Tenis 102

Ponedeljak, 10.01.2022.

15:45

Pilić: Đoković je pogrešio, ali zašto niko ne priča o Nadalu?!

Legendarni Nikola Pilić prokomentarisao je presudu australijskog suda koji je oslobodio Novaka Đokovića iz imigracionog pritvora.

Piliæ: Ðokoviæ je pogrešio, ali zašto niko ne prièa o Nadalu?! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

Слободан Раковић

pre 2 godine

Како то да нико од званичних лица није питање Надала поставио надлежним организацијама или властима?

autostoper

pre 2 godine

@Dabu
pa bome i Novak reče da je 16.dobio pozitivan test i 22.negativan i da je to opravdanje što je izlazio nakon toga.
22-16 = 14

Srki

pre 2 godine

Pilicu, da ti objasnim. Rafa je vakcinisan, objavio kada je pozitivsn, kada je ponovo testiran bio je negativan. Novak kao nevakcinisan, po trenutnom protokolu ide u izolaciju 10 dana. Medjutim, Novak od 16.12.-22.12. nije znao da je pozitivan i nije dobio rezultat, jer je setao okolo. Kada je u istom danu saznao da je bio pozitivan i da je negativan. Rafa, je za razliku od Novaka cist, ispostovao je bar obaveznih 10 dana. Sad, sto bi mi da skrenemo paznju sa ocigledne stvari, to je nesto drugo. Pa nam Rafa sluzi kao dzak za udaranje, to je nesto drugo. Novinari, recite porodici Djokovic da nismo ni slepi, a ne dozvoljavamo ni da se manipulise sa nama. Bar mi normalni.
(Ovaj, 10. januar 2022 16:51)
Šta ti dečko pričaš...
Po australijskom zakonu ne možeš da uđeš u zemlju dok ne istekne 14 dana od pozitivnog testa. Vakcinisan ili ne. Možeš ti da radiš test posle dva dana i da budeš negativan ali pre isteka 14 dana ne možeš da uđeš. A on je deseti dan već trenirao u Melburnu. Dakle, Nadal je izigrao zakone Australije, Novak nije.
Novak će svakako morati da objasni zašto je bio u javnosti nakon negativnog testa, ali to ima veze samo sa ovom državom, ne da Australijom niti sa AO.
Ali sačekajmo da Novak o tome da reč. Nije dužan na to da odgovara dok se ne vrati u zemlju. Polako, ne trčite pred rudu kao što ste trčali i za ulazak u Australiju. :)

H94

pre 2 godine

Само молим Бога да поживим још пар година да се смејем вама што сте прогутали целу ову причу. Сами себе ћете шутирати у главу кад видите какве сте овце испали

Johny

pre 2 godine

Vama Srbima ne smeta što je Djoković pozitivan na covid išao među djecu? Ne smeta vam što zakon ne važi za njega? Vi bi platili kaznu za to, to ste svjesni?
Umjesto da dobije nagradu za covidiota 2022, on dobiva pohvale i potporu od ljudi.

Nevjerojatno. Samo kod nas na Balkanu
(Stannis, 10. januar 2022 18:33)

A šta misliš ako je Novak kroz papire baš želeo da bude zaražen a posle 6 dana da ne bude. Ajde prst na čelo i razmisli

Stannis

pre 2 godine

A šta misliš ako je Novak kroz papire baš želeo da bude zaražen a posle 6 dana da ne bude. Ajde prst na čelo i razmisli
(Johny, 10. januar 2022 21:19)

Pa onda je riječ o kaznenom djelu, čovječe. Isto nešto što je za osudu. Probaj ti to napraviti pa vidi hoće li ti država zažmiriti na jedno oko.
Ja shvaćam da je Nole nacionalna ikona i simpa lik, ali sve ovo oko covida je za svaku osudu u bilo kojem normalnom društvu

kokodakač

pre 2 godine

Piliću, uspori...

Ili je idiot, koji je znajući da ima koronu, sledećeg dana, bez maske,delio deci i virus i nagrade. Ili je obični falsifikator, koji je na prevaru dobio izuzeće!

Trećeg nema!

Oba slučaja su kažnjiva!

Петар

pre 2 godine

@(Istočni greh, 10. januar 2022 17:34)

Није тема, али си се доста испромашивао у навођењу другачијих речи, које се користе за исте појмове/предмете итд.

Интересантно је да доста речи у твом списку које користе ови што су ”источног греха” су Западног порекла, што француског као панталоне, екран итд., што немачког као брусхалтер, што англосаксонског везано за спорт, док врло мали број заосталих турцизама се скоро уопште више не користи, као нпр. пенџер.

Иначе хришћанство се ширило са Истока, из Јерусалима, а не из Рима, па ти из тога извуци какав год хоћеш закључак.

švajcarac

pre 2 godine

Nole nije išao u Australiju kao turista, radnik, imigrant ili azilant.

Nole je išao u Australiju, da igra na Australian Openu, Australijanci imaju privilegij, da im je ATP dodelio takav turnir.

Nema tu sad naša država, naša pravila, u tom slučaju treba poštovati međunarodno pravo, ako to ne žele onda neka puste nekoj drugoj državi, da organizira Grand Slam turnir.
 
Prema iranskom zakonu, Izraelcima nije dozvoljeno ulaziti u Iran. Jel to onda znači, da ako bi npr. Iran dobio organizaciju svetskog prvenstva u fudbalu, da bi onda Iran imao pravo da ne dozvoli ulazak izraelskih fudbalera u državu Iran?

матори

pre 2 godine

A ko je zdravom čoveku izdao sertifikat da je pozitivan. Zašto se o njima ne priča. Koliko je platio sertifikat nije bitno jer ima para ko pleve. Ja mu to ne zameram, jer je ceo sistem oko korone u Srbiji od samog početka lažiran.
(Krik, 10. januar 2022 17:1

А ти си уверен у то и имаш доказе?

Ismail

pre 2 godine

@kiki

Pa vidis da Pilic kaze da nije znao da je pozitivan iako je 16og dobio potvrdu pozitivnog testa. Sa obzirom da rezultati stizu na mejl ili on ne otvara mejl ili je lagao da nije znao. Price da osobe bez simptoma ne sire virus su glupost, lik je paljevina.

Odgovor Pilicu -poste 10 dana, nisi vise zarazan, sto znaci da mozes da izadjes iz karantina .

Nikodim

pre 2 godine

E moj Pilicu, starost ne znaci uvek i mudrost. Bolje je ponekad cutati nego po svaku cenu pametovati, a ne biti vise u stanju izracunati koren iz 3.

x

pre 2 godine

Ja minimalno zamisljam da je izasao da kupi nesto u prodavnicu...A ne da ide na svecanost u TS Beograda, a sledeceg dana u redakciji Ekip-a...
($$$, 10. januar 2022 15:53)

Kojoj bre redakciji? Slikano kod njega kući (ili možda u njegovoj akademiji). Nema nikoga u blizini na slici.
Nadal npr. ima sliku na Tviteru 24.12. kako čestita svima praznike, a zaražen 20.12.
Što se tiče 17.12. i slike u TS Beograda, to je bilo ujutru i verovatno mu još nije stigao rezultat.

Scipion

pre 2 godine

Nije ovo nikakva pobeda slobodarskog sveta. Ovo moze da uradi svako ako drzava stane iza njega. I izda mu laznu potvrdu.
Ne vidim sto se digla tolika frka oko njegovog igranja na AO ako je resenje bilo tako prosto, na dohvat ruke. Sad se vidi zasto se nije izjasnjavao po pitanju ucesca. Za sve ovo se ne bi ni znalo da se nije pojavio taj carinik koji ga je prozreo.

realno

pre 2 godine

kada sam procitao svih 80 komentara i kada sam ovo poceo da pisem mogu sa sigurnoscu da napisem da je NOVAK isto sto i NIKOLA u elektro tehnici ko razume shvatice i jednog dana ceo svet ce mu se klanjati ili diviti sve jedno ko razume shvatice ko ne razume njegova stvar sta ces to je to

Istočni greh

pre 2 godine

Petar...Reče Isus, Petru: Ti si Petar stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju, da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su, Vizantiju koja je podelila Isusovu crkvu u 11veku, Osmanlije ne samo nadvladale nego i izbrisale sa lica zemlje, koju pretvoriše u Tursku. Samo su muslimani spas od tog vizantijskog i harlotskog i krivoslavnog zla, jer mira je ionako na Balaknu bilo samo tih 500g dok su oni to zlo držali u ropstvu da miruje, a posle njih je pokrenulo sve Balkanske i Svetske ratove i genocide. Neki katolički fratri su, još u 16veku dok je cela južna-pravoslavna Evropa bila u ropstvu, pisali da su Osmanlije samo "Mač Božji", koji je očistio "Bizantsko zlo" sa ovoga sveta. Neće na Balkanu biti mira, sve dok ne dođe sultan Erdogan sa vojskom, da dignu minarete i na Savin hram u Beograd?

znanje-imanje

pre 2 godine

@Istočni greh - duhovit prinaputak, no očevidno netočan. (Iako su istina razne hrvatske reči bolje nego neke tuđice u srpskom.) Ne samo jer je "ortak" bliski drug, a ne saradnik/saradnica tj frendica na zagrebačkom.
Ali nažalost počeo si pogrešno odmah. Istorija je... istorija. Povijest je ono po-vesti, i odnosi se na pisanu i usmenu istoriju, ali ne na svu istoriju. Koji tvoj promašaj u kontekstu srpsko-hrvatskih razmirica ima posebno duhovitu dimenziju. Takoreć tisućljećnu, glede neimanja bitka.

Bukvalno hiljade besnih Melburniota je šizelo danas, glede Novaxa. Do ekstaze ih je dovelo priopćenje da su Novaka trebali smestiti u kancelariji tj. zgradi njegovih advokata. Jer su iskopali da... u nju mogu ući samo vakcinisani! Hiljade smajlija, "mudrih" komentara i sve tako. Neko je pokušao da im pojasni da advokat ne mora da deli stavove klijenta. Bez uspeha. Ali! nije bilo ni od pomoći kada su postavili kako je realno: kod njih u zgradu ne treba da ulaze osim dve grupe: vakcinisani i nevakcinisani-sa-opravdanjem. Ne, to nisu hteli da čuju, i to je bila šala dana u Melburnu. Polje javnosti je zaista polje i masovnog i nezadrživog debilizma.
I bila je šala dana... ...sve do šale "evo mene, treniram".

matori

pre 2 godine

@ Da ne govorimo što su vakcinisani više puta ponovo zaraženi, evo sad je i Kirjos pozitivan iako je uredno vakcinisan. Nažalost, sve oko ovog virusa je postalo cirkus u režiji politike i političara.
(srle, 10. januar 2022 15:59)

naravno da se zaražavaju, kada su vakcina istekli rokovi trajanja... to je rekao i Endrju Bogut, da postoji veći broj tenisera koji dolaze na AO, i stvarno su vakcinisani, ali u prvoj polovini prošle godine i trebali su dobiti buster dozu, ali nisu. znači, to što su vakcinisani, to je na papiru, a zapravo su veoma podložni zarazi. naravno, sve su to mladi ljudi u formi i uglavnom nemaju simptome ili su blagi... mada je i Nadal imao temperaturu par dana, kako sam negde pročitao...

Dragana

pre 2 godine

Pilić je pristrasan kao i većina Novakovih navijača tako da me ne čudi izjava tipa " jeste, pogrešio je ali drugi su još gori ". Nadal je bio u izolaciji 10 dana i nije se šetkao po raznim skupovima niti slikao za novine u periodu kada je bio pozitivan. Novak je to radio. Nadal je objavio da je pozitivan a Novak nije. Mogao je bar to da uradi i umanji prostor za špekulacije. Sve ovo pokazuje koliko smo kao društvo dotakli dno, godinu dana prozivamo jedni druge ko se vakcinisao, ko nije, optužujemo jedni druge za sebičluk ali sada kada je Novak u pitanju bez problema ćemo mu aplaudirati jer je " pobedio Australiju " i jer ne želi da prihvati uslove države u koju ulazi ali želi da igra u toj istoj državi. I kakve veze ima Dimitrov kad je on bio pozitivan na Adrija turu u junu 2020 godine? Besmisleno je više i komentarisati tako da ne nameravam više ovo ni da pratim. Sve su rekli na konferenciji za štampu time što nisu odgovorili na pitanja zašto ako je bio pozitivan nije bio u izolaciji.

Stannis

pre 2 godine

Vama Srbima ne smeta što je Djoković pozitivan na covid išao među djecu? Ne smeta vam što zakon ne važi za njega? Vi bi platili kaznu za to, to ste svjesni?
Umjesto da dobije nagradu za covidiota 2022, on dobiva pohvale i potporu od ljudi.

