Fudbal 33

Četvrtak, 02.12.2021.

22:59

Ronaldovih 800+

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo postigao je 800. zvanični pogodak u karijeri.

Ronaldovih 800+ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Mudrac

pre 2 godine

I sve na stranu, ali kad sutra pocnu da izjednacuju golove date na
Prvenstvu amerike i prvenstvu evrope..
I kad pocnu izjednacavati golove date u onoj engleskoj ligi iz prvog ronaldovog mandata sa spanskom ligom i sad ove golove iz italije i engleske sa paprikas ligem francuske... 🤮🤮🤮

gevara

pre 2 godine

Dosadni ste sa ovim meci meci meci na svaku vest o Ronaldu.
100+ golova za Manchester
100+ golova za Juventus
100+ golova za nacionalni tim
400+ golova za Real
140 golova u CL
pri tome jedini je ama bas jedini koji najmanje po 100 golova dao levom i desnom nogom i glavom
5 zlatne lopte
5 puta sampion Evrope i sveta sa Realom i Manchesterom
Sampion Evrope sa Portugalom
Pobednik lige nacije sa Portugalom

Bogatsvo mu je vise od milijardu evra a vi se pprepirate ovde ko je bolji, uzivajte dok jos igraju takvi majstori i to je to

Nema tu magije

pre 2 godine

Meni ovo nije ništa posebno.Da nema Mesija u fudbalu možda bi se i divio ovom broju golova.Ovako mi ovo nije zadivljujuce.Mesi ima 756 golova i nedostaje mu još 10 golova da izbije na drugo mesto večite liste strelaca i prestigne Pelea.Ali ono sto je interesantno Mesi pored toga što je jedan od najboljih golgetera ikada,on je zvanično najbolji asistent,najbolji plejmejker i najbolji dribler svih vremena.Dakle Mesi je u cak 4 kategorije u samom vrhu.A Ronaldo je jedino golgeter i ništa više.

Messi 7

pre 2 godine

Koliko je ovaj čovek opsednut Mesijem,to je neverovatno.Ne samo on nego i cela njegova porodica.Ne znam da li znate ali Mesijevo ime je zabranjeno da se izgovara u njegovoj kući.Ima snimak od pre par godina gde je onaj Ronaldo junior pitao svoju baku,tj.Ronaldovu majku nešto u vezi Mesija.Ona mu odgovara "Da li sam ti rekla da ne spominjes vise to ime" pa je onda videla kameru da je snima pa je zaćutala.Ima video na netu.Pa onda poznato je koliko puta je Ronaldova sestra ismejavala Mesija preko instagrama.A Ronaldo redovno u intervjuima koje daje govori kako želi da ga stigne po broju zlatnih lopti,po broju zlatnih kopacki i ostalo.Evo i sada je prozvao Mesija na instagramu nakon dodele.A ono sto je veoma interesantno niko iz Mesijeve porodice nikada nije spomenuo Ronalda.Oni cak slabo pričaju i o Mesiju.Tek ponekad daju neki intervju.Dzabe nalickanom golovi,rekordi i ostalo.Teski su to kompleksi,mnogo teži nego što mi mislimo.Mesi mu je noćna mora.

Biće i OSMA

pre 2 godine

Pošto je ova godina već skoro završena, hajde da vidimo šta će biti u sledećoj godini sto se tice trofeja ali i indivindualnih nagrada kad pricamo o Mesiju i Ronaldu.
Sto se tice trofeja Mesiju je skoro zagarantovana dupla kruna sa PSG(u Ligi su prvi a verujem da ce i kup osvojiti),u Ligi Šampiona svakako ima veče sanse od Ronalda i ono sto je najvaznije,kvalifikovao se na Svetsko prvenstvo.Dakle bice trofeja za Mesija a možda i nove zlatne ako malo popravi statistiku.

Što se tiče Ronalda,Prvenstvo već moze da zaboravi,baš kao i Ligu Šampiona jer ce ih bilo koji jači rival izbaciti.Na Svetsko se (najverovatnije) neće ni kvalifikovati,dakle ostaje samo borba za smešni FA kup.Dakle ništa ni od trofeja ni eventualno od zlatne lopte.Ostaje samo jedna statistika!
Može se reći da je Mesi ovom 7 zlatnom loptom zvanično uništio Ronaldovu karijeru.

Vk

pre 2 godine

Fanovi Ronalda pisu kako je Van Dijk pokraden 2019, a Van Dijk i Mane su sami rekli da je Messi najbolji igrac na svijetu. Osim toga, Van Dijk je tada glasao za Messija u izboru za zlatnu loptu. Gospodin covjek. Bolje se bavite Ronaldovim nezasluzenim zlatnim loptama, a imao ih je poprilicno...

Kkk

pre 2 godine

Legolas, informisi se.

Na službenoj stranici UEFA-e lijepo pise. Ronaldo pretrcao 39km za sada u LS, a Mesi 33km. Ali Messi ima jednu utakmicu manje jer nije igrao protiv Laipziga, a tu bi pretrcao sigurno 7-8km.

Legolas

pre 2 godine

(Maslinov Medve)

Meninje Ronaldinjo najbolji fudbaler ikada.Najomiljeniji.
Sad ti je jasno.
Ali fudbal je igra gde je cilj postici gol.
A Ronaldo ubija.

