NBA 82

Subota, 13.11.2021.

08:00

Jokić se vratio tripl-dablom – i produbio krizu Bogdanove Atlante VIDEO

U noći između petka i subote viđen je srpski okršaj u NBA ligi, u meču između Denver Nagetsa i Atlanta Hoksa.

Jokiæ se vratio tripl-dablom – i produbio krizu Bogdanove Atlante VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Pera

pre 2 godine

Nakon meca i ne bas previse price sa Nikolom. Bas obratih paznju na taj detalj. Tipa par reci, nista vise nego sa drugim igracima (ima tu necega vise (manje) kada je hemija u reprezentaciji u pitanju, definitivno).

Vrv lupetam ali ne vidim to prvi put. Sa Lukom, Bobijem, donekle sa Bjelico.m, Vucevicem pa i Zubcem i Nurkicem uvek vise "izbleji", isprica se pre i posle, padaju sale, glupiranja itd. Ima tu naravno postovanja, brojni su intervjui sa hvalospevima ali ljubavi, druzenja. Hmm...
@Pera Ždera
Odlican komentar, kao i obicno. I ja sam naravno hteo da vidim njihov susret, bio je malo jaci kurtoazni pozdrav, nema tu sjaja u ocima koji vidis kad se sretnu dva igraca koji pricaju isti jezik. Mozda cemo jednog dana znati vise. Jokic po obicaju ne kokmentarise, maksimalno je fokusiran na ono sto voli i sto mu je posao, na kosarku, donosi odluke najbolje za svoj razvoj i kao rezultat neprestano napreduje.

bradina

pre 2 godine

Nista novo,Denver pobedjuje,Jokic puni kolone,(iako ga sut za 3 poena nije isao, ne pammtim da je imao ucinak 1 od 8 pokusaja.a primecuje se da i slobodna bacanja pocinje da masi),ali junaci pobede su Hajland i pre svih Gordon! Koje gledao utakmicu,mora da se slozi sa tim! Sudije po starom ,vide ono sto drugi ne vide i obrnuto.Igraci se spravom bune i negoduju!Sve ekipe koje pokusavaju da dupliraju Jokica mogu ocekivati da ce on pronaci nacina kao sto je kad se utakmica prelamala 3 puta pronasao Doziera koji je uspesno pogadjao!Cini se da Meloun bolje vodi tim u poslednje vreme,ali cemo dati konacan sud posle nedeljne utalmice protiv konfuznog Portlanda,kome kao i sinocnjoj Atlanti ne cvetaju ruze!Pozitivna stvar je da odsustvo MPJ nije ostavilo posledice,ali je bar pokazalo da rezervista Grin uz raspolozenog Gordona i mladog Hajlanda itekako doprinose igri Denvera.

Pit

pre 2 godine

Jokic je br jedan po PER, i br jedan po defanzivnom ucinku, ludilo.
Zadnji koji je ovo gurao je bio MJ... čini mi se.
(Lud, 13. novembar 2021 10:50)

Što se odbrane tiče, najveći razlog je Gordon. Čovek razbija, naročito u odbrani. Pored njega i ja bih imao prilično dobar defanzivan učinak.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Gile
Okej, jel mozemo da prestanemo sa "Kari vuce GSW" pricom?

Prosle sezone ih vuce - nisu ni usli u plej-of
Ove sezone ih vuce - a zapravo cela ekipa igra odlicno

Locutus

pre 2 godine

basketball-reference: 2021-22 NBA MVP Award Tracker:

1.Curry
2.Jokic
3.Durant

Od početka sezone Jokić je u vrhu MVP liste. Razlike su minimalne izmedju njih trojice, čak i ako na kraju sezone bude imao i bolju statistiku i parametre daće Stefu, Nikola mora baš da ima očigledno bolje parametre da bi pobedio, uz to GSV biće ispred Denvera. Ako Nikola udje u finale u prvih tri biće to kao da je opet uzeo MVP nagradu.
(Kikujiro, 13. novembar 2021 11:56)

Ako nastavi u istom ritmu (što je jako teško, ali nije nemoguće), imaće najbolji PER odnosno najbolju sezonu u istoriji NBA lige. U tom slučaju hteli nehteli moraće da ga proglase za MVP-a.

Ej Džej Klajn

pre 2 godine

Joč samo kad bi Meloun imao hrabrosti da uz Nejšona Hajlenda ubaci i Zika Nađija umesto Džamajkla Grina u standardnu drugu petorku, gde bi im bio kraj...

Locutus

pre 2 godine

Ključ Denverovog preporoda je uvodjenje u prvu petorku Jeff Green-a zbog povrede kicoša MPJ.
(Bane, 13. novembar 2021 10:40)

Porter je generalno remetilački faktor. Jeste talentovan, ali sa njim je uvek "nešto". Prvo je bio dugo povređen, pa problem sa ishranom, pa onda problem sa kovid protokolom, pa se žalio da ne dobija loptu dovoljno, pa povređen, pa problem sa vakcinacijom, sad opet povređen. Za tri godine nije uspeo da se uklopi, dok je ovaj deda Džef Green uspeo za jednu utakmicu, Bones isto, a dečko tek došao u ligu. Porter osim što je bangav u ruke ima i neki ozbiljan problem u glavi. Dečko će dobijati duplo veću platu od Gordona koji jednostavno razbija. Bolje da ga trejduju za 2-3 solidna igrača.

nista o nicemu

pre 2 godine

Ma pogrešio si prijatelju, ne 31, Bogi ima 37 godina.
Ako nešto ne znaš, ne lupetaj napamet.
Ali verovatno nije bio mlad ni kada je ubacio onih 123, jel da?
(panter pudlica, 13. novembar 2021 11:18)

Tad je bio privilegovan kao clan drzavnog projekta sa preko 60 poena sa linije slobodnih bacanja.

Prekini da lazes bre vise

istina

pre 2 godine

Tako je 90 posto podrzava Jokica, a pljuje Bogdana. Pa se ti Bogi odazivaj kad te zovu za Srbiju. A ovaj neka cuva konje.
I opet guraju njega. Uvek pljujemo nase a drugi su nam dobri.

War Inside My Head

pre 2 godine

Nisam neko ko je sklon klađenju,ali ako se po jutru dan poznaje,Curry je definitivno prvi kandidat za MVP titulu,i možda bih opkladu stavio na njega.Jokić ako nastavi ovako,sigurno je u TOP 5 igrača.Bitni su rezultati timova,a GSW guraju odlično,po meni neočekivano,za razliku od Denvera,koji ko zna kako će igrati do kraja sezone.

Aleks

pre 2 godine

Svakako da i Nikola i Stef imaju nemerljiv uticaj na svoju ekipu, samo na različite načine. Međutim, ono što Kari radi je ravno čudo: možda je Jokić playmaker ali je Stef spacemaker. Svaka čast onoj osobi koja ga je tako opisala, jer to zaista i jeste dobar izraz na njega. Nikada nismo gledali igrača koji svojim kretnjama na taj način saigračima ostavlja toliko prostora. Rezultat je neverovatan spacing odnosno protok lopte kakav trenutno ima GSW sigurno nema više nijedna ekipa u ligi. Da ne pričam kako on saigračima redom postavlja blokove... Možda igra košarku života, što je teško reći jer je imao mnogo briljantnih sezona iza sebe. Što se KD-a tiče, izuzetan kao i uvek, ali mi nije ni blizu što se tiče uticaja na tim. Elitni skorer i napadač uopšteno i to je to.

P.S. Atlanta igra neočekivano loše... Možda je do rasporeda, ali baš se raspadaju trenutno

panter pudlica

pre 2 godine

Bogi je mlad treba da radi na tehnici šuta za tri. Prilično sam siguran da će sa za pet godina biti šuter za primer. Tada će biti i iskusan sa 36 godina. Ovako mlad sa 31 je nebruseni dijamant.
(Kole, 13. novembar 2021 08:51)

Ma pogrešio si prijatelju, ne 31, Bogi ima 37 godina.
Ako nešto ne znaš, ne lupetaj napamet.
Ali verovatno nije bio mlad ni kada je ubacio onih 123, jel da?

GoranRS

pre 2 godine

Ko je gledao cijelu utakmicu sad ustaje i piše komentar ako živi u evropskoj vremenskoj zoni.
Denver je bolja ekipa od Atlante i to je to.. pogotovo Jokić sa ovakvom igrom, pregledom igre prvenstveno što su i komentatori sa Tv iz Atlante stalno potencirali..
Trudeći se da ne zaspem prebacivao sam kanale i našao kanal na kojem je bio pregame iz denverove dvorane tako da sam od 1 do 3 gledao zagrijavanje prvo jokića i saigrača a onda i Bogdana. Zanimljivo da je fokus režisera dugo bio na Atlanti i Bogdanu i bukvalno je na zagrijavanju pogadjao fantastično a onda u utakmici na tri minuta do kraja ima dva pokušaja za tri poena i dva promašaja što znači da nema hemije u ekipi , nema protoka lopte( to je noćas Dominik koji komentariše za Tv iz Atlante stalno napominjao) i uz kriminalno lošu igru u odbrani nema Atlanta nikakve šanse ove godine ni za plej of ako se iz korijena nešto ne promijeni u igri i u postavci igre.

Kikujiro

pre 2 godine

basketball-reference: 2021-22 NBA MVP Award Tracker:

1.Curry
2.Jokic
3.Durant

Od početka sezone Jokić je u vrhu MVP liste. Razlike su minimalne izmedju njih trojice, čak i ako na kraju sezone bude imao i bolju statistiku i parametre daće Stefu, Nikola mora baš da ima očigledno bolje parametre da bi pobedio, uz to GSV biće ispred Denvera. Ako Nikola udje u finale u prvih tri biće to kao da je opet uzeo MVP nagradu.

davor

pre 2 godine

Ovaj Bogdanović je najgori NBA igrač s ovih prostora. Toliko slobode i minute, imao je i po dvadesetak šuteva, a u pet godina NBA karijere ne vjerujem da ima tri utakmice više od 20 poena.
(?, 13. novembar 2021 08:39)

Nije lepo to što pričaš. Verovatno nisi pratio prošlu sezonu, gde je imao gro utakmica preko 20 poena, a sigurno je imao i više od 3 sa preko 30 u karijeri.
Savetujem ti da ako već ne znaš činjenice, da ne lupetaš napamet. Nije lepo, a svakako ne ispadaš pametan u tom slučaju. Pozdrav druže

Karlo Prvi

pre 2 godine

Jokić je slabo šutirao trojke, odbijao da ulazi u 1 na 1 duele sa Kapelom, bio nadskočen nekoliko puta i završio sa TD. On i kad igra prosečno razbija. Čak i kad Barton i Moris imaju slabije veče tu su uskočili Gordon i dinamični Hajlend, koji ih je baš pokrenuo. Odsustvo MPJa je kritično, jer on guši loptu, nije kreativan i u odbrani je prosečan. Ako Denver nastavi sa dobrim partijama bez njega baš me zanima kakvu će ulogu igrati kad se vrati...

panter pudlica

pre 2 godine

Za mladog igrača od 24 godine Bogdanović pruža solidne partije. Šut je doveo do savršenstva, asistencije ga krase još samo da popravi opremu...
(Bg, 13. novembar 2021 08:55)

Najbitnije da se svi savršeno sećamo koga je trpao kada je imao 22...

јд123

pre 2 godine

Jd123

Covek je napisao da je Jokic po njemu glavni kandidat.
(Roki, 13. novembar 2021 10:16)

Шта је писац хтео да каже? Ја сам му одговорио да не мислим да је главни кандидат, него да су то Дурент и Кари, који тренутно и заузимају прва два места у МВП трци. Јокића пре показивања зуба Морису нико није сматрао за кандидата. Био 10. на листи иако има одличну статистику. Након што су скоро све бивше НБА легенде стале на страну Јокића, НБА је ставио Јокића међу кандидате, као да тек сада игра одлично.

И даље мислим да су Кари и Дурент главни кандидати. Ако Нетси и ГСВ на крају сезоне буду први у својој конференцији, рачунам да ће Кари бити МВП. Па чак су и прошле године говорили може до МВП титуле иако се ГСВ грчевито борио да уђе у плеј-ин. А да неће сада, када су у врху и то без Томпсона.

Lud

pre 2 godine

@Gile, pa ne bih rekao, jedino bezi Jokicu za 2 p u proseku, sa losijim procentom suta, razlika u PER-u je citavih 9... defanzivno Jokic daleko bolji...
Mozda Amerika zeli njega za MVP, ali on nije najbolji. Ipak je Jokic, i to statistika govori a ne pristrasnost.

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 2 godine

Posto navijam za Denver i Jokica, zelim da se Bogi oporavi i zaigra.
(Western Devil, 12. novembar 2021 21:56)

Sa druge vesti ali to care :D

Bek šuter 0/5, kraj vica...

Pop

pre 2 godine

Dajte vise sa tom reprezentacijom. Obojica nisu bili ni predvidjeni da igraju kvalifikacije a na OI se nismo plasirali. Zbog toga je svaka diskusija o tome idiotska i ne mogu da se otmem utisku da te postove postavljaju oni koji bi rado da Srbija ni nema reprezentaciju. Samo da vam kazem komsije sto to postavljate - providni ste.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Bože sačuvaj 20.šuteva i samo 10 poena,mogao je komotno uzeti još 20 šuteva.Ova nba liga je pomeni katastrofa znaš kadv bi igraču dozvolili da u evropi šutira klko ga volja i maši sa nikakvim šutem brzo bi seop na klupu i ušao neko od igrača da ga menja sa dosta boljim šutem ovo je takva potrošnja u prazno da si evropski treneri to nebi dozvolili.Zadnjiput gledah kako je željko poludeo na Avramoviča a dečko bio najbolji i vratio Partizan u igru za pobedu bez Avramoviča ovi bi završili posao več do poluvremena nesmem ni pomisliti šta bi uradio da mu ovako odigra svojevremeno ga Vujoševič davio Stvarno nisam mogao shvatiti Divca jer je imao izbor da dovede Dončiča koji je za 3.razreda bolji od Bogdana nekažem da Bogdan nije dobar ali usporediti Dončiča sa našim Bogdanom je ludost još je Divac izgubio obraz i svi mu zameraju na jednom od največih promašaja u istoriji nba lige.