Nevjerojatno. Samo kod nas na Balkanu

Ljuba

pre 2 godine

Kako ste svi sve lepo složili kad se ko trstirao koji test se prvo radi kad ide drugi i tako dalje!
A zar neko koje bio zaražen u zadnjih 6 meseci mora opet da dokazuje da jeste bio zaražen i kako to da prirodno stečeni imunitet više ne važi?

misa

pre 2 godine

Karantin je vec neko vreme skracen na 10 dana za vakcinisane, a sada i na 7 dana, tako da Nadal nije nikakav protokol prekrsio. Da mi je samo cuti kako Novak nije znao da je pozitivan ako je isao i radio test nakon sto se grlio sa onim amerikancem iz Barselone.
(Nugi, 10. januar 2022 17:33)

A šta se ti čudiš što se Djokovic grlio kad je on ako se sećaš imao i u Srbiji skandal iz one diskoteke, pokazao je da je totalno neodgovoran.

Ana

pre 2 godine

Ako si vakcinisan sa 3 doze, slobodan si nakon 5 dana od pocetka simptoma, sto znaci 3 do 4 dana od pozitivnog PCR testa...

Zato niko ne prica o tome... a Novak je verovatno lazirao PCR test da bi mogao da igra nevakcinisan...

Sem ako zaista nije isao okolo pozitivan, sto je za zatvor

Oki

pre 2 godine

Ajde sada lepo svi na sajt vlade Australije pa pročitajte pravila za ulazak. Pravilo od 14 dana važi samo ukoliko je test i dalje pozitivan. Nadal je imao negativan test pa je mogao da uđe bez ikakvih problema.

Hvatanje krivine

pre 2 godine

карантин на Марсу је 2 дана, па шта? АО је у Аустралији.
(Вук Караџић, 10. januar 2022 17:09)

Da li ti je palo na pamet, da se Nadal testirao nakon tog karantina i sa negativnim pcr testom otišao u Australiju.
Zato i nije morao tamo da ide u karantnin.
Ali ti si običan trol, koji se kiti imenom jednog od najvećih Srba.
Kad nemaš stida i srama da se potpisuješ tako i kitiš tuđim perjem, zašto bi te bilo sramota da ovako besomučno lažeš.

Nugi

pre 2 godine

Karantin je vec neko vreme skracen na 10 dana za vakcinisane, a sada i na 7 dana, tako da Nadal nije nikakav protokol prekrsio. Da mi je samo cuti kako Novak nije znao da je pozitivan ako je isao i radio test nakon sto se grlio sa onim amerikancem iz Barselone.

Neša

pre 2 godine

novak je testiran 16 dec a za pcr je potrebno 2 dana da se rezultati objave. Dakle sve je cisto, Novak nije znao da je pozitivan dok test nije stigao a izašao je zato sto nije imao simptome.
(Crypto, 10. januar 2022 17:00)

Ako se samo malo napregnete, pronaćićete na guglu kopiju testa, u kojem je jasno naznačeno da je 16.12 u 13h uradio test, i da je 16.12 uveče imao rezultate testa. Pozitivan.

Gloria

pre 2 godine

Da Novak nije u pravu ne bi presuda australskog suda bila ovakva kakva jest. Dakle, Novak vs. australijska trula politika = gejm, set, meč Đoković.
Sve drugo je trla baba lan...:-) :-) :-)

Ђорђе

pre 2 godine

О Надалу се не прича зато што је вакцинисан. Све се врти око тога да ли си вакцинисан или не. Ваљда је то свима јасно. Све друго није толико важно...

Crypto

pre 2 godine

novak je testiran 16 dec a za pcr je potrebno 2 dana da se rezultati objave. Dakle sve je cisto, Novak nije znao da je pozitivan dok test nije stigao a izašao je zato sto nije imao simptome.

Ivan Stefanovic

pre 2 godine

Najdzel Faraz je u Beogradu! Obratice se javnosti zajedno sa Novakovom porodicom veceras!: https://www.youtube.com/watch?v=K32s-sNDEjo

xox

pre 2 godine

znači đokovići podržavaju čika koji je bio najtvrđi protivnik pristupanja srbije EU i koji se celu karijeru bori za uvođenje birokratije na granicama, upravo poput ove australijske. teraj to u 3 petra markovića.

DEX

pre 2 godine

Novak nije odmah dobio rezultate testa a setao je jer nije imao simptome. Rafa iako vakcinisan prekršio je karantin po zakonima Australije. Obojica su mogli nekoga da zaraze i onaj vakcinisani i onaj koji nije vakcinisan. Bez obzira na sve, svaki Španac staće na Nadalovu stranu ali neće svaki Srbin stati na Novakovu stranu. Zašto, zato što ima puno bolesnih ljudi u Srbiji. Političari ih obmanjuju svakog dana ali su u velikom strahu da ih slučajno ne obmanjuje neko od Đokovića.

Robert

pre 2 godine

Gubi kredibilitet izjava jer pokušava da minimalizuje jedan prekršaj i usput skrene pažnju na drugi. Ja mislim da je period karantina za vakcinisane manji od 14 dana, i zato je Rafa nakon 11-12 dana ušao u Australiju. No, ako grešim, onda je i to za osudu bez ikakve sumnje. Obojica su napravili velike greške, nema veze ko je naš, ko je njihov.

Dejan

pre 2 godine

Da li ti deluje da je Novak tada bio zarazen Kovidom? Izigrao je sistem i ja to potpuno podrzavam kao sto podrzavam svakog Jevreja koji je '39 izigrao fasisticku vlast u Nemackoj. Dakle, najverovatnije ih je prevario i to nije greh jer taj zakon i sistem nije Bozji vec naprotiv protiv Boga i ljudi.Samo kukavice ovde kukaju kako svaki zakon mora da se postuje.
(Zoran33, 10. januar 2022 17:15)

Neverovatno da neko moze nesto ovako da napise. Moze ipak. Zatucani verski fanatik. Prazan i neispinjen zivot, koji je smisao dobio ka nekakvom bogu. Zalosno i jadno da objavljujete ovakve komentare. Paucina ispunila glavu, umesto mozdanih celija. Jos brani ovog prevaranta od porodice Djokovic.

dex

pre 2 godine

@(Nugi, 10. januar 2022 17:33)

neverovatno da nemas stida da ovako nesto napises. u austrliji je karantin 14 dana. kako je u hrvatskoj ili albaniji to nema veze.
tako da ako striktno pricamo o krsenju karantina onda se vidi pristrasnost kod australijskih politicara.

Istočni greh

pre 2 godine

Ovde svi Srbi pišu hrvatskom latinicom i odbacili vizantijsku ćirilicu? Hoće li odbaciti i njenu podelu i mržnju, to krivoslavno, harlotsko zlo? Da se vrate papi i braći svojoj, svojim korenima, zajedništvu i slozi...
Istorija-povijest, Geografija-zemljopis, Zvanično-službeno, Obezbeđenje-osiguranje, Avion-zrakoplov, Porodica-obitelj, Vaspitanje-odgoj, Komšija-susjed, Penzija-mirovina, Direktor-ravnatelj, Štampa-tisak, Advokat-odvjetnik, Saobraćaj-promet, Hiljada-tisuća, Flaša-boca, Gas-plin, Šarafciger-odvijač, Frižider-hladnjak, Šnicla-odrezak, Pištolj-samokres, Mitraljez-strojnica, Kundrak-usadnik, Nišan-ciljnik, Šaržer-spremnik, Lenjir-ravnalo, Kajiš-opasač, Brushalter-grudnjak, Jelek-prsluk, Barjak-stijeg, Kasa-blagajna, Kajmak-vrhnje, Pasulj-grah, Šerpa-teća, Ćebe-pokrivač, Ekser-čavao, Kapija-porta, Pantalone-hlače, Oluk-žlijeb, Pendžer-prozor, Paradajz-rajčica, Kašika-žlica, Česma-slavina, Sunđer-spužva, Ortak-suradnik, Dželat-krvnik, Apoteka-ljekarna, Bešika-mjehur, Fabrika-tvornica, Selfi-sebić, Ekran-zaslon, Sekretarica-tajnica, Bekstejdž-zapozorje, Tastatura-tipkovnica, Tipfeler-zatipak, Ležeći policajac-uspornik, Vakcina-cjepivo, Pandemija-velepošast, Dezinficijans-raskuživač, Respirator-dišnik, Influenser-utjecajnik, Frontmen-predvodnik, Fudbal-nogomet, Golman-vratar, Ofsajd-zaleđe, Penal-jedanajesterac, Faul-prekršaj, Selektor-izbornik...

Zoran33

pre 2 godine

Pomeni Pilicu 16. i 17.decembar ili isto prekidas konferenciju na to pitanje?
(Filip, 10. januar 2022 16:07)

Da li ti deluje da je Novak tada bio zarazen Kovidom? Izigrao je sistem i ja to potpuno podrzavam kao sto podrzavam svakog Jevreja koji je '39 izigrao fasisticku vlast u Nemackoj. Dakle, najverovatnije ih je prevario i to nije greh jer taj zakon i sistem nije Bozji vec naprotiv protiv Boga i ljudi.Samo kukavice ovde kukaju kako svaki zakon mora da se postuje.

Kiki

pre 2 godine

Pa zato sto je vakcinisan.ako primis vakcinu tj. Žig Zveri sva su ti vrata otvorena.da se Novak vakcinisao ne bi ove priče bilo.u pitanju je novi svetski poredak,kontrole ljudi,biznis i ogroman profit.i ko im stane na put satraće ga pogotovo ako je svetska zvezda.ta elita može da ti uništi karijeru...to su veoma moćni ljudi.cilj je kontrola ljudi,da više nemas nikakva prava kao ljudsko biće.

Iggy

pre 2 godine

Ne bi trebalo prebacivati ovo na Nadala, gresku je ucinio Novak i o njemu se sad prica. Nadal nije bio u Srbiji zarazen, nego Novak koji je u Srbiji setao po celom gradu, bez maske se druzio sa decom i fotografima 17. i 18.12 a rezultate dobio vec 16.12 uvece. Pa valjda svako normalan iscekuje rezultate COVID testa, narocito ako kao on nije vakcinisam i ima autoimunu bolest.
Cak i ako poverujemo da je u pitanju nemar zbog prezauzetosti, najmanje sto bi Novak morao da uradi je da uputi javno izvinjenje za taj nemar, kojim je doveo u opasnost ljude koje je sreo. Ne bi trebalo da se u stranim medijima izvestava da na pitanje o ovome njegov brat prekida konferencija za stampu, sto se danas i desilo.
Ljudski je pogresiti i jos ljudskije bi trebalo da bude da se ta greska prizna iskreno i otvoreno. Narocito sad kad je ostvarena pobeda u Australiji, greska je ako porodica Djokovic misli da ce se ovo utisati, o ovome se pise po svetskim medijima i samo doliva ulje na vatru pricama o blago receno problematicnom ponasanju Novaka u vezi sa Covid pandemijom.

Aca

pre 2 godine

U Grčkoj znam 100%, ali i u mnogim drugim zemljama je ipak drugačije.
Od momenta kada si počeo proces testiranja važi samoizolacija... mozda nije tako u Srbiji.
(Zeka FMP ludak, 10. januar 2022 17:14)

Mislim da nije, jer ako neko treba da uradi PCR zbog putovanja nema logike da unapred ide u samoizolaciju

realno

pre 2 godine

Ja ne znam sta su se ljudi ovako nalozili na turnir, pa ponovo ce ga Medvedev otresti (mislim na Djokovica), Medvedev ce ga pojesti realno. A Djokovic je na US openu pokazao da ne ume da se nosi sam ovim pritiskom o osvajanju 21.titule, inace sto bi ga Medvedev oprao sa 3:0,??Cak ni set mu nije uzeo. Ne vidim kakve on ima sanse pored ovih mladih igraca.

Krik

pre 2 godine

A ko je zdravom čoveku izdao sertifikat da je pozitivan. Zašto se o njima ne priča. Koliko je platio sertifikat nije bitno jer ima para ko pleve. Ja mu to ne zameram, jer je ceo sistem oko korone u Srbiji od samog početka lažiran.

dex

pre 2 godine

@(Nugi, 10. januar 2022 17:33)

neverovatno da nemas stida da ovako nesto napises. u austrliji je karantin 14 dana. kako je u hrvatskoj ili albaniji to nema veze.
tako da ako striktno pricamo o krsenju karantina onda se vidi pristrasnost kod australijskih politicara.

al' vas volim ...

pre 2 godine

Novinari, recite porodici Djokovic da nismo ni slepi, a ne dozvoljavamo ni da se manipulise sa nama. Bar mi normalni.
(Ovaj, 10. januar 2022 16:51)

Ti možda nemaš koronu, ali hitno u neku psihijatrijsku ustanovu da ti daju papir da si normalan. Ovako ti ne verujem ni reč.

Stojan

pre 2 godine

Ma kome da se pravda, sve prevaranti i foliranti, cerekaju se na terenu u Melburnu dok se on nervira u zatvoru zevajuci u dvoriste i zid, pod pretnjom da ce mu zabraniti ulaz 3 godine.
Max fokus na teren, igru, uzmi 21. GS, a oni neka i dalje mlate praznu slamu, nek orave retrospektive, ukrstaju datume, seru i izvode varijante i podvarijante.

muk

pre 2 godine

Zato sto je Nadal ime i prezime, nije lud da dopusti da ga ovako blamiraju kao Djokovica. Sad se tek videlo ko je Djokovic, apsolutno niko. Vozaju ga kako su hteli...

