NBA 67

Sreda, 10.11.2021.

07:50

Jokiću suspenzija i novčana kazna, Amerikanci se provukli

Nikola Jokić, zvezda Denver Nagetsa, dobio je suspenziju NBA lige zbog sukoba sa Markifom Morisom.

Jokiæu suspenzija i novèana kazna, Amerikanci se provukli IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Ivan

pre 2 godine

“Ne pamtim nesto da je LeBron nekad nesto tako reagovao (cesto se ljuti ali tacno zna koju granicu ne treba da predje). Isto tako i Curry.”

Ajde neko ovako da faulira Lebrona ili Karija pa da vidimo kako bi reagovali. A da, niko nikad nije ni pomislio da im tako nesto uradi.

Nikola je trebalo to da uradi, sa cim se recimo slaze TNT ekipa: Šeki, Barkli i Keni. Objasnili momci da vole Nikolin potez

Sova

pre 2 godine

Koja je to razlika u pristupu. Denver će mu oduzeti od plate što neće da igra, a u Evropi bi svaki klub stao iza svog igrača i dao bi mu podršku.
(Che, 10. novembar 2021 08:24)

U Evropi bi zaradio par miliona, a u NBA Denver ga plaća 150 miliona i to samo za ovaj ugovor , plus ulazak u play off bonusiraju, a i prolazak svake runde, lična dostignuća(MVP) isto, All star itd.. reklame i sponzore da ne spominjem.
Briga i njega i Denver za kaznu, sada slave što je samo jedna utakmica, skinuće mu pare samo zbog forme, zbog ostalih igrača ako zbog svoje odgovornosti propuste meč.

PimPong

pre 2 godine

Mislim da nista od ovog nije na rasnoj osnovi - NBA komentatori i jedne i druge (i trece i cetvrte) rase se slazu da Morris nikako to nije trebao da radi i podrzavaju Jokica. Mislim da vecina igraca, osim onih koji igraju sa Morris-om, su u sebi zahvalili Nikoli na faulu. E sad, mislim da Nikola nije trebao to da radi. On kao vodja ekipe ne treba da sebi dozvoli da dovede svoju ekipu u ovu situaciju. Ne pamtim nesto da je LeBron nekad nesto tako reagovao (cesto se ljuti ali tacno zna koju granicu ne treba da predje). Isto tako i Curry. Znam da je tesko nereagovati kad stalno dobijas batine, a sudije te bas ne stite koliko bi trebale, ali on mora da nauci da ne reaguje na ovakav nacin, cak i ako je u pravu. A i njegova braca ne trebaju da ulaze u ovo. Trebaju svi da se smire i da se okrenu narednim utakmicama.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Pare, pare i samo pare. Ako imas dovoljno para, sve je moguce. Iskreno, mislim da je besmisleno kaznjavati igrace novcano jer su se u zaru borbe pokacili. Ako zele robote bez emocija, nek igraju NBA2k.. Uporno se ubijaju ljudske emocije, sve nas vise teraju da budemo masina. Sudije zasticene kao beli medvedi, a igraci, koji moraju da iznesu celu utakmicu i cesto da trpe sve i svasta, moraju da budu uvek 100% smireni, jer u suprotnom sleduje suspenzija i oduzimanja para.. Nidje veze.

Pravila,pravila....

pre 2 godine

Kazna je odmerena po propisu i izvestaju glavnog sudije!Iskljucenje na utakmici povlaci jednu ili vise utakmica suspenzije u zavisnosti prekrsaja!Nikola je minimalno kaznjen jer je izazvan,prihvatio odluku i nicim vise izazivao eskalaciju incidenta,sto izvestaj sudije potvrdjuje.
Flagrant faul povlaci novcanu kaznu po propisu,tehnicka Batlera,opisana u izvestaju sudije,takodje.Za putujuci cirkus NBA,ovaj slucaj je ad akta,"svi siti i ovce na broju",gubitak novca Nikole od kluba nije njihova stvar!
Tako da polemika da li su Majamijevi igraci zasluzili suspenziju smatrajuci da je Jokic prosao gore je apsurd,zaboravljajuci da bi to bilo van pravila NBA.Sagledajmo situaciju objektivno bez ikakve simpatije ili ne prema nasem igracu.Pada u oci da su svi "zabrinuti" koliko ce Denver otkinuti od plate Nikoli,(nesto vise od 200 hiljada dolara)sto je Sakil komentarisao nije fer,jer Amerima je to vaznije nego jedna utakmica.Ne verujem da ce se desiti interna je syvar kluba,a i ako se desi Nikola ce to "odraditi".Niko ne zeli da "ljuti" igraca koju nosi klub,proslogodisnjeg MVP,vlasnik Denvera pogotovo.Po Reakcijama gde vodeci komentatori pravdavaju i razumeju,dobio je na popularnosti vise,takva je tamo kultura pogotovo medju tamnoputom rasom,po sistemu "ako si izazvan moras vratiti" sto je Barkli na saljiv nacin objasnio.Mene kao navijaca interesuje kako ce Denver parirati Indijani sa Sabonisom i Dakvortom, bez Nikole?Bez MPJ nije bio problem,bez Jokica sumnjam.

qwerty

pre 2 godine

A kad se obrati pažnja kako ga je Moris i kolenom u nogu udario (pogledajte snimak opet) trebao je Moris daleko veću kaznu dobiti...takvi udarci mogu da unazade ili završe karijeru, tako da je skroz opravdano. Pritom, znamo koliko šibaju Jokića pod košem i kakve su mu samo ruke posle tekmi, morao je da pokaže da se ne treba sprdati sa njim Moris je taman poslužio kao primer drugima

Ostin A

pre 2 godine

Ne samo Barkli i Šek, već i Stiven A Smit, Kendrik Perkins, apsolutno svi...

