Tenis 88

Ponedeljak, 10.01.2022.

07:36

Novak može da igra na Australijan openu!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je Vladu Australije na sudu i odluka od ukidanju vize je poništena.

Novak može da igra na Australijan openu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Bato

pre 2 godine

Ako ga ne vrate nastace pravi haos u Australiji. Niko vise nece postovati antikovid mere i nikaive nove merr necr moci primenjivati pozivajuci se na slucaj Djokovic.

VUK

pre 2 godine

Ne postoji šansa. Deportuju ga. Nije vakcinisan. Jbg. kad je već " radio" potvrdu da je fake zaražen , mogao je i potvrdu da je primio buster. Antivaksersko svetsko pleme bi oprostilo , znali bi da je fake. Ovako uzeo je 500.000. dolara, nema 21 GS i čeka ga oporavljeni Nadal u Parizu. Wimbldon i USA Open samo za vakcinisane. Jebena jedna potvrda ga sprečila za 10 Melburn.

micika

pre 2 godine

Ja bih ih sad tužila,sve pojedinačno i poimence koji su mu zabranili da udje u Australiju i igra, za klevetu,rušenje ugleda,duševni bol...

polusvet

pre 2 godine

Iskreno bih voleo da spakuje kofere da se vrati i da im otkaze ucesce na AO dozivotno (dokle god igra). Mislim da bi to bio takav samar, poraz i ponizenje za Australiju, AO, krunu koja diktira sve da nema dalje. Ionako je besmrtan, a takav potez bi ga samo pogurao par koraka blize. Jer u celoj ovoj prici nije poenta Djokovic, ni tenis, nego sloboda i covek!

Pedja J7

pre 2 godine

Au, sad kad krene da ih sisa, sa izbrijavanjem...
NOLE ZGAZI IH SVE!

P.S. Ako osvoji, u sta sam siguran, postaje najveci sportista na ovoj planeti ikada. Prestize i Muhameda Alija...

МилеНС

pre 2 godine

Ја бих се сада на његовом месту после толико малтретирања и понижавања, претњи да га и даље могу депортовати и поред правне ПОБЕДЕ покупио и отишао уз кратак коментар, "нека свет види шта је данас Аустралија... "
- Људи, гледао сам снимке где полиција буквално бије народ по улици и хвата за врат, даве их САМО зато што неко није имао обичну платнену маску за коју је ДОКАЗАНО да је неупотребљива у одбрани од сарс ков2! Па зар то није фашизам? Побећи одатле главом без обзира, ћао, здраво... Порука БЕЖАЊА не би била пораз неко једна јасна порука целом свету шта мисли о томе што су му приредили тамо.

zvezdale

pre 2 godine

Kakav crni odlazak, sad tek kreće šou!

Izađi, pojedi ih sve žive i na titulu!

Ako osvoji ovo je najjača priča ikada u istoriji sporta. Novače postaješ Bog lično! Ajmo!

Pera Detlic

pre 2 godine

Sada lepo da sazove konferenciju za medije i izjavi da je cilj sudjenja bio skidanje ljage sa njegovog imena, a ne ostanak u Australijia i igranje na AO, da shvata da je nepozeljan tamo i da se lepo pokupi i ode (i sukne im ga do kraja). Sada mu tek nije mu potreban ni AO, ni broj nedelja na prvom mestu, niti da bilo sta dokazuje.

zdjs

pre 2 godine

Ako ga puste da igra jos cu ih i ceniti jer imaju nezavisno sudstvo od vlasti kao prava pravna drzava....
Kod nas sud nikad ne bi uradio nesto protivno vlastima....

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Vratimo se tenisu. Dosta više drugih gluposti. Mada razumem gnev zombiranih u komentarima koje svrbi rame za novu dozu. Nije im lako. Ali sami su potpisali u vezi nuspojava.

EternalSmile

pre 2 godine

A sada da vas čujem lokalni negativci: da li nije trebao ići u Australiju, da li je trebao odmah da se vrati, da li je falsifikovao dokumenta, da li je Australija pravna država kada deportuje slobodnog čoveka? Sledeća stanica AO, Novace, srećno od sveg srca!

prangija

pre 2 godine

Sasvim normalno i očekivano za političare da ih ničeg nije sramota. Srećom dospelo je do suda i završila se cela ova bruka. Ako je do sada postojala bilo kakva sumnja da li ga sapliću ili ne sada je i zvanično potvrđeno. Obavezno pogledati klip gde teniski savez australije naređuje supervizoru i obezbeđenju na rod lejver areni da navijačima oduzme transparente sa natpisom Novak ili da ih izbaci što se na kraju i desilo.

npn

pre 2 godine

Filip, 10. januar 2022 07:53)


bas sam razmišljao o tome. pomesana su mi osecanja. sa jedne strane ocigledno postoji nezavisno sudstvo, koje funkcionise, sa druge strane sudski troskovi su grubo oko pola miliona dolara za ovaj proces. da li je to obicnom smrtniku iz srednje klase dostupno? naravno, sve pada u vodu ako politicki preinace odluku i deportuju ga.