Mešaju se stvari neke.
Mislim i da ozbiljniji ljudi to rade.
A to je realnost i objektivnost.
Klinci čim vide da za nekog napises pozitivno,oni drvlje i kamenje.
Pa ako pohvalim Mesija,ne znaci da mrzim Ronalda,i obrnuto.
Moji omiljeni su zuba. Ronaldo,Ronaldinjo,Ibrahimovic,od starijih Berkamp,Luka Vijali, Zola,Mancini je bio strasan špic, Maradona svakako,ma ima ih mnogo.De Brujne svakako.

jojufff

pre 2 godine

Mesi ima bolji prosek golova po utakmici, bolji prosek asistencija po utakmici, bolji dribler, vise golova van sesnaestetca, vise individualnih i timskih trofeja...stvarno ne znam sta je argument za Ronalda? Nemojte mi samo reci pokazao se u drugim timovima, zato sto je Barca bez Mesija raspad!
Mesi je GOAT i tu nema nikakve dileme.
(Nemanja, 02. decembar 2021 23:25)

Ima kada je kampovao u Barseloni cijelu karijeru i muzao zlatnu spansku generaciju.
Neka sada ima bolji prosjek u PSG u??
Ronaldo je imao 5 transfera krenuvsi iz Portugalske lige do Engleske, preko Španije, Italije nazad u Englesku!

Dosao krezav kod Fergusona i privikavao se na tada pregrubu englesku ligu sa isto tako zajebanim saigracima nista blazim na treninzima.
Sine, treba malo sagledati siru sliku.

halamadrid

pre 2 godine

(Czv, 02. decembar 2021 23:30)

Pa ako je tako lako da se gine u 16 metara, evo izvoli ti gini da te vidimo. Ne samo ti, nego bilo ko. Što to onda nikome ne polazi za “nogom”, već samo Ronaldu? I svako ko da ovakav komentar kao što je tvoj, jasno je da prati fudbal od skoro, jer Ronaldo je možda do posljednje svoje sezone u Realu bio i dribler i golgeter i sve živo. I to svako zna ko ga je gledao. Ima i videa ako neko ne vjeruje ili ako je zaboravio. Ali je otad promijenio način igre baš zato da bi u ovim godinama kada se mnogi penzionišu on mogao da doprinosi klubu na najbolji mogući način. U prevodu, štedi se, i vrlo je pametno promijenio stil igre da bi i trajao duže. Jer ako niste znali, s godinama je malo teže trčati konstantno i raditi sve kao kad si bio mlađi. On sluša i poznaje svoje tijelo. A te gluposti da stoji samo u 16 metara može samo klinac da kaže. A i da jeste čitavu karijeru stajao u tih 16 metara (a znamo da nije, već je to slučaj u posljednjih 4-5 sezona zbog godina, ali ni to nije skroz tačno) onda taman neka neko proba to da radi kao on pa da ga vidimo, pošto je to vrlo lako.

Солскјаер

pre 2 godine

Последњих 12 (сви које је дао ове сезоне за Јунајтед) је дао за изједначење или за вођство. Класа !

Czv

pre 2 godine

(Legolas, 02. decembar 2021 23:09)

Ronaldo gine samo u 16 metara, manje od golmana pretrci, ceo tim mora da se kida za njegovu statistiku, nikad sam sebi nije izgradio sansu a drugima da ne pricam, a Mesi sve to radi i opet svake godine postigne vise golova od njega.

Tap in majstor

pre 2 godine

I Jozef Bican ima preko 800 golova pa ga niko živ ne spominje.Kakvi bre njegovi golovi.Da broj datih golova nešto znači u fudbalu Maradona ne bi bio ni u Top 50 najvećih ikada, jer je Maradona postigao jedva 300 golova u karijeri.

PATOS

pre 2 godine

Fudbal se igra za golove a on to radi unazad 15 punih godina.Ne oscilira,ne pokazuje znake zasićenja,stalno je željan i gladan igre i golova.
(Legolas, 2. decembar 2021 23:09)

Pa naravno da je stalno željan igre i golova kada zna da ima ispred sebe Mesija koga nikad neće dostići ni u čemu.Eto moze jedino u golovima ,zato i kampuje u petercu.
A Mesika se šetka po terenu i osvaja zlatne lopte.

Dominik

pre 2 godine

Vrhunski napadac, a bez golova je niko i nista. A kao takav nikad nece biti ni blizu pravom Ronaldu, Ronaldinju, Mesiju, Maradoni.., Kristijano je Inzagi na steroidima

Maslinov Medved

pre 2 godine

Fudbal se igra za golove a on to radi unazad 15 punih godina.Ne oscilira,ne pokazuje znake zasićenja,stalno je željan i gladan igre i golova.
(Legolas, 2. decembar 2021 23:09)

Prijatelju, evo zašta se igra fudbal. Sve je prikazao što je fudbalu potrebno i dokazao da nije sve u tim golovima. Ima igrača koji za to služe, ali ovo je taj magija level.
Ronaldinho:
https://youtu.be/XqhzF1PXVXo

M.

pre 2 godine

Odmah se lesijevci hvataju za penale,pa evo i bez penala 4 gola više od malenog,na Vašu nesreću CR7 je bio najbolji gde god je igrao,a to su tri najjače lige i najbolji izvodi sve penale,a penale dobijaju ekstra napadačke ekipe,logično!
Bolje gledajte statistiku poklonjenih ZL(3-1 za Mesija) i ukradenih kao 2018.Ronaldu,onda sve izračunajte i dodajte da je najbolji strelac ikada ovaj čovek,da ima 5 LŠ i za svaku se pitao,2006.ne znam što računate kad je mali bio rezerva,a R10 glavni igrač pa oteran zbog malenog,45 golova više od Mesija,kako igra u PSG neće ga stići do 40-te,činjenice što reče CR7!!!

Legolas

pre 2 godine

Dečko pokazuje kako se gine,kako se kida,za dres,za klub,ma u koji da igra.
(Legolas, 2. decembar 2021 23:09)

Inace, fudbaler od kojeg samo golmani trce manje od njega ?
(Lol, 02. decembar 2021 23:35)

Ako golmani trce manje od nekoga,to je od šetača Mesija!!
Ronaldo napravi sprint od vola do gola na. Evropskom.
Ne branim Kristijana,taman posla,nisam klinac poput tebe i ostalih dečaka.
Volite koga hocete,vase pravo.
Ali je decko masina,i Mesi naravno.
A da i jednog i drugog malo boli lakat da se oni sad kidaju kao ludi.
Pa gde su drugi,gde su mlađi.
Oni su svoje pokazali,odradili,naosvajali,postigli.
Ovo je rutina da se uzme jos neki milion,da se uziva u igri i zivotu,da se uzme trofej ako se moze,ali oni su svoje odradili.

