da uhvati prikljucak na pocetku drugog poluvremena. Ionako ne bi uspeli.
3.Razlika navijaca I navijanja Partizan vs Zvezda/ nebo I zemja.
4.Kosarka je sport gde jedan mech-promeni sve.Polako.
5.Sreo sam Todorica ispered hale I ni kriv ni duzan sam mu rekao"Zagorac I Dangubic da vrate plate ove godine.

Pa da

pre 2 godine

Dosta su falili Madar,Glas i Smajlagic.. Dobila bi zvezda i da su oni igrali ali dosta neizvesnije.. Polako,tek stizu vazne tekme,koje evtoligu znace,verujem ja u Zeljka,bice ovo dobro kad se sloze kockice,ne moze nista preko noci,dosta je mlada ekipa,bice to sve u redu,polako samo

GrobarizNis

pre 2 godine

Svaka cast Zvezdi, za klasu boljoj ekipi trenutno. Fizicki spremnija, disciplinovanija, iskusnija. A mi kada se ugasi Panter, i mi smo se ugasili. Takva ekipa, koja protiv svake jace ekipe zavisi od jednog sutera, ne moze da uzme nijedan trofej. Mora bolje, a za to treba vremena. Treba biti iskren prema sebi i reci da ove sezone gradimo ekipu a tek sledece cemo mozda da pariramo Zvezdi i borimo se za Evroligu. Ima puno mladih talenata u Partizanu koji za nekoliko meseci mogu da pocnu da igraju na jako visokom nivou i ne treba ih maltretirati pritiskom i zaludjivanjem o nekakvom ekspresnom povratku u Evrolige jer to tako ne ide.

Glavu gore! Napred Partizan!

FMP for life

pre 2 godine

@Sad nije više,Radnički,FMP,domaći igrači,sudija (sve na štetu Zvezde)CIA,BIA,Žoc nego navijanje.Ne može jadnije od grobara.
(Komšija, 20. februar 2022 21:41)

Ne brate, i dalje je FMP. Sve ok.

Dvostruka igra

pre 2 godine

Koliko je fizički jak i spreman Kalinić.Staršno
(ludo burazeru, 20. februar 2022 21:42)
Svaki napad udara desnom rukom, zamahuje i sudije sviraju faul odbrani

istina je tamo negde

pre 2 godine

U ovom trenutku na parket Zvezda sa 5 domaćih igrača, a Partizan sa 4 stranca.
Partizan ipak radi na razvoju domaćih igrača i košarke, a Zvezda je legija stranaca

zoran

pre 2 godine

-Biće predavanje Žoća... Biće to čas košarke.
-i bez obzira za klasu bolji trener mislim da je i tim Oartizana kvalitetnije selektovan.
-Partizan je na poziciji 1 za klasu jači.
-Zvedzina jedina prednost odbrana ali i Partizan će večeras to neutralisati svojom jakom odbranom.
- očekujem da Partizan dobije 10 do 15 razlike.

zemunski kej

pre 2 godine

Bolja je Zvezda ali i starija kada se sabere za 54 godine. Ovi iz Partizana koji sada imaju 21 ce da igraju jos najmanje 15 godina a ovi iz Zvezde polako u penziju. Cestiteke unapred na pobedi ali idemo dalje ,mora jos da se napreduje .Mora nesto da se zrtvuje. U sustini Zvezda kada joj se igra moze da razmontira bilo koga ali i da izgubi.

kiza

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
Hahahahahhah

Kartonka za vanka

pre 2 godine

Ovo može da bude gusto.Zvezda je sve živo pogodila,a isto tako može u drugom sve da promaši.Već viđeno protiv Monaka.Partizan igra potpuno neorganizovano u napadu a i odbrana se zasniva na puštanju šuta za tri i na njihovu žalost Zvezda je sve pogodila.Pa kad je Marković dao 10 poena sve je jasno.Zvezda je jako čvrsta i prekaljena ekipa, igra strahovitu odbranu i sa njom se muče ozbiljni evroligaši.Ali napad je užasan i sve je moguće do kraja.

iq у минусу

pre 2 godine

На страну резултат и све ово вечерас, али како неко може да прозива Обрадовића мени стварно није јасно....

Djorgo zvezdaš

pre 2 godine

Odgledao oko pola meča.

Moglo je da se gleda. Nije to neka vrhunska košarka, ali je "ok".

Sada se jasno vidi koliki je pad naše (pre svega klupske košarke). Dobija Zvezda i do 40% mečeva u Evro ligi, ali često deluje potpuno nemoćno. A večeras su dominirali protiv Partizana, praktično, celu utakmicu.

"ŽOC" je veliki trener, možda ne uspe sa (ovim) Partizanom, ali to ništa ne menja u mom mišljenju o njemu.

Rebrača, Drobnjak, Krstić, Peković, Bogdanović

pre 2 godine

zvezdaš@
Nemoj o šljaka košarci molim te, istinski velikani Jugoslovenske pa i Evropske košarke su isključivo Jugoplastika, Cibona i Partizan, čak je i Bosna bila evropski šampion.
A vi ste pola veka bili krajnje nebitni, dok iz Železnika ne vaskrsnu ova današnja Zvezda, a i ista je opet u Evropskim okvirima obična kanta.
Pa mi imamo višestruko više učešća na fajnl forovima nego vi prolazaka iz grupe da ne nabrajam titule u nekadašnjem kupu Evropskom kupu R. Koraća:-))).

japaja

pre 2 godine

Tacno se vidi da kosarku gledate od 2012 i da je jos ne razumete...pa nije vam ovo fudbal da vam sviraju nepostojece penala. Sudjenje korektno, par sitnih gresaka na obe strane.

kvisko

pre 2 godine

Obradovica pregazilo vreme,
forsira staromodnu, sporu i dosadnu kosarku koja cak ni protiv FMP-ove ekspoziture na Malom Kalemegdanu vise ne prolazi.

anonimnus

pre 2 godine

Najjaci su ovi grobari, ekipa im se raspada, gube 25 razlike, ne mogu da se pokupe, a oni skandiraju covic vesna, koja nemoc i frustracija :D

pjer

pre 2 godine

Ne baveći se prozivkama već isključivo košarkom moram da primetim statistiku na poluvremenu. Od 7 igrača Zvezde koji su poentirali čak 5 domaćih a od toga čak 3 domaća igrača na prva 3 mesta. U Partizanu 5 ih je poentiralo i svih 5 stranaca. Nema domaćih igrača ni na vidiku. U Zvezdi su nosioci domaći igrači a prosečni stranci samo tu da pomognu svojim iskustvom i dodatnim kvalitetom. U Partizanu su stranci sve i nosioci i stranci a domaćih ni na vidiku. Na kraju ove sezone Zvezda će najverovatnije promeniti samo strance i verovatno Markovića koji će okačiti patike o klin a Partizan će morati svih 12 igrača ukoliko želi nešto da uradi sledeće sezone. E to je ta razlika. Trinkijerijev i Vujoševićev Partizan bi počistio ovu Zvezdu makar za par poena razlike ali bi i ovaj Žocov razmontirao sa bar 20 razlike u svakom trenutku. Poenta je u tome da ovaj Partizan nema igru, nema ni organizatora iste ali zato ima divljeg igrača u vidu Pantera kome je sve dozvoljeno kao nekada Oskaru Šmitu u Brazilu po principu Run and Gun ili samo trči i šutiraj. Meni zaista nije jasno da su Savić, Žoc ili neko treći doveli takvog igrača u jedan Partizan u kome je obavezna igra bila sinonim u poslednjih 50 godina. Ovo je zaista mučenje gledati i kako stvari stoje ova sezona je totalno izgubljena. Potrošene su i narodne pare na ovakav nakaradni tim, a što je još i bitnije potrošeno je i vreme a niti jedan mladi Srpski igrač nije razvijen i spreman za sledeću sezonu i reprezentaciju Srbije. Tužno.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)




Da je fudbal pa da razumem ovaj tvoj komentar. Zvezda je institucija u fudbalu. U košarci prosečan evropski klub. Inače očekujem saopštenje sutra od kluba koji izgubi. To je sad stvar tradicije kod nas Srba…

2CRAZY

pre 2 godine

Eto koliko znaci Evro Liga, igras jake utakmice i digne ti se kvalitet, pa Zvezda iako ima slabiju ekipu od Partizana, pobedi... dosta znaci da imas jake utakmice...

vizionar

pre 2 godine

Kao sto pricam vec 2 meseca Partizanu fali jedan spor inteligentan igrac koji zna da stane na loptu, ali i da poveze konce. Ne mora to biti plejmejker kao Gordic na primer, moze i bek dvojka kao Kecman ili Bozic nekad. Jednostavno Partizan igra sa puno energije, ali svih 40 min u ludom ritmu, kao muve bez glave. Treba im neki igrac koji to moze da primiri u nekim periodima igre. A ta velika energija da se ne rasipa na sve strane, nego recimo na to da se popravi skok koji je jako los, i partizan je slab u skokovima. Znaci dovesti stalozenog, inteligentnog beka koji ne mora biti skup, i da u igru Partizana se ubaci mirnoca, uz fokus na skok i zagradjivanje. Partizan mora poboljsati skok. Ovi sad igraci u partizanu su svi na jedan kalup, samo trka, fizikalije, brzina jesu kvalitetni ali mora se dodati neki iskusan miran igrac da ubaci balans u ekipu. Da se tolika energija fokusira.

Lord

pre 2 godine

Zoc nije najbolji trener evrope, nego najtrofejniji.
1. Dule
A Zoc je tu negdje sa Trinkijerijem i Dzikicem.
Zaista tako mislim i mogao bih da argumentujem, ali mi mrsko da kucam.
Sve u svemu, birao je kompletan tim, izabrao 2 stranca koji su presli sa EL na EC, oni motiva vise nemaju.
Velika razlika u platama nikada nista dobro nije donijela.
Plejmejkeri su ti uzasni, recimo jedan Renfro legao bih ovoj ekipi samo tako.
Neko napisa, i zapamtih to, THC Rason Tomas je bolji od Ledeja, u oba pravca.
Pejdz > Mura.
Bolji suter, bolji asistent, bolji ulaz (prodor).

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Cestitke na zasluzenom trofeju. Ostaje nejasno zasto Partizan nije igrao odbranu u prvom poluvremenu? Poklonili su pobedu Zvezdi mlakom rekreativnom odbranom. U drugom je bilo kasno. Iako je drugo bilo egal. Mora svih 40 minuta da se igra istim intezitetom. Zvezda igra na fizikaliju i ako im se ne odgovori, gubis.
Razumem skracenu rotaciju ali ne da i udjes u utakmicu tako mlako.
Ima jos mnogo da radi Obradovic. Pre svega na odbrani. To sto on forsira, sa mnogo preuzimanja i rotacija, zahteva vrhunsku uigranost i izvesnu inteligenciju igraca. Za sada mnogo gresaka u odbrani, bas u rotacijama.
Zvezda je uigranija, sto je i ocekivano. Imaju kostur tima koji vec 2-3 godine igra zajedno i to se vidi pre svega u odbrani. Za neke stvari treba vremena.

VOSAK

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
Kosarkaska tradicija, sad sam sve u zivotu video
(crno beli, 20. februar 2022 19:43)

Košarkaška tradicija nego šta ? Koje podigao košarku na Balkanu i ko su pioniri iste nego Zvezda tačnije Profesor Nikolić ?

