Fudbal 67

Petak, 10.12.2021.

08:10

Zvezda preskače prvi žreb – a onda dolaze velikani

Crvena zvezda će, zahvaljujući prvom mestu u grupi F Lige Evrope, preskočiti žreb u ponedeljak.

Zvezda preskaèe prvi žreb – a onda dolaze velikani IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

diplinž

pre 2 godine

@goxi
Kad je zvezda bila top tim, godinama među 10 najboljih u evropi, šampion evrope i svijeta, ova dva kluba su to mogli da sanjaju! Što bi rek'o Njegoš - koj bi gori sad je doli... I opet ukrug

Pantere,bre

pre 2 godine

Realno možemo proći bilo koju od ovih ekipa.
Ni Barselona nije više što je bila.
Ako ih dobijemo mislim da idemo dalje.
(Panter, 10. decembar 2021 10:16)
Hahahaha.....pa nisu to sabani ko ovi u vasoj grupi.
Odigrali sa Bragom nereseno pa prozivaju Barsu...svi ovi treceplasirani iz LS ima da vas oduce od fudbala!
Koji ste vi kompleksasi,cudo...

Pantere,bre

pre 2 godine

Realno možemo proći bilo koju od ovih ekipa.
Ni Barselona nije više što je bila.
Ako ih dobijemo mislim da idemo dalje.
(Panter, 10. decembar 2021 10:16)
Hahahaha.....pa nisu to sabani ko ovi u vasoj grupi.
Odigrali sa Bragom nereseno pa prozivaju Barsu...svi ovi treceplasirani iz LS ima da vas oduce od fudbala!
Koji ste vi kompleksasi,cudo...

Veder

pre 2 godine

Kad se pravila LE i LK, sistem takmičenja, ko ide direktno u osminu finala a ko razigrava, nije se predpostavilo da će jedna Barsa, Dortmund i ostali ispasti iz daljeg takmičenja LŠ, zato i izgleda pomalo nestvarno da Zvezda može u mečeve sa Barsom ili Dortmundom, Laciom, Seviljom...i da će igrati za samu završnicu. Svako je očekivao da će ove dve lige popunjavaju, uglavnom klubovi iz Istočne Evrope te poneki klub iz slabijih zapadnoevropskih liga, ali eto dramatične završnice, i po meni interesantnjih duela u razigravanju za dalji nastavak. Zvezda je zaslužila prolaz, i sa dva, tri dobra pojačanja može da prođe do završnice, i napuni kasu.

Tormund

pre 2 godine

@prijatelj nekih prijatelja tako je druze. I praska Slavija, kada nam je trebalo 3:0 i kada smo ih sabili u misiji rupu sa sve Gumom Bogdanovicem i Blazcem...jos pamtim onaj uzdah kad je pogodio stativu i paniku igraca Slavije. Uvek je bilo cast navijati za Zvezdu i sve su to lepe uspomene, kada na na Smederevo dodje 40000 ljudi. Red je opet da se podrzi klub i igraci i da igraju svaki vikend pred bar 20000 jer sledi borba za titulu protiv kluba koji ne gubi bodove.

Dado

pre 2 godine

vld@ kako nečemo dobiti neki tim top klase? Pa pričamo o osmini finala drugog evropskog takmičenja, ostaje 16 timova, kakvi če ostati ako ne najjači? Na papiru najslabiji tim koji Zvezda može dobiti u osmini finala je Sheriff, a znamo kako je Zvezda prolazila sa Sheriffom ove godine. Zavisi puno od toga, kako če se tim pojačati preko zime ali svakako da postoje timovi, koje bi Zvezda mogla i iznenaditi i izbaciti. Od osam timova iz Lige šampiona, protiv večine če Zvezda na papiru biti outsider, ali to svakako ne znači da se ne može igrati protiv večine. Veliki plus če biti, da če Zvezda biti nosilac, pa če povratnu utakmicu igrati kod kuče a uz malo sreče, zašto da se ne udje u 1/4 finale.

cinik ovdašnji

pre 2 godine

Ovo moze da se osvaja ljudi.
(Hamurabi, 10. decembar 2021 09:07) Paaaa...Sa 3,4 pojačanja ranga Dragovića, može da se razmišlja, ali pazi, tek razmišlja, o borbi za završnicu...Daleko smo od toga, iako se Zvezda, uz evidentan nedostatak kvaliteta na nekim pozicijama, pretvorila u čvrstu borbenu mašinu. Ovde ima mnogo prejakih timova, iako sa nekima možemo da igramo egal. Ja bih lično voleo Glazgov, što zbog toga što nam Škoti leže, što zbog slatkih asocijacija...

zemunac

pre 2 godine

Odlicne vesti za srpski fudbal. Zvezda i Partizan su nabili bodove za nacionalni koeficijent, potpuno nebitno ko vise, ko manje. E, sad, dolazimo u situaciju da cemo od sezone 2023 imati direktnog ucesnika u LS, kvalifikanta za LS i jos tri ekipe u euro takmicenjima. Od te sezone, svaki bod nam se deli sa 5. Ako izuzmemo Partizan i Zvezdu, ko jos moze da donese neki bod? Potrebna je potpuna rekonstrukcija nekadasnjih velikana, Vose i Radnicki Nis, moraju da se prikljuce jos neki klubovi, Vozdovac, Cuka, TSC, Radnicki KG...bilo ko.

