Fudbal 100

Nedelja, 19.12.2021.

12:36

Zvezda: Borjan nema dozvolu za odlazak

Fudbalski klub Crvena zvezda ostaje pri svom stavu – Milan Borjan neće dobiti dozvolu da ode.

Zvezda: Borjan nema dozvolu za odlazak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

Hamurabi

pre 2 godine

Hamurabi, 19. decembar 2021 20:09

moram da te razocaram,titovi blizanci nisu klubovi koje pratim

Ovo ti drugi komentar ovde, možda misliš da ne pratiš, ali moram da te razočaram - pratiš. Očigledno si nečim frustriran, jer tvoji komentari štipaju za oči. Ne znam na šta pre da ti odgovorim, jer pišeš nepovezano. Možda da počneš da pratiš više časove srpskog jezika, a manje klubove za koje ne navijaš. Školski pedagog je tu za tebe, a bogami i psiholog. Sto se tiče Borjana, čovek je vrhunac svoje karijere doživeo u Zvezdi, pre toga je igrao za Ludogorec. U Zvezdi je dobio i pare i slavu i poštovanje i čast da bude kapiten. Pored toga i ugovor do 37 godine, mogućnost da tu završi karijeru uz otvorena vrata za funkciju u budućnosti. Sve je to bacio u Dunav i isto tako treba da mu se vrati.

Hamurabi

pre 2 godine

 Borjane, sledi ti transfer... ali u Grafičar!
(Hamurabi, 19. decembar 2021 16:2)

Stojkovic najbolke zna kako se zvezda zahvaljuje svojim golmanima

vi ste smrt za srpski fudbal
vi ste sahranili srpski fudbal

sve najbolje Borjanu da se sto pre spasi ovih kriminalaca
(sok od zove orla, 19. decembar 2021 19:06

Zvezda se Borjanu zahvalila kapitenskom trakom, a on vraca tako sto mu se ide sad malo. Rodjak je produzio ugovor do svoje 37 godine... Nije malo od Zvezde i to dobar ugovor, mozda 3 igraca imaju vecu platu od njega. A Stojković? Koji Stojković? Mustafa? On veze sa nama nema od kad je prešao kod vas. To je vaš kapiten, gde je sad? Završio karijeru u Partizanu? A ne, oterali ste ga jer je mator? Malo manje mrzi tudji klub, a malo više voli svoj. Grobljani nemaju razlog da se ovde javljaju, osim da nas zezaju... Ovim tonom, kojim ti pišeš, pišu samo deca i Pantićevi minioni.

sok od zove orla

pre 2 godine

Hamurabi, 19. decembar 2021 20:09

moram da te razocaram,titovi blizanci nisu klubovi koje pratim

a to sto ste pustili pricu kako se borjanova trpa sa upravom zvezde i partizana to ide vama na cast,mada vi cast nemate, uterivaci dugova,to ste vi,ali samo udarate na slabije,eto dok nisu uhapsili onog nevolju u BG niste smeli na ulicu.
zlo ovog drustva ste,i jedni i drugi.
znam vas dobro,ne moratw bas da nam objasnjavate kako ste vi uvek u pravu
stojkovic vam dinar nije dao,pokazao vam je zube a te fore kako vas je prodao,to ostavite za stankovica, kakav je naduo se od koke i alkohola,uzivaj.

sok od zove orla

pre 2 godine

Odakle ti znaš da im se duguje? Jeli neko od njih rekao? Ako se duguje postoji sud u UEFA.
(Čola, 19. decembar 2021 15:10)


nisu ludi,i Stojkovic nije smeo da kaze da mu se duguje PLUS da mu sa severa udaraju kamatu na pare koje nisu njihove

Stojkovic se spasio
nadam se da ce i Borjan!

sok od zove orla

pre 2 godine

O Borjane, sledi ti transfer... ali u Grafičar!
(Hamurabi, 19. decembar 2021 16:2)

Stojkovic najbolke zna kako se zvezda zahvaljuje svojim golmanima

vi ste smrt za srpski fudbal
vi ste sahranili srpski fudbal

sve najbolje Borjanu da se sto pre spasi ovih kriminalaca

deki

pre 2 godine

Svadjamo se a ne poznajemo činjenice. Borjan ima ugovor još godinu i po dana i u tom smislu je sve jasno ali postoje i druge stvari. Pre svega, koliko znam, ne postoji klauzula za njegov odlazak a ako mu se duguju pare a vidimo da se pise da Degeneku duguju 900 soma onda verovatno duguju i Borjanu i to mu otvara vrata za odlazak. Drugo, pitam se kome treba nezadovoljan igrac, posebno golman i u tom smislu bi odlazak Stankovica bio resenje. Manite me tih prica da je klub iznad svih,bilo bi tako da nemamo likove kao Terzic i Mrkela koji trebaju pod ruku sa Stankovicrm a pojedince ce biti blam kad sve ovo prodje i dugovi dodju na naplatu, koga su nazivali madjija i slicno I to o legendi Dekiju, "legenda " otisao sa 18 iz Zvezde, osvojio jednu titulu kao igrac i to sa 16 godina i dve kao trener pa je po tome Borjan veca legenda

Srbin iz EU

pre 2 godine

Halo bre a ko kupuje ove igrace koji nisi ni za Beogr. Zonu, jeli Mitar.?!!! Onda , napojle a Borjana pustiti da nesto i zaradi. Terzo nije ovo stocna pijaca, ali tako izglefa, zar ne....

pop

pre 2 godine

Veoma je prosto. Ako zeli da ide, svakako da ce otici, ali pre toga ili mora da otkupi ugovor ili da klub gde ide plati za njega. Toliko je to normalno da ne moze biti normalnije!
(Pero, 19. decembar 2021 14:49)
samo je jedan uslov, da je klub ispunio sve ugovorne obaveze, a nije

drogirani žabac

pre 2 godine

U ovoj priči najbolje za sve, da DS ode, da se igrači okupe, ujedine i sa ovim nekim novim MM što je bio u Skandinaviji, napasti sve, Dekija mami Italija, ovo je tako dobar scenario da se "bezbolno" ode radi mira u kući, Zvezdino proleće može biti "ludi letnji ples"......

Slobodan Penezić

pre 2 godine

Nije Borjan postavio ultimatum Zvezdi, već je izrazio želju da ode. Nigde nije kazao da neće da ispunjavam obaveze. Samo, ako ga ne puste, ima ćemo nezadovoljnog golmana na golu, koji sa gađenjem gleda onog ko ga je uvredio.

Radonja car

pre 2 godine

Borjan je napravio od Miloja i Dekija trenere. Jedan od najboljih golmana u istoriji kluba i naš najbolji igrač od Barija do danas.

Čola

pre 2 godine

Kad cujes ime Stankovic i Vidic a diskutujes o fudbalu, moras za pocetak da ustanes.
(Sub013, 19. decembar 2021 14:39)

Samo Pavlovic, Mitovic i Vlahovic su za njih tate. Ne lozi se.
(SHeik, 19. decembar 2021 15:01)

Dečko ti si zalutao. Vidić kapiten MU i osvajač LŠ. Deki dve titule LŠ. Gde igra Pavlović a Mitar u drugoj ligi Engleske. Vlahović za sada u petom timu itačijanskog pevenstva

Hahahhahah

pre 2 godine

@Kad cujes ime Stankovic i Vidic a diskutujes o fudbalu, moras za pocetak da ustanes.
(Sub013, 19. decembar 2021 14:39)

Samo Pavlovic, Mitovic i Vlahovic su za njih tate. Ne lozi se.
(SHeik, 19. decembar 2021 15:01)

Po nabrojanim igracima partizana vidi se da si skoro napunio 10 godina, hahhahaha

slaviša šmigič

pre 2 godine

Problem je nastao jer neigra Sonogo koji sem što je držao celu sredinu bio je odličan i u odigravanju pravovremenih lopti pored Erakoviča i Ivaniča najbolji deo ovog tima C.zvezde koja nema u igri nijednog brzog napadača kad samo pogledam kolko nam je značio Falčineli koji je pokupio večinu lopti a da jih nije gubio kao ostali napadači pa je bilo svima mnogo lakše odlično je otvarao mesto svojim kretanjem Kataiu pa se lakše dolazilo do golova.Poslednje 2.utakmice su pokazale kolko nam fali brz i borben napadač pa je Aleksa Vukanovič došao kao suvo zlato doneo preokret sa 2 zicera koje je poklonio Pavkovu protiv ekipe Tsc jednostavno nam fali takav tip igrača ali nije registrovan za evropu zbog 2.krš napadača Dioni i Falko.

Hahahahahaha

pre 2 godine

ne moze niko da ga natera da dolazi na treninge i brani na utakmicama.
pa sta ako je odbijanje da igra protivno ugovoru? platice kaznu i to je to. ne mozete coveka fizicki da naterata bilo sta.

kod nas u srbiji poslodavci kada te zaposle, umisle da te poseduju. bar dok ih neko ne nauci pameti.
(vrg, 19. decembar 2021 13:32)

Ti si pao s marsa. Niko nije mislio da ga nateras fizicki. Nateraces ga kaznama. Kada mu odbijes sve plate zbog eventualnog nedolaska na treninge i utakmice dobice otkaz i kod Sneze. Da ne pricam gde ce da nadje klub ako dve godine nema utakmice. Tada ga nece niko hteti. Uvek je dogovor najbolji. Inat se nikad nikom nije isplatio.

Čola

pre 2 godine

Ako mu duguju novac,a verovarno da mu se duguju kao i Degeneku ogromne pare(Degeneku oko 900.000e) onda se ti Zvezda nista ne pita.Kraj price...
(Marko, 19. dece

Odakle ti znaš da im se duguje? Jeli neko od njih rekao? Ako se duguje postoji sud u UEFA.

