Fudbal 333

Četvrtak, 17.02.2022.

19:10

Menig matirao Spartu – Partizan pokorio Prag!

Fudbaleri Partizana savladali su Spartu u Pragu 1:0 (0:0), u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija.

Menig matirao Spartu – Partizan pokorio Prag! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

333 Komentari

Sortiraj po:

Bane

pre 2 godine

Ponavjam jednom pre lake noc:svaki navijac Partizana ovde...Koji je danas nezadovoljan:

1.Nije navijac Partizana... nego navijac CZ Koji se lazno potpisuje.

2.Ako je navijac P... nema veze sa fudbalom

Posle ne znam kolko vremena: Tim je said 94 min ispunio zamisli trenera,ginuli su svi...takticki besprekorno...cak I inteligentno...sto ranije nije bio slucaj.

Ako ponove ovaj tip igre...idemo dalje I osvajamo titulu.

Za lepsu igru...gledajte...PSZ.
(bobanmkd, 18. februar 2022 01:26)


Jel Stanojevic dobar ili ipak radi za Vucica i Terzica da zvezdi preda titulu? Tako barem tvrdi ludi Zex.

srle

pre 2 godine

(Aluvial, 18. februar 2022 13:19)

Ne bi se složio da je Ćelavi igrao loše, čistio je sve problematične lopte u odbrani. Bilo je grešaka odbrane Partizana, ali je Jojić u napadu promašio zicer za verovatno prolaz dalje. Sve u svemu, nije bila loša utakmica, ali uvek može bolje i nadam se da će na JNA biti još atraktivnija utakmica uz pobedu Partizana.

ZLO !

pre 2 godine

Не умањујем вашу побједу ал брате Спарта се не може "саставити" са лоптом. Колико нетачних додавања то је невјероватно. Сматрао сам да су доста бољи тим. Међутим, није овде још ништа готово. Биће занимљиво и у реваншу.
(ДЕЛИЈА🔴⚪,
Ma jeste,kako ne.Inace vi kada ste igrali sa nima oni su bili jos zvanicni vicesampioni LS,timovi su trazili samo njihove igrace na pijaci,igrali najlepsi fudbal ikad vidjen u Ceskoj itd....Ma,mi se u fudbal i ne razumemo.Kada ces shvatiti da jedan tim igra onoliko koliko mu protivnik to dozvoli?Mi nismo tim koji odusevljava svojom igrom,ali imamo poteze za novinarske notese,shvatas?Dakle,izgledamo kao nezainteresovani,kad odjednom pogledas-lopta u mrezi.Za sada sve je ok,nista ja tu ne bih menjao.Ovaj tim je skrpljen polako i pedantno,sklop za male pare,nismo ko vas da mozemo da biramo na trzistu,a da placa narod,pa ako se pogodi-ok,ako ne-onda ce drugi...treci,4ti itd.Briga vas.

Aluvial

pre 2 godine

Cim je sklonjen sa terena Ricardo, a umorni i dezorjentisani Markovic seo na klupu usle su sveze snage koje su ozivele Partizanovu igru, a Meningu se otvorilo Ricardovo mesto jer je igrao vise po sredini i uz sjajnu asistenciju Zdjelara eto zaista lepog gola. Po meni je mogao tanojevic u poluvremenu da izvede Rikarda koji bas nisa nije pokazao, a Markovic je igrao nekako cudno i dekoncentrisano. Vujacic i Miletic standardno problematicni, ali srecom i pored dva kompletna ispadanja u odbrani nismo primili gol. Svaka ozbiljnija ekipa od Sparte bi to surovo kaznila. Ovako Partizan ima lepu sansu da prodje dalje, a pobedio je u Ceskoj sasvim zasluzeno.

SSSS

pre 2 godine

Jos jedna velika evropska pobeda Partizana u gostima! U poslednje dve decenije neke od njih bile su:
Njukasl 0:1
Sporting 1:3
Az Alkmar 1:3

Crno-beli bravo, bravo!
(SSSS, 18. februar 2022
Ja sam veliki grobar ali od tebe me sramota
(nenad, 18. februar 2022 09:04)

??? Sta je problem? Bilo je jos mnogih, ove su neke od znacajnijih..tu je i ona protiv Dnjepra (2004g) 0:1 , za osminu finala LE! Inace samo Partizan od raspada sfrj, ima evropske pobede na strani u prolecnem delu.

gledalac

pre 2 godine

Odlicno obavljeno. Energija i svezina sacuvani, a sad fokus na Radnicki, mora se biti maksimalno oprezan i to odigrati kao da je finale. A posle toga Derbi, Zvezda ce da napadne svim sredstvima, mogla bi da sevne neka kontra Meninga kao sinoc :-)

Partizanovac

pre 2 godine

Svi prisutni na stadionu navijaci Sparte poceli da skandiraju "Kosovo-Srbija" i ovaj nas mutavi komentator na Rts-u kaze evo navijaci Partizana skandiraju Kosovo-Srbija sa 2 strane stadiona? Koji je ovo propust komentatora, zalutao je u profesiju. Hvala navijacima Sparte !

Beogradjanin

pre 2 godine

Dovoljno je reci,Gromada.I dalje mi nije jasno ,kako Partizan u tom novom takmicenju ,nije bio prvi u grupi?
(aha, 17. februar 2022 23:17)

Pa raspali smo se povredom Markovica i potrošnjom Natka i Gomeza. I napustio nas je Suma. Na toj energijo smo ušli u ligu konferencija.( Soči treći ruski klub smo izbacili srećno, em nema gola u gostima, em penali na našem terenu). Podigli smo se u odnosu na taj raspad, ali u kval smo igrali još bolje. Stanoje nije dobro objasnio da je Suma toliko luda glava, valjda nije smeo. Sigurno bi Suma bio jedan od najboljih, ali da je najludja glava koja je igrala za Partizan. Nemamo mi para ko Zvezda da ima 30 igrača, a većina nista posebno. I sad će Milovanovic, Terzic, Jeftovic i Jovic da igraju više. I da čuva iskusnije za završnicu sezone. I da se ne lažemo iako sam očekivao pobedu, Sparti je ovo 3 derbi u 10 dana , dobili Slaviju, nerešeno sa Plzenon, sigurno su pali i fizički i motivaciono. I Partizanu će biti zato mnogo teško u derbiju. Tu ćemo da vidimo ko je bolji trener.
A do tada Terza se trese. Heheh

Tor

pre 2 godine

Doboljno je reci,Gromada.I dalje mi nije jasno ,kako Partizan u tom novom takmicenju ,nije bio prvi u grupi?
(aha, 17. februar 2022 23:17)

Zato sto ne Stanoju bitnije prvenstvo i da nismo kiksali u evropi ne bismo bili prvi sa 5 bodova prednosti u prvenstvu, ako si pratio uopste prvi deo sezone onda znas. Za sad je dobro sve, kako bi moglo da bude

nenad

pre 2 godine

Jos jedna velika evropska pobeda Partizana u gostima! U poslednje dve decenije neke od njih bile su:
Njukasl 0:1
Sporting 1:3
Az Alkmar 1:3

Crno-beli bravo, bravo!
(SSSS, 18. februar 2022
Ja sam veliki grobar ali od tebe me sramota

aje!

pre 2 godine

Za lepsu igru...gledajte...PSZ.
(bobanmkd, 18. februar 2022 01:26)

Ne, u pravu si. Ja navijam za Partizan svim srcem i radujem se svakoj pobedi. Medjutim, da nisam navijač, ja ovo ne bi gledao, odvratan fudbal igramo. Isto kao i Juventus, nikad ne bi gledao njihove utakmice, sada ih gledam samo zbog Vlahovića.

Kaur

pre 2 godine

Udavio ih Stanoje kao zmija žabu.Jesmo rehabilitacioni klub ali ovo je pametno odrađeno.Ko nije svestan okolnosti ima Premier ligu.Koliki ti je jorgan toliko se pružiš.Bravo momci

aje!

pre 2 godine

Da ne navijam za Partizan svim srcem, ne bi nikad gledao njihove utakmice. Ja ne znam kako oni pobedjuju u evropi, odvratan fudbal igramo. Ali s druge strane, svaka čast, nikog nije lako danas pobediti.

Trajce

pre 2 godine

Jako losa utakmica,ok takmicarska za prolaz,ali jako lose.Sparta je bas losa,fizicki su snazni ali su tanki fudbalski.Videlo se to odmah posle pola sata da su sterilni...Partizan u svom sastavu ima bar 3-4 lucidnija igraca(Natho,Menig,Jovic)...u Beogradu bi trebalo debelo da zaj....te pa da od ovih ispanete.U svakom slucaju cestitke groblju na tvrdoj i fajterskoj utakmici.To je Stanojev potpis i tesko da ce se neko protiv vas naigrati leprsavog fudbala.

Nada

pre 2 godine

© Čestitke Partizanu! Za Terzića sam napisao da je trebalo crveni da dobije i ostajem pri tome. Nemam baš ništa protiv dečka i ne znam ga - ali nemoj sine rukama da skačeš na igrača koji donosi loptu i još i da praviš incident (nije bilo ni zbog vremena ni zbog "krađe" 2 metra)... ko je igrao fudbal zna o čemu pričam a ne sumnjam da će Stanojević znati na pravi način da popriča o tome sa ovim momkom.
(Simon, 17. februar 2022 23:23)


Simone ako si čovek, loš si čovek ali se nadam da si dete pa će se popraviš!

SSSS

pre 2 godine

Jos jedna velika evropska pobeda Partizana u gostima! U poslednje dve decenije neke od njih bile su:
Njukasl 0:1
Sporting 1:3
Az Alkmar 1:3

Crno-beli bravo, bravo!

Oslo

pre 2 godine

Ako P odigra ovako takticki oba meca sledece nedelje...proci ce dalje ...i nece izgubiti od CZ
(bobanmkd, 17. februar 2022 23:53)

Mislis ako odigra bunker...

Straight Outta München

pre 2 godine

Promenili su plocu od 78 minuta :)
Od prvih 100 komentara 89 su iz predgradja! :) Iznose se podaci o odistima igraca, statistike kluba Sparte, statistike meca... i sad ih nema nigde :)
———————————————-

Hoces mi samo objasniti kakve veze ima predgradje sa fudbalom? Mesas kosarku i fudbal? Tipicno grobarako rezonovanje…

Gojak

pre 2 godine

Prazan stadion. Liga evrope je utesno takmicenje koje veliki igraju uglavnom sa B timovima. A ni ovi malo slabiji nemaju neki izrazit motiv. A mozete zamisliti tek ovo takmicenje. Cirkus.
Ne pricam ja sad protiv Partizana ili Zvezde, nego, eto, samo kazem.

innbecilo

pre 2 godine

Nije dok pobedjujemo. A nije nam bio potreban sudija da bi prosli Radnicki, kao vi.
(777, 17. februar 2022 23:33)

Nije potreban sudija da pobjedite Radnicki? Hmmm...penal za Radnicki, to nista a?
(Bane, 17. februar 2022 23:53)
37

Hmmmm ni si ti dobro video. Dva penala, a možda cirka tri penala za Radnički.

Slobodan Penezić

pre 2 godine

Čestitam crno beli. Pobedi se ne gleda u zube. Želim vam da osvojite Ligu Konferencije, plasirati se u finale kupa i budete vicešampioni Srbije.

nenad

pre 2 godine

Znaci oba nasa kluba u LS. bravo. Stvarno bravo.

Ostali klubovi ocito imaju neke druge ciljeve pa ne prodju ni 1 ili 2. kolo kvalifikacija. I najveci uspesi su im kad bunkerom otmu bod CZ ili PA.

Slobodan Penezić

pre 2 godine

Čestitam crno beli. Pobedi se ne gleda u zube. Želim vam da osvojite Ligu Konferencije, plasirati se u finale kupa i budete vicešampioni Srbije.

Dijas

pre 2 godine

Tacno je da je ovo bila fajterska borba.dobar mec gledajuci sa fizicke strane.cestitke partizanu odigrali su muski.soarta igra jako brz fudbal.opasna je ali partizan odigrao jako dobro takticki.moze jos mnogo bolje.samo da se ne opuste u revansu.nije jos sve gotovo.jojic mora na klupu.

********

pre 2 godine

Ако након овога Југ на стадиону вечитог ривала не буде крцат, онда се запитајте шта ви уствари желите у својој свакодневници. Стадион треба бити пун као некада.
(Вук, 17. februar 2022 23:52)


Nemoj Vuče. Znam da si mlađi, sad si u godinama gde sve znaš, gde se svet vrti oko tebe… Svi smo to prešli. Ali nemoj pozivati druge, FK je državna firma i puna malverzacija, tribina je zlo, krv u venama pun THC i alkohola, SVE navijačke pesme su pune odvratnih psovki, stadion nam liči na čitulju jer svaka ‘strana’ ima neke mrtve ‘pitaj-boga-ko-su-lokalce’… Nemoj. Pusti, nije vreme. Neka vide da je narod pametniji nego što misle.

Марко

pre 2 godine

Sad Gent mora u finale da bi nam uzeli direktno mesto u Ligi Sampiona, cak i ove utakmice nose bodove za ligaski koeficijent, jedino sto Partizan ne dobija bodove za klupski koeficijent
(trisa, 17. februar 2022 23:51)

Да, сад је већ прилично јасно да ћемо сачувати 11. место на ранг листи асоцијација. Међутим, за то директно место у Лиги шампиона у сезони 2023/24. има још један услов. Неопходно је да у наредној сезони 2022/23. освајач Лиге шампиона заузме у домаћем првенству неко од места која воде у Лигу шампиона. Заправо правило је да бар једног диркетног учесника у Лиги шампиона има првих 10 асоцијација на ранг листи УЕФА, али најчешће и 11. асоцијација добије директно место јер освајач Лиге шампиона обично освоји у првенству своје земље неко од тих места које воде у Лигу шампиона.

neutral fe

pre 2 godine

duel 2 prosecne ekipe koje slabo stoje sa zonskim napadom, ne mogu 10 tecnih pasova da povezu, obe muku muce sa desetkama (nema ih) nego se više ide preko zadnjeg veznog. sve u svemu, odluciile su nijanse: jedan perfektan pas u prazno i brz i hladnokrvan napadač... pravi engleski gol, ko se seća bergampa u arsenalu, taj se nadavao slicnih golova, dugi pas pa njegov lob na prvu, on beše više desno a anri više levo.
elem, sad partizan u beogradu treba da završi započeto, ali bolje da ne malerišemo unapred... znam ja nas, mi skoro svaku utakmicu protiv skoro svakog mozemo da dobijemo, ali jos vise umemo da skroz uprskamo protiv svakog.

Moje je ime sef tamne strane meseca

pre 2 godine

Nije potreban sudija da pobjedite Radnicki? Hmmm...penal za Radnicki, to nista a?
(Bane
Bane,nemoj se brukati i pisati o sudijama,nemojte bar vi.Od starta drugog dela prvensta u prvenstvu i kupu su vase utakmice neregularne,a rec "Radnicki' vam je zabranjen na godinu dana.Ajde VAR ne radi,ajde VAR ne ppostoji u Kupu,ali laseri u lice ,i izlazak borjana i setnja po petercu je za prijavu UEFI,ne znam samo sta cekamo?

Staresina

pre 2 godine

Veliki sam grobar ali ugazice nas ,previse smo uspavani lažnom dominacijom u nasoj ligi
(Beki,
Veliki "Grobar" nisi,ali si zato veliki panj i "poznavac" fudbala.A,i provaljen si odmah...a,vidis znam i koliko godina imas cim takve komentare saljes.

Ivan

pre 2 godine

hvala svim navijacima zvezde na komentarima.....vi bas pratite partizan i hvala na tome.... za to sedam dana je revans( mada vi to znate), pa se opet druzimo ovde.
(borivoje surdilovic, 17. februar 2022 23:36)

Pogledao utakmicu neutralno i nepristrasno. Posle ovoga sto sam video veceras, ne pada mi napamet da odglegam vise jedan minut ovog trecerazrednog takmicenja. Kao da sam gledao Slaven belupo - Sibenik.

Staresina

pre 2 godine

sta rade miljkovic i urosevic, ja ne znam kako se oni fudbalom bave
(go os
Pa ne mozes ti to da shvatis,jer ne ides na stadion,a i slabo se ti razumes u fudbal.Jel znas da postoji i defanziva,t.j.odbrana u ekipi?Koliko je Partizan [rimio golova u ligi,nilo kojoj ligi ukljucujuci i Kup,jel znas?Ajde da komentarises "centarsut"Miljkona,koji je usputuhvatio i buden pa se povredio,ali da komentarises Urosevica koji iga u najboljoj formi otkada je u Partizanu-do kazuje da se malo razumes u ovu igru.Svi su danas bili vrlo dobri,hrabri me igra,pogotovo u skoku,Miletica,ovog puta je sasvimmalo gresio,i pokazalo se da je Stanoje bio u pravo,odlicno je u ovom mecu upario njega sa Vujacicem,cime smo dobili britkost i jacinu u duelima.Nemam nikakve druge zamerke na igrace,osim na Gomesa koji mora malo vise da trcii da se trudi.danas je bio prilicno slab i izgledao nezainteresovan,mnoge duele izgubio,sto mu nije odlika.I,imaj veru u svoje igrace,postuj sta Stanoje radi sa timom koga polako ali sigurno krpimo.Svaka cast momcima danas,a u revansu-ko da je 0:0,nikako se zatvarati njima,to ce niti pogubno po nas,dokazano.

bobanmkd

pre 2 godine

Ponavjam jednom pre lake noc:svaki navijac Partizana ovde...Koji je danas nezadovoljan:

1.Nije navijac Partizana... nego navijac CZ Koji se lazno potpisuje.

2.Ako je navijac P... nema veze sa fudbalom

Posle ne znam kolko vremena: Tim je said 94 min ispunio zamisli trenera,ginuli su svi...takticki besprekorno...cak I inteligentno...sto ranije nije bio slucaj.

Ako ponove ovaj tip igre...idemo dalje I osvajamo titulu.

Za lepsu igru...gledajte...PSZ.

Ivan

pre 2 godine

Potpuno si u pravu, ali prtiv te krs ekipe je tvoja vanzemaljska Zvezda izvukla nereseno nakon sto je ponisten regularan gol Partizana i priznat neregularan gol Zvezde. I tako je uglsvnom u derbijima u poslednje 2-3 godine.
(ultrasrbin, 17. februar 2022 23:54)

A tebi je kao partizanovcu 100 posto za verovati da si objektivan kada govoris o ponistnim i priznatim golovima za jedne ili druge? Inace sto se tice prethodnih derbija 2-3 godine. Ostace upamcen onaj antologijski, kada je stojkovic trosio vreme da se zavrsi utakmica nereseno, iako je partizan imao -20 bodova u odnosu na zvezdu.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Не умањујем вашу побједу ал брате Спарта се не може "саставити" са лоптом. Колико нетачних додавања то је невјероватно. Сматрао сам да су доста бољи тим. Међутим, није овде још ништа готово. Биће занимљиво и у реваншу.

Milos

pre 2 godine

Ulstrasrbin, mislis na ovaj zadnji derbi na JNA gde ste 70 minuta igrali bunker? Prosle sezone, Zvezda dobila na Marakani a bilo nereseno na JNA. Ja ne znam u kom univerzumu vi zivite, ali nije bas usko povezan sa realnoscu.

Duka

pre 2 godine

jel vas grobare sramota kad vidite ovakav partizan
(milanche, 17. februar 2022 23:19) # Link komentara

Ja ne znam kako cu ti na oci od sramote.

resistance

pre 2 godine

Aj sad malo da se spustimo na zemlju: jeste evrppsko takmičenje, ali ipak trećerazredno ali doslovce,dakle niti Liga šampiona niti Liga Evrope. Pobeda u Evropi je ipak pobeda i tu spora nema, ali čisto da se ne zaboravi o kom se takmičenju radi.Ono što mene kao partizanovca brine je igra koju je Stanojević ubio proterivanjem lucidnih igrača,virtouza, znalaca... a umesto njih dovodi 5 zadnijih veznih isključivo defanzivne orijentacije koji igraju po sistemu lopta prvom do sebe. Ok, treba imati takvog u timu ali jednog samo a publika ne dolazi zbog njih na stadione već zbog majstora i tehničara. Dalje, konstatacija da je trener "iskusno"zatvorio utaknmicu i rutinski saćuvao 1:0 je realtivna koliko i mi kukamo za šansom Jojića(koji je još jednom pokazao da mu definitivno nije mersto u Partizanu),tako i Sparta promašenom zrelom šansom u bukvalno poslednjoj sekundi. Takva je ova partizanova "igra", nikad siguran u rezultat jer je izgleda imperativ ne priomi gol, a ako ga damo - damo, nekom kontrom ili prekidom. Naravno, to može protiv slabih ili slabijih ekipa ali kad dođu jači protivnici - druga priča. Ovo nije Partizan, ovako ne igra Partizan i nikada nije igrao. Ne dolazimo do rezultata nakon poseda i igre i sa izuzetno slabim protivnicima akamoli jačim. Aktuelni trener nije dobio nijednu jaču utakmicu i mnogi će se razočarati u ovakav Partizan i to na derbiju na žalost. Partizan nema igrača koji može da reši derbi,nema, a ta filozofija "nemački stil" može protiv Kolubare!