Kada šetaju mlađi,kada su mlađi poput izgubljenih u šumi,kada oni ne trce,kada se oni ne trude,kada oni nemaju želju za golom,uklizavanjem,uspehom.Niko ne sme zameriti ni Mesiju ni Ronaldu što šetaju ili ne šprintaju.
Oni svojim potezima i dalje resavaju utakmice.Dovoljno,makar onima koji ih plaćaju,ako smo mi nezadovoljni jednim ili drugim od njih dvojice.
Što se mene tiče,hvala im,ulepsali su mi mnoge godine svojim potezima.Majstori,neponovljivi.

Ahilej

pre 2 godine

Ronaldo je velikoj sestorki u Engleskoj zabio 32 gola sa ovih dva veceras. Tu su ukljuceni United, City, Spursi, Liverpul, Arsenal i Chelsea. Za to mu je trebalo 77 utakmica. Mesi je zabio 30 golova istim tim klubovima u ligi sampiona na 35 utakmica. Na ovo treba dodati da su Ronaldu uracunati golovi protiv Citya i Spursa kad oni uopste nisu bila sila, kao i sad Arsenalu koji nije vise vrh. Cak sta vise, City bio goli prosek. Nisu tada igrali ligu sampiona kao ni spursi. I pored toga mu trebalo duplo vise utakmica za isti broj golova.
Da li treba bilo kakav komentar na ovo? Pametnom vise nego dosta.
Ah da, zaboravih. Igrac je sa najvise izvedenih i datih penala i istoriji fudbala. Bas mu nekako stoji nadimak penaldo hehe.
7-5 zlatne lopte
6-4 zlatne kopacke.

Znam, boli sve ovo!

Lol

pre 2 godine

Dečko pokazuje kako se gine,kako se kida,za dres,za klub,ma u koji da igra.
(Legolas, 2. decembar 2021 23:09)

Inace, fudbaler od kojeg samo golmani trce manje od njega 😂

Marakesanin

pre 2 godine

Tehnicki, talentom, umecem, lucidnoscu i fudbalskom inteligencijom nije nivo orginalnog Ronalda, el pibea, Mesija, Ronaldinja i Zizua, ali je mozda zato ponajbolji golgeter u istoriji, mada je veliki potrosac i lopti. U svakom slucaju za istrajnost , fizicku spremu i glad kapa dole iako mu ponasanje na terenu cesto nije uzorno . Igraci simulatori nikad nisu toliko omiljeni a ta etiketa ga prati jos od prvog mandata u Engleskoj. Cestitke na 800 komada!

Legolas

pre 2 godine

Voleli ga ili ne,ali čovek je mašinčina.
Dečko pokazuje kako se gine,kako se kida,za dres,za klub,ma u koji da igra.
Fudbal se igra za golove a on to radi unazad 15 punih godina.Ne oscilira,ne pokazuje znake zasićenja,stalno je željan i gladan igre i golova.

Realno

pre 2 godine

Ronaldo sutirao 170 puta sa penala, Mesi 130. Mesi mladji dve godine...nek sutne 10 penala za te dve godine... zasto je jedan penaldo, a drugi nije pesi?

Nemanja

pre 2 godine

Mesi ima bolji prosek golova po utakmici, bolji prosek asistencija po utakmici, bolji dribler, vise golova van sesnaestetca, vise individualnih i timskih trofeja...stvarno ne znam sta je argument za Ronalda? Nemojte mi samo reci pokazao se u drugim timovima, zato sto je Barca bez Mesija raspad!
Mesi je GOAT i tu nema nikakve dileme.

Legolas

pre 2 godine

Voleli ga ili ne,ali čovek je mašinčina.
Dečko pokazuje kako se gine,kako se kida,za dres,za klub,ma u koji da igra.
Fudbal se igra za golove a on to radi unazad 15 punih godina.Ne oscilira,ne pokazuje znake zasićenja,stalno je željan i gladan igre i golova.

Солскјаер

pre 2 godine

Последњих 12 (сви које је дао ове сезоне за Јунајтед) је дао за изједначење или за вођство. Класа !

jojufff

pre 2 godine

Mesi ima bolji prosek golova po utakmici, bolji prosek asistencija po utakmici, bolji dribler, vise golova van sesnaestetca, vise individualnih i timskih trofeja...stvarno ne znam sta je argument za Ronalda? Nemojte mi samo reci pokazao se u drugim timovima, zato sto je Barca bez Mesija raspad!
Mesi je GOAT i tu nema nikakve dileme.
(Nemanja, 02. decembar 2021 23:25)

Ima kada je kampovao u Barseloni cijelu karijeru i muzao zlatnu spansku generaciju.
Neka sada ima bolji prosjek u PSG u??
Ronaldo je imao 5 transfera krenuvsi iz Portugalske lige do Engleske, preko Španije, Italije nazad u Englesku!

Dosao krezav kod Fergusona i privikavao se na tada pregrubu englesku ligu sa isto tako zajebanim saigracima nista blazim na treninzima.
Sine, treba malo sagledati siru sliku.

