Košarka 91

Nedelja, 02.01.2022.

18:00

Zvezda se namučila u Splitu

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Split na gostovanju 66:62, u meču 14. kola ABA lige.

Zvezda se namuèila u Splitu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

vlada

pre 2 godine

Važno je da se ostvari pobeda i kada se igra loše to je jedna od odlika velikih timova.Naravno da su navijači nezadovoljni ali mora da se shvati da nije moguđe svaku utakmicu dobiti velikom razlikom. Račun se pravi u aprilu kada će biti finale ABA lige i tada bi bilo dobro da budemo u pravoj formi

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ ВЕЛИКИ ШТРУМФ - У праву си. Упорно не доводе бека шутера као и ови у фудбалу бекове. Него само нешто импровизују да то надокнаде другим играчима(Ераковић, Холинс...) ал и не иде то баш тако како они мисле. Дал то не виде(а мислим да виде)? Или се инате нама навијачима(а ту дјелује мање реално), или је нешто треће у питању(вјероватно ће бити), то само они знају. У сваком случају осјетило се и осјећа се на резултатима а то није никако добро. У фудбалу би можда играли и лигу шампиона да смо имали праве бекове и нападача бољег наравно. А у кошарци би боље стајали у Евролиги. Ово што пишем неће имати никаквог ефекта и ово неће довести те играче ал желим и ја да изнесем своје неслагање. Никад велики резултат нећемо постићи ако се будемо задовољавали "мрвицама". Тачније, ако ови што воде клубове буду те "мрвице" на неки начин нудили, давали нама навијачима.

13 u nizu

pre 2 godine

@U bilo kom formatu, 2. januar 2022 21:43
Mi u Bariju 1991, vi u Stambolu 1992.
I u čemu je problem?
Samo me interesuje, šta te trigeriše, da takve komentare objavljuješ na vest o utakmici CZ?
Peace brothers....
(Prosečni basketaš, 2. januar 2022 22:08)

Problem je vhs kaseti i formatu, ako kapiraš.

jonny deep

pre 2 godine

Pobedismo nekako ali igramo kao rastimovani orkestar. Ne znam sta jos treba da se desi da uprava ukapira da mora da dovede bar dva igraca. Neko moze devet a mi ne mozemo dva.
(ISTINA, 02. januar 2022 22:23)
Dva ste doveli samo od kad je počela sezona.

veliki strumf

pre 2 godine

Da su hteli da igraju i da se troše kao što to rade u EL taj ne bi dao ni dva poena. A da su se trudili dali bi preko njega najmanje 20 poena lagano. Kao što drugi to rade.

Izgleda da vi, ljudi, ne kapirate šta znači otaljavanje posla??? Ne želiš da ti se neko povredi pored tolikih silnih povreda, ne želiš da se umaraš pred važan meč, igraš protiv tima sa kojim i rezerve mogu da se nose, nema potrebe za pritiskom, nakratko ubaciš u drugu, napraviš desetak razlike i onda kao na basketu.

Sad, što se ponekad previše opuste pa onda Radonja mora malo da ih opominje to je normalna stvar. Ako je neko mislio da Ukić i ekipa mogu da pobede Zvezdu taj očigledno se n i najmanje ne razume u košarku.

Ali, zahvaljujući slobodi interneta, može da komentariše ono o čemu nema pojma. Jer mišljenje je kao d..e, svako ga ima.

Drugo, bek NIJE JEDINA pozicija za nekoga ko treba da bude "ŠUTER". Začudo, Durant je "ŠUTER", a čovek je krilo. U Klipersima su Kavaj i DŽordž najbolji "šuteri" a nisu bekovi. Kako to, sram da ih bude...
(NastyB, 02. januar 2022 21:29). Прво, које отаљавање посла? Ниси ни гледао меч. Уопште нисмо убацивали у другу и правили 10 разлике, све време је било густо. Неколико пута у последњих 5 мин су били на једном поседу заостатка. Пресудила је Добрићева тројка са скоро 8 метара у нападу без икакве идеје, након скока у нападу. Врло лако су могли да нас стигну. Видели смо како отаљавамо посао кад имамо знатно већу разлику у задња 2 меча. Друго, задњих 5 мин чувао га је Лазић и то веома јако али је и поред тога Шортер убацивао врло тешке поене. Треће, ми имамо добра крила, али немамо бека шутера већ су сви наши бекови дефанзивни играчи пре свега. У савременој ЕВРОПСКОЈ КОШАРЦИ (у НБА и центар може да буде најбољи шутер тима - нпр. Јокић) бекови су ти који решавају мечеве, код којих је лопта у кључним тренуцима. Да смо имали једног таквог, који може да измисли поене кад тиму не иде или се ломи меч - добили бисмо и Ефес и Химки. Али добро, и ти имаш д.пе а имаш и мишљење - не слажемо се и то је то.

aca

pre 2 godine

Pobedismo nekako ali igramo kao rastimovani orkestar. Ne znam sta jos treba da se desi da uprava ukapira da mora da dovede bar dva igraca. Neko moze devet a mi ne mozemo dva.
(ISTINA, 02. januar 2022 22:23)

aj sad polako izbroj koliko ste doveli igraca ove sezone. Daleko od toga da niste ni dvojicu doveli.

ISTINA

pre 2 godine

Pobedismo nekako ali igramo kao rastimovani orkestar. Ne znam sta jos treba da se desi da uprava ukapira da mora da dovede bar dva igraca. Neko moze devet a mi ne mozemo dva.

Idi begaj

pre 2 godine

u Euroligi kako stoji jel zna neko
(Milos, 2. januar 2022 20:22

A Partizan u Euroligi, zna li neko?
(Beca, 2. januar 2022 20:54)

Osvojio, avi?
(U bilo kom formatu, 2. januar

Koje godine to bese,jel na vhs?
(CZ, 2. januar 2022 21:25)

Bilo kada, a vi?
(U bilo kom formatu, 2. januar 2022 21:43)

Kako stojite u fudbalu?Mi evroski i svetski prvaci?Vi?

Samo kažem

pre 2 godine

Партизанова екипа ће из месец у месец да напредује, јако су млади. Знам да Звезда неће напредовати, мислио сам да ће стагнирати, а сад већ мислим да ће заправо бити све лошији. Не освајају се трофеји на почетку сезоне, онај дерби је уљуљкао многе.
(Алуге, 2. januar 2022 21:50)
Pa može i Zvezdina da napreduje

celinc

pre 2 godine

niko nije ocekivao da Zvezda kida i nabija 30 razlike,ali da se do zadnjeg napada protiv Splita igra za pobedu je zalosno,Zenit je skolovao Zvezdu sa blokom i trojkama Berona,danas Split sa Sorterom,ista fora,tu foru je Split pokusao uvaliti Zadru proslo kolo,ali trener Zadra je to brzo resio,Bajo pravi blok,igraci Zadra njega fauliraju,on gada penale 6-1,nema bloka vise,a nema ni trojki Sortera,inace Bajo je ispod 50% sa linije penala,jasno je ko dan da Lazic nije u stanju cuvati Sortera,kao sto nije mogao Lojda,ali trener ne odustaje od te ideje,Lazarevic,Dobric,Holins su tipovi igraca da paze Sortera i Lojda,em su visi,imaju odlican skok za blokiranje suta,a imaju dovoljno brzine da im ne pobegnu,o Mitrovicu,Markovicu i Cirbesu je suvisno bilo sta reci,Ivanovic carini loptu do besvesti,10-15 sek svakog napada mu prode u trazenju pozicije suta ili ulaza,zatim odustaje i daje loptu igracu da se on misli sto dalje i kako,za takav ucinak mogao je i Uskokovic ostati,jos bi Zvezdi vise para ostalo,ako mu je EL visi razred,onda bi u ABA lizi ladno mogao da pokida klubove koji se bore za opstanak,Kuzmic je davno svoje najbolje godine odigrao,ali je za ostale Zvezdine centre doktor kosarke,ali moram odati priznanje Radonjicu za njegovu filozofiju;kako odigrati EL sa jednim i to prosecnim centrom Kuzmicom ,upisati 7 pobeda i 4 meca izgubiti na jednu loptu,kako bi tek izgledalo da je doveo jos jednog prosecnog centra,a tek odlicnog

NastyB

pre 2 godine

(veliki strumf, 2. januar 2022 22:07)

Da ponovim - samo ti se čini.

Da nije ubo Dobrić tu trojku stegli bi se par minuta i napšravili nešto na drugačiji način. Zar zaista misliš da tim koji igra na par lopti protiv Efesa, Zenita, Barse može da izgubi od Splita??? Pa, da su igrali upola snage kao u EL zgromili bi ih, ali nema potrebe za tim.
Ja ne pamtim kada sam opuštenije gledao jednu "tesnu" utakmicu Zvezde. Ubeđen sam da ovako ne igraju ni na treningu, ali i to je dovoljno.

Protiv Budućnosti i Cedevite ćemo morati da ubacimo u "treću" brzinu aKo mislimo da ih dobijemo, za lopatare će biti dovoljan "malo jači trening" mod kao prošli put.

Osim ako se ne naredi drugačije.

Dejan CZ

pre 2 godine

Pobedismo nekako ali igramo kao rastimovani orkestar. Ne znam sta jos treba da se desi da uprava ukapira da mora da dovede bar dva igraca. Neko moze devet a mi ne mozemo dva.
(ISTINA, 02. januar 2022 22:23

Sad nam vise i ne treba.

Prosečni basketaš

pre 2 godine

@U bilo kom formatu, 2. januar 2022 21:43
Mi u Bariju 1991, vi u Stambolu 1992.
I u čemu je problem?
Samo me interesuje, šta te trigeriše, da takve komentare objavljuješ na vest o utakmici CZ?
Peace brothers....

