NBA 65

Četvrtak, 17.02.2022.

07:50

Jokić režirao dramatičan preokret, uz moćan dabl-dabl! VIDEO

Srpski centar Nikola Jokić odigrao je još jednu fantastičnu partiju u NBA ligi.

Jokiæ režirao dramatièan preokret, uz moæan dabl-dabl! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

bskfan

pre 2 godine

Cetiri startera Denvera skoro do kraja prvog poluvremena dali samo 6 poena. Barton, Moris, Gordon, Dzef, svi losi a sa klupe im se prikljucio i Bons sa ocajnom utakmicom. Startere je u igri drzao Jokic a klupu Rivers i Forbs. Rivers se pokazao i u odbrani jer je najvecim delom cuvao Karija. Malone se najzad odlucio da odusatne od unapred zacrtanih sablona i zavrsio utakmicu sa razigranim igracima. Posto ih je GSW ubijao sa niskim igracima ovoga puta je imalo smisla sto je zavrsnicu odigrao sa Morisom, Riversom i Forbsom. Sreca prati pametne pa su vezali nekoliko dobrih akcija i prednost GSW-a se istopila. Gejm viner Morisa ostaje za pamcenje, kao i onaj gejm viner Harisa protiv Oklahome. Jokic kao svajcarski sat, onaj isporovocirani faul nad Lunijem bez lopte iznenadio i Kera. Inace se ne slazem sa ovima koji kritikuju Kera, napravi on uvek dobru taktiku a sto se tice nekih poteza u zavrsnici - svakome se desi da kiksne.

Vladimir

pre 2 godine

Denver nije poveo ni sekundu kompletnu utakmicu. Poveo je nakon zvuka sirene!!!!! Zamisli to??? Vodiš 48min i kad vreme istekne trojka prodje i ode tekma!!!
Ovo mora da ih boli...

Srbonja

pre 2 godine

Sto bi strucnjaci rekli,da Jokic ima Wiginsa sa 12 i Kleya sa 16 poena imao bi 80 asistencija po mecu! Jokic vs Kevon Looney,strasan match up!!! Ovi Denverovi zaista treba da napuste Nba kad su bili samo statisti na terenu i sto zbog njih Wigins,Pool,Kley i Kari nisu odigrali dobar mec. A kos Morisa sa 8 metara nije njegov kos,nego od coveka koji mu je dobacio. U regularnoj sezoni Boston kuci izgubi od Detroita a pobedi Filadelfiju 48 razlike i nekima je ona i dalje merilo bilo cega??!!
(Kiser, 17. februar 2022 08:21)
Jos igraci Denvera svi u prajmu s GSW vec sad drzi napor na medium da bi u PO bili sacuvani.
I onda ovakvi hvalospjevi i naslovi u veceri dje je Lebron pokidao i trener ga nije vadio poslednja dva minuta jer je blagi uzas u odbrani.
Nakon svega vidjenog mislim da je DeRozan MVP za ovu sezonu.

123

pre 2 godine

Curry, sut za 3, 1-7?? Jokic 3-5?? Denver celu utakmicu gubi i na kraju dobija..Znaci majstorski. Jokic je igracina, nema govora i ako ne bude opet MVP onda je to takmicenje, ko je popularniji a ne titula za MVP.

TreeRollins

pre 2 godine

Za ovog sto pominje Mark Jacksona. Tako je onda i Doug Collins u Bullsima ostavio tim na tacni Philu Jacksonu pa je ovaj pokupio lovorike nezasluzeno jer je vezara hahaha vrh

laki

pre 2 godine

Mark Jackson je toliko dobar trener da mu nitko nakon GS nije ponudio ni posao pomoćnika a kamoli glavnog trenera. Jedino zbog cega ga doticni komentator spominje je da se pohvali kako je proguglao tko je bio trener prije Kerra. A o Kerru govori njegov rezime i uspjesi gdje je covjek napravio revoluciju u kosarci i osvojio brojne titule. Vjerojatno bi dotični komentator puno bolje kontrolirao Greena i puno bolje koristio šutere i osvojio više naslova od Kerra ali igrom slučaja nije dobio priliku za rad pa evo prosipa pamet nama sa fotelje.

Aleks

pre 2 godine

Нико

Imaš neki problem s tom istinom? Stef poslednja dva meseca nije na najvišem nivou, ali to su činjenice.

LetsgoBrandoN

Pročitaj Bogdanov intervju od juče, gde je rekao da nikad nije imao taj "iskreni dar" nego je morao da radi da bi ga zaradio. Janis je upravo to, samo na 5x višem nivou - krvnički je radio kako bi postao najkompletniji igrač današnjice kad su u pitanju napad i odbrana. Dečko koji nije mogao da pogodi trojke i bacanja da mu život od toga zavisi, došao je dotle da gađa bacanja 14/16 ili trojke 4/5. U repertoaru ima fadeaway, igru leđima, odličan footwork... Stvarno zver. I briga me koliko je talentovan.

PimPong

Dubsi su prošle godine bez Stefa bili najgori napad lige. Iskreno ne znam čije odsustvo bi ih više bolelo, na kraće mislim da Drejmondovo ali na duže ipak Stefovo jer su slabo napadački potentni bez njega. Ali Grin je taj "glue guy" i pravi lider GSW-a (u karakternom smislu).

PimPong

pre 2 godine

Fenomenalno! Obicno Denver izgubi ovakve utakmice, ali ne veceras. Ovo sto Nikola radi je nevidjeno. Ne bih da umanjim znacaj ove utakmice, samo GSW su druga ekipa bez Draymond-a. Ne kazem da je on najbolji u ekipi, jer da on igra a Steph ne igra, bili bi losiji, ali on im je preko potreban i u odbrani i u napadu. Mislim da bi bez njega u play-off-u imali problema cak i u prvom i drugom krugu, a sa njim su jedan od recimo tri glavna kandidata za titulu.

Istrebljivač_Vonjevina

pre 2 godine

Za 7-8 godina Jokić ce biti ubedljivo najbolji košarkaš koji je ikada igrao u NBA. Jordan ga gleda i znoji se od muke...

smeh

pre 2 godine

Napokon se može reći da je Denver ubo sa nekim trejdom. Dovođenje Forbsa i Kazinsa je bio pun pogodak. Jedan je često iza Nikole po broju postignutih poena a drugi izgleda nije totalno zaboravio košarku i radi dobro posao pod oba koša. Još kada bi mogli nekako da trejduju Bartona, Riversa i Kampaca. Ali kome trebaju takvi igrači?

Dragan Feliks

pre 2 godine

Sve je krenulo od sredine 3/4 kada je na - 16 Meloun najzad reagovao kao trener. Zakucao je Bartona na klupu, igru prepustio Nikoli i krenuli su da stižu razliku. Barton ratni zločin košarke, Džef Grin slab, Moris i Gordon do poslednjih 5 minuta katastrofa, Forbs i Rivers fenomenalni, Kazins i drugi Grin dobri, jedino Bouns sa klupe pogubljen (poslednja odbrana u 3/4 za analizu gluposti). Angažovanje Forbsa i Kazinsa za sada pun pogodak. Nikola u svakom smislu lider a u poslednjih 5 minuta svaki napad Denvera preko njega i poenima, bacanjima i pogotovo asistencijema preokrenuo meč. Sa ovakvim rosterom i sa brdom povređenih, u ovako maloj košarkaško sredini već godinama konstantno vući Denver do pozicije među 4 ili 5 ekipa na Zapadu je apsolutno neverovatno. Šta je Denver ubo sa angažovanje Nikole pa to je čudo. Sam Bog ih je pogledao. Veliki broj izgubljenih lopti rezultovao je ogromnom prednošću u postizanju poena posle grešaka na stranu GSW. Nikola do sredine 3\4 5 TO, netipično za njega čak 3 su bile ispadanje lopte iz ruke, a hemija sa Bartonom već nekoliko utakmica ne postoji (pitanje šta je razlog). Sjajan način da se dočeka pauza, pogotovo kada se dobije ovako jak protivnik. Kari već 2 meseca nije u formi, Tompsonu treba minimum još mesec dva da uhvati pravu formu, Vigins večeras slab, ali i sjajne minijature Pula, Portera i Kuminge, Bjelica na neprirodnoj poziciji centra se nije naigrao. Ker nije reagovao na fauliranje Lunija i to mu se osvetilo.

vrg

pre 2 godine

cim su sklonili bartona, prodisala ekipa.
2 poena uz procenat suta 17%, 3 skoka i 0 dodavanja. sa njim na parketu tim u minusu 11 poena.

i nije to samo ovaj mec. izuzetno retko uradi vise dobrog nego loseg i ne da nije drugi najbolji u ekipi, nego bi u drugoj postavi jedva mogao da popuni broj.

bartona i mpj-a kad bi ikome mogli da uvale, a mareju ugovore da daju na po 1 sezonu, pa koliko zasluzi. ni taj lik nije bio nista specijalno, imao je par bljeskova u plejofu pre dve godine i to je sve.

rivers i moris mogu da popunjavaju broj, a forbs mi deluje da je bolji od obojice. dobar sut, malo gresaka, ume i da probije. zahvalan igrac, rekao bih pogodak.

i super je sto su sklonili kampaca. mali igrac bez suta, providan do zla boga. uvek ide uletanje u reket i onda izbacuje loptu na trojku, posto u reketu nista ne moze da uradi onako mali. sve to i da razumem, ali da on ima procenat suta 38%, trojke 34% je katastrofa. da bar deli lopte dobro, ali on na 20 minuta igre udeli 3 asistencije... argentince boli sto ne igra, ali je realno veliki promasaj. bar je probao. nazad u evropu pa tmao neka davi.

a jokic koliko god ima dobar ucinak (iako su mu za trunku pali i dalje odlicni procenti), jos vise mu se divim sto se daje toliko ovoj ekipi parazita. da ode odande, denver moze da ugasi svetlo odmah. definitivno mvp. nema ni jednog koji je toliko nezamenjiv u bilo kom timu.