Sunce Slobode

pre 2 godine

"I Sevojno i Borča i treća mesta u ligi, i razni Černomoreci, Slovani a mi mučeni se ložimo se na Kadua i Dejana Lekića ej.
I sve to sa najgorom upravom na svetu."

Taj Lekić momenat je jedan od najboljih u poslednjih 30 godina. Na stadionu samo oni koji su verovali. I kada nam je trebalo 4 da damo i dalje smo verovali.

Freak on a Leash

pre 2 godine

Nije tema nego gledam sada snimak Lacio - Galata,brate mili Rajan Babel igra za Galatu.
Turska leglo za kucamo na vrata zaboravljenim asovima.

Alex

pre 2 godine

Živkovića poslati odakle je došao. Bolje da je Pavko krenuo od prvog i Bena ubacio od 70og recimo. Živković nema snage.
Treba nam korpulentan špic, kao što je Dragović gradjen.

smeh

pre 2 godine

Bila bi fora da sada žreb spoji opet Dinamo i Šerif i da pobednik tog duela u narednom žrebu izvuče Zvezdu. Doduše Zvezdi bi prijala i Barselona npr. pa da ovaj put nekim čudom Zvezda prodje dalje. Uglavnom ako žele dalje crveni će morati da se dobro pojačaju kao i da onog nesrećnog Gobelju ostave kući. Sa njim u timu Zvezda kreće sa 0:1 u dvomeč.

Djorgo nišlija

pre 2 godine

Veliki uspeh - očajna igra. Za početak - Zvezda nema bekove. Tragično. Nema ni napadača. Pavkov nije neka klasa, ali u Zvezdi su ga, sa svim mahinacijama, upropastili. Eraković - može nešto biti od njega!

Beogradjanin

pre 2 godine

Rendzers, Olimpijakos, Betis. Pozeljni protivnici. Dinamo ne zbog ostalih nefudbalskih stvari. Ovo ostalo, da se smrznes. Ko liga sampiona.
(iggy, 10. decembar 2021 08:49)

Ovi treba da produ 1/16 finala. Dinamo na koga god naleti tesko moze da prodje

vld

pre 2 godine

Zvezda je postala ozbiljna takmicarska ekipa srednjeg evropskog nivoa. To pokazuje da ume da izvuce dobar rezultat protiv ekipa koji su na papiru jaci igracki ali na terenu tesko da to dokazu. Samo 4 gola primljena u grupi od 8 utakmica. Fali nama mnogo stosta da podignemo se na sledeci nivo ali guramo i ovako. Dobro je sto smo povlasceni na zrebu u martu sto znaci da necemo dobiti neki tim top klase vec malo slabiji

Dragan

pre 2 godine

realno smo autsajderi protiv svih,i sinoć smo strepeli hoće li ga umuvati u 90+,Mora malo jača kinta da se uloži u odbranu....
(želja, 10. decembar 2021 09:22)

Ne u odbranu druze u napad… napad je najbolja odbrana!

da-da...

pre 2 godine

ima bar 4 tima sa kojima može da se igra i protiv kojih se sigurno ne bismo obrukali. Važno je da se igra. Da nam je neko rekao 2015-te, gde ćemo biti 2021. mislim da bi se najveći broj smejao do bola....

darko

pre 2 godine

Pre 10/11 godine liga nam je bila na 27 poziciji, a sada deset godina kasnije na 11.Ako ostanemo na ovoj poziciji do kraja vec sledece sezone krecemo sa 10 pozicije jer Rusi idu iza nas.

Bruder

pre 2 godine

(mario, 10. decembar 2021 08:35), ima nas ovde i sa jacim platama od 2000 eur. Nije sve u tome bubasvabo, ali sta bi ti znao, vama vecera i bi preca od vere. Ajde paljba

lebovitz

pre 2 godine

Ljudi, daleko je mart, treba prelazni rok da prođe, pripreme, zar stvarno mislite da Barcelona neće sada potrošiti par stotina miliona na pojačanja? Ako ćemo iskreno, nijedan protivnik nam ne odgovara, osim ako se ne dese neka iznenađenja u plejofu a mi imadnemo sreće na žrebu. Treba se opustiti i fokusirati na krpljenje rupa u ekipi tokom prelaznog roka, kako je Stanković i najavio. Ko god dođe na žrebu, dođe, favoriti sigurno nismo, što ipak ne znači da nemamo nikakvih šansi.

Zvezda

pre 2 godine

Ne Sevilja ali da muski poginemo sa Barsom. Da se napuni stadio i uzme lova. A moze i Milan da ih izbacimo kada nismo prosle sezone. Lajpcig ne bi bio dobar. To su nemci

prijatelj nekih prijatelja

pre 2 godine

@Tormund

I Sevojno i Borča i treća mesta u ligi, i razni Černomoreci, Slovani a mi mučeni se ložimo se na Kadua i Dejana Lekića ej.
I sve to sa najgorom upravom na svetu.

Čudesne katastrofe smo preživeli, tu mogu 3 filma da se snime iz tog doba. Generacije 90, 92 do tamo 95, 96 godišta pamte samo haos i domaću kaljugu. A ćale ti suflira svaki dan za kakav klub navijaš, i zato ga ne daš.

zvezdale

pre 2 godine

Barselona, Borusija Dortmund, Sevilja, Lajpcig, Atalanta, Porto, Zenit. Timovi koji još nisu došli do 1/8 finala, a tamo je Zvezda.