Napred Zvezdo

pre 2 godine

Naša Zvezda opet pobedila tuđmanov partizaи ...džaba vam novci,džaba vam Rumeni,džaba vam najskuplji igrači u Evropi. Zvezda je ipak jedina i prava insitucija u Srbiji.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Igra mačke i miša. Željko Obradović treba da leti sa klupe jer je postao smejurija od trenera. Pregazilo ga vreme. Panter, Ledeja, Lesor, Mur… posle Partizana mogu samo igrati za Tamiš. Čemu služi ovaj Avramović osim što izigrava maskotu? Čestitam Zvezdi na kupu, kao navijač Partizana. Nadam se da Obradović posle ovog meča podnosi ostavku? Ono kada ni kraj 2/4 a prebacim na HBO….

Vlada

pre 2 godine

Radonja dobio iskljucenje zbog 2 koraka u terenu, sa druge strane rumenko psuje i vredja sudije tokom citavog meca i dobio na jedvite jade jednu tehnicku i opet vas gazimo i ne planiramo da stanemo!

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
Kosarkaska tradicija, sad sam sve u zivotu video

Kako su se lopatari uzjogunili na pomen tradicije! Jasno je i njima da su do polovine osamdesetih,dok se nije pojavio kum Pabla Eskobara,Radojica Nikčević,bili poznatiji u drugoligaškim krugovima,nego li u prvoligaškim. Pomoć sudija,države,KSS-a,budžet, uopšte ne negiraju jer je to činjenica

zvezdaš

pre 2 godine

Malo vas je grobari!@
Sve sve ali košarkaška tradicija:-))))
(Divac,Kićanović,Dalipagić, Đorđević,Danilović...
Da, TRADICIJA!!! .
Mi smo tu OD POČETKA košarke u Srbiji i Jugoslaviji. Imamo NAJVIŠE TITULA u ex Jugoslaviji. STVARALI Jugoslobensku i Srpsku košarku!!! Doneli PRVI Evropski trofej Srbiji, onovremeni Kup Pobednika Kupova, DRUGI po jačini Evropski trofej!!!
Za razliku od vas koji mislite da je košarka počela da se igra od '76. godine. Za razliku od vas koji ste ISPADALI U DRUGU LIGU.
A ove koje si potpisao su sve sami igrači pokradeni od drugih klubova, počevši od Dalipagića kojeg ste ukrali Jugoplastici sa kojom je ovaj imao VEĆ POTPISAN UGOVOR. NI JEDAN NIJE BIO IZAŠAO iz vaše škole košarke, koju ZAPRAVO I NEMATE.
A kada si već pomenuo njih, pazi sada. Dalipagić(pored već navedenog) ZAVRŠIO karijeru u Zvezdi. Djordjević, POČEO karijeru u Zvezdi. Divac, igrao u Zvezdi NA VRHUNCU svoje karijere.
A sve vaše LEGENDE.
Sportski pozdrav.

mile

pre 2 godine

Čestitke mojoj Zvezdi na osvojenom kupu, i čestitke Partizanu na finalu gde se možda i nisu borili kako bi mogli ali šta je tu je, i poseban pozdrav velikom gospodinu Željku Obradoviću koji je pokazao kako se fer poneo posle poraza i čestitao na dodeli pehara Laziću, gospodin čovek, učimo od takvih ljudi bićemo bolji i mi kao ljudi....

Lord

pre 2 godine

Zoc nije najbolji trener evrope, nego najtrofejniji.
1. Dule
A Zoc je tu negdje sa Trinkijerijem i Dzikicem.
Zaista tako mislim i mogao bih da argumentujem, ali mi mrsko da kucam.
Sve u svemu, birao je kompletan tim, izabrao 2 stranca koji su presli sa EL na EC, oni motiva vise nemaju.
Velika razlika u platama nikada nista dobro nije donijela.
Plejmejkeri su ti uzasni, recimo jedan Renfro legao bih ovoj ekipi samo tako.
Neko napisa, i zapamtih to, THC Rason Tomas je bolji od Ledeja, u oba pravca.
Pejdz > Mura.
Bolji suter, bolji asistent, bolji ulaz (prodor).

Simbad

pre 2 godine

PARTIZAN 5 + SUDIJE
Kada se i Radonjić iznervirao, pride još dobio tehničku u prvoj četvrtini pri vođstvu od 11 razlike. Ovo ne treba srpskoj instituciji, osim ako je lažna.

navijac

pre 2 godine

@Niko ne spori da je Zvezda mnogo kvalitetnija od Partizana u ovom trenutku ali ovolika smušenost i neorganizovanost u igri Partizana isključivo polaze od trenera. Ni kad je dolazio nisam bio za to, svaka čast Obradoviću za rezultate ranije ali njegovo vreme je prošlo. Na primer, Trinkijerijev Partizan je igrao prelepu košarku sa osrednjim sastavom.
(Ja ti on, 20. februar 2022 21:55)

Brate sto je najgore nije indivindualno kvalitetnija nista. Niko ne moze da me ubedi da su Kuzmic i Mitrovic bolji od Lesora i Ledeja, ili da su Volters, Ivanovic i Markovic bolji od Pantera, Mura i Avramovica. Zvezda je dosta bolja na trojci zbog Kalinica i to je to. Sve je ovo samo potpis trenera i nista vise, i svaka cast Radonjicu, ovako je jos samo general Dule postavljao igru.

Straight Outta München

pre 2 godine

Au kakvo skolovanje u navijanju od strane grobara, stvarno svaka cast
(Neutralni posmatrac, 20. februar 2022 21:17

Grobari su kosarkaski navijaci, Delije su fudbalski.

Uvaženi Kolega Ubiparip

pre 2 godine

Nadamo se odličnoj košarci i neizvesnom rezultatu do samog kraja uz naravno na kraju pobedu našeg najboljeg košarkaškog kluba!!!

KK partizan drugoligaš

pre 2 godine

U moru glupih komentara, ovaj se posebno izdvaja. Da bi navijao za jedan od dva rivalska kluba, moras prvo da se upristojis. Kako ces da razumes velicinu ovog rivalstva koje je vaznije od svega? Sin mi navija za Zvezdu, kad je izabrao, izabrao je srcem. U grobarskoj familiji isao je otvorenog srca. Za mene dovoljno. Ima 7 godina i naucio je da postujes najveceg rivala. Zamisli. 7 godina. Nije nikad kasno! Probaj! Neka pobedi bolji. Zivela Srbija!
(Rakac, 20. februar 2022 20:11)

U pravu si,slažem se sa tobom.Partizan je osvojio dva takmičenja više,jedno œampion evrope koji Zvezda uz malo sreće može da osvoji i drugi Partizan je bio šampion druge lige što realno Zvezda ne može da osvoji.
"Tradicionalno " sportski pozdrav

Mali Mrav

pre 2 godine

Ovi poceli da kradu za najboljeg trenera u univerzumu od prvog napada,ipak pre nego sto bude ispracen na kraju ove sezone mora bar ovaj smesni i nebitni kuo da osvoji

Rakac

pre 2 godine

Komsije, svaka cast. Preozbiljna ekipa za nas, nadao sam se da smo malo ipak prisli, ali nazalost nismo. Sve cestitke. Jedna napomena: ovde ima ljudi koji pljuju Pefija Markovica. Pljuju ljudinu i igracinu koji je prevalio stotine ovakvih tekmi. Krvario. Svako dobro

Strahotni

pre 2 godine

Zato vi razvijate mlade Kalinica, Davidovca, Kuzmica, Dobrica, sve mlade nade srpske kosarke...
(windfucker, 20. februar 2022 22:57)

Jel ti zaista misliš da su Trifunović, Avramović, Vukčević, smajlović, Koprivica nade srpskr košarke? Od svih njih zajedno neće ispasti pola igrača.

Zoran

pre 2 godine

Чуј наслова-Звезда разбила Партизан.А на утакмици од туче,шамарања и удараца Волтерсу испада сочиво,многима страдају бубрези.Замислите,колико мора бити јак ударац у пределу главе да вам од ударца испадне сочиво.Сваки даљи коментар је излишан.

Jajaj

pre 2 godine

Obradovic je pokazao kakva je trenercina pre skoro dvadesetak godina na evropskom u Srbiji, a takodje i kakva je ljudina na konferenciji posle istog tog prvenstva... meni samo nije jasno kako ga ranije nisu provalili... Slicna prica i Djordjevic... ali kao i u svim drugim profesijama ima lakrdijasa...
Sramno je samo sto su spucali milione na ove amere kojo ce sutra da odu, a mogli su da naprave slican projekat kao Mega i za par godina izbace igrace koji mogu da naprave razliku.

Gari Kvoter

pre 2 godine

zvezda preozbiljna ekipa.
Samo nemojte Obradovica da pljujete,i jedni i drugi..Partizan da igra da bi kidao treba jos par sezona sa opasnim igracima i Obradovicem da se sastavi..
Zvezda to vecima uigrano i rutinski resava.

slobinator

pre 2 godine

Vlado Jovanovic bi sa ovi timom uzeo titulu ili bio ravnopravan.
(pp, 20. februar 2022 21:42)
Sa ovim timom ne bi titulu uzeo ni greg popović.sve pare ukupno 6 miliona ste sprcali na obradovića i pantera.zvezda je za tri klase bolja ekipa.to je razlika između evro-lige i cipiripi kupa

tonconi

pre 2 godine

Mislim da samo Buducnost u Aba ligi moze da udari na ovakvu divlju odbranu zvezde. Godinama im je Buducnost jedini problem. Čudo da Žoc 2 puta pravi istu gresku i da ga Radonja demolira.

Ivke

pre 2 godine

Radonjina Zvezda zivi od trojki a Obradovic jednostavno sa Partizanom to ne ume da brani..zasto pitaj Boga al tako je.
Drugo, nasi najbolji igraci ne predstavljaju problem Zvezdi jer protiv takvih igra svake nedelje u Euroligi dok obrnuto nije slucaj.
Kao velikom Grobaru zao mi je ali partizan pod Zeljkom ne igra dobru kosarku sa jacim ekipama a nema tako losu ekipu.
Jednostavno nema akcija i nekih laksih poena posle njih,samo uglavnom soliranje pa kad ide ide..
Proslo je dosta vremena vec, dovedeni su solidni igraci a Partizan stagnira.
Mnoogo smo bolje izgledali sa Trinkijem i u odbrani i u napadu, na zalost.

нускнвп

pre 2 godine

Сада већ и они најострашћенији браниоци лика и дела "највећег тренера у историји универзума" морају да признају тужну реалност за навијаче Партизана а врло веселу за навијаче Звезде. Жељко за 6 месеци није успео да осмисли ниједну акцију у нападу а одбрана је криминална. Бесмислено форсирање Аврамовића, Дангубића, Куруца, Лесора, Ледеја..држање на клупи Милетића од почетка сезоне..инсистирање да игра са три висока играча који лете као муве без главе јер им тренер није објаснио шта се од њих очекује.. Када Партизан изгуби, елоквентни Жоц баљезга непрестано о недостатку концентрације и о томе како су играчи криви.. Па човече, признај једном у животу да си ти крив што немаш ниједну осмишљену акцију за шест месеци и што те пуни свака мало озбиљнија екипа. Торњај се више из Партизана док ниси потрошио све кредите

Dejan

pre 2 godine

E moj Zeljko...najbolje se ti povuci na kraju godine,idi bre u Gucu,zezaj se...ako ostanes i sledece sezone trener,shvatice svi da si ustvari obican diletant i da te je vreme pregazilo!!!