Sablast

pre 2 godine

Veliki broj komentara ovde je lazan,i zeli se umanjiti pobeda Partizana,pa izmisljaju se razni razlozi...Te Sparta nejaka,e los centarsut Miljkovica,kome ni jedan igrac Sparte nije ponegao,koji je izgubio veoma malo duela,te los Zdjelar,koji je alfa i omega Partizana,najvazniji sraf u masineriji,te los Gomes,Markovic kao nema pojma itd.Jedino Jojic danas upitan.Stvari stoje ovako:Pobedili smo zasvim zasluzeno ekipu koja igra znacajnu ulogu u prvenstvu Ceske,koja je pobedila Slaviju,koja je danas pobedila Fener u gostima.Nije Sparta slab tim,nego je Partizn bio jaci,taman toliko koliko je potrebno za pobedu.Shvatite da individualno Partizan ne igra,on je jak kao kolektiv,i kad igraci zele-ni jace ekipe od Sparte ne mogu da ih dobiju.Stanoje je veoma dobro analizirao Spartu,pokrio njihove napadace koji su imali cini mi se jedan eventualno dva suta na nas gol.Odlicno je to uradio,i sve izmene na mesto,osvezio igru,pa je sledila sansa za 2:0.Sta vise zelite od Partizana vi sa druge strane brda,ai ovi nasi sumnjicavci?Nismo pobedili Mancester,u redu,ali ni Sparta nije Dubocica.Ovom pobedom se Stanoje po meni iskupio za Floru,jer cilj opravdava sredsta,koji nisu mala za Partizan,koji nije pomognut od strane drzave,ko neki..Samo nek nam se mnose pobede,i da budemo pametni u revansu,da igramo fudbal i da ne idemo na remi.Svi u Hram u nedelju !!!Napred Partizan ! Do titule !

Simić

pre 2 godine

Promenili su plocu od 78 minuta :)
Od prvih 100 komentara 89 su iz predgradja! :) Iznose se podaci o odistima igraca, statistike kluba Sparte, statistike meca... i sad ih nema nigde :)

Mec takmicarski, zatvren! I pored toga cetiri suta u okvir gola protiv tima koji je pre nedelju dana tukao Slaviju u gostima i ukljucio se u borbu za trofej!
(TIGER, 17. februar 2022 23:46) 

# Link komentara

I do 78 minuta i od 78 minuta igra obe ekipe je bila katastrofalna. Amaterski nivo fudbala. Tužno je što jedna ekipa ipak mora da ide u sledeće kolo. E, to je pravi utisak ove utakmice sa kojim se, siguran sam u to, u dubini duše svi slažete.

Ivan

pre 2 godine

Partizan postao klub propalih inostranih domacih igraca,u propalah Taleneta ...Markovic,Fejsa,Jojic,itd..Grobar u dusi Ali ovaj Markovic vise nije na za tu poziciju hvala na svemu ,Jojic nekad mlada nada Partizana idi u Spart Suboticu igraj ...trebaju nam mladji talenti..Danke

Partizanovac

pre 2 godine

Odlicno obavljeno. Svezina sacuvana, sad fokus na Radnicki. I veliki oprez, te utakmice su najopasnije posle uspeha u Evropi. Meni kao navijacu Radnicki je vazniji, od Sparte

Laki 1956

pre 2 godine

Zašto Strajnić prezime Panák čita Panjak? Kad sam prvi put čuo pomislio sam Maki Banjak.
(ja, 17. februar 2022 22:49)

Čita se Panaak, sa naglaskom na dugom a.
Eh, da mu je ovo jedini problem!

zdravko

pre 2 godine

Dobro vi eksperti fudbala sta mislite jeli ovo licilo sinoc na fudbal. Ni partizan ni Sparta nemogu da povezu dva pasa a da lopta ne odeu auto Ili se izgubi. Onoje sinoc bilo bunarenje na obe strane kao dasu se sastali deca I na livadi. Partizan je pobedijo zahvajiujuci promasaja ona tri sura koje je popovic odbranijo Ili sparte promasili. Partizan je sad u prednosti ali Ako partizan izgubi u beogradu sa dva nula onda Sparta ide dajie

ultrasrbin

pre 2 godine

izveo sve najbolje igrače da sačuva za Radnički iz kg umesto da se skoncentrisu da urade sto vise i sto vise bodova uzmu i osiguraju 2 predstavnika za LS dugo godine, ne, oni ce ovo prodati, kiksnuce protiv radnickog jer karma naravno, izgubice titulu, daj boze da ispadnemo sa 15 mesta sto pre sledece godine i da ovaj klošarski klub igra samo ovu konferenciju, nisu za bolje.
(горан, 17. februar 2022 22:27)

Sedi dole i ppokrij se usima. Kada je partizan pravio koeficijent tvoja mezimica je zavrsavala u sezoni kupanja. Sto i pored kradje niste dobili derbi? Ima li jedan derbi u poslednjih 5 godina da ste izvukli nereseno ili dobili, a da niste imali penale koje ni Terzic ne bi svirao, da niste imali nepostojece golove i golove iz gol auta, iskljucenja igraca Partizana ili ponistavanje regularnih golova Partizana i priznavanje neregularnih Zvezde. Ovaj i ovakav Partizan je dno, ali ne vidim sto se javljate vi koji morate da pokradete Radnicki NI da bi ste prosli u kupu.

Lord

pre 2 godine

Već dve 100% sanse za Spartu,koja sreća ali polako
(Igor, 17. februar 2022 21:13)

I šta bi?
Sram da vas bude.
Jedna taktički zrela utakmica, svaka čast.

crni

pre 2 godine

Samo oni koji nemaju pojma od fudbala kritikuju ovo danas sto je pruzio Partizan.

Bravo momci !
(bobanmkd, 17. februar 2022 23:00)
Ma šta smo pruzili danas expertu??? Nas Partizan je okupiran !! Shvati to vec jednom. Ovo nema veze sa fudbalom!!

ccccc

pre 2 godine

Sada se vidi zasto Partizan ima 20 pobeda u Srpskoj Ligi LingLong u 22 utakmice. Najjaci klub na Balkanu ne moze da izgubi.
(eX, 17. februar 2022 23:17)


Pa uporedi kako igra tvoj tim i kako je prosao Radnicki??

Samo jedan klub

pre 2 godine

Poštovani Grobari i Partizanovci,

našem Partizanu je u narednih nekoliko dana i nedelja potrebna podrška, možda i veća nego ikad, pogotovo fudbalerima, košarkašima i rukometašima. Nemojmo ih razočarati.

TIGER

pre 2 godine

Sto bi Delije rekle razbice ih Sparta. 😂 Sada će promeniti mišljenje i reci da su ipak smešna ekipa.
(Robert Lewandowski, 17. februar 2022 22:56)

Promenili su plocu od 78 minuta :)
Od prvih 100 komentara 89 su iz predgradja! :) Iznose se podaci o odistima igraca, statistike kluba Sparte, statistike meca... i sad ih nema nigde :)

Mec takmicarski, zatvren! I pored toga cetiri suta u okvir gola protiv tima koji je pre nedelju dana tukao Slaviju u gostima i ukljucio se u borbu za trofej!

Bane

pre 2 godine

Nije dok pobedjujemo. A nije nam bio potreban sudija da bi prosli Radnicki, kao vi.
(777, 17. februar 2022 23:33)

Nije potreban sudija da pobjedite Radnicki? Hmmm...penal za Radnicki, to nista a?

Zoran

pre 2 godine

Natkho je jos jednom potvrdio da u evropskim utakmicama on ne postoji; Suma je za njega doktor nauka.
Rikardo i Mening, igraci za nase njive.
Jojic, Jevtovic...???? Sta covek da kaze, a da se ne smeje.
Miljkovic, Urosevic, Miletic, ne verujem da i oni znaju cime se bave.
Partizan je ocajan tim..ali ocajan..bukvalno bez i jedne akcije za 90 minuta..!!?? KAKO ???

Simon

pre 2 godine

Čestitke Partizanu! Za Terzića sam napisao da je trebalo crveni da dobije i ostajem pri tome. Nemam baš ništa protiv dečka i ne znam ga - ali nemoj sine rukama da skačeš na igrača koji donosi loptu i još i da praviš incident (nije bilo ni zbog vremena ni zbog "krađe" 2 metra)... ko je igrao fudbal zna o čemu pričam a ne sumnjam da će Stanojević znati na pravi način da popriča o tome sa ovim momkom.

borivoje surdilovic

pre 2 godine

hvala svim navijacima zvezde na komentarima.....vi bas pratite partizan i hvala na tome.... za to sedam dana je revans( mada vi to znate), pa se opet druzimo ovde.

ultrasrbin

pre 2 godine

Natku izgleda sad smeta trava,navikao covek na pesak!Bruka I sramota ako ovakava ekipa uzme titulu,ovo se ne moze gledati!
(BOKi, 17. februar 2022 22:03)

Potpuno si u pravu, ali prtiv te krs ekipe je tvoja vanzemaljska Zvezda izvukla nereseno nakon sto je ponisten regularan gol Partizana i priznat neregularan gol Zvezde. I tako je uglsvnom u derbijima u poslednje 2-3 godine.

Твоји верни синови!

pre 2 godine

Велики клубови побеђују и када одиграју лошије! Велики је успех победити Спарту у Прљгу и зато нема цепидлачења. Хвала ти, црно бела љубави?

trisa

pre 2 godine

Sad Gent mora u finale da bi nam uzeli direktno mesto u Ligi Sampiona, cak i ove utakmice nose bodove za ligaski koeficijent, jedino sto Partizan ne dobija bodove za klupski koeficijent

777

pre 2 godine

jel vas grobare sramota kad vidite ovakav partizan
(milanche, 17. februar 2022 23:19)


Nije dok pobedjujemo. A nije nam bio potreban sudija da bi prosli Radnicki, kao vi.

z’brda

pre 2 godine

sjajna lopta Zdjelara, al’ruku na srce niko iz Sparte da ga napadne, nije ni čudo da je imao toliko vremena da se namesti i pošalje dubok pas.

Kuki

pre 2 godine

Odlicna stvar za srpski fudbal. Ova pobeda Partizana nam gotovo sigurno donosi direknog ucesnika LS u sezoni 2023/24. Gent bi morao da dodje do polufinala uz sve poraze nasih predstavnika do kraja sezone, da bi nas Belgija ugrozila.

123

pre 2 godine

За 35 минута другог полувремена ове 2 аматерске екипе имале су: Спарта 1 шут ван оквира, Партизан 1 шут у оквир из ове случајне контре, грешке целе одбране и голмана! Каква два ЈАДНА тима. Играчи Спарте буквално један пас унапред не умеју да дају - ма ниједан пас нису исправно додали.
(veliki strumf, 17. februar 2022 22:42)



Real nije imao ni jedan sut u okvir gola pa izgubio. Partizan je pobedio..Ne racunas dobro i ne znas sta je bitno u fudbalu. GOLOVI!

zemunski kej

pre 2 godine

Naravno da mi je drago. Sto se kaze Bog nas je pogledao. Ali moze da nam se vrati u Bgd. Licno ne volim nikako ovaj stil igre ali rece neko tako igra i Atletiko Madrid ,nije lepo ali umuvaju neki gol i prodju.

Đorđe

pre 2 godine

Jedino je dobra pobeda, inače, anti fudbal. Da li uopšte gledaju LŠ, pa makar da se potrude da liče na nju. Kako se lopta odbija, kao od kamena.
(Deki, 17. februar 2022 23:04)

Evo i ja gledam LŠ i fudbal generalno već više od 3 decenije, pa kad igram sa društvom, nikako da to zaliči na Zidana, Del Pjera.... a trudim se stvarno.
Prijatelju, da li ti stvarno misliš da ako gledaju LŠ i ako se potrude, mogu da igraju približno tako dobro? Ne znam da li kapiraš nelogičnost sopstvenog komentara. Momci se stvarno trude, ali ovo je njihov maksimum. Čitao sam pre neki dan intervju sa Ronaldom (onim pravim) u kome kaže da ne možeš na treningu naučiti kako da predriblaš 3,4 igrača. To jednostavno umeš, ili ne umeš. Da se to stiče gledanjem i trudom, veruj mi, ja bih prvi sada igrao LŠ, a ne bih ostao na nivou zonskih liga.
Ovi momci se trude i daju sve od sebe, pobedili su u gostima Spartu iz Praga, koja je poznato ime u Evropi i uz to promovisali dosta mladih domaćih igrača i meni, kao iskrenom navijaču Partizana je to sasvim dovoljno.
Zašto nemamo bolji tim, zašto ne možemo da zadržimo mlade i talentovane igrače, to je već pitanje za upravu kluba. A Stanojević i momci zaslužuju našu podršku.

bobanmkd

pre 2 godine

Bravo momci !
(bobanmkd, 17. februar 2022 23:00)
Ma šta smo pruzili danas expertu??? Nas Partizan je okupiran !! Shvati to vec jednom. Ovo nema veze sa fudbalom!

Ja jesam za tebe expert...ocito.

Fudbal se igra svaka tri Dana...misli se na sutra.Maksimalno disciplinovano...zatvorene sve protivnicke vrline...protivnik nateran na gresku I pobedjen.Ekipa ostala-sveza za dalje meceve.
Ako hoces bolje ...navijaj za Manchester City.
U kojem mecu je uostalom P u Evropi priveo mech ovako sigurno kraju ?!

Ako P odigra ovako takticki oba meca sledece nedelje...proci ce dalje ...i nece izgubiti od CZ

citalac

pre 2 godine

Svaka cast momci! Teska utakmica i vazna pobeda. Ove sto pljuju molim vise da ne gledaju Partizan kad im je tako mucno, to nisu pravi grobari. Onaj koji voli svoj klub nece stavljati zlobne komentare protiv Partizana nakon pobede u 16-tini finala evropsog takmicenja (bilo kog).

Sima

pre 2 godine

Ovo je hrkljus. Jedino Zdjelar malo vredi. Drugo sve za opstinsku ligu. Sparta sa decom izasla.
(neko, 17. februar 2022 22:50)

A Teric, Jovic, Milovanovic i Popovic su matorci.

Вук

pre 2 godine

Ако након овога Југ на стадиону вечитог ривала не буде крцат, онда се запитајте шта ви уствари желите у својој свакодневници. Стадион треба бити пун као некада.

EXcitizen011

pre 2 godine

ovo je sramota. Sto pre zabraniti navijacke grupe i privatizovati sve klubove, to je jedini spas, ali nema mozga ovde, samo emocija...bolidi su oko nas.

bizon

pre 2 godine

Bravo momci, samo gazite, koje god ovo takmicenje bilo u pitanju ? Konferencija za medije neka sta ? Nebitno, parni valjak neka gazi, viuuuuu

Deki

pre 2 godine

Jedino je dobra pobeda, inače, anti fudbal. Da li uopšte gledaju LŠ, pa makar da se potrude da liče na nju. Kako se lopta odbija, kao od kamena.

Pojmaši jedni

pre 2 godine

Komentari pojma nemaju. Šta su ovde sve pisali. Pa nije Srbija obezbedila direktno mesto u ligi šampiona, zato što je je skočio fudbal toliko, nego zato što je srednji fudbal u Evropi pao.

Postoji i mogućnost da vas je mržnja od Toleta pojela.
Kritika za Lazara Markovića ne postoji, sasvim solidno igra, jedino što to ne dovodi do rezultata i to može da se promeni. Jojić je na granici, vise da bude rezerva!
Što se tiče Miljkovića i Miletića to bi neki španski ili engleski klubu sa sredine tabele iskoristi možda i sa 5 golova u mreži. Vujačić odličan.

Jasno da komentari pojma nemaju o fudbalu, sigurno kao javnost utiče i na reprezententaciju. I vi ste najveći uzrok neuspeha reprezentacije u fudbalu!

Miki

pre 2 godine

Steta sto nema Sume propust uprave partizana odlican fudbaler ,Vreme je za novu upravu
(renzo, 17. februar 2022 23:0
Za upravu si u pravu , kamo srece da nikad nisu dosli !!!
Suma je bio ocajan u Arabiskom amaterskom klubu ( Kada je Slovan probao da ga se otarasi , mi ga pozajmili prosecnom klubu gde ni rezerva nije bio , i sada ga najurili iz Kuvajta !!!

Igor Novi Sad

pre 2 godine

Jel moguće da ovu pobedu dižu u nebesa,teška slučajnost,ovde je bilo pitanje ko je gora a ne bolja ekipa,slažem se najbitniji je rezultat i čestitke na pobedi ali sve ostalo je…nemam odgovarajući komentar za ovakve ekipe,realno ne Pamtim lošiji Partizan a Sparta je presmesna ekipa

trisa

pre 2 godine

Ova pobeda daje Srbiji dva predstavnika za Ligu šampiona, tako bi trebalo, neki su racunali da nam je potreban jedan jedini remi... Ili zvezde ili partizana....a evo, kakva takva, ali pobeda...
(SRJ luka, 17. februar 2022 23:04)

Vec imamo osigurana dva predstavnika u LS, ova pobeda moze da donese jedno direktno mesto u LS

krit

pre 2 godine

Tri povezana dodavanja nisam video na utakmici, što bi rekao i Memedović u pretprošloj Poteri - Loše su počeli pa su naglo popustili.

cilim

pre 2 godine

Pobeda na strani u nokaut fazi evropakog takmicenja. Zdjelar maestralan, Jevtovic pokazao da je ozbiljno pojacanje. Miljko kolko nista ne zna napred toliko sve zatvara pozadi. Ovi sto pljuju Jojica oni bas o fudbalu nista ne znaju, posle zdjelara nas najvazniji igrac ove sezone. Bravo crno beli, cigane cemo da ucutimo posle derbija.

Mihajlo

pre 2 godine

Ovaj komedijas Strajnic mi je utisak veceri.
Kaze covek ako damo drugi gol Cesi ce da budu u Beogradu nesto tezi trening,pa mi smo dobili Tikvu 2:0 u gostima pa kuci primili pet komada,to njegovo shvatanje fudbala je iz nekog drugog vremena,danas Sevilja za dva minuta dala Hrvatima dva gola. Ako izadjes kao na trening ne gine ti pet komada,i Flora nas dobije a ne Sparta Prag.
Sto se tice utakmice,bez igre pobedismo,ali smo bar napravili dve sanse na utakmici,sto je napredak u odnosu na ono sto sam gledao u grupi.

mine

pre 2 godine

A sto se tice sastava Sparte jedina promena u odnosu na prethodni mec za Plzenom jeste na desnom beku i to zato sto im je prvi desni bek dobio crveni jesenas u sestom kolu. To sto forsiraju mlade igrace a sto ste vi drage komsije zaboravili kako to izgleda, to je samo vas problem :D

Don Kihot

pre 2 godine

To je bila "fajterska borba",a ne slaba igra,tada nema "lepote" igre!
Pobeda je pobeda,pogotovo u Evropi i u gostima,Partizanu svaka čast!
Jedino mi nije jasno,zašto Stanojević toliko forsira Jojića,dečko nema pojma o fudbalu???

nesa80

pre 2 godine

partizan ima dosta cvrstu ekipu i odbrana je ok ali stanojevic je otupeo napad skroz,svaki fudbaler koji iole zna sa loptom ili se najuri ili zameni,stanojevic voli krljatore,jednolicne igrace i takva nam je igra,nema vise prepoznatljive tehnike kao nekad.i sta je sa tim nathom,jedini covek koji je ostao i zna da igra fudbal ne moze da izdrzi celu utakmicu,sta ga i drzite onda koji ocin,onako vrednog igraca asana ste sutnuli.ovo daje rezultata za sad na oba fronta ali kad pocne sve da ide nizbrdo nema povratka,ne znam kako cemo izvuci i remi protiv zvezde.kad bi ova odbrana bila i napad save milosevica kao trenera to bi bila totalno full ekipa

Urke

pre 2 godine

Zdjelar je stvarno za nase uslove dobar igrac . Toliko je cvrst i ne pravi gluposti. Onom malom Terzicu bih zabranio sledecih 5 utakmica da igra .

SRJ luka

pre 2 godine

Ova pobeda daje Srbiji dva predstavnika za Ligu šampiona, tako bi trebalo, neki su racunali da nam je potreban jedan jedini remi... Ili zvezde ili partizana....a evo, kakva takva, ali pobeda...

sinisalazic

pre 2 godine

Свака част.
Докторска дисертација и тренера и фудбалера.
Напокон играмо фудбал и репрезентација и клубови.
Нема повлачења послије гола већ се игра до краја.
Браво,браво момци.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 2 godine

Bravo crno beli! Veliko bravo za Stanoja, utakmica taktički savršeno pripremljena i odigrana! Svi na JNA u četvrtak!

pavle

pre 2 godine

Ovaj mali Terzić je trebalo da dobije crveni za onaj bezobrazluk. Da nauči.
(Sumon, 17. februar 2022 22:47)

Ma trebalo je suspenziju da dobije

Zorz Vea

pre 2 godine

Pobeda!!! Pa dobro i da prodajemo dalje, neće biti katastrofa. Jedan dobar pas, jedan dobar trk i jedan dobar lob. Dovoljno od ekipe od koje se očekivao poraz.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

Toliko

pre 2 godine

Centarsut Miljkovica? Ili sut? Ipak mozda dodavanje? Verujem da ni sam ne zna sta je hteo...bruka. Teska procena ko manje zna od ova dva takmaca,znanje je krhko.

Cetko

pre 2 godine

Sta hocete bre vise!? Pa nije Partizan Mancester Siti da daje po 4 gola za poluvrijeme. Dobili su tesku utakmicu na strani imaju vise nego realne sanse da prodju dalje,sa ovom krs ekipom koju imamo i opet vam ne valja. Radujte se bre zbog kluba kojeg volite i zbog pobjede,sta grinjate

Ssss

pre 2 godine

i ovi nekom da pisu antifudbal, antikosarka i slicno... sta je ovo ljudi moji, pa ovo da se pusta svako vece da ljudi lakse zaspe... nikad dosadniju utakmicu nisam gledao, ova destrukcija fudbala dugo nije vidjena

veliki strumf

pre 2 godine

За 35 минута другог полувремена ове 2 аматерске екипе имале су: Спарта 1 шут ван оквира, Партизан 1 шут у оквир из ове случајне контре, грешке целе одбране и голмана! Каква два ЈАДНА тима. Играчи Спарте буквално један пас унапред не умеју да дају - ма ниједан пас нису исправно додали.

Neko

pre 2 godine

Jedino sto vredi u vecerasnjoj utakmici je pobeda i koeficijent za nacionalni fudbal. Ova igra i Miljkovic i sve ostalo, boze me sacuvaj sta sam gledao.

