Tenis 38

Petak, 11.02.2022.

13:40

Italijan o Novaku: Suludo, samo on zna da li je lažirao

Iako je prošlo mesec dana i dalje se priča o onome što je Novak Đoković preživeo u Australiji.

Italijan o Novaku: Suludo, samo on zna da li je lažirao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Hm

pre 2 godine

ako je lazirao a znamo da je dovoljno uticajan u Srbiji da je lazira jer to mogu i sitne lokalne kabadahije,jasno je da je bez problema mogao da "sredi" i potvrdu o vakcinaciji bilo kojom vakcinim....pa se to malo kosi sa ovom pricom
(mrki, 11. februar 2022 15:14)

Mogao je ali onda bi ispalo da je vakcinisan a on to nece.
Nista se tu ne kosi

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ovi navalili pa navalili traže dlaku u jajetu kako jim nedosadi.Novak da želi mogao bi bez problema,da lažira primljene vakcine gotovo da nema doktora koji mu nebi napisao da je primio vakcine i to ne za novac več đabe lično znam ljude koji nisu uzeli vakcine a zabeleženo imaju da jesu među njima ima doktora i ličnih prijatelja kolko poželiš evo ja verujem da ima puno poznatih sportista koji nisu uzeli a piše da jesu.Bolesni u mozgu na svaki način traže nešto i ima to da izmisle kao što su izmislili da je Rusija počela napad na Ukrajince kad se samo setim kako su Ameri i Britanci lagali da Iran pravi Atomsku a kasnije su Nemačka i Francuska poslali svoje ljude i videli da tamo nema ništa ovi Ameri i Britanci su najkveče zlo na našoj planeti Precednik Amerike Bajden je polumrtav čovek kud češ dalje.

svasta

pre 2 godine

(41+, 11. februar 2022 15:00)

Pa svi idu\idemo medju ljude, kako se virus inace siri? Da nw cirkulisemo, poskapali bi. Necemo valjda zbog korone u karantin??

Mislim, razumem krizne stabove i Gejcove, ali budimo realni.

To su javno rekli neki sportisti, cak i na AO, da igraju pozitivni.

Aca

pre 2 godine

Kako drugacije da dokazes da imas laznu bolest nego da laziras?
Shvatite visse: ne postoji to sto se zove covid19 a pcr testovi cak i ne sluze za testiranje bilo kakve bolesti (po recima PCR izumitelja, nobelovca, Kerija Mulisa):
https://www.youtube.com/watch?v=rXm9kAhNj-4
Objavite ako smete.

ultrasrbin

pre 2 godine

(bat, 11. februar 2022 14:33)

Jesi li bolestan ili samo nisi sasvim svoj.
Novak je divna osoba, ali je "IDIOT KOJI SE NIJE VAKCINISAO".
To je prevod tvog posta.
Tvoje misljenje je da test nije regularana iako su ga priznale dve nezavisne komisije, a i ovi koji su ga proterali.
I znas da je otisao pod Ostrog da se pokaje. Gde ces se ti pokajati za cinjenicu da nisi svet postedeo tvog prisustva.
Tvoje lupanje o izuzecu necu komentaristi, ali eto fer je da igraju zarazeni igraci, da zarazeni ne moraju u karantin, da sa istim izuzecem udju i borave danima pa ih tek isteraju kada zapocnu hajku na Novaka.
Evo kao neko ko je vakcinisan moram da te pitam - koliko doza mi je dovoljno da budem koliko toliko zasticen? Pitam ovo posto sam vakcinu primio da bi se zastitio, a ne da bi mi bila ulaznica za restoran.
Tvrdis da vakcina ne sadrzi otrova, ali nemas pojma o bilo cemu.
Sa druge strane vakcinu postavljas kao nesto bozansko,a Novak eto ne sme da primi mRNA, a za ostale je pitanje.
Tvoje psolednje recenice su pokazale da si ipak zreo za ustanovu u Palmoticevoj, a Federer je GOVEDO pa potrci u krdo koje ga podrzava.

mrki

pre 2 godine

ako je lazirao a znamo da je dovoljno uticajan u Srbiji da je lazira jer to mogu i sitne lokalne kabadahije,jasno je da je bez problema mogao da "sredi" i potvrdu o vakcinaciji bilo kojom vakcinim....pa se to malo kosi sa ovom pricom

Helmut Scekic-clan kluba 21

pre 2 godine

Da li neko znade kada ce izaci Noloov spomenar ili leksikon koji je najavljiva prosle godine?Nolo jado jedna,slaga ti opet!Uzdravlje!Pozdrav iz Hamburgera!

Mas

pre 2 godine

Pa sta i da jeste? Jbla vas vakcina, polomiste se da se hvalite ko sve od poznatih podrzava vakcinu, dokaz vise da su vise pare u pitanju nego nekakva briga o tudjem zdravlju! Doci vam glave sve ovo sto radite vec dve godine...

slaviša šmigič

pre 2 godine

Traže način da se reše Novaka oni da nije isuviše javno sigurno bi ga ubili ovako traže negde da nešto smisle protiv Novaka.Šta reči sem da farmacevtski lobi vodi političku kampanje protiv Novaka koji još od Australije čuti a ovi neznaju šta da smisle od muke bi pukli verujem platili bi milijarde dolara samo da se ga nekako otarase i posrame ako treba da lažu slagače kad mogu sami sebi da obore kule bliznakinje i okrive druge ima i za Novaka da smisle neku laž.Nije jim prvi put da lažu to su profesionalni lažovi.

ne nisam nolofan

pre 2 godine

Nego šta Sdđan Đoković kaže za australijskog brigadnog generala Mojt Egađo ?
(Haha

Zasto ovi koji vole da pisu gluposti misle da su duhoviti. U zadnje
vrijeme ovde preovladavaju "humoristi".