Марко

pre 2 godine

Meni niti jedan igrač koji se nije pokazao dobronamernim i zalagao iskreno u srpskom fudbalu ne bi prišao savezu pa ni Vidić. Zato što imamo kratku pamet, zato nam je tako kako jeste. Pa oni koji su tako igrali u reprezentaciji kao Stanković i Vidić neka se bave engleskim i italijanskim fudbalom, neka rade za strance, šta oni imaju da rade kod nas?! Isto bi tako bilo kako je i sada i sa Vidićem. Sjaši Kurta da uzjaši Murta!
(Danas, 19. decembar 2021 13:19)

Ја се апсолутно слажем да Видић не треба да буде у ФСС-у, као и да Дејан Станковић нема шта да тражи ни у савезу, а ни на клупи Црвене звезде, само што се не слажем са разлозима које ти наводиш. Они не треба да буду ту јер су нестручни за те послове, а као играчи су обојица били веома заслужни за успехе репрезентације. Са осталим играчима у репрезентацији није се могло више. Њих двојица нису имали с ким да играју. Није исто Станковићу када у Интеру игра са Занетијем, Камбијасом, Етоом, Милитом, Мајконом и Снајдером, и кад онда дође у репрезентацију где га чекају Дуљај, Кежман, Вукић, Пантелић, Жигић или Милијаш. То је велики шок за играча. А што се Видића тиче, подсетићу те да је био део одбране у квалификацијама за СП 2006 у Немачкој која је примила само један гол у тим квалификацијама и на крају тих квалификација смо били први у групи испред Шпаније иако смо били једна од екипа са најмање постигнутих голова у тим квалфикцијама. Ипак, јунак тих квалификацијама у нашим медијима је био Кежман, а не Видић.

a

pre 2 godine

U pravu je Zvezda. Hoćeš da se buni i da ispravljaš magarcu kriv onda sedi ovde. Ne možeš da budeš veći od kluba. Trenerovo je da odredjuje sastav. On odgovara za rezultat. Kako u Srbiji tako u Engleskoj, Nemačkoj, Španiji. Budi sretan jer imaš 35 godina da možeš da braniš negde. Pusti želje bračnog druga

Gromoglas

pre 2 godine

Pustite čovjeka da ide. Terza i Mrkela, takođe, mogu slobodno da idu.
(Nisam robot, 19. decembar 2021 15:33)

Borjana treba pustiti da ide a pomenutu dvojicu treba oterati, najuriti i baciti za njima kamen da se nikada više ne vrate! Naravno za njima treba da odu Svetozar Miailović, Dejan Stanković i još neki...

SHeik

pre 2 godine

@Kad cujes ime Stankovic i Vidic a diskutujes o fudbalu, moras za pocetak da ustanes.
(Sub013, 19. decembar 2021 14:39)

Samo Pavlovic, Mitovic i Vlahovic su za njih tate. Ne lozi se.

mr

pre 2 godine

Заиграо Терза на све или ништа. На крају ће бити ништа тј оно што је успео да склони то је то. Борјан одлази, и то опуштено, јер Звезда нема шансе да га задржи по више основа. Неки од тих основа покрећу многа питања. Биће да као што се Борјан славио због пенала, да ће сада бити поново слављен јер је истерао много тога на чистину. Биће занимљиво гледати како се копрцају и муљају. После свега ће свима нама остати горак укус, још једно жаљење, и још једно схватање реалности о томе како је бити магарац.

BGD

pre 2 godine

Za sub 013,imali smo Mijata koji je izmislio fudbal za obojicu,a sad je tu Vlahovic koji ce obojicu takodje da presisa.Takodje mi nije jasno kako nas je Deki kantao sa 16 godina kad je to bilo 1994. godine kad smo osvojili duplu krunu,a on verovatno nije ni debitovao tad??? Kad pises sluzi se cinjenicama,a ne neistinama iako si zvezdas.

Veliki red

pre 2 godine

Pa ko je lud ovog da pusti za dz, ima ugovor, jer se on praćakao na golu za dz?
Nije, nego za debele pare. A plus teta Snešku trpaju kao bonus od nase do glodarske uprave, tako da...

Sneg je opet Snežana

pre 2 godine

''Zvezda: Borjan nema dozvolu za odlazak''

Ako mu dugujete novac zaključno sa poslednjom odigranom utakmicom u prvenstvu (sad i da mu platite kasno je) vi se ništa više ne pitate, već Uefa...
Tako je otišao Asano iz Partizana, Ilijev tvrdio da nigde ne može da igra jer ima ugovor i da mu je sve plaćeno, a dečko sasvim normalno igra u Bohumu.

3opaH

pre 2 godine

Ma сјајна идеја! Звезда од 209. стигла на 35. место, нисмо имали струју на стадиону, по терену расле печурке, узели смо 4 узастопне титуле, 2 Лиге шампиона, 3 Лиге Европе, пласирали се после више од 20 год у 1/8 финала Лиге Европе... Али не, нама то не ваља!!! Дај да истерамо све који су нас довели до тог успеха, Ајде да опет уништимо Звезду, да се вратимо опет испод 200. места... Ми стварно нисмо нормалан народ, ничим задовољни. Ништа из прошлости нисмо научили, и треба да нам се дешава све што нам се вековима дешава!

Земљаче, поменути резултати нису постигнути због тога што нам мафијаши и лопови воде клубове и државу него упркос томе. Замисли какви су резултати били могући да имамо поштене и моралне људе на кључним местима.

Sub013

pre 2 godine

Meni niti jedan igrač koji se nije pokazao dobronamernim i zalagao iskreno u srpskom fudbalu ne bi prišao savezu pa ni Vidić. Zato što imamo kratku pamet, zato nam je tako kako jeste. Pa oni koji su tako igrali u reprezentaciji kao Stanković i Vidić neka se bave engleskim i italijanskim fudbalom, neka rade za strance, šta oni imaju da rade kod nas?! Isto bi tako bilo kako je i sada i sa Vidićem. Sjaši Kurta da uzjaši Murta!
(Danas, 19. decembar 2021 13:19)

A sta vas Grobare boli ona stvar ko ce da bude predsednik Zvezde? I Vidic i Stankovic su ginuli za reprezentaciju, da nije bilo njih ne bismo ni isli na ta svetska prvenstva, a to sto su imali za predsednika saveza vasu ikonu Toleta pa je svake utakmice ubacivao u tim neke novs, svoje igrace (o trenerima da ne govorim) to je druga tema, vi ste ionako operisani od fudbala i prepuni kompleksa pa je realno gubljenje vremena diskutovati sa vama o fudbalu. Vi igrace kalibra Stankovica i Vidica ne mozete imati ni za 100 godina, to je muka. Kad cujes ime Stankovic i Vidic a diskutujes o fudbalu, moras za pocetak da ustanes.

Pero

pre 2 godine

Veoma je prosto. Ako zeli da ide, svakako da ce otici, ali pre toga ili mora da otkupi ugovor ili da klub gde ide plati za njega. Toliko je to normalno da ne moze biti normalnije!

demencija

pre 2 godine

I šta sada ako ga stavite da brani a čovek u znak protesta sedne na gol i ne radi ništa kakva je onda svrha stopiranja odlaska.
(3x3, 19. decembar 2021 12:44)

jel ti imaš 12 godina?
(aloe,

Mozda je tebi 12 pa ne znas sta je je Jokic radio u nekoliko navrata kad nije bio zadovoljan.

Marko

pre 2 godine

Ako mu duguju novac,a verovarno da mu se duguju kao i Degeneku ogromne pare(Degeneku oko 900.000e) onda se ti Zvezda nista ne pita.Kraj price...

5. STAR

pre 2 godine

Borjan ima pravo da želi da ode ali isto tako klub ima pravo da to ne dozvoli jer on ima važeći ugovor. Naravno ako to ide do toga da je toliko nezadovoljan da nikako ne želi da bude deo tima onda nek ide ali nikakav raskid ugovora ne sme da bude. Potencijalni novi klub da plati obeštećenje. Ogromne zasluge ima za ove uspehe u Evropi ali to ne znači da treba pristati da ode raskidom. Mora da se vodi ekonomska politika, koja se i ovako ne vodi kako treba i gube se pare na loše poslovanje.
Lično mi se ne sviđa to što je mnogo teatralan tip i što će sad da proizilaze neka saopštenja koja nikome ne trebaju. Plus na sve to, njegova žena... Tu bolje ne trošiti reči.
U svakom slučaju ovo treba rešiti pre starta drugog dela.

Sub013

pre 2 godine

Da sam kojim slucajem igrac i ja bih bio u sukobu sa Stankovicem...ne svidja mi se taj covek.
(Pera, 19. decembar 2021 13:29)

Ni meni se ne bi svidjalo da mi je nakantavao voljeni klub sa 16 godina kako je hteo.

pr

pre 2 godine

Ali grobari batalite nas cirkus!!! Imate vi trenera koji pohvalno govori o vama!! A na ovu temu cu napisati!!! Borjane bruko!!! A o vodecim naseg voljenog kluba nemam lepo misljenje, ali dok su rezultati tu sve se prasta!!!
(borisc, 19. decembar 2021 12:49)

Bruko? Čovek vas je sam godinama gurao u Evropu. 90% svih rezultata zvezde je na njegovim leđima. Branio je kao da je indijski bog Višna sa 100 pari ruku. Na svaki gol koji je zvezda dala, on je odbranio 40 nemogućih za branjenje. Zaslužio je da mu dignete spomenik a ne da ga pljujete.

duledudule

pre 2 godine

Hoce sneza u ameriku, sada je jasno ko stoji iza svega.
(Ivan, 19. decembar 2021 12:53)
Pa sta ? Da meni moja zena izrazi zelju da odemo negde pritom za vecu lovu, poslusao bi je. Dosta je bilo skoro 5 godina, ionako je uprava puna dzukela.

oranje!!!

pre 2 godine

kakvi haotični komentari!
5 godina je u klubu, ima vrhunski ugovor, radi vrhunski posao. Ali, ne može biti iznad kluba. Pri tom, taktiku igrače i igru određuje trener. Kakav god da je, naš je, legenda kluba, voli Zvezdu, nije došao zbog para, za razliku od Borjana, koji ima najbolji ugovor. I, pri tom, ne vidim šta je sporno ukoliko trener ima kritiku prema njemu i njegovoj igri. Da podsetimo dečurliju sa ovog sajta, Pižon i Šestić su u vreme svoje najveće slave vrlo često sedeli na klupi za rezerve, kod Branka Stankovića, pa to nije bio nikakav problem, a Zvezda je, kao i tada imala odlične rezultate. Ovaj na prvu kritiku i nesporazum hoće da ide...hvala ti, svaka čast na zaslugama, ali ako ne želiš da braniš, srećan put uz obeštećenje. Jer, rezultat si napravio kod nas, a ne u Ludoj Gori, ili Kanadi, mi se naplaćujemo...

ja

pre 2 godine

grobar sam, ali Borjan je veca legenda Zvezde od svih ljudi u Zvezdi trenutno. covek je uveo Zvezdu u svaku Ligu sampiona. I bio najbolji igrac u svakoj evropskoj utakmici. Sramota je sta su Stankovic i Terzic istripovali, ocistili su Degeneka koji im je golom doneo Ligu sampiona, a sada krenuli na Borjana. Deki je napravio u inostranstvu vise ali Borjan je veca legenda Zvezde nego Stankovic. Jer je sa Zvezdom igrao Ligu sampiona vise nego Terzic i Stankovic zajedno

Porto

pre 2 godine

Covek ih spasi protv Krasnodara, Salcburga, Genta, Kopenhagena, Brage i jos u mnogo mnogo utakmica i Terzic ovako nesto izjavi. Strasno.
Borjan je najvise doprineo Zvezdinim uspesima za ovih 5 godina ubedljivo...

