Fudbal 37

Sreda, 26.01.2022.

15:40

Firenca besna zbog odlaska Vlahovića: Ne smeju da imaju toliku moć

Od srpskog golgetera Dušana Vlahovića su se već oprostili u Firenci.

Firenca besna zbog odlaska Vlahoviæa: Ne smeju da imaju toliku moæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Dorotej

pre 2 godine

Navijač sam Zvezde, momka baš gotivim. Igra sa strašću da ga je milina gledati. Izgleda inteligentno, takve izjave i daje. Dušane, želim ti sve najbolje u Juventusu, da opravdaš novac koji su uložili i naravno da se što manje povređuješ.

Dux, ducis

pre 2 godine

Tužan nivo licemerja.
Kad je Dušanova plata skliznula iz 18 u klubu Roko Komiso se pravio lud, a Prade mu je umesto realnog ugovora doveo tri konkurenta i to kakva - prvo Kutronea, pa dva Afrikanca. Sva trojica zajedno ne mogu pertle da mu vežu. Ajde što je Riberi za 6 nedelja uzimao njegovu godišnju platu, a Kastrovili za tri meseca, nego što je rezervni bek bio ispred njega. Skoro godinu i po su mogli da završe posao bez stresa i još uvek ispod cene, samo da su bili ljudi. A onda je krenulo ono što je moralo da krene, jer je dečko generacijski talenat.
Već 13 meseci trpa nemilice, treći prelazni rok. Obara rekorde u timu koji po kvalitetu bez njega nije za top 10. Ako je Amer hteo da se štekne za pare, mogao je da mu nadje klub po svom nahodjenju letos, svi su ga već tad hteli. Umesto toga, on se tripovao da će ga ubediti da ostane još 5-6 godina. U limitiranom klubu u kojem se treneri rotiraju non stop, i gde mu je sportski direktor otvoreno pokazao nepoštovanje. I za sve to vreme ni ultrasi, ni gradonačelnik da dignu glas, da ih osveste.
Pa, gospodo, imali ste silne šanse. Budite srećni što ste dobili i golgeterski rekord i rekordne pare, jer ih vi niste zaslužili. A on će vas svejedno ispoštovati, pa kad vam metne dva komada neće se radovati. Trebalo bi, ali je previše pristojan.

Marko

pre 2 godine

Pa nisu ga oni kupili i puštali da igra zato što ga vole. Bio je kvalitetan, jeftin, igrama i ponašanjem na i van terena im se odužio - doneo rezultate i još tada zaradu, a itekako će i sada. Niti je ponikao kod njih, niti su mu dedovina. Možda je oduvek bio simpatizer Juvea? I šta sad, kada mu se namestilo, odnosno kada je svojim radom obezbedio sebi poziciju da može da bira, ne bi trebao, zbog koga? Uprava je htela nov ugovor da bi ga ucenila visokom izlaznom klauzulom i mogli da ga zarobe svesni kakvog igrača imaju, a onda da ga ucenjuju. Na svu sreću nije naseo, kao neki drugi. Da mu je samo do para, ostao bi. Opet, mnogi igrači da bi ostvarili intimne želje i prešli u omiljeni klub pristaju i na manje plate. Izbor je individualan. Kažem, radom i ponašanjem ih je ispoštovao maksimalno, zaradiće samo tako na njemu, pa platili su ga 1.8M ovim našim nesrećnicima, šta je onda problem? Hoće dečko da bude konkurent u borbi za titulu, da igra LŠ, da živi u Italiji, da igra ligu koju već poznaje, izbor je logičan. Ako im nije odgovarao Juventus, zašto ga prodaju? Mogli su i da čekaju istek ugovora, je l' da? Sve je to podignuto na neki nepotreban nivo, navijači, gradonačelnik?! To je samo fudbal, samo posao, a i večna sudbina manjih klubova, dok im ne dodju arapi, kinezi, amerikanci i slični vlasnici koji ne znaju šta će sa parama. Nama bi trebalo da bude bitno da imamo što više igrača u vrhu svetskog fudbala, sa nadom da će to znanje i iskustvo da prenesu i na reprezentaciju.