niksic

pre 2 godine

Stiv Ker je najveca prevara od trenera. Moze se zahvaliti Marku Dzeksonu sto mu je ostavio to sto mu je ostavio, pa je naisao na gotov proizvod i pokupio sve zasluge. Mark Dzekson je mnogo prije nego sto su sples braca postala to sto jesu, rekao da ce biti najbolji bekkort u istoriji lige, i postali su. Da se vratim na ovoga, treba biti dosta lud, da te Majk Maloun nadigra, a i on je poznat po tome da ima dosta upitne poteze tokom utakmica. Fantastican potez slanje Lunija na liniju za slobodna bacanja, koji je sutirao 2 od 6 cini mi se, i tako omogucio Nagetsima da preokrenu mec. Ker je trebao po istom receptu, jer Jokicu sinoc nisu isla bacanja, ali on jedne promjene nije napravio, pa poslije meca, po ko zna koji put ove sezone, kuka i govori kako on preuzima odgovornost i kako je pokusao nesto sto nije ispalo dobro. Ostavljanje Karija, koliko god da je popravio odbranu, u posljednjem posjedu za Denver, a ne ubaciti Pejtona, koji je imao 6 ukradenih do tog trenutka, i izvanredan je defanzivac, je ravno zlocinu. Vjerovatno jedan od najgorih trenera u ligi sto se tice zatvaranja utakmice. Informacije radi, Ratnici su od 17 poraza, 9 izgubili tako sto je mec bio na jednu loptu u zadnjoj minuti. A uz to su jos par meceva izgubili tako sto nisu imali ideju sta raditi u posljednjih par minuta utakmice, pa su protivnice pravili ogromne serije. Bruka.

Zuja

pre 2 godine

E ovo je odlična partija Jokića vukao je svoj tim do preokreta i kad su gubili 15 razlike uz ključne poene pred kraj meča i asistenciju za pobedu. Kako god još uvek mislim da to može još bolje da izgleda a MVP nagrada i ove godine 90 posto ide kod njega u ruke. Bilo bi dobro da se za poslednjih 15 ak utakmica regularnog dela vrati Marej i da se donekle uigraju za plej off inače teško mogu proći i prvi krug a onako bi mogli sa svima da se nose i uz splet nekih srečnih okolnosti da idu do samog kraja.

Apex

pre 2 godine

@:(
Nažalost tu se Arena i MTS skoro ništa ne pitaju. NBA samo dostavi spisak i te utakmice se rade, trenutno ima spisak na NBA.COM koje utakmice se prenose do 16. marta, a u 95% slučajeva će se iste utakmice prenositi i u Srbiji i u Japanu i u Argentini, slobodno može bilo ko da proveri. Da mogu veruj mi da bi Arena bila najsrećnija da mogu prenositi sve utakmice, kao što je bilo u balonu u Orlandu, ali NBA kaže ne, iako imaju najjači mogući paket, jači nego Nemački ili Britanski.

wlado

pre 2 godine

zaboravih da dodam, jeste videli sta su radili hack a looney na kraju?
3 namerna faula za 6 slobodnih bacanja, od toga dao je samo 2. sprecili su da splash brothers ubace koju tricu i rese mec. Malone kao da nije bio svoj na ovom mecu, poceo je da taktizira!

Kiser

pre 2 godine

Sto bi strucnjaci rekli,da Jokic ima Wiginsa sa 12 i Kleya sa 16 poena imao bi 80 asistencija po mecu! Jokic vs Kevon Looney,strasan match up!!! Ovi Denverovi zaista treba da napuste Nba kad su bili samo statisti na terenu i sto zbog njih Wigins,Pool,Kley i Kari nisu odigrali dobar mec. A kos Morisa sa 8 metara nije njegov kos,nego od coveka koji mu je dobacio. U regularnoj sezoni Boston kuci izgubi od Detroita a pobedi Filadelfiju 48 razlike i nekima je ona i dalje merilo bilo cega??!!

Pera Ždera

pre 2 godine

Da dodam...

1 pogodak + 2 asistencije + 3 blokade za pobedu Jokica ove sezone! Ogromna vecina to ne uspe za karijeru.

Denver sa Kazinsom u timu 8:0!!!

Pred poslednji napad, 5sek do kraja i na -2 bas pomislih kako bi pametnije bilo da sutiraju za 3p nego da izjednace sa 2p, pa sta bude. U produzetku ne bi izdrzali i Ratnici bi gotovo sigurno pobedili (vodili su osetno 98,9% meca).

LetsgoBrandoN

pre 2 godine

Nemaju smisla ove prepirke iznedju onih koji vole i ne vole jokica. Cinjenica je da imamo 5 igraca u nba gdje je tesko izdvojiti ko je najbolji. Interesanto je da su sve visoki igraci u pitanju. Nema mjesta bekovima, dakle povratak stare kosarke. Lijepo je vidjeti to.

Durant - i dalje najbolji strelac i neko koga bi svi izabrali u kljucnim trenucima
Jokic - najbolji all around igrac u napadu
Doncic - poslije Jokica i Duranta u navedenim stavkama odmah
Janis - najbolja kombinacija ofanziva + odbrana u ligi
Embid - najdominantniji klasicni centar, tj poenter + odbrana

Stvarno je tesko izabrati najboljeg. Janis je najmanje talentovan kosarkaski, ali mozda najkorisniji kada se vide brojke.

Robert

pre 2 godine

Na 1:45 do kraja Golden Stejt vodio 7 razlike i imao napad.
(billy, 17. februar 2022 08:03)

I onda raspad. A ne, čekaj, to se sad zove moćan preokret. Sve zavisi u kom je taboru igrač/tim za koji se navija. :)

Gde ja živim

pre 2 godine

Naša četvorka noćas 72 poena. Sasvim pristojno :)

O Nikoli se nema šta posebno pričasti. Samo da po hiljaditi put napišeš da nije normalan i da je MVP.

Poznavalac

pre 2 godine

Meloun, Moris, Forbs bili izuzetno dobri, a za Jokića koji vuče i diže ekipu, preuzima odgovornost, za čoveka koga cela hala ne može da zaustavi, može se reći uobičajeno dobar, taman toliko da nadoknadi 6 od 25 Hilanda i Gordona. Velika pobeda Denvera.

Aleksis Sanco Panco

pre 2 godine

Ma, Jokić je MVP po igrama, bez sumnje, da li će je dobiti je drugo pitanje, nego šta mene fascinira je da Boston koji razvali Filadelfiju 50 razlike, sinoć izgubi od top 3 najgore ekipe lige koja ne može da pređe 100 poena.

Conan

pre 2 godine

Sta uradise Voriorsi zadnje 2 minute to je nerealno. Totalni raspad.
(Srbenda, 17. februar 2022 08:04)

Tebi k'o da je žao zbog toga?

JeRemija

pre 2 godine

Dečko je MVP, nema dalje...Kakav Embid, kakav Janis.

ps. Nadam se da neće biti oštroumnih komentara u fazonu "zašto Jokić nije sam rešavao utakmicu, nego je asistirao nekom za pobedu".

bigule

pre 2 godine

Ovim susretom i direktnim duelom Nikola "izbacuje" Karija iz MVP trke bar u poredjenju sa sobom + su ih dobili poslednja dva puta, sada sa sve Tompsonom a bez Mareja. Ostaje jos Embiid 15og marta (direktan duel) :)
(Pera Ždera, 17. februar 2022 07:59)

Nece ni biti duela kao i uvek, misteriozno ce doticni Embid da bude povredjen. Ispao mu dzojstik od ps5 na nozni prstic.

bob

pre 2 godine

@(:(, 17. februar 2022 08:28)

Drugo poluvreme koštalo na NBA app 100 dinara, cela utakmica (gledanje od početka) 310 dinara. Isplati se.

Pera

pre 2 godine

Ubedljivo najkompletniji igrac danasnjice. (Ubedljivo) drugi u skokovima, sedmi u poenima, osmi u asistencijama. Resava utakmice u poslednjem trenutku kosevima, bananama, asistencijama. Danas je sam igrao, starteri (osim njega) 0-10 za tri sredinom drugog poluvremena. 15 skokova u prvom, onda ga je umor stigao: prenosi loptu, gura se u reketu sa po 2-3 protivnika u svakom napadu, ako i pomisli da se napad-dva odmori nema sanse, odmah ceo tim stane. U odbrani su ga izvlacili non stop, morao je da juri manje igrace. Toliko je bio umoran da je udrugom imao samo dva skoka, ali opet je uspeo da iscupa pobedu. Ne bi mogao sam, mora neko da pomogne, srecom, posle tih promasenih 10 trojki, MM ubada dve, drugu na fantasticno Jokicevo dodavanje, pobeda! Da ne zaboravimo, Forbes drugi najbolji u Denveru, klupa se polako popravlja.

:(

pre 2 godine

Ustao jutros u 5, reko aj` da turim kaficu i na miru odgledam drugo poluvreme, kad ono na areni lejkersi i juta. Znalo se da de biti dobra utakmica, dva nasa igraca, ali eto... Arena je katastrofa, kad nama bosanac sa hrvatskim vokabularom odredjuje sta cemo gledati...

MPP

pre 2 godine

OPET


jedan od onih suludih cambeck-ova ekipe Denvera .
Ako se ne varam pa oni nisu ni jednom poveli rezultatski osim na samom kraju !
Ah lice Stefa Karija na kraju je govorilo SVE .
Ne znam da li mu se ovako nešto desilo ikada u karijeri . Da izgubi u poslednjih 5 sekundi !
Nikola je pokazao da je zaista BASKETBALL SAVANT.
Kakav potez i koš M.Morisa za kraj. Nikola igra bolje nego prošle sezone , pazite VIDNO bolje i ako ništa drugo potvrdjuje zašto je bio MVP prošle godine. A ove .. ..samo malo i denver može biti 4 na Zapadu a to znači MVP i ove godine. Svaka čast Enbidu i Janisu , ali Nikola je NEŠTO SASVIM DRUGO ILI bolje reći TREĆE... NE REŠIVA TAKTIČKA ENIGMA.....sve sa sa tim geganjem kao u gusana na nekom salašu .....NIŠTA SLIČNO NISMO VIDELI.....
I što je suludo on i dalje sve bolje igra.....
Nijedna greška Melouna, Barton smiren malom minutažom kad mu nije išlo, Forbs izuzetam , Moris vrh....Denver se ne da i igra sa onim šta ima....Definitivno najznačajnija pobeda u sudaru dva MVP kandidata.....

