Košarka 33

Nedelja, 21.11.2021.

09:42

Pešić o odzivu: Nekad su me svi zvali, sad ne zovu ni agenti VIDEO

Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić govorio je pred start kvalifikacija za Mundobasket.

Pešiæ o odzivu: Nekad su me svi zvali, sad ne zovu ni agenti VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Ostin A

pre 2 godine

Pola nije pročitalo vest. Ne radi se o želji da se igra, već igrači, agenti i timovi su agitovali da neko igra u reprezentaciji, kad bi otkrili da je neko dobar.

A zašto?
Osnovna razlika je u dostupnosti materijala. Niko od nas nije imao pojma kako je Bodiroga igrao u Olimpiji, Milanu, Realu... Nisi to imao skoro nigde da vidiš. Nisi mogao sa jednim guglanjem da izvučeš celu statistiku određenog igrača. E sad zamislite jednog Bodirogu, za njega su tada već svi čuli. Ali kako naći kvalitetne kadete, juniore i igrače koji tek treba da se dokažu. Da gledaš milione sati VHS kaseta?

Nbc

pre 2 godine

Stark
Da li si pročitao nešto ružno o bilo kojem treneru zvezde kao što vaši navijači pišu o Žocu ili Vujoševiću ili Stanojeviću? Nije isto.

Jovan

pre 2 godine

За "тому".Пријатељу,једини си писао детаљно о наслову и теми.И много објаснио детаљно,истинито,тачно.Свака ти част.Потпуно се слажем с тобом.На жалост,променила су се времена,накарадно.Све се свело на јурњаву за новцем,поремећени су основни морални постулати,гази се преко светиња.Видиш да досадна деца и незналице пишу свакакве неистине.Ево мене занима,када је толико рекламирани Желимир Обрадовић као самостални селектор био првак света.Колико се сећам,никад.То као помоћник поштујем али је селектор који осваја или губи.За мене је најмеродавније и најцењеније шта је ко постигао за нашу земљу,наше репрезентације.То што неко осваја за турске,грчке или шпанске клубове или туђе репрезентације мени ништа не значи.Нека им захваљују те стране земље и величају.Ми немамо разлога за то.Нисмо сви са пилећим мозгом и пилећим памћењем.

BGD

pre 2 godine

Za sub 013 ti si napisao da je nemoguce ici ispod naseg nivoa,a ja ti naveo razloge zasto ste vi svetski prvaci u primitivizmu i licemerstvu i naravno nista nisam slagao,a tebi istina kao vecini zvezdasa smeta.Sto se tice Pesica jesu ga nasi vredjali i to je sramota kao i Tea i Rakocevica.

Nbc

pre 2 godine

Sub013
Samo da ti kažem, jer ne znaš ili si kao većina zvezdaša koji ovdje pišu bezobrazan i pun mržnje, Pešić i Đoković su igrali za Partizan a za vas nikada. To što ste imali pregršt para da dovedete Pešića za trenera, pa i mi smo doveli Mateusa pa ne znači da je naš. I većina Partizanovaca ne vrijeđa Pešića. A zašto bi? Duže je bio naš nego vaš. Ali pošto nemate poslednjih 50 godina nijednu legendu, onda pljujete po većini srpskih košarkaških legendi. A zašto? Pa zato što je 80% iz Partizana plus Bodiroga, Stojaković i Pešić.

Sub013

pre 2 godine

Za sub 013 ispod vaseg nivoa je nemoguce ici,obzirom da upisujete nepostojece titule,da kukate na sve zivo a evropski ste rekorderi po broju penala u sezoni,da prozivate na verskoj i nacionalnoj osnovi svakoga ko nije Srbin... Aj u zdravlje.
(BGD, 21. novembar 2021 15:32)

A sto skaces sa teme na temu, zato sto nemas sta da kazes na ovu pa se hvatas nekakvih penala i nacionalne obojenosti? Mozemo i o tome da pricamo i o skandiranju navijaca Partizana u Pazaru i o penalima a pogotovo o kuknjavi dok drzava ne sipa milione, ali kakve to veze ima sa ovim sto pricam, sto si se pogubio, ako nemas sta da kazes bolje cuti. Pricao sam o tome kako ste vi prvaci u mrznji i kako ste licemerni jer je cela hala najstrasnije vredjala Pesica a sada se iscudjujete kad neko spomene Obradovica u slicnom kontekstu, mada kolicinu uvreda i njenu masovnost ne mozemo ni porediti, ovde se po neko nassali na racun Obradovica a svojevremeno se Pesic horski vredjao svaku utakmicu. Sta tu nije tacno, koji deo ti nije jasan?

Šiloš Maranović

pre 2 godine

Ovaj neukus sa Obradovicem zaista postaje onako krajni pokazatelj kakav smo ruzan narod. Covek je zvanicno najuspesniji i proglasen za najboljeg trenera u Evropi ikada ... Doneo nasoj reprezentaciji i zemlji nezaboravne trenutke i radost i slavu za ceo narod u vreme najvece krize kroz koju je nasa zemlja prolazila u novijoj istoriji sa zlatnim medaljama. Pesic je legenda takodje i ponovo selektor i zasluzuje postovanje svih i nadamo se svi uspehu, Obradovic je veca legenda koja je osvojila sve sto se moze osvojiti vise puta i resio je da pred penzionerske dane provede u klubu u kome je poceo, to ne menja kakva je on legenda i ne zasluzuje nakon svega ovakvo seljacko ponasanje, jer jedna od najvecih nasih sportskih legendi generalno, ne samo u kosarci i zasluzuje postovanje svih bez obzira za koji klub navijate, sitne duse.
(hogar strasni, 21. novembar 2021 11:43) 

Hogare strašni, upravo tako, sve sa Žocom je neukus - od trenutka kada je potpisao najveći ugovor u sportu Jugoslavije i Srbije, preko predstavljanja na kom je rekao da ne mogu neki igrači da igraju za milione a drugi za kikiriki, da će se razvijati mladi domaći igrači, obećanja da će graditi normalne odnose sa Zvezdom a igrači koje je doveo vređaju Zvezdu...zaključno sa neukusom da se na svakih sat vremena izbacuje vest šta je rekao...i taj neukus se mora izvrtati ruglu kako bi se demistifikovao

BGD

pre 2 godine

Za sub 013 ispod vaseg nivoa je nemoguce ici,obzirom da upisujete nepostojece titule,da kukate na sve zivo a evropski ste rekorderi po broju penala u sezoni,da prozivate na verskoj i nacionalnoj osnovi svakoga ko nije Srbin... Aj u zdravlje.

Neplivač

pre 2 godine

Kari je GOAT A želimir nešto drugo a počinje na prva dva slova od Goat. Bar kada je reprezentacija u pitanju.
(Aleksandra, 21. novembar 2021 12:49)

Šta? Go? Svetski i evropski prvak!