KmeKme

pre 2 godine

Prvo,egal utakmica..Zvezda dobila prvo,Partizan drugo poluvremene,rezultat to kaze..
Drugo,pod hitno da se uprava grobara izvini Saku Filipovskom sto su nepravedni bili prema njemu i sto ga smenili i sto doveli losijeg trenera
Trece,izvinjenje Tomasu,Mozliju,Pejdzu,Jaramazu tek sto su oterani i na njihova mesta dovedeni 5 puta skuplji igraci a ujeno toliko puta i slabiji.
Nego sad ce Sljonsk,Trento i Mice Beric komentari euforije..

Rakac

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
U moru glupih komentara, ovaj se posebno izdvaja. Da bi navijao za jedan od dva rivalska kluba, moras prvo da se upristojis. Kako ces da razumes velicinu ovog rivalstva koje je vaznije od svega? Sin mi navija za Zvezdu, kad je izabrao, izabrao je srcem. U grobarskoj familiji isao je otvorenog srca. Za mene dovoljno. Ima 7 godina i naucio je da postuje najveceg rivala. Zamisli. 7 godina. Nije nikad kasno! Probaj! Neka pobedi bolji. Zivela Srbija!

reply

pre 2 godine

Da li je moguće da su ovo svirali Koprivici kao faul u napadu, čisto zidanje, Mitrović se bacio.
A onda posle Kalinić odigrao Moravac do koša i sudije ništa.
(lupa, 20. februar 2022 22:23)

Udario ga glavom.

Star

pre 2 godine

Realno je 30 razlike za Zvezdu !!!
Onaj tuzni trener grobara vise je pricao sudijama nego svojim igracima. Ako je Radonjic dobio 2 tehnicke ovaj je trebalo da dobije najmanje 5 !!!
A onaj tuzni zek udara i po ocima i po rebrima igrace Zvezde a sudije sude kako im naredi trener grobara.
Ali ne vrede im ni trener ni sudije !!!
Sledecu dobijamo 30 razlike !!!

ZaphodBeeblebrox

pre 2 godine

Cestitke na zasluzenom trofeju. Ostaje nejasno zasto Partizan nije igrao odbranu u prvom poluvremenu? Poklonili su pobedu Zvezdi mlakom rekreativnom odbranom. U drugom je bilo kasno. Iako je drugo bilo egal.
(Gazda Dojkan, 20. februar 2022 23:14)

Nisu "poklonili" nego je Zvezda igrala "pun gas" do 20 razlike, a onda rutina i doziranje. Čim se Partizan sa 24 razlike spustio na 15, ubaci se u 4-tu i opet lagano 21-22 razlike. Nema potrebe zapinjati. Radonja nije iskompleksiran kao neko ko je sa NBA igračima i našim reprezentativcima tukao juniorski tim sa 41 razlike.

Doktor

pre 2 godine

Uhvatim zlatnu ribicu i ide klasika, tri zelje. A ja trazim samo jednu, da porazgovaram sa kosarkasima Partizana i da vidim taj mentalni sklop. Ovo je bruka i sramota. Zvezda je bolja, ali razliku prave nerezonski sutevi, glupo izgubljene lopte i skok u odbrani. Ovo je kraj sveta.

zvezdaš

pre 2 godine

Obradovic prije poluvremena sređuje nešto kod sudija
(Eh

I ne samo tada. Svo vreme im se dere, a oni ne smeju ni da pisnu a kamo li da mu daju tehničku. Zato Radonjić kada se pobuni, odmah tehnička.
Sramota, šta se dozvoljava partizanu zbog Obradovića. Ne samo sada protiv Zvezde, već i protiv svih ostalih klubova.

Milan

pre 2 godine

Stižu Dragić i Harden
(Pozdrav za Novicu, 20. februar 2022 23:54)

Čuo sam i Lebron. Kakav Klivlend, hoće čovek da završi karijeru u Partizanu.

Max Von Sidow

pre 2 godine

Ne mogu ni da komentarisem. Cestitam na pobedi. Priznajem da mi tesko pada ovo rasturanje, nemam reci. Nadao sam se napretku od prosle utakmice, a ono jos gore. Mlitavo, mekano, nemocno. "Starci" zaista oducavaju nase klince od kosarke. Ja se tome ne cudim i imam svoju pricicu.
Na lokalnom terenu u dosta navrata sam igrao basket 3 na 3, pa cak i 2 na 2 protiv jednog momcica od 17 god. Visi od mene desetak cm, voleo je basket ali trenirao odbojku, skocan, solidnog suta, brz i super mlad. Tu dolazim do poente. Moja jedina prednost je bila da sam bio znatno stariji i fizicki mnogo jaci. I znate sta, odlicno sam ga cuvao i dobijao u basketu. Talentovan ali mnogo zelen.

Ovo je analogija na moj Partizan. Ne vidim da mozemo, ne da dobijemo Zvezdu, vec da ih cak i zabrinemo. U fazi sam da razmisljam da li cu opet da ih uopste i gledam. Nisam mazohista, za mene je ovo vise od sporta i tesko je podneti.
Saosecam sa Zocom jer on mora pruzati ruku Radonjicu. Siguran sam da vulkan kljuca u njemu.

Sića

pre 2 godine

Gospodin trener Obradović Željko psuje sudije pri kraju drugog poluvremena, a da one nisu bile Zvezda bi vodila 40 razlike.
Svaka čast.
Ponosan što sam crveno-beli Srbin.

as

pre 2 godine

Brate sto je najgore nije indivindualno kvalitetnija nista. Niko ne moze da me ubedi da su Kuzmic i Mitrovic bolji od Lesora i Ledeja, ili da su Volters, Ivanovic i Markovic bolji od Pantera, Mura i Avramovica. Zvezda je dosta bolja na trojci zbog Kalinica i to je to. Sve je ovo samo potpis trenera i nista vise, i svaka cast Radonjicu, ovako je jos samo general Dule postavljao igru.
(navijac, 20. februar 2022 22:38)

Nema to veze sa ttenerom.
Kada uporedjujes te igrace pogledaj samo koliko su Zvezdini fizicki nadmocniji u skoku,odbrani...
Jedino sto vidim sto trener nije naucio Lesora da brani reket,stalno ispada iz odbrane.
Premekana je ova ekipa Partizana za ovakvu kosarku koja zvezda namece,mnogo kontakta.

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

zvezda partizan,derbi u sred Srbije. Trener mora da priča na engleskom. Izem ti derbi i košarku ! I to finale nacionalnog kupa ! Gde su naši igrači ?!
(luks, 20. februar 2022 21:11)

Dobrodošao u 21. vek! Ako želiš rezultate u profesionalnom sportu, trebaju ti dobro plaćeni stranci. Kako da stigneš do vrhunski rezultata kada ti igraju Zagorac, Dangubić...

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ceko 2.poluvreme sudije nesu sdasvim svoje skinuli gače ispred željka dok jih masiro pa nesmeju ni nameran lakat da pogledaju kamoli nešto sviraju kao što su celo 2.poluvreme sdvirali da se smrzneš u korist partizana,da je bilo suđenje objektivno baremn kao u evroligi zvezda bi večeras napravila razliku možda i 40 poena jednostavno je razvalila igrom partizan.

Sofronije

pre 2 godine

Jeste tebra, na 10 utakmica ubodete jednu pobedu, pa vas onda nema sledecih 10 utakmica, baci pogled na tabelu.
(2CRAZY, 20. februar 2022 23:44)

Tebra, ne razumeš ti to, nije to ono takmičenje koje ste vi nekad igrali. A ni matematika ti nije jača strana, imamo 9 pobeda i 14 poraza, a to je teško jedna pobeda u 10 utakmica, tebra.
Za tebe je nesto lakši račun, tipa koliko je 15+17?

Bratislav

pre 2 godine

Čestitke na trofeju i Panteru,Lesoru,Dangubiću,Trifunoviću,Avramoviću,Vukčeviću i Smajlagiću,ipak su i oni zvezdaši.
Drugi put partizan neka bira igrače po drugim kriterijumima a ne da su bivši igrači Zvezde ili njeni okoreli navijači,eventualno sinovi Zvezdinih bivših igrača.

NemanjaBb

pre 2 godine

Grobari,ok, vi ste institucija. Kad poednni put uzelinekiozb trofej, kad ste igrali evroligu?
Nemojte samo o budzetu, imate fino skup tim i najboljeg trenera Evrope svih vremena. Hvala

Rale

pre 2 godine

Jao lopatari, pa šta da vam radimo,kolko još da vam se da para,razbi vas Zvezda ko dete zvečku, juče ste se izlomili protiv FMP a duša vam u nosu jer vaš evropski trener nema onu stvar da odmara jadne Pantera i Ledeja, još bi vi juče parnim valjkom kloparali za Beograd.

Sofronije

pre 2 godine

Au koja sramota, izgubismo od ekipe koju svi zivi lemaju u Evro Ligi...
Dosta fali Partizanu, suvise blago igraju, nepovezano, morace jos dooosta da napreduju, jer ovo ne obecava, tu su kvalitetni igraci, ali ne igraju dobro, ocigledno problem do trenera.
(2CRAZY, 20. februar 2022 23:03) # Link komentara

Samo da te obavestim pošto izgleda ne pratiš najjače evropsko takmičenje, ti koje svi "lemaju" su u gostima dobili Makabi, Zenit, Olimpijakos i Uniks, a kod kuće, Žalgiris, Panatinaikos, Asvel, Olimpijakos i Bajern.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Nego, jel neko brojao poene domacih igraca veceras? Ja izbrojao 5 ukupno. U tome lezi razlika izmedju nase Zvezde i Partizana. Sve dok domaci igraci greju klupu u kljucnim utakmicama u Partizanu, Zvezda ce lagano da dobija svaki derbi. Ovo veceras, budimo realni..3 dana da smo igrali ne bi spustili ispod 15. Drzimo ih 30 minuta od 17-24 poena lagano. To se zove rutina.

marko

pre 2 godine

Da bi Zvezda dobila mora da ima "pristojan" sut veceras! Svedoci smo, da ako ne krene sut, nema ni pobeda (nebitno koji je protivnik)... Tako je seletovan tim, Zvezdin tim nema izrazitog "skorera"... Sanse su 50%-50%!

WillyWonka

pre 2 godine

"Zeljko hitno nesto moras da promenis, jer ovaj tim nije za Evroligu, a nije cak ni za f4 Eurokupa. Jos jednom cestitke i sve najbolje u Evroligi komsije.
(Aleksandar, 20. februar 2022 23:19)"

Ne treba Željko ništa mijenjati, treba Željka mijenjati. Osim ciničnog i provokativnog osmjeha na svaku sudujsku odluku, nema ništa. Toliko mu sudije tolerišu, pa trebao je biti isključen puno prije Radonjića. Bolje bi mu bilo da gleda igru svoje ekipe, nego da gleda šta sudije rade. Ponaša se kabadahijski, a rezultata nema.