Aleksa 78

pre 2 godine

Dal je moguće da se ljudi prave pametni , a nisu, ili stvarno neznaju? 7 dana je karantin za vakcinisane, 14 za ostale. Da ste vakcinisani znali bi. Eto zašto je Nadal bio kratko.

panter pudlica

pre 2 godine

Karantin u Spaniji je 10 dana
(dule, 10. januar 2022 16:48)

AO nije u Španiji, već u Australiji. Tamo je obavezan karantin 14 dana.
Ali nema veze, to je Nadal, nije Đoković. Da je Đoković, i za to bi mu pravili problem...

Zeka FMP ludak

pre 2 godine

novak je testiran 16 dec a za pcr je potrebno 2 dana da se rezultati objave. Dakle sve je cisto, Novak nije znao da je pozitivan dok test nije stigao a izašao je zato sto nije imao simptome.
(Crypto, 10. januar 2022 17:00)

U Grčkoj znam 100%, ali i u mnogim drugim zemljama je ipak drugačije.
Od momenta kada si počeo proces testiranja važi samoizolacija... mozda nije tako u Srbiji.

Вук Караџић

pre 2 godine

Karantin u Spaniji je 10 dana
(dule, 10. januar 2022 16:48)

карантин на Марсу је 2 дана, па шта? АО је у Аустралији.

Tanja

pre 2 godine

Prvo kaze to mu nije trebalo a onda kaze on nije znao da je pozitivan. Pa ako nije znao zasto kazes to mu nije trebalo? Bas sam se razocarala u Novaka zbog ovoga, na svim tim dogadjajima nije ni masku nosio. Bruka i sramota za njega.

Kb9

pre 2 godine

Pilicu, Nadal je VAKCINISAN, karantin nije 14 dana nego 10. Je l' te sramota izjave- bio je pozitivan...bilo je minimalno"? Ej, nebitno sto je nas, nebitno sto je broj jedan, velika sramota.

City Girl

pre 2 godine

Kako nije znao da je pozitivan ako je rezultat testa dobio 16 decembra nešto posle 20h? Pa nije mu valjda trebalo 2 dana da otvori tako važan mejl?

Nažalost, niko ne želi da direktno odgovori na ovo pitanje.

Dabu

pre 2 godine

Nadal se vakcionisao, Novak ne. Eto ti razlike.
(Nele, 10. januar 2022 16:08)
Kakve veze ima što je vakcinisan. Karantin od 14 dana je za SVE. Ko zaražava 70000 ljudi dnevno u Australiji nego vakcinisani? Verovatno je Novak sipao virus iz aviona. Mada, siguran sam da mnogi i u to veruju.

Жеља

pre 2 godine

На сву срећу је "министарка" објаснила министру да је и она и он Новаков фан:-)

H94

pre 2 godine

Nažalost, sve oko ovog virusa je postalo cirkus u režiji politike i političara.
(srle, 10. januar 2022 15:59)

Па све ово је планирано и вештачки створено,прави одговори ће доћи кроз пар година. Многим људима неће бити драго кад виде да су испали глу*и. Ја вам ево гарантујем да ће кроз пар година доћи до колапса економског система, неке банке ће пропасти, неке земље ће напустити ЕУ, биће опет сукоба око територија а врло је могуће да ће негде и да се пуца. Ово са невидљивим непријатељем је само ударање темеља за све то што следи. Живо били па видели.

Pedja

pre 2 godine

Zakon AUstralije brani i strancima i njihovim gradjanima da udju u Australiju ako su bili pozitivni na testu 14 dana. Nadal je imao pozitivan test 20.12. i usao u AUstraliju 31.12. ili dan kasnije, sto je manje od roka, ali on nije imao nikakvih problema. Novak je imao poziv AO, odobrenu vizu, sve uredne papire, ne bi ni mogao da udje u Dubaiju u avion da nije tako i opet izivljavanje. Sudija je samo mogao da pita sta je jos trebao d apokaze od papira, kad je sve imao. Niti je povredio bilo koji zakon, niti je kriminalac, imauredne sve papire i onda se nadje neka budala koja misli da je prepametan i osteti svoju drzavu za pola miliona dolara, sto je lepa zarada Noletu za pet dana maltretiranja. Sad su mu verovatno porucili, ako se opet bude glupirao, da ce sledeca suma ici na njegov racun i njegovih pokolenja dok ne otplate.

Aleksa 78

pre 2 godine

Ne, sa ovim novim omikron son je samo 5 - 7 dana za vakcinisane. Za nevakcinisane je 14. Treba znati pa pričati tako javno. Nego šta mu dodje ono " to je minimalno" ??? Čovek šeta zaražen , sve i da nije znao a kasnije jeste, treba svima da kaže javno Skim je bio u kontaktu, da ljudi provere sebe kasnije.

“Ispeci pa reci”!

pre 2 godine

Gospodin Pilić nikada nije dovodio svoj dugogodišnji renome u pitanje glupavim verbalnim izjavama! Tako je i sada postupio. Podržavam!

Šou Biznis

pre 2 godine

Ne, sa ovim novim omikron son je samo 5 - 7 dana za vakcinisane. Za nevakcinisane je 14. Treba znati pa pričati tako javno. Nego šta mu dodje ono " to je minimalno" ??? Čovek šeta zaražen , sve i da nije znao a kasnije jeste, treba svima da kaže javno Skim je bio u kontaktu, da ljudi provere sebe kasnije.
(Aleksa 78, 10. januar 2022 16:51)

Sta pricas bre ti, ja pre 5 dana bio pozivitivan i rekli su mi 10-14 dana a vakcinisan sam! Treba znati pa pricati tako javno....

luka

pre 2 godine

bio je minimalno..zanimljivo, znaci i to opravdanje postoji..vjerojatno samo kod vas..salu na stranu ako je imao pozitivan test 16og, a tako je pred sucem izjavio, zasto je 17og u javnosti, sanse nema nikakve da nije znao da ne smije tu biti..vi Srbi sumnjate bogami u sve i svasta al ovde je izgleda sve cisto.. tko smije sumnjati u svog najveceg sina ..

mauronezi

pre 2 godine

Nadal nije pravio turnire u sred pandemije,Nadal se vakcinisao i time sigurno dao veliki doprinos procesu vakcinacije u svojoj zemlji,Nadal ne promovise naokolo pseudonaucnike i sarlatane,vi se samo zapitajte sta vam treba da se sa 80 godina toliko slihtate jednom krajnje neodgovornom i bahatom liku pa nek je stoput vas najbolji ucenik

Ovaj

pre 2 godine

Pilicu, da ti objasnim. Rafa je vakcinisan, objavio kada je pozitivsn, kada je ponovo testiran bio je negativan. Novak kao nevakcinisan, po trenutnom protokolu ide u izolaciju 10 dana. Medjutim, Novak od 16.12.-22.12. nije znao da je pozitivan i nije dobio rezultat, jer je setao okolo. Kada je u istom danu saznao da je bio pozitivan i da je negativan. Rafa, je za razliku od Novaka cist, ispostovao je bar obaveznih 10 dana. Sad, sto bi mi da skrenemo paznju sa ocigledne stvari, to je nesto drugo. Pa nam Rafa sluzi kao dzak za udaranje, to je nesto drugo. Novinari, recite porodici Djokovic da nismo ni slepi, a ne dozvoljavamo ni da se manipulise sa nama. Bar mi normalni.

srle

pre 2 godine

Đoković je pružio dokaze. On nije znao da je bio pozitivan u tom trenutku, sve je preduzeo u skladu sa zakonom. Mizeran je pokušaj da se ovako diskredituje Đoković. Zašto niko ne priča o Nadalu koji je prekršio protokole, to je velika misterija? Da ne govorimo što su vakcinisani više puta ponovo zaraženi, evo sad je i Kirjos pozitivan iako je uredno vakcinisan. Nažalost, sve oko ovog virusa je postalo cirkus u režiji politike i političara.

shomix

pre 2 godine

Drago što ih je dobio na sudu i što će igrati, jer sve to je bila politika. Ali stvarno mora da objasni zašto nije bio u karantinu posle pozitivnog nalaza. To je ozbiljna stvar, a ovde izgleda nikoga nije briga.

Posebno me brinu mediji u Srbiji koji to ignorišu u potpunosti. Užas!

NADA

pre 2 godine

i Nadal i Moja!To niko ne pominje a prekrsio je karantin.Kako su ga pustili u AU.Zato sto je vakcinisan?Kao takav on je sebe zastitio od vecih posledica ali druge moze da zarazi.Svako ima svoje i svako cuva svoga.Zamislite se srbi!

$$$

pre 2 godine

"To je istina, ali bilo je to sasvim minimalno. Međutim, to mu nije trebalo", kaže Pilić.

Ja minimalno zamisljam da je izasao da kupi nesto u prodavnicu...A ne da ide na svecanost u TS Beograda, a sledeceg dana u redakciji Ekip-a...

srle

pre 2 godine

Đoković je pružio dokaze. On nije znao da je bio pozitivan u tom trenutku, sve je preduzeo u skladu sa zakonom. Mizeran je pokušaj da se ovako diskredituje Đoković. Zašto niko ne priča o Nadalu koji je prekršio protokole, to je velika misterija? Da ne govorimo što su vakcinisani više puta ponovo zaraženi, evo sad je i Kirjos pozitivan iako je uredno vakcinisan. Nažalost, sve oko ovog virusa je postalo cirkus u režiji politike i političara.

NADA

pre 2 godine

i Nadal i Moja!To niko ne pominje a prekrsio je karantin.Kako su ga pustili u AU.Zato sto je vakcinisan?Kao takav on je sebe zastitio od vecih posledica ali druge moze da zarazi.Svako ima svoje i svako cuva svoga.Zamislite se srbi!

Dabu

pre 2 godine

Nadal se vakcionisao, Novak ne. Eto ti razlike.
(Nele, 10. januar 2022 16:08)
Kakve veze ima što je vakcinisan. Karantin od 14 dana je za SVE. Ko zaražava 70000 ljudi dnevno u Australiji nego vakcinisani? Verovatno je Novak sipao virus iz aviona. Mada, siguran sam da mnogi i u to veruju.

“Ispeci pa reci”!

pre 2 godine

Gospodin Pilić nikada nije dovodio svoj dugogodišnji renome u pitanje glupavim verbalnim izjavama! Tako je i sada postupio. Podržavam!

shomix

pre 2 godine

Drago što ih je dobio na sudu i što će igrati, jer sve to je bila politika. Ali stvarno mora da objasni zašto nije bio u karantinu posle pozitivnog nalaza. To je ozbiljna stvar, a ovde izgleda nikoga nije briga.

Posebno me brinu mediji u Srbiji koji to ignorišu u potpunosti. Užas!

$$$

pre 2 godine

"To je istina, ali bilo je to sasvim minimalno. Međutim, to mu nije trebalo", kaže Pilić.

Ja minimalno zamisljam da je izasao da kupi nesto u prodavnicu...A ne da ide na svecanost u TS Beograda, a sledeceg dana u redakciji Ekip-a...

City Girl

pre 2 godine

Kako nije znao da je pozitivan ako je rezultat testa dobio 16 decembra nešto posle 20h? Pa nije mu valjda trebalo 2 dana da otvori tako važan mejl?

Nažalost, niko ne želi da direktno odgovori na ovo pitanje.

panter pudlica

pre 2 godine

Karantin u Spaniji je 10 dana
(dule, 10. januar 2022 16:48)

AO nije u Španiji, već u Australiji. Tamo je obavezan karantin 14 dana.
Ali nema veze, to je Nadal, nije Đoković. Da je Đoković, i za to bi mu pravili problem...

Ђорђе

pre 2 godine

О Надалу се не прича зато што је вакцинисан. Све се врти око тога да ли си вакцинисан или не. Ваљда је то свима јасно. Све друго није толико важно...

Ovaj

pre 2 godine

Pilicu, da ti objasnim. Rafa je vakcinisan, objavio kada je pozitivsn, kada je ponovo testiran bio je negativan. Novak kao nevakcinisan, po trenutnom protokolu ide u izolaciju 10 dana. Medjutim, Novak od 16.12.-22.12. nije znao da je pozitivan i nije dobio rezultat, jer je setao okolo. Kada je u istom danu saznao da je bio pozitivan i da je negativan. Rafa, je za razliku od Novaka cist, ispostovao je bar obaveznih 10 dana. Sad, sto bi mi da skrenemo paznju sa ocigledne stvari, to je nesto drugo. Pa nam Rafa sluzi kao dzak za udaranje, to je nesto drugo. Novinari, recite porodici Djokovic da nismo ni slepi, a ne dozvoljavamo ni da se manipulise sa nama. Bar mi normalni.

mauronezi

pre 2 godine

Nadal nije pravio turnire u sred pandemije,Nadal se vakcinisao i time sigurno dao veliki doprinos procesu vakcinacije u svojoj zemlji,Nadal ne promovise naokolo pseudonaucnike i sarlatane,vi se samo zapitajte sta vam treba da se sa 80 godina toliko slihtate jednom krajnje neodgovornom i bahatom liku pa nek je stoput vas najbolji ucenik

Kb9

pre 2 godine

Pilicu, Nadal je VAKCINISAN, karantin nije 14 dana nego 10. Je l' te sramota izjave- bio je pozitivan...bilo je minimalno"? Ej, nebitno sto je nas, nebitno sto je broj jedan, velika sramota.