Нико

pre 2 godine

Чекамо Алекс да нам објасни, како је Стеф бољи играч како он својом кретњом и гравитацијом играча доноси више свом тиму него Јокић асистенцијама и скоковима. Шалу на страну, докторска дисертација МВП вечерас. Прошло је 2/3 сезоне и за сада знамо да ће бити између Јокића и Јаниса до краја. Мислим да Јока има малу предност јер једноставно вуче тим као и вечерас без 3 од 4 стартних играча. Отићи у госте другом тиму у целој лиги и победити без три стартера је апсурдно.. Да веже још 15 добрих утакмица и да се Нагетси докопају топ 4-5 биће опет 90+ гласова за back to back

SaS

pre 2 godine

Ratnička, herojska utakmica Jokića

Kao magarac je uporno držao, vukao Denver da šanse da uopšte mogu do pobede, glava iznad vode da se može disati

Klupa odlična 52 poena a njegovi braća starteri...

Njih četvorica zajedno 30 poena, 30 a Nikola sam 35.

Na 1 minut 48 sekundi pre kraja utakmice šanse da će GSV da pobede su bile 94,6%

Hm

pre 2 godine

Neshvatljiva "igra" prvog tima. Osim Jokica, ostali se debelo brukaju. Covek je bukvalno sam igrao. Nikakve zastite od saigraca, te su mu Voriorsi lupali rampe kako su hteli. Pod kosem ga udvajaju, ako uspe da se oslobodi tu je odmah treci koji mu zakuca bananu. Ne znam da li je ikada u karijeri primio ovoliko rampi na jednoj utakmici.

A saigraci...duplo golo. Za Bartona, sve je jasno. Vec trecu utakmicu je potpuno letargican, depresivan. Otkako je saznao za ovaj portal i dolazi da cita sta o njemu pise Dragan iz Borce, covek je potpuno pogubljen.

Veoma zanimljivo je Moris pricao posle utakmice...Koliko je samo covek odusevljen sto mu je Jokic rekao da bude za svaki slucaj spreman da sutira...U stilu - Ej ljudi, kada vas jedan MVP odabere da sutirate, to strasno mnogo znaci.

E, ta izjava dobro pokazuje koliko oni tamo cene i postuju Jokica.

Pera Ždera

pre 2 godine

Au kakva utakmica. Pogodak karijere Morisa, nakon MVP asistencija Jokica + trenerska reakcija sezone Melouna... Uzivanje.

Za pocetak...
Kari + Tompson + Vigins
VS
Jokic + ? (Gordon) - Barton

U situaciji bez Mareja i donekle Portera, kad bar i otezas Nikoli kreaciju (prvo poluvreme 1 ili 2as) i mec si u sustini dobio... ALIIIII

Nikola maestralan. Pogadjao kada je morao (osim dva pokusaja oko obruca krajem 4/4) + kreirao u zavrsnici i pored dosta takticki otezanih mogucnosti na tom polju od strane Ratnika. 35p 17sk 8as. MVP asistencijom za pobedu pobedjuje Karijevih 2+1 za pobedu napad pre toga (ostalo 5 sek do kraja).

Moris kradju pa polaganje karijere, kojim dovodi Denver na +1, 14 sekundi do kraja nadograjuje potezom karijere, trojkom za pobedu. Mr Nugget bio i ostao :)

NAPOKON neka trenersko takticka reakcija Melouna krajem utakmkce. Pokusao sa "Hack-a-Shaq" na Luniju na kraju (uspesno, 2 od 6 kljucna bacanja) + ne uvodjenje Bartona a ostavljanje odlicnog i raspucanog Forbsa i Denver celu 4/4 na -4, -5 zaostatka pa do spektakularne pobede. Bravo!

Forbs. Po ko zna koji put se dokazuje kako solidni i ugl prosecni igraci dozivljavaju nadgradnju i procente i igru dotadasnjih karijera kroz "Jokic's ball" timsku kosarku. 22p 8 od 12 iz igre i najvecih +11 u ekipi (Barton najmanjih -11).

Kazins! Koliko je poboljsao klupu. Samo da dodje do jos ritma i suterske forme... Dovoljan je podatak da je klupa Grumenja nadigrala klupu ratnika. Kad bi ga potpisali do kraja ili jos bolje za narednu sezonu, dve+. Zeli da ostane.

O Bartonu i toliko puta ponovljenoj cinjenici da ekipa bolje dise bez njega i da da npr 50 poena, ne mnogo ovaj put. Bolji je ove sezone dosta ali i dalje zulja.

Obe ekipe timski odlicne, brdo dvocifrenih igraca na obe strane + trenerskih nadmudrivanja.

Takodje, najzad mediji nakon meca velicaju Denver i Nikolu, napominjici veliku mogucnost ponovnog MVP priznanja, za razliku od toliko primera u proslosti kroz pravdanje zasto je tim izgubio a ne Denver zasluzeno pobedio.

Ovim susretom i direktnim duelom Nikola "izbacuje" Karija iz MVP trke bar u poredjenju sa sobom + su ih dobili poslednja dva puta, sada sa sve Tompsonom a bez Mareja. Ostaje jos Embiid 15og marta (direktan duel) :)

znanje-imanje

pre 2 godine

Stef ne može da igra kao na početku sezone a tek je Tomson daleko od onog igrača. Pošto se Šoderi nisu predavali šanse je bilo. Ipak bio bi to standardni poraz Denvera da se nije desilo nešto neobično: Maloun nije bio loš. Naprotiv, prvo je Bartona sklonio iz igre i nije ga više vraćao. Još kada je u zadnjoj minuti dvaput vadio Jokića sa odbrane... vau, zaista je bio ko da je trener! Time je omogućio jednu uspešnu odbranu a i da Nikola dođe do daha i uradi šta treba.
Činilo se dugo da će Denver izgubiti. Ne samo što nisu imali nikog drugog razigranog nego je tu bila i ona "mala" sudijska razlika u kriterijumu. Taman da kada je tesno onaj koji stiže rezultat... nikako da ga stigne. No pored svih dobrih stvari koje se pišu Nikolin najbolji potez večeri je bio onaj kojeg nema u statistici. Paranoju stizanja u finišu kreirao je "hak" faulom nad Lunijem, zadihanim i u frci. Dao mu je šansu da promaši oba slobodna bacanja, koju je ovaj i iskoristio. Ko zna zna!

znanje-imanje

pre 2 godine

Stef ne može da igra kao na početku sezone a tek je Tomson daleko od onog igrača. Pošto se Šoderi nisu predavali šanse je bilo. Ipak bio bi to standardni poraz Denvera da se nije desilo nešto neobično: Maloun nije bio loš. Naprotiv, prvo je Bartona sklonio iz igre i nije ga više vraćao. Još kada je u zadnjoj minuti dvaput vadio Jokića sa odbrane... vau, zaista je bio ko da je trener! Time je omogućio jednu uspešnu odbranu a i da Nikola dođe do daha i uradi šta treba.
Činilo se dugo da će Denver izgubiti. Ne samo što nisu imali nikog drugog razigranog nego je tu bila i ona "mala" sudijska razlika u kriterijumu. Taman da kada je tesno onaj koji stiže rezultat... nikako da ga stigne. No pored svih dobrih stvari koje se pišu Nikolin najbolji potez večeri je bio onaj kojeg nema u statistici. Paranoju stizanja u finišu kreirao je "hak" faulom nad Lunijem, zadihanim i u frci. Dao mu je šansu da promaši oba slobodna bacanja, koju je ovaj i iskoristio. Ko zna zna!

Pera Ždera

pre 2 godine

Au kakva utakmica. Pogodak karijere Morisa, nakon MVP asistencija Jokica + trenerska reakcija sezone Melouna... Uzivanje.

Za pocetak...
Kari + Tompson + Vigins
VS
Jokic + ? (Gordon) - Barton

U situaciji bez Mareja i donekle Portera, kad bar i otezas Nikoli kreaciju (prvo poluvreme 1 ili 2as) i mec si u sustini dobio... ALIIIII

Nikola maestralan. Pogadjao kada je morao (osim dva pokusaja oko obruca krajem 4/4) + kreirao u zavrsnici i pored dosta takticki otezanih mogucnosti na tom polju od strane Ratnika. 35p 17sk 8as. MVP asistencijom za pobedu pobedjuje Karijevih 2+1 za pobedu napad pre toga (ostalo 5 sek do kraja).

Moris kradju pa polaganje karijere, kojim dovodi Denver na +1, 14 sekundi do kraja nadograjuje potezom karijere, trojkom za pobedu. Mr Nugget bio i ostao :)

NAPOKON neka trenersko takticka reakcija Melouna krajem utakmkce. Pokusao sa "Hack-a-Shaq" na Luniju na kraju (uspesno, 2 od 6 kljucna bacanja) + ne uvodjenje Bartona a ostavljanje odlicnog i raspucanog Forbsa i Denver celu 4/4 na -4, -5 zaostatka pa do spektakularne pobede. Bravo!

Forbs. Po ko zna koji put se dokazuje kako solidni i ugl prosecni igraci dozivljavaju nadgradnju i procente i igru dotadasnjih karijera kroz "Jokic's ball" timsku kosarku. 22p 8 od 12 iz igre i najvecih +11 u ekipi (Barton najmanjih -11).