Sub013

pre 2 godine

(Zujalica Zu Zu, 21. novembar 2021 12:05)

Ahahaha Grobari pobedili sami sebe u licemerstcu. Pa upravo tog Karija koji nam je doneo najvecu radost u kosarci ste pljuvali i vredjali kao najgoreg, nije li vas bar malo sramota? Sta je sa onim "a poruka za Pesica i cigane..." To se nije desavalo, hocemo da se pravimo ludi? Pa bre Teodosica, koji je uz Dudu najzasluzniji sto nam se kosarka vratila gde treba, pljujete sve vreme samo zato sto navija za Zvezdu, neki idu toliko daleko da pljuju Novaka zbog toga ejjjjj i dodju ovde da drze moralne pridike, koje ludilo mozga. Ja znam da vi nemate obraza ali ovo je vec zabrinjavajuce. Vidic, Stankovic, Teodosuc, Djokovic, Pesic... Samo se neki od zivih legendi koje ste pljuvali citavu reprezentativnu karijeru i sad dosli da drzite predavanja o moralu, bravo majstori. Ja Zeljka nikad nisam pljuvao jer ne zelim da budem kao vi i da se spustam na vas mizerni nivo iako zasluzujete to, ali naravno da ima onih koji su zapamtili vase horsko vredjanje tog istog Karija, da ne idemo dalje, a ima milion primera. Umesto da se pokrijte usima vi drzite predavanja o moralu i to, ironicno, na vest bas o Kariju. Da mozete da se postidite pa da vas bude sramota ali znam da je to nemoguce tako da nista... Aj u zdravlje.

Ljubisa Livac

pre 2 godine

@statuskan

Da nije davao izjave kakve je davao, provocirao nicim izazvan, niko mu ne bi zvizdao. Mnogi drugi bivsi treneri Partizana su gostovali i bili ispostovani maksimalno. Sa druge strane znamo svi kako ste vi docekivali nase bivse igrace i trenere, ne pravite se naivni.

nebojsa

pre 2 godine

Kari je GOAT A želimir nešto drugo a počinje na prva dva slova od Goat. Bar kada je reprezentacija u pitanju.
(Aleksandra, 21. novembar 2021 12:49)

Vidiš, Aleksandra, pretpostavljam da radiš za platicu, pa se to uzima kao olakšavajuća okolnost što se baš ne razumeš u košarku. A mož biti da si i sama goat, ko zna... Taj Želimir je sa našom reprezentacijom kao trener dva puta bio prvak Evrope a prvak sveta takođe dva puta i kao igrač i kao trener. Ima i nešto srebrnih i bronzanih medalja, ali ja mislim da on to i ne računa...

SR

pre 2 godine

Vest o Pešiću i reprezentaciji, a oni ne vade Želimira iz usta.
Nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 21. novembar 2021 11:21)

Ne, nema ništa gore od vas navijača Partizana. To što pričaš ovde, tvoj neumesni komentar na jedan postavljeni komentar ko zna čiji, možda upravo i tvoj, to samo može onaj čovek koji je zao, loš, pokvaren čovek, jer drugom takvo nešto ne bi nikada palo na pamet na vesti o legendi košarke Pešiću koji ovde iznosi sav problem koji ima sa kvalifikacijama i lošim sistemom i odnosima u samoj organizaciji evropske i svetske košarke.

Djed Gavrilo

pre 2 godine

Kari,negde smo generacija.Bio si borac i radnik na terenu.Imao si hrabro srce i slobodan um.To je krasilo većinu reprezentativaca tadašnje ere.Samo takve biraj.Najbolji nikad nisu bili prvi.Prvi su oni koji žele to da budu.Ne podlegni licitiranju niti menadzovanje.Podlegni uticaju intuicije i fakta o posvećenosti poslu(kosarci).
Ni jednu utakmicu ne rešava potez.Dkipa je ta koja pravi splet poteza.Jedino u fudbalu destrukcija ponekad donese rezultat i jedan potez resi sve.I to je napustano.Hvala bogu i Piksiju i onima koji su ga doveli(verovatno Bjeković).
Sad i u fudbalu imamo smisao i bićemo tamo gde nam je,po kvalitetu,mesto.
U kosarci trebaš primeniti ono sto tvoja generacija zna .

Avangar

pre 2 godine

Naravno Kari da nece ni menadzeri da te zovu jer tu igraci ne zaradjuju kintu, ne isplati im se vise, plus moze igrac da se povredi i onda je menadzerko u problemu...Novac privlaci najgore i kvari najbolje...

Gastritis

pre 2 godine

Ko dodje, igra do kraja pa sta bude.
Velika imena neka ostanu velika imena a mladji ce nauciti da put do slave ide preko reprezentacije.

Scipion

pre 2 godine

@kriziramo

Bilo bi mnogo bolje da se pise o Radonji i njegovom zatezanju odbrane. I da se pustaju njegove izjave za evroligu. Da se ljudi malo nasmeju.

Baxuz

pre 2 godine

 patološki mrze sve što ima veze sa KK Partizanom i to pokazuju na svajoj mogućoj vesti. I uvek nađu ''razlog'' zašto nekoga mrze. Bogdan, Sale, Željko, Novica, Divac, Vujošević i mnogi drugi se svakodnevno na raznim vestima spominju u lošem kontekstu čime ova grupacija samo pokazuje kroz kakvu torturu su njihovi mali mozgovi i sitne duše prošle u poslednjih 40-50 godina od strane KK Partizan. Pozdrav svim normalnim navijačima CZ koji ne nasedaju na čovićevske smicalice i ne gaje mržnju prema najvećem rivalu i njegovim legendama.
(Zujalica Zu Zu, 21. novembar 2021 12:05)

Divac je jedan od najboljih centara u istoriji KK Crvena Zvezda.

statuskan

pre 2 godine

Vest o Pešiću i reprezentaciji, a oni ne vade Želimira iz usta.
Nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 21. novembar 2021 11:21)

Bilo koja hala na kugli zemaljskoj, ulazi Žoc i svi mu se klanjaju, jedino ovi sa krizom identiteta napujdani od strane ratnog profitera zvižde takvoj legendi. Šta reći? Da nije tragično bilo bi smešno!

vp

pre 2 godine

Vest o Pešiću i reprezentaciji, a oni ne vade Želimira iz usta.
Nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 21. novembar 2021 11:21)


Nisu to ni Zvezdini navijaci. Obicni internet botovi koji nemaju sta pametnije u zivotu da rade

Stark

pre 2 godine

Ološ. Ali srećom to je manji deo navijača KKCZ. Ti momci poznatiji kao panteri ili limenke u službi njenog veličanstva lajave krimi pudle patološki mrze sve što ima veze sa KK Partizanom i to pokazuju na svajoj mogućoj vesti. I uvek nađu ''razlog'' zašto nekoga mrze. Bogdan, Sale, Željko, Novica, Divac, Vujošević i mnogi drugi se svakodnevno na raznim vestima spominju u lošem kontekstu čime ova grupacija samo pokazuje kroz kakvu torturu su njihovi mali mozgovi i sitne duše prošle u poslednjih 40-50 godina od strane KK Partizan. Pozdrav svim normalnim navijačima CZ koji ne nasedaju na čovićevske smicalice i ne gaje mržnju prema najvećem rivalu i njegovim legendama.
(Zujalica Zu Zu, 21. novembar 2021 12:05)

Da samo sto ima i onih sa druge strane sto mrze sve sto ima veze sa Zvezdom?
Ili hocemo da se pravimo slepi samo za svoju stranu(Partizan/Zvezda)?!

