Fudbal 170

Subota, 12.02.2022.

13:30

Momenti straha, pa slavlje – Partizan pobedom u Nišu krenuo u proleće VIDEO

Fudbaleri Partizana trijumfalno su otvorili prolećnu polusezonu, pošto su savladali Radnički u Nišu rezultatom 2:0 (1:0).

Momenti straha, pa slavlje – Partizan pobedom u Nišu krenuo u proleæe VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

170 Komentari

Sortiraj po:

ozbiljna selekcija

pre 2 godine

Na leto dovesti bekove (mogu i strani) koji će biti najbolji igrači ekipe. Oni da igraju evropske mečeve + protiv Zvezde, Vojvodine i Čukaričkog. Urošević i Živković tu mogu biti zamene, a starteri na ostalim mečevima.

Za ostale bekove mislim da nisu za Partizan, naravno uz dužno poštovanje prema svim navedenim igračima.

DžejAr65

pre 2 godine

Pa koliko derbija ste dobili sve ove godine osvajanja titula kad ste toliko nadmocni,ili i derbi namjestamo
(CisTo_OnAkO, 12. februar 2022 16:34)
čisto onako kad smo osvojili ove 4 titule pa i onu petu pre toga dobili smo vas 5 puta a za to vreme vi nas samo jednom,nadmoćno zar ne

trpaj komsinicu

pre 2 godine

Bohum razbije Bajern, samo Šamroje Florijanović ne može da izgubi... u Srbiji. Čim izađe iz Srbije, deru ga i na pripremama. Što su volele narikače da kažu, nismo isti.
(Hamurabi, 12. februar 2022 19:54) Zvezdaski humor,lvl pro..jedno si u pravu,definitivno nismo isti..hvala bogu na tome..napisah bog ,malim slovom valjda je to ok...

trpaj komsinicu

pre 2 godine

Znao sam da svi hrvati u Srbiji navijaju za Partizan. MOMČAD
(Simbad, 12. februar 2022 19:16)..I sta ces ti serbendo najveca da uradis po tom pitanju,puna ti Srbija hrvata jbt..zvezdasi i srbovanje..

Simbad

pre 2 godine

Silan je naš Partizan.
Najbolja momčad u Srbiji!
(CrnoBelaSrbija, 12. februar 2022 17:12)

Znao sam da svi hrvati u Srbiji navijaju za Partizan. MOMČAD

ultrasrbin

pre 2 godine

Tebra, bukvalno poslednjih pet derbija smo bolji od vas, ne blamiraj se.
(Sabre, 12. februar 2022 15:04)
161 derbi 2:0 za Partizan
162 nereseno
163 izjednacila Zvezda iz penala, a kasapin Sanogo umalo Sumi izvadio oko.ni zuti za kasapina.
164 dobila Zvzezda 1:0
165 nereseno. Partizanu ponisten cist gola, a Zvezda izjednacila nakon prekrsaja koji nije sviran

Znaci da ste 2 puta na kradju izvukli nereseno,a jednom pobedili i jednom izgubili.
I bolji ste u svim tim derbijima.

Gaginho

pre 2 godine

Od nastanka Partizana (Grobar sam najveći) i poštovane, ali nevoljene C.Zvezde, traje svađa koje više osvojio nameštenih prvenstava, pošto ogromnoj većini navijača pamćenje služi samo za osnovne potrebe, tako ću i ja, znam da zadnjih.... godina je CZ - šampion,za svako sam mislio da je namešteno, svako, pogotovo što je FSS bila garnitura zvezdaša Kokeza,Pantela, Tončev, Šurbatović...Tako da ostaje ono da navijači drugoplasiranog nepobitno misle da lider namešta utakmice. Ma 'ajde, sve suvo poštenje. Prost zaključak ko je više bio šampion on je samim tim i više nameštao. Stvarno je UEFA za nas Srbe mnooooogo naivna. Hahahaha, ko je drugi ima pravo da se ljuti. Šta ćeš, tako je to.

Hamurabi

pre 2 godine

I Bohum razbije Bajern, samo Šamroje Florijanović ne može da izgubi... u Srbiji. Čim izađe iz Srbije, deru ga i na pripremama. Što su volele narikače da kažu, nismo isti.

Florijan

pre 2 godine

Ovi bre kao Barsa u najjačim danima, ili nešto poput Bajerna u Bundesligi, mada oni tamo i izgube neku, ovi bato ne mož' da izgube, ma ne mogu da prime gol.
E sad, Evropa ih nešto j... To je sada ozbiljno pitanje, da li se slabo radi sa sudijama tamo ili se slabije premiraju igrači, jer ti stranci mnogo više traže.
(Simbad, 12. februar 2022 16:45)

Ni jedno ni drugo,nego ovi vragolani iz evropskih klubova nece da im se sklanjaju na terenu,to ti je ta Evropa,sramota

Dusan Uros

pre 2 godine

Минут није прошао а већ украдоше Раднички. Чист фаул с леђа и жути за Вујачића, а од свега мртва лопта.
(veliki strumf, 12. februar 2022 14:33)

Minut nije prosao a ti zaplaka.

Zeka FMP ludak

pre 2 godine

Ko ato sam i mislio, Partizan zatvorio sve utakmice u prvenstvu osim derbija. Poslednjih 6 utakmica u Nisu ne znaju za ponedu, ali sad bez problema sa nikakvom igrom. Vec u Pragu ce se opet videti nemoc ove ekipe, ali tamo nema nasih sudija da sviraju i da se protivnici sklanjaju. Zvezda mora oba derbija da dobije i sve ostale da bi bili prvi. A derbi ce biti seckan, Partizan ce ici na to da ne traje utakmica vise od 45 minuta efektivno, sa skakanjem na sudiju kad dosui svaki faul, aut ili korner protiv njih.
(Pedja, 12. februar 2022 16:51)

Gledaj tvog sudiju i stidi se...

markod

pre 2 godine

Kec u Nisu!Ops,ipak nije...ali je zato sigurno namestaljka,Radnicki inace uvek pusta Partizan,narocito u Nisu!?Nije ni to...onda je sigurno sudija pokrao Radnicki (cisti penali itd)!E ako nije ni to onda su Bjekovic ili Tole, jer je nemoguce da Partizan pobedi nekog losijeg od sebe!?E ovako funkcionise mozak prosecnog navijaca zvezdane,a ima ih jako puno...na moju,i zalost svih normalnih navijaca!!!

miljas

pre 2 godine

povecao prednost na 8 bodova...zvezda nece ni igrati i to je dovoljno za osvajanje prvenstva. kaze se ima 8 bodova vise od zvezde koja ima utakmicu manje.

Ivan

pre 2 godine

Procitam prvo komentare, hronoloski sortirano i prvih 10-20 navijaci Zvezde. Stavim na "preporucene" opet prvih 10-20 navijaci Zvezde. Stavim na "nepreporucene" opet navijaci Zvezde. Procitah 50 komentara i izuzev jednog dva sto se zale na povredu golmana, svi ostsli od navijaca Zvezde...
A vest o prvoj Partizanovoj utakmici...

Nikola

pre 2 godine

Glavni utisak mi je katastrofalan teren.
Toliko loš da mi je par puta ona oranica u Nišu skretala pažnju sa toka meča. Drugi gol nisam video u prenosu uživo! Znam da je zimska sezona, ali bi bilo sramota da provoligaške mečeve igram na Čairu.

Stop zeljku panticu

pre 2 godine

@ivan
Ajde Ivane kad si toliko pametan, sad lepo udji na objavu b92 o utakmici Zvezda-Čukarički i vidi koliko ima komentara zvezdasa a koliko napaćenih grobara!
Sve komentari gazi ih Sale, gazi cigane, napred čuka itd...
Niste ni vi ništa bolji!

docekasmo VAR u "super ligi povilo"

pre 2 godine

Da li je normalno da u prvom kolu, nakon 2 meseca pauze i vremena da se sredi teren, igraci igraju po ovakvoj njivi?
pakao...
inace, rutinska pobeda

gladijator

pre 2 godine

Dzaba Ling Long namestanja. U Evropi se sve vidi. Zvezda prosla grupu Liga Evrope kao prva. Partizan u smesnom takmicenju jedva prosao grupu kao drugi. To je jedina istina o kvalitetu ova dva kluba.
(Cinjenice, 12. februar 2022 15:36)

Kazahstan, Moldavija, raspali Kluž...velesila do velesile

Partizan je hrvatski klub od osnivanja

pre 2 godine

Prestani Bjekovicu sa ovom farsom ! Pogledaj drugi gol tvog mezimceta i reci je li te bar malo sramota !

Vilingrađanin

pre 2 godine

Baš me zanima procenat uspešnih dodavanja na ovoj utakmici. Jedno 10 minuta ni jedni ni drugi nisu vezali više od 3. Nisam siguran da je više od 50%.

Aster Blistok

pre 2 godine

Odgledao sam utakmicu jer sam želeo da vidim kako igra partizan. Ljudi, oni nemaju blage veze sa fudbalom. Hrkljuš najobičniji. Sada me baš interesuje kako će i Zvezda da odigra. Mislim da i oni neće baš išta posebno da pokažu na osnovu onog što sam gledao sa priprema. Nadam se jedino da ćemo nekako uspeti da pobedimo Čukarički jer je zaista nezgodna ekipa.

"Dijagnosticar" Nis

pre 2 godine

Dzaba Ling Long namestanja. U Evropi se sve vidi. Zvezda prosla grupu Liga Evrope kao prva. Partizan u smesnom takmicenju jedva prosao grupu kao drugi. To je jedina istina o kvalitetu ova dva kluba.
(Cinjenice, 12. februar 2022 15:36)

Dodeliti titulu Zvezdi, dekretom. Sto bi se igralo prvenstvo .

Violeta Markovic Ljubicica

pre 2 godine

Stvarno je najnizi nivo na koji jedno ljudsko bice moze da spadne to da navija za zvezdancicu... Ne postoji bezoblicnija i besvesnija rulja na ovom svetu nego te tzv deltije...

Партизан изнад свих и свега

pre 2 godine

Заслужена победа црно белих против Нишлија, били су бољи у свом игре сегментима, победа свим гробарима прија и требало је бар пет комада Раднички да прима.

Superligas

pre 2 godine

@Činjenice

Dok smo mi 10 godina igrali evropu po grupama a vi ispadali u sezoni kupanja, onda je bio kriv Tole a Evropa nije bila nikakvo merilo.

Sad odjednom jeste.

Kao Gručo Marks, "Ovo su moji principi, ako vam se ne sviđaju, imam druge".
Niste vi uzalud "Romi".
(Pera Ložač, 12. februar 2022 16:05)

Pobrko si loncice, Pero sto ti ga Rom utero.Tole jeste bio kriv, i Evropa jeste bila Merilo, i cist dokaz da ste na silu bili prvaci. Zvezda jeste ispadala u sezoni kupanja, samo zahvaljujuci vasoj i Toletovoj bolesnoj zelji da je ugasite. Osim sto ste ponekad dobijali u kvalifikacijama Pjunik i slicne diletante(naravno 1 i 2 kolo, 3. kolo je bila pusta zelja da se prodje, pa ste na osnivu sistema kao porazeni igrali LE)Dobro, i Zvezda je nesto slicno iskoristila. Za 6 godina ste u grupama odigrali boga oca utakmica. I zamisli, imate NULA pobeda. Da, kod Toleta ste bili prvaci, a u Evropi pajaci.
Zvezda za razliku od vas ima i neke lepe pibede dok je bila dominantna.

2CRAZY

pre 2 godine

Probao sam 10 minuta da gledam ovaj nas hrkljus, ali ne ide, igra nikakva, nema je, nula.
Onda pogledas kakav je teren, sve neke brazde, ne mozes ni da dodas loptu, uzas...

roarrr

pre 2 godine

Najbolji smo, ali je veliko pitanje da li će nam biti dozvoljeno da osvojimo titulu.

Najmanje 20 puta u istoriji Partizana to nije bilo dozvoljeno.

ANALITIČAN ČOVEK

pre 2 godine

Zašto navijači Radničkog ovoliko kukaju da je namešteno? Pa vaš tim je onda primio mito. Ja ovo nigde nisam video. Svaki drugi komentar je o nameštanju.

Mikii

pre 2 godine

Pogledajte samo utakmicu Viljareal-Real i poredite teren sa onim u Nisu. O brzini i kvalitetu igre ne vredi ni pricati, ovo nije isti sport.

onako

pre 2 godine

Pera ložač

Jeste...i dođe Zvezda i stigne vas za samo 2 sezone sve to što ste igrali Evropu...

U ostale 2 sezone vas ostavi u prašini.

Dogurali ste do "visokog" 79. mesta na UEFA listi a Zvezda posle kupanja eto je na 35. mestu.

I šta ste igrali, gde ste bili?

Nigde majstori.

Nema tamo ličnih impresija, subjektivnog osećaja Partizan ili Zvezda... UEFA lista kaže ko je i kako igrao tu Evropu.

Pedja

pre 2 godine

Ko ato sam i mislio, Partizan zatvorio sve utakmice u prvenstvu osim derbija. Poslednjih 6 utakmica u Nisu ne znaju za ponedu, ali sad bez problema sa nikakvom igrom. Vec u Pragu ce se opet videti nemoc ove ekipe, ali tamo nema nasih sudija da sviraju i da se protivnici sklanjaju. Zvezda mora oba derbija da dobije i sve ostale da bi bili prvi. A derbi ce biti seckan, Partizan ce ici na to da ne traje utakmica vise od 45 minuta efektivno, sa skakanjem na sudiju kad dosui svaki faul, aut ili korner protiv njih.

Dj

pre 2 godine

Pobedili smo, ali losa igra, bez obzira na teren. Jojic iga celu utakmicu sve greska do greske, a onda ulazi Lola.. Samo velikom srecom do titule

Cinjenice

pre 2 godine

Pera Lozac, ne nrgo ste onda pravdali Toletove titule time sto ste povremenimo igrali grupu u Evropi. Tada ste pricali da su titule opravdane zbog Evrope. Kako ste danas prvi na tabeli a igrate ocajno u Evropi? Svi znamo kako.

123

pre 2 godine

Onaj meneg ide u napad a onaj igrac radnickog umesto da spreci centar sut on se izmice. a ona dva stopera stoju ko dva kamena a rikardo iza nji skace I daje gol on gledaju. Mozete vako do zvezde onda u oba derbija vas cemo otresti I titula je nasa
(zdravko, 12. februar 2022 15:54)



Ma da, samo je skocio i dao gol..Prosto..