Freak on a Leash

pre 2 godine

Za mladog igrača od 24 godine Bogdanović pruža solidne partije. Šut je doveo do savršenstva, asistencije ga krase još samo da popravi opremu...
(Bg, 13. novembar 2021 08:55)
Ja mislim da si ga preterao i da Bogdan ima 12 godina.

Moljac

pre 2 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten !!!
(SUNĐER BOB, 13. novembar 2021 07:51)

Pa naravno, kad karikaturisti ne uzimaju prstenje.
https://www.blic.rs/marko-somborac
A Jokić, e, on će već uzeti. Lakoća s kojom igra, snaga kojom razgrće grdosije tipa Adamsa, Kapele, KAT-a, Embida, Hauarda, to je poezija. A kad ga udvajaju, zna se - tripl dabl. Inače, što se TD tiče, noćas su mu statističari poklonili poslednju asistenciju. Jeste on poslednji dodao loptu pre koša, ali je tu bio i dribling između. Pre toga mu je Bo Hajlend upropastio asistenciju kad ga je našao samog pod košem u kontri, a ovaj mu efektno vratio nazad za drugo zakucavanje večeri. Taj Hajlend ubrzano žuri ka startnoj petorci, očekujem to za jedno mesec dana, vešto barata loptom i ima instinkt za asistenciju, hrabar je da šutira iz velike daljine ali i da uleti u reket, nekako me podseća na mladog Stefa Karija. Par međusezona da navežba šut za tri da mu bude preko 40%, i biće velik igrač. A onda petorka Hajlend, Marij, MPJ, Gordon, Jokić, a sa klupe Moris, Barton, Grin, Grin, Naži, može do rečenog prstena. Ne ove sezone, ali već sledeće ili one tamo. Naravno, neki trejd ovo može popraviti, ali i pokvariti (recimo, neki od Grinova za nekog 3&D).
I za kraj, Nikola je i dalje defanzivac godine, najmanje koševa se s njim prima na 48 minuta, 92 i nešto. Mogao bi B92 da napravi i jedan članak na tu temu, zapazio sam da čitaju komentare i koriste ih da istraže neku temu i naprave dobar članak.

Njofra

pre 2 godine

Neverovatno je da se osporava Bogi koji je uvek bio fer igrač i uvek igrao za nacionalni tim. Nikada nije rekao da će razmisliti da m će igrati za reprezentaciju. Laž iz Železnika

Nemanja

pre 2 godine

Svi smo puni kritika za Denver, a oni nekako neprimetno vec na skoru 8:4.. i tako svake sezone, klupa tanka, uvek bar 2 startera po pola sezone povredjena, čini se ne igraju dobro, a oni na kraju uvek u 4 na zapadu.. Jokic i pored slabog suta za njegove standarde, odnosno lošeg šuta za tri (kao i cela ekipa) opet do tripl dabla.. jednostavno, najbolji je u ligi (odnosno na svetu).. iz prostog razloga jer je jedini sposoban da konstantno vuče ekipu bez i jednog all stara (osim njega) i bez stalno nekih povredjenih članova prve petorke bar do prva 4 u regučarnom delu i polufinala konferencije..

realno (cenzura)

pre 2 godine

Za mladog igrača od 24 godine Bogdanović pruža solidne partije. Šut je doveo do savršenstva, asistencije ga krase još samo da popravi opremu...
(Bg, 13. novembar 2021 08:55)

Krasio je on gde je trebalo, vidi se koliko ga pamtis ga na vesti gde je kompletno nebitan tvoj fokus posvecujes njemu.

076 sasa

pre 2 godine

Konacno da Meloun bar delom uvidi da Hiland mora biti prva izmena na beku pre campaza i riversa Hiland aje na draftu bio potcenjen, Jokera niej isoa sut ali je skokom i as ispunio kolone, gordon standardno dobar kao i grin denver je uz jutu finiks i golden u top 4 na zapadu

nista o nicemu

pre 2 godine

Neverovatno je da se osporava Bogi koji je uvek bio fer igrač i uvek igrao za nacionalni tim. Nikada nije rekao da će razmisliti da m će igrati za reprezentaciju. Laž iz Železnika
(Njofra, 13. novembar 2021 09:23)

Rekao je da nece igrati ukoliko ne pocnu da mu sude nepostojece faulove.
Nikad se nije izvinio.
U aprilu 2021. godine je rekao da nece igrati za Srbiju u intervjuu za americke medije. Nikada nije preneto u Srbiji jer zna se da se njemu i njegovima iz stranke ne sme naskoditi ni mrvica.

Petar P

pre 2 godine

To što radi Jokic je nešto što do pre par godina smo mogli samo da sanjamo ,da ce neki naš igrac tako da dominira i da bude jedan od najboljih.A to da će neki naš igrac da bude MVP u NBA e to nismo mogli ni da sanjamo.
A da ce neki naš igrac da ima toliko trip dabla u NBA to nam je do pre dve godine bilo u fazonu
- Pre ce klavir da mi padne na glavu nego da naš igrac ima toliko tripl dabla.
(Freak on a Leash, 13. novembar 2021 08:47)
I da tom istom igraču neće pasti na pamet da igra za reprezentaciju svoje zemlje, ni to nismo mogli da sanjamo!

nista o nicemu

pre 2 godine

Eto i dokaza ko je bolji kosarkas. Sto se tice toga ko je bolji covek to je jasno od momenta kada je ovaj sns trbuhozborac ucenjivao reprezentaciju sudjenjem protiv Zvezde, a i ove godine kada je u aprilu za americke medije izjavio da ce odmoriti ovo leto od Srbije, a kasnije cutao za nase medije i udruzio se protiv Jokica.

JPR24

pre 2 godine

Bogdan sezonski procenat šuta za tri, 40% prema ESPNu. Nekako gledajući njegovu statistiku nakon svakog meča nemam utisak da je toliko precizan sa linije za tri poena. Atlanta očigledno nije još toliko konstantna mada je i Istok jači nego prethodnih godina. Jokić za sada broj jedan PER i po meni glavni kandidat za MVP.
(ArizonaOrthodox, 13. novembar 2021 08:15)

Subjektivno bih rekao isto za Jokića, ali objektivno tu su i Janis i Durantula. I naravno Stef Kari koji je prvi trenutno ako gledamo lični ucinak i poziciju ekipe, ipak je GSW na celu i imaju samo jedan poraz.

Miki

pre 2 godine

Realno ove godine Bogi igra najbolje od kada je u NBA. Atlanta je u vrhu tabele a on lako može da završi kao MVP. Konstantan je u sutu za tri poena.

Moma

pre 2 godine

Blago nama kada imamo Bogija i Nikolu. Bog i je već velika zvezda NBA. Nikola samo da pojača rad i biće i on uspešan kao Bogi nacionale.

tocka

pre 2 godine

Šta kažu komentatori, Bogdan će da pokaže kako je mnogo bolji igrač od Jokića? Pa gde ste sad? Ah da, Jang ga guši, a Jokiću svi pomažu, naročito sudije.

JPR24

pre 2 godine

Konacno da Meloun bar delom uvidi da Hiland mora biti prva izmena na beku pre campaza i riversa Hiland aje na draftu bio potcenjen, Jokera niej isoa sut ali je skokom i as ispunio kolone, gordon standardno dobar kao i grin denver je uz jutu finiks i golden u top 4 na zapadu
(076 sasa, 13. novembar 2021 09:16)

Dobar je klinac, u pravu si, još se malo i napalio sa publikom, i treba. A stvarno pozitivno sto je pokazao je sto ne forsira, ona akcija sa Jokicem puno mladih bi išlo po svaku cenu na kos, on je dodao, isto i malo kasnije, prošao protivnika, mogao je na šut ili flouter, ai je video Grina u boljoj poziciji dodao ovaj spakovao za 2 + 1. A i u odbrani se sasvim korektno snalazi. Kampaco on treba da ulazi kad treba zolju da igra, za to je odličan, da cuva nekog razigranog pleja da mu čisto poremeti ritam kao sto je to već radio, za to je perfektan, a ne da on tamo šutira neke trojke koje ne zna.

iki

pre 2 godine

Jokić za sada broj jedan PER i po meni glavni kandidat za MVP.
(ArizonaOrthodox, 13. novembar 2021 08:15)
Тренутни је Стеф Кари убедљиво први кандидат за МВП. И крај прошле године му је био невероватан. Вуче ГС. Јокић јесте добар и међу кандидатима, али си мало субјективан.
(Гиле, 13. novembar 2021 08:27)
Trenutno je Durent prvi, zvanično na sajtu NBA. Ima dosta bolje procente od Karija koji igra i u Garbage time-u dok je Durandula na pola gasa.

Стање ствари

pre 2 godine

@ Гиле. Апсолутно си у праву,ГСВ ко некад Кари локомотива,треба бити објективан.Никола игра сјајно,шта се десило па му је статистика у колони скокови експлодирала не знам,али сваке године нешто ново у својој игри побољша.

JPR24

pre 2 godine

Atlanti dolazi na naplatu to sto su im startni bekovi rupe u defanzivi, a Kapela je nevjerovatno propao u poredjenju sa proslom sezonom, makar defanzivno, tako da ni reket vise ne mogu cuvati. Protivnici im se setaju kroz odbranu, kao da igraju protiv nizerazrednih timova
(nknknk, 13. novembar 2021 07:53)

Igraju kao divlja banda. Jang davi loptu, pa kad je u frci šut na silu ili dodaj saigrači ima sekund dve za šut koji će često biti na silu i za tri, bilo to za Kolinsa, Bogdana, Huertera ista statistika na kraju. Galinari od nikakve pomoći. Kapela nije toliko ni loš kako ostali igraju, ali u defanzivi, u tu su svi rupa do rupe. Nije mi jasno zašto MekMilan dopušta ovakvu igru. Ni nalik na ono sto au pokazali u Po prošle sezone, više deluju kao pocetak prošle gde su bili truba kao i trenutno.

Kole

pre 2 godine

Bogi je mlad treba da radi na tehnici šuta za tri. Prilično sam siguran da će sa za pet godina biti šuter za primer. Tada će biti i iskusan sa 36 godina. Ovako mlad sa 31 je nebruseni dijamant.

Pera

pre 2 godine

Kako je krenulo, mogao bi Nikola ako ne ove onda sledece sezone da postane i najbolji skakac lige. Za igraca kome su se smejali da ne moze da se odlepi od poda, bio bi to impresivno dostignuce!
Rodio se sa mekim, lepljivim prstima, osecajem za postavljanje, zavidnom velicinom, ali to ne bi bilo dovoljno. Zato on non-stop razmislja o igri, svakoj saituaciji, uci, radi na svome telu, sistematski, pravilnom ishranom i upornom vezbom. Reklo bi se po slikama iz mladjih dana da mu to nije bas prirodan nacin zivota, ali uspeo je da nadvlada svoje slabosti i rezultati pljuste.

veljko

pre 2 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten !!!
(SUNĐER BOB, 13. novembar 2021 07:51)
А ти ћеш вероватно бити срећан због тога, а можда и зарадити који милион.

the truth

pre 2 godine

Jokara fantastičan kao uvijek, Bons sve bolji, Denver će biti jak ko crna zemlja ako se vrati Marej i Porter zaigra kako zna. Ali, veliko Ali. Sve je to dzabe nažalost jer Golden stejt igra spejs dzam. Gledao sam ih sinoc, poezija. Otpuste Bredlija prije sezone, ja se pitam jesu normalni. Ali Pol, Li, Pejton dzunior, Toskano, Oto Porter su fenomenalni, atletski prebrzi, dobri šuteri, koji još više otvaraju teren. Ako na to dodate Stefa koji igra nikad bolje i pametnije, preporodjenog Viginsa, koji konacno igra kako moze, pametno. Bjeli igra profesorski, Grin i Igudala takodje. Mali ruki Kaminga fantastičan, zamisli jos na to Kleja i Vajzmana kad se vrati, jednog od najboljih bekova i centara lige. Ekipa skrojena za ovu prelijepu i fantastičnu kosarku koju igraju. A na to igraju odbranu ko granit. Sto bi rekli Amerikanci Lord has a mercy. Kudos to menadžmentu Variorsa, koji su opet napravili strpljivo tim.

Milan

pre 2 godine

Neverovatno zvuči da se Jokić izjednačio po značajnom statističkom parametru sa Leri Birdom! Denver izašao iz krize i postaje zanimljiv, možda je Jokić i razmrdao saigrače isključenjem.
Niko ne komentariše potonuće NBA šampiona?

frox

pre 2 godine

Јокић се игра кошарке. Недостајао му је трипл дабл против Атланте, и он га 'ладно направи. Остају још само Индијана и Вашингтон да против њих оствари трипл дабл, и прешао је још један ниво игрице.

Andrej

pre 2 godine

Denver bolje igra bez Portera... Nažalost, mnogo je plaćen i mnogo se očekivalo od njega.
Cim zaigraci zaigraju eto i asistencija Jokicu.

Kikujiro

pre 2 godine

Neverovatni Jokić, bez obzira na nekoliko dana ludila, vidno uzdrman, mentalno uznemiren, bez fokusa, emocionalno u veliko minusu Nikola je odigrao još jednu odličnu utakmicu, dobro zbog 1 od 8 za tri da se ne plaču "bolesbi i uvredjeni" ublažićemo na vrlo dobru. Veliko poštovanje za MVP Jokića.