Fuljan

pre 2 godine

Odazi u klub za koji navija od malih nogu, zato je redom i odbijao ostale klubove i cekao da vidi hoce li Juventus poslati ponudu. Cenim da mu je ta emocija jaca od one koju jeste ili nije stekao prema Fjorentini za ovih nekoliko godina koliko je proveo tamo.
(ProkopijeElGrande, 26. januar 2022 17:04)

Odlazi u klub sa kojim su menadžeri mogli da naprave po njih najbolju kombinaciju,nije se on ništa pitao!!!
Raspitaj se ko su mu menadžeri dorćolci...

smeh

pre 2 godine

A nisu imali problema da otmu klinca za nekoliko miliona jer njegov tadašnji klub nije mogao da mu priušti ono što je Fiorentina nudila? To je u redu ali ovo nije?

s

pre 2 godine

Koliko su glupi,znači mogli su još pre nekoliko godina da ga uslove da potpiše ugovor da može da ode ako stigne odgovarajuća ponuda ali isključivo van Italije,evo Dortmund se opametio,ne želi više da prodaje svoje igrače Bayernu,može ali van Nemačke!Nije njima niko kriv...

football fan

pre 2 godine

Da bi se shvatio komentar gradonacelnika Firence na pravi način trebalo bi poznavati istoriju odnosa dva kluba i dva grada.. Igrom slučaja sam živeo nekoliko godina u Firenci i poznajem prilike . Ne postoje dva grada koja se vise mrze od Torina i Firence i uvek je opsadno stanje u gradu kad dolazi Juve . Da bih vam dočarao navešću jedan primer naišao sam vise puta na fiskalni racun iz bara ili restorana( nekoliko ih imam sačuvano) na kome na dnu racuna velikim slovima pise JUVE MERDA …onda vam je jasno kolika je mržnja ! I onda kao paradox celoj toj mržnji nekako uvek najbolji igrači Fiorentine odu bas u Juve-Chiesa, Bernardeschi, Cuadrado i sad Vlahović

Sta ti ja znam

pre 2 godine

Nista ja ovo ne razumem. Ovo im je najveca lova za nekog igraca od kad postoje. Za cim placu? Valjda za onih 14 mil. vise koje bi dobili od Arsenala, ne znam. Vlahovic nije zeleo u Arsenal i igrac ima tu moc. Klub ga ne moze prisiliti da ode tamo gde oni zele.

UjkaŽitko

pre 2 godine

Ako kao igrač može da bira gde će otići, ponude su svakako astronomske jako je ružno otići u rivalski klub. Valjda ima neku emociju prema klubu koji mu je dao šansu i lansirao ga u etar.
(Mauri, 26. januar 2022 16:32)


Pa, on je tom klubu dao koliko i taj klub njemu. Nije davao golove za sebe.

qwerty

pre 2 godine

A kada predsednik/vlasnik kluba ne dozvoljava igracu da napusti klub to je onda u redu? Primer Andrea Beloti iz Torina, SMS iz Lacija... Uglavnom su to italijani.
Da je Vlahovic rodjen u Firenci pa da kazes da ostane u tom klubu do kraja karijere, kao sto je Toti u Romi, koji bi osvojio daleko vise trofeja od onoga sto je osvojio da je otisao u bilo koji drugi klub. Ovo je cista glupost, nema on nikakve veze sa ovim gradom, samo ce im doneti nenormalnu zaradu. A ako ostane Ligu sampiona nece ni videti.

ProkopijeElGrande

pre 2 godine

Ako kao igrač može da bira gde će otići, ponude su svakako astronomske jako je ružno otići u rivalski klub. Valjda ima neku emociju prema klubu koji mu je dao šansu i lansirao ga u etar.
(Mauri, 26. januar 2022 16:32)

Odazi u klub za koji navija od malih nogu, zato je redom i odbijao ostale klubove i cekao da vidi hoce li Juventus poslati ponudu. Cenim da mu je ta emocija jaca od one koju jeste ili nije stekao prema Fjorentini za ovih nekoliko godina koliko je proveo tamo.

ja, 90210

pre 2 godine

a da ga nazivaju "Zingaro" ko Mihu !? Kakvi su to navijači onda, trč kod Juventursa, ne mari za Viole. Nije tamo Zvezda/Partizan.

Mauri

pre 2 godine

(anonimnus, 26. januar 2022 15:54)


Ako kao igrač može da bira gde će otići, ponude su svakako astronomske jako je ružno otići u rivalski klub. Valjda ima neku emociju prema klubu koji mu je dao šansu i lansirao ga u etar.

Hulk

pre 2 godine

Ajde bre ne cvilite vise , svi vi ne znate gde udarate od para.Kao da ne znate u kom svetu zivite. Kada vas slusa covek rekao bi da je neko umro ne daj Boze.

darko

pre 2 godine

Zabranio bih transfere ispod 21 godine. Ko ga je odškolovao neka ubere neku ozbiljnu paru, da makar malo mogu da se takmiče sa bogatijima.

radijatori radijatori radijatori

pre 2 godine

A kad ste vi kupovali od Partizana? A kad Partizan kupi najboljeg igrača nekog manjeg kluba u Srbiji? Fudbal je piramida, a vama je samo krivo što vi niste na vrhu.

Павле

pre 2 godine

С обзиром на сигурност тврђења појединих коментара, којима се негативно критикује изјава градоначелника Фиренце, да ли то значи да лично познајете дотичну особу, његове врлине, мане, морал?