Legolas

pre 2 godine

Dečko pokazuje kako se gine,kako se kida,za dres,za klub,ma u koji da igra.
(Legolas, 2. decembar 2021 23:09)

Inace, fudbaler od kojeg samo golmani trce manje od njega ?
(Lol, 02. decembar 2021 23:35)

Ako golmani trce manje od nekoga,to je od šetača Mesija!!
Ronaldo napravi sprint od vola do gola na. Evropskom.
Ne branim Kristijana,taman posla,nisam klinac poput tebe i ostalih dečaka.
Volite koga hocete,vase pravo.
Ali je decko masina,i Mesi naravno.
A da i jednog i drugog malo boli lakat da se oni sad kidaju kao ludi.
Pa gde su drugi,gde su mlađi.
Oni su svoje pokazali,odradili,naosvajali,postigli.
Ovo je rutina da se uzme jos neki milion,da se uziva u igri i zivotu,da se uzme trofej ako se moze,ali oni su svoje odradili.

Kada šetaju mlađi,kada su mlađi poput izgubljenih u šumi,kada oni ne trce,kada se oni ne trude,kada oni nemaju želju za golom,uklizavanjem,uspehom.Niko ne sme zameriti ni Mesiju ni Ronaldu što šetaju ili ne šprintaju.
Oni svojim potezima i dalje resavaju utakmice.Dovoljno,makar onima koji ih plaćaju,ako smo mi nezadovoljni jednim ili drugim od njih dvojice.
Što se mene tiče,hvala im,ulepsali su mi mnoge godine svojim potezima.Majstori,neponovljivi.

M.

pre 2 godine

Odmah se lesijevci hvataju za penale,pa evo i bez penala 4 gola više od malenog,na Vašu nesreću CR7 je bio najbolji gde god je igrao,a to su tri najjače lige i najbolji izvodi sve penale,a penale dobijaju ekstra napadačke ekipe,logično!
Bolje gledajte statistiku poklonjenih ZL(3-1 za Mesija) i ukradenih kao 2018.Ronaldu,onda sve izračunajte i dodajte da je najbolji strelac ikada ovaj čovek,da ima 5 LŠ i za svaku se pitao,2006.ne znam što računate kad je mali bio rezerva,a R10 glavni igrač pa oteran zbog malenog,45 golova više od Mesija,kako igra u PSG neće ga stići do 40-te,činjenice što reče CR7!!!

Marakesanin

pre 2 godine

Tehnicki, talentom, umecem, lucidnoscu i fudbalskom inteligencijom nije nivo orginalnog Ronalda, el pibea, Mesija, Ronaldinja i Zizua, ali je mozda zato ponajbolji golgeter u istoriji, mada je veliki potrosac i lopti. U svakom slucaju za istrajnost , fizicku spremu i glad kapa dole iako mu ponasanje na terenu cesto nije uzorno . Igraci simulatori nikad nisu toliko omiljeni a ta etiketa ga prati jos od prvog mandata u Engleskoj. Cestitke na 800 komada!

Realno

pre 2 godine

Ronaldo sutirao 170 puta sa penala, Mesi 130. Mesi mladji dve godine...nek sutne 10 penala za te dve godine... zasto je jedan penaldo, a drugi nije pesi?

gevara

pre 2 godine

Dosadni ste sa ovim meci meci meci na svaku vest o Ronaldu.
100+ golova za Manchester
100+ golova za Juventus
100+ golova za nacionalni tim
400+ golova za Real
140 golova u CL
pri tome jedini je ama bas jedini koji najmanje po 100 golova dao levom i desnom nogom i glavom
5 zlatne lopte
5 puta sampion Evrope i sveta sa Realom i Manchesterom
Sampion Evrope sa Portugalom
Pobednik lige nacije sa Portugalom

Bogatsvo mu je vise od milijardu evra a vi se pprepirate ovde ko je bolji, uzivajte dok jos igraju takvi majstori i to je to

Nemanja

pre 2 godine

Mesi ima bolji prosek golova po utakmici, bolji prosek asistencija po utakmici, bolji dribler, vise golova van sesnaestetca, vise individualnih i timskih trofeja...stvarno ne znam sta je argument za Ronalda? Nemojte mi samo reci pokazao se u drugim timovima, zato sto je Barca bez Mesija raspad!
Mesi je GOAT i tu nema nikakve dileme.

Ahilej

pre 2 godine

Ronaldo je velikoj sestorki u Engleskoj zabio 32 gola sa ovih dva veceras. Tu su ukljuceni United, City, Spursi, Liverpul, Arsenal i Chelsea. Za to mu je trebalo 77 utakmica. Mesi je zabio 30 golova istim tim klubovima u ligi sampiona na 35 utakmica. Na ovo treba dodati da su Ronaldu uracunati golovi protiv Citya i Spursa kad oni uopste nisu bila sila, kao i sad Arsenalu koji nije vise vrh. Cak sta vise, City bio goli prosek. Nisu tada igrali ligu sampiona kao ni spursi. I pored toga mu trebalo duplo vise utakmica za isti broj golova.
Da li treba bilo kakav komentar na ovo? Pametnom vise nego dosta.
Ah da, zaboravih. Igrac je sa najvise izvedenih i datih penala i istoriji fudbala. Bas mu nekako stoji nadimak penaldo hehe.
7-5 zlatne lopte
6-4 zlatne kopacke.

Znam, boli sve ovo!

halamadrid

pre 2 godine

(Czv, 02. decembar 2021 23:30)

Pa ako je tako lako da se gine u 16 metara, evo izvoli ti gini da te vidimo. Ne samo ti, nego bilo ko. Što to onda nikome ne polazi za “nogom”, već samo Ronaldu? I svako ko da ovakav komentar kao što je tvoj, jasno je da prati fudbal od skoro, jer Ronaldo je možda do posljednje svoje sezone u Realu bio i dribler i golgeter i sve živo. I to svako zna ko ga je gledao. Ima i videa ako neko ne vjeruje ili ako je zaboravio. Ali je otad promijenio način igre baš zato da bi u ovim godinama kada se mnogi penzionišu on mogao da doprinosi klubu na najbolji mogući način. U prevodu, štedi se, i vrlo je pametno promijenio stil igre da bi i trajao duže. Jer ako niste znali, s godinama je malo teže trčati konstantno i raditi sve kao kad si bio mlađi. On sluša i poznaje svoje tijelo. A te gluposti da stoji samo u 16 metara može samo klinac da kaže. A i da jeste čitavu karijeru stajao u tih 16 metara (a znamo da nije, već je to slučaj u posljednjih 4-5 sezona zbog godina, ali ni to nije skroz tačno) onda taman neka neko proba to da radi kao on pa da ga vidimo, pošto je to vrlo lako.