Pera Ložač

pre 2 godine

@Činjenice

Dok smo mi 10 godina igrali evropu po grupama a vi ispadali u sezoni kupanja, onda je bio kriv Tole a Evropa nije bila nikakvo merilo.

Sad odjednom jeste.

Kao Gručo Marks, "Ovo su moji principi, ako vam se ne sviđaju, imam druge".
Niste vi uzalud "Romi".

Bane

pre 2 godine

“Zaslužena pobeda Partizana nakon što Radnički NIJEDNOM nije zapretio nijednom od dvojice golmana crno-belih” … šta reci a ne nasmijati se

Sah mat

pre 2 godine

Ko je rekao igracima Radnickog da ne smejuda sutnu u okvir gola?
(Rolo Martins, 12. februar 2022 16:01) # Link komentara

Sto ne smejuda kada smejuda sutiraju u okvir gola? Ko ti to rekao da ne smejuda kada ljudi smejuda sutiraju?

dejan

pre 2 godine

Ko je rekao igracima Radnickog da ne smeju da sutnu u okvir gola?
(Rolo Martins, 12. februar 2022 16:01)

Bolje da su im rekli da ne smeju da šutiraju golmana u glavu.

Simbad

pre 2 godine

Ovi bre kao Barsa u najjačim danima, ili nešto poput Bajerna u Bundesligi, mada oni tamo i izgube neku, ovi bato ne mož' da izgube, ma ne mogu da prime gol.
E sad, Evropa ih nešto j... To je sada ozbiljno pitanje, da li se slabo radi sa sudijama tamo ili se slabije premiraju igrači, jer ti stranci mnogo više traže.

kukuruz liga bez briga

pre 2 godine

Zašto ivaj sudi Partizanu.Ujesenjoj sezoni doneo je bar šest bodova grobarima.Pomoćnivsudija maše ofsajd, on dobro stoji i vidivda je Rikardo u ofsajdu i svira ofsajdOnda se javlja WAR i smatraju da je bio ofsajd, ovaj bezkiičmenjak veruje war sudijama više nego svojim i očima svog pomoćnika i menja odluku i priznaje gol.Tako nekoliko puta u sličnim situacijama, tokom jesenje sezone.Prvo polucreme je dobro sudio ,videćemo drugo
(misko, 12. februar 2022 15:41)

Rece bas komentator da je ovaj pazi sad, cak Dva puta sudio Partizanu, i to obe ubedljive pobede.. Sto lažeš?

CisTo_OnAkO

pre 2 godine

zaba Ling Long namestanja. U Evropi se sve vidi. Zvezda prosla grupu Liga Evrope kao prva. Partizan u smesnom takmicenju jedva prosao grupu kao drugi. To je jedina istina o kvalitetu ova dva kluba.
(Cinjenice, 12. februar 2022 15:36)

Pa koliko derbija ste dobili sve ove godine osvajanja titula kad ste toliko nadmocni,ili i derbi namjestamo

ko o cemu

pre 2 godine

Au brate pa cist penal za radnicki... Vec su krenuli sa kradjama
(stefan glogic, 12. februar 2022 14:49)

krenula mitomanija...
(...., 12. februar 2022 15:09)

Sta je mitomanija? da je ovo na zvezdinoj utakmici bilo, vi isti navijaci jsda bi rekli da je protivnik zvezde ostecen?

Cinjenice

pre 2 godine

Dzaba Ling Long namestanja. U Evropi se sve vidi. Zvezda prosla grupu Liga Evrope kao prva. Partizan u smesnom takmicenju jedva prosao grupu kao drugi. To je jedina istina o kvalitetu ova dva kluba.

....

pre 2 godine

kada lopta pogodi igrača u butinu obično se ne svira penal osim kada igra zvezda zvanični svetski prvak po broju dosuđenih penala :)
(vođa, 12. februar 2022 15:03)


da znas, Zvezda je u tome prvak.

Dexo

pre 2 godine

ode čovek u bolnicu a sudija ni faul nije svirao.
(giga, 12. februar 2022 14:57)

O čemu pričaš? Pop je ispustio loptu, igrač je išao na tu loptu... Splet okolnosti. Nadam se da je Popović dobro.

ja

pre 2 godine

A penal za Radnicki? To nista a?
Sad je sve regularno. Uzivajte u predizbornom cirkusu. To ce sve Sparta da ogoli
(Bane, 12. februar 2022 15:46)

Zahvaljujemo se na glasu.

Žali se izbornoj komisiji :))

vuk

pre 2 godine

Siniša Saničanin je intervenisao na ivici kaznenog prostora, a domaći su tražili igranje rukom

normalno, ne sme da se svira penal za radnicki, zabranjeno je
(Mana, 12. februar 2022 14:53)
ali nije bila ruka. u butinu je.

Sabre

pre 2 godine

al zato vi u derbiju centar ne pređete.
(pop, 12. februar 2022 14:52)

Tebra, bukvalno poslednjih pet derbija smo bolji od vas, ne blamiraj se.

Бјанконери Бачка Топола

pre 2 godine

@obrazovana zena fudbalera

Твоја удаја показује колико си образована.

....

pre 2 godine

Sta je mitomanija? da je ovo na zvezdinoj utakmici bilo, vi isti navijaci jsda bi rekli da je protivnik zvezde ostecen?
(ko o cemu, 12. februar 2022 15:28)

Nisam razumeo, mi na ovo ne obracamo paznju samo na golove iz ofsajda i penale van 16 metara. Čemu patetika?!

misko

pre 2 godine

Zašto ivaj sudi Partizanu.Ujesenjoj sezoni doneo je bar šest bodova grobarima.Pomoćnivsudija maše ofsajd, on dobro stoji i vidivda je Rikardo u ofsajdu i svira ofsajdOnda se javlja WAR i smatraju da je bio ofsajd, ovaj bezkiičmenjak veruje war sudijama više nego svojim i očima svog pomoćnika i menja odluku i priznaje gol.Tako nekoliko puta u sličnim situacijama, tokom jesenje sezone.Prvo polucreme je dobro sudio ,videćemo drugo

zdravko

pre 2 godine

Onaj meneg ide u napad a onaj igrac radnickog umesto da spreci centar sut on se izmice. a ona dva stopera stoju ko dva kamena a rikardo iza nji skace I daje gol on gledaju. Mozete vako do zvezde onda u oba derbija vas cemo otresti I titula je nasa

alo bre

pre 2 godine

(duledudule, 12. februar 2022 14:24)

Cuj ovoga... Protiv Napretka se nije gledao VAR, inace bi bio penal za Napredak.

Na derbiju ponisten cist gol za vodjstvo Partizana od 2:0.

Protiv Metalca ste se provukli, a i protiv Radnickog.

To mi je sa vrha glave, ima sigurno jos situacija... To je 8 bodova. Vi bi u stvari trebali da kaskate 15+ bodova, a ne samo 5.
(lazove, 12. februar 2022 14:59)

Gde je potvrda toga? hiljadu puta ponovljena laz postaje istina jel to taj sistem?

ti ces da nam procenis sta je bio penal i gde je bio faul?

ti si verovatno prosao sudijsku seminar ili tako nesto?

kimiko

pre 2 godine

Radnički za dva minuta umalo da primi dva gola. Vidi se da je Partizan kvalitetniji, ali ne može Radnicki sa ovako slabim kretanjem u odbrani da igra dobru utakmicu

zoran

pre 2 godine

Očekujem pobedu Partizana.
Teren tezak za igru, neodusevljavaju nesto igrom ni jedni ni drugi ali vidi se veća direktnost Partizana ka ugrozavanju protivničkog gola.
Jednostavno je kvalitetniji.
Odlična stvar sto golman Popović nije teze ozleđen.
Ja nisam odusevljen fudbalom u Nišu.

Simić

pre 2 godine

Sve, sve, ali lopta koja prilikom centaršuta leti kao balon, a u šesnaestercu Rikardo sam skače pored dvojice igrača protivničke ekipe koji to nisu ni pokušali. Smehoteka...

Perverzni traktorista

pre 2 godine

Ja sam supruga "superligaškog"
fudbalera i garantujem vam da u svakom kolu bar 2 utakmice budu nameštene. Ne uzbuđujte se, kažu da će, na žalost, CZ biti prvak...
(obrazovana žena fudbalera, 12. februar 2022 15:04)

Gospodjo Katai vi baš nemate šta da radite...

VOSAK

pre 2 godine

Cuj ovoga... Protiv Napretka se nije gledao VAR, inace bi bio penal za Napredak.

Na derbiju ponisten cist gol za vodjstvo Partizana od 2:0.

Protiv Metalca ste se provukli, a i protiv Radnickog.

To mi je sa vrha glave, ima sigurno jos situacija... To je 8 bodova. Vi bi u stvari trebali da kaskate 15+ bodova, a ne samo 5.
(lazove, 12. februar 2022 14:59)


Vi koji izgubite od FLORE !
Vi se nešto tu javljate ?
Vi inače niste nikoga oštetili, sve čiste bodove ste osvojili, to je jasno, najpošteniji klub na svetu očito, Mateus to potvrdio :)

Milos

pre 2 godine

Cista namestaljka. Ovako ocigledni penal da se ne svira za Radnicki je sramota. Sve ce uciniti Bjekovic da dodeli titulu Partizanu koji nas bruka u Evropi.

VOSAK

pre 2 godine

Druze, pravih Nišlija koji bi došli na utakmicu skoro i da nema.
Velika, ogromna većina je pobegla u inostranstvo da zaradi neki novac.
(Zum, 12. februar 2022 15:31)


Da, ostalih 300k i više ljudi su prave Turšije Puršije, Nišlije prave ne postoje više, jao majko božija ovi sa ovim Pravi Beograđanin, Nišlija, ide mi se u wc od vas

....

pre 2 godine

Минут није прошао а већ украдоше Раднички. Чист фаул с леђа и жути за Вујачића, а од свега мртва лопта.
(veliki strumf, 12. februar 2022 14:33)


mitomanija na delu

Igor

pre 2 godine

Da ne palamudimo,ovo,ono..pogledajte golove Partizana posle centaršuta,kornera..a vise primera ove sezone..niko od protivničke ekipe ne skače,ali bukvalno od 7,8 iraca niko se ne odvoji cm od zemlje..slobodno nadjite i pogledajte,to look ocigledno i providno

molim

pre 2 godine

Ni zuti karton za pokusaj ubistva golmana Partizana!!
(markod, 12. februar 2022 15:02)

Prilikom detaljnog pregleda u Urgentnom centru UKC Niš, utvrđeno je da je pacijent A. P. zadobio lakši potres mozga prilikom fizičkog kontakta sa drugim licem.
Nakon kraćeg gubitka svesti, pacijent je osvešćen, nema vidljivih fizičkih povreda, nema znakova unutar lobanjskih povreda, svestan je i orijentisan i nakon ukazane pomoći nije bilo indikacija za eventualno dalje hospitalno lečenje

ovo je tebi pokušaj ubistva??

obrazovana žena fudbalera

pre 2 godine

Ja sam supruga "superligaškog"
fudbalera i garantujem vam da u svakom kolu bar 2 utakmice budu nameštene. Ne uzbuđujte se, kažu da će, na žalost, CZ biti prvak...

ko o cemu

pre 2 godine

Au brate pa cist penal za radnicki... Vec su krenuli sa kradjama
(stefan glogic, 12. februar 2022 14:49)

krenula mitomanija...
(...., 12. februar 2022 15:09)

Sta je mitomanija? da je ovo na zvezdinoj utakmici bilo, vi isti navijaci jsda bi rekli da je protivnik zvezde ostecen?

zex

pre 2 godine

Drzi decace! Uf kako mi je tesko pao ovaj nezgodan start, nadam se da ce decko da se oporavi, bojim se da je teza povreda u pitanju.Nadam se kecu u nisu ali samo da ovaj decko bude dobro nije vazno ko pobedi ni titula ni bilo sta drugo!

VOSAK

pre 2 godine

Rikardo se pretvara u Ronalda u prajmu kad igra našu ligu, u Evropi protiv svemoćne Flore neće da se napreže pa zato ne igra isto tako dobro

nole

pre 2 godine

Start kolenom u glavu, faul nedosudjen,ko obucava ove sudije?? Bar je za zuti karton ovo bilo jer nije bilo namere. Strasno, decku ce mozda unistiti karijeru.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Idemo, Rikardo! Svaka čast igračima Partizana na datom golu, videlo se da su bili van sebe nakon povrede Popovica. Nadam se da će momak biti dobro, to je najvažnije. Kako su mi smešni ovi igrači Radničkog, kada god igraju protiv Partizana rastrce se, trener trčkara tamo sa strane, pun energije... 😂 Protiv CZ ne postoje na terenu... Nešto na fazon FMP-a u košarci, znaci haos. Mogu da zamislim sta ce tek Lalatovic raditi u sledecem kolu...

....

pre 2 godine

Dzaba Ling Long namestanja. U Evropi se sve vidi. Zvezda prosla grupu Liga Evrope kao prva. Partizan u smesnom takmicenju jedva prosao grupu kao drugi. To je jedina istina o kvalitetu ova dva kluba.
(Cinjenice, 12. februar 2022 15:36)


Zato vas zovu penaldzije?!

roda

pre 2 godine

Tebra, bukvalno poslednjih pet derbija smo bolji od vas, ne blamiraj se.
(Sabre, 12. februar 2022 15:04)
u zadnjem ste se 75 min branili. kako ste bolji ako imamo više poseda, šuteva,šansi i ako je 1:1? imaš statistiku pa pogledaj. al ok tebra kod vas sve može pa i to da ste bolji u utakmici u kojoj 2 puta centar pređete.

nista novo

pre 2 godine

Au brate pa cist penal za radnicki... Vec su krenuli sa kradjama
(stefan glogic, 12. februar 2022 14:49)

krenula mitomanija...
(...., 12. februar 2022 15:09)

krenula grobarska spin mehanika

Lord

pre 2 godine

Mana, jesam, 25 godina pratim fudbal, ali kada kazem pratim, pogledam 7-10 utakmica nedeljno.
Trenirao sam ga 5 god., igrao posle nizeligaski fudbal 8 godina.
Evo ga Rikardo, 0:1 lagano, ajde ćao vicešampioni.

mr.wolf

pre 2 godine

Минут није прошао а већ украдоше Раднички. Чист фаул с леђа и жути за Вујачића, а од свега мртва лопта.
(veliki strumf, 12. februar 2022 14:33)

Kupi naocare coravi
(kukuruz liga bez briga, 12. februar 2022 14:41)

Rekao bih i tebi, kupi ih i ti, slepce.