Stannis

pre 2 godine

Vama Srbima ne smeta što je Djoković pozitivan na covid išao među djecu? Ne smeta vam što zakon ne važi za njega? Vi bi platili kaznu za to, to ste svjesni?
Umjesto da dobije nagradu za covidiota 2022, on dobiva pohvale i potporu od ljudi.

Nevjerojatno. Samo kod nas na Balkanu

H94

pre 2 godine

Nažalost, sve oko ovog virusa je postalo cirkus u režiji politike i političara.
(srle, 10. januar 2022 15:59)

Па све ово је планирано и вештачки створено,прави одговори ће доћи кроз пар година. Многим људима неће бити драго кад виде да су испали глу*и. Ја вам ево гарантујем да ће кроз пар година доћи до колапса економског система, неке банке ће пропасти, неке земље ће напустити ЕУ, биће опет сукоба око територија а врло је могуће да ће негде и да се пуца. Ово са невидљивим непријатељем је само ударање темеља за све то што следи. Живо били па видели.

Neša

pre 2 godine

novak je testiran 16 dec a za pcr je potrebno 2 dana da se rezultati objave. Dakle sve je cisto, Novak nije znao da je pozitivan dok test nije stigao a izašao je zato sto nije imao simptome.
(Crypto, 10. januar 2022 17:00)

Ako se samo malo napregnete, pronaćićete na guglu kopiju testa, u kojem je jasno naznačeno da je 16.12 u 13h uradio test, i da je 16.12 uveče imao rezultate testa. Pozitivan.

kokodakač

pre 2 godine

Piliću, uspori...

Ili je idiot, koji je znajući da ima koronu, sledećeg dana, bez maske,delio deci i virus i nagrade. Ili je obični falsifikator, koji je na prevaru dobio izuzeće!

Trećeg nema!

Oba slučaja su kažnjiva!

Pedja

pre 2 godine

Zakon AUstralije brani i strancima i njihovim gradjanima da udju u Australiju ako su bili pozitivni na testu 14 dana. Nadal je imao pozitivan test 20.12. i usao u AUstraliju 31.12. ili dan kasnije, sto je manje od roka, ali on nije imao nikakvih problema. Novak je imao poziv AO, odobrenu vizu, sve uredne papire, ne bi ni mogao da udje u Dubaiju u avion da nije tako i opet izivljavanje. Sudija je samo mogao da pita sta je jos trebao d apokaze od papira, kad je sve imao. Niti je povredio bilo koji zakon, niti je kriminalac, imauredne sve papire i onda se nadje neka budala koja misli da je prepametan i osteti svoju drzavu za pola miliona dolara, sto je lepa zarada Noletu za pet dana maltretiranja. Sad su mu verovatno porucili, ako se opet bude glupirao, da ce sledeca suma ici na njegov racun i njegovih pokolenja dok ne otplate.

DEX

pre 2 godine

Novak nije odmah dobio rezultate testa a setao je jer nije imao simptome. Rafa iako vakcinisan prekršio je karantin po zakonima Australije. Obojica su mogli nekoga da zaraze i onaj vakcinisani i onaj koji nije vakcinisan. Bez obzira na sve, svaki Španac staće na Nadalovu stranu ali neće svaki Srbin stati na Novakovu stranu. Zašto, zato što ima puno bolesnih ljudi u Srbiji. Političari ih obmanjuju svakog dana ali su u velikom strahu da ih slučajno ne obmanjuje neko od Đokovića.

luka

pre 2 godine

bio je minimalno..zanimljivo, znaci i to opravdanje postoji..vjerojatno samo kod vas..salu na stranu ako je imao pozitivan test 16og, a tako je pred sucem izjavio, zasto je 17og u javnosti, sanse nema nikakve da nije znao da ne smije tu biti..vi Srbi sumnjate bogami u sve i svasta al ovde je izgleda sve cisto.. tko smije sumnjati u svog najveceg sina ..

Gloria

pre 2 godine

Da Novak nije u pravu ne bi presuda australskog suda bila ovakva kakva jest. Dakle, Novak vs. australijska trula politika = gejm, set, meč Đoković.
Sve drugo je trla baba lan...:-) :-) :-)

Scipion

pre 2 godine

Nije ovo nikakva pobeda slobodarskog sveta. Ovo moze da uradi svako ako drzava stane iza njega. I izda mu laznu potvrdu.
Ne vidim sto se digla tolika frka oko njegovog igranja na AO ako je resenje bilo tako prosto, na dohvat ruke. Sad se vidi zasto se nije izjasnjavao po pitanju ucesca. Za sve ovo se ne bi ni znalo da se nije pojavio taj carinik koji ga je prozreo.

realno

pre 2 godine

kada sam procitao svih 80 komentara i kada sam ovo poceo da pisem mogu sa sigurnoscu da napisem da je NOVAK isto sto i NIKOLA u elektro tehnici ko razume shvatice i jednog dana ceo svet ce mu se klanjati ili diviti sve jedno ko razume shvatice ko ne razume njegova stvar sta ces to je to

Вук Караџић

pre 2 godine

Karantin u Spaniji je 10 dana
(dule, 10. januar 2022 16:48)

карантин на Марсу је 2 дана, па шта? АО је у Аустралији.

Tanja

pre 2 godine

Prvo kaze to mu nije trebalo a onda kaze on nije znao da je pozitivan. Pa ako nije znao zasto kazes to mu nije trebalo? Bas sam se razocarala u Novaka zbog ovoga, na svim tim dogadjajima nije ni masku nosio. Bruka i sramota za njega.

Dragana

pre 2 godine

Pilić je pristrasan kao i većina Novakovih navijača tako da me ne čudi izjava tipa " jeste, pogrešio je ali drugi su još gori ". Nadal je bio u izolaciji 10 dana i nije se šetkao po raznim skupovima niti slikao za novine u periodu kada je bio pozitivan. Novak je to radio. Nadal je objavio da je pozitivan a Novak nije. Mogao je bar to da uradi i umanji prostor za špekulacije. Sve ovo pokazuje koliko smo kao društvo dotakli dno, godinu dana prozivamo jedni druge ko se vakcinisao, ko nije, optužujemo jedni druge za sebičluk ali sada kada je Novak u pitanju bez problema ćemo mu aplaudirati jer je " pobedio Australiju " i jer ne želi da prihvati uslove države u koju ulazi ali želi da igra u toj istoj državi. I kakve veze ima Dimitrov kad je on bio pozitivan na Adrija turu u junu 2020 godine? Besmisleno je više i komentarisati tako da ne nameravam više ovo ni da pratim. Sve su rekli na konferenciji za štampu time što nisu odgovorili na pitanja zašto ako je bio pozitivan nije bio u izolaciji.

Krik

pre 2 godine

A ko je zdravom čoveku izdao sertifikat da je pozitivan. Zašto se o njima ne priča. Koliko je platio sertifikat nije bitno jer ima para ko pleve. Ja mu to ne zameram, jer je ceo sistem oko korone u Srbiji od samog početka lažiran.

Stojan

pre 2 godine

Ma kome da se pravda, sve prevaranti i foliranti, cerekaju se na terenu u Melburnu dok se on nervira u zatvoru zevajuci u dvoriste i zid, pod pretnjom da ce mu zabraniti ulaz 3 godine.
Max fokus na teren, igru, uzmi 21. GS, a oni neka i dalje mlate praznu slamu, nek orave retrospektive, ukrstaju datume, seru i izvode varijante i podvarijante.

Zoran33

pre 2 godine

Pomeni Pilicu 16. i 17.decembar ili isto prekidas konferenciju na to pitanje?
(Filip, 10. januar 2022 16:07)

Da li ti deluje da je Novak tada bio zarazen Kovidom? Izigrao je sistem i ja to potpuno podrzavam kao sto podrzavam svakog Jevreja koji je '39 izigrao fasisticku vlast u Nemackoj. Dakle, najverovatnije ih je prevario i to nije greh jer taj zakon i sistem nije Bozji vec naprotiv protiv Boga i ljudi.Samo kukavice ovde kukaju kako svaki zakon mora da se postuje.

Iggy

pre 2 godine

Ne bi trebalo prebacivati ovo na Nadala, gresku je ucinio Novak i o njemu se sad prica. Nadal nije bio u Srbiji zarazen, nego Novak koji je u Srbiji setao po celom gradu, bez maske se druzio sa decom i fotografima 17. i 18.12 a rezultate dobio vec 16.12 uvece. Pa valjda svako normalan iscekuje rezultate COVID testa, narocito ako kao on nije vakcinisam i ima autoimunu bolest.
Cak i ako poverujemo da je u pitanju nemar zbog prezauzetosti, najmanje sto bi Novak morao da uradi je da uputi javno izvinjenje za taj nemar, kojim je doveo u opasnost ljude koje je sreo. Ne bi trebalo da se u stranim medijima izvestava da na pitanje o ovome njegov brat prekida konferencija za stampu, sto se danas i desilo.
Ljudski je pogresiti i jos ljudskije bi trebalo da bude da se ta greska prizna iskreno i otvoreno. Narocito sad kad je ostvarena pobeda u Australiji, greska je ako porodica Djokovic misli da ce se ovo utisati, o ovome se pise po svetskim medijima i samo doliva ulje na vatru pricama o blago receno problematicnom ponasanju Novaka u vezi sa Covid pandemijom.

Aleksa 78

pre 2 godine

Ne, sa ovim novim omikron son je samo 5 - 7 dana za vakcinisane. Za nevakcinisane je 14. Treba znati pa pričati tako javno. Nego šta mu dodje ono " to je minimalno" ??? Čovek šeta zaražen , sve i da nije znao a kasnije jeste, treba svima da kaže javno Skim je bio u kontaktu, da ljudi provere sebe kasnije.

Šou Biznis

pre 2 godine

Ne, sa ovim novim omikron son je samo 5 - 7 dana za vakcinisane. Za nevakcinisane je 14. Treba znati pa pričati tako javno. Nego šta mu dodje ono " to je minimalno" ??? Čovek šeta zaražen , sve i da nije znao a kasnije jeste, treba svima da kaže javno Skim je bio u kontaktu, da ljudi provere sebe kasnije.
(Aleksa 78, 10. januar 2022 16:51)

Sta pricas bre ti, ja pre 5 dana bio pozivitivan i rekli su mi 10-14 dana a vakcinisan sam! Treba znati pa pricati tako javno....

Robert

pre 2 godine

Gubi kredibilitet izjava jer pokušava da minimalizuje jedan prekršaj i usput skrene pažnju na drugi. Ja mislim da je period karantina za vakcinisane manji od 14 dana, i zato je Rafa nakon 11-12 dana ušao u Australiju. No, ako grešim, onda je i to za osudu bez ikakve sumnje. Obojica su napravili velike greške, nema veze ko je naš, ko je njihov.

al' vas volim ...

pre 2 godine

Novinari, recite porodici Djokovic da nismo ni slepi, a ne dozvoljavamo ni da se manipulise sa nama. Bar mi normalni.
(Ovaj, 10. januar 2022 16:51)

Ti možda nemaš koronu, ali hitno u neku psihijatrijsku ustanovu da ti daju papir da si normalan. Ovako ti ne verujem ni reč.

Dejan

pre 2 godine

Da li ti deluje da je Novak tada bio zarazen Kovidom? Izigrao je sistem i ja to potpuno podrzavam kao sto podrzavam svakog Jevreja koji je '39 izigrao fasisticku vlast u Nemackoj. Dakle, najverovatnije ih je prevario i to nije greh jer taj zakon i sistem nije Bozji vec naprotiv protiv Boga i ljudi.Samo kukavice ovde kukaju kako svaki zakon mora da se postuje.
(Zoran33, 10. januar 2022 17:15)

Neverovatno da neko moze nesto ovako da napise. Moze ipak. Zatucani verski fanatik. Prazan i neispinjen zivot, koji je smisao dobio ka nekakvom bogu. Zalosno i jadno da objavljujete ovakve komentare. Paucina ispunila glavu, umesto mozdanih celija. Jos brani ovog prevaranta od porodice Djokovic.

Kiki

pre 2 godine

Pa zato sto je vakcinisan.ako primis vakcinu tj. Žig Zveri sva su ti vrata otvorena.da se Novak vakcinisao ne bi ove priče bilo.u pitanju je novi svetski poredak,kontrole ljudi,biznis i ogroman profit.i ko im stane na put satraće ga pogotovo ako je svetska zvezda.ta elita može da ti uništi karijeru...to su veoma moćni ljudi.cilj je kontrola ljudi,da više nemas nikakva prava kao ljudsko biće.