Neverovatne stvari, euforija samo jača. Prvi utisak je da je ova pobeda za sve ludake koji su se radovali golu Kaluđerovića protiv Javora u 93 minutu kao da je gol Bajernu. Trebalo je tada biti zvezdaš i gurati klub dalje. Mnogo smo istinski propatili, i eto neki Bog nas cigane gleda i nagrađuje svu ljubav i strast koju smo davali. I davaćemo, jer kao što kaže veliki, najveći Ljuba Tadić, navijati za Zvezdu uopšte nije mala stvar. Verujte.

komentator

pre 2 godine

Dinamoooo
(Corleone, 10. decembar 2021 08:13)

Slažem se, ali taj Dinamo mora prvo da izbaci nekog trećeplasiranog iz LŠ! Jedino da dobijemo pobednika duela Dinamo/Šerif ili Šerif/Olimpijakos, sve ostalo je nemoguća misija!

Fikio

pre 2 godine

Znaci imamo 3 meseca fore da se dovedemo u red, da dovedemo neka pojacanja, da ozdravimo, jos malo svi da se uigramo I onda BUM, vreme za jos 1 podvig I podizanje lestvice za sledecu godinu!

nenad

pre 2 godine

nego. Pre nego pocnete da s.... grobari.
Videste li vi koji su timovi 3ci u LE pa vas cekaju u barazu?

Zelim vam Mitjeland iz sveg srca pa da pokazete svima od cega ste.

iggy

pre 2 godine

Rendzers, Olimpijakos, Betis. Pozeljni protivnici. Dinamo ne zbog ostalih nefudbalskih stvari. Ovo ostalo, da se smrznes. Ko liga sampiona.

Tormund

pre 2 godine

Barselona, Borusija Dortmund, Sevilja, Lajpcig, Atalanta, Porto, Zenit. Timovi koji još nisu došli do 1/8 finala, a tamo je Zvezda.

Neverovatne stvari, euforija samo jača. Prvi utisak je da je ova pobeda za sve ludake koji su se radovali golu Kaluđerovića protiv Javora u 93 minutu kao da je gol Bajernu. Trebalo je tada biti zvezdaš i gurati klub dalje. Mnogo smo istinski propatili, i eto neki Bog nas cigane gleda i nagrađuje svu ljubav i strast koju smo davali. I davaćemo, jer kao što kaže veliki, najveći Ljuba Tadić, navijati za Zvezdu uopšte nije mala stvar. Verujte.
(zvezdale, 10. decembar 2021 08:29
Tako je brate. Pamtimo poraz od Sevojna, dresove sa sms brojem, mobilizaciju. Ovi sto sad placu a imaju budžet skoro kao mi, imaju zatvorene utakmice sa pola lige. Zato im i dodje na mec za opstanak u Evropi 1000 ljudi. Idemo dalje, nek radi masta.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Ne navijam za CZ ali sam sinoć navijao da Mirko Ivanić postigne odlučujući gol. Kada vidim kako jedan čovek pre neko veće javno kaže 100 Srba iz doline Jadra za 1kg litijuma, svaka podrška sportista i javnih ličnosti je veoma bitna da se zlo pobedi.

Гиле

pre 2 godine

Реално скоро сви тимови јачи од Звезде. Не треба се предати. Али овосезонски доведени шпицеви су катастрофа. Фачинели који је отишао је тата за њих, добро је отварао простор и значио је екипи. Боље и нашег Лазовића калити, него ове. И мора се ојачати бар мало у прелазном року.

severnjača

pre 2 godine

Zvezda je stvarno u lepom i jakom drtuštvu, direktan plasman među 16 najboljih u LE je uspeh srpskog fudbala! Međutim, ovakav način žrebanja će doneti jakog protivnika jer, iako možda sada postoji neki "poželjan" protivnik tipa Šerif, Dinamo ili Glazgov, oni će se "pročistiti" kroz 1/16 finala!

zvezdale

pre 2 godine

Barselona, Borusija Dortmund, Sevilja, Lajpcig, Atalanta, Porto, Zenit. Timovi koji još nisu došli do 1/8 finala, a tamo je Zvezda.

Neverovatne stvari, euforija samo jača. Prvi utisak je da je ova pobeda za sve ludake koji su se radovali golu Kaluđerovića protiv Javora u 93 minutu kao da je gol Bajernu. Trebalo je tada biti zvezdaš i gurati klub dalje. Mnogo smo istinski propatili, i eto neki Bog nas cigane gleda i nagrađuje svu ljubav i strast koju smo davali. I davaćemo, jer kao što kaže veliki, najveći Ljuba Tadić, navijati za Zvezdu uopšte nije mala stvar. Verujte.

Гиле

pre 2 godine

Реално скоро сви тимови јачи од Звезде. Не треба се предати. Али овосезонски доведени шпицеви су катастрофа. Фачинели који је отишао је тата за њих, добро је отварао простор и значио је екипи. Боље и нашег Лазовића калити, него ове. И мора се ојачати бар мало у прелазном року.

nenad

pre 2 godine

nego. Pre nego pocnete da s.... grobari.
Videste li vi koji su timovi 3ci u LE pa vas cekaju u barazu?

Zelim vam Mitjeland iz sveg srca pa da pokazete svima od cega ste.

Tormund

pre 2 godine

Barselona, Borusija Dortmund, Sevilja, Lajpcig, Atalanta, Porto, Zenit. Timovi koji još nisu došli do 1/8 finala, a tamo je Zvezda.