Darko

pre 2 godine

Izgleda da u Partizanu smatraju da su dužni da svakog bivšeg igrača koji je popio šut kartu u pečalbi prime nazad, I umesto da im u ime nekih zasluga daju da budu ekonomi ili da cepaju karte,oni još I igraju I zauzimaju mesto mlađima. Što je još gore, ovakav raspali tim vodi u nașoj ligi - kakvI su tek ostali....

ivan

pre 2 godine

Без увреде али ове утакмице Партизана у Европи су болне за гледање. 90 минута ничега.

Raucher

pre 2 godine

Grobari su jedina svetla tačka Partizana u ovom trenutku a trener i ova raštimana ekipa istinski grobari fudbala kluba koga sramote ovom igrom.

Срба

pre 2 godine

Jedna od najgorih utakmica ikada odigranih u evropskom fudbalu, tri tacna pasa nisam video, a svaka cast Zdjelaru za pas desava se i to ponekada nesrecni Jojic mogao da resi dvomec.

Laki

pre 2 godine

Ova deca iz Sparte trče i bore se, trude se da igraju brzo, nažalost prebrzo za 80% naših olovnih vojnika. "Kombinacije" - Miljković-Jojić-Marković su nešto najbesmislenije što sam ikada gledao. Treba ovo mazohistički izdržati do kraja.

Igor Novi Sad

pre 2 godine

I kad mi neko kaže da je pošteno prvenstvo,koliko god da je slabo ali da ovakav Partizan ima skor 20-2-0 I gol razliku 59-6,pa ocajnim ekipama u evropi,neki su amateri,deluju toliko inferiorno I nemocno

Dikan

pre 2 godine

U timu Sparte dvojica 2003. dvojica 2002. jedan 2001. jedan 2000., većini prva utakmica. Ova Liga je šou.
(LK, 17. februar 2022 22:43)

A ipak se prati, analizira svaka sitnica do detalja, svaka čast.

Kum Žoržo

pre 2 godine

Videste li vi ljudi onaj "centaršut" Miljkovića u 54-tom minutu kad mu je Marković dodao loptu!? Kako je taj čovek profesionalni fudbaler je jedna od većih misterija?

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Videste li vi ljudi onaj "centaršut" Miljkovića u 54-tom minutu kad mu je Marković dodao loptu!? Kako je taj čovek profesionalni fudbaler je jedna od većih misterija?
(Kum Žoržo, 17. februar 2022 22:13)

Prvi put sam priznao da ima i goreg od Gobelje. Navijam za Zvezdu, ali ovo je neverovatno.

горан

pre 2 godine

izveo sve najbolje igrače da sačuva za Radnički iz kg umesto da se skoncentrisu da urade sto vise i sto vise bodova uzmu i osiguraju 2 predstavnika za LS dugo godine, ne, oni ce ovo prodati, kiksnuce protiv radnickog jer karma naravno, izgubice titulu, daj boze da ispadnemo sa 15 mesta sto pre sledece godine i da ovaj klošarski klub igra samo ovu konferenciju, nisu za bolje.

železnik

pre 2 godine

Nema partizan nikakve šanse veceras prosto nismo veliki klub , u domacoj ligi ne sme niko da nam sutne na gol, a to stvara laznu sliku, dobijamo lazirane utakmice pa se onda razočaramo ,sramota je sta je naš partizan postao.Partizanovac sam ali realan, Stanojevic blage veze nema.
(Pavi, 17. februar 2022 19:44)

Simpatičan mladić

Milos

pre 2 godine

Ovo je kao da igraju juniori protiv veterana. Ovi iz Sparte mladi i brzi ali zeleni, a ovi nasi od polovine prvog poluvremena disu na skrge i samo cekaju da se zavrsi utakmica i da popadaju. Jad i beda od fudbala.

Mercedes Petronas F1

pre 2 godine

U BG 1:2 i ispadamo
(CrnoBelaSrbija, 17. februar 2022 22:48)

sa tim rezultatom da si ti meni ziv i zdrav niko ne ispada.... jer nema vise gola u gostima...

renzo

pre 2 godine

Steta sto se nismo pojacali doveli smo 2 istrosena fudbalera ,Pored ostarelog natka,jojica tesko cemo sta uraditi .Mislim da je vreme za novu upravu ne vezano dali cemo proci dalje ili osvojiti titulu ,Pojacavamo se evo 10 god sa igracima zrelim za penziju

Живота

pre 2 godine

Браво момци, заслужена побједа.Чврсто, мудро, искусно.Здјелар и Јојић искусно и јако добри вечерас, Мениг мајсторија.

LLL

pre 2 godine

Velike čestitke za pobedu od velikog navijača Zvezde, pobedi se u zube ne gleda, ali pored Rapid Beča dobili ste najlakšeg mogućeg rivala, želim vam i na JNA da ih dobijete pa na Bodo Glimt u 1/8 Finala, Al ono što je najbitnije, stavljam život na tu činjenicu, je to da su se grobari više radovali reakciji nezrelog Štulića sinoć, nego pobedi svog tima večeras, jednostavno vaša mržnja prema Zvezdi će uvek i zauvek biti veća od ljubavi prema Partizanu, nažalost.

Želim vam od sveg srca da se izlečite od te mržnje, moliću se za vas.

Što se tiče lasera svuda u svetu se koriste, i to ne može da se zabrani.

berke

pre 2 godine

Zasto jojic mora da igra, cime je zasluzio. Mozda zalaganjem, ne razumem. Covek ne moze duel dobiti. Zasto nema malog Terzica, ima sportski bezobrazluk da resi ovaku utakmicu

Vlada

pre 2 godine

‘Aj vise skinite ogranicenje broja stranaca da dovedemo bekove iz neke brazilske sedme lige koji ce za ove nase gubavce koje gledamo godinama biti Roberto Karlos i Dani Alves licno…

Miki

pre 2 godine

Imajuci u vidu broj golova i broj asistencija za pet meseci kolko je u Partizanu ovaj Mening ce za godinu dana imati vise golova i asistencija nego djekna iz Nove Gvineje ( upravo najuren iz nekog amaterskog kluba iz Kuvajta ) od 2017 do kraja 2021 godine !!!

Xman

pre 2 godine

Ovaj mali Terzić je trebalo da dobije crveni za onaj bezobrazluk. Da nauči.
(Sumon, 17. februar 2022 22:47)

Sta je uradio lose? Nije dao Cehu da ukrade 2m i izvede faul toliko blize nasem golu.

Obavezno

pre 2 godine

Što pre skautirati, pronaći i na leto pre početka priprema dovesti:

- mnogo ozbiljniji bekovski par
- nekog novog Moreiru
- nekog novog Evertona

Realno

pre 2 godine

Groblje ce bolje proci veceras nego kad budu igrali kod kuce.Ovi klinci ce ih razbiti na pasnjaku,mnogo su brzi od njih,prolaze ih kao biciklom.Promasise deca dva zicera i onaj slobodnjak za milimetar ode pored gola.To se ne propusta i tesko ce dobiti veceras ali to ne vazi za JNA.

pfc

pre 2 godine

Meni se ova igra partizana ne svidja. Negledljivo mi, ne interesuje me pobeda na ovakav način. Ovako zvezda igra decenijama ovo nije partizan.

Skywalker

pre 2 godine

Docekasmo konacno komentar Dejana Nedica na nasu stetu! Inace, snatranje naroda za idiote, govorim o merama protiv pandemije, je globalno rasireno. Dozvolili su da stadion bude popunjen sa 20% kapaciteta, od tih 20% (3600) dodje 28%, a oni svih 1000 navijaca stave u jednu gomilu! I posle neko nekog tenisera ili bilo koga drugog pita zasto se nije vakcinisao. Pa, ako ni zbog cega drugog onda zbog toga da ne zele da ih prave idiotima.

kukuruz liga bez briga

pre 2 godine

Meni se ova igra partizana ne svidja. Negledljivo mi, ne interesuje me pobeda na ovakav način. Ovako zvezda igra decenijama ovo nije partizan.
(pfc, 17. februar 2022 22:40)

Ti gledaj Real

kralj

pre 2 godine

stara skola@
Zvezda je defanzivno orjentisana I moze do ujutru da se brani,ako daju gol,daju,ako ne nikom nista I imaju povoljan rezultat,sa druge strane,Partizan je ofanzivna ekipa I ne zna da se brani a nemaju kvalitet da daju gol vise,to je osnovna razlika.Nemoj da zaboravis I cinjenicu da je u Zvezdu u zadnjih deset godina upumpan ozbiljan novac I da ima trideset igraca u rosteru I da ima jako kvalitetne neke igrace.

milan 26

pre 2 godine

Hahaha, kako nije blam ovog Strajnica da ovoliko lupeta, ide usporen snimak i on gleda i komentarise nesto sto nema veze sa istinom, kao da nije bilo Urosevica na gol liniji bio bi gol, a svi vide da je lopta tri metra daleko od gola... pakao.

Кики

pre 2 godine

… нека неко замоли тренера Спарте да убаци неког старијег играча, биће брука да изгубимо од јуниора

Kontras

pre 2 godine

@ hm

Upravo, gledaju Figo i ostali iz loze i cude se sta igraju ova dva nekada velika kluba.

Boze me sacuvaj. Ovo kazem kao partizanovac. Zna li neko sto je Sparta ovako losa u zadnjih nekoliko godina?

voker

pre 2 godine

Moglo je da bude vec 3-0 za Cehe. Katastrofa kako lose igraju pozadi.
(Udarnik, 17. februar 2022 21:17)

zato su Srbiji najbolja odbrana...

veliki strumf

pre 2 godine

Gleda Figo i čudi se...
(hm, 17. februar 2022 21:34). Пита се шта уопште ради ту и који спорт гледа.

Igor

pre 2 godine

Realno ni Zvezda ne blista u Evropi sto se igre tiče ali zadnjih 5god ima dobre rezultate,ove jedna stepenica vise,medju 16 u EL ali ovo sto Partizan igra je teška katastrofa,ne da ne opravdava rezultate u prvenstvu nego tera na ozbiljnu sumlju u regularnost istih

Kontras

pre 2 godine

Ova Sparta je trenutno tako losa i neiskusna da bi i "takticar" Stanoje sa sve "fudbalerima" Markovicem i Jojicem mogao da izvuce nereseno ili minimalnu pobedu.

Za nepoverovati.

Ovo je sve samo ne fudbal. Mozda Stanoje misli drugacije.

Hamurabi

pre 2 godine

Ne znam zašto Partizan nije poceo sa dva tvrda zadnja vezna tipa Zdjelar-Fejsa. Sa Jojicem i Nathom primice dva gola... Gubi Parizan ovo.

Шид у срцу.

pre 2 godine

Поздрав од Звездаша за све љубитеље спорта. Ова Спарта и није нека екипа, колико видим. Навијам да Партизан победи зарад српског коефицијента, иако немамо бар трећу екипу конкурентну у Европи.

Марко

pre 2 godine

Преполовили су капаците стадиона због короне. Резултат тога је да су доње половине трибина скоро потпуно празне, а горње скоро поптпуно пуне.

View

pre 2 godine

У Европи Звезда и Партизан стварно не могу да се пореде. Док Звезда већ 5 година побеђује редом, Партизан буквално не може да се гледа. Флора је права слика Партизана.
(Стара школа, 17. februar 2022 21:09)

Verovatno misliš i na rukometne rezultate u LŠ.

haos

pre 2 godine

Kakav antifudbal, niko ne ume lepo da umiri loptu i da krene napred, odbrambeni igrači samo ispucavaju lopte, Jojic i Miljković su zreli za penziju definitivno..... Bas teško za gledanje

Borky

pre 2 godine

Ajme majko pola sata pakla. Samo sire ruke i padaju. Za 30god. gledanja fudbala nisam vidio odbrambenog igraca da samo ceka da padne kao ovaj Vujacic.

srba

pre 2 godine

sto bi rekao strajnic ''bice tesko rikardu, cuva ga momak 2003 godiste'', a ja bih dodao i nama da gledamo. inace mislim da je lopta provela neuporedivo vise vremena u vazduhu nego na zemlji.

Стара школа

pre 2 godine

У Европи Звезда и Партизан стварно не могу да се пореде. Док Звезда већ 5 година побеђује редом, Партизан буквално не може да се гледа. Флора је права слика Партизана.

montoya

pre 2 godine

Jel moguce da ne mozemo loptu da drzimo vise od 5 sekundi u posedu? Napucavanje napred, valjanje...katastrofa. tek je 22 min, ali cak i da umuljamo neki srecan gol, ova igra je sramotna!

pavle

pre 2 godine

Zasto Sparta omalovazava ovo trecerazredno takmicenje pa je izasla sa omladincima?
(Zapazanje, 17. februar 2022 21:42)

A ko su prvotimci posto vidim da pratis ceski fudbal?

Gagi

pre 2 godine

Imam 63 godine nisam neki klinac koji će da brani ovakve fudbalere Partizana. Generacije Partizana '70 i '80 godina prošlog veka koje sam išao da gledam krste se levom i desno rukam ko igra u Partizanu. Da li neko zaista smatra da su Mening i Rikardo fudbaleri. Sramota kako Partizan igra protiv ove dečurlije.

N.T.369

pre 2 godine

Partizan igra bolje. Vidi se po statistici da smo u svakom segmentu bolja ekipa. Ono njihovog bisera nismo ni videli na terenu. Potpuno smo ga ugasili.

Moze to partizan da dobije

Partizan SAMPION

fudbaloman

pre 2 godine

Ispratite malog Adama Hložeka, dečko je biser českog fudbala. Brzo moderno krilo, prodaće ga Sparta za 20 milki lagano.

Odbrana Partizana je jadna do nikakva, neverovatno da su skupili toliku drvnu građu.

Realno

pre 2 godine

Danas lagano pobeđujemo,Stanoje će svojim taktičkim zamislima trasirati put do trijumfa.Kad ih je Zvezda dobila možemo i mi.
(Bajker, 17. februar 2022 20:02

Isto kao sto je trasirao takticke zamisli protiv velike Flore i faune.
Ne uporedjuj neuporedivo,Zvezdi niste ni do kolena.

ljubomilko

pre 2 godine

Ејде гробари време је и да ви донесете неки коефицијент за Србију.
(наполеон, 17. februar 2022 20:13)
U ovom kolu nema koeficijenta.

Pavi

pre 2 godine

Nema partizan nikakve šanse veceras prosto nismo veliki klub , u domacoj ligi ne sme niko da nam sutne na gol, a to stvara laznu sliku, dobijamo lazirane utakmice pa se onda razočaramo ,sramota je sta je naš partizan postao.Partizanovac sam ali realan, Stanojevic blage veze nema.

zemunski kej

pre 2 godine

Dovde su nekako dosli sada bi im dobro dosli Sadik i Asano,brzanjci,Mislim da je ovo maksimum. Sparta je malo jaca po kvalitetu , brza ekipa. Ako veceras ne izgube super,puna saka brade.

Kum Žoržo

pre 2 godine

Videste li vi ljudi onaj "centaršut" Miljkovića u 54-tom minutu kad mu je Marković dodao loptu!? Kako je taj čovek profesionalni fudbaler je jedna od većih misterija?

ultrasrbin

pre 2 godine

Natku izgleda sad smeta trava,navikao covek na pesak!Bruka I sramota ako ovakava ekipa uzme titulu,ovo se ne moze gledati!
(BOKi, 17. februar 2022 22:03)

Potpuno si u pravu, ali prtiv te krs ekipe je tvoja vanzemaljska Zvezda izvukla nereseno nakon sto je ponisten regularan gol Partizana i priznat neregularan gol Zvezde. I tako je uglsvnom u derbijima u poslednje 2-3 godine.

Mercedes Petronas F1

pre 2 godine

U BG 1:2 i ispadamo
(CrnoBelaSrbija, 17. februar 2022 22:48)

sa tim rezultatom da si ti meni ziv i zdrav niko ne ispada.... jer nema vise gola u gostima...

Dikan

pre 2 godine

U timu Sparte dvojica 2003. dvojica 2002. jedan 2001. jedan 2000., većini prva utakmica. Ova Liga je šou.
(LK, 17. februar 2022 22:43)

A ipak se prati, analizira svaka sitnica do detalja, svaka čast.

Kuki

pre 2 godine

Odlicna stvar za srpski fudbal. Ova pobeda Partizana nam gotovo sigurno donosi direknog ucesnika LS u sezoni 2023/24. Gent bi morao da dodje do polufinala uz sve poraze nasih predstavnika do kraja sezone, da bi nas Belgija ugrozila.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Videste li vi ljudi onaj "centaršut" Miljkovića u 54-tom minutu kad mu je Marković dodao loptu!? Kako je taj čovek profesionalni fudbaler je jedna od većih misterija?
(Kum Žoržo, 17. februar 2022 22:13)

Prvi put sam priznao da ima i goreg od Gobelje. Navijam za Zvezdu, ali ovo je neverovatno.

Đorđe

pre 2 godine

Jedino je dobra pobeda, inače, anti fudbal. Da li uopšte gledaju LŠ, pa makar da se potrude da liče na nju. Kako se lopta odbija, kao od kamena.
(Deki, 17. februar 2022 23:04)

Evo i ja gledam LŠ i fudbal generalno već više od 3 decenije, pa kad igram sa društvom, nikako da to zaliči na Zidana, Del Pjera.... a trudim se stvarno.
Prijatelju, da li ti stvarno misliš da ako gledaju LŠ i ako se potrude, mogu da igraju približno tako dobro? Ne znam da li kapiraš nelogičnost sopstvenog komentara. Momci se stvarno trude, ali ovo je njihov maksimum. Čitao sam pre neki dan intervju sa Ronaldom (onim pravim) u kome kaže da ne možeš na treningu naučiti kako da predriblaš 3,4 igrača. To jednostavno umeš, ili ne umeš. Da se to stiče gledanjem i trudom, veruj mi, ja bih prvi sada igrao LŠ, a ne bih ostao na nivou zonskih liga.
Ovi momci se trude i daju sve od sebe, pobedili su u gostima Spartu iz Praga, koja je poznato ime u Evropi i uz to promovisali dosta mladih domaćih igrača i meni, kao iskrenom navijaču Partizana je to sasvim dovoljno.
Zašto nemamo bolji tim, zašto ne možemo da zadržimo mlade i talentovane igrače, to je već pitanje za upravu kluba. A Stanojević i momci zaslužuju našu podršku.

123

pre 2 godine

За 35 минута другог полувремена ове 2 аматерске екипе имале су: Спарта 1 шут ван оквира, Партизан 1 шут у оквир из ове случајне контре, грешке целе одбране и голмана! Каква два ЈАДНА тима. Играчи Спарте буквално један пас унапред не умеју да дају - ма ниједан пас нису исправно додали.
(veliki strumf, 17. februar 2022 22:42)



Real nije imao ni jedan sut u okvir gola pa izgubio. Partizan je pobedio..Ne racunas dobro i ne znas sta je bitno u fudbalu. GOLOVI!

777

pre 2 godine

jel vas grobare sramota kad vidite ovakav partizan
(milanche, 17. februar 2022 23:19)


Nije dok pobedjujemo. A nije nam bio potreban sudija da bi prosli Radnicki, kao vi.

Вук

pre 2 godine

Ако након овога Југ на стадиону вечитог ривала не буде крцат, онда се запитајте шта ви уствари желите у својој свакодневници. Стадион треба бити пун као некада.

Samo jedan klub

pre 2 godine

Poštovani Grobari i Partizanovci,

našem Partizanu je u narednih nekoliko dana i nedelja potrebna podrška, možda i veća nego ikad, pogotovo fudbalerima, košarkašima i rukometašima. Nemojmo ih razočarati.

SRJ luka

pre 2 godine

Ova pobeda daje Srbiji dva predstavnika za Ligu šampiona, tako bi trebalo, neki su racunali da nam je potreban jedan jedini remi... Ili zvezde ili partizana....a evo, kakva takva, ali pobeda...

železnik

pre 2 godine

Nema partizan nikakve šanse veceras prosto nismo veliki klub , u domacoj ligi ne sme niko da nam sutne na gol, a to stvara laznu sliku, dobijamo lazirane utakmice pa se onda razočaramo ,sramota je sta je naš partizan postao.Partizanovac sam ali realan, Stanojevic blage veze nema.
(Pavi, 17. februar 2022 19:44)

Simpatičan mladić

Стара школа

pre 2 godine

У Европи Звезда и Партизан стварно не могу да се пореде. Док Звезда већ 5 година побеђује редом, Партизан буквално не може да се гледа. Флора је права слика Партизана.

Pavi

pre 2 godine

Nema partizan nikakve šanse veceras prosto nismo veliki klub , u domacoj ligi ne sme niko da nam sutne na gol, a to stvara laznu sliku, dobijamo lazirane utakmice pa se onda razočaramo ,sramota je sta je naš partizan postao.Partizanovac sam ali realan, Stanojevic blage veze nema.

montoya

pre 2 godine

Jel moguce da ne mozemo loptu da drzimo vise od 5 sekundi u posedu? Napucavanje napred, valjanje...katastrofa. tek je 22 min, ali cak i da umuljamo neki srecan gol, ova igra je sramotna!

Vlada

pre 2 godine

‘Aj vise skinite ogranicenje broja stranaca da dovedemo bekove iz neke brazilske sedme lige koji ce za ove nase gubavce koje gledamo godinama biti Roberto Karlos i Dani Alves licno…

Твоји верни синови!

pre 2 godine

Велики клубови побеђују и када одиграју лошије! Велики је успех победити Спарту у Прљгу и зато нема цепидлачења. Хвала ти, црно бела љубави?

Mihajlo

pre 2 godine

Ovaj komedijas Strajnic mi je utisak veceri.
Kaze covek ako damo drugi gol Cesi ce da budu u Beogradu nesto tezi trening,pa mi smo dobili Tikvu 2:0 u gostima pa kuci primili pet komada,to njegovo shvatanje fudbala je iz nekog drugog vremena,danas Sevilja za dva minuta dala Hrvatima dva gola. Ako izadjes kao na trening ne gine ti pet komada,i Flora nas dobije a ne Sparta Prag.
Sto se tice utakmice,bez igre pobedismo,ali smo bar napravili dve sanse na utakmici,sto je napredak u odnosu na ono sto sam gledao u grupi.