Batko

pre 2 godine

veliki strumf

Šuter koji ne igra odbranu ?
To može da prodje u EL ?!
Ovo je čoveče večeras bilo otaljavanje posla, a ne ozbiljna utakmica

Ali vi "stručnjaci" znate bolje, pa moram da se složim sa vama

Goran

pre 2 godine

Kojim se sportom bavi Marković?
U napadu ne postoji kao šuter, sadističke asistencije, u odbrani prespor…
Dobro bre Radonja svaku utakmicu umiremo jer nemamo znaš ti dobro šta već. Uzmite bre centra i šutera, ajde bre našli šutera i nesrećni Split i još nesrećniji Zadar pa i Olimpija a mi ne možemo.

JPR24

pre 2 godine

Neznam dali Radonjič nevidi pa mora da si slep ako to nevidiš zadnjih 5. poraza Zvezde desili se izlaskom laziča na klupu prošlu izašao Lazič i Prave 20 razlike isto tako Mitrovič je sve lošiji nezna da se postavi svi ga izguraju za poziciju uvek izlaskom Kuzmiča Zvezda izgubi skok kako u napadu tako i u odbrani najgora varijata je kad se zajedno izvuče Laziča i Kuzmiča pa gura 10 minuta sa 4 stranca i odlazimo iz plus 10 u -12 znači 22 koševa razlike su napravili igrači Zenita kad su izvučeni Kuzmič i Lazič iz igre.Još odlični Lazarevič zaboravljen na klupi dok su igrali loši Vajt i Simonovič koji eto opet nešutira sam samcat na trici Vajd kao da se navukao od Simonoviča pa i on zaboravi da šutne i to kad nema kilometrima nikog oko njega to več neko vreme izvodi Simonovič možda mu se pridruži i vajt.
(slaviša šmigič, 02. januar 2022 21:02)

“Neznas dali” ????

slaviša šmigič

pre 2 godine

Neznam dali Radonjič nevidi pa mora da si slep ako to nevidiš zadnjih 5. poraza Zvezde desili se izlaskom laziča na klupu prošlu izašao Lazič i Prave 20 razlike isto tako Mitrovič je sve lošiji nezna da se postavi svi ga izguraju za poziciju uvek izlaskom Kuzmiča Zvezda izgubi skok kako u napadu tako i u odbrani najgora varijata je kad se zajedno izvuče Laziča i Kuzmiča pa gura 10 minuta sa 4 stranca i odlazimo iz plus 10 u -12 znači 22 koševa razlike su napravili igrači Zenita kad su izvučeni Kuzmič i Lazič iz igre.Još odlični Lazarevič zaboravljen na klupi dok su igrali loši Vajt i Simonovič koji eto opet nešutira sam samcat na trici Vajd kao da se navukao od Simonoviča pa i on zaboravi da šutne i to kad nema kilometrima nikog oko njega to več neko vreme izvodi Simonovič možda mu se pridruži i vajt.

zdravko

pre 2 godine

Dobro grobari razumeo vas da vidite da I ove godine nema od aba lige nista.Ali razumite da tamo zvezda otisla da otajia utakmicu dase pobedi I da se ne potrosi mnogo snage. Toje zvezda ostvarila jer I'ma Sledece sedmice derbija dva fener I buducnost zato nemoj da se brinete o zvezdi nego brinite o partizanu opeste sesti sad trenutno na tabeli. Sta ako vas sutra iznenadi zadar.

CZ

pre 2 godine

Katastrofa od igre,samo cu to reci.
(CZ, 02. januar 2022 20:45)

E nek' si nam rekao.
(Toto-ko-tunjo-PFC, 2. januar 2022 20:49) # Link komentara

Vest o kupu slavice cukteras je na drugoj stranici.

CZ

pre 2 godine

u Euroligi kako stoji jel zna neko
(Milos, 2. januar 2022 20:22

A Partizan u Euroligi, zna li neko?
(Beca, 2. januar 2022 20:54)

Osvojio, avi?
(U bilo kom formatu, 2. januar

Koje godine to bese,jel na vhs?

deki 27

pre 2 godine

Zvezda definitivno ima problema sa slabim ekipama ali to je nesto sto se desava kad treba da dobijes utakmicu koju si vec "upisao " .Kako drugacije da objasnis razliku u pobedama protiv Bajerna i Olija, tesne poraze od Efesa i Zenita i ovo veceras.Uz sve probleme sada i korona kod Kalinica. Prvi put veceras da sam imao strah na sta ce sve ovo na kraju da lici.Svi su se pojacali, mi nista iako su ocigledni problemi na dvojci i petici

NastyB

pre 2 godine

Целе сезоне немамо бека шутера, као тражимо га. А ево један Сплит нађе тамо неког Шортера који против једне од најбољих евролигашких одбрана и врхунских одбрамбених играча убаци ево 25 поена на минут до краја. Само је Лазићу у 3 напада у фацу убацио 8 поена! Да ли је толико тешко било потписати таквог шутера, и то вероватно за ситну лову??? А баш нам такав тип реализатора треба.
(veliki strumf, 2. januar 2022 20:40)

Da su hteli da igraju i da se troše kao što to rade u EL taj ne bi dao ni dva poena. A da su se trudili dali bi preko njega najmanje 20 poena lagano. Kao što drugi to rade.

Izgleda da vi, ljudi, ne kapirate šta znači otaljavanje posla??? Ne želiš da ti se neko povredi pored tolikih silnih povreda, ne želiš da se umaraš pred važan meč, igraš protiv tima sa kojim i rezerve mogu da se nose, nema potrebe za pritiskom, nakratko ubaciš u drugu, napraviš desetak razlike i onda kao na basketu.

Sad, što se ponekad previše opuste pa onda Radonja mora malo da ih opominje to je normalna stvar. Ako je neko mislio da Ukić i ekipa mogu da pobede Zvezdu taj očigledno se n i najmanje ne razume u košarku.

Ali, zahvaljujući slobodi interneta, može da komentariše ono o čemu nema pojma. Jer mišljenje je kao d..e, svako ga ima.

Drugo, bek NIJE JEDINA pozicija za nekoga ko treba da bude "ŠUTER". Začudo, Durant je "ŠUTER", a čovek je krilo. U Klipersima su Kavaj i DŽordž najbolji "šuteri" a nisu bekovi. Kako to, sram da ih bude...

ZaphodBeeblebrox

pre 2 godine

Njihovi ugovori kada se saberu je ceo godisnji budzet Partizana!
(???, 2. januar 2022 20:47)

Njihovi ugovori kada se saberu su manji od Ledejevog, kakav crni budžet Partizana, pa nemaju oni po 8 miliona po sezoni...

Gossa placa Zeljko 21

pre 2 godine

Otaljali posao, manje vise rutniski dobili, na 13-1 smo u ABA i to je to. Losa suterski utakmica, ali odbrana na visokom nivou svih 40 minuta bukvalno. Momci se svaku utakmicu bore za tim, bukvlano ginu na terenu i imaju nase ogromno postovanje zbog toga. Bice poraza i pobeda svakako, ali na kraju se svode racuni.

Nebojsa

pre 2 godine

@ sasa.r
Slazem se da C.Zvezda dosta tanka pogotovo u napadu bez Kalinica, ali tim Buducnosti ima problem sto su pod koronom i to veliki broj igraca.
Ja licno bih voleo da se odigra mec, ali Buducnost bi tesko mogla bez igraca koji imaju koronu.
Cak mislim da C.Zvezda bez Kalinica je manji nedostak, nego sto su igraci Buducnosti koji du pod koronom?!

U bilo kom formatu

pre 2 godine

u Euroligi kako stoji jel zna neko
(Milos, 2. januar 2022 20:22

A Partizan u Euroligi, zna li neko?
(Beca, 2. januar 2022 20:54)

Osvojio, avi?
(U bilo kom formatu, 2. januar

Koje godine to bese,jel na vhs?
(CZ, 2. januar 2022 21:25)

Bilo kada, a vi?

sasa.r

pre 2 godine

Sad bi bila fora da Budućnost traži da se igra sa Zvezdom kad su saznali da ne igra Kalinić.Zvezda bez njega je toliko loša da bi ih Budućnost rutinski dobila 20+...ali naravno neće se igrati utamica...samo se šalim

slaviša šmigič

pre 2 godine

Imamo jednog Centra Kuzmič i to je kraj kad se umori obično dolazi do raspada ispod obruča prošlu nisam mogao da shvatim Radonjiča kako je usšeo da zaboravi na klupi Lazareviča koji je igrao odlično a igrali mu vait i Simonovič nezna se ko je u goroj formi i zašto Simonovič nešutira trojke a možda je i najbolji trojkaš u ovom sastavu sreča pa to ove sezone spašava lazič.Hitno nam treba centar koji zna da odigra pik sa bekom koji šutira trojke jer Cibers očito nemože vbiše da uhvati loptu i ugura je u obruč ili stvarno toliko nevidi ili je najnespretniji u hvatanju lopte nemoguče mu je uručiti u ruke dok Mitrovič u zadnje vreme gubi skokove čak i protiv niskih bekova,nezna da uradi blok i stalno se glupira kao odvuči,če igrača pre nego uradi blok obično tad da uputimo šut u 24 sekunde kolko traje napad.

U bilo kom formatu

pre 2 godine

A u Euroligi kako stoji jel zna neko
(Milos, 2. januar 2022 20:22

A Partizan u Euroligi, zna li neko?
(Beca, 2. januar 2022 20:54)

Osvojio, avi?

RUMENIge

pre 2 godine

Ovo je užas živi. Jedva protiv amatera iz Splita.
(Radonja odlazi, 02. januar 2022 20:58)

Gresis sine, nisu to amateri iz Splita, to su Grobari iz Splita !

