Košarka 266

Subota, 12.02.2022.

18:00

Mur heroj Partizana: FMP srušen posle dosta muke

Košarkaši Partizana savladali su FMP rezultatom 86:80 u 20. kolu ABA lige.

Mur heroj Partizana: FMP srušen posle dosta muke IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

266 Komentari

Sortiraj po:

slaviša šmigič

pre 2 godine

Več 2,puta ove sezone na očigled sele Srbije sudije te gledaju u oči i kradu naravno obraz i sramota to među srbskim sudijama koje sude partizanu nepostoji nekako čovek više ni nereaguje jer se ovo več godinama viđa od sudija na Partizanovim utakmicama.

nbc

pre 2 godine

SAŠA FRANKFURT, 12. februar 2022 21:05
Koja Zvezda? Taj klub ne postoji. Bar ne onaj za koji ja znam i koji je imao nekada dobrih igrača. Simonović, Kapičić i na kraju su imali i Slavnića. Onda je poslije Slavnića malo životario i onda se ugasio. Pa znali bi za taj klub, u njemu bi naravno svoje mjesto imali i Slavnić i Simonović.

Kadinjača

pre 2 godine

@Kako da ne Igraće u kupu Aleksa, Trifa, Zagor, Danguba, Smailagić (ako se oporavi), Koprivica, Vukčević, Panter (kome je Zvezda dala pasoš) + Mur, Madar, Ledej i Lesor.

Falice samo Kuruks.
(PAR, 13. februar 2022 07:59)

Neće.

PP aparati i drmanje

pre 2 godine

Simpatična ekipa FMP-a je izgubila već onog trenutka kad je njen gazda odlučio da zabrani publiku Partizanu. Takav bezobrazluk mora biti kažnjen u sportu, pa je tako i bilo.

Frodo

pre 2 godine

Cemu se radujete, nula od igre, sve na individualne akcije
(Koliba, 12. februar 2022 23:13)

Radujemo sve svakoj pobedi Partizan, bez obzira koji je tim s druge strane. Nije bitna ni razlika s kojom se dobija. Sladje je ovako kad je tesan rezultat. Znaci da je protivnik usao silno morivisan i sa puno energije u utakmicu. Cak bi mi se vise svidjalo da je bilo samo 1 poen razlike. Da individualan ucinak je presudio i to jeste draz velike pobede nad protivnikom. Jedino se ne radujemo kad razbijemo protivnika, tada imamo samo postovanje prema njemu, jer nije uspio da parira Partizanu.

Realan

pre 2 godine

Cini se da Obradovic ima prvu postavu a i drugu i da polako prestaje da koristi neke igrace.Primetno je da ne igraju sve utakmice sa istom energijom ,one u Evropi i ove u ABA ligi . FMP solidan i borben da su resili Mura pobedii bi jer im je na levi uzlaz dao 10 koseva,
(zemunski kej, 12. februar 2022 21:45

A meni se cini da se Obradovic prilagodjava protivnicima. Punter je vodja, na njega se racuna uvek. I moram priznati da se nisam radovao njegovom dolasku, bio je igrac koji sam resi nekoliko utakmica, pa ga nema nigde u narednim. Sada je potpuno podredjen timu, odlican. A u napadu uvek neko drugi iskoci kao X faktor. Glas, Koprivica, Zagorac, Lessort, Avramovic, Trifa, Leday, Madar, Smailagic, sinoc Moore... svi su oni bili junaci na nekim utakmicama, nikad ne znas ko ce iskociti.
Ali, ljudi, mi nista osvojiti necemo ove godine. Tim sa prosekom 23 godine ne osvaja titule, barem ne u prvoj sezoni. I meni je to u redu. EC je nas nivo u ovom trenutku (i iduce godine), bolje da smo konkurentni u EC, nego da zavrsimo sezonu u EL u januaru. I mislim da danas postoji par boljih trenera u Evropi od naseg Zeljka, ali on je nas, meni najdrazi. I do neba mu hvala sto se vratio... i sto gura ovu decu

aje!

pre 2 godine

sudije bas pomažu partizan onako napredno i sasvim očekivano...
(Marko, 12. februar 2022 19:25)

Bolje da ćutite, onu sramotu protiv Krke teško da neko od sudija može da ponovi.

PAR

pre 2 godine

@Kako da ne Igraće u kupu Aleksa, Trifa, Zagor, Danguba, Smailagić (ako se oporavi), Koprivica, Vukčević, Panter (kome je Zvezda dala pasoš) + Mur, Madar, Ledej i Lesor. Falice samo Kuruks.

montoya

pre 2 godine

Mora ovo mnogo bolje, iako smo pobedili bilo je na misice i individualni kvalitet. Bez potcenjivanja FMP, smatram da bi Partizan ovakve ekipe trebao da gazi sa 20+ razlike.

Markobg

pre 2 godine

Bilo bi dovro da ovaj Bryce Jones potpise za Zvezdu sljedece godine. Dobar igrac mislim da bi bio koristan.
(vasavlada, 12. februar 2022 23:46)

Jonce ima kvalitet samo za aba ligu.Zamisli da u Evroligi onako sitan naleti na jednog Kalatesa,Vasu Micića.Razmontirali bi ga da bi sam kupio kartu u jednom pravcu za Ameriku.
FMP je ekipa skromnih mogućnosti ,trener mlad i odličan motivator i ta sredina je za njega najbolja.Nema prevelikih očekivanja igra se bez pritiska niko neće da ga smeni a evo već 6 izgubljena utakmica u nizu.

super

pre 2 godine

Jel bila tehnicka treneru u zadnjoj sekundi, jel nestalo struje u zadnjoj cetvrtini , jel bio cetvorokorak........?
(Bizon, 12. februar 2022 21:14)e dobar ti nadimak... trebalo si poslušati Arena hrvatskog reportera ne Edina i Koleta koji ne smeju da pisnu na sudijske greške tokom cele utakmice!dobra vam taktika ove sezone uložili 15miliona evra u igrače i u sudije...

Priko

pre 2 godine

Gledao sam utakmicu.i ne vidim nesto da je sudjenje odlucilo pobednika.kriterijum je bio ujednacen.pustili su da se igra malo ostrije.i ovi komentari mrznje i budzeta imladosti starosti..i trenera..i limenki.i fmp2.fmp1..ma dojadise vise..nema nikakvog kossrkaskog komentara..ssmo budzet..limenke..kradja.ma same budalastine..razumem da navijaci zvezde zele poraz partizana i obrnuto..ali kad citam komentare vidim toliko mrznje..histerije..zlobe..pomislim da su neki za doktora..sta ima tu da se kaze pobedio partizan i to je to.

Andjus

pre 2 godine

Ko pazljivo prati tekme Aba lige bez klubaske ostrascenosti mora da konstatuje skandalozno sudjenje, neregularni kriterijum generalno, i to na mnogim tekmama gde na silu forsiraju favorite na papiru. Zbog toga je liga izgubila kredibilitet, a prvak, ma koji tim bio, sluzi za sprdnju u EL. Gubljenje vremena je ove tekme komentarisati i loziti se mnogo. Ipak mora da se kaze da je Part igrao bez Alekse i Smajlija, ali 4 mlada igraca - Smajli, Balsa, Trifa i Tristan zavredjuju paznju, i rad sa Zeljkom ce, nadam se, napraviti od njih solidne igrace za repku.
(Demar Derozan, 12. februar 2022 23:17)

Vidim košarku nisi gledao 2000-ih kad je guran jedan klub a sprdali se sa njim u EL pogotovo period 2002-2007

Keynes

pre 2 godine

@keynes

Sve i da dobijete Zvezdu u ABA, bićete treći u ligi.
Morate da dobijete Budućnost u Podgorici, plus ona da kiksne negde do kraja, pa ste tek onda drugi.

A vas čeka i Ljubljana.
(tamoneko, 12. februar 2022 18:57)

Nije tako. Imamo isti broj poraza trenutno. Ako ne izgubimo od vas, dovoljno je da dobijemo u Moraci. U tom slucaju i dalje imamo 3 poraza, a Djetici 4 + imamo bolji medjusobni skor. Dakle, mozemo i da izgubimo u Ljubljani, da uigravano ekipu sa klupe npr :)

Nemanja Djuric

pre 2 godine

Komentara o sudjenju ne bi bilo da ih je Partizan pogazio 20 razlike. Navijaci fmpea(crvene zvezde) koji su se ovoliko sjatili na ovo, sjatili su se samo iz razloga jer moraju da operu sebe i skandal o suspenziji sudija posle ut sa Cedevitom i o toj tehnickoj protiv Krke. Ocigledno je da zvezda i njeni navijaci imaju komentar za Partizan samo kada im je potencijalna pretnja, kao sto je slucaj ove sezone kao u kosarci tako i u fudbalu. Jedina ekipa koja moze ozbiljno da ugrozi drzavni projekat je Partizan i zato su svi protiv njega.

Djovani

pre 2 godine

Bilo bi dovro da ovaj Bryce Jones potpise za Zvezdu sljedece godine. Dobar igrac mislim da bi bio koristan.
(vasavlada, 12. februar 2022 23:46)

Je l nesto placate ili samo da potpise papir da je presao iz drugog u prvi tim?

Demar Derozan

pre 2 godine

Ko pazljivo prati tekme Aba lige bez klubaske ostrascenosti mora da konstatuje skandalozno sudjenje, neregularni kriterijum generalno, i to na mnogim tekmama gde na silu forsiraju favorite na papiru. Zbog toga je liga izgubila kredibilitet, a prvak, ma koji tim bio, sluzi za sprdnju u EL. Gubljenje vremena je ove tekme komentarisati i loziti se mnogo. Ipak mora da se kaze da je Part igrao bez Alekse i Smajlija, ali 4 mlada igraca - Smajli, Balsa, Trifa i Tristan zavredjuju paznju, i rad sa Zeljkom ce, nadam se, napraviti od njih solidne igrace za repku.

Max Von Sidow

pre 2 godine

Jedva. Porodili pobedu. Mur, covek od 180 cm, napadac ubica, igrao 1 na 5 protiv FMP-a, u redu dobio je i blok ponekad. Pokazao je kako je kosarka u stvari jednostavna igra. Kao da sam gledao basket 2 na 2, mislim, taj princip.

Sve vise mi je smor ova liga Zvezdinih filijala. Non stop igramo protiv ekipa koje protiv nas daju 200%. Ono, ako nas ne dobiju idu na dozivotnu robiju. Zvezda uzela pod svoje sve tri iz nase lige, a od prosle godine pridodala i Igokeu. Nekad dobiju, ali kad treba uvek se elegantno sklone.
Nismo mi losi ove godine, cak i jaki, ali protiv nas idu djonom i ocnjacima. Imali smo i mi poneku filijalu, ali znali smo ponekad i da im vratimo i red je. Ova gazdarica svojim filijalama ne daje nista. Postoje i moraju biti sretni da mogu da joj udovolje.

ghh

pre 2 godine

Voleo bih da mi navijaci zvezde,posto su se ovde sjatili kao da igra njihov klub,da mi kazu konkretno gde su sudije ostetile fmp.Jel kada su sudije sudile Panteru faul nad Dzonsu prilikom cistog izbijanja lopte,ili kada igrac fmp nogom izbija loptu u aut prilikom driblinga Pantera,a sudije izmisljaju mrtvu loptu.Hocu samo tacne slucajeve,bez ovih lupetanja balavurdije polupismene.

Evo samo 2 koje su odlučili na kraju, Lesor izbacuje loptu u aut, lopta za partizan, i 8 sekundi Mura na prenosu lopte.

DžejAr65

pre 2 godine

Utisak utakmice ŽOC. Imaš 9 titula prvaka Evrope, 10 puta skuplji tim, sudije blago na svojoj strani i nije te sramota da konstantno prigovaraš sudijama. Vreme je za penziju.
(Hazar, 12. februar 2022 20:22)
Biće penzija, ali prvo deseta titula, panteru!
(terza1., 12. februar 2022 22:00)
ha,ha pa vi ni Aba ligu ne možete da uzmete

zdravko

pre 2 godine

Znam daje tebi u glavi ne radnicki nego nole smit jedan I nole smit dva. Pratim kosarku dugo ali vaku ociglednu kradju nisam vidio. Onog sudiju treba pod hitno suspendovati. Covek izmisjias nepostojice faulove protiv efmpa oduzima tri viste lopte kad efmpe I'ma plus sedam I dase odlepi od partizana.

terza1.

pre 2 godine

Utisak utakmice ŽOC. Imaš 9 titula prvaka Evrope, 10 puta skuplji tim, sudije blago na svojoj strani i nije te sramota da konstantno prigovaraš sudijama. Vreme je za penziju.
(Hazar, 12. februar 2022 20:22)
Biće penzija, ali prvo deseta titula, panteru!

оће то

pre 2 godine

Eh, kad voditelj na hrvatskoj Areni kaže "Rešili momci u narančastom da ostave svoj trag, ali ni to im nije dovoljno da se Partizan odlepi..."

Šta reći više, uobičajena situacija, 5 protiv 8 Partizana i ona trojica u drugačijim dresovima su im uvek najubolji pojedinci.
(Lajavi krelac, 12. februar 2022 20:39)
Hvala vam na glasu.
Auuu, kakvo otimanje. Inače, solidan otpor FMP-a u ovim okolnostima.
(Acamar, 12. februar 2022 20:39)
Hvala vam na glasu.
Najbolji je komentar hrvatskog komentatora na Areni: "Ne treba uopste pitati cija je lopta,znamo cija je :)))))
(poligraf, 12. februar 2022 20:38)

Ех, све је јасно кад ви гледате хрватску телевизију и цитирате хрватске коментаторе…

Magistarodkosova

pre 2 godine

Sudiski masakar! Sramota je ovo!
(Borky, 12. februar 2022 20:41)
Jel baš masakar?Ahahahaha kakvih nepismenih panjeva ima pa ovo je smehotres…

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Зар толико државних милиона да би се опљачкао један српски клуб, мада није то ништа ново да партизани пљачкају по Србији....

Red

pre 2 godine

Wow, u kom broju FMP 1 navijaci gledaju Partizan! Wow!!!
(ivann21, 12. februar 2022 20:53) #

Koji bre partizan???Gledamo fmp,fantasticne mladice,koji ne sme da pobede,vow vow!

Loznica

pre 2 godine

Ovakva sudijska krađa odavno nije viđena. Oba centra FMP po 5 ličnih. Barem pola od toga nije bilo ni blizu faula. Kakva sramota za ove što kao vrede 20 miliona.
(Antifašista, 12. februar 2022 20:53)

Zato ih vi dobijate bez bacanja i ličnih. Godinama!!!

Серби, народ најстарији!!!

pre 2 godine

Да ли је могуће да се овако очигледно краде. Срамота, жао ми је ових младих момака из ФМПа заслужили су победу. Надам се да ће се ово партизанима вратити када се најмање буду надали. Што се тиче обрадовића он је одавно прошлост, то и он сам зна, срећа сви остали не знају.

Globtroter

pre 2 godine

Meni je najveći utisak da FMP ima stariji tim od Partizana, verovali ili ne. Ne znam da li se to ikada desilo poslednjih 25 godina.

Inače lepo je videti ih kako ginu, a na kraju izgubili. U ovoj utakmici su se istrošili više nego u prethodnih 5 utakmica. Zato sledi nekoliko poraza u narednim nedeljama.

Doktor

pre 2 godine

Cestitamo od srca. Narocito zbog Trife i Balse. A Mur je posebna prica. I Madar ima dobar sut i trebao bi ga vise koristiti. Nije mi jasno zasto Glas bar malo nije menjao Pantera. Vukcevicu dati sansu, pa sta bude. Ubedjen sam da ce biti dobro.
Srecno moj Partizane.

badjo

pre 2 godine

Nego, kad ce nam panteri odgovoriti kojih smo 7 igraca doveli nakon prvobitnog rostera? Posto po njima dovodimo igrace nakon svakog poraza cekamo ovaj odgovor.

Partizanovac

pre 2 godine

Ja ne znam da li jos neko gleda Arenu gde komentarise hrvatski komentator ali toliki neprofesionalizam nisam, skoro, video. Na stranu sto sudije, ocigledno, vuku na stranu Partizana, ne prestaje da neumesno komentarise sudijske odluke, da se podrugljivo smeje i bukvalno, vredja ih, i komentarise kako imaju svoj sou. Sta je bre ovo, da li je moguce da sebi daje toliko pravo da jedan “profesionalac” ovako pristrasno komentarise, ja stvarno ne mogu da shvatim?

Rumeniloooo

pre 2 godine

Samo jedno da se napise: CESTITAMO SUDIJAMA NA POBEDI PARTIZANA!!!! lep naslov i ispravan. Ovo je jos jedna sramota, upumpali se milioni i jos se ovako navlaci.

ja

pre 2 godine

Dangubić, Zagorac, Mur, Kuruc ? Samo zauzimaju mesta nekim novim klincima.
(tomo, 12. februar 2022 20:40)

Jel da da sad sam sebi izgledas bar malo glup?

zokii

pre 2 godine

Najbolji je komentar hrvatskog komentatora na Areni: "Ne treba uopste pitati cija je lopta,znamo cija je :)))))
(poligraf, 12. februar 2022 20:38)
Hrvatski komentator i navijači FMP crvene zvezde se slažu ,da li još nekom nije jasno za čije interese igra FMP CZ,i gde su njihovi pravi navijači.