Tap in majstor

pre 2 godine

I Jozef Bican ima preko 800 golova pa ga niko živ ne spominje.Kakvi bre njegovi golovi.Da broj datih golova nešto znači u fudbalu Maradona ne bi bio ni u Top 50 najvećih ikada, jer je Maradona postigao jedva 300 golova u karijeri.

Dominik

pre 2 godine

Vrhunski napadac, a bez golova je niko i nista. A kao takav nikad nece biti ni blizu pravom Ronaldu, Ronaldinju, Mesiju, Maradoni.., Kristijano je Inzagi na steroidima

Nema tu magije

pre 2 godine

Meni ovo nije ništa posebno.Da nema Mesija u fudbalu možda bi se i divio ovom broju golova.Ovako mi ovo nije zadivljujuce.Mesi ima 756 golova i nedostaje mu još 10 golova da izbije na drugo mesto večite liste strelaca i prestigne Pelea.Ali ono sto je interesantno Mesi pored toga što je jedan od najboljih golgetera ikada,on je zvanično najbolji asistent,najbolji plejmejker i najbolji dribler svih vremena.Dakle Mesi je u cak 4 kategorije u samom vrhu.A Ronaldo je jedino golgeter i ništa više.

PATOS

pre 2 godine

Fudbal se igra za golove a on to radi unazad 15 punih godina.Ne oscilira,ne pokazuje znake zasićenja,stalno je željan i gladan igre i golova.
(Legolas, 2. decembar 2021 23:09)

Pa naravno da je stalno željan igre i golova kada zna da ima ispred sebe Mesija koga nikad neće dostići ni u čemu.Eto moze jedino u golovima ,zato i kampuje u petercu.
A Mesika se šetka po terenu i osvaja zlatne lopte.

Czv

pre 2 godine

(Legolas, 02. decembar 2021 23:09)

Ronaldo gine samo u 16 metara, manje od golmana pretrci, ceo tim mora da se kida za njegovu statistiku, nikad sam sebi nije izgradio sansu a drugima da ne pricam, a Mesi sve to radi i opet svake godine postigne vise golova od njega.

Lol

pre 2 godine

Dečko pokazuje kako se gine,kako se kida,za dres,za klub,ma u koji da igra.
(Legolas, 2. decembar 2021 23:09)

Inace, fudbaler od kojeg samo golmani trce manje od njega 😂

Messi 7

pre 2 godine

Koliko je ovaj čovek opsednut Mesijem,to je neverovatno.Ne samo on nego i cela njegova porodica.Ne znam da li znate ali Mesijevo ime je zabranjeno da se izgovara u njegovoj kući.Ima snimak od pre par godina gde je onaj Ronaldo junior pitao svoju baku,tj.Ronaldovu majku nešto u vezi Mesija.Ona mu odgovara "Da li sam ti rekla da ne spominjes vise to ime" pa je onda videla kameru da je snima pa je zaćutala.Ima video na netu.Pa onda poznato je koliko puta je Ronaldova sestra ismejavala Mesija preko instagrama.A Ronaldo redovno u intervjuima koje daje govori kako želi da ga stigne po broju zlatnih lopti,po broju zlatnih kopacki i ostalo.Evo i sada je prozvao Mesija na instagramu nakon dodele.A ono sto je veoma interesantno niko iz Mesijeve porodice nikada nije spomenuo Ronalda.Oni cak slabo pričaju i o Mesiju.Tek ponekad daju neki intervju.Dzabe nalickanom golovi,rekordi i ostalo.Teski su to kompleksi,mnogo teži nego što mi mislimo.Mesi mu je noćna mora.

Maslinov Medved

pre 2 godine

Fudbal se igra za golove a on to radi unazad 15 punih godina.Ne oscilira,ne pokazuje znake zasićenja,stalno je željan i gladan igre i golova.
(Legolas, 2. decembar 2021 23:09)

Prijatelju, evo zašta se igra fudbal. Sve je prikazao što je fudbalu potrebno i dokazao da nije sve u tim golovima. Ima igrača koji za to služe, ali ovo je taj magija level.
Ronaldinho:
https://youtu.be/XqhzF1PXVXo

Legolas

pre 2 godine

(Maslinov Medve)

Meninje Ronaldinjo najbolji fudbaler ikada.Najomiljeniji.
Sad ti je jasno.
Ali fudbal je igra gde je cilj postici gol.
A Ronaldo ubija.

Mešaju se stvari neke.
Mislim i da ozbiljniji ljudi to rade.
A to je realnost i objektivnost.
Klinci čim vide da za nekog napises pozitivno,oni drvlje i kamenje.
Pa ako pohvalim Mesija,ne znaci da mrzim Ronalda,i obrnuto.
Moji omiljeni su zuba. Ronaldo,Ronaldinjo,Ibrahimovic,od starijih Berkamp,Luka Vijali, Zola,Mancini je bio strasan špic, Maradona svakako,ma ima ih mnogo.De Brujne svakako.