Zum

pre 2 godine

Velika je sramota cele Srbije, Niša i svih većih gradova da Zvezda i Partizan imaju veću podršku sa tribina nego domaće ekipe poput Radničkog, Vojvodine i ostalih klubova. Dok god nam titule osvajaju samo dva beogradska kluba, nema nam ni lige ni fudbala.
(Qwerty, 12. februar 2022 14:54)

Druze, pravih Nišlija koji bi došli na utakmicu skoro i da nema.
Velika, ogromna većina je pobegla u inostranstvo da zaradi neki novac.

Perverzni traktorista

pre 2 godine

Bruka kakav je teren. Ako ovako docekuju prvo prolećno kolo onda ih trebavec posle poluvremena iskljuciti iz lige.. Momci rizikuju teške povrede što nije fer..

vlado

pre 2 godine

Loša igra Partizana,zbog katastrofalnog terena Radnički treba izbaciti iz lige. Zanimljivo je da igrač Radničkog nije dobio ni zuti karton za prekrsaj nad Popovićem.Sve u sve opsti utisak je da je infrastruktura najveći problem srpskog fudbala.

kosjan

pre 2 godine

Sta je mitomanija? da je ovo na zvezdinoj utakmici bilo, vi isti navijaci jsda bi rekli da je protivnik zvezde ostecen?
(ko o cemu, 12. februar 2022 15:28)

Nisam razumeo, mi na ovo ne obracamo paznju samo na golove iz ofsajda i penale van 16 metara. Čemu patetika?!
(...., 12. februar 2022 15:46)

pozdravi svog gazdu vucelica, nadam se da je ukusan sendvic...

boki

pre 2 godine

@istina, 12. februar 2022 13:38

To samo znaci da smo isti. Smesno je bilo proslih godina sa Zvezdom, smesno je ove godine sa Partizanom!

zvezdas da ali nikako turski konjanik

pre 2 godine

Ocigledno je da su ove sezone sve do kraja zatvorili,nije Deki dzabe rekao da Zvezda mora sve utakmice do kraja prvenstva da dobije da bi bila sampion

ja

pre 2 godine

Gde je potvrda toga? hiljadu puta ponovljena laz postaje istina jel to taj sistem?

ti ces da nam procenis sta je bio penal i gde je bio faul?

ti si verovatno prosao sudijsku seminar ili tako nesto?
(alo bre, 12. februar 2022 15:26)


ma da, i onaj gol iz auta je namesten.Tako nesto.

Perverzni traktorista

pre 2 godine

Ocigledno je da su ove sezone sve do kraja zatvorili,nije Deki dzabe rekao da Zvezda mora sve utakmice do kraja prvenstva da dobije da bi bila sampion
(zvezdas da ali nikako turski konjanik, 12. februar 2022 15:43)

Ovo mi deluje više kao vapaj za pomoć FSS i sudijskoj organizaciji za utakmicu za nekoliko nedelja. Videćemo da li će molba biti prihvaćena jer ima puno faktora da se na istu pozitivno odgovori. Najača je da će onda biti jako zanimljiv nastavak prvenstva ?

Dex

pre 2 godine

Gospodjo Katai vi baš nemate šta da radite...
(Perverzni traktorista, 12. februar 2022 15:26)

A ti bi da ti se ne rusi snesko? Deda mraz je živ

Mana

pre 2 godine

Siniša Saničanin je intervenisao na ivici kaznenog prostora, a domaći su tražili igranje rukom

normalno, ne sme da se svira penal za radnicki, zabranjeno je

VOSAK

pre 2 godine

Sta bre bagujes, da je pravde imali bi 7 8 bodova manje od nas, ali ste u nasoj ligi naprasno Liverpul i dajete 4 5 golova u proseku, a onda dodje neko raspalo takmicenje i vidi se pravo stanje, gubite od Estonaca, od Kiprana se grcevito branite kod kuce, nemate poraz u nasoj ligi ko zna koliko i kada imate seriju to je ok ali kad mi vezemo tekme onda se plakoje javi da isprica svima kako je tk nepravda.
(duledudule, 12. februar 2022 14:24)
al zato vi u derbiju centar ne pređete.
(pop, 12. februar 2022 14:52)

Čuj ovoga centar ne prođemo, druže vi do 37 minuta niste prešli pola, a i vi ste oni koji ste čuvali 1-1 na -8 razlike hahahahahahha

lazove

pre 2 godine

(duledudule, 12. februar 2022 14:24)

Cuj ovoga... Protiv Napretka se nije gledao VAR, inace bi bio penal za Napredak.

Na derbiju ponisten cist gol za vodjstvo Partizana od 2:0.

Protiv Metalca ste se provukli, a i protiv Radnickog.

To mi je sa vrha glave, ima sigurno jos situacija... To je 8 bodova. Vi bi u stvari trebali da kaskate 15+ bodova, a ne samo 5.

veliki strumf

pre 2 godine

Минут није прошао а већ украдоше Раднички. Чист фаул с леђа и жути за Вујачића, а од свега мртва лопта.

Qwerty

pre 2 godine

Velika je sramota cele Srbije, Niša i svih većih gradova da Zvezda i Partizan imaju veću podršku sa tribina nego domaće ekipe poput Radničkog, Vojvodine i ostalih klubova. Dok god nam titule osvajaju samo dva beogradska kluba, nema nam ni lige ni fudbala.

pop

pre 2 godine

Sta bre bagujes, da je pravde imali bi 7 8 bodova manje od nas, ali ste u nasoj ligi naprasno Liverpul i dajete 4 5 golova u proseku, a onda dodje neko raspalo takmicenje i vidi se pravo stanje, gubite od Estonaca, od Kiprana se grcevito branite kod kuce, nemate poraz u nasoj ligi ko zna koliko i kada imate seriju to je ok ali kad mi vezemo tekme onda se plakoje javi da isprica svima kako je tk nepravda.
(duledudule, 12. februar 2022 14:24)
al zato vi u derbiju centar ne pređete.

Sigmund

pre 2 godine

A znate li da ce se desiti nevidjena kradja, kako saznajem nece biti direktnog ptenosa zbog "tehnickih problema"....Ako se to Desi ne treba da igramo Bez tv ptenosa tj da odluce da ne izadju na teren Bez ptenosa....Jrenulo je zvezdino prolece izgleda :)

gladijator

pre 2 godine

Sta bre bagujes, da je pravde imali bi 7 8 bodova manje od nas, ali ste u nasoj ligi naprasno Liverpul i dajete 4 5 golova u proseku, a onda dodje neko raspalo takmicenje i vidi se pravo stanje, gubite od Estonaca, od Kiprana se grcevito branite kod kuce, nemate poraz u nasoj ligi ko zna koliko i kada imate seriju to je ok ali kad mi vezemo tekme onda se plakoje javi da isprica svima kako je tk nepravda.
(duledudule, 12. februar 2022 14:2a

ahah, "šampioni" u LŠ igraju protiv velesila Kazahstsna, Moldavije i propale Rumunije.
Pa samo Soči je jači od sva ta 3 tima zajedno.
a i prošli ste Bragu na poklon penal

duledudule

pre 2 godine

A znate li da ce se desiti nevidjena kradja, kako saznajem nece biti direktnog ptenosa zbog "tehnickih problema"....Ako se to Desi ne treba da igramo Bez tv ptenosa tj da odluce da ne izadju na teren Bez ptenosa....Jrenulo je zvezdino prolece izgleda :)
(Sigmund, 12. februar 2022 14:06)
Sta bre bagujes, da je pravde imali bi 7 8 bodova manje od nas, ali ste u nasoj ligi naprasno Liverpul i dajete 4 5 golova u proseku, a onda dodje neko raspalo takmicenje i vidi se pravo stanje, gubite od Estonaca, od Kiprana se grcevito branite kod kuce, nemate poraz u nasoj ligi ko zna koliko i kada imate seriju to je ok ali kad mi vezemo tekme onda se plakoje javi da isprica svima kako je tk nepravda.

Mana

pre 2 godine

Sta je problem crveni, imali ste derbi, dali ste gol posle prekrsaja, nama ponisten takav isti gol.
Jeste li bolji?
Evo ja cu da vam kazem... NISTE!
Ajmo Partizane gazi do titule!!!
(Lord, 12. februar 2022 14:00)

a ti si sudijski ekspert pa znaš šta je prekršaj a sta ne? to je vas subjektivni osećaj i nista vise , nije bio prekršaj kod gola zvezde.

marko992

pre 2 godine

Od prica kako im neće biti dozvoljeno da budu sampioni, kako u ovoj ligi ni Bajern ne bi bio prvi,kako zvezda jedino ne sme da kiksne, kako su serije pobeda u nasoj ligi nesto nenormalno došli smo do toga da ti isti najavljuju titulu.. licemeri kakvih nema
(istina, 12. februar 2022 13:38)

Ponavljali ili ne, cinjenica je da je SVAKO prvenstvo neregularno.Nema tima u ligi koji nije namestio bar 2.3 utakmice.U to sam 100% ubedjen.Istina je da o necijoj neregularnosti najmanje zreba da pricaju veciti.

kukuruz liga bez briga

pre 2 godine

Минут није прошао а већ украдоше Раднички. Чист фаул с леђа и жути за Вујачића, а од свега мртва лопта.
(veliki strumf, 12. februar 2022 14:33)

Kupi naocare coravi

Lord

pre 2 godine

Sta je problem crveni, imali ste derbi, dali ste gol posle prekrsaja, nama ponisten takav isti gol.
Jeste li bolji?
Evo ja cu da vam kazem... NISTE!
Ajmo Partizane gazi do titule!!!

istina

pre 2 godine

Od prica kako im neće biti dozvoljeno da budu sampioni, kako u ovoj ligi ni Bajern ne bi bio prvi,kako zvezda jedino ne sme da kiksne, kako su serije pobeda u nasoj ligi nesto nenormalno došli smo do toga da ti isti najavljuju titulu.. licemeri kakvih nema

istina

pre 2 godine

Od prica kako im neće biti dozvoljeno da budu sampioni, kako u ovoj ligi ni Bajern ne bi bio prvi,kako zvezda jedino ne sme da kiksne, kako su serije pobeda u nasoj ligi nesto nenormalno došli smo do toga da ti isti najavljuju titulu.. licemeri kakvih nema

kukuruz liga bez briga

pre 2 godine

Минут није прошао а већ украдоше Раднички. Чист фаул с леђа и жути за Вујачића, а од свега мртва лопта.
(veliki strumf, 12. februar 2022 14:33)

Kupi naocare coravi

marko992

pre 2 godine

Od prica kako im neće biti dozvoljeno da budu sampioni, kako u ovoj ligi ni Bajern ne bi bio prvi,kako zvezda jedino ne sme da kiksne, kako su serije pobeda u nasoj ligi nesto nenormalno došli smo do toga da ti isti najavljuju titulu.. licemeri kakvih nema
(istina, 12. februar 2022 13:38)

Ponavljali ili ne, cinjenica je da je SVAKO prvenstvo neregularno.Nema tima u ligi koji nije namestio bar 2.3 utakmice.U to sam 100% ubedjen.Istina je da o necijoj neregularnosti najmanje zreba da pricaju veciti.

....

pre 2 godine

kada lopta pogodi igrača u butinu obično se ne svira penal osim kada igra zvezda zvanični svetski prvak po broju dosuđenih penala :)
(vođa, 12. februar 2022 15:03)


da znas, Zvezda je u tome prvak.

"Dijagnosticar" Nis

pre 2 godine

Dzaba Ling Long namestanja. U Evropi se sve vidi. Zvezda prosla grupu Liga Evrope kao prva. Partizan u smesnom takmicenju jedva prosao grupu kao drugi. To je jedina istina o kvalitetu ova dva kluba.
(Cinjenice, 12. februar 2022 15:36)

Dodeliti titulu Zvezdi, dekretom. Sto bi se igralo prvenstvo .

zex

pre 2 godine

Drzi decace! Uf kako mi je tesko pao ovaj nezgodan start, nadam se da ce decko da se oporavi, bojim se da je teza povreda u pitanju.Nadam se kecu u nisu ali samo da ovaj decko bude dobro nije vazno ko pobedi ni titula ni bilo sta drugo!

CisTo_OnAkO

pre 2 godine

zaba Ling Long namestanja. U Evropi se sve vidi. Zvezda prosla grupu Liga Evrope kao prva. Partizan u smesnom takmicenju jedva prosao grupu kao drugi. To je jedina istina o kvalitetu ova dva kluba.
(Cinjenice, 12. februar 2022 15:36)

Pa koliko derbija ste dobili sve ove godine osvajanja titula kad ste toliko nadmocni,ili i derbi namjestamo

Lord

pre 2 godine

Sta je problem crveni, imali ste derbi, dali ste gol posle prekrsaja, nama ponisten takav isti gol.
Jeste li bolji?
Evo ja cu da vam kazem... NISTE!
Ajmo Partizane gazi do titule!!!

2CRAZY

pre 2 godine

Probao sam 10 minuta da gledam ovaj nas hrkljus, ali ne ide, igra nikakva, nema je, nula.
Onda pogledas kakav je teren, sve neke brazde, ne mozes ni da dodas loptu, uzas...

Pera Ložač

pre 2 godine

@Činjenice

Dok smo mi 10 godina igrali evropu po grupama a vi ispadali u sezoni kupanja, onda je bio kriv Tole a Evropa nije bila nikakvo merilo.

Sad odjednom jeste.

Kao Gručo Marks, "Ovo su moji principi, ako vam se ne sviđaju, imam druge".
Niste vi uzalud "Romi".

Violeta Markovic Ljubicica

pre 2 godine

Stvarno je najnizi nivo na koji jedno ljudsko bice moze da spadne to da navija za zvezdancicu... Ne postoji bezoblicnija i besvesnija rulja na ovom svetu nego te tzv deltije...

roarrr

pre 2 godine

Najbolji smo, ali je veliko pitanje da li će nam biti dozvoljeno da osvojimo titulu.

Najmanje 20 puta u istoriji Partizana to nije bilo dozvoljeno.

docekasmo VAR u "super ligi povilo"

pre 2 godine

Da li je normalno da u prvom kolu, nakon 2 meseca pauze i vremena da se sredi teren, igraci igraju po ovakvoj njivi?
pakao...
inace, rutinska pobeda

Partizan je hrvatski klub od osnivanja

pre 2 godine

Prestani Bjekovicu sa ovom farsom ! Pogledaj drugi gol tvog mezimceta i reci je li te bar malo sramota !