Cetko

pre 2 godine

Sta hocete bre vise!? Pa nije Partizan Mancester Siti da daje po 4 gola za poluvrijeme. Dobili su tesku utakmicu na strani imaju vise nego realne sanse da prodju dalje,sa ovom krs ekipom koju imamo i opet vam ne valja. Radujte se bre zbog kluba kojeg volite i zbog pobjede,sta grinjate

borivoje surdilovic

pre 2 godine

hvala svim navijacima zvezde na komentarima.....vi bas pratite partizan i hvala na tome.... za to sedam dana je revans( mada vi to znate), pa se opet druzimo ovde.

trisa

pre 2 godine

Sad Gent mora u finale da bi nam uzeli direktno mesto u Ligi Sampiona, cak i ove utakmice nose bodove za ligaski koeficijent, jedino sto Partizan ne dobija bodove za klupski koeficijent

bobanmkd

pre 2 godine

Bravo momci !
(bobanmkd, 17. februar 2022 23:00)
Ma šta smo pruzili danas expertu??? Nas Partizan je okupiran !! Shvati to vec jednom. Ovo nema veze sa fudbalom!

Ja jesam za tebe expert...ocito.

Fudbal se igra svaka tri Dana...misli se na sutra.Maksimalno disciplinovano...zatvorene sve protivnicke vrline...protivnik nateran na gresku I pobedjen.Ekipa ostala-sveza za dalje meceve.
Ako hoces bolje ...navijaj za Manchester City.
U kojem mecu je uostalom P u Evropi priveo mech ovako sigurno kraju ?!

Ako P odigra ovako takticki oba meca sledece nedelje...proci ce dalje ...i nece izgubiti od CZ

Darko

pre 2 godine

Izgleda da u Partizanu smatraju da su dužni da svakog bivšeg igrača koji je popio šut kartu u pečalbi prime nazad, I umesto da im u ime nekih zasluga daju da budu ekonomi ili da cepaju karte,oni još I igraju I zauzimaju mesto mlađima. Što je još gore, ovakav raspali tim vodi u nașoj ligi - kakvI su tek ostali....

cilim

pre 2 godine

Pobeda na strani u nokaut fazi evropakog takmicenja. Zdjelar maestralan, Jevtovic pokazao da je ozbiljno pojacanje. Miljko kolko nista ne zna napred toliko sve zatvara pozadi. Ovi sto pljuju Jojica oni bas o fudbalu nista ne znaju, posle zdjelara nas najvazniji igrac ove sezone. Bravo crno beli, cigane cemo da ucutimo posle derbija.

milan 26

pre 2 godine

Hahaha, kako nije blam ovog Strajnica da ovoliko lupeta, ide usporen snimak i on gleda i komentarise nesto sto nema veze sa istinom, kao da nije bilo Urosevica na gol liniji bio bi gol, a svi vide da je lopta tri metra daleko od gola... pakao.

Don Kihot

pre 2 godine

To je bila "fajterska borba",a ne slaba igra,tada nema "lepote" igre!
Pobeda je pobeda,pogotovo u Evropi i u gostima,Partizanu svaka čast!
Jedino mi nije jasno,zašto Stanojević toliko forsira Jojića,dečko nema pojma o fudbalu???

Gagi

pre 2 godine

Imam 63 godine nisam neki klinac koji će da brani ovakve fudbalere Partizana. Generacije Partizana '70 i '80 godina prošlog veka koje sam išao da gledam krste se levom i desno rukam ko igra u Partizanu. Da li neko zaista smatra da su Mening i Rikardo fudbaleri. Sramota kako Partizan igra protiv ove dečurlije.

Срба

pre 2 godine

Jedna od najgorih utakmica ikada odigranih u evropskom fudbalu, tri tacna pasa nisam video, a svaka cast Zdjelaru za pas desava se i to ponekada nesrecni Jojic mogao da resi dvomec.

Живота

pre 2 godine

Браво момци, заслужена побједа.Чврсто, мудро, искусно.Здјелар и Јојић искусно и јако добри вечерас, Мениг мајсторија.

TIGER

pre 2 godine

Sto bi Delije rekle razbice ih Sparta. 😂 Sada će promeniti mišljenje i reci da su ipak smešna ekipa.
(Robert Lewandowski, 17. februar 2022 22:56)

Promenili su plocu od 78 minuta :)
Od prvih 100 komentara 89 su iz predgradja! :) Iznose se podaci o odistima igraca, statistike kluba Sparte, statistike meca... i sad ih nema nigde :)

Mec takmicarski, zatvren! I pored toga cetiri suta u okvir gola protiv tima koji je pre nedelju dana tukao Slaviju u gostima i ukljucio se u borbu za trofej!

Laki

pre 2 godine

Ova deca iz Sparte trče i bore se, trude se da igraju brzo, nažalost prebrzo za 80% naših olovnih vojnika. "Kombinacije" - Miljković-Jojić-Marković su nešto najbesmislenije što sam ikada gledao. Treba ovo mazohistički izdržati do kraja.

Lord

pre 2 godine

Već dve 100% sanse za Spartu,koja sreća ali polako
(Igor, 17. februar 2022 21:13)

I šta bi?
Sram da vas bude.
Jedna taktički zrela utakmica, svaka čast.

Sima

pre 2 godine

Ovo je hrkljus. Jedino Zdjelar malo vredi. Drugo sve za opstinsku ligu. Sparta sa decom izasla.
(neko, 17. februar 2022 22:50)

A Teric, Jovic, Milovanovic i Popovic su matorci.

mine

pre 2 godine

A sto se tice sastava Sparte jedina promena u odnosu na prethodni mec za Plzenom jeste na desnom beku i to zato sto im je prvi desni bek dobio crveni jesenas u sestom kolu. To sto forsiraju mlade igrace a sto ste vi drage komsije zaboravili kako to izgleda, to je samo vas problem :D

voker

pre 2 godine

Moglo je da bude vec 3-0 za Cehe. Katastrofa kako lose igraju pozadi.
(Udarnik, 17. februar 2022 21:17)

zato su Srbiji najbolja odbrana...

Xman

pre 2 godine

Ovaj mali Terzić je trebalo da dobije crveni za onaj bezobrazluk. Da nauči.
(Sumon, 17. februar 2022 22:47)

Sta je uradio lose? Nije dao Cehu da ukrade 2m i izvede faul toliko blize nasem golu.

citalac

pre 2 godine

Svaka cast momci! Teska utakmica i vazna pobeda. Ove sto pljuju molim vise da ne gledaju Partizan kad im je tako mucno, to nisu pravi grobari. Onaj koji voli svoj klub nece stavljati zlobne komentare protiv Partizana nakon pobede u 16-tini finala evropsog takmicenja (bilo kog).

berke

pre 2 godine

Zasto jojic mora da igra, cime je zasluzio. Mozda zalaganjem, ne razumem. Covek ne moze duel dobiti. Zasto nema malog Terzica, ima sportski bezobrazluk da resi ovaku utakmicu

trisa

pre 2 godine

Ova pobeda daje Srbiji dva predstavnika za Ligu šampiona, tako bi trebalo, neki su racunali da nam je potreban jedan jedini remi... Ili zvezde ili partizana....a evo, kakva takva, ali pobeda...
(SRJ luka, 17. februar 2022 23:04)

Vec imamo osigurana dva predstavnika u LS, ova pobeda moze da donese jedno direktno mesto u LS

Kontras

pre 2 godine

Ova Sparta je trenutno tako losa i neiskusna da bi i "takticar" Stanoje sa sve "fudbalerima" Markovicem i Jojicem mogao da izvuce nereseno ili minimalnu pobedu.

Za nepoverovati.

Ovo je sve samo ne fudbal. Mozda Stanoje misli drugacije.

pfc

pre 2 godine

Meni se ova igra partizana ne svidja. Negledljivo mi, ne interesuje me pobeda na ovakav način. Ovako zvezda igra decenijama ovo nije partizan.

sinisalazic

pre 2 godine

Свака част.
Докторска дисертација и тренера и фудбалера.
Напокон играмо фудбал и репрезентација и клубови.
Нема повлачења послије гола већ се игра до краја.
Браво,браво момци.

krit

pre 2 godine

Tri povezana dodavanja nisam video na utakmici, što bi rekao i Memedović u pretprošloj Poteri - Loše su počeli pa su naglo popustili.

Bane

pre 2 godine

Nije dok pobedjujemo. A nije nam bio potreban sudija da bi prosli Radnicki, kao vi.
(777, 17. februar 2022 23:33)

Nije potreban sudija da pobjedite Radnicki? Hmmm...penal za Radnicki, to nista a?

Urke

pre 2 godine

Zdjelar je stvarno za nase uslove dobar igrac . Toliko je cvrst i ne pravi gluposti. Onom malom Terzicu bih zabranio sledecih 5 utakmica da igra .

zemunski kej

pre 2 godine

Naravno da mi je drago. Sto se kaze Bog nas je pogledao. Ali moze da nam se vrati u Bgd. Licno ne volim nikako ovaj stil igre ali rece neko tako igra i Atletiko Madrid ,nije lepo ali umuvaju neki gol i prodju.

ccccc

pre 2 godine

Sada se vidi zasto Partizan ima 20 pobeda u Srpskoj Ligi LingLong u 22 utakmice. Najjaci klub na Balkanu ne moze da izgubi.
(eX, 17. februar 2022 23:17)


Pa uporedi kako igra tvoj tim i kako je prosao Radnicki??

Realno

pre 2 godine

Danas lagano pobeđujemo,Stanoje će svojim taktičkim zamislima trasirati put do trijumfa.Kad ih je Zvezda dobila možemo i mi.
(Bajker, 17. februar 2022 20:02

Isto kao sto je trasirao takticke zamisli protiv velike Flore i faune.
Ne uporedjuj neuporedivo,Zvezdi niste ni do kolena.

Miki

pre 2 godine

Steta sto nema Sume propust uprave partizana odlican fudbaler ,Vreme je za novu upravu
(renzo, 17. februar 2022 23:0
Za upravu si u pravu , kamo srece da nikad nisu dosli !!!
Suma je bio ocajan u Arabiskom amaterskom klubu ( Kada je Slovan probao da ga se otarasi , mi ga pozajmili prosecnom klubu gde ni rezerva nije bio , i sada ga najurili iz Kuvajta !!!

zemunski kej

pre 2 godine

Dovde su nekako dosli sada bi im dobro dosli Sadik i Asano,brzanjci,Mislim da je ovo maksimum. Sparta je malo jaca po kvalitetu , brza ekipa. Ako veceras ne izgube super,puna saka brade.

haos

pre 2 godine

Kakav antifudbal, niko ne ume lepo da umiri loptu i da krene napred, odbrambeni igrači samo ispucavaju lopte, Jojic i Miljković su zreli za penziju definitivno..... Bas teško za gledanje

pavle

pre 2 godine

Ovaj mali Terzić je trebalo da dobije crveni za onaj bezobrazluk. Da nauči.
(Sumon, 17. februar 2022 22:47)

Ma trebalo je suspenziju da dobije

Borky

pre 2 godine

Ajme majko pola sata pakla. Samo sire ruke i padaju. Za 30god. gledanja fudbala nisam vidio odbrambenog igraca da samo ceka da padne kao ovaj Vujacic.

Skywalker

pre 2 godine

Docekasmo konacno komentar Dejana Nedica na nasu stetu! Inace, snatranje naroda za idiote, govorim o merama protiv pandemije, je globalno rasireno. Dozvolili su da stadion bude popunjen sa 20% kapaciteta, od tih 20% (3600) dodje 28%, a oni svih 1000 navijaca stave u jednu gomilu! I posle neko nekog tenisera ili bilo koga drugog pita zasto se nije vakcinisao. Pa, ako ni zbog cega drugog onda zbog toga da ne zele da ih prave idiotima.

ivan

pre 2 godine

Без увреде али ове утакмице Партизана у Европи су болне за гледање. 90 минута ничега.

Igor

pre 2 godine

Realno ni Zvezda ne blista u Evropi sto se igre tiče ali zadnjih 5god ima dobre rezultate,ove jedna stepenica vise,medju 16 u EL ali ovo sto Partizan igra je teška katastrofa,ne da ne opravdava rezultate u prvenstvu nego tera na ozbiljnu sumlju u regularnost istih

nesa80

pre 2 godine

partizan ima dosta cvrstu ekipu i odbrana je ok ali stanojevic je otupeo napad skroz,svaki fudbaler koji iole zna sa loptom ili se najuri ili zameni,stanojevic voli krljatore,jednolicne igrace i takva nam je igra,nema vise prepoznatljive tehnike kao nekad.i sta je sa tim nathom,jedini covek koji je ostao i zna da igra fudbal ne moze da izdrzi celu utakmicu,sta ga i drzite onda koji ocin,onako vrednog igraca asana ste sutnuli.ovo daje rezultata za sad na oba fronta ali kad pocne sve da ide nizbrdo nema povratka,ne znam kako cemo izvuci i remi protiv zvezde.kad bi ova odbrana bila i napad save milosevica kao trenera to bi bila totalno full ekipa

fudbaloman

pre 2 godine

Ispratite malog Adama Hložeka, dečko je biser českog fudbala. Brzo moderno krilo, prodaće ga Sparta za 20 milki lagano.

Odbrana Partizana je jadna do nikakva, neverovatno da su skupili toliku drvnu građu.

pavle

pre 2 godine

Zasto Sparta omalovazava ovo trecerazredno takmicenje pa je izasla sa omladincima?
(Zapazanje, 17. februar 2022 21:42)

A ko su prvotimci posto vidim da pratis ceski fudbal?

Шид у срцу.

pre 2 godine

Поздрав од Звездаша за све љубитеље спорта. Ова Спарта и није нека екипа, колико видим. Навијам да Партизан победи зарад српског коефицијента, иако немамо бар трећу екипу конкурентну у Европи.

veliki strumf

pre 2 godine

Gleda Figo i čudi se...
(hm, 17. februar 2022 21:34). Пита се шта уопште ради ту и који спорт гледа.

kukuruz liga bez briga

pre 2 godine

Meni se ova igra partizana ne svidja. Negledljivo mi, ne interesuje me pobeda na ovakav način. Ovako zvezda igra decenijama ovo nije partizan.
(pfc, 17. februar 2022 22:40)

Ti gledaj Real

Partizanovac

pre 2 godine

Svi prisutni na stadionu navijaci Sparte poceli da skandiraju "Kosovo-Srbija" i ovaj nas mutavi komentator na Rts-u kaze evo navijaci Partizana skandiraju Kosovo-Srbija sa 2 strane stadiona? Koji je ovo propust komentatora, zalutao je u profesiju. Hvala navijacima Sparte !

srba

pre 2 godine

sto bi rekao strajnic ''bice tesko rikardu, cuva ga momak 2003 godiste'', a ja bih dodao i nama da gledamo. inace mislim da je lopta provela neuporedivo vise vremena u vazduhu nego na zemlji.

Deki

pre 2 godine

Jedino je dobra pobeda, inače, anti fudbal. Da li uopšte gledaju LŠ, pa makar da se potrude da liče na nju. Kako se lopta odbija, kao od kamena.

Кики

pre 2 godine

… нека неко замоли тренера Спарте да убаци неког старијег играча, биће брука да изгубимо од јуниора

Zorz Vea

pre 2 godine

Pobeda!!! Pa dobro i da prodajemo dalje, neće biti katastrofa. Jedan dobar pas, jedan dobar trk i jedan dobar lob. Dovoljno od ekipe od koje se očekivao poraz.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

Zoran

pre 2 godine

Natkho je jos jednom potvrdio da u evropskim utakmicama on ne postoji; Suma je za njega doktor nauka.
Rikardo i Mening, igraci za nase njive.
Jojic, Jevtovic...???? Sta covek da kaze, a da se ne smeje.
Miljkovic, Urosevic, Miletic, ne verujem da i oni znaju cime se bave.
Partizan je ocajan tim..ali ocajan..bukvalno bez i jedne akcije za 90 minuta..!!?? KAKO ???

Toliko

pre 2 godine

Centarsut Miljkovica? Ili sut? Ipak mozda dodavanje? Verujem da ni sam ne zna sta je hteo...bruka. Teska procena ko manje zna od ova dva takmaca,znanje je krhko.

Obavezno

pre 2 godine

Što pre skautirati, pronaći i na leto pre početka priprema dovesti:

- mnogo ozbiljniji bekovski par
- nekog novog Moreiru
- nekog novog Evertona

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 2 godine

Bravo crno beli! Veliko bravo za Stanoja, utakmica taktički savršeno pripremljena i odigrana! Svi na JNA u četvrtak!

Neko

pre 2 godine

Jedino sto vredi u vecerasnjoj utakmici je pobeda i koeficijent za nacionalni fudbal. Ova igra i Miljkovic i sve ostalo, boze me sacuvaj sta sam gledao.

Pojmaši jedni

pre 2 godine

Komentari pojma nemaju. Šta su ovde sve pisali. Pa nije Srbija obezbedila direktno mesto u ligi šampiona, zato što je je skočio fudbal toliko, nego zato što je srednji fudbal u Evropi pao.

Postoji i mogućnost da vas je mržnja od Toleta pojela.
Kritika za Lazara Markovića ne postoji, sasvim solidno igra, jedino što to ne dovodi do rezultata i to može da se promeni. Jojić je na granici, vise da bude rezerva!
Što se tiče Miljkovića i Miletića to bi neki španski ili engleski klubu sa sredine tabele iskoristi možda i sa 5 golova u mreži. Vujačić odličan.

Jasno da komentari pojma nemaju o fudbalu, sigurno kao javnost utiče i na reprezententaciju. I vi ste najveći uzrok neuspeha reprezentacije u fudbalu!

Марко

pre 2 godine

Преполовили су капаците стадиона због короне. Резултат тога је да су доње половине трибина скоро потпуно празне, а горње скоро поптпуно пуне.

View

pre 2 godine

У Европи Звезда и Партизан стварно не могу да се пореде. Док Звезда већ 5 година побеђује редом, Партизан буквално не може да се гледа. Флора је права слика Партизана.
(Стара школа, 17. februar 2022 21:09)

Verovatno misliš i na rukometne rezultate u LŠ.

kralj

pre 2 godine

stara skola@
Zvezda je defanzivno orjentisana I moze do ujutru da se brani,ako daju gol,daju,ako ne nikom nista I imaju povoljan rezultat,sa druge strane,Partizan je ofanzivna ekipa I ne zna da se brani a nemaju kvalitet da daju gol vise,to je osnovna razlika.Nemoj da zaboravis I cinjenicu da je u Zvezdu u zadnjih deset godina upumpan ozbiljan novac I da ima trideset igraca u rosteru I da ima jako kvalitetne neke igrace.

renzo

pre 2 godine

Steta sto se nismo pojacali doveli smo 2 istrosena fudbalera ,Pored ostarelog natka,jojica tesko cemo sta uraditi .Mislim da je vreme za novu upravu ne vezano dali cemo proci dalje ili osvojiti titulu ,Pojacavamo se evo 10 god sa igracima zrelim za penziju

bizon

pre 2 godine

Bravo momci, samo gazite, koje god ovo takmicenje bilo u pitanju ? Konferencija za medije neka sta ? Nebitno, parni valjak neka gazi, viuuuuu

********

pre 2 godine

Ако након овога Југ на стадиону вечитог ривала не буде крцат, онда се запитајте шта ви уствари желите у својој свакодневници. Стадион треба бити пун као некада.
(Вук, 17. februar 2022 23:52)


Nemoj Vuče. Znam da si mlađi, sad si u godinama gde sve znaš, gde se svet vrti oko tebe… Svi smo to prešli. Ali nemoj pozivati druge, FK je državna firma i puna malverzacija, tribina je zlo, krv u venama pun THC i alkohola, SVE navijačke pesme su pune odvratnih psovki, stadion nam liči na čitulju jer svaka ‘strana’ ima neke mrtve ‘pitaj-boga-ko-su-lokalce’… Nemoj. Pusti, nije vreme. Neka vide da je narod pametniji nego što misle.

Kontras

pre 2 godine

@ hm

Upravo, gledaju Figo i ostali iz loze i cude se sta igraju ova dva nekada velika kluba.

Boze me sacuvaj. Ovo kazem kao partizanovac. Zna li neko sto je Sparta ovako losa u zadnjih nekoliko godina?

Igor Novi Sad

pre 2 godine

I kad mi neko kaže da je pošteno prvenstvo,koliko god da je slabo ali da ovakav Partizan ima skor 20-2-0 I gol razliku 59-6,pa ocajnim ekipama u evropi,neki su amateri,deluju toliko inferiorno I nemocno

Milos

pre 2 godine

Ovo je kao da igraju juniori protiv veterana. Ovi iz Sparte mladi i brzi ali zeleni, a ovi nasi od polovine prvog poluvremena disu na skrge i samo cekaju da se zavrsi utakmica i da popadaju. Jad i beda od fudbala.

z’brda

pre 2 godine

sjajna lopta Zdjelara, al’ruku na srce niko iz Sparte da ga napadne, nije ni čudo da je imao toliko vremena da se namesti i pošalje dubok pas.

Miki

pre 2 godine

Imajuci u vidu broj golova i broj asistencija za pet meseci kolko je u Partizanu ovaj Mening ce za godinu dana imati vise golova i asistencija nego djekna iz Nove Gvineje ( upravo najuren iz nekog amaterskog kluba iz Kuvajta ) od 2017 do kraja 2021 godine !!!