Na KIA MVP NBA listi Nikola se sa nerazumljivog i nerealnog desetog mesta popeo na zasluženo treće, iza Stefa i Kevina, jedina dva konkurenta koji mogu da ga spreče da osvoji još jednom MVP titulu.

59 TD za Nikolu, ludilo kako jedan centar igra.

Zeke će da se pojavi opet na terenu kada Jokić opet dobije suspenziju.

Pozdrav za Crne Svemirske Rupe od Bartona: 2 od 11 (0 od 5 za tri)

Navijači Lejkersa su uživali - Minesota 83 - 107

Гиле

pre 2 godine

Jokić za sada broj jedan PER i po meni glavni kandidat za MVP.
(ArizonaOrthodox, 13. novembar 2021 08:15)
Тренутни је Стеф Кари убедљиво први кандидат за МВП. И крај прошле године му је био невероватан. Вуче ГС. Јокић јесте добар и међу кандидатима, али си мало субјективан.

Dragan Borca

pre 2 godine

Mali Bones je caric mali. Vec mi se svidja kako igra. Pametan, brz, nesebican, odlicno se razume sa Jokicem. Jako talentovan. Malone opet igra sa 4 beka i Grina kao rezervnu postavu. Rivers ne moze se sastavi sa loptom a on uporno igra sa 4 beka dok malog Zekea drzi na klupi posle 19 poena iz prosle utakmice?! Nekad je stvarno jako cudan. Sta ce mu ovaj JMG nikakav igrac i bez perspektive dok je mali Zeke brzi, mladji, mnogo vise energije pa i bolji sut

Jokic igra odbranu bolje nego ikada ali i to ima svoju cenu u vecem umoru Promasena bacanja i trojke su plod zadihanosti iz odbrane gde se trudi kao nikad pre

Gordon vrhunska partija. A u odbrani je bukvalno postao elitni NBA defanzivac, ma sjajan

Barton mnogo prica opet laje svasta navijacima i odmah mu karma uzvraca. I naravno kao i uvek super nepredvidljiv

Bogdan mrljav, nikad ga nisam kritikovao ali sad stvarno zasluzuje kritike jer je nekako bezvoljan

Mada losoj igri Atlante najvise kumuju povratak 2 drveta Huntera i Redisa. Likovi kao krila imaju ocajnih 0,7 i 0,6 asistencija po mecu. Sa njima dvojicom protok im je drugaciji, jednostavno jako jednodimezionalni igraci sa tunel vizijom

I onda Trej pocne i on svoje soliranje i nema od toga leba

Jos Galinari propO ko zeton

Denver mora ovu sezonu odmarati Jokica kad god bude prilika da ne bi crko do plejofa

јд123

pre 2 godine

Jokić po meni glavni kandidat za MVP.
(ArizonaOrthodox, 13. novembar 2021 08:15)

Није главни, прошле недеље је био 10. После патосирања Мориса, експресно га пребацили на треће место, одмах иза Дурента и Карија. Испашће да је то био потез каријере, да га тек после тога главни медији у Америци стављају у исти кош са осталим суперстаровима. Што нису учинили ни после МВП сезоне.

Само се надам да ће неко да пита оног Ника Врајта да ли и даље мисли да је Јокић најгори МВП у историји односно зашто мисли да је Вестбрик бољи? Вестбрик ће да упропасти чак и Лејкерсе.

Као што сам предвидео Бонес добија све више минута уместо Риверса и Кампаца. Гордон све бољи, невероватно како је посвећен својој улози иако је био предвиђен да буде франшизни играч у Орланду. Очигледно за њега не важи она ”боље бити први у селу него шоследњи у граду”. За разлику од Гранта, који хоће да буде главни баја у екипи.

Сада још само да Малоун да поново шансу Зику, па да је и овај искористи као Бонес. Не мора да смањи минутажу Грину, може и Риверсу. Чему та ротација са 4 бека? Мислим да би чак и Грин играо боље са Зиком на терену, него са другим Грином.

Имам предлог за трејд: МПЈ за овог Колинса из Атланте и сви срећни. Тре Јанг велики пријатељ МПЈ-а, играли заједно у средњој, плус МПЈ-у би боље легла игра Атланте а Денвер сада показује да и Гордону прија када игра са класичном четворком. Са МПј-ом могу у пакету послати и Кампаца да мења Јанга, њему би такође више легла игра Атланте.

mr.

pre 2 godine

glavni problem ATL je taj sto imaju 7 dobrih igraca koji se utrkuju ko ce da bude u startnoj sem janga i kapele naravno, i vidi se da su pod velikim pritiskom zato i sutiraju ocajno a poceli su lepo sezonu, ocigledno neki unutrasnji problemi, steta delovali su kao da ce biti zanimljivi za gledanje a postali su cak i dosadni...Joka standardno poliva iako je imao slabije sutersko vece.

?

pre 2 godine

Ovaj Bogdanović je najgori NBA igrač s ovih prostora. Toliko slobode i minute, imao je i po dvadesetak šuteva, a u pet godina NBA karijere ne vjerujem da ima tri utakmice više od 20 poena.

ArizonaOrthodox

pre 2 godine

Bogdan sezonski procenat šuta za tri, 40% prema ESPNu. Nekako gledajući njegovu statistiku nakon svakog meča nemam utisak da je toliko precizan sa linije za tri poena. Atlanta očigledno nije još toliko konstantna mada je i Istok jači nego prethodnih godina. Jokić za sada broj jedan PER i po meni glavni kandidat za MVP.

Bg

pre 2 godine

Za mladog igrača od 24 godine Bogdanović pruža solidne partije. Šut je doveo do savršenstva, asistencije ga krase još samo da popravi opremu...

Freak on a Leash

pre 2 godine

To što radi Jokic je nešto što do pre par godina smo mogli samo da sanjamo ,da ce neki naš igrac tako da dominira i da bude jedan od najboljih.A to da će neki naš igrac da bude MVP u NBA e to nismo mogli ni da sanjamo.
A da ce neki naš igrac da ima toliko trip dabla u NBA to nam je do pre dve godine bilo u fazonu
- Pre ce klavir da mi padne na glavu nego da naš igrac ima toliko tripl dabla.

Pera Ždera

pre 2 godine

BOUNS BOUNS BOUNS! Ubica! Tako prirodan, prodoran, odlicnog pregleda i suta, posebno kada uvuce publiku u utakmicu!

Nikola TDouble. Sa 59im se izjednacio sa Lari pticom! :)

Gordon masina. 23p 4sk 4as 3blk 2ukr +18 + odlicna odbrana na Jangu.

Dozijer dobar, standardan 12p. Dzef Grin, prija startna petorka (16p +16). Dzamajkl Grin i dalje u kanalu. Dobra stvar je sto ih Meloun ne spaja mnogo (dva Grina), odmah bolja igra klupe

Ostaje zal za neuvodjenjem Nadjija i pored fenomenalne prethidne partije. Eh kad bi on dobio deo Grinovih minuta kao sto je Hajland odlicnim igrama oteo Kampacove i Riversove.

Fascinanto kod Bartona da je odigrao dobar mec i pored losijeg suta = manjeg broja poena (5p 2 od 11 iz igre) dok je pre bio slucaj da i pored 20+ poena imas osecaj da je odigrao lose, na silu i antitimski. Sad je to rezonski, dosta zrelije kroz otvorene suteve i izgradjene pozicije.

Denver lagano postaje najbolja odbrana lige ako to vec nije. Skoro svakog protivnika drzi ispod 100 poena. Jos kada se "nameste nisani" (uglavnom ocajan sut za 3p od pocetka sezone) opasnooo ce biti :)

Mnogo mi se dopada promena pravila i dosta tvrdja kosarka, posebno ispod obruca. Cesto se i upecam pa zacudim kako nesto nije faul pri kontaktu ali neka, bolje je ovako, gledljivije, muskije, nema vise faula na svaki dodir i odbijanje od odbrambenog. Fenomenalno. Tako "mala" promena a takav boost za gledljivost NBA!

Bogdan krenuo dobro pa nestao. Mnogo su velike pauze od kako napusti parket pa do povratka (konstanto ispadanje iz ritma). Na kraju silovao malo vise (0 od 5 za 3p -12) ali generalno je onaj stari utisak da je pasivan, da treba agresivnije. Ne znam... Nakon meca i ne bas previse price sa Nikolom. Bas obratih paznju na taj detalj. Tipa par reci, nista vise nego sa drugim igracima (ima tu necega vise (manje) kada je hemija u reprezentaciji u pitanju, definitivno).

Vrv lupetam ali ne vidim to prvi put. Sa Lukom, Bobijem, donekle sa Bjelico.m, Vucevicem pa i Zubcem i Nurkicem uvek vise "izbleji", isprica se pre i posle, padaju sale, glupiranja itd. Ima tu naravno postovanja, brojni su intervjui sa hvalospevima ali ljubavi, druzenja. Hmm...

Sve u svemiu, odlican niz Grumenja, elitna odbrana, kristalisu se rotacije, jos samo sut da se ispegla i eto lagana top 3 pozicija zapada opet i konstantno do kraja.

nknknk

pre 2 godine

Atlanti dolazi na naplatu to sto su im startni bekovi rupe u defanzivi, a Kapela je nevjerovatno propao u poredjenju sa proslom sezonom, makar defanzivno, tako da ni reket vise ne mogu cuvati. Protivnici im se setaju kroz odbranu, kao da igraju protiv nizerazrednih timova

Гиле

pre 2 godine

Jokić za sada broj jedan PER i po meni glavni kandidat za MVP.
(ArizonaOrthodox, 13. novembar 2021 08:15)
Тренутни је Стеф Кари убедљиво први кандидат за МВП. И крај прошле године му је био невероватан. Вуче ГС. Јокић јесте добар и међу кандидатима, али си мало субјективан.

nknknk

pre 2 godine

Atlanti dolazi na naplatu to sto su im startni bekovi rupe u defanzivi, a Kapela je nevjerovatno propao u poredjenju sa proslom sezonom, makar defanzivno, tako da ni reket vise ne mogu cuvati. Protivnici im se setaju kroz odbranu, kao da igraju protiv nizerazrednih timova

Freak on a Leash

pre 2 godine

To što radi Jokic je nešto što do pre par godina smo mogli samo da sanjamo ,da ce neki naš igrac tako da dominira i da bude jedan od najboljih.A to da će neki naš igrac da bude MVP u NBA e to nismo mogli ni da sanjamo.
A da ce neki naš igrac da ima toliko trip dabla u NBA to nam je do pre dve godine bilo u fazonu
- Pre ce klavir da mi padne na glavu nego da naš igrac ima toliko tripl dabla.

јд123

pre 2 godine

Jokić po meni glavni kandidat za MVP.
(ArizonaOrthodox, 13. novembar 2021 08:15)

Није главни, прошле недеље је био 10. После патосирања Мориса, експресно га пребацили на треће место, одмах иза Дурента и Карија. Испашће да је то био потез каријере, да га тек после тога главни медији у Америци стављају у исти кош са осталим суперстаровима. Што нису учинили ни после МВП сезоне.

Само се надам да ће неко да пита оног Ника Врајта да ли и даље мисли да је Јокић најгори МВП у историји односно зашто мисли да је Вестбрик бољи? Вестбрик ће да упропасти чак и Лејкерсе.

Као што сам предвидео Бонес добија све више минута уместо Риверса и Кампаца. Гордон све бољи, невероватно како је посвећен својој улози иако је био предвиђен да буде франшизни играч у Орланду. Очигледно за њега не важи она ”боље бити први у селу него шоследњи у граду”. За разлику од Гранта, који хоће да буде главни баја у екипи.

Сада још само да Малоун да поново шансу Зику, па да је и овај искористи као Бонес. Не мора да смањи минутажу Грину, може и Риверсу. Чему та ротација са 4 бека? Мислим да би чак и Грин играо боље са Зиком на терену, него са другим Грином.

Имам предлог за трејд: МПЈ за овог Колинса из Атланте и сви срећни. Тре Јанг велики пријатељ МПЈ-а, играли заједно у средњој, плус МПЈ-у би боље легла игра Атланте а Денвер сада показује да и Гордону прија када игра са класичном четворком. Са МПј-ом могу у пакету послати и Кампаца да мења Јанга, њему би такође више легла игра Атланте.

ArizonaOrthodox

pre 2 godine

Bogdan sezonski procenat šuta za tri, 40% prema ESPNu. Nekako gledajući njegovu statistiku nakon svakog meča nemam utisak da je toliko precizan sa linije za tri poena. Atlanta očigledno nije još toliko konstantna mada je i Istok jači nego prethodnih godina. Jokić za sada broj jedan PER i po meni glavni kandidat za MVP.

Pera

pre 2 godine

Kako je krenulo, mogao bi Nikola ako ne ove onda sledece sezone da postane i najbolji skakac lige. Za igraca kome su se smejali da ne moze da se odlepi od poda, bio bi to impresivno dostignuce!
Rodio se sa mekim, lepljivim prstima, osecajem za postavljanje, zavidnom velicinom, ali to ne bi bilo dovoljno. Zato on non-stop razmislja o igri, svakoj saituaciji, uci, radi na svome telu, sistematski, pravilnom ishranom i upornom vezbom. Reklo bi se po slikama iz mladjih dana da mu to nije bas prirodan nacin zivota, ali uspeo je da nadvlada svoje slabosti i rezultati pljuste.

Milan

pre 2 godine

Neverovatno zvuči da se Jokić izjednačio po značajnom statističkom parametru sa Leri Birdom! Denver izašao iz krize i postaje zanimljiv, možda je Jokić i razmrdao saigrače isključenjem.
Niko ne komentariše potonuće NBA šampiona?