Danas

pre 2 godine

Dovoljan je jedan Dragović, ona deca iz kluba i svi pošteni igrači koji ne glume ludilo.
Na čelo kluba Nemanja Vidić pa da vidiš kako se zavodi red i pravi evropski klub. Toliko.
(zvezdale, 19. decembar 2021 12:53)

Meni niti jedan igrač koji se nije pokazao dobronamernim i zalagao iskreno u srpskom fudbalu ne bi prišao savezu pa ni Vidić. Zato što imamo kratku pamet, zato nam je tako kako jeste. Pa oni koji su tako igrali u reprezentaciji kao Stanković i Vidić neka se bave engleskim i italijanskim fudbalom, neka rade za strance, šta oni imaju da rade kod nas?! Isto bi tako bilo kako je i sada i sa Vidićem. Sjaši Kurta da uzjaši Murta!

veliki strumf

pre 2 godine

Je l' postoji mogućnost da odu i Borjan i Stanković i Terzić i Mrkela? Mislim da bi to bilo najbolje rešenje za sve. Zvezda je veća od svih navedenih. Ti sukobe i sujete ne treba da zanimaju nikoga, naročito ne da bi delili ljude na ove i one. Zvezda iznad svih i kraj.
(zvezdaš 73, 19. decembar 2021 12:45)
Ma сјајна идеја! Звезда од 209. стигла на 35. место, нисмо имали струју на стадиону, по терену расле печурке, узели смо 4 узастопне титуле, 2 Лиге шампиона, 3 Лиге Европе, пласирали се после више од 20 год у 1/8 финала Лиге Европе... Али не, нама то не ваља!!! Дај да истерамо све који су нас довели до тог успеха, Ајде да опет уништимо Звезду, да се вратимо опет испод 200. места... Ми стварно нисмо нормалан народ, ничим задовољни. Ништа из прошлости нисмо научили, и треба да нам се дешава све што нам се вековима дешава!

RADAGAST

pre 2 godine

Kao pravom ciganinu veoma mi je mučno oko ovoga što se dešava u našem najvećem klubu. Emocije su pomešane, nikoga ne krivim, nikoga ne branim, Borjan nas je mnogo zadužio glupo je i polemisati o time, Deki, legenda kluba, veliki igrač, trener, videćemo. Ipak klubu mora biti iznad svega, moje mišljenje. Nadam se da će da se ovo reši na obostrano zadovoljstvo i da čekamo čuveno Zvezdino proleće zajedno.

VOSAK

pre 2 godine

ej bre ,.ebite se se svi redom od partizana do zvezde,za koga se bre vi tresete ovde,njima su džepovi puni para,a vaši?
(1976, 19. decembar 2021 13:30)


Puni su džepovi, svaka tri četiri meseca, a između tih meseci kako se snađu hahahahhaahhhahah

vrg

pre 2 godine

ne moze niko da ga natera da dolazi na treninge i brani na utakmicama.
pa sta ako je odbijanje da igra protivno ugovoru? platice kaznu i to je to. ne mozete coveka fizicki da naterata bilo sta.

kod nas u srbiji poslodavci kada te zaposle, umisle da te poseduju. bar dok ih neko ne nauci pameti.

zvezdaš 73

pre 2 godine

@veliki strumf

Sasvim sam normalan. Zvezda i pored uspeha na koje smo ponosni ima ozbiljne probleme koji tek sada izlaze na videlo. Finansijske pre svega, ova uprava je uništila i proćerdala 80% novca za svih 5 godina. To je dovoljan alarm za reset. Igrački kadar je takođe upitan, Dejan koji luta itd. Problemi se odmah moraju rešavati, svako čekanje je dugoročne pogubno. Razumemo se, valjda.

Gossa placa Zeljko 18

pre 2 godine

Ako sam dobro razumeo ovu nakaradnu upravu, vi ne date Borjanu da ide iz kluba? Cekajte, coveku koji nam je sam doneo toliko radosti, uveo nas svojim odbranama u LE prvi put, spasao toliko puta vi ne date da ide. To nije ljudski prvo. Ako je neko zasluzio da dobije raskid ugovora to je on. 5 godina je ginuo za klub, ej 5 godina. Izvlacio nas iz bunara, pa pustite ga da ide ako je nasao nesto bolje. Vec je veteran fakticki.

Cezar

pre 2 godine

Za koju titulu? Dali ste igracima plate po 400-500 hiljada evra, a oni igraju kao babe. Nikad gora igra u poslednjih nekoliko godina. Katastrofa, pola tima treba da dobije sut kartu!

Звездин весник

pre 2 godine

ne moze niko da ga natera da dolazi na treninge i brani na utakmicama.
pa sta ako je odbijanje da igra protivno ugovoru? platice kaznu i to je to. ne mozete coveka fizicki da naterata bilo sta.

kod nas u srbiji poslodavci kada te zaposle, umisle da te poseduju. bar dok ih neko ne nauci pameti.
(vrg, 19. decembar 2021 13:32)

Па у том случају, мораће да се суочи са последицама, нико није већи од самог клуба. Уговор је потписан до тад и тад, крај приче, клуб има право да задржи свог играча до истека уговора.

aloe

pre 2 godine

I šta sada ako ga stavite da brani a čovek u znak protesta sedne na gol i ne radi ništa kakva je onda svrha stopiranja odlaska.
(3x3, 19. decembar 2021 12:44)

jel ti imaš 12 godina?

borisc

pre 2 godine

Ali grobari batalite nas cirkus!!! Imate vi trenera koji pohvalno govori o vama!! A na ovu temu cu napisati!!! Borjane bruko!!! A o vodecim naseg voljenog kluba nemam lepo misljenje, ali dok su rezultati tu sve se prasta!!!

zvezdaš 73

pre 2 godine

Je l' postoji mogućnost da odu i Borjan i Stanković i Terzić i Mrkela? Mislim da bi to bilo najbolje rešenje za sve. Zvezda je veća od svih navedenih. Ti sukobe i sujete ne treba da zanimaju nikoga, naročito ne da bi delili ljude na ove i one. Zvezda iznad svih i kraj.

zvezdale

pre 2 godine

Što se mene tiče, idite svi! Posvađani, povređeni, dužni, ružni, ajmo preko vrata! Uprava, Borjan, Gobelja i "vojnici", Dejan Stanković, svi možete na miru iz kluba.

Dovoljan je jedan Dragović, ona deca iz kluba i svi pošteni igrači koji ne glume ludilo.
Na čelo kluba Nemanja Vidić pa da vidiš kako se zavodi red i pravi evropski klub. Toliko.

sta pricas ti?

pre 2 godine

I šta sada ako ga stavite da brani a čovek u znak protesta sedne na gol i ne radi ništa kakva je onda svrha stopiranja odlaska.
(3x3, 19. decembar 2021 12:44)

Slusaj ovog....pa on ima potpisan ugovor i mora dokle god se isplacuje plata ima da brani.

zvezdaš 73

pre 2 godine

Je l' postoji mogućnost da odu i Borjan i Stanković i Terzić i Mrkela? Mislim da bi to bilo najbolje rešenje za sve. Zvezda je veća od svih navedenih. Ti sukobe i sujete ne treba da zanimaju nikoga, naročito ne da bi delili ljude na ove i one. Zvezda iznad svih i kraj.

zvezdale

pre 2 godine

Što se mene tiče, idite svi! Posvađani, povređeni, dužni, ružni, ajmo preko vrata! Uprava, Borjan, Gobelja i "vojnici", Dejan Stanković, svi možete na miru iz kluba.

Dovoljan je jedan Dragović, ona deca iz kluba i svi pošteni igrači koji ne glume ludilo.
Na čelo kluba Nemanja Vidić pa da vidiš kako se zavodi red i pravi evropski klub. Toliko.

duledudule

pre 2 godine

Hoce sneza u ameriku, sada je jasno ko stoji iza svega.
(Ivan, 19. decembar 2021 12:53)
Pa sta ? Da meni moja zena izrazi zelju da odemo negde pritom za vecu lovu, poslusao bi je. Dosta je bilo skoro 5 godina, ionako je uprava puna dzukela.

ja

pre 2 godine

grobar sam, ali Borjan je veca legenda Zvezde od svih ljudi u Zvezdi trenutno. covek je uveo Zvezdu u svaku Ligu sampiona. I bio najbolji igrac u svakoj evropskoj utakmici. Sramota je sta su Stankovic i Terzic istripovali, ocistili su Degeneka koji im je golom doneo Ligu sampiona, a sada krenuli na Borjana. Deki je napravio u inostranstvu vise ali Borjan je veca legenda Zvezde nego Stankovic. Jer je sa Zvezdom igrao Ligu sampiona vise nego Terzic i Stankovic zajedno

pr

pre 2 godine

Ali grobari batalite nas cirkus!!! Imate vi trenera koji pohvalno govori o vama!! A na ovu temu cu napisati!!! Borjane bruko!!! A o vodecim naseg voljenog kluba nemam lepo misljenje, ali dok su rezultati tu sve se prasta!!!
(borisc, 19. decembar 2021 12:49)

Bruko? Čovek vas je sam godinama gurao u Evropu. 90% svih rezultata zvezde je na njegovim leđima. Branio je kao da je indijski bog Višna sa 100 pari ruku. Na svaki gol koji je zvezda dala, on je odbranio 40 nemogućih za branjenje. Zaslužio je da mu dignete spomenik a ne da ga pljujete.

Porto

pre 2 godine

Covek ih spasi protv Krasnodara, Salcburga, Genta, Kopenhagena, Brage i jos u mnogo mnogo utakmica i Terzic ovako nesto izjavi. Strasno.
Borjan je najvise doprineo Zvezdinim uspesima za ovih 5 godina ubedljivo...

Gossa placa Zeljko 18

pre 2 godine

Ako sam dobro razumeo ovu nakaradnu upravu, vi ne date Borjanu da ide iz kluba? Cekajte, coveku koji nam je sam doneo toliko radosti, uveo nas svojim odbranama u LE prvi put, spasao toliko puta vi ne date da ide. To nije ljudski prvo. Ako je neko zasluzio da dobije raskid ugovora to je on. 5 godina je ginuo za klub, ej 5 godina. Izvlacio nas iz bunara, pa pustite ga da ide ako je nasao nesto bolje. Vec je veteran fakticki.