Kaur

pre 2 godine

Udavio ih Stanoje kao zmija žabu.Jesmo rehabilitacioni klub ali ovo je pametno odrađeno.Ko nije svestan okolnosti ima Premier ligu.Koliki ti je jorgan toliko se pružiš.Bravo momci

veliki strumf

pre 2 godine

За 35 минута другог полувремена ове 2 аматерске екипе имале су: Спарта 1 шут ван оквира, Партизан 1 шут у оквир из ове случајне контре, грешке целе одбране и голмана! Каква два ЈАДНА тима. Играчи Спарте буквално један пас унапред не умеју да дају - ма ниједан пас нису исправно додали.

Igor Novi Sad

pre 2 godine

Jel moguće da ovu pobedu dižu u nebesa,teška slučajnost,ovde je bilo pitanje ko je gora a ne bolja ekipa,slažem se najbitniji je rezultat i čestitke na pobedi ali sve ostalo je…nemam odgovarajući komentar za ovakve ekipe,realno ne Pamtim lošiji Partizan a Sparta je presmesna ekipa

Simon

pre 2 godine

Čestitke Partizanu! Za Terzića sam napisao da je trebalo crveni da dobije i ostajem pri tome. Nemam baš ništa protiv dečka i ne znam ga - ali nemoj sine rukama da skačeš na igrača koji donosi loptu i još i da praviš incident (nije bilo ni zbog vremena ni zbog "krađe" 2 metra)... ko je igrao fudbal zna o čemu pričam a ne sumnjam da će Stanojević znati na pravi način da popriča o tome sa ovim momkom.

Ssss

pre 2 godine

i ovi nekom da pisu antifudbal, antikosarka i slicno... sta je ovo ljudi moji, pa ovo da se pusta svako vece da ljudi lakse zaspe... nikad dosadniju utakmicu nisam gledao, ova destrukcija fudbala dugo nije vidjena

EXcitizen011

pre 2 godine

ovo je sramota. Sto pre zabraniti navijacke grupe i privatizovati sve klubove, to je jedini spas, ali nema mozga ovde, samo emocija...bolidi su oko nas.

Trajce

pre 2 godine

Jako losa utakmica,ok takmicarska za prolaz,ali jako lose.Sparta je bas losa,fizicki su snazni ali su tanki fudbalski.Videlo se to odmah posle pola sata da su sterilni...Partizan u svom sastavu ima bar 3-4 lucidnija igraca(Natho,Menig,Jovic)...u Beogradu bi trebalo debelo da zaj....te pa da od ovih ispanete.U svakom slucaju cestitke groblju na tvrdoj i fajterskoj utakmici.To je Stanojev potpis i tesko da ce se neko protiv vas naigrati leprsavog fudbala.

Hamurabi

pre 2 godine

Ne znam zašto Partizan nije poceo sa dva tvrda zadnja vezna tipa Zdjelar-Fejsa. Sa Jojicem i Nathom primice dva gola... Gubi Parizan ovo.

Raucher

pre 2 godine

Grobari su jedina svetla tačka Partizana u ovom trenutku a trener i ova raštimana ekipa istinski grobari fudbala kluba koga sramote ovom igrom.

горан

pre 2 godine

izveo sve najbolje igrače da sačuva za Radnički iz kg umesto da se skoncentrisu da urade sto vise i sto vise bodova uzmu i osiguraju 2 predstavnika za LS dugo godine, ne, oni ce ovo prodati, kiksnuce protiv radnickog jer karma naravno, izgubice titulu, daj boze da ispadnemo sa 15 mesta sto pre sledece godine i da ovaj klošarski klub igra samo ovu konferenciju, nisu za bolje.

ljubomilko

pre 2 godine

Ејде гробари време је и да ви донесете неки коефицијент за Србију.
(наполеон, 17. februar 2022 20:13)
U ovom kolu nema koeficijenta.

N.T.369

pre 2 godine

Partizan igra bolje. Vidi se po statistici da smo u svakom segmentu bolja ekipa. Ono njihovog bisera nismo ni videli na terenu. Potpuno smo ga ugasili.

Moze to partizan da dobije

Partizan SAMPION

Realno

pre 2 godine

Groblje ce bolje proci veceras nego kad budu igrali kod kuce.Ovi klinci ce ih razbiti na pasnjaku,mnogo su brzi od njih,prolaze ih kao biciklom.Promasise deca dva zicera i onaj slobodnjak za milimetar ode pored gola.To se ne propusta i tesko ce dobiti veceras ali to ne vazi za JNA.

crni

pre 2 godine

Samo oni koji nemaju pojma od fudbala kritikuju ovo danas sto je pruzio Partizan.

Bravo momci !
(bobanmkd, 17. februar 2022 23:00)
Ma šta smo pruzili danas expertu??? Nas Partizan je okupiran !! Shvati to vec jednom. Ovo nema veze sa fudbalom!!

Sablast

pre 2 godine

Veliki broj komentara ovde je lazan,i zeli se umanjiti pobeda Partizana,pa izmisljaju se razni razlozi...Te Sparta nejaka,e los centarsut Miljkovica,kome ni jedan igrac Sparte nije ponegao,koji je izgubio veoma malo duela,te los Zdjelar,koji je alfa i omega Partizana,najvazniji sraf u masineriji,te los Gomes,Markovic kao nema pojma itd.Jedino Jojic danas upitan.Stvari stoje ovako:Pobedili smo zasvim zasluzeno ekipu koja igra znacajnu ulogu u prvenstvu Ceske,koja je pobedila Slaviju,koja je danas pobedila Fener u gostima.Nije Sparta slab tim,nego je Partizn bio jaci,taman toliko koliko je potrebno za pobedu.Shvatite da individualno Partizan ne igra,on je jak kao kolektiv,i kad igraci zele-ni jace ekipe od Sparte ne mogu da ih dobiju.Stanoje je veoma dobro analizirao Spartu,pokrio njihove napadace koji su imali cini mi se jedan eventualno dva suta na nas gol.Odlicno je to uradio,i sve izmene na mesto,osvezio igru,pa je sledila sansa za 2:0.Sta vise zelite od Partizana vi sa druge strane brda,ai ovi nasi sumnjicavci?Nismo pobedili Mancester,u redu,ali ni Sparta nije Dubocica.Ovom pobedom se Stanoje po meni iskupio za Floru,jer cilj opravdava sredsta,koji nisu mala za Partizan,koji nije pomognut od strane drzave,ko neki..Samo nek nam se mnose pobede,i da budemo pametni u revansu,da igramo fudbal i da ne idemo na remi.Svi u Hram u nedelju !!!Napred Partizan ! Do titule !

nenad

pre 2 godine

Jos jedna velika evropska pobeda Partizana u gostima! U poslednje dve decenije neke od njih bile su:
Njukasl 0:1
Sporting 1:3
Az Alkmar 1:3

Crno-beli bravo, bravo!
(SSSS, 18. februar 2022
Ja sam veliki grobar ali od tebe me sramota

ultrasrbin

pre 2 godine

izveo sve najbolje igrače da sačuva za Radnički iz kg umesto da se skoncentrisu da urade sto vise i sto vise bodova uzmu i osiguraju 2 predstavnika za LS dugo godine, ne, oni ce ovo prodati, kiksnuce protiv radnickog jer karma naravno, izgubice titulu, daj boze da ispadnemo sa 15 mesta sto pre sledece godine i da ovaj klošarski klub igra samo ovu konferenciju, nisu za bolje.
(горан, 17. februar 2022 22:27)

Sedi dole i ppokrij se usima. Kada je partizan pravio koeficijent tvoja mezimica je zavrsavala u sezoni kupanja. Sto i pored kradje niste dobili derbi? Ima li jedan derbi u poslednjih 5 godina da ste izvukli nereseno ili dobili, a da niste imali penale koje ni Terzic ne bi svirao, da niste imali nepostojece golove i golove iz gol auta, iskljucenja igraca Partizana ili ponistavanje regularnih golova Partizana i priznavanje neregularnih Zvezde. Ovaj i ovakav Partizan je dno, ali ne vidim sto se javljate vi koji morate da pokradete Radnicki NI da bi ste prosli u kupu.

Duka

pre 2 godine

jel vas grobare sramota kad vidite ovakav partizan
(milanche, 17. februar 2022 23:19) # Link komentara

Ja ne znam kako cu ti na oci od sramote.

bobanmkd

pre 2 godine

Ponavjam jednom pre lake noc:svaki navijac Partizana ovde...Koji je danas nezadovoljan:

1.Nije navijac Partizana... nego navijac CZ Koji se lazno potpisuje.

2.Ako je navijac P... nema veze sa fudbalom

Posle ne znam kolko vremena: Tim je said 94 min ispunio zamisli trenera,ginuli su svi...takticki besprekorno...cak I inteligentno...sto ranije nije bio slucaj.

Ako ponove ovaj tip igre...idemo dalje I osvajamo titulu.

Za lepsu igru...gledajte...PSZ.

aje!

pre 2 godine

Da ne navijam za Partizan svim srcem, ne bi nikad gledao njihove utakmice. Ja ne znam kako oni pobedjuju u evropi, odvratan fudbal igramo. Ali s druge strane, svaka čast, nikog nije lako danas pobediti.

aje!

pre 2 godine

Za lepsu igru...gledajte...PSZ.
(bobanmkd, 18. februar 2022 01:26)

Ne, u pravu si. Ja navijam za Partizan svim srcem i radujem se svakoj pobedi. Medjutim, da nisam navijač, ja ovo ne bi gledao, odvratan fudbal igramo. Isto kao i Juventus, nikad ne bi gledao njihove utakmice, sada ih gledam samo zbog Vlahovića.

Tor

pre 2 godine

Doboljno je reci,Gromada.I dalje mi nije jasno ,kako Partizan u tom novom takmicenju ,nije bio prvi u grupi?
(aha, 17. februar 2022 23:17)

Zato sto ne Stanoju bitnije prvenstvo i da nismo kiksali u evropi ne bismo bili prvi sa 5 bodova prednosti u prvenstvu, ako si pratio uopste prvi deo sezone onda znas. Za sad je dobro sve, kako bi moglo da bude

SSSS

pre 2 godine

Jos jedna velika evropska pobeda Partizana u gostima! U poslednje dve decenije neke od njih bile su:
Njukasl 0:1
Sporting 1:3
Az Alkmar 1:3

Crno-beli bravo, bravo!
(SSSS, 18. februar 2022
Ja sam veliki grobar ali od tebe me sramota
(nenad, 18. februar 2022 09:04)

??? Sta je problem? Bilo je jos mnogih, ove su neke od znacajnijih..tu je i ona protiv Dnjepra (2004g) 0:1 , za osminu finala LE! Inace samo Partizan od raspada sfrj, ima evropske pobede na strani u prolecnem delu.

ZLO !

pre 2 godine

Не умањујем вашу побједу ал брате Спарта се не може "саставити" са лоптом. Колико нетачних додавања то је невјероватно. Сматрао сам да су доста бољи тим. Међутим, није овде још ништа готово. Биће занимљиво и у реваншу.
(ДЕЛИЈА🔴⚪,
Ma jeste,kako ne.Inace vi kada ste igrali sa nima oni su bili jos zvanicni vicesampioni LS,timovi su trazili samo njihove igrace na pijaci,igrali najlepsi fudbal ikad vidjen u Ceskoj itd....Ma,mi se u fudbal i ne razumemo.Kada ces shvatiti da jedan tim igra onoliko koliko mu protivnik to dozvoli?Mi nismo tim koji odusevljava svojom igrom,ali imamo poteze za novinarske notese,shvatas?Dakle,izgledamo kao nezainteresovani,kad odjednom pogledas-lopta u mrezi.Za sada sve je ok,nista ja tu ne bih menjao.Ovaj tim je skrpljen polako i pedantno,sklop za male pare,nismo ko vas da mozemo da biramo na trzistu,a da placa narod,pa ako se pogodi-ok,ako ne-onda ce drugi...treci,4ti itd.Briga vas.

Staresina

pre 2 godine

Veliki sam grobar ali ugazice nas ,previse smo uspavani lažnom dominacijom u nasoj ligi
(Beki,
Veliki "Grobar" nisi,ali si zato veliki panj i "poznavac" fudbala.A,i provaljen si odmah...a,vidis znam i koliko godina imas cim takve komentare saljes.

Nada

pre 2 godine

© Čestitke Partizanu! Za Terzića sam napisao da je trebalo crveni da dobije i ostajem pri tome. Nemam baš ništa protiv dečka i ne znam ga - ali nemoj sine rukama da skačeš na igrača koji donosi loptu i još i da praviš incident (nije bilo ni zbog vremena ni zbog "krađe" 2 metra)... ko je igrao fudbal zna o čemu pričam a ne sumnjam da će Stanojević znati na pravi način da popriča o tome sa ovim momkom.
(Simon, 17. februar 2022 23:23)


Simone ako si čovek, loš si čovek ali se nadam da si dete pa će se popraviš!

SSSS

pre 2 godine

Jos jedna velika evropska pobeda Partizana u gostima! U poslednje dve decenije neke od njih bile su:
Njukasl 0:1
Sporting 1:3
Az Alkmar 1:3

Crno-beli bravo, bravo!

Moje je ime sef tamne strane meseca

pre 2 godine

Nije potreban sudija da pobjedite Radnicki? Hmmm...penal za Radnicki, to nista a?
(Bane
Bane,nemoj se brukati i pisati o sudijama,nemojte bar vi.Od starta drugog dela prvensta u prvenstvu i kupu su vase utakmice neregularne,a rec "Radnicki' vam je zabranjen na godinu dana.Ajde VAR ne radi,ajde VAR ne ppostoji u Kupu,ali laseri u lice ,i izlazak borjana i setnja po petercu je za prijavu UEFI,ne znam samo sta cekamo?

Dijas

pre 2 godine

Tacno je da je ovo bila fajterska borba.dobar mec gledajuci sa fizicke strane.cestitke partizanu odigrali su muski.soarta igra jako brz fudbal.opasna je ali partizan odigrao jako dobro takticki.moze jos mnogo bolje.samo da se ne opuste u revansu.nije jos sve gotovo.jojic mora na klupu.

innbecilo

pre 2 godine

Nije dok pobedjujemo. A nije nam bio potreban sudija da bi prosli Radnicki, kao vi.
(777, 17. februar 2022 23:33)

Nije potreban sudija da pobjedite Radnicki? Hmmm...penal za Radnicki, to nista a?
(Bane, 17. februar 2022 23:53)
37

Hmmmm ni si ti dobro video. Dva penala, a možda cirka tri penala za Radnički.

Aluvial

pre 2 godine

Cim je sklonjen sa terena Ricardo, a umorni i dezorjentisani Markovic seo na klupu usle su sveze snage koje su ozivele Partizanovu igru, a Meningu se otvorilo Ricardovo mesto jer je igrao vise po sredini i uz sjajnu asistenciju Zdjelara eto zaista lepog gola. Po meni je mogao tanojevic u poluvremenu da izvede Rikarda koji bas nisa nije pokazao, a Markovic je igrao nekako cudno i dekoncentrisano. Vujacic i Miletic standardno problematicni, ali srecom i pored dva kompletna ispadanja u odbrani nismo primili gol. Svaka ozbiljnija ekipa od Sparte bi to surovo kaznila. Ovako Partizan ima lepu sansu da prodje dalje, a pobedio je u Ceskoj sasvim zasluzeno.

LLL

pre 2 godine

Velike čestitke za pobedu od velikog navijača Zvezde, pobedi se u zube ne gleda, ali pored Rapid Beča dobili ste najlakšeg mogućeg rivala, želim vam i na JNA da ih dobijete pa na Bodo Glimt u 1/8 Finala, Al ono što je najbitnije, stavljam život na tu činjenicu, je to da su se grobari više radovali reakciji nezrelog Štulića sinoć, nego pobedi svog tima večeras, jednostavno vaša mržnja prema Zvezdi će uvek i zauvek biti veća od ljubavi prema Partizanu, nažalost.

Želim vam od sveg srca da se izlečite od te mržnje, moliću se za vas.

Što se tiče lasera svuda u svetu se koriste, i to ne može da se zabrani.

neutral fe

pre 2 godine

duel 2 prosecne ekipe koje slabo stoje sa zonskim napadom, ne mogu 10 tecnih pasova da povezu, obe muku muce sa desetkama (nema ih) nego se više ide preko zadnjeg veznog. sve u svemu, odluciile su nijanse: jedan perfektan pas u prazno i brz i hladnokrvan napadač... pravi engleski gol, ko se seća bergampa u arsenalu, taj se nadavao slicnih golova, dugi pas pa njegov lob na prvu, on beše više desno a anri više levo.
elem, sad partizan u beogradu treba da završi započeto, ali bolje da ne malerišemo unapred... znam ja nas, mi skoro svaku utakmicu protiv skoro svakog mozemo da dobijemo, ali jos vise umemo da skroz uprskamo protiv svakog.

Марко

pre 2 godine

Sad Gent mora u finale da bi nam uzeli direktno mesto u Ligi Sampiona, cak i ove utakmice nose bodove za ligaski koeficijent, jedino sto Partizan ne dobija bodove za klupski koeficijent
(trisa, 17. februar 2022 23:51)

Да, сад је већ прилично јасно да ћемо сачувати 11. место на ранг листи асоцијација. Међутим, за то директно место у Лиги шампиона у сезони 2023/24. има још један услов. Неопходно је да у наредној сезони 2022/23. освајач Лиге шампиона заузме у домаћем првенству неко од места која воде у Лигу шампиона. Заправо правило је да бар једног диркетног учесника у Лиги шампиона има првих 10 асоцијација на ранг листи УЕФА, али најчешће и 11. асоцијација добије директно место јер освајач Лиге шампиона обично освоји у првенству своје земље неко од тих места које воде у Лигу шампиона.

gledalac

pre 2 godine

Odlicno obavljeno. Energija i svezina sacuvani, a sad fokus na Radnicki, mora se biti maksimalno oprezan i to odigrati kao da je finale. A posle toga Derbi, Zvezda ce da napadne svim sredstvima, mogla bi da sevne neka kontra Meninga kao sinoc :-)

Beogradjanin

pre 2 godine

Dovoljno je reci,Gromada.I dalje mi nije jasno ,kako Partizan u tom novom takmicenju ,nije bio prvi u grupi?
(aha, 17. februar 2022 23:17)

Pa raspali smo se povredom Markovica i potrošnjom Natka i Gomeza. I napustio nas je Suma. Na toj energijo smo ušli u ligu konferencija.( Soči treći ruski klub smo izbacili srećno, em nema gola u gostima, em penali na našem terenu). Podigli smo se u odnosu na taj raspad, ali u kval smo igrali još bolje. Stanoje nije dobro objasnio da je Suma toliko luda glava, valjda nije smeo. Sigurno bi Suma bio jedan od najboljih, ali da je najludja glava koja je igrala za Partizan. Nemamo mi para ko Zvezda da ima 30 igrača, a većina nista posebno. I sad će Milovanovic, Terzic, Jeftovic i Jovic da igraju više. I da čuva iskusnije za završnicu sezone. I da se ne lažemo iako sam očekivao pobedu, Sparti je ovo 3 derbi u 10 dana , dobili Slaviju, nerešeno sa Plzenon, sigurno su pali i fizički i motivaciono. I Partizanu će biti zato mnogo teško u derbiju. Tu ćemo da vidimo ko je bolji trener.
A do tada Terza se trese. Heheh

srle

pre 2 godine

(Aluvial, 18. februar 2022 13:19)

Ne bi se složio da je Ćelavi igrao loše, čistio je sve problematične lopte u odbrani. Bilo je grešaka odbrane Partizana, ali je Jojić u napadu promašio zicer za verovatno prolaz dalje. Sve u svemu, nije bila loša utakmica, ali uvek može bolje i nadam se da će na JNA biti još atraktivnija utakmica uz pobedu Partizana.

Staresina

pre 2 godine

sta rade miljkovic i urosevic, ja ne znam kako se oni fudbalom bave
(go os
Pa ne mozes ti to da shvatis,jer ne ides na stadion,a i slabo se ti razumes u fudbal.Jel znas da postoji i defanziva,t.j.odbrana u ekipi?Koliko je Partizan [rimio golova u ligi,nilo kojoj ligi ukljucujuci i Kup,jel znas?Ajde da komentarises "centarsut"Miljkona,koji je usputuhvatio i buden pa se povredio,ali da komentarises Urosevica koji iga u najboljoj formi otkada je u Partizanu-do kazuje da se malo razumes u ovu igru.Svi su danas bili vrlo dobri,hrabri me igra,pogotovo u skoku,Miletica,ovog puta je sasvimmalo gresio,i pokazalo se da je Stanoje bio u pravo,odlicno je u ovom mecu upario njega sa Vujacicem,cime smo dobili britkost i jacinu u duelima.Nemam nikakve druge zamerke na igrace,osim na Gomesa koji mora malo vise da trcii da se trudi.danas je bio prilicno slab i izgledao nezainteresovan,mnoge duele izgubio,sto mu nije odlika.I,imaj veru u svoje igrace,postuj sta Stanoje radi sa timom koga polako ali sigurno krpimo.Svaka cast momcima danas,a u revansu-ko da je 0:0,nikako se zatvarati njima,to ce niti pogubno po nas,dokazano.

Slobodan Penezić

pre 2 godine

Čestitam crno beli. Pobedi se ne gleda u zube. Želim vam da osvojite Ligu Konferencije, plasirati se u finale kupa i budete vicešampioni Srbije.

nenad

pre 2 godine

Znaci oba nasa kluba u LS. bravo. Stvarno bravo.

Ostali klubovi ocito imaju neke druge ciljeve pa ne prodju ni 1 ili 2. kolo kvalifikacija. I najveci uspesi su im kad bunkerom otmu bod CZ ili PA.

Slobodan Penezić

pre 2 godine

Čestitam crno beli. Pobedi se ne gleda u zube. Želim vam da osvojite Ligu Konferencije, plasirati se u finale kupa i budete vicešampioni Srbije.