Atila je priznao

pre 2 godine

Ne znam zbog cega Fonjini sada ovako uvija tipa"samo on zna".
(Conan, 11. februar 2022 13:55)

Mozda zato sto se to njega ne tice? Novinari ga pitali, a njegov odgovor treba prevesti ovako: "Zasto mene to pitate? Kako bih ja to mogao znati? I zasto bih i lupao glavu takvim tvarima?"

41+

pre 2 godine

Cudna izjava... Onda moze na svakog dase sumnja...
Ali ovo jevec uobicajen i ustaljeni repertoar zapadnjaka koji Novaka prati otkako je uzeo prvi GS.
Tabloidizacija.
(ime, 11. februar 2022 14:33)
Izjava nije cudna, nego logicna. Novak je posle dobijenog testa isao medju decu i novinare. On je Filantrop, ne bi nikad svesno zarazio nekog. Logika govori da nije imao covid. I da jeste, i da nije, sve je to moglo da se odradi mnogo lakse i pametnije. Sto potvrdjuje jednu stvar. Uz duzno postovanje Novaku za sve sto je postigao, i sto ce postici, ni njega ni ljude koji ga okruzuju Ne krasi bas neka inteligencija

Ko razume, razume

pre 2 godine

Meni je cudno da je tuzilastvo odbacilo onu anonimnu prijavu kao neosnovanu, a vec sutradan Novak je bio u poseti predsedniku drzave sa svim onim hvalospevima i zahvaljivanjima za podrsku u teskim trenucima. A izbori pred vratima.

automatski generisan komentar

pre 2 godine

Ako stvarno veruješ u nešto Novače, ta vakcina ti neće naškoditi pa makar sadržala otrov a ne sadrži. (bat, 11. februar 2022 14:33)

Sjajno zapazanje! Nekom ko mislima prociscava prljavu vodu ne bi trebalo predstavljati problem da neutralizira zle sile Pfizera ili Astrazenece. Ako stvarno veruje.

ne nisam nolofan

pre 2 godine

Nego šta Sdđan Đoković kaže za australijskog brigadnog generala Mojt Egađo ?
(Haha

Zasto ovi koji vole da pisu gluposti misle da su duhoviti. U zadnje
vrijeme ovde preovladavaju "humoristi".

Kum Žoržo

pre 2 godine

Sedi tako Novak jedno veče kući pred AO i razmišlja: "Baš mi se igra na ovom turniru ali nisam vakcinisan, šta da radim? Da bar imam koronu panda dobijem izuzeće, ali zdrav sam k'o dren a i nemam nikave simptome. Ma nebitno, otići ću sutra ujutru u Batut da se testiram, možda mi se posreći da budem pozitivan taman na vreme za AO" .... i ostalo je istorija.

Vanja

pre 2 godine

Fonjini, uvek si bio covek i sportista. E ovakve izjave su fer i ljudske, tu sam, zvao sam gai ne zelim nista vise da pricam o lekarskom kartonu mog druga. Bravisimo Fabio!
(Violeta, 11. februar 2022 13:48)

Hahahahha pa da ti prevedem izjavu: Samo on zna je li imao Covid znaci da samo on zna je li lazirao. :)

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Svaki dan prezivaju jedno te isto. Ovo je ocito hajka i pritisak na Novaka. Mesec i po dana konstantnog zvalavljenja oko ovog.

41+

pre 2 godine

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=2103725#k38485618

Jeste ovo sve dosadno malo, ali tako i treba da bude. Na zalost, nas su mediji navikli (stiteci lokalne politicare) da je svake gluposti za dva dana dosta. Zbog gluposti koje su napravili Novak i njegov otac jos dugo ce ih razvlaciti po svetskim medijima..Tamo se malo teze oprasta, svidelo se to nama ili ne

bat

pre 2 godine

Novak je divna osoba baš kao i Jelena, hteo je najbolje. Da ne otkrije status vakcinacije i nikoga ne povredi time a takodje je želeo da igra i osvoji. I onda se odlučio na najbezbolniju varijantu kako je tada mislio a to je sa testom a računajući da to neće biti objavljeno. Moje lično mišljenje je da test nije regularan i da se pokajao pod Ostrogom al i da jeste bio ne bi bilo fer da je igrao sa "tim" izuzećem koje služi da odloži vakcinaciju a ti je ne želiš . Bar je nisi želeo. Po pitanju vakcinacije se ne slazem s njim ama uopste. Ako stvarno veruješ u nešto Novače, ta vakcina ti neće naškoditi pa makar sadržala otrov a ne sadrži. Kose ti se stavovi, veruješ u nešto svemoguće ali to svemoguće nije jače od svetske zavere i otrova u vakcinama ili ko zna čega? Pa ti onda ne veruješ, samo imaš želju da veruješ. Ajde malo jbt, trgni se... a trofeji 25+ garant, to nemo brineš uopšte. Naravno Federer je goat, to svi znaju.

uvek je i bio folirant

pre 2 godine

Niko ne veruje prevarantu i to ce zauvek da ga prati. Ne zele da pricaju javno o tome, ali ocigledno su izmedju sebe svi tokom AO razgovarali i ne veruju mu.