Zoran

pre 2 godine

Ne znam cemu toliko cudjenje. Ova ekipa Partizana u bivsoj Jugoslaviji , nivo druge lige. Sem Pantera ovo ostalo nije za basket na Adi.
Kosarka kao sport je na silaznoj putanji. Hale su polu prazne i na EL utakmicama, a o prvenstvima i da ne pricamo.

e

pre 2 godine

vidi se da Zvezda ne zasluzuje da igra Evroligu i da bi trebala da prepusti istu Partizanu jer igra koju on pokazuje ravna je funal foru...nije lako igrati iz hendikepa -10

bvb

pre 2 godine

Tako to ide kad KKP urgira i 3 sata pred pocetak utakmice zamene sudije pa Juras udje u igru. Sve to ide od ovih sa vrha preko predsednika lige do sudija.

nesa80

pre 2 godine

derbi cim pocne gotov je sa ovakvim snagama,vec u startu je gotovo jer je zvezda bolja za 20 koseva samo je pitanje koiliko ce biti,navijam za partizan ali eto videcete partizan ni jednom nece ni povesti tokom utakmica ove godine,cak i kad pocne utakmica nece ni 2 razlike voditi.mi grobari necemo docekati radost ni da vodimo protiv zvezde a kamoli da dobijemo neku utakmicu

Avangar

pre 2 godine

Svaka cast Obradovicu na svemu sto je uradio u karijeri ali Trinkijerijev Partizan je poslednji Partizan koji je igrao kosarku, ovo nema veze sa kosarkom. Izgleda da ga je zaista pregazilo vreme, svakog pregazi pa i Zeljka, to je zivot.

Mikii

pre 2 godine

Zvezda je jednostavno preozbiljan protivnik za Partizan. Koliko god bili 13. 14. u Evroligi, za nas su Golden Stejt. Kad se sa tim pomirimo, onda nece biti prepucavanja i sramocenja Partizanovih navijaca po komentarima. Jaci su i tu je kraj svake price. Obradovic potpuno nemocan.

Gaženje lažne insitucije

pre 2 godine

Samozvana i lažna institucija opet pukla a 20 miliona evra državnog novca ide strancima i Rumenku a rezultati ispod nivoa...malo je i to,sledeće sezone bar 30 milki,valjda će uzeti neki trofej.

Stan Marsh

pre 2 godine

A pre samo 3-4 meseca...

"Partizan ove sezone i nema protivnike, osvojice sve moguce trofeje a cilj moze da bude samo sve pobede u sezoni. Mene ova sezona ne uzbudjuje uopste kao da Liverpool igra Ligu Konferencije i drugu Ligu Engleske. Znas unapred ishod...
(RW#0, 25. oktobar 2021 15:52)

Uvod u seriju pobeda…
Eurocup: pobede Turk Telecom i Huventud u Beogradu i Andora u gostima…
Aba liga: pobede Borac i Zvezda u gostima…
Pobeda protiv Lietkabelisa u Beogradu, pa ponovo serija od tri pobede…
Aba liga: pobede Budućnost u Beogradu i Igokea u gostima
Evrocup: pobeda Levallois u gostima
11.12 protiv Cedevite u Beogradu, utakmica sezone za Partizan, ukoliko pobedi, sa 5 pobede u prvom delu ABA lige biće neprikosnoven na prvom mestu..
Sportski pozdrav :)
(Bmw, 26. oktobar 2021 16:03)"

Ranko

pre 2 godine

Porazi su sastavni deo sporta,ali na ovakav nacin vec drugi put sa Zvezdom,trazi odgovore od nedodirljivog Obradovica.Tim ne izgleda bolje nego pre dva,tri meseca.Praviti tim bez pleja je samoubistvo.Osim Madara,Partizan nema pleja i Obradovic je tu ubio celu sezonu.Svojim preagresivnim odnosom je mnoge igrace potpuno udavio i prosto su nestali
(Dangubic,Zagorac,Madar,Glas),Smailagic izgleda gore nego na pocetku sezone kao i Ledej.Na kraju se strategija za ovu sezonu svede da Panter radi sta hoce,a Trifa i Koprivica junior imaju privatnog najskupljeg ucitelja.Ostali tesko da mogu da uzivaju u sezoni i da napreduju igracki.Ne treba ocekivati bilo sta ove sezone jer ova druzina nije u stanju da se nosi ni sa ovim EL nivoom kao Zvezda,a ne sa nekim timom iz prvih 15 EL.

bolji život

pre 2 godine

Jača klupa,nema šta...Partizan sem prvih pet nema igrača s klupe koji mogu nešto da učine ..pokrenu ekipu,veži neke poene....jednostavno,Zvezda ima jaču ekipu i to su momci pokazali na terenu.

Sofronije

pre 2 godine

Jeste tebra, na 10 utakmica ubodete jednu pobedu, pa vas onda nema sledecih 10 utakmica, baci pogled na tabelu.
(2CRAZY, 20. februar 2022 23:44)

Tebra, ne razumeš ti to, nije to ono takmičenje koje ste vi nekad igrali. A ni matematika ti nije jača strana, imamo 9 pobeda i 14 poraza, a to je teško jedna pobeda u 10 utakmica, tebra.
Za tebe je nesto lakši račun, tipa koliko je 15+17?

dinosaurus

pre 2 godine

Neka bude dobra kosarka, da se prica o njoj. Neka sve bude fer i posteno. Neka navijanje bude za spice i udzbenike. I na kraju ono najvaznije, neka Zvezda pobijedi.

luks

pre 2 godine

zvezda partizan,derbi u sred Srbije. Trener mora da priča na engleskom. Izem ti derbi i košarku ! I to finale nacionalnog kupa ! Gde su naši igrači ?!

garavi,tuki vam uvalili...

pre 2 godine

Oduševljava me trenerčina Obradović i njegova prva petorka.
Koliko trebaš biti ograničen i ne počinjati kao normalan čovek
Kako se provincijalac snalazi u velegradu..

arene ..

pre 2 godine

Gledam na rts-u jer je koliko toliko normalan zvuk..
Na areni su utisali zvuk iz hale a pustili komentatore da se deru,tako da se samo oni cuju..
Amaterizam!

Ivan

pre 2 godine

Svaka cast Obradovicu na svemu sto je uradio u karijeri ali Trinkijerijev Partizan je poslednji Partizan koji je igrao kosarku, ovo nema veze sa kosarkom. Izgleda da ga je zaista pregazilo vreme, svakog pregazi pa i Zeljka, to je zivot.
(Avangar, 20. februar 2022 22:18)

to sam rekao jos na početku sezone kad ste ga doveli ali vi ste se uspalili tad i već ste sve unapred osvojili sa najboljom trenerom univerzuma.

Obradoviću ovo nije trebalo, pregazilo ga vreme odavno

super

pre 2 godine

Jeste tebra, na 10 utakmica ubodete jednu pobedu, pa vas onda nema sledecih 10 utakmica, baci pogled na tabelu.
(2CRAZY, 20. februar 2022 23:44)
matematika ti nije išla 9 pobeda i 14 poraza(o tih 14 poraza 6 smo izgubili na 1-3 poena)..i pored korone i povreda smo vas dva puta dobili +15-16 razlike...niste vi za ovaj sport!

Red

pre 2 godine

Na strani Partizana su : sudije, košarkaški savez, budžet, država. Na strani Zvezde su: ratnički duh, ljubav igrača prema klubu, navijači, košarkaška tradicija.
(Malo vas je grobari!, 20. februar 2022 19:23)
Kosarkaska tradicija, sad sam sve u zivotu video
(crno beli, 20. februar 2022 19:43) # Link

Neki imaju istoriju od yu,a neki od devetdesete.

Mare

pre 2 godine

@mg

Ne znam da li da se smejem na ovaj komentar o tankovanju ili ipak da se sažalim na tebe jer se vidi da ti je baš teško. Pa prijatelju zar ti ne vidiš kakva je razlika u kvalitetu? Ako i bude trebalo da Partizan dobije nešto, biće sledeća u ABA ali samo da vas namestimo na neko mesto pred plej of.

Znatiželjko

pre 2 godine

Partizan kakvu odbranu igra na treningu kad se podele u dve ekipe rezultat je garant 150:140 i onda naravno da su u tripu da su najjači na svetu.
Za Zvezdu je obrnuto, em što su ofanzivno limitirana ekipa, em što svi kidaju odbranu pa zbog treninga na kojima je na kraju 20:18 i ono malo samopouzdanja za šut izgube.

ultrasrbin

pre 2 godine

(dragica, 20. februar 2022 22:05)
Najgori bio madar koji nije opste u protokolu za KUP.
ali kada domacica pise komentare umesto da sprema pitu.

pesadinac

pre 2 godine

Dok je bilo 0:0 Partizan je bio potpuno ravnopravan sa Zvezdom.
(Micko, 20. februar 2022 23:05)

Vec posle prvog Zvezdinog kosa Obradovic promenio taktiku,
umesto da se koncentrise na igru svojih igraca on se bavio sudijama.

Pazarac

pre 2 godine

Najaci je bi Danilović bled kap krvi nema gledao je sto prije da uruči pokal Lazicu i pobeze kao Miš od Mačke….hahahaha. Stvarno sramota je…ovoliko razlike u oba derbija…šta će bit u trećem ne smem ni da zamislim….Zvezda

Kreza

pre 2 godine

Zao mi mlade domace igrace Lesora,Ledeja , Kuruca, Mura i Pantera sto ce na pocetku karijere biti toliko ponizeni ,pa se bojim da ne zaostanu u razvoju i onda nasa reprezentacija nece imati nikakve koristi od njih

Kreza

pre 2 godine

Zao mi mlade domace igrace Lesora,Ledeja , Kuruca, Mura i Pantera sto ce na pocetku karijere biti toliko ponizeni ,pa se bojim da ne zaostanu u razvoju i onda nasa reprezentacija nece imati nikakve koristi od njih

ferdinand

pre 2 godine

Da li je moguće da su ovo svirali Koprivici kao faul u napadu, čisto zidanje, Mitrović se bacio.
A onda posle Kalinić odigrao Moravac do koša i sudije ništa.
(lupa, 20. februar 2022 22:23)

A onda je mrmot zavio čokoladu...

smeh

pre 2 godine

Čestitke crvenima! Ubedljivo su najbolji na ovim prostorima i samo ih neko čudo može sprečiti da ne osvoje i ABA ligu i naše prvenstvo. A uplakanima ostaje sada da kukaju na trenera i igrače Partizana i da ih prozivaju kao i ekipu crvenih kada opet izgube od nekog u EL. Izgleda da Partizanu fali još koji igrač od 3 miliona da bi možda izgubili jednocifrenom razlikom za početak.

Tragikomedija

pre 2 godine

Evo ovako. Željko Obradović, koliko god da je najbolji evropski trener svih vremena, ove sezone vodi Partizan kriminalno. Svaku drugu bitnu utakmicu odigramo katastrofa. Nastavljamo da idemo ispod bloka Stefanu Markovića nakon što nam je dao 5 trojki čovek. Preuzimamo sve, ali Željko očigledno ne kapira da nismo Fener i PAO, i da Kalinić može da celu utakmicu koristi mismečeve do mile volje. Dve krštene akcije danas nisam video, dve. Mur i Panter šta izmisle izmisle, ako prođe prođe. Lesor isto može da stvori sam sebi šut u reketu, i to je to. Ekipa selektovana kriminalno. Bez pravog pleja, sa dva konzistentna šutera, sa Dangubićem kao najboljim defanzivcem, sa Balšom Koprivicom kao prvim centrom pola sezone. Čovek celu utakmicu priča sa sudijama, konačno vezali dva, tri koša i dva, tri dobra defanzivna poseda i čovek dobije tehničku. Čeka 10-0 da traži tajmaut. Trinkijeri je sa 10 puta jeftinijim timom igrao 10 puta bolje. Sve na kraju pada na Željka, on je selektovao ekipu, on snosi krivicu što se blamiramo dva derbija za redom. Sa Filipovskim smo igrali bolje u derbijima.