Kazins! Koliko je poboljsao klupu. Samo da dodje do jos ritma i suterske forme... Dovoljan je podatak da je klupa Grumenja nadigrala klupu ratnika. Kad bi ga potpisali do kraja ili jos bolje za narednu sezonu, dve+. Zeli da ostane.

O Bartonu i toliko puta ponovljenoj cinjenici da ekipa bolje dise bez njega i da da npr 50 poena, ne mnogo ovaj put. Bolji je ove sezone dosta ali i dalje zulja.

Obe ekipe timski odlicne, brdo dvocifrenih igraca na obe strane + trenerskih nadmudrivanja.

Takodje, najzad mediji nakon meca velicaju Denver i Nikolu, napominjici veliku mogucnost ponovnog MVP priznanja, za razliku od toliko primera u proslosti kroz pravdanje zasto je tim izgubio a ne Denver zasluzeno pobedio.

Ovim susretom i direktnim duelom Nikola "izbacuje" Karija iz MVP trke bar u poredjenju sa sobom + su ih dobili poslednja dva puta, sada sa sve Tompsonom a bez Mareja. Ostaje jos Embiid 15og marta (direktan duel) :)

Hm

pre 2 godine

Neshvatljiva "igra" prvog tima. Osim Jokica, ostali se debelo brukaju. Covek je bukvalno sam igrao. Nikakve zastite od saigraca, te su mu Voriorsi lupali rampe kako su hteli. Pod kosem ga udvajaju, ako uspe da se oslobodi tu je odmah treci koji mu zakuca bananu. Ne znam da li je ikada u karijeri primio ovoliko rampi na jednoj utakmici.

A saigraci...duplo golo. Za Bartona, sve je jasno. Vec trecu utakmicu je potpuno letargican, depresivan. Otkako je saznao za ovaj portal i dolazi da cita sta o njemu pise Dragan iz Borce, covek je potpuno pogubljen.

Veoma zanimljivo je Moris pricao posle utakmice...Koliko je samo covek odusevljen sto mu je Jokic rekao da bude za svaki slucaj spreman da sutira...U stilu - Ej ljudi, kada vas jedan MVP odabere da sutirate, to strasno mnogo znaci.

E, ta izjava dobro pokazuje koliko oni tamo cene i postuju Jokica.

wlado

pre 2 godine

zaboravih da dodam, jeste videli sta su radili hack a looney na kraju?
3 namerna faula za 6 slobodnih bacanja, od toga dao je samo 2. sprecili su da splash brothers ubace koju tricu i rese mec. Malone kao da nije bio svoj na ovom mecu, poceo je da taktizira!

JeRemija

pre 2 godine

Dečko je MVP, nema dalje...Kakav Embid, kakav Janis.

ps. Nadam se da neće biti oštroumnih komentara u fazonu "zašto Jokić nije sam rešavao utakmicu, nego je asistirao nekom za pobedu".

Нико

pre 2 godine

Чекамо Алекс да нам објасни, како је Стеф бољи играч како он својом кретњом и гравитацијом играча доноси више свом тиму него Јокић асистенцијама и скоковима. Шалу на страну, докторска дисертација МВП вечерас. Прошло је 2/3 сезоне и за сада знамо да ће бити између Јокића и Јаниса до краја. Мислим да Јока има малу предност јер једноставно вуче тим као и вечерас без 3 од 4 стартних играча. Отићи у госте другом тиму у целој лиги и победити без три стартера је апсурдно.. Да веже још 15 добрих утакмица и да се Нагетси докопају топ 4-5 биће опет 90+ гласова за back to back

:(

pre 2 godine

Ustao jutros u 5, reko aj` da turim kaficu i na miru odgledam drugo poluvreme, kad ono na areni lejkersi i juta. Znalo se da de biti dobra utakmica, dva nasa igraca, ali eto... Arena je katastrofa, kad nama bosanac sa hrvatskim vokabularom odredjuje sta cemo gledati...

Pera

pre 2 godine

Ubedljivo najkompletniji igrac danasnjice. (Ubedljivo) drugi u skokovima, sedmi u poenima, osmi u asistencijama. Resava utakmice u poslednjem trenutku kosevima, bananama, asistencijama. Danas je sam igrao, starteri (osim njega) 0-10 za tri sredinom drugog poluvremena. 15 skokova u prvom, onda ga je umor stigao: prenosi loptu, gura se u reketu sa po 2-3 protivnika u svakom napadu, ako i pomisli da se napad-dva odmori nema sanse, odmah ceo tim stane. U odbrani su ga izvlacili non stop, morao je da juri manje igrace. Toliko je bio umoran da je udrugom imao samo dva skoka, ali opet je uspeo da iscupa pobedu. Ne bi mogao sam, mora neko da pomogne, srecom, posle tih promasenih 10 trojki, MM ubada dve, drugu na fantasticno Jokicevo dodavanje, pobeda! Da ne zaboravimo, Forbes drugi najbolji u Denveru, klupa se polako popravlja.

bigule

pre 2 godine

Ovim susretom i direktnim duelom Nikola "izbacuje" Karija iz MVP trke bar u poredjenju sa sobom + su ih dobili poslednja dva puta, sada sa sve Tompsonom a bez Mareja. Ostaje jos Embiid 15og marta (direktan duel) :)
(Pera Ždera, 17. februar 2022 07:59)

Nece ni biti duela kao i uvek, misteriozno ce doticni Embid da bude povredjen. Ispao mu dzojstik od ps5 na nozni prstic.

Gde ja živim

pre 2 godine

Naša četvorka noćas 72 poena. Sasvim pristojno :)

O Nikoli se nema šta posebno pričasti. Samo da po hiljaditi put napišeš da nije normalan i da je MVP.

MPP

pre 2 godine

OPET


jedan od onih suludih cambeck-ova ekipe Denvera .
Ako se ne varam pa oni nisu ni jednom poveli rezultatski osim na samom kraju !
Ah lice Stefa Karija na kraju je govorilo SVE .
Ne znam da li mu se ovako nešto desilo ikada u karijeri . Da izgubi u poslednjih 5 sekundi !
Nikola je pokazao da je zaista BASKETBALL SAVANT.
Kakav potez i koš M.Morisa za kraj. Nikola igra bolje nego prošle sezone , pazite VIDNO bolje i ako ništa drugo potvrdjuje zašto je bio MVP prošle godine. A ove .. ..samo malo i denver može biti 4 na Zapadu a to znači MVP i ove godine. Svaka čast Enbidu i Janisu , ali Nikola je NEŠTO SASVIM DRUGO ILI bolje reći TREĆE... NE REŠIVA TAKTIČKA ENIGMA.....sve sa sa tim geganjem kao u gusana na nekom salašu .....NIŠTA SLIČNO NISMO VIDELI.....
I što je suludo on i dalje sve bolje igra.....
Nijedna greška Melouna, Barton smiren malom minutažom kad mu nije išlo, Forbs izuzetam , Moris vrh....Denver se ne da i igra sa onim šta ima....Definitivno najznačajnija pobeda u sudaru dva MVP kandidata.....

vrg

pre 2 godine

cim su sklonili bartona, prodisala ekipa.
2 poena uz procenat suta 17%, 3 skoka i 0 dodavanja. sa njim na parketu tim u minusu 11 poena.

i nije to samo ovaj mec. izuzetno retko uradi vise dobrog nego loseg i ne da nije drugi najbolji u ekipi, nego bi u drugoj postavi jedva mogao da popuni broj.

bartona i mpj-a kad bi ikome mogli da uvale, a mareju ugovore da daju na po 1 sezonu, pa koliko zasluzi. ni taj lik nije bio nista specijalno, imao je par bljeskova u plejofu pre dve godine i to je sve.

rivers i moris mogu da popunjavaju broj, a forbs mi deluje da je bolji od obojice. dobar sut, malo gresaka, ume i da probije. zahvalan igrac, rekao bih pogodak.

i super je sto su sklonili kampaca. mali igrac bez suta, providan do zla boga. uvek ide uletanje u reket i onda izbacuje loptu na trojku, posto u reketu nista ne moze da uradi onako mali. sve to i da razumem, ali da on ima procenat suta 38%, trojke 34% je katastrofa. da bar deli lopte dobro, ali on na 20 minuta igre udeli 3 asistencije... argentince boli sto ne igra, ali je realno veliki promasaj. bar je probao. nazad u evropu pa tmao neka davi.

a jokic koliko god ima dobar ucinak (iako su mu za trunku pali i dalje odlicni procenti), jos vise mu se divim sto se daje toliko ovoj ekipi parazita. da ode odande, denver moze da ugasi svetlo odmah. definitivno mvp. nema ni jednog koji je toliko nezamenjiv u bilo kom timu.

Zuja

pre 2 godine

E ovo je odlična partija Jokića vukao je svoj tim do preokreta i kad su gubili 15 razlike uz ključne poene pred kraj meča i asistenciju za pobedu. Kako god još uvek mislim da to može još bolje da izgleda a MVP nagrada i ove godine 90 posto ide kod njega u ruke. Bilo bi dobro da se za poslednjih 15 ak utakmica regularnog dela vrati Marej i da se donekle uigraju za plej off inače teško mogu proći i prvi krug a onako bi mogli sa svima da se nose i uz splet nekih srečnih okolnosti da idu do samog kraja.

Pera Ždera

pre 2 godine

Da dodam...

1 pogodak + 2 asistencije + 3 blokade za pobedu Jokica ove sezone! Ogromna vecina to ne uspe za karijeru.

Denver sa Kazinsom u timu 8:0!!!

Pred poslednji napad, 5sek do kraja i na -2 bas pomislih kako bi pametnije bilo da sutiraju za 3p nego da izjednace sa 2p, pa sta bude. U produzetku ne bi izdrzali i Ratnici bi gotovo sigurno pobedili (vodili su osetno 98,9% meca).