Sportski pozdrav i za navijače FMP CZ i za hrvatske komentatore.

право име и презиме

pre 2 godine

Будимо поштени,нико другачији исход није очекивао.Било навијач Партизана или симпатизер,или навијач ФМП или симпатизер ФМП.Чим је објављена судијска екипа са Кољеншићем као главним судијама,сви смо знали да ће бити жестоке крађе у корист Партизана.Знамо да кољеншић и поштено суђење никако не иде у логичну реченицу.Како оно Желимир рече да су пријатељи,пријатељ Бокан му послао човека од поверења и обавио задатак.Сада следи 5 изјава тренера Партизана о његовим визијама.Али "поштено суђење" он неће коментарисати.Побогу,па то је нормално да се краде за Партизан,и у Еврокуп и у АБА.А кад Партизану судије оштете за 1 лопту или 1 фаул било где,то је кукање на судије до неба.Дуже време напомињем,видим многи не верују,али се вратио комплетан Партизанов систем у време сарадње жутих и СПС,имају КСС,спортске новинаре,коментаторе,већи број судија сада него тада,делегате,комесаре.Једино је боље што још нисмо имали информације о гепековању судија и пребијању судија у судијској свлачионици на полувремену.Жалосно,али тако је.Тотална нерегуларност и дрске пљачке судија пред тв гледаоцима.Сви виде,а надлежни се уграђују,часте и ћуте.Чувају своје фотеље,позиције,џепове.

DzoHusafet

pre 2 godine

Ovde su dirigovani komentari po principu copy/paste... Strašno... Nigde nekog košarkaškog komentara koji sadrži bar jednu rečenicu koja analizira igru bilo kog od rivala...

Ljudi... Zaslepljeni ste nekom mržnjom koja nema veze sa sportom!

vlado

pre 2 godine

Voleo bih da mi navijaci zvezde,posto su se ovde sjatili kao da igra njihov klub,da mi kazu konkretno gde su sudije ostetile fmp.Jel kada su sudije sudile Panteru faul nad Dzonsu prilikom cistog izbijanja lopte,ili kada igrac fmp nogom izbija loptu u aut prilikom driblinga Pantera,a sudije izmisljaju mrtvu loptu.Hocu samo tacne slucajeve,bez ovih lupetanja balavurdije polupismene.

2CRAZY

pre 2 godine

Pade mi na pamet koliko je ABA liga jaka, kad cak i Partizan koji ima evroligaske igrace, pa se muci protiv raznih timova poput fmp-a i mege, a dere tamo neke evrokup ekipe... zaista nam je jaka liga, pun pogodak sto je napravljena da tako kazemo balkanska liga.

windfucker

pre 2 godine

Koprivica 9 poena 11 skokova od toga 8 u napadu, 3 asistencije i 4 blokade za 22 minuta, momak ima 21 godinu ovo mu je prva ozbiljna sezona, steta sto nije vec treca ali za 2-3 godine mogao bi postati uz Jokica odlican bekap centar reprezentacije

Radonja car

pre 2 godine

Svaka čast Zoranu Saviću i Željku, da nisu doveli Amerikanca iz Kine sa albanskim pasošem, ko bi rešio utakmicu protiv Tasića, Nerandžića i Radonjića.

zemunski kej

pre 2 godine

Cini se da Obradovic ima prvu postavu a i drugu i da polako prestaje da koristi neke igrace.Primetno je da ne igraju sve utakmice sa istom energijom ,one u Evropi i ove u ABA ligi . FMP solidan i borben da su resili Mura pobedii bi jer im je na levi uzlaz dao 10 koseva,

windfucker

pre 2 godine

Koji bre partizan???Gledamo fmp,fantasticne mladice,koji ne sme da pobede,vow vow!
(Red, 12. februar 2022 21:01)

Kad Zvezdas kaze da FMP ne sme da pobedi u nekoj utakmici hahahah

Dušan

pre 2 godine

Ovi je sramotno za kosarku,stidite se "gospodo" iz partizana...Sudije ne treba pustiti iz hale.Vratiće vam se ovo u plejofu,Fuj,ogavni ste!

Rajko

pre 2 godine

Nisam gledao od pocetka ali sudije ne da ne sviraju za Part.,vec ocigledno vuku za domace,ogradjujem se za prvo poluvreme.
(kralj, 12. februar 2022 20:30) Nadaleko ste vi poznati po objektivnosti kao navijaci,nema sta.Ovo je sramota za vas kao tim sa milionima upumpanim u ovaj projekat.Nebitan je rezultat,Zvezda samo treba da izgubi kod vas sa manje od 15 i prva je ,radi se o vasoj nemoci jer bi ovo izgubili da je bilo sudijske pravde u poslednjoj cetvrtini.Ma vi uopste niste ni dobri,samo na halabuku i juris dobijate utakmice! Bitno je da ste unakazili Split koji je dosao sa 7 igraca i mocnu Krku .

Gol

pre 2 godine

FMP ne zna da igraju protiv budućeg finaliste Evrokupa sa sve trojicom u narandžast9im dresovima.

Grobosi, pa vama sudije pomažu da dobijete FMP i Šljonsk, a vi maštate o finalu Evrokupa???

QQ, majko, nije ni čudo što su cene skočile u nebo, treba još puno miliona opet da se sipa u državni projekat.
(NastyB, 12. februar 2022 20:49) # Li

Pojedi se od muke hihihi

DukiNS

pre 2 godine

Da nije Mura zadnjih pet minuta, bio bi još jedan poraz. I dalje loš protok lopte i slab skok u napadu. Ne bi me iznenadilo da Partizan kiksne u predstojećem Kupu.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Kod Partizana stranci 61 poen, samo 2 domaća igrača postizali koševe!
(cukce, 12. februar 2022 21:04)

Gresis. Panter nije stranac. Covic mu sredio drzavljanstvo. Kao sto je i FMP nazvao kako je hteo.

King

pre 2 godine

Dusko Vujosevic je Dr Mr kosarke za Zeljka Obradovica...shvatih to ove godine!!!
(Dejan, 12. februar 2022 20:45)

Dobar pokušaj panteru , hahah

linolada

pre 2 godine

Ovakva sudijska krađa odavno nije viđena. Oba centra FMP po 5 ličnih. Barem pola od toga nije bilo ni blizu faula. Kakva sramota za ove što kao vrede 20 miliona.
(Antifašista, 12. februar 2022 20:53)
u pravu si. krka :fmp 16 bacanja za fmp u zadnjoj četvrtini. davno beše taj meč :)

Lajavi krelac

pre 2 godine

Ех, све је јасно кад ви гледате хрватску телевизију и цитирате хрватске коментаторе…
(оће то, 12. februar 2022 21:04)

Nemamo svi Arenu, pa se snalazimo strimovima. Ali to objasniti grobaru...

pajo

pre 2 godine

taman kad treba sudije poguraju. sudije ladno dopuste prenos lopte duze no sto je dozvoljeno i iz toga napada partizan ode na cetiri razlike i onda cao vidimo se.

bobo mk

pre 2 godine

Dusko Vujosevic je Dr Mr kosarke za Zeljka Obradovica...shvatih to ove godine!!!
(Dejan, 12. februar 2022 20:45)

Nema neke bitne razlike, sistem decenijama je isti.
Sudije "najure" protivničke centre i onda je ispod koša promaja... ponavlja se i ove godine.

Sin_co

pre 2 godine

Ima li što lepše od ovoga? Pobediš FMP, a "delije" dođu da plaču u komentarima. Pezurativno pominje te Krku, istu onu koju ste vi pobedili u zadnjoj sekundi tako što je njihov trener dobio tehničku. Tišina, možda i uzmete ove godine titulu, ali to je to. Ne blamirajte se po komentarima

kralj

pre 2 godine

Kad se skupe gani pa ponavljaju sudjenje pa sudjenje,da nisam gledao drugo poluvreme,pa da poverujem,prvo nisam gledao.Dovoljno je sto su svirali dve Panteru,gde se na usporenom vidi da su ciste lopte,pa neki nebulozni faulovi u napadu,Trif.sutira za tri,ovaj iz Fmp ceo skace na njega,naravno nema faula,tako da ne lupajte,a igrakog Part.mi se ne svidja ali nadam se da ce da se posloze do plej ofa.

Simbad

pre 2 godine

Namešteno, kada je FMP pobedio Partizan.

A i sudije, Dalas Mur uvek pravi korake, na svom prvom koraku, ali njemu ne sude, a sude onom iz FMP-a na 3 minuta pre kraja.

realno

pre 2 godine

Znaci od 207 komentara, 169 ostrasnjeni fmpeovci sto se ne javljaju za najnepostenije suđenje ove sezone a da ne pricam sto fmp2 pritom svaku sezonu pocne sa 0-2 skorom. Ali bitno oni imaju primedbe.

cukce

pre 2 godine

Kod Partizana stranci 61 poen, samo 2 domaća igrača postizali koševe!
(cukce, 12. februar 2022 21:04)

Gresis. Panter nije stranac. Covic mu sredio drzavljanstvo. Kao sto je i FMP nazvao kako je hteo.
(Gazda Dojkan, 12. februar 2022 21:15)

Kao što je i ugasio Partizan, može mu se!

todos

pre 2 godine

Da nije one strelice sa zapisničke klupe i Mura, izgubili bi realno. Loša igra. Koliko je Panter šutorao za tri poena, i koliko je pogodio? Ne piše nam se ništa dobro.
Realno zvezda je klasa iznad nas. Mora da priznamo, hteli to ili ne.

veliki strumf

pre 2 godine

20 пута већи буџет, невиђена помоћ судија, глупа одлука тренера ФМП да од 5 мин до краја до минут и по пред крај игра зону на којој су примили кош у сваком нападу (пробаш 1, пробаш 2 напада тако да браниш, видиш да те лако пробију и ти не одустајеш. Још у претпоследњем нападу судије нису судиле чистих 8 секунди. Ово навлачење судија је за доживотну забрану! Партизан везе нема!

deki 27

pre 2 godine

Partizan je dobio na kvalitet pre svega Mura koji je na kraju imao nekoliko odlicnih poteza. Sto se tice sudjenja, bilo je ocekivano s obzirom na imena ekipa, nije bilo kardinalnih gresaka "samo " sto domaca ekipa napravi 5 faula za 3 minuta. Cilj je ostvaren, upisana pobeda samo ja ne vidim razog za zadovoljstvo navijaca Partizana. Ovakvom igrom nemaju sta da traze protiv Zvezde u Podgorici i Ljubljani a EK ostace zelja pusta

kukuruz liga bez briga

pre 2 godine

Partizanovi milioneri se umorili.
Igranje prejakog Evrokupa i to po 3 evro utakmice nedeljno ostavilo je traga...
Drugo je EL. Tamo timovi imaju puno vremena za odmor, pa je Zvezdi lakše.
(Ajgor, 12. februar 2022 19:41)

Da, 2 lake pobede sudija u sloveniji, nema sta, najbolji ste u kradji i gostovanjima na jutarnjem i kmecanju

Jovan

pre 2 godine

Шоне, Нешто с математиком,и то алгебром,обичним сабирањем и делењем лоше стојиш.Пре доласка Лесора и Вукчевића који не игра просек старости играча Партизана је био између 24 и 25 година.Просек старости играча ФМП је 23 године.И то без навођења оних играча,млађих,који су регистровани за ФМП а не играју или врло ретко.Понови поново ту рачуницу.

+41

pre 2 godine

Ljudi u crnom tj narandžastom su bas počeli da kradu za partizan
(Dzoni, 12. februar 2022 20:12


Alooo bolesniciii...sudili nam 10 faula u napadu

Ivan

pre 2 godine

Veliki sam navijac Partizana(kosarkaski najvise),trenirao sam kosarku i neke stvari bi trebalo vidim dobro.Vec 20 godina sam na tribinama,sto Arena,sto Pionir.Meni ne moze da bude jasno da najbolji trener evrope,igra uvek ali uvek odbranu na isti nacin,napad bezidejan,oslonjen na individualne sposobnosti pojedinaca.Odbrana konstantno stvara hendikep po nasu ekipu a po ekipu protivnika predstavlja prednost.Lako se citamo u napadu.Nacin izmena je krimi vec duze vreme.Sa ovolikim fondom igraca,koji su jako dobri,pogotovu za ekipe tipa FMP i Mega,ne smemo da se vadimo na umor.Sa ovom ekipom treba da meljemo ovakve ekipe.Na prste jedne ruke mogu da nabrojim utakmice koje smo dobro odigrali.A na prste obe ruke i noge mogu da nabrojim utakmice gde smo veoma lose odigrali,najvise krivicom Zejka i strucnog staba.Neka nam je Bog u pomoci(mislim na navijace Partizana) da ce se Zeljko dozvati pameti i vratiti se da bude ono sto je nekada bio.Sportki poz

Sofronije

pre 2 godine

Da li sudije vide šta igrači Radničkog Basketa rade pri izvođenju slobodnih bacanja? Ukrste ruke između sebe kao da igraju kolo,naravno preko igrača Partizana. Ja znam da navijači FMP-a večeras navijaju za Radnički Basket,ali budite malo realni.
(dejan, 12. februar 2022 20:00) # Link komentara


Možda bi to radili i igrači Partizana, ali ne mogu, jer FMP nikako da stigne do slobodnih bacanja.

Igor

pre 2 godine

Dusko Vujosevic je Dr Mr kosarke za Zeljka Obradovica...shvatih to ove godine!!!
(Dejan, 12. februar 2022 20:45)
Dule Vujošević je odličan trener,ali zaista niko u Evropi nije za poređenje sa Željkom.Čovek je bio 9 puta šampion Evrope.

Sofronije

pre 2 godine

Samo jedno pitanje za zagrižene navijače "institucije" koji pričaju o forsiranju mladih igrača i ostale bajke, da li vi stvarno mislite, ako se sledeće godine plasirate u Evroligu da će bilo ko od tih mladig igrača videti teren, a da se Žoc (i država) neće isprsiti i dovesti još više stranaca nego ove godine?

NastyB

pre 2 godine

FMP ne zna da igraju protiv budućeg finaliste Evrokupa sa sve trojicom u narandžast9im dresovima.

Grobosi, pa vama sudije pomažu da dobijete FMP i Šljonsk, a vi maštate o finalu Evrokupa???

QQ, majko, nije ni čudo što su cene skočile u nebo, treba još puno miliona opet da se sipa u državni projekat.

Batko

pre 2 godine

Ljudi sta je sa Smailagicem?
(Misssko, 12. februar 2022 19:30)

Ugušili ste ga sa Lesorom. Na početku vam je bio najbolji igrač. U paru sa Lesorom teško da može, "vuče ga reket" , a opet ovaj Francuz je klasična 5 i teško da može sa još jednim krilnim-centrom u paru...
Pre će moći sa Kurucom , nego sa Smajlagićem. Sa Ledejom i nekako. Mislim da vam je igra sa dve 4 (Ledej-Smajlagić bila bolja)
Dok Smajlagić "ne pronađe sebe" u takvoj postavci biće toplo-hladno kod vas, tj dok mu Obradović ne pronađe mesto u timu.

Svi vole loptu da dave...

pre 2 godine

Pogadja po nesto ovaj Mur, ali covek ne vidi da da asistenciju taman da mu zivot zavisi od toga. Neverovatno koliko ne kapira igru covek od metar osamdeset.

Realno

pre 2 godine

Zavrsice sudije to u drugom poluvremenu...nece valjda drzavno ljubimce u koga je spucano vise od 10 miliona da izgubi od tamo nekog FMP-a.

Strahotni

pre 2 godine

Moras da pojasnis na koje klince mislis. Partizan je mladja ekipa od FMPa. Od Partizana su u ABA mladja ekipe samo Cibona i Mega.
(šone, 12. februar 2022 19:52)

Misli na klince Pantera, Ledeja i Lesora.

Hazar

pre 2 godine

Utisak utakmice ŽOC. Imaš 9 titula prvaka Evrope, 10 puta skuplji tim, sudije blago na svojoj strani i nije te sramota da konstantno prigovaraš sudijama. Vreme je za penziju.

Batko

pre 2 godine

Da li sudije vide šta igrači Radničkog Basketa rade pri izvođenju slobodnih bacanja? Ukrste ruke između sebe kao da igraju kolo,naravno preko igrača Partizana. Ja znam da navijači FMP-a večeras navijaju za Radnički Basket,ali budite malo realni.
(dejan, 12. februar 2022 20:00)


Tugo, pa ti ne znaš ko vas...?
Mora da ti je pakao od života. Izdrži !!!

kukuruz liga bez briga

pre 2 godine

Nadam se da FMP ima u vidu i naše penzionere. Ne smem ni da pomislim koga će dovesti ako i od FMP-a izgube. Ima odmah da im se uzme ovo što su sada dobili da bi se Partizan još pojačao. Do kraja godine će im budžet probiti 25 miliona.
(dex, 12. februar 2022 19:45)

Ma 125 miliona, ko sve ovde pise, znaci jezivo!!

veliki strumf

pre 2 godine

Људи моји ово је страшно шта суди КОЉЕНШИЋ! Сва 3 фаула и то сва 3 непостојећа у 4/4 до сада за ФМП он је сам досудио. Чак се и ова двојица осталих судија смеју шта човек ради! А на сваком снимку се јасно види да није било ф од фаула. Срамота жива! Дајте им ту титулу без игре, да не гледамо више ову срамоту од пљачке.