Алуге

pre 2 godine

Партизанова екипа ће из месец у месец да напредује, јако су млади. Знам да Звезда неће напредовати, мислио сам да ће стагнирати, а сад већ мислим да ће заправо бити све лошији. Не освајају се трофеји на почетку сезоне, онај дерби је уљуљкао многе.

tamoneko

pre 2 godine

Trenutno je tuga gledati ove naše plejeve.
Aj neće te koš, pa i razumem.. Al da ne možeš jednu akciju da izorganizuješ i odigraš..
Ivanović i Marković, majko mila

Nadam se da će uslediti nego dizanje forme

Kosarkaski zvezdas

pre 2 godine

Dva time outa Radonjica u poslednjem minutu... ne zna covek sta ce. Ako nismo znali zasto gubimo tesne zavrsnice, sada je jasno. Dobar za pripremu, ne zna voditi utakmicu

Fenomen

pre 2 godine

Ovaj Vajt demonstrira takvu energiju da se uplaši kako će svakog trenutka da umre...podseća me na Boriću Simanića...duša mu u nosu...

???

pre 2 godine

Simonovic, Markovic, Cirbes i Holins ne prave vise razliku ni protiv Splita i Krke, da ne govorimo o jacim ekipama...Njihovi ugovori kada se saberu bi mogli pokriti ugovor jednog top evroligaskog igraca.
(sever, 02. januar 2022 19:35)

Njihovi ugovori kada se saberu je ceo godisnji budzet Partizana!

Johny

pre 2 godine

Opet sve sami "stručnjaci" za košarku. Basketaši iz školskog dvorišta. Utakmica se igrala sa se otalja i da se pobedi. Bez mnogo utroška snage. Danas pre podne let do Splita, povratak u 1,30 posle ponoći

veliki strumf

pre 2 godine

Целе сезоне немамо бека шутера, као тражимо га. А ево један Сплит нађе тамо неког Шортера који против једне од најбољих евролигашких одбрана и врхунских одбрамбених играча убаци ево 25 поена на минут до краја. Само је Лазићу у 3 напада у фацу убацио 8 поена! Да ли је толико тешко било потписати таквог шутера, и то вероватно за ситну лову??? А баш нам такав тип реализатора треба.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Ovaj Shorter 2 puta bolji od svakog igrača CZ na današnjoj utakmici. Koliko samo kvalitetnih Amera ima na ovom svetu koji su isuviše jeftini da je to neverovatno. Ovaj igra bukvalno za kikiriki. CZ dovede tenka Mrakovića po ko zna kojoj ceni i želi igrati evroligu…

Ратко Младић

pre 2 godine

Добро је што оволико канала преноси утакмицу, просто незнам где да гледам.

Smladja

pre 2 godine

Uprava dala Radonjiću da uzme centra i beka šutera, to i Čivić rekao, a on ostao pri svojoj tvrdiglavosti i evo šta gledamo i odvikava nas od košarke

JPR24

pre 2 godine

Kad je Branko glavni u napadu ! Onda znaš koliko je sati…. Ništa protiv Lazovića, naprotiv, čovek igra uvek maksimalno sa svojim kapacitetom bilo to za klub ili reprezentaciju, ali zna se da je uvek bio i ostao defanzivac, čovek zadatka, samim tim postavlja se putanje šta ostali rade !?!! Cirbes vam je realno smejurija, on ne zna gde bije odavno ! Kuzmic možda nije ekstra klasa, ali kroz šta je sve prošao, i dalje je doktor za tipove ppput Cirbes i ostale boranije… Boraniju su i ovi naši doveli, Lesor, sačuvaj bože !!! No kako god, osim katastrofe, Zvezda ovo mora da overi, uz manje davljenje trojki, više ulaza i dva poena i gotova stvar !

Zoran

pre 2 godine

Najgori smo u šutu za tri poena u svim ligama koje se igraju na ovim prostorima i to za poslednje 30 godine.Pa Zvezda ne može ni do 20% da dođe.Strašno.Strašno.

Sm ladka

pre 2 godine

Kuzmić, Cirbes, Simonović, Marković, najveći promašaji Radonjićevi ove sezone. To je onaj njegov neviđeni sadizam nad navijačima.

Pera

pre 2 godine

Добро је што оволико канала преноси утакмицу, просто незнам где да гледам.
(Ратко Младић, 02. januar 2022 20:1

Ne znaš ti ni gramatiku sopstvenog jezika. Nije dovoljno pisati ćirilicom da bi se jezik čuvao.

Batko

pre 2 godine

Uprava dala Radonjiću da uzme centra i beka šutera, to i Čivić rekao, a on ostao pri svojoj tvrdiglavosti i evo šta gledamo i odvikava nas od košarke
(Smladja, 02. januar 2022 20:45)

Daj ne lupaj. Kakav bek-šuter. Pa poslednjih par utakmica šut nam preko 55-60% .
Centra traže van EL i EK, ali slabo
Ovo je utakmica koju najradije ne bi ni igrao, putovao i drugo, a moraš.

veliki strumf

pre 2 godine

Марковић нула поена, Холинс нула, Цирбес 2!!! Против Сплита!! Терај то напоље и довести једног крштеног играча.

123

pre 2 godine

Kalinić ima covid19. Out naredne dve nedelje.
Taman da se otkaže utakmica protiv Prošlosti 😉
(Ime, 2. januar 2022 19:01)



Vidis kako to udje u naviku kad naviknes da bezis iz aviona i da otkazujes utakmice.

zoran

pre 2 godine

Joj al smo losi u sutu za 3.
Volters 1 od 2
Lazić 1 od 2
Vajt 1 od 3
Lazarević 1 od 3
Dobrić 0 od 2
Simonović 0 od 1
Ivanović 0 od 2
Nesrećni Kolins 0 id 3
Marković 0 od 1
-To je 4 od 19 to je 21% katastrofalno i sto je najgore mnogo je bilo otvorenih trojki bez bloka.
I to tako traje u kontinuitetu.
Nekad izguramo na 30 %.
Doduše u skoku Zvezda dominira.
Split je uz to loš, skoro nisam video gore selektiran tim.

Bili d Kid

pre 2 godine

Kalinić ima covid19. Out naredne dve nedelje.
Taman da se otkaže utakmica protiv Prošlosti ?
(Ime, 02. januar 2022 19:01)

Ako je Budućnost - prošlost, zašto se onda bojiš? Nemoj da se bojiš prošlosti, živi danas a planiraj budućnost dečače.

sever

pre 2 godine

Simonovic, Markovic, Cirbes i Holins ne prave vise razliku ni protiv Splita i Krke, da ne govorimo o jacim ekipama...Njihovi ugovori kada se saberu bi mogli pokriti ugovor jednog top evroligaskog igraca.

Gossa placa Zeljko 18

pre 2 godine

Ajmo da dobijemo ovo danas, da probamo da odmorimo glavne igrace, i da se spremimo za Fener u cetvrtak. Igramo 10 utakmica ovaj mesec, moramo da mislimo i o potrosnji igraca. Uvek uz vas, verujem u vas.

Gossa placa Zeljko 18

pre 2 godine

Ajmo da dobijemo ovo danas, da probamo da odmorimo glavne igrace, i da se spremimo za Fener u cetvrtak. Igramo 10 utakmica ovaj mesec, moramo da mislimo i o potrosnji igraca. Uvek uz vas, verujem u vas.

sever

pre 2 godine

Simonovic, Markovic, Cirbes i Holins ne prave vise razliku ni protiv Splita i Krke, da ne govorimo o jacim ekipama...Njihovi ugovori kada se saberu bi mogli pokriti ugovor jednog top evroligaskog igraca.

veliki strumf

pre 2 godine

Целе сезоне немамо бека шутера, као тражимо га. А ево један Сплит нађе тамо неког Шортера који против једне од најбољих евролигашких одбрана и врхунских одбрамбених играча убаци ево 25 поена на минут до краја. Само је Лазићу у 3 напада у фацу убацио 8 поена! Да ли је толико тешко било потписати таквог шутера, и то вероватно за ситну лову??? А баш нам такав тип реализатора треба.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Ovaj Shorter 2 puta bolji od svakog igrača CZ na današnjoj utakmici. Koliko samo kvalitetnih Amera ima na ovom svetu koji su isuviše jeftini da je to neverovatno. Ovaj igra bukvalno za kikiriki. CZ dovede tenka Mrakovića po ko zna kojoj ceni i želi igrati evroligu…

Gossa placa Zeljko 21

pre 2 godine

Otaljali posao, manje vise rutniski dobili, na 13-1 smo u ABA i to je to. Losa suterski utakmica, ali odbrana na visokom nivou svih 40 minuta bukvalno. Momci se svaku utakmicu bore za tim, bukvlano ginu na terenu i imaju nase ogromno postovanje zbog toga. Bice poraza i pobeda svakako, ali na kraju se svode racuni.

Zoran

pre 2 godine

Najgori smo u šutu za tri poena u svim ligama koje se igraju na ovim prostorima i to za poslednje 30 godine.Pa Zvezda ne može ni do 20% da dođe.Strašno.Strašno.

zoran

pre 2 godine

Joj al smo losi u sutu za 3.
Volters 1 od 2
Lazić 1 od 2
Vajt 1 od 3
Lazarević 1 od 3
Dobrić 0 od 2
Simonović 0 od 1
Ivanović 0 od 2
Nesrećni Kolins 0 id 3
Marković 0 od 1
-To je 4 od 19 to je 21% katastrofalno i sto je najgore mnogo je bilo otvorenih trojki bez bloka.
I to tako traje u kontinuitetu.
Nekad izguramo na 30 %.
Doduše u skoku Zvezda dominira.
Split je uz to loš, skoro nisam video gore selektiran tim.

RUMENIge

pre 2 godine

Ovo je užas živi. Jedva protiv amatera iz Splita.
(Radonja odlazi, 02. januar 2022 20:58)

Gresis sine, nisu to amateri iz Splita, to su Grobari iz Splita !

NastyB

pre 2 godine

(veliki strumf, 2. januar 2022 22:07)

Da ponovim - samo ti se čini.