3opaH

pre 2 godine

Ma сјајна идеја! Звезда од 209. стигла на 35. место, нисмо имали струју на стадиону, по терену расле печурке, узели смо 4 узастопне титуле, 2 Лиге шампиона, 3 Лиге Европе, пласирали се после више од 20 год у 1/8 финала Лиге Европе... Али не, нама то не ваља!!! Дај да истерамо све који су нас довели до тог успеха, Ајде да опет уништимо Звезду, да се вратимо опет испод 200. места... Ми стварно нисмо нормалан народ, ничим задовољни. Ништа из прошлости нисмо научили, и треба да нам се дешава све што нам се вековима дешава!

Земљаче, поменути резултати нису постигнути због тога што нам мафијаши и лопови воде клубове и државу него упркос томе. Замисли какви су резултати били могући да имамо поштене и моралне људе на кључним местима.

Cezar

pre 2 godine

Za koju titulu? Dali ste igracima plate po 400-500 hiljada evra, a oni igraju kao babe. Nikad gora igra u poslednjih nekoliko godina. Katastrofa, pola tima treba da dobije sut kartu!

vrg

pre 2 godine

ne moze niko da ga natera da dolazi na treninge i brani na utakmicama.
pa sta ako je odbijanje da igra protivno ugovoru? platice kaznu i to je to. ne mozete coveka fizicki da naterata bilo sta.

kod nas u srbiji poslodavci kada te zaposle, umisle da te poseduju. bar dok ih neko ne nauci pameti.

aloe

pre 2 godine

I šta sada ako ga stavite da brani a čovek u znak protesta sedne na gol i ne radi ništa kakva je onda svrha stopiranja odlaska.
(3x3, 19. decembar 2021 12:44)

jel ti imaš 12 godina?

Sneg je opet Snežana

pre 2 godine

''Zvezda: Borjan nema dozvolu za odlazak''

Ako mu dugujete novac zaključno sa poslednjom odigranom utakmicom u prvenstvu (sad i da mu platite kasno je) vi se ništa više ne pitate, već Uefa...
Tako je otišao Asano iz Partizana, Ilijev tvrdio da nigde ne može da igra jer ima ugovor i da mu je sve plaćeno, a dečko sasvim normalno igra u Bohumu.

Radonja car

pre 2 godine

Borjan je napravio od Miloja i Dekija trenere. Jedan od najboljih golmana u istoriji kluba i naš najbolji igrač od Barija do danas.

zvezdaš 73

pre 2 godine

@veliki strumf

Sasvim sam normalan. Zvezda i pored uspeha na koje smo ponosni ima ozbiljne probleme koji tek sada izlaze na videlo. Finansijske pre svega, ova uprava je uništila i proćerdala 80% novca za svih 5 godina. To je dovoljan alarm za reset. Igrački kadar je takođe upitan, Dejan koji luta itd. Problemi se odmah moraju rešavati, svako čekanje je dugoročne pogubno. Razumemo se, valjda.

veliki strumf

pre 2 godine

Je l' postoji mogućnost da odu i Borjan i Stanković i Terzić i Mrkela? Mislim da bi to bilo najbolje rešenje za sve. Zvezda je veća od svih navedenih. Ti sukobe i sujete ne treba da zanimaju nikoga, naročito ne da bi delili ljude na ove i one. Zvezda iznad svih i kraj.
(zvezdaš 73, 19. decembar 2021 12:45)
Ma сјајна идеја! Звезда од 209. стигла на 35. место, нисмо имали струју на стадиону, по терену расле печурке, узели смо 4 узастопне титуле, 2 Лиге шампиона, 3 Лиге Европе, пласирали се после више од 20 год у 1/8 финала Лиге Европе... Али не, нама то не ваља!!! Дај да истерамо све који су нас довели до тог успеха, Ајде да опет уништимо Звезду, да се вратимо опет испод 200. места... Ми стварно нисмо нормалан народ, ничим задовољни. Ништа из прошлости нисмо научили, и треба да нам се дешава све што нам се вековима дешава!

RADAGAST

pre 2 godine

Kao pravom ciganinu veoma mi je mučno oko ovoga što se dešava u našem najvećem klubu. Emocije su pomešane, nikoga ne krivim, nikoga ne branim, Borjan nas je mnogo zadužio glupo je i polemisati o time, Deki, legenda kluba, veliki igrač, trener, videćemo. Ipak klubu mora biti iznad svega, moje mišljenje. Nadam se da će da se ovo reši na obostrano zadovoljstvo i da čekamo čuveno Zvezdino proleće zajedno.

sta pricas ti?

pre 2 godine

I šta sada ako ga stavite da brani a čovek u znak protesta sedne na gol i ne radi ništa kakva je onda svrha stopiranja odlaska.
(3x3, 19. decembar 2021 12:44)

Slusaj ovog....pa on ima potpisan ugovor i mora dokle god se isplacuje plata ima da brani.

Gromoglas

pre 2 godine

Pustite čovjeka da ide. Terza i Mrkela, takođe, mogu slobodno da idu.
(Nisam robot, 19. decembar 2021 15:33)

Borjana treba pustiti da ide a pomenutu dvojicu treba oterati, najuriti i baciti za njima kamen da se nikada više ne vrate! Naravno za njima treba da odu Svetozar Miailović, Dejan Stanković i još neki...

oranje!!!

pre 2 godine

kakvi haotični komentari!
5 godina je u klubu, ima vrhunski ugovor, radi vrhunski posao. Ali, ne može biti iznad kluba. Pri tom, taktiku igrače i igru određuje trener. Kakav god da je, naš je, legenda kluba, voli Zvezdu, nije došao zbog para, za razliku od Borjana, koji ima najbolji ugovor. I, pri tom, ne vidim šta je sporno ukoliko trener ima kritiku prema njemu i njegovoj igri. Da podsetimo dečurliju sa ovog sajta, Pižon i Šestić su u vreme svoje najveće slave vrlo često sedeli na klupi za rezerve, kod Branka Stankovića, pa to nije bio nikakav problem, a Zvezda je, kao i tada imala odlične rezultate. Ovaj na prvu kritiku i nesporazum hoće da ide...hvala ti, svaka čast na zaslugama, ali ako ne želiš da braniš, srećan put uz obeštećenje. Jer, rezultat si napravio kod nas, a ne u Ludoj Gori, ili Kanadi, mi se naplaćujemo...

Danas

pre 2 godine

Dovoljan je jedan Dragović, ona deca iz kluba i svi pošteni igrači koji ne glume ludilo.
Na čelo kluba Nemanja Vidić pa da vidiš kako se zavodi red i pravi evropski klub. Toliko.
(zvezdale, 19. decembar 2021 12:53)

Meni niti jedan igrač koji se nije pokazao dobronamernim i zalagao iskreno u srpskom fudbalu ne bi prišao savezu pa ni Vidić. Zato što imamo kratku pamet, zato nam je tako kako jeste. Pa oni koji su tako igrali u reprezentaciji kao Stanković i Vidić neka se bave engleskim i italijanskim fudbalom, neka rade za strance, šta oni imaju da rade kod nas?! Isto bi tako bilo kako je i sada i sa Vidićem. Sjaši Kurta da uzjaši Murta!

Marko

pre 2 godine

Ako mu duguju novac,a verovarno da mu se duguju kao i Degeneku ogromne pare(Degeneku oko 900.000e) onda se ti Zvezda nista ne pita.Kraj price...

Slobodan Penezić

pre 2 godine

Nije Borjan postavio ultimatum Zvezdi, već je izrazio želju da ode. Nigde nije kazao da neće da ispunjavam obaveze. Samo, ako ga ne puste, ima ćemo nezadovoljnog golmana na golu, koji sa gađenjem gleda onog ko ga je uvredio.

pop

pre 2 godine

Veoma je prosto. Ako zeli da ide, svakako da ce otici, ali pre toga ili mora da otkupi ugovor ili da klub gde ide plati za njega. Toliko je to normalno da ne moze biti normalnije!
(Pero, 19. decembar 2021 14:49)
samo je jedan uslov, da je klub ispunio sve ugovorne obaveze, a nije

VOSAK

pre 2 godine

ej bre ,.ebite se se svi redom od partizana do zvezde,za koga se bre vi tresete ovde,njima su džepovi puni para,a vaši?
(1976, 19. decembar 2021 13:30)


Puni su džepovi, svaka tri četiri meseca, a između tih meseci kako se snađu hahahahhaahhhahah

demencija

pre 2 godine

I šta sada ako ga stavite da brani a čovek u znak protesta sedne na gol i ne radi ništa kakva je onda svrha stopiranja odlaska.
(3x3, 19. decembar 2021 12:44)

jel ti imaš 12 godina?
(aloe,

Mozda je tebi 12 pa ne znas sta je je Jokic radio u nekoliko navrata kad nije bio zadovoljan.

mr

pre 2 godine

Заиграо Терза на све или ништа. На крају ће бити ништа тј оно што је успео да склони то је то. Борјан одлази, и то опуштено, јер Звезда нема шансе да га задржи по више основа. Неки од тих основа покрећу многа питања. Биће да као што се Борјан славио због пенала, да ће сада бити поново слављен јер је истерао много тога на чистину. Биће занимљиво гледати како се копрцају и муљају. После свега ће свима нама остати горак укус, још једно жаљење, и још једно схватање реалности о томе како је бити магарац.

Sub013

pre 2 godine

Da sam kojim slucajem igrac i ja bih bio u sukobu sa Stankovicem...ne svidja mi se taj covek.
(Pera, 19. decembar 2021 13:29)

Ni meni se ne bi svidjalo da mi je nakantavao voljeni klub sa 16 godina kako je hteo.

deki

pre 2 godine

Svadjamo se a ne poznajemo činjenice. Borjan ima ugovor još godinu i po dana i u tom smislu je sve jasno ali postoje i druge stvari. Pre svega, koliko znam, ne postoji klauzula za njegov odlazak a ako mu se duguju pare a vidimo da se pise da Degeneku duguju 900 soma onda verovatno duguju i Borjanu i to mu otvara vrata za odlazak. Drugo, pitam se kome treba nezadovoljan igrac, posebno golman i u tom smislu bi odlazak Stankovica bio resenje. Manite me tih prica da je klub iznad svih,bilo bi tako da nemamo likove kao Terzic i Mrkela koji trebaju pod ruku sa Stankovicrm a pojedince ce biti blam kad sve ovo prodje i dugovi dodju na naplatu, koga su nazivali madjija i slicno I to o legendi Dekiju, "legenda " otisao sa 18 iz Zvezde, osvojio jednu titulu kao igrac i to sa 16 godina i dve kao trener pa je po tome Borjan veca legenda

BGD

pre 2 godine

Za sub 013,imali smo Mijata koji je izmislio fudbal za obojicu,a sad je tu Vlahovic koji ce obojicu takodje da presisa.Takodje mi nije jasno kako nas je Deki kantao sa 16 godina kad je to bilo 1994. godine kad smo osvojili duplu krunu,a on verovatno nije ni debitovao tad??? Kad pises sluzi se cinjenicama,a ne neistinama iako si zvezdas.