Zujalica Zu Zu

pre 2 godine

Vest o Pešiću i reprezentaciji, a oni ne vade Želimira iz usta.
Nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 21. novembar 2021 11:21)

Ološ. Ali srećom to je manji deo navijača KKCZ. Ti momci poznatiji kao panteri ili limenke u službi njenog veličanstva lajave krimi pudle patološki mrze sve što ima veze sa KK Partizanom i to pokazuju na svajoj mogućoj vesti. I uvek nađu ''razlog'' zašto nekoga mrze. Bogdan, Sale, Željko, Novica, Divac, Vujošević i mnogi drugi se svakodnevno na raznim vestima spominju u lošem kontekstu čime ova grupacija samo pokazuje kroz kakvu torturu su njihovi mali mozgovi i sitne duše prošle u poslednjih 40-50 godina od strane KK Partizan. Pozdrav svim normalnim navijačima CZ koji ne nasedaju na čovićevske smicalice i ne gaje mržnju prema najvećem rivalu i njegovim legendama.

Томо

pre 2 godine

Како је тужно некако на шта се свела репрезентативна кошарка. Некад се вукло за рукав и било на све спремно само да се заигра за национални тим. То је била изузетна част! Сетите се само Пешића и тих златних момената. Данас, један Пешић мора да вуче за рукав менаџере да пусте играче да играју за репрезентацију. И што је најгоре, ти играчи, неки трећи тим, ће да игра сада да би изборио пласман за Олимпијске игре на које касније неће ни бити позвани јер ће се баш тада јавити неке главе, познате, битне. Треба условити, ко игра сада, игра и на ОИ ко не игра сада, неће ни на ОИ! Мада, неки би радије тимарили ------ него играли и на ОИ. Која беда. Данашња деце морају да гледају јутјуб да би схватили како је то кад деремо Амере и ко је Пешић.

Freak on a Leash

pre 2 godine

Како је тужно некако на шта се свела репрезентативна кошарка. Некад се вукло за рукав и било на све спремно само да се заигра за национални тим. То је била изузетна част! Сетите се само Пешића и тих златних момената. Данас, један Пешић мора да вуче за рукав менаџере да пусте играче да играју за репрезентацију. И што је најгоре, ти играчи, неки трећи тим, ће да игра сада да би изборио пласман за Олимпијске игре на које касније неће ни бити позвани јер ће се баш тада јавити неке главе, познате, битне. Треба условити, ко игра сада, игра и на ОИ ко не игра сада, неће ни на ОИ! Мада, неки би радије тимарили ------ него играли и на ОИ. Која беда. Данашња деце морају да гледају јутјуб да би схватили како је то кад деремо Амере и ко је Пешић.
(Томо, 21. novembar 2021 12:11)
Batice ne mogu da igraju kada se kvalifikacije igraju u isto vreme kada i Evroliga.Jednostavno nije izvodljivo.
Batali ti to nekada,nekada dve utakmice u 7 dana pa cak i jedna ,danas za 10 dana 5 utakmice.
Zna se u fudbalu imaš reprezentativnu pauzu i ne mogu da se igraju prvenstvene utakmice a u cirkus košarci u isti dan kvalifikacije i Evroliga pa gde to ima?

hogar strasni

pre 2 godine

Ovaj neukus sa Obradovicem zaista postaje onako krajni pokazatelj kakav smo ruzan narod. Covek je zvanicno najuspesniji i proglasen za najboljeg trenera u Evropi ikada ... Doneo nasoj reprezentaciji i zemlji nezaboravne trenutke i radost i slavu za ceo narod u vreme najvece krize kroz koju je nasa zemlja prolazila u novijoj istoriji sa zlatnim medaljama. Pesic je legenda takodje i ponovo selektor i zasluzuje postovanje svih i nadamo se svi uspehu, Obradovic je veca legenda koja je osvojila sve sto se moze osvojiti vise puta i resio je da pred penzionerske dane provede u klubu u kome je poceo, to ne menja kakva je on legenda i ne zasluzuje nakon svega ovakvo seljacko ponasanje, jer jedna od najvecih nasih sportskih legendi generalno, ne samo u kosarci i zasluzuje postovanje svih bez obzira za koji klub navijate, sitne duse.

hogar strasni

pre 2 godine

Ovaj neukus sa Obradovicem zaista postaje onako krajni pokazatelj kakav smo ruzan narod. Covek je zvanicno najuspesniji i proglasen za najboljeg trenera u Evropi ikada ... Doneo nasoj reprezentaciji i zemlji nezaboravne trenutke i radost i slavu za ceo narod u vreme najvece krize kroz koju je nasa zemlja prolazila u novijoj istoriji sa zlatnim medaljama. Pesic je legenda takodje i ponovo selektor i zasluzuje postovanje svih i nadamo se svi uspehu, Obradovic je veca legenda koja je osvojila sve sto se moze osvojiti vise puta i resio je da pred penzionerske dane provede u klubu u kome je poceo, to ne menja kakva je on legenda i ne zasluzuje nakon svega ovakvo seljacko ponasanje, jer jedna od najvecih nasih sportskih legendi generalno, ne samo u kosarci i zasluzuje postovanje svih bez obzira za koji klub navijate, sitne duse.

Томо

pre 2 godine

Како је тужно некако на шта се свела репрезентативна кошарка. Некад се вукло за рукав и било на све спремно само да се заигра за национални тим. То је била изузетна част! Сетите се само Пешића и тих златних момената. Данас, један Пешић мора да вуче за рукав менаџере да пусте играче да играју за репрезентацију. И што је најгоре, ти играчи, неки трећи тим, ће да игра сада да би изборио пласман за Олимпијске игре на које касније неће ни бити позвани јер ће се баш тада јавити неке главе, познате, битне. Треба условити, ко игра сада, игра и на ОИ ко не игра сада, неће ни на ОИ! Мада, неки би радије тимарили ------ него играли и на ОИ. Која беда. Данашња деце морају да гледају јутјуб да би схватили како је то кад деремо Амере и ко је Пешић.

statuskan

pre 2 godine

Vest o Pešiću i reprezentaciji, a oni ne vade Želimira iz usta.
Nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 21. novembar 2021 11:21)

Bilo koja hala na kugli zemaljskoj, ulazi Žoc i svi mu se klanjaju, jedino ovi sa krizom identiteta napujdani od strane ratnog profitera zvižde takvoj legendi. Šta reći? Da nije tragično bilo bi smešno!