Ivan

pre 2 godine

Ko zna koliko je njih igralo sa laznim potvrdama o vakcinaciji, to niko ne dovodi u pitanje i ne proverava, iako se o tome prica. Ali zato se dovodi u pitanje takodje zvanicna potvrda Novaka Djokovica o prelezanom virusu. Djokoviceva zvanicna potvrda je znak pitanja, a potvrde o vakcinaciji drugih igraca nisu. Klasican lov na vestice.

miodrag

pre 2 godine

Ne nije privatna informacija, na zalost. Objavljena je potvrda da je bio pozitivan. Dakle, bio je. Ne znam zbog cega Fonjini sada ovako uvija tipa"samo on zna".
(Conan, 11. februar 2022 13:55)

Bravo za komentar. Ako krenemo logikom ovih koji sumnjaju, mozemo da postavimo mnoga pitanja....da li je Nadal zaista bio negativan na antidoping testu, na primer. Gospodo, postoji zvanican dokument, i to je to, I zaista je odgovor Fabia, na provokativno pitanje , nekorektan, Da li on sumnja ili neko od nas, vas, to nije bitno. Dokument je validan, a da li je bio tacan ili ne, namerno netacan ili ne znam sta .....to je deseto pitanje.

Igor

pre 2 godine

Čast Fonjiniju za podršku Novaku, ali ovo na kraju je optužba da je Batut izdao lažnu potvrdu.
(dejan76, 11. februar 2022 14:01)
Nisu tu bila čista posla,Novaku svaka čast,ali mu je familija dosta mutna.

Jovana

pre 2 godine

Svaki dan prezivaju jedno te isto. Ovo je ocito hajka i pritisak na Novaka. Mesec i po dana konstantnog zvalavljenja oko ovog.
(Pljuvac svih stilova, 11. februar 2022 14:02)
Čitala originalni itw, nigde Fognini nije rekao stvar iz naslova . Mislite o tome gde se mi nalazimo.

kiki

pre 2 godine

Ne nije privatna informacija, na zalost. Objavljena je potvrda da je bio pozitivan. Dakle, bio je. Ne znam zbog cega Fonjini sada ovako uvija tipa"samo on zna".
(Conan, 11. februar 2022 13:55)

šališ se. barem u srbiji nije problem nabaviti potvrdu kakva ti apdne na pamet + potvrdu potvrde pride.

ime

pre 2 godine

Cudna izjava... Onda moze na svakog dase sumnja...
Ali ovo jevec uobicajen i ustaljeni repertoar zapadnjaka koji Novaka prati otkako je uzeo prvi GS.
Tabloidizacija.

41+

pre 2 godine

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=2103725#k38485609

Niko ne kaze da Batut lazirao. Batut je samo ocitao bris, koji se zvanicno vodio kao Novakov

nemo

pre 2 godine

Ala b92 loži sa ovim vestima o Novaku. Novaka očigledno zabole mnogo za njegove navijače jer čovek ćuti i nista ne kazuje dok se oni nerviraju da li će moći ili neće da igra. Dve opcije ima ili vakcinacija ili da se nada da će mere biti ukinute u francuskoj i Americi do sezone grendslemova. Australiju može i da zaboravi jer i vakcinisan da je tamo nema igranja sledeća 3 grand slema. U suštini čovek se sam uništio što se tiče teniskog rekorda po broju slemova jer posle RG Rafa ide na 22 99% ako ne bude bilo Novaka tamo da ga zaustavi. Čak i ako he tamo Nadal je i dalje favorit. znači realno Novak može samo da se nada titulama na wimbledonu ako ova korona potraje što je kraj trke za gs titule sa nadalom.

Violeta

pre 2 godine

Fonjini, uvek si bio covek i sportista. E ovakve izjave su fer i ljudske, tu sam, zvao sam gai ne zelim nista vise da pricam o lekarskom kartonu mog druga. Bravisimo Fabio!

Conan

pre 2 godine

Ne nije privatna informacija, na zalost. Objavljena je potvrda da je bio pozitivan. Dakle, bio je. Ne znam zbog cega Fonjini sada ovako uvija tipa"samo on zna".

Violeta

pre 2 godine

Fonjini, uvek si bio covek i sportista. E ovakve izjave su fer i ljudske, tu sam, zvao sam gai ne zelim nista vise da pricam o lekarskom kartonu mog druga. Bravisimo Fabio!

Conan

pre 2 godine

Ne nije privatna informacija, na zalost. Objavljena je potvrda da je bio pozitivan. Dakle, bio je. Ne znam zbog cega Fonjini sada ovako uvija tipa"samo on zna".

Igor

pre 2 godine

Čast Fonjiniju za podršku Novaku, ali ovo na kraju je optužba da je Batut izdao lažnu potvrdu.
(dejan76, 11. februar 2022 14:01)
Nisu tu bila čista posla,Novaku svaka čast,ali mu je familija dosta mutna.

Atila je priznao

pre 2 godine

Ne znam zbog cega Fonjini sada ovako uvija tipa"samo on zna".
(Conan, 11. februar 2022 13:55)

Mozda zato sto se to njega ne tice? Novinari ga pitali, a njegov odgovor treba prevesti ovako: "Zasto mene to pitate? Kako bih ja to mogao znati? I zasto bih i lupao glavu takvim tvarima?"