Neverovatne stvari, euforija samo jača. Prvi utisak je da je ova pobeda za sve ludake koji su se radovali golu Kaluđerovića protiv Javora u 93 minutu kao da je gol Bajernu. Trebalo je tada biti zvezdaš i gurati klub dalje. Mnogo smo istinski propatili, i eto neki Bog nas cigane gleda i nagrađuje svu ljubav i strast koju smo davali. I davaćemo, jer kao što kaže veliki, najveći Ljuba Tadić, navijati za Zvezdu uopšte nije mala stvar. Verujte.
(zvezdale, 10. decembar 2021 08:29
Tako je brate. Pamtimo poraz od Sevojna, dresove sa sms brojem, mobilizaciju. Ovi sto sad placu a imaju budžet skoro kao mi, imaju zatvorene utakmice sa pola lige. Zato im i dodje na mec za opstanak u Evropi 1000 ljudi. Idemo dalje, nek radi masta.

Fikio

pre 2 godine

Znaci imamo 3 meseca fore da se dovedemo u red, da dovedemo neka pojacanja, da ozdravimo, jos malo svi da se uigramo I onda BUM, vreme za jos 1 podvig I podizanje lestvice za sledecu godinu!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Ne navijam za CZ ali sam sinoć navijao da Mirko Ivanić postigne odlučujući gol. Kada vidim kako jedan čovek pre neko veće javno kaže 100 Srba iz doline Jadra za 1kg litijuma, svaka podrška sportista i javnih ličnosti je veoma bitna da se zlo pobedi.

severnjača

pre 2 godine

Zvezda je stvarno u lepom i jakom drtuštvu, direktan plasman među 16 najboljih u LE je uspeh srpskog fudbala! Međutim, ovakav način žrebanja će doneti jakog protivnika jer, iako možda sada postoji neki "poželjan" protivnik tipa Šerif, Dinamo ili Glazgov, oni će se "pročistiti" kroz 1/16 finala!

iggy

pre 2 godine

Rendzers, Olimpijakos, Betis. Pozeljni protivnici. Dinamo ne zbog ostalih nefudbalskih stvari. Ovo ostalo, da se smrznes. Ko liga sampiona.

smeh

pre 2 godine

Bila bi fora da sada žreb spoji opet Dinamo i Šerif i da pobednik tog duela u narednom žrebu izvuče Zvezdu. Doduše Zvezdi bi prijala i Barselona npr. pa da ovaj put nekim čudom Zvezda prodje dalje. Uglavnom ako žele dalje crveni će morati da se dobro pojačaju kao i da onog nesrećnog Gobelju ostave kući. Sa njim u timu Zvezda kreće sa 0:1 u dvomeč.

da-da...

pre 2 godine

ima bar 4 tima sa kojima može da se igra i protiv kojih se sigurno ne bismo obrukali. Važno je da se igra. Da nam je neko rekao 2015-te, gde ćemo biti 2021. mislim da bi se najveći broj smejao do bola....

Alex

pre 2 godine

Živkovića poslati odakle je došao. Bolje da je Pavko krenuo od prvog i Bena ubacio od 70og recimo. Živković nema snage.
Treba nam korpulentan špic, kao što je Dragović gradjen.

komentator

pre 2 godine

Dinamoooo
(Corleone, 10. decembar 2021 08:13)

Slažem se, ali taj Dinamo mora prvo da izbaci nekog trećeplasiranog iz LŠ! Jedino da dobijemo pobednika duela Dinamo/Šerif ili Šerif/Olimpijakos, sve ostalo je nemoguća misija!

Beogradjanin

pre 2 godine

Rendzers, Olimpijakos, Betis. Pozeljni protivnici. Dinamo ne zbog ostalih nefudbalskih stvari. Ovo ostalo, da se smrznes. Ko liga sampiona.
(iggy, 10. decembar 2021 08:49)

Ovi treba da produ 1/16 finala. Dinamo na koga god naleti tesko moze da prodje

darko

pre 2 godine

Pre 10/11 godine liga nam je bila na 27 poziciji, a sada deset godina kasnije na 11.Ako ostanemo na ovoj poziciji do kraja vec sledece sezone krecemo sa 10 pozicije jer Rusi idu iza nas.

vld

pre 2 godine

Zvezda je postala ozbiljna takmicarska ekipa srednjeg evropskog nivoa. To pokazuje da ume da izvuce dobar rezultat protiv ekipa koji su na papiru jaci igracki ali na terenu tesko da to dokazu. Samo 4 gola primljena u grupi od 8 utakmica. Fali nama mnogo stosta da podignemo se na sledeci nivo ali guramo i ovako. Dobro je sto smo povlasceni na zrebu u martu sto znaci da necemo dobiti neki tim top klase vec malo slabiji

cinik ovdašnji

pre 2 godine

Ovo moze da se osvaja ljudi.
(Hamurabi, 10. decembar 2021 09:07) Paaaa...Sa 3,4 pojačanja ranga Dragovića, može da se razmišlja, ali pazi, tek razmišlja, o borbi za završnicu...Daleko smo od toga, iako se Zvezda, uz evidentan nedostatak kvaliteta na nekim pozicijama, pretvorila u čvrstu borbenu mašinu. Ovde ima mnogo prejakih timova, iako sa nekima možemo da igramo egal. Ja bih lično voleo Glazgov, što zbog toga što nam Škoti leže, što zbog slatkih asocijacija...

zemunac

pre 2 godine

Odlicne vesti za srpski fudbal. Zvezda i Partizan su nabili bodove za nacionalni koeficijent, potpuno nebitno ko vise, ko manje. E, sad, dolazimo u situaciju da cemo od sezone 2023 imati direktnog ucesnika u LS, kvalifikanta za LS i jos tri ekipe u euro takmicenjima. Od te sezone, svaki bod nam se deli sa 5. Ako izuzmemo Partizan i Zvezdu, ko jos moze da donese neki bod? Potrebna je potpuna rekonstrukcija nekadasnjih velikana, Vose i Radnicki Nis, moraju da se prikljuce jos neki klubovi, Vozdovac, Cuka, TSC, Radnicki KG...bilo ko.