Sub013

pre 2 godine

Meni niti jedan igrač koji se nije pokazao dobronamernim i zalagao iskreno u srpskom fudbalu ne bi prišao savezu pa ni Vidić. Zato što imamo kratku pamet, zato nam je tako kako jeste. Pa oni koji su tako igrali u reprezentaciji kao Stanković i Vidić neka se bave engleskim i italijanskim fudbalom, neka rade za strance, šta oni imaju da rade kod nas?! Isto bi tako bilo kako je i sada i sa Vidićem. Sjaši Kurta da uzjaši Murta!
(Danas, 19. decembar 2021 13:19)

A sta vas Grobare boli ona stvar ko ce da bude predsednik Zvezde? I Vidic i Stankovic su ginuli za reprezentaciju, da nije bilo njih ne bismo ni isli na ta svetska prvenstva, a to sto su imali za predsednika saveza vasu ikonu Toleta pa je svake utakmice ubacivao u tim neke novs, svoje igrace (o trenerima da ne govorim) to je druga tema, vi ste ionako operisani od fudbala i prepuni kompleksa pa je realno gubljenje vremena diskutovati sa vama o fudbalu. Vi igrace kalibra Stankovica i Vidica ne mozete imati ni za 100 godina, to je muka. Kad cujes ime Stankovic i Vidic a diskutujes o fudbalu, moras za pocetak da ustanes.

Čola

pre 2 godine

Kad cujes ime Stankovic i Vidic a diskutujes o fudbalu, moras za pocetak da ustanes.
(Sub013, 19. decembar 2021 14:39)

Samo Pavlovic, Mitovic i Vlahovic su za njih tate. Ne lozi se.
(SHeik, 19. decembar 2021 15:01)

Dečko ti si zalutao. Vidić kapiten MU i osvajač LŠ. Deki dve titule LŠ. Gde igra Pavlović a Mitar u drugoj ligi Engleske. Vlahović za sada u petom timu itačijanskog pevenstva

slaviša šmigič

pre 2 godine

Problem je nastao jer neigra Sonogo koji sem što je držao celu sredinu bio je odličan i u odigravanju pravovremenih lopti pored Erakoviča i Ivaniča najbolji deo ovog tima C.zvezde koja nema u igri nijednog brzog napadača kad samo pogledam kolko nam je značio Falčineli koji je pokupio večinu lopti a da jih nije gubio kao ostali napadači pa je bilo svima mnogo lakše odlično je otvarao mesto svojim kretanjem Kataiu pa se lakše dolazilo do golova.Poslednje 2.utakmice su pokazale kolko nam fali brz i borben napadač pa je Aleksa Vukanovič došao kao suvo zlato doneo preokret sa 2 zicera koje je poklonio Pavkovu protiv ekipe Tsc jednostavno nam fali takav tip igrača ali nije registrovan za evropu zbog 2.krš napadača Dioni i Falko.

SHeik

pre 2 godine

@Kad cujes ime Stankovic i Vidic a diskutujes o fudbalu, moras za pocetak da ustanes.
(Sub013, 19. decembar 2021 14:39)

Samo Pavlovic, Mitovic i Vlahovic su za njih tate. Ne lozi se.

Марко

pre 2 godine

Meni niti jedan igrač koji se nije pokazao dobronamernim i zalagao iskreno u srpskom fudbalu ne bi prišao savezu pa ni Vidić. Zato što imamo kratku pamet, zato nam je tako kako jeste. Pa oni koji su tako igrali u reprezentaciji kao Stanković i Vidić neka se bave engleskim i italijanskim fudbalom, neka rade za strance, šta oni imaju da rade kod nas?! Isto bi tako bilo kako je i sada i sa Vidićem. Sjaši Kurta da uzjaši Murta!
(Danas, 19. decembar 2021 13:19)

Ја се апсолутно слажем да Видић не треба да буде у ФСС-у, као и да Дејан Станковић нема шта да тражи ни у савезу, а ни на клупи Црвене звезде, само што се не слажем са разлозима које ти наводиш. Они не треба да буду ту јер су нестручни за те послове, а као играчи су обојица били веома заслужни за успехе репрезентације. Са осталим играчима у репрезентацији није се могло више. Њих двојица нису имали с ким да играју. Није исто Станковићу када у Интеру игра са Занетијем, Камбијасом, Етоом, Милитом, Мајконом и Снајдером, и кад онда дође у репрезентацију где га чекају Дуљај, Кежман, Вукић, Пантелић, Жигић или Милијаш. То је велики шок за играча. А што се Видића тиче, подсетићу те да је био део одбране у квалификацијама за СП 2006 у Немачкој која је примила само један гол у тим квалификацијама и на крају тих квалификација смо били први у групи испред Шпаније иако смо били једна од екипа са најмање постигнутих голова у тим квалфикцијама. Ипак, јунак тих квалификацијама у нашим медијима је био Кежман, а не Видић.

Hahahhahah

pre 2 godine

@Kad cujes ime Stankovic i Vidic a diskutujes o fudbalu, moras za pocetak da ustanes.
(Sub013, 19. decembar 2021 14:39)

Samo Pavlovic, Mitovic i Vlahovic su za njih tate. Ne lozi se.
(SHeik, 19. decembar 2021 15:01)

Po nabrojanim igracima partizana vidi se da si skoro napunio 10 godina, hahhahaha

Veliki red

pre 2 godine

Pa ko je lud ovog da pusti za dz, ima ugovor, jer se on praćakao na golu za dz?
Nije, nego za debele pare. A plus teta Snešku trpaju kao bonus od nase do glodarske uprave, tako da...

Srbin iz EU

pre 2 godine

Halo bre a ko kupuje ove igrace koji nisi ni za Beogr. Zonu, jeli Mitar.?!!! Onda , napojle a Borjana pustiti da nesto i zaradi. Terzo nije ovo stocna pijaca, ali tako izglefa, zar ne....

borisc

pre 2 godine

Ali grobari batalite nas cirkus!!! Imate vi trenera koji pohvalno govori o vama!! A na ovu temu cu napisati!!! Borjane bruko!!! A o vodecim naseg voljenog kluba nemam lepo misljenje, ali dok su rezultati tu sve se prasta!!!

Hahahahahaha

pre 2 godine

ne moze niko da ga natera da dolazi na treninge i brani na utakmicama.
pa sta ako je odbijanje da igra protivno ugovoru? platice kaznu i to je to. ne mozete coveka fizicki da naterata bilo sta.

kod nas u srbiji poslodavci kada te zaposle, umisle da te poseduju. bar dok ih neko ne nauci pameti.
(vrg, 19. decembar 2021 13:32)

Ti si pao s marsa. Niko nije mislio da ga nateras fizicki. Nateraces ga kaznama. Kada mu odbijes sve plate zbog eventualnog nedolaska na treninge i utakmice dobice otkaz i kod Sneze. Da ne pricam gde ce da nadje klub ako dve godine nema utakmice. Tada ga nece niko hteti. Uvek je dogovor najbolji. Inat se nikad nikom nije isplatio.

sok od zove orla

pre 2 godine

O Borjane, sledi ti transfer... ali u Grafičar!
(Hamurabi, 19. decembar 2021 16:2)

Stojkovic najbolke zna kako se zvezda zahvaljuje svojim golmanima

vi ste smrt za srpski fudbal
vi ste sahranili srpski fudbal

sve najbolje Borjanu da se sto pre spasi ovih kriminalaca

Звездин весник

pre 2 godine

ne moze niko da ga natera da dolazi na treninge i brani na utakmicama.
pa sta ako je odbijanje da igra protivno ugovoru? platice kaznu i to je to. ne mozete coveka fizicki da naterata bilo sta.

kod nas u srbiji poslodavci kada te zaposle, umisle da te poseduju. bar dok ih neko ne nauci pameti.
(vrg, 19. decembar 2021 13:32)

Па у том случају, мораће да се суочи са последицама, нико није већи од самог клуба. Уговор је потписан до тад и тад, крај приче, клуб има право да задржи свог играча до истека уговора.

Pero

pre 2 godine

Veoma je prosto. Ako zeli da ide, svakako da ce otici, ali pre toga ili mora da otkupi ugovor ili da klub gde ide plati za njega. Toliko je to normalno da ne moze biti normalnije!

sok od zove orla

pre 2 godine

Odakle ti znaš da im se duguje? Jeli neko od njih rekao? Ako se duguje postoji sud u UEFA.
(Čola, 19. decembar 2021 15:10)


nisu ludi,i Stojkovic nije smeo da kaze da mu se duguje PLUS da mu sa severa udaraju kamatu na pare koje nisu njihove

Stojkovic se spasio
nadam se da ce i Borjan!