Zujalica Zu Zu

pre 2 godine

Vest o Pešiću i reprezentaciji, a oni ne vade Želimira iz usta.
Nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 21. novembar 2021 11:21)

Ološ. Ali srećom to je manji deo navijača KKCZ. Ti momci poznatiji kao panteri ili limenke u službi njenog veličanstva lajave krimi pudle patološki mrze sve što ima veze sa KK Partizanom i to pokazuju na svajoj mogućoj vesti. I uvek nađu ''razlog'' zašto nekoga mrze. Bogdan, Sale, Željko, Novica, Divac, Vujošević i mnogi drugi se svakodnevno na raznim vestima spominju u lošem kontekstu čime ova grupacija samo pokazuje kroz kakvu torturu su njihovi mali mozgovi i sitne duše prošle u poslednjih 40-50 godina od strane KK Partizan. Pozdrav svim normalnim navijačima CZ koji ne nasedaju na čovićevske smicalice i ne gaje mržnju prema najvećem rivalu i njegovim legendama.

Freak on a Leash

pre 2 godine

Како је тужно некако на шта се свела репрезентативна кошарка. Некад се вукло за рукав и било на све спремно само да се заигра за национални тим. То је била изузетна част! Сетите се само Пешића и тих златних момената. Данас, један Пешић мора да вуче за рукав менаџере да пусте играче да играју за репрезентацију. И што је најгоре, ти играчи, неки трећи тим, ће да игра сада да би изборио пласман за Олимпијске игре на које касније неће ни бити позвани јер ће се баш тада јавити неке главе, познате, битне. Треба условити, ко игра сада, игра и на ОИ ко не игра сада, неће ни на ОИ! Мада, неки би радије тимарили ------ него играли и на ОИ. Која беда. Данашња деце морају да гледају јутјуб да би схватили како је то кад деремо Амере и ко је Пешић.
(Томо, 21. novembar 2021 12:11)
Batice ne mogu da igraju kada se kvalifikacije igraju u isto vreme kada i Evroliga.Jednostavno nije izvodljivo.
Batali ti to nekada,nekada dve utakmice u 7 dana pa cak i jedna ,danas za 10 dana 5 utakmice.
Zna se u fudbalu imaš reprezentativnu pauzu i ne mogu da se igraju prvenstvene utakmice a u cirkus košarci u isti dan kvalifikacije i Evroliga pa gde to ima?

vp

pre 2 godine

Vest o Pešiću i reprezentaciji, a oni ne vade Želimira iz usta.
Nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 21. novembar 2021 11:21)


Nisu to ni Zvezdini navijaci. Obicni internet botovi koji nemaju sta pametnije u zivotu da rade

Stark

pre 2 godine

Ološ. Ali srećom to je manji deo navijača KKCZ. Ti momci poznatiji kao panteri ili limenke u službi njenog veličanstva lajave krimi pudle patološki mrze sve što ima veze sa KK Partizanom i to pokazuju na svajoj mogućoj vesti. I uvek nađu ''razlog'' zašto nekoga mrze. Bogdan, Sale, Željko, Novica, Divac, Vujošević i mnogi drugi se svakodnevno na raznim vestima spominju u lošem kontekstu čime ova grupacija samo pokazuje kroz kakvu torturu su njihovi mali mozgovi i sitne duše prošle u poslednjih 40-50 godina od strane KK Partizan. Pozdrav svim normalnim navijačima CZ koji ne nasedaju na čovićevske smicalice i ne gaje mržnju prema najvećem rivalu i njegovim legendama.
(Zujalica Zu Zu, 21. novembar 2021 12:05)

Da samo sto ima i onih sa druge strane sto mrze sve sto ima veze sa Zvezdom?
Ili hocemo da se pravimo slepi samo za svoju stranu(Partizan/Zvezda)?!

nebojsa

pre 2 godine

Kari je GOAT A želimir nešto drugo a počinje na prva dva slova od Goat. Bar kada je reprezentacija u pitanju.
(Aleksandra, 21. novembar 2021 12:49)

Vidiš, Aleksandra, pretpostavljam da radiš za platicu, pa se to uzima kao olakšavajuća okolnost što se baš ne razumeš u košarku. A mož biti da si i sama goat, ko zna... Taj Želimir je sa našom reprezentacijom kao trener dva puta bio prvak Evrope a prvak sveta takođe dva puta i kao igrač i kao trener. Ima i nešto srebrnih i bronzanih medalja, ali ja mislim da on to i ne računa...

Gastritis

pre 2 godine

Ko dodje, igra do kraja pa sta bude.
Velika imena neka ostanu velika imena a mladji ce nauciti da put do slave ide preko reprezentacije.

Sub013

pre 2 godine

(Zujalica Zu Zu, 21. novembar 2021 12:05)

Ahahaha Grobari pobedili sami sebe u licemerstcu. Pa upravo tog Karija koji nam je doneo najvecu radost u kosarci ste pljuvali i vredjali kao najgoreg, nije li vas bar malo sramota? Sta je sa onim "a poruka za Pesica i cigane..." To se nije desavalo, hocemo da se pravimo ludi? Pa bre Teodosica, koji je uz Dudu najzasluzniji sto nam se kosarka vratila gde treba, pljujete sve vreme samo zato sto navija za Zvezdu, neki idu toliko daleko da pljuju Novaka zbog toga ejjjjj i dodju ovde da drze moralne pridike, koje ludilo mozga. Ja znam da vi nemate obraza ali ovo je vec zabrinjavajuce. Vidic, Stankovic, Teodosuc, Djokovic, Pesic... Samo se neki od zivih legendi koje ste pljuvali citavu reprezentativnu karijeru i sad dosli da drzite predavanja o moralu, bravo majstori. Ja Zeljka nikad nisam pljuvao jer ne zelim da budem kao vi i da se spustam na vas mizerni nivo iako zasluzujete to, ali naravno da ima onih koji su zapamtili vase horsko vredjanje tog istog Karija, da ne idemo dalje, a ima milion primera. Umesto da se pokrijte usima vi drzite predavanja o moralu i to, ironicno, na vest bas o Kariju. Da mozete da se postidite pa da vas bude sramota ali znam da je to nemoguce tako da nista... Aj u zdravlje.

Baxuz

pre 2 godine

 patološki mrze sve što ima veze sa KK Partizanom i to pokazuju na svajoj mogućoj vesti. I uvek nađu ''razlog'' zašto nekoga mrze. Bogdan, Sale, Željko, Novica, Divac, Vujošević i mnogi drugi se svakodnevno na raznim vestima spominju u lošem kontekstu čime ova grupacija samo pokazuje kroz kakvu torturu su njihovi mali mozgovi i sitne duše prošle u poslednjih 40-50 godina od strane KK Partizan. Pozdrav svim normalnim navijačima CZ koji ne nasedaju na čovićevske smicalice i ne gaje mržnju prema najvećem rivalu i njegovim legendama.
(Zujalica Zu Zu, 21. novembar 2021 12:05)

Divac je jedan od najboljih centara u istoriji KK Crvena Zvezda.