Ima par njih koji misle da je reakcija preterana, ali čak i oni misle da je trebao da odreaguje, samo na drugi način.

windfucker

pre 2 godine

Čim ne igraš nema zarade. Otuda borba za svako mesto u timu.
Novac treba zaraditi inače se niko ne bi trudio posle potpisivanja ugovora.
(Boško, 10. novembar 2021 08:05)

Brat mi je profesionalno igrao kosarku pa malo znam o ovome, ako potpises ugovor pare lezu kako god, dal si u timu ili na kaljenju negde pare lezu dok god si na raspolaganju ekipi. Ako trener odluci da te posalje na klupu i neigras pare lezu, ako se povredis na treningu ili na utakmici pare lezu, jedino ako svojom greskom se nestavis na raspolaganje ekipi i treneru onda nema dela novca iz ugovora, i u nekim specificnim situacijama kada ekipa proceni da je kosarkas problematican pa se stavljaju posebne klauzile u ugovor, kao sto je recimo nas kosarkas slomio nogu na skijanju a izricito je pisalo u ugovoru da svaka povreda izazvana van treninga ili utakmice moze biti sankcionisana finansijski.

Kikujiro

pre 2 godine

Ovi naši domaći zlobnici ispraznih mozgova koji su se nadali za 10 utakmica suspenzije ili nešto slično mogu da nastave da pate sve više i više, i to svakog dana

MPP

pre 2 godine

SHAQ & BARCKLEY

Dve legende i gromade(bukvalno)....kakvi komentari , kakav poštovanje za Nikolu Jokića.
A Šta bi rekao tek Laimbeer ?
Sve se dobro završilo. Bitno je da niko nije povredjen. Nikola ga je samo "malo" jače gurnuo. Mogao je samo još malo jače da potegne i da mu rasšrafi neki ekstremitet. Jak je ko bizon. Nikola je dobio velike pluseve ovim potezom štoje zaista neverovatno . Bojao sam se da čitava NBA liga "ne sedne na kičmu"... No najviše me je iznenadilo objašnjenje sudije sa meča koji je praktično opravdao ovaj inače kažnjivi potez. Kao u krivičnom pravu neka vrsta izvršenja dela u samoodbrani. Ali....Nikola veliki oprez!... ,OVO JE JE I NEKA VRSTA OPOMENE....moglo je i da podje po zlu ....malo fali da vam sportska karijera krene nizbrdo.....javna ste ličnost A TO JE OPASNA KATEGORIJA ,OPOASNA, POGOTOVO U AMERICI......

ElSupremo

pre 2 godine

Da sudije rade svoj posao kako treba u NBA do ovakvih scena ne bi ni dolazilo.Ovako sve to ispada samo preskupi show-bizz a Jokara je na kraju i dobro prosao.

Kikujiro

pre 2 godine

1. Postao je miljenik 99,9% fanova svih navijača košarke u NBA, izuzev navijača Majamija,

2. "Nikola Jokic shoves Markieff Morris after Morris fouled him at halfcourt 💀" - ovaj snimak Jokića kako kažnjava Morisa za podmuklost ima 2,521,612 views, kakav je rezultat
602 i dislike this
25000 i like this, 25000 amerikanaca su oduševljeni Jokićem, hahaha

3. Ovi naši domaći zlobnici ispraznih mozgova koji su se nadaali za 10 utakmica suspenzije ili nešto slično mogu da nastave da pate sve više i više, i to svakog dana

4. Sramota za NBA da Moris nije suspendovan reče Šekil O'Nil kada uradite ovako nešto mučki i podmuklo kao što je to uradio Moris ledja se ne okreću, da je Moris ostao licem u lice...

5. Najbolje od svega što će ovo da pomogne Jokiću, postaće-moraće mirniji, kontrolisaniji, možda nauči sada da treba da padne i da se valja po terenu posle takvog podmuklog napada, ili bar ovo će mu ostati u memoriji i sledeći put ima da pošalje pesnicu u nos a ne ovako kao sada pa će dobiti "samo novčanu kaznu"

6. Fenmenalno je što Denver i utakmicu na kojoj se vraća Jokić igra u svom Pepsi centru i to protiv Bogijeve Atlante, biće 21000 ljudi, biće veselo, kada se Jokić pojavi na terenu dobiće ovacije a kada postigne prvi koš dobiće MVP navijanje

7. 2021/22 NBA MVP Award Tracker

1. Stephen Curry
2. Nikola Jokić
3. Butler
4. Durant

8. Šteta što će Atlanta da pokvari povratak Jokića i da pobedi Denver, haha

paradoks

pre 2 godine

Taj meč će mu doneti milione u budućnosti. Nzm kad je zadnji put propustio meč. Jako lepa prilika da gazde denvera vide šta im je ekipa bez nikole. Dali onom malom onolike pare, ima sad da ljube nikolu u guzicu posle ovog meča.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

Nije on mnogo izgubio. Mnogo više je dobio. Sledeći put ti centri će imati poštovanje prema njemu jer je pokazao zube da ga niko ne može gaziti. Pravi potez Jokića.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 10. novembar 2021 07:54)

Centri? Jesi siguran da ga je udario centar?