Dragan Feliks

pre 2 godine

Sve je krenulo od sredine 3/4 kada je na - 16 Meloun najzad reagovao kao trener. Zakucao je Bartona na klupu, igru prepustio Nikoli i krenuli su da stižu razliku. Barton ratni zločin košarke, Džef Grin slab, Moris i Gordon do poslednjih 5 minuta katastrofa, Forbs i Rivers fenomenalni, Kazins i drugi Grin dobri, jedino Bouns sa klupe pogubljen (poslednja odbrana u 3/4 za analizu gluposti). Angažovanje Forbsa i Kazinsa za sada pun pogodak. Nikola u svakom smislu lider a u poslednjih 5 minuta svaki napad Denvera preko njega i poenima, bacanjima i pogotovo asistencijema preokrenuo meč. Sa ovakvim rosterom i sa brdom povređenih, u ovako maloj košarkaško sredini već godinama konstantno vući Denver do pozicije među 4 ili 5 ekipa na Zapadu je apsolutno neverovatno. Šta je Denver ubo sa angažovanje Nikole pa to je čudo. Sam Bog ih je pogledao. Veliki broj izgubljenih lopti rezultovao je ogromnom prednošću u postizanju poena posle grešaka na stranu GSW. Nikola do sredine 3\4 5 TO, netipično za njega čak 3 su bile ispadanje lopte iz ruke, a hemija sa Bartonom već nekoliko utakmica ne postoji (pitanje šta je razlog). Sjajan način da se dočeka pauza, pogotovo kada se dobije ovako jak protivnik. Kari već 2 meseca nije u formi, Tompsonu treba minimum još mesec dva da uhvati pravu formu, Vigins večeras slab, ali i sjajne minijature Pula, Portera i Kuminge, Bjelica na neprirodnoj poziciji centra se nije naigrao. Ker nije reagovao na fauliranje Lunija i to mu se osvetilo.

PimPong

pre 2 godine

Fenomenalno! Obicno Denver izgubi ovakve utakmice, ali ne veceras. Ovo sto Nikola radi je nevidjeno. Ne bih da umanjim znacaj ove utakmice, samo GSW su druga ekipa bez Draymond-a. Ne kazem da je on najbolji u ekipi, jer da on igra a Steph ne igra, bili bi losiji, ali on im je preko potreban i u odbrani i u napadu. Mislim da bi bez njega u play-off-u imali problema cak i u prvom i drugom krugu, a sa njim su jedan od recimo tri glavna kandidata za titulu.

123

pre 2 godine

Curry, sut za 3, 1-7?? Jokic 3-5?? Denver celu utakmicu gubi i na kraju dobija..Znaci majstorski. Jokic je igracina, nema govora i ako ne bude opet MVP onda je to takmicenje, ko je popularniji a ne titula za MVP.

smeh

pre 2 godine

Napokon se može reći da je Denver ubo sa nekim trejdom. Dovođenje Forbsa i Kazinsa je bio pun pogodak. Jedan je često iza Nikole po broju postignutih poena a drugi izgleda nije totalno zaboravio košarku i radi dobro posao pod oba koša. Još kada bi mogli nekako da trejduju Bartona, Riversa i Kampaca. Ali kome trebaju takvi igrači?

SaS

pre 2 godine

Ratnička, herojska utakmica Jokića

Kao magarac je uporno držao, vukao Denver da šanse da uopšte mogu do pobede, glava iznad vode da se može disati

Klupa odlična 52 poena a njegovi braća starteri...

Njih četvorica zajedno 30 poena, 30 a Nikola sam 35.

Na 1 minut 48 sekundi pre kraja utakmice šanse da će GSV da pobede su bile 94,6%

Poznavalac

pre 2 godine

Meloun, Moris, Forbs bili izuzetno dobri, a za Jokića koji vuče i diže ekipu, preuzima odgovornost, za čoveka koga cela hala ne može da zaustavi, može se reći uobičajeno dobar, taman toliko da nadoknadi 6 od 25 Hilanda i Gordona. Velika pobeda Denvera.

Aleksis Sanco Panco

pre 2 godine

Ma, Jokić je MVP po igrama, bez sumnje, da li će je dobiti je drugo pitanje, nego šta mene fascinira je da Boston koji razvali Filadelfiju 50 razlike, sinoć izgubi od top 3 najgore ekipe lige koja ne može da pređe 100 poena.

Istrebljivač_Vonjevina

pre 2 godine

Za 7-8 godina Jokić ce biti ubedljivo najbolji košarkaš koji je ikada igrao u NBA. Jordan ga gleda i znoji se od muke...

Vladimir

pre 2 godine

Denver nije poveo ni sekundu kompletnu utakmicu. Poveo je nakon zvuka sirene!!!!! Zamisli to??? Vodiš 48min i kad vreme istekne trojka prodje i ode tekma!!!
Ovo mora da ih boli...

LetsgoBrandoN

pre 2 godine

Nemaju smisla ove prepirke iznedju onih koji vole i ne vole jokica. Cinjenica je da imamo 5 igraca u nba gdje je tesko izdvojiti ko je najbolji. Interesanto je da su sve visoki igraci u pitanju. Nema mjesta bekovima, dakle povratak stare kosarke. Lijepo je vidjeti to.

Durant - i dalje najbolji strelac i neko koga bi svi izabrali u kljucnim trenucima
Jokic - najbolji all around igrac u napadu
Doncic - poslije Jokica i Duranta u navedenim stavkama odmah
Janis - najbolja kombinacija ofanziva + odbrana u ligi
Embid - najdominantniji klasicni centar, tj poenter + odbrana

Stvarno je tesko izabrati najboljeg. Janis je najmanje talentovan kosarkaski, ali mozda najkorisniji kada se vide brojke.

Conan

pre 2 godine

Sta uradise Voriorsi zadnje 2 minute to je nerealno. Totalni raspad.
(Srbenda, 17. februar 2022 08:04)

Tebi k'o da je žao zbog toga?

Robert

pre 2 godine

Na 1:45 do kraja Golden Stejt vodio 7 razlike i imao napad.
(billy, 17. februar 2022 08:03)

I onda raspad. A ne, čekaj, to se sad zove moćan preokret. Sve zavisi u kom je taboru igrač/tim za koji se navija. :)

laki

pre 2 godine

Mark Jackson je toliko dobar trener da mu nitko nakon GS nije ponudio ni posao pomoćnika a kamoli glavnog trenera. Jedino zbog cega ga doticni komentator spominje je da se pohvali kako je proguglao tko je bio trener prije Kerra. A o Kerru govori njegov rezime i uspjesi gdje je covjek napravio revoluciju u kosarci i osvojio brojne titule. Vjerojatno bi dotični komentator puno bolje kontrolirao Greena i puno bolje koristio šutere i osvojio više naslova od Kerra ali igrom slučaja nije dobio priliku za rad pa evo prosipa pamet nama sa fotelje.

Apex

pre 2 godine

@:(
Nažalost tu se Arena i MTS skoro ništa ne pitaju. NBA samo dostavi spisak i te utakmice se rade, trenutno ima spisak na NBA.COM koje utakmice se prenose do 16. marta, a u 95% slučajeva će se iste utakmice prenositi i u Srbiji i u Japanu i u Argentini, slobodno može bilo ko da proveri. Da mogu veruj mi da bi Arena bila najsrećnija da mogu prenositi sve utakmice, kao što je bilo u balonu u Orlandu, ali NBA kaže ne, iako imaju najjači mogući paket, jači nego Nemački ili Britanski.

bob

pre 2 godine

@(:(, 17. februar 2022 08:28)

Drugo poluvreme koštalo na NBA app 100 dinara, cela utakmica (gledanje od početka) 310 dinara. Isplati se.

niksic

pre 2 godine

Stiv Ker je najveca prevara od trenera. Moze se zahvaliti Marku Dzeksonu sto mu je ostavio to sto mu je ostavio, pa je naisao na gotov proizvod i pokupio sve zasluge. Mark Dzekson je mnogo prije nego sto su sples braca postala to sto jesu, rekao da ce biti najbolji bekkort u istoriji lige, i postali su. Da se vratim na ovoga, treba biti dosta lud, da te Majk Maloun nadigra, a i on je poznat po tome da ima dosta upitne poteze tokom utakmica. Fantastican potez slanje Lunija na liniju za slobodna bacanja, koji je sutirao 2 od 6 cini mi se, i tako omogucio Nagetsima da preokrenu mec. Ker je trebao po istom receptu, jer Jokicu sinoc nisu isla bacanja, ali on jedne promjene nije napravio, pa poslije meca, po ko zna koji put ove sezone, kuka i govori kako on preuzima odgovornost i kako je pokusao nesto sto nije ispalo dobro. Ostavljanje Karija, koliko god da je popravio odbranu, u posljednjem posjedu za Denver, a ne ubaciti Pejtona, koji je imao 6 ukradenih do tog trenutka, i izvanredan je defanzivac, je ravno zlocinu. Vjerovatno jedan od najgorih trenera u ligi sto se tice zatvaranja utakmice. Informacije radi, Ratnici su od 17 poraza, 9 izgubili tako sto je mec bio na jednu loptu u zadnjoj minuti. A uz to su jos par meceva izgubili tako sto nisu imali ideju sta raditi u posljednjih par minuta utakmice, pa su protivnice pravili ogromne serije. Bruka.

TreeRollins

pre 2 godine

Za ovog sto pominje Mark Jacksona. Tako je onda i Doug Collins u Bullsima ostavio tim na tacni Philu Jacksonu pa je ovaj pokupio lovorike nezasluzeno jer je vezara hahaha vrh

Kiser

pre 2 godine

Sto bi strucnjaci rekli,da Jokic ima Wiginsa sa 12 i Kleya sa 16 poena imao bi 80 asistencija po mecu! Jokic vs Kevon Looney,strasan match up!!! Ovi Denverovi zaista treba da napuste Nba kad su bili samo statisti na terenu i sto zbog njih Wigins,Pool,Kley i Kari nisu odigrali dobar mec. A kos Morisa sa 8 metara nije njegov kos,nego od coveka koji mu je dobacio. U regularnoj sezoni Boston kuci izgubi od Detroita a pobedi Filadelfiju 48 razlike i nekima je ona i dalje merilo bilo cega??!!