Stanje stvari

pre 2 godine

Ajde da sačekamo odluku te ministarke ali sve ovo ima baš gorak ukus.Navikli smo da Novak pobeđuje,da li je ovo pobeda za sve ljude i njihovo pravo na lični izbor,videćemo u vremenu koje dolazi.Sad se postavlja pitanje i sportskog dela to jest koliko će biti spreman za AO koji počinje za sedam dana.U profesionalnom sportu ne trenirati pet-šest dana je veliki gubitak.Ipak,to je Novak i biće vrlo zanimljivo videti njegovu želju i volju.

Zvezdaš

pre 2 godine

Njima je i bio cilj da ga onemoguće da trenira po nekoliko sati dnevno i da se pripremi.Tako su ga eliminisali i u Njujorku jer je slučajno lopticom pogodio onu ženu, koja se prevrtala po tlu sve dok nije videla kraj.Ali Novak je najbolji i kad je najteže.Pobedi još jednom care.

Stojan

pre 2 godine

Sad fokus na igru, treninzi i dobra dnevna forma. U protivnom se može desiti da ispadne u prvom kolu. Mislim da ce pripreme ipak biti dobre. Idemo, pa šta bude da bude. Porazi i pobjede su sastavni dio svakog sporta. Bravo za sve do sada. Ako pehar podigne Rodžer ili Nadal, znači da se borba nastavlja. Moguce je da neko iznenadi. Sve je moguce.

Svetolik

pre 2 godine

Idemoo, Novak je i dalje besmrtan u Australiji. Nakon 5-4 u petom setu, i 40:15 u 10tom gemu za Australsku vladu, Novak je sa 3-2 po setovima, 6:4, 2:6, 3:6, 7:5 i 5:7 priveo meč kraju. Vladin autoritet je pokazivao prstom još sam jedan poen na 40:15, ali kraj je bio kada Novak kaže hahaha.

Sad ćemo da vidimo, ako vlada posegne za drastičnim mjerama i krenu da ga hapse opet i pritvaraju samo idu protiv sebe i sopstvenih institucija, urušavaju sopstvenu demokratiju.

A Novak ako zaigra na ovom Australina Openu, to će biti nemoguća stvar nadljudski, nehumano jer če imati svaku dušu protiv sebe kako na terenu tako izvan. Ako osvoji AO, ne neće biti GOAT tu igricu je već prešao, biće teniski mesija, i taj mu epitet nikad niko neće moći oduzeti. Kakvi kalendarski slemovi, sedmice i osvojeni grenslemovi. Ako Novak zaigra, naprotiv baš mislim da će ovo biti jedan od najgledanijih teniskih turnira ikad.

michael myers

pre 2 godine

Jedino je problem sto Nole na AO ne igra ni protiv premijera, ni onog sefa policije, niti one ministarke, a ni protiv novinara koji su spinovali. S druge strane ce imati igrace koji dizu formu iz dana u dan, a on je imao prekid od 5 dana i to moze skupo da ga kosta. Samo se bojim povrede usled prevelike zelje, a lose kondicije ili vec nezanemarljivih godina. Takodje vazno je i sta je jeo tamo u tom hotelu, to sve moze da poremeti njegov unutrasnji balans. Nadam se da ce imati sad ovih 5-6 dana da se pripremi. I naravno, ocekujte paklen zreb, Nadala u cetvrtfinalu 100% (aj’ u sto marke), Zvereva u 1/2 i Medvedeva u finalu. A mogao bi i Stan negde u osmini finala (nisam pratio, ne znam da li igra ili ne, ali tako neki ludavki zreb). Srecno Nole i udji sada u istoriju, ako nisi u Njujorku, ovo je jos znacajniji momenat!

lopta

pre 2 godine

Dokazao je da je bio u pravu i sad treba da spakuje kofere i vrati se kuci. Pa ovo je takva psihicka tortura bila poslednjih par dana i za nas koji smo to pratili a kamoli za njega. Koliko god da je mentalno jak, Novak je samo covek. Uz ceo taj stres koji je pretrpeo nije ni trenirao, nije prakticno mogao ni da hoda zatvoren 5 dana u sobi, nije se adekvatno hranio, spavao... a tek koji bi ga pakao sacekao na tribinama.
Ne vredi... dokazes da si bio u pravu i javno mnjenje pod uticajem njihovoh medija i dalje je u fazonu “ Napolje iz Ausyraline”

Boh

pre 2 godine

Posle 5 dana sedenja, nerviranja i mrcvarenja- Novakova igra nece da bude fivoljna za titulu. Upaksu uspeli i sprecili ga da bude konkurentan na terenu.

bosko

pre 2 godine

Znao sam da nisi prevarant. Sad vidi ko ti je prijatelj a ko ne. Ziv bio a ako budes igrao neka ti Bog da snagu da opet podignes pehar.

Neško

pre 2 godine

Ja nakaradnog sistema, Bože sačuvaj. U pravu si, ali te mi možemo opet deportovati.

Nole, vraćaj se kući i nikada više na taj odvratni kontinent. I tuži ih da debelo plate za ovaj skandal i nepravdu što su ti napravili.

Samo nemoj po kosi

pre 2 godine

Tako to ide u pravnoj drzavi. Sva vladajuca politika a samim tim i drzava protiv tebe jednog stranca ali sudiju zanima samo pravo i dokazi pa makar presudio protiv svoje drzave u korist stranca jer za casnog i postenog sudiju pravda je pravda.