Antifašista

pre 2 godine

Ovakva sudijska krađa odavno nije viđena. Oba centra FMP po 5 ličnih. Barem pola od toga nije bilo ni blizu faula. Kakva sramota za ove što kao vrede 20 miliona.

Mamatibolesnik

pre 2 godine

Ljudi u crnom tj narandžastom su bas počeli da kradu za partizan
(Dzoni, 12. februar 2022 20:12


Alooo bolesniciii...sudili nam 10 faula u napadu
(+41, 12. februar 2022 20:29)

Vama ili fmp-ju?

dejan

pre 2 godine

Da li sudije vide šta igrači Radničkog Basketa rade pri izvođenju slobodnih bacanja? Ukrste ruke između sebe kao da igraju kolo,naravno preko igrača Partizana. Ja znam da navijači FMP-a večeras navijaju za Radnički Basket,ali budite malo realni.

Lajavi krelac

pre 2 godine

Eh, kad voditelj na hrvatskoj Areni kaže "Rešili momci u narančastom da ostave svoj trag, ali ni to im nije dovoljno da se Partizan odlepi..."

Šta reći više, uobičajena situacija, 5 protiv 8 Partizana i ona trojica u drugačijim dresovima su im uvek najubolji pojedinci.

Sofronije

pre 2 godine

@Keynes
U strahu su velike oci ali druze vi jos ne shvatate da imate jaci tim od Zvezde. Samo bi Kalina mogao da igra kod vas i eventualno Volters.
Zvezdina prednost moze da bude vise jakih utakmica ali to povlaci i veci umor, a ostalo je sve na vasoj strani. Od trenera pa do igrackog kadra.
Zvezda pre svega nema centra i beka a ostalo se krpe i samo na nenormalno pozrtvovanje izvlace.
(Max, 12. februar 2022 19:08) # Link komentara

Iskreno se nadam da je ovo trolovanje, u suprotnom, batali košarku i pređi na karling.

veliki strumf

pre 2 godine

Не верујем шта ради овај Радоњић! Шта је он умислио, да је Кари, Дурент??? Тројке скандалозних 1/8, изгубљене лопте, везе нема и све он шутира и лопта код њега. И овај бре тренер, јел он слеп??? На 72-70 пар очајних напада, фаул на скоку за бацања, допуштена контра.

šone

pre 2 godine

Шоне, Нешто с математиком,и то алгебром,обичним сабирањем и делењем лоше стојиш.Пре доласка Лесора и Вукчевића који не игра просек старости играча Партизана је био између 24 и 25 година.Просек старости играча ФМП је 23 године.И то без навођења оних играча,млађих,који су регистровани за ФМП а не играју или врло ретко.Понови поново ту рачуницу.
(Jovan, 12. februar 2022 20:05
Tebi ocigledno ne ide sabiranje, Partizan je mladja ekipa, prosek je bez Tristana 24,13, FMP preko 25

Simbad

pre 2 godine

Cela strana petorka u jednom trenutku, uz četiri tamnoputa igrača u Partizanu. Lesor zadnje pojačanje iz EL definitivno im je glavni igrač. Šta li bi bez njega tek bilo? Znači još jedan bivši Zvezdin igrač, koji je postao igrač, kao i Panter u Zvezdi (dovedeni sa rezervne klupe, Panter mislim da nije bio ni u 12).

Ako se ozbiljnije povredio Džons u ovom zadnjem napadu, biće to velika pomoć za Partizan u drugom poluvremenu. Za sada FMP igra odlično, potpuno zasluženo vode protiv duplo jačeg tima.

Ako neko zna neka potvrdi, ali mislim da Obradović i Panter koštaju kao svih 12 igrača FMP-a, plus stručni štab i svi zaposleni u klubu, naravno sa svim doprinosima državi.

Za kraj, neka pobedi košarka.

Milovan

pre 2 godine

Koje su ovo muke Tantalove, ovo je tesko gledati, protiv Radonjica, Nerandzica, Tasica...ne moze Partizan protiv iole ozbiljne ekipe koja ima pismenog trenera na klupi, ne vredi...

Rumeniloooo

pre 2 godine

Eh, kad voditelj na hrvatskoj Areni kaže "Rešili momci u narančastom da ostave svoj trag, ali ni to im nije dovoljno da se Partizan odlepi..."

Šta reći više, uobičajena situacija, 5 protiv 8 Partizana i ona trojica u drugačijim dresovima su im uvek najubolji pojedinci.
(Lajavi krelac, 12. februar 2022 20:39)

Ej i oni ljudi ne veruju sta se svira i to otvoreno pricaju, nema uvijanja u foliju. Teska kradja u korist Partizana

Navegante

pre 2 godine

Ali Mur koji nogom pokusava da zaustavi asistenciju, hah ko ih samo sastavi ovakve, naravno Izundu prikucava. Mrka kapa za instituciju ovde.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Bubreg me boli i nemam živaca da komentarišem ali koji je razlog da ovi sa Arene sport puštaju reklame umesto uživo utakmice?! Javašluk neviđeni!

Ajgor

pre 2 godine

Partizanovi milioneri se umorili.
Igranje prejakog Evrokupa i to po 3 evro utakmice nedeljno ostavilo je traga...
Drugo je EL. Tamo timovi imaju puno vremena za odmor, pa je Zvezdi lakše.

Doktor

pre 2 godine

Ovo je tolika sramota, da je tesko naci reci. Ovo je Partizan koji ne moze da odbrani nista. Panter i Ledej ne bi smeli napraviti ni jednu glupost a oni danas dominiraju. Ne znam kako ce taj Tasic od sramote.... Najpre je udario Madara pa Lesora. Ovaj drugi je naseo. To je zalosno. Oni su dobili instrukcije da provociraju. Bas zalosno od ekipe FMP. Mi stvarno moramo poceti igrati odbranu i ne gresiti, makar ne toliko. Kako mislimo osvojiti Evrocup?Brine sto u ovim segmentima nema vidljivog napretka. Jesu li oni uopste pripremali utakmicu. Velika mi je zelja da saznam zasto toliko grese? Ovo se jednostavno ne da gledati. Strasno.

Partlidžan

pre 2 godine

Žali bože para... Dovoljna mi je bila akcija Dzons i Izunu gde Lesor pliva kroz vazduh. Danguba je prešao igricu. Kako se on jadan raduje kada Partizan uhvati loptu pod košem, kao dete na Kinder jaje.

Zvezdale

pre 2 godine

Hohoho, hihihi, Karla Hajnca Rumenigea, "vrhunskog strucnjaka ali uvek sa najskupljim timovima" ubijaju deca od 18 godina, prvo iz Mege sad iz Fmp-a...

goran

pre 2 godine

Da li sudije vise nije sramota da navlace I za Zvezdu I za Partizan?Poluvreme Partizan ima 10 bacanja vise u egal utakmici.Do kraja ce imati 25 do 30 vise od domace ekipe.Kad su vec ulozene velike pare u blizance red je da to I pokazu, a ne da I sudije navlace za njih.

Max

pre 2 godine

@Keynes
U strahu su velike oci ali druze vi jos ne shvatate da imate jaci tim od Zvezde. Samo bi Kalina mogao da igra kod vas i eventualno Volters.
Zvezdina prednost moze da bude vise jakih utakmica ali to povlaci i veci umor, a ostalo je sve na vasoj strani. Od trenera pa do igrackog kadra.
Zvezda pre svega nema centra i beka a ostalo se krpe i samo na nenormalno pozrtvovanje izvlace.

Jovan

pre 2 godine

Друга четвртина.И даље најбољи играч Партизана Кољеншић.Бриљира просто.Лесор по 4 или 5 секунди у рекету,кад је Партизан у нападу,судије неме.Кад Лесор у нападу у рекету има лопту готово увек први одгуривањем лактовима или раменима прави фаулове у нападу,а само 1 су му свирали.Залетања Партизанових играча кад су у нападу у тело играча ФМП који обема ногама стоји у месту,и судије фаул одбране.И после кажу да не важи Партизану-ништа без судија.

Rumeniloooo

pre 2 godine

Boze Koprivica drzi ruku Pavicevica i sudija mu svira dva bacanja Koprivici i naravno najboljem igracu trenutno 3 licna greska. Ovo sudije resavaju u korist "jeftitnog" partizana. Bravo za Fmp,Megu i Igokeu, sa malo para prave zavrzlame milionerima, da nije sudija bila bi druga pesma

оће то

pre 2 godine

Ево их збуњени навијачи ФМП-а, никада их више није било у историји него у последњих 10-11 година. Свуда их има осим у дворани. Јадни и бедни мучници мучени…

panter pudlica

pre 2 godine

Nema ništa od ovog Partizana. Kada nama kliničke ekipe (mefa, fmp) slupaju po 50 poena za poluvreme, kakva je to odbrana Željko?! Kako te bre čoveče više nije sramota, to je postalo konstantna pojava. Šta ti radiš sa tim igračima na treningu, kojim jezikom im pričaš kada te ne razumeju?!
Zato Dule nije dovodio zvezde, već ratnike i igrače koji mogu da igraju ono šta on želi. Gledao sam pre neki dan Partizan Efes 2010. Ono je prosto bila milina gledati te napade, sa po 4 bloka iz jednog napada. Svaki igrač je znao ko šta igra i gde treba da se kreće. Ovo danas je komedija! Lakrdija!

genjja

pre 2 godine

Kakav faul partizan treba da napravi da bi fmp dobio slobodna bacanja?!! Da otkine glavu, ruku?? Sa druge strane leptir udari lesora odmah slobodno bacanje!!!

dex

pre 2 godine

Nadam se da FMP ima u vidu i naše penzionere. Ne smem ni da pomislim koga će dovesti ako i od FMP-a izgube. Ima odmah da im se uzme ovo što su sada dobili da bi se Partizan još pojačao. Do kraja godine će im budžet probiti 25 miliona.

šone

pre 2 godine

Puni drzavni projekat bravo klinci
(!!!, 12. februar 2022 19:19)
Moras da pojasnis na koje klince mislis. Partizan je mladja ekipa od FMPa. Od Partizana su u ABA mladja ekipe samo Cibona i Mega.

badjo

pre 2 godine

@max Samo Kalina i Volters bi mogli da igraju u ovom Partizanu? Znaci menjao bi Pefija za Mura, Mitrovica za Koprivicu, Holinsa za Trifunovica, Vajta za Smajlija, Ivanovica za Madara? Jedino ko je egal su Panter i Dobric, Kalina i Ledej, na svim ostalim pozicijama je Zvezda jaca, osim prvog centra.

Doktor

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem. Stari Partizan. Gubimo lopte, skacu nam ofanzivno i sto je najgore mi se ne mozemo odbraniti. Svaki napad primamo kod. To je stvarno nevjerojatno. Ja nemam reci

Keynes

pre 2 godine

Zagrevanje protiv 2. tima, pa da vidimo gde smo protiv 1. tima u KRK i posle u Abi. Iako su komsije iz pregradja favoriti, nesto mi tesko da poverujem da mogu bas 2 puta zaredom da nas dobiju u tako kratkom periodu + 3 puta zaredom ukupno ove godine. Tako da ocekujem 1 pobedu Partizana. Da li u Abi, da li u finalu KRK ne znam... Ne znam ni sta bi nam vise znacilo. Iako je kup trofej, u Aba ne bi valjalo da budemo treci i igramo protiv Buducnosti 2 meca u Morači. Zato je jako vazno da se bude drugi. Prvo mesto je izgubljeno definitivno porazom od Mege.

tamoneko

pre 2 godine

@keynes

Sve i da dobijete Zvezdu u ABA, bićete treći u ligi.
Morate da dobijete Budućnost u Podgorici, plus ona da kiksne negde do kraja, pa ste tek onda drugi.

A vas čeka i Ljubljana.

windfucker

pre 2 godine

Koji bre partizan???Gledamo fmp,fantasticne mladice,koji ne sme da pobede,vow vow!
(Red, 12. februar 2022 21:01)

Kad Zvezdas kaze da FMP ne sme da pobedi u nekoj utakmici hahahah

vlado

pre 2 godine

Voleo bih da mi navijaci zvezde,posto su se ovde sjatili kao da igra njihov klub,da mi kazu konkretno gde su sudije ostetile fmp.Jel kada su sudije sudile Panteru faul nad Dzonsu prilikom cistog izbijanja lopte,ili kada igrac fmp nogom izbija loptu u aut prilikom driblinga Pantera,a sudije izmisljaju mrtvu loptu.Hocu samo tacne slucajeve,bez ovih lupetanja balavurdije polupismene.

Hazar

pre 2 godine

Utisak utakmice ŽOC. Imaš 9 titula prvaka Evrope, 10 puta skuplji tim, sudije blago na svojoj strani i nije te sramota da konstantno prigovaraš sudijama. Vreme je za penziju.

право име и презиме

pre 2 godine

Будимо поштени,нико другачији исход није очекивао.Било навијач Партизана или симпатизер,или навијач ФМП или симпатизер ФМП.Чим је објављена судијска екипа са Кољеншићем као главним судијама,сви смо знали да ће бити жестоке крађе у корист Партизана.Знамо да кољеншић и поштено суђење никако не иде у логичну реченицу.Како оно Желимир рече да су пријатељи,пријатељ Бокан му послао човека од поверења и обавио задатак.Сада следи 5 изјава тренера Партизана о његовим визијама.Али "поштено суђење" он неће коментарисати.Побогу,па то је нормално да се краде за Партизан,и у Еврокуп и у АБА.А кад Партизану судије оштете за 1 лопту или 1 фаул било где,то је кукање на судије до неба.Дуже време напомињем,видим многи не верују,али се вратио комплетан Партизанов систем у време сарадње жутих и СПС,имају КСС,спортске новинаре,коментаторе,већи број судија сада него тада,делегате,комесаре.Једино је боље што још нисмо имали информације о гепековању судија и пребијању судија у судијској свлачионици на полувремену.Жалосно,али тако је.Тотална нерегуларност и дрске пљачке судија пред тв гледаоцима.Сви виде,а надлежни се уграђују,часте и ћуте.Чувају своје фотеље,позиције,џепове.

windfucker

pre 2 godine

Koprivica 9 poena 11 skokova od toga 8 u napadu, 3 asistencije i 4 blokade za 22 minuta, momak ima 21 godinu ovo mu je prva ozbiljna sezona, steta sto nije vec treca ali za 2-3 godine mogao bi postati uz Jokica odlican bekap centar reprezentacije

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Kod Partizana stranci 61 poen, samo 2 domaća igrača postizali koševe!
(cukce, 12. februar 2022 21:04)

Gresis. Panter nije stranac. Covic mu sredio drzavljanstvo. Kao sto je i FMP nazvao kako je hteo.

cukce

pre 2 godine

Kod Partizana stranci 61 poen, samo 2 domaća igrača postizali koševe!
(cukce, 12. februar 2022 21:04)

Gresis. Panter nije stranac. Covic mu sredio drzavljanstvo. Kao sto je i FMP nazvao kako je hteo.
(Gazda Dojkan, 12. februar 2022 21:15)

Kao što je i ugasio Partizan, može mu se!

DžejAr65

pre 2 godine

Utisak utakmice ŽOC. Imaš 9 titula prvaka Evrope, 10 puta skuplji tim, sudije blago na svojoj strani i nije te sramota da konstantno prigovaraš sudijama. Vreme je za penziju.
(Hazar, 12. februar 2022 20:22)
Biće penzija, ali prvo deseta titula, panteru!
(terza1., 12. februar 2022 22:00)
ha,ha pa vi ni Aba ligu ne možete da uzmete

Sin_co

pre 2 godine

Ima li što lepše od ovoga? Pobediš FMP, a "delije" dođu da plaču u komentarima. Pezurativno pominje te Krku, istu onu koju ste vi pobedili u zadnjoj sekundi tako što je njihov trener dobio tehničku. Tišina, možda i uzmete ove godine titulu, ali to je to. Ne blamirajte se po komentarima

realno

pre 2 godine

Znaci od 207 komentara, 169 ostrasnjeni fmpeovci sto se ne javljaju za najnepostenije suđenje ove sezone a da ne pricam sto fmp2 pritom svaku sezonu pocne sa 0-2 skorom. Ali bitno oni imaju primedbe.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Bubreg me boli i nemam živaca da komentarišem ali koji je razlog da ovi sa Arene sport puštaju reklame umesto uživo utakmice?! Javašluk neviđeni!

terza1.

pre 2 godine

Utisak utakmice ŽOC. Imaš 9 titula prvaka Evrope, 10 puta skuplji tim, sudije blago na svojoj strani i nije te sramota da konstantno prigovaraš sudijama. Vreme je za penziju.
(Hazar, 12. februar 2022 20:22)
Biće penzija, ali prvo deseta titula, panteru!