Aleks

pre 2 godine

Нико

Imaš neki problem s tom istinom? Stef poslednja dva meseca nije na najvišem nivou, ali to su činjenice.

LetsgoBrandoN

Pročitaj Bogdanov intervju od juče, gde je rekao da nikad nije imao taj "iskreni dar" nego je morao da radi da bi ga zaradio. Janis je upravo to, samo na 5x višem nivou - krvnički je radio kako bi postao najkompletniji igrač današnjice kad su u pitanju napad i odbrana. Dečko koji nije mogao da pogodi trojke i bacanja da mu život od toga zavisi, došao je dotle da gađa bacanja 14/16 ili trojke 4/5. U repertoaru ima fadeaway, igru leđima, odličan footwork... Stvarno zver. I briga me koliko je talentovan.

PimPong

Dubsi su prošle godine bez Stefa bili najgori napad lige. Iskreno ne znam čije odsustvo bi ih više bolelo, na kraće mislim da Drejmondovo ali na duže ipak Stefovo jer su slabo napadački potentni bez njega. Ali Grin je taj "glue guy" i pravi lider GSW-a (u karakternom smislu).

bskfan

pre 2 godine

Cetiri startera Denvera skoro do kraja prvog poluvremena dali samo 6 poena. Barton, Moris, Gordon, Dzef, svi losi a sa klupe im se prikljucio i Bons sa ocajnom utakmicom. Startere je u igri drzao Jokic a klupu Rivers i Forbs. Rivers se pokazao i u odbrani jer je najvecim delom cuvao Karija. Malone se najzad odlucio da odusatne od unapred zacrtanih sablona i zavrsio utakmicu sa razigranim igracima. Posto ih je GSW ubijao sa niskim igracima ovoga puta je imalo smisla sto je zavrsnicu odigrao sa Morisom, Riversom i Forbsom. Sreca prati pametne pa su vezali nekoliko dobrih akcija i prednost GSW-a se istopila. Gejm viner Morisa ostaje za pamcenje, kao i onaj gejm viner Harisa protiv Oklahome. Jokic kao svajcarski sat, onaj isporovocirani faul nad Lunijem bez lopte iznenadio i Kera. Inace se ne slazem sa ovima koji kritikuju Kera, napravi on uvek dobru taktiku a sto se tice nekih poteza u zavrsnici - svakome se desi da kiksne.

Srbonja

pre 2 godine

Sto bi strucnjaci rekli,da Jokic ima Wiginsa sa 12 i Kleya sa 16 poena imao bi 80 asistencija po mecu! Jokic vs Kevon Looney,strasan match up!!! Ovi Denverovi zaista treba da napuste Nba kad su bili samo statisti na terenu i sto zbog njih Wigins,Pool,Kley i Kari nisu odigrali dobar mec. A kos Morisa sa 8 metara nije njegov kos,nego od coveka koji mu je dobacio. U regularnoj sezoni Boston kuci izgubi od Detroita a pobedi Filadelfiju 48 razlike i nekima je ona i dalje merilo bilo cega??!!
(Kiser, 17. februar 2022 08:21)
Jos igraci Denvera svi u prajmu s GSW vec sad drzi napor na medium da bi u PO bili sacuvani.
I onda ovakvi hvalospjevi i naslovi u veceri dje je Lebron pokidao i trener ga nije vadio poslednja dva minuta jer je blagi uzas u odbrani.
Nakon svega vidjenog mislim da je DeRozan MVP za ovu sezonu.

Kiser

pre 2 godine

Sto bi strucnjaci rekli,da Jokic ima Wiginsa sa 12 i Kleya sa 16 poena imao bi 80 asistencija po mecu! Jokic vs Kevon Looney,strasan match up!!! Ovi Denverovi zaista treba da napuste Nba kad su bili samo statisti na terenu i sto zbog njih Wigins,Pool,Kley i Kari nisu odigrali dobar mec. A kos Morisa sa 8 metara nije njegov kos,nego od coveka koji mu je dobacio. U regularnoj sezoni Boston kuci izgubi od Detroita a pobedi Filadelfiju 48 razlike i nekima je ona i dalje merilo bilo cega??!!

Srbonja

pre 2 godine

Sto bi strucnjaci rekli,da Jokic ima Wiginsa sa 12 i Kleya sa 16 poena imao bi 80 asistencija po mecu! Jokic vs Kevon Looney,strasan match up!!! Ovi Denverovi zaista treba da napuste Nba kad su bili samo statisti na terenu i sto zbog njih Wigins,Pool,Kley i Kari nisu odigrali dobar mec. A kos Morisa sa 8 metara nije njegov kos,nego od coveka koji mu je dobacio. U regularnoj sezoni Boston kuci izgubi od Detroita a pobedi Filadelfiju 48 razlike i nekima je ona i dalje merilo bilo cega??!!
(Kiser, 17. februar 2022 08:21)
Jos igraci Denvera svi u prajmu s GSW vec sad drzi napor na medium da bi u PO bili sacuvani.
I onda ovakvi hvalospjevi i naslovi u veceri dje je Lebron pokidao i trener ga nije vadio poslednja dva minuta jer je blagi uzas u odbrani.
Nakon svega vidjenog mislim da je DeRozan MVP za ovu sezonu.

Istrebljivač_Vonjevina

pre 2 godine

Za 7-8 godina Jokić ce biti ubedljivo najbolji košarkaš koji je ikada igrao u NBA. Jordan ga gleda i znoji se od muke...

:(

pre 2 godine

Ustao jutros u 5, reko aj` da turim kaficu i na miru odgledam drugo poluvreme, kad ono na areni lejkersi i juta. Znalo se da de biti dobra utakmica, dva nasa igraca, ali eto... Arena je katastrofa, kad nama bosanac sa hrvatskim vokabularom odredjuje sta cemo gledati...

Robert

pre 2 godine

Na 1:45 do kraja Golden Stejt vodio 7 razlike i imao napad.
(billy, 17. februar 2022 08:03)

I onda raspad. A ne, čekaj, to se sad zove moćan preokret. Sve zavisi u kom je taboru igrač/tim za koji se navija. :)

niksic

pre 2 godine

Stiv Ker je najveca prevara od trenera. Moze se zahvaliti Marku Dzeksonu sto mu je ostavio to sto mu je ostavio, pa je naisao na gotov proizvod i pokupio sve zasluge. Mark Dzekson je mnogo prije nego sto su sples braca postala to sto jesu, rekao da ce biti najbolji bekkort u istoriji lige, i postali su. Da se vratim na ovoga, treba biti dosta lud, da te Majk Maloun nadigra, a i on je poznat po tome da ima dosta upitne poteze tokom utakmica. Fantastican potez slanje Lunija na liniju za slobodna bacanja, koji je sutirao 2 od 6 cini mi se, i tako omogucio Nagetsima da preokrenu mec. Ker je trebao po istom receptu, jer Jokicu sinoc nisu isla bacanja, ali on jedne promjene nije napravio, pa poslije meca, po ko zna koji put ove sezone, kuka i govori kako on preuzima odgovornost i kako je pokusao nesto sto nije ispalo dobro. Ostavljanje Karija, koliko god da je popravio odbranu, u posljednjem posjedu za Denver, a ne ubaciti Pejtona, koji je imao 6 ukradenih do tog trenutka, i izvanredan je defanzivac, je ravno zlocinu. Vjerovatno jedan od najgorih trenera u ligi sto se tice zatvaranja utakmice. Informacije radi, Ratnici su od 17 poraza, 9 izgubili tako sto je mec bio na jednu loptu u zadnjoj minuti. A uz to su jos par meceva izgubili tako sto nisu imali ideju sta raditi u posljednjih par minuta utakmice, pa su protivnice pravili ogromne serije. Bruka.

Pera Ždera

pre 2 godine

Au kakva utakmica. Pogodak karijere Morisa, nakon MVP asistencija Jokica + trenerska reakcija sezone Melouna... Uzivanje.

Za pocetak...
Kari + Tompson + Vigins
VS
Jokic + ? (Gordon) - Barton

U situaciji bez Mareja i donekle Portera, kad bar i otezas Nikoli kreaciju (prvo poluvreme 1 ili 2as) i mec si u sustini dobio... ALIIIII

Nikola maestralan. Pogadjao kada je morao (osim dva pokusaja oko obruca krajem 4/4) + kreirao u zavrsnici i pored dosta takticki otezanih mogucnosti na tom polju od strane Ratnika. 35p 17sk 8as. MVP asistencijom za pobedu pobedjuje Karijevih 2+1 za pobedu napad pre toga (ostalo 5 sek do kraja).

Moris kradju pa polaganje karijere, kojim dovodi Denver na +1, 14 sekundi do kraja nadograjuje potezom karijere, trojkom za pobedu. Mr Nugget bio i ostao :)

NAPOKON neka trenersko takticka reakcija Melouna krajem utakmkce. Pokusao sa "Hack-a-Shaq" na Luniju na kraju (uspesno, 2 od 6 kljucna bacanja) + ne uvodjenje Bartona a ostavljanje odlicnog i raspucanog Forbsa i Denver celu 4/4 na -4, -5 zaostatka pa do spektakularne pobede. Bravo!

Forbs. Po ko zna koji put se dokazuje kako solidni i ugl prosecni igraci dozivljavaju nadgradnju i procente i igru dotadasnjih karijera kroz "Jokic's ball" timsku kosarku. 22p 8 od 12 iz igre i najvecih +11 u ekipi (Barton najmanjih -11).

Kazins! Koliko je poboljsao klupu. Samo da dodje do jos ritma i suterske forme... Dovoljan je podatak da je klupa Grumenja nadigrala klupu ratnika. Kad bi ga potpisali do kraja ili jos bolje za narednu sezonu, dve+. Zeli da ostane.

O Bartonu i toliko puta ponovljenoj cinjenici da ekipa bolje dise bez njega i da da npr 50 poena, ne mnogo ovaj put. Bolji je ove sezone dosta ali i dalje zulja.