Bruder

pre 2 godine

(mario, 10. decembar 2021 08:35), ima nas ovde i sa jacim platama od 2000 eur. Nije sve u tome bubasvabo, ali sta bi ti znao, vama vecera i bi preca od vere. Ajde paljba

Zvezda

pre 2 godine

Ne Sevilja ali da muski poginemo sa Barsom. Da se napuni stadio i uzme lova. A moze i Milan da ih izbacimo kada nismo prosle sezone. Lajpcig ne bi bio dobar. To su nemci

lebovitz

pre 2 godine

Ljudi, daleko je mart, treba prelazni rok da prođe, pripreme, zar stvarno mislite da Barcelona neće sada potrošiti par stotina miliona na pojačanja? Ako ćemo iskreno, nijedan protivnik nam ne odgovara, osim ako se ne dese neka iznenađenja u plejofu a mi imadnemo sreće na žrebu. Treba se opustiti i fokusirati na krpljenje rupa u ekipi tokom prelaznog roka, kako je Stanković i najavio. Ko god dođe na žrebu, dođe, favoriti sigurno nismo, što ipak ne znači da nemamo nikakvih šansi.

Dado

pre 2 godine

vld@ kako nečemo dobiti neki tim top klase? Pa pričamo o osmini finala drugog evropskog takmičenja, ostaje 16 timova, kakvi če ostati ako ne najjači? Na papiru najslabiji tim koji Zvezda može dobiti u osmini finala je Sheriff, a znamo kako je Zvezda prolazila sa Sheriffom ove godine. Zavisi puno od toga, kako če se tim pojačati preko zime ali svakako da postoje timovi, koje bi Zvezda mogla i iznenaditi i izbaciti. Od osam timova iz Lige šampiona, protiv večine če Zvezda na papiru biti outsider, ali to svakako ne znači da se ne može igrati protiv večine. Veliki plus če biti, da če Zvezda biti nosilac, pa če povratnu utakmicu igrati kod kuče a uz malo sreče, zašto da se ne udje u 1/4 finale.

Sunce Slobode

pre 2 godine

"I Sevojno i Borča i treća mesta u ligi, i razni Černomoreci, Slovani a mi mučeni se ložimo se na Kadua i Dejana Lekića ej.
I sve to sa najgorom upravom na svetu."

Taj Lekić momenat je jedan od najboljih u poslednjih 30 godina. Na stadionu samo oni koji su verovali. I kada nam je trebalo 4 da damo i dalje smo verovali.

prijatelj nekih prijatelja

pre 2 godine

@Tormund

I Sevojno i Borča i treća mesta u ligi, i razni Černomoreci, Slovani a mi mučeni se ložimo se na Kadua i Dejana Lekića ej.
I sve to sa najgorom upravom na svetu.

Čudesne katastrofe smo preživeli, tu mogu 3 filma da se snime iz tog doba. Generacije 90, 92 do tamo 95, 96 godišta pamte samo haos i domaću kaljugu. A ćale ti suflira svaki dan za kakav klub navijaš, i zato ga ne daš.

Freak on a Leash

pre 2 godine

Nije tema nego gledam sada snimak Lacio - Galata,brate mili Rajan Babel igra za Galatu.
Turska leglo za kucamo na vrata zaboravljenim asovima.

Dragan

pre 2 godine

realno smo autsajderi protiv svih,i sinoć smo strepeli hoće li ga umuvati u 90+,Mora malo jača kinta da se uloži u odbranu....
(želja, 10. decembar 2021 09:22)

Ne u odbranu druze u napad… napad je najbolja odbrana!

Veder

pre 2 godine

Kad se pravila LE i LK, sistem takmičenja, ko ide direktno u osminu finala a ko razigrava, nije se predpostavilo da će jedna Barsa, Dortmund i ostali ispasti iz daljeg takmičenja LŠ, zato i izgleda pomalo nestvarno da Zvezda može u mečeve sa Barsom ili Dortmundom, Laciom, Seviljom...i da će igrati za samu završnicu. Svako je očekivao da će ove dve lige popunjavaju, uglavnom klubovi iz Istočne Evrope te poneki klub iz slabijih zapadnoevropskih liga, ali eto dramatične završnice, i po meni interesantnjih duela u razigravanju za dalji nastavak. Zvezda je zaslužila prolaz, i sa dva, tri dobra pojačanja može da prođe do završnice, i napuni kasu.

Tormund

pre 2 godine

@prijatelj nekih prijatelja tako je druze. I praska Slavija, kada nam je trebalo 3:0 i kada smo ih sabili u misiji rupu sa sve Gumom Bogdanovicem i Blazcem...jos pamtim onaj uzdah kad je pogodio stativu i paniku igraca Slavije. Uvek je bilo cast navijati za Zvezdu i sve su to lepe uspomene, kada na na Smederevo dodje 40000 ljudi. Red je opet da se podrzi klub i igraci i da igraju svaki vikend pred bar 20000 jer sledi borba za titulu protiv kluba koji ne gubi bodove.