Doktor

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem. Stari Partizan. Gubimo lopte, skacu nam ofanzivno i sto je najgore mi se ne mozemo odbraniti. Svaki napad primamo kod. To je stvarno nevjerojatno. Ja nemam reci

Rajko

pre 2 godine

Nisam gledao od pocetka ali sudije ne da ne sviraju za Part.,vec ocigledno vuku za domace,ogradjujem se za prvo poluvreme.
(kralj, 12. februar 2022 20:30) Nadaleko ste vi poznati po objektivnosti kao navijaci,nema sta.Ovo je sramota za vas kao tim sa milionima upumpanim u ovaj projekat.Nebitan je rezultat,Zvezda samo treba da izgubi kod vas sa manje od 15 i prva je ,radi se o vasoj nemoci jer bi ovo izgubili da je bilo sudijske pravde u poslednjoj cetvrtini.Ma vi uopste niste ni dobri,samo na halabuku i juris dobijate utakmice! Bitno je da ste unakazili Split koji je dosao sa 7 igraca i mocnu Krku .

Lajavi krelac

pre 2 godine

Ех, све је јасно кад ви гледате хрватску телевизију и цитирате хрватске коментаторе…
(оће то, 12. februar 2022 21:04)

Nemamo svi Arenu, pa se snalazimo strimovima. Ali to objasniti grobaru...

Globtroter

pre 2 godine

Meni je najveći utisak da FMP ima stariji tim od Partizana, verovali ili ne. Ne znam da li se to ikada desilo poslednjih 25 godina.

Inače lepo je videti ih kako ginu, a na kraju izgubili. U ovoj utakmici su se istrošili više nego u prethodnih 5 utakmica. Zato sledi nekoliko poraza u narednim nedeljama.

Lajavi krelac

pre 2 godine

Eh, kad voditelj na hrvatskoj Areni kaže "Rešili momci u narančastom da ostave svoj trag, ali ni to im nije dovoljno da se Partizan odlepi..."

Šta reći više, uobičajena situacija, 5 protiv 8 Partizana i ona trojica u drugačijim dresovima su im uvek najubolji pojedinci.

Серби, народ најстарији!!!

pre 2 godine

Да ли је могуће да се овако очигледно краде. Срамота, жао ми је ових младих момака из ФМПа заслужили су победу. Надам се да ће се ово партизанима вратити када се најмање буду надали. Што се тиче обрадовића он је одавно прошлост, то и он сам зна, срећа сви остали не знају.

Antifašista

pre 2 godine

Ovakva sudijska krađa odavno nije viđena. Oba centra FMP po 5 ličnih. Barem pola od toga nije bilo ni blizu faula. Kakva sramota za ove što kao vrede 20 miliona.

Doktor

pre 2 godine

Cestitamo od srca. Narocito zbog Trife i Balse. A Mur je posebna prica. I Madar ima dobar sut i trebao bi ga vise koristiti. Nije mi jasno zasto Glas bar malo nije menjao Pantera. Vukcevicu dati sansu, pa sta bude. Ubedjen sam da ce biti dobro.
Srecno moj Partizane.

Loznica

pre 2 godine

Ovakva sudijska krađa odavno nije viđena. Oba centra FMP po 5 ličnih. Barem pola od toga nije bilo ni blizu faula. Kakva sramota za ove što kao vrede 20 miliona.
(Antifašista, 12. februar 2022 20:53)

Zato ih vi dobijate bez bacanja i ličnih. Godinama!!!

ghh

pre 2 godine

Voleo bih da mi navijaci zvezde,posto su se ovde sjatili kao da igra njihov klub,da mi kazu konkretno gde su sudije ostetile fmp.Jel kada su sudije sudile Panteru faul nad Dzonsu prilikom cistog izbijanja lopte,ili kada igrac fmp nogom izbija loptu u aut prilikom driblinga Pantera,a sudije izmisljaju mrtvu loptu.Hocu samo tacne slucajeve,bez ovih lupetanja balavurdije polupismene.

Evo samo 2 koje su odlučili na kraju, Lesor izbacuje loptu u aut, lopta za partizan, i 8 sekundi Mura na prenosu lopte.

deki 27

pre 2 godine

Partizan je dobio na kvalitet pre svega Mura koji je na kraju imao nekoliko odlicnih poteza. Sto se tice sudjenja, bilo je ocekivano s obzirom na imena ekipa, nije bilo kardinalnih gresaka "samo " sto domaca ekipa napravi 5 faula za 3 minuta. Cilj je ostvaren, upisana pobeda samo ja ne vidim razog za zadovoljstvo navijaca Partizana. Ovakvom igrom nemaju sta da traze protiv Zvezde u Podgorici i Ljubljani a EK ostace zelja pusta

tamoneko

pre 2 godine

@keynes

Sve i da dobijete Zvezdu u ABA, bićete treći u ligi.
Morate da dobijete Budućnost u Podgorici, plus ona da kiksne negde do kraja, pa ste tek onda drugi.

A vas čeka i Ljubljana.

todos

pre 2 godine

Da nije one strelice sa zapisničke klupe i Mura, izgubili bi realno. Loša igra. Koliko je Panter šutorao za tri poena, i koliko je pogodio? Ne piše nam se ništa dobro.
Realno zvezda je klasa iznad nas. Mora da priznamo, hteli to ili ne.

Max Von Sidow

pre 2 godine

Jedva. Porodili pobedu. Mur, covek od 180 cm, napadac ubica, igrao 1 na 5 protiv FMP-a, u redu dobio je i blok ponekad. Pokazao je kako je kosarka u stvari jednostavna igra. Kao da sam gledao basket 2 na 2, mislim, taj princip.

Sve vise mi je smor ova liga Zvezdinih filijala. Non stop igramo protiv ekipa koje protiv nas daju 200%. Ono, ako nas ne dobiju idu na dozivotnu robiju. Zvezda uzela pod svoje sve tri iz nase lige, a od prosle godine pridodala i Igokeu. Nekad dobiju, ali kad treba uvek se elegantno sklone.
Nismo mi losi ove godine, cak i jaki, ali protiv nas idu djonom i ocnjacima. Imali smo i mi poneku filijalu, ali znali smo ponekad i da im vratimo i red je. Ova gazdarica svojim filijalama ne daje nista. Postoje i moraju biti sretni da mogu da joj udovolje.

Rumeniloooo

pre 2 godine

Eh, kad voditelj na hrvatskoj Areni kaže "Rešili momci u narančastom da ostave svoj trag, ali ni to im nije dovoljno da se Partizan odlepi..."

Šta reći više, uobičajena situacija, 5 protiv 8 Partizana i ona trojica u drugačijim dresovima su im uvek najubolji pojedinci.
(Lajavi krelac, 12. februar 2022 20:39)

Ej i oni ljudi ne veruju sta se svira i to otvoreno pricaju, nema uvijanja u foliju. Teska kradja u korist Partizana

zokii

pre 2 godine

Najbolji je komentar hrvatskog komentatora na Areni: "Ne treba uopste pitati cija je lopta,znamo cija je :)))))
(poligraf, 12. februar 2022 20:38)
Hrvatski komentator i navijači FMP crvene zvezde se slažu ,da li još nekom nije jasno za čije interese igra FMP CZ,i gde su njihovi pravi navijači.

Sportski pozdrav i za navijače FMP CZ i za hrvatske komentatore.

оће то

pre 2 godine

Eh, kad voditelj na hrvatskoj Areni kaže "Rešili momci u narančastom da ostave svoj trag, ali ni to im nije dovoljno da se Partizan odlepi..."

Šta reći više, uobičajena situacija, 5 protiv 8 Partizana i ona trojica u drugačijim dresovima su im uvek najubolji pojedinci.
(Lajavi krelac, 12. februar 2022 20:39)
Hvala vam na glasu.
Auuu, kakvo otimanje. Inače, solidan otpor FMP-a u ovim okolnostima.
(Acamar, 12. februar 2022 20:39)
Hvala vam na glasu.
Najbolji je komentar hrvatskog komentatora na Areni: "Ne treba uopste pitati cija je lopta,znamo cija je :)))))
(poligraf, 12. februar 2022 20:38)

Ех, све је јасно кад ви гледате хрватску телевизију и цитирате хрватске коментаторе…

DzoHusafet

pre 2 godine

Ovde su dirigovani komentari po principu copy/paste... Strašno... Nigde nekog košarkaškog komentara koji sadrži bar jednu rečenicu koja analizira igru bilo kog od rivala...

Ljudi... Zaslepljeni ste nekom mržnjom koja nema veze sa sportom!

veliki strumf

pre 2 godine

Људи моји ово је страшно шта суди КОЉЕНШИЋ! Сва 3 фаула и то сва 3 непостојећа у 4/4 до сада за ФМП он је сам досудио. Чак се и ова двојица осталих судија смеју шта човек ради! А на сваком снимку се јасно види да није било ф од фаула. Срамота жива! Дајте им ту титулу без игре, да не гледамо више ову срамоту од пљачке.

Andjus

pre 2 godine

Ko pazljivo prati tekme Aba lige bez klubaske ostrascenosti mora da konstatuje skandalozno sudjenje, neregularni kriterijum generalno, i to na mnogim tekmama gde na silu forsiraju favorite na papiru. Zbog toga je liga izgubila kredibilitet, a prvak, ma koji tim bio, sluzi za sprdnju u EL. Gubljenje vremena je ove tekme komentarisati i loziti se mnogo. Ipak mora da se kaze da je Part igrao bez Alekse i Smajlija, ali 4 mlada igraca - Smajli, Balsa, Trifa i Tristan zavredjuju paznju, i rad sa Zeljkom ce, nadam se, napraviti od njih solidne igrace za repku.
(Demar Derozan, 12. februar 2022 23:17)

Vidim košarku nisi gledao 2000-ih kad je guran jedan klub a sprdali se sa njim u EL pogotovo period 2002-2007

Batko

pre 2 godine

Da li sudije vide šta igrači Radničkog Basketa rade pri izvođenju slobodnih bacanja? Ukrste ruke između sebe kao da igraju kolo,naravno preko igrača Partizana. Ja znam da navijači FMP-a večeras navijaju za Radnički Basket,ali budite malo realni.
(dejan, 12. februar 2022 20:00)


Tugo, pa ti ne znaš ko vas...?
Mora da ti je pakao od života. Izdrži !!!

super

pre 2 godine

Jel bila tehnicka treneru u zadnjoj sekundi, jel nestalo struje u zadnjoj cetvrtini , jel bio cetvorokorak........?
(Bizon, 12. februar 2022 21:14)e dobar ti nadimak... trebalo si poslušati Arena hrvatskog reportera ne Edina i Koleta koji ne smeju da pisnu na sudijske greške tokom cele utakmice!dobra vam taktika ove sezone uložili 15miliona evra u igrače i u sudije...

Radonja car

pre 2 godine

Svaka čast Zoranu Saviću i Željku, da nisu doveli Amerikanca iz Kine sa albanskim pasošem, ko bi rešio utakmicu protiv Tasića, Nerandžića i Radonjića.

aje!

pre 2 godine

sudije bas pomažu partizan onako napredno i sasvim očekivano...
(Marko, 12. februar 2022 19:25)

Bolje da ćutite, onu sramotu protiv Krke teško da neko od sudija može da ponovi.

Milovan

pre 2 godine

Koje su ovo muke Tantalove, ovo je tesko gledati, protiv Radonjica, Nerandzica, Tasica...ne moze Partizan protiv iole ozbiljne ekipe koja ima pismenog trenera na klupi, ne vredi...

Rumeniloooo

pre 2 godine

Samo jedno da se napise: CESTITAMO SUDIJAMA NA POBEDI PARTIZANA!!!! lep naslov i ispravan. Ovo je jos jedna sramota, upumpali se milioni i jos se ovako navlaci.

zemunski kej

pre 2 godine

Cini se da Obradovic ima prvu postavu a i drugu i da polako prestaje da koristi neke igrace.Primetno je da ne igraju sve utakmice sa istom energijom ,one u Evropi i ove u ABA ligi . FMP solidan i borben da su resili Mura pobedii bi jer im je na levi uzlaz dao 10 koseva,

bobo mk

pre 2 godine

Dusko Vujosevic je Dr Mr kosarke za Zeljka Obradovica...shvatih to ove godine!!!
(Dejan, 12. februar 2022 20:45)

Nema neke bitne razlike, sistem decenijama je isti.
Sudije "najure" protivničke centre i onda je ispod koša promaja... ponavlja se i ove godine.

Igor

pre 2 godine

Dusko Vujosevic je Dr Mr kosarke za Zeljka Obradovica...shvatih to ove godine!!!
(Dejan, 12. februar 2022 20:45)
Dule Vujošević je odličan trener,ali zaista niko u Evropi nije za poređenje sa Željkom.Čovek je bio 9 puta šampion Evrope.

Nemanja Djuric

pre 2 godine

Komentara o sudjenju ne bi bilo da ih je Partizan pogazio 20 razlike. Navijaci fmpea(crvene zvezde) koji su se ovoliko sjatili na ovo, sjatili su se samo iz razloga jer moraju da operu sebe i skandal o suspenziji sudija posle ut sa Cedevitom i o toj tehnickoj protiv Krke. Ocigledno je da zvezda i njeni navijaci imaju komentar za Partizan samo kada im je potencijalna pretnja, kao sto je slucaj ove sezone kao u kosarci tako i u fudbalu. Jedina ekipa koja moze ozbiljno da ugrozi drzavni projekat je Partizan i zato su svi protiv njega.

Gol

pre 2 godine

FMP ne zna da igraju protiv budućeg finaliste Evrokupa sa sve trojicom u narandžast9im dresovima.

Grobosi, pa vama sudije pomažu da dobijete FMP i Šljonsk, a vi maštate o finalu Evrokupa???

QQ, majko, nije ni čudo što su cene skočile u nebo, treba još puno miliona opet da se sipa u državni projekat.
(NastyB, 12. februar 2022 20:49) # Li

Pojedi se od muke hihihi

2CRAZY

pre 2 godine

Pade mi na pamet koliko je ABA liga jaka, kad cak i Partizan koji ima evroligaske igrace, pa se muci protiv raznih timova poput fmp-a i mege, a dere tamo neke evrokup ekipe... zaista nam je jaka liga, pun pogodak sto je napravljena da tako kazemo balkanska liga.

Djovani

pre 2 godine

Bilo bi dovro da ovaj Bryce Jones potpise za Zvezdu sljedece godine. Dobar igrac mislim da bi bio koristan.
(vasavlada, 12. februar 2022 23:46)

Je l nesto placate ili samo da potpise papir da je presao iz drugog u prvi tim?

+41

pre 2 godine

Ljudi u crnom tj narandžastom su bas počeli da kradu za partizan
(Dzoni, 12. februar 2022 20:12


Alooo bolesniciii...sudili nam 10 faula u napadu

kralj

pre 2 godine

Kad se skupe gani pa ponavljaju sudjenje pa sudjenje,da nisam gledao drugo poluvreme,pa da poverujem,prvo nisam gledao.Dovoljno je sto su svirali dve Panteru,gde se na usporenom vidi da su ciste lopte,pa neki nebulozni faulovi u napadu,Trif.sutira za tri,ovaj iz Fmp ceo skace na njega,naravno nema faula,tako da ne lupajte,a igrakog Part.mi se ne svidja ali nadam se da ce da se posloze do plej ofa.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Зар толико државних милиона да би се опљачкао један српски клуб, мада није то ништа ново да партизани пљачкају по Србији....

zdravko

pre 2 godine

Znam daje tebi u glavi ne radnicki nego nole smit jedan I nole smit dva. Pratim kosarku dugo ali vaku ociglednu kradju nisam vidio. Onog sudiju treba pod hitno suspendovati. Covek izmisjias nepostojice faulove protiv efmpa oduzima tri viste lopte kad efmpe I'ma plus sedam I dase odlepi od partizana.

NastyB

pre 2 godine

FMP ne zna da igraju protiv budućeg finaliste Evrokupa sa sve trojicom u narandžast9im dresovima.

Grobosi, pa vama sudije pomažu da dobijete FMP i Šljonsk, a vi maštate o finalu Evrokupa???

QQ, majko, nije ni čudo što su cene skočile u nebo, treba još puno miliona opet da se sipa u državni projekat.

kukuruz liga bez briga

pre 2 godine

Partizanovi milioneri se umorili.
Igranje prejakog Evrokupa i to po 3 evro utakmice nedeljno ostavilo je traga...
Drugo je EL. Tamo timovi imaju puno vremena za odmor, pa je Zvezdi lakše.
(Ajgor, 12. februar 2022 19:41)

Da, 2 lake pobede sudija u sloveniji, nema sta, najbolji ste u kradji i gostovanjima na jutarnjem i kmecanju

Red

pre 2 godine

Wow, u kom broju FMP 1 navijaci gledaju Partizan! Wow!!!
(ivann21, 12. februar 2022 20:53) #

Koji bre partizan???Gledamo fmp,fantasticne mladice,koji ne sme da pobede,vow vow!

Magistarodkosova

pre 2 godine

Sudiski masakar! Sramota je ovo!
(Borky, 12. februar 2022 20:41)
Jel baš masakar?Ahahahaha kakvih nepismenih panjeva ima pa ovo je smehotres…

Priko

pre 2 godine

Gledao sam utakmicu.i ne vidim nesto da je sudjenje odlucilo pobednika.kriterijum je bio ujednacen.pustili su da se igra malo ostrije.i ovi komentari mrznje i budzeta imladosti starosti..i trenera..i limenki.i fmp2.fmp1..ma dojadise vise..nema nikakvog kossrkaskog komentara..ssmo budzet..limenke..kradja.ma same budalastine..razumem da navijaci zvezde zele poraz partizana i obrnuto..ali kad citam komentare vidim toliko mrznje..histerije..zlobe..pomislim da su neki za doktora..sta ima tu da se kaze pobedio partizan i to je to.