Crypto

pre 2 godine

novak je testiran 16 dec a za pcr je potrebno 2 dana da se rezultati objave. Dakle sve je cisto, Novak nije znao da je pozitivan dok test nije stigao a izašao je zato sto nije imao simptome.

Aca

pre 2 godine

U Grčkoj znam 100%, ali i u mnogim drugim zemljama je ipak drugačije.
Od momenta kada si počeo proces testiranja važi samoizolacija... mozda nije tako u Srbiji.
(Zeka FMP ludak, 10. januar 2022 17:14)

Mislim da nije, jer ako neko treba da uradi PCR zbog putovanja nema logike da unapred ide u samoizolaciju

dex

pre 2 godine

@(Nugi, 10. januar 2022 17:33)

neverovatno da nemas stida da ovako nesto napises. u austrliji je karantin 14 dana. kako je u hrvatskoj ili albaniji to nema veze.
tako da ako striktno pricamo o krsenju karantina onda se vidi pristrasnost kod australijskih politicara.

матори

pre 2 godine

A ko je zdravom čoveku izdao sertifikat da je pozitivan. Zašto se o njima ne priča. Koliko je platio sertifikat nije bitno jer ima para ko pleve. Ja mu to ne zameram, jer je ceo sistem oko korone u Srbiji od samog početka lažiran.
(Krik, 10. januar 2022 17:1

А ти си уверен у то и имаш доказе?

Aleksa 78

pre 2 godine

Dal je moguće da se ljudi prave pametni , a nisu, ili stvarno neznaju? 7 dana je karantin za vakcinisane, 14 za ostale. Da ste vakcinisani znali bi. Eto zašto je Nadal bio kratko.

Ana

pre 2 godine

Ako si vakcinisan sa 3 doze, slobodan si nakon 5 dana od pocetka simptoma, sto znaci 3 do 4 dana od pozitivnog PCR testa...

Zato niko ne prica o tome... a Novak je verovatno lazirao PCR test da bi mogao da igra nevakcinisan...

Sem ako zaista nije isao okolo pozitivan, sto je za zatvor

Oki

pre 2 godine

Ajde sada lepo svi na sajt vlade Australije pa pročitajte pravila za ulazak. Pravilo od 14 dana važi samo ukoliko je test i dalje pozitivan. Nadal je imao negativan test pa je mogao da uđe bez ikakvih problema.

misa

pre 2 godine

Karantin je vec neko vreme skracen na 10 dana za vakcinisane, a sada i na 7 dana, tako da Nadal nije nikakav protokol prekrsio. Da mi je samo cuti kako Novak nije znao da je pozitivan ako je isao i radio test nakon sto se grlio sa onim amerikancem iz Barselone.
(Nugi, 10. januar 2022 17:33)

A šta se ti čudiš što se Djokovic grlio kad je on ako se sećaš imao i u Srbiji skandal iz one diskoteke, pokazao je da je totalno neodgovoran.

švajcarac

pre 2 godine

Nole nije išao u Australiju kao turista, radnik, imigrant ili azilant.

Nole je išao u Australiju, da igra na Australian Openu, Australijanci imaju privilegij, da im je ATP dodelio takav turnir.

Nema tu sad naša država, naša pravila, u tom slučaju treba poštovati međunarodno pravo, ako to ne žele onda neka puste nekoj drugoj državi, da organizira Grand Slam turnir.
 
Prema iranskom zakonu, Izraelcima nije dozvoljeno ulaziti u Iran. Jel to onda znači, da ako bi npr. Iran dobio organizaciju svetskog prvenstva u fudbalu, da bi onda Iran imao pravo da ne dozvoli ulazak izraelskih fudbalera u državu Iran?

Nugi

pre 2 godine

Karantin je vec neko vreme skracen na 10 dana za vakcinisane, a sada i na 7 dana, tako da Nadal nije nikakav protokol prekrsio. Da mi je samo cuti kako Novak nije znao da je pozitivan ako je isao i radio test nakon sto se grlio sa onim amerikancem iz Barselone.

Hvatanje krivine

pre 2 godine

карантин на Марсу је 2 дана, па шта? АО је у Аустралији.
(Вук Караџић, 10. januar 2022 17:09)

Da li ti je palo na pamet, da se Nadal testirao nakon tog karantina i sa negativnim pcr testom otišao u Australiju.
Zato i nije morao tamo da ide u karantnin.
Ali ti si običan trol, koji se kiti imenom jednog od najvećih Srba.
Kad nemaš stida i srama da se potpisuješ tako i kitiš tuđim perjem, zašto bi te bilo sramota da ovako besomučno lažeš.

Ljuba

pre 2 godine

Kako ste svi sve lepo složili kad se ko trstirao koji test se prvo radi kad ide drugi i tako dalje!
A zar neko koje bio zaražen u zadnjih 6 meseci mora opet da dokazuje da jeste bio zaražen i kako to da prirodno stečeni imunitet više ne važi?

dex

pre 2 godine

@(Nugi, 10. januar 2022 17:33)

neverovatno da nemas stida da ovako nesto napises. u austrliji je karantin 14 dana. kako je u hrvatskoj ili albaniji to nema veze.
tako da ako striktno pricamo o krsenju karantina onda se vidi pristrasnost kod australijskih politicara.

x

pre 2 godine

Ja minimalno zamisljam da je izasao da kupi nesto u prodavnicu...A ne da ide na svecanost u TS Beograda, a sledeceg dana u redakciji Ekip-a...
($$$, 10. januar 2022 15:53)

Kojoj bre redakciji? Slikano kod njega kući (ili možda u njegovoj akademiji). Nema nikoga u blizini na slici.
Nadal npr. ima sliku na Tviteru 24.12. kako čestita svima praznike, a zaražen 20.12.
Što se tiče 17.12. i slike u TS Beograda, to je bilo ujutru i verovatno mu još nije stigao rezultat.

Zeka FMP ludak

pre 2 godine

novak je testiran 16 dec a za pcr je potrebno 2 dana da se rezultati objave. Dakle sve je cisto, Novak nije znao da je pozitivan dok test nije stigao a izašao je zato sto nije imao simptome.
(Crypto, 10. januar 2022 17:00)

U Grčkoj znam 100%, ali i u mnogim drugim zemljama je ipak drugačije.
Od momenta kada si počeo proces testiranja važi samoizolacija... mozda nije tako u Srbiji.

Nikodim

pre 2 godine

E moj Pilicu, starost ne znaci uvek i mudrost. Bolje je ponekad cutati nego po svaku cenu pametovati, a ne biti vise u stanju izracunati koren iz 3.

muk

pre 2 godine

Zato sto je Nadal ime i prezime, nije lud da dopusti da ga ovako blamiraju kao Djokovica. Sad se tek videlo ko je Djokovic, apsolutno niko. Vozaju ga kako su hteli...

xox

pre 2 godine

znači đokovići podržavaju čika koji je bio najtvrđi protivnik pristupanja srbije EU i koji se celu karijeru bori za uvođenje birokratije na granicama, upravo poput ove australijske. teraj to u 3 petra markovića.

Жеља

pre 2 godine

На сву срећу је "министарка" објаснила министру да је и она и он Новаков фан:-)

realno

pre 2 godine

Ja ne znam sta su se ljudi ovako nalozili na turnir, pa ponovo ce ga Medvedev otresti (mislim na Djokovica), Medvedev ce ga pojesti realno. A Djokovic je na US openu pokazao da ne ume da se nosi sam ovim pritiskom o osvajanju 21.titule, inace sto bi ga Medvedev oprao sa 3:0,??Cak ni set mu nije uzeo. Ne vidim kakve on ima sanse pored ovih mladih igraca.

Петар

pre 2 godine

@(Istočni greh, 10. januar 2022 17:34)

Није тема, али си се доста испромашивао у навођењу другачијих речи, које се користе за исте појмове/предмете итд.

Интересантно је да доста речи у твом списку које користе ови што су ”источног греха” су Западног порекла, што француског као панталоне, екран итд., што немачког као брусхалтер, што англосаксонског везано за спорт, док врло мали број заосталих турцизама се скоро уопште више не користи, као нпр. пенџер.

Иначе хришћанство се ширило са Истока, из Јерусалима, а не из Рима, па ти из тога извуци какав год хоћеш закључак.

Istočni greh

pre 2 godine

Ovde svi Srbi pišu hrvatskom latinicom i odbacili vizantijsku ćirilicu? Hoće li odbaciti i njenu podelu i mržnju, to krivoslavno, harlotsko zlo? Da se vrate papi i braći svojoj, svojim korenima, zajedništvu i slozi...
Istorija-povijest, Geografija-zemljopis, Zvanično-službeno, Obezbeđenje-osiguranje, Avion-zrakoplov, Porodica-obitelj, Vaspitanje-odgoj, Komšija-susjed, Penzija-mirovina, Direktor-ravnatelj, Štampa-tisak, Advokat-odvjetnik, Saobraćaj-promet, Hiljada-tisuća, Flaša-boca, Gas-plin, Šarafciger-odvijač, Frižider-hladnjak, Šnicla-odrezak, Pištolj-samokres, Mitraljez-strojnica, Kundrak-usadnik, Nišan-ciljnik, Šaržer-spremnik, Lenjir-ravnalo, Kajiš-opasač, Brushalter-grudnjak, Jelek-prsluk, Barjak-stijeg, Kasa-blagajna, Kajmak-vrhnje, Pasulj-grah, Šerpa-teća, Ćebe-pokrivač, Ekser-čavao, Kapija-porta, Pantalone-hlače, Oluk-žlijeb, Pendžer-prozor, Paradajz-rajčica, Kašika-žlica, Česma-slavina, Sunđer-spužva, Ortak-suradnik, Dželat-krvnik, Apoteka-ljekarna, Bešika-mjehur, Fabrika-tvornica, Selfi-sebić, Ekran-zaslon, Sekretarica-tajnica, Bekstejdž-zapozorje, Tastatura-tipkovnica, Tipfeler-zatipak, Ležeći policajac-uspornik, Vakcina-cjepivo, Pandemija-velepošast, Dezinficijans-raskuživač, Respirator-dišnik, Influenser-utjecajnik, Frontmen-predvodnik, Fudbal-nogomet, Golman-vratar, Ofsajd-zaleđe, Penal-jedanajesterac, Faul-prekršaj, Selektor-izbornik...

Ismail

pre 2 godine

@kiki

Pa vidis da Pilic kaze da nije znao da je pozitivan iako je 16og dobio potvrdu pozitivnog testa. Sa obzirom da rezultati stizu na mejl ili on ne otvara mejl ili je lagao da nije znao. Price da osobe bez simptoma ne sire virus su glupost, lik je paljevina.

Odgovor Pilicu -poste 10 dana, nisi vise zarazan, sto znaci da mozes da izadjes iz karantina .

Srki

pre 2 godine

Pilicu, da ti objasnim. Rafa je vakcinisan, objavio kada je pozitivsn, kada je ponovo testiran bio je negativan. Novak kao nevakcinisan, po trenutnom protokolu ide u izolaciju 10 dana. Medjutim, Novak od 16.12.-22.12. nije znao da je pozitivan i nije dobio rezultat, jer je setao okolo. Kada je u istom danu saznao da je bio pozitivan i da je negativan. Rafa, je za razliku od Novaka cist, ispostovao je bar obaveznih 10 dana. Sad, sto bi mi da skrenemo paznju sa ocigledne stvari, to je nesto drugo. Pa nam Rafa sluzi kao dzak za udaranje, to je nesto drugo. Novinari, recite porodici Djokovic da nismo ni slepi, a ne dozvoljavamo ni da se manipulise sa nama. Bar mi normalni.
(Ovaj, 10. januar 2022 16:51)
Šta ti dečko pričaš...
Po australijskom zakonu ne možeš da uđeš u zemlju dok ne istekne 14 dana od pozitivnog testa. Vakcinisan ili ne. Možeš ti da radiš test posle dva dana i da budeš negativan ali pre isteka 14 dana ne možeš da uđeš. A on je deseti dan već trenirao u Melburnu. Dakle, Nadal je izigrao zakone Australije, Novak nije.
Novak će svakako morati da objasni zašto je bio u javnosti nakon negativnog testa, ali to ima veze samo sa ovom državom, ne da Australijom niti sa AO.
Ali sačekajmo da Novak o tome da reč. Nije dužan na to da odgovara dok se ne vrati u zemlju. Polako, ne trčite pred rudu kao što ste trčali i za ulazak u Australiju. :)

znanje-imanje

pre 2 godine

@Istočni greh - duhovit prinaputak, no očevidno netočan. (Iako su istina razne hrvatske reči bolje nego neke tuđice u srpskom.) Ne samo jer je "ortak" bliski drug, a ne saradnik/saradnica tj frendica na zagrebačkom.
Ali nažalost počeo si pogrešno odmah. Istorija je... istorija. Povijest je ono po-vesti, i odnosi se na pisanu i usmenu istoriju, ali ne na svu istoriju. Koji tvoj promašaj u kontekstu srpsko-hrvatskih razmirica ima posebno duhovitu dimenziju. Takoreć tisućljećnu, glede neimanja bitka.