Zacvo

pre 2 godine

Pa i vi ste ga kupili iz siromašnijeg kluba i to za smešnu cenu. Kako tada nije pričao o tome. Osim toga, da je princip "igrača zastave" bitan svi klubovi u Italiji i drugim jakim ligama ne bi bili konkurentni. Ogromna većina igrača u jakim ligama je kupljena a ne odrasla u tim klubovima.
A to što vam je juventus sad trenutno konkurencija jedino znači da vi nemate ambicije da mu i dalje budete konkurencija. Da imate ne biste puštali igrača već biste ga platili više i doveli još pojačanja pa da s pravom konkurišete najjačuma u Evropi. Dečko bi sigurno ostao tu gde jeste da vidi da se pravi tim za najveće rezultate

djoks

pre 2 godine

Pa niste vi prinuđeni da ga prodate sad, ima ugovor još 18 mjeseci, možete ga ostaviti i boriti se za ligu šampiona pa ga na ljeto prodati, ali tada naravno nećete moći uzeti para koliko sad. E sad je na klubu, da li želi ostaviti najboljeg igrača i probati ući u ligu šampiona, ili zaraditi na transferu što je moguće više para i oprostiti se od borbe za lš.

Neo@

pre 2 godine

Nemate srama... Kupili ste Vlahovica za nepunih 2 miliona, prodajete ga 30 i kusur puta skuplje i našli ste da pričate o ravnopravnosti i pravičnosti u fudbalu.
Odvojite veći deo tog transfera i dajte klubovima odakle je potekao, pa onda govorite o ravnopravnosti.
Inače ste licemeri, što i jeste u stvari i samo vam je zarada prioritet, a ne ravnopravnost!

srle

pre 2 godine

Vlahović navija za Juventus. To je vama problem, a naravno nije bio problem kad ste ga uzeli za siću od Partizana, sad Fiorentina dobija ogroman novac. Licemerstvo na delu u toj Firenci.

anonimnus

pre 2 godine

Uopste mi nije jasna uloga ovih "navijaca" u bilo kom sportu, kada su u pitanju pregovori. Pa je l vi iz vaseg dzepa placate igrace? Sta treba, vas da pita kad sme i gde da ode? Koju vi ulogu imate u njegovom zivotu, ili zivotu bilo kog igraca? Svaki, ali bukvalno svaki navijac koji proziva i Vlahovica i druge igrace, da je na njihovom mestu i da ima priliku da ode u veci i ozbiljniji klub, da ne pricam o novcu, prihvatio bi to bez razmisljanja, a ovde se satro prica o nekoj vernosti samo jer nisu u njegovoj poziciji. Decko uopste nije Italijan, kakve on veze i obaveze ima prema vama ili Fiorentini? Sve sto je postigao, postigao je na svoj talenat i mukotrpan rad, i sad kad ima priliku za transfer karijere i korak napred, treba vas da slusa i da ostane u prosecnom klubu, kako da ne. Preveliku ulogu sebi daju navijaci, u ovim situacijama nebitni su, svako ide gde mu je bolje i gde ce vise da zaradjuje, to je profesionalizam.

Milorad

pre 2 godine

Vlahović je vrhunski napadač.
Izabrao je Juventus kome fali baš takav spretan i okretan igrač.
Biće uvek u prvom timu, što je odlično da se dokaže u novom klubu.
Srećno Dušane!

Neo@

pre 2 godine

Nemate srama... Kupili ste Vlahovica za nepunih 2 miliona, prodajete ga 30 i kusur puta skuplje i našli ste da pričate o ravnopravnosti i pravičnosti u fudbalu.
Odvojite veći deo tog transfera i dajte klubovima odakle je potekao, pa onda govorite o ravnopravnosti.
Inače ste licemeri, što i jeste u stvari i samo vam je zarada prioritet, a ne ravnopravnost!

anonimnus

pre 2 godine

Uopste mi nije jasna uloga ovih "navijaca" u bilo kom sportu, kada su u pitanju pregovori. Pa je l vi iz vaseg dzepa placate igrace? Sta treba, vas da pita kad sme i gde da ode? Koju vi ulogu imate u njegovom zivotu, ili zivotu bilo kog igraca? Svaki, ali bukvalno svaki navijac koji proziva i Vlahovica i druge igrace, da je na njihovom mestu i da ima priliku da ode u veci i ozbiljniji klub, da ne pricam o novcu, prihvatio bi to bez razmisljanja, a ovde se satro prica o nekoj vernosti samo jer nisu u njegovoj poziciji. Decko uopste nije Italijan, kakve on veze i obaveze ima prema vama ili Fiorentini? Sve sto je postigao, postigao je na svoj talenat i mukotrpan rad, i sad kad ima priliku za transfer karijere i korak napred, treba vas da slusa i da ostane u prosecnom klubu, kako da ne. Preveliku ulogu sebi daju navijaci, u ovim situacijama nebitni su, svako ide gde mu je bolje i gde ce vise da zaradjuje, to je profesionalizam.