5. STAR

pre 2 godine

Borjan ima pravo da želi da ode ali isto tako klub ima pravo da to ne dozvoli jer on ima važeći ugovor. Naravno ako to ide do toga da je toliko nezadovoljan da nikako ne želi da bude deo tima onda nek ide ali nikakav raskid ugovora ne sme da bude. Potencijalni novi klub da plati obeštećenje. Ogromne zasluge ima za ove uspehe u Evropi ali to ne znači da treba pristati da ode raskidom. Mora da se vodi ekonomska politika, koja se i ovako ne vodi kako treba i gube se pare na loše poslovanje.
Lično mi se ne sviđa to što je mnogo teatralan tip i što će sad da proizilaze neka saopštenja koja nikome ne trebaju. Plus na sve to, njegova žena... Tu bolje ne trošiti reči.
U svakom slučaju ovo treba rešiti pre starta drugog dela.

sok od zove orla

pre 2 godine

Hamurabi, 19. decembar 2021 20:09

moram da te razocaram,titovi blizanci nisu klubovi koje pratim

a to sto ste pustili pricu kako se borjanova trpa sa upravom zvezde i partizana to ide vama na cast,mada vi cast nemate, uterivaci dugova,to ste vi,ali samo udarate na slabije,eto dok nisu uhapsili onog nevolju u BG niste smeli na ulicu.
zlo ovog drustva ste,i jedni i drugi.
znam vas dobro,ne moratw bas da nam objasnjavate kako ste vi uvek u pravu
stojkovic vam dinar nije dao,pokazao vam je zube a te fore kako vas je prodao,to ostavite za stankovica, kakav je naduo se od koke i alkohola,uzivaj.

a

pre 2 godine

U pravu je Zvezda. Hoćeš da se buni i da ispravljaš magarcu kriv onda sedi ovde. Ne možeš da budeš veći od kluba. Trenerovo je da odredjuje sastav. On odgovara za rezultat. Kako u Srbiji tako u Engleskoj, Nemačkoj, Španiji. Budi sretan jer imaš 35 godina da možeš da braniš negde. Pusti želje bračnog druga

Čola

pre 2 godine

Ako mu duguju novac,a verovarno da mu se duguju kao i Degeneku ogromne pare(Degeneku oko 900.000e) onda se ti Zvezda nista ne pita.Kraj price...
(Marko, 19. dece

Odakle ti znaš da im se duguje? Jeli neko od njih rekao? Ako se duguje postoji sud u UEFA.

drogirani žabac

pre 2 godine

U ovoj priči najbolje za sve, da DS ode, da se igrači okupe, ujedine i sa ovim nekim novim MM što je bio u Skandinaviji, napasti sve, Dekija mami Italija, ovo je tako dobar scenario da se "bezbolno" ode radi mira u kući, Zvezdino proleće može biti "ludi letnji ples"......

Hamurabi

pre 2 godine

 Borjane, sledi ti transfer... ali u Grafičar!
(Hamurabi, 19. decembar 2021 16:2)

Stojkovic najbolke zna kako se zvezda zahvaljuje svojim golmanima

vi ste smrt za srpski fudbal
vi ste sahranili srpski fudbal

sve najbolje Borjanu da se sto pre spasi ovih kriminalaca
(sok od zove orla, 19. decembar 2021 19:06

Zvezda se Borjanu zahvalila kapitenskom trakom, a on vraca tako sto mu se ide sad malo. Rodjak je produzio ugovor do svoje 37 godine... Nije malo od Zvezde i to dobar ugovor, mozda 3 igraca imaju vecu platu od njega. A Stojković? Koji Stojković? Mustafa? On veze sa nama nema od kad je prešao kod vas. To je vaš kapiten, gde je sad? Završio karijeru u Partizanu? A ne, oterali ste ga jer je mator? Malo manje mrzi tudji klub, a malo više voli svoj. Grobljani nemaju razlog da se ovde javljaju, osim da nas zezaju... Ovim tonom, kojim ti pišeš, pišu samo deca i Pantićevi minioni.

Hamurabi

pre 2 godine

Hamurabi, 19. decembar 2021 20:09

moram da te razocaram,titovi blizanci nisu klubovi koje pratim

Ovo ti drugi komentar ovde, možda misliš da ne pratiš, ali moram da te razočaram - pratiš. Očigledno si nečim frustriran, jer tvoji komentari štipaju za oči. Ne znam na šta pre da ti odgovorim, jer pišeš nepovezano. Možda da počneš da pratiš više časove srpskog jezika, a manje klubove za koje ne navijaš. Školski pedagog je tu za tebe, a bogami i psiholog. Sto se tiče Borjana, čovek je vrhunac svoje karijere doživeo u Zvezdi, pre toga je igrao za Ludogorec. U Zvezdi je dobio i pare i slavu i poštovanje i čast da bude kapiten. Pored toga i ugovor do 37 godine, mogućnost da tu završi karijeru uz otvorena vrata za funkciju u budućnosti. Sve je to bacio u Dunav i isto tako treba da mu se vrati.

borisc

pre 2 godine

Ali grobari batalite nas cirkus!!! Imate vi trenera koji pohvalno govori o vama!! A na ovu temu cu napisati!!! Borjane bruko!!! A o vodecim naseg voljenog kluba nemam lepo misljenje, ali dok su rezultati tu sve se prasta!!!

oranje!!!

pre 2 godine

kakvi haotični komentari!
5 godina je u klubu, ima vrhunski ugovor, radi vrhunski posao. Ali, ne može biti iznad kluba. Pri tom, taktiku igrače i igru određuje trener. Kakav god da je, naš je, legenda kluba, voli Zvezdu, nije došao zbog para, za razliku od Borjana, koji ima najbolji ugovor. I, pri tom, ne vidim šta je sporno ukoliko trener ima kritiku prema njemu i njegovoj igri. Da podsetimo dečurliju sa ovog sajta, Pižon i Šestić su u vreme svoje najveće slave vrlo često sedeli na klupi za rezerve, kod Branka Stankovića, pa to nije bio nikakav problem, a Zvezda je, kao i tada imala odlične rezultate. Ovaj na prvu kritiku i nesporazum hoće da ide...hvala ti, svaka čast na zaslugama, ali ako ne želiš da braniš, srećan put uz obeštećenje. Jer, rezultat si napravio kod nas, a ne u Ludoj Gori, ili Kanadi, mi se naplaćujemo...

aloe

pre 2 godine

I šta sada ako ga stavite da brani a čovek u znak protesta sedne na gol i ne radi ništa kakva je onda svrha stopiranja odlaska.
(3x3, 19. decembar 2021 12:44)

jel ti imaš 12 godina?

sta pricas ti?

pre 2 godine

I šta sada ako ga stavite da brani a čovek u znak protesta sedne na gol i ne radi ništa kakva je onda svrha stopiranja odlaska.
(3x3, 19. decembar 2021 12:44)

Slusaj ovog....pa on ima potpisan ugovor i mora dokle god se isplacuje plata ima da brani.

veliki strumf

pre 2 godine

Je l' postoji mogućnost da odu i Borjan i Stanković i Terzić i Mrkela? Mislim da bi to bilo najbolje rešenje za sve. Zvezda je veća od svih navedenih. Ti sukobe i sujete ne treba da zanimaju nikoga, naročito ne da bi delili ljude na ove i one. Zvezda iznad svih i kraj.
(zvezdaš 73, 19. decembar 2021 12:45)
Ma сјајна идеја! Звезда од 209. стигла на 35. место, нисмо имали струју на стадиону, по терену расле печурке, узели смо 4 узастопне титуле, 2 Лиге шампиона, 3 Лиге Европе, пласирали се после више од 20 год у 1/8 финала Лиге Европе... Али не, нама то не ваља!!! Дај да истерамо све који су нас довели до тог успеха, Ајде да опет уништимо Звезду, да се вратимо опет испод 200. места... Ми стварно нисмо нормалан народ, ничим задовољни. Ништа из прошлости нисмо научили, и треба да нам се дешава све што нам се вековима дешава!

Sub013

pre 2 godine

Da sam kojim slucajem igrac i ja bih bio u sukobu sa Stankovicem...ne svidja mi se taj covek.
(Pera, 19. decembar 2021 13:29)

Ni meni se ne bi svidjalo da mi je nakantavao voljeni klub sa 16 godina kako je hteo.

Hahahahahaha

pre 2 godine

ne moze niko da ga natera da dolazi na treninge i brani na utakmicama.
pa sta ako je odbijanje da igra protivno ugovoru? platice kaznu i to je to. ne mozete coveka fizicki da naterata bilo sta.

kod nas u srbiji poslodavci kada te zaposle, umisle da te poseduju. bar dok ih neko ne nauci pameti.
(vrg, 19. decembar 2021 13:32)

Ti si pao s marsa. Niko nije mislio da ga nateras fizicki. Nateraces ga kaznama. Kada mu odbijes sve plate zbog eventualnog nedolaska na treninge i utakmice dobice otkaz i kod Sneze. Da ne pricam gde ce da nadje klub ako dve godine nema utakmice. Tada ga nece niko hteti. Uvek je dogovor najbolji. Inat se nikad nikom nije isplatio.

Sub013

pre 2 godine

Meni niti jedan igrač koji se nije pokazao dobronamernim i zalagao iskreno u srpskom fudbalu ne bi prišao savezu pa ni Vidić. Zato što imamo kratku pamet, zato nam je tako kako jeste. Pa oni koji su tako igrali u reprezentaciji kao Stanković i Vidić neka se bave engleskim i italijanskim fudbalom, neka rade za strance, šta oni imaju da rade kod nas?! Isto bi tako bilo kako je i sada i sa Vidićem. Sjaši Kurta da uzjaši Murta!
(Danas, 19. decembar 2021 13:19)

A sta vas Grobare boli ona stvar ko ce da bude predsednik Zvezde? I Vidic i Stankovic su ginuli za reprezentaciju, da nije bilo njih ne bismo ni isli na ta svetska prvenstva, a to sto su imali za predsednika saveza vasu ikonu Toleta pa je svake utakmice ubacivao u tim neke novs, svoje igrace (o trenerima da ne govorim) to je druga tema, vi ste ionako operisani od fudbala i prepuni kompleksa pa je realno gubljenje vremena diskutovati sa vama o fudbalu. Vi igrace kalibra Stankovica i Vidica ne mozete imati ni za 100 godina, to je muka. Kad cujes ime Stankovic i Vidic a diskutujes o fudbalu, moras za pocetak da ustanes.

Danas

pre 2 godine

Dovoljan je jedan Dragović, ona deca iz kluba i svi pošteni igrači koji ne glume ludilo.
Na čelo kluba Nemanja Vidić pa da vidiš kako se zavodi red i pravi evropski klub. Toliko.
(zvezdale, 19. decembar 2021 12:53)

Meni niti jedan igrač koji se nije pokazao dobronamernim i zalagao iskreno u srpskom fudbalu ne bi prišao savezu pa ni Vidić. Zato što imamo kratku pamet, zato nam je tako kako jeste. Pa oni koji su tako igrali u reprezentaciji kao Stanković i Vidić neka se bave engleskim i italijanskim fudbalom, neka rade za strance, šta oni imaju da rade kod nas?! Isto bi tako bilo kako je i sada i sa Vidićem. Sjaši Kurta da uzjaši Murta!

zvezdaš 73

pre 2 godine

Je l' postoji mogućnost da odu i Borjan i Stanković i Terzić i Mrkela? Mislim da bi to bilo najbolje rešenje za sve. Zvezda je veća od svih navedenih. Ti sukobe i sujete ne treba da zanimaju nikoga, naročito ne da bi delili ljude na ove i one. Zvezda iznad svih i kraj.

zvezdale

pre 2 godine

Što se mene tiče, idite svi! Posvađani, povređeni, dužni, ružni, ajmo preko vrata! Uprava, Borjan, Gobelja i "vojnici", Dejan Stanković, svi možete na miru iz kluba.