Obe ekipe timski odlicne, brdo dvocifrenih igraca na obe strane + trenerskih nadmudrivanja.

Takodje, najzad mediji nakon meca velicaju Denver i Nikolu, napominjici veliku mogucnost ponovnog MVP priznanja, za razliku od toliko primera u proslosti kroz pravdanje zasto je tim izgubio a ne Denver zasluzeno pobedio.

Ovim susretom i direktnim duelom Nikola "izbacuje" Karija iz MVP trke bar u poredjenju sa sobom + su ih dobili poslednja dva puta, sada sa sve Tompsonom a bez Mareja. Ostaje jos Embiid 15og marta (direktan duel) :)

JeRemija

pre 2 godine

Dečko je MVP, nema dalje...Kakav Embid, kakav Janis.

ps. Nadam se da neće biti oštroumnih komentara u fazonu "zašto Jokić nije sam rešavao utakmicu, nego je asistirao nekom za pobedu".

znanje-imanje

pre 2 godine

Stef ne može da igra kao na početku sezone a tek je Tomson daleko od onog igrača. Pošto se Šoderi nisu predavali šanse je bilo. Ipak bio bi to standardni poraz Denvera da se nije desilo nešto neobično: Maloun nije bio loš. Naprotiv, prvo je Bartona sklonio iz igre i nije ga više vraćao. Još kada je u zadnjoj minuti dvaput vadio Jokića sa odbrane... vau, zaista je bio ko da je trener! Time je omogućio jednu uspešnu odbranu a i da Nikola dođe do daha i uradi šta treba.
Činilo se dugo da će Denver izgubiti. Ne samo što nisu imali nikog drugog razigranog nego je tu bila i ona "mala" sudijska razlika u kriterijumu. Taman da kada je tesno onaj koji stiže rezultat... nikako da ga stigne. No pored svih dobrih stvari koje se pišu Nikolin najbolji potez večeri je bio onaj kojeg nema u statistici. Paranoju stizanja u finišu kreirao je "hak" faulom nad Lunijem, zadihanim i u frci. Dao mu je šansu da promaši oba slobodna bacanja, koju je ovaj i iskoristio. Ko zna zna!

LetsgoBrandoN

pre 2 godine

Nemaju smisla ove prepirke iznedju onih koji vole i ne vole jokica. Cinjenica je da imamo 5 igraca u nba gdje je tesko izdvojiti ko je najbolji. Interesanto je da su sve visoki igraci u pitanju. Nema mjesta bekovima, dakle povratak stare kosarke. Lijepo je vidjeti to.

Durant - i dalje najbolji strelac i neko koga bi svi izabrali u kljucnim trenucima
Jokic - najbolji all around igrac u napadu
Doncic - poslije Jokica i Duranta u navedenim stavkama odmah
Janis - najbolja kombinacija ofanziva + odbrana u ligi
Embid - najdominantniji klasicni centar, tj poenter + odbrana

Stvarno je tesko izabrati najboljeg. Janis je najmanje talentovan kosarkaski, ali mozda najkorisniji kada se vide brojke.

Vladimir

pre 2 godine

Denver nije poveo ni sekundu kompletnu utakmicu. Poveo je nakon zvuka sirene!!!!! Zamisli to??? Vodiš 48min i kad vreme istekne trojka prodje i ode tekma!!!
Ovo mora da ih boli...

vrg

pre 2 godine

cim su sklonili bartona, prodisala ekipa.
2 poena uz procenat suta 17%, 3 skoka i 0 dodavanja. sa njim na parketu tim u minusu 11 poena.

i nije to samo ovaj mec. izuzetno retko uradi vise dobrog nego loseg i ne da nije drugi najbolji u ekipi, nego bi u drugoj postavi jedva mogao da popuni broj.

bartona i mpj-a kad bi ikome mogli da uvale, a mareju ugovore da daju na po 1 sezonu, pa koliko zasluzi. ni taj lik nije bio nista specijalno, imao je par bljeskova u plejofu pre dve godine i to je sve.

rivers i moris mogu da popunjavaju broj, a forbs mi deluje da je bolji od obojice. dobar sut, malo gresaka, ume i da probije. zahvalan igrac, rekao bih pogodak.

i super je sto su sklonili kampaca. mali igrac bez suta, providan do zla boga. uvek ide uletanje u reket i onda izbacuje loptu na trojku, posto u reketu nista ne moze da uradi onako mali. sve to i da razumem, ali da on ima procenat suta 38%, trojke 34% je katastrofa. da bar deli lopte dobro, ali on na 20 minuta igre udeli 3 asistencije... argentince boli sto ne igra, ali je realno veliki promasaj. bar je probao. nazad u evropu pa tmao neka davi.

a jokic koliko god ima dobar ucinak (iako su mu za trunku pali i dalje odlicni procenti), jos vise mu se divim sto se daje toliko ovoj ekipi parazita. da ode odande, denver moze da ugasi svetlo odmah. definitivno mvp. nema ni jednog koji je toliko nezamenjiv u bilo kom timu.

Aleks

pre 2 godine

Нико

Imaš neki problem s tom istinom? Stef poslednja dva meseca nije na najvišem nivou, ali to su činjenice.

LetsgoBrandoN

Pročitaj Bogdanov intervju od juče, gde je rekao da nikad nije imao taj "iskreni dar" nego je morao da radi da bi ga zaradio. Janis je upravo to, samo na 5x višem nivou - krvnički je radio kako bi postao najkompletniji igrač današnjice kad su u pitanju napad i odbrana. Dečko koji nije mogao da pogodi trojke i bacanja da mu život od toga zavisi, došao je dotle da gađa bacanja 14/16 ili trojke 4/5. U repertoaru ima fadeaway, igru leđima, odličan footwork... Stvarno zver. I briga me koliko je talentovan.

PimPong

Dubsi su prošle godine bez Stefa bili najgori napad lige. Iskreno ne znam čije odsustvo bi ih više bolelo, na kraće mislim da Drejmondovo ali na duže ipak Stefovo jer su slabo napadački potentni bez njega. Ali Grin je taj "glue guy" i pravi lider GSW-a (u karakternom smislu).

Нико

pre 2 godine

Чекамо Алекс да нам објасни, како је Стеф бољи играч како он својом кретњом и гравитацијом играча доноси више свом тиму него Јокић асистенцијама и скоковима. Шалу на страну, докторска дисертација МВП вечерас. Прошло је 2/3 сезоне и за сада знамо да ће бити између Јокића и Јаниса до краја. Мислим да Јока има малу предност јер једноставно вуче тим као и вечерас без 3 од 4 стартних играча. Отићи у госте другом тиму у целој лиги и победити без три стартера је апсурдно.. Да веже још 15 добрих утакмица и да се Нагетси докопају топ 4-5 биће опет 90+ гласова за back to back

Pera

pre 2 godine

Ubedljivo najkompletniji igrac danasnjice. (Ubedljivo) drugi u skokovima, sedmi u poenima, osmi u asistencijama. Resava utakmice u poslednjem trenutku kosevima, bananama, asistencijama. Danas je sam igrao, starteri (osim njega) 0-10 za tri sredinom drugog poluvremena. 15 skokova u prvom, onda ga je umor stigao: prenosi loptu, gura se u reketu sa po 2-3 protivnika u svakom napadu, ako i pomisli da se napad-dva odmori nema sanse, odmah ceo tim stane. U odbrani su ga izvlacili non stop, morao je da juri manje igrace. Toliko je bio umoran da je udrugom imao samo dva skoka, ali opet je uspeo da iscupa pobedu. Ne bi mogao sam, mora neko da pomogne, srecom, posle tih promasenih 10 trojki, MM ubada dve, drugu na fantasticno Jokicevo dodavanje, pobeda! Da ne zaboravimo, Forbes drugi najbolji u Denveru, klupa se polako popravlja.

Apex

pre 2 godine

@:(
Nažalost tu se Arena i MTS skoro ništa ne pitaju. NBA samo dostavi spisak i te utakmice se rade, trenutno ima spisak na NBA.COM koje utakmice se prenose do 16. marta, a u 95% slučajeva će se iste utakmice prenositi i u Srbiji i u Japanu i u Argentini, slobodno može bilo ko da proveri. Da mogu veruj mi da bi Arena bila najsrećnija da mogu prenositi sve utakmice, kao što je bilo u balonu u Orlandu, ali NBA kaže ne, iako imaju najjači mogući paket, jači nego Nemački ili Britanski.

PimPong

pre 2 godine

Fenomenalno! Obicno Denver izgubi ovakve utakmice, ali ne veceras. Ovo sto Nikola radi je nevidjeno. Ne bih da umanjim znacaj ove utakmice, samo GSW su druga ekipa bez Draymond-a. Ne kazem da je on najbolji u ekipi, jer da on igra a Steph ne igra, bili bi losiji, ali on im je preko potreban i u odbrani i u napadu. Mislim da bi bez njega u play-off-u imali problema cak i u prvom i drugom krugu, a sa njim su jedan od recimo tri glavna kandidata za titulu.

Hm

pre 2 godine

Neshvatljiva "igra" prvog tima. Osim Jokica, ostali se debelo brukaju. Covek je bukvalno sam igrao. Nikakve zastite od saigraca, te su mu Voriorsi lupali rampe kako su hteli. Pod kosem ga udvajaju, ako uspe da se oslobodi tu je odmah treci koji mu zakuca bananu. Ne znam da li je ikada u karijeri primio ovoliko rampi na jednoj utakmici.

A saigraci...duplo golo. Za Bartona, sve je jasno. Vec trecu utakmicu je potpuno letargican, depresivan. Otkako je saznao za ovaj portal i dolazi da cita sta o njemu pise Dragan iz Borce, covek je potpuno pogubljen.

Veoma zanimljivo je Moris pricao posle utakmice...Koliko je samo covek odusevljen sto mu je Jokic rekao da bude za svaki slucaj spreman da sutira...U stilu - Ej ljudi, kada vas jedan MVP odabere da sutirate, to strasno mnogo znaci.