Јабучило

pre 2 godine

Упоредите ко би какву казну добио у фудбалу. Јокић би сигурно добио директан црвени картон, онај други лик можда жути, можда црвени.

Komša

pre 2 godine

treba kazniti onu njegovu braću jer prete prebijanjem
(jelenko, 10. novembar 2021 08:24) 


1.Kazna očekivana,opravdana i razumna.
2.situacija ne tako retka - desava se.
3.Izjave Mini Moris brace bitne kao i svadja Dare Bubamare i Nataše Bekvalac.
4.Tvit Jokic brace bitne koliko i cinjenica da je Dalila pretila caru,kralju,imperatoru...
5.Sou biznis,cirkus,rialiti - sasvim običan dan.

I prilika da mnogi istresu sav žuč koji im se sakupio na nekoga...Da pokažu zlobu,pakist,plitkost...

Sasvim običan dan,sutra ce vec na tapetu biti neko drugi nad kojim ce se oni koji nikada ne grese zgražavati.

Andrea Djani

pre 2 godine

Jokic mora da shvati da ga je u ovoj situaciji bog pogledao , jer je onaj prljavi igrac mogao da se ozbiljno povredi . Nije tu problem udarac i tu je bilo bolje da ga je pesnicom nokautirao , vec je ovde Morisu mogao da povredi kicmu i da onda ostatak karijere provede u sudnici . Tada kazna ne bi bila 200 000 , vec 200 miliona . Nadam se da ce to tako videti i sam Jokic , ali sve u svemu ipak mora da se smiri i uziva u blagostanju i mogucnisti da se bavi sportom i zaradjuje koliko ne zaradi citav njegov Sombor .

Рајко трули Четник

pre 2 godine

Ене, Јокара браво што си ве показао зубе!
Само је небо граница!

VUK

pre 2 godine

Gde pokusava da ustane? Kako znas da bi bila ista kazna? Kako su ti ljudi dali ovolike pluseve za tu fantaziju?
(zmajognjeni, 10. novembar 2021 08:42) pogledaj malo duži snimak. Guglaj. Prevrće se dva puta. Ustaje , okreće se , stiže njegov igrač , grli ga i spušta ga na zemlju. Igrači oko njega viču da ostane na zemlji. Od udarca u leđa se ne gubi svest. Nije ni ova džukela koja je posle izgubljene lopte svog tima ,l udario Jokića laktom u rebra i celim telom u butni mišić u nameri da ga povredi. Izuzetno mlaka reakcija Jokića , šta je zaslužio napadač. Zato je i dobio JEDNU utakmicu. Morala je biti reakcija koja zaslužuje PET utakmica !!! E tada bi bez pomoći saigrača ostao zaista u nesvesti i bolnici.

Dragan Borca

pre 2 godine

"Najjaci" je Moris

Kaze ja udaram ali nikada sa ledja

A onda mu na Reditu nasli 3-4 snimka od pre kako je nekoga udario sa ledja : 😄

Рајко Четник

pre 2 godine

Подршка Јокари, нека си показао зубе безобразном и препотентном противнику.
Амери то воле и буди сигуран да ћете више ценити.

VUK

pre 2 godine

Isto bi dobio i da ga je zaista nokautirao i udario u glavu. Na snimku se vidi da igrač br. 8 koji je prvi udario, posle Jokićevog guranja pada , ali i odmah ustaje i želi u tuču, urlici njegovih igrača se lepo čuju i saveti da legne. Foliranje do dolaska doktora i saniteta. Tako džiberi po selima padaju sa bicikla kad prođe auto i drže se za vrat, dobiju "kragnu" u bolnici i 300.000. din. Isti nivo. Neka slepca .Nek kupi sok. Čokoladu ima .Zauvek. To uvek nosi sa sobom. A ovaj naš , sledeći put u glavu , uvek u glavu. Ista kazna.

Gatsby

pre 2 godine

Američki pravni sistem je nekad toliko dobar, da obraća pažnju na uzroke prekršaja, a ne samo da se drži slepo počinjenog akta. Tako npr, kod nas uleti čovek sa nožem u tvoju kuću,napadnete, i ti posle ne možeš da dokažeš da si ga ubio u samoodbrani. U USA postoji mnogo primera, kada recimo neko pobije grupu nasilnika, i prodje sa minimalnom kaznom, jer je uradio veliki stvar za tu zajednicu. O pravim kad ti neko upadne na posed, bolje da ne pričam. Tako je i ovde razmatrano, svi znaju da su braća Moris najprljaviji igrači u ligi, pa je Jokić uradio ono što je ceo NBA želeo. Realno je i da zbog toga kazna jako mala, da je udario nekog drugog, mislim da bi dobio bar 10 utakmica.