Undertaker

pre 2 godine

Bojim se da je sve ovo pirova pobeda. 5 dana mrcvarenja, ne treniranja, trosenja energije na sve osim na tenis.. Da osvoji ovo bilo bi ravno ludilu. A ako osvoji, pokazao bi da je najveca mentalna gromada ne u tenisu nego u istoriji kompletnog sporta.

Pele 2.0

pre 2 godine

Tužno je što svi znamo da je slagao da je bio zaražen 16DEC, a on je i dalje sunce i dika Srbije.

Zato još dugo, dugo nećemo biti država poput "smešne i nedemokratske" Australije.

Jovan

pre 2 godine

Ne moze da igra dok glavna satanistkinja to ne dozvoli. Danas smo naucili da se sudija ipak ne pita nista u Australiji i da njegova nije poslednja. Svo ovo cekanje, zatvor u onoj rupi od 5 dana, i na kraju sudjenje, mozda ni zasta. Demokratija na delu! Hitler je za ove bio mala beba.

Deo krda

pre 2 godine

Kako je lepo kada je pravosudje nezavisno i institucija! Ovo je jedina pravda, Nole je u pravu! A sada ajmo svi u rupe koji su kao ppagaji pricali pravila su pravila. Nole je sve uradio po pravilima. I hvala teniserima sto nisu podrxali Noleta, on ce ssda njih na terenu "podrzati"!

Zorro

pre 2 godine

Sad da je pametan trebalo bi da se povuce sa AO. Nije bio u mogucnosti da trenirao i dekoncentrisan je ovim maltretiranjem, i trba da trazi odstetu za moguci izgubljeni gran slem.

kecman iz svlacionice

pre 2 godine

Prvo čestitke Novakovom timu, navijačima i svim dobrim ljudima širom sveta koji su podržavali Novaka i da pravda bude zadovoljena.

Malo mi je nejasno ovo , Ministarka još uvek može da ga deportuje?
Kod njih je ministarstvo iznad sud-a iako je dokazano na sudu da je upravo to ministarstvo pogrešilo?

Novakov

pre 2 godine

Pratim čitave noći šta se dešava, velika bruka i sramota za vlasti AUS, ništa im ovo nije trebalo! Jasno je da je sve politički motivisano tj da su hteli iskoristiti najzvučnije moguće ime na svom tlu za svoje aktivnosti ali im nije prošlo! Hvala sudiji što nije podlegao pritiscima kao što bi kod nas verovatno neki sudija postupio po direktivi!

Legolas

pre 2 godine

Od svih bitaka ovo mu je možda i najveća pobeda u karijeri.
Ništa ne može i niko da ga slomi!
Vlada sad treba da se izvini u najmanju ruku,ali znajući političare to se neće dogoditi.
Sve su ovo i zamrsili zarad opstanka na vlasti i glasova na izborima,pokušavajući da preko Novaka sačuvaju svoje privilegije!

pejafan

pre 2 godine

Idi kuci majstore i ne vracaj se u Australiju...Dok su drugi trenirali i pripremali se,tebe su drzali zatvorenog kao svercera...Dokazao si da si sve ispravno uradio,pakuj se i ne vracaj se do kraja karijere,nisu oni zasluzili takvog sampiona...

macconi

pre 2 godine

Zasto bi ga proterali sada...pa nije on migrant,dosao je na sportski turnir,al ako se to pokusa i pored sudske odluke,onda su ti sto su na vlasti tamo stvarno bolesni

Deo krda

pre 2 godine

Kako je lepo kada je pravosudje nezavisno i institucija! Ovo je jedina pravda, Nole je u pravu! A sada ajmo svi u rupe koji su kao ppagaji pricali pravila su pravila. Nole je sve uradio po pravilima. I hvala teniserima sto nisu podrxali Noleta, on ce ssda njih na terenu "podrzati"!

Novakov

pre 2 godine

Pratim čitave noći šta se dešava, velika bruka i sramota za vlasti AUS, ništa im ovo nije trebalo! Jasno je da je sve politički motivisano tj da su hteli iskoristiti najzvučnije moguće ime na svom tlu za svoje aktivnosti ali im nije prošlo! Hvala sudiji što nije podlegao pritiscima kao što bi kod nas verovatno neki sudija postupio po direktivi!

pejafan

pre 2 godine

Idi kuci majstore i ne vracaj se u Australiju...Dok su drugi trenirali i pripremali se,tebe su drzali zatvorenog kao svercera...Dokazao si da si sve ispravno uradio,pakuj se i ne vracaj se do kraja karijere,nisu oni zasluzili takvog sampiona...

kecman iz svlacionice

pre 2 godine

Prvo čestitke Novakovom timu, navijačima i svim dobrim ljudima širom sveta koji su podržavali Novaka i da pravda bude zadovoljena.