E, ta izjava dobro pokazuje koliko oni tamo cene i postuju Jokica.

Dragan Feliks

pre 2 godine

Sve je krenulo od sredine 3/4 kada je na - 16 Meloun najzad reagovao kao trener. Zakucao je Bartona na klupu, igru prepustio Nikoli i krenuli su da stižu razliku. Barton ratni zločin košarke, Džef Grin slab, Moris i Gordon do poslednjih 5 minuta katastrofa, Forbs i Rivers fenomenalni, Kazins i drugi Grin dobri, jedino Bouns sa klupe pogubljen (poslednja odbrana u 3/4 za analizu gluposti). Angažovanje Forbsa i Kazinsa za sada pun pogodak. Nikola u svakom smislu lider a u poslednjih 5 minuta svaki napad Denvera preko njega i poenima, bacanjima i pogotovo asistencijema preokrenuo meč. Sa ovakvim rosterom i sa brdom povređenih, u ovako maloj košarkaško sredini već godinama konstantno vući Denver do pozicije među 4 ili 5 ekipa na Zapadu je apsolutno neverovatno. Šta je Denver ubo sa angažovanje Nikole pa to je čudo. Sam Bog ih je pogledao. Veliki broj izgubljenih lopti rezultovao je ogromnom prednošću u postizanju poena posle grešaka na stranu GSW. Nikola do sredine 3\4 5 TO, netipično za njega čak 3 su bile ispadanje lopte iz ruke, a hemija sa Bartonom već nekoliko utakmica ne postoji (pitanje šta je razlog). Sjajan način da se dočeka pauza, pogotovo kada se dobije ovako jak protivnik. Kari već 2 meseca nije u formi, Tompsonu treba minimum još mesec dva da uhvati pravu formu, Vigins večeras slab, ali i sjajne minijature Pula, Portera i Kuminge, Bjelica na neprirodnoj poziciji centra se nije naigrao. Ker nije reagovao na fauliranje Lunija i to mu se osvetilo.

Zuja

pre 2 godine

E ovo je odlična partija Jokića vukao je svoj tim do preokreta i kad su gubili 15 razlike uz ključne poene pred kraj meča i asistenciju za pobedu. Kako god još uvek mislim da to može još bolje da izgleda a MVP nagrada i ove godine 90 posto ide kod njega u ruke. Bilo bi dobro da se za poslednjih 15 ak utakmica regularnog dela vrati Marej i da se donekle uigraju za plej off inače teško mogu proći i prvi krug a onako bi mogli sa svima da se nose i uz splet nekih srečnih okolnosti da idu do samog kraja.

wlado

pre 2 godine

zaboravih da dodam, jeste videli sta su radili hack a looney na kraju?
3 namerna faula za 6 slobodnih bacanja, od toga dao je samo 2. sprecili su da splash brothers ubace koju tricu i rese mec. Malone kao da nije bio svoj na ovom mecu, poceo je da taktizira!

MPP

pre 2 godine

OPET


jedan od onih suludih cambeck-ova ekipe Denvera .
Ako se ne varam pa oni nisu ni jednom poveli rezultatski osim na samom kraju !
Ah lice Stefa Karija na kraju je govorilo SVE .
Ne znam da li mu se ovako nešto desilo ikada u karijeri . Da izgubi u poslednjih 5 sekundi !
Nikola je pokazao da je zaista BASKETBALL SAVANT.
Kakav potez i koš M.Morisa za kraj. Nikola igra bolje nego prošle sezone , pazite VIDNO bolje i ako ništa drugo potvrdjuje zašto je bio MVP prošle godine. A ove .. ..samo malo i denver može biti 4 na Zapadu a to znači MVP i ove godine. Svaka čast Enbidu i Janisu , ali Nikola je NEŠTO SASVIM DRUGO ILI bolje reći TREĆE... NE REŠIVA TAKTIČKA ENIGMA.....sve sa sa tim geganjem kao u gusana na nekom salašu .....NIŠTA SLIČNO NISMO VIDELI.....
I što je suludo on i dalje sve bolje igra.....
Nijedna greška Melouna, Barton smiren malom minutažom kad mu nije išlo, Forbs izuzetam , Moris vrh....Denver se ne da i igra sa onim šta ima....Definitivno najznačajnija pobeda u sudaru dva MVP kandidata.....

Poznavalac

pre 2 godine

Meloun, Moris, Forbs bili izuzetno dobri, a za Jokića koji vuče i diže ekipu, preuzima odgovornost, za čoveka koga cela hala ne može da zaustavi, može se reći uobičajeno dobar, taman toliko da nadoknadi 6 od 25 Hilanda i Gordona. Velika pobeda Denvera.

bigule

pre 2 godine

Ovim susretom i direktnim duelom Nikola "izbacuje" Karija iz MVP trke bar u poredjenju sa sobom + su ih dobili poslednja dva puta, sada sa sve Tompsonom a bez Mareja. Ostaje jos Embiid 15og marta (direktan duel) :)
(Pera Ždera, 17. februar 2022 07:59)

Nece ni biti duela kao i uvek, misteriozno ce doticni Embid da bude povredjen. Ispao mu dzojstik od ps5 na nozni prstic.

smeh

pre 2 godine

Napokon se može reći da je Denver ubo sa nekim trejdom. Dovođenje Forbsa i Kazinsa je bio pun pogodak. Jedan je često iza Nikole po broju postignutih poena a drugi izgleda nije totalno zaboravio košarku i radi dobro posao pod oba koša. Još kada bi mogli nekako da trejduju Bartona, Riversa i Kampaca. Ali kome trebaju takvi igrači?

laki

pre 2 godine

Mark Jackson je toliko dobar trener da mu nitko nakon GS nije ponudio ni posao pomoćnika a kamoli glavnog trenera. Jedino zbog cega ga doticni komentator spominje je da se pohvali kako je proguglao tko je bio trener prije Kerra. A o Kerru govori njegov rezime i uspjesi gdje je covjek napravio revoluciju u kosarci i osvojio brojne titule. Vjerojatno bi dotični komentator puno bolje kontrolirao Greena i puno bolje koristio šutere i osvojio više naslova od Kerra ali igrom slučaja nije dobio priliku za rad pa evo prosipa pamet nama sa fotelje.

Gde ja živim

pre 2 godine

Naša četvorka noćas 72 poena. Sasvim pristojno :)

O Nikoli se nema šta posebno pričasti. Samo da po hiljaditi put napišeš da nije normalan i da je MVP.

Pera Ždera

pre 2 godine

Da dodam...

1 pogodak + 2 asistencije + 3 blokade za pobedu Jokica ove sezone! Ogromna vecina to ne uspe za karijeru.

Denver sa Kazinsom u timu 8:0!!!

Pred poslednji napad, 5sek do kraja i na -2 bas pomislih kako bi pametnije bilo da sutiraju za 3p nego da izjednace sa 2p, pa sta bude. U produzetku ne bi izdrzali i Ratnici bi gotovo sigurno pobedili (vodili su osetno 98,9% meca).

Aleksis Sanco Panco

pre 2 godine

Ma, Jokić je MVP po igrama, bez sumnje, da li će je dobiti je drugo pitanje, nego šta mene fascinira je da Boston koji razvali Filadelfiju 50 razlike, sinoć izgubi od top 3 najgore ekipe lige koja ne može da pređe 100 poena.

Conan

pre 2 godine

Sta uradise Voriorsi zadnje 2 minute to je nerealno. Totalni raspad.
(Srbenda, 17. februar 2022 08:04)

Tebi k'o da je žao zbog toga?

bob

pre 2 godine

@(:(, 17. februar 2022 08:28)

Drugo poluvreme koštalo na NBA app 100 dinara, cela utakmica (gledanje od početka) 310 dinara. Isplati se.

TreeRollins

pre 2 godine

Za ovog sto pominje Mark Jacksona. Tako je onda i Doug Collins u Bullsima ostavio tim na tacni Philu Jacksonu pa je ovaj pokupio lovorike nezasluzeno jer je vezara hahaha vrh

123

pre 2 godine

Curry, sut za 3, 1-7?? Jokic 3-5?? Denver celu utakmicu gubi i na kraju dobija..Znaci majstorski. Jokic je igracina, nema govora i ako ne bude opet MVP onda je to takmicenje, ko je popularniji a ne titula za MVP.

SaS

pre 2 godine

Ratnička, herojska utakmica Jokića

Kao magarac je uporno držao, vukao Denver da šanse da uopšte mogu do pobede, glava iznad vode da se može disati

Klupa odlična 52 poena a njegovi braća starteri...

Njih četvorica zajedno 30 poena, 30 a Nikola sam 35.

Na 1 minut 48 sekundi pre kraja utakmice šanse da će GSV da pobede su bile 94,6%

bskfan

pre 2 godine

Cetiri startera Denvera skoro do kraja prvog poluvremena dali samo 6 poena. Barton, Moris, Gordon, Dzef, svi losi a sa klupe im se prikljucio i Bons sa ocajnom utakmicom. Startere je u igri drzao Jokic a klupu Rivers i Forbs. Rivers se pokazao i u odbrani jer je najvecim delom cuvao Karija. Malone se najzad odlucio da odusatne od unapred zacrtanih sablona i zavrsio utakmicu sa razigranim igracima. Posto ih je GSW ubijao sa niskim igracima ovoga puta je imalo smisla sto je zavrsnicu odigrao sa Morisom, Riversom i Forbsom. Sreca prati pametne pa su vezali nekoliko dobrih akcija i prednost GSW-a se istopila. Gejm viner Morisa ostaje za pamcenje, kao i onaj gejm viner Harisa protiv Oklahome. Jokic kao svajcarski sat, onaj isporovocirani faul nad Lunijem bez lopte iznenadio i Kera. Inace se ne slazem sa ovima koji kritikuju Kera, napravi on uvek dobru taktiku a sto se tice nekih poteza u zavrsnici - svakome se desi da kiksne.