Milorad

pre 2 godine

Vlahović je vrhunski napadač.
Izabrao je Juventus kome fali baš takav spretan i okretan igrač.
Biće uvek u prvom timu, što je odlično da se dokaže u novom klubu.
Srećno Dušane!

srle

pre 2 godine

Vlahović navija za Juventus. To je vama problem, a naravno nije bio problem kad ste ga uzeli za siću od Partizana, sad Fiorentina dobija ogroman novac. Licemerstvo na delu u toj Firenci.

Hulk

pre 2 godine

Ajde bre ne cvilite vise , svi vi ne znate gde udarate od para.Kao da ne znate u kom svetu zivite. Kada vas slusa covek rekao bi da je neko umro ne daj Boze.

radijatori radijatori radijatori

pre 2 godine

A kad ste vi kupovali od Partizana? A kad Partizan kupi najboljeg igrača nekog manjeg kluba u Srbiji? Fudbal je piramida, a vama je samo krivo što vi niste na vrhu.

darko

pre 2 godine

Zabranio bih transfere ispod 21 godine. Ko ga je odškolovao neka ubere neku ozbiljnu paru, da makar malo mogu da se takmiče sa bogatijima.

smeh

pre 2 godine

A nisu imali problema da otmu klinca za nekoliko miliona jer njegov tadašnji klub nije mogao da mu priušti ono što je Fiorentina nudila? To je u redu ali ovo nije?

Zacvo

pre 2 godine

Pa i vi ste ga kupili iz siromašnijeg kluba i to za smešnu cenu. Kako tada nije pričao o tome. Osim toga, da je princip "igrača zastave" bitan svi klubovi u Italiji i drugim jakim ligama ne bi bili konkurentni. Ogromna većina igrača u jakim ligama je kupljena a ne odrasla u tim klubovima.
A to što vam je juventus sad trenutno konkurencija jedino znači da vi nemate ambicije da mu i dalje budete konkurencija. Da imate ne biste puštali igrača već biste ga platili više i doveli još pojačanja pa da s pravom konkurišete najjačuma u Evropi. Dečko bi sigurno ostao tu gde jeste da vidi da se pravi tim za najveće rezultate

djoks

pre 2 godine

Pa niste vi prinuđeni da ga prodate sad, ima ugovor još 18 mjeseci, možete ga ostaviti i boriti se za ligu šampiona pa ga na ljeto prodati, ali tada naravno nećete moći uzeti para koliko sad. E sad je na klubu, da li želi ostaviti najboljeg igrača i probati ući u ligu šampiona, ili zaraditi na transferu što je moguće više para i oprostiti se od borbe za lš.

UjkaŽitko

pre 2 godine

Ako kao igrač može da bira gde će otići, ponude su svakako astronomske jako je ružno otići u rivalski klub. Valjda ima neku emociju prema klubu koji mu je dao šansu i lansirao ga u etar.
(Mauri, 26. januar 2022 16:32)


Pa, on je tom klubu dao koliko i taj klub njemu. Nije davao golove za sebe.

Dux, ducis

pre 2 godine

Tužan nivo licemerja.
Kad je Dušanova plata skliznula iz 18 u klubu Roko Komiso se pravio lud, a Prade mu je umesto realnog ugovora doveo tri konkurenta i to kakva - prvo Kutronea, pa dva Afrikanca. Sva trojica zajedno ne mogu pertle da mu vežu. Ajde što je Riberi za 6 nedelja uzimao njegovu godišnju platu, a Kastrovili za tri meseca, nego što je rezervni bek bio ispred njega. Skoro godinu i po su mogli da završe posao bez stresa i još uvek ispod cene, samo da su bili ljudi. A onda je krenulo ono što je moralo da krene, jer je dečko generacijski talenat.
Već 13 meseci trpa nemilice, treći prelazni rok. Obara rekorde u timu koji po kvalitetu bez njega nije za top 10. Ako je Amer hteo da se štekne za pare, mogao je da mu nadje klub po svom nahodjenju letos, svi su ga već tad hteli. Umesto toga, on se tripovao da će ga ubediti da ostane još 5-6 godina. U limitiranom klubu u kojem se treneri rotiraju non stop, i gde mu je sportski direktor otvoreno pokazao nepoštovanje. I za sve to vreme ni ultrasi, ni gradonačelnik da dignu glas, da ih osveste.
Pa, gospodo, imali ste silne šanse. Budite srećni što ste dobili i golgeterski rekord i rekordne pare, jer ih vi niste zaslužili. A on će vas svejedno ispoštovati, pa kad vam metne dva komada neće se radovati. Trebalo bi, ali je previše pristojan.