Djorgo nišlija

pre 2 godine

Veliki uspeh - očajna igra. Za početak - Zvezda nema bekove. Tragično. Nema ni napadača. Pavkov nije neka klasa, ali u Zvezdi su ga, sa svim mahinacijama, upropastili. Eraković - može nešto biti od njega!

diplinž

pre 2 godine

@goxi
Kad je zvezda bila top tim, godinama među 10 najboljih u evropi, šampion evrope i svijeta, ova dva kluba su to mogli da sanjaju! Što bi rek'o Njegoš - koj bi gori sad je doli... I opet ukrug

Pantere,bre

pre 2 godine

Realno možemo proći bilo koju od ovih ekipa.
Ni Barselona nije više što je bila.
Ako ih dobijemo mislim da idemo dalje.
(Panter, 10. decembar 2021 10:16)
Hahahaha.....pa nisu to sabani ko ovi u vasoj grupi.
Odigrali sa Bragom nereseno pa prozivaju Barsu...svi ovi treceplasirani iz LS ima da vas oduce od fudbala!
Koji ste vi kompleksasi,cudo...

Pantere,bre

pre 2 godine

Realno možemo proći bilo koju od ovih ekipa.
Ni Barselona nije više što je bila.
Ako ih dobijemo mislim da idemo dalje.
(Panter, 10. decembar 2021 10:16)
Hahahaha.....pa nisu to sabani ko ovi u vasoj grupi.
Odigrali sa Bragom nereseno pa prozivaju Barsu...svi ovi treceplasirani iz LS ima da vas oduce od fudbala!
Koji ste vi kompleksasi,cudo...

Pantere,bre

pre 2 godine

Realno možemo proći bilo koju od ovih ekipa.
Ni Barselona nije više što je bila.
Ako ih dobijemo mislim da idemo dalje.
(Panter, 10. decembar 2021 10:16)
Hahahaha.....pa nisu to sabani ko ovi u vasoj grupi.
Odigrali sa Bragom nereseno pa prozivaju Barsu...svi ovi treceplasirani iz LS ima da vas oduce od fudbala!
Koji ste vi kompleksasi,cudo...

Pantere,bre

pre 2 godine

Realno možemo proći bilo koju od ovih ekipa.
Ni Barselona nije više što je bila.
Ako ih dobijemo mislim da idemo dalje.
(Panter, 10. decembar 2021 10:16)
Hahahaha.....pa nisu to sabani ko ovi u vasoj grupi.
Odigrali sa Bragom nereseno pa prozivaju Barsu...svi ovi treceplasirani iz LS ima da vas oduce od fudbala!
Koji ste vi kompleksasi,cudo...

zvezdale

pre 2 godine

Barselona, Borusija Dortmund, Sevilja, Lajpcig, Atalanta, Porto, Zenit. Timovi koji još nisu došli do 1/8 finala, a tamo je Zvezda.

Neverovatne stvari, euforija samo jača. Prvi utisak je da je ova pobeda za sve ludake koji su se radovali golu Kaluđerovića protiv Javora u 93 minutu kao da je gol Bajernu. Trebalo je tada biti zvezdaš i gurati klub dalje. Mnogo smo istinski propatili, i eto neki Bog nas cigane gleda i nagrađuje svu ljubav i strast koju smo davali. I davaćemo, jer kao što kaže veliki, najveći Ljuba Tadić, navijati za Zvezdu uopšte nije mala stvar. Verujte.

Djorgo nišlija

pre 2 godine

Veliki uspeh - očajna igra. Za početak - Zvezda nema bekove. Tragično. Nema ni napadača. Pavkov nije neka klasa, ali u Zvezdi su ga, sa svim mahinacijama, upropastili. Eraković - može nešto biti od njega!

Tormund

pre 2 godine

Barselona, Borusija Dortmund, Sevilja, Lajpcig, Atalanta, Porto, Zenit. Timovi koji još nisu došli do 1/8 finala, a tamo je Zvezda.

Neverovatne stvari, euforija samo jača. Prvi utisak je da je ova pobeda za sve ludake koji su se radovali golu Kaluđerovića protiv Javora u 93 minutu kao da je gol Bajernu. Trebalo je tada biti zvezdaš i gurati klub dalje. Mnogo smo istinski propatili, i eto neki Bog nas cigane gleda i nagrađuje svu ljubav i strast koju smo davali. I davaćemo, jer kao što kaže veliki, najveći Ljuba Tadić, navijati za Zvezdu uopšte nije mala stvar. Verujte.
(zvezdale, 10. decembar 2021 08:29
Tako je brate. Pamtimo poraz od Sevojna, dresove sa sms brojem, mobilizaciju. Ovi sto sad placu a imaju budžet skoro kao mi, imaju zatvorene utakmice sa pola lige. Zato im i dodje na mec za opstanak u Evropi 1000 ljudi. Idemo dalje, nek radi masta.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Ne navijam za CZ ali sam sinoć navijao da Mirko Ivanić postigne odlučujući gol. Kada vidim kako jedan čovek pre neko veće javno kaže 100 Srba iz doline Jadra za 1kg litijuma, svaka podrška sportista i javnih ličnosti je veoma bitna da se zlo pobedi.