Dj

pre 2 godine

Pobedili smo, ali losa igra, bez obzira na teren. Jojic iga celu utakmicu sve greska do greske, a onda ulazi Lola.. Samo velikom srecom do titule

markod

pre 2 godine

Kec u Nisu!Ops,ipak nije...ali je zato sigurno namestaljka,Radnicki inace uvek pusta Partizan,narocito u Nisu!?Nije ni to...onda je sigurno sudija pokrao Radnicki (cisti penali itd)!E ako nije ni to onda su Bjekovic ili Tole, jer je nemoguce da Partizan pobedi nekog losijeg od sebe!?E ovako funkcionise mozak prosecnog navijaca zvezdane,a ima ih jako puno...na moju,i zalost svih normalnih navijaca!!!

dejan

pre 2 godine

Ko je rekao igracima Radnickog da ne smeju da sutnu u okvir gola?
(Rolo Martins, 12. februar 2022 16:01)

Bolje da su im rekli da ne smeju da šutiraju golmana u glavu.

Perverzni traktorista

pre 2 godine

Ocigledno je da su ove sezone sve do kraja zatvorili,nije Deki dzabe rekao da Zvezda mora sve utakmice do kraja prvenstva da dobije da bi bila sampion
(zvezdas da ali nikako turski konjanik, 12. februar 2022 15:43)

Ovo mi deluje više kao vapaj za pomoć FSS i sudijskoj organizaciji za utakmicu za nekoliko nedelja. Videćemo da li će molba biti prihvaćena jer ima puno faktora da se na istu pozitivno odgovori. Najača je da će onda biti jako zanimljiv nastavak prvenstva ?

123

pre 2 godine

Onaj meneg ide u napad a onaj igrac radnickog umesto da spreci centar sut on se izmice. a ona dva stopera stoju ko dva kamena a rikardo iza nji skace I daje gol on gledaju. Mozete vako do zvezde onda u oba derbija vas cemo otresti I titula je nasa
(zdravko, 12. februar 2022 15:54)



Ma da, samo je skocio i dao gol..Prosto..

Igor

pre 2 godine

Da ne palamudimo,ovo,ono..pogledajte golove Partizana posle centaršuta,kornera..a vise primera ove sezone..niko od protivničke ekipe ne skače,ali bukvalno od 7,8 iraca niko se ne odvoji cm od zemlje..slobodno nadjite i pogledajte,to look ocigledno i providno

VOSAK

pre 2 godine

Sta bre bagujes, da je pravde imali bi 7 8 bodova manje od nas, ali ste u nasoj ligi naprasno Liverpul i dajete 4 5 golova u proseku, a onda dodje neko raspalo takmicenje i vidi se pravo stanje, gubite od Estonaca, od Kiprana se grcevito branite kod kuce, nemate poraz u nasoj ligi ko zna koliko i kada imate seriju to je ok ali kad mi vezemo tekme onda se plakoje javi da isprica svima kako je tk nepravda.
(duledudule, 12. februar 2022 14:24)
al zato vi u derbiju centar ne pređete.
(pop, 12. februar 2022 14:52)

Čuj ovoga centar ne prođemo, druže vi do 37 minuta niste prešli pola, a i vi ste oni koji ste čuvali 1-1 na -8 razlike hahahahahahha

veliki strumf

pre 2 godine

Минут није прошао а већ украдоше Раднички. Чист фаул с леђа и жути за Вујачића, а од свега мртва лопта.

lazove

pre 2 godine

(duledudule, 12. februar 2022 14:24)

Cuj ovoga... Protiv Napretka se nije gledao VAR, inace bi bio penal za Napredak.

Na derbiju ponisten cist gol za vodjstvo Partizana od 2:0.

Protiv Metalca ste se provukli, a i protiv Radnickog.

To mi je sa vrha glave, ima sigurno jos situacija... To je 8 bodova. Vi bi u stvari trebali da kaskate 15+ bodova, a ne samo 5.

Cinjenice

pre 2 godine

Dzaba Ling Long namestanja. U Evropi se sve vidi. Zvezda prosla grupu Liga Evrope kao prva. Partizan u smesnom takmicenju jedva prosao grupu kao drugi. To je jedina istina o kvalitetu ova dva kluba.

Perverzni traktorista

pre 2 godine

Ja sam supruga "superligaškog"
fudbalera i garantujem vam da u svakom kolu bar 2 utakmice budu nameštene. Ne uzbuđujte se, kažu da će, na žalost, CZ biti prvak...
(obrazovana žena fudbalera, 12. februar 2022 15:04)

Gospodjo Katai vi baš nemate šta da radite...

Mikii

pre 2 godine

Pogledajte samo utakmicu Viljareal-Real i poredite teren sa onim u Nisu. O brzini i kvalitetu igre ne vredi ni pricati, ovo nije isti sport.

gladijator

pre 2 godine

Dzaba Ling Long namestanja. U Evropi se sve vidi. Zvezda prosla grupu Liga Evrope kao prva. Partizan u smesnom takmicenju jedva prosao grupu kao drugi. To je jedina istina o kvalitetu ova dva kluba.
(Cinjenice, 12. februar 2022 15:36)

Kazahstan, Moldavija, raspali Kluž...velesila do velesile

Vilingrađanin

pre 2 godine

Baš me zanima procenat uspešnih dodavanja na ovoj utakmici. Jedno 10 minuta ni jedni ni drugi nisu vezali više od 3. Nisam siguran da je više od 50%.

Zum

pre 2 godine

Velika je sramota cele Srbije, Niša i svih većih gradova da Zvezda i Partizan imaju veću podršku sa tribina nego domaće ekipe poput Radničkog, Vojvodine i ostalih klubova. Dok god nam titule osvajaju samo dva beogradska kluba, nema nam ni lige ni fudbala.
(Qwerty, 12. februar 2022 14:54)

Druze, pravih Nišlija koji bi došli na utakmicu skoro i da nema.
Velika, ogromna većina je pobegla u inostranstvo da zaradi neki novac.

ANALITIČAN ČOVEK

pre 2 godine

Zašto navijači Radničkog ovoliko kukaju da je namešteno? Pa vaš tim je onda primio mito. Ja ovo nigde nisam video. Svaki drugi komentar je o nameštanju.

Superligas

pre 2 godine

@Činjenice

Dok smo mi 10 godina igrali evropu po grupama a vi ispadali u sezoni kupanja, onda je bio kriv Tole a Evropa nije bila nikakvo merilo.

Sad odjednom jeste.

Kao Gručo Marks, "Ovo su moji principi, ako vam se ne sviđaju, imam druge".
Niste vi uzalud "Romi".
(Pera Ložač, 12. februar 2022 16:05)

Pobrko si loncice, Pero sto ti ga Rom utero.Tole jeste bio kriv, i Evropa jeste bila Merilo, i cist dokaz da ste na silu bili prvaci. Zvezda jeste ispadala u sezoni kupanja, samo zahvaljujuci vasoj i Toletovoj bolesnoj zelji da je ugasite. Osim sto ste ponekad dobijali u kvalifikacijama Pjunik i slicne diletante(naravno 1 i 2 kolo, 3. kolo je bila pusta zelja da se prodje, pa ste na osnivu sistema kao porazeni igrali LE)Dobro, i Zvezda je nesto slicno iskoristila. Za 6 godina ste u grupama odigrali boga oca utakmica. I zamisli, imate NULA pobeda. Da, kod Toleta ste bili prvaci, a u Evropi pajaci.
Zvezda za razliku od vas ima i neke lepe pibede dok je bila dominantna.

Sah mat

pre 2 godine

Ko je rekao igracima Radnickog da ne smejuda sutnu u okvir gola?
(Rolo Martins, 12. februar 2022 16:01) # Link komentara

Sto ne smejuda kada smejuda sutiraju u okvir gola? Ko ti to rekao da ne smejuda kada ljudi smejuda sutiraju?

Sabre

pre 2 godine

al zato vi u derbiju centar ne pređete.
(pop, 12. februar 2022 14:52)

Tebra, bukvalno poslednjih pet derbija smo bolji od vas, ne blamiraj se.

Dusan Uros

pre 2 godine

Минут није прошао а већ украдоше Раднички. Чист фаул с леђа и жути за Вујачића, а од свега мртва лопта.
(veliki strumf, 12. februar 2022 14:33)

Minut nije prosao a ti zaplaka.

Milos

pre 2 godine

Cista namestaljka. Ovako ocigledni penal da se ne svira za Radnicki je sramota. Sve ce uciniti Bjekovic da dodeli titulu Partizanu koji nas bruka u Evropi.

Mana

pre 2 godine

Sta je problem crveni, imali ste derbi, dali ste gol posle prekrsaja, nama ponisten takav isti gol.
Jeste li bolji?
Evo ja cu da vam kazem... NISTE!
Ajmo Partizane gazi do titule!!!
(Lord, 12. februar 2022 14:00)

a ti si sudijski ekspert pa znaš šta je prekršaj a sta ne? to je vas subjektivni osećaj i nista vise , nije bio prekršaj kod gola zvezde.

duledudule

pre 2 godine

A znate li da ce se desiti nevidjena kradja, kako saznajem nece biti direktnog ptenosa zbog "tehnickih problema"....Ako se to Desi ne treba da igramo Bez tv ptenosa tj da odluce da ne izadju na teren Bez ptenosa....Jrenulo je zvezdino prolece izgleda :)
(Sigmund, 12. februar 2022 14:06)
Sta bre bagujes, da je pravde imali bi 7 8 bodova manje od nas, ali ste u nasoj ligi naprasno Liverpul i dajete 4 5 golova u proseku, a onda dodje neko raspalo takmicenje i vidi se pravo stanje, gubite od Estonaca, od Kiprana se grcevito branite kod kuce, nemate poraz u nasoj ligi ko zna koliko i kada imate seriju to je ok ali kad mi vezemo tekme onda se plakoje javi da isprica svima kako je tk nepravda.

pop

pre 2 godine

Sta bre bagujes, da je pravde imali bi 7 8 bodova manje od nas, ali ste u nasoj ligi naprasno Liverpul i dajete 4 5 golova u proseku, a onda dodje neko raspalo takmicenje i vidi se pravo stanje, gubite od Estonaca, od Kiprana se grcevito branite kod kuce, nemate poraz u nasoj ligi ko zna koliko i kada imate seriju to je ok ali kad mi vezemo tekme onda se plakoje javi da isprica svima kako je tk nepravda.
(duledudule, 12. februar 2022 14:24)
al zato vi u derbiju centar ne pređete.

....

pre 2 godine

Dzaba Ling Long namestanja. U Evropi se sve vidi. Zvezda prosla grupu Liga Evrope kao prva. Partizan u smesnom takmicenju jedva prosao grupu kao drugi. To je jedina istina o kvalitetu ova dva kluba.
(Cinjenice, 12. februar 2022 15:36)


Zato vas zovu penaldzije?!

Simić

pre 2 godine

Sve, sve, ali lopta koja prilikom centaršuta leti kao balon, a u šesnaestercu Rikardo sam skače pored dvojice igrača protivničke ekipe koji to nisu ni pokušali. Smehoteka...

Bane

pre 2 godine

“Zaslužena pobeda Partizana nakon što Radnički NIJEDNOM nije zapretio nijednom od dvojice golmana crno-belih” … šta reci a ne nasmijati se

....

pre 2 godine

Минут није прошао а већ украдоше Раднички. Чист фаул с леђа и жути за Вујачића, а од свега мртва лопта.
(veliki strumf, 12. februar 2022 14:33)


mitomanija na delu

Pedja

pre 2 godine

Ko ato sam i mislio, Partizan zatvorio sve utakmice u prvenstvu osim derbija. Poslednjih 6 utakmica u Nisu ne znaju za ponedu, ali sad bez problema sa nikakvom igrom. Vec u Pragu ce se opet videti nemoc ove ekipe, ali tamo nema nasih sudija da sviraju i da se protivnici sklanjaju. Zvezda mora oba derbija da dobije i sve ostale da bi bili prvi. A derbi ce biti seckan, Partizan ce ici na to da ne traje utakmica vise od 45 minuta efektivno, sa skakanjem na sudiju kad dosui svaki faul, aut ili korner protiv njih.

kukuruz liga bez briga

pre 2 godine

Zašto ivaj sudi Partizanu.Ujesenjoj sezoni doneo je bar šest bodova grobarima.Pomoćnivsudija maše ofsajd, on dobro stoji i vidivda je Rikardo u ofsajdu i svira ofsajdOnda se javlja WAR i smatraju da je bio ofsajd, ovaj bezkiičmenjak veruje war sudijama više nego svojim i očima svog pomoćnika i menja odluku i priznaje gol.Tako nekoliko puta u sličnim situacijama, tokom jesenje sezone.Prvo polucreme je dobro sudio ,videćemo drugo
(misko, 12. februar 2022 15:41)

Rece bas komentator da je ovaj pazi sad, cak Dva puta sudio Partizanu, i to obe ubedljive pobede.. Sto lažeš?

Qwerty

pre 2 godine

Velika je sramota cele Srbije, Niša i svih većih gradova da Zvezda i Partizan imaju veću podršku sa tribina nego domaće ekipe poput Radničkog, Vojvodine i ostalih klubova. Dok god nam titule osvajaju samo dva beogradska kluba, nema nam ni lige ni fudbala.

trpaj komsinicu

pre 2 godine

Znao sam da svi hrvati u Srbiji navijaju za Partizan. MOMČAD
(Simbad, 12. februar 2022 19:16)..I sta ces ti serbendo najveca da uradis po tom pitanju,puna ti Srbija hrvata jbt..zvezdasi i srbovanje..

VOSAK

pre 2 godine

Druze, pravih Nišlija koji bi došli na utakmicu skoro i da nema.
Velika, ogromna većina je pobegla u inostranstvo da zaradi neki novac.
(Zum, 12. februar 2022 15:31)


Da, ostalih 300k i više ljudi su prave Turšije Puršije, Nišlije prave ne postoje više, jao majko božija ovi sa ovim Pravi Beograđanin, Nišlija, ide mi se u wc od vas

ja

pre 2 godine

A penal za Radnicki? To nista a?
Sad je sve regularno. Uzivajte u predizbornom cirkusu. To ce sve Sparta da ogoli
(Bane, 12. februar 2022 15:46)

Zahvaljujemo se na glasu.