Djed Gavrilo

pre 2 godine

Kari,negde smo generacija.Bio si borac i radnik na terenu.Imao si hrabro srce i slobodan um.To je krasilo većinu reprezentativaca tadašnje ere.Samo takve biraj.Najbolji nikad nisu bili prvi.Prvi su oni koji žele to da budu.Ne podlegni licitiranju niti menadzovanje.Podlegni uticaju intuicije i fakta o posvećenosti poslu(kosarci).
Ni jednu utakmicu ne rešava potez.Dkipa je ta koja pravi splet poteza.Jedino u fudbalu destrukcija ponekad donese rezultat i jedan potez resi sve.I to je napustano.Hvala bogu i Piksiju i onima koji su ga doveli(verovatno Bjeković).
Sad i u fudbalu imamo smisao i bićemo tamo gde nam je,po kvalitetu,mesto.
U kosarci trebaš primeniti ono sto tvoja generacija zna .

SR

pre 2 godine

Vest o Pešiću i reprezentaciji, a oni ne vade Želimira iz usta.
Nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 21. novembar 2021 11:21)

Ne, nema ništa gore od vas navijača Partizana. To što pričaš ovde, tvoj neumesni komentar na jedan postavljeni komentar ko zna čiji, možda upravo i tvoj, to samo može onaj čovek koji je zao, loš, pokvaren čovek, jer drugom takvo nešto ne bi nikada palo na pamet na vesti o legendi košarke Pešiću koji ovde iznosi sav problem koji ima sa kvalifikacijama i lošim sistemom i odnosima u samoj organizaciji evropske i svetske košarke.

Avangar

pre 2 godine

Naravno Kari da nece ni menadzeri da te zovu jer tu igraci ne zaradjuju kintu, ne isplati im se vise, plus moze igrac da se povredi i onda je menadzerko u problemu...Novac privlaci najgore i kvari najbolje...

Ljubisa Livac

pre 2 godine

@statuskan

Da nije davao izjave kakve je davao, provocirao nicim izazvan, niko mu ne bi zvizdao. Mnogi drugi bivsi treneri Partizana su gostovali i bili ispostovani maksimalno. Sa druge strane znamo svi kako ste vi docekivali nase bivse igrace i trenere, ne pravite se naivni.

Scipion

pre 2 godine

@kriziramo

Bilo bi mnogo bolje da se pise o Radonji i njegovom zatezanju odbrane. I da se pustaju njegove izjave za evroligu. Da se ljudi malo nasmeju.

Šiloš Maranović

pre 2 godine

Ovaj neukus sa Obradovicem zaista postaje onako krajni pokazatelj kakav smo ruzan narod. Covek je zvanicno najuspesniji i proglasen za najboljeg trenera u Evropi ikada ... Doneo nasoj reprezentaciji i zemlji nezaboravne trenutke i radost i slavu za ceo narod u vreme najvece krize kroz koju je nasa zemlja prolazila u novijoj istoriji sa zlatnim medaljama. Pesic je legenda takodje i ponovo selektor i zasluzuje postovanje svih i nadamo se svi uspehu, Obradovic je veca legenda koja je osvojila sve sto se moze osvojiti vise puta i resio je da pred penzionerske dane provede u klubu u kome je poceo, to ne menja kakva je on legenda i ne zasluzuje nakon svega ovakvo seljacko ponasanje, jer jedna od najvecih nasih sportskih legendi generalno, ne samo u kosarci i zasluzuje postovanje svih bez obzira za koji klub navijate, sitne duse.
(hogar strasni, 21. novembar 2021 11:43) 

Hogare strašni, upravo tako, sve sa Žocom je neukus - od trenutka kada je potpisao najveći ugovor u sportu Jugoslavije i Srbije, preko predstavljanja na kom je rekao da ne mogu neki igrači da igraju za milione a drugi za kikiriki, da će se razvijati mladi domaći igrači, obećanja da će graditi normalne odnose sa Zvezdom a igrači koje je doveo vređaju Zvezdu...zaključno sa neukusom da se na svakih sat vremena izbacuje vest šta je rekao...i taj neukus se mora izvrtati ruglu kako bi se demistifikovao

Sub013

pre 2 godine

Za sub 013 ispod vaseg nivoa je nemoguce ici,obzirom da upisujete nepostojece titule,da kukate na sve zivo a evropski ste rekorderi po broju penala u sezoni,da prozivate na verskoj i nacionalnoj osnovi svakoga ko nije Srbin... Aj u zdravlje.
(BGD, 21. novembar 2021 15:32)

A sto skaces sa teme na temu, zato sto nemas sta da kazes na ovu pa se hvatas nekakvih penala i nacionalne obojenosti? Mozemo i o tome da pricamo i o skandiranju navijaca Partizana u Pazaru i o penalima a pogotovo o kuknjavi dok drzava ne sipa milione, ali kakve to veze ima sa ovim sto pricam, sto si se pogubio, ako nemas sta da kazes bolje cuti. Pricao sam o tome kako ste vi prvaci u mrznji i kako ste licemerni jer je cela hala najstrasnije vredjala Pesica a sada se iscudjujete kad neko spomene Obradovica u slicnom kontekstu, mada kolicinu uvreda i njenu masovnost ne mozemo ni porediti, ovde se po neko nassali na racun Obradovica a svojevremeno se Pesic horski vredjao svaku utakmicu. Sta tu nije tacno, koji deo ti nije jasan?

BGD

pre 2 godine

Za sub 013 ispod vaseg nivoa je nemoguce ici,obzirom da upisujete nepostojece titule,da kukate na sve zivo a evropski ste rekorderi po broju penala u sezoni,da prozivate na verskoj i nacionalnoj osnovi svakoga ko nije Srbin... Aj u zdravlje.

Nbc

pre 2 godine

Sub013
Samo da ti kažem, jer ne znaš ili si kao većina zvezdaša koji ovdje pišu bezobrazan i pun mržnje, Pešić i Đoković su igrali za Partizan a za vas nikada. To što ste imali pregršt para da dovedete Pešića za trenera, pa i mi smo doveli Mateusa pa ne znači da je naš. I većina Partizanovaca ne vrijeđa Pešića. A zašto bi? Duže je bio naš nego vaš. Ali pošto nemate poslednjih 50 godina nijednu legendu, onda pljujete po većini srpskih košarkaških legendi. A zašto? Pa zato što je 80% iz Partizana plus Bodiroga, Stojaković i Pešić.

Neplivač

pre 2 godine

Kari je GOAT A želimir nešto drugo a počinje na prva dva slova od Goat. Bar kada je reprezentacija u pitanju.
(Aleksandra, 21. novembar 2021 12:49)

Šta? Go? Svetski i evropski prvak!