Malo mi je nejasno ovo , Ministarka još uvek može da ga deportuje?
Kod njih je ministarstvo iznad sud-a iako je dokazano na sudu da je upravo to ministarstvo pogrešilo?

macconi

pre 2 godine

Zasto bi ga proterali sada...pa nije on migrant,dosao je na sportski turnir,al ako se to pokusa i pored sudske odluke,onda su ti sto su na vlasti tamo stvarno bolesni

Zorro

pre 2 godine

Sad da je pametan trebalo bi da se povuce sa AO. Nije bio u mogucnosti da trenirao i dekoncentrisan je ovim maltretiranjem, i trba da trazi odstetu za moguci izgubljeni gran slem.

Legolas

pre 2 godine

Od svih bitaka ovo mu je možda i najveća pobeda u karijeri.
Ništa ne može i niko da ga slomi!
Vlada sad treba da se izvini u najmanju ruku,ali znajući političare to se neće dogoditi.
Sve su ovo i zamrsili zarad opstanka na vlasti i glasova na izborima,pokušavajući da preko Novaka sačuvaju svoje privilegije!

polusvet

pre 2 godine

Iskreno bih voleo da spakuje kofere da se vrati i da im otkaze ucesce na AO dozivotno (dokle god igra). Mislim da bi to bio takav samar, poraz i ponizenje za Australiju, AO, krunu koja diktira sve da nema dalje. Ionako je besmrtan, a takav potez bi ga samo pogurao par koraka blize. Jer u celoj ovoj prici nije poenta Djokovic, ni tenis, nego sloboda i covek!

zdjs

pre 2 godine

Ako ga puste da igra jos cu ih i ceniti jer imaju nezavisno sudstvo od vlasti kao prava pravna drzava....
Kod nas sud nikad ne bi uradio nesto protivno vlastima....

Neško

pre 2 godine

Ja nakaradnog sistema, Bože sačuvaj. U pravu si, ali te mi možemo opet deportovati.

Nole, vraćaj se kući i nikada više na taj odvratni kontinent. I tuži ih da debelo plate za ovaj skandal i nepravdu što su ti napravili.

Undertaker

pre 2 godine

Bojim se da je sve ovo pirova pobeda. 5 dana mrcvarenja, ne treniranja, trosenja energije na sve osim na tenis.. Da osvoji ovo bilo bi ravno ludilu. A ako osvoji, pokazao bi da je najveca mentalna gromada ne u tenisu nego u istoriji kompletnog sporta.

zvezdale

pre 2 godine

Kakav crni odlazak, sad tek kreće šou!

Izađi, pojedi ih sve žive i na titulu!

Ako osvoji ovo je najjača priča ikada u istoriji sporta. Novače postaješ Bog lično! Ajmo!

Zvezdaš

pre 2 godine

Njima je i bio cilj da ga onemoguće da trenira po nekoliko sati dnevno i da se pripremi.Tako su ga eliminisali i u Njujorku jer je slučajno lopticom pogodio onu ženu, koja se prevrtala po tlu sve dok nije videla kraj.Ali Novak je najbolji i kad je najteže.Pobedi još jednom care.

Pera Detlic

pre 2 godine

Sada lepo da sazove konferenciju za medije i izjavi da je cilj sudjenja bio skidanje ljage sa njegovog imena, a ne ostanak u Australijia i igranje na AO, da shvata da je nepozeljan tamo i da se lepo pokupi i ode (i sukne im ga do kraja). Sada mu tek nije mu potreban ni AO, ni broj nedelja na prvom mestu, niti da bilo sta dokazuje.

МилеНС

pre 2 godine

Ја бих се сада на његовом месту после толико малтретирања и понижавања, претњи да га и даље могу депортовати и поред правне ПОБЕДЕ покупио и отишао уз кратак коментар, "нека свет види шта је данас Аустралија... "
- Људи, гледао сам снимке где полиција буквално бије народ по улици и хвата за врат, даве их САМО зато што неко није имао обичну платнену маску за коју је ДОКАЗАНО да је неупотребљива у одбрани од сарс ков2! Па зар то није фашизам? Побећи одатле главом без обзира, ћао, здраво... Порука БЕЖАЊА не би била пораз неко једна јасна порука целом свету шта мисли о томе што су му приредили тамо.

Stanje stvari

pre 2 godine

Ajde da sačekamo odluku te ministarke ali sve ovo ima baš gorak ukus.Navikli smo da Novak pobeđuje,da li je ovo pobeda za sve ljude i njihovo pravo na lični izbor,videćemo u vremenu koje dolazi.Sad se postavlja pitanje i sportskog dela to jest koliko će biti spreman za AO koji počinje za sedam dana.U profesionalnom sportu ne trenirati pet-šest dana je veliki gubitak.Ipak,to je Novak i biće vrlo zanimljivo videti njegovu želju i volju.

michael myers

pre 2 godine

Jedino je problem sto Nole na AO ne igra ni protiv premijera, ni onog sefa policije, niti one ministarke, a ni protiv novinara koji su spinovali. S druge strane ce imati igrace koji dizu formu iz dana u dan, a on je imao prekid od 5 dana i to moze skupo da ga kosta. Samo se bojim povrede usled prevelike zelje, a lose kondicije ili vec nezanemarljivih godina. Takodje vazno je i sta je jeo tamo u tom hotelu, to sve moze da poremeti njegov unutrasnji balans. Nadam se da ce imati sad ovih 5-6 dana da se pripremi. I naravno, ocekujte paklen zreb, Nadala u cetvrtfinalu 100% (aj’ u sto marke), Zvereva u 1/2 i Medvedeva u finalu. A mogao bi i Stan negde u osmini finala (nisam pratio, ne znam da li igra ili ne, ali tako neki ludavki zreb). Srecno Nole i udji sada u istoriju, ako nisi u Njujorku, ovo je jos znacajniji momenat!