Mr-NS

pre 2 godine

Ovo će se višestruko isplatiti i Denveru i Nikoli, definitivno će imati bolji tretman od same lige i sudija jer će neko konačno morati da svira faulove na njemu kako se ne bi svako veče pretvaralo u MMA...
Kako vreme prolazi čak sam ubeđenja da je ovo i deo strategije u inače lošem momentu Denvera...

zmajognjeni

pre 2 godine

Isto bi dobio i da ga je zaista nokautirao i udario u glavu. Na snimku se vidi da igrač br. 8 koji je prvi udario, posle Jokićevog guranja pada , ali i odmah ustaje i želi u tuču, urlici njegovih igrača se lepo čuju i saveti da legne. Foliranje do dolaska doktora i saniteta. Tako džiberi po selima padaju sa bicikla kad prođe auto i drže se za vrat, dobiju "kragnu" u bolnici i 300.000. din. Isti nivo. Neka slepca .Nek kupi sok. Čokoladu ima .Zauvek. To uvek nosi sa sobom. A ovaj naš , sledeći put u glavu , uvek u glavu. Ista kazna.
(VUK, 10. novembar 2021 08:16)

Gde pokusava da ustane? Kako znas da bi bila ista kazna? Kako su ti ljudi dali ovolike pluseve za tu fantaziju?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Dnevna doza Loznice
Baki, kako je pocela sezona ti prestao da prozivas Jokica. Frka da neces dobiti pluseve ako ga budes prozivao?
(Kozuki Oden, 10. novembar 2021 08:23)



Ja ne komentarišem Jokića ovu sezonu ako si primetio. Komentarišem ovaj incident koji je bio. Izneo sam svoje mišljenje…

Nenad

pre 2 godine

Ljudi, ne znam jeste poslusali Sheka na ovu temu. Covek je lepo rekao i tu je kraj svake price. Doslovce je rekao, ako me udaris, ne okreci mi ledja, ne okreci mi ledja jer dolazi :)
Kakav Bog, toliko je na strani Jokica da sam odusevljen Shekom. Ajmo peticiju da pozovemo Sheka brata u Srbiju :)

Da,da

pre 2 godine

A ovde dežurni hejteri i zadušne babe već Nikolu suspendovali na par meseci pa čak do kraja sezone.Čim je sudija dao izveštaj,znalo se da neće biti velika suspenzija.Što se para tiče,to je stvar ugovora sa klubom i propisa.Što se tiče bratske ljubavi sa obe strane,u Americi se to zove šou biznis a kod nas, dečija posla.

Rade

pre 2 godine

Iako nisi igrao za reprezentaciju, ikako nemas jos uvek stav povodom toga... kad je frka racunaj na srpsku podrsku, krv nije voda. Podrska za nase gore list

Pera

pre 2 godine

Zbog para mu sigurno nije zao.
Sutra ne igra protiv Indijane, prilika za saigrace da ponove (prvu) dobru igru protiv Majamija i pobede za svoga MVPja. Steta sto prekida niz bez propustene utakmice, ali ima to i dobrih strana, lakse ce opet pauzirati kad mu je potreban odmor. U tom timu on sve radi, mora nekad i da odmori.
Iako su crnci, amerikanci, kosarkasi ga uveliko podrzavaju (Sek i Barkli sinoc - ako si me udario ne okreci ledja jer ja sigurno dolazim!), ugled u ligi ce mu sigurno porasti, i to i kod igraca i kod sudija.
Smeta sto Moris nije dobio suspenziju, on je sve i zapoceo, ali nije vazno, opet ne bih bio u njegovoj kozi. Glumio je surovog momka a popio je batine, svi su videli da je prljav, njegovi su ga osudili, a on, valjda da jos vise podvuce tragikomicnost svoje situacije trubi o cojstvu i junastvu 🤣 dok menja ledene obloge...

Staka Zulu

pre 2 godine

A kada navijači Zvezde ili Partizana u Evro kupovima naprave daleko gore sranje kazna je 50000 evra. E zbog toga nikad na našim utakmicama neće biti normalno!!!

Che

pre 2 godine

Koja je to razlika u pristupu. Denver će mu oduzeti od plate što neće da igra, a u Evropi bi svaki klub stao iza svog igrača i dao bi mu podršku.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Dnevna doza Loznice
Baki, kako je pocela sezona ti prestao da prozivas Jokica. Frka da neces dobiti pluseve ako ga budes prozivao?

Sale

pre 2 godine

Necu da komentarisem. Sto se onda bavi sportom ako je tako mlak. Udarac pa udarac. Vratis u narednom napadu jos jace i cao a ne sa ledja kao pic....

Батке

pre 2 godine

Али тек да видите како су вечерас у НБА на ТНТ Шекил о'Нил и Чарлс Баркли запушили уста Ернију у вези ове ситуације. Ерни је нешто хтео да каже да потез Јокића са леђа није спортски где су буквално улетели О'Нил и Баркли рекли да би и они урадили апсолутно исто иако је Морис изгледа физички слабије од Јокића. Чарлс Баркли који је буквално изјавио "Ако ме онако фаулираш као што је Морис фаулирао Јокића, џаба то што си ми окренуо леђа, замахнућу ка теби" где се Кени сложио са тим.
Буквално је потврдио оно "Што улазиш у фрку кад си слабији"

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Srpski košarkaš je dobro prošao jer će propustiti samo jedan meč, što je bila minimalna kazna, ali će izgubiti čak 210.417 dolara zbog toga što neće igrati.