Jovana

pre 2 godine

Svaki dan prezivaju jedno te isto. Ovo je ocito hajka i pritisak na Novaka. Mesec i po dana konstantnog zvalavljenja oko ovog.
(Pljuvac svih stilova, 11. februar 2022 14:02)
Čitala originalni itw, nigde Fognini nije rekao stvar iz naslova . Mislite o tome gde se mi nalazimo.

uvek je i bio folirant

pre 2 godine

Niko ne veruje prevarantu i to ce zauvek da ga prati. Ne zele da pricaju javno o tome, ali ocigledno su izmedju sebe svi tokom AO razgovarali i ne veruju mu.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Svaki dan prezivaju jedno te isto. Ovo je ocito hajka i pritisak na Novaka. Mesec i po dana konstantnog zvalavljenja oko ovog.

miodrag

pre 2 godine

Ne nije privatna informacija, na zalost. Objavljena je potvrda da je bio pozitivan. Dakle, bio je. Ne znam zbog cega Fonjini sada ovako uvija tipa"samo on zna".
(Conan, 11. februar 2022 13:55)

Bravo za komentar. Ako krenemo logikom ovih koji sumnjaju, mozemo da postavimo mnoga pitanja....da li je Nadal zaista bio negativan na antidoping testu, na primer. Gospodo, postoji zvanican dokument, i to je to, I zaista je odgovor Fabia, na provokativno pitanje , nekorektan, Da li on sumnja ili neko od nas, vas, to nije bitno. Dokument je validan, a da li je bio tacan ili ne, namerno netacan ili ne znam sta .....to je deseto pitanje.

Ko razume, razume

pre 2 godine

Meni je cudno da je tuzilastvo odbacilo onu anonimnu prijavu kao neosnovanu, a vec sutradan Novak je bio u poseti predsedniku drzave sa svim onim hvalospevima i zahvaljivanjima za podrsku u teskim trenucima. A izbori pred vratima.

Kum Žoržo

pre 2 godine

Sedi tako Novak jedno veče kući pred AO i razmišlja: "Baš mi se igra na ovom turniru ali nisam vakcinisan, šta da radim? Da bar imam koronu panda dobijem izuzeće, ali zdrav sam k'o dren a i nemam nikave simptome. Ma nebitno, otići ću sutra ujutru u Batut da se testiram, možda mi se posreći da budem pozitivan taman na vreme za AO" .... i ostalo je istorija.

41+

pre 2 godine

Cudna izjava... Onda moze na svakog dase sumnja...
Ali ovo jevec uobicajen i ustaljeni repertoar zapadnjaka koji Novaka prati otkako je uzeo prvi GS.
Tabloidizacija.
(ime, 11. februar 2022 14:33)
Izjava nije cudna, nego logicna. Novak je posle dobijenog testa isao medju decu i novinare. On je Filantrop, ne bi nikad svesno zarazio nekog. Logika govori da nije imao covid. I da jeste, i da nije, sve je to moglo da se odradi mnogo lakse i pametnije. Sto potvrdjuje jednu stvar. Uz duzno postovanje Novaku za sve sto je postigao, i sto ce postici, ni njega ni ljude koji ga okruzuju Ne krasi bas neka inteligencija

41+

pre 2 godine

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=2103725#k38485618

Jeste ovo sve dosadno malo, ali tako i treba da bude. Na zalost, nas su mediji navikli (stiteci lokalne politicare) da je svake gluposti za dva dana dosta. Zbog gluposti koje su napravili Novak i njegov otac jos dugo ce ih razvlaciti po svetskim medijima..Tamo se malo teze oprasta, svidelo se to nama ili ne

41+

pre 2 godine

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=2103725#k38485609

Niko ne kaze da Batut lazirao. Batut je samo ocitao bris, koji se zvanicno vodio kao Novakov

Ivan

pre 2 godine

Ko zna koliko je njih igralo sa laznim potvrdama o vakcinaciji, to niko ne dovodi u pitanje i ne proverava, iako se o tome prica. Ali zato se dovodi u pitanje takodje zvanicna potvrda Novaka Djokovica o prelezanom virusu. Djokoviceva zvanicna potvrda je znak pitanja, a potvrde o vakcinaciji drugih igraca nisu. Klasican lov na vestice.

nemo

pre 2 godine

Ala b92 loži sa ovim vestima o Novaku. Novaka očigledno zabole mnogo za njegove navijače jer čovek ćuti i nista ne kazuje dok se oni nerviraju da li će moći ili neće da igra. Dve opcije ima ili vakcinacija ili da se nada da će mere biti ukinute u francuskoj i Americi do sezone grendslemova. Australiju može i da zaboravi jer i vakcinisan da je tamo nema igranja sledeća 3 grand slema. U suštini čovek se sam uništio što se tiče teniskog rekorda po broju slemova jer posle RG Rafa ide na 22 99% ako ne bude bilo Novaka tamo da ga zaustavi. Čak i ako he tamo Nadal je i dalje favorit. znači realno Novak može samo da se nada titulama na wimbledonu ako ova korona potraje što je kraj trke za gs titule sa nadalom.

kiki

pre 2 godine

Ne nije privatna informacija, na zalost. Objavljena je potvrda da je bio pozitivan. Dakle, bio je. Ne znam zbog cega Fonjini sada ovako uvija tipa"samo on zna".
(Conan, 11. februar 2022 13:55)

šališ se. barem u srbiji nije problem nabaviti potvrdu kakva ti apdne na pamet + potvrdu potvrde pride.