Straight Outta München

pre 2 godine

Promenili su plocu od 78 minuta :)
Od prvih 100 komentara 89 su iz predgradja! :) Iznose se podaci o odistima igraca, statistike kluba Sparte, statistike meca... i sad ih nema nigde :)
———————————————-

Hoces mi samo objasniti kakve veze ima predgradje sa fudbalom? Mesas kosarku i fudbal? Tipicno grobarako rezonovanje…

Laki 1956

pre 2 godine

Zašto Strajnić prezime Panák čita Panjak? Kad sam prvi put čuo pomislio sam Maki Banjak.
(ja, 17. februar 2022 22:49)

Čita se Panaak, sa naglaskom na dugom a.
Eh, da mu je ovo jedini problem!

Ivan

pre 2 godine

hvala svim navijacima zvezde na komentarima.....vi bas pratite partizan i hvala na tome.... za to sedam dana je revans( mada vi to znate), pa se opet druzimo ovde.
(borivoje surdilovic, 17. februar 2022 23:36)

Pogledao utakmicu neutralno i nepristrasno. Posle ovoga sto sam video veceras, ne pada mi napamet da odglegam vise jedan minut ovog trecerazrednog takmicenja. Kao da sam gledao Slaven belupo - Sibenik.

Simić

pre 2 godine

Promenili su plocu od 78 minuta :)
Od prvih 100 komentara 89 su iz predgradja! :) Iznose se podaci o odistima igraca, statistike kluba Sparte, statistike meca... i sad ih nema nigde :)

Mec takmicarski, zatvren! I pored toga cetiri suta u okvir gola protiv tima koji je pre nedelju dana tukao Slaviju u gostima i ukljucio se u borbu za trofej!
(TIGER, 17. februar 2022 23:46) 

# Link komentara

I do 78 minuta i od 78 minuta igra obe ekipe je bila katastrofalna. Amaterski nivo fudbala. Tužno je što jedna ekipa ipak mora da ide u sledeće kolo. E, to je pravi utisak ove utakmice sa kojim se, siguran sam u to, u dubini duše svi slažete.

resistance

pre 2 godine

Aj sad malo da se spustimo na zemlju: jeste evrppsko takmičenje, ali ipak trećerazredno ali doslovce,dakle niti Liga šampiona niti Liga Evrope. Pobeda u Evropi je ipak pobeda i tu spora nema, ali čisto da se ne zaboravi o kom se takmičenju radi.Ono što mene kao partizanovca brine je igra koju je Stanojević ubio proterivanjem lucidnih igrača,virtouza, znalaca... a umesto njih dovodi 5 zadnijih veznih isključivo defanzivne orijentacije koji igraju po sistemu lopta prvom do sebe. Ok, treba imati takvog u timu ali jednog samo a publika ne dolazi zbog njih na stadione već zbog majstora i tehničara. Dalje, konstatacija da je trener "iskusno"zatvorio utaknmicu i rutinski saćuvao 1:0 je realtivna koliko i mi kukamo za šansom Jojića(koji je još jednom pokazao da mu definitivno nije mersto u Partizanu),tako i Sparta promašenom zrelom šansom u bukvalno poslednjoj sekundi. Takva je ova partizanova "igra", nikad siguran u rezultat jer je izgleda imperativ ne priomi gol, a ako ga damo - damo, nekom kontrom ili prekidom. Naravno, to može protiv slabih ili slabijih ekipa ali kad dođu jači protivnici - druga priča. Ovo nije Partizan, ovako ne igra Partizan i nikada nije igrao. Ne dolazimo do rezultata nakon poseda i igre i sa izuzetno slabim protivnicima akamoli jačim. Aktuelni trener nije dobio nijednu jaču utakmicu i mnogi će se razočarati u ovakav Partizan i to na derbiju na žalost. Partizan nema igrača koji može da reši derbi,nema, a ta filozofija "nemački stil" može protiv Kolubare!

Ivan

pre 2 godine

Potpuno si u pravu, ali prtiv te krs ekipe je tvoja vanzemaljska Zvezda izvukla nereseno nakon sto je ponisten regularan gol Partizana i priznat neregularan gol Zvezde. I tako je uglsvnom u derbijima u poslednje 2-3 godine.
(ultrasrbin, 17. februar 2022 23:54)

A tebi je kao partizanovcu 100 posto za verovati da si objektivan kada govoris o ponistnim i priznatim golovima za jedne ili druge? Inace sto se tice prethodnih derbija 2-3 godine. Ostace upamcen onaj antologijski, kada je stojkovic trosio vreme da se zavrsi utakmica nereseno, iako je partizan imao -20 bodova u odnosu na zvezdu.

Ivan

pre 2 godine

Partizan postao klub propalih inostranih domacih igraca,u propalah Taleneta ...Markovic,Fejsa,Jojic,itd..Grobar u dusi Ali ovaj Markovic vise nije na za tu poziciju hvala na svemu ,Jojic nekad mlada nada Partizana idi u Spart Suboticu igraj ...trebaju nam mladji talenti..Danke

Partizanovac

pre 2 godine

Odlicno obavljeno. Svezina sacuvana, sad fokus na Radnicki. I veliki oprez, te utakmice su najopasnije posle uspeha u Evropi. Meni kao navijacu Radnicki je vazniji, od Sparte

zdravko

pre 2 godine

Dobro vi eksperti fudbala sta mislite jeli ovo licilo sinoc na fudbal. Ni partizan ni Sparta nemogu da povezu dva pasa a da lopta ne odeu auto Ili se izgubi. Onoje sinoc bilo bunarenje na obe strane kao dasu se sastali deca I na livadi. Partizan je pobedijo zahvajiujuci promasaja ona tri sura koje je popovic odbranijo Ili sparte promasili. Partizan je sad u prednosti ali Ako partizan izgubi u beogradu sa dva nula onda Sparta ide dajie

Milos

pre 2 godine

Ulstrasrbin, mislis na ovaj zadnji derbi na JNA gde ste 70 minuta igrali bunker? Prosle sezone, Zvezda dobila na Marakani a bilo nereseno na JNA. Ja ne znam u kom univerzumu vi zivite, ali nije bas usko povezan sa realnoscu.

Oslo

pre 2 godine

Ako P odigra ovako takticki oba meca sledece nedelje...proci ce dalje ...i nece izgubiti od CZ
(bobanmkd, 17. februar 2022 23:53)

Mislis ako odigra bunker...

Gojak

pre 2 godine

Prazan stadion. Liga evrope je utesno takmicenje koje veliki igraju uglavnom sa B timovima. A ni ovi malo slabiji nemaju neki izrazit motiv. A mozete zamisliti tek ovo takmicenje. Cirkus.
Ne pricam ja sad protiv Partizana ili Zvezde, nego, eto, samo kazem.

Bane

pre 2 godine

Ponavjam jednom pre lake noc:svaki navijac Partizana ovde...Koji je danas nezadovoljan:

1.Nije navijac Partizana... nego navijac CZ Koji se lazno potpisuje.

2.Ako je navijac P... nema veze sa fudbalom

Posle ne znam kolko vremena: Tim je said 94 min ispunio zamisli trenera,ginuli su svi...takticki besprekorno...cak I inteligentno...sto ranije nije bio slucaj.

Ako ponove ovaj tip igre...idemo dalje I osvajamo titulu.

Za lepsu igru...gledajte...PSZ.
(bobanmkd, 18. februar 2022 01:26)


Jel Stanojevic dobar ili ipak radi za Vucica i Terzica da zvezdi preda titulu? Tako barem tvrdi ludi Zex.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Не умањујем вашу побједу ал брате Спарта се не може "саставити" са лоптом. Колико нетачних додавања то је невјероватно. Сматрао сам да су доста бољи тим. Међутим, није овде још ништа готово. Биће занимљиво и у реваншу.

Pavi

pre 2 godine

Nema partizan nikakve šanse veceras prosto nismo veliki klub , u domacoj ligi ne sme niko da nam sutne na gol, a to stvara laznu sliku, dobijamo lazirane utakmice pa se onda razočaramo ,sramota je sta je naš partizan postao.Partizanovac sam ali realan, Stanojevic blage veze nema.

Стара школа

pre 2 godine

У Европи Звезда и Партизан стварно не могу да се пореде. Док Звезда већ 5 година побеђује редом, Партизан буквално не може да се гледа. Флора је права слика Партизана.

Bane

pre 2 godine

Nije dok pobedjujemo. A nije nam bio potreban sudija da bi prosli Radnicki, kao vi.
(777, 17. februar 2022 23:33)

Nije potreban sudija da pobjedite Radnicki? Hmmm...penal za Radnicki, to nista a?

Zoran

pre 2 godine

Natkho je jos jednom potvrdio da u evropskim utakmicama on ne postoji; Suma je za njega doktor nauka.
Rikardo i Mening, igraci za nase njive.
Jojic, Jevtovic...???? Sta covek da kaze, a da se ne smeje.
Miljkovic, Urosevic, Miletic, ne verujem da i oni znaju cime se bave.
Partizan je ocajan tim..ali ocajan..bukvalno bez i jedne akcije za 90 minuta..!!?? KAKO ???

ultrasrbin

pre 2 godine

Natku izgleda sad smeta trava,navikao covek na pesak!Bruka I sramota ako ovakava ekipa uzme titulu,ovo se ne moze gledati!
(BOKi, 17. februar 2022 22:03)

Potpuno si u pravu, ali prtiv te krs ekipe je tvoja vanzemaljska Zvezda izvukla nereseno nakon sto je ponisten regularan gol Partizana i priznat neregularan gol Zvezde. I tako je uglsvnom u derbijima u poslednje 2-3 godine.

pfc

pre 2 godine

Meni se ova igra partizana ne svidja. Negledljivo mi, ne interesuje me pobeda na ovakav način. Ovako zvezda igra decenijama ovo nije partizan.

LLL

pre 2 godine

Velike čestitke za pobedu od velikog navijača Zvezde, pobedi se u zube ne gleda, ali pored Rapid Beča dobili ste najlakšeg mogućeg rivala, želim vam i na JNA da ih dobijete pa na Bodo Glimt u 1/8 Finala, Al ono što je najbitnije, stavljam život na tu činjenicu, je to da su se grobari više radovali reakciji nezrelog Štulića sinoć, nego pobedi svog tima večeras, jednostavno vaša mržnja prema Zvezdi će uvek i zauvek biti veća od ljubavi prema Partizanu, nažalost.

Želim vam od sveg srca da se izlečite od te mržnje, moliću se za vas.

Što se tiče lasera svuda u svetu se koriste, i to ne može da se zabrani.

veliki strumf

pre 2 godine

За 35 минута другог полувремена ове 2 аматерске екипе имале су: Спарта 1 шут ван оквира, Партизан 1 шут у оквир из ове случајне контре, грешке целе одбране и голмана! Каква два ЈАДНА тима. Играчи Спарте буквално један пас унапред не умеју да дају - ма ниједан пас нису исправно додали.

ivan

pre 2 godine

Без увреде али ове утакмице Партизана у Европи су болне за гледање. 90 минута ничега.

горан

pre 2 godine

izveo sve najbolje igrače da sačuva za Radnički iz kg umesto da se skoncentrisu da urade sto vise i sto vise bodova uzmu i osiguraju 2 predstavnika za LS dugo godine, ne, oni ce ovo prodati, kiksnuce protiv radnickog jer karma naravno, izgubice titulu, daj boze da ispadnemo sa 15 mesta sto pre sledece godine i da ovaj klošarski klub igra samo ovu konferenciju, nisu za bolje.

Realno

pre 2 godine

Danas lagano pobeđujemo,Stanoje će svojim taktičkim zamislima trasirati put do trijumfa.Kad ih je Zvezda dobila možemo i mi.
(Bajker, 17. februar 2022 20:02

Isto kao sto je trasirao takticke zamisli protiv velike Flore i faune.
Ne uporedjuj neuporedivo,Zvezdi niste ni do kolena.

Igor Novi Sad

pre 2 godine

Jel moguće da ovu pobedu dižu u nebesa,teška slučajnost,ovde je bilo pitanje ko je gora a ne bolja ekipa,slažem se najbitniji je rezultat i čestitke na pobedi ali sve ostalo je…nemam odgovarajući komentar za ovakve ekipe,realno ne Pamtim lošiji Partizan a Sparta je presmesna ekipa

Срба

pre 2 godine

Jedna od najgorih utakmica ikada odigranih u evropskom fudbalu, tri tacna pasa nisam video, a svaka cast Zdjelaru za pas desava se i to ponekada nesrecni Jojic mogao da resi dvomec.

Вук

pre 2 godine

Ако након овога Југ на стадиону вечитог ривала не буде крцат, онда се запитајте шта ви уствари желите у својој свакодневници. Стадион треба бити пун као некада.

kralj

pre 2 godine

stara skola@
Zvezda je defanzivno orjentisana I moze do ujutru da se brani,ako daju gol,daju,ako ne nikom nista I imaju povoljan rezultat,sa druge strane,Partizan je ofanzivna ekipa I ne zna da se brani a nemaju kvalitet da daju gol vise,to je osnovna razlika.Nemoj da zaboravis I cinjenicu da je u Zvezdu u zadnjih deset godina upumpan ozbiljan novac I da ima trideset igraca u rosteru I da ima jako kvalitetne neke igrace.

Simon

pre 2 godine

Čestitke Partizanu! Za Terzića sam napisao da je trebalo crveni da dobije i ostajem pri tome. Nemam baš ništa protiv dečka i ne znam ga - ali nemoj sine rukama da skačeš na igrača koji donosi loptu i još i da praviš incident (nije bilo ni zbog vremena ni zbog "krađe" 2 metra)... ko je igrao fudbal zna o čemu pričam a ne sumnjam da će Stanojević znati na pravi način da popriča o tome sa ovim momkom.

Igor

pre 2 godine

Realno ni Zvezda ne blista u Evropi sto se igre tiče ali zadnjih 5god ima dobre rezultate,ove jedna stepenica vise,medju 16 u EL ali ovo sto Partizan igra je teška katastrofa,ne da ne opravdava rezultate u prvenstvu nego tera na ozbiljnu sumlju u regularnost istih

View

pre 2 godine

У Европи Звезда и Партизан стварно не могу да се пореде. Док Звезда већ 5 година побеђује редом, Партизан буквално не може да се гледа. Флора је права слика Партизана.
(Стара школа, 17. februar 2022 21:09)

Verovatno misliš i na rukometne rezultate u LŠ.

Gojak

pre 2 godine

Prazan stadion. Liga evrope je utesno takmicenje koje veliki igraju uglavnom sa B timovima. A ni ovi malo slabiji nemaju neki izrazit motiv. A mozete zamisliti tek ovo takmicenje. Cirkus.
Ne pricam ja sad protiv Partizana ili Zvezde, nego, eto, samo kazem.

crni

pre 2 godine

Samo oni koji nemaju pojma od fudbala kritikuju ovo danas sto je pruzio Partizan.

Bravo momci !
(bobanmkd, 17. februar 2022 23:00)
Ma šta smo pruzili danas expertu??? Nas Partizan je okupiran !! Shvati to vec jednom. Ovo nema veze sa fudbalom!!

Deki

pre 2 godine

Jedino je dobra pobeda, inače, anti fudbal. Da li uopšte gledaju LŠ, pa makar da se potrude da liče na nju. Kako se lopta odbija, kao od kamena.

N.T.369

pre 2 godine

Partizan igra bolje. Vidi se po statistici da smo u svakom segmentu bolja ekipa. Ono njihovog bisera nismo ni videli na terenu. Potpuno smo ga ugasili.

Moze to partizan da dobije

Partizan SAMPION

Realno

pre 2 godine

Groblje ce bolje proci veceras nego kad budu igrali kod kuce.Ovi klinci ce ih razbiti na pasnjaku,mnogo su brzi od njih,prolaze ih kao biciklom.Promasise deca dva zicera i onaj slobodnjak za milimetar ode pored gola.To se ne propusta i tesko ce dobiti veceras ali to ne vazi za JNA.

Samo jedan klub

pre 2 godine

Poštovani Grobari i Partizanovci,

našem Partizanu je u narednih nekoliko dana i nedelja potrebna podrška, možda i veća nego ikad, pogotovo fudbalerima, košarkašima i rukometašima. Nemojmo ih razočarati.

Gagi

pre 2 godine

Imam 63 godine nisam neki klinac koji će da brani ovakve fudbalere Partizana. Generacije Partizana '70 i '80 godina prošlog veka koje sam išao da gledam krste se levom i desno rukam ko igra u Partizanu. Da li neko zaista smatra da su Mening i Rikardo fudbaleri. Sramota kako Partizan igra protiv ove dečurlije.

ljubomilko

pre 2 godine

Ејде гробари време је и да ви донесете неки коефицијент за Србију.
(наполеон, 17. februar 2022 20:13)
U ovom kolu nema koeficijenta.

voker

pre 2 godine

Moglo je da bude vec 3-0 za Cehe. Katastrofa kako lose igraju pozadi.
(Udarnik, 17. februar 2022 21:17)

zato su Srbiji najbolja odbrana...

montoya

pre 2 godine

Jel moguce da ne mozemo loptu da drzimo vise od 5 sekundi u posedu? Napucavanje napred, valjanje...katastrofa. tek je 22 min, ali cak i da umuljamo neki srecan gol, ova igra je sramotna!

Dikan

pre 2 godine

U timu Sparte dvojica 2003. dvojica 2002. jedan 2001. jedan 2000., većini prva utakmica. Ova Liga je šou.
(LK, 17. februar 2022 22:43)

A ipak se prati, analizira svaka sitnica do detalja, svaka čast.

Darko

pre 2 godine

Izgleda da u Partizanu smatraju da su dužni da svakog bivšeg igrača koji je popio šut kartu u pečalbi prime nazad, I umesto da im u ime nekih zasluga daju da budu ekonomi ili da cepaju karte,oni još I igraju I zauzimaju mesto mlađima. Što je još gore, ovakav raspali tim vodi u nașoj ligi - kakvI su tek ostali....

cilim

pre 2 godine

Pobeda na strani u nokaut fazi evropakog takmicenja. Zdjelar maestralan, Jevtovic pokazao da je ozbiljno pojacanje. Miljko kolko nista ne zna napred toliko sve zatvara pozadi. Ovi sto pljuju Jojica oni bas o fudbalu nista ne znaju, posle zdjelara nas najvazniji igrac ove sezone. Bravo crno beli, cigane cemo da ucutimo posle derbija.

777

pre 2 godine

jel vas grobare sramota kad vidite ovakav partizan
(milanche, 17. februar 2022 23:19)


Nije dok pobedjujemo. A nije nam bio potreban sudija da bi prosli Radnicki, kao vi.

Straight Outta München

pre 2 godine

Promenili su plocu od 78 minuta :)
Od prvih 100 komentara 89 su iz predgradja! :) Iznose se podaci o odistima igraca, statistike kluba Sparte, statistike meca... i sad ih nema nigde :)
———————————————-

Hoces mi samo objasniti kakve veze ima predgradje sa fudbalom? Mesas kosarku i fudbal? Tipicno grobarako rezonovanje…

Igor Novi Sad

pre 2 godine

I kad mi neko kaže da je pošteno prvenstvo,koliko god da je slabo ali da ovakav Partizan ima skor 20-2-0 I gol razliku 59-6,pa ocajnim ekipama u evropi,neki su amateri,deluju toliko inferiorno I nemocno

bizon

pre 2 godine

Bravo momci, samo gazite, koje god ovo takmicenje bilo u pitanju ? Konferencija za medije neka sta ? Nebitno, parni valjak neka gazi, viuuuuu

123

pre 2 godine

За 35 минута другог полувремена ове 2 аматерске екипе имале су: Спарта 1 шут ван оквира, Партизан 1 шут у оквир из ове случајне контре, грешке целе одбране и голмана! Каква два ЈАДНА тима. Играчи Спарте буквално један пас унапред не умеју да дају - ма ниједан пас нису исправно додали.
(veliki strumf, 17. februar 2022 22:42)



Real nije imao ni jedan sut u okvir gola pa izgubio. Partizan je pobedio..Ne racunas dobro i ne znas sta je bitno u fudbalu. GOLOVI!

nesa80

pre 2 godine

partizan ima dosta cvrstu ekipu i odbrana je ok ali stanojevic je otupeo napad skroz,svaki fudbaler koji iole zna sa loptom ili se najuri ili zameni,stanojevic voli krljatore,jednolicne igrace i takva nam je igra,nema vise prepoznatljive tehnike kao nekad.i sta je sa tim nathom,jedini covek koji je ostao i zna da igra fudbal ne moze da izdrzi celu utakmicu,sta ga i drzite onda koji ocin,onako vrednog igraca asana ste sutnuli.ovo daje rezultata za sad na oba fronta ali kad pocne sve da ide nizbrdo nema povratka,ne znam kako cemo izvuci i remi protiv zvezde.kad bi ova odbrana bila i napad save milosevica kao trenera to bi bila totalno full ekipa

Кики

pre 2 godine

… нека неко замоли тренера Спарте да убаци неког старијег играча, биће брука да изгубимо од јуниора

Ssss

pre 2 godine

i ovi nekom da pisu antifudbal, antikosarka i slicno... sta je ovo ljudi moji, pa ovo da se pusta svako vece da ljudi lakse zaspe... nikad dosadniju utakmicu nisam gledao, ova destrukcija fudbala dugo nije vidjena

Milos

pre 2 godine

Ovo je kao da igraju juniori protiv veterana. Ovi iz Sparte mladi i brzi ali zeleni, a ovi nasi od polovine prvog poluvremena disu na skrge i samo cekaju da se zavrsi utakmica i da popadaju. Jad i beda od fudbala.

z’brda

pre 2 godine

sjajna lopta Zdjelara, al’ruku na srce niko iz Sparte da ga napadne, nije ni čudo da je imao toliko vremena da se namesti i pošalje dubok pas.

Hamurabi

pre 2 godine

Ne znam zašto Partizan nije poceo sa dva tvrda zadnja vezna tipa Zdjelar-Fejsa. Sa Jojicem i Nathom primice dva gola... Gubi Parizan ovo.