ProkopijeElGrande

pre 2 godine

Ako kao igrač može da bira gde će otići, ponude su svakako astronomske jako je ružno otići u rivalski klub. Valjda ima neku emociju prema klubu koji mu je dao šansu i lansirao ga u etar.
(Mauri, 26. januar 2022 16:32)

Odazi u klub za koji navija od malih nogu, zato je redom i odbijao ostale klubove i cekao da vidi hoce li Juventus poslati ponudu. Cenim da mu je ta emocija jaca od one koju jeste ili nije stekao prema Fjorentini za ovih nekoliko godina koliko je proveo tamo.

Sta ti ja znam

pre 2 godine

Nista ja ovo ne razumem. Ovo im je najveca lova za nekog igraca od kad postoje. Za cim placu? Valjda za onih 14 mil. vise koje bi dobili od Arsenala, ne znam. Vlahovic nije zeleo u Arsenal i igrac ima tu moc. Klub ga ne moze prisiliti da ode tamo gde oni zele.

Dorotej

pre 2 godine

Navijač sam Zvezde, momka baš gotivim. Igra sa strašću da ga je milina gledati. Izgleda inteligentno, takve izjave i daje. Dušane, želim ti sve najbolje u Juventusu, da opravdaš novac koji su uložili i naravno da se što manje povređuješ.

Marko

pre 2 godine

Pa nisu ga oni kupili i puštali da igra zato što ga vole. Bio je kvalitetan, jeftin, igrama i ponašanjem na i van terena im se odužio - doneo rezultate i još tada zaradu, a itekako će i sada. Niti je ponikao kod njih, niti su mu dedovina. Možda je oduvek bio simpatizer Juvea? I šta sad, kada mu se namestilo, odnosno kada je svojim radom obezbedio sebi poziciju da može da bira, ne bi trebao, zbog koga? Uprava je htela nov ugovor da bi ga ucenila visokom izlaznom klauzulom i mogli da ga zarobe svesni kakvog igrača imaju, a onda da ga ucenjuju. Na svu sreću nije naseo, kao neki drugi. Da mu je samo do para, ostao bi. Opet, mnogi igrači da bi ostvarili intimne želje i prešli u omiljeni klub pristaju i na manje plate. Izbor je individualan. Kažem, radom i ponašanjem ih je ispoštovao maksimalno, zaradiće samo tako na njemu, pa platili su ga 1.8M ovim našim nesrećnicima, šta je onda problem? Hoće dečko da bude konkurent u borbi za titulu, da igra LŠ, da živi u Italiji, da igra ligu koju već poznaje, izbor je logičan. Ako im nije odgovarao Juventus, zašto ga prodaju? Mogli su i da čekaju istek ugovora, je l' da? Sve je to podignuto na neki nepotreban nivo, navijači, gradonačelnik?! To je samo fudbal, samo posao, a i večna sudbina manjih klubova, dok im ne dodju arapi, kinezi, amerikanci i slični vlasnici koji ne znaju šta će sa parama. Nama bi trebalo da bude bitno da imamo što više igrača u vrhu svetskog fudbala, sa nadom da će to znanje i iskustvo da prenesu i na reprezentaciju.

football fan

pre 2 godine

Da bi se shvatio komentar gradonacelnika Firence na pravi način trebalo bi poznavati istoriju odnosa dva kluba i dva grada.. Igrom slučaja sam živeo nekoliko godina u Firenci i poznajem prilike . Ne postoje dva grada koja se vise mrze od Torina i Firence i uvek je opsadno stanje u gradu kad dolazi Juve . Da bih vam dočarao navešću jedan primer naišao sam vise puta na fiskalni racun iz bara ili restorana( nekoliko ih imam sačuvano) na kome na dnu racuna velikim slovima pise JUVE MERDA …onda vam je jasno kolika je mržnja ! I onda kao paradox celoj toj mržnji nekako uvek najbolji igrači Fiorentine odu bas u Juve-Chiesa, Bernardeschi, Cuadrado i sad Vlahović

s

pre 2 godine

Koliko su glupi,znači mogli su još pre nekoliko godina da ga uslove da potpiše ugovor da može da ode ako stigne odgovarajuća ponuda ali isključivo van Italije,evo Dortmund se opametio,ne želi više da prodaje svoje igrače Bayernu,može ali van Nemačke!Nije njima niko kriv...

ja, 90210

pre 2 godine

a da ga nazivaju "Zingaro" ko Mihu !? Kakvi su to navijači onda, trč kod Juventursa, ne mari za Viole. Nije tamo Zvezda/Partizan.

qwerty

pre 2 godine

A kada predsednik/vlasnik kluba ne dozvoljava igracu da napusti klub to je onda u redu? Primer Andrea Beloti iz Torina, SMS iz Lacija... Uglavnom su to italijani.
Da je Vlahovic rodjen u Firenci pa da kazes da ostane u tom klubu do kraja karijere, kao sto je Toti u Romi, koji bi osvojio daleko vise trofeja od onoga sto je osvojio da je otisao u bilo koji drugi klub. Ovo je cista glupost, nema on nikakve veze sa ovim gradom, samo ce im doneti nenormalnu zaradu. A ako ostane Ligu sampiona nece ni videti.