Žali se izbornoj komisiji :))

zdravko

pre 2 godine

Onaj meneg ide u napad a onaj igrac radnickog umesto da spreci centar sut on se izmice. a ona dva stopera stoju ko dva kamena a rikardo iza nji skace I daje gol on gledaju. Mozete vako do zvezde onda u oba derbija vas cemo otresti I titula je nasa

Партизан изнад свих и свега

pre 2 godine

Заслужена победа црно белих против Нишлија, били су бољи у свом игре сегментима, победа свим гробарима прија и требало је бар пет комада Раднички да прима.

Zeka FMP ludak

pre 2 godine

Ko ato sam i mislio, Partizan zatvorio sve utakmice u prvenstvu osim derbija. Poslednjih 6 utakmica u Nisu ne znaju za ponedu, ali sad bez problema sa nikakvom igrom. Vec u Pragu ce se opet videti nemoc ove ekipe, ali tamo nema nasih sudija da sviraju i da se protivnici sklanjaju. Zvezda mora oba derbija da dobije i sve ostale da bi bili prvi. A derbi ce biti seckan, Partizan ce ici na to da ne traje utakmica vise od 45 minuta efektivno, sa skakanjem na sudiju kad dosui svaki faul, aut ili korner protiv njih.
(Pedja, 12. februar 2022 16:51)

Gledaj tvog sudiju i stidi se...

Mana

pre 2 godine

Siniša Saničanin je intervenisao na ivici kaznenog prostora, a domaći su tražili igranje rukom

normalno, ne sme da se svira penal za radnicki, zabranjeno je

gladijator

pre 2 godine

Sta bre bagujes, da je pravde imali bi 7 8 bodova manje od nas, ali ste u nasoj ligi naprasno Liverpul i dajete 4 5 golova u proseku, a onda dodje neko raspalo takmicenje i vidi se pravo stanje, gubite od Estonaca, od Kiprana se grcevito branite kod kuce, nemate poraz u nasoj ligi ko zna koliko i kada imate seriju to je ok ali kad mi vezemo tekme onda se plakoje javi da isprica svima kako je tk nepravda.
(duledudule, 12. februar 2022 14:2a

ahah, "šampioni" u LŠ igraju protiv velesila Kazahstsna, Moldavije i propale Rumunije.
Pa samo Soči je jači od sva ta 3 tima zajedno.
a i prošli ste Bragu na poklon penal

kosjan

pre 2 godine

Sta je mitomanija? da je ovo na zvezdinoj utakmici bilo, vi isti navijaci jsda bi rekli da je protivnik zvezde ostecen?
(ko o cemu, 12. februar 2022 15:28)

Nisam razumeo, mi na ovo ne obracamo paznju samo na golove iz ofsajda i penale van 16 metara. Čemu patetika?!
(...., 12. februar 2022 15:46)

pozdravi svog gazdu vucelica, nadam se da je ukusan sendvic...

onako

pre 2 godine

Pera ložač

Jeste...i dođe Zvezda i stigne vas za samo 2 sezone sve to što ste igrali Evropu...

U ostale 2 sezone vas ostavi u prašini.

Dogurali ste do "visokog" 79. mesta na UEFA listi a Zvezda posle kupanja eto je na 35. mestu.

I šta ste igrali, gde ste bili?

Nigde majstori.

Nema tamo ličnih impresija, subjektivnog osećaja Partizan ili Zvezda... UEFA lista kaže ko je i kako igrao tu Evropu.

nole

pre 2 godine

Start kolenom u glavu, faul nedosudjen,ko obucava ove sudije?? Bar je za zuti karton ovo bilo jer nije bilo namere. Strasno, decku ce mozda unistiti karijeru.

....

pre 2 godine

Sta je mitomanija? da je ovo na zvezdinoj utakmici bilo, vi isti navijaci jsda bi rekli da je protivnik zvezde ostecen?
(ko o cemu, 12. februar 2022 15:28)

Nisam razumeo, mi na ovo ne obracamo paznju samo na golove iz ofsajda i penale van 16 metara. Čemu patetika?!

Ivan

pre 2 godine

Procitam prvo komentare, hronoloski sortirano i prvih 10-20 navijaci Zvezde. Stavim na "preporucene" opet prvih 10-20 navijaci Zvezde. Stavim na "nepreporucene" opet navijaci Zvezde. Procitah 50 komentara i izuzev jednog dva sto se zale na povredu golmana, svi ostsli od navijaca Zvezde...
A vest o prvoj Partizanovoj utakmici...

Florijan

pre 2 godine

Ovi bre kao Barsa u najjačim danima, ili nešto poput Bajerna u Bundesligi, mada oni tamo i izgube neku, ovi bato ne mož' da izgube, ma ne mogu da prime gol.
E sad, Evropa ih nešto j... To je sada ozbiljno pitanje, da li se slabo radi sa sudijama tamo ili se slabije premiraju igrači, jer ti stranci mnogo više traže.
(Simbad, 12. februar 2022 16:45)

Ni jedno ni drugo,nego ovi vragolani iz evropskih klubova nece da im se sklanjaju na terenu,to ti je ta Evropa,sramota

vlado

pre 2 godine

Loša igra Partizana,zbog katastrofalnog terena Radnički treba izbaciti iz lige. Zanimljivo je da igrač Radničkog nije dobio ni zuti karton za prekrsaj nad Popovićem.Sve u sve opsti utisak je da je infrastruktura najveći problem srpskog fudbala.

molim

pre 2 godine

Ni zuti karton za pokusaj ubistva golmana Partizana!!
(markod, 12. februar 2022 15:02)

Prilikom detaljnog pregleda u Urgentnom centru UKC Niš, utvrđeno je da je pacijent A. P. zadobio lakši potres mozga prilikom fizičkog kontakta sa drugim licem.
Nakon kraćeg gubitka svesti, pacijent je osvešćen, nema vidljivih fizičkih povreda, nema znakova unutar lobanjskih povreda, svestan je i orijentisan i nakon ukazane pomoći nije bilo indikacija za eventualno dalje hospitalno lečenje

ovo je tebi pokušaj ubistva??

Hamurabi

pre 2 godine

I Bohum razbije Bajern, samo Šamroje Florijanović ne može da izgubi... u Srbiji. Čim izađe iz Srbije, deru ga i na pripremama. Što su volele narikače da kažu, nismo isti.

obrazovana žena fudbalera

pre 2 godine

Ja sam supruga "superligaškog"
fudbalera i garantujem vam da u svakom kolu bar 2 utakmice budu nameštene. Ne uzbuđujte se, kažu da će, na žalost, CZ biti prvak...

kimiko

pre 2 godine

Radnički za dva minuta umalo da primi dva gola. Vidi se da je Partizan kvalitetniji, ali ne može Radnicki sa ovako slabim kretanjem u odbrani da igra dobru utakmicu

Aster Blistok

pre 2 godine

Odgledao sam utakmicu jer sam želeo da vidim kako igra partizan. Ljudi, oni nemaju blage veze sa fudbalom. Hrkljuš najobičniji. Sada me baš interesuje kako će i Zvezda da odigra. Mislim da i oni neće baš išta posebno da pokažu na osnovu onog što sam gledao sa priprema. Nadam se jedino da ćemo nekako uspeti da pobedimo Čukarički jer je zaista nezgodna ekipa.

Nikola

pre 2 godine

Glavni utisak mi je katastrofalan teren.
Toliko loš da mi je par puta ona oranica u Nišu skretala pažnju sa toka meča. Drugi gol nisam video u prenosu uživo! Znam da je zimska sezona, ali bi bilo sramota da provoligaške mečeve igram na Čairu.

ultrasrbin

pre 2 godine

Tebra, bukvalno poslednjih pet derbija smo bolji od vas, ne blamiraj se.
(Sabre, 12. februar 2022 15:04)
161 derbi 2:0 za Partizan
162 nereseno
163 izjednacila Zvezda iz penala, a kasapin Sanogo umalo Sumi izvadio oko.ni zuti za kasapina.
164 dobila Zvzezda 1:0
165 nereseno. Partizanu ponisten cist gola, a Zvezda izjednacila nakon prekrsaja koji nije sviran

Znaci da ste 2 puta na kradju izvukli nereseno,a jednom pobedili i jednom izgubili.
I bolji ste u svim tim derbijima.

Stop zeljku panticu

pre 2 godine

@ivan
Ajde Ivane kad si toliko pametan, sad lepo udji na objavu b92 o utakmici Zvezda-Čukarički i vidi koliko ima komentara zvezdasa a koliko napaćenih grobara!
Sve komentari gazi ih Sale, gazi cigane, napred čuka itd...
Niste ni vi ništa bolji!

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Idemo, Rikardo! Svaka čast igračima Partizana na datom golu, videlo se da su bili van sebe nakon povrede Popovica. Nadam se da će momak biti dobro, to je najvažnije. Kako su mi smešni ovi igrači Radničkog, kada god igraju protiv Partizana rastrce se, trener trčkara tamo sa strane, pun energije... 😂 Protiv CZ ne postoje na terenu... Nešto na fazon FMP-a u košarci, znaci haos. Mogu da zamislim sta ce tek Lalatovic raditi u sledecem kolu...

ko o cemu

pre 2 godine

Au brate pa cist penal za radnicki... Vec su krenuli sa kradjama
(stefan glogic, 12. februar 2022 14:49)

krenula mitomanija...
(...., 12. februar 2022 15:09)

Sta je mitomanija? da je ovo na zvezdinoj utakmici bilo, vi isti navijaci jsda bi rekli da je protivnik zvezde ostecen?

mr.wolf

pre 2 godine

Минут није прошао а већ украдоше Раднички. Чист фаул с леђа и жути за Вујачића, а од свега мртва лопта.
(veliki strumf, 12. februar 2022 14:33)

Kupi naocare coravi
(kukuruz liga bez briga, 12. februar 2022 14:41)

Rekao bih i tebi, kupi ih i ti, slepce.

alo bre

pre 2 godine

(duledudule, 12. februar 2022 14:24)

Cuj ovoga... Protiv Napretka se nije gledao VAR, inace bi bio penal za Napredak.

Na derbiju ponisten cist gol za vodjstvo Partizana od 2:0.

Protiv Metalca ste se provukli, a i protiv Radnickog.

To mi je sa vrha glave, ima sigurno jos situacija... To je 8 bodova. Vi bi u stvari trebali da kaskate 15+ bodova, a ne samo 5.
(lazove, 12. februar 2022 14:59)

Gde je potvrda toga? hiljadu puta ponovljena laz postaje istina jel to taj sistem?

ti ces da nam procenis sta je bio penal i gde je bio faul?

ti si verovatno prosao sudijsku seminar ili tako nesto?

Simbad

pre 2 godine

Ovi bre kao Barsa u najjačim danima, ili nešto poput Bajerna u Bundesligi, mada oni tamo i izgube neku, ovi bato ne mož' da izgube, ma ne mogu da prime gol.
E sad, Evropa ih nešto j... To je sada ozbiljno pitanje, da li se slabo radi sa sudijama tamo ili se slabije premiraju igrači, jer ti stranci mnogo više traže.

zoran

pre 2 godine

Očekujem pobedu Partizana.
Teren tezak za igru, neodusevljavaju nesto igrom ni jedni ni drugi ali vidi se veća direktnost Partizana ka ugrozavanju protivničkog gola.
Jednostavno je kvalitetniji.
Odlična stvar sto golman Popović nije teze ozleđen.
Ja nisam odusevljen fudbalom u Nišu.

zvezdas da ali nikako turski konjanik

pre 2 godine

Ocigledno je da su ove sezone sve do kraja zatvorili,nije Deki dzabe rekao da Zvezda mora sve utakmice do kraja prvenstva da dobije da bi bila sampion

trpaj komsinicu

pre 2 godine

Bohum razbije Bajern, samo Šamroje Florijanović ne može da izgubi... u Srbiji. Čim izađe iz Srbije, deru ga i na pripremama. Što su volele narikače da kažu, nismo isti.
(Hamurabi, 12. februar 2022 19:54) Zvezdaski humor,lvl pro..jedno si u pravu,definitivno nismo isti..hvala bogu na tome..napisah bog ,malim slovom valjda je to ok...

Perverzni traktorista

pre 2 godine

Bruka kakav je teren. Ako ovako docekuju prvo prolećno kolo onda ih trebavec posle poluvremena iskljuciti iz lige.. Momci rizikuju teške povrede što nije fer..

Cinjenice

pre 2 godine

Pera Lozac, ne nrgo ste onda pravdali Toletove titule time sto ste povremenimo igrali grupu u Evropi. Tada ste pricali da su titule opravdane zbog Evrope. Kako ste danas prvi na tabeli a igrate ocajno u Evropi? Svi znamo kako.

Simbad

pre 2 godine

Silan je naš Partizan.
Najbolja momčad u Srbiji!
(CrnoBelaSrbija, 12. februar 2022 17:12)

Znao sam da svi hrvati u Srbiji navijaju za Partizan. MOMČAD

nista novo

pre 2 godine

Au brate pa cist penal za radnicki... Vec su krenuli sa kradjama
(stefan glogic, 12. februar 2022 14:49)

krenula mitomanija...
(...., 12. februar 2022 15:09)

krenula grobarska spin mehanika

Sigmund

pre 2 godine

A znate li da ce se desiti nevidjena kradja, kako saznajem nece biti direktnog ptenosa zbog "tehnickih problema"....Ako se to Desi ne treba da igramo Bez tv ptenosa tj da odluce da ne izadju na teren Bez ptenosa....Jrenulo je zvezdino prolece izgleda :)

VOSAK

pre 2 godine

Rikardo se pretvara u Ronalda u prajmu kad igra našu ligu, u Evropi protiv svemoćne Flore neće da se napreže pa zato ne igra isto tako dobro

VOSAK

pre 2 godine

Cuj ovoga... Protiv Napretka se nije gledao VAR, inace bi bio penal za Napredak.

Na derbiju ponisten cist gol za vodjstvo Partizana od 2:0.

Protiv Metalca ste se provukli, a i protiv Radnickog.