Bukvalno hiljade besnih Melburniota je šizelo danas, glede Novaxa. Do ekstaze ih je dovelo priopćenje da su Novaka trebali smestiti u kancelariji tj. zgradi njegovih advokata. Jer su iskopali da... u nju mogu ući samo vakcinisani! Hiljade smajlija, "mudrih" komentara i sve tako. Neko je pokušao da im pojasni da advokat ne mora da deli stavove klijenta. Bez uspeha. Ali! nije bilo ni od pomoći kada su postavili kako je realno: kod njih u zgradu ne treba da ulaze osim dve grupe: vakcinisani i nevakcinisani-sa-opravdanjem. Ne, to nisu hteli da čuju, i to je bila šala dana u Melburnu. Polje javnosti je zaista polje i masovnog i nezadrživog debilizma.
I bila je šala dana... ...sve do šale "evo mene, treniram".

matori

pre 2 godine

@ Da ne govorimo što su vakcinisani više puta ponovo zaraženi, evo sad je i Kirjos pozitivan iako je uredno vakcinisan. Nažalost, sve oko ovog virusa je postalo cirkus u režiji politike i političara.
(srle, 10. januar 2022 15:59)

naravno da se zaražavaju, kada su vakcina istekli rokovi trajanja... to je rekao i Endrju Bogut, da postoji veći broj tenisera koji dolaze na AO, i stvarno su vakcinisani, ali u prvoj polovini prošle godine i trebali su dobiti buster dozu, ali nisu. znači, to što su vakcinisani, to je na papiru, a zapravo su veoma podložni zarazi. naravno, sve su to mladi ljudi u formi i uglavnom nemaju simptome ili su blagi... mada je i Nadal imao temperaturu par dana, kako sam negde pročitao...

Istočni greh

pre 2 godine

Petar...Reče Isus, Petru: Ti si Petar stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju, da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su, Vizantiju koja je podelila Isusovu crkvu u 11veku, Osmanlije ne samo nadvladale nego i izbrisale sa lica zemlje, koju pretvoriše u Tursku. Samo su muslimani spas od tog vizantijskog i harlotskog i krivoslavnog zla, jer mira je ionako na Balaknu bilo samo tih 500g dok su oni to zlo držali u ropstvu da miruje, a posle njih je pokrenulo sve Balkanske i Svetske ratove i genocide. Neki katolički fratri su, još u 16veku dok je cela južna-pravoslavna Evropa bila u ropstvu, pisali da su Osmanlije samo "Mač Božji", koji je očistio "Bizantsko zlo" sa ovoga sveta. Neće na Balkanu biti mira, sve dok ne dođe sultan Erdogan sa vojskom, da dignu minarete i na Savin hram u Beograd?

Stannis

pre 2 godine

A šta misliš ako je Novak kroz papire baš želeo da bude zaražen a posle 6 dana da ne bude. Ajde prst na čelo i razmisli
(Johny, 10. januar 2022 21:19)

Pa onda je riječ o kaznenom djelu, čovječe. Isto nešto što je za osudu. Probaj ti to napraviti pa vidi hoće li ti država zažmiriti na jedno oko.
Ja shvaćam da je Nole nacionalna ikona i simpa lik, ali sve ovo oko covida je za svaku osudu u bilo kojem normalnom društvu

H94

pre 2 godine

Само молим Бога да поживим још пар година да се смејем вама што сте прогутали целу ову причу. Сами себе ћете шутирати у главу кад видите какве сте овце испали

Ivan Stefanovic

pre 2 godine

Najdzel Faraz je u Beogradu! Obratice se javnosti zajedno sa Novakovom porodicom veceras!: https://www.youtube.com/watch?v=K32s-sNDEjo

Johny

pre 2 godine

Vama Srbima ne smeta što je Djoković pozitivan na covid išao među djecu? Ne smeta vam što zakon ne važi za njega? Vi bi platili kaznu za to, to ste svjesni?
Umjesto da dobije nagradu za covidiota 2022, on dobiva pohvale i potporu od ljudi.

Nevjerojatno. Samo kod nas na Balkanu
(Stannis, 10. januar 2022 18:33)

A šta misliš ako je Novak kroz papire baš želeo da bude zaražen a posle 6 dana da ne bude. Ajde prst na čelo i razmisli

autostoper

pre 2 godine

@Dabu
pa bome i Novak reče da je 16.dobio pozitivan test i 22.negativan i da je to opravdanje što je izlazio nakon toga.
22-16 = 14

Слободан Раковић

pre 2 godine

Како то да нико од званичних лица није питање Надала поставио надлежним организацијама или властима?

mauronezi

pre 2 godine

Nadal nije pravio turnire u sred pandemije,Nadal se vakcinisao i time sigurno dao veliki doprinos procesu vakcinacije u svojoj zemlji,Nadal ne promovise naokolo pseudonaucnike i sarlatane,vi se samo zapitajte sta vam treba da se sa 80 godina toliko slihtate jednom krajnje neodgovornom i bahatom liku pa nek je stoput vas najbolji ucenik

Kb9

pre 2 godine

Pilicu, Nadal je VAKCINISAN, karantin nije 14 dana nego 10. Je l' te sramota izjave- bio je pozitivan...bilo je minimalno"? Ej, nebitno sto je nas, nebitno sto je broj jedan, velika sramota.

Ovaj

pre 2 godine

Pilicu, da ti objasnim. Rafa je vakcinisan, objavio kada je pozitivsn, kada je ponovo testiran bio je negativan. Novak kao nevakcinisan, po trenutnom protokolu ide u izolaciju 10 dana. Medjutim, Novak od 16.12.-22.12. nije znao da je pozitivan i nije dobio rezultat, jer je setao okolo. Kada je u istom danu saznao da je bio pozitivan i da je negativan. Rafa, je za razliku od Novaka cist, ispostovao je bar obaveznih 10 dana. Sad, sto bi mi da skrenemo paznju sa ocigledne stvari, to je nesto drugo. Pa nam Rafa sluzi kao dzak za udaranje, to je nesto drugo. Novinari, recite porodici Djokovic da nismo ni slepi, a ne dozvoljavamo ni da se manipulise sa nama. Bar mi normalni.

Istočni greh

pre 2 godine

Ovde svi Srbi pišu hrvatskom latinicom i odbacili vizantijsku ćirilicu? Hoće li odbaciti i njenu podelu i mržnju, to krivoslavno, harlotsko zlo? Da se vrate papi i braći svojoj, svojim korenima, zajedništvu i slozi...
Istorija-povijest, Geografija-zemljopis, Zvanično-službeno, Obezbeđenje-osiguranje, Avion-zrakoplov, Porodica-obitelj, Vaspitanje-odgoj, Komšija-susjed, Penzija-mirovina, Direktor-ravnatelj, Štampa-tisak, Advokat-odvjetnik, Saobraćaj-promet, Hiljada-tisuća, Flaša-boca, Gas-plin, Šarafciger-odvijač, Frižider-hladnjak, Šnicla-odrezak, Pištolj-samokres, Mitraljez-strojnica, Kundrak-usadnik, Nišan-ciljnik, Šaržer-spremnik, Lenjir-ravnalo, Kajiš-opasač, Brushalter-grudnjak, Jelek-prsluk, Barjak-stijeg, Kasa-blagajna, Kajmak-vrhnje, Pasulj-grah, Šerpa-teća, Ćebe-pokrivač, Ekser-čavao, Kapija-porta, Pantalone-hlače, Oluk-žlijeb, Pendžer-prozor, Paradajz-rajčica, Kašika-žlica, Česma-slavina, Sunđer-spužva, Ortak-suradnik, Dželat-krvnik, Apoteka-ljekarna, Bešika-mjehur, Fabrika-tvornica, Selfi-sebić, Ekran-zaslon, Sekretarica-tajnica, Bekstejdž-zapozorje, Tastatura-tipkovnica, Tipfeler-zatipak, Ležeći policajac-uspornik, Vakcina-cjepivo, Pandemija-velepošast, Dezinficijans-raskuživač, Respirator-dišnik, Influenser-utjecajnik, Frontmen-predvodnik, Fudbal-nogomet, Golman-vratar, Ofsajd-zaleđe, Penal-jedanajesterac, Faul-prekršaj, Selektor-izbornik...

srle

pre 2 godine

Đoković je pružio dokaze. On nije znao da je bio pozitivan u tom trenutku, sve je preduzeo u skladu sa zakonom. Mizeran je pokušaj da se ovako diskredituje Đoković. Zašto niko ne priča o Nadalu koji je prekršio protokole, to je velika misterija? Da ne govorimo što su vakcinisani više puta ponovo zaraženi, evo sad je i Kirjos pozitivan iako je uredno vakcinisan. Nažalost, sve oko ovog virusa je postalo cirkus u režiji politike i političara.

realno

pre 2 godine

kada sam procitao svih 80 komentara i kada sam ovo poceo da pisem mogu sa sigurnoscu da napisem da je NOVAK isto sto i NIKOLA u elektro tehnici ko razume shvatice i jednog dana ceo svet ce mu se klanjati ili diviti sve jedno ko razume shvatice ko ne razume njegova stvar sta ces to je to

shomix

pre 2 godine

Drago što ih je dobio na sudu i što će igrati, jer sve to je bila politika. Ali stvarno mora da objasni zašto nije bio u karantinu posle pozitivnog nalaza. To je ozbiljna stvar, a ovde izgleda nikoga nije briga.

Posebno me brinu mediji u Srbiji koji to ignorišu u potpunosti. Užas!

Scipion

pre 2 godine

Nije ovo nikakva pobeda slobodarskog sveta. Ovo moze da uradi svako ako drzava stane iza njega. I izda mu laznu potvrdu.
Ne vidim sto se digla tolika frka oko njegovog igranja na AO ako je resenje bilo tako prosto, na dohvat ruke. Sad se vidi zasto se nije izjasnjavao po pitanju ucesca. Za sve ovo se ne bi ni znalo da se nije pojavio taj carinik koji ga je prozreo.

realno

pre 2 godine

Ja ne znam sta su se ljudi ovako nalozili na turnir, pa ponovo ce ga Medvedev otresti (mislim na Djokovica), Medvedev ce ga pojesti realno. A Djokovic je na US openu pokazao da ne ume da se nosi sam ovim pritiskom o osvajanju 21.titule, inace sto bi ga Medvedev oprao sa 3:0,??Cak ni set mu nije uzeo. Ne vidim kakve on ima sanse pored ovih mladih igraca.

kokodakač

pre 2 godine

Piliću, uspori...

Ili je idiot, koji je znajući da ima koronu, sledećeg dana, bez maske,delio deci i virus i nagrade. Ili je obični falsifikator, koji je na prevaru dobio izuzeće!

Trećeg nema!

Oba slučaja su kažnjiva!

Nikodim

pre 2 godine

E moj Pilicu, starost ne znaci uvek i mudrost. Bolje je ponekad cutati nego po svaku cenu pametovati, a ne biti vise u stanju izracunati koren iz 3.

Istočni greh

pre 2 godine

Petar...Reče Isus, Petru: Ti si Petar stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju, da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su, Vizantiju koja je podelila Isusovu crkvu u 11veku, Osmanlije ne samo nadvladale nego i izbrisale sa lica zemlje, koju pretvoriše u Tursku. Samo su muslimani spas od tog vizantijskog i harlotskog i krivoslavnog zla, jer mira je ionako na Balaknu bilo samo tih 500g dok su oni to zlo držali u ropstvu da miruje, a posle njih je pokrenulo sve Balkanske i Svetske ratove i genocide. Neki katolički fratri su, još u 16veku dok je cela južna-pravoslavna Evropa bila u ropstvu, pisali da su Osmanlije samo "Mač Božji", koji je očistio "Bizantsko zlo" sa ovoga sveta. Neće na Balkanu biti mira, sve dok ne dođe sultan Erdogan sa vojskom, da dignu minarete i na Savin hram u Beograd?

Crypto

pre 2 godine

novak je testiran 16 dec a za pcr je potrebno 2 dana da se rezultati objave. Dakle sve je cisto, Novak nije znao da je pozitivan dok test nije stigao a izašao je zato sto nije imao simptome.

Dabu

pre 2 godine

Nadal se vakcionisao, Novak ne. Eto ti razlike.
(Nele, 10. januar 2022 16:08)
Kakve veze ima što je vakcinisan. Karantin od 14 dana je za SVE. Ko zaražava 70000 ljudi dnevno u Australiji nego vakcinisani? Verovatno je Novak sipao virus iz aviona. Mada, siguran sam da mnogi i u to veruju.

muk

pre 2 godine

Zato sto je Nadal ime i prezime, nije lud da dopusti da ga ovako blamiraju kao Djokovica. Sad se tek videlo ko je Djokovic, apsolutno niko. Vozaju ga kako su hteli...