Fuljan

pre 2 godine

Odazi u klub za koji navija od malih nogu, zato je redom i odbijao ostale klubove i cekao da vidi hoce li Juventus poslati ponudu. Cenim da mu je ta emocija jaca od one koju jeste ili nije stekao prema Fjorentini za ovih nekoliko godina koliko je proveo tamo.
(ProkopijeElGrande, 26. januar 2022 17:04)

Odlazi u klub sa kojim su menadžeri mogli da naprave po njih najbolju kombinaciju,nije se on ništa pitao!!!
Raspitaj se ko su mu menadžeri dorćolci...

Mauri

pre 2 godine

(anonimnus, 26. januar 2022 15:54)


Ako kao igrač može da bira gde će otići, ponude su svakako astronomske jako je ružno otići u rivalski klub. Valjda ima neku emociju prema klubu koji mu je dao šansu i lansirao ga u etar.

Павле

pre 2 godine

С обзиром на сигурност тврђења појединих коментара, којима се негативно критикује изјава градоначелника Фиренце, да ли то значи да лично познајете дотичну особу, његове врлине, мане, морал?

Mauri

pre 2 godine

(anonimnus, 26. januar 2022 15:54)


Ako kao igrač može da bira gde će otići, ponude su svakako astronomske jako je ružno otići u rivalski klub. Valjda ima neku emociju prema klubu koji mu je dao šansu i lansirao ga u etar.

Павле

pre 2 godine

С обзиром на сигурност тврђења појединих коментара, којима се негативно критикује изјава градоначелника Фиренце, да ли то значи да лично познајете дотичну особу, његове врлине, мане, морал?

darko

pre 2 godine

Zabranio bih transfere ispod 21 godine. Ko ga je odškolovao neka ubere neku ozbiljnu paru, da makar malo mogu da se takmiče sa bogatijima.

anonimnus

pre 2 godine

Uopste mi nije jasna uloga ovih "navijaca" u bilo kom sportu, kada su u pitanju pregovori. Pa je l vi iz vaseg dzepa placate igrace? Sta treba, vas da pita kad sme i gde da ode? Koju vi ulogu imate u njegovom zivotu, ili zivotu bilo kog igraca? Svaki, ali bukvalno svaki navijac koji proziva i Vlahovica i druge igrace, da je na njihovom mestu i da ima priliku da ode u veci i ozbiljniji klub, da ne pricam o novcu, prihvatio bi to bez razmisljanja, a ovde se satro prica o nekoj vernosti samo jer nisu u njegovoj poziciji. Decko uopste nije Italijan, kakve on veze i obaveze ima prema vama ili Fiorentini? Sve sto je postigao, postigao je na svoj talenat i mukotrpan rad, i sad kad ima priliku za transfer karijere i korak napred, treba vas da slusa i da ostane u prosecnom klubu, kako da ne. Preveliku ulogu sebi daju navijaci, u ovim situacijama nebitni su, svako ide gde mu je bolje i gde ce vise da zaradjuje, to je profesionalizam.

Neo@

pre 2 godine

Nemate srama... Kupili ste Vlahovica za nepunih 2 miliona, prodajete ga 30 i kusur puta skuplje i našli ste da pričate o ravnopravnosti i pravičnosti u fudbalu.
Odvojite veći deo tog transfera i dajte klubovima odakle je potekao, pa onda govorite o ravnopravnosti.
Inače ste licemeri, što i jeste u stvari i samo vam je zarada prioritet, a ne ravnopravnost!

Fuljan

pre 2 godine

Odazi u klub za koji navija od malih nogu, zato je redom i odbijao ostale klubove i cekao da vidi hoce li Juventus poslati ponudu. Cenim da mu je ta emocija jaca od one koju jeste ili nije stekao prema Fjorentini za ovih nekoliko godina koliko je proveo tamo.
(ProkopijeElGrande, 26. januar 2022 17:04)

Odlazi u klub sa kojim su menadžeri mogli da naprave po njih najbolju kombinaciju,nije se on ništa pitao!!!
Raspitaj se ko su mu menadžeri dorćolci...