Jovan

pre 2 godine

Ne moze da igra dok glavna satanistkinja to ne dozvoli. Danas smo naucili da se sudija ipak ne pita nista u Australiji i da njegova nije poslednja. Svo ovo cekanje, zatvor u onoj rupi od 5 dana, i na kraju sudjenje, mozda ni zasta. Demokratija na delu! Hitler je za ove bio mala beba.

Pele 2.0

pre 2 godine

Tužno je što svi znamo da je slagao da je bio zaražen 16DEC, a on je i dalje sunce i dika Srbije.

Zato još dugo, dugo nećemo biti država poput "smešne i nedemokratske" Australije.

bosko

pre 2 godine

Znao sam da nisi prevarant. Sad vidi ko ti je prijatelj a ko ne. Ziv bio a ako budes igrao neka ti Bog da snagu da opet podignes pehar.

Bato

pre 2 godine

Ako ga ne vrate nastace pravi haos u Australiji. Niko vise nece postovati antikovid mere i nikaive nove merr necr moci primenjivati pozivajuci se na slucaj Djokovic.

lopta

pre 2 godine

Dokazao je da je bio u pravu i sad treba da spakuje kofere i vrati se kuci. Pa ovo je takva psihicka tortura bila poslednjih par dana i za nas koji smo to pratili a kamoli za njega. Koliko god da je mentalno jak, Novak je samo covek. Uz ceo taj stres koji je pretrpeo nije ni trenirao, nije prakticno mogao ni da hoda zatvoren 5 dana u sobi, nije se adekvatno hranio, spavao... a tek koji bi ga pakao sacekao na tribinama.
Ne vredi... dokazes da si bio u pravu i javno mnjenje pod uticajem njihovoh medija i dalje je u fazonu “ Napolje iz Ausyraline”

npn

pre 2 godine

Filip, 10. januar 2022 07:53)


bas sam razmišljao o tome. pomesana su mi osecanja. sa jedne strane ocigledno postoji nezavisno sudstvo, koje funkcionise, sa druge strane sudski troskovi su grubo oko pola miliona dolara za ovaj proces. da li je to obicnom smrtniku iz srednje klase dostupno? naravno, sve pada u vodu ako politicki preinace odluku i deportuju ga.

prangija

pre 2 godine

Sasvim normalno i očekivano za političare da ih ničeg nije sramota. Srećom dospelo je do suda i završila se cela ova bruka. Ako je do sada postojala bilo kakva sumnja da li ga sapliću ili ne sada je i zvanično potvrđeno. Obavezno pogledati klip gde teniski savez australije naređuje supervizoru i obezbeđenju na rod lejver areni da navijačima oduzme transparente sa natpisom Novak ili da ih izbaci što se na kraju i desilo.

Svetolik

pre 2 godine

Idemoo, Novak je i dalje besmrtan u Australiji. Nakon 5-4 u petom setu, i 40:15 u 10tom gemu za Australsku vladu, Novak je sa 3-2 po setovima, 6:4, 2:6, 3:6, 7:5 i 5:7 priveo meč kraju. Vladin autoritet je pokazivao prstom još sam jedan poen na 40:15, ali kraj je bio kada Novak kaže hahaha.

Sad ćemo da vidimo, ako vlada posegne za drastičnim mjerama i krenu da ga hapse opet i pritvaraju samo idu protiv sebe i sopstvenih institucija, urušavaju sopstvenu demokratiju.

A Novak ako zaigra na ovom Australina Openu, to će biti nemoguća stvar nadljudski, nehumano jer če imati svaku dušu protiv sebe kako na terenu tako izvan. Ako osvoji AO, ne neće biti GOAT tu igricu je već prešao, biće teniski mesija, i taj mu epitet nikad niko neće moći oduzeti. Kakvi kalendarski slemovi, sedmice i osvojeni grenslemovi. Ako Novak zaigra, naprotiv baš mislim da će ovo biti jedan od najgledanijih teniskih turnira ikad.

Boh

pre 2 godine

Posle 5 dana sedenja, nerviranja i mrcvarenja- Novakova igra nece da bude fivoljna za titulu. Upaksu uspeli i sprecili ga da bude konkurentan na terenu.

micika

pre 2 godine

Ja bih ih sad tužila,sve pojedinačno i poimence koji su mu zabranili da udje u Australiju i igra, za klevetu,rušenje ugleda,duševni bol...

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Vratimo se tenisu. Dosta više drugih gluposti. Mada razumem gnev zombiranih u komentarima koje svrbi rame za novu dozu. Nije im lako. Ali sami su potpisali u vezi nuspojava.