Vanja

pre 2 godine

Fonjini, uvek si bio covek i sportista. E ovakve izjave su fer i ljudske, tu sam, zvao sam gai ne zelim nista vise da pricam o lekarskom kartonu mog druga. Bravisimo Fabio!
(Violeta, 11. februar 2022 13:48)

Hahahahha pa da ti prevedem izjavu: Samo on zna je li imao Covid znaci da samo on zna je li lazirao. :)

Mas

pre 2 godine

Pa sta i da jeste? Jbla vas vakcina, polomiste se da se hvalite ko sve od poznatih podrzava vakcinu, dokaz vise da su vise pare u pitanju nego nekakva briga o tudjem zdravlju! Doci vam glave sve ovo sto radite vec dve godine...

automatski generisan komentar

pre 2 godine

Ako stvarno veruješ u nešto Novače, ta vakcina ti neće naškoditi pa makar sadržala otrov a ne sadrži. (bat, 11. februar 2022 14:33)

Sjajno zapazanje! Nekom ko mislima prociscava prljavu vodu ne bi trebalo predstavljati problem da neutralizira zle sile Pfizera ili Astrazenece. Ako stvarno veruje.

bat

pre 2 godine

Novak je divna osoba baš kao i Jelena, hteo je najbolje. Da ne otkrije status vakcinacije i nikoga ne povredi time a takodje je želeo da igra i osvoji. I onda se odlučio na najbezbolniju varijantu kako je tada mislio a to je sa testom a računajući da to neće biti objavljeno. Moje lično mišljenje je da test nije regularan i da se pokajao pod Ostrogom al i da jeste bio ne bi bilo fer da je igrao sa "tim" izuzećem koje služi da odloži vakcinaciju a ti je ne želiš . Bar je nisi želeo. Po pitanju vakcinacije se ne slazem s njim ama uopste. Ako stvarno veruješ u nešto Novače, ta vakcina ti neće naškoditi pa makar sadržala otrov a ne sadrži. Kose ti se stavovi, veruješ u nešto svemoguće ali to svemoguće nije jače od svetske zavere i otrova u vakcinama ili ko zna čega? Pa ti onda ne veruješ, samo imaš želju da veruješ. Ajde malo jbt, trgni se... a trofeji 25+ garant, to nemo brineš uopšte. Naravno Federer je goat, to svi znaju.

ime

pre 2 godine

Cudna izjava... Onda moze na svakog dase sumnja...
Ali ovo jevec uobicajen i ustaljeni repertoar zapadnjaka koji Novaka prati otkako je uzeo prvi GS.
Tabloidizacija.

svasta

pre 2 godine

(41+, 11. februar 2022 15:00)

Pa svi idu\idemo medju ljude, kako se virus inace siri? Da nw cirkulisemo, poskapali bi. Necemo valjda zbog korone u karantin??

Mislim, razumem krizne stabove i Gejcove, ali budimo realni.

To su javno rekli neki sportisti, cak i na AO, da igraju pozitivni.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ovi navalili pa navalili traže dlaku u jajetu kako jim nedosadi.Novak da želi mogao bi bez problema,da lažira primljene vakcine gotovo da nema doktora koji mu nebi napisao da je primio vakcine i to ne za novac več đabe lično znam ljude koji nisu uzeli vakcine a zabeleženo imaju da jesu među njima ima doktora i ličnih prijatelja kolko poželiš evo ja verujem da ima puno poznatih sportista koji nisu uzeli a piše da jesu.Bolesni u mozgu na svaki način traže nešto i ima to da izmisle kao što su izmislili da je Rusija počela napad na Ukrajince kad se samo setim kako su Ameri i Britanci lagali da Iran pravi Atomsku a kasnije su Nemačka i Francuska poslali svoje ljude i videli da tamo nema ništa ovi Ameri i Britanci su najkveče zlo na našoj planeti Precednik Amerike Bajden je polumrtav čovek kud češ dalje.

mrki

pre 2 godine

ako je lazirao a znamo da je dovoljno uticajan u Srbiji da je lazira jer to mogu i sitne lokalne kabadahije,jasno je da je bez problema mogao da "sredi" i potvrdu o vakcinaciji bilo kojom vakcinim....pa se to malo kosi sa ovom pricom

slaviša šmigič

pre 2 godine

Traže način da se reše Novaka oni da nije isuviše javno sigurno bi ga ubili ovako traže negde da nešto smisle protiv Novaka.Šta reči sem da farmacevtski lobi vodi političku kampanje protiv Novaka koji još od Australije čuti a ovi neznaju šta da smisle od muke bi pukli verujem platili bi milijarde dolara samo da se ga nekako otarase i posrame ako treba da lažu slagače kad mogu sami sebi da obore kule bliznakinje i okrive druge ima i za Novaka da smisle neku laž.Nije jim prvi put da lažu to su profesionalni lažovi.

ultrasrbin

pre 2 godine

(bat, 11. februar 2022 14:33)

Jesi li bolestan ili samo nisi sasvim svoj.
Novak je divna osoba, ali je "IDIOT KOJI SE NIJE VAKCINISAO".
To je prevod tvog posta.
Tvoje misljenje je da test nije regularana iako su ga priznale dve nezavisne komisije, a i ovi koji su ga proterali.
I znas da je otisao pod Ostrog da se pokaje. Gde ces se ti pokajati za cinjenicu da nisi svet postedeo tvog prisustva.
Tvoje lupanje o izuzecu necu komentaristi, ali eto fer je da igraju zarazeni igraci, da zarazeni ne moraju u karantin, da sa istim izuzecem udju i borave danima pa ih tek isteraju kada zapocnu hajku na Novaka.
Evo kao neko ko je vakcinisan moram da te pitam - koliko doza mi je dovoljno da budem koliko toliko zasticen? Pitam ovo posto sam vakcinu primio da bi se zastitio, a ne da bi mi bila ulaznica za restoran.
Tvrdis da vakcina ne sadrzi otrova, ali nemas pojma o bilo cemu.
Sa druge strane vakcinu postavljas kao nesto bozansko,a Novak eto ne sme da primi mRNA, a za ostale je pitanje.
Tvoje psolednje recenice su pokazale da si ipak zreo za ustanovu u Palmoticevoj, a Federer je GOVEDO pa potrci u krdo koje ga podrzava.