Nije on mnogo izgubio. Mnogo više je dobio. Sledeći put ti centri će imati poštovanje prema njemu jer je pokazao zube da ga niko ne može gaziti. Pravi potez Jokića.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Srpski košarkaš je dobro prošao jer će propustiti samo jedan meč, što je bila minimalna kazna, ali će izgubiti čak 210.417 dolara zbog toga što neće igrati.



Nije on mnogo izgubio. Mnogo više je dobio. Sledeći put ti centri će imati poštovanje prema njemu jer je pokazao zube da ga niko ne može gaziti. Pravi potez Jokića.

Рајко Четник

pre 2 godine

Подршка Јокари, нека си показао зубе безобразном и препотентном противнику.
Амери то воле и буди сигуран да ћете више ценити.

Nenad

pre 2 godine

Ljudi, ne znam jeste poslusali Sheka na ovu temu. Covek je lepo rekao i tu je kraj svake price. Doslovce je rekao, ako me udaris, ne okreci mi ledja, ne okreci mi ledja jer dolazi :)
Kakav Bog, toliko je na strani Jokica da sam odusevljen Shekom. Ajmo peticiju da pozovemo Sheka brata u Srbiju :)

Mr-NS

pre 2 godine

Ovo će se višestruko isplatiti i Denveru i Nikoli, definitivno će imati bolji tretman od same lige i sudija jer će neko konačno morati da svira faulove na njemu kako se ne bi svako veče pretvaralo u MMA...
Kako vreme prolazi čak sam ubeđenja da je ovo i deo strategije u inače lošem momentu Denvera...

Батке

pre 2 godine

Али тек да видите како су вечерас у НБА на ТНТ Шекил о'Нил и Чарлс Баркли запушили уста Ернију у вези ове ситуације. Ерни је нешто хтео да каже да потез Јокића са леђа није спортски где су буквално улетели О'Нил и Баркли рекли да би и они урадили апсолутно исто иако је Морис изгледа физички слабије од Јокића. Чарлс Баркли који је буквално изјавио "Ако ме онако фаулираш као што је Морис фаулирао Јокића, џаба то што си ми окренуо леђа, замахнућу ка теби" где се Кени сложио са тим.
Буквално је потврдио оно "Што улазиш у фрку кад си слабији"

Dragan Borca

pre 2 godine

"Najjaci" je Moris

Kaze ja udaram ali nikada sa ledja

A onda mu na Reditu nasli 3-4 snimka od pre kako je nekoga udario sa ledja : 😄

Gatsby

pre 2 godine

Američki pravni sistem je nekad toliko dobar, da obraća pažnju na uzroke prekršaja, a ne samo da se drži slepo počinjenog akta. Tako npr, kod nas uleti čovek sa nožem u tvoju kuću,napadnete, i ti posle ne možeš da dokažeš da si ga ubio u samoodbrani. U USA postoji mnogo primera, kada recimo neko pobije grupu nasilnika, i prodje sa minimalnom kaznom, jer je uradio veliki stvar za tu zajednicu. O pravim kad ti neko upadne na posed, bolje da ne pričam. Tako je i ovde razmatrano, svi znaju da su braća Moris najprljaviji igrači u ligi, pa je Jokić uradio ono što je ceo NBA želeo. Realno je i da zbog toga kazna jako mala, da je udario nekog drugog, mislim da bi dobio bar 10 utakmica.

Pera

pre 2 godine

Zbog para mu sigurno nije zao.
Sutra ne igra protiv Indijane, prilika za saigrace da ponove (prvu) dobru igru protiv Majamija i pobede za svoga MVPja. Steta sto prekida niz bez propustene utakmice, ali ima to i dobrih strana, lakse ce opet pauzirati kad mu je potreban odmor. U tom timu on sve radi, mora nekad i da odmori.
Iako su crnci, amerikanci, kosarkasi ga uveliko podrzavaju (Sek i Barkli sinoc - ako si me udario ne okreci ledja jer ja sigurno dolazim!), ugled u ligi ce mu sigurno porasti, i to i kod igraca i kod sudija.
Smeta sto Moris nije dobio suspenziju, on je sve i zapoceo, ali nije vazno, opet ne bih bio u njegovoj kozi. Glumio je surovog momka a popio je batine, svi su videli da je prljav, njegovi su ga osudili, a on, valjda da jos vise podvuce tragikomicnost svoje situacije trubi o cojstvu i junastvu 🤣 dok menja ledene obloge...

Rade

pre 2 godine

Iako nisi igrao za reprezentaciju, ikako nemas jos uvek stav povodom toga... kad je frka racunaj na srpsku podrsku, krv nije voda. Podrska za nase gore list

Komša

pre 2 godine

treba kazniti onu njegovu braću jer prete prebijanjem
(jelenko, 10. novembar 2021 08:24) 


1.Kazna očekivana,opravdana i razumna.
2.situacija ne tako retka - desava se.
3.Izjave Mini Moris brace bitne kao i svadja Dare Bubamare i Nataše Bekvalac.
4.Tvit Jokic brace bitne koliko i cinjenica da je Dalila pretila caru,kralju,imperatoru...
5.Sou biznis,cirkus,rialiti - sasvim običan dan.

I prilika da mnogi istresu sav žuč koji im se sakupio na nekoga...Da pokažu zlobu,pakist,plitkost...