Biće i OSMA

pre 2 godine

Pošto je ova godina već skoro završena, hajde da vidimo šta će biti u sledećoj godini sto se tice trofeja ali i indivindualnih nagrada kad pricamo o Mesiju i Ronaldu.
Sto se tice trofeja Mesiju je skoro zagarantovana dupla kruna sa PSG(u Ligi su prvi a verujem da ce i kup osvojiti),u Ligi Šampiona svakako ima veče sanse od Ronalda i ono sto je najvaznije,kvalifikovao se na Svetsko prvenstvo.Dakle bice trofeja za Mesija a možda i nove zlatne ako malo popravi statistiku.

Što se tiče Ronalda,Prvenstvo već moze da zaboravi,baš kao i Ligu Šampiona jer ce ih bilo koji jači rival izbaciti.Na Svetsko se (najverovatnije) neće ni kvalifikovati,dakle ostaje samo borba za smešni FA kup.Dakle ništa ni od trofeja ni eventualno od zlatne lopte.Ostaje samo jedna statistika!
Može se reći da je Mesi ovom 7 zlatnom loptom zvanično uništio Ronaldovu karijeru.

Vk

pre 2 godine

Fanovi Ronalda pisu kako je Van Dijk pokraden 2019, a Van Dijk i Mane su sami rekli da je Messi najbolji igrac na svijetu. Osim toga, Van Dijk je tada glasao za Messija u izboru za zlatnu loptu. Gospodin covjek. Bolje se bavite Ronaldovim nezasluzenim zlatnim loptama, a imao ih je poprilicno...

Kkk

pre 2 godine

Legolas, informisi se.

Na službenoj stranici UEFA-e lijepo pise. Ronaldo pretrcao 39km za sada u LS, a Mesi 33km. Ali Messi ima jednu utakmicu manje jer nije igrao protiv Laipziga, a tu bi pretrcao sigurno 7-8km.

Mudrac

pre 2 godine

I sve na stranu, ali kad sutra pocnu da izjednacuju golove date na
Prvenstvu amerike i prvenstvu evrope..
I kad pocnu izjednacavati golove date u onoj engleskoj ligi iz prvog ronaldovog mandata sa spanskom ligom i sad ove golove iz italije i engleske sa paprikas ligem francuske... 🤮🤮🤮

Ahilej

pre 2 godine

Ronaldo je velikoj sestorki u Engleskoj zabio 32 gola sa ovih dva veceras. Tu su ukljuceni United, City, Spursi, Liverpul, Arsenal i Chelsea. Za to mu je trebalo 77 utakmica. Mesi je zabio 30 golova istim tim klubovima u ligi sampiona na 35 utakmica. Na ovo treba dodati da su Ronaldu uracunati golovi protiv Citya i Spursa kad oni uopste nisu bila sila, kao i sad Arsenalu koji nije vise vrh. Cak sta vise, City bio goli prosek. Nisu tada igrali ligu sampiona kao ni spursi. I pored toga mu trebalo duplo vise utakmica za isti broj golova.
Da li treba bilo kakav komentar na ovo? Pametnom vise nego dosta.
Ah da, zaboravih. Igrac je sa najvise izvedenih i datih penala i istoriji fudbala. Bas mu nekako stoji nadimak penaldo hehe.
7-5 zlatne lopte
6-4 zlatne kopacke.

Znam, boli sve ovo!

Nemanja

pre 2 godine

Mesi ima bolji prosek golova po utakmici, bolji prosek asistencija po utakmici, bolji dribler, vise golova van sesnaestetca, vise individualnih i timskih trofeja...stvarno ne znam sta je argument za Ronalda? Nemojte mi samo reci pokazao se u drugim timovima, zato sto je Barca bez Mesija raspad!
Mesi je GOAT i tu nema nikakve dileme.

PATOS

pre 2 godine

Fudbal se igra za golove a on to radi unazad 15 punih godina.Ne oscilira,ne pokazuje znake zasićenja,stalno je željan i gladan igre i golova.
(Legolas, 2. decembar 2021 23:09)

Pa naravno da je stalno željan igre i golova kada zna da ima ispred sebe Mesija koga nikad neće dostići ni u čemu.Eto moze jedino u golovima ,zato i kampuje u petercu.
A Mesika se šetka po terenu i osvaja zlatne lopte.

Czv

pre 2 godine

(Legolas, 02. decembar 2021 23:09)

Ronaldo gine samo u 16 metara, manje od golmana pretrci, ceo tim mora da se kida za njegovu statistiku, nikad sam sebi nije izgradio sansu a drugima da ne pricam, a Mesi sve to radi i opet svake godine postigne vise golova od njega.

Lol

pre 2 godine

Dečko pokazuje kako se gine,kako se kida,za dres,za klub,ma u koji da igra.
(Legolas, 2. decembar 2021 23:09)

Inace, fudbaler od kojeg samo golmani trce manje od njega 😂

Dominik

pre 2 godine

Vrhunski napadac, a bez golova je niko i nista. A kao takav nikad nece biti ni blizu pravom Ronaldu, Ronaldinju, Mesiju, Maradoni.., Kristijano je Inzagi na steroidima

Maslinov Medved

pre 2 godine

Fudbal se igra za golove a on to radi unazad 15 punih godina.Ne oscilira,ne pokazuje znake zasićenja,stalno je željan i gladan igre i golova.
(Legolas, 2. decembar 2021 23:09)

Prijatelju, evo zašta se igra fudbal. Sve je prikazao što je fudbalu potrebno i dokazao da nije sve u tim golovima. Ima igrača koji za to služe, ali ovo je taj magija level.
Ronaldinho:
https://youtu.be/XqhzF1PXVXo

Nema tu magije

pre 2 godine

Meni ovo nije ništa posebno.Da nema Mesija u fudbalu možda bi se i divio ovom broju golova.Ovako mi ovo nije zadivljujuce.Mesi ima 756 golova i nedostaje mu još 10 golova da izbije na drugo mesto večite liste strelaca i prestigne Pelea.Ali ono sto je interesantno Mesi pored toga što je jedan od najboljih golgetera ikada,on je zvanično najbolji asistent,najbolji plejmejker i najbolji dribler svih vremena.Dakle Mesi je u cak 4 kategorije u samom vrhu.A Ronaldo je jedino golgeter i ništa više.