Dovoljan je jedan Dragović, ona deca iz kluba i svi pošteni igrači koji ne glume ludilo.
Na čelo kluba Nemanja Vidić pa da vidiš kako se zavodi red i pravi evropski klub. Toliko.

RADAGAST

pre 2 godine

Kao pravom ciganinu veoma mi je mučno oko ovoga što se dešava u našem najvećem klubu. Emocije su pomešane, nikoga ne krivim, nikoga ne branim, Borjan nas je mnogo zadužio glupo je i polemisati o time, Deki, legenda kluba, veliki igrač, trener, videćemo. Ipak klubu mora biti iznad svega, moje mišljenje. Nadam se da će da se ovo reši na obostrano zadovoljstvo i da čekamo čuveno Zvezdino proleće zajedno.

SHeik

pre 2 godine

@Kad cujes ime Stankovic i Vidic a diskutujes o fudbalu, moras za pocetak da ustanes.
(Sub013, 19. decembar 2021 14:39)

Samo Pavlovic, Mitovic i Vlahovic su za njih tate. Ne lozi se.

Čola

pre 2 godine

Ako mu duguju novac,a verovarno da mu se duguju kao i Degeneku ogromne pare(Degeneku oko 900.000e) onda se ti Zvezda nista ne pita.Kraj price...
(Marko, 19. dece

Odakle ti znaš da im se duguje? Jeli neko od njih rekao? Ako se duguje postoji sud u UEFA.

duledudule

pre 2 godine

Hoce sneza u ameriku, sada je jasno ko stoji iza svega.
(Ivan, 19. decembar 2021 12:53)
Pa sta ? Da meni moja zena izrazi zelju da odemo negde pritom za vecu lovu, poslusao bi je. Dosta je bilo skoro 5 godina, ionako je uprava puna dzukela.

Звездин весник

pre 2 godine

ne moze niko da ga natera da dolazi na treninge i brani na utakmicama.
pa sta ako je odbijanje da igra protivno ugovoru? platice kaznu i to je to. ne mozete coveka fizicki da naterata bilo sta.

kod nas u srbiji poslodavci kada te zaposle, umisle da te poseduju. bar dok ih neko ne nauci pameti.
(vrg, 19. decembar 2021 13:32)

Па у том случају, мораће да се суочи са последицама, нико није већи од самог клуба. Уговор је потписан до тад и тад, крај приче, клуб има право да задржи свог играча до истека уговора.

a

pre 2 godine

U pravu je Zvezda. Hoćeš da se buni i da ispravljaš magarcu kriv onda sedi ovde. Ne možeš da budeš veći od kluba. Trenerovo je da odredjuje sastav. On odgovara za rezultat. Kako u Srbiji tako u Engleskoj, Nemačkoj, Španiji. Budi sretan jer imaš 35 godina da možeš da braniš negde. Pusti želje bračnog druga

Čola

pre 2 godine

Kad cujes ime Stankovic i Vidic a diskutujes o fudbalu, moras za pocetak da ustanes.
(Sub013, 19. decembar 2021 14:39)

Samo Pavlovic, Mitovic i Vlahovic su za njih tate. Ne lozi se.
(SHeik, 19. decembar 2021 15:01)

Dečko ti si zalutao. Vidić kapiten MU i osvajač LŠ. Deki dve titule LŠ. Gde igra Pavlović a Mitar u drugoj ligi Engleske. Vlahović za sada u petom timu itačijanskog pevenstva

Марко

pre 2 godine

Meni niti jedan igrač koji se nije pokazao dobronamernim i zalagao iskreno u srpskom fudbalu ne bi prišao savezu pa ni Vidić. Zato što imamo kratku pamet, zato nam je tako kako jeste. Pa oni koji su tako igrali u reprezentaciji kao Stanković i Vidić neka se bave engleskim i italijanskim fudbalom, neka rade za strance, šta oni imaju da rade kod nas?! Isto bi tako bilo kako je i sada i sa Vidićem. Sjaši Kurta da uzjaši Murta!
(Danas, 19. decembar 2021 13:19)

Ја се апсолутно слажем да Видић не треба да буде у ФСС-у, као и да Дејан Станковић нема шта да тражи ни у савезу, а ни на клупи Црвене звезде, само што се не слажем са разлозима које ти наводиш. Они не треба да буду ту јер су нестручни за те послове, а као играчи су обојица били веома заслужни за успехе репрезентације. Са осталим играчима у репрезентацији није се могло више. Њих двојица нису имали с ким да играју. Није исто Станковићу када у Интеру игра са Занетијем, Камбијасом, Етоом, Милитом, Мајконом и Снајдером, и кад онда дође у репрезентацију где га чекају Дуљај, Кежман, Вукић, Пантелић, Жигић или Милијаш. То је велики шок за играча. А што се Видића тиче, подсетићу те да је био део одбране у квалификацијама за СП 2006 у Немачкој која је примила само један гол у тим квалификацијама и на крају тих квалификација смо били први у групи испред Шпаније иако смо били једна од екипа са најмање постигнутих голова у тим квалфикцијама. Ипак, јунак тих квалификацијама у нашим медијима је био Кежман, а не Видић.

Hamurabi

pre 2 godine

 Borjane, sledi ti transfer... ali u Grafičar!
(Hamurabi, 19. decembar 2021 16:2)

Stojkovic najbolke zna kako se zvezda zahvaljuje svojim golmanima

vi ste smrt za srpski fudbal
vi ste sahranili srpski fudbal

sve najbolje Borjanu da se sto pre spasi ovih kriminalaca
(sok od zove orla, 19. decembar 2021 19:06

Zvezda se Borjanu zahvalila kapitenskom trakom, a on vraca tako sto mu se ide sad malo. Rodjak je produzio ugovor do svoje 37 godine... Nije malo od Zvezde i to dobar ugovor, mozda 3 igraca imaju vecu platu od njega. A Stojković? Koji Stojković? Mustafa? On veze sa nama nema od kad je prešao kod vas. To je vaš kapiten, gde je sad? Završio karijeru u Partizanu? A ne, oterali ste ga jer je mator? Malo manje mrzi tudji klub, a malo više voli svoj. Grobljani nemaju razlog da se ovde javljaju, osim da nas zezaju... Ovim tonom, kojim ti pišeš, pišu samo deca i Pantićevi minioni.

Hahahhahah

pre 2 godine

@Kad cujes ime Stankovic i Vidic a diskutujes o fudbalu, moras za pocetak da ustanes.
(Sub013, 19. decembar 2021 14:39)

Samo Pavlovic, Mitovic i Vlahovic su za njih tate. Ne lozi se.
(SHeik, 19. decembar 2021 15:01)

Po nabrojanim igracima partizana vidi se da si skoro napunio 10 godina, hahhahaha

Veliki red

pre 2 godine

Pa ko je lud ovog da pusti za dz, ima ugovor, jer se on praćakao na golu za dz?
Nije, nego za debele pare. A plus teta Snešku trpaju kao bonus od nase do glodarske uprave, tako da...

Hamurabi

pre 2 godine

Hamurabi, 19. decembar 2021 20:09

moram da te razocaram,titovi blizanci nisu klubovi koje pratim

Ovo ti drugi komentar ovde, možda misliš da ne pratiš, ali moram da te razočaram - pratiš. Očigledno si nečim frustriran, jer tvoji komentari štipaju za oči. Ne znam na šta pre da ti odgovorim, jer pišeš nepovezano. Možda da počneš da pratiš više časove srpskog jezika, a manje klubove za koje ne navijaš. Školski pedagog je tu za tebe, a bogami i psiholog. Sto se tiče Borjana, čovek je vrhunac svoje karijere doživeo u Zvezdi, pre toga je igrao za Ludogorec. U Zvezdi je dobio i pare i slavu i poštovanje i čast da bude kapiten. Pored toga i ugovor do 37 godine, mogućnost da tu završi karijeru uz otvorena vrata za funkciju u budućnosti. Sve je to bacio u Dunav i isto tako treba da mu se vrati.

ja

pre 2 godine

grobar sam, ali Borjan je veca legenda Zvezde od svih ljudi u Zvezdi trenutno. covek je uveo Zvezdu u svaku Ligu sampiona. I bio najbolji igrac u svakoj evropskoj utakmici. Sramota je sta su Stankovic i Terzic istripovali, ocistili su Degeneka koji im je golom doneo Ligu sampiona, a sada krenuli na Borjana. Deki je napravio u inostranstvu vise ali Borjan je veca legenda Zvezde nego Stankovic. Jer je sa Zvezdom igrao Ligu sampiona vise nego Terzic i Stankovic zajedno

vrg

pre 2 godine

ne moze niko da ga natera da dolazi na treninge i brani na utakmicama.
pa sta ako je odbijanje da igra protivno ugovoru? platice kaznu i to je to. ne mozete coveka fizicki da naterata bilo sta.

kod nas u srbiji poslodavci kada te zaposle, umisle da te poseduju. bar dok ih neko ne nauci pameti.

VOSAK

pre 2 godine

ej bre ,.ebite se se svi redom od partizana do zvezde,za koga se bre vi tresete ovde,njima su džepovi puni para,a vaši?
(1976, 19. decembar 2021 13:30)


Puni su džepovi, svaka tri četiri meseca, a između tih meseci kako se snađu hahahahhaahhhahah

demencija

pre 2 godine

I šta sada ako ga stavite da brani a čovek u znak protesta sedne na gol i ne radi ništa kakva je onda svrha stopiranja odlaska.
(3x3, 19. decembar 2021 12:44)

jel ti imaš 12 godina?
(aloe,

Mozda je tebi 12 pa ne znas sta je je Jokic radio u nekoliko navrata kad nije bio zadovoljan.

BGD

pre 2 godine

Za sub 013,imali smo Mijata koji je izmislio fudbal za obojicu,a sad je tu Vlahovic koji ce obojicu takodje da presisa.Takodje mi nije jasno kako nas je Deki kantao sa 16 godina kad je to bilo 1994. godine kad smo osvojili duplu krunu,a on verovatno nije ni debitovao tad??? Kad pises sluzi se cinjenicama,a ne neistinama iako si zvezdas.