Helmut Scekic-clan kluba 21

pre 2 godine

Da li neko znade kada ce izaci Noloov spomenar ili leksikon koji je najavljiva prosle godine?Nolo jado jedna,slaga ti opet!Uzdravlje!Pozdrav iz Hamburgera!

Aca

pre 2 godine

Kako drugacije da dokazes da imas laznu bolest nego da laziras?
Shvatite visse: ne postoji to sto se zove covid19 a pcr testovi cak i ne sluze za testiranje bilo kakve bolesti (po recima PCR izumitelja, nobelovca, Kerija Mulisa):
https://www.youtube.com/watch?v=rXm9kAhNj-4
Objavite ako smete.

ne nisam nolofan

pre 2 godine

Nego šta Sdđan Đoković kaže za australijskog brigadnog generala Mojt Egađo ?
(Haha

Zasto ovi koji vole da pisu gluposti misle da su duhoviti. U zadnje
vrijeme ovde preovladavaju "humoristi".

Hm

pre 2 godine

ako je lazirao a znamo da je dovoljno uticajan u Srbiji da je lazira jer to mogu i sitne lokalne kabadahije,jasno je da je bez problema mogao da "sredi" i potvrdu o vakcinaciji bilo kojom vakcinim....pa se to malo kosi sa ovom pricom
(mrki, 11. februar 2022 15:14)

Mogao je ali onda bi ispalo da je vakcinisan a on to nece.
Nista se tu ne kosi

ne nisam nolofan

pre 2 godine

Nego šta Sdđan Đoković kaže za australijskog brigadnog generala Mojt Egađo ?
(Haha

Zasto ovi koji vole da pisu gluposti misle da su duhoviti. U zadnje
vrijeme ovde preovladavaju "humoristi".

uvek je i bio folirant

pre 2 godine

Niko ne veruje prevarantu i to ce zauvek da ga prati. Ne zele da pricaju javno o tome, ali ocigledno su izmedju sebe svi tokom AO razgovarali i ne veruju mu.

Conan

pre 2 godine

Ne nije privatna informacija, na zalost. Objavljena je potvrda da je bio pozitivan. Dakle, bio je. Ne znam zbog cega Fonjini sada ovako uvija tipa"samo on zna".

bat

pre 2 godine

Novak je divna osoba baš kao i Jelena, hteo je najbolje. Da ne otkrije status vakcinacije i nikoga ne povredi time a takodje je želeo da igra i osvoji. I onda se odlučio na najbezbolniju varijantu kako je tada mislio a to je sa testom a računajući da to neće biti objavljeno. Moje lično mišljenje je da test nije regularan i da se pokajao pod Ostrogom al i da jeste bio ne bi bilo fer da je igrao sa "tim" izuzećem koje služi da odloži vakcinaciju a ti je ne želiš . Bar je nisi želeo. Po pitanju vakcinacije se ne slazem s njim ama uopste. Ako stvarno veruješ u nešto Novače, ta vakcina ti neće naškoditi pa makar sadržala otrov a ne sadrži. Kose ti se stavovi, veruješ u nešto svemoguće ali to svemoguće nije jače od svetske zavere i otrova u vakcinama ili ko zna čega? Pa ti onda ne veruješ, samo imaš želju da veruješ. Ajde malo jbt, trgni se... a trofeji 25+ garant, to nemo brineš uopšte. Naravno Federer je goat, to svi znaju.

Kum Žoržo

pre 2 godine

Sedi tako Novak jedno veče kući pred AO i razmišlja: "Baš mi se igra na ovom turniru ali nisam vakcinisan, šta da radim? Da bar imam koronu panda dobijem izuzeće, ali zdrav sam k'o dren a i nemam nikave simptome. Ma nebitno, otići ću sutra ujutru u Batut da se testiram, možda mi se posreći da budem pozitivan taman na vreme za AO" .... i ostalo je istorija.

Aca

pre 2 godine

Kako drugacije da dokazes da imas laznu bolest nego da laziras?
Shvatite visse: ne postoji to sto se zove covid19 a pcr testovi cak i ne sluze za testiranje bilo kakve bolesti (po recima PCR izumitelja, nobelovca, Kerija Mulisa):
https://www.youtube.com/watch?v=rXm9kAhNj-4
Objavite ako smete.

Igor

pre 2 godine

Čast Fonjiniju za podršku Novaku, ali ovo na kraju je optužba da je Batut izdao lažnu potvrdu.
(dejan76, 11. februar 2022 14:01)
Nisu tu bila čista posla,Novaku svaka čast,ali mu je familija dosta mutna.

ultrasrbin

pre 2 godine

(bat, 11. februar 2022 14:33)