Pera Ždera

pre 2 godine

BOUNS BOUNS BOUNS! Ubica! Tako prirodan, prodoran, odlicnog pregleda i suta, posebno kada uvuce publiku u utakmicu!

Nikola TDouble. Sa 59im se izjednacio sa Lari pticom! :)

Gordon masina. 23p 4sk 4as 3blk 2ukr +18 + odlicna odbrana na Jangu.

Dozijer dobar, standardan 12p. Dzef Grin, prija startna petorka (16p +16). Dzamajkl Grin i dalje u kanalu. Dobra stvar je sto ih Meloun ne spaja mnogo (dva Grina), odmah bolja igra klupe

Ostaje zal za neuvodjenjem Nadjija i pored fenomenalne prethidne partije. Eh kad bi on dobio deo Grinovih minuta kao sto je Hajland odlicnim igrama oteo Kampacove i Riversove.

Fascinanto kod Bartona da je odigrao dobar mec i pored losijeg suta = manjeg broja poena (5p 2 od 11 iz igre) dok je pre bio slucaj da i pored 20+ poena imas osecaj da je odigrao lose, na silu i antitimski. Sad je to rezonski, dosta zrelije kroz otvorene suteve i izgradjene pozicije.

Denver lagano postaje najbolja odbrana lige ako to vec nije. Skoro svakog protivnika drzi ispod 100 poena. Jos kada se "nameste nisani" (uglavnom ocajan sut za 3p od pocetka sezone) opasnooo ce biti :)

Mnogo mi se dopada promena pravila i dosta tvrdja kosarka, posebno ispod obruca. Cesto se i upecam pa zacudim kako nesto nije faul pri kontaktu ali neka, bolje je ovako, gledljivije, muskije, nema vise faula na svaki dodir i odbijanje od odbrambenog. Fenomenalno. Tako "mala" promena a takav boost za gledljivost NBA!

Bogdan krenuo dobro pa nestao. Mnogo su velike pauze od kako napusti parket pa do povratka (konstanto ispadanje iz ritma). Na kraju silovao malo vise (0 od 5 za 3p -12) ali generalno je onaj stari utisak da je pasivan, da treba agresivnije. Ne znam... Nakon meca i ne bas previse price sa Nikolom. Bas obratih paznju na taj detalj. Tipa par reci, nista vise nego sa drugim igracima (ima tu necega vise (manje) kada je hemija u reprezentaciji u pitanju, definitivno).

Vrv lupetam ali ne vidim to prvi put. Sa Lukom, Bobijem, donekle sa Bjelico.m, Vucevicem pa i Zubcem i Nurkicem uvek vise "izbleji", isprica se pre i posle, padaju sale, glupiranja itd. Ima tu naravno postovanja, brojni su intervjui sa hvalospevima ali ljubavi, druzenja. Hmm...

Sve u svemiu, odlican niz Grumenja, elitna odbrana, kristalisu se rotacije, jos samo sut da se ispegla i eto lagana top 3 pozicija zapada opet i konstantno do kraja.

frox

pre 2 godine

Јокић се игра кошарке. Недостајао му је трипл дабл против Атланте, и он га 'ладно направи. Остају још само Индијана и Вашингтон да против њих оствари трипл дабл, и прешао је још један ниво игрице.

Andrej

pre 2 godine

Denver bolje igra bez Portera... Nažalost, mnogo je plaćen i mnogo se očekivalo od njega.
Cim zaigraci zaigraju eto i asistencija Jokicu.

the truth

pre 2 godine

Jokara fantastičan kao uvijek, Bons sve bolji, Denver će biti jak ko crna zemlja ako se vrati Marej i Porter zaigra kako zna. Ali, veliko Ali. Sve je to dzabe nažalost jer Golden stejt igra spejs dzam. Gledao sam ih sinoc, poezija. Otpuste Bredlija prije sezone, ja se pitam jesu normalni. Ali Pol, Li, Pejton dzunior, Toskano, Oto Porter su fenomenalni, atletski prebrzi, dobri šuteri, koji još više otvaraju teren. Ako na to dodate Stefa koji igra nikad bolje i pametnije, preporodjenog Viginsa, koji konacno igra kako moze, pametno. Bjeli igra profesorski, Grin i Igudala takodje. Mali ruki Kaminga fantastičan, zamisli jos na to Kleja i Vajzmana kad se vrati, jednog od najboljih bekova i centara lige. Ekipa skrojena za ovu prelijepu i fantastičnu kosarku koju igraju. A na to igraju odbranu ko granit. Sto bi rekli Amerikanci Lord has a mercy. Kudos to menadžmentu Variorsa, koji su opet napravili strpljivo tim.

veljko

pre 2 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten !!!
(SUNĐER BOB, 13. novembar 2021 07:51)
А ти ћеш вероватно бити срећан због тога, а можда и зарадити који милион.

Moljac

pre 2 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten !!!
(SUNĐER BOB, 13. novembar 2021 07:51)

Pa naravno, kad karikaturisti ne uzimaju prstenje.
https://www.blic.rs/marko-somborac
A Jokić, e, on će već uzeti. Lakoća s kojom igra, snaga kojom razgrće grdosije tipa Adamsa, Kapele, KAT-a, Embida, Hauarda, to je poezija. A kad ga udvajaju, zna se - tripl dabl. Inače, što se TD tiče, noćas su mu statističari poklonili poslednju asistenciju. Jeste on poslednji dodao loptu pre koša, ali je tu bio i dribling između. Pre toga mu je Bo Hajlend upropastio asistenciju kad ga je našao samog pod košem u kontri, a ovaj mu efektno vratio nazad za drugo zakucavanje večeri. Taj Hajlend ubrzano žuri ka startnoj petorci, očekujem to za jedno mesec dana, vešto barata loptom i ima instinkt za asistenciju, hrabar je da šutira iz velike daljine ali i da uleti u reket, nekako me podseća na mladog Stefa Karija. Par međusezona da navežba šut za tri da mu bude preko 40%, i biće velik igrač. A onda petorka Hajlend, Marij, MPJ, Gordon, Jokić, a sa klupe Moris, Barton, Grin, Grin, Naži, može do rečenog prstena. Ne ove sezone, ali već sledeće ili one tamo. Naravno, neki trejd ovo može popraviti, ali i pokvariti (recimo, neki od Grinova za nekog 3&D).
I za kraj, Nikola je i dalje defanzivac godine, najmanje koševa se s njim prima na 48 minuta, 92 i nešto. Mogao bi B92 da napravi i jedan članak na tu temu, zapazio sam da čitaju komentare i koriste ih da istraže neku temu i naprave dobar članak.

Dragan Borca

pre 2 godine

Mali Bones je caric mali. Vec mi se svidja kako igra. Pametan, brz, nesebican, odlicno se razume sa Jokicem. Jako talentovan. Malone opet igra sa 4 beka i Grina kao rezervnu postavu. Rivers ne moze se sastavi sa loptom a on uporno igra sa 4 beka dok malog Zekea drzi na klupi posle 19 poena iz prosle utakmice?! Nekad je stvarno jako cudan. Sta ce mu ovaj JMG nikakav igrac i bez perspektive dok je mali Zeke brzi, mladji, mnogo vise energije pa i bolji sut

Jokic igra odbranu bolje nego ikada ali i to ima svoju cenu u vecem umoru Promasena bacanja i trojke su plod zadihanosti iz odbrane gde se trudi kao nikad pre

Gordon vrhunska partija. A u odbrani je bukvalno postao elitni NBA defanzivac, ma sjajan

Barton mnogo prica opet laje svasta navijacima i odmah mu karma uzvraca. I naravno kao i uvek super nepredvidljiv

Bogdan mrljav, nikad ga nisam kritikovao ali sad stvarno zasluzuje kritike jer je nekako bezvoljan

Mada losoj igri Atlante najvise kumuju povratak 2 drveta Huntera i Redisa. Likovi kao krila imaju ocajnih 0,7 i 0,6 asistencija po mecu. Sa njima dvojicom protok im je drugaciji, jednostavno jako jednodimezionalni igraci sa tunel vizijom

I onda Trej pocne i on svoje soliranje i nema od toga leba

Jos Galinari propO ko zeton

Denver mora ovu sezonu odmarati Jokica kad god bude prilika da ne bi crko do plejofa

JPR24

pre 2 godine

Konacno da Meloun bar delom uvidi da Hiland mora biti prva izmena na beku pre campaza i riversa Hiland aje na draftu bio potcenjen, Jokera niej isoa sut ali je skokom i as ispunio kolone, gordon standardno dobar kao i grin denver je uz jutu finiks i golden u top 4 na zapadu
(076 sasa, 13. novembar 2021 09:16)

Dobar je klinac, u pravu si, još se malo i napalio sa publikom, i treba. A stvarno pozitivno sto je pokazao je sto ne forsira, ona akcija sa Jokicem puno mladih bi išlo po svaku cenu na kos, on je dodao, isto i malo kasnije, prošao protivnika, mogao je na šut ili flouter, ai je video Grina u boljoj poziciji dodao ovaj spakovao za 2 + 1. A i u odbrani se sasvim korektno snalazi. Kampaco on treba da ulazi kad treba zolju da igra, za to je odličan, da cuva nekog razigranog pleja da mu čisto poremeti ritam kao sto je to već radio, za to je perfektan, a ne da on tamo šutira neke trojke koje ne zna.

tocka

pre 2 godine

Šta kažu komentatori, Bogdan će da pokaže kako je mnogo bolji igrač od Jokića? Pa gde ste sad? Ah da, Jang ga guši, a Jokiću svi pomažu, naročito sudije.

Nemanja

pre 2 godine

Svi smo puni kritika za Denver, a oni nekako neprimetno vec na skoru 8:4.. i tako svake sezone, klupa tanka, uvek bar 2 startera po pola sezone povredjena, čini se ne igraju dobro, a oni na kraju uvek u 4 na zapadu.. Jokic i pored slabog suta za njegove standarde, odnosno lošeg šuta za tri (kao i cela ekipa) opet do tripl dabla.. jednostavno, najbolji je u ligi (odnosno na svetu).. iz prostog razloga jer je jedini sposoban da konstantno vuče ekipu bez i jednog all stara (osim njega) i bez stalno nekih povredjenih članova prve petorke bar do prva 4 u regučarnom delu i polufinala konferencije..

JPR24

pre 2 godine

Atlanti dolazi na naplatu to sto su im startni bekovi rupe u defanzivi, a Kapela je nevjerovatno propao u poredjenju sa proslom sezonom, makar defanzivno, tako da ni reket vise ne mogu cuvati. Protivnici im se setaju kroz odbranu, kao da igraju protiv nizerazrednih timova
(nknknk, 13. novembar 2021 07:53)

Igraju kao divlja banda. Jang davi loptu, pa kad je u frci šut na silu ili dodaj saigrači ima sekund dve za šut koji će često biti na silu i za tri, bilo to za Kolinsa, Bogdana, Huertera ista statistika na kraju. Galinari od nikakve pomoći. Kapela nije toliko ni loš kako ostali igraju, ali u defanzivi, u tu su svi rupa do rupe. Nije mi jasno zašto MekMilan dopušta ovakvu igru. Ni nalik na ono sto au pokazali u Po prošle sezone, više deluju kao pocetak prošle gde su bili truba kao i trenutno.

nista o nicemu

pre 2 godine

Neverovatno je da se osporava Bogi koji je uvek bio fer igrač i uvek igrao za nacionalni tim. Nikada nije rekao da će razmisliti da m će igrati za reprezentaciju. Laž iz Železnika
(Njofra, 13. novembar 2021 09:23)

Rekao je da nece igrati ukoliko ne pocnu da mu sude nepostojece faulove.
Nikad se nije izvinio.
U aprilu 2021. godine je rekao da nece igrati za Srbiju u intervjuu za americke medije. Nikada nije preneto u Srbiji jer zna se da se njemu i njegovima iz stranke ne sme naskoditi ni mrvica.

Pop

pre 2 godine

Dajte vise sa tom reprezentacijom. Obojica nisu bili ni predvidjeni da igraju kvalifikacije a na OI se nismo plasirali. Zbog toga je svaka diskusija o tome idiotska i ne mogu da se otmem utisku da te postove postavljaju oni koji bi rado da Srbija ni nema reprezentaciju. Samo da vam kazem komsije sto to postavljate - providni ste.

JPR24

pre 2 godine

Bogdan sezonski procenat šuta za tri, 40% prema ESPNu. Nekako gledajući njegovu statistiku nakon svakog meča nemam utisak da je toliko precizan sa linije za tri poena. Atlanta očigledno nije još toliko konstantna mada je i Istok jači nego prethodnih godina. Jokić za sada broj jedan PER i po meni glavni kandidat za MVP.
(ArizonaOrthodox, 13. novembar 2021 08:15)

Subjektivno bih rekao isto za Jokića, ali objektivno tu su i Janis i Durantula. I naravno Stef Kari koji je prvi trenutno ako gledamo lični ucinak i poziciju ekipe, ipak je GSW na celu i imaju samo jedan poraz.

Locutus

pre 2 godine

Ključ Denverovog preporoda je uvodjenje u prvu petorku Jeff Green-a zbog povrede kicoša MPJ.
(Bane, 13. novembar 2021 10:40)

Porter je generalno remetilački faktor. Jeste talentovan, ali sa njim je uvek "nešto". Prvo je bio dugo povređen, pa problem sa ishranom, pa onda problem sa kovid protokolom, pa se žalio da ne dobija loptu dovoljno, pa povređen, pa problem sa vakcinacijom, sad opet povređen. Za tri godine nije uspeo da se uklopi, dok je ovaj deda Džef Green uspeo za jednu utakmicu, Bones isto, a dečko tek došao u ligu. Porter osim što je bangav u ruke ima i neki ozbiljan problem u glavi. Dečko će dobijati duplo veću platu od Gordona koji jednostavno razbija. Bolje da ga trejduju za 2-3 solidna igrača.