To mi je sa vrha glave, ima sigurno jos situacija... To je 8 bodova. Vi bi u stvari trebali da kaskate 15+ bodova, a ne samo 5.
(lazove, 12. februar 2022 14:59)


Vi koji izgubite od FLORE !
Vi se nešto tu javljate ?
Vi inače niste nikoga oštetili, sve čiste bodove ste osvojili, to je jasno, najpošteniji klub na svetu očito, Mateus to potvrdio :)

ko o cemu

pre 2 godine

Au brate pa cist penal za radnicki... Vec su krenuli sa kradjama
(stefan glogic, 12. februar 2022 14:49)

krenula mitomanija...
(...., 12. februar 2022 15:09)

Sta je mitomanija? da je ovo na zvezdinoj utakmici bilo, vi isti navijaci jsda bi rekli da je protivnik zvezde ostecen?

ja

pre 2 godine

Gde je potvrda toga? hiljadu puta ponovljena laz postaje istina jel to taj sistem?

ti ces da nam procenis sta je bio penal i gde je bio faul?

ti si verovatno prosao sudijsku seminar ili tako nesto?
(alo bre, 12. februar 2022 15:26)


ma da, i onaj gol iz auta je namesten.Tako nesto.

vuk

pre 2 godine

Siniša Saničanin je intervenisao na ivici kaznenog prostora, a domaći su tražili igranje rukom

normalno, ne sme da se svira penal za radnicki, zabranjeno je
(Mana, 12. februar 2022 14:53)
ali nije bila ruka. u butinu je.

miljas

pre 2 godine

povecao prednost na 8 bodova...zvezda nece ni igrati i to je dovoljno za osvajanje prvenstva. kaze se ima 8 bodova vise od zvezde koja ima utakmicu manje.

misko

pre 2 godine

Zašto ivaj sudi Partizanu.Ujesenjoj sezoni doneo je bar šest bodova grobarima.Pomoćnivsudija maše ofsajd, on dobro stoji i vidivda je Rikardo u ofsajdu i svira ofsajdOnda se javlja WAR i smatraju da je bio ofsajd, ovaj bezkiičmenjak veruje war sudijama više nego svojim i očima svog pomoćnika i menja odluku i priznaje gol.Tako nekoliko puta u sličnim situacijama, tokom jesenje sezone.Prvo polucreme je dobro sudio ,videćemo drugo

Lord

pre 2 godine

Mana, jesam, 25 godina pratim fudbal, ali kada kazem pratim, pogledam 7-10 utakmica nedeljno.
Trenirao sam ga 5 god., igrao posle nizeligaski fudbal 8 godina.
Evo ga Rikardo, 0:1 lagano, ajde ćao vicešampioni.

Dex

pre 2 godine

Gospodjo Katai vi baš nemate šta da radite...
(Perverzni traktorista, 12. februar 2022 15:26)

A ti bi da ti se ne rusi snesko? Deda mraz je živ

roda

pre 2 godine

Tebra, bukvalno poslednjih pet derbija smo bolji od vas, ne blamiraj se.
(Sabre, 12. februar 2022 15:04)
u zadnjem ste se 75 min branili. kako ste bolji ako imamo više poseda, šuteva,šansi i ako je 1:1? imaš statistiku pa pogledaj. al ok tebra kod vas sve može pa i to da ste bolji u utakmici u kojoj 2 puta centar pređete.

Gaginho

pre 2 godine

Od nastanka Partizana (Grobar sam najveći) i poštovane, ali nevoljene C.Zvezde, traje svađa koje više osvojio nameštenih prvenstava, pošto ogromnoj većini navijača pamćenje služi samo za osnovne potrebe, tako ću i ja, znam da zadnjih.... godina je CZ - šampion,za svako sam mislio da je namešteno, svako, pogotovo što je FSS bila garnitura zvezdaša Kokeza,Pantela, Tončev, Šurbatović...Tako da ostaje ono da navijači drugoplasiranog nepobitno misle da lider namešta utakmice. Ma 'ajde, sve suvo poštenje. Prost zaključak ko je više bio šampion on je samim tim i više nameštao. Stvarno je UEFA za nas Srbe mnooooogo naivna. Hahahaha, ko je drugi ima pravo da se ljuti. Šta ćeš, tako je to.

Бјанконери Бачка Топола

pre 2 godine

@obrazovana zena fudbalera

Твоја удаја показује колико си образована.

Dexo

pre 2 godine

ode čovek u bolnicu a sudija ni faul nije svirao.
(giga, 12. februar 2022 14:57)

O čemu pričaš? Pop je ispustio loptu, igrač je išao na tu loptu... Splet okolnosti. Nadam se da je Popović dobro.

DžejAr65

pre 2 godine

Pa koliko derbija ste dobili sve ove godine osvajanja titula kad ste toliko nadmocni,ili i derbi namjestamo
(CisTo_OnAkO, 12. februar 2022 16:34)
čisto onako kad smo osvojili ove 4 titule pa i onu petu pre toga dobili smo vas 5 puta a za to vreme vi nas samo jednom,nadmoćno zar ne

boki

pre 2 godine

@istina, 12. februar 2022 13:38

To samo znaci da smo isti. Smesno je bilo proslih godina sa Zvezdom, smesno je ove godine sa Partizanom!

ozbiljna selekcija

pre 2 godine

Na leto dovesti bekove (mogu i strani) koji će biti najbolji igrači ekipe. Oni da igraju evropske mečeve + protiv Zvezde, Vojvodine i Čukaričkog. Urošević i Živković tu mogu biti zamene, a starteri na ostalim mečevima.

Za ostale bekove mislim da nisu za Partizan, naravno uz dužno poštovanje prema svim navedenim igračima.

istina

pre 2 godine

Od prica kako im neće biti dozvoljeno da budu sampioni, kako u ovoj ligi ni Bajern ne bi bio prvi,kako zvezda jedino ne sme da kiksne, kako su serije pobeda u nasoj ligi nesto nenormalno došli smo do toga da ti isti najavljuju titulu.. licemeri kakvih nema

kukuruz liga bez briga

pre 2 godine

Минут није прошао а већ украдоше Раднички. Чист фаул с леђа и жути за Вујачића, а од свега мртва лопта.
(veliki strumf, 12. februar 2022 14:33)

Kupi naocare coravi

Lord

pre 2 godine

Sta je problem crveni, imali ste derbi, dali ste gol posle prekrsaja, nama ponisten takav isti gol.
Jeste li bolji?
Evo ja cu da vam kazem... NISTE!
Ajmo Partizane gazi do titule!!!

roarrr

pre 2 godine

Najbolji smo, ali je veliko pitanje da li će nam biti dozvoljeno da osvojimo titulu.

Najmanje 20 puta u istoriji Partizana to nije bilo dozvoljeno.

obrazovana žena fudbalera

pre 2 godine

Ja sam supruga "superligaškog"
fudbalera i garantujem vam da u svakom kolu bar 2 utakmice budu nameštene. Ne uzbuđujte se, kažu da će, na žalost, CZ biti prvak...

Igor

pre 2 godine

Da ne palamudimo,ovo,ono..pogledajte golove Partizana posle centaršuta,kornera..a vise primera ove sezone..niko od protivničke ekipe ne skače,ali bukvalno od 7,8 iraca niko se ne odvoji cm od zemlje..slobodno nadjite i pogledajte,to look ocigledno i providno

Partizan je hrvatski klub od osnivanja

pre 2 godine

Prestani Bjekovicu sa ovom farsom ! Pogledaj drugi gol tvog mezimceta i reci je li te bar malo sramota !

Pedja

pre 2 godine

Ko ato sam i mislio, Partizan zatvorio sve utakmice u prvenstvu osim derbija. Poslednjih 6 utakmica u Nisu ne znaju za ponedu, ali sad bez problema sa nikakvom igrom. Vec u Pragu ce se opet videti nemoc ove ekipe, ali tamo nema nasih sudija da sviraju i da se protivnici sklanjaju. Zvezda mora oba derbija da dobije i sve ostale da bi bili prvi. A derbi ce biti seckan, Partizan ce ici na to da ne traje utakmica vise od 45 minuta efektivno, sa skakanjem na sudiju kad dosui svaki faul, aut ili korner protiv njih.

Pera Ložač

pre 2 godine

@Činjenice

Dok smo mi 10 godina igrali evropu po grupama a vi ispadali u sezoni kupanja, onda je bio kriv Tole a Evropa nije bila nikakvo merilo.

Sad odjednom jeste.

Kao Gručo Marks, "Ovo su moji principi, ako vam se ne sviđaju, imam druge".
Niste vi uzalud "Romi".

veliki strumf

pre 2 godine

Минут није прошао а већ украдоше Раднички. Чист фаул с леђа и жути за Вујачића, а од свега мртва лопта.

zdravko

pre 2 godine

Onaj meneg ide u napad a onaj igrac radnickog umesto da spreci centar sut on se izmice. a ona dva stopera stoju ko dva kamena a rikardo iza nji skace I daje gol on gledaju. Mozete vako do zvezde onda u oba derbija vas cemo otresti I titula je nasa

molim

pre 2 godine

Ni zuti karton za pokusaj ubistva golmana Partizana!!
(markod, 12. februar 2022 15:02)

Prilikom detaljnog pregleda u Urgentnom centru UKC Niš, utvrđeno je da je pacijent A. P. zadobio lakši potres mozga prilikom fizičkog kontakta sa drugim licem.
Nakon kraćeg gubitka svesti, pacijent je osvešćen, nema vidljivih fizičkih povreda, nema znakova unutar lobanjskih povreda, svestan je i orijentisan i nakon ukazane pomoći nije bilo indikacija za eventualno dalje hospitalno lečenje

ovo je tebi pokušaj ubistva??

"Dijagnosticar" Nis

pre 2 godine

Dzaba Ling Long namestanja. U Evropi se sve vidi. Zvezda prosla grupu Liga Evrope kao prva. Partizan u smesnom takmicenju jedva prosao grupu kao drugi. To je jedina istina o kvalitetu ova dva kluba.
(Cinjenice, 12. februar 2022 15:36)

Dodeliti titulu Zvezdi, dekretom. Sto bi se igralo prvenstvo .

Mana

pre 2 godine

Sta je problem crveni, imali ste derbi, dali ste gol posle prekrsaja, nama ponisten takav isti gol.
Jeste li bolji?
Evo ja cu da vam kazem... NISTE!
Ajmo Partizane gazi do titule!!!
(Lord, 12. februar 2022 14:00)

a ti si sudijski ekspert pa znaš šta je prekršaj a sta ne? to je vas subjektivni osećaj i nista vise , nije bio prekršaj kod gola zvezde.

Superligas

pre 2 godine

@Činjenice

Dok smo mi 10 godina igrali evropu po grupama a vi ispadali u sezoni kupanja, onda je bio kriv Tole a Evropa nije bila nikakvo merilo.

Sad odjednom jeste.

Kao Gručo Marks, "Ovo su moji principi, ako vam se ne sviđaju, imam druge".
Niste vi uzalud "Romi".
(Pera Ložač, 12. februar 2022 16:05)

Pobrko si loncice, Pero sto ti ga Rom utero.Tole jeste bio kriv, i Evropa jeste bila Merilo, i cist dokaz da ste na silu bili prvaci. Zvezda jeste ispadala u sezoni kupanja, samo zahvaljujuci vasoj i Toletovoj bolesnoj zelji da je ugasite. Osim sto ste ponekad dobijali u kvalifikacijama Pjunik i slicne diletante(naravno 1 i 2 kolo, 3. kolo je bila pusta zelja da se prodje, pa ste na osnivu sistema kao porazeni igrali LE)Dobro, i Zvezda je nesto slicno iskoristila. Za 6 godina ste u grupama odigrali boga oca utakmica. I zamisli, imate NULA pobeda. Da, kod Toleta ste bili prvaci, a u Evropi pajaci.
Zvezda za razliku od vas ima i neke lepe pibede dok je bila dominantna.

Milos

pre 2 godine

Cista namestaljka. Ovako ocigledni penal da se ne svira za Radnicki je sramota. Sve ce uciniti Bjekovic da dodeli titulu Partizanu koji nas bruka u Evropi.

Simić

pre 2 godine

Sve, sve, ali lopta koja prilikom centaršuta leti kao balon, a u šesnaestercu Rikardo sam skače pored dvojice igrača protivničke ekipe koji to nisu ni pokušali. Smehoteka...

Mana

pre 2 godine

Siniša Saničanin je intervenisao na ivici kaznenog prostora, a domaći su tražili igranje rukom

normalno, ne sme da se svira penal za radnicki, zabranjeno je

....

pre 2 godine

kada lopta pogodi igrača u butinu obično se ne svira penal osim kada igra zvezda zvanični svetski prvak po broju dosuđenih penala :)
(vođa, 12. februar 2022 15:03)


da znas, Zvezda je u tome prvak.

Cinjenice

pre 2 godine

Dzaba Ling Long namestanja. U Evropi se sve vidi. Zvezda prosla grupu Liga Evrope kao prva. Partizan u smesnom takmicenju jedva prosao grupu kao drugi. To je jedina istina o kvalitetu ova dva kluba.

markod

pre 2 godine

Kec u Nisu!Ops,ipak nije...ali je zato sigurno namestaljka,Radnicki inace uvek pusta Partizan,narocito u Nisu!?Nije ni to...onda je sigurno sudija pokrao Radnicki (cisti penali itd)!E ako nije ni to onda su Bjekovic ili Tole, jer je nemoguce da Partizan pobedi nekog losijeg od sebe!?E ovako funkcionise mozak prosecnog navijaca zvezdane,a ima ih jako puno...na moju,i zalost svih normalnih navijaca!!!

VOSAK

pre 2 godine

Sta bre bagujes, da je pravde imali bi 7 8 bodova manje od nas, ali ste u nasoj ligi naprasno Liverpul i dajete 4 5 golova u proseku, a onda dodje neko raspalo takmicenje i vidi se pravo stanje, gubite od Estonaca, od Kiprana se grcevito branite kod kuce, nemate poraz u nasoj ligi ko zna koliko i kada imate seriju to je ok ali kad mi vezemo tekme onda se plakoje javi da isprica svima kako je tk nepravda.
(duledudule, 12. februar 2022 14:24)
al zato vi u derbiju centar ne pređete.
(pop, 12. februar 2022 14:52)

Čuj ovoga centar ne prođemo, druže vi do 37 minuta niste prešli pola, a i vi ste oni koji ste čuvali 1-1 na -8 razlike hahahahahahha

Sabre

pre 2 godine

al zato vi u derbiju centar ne pređete.
(pop, 12. februar 2022 14:52)

Tebra, bukvalno poslednjih pet derbija smo bolji od vas, ne blamiraj se.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 2 godine

Stvarno je najnizi nivo na koji jedno ljudsko bice moze da spadne to da navija za zvezdancicu... Ne postoji bezoblicnija i besvesnija rulja na ovom svetu nego te tzv deltije...