Da nije ubo Dobrić tu trojku stegli bi se par minuta i napšravili nešto na drugačiji način. Zar zaista misliš da tim koji igra na par lopti protiv Efesa, Zenita, Barse može da izgubi od Splita??? Pa, da su igrali upola snage kao u EL zgromili bi ih, ali nema potrebe za tim.
Ja ne pamtim kada sam opuštenije gledao jednu "tesnu" utakmicu Zvezde. Ubeđen sam da ovako ne igraju ni na treningu, ali i to je dovoljno.

Protiv Budućnosti i Cedevite ćemo morati da ubacimo u "treću" brzinu aKo mislimo da ih dobijemo, za lopatare će biti dovoljan "malo jači trening" mod kao prošli put.

Osim ako se ne naredi drugačije.

Batko

pre 2 godine

Uprava dala Radonjiću da uzme centra i beka šutera, to i Čivić rekao, a on ostao pri svojoj tvrdiglavosti i evo šta gledamo i odvikava nas od košarke
(Smladja, 02. januar 2022 20:45)

Daj ne lupaj. Kakav bek-šuter. Pa poslednjih par utakmica šut nam preko 55-60% .
Centra traže van EL i EK, ali slabo
Ovo je utakmica koju najradije ne bi ni igrao, putovao i drugo, a moraš.

123

pre 2 godine

Kalinić ima covid19. Out naredne dve nedelje.
Taman da se otkaže utakmica protiv Prošlosti 😉
(Ime, 2. januar 2022 19:01)



Vidis kako to udje u naviku kad naviknes da bezis iz aviona i da otkazujes utakmice.

Samo kažem

pre 2 godine

Партизанова екипа ће из месец у месец да напредује, јако су млади. Знам да Звезда неће напредовати, мислио сам да ће стагнирати, а сад већ мислим да ће заправо бити све лошији. Не освајају се трофеји на почетку сезоне, онај дерби је уљуљкао многе.
(Алуге, 2. januar 2022 21:50)
Pa može i Zvezdina da napreduje

CZ

pre 2 godine

Katastrofa od igre,samo cu to reci.
(CZ, 02. januar 2022 20:45)

E nek' si nam rekao.
(Toto-ko-tunjo-PFC, 2. januar 2022 20:49) # Link komentara

Vest o kupu slavice cukteras je na drugoj stranici.

Idi begaj

pre 2 godine

u Euroligi kako stoji jel zna neko
(Milos, 2. januar 2022 20:22

A Partizan u Euroligi, zna li neko?
(Beca, 2. januar 2022 20:54)

Osvojio, avi?
(U bilo kom formatu, 2. januar

Koje godine to bese,jel na vhs?
(CZ, 2. januar 2022 21:25)

Bilo kada, a vi?
(U bilo kom formatu, 2. januar 2022 21:43)

Kako stojite u fudbalu?Mi evroski i svetski prvaci?Vi?

Pera

pre 2 godine

Добро је што оволико канала преноси утакмицу, просто незнам где да гледам.
(Ратко Младић, 02. januar 2022 20:1

Ne znaš ti ni gramatiku sopstvenog jezika. Nije dovoljno pisati ćirilicom da bi se jezik čuvao.

NastyB

pre 2 godine

Целе сезоне немамо бека шутера, као тражимо га. А ево један Сплит нађе тамо неког Шортера који против једне од најбољих евролигашких одбрана и врхунских одбрамбених играча убаци ево 25 поена на минут до краја. Само је Лазићу у 3 напада у фацу убацио 8 поена! Да ли је толико тешко било потписати таквог шутера, и то вероватно за ситну лову??? А баш нам такав тип реализатора треба.
(veliki strumf, 2. januar 2022 20:40)

Da su hteli da igraju i da se troše kao što to rade u EL taj ne bi dao ni dva poena. A da su se trudili dali bi preko njega najmanje 20 poena lagano. Kao što drugi to rade.

Izgleda da vi, ljudi, ne kapirate šta znači otaljavanje posla??? Ne želiš da ti se neko povredi pored tolikih silnih povreda, ne želiš da se umaraš pred važan meč, igraš protiv tima sa kojim i rezerve mogu da se nose, nema potrebe za pritiskom, nakratko ubaciš u drugu, napraviš desetak razlike i onda kao na basketu.

Sad, što se ponekad previše opuste pa onda Radonja mora malo da ih opominje to je normalna stvar. Ako je neko mislio da Ukić i ekipa mogu da pobede Zvezdu taj očigledno se n i najmanje ne razume u košarku.

Ali, zahvaljujući slobodi interneta, može da komentariše ono o čemu nema pojma. Jer mišljenje je kao d..e, svako ga ima.

Drugo, bek NIJE JEDINA pozicija za nekoga ko treba da bude "ŠUTER". Začudo, Durant je "ŠUTER", a čovek je krilo. U Klipersima su Kavaj i DŽordž najbolji "šuteri" a nisu bekovi. Kako to, sram da ih bude...

tamoneko

pre 2 godine

Trenutno je tuga gledati ove naše plejeve.
Aj neće te koš, pa i razumem.. Al da ne možeš jednu akciju da izorganizuješ i odigraš..
Ivanović i Marković, majko mila

Nadam se da će uslediti nego dizanje forme

Johny

pre 2 godine

Opet sve sami "stručnjaci" za košarku. Basketaši iz školskog dvorišta. Utakmica se igrala sa se otalja i da se pobedi. Bez mnogo utroška snage. Danas pre podne let do Splita, povratak u 1,30 posle ponoći

jonny deep

pre 2 godine

Pobedismo nekako ali igramo kao rastimovani orkestar. Ne znam sta jos treba da se desi da uprava ukapira da mora da dovede bar dva igraca. Neko moze devet a mi ne mozemo dva.
(ISTINA, 02. januar 2022 22:23)
Dva ste doveli samo od kad je počela sezona.

veliki strumf

pre 2 godine

Da su hteli da igraju i da se troše kao što to rade u EL taj ne bi dao ni dva poena. A da su se trudili dali bi preko njega najmanje 20 poena lagano. Kao što drugi to rade.

Izgleda da vi, ljudi, ne kapirate šta znači otaljavanje posla??? Ne želiš da ti se neko povredi pored tolikih silnih povreda, ne želiš da se umaraš pred važan meč, igraš protiv tima sa kojim i rezerve mogu da se nose, nema potrebe za pritiskom, nakratko ubaciš u drugu, napraviš desetak razlike i onda kao na basketu.

Sad, što se ponekad previše opuste pa onda Radonja mora malo da ih opominje to je normalna stvar. Ako je neko mislio da Ukić i ekipa mogu da pobede Zvezdu taj očigledno se n i najmanje ne razume u košarku.

Ali, zahvaljujući slobodi interneta, može da komentariše ono o čemu nema pojma. Jer mišljenje je kao d..e, svako ga ima.

Drugo, bek NIJE JEDINA pozicija za nekoga ko treba da bude "ŠUTER". Začudo, Durant je "ŠUTER", a čovek je krilo. U Klipersima su Kavaj i DŽordž najbolji "šuteri" a nisu bekovi. Kako to, sram da ih bude...
(NastyB, 02. januar 2022 21:29). Прво, које отаљавање посла? Ниси ни гледао меч. Уопште нисмо убацивали у другу и правили 10 разлике, све време је било густо. Неколико пута у последњих 5 мин су били на једном поседу заостатка. Пресудила је Добрићева тројка са скоро 8 метара у нападу без икакве идеје, након скока у нападу. Врло лако су могли да нас стигну. Видели смо како отаљавамо посао кад имамо знатно већу разлику у задња 2 меча. Друго, задњих 5 мин чувао га је Лазић и то веома јако али је и поред тога Шортер убацивао врло тешке поене. Треће, ми имамо добра крила, али немамо бека шутера већ су сви наши бекови дефанзивни играчи пре свега. У савременој ЕВРОПСКОЈ КОШАРЦИ (у НБА и центар може да буде најбољи шутер тима - нпр. Јокић) бекови су ти који решавају мечеве, код којих је лопта у кључним тренуцима. Да смо имали једног таквог, који може да измисли поене кад тиму не иде или се ломи меч - добили бисмо и Ефес и Химки. Али добро, и ти имаш д.пе а имаш и мишљење - не слажемо се и то је то.

zdravko

pre 2 godine

Dobro grobari razumeo vas da vidite da I ove godine nema od aba lige nista.Ali razumite da tamo zvezda otisla da otajia utakmicu dase pobedi I da se ne potrosi mnogo snage. Toje zvezda ostvarila jer I'ma Sledece sedmice derbija dva fener I buducnost zato nemoj da se brinete o zvezdi nego brinite o partizanu opeste sesti sad trenutno na tabeli. Sta ako vas sutra iznenadi zadar.

U bilo kom formatu

pre 2 godine

A u Euroligi kako stoji jel zna neko
(Milos, 2. januar 2022 20:22

A Partizan u Euroligi, zna li neko?
(Beca, 2. januar 2022 20:54)

Osvojio, avi?

deki 27

pre 2 godine

Zvezda definitivno ima problema sa slabim ekipama ali to je nesto sto se desava kad treba da dobijes utakmicu koju si vec "upisao " .Kako drugacije da objasnis razliku u pobedama protiv Bajerna i Olija, tesne poraze od Efesa i Zenita i ovo veceras.Uz sve probleme sada i korona kod Kalinica. Prvi put veceras da sam imao strah na sta ce sve ovo na kraju da lici.Svi su se pojacali, mi nista iako su ocigledni problemi na dvojci i petici

ZaphodBeeblebrox

pre 2 godine

Njihovi ugovori kada se saberu je ceo godisnji budzet Partizana!
(???, 2. januar 2022 20:47)

Njihovi ugovori kada se saberu su manji od Ledejevog, kakav crni budžet Partizana, pa nemaju oni po 8 miliona po sezoni...

aca

pre 2 godine

Pobedismo nekako ali igramo kao rastimovani orkestar. Ne znam sta jos treba da se desi da uprava ukapira da mora da dovede bar dva igraca. Neko moze devet a mi ne mozemo dva.
(ISTINA, 02. januar 2022 22:23)

aj sad polako izbroj koliko ste doveli igraca ove sezone. Daleko od toga da niste ni dvojicu doveli.