Kole

pre 2 godine

Bogi je mlad treba da radi na tehnici šuta za tri. Prilično sam siguran da će sa za pet godina biti šuter za primer. Tada će biti i iskusan sa 36 godina. Ovako mlad sa 31 je nebruseni dijamant.

Стање ствари

pre 2 godine

@ Гиле. Апсолутно си у праву,ГСВ ко некад Кари локомотива,треба бити објективан.Никола игра сјајно,шта се десило па му је статистика у колони скокови експлодирала не знам,али сваке године нешто ново у својој игри побољша.

iki

pre 2 godine

Jokić za sada broj jedan PER i po meni glavni kandidat za MVP.
(ArizonaOrthodox, 13. novembar 2021 08:15)
Тренутни је Стеф Кари убедљиво први кандидат за МВП. И крај прошле године му је био невероватан. Вуче ГС. Јокић јесте добар и међу кандидатима, али си мало субјективан.
(Гиле, 13. novembar 2021 08:27)
Trenutno je Durent prvi, zvanično na sajtu NBA. Ima dosta bolje procente od Karija koji igra i u Garbage time-u dok je Durandula na pola gasa.

mr.

pre 2 godine

glavni problem ATL je taj sto imaju 7 dobrih igraca koji se utrkuju ko ce da bude u startnoj sem janga i kapele naravno, i vidi se da su pod velikim pritiskom zato i sutiraju ocajno a poceli su lepo sezonu, ocigledno neki unutrasnji problemi, steta delovali su kao da ce biti zanimljivi za gledanje a postali su cak i dosadni...Joka standardno poliva iako je imao slabije sutersko vece.

GoranRS

pre 2 godine

Ko je gledao cijelu utakmicu sad ustaje i piše komentar ako živi u evropskoj vremenskoj zoni.
Denver je bolja ekipa od Atlante i to je to.. pogotovo Jokić sa ovakvom igrom, pregledom igre prvenstveno što su i komentatori sa Tv iz Atlante stalno potencirali..
Trudeći se da ne zaspem prebacivao sam kanale i našao kanal na kojem je bio pregame iz denverove dvorane tako da sam od 1 do 3 gledao zagrijavanje prvo jokića i saigrača a onda i Bogdana. Zanimljivo da je fokus režisera dugo bio na Atlanti i Bogdanu i bukvalno je na zagrijavanju pogadjao fantastično a onda u utakmici na tri minuta do kraja ima dva pokušaja za tri poena i dva promašaja što znači da nema hemije u ekipi , nema protoka lopte( to je noćas Dominik koji komentariše za Tv iz Atlante stalno napominjao) i uz kriminalno lošu igru u odbrani nema Atlanta nikakve šanse ove godine ni za plej of ako se iz korijena nešto ne promijeni u igri i u postavci igre.

Bg

pre 2 godine

Za mladog igrača od 24 godine Bogdanović pruža solidne partije. Šut je doveo do savršenstva, asistencije ga krase još samo da popravi opremu...

Lud

pre 2 godine

@Gile, pa ne bih rekao, jedino bezi Jokicu za 2 p u proseku, sa losijim procentom suta, razlika u PER-u je citavih 9... defanzivno Jokic daleko bolji...
Mozda Amerika zeli njega za MVP, ali on nije najbolji. Ipak je Jokic, i to statistika govori a ne pristrasnost.

Kikujiro

pre 2 godine

Neverovatni Jokić, bez obzira na nekoliko dana ludila, vidno uzdrman, mentalno uznemiren, bez fokusa, emocionalno u veliko minusu Nikola je odigrao još jednu odličnu utakmicu, dobro zbog 1 od 8 za tri da se ne plaču "bolesbi i uvredjeni" ublažićemo na vrlo dobru. Veliko poštovanje za MVP Jokića.

Na KIA MVP NBA listi Nikola se sa nerazumljivog i nerealnog desetog mesta popeo na zasluženo treće, iza Stefa i Kevina, jedina dva konkurenta koji mogu da ga spreče da osvoji još jednom MVP titulu.

59 TD za Nikolu, ludilo kako jedan centar igra.

Zeke će da se pojavi opet na terenu kada Jokić opet dobije suspenziju.

Pozdrav za Crne Svemirske Rupe od Bartona: 2 od 11 (0 od 5 za tri)

Navijači Lejkersa su uživali - Minesota 83 - 107

Karlo Prvi

pre 2 godine

Jokić je slabo šutirao trojke, odbijao da ulazi u 1 na 1 duele sa Kapelom, bio nadskočen nekoliko puta i završio sa TD. On i kad igra prosečno razbija. Čak i kad Barton i Moris imaju slabije veče tu su uskočili Gordon i dinamični Hajlend, koji ih je baš pokrenuo. Odsustvo MPJa je kritično, jer on guši loptu, nije kreativan i u odbrani je prosečan. Ako Denver nastavi sa dobrim partijama bez njega baš me zanima kakvu će ulogu igrati kad se vrati...

Ej Džej Klajn

pre 2 godine

Joč samo kad bi Meloun imao hrabrosti da uz Nejšona Hajlenda ubaci i Zika Nađija umesto Džamajkla Grina u standardnu drugu petorku, gde bi im bio kraj...

panter pudlica

pre 2 godine

Za mladog igrača od 24 godine Bogdanović pruža solidne partije. Šut je doveo do savršenstva, asistencije ga krase još samo da popravi opremu...
(Bg, 13. novembar 2021 08:55)

Najbitnije da se svi savršeno sećamo koga je trpao kada je imao 22...

nista o nicemu

pre 2 godine

Eto i dokaza ko je bolji kosarkas. Sto se tice toga ko je bolji covek to je jasno od momenta kada je ovaj sns trbuhozborac ucenjivao reprezentaciju sudjenjem protiv Zvezde, a i ove godine kada je u aprilu za americke medije izjavio da ce odmoriti ovo leto od Srbije, a kasnije cutao za nase medije i udruzio se protiv Jokica.

Kikujiro

pre 2 godine

basketball-reference: 2021-22 NBA MVP Award Tracker:

1.Curry
2.Jokic
3.Durant

Od početka sezone Jokić je u vrhu MVP liste. Razlike su minimalne izmedju njih trojice, čak i ako na kraju sezone bude imao i bolju statistiku i parametre daće Stefu, Nikola mora baš da ima očigledno bolje parametre da bi pobedio, uz to GSV biće ispred Denvera. Ako Nikola udje u finale u prvih tri biće to kao da je opet uzeo MVP nagradu.

Petar P

pre 2 godine

To što radi Jokic je nešto što do pre par godina smo mogli samo da sanjamo ,da ce neki naš igrac tako da dominira i da bude jedan od najboljih.A to da će neki naš igrac da bude MVP u NBA e to nismo mogli ni da sanjamo.
A da ce neki naš igrac da ima toliko trip dabla u NBA to nam je do pre dve godine bilo u fazonu
- Pre ce klavir da mi padne na glavu nego da naš igrac ima toliko tripl dabla.
(Freak on a Leash, 13. novembar 2021 08:47)
I da tom istom igraču neće pasti na pamet da igra za reprezentaciju svoje zemlje, ni to nismo mogli da sanjamo!

davor

pre 2 godine

Ovaj Bogdanović je najgori NBA igrač s ovih prostora. Toliko slobode i minute, imao je i po dvadesetak šuteva, a u pet godina NBA karijere ne vjerujem da ima tri utakmice više od 20 poena.
(?, 13. novembar 2021 08:39)

Nije lepo to što pričaš. Verovatno nisi pratio prošlu sezonu, gde je imao gro utakmica preko 20 poena, a sigurno je imao i više od 3 sa preko 30 u karijeri.
Savetujem ti da ako već ne znaš činjenice, da ne lupetaš napamet. Nije lepo, a svakako ne ispadaš pametan u tom slučaju. Pozdrav druže

?

pre 2 godine

Ovaj Bogdanović je najgori NBA igrač s ovih prostora. Toliko slobode i minute, imao je i po dvadesetak šuteva, a u pet godina NBA karijere ne vjerujem da ima tri utakmice više od 20 poena.

Aleks

pre 2 godine

Svakako da i Nikola i Stef imaju nemerljiv uticaj na svoju ekipu, samo na različite načine. Međutim, ono što Kari radi je ravno čudo: možda je Jokić playmaker ali je Stef spacemaker. Svaka čast onoj osobi koja ga je tako opisala, jer to zaista i jeste dobar izraz na njega. Nikada nismo gledali igrača koji svojim kretnjama na taj način saigračima ostavlja toliko prostora. Rezultat je neverovatan spacing odnosno protok lopte kakav trenutno ima GSW sigurno nema više nijedna ekipa u ligi. Da ne pričam kako on saigračima redom postavlja blokove... Možda igra košarku života, što je teško reći jer je imao mnogo briljantnih sezona iza sebe. Što se KD-a tiče, izuzetan kao i uvek, ali mi nije ni blizu što se tiče uticaja na tim. Elitni skorer i napadač uopšteno i to je to.

P.S. Atlanta igra neočekivano loše... Možda je do rasporeda, ali baš se raspadaju trenutno

realno (cenzura)

pre 2 godine

Za mladog igrača od 24 godine Bogdanović pruža solidne partije. Šut je doveo do savršenstva, asistencije ga krase još samo da popravi opremu...
(Bg, 13. novembar 2021 08:55)

Krasio je on gde je trebalo, vidi se koliko ga pamtis ga na vesti gde je kompletno nebitan tvoj fokus posvecujes njemu.

Freak on a Leash

pre 2 godine

Za mladog igrača od 24 godine Bogdanović pruža solidne partije. Šut je doveo do savršenstva, asistencije ga krase još samo da popravi opremu...
(Bg, 13. novembar 2021 08:55)
Ja mislim da si ga preterao i da Bogdan ima 12 godina.

076 sasa

pre 2 godine

Konacno da Meloun bar delom uvidi da Hiland mora biti prva izmena na beku pre campaza i riversa Hiland aje na draftu bio potcenjen, Jokera niej isoa sut ali je skokom i as ispunio kolone, gordon standardno dobar kao i grin denver je uz jutu finiks i golden u top 4 na zapadu

Njofra

pre 2 godine

Neverovatno je da se osporava Bogi koji je uvek bio fer igrač i uvek igrao za nacionalni tim. Nikada nije rekao da će razmisliti da m će igrati za reprezentaciju. Laž iz Železnika

War Inside My Head

pre 2 godine

Nisam neko ko je sklon klađenju,ali ako se po jutru dan poznaje,Curry je definitivno prvi kandidat za MVP titulu,i možda bih opkladu stavio na njega.Jokić ako nastavi ovako,sigurno je u TOP 5 igrača.Bitni su rezultati timova,a GSW guraju odlično,po meni neočekivano,za razliku od Denvera,koji ko zna kako će igrati do kraja sezone.

panter pudlica

pre 2 godine

Bogi je mlad treba da radi na tehnici šuta za tri. Prilično sam siguran da će sa za pet godina biti šuter za primer. Tada će biti i iskusan sa 36 godina. Ovako mlad sa 31 je nebruseni dijamant.
(Kole, 13. novembar 2021 08:51)

Ma pogrešio si prijatelju, ne 31, Bogi ima 37 godina.
Ako nešto ne znaš, ne lupetaj napamet.
Ali verovatno nije bio mlad ni kada je ubacio onih 123, jel da?

Moma

pre 2 godine

Blago nama kada imamo Bogija i Nikolu. Bog i je već velika zvezda NBA. Nikola samo da pojača rad i biće i on uspešan kao Bogi nacionale.

јд123

pre 2 godine

Jd123

Covek je napisao da je Jokic po njemu glavni kandidat.
(Roki, 13. novembar 2021 10:16)

Шта је писац хтео да каже? Ја сам му одговорио да не мислим да је главни кандидат, него да су то Дурент и Кари, који тренутно и заузимају прва два места у МВП трци. Јокића пре показивања зуба Морису нико није сматрао за кандидата. Био 10. на листи иако има одличну статистику. Након што су скоро све бивше НБА легенде стале на страну Јокића, НБА је ставио Јокића међу кандидате, као да тек сада игра одлично.

И даље мислим да су Кари и Дурент главни кандидати. Ако Нетси и ГСВ на крају сезоне буду први у својој конференцији, рачунам да ће Кари бити МВП. Па чак су и прошле године говорили може до МВП титуле иако се ГСВ грчевито борио да уђе у плеј-ин. А да неће сада, када су у врху и то без Томпсона.

Miki

pre 2 godine

Realno ove godine Bogi igra najbolje od kada je u NBA. Atlanta je u vrhu tabele a on lako može da završi kao MVP. Konstantan je u sutu za tri poena.

nista o nicemu

pre 2 godine

Ma pogrešio si prijatelju, ne 31, Bogi ima 37 godina.
Ako nešto ne znaš, ne lupetaj napamet.
Ali verovatno nije bio mlad ni kada je ubacio onih 123, jel da?
(panter pudlica, 13. novembar 2021 11:18)

Tad je bio privilegovan kao clan drzavnog projekta sa preko 60 poena sa linije slobodnih bacanja.

Prekini da lazes bre vise

Kozuki Oden

pre 2 godine

Gile
Okej, jel mozemo da prestanemo sa "Kari vuce GSW" pricom?

Prosle sezone ih vuce - nisu ni usli u plej-of
Ove sezone ih vuce - a zapravo cela ekipa igra odlicno

Locutus

pre 2 godine

basketball-reference: 2021-22 NBA MVP Award Tracker:

1.Curry
2.Jokic
3.Durant

Od početka sezone Jokić je u vrhu MVP liste. Razlike su minimalne izmedju njih trojice, čak i ako na kraju sezone bude imao i bolju statistiku i parametre daće Stefu, Nikola mora baš da ima očigledno bolje parametre da bi pobedio, uz to GSV biće ispred Denvera. Ako Nikola udje u finale u prvih tri biće to kao da je opet uzeo MVP nagradu.
(Kikujiro, 13. novembar 2021 11:56)

Ako nastavi u istom ritmu (što je jako teško, ali nije nemoguće), imaće najbolji PER odnosno najbolju sezonu u istoriji NBA lige. U tom slučaju hteli nehteli moraće da ga proglase za MVP-a.