BGD

pre 2 godine

Za sub 013 ti si napisao da je nemoguce ici ispod naseg nivoa,a ja ti naveo razloge zasto ste vi svetski prvaci u primitivizmu i licemerstvu i naravno nista nisam slagao,a tebi istina kao vecini zvezdasa smeta.Sto se tice Pesica jesu ga nasi vredjali i to je sramota kao i Tea i Rakocevica.

Jovan

pre 2 godine

За "тому".Пријатељу,једини си писао детаљно о наслову и теми.И много објаснио детаљно,истинито,тачно.Свака ти част.Потпуно се слажем с тобом.На жалост,променила су се времена,накарадно.Све се свело на јурњаву за новцем,поремећени су основни морални постулати,гази се преко светиња.Видиш да досадна деца и незналице пишу свакакве неистине.Ево мене занима,када је толико рекламирани Желимир Обрадовић као самостални селектор био првак света.Колико се сећам,никад.То као помоћник поштујем али је селектор који осваја или губи.За мене је најмеродавније и најцењеније шта је ко постигао за нашу земљу,наше репрезентације.То што неко осваја за турске,грчке или шпанске клубове или туђе репрезентације мени ништа не значи.Нека им захваљују те стране земље и величају.Ми немамо разлога за то.Нисмо сви са пилећим мозгом и пилећим памћењем.

Nbc

pre 2 godine

Stark
Da li si pročitao nešto ružno o bilo kojem treneru zvezde kao što vaši navijači pišu o Žocu ili Vujoševiću ili Stanojeviću? Nije isto.

Ostin A

pre 2 godine

Pola nije pročitalo vest. Ne radi se o želji da se igra, već igrači, agenti i timovi su agitovali da neko igra u reprezentaciji, kad bi otkrili da je neko dobar.

A zašto?
Osnovna razlika je u dostupnosti materijala. Niko od nas nije imao pojma kako je Bodiroga igrao u Olimpiji, Milanu, Realu... Nisi to imao skoro nigde da vidiš. Nisi mogao sa jednim guglanjem da izvučeš celu statistiku određenog igrača. E sad zamislite jednog Bodirogu, za njega su tada već svi čuli. Ali kako naći kvalitetne kadete, juniore i igrače koji tek treba da se dokažu. Da gledaš milione sati VHS kaseta?

Zujalica Zu Zu

pre 2 godine

Vest o Pešiću i reprezentaciji, a oni ne vade Želimira iz usta.
Nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 21. novembar 2021 11:21)

Ološ. Ali srećom to je manji deo navijača KKCZ. Ti momci poznatiji kao panteri ili limenke u službi njenog veličanstva lajave krimi pudle patološki mrze sve što ima veze sa KK Partizanom i to pokazuju na svajoj mogućoj vesti. I uvek nađu ''razlog'' zašto nekoga mrze. Bogdan, Sale, Željko, Novica, Divac, Vujošević i mnogi drugi se svakodnevno na raznim vestima spominju u lošem kontekstu čime ova grupacija samo pokazuje kroz kakvu torturu su njihovi mali mozgovi i sitne duše prošle u poslednjih 40-50 godina od strane KK Partizan. Pozdrav svim normalnim navijačima CZ koji ne nasedaju na čovićevske smicalice i ne gaje mržnju prema najvećem rivalu i njegovim legendama.

statuskan

pre 2 godine

Vest o Pešiću i reprezentaciji, a oni ne vade Želimira iz usta.
Nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 21. novembar 2021 11:21)

Bilo koja hala na kugli zemaljskoj, ulazi Žoc i svi mu se klanjaju, jedino ovi sa krizom identiteta napujdani od strane ratnog profitera zvižde takvoj legendi. Šta reći? Da nije tragično bilo bi smešno!

SR

pre 2 godine

Vest o Pešiću i reprezentaciji, a oni ne vade Želimira iz usta.
Nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 21. novembar 2021 11:21)

Ne, nema ništa gore od vas navijača Partizana. To što pričaš ovde, tvoj neumesni komentar na jedan postavljeni komentar ko zna čiji, možda upravo i tvoj, to samo može onaj čovek koji je zao, loš, pokvaren čovek, jer drugom takvo nešto ne bi nikada palo na pamet na vesti o legendi košarke Pešiću koji ovde iznosi sav problem koji ima sa kvalifikacijama i lošim sistemom i odnosima u samoj organizaciji evropske i svetske košarke.

hogar strasni

pre 2 godine

Ovaj neukus sa Obradovicem zaista postaje onako krajni pokazatelj kakav smo ruzan narod. Covek je zvanicno najuspesniji i proglasen za najboljeg trenera u Evropi ikada ... Doneo nasoj reprezentaciji i zemlji nezaboravne trenutke i radost i slavu za ceo narod u vreme najvece krize kroz koju je nasa zemlja prolazila u novijoj istoriji sa zlatnim medaljama. Pesic je legenda takodje i ponovo selektor i zasluzuje postovanje svih i nadamo se svi uspehu, Obradovic je veca legenda koja je osvojila sve sto se moze osvojiti vise puta i resio je da pred penzionerske dane provede u klubu u kome je poceo, to ne menja kakva je on legenda i ne zasluzuje nakon svega ovakvo seljacko ponasanje, jer jedna od najvecih nasih sportskih legendi generalno, ne samo u kosarci i zasluzuje postovanje svih bez obzira za koji klub navijate, sitne duse.

Stark

pre 2 godine

Ološ. Ali srećom to je manji deo navijača KKCZ. Ti momci poznatiji kao panteri ili limenke u službi njenog veličanstva lajave krimi pudle patološki mrze sve što ima veze sa KK Partizanom i to pokazuju na svajoj mogućoj vesti. I uvek nađu ''razlog'' zašto nekoga mrze. Bogdan, Sale, Željko, Novica, Divac, Vujošević i mnogi drugi se svakodnevno na raznim vestima spominju u lošem kontekstu čime ova grupacija samo pokazuje kroz kakvu torturu su njihovi mali mozgovi i sitne duše prošle u poslednjih 40-50 godina od strane KK Partizan. Pozdrav svim normalnim navijačima CZ koji ne nasedaju na čovićevske smicalice i ne gaje mržnju prema najvećem rivalu i njegovim legendama.
(Zujalica Zu Zu, 21. novembar 2021 12:05)

Da samo sto ima i onih sa druge strane sto mrze sve sto ima veze sa Zvezdom?
Ili hocemo da se pravimo slepi samo za svoju stranu(Partizan/Zvezda)?!

Ljubisa Livac

pre 2 godine

@statuskan

Da nije davao izjave kakve je davao, provocirao nicim izazvan, niko mu ne bi zvizdao. Mnogi drugi bivsi treneri Partizana su gostovali i bili ispostovani maksimalno. Sa druge strane znamo svi kako ste vi docekivali nase bivse igrace i trenere, ne pravite se naivni.