Gossa placa Zeljko 18

pre 2 godine

Ako sam dobro razumeo ovu nakaradnu upravu, vi ne date Borjanu da ide iz kluba? Cekajte, coveku koji nam je sam doneo toliko radosti, uveo nas svojim odbranama u LE prvi put, spasao toliko puta vi ne date da ide. To nije ljudski prvo. Ako je neko zasluzio da dobije raskid ugovora to je on. 5 godina je ginuo za klub, ej 5 godina. Izvlacio nas iz bunara, pa pustite ga da ide ako je nasao nesto bolje. Vec je veteran fakticki.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Problem je nastao jer neigra Sonogo koji sem što je držao celu sredinu bio je odličan i u odigravanju pravovremenih lopti pored Erakoviča i Ivaniča najbolji deo ovog tima C.zvezde koja nema u igri nijednog brzog napadača kad samo pogledam kolko nam je značio Falčineli koji je pokupio večinu lopti a da jih nije gubio kao ostali napadači pa je bilo svima mnogo lakše odlično je otvarao mesto svojim kretanjem Kataiu pa se lakše dolazilo do golova.Poslednje 2.utakmice su pokazale kolko nam fali brz i borben napadač pa je Aleksa Vukanovič došao kao suvo zlato doneo preokret sa 2 zicera koje je poklonio Pavkovu protiv ekipe Tsc jednostavno nam fali takav tip igrača ali nije registrovan za evropu zbog 2.krš napadača Dioni i Falko.

Pero

pre 2 godine

Veoma je prosto. Ako zeli da ide, svakako da ce otici, ali pre toga ili mora da otkupi ugovor ili da klub gde ide plati za njega. Toliko je to normalno da ne moze biti normalnije!

pr

pre 2 godine

Ali grobari batalite nas cirkus!!! Imate vi trenera koji pohvalno govori o vama!! A na ovu temu cu napisati!!! Borjane bruko!!! A o vodecim naseg voljenog kluba nemam lepo misljenje, ali dok su rezultati tu sve se prasta!!!
(borisc, 19. decembar 2021 12:49)

Bruko? Čovek vas je sam godinama gurao u Evropu. 90% svih rezultata zvezde je na njegovim leđima. Branio je kao da je indijski bog Višna sa 100 pari ruku. Na svaki gol koji je zvezda dala, on je odbranio 40 nemogućih za branjenje. Zaslužio je da mu dignete spomenik a ne da ga pljujete.

Radonja car

pre 2 godine

Borjan je napravio od Miloja i Dekija trenere. Jedan od najboljih golmana u istoriji kluba i naš najbolji igrač od Barija do danas.

Porto

pre 2 godine

Covek ih spasi protv Krasnodara, Salcburga, Genta, Kopenhagena, Brage i jos u mnogo mnogo utakmica i Terzic ovako nesto izjavi. Strasno.
Borjan je najvise doprineo Zvezdinim uspesima za ovih 5 godina ubedljivo...

drogirani žabac

pre 2 godine

U ovoj priči najbolje za sve, da DS ode, da se igrači okupe, ujedine i sa ovim nekim novim MM što je bio u Skandinaviji, napasti sve, Dekija mami Italija, ovo je tako dobar scenario da se "bezbolno" ode radi mira u kući, Zvezdino proleće može biti "ludi letnji ples"......

zvezdaš 73

pre 2 godine

@veliki strumf

Sasvim sam normalan. Zvezda i pored uspeha na koje smo ponosni ima ozbiljne probleme koji tek sada izlaze na videlo. Finansijske pre svega, ova uprava je uništila i proćerdala 80% novca za svih 5 godina. To je dovoljan alarm za reset. Igrački kadar je takođe upitan, Dejan koji luta itd. Problemi se odmah moraju rešavati, svako čekanje je dugoročne pogubno. Razumemo se, valjda.

3opaH

pre 2 godine

Ma сјајна идеја! Звезда од 209. стигла на 35. место, нисмо имали струју на стадиону, по терену расле печурке, узели смо 4 узастопне титуле, 2 Лиге шампиона, 3 Лиге Европе, пласирали се после више од 20 год у 1/8 финала Лиге Европе... Али не, нама то не ваља!!! Дај да истерамо све који су нас довели до тог успеха, Ајде да опет уништимо Звезду, да се вратимо опет испод 200. места... Ми стварно нисмо нормалан народ, ничим задовољни. Ништа из прошлости нисмо научили, и треба да нам се дешава све што нам се вековима дешава!

Земљаче, поменути резултати нису постигнути због тога што нам мафијаши и лопови воде клубове и државу него упркос томе. Замисли какви су резултати били могући да имамо поштене и моралне људе на кључним местима.

5. STAR

pre 2 godine

Borjan ima pravo da želi da ode ali isto tako klub ima pravo da to ne dozvoli jer on ima važeći ugovor. Naravno ako to ide do toga da je toliko nezadovoljan da nikako ne želi da bude deo tima onda nek ide ali nikakav raskid ugovora ne sme da bude. Potencijalni novi klub da plati obeštećenje. Ogromne zasluge ima za ove uspehe u Evropi ali to ne znači da treba pristati da ode raskidom. Mora da se vodi ekonomska politika, koja se i ovako ne vodi kako treba i gube se pare na loše poslovanje.
Lično mi se ne sviđa to što je mnogo teatralan tip i što će sad da proizilaze neka saopštenja koja nikome ne trebaju. Plus na sve to, njegova žena... Tu bolje ne trošiti reči.
U svakom slučaju ovo treba rešiti pre starta drugog dela.

Cezar

pre 2 godine

Za koju titulu? Dali ste igracima plate po 400-500 hiljada evra, a oni igraju kao babe. Nikad gora igra u poslednjih nekoliko godina. Katastrofa, pola tima treba da dobije sut kartu!

sok od zove orla

pre 2 godine

O Borjane, sledi ti transfer... ali u Grafičar!
(Hamurabi, 19. decembar 2021 16:2)

Stojkovic najbolke zna kako se zvezda zahvaljuje svojim golmanima

vi ste smrt za srpski fudbal
vi ste sahranili srpski fudbal

sve najbolje Borjanu da se sto pre spasi ovih kriminalaca

Gromoglas

pre 2 godine

Pustite čovjeka da ide. Terza i Mrkela, takođe, mogu slobodno da idu.
(Nisam robot, 19. decembar 2021 15:33)

Borjana treba pustiti da ide a pomenutu dvojicu treba oterati, najuriti i baciti za njima kamen da se nikada više ne vrate! Naravno za njima treba da odu Svetozar Miailović, Dejan Stanković i još neki...

Slobodan Penezić

pre 2 godine

Nije Borjan postavio ultimatum Zvezdi, već je izrazio želju da ode. Nigde nije kazao da neće da ispunjavam obaveze. Samo, ako ga ne puste, ima ćemo nezadovoljnog golmana na golu, koji sa gađenjem gleda onog ko ga je uvredio.

Marko

pre 2 godine

Ako mu duguju novac,a verovarno da mu se duguju kao i Degeneku ogromne pare(Degeneku oko 900.000e) onda se ti Zvezda nista ne pita.Kraj price...

Sneg je opet Snežana

pre 2 godine

''Zvezda: Borjan nema dozvolu za odlazak''

Ako mu dugujete novac zaključno sa poslednjom odigranom utakmicom u prvenstvu (sad i da mu platite kasno je) vi se ništa više ne pitate, već Uefa...
Tako je otišao Asano iz Partizana, Ilijev tvrdio da nigde ne može da igra jer ima ugovor i da mu je sve plaćeno, a dečko sasvim normalno igra u Bohumu.

mr

pre 2 godine

Заиграо Терза на све или ништа. На крају ће бити ништа тј оно што је успео да склони то је то. Борјан одлази, и то опуштено, јер Звезда нема шансе да га задржи по више основа. Неки од тих основа покрећу многа питања. Биће да као што се Борјан славио због пенала, да ће сада бити поново слављен јер је истерао много тога на чистину. Биће занимљиво гледати како се копрцају и муљају. После свега ће свима нама остати горак укус, још једно жаљење, и још једно схватање реалности о томе како је бити магарац.

deki

pre 2 godine

Svadjamo se a ne poznajemo činjenice. Borjan ima ugovor još godinu i po dana i u tom smislu je sve jasno ali postoje i druge stvari. Pre svega, koliko znam, ne postoji klauzula za njegov odlazak a ako mu se duguju pare a vidimo da se pise da Degeneku duguju 900 soma onda verovatno duguju i Borjanu i to mu otvara vrata za odlazak. Drugo, pitam se kome treba nezadovoljan igrac, posebno golman i u tom smislu bi odlazak Stankovica bio resenje. Manite me tih prica da je klub iznad svih,bilo bi tako da nemamo likove kao Terzic i Mrkela koji trebaju pod ruku sa Stankovicrm a pojedince ce biti blam kad sve ovo prodje i dugovi dodju na naplatu, koga su nazivali madjija i slicno I to o legendi Dekiju, "legenda " otisao sa 18 iz Zvezde, osvojio jednu titulu kao igrac i to sa 16 godina i dve kao trener pa je po tome Borjan veca legenda

sok od zove orla

pre 2 godine

Hamurabi, 19. decembar 2021 20:09

moram da te razocaram,titovi blizanci nisu klubovi koje pratim

a to sto ste pustili pricu kako se borjanova trpa sa upravom zvezde i partizana to ide vama na cast,mada vi cast nemate, uterivaci dugova,to ste vi,ali samo udarate na slabije,eto dok nisu uhapsili onog nevolju u BG niste smeli na ulicu.
zlo ovog drustva ste,i jedni i drugi.
znam vas dobro,ne moratw bas da nam objasnjavate kako ste vi uvek u pravu
stojkovic vam dinar nije dao,pokazao vam je zube a te fore kako vas je prodao,to ostavite za stankovica, kakav je naduo se od koke i alkohola,uzivaj.

pop

pre 2 godine

Veoma je prosto. Ako zeli da ide, svakako da ce otici, ali pre toga ili mora da otkupi ugovor ili da klub gde ide plati za njega. Toliko je to normalno da ne moze biti normalnije!
(Pero, 19. decembar 2021 14:49)
samo je jedan uslov, da je klub ispunio sve ugovorne obaveze, a nije

Srbin iz EU

pre 2 godine

Halo bre a ko kupuje ove igrace koji nisi ni za Beogr. Zonu, jeli Mitar.?!!! Onda , napojle a Borjana pustiti da nesto i zaradi. Terzo nije ovo stocna pijaca, ali tako izglefa, zar ne....

sok od zove orla

pre 2 godine

Odakle ti znaš da im se duguje? Jeli neko od njih rekao? Ako se duguje postoji sud u UEFA.
(Čola, 19. decembar 2021 15:10)


nisu ludi,i Stojkovic nije smeo da kaze da mu se duguje PLUS da mu sa severa udaraju kamatu na pare koje nisu njihove

Stojkovic se spasio
nadam se da ce i Borjan!