Zoran33

pre 2 godine

Pomeni Pilicu 16. i 17.decembar ili isto prekidas konferenciju na to pitanje?
(Filip, 10. januar 2022 16:07)

Da li ti deluje da je Novak tada bio zarazen Kovidom? Izigrao je sistem i ja to potpuno podrzavam kao sto podrzavam svakog Jevreja koji je '39 izigrao fasisticku vlast u Nemackoj. Dakle, najverovatnije ih je prevario i to nije greh jer taj zakon i sistem nije Bozji vec naprotiv protiv Boga i ljudi.Samo kukavice ovde kukaju kako svaki zakon mora da se postuje.

Dejan

pre 2 godine

Da li ti deluje da je Novak tada bio zarazen Kovidom? Izigrao je sistem i ja to potpuno podrzavam kao sto podrzavam svakog Jevreja koji je '39 izigrao fasisticku vlast u Nemackoj. Dakle, najverovatnije ih je prevario i to nije greh jer taj zakon i sistem nije Bozji vec naprotiv protiv Boga i ljudi.Samo kukavice ovde kukaju kako svaki zakon mora da se postuje.
(Zoran33, 10. januar 2022 17:15)

Neverovatno da neko moze nesto ovako da napise. Moze ipak. Zatucani verski fanatik. Prazan i neispinjen zivot, koji je smisao dobio ka nekakvom bogu. Zalosno i jadno da objavljujete ovakve komentare. Paucina ispunila glavu, umesto mozdanih celija. Jos brani ovog prevaranta od porodice Djokovic.

$$$

pre 2 godine

"To je istina, ali bilo je to sasvim minimalno. Međutim, to mu nije trebalo", kaže Pilić.

Ja minimalno zamisljam da je izasao da kupi nesto u prodavnicu...A ne da ide na svecanost u TS Beograda, a sledeceg dana u redakciji Ekip-a...

Aleksa 78

pre 2 godine

Ne, sa ovim novim omikron son je samo 5 - 7 dana za vakcinisane. Za nevakcinisane je 14. Treba znati pa pričati tako javno. Nego šta mu dodje ono " to je minimalno" ??? Čovek šeta zaražen , sve i da nije znao a kasnije jeste, treba svima da kaže javno Skim je bio u kontaktu, da ljudi provere sebe kasnije.

Tanja

pre 2 godine

Prvo kaze to mu nije trebalo a onda kaze on nije znao da je pozitivan. Pa ako nije znao zasto kazes to mu nije trebalo? Bas sam se razocarala u Novaka zbog ovoga, na svim tim dogadjajima nije ni masku nosio. Bruka i sramota za njega.

luka

pre 2 godine

bio je minimalno..zanimljivo, znaci i to opravdanje postoji..vjerojatno samo kod vas..salu na stranu ako je imao pozitivan test 16og, a tako je pred sucem izjavio, zasto je 17og u javnosti, sanse nema nikakve da nije znao da ne smije tu biti..vi Srbi sumnjate bogami u sve i svasta al ovde je izgleda sve cisto.. tko smije sumnjati u svog najveceg sina ..

Krik

pre 2 godine

A ko je zdravom čoveku izdao sertifikat da je pozitivan. Zašto se o njima ne priča. Koliko je platio sertifikat nije bitno jer ima para ko pleve. Ja mu to ne zameram, jer je ceo sistem oko korone u Srbiji od samog početka lažiran.

City Girl

pre 2 godine

Kako nije znao da je pozitivan ako je rezultat testa dobio 16 decembra nešto posle 20h? Pa nije mu valjda trebalo 2 dana da otvori tako važan mejl?

Nažalost, niko ne želi da direktno odgovori na ovo pitanje.

Iggy

pre 2 godine

Ne bi trebalo prebacivati ovo na Nadala, gresku je ucinio Novak i o njemu se sad prica. Nadal nije bio u Srbiji zarazen, nego Novak koji je u Srbiji setao po celom gradu, bez maske se druzio sa decom i fotografima 17. i 18.12 a rezultate dobio vec 16.12 uvece. Pa valjda svako normalan iscekuje rezultate COVID testa, narocito ako kao on nije vakcinisam i ima autoimunu bolest.
Cak i ako poverujemo da je u pitanju nemar zbog prezauzetosti, najmanje sto bi Novak morao da uradi je da uputi javno izvinjenje za taj nemar, kojim je doveo u opasnost ljude koje je sreo. Ne bi trebalo da se u stranim medijima izvestava da na pitanje o ovome njegov brat prekida konferencija za stampu, sto se danas i desilo.
Ljudski je pogresiti i jos ljudskije bi trebalo da bude da se ta greska prizna iskreno i otvoreno. Narocito sad kad je ostvarena pobeda u Australiji, greska je ako porodica Djokovic misli da ce se ovo utisati, o ovome se pise po svetskim medijima i samo doliva ulje na vatru pricama o blago receno problematicnom ponasanju Novaka u vezi sa Covid pandemijom.

Stannis

pre 2 godine

Vama Srbima ne smeta što je Djoković pozitivan na covid išao među djecu? Ne smeta vam što zakon ne važi za njega? Vi bi platili kaznu za to, to ste svjesni?
Umjesto da dobije nagradu za covidiota 2022, on dobiva pohvale i potporu od ljudi.

Nevjerojatno. Samo kod nas na Balkanu

al' vas volim ...

pre 2 godine

Novinari, recite porodici Djokovic da nismo ni slepi, a ne dozvoljavamo ni da se manipulise sa nama. Bar mi normalni.
(Ovaj, 10. januar 2022 16:51)

Ti možda nemaš koronu, ali hitno u neku psihijatrijsku ustanovu da ti daju papir da si normalan. Ovako ti ne verujem ni reč.

H94

pre 2 godine

Nažalost, sve oko ovog virusa je postalo cirkus u režiji politike i političara.
(srle, 10. januar 2022 15:59)

Па све ово је планирано и вештачки створено,прави одговори ће доћи кроз пар година. Многим људима неће бити драго кад виде да су испали глу*и. Ја вам ево гарантујем да ће кроз пар година доћи до колапса економског система, неке банке ће пропасти, неке земље ће напустити ЕУ, биће опет сукоба око територија а врло је могуће да ће негде и да се пуца. Ово са невидљивим непријатељем је само ударање темеља за све то што следи. Живо били па видели.

Kiki

pre 2 godine

Pa zato sto je vakcinisan.ako primis vakcinu tj. Žig Zveri sva su ti vrata otvorena.da se Novak vakcinisao ne bi ove priče bilo.u pitanju je novi svetski poredak,kontrole ljudi,biznis i ogroman profit.i ko im stane na put satraće ga pogotovo ako je svetska zvezda.ta elita može da ti uništi karijeru...to su veoma moćni ljudi.cilj je kontrola ljudi,da više nemas nikakva prava kao ljudsko biće.

Aleksa 78

pre 2 godine

Dal je moguće da se ljudi prave pametni , a nisu, ili stvarno neznaju? 7 dana je karantin za vakcinisane, 14 za ostale. Da ste vakcinisani znali bi. Eto zašto je Nadal bio kratko.

misa

pre 2 godine

Karantin je vec neko vreme skracen na 10 dana za vakcinisane, a sada i na 7 dana, tako da Nadal nije nikakav protokol prekrsio. Da mi je samo cuti kako Novak nije znao da je pozitivan ako je isao i radio test nakon sto se grlio sa onim amerikancem iz Barselone.
(Nugi, 10. januar 2022 17:33)

A šta se ti čudiš što se Djokovic grlio kad je on ako se sećaš imao i u Srbiji skandal iz one diskoteke, pokazao je da je totalno neodgovoran.

x

pre 2 godine

Ja minimalno zamisljam da je izasao da kupi nesto u prodavnicu...A ne da ide na svecanost u TS Beograda, a sledeceg dana u redakciji Ekip-a...
($$$, 10. januar 2022 15:53)

Kojoj bre redakciji? Slikano kod njega kući (ili možda u njegovoj akademiji). Nema nikoga u blizini na slici.
Nadal npr. ima sliku na Tviteru 24.12. kako čestita svima praznike, a zaražen 20.12.
Što se tiče 17.12. i slike u TS Beograda, to je bilo ujutru i verovatno mu još nije stigao rezultat.

NADA

pre 2 godine

i Nadal i Moja!To niko ne pominje a prekrsio je karantin.Kako su ga pustili u AU.Zato sto je vakcinisan?Kao takav on je sebe zastitio od vecih posledica ali druge moze da zarazi.Svako ima svoje i svako cuva svoga.Zamislite se srbi!

DEX

pre 2 godine

Novak nije odmah dobio rezultate testa a setao je jer nije imao simptome. Rafa iako vakcinisan prekršio je karantin po zakonima Australije. Obojica su mogli nekoga da zaraze i onaj vakcinisani i onaj koji nije vakcinisan. Bez obzira na sve, svaki Španac staće na Nadalovu stranu ali neće svaki Srbin stati na Novakovu stranu. Zašto, zato što ima puno bolesnih ljudi u Srbiji. Političari ih obmanjuju svakog dana ali su u velikom strahu da ih slučajno ne obmanjuje neko od Đokovića.

Nugi

pre 2 godine

Karantin je vec neko vreme skracen na 10 dana za vakcinisane, a sada i na 7 dana, tako da Nadal nije nikakav protokol prekrsio. Da mi je samo cuti kako Novak nije znao da je pozitivan ako je isao i radio test nakon sto se grlio sa onim amerikancem iz Barselone.

Ana

pre 2 godine

Ako si vakcinisan sa 3 doze, slobodan si nakon 5 dana od pocetka simptoma, sto znaci 3 do 4 dana od pozitivnog PCR testa...

Zato niko ne prica o tome... a Novak je verovatno lazirao PCR test da bi mogao da igra nevakcinisan...

Sem ako zaista nije isao okolo pozitivan, sto je za zatvor

“Ispeci pa reci”!

pre 2 godine

Gospodin Pilić nikada nije dovodio svoj dugogodišnji renome u pitanje glupavim verbalnim izjavama! Tako je i sada postupio. Podržavam!

Ivan Stefanovic

pre 2 godine

Najdzel Faraz je u Beogradu! Obratice se javnosti zajedno sa Novakovom porodicom veceras!: https://www.youtube.com/watch?v=K32s-sNDEjo

znanje-imanje

pre 2 godine

@Istočni greh - duhovit prinaputak, no očevidno netočan. (Iako su istina razne hrvatske reči bolje nego neke tuđice u srpskom.) Ne samo jer je "ortak" bliski drug, a ne saradnik/saradnica tj frendica na zagrebačkom.
Ali nažalost počeo si pogrešno odmah. Istorija je... istorija. Povijest je ono po-vesti, i odnosi se na pisanu i usmenu istoriju, ali ne na svu istoriju. Koji tvoj promašaj u kontekstu srpsko-hrvatskih razmirica ima posebno duhovitu dimenziju. Takoreć tisućljećnu, glede neimanja bitka.

Bukvalno hiljade besnih Melburniota je šizelo danas, glede Novaxa. Do ekstaze ih je dovelo priopćenje da su Novaka trebali smestiti u kancelariji tj. zgradi njegovih advokata. Jer su iskopali da... u nju mogu ući samo vakcinisani! Hiljade smajlija, "mudrih" komentara i sve tako. Neko je pokušao da im pojasni da advokat ne mora da deli stavove klijenta. Bez uspeha. Ali! nije bilo ni od pomoći kada su postavili kako je realno: kod njih u zgradu ne treba da ulaze osim dve grupe: vakcinisani i nevakcinisani-sa-opravdanjem. Ne, to nisu hteli da čuju, i to je bila šala dana u Melburnu. Polje javnosti je zaista polje i masovnog i nezadrživog debilizma.
I bila je šala dana... ...sve do šale "evo mene, treniram".

матори

pre 2 godine

A ko je zdravom čoveku izdao sertifikat da je pozitivan. Zašto se o njima ne priča. Koliko je platio sertifikat nije bitno jer ima para ko pleve. Ja mu to ne zameram, jer je ceo sistem oko korone u Srbiji od samog početka lažiran.
(Krik, 10. januar 2022 17:1

А ти си уверен у то и имаш доказе?

Hvatanje krivine

pre 2 godine

карантин на Марсу је 2 дана, па шта? АО је у Аустралији.
(Вук Караџић, 10. januar 2022 17:09)

Da li ti je palo na pamet, da se Nadal testirao nakon tog karantina i sa negativnim pcr testom otišao u Australiju.
Zato i nije morao tamo da ide u karantnin.
Ali ti si običan trol, koji se kiti imenom jednog od najvećih Srba.
Kad nemaš stida i srama da se potpisuješ tako i kitiš tuđim perjem, zašto bi te bilo sramota da ovako besomučno lažeš.

Robert

pre 2 godine

Gubi kredibilitet izjava jer pokušava da minimalizuje jedan prekršaj i usput skrene pažnju na drugi. Ja mislim da je period karantina za vakcinisane manji od 14 dana, i zato je Rafa nakon 11-12 dana ušao u Australiju. No, ako grešim, onda je i to za osudu bez ikakve sumnje. Obojica su napravili velike greške, nema veze ko je naš, ko je njihov.

Ismail

pre 2 godine

@kiki

Pa vidis da Pilic kaze da nije znao da je pozitivan iako je 16og dobio potvrdu pozitivnog testa. Sa obzirom da rezultati stizu na mejl ili on ne otvara mejl ili je lagao da nije znao. Price da osobe bez simptoma ne sire virus su glupost, lik je paljevina.