Kontras

pre 2 godine

Ova Sparta je trenutno tako losa i neiskusna da bi i "takticar" Stanoje sa sve "fudbalerima" Markovicem i Jojicem mogao da izvuce nereseno ili minimalnu pobedu.

Za nepoverovati.

Ovo je sve samo ne fudbal. Mozda Stanoje misli drugacije.

Oslo

pre 2 godine

Ako P odigra ovako takticki oba meca sledece nedelje...proci ce dalje ...i nece izgubiti od CZ
(bobanmkd, 17. februar 2022 23:53)

Mislis ako odigra bunker...

krit

pre 2 godine

Tri povezana dodavanja nisam video na utakmici, što bi rekao i Memedović u pretprošloj Poteri - Loše su počeli pa su naglo popustili.

Твоји верни синови!

pre 2 godine

Велики клубови побеђују и када одиграју лошије! Велики је успех победити Спарту у Прљгу и зато нема цепидлачења. Хвала ти, црно бела љубави?

Milos

pre 2 godine

Ulstrasrbin, mislis na ovaj zadnji derbi na JNA gde ste 70 minuta igrali bunker? Prosle sezone, Zvezda dobila na Marakani a bilo nereseno na JNA. Ja ne znam u kom univerzumu vi zivite, ali nije bas usko povezan sa realnoscu.

Ivan

pre 2 godine

Potpuno si u pravu, ali prtiv te krs ekipe je tvoja vanzemaljska Zvezda izvukla nereseno nakon sto je ponisten regularan gol Partizana i priznat neregularan gol Zvezde. I tako je uglsvnom u derbijima u poslednje 2-3 godine.
(ultrasrbin, 17. februar 2022 23:54)

A tebi je kao partizanovcu 100 posto za verovati da si objektivan kada govoris o ponistnim i priznatim golovima za jedne ili druge? Inace sto se tice prethodnih derbija 2-3 godine. Ostace upamcen onaj antologijski, kada je stojkovic trosio vreme da se zavrsi utakmica nereseno, iako je partizan imao -20 bodova u odnosu na zvezdu.

Borky

pre 2 godine

Ajme majko pola sata pakla. Samo sire ruke i padaju. Za 30god. gledanja fudbala nisam vidio odbrambenog igraca da samo ceka da padne kao ovaj Vujacic.

Живота

pre 2 godine

Браво момци, заслужена побједа.Чврсто, мудро, искусно.Здјелар и Јојић искусно и јако добри вечерас, Мениг мајсторија.

bobanmkd

pre 2 godine

Bravo momci !
(bobanmkd, 17. februar 2022 23:00)
Ma šta smo pruzili danas expertu??? Nas Partizan je okupiran !! Shvati to vec jednom. Ovo nema veze sa fudbalom!

Ja jesam za tebe expert...ocito.

Fudbal se igra svaka tri Dana...misli se na sutra.Maksimalno disciplinovano...zatvorene sve protivnicke vrline...protivnik nateran na gresku I pobedjen.Ekipa ostala-sveza za dalje meceve.
Ako hoces bolje ...navijaj za Manchester City.
U kojem mecu je uostalom P u Evropi priveo mech ovako sigurno kraju ?!

Ako P odigra ovako takticki oba meca sledece nedelje...proci ce dalje ...i nece izgubiti od CZ

fudbaloman

pre 2 godine

Ispratite malog Adama Hložeka, dečko je biser českog fudbala. Brzo moderno krilo, prodaće ga Sparta za 20 milki lagano.

Odbrana Partizana je jadna do nikakva, neverovatno da su skupili toliku drvnu građu.

berke

pre 2 godine

Zasto jojic mora da igra, cime je zasluzio. Mozda zalaganjem, ne razumem. Covek ne moze duel dobiti. Zasto nema malog Terzica, ima sportski bezobrazluk da resi ovaku utakmicu

Neko

pre 2 godine

Jedino sto vredi u vecerasnjoj utakmici je pobeda i koeficijent za nacionalni fudbal. Ova igra i Miljkovic i sve ostalo, boze me sacuvaj sta sam gledao.

mine

pre 2 godine

A sto se tice sastava Sparte jedina promena u odnosu na prethodni mec za Plzenom jeste na desnom beku i to zato sto im je prvi desni bek dobio crveni jesenas u sestom kolu. To sto forsiraju mlade igrace a sto ste vi drage komsije zaboravili kako to izgleda, to je samo vas problem :D

Đorđe

pre 2 godine

Jedino je dobra pobeda, inače, anti fudbal. Da li uopšte gledaju LŠ, pa makar da se potrude da liče na nju. Kako se lopta odbija, kao od kamena.
(Deki, 17. februar 2022 23:04)

Evo i ja gledam LŠ i fudbal generalno već više od 3 decenije, pa kad igram sa društvom, nikako da to zaliči na Zidana, Del Pjera.... a trudim se stvarno.
Prijatelju, da li ti stvarno misliš da ako gledaju LŠ i ako se potrude, mogu da igraju približno tako dobro? Ne znam da li kapiraš nelogičnost sopstvenog komentara. Momci se stvarno trude, ali ovo je njihov maksimum. Čitao sam pre neki dan intervju sa Ronaldom (onim pravim) u kome kaže da ne možeš na treningu naučiti kako da predriblaš 3,4 igrača. To jednostavno umeš, ili ne umeš. Da se to stiče gledanjem i trudom, veruj mi, ja bih prvi sada igrao LŠ, a ne bih ostao na nivou zonskih liga.
Ovi momci se trude i daju sve od sebe, pobedili su u gostima Spartu iz Praga, koja je poznato ime u Evropi i uz to promovisali dosta mladih domaćih igrača i meni, kao iskrenom navijaču Partizana je to sasvim dovoljno.
Zašto nemamo bolji tim, zašto ne možemo da zadržimo mlade i talentovane igrače, to je već pitanje za upravu kluba. A Stanojević i momci zaslužuju našu podršku.

TIGER

pre 2 godine

Sto bi Delije rekle razbice ih Sparta. 😂 Sada će promeniti mišljenje i reci da su ipak smešna ekipa.
(Robert Lewandowski, 17. februar 2022 22:56)

Promenili su plocu od 78 minuta :)
Od prvih 100 komentara 89 su iz predgradja! :) Iznose se podaci o odistima igraca, statistike kluba Sparte, statistike meca... i sad ih nema nigde :)

Mec takmicarski, zatvren! I pored toga cetiri suta u okvir gola protiv tima koji je pre nedelju dana tukao Slaviju u gostima i ukljucio se u borbu za trofej!

Ivan

pre 2 godine

hvala svim navijacima zvezde na komentarima.....vi bas pratite partizan i hvala na tome.... za to sedam dana je revans( mada vi to znate), pa se opet druzimo ovde.
(borivoje surdilovic, 17. februar 2022 23:36)

Pogledao utakmicu neutralno i nepristrasno. Posle ovoga sto sam video veceras, ne pada mi napamet da odglegam vise jedan minut ovog trecerazrednog takmicenja. Kao da sam gledao Slaven belupo - Sibenik.

nenad

pre 2 godine

Jos jedna velika evropska pobeda Partizana u gostima! U poslednje dve decenije neke od njih bile su:
Njukasl 0:1
Sporting 1:3
Az Alkmar 1:3

Crno-beli bravo, bravo!
(SSSS, 18. februar 2022
Ja sam veliki grobar ali od tebe me sramota

zemunski kej

pre 2 godine

Dovde su nekako dosli sada bi im dobro dosli Sadik i Asano,brzanjci,Mislim da je ovo maksimum. Sparta je malo jaca po kvalitetu , brza ekipa. Ako veceras ne izgube super,puna saka brade.

milan 26

pre 2 godine

Hahaha, kako nije blam ovog Strajnica da ovoliko lupeta, ide usporen snimak i on gleda i komentarise nesto sto nema veze sa istinom, kao da nije bilo Urosevica na gol liniji bio bi gol, a svi vide da je lopta tri metra daleko od gola... pakao.

pavle

pre 2 godine

Zasto Sparta omalovazava ovo trecerazredno takmicenje pa je izasla sa omladincima?
(Zapazanje, 17. februar 2022 21:42)

A ko su prvotimci posto vidim da pratis ceski fudbal?

železnik

pre 2 godine

Nema partizan nikakve šanse veceras prosto nismo veliki klub , u domacoj ligi ne sme niko da nam sutne na gol, a to stvara laznu sliku, dobijamo lazirane utakmice pa se onda razočaramo ,sramota je sta je naš partizan postao.Partizanovac sam ali realan, Stanojevic blage veze nema.
(Pavi, 17. februar 2022 19:44)

Simpatičan mladić

EXcitizen011

pre 2 godine

ovo je sramota. Sto pre zabraniti navijacke grupe i privatizovati sve klubove, to je jedini spas, ali nema mozga ovde, samo emocija...bolidi su oko nas.

veliki strumf

pre 2 godine

Gleda Figo i čudi se...
(hm, 17. februar 2022 21:34). Пита се шта уопште ради ту и који спорт гледа.

Laki

pre 2 godine

Ova deca iz Sparte trče i bore se, trude se da igraju brzo, nažalost prebrzo za 80% naših olovnih vojnika. "Kombinacije" - Miljković-Jojić-Marković su nešto najbesmislenije što sam ikada gledao. Treba ovo mazohistički izdržati do kraja.

sinisalazic

pre 2 godine

Свака част.
Докторска дисертација и тренера и фудбалера.
Напокон играмо фудбал и репрезентација и клубови.
Нема повлачења послије гола већ се игра до краја.
Браво,браво момци.

Urke

pre 2 godine

Zdjelar je stvarno za nase uslove dobar igrac . Toliko je cvrst i ne pravi gluposti. Onom malom Terzicu bih zabranio sledecih 5 utakmica da igra .

Raucher

pre 2 godine

Grobari su jedina svetla tačka Partizana u ovom trenutku a trener i ova raštimana ekipa istinski grobari fudbala kluba koga sramote ovom igrom.

Pojmaši jedni

pre 2 godine

Komentari pojma nemaju. Šta su ovde sve pisali. Pa nije Srbija obezbedila direktno mesto u ligi šampiona, zato što je je skočio fudbal toliko, nego zato što je srednji fudbal u Evropi pao.

Postoji i mogućnost da vas je mržnja od Toleta pojela.
Kritika za Lazara Markovića ne postoji, sasvim solidno igra, jedino što to ne dovodi do rezultata i to može da se promeni. Jojić je na granici, vise da bude rezerva!
Što se tiče Miljkovića i Miletića to bi neki španski ili engleski klubu sa sredine tabele iskoristi možda i sa 5 golova u mreži. Vujačić odličan.

Jasno da komentari pojma nemaju o fudbalu, sigurno kao javnost utiče i na reprezententaciju. I vi ste najveći uzrok neuspeha reprezentacije u fudbalu!

ccccc

pre 2 godine

Sada se vidi zasto Partizan ima 20 pobeda u Srpskoj Ligi LingLong u 22 utakmice. Najjaci klub na Balkanu ne moze da izgubi.
(eX, 17. februar 2022 23:17)


Pa uporedi kako igra tvoj tim i kako je prosao Radnicki??

aje!

pre 2 godine

Da ne navijam za Partizan svim srcem, ne bi nikad gledao njihove utakmice. Ja ne znam kako oni pobedjuju u evropi, odvratan fudbal igramo. Ali s druge strane, svaka čast, nikog nije lako danas pobediti.

Kum Žoržo

pre 2 godine

Videste li vi ljudi onaj "centaršut" Miljkovića u 54-tom minutu kad mu je Marković dodao loptu!? Kako je taj čovek profesionalni fudbaler je jedna od većih misterija?

renzo

pre 2 godine

Steta sto se nismo pojacali doveli smo 2 istrosena fudbalera ,Pored ostarelog natka,jojica tesko cemo sta uraditi .Mislim da je vreme za novu upravu ne vezano dali cemo proci dalje ili osvojiti titulu ,Pojacavamo se evo 10 god sa igracima zrelim za penziju

borivoje surdilovic

pre 2 godine

hvala svim navijacima zvezde na komentarima.....vi bas pratite partizan i hvala na tome.... za to sedam dana je revans( mada vi to znate), pa se opet druzimo ovde.

Don Kihot

pre 2 godine

To je bila "fajterska borba",a ne slaba igra,tada nema "lepote" igre!
Pobeda je pobeda,pogotovo u Evropi i u gostima,Partizanu svaka čast!
Jedino mi nije jasno,zašto Stanojević toliko forsira Jojića,dečko nema pojma o fudbalu???

Kuki

pre 2 godine

Odlicna stvar za srpski fudbal. Ova pobeda Partizana nam gotovo sigurno donosi direknog ucesnika LS u sezoni 2023/24. Gent bi morao da dodje do polufinala uz sve poraze nasih predstavnika do kraja sezone, da bi nas Belgija ugrozila.

zdravko

pre 2 godine

Dobro vi eksperti fudbala sta mislite jeli ovo licilo sinoc na fudbal. Ni partizan ni Sparta nemogu da povezu dva pasa a da lopta ne odeu auto Ili se izgubi. Onoje sinoc bilo bunarenje na obe strane kao dasu se sastali deca I na livadi. Partizan je pobedijo zahvajiujuci promasaja ona tri sura koje je popovic odbranijo Ili sparte promasili. Partizan je sad u prednosti ali Ako partizan izgubi u beogradu sa dva nula onda Sparta ide dajie

resistance

pre 2 godine

Aj sad malo da se spustimo na zemlju: jeste evrppsko takmičenje, ali ipak trećerazredno ali doslovce,dakle niti Liga šampiona niti Liga Evrope. Pobeda u Evropi je ipak pobeda i tu spora nema, ali čisto da se ne zaboravi o kom se takmičenju radi.Ono što mene kao partizanovca brine je igra koju je Stanojević ubio proterivanjem lucidnih igrača,virtouza, znalaca... a umesto njih dovodi 5 zadnijih veznih isključivo defanzivne orijentacije koji igraju po sistemu lopta prvom do sebe. Ok, treba imati takvog u timu ali jednog samo a publika ne dolazi zbog njih na stadione već zbog majstora i tehničara. Dalje, konstatacija da je trener "iskusno"zatvorio utaknmicu i rutinski saćuvao 1:0 je realtivna koliko i mi kukamo za šansom Jojića(koji je još jednom pokazao da mu definitivno nije mersto u Partizanu),tako i Sparta promašenom zrelom šansom u bukvalno poslednjoj sekundi. Takva je ova partizanova "igra", nikad siguran u rezultat jer je izgleda imperativ ne priomi gol, a ako ga damo - damo, nekom kontrom ili prekidom. Naravno, to može protiv slabih ili slabijih ekipa ali kad dođu jači protivnici - druga priča. Ovo nije Partizan, ovako ne igra Partizan i nikada nije igrao. Ne dolazimo do rezultata nakon poseda i igre i sa izuzetno slabim protivnicima akamoli jačim. Aktuelni trener nije dobio nijednu jaču utakmicu i mnogi će se razočarati u ovakav Partizan i to na derbiju na žalost. Partizan nema igrača koji može da reši derbi,nema, a ta filozofija "nemački stil" može protiv Kolubare!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Не умањујем вашу побједу ал брате Спарта се не може "саставити" са лоптом. Колико нетачних додавања то је невјероватно. Сматрао сам да су доста бољи тим. Међутим, није овде још ништа готово. Биће занимљиво и у реваншу.

SSSS

pre 2 godine

Jos jedna velika evropska pobeda Partizana u gostima! U poslednje dve decenije neke od njih bile su:
Njukasl 0:1
Sporting 1:3
Az Alkmar 1:3

Crno-beli bravo, bravo!

Nada

pre 2 godine

© Čestitke Partizanu! Za Terzića sam napisao da je trebalo crveni da dobije i ostajem pri tome. Nemam baš ništa protiv dečka i ne znam ga - ali nemoj sine rukama da skačeš na igrača koji donosi loptu i još i da praviš incident (nije bilo ni zbog vremena ni zbog "krađe" 2 metra)... ko je igrao fudbal zna o čemu pričam a ne sumnjam da će Stanojević znati na pravi način da popriča o tome sa ovim momkom.
(Simon, 17. februar 2022 23:23)


Simone ako si čovek, loš si čovek ali se nadam da si dete pa će se popraviš!

Vlada

pre 2 godine

‘Aj vise skinite ogranicenje broja stranaca da dovedemo bekove iz neke brazilske sedme lige koji ce za ove nase gubavce koje gledamo godinama biti Roberto Karlos i Dani Alves licno…

Miki

pre 2 godine

Steta sto nema Sume propust uprave partizana odlican fudbaler ,Vreme je za novu upravu
(renzo, 17. februar 2022 23:0
Za upravu si u pravu , kamo srece da nikad nisu dosli !!!
Suma je bio ocajan u Arabiskom amaterskom klubu ( Kada je Slovan probao da ga se otarasi , mi ga pozajmili prosecnom klubu gde ni rezerva nije bio , i sada ga najurili iz Kuvajta !!!

Slobodan Penezić

pre 2 godine

Čestitam crno beli. Pobedi se ne gleda u zube. Želim vam da osvojite Ligu Konferencije, plasirati se u finale kupa i budete vicešampioni Srbije.

aje!

pre 2 godine

Za lepsu igru...gledajte...PSZ.
(bobanmkd, 18. februar 2022 01:26)

Ne, u pravu si. Ja navijam za Partizan svim srcem i radujem se svakoj pobedi. Medjutim, da nisam navijač, ja ovo ne bi gledao, odvratan fudbal igramo. Isto kao i Juventus, nikad ne bi gledao njihove utakmice, sada ih gledam samo zbog Vlahovića.

Lord

pre 2 godine

Već dve 100% sanse za Spartu,koja sreća ali polako
(Igor, 17. februar 2022 21:13)

I šta bi?
Sram da vas bude.
Jedna taktički zrela utakmica, svaka čast.

Ivan

pre 2 godine

Partizan postao klub propalih inostranih domacih igraca,u propalah Taleneta ...Markovic,Fejsa,Jojic,itd..Grobar u dusi Ali ovaj Markovic vise nije na za tu poziciju hvala na svemu ,Jojic nekad mlada nada Partizana idi u Spart Suboticu igraj ...trebaju nam mladji talenti..Danke

Slobodan Penezić

pre 2 godine

Čestitam crno beli. Pobedi se ne gleda u zube. Želim vam da osvojite Ligu Konferencije, plasirati se u finale kupa i budete vicešampioni Srbije.

haos

pre 2 godine

Kakav antifudbal, niko ne ume lepo da umiri loptu i da krene napred, odbrambeni igrači samo ispucavaju lopte, Jojic i Miljković su zreli za penziju definitivno..... Bas teško za gledanje

srba

pre 2 godine

sto bi rekao strajnic ''bice tesko rikardu, cuva ga momak 2003 godiste'', a ja bih dodao i nama da gledamo. inace mislim da je lopta provela neuporedivo vise vremena u vazduhu nego na zemlji.

Obavezno

pre 2 godine

Što pre skautirati, pronaći i na leto pre početka priprema dovesti:

- mnogo ozbiljniji bekovski par
- nekog novog Moreiru
- nekog novog Evertona

kukuruz liga bez briga

pre 2 godine

Meni se ova igra partizana ne svidja. Negledljivo mi, ne interesuje me pobeda na ovakav način. Ovako zvezda igra decenijama ovo nije partizan.
(pfc, 17. februar 2022 22:40)

Ti gledaj Real

Miki

pre 2 godine

Imajuci u vidu broj golova i broj asistencija za pet meseci kolko je u Partizanu ovaj Mening ce za godinu dana imati vise golova i asistencija nego djekna iz Nove Gvineje ( upravo najuren iz nekog amaterskog kluba iz Kuvajta ) od 2017 do kraja 2021 godine !!!

Xman

pre 2 godine

Ovaj mali Terzić je trebalo da dobije crveni za onaj bezobrazluk. Da nauči.
(Sumon, 17. februar 2022 22:47)

Sta je uradio lose? Nije dao Cehu da ukrade 2m i izvede faul toliko blize nasem golu.

pavle

pre 2 godine

Ovaj mali Terzić je trebalo da dobije crveni za onaj bezobrazluk. Da nauči.
(Sumon, 17. februar 2022 22:47)

Ma trebalo je suspenziju da dobije

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 2 godine

Bravo crno beli! Veliko bravo za Stanoja, utakmica taktički savršeno pripremljena i odigrana! Svi na JNA u četvrtak!

Cetko

pre 2 godine

Sta hocete bre vise!? Pa nije Partizan Mancester Siti da daje po 4 gola za poluvrijeme. Dobili su tesku utakmicu na strani imaju vise nego realne sanse da prodju dalje,sa ovom krs ekipom koju imamo i opet vam ne valja. Radujte se bre zbog kluba kojeg volite i zbog pobjede,sta grinjate

Kontras

pre 2 godine

@ hm

Upravo, gledaju Figo i ostali iz loze i cude se sta igraju ova dva nekada velika kluba.

Boze me sacuvaj. Ovo kazem kao partizanovac. Zna li neko sto je Sparta ovako losa u zadnjih nekoliko godina?

Шид у срцу.

pre 2 godine

Поздрав од Звездаша за све љубитеље спорта. Ова Спарта и није нека екипа, колико видим. Навијам да Партизан победи зарад српског коефицијента, иако немамо бар трећу екипу конкурентну у Европи.

Mercedes Petronas F1

pre 2 godine

U BG 1:2 i ispadamo
(CrnoBelaSrbija, 17. februar 2022 22:48)

sa tim rezultatom da si ti meni ziv i zdrav niko ne ispada.... jer nema vise gola u gostima...

SRJ luka

pre 2 godine

Ova pobeda daje Srbiji dva predstavnika za Ligu šampiona, tako bi trebalo, neki su racunali da nam je potreban jedan jedini remi... Ili zvezde ili partizana....a evo, kakva takva, ali pobeda...