Aleksandar

pre 2 godine

Kao realan navijac partizana cestitam svim dobrim navijacima zvezde, kao i zvezdi. Ljudi su mnogo bolji od nas i to je realnost. Tako je i sa aba ligom, unapred vam cestitam na tituli iste, jer nema ko moze da vas pobedi u playoffu ni u ludilu. Partizan mlako, na neki nacin uzasno, cele sezone se vucemo na individualni kvalitet protiv slabijih ekipa. Dva teska poraza od vecitog rivala, poraza koji nisu bili ovako sramotni cak i kad smo bili sedmi u aba ligi. Zeljko hitno nesto moras da promenis, jer ovaj tim nije za Evroligu, a nije cak ni za f4 Eurokupa. Jos jednom cestitke i sve najbolje u Evroligi komsije.

Кањош

pre 2 godine

Ипак је Евролигашко искуство пресудило. Није исто калити се са Реалом, Барсом и са Шљонском, Андором... Мора ту још проје да се поједе. Једина добра ствар за Партизан је што су се измерили са Евролигашем, да се не полети и не створи нереална слика о некој снази тима. Нека буде ове сезоне Еврокуп, па да имамо два тима у ЕЛ догодине.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

2CRAZY, s obzirom na probleme koje smo imali, s obzirom da imamo najmanji budzet u EL, nasi rezultati u istoj ove sezone su sasvim ok. Jedno 5-6 utakmica smo izgubili na loptu, dobijene. Od svih utakmica mozda smo u 3-4 bili kompletno nadigrani. Uniks, Monako i Alba u Bg-u i mozda jos jedna na gostovanju. Ostalo sve na jednu dve lopti. I ne znam kakve veze imate vi sa EL posle ovog rutiniranja u Kupu?

Batko

pre 2 godine

Jeste tebra, na 10 utakmica ubodete jednu pobedu, pa vas onda nema sledecih 10 utakmica, baci pogled na tabelu.
(2CRAZY, 20. februar 2022 23:44)

Ne misliš da je malo glupo da vi pričate o EL ?

Alo breeee

pre 2 godine

Navijam za Partizan otkada znam za sebe ...ali ne i za ovo :
"Kod Partizana najbolji su bili Matijas Lesor sa 19 poena, Kevin Panter je dodao 14, Dalas Mur 11, uz pet asistencija, a dvocifren je bio još Zek Ledej sa 10 poena."

Gde su nasi klinci ???


Izvini to su naši klinci, vi ih nemate, na sve koje si računao to su zvezdina deca😉.
PA tako je to kad ih dovodite da bi samo prkosili zvezdi 👌ajde uzdravlje.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

predvidjam 40+ slobodnih bacanja (posto je sudijama lakse da sviraju sve nego da uspostavljaju kriterijum) i 2+ sata nervoze na terenu
(mihajlo, 20. februar 2022 19:28)

I sviranje svega je kriterijum. Mozda i najbolji za ovakve utakmice. Neka se igraci prilagode i igraju cisto.

nidzerland

pre 2 godine

2 trojke Stefana Markovica??? ovo dobijamo 100%! secam se komentara Sarenca iz vremena reprezentativne karijere Markovica: "Kad Markovic pogodi trojku, reprezentacija dobija!"

Косингас

pre 2 godine

Мене само занима коме ће Лазић да се освети за онај лакат Ледеја. То нико да спомене, као случајно је било.

Милан

pre 2 godine

Како рече Мута, све је то нормално.Деонстрација силе у односу на немоћни тим партизана.Што се тиче ових наших стручњака који су се питали и стално оспоравали долазак Стефана Марковића мислим да им је вечерас све објаснио као и читав тим Звезде уосталом..

joca

pre 2 godine

cestitke zvezdi.pokazali su da su mnogo bolji od nas.sjajnu odbranu imaju. sto se vise obradovic dere igraci sve manje znaju sta da rade.tako mi deluje neznam

mile

pre 2 godine

Rade panterski botovi iz centrale u Zelezniku sve u 16. Sad su svi na radnom mestu 24h zbog izborne kampanje valjda.
(Kosarka je Partizan!!!, 20. februar 2022 22:46)

Ma sad moze i iz Zeleznika. Vas pocistili narkomani tamo. Sto se kaze u svakom zlu cuci nesto dobro. Samo jos da vas pocistimo iz centra glodarstva - Padinske Skele. Ako neko moze na google maps da posalje kako se ide do tamo

Neo@

pre 2 godine

veverac, 20. februar 2022 20:57)

Pa kad dobiješ prenos finala Kupa Koraća za džabe od nekoga, valjda je normalno da mu barem iz poštovanja držiš logo! A verovatno je i to dogovor dve televizije.
Ovo veče, finale je sigurno najgledanija emisija (događaj) u Srbiji!

JPR24

pre 2 godine

Željko može da se pakuje. Ovo ne lici na ništa. Niti postoji igra, niti ima ikakve organizacije, o odbrani da ne gubimo vreme, ona ne postoji ! Vodi ekipu već šest meseci, ni 5% napretka, sve se svodi na individualnu igru oa ako ubode, ubode… Ajde bre dosta je tog cirkusa. Svi napolje, Ostaja, Željko, Savic, pa neka vode i Mura, Puntera, Lesora i ostale banane, ovo nije Košarka već smejurija !
A Zvezda, igra, brani, zalsuzeno će i dobiti bez ikakve dileme !

Extream

pre 2 godine

Zanimljiva cinjenica:
Od 28 poena Partizana u prvom poluvremenu domaci igraci su dali ukupno 6 poena, koliko i reprezentativci Albanije. Sreca pa je Panter dobio drzavljanstvo, inace bi nasi igraci dali 0 poena...

A primaju se o osvajanju EK i lige, kako da ne

pre 2 godine

Kao sto juce napisah, sa Avramovicem, Murom i Panterom na pleju Zvezda ce nas dobiti 100 od 100 utakmica. To sam napisao na rezultatu 0:0 veceras, ali mi nisu objavili komentar. Gde je onaj sto mi prica juce o tome kako je Panter zabio 17 poena za poluvreme i ubedjuje me da je ok sto tako igramo gde ce on da zvace loptu po 20 sekundi, a ostala cetvorica na terenu ce da statiraju i mole se bogu da on sve ubaci. Vidite da se tako ni Mega i FMp ne mogu dobiti, a ne ozbiljan tim. Najveca greska Zeljka ove sezone, a to pricam od pete utakmice je resenje na pleju. I nije nam trebao ni lesor, ni Vukcevic samo jedan krsteni plej i jedan solidan plej. Da je tako ovde bi veceras bilo egal, a ne plus 30 za Zvezdu. Zbunio je totalno igrace Obradovic, ne znaju vise da igraju ni ono sto su znali, sudaraju se na svakoj utakmici, nemaju pojma koji je napad pozvan, u odbrani cuvaju igrace kao odbojku da igraju a ne kosarku na tri metra od njih. ajde bre. A ledeja necu ni da komentarisem u jakim utakmicama, promasaj da veci ne moze da bude, znaci onaj Rason Tomas je doktor kosarke za sve koje imamo sad na tim pozicijama. Sto je najtuznije i onaj Perkins od prossle sezone je bolji od svih plejeva koje trenutno imamo. Mi se nismo pojacali u odnosu na proslu godinu nego smo se oslabili i to debelo...

Neo@

pre 2 godine

Čair bejaše prima blizu 5.000 ljudi ako se ne varam (zvanično 4.800).
Ovde brat bratu 6.000 najmanje ima!
Korać je postao zaštitni znak Čaira i šteta je što hala nije barem za par hiljada veća, jer ovo finale kupa Srbije iz godine u godinu postaje bukvalno svetkovina srpske košarke. Niko sem Španaca, ovo nema! Niko!!!

super

pre 2 godine

tim koji je dao Zvezdi 13 i 15 poena po četvrtini hoće u Evroligu..ha,ha,ha pa sad znate gde vam je mesto...sprdnja govorili smo vam da je Željko prevaziđen zadnje dve godine u Feneru je uzeo samo Turski kup sa toliko para zato su ga i oterali...

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

Igrač utakmice u ovom trenutku: AUSTIN HOLINS! U odbrani "izluđuje" Kevina Panterna, u napadu veoma dobar, poentira, asistira. Svaka čast!!

Straight Outta München

pre 2 godine

Lopta od Voltersa u aut sudije za Zvezdu.Iz napada tog kos.
(Slavko Vrekic, 20. februar 2022 22:44)

U pravu si. Taj detalj je odlucio. Ahahahhahahaha

željko

pre 2 godine

Kakvo poniženje! Dokaz da nije sve u parama. Dok smo imali domaće igrače sa po nekim strancem igrali smo lepo, raznovrsno a ovo je da se čoveku zgadi košarka. Ovaj Partizan je očajan, ovo ni našta ne liči. Željko bolje da se penzioniše.

nesa80

pre 2 godine

ovaj partizan kad igra derbi sav se uspanici,sve se nesto cimaju,drhte,gube loptu ko deca,ukoce se totalno,kos uglavnom ako daju to je nesto slucajno iz ocaja,u odbrani padaju na te obicne finte.kad bi se malo smirili psihicki mozda bi izgubili 5-10 razlike a ne ovako ko da igraju sa krkom a ne da je derbi.bilo koji navijac ove godine ako spomene titulu i evroligu taj veze sa mozgom nema,da cutimo i gledamo da se ne obrukamo vise ovako u plejoff gde nam je polufinale puna kapa,i u evrokupu da bar doguramo do cetvrtfinala,ako je neko mislio da mozemo nesto ove godine sad mu je valjda sve jasno

Fox

pre 2 godine

Ja kao neutralni posmatrač mogu samo da kažem da bi bilo koji drugi trener dobio otkaz posle dva poraza od 20 razlike u dve utakmice posle najvećeg rivala! Ali pošto gospodina obradovića štite rezultati koje je napravio sa All Star timovima, ništa od toga.