Ajgor

pre 2 godine

Partizanovi milioneri se umorili.
Igranje prejakog Evrokupa i to po 3 evro utakmice nedeljno ostavilo je traga...
Drugo je EL. Tamo timovi imaju puno vremena za odmor, pa je Zvezdi lakše.

Partizanovac

pre 2 godine

Ja ne znam da li jos neko gleda Arenu gde komentarise hrvatski komentator ali toliki neprofesionalizam nisam, skoro, video. Na stranu sto sudije, ocigledno, vuku na stranu Partizana, ne prestaje da neumesno komentarise sudijske odluke, da se podrugljivo smeje i bukvalno, vredja ih, i komentarise kako imaju svoj sou. Sta je bre ovo, da li je moguce da sebi daje toliko pravo da jedan “profesionalac” ovako pristrasno komentarise, ja stvarno ne mogu da shvatim?

PP aparati i drmanje

pre 2 godine

Simpatična ekipa FMP-a je izgubila već onog trenutka kad je njen gazda odlučio da zabrani publiku Partizanu. Takav bezobrazluk mora biti kažnjen u sportu, pa je tako i bilo.

King

pre 2 godine

Dusko Vujosevic je Dr Mr kosarke za Zeljka Obradovica...shvatih to ove godine!!!
(Dejan, 12. februar 2022 20:45)

Dobar pokušaj panteru , hahah

šone

pre 2 godine

Puni drzavni projekat bravo klinci
(!!!, 12. februar 2022 19:19)
Moras da pojasnis na koje klince mislis. Partizan je mladja ekipa od FMPa. Od Partizana su u ABA mladja ekipe samo Cibona i Mega.

veliki strumf

pre 2 godine

20 пута већи буџет, невиђена помоћ судија, глупа одлука тренера ФМП да од 5 мин до краја до минут и по пред крај игра зону на којој су примили кош у сваком нападу (пробаш 1, пробаш 2 напада тако да браниш, видиш да те лако пробију и ти не одустајеш. Још у претпоследњем нападу судије нису судиле чистих 8 секунди. Ово навлачење судија је за доживотну забрану! Партизан везе нема!

Realan

pre 2 godine

Cini se da Obradovic ima prvu postavu a i drugu i da polako prestaje da koristi neke igrace.Primetno je da ne igraju sve utakmice sa istom energijom ,one u Evropi i ove u ABA ligi . FMP solidan i borben da su resili Mura pobedii bi jer im je na levi uzlaz dao 10 koseva,
(zemunski kej, 12. februar 2022 21:45

A meni se cini da se Obradovic prilagodjava protivnicima. Punter je vodja, na njega se racuna uvek. I moram priznati da se nisam radovao njegovom dolasku, bio je igrac koji sam resi nekoliko utakmica, pa ga nema nigde u narednim. Sada je potpuno podredjen timu, odlican. A u napadu uvek neko drugi iskoci kao X faktor. Glas, Koprivica, Zagorac, Lessort, Avramovic, Trifa, Leday, Madar, Smailagic, sinoc Moore... svi su oni bili junaci na nekim utakmicama, nikad ne znas ko ce iskociti.
Ali, ljudi, mi nista osvojiti necemo ove godine. Tim sa prosekom 23 godine ne osvaja titule, barem ne u prvoj sezoni. I meni je to u redu. EC je nas nivo u ovom trenutku (i iduce godine), bolje da smo konkurentni u EC, nego da zavrsimo sezonu u EL u januaru. I mislim da danas postoji par boljih trenera u Evropi od naseg Zeljka, ali on je nas, meni najdrazi. I do neba mu hvala sto se vratio... i sto gura ovu decu

Keynes

pre 2 godine

Zagrevanje protiv 2. tima, pa da vidimo gde smo protiv 1. tima u KRK i posle u Abi. Iako su komsije iz pregradja favoriti, nesto mi tesko da poverujem da mogu bas 2 puta zaredom da nas dobiju u tako kratkom periodu + 3 puta zaredom ukupno ove godine. Tako da ocekujem 1 pobedu Partizana. Da li u Abi, da li u finalu KRK ne znam... Ne znam ni sta bi nam vise znacilo. Iako je kup trofej, u Aba ne bi valjalo da budemo treci i igramo protiv Buducnosti 2 meca u Morači. Zato je jako vazno da se bude drugi. Prvo mesto je izgubljeno definitivno porazom od Mege.

dex

pre 2 godine

Nadam se da FMP ima u vidu i naše penzionere. Ne smem ni da pomislim koga će dovesti ako i od FMP-a izgube. Ima odmah da im se uzme ovo što su sada dobili da bi se Partizan još pojačao. Do kraja godine će im budžet probiti 25 miliona.

Ivan

pre 2 godine

Veliki sam navijac Partizana(kosarkaski najvise),trenirao sam kosarku i neke stvari bi trebalo vidim dobro.Vec 20 godina sam na tribinama,sto Arena,sto Pionir.Meni ne moze da bude jasno da najbolji trener evrope,igra uvek ali uvek odbranu na isti nacin,napad bezidejan,oslonjen na individualne sposobnosti pojedinaca.Odbrana konstantno stvara hendikep po nasu ekipu a po ekipu protivnika predstavlja prednost.Lako se citamo u napadu.Nacin izmena je krimi vec duze vreme.Sa ovolikim fondom igraca,koji su jako dobri,pogotovu za ekipe tipa FMP i Mega,ne smemo da se vadimo na umor.Sa ovom ekipom treba da meljemo ovakve ekipe.Na prste jedne ruke mogu da nabrojim utakmice koje smo dobro odigrali.A na prste obe ruke i noge mogu da nabrojim utakmice gde smo veoma lose odigrali,najvise krivicom Zejka i strucnog staba.Neka nam je Bog u pomoci(mislim na navijace Partizana) da ce se Zeljko dozvati pameti i vratiti se da bude ono sto je nekada bio.Sportki poz

pajo

pre 2 godine

taman kad treba sudije poguraju. sudije ladno dopuste prenos lopte duze no sto je dozvoljeno i iz toga napada partizan ode na cetiri razlike i onda cao vidimo se.

Sofronije

pre 2 godine

Da li sudije vide šta igrači Radničkog Basketa rade pri izvođenju slobodnih bacanja? Ukrste ruke između sebe kao da igraju kolo,naravno preko igrača Partizana. Ja znam da navijači FMP-a večeras navijaju za Radnički Basket,ali budite malo realni.
(dejan, 12. februar 2022 20:00) # Link komentara


Možda bi to radili i igrači Partizana, ali ne mogu, jer FMP nikako da stigne do slobodnih bacanja.

Demar Derozan

pre 2 godine

Ko pazljivo prati tekme Aba lige bez klubaske ostrascenosti mora da konstatuje skandalozno sudjenje, neregularni kriterijum generalno, i to na mnogim tekmama gde na silu forsiraju favorite na papiru. Zbog toga je liga izgubila kredibilitet, a prvak, ma koji tim bio, sluzi za sprdnju u EL. Gubljenje vremena je ove tekme komentarisati i loziti se mnogo. Ipak mora da se kaze da je Part igrao bez Alekse i Smajlija, ali 4 mlada igraca - Smajli, Balsa, Trifa i Tristan zavredjuju paznju, i rad sa Zeljkom ce, nadam se, napraviti od njih solidne igrace za repku.

Simbad

pre 2 godine

Namešteno, kada je FMP pobedio Partizan.

A i sudije, Dalas Mur uvek pravi korake, na svom prvom koraku, ali njemu ne sude, a sude onom iz FMP-a na 3 minuta pre kraja.

Partlidžan

pre 2 godine

Žali bože para... Dovoljna mi je bila akcija Dzons i Izunu gde Lesor pliva kroz vazduh. Danguba je prešao igricu. Kako se on jadan raduje kada Partizan uhvati loptu pod košem, kao dete na Kinder jaje.

montoya

pre 2 godine

Mora ovo mnogo bolje, iako smo pobedili bilo je na misice i individualni kvalitet. Bez potcenjivanja FMP, smatram da bi Partizan ovakve ekipe trebao da gazi sa 20+ razlike.

Markobg

pre 2 godine

Bilo bi dovro da ovaj Bryce Jones potpise za Zvezdu sljedece godine. Dobar igrac mislim da bi bio koristan.
(vasavlada, 12. februar 2022 23:46)

Jonce ima kvalitet samo za aba ligu.Zamisli da u Evroligi onako sitan naleti na jednog Kalatesa,Vasu Micića.Razmontirali bi ga da bi sam kupio kartu u jednom pravcu za Ameriku.
FMP je ekipa skromnih mogućnosti ,trener mlad i odličan motivator i ta sredina je za njega najbolja.Nema prevelikih očekivanja igra se bez pritiska niko neće da ga smeni a evo već 6 izgubljena utakmica u nizu.

veliki strumf

pre 2 godine

Не верујем шта ради овај Радоњић! Шта је он умислио, да је Кари, Дурент??? Тројке скандалозних 1/8, изгубљене лопте, везе нема и све он шутира и лопта код њега. И овај бре тренер, јел он слеп??? На 72-70 пар очајних напада, фаул на скоку за бацања, допуштена контра.

Dušan

pre 2 godine

Ovi je sramotno za kosarku,stidite se "gospodo" iz partizana...Sudije ne treba pustiti iz hale.Vratiće vam se ovo u plejofu,Fuj,ogavni ste!

ja

pre 2 godine

Dangubić, Zagorac, Mur, Kuruc ? Samo zauzimaju mesta nekim novim klincima.
(tomo, 12. februar 2022 20:40)

Jel da da sad sam sebi izgledas bar malo glup?

Frodo

pre 2 godine

Cemu se radujete, nula od igre, sve na individualne akcije
(Koliba, 12. februar 2022 23:13)

Radujemo sve svakoj pobedi Partizan, bez obzira koji je tim s druge strane. Nije bitna ni razlika s kojom se dobija. Sladje je ovako kad je tesan rezultat. Znaci da je protivnik usao silno morivisan i sa puno energije u utakmicu. Cak bi mi se vise svidjalo da je bilo samo 1 poen razlike. Da individualan ucinak je presudio i to jeste draz velike pobede nad protivnikom. Jedino se ne radujemo kad razbijemo protivnika, tada imamo samo postovanje prema njemu, jer nije uspio da parira Partizanu.

Max

pre 2 godine

@Keynes
U strahu su velike oci ali druze vi jos ne shvatate da imate jaci tim od Zvezde. Samo bi Kalina mogao da igra kod vas i eventualno Volters.
Zvezdina prednost moze da bude vise jakih utakmica ali to povlaci i veci umor, a ostalo je sve na vasoj strani. Od trenera pa do igrackog kadra.
Zvezda pre svega nema centra i beka a ostalo se krpe i samo na nenormalno pozrtvovanje izvlace.

Svi vole loptu da dave...

pre 2 godine

Pogadja po nesto ovaj Mur, ali covek ne vidi da da asistenciju taman da mu zivot zavisi od toga. Neverovatno koliko ne kapira igru covek od metar osamdeset.

linolada

pre 2 godine

Ovakva sudijska krađa odavno nije viđena. Oba centra FMP po 5 ličnih. Barem pola od toga nije bilo ni blizu faula. Kakva sramota za ove što kao vrede 20 miliona.
(Antifašista, 12. februar 2022 20:53)
u pravu si. krka :fmp 16 bacanja za fmp u zadnjoj četvrtini. davno beše taj meč :)

Simbad

pre 2 godine

Cela strana petorka u jednom trenutku, uz četiri tamnoputa igrača u Partizanu. Lesor zadnje pojačanje iz EL definitivno im je glavni igrač. Šta li bi bez njega tek bilo? Znači još jedan bivši Zvezdin igrač, koji je postao igrač, kao i Panter u Zvezdi (dovedeni sa rezervne klupe, Panter mislim da nije bio ni u 12).

Ako se ozbiljnije povredio Džons u ovom zadnjem napadu, biće to velika pomoć za Partizan u drugom poluvremenu. Za sada FMP igra odlično, potpuno zasluženo vode protiv duplo jačeg tima.

Ako neko zna neka potvrdi, ali mislim da Obradović i Panter koštaju kao svih 12 igrača FMP-a, plus stručni štab i svi zaposleni u klubu, naravno sa svim doprinosima državi.

Za kraj, neka pobedi košarka.

оће то

pre 2 godine

Ево их збуњени навијачи ФМП-а, никада их више није било у историји него у последњих 10-11 година. Свуда их има осим у дворани. Јадни и бедни мучници мучени…

panter pudlica

pre 2 godine

Nema ništa od ovog Partizana. Kada nama kliničke ekipe (mefa, fmp) slupaju po 50 poena za poluvreme, kakva je to odbrana Željko?! Kako te bre čoveče više nije sramota, to je postalo konstantna pojava. Šta ti radiš sa tim igračima na treningu, kojim jezikom im pričaš kada te ne razumeju?!
Zato Dule nije dovodio zvezde, već ratnike i igrače koji mogu da igraju ono šta on želi. Gledao sam pre neki dan Partizan Efes 2010. Ono je prosto bila milina gledati te napade, sa po 4 bloka iz jednog napada. Svaki igrač je znao ko šta igra i gde treba da se kreće. Ovo danas je komedija! Lakrdija!

šone

pre 2 godine

Шоне, Нешто с математиком,и то алгебром,обичним сабирањем и делењем лоше стојиш.Пре доласка Лесора и Вукчевића који не игра просек старости играча Партизана је био између 24 и 25 година.Просек старости играча ФМП је 23 године.И то без навођења оних играча,млађих,који су регистровани за ФМП а не играју или врло ретко.Понови поново ту рачуницу.
(Jovan, 12. februar 2022 20:05
Tebi ocigledno ne ide sabiranje, Partizan je mladja ekipa, prosek je bez Tristana 24,13, FMP preko 25

kukuruz liga bez briga

pre 2 godine

Nadam se da FMP ima u vidu i naše penzionere. Ne smem ni da pomislim koga će dovesti ako i od FMP-a izgube. Ima odmah da im se uzme ovo što su sada dobili da bi se Partizan još pojačao. Do kraja godine će im budžet probiti 25 miliona.
(dex, 12. februar 2022 19:45)

Ma 125 miliona, ko sve ovde pise, znaci jezivo!!

badjo

pre 2 godine

@max Samo Kalina i Volters bi mogli da igraju u ovom Partizanu? Znaci menjao bi Pefija za Mura, Mitrovica za Koprivicu, Holinsa za Trifunovica, Vajta za Smajlija, Ivanovica za Madara? Jedino ko je egal su Panter i Dobric, Kalina i Ledej, na svim ostalim pozicijama je Zvezda jaca, osim prvog centra.

Jovan

pre 2 godine

Друга четвртина.И даље најбољи играч Партизана Кољеншић.Бриљира просто.Лесор по 4 или 5 секунди у рекету,кад је Партизан у нападу,судије неме.Кад Лесор у нападу у рекету има лопту готово увек први одгуривањем лактовима или раменима прави фаулове у нападу,а само 1 су му свирали.Залетања Партизанових играча кад су у нападу у тело играча ФМП који обема ногама стоји у месту,и судије фаул одбране.И после кажу да не важи Партизану-ништа без судија.

dejan

pre 2 godine

Da li sudije vide šta igrači Radničkog Basketa rade pri izvođenju slobodnih bacanja? Ukrste ruke između sebe kao da igraju kolo,naravno preko igrača Partizana. Ja znam da navijači FMP-a večeras navijaju za Radnički Basket,ali budite malo realni.

DukiNS

pre 2 godine

Da nije Mura zadnjih pet minuta, bio bi još jedan poraz. I dalje loš protok lopte i slab skok u napadu. Ne bi me iznenadilo da Partizan kiksne u predstojećem Kupu.

Zvezdale

pre 2 godine

Hohoho, hihihi, Karla Hajnca Rumenigea, "vrhunskog strucnjaka ali uvek sa najskupljim timovima" ubijaju deca od 18 godina, prvo iz Mege sad iz Fmp-a...

Strahotni

pre 2 godine

Moras da pojasnis na koje klince mislis. Partizan je mladja ekipa od FMPa. Od Partizana su u ABA mladja ekipe samo Cibona i Mega.
(šone, 12. februar 2022 19:52)

Misli na klince Pantera, Ledeja i Lesora.

Mamatibolesnik

pre 2 godine

Ljudi u crnom tj narandžastom su bas počeli da kradu za partizan
(Dzoni, 12. februar 2022 20:12


Alooo bolesniciii...sudili nam 10 faula u napadu
(+41, 12. februar 2022 20:29)

Vama ili fmp-ju?

badjo

pre 2 godine

Nego, kad ce nam panteri odgovoriti kojih smo 7 igraca doveli nakon prvobitnog rostera? Posto po njima dovodimo igrace nakon svakog poraza cekamo ovaj odgovor.

Batko

pre 2 godine

Ljudi sta je sa Smailagicem?
(Misssko, 12. februar 2022 19:30)

Ugušili ste ga sa Lesorom. Na početku vam je bio najbolji igrač. U paru sa Lesorom teško da može, "vuče ga reket" , a opet ovaj Francuz je klasična 5 i teško da može sa još jednim krilnim-centrom u paru...
Pre će moći sa Kurucom , nego sa Smajlagićem. Sa Ledejom i nekako. Mislim da vam je igra sa dve 4 (Ledej-Smajlagić bila bolja)
Dok Smajlagić "ne pronađe sebe" u takvoj postavci biće toplo-hladno kod vas, tj dok mu Obradović ne pronađe mesto u timu.