Sima

pre 2 godine

Ovo je hrkljus. Jedino Zdjelar malo vredi. Drugo sve za opstinsku ligu. Sparta sa decom izasla.
(neko, 17. februar 2022 22:50)

A Teric, Jovic, Milovanovic i Popovic su matorci.

citalac

pre 2 godine

Svaka cast momci! Teska utakmica i vazna pobeda. Ove sto pljuju molim vise da ne gledaju Partizan kad im je tako mucno, to nisu pravi grobari. Onaj koji voli svoj klub nece stavljati zlobne komentare protiv Partizana nakon pobede u 16-tini finala evropsog takmicenja (bilo kog).

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Videste li vi ljudi onaj "centaršut" Miljkovića u 54-tom minutu kad mu je Marković dodao loptu!? Kako je taj čovek profesionalni fudbaler je jedna od većih misterija?
(Kum Žoržo, 17. februar 2022 22:13)

Prvi put sam priznao da ima i goreg od Gobelje. Navijam za Zvezdu, ali ovo je neverovatno.

Zorz Vea

pre 2 godine

Pobeda!!! Pa dobro i da prodajemo dalje, neće biti katastrofa. Jedan dobar pas, jedan dobar trk i jedan dobar lob. Dovoljno od ekipe od koje se očekivao poraz.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

zemunski kej

pre 2 godine

Naravno da mi je drago. Sto se kaze Bog nas je pogledao. Ali moze da nam se vrati u Bgd. Licno ne volim nikako ovaj stil igre ali rece neko tako igra i Atletiko Madrid ,nije lepo ali umuvaju neki gol i prodju.

Mihajlo

pre 2 godine

Ovaj komedijas Strajnic mi je utisak veceri.
Kaze covek ako damo drugi gol Cesi ce da budu u Beogradu nesto tezi trening,pa mi smo dobili Tikvu 2:0 u gostima pa kuci primili pet komada,to njegovo shvatanje fudbala je iz nekog drugog vremena,danas Sevilja za dva minuta dala Hrvatima dva gola. Ako izadjes kao na trening ne gine ti pet komada,i Flora nas dobije a ne Sparta Prag.
Sto se tice utakmice,bez igre pobedismo,ali smo bar napravili dve sanse na utakmici,sto je napredak u odnosu na ono sto sam gledao u grupi.

trisa

pre 2 godine

Sad Gent mora u finale da bi nam uzeli direktno mesto u Ligi Sampiona, cak i ove utakmice nose bodove za ligaski koeficijent, jedino sto Partizan ne dobija bodove za klupski koeficijent

Simić

pre 2 godine

Promenili su plocu od 78 minuta :)
Od prvih 100 komentara 89 su iz predgradja! :) Iznose se podaci o odistima igraca, statistike kluba Sparte, statistike meca... i sad ih nema nigde :)

Mec takmicarski, zatvren! I pored toga cetiri suta u okvir gola protiv tima koji je pre nedelju dana tukao Slaviju u gostima i ukljucio se u borbu za trofej!
(TIGER, 17. februar 2022 23:46) 

# Link komentara

I do 78 minuta i od 78 minuta igra obe ekipe je bila katastrofalna. Amaterski nivo fudbala. Tužno je što jedna ekipa ipak mora da ide u sledeće kolo. E, to je pravi utisak ove utakmice sa kojim se, siguran sam u to, u dubini duše svi slažete.

********

pre 2 godine

Ако након овога Југ на стадиону вечитог ривала не буде крцат, онда се запитајте шта ви уствари желите у својој свакодневници. Стадион треба бити пун као некада.
(Вук, 17. februar 2022 23:52)


Nemoj Vuče. Znam da si mlađi, sad si u godinama gde sve znaš, gde se svet vrti oko tebe… Svi smo to prešli. Ali nemoj pozivati druge, FK je državna firma i puna malverzacija, tribina je zlo, krv u venama pun THC i alkohola, SVE navijačke pesme su pune odvratnih psovki, stadion nam liči na čitulju jer svaka ‘strana’ ima neke mrtve ‘pitaj-boga-ko-su-lokalce’… Nemoj. Pusti, nije vreme. Neka vide da je narod pametniji nego što misle.

Марко

pre 2 godine

Преполовили су капаците стадиона због короне. Резултат тога је да су доње половине трибина скоро потпуно празне, а горње скоро поптпуно пуне.

bobanmkd

pre 2 godine

Ponavjam jednom pre lake noc:svaki navijac Partizana ovde...Koji je danas nezadovoljan:

1.Nije navijac Partizana... nego navijac CZ Koji se lazno potpisuje.

2.Ako je navijac P... nema veze sa fudbalom

Posle ne znam kolko vremena: Tim je said 94 min ispunio zamisli trenera,ginuli su svi...takticki besprekorno...cak I inteligentno...sto ranije nije bio slucaj.

Ako ponove ovaj tip igre...idemo dalje I osvajamo titulu.

Za lepsu igru...gledajte...PSZ.

gledalac

pre 2 godine

Odlicno obavljeno. Energija i svezina sacuvani, a sad fokus na Radnicki, mora se biti maksimalno oprezan i to odigrati kao da je finale. A posle toga Derbi, Zvezda ce da napadne svim sredstvima, mogla bi da sevne neka kontra Meninga kao sinoc :-)

SSSS

pre 2 godine

Jos jedna velika evropska pobeda Partizana u gostima! U poslednje dve decenije neke od njih bile su:
Njukasl 0:1
Sporting 1:3
Az Alkmar 1:3

Crno-beli bravo, bravo!
(SSSS, 18. februar 2022
Ja sam veliki grobar ali od tebe me sramota
(nenad, 18. februar 2022 09:04)

??? Sta je problem? Bilo je jos mnogih, ove su neke od znacajnijih..tu je i ona protiv Dnjepra (2004g) 0:1 , za osminu finala LE! Inace samo Partizan od raspada sfrj, ima evropske pobede na strani u prolecnem delu.

Bane

pre 2 godine

Ponavjam jednom pre lake noc:svaki navijac Partizana ovde...Koji je danas nezadovoljan:

1.Nije navijac Partizana... nego navijac CZ Koji se lazno potpisuje.

2.Ako je navijac P... nema veze sa fudbalom

Posle ne znam kolko vremena: Tim je said 94 min ispunio zamisli trenera,ginuli su svi...takticki besprekorno...cak I inteligentno...sto ranije nije bio slucaj.

Ako ponove ovaj tip igre...idemo dalje I osvajamo titulu.

Za lepsu igru...gledajte...PSZ.
(bobanmkd, 18. februar 2022 01:26)


Jel Stanojevic dobar ili ipak radi za Vucica i Terzica da zvezdi preda titulu? Tako barem tvrdi ludi Zex.

Toliko

pre 2 godine

Centarsut Miljkovica? Ili sut? Ipak mozda dodavanje? Verujem da ni sam ne zna sta je hteo...bruka. Teska procena ko manje zna od ova dva takmaca,znanje je krhko.

neutral fe

pre 2 godine

duel 2 prosecne ekipe koje slabo stoje sa zonskim napadom, ne mogu 10 tecnih pasova da povezu, obe muku muce sa desetkama (nema ih) nego se više ide preko zadnjeg veznog. sve u svemu, odluciile su nijanse: jedan perfektan pas u prazno i brz i hladnokrvan napadač... pravi engleski gol, ko se seća bergampa u arsenalu, taj se nadavao slicnih golova, dugi pas pa njegov lob na prvu, on beše više desno a anri više levo.
elem, sad partizan u beogradu treba da završi započeto, ali bolje da ne malerišemo unapred... znam ja nas, mi skoro svaku utakmicu protiv skoro svakog mozemo da dobijemo, ali jos vise umemo da skroz uprskamo protiv svakog.

Moje je ime sef tamne strane meseca

pre 2 godine

Nije potreban sudija da pobjedite Radnicki? Hmmm...penal za Radnicki, to nista a?
(Bane
Bane,nemoj se brukati i pisati o sudijama,nemojte bar vi.Od starta drugog dela prvensta u prvenstvu i kupu su vase utakmice neregularne,a rec "Radnicki' vam je zabranjen na godinu dana.Ajde VAR ne radi,ajde VAR ne ppostoji u Kupu,ali laseri u lice ,i izlazak borjana i setnja po petercu je za prijavu UEFI,ne znam samo sta cekamo?

Kaur

pre 2 godine

Udavio ih Stanoje kao zmija žabu.Jesmo rehabilitacioni klub ali ovo je pametno odrađeno.Ko nije svestan okolnosti ima Premier ligu.Koliki ti je jorgan toliko se pružiš.Bravo momci

Trajce

pre 2 godine

Jako losa utakmica,ok takmicarska za prolaz,ali jako lose.Sparta je bas losa,fizicki su snazni ali su tanki fudbalski.Videlo se to odmah posle pola sata da su sterilni...Partizan u svom sastavu ima bar 3-4 lucidnija igraca(Natho,Menig,Jovic)...u Beogradu bi trebalo debelo da zaj....te pa da od ovih ispanete.U svakom slucaju cestitke groblju na tvrdoj i fajterskoj utakmici.To je Stanojev potpis i tesko da ce se neko protiv vas naigrati leprsavog fudbala.

Tor

pre 2 godine

Doboljno je reci,Gromada.I dalje mi nije jasno ,kako Partizan u tom novom takmicenju ,nije bio prvi u grupi?
(aha, 17. februar 2022 23:17)

Zato sto ne Stanoju bitnije prvenstvo i da nismo kiksali u evropi ne bismo bili prvi sa 5 bodova prednosti u prvenstvu, ako si pratio uopste prvi deo sezone onda znas. Za sad je dobro sve, kako bi moglo da bude

Partizanovac

pre 2 godine

Svi prisutni na stadionu navijaci Sparte poceli da skandiraju "Kosovo-Srbija" i ovaj nas mutavi komentator na Rts-u kaze evo navijaci Partizana skandiraju Kosovo-Srbija sa 2 strane stadiona? Koji je ovo propust komentatora, zalutao je u profesiju. Hvala navijacima Sparte !

Beogradjanin

pre 2 godine

Dovoljno je reci,Gromada.I dalje mi nije jasno ,kako Partizan u tom novom takmicenju ,nije bio prvi u grupi?
(aha, 17. februar 2022 23:17)

Pa raspali smo se povredom Markovica i potrošnjom Natka i Gomeza. I napustio nas je Suma. Na toj energijo smo ušli u ligu konferencija.( Soči treći ruski klub smo izbacili srećno, em nema gola u gostima, em penali na našem terenu). Podigli smo se u odnosu na taj raspad, ali u kval smo igrali još bolje. Stanoje nije dobro objasnio da je Suma toliko luda glava, valjda nije smeo. Sigurno bi Suma bio jedan od najboljih, ali da je najludja glava koja je igrala za Partizan. Nemamo mi para ko Zvezda da ima 30 igrača, a većina nista posebno. I sad će Milovanovic, Terzic, Jeftovic i Jovic da igraju više. I da čuva iskusnije za završnicu sezone. I da se ne lažemo iako sam očekivao pobedu, Sparti je ovo 3 derbi u 10 dana , dobili Slaviju, nerešeno sa Plzenon, sigurno su pali i fizički i motivaciono. I Partizanu će biti zato mnogo teško u derbiju. Tu ćemo da vidimo ko je bolji trener.
A do tada Terza se trese. Heheh

Skywalker

pre 2 godine

Docekasmo konacno komentar Dejana Nedica na nasu stetu! Inace, snatranje naroda za idiote, govorim o merama protiv pandemije, je globalno rasireno. Dozvolili su da stadion bude popunjen sa 20% kapaciteta, od tih 20% (3600) dodje 28%, a oni svih 1000 navijaca stave u jednu gomilu! I posle neko nekog tenisera ili bilo koga drugog pita zasto se nije vakcinisao. Pa, ako ni zbog cega drugog onda zbog toga da ne zele da ih prave idiotima.

trisa

pre 2 godine

Ova pobeda daje Srbiji dva predstavnika za Ligu šampiona, tako bi trebalo, neki su racunali da nam je potreban jedan jedini remi... Ili zvezde ili partizana....a evo, kakva takva, ali pobeda...
(SRJ luka, 17. februar 2022 23:04)

Vec imamo osigurana dva predstavnika u LS, ova pobeda moze da donese jedno direktno mesto u LS

Partizanovac

pre 2 godine

Odlicno obavljeno. Svezina sacuvana, sad fokus na Radnicki. I veliki oprez, te utakmice su najopasnije posle uspeha u Evropi. Meni kao navijacu Radnicki je vazniji, od Sparte

Dijas

pre 2 godine

Tacno je da je ovo bila fajterska borba.dobar mec gledajuci sa fizicke strane.cestitke partizanu odigrali su muski.soarta igra jako brz fudbal.opasna je ali partizan odigrao jako dobro takticki.moze jos mnogo bolje.samo da se ne opuste u revansu.nije jos sve gotovo.jojic mora na klupu.

innbecilo

pre 2 godine

Nije dok pobedjujemo. A nije nam bio potreban sudija da bi prosli Radnicki, kao vi.
(777, 17. februar 2022 23:33)

Nije potreban sudija da pobjedite Radnicki? Hmmm...penal za Radnicki, to nista a?
(Bane, 17. februar 2022 23:53)
37

Hmmmm ni si ti dobro video. Dva penala, a možda cirka tri penala za Radnički.

ZLO !

pre 2 godine

Не умањујем вашу побједу ал брате Спарта се не може "саставити" са лоптом. Колико нетачних додавања то је невјероватно. Сматрао сам да су доста бољи тим. Међутим, није овде још ништа готово. Биће занимљиво и у реваншу.
(ДЕЛИЈА🔴⚪,
Ma jeste,kako ne.Inace vi kada ste igrali sa nima oni su bili jos zvanicni vicesampioni LS,timovi su trazili samo njihove igrace na pijaci,igrali najlepsi fudbal ikad vidjen u Ceskoj itd....Ma,mi se u fudbal i ne razumemo.Kada ces shvatiti da jedan tim igra onoliko koliko mu protivnik to dozvoli?Mi nismo tim koji odusevljava svojom igrom,ali imamo poteze za novinarske notese,shvatas?Dakle,izgledamo kao nezainteresovani,kad odjednom pogledas-lopta u mrezi.Za sada sve je ok,nista ja tu ne bih menjao.Ovaj tim je skrpljen polako i pedantno,sklop za male pare,nismo ko vas da mozemo da biramo na trzistu,a da placa narod,pa ako se pogodi-ok,ako ne-onda ce drugi...treci,4ti itd.Briga vas.

Staresina

pre 2 godine

sta rade miljkovic i urosevic, ja ne znam kako se oni fudbalom bave
(go os
Pa ne mozes ti to da shvatis,jer ne ides na stadion,a i slabo se ti razumes u fudbal.Jel znas da postoji i defanziva,t.j.odbrana u ekipi?Koliko je Partizan [rimio golova u ligi,nilo kojoj ligi ukljucujuci i Kup,jel znas?Ajde da komentarises "centarsut"Miljkona,koji je usputuhvatio i buden pa se povredio,ali da komentarises Urosevica koji iga u najboljoj formi otkada je u Partizanu-do kazuje da se malo razumes u ovu igru.Svi su danas bili vrlo dobri,hrabri me igra,pogotovo u skoku,Miletica,ovog puta je sasvimmalo gresio,i pokazalo se da je Stanoje bio u pravo,odlicno je u ovom mecu upario njega sa Vujacicem,cime smo dobili britkost i jacinu u duelima.Nemam nikakve druge zamerke na igrace,osim na Gomesa koji mora malo vise da trcii da se trudi.danas je bio prilicno slab i izgledao nezainteresovan,mnoge duele izgubio,sto mu nije odlika.I,imaj veru u svoje igrace,postuj sta Stanoje radi sa timom koga polako ali sigurno krpimo.Svaka cast momcima danas,a u revansu-ko da je 0:0,nikako se zatvarati njima,to ce niti pogubno po nas,dokazano.

Марко

pre 2 godine

Sad Gent mora u finale da bi nam uzeli direktno mesto u Ligi Sampiona, cak i ove utakmice nose bodove za ligaski koeficijent, jedino sto Partizan ne dobija bodove za klupski koeficijent
(trisa, 17. februar 2022 23:51)

Да, сад је већ прилично јасно да ћемо сачувати 11. место на ранг листи асоцијација. Међутим, за то директно место у Лиги шампиона у сезони 2023/24. има још један услов. Неопходно је да у наредној сезони 2022/23. освајач Лиге шампиона заузме у домаћем првенству неко од места која воде у Лигу шампиона. Заправо правило је да бар једног диркетног учесника у Лиги шампиона има првих 10 асоцијација на ранг листи УЕФА, али најчешће и 11. асоцијација добије директно место јер освајач Лиге шампиона обично освоји у првенству своје земље неко од тих места које воде у Лигу шампиона.

nenad

pre 2 godine

Znaci oba nasa kluba u LS. bravo. Stvarno bravo.

Ostali klubovi ocito imaju neke druge ciljeve pa ne prodju ni 1 ili 2. kolo kvalifikacija. I najveci uspesi su im kad bunkerom otmu bod CZ ili PA.

Laki 1956

pre 2 godine

Zašto Strajnić prezime Panák čita Panjak? Kad sam prvi put čuo pomislio sam Maki Banjak.
(ja, 17. februar 2022 22:49)

Čita se Panaak, sa naglaskom na dugom a.
Eh, da mu je ovo jedini problem!

ultrasrbin

pre 2 godine

izveo sve najbolje igrače da sačuva za Radnički iz kg umesto da se skoncentrisu da urade sto vise i sto vise bodova uzmu i osiguraju 2 predstavnika za LS dugo godine, ne, oni ce ovo prodati, kiksnuce protiv radnickog jer karma naravno, izgubice titulu, daj boze da ispadnemo sa 15 mesta sto pre sledece godine i da ovaj klošarski klub igra samo ovu konferenciju, nisu za bolje.
(горан, 17. februar 2022 22:27)

Sedi dole i ppokrij se usima. Kada je partizan pravio koeficijent tvoja mezimica je zavrsavala u sezoni kupanja. Sto i pored kradje niste dobili derbi? Ima li jedan derbi u poslednjih 5 godina da ste izvukli nereseno ili dobili, a da niste imali penale koje ni Terzic ne bi svirao, da niste imali nepostojece golove i golove iz gol auta, iskljucenja igraca Partizana ili ponistavanje regularnih golova Partizana i priznavanje neregularnih Zvezde. Ovaj i ovakav Partizan je dno, ali ne vidim sto se javljate vi koji morate da pokradete Radnicki NI da bi ste prosli u kupu.

Duka

pre 2 godine

jel vas grobare sramota kad vidite ovakav partizan
(milanche, 17. februar 2022 23:19) # Link komentara

Ja ne znam kako cu ti na oci od sramote.

Sablast

pre 2 godine

Veliki broj komentara ovde je lazan,i zeli se umanjiti pobeda Partizana,pa izmisljaju se razni razlozi...Te Sparta nejaka,e los centarsut Miljkovica,kome ni jedan igrac Sparte nije ponegao,koji je izgubio veoma malo duela,te los Zdjelar,koji je alfa i omega Partizana,najvazniji sraf u masineriji,te los Gomes,Markovic kao nema pojma itd.Jedino Jojic danas upitan.Stvari stoje ovako:Pobedili smo zasvim zasluzeno ekipu koja igra znacajnu ulogu u prvenstvu Ceske,koja je pobedila Slaviju,koja je danas pobedila Fener u gostima.Nije Sparta slab tim,nego je Partizn bio jaci,taman toliko koliko je potrebno za pobedu.Shvatite da individualno Partizan ne igra,on je jak kao kolektiv,i kad igraci zele-ni jace ekipe od Sparte ne mogu da ih dobiju.Stanoje je veoma dobro analizirao Spartu,pokrio njihove napadace koji su imali cini mi se jedan eventualno dva suta na nas gol.Odlicno je to uradio,i sve izmene na mesto,osvezio igru,pa je sledila sansa za 2:0.Sta vise zelite od Partizana vi sa druge strane brda,ai ovi nasi sumnjicavci?Nismo pobedili Mancester,u redu,ali ni Sparta nije Dubocica.Ovom pobedom se Stanoje po meni iskupio za Floru,jer cilj opravdava sredsta,koji nisu mala za Partizan,koji nije pomognut od strane drzave,ko neki..Samo nek nam se mnose pobede,i da budemo pametni u revansu,da igramo fudbal i da ne idemo na remi.Svi u Hram u nedelju !!!Napred Partizan ! Do titule !

Staresina

pre 2 godine

Veliki sam grobar ali ugazice nas ,previse smo uspavani lažnom dominacijom u nasoj ligi
(Beki,
Veliki "Grobar" nisi,ali si zato veliki panj i "poznavac" fudbala.A,i provaljen si odmah...a,vidis znam i koliko godina imas cim takve komentare saljes.

Aluvial

pre 2 godine

Cim je sklonjen sa terena Ricardo, a umorni i dezorjentisani Markovic seo na klupu usle su sveze snage koje su ozivele Partizanovu igru, a Meningu se otvorilo Ricardovo mesto jer je igrao vise po sredini i uz sjajnu asistenciju Zdjelara eto zaista lepog gola. Po meni je mogao tanojevic u poluvremenu da izvede Rikarda koji bas nisa nije pokazao, a Markovic je igrao nekako cudno i dekoncentrisano. Vujacic i Miletic standardno problematicni, ali srecom i pored dva kompletna ispadanja u odbrani nismo primili gol. Svaka ozbiljnija ekipa od Sparte bi to surovo kaznila. Ovako Partizan ima lepu sansu da prodje dalje, a pobedio je u Ceskoj sasvim zasluzeno.

srle

pre 2 godine

(Aluvial, 18. februar 2022 13:19)

Ne bi se složio da je Ćelavi igrao loše, čistio je sve problematične lopte u odbrani. Bilo je grešaka odbrane Partizana, ali je Jojić u napadu promašio zicer za verovatno prolaz dalje. Sve u svemu, nije bila loša utakmica, ali uvek može bolje i nadam se da će na JNA biti još atraktivnija utakmica uz pobedu Partizana.