Sasvim običan dan,sutra ce vec na tapetu biti neko drugi nad kojim ce se oni koji nikada ne grese zgražavati.

MPP

pre 2 godine

SHAQ & BARCKLEY

Dve legende i gromade(bukvalno)....kakvi komentari , kakav poštovanje za Nikolu Jokića.
A Šta bi rekao tek Laimbeer ?
Sve se dobro završilo. Bitno je da niko nije povredjen. Nikola ga je samo "malo" jače gurnuo. Mogao je samo još malo jače da potegne i da mu rasšrafi neki ekstremitet. Jak je ko bizon. Nikola je dobio velike pluseve ovim potezom štoje zaista neverovatno . Bojao sam se da čitava NBA liga "ne sedne na kičmu"... No najviše me je iznenadilo objašnjenje sudije sa meča koji je praktično opravdao ovaj inače kažnjivi potez. Kao u krivičnom pravu neka vrsta izvršenja dela u samoodbrani. Ali....Nikola veliki oprez!... ,OVO JE JE I NEKA VRSTA OPOMENE....moglo je i da podje po zlu ....malo fali da vam sportska karijera krene nizbrdo.....javna ste ličnost A TO JE OPASNA KATEGORIJA ,OPOASNA, POGOTOVO U AMERICI......

Andrea Djani

pre 2 godine

Jokic mora da shvati da ga je u ovoj situaciji bog pogledao , jer je onaj prljavi igrac mogao da se ozbiljno povredi . Nije tu problem udarac i tu je bilo bolje da ga je pesnicom nokautirao , vec je ovde Morisu mogao da povredi kicmu i da onda ostatak karijere provede u sudnici . Tada kazna ne bi bila 200 000 , vec 200 miliona . Nadam se da ce to tako videti i sam Jokic , ali sve u svemu ipak mora da se smiri i uziva u blagostanju i mogucnisti da se bavi sportom i zaradjuje koliko ne zaradi citav njegov Sombor .

Kikujiro

pre 2 godine

Ovi naši domaći zlobnici ispraznih mozgova koji su se nadali za 10 utakmica suspenzije ili nešto slično mogu da nastave da pate sve više i više, i to svakog dana

Da,da

pre 2 godine

A ovde dežurni hejteri i zadušne babe već Nikolu suspendovali na par meseci pa čak do kraja sezone.Čim je sudija dao izveštaj,znalo se da neće biti velika suspenzija.Što se para tiče,to je stvar ugovora sa klubom i propisa.Što se tiče bratske ljubavi sa obe strane,u Americi se to zove šou biznis a kod nas, dečija posla.

VUK

pre 2 godine

Isto bi dobio i da ga je zaista nokautirao i udario u glavu. Na snimku se vidi da igrač br. 8 koji je prvi udario, posle Jokićevog guranja pada , ali i odmah ustaje i želi u tuču, urlici njegovih igrača se lepo čuju i saveti da legne. Foliranje do dolaska doktora i saniteta. Tako džiberi po selima padaju sa bicikla kad prođe auto i drže se za vrat, dobiju "kragnu" u bolnici i 300.000. din. Isti nivo. Neka slepca .Nek kupi sok. Čokoladu ima .Zauvek. To uvek nosi sa sobom. A ovaj naš , sledeći put u glavu , uvek u glavu. Ista kazna.

VUK

pre 2 godine

Gde pokusava da ustane? Kako znas da bi bila ista kazna? Kako su ti ljudi dali ovolike pluseve za tu fantaziju?
(zmajognjeni, 10. novembar 2021 08:42) pogledaj malo duži snimak. Guglaj. Prevrće se dva puta. Ustaje , okreće se , stiže njegov igrač , grli ga i spušta ga na zemlju. Igrači oko njega viču da ostane na zemlji. Od udarca u leđa se ne gubi svest. Nije ni ova džukela koja je posle izgubljene lopte svog tima ,l udario Jokića laktom u rebra i celim telom u butni mišić u nameri da ga povredi. Izuzetno mlaka reakcija Jokića , šta je zaslužio napadač. Zato je i dobio JEDNU utakmicu. Morala je biti reakcija koja zaslužuje PET utakmica !!! E tada bi bez pomoći saigrača ostao zaista u nesvesti i bolnici.

paradoks

pre 2 godine

Taj meč će mu doneti milione u budućnosti. Nzm kad je zadnji put propustio meč. Jako lepa prilika da gazde denvera vide šta im je ekipa bez nikole. Dali onom malom onolike pare, ima sad da ljube nikolu u guzicu posle ovog meča.

ElSupremo

pre 2 godine

Da sudije rade svoj posao kako treba u NBA do ovakvih scena ne bi ni dolazilo.Ovako sve to ispada samo preskupi show-bizz a Jokara je na kraju i dobro prosao.

windfucker

pre 2 godine

Čim ne igraš nema zarade. Otuda borba za svako mesto u timu.
Novac treba zaraditi inače se niko ne bi trudio posle potpisivanja ugovora.
(Boško, 10. novembar 2021 08:05)