Jovan

pre 2 godine

Шоне, Нешто с математиком,и то алгебром,обичним сабирањем и делењем лоше стојиш.Пре доласка Лесора и Вукчевића који не игра просек старости играча Партизана је био између 24 и 25 година.Просек старости играча ФМП је 23 године.И то без навођења оних играча,млађих,који су регистровани за ФМП а не играју или врло ретко.Понови поново ту рачуницу.

nbc

pre 2 godine

SAŠA FRANKFURT, 12. februar 2022 21:05
Koja Zvezda? Taj klub ne postoji. Bar ne onaj za koji ja znam i koji je imao nekada dobrih igrača. Simonović, Kapičić i na kraju su imali i Slavnića. Onda je poslije Slavnića malo životario i onda se ugasio. Pa znali bi za taj klub, u njemu bi naravno svoje mjesto imali i Slavnić i Simonović.

Navegante

pre 2 godine

Ali Mur koji nogom pokusava da zaustavi asistenciju, hah ko ih samo sastavi ovakve, naravno Izundu prikucava. Mrka kapa za instituciju ovde.

genjja

pre 2 godine

Kakav faul partizan treba da napravi da bi fmp dobio slobodna bacanja?!! Da otkine glavu, ruku?? Sa druge strane leptir udari lesora odmah slobodno bacanje!!!

Doktor

pre 2 godine

Ovo je tolika sramota, da je tesko naci reci. Ovo je Partizan koji ne moze da odbrani nista. Panter i Ledej ne bi smeli napraviti ni jednu glupost a oni danas dominiraju. Ne znam kako ce taj Tasic od sramote.... Najpre je udario Madara pa Lesora. Ovaj drugi je naseo. To je zalosno. Oni su dobili instrukcije da provociraju. Bas zalosno od ekipe FMP. Mi stvarno moramo poceti igrati odbranu i ne gresiti, makar ne toliko. Kako mislimo osvojiti Evrocup?Brine sto u ovim segmentima nema vidljivog napretka. Jesu li oni uopste pripremali utakmicu. Velika mi je zelja da saznam zasto toliko grese? Ovo se jednostavno ne da gledati. Strasno.

Realno

pre 2 godine

Zavrsice sudije to u drugom poluvremenu...nece valjda drzavno ljubimce u koga je spucano vise od 10 miliona da izgubi od tamo nekog FMP-a.

Sofronije

pre 2 godine

@Keynes
U strahu su velike oci ali druze vi jos ne shvatate da imate jaci tim od Zvezde. Samo bi Kalina mogao da igra kod vas i eventualno Volters.
Zvezdina prednost moze da bude vise jakih utakmica ali to povlaci i veci umor, a ostalo je sve na vasoj strani. Od trenera pa do igrackog kadra.
Zvezda pre svega nema centra i beka a ostalo se krpe i samo na nenormalno pozrtvovanje izvlace.
(Max, 12. februar 2022 19:08) # Link komentara

Iskreno se nadam da je ovo trolovanje, u suprotnom, batali košarku i pređi na karling.

Sofronije

pre 2 godine

Samo jedno pitanje za zagrižene navijače "institucije" koji pričaju o forsiranju mladih igrača i ostale bajke, da li vi stvarno mislite, ako se sledeće godine plasirate u Evroligu da će bilo ko od tih mladig igrača videti teren, a da se Žoc (i država) neće isprsiti i dovesti još više stranaca nego ove godine?

Rumeniloooo

pre 2 godine

Boze Koprivica drzi ruku Pavicevica i sudija mu svira dva bacanja Koprivici i naravno najboljem igracu trenutno 3 licna greska. Ovo sudije resavaju u korist "jeftitnog" partizana. Bravo za Fmp,Megu i Igokeu, sa malo para prave zavrzlame milionerima, da nije sudija bila bi druga pesma

PAR

pre 2 godine

@Kako da ne Igraće u kupu Aleksa, Trifa, Zagor, Danguba, Smailagić (ako se oporavi), Koprivica, Vukčević, Panter (kome je Zvezda dala pasoš) + Mur, Madar, Ledej i Lesor. Falice samo Kuruks.

Keynes

pre 2 godine

@keynes

Sve i da dobijete Zvezdu u ABA, bićete treći u ligi.
Morate da dobijete Budućnost u Podgorici, plus ona da kiksne negde do kraja, pa ste tek onda drugi.

A vas čeka i Ljubljana.
(tamoneko, 12. februar 2022 18:57)

Nije tako. Imamo isti broj poraza trenutno. Ako ne izgubimo od vas, dovoljno je da dobijemo u Moraci. U tom slucaju i dalje imamo 3 poraza, a Djetici 4 + imamo bolji medjusobni skor. Dakle, mozemo i da izgubimo u Ljubljani, da uigravano ekipu sa klupe npr :)

goran

pre 2 godine

Da li sudije vise nije sramota da navlace I za Zvezdu I za Partizan?Poluvreme Partizan ima 10 bacanja vise u egal utakmici.Do kraja ce imati 25 do 30 vise od domace ekipe.Kad su vec ulozene velike pare u blizance red je da to I pokazu, a ne da I sudije navlace za njih.

Kadinjača

pre 2 godine

@Kako da ne Igraće u kupu Aleksa, Trifa, Zagor, Danguba, Smailagić (ako se oporavi), Koprivica, Vukčević, Panter (kome je Zvezda dala pasoš) + Mur, Madar, Ledej i Lesor.

Falice samo Kuruks.
(PAR, 13. februar 2022 07:59)

Neće.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Več 2,puta ove sezone na očigled sele Srbije sudije te gledaju u oči i kradu naravno obraz i sramota to među srbskim sudijama koje sude partizanu nepostoji nekako čovek više ni nereaguje jer se ovo več godinama viđa od sudija na Partizanovim utakmicama.

право име и презиме

pre 2 godine

Будимо поштени,нико другачији исход није очекивао.Било навијач Партизана или симпатизер,или навијач ФМП или симпатизер ФМП.Чим је објављена судијска екипа са Кољеншићем као главним судијама,сви смо знали да ће бити жестоке крађе у корист Партизана.Знамо да кољеншић и поштено суђење никако не иде у логичну реченицу.Како оно Желимир рече да су пријатељи,пријатељ Бокан му послао човека од поверења и обавио задатак.Сада следи 5 изјава тренера Партизана о његовим визијама.Али "поштено суђење" он неће коментарисати.Побогу,па то је нормално да се краде за Партизан,и у Еврокуп и у АБА.А кад Партизану судије оштете за 1 лопту или 1 фаул било где,то је кукање на судије до неба.Дуже време напомињем,видим многи не верују,али се вратио комплетан Партизанов систем у време сарадње жутих и СПС,имају КСС,спортске новинаре,коментаторе,већи број судија сада него тада,делегате,комесаре.Једино је боље што још нисмо имали информације о гепековању судија и пребијању судија у судијској свлачионици на полувремену.Жалосно,али тако је.Тотална нерегуларност и дрске пљачке судија пред тв гледаоцима.Сви виде,а надлежни се уграђују,часте и ћуте.Чувају своје фотеље,позиције,џепове.

Hazar

pre 2 godine

Utisak utakmice ŽOC. Imaš 9 titula prvaka Evrope, 10 puta skuplji tim, sudije blago na svojoj strani i nije te sramota da konstantno prigovaraš sudijama. Vreme je za penziju.

cukce

pre 2 godine

Kod Partizana stranci 61 poen, samo 2 domaća igrača postizali koševe!
(cukce, 12. februar 2022 21:04)

Gresis. Panter nije stranac. Covic mu sredio drzavljanstvo. Kao sto je i FMP nazvao kako je hteo.
(Gazda Dojkan, 12. februar 2022 21:15)

Kao što je i ugasio Partizan, može mu se!

terza1.

pre 2 godine

Utisak utakmice ŽOC. Imaš 9 titula prvaka Evrope, 10 puta skuplji tim, sudije blago na svojoj strani i nije te sramota da konstantno prigovaraš sudijama. Vreme je za penziju.
(Hazar, 12. februar 2022 20:22)
Biće penzija, ali prvo deseta titula, panteru!

Rajko

pre 2 godine

Nisam gledao od pocetka ali sudije ne da ne sviraju za Part.,vec ocigledno vuku za domace,ogradjujem se za prvo poluvreme.
(kralj, 12. februar 2022 20:30) Nadaleko ste vi poznati po objektivnosti kao navijaci,nema sta.Ovo je sramota za vas kao tim sa milionima upumpanim u ovaj projekat.Nebitan je rezultat,Zvezda samo treba da izgubi kod vas sa manje od 15 i prva je ,radi se o vasoj nemoci jer bi ovo izgubili da je bilo sudijske pravde u poslednjoj cetvrtini.Ma vi uopste niste ni dobri,samo na halabuku i juris dobijate utakmice! Bitno je da ste unakazili Split koji je dosao sa 7 igraca i mocnu Krku .

Серби, народ најстарији!!!

pre 2 godine

Да ли је могуће да се овако очигледно краде. Срамота, жао ми је ових младих момака из ФМПа заслужили су победу. Надам се да ће се ово партизанима вратити када се најмање буду надали. Што се тиче обрадовића он је одавно прошлост, то и он сам зна, срећа сви остали не знају.

windfucker

pre 2 godine

Koji bre partizan???Gledamo fmp,fantasticne mladice,koji ne sme da pobede,vow vow!
(Red, 12. februar 2022 21:01)

Kad Zvezdas kaze da FMP ne sme da pobedi u nekoj utakmici hahahah

vlado

pre 2 godine

Voleo bih da mi navijaci zvezde,posto su se ovde sjatili kao da igra njihov klub,da mi kazu konkretno gde su sudije ostetile fmp.Jel kada su sudije sudile Panteru faul nad Dzonsu prilikom cistog izbijanja lopte,ili kada igrac fmp nogom izbija loptu u aut prilikom driblinga Pantera,a sudije izmisljaju mrtvu loptu.Hocu samo tacne slucajeve,bez ovih lupetanja balavurdije polupismene.

Max Von Sidow

pre 2 godine

Jedva. Porodili pobedu. Mur, covek od 180 cm, napadac ubica, igrao 1 na 5 protiv FMP-a, u redu dobio je i blok ponekad. Pokazao je kako je kosarka u stvari jednostavna igra. Kao da sam gledao basket 2 na 2, mislim, taj princip.

Sve vise mi je smor ova liga Zvezdinih filijala. Non stop igramo protiv ekipa koje protiv nas daju 200%. Ono, ako nas ne dobiju idu na dozivotnu robiju. Zvezda uzela pod svoje sve tri iz nase lige, a od prosle godine pridodala i Igokeu. Nekad dobiju, ali kad treba uvek se elegantno sklone.
Nismo mi losi ove godine, cak i jaki, ali protiv nas idu djonom i ocnjacima. Imali smo i mi poneku filijalu, ali znali smo ponekad i da im vratimo i red je. Ova gazdarica svojim filijalama ne daje nista. Postoje i moraju biti sretni da mogu da joj udovolje.

DžejAr65

pre 2 godine

Utisak utakmice ŽOC. Imaš 9 titula prvaka Evrope, 10 puta skuplji tim, sudije blago na svojoj strani i nije te sramota da konstantno prigovaraš sudijama. Vreme je za penziju.
(Hazar, 12. februar 2022 20:22)
Biće penzija, ali prvo deseta titula, panteru!
(terza1., 12. februar 2022 22:00)
ha,ha pa vi ni Aba ligu ne možete da uzmete

Antifašista

pre 2 godine

Ovakva sudijska krađa odavno nije viđena. Oba centra FMP po 5 ličnih. Barem pola od toga nije bilo ni blizu faula. Kakva sramota za ove što kao vrede 20 miliona.

Sin_co

pre 2 godine

Ima li što lepše od ovoga? Pobediš FMP, a "delije" dođu da plaču u komentarima. Pezurativno pominje te Krku, istu onu koju ste vi pobedili u zadnjoj sekundi tako što je njihov trener dobio tehničku. Tišina, možda i uzmete ove godine titulu, ali to je to. Ne blamirajte se po komentarima

ghh

pre 2 godine

Voleo bih da mi navijaci zvezde,posto su se ovde sjatili kao da igra njihov klub,da mi kazu konkretno gde su sudije ostetile fmp.Jel kada su sudije sudile Panteru faul nad Dzonsu prilikom cistog izbijanja lopte,ili kada igrac fmp nogom izbija loptu u aut prilikom driblinga Pantera,a sudije izmisljaju mrtvu loptu.Hocu samo tacne slucajeve,bez ovih lupetanja balavurdije polupismene.

Evo samo 2 koje su odlučili na kraju, Lesor izbacuje loptu u aut, lopta za partizan, i 8 sekundi Mura na prenosu lopte.

zdravko

pre 2 godine

Znam daje tebi u glavi ne radnicki nego nole smit jedan I nole smit dva. Pratim kosarku dugo ali vaku ociglednu kradju nisam vidio. Onog sudiju treba pod hitno suspendovati. Covek izmisjias nepostojice faulove protiv efmpa oduzima tri viste lopte kad efmpe I'ma plus sedam I dase odlepi od partizana.

Keynes

pre 2 godine

Zagrevanje protiv 2. tima, pa da vidimo gde smo protiv 1. tima u KRK i posle u Abi. Iako su komsije iz pregradja favoriti, nesto mi tesko da poverujem da mogu bas 2 puta zaredom da nas dobiju u tako kratkom periodu + 3 puta zaredom ukupno ove godine. Tako da ocekujem 1 pobedu Partizana. Da li u Abi, da li u finalu KRK ne znam... Ne znam ni sta bi nam vise znacilo. Iako je kup trofej, u Aba ne bi valjalo da budemo treci i igramo protiv Buducnosti 2 meca u Morači. Zato je jako vazno da se bude drugi. Prvo mesto je izgubljeno definitivno porazom od Mege.

Demar Derozan

pre 2 godine

Ko pazljivo prati tekme Aba lige bez klubaske ostrascenosti mora da konstatuje skandalozno sudjenje, neregularni kriterijum generalno, i to na mnogim tekmama gde na silu forsiraju favorite na papiru. Zbog toga je liga izgubila kredibilitet, a prvak, ma koji tim bio, sluzi za sprdnju u EL. Gubljenje vremena je ove tekme komentarisati i loziti se mnogo. Ipak mora da se kaze da je Part igrao bez Alekse i Smajlija, ali 4 mlada igraca - Smajli, Balsa, Trifa i Tristan zavredjuju paznju, i rad sa Zeljkom ce, nadam se, napraviti od njih solidne igrace za repku.

todos

pre 2 godine

Da nije one strelice sa zapisničke klupe i Mura, izgubili bi realno. Loša igra. Koliko je Panter šutorao za tri poena, i koliko je pogodio? Ne piše nam se ništa dobro.
Realno zvezda je klasa iznad nas. Mora da priznamo, hteli to ili ne.

+41

pre 2 godine

Ljudi u crnom tj narandžastom su bas počeli da kradu za partizan
(Dzoni, 12. februar 2022 20:12


Alooo bolesniciii...sudili nam 10 faula u napadu

kukuruz liga bez briga

pre 2 godine

Partizanovi milioneri se umorili.
Igranje prejakog Evrokupa i to po 3 evro utakmice nedeljno ostavilo je traga...
Drugo je EL. Tamo timovi imaju puno vremena za odmor, pa je Zvezdi lakše.
(Ajgor, 12. februar 2022 19:41)

Da, 2 lake pobede sudija u sloveniji, nema sta, najbolji ste u kradji i gostovanjima na jutarnjem i kmecanju

realno

pre 2 godine

Znaci od 207 komentara, 169 ostrasnjeni fmpeovci sto se ne javljaju za najnepostenije suđenje ove sezone a da ne pricam sto fmp2 pritom svaku sezonu pocne sa 0-2 skorom. Ali bitno oni imaju primedbe.

Doktor

pre 2 godine

Cestitamo od srca. Narocito zbog Trife i Balse. A Mur je posebna prica. I Madar ima dobar sut i trebao bi ga vise koristiti. Nije mi jasno zasto Glas bar malo nije menjao Pantera. Vukcevicu dati sansu, pa sta bude. Ubedjen sam da ce biti dobro.
Srecno moj Partizane.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Kod Partizana stranci 61 poen, samo 2 domaća igrača postizali koševe!
(cukce, 12. februar 2022 21:04)

Gresis. Panter nije stranac. Covic mu sredio drzavljanstvo. Kao sto je i FMP nazvao kako je hteo.

Lajavi krelac

pre 2 godine

Eh, kad voditelj na hrvatskoj Areni kaže "Rešili momci u narančastom da ostave svoj trag, ali ni to im nije dovoljno da se Partizan odlepi..."

Šta reći više, uobičajena situacija, 5 protiv 8 Partizana i ona trojica u drugačijim dresovima su im uvek najubolji pojedinci.

Lajavi krelac

pre 2 godine

Ех, све је јасно кад ви гледате хрватску телевизију и цитирате хрватске коментаторе…
(оће то, 12. februar 2022 21:04)

Nemamo svi Arenu, pa se snalazimo strimovima. Ali to objasniti grobaru...