Fikio

pre 2 godine

Znaci imamo 3 meseca fore da se dovedemo u red, da dovedemo neka pojacanja, da ozdravimo, jos malo svi da se uigramo I onda BUM, vreme za jos 1 podvig I podizanje lestvice za sledecu godinu!

Zvezda

pre 2 godine

Ne Sevilja ali da muski poginemo sa Barsom. Da se napuni stadio i uzme lova. A moze i Milan da ih izbacimo kada nismo prosle sezone. Lajpcig ne bi bio dobar. To su nemci

Гиле

pre 2 godine

Реално скоро сви тимови јачи од Звезде. Не треба се предати. Али овосезонски доведени шпицеви су катастрофа. Фачинели који је отишао је тата за њих, добро је отварао простор и значио је екипи. Боље и нашег Лазовића калити, него ове. И мора се ојачати бар мало у прелазном року.

nenad

pre 2 godine

nego. Pre nego pocnete da s.... grobari.
Videste li vi koji su timovi 3ci u LE pa vas cekaju u barazu?

Zelim vam Mitjeland iz sveg srca pa da pokazete svima od cega ste.

Bruder

pre 2 godine

(mario, 10. decembar 2021 08:35), ima nas ovde i sa jacim platama od 2000 eur. Nije sve u tome bubasvabo, ali sta bi ti znao, vama vecera i bi preca od vere. Ajde paljba

severnjača

pre 2 godine

Zvezda je stvarno u lepom i jakom drtuštvu, direktan plasman među 16 najboljih u LE je uspeh srpskog fudbala! Međutim, ovakav način žrebanja će doneti jakog protivnika jer, iako možda sada postoji neki "poželjan" protivnik tipa Šerif, Dinamo ili Glazgov, oni će se "pročistiti" kroz 1/16 finala!

komentator

pre 2 godine

Dinamoooo
(Corleone, 10. decembar 2021 08:13)

Slažem se, ali taj Dinamo mora prvo da izbaci nekog trećeplasiranog iz LŠ! Jedino da dobijemo pobednika duela Dinamo/Šerif ili Šerif/Olimpijakos, sve ostalo je nemoguća misija!

iggy

pre 2 godine

Rendzers, Olimpijakos, Betis. Pozeljni protivnici. Dinamo ne zbog ostalih nefudbalskih stvari. Ovo ostalo, da se smrznes. Ko liga sampiona.

smeh

pre 2 godine

Bila bi fora da sada žreb spoji opet Dinamo i Šerif i da pobednik tog duela u narednom žrebu izvuče Zvezdu. Doduše Zvezdi bi prijala i Barselona npr. pa da ovaj put nekim čudom Zvezda prodje dalje. Uglavnom ako žele dalje crveni će morati da se dobro pojačaju kao i da onog nesrećnog Gobelju ostave kući. Sa njim u timu Zvezda kreće sa 0:1 u dvomeč.

prijatelj nekih prijatelja

pre 2 godine

@Tormund

I Sevojno i Borča i treća mesta u ligi, i razni Černomoreci, Slovani a mi mučeni se ložimo se na Kadua i Dejana Lekića ej.
I sve to sa najgorom upravom na svetu.

Čudesne katastrofe smo preživeli, tu mogu 3 filma da se snime iz tog doba. Generacije 90, 92 do tamo 95, 96 godišta pamte samo haos i domaću kaljugu. A ćale ti suflira svaki dan za kakav klub navijaš, i zato ga ne daš.

da-da...

pre 2 godine

ima bar 4 tima sa kojima može da se igra i protiv kojih se sigurno ne bismo obrukali. Važno je da se igra. Da nam je neko rekao 2015-te, gde ćemo biti 2021. mislim da bi se najveći broj smejao do bola....

vld

pre 2 godine

Zvezda je postala ozbiljna takmicarska ekipa srednjeg evropskog nivoa. To pokazuje da ume da izvuce dobar rezultat protiv ekipa koji su na papiru jaci igracki ali na terenu tesko da to dokazu. Samo 4 gola primljena u grupi od 8 utakmica. Fali nama mnogo stosta da podignemo se na sledeci nivo ali guramo i ovako. Dobro je sto smo povlasceni na zrebu u martu sto znaci da necemo dobiti neki tim top klase vec malo slabiji

Dragan

pre 2 godine

realno smo autsajderi protiv svih,i sinoć smo strepeli hoće li ga umuvati u 90+,Mora malo jača kinta da se uloži u odbranu....
(želja, 10. decembar 2021 09:22)

Ne u odbranu druze u napad… napad je najbolja odbrana!

lebovitz

pre 2 godine

Ljudi, daleko je mart, treba prelazni rok da prođe, pripreme, zar stvarno mislite da Barcelona neće sada potrošiti par stotina miliona na pojačanja? Ako ćemo iskreno, nijedan protivnik nam ne odgovara, osim ako se ne dese neka iznenađenja u plejofu a mi imadnemo sreće na žrebu. Treba se opustiti i fokusirati na krpljenje rupa u ekipi tokom prelaznog roka, kako je Stanković i najavio. Ko god dođe na žrebu, dođe, favoriti sigurno nismo, što ipak ne znači da nemamo nikakvih šansi.

cinik ovdašnji

pre 2 godine

Ovo moze da se osvaja ljudi.
(Hamurabi, 10. decembar 2021 09:07) Paaaa...Sa 3,4 pojačanja ranga Dragovića, može da se razmišlja, ali pazi, tek razmišlja, o borbi za završnicu...Daleko smo od toga, iako se Zvezda, uz evidentan nedostatak kvaliteta na nekim pozicijama, pretvorila u čvrstu borbenu mašinu. Ovde ima mnogo prejakih timova, iako sa nekima možemo da igramo egal. Ja bih lično voleo Glazgov, što zbog toga što nam Škoti leže, što zbog slatkih asocijacija...

darko

pre 2 godine

Pre 10/11 godine liga nam je bila na 27 poziciji, a sada deset godina kasnije na 11.Ako ostanemo na ovoj poziciji do kraja vec sledece sezone krecemo sa 10 pozicije jer Rusi idu iza nas.