Odgovor Pilicu -poste 10 dana, nisi vise zarazan, sto znaci da mozes da izadjes iz karantina .

Gloria

pre 2 godine

Da Novak nije u pravu ne bi presuda australskog suda bila ovakva kakva jest. Dakle, Novak vs. australijska trula politika = gejm, set, meč Đoković.
Sve drugo je trla baba lan...:-) :-) :-)

panter pudlica

pre 2 godine

Karantin u Spaniji je 10 dana
(dule, 10. januar 2022 16:48)

AO nije u Španiji, već u Australiji. Tamo je obavezan karantin 14 dana.
Ali nema veze, to je Nadal, nije Đoković. Da je Đoković, i za to bi mu pravili problem...

Dragana

pre 2 godine

Pilić je pristrasan kao i većina Novakovih navijača tako da me ne čudi izjava tipa " jeste, pogrešio je ali drugi su još gori ". Nadal je bio u izolaciji 10 dana i nije se šetkao po raznim skupovima niti slikao za novine u periodu kada je bio pozitivan. Novak je to radio. Nadal je objavio da je pozitivan a Novak nije. Mogao je bar to da uradi i umanji prostor za špekulacije. Sve ovo pokazuje koliko smo kao društvo dotakli dno, godinu dana prozivamo jedni druge ko se vakcinisao, ko nije, optužujemo jedni druge za sebičluk ali sada kada je Novak u pitanju bez problema ćemo mu aplaudirati jer je " pobedio Australiju " i jer ne želi da prihvati uslove države u koju ulazi ali želi da igra u toj istoj državi. I kakve veze ima Dimitrov kad je on bio pozitivan na Adrija turu u junu 2020 godine? Besmisleno je više i komentarisati tako da ne nameravam više ovo ni da pratim. Sve su rekli na konferenciji za štampu time što nisu odgovorili na pitanja zašto ako je bio pozitivan nije bio u izolaciji.

Ljuba

pre 2 godine

Kako ste svi sve lepo složili kad se ko trstirao koji test se prvo radi kad ide drugi i tako dalje!
A zar neko koje bio zaražen u zadnjih 6 meseci mora opet da dokazuje da jeste bio zaražen i kako to da prirodno stečeni imunitet više ne važi?

Šou Biznis

pre 2 godine

Ne, sa ovim novim omikron son je samo 5 - 7 dana za vakcinisane. Za nevakcinisane je 14. Treba znati pa pričati tako javno. Nego šta mu dodje ono " to je minimalno" ??? Čovek šeta zaražen , sve i da nije znao a kasnije jeste, treba svima da kaže javno Skim je bio u kontaktu, da ljudi provere sebe kasnije.
(Aleksa 78, 10. januar 2022 16:51)

Sta pricas bre ti, ja pre 5 dana bio pozivitivan i rekli su mi 10-14 dana a vakcinisan sam! Treba znati pa pricati tako javno....

Neša

pre 2 godine

novak je testiran 16 dec a za pcr je potrebno 2 dana da se rezultati objave. Dakle sve je cisto, Novak nije znao da je pozitivan dok test nije stigao a izašao je zato sto nije imao simptome.
(Crypto, 10. januar 2022 17:00)

Ako se samo malo napregnete, pronaćićete na guglu kopiju testa, u kojem je jasno naznačeno da je 16.12 u 13h uradio test, i da je 16.12 uveče imao rezultate testa. Pozitivan.

Pedja

pre 2 godine

Zakon AUstralije brani i strancima i njihovim gradjanima da udju u Australiju ako su bili pozitivni na testu 14 dana. Nadal je imao pozitivan test 20.12. i usao u AUstraliju 31.12. ili dan kasnije, sto je manje od roka, ali on nije imao nikakvih problema. Novak je imao poziv AO, odobrenu vizu, sve uredne papire, ne bi ni mogao da udje u Dubaiju u avion da nije tako i opet izivljavanje. Sudija je samo mogao da pita sta je jos trebao d apokaze od papira, kad je sve imao. Niti je povredio bilo koji zakon, niti je kriminalac, imauredne sve papire i onda se nadje neka budala koja misli da je prepametan i osteti svoju drzavu za pola miliona dolara, sto je lepa zarada Noletu za pet dana maltretiranja. Sad su mu verovatno porucili, ako se opet bude glupirao, da ce sledeca suma ici na njegov racun i njegovih pokolenja dok ne otplate.

Ђорђе

pre 2 godine

О Надалу се не прича зато што је вакцинисан. Све се врти око тога да ли си вакцинисан или не. Ваљда је то свима јасно. Све друго није толико важно...

Stojan

pre 2 godine

Ma kome da se pravda, sve prevaranti i foliranti, cerekaju se na terenu u Melburnu dok se on nervira u zatvoru zevajuci u dvoriste i zid, pod pretnjom da ce mu zabraniti ulaz 3 godine.
Max fokus na teren, igru, uzmi 21. GS, a oni neka i dalje mlate praznu slamu, nek orave retrospektive, ukrstaju datume, seru i izvode varijante i podvarijante.

Вук Караџић

pre 2 godine

Karantin u Spaniji je 10 dana
(dule, 10. januar 2022 16:48)

карантин на Марсу је 2 дана, па шта? АО је у Аустралији.

švajcarac

pre 2 godine

Nole nije išao u Australiju kao turista, radnik, imigrant ili azilant.

Nole je išao u Australiju, da igra na Australian Openu, Australijanci imaju privilegij, da im je ATP dodelio takav turnir.

Nema tu sad naša država, naša pravila, u tom slučaju treba poštovati međunarodno pravo, ako to ne žele onda neka puste nekoj drugoj državi, da organizira Grand Slam turnir.
 
Prema iranskom zakonu, Izraelcima nije dozvoljeno ulaziti u Iran. Jel to onda znači, da ako bi npr. Iran dobio organizaciju svetskog prvenstva u fudbalu, da bi onda Iran imao pravo da ne dozvoli ulazak izraelskih fudbalera u državu Iran?

Oki

pre 2 godine

Ajde sada lepo svi na sajt vlade Australije pa pročitajte pravila za ulazak. Pravilo od 14 dana važi samo ukoliko je test i dalje pozitivan. Nadal je imao negativan test pa je mogao da uđe bez ikakvih problema.

Johny

pre 2 godine

Vama Srbima ne smeta što je Djoković pozitivan na covid išao među djecu? Ne smeta vam što zakon ne važi za njega? Vi bi platili kaznu za to, to ste svjesni?
Umjesto da dobije nagradu za covidiota 2022, on dobiva pohvale i potporu od ljudi.

Nevjerojatno. Samo kod nas na Balkanu
(Stannis, 10. januar 2022 18:33)

A šta misliš ako je Novak kroz papire baš želeo da bude zaražen a posle 6 dana da ne bude. Ajde prst na čelo i razmisli

Zeka FMP ludak

pre 2 godine

novak je testiran 16 dec a za pcr je potrebno 2 dana da se rezultati objave. Dakle sve je cisto, Novak nije znao da je pozitivan dok test nije stigao a izašao je zato sto nije imao simptome.
(Crypto, 10. januar 2022 17:00)

U Grčkoj znam 100%, ali i u mnogim drugim zemljama je ipak drugačije.
Od momenta kada si počeo proces testiranja važi samoizolacija... mozda nije tako u Srbiji.

dex

pre 2 godine

@(Nugi, 10. januar 2022 17:33)

neverovatno da nemas stida da ovako nesto napises. u austrliji je karantin 14 dana. kako je u hrvatskoj ili albaniji to nema veze.
tako da ako striktno pricamo o krsenju karantina onda se vidi pristrasnost kod australijskih politicara.

Жеља

pre 2 godine

На сву срећу је "министарка" објаснила министру да је и она и он Новаков фан:-)

xox

pre 2 godine

znači đokovići podržavaju čika koji je bio najtvrđi protivnik pristupanja srbije EU i koji se celu karijeru bori za uvođenje birokratije na granicama, upravo poput ove australijske. teraj to u 3 petra markovića.

Петар

pre 2 godine

@(Istočni greh, 10. januar 2022 17:34)

Није тема, али си се доста испромашивао у навођењу другачијих речи, које се користе за исте појмове/предмете итд.

Интересантно је да доста речи у твом списку које користе ови што су ”источног греха” су Западног порекла, што француског као панталоне, екран итд., што немачког као брусхалтер, што англосаксонског везано за спорт, док врло мали број заосталих турцизама се скоро уопште више не користи, као нпр. пенџер.

Иначе хришћанство се ширило са Истока, из Јерусалима, а не из Рима, па ти из тога извуци какав год хоћеш закључак.

matori

pre 2 godine

@ Da ne govorimo što su vakcinisani više puta ponovo zaraženi, evo sad je i Kirjos pozitivan iako je uredno vakcinisan. Nažalost, sve oko ovog virusa je postalo cirkus u režiji politike i političara.
(srle, 10. januar 2022 15:59)

naravno da se zaražavaju, kada su vakcina istekli rokovi trajanja... to je rekao i Endrju Bogut, da postoji veći broj tenisera koji dolaze na AO, i stvarno su vakcinisani, ali u prvoj polovini prošle godine i trebali su dobiti buster dozu, ali nisu. znači, to što su vakcinisani, to je na papiru, a zapravo su veoma podložni zarazi. naravno, sve su to mladi ljudi u formi i uglavnom nemaju simptome ili su blagi... mada je i Nadal imao temperaturu par dana, kako sam negde pročitao...

dex

pre 2 godine

@(Nugi, 10. januar 2022 17:33)

neverovatno da nemas stida da ovako nesto napises. u austrliji je karantin 14 dana. kako je u hrvatskoj ili albaniji to nema veze.
tako da ako striktno pricamo o krsenju karantina onda se vidi pristrasnost kod australijskih politicara.

Aca

pre 2 godine

U Grčkoj znam 100%, ali i u mnogim drugim zemljama je ipak drugačije.
Od momenta kada si počeo proces testiranja važi samoizolacija... mozda nije tako u Srbiji.
(Zeka FMP ludak, 10. januar 2022 17:14)

Mislim da nije, jer ako neko treba da uradi PCR zbog putovanja nema logike da unapred ide u samoizolaciju

Stannis

pre 2 godine

A šta misliš ako je Novak kroz papire baš želeo da bude zaražen a posle 6 dana da ne bude. Ajde prst na čelo i razmisli
(Johny, 10. januar 2022 21:19)

Pa onda je riječ o kaznenom djelu, čovječe. Isto nešto što je za osudu. Probaj ti to napraviti pa vidi hoće li ti država zažmiriti na jedno oko.
Ja shvaćam da je Nole nacionalna ikona i simpa lik, ali sve ovo oko covida je za svaku osudu u bilo kojem normalnom društvu

H94

pre 2 godine

Само молим Бога да поживим још пар година да се смејем вама што сте прогутали целу ову причу. Сами себе ћете шутирати у главу кад видите какве сте овце испали

Srki

pre 2 godine

Pilicu, da ti objasnim. Rafa je vakcinisan, objavio kada je pozitivsn, kada je ponovo testiran bio je negativan. Novak kao nevakcinisan, po trenutnom protokolu ide u izolaciju 10 dana. Medjutim, Novak od 16.12.-22.12. nije znao da je pozitivan i nije dobio rezultat, jer je setao okolo. Kada je u istom danu saznao da je bio pozitivan i da je negativan. Rafa, je za razliku od Novaka cist, ispostovao je bar obaveznih 10 dana. Sad, sto bi mi da skrenemo paznju sa ocigledne stvari, to je nesto drugo. Pa nam Rafa sluzi kao dzak za udaranje, to je nesto drugo. Novinari, recite porodici Djokovic da nismo ni slepi, a ne dozvoljavamo ni da se manipulise sa nama. Bar mi normalni.
(Ovaj, 10. januar 2022 16:51)
Šta ti dečko pričaš...
Po australijskom zakonu ne možeš da uđeš u zemlju dok ne istekne 14 dana od pozitivnog testa. Vakcinisan ili ne. Možeš ti da radiš test posle dva dana i da budeš negativan ali pre isteka 14 dana ne možeš da uđeš. A on je deseti dan već trenirao u Melburnu. Dakle, Nadal je izigrao zakone Australije, Novak nije.
Novak će svakako morati da objasni zašto je bio u javnosti nakon negativnog testa, ali to ima veze samo sa ovom državom, ne da Australijom niti sa AO.
Ali sačekajmo da Novak o tome da reč. Nije dužan na to da odgovara dok se ne vrati u zemlju. Polako, ne trčite pred rudu kao što ste trčali i za ulazak u Australiju. :)

Слободан Раковић

pre 2 godine

Како то да нико од званичних лица није питање Надала поставио надлежним организацијама или властима?

autostoper

pre 2 godine

@Dabu
pa bome i Novak reče da je 16.dobio pozitivan test i 22.negativan i da je to opravdanje što je izlazio nakon toga.
22-16 = 14