Brat mi je profesionalno igrao kosarku pa malo znam o ovome, ako potpises ugovor pare lezu kako god, dal si u timu ili na kaljenju negde pare lezu dok god si na raspolaganju ekipi. Ako trener odluci da te posalje na klupu i neigras pare lezu, ako se povredis na treningu ili na utakmici pare lezu, jedino ako svojom greskom se nestavis na raspolaganje ekipi i treneru onda nema dela novca iz ugovora, i u nekim specificnim situacijama kada ekipa proceni da je kosarkas problematican pa se stavljaju posebne klauzile u ugovor, kao sto je recimo nas kosarkas slomio nogu na skijanju a izricito je pisalo u ugovoru da svaka povreda izazvana van treninga ili utakmice moze biti sankcionisana finansijski.

qwerty

pre 2 godine

A kad se obrati pažnja kako ga je Moris i kolenom u nogu udario (pogledajte snimak opet) trebao je Moris daleko veću kaznu dobiti...takvi udarci mogu da unazade ili završe karijeru, tako da je skroz opravdano. Pritom, znamo koliko šibaju Jokića pod košem i kakve su mu samo ruke posle tekmi, morao je da pokaže da se ne treba sprdati sa njim Moris je taman poslužio kao primer drugima

Рајко трули Четник

pre 2 godine

Ене, Јокара браво што си ве показао зубе!
Само је небо граница!

Kikujiro

pre 2 godine

1. Postao je miljenik 99,9% fanova svih navijača košarke u NBA, izuzev navijača Majamija,

2. "Nikola Jokic shoves Markieff Morris after Morris fouled him at halfcourt 💀" - ovaj snimak Jokića kako kažnjava Morisa za podmuklost ima 2,521,612 views, kakav je rezultat
602 i dislike this
25000 i like this, 25000 amerikanaca su oduševljeni Jokićem, hahaha

3. Ovi naši domaći zlobnici ispraznih mozgova koji su se nadaali za 10 utakmica suspenzije ili nešto slično mogu da nastave da pate sve više i više, i to svakog dana

4. Sramota za NBA da Moris nije suspendovan reče Šekil O'Nil kada uradite ovako nešto mučki i podmuklo kao što je to uradio Moris ledja se ne okreću, da je Moris ostao licem u lice...

5. Najbolje od svega što će ovo da pomogne Jokiću, postaće-moraće mirniji, kontrolisaniji, možda nauči sada da treba da padne i da se valja po terenu posle takvog podmuklog napada, ili bar ovo će mu ostati u memoriji i sledeći put ima da pošalje pesnicu u nos a ne ovako kao sada pa će dobiti "samo novčanu kaznu"

6. Fenmenalno je što Denver i utakmicu na kojoj se vraća Jokić igra u svom Pepsi centru i to protiv Bogijeve Atlante, biće 21000 ljudi, biće veselo, kada se Jokić pojavi na terenu dobiće ovacije a kada postigne prvi koš dobiće MVP navijanje

7. 2021/22 NBA MVP Award Tracker

1. Stephen Curry
2. Nikola Jokić
3. Butler
4. Durant

8. Šteta što će Atlanta da pokvari povratak Jokića i da pobedi Denver, haha

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Dnevna doza Loznice
Baki, kako je pocela sezona ti prestao da prozivas Jokica. Frka da neces dobiti pluseve ako ga budes prozivao?
(Kozuki Oden, 10. novembar 2021 08:23)



Ja ne komentarišem Jokića ovu sezonu ako si primetio. Komentarišem ovaj incident koji je bio. Izneo sam svoje mišljenje…

Ostin A

pre 2 godine

Ne samo Barkli i Šek, već i Stiven A Smit, Kendrik Perkins, apsolutno svi...

Ima par njih koji misle da je reakcija preterana, ali čak i oni misle da je trebao da odreaguje, samo na drugi način.

Staka Zulu

pre 2 godine

A kada navijači Zvezde ili Partizana u Evro kupovima naprave daleko gore sranje kazna je 50000 evra. E zbog toga nikad na našim utakmicama neće biti normalno!!!

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

Nije on mnogo izgubio. Mnogo više je dobio. Sledeći put ti centri će imati poštovanje prema njemu jer je pokazao zube da ga niko ne može gaziti. Pravi potez Jokića.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 10. novembar 2021 07:54)

Centri? Jesi siguran da ga je udario centar?

Kozuki Oden

pre 2 godine

Dnevna doza Loznice
Baki, kako je pocela sezona ti prestao da prozivas Jokica. Frka da neces dobiti pluseve ako ga budes prozivao?

zmajognjeni

pre 2 godine

Isto bi dobio i da ga je zaista nokautirao i udario u glavu. Na snimku se vidi da igrač br. 8 koji je prvi udario, posle Jokićevog guranja pada , ali i odmah ustaje i želi u tuču, urlici njegovih igrača se lepo čuju i saveti da legne. Foliranje do dolaska doktora i saniteta. Tako džiberi po selima padaju sa bicikla kad prođe auto i drže se za vrat, dobiju "kragnu" u bolnici i 300.000. din. Isti nivo. Neka slepca .Nek kupi sok. Čokoladu ima .Zauvek. To uvek nosi sa sobom. A ovaj naš , sledeći put u glavu , uvek u glavu. Ista kazna.
(VUK, 10. novembar 2021 08:16)

Gde pokusava da ustane? Kako znas da bi bila ista kazna? Kako su ti ljudi dali ovolike pluseve za tu fantaziju?

Јабучило

pre 2 godine

Упоредите ко би какву казну добио у фудбалу. Јокић би сигурно добио директан црвени картон, онај други лик можда жути, можда црвени.