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 2 godine

Posto navijam za Denver i Jokica, zelim da se Bogi oporavi i zaigra.
(Western Devil, 12. novembar 2021 21:56)

Sa druge vesti ali to care :D

Bek šuter 0/5, kraj vica...

Pera

pre 2 godine

Nakon meca i ne bas previse price sa Nikolom. Bas obratih paznju na taj detalj. Tipa par reci, nista vise nego sa drugim igracima (ima tu necega vise (manje) kada je hemija u reprezentaciji u pitanju, definitivno).

Vrv lupetam ali ne vidim to prvi put. Sa Lukom, Bobijem, donekle sa Bjelico.m, Vucevicem pa i Zubcem i Nurkicem uvek vise "izbleji", isprica se pre i posle, padaju sale, glupiranja itd. Ima tu naravno postovanja, brojni su intervjui sa hvalospevima ali ljubavi, druzenja. Hmm...
@Pera Ždera
Odlican komentar, kao i obicno. I ja sam naravno hteo da vidim njihov susret, bio je malo jaci kurtoazni pozdrav, nema tu sjaja u ocima koji vidis kad se sretnu dva igraca koji pricaju isti jezik. Mozda cemo jednog dana znati vise. Jokic po obicaju ne kokmentarise, maksimalno je fokusiran na ono sto voli i sto mu je posao, na kosarku, donosi odluke najbolje za svoj razvoj i kao rezultat neprestano napreduje.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Bože sačuvaj 20.šuteva i samo 10 poena,mogao je komotno uzeti još 20 šuteva.Ova nba liga je pomeni katastrofa znaš kadv bi igraču dozvolili da u evropi šutira klko ga volja i maši sa nikakvim šutem brzo bi seop na klupu i ušao neko od igrača da ga menja sa dosta boljim šutem ovo je takva potrošnja u prazno da si evropski treneri to nebi dozvolili.Zadnjiput gledah kako je željko poludeo na Avramoviča a dečko bio najbolji i vratio Partizan u igru za pobedu bez Avramoviča ovi bi završili posao več do poluvremena nesmem ni pomisliti šta bi uradio da mu ovako odigra svojevremeno ga Vujoševič davio Stvarno nisam mogao shvatiti Divca jer je imao izbor da dovede Dončiča koji je za 3.razreda bolji od Bogdana nekažem da Bogdan nije dobar ali usporediti Dončiča sa našim Bogdanom je ludost još je Divac izgubio obraz i svi mu zameraju na jednom od največih promašaja u istoriji nba lige.

istina

pre 2 godine

Tako je 90 posto podrzava Jokica, a pljuje Bogdana. Pa se ti Bogi odazivaj kad te zovu za Srbiju. A ovaj neka cuva konje.
I opet guraju njega. Uvek pljujemo nase a drugi su nam dobri.

bradina

pre 2 godine

Nista novo,Denver pobedjuje,Jokic puni kolone,(iako ga sut za 3 poena nije isao, ne pammtim da je imao ucinak 1 od 8 pokusaja.a primecuje se da i slobodna bacanja pocinje da masi),ali junaci pobede su Hajland i pre svih Gordon! Koje gledao utakmicu,mora da se slozi sa tim! Sudije po starom ,vide ono sto drugi ne vide i obrnuto.Igraci se spravom bune i negoduju!Sve ekipe koje pokusavaju da dupliraju Jokica mogu ocekivati da ce on pronaci nacina kao sto je kad se utakmica prelamala 3 puta pronasao Doziera koji je uspesno pogadjao!Cini se da Meloun bolje vodi tim u poslednje vreme,ali cemo dati konacan sud posle nedeljne utalmice protiv konfuznog Portlanda,kome kao i sinocnjoj Atlanti ne cvetaju ruze!Pozitivna stvar je da odsustvo MPJ nije ostavilo posledice,ali je bar pokazalo da rezervista Grin uz raspolozenog Gordona i mladog Hajlanda itekako doprinose igri Denvera.

Pit

pre 2 godine

Jokic je br jedan po PER, i br jedan po defanzivnom ucinku, ludilo.
Zadnji koji je ovo gurao je bio MJ... čini mi se.
(Lud, 13. novembar 2021 10:50)

Što se odbrane tiče, najveći razlog je Gordon. Čovek razbija, naročito u odbrani. Pored njega i ja bih imao prilično dobar defanzivan učinak.

Petar P

pre 2 godine

To što radi Jokic je nešto što do pre par godina smo mogli samo da sanjamo ,da ce neki naš igrac tako da dominira i da bude jedan od najboljih.A to da će neki naš igrac da bude MVP u NBA e to nismo mogli ni da sanjamo.
A da ce neki naš igrac da ima toliko trip dabla u NBA to nam je do pre dve godine bilo u fazonu
- Pre ce klavir da mi padne na glavu nego da naš igrac ima toliko tripl dabla.
(Freak on a Leash, 13. novembar 2021 08:47)
I da tom istom igraču neće pasti na pamet da igra za reprezentaciju svoje zemlje, ni to nismo mogli da sanjamo!

Njofra

pre 2 godine

Neverovatno je da se osporava Bogi koji je uvek bio fer igrač i uvek igrao za nacionalni tim. Nikada nije rekao da će razmisliti da m će igrati za reprezentaciju. Laž iz Železnika

Miki

pre 2 godine

Realno ove godine Bogi igra najbolje od kada je u NBA. Atlanta je u vrhu tabele a on lako može da završi kao MVP. Konstantan je u sutu za tri poena.

nista o nicemu

pre 2 godine

Neverovatno je da se osporava Bogi koji je uvek bio fer igrač i uvek igrao za nacionalni tim. Nikada nije rekao da će razmisliti da m će igrati za reprezentaciju. Laž iz Železnika
(Njofra, 13. novembar 2021 09:23)

Rekao je da nece igrati ukoliko ne pocnu da mu sude nepostojece faulove.
Nikad se nije izvinio.
U aprilu 2021. godine je rekao da nece igrati za Srbiju u intervjuu za americke medije. Nikada nije preneto u Srbiji jer zna se da se njemu i njegovima iz stranke ne sme naskoditi ni mrvica.

istina

pre 2 godine

Tako je 90 posto podrzava Jokica, a pljuje Bogdana. Pa se ti Bogi odazivaj kad te zovu za Srbiju. A ovaj neka cuva konje.
I opet guraju njega. Uvek pljujemo nase a drugi su nam dobri.

?

pre 2 godine

Ovaj Bogdanović je najgori NBA igrač s ovih prostora. Toliko slobode i minute, imao je i po dvadesetak šuteva, a u pet godina NBA karijere ne vjerujem da ima tri utakmice više od 20 poena.

Гиле

pre 2 godine

Jokić za sada broj jedan PER i po meni glavni kandidat za MVP.
(ArizonaOrthodox, 13. novembar 2021 08:15)
Тренутни је Стеф Кари убедљиво први кандидат за МВП. И крај прошле године му је био невероватан. Вуче ГС. Јокић јесте добар и међу кандидатима, али си мало субјективан.

Bg

pre 2 godine

Za mladog igrača od 24 godine Bogdanović pruža solidne partije. Šut je doveo do savršenstva, asistencije ga krase još samo da popravi opremu...

nista o nicemu

pre 2 godine

Eto i dokaza ko je bolji kosarkas. Sto se tice toga ko je bolji covek to je jasno od momenta kada je ovaj sns trbuhozborac ucenjivao reprezentaciju sudjenjem protiv Zvezde, a i ove godine kada je u aprilu za americke medije izjavio da ce odmoriti ovo leto od Srbije, a kasnije cutao za nase medije i udruzio se protiv Jokica.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Bože sačuvaj 20.šuteva i samo 10 poena,mogao je komotno uzeti još 20 šuteva.Ova nba liga je pomeni katastrofa znaš kadv bi igraču dozvolili da u evropi šutira klko ga volja i maši sa nikakvim šutem brzo bi seop na klupu i ušao neko od igrača da ga menja sa dosta boljim šutem ovo je takva potrošnja u prazno da si evropski treneri to nebi dozvolili.Zadnjiput gledah kako je željko poludeo na Avramoviča a dečko bio najbolji i vratio Partizan u igru za pobedu bez Avramoviča ovi bi završili posao več do poluvremena nesmem ni pomisliti šta bi uradio da mu ovako odigra svojevremeno ga Vujoševič davio Stvarno nisam mogao shvatiti Divca jer je imao izbor da dovede Dončiča koji je za 3.razreda bolji od Bogdana nekažem da Bogdan nije dobar ali usporediti Dončiča sa našim Bogdanom je ludost još je Divac izgubio obraz i svi mu zameraju na jednom od največih promašaja u istoriji nba lige.

Kole

pre 2 godine

Bogi je mlad treba da radi na tehnici šuta za tri. Prilično sam siguran da će sa za pet godina biti šuter za primer. Tada će biti i iskusan sa 36 godina. Ovako mlad sa 31 je nebruseni dijamant.

ArizonaOrthodox

pre 2 godine

Bogdan sezonski procenat šuta za tri, 40% prema ESPNu. Nekako gledajući njegovu statistiku nakon svakog meča nemam utisak da je toliko precizan sa linije za tri poena. Atlanta očigledno nije još toliko konstantna mada je i Istok jači nego prethodnih godina. Jokić za sada broj jedan PER i po meni glavni kandidat za MVP.

Moma

pre 2 godine

Blago nama kada imamo Bogija i Nikolu. Bog i je već velika zvezda NBA. Nikola samo da pojača rad i biće i on uspešan kao Bogi nacionale.

tocka

pre 2 godine

Šta kažu komentatori, Bogdan će da pokaže kako je mnogo bolji igrač od Jokića? Pa gde ste sad? Ah da, Jang ga guši, a Jokiću svi pomažu, naročito sudije.

realno (cenzura)

pre 2 godine

Za mladog igrača od 24 godine Bogdanović pruža solidne partije. Šut je doveo do savršenstva, asistencije ga krase još samo da popravi opremu...
(Bg, 13. novembar 2021 08:55)

Krasio je on gde je trebalo, vidi se koliko ga pamtis ga na vesti gde je kompletno nebitan tvoj fokus posvecujes njemu.

panter pudlica

pre 2 godine

Bogi je mlad treba da radi na tehnici šuta za tri. Prilično sam siguran da će sa za pet godina biti šuter za primer. Tada će biti i iskusan sa 36 godina. Ovako mlad sa 31 je nebruseni dijamant.
(Kole, 13. novembar 2021 08:51)

Ma pogrešio si prijatelju, ne 31, Bogi ima 37 godina.
Ako nešto ne znaš, ne lupetaj napamet.
Ali verovatno nije bio mlad ni kada je ubacio onih 123, jel da?

nista o nicemu

pre 2 godine

Ma pogrešio si prijatelju, ne 31, Bogi ima 37 godina.
Ako nešto ne znaš, ne lupetaj napamet.
Ali verovatno nije bio mlad ni kada je ubacio onih 123, jel da?
(panter pudlica, 13. novembar 2021 11:18)

Tad je bio privilegovan kao clan drzavnog projekta sa preko 60 poena sa linije slobodnih bacanja.

Prekini da lazes bre vise

panter pudlica

pre 2 godine

Za mladog igrača od 24 godine Bogdanović pruža solidne partije. Šut je doveo do savršenstva, asistencije ga krase još samo da popravi opremu...
(Bg, 13. novembar 2021 08:55)

Najbitnije da se svi savršeno sećamo koga je trpao kada je imao 22...

Pit

pre 2 godine

Jokic je br jedan po PER, i br jedan po defanzivnom ucinku, ludilo.
Zadnji koji je ovo gurao je bio MJ... čini mi se.
(Lud, 13. novembar 2021 10:50)

Što se odbrane tiče, najveći razlog je Gordon. Čovek razbija, naročito u odbrani. Pored njega i ja bih imao prilično dobar defanzivan učinak.

Freak on a Leash

pre 2 godine

To što radi Jokic je nešto što do pre par godina smo mogli samo da sanjamo ,da ce neki naš igrac tako da dominira i da bude jedan od najboljih.A to da će neki naš igrac da bude MVP u NBA e to nismo mogli ni da sanjamo.
A da ce neki naš igrac da ima toliko trip dabla u NBA to nam je do pre dve godine bilo u fazonu
- Pre ce klavir da mi padne na glavu nego da naš igrac ima toliko tripl dabla.

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 2 godine

Posto navijam za Denver i Jokica, zelim da se Bogi oporavi i zaigra.
(Western Devil, 12. novembar 2021 21:56)

Sa druge vesti ali to care :D

Bek šuter 0/5, kraj vica...

Pera Ždera

pre 2 godine

BOUNS BOUNS BOUNS! Ubica! Tako prirodan, prodoran, odlicnog pregleda i suta, posebno kada uvuce publiku u utakmicu!

Nikola TDouble. Sa 59im se izjednacio sa Lari pticom! :)

Gordon masina. 23p 4sk 4as 3blk 2ukr +18 + odlicna odbrana na Jangu.

Dozijer dobar, standardan 12p. Dzef Grin, prija startna petorka (16p +16). Dzamajkl Grin i dalje u kanalu. Dobra stvar je sto ih Meloun ne spaja mnogo (dva Grina), odmah bolja igra klupe

Ostaje zal za neuvodjenjem Nadjija i pored fenomenalne prethidne partije. Eh kad bi on dobio deo Grinovih minuta kao sto je Hajland odlicnim igrama oteo Kampacove i Riversove.