Goran

pre 2 godine

Kojim se sportom bavi Marković?
U napadu ne postoji kao šuter, sadističke asistencije, u odbrani prespor…
Dobro bre Radonja svaku utakmicu umiremo jer nemamo znaš ti dobro šta već. Uzmite bre centra i šutera, ajde bre našli šutera i nesrećni Split i još nesrećniji Zadar pa i Olimpija a mi ne možemo.

Prosečni basketaš

pre 2 godine

@U bilo kom formatu, 2. januar 2022 21:43
Mi u Bariju 1991, vi u Stambolu 1992.
I u čemu je problem?
Samo me interesuje, šta te trigeriše, da takve komentare objavljuješ na vest o utakmici CZ?
Peace brothers....

Sm ladka

pre 2 godine

Kuzmić, Cirbes, Simonović, Marković, najveći promašaji Radonjićevi ove sezone. To je onaj njegov neviđeni sadizam nad navijačima.

CZ

pre 2 godine

u Euroligi kako stoji jel zna neko
(Milos, 2. januar 2022 20:22

A Partizan u Euroligi, zna li neko?
(Beca, 2. januar 2022 20:54)

Osvojio, avi?
(U bilo kom formatu, 2. januar

Koje godine to bese,jel na vhs?

celinc

pre 2 godine

niko nije ocekivao da Zvezda kida i nabija 30 razlike,ali da se do zadnjeg napada protiv Splita igra za pobedu je zalosno,Zenit je skolovao Zvezdu sa blokom i trojkama Berona,danas Split sa Sorterom,ista fora,tu foru je Split pokusao uvaliti Zadru proslo kolo,ali trener Zadra je to brzo resio,Bajo pravi blok,igraci Zadra njega fauliraju,on gada penale 6-1,nema bloka vise,a nema ni trojki Sortera,inace Bajo je ispod 50% sa linije penala,jasno je ko dan da Lazic nije u stanju cuvati Sortera,kao sto nije mogao Lojda,ali trener ne odustaje od te ideje,Lazarevic,Dobric,Holins su tipovi igraca da paze Sortera i Lojda,em su visi,imaju odlican skok za blokiranje suta,a imaju dovoljno brzine da im ne pobegnu,o Mitrovicu,Markovicu i Cirbesu je suvisno bilo sta reci,Ivanovic carini loptu do besvesti,10-15 sek svakog napada mu prode u trazenju pozicije suta ili ulaza,zatim odustaje i daje loptu igracu da se on misli sto dalje i kako,za takav ucinak mogao je i Uskokovic ostati,jos bi Zvezdi vise para ostalo,ako mu je EL visi razred,onda bi u ABA lizi ladno mogao da pokida klubove koji se bore za opstanak,Kuzmic je davno svoje najbolje godine odigrao,ali je za ostale Zvezdine centre doktor kosarke,ali moram odati priznanje Radonjicu za njegovu filozofiju;kako odigrati EL sa jednim i to prosecnim centrom Kuzmicom ,upisati 7 pobeda i 4 meca izgubiti na jednu loptu,kako bi tek izgledalo da je doveo jos jednog prosecnog centra,a tek odlicnog

Bili d Kid

pre 2 godine

Kalinić ima covid19. Out naredne dve nedelje.
Taman da se otkaže utakmica protiv Prošlosti ?
(Ime, 02. januar 2022 19:01)

Ako je Budućnost - prošlost, zašto se onda bojiš? Nemoj da se bojiš prošlosti, živi danas a planiraj budućnost dečače.

Алуге

pre 2 godine

Партизанова екипа ће из месец у месец да напредује, јако су млади. Знам да Звезда неће напредовати, мислио сам да ће стагнирати, а сад већ мислим да ће заправо бити све лошији. Не освајају се трофеји на почетку сезоне, онај дерби је уљуљкао многе.

Dejan CZ

pre 2 godine

Pobedismo nekako ali igramo kao rastimovani orkestar. Ne znam sta jos treba da se desi da uprava ukapira da mora da dovede bar dva igraca. Neko moze devet a mi ne mozemo dva.
(ISTINA, 02. januar 2022 22:23

Sad nam vise i ne treba.

U bilo kom formatu

pre 2 godine

u Euroligi kako stoji jel zna neko
(Milos, 2. januar 2022 20:22

A Partizan u Euroligi, zna li neko?
(Beca, 2. januar 2022 20:54)

Osvojio, avi?
(U bilo kom formatu, 2. januar

Koje godine to bese,jel na vhs?
(CZ, 2. januar 2022 21:25)

Bilo kada, a vi?

Smladja

pre 2 godine

Uprava dala Radonjiću da uzme centra i beka šutera, to i Čivić rekao, a on ostao pri svojoj tvrdiglavosti i evo šta gledamo i odvikava nas od košarke

Batko

pre 2 godine

veliki strumf

Šuter koji ne igra odbranu ?
To može da prodje u EL ?!
Ovo je čoveče večeras bilo otaljavanje posla, a ne ozbiljna utakmica

Ali vi "stručnjaci" znate bolje, pa moram da se složim sa vama

Nebojsa

pre 2 godine

@ sasa.r
Slazem se da C.Zvezda dosta tanka pogotovo u napadu bez Kalinica, ali tim Buducnosti ima problem sto su pod koronom i to veliki broj igraca.
Ja licno bih voleo da se odigra mec, ali Buducnost bi tesko mogla bez igraca koji imaju koronu.
Cak mislim da C.Zvezda bez Kalinica je manji nedostak, nego sto su igraci Buducnosti koji du pod koronom?!

JPR24

pre 2 godine

Neznam dali Radonjič nevidi pa mora da si slep ako to nevidiš zadnjih 5. poraza Zvezde desili se izlaskom laziča na klupu prošlu izašao Lazič i Prave 20 razlike isto tako Mitrovič je sve lošiji nezna da se postavi svi ga izguraju za poziciju uvek izlaskom Kuzmiča Zvezda izgubi skok kako u napadu tako i u odbrani najgora varijata je kad se zajedno izvuče Laziča i Kuzmiča pa gura 10 minuta sa 4 stranca i odlazimo iz plus 10 u -12 znači 22 koševa razlike su napravili igrači Zenita kad su izvučeni Kuzmič i Lazič iz igre.Još odlični Lazarevič zaboravljen na klupi dok su igrali loši Vajt i Simonovič koji eto opet nešutira sam samcat na trici Vajd kao da se navukao od Simonoviča pa i on zaboravi da šutne i to kad nema kilometrima nikog oko njega to več neko vreme izvodi Simonovič možda mu se pridruži i vajt.
(slaviša šmigič, 02. januar 2022 21:02)

“Neznas dali” ????

Ратко Младић

pre 2 godine

Добро је што оволико канала преноси утакмицу, просто незнам где да гледам.

veliki strumf

pre 2 godine

Марковић нула поена, Холинс нула, Цирбес 2!!! Против Сплита!! Терај то напоље и довести једног крштеног играча.

ISTINA

pre 2 godine

Pobedismo nekako ali igramo kao rastimovani orkestar. Ne znam sta jos treba da se desi da uprava ukapira da mora da dovede bar dva igraca. Neko moze devet a mi ne mozemo dva.

JPR24

pre 2 godine

Kad je Branko glavni u napadu ! Onda znaš koliko je sati…. Ništa protiv Lazovića, naprotiv, čovek igra uvek maksimalno sa svojim kapacitetom bilo to za klub ili reprezentaciju, ali zna se da je uvek bio i ostao defanzivac, čovek zadatka, samim tim postavlja se putanje šta ostali rade !?!! Cirbes vam je realno smejurija, on ne zna gde bije odavno ! Kuzmic možda nije ekstra klasa, ali kroz šta je sve prošao, i dalje je doktor za tipove ppput Cirbes i ostale boranije… Boraniju su i ovi naši doveli, Lesor, sačuvaj bože !!! No kako god, osim katastrofe, Zvezda ovo mora da overi, uz manje davljenje trojki, više ulaza i dva poena i gotova stvar !

Kosarkaski zvezdas

pre 2 godine

Dva time outa Radonjica u poslednjem minutu... ne zna covek sta ce. Ako nismo znali zasto gubimo tesne zavrsnice, sada je jasno. Dobar za pripremu, ne zna voditi utakmicu

slaviša šmigič

pre 2 godine

Imamo jednog Centra Kuzmič i to je kraj kad se umori obično dolazi do raspada ispod obruča prošlu nisam mogao da shvatim Radonjiča kako je usšeo da zaboravi na klupi Lazareviča koji je igrao odlično a igrali mu vait i Simonovič nezna se ko je u goroj formi i zašto Simonovič nešutira trojke a možda je i najbolji trojkaš u ovom sastavu sreča pa to ove sezone spašava lazič.Hitno nam treba centar koji zna da odigra pik sa bekom koji šutira trojke jer Cibers očito nemože vbiše da uhvati loptu i ugura je u obruč ili stvarno toliko nevidi ili je najnespretniji u hvatanju lopte nemoguče mu je uručiti u ruke dok Mitrovič u zadnje vreme gubi skokove čak i protiv niskih bekova,nezna da uradi blok i stalno se glupira kao odvuči,če igrača pre nego uradi blok obično tad da uputimo šut u 24 sekunde kolko traje napad.