CisTo_OnAkO

pre 2 godine

zaba Ling Long namestanja. U Evropi se sve vidi. Zvezda prosla grupu Liga Evrope kao prva. Partizan u smesnom takmicenju jedva prosao grupu kao drugi. To je jedina istina o kvalitetu ova dva kluba.
(Cinjenice, 12. februar 2022 15:36)

Pa koliko derbija ste dobili sve ove godine osvajanja titula kad ste toliko nadmocni,ili i derbi namjestamo

lazove

pre 2 godine

(duledudule, 12. februar 2022 14:24)

Cuj ovoga... Protiv Napretka se nije gledao VAR, inace bi bio penal za Napredak.

Na derbiju ponisten cist gol za vodjstvo Partizana od 2:0.

Protiv Metalca ste se provukli, a i protiv Radnickog.

To mi je sa vrha glave, ima sigurno jos situacija... To je 8 bodova. Vi bi u stvari trebali da kaskate 15+ bodova, a ne samo 5.

onako

pre 2 godine

Pera ložač

Jeste...i dođe Zvezda i stigne vas za samo 2 sezone sve to što ste igrali Evropu...

U ostale 2 sezone vas ostavi u prašini.

Dogurali ste do "visokog" 79. mesta na UEFA listi a Zvezda posle kupanja eto je na 35. mestu.

I šta ste igrali, gde ste bili?

Nigde majstori.

Nema tamo ličnih impresija, subjektivnog osećaja Partizan ili Zvezda... UEFA lista kaže ko je i kako igrao tu Evropu.

Aster Blistok

pre 2 godine

Odgledao sam utakmicu jer sam želeo da vidim kako igra partizan. Ljudi, oni nemaju blage veze sa fudbalom. Hrkljuš najobičniji. Sada me baš interesuje kako će i Zvezda da odigra. Mislim da i oni neće baš išta posebno da pokažu na osnovu onog što sam gledao sa priprema. Nadam se jedino da ćemo nekako uspeti da pobedimo Čukarički jer je zaista nezgodna ekipa.

Sigmund

pre 2 godine

A znate li da ce se desiti nevidjena kradja, kako saznajem nece biti direktnog ptenosa zbog "tehnickih problema"....Ako se to Desi ne treba da igramo Bez tv ptenosa tj da odluce da ne izadju na teren Bez ptenosa....Jrenulo je zvezdino prolece izgleda :)

Perverzni traktorista

pre 2 godine

Ocigledno je da su ove sezone sve do kraja zatvorili,nije Deki dzabe rekao da Zvezda mora sve utakmice do kraja prvenstva da dobije da bi bila sampion
(zvezdas da ali nikako turski konjanik, 12. februar 2022 15:43)

Ovo mi deluje više kao vapaj za pomoć FSS i sudijskoj organizaciji za utakmicu za nekoliko nedelja. Videćemo da li će molba biti prihvaćena jer ima puno faktora da se na istu pozitivno odgovori. Najača je da će onda biti jako zanimljiv nastavak prvenstva ?

ultrasrbin

pre 2 godine

Tebra, bukvalno poslednjih pet derbija smo bolji od vas, ne blamiraj se.
(Sabre, 12. februar 2022 15:04)
161 derbi 2:0 za Partizan
162 nereseno
163 izjednacila Zvezda iz penala, a kasapin Sanogo umalo Sumi izvadio oko.ni zuti za kasapina.
164 dobila Zvzezda 1:0
165 nereseno. Partizanu ponisten cist gola, a Zvezda izjednacila nakon prekrsaja koji nije sviran

Znaci da ste 2 puta na kradju izvukli nereseno,a jednom pobedili i jednom izgubili.
I bolji ste u svim tim derbijima.

....

pre 2 godine

Минут није прошао а већ украдоше Раднички. Чист фаул с леђа и жути за Вујачића, а од свега мртва лопта.
(veliki strumf, 12. februar 2022 14:33)


mitomanija na delu

gladijator

pre 2 godine

Dzaba Ling Long namestanja. U Evropi se sve vidi. Zvezda prosla grupu Liga Evrope kao prva. Partizan u smesnom takmicenju jedva prosao grupu kao drugi. To je jedina istina o kvalitetu ova dva kluba.
(Cinjenice, 12. februar 2022 15:36)

Kazahstan, Moldavija, raspali Kluž...velesila do velesile

....

pre 2 godine

Dzaba Ling Long namestanja. U Evropi se sve vidi. Zvezda prosla grupu Liga Evrope kao prva. Partizan u smesnom takmicenju jedva prosao grupu kao drugi. To je jedina istina o kvalitetu ova dva kluba.
(Cinjenice, 12. februar 2022 15:36)


Zato vas zovu penaldzije?!

pop

pre 2 godine

Sta bre bagujes, da je pravde imali bi 7 8 bodova manje od nas, ali ste u nasoj ligi naprasno Liverpul i dajete 4 5 golova u proseku, a onda dodje neko raspalo takmicenje i vidi se pravo stanje, gubite od Estonaca, od Kiprana se grcevito branite kod kuce, nemate poraz u nasoj ligi ko zna koliko i kada imate seriju to je ok ali kad mi vezemo tekme onda se plakoje javi da isprica svima kako je tk nepravda.
(duledudule, 12. februar 2022 14:24)
al zato vi u derbiju centar ne pređete.

zvezdas da ali nikako turski konjanik

pre 2 godine

Ocigledno je da su ove sezone sve do kraja zatvorili,nije Deki dzabe rekao da Zvezda mora sve utakmice do kraja prvenstva da dobije da bi bila sampion

gladijator

pre 2 godine

Sta bre bagujes, da je pravde imali bi 7 8 bodova manje od nas, ali ste u nasoj ligi naprasno Liverpul i dajete 4 5 golova u proseku, a onda dodje neko raspalo takmicenje i vidi se pravo stanje, gubite od Estonaca, od Kiprana se grcevito branite kod kuce, nemate poraz u nasoj ligi ko zna koliko i kada imate seriju to je ok ali kad mi vezemo tekme onda se plakoje javi da isprica svima kako je tk nepravda.
(duledudule, 12. februar 2022 14:2a

ahah, "šampioni" u LŠ igraju protiv velesila Kazahstsna, Moldavije i propale Rumunije.
Pa samo Soči je jači od sva ta 3 tima zajedno.
a i prošli ste Bragu na poklon penal

mr.wolf

pre 2 godine

Минут није прошао а већ украдоше Раднички. Чист фаул с леђа и жути за Вујачића, а од свега мртва лопта.
(veliki strumf, 12. februar 2022 14:33)

Kupi naocare coravi
(kukuruz liga bez briga, 12. februar 2022 14:41)

Rekao bih i tebi, kupi ih i ti, slepce.

Hamurabi

pre 2 godine

I Bohum razbije Bajern, samo Šamroje Florijanović ne može da izgubi... u Srbiji. Čim izađe iz Srbije, deru ga i na pripremama. Što su volele narikače da kažu, nismo isti.

duledudule

pre 2 godine

A znate li da ce se desiti nevidjena kradja, kako saznajem nece biti direktnog ptenosa zbog "tehnickih problema"....Ako se to Desi ne treba da igramo Bez tv ptenosa tj da odluce da ne izadju na teren Bez ptenosa....Jrenulo je zvezdino prolece izgleda :)
(Sigmund, 12. februar 2022 14:06)
Sta bre bagujes, da je pravde imali bi 7 8 bodova manje od nas, ali ste u nasoj ligi naprasno Liverpul i dajete 4 5 golova u proseku, a onda dodje neko raspalo takmicenje i vidi se pravo stanje, gubite od Estonaca, od Kiprana se grcevito branite kod kuce, nemate poraz u nasoj ligi ko zna koliko i kada imate seriju to je ok ali kad mi vezemo tekme onda se plakoje javi da isprica svima kako je tk nepravda.

ANALITIČAN ČOVEK

pre 2 godine

Zašto navijači Radničkog ovoliko kukaju da je namešteno? Pa vaš tim je onda primio mito. Ja ovo nigde nisam video. Svaki drugi komentar je o nameštanju.

Cinjenice

pre 2 godine

Pera Lozac, ne nrgo ste onda pravdali Toletove titule time sto ste povremenimo igrali grupu u Evropi. Tada ste pricali da su titule opravdane zbog Evrope. Kako ste danas prvi na tabeli a igrate ocajno u Evropi? Svi znamo kako.

ko o cemu

pre 2 godine

Au brate pa cist penal za radnicki... Vec su krenuli sa kradjama
(stefan glogic, 12. februar 2022 14:49)

krenula mitomanija...
(...., 12. februar 2022 15:09)

Sta je mitomanija? da je ovo na zvezdinoj utakmici bilo, vi isti navijaci jsda bi rekli da je protivnik zvezde ostecen?

ja

pre 2 godine

A penal za Radnicki? To nista a?
Sad je sve regularno. Uzivajte u predizbornom cirkusu. To ce sve Sparta da ogoli
(Bane, 12. februar 2022 15:46)

Zahvaljujemo se na glasu.

Žali se izbornoj komisiji :))

Sah mat

pre 2 godine

Ko je rekao igracima Radnickog da ne smejuda sutnu u okvir gola?
(Rolo Martins, 12. februar 2022 16:01) # Link komentara

Sto ne smejuda kada smejuda sutiraju u okvir gola? Ko ti to rekao da ne smejuda kada ljudi smejuda sutiraju?

Ivan

pre 2 godine

Procitam prvo komentare, hronoloski sortirano i prvih 10-20 navijaci Zvezde. Stavim na "preporucene" opet prvih 10-20 navijaci Zvezde. Stavim na "nepreporucene" opet navijaci Zvezde. Procitah 50 komentara i izuzev jednog dva sto se zale na povredu golmana, svi ostsli od navijaca Zvezde...
A vest o prvoj Partizanovoj utakmici...

Simbad

pre 2 godine

Silan je naš Partizan.
Najbolja momčad u Srbiji!
(CrnoBelaSrbija, 12. februar 2022 17:12)

Znao sam da svi hrvati u Srbiji navijaju za Partizan. MOMČAD

ko o cemu

pre 2 godine

Au brate pa cist penal za radnicki... Vec su krenuli sa kradjama
(stefan glogic, 12. februar 2022 14:49)

krenula mitomanija...
(...., 12. februar 2022 15:09)

Sta je mitomanija? da je ovo na zvezdinoj utakmici bilo, vi isti navijaci jsda bi rekli da je protivnik zvezde ostecen?

Zeka FMP ludak

pre 2 godine

Ko ato sam i mislio, Partizan zatvorio sve utakmice u prvenstvu osim derbija. Poslednjih 6 utakmica u Nisu ne znaju za ponedu, ali sad bez problema sa nikakvom igrom. Vec u Pragu ce se opet videti nemoc ove ekipe, ali tamo nema nasih sudija da sviraju i da se protivnici sklanjaju. Zvezda mora oba derbija da dobije i sve ostale da bi bili prvi. A derbi ce biti seckan, Partizan ce ici na to da ne traje utakmica vise od 45 minuta efektivno, sa skakanjem na sudiju kad dosui svaki faul, aut ili korner protiv njih.
(Pedja, 12. februar 2022 16:51)

Gledaj tvog sudiju i stidi se...

misko

pre 2 godine

Zašto ivaj sudi Partizanu.Ujesenjoj sezoni doneo je bar šest bodova grobarima.Pomoćnivsudija maše ofsajd, on dobro stoji i vidivda je Rikardo u ofsajdu i svira ofsajdOnda se javlja WAR i smatraju da je bio ofsajd, ovaj bezkiičmenjak veruje war sudijama više nego svojim i očima svog pomoćnika i menja odluku i priznaje gol.Tako nekoliko puta u sličnim situacijama, tokom jesenje sezone.Prvo polucreme je dobro sudio ,videćemo drugo

kosjan

pre 2 godine

Sta je mitomanija? da je ovo na zvezdinoj utakmici bilo, vi isti navijaci jsda bi rekli da je protivnik zvezde ostecen?
(ko o cemu, 12. februar 2022 15:28)

Nisam razumeo, mi na ovo ne obracamo paznju samo na golove iz ofsajda i penale van 16 metara. Čemu patetika?!
(...., 12. februar 2022 15:46)

pozdravi svog gazdu vucelica, nadam se da je ukusan sendvic...

Партизан изнад свих и свега

pre 2 godine

Заслужена победа црно белих против Нишлија, били су бољи у свом игре сегментима, победа свим гробарима прија и требало је бар пет комада Раднички да прима.

123

pre 2 godine

Onaj meneg ide u napad a onaj igrac radnickog umesto da spreci centar sut on se izmice. a ona dva stopera stoju ko dva kamena a rikardo iza nji skace I daje gol on gledaju. Mozete vako do zvezde onda u oba derbija vas cemo otresti I titula je nasa
(zdravko, 12. februar 2022 15:54)



Ma da, samo je skocio i dao gol..Prosto..

Dexo

pre 2 godine

ode čovek u bolnicu a sudija ni faul nije svirao.
(giga, 12. februar 2022 14:57)

O čemu pričaš? Pop je ispustio loptu, igrač je išao na tu loptu... Splet okolnosti. Nadam se da je Popović dobro.

VOSAK

pre 2 godine

Rikardo se pretvara u Ronalda u prajmu kad igra našu ligu, u Evropi protiv svemoćne Flore neće da se napreže pa zato ne igra isto tako dobro

nista novo

pre 2 godine

Au brate pa cist penal za radnicki... Vec su krenuli sa kradjama
(stefan glogic, 12. februar 2022 14:49)

krenula mitomanija...
(...., 12. februar 2022 15:09)

krenula grobarska spin mehanika

alo bre

pre 2 godine

(duledudule, 12. februar 2022 14:24)

Cuj ovoga... Protiv Napretka se nije gledao VAR, inace bi bio penal za Napredak.

Na derbiju ponisten cist gol za vodjstvo Partizana od 2:0.

Protiv Metalca ste se provukli, a i protiv Radnickog.

To mi je sa vrha glave, ima sigurno jos situacija... To je 8 bodova. Vi bi u stvari trebali da kaskate 15+ bodova, a ne samo 5.
(lazove, 12. februar 2022 14:59)

Gde je potvrda toga? hiljadu puta ponovljena laz postaje istina jel to taj sistem?

ti ces da nam procenis sta je bio penal i gde je bio faul?

ti si verovatno prosao sudijsku seminar ili tako nesto?