Fascinanto kod Bartona da je odigrao dobar mec i pored losijeg suta = manjeg broja poena (5p 2 od 11 iz igre) dok je pre bio slucaj da i pored 20+ poena imas osecaj da je odigrao lose, na silu i antitimski. Sad je to rezonski, dosta zrelije kroz otvorene suteve i izgradjene pozicije.

Denver lagano postaje najbolja odbrana lige ako to vec nije. Skoro svakog protivnika drzi ispod 100 poena. Jos kada se "nameste nisani" (uglavnom ocajan sut za 3p od pocetka sezone) opasnooo ce biti :)

Mnogo mi se dopada promena pravila i dosta tvrdja kosarka, posebno ispod obruca. Cesto se i upecam pa zacudim kako nesto nije faul pri kontaktu ali neka, bolje je ovako, gledljivije, muskije, nema vise faula na svaki dodir i odbijanje od odbrambenog. Fenomenalno. Tako "mala" promena a takav boost za gledljivost NBA!

Bogdan krenuo dobro pa nestao. Mnogo su velike pauze od kako napusti parket pa do povratka (konstanto ispadanje iz ritma). Na kraju silovao malo vise (0 od 5 za 3p -12) ali generalno je onaj stari utisak da je pasivan, da treba agresivnije. Ne znam... Nakon meca i ne bas previse price sa Nikolom. Bas obratih paznju na taj detalj. Tipa par reci, nista vise nego sa drugim igracima (ima tu necega vise (manje) kada je hemija u reprezentaciji u pitanju, definitivno).

Vrv lupetam ali ne vidim to prvi put. Sa Lukom, Bobijem, donekle sa Bjelico.m, Vucevicem pa i Zubcem i Nurkicem uvek vise "izbleji", isprica se pre i posle, padaju sale, glupiranja itd. Ima tu naravno postovanja, brojni su intervjui sa hvalospevima ali ljubavi, druzenja. Hmm...

Sve u svemiu, odlican niz Grumenja, elitna odbrana, kristalisu se rotacije, jos samo sut da se ispegla i eto lagana top 3 pozicija zapada opet i konstantno do kraja.

nknknk

pre 2 godine

Atlanti dolazi na naplatu to sto su im startni bekovi rupe u defanzivi, a Kapela je nevjerovatno propao u poredjenju sa proslom sezonom, makar defanzivno, tako da ni reket vise ne mogu cuvati. Protivnici im se setaju kroz odbranu, kao da igraju protiv nizerazrednih timova

Dragan Borca

pre 2 godine

Mali Bones je caric mali. Vec mi se svidja kako igra. Pametan, brz, nesebican, odlicno se razume sa Jokicem. Jako talentovan. Malone opet igra sa 4 beka i Grina kao rezervnu postavu. Rivers ne moze se sastavi sa loptom a on uporno igra sa 4 beka dok malog Zekea drzi na klupi posle 19 poena iz prosle utakmice?! Nekad je stvarno jako cudan. Sta ce mu ovaj JMG nikakav igrac i bez perspektive dok je mali Zeke brzi, mladji, mnogo vise energije pa i bolji sut

Jokic igra odbranu bolje nego ikada ali i to ima svoju cenu u vecem umoru Promasena bacanja i trojke su plod zadihanosti iz odbrane gde se trudi kao nikad pre

Gordon vrhunska partija. A u odbrani je bukvalno postao elitni NBA defanzivac, ma sjajan

Barton mnogo prica opet laje svasta navijacima i odmah mu karma uzvraca. I naravno kao i uvek super nepredvidljiv

Bogdan mrljav, nikad ga nisam kritikovao ali sad stvarno zasluzuje kritike jer je nekako bezvoljan

Mada losoj igri Atlante najvise kumuju povratak 2 drveta Huntera i Redisa. Likovi kao krila imaju ocajnih 0,7 i 0,6 asistencija po mecu. Sa njima dvojicom protok im je drugaciji, jednostavno jako jednodimezionalni igraci sa tunel vizijom

I onda Trej pocne i on svoje soliranje i nema od toga leba

Jos Galinari propO ko zeton

Denver mora ovu sezonu odmarati Jokica kad god bude prilika da ne bi crko do plejofa

Pera

pre 2 godine

Kako je krenulo, mogao bi Nikola ako ne ove onda sledece sezone da postane i najbolji skakac lige. Za igraca kome su se smejali da ne moze da se odlepi od poda, bio bi to impresivno dostignuce!
Rodio se sa mekim, lepljivim prstima, osecajem za postavljanje, zavidnom velicinom, ali to ne bi bilo dovoljno. Zato on non-stop razmislja o igri, svakoj saituaciji, uci, radi na svome telu, sistematski, pravilnom ishranom i upornom vezbom. Reklo bi se po slikama iz mladjih dana da mu to nije bas prirodan nacin zivota, ali uspeo je da nadvlada svoje slabosti i rezultati pljuste.

јд123

pre 2 godine

Jokić po meni glavni kandidat za MVP.
(ArizonaOrthodox, 13. novembar 2021 08:15)

Није главни, прошле недеље је био 10. После патосирања Мориса, експресно га пребацили на треће место, одмах иза Дурента и Карија. Испашће да је то био потез каријере, да га тек после тога главни медији у Америци стављају у исти кош са осталим суперстаровима. Што нису учинили ни после МВП сезоне.

Само се надам да ће неко да пита оног Ника Врајта да ли и даље мисли да је Јокић најгори МВП у историји односно зашто мисли да је Вестбрик бољи? Вестбрик ће да упропасти чак и Лејкерсе.

Као што сам предвидео Бонес добија све више минута уместо Риверса и Кампаца. Гордон све бољи, невероватно како је посвећен својој улози иако је био предвиђен да буде франшизни играч у Орланду. Очигледно за њега не важи она ”боље бити први у селу него шоследњи у граду”. За разлику од Гранта, који хоће да буде главни баја у екипи.

Сада још само да Малоун да поново шансу Зику, па да је и овај искористи као Бонес. Не мора да смањи минутажу Грину, може и Риверсу. Чему та ротација са 4 бека? Мислим да би чак и Грин играо боље са Зиком на терену, него са другим Грином.

Имам предлог за трејд: МПЈ за овог Колинса из Атланте и сви срећни. Тре Јанг велики пријатељ МПЈ-а, играли заједно у средњој, плус МПЈ-у би боље легла игра Атланте а Денвер сада показује да и Гордону прија када игра са класичном четворком. Са МПј-ом могу у пакету послати и Кампаца да мења Јанга, њему би такође више легла игра Атланте.

Moljac

pre 2 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten !!!
(SUNĐER BOB, 13. novembar 2021 07:51)

Pa naravno, kad karikaturisti ne uzimaju prstenje.
https://www.blic.rs/marko-somborac
A Jokić, e, on će već uzeti. Lakoća s kojom igra, snaga kojom razgrće grdosije tipa Adamsa, Kapele, KAT-a, Embida, Hauarda, to je poezija. A kad ga udvajaju, zna se - tripl dabl. Inače, što se TD tiče, noćas su mu statističari poklonili poslednju asistenciju. Jeste on poslednji dodao loptu pre koša, ali je tu bio i dribling između. Pre toga mu je Bo Hajlend upropastio asistenciju kad ga je našao samog pod košem u kontri, a ovaj mu efektno vratio nazad za drugo zakucavanje večeri. Taj Hajlend ubrzano žuri ka startnoj petorci, očekujem to za jedno mesec dana, vešto barata loptom i ima instinkt za asistenciju, hrabar je da šutira iz velike daljine ali i da uleti u reket, nekako me podseća na mladog Stefa Karija. Par međusezona da navežba šut za tri da mu bude preko 40%, i biće velik igrač. A onda petorka Hajlend, Marij, MPJ, Gordon, Jokić, a sa klupe Moris, Barton, Grin, Grin, Naži, može do rečenog prstena. Ne ove sezone, ali već sledeće ili one tamo. Naravno, neki trejd ovo može popraviti, ali i pokvariti (recimo, neki od Grinova za nekog 3&D).
I za kraj, Nikola je i dalje defanzivac godine, najmanje koševa se s njim prima na 48 minuta, 92 i nešto. Mogao bi B92 da napravi i jedan članak na tu temu, zapazio sam da čitaju komentare i koriste ih da istraže neku temu i naprave dobar članak.

the truth

pre 2 godine

Jokara fantastičan kao uvijek, Bons sve bolji, Denver će biti jak ko crna zemlja ako se vrati Marej i Porter zaigra kako zna. Ali, veliko Ali. Sve je to dzabe nažalost jer Golden stejt igra spejs dzam. Gledao sam ih sinoc, poezija. Otpuste Bredlija prije sezone, ja se pitam jesu normalni. Ali Pol, Li, Pejton dzunior, Toskano, Oto Porter su fenomenalni, atletski prebrzi, dobri šuteri, koji još više otvaraju teren. Ako na to dodate Stefa koji igra nikad bolje i pametnije, preporodjenog Viginsa, koji konacno igra kako moze, pametno. Bjeli igra profesorski, Grin i Igudala takodje. Mali ruki Kaminga fantastičan, zamisli jos na to Kleja i Vajzmana kad se vrati, jednog od najboljih bekova i centara lige. Ekipa skrojena za ovu prelijepu i fantastičnu kosarku koju igraju. A na to igraju odbranu ko granit. Sto bi rekli Amerikanci Lord has a mercy. Kudos to menadžmentu Variorsa, koji su opet napravili strpljivo tim.

veljko

pre 2 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten !!!
(SUNĐER BOB, 13. novembar 2021 07:51)
А ти ћеш вероватно бити срећан због тога, а можда и зарадити који милион.

davor

pre 2 godine

Ovaj Bogdanović je najgori NBA igrač s ovih prostora. Toliko slobode i minute, imao je i po dvadesetak šuteva, a u pet godina NBA karijere ne vjerujem da ima tri utakmice više od 20 poena.
(?, 13. novembar 2021 08:39)

Nije lepo to što pričaš. Verovatno nisi pratio prošlu sezonu, gde je imao gro utakmica preko 20 poena, a sigurno je imao i više od 3 sa preko 30 u karijeri.
Savetujem ti da ako već ne znaš činjenice, da ne lupetaš napamet. Nije lepo, a svakako ne ispadaš pametan u tom slučaju. Pozdrav druže

Kikujiro

pre 2 godine

Neverovatni Jokić, bez obzira na nekoliko dana ludila, vidno uzdrman, mentalno uznemiren, bez fokusa, emocionalno u veliko minusu Nikola je odigrao još jednu odličnu utakmicu, dobro zbog 1 od 8 za tri da se ne plaču "bolesbi i uvredjeni" ublažićemo na vrlo dobru. Veliko poštovanje za MVP Jokića.

Na KIA MVP NBA listi Nikola se sa nerazumljivog i nerealnog desetog mesta popeo na zasluženo treće, iza Stefa i Kevina, jedina dva konkurenta koji mogu da ga spreče da osvoji još jednom MVP titulu.

59 TD za Nikolu, ludilo kako jedan centar igra.

Zeke će da se pojavi opet na terenu kada Jokić opet dobije suspenziju.

Pozdrav za Crne Svemirske Rupe od Bartona: 2 od 11 (0 od 5 za tri)

Navijači Lejkersa su uživali - Minesota 83 - 107

frox

pre 2 godine

Јокић се игра кошарке. Недостајао му је трипл дабл против Атланте, и он га 'ладно направи. Остају још само Индијана и Вашингтон да против њих оствари трипл дабл, и прешао је још један ниво игрице.

Pop

pre 2 godine

Dajte vise sa tom reprezentacijom. Obojica nisu bili ni predvidjeni da igraju kvalifikacije a na OI se nismo plasirali. Zbog toga je svaka diskusija o tome idiotska i ne mogu da se otmem utisku da te postove postavljaju oni koji bi rado da Srbija ni nema reprezentaciju. Samo da vam kazem komsije sto to postavljate - providni ste.

JPR24

pre 2 godine

Atlanti dolazi na naplatu to sto su im startni bekovi rupe u defanzivi, a Kapela je nevjerovatno propao u poredjenju sa proslom sezonom, makar defanzivno, tako da ni reket vise ne mogu cuvati. Protivnici im se setaju kroz odbranu, kao da igraju protiv nizerazrednih timova
(nknknk, 13. novembar 2021 07:53)

Igraju kao divlja banda. Jang davi loptu, pa kad je u frci šut na silu ili dodaj saigrači ima sekund dve za šut koji će često biti na silu i za tri, bilo to za Kolinsa, Bogdana, Huertera ista statistika na kraju. Galinari od nikakve pomoći. Kapela nije toliko ni loš kako ostali igraju, ali u defanzivi, u tu su svi rupa do rupe. Nije mi jasno zašto MekMilan dopušta ovakvu igru. Ni nalik na ono sto au pokazali u Po prošle sezone, više deluju kao pocetak prošle gde su bili truba kao i trenutno.

iki

pre 2 godine

Jokić za sada broj jedan PER i po meni glavni kandidat za MVP.
(ArizonaOrthodox, 13. novembar 2021 08:15)
Тренутни је Стеф Кари убедљиво први кандидат за МВП. И крај прошле године му је био невероватан. Вуче ГС. Јокић јесте добар и међу кандидатима, али си мало субјективан.
(Гиле, 13. novembar 2021 08:27)
Trenutno je Durent prvi, zvanično na sajtu NBA. Ima dosta bolje procente od Karija koji igra i u Garbage time-u dok je Durandula na pola gasa.