Fenomen

pre 2 godine

Ovaj Vajt demonstrira takvu energiju da se uplaši kako će svakog trenutka da umre...podseća me na Boriću Simanića...duša mu u nosu...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ ВЕЛИКИ ШТРУМФ - У праву си. Упорно не доводе бека шутера као и ови у фудбалу бекове. Него само нешто импровизују да то надокнаде другим играчима(Ераковић, Холинс...) ал и не иде то баш тако како они мисле. Дал то не виде(а мислим да виде)? Или се инате нама навијачима(а ту дјелује мање реално), или је нешто треће у питању(вјероватно ће бити), то само они знају. У сваком случају осјетило се и осјећа се на резултатима а то није никако добро. У фудбалу би можда играли и лигу шампиона да смо имали праве бекове и нападача бољег наравно. А у кошарци би боље стајали у Евролиги. Ово што пишем неће имати никаквог ефекта и ово неће довести те играче ал желим и ја да изнесем своје неслагање. Никад велики резултат нећемо постићи ако се будемо задовољавали "мрвицама". Тачније, ако ови што воде клубове буду те "мрвице" на неки начин нудили, давали нама навијачима.

???

pre 2 godine

Simonovic, Markovic, Cirbes i Holins ne prave vise razliku ni protiv Splita i Krke, da ne govorimo o jacim ekipama...Njihovi ugovori kada se saberu bi mogli pokriti ugovor jednog top evroligaskog igraca.
(sever, 02. januar 2022 19:35)

Njihovi ugovori kada se saberu je ceo godisnji budzet Partizana!

sasa.r

pre 2 godine

Sad bi bila fora da Budućnost traži da se igra sa Zvezdom kad su saznali da ne igra Kalinić.Zvezda bez njega je toliko loša da bi ih Budućnost rutinski dobila 20+...ali naravno neće se igrati utamica...samo se šalim

13 u nizu

pre 2 godine

@U bilo kom formatu, 2. januar 2022 21:43
Mi u Bariju 1991, vi u Stambolu 1992.
I u čemu je problem?
Samo me interesuje, šta te trigeriše, da takve komentare objavljuješ na vest o utakmici CZ?
Peace brothers....
(Prosečni basketaš, 2. januar 2022 22:08)

Problem je vhs kaseti i formatu, ako kapiraš.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Neznam dali Radonjič nevidi pa mora da si slep ako to nevidiš zadnjih 5. poraza Zvezde desili se izlaskom laziča na klupu prošlu izašao Lazič i Prave 20 razlike isto tako Mitrovič je sve lošiji nezna da se postavi svi ga izguraju za poziciju uvek izlaskom Kuzmiča Zvezda izgubi skok kako u napadu tako i u odbrani najgora varijata je kad se zajedno izvuče Laziča i Kuzmiča pa gura 10 minuta sa 4 stranca i odlazimo iz plus 10 u -12 znači 22 koševa razlike su napravili igrači Zenita kad su izvučeni Kuzmič i Lazič iz igre.Još odlični Lazarevič zaboravljen na klupi dok su igrali loši Vajt i Simonovič koji eto opet nešutira sam samcat na trici Vajd kao da se navukao od Simonoviča pa i on zaboravi da šutne i to kad nema kilometrima nikog oko njega to več neko vreme izvodi Simonovič možda mu se pridruži i vajt.

vlada

pre 2 godine

Važno je da se ostvari pobeda i kada se igra loše to je jedna od odlika velikih timova.Naravno da su navijači nezadovoljni ali mora da se shvati da nije moguđe svaku utakmicu dobiti velikom razlikom. Račun se pravi u aprilu kada će biti finale ABA lige i tada bi bilo dobro da budemo u pravoj formi

U bilo kom formatu

pre 2 godine

A u Euroligi kako stoji jel zna neko
(Milos, 2. januar 2022 20:22

A Partizan u Euroligi, zna li neko?
(Beca, 2. januar 2022 20:54)

Osvojio, avi?

Алуге

pre 2 godine

Партизанова екипа ће из месец у месец да напредује, јако су млади. Знам да Звезда неће напредовати, мислио сам да ће стагнирати, а сад већ мислим да ће заправо бити све лошији. Не освајају се трофеји на почетку сезоне, онај дерби је уљуљкао многе.

Gossa placa Zeljko 18

pre 2 godine

Ajmo da dobijemo ovo danas, da probamo da odmorimo glavne igrace, i da se spremimo za Fener u cetvrtak. Igramo 10 utakmica ovaj mesec, moramo da mislimo i o potrosnji igraca. Uvek uz vas, verujem u vas.

NastyB

pre 2 godine

(veliki strumf, 2. januar 2022 22:07)

Da ponovim - samo ti se čini.

Da nije ubo Dobrić tu trojku stegli bi se par minuta i napšravili nešto na drugačiji način. Zar zaista misliš da tim koji igra na par lopti protiv Efesa, Zenita, Barse može da izgubi od Splita??? Pa, da su igrali upola snage kao u EL zgromili bi ih, ali nema potrebe za tim.
Ja ne pamtim kada sam opuštenije gledao jednu "tesnu" utakmicu Zvezde. Ubeđen sam da ovako ne igraju ni na treningu, ali i to je dovoljno.

Protiv Budućnosti i Cedevite ćemo morati da ubacimo u "treću" brzinu aKo mislimo da ih dobijemo, za lopatare će biti dovoljan "malo jači trening" mod kao prošli put.

Osim ako se ne naredi drugačije.

Bili d Kid

pre 2 godine

Kalinić ima covid19. Out naredne dve nedelje.
Taman da se otkaže utakmica protiv Prošlosti ?
(Ime, 02. januar 2022 19:01)

Ako je Budućnost - prošlost, zašto se onda bojiš? Nemoj da se bojiš prošlosti, živi danas a planiraj budućnost dečače.

Sm ladka

pre 2 godine

Kuzmić, Cirbes, Simonović, Marković, najveći promašaji Radonjićevi ove sezone. To je onaj njegov neviđeni sadizam nad navijačima.

U bilo kom formatu

pre 2 godine

u Euroligi kako stoji jel zna neko
(Milos, 2. januar 2022 20:22

A Partizan u Euroligi, zna li neko?
(Beca, 2. januar 2022 20:54)

Osvojio, avi?
(U bilo kom formatu, 2. januar

Koje godine to bese,jel na vhs?
(CZ, 2. januar 2022 21:25)

Bilo kada, a vi?

aca

pre 2 godine

Pobedismo nekako ali igramo kao rastimovani orkestar. Ne znam sta jos treba da se desi da uprava ukapira da mora da dovede bar dva igraca. Neko moze devet a mi ne mozemo dva.
(ISTINA, 02. januar 2022 22:23)

aj sad polako izbroj koliko ste doveli igraca ove sezone. Daleko od toga da niste ni dvojicu doveli.

123

pre 2 godine

Kalinić ima covid19. Out naredne dve nedelje.
Taman da se otkaže utakmica protiv Prošlosti 😉
(Ime, 2. januar 2022 19:01)



Vidis kako to udje u naviku kad naviknes da bezis iz aviona i da otkazujes utakmice.

sasa.r

pre 2 godine

Sad bi bila fora da Budućnost traži da se igra sa Zvezdom kad su saznali da ne igra Kalinić.Zvezda bez njega je toliko loša da bi ih Budućnost rutinski dobila 20+...ali naravno neće se igrati utamica...samo se šalim

celinc

pre 2 godine

niko nije ocekivao da Zvezda kida i nabija 30 razlike,ali da se do zadnjeg napada protiv Splita igra za pobedu je zalosno,Zenit je skolovao Zvezdu sa blokom i trojkama Berona,danas Split sa Sorterom,ista fora,tu foru je Split pokusao uvaliti Zadru proslo kolo,ali trener Zadra je to brzo resio,Bajo pravi blok,igraci Zadra njega fauliraju,on gada penale 6-1,nema bloka vise,a nema ni trojki Sortera,inace Bajo je ispod 50% sa linije penala,jasno je ko dan da Lazic nije u stanju cuvati Sortera,kao sto nije mogao Lojda,ali trener ne odustaje od te ideje,Lazarevic,Dobric,Holins su tipovi igraca da paze Sortera i Lojda,em su visi,imaju odlican skok za blokiranje suta,a imaju dovoljno brzine da im ne pobegnu,o Mitrovicu,Markovicu i Cirbesu je suvisno bilo sta reci,Ivanovic carini loptu do besvesti,10-15 sek svakog napada mu prode u trazenju pozicije suta ili ulaza,zatim odustaje i daje loptu igracu da se on misli sto dalje i kako,za takav ucinak mogao je i Uskokovic ostati,jos bi Zvezdi vise para ostalo,ako mu je EL visi razred,onda bi u ABA lizi ladno mogao da pokida klubove koji se bore za opstanak,Kuzmic je davno svoje najbolje godine odigrao,ali je za ostale Zvezdine centre doktor kosarke,ali moram odati priznanje Radonjicu za njegovu filozofiju;kako odigrati EL sa jednim i to prosecnim centrom Kuzmicom ,upisati 7 pobeda i 4 meca izgubiti na jednu loptu,kako bi tek izgledalo da je doveo jos jednog prosecnog centra,a tek odlicnog

jonny deep

pre 2 godine

Pobedismo nekako ali igramo kao rastimovani orkestar. Ne znam sta jos treba da se desi da uprava ukapira da mora da dovede bar dva igraca. Neko moze devet a mi ne mozemo dva.
(ISTINA, 02. januar 2022 22:23)
Dva ste doveli samo od kad je počela sezona.

JPR24

pre 2 godine

Kad je Branko glavni u napadu ! Onda znaš koliko je sati…. Ništa protiv Lazovića, naprotiv, čovek igra uvek maksimalno sa svojim kapacitetom bilo to za klub ili reprezentaciju, ali zna se da je uvek bio i ostao defanzivac, čovek zadatka, samim tim postavlja se putanje šta ostali rade !?!! Cirbes vam je realno smejurija, on ne zna gde bije odavno ! Kuzmic možda nije ekstra klasa, ali kroz šta je sve prošao, i dalje je doktor za tipove ppput Cirbes i ostale boranije… Boraniju su i ovi naši doveli, Lesor, sačuvaj bože !!! No kako god, osim katastrofe, Zvezda ovo mora da overi, uz manje davljenje trojki, više ulaza i dva poena i gotova stvar !