Jesi li bolestan ili samo nisi sasvim svoj.
Novak je divna osoba, ali je "IDIOT KOJI SE NIJE VAKCINISAO".
To je prevod tvog posta.
Tvoje misljenje je da test nije regularana iako su ga priznale dve nezavisne komisije, a i ovi koji su ga proterali.
I znas da je otisao pod Ostrog da se pokaje. Gde ces se ti pokajati za cinjenicu da nisi svet postedeo tvog prisustva.
Tvoje lupanje o izuzecu necu komentaristi, ali eto fer je da igraju zarazeni igraci, da zarazeni ne moraju u karantin, da sa istim izuzecem udju i borave danima pa ih tek isteraju kada zapocnu hajku na Novaka.
Evo kao neko ko je vakcinisan moram da te pitam - koliko doza mi je dovoljno da budem koliko toliko zasticen? Pitam ovo posto sam vakcinu primio da bi se zastitio, a ne da bi mi bila ulaznica za restoran.
Tvrdis da vakcina ne sadrzi otrova, ali nemas pojma o bilo cemu.
Sa druge strane vakcinu postavljas kao nesto bozansko,a Novak eto ne sme da primi mRNA, a za ostale je pitanje.
Tvoje psolednje recenice su pokazale da si ipak zreo za ustanovu u Palmoticevoj, a Federer je GOVEDO pa potrci u krdo koje ga podrzava.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Svaki dan prezivaju jedno te isto. Ovo je ocito hajka i pritisak na Novaka. Mesec i po dana konstantnog zvalavljenja oko ovog.

Mas

pre 2 godine

Pa sta i da jeste? Jbla vas vakcina, polomiste se da se hvalite ko sve od poznatih podrzava vakcinu, dokaz vise da su vise pare u pitanju nego nekakva briga o tudjem zdravlju! Doci vam glave sve ovo sto radite vec dve godine...

slaviša šmigič

pre 2 godine

Traže način da se reše Novaka oni da nije isuviše javno sigurno bi ga ubili ovako traže negde da nešto smisle protiv Novaka.Šta reči sem da farmacevtski lobi vodi političku kampanje protiv Novaka koji još od Australije čuti a ovi neznaju šta da smisle od muke bi pukli verujem platili bi milijarde dolara samo da se ga nekako otarase i posrame ako treba da lažu slagače kad mogu sami sebi da obore kule bliznakinje i okrive druge ima i za Novaka da smisle neku laž.Nije jim prvi put da lažu to su profesionalni lažovi.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ovi navalili pa navalili traže dlaku u jajetu kako jim nedosadi.Novak da želi mogao bi bez problema,da lažira primljene vakcine gotovo da nema doktora koji mu nebi napisao da je primio vakcine i to ne za novac več đabe lično znam ljude koji nisu uzeli vakcine a zabeleženo imaju da jesu među njima ima doktora i ličnih prijatelja kolko poželiš evo ja verujem da ima puno poznatih sportista koji nisu uzeli a piše da jesu.Bolesni u mozgu na svaki način traže nešto i ima to da izmisle kao što su izmislili da je Rusija počela napad na Ukrajince kad se samo setim kako su Ameri i Britanci lagali da Iran pravi Atomsku a kasnije su Nemačka i Francuska poslali svoje ljude i videli da tamo nema ništa ovi Ameri i Britanci su najkveče zlo na našoj planeti Precednik Amerike Bajden je polumrtav čovek kud češ dalje.

Ivan

pre 2 godine

Ko zna koliko je njih igralo sa laznim potvrdama o vakcinaciji, to niko ne dovodi u pitanje i ne proverava, iako se o tome prica. Ali zato se dovodi u pitanje takodje zvanicna potvrda Novaka Djokovica o prelezanom virusu. Djokoviceva zvanicna potvrda je znak pitanja, a potvrde o vakcinaciji drugih igraca nisu. Klasican lov na vestice.

ime

pre 2 godine

Cudna izjava... Onda moze na svakog dase sumnja...
Ali ovo jevec uobicajen i ustaljeni repertoar zapadnjaka koji Novaka prati otkako je uzeo prvi GS.
Tabloidizacija.

kiki

pre 2 godine

Ne nije privatna informacija, na zalost. Objavljena je potvrda da je bio pozitivan. Dakle, bio je. Ne znam zbog cega Fonjini sada ovako uvija tipa"samo on zna".
(Conan, 11. februar 2022 13:55)

šališ se. barem u srbiji nije problem nabaviti potvrdu kakva ti apdne na pamet + potvrdu potvrde pride.

Violeta

pre 2 godine

Fonjini, uvek si bio covek i sportista. E ovakve izjave su fer i ljudske, tu sam, zvao sam gai ne zelim nista vise da pricam o lekarskom kartonu mog druga. Bravisimo Fabio!

Ko razume, razume

pre 2 godine

Meni je cudno da je tuzilastvo odbacilo onu anonimnu prijavu kao neosnovanu, a vec sutradan Novak je bio u poseti predsedniku drzave sa svim onim hvalospevima i zahvaljivanjima za podrsku u teskim trenucima. A izbori pred vratima.

41+

pre 2 godine

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=2103725#k38485618

Jeste ovo sve dosadno malo, ali tako i treba da bude. Na zalost, nas su mediji navikli (stiteci lokalne politicare) da je svake gluposti za dva dana dosta. Zbog gluposti koje su napravili Novak i njegov otac jos dugo ce ih razvlaciti po svetskim medijima..Tamo se malo teze oprasta, svidelo se to nama ili ne

mrki

pre 2 godine

ako je lazirao a znamo da je dovoljno uticajan u Srbiji da je lazira jer to mogu i sitne lokalne kabadahije,jasno je da je bez problema mogao da "sredi" i potvrdu o vakcinaciji bilo kojom vakcinim....pa se to malo kosi sa ovom pricom

ne nisam nolofan

pre 2 godine

Nego šta Sdđan Đoković kaže za australijskog brigadnog generala Mojt Egađo ?
(Haha

Zasto ovi koji vole da pisu gluposti misle da su duhoviti. U zadnje
vrijeme ovde preovladavaju "humoristi".