лоше кренули па нагло попустили

pre 2 godine

Rade panterski botovi iz centrale u Zelezniku sve u 16. Sad su svi na radnom mestu 24h zbog izborne kampanje valjda.
(Kosarka je Partizan!!!, 20. februar 2022 22:46)
хахаххахаааааххаха,селтикси а?
хахахахахахаа

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Нисам очекивао баш оволико убједљуву игру и побједу. Свака част за Радоњу и момке. БРАВО ЗВЕЗДО! 🏆👏👏👏

Igor Novi Sad

pre 2 godine

Kako dva losa ubise Miloša hahahhahahhahhahahahhaha Strah od Partizana,jesi ti realan druže od koga,Abramovića misa,Zagorca,Zeka,Pantera teškog Indijanca pa on je mene i u Zvezdi nervirao jer ne volim igrače takvog tipa i za kraj nacekacete da vi nas skinete a čak i da se to desi u skorije vreme,mada ne verujem ali desi se..neće mi biti Bog zna koliko krivo pa nismo mi bolesni kao vi koji 13x za redom budete prvaci(isključivo sto niste imali aman bas nikakavu konkurenciju jer su svi klubovi bili pred gašenjem u većini tih sezona,svi talentovani igrači išli kod vas,otimali ste)sad imate Zvezdu i to je problem,problem su i Mega i Fmp na neki način dosta manji naravno..ali poenta da budete prvaci čestitamo i ne mislimo da smo samo mi Bogu dani i da mi treba da postojimo,nećemo pljuvati državu,presednika pa bilo ko da to bude isključivo zato da nije te iste države kakva takva je Srbija naša je i ja je volim svim srcem,ja sam ranije navijao za Partizan u EL kao Srpski klub do tog momenta kad je Zvezda posle 17god postala prvak a vi počeli da pljujete istu tu državu koja vas “Hlebom hrani” E to je licemjerstvo i bolesni bezobrazluk i od toga ili sam neutralan ili svim srcem protiv vas…

Dtr

pre 2 godine

Nemoj o šljaka košarci molim te, istinski velikani Jugoslovenske pa i Evropske košarke su isključivo Jugoplastika, Cibona i Partizan, čak je i Bosna bila evropski šampion.
A vi ste pola veka bili krajnje nebitni, dok iz Železnika ne vaskrsnu ova današnja Zvezda, a i ista je opet u Evropskim okvirima obična kanta.
Pa mi imamo višestruko više učešća na fajnl forovima nego vi prolazaka iz grupe da ne nabrajam titule u nekadašnjem kupu Evropskom kupu R. Koraća:-))).
(Rebrača, Drobnjak, Krstić, Peković, Bogdanović, 20. februar 2022 20:27)

Znači po tebi košarka postoji oa 1977. Za tebe ne važe Korać, Daneu, Djerdja, Plećaš, za tebe ne postoji OKK Beograd, Lokomotiva... Za tebe ne postoje Aca Nikolić, Bora Stanković, Nebojša Popović, Raša Šaper koji su postavili temelj naše košarke. Kuća se gradi od temelja. Da nisu postojali ovi ne bi ni vi postojali a postali ste jer je Srbija uz pomoć Genexa htela da napravi tim konkurentan istim takvim timovima u Hrvatskoj (Jugoplastika, Cibona) Bih (Bosna). Uništen jedan OKK koji je bio veće ime od Partizana pa i Radnički koji je osvojio kup kupova

gl

pre 2 godine

Neprocenjivo kada vidis onu crvenu facu Obradovica,rezultat manje vise i nebitan... Danli ce biti - 5 ili - 20, koga briga kad ih ovako na poluvremenu stavis na mesto, al dzava, opet ce oni da se busaju i ismevaju Zvezdu u EL.... Kompleksi, bili i ostali.

LAC

pre 2 godine

Hemija i uigranost su pobedile novac i to je jedino važno. Partizanov supertim se ponovo raspao, verovatno će opet izgovor da budu petogodišnji planovi i povratak u Evroligu na koji se čeka 8 godina a čekaće se kako stoje stvari još toliko.

deki 27

pre 2 godine

U pobedi se necu poneti ali veceras, samo kad su stigli na 13-11 ,ni jednog momenta se nije dobodio u pitanje pobednik. Zvezda je do poluvremena zavrsila posao a u trecoj deonici spustila tempo i rutinski dobila ovu utakmicu. Vise skokova, vise ukradenih a manje izgubljenih lopti, ravnomerno easporedjeni poeni, sve su to faktori zbog kojih je na semaforu velikih plus 21.Jos nesto, nadam se da cete konacno da prestanete sa besmislicama tipa FMP, Radnicki basket i slicno

Dexxo

pre 2 godine

Za ove sto vode statistiku domacih igraca i razvoja istih. Za CZ domaci igraci mladji od 27 godina 0 poena jer je poznato da su igraci od 32+ zalog za buducnost. Takodje zamolio bih vas da se ne pravite ludi jer znate da nam je najbolji domaci igrac povredjen protiv FMPa a da Zagirac ne igra ceo turnir.
(Aspera, 20. februar 2022 23:01)


Ahahahahaha komentar godine... I šta kažeš, igrači mladji od 27 godina 0 poena??? Brate, pa vi ste onda osvojili kup? Oće li Tegi objaviti na instagramu? Pitam za Ostoju, da ga taguje

Partizanvac

pre 2 godine

(kvisko, 20. februar 2022 23:06)
Nije tacno. Potpuno suprotno, ali to NE MOZE sa ovim igracima i kao da to nece da prizna sebi. Preuzimanja katastroflna, stalno rupa pod kosem ili na tri poena.

Aster Blistok

pre 2 godine

Biće predavanje Žoća... Biće to čas košarke.
-i bez obzira za klasu bolji trener mislim da je i tim Oartizana kvalitetnije selektovan.
-Partizan je na poziciji 1 za klasu jači.
-Zvedzina jedina prednost odbrana ali i Partizan će večeras to neutralisati svojom jakom odbranom.
- očekujem da Partizan dobije 10 do 15 razlike.
(zoran

Zorane, moram da ti odam priznanje za tvoju "stručnu" analizu. Svaka ti čast. Nego, kaži mi nešto. Koliko godina imaš?

Komentar godine

pre 2 godine

Продајем црно беле мајице "КУП ЈЕ НАШ"
Повољно у пола цене.
(Остоја, 20. februar 2022 23:14)


Vrh 🤣🤣🤣😂😂😂
Može 2 kupiš 3'ća gratis?

Znalac

pre 2 godine

Pogledajte koliko su poena postigli Srpski igraci Partizana, na jednoj ruci moze da se sabere.
Cisto bacene pare na Lesora, Pantera, Lidaya itd.zasto Miletic nije igrao, ovo nije dobro za nasu kosarku.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Potpuno je stvorena neka nenormlana atmosfera pred ovo takmicnje, razni intervjui, spinovi, pravi se neka prica da je ova utakmica biti ili ne biti. Ne znam zaista zasto. Ovaj trofej odavno nema nikakvu vaznost. Ja se nadam da ova mrznja ne iskalira u nesto mnogo lose veceras, da ne bude tuce, povredjenih i ostalo. Nadam se postenom sudjenju, da ce biti normalan kriterijum. Nadam se naravno pobedi Zvezde, ali opet, previse nekog nabija mrznje za utakmicu koja donosi trofej koji sam po sebi ne donosi nista.

Milan

pre 2 godine

zvezda partizan,derbi u sred Srbije. Trener mora da priča na engleskom. Izem ti derbi i košarku ! I to finale nacionalnog kupa ! Gde su naši igrači ?!
(luks, 20. februar 2022 21:11)

CSKA gde su Rusi? Fener gde su turci? Samo u Americi je većina igrača domaće...

marko

pre 2 godine

Sram te bilo Obradoviću, koliko para imaju Ledej, Lesor, Panter, da igraju protiv Splita, Krke, Zadra, pa Davidovac, Dobrić, Lazić su legende za njih, njih niko neće, igraju srcem.

ZaphodBeeblebrox

pre 2 godine

Gde li je onaj grobarski "stručnjak" koji danas napisa da je sve osim odbrane na strani Partizana i da će biti lagano 10-15 razlike za Lopatare.

Pa, da ih nema ne znam čemu bi se nasmejao u ovim čemernim vremenima.

Petar

pre 2 godine

Brate sto je najgore nije indivindualno kvalitetnija nista. Niko ne moze da me ubedi da su Kuzmic i Mitrovic bolji od Lesora i Ledeja, ili da su Volters, Ivanovic i Markovic bolji od Pantera, Mura i Avramovica. Zvezda je dosta bolja na trojci zbog Kalinica i to je to. Sve je ovo samo potpis trenera i nista vise, i svaka cast Radonjicu, ovako je jos samo general Dule postavljao igru.
(navijac, 20. februar 2022 22:38)

Nema to veze sa ttenerom.
Kada uporedjujes te igrace pogledaj samo koliko su Zvezdini fizicki nadmocniji u skoku,odbrani...
Jedino sto vidim sto trener nije naucio Lesora da brani reket,stalno ispada iz odbrane.
Premekana je ova ekipa Partizana za ovakvu kosarku koja zvezda namece,mnogo kontakta.
(as, 20. februar 2022 22:46)
I ne samo to, atletski inferiorna. Nisam siguran da su nasi centri bolji od Kuzmica, Ognjen je prekaljen igrac, dugo u sistemu. Ledej je limitian visinom, pa Radonja pocne tekmu sa Davidovcem, Mitrom i Kuzmicem. Nema sanse da se naigras protiv njih. Ponavljam, KKP osim Pantera nema igraca da parira ovakvoj Zvezdi. Kao sto godinama Zvezda nije mogla nista Duletovom Partizanu. Kost na kost i skakavci u reketu.

nemanja

pre 2 godine

Pune 3/4 nijedan srpski igrac u redovima Partizana nije postigao kos. Na kraju, ukupno 5 poena su dali srpski igraci. I onda pricate nesto Zvezdi...

blagonakloni

pre 2 godine

Posted utakmice I pobede nad Uniksom- napisao sam- Holins će kidati, a Marković biti x-faktor u finalu protiv Partizana!
Nisam mislio na ovo finale, a sada , nažalost po srpsku košarku, mislim da će finale na koje sam mislio biti , Zvezda- Budućnost (ne Partizan)
Partizan je u kanalu, ne seirim- konstatujem!

daki Srb

pre 2 godine

Ako se ne varam, u 2 derbija Partizan ni jednom nije poveo ?!?!?! Ne pamtim kada se desilo da u derbi utakmici bar u jednom momentu neki tim ne povede....auuu rodjaci

Voja

pre 2 godine

Nema veze Obradović, Holis, kalinic i Volters su igraci mnogo bolji i fizički jači od Partizanovih.Lesor me prijatno iznenadio, mislio sam da tablu ne moze pogoditi, drugi svi iz Partizana Losi

kortizol

pre 2 godine

sudije pustile zvezdu da ubijaju u odbrani,kalinic kod omasene trojke trazi faul a igrac stoji metar od njega
(nikola, 20. februar 2022 22:01)

tako je Nikolice sine, ali kreći polako na spavanje sutra škola prva smena

lupa

pre 2 godine

Čestitke Zvezdi, zaslužena pobeda, pokidali.

Ne može da se igra košarka bez pleja, a Partizan nema pleja. Ima dva silovatelja lopte, Pantera i Mura, ima Avramovića koji nema pojma. Jedino ko tu malo podseća na pleja je Madar, ali je još zelen za ozbiljnu košarku.
Nikakvih akcija nema i tako je cele sezone. Nikakva timska igra, sve soliranja, igra 1 na 1... Odbrana očajna.

Rajkovic

pre 2 godine

Pomnjaje sudzenju sa bilo koje strane je siguran znak apsolutne kosarkaske nepismenosti to su likovi Koji nisu igrali kosarku I njima nisu jasne finesse kosarkaskih pravila to Nije fudbal manite se komentara kosarku Sam igrao 20 g I bio trener sudzenju general o Dobro na svim utakmicama poneka greska Ali nista strasno najsnesnija prica je slobdnim bacanjima kao da se dele po kljuc pa trebao da su ujdnacena Radonja usetao pa zasto tehnicka, Da Koprivica je napravio faul......