Tap in majstor

pre 2 godine

I Jozef Bican ima preko 800 golova pa ga niko živ ne spominje.Kakvi bre njegovi golovi.Da broj datih golova nešto znači u fudbalu Maradona ne bi bio ni u Top 50 najvećih ikada, jer je Maradona postigao jedva 300 golova u karijeri.

Realno

pre 2 godine

Ronaldo sutirao 170 puta sa penala, Mesi 130. Mesi mladji dve godine...nek sutne 10 penala za te dve godine... zasto je jedan penaldo, a drugi nije pesi?

Marakesanin

pre 2 godine

Tehnicki, talentom, umecem, lucidnoscu i fudbalskom inteligencijom nije nivo orginalnog Ronalda, el pibea, Mesija, Ronaldinja i Zizua, ali je mozda zato ponajbolji golgeter u istoriji, mada je veliki potrosac i lopti. U svakom slucaju za istrajnost , fizicku spremu i glad kapa dole iako mu ponasanje na terenu cesto nije uzorno . Igraci simulatori nikad nisu toliko omiljeni a ta etiketa ga prati jos od prvog mandata u Engleskoj. Cestitke na 800 komada!

Messi 7

pre 2 godine

Koliko je ovaj čovek opsednut Mesijem,to je neverovatno.Ne samo on nego i cela njegova porodica.Ne znam da li znate ali Mesijevo ime je zabranjeno da se izgovara u njegovoj kući.Ima snimak od pre par godina gde je onaj Ronaldo junior pitao svoju baku,tj.Ronaldovu majku nešto u vezi Mesija.Ona mu odgovara "Da li sam ti rekla da ne spominjes vise to ime" pa je onda videla kameru da je snima pa je zaćutala.Ima video na netu.Pa onda poznato je koliko puta je Ronaldova sestra ismejavala Mesija preko instagrama.A Ronaldo redovno u intervjuima koje daje govori kako želi da ga stigne po broju zlatnih lopti,po broju zlatnih kopacki i ostalo.Evo i sada je prozvao Mesija na instagramu nakon dodele.A ono sto je veoma interesantno niko iz Mesijeve porodice nikada nije spomenuo Ronalda.Oni cak slabo pričaju i o Mesiju.Tek ponekad daju neki intervju.Dzabe nalickanom golovi,rekordi i ostalo.Teski su to kompleksi,mnogo teži nego što mi mislimo.Mesi mu je noćna mora.

Biće i OSMA

pre 2 godine

Pošto je ova godina već skoro završena, hajde da vidimo šta će biti u sledećoj godini sto se tice trofeja ali i indivindualnih nagrada kad pricamo o Mesiju i Ronaldu.
Sto se tice trofeja Mesiju je skoro zagarantovana dupla kruna sa PSG(u Ligi su prvi a verujem da ce i kup osvojiti),u Ligi Šampiona svakako ima veče sanse od Ronalda i ono sto je najvaznije,kvalifikovao se na Svetsko prvenstvo.Dakle bice trofeja za Mesija a možda i nove zlatne ako malo popravi statistiku.

Što se tiče Ronalda,Prvenstvo već moze da zaboravi,baš kao i Ligu Šampiona jer ce ih bilo koji jači rival izbaciti.Na Svetsko se (najverovatnije) neće ni kvalifikovati,dakle ostaje samo borba za smešni FA kup.Dakle ništa ni od trofeja ni eventualno od zlatne lopte.Ostaje samo jedna statistika!
Može se reći da je Mesi ovom 7 zlatnom loptom zvanično uništio Ronaldovu karijeru.

jojufff

pre 2 godine

Mesi ima bolji prosek golova po utakmici, bolji prosek asistencija po utakmici, bolji dribler, vise golova van sesnaestetca, vise individualnih i timskih trofeja...stvarno ne znam sta je argument za Ronalda? Nemojte mi samo reci pokazao se u drugim timovima, zato sto je Barca bez Mesija raspad!
Mesi je GOAT i tu nema nikakve dileme.
(Nemanja, 02. decembar 2021 23:25)

Ima kada je kampovao u Barseloni cijelu karijeru i muzao zlatnu spansku generaciju.
Neka sada ima bolji prosjek u PSG u??
Ronaldo je imao 5 transfera krenuvsi iz Portugalske lige do Engleske, preko Španije, Italije nazad u Englesku!

Dosao krezav kod Fergusona i privikavao se na tada pregrubu englesku ligu sa isto tako zajebanim saigracima nista blazim na treninzima.
Sine, treba malo sagledati siru sliku.

Kkk

pre 2 godine

Legolas, informisi se.

Na službenoj stranici UEFA-e lijepo pise. Ronaldo pretrcao 39km za sada u LS, a Mesi 33km. Ali Messi ima jednu utakmicu manje jer nije igrao protiv Laipziga, a tu bi pretrcao sigurno 7-8km.

Legolas

pre 2 godine

Voleli ga ili ne,ali čovek je mašinčina.
Dečko pokazuje kako se gine,kako se kida,za dres,za klub,ma u koji da igra.
Fudbal se igra za golove a on to radi unazad 15 punih godina.Ne oscilira,ne pokazuje znake zasićenja,stalno je željan i gladan igre i golova.

Vk

pre 2 godine

Fanovi Ronalda pisu kako je Van Dijk pokraden 2019, a Van Dijk i Mane su sami rekli da je Messi najbolji igrac na svijetu. Osim toga, Van Dijk je tada glasao za Messija u izboru za zlatnu loptu. Gospodin covjek. Bolje se bavite Ronaldovim nezasluzenim zlatnim loptama, a imao ih je poprilicno...