???

pre 2 godine

Simonovic, Markovic, Cirbes i Holins ne prave vise razliku ni protiv Splita i Krke, da ne govorimo o jacim ekipama...Njihovi ugovori kada se saberu bi mogli pokriti ugovor jednog top evroligaskog igraca.
(sever, 02. januar 2022 19:35)

Njihovi ugovori kada se saberu je ceo godisnji budzet Partizana!

Fenomen

pre 2 godine

Ovaj Vajt demonstrira takvu energiju da se uplaši kako će svakog trenutka da umre...podseća me na Boriću Simanića...duša mu u nosu...

13 u nizu

pre 2 godine

@U bilo kom formatu, 2. januar 2022 21:43
Mi u Bariju 1991, vi u Stambolu 1992.
I u čemu je problem?
Samo me interesuje, šta te trigeriše, da takve komentare objavljuješ na vest o utakmici CZ?
Peace brothers....
(Prosečni basketaš, 2. januar 2022 22:08)

Problem je vhs kaseti i formatu, ako kapiraš.

NastyB

pre 2 godine

Целе сезоне немамо бека шутера, као тражимо га. А ево један Сплит нађе тамо неког Шортера који против једне од најбољих евролигашких одбрана и врхунских одбрамбених играча убаци ево 25 поена на минут до краја. Само је Лазићу у 3 напада у фацу убацио 8 поена! Да ли је толико тешко било потписати таквог шутера, и то вероватно за ситну лову??? А баш нам такав тип реализатора треба.
(veliki strumf, 2. januar 2022 20:40)

Da su hteli da igraju i da se troše kao što to rade u EL taj ne bi dao ni dva poena. A da su se trudili dali bi preko njega najmanje 20 poena lagano. Kao što drugi to rade.

Izgleda da vi, ljudi, ne kapirate šta znači otaljavanje posla??? Ne želiš da ti se neko povredi pored tolikih silnih povreda, ne želiš da se umaraš pred važan meč, igraš protiv tima sa kojim i rezerve mogu da se nose, nema potrebe za pritiskom, nakratko ubaciš u drugu, napraviš desetak razlike i onda kao na basketu.

Sad, što se ponekad previše opuste pa onda Radonja mora malo da ih opominje to je normalna stvar. Ako je neko mislio da Ukić i ekipa mogu da pobede Zvezdu taj očigledno se n i najmanje ne razume u košarku.

Ali, zahvaljujući slobodi interneta, može da komentariše ono o čemu nema pojma. Jer mišljenje je kao d..e, svako ga ima.

Drugo, bek NIJE JEDINA pozicija za nekoga ko treba da bude "ŠUTER". Začudo, Durant je "ŠUTER", a čovek je krilo. U Klipersima su Kavaj i DŽordž najbolji "šuteri" a nisu bekovi. Kako to, sram da ih bude...

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Ovaj Shorter 2 puta bolji od svakog igrača CZ na današnjoj utakmici. Koliko samo kvalitetnih Amera ima na ovom svetu koji su isuviše jeftini da je to neverovatno. Ovaj igra bukvalno za kikiriki. CZ dovede tenka Mrakovića po ko zna kojoj ceni i želi igrati evroligu…

RUMENIge

pre 2 godine

Ovo je užas živi. Jedva protiv amatera iz Splita.
(Radonja odlazi, 02. januar 2022 20:58)

Gresis sine, nisu to amateri iz Splita, to su Grobari iz Splita !

Idi begaj

pre 2 godine

u Euroligi kako stoji jel zna neko
(Milos, 2. januar 2022 20:22

A Partizan u Euroligi, zna li neko?
(Beca, 2. januar 2022 20:54)

Osvojio, avi?
(U bilo kom formatu, 2. januar

Koje godine to bese,jel na vhs?
(CZ, 2. januar 2022 21:25)

Bilo kada, a vi?
(U bilo kom formatu, 2. januar 2022 21:43)

Kako stojite u fudbalu?Mi evroski i svetski prvaci?Vi?

sever

pre 2 godine

Simonovic, Markovic, Cirbes i Holins ne prave vise razliku ni protiv Splita i Krke, da ne govorimo o jacim ekipama...Njihovi ugovori kada se saberu bi mogli pokriti ugovor jednog top evroligaskog igraca.

ISTINA

pre 2 godine

Pobedismo nekako ali igramo kao rastimovani orkestar. Ne znam sta jos treba da se desi da uprava ukapira da mora da dovede bar dva igraca. Neko moze devet a mi ne mozemo dva.

veliki strumf

pre 2 godine

Марковић нула поена, Холинс нула, Цирбес 2!!! Против Сплита!! Терај то напоље и довести једног крштеног играча.

veliki strumf

pre 2 godine

Da su hteli da igraju i da se troše kao što to rade u EL taj ne bi dao ni dva poena. A da su se trudili dali bi preko njega najmanje 20 poena lagano. Kao što drugi to rade.

Izgleda da vi, ljudi, ne kapirate šta znači otaljavanje posla??? Ne želiš da ti se neko povredi pored tolikih silnih povreda, ne želiš da se umaraš pred važan meč, igraš protiv tima sa kojim i rezerve mogu da se nose, nema potrebe za pritiskom, nakratko ubaciš u drugu, napraviš desetak razlike i onda kao na basketu.

Sad, što se ponekad previše opuste pa onda Radonja mora malo da ih opominje to je normalna stvar. Ako je neko mislio da Ukić i ekipa mogu da pobede Zvezdu taj očigledno se n i najmanje ne razume u košarku.

Ali, zahvaljujući slobodi interneta, može da komentariše ono o čemu nema pojma. Jer mišljenje je kao d..e, svako ga ima.

Drugo, bek NIJE JEDINA pozicija za nekoga ko treba da bude "ŠUTER". Začudo, Durant je "ŠUTER", a čovek je krilo. U Klipersima su Kavaj i DŽordž najbolji "šuteri" a nisu bekovi. Kako to, sram da ih bude...
(NastyB, 02. januar 2022 21:29). Прво, које отаљавање посла? Ниси ни гледао меч. Уопште нисмо убацивали у другу и правили 10 разлике, све време је било густо. Неколико пута у последњих 5 мин су били на једном поседу заостатка. Пресудила је Добрићева тројка са скоро 8 метара у нападу без икакве идеје, након скока у нападу. Врло лако су могли да нас стигну. Видели смо како отаљавамо посао кад имамо знатно већу разлику у задња 2 меча. Друго, задњих 5 мин чувао га је Лазић и то веома јако али је и поред тога Шортер убацивао врло тешке поене. Треће, ми имамо добра крила, али немамо бека шутера већ су сви наши бекови дефанзивни играчи пре свега. У савременој ЕВРОПСКОЈ КОШАРЦИ (у НБА и центар може да буде најбољи шутер тима - нпр. Јокић) бекови су ти који решавају мечеве, код којих је лопта у кључним тренуцима. Да смо имали једног таквог, који може да измисли поене кад тиму не иде или се ломи меч - добили бисмо и Ефес и Химки. Али добро, и ти имаш д.пе а имаш и мишљење - не слажемо се и то је то.

Zoran

pre 2 godine

Najgori smo u šutu za tri poena u svim ligama koje se igraju na ovim prostorima i to za poslednje 30 godine.Pa Zvezda ne može ni do 20% da dođe.Strašno.Strašno.

Smladja

pre 2 godine

Uprava dala Radonjiću da uzme centra i beka šutera, to i Čivić rekao, a on ostao pri svojoj tvrdiglavosti i evo šta gledamo i odvikava nas od košarke

Kosarkaski zvezdas

pre 2 godine

Dva time outa Radonjica u poslednjem minutu... ne zna covek sta ce. Ako nismo znali zasto gubimo tesne zavrsnice, sada je jasno. Dobar za pripremu, ne zna voditi utakmicu

Samo kažem

pre 2 godine

Партизанова екипа ће из месец у месец да напредује, јако су млади. Знам да Звезда неће напредовати, мислио сам да ће стагнирати, а сад већ мислим да ће заправо бити све лошији. Не освајају се трофеји на почетку сезоне, онај дерби је уљуљкао многе.
(Алуге, 2. januar 2022 21:50)
Pa može i Zvezdina da napreduje

CZ

pre 2 godine

Katastrofa od igre,samo cu to reci.
(CZ, 02. januar 2022 20:45)

E nek' si nam rekao.
(Toto-ko-tunjo-PFC, 2. januar 2022 20:49) # Link komentara

Vest o kupu slavice cukteras je na drugoj stranici.

veliki strumf

pre 2 godine

Целе сезоне немамо бека шутера, као тражимо га. А ево један Сплит нађе тамо неког Шортера који против једне од најбољих евролигашких одбрана и врхунских одбрамбених играча убаци ево 25 поена на минут до краја. Само је Лазићу у 3 напада у фацу убацио 8 поена! Да ли је толико тешко било потписати таквог шутера, и то вероватно за ситну лову??? А баш нам такав тип реализатора треба.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Imamo jednog Centra Kuzmič i to je kraj kad se umori obično dolazi do raspada ispod obruča prošlu nisam mogao da shvatim Radonjiča kako je usšeo da zaboravi na klupi Lazareviča koji je igrao odlično a igrali mu vait i Simonovič nezna se ko je u goroj formi i zašto Simonovič nešutira trojke a možda je i najbolji trojkaš u ovom sastavu sreča pa to ove sezone spašava lazič.Hitno nam treba centar koji zna da odigra pik sa bekom koji šutira trojke jer Cibers očito nemože vbiše da uhvati loptu i ugura je u obruč ili stvarno toliko nevidi ili je najnespretniji u hvatanju lopte nemoguče mu je uručiti u ruke dok Mitrovič u zadnje vreme gubi skokove čak i protiv niskih bekova,nezna da uradi blok i stalno se glupira kao odvuči,če igrača pre nego uradi blok obično tad da uputimo šut u 24 sekunde kolko traje napad.