Томо

pre 2 godine

Како је тужно некако на шта се свела репрезентативна кошарка. Некад се вукло за рукав и било на све спремно само да се заигра за национални тим. То је била изузетна част! Сетите се само Пешића и тих златних момената. Данас, један Пешић мора да вуче за рукав менаџере да пусте играче да играју за репрезентацију. И што је најгоре, ти играчи, неки трећи тим, ће да игра сада да би изборио пласман за Олимпијске игре на које касније неће ни бити позвани јер ће се баш тада јавити неке главе, познате, битне. Треба условити, ко игра сада, игра и на ОИ ко не игра сада, неће ни на ОИ! Мада, неки би радије тимарили ------ него играли и на ОИ. Која беда. Данашња деце морају да гледају јутјуб да би схватили како је то кад деремо Амере и ко је Пешић.

Sub013

pre 2 godine

(Zujalica Zu Zu, 21. novembar 2021 12:05)

Ahahaha Grobari pobedili sami sebe u licemerstcu. Pa upravo tog Karija koji nam je doneo najvecu radost u kosarci ste pljuvali i vredjali kao najgoreg, nije li vas bar malo sramota? Sta je sa onim "a poruka za Pesica i cigane..." To se nije desavalo, hocemo da se pravimo ludi? Pa bre Teodosica, koji je uz Dudu najzasluzniji sto nam se kosarka vratila gde treba, pljujete sve vreme samo zato sto navija za Zvezdu, neki idu toliko daleko da pljuju Novaka zbog toga ejjjjj i dodju ovde da drze moralne pridike, koje ludilo mozga. Ja znam da vi nemate obraza ali ovo je vec zabrinjavajuce. Vidic, Stankovic, Teodosuc, Djokovic, Pesic... Samo se neki od zivih legendi koje ste pljuvali citavu reprezentativnu karijeru i sad dosli da drzite predavanja o moralu, bravo majstori. Ja Zeljka nikad nisam pljuvao jer ne zelim da budem kao vi i da se spustam na vas mizerni nivo iako zasluzujete to, ali naravno da ima onih koji su zapamtili vase horsko vredjanje tog istog Karija, da ne idemo dalje, a ima milion primera. Umesto da se pokrijte usima vi drzite predavanja o moralu i to, ironicno, na vest bas o Kariju. Da mozete da se postidite pa da vas bude sramota ali znam da je to nemoguce tako da nista... Aj u zdravlje.

Baxuz

pre 2 godine

 patološki mrze sve što ima veze sa KK Partizanom i to pokazuju na svajoj mogućoj vesti. I uvek nađu ''razlog'' zašto nekoga mrze. Bogdan, Sale, Željko, Novica, Divac, Vujošević i mnogi drugi se svakodnevno na raznim vestima spominju u lošem kontekstu čime ova grupacija samo pokazuje kroz kakvu torturu su njihovi mali mozgovi i sitne duše prošle u poslednjih 40-50 godina od strane KK Partizan. Pozdrav svim normalnim navijačima CZ koji ne nasedaju na čovićevske smicalice i ne gaje mržnju prema najvećem rivalu i njegovim legendama.
(Zujalica Zu Zu, 21. novembar 2021 12:05)

Divac je jedan od najboljih centara u istoriji KK Crvena Zvezda.

Šiloš Maranović

pre 2 godine

Ovaj neukus sa Obradovicem zaista postaje onako krajni pokazatelj kakav smo ruzan narod. Covek je zvanicno najuspesniji i proglasen za najboljeg trenera u Evropi ikada ... Doneo nasoj reprezentaciji i zemlji nezaboravne trenutke i radost i slavu za ceo narod u vreme najvece krize kroz koju je nasa zemlja prolazila u novijoj istoriji sa zlatnim medaljama. Pesic je legenda takodje i ponovo selektor i zasluzuje postovanje svih i nadamo se svi uspehu, Obradovic je veca legenda koja je osvojila sve sto se moze osvojiti vise puta i resio je da pred penzionerske dane provede u klubu u kome je poceo, to ne menja kakva je on legenda i ne zasluzuje nakon svega ovakvo seljacko ponasanje, jer jedna od najvecih nasih sportskih legendi generalno, ne samo u kosarci i zasluzuje postovanje svih bez obzira za koji klub navijate, sitne duse.
(hogar strasni, 21. novembar 2021 11:43) 

Hogare strašni, upravo tako, sve sa Žocom je neukus - od trenutka kada je potpisao najveći ugovor u sportu Jugoslavije i Srbije, preko predstavljanja na kom je rekao da ne mogu neki igrači da igraju za milione a drugi za kikiriki, da će se razvijati mladi domaći igrači, obećanja da će graditi normalne odnose sa Zvezdom a igrači koje je doveo vređaju Zvezdu...zaključno sa neukusom da se na svakih sat vremena izbacuje vest šta je rekao...i taj neukus se mora izvrtati ruglu kako bi se demistifikovao

Scipion

pre 2 godine

@kriziramo

Bilo bi mnogo bolje da se pise o Radonji i njegovom zatezanju odbrane. I da se pustaju njegove izjave za evroligu. Da se ljudi malo nasmeju.

Sub013

pre 2 godine

Za sub 013 ispod vaseg nivoa je nemoguce ici,obzirom da upisujete nepostojece titule,da kukate na sve zivo a evropski ste rekorderi po broju penala u sezoni,da prozivate na verskoj i nacionalnoj osnovi svakoga ko nije Srbin... Aj u zdravlje.
(BGD, 21. novembar 2021 15:32)

A sto skaces sa teme na temu, zato sto nemas sta da kazes na ovu pa se hvatas nekakvih penala i nacionalne obojenosti? Mozemo i o tome da pricamo i o skandiranju navijaca Partizana u Pazaru i o penalima a pogotovo o kuknjavi dok drzava ne sipa milione, ali kakve to veze ima sa ovim sto pricam, sto si se pogubio, ako nemas sta da kazes bolje cuti. Pricao sam o tome kako ste vi prvaci u mrznji i kako ste licemerni jer je cela hala najstrasnije vredjala Pesica a sada se iscudjujete kad neko spomene Obradovica u slicnom kontekstu, mada kolicinu uvreda i njenu masovnost ne mozemo ni porediti, ovde se po neko nassali na racun Obradovica a svojevremeno se Pesic horski vredjao svaku utakmicu. Sta tu nije tacno, koji deo ti nije jasan?

BGD

pre 2 godine

Za sub 013 ispod vaseg nivoa je nemoguce ici,obzirom da upisujete nepostojece titule,da kukate na sve zivo a evropski ste rekorderi po broju penala u sezoni,da prozivate na verskoj i nacionalnoj osnovi svakoga ko nije Srbin... Aj u zdravlje.