оће то

pre 2 godine

Eh, kad voditelj na hrvatskoj Areni kaže "Rešili momci u narančastom da ostave svoj trag, ali ni to im nije dovoljno da se Partizan odlepi..."

Šta reći više, uobičajena situacija, 5 protiv 8 Partizana i ona trojica u drugačijim dresovima su im uvek najubolji pojedinci.
(Lajavi krelac, 12. februar 2022 20:39)
Hvala vam na glasu.
Auuu, kakvo otimanje. Inače, solidan otpor FMP-a u ovim okolnostima.
(Acamar, 12. februar 2022 20:39)
Hvala vam na glasu.
Najbolji je komentar hrvatskog komentatora na Areni: "Ne treba uopste pitati cija je lopta,znamo cija je :)))))
(poligraf, 12. februar 2022 20:38)

Ех, све је јасно кад ви гледате хрватску телевизију и цитирате хрватске коментаторе…

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Зар толико државних милиона да би се опљачкао један српски клуб, мада није то ништа ново да партизани пљачкају по Србији....

šone

pre 2 godine

Puni drzavni projekat bravo klinci
(!!!, 12. februar 2022 19:19)
Moras da pojasnis na koje klince mislis. Partizan je mladja ekipa od FMPa. Od Partizana su u ABA mladja ekipe samo Cibona i Mega.

zokii

pre 2 godine

Najbolji je komentar hrvatskog komentatora na Areni: "Ne treba uopste pitati cija je lopta,znamo cija je :)))))
(poligraf, 12. februar 2022 20:38)
Hrvatski komentator i navijači FMP crvene zvezde se slažu ,da li još nekom nije jasno za čije interese igra FMP CZ,i gde su njihovi pravi navijači.

Sportski pozdrav i za navijače FMP CZ i za hrvatske komentatore.

deki 27

pre 2 godine

Partizan je dobio na kvalitet pre svega Mura koji je na kraju imao nekoliko odlicnih poteza. Sto se tice sudjenja, bilo je ocekivano s obzirom na imena ekipa, nije bilo kardinalnih gresaka "samo " sto domaca ekipa napravi 5 faula za 3 minuta. Cilj je ostvaren, upisana pobeda samo ja ne vidim razog za zadovoljstvo navijaca Partizana. Ovakvom igrom nemaju sta da traze protiv Zvezde u Podgorici i Ljubljani a EK ostace zelja pusta

Rumeniloooo

pre 2 godine

Samo jedno da se napise: CESTITAMO SUDIJAMA NA POBEDI PARTIZANA!!!! lep naslov i ispravan. Ovo je jos jedna sramota, upumpali se milioni i jos se ovako navlaci.

super

pre 2 godine

Jel bila tehnicka treneru u zadnjoj sekundi, jel nestalo struje u zadnjoj cetvrtini , jel bio cetvorokorak........?
(Bizon, 12. februar 2022 21:14)e dobar ti nadimak... trebalo si poslušati Arena hrvatskog reportera ne Edina i Koleta koji ne smeju da pisnu na sudijske greške tokom cele utakmice!dobra vam taktika ove sezone uložili 15miliona evra u igrače i u sudije...

Nemanja Djuric

pre 2 godine

Komentara o sudjenju ne bi bilo da ih je Partizan pogazio 20 razlike. Navijaci fmpea(crvene zvezde) koji su se ovoliko sjatili na ovo, sjatili su se samo iz razloga jer moraju da operu sebe i skandal o suspenziji sudija posle ut sa Cedevitom i o toj tehnickoj protiv Krke. Ocigledno je da zvezda i njeni navijaci imaju komentar za Partizan samo kada im je potencijalna pretnja, kao sto je slucaj ove sezone kao u kosarci tako i u fudbalu. Jedina ekipa koja moze ozbiljno da ugrozi drzavni projekat je Partizan i zato su svi protiv njega.

Radonja car

pre 2 godine

Svaka čast Zoranu Saviću i Željku, da nisu doveli Amerikanca iz Kine sa albanskim pasošem, ko bi rešio utakmicu protiv Tasića, Nerandžića i Radonjića.

aje!

pre 2 godine

sudije bas pomažu partizan onako napredno i sasvim očekivano...
(Marko, 12. februar 2022 19:25)

Bolje da ćutite, onu sramotu protiv Krke teško da neko od sudija može da ponovi.

Globtroter

pre 2 godine

Meni je najveći utisak da FMP ima stariji tim od Partizana, verovali ili ne. Ne znam da li se to ikada desilo poslednjih 25 godina.

Inače lepo je videti ih kako ginu, a na kraju izgubili. U ovoj utakmici su se istrošili više nego u prethodnih 5 utakmica. Zato sledi nekoliko poraza u narednim nedeljama.

windfucker

pre 2 godine

Koprivica 9 poena 11 skokova od toga 8 u napadu, 3 asistencije i 4 blokade za 22 minuta, momak ima 21 godinu ovo mu je prva ozbiljna sezona, steta sto nije vec treca ali za 2-3 godine mogao bi postati uz Jokica odlican bekap centar reprezentacije

dejan

pre 2 godine

Da li sudije vide šta igrači Radničkog Basketa rade pri izvođenju slobodnih bacanja? Ukrste ruke između sebe kao da igraju kolo,naravno preko igrača Partizana. Ja znam da navijači FMP-a večeras navijaju za Radnički Basket,ali budite malo realni.

Partizanovac

pre 2 godine

Ja ne znam da li jos neko gleda Arenu gde komentarise hrvatski komentator ali toliki neprofesionalizam nisam, skoro, video. Na stranu sto sudije, ocigledno, vuku na stranu Partizana, ne prestaje da neumesno komentarise sudijske odluke, da se podrugljivo smeje i bukvalno, vredja ih, i komentarise kako imaju svoj sou. Sta je bre ovo, da li je moguce da sebi daje toliko pravo da jedan “profesionalac” ovako pristrasno komentarise, ja stvarno ne mogu da shvatim?

Gol

pre 2 godine

FMP ne zna da igraju protiv budućeg finaliste Evrokupa sa sve trojicom u narandžast9im dresovima.

Grobosi, pa vama sudije pomažu da dobijete FMP i Šljonsk, a vi maštate o finalu Evrokupa???

QQ, majko, nije ni čudo što su cene skočile u nebo, treba još puno miliona opet da se sipa u državni projekat.
(NastyB, 12. februar 2022 20:49) # Li

Pojedi se od muke hihihi

kralj

pre 2 godine

Kad se skupe gani pa ponavljaju sudjenje pa sudjenje,da nisam gledao drugo poluvreme,pa da poverujem,prvo nisam gledao.Dovoljno je sto su svirali dve Panteru,gde se na usporenom vidi da su ciste lopte,pa neki nebulozni faulovi u napadu,Trif.sutira za tri,ovaj iz Fmp ceo skace na njega,naravno nema faula,tako da ne lupajte,a igrakog Part.mi se ne svidja ali nadam se da ce da se posloze do plej ofa.

Loznica

pre 2 godine

Ovakva sudijska krađa odavno nije viđena. Oba centra FMP po 5 ličnih. Barem pola od toga nije bilo ni blizu faula. Kakva sramota za ove što kao vrede 20 miliona.
(Antifašista, 12. februar 2022 20:53)

Zato ih vi dobijate bez bacanja i ličnih. Godinama!!!

veliki strumf

pre 2 godine

Људи моји ово је страшно шта суди КОЉЕНШИЋ! Сва 3 фаула и то сва 3 непостојећа у 4/4 до сада за ФМП он је сам досудио. Чак се и ова двојица осталих судија смеју шта човек ради! А на сваком снимку се јасно види да није било ф од фаула. Срамота жива! Дајте им ту титулу без игре, да не гледамо више ову срамоту од пљачке.

оће то

pre 2 godine

Ево их збуњени навијачи ФМП-а, никада их више није било у историји него у последњих 10-11 година. Свуда их има осим у дворани. Јадни и бедни мучници мучени…

veliki strumf

pre 2 godine

20 пута већи буџет, невиђена помоћ судија, глупа одлука тренера ФМП да од 5 мин до краја до минут и по пред крај игра зону на којој су примили кош у сваком нападу (пробаш 1, пробаш 2 напада тако да браниш, видиш да те лако пробију и ти не одустајеш. Још у претпоследњем нападу судије нису судиле чистих 8 секунди. Ово навлачење судија је за доживотну забрану! Партизан везе нема!

bobo mk

pre 2 godine

Dusko Vujosevic je Dr Mr kosarke za Zeljka Obradovica...shvatih to ove godine!!!
(Dejan, 12. februar 2022 20:45)

Nema neke bitne razlike, sistem decenijama je isti.
Sudije "najure" protivničke centre i onda je ispod koša promaja... ponavlja se i ove godine.

Andjus

pre 2 godine

Ko pazljivo prati tekme Aba lige bez klubaske ostrascenosti mora da konstatuje skandalozno sudjenje, neregularni kriterijum generalno, i to na mnogim tekmama gde na silu forsiraju favorite na papiru. Zbog toga je liga izgubila kredibilitet, a prvak, ma koji tim bio, sluzi za sprdnju u EL. Gubljenje vremena je ove tekme komentarisati i loziti se mnogo. Ipak mora da se kaze da je Part igrao bez Alekse i Smajlija, ali 4 mlada igraca - Smajli, Balsa, Trifa i Tristan zavredjuju paznju, i rad sa Zeljkom ce, nadam se, napraviti od njih solidne igrace za repku.
(Demar Derozan, 12. februar 2022 23:17)

Vidim košarku nisi gledao 2000-ih kad je guran jedan klub a sprdali se sa njim u EL pogotovo period 2002-2007

badjo

pre 2 godine

@max Samo Kalina i Volters bi mogli da igraju u ovom Partizanu? Znaci menjao bi Pefija za Mura, Mitrovica za Koprivicu, Holinsa za Trifunovica, Vajta za Smajlija, Ivanovica za Madara? Jedino ko je egal su Panter i Dobric, Kalina i Ledej, na svim ostalim pozicijama je Zvezda jaca, osim prvog centra.

Max

pre 2 godine

@Keynes
U strahu su velike oci ali druze vi jos ne shvatate da imate jaci tim od Zvezde. Samo bi Kalina mogao da igra kod vas i eventualno Volters.
Zvezdina prednost moze da bude vise jakih utakmica ali to povlaci i veci umor, a ostalo je sve na vasoj strani. Od trenera pa do igrackog kadra.
Zvezda pre svega nema centra i beka a ostalo se krpe i samo na nenormalno pozrtvovanje izvlace.

NastyB

pre 2 godine

FMP ne zna da igraju protiv budućeg finaliste Evrokupa sa sve trojicom u narandžast9im dresovima.

Grobosi, pa vama sudije pomažu da dobijete FMP i Šljonsk, a vi maštate o finalu Evrokupa???

QQ, majko, nije ni čudo što su cene skočile u nebo, treba još puno miliona opet da se sipa u državni projekat.

Magistarodkosova

pre 2 godine

Sudiski masakar! Sramota je ovo!
(Borky, 12. februar 2022 20:41)
Jel baš masakar?Ahahahaha kakvih nepismenih panjeva ima pa ovo je smehotres…

Simbad

pre 2 godine

Namešteno, kada je FMP pobedio Partizan.

A i sudije, Dalas Mur uvek pravi korake, na svom prvom koraku, ali njemu ne sude, a sude onom iz FMP-a na 3 minuta pre kraja.

tamoneko

pre 2 godine

@keynes

Sve i da dobijete Zvezdu u ABA, bićete treći u ligi.
Morate da dobijete Budućnost u Podgorici, plus ona da kiksne negde do kraja, pa ste tek onda drugi.

A vas čeka i Ljubljana.

Red

pre 2 godine

Wow, u kom broju FMP 1 navijaci gledaju Partizan! Wow!!!
(ivann21, 12. februar 2022 20:53) #

Koji bre partizan???Gledamo fmp,fantasticne mladice,koji ne sme da pobede,vow vow!

Rumeniloooo

pre 2 godine

Eh, kad voditelj na hrvatskoj Areni kaže "Rešili momci u narančastom da ostave svoj trag, ali ni to im nije dovoljno da se Partizan odlepi..."

Šta reći više, uobičajena situacija, 5 protiv 8 Partizana i ona trojica u drugačijim dresovima su im uvek najubolji pojedinci.
(Lajavi krelac, 12. februar 2022 20:39)

Ej i oni ljudi ne veruju sta se svira i to otvoreno pricaju, nema uvijanja u foliju. Teska kradja u korist Partizana

Igor

pre 2 godine

Dusko Vujosevic je Dr Mr kosarke za Zeljka Obradovica...shvatih to ove godine!!!
(Dejan, 12. februar 2022 20:45)
Dule Vujošević je odličan trener,ali zaista niko u Evropi nije za poređenje sa Željkom.Čovek je bio 9 puta šampion Evrope.

Priko

pre 2 godine

Gledao sam utakmicu.i ne vidim nesto da je sudjenje odlucilo pobednika.kriterijum je bio ujednacen.pustili su da se igra malo ostrije.i ovi komentari mrznje i budzeta imladosti starosti..i trenera..i limenki.i fmp2.fmp1..ma dojadise vise..nema nikakvog kossrkaskog komentara..ssmo budzet..limenke..kradja.ma same budalastine..razumem da navijaci zvezde zele poraz partizana i obrnuto..ali kad citam komentare vidim toliko mrznje..histerije..zlobe..pomislim da su neki za doktora..sta ima tu da se kaze pobedio partizan i to je to.

Frodo

pre 2 godine

Cemu se radujete, nula od igre, sve na individualne akcije
(Koliba, 12. februar 2022 23:13)

Radujemo sve svakoj pobedi Partizan, bez obzira koji je tim s druge strane. Nije bitna ni razlika s kojom se dobija. Sladje je ovako kad je tesan rezultat. Znaci da je protivnik usao silno morivisan i sa puno energije u utakmicu. Cak bi mi se vise svidjalo da je bilo samo 1 poen razlike. Da individualan ucinak je presudio i to jeste draz velike pobede nad protivnikom. Jedino se ne radujemo kad razbijemo protivnika, tada imamo samo postovanje prema njemu, jer nije uspio da parira Partizanu.

kukuruz liga bez briga

pre 2 godine

Nadam se da FMP ima u vidu i naše penzionere. Ne smem ni da pomislim koga će dovesti ako i od FMP-a izgube. Ima odmah da im se uzme ovo što su sada dobili da bi se Partizan još pojačao. Do kraja godine će im budžet probiti 25 miliona.
(dex, 12. februar 2022 19:45)

Ma 125 miliona, ko sve ovde pise, znaci jezivo!!

Dušan

pre 2 godine

Ovi je sramotno za kosarku,stidite se "gospodo" iz partizana...Sudije ne treba pustiti iz hale.Vratiće vam se ovo u plejofu,Fuj,ogavni ste!

Batko

pre 2 godine

Da li sudije vide šta igrači Radničkog Basketa rade pri izvođenju slobodnih bacanja? Ukrste ruke između sebe kao da igraju kolo,naravno preko igrača Partizana. Ja znam da navijači FMP-a večeras navijaju za Radnički Basket,ali budite malo realni.
(dejan, 12. februar 2022 20:00)


Tugo, pa ti ne znaš ko vas...?
Mora da ti je pakao od života. Izdrži !!!

PP aparati i drmanje

pre 2 godine

Simpatična ekipa FMP-a je izgubila već onog trenutka kad je njen gazda odlučio da zabrani publiku Partizanu. Takav bezobrazluk mora biti kažnjen u sportu, pa je tako i bilo.

Svi vole loptu da dave...

pre 2 godine

Pogadja po nesto ovaj Mur, ali covek ne vidi da da asistenciju taman da mu zivot zavisi od toga. Neverovatno koliko ne kapira igru covek od metar osamdeset.

badjo

pre 2 godine

Nego, kad ce nam panteri odgovoriti kojih smo 7 igraca doveli nakon prvobitnog rostera? Posto po njima dovodimo igrace nakon svakog poraza cekamo ovaj odgovor.

Milovan

pre 2 godine

Koje su ovo muke Tantalove, ovo je tesko gledati, protiv Radonjica, Nerandzica, Tasica...ne moze Partizan protiv iole ozbiljne ekipe koja ima pismenog trenera na klupi, ne vredi...

montoya

pre 2 godine

Mora ovo mnogo bolje, iako smo pobedili bilo je na misice i individualni kvalitet. Bez potcenjivanja FMP, smatram da bi Partizan ovakve ekipe trebao da gazi sa 20+ razlike.

nbc

pre 2 godine

SAŠA FRANKFURT, 12. februar 2022 21:05
Koja Zvezda? Taj klub ne postoji. Bar ne onaj za koji ja znam i koji je imao nekada dobrih igrača. Simonović, Kapičić i na kraju su imali i Slavnića. Onda je poslije Slavnića malo životario i onda se ugasio. Pa znali bi za taj klub, u njemu bi naravno svoje mjesto imali i Slavnić i Simonović.

pajo

pre 2 godine

taman kad treba sudije poguraju. sudije ladno dopuste prenos lopte duze no sto je dozvoljeno i iz toga napada partizan ode na cetiri razlike i onda cao vidimo se.