Ратко Младић

pre 2 godine

Добро је што оволико канала преноси утакмицу, просто незнам где да гледам.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Neznam dali Radonjič nevidi pa mora da si slep ako to nevidiš zadnjih 5. poraza Zvezde desili se izlaskom laziča na klupu prošlu izašao Lazič i Prave 20 razlike isto tako Mitrovič je sve lošiji nezna da se postavi svi ga izguraju za poziciju uvek izlaskom Kuzmiča Zvezda izgubi skok kako u napadu tako i u odbrani najgora varijata je kad se zajedno izvuče Laziča i Kuzmiča pa gura 10 minuta sa 4 stranca i odlazimo iz plus 10 u -12 znači 22 koševa razlike su napravili igrači Zenita kad su izvučeni Kuzmič i Lazič iz igre.Još odlični Lazarevič zaboravljen na klupi dok su igrali loši Vajt i Simonovič koji eto opet nešutira sam samcat na trici Vajd kao da se navukao od Simonoviča pa i on zaboravi da šutne i to kad nema kilometrima nikog oko njega to več neko vreme izvodi Simonovič možda mu se pridruži i vajt.

CZ

pre 2 godine

u Euroligi kako stoji jel zna neko
(Milos, 2. januar 2022 20:22

A Partizan u Euroligi, zna li neko?
(Beca, 2. januar 2022 20:54)

Osvojio, avi?
(U bilo kom formatu, 2. januar

Koje godine to bese,jel na vhs?

JPR24

pre 2 godine

Neznam dali Radonjič nevidi pa mora da si slep ako to nevidiš zadnjih 5. poraza Zvezde desili se izlaskom laziča na klupu prošlu izašao Lazič i Prave 20 razlike isto tako Mitrovič je sve lošiji nezna da se postavi svi ga izguraju za poziciju uvek izlaskom Kuzmiča Zvezda izgubi skok kako u napadu tako i u odbrani najgora varijata je kad se zajedno izvuče Laziča i Kuzmiča pa gura 10 minuta sa 4 stranca i odlazimo iz plus 10 u -12 znači 22 koševa razlike su napravili igrači Zenita kad su izvučeni Kuzmič i Lazič iz igre.Još odlični Lazarevič zaboravljen na klupi dok su igrali loši Vajt i Simonovič koji eto opet nešutira sam samcat na trici Vajd kao da se navukao od Simonoviča pa i on zaboravi da šutne i to kad nema kilometrima nikog oko njega to več neko vreme izvodi Simonovič možda mu se pridruži i vajt.
(slaviša šmigič, 02. januar 2022 21:02)

“Neznas dali” ????

tamoneko

pre 2 godine

Trenutno je tuga gledati ove naše plejeve.
Aj neće te koš, pa i razumem.. Al da ne možeš jednu akciju da izorganizuješ i odigraš..
Ivanović i Marković, majko mila

Nadam se da će uslediti nego dizanje forme

Pera

pre 2 godine

Добро је што оволико канала преноси утакмицу, просто незнам где да гледам.
(Ратко Младић, 02. januar 2022 20:1

Ne znaš ti ni gramatiku sopstvenog jezika. Nije dovoljno pisati ćirilicom da bi se jezik čuvao.

Gossa placa Zeljko 21

pre 2 godine

Otaljali posao, manje vise rutniski dobili, na 13-1 smo u ABA i to je to. Losa suterski utakmica, ali odbrana na visokom nivou svih 40 minuta bukvalno. Momci se svaku utakmicu bore za tim, bukvlano ginu na terenu i imaju nase ogromno postovanje zbog toga. Bice poraza i pobeda svakako, ali na kraju se svode racuni.

ZaphodBeeblebrox

pre 2 godine

Njihovi ugovori kada se saberu je ceo godisnji budzet Partizana!
(???, 2. januar 2022 20:47)

Njihovi ugovori kada se saberu su manji od Ledejevog, kakav crni budžet Partizana, pa nemaju oni po 8 miliona po sezoni...

zdravko

pre 2 godine

Dobro grobari razumeo vas da vidite da I ove godine nema od aba lige nista.Ali razumite da tamo zvezda otisla da otajia utakmicu dase pobedi I da se ne potrosi mnogo snage. Toje zvezda ostvarila jer I'ma Sledece sedmice derbija dva fener I buducnost zato nemoj da se brinete o zvezdi nego brinite o partizanu opeste sesti sad trenutno na tabeli. Sta ako vas sutra iznenadi zadar.

Prosečni basketaš

pre 2 godine

@U bilo kom formatu, 2. januar 2022 21:43
Mi u Bariju 1991, vi u Stambolu 1992.
I u čemu je problem?
Samo me interesuje, šta te trigeriše, da takve komentare objavljuješ na vest o utakmici CZ?
Peace brothers....

zoran

pre 2 godine

Joj al smo losi u sutu za 3.
Volters 1 od 2
Lazić 1 od 2
Vajt 1 od 3
Lazarević 1 od 3
Dobrić 0 od 2
Simonović 0 od 1
Ivanović 0 od 2
Nesrećni Kolins 0 id 3
Marković 0 od 1
-To je 4 od 19 to je 21% katastrofalno i sto je najgore mnogo je bilo otvorenih trojki bez bloka.
I to tako traje u kontinuitetu.
Nekad izguramo na 30 %.
Doduše u skoku Zvezda dominira.
Split je uz to loš, skoro nisam video gore selektiran tim.

Batko

pre 2 godine

Uprava dala Radonjiću da uzme centra i beka šutera, to i Čivić rekao, a on ostao pri svojoj tvrdiglavosti i evo šta gledamo i odvikava nas od košarke
(Smladja, 02. januar 2022 20:45)

Daj ne lupaj. Kakav bek-šuter. Pa poslednjih par utakmica šut nam preko 55-60% .
Centra traže van EL i EK, ali slabo
Ovo je utakmica koju najradije ne bi ni igrao, putovao i drugo, a moraš.

Johny

pre 2 godine

Opet sve sami "stručnjaci" za košarku. Basketaši iz školskog dvorišta. Utakmica se igrala sa se otalja i da se pobedi. Bez mnogo utroška snage. Danas pre podne let do Splita, povratak u 1,30 posle ponoći

Goran

pre 2 godine

Kojim se sportom bavi Marković?
U napadu ne postoji kao šuter, sadističke asistencije, u odbrani prespor…
Dobro bre Radonja svaku utakmicu umiremo jer nemamo znaš ti dobro šta već. Uzmite bre centra i šutera, ajde bre našli šutera i nesrećni Split i još nesrećniji Zadar pa i Olimpija a mi ne možemo.

Nebojsa

pre 2 godine

@ sasa.r
Slazem se da C.Zvezda dosta tanka pogotovo u napadu bez Kalinica, ali tim Buducnosti ima problem sto su pod koronom i to veliki broj igraca.
Ja licno bih voleo da se odigra mec, ali Buducnost bi tesko mogla bez igraca koji imaju koronu.
Cak mislim da C.Zvezda bez Kalinica je manji nedostak, nego sto su igraci Buducnosti koji du pod koronom?!

Batko

pre 2 godine

veliki strumf

Šuter koji ne igra odbranu ?
To može da prodje u EL ?!
Ovo je čoveče večeras bilo otaljavanje posla, a ne ozbiljna utakmica

Ali vi "stručnjaci" znate bolje, pa moram da se složim sa vama

Dejan CZ

pre 2 godine

Pobedismo nekako ali igramo kao rastimovani orkestar. Ne znam sta jos treba da se desi da uprava ukapira da mora da dovede bar dva igraca. Neko moze devet a mi ne mozemo dva.
(ISTINA, 02. januar 2022 22:23

Sad nam vise i ne treba.

deki 27

pre 2 godine

Zvezda definitivno ima problema sa slabim ekipama ali to je nesto sto se desava kad treba da dobijes utakmicu koju si vec "upisao " .Kako drugacije da objasnis razliku u pobedama protiv Bajerna i Olija, tesne poraze od Efesa i Zenita i ovo veceras.Uz sve probleme sada i korona kod Kalinica. Prvi put veceras da sam imao strah na sta ce sve ovo na kraju da lici.Svi su se pojacali, mi nista iako su ocigledni problemi na dvojci i petici

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ ВЕЛИКИ ШТРУМФ - У праву си. Упорно не доводе бека шутера као и ови у фудбалу бекове. Него само нешто импровизују да то надокнаде другим играчима(Ераковић, Холинс...) ал и не иде то баш тако како они мисле. Дал то не виде(а мислим да виде)? Или се инате нама навијачима(а ту дјелује мање реално), или је нешто треће у питању(вјероватно ће бити), то само они знају. У сваком случају осјетило се и осјећа се на резултатима а то није никако добро. У фудбалу би можда играли и лигу шампиона да смо имали праве бекове и нападача бољег наравно. А у кошарци би боље стајали у Евролиги. Ово што пишем неће имати никаквог ефекта и ово неће довести те играче ал желим и ја да изнесем своје неслагање. Никад велики резултат нећемо постићи ако се будемо задовољавали "мрвицама". Тачније, ако ови што воде клубове буду те "мрвице" на неки начин нудили, давали нама навијачима.

vlada

pre 2 godine

Važno je da se ostvari pobeda i kada se igra loše to je jedna od odlika velikih timova.Naravno da su navijači nezadovoljni ali mora da se shvati da nije moguđe svaku utakmicu dobiti velikom razlikom. Račun se pravi u aprilu kada će biti finale ABA lige i tada bi bilo dobro da budemo u pravoj formi