076 sasa

pre 2 godine

Konacno da Meloun bar delom uvidi da Hiland mora biti prva izmena na beku pre campaza i riversa Hiland aje na draftu bio potcenjen, Jokera niej isoa sut ali je skokom i as ispunio kolone, gordon standardno dobar kao i grin denver je uz jutu finiks i golden u top 4 na zapadu

mr.

pre 2 godine

glavni problem ATL je taj sto imaju 7 dobrih igraca koji se utrkuju ko ce da bude u startnoj sem janga i kapele naravno, i vidi se da su pod velikim pritiskom zato i sutiraju ocajno a poceli su lepo sezonu, ocigledno neki unutrasnji problemi, steta delovali su kao da ce biti zanimljivi za gledanje a postali su cak i dosadni...Joka standardno poliva iako je imao slabije sutersko vece.

Andrej

pre 2 godine

Denver bolje igra bez Portera... Nažalost, mnogo je plaćen i mnogo se očekivalo od njega.
Cim zaigraci zaigraju eto i asistencija Jokicu.

Milan

pre 2 godine

Neverovatno zvuči da se Jokić izjednačio po značajnom statističkom parametru sa Leri Birdom! Denver izašao iz krize i postaje zanimljiv, možda je Jokić i razmrdao saigrače isključenjem.
Niko ne komentariše potonuće NBA šampiona?

Стање ствари

pre 2 godine

@ Гиле. Апсолутно си у праву,ГСВ ко некад Кари локомотива,треба бити објективан.Никола игра сјајно,шта се десило па му је статистика у колони скокови експлодирала не знам,али сваке године нешто ново у својој игри побољша.

Nemanja

pre 2 godine

Svi smo puni kritika za Denver, a oni nekako neprimetno vec na skoru 8:4.. i tako svake sezone, klupa tanka, uvek bar 2 startera po pola sezone povredjena, čini se ne igraju dobro, a oni na kraju uvek u 4 na zapadu.. Jokic i pored slabog suta za njegove standarde, odnosno lošeg šuta za tri (kao i cela ekipa) opet do tripl dabla.. jednostavno, najbolji je u ligi (odnosno na svetu).. iz prostog razloga jer je jedini sposoban da konstantno vuče ekipu bez i jednog all stara (osim njega) i bez stalno nekih povredjenih članova prve petorke bar do prva 4 u regučarnom delu i polufinala konferencije..

јд123

pre 2 godine

Jd123

Covek je napisao da je Jokic po njemu glavni kandidat.
(Roki, 13. novembar 2021 10:16)

Шта је писац хтео да каже? Ја сам му одговорио да не мислим да је главни кандидат, него да су то Дурент и Кари, који тренутно и заузимају прва два места у МВП трци. Јокића пре показивања зуба Морису нико није сматрао за кандидата. Био 10. на листи иако има одличну статистику. Након што су скоро све бивше НБА легенде стале на страну Јокића, НБА је ставио Јокића међу кандидате, као да тек сада игра одлично.

И даље мислим да су Кари и Дурент главни кандидати. Ако Нетси и ГСВ на крају сезоне буду први у својој конференцији, рачунам да ће Кари бити МВП. Па чак су и прошле године говорили може до МВП титуле иако се ГСВ грчевито борио да уђе у плеј-ин. А да неће сада, када су у врху и то без Томпсона.

War Inside My Head

pre 2 godine

Nisam neko ko je sklon klađenju,ali ako se po jutru dan poznaje,Curry je definitivno prvi kandidat za MVP titulu,i možda bih opkladu stavio na njega.Jokić ako nastavi ovako,sigurno je u TOP 5 igrača.Bitni su rezultati timova,a GSW guraju odlično,po meni neočekivano,za razliku od Denvera,koji ko zna kako će igrati do kraja sezone.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Gile
Okej, jel mozemo da prestanemo sa "Kari vuce GSW" pricom?

Prosle sezone ih vuce - nisu ni usli u plej-of
Ove sezone ih vuce - a zapravo cela ekipa igra odlicno

Locutus

pre 2 godine

basketball-reference: 2021-22 NBA MVP Award Tracker:

1.Curry
2.Jokic
3.Durant

Od početka sezone Jokić je u vrhu MVP liste. Razlike su minimalne izmedju njih trojice, čak i ako na kraju sezone bude imao i bolju statistiku i parametre daće Stefu, Nikola mora baš da ima očigledno bolje parametre da bi pobedio, uz to GSV biće ispred Denvera. Ako Nikola udje u finale u prvih tri biće to kao da je opet uzeo MVP nagradu.
(Kikujiro, 13. novembar 2021 11:56)

Ako nastavi u istom ritmu (što je jako teško, ali nije nemoguće), imaće najbolji PER odnosno najbolju sezonu u istoriji NBA lige. U tom slučaju hteli nehteli moraće da ga proglase za MVP-a.

JPR24

pre 2 godine

Bogdan sezonski procenat šuta za tri, 40% prema ESPNu. Nekako gledajući njegovu statistiku nakon svakog meča nemam utisak da je toliko precizan sa linije za tri poena. Atlanta očigledno nije još toliko konstantna mada je i Istok jači nego prethodnih godina. Jokić za sada broj jedan PER i po meni glavni kandidat za MVP.
(ArizonaOrthodox, 13. novembar 2021 08:15)

Subjektivno bih rekao isto za Jokića, ali objektivno tu su i Janis i Durantula. I naravno Stef Kari koji je prvi trenutno ako gledamo lični ucinak i poziciju ekipe, ipak je GSW na celu i imaju samo jedan poraz.

JPR24

pre 2 godine

Konacno da Meloun bar delom uvidi da Hiland mora biti prva izmena na beku pre campaza i riversa Hiland aje na draftu bio potcenjen, Jokera niej isoa sut ali je skokom i as ispunio kolone, gordon standardno dobar kao i grin denver je uz jutu finiks i golden u top 4 na zapadu
(076 sasa, 13. novembar 2021 09:16)

Dobar je klinac, u pravu si, još se malo i napalio sa publikom, i treba. A stvarno pozitivno sto je pokazao je sto ne forsira, ona akcija sa Jokicem puno mladih bi išlo po svaku cenu na kos, on je dodao, isto i malo kasnije, prošao protivnika, mogao je na šut ili flouter, ai je video Grina u boljoj poziciji dodao ovaj spakovao za 2 + 1. A i u odbrani se sasvim korektno snalazi. Kampaco on treba da ulazi kad treba zolju da igra, za to je odličan, da cuva nekog razigranog pleja da mu čisto poremeti ritam kao sto je to već radio, za to je perfektan, a ne da on tamo šutira neke trojke koje ne zna.

Lud

pre 2 godine

@Gile, pa ne bih rekao, jedino bezi Jokicu za 2 p u proseku, sa losijim procentom suta, razlika u PER-u je citavih 9... defanzivno Jokic daleko bolji...
Mozda Amerika zeli njega za MVP, ali on nije najbolji. Ipak je Jokic, i to statistika govori a ne pristrasnost.

GoranRS

pre 2 godine

Ko je gledao cijelu utakmicu sad ustaje i piše komentar ako živi u evropskoj vremenskoj zoni.
Denver je bolja ekipa od Atlante i to je to.. pogotovo Jokić sa ovakvom igrom, pregledom igre prvenstveno što su i komentatori sa Tv iz Atlante stalno potencirali..
Trudeći se da ne zaspem prebacivao sam kanale i našao kanal na kojem je bio pregame iz denverove dvorane tako da sam od 1 do 3 gledao zagrijavanje prvo jokića i saigrača a onda i Bogdana. Zanimljivo da je fokus režisera dugo bio na Atlanti i Bogdanu i bukvalno je na zagrijavanju pogadjao fantastično a onda u utakmici na tri minuta do kraja ima dva pokušaja za tri poena i dva promašaja što znači da nema hemije u ekipi , nema protoka lopte( to je noćas Dominik koji komentariše za Tv iz Atlante stalno napominjao) i uz kriminalno lošu igru u odbrani nema Atlanta nikakve šanse ove godine ni za plej of ako se iz korijena nešto ne promijeni u igri i u postavci igre.

Freak on a Leash

pre 2 godine

Za mladog igrača od 24 godine Bogdanović pruža solidne partije. Šut je doveo do savršenstva, asistencije ga krase još samo da popravi opremu...
(Bg, 13. novembar 2021 08:55)
Ja mislim da si ga preterao i da Bogdan ima 12 godina.

Aleks

pre 2 godine

Svakako da i Nikola i Stef imaju nemerljiv uticaj na svoju ekipu, samo na različite načine. Međutim, ono što Kari radi je ravno čudo: možda je Jokić playmaker ali je Stef spacemaker. Svaka čast onoj osobi koja ga je tako opisala, jer to zaista i jeste dobar izraz na njega. Nikada nismo gledali igrača koji svojim kretnjama na taj način saigračima ostavlja toliko prostora. Rezultat je neverovatan spacing odnosno protok lopte kakav trenutno ima GSW sigurno nema više nijedna ekipa u ligi. Da ne pričam kako on saigračima redom postavlja blokove... Možda igra košarku života, što je teško reći jer je imao mnogo briljantnih sezona iza sebe. Što se KD-a tiče, izuzetan kao i uvek, ali mi nije ni blizu što se tiče uticaja na tim. Elitni skorer i napadač uopšteno i to je to.

P.S. Atlanta igra neočekivano loše... Možda je do rasporeda, ali baš se raspadaju trenutno

Kikujiro

pre 2 godine

basketball-reference: 2021-22 NBA MVP Award Tracker:

1.Curry
2.Jokic
3.Durant

Od početka sezone Jokić je u vrhu MVP liste. Razlike su minimalne izmedju njih trojice, čak i ako na kraju sezone bude imao i bolju statistiku i parametre daće Stefu, Nikola mora baš da ima očigledno bolje parametre da bi pobedio, uz to GSV biće ispred Denvera. Ako Nikola udje u finale u prvih tri biće to kao da je opet uzeo MVP nagradu.

bradina

pre 2 godine

Nista novo,Denver pobedjuje,Jokic puni kolone,(iako ga sut za 3 poena nije isao, ne pammtim da je imao ucinak 1 od 8 pokusaja.a primecuje se da i slobodna bacanja pocinje da masi),ali junaci pobede su Hajland i pre svih Gordon! Koje gledao utakmicu,mora da se slozi sa tim! Sudije po starom ,vide ono sto drugi ne vide i obrnuto.Igraci se spravom bune i negoduju!Sve ekipe koje pokusavaju da dupliraju Jokica mogu ocekivati da ce on pronaci nacina kao sto je kad se utakmica prelamala 3 puta pronasao Doziera koji je uspesno pogadjao!Cini se da Meloun bolje vodi tim u poslednje vreme,ali cemo dati konacan sud posle nedeljne utalmice protiv konfuznog Portlanda,kome kao i sinocnjoj Atlanti ne cvetaju ruze!Pozitivna stvar je da odsustvo MPJ nije ostavilo posledice,ali je bar pokazalo da rezervista Grin uz raspolozenog Gordona i mladog Hajlanda itekako doprinose igri Denvera.

Pera

pre 2 godine

Nakon meca i ne bas previse price sa Nikolom. Bas obratih paznju na taj detalj. Tipa par reci, nista vise nego sa drugim igracima (ima tu necega vise (manje) kada je hemija u reprezentaciji u pitanju, definitivno).

Vrv lupetam ali ne vidim to prvi put. Sa Lukom, Bobijem, donekle sa Bjelico.m, Vucevicem pa i Zubcem i Nurkicem uvek vise "izbleji", isprica se pre i posle, padaju sale, glupiranja itd. Ima tu naravno postovanja, brojni su intervjui sa hvalospevima ali ljubavi, druzenja. Hmm...
@Pera Ždera
Odlican komentar, kao i obicno. I ja sam naravno hteo da vidim njihov susret, bio je malo jaci kurtoazni pozdrav, nema tu sjaja u ocima koji vidis kad se sretnu dva igraca koji pricaju isti jezik. Mozda cemo jednog dana znati vise. Jokic po obicaju ne kokmentarise, maksimalno je fokusiran na ono sto voli i sto mu je posao, na kosarku, donosi odluke najbolje za svoj razvoj i kao rezultat neprestano napreduje.

Karlo Prvi

pre 2 godine

Jokić je slabo šutirao trojke, odbijao da ulazi u 1 na 1 duele sa Kapelom, bio nadskočen nekoliko puta i završio sa TD. On i kad igra prosečno razbija. Čak i kad Barton i Moris imaju slabije veče tu su uskočili Gordon i dinamični Hajlend, koji ih je baš pokrenuo. Odsustvo MPJa je kritično, jer on guši loptu, nije kreativan i u odbrani je prosečan. Ako Denver nastavi sa dobrim partijama bez njega baš me zanima kakvu će ulogu igrati kad se vrati...

Ej Džej Klajn

pre 2 godine

Joč samo kad bi Meloun imao hrabrosti da uz Nejšona Hajlenda ubaci i Zika Nađija umesto Džamajkla Grina u standardnu drugu petorku, gde bi im bio kraj...

Locutus

pre 2 godine

Ključ Denverovog preporoda je uvodjenje u prvu petorku Jeff Green-a zbog povrede kicoša MPJ.
(Bane, 13. novembar 2021 10:40)

Porter je generalno remetilački faktor. Jeste talentovan, ali sa njim je uvek "nešto". Prvo je bio dugo povređen, pa problem sa ishranom, pa onda problem sa kovid protokolom, pa se žalio da ne dobija loptu dovoljno, pa povređen, pa problem sa vakcinacijom, sad opet povređen. Za tri godine nije uspeo da se uklopi, dok je ovaj deda Džef Green uspeo za jednu utakmicu, Bones isto, a dečko tek došao u ligu. Porter osim što je bangav u ruke ima i neki ozbiljan problem u glavi. Dečko će dobijati duplo veću platu od Gordona koji jednostavno razbija. Bolje da ga trejduju za 2-3 solidna igrača.