M.

pre 2 godine

Odmah se lesijevci hvataju za penale,pa evo i bez penala 4 gola više od malenog,na Vašu nesreću CR7 je bio najbolji gde god je igrao,a to su tri najjače lige i najbolji izvodi sve penale,a penale dobijaju ekstra napadačke ekipe,logično!
Bolje gledajte statistiku poklonjenih ZL(3-1 za Mesija) i ukradenih kao 2018.Ronaldu,onda sve izračunajte i dodajte da je najbolji strelac ikada ovaj čovek,da ima 5 LŠ i za svaku se pitao,2006.ne znam što računate kad je mali bio rezerva,a R10 glavni igrač pa oteran zbog malenog,45 golova više od Mesija,kako igra u PSG neće ga stići do 40-te,činjenice što reče CR7!!!

Солскјаер

pre 2 godine

Последњих 12 (сви које је дао ове сезоне за Јунајтед) је дао за изједначење или за вођство. Класа !

Legolas

pre 2 godine

Dečko pokazuje kako se gine,kako se kida,za dres,za klub,ma u koji da igra.
(Legolas, 2. decembar 2021 23:09)

Inace, fudbaler od kojeg samo golmani trce manje od njega ?
(Lol, 02. decembar 2021 23:35)

Ako golmani trce manje od nekoga,to je od šetača Mesija!!
Ronaldo napravi sprint od vola do gola na. Evropskom.
Ne branim Kristijana,taman posla,nisam klinac poput tebe i ostalih dečaka.
Volite koga hocete,vase pravo.
Ali je decko masina,i Mesi naravno.
A da i jednog i drugog malo boli lakat da se oni sad kidaju kao ludi.
Pa gde su drugi,gde su mlađi.
Oni su svoje pokazali,odradili,naosvajali,postigli.
Ovo je rutina da se uzme jos neki milion,da se uziva u igri i zivotu,da se uzme trofej ako se moze,ali oni su svoje odradili.

Kada šetaju mlađi,kada su mlađi poput izgubljenih u šumi,kada oni ne trce,kada se oni ne trude,kada oni nemaju želju za golom,uklizavanjem,uspehom.Niko ne sme zameriti ni Mesiju ni Ronaldu što šetaju ili ne šprintaju.
Oni svojim potezima i dalje resavaju utakmice.Dovoljno,makar onima koji ih plaćaju,ako smo mi nezadovoljni jednim ili drugim od njih dvojice.
Što se mene tiče,hvala im,ulepsali su mi mnoge godine svojim potezima.Majstori,neponovljivi.

gevara

pre 2 godine

Dosadni ste sa ovim meci meci meci na svaku vest o Ronaldu.
100+ golova za Manchester
100+ golova za Juventus
100+ golova za nacionalni tim
400+ golova za Real
140 golova u CL
pri tome jedini je ama bas jedini koji najmanje po 100 golova dao levom i desnom nogom i glavom
5 zlatne lopte
5 puta sampion Evrope i sveta sa Realom i Manchesterom
Sampion Evrope sa Portugalom
Pobednik lige nacije sa Portugalom

Bogatsvo mu je vise od milijardu evra a vi se pprepirate ovde ko je bolji, uzivajte dok jos igraju takvi majstori i to je to

halamadrid

pre 2 godine

(Czv, 02. decembar 2021 23:30)

Pa ako je tako lako da se gine u 16 metara, evo izvoli ti gini da te vidimo. Ne samo ti, nego bilo ko. Što to onda nikome ne polazi za “nogom”, već samo Ronaldu? I svako ko da ovakav komentar kao što je tvoj, jasno je da prati fudbal od skoro, jer Ronaldo je možda do posljednje svoje sezone u Realu bio i dribler i golgeter i sve živo. I to svako zna ko ga je gledao. Ima i videa ako neko ne vjeruje ili ako je zaboravio. Ali je otad promijenio način igre baš zato da bi u ovim godinama kada se mnogi penzionišu on mogao da doprinosi klubu na najbolji mogući način. U prevodu, štedi se, i vrlo je pametno promijenio stil igre da bi i trajao duže. Jer ako niste znali, s godinama je malo teže trčati konstantno i raditi sve kao kad si bio mlađi. On sluša i poznaje svoje tijelo. A te gluposti da stoji samo u 16 metara može samo klinac da kaže. A i da jeste čitavu karijeru stajao u tih 16 metara (a znamo da nije, već je to slučaj u posljednjih 4-5 sezona zbog godina, ali ni to nije skroz tačno) onda taman neka neko proba to da radi kao on pa da ga vidimo, pošto je to vrlo lako.

Legolas

pre 2 godine

(Maslinov Medve)

Meninje Ronaldinjo najbolji fudbaler ikada.Najomiljeniji.
Sad ti je jasno.
Ali fudbal je igra gde je cilj postici gol.
A Ronaldo ubija.

Mešaju se stvari neke.
Mislim i da ozbiljniji ljudi to rade.
A to je realnost i objektivnost.
Klinci čim vide da za nekog napises pozitivno,oni drvlje i kamenje.
Pa ako pohvalim Mesija,ne znaci da mrzim Ronalda,i obrnuto.
Moji omiljeni su zuba. Ronaldo,Ronaldinjo,Ibrahimovic,od starijih Berkamp,Luka Vijali, Zola,Mancini je bio strasan špic, Maradona svakako,ma ima ih mnogo.De Brujne svakako.

Mudrac

pre 2 godine

I sve na stranu, ali kad sutra pocnu da izjednacuju golove date na
Prvenstvu amerike i prvenstvu evrope..
I kad pocnu izjednacavati golove date u onoj engleskoj ligi iz prvog ronaldovog mandata sa spanskom ligom i sad ove golove iz italije i engleske sa paprikas ligem francuske... 🤮🤮🤮