Samo nemoj po kosi

pre 2 godine

Tako to ide u pravnoj drzavi. Sva vladajuca politika a samim tim i drzava protiv tebe jednog stranca ali sudiju zanima samo pravo i dokazi pa makar presudio protiv svoje drzave u korist stranca jer za casnog i postenog sudiju pravda je pravda.

Pedja J7

pre 2 godine

Au, sad kad krene da ih sisa, sa izbrijavanjem...
NOLE ZGAZI IH SVE!

P.S. Ako osvoji, u sta sam siguran, postaje najveci sportista na ovoj planeti ikada. Prestize i Muhameda Alija...

EternalSmile

pre 2 godine

A sada da vas čujem lokalni negativci: da li nije trebao ići u Australiju, da li je trebao odmah da se vrati, da li je falsifikovao dokumenta, da li je Australija pravna država kada deportuje slobodnog čoveka? Sledeća stanica AO, Novace, srećno od sveg srca!

VUK

pre 2 godine

Ne postoji šansa. Deportuju ga. Nije vakcinisan. Jbg. kad je već " radio" potvrdu da je fake zaražen , mogao je i potvrdu da je primio buster. Antivaksersko svetsko pleme bi oprostilo , znali bi da je fake. Ovako uzeo je 500.000. dolara, nema 21 GS i čeka ga oporavljeni Nadal u Parizu. Wimbldon i USA Open samo za vakcinisane. Jebena jedna potvrda ga sprečila za 10 Melburn.

Stojan

pre 2 godine

Sad fokus na igru, treninzi i dobra dnevna forma. U protivnom se može desiti da ispadne u prvom kolu. Mislim da ce pripreme ipak biti dobre. Idemo, pa šta bude da bude. Porazi i pobjede su sastavni dio svakog sporta. Bravo za sve do sada. Ako pehar podigne Rodžer ili Nadal, znači da se borba nastavlja. Moguce je da neko iznenadi. Sve je moguce.

Zorro

pre 2 godine

Sad da je pametan trebalo bi da se povuce sa AO. Nije bio u mogucnosti da trenirao i dekoncentrisan je ovim maltretiranjem, i trba da trazi odstetu za moguci izgubljeni gran slem.

Pele 2.0

pre 2 godine

Tužno je što svi znamo da je slagao da je bio zaražen 16DEC, a on je i dalje sunce i dika Srbije.

Zato još dugo, dugo nećemo biti država poput "smešne i nedemokratske" Australije.

VUK

pre 2 godine

Ne postoji šansa. Deportuju ga. Nije vakcinisan. Jbg. kad je već " radio" potvrdu da je fake zaražen , mogao je i potvrdu da je primio buster. Antivaksersko svetsko pleme bi oprostilo , znali bi da je fake. Ovako uzeo je 500.000. dolara, nema 21 GS i čeka ga oporavljeni Nadal u Parizu. Wimbldon i USA Open samo za vakcinisane. Jebena jedna potvrda ga sprečila za 10 Melburn.

pejafan

pre 2 godine

Idi kuci majstore i ne vracaj se u Australiju...Dok su drugi trenirali i pripremali se,tebe su drzali zatvorenog kao svercera...Dokazao si da si sve ispravno uradio,pakuj se i ne vracaj se do kraja karijere,nisu oni zasluzili takvog sampiona...

Deo krda

pre 2 godine

Kako je lepo kada je pravosudje nezavisno i institucija! Ovo je jedina pravda, Nole je u pravu! A sada ajmo svi u rupe koji su kao ppagaji pricali pravila su pravila. Nole je sve uradio po pravilima. I hvala teniserima sto nisu podrxali Noleta, on ce ssda njih na terenu "podrzati"!

Stojan

pre 2 godine

Sad fokus na igru, treninzi i dobra dnevna forma. U protivnom se može desiti da ispadne u prvom kolu. Mislim da ce pripreme ipak biti dobre. Idemo, pa šta bude da bude. Porazi i pobjede su sastavni dio svakog sporta. Bravo za sve do sada. Ako pehar podigne Rodžer ili Nadal, znači da se borba nastavlja. Moguce je da neko iznenadi. Sve je moguce.

Novakov

pre 2 godine

Pratim čitave noći šta se dešava, velika bruka i sramota za vlasti AUS, ništa im ovo nije trebalo! Jasno je da je sve politički motivisano tj da su hteli iskoristiti najzvučnije moguće ime na svom tlu za svoje aktivnosti ali im nije prošlo! Hvala sudiji što nije podlegao pritiscima kao što bi kod nas verovatno neki sudija postupio po direktivi!

Bato

pre 2 godine

Ako ga ne vrate nastace pravi haos u Australiji. Niko vise nece postovati antikovid mere i nikaive nove merr necr moci primenjivati pozivajuci se na slucaj Djokovic.

kecman iz svlacionice

pre 2 godine

Prvo čestitke Novakovom timu, navijačima i svim dobrim ljudima širom sveta koji su podržavali Novaka i da pravda bude zadovoljena.

Malo mi je nejasno ovo , Ministarka još uvek može da ga deportuje?
Kod njih je ministarstvo iznad sud-a iako je dokazano na sudu da je upravo to ministarstvo pogrešilo?