Milorad

pre 2 godine

Vlahović je vrhunski napadač.
Izabrao je Juventus kome fali baš takav spretan i okretan igrač.
Biće uvek u prvom timu, što je odlično da se dokaže u novom klubu.
Srećno Dušane!

djoks

pre 2 godine

Pa niste vi prinuđeni da ga prodate sad, ima ugovor još 18 mjeseci, možete ga ostaviti i boriti se za ligu šampiona pa ga na ljeto prodati, ali tada naravno nećete moći uzeti para koliko sad. E sad je na klubu, da li želi ostaviti najboljeg igrača i probati ući u ligu šampiona, ili zaraditi na transferu što je moguće više para i oprostiti se od borbe za lš.

football fan

pre 2 godine

Da bi se shvatio komentar gradonacelnika Firence na pravi način trebalo bi poznavati istoriju odnosa dva kluba i dva grada.. Igrom slučaja sam živeo nekoliko godina u Firenci i poznajem prilike . Ne postoje dva grada koja se vise mrze od Torina i Firence i uvek je opsadno stanje u gradu kad dolazi Juve . Da bih vam dočarao navešću jedan primer naišao sam vise puta na fiskalni racun iz bara ili restorana( nekoliko ih imam sačuvano) na kome na dnu racuna velikim slovima pise JUVE MERDA …onda vam je jasno kolika je mržnja ! I onda kao paradox celoj toj mržnji nekako uvek najbolji igrači Fiorentine odu bas u Juve-Chiesa, Bernardeschi, Cuadrado i sad Vlahović

Hulk

pre 2 godine

Ajde bre ne cvilite vise , svi vi ne znate gde udarate od para.Kao da ne znate u kom svetu zivite. Kada vas slusa covek rekao bi da je neko umro ne daj Boze.

UjkaŽitko

pre 2 godine

Ako kao igrač može da bira gde će otići, ponude su svakako astronomske jako je ružno otići u rivalski klub. Valjda ima neku emociju prema klubu koji mu je dao šansu i lansirao ga u etar.
(Mauri, 26. januar 2022 16:32)


Pa, on je tom klubu dao koliko i taj klub njemu. Nije davao golove za sebe.

radijatori radijatori radijatori

pre 2 godine

A kad ste vi kupovali od Partizana? A kad Partizan kupi najboljeg igrača nekog manjeg kluba u Srbiji? Fudbal je piramida, a vama je samo krivo što vi niste na vrhu.

srle

pre 2 godine

Vlahović navija za Juventus. To je vama problem, a naravno nije bio problem kad ste ga uzeli za siću od Partizana, sad Fiorentina dobija ogroman novac. Licemerstvo na delu u toj Firenci.

Zacvo

pre 2 godine

Pa i vi ste ga kupili iz siromašnijeg kluba i to za smešnu cenu. Kako tada nije pričao o tome. Osim toga, da je princip "igrača zastave" bitan svi klubovi u Italiji i drugim jakim ligama ne bi bili konkurentni. Ogromna većina igrača u jakim ligama je kupljena a ne odrasla u tim klubovima.
A to što vam je juventus sad trenutno konkurencija jedino znači da vi nemate ambicije da mu i dalje budete konkurencija. Da imate ne biste puštali igrača već biste ga platili više i doveli još pojačanja pa da s pravom konkurišete najjačuma u Evropi. Dečko bi sigurno ostao tu gde jeste da vidi da se pravi tim za najveće rezultate

ja, 90210

pre 2 godine

a da ga nazivaju "Zingaro" ko Mihu !? Kakvi su to navijači onda, trč kod Juventursa, ne mari za Viole. Nije tamo Zvezda/Partizan.

smeh

pre 2 godine

A nisu imali problema da otmu klinca za nekoliko miliona jer njegov tadašnji klub nije mogao da mu priušti ono što je Fiorentina nudila? To je u redu ali ovo nije?

Dux, ducis

pre 2 godine

Tužan nivo licemerja.
Kad je Dušanova plata skliznula iz 18 u klubu Roko Komiso se pravio lud, a Prade mu je umesto realnog ugovora doveo tri konkurenta i to kakva - prvo Kutronea, pa dva Afrikanca. Sva trojica zajedno ne mogu pertle da mu vežu. Ajde što je Riberi za 6 nedelja uzimao njegovu godišnju platu, a Kastrovili za tri meseca, nego što je rezervni bek bio ispred njega. Skoro godinu i po su mogli da završe posao bez stresa i još uvek ispod cene, samo da su bili ljudi. A onda je krenulo ono što je moralo da krene, jer je dečko generacijski talenat.
Već 13 meseci trpa nemilice, treći prelazni rok. Obara rekorde u timu koji po kvalitetu bez njega nije za top 10. Ako je Amer hteo da se štekne za pare, mogao je da mu nadje klub po svom nahodjenju letos, svi su ga već tad hteli. Umesto toga, on se tripovao da će ga ubediti da ostane još 5-6 godina. U limitiranom klubu u kojem se treneri rotiraju non stop, i gde mu je sportski direktor otvoreno pokazao nepoštovanje. I za sve to vreme ni ultrasi, ni gradonačelnik da dignu glas, da ih osveste.
Pa, gospodo, imali ste silne šanse. Budite srećni što ste dobili i golgeterski rekord i rekordne pare, jer ih vi niste zaslužili. A on će vas svejedno ispoštovati, pa kad vam metne dva komada neće se radovati. Trebalo bi, ali je previše pristojan.