Freak on a Leash

pre 2 godine

Како је тужно некако на шта се свела репрезентативна кошарка. Некад се вукло за рукав и било на све спремно само да се заигра за национални тим. То је била изузетна част! Сетите се само Пешића и тих златних момената. Данас, један Пешић мора да вуче за рукав менаџере да пусте играче да играју за репрезентацију. И што је најгоре, ти играчи, неки трећи тим, ће да игра сада да би изборио пласман за Олимпијске игре на које касније неће ни бити позвани јер ће се баш тада јавити неке главе, познате, битне. Треба условити, ко игра сада, игра и на ОИ ко не игра сада, неће ни на ОИ! Мада, неки би радије тимарили ------ него играли и на ОИ. Која беда. Данашња деце морају да гледају јутјуб да би схватили како је то кад деремо Амере и ко је Пешић.
(Томо, 21. novembar 2021 12:11)
Batice ne mogu da igraju kada se kvalifikacije igraju u isto vreme kada i Evroliga.Jednostavno nije izvodljivo.
Batali ti to nekada,nekada dve utakmice u 7 dana pa cak i jedna ,danas za 10 dana 5 utakmice.
Zna se u fudbalu imaš reprezentativnu pauzu i ne mogu da se igraju prvenstvene utakmice a u cirkus košarci u isti dan kvalifikacije i Evroliga pa gde to ima?

nebojsa

pre 2 godine

Kari je GOAT A želimir nešto drugo a počinje na prva dva slova od Goat. Bar kada je reprezentacija u pitanju.
(Aleksandra, 21. novembar 2021 12:49)

Vidiš, Aleksandra, pretpostavljam da radiš za platicu, pa se to uzima kao olakšavajuća okolnost što se baš ne razumeš u košarku. A mož biti da si i sama goat, ko zna... Taj Želimir je sa našom reprezentacijom kao trener dva puta bio prvak Evrope a prvak sveta takođe dva puta i kao igrač i kao trener. Ima i nešto srebrnih i bronzanih medalja, ali ja mislim da on to i ne računa...

Nbc

pre 2 godine

Sub013
Samo da ti kažem, jer ne znaš ili si kao većina zvezdaša koji ovdje pišu bezobrazan i pun mržnje, Pešić i Đoković su igrali za Partizan a za vas nikada. To što ste imali pregršt para da dovedete Pešića za trenera, pa i mi smo doveli Mateusa pa ne znači da je naš. I većina Partizanovaca ne vrijeđa Pešića. A zašto bi? Duže je bio naš nego vaš. Ali pošto nemate poslednjih 50 godina nijednu legendu, onda pljujete po većini srpskih košarkaških legendi. A zašto? Pa zato što je 80% iz Partizana plus Bodiroga, Stojaković i Pešić.

Gastritis

pre 2 godine

Ko dodje, igra do kraja pa sta bude.
Velika imena neka ostanu velika imena a mladji ce nauciti da put do slave ide preko reprezentacije.

Jovan

pre 2 godine

За "тому".Пријатељу,једини си писао детаљно о наслову и теми.И много објаснио детаљно,истинито,тачно.Свака ти част.Потпуно се слажем с тобом.На жалост,променила су се времена,накарадно.Све се свело на јурњаву за новцем,поремећени су основни морални постулати,гази се преко светиња.Видиш да досадна деца и незналице пишу свакакве неистине.Ево мене занима,када је толико рекламирани Желимир Обрадовић као самостални селектор био првак света.Колико се сећам,никад.То као помоћник поштујем али је селектор који осваја или губи.За мене је најмеродавније и најцењеније шта је ко постигао за нашу земљу,наше репрезентације.То што неко осваја за турске,грчке или шпанске клубове или туђе репрезентације мени ништа не значи.Нека им захваљују те стране земље и величају.Ми немамо разлога за то.Нисмо сви са пилећим мозгом и пилећим памћењем.

vp

pre 2 godine

Vest o Pešiću i reprezentaciji, a oni ne vade Želimira iz usta.
Nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 21. novembar 2021 11:21)


Nisu to ni Zvezdini navijaci. Obicni internet botovi koji nemaju sta pametnije u zivotu da rade

Djed Gavrilo

pre 2 godine

Kari,negde smo generacija.Bio si borac i radnik na terenu.Imao si hrabro srce i slobodan um.To je krasilo većinu reprezentativaca tadašnje ere.Samo takve biraj.Najbolji nikad nisu bili prvi.Prvi su oni koji žele to da budu.Ne podlegni licitiranju niti menadzovanje.Podlegni uticaju intuicije i fakta o posvećenosti poslu(kosarci).
Ni jednu utakmicu ne rešava potez.Dkipa je ta koja pravi splet poteza.Jedino u fudbalu destrukcija ponekad donese rezultat i jedan potez resi sve.I to je napustano.Hvala bogu i Piksiju i onima koji su ga doveli(verovatno Bjeković).
Sad i u fudbalu imamo smisao i bićemo tamo gde nam je,po kvalitetu,mesto.
U kosarci trebaš primeniti ono sto tvoja generacija zna .

BGD

pre 2 godine

Za sub 013 ti si napisao da je nemoguce ici ispod naseg nivoa,a ja ti naveo razloge zasto ste vi svetski prvaci u primitivizmu i licemerstvu i naravno nista nisam slagao,a tebi istina kao vecini zvezdasa smeta.Sto se tice Pesica jesu ga nasi vredjali i to je sramota kao i Tea i Rakocevica.

Nbc

pre 2 godine

Stark
Da li si pročitao nešto ružno o bilo kojem treneru zvezde kao što vaši navijači pišu o Žocu ili Vujoševiću ili Stanojeviću? Nije isto.

Neplivač

pre 2 godine

Kari je GOAT A želimir nešto drugo a počinje na prva dva slova od Goat. Bar kada je reprezentacija u pitanju.
(Aleksandra, 21. novembar 2021 12:49)

Šta? Go? Svetski i evropski prvak!

Avangar

pre 2 godine

Naravno Kari da nece ni menadzeri da te zovu jer tu igraci ne zaradjuju kintu, ne isplati im se vise, plus moze igrac da se povredi i onda je menadzerko u problemu...Novac privlaci najgore i kvari najbolje...

Ostin A

pre 2 godine

Pola nije pročitalo vest. Ne radi se o želji da se igra, već igrači, agenti i timovi su agitovali da neko igra u reprezentaciji, kad bi otkrili da je neko dobar.

A zašto?
Osnovna razlika je u dostupnosti materijala. Niko od nas nije imao pojma kako je Bodiroga igrao u Olimpiji, Milanu, Realu... Nisi to imao skoro nigde da vidiš. Nisi mogao sa jednim guglanjem da izvučeš celu statistiku određenog igrača. E sad zamislite jednog Bodirogu, za njega su tada već svi čuli. Ali kako naći kvalitetne kadete, juniore i igrače koji tek treba da se dokažu. Da gledaš milione sati VHS kaseta?