Legolas

pre 2 godine

Od svih bitaka ovo mu je možda i najveća pobeda u karijeri.
Ništa ne može i niko da ga slomi!
Vlada sad treba da se izvini u najmanju ruku,ali znajući političare to se neće dogoditi.
Sve su ovo i zamrsili zarad opstanka na vlasti i glasova na izborima,pokušavajući da preko Novaka sačuvaju svoje privilegije!

polusvet

pre 2 godine

Iskreno bih voleo da spakuje kofere da se vrati i da im otkaze ucesce na AO dozivotno (dokle god igra). Mislim da bi to bio takav samar, poraz i ponizenje za Australiju, AO, krunu koja diktira sve da nema dalje. Ionako je besmrtan, a takav potez bi ga samo pogurao par koraka blize. Jer u celoj ovoj prici nije poenta Djokovic, ni tenis, nego sloboda i covek!

zvezdale

pre 2 godine

Kakav crni odlazak, sad tek kreće šou!

Izađi, pojedi ih sve žive i na titulu!

Ako osvoji ovo je najjača priča ikada u istoriji sporta. Novače postaješ Bog lično! Ajmo!

macconi

pre 2 godine

Zasto bi ga proterali sada...pa nije on migrant,dosao je na sportski turnir,al ako se to pokusa i pored sudske odluke,onda su ti sto su na vlasti tamo stvarno bolesni

michael myers

pre 2 godine

Jedino je problem sto Nole na AO ne igra ni protiv premijera, ni onog sefa policije, niti one ministarke, a ni protiv novinara koji su spinovali. S druge strane ce imati igrace koji dizu formu iz dana u dan, a on je imao prekid od 5 dana i to moze skupo da ga kosta. Samo se bojim povrede usled prevelike zelje, a lose kondicije ili vec nezanemarljivih godina. Takodje vazno je i sta je jeo tamo u tom hotelu, to sve moze da poremeti njegov unutrasnji balans. Nadam se da ce imati sad ovih 5-6 dana da se pripremi. I naravno, ocekujte paklen zreb, Nadala u cetvrtfinalu 100% (aj’ u sto marke), Zvereva u 1/2 i Medvedeva u finalu. A mogao bi i Stan negde u osmini finala (nisam pratio, ne znam da li igra ili ne, ali tako neki ludavki zreb). Srecno Nole i udji sada u istoriju, ako nisi u Njujorku, ovo je jos znacajniji momenat!

zdjs

pre 2 godine

Ako ga puste da igra jos cu ih i ceniti jer imaju nezavisno sudstvo od vlasti kao prava pravna drzava....
Kod nas sud nikad ne bi uradio nesto protivno vlastima....

Zvezdaš

pre 2 godine

Njima je i bio cilj da ga onemoguće da trenira po nekoliko sati dnevno i da se pripremi.Tako su ga eliminisali i u Njujorku jer je slučajno lopticom pogodio onu ženu, koja se prevrtala po tlu sve dok nije videla kraj.Ali Novak je najbolji i kad je najteže.Pobedi još jednom care.

micika

pre 2 godine

Ja bih ih sad tužila,sve pojedinačno i poimence koji su mu zabranili da udje u Australiju i igra, za klevetu,rušenje ugleda,duševni bol...

Toto-ko-tunjo

pre 2 godine

Vratimo se tenisu. Dosta više drugih gluposti. Mada razumem gnev zombiranih u komentarima koje svrbi rame za novu dozu. Nije im lako. Ali sami su potpisali u vezi nuspojava.

Jovan

pre 2 godine

Ne moze da igra dok glavna satanistkinja to ne dozvoli. Danas smo naucili da se sudija ipak ne pita nista u Australiji i da njegova nije poslednja. Svo ovo cekanje, zatvor u onoj rupi od 5 dana, i na kraju sudjenje, mozda ni zasta. Demokratija na delu! Hitler je za ove bio mala beba.

Svetolik

pre 2 godine

Idemoo, Novak je i dalje besmrtan u Australiji. Nakon 5-4 u petom setu, i 40:15 u 10tom gemu za Australsku vladu, Novak je sa 3-2 po setovima, 6:4, 2:6, 3:6, 7:5 i 5:7 priveo meč kraju. Vladin autoritet je pokazivao prstom još sam jedan poen na 40:15, ali kraj je bio kada Novak kaže hahaha.

Sad ćemo da vidimo, ako vlada posegne za drastičnim mjerama i krenu da ga hapse opet i pritvaraju samo idu protiv sebe i sopstvenih institucija, urušavaju sopstvenu demokratiju.

A Novak ako zaigra na ovom Australina Openu, to će biti nemoguća stvar nadljudski, nehumano jer če imati svaku dušu protiv sebe kako na terenu tako izvan. Ako osvoji AO, ne neće biti GOAT tu igricu je već prešao, biće teniski mesija, i taj mu epitet nikad niko neće moći oduzeti. Kakvi kalendarski slemovi, sedmice i osvojeni grenslemovi. Ako Novak zaigra, naprotiv baš mislim da će ovo biti jedan od najgledanijih teniskih turnira ikad.

Pera Detlic

pre 2 godine

Sada lepo da sazove konferenciju za medije i izjavi da je cilj sudjenja bio skidanje ljage sa njegovog imena, a ne ostanak u Australijia i igranje na AO, da shvata da je nepozeljan tamo i da se lepo pokupi i ode (i sukne im ga do kraja). Sada mu tek nije mu potreban ni AO, ni broj nedelja na prvom mestu, niti da bilo sta dokazuje.