nemo

pre 2 godine

Ala b92 loži sa ovim vestima o Novaku. Novaka očigledno zabole mnogo za njegove navijače jer čovek ćuti i nista ne kazuje dok se oni nerviraju da li će moći ili neće da igra. Dve opcije ima ili vakcinacija ili da se nada da će mere biti ukinute u francuskoj i Americi do sezone grendslemova. Australiju može i da zaboravi jer i vakcinisan da je tamo nema igranja sledeća 3 grand slema. U suštini čovek se sam uništio što se tiče teniskog rekorda po broju slemova jer posle RG Rafa ide na 22 99% ako ne bude bilo Novaka tamo da ga zaustavi. Čak i ako he tamo Nadal je i dalje favorit. znači realno Novak može samo da se nada titulama na wimbledonu ako ova korona potraje što je kraj trke za gs titule sa nadalom.

ne nisam nolofan

pre 2 godine

Nego šta Sdđan Đoković kaže za australijskog brigadnog generala Mojt Egađo ?
(Haha

Zasto ovi koji vole da pisu gluposti misle da su duhoviti. U zadnje
vrijeme ovde preovladavaju "humoristi".

41+

pre 2 godine

Cudna izjava... Onda moze na svakog dase sumnja...
Ali ovo jevec uobicajen i ustaljeni repertoar zapadnjaka koji Novaka prati otkako je uzeo prvi GS.
Tabloidizacija.
(ime, 11. februar 2022 14:33)
Izjava nije cudna, nego logicna. Novak je posle dobijenog testa isao medju decu i novinare. On je Filantrop, ne bi nikad svesno zarazio nekog. Logika govori da nije imao covid. I da jeste, i da nije, sve je to moglo da se odradi mnogo lakse i pametnije. Sto potvrdjuje jednu stvar. Uz duzno postovanje Novaku za sve sto je postigao, i sto ce postici, ni njega ni ljude koji ga okruzuju Ne krasi bas neka inteligencija

miodrag

pre 2 godine

Ne nije privatna informacija, na zalost. Objavljena je potvrda da je bio pozitivan. Dakle, bio je. Ne znam zbog cega Fonjini sada ovako uvija tipa"samo on zna".
(Conan, 11. februar 2022 13:55)

Bravo za komentar. Ako krenemo logikom ovih koji sumnjaju, mozemo da postavimo mnoga pitanja....da li je Nadal zaista bio negativan na antidoping testu, na primer. Gospodo, postoji zvanican dokument, i to je to, I zaista je odgovor Fabia, na provokativno pitanje , nekorektan, Da li on sumnja ili neko od nas, vas, to nije bitno. Dokument je validan, a da li je bio tacan ili ne, namerno netacan ili ne znam sta .....to je deseto pitanje.

Helmut Scekic-clan kluba 21

pre 2 godine

Da li neko znade kada ce izaci Noloov spomenar ili leksikon koji je najavljiva prosle godine?Nolo jado jedna,slaga ti opet!Uzdravlje!Pozdrav iz Hamburgera!

Vanja

pre 2 godine

Fonjini, uvek si bio covek i sportista. E ovakve izjave su fer i ljudske, tu sam, zvao sam gai ne zelim nista vise da pricam o lekarskom kartonu mog druga. Bravisimo Fabio!
(Violeta, 11. februar 2022 13:48)

Hahahahha pa da ti prevedem izjavu: Samo on zna je li imao Covid znaci da samo on zna je li lazirao. :)

automatski generisan komentar

pre 2 godine

Ako stvarno veruješ u nešto Novače, ta vakcina ti neće naškoditi pa makar sadržala otrov a ne sadrži. (bat, 11. februar 2022 14:33)

Sjajno zapazanje! Nekom ko mislima prociscava prljavu vodu ne bi trebalo predstavljati problem da neutralizira zle sile Pfizera ili Astrazenece. Ako stvarno veruje.

svasta

pre 2 godine

(41+, 11. februar 2022 15:00)

Pa svi idu\idemo medju ljude, kako se virus inace siri? Da nw cirkulisemo, poskapali bi. Necemo valjda zbog korone u karantin??

Mislim, razumem krizne stabove i Gejcove, ali budimo realni.

To su javno rekli neki sportisti, cak i na AO, da igraju pozitivni.

41+

pre 2 godine

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=2103725#k38485609

Niko ne kaze da Batut lazirao. Batut je samo ocitao bris, koji se zvanicno vodio kao Novakov

Hm

pre 2 godine

ako je lazirao a znamo da je dovoljno uticajan u Srbiji da je lazira jer to mogu i sitne lokalne kabadahije,jasno je da je bez problema mogao da "sredi" i potvrdu o vakcinaciji bilo kojom vakcinim....pa se to malo kosi sa ovom pricom
(mrki, 11. februar 2022 15:14)

Mogao je ali onda bi ispalo da je vakcinisan a on to nece.
Nista se tu ne kosi

Jovana

pre 2 godine

Svaki dan prezivaju jedno te isto. Ovo je ocito hajka i pritisak na Novaka. Mesec i po dana konstantnog zvalavljenja oko ovog.
(Pljuvac svih stilova, 11. februar 2022 14:02)
Čitala originalni itw, nigde Fognini nije rekao stvar iz naslova . Mislite o tome gde se mi nalazimo.

Atila je priznao

pre 2 godine

Ne znam zbog cega Fonjini sada ovako uvija tipa"samo on zna".
(Conan, 11. februar 2022 13:55)

Mozda zato sto se to njega ne tice? Novinari ga pitali, a njegov odgovor treba prevesti ovako: "Zasto mene to pitate? Kako bih ja to mogao znati? I zasto bih i lupao glavu takvim tvarima?"