Dj

pre 2 godine

Pobedili smo, ali losa igra, bez obzira na teren. Jojic iga celu utakmicu sve greska do greske, a onda ulazi Lola.. Samo velikom srecom do titule

Simbad

pre 2 godine

Ovi bre kao Barsa u najjačim danima, ili nešto poput Bajerna u Bundesligi, mada oni tamo i izgube neku, ovi bato ne mož' da izgube, ma ne mogu da prime gol.
E sad, Evropa ih nešto j... To je sada ozbiljno pitanje, da li se slabo radi sa sudijama tamo ili se slabije premiraju igrači, jer ti stranci mnogo više traže.

Dusan Uros

pre 2 godine

Минут није прошао а већ украдоше Раднички. Чист фаул с леђа и жути за Вујачића, а од свега мртва лопта.
(veliki strumf, 12. februar 2022 14:33)

Minut nije prosao a ti zaplaka.

trpaj komsinicu

pre 2 godine

Bohum razbije Bajern, samo Šamroje Florijanović ne može da izgubi... u Srbiji. Čim izađe iz Srbije, deru ga i na pripremama. Što su volele narikače da kažu, nismo isti.
(Hamurabi, 12. februar 2022 19:54) Zvezdaski humor,lvl pro..jedno si u pravu,definitivno nismo isti..hvala bogu na tome..napisah bog ,malim slovom valjda je to ok...

VOSAK

pre 2 godine

Cuj ovoga... Protiv Napretka se nije gledao VAR, inace bi bio penal za Napredak.

Na derbiju ponisten cist gol za vodjstvo Partizana od 2:0.

Protiv Metalca ste se provukli, a i protiv Radnickog.

To mi je sa vrha glave, ima sigurno jos situacija... To je 8 bodova. Vi bi u stvari trebali da kaskate 15+ bodova, a ne samo 5.
(lazove, 12. februar 2022 14:59)


Vi koji izgubite od FLORE !
Vi se nešto tu javljate ?
Vi inače niste nikoga oštetili, sve čiste bodove ste osvojili, to je jasno, najpošteniji klub na svetu očito, Mateus to potvrdio :)

....

pre 2 godine

Sta je mitomanija? da je ovo na zvezdinoj utakmici bilo, vi isti navijaci jsda bi rekli da je protivnik zvezde ostecen?
(ko o cemu, 12. februar 2022 15:28)

Nisam razumeo, mi na ovo ne obracamo paznju samo na golove iz ofsajda i penale van 16 metara. Čemu patetika?!

dejan

pre 2 godine

Ko je rekao igracima Radnickog da ne smeju da sutnu u okvir gola?
(Rolo Martins, 12. februar 2022 16:01)

Bolje da su im rekli da ne smeju da šutiraju golmana u glavu.

Bane

pre 2 godine

“Zaslužena pobeda Partizana nakon što Radnički NIJEDNOM nije zapretio nijednom od dvojice golmana crno-belih” … šta reci a ne nasmijati se

Zum

pre 2 godine

Velika je sramota cele Srbije, Niša i svih većih gradova da Zvezda i Partizan imaju veću podršku sa tribina nego domaće ekipe poput Radničkog, Vojvodine i ostalih klubova. Dok god nam titule osvajaju samo dva beogradska kluba, nema nam ni lige ni fudbala.
(Qwerty, 12. februar 2022 14:54)

Druze, pravih Nišlija koji bi došli na utakmicu skoro i da nema.
Velika, ogromna većina je pobegla u inostranstvo da zaradi neki novac.

docekasmo VAR u "super ligi povilo"

pre 2 godine

Da li je normalno da u prvom kolu, nakon 2 meseca pauze i vremena da se sredi teren, igraci igraju po ovakvoj njivi?
pakao...
inace, rutinska pobeda

Florijan

pre 2 godine

Ovi bre kao Barsa u najjačim danima, ili nešto poput Bajerna u Bundesligi, mada oni tamo i izgube neku, ovi bato ne mož' da izgube, ma ne mogu da prime gol.
E sad, Evropa ih nešto j... To je sada ozbiljno pitanje, da li se slabo radi sa sudijama tamo ili se slabije premiraju igrači, jer ti stranci mnogo više traže.
(Simbad, 12. februar 2022 16:45)

Ni jedno ni drugo,nego ovi vragolani iz evropskih klubova nece da im se sklanjaju na terenu,to ti je ta Evropa,sramota

2CRAZY

pre 2 godine

Probao sam 10 minuta da gledam ovaj nas hrkljus, ali ne ide, igra nikakva, nema je, nula.
Onda pogledas kakav je teren, sve neke brazde, ne mozes ni da dodas loptu, uzas...

Stop zeljku panticu

pre 2 godine

@ivan
Ajde Ivane kad si toliko pametan, sad lepo udji na objavu b92 o utakmici Zvezda-Čukarički i vidi koliko ima komentara zvezdasa a koliko napaćenih grobara!
Sve komentari gazi ih Sale, gazi cigane, napred čuka itd...
Niste ni vi ništa bolji!

marko992

pre 2 godine

Od prica kako im neće biti dozvoljeno da budu sampioni, kako u ovoj ligi ni Bajern ne bi bio prvi,kako zvezda jedino ne sme da kiksne, kako su serije pobeda u nasoj ligi nesto nenormalno došli smo do toga da ti isti najavljuju titulu.. licemeri kakvih nema
(istina, 12. februar 2022 13:38)

Ponavljali ili ne, cinjenica je da je SVAKO prvenstvo neregularno.Nema tima u ligi koji nije namestio bar 2.3 utakmice.U to sam 100% ubedjen.Istina je da o necijoj neregularnosti najmanje zreba da pricaju veciti.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Idemo, Rikardo! Svaka čast igračima Partizana na datom golu, videlo se da su bili van sebe nakon povrede Popovica. Nadam se da će momak biti dobro, to je najvažnije. Kako su mi smešni ovi igrači Radničkog, kada god igraju protiv Partizana rastrce se, trener trčkara tamo sa strane, pun energije... 😂 Protiv CZ ne postoje na terenu... Nešto na fazon FMP-a u košarci, znaci haos. Mogu da zamislim sta ce tek Lalatovic raditi u sledecem kolu...

Бјанконери Бачка Топола

pre 2 godine

@obrazovana zena fudbalera

Твоја удаја показује колико си образована.

ja

pre 2 godine

Gde je potvrda toga? hiljadu puta ponovljena laz postaje istina jel to taj sistem?

ti ces da nam procenis sta je bio penal i gde je bio faul?

ti si verovatno prosao sudijsku seminar ili tako nesto?
(alo bre, 12. februar 2022 15:26)


ma da, i onaj gol iz auta je namesten.Tako nesto.

zex

pre 2 godine

Drzi decace! Uf kako mi je tesko pao ovaj nezgodan start, nadam se da ce decko da se oporavi, bojim se da je teza povreda u pitanju.Nadam se kecu u nisu ali samo da ovaj decko bude dobro nije vazno ko pobedi ni titula ni bilo sta drugo!

Lord

pre 2 godine

Mana, jesam, 25 godina pratim fudbal, ali kada kazem pratim, pogledam 7-10 utakmica nedeljno.
Trenirao sam ga 5 god., igrao posle nizeligaski fudbal 8 godina.
Evo ga Rikardo, 0:1 lagano, ajde ćao vicešampioni.

kukuruz liga bez briga

pre 2 godine

Zašto ivaj sudi Partizanu.Ujesenjoj sezoni doneo je bar šest bodova grobarima.Pomoćnivsudija maše ofsajd, on dobro stoji i vidivda je Rikardo u ofsajdu i svira ofsajdOnda se javlja WAR i smatraju da je bio ofsajd, ovaj bezkiičmenjak veruje war sudijama više nego svojim i očima svog pomoćnika i menja odluku i priznaje gol.Tako nekoliko puta u sličnim situacijama, tokom jesenje sezone.Prvo polucreme je dobro sudio ,videćemo drugo
(misko, 12. februar 2022 15:41)

Rece bas komentator da je ovaj pazi sad, cak Dva puta sudio Partizanu, i to obe ubedljive pobede.. Sto lažeš?

miljas

pre 2 godine

povecao prednost na 8 bodova...zvezda nece ni igrati i to je dovoljno za osvajanje prvenstva. kaze se ima 8 bodova vise od zvezde koja ima utakmicu manje.

Gaginho

pre 2 godine

Od nastanka Partizana (Grobar sam najveći) i poštovane, ali nevoljene C.Zvezde, traje svađa koje više osvojio nameštenih prvenstava, pošto ogromnoj većini navijača pamćenje služi samo za osnovne potrebe, tako ću i ja, znam da zadnjih.... godina je CZ - šampion,za svako sam mislio da je namešteno, svako, pogotovo što je FSS bila garnitura zvezdaša Kokeza,Pantela, Tončev, Šurbatović...Tako da ostaje ono da navijači drugoplasiranog nepobitno misle da lider namešta utakmice. Ma 'ajde, sve suvo poštenje. Prost zaključak ko je više bio šampion on je samim tim i više nameštao. Stvarno je UEFA za nas Srbe mnooooogo naivna. Hahahaha, ko je drugi ima pravo da se ljuti. Šta ćeš, tako je to.

vuk

pre 2 godine

Siniša Saničanin je intervenisao na ivici kaznenog prostora, a domaći su tražili igranje rukom

normalno, ne sme da se svira penal za radnicki, zabranjeno je
(Mana, 12. februar 2022 14:53)
ali nije bila ruka. u butinu je.

Perverzni traktorista

pre 2 godine

Ja sam supruga "superligaškog"
fudbalera i garantujem vam da u svakom kolu bar 2 utakmice budu nameštene. Ne uzbuđujte se, kažu da će, na žalost, CZ biti prvak...
(obrazovana žena fudbalera, 12. februar 2022 15:04)

Gospodjo Katai vi baš nemate šta da radite...

zoran

pre 2 godine

Očekujem pobedu Partizana.
Teren tezak za igru, neodusevljavaju nesto igrom ni jedni ni drugi ali vidi se veća direktnost Partizana ka ugrozavanju protivničkog gola.
Jednostavno je kvalitetniji.
Odlična stvar sto golman Popović nije teze ozleđen.
Ja nisam odusevljen fudbalom u Nišu.

trpaj komsinicu

pre 2 godine

Znao sam da svi hrvati u Srbiji navijaju za Partizan. MOMČAD
(Simbad, 12. februar 2022 19:16)..I sta ces ti serbendo najveca da uradis po tom pitanju,puna ti Srbija hrvata jbt..zvezdasi i srbovanje..

Qwerty

pre 2 godine

Velika je sramota cele Srbije, Niša i svih većih gradova da Zvezda i Partizan imaju veću podršku sa tribina nego domaće ekipe poput Radničkog, Vojvodine i ostalih klubova. Dok god nam titule osvajaju samo dva beogradska kluba, nema nam ni lige ni fudbala.

nole

pre 2 godine

Start kolenom u glavu, faul nedosudjen,ko obucava ove sudije?? Bar je za zuti karton ovo bilo jer nije bilo namere. Strasno, decku ce mozda unistiti karijeru.

Dex

pre 2 godine

Gospodjo Katai vi baš nemate šta da radite...
(Perverzni traktorista, 12. februar 2022 15:26)

A ti bi da ti se ne rusi snesko? Deda mraz je živ

boki

pre 2 godine

@istina, 12. februar 2022 13:38

To samo znaci da smo isti. Smesno je bilo proslih godina sa Zvezdom, smesno je ove godine sa Partizanom!

vlado

pre 2 godine

Loša igra Partizana,zbog katastrofalnog terena Radnički treba izbaciti iz lige. Zanimljivo je da igrač Radničkog nije dobio ni zuti karton za prekrsaj nad Popovićem.Sve u sve opsti utisak je da je infrastruktura najveći problem srpskog fudbala.

Mikii

pre 2 godine

Pogledajte samo utakmicu Viljareal-Real i poredite teren sa onim u Nisu. O brzini i kvalitetu igre ne vredi ni pricati, ovo nije isti sport.

kimiko

pre 2 godine

Radnički za dva minuta umalo da primi dva gola. Vidi se da je Partizan kvalitetniji, ali ne može Radnicki sa ovako slabim kretanjem u odbrani da igra dobru utakmicu

VOSAK

pre 2 godine

Druze, pravih Nišlija koji bi došli na utakmicu skoro i da nema.
Velika, ogromna većina je pobegla u inostranstvo da zaradi neki novac.
(Zum, 12. februar 2022 15:31)


Da, ostalih 300k i više ljudi su prave Turšije Puršije, Nišlije prave ne postoje više, jao majko božija ovi sa ovim Pravi Beograđanin, Nišlija, ide mi se u wc od vas

Vilingrađanin

pre 2 godine

Baš me zanima procenat uspešnih dodavanja na ovoj utakmici. Jedno 10 minuta ni jedni ni drugi nisu vezali više od 3. Nisam siguran da je više od 50%.

roda

pre 2 godine

Tebra, bukvalno poslednjih pet derbija smo bolji od vas, ne blamiraj se.
(Sabre, 12. februar 2022 15:04)
u zadnjem ste se 75 min branili. kako ste bolji ako imamo više poseda, šuteva,šansi i ako je 1:1? imaš statistiku pa pogledaj. al ok tebra kod vas sve može pa i to da ste bolji u utakmici u kojoj 2 puta centar pređete.

Nikola

pre 2 godine

Glavni utisak mi je katastrofalan teren.
Toliko loš da mi je par puta ona oranica u Nišu skretala pažnju sa toka meča. Drugi gol nisam video u prenosu uživo! Znam da je zimska sezona, ali bi bilo sramota da provoligaške mečeve igram na Čairu.

DžejAr65

pre 2 godine

Pa koliko derbija ste dobili sve ove godine osvajanja titula kad ste toliko nadmocni,ili i derbi namjestamo
(CisTo_OnAkO, 12. februar 2022 16:34)
čisto onako kad smo osvojili ove 4 titule pa i onu petu pre toga dobili smo vas 5 puta a za to vreme vi nas samo jednom,nadmoćno zar ne

Perverzni traktorista

pre 2 godine

Bruka kakav je teren. Ako ovako docekuju prvo prolećno kolo onda ih trebavec posle poluvremena iskljuciti iz lige.. Momci rizikuju teške povrede što nije fer..

ozbiljna selekcija

pre 2 godine

Na leto dovesti bekove (mogu i strani) koji će biti najbolji igrači ekipe. Oni da igraju evropske mečeve + protiv Zvezde, Vojvodine i Čukaričkog. Urošević i Živković tu mogu biti zamene, a starteri na ostalim mečevima.

Za ostale bekove mislim da nisu za Partizan, naravno uz dužno poštovanje prema svim navedenim igračima.