Doktor

pre 2 godine

Ovo je tolika sramota, da je tesko naci reci. Ovo je Partizan koji ne moze da odbrani nista. Panter i Ledej ne bi smeli napraviti ni jednu glupost a oni danas dominiraju. Ne znam kako ce taj Tasic od sramote.... Najpre je udario Madara pa Lesora. Ovaj drugi je naseo. To je zalosno. Oni su dobili instrukcije da provociraju. Bas zalosno od ekipe FMP. Mi stvarno moramo poceti igrati odbranu i ne gresiti, makar ne toliko. Kako mislimo osvojiti Evrocup?Brine sto u ovim segmentima nema vidljivog napretka. Jesu li oni uopste pripremali utakmicu. Velika mi je zelja da saznam zasto toliko grese? Ovo se jednostavno ne da gledati. Strasno.

Djovani

pre 2 godine

Bilo bi dovro da ovaj Bryce Jones potpise za Zvezdu sljedece godine. Dobar igrac mislim da bi bio koristan.
(vasavlada, 12. februar 2022 23:46)

Je l nesto placate ili samo da potpise papir da je presao iz drugog u prvi tim?

King

pre 2 godine

Dusko Vujosevic je Dr Mr kosarke za Zeljka Obradovica...shvatih to ove godine!!!
(Dejan, 12. februar 2022 20:45)

Dobar pokušaj panteru , hahah

dex

pre 2 godine

Nadam se da FMP ima u vidu i naše penzionere. Ne smem ni da pomislim koga će dovesti ako i od FMP-a izgube. Ima odmah da im se uzme ovo što su sada dobili da bi se Partizan još pojačao. Do kraja godine će im budžet probiti 25 miliona.

DzoHusafet

pre 2 godine

Ovde su dirigovani komentari po principu copy/paste... Strašno... Nigde nekog košarkaškog komentara koji sadrži bar jednu rečenicu koja analizira igru bilo kog od rivala...

Ljudi... Zaslepljeni ste nekom mržnjom koja nema veze sa sportom!

Realan

pre 2 godine

Cini se da Obradovic ima prvu postavu a i drugu i da polako prestaje da koristi neke igrace.Primetno je da ne igraju sve utakmice sa istom energijom ,one u Evropi i ove u ABA ligi . FMP solidan i borben da su resili Mura pobedii bi jer im je na levi uzlaz dao 10 koseva,
(zemunski kej, 12. februar 2022 21:45

A meni se cini da se Obradovic prilagodjava protivnicima. Punter je vodja, na njega se racuna uvek. I moram priznati da se nisam radovao njegovom dolasku, bio je igrac koji sam resi nekoliko utakmica, pa ga nema nigde u narednim. Sada je potpuno podredjen timu, odlican. A u napadu uvek neko drugi iskoci kao X faktor. Glas, Koprivica, Zagorac, Lessort, Avramovic, Trifa, Leday, Madar, Smailagic, sinoc Moore... svi su oni bili junaci na nekim utakmicama, nikad ne znas ko ce iskociti.
Ali, ljudi, mi nista osvojiti necemo ove godine. Tim sa prosekom 23 godine ne osvaja titule, barem ne u prvoj sezoni. I meni je to u redu. EC je nas nivo u ovom trenutku (i iduce godine), bolje da smo konkurentni u EC, nego da zavrsimo sezonu u EL u januaru. I mislim da danas postoji par boljih trenera u Evropi od naseg Zeljka, ali on je nas, meni najdrazi. I do neba mu hvala sto se vratio... i sto gura ovu decu

Sofronije

pre 2 godine

Da li sudije vide šta igrači Radničkog Basketa rade pri izvođenju slobodnih bacanja? Ukrste ruke između sebe kao da igraju kolo,naravno preko igrača Partizana. Ja znam da navijači FMP-a večeras navijaju za Radnički Basket,ali budite malo realni.
(dejan, 12. februar 2022 20:00) # Link komentara


Možda bi to radili i igrači Partizana, ali ne mogu, jer FMP nikako da stigne do slobodnih bacanja.

2CRAZY

pre 2 godine

Pade mi na pamet koliko je ABA liga jaka, kad cak i Partizan koji ima evroligaske igrace, pa se muci protiv raznih timova poput fmp-a i mege, a dere tamo neke evrokup ekipe... zaista nam je jaka liga, pun pogodak sto je napravljena da tako kazemo balkanska liga.

zemunski kej

pre 2 godine

Cini se da Obradovic ima prvu postavu a i drugu i da polako prestaje da koristi neke igrace.Primetno je da ne igraju sve utakmice sa istom energijom ,one u Evropi i ove u ABA ligi . FMP solidan i borben da su resili Mura pobedii bi jer im je na levi uzlaz dao 10 koseva,

Doktor

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem. Stari Partizan. Gubimo lopte, skacu nam ofanzivno i sto je najgore mi se ne mozemo odbraniti. Svaki napad primamo kod. To je stvarno nevjerojatno. Ja nemam reci

Jovan

pre 2 godine

Друга четвртина.И даље најбољи играч Партизана Кољеншић.Бриљира просто.Лесор по 4 или 5 секунди у рекету,кад је Партизан у нападу,судије неме.Кад Лесор у нападу у рекету има лопту готово увек први одгуривањем лактовима или раменима прави фаулове у нападу,а само 1 су му свирали.Залетања Партизанових играча кад су у нападу у тело играча ФМП који обема ногама стоји у месту,и судије фаул одбране.И после кажу да не важи Партизану-ништа без судија.

Ajgor

pre 2 godine

Partizanovi milioneri se umorili.
Igranje prejakog Evrokupa i to po 3 evro utakmice nedeljno ostavilo je traga...
Drugo je EL. Tamo timovi imaju puno vremena za odmor, pa je Zvezdi lakše.

šone

pre 2 godine

Шоне, Нешто с математиком,и то алгебром,обичним сабирањем и делењем лоше стојиш.Пре доласка Лесора и Вукчевића који не игра просек старости играча Партизана је био између 24 и 25 година.Просек старости играча ФМП је 23 године.И то без навођења оних играча,млађих,који су регистровани за ФМП а не играју или врло ретко.Понови поново ту рачуницу.
(Jovan, 12. februar 2022 20:05
Tebi ocigledno ne ide sabiranje, Partizan je mladja ekipa, prosek je bez Tristana 24,13, FMP preko 25

Keynes

pre 2 godine

@keynes

Sve i da dobijete Zvezdu u ABA, bićete treći u ligi.
Morate da dobijete Budućnost u Podgorici, plus ona da kiksne negde do kraja, pa ste tek onda drugi.

A vas čeka i Ljubljana.
(tamoneko, 12. februar 2022 18:57)

Nije tako. Imamo isti broj poraza trenutno. Ako ne izgubimo od vas, dovoljno je da dobijemo u Moraci. U tom slucaju i dalje imamo 3 poraza, a Djetici 4 + imamo bolji medjusobni skor. Dakle, mozemo i da izgubimo u Ljubljani, da uigravano ekipu sa klupe npr :)

linolada

pre 2 godine

Ovakva sudijska krađa odavno nije viđena. Oba centra FMP po 5 ličnih. Barem pola od toga nije bilo ni blizu faula. Kakva sramota za ove što kao vrede 20 miliona.
(Antifašista, 12. februar 2022 20:53)
u pravu si. krka :fmp 16 bacanja za fmp u zadnjoj četvrtini. davno beše taj meč :)

ja

pre 2 godine

Dangubić, Zagorac, Mur, Kuruc ? Samo zauzimaju mesta nekim novim klincima.
(tomo, 12. februar 2022 20:40)

Jel da da sad sam sebi izgledas bar malo glup?

Sofronije

pre 2 godine

Samo jedno pitanje za zagrižene navijače "institucije" koji pričaju o forsiranju mladih igrača i ostale bajke, da li vi stvarno mislite, ako se sledeće godine plasirate u Evroligu da će bilo ko od tih mladig igrača videti teren, a da se Žoc (i država) neće isprsiti i dovesti još više stranaca nego ove godine?

Strahotni

pre 2 godine

Moras da pojasnis na koje klince mislis. Partizan je mladja ekipa od FMPa. Od Partizana su u ABA mladja ekipe samo Cibona i Mega.
(šone, 12. februar 2022 19:52)

Misli na klince Pantera, Ledeja i Lesora.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Bubreg me boli i nemam živaca da komentarišem ali koji je razlog da ovi sa Arene sport puštaju reklame umesto uživo utakmice?! Javašluk neviđeni!

Rumeniloooo

pre 2 godine

Boze Koprivica drzi ruku Pavicevica i sudija mu svira dva bacanja Koprivici i naravno najboljem igracu trenutno 3 licna greska. Ovo sudije resavaju u korist "jeftitnog" partizana. Bravo za Fmp,Megu i Igokeu, sa malo para prave zavrzlame milionerima, da nije sudija bila bi druga pesma

goran

pre 2 godine

Da li sudije vise nije sramota da navlace I za Zvezdu I za Partizan?Poluvreme Partizan ima 10 bacanja vise u egal utakmici.Do kraja ce imati 25 do 30 vise od domace ekipe.Kad su vec ulozene velike pare u blizance red je da to I pokazu, a ne da I sudije navlace za njih.

panter pudlica

pre 2 godine

Nema ništa od ovog Partizana. Kada nama kliničke ekipe (mefa, fmp) slupaju po 50 poena za poluvreme, kakva je to odbrana Željko?! Kako te bre čoveče više nije sramota, to je postalo konstantna pojava. Šta ti radiš sa tim igračima na treningu, kojim jezikom im pričaš kada te ne razumeju?!
Zato Dule nije dovodio zvezde, već ratnike i igrače koji mogu da igraju ono šta on želi. Gledao sam pre neki dan Partizan Efes 2010. Ono je prosto bila milina gledati te napade, sa po 4 bloka iz jednog napada. Svaki igrač je znao ko šta igra i gde treba da se kreće. Ovo danas je komedija! Lakrdija!

Realno

pre 2 godine

Zavrsice sudije to u drugom poluvremenu...nece valjda drzavno ljubimce u koga je spucano vise od 10 miliona da izgubi od tamo nekog FMP-a.

Simbad

pre 2 godine

Cela strana petorka u jednom trenutku, uz četiri tamnoputa igrača u Partizanu. Lesor zadnje pojačanje iz EL definitivno im je glavni igrač. Šta li bi bez njega tek bilo? Znači još jedan bivši Zvezdin igrač, koji je postao igrač, kao i Panter u Zvezdi (dovedeni sa rezervne klupe, Panter mislim da nije bio ni u 12).

Ako se ozbiljnije povredio Džons u ovom zadnjem napadu, biće to velika pomoć za Partizan u drugom poluvremenu. Za sada FMP igra odlično, potpuno zasluženo vode protiv duplo jačeg tima.

Ako neko zna neka potvrdi, ali mislim da Obradović i Panter koštaju kao svih 12 igrača FMP-a, plus stručni štab i svi zaposleni u klubu, naravno sa svim doprinosima državi.

Za kraj, neka pobedi košarka.

veliki strumf

pre 2 godine

Не верујем шта ради овај Радоњић! Шта је он умислио, да је Кари, Дурент??? Тројке скандалозних 1/8, изгубљене лопте, везе нема и све он шутира и лопта код њега. И овај бре тренер, јел он слеп??? На 72-70 пар очајних напада, фаул на скоку за бацања, допуштена контра.

Navegante

pre 2 godine

Ali Mur koji nogom pokusava da zaustavi asistenciju, hah ko ih samo sastavi ovakve, naravno Izundu prikucava. Mrka kapa za instituciju ovde.

Sofronije

pre 2 godine

@Keynes
U strahu su velike oci ali druze vi jos ne shvatate da imate jaci tim od Zvezde. Samo bi Kalina mogao da igra kod vas i eventualno Volters.
Zvezdina prednost moze da bude vise jakih utakmica ali to povlaci i veci umor, a ostalo je sve na vasoj strani. Od trenera pa do igrackog kadra.
Zvezda pre svega nema centra i beka a ostalo se krpe i samo na nenormalno pozrtvovanje izvlace.
(Max, 12. februar 2022 19:08) # Link komentara

Iskreno se nadam da je ovo trolovanje, u suprotnom, batali košarku i pređi na karling.

Batko

pre 2 godine

Ljudi sta je sa Smailagicem?
(Misssko, 12. februar 2022 19:30)

Ugušili ste ga sa Lesorom. Na početku vam je bio najbolji igrač. U paru sa Lesorom teško da može, "vuče ga reket" , a opet ovaj Francuz je klasična 5 i teško da može sa još jednim krilnim-centrom u paru...
Pre će moći sa Kurucom , nego sa Smajlagićem. Sa Ledejom i nekako. Mislim da vam je igra sa dve 4 (Ledej-Smajlagić bila bolja)
Dok Smajlagić "ne pronađe sebe" u takvoj postavci biće toplo-hladno kod vas, tj dok mu Obradović ne pronađe mesto u timu.

Mamatibolesnik

pre 2 godine

Ljudi u crnom tj narandžastom su bas počeli da kradu za partizan
(Dzoni, 12. februar 2022 20:12


Alooo bolesniciii...sudili nam 10 faula u napadu
(+41, 12. februar 2022 20:29)

Vama ili fmp-ju?

genjja

pre 2 godine

Kakav faul partizan treba da napravi da bi fmp dobio slobodna bacanja?!! Da otkine glavu, ruku?? Sa druge strane leptir udari lesora odmah slobodno bacanje!!!

Zvezdale

pre 2 godine

Hohoho, hihihi, Karla Hajnca Rumenigea, "vrhunskog strucnjaka ali uvek sa najskupljim timovima" ubijaju deca od 18 godina, prvo iz Mege sad iz Fmp-a...

Partlidžan

pre 2 godine

Žali bože para... Dovoljna mi je bila akcija Dzons i Izunu gde Lesor pliva kroz vazduh. Danguba je prešao igricu. Kako se on jadan raduje kada Partizan uhvati loptu pod košem, kao dete na Kinder jaje.

Ivan

pre 2 godine

Veliki sam navijac Partizana(kosarkaski najvise),trenirao sam kosarku i neke stvari bi trebalo vidim dobro.Vec 20 godina sam na tribinama,sto Arena,sto Pionir.Meni ne moze da bude jasno da najbolji trener evrope,igra uvek ali uvek odbranu na isti nacin,napad bezidejan,oslonjen na individualne sposobnosti pojedinaca.Odbrana konstantno stvara hendikep po nasu ekipu a po ekipu protivnika predstavlja prednost.Lako se citamo u napadu.Nacin izmena je krimi vec duze vreme.Sa ovolikim fondom igraca,koji su jako dobri,pogotovu za ekipe tipa FMP i Mega,ne smemo da se vadimo na umor.Sa ovom ekipom treba da meljemo ovakve ekipe.Na prste jedne ruke mogu da nabrojim utakmice koje smo dobro odigrali.A na prste obe ruke i noge mogu da nabrojim utakmice gde smo veoma lose odigrali,najvise krivicom Zejka i strucnog staba.Neka nam je Bog u pomoci(mislim na navijace Partizana) da ce se Zeljko dozvati pameti i vratiti se da bude ono sto je nekada bio.Sportki poz

Markobg

pre 2 godine

Bilo bi dovro da ovaj Bryce Jones potpise za Zvezdu sljedece godine. Dobar igrac mislim da bi bio koristan.
(vasavlada, 12. februar 2022 23:46)

Jonce ima kvalitet samo za aba ligu.Zamisli da u Evroligi onako sitan naleti na jednog Kalatesa,Vasu Micića.Razmontirali bi ga da bi sam kupio kartu u jednom pravcu za Ameriku.
FMP je ekipa skromnih mogućnosti ,trener mlad i odličan motivator i ta sredina je za njega najbolja.Nema prevelikih očekivanja igra se bez pritiska niko neće da ga smeni a evo već 6 izgubljena utakmica u nizu.

Jovan

pre 2 godine

Шоне, Нешто с математиком,и то алгебром,обичним сабирањем и делењем лоше стојиш.Пре доласка Лесора и Вукчевића који не игра просек старости играча Партизана је био између 24 и 25 година.Просек старости играча ФМП је 23 године.И то без навођења оних играча,млађих,који су регистровани за ФМП а не играју или врло ретко.Понови поново ту рачуницу.

DukiNS

pre 2 godine

Da nije Mura zadnjih pet minuta, bio bi još jedan poraz. I dalje loš protok lopte i slab skok u napadu. Ne bi me iznenadilo da Partizan kiksne u predstojećem Kupu.

PAR

pre 2 godine

@Kako da ne Igraće u kupu Aleksa, Trifa, Zagor, Danguba, Smailagić (ako se oporavi), Koprivica, Vukčević, Panter (kome je Zvezda dala pasoš) + Mur, Madar, Ledej i Lesor. Falice samo Kuruks.

Kadinjača

pre 2 godine

@Kako da ne Igraće u kupu Aleksa, Trifa, Zagor, Danguba, Smailagić (ako se oporavi), Koprivica, Vukčević, Panter (kome je Zvezda dala pasoš) + Mur, Madar, Ledej i Lesor.

Falice samo Kuruks.
(PAR, 13. februar 2022 07:59)

Neće.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Več 2,puta ove sezone na očigled sele Srbije sudije te gledaju u oči i kradu naravno obraz i sramota to među srbskim sudijama koje sude partizanu nepostoji nekako čovek više ni nereaguje jer se ovo več godinama viđa od sudija na Partizanovim utakmicama.