МилеНС

pre 2 godine

Ја бих се сада на његовом месту после толико малтретирања и понижавања, претњи да га и даље могу депортовати и поред правне ПОБЕДЕ покупио и отишао уз кратак коментар, "нека свет види шта је данас Аустралија... "
- Људи, гледао сам снимке где полиција буквално бије народ по улици и хвата за врат, даве их САМО зато што неко није имао обичну платнену маску за коју је ДОКАЗАНО да је неупотребљива у одбрани од сарс ков2! Па зар то није фашизам? Побећи одатле главом без обзира, ћао, здраво... Порука БЕЖАЊА не би била пораз неко једна јасна порука целом свету шта мисли о томе што су му приредили тамо.

Samo nemoj po kosi

pre 2 godine

Tako to ide u pravnoj drzavi. Sva vladajuca politika a samim tim i drzava protiv tebe jednog stranca ali sudiju zanima samo pravo i dokazi pa makar presudio protiv svoje drzave u korist stranca jer za casnog i postenog sudiju pravda je pravda.

Pedja J7

pre 2 godine

Au, sad kad krene da ih sisa, sa izbrijavanjem...
NOLE ZGAZI IH SVE!

P.S. Ako osvoji, u sta sam siguran, postaje najveci sportista na ovoj planeti ikada. Prestize i Muhameda Alija...

EternalSmile

pre 2 godine

A sada da vas čujem lokalni negativci: da li nije trebao ići u Australiju, da li je trebao odmah da se vrati, da li je falsifikovao dokumenta, da li je Australija pravna država kada deportuje slobodnog čoveka? Sledeća stanica AO, Novace, srećno od sveg srca!

Boh

pre 2 godine

Posle 5 dana sedenja, nerviranja i mrcvarenja- Novakova igra nece da bude fivoljna za titulu. Upaksu uspeli i sprecili ga da bude konkurentan na terenu.

bosko

pre 2 godine

Znao sam da nisi prevarant. Sad vidi ko ti je prijatelj a ko ne. Ziv bio a ako budes igrao neka ti Bog da snagu da opet podignes pehar.

Neško

pre 2 godine

Ja nakaradnog sistema, Bože sačuvaj. U pravu si, ali te mi možemo opet deportovati.

Nole, vraćaj se kući i nikada više na taj odvratni kontinent. I tuži ih da debelo plate za ovaj skandal i nepravdu što su ti napravili.

Stanje stvari

pre 2 godine

Ajde da sačekamo odluku te ministarke ali sve ovo ima baš gorak ukus.Navikli smo da Novak pobeđuje,da li je ovo pobeda za sve ljude i njihovo pravo na lični izbor,videćemo u vremenu koje dolazi.Sad se postavlja pitanje i sportskog dela to jest koliko će biti spreman za AO koji počinje za sedam dana.U profesionalnom sportu ne trenirati pet-šest dana je veliki gubitak.Ipak,to je Novak i biće vrlo zanimljivo videti njegovu želju i volju.

prangija

pre 2 godine

Sasvim normalno i očekivano za političare da ih ničeg nije sramota. Srećom dospelo je do suda i završila se cela ova bruka. Ako je do sada postojala bilo kakva sumnja da li ga sapliću ili ne sada je i zvanično potvrđeno. Obavezno pogledati klip gde teniski savez australije naređuje supervizoru i obezbeđenju na rod lejver areni da navijačima oduzme transparente sa natpisom Novak ili da ih izbaci što se na kraju i desilo.

lopta

pre 2 godine

Dokazao je da je bio u pravu i sad treba da spakuje kofere i vrati se kuci. Pa ovo je takva psihicka tortura bila poslednjih par dana i za nas koji smo to pratili a kamoli za njega. Koliko god da je mentalno jak, Novak je samo covek. Uz ceo taj stres koji je pretrpeo nije ni trenirao, nije prakticno mogao ni da hoda zatvoren 5 dana u sobi, nije se adekvatno hranio, spavao... a tek koji bi ga pakao sacekao na tribinama.
Ne vredi... dokazes da si bio u pravu i javno mnjenje pod uticajem njihovoh medija i dalje je u fazonu “ Napolje iz Ausyraline”

Undertaker

pre 2 godine

Bojim se da je sve ovo pirova pobeda. 5 dana mrcvarenja, ne treniranja, trosenja energije na sve osim na tenis.. Da osvoji ovo bilo bi ravno ludilu. A ako osvoji, pokazao bi da je najveca mentalna gromada ne u tenisu nego u istoriji kompletnog sporta.

npn

pre 2 godine

Filip, 10. januar 2022 07:53)


bas sam razmišljao o tome. pomesana su mi osecanja. sa jedne strane ocigledno postoji nezavisno sudstvo, koje funkcionise, sa druge strane sudski troskovi su grubo oko pola miliona dolara za ovaj proces. da li je to obicnom smrtniku iz srednje klase dostupno? naravno, sve pada u vodu ako politicki preinace odluku i deportuju ga.