ProkopijeElGrande

pre 2 godine

Ako kao igrač može da bira gde će otići, ponude su svakako astronomske jako je ružno otići u rivalski klub. Valjda ima neku emociju prema klubu koji mu je dao šansu i lansirao ga u etar.
(Mauri, 26. januar 2022 16:32)

Odazi u klub za koji navija od malih nogu, zato je redom i odbijao ostale klubove i cekao da vidi hoce li Juventus poslati ponudu. Cenim da mu je ta emocija jaca od one koju jeste ili nije stekao prema Fjorentini za ovih nekoliko godina koliko je proveo tamo.

Sta ti ja znam

pre 2 godine

Nista ja ovo ne razumem. Ovo im je najveca lova za nekog igraca od kad postoje. Za cim placu? Valjda za onih 14 mil. vise koje bi dobili od Arsenala, ne znam. Vlahovic nije zeleo u Arsenal i igrac ima tu moc. Klub ga ne moze prisiliti da ode tamo gde oni zele.

s

pre 2 godine

Koliko su glupi,znači mogli su još pre nekoliko godina da ga uslove da potpiše ugovor da može da ode ako stigne odgovarajuća ponuda ali isključivo van Italije,evo Dortmund se opametio,ne želi više da prodaje svoje igrače Bayernu,može ali van Nemačke!Nije njima niko kriv...

Dorotej

pre 2 godine

Navijač sam Zvezde, momka baš gotivim. Igra sa strašću da ga je milina gledati. Izgleda inteligentno, takve izjave i daje. Dušane, želim ti sve najbolje u Juventusu, da opravdaš novac koji su uložili i naravno da se što manje povređuješ.

qwerty

pre 2 godine

A kada predsednik/vlasnik kluba ne dozvoljava igracu da napusti klub to je onda u redu? Primer Andrea Beloti iz Torina, SMS iz Lacija... Uglavnom su to italijani.
Da je Vlahovic rodjen u Firenci pa da kazes da ostane u tom klubu do kraja karijere, kao sto je Toti u Romi, koji bi osvojio daleko vise trofeja od onoga sto je osvojio da je otisao u bilo koji drugi klub. Ovo je cista glupost, nema on nikakve veze sa ovim gradom, samo ce im doneti nenormalnu zaradu. A ako ostane Ligu sampiona nece ni videti.

Marko

pre 2 godine

Pa nisu ga oni kupili i puštali da igra zato što ga vole. Bio je kvalitetan, jeftin, igrama i ponašanjem na i van terena im se odužio - doneo rezultate i još tada zaradu, a itekako će i sada. Niti je ponikao kod njih, niti su mu dedovina. Možda je oduvek bio simpatizer Juvea? I šta sad, kada mu se namestilo, odnosno kada je svojim radom obezbedio sebi poziciju da može da bira, ne bi trebao, zbog koga? Uprava je htela nov ugovor da bi ga ucenila visokom izlaznom klauzulom i mogli da ga zarobe svesni kakvog igrača imaju, a onda da ga ucenjuju. Na svu sreću nije naseo, kao neki drugi. Da mu je samo do para, ostao bi. Opet, mnogi igrači da bi ostvarili intimne želje i prešli u omiljeni klub pristaju i na manje plate. Izbor je individualan. Kažem, radom i ponašanjem ih je ispoštovao maksimalno, zaradiće samo tako na njemu, pa platili su ga 1.8M ovim našim nesrećnicima, šta je onda problem? Hoće dečko da bude konkurent u borbi za titulu, da igra LŠ, da živi u Italiji, da igra ligu koju već poznaje, izbor je logičan. Ako im nije odgovarao Juventus, zašto ga prodaju? Mogli su i da čekaju istek ugovora, je l' da? Sve je to podignuto na neki nepotreban nivo, navijači, gradonačelnik?! To je samo fudbal, samo posao, a i večna sudbina manjih klubova, dok im ne dodju arapi, kinezi, amerikanci i slični vlasnici koji ne znaju šta će sa parama. Nama bi trebalo da bude bitno da imamo što više igrača u vrhu svetskog fudbala, sa nadom da će to znanje i iskustvo da prenesu i na reprezentaciju.