Borisav

pre 2 godine

Navijam za Partizan otkada znam za sebe ...ali ne i za ovo :
"Kod Partizana najbolji su bili Matijas Lesor sa 19 poena, Kevin Panter je dodao 14, Dalas Mur 11, uz pet asistencija, a dvocifren je bio još Zek Ledej sa 10 poena."

Gde su nasi klinci ???

garavi,tuki vam uvalili...

pre 2 godine

Pored ovakve ekipe KKP i njene konfiguracije i Mega,Fmp,Krka i bilo ko može nametnuti svoj ritam jer pomenuti KKP i mučeni Obradović NEMAJU SVOJ STIL IGRE.
IGRA KO STIGNE,BEZ PLANA I ORGANIZACIJE,DISCIPLINE I BAR MALO MALO MALO
INTELIGENCIJE.
Ogadiste mi najlepši sport,
tek sad videh da su Božić,Čanak i Filipovski magovi
za ovog sirotog provincijalca.
Fuj i bljak...

vlado

pre 2 godine

Zvezda za klasu bolja!Vidi se razlika u zelji kod igraca,osim toga mnoooogo bolja odbrana zvezde,uz dosta kontakta,jako prljava odbrana na Panteru.Ledej, Avramović, Trifunović nemaju sta da traze u Partizanu.Sve u svemu Zvezda je sjajna,iako igraju mec sezone i iznad svojih mogućnosti, a Partizan bez pleja i odbrane nema sta da traži ni protiv slabijih ekipa od Zvezde,i to se videlo jos na pocetku sezone.Cestitke zvezdi, potpuno zaslužena pobeda!

matori

pre 2 godine

Rezultat je najmanji problem jer on dolazi pre svega kao razlika u pristupu i želji pa tek onda kvalitetu! Trinkijev Partizan je za ove bio Golden State!

as

pre 2 godine

Da ovaj zeljko zna nesto ne bi mu ovaj koprivica igrao
(petarczv, 20. februar 2022 22:21)

Pa kad kupi dva skupa igraca i spuca pola budzeta onda ostatak tima moraju biti beskorisni igraci.
U ovakvoj atmosferi i protiv jake Zvezdine odbrane tesko igraju i mnogo bolji igraci od jednog klinca

Tisa, samo Tisa

pre 2 godine

Ne secam se kada je Partizan igrao ovako podredjenu ulogu u derbiju. Vodjenje ekipe je danas licilo na sabotazu. Kao simpatizeru, preostaje mi samo da se nadam da ce Partizan ubaciti preko 60 poena.

zvezdaš

pre 2 godine

Mislim odvaljivanje. sa najtrofejnijim trenerom evrope i nba stracima ovalila ih zvezda kroz celu utakmicu. samo što su dozirali i održavali tih dvadesetak razlike kroz celu utakmicu onako lagano.

Džoni

pre 2 godine

Али лице Новице В., непроцењиво..
(Милан, 20. februar 2022 23:10)

Oni više nemaju takvog srčanog igrača i borca i zato smo ih ovako i pomeli večeras.

Pb

pre 2 godine

Meni ovi igraci partizana izgledaju uplaseno od trenera.covek samo vice posebno na onog veselog avramovica a I nije los igrac.oni I ono sto znaju kao da zaborave kad izadju na teren.previse se plase greske

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Један од значајнијих резултата ккп у последњој деценији је 0-0 у прва два минута финала у Нишу!

Istina

pre 2 godine

Za sve dušebrižnike i velike poznavaoce košarke.

Crvena Zvezda 2021.god Kup Novi Sad...

Milutin Vujičić, Nikola Šaranović, Aleksa Uskoković, Dejan Davidovca, Branko Lazić, Aleksa Radanov, Ognjen Dobrić, Marko Simonović, Marko Jagodić-Kuridža, Boriša Simanić i Ognjen Kuzmić.
Duop Rit i Džordan Loyd jedini stranci.

Jel vidite da može. Znači nema izgovora.

Jel jasnije zašto KK Plastikan?
(Mohikanac, 21. februar 2022 16:07)

Zaboravio si i O`Brajanta,koji je vraćen u tim za tu priliku i odmah napustio ekipu nakon kupa.Generalno,istamburali smo ih bez pola tima tada,svi bili pod koronom.

zvezdaš

pre 2 godine

Mene više brine što Vajt nije ni bleda senka onog igrača od prošle godine i kasnije sa naših pripremnih mečeva. Kao da se plaši? Ili kao da ne prima platu na vreme pa igra taman toliko koliko i kako mu plaćaju(ovo ne mislim ironično).
Da nam je on kako treba ne bi ni bilo bitno da li njima igra Smajilagić.

Borky

pre 2 godine

Mene više brine što Vajt nije ni bleda senka onog igrača od prošle godine i kasnije sa naših pripremnih mečeva. Kao da se plaši? Ili kao da ne prima platu na vreme pa igra taman toliko koliko i kako mu plaćaju(ovo ne mislim ironično).
Da nam je on kako treba ne bi ni bilo bitno da li njima igra Smajilagić.
(zvezdaš, 20. februar 2022 20:19

Covjek prosle godine prakticki nije ni igrao za Panatu a te 2-3 utakmice na pripremama ne znace nista,vrlo lako je moguce da smo promasili sa njim a mozda ima i kocnicu zbog povrede. U svakom slucaju nije ni blizu onoga kako je igrao u Zalgirisu.

Mihajlo

pre 2 godine

Kako je ovo Zoc zamislio bez Madara nije mi jasno,jedini je plej koji moze nesto da kreira. Avramovic je igrac kog ni Zvezdi ne bih pozeleo,sem tranzicije nema nista a ocigledan je ogroman manjak kosarkaske inteligencije.

Dule

pre 2 godine

Šta Partizanovi igrači rade na treningu da mi je znati! Pa, ja kao amater bi nešto ubacio i imao bar jednu smislenu akciju!
Satra ih Zvezda odbranom!Daj ne brukajte se!!!

Cika toni

pre 2 godine

Kad ovi 14-i na tabeli EL za poluvreme vode 21 razlike, zamislite Kako bi se proveli sa onim Malo boljim ?? Igrajte taj kup Koji ste kupili I pevajte, jer I za njega niste. Posebna prica Vam je najbolji trener u svemiru. Nevidjena sramota. Uskoro preko Karpata.

A

pre 2 godine

Nije mi jasno zbog čega se Obradović toliko dere na sudije, baš bih voleo da vidim gde su pogrešili. I ne razumem zašto nije dobio tehničku, jer kako se primitivno ponaša trebali su ga isključiti momentalno. Ekipa mu igra katastrofalno, ni Zvezda nije toliko dobro koliko Partizan igra loše. Loše je pripremio utakmicu, katastrofa.

Očajno

pre 2 godine

Ekipa bez ideje šta da radi. Zvezda grize, trudi se, svi ginu! Ovi drugi, kao da ih nešto mrzi, hoće pa neće, nesigurni, šeprtljaju sa onom loptom, strašno. Panter i Lesor su najslabiji. Ne znam dali je ono razgrtanje rukama Kalinića po propisima ali samo on to koristi. Jedino se Mur baš trudi a ne smem ni da mislim šta će biti kad uđu Danguba i Zagorac.
Nadam se bar da smanje katastrof. razliku i završe na uobičajenih -15. Ali mrka kapa!

dragica

pre 2 godine

Zoc ,Avramovic , dangubic zagorac leday madar lesor pa ne zna se ko je gori ovde...I ostali su tanki ali ovo su mao neke zvezde?!
Ne bi trebalo da budu na tribinama a ne da budu u Partizanu.
Zoc idi u penziju molim te ne kvari sliku l sebi jer ovo ne tuzno ,tvoj odabir igraca je zalostan niti jedan pogodak ..
Solidna zvezda polomi nas ko da smo amaterki klub ..
Ja neko ko treniram kosarku ne mogu da verujem da ovi ljudi ne mogu da organizuju jednu akciju za celo poluvreme...
bravo komsije nazalost....

Mrki

pre 2 godine

Bicu sasvim realan,navijam za Partizan ali mi se nimalo ne svidja ova kosarka koju igramo i morad da kazem da me Obradovic razocarao,ne samo zbog ove utakmice nego imamo problem sa mnogim timovima,igra je nedefinisana,niti je lepa,sve nesto na silu izgleda.Sto smo dovodili Avramovica,sto je u timu Dangubic,puno bi se naslo pitanja za njega,delujemo mnogo lose,ajde nema Smajlagica ali ne bi bilo puno bolje i da on igra,Zvezda je mnogo jaci tim tu nema dileme,pre svega igraju lepse i uigraniji su,tacno znaju ko sta radi.I sto se tice Pantera,pa Holins ga je stavio u dzep,on je igrac koji pogadja kada protivnik nema jakog obrambenog igraca,cim ima on je izgubljen,i ona dva suta sto je pogodio pogodio je na silu preko ruke.A ako je istina da je placen milion po sezoni pitam se zbog cega toliko?

Janko

pre 2 godine

Bila je jeres reci nesto protiv Obradovica na Partizanovim forumima, ali odavno vidim i govorim da ovo sa Obradovicem ne ide ka dobrom i da bi mogao lagano da se pakuje.

Georgije

pre 2 godine

0

i na kraju shvatis da je brzi voz koji te večeras pregazio 14. u Evroligi
(est, 20. februar 2022 22:50)

I bude ti jasno kakva je to ustvari liga, koliko moćna i nedostižna.

Kada TRENUTNO 14. plasirani pobedi bez problema najjače timove u toj ligi.

sasha the red Baron...

pre 2 godine

THE STAR:

Daleko je KKP od Zvezde. Zna to i Obradovic,zato i gura Koprivicu,ova sezona za KKP je zavrsena.
Zvezda za klasu bolja,Kalinic ubedljivo najbolji igrac na terenu,ali i Zvezdina klupa je za nivo iznad KKP.
Sve u svemu,Zvezda izgleda kao da nema protivnika u Aba..

Mladen cg

pre 2 godine

Neočekivano laka pobjeda košarkaša Crvene Zvezde, protiv, večeras indisponiranog, Partizana. Zaista je prevagu u korist svog tima načinio Stefan Marković, sa 10 poena u drugoj polovini druge četvrtine! Crvena Zvezda ima bolji , uigraniji tim, sa 12 košarkaša (plus su prekobrojnoi Simonović i Cirbes) i to se večeras , dobrano, primijetilo..
Po meni, Holins je MVP ovog finala, jer je uz solidan napadački učinak, u potpunosti zaustavio Kevina Pantera. I, zaista je poražavajući učinak naših košarkaša u ekipi Partizana ,jer su postigli ukupno 5 poena..