Beogradjanin

pre 2 godine

Rendzers, Olimpijakos, Betis. Pozeljni protivnici. Dinamo ne zbog ostalih nefudbalskih stvari. Ovo ostalo, da se smrznes. Ko liga sampiona.
(iggy, 10. decembar 2021 08:49)

Ovi treba da produ 1/16 finala. Dinamo na koga god naleti tesko moze da prodje

zemunac

pre 2 godine

Odlicne vesti za srpski fudbal. Zvezda i Partizan su nabili bodove za nacionalni koeficijent, potpuno nebitno ko vise, ko manje. E, sad, dolazimo u situaciju da cemo od sezone 2023 imati direktnog ucesnika u LS, kvalifikanta za LS i jos tri ekipe u euro takmicenjima. Od te sezone, svaki bod nam se deli sa 5. Ako izuzmemo Partizan i Zvezdu, ko jos moze da donese neki bod? Potrebna je potpuna rekonstrukcija nekadasnjih velikana, Vose i Radnicki Nis, moraju da se prikljuce jos neki klubovi, Vozdovac, Cuka, TSC, Radnicki KG...bilo ko.

Veder

pre 2 godine

Kad se pravila LE i LK, sistem takmičenja, ko ide direktno u osminu finala a ko razigrava, nije se predpostavilo da će jedna Barsa, Dortmund i ostali ispasti iz daljeg takmičenja LŠ, zato i izgleda pomalo nestvarno da Zvezda može u mečeve sa Barsom ili Dortmundom, Laciom, Seviljom...i da će igrati za samu završnicu. Svako je očekivao da će ove dve lige popunjavaju, uglavnom klubovi iz Istočne Evrope te poneki klub iz slabijih zapadnoevropskih liga, ali eto dramatične završnice, i po meni interesantnjih duela u razigravanju za dalji nastavak. Zvezda je zaslužila prolaz, i sa dva, tri dobra pojačanja može da prođe do završnice, i napuni kasu.

Alex

pre 2 godine

Živkovića poslati odakle je došao. Bolje da je Pavko krenuo od prvog i Bena ubacio od 70og recimo. Živković nema snage.
Treba nam korpulentan špic, kao što je Dragović gradjen.

Dado

pre 2 godine

vld@ kako nečemo dobiti neki tim top klase? Pa pričamo o osmini finala drugog evropskog takmičenja, ostaje 16 timova, kakvi če ostati ako ne najjači? Na papiru najslabiji tim koji Zvezda može dobiti u osmini finala je Sheriff, a znamo kako je Zvezda prolazila sa Sheriffom ove godine. Zavisi puno od toga, kako če se tim pojačati preko zime ali svakako da postoje timovi, koje bi Zvezda mogla i iznenaditi i izbaciti. Od osam timova iz Lige šampiona, protiv večine če Zvezda na papiru biti outsider, ali to svakako ne znači da se ne može igrati protiv večine. Veliki plus če biti, da če Zvezda biti nosilac, pa če povratnu utakmicu igrati kod kuče a uz malo sreče, zašto da se ne udje u 1/4 finale.

Freak on a Leash

pre 2 godine

Nije tema nego gledam sada snimak Lacio - Galata,brate mili Rajan Babel igra za Galatu.
Turska leglo za kucamo na vrata zaboravljenim asovima.

Sunce Slobode

pre 2 godine

"I Sevojno i Borča i treća mesta u ligi, i razni Černomoreci, Slovani a mi mučeni se ložimo se na Kadua i Dejana Lekića ej.
I sve to sa najgorom upravom na svetu."

Taj Lekić momenat je jedan od najboljih u poslednjih 30 godina. Na stadionu samo oni koji su verovali. I kada nam je trebalo 4 da damo i dalje smo verovali.

Tormund

pre 2 godine

@prijatelj nekih prijatelja tako je druze. I praska Slavija, kada nam je trebalo 3:0 i kada smo ih sabili u misiji rupu sa sve Gumom Bogdanovicem i Blazcem...jos pamtim onaj uzdah kad je pogodio stativu i paniku igraca Slavije. Uvek je bilo cast navijati za Zvezdu i sve su to lepe uspomene, kada na na Smederevo dodje 40000 ljudi. Red je opet da se podrzi klub i igraci i da igraju svaki vikend pred bar 20000 jer sledi borba za titulu protiv kluba koji ne gubi bodove.

diplinž

pre 2 godine

@goxi
Kad je zvezda bila top tim, godinama među 10 najboljih u evropi, šampion evrope i svijeta, ova dva kluba su to mogli da sanjaju! Što bi rek'o Njegoš - koj bi gori sad je doli... I opet ukrug