RedStarForever

pre 2 godine

Bravo momci, bravo Radonja, nestvarno dominantno od početka do kraja!
Mada, sve je bilo jasno kod reakcije njihove klupe, kada su dali prvi koš na 10:0, radovanje k'o da su gol dali...
I njima je već bilo jasno šta ih čeka :)

veverac

pre 2 godine

ova dvojica "neutralnih" sa Arene nešto anemično prenose ovaj meč, znatno su življi bili malopre u finalu španskog kupa, ne znam u čemu je fora...

florijan

pre 2 godine

Prvi put gledam ovog Lesora od kako je otisao iz Zvezde(daleko mu lepa kuca) a prethodno nam,naravno upropastio sezonu i sta vidim...pa isto i sto i pre,drvo drvo

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Neibjasnjivo losa odbrana Partizana u prvom poluvremenu. Nsma je Markovic ubacio 10 poena za manje od 10 minuta. I to svaki put sam na sutu. Ok jednim mu se odbila srecno. Ali mi zaista ne igramo odbranu.
Zvezda 20 minuta presing na noz. Mi u prvojcetvrtini nismo ni bonus ispunili. Zasluzeno vode. Imaju 7 skokova vise. Igraju sa mnogo vise zelje i energije.

navijac

pre 2 godine

Mnogo volim sto nas biju ovako zbog ovog Obradovica! Covek nema nijednu jedinu akciju uigranu, a odbranu mu igraju kao rekreativci! Nema tranzicije, nema pick and rolla, nema igre 2 na 2, nema udvajanja nista! Sta ti radis covece na treningu sa igracima, vezbate akcije Panter sam protiv svih!? Idi bre covece u penziju, pa bilo koji trener da je bio ne bi ovako gubili!

Jasno je k'o dan

pre 2 godine

28 za poluvreme uz 3 dodeljene mrtve-lopte. Dakle, i tih 28 je bilo uz dozu srece. A, da...ni Zagorac im nije tu...20 realno.

Sve u svemu, isto bi dali da su sutirali svaki napad sa centra...bez Obradovica i drugih mahinacija

Grobari Železnik

pre 2 godine

Šta rade moji "pijani milioneri" iz Laktaša, predviđeni najboljim trenerom Evrope svih vremena?

Nemam Arenu pa ne gledam.

Medison

pre 2 godine

I opet ista priča. Preveliki pritisak, koji Obradović vrši na svoje igrače, dovodi do toga da oni prave gomilu grešaka, često početničkih i smešnih, a pri tome apsolutno zaborave šta treba da rade u napadu i odbrani. Oni su prenapregnuti, hoće da puknu.

stari grobar

pre 2 godine

Mene je iskreno sramota ovog Partizana. Zeljko forsira strance koji se ispucavaju. Nigde timske igre. Ja mislim da je samo Avramovic dao 4 poena od svih domacih igraca. Sramota.

cukce

pre 2 godine

Partizan je postigao rekord kad je Kup Radivoja Koraća u pitanju, a i domaća košarka, domaći igrač prvi poen postigao 14 sekunde pred kraj 3. četvrtine i to iz slobodnog bacanja na tehničku grešku protivničkog trenera! Domaći igrači dali 5 poena! Čisto da se vidi Partizan gde je u odnosu na EL, i to na prosečan tim EL!

Partizanovac

pre 2 godine

Zvezda bolja, jača u odbrani i konkretnija u napadu.
Partizan pogubljen u odbrani, napad sem na 2 maha kad smo vezali 5-6poena,ne postoji.
Čestitam Zvezdi osvajanje Kupa na 38-22 koliko je sad rez, jer Partizan nema ipak kvalitet da ovo okrene, ne vidim kako.

TIGER

pre 2 godine

Sramota pristup utakmici po ko zna koji put! Razumem ja i kasni završetak utakmice sinoć i da protivnik pogađa sve ali onakva srljanje, izgubljene lopte... SRAMOTA!!!

remax

pre 2 godine

Партизан можда делује као да све време игра преко Куруца али није тако, баш су се трудили.
Разлика је у класи.

Del boy

pre 2 godine

Pa, nadam se da smo više stavili tačku na poređenje neuspešne zvezde u evro ligi i uspešnog partizana u evro kupu... Razlika je nebo i zemlja, jeli tako grobari???

istoricar

pre 2 godine

Kada evropski seltiksi polete tu je zvezda da ih spusti na pravo mesto, posle pobede nad andorom kao da su osvojili nba prsten Ali na svu srecu kazem tu je zvezda da I’m pokaze ko je ko . A o njihovim navijacima I drzavnom projektu trebalo bi ih biti sramota jednom zeljku obradovicu tako da pisu

todos

pre 2 godine

Pregazili nas ko brzi voz. Uplašili se. Zvezda sa stalnim igrama u EL ide uzlaznom putanjom. Domaći igrači kako se ubace u igru tako igra ode nizbrdo.

Никола84

pre 2 godine

Затегао Радоња одбрану као председник пензије. Шалу на страну, честитке Звезди, једноставно смо вечерас били бољи, биће још дербија и прилике да уживамо у дражи коју дерби носи.

Oбјективно

pre 2 godine

Још један доказ да су ове сезоне на Јадрану Звезда и Будућност копље изнад осталих, поред добро скоцканих и уиграних састава ту су и два јако озбиљна тренера који знају да поставе систем. Партизан има Жељка, али му фали "дужа" клупа за овај интензитет Звездине агресије у одбрани и 40 минута кошарке високог темпа. По квалитету прави му друштво Цедевита, мало иза је тројац Игокеа, ФМП и Мега. Ту ће да се кува, али објективно до финала ће Звезда и Будућност. Евролига тренутно звучи илузорно за Партизан, али ако и има теоретске шансе да се пробије, мислим да су веће преко Еврокупа, колико год то парадоксално звучало.

Gossa placa Zeljko 45

pre 2 godine

Zoran, bravo Zoki na pogodjenim ocekivanjima za veceras. Dobio Partizan 15 razlike na PS4 mozda. Zaista mi nije jasno da neko ocekuje da Partizan moze da neutralise ovakvu odbranu Zvezde.

Mohikanac

pre 2 godine

Za sve dušebrižnike i velike poznavaoce košarke.

Crvena Zvezda 2021.god Kup Novi Sad...

Milutin Vujičić, Nikola Šaranović, Aleksa Uskoković, Dejan Davidovca, Branko Lazić, Aleksa Radanov, Ognjen Dobrić, Marko Simonović, Marko Jagodić-Kuridža, Boriša Simanić i Ognjen Kuzmić.
Duop Rit i Džordan Loyd jedini stranci.

Jel vidite da može. Znači nema izgovora.

Jel jasnije zašto KK Plastikan?

bvb

pre 2 godine

Bukvalno svaki put kad je kadar na Obradovicu on ne da psuje na sudije nego je ono strasno, a vrlo je lako procitayt mu sa usana sta im govori. Lik im preti sve vreme dok mu je ekipa na minus 20.

lupa

pre 2 godine

Sta je sa Željkom, ljudi???
Neki time out, promena igrača???
(familija, 20. februar 2022 21:47)


Pa iskoristio je drugi tajmaut na početku druge četvrtine i nema ih više u prvom poluvremenu.

Dejan

pre 2 godine

@@@(pp, 20. februar 2022 21:42)
Amin!!!
Covek za 6 meseci rada sa ekipom nije napravio napadacku akciju za sutere...samo se dere na ove mucenike koji realno i ne treba da budu ovde,tanki su pre svega u glavi!
Saso Filipovski ili Zeljko,trenutno ne vidim razliku!!!

Ja ti on

pre 2 godine

Niko ne spori da je Zvezda mnogo kvalitetnija od Partizana u ovom trenutku ali ovolika smušenost i neorganizovanost u igri Partizana isključivo polaze od trenera. Ni kad je dolazio nisam bio za to, svaka čast Obradoviću za rezultate ranije ali njegovo vreme je prošlo. Na primer, Trinkijerijev Partizan je igrao prelepu košarku sa osrednjim sastavom.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Svaka cast momci i Radonja na sjajnom prvom poluvremenu. Jednostavno, Partizan je defanzivno ocajna ekipa, ofanizvno veoma limitirana kada im zatvoris Pantera i to je to. Samo mirno i dostojanstveno do samog kraja, bez opustanja, jurnjave, ulaska u minus fazu i kup je nas.

marko

pre 2 godine

Jednostavno Partizan nema sta da trazi kada Zvezda ima dobro sutersko vece! Sansu nisu imale ni neke mnogo jace EL ekipe! Tako je kako je, Zvezda raspolozena veceras, dovoljno za rutinsku pobedu!

zvezda

pre 2 godine

na kraju je zvezda ispostovala partizan, jel da nije stala na poluvremnu bilo bi sigurno 40 razlike. obradovic treba da se zahvali radonjicu, sto je smirio momke na poluvremenu

Aster Blistok

pre 2 godine

Ne secam se kada je Partizan igrao ovako podredjenu ulogu u derbiju. Vodjenje ekipe je danas licilo na sabotazu. Kao simpatizeru, preostaje mi samo da se nadam da ce Partizan ubaciti preko 60 poena.
(Tisa, samo Tisa

Prošli derbi.

garda

pre 2 godine

Ostin Holins i Pefi Markovic zasluzuju jedno izvinjenje od svih koji su ih do juce pluvali, kao i od onih koji ce ih i sutra, posle prve lose utakmice, pljuvati. Ljudi, niko tu nije slucajno dosao, cim si tu, kvalitet imas. Samo je pitanje kada i kako ces ga prezentovati.

Straight Outta München

pre 2 godine

Kako stojimo sa poenima srpskih igrača u oba tima?
(Srpski igrači poeni, 20. februar 2022 21:42

Trenutno prvi strelac Markovic…Poluvreme

nebojsa

pre 2 godine

Mora malo da prikocimo jer ce sledece ned biti novih pojacanja ..daj neka predju 50 pts nije zanimljivo osetili su vec najbolju odbranu EVROPE ILI Europe nije to cup Sejo Kalaca

Giga Moravac

pre 2 godine

Partizan bez igre, bez ideje, bez želje. Nekako, ako Panteru krene šut onda i igraju nešto, ako ne, niko ništa ne igra. Onaj Avramović ni za Borac, a Danguba i Zagor, možda za Široki Brijeg. Ko je ovo selektirao, svaka mu čast.

ivan

pre 2 godine

U svakom sportu treba reprezentacija da igra u Nisu, u svakom. Razlog je suvisan...
(Leto, 20. februar 2022 20:37)

Треба да играју по целој Србији. У Београду на квалификацијама за Светско првенство у фудбалу је било 3-4 хиљаде људи. Град од преко милион становника...

Diletant

pre 2 godine

Zek Lidej prve poene postiže na kraju prvog poluvremena. Deluje da je čovek kralj za male utakmice, čim je protivnik malo jači on se pogubi. A sigurno da nije jeftino plaćen i da je doveden da pravi razliku.

PredragDrobnjak

pre 2 godine

Ovoliko nas nisu drali ni kada su nam igrali Vrabac i Milutinovic. Jednostavno su za klasu jači, bolje selektiran tim za iste pare ili možda čak i manje. Teško je gledati, pogotovo što su Željkovim dolaskom očekivanja bila velika. Uz dužno poštovanje prema velikom Željku, nije pokazao zašto je veliki.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Bravo Zvezdo, svaka cast momci i Radonja. Bukvalno rutiniranje bez problema celu utakmicu. Defanzivna klinika sto bi se reklo.

nebojsa

pre 2 godine

Mora malo da prikocimo jer ce sledece ned biti novih pojacanja ..daj neka predju 50 pts nije zanimljivo osetili su vec najbolju odbranu EVROPE ILI Europe nije to cup Sejo Kalaca