Che

pre 2 godine

Koja je to razlika u pristupu. Denver će mu oduzeti od plate što neće da igra, a u Evropi bi svaki klub stao iza svog igrača i dao bi mu podršku.

Pravila,pravila....

pre 2 godine

Kazna je odmerena po propisu i izvestaju glavnog sudije!Iskljucenje na utakmici povlaci jednu ili vise utakmica suspenzije u zavisnosti prekrsaja!Nikola je minimalno kaznjen jer je izazvan,prihvatio odluku i nicim vise izazivao eskalaciju incidenta,sto izvestaj sudije potvrdjuje.
Flagrant faul povlaci novcanu kaznu po propisu,tehnicka Batlera,opisana u izvestaju sudije,takodje.Za putujuci cirkus NBA,ovaj slucaj je ad akta,"svi siti i ovce na broju",gubitak novca Nikole od kluba nije njihova stvar!
Tako da polemika da li su Majamijevi igraci zasluzili suspenziju smatrajuci da je Jokic prosao gore je apsurd,zaboravljajuci da bi to bilo van pravila NBA.Sagledajmo situaciju objektivno bez ikakve simpatije ili ne prema nasem igracu.Pada u oci da su svi "zabrinuti" koliko ce Denver otkinuti od plate Nikoli,(nesto vise od 200 hiljada dolara)sto je Sakil komentarisao nije fer,jer Amerima je to vaznije nego jedna utakmica.Ne verujem da ce se desiti interna je syvar kluba,a i ako se desi Nikola ce to "odraditi".Niko ne zeli da "ljuti" igraca koju nosi klub,proslogodisnjeg MVP,vlasnik Denvera pogotovo.Po Reakcijama gde vodeci komentatori pravdavaju i razumeju,dobio je na popularnosti vise,takva je tamo kultura pogotovo medju tamnoputom rasom,po sistemu "ako si izazvan moras vratiti" sto je Barkli na saljiv nacin objasnio.Mene kao navijaca interesuje kako ce Denver parirati Indijani sa Sabonisom i Dakvortom, bez Nikole?Bez MPJ nije bio problem,bez Jokica sumnjam.

Sale

pre 2 godine

Necu da komentarisem. Sto se onda bavi sportom ako je tako mlak. Udarac pa udarac. Vratis u narednom napadu jos jace i cao a ne sa ledja kao pic....

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Pare, pare i samo pare. Ako imas dovoljno para, sve je moguce. Iskreno, mislim da je besmisleno kaznjavati igrace novcano jer su se u zaru borbe pokacili. Ako zele robote bez emocija, nek igraju NBA2k.. Uporno se ubijaju ljudske emocije, sve nas vise teraju da budemo masina. Sudije zasticene kao beli medvedi, a igraci, koji moraju da iznesu celu utakmicu i cesto da trpe sve i svasta, moraju da budu uvek 100% smireni, jer u suprotnom sleduje suspenzija i oduzimanja para.. Nidje veze.

PimPong

pre 2 godine

Mislim da nista od ovog nije na rasnoj osnovi - NBA komentatori i jedne i druge (i trece i cetvrte) rase se slazu da Morris nikako to nije trebao da radi i podrzavaju Jokica. Mislim da vecina igraca, osim onih koji igraju sa Morris-om, su u sebi zahvalili Nikoli na faulu. E sad, mislim da Nikola nije trebao to da radi. On kao vodja ekipe ne treba da sebi dozvoli da dovede svoju ekipu u ovu situaciju. Ne pamtim nesto da je LeBron nekad nesto tako reagovao (cesto se ljuti ali tacno zna koju granicu ne treba da predje). Isto tako i Curry. Znam da je tesko nereagovati kad stalno dobijas batine, a sudije te bas ne stite koliko bi trebale, ali on mora da nauci da ne reaguje na ovakav nacin, cak i ako je u pravu. A i njegova braca ne trebaju da ulaze u ovo. Trebaju svi da se smire i da se okrenu narednim utakmicama.

Sova

pre 2 godine

Koja je to razlika u pristupu. Denver će mu oduzeti od plate što neće da igra, a u Evropi bi svaki klub stao iza svog igrača i dao bi mu podršku.
(Che, 10. novembar 2021 08:24)

U Evropi bi zaradio par miliona, a u NBA Denver ga plaća 150 miliona i to samo za ovaj ugovor , plus ulazak u play off bonusiraju, a i prolazak svake runde, lična dostignuća(MVP) isto, All star itd.. reklame i sponzore da ne spominjem.
Briga i njega i Denver za kaznu, sada slave što je samo jedna utakmica, skinuće mu pare samo zbog forme, zbog ostalih igrača ako zbog svoje odgovornosti propuste meč.

Ivan

pre 2 godine

“Ne pamtim nesto da je LeBron nekad nesto tako reagovao (cesto se ljuti ali tacno zna koju granicu ne treba da predje). Isto tako i Curry.”

Ajde neko ovako da faulira Lebrona ili Karija pa da vidimo kako bi reagovali. A da, niko nikad nije ni pomislio da im tako nesto uradi.

Nikola je trebalo to da uradi, sa cim se recimo slaze TNT ekipa: Šeki, Barkli i Keni. Objasnili momci da vole Nikolin potez

Sale

pre 2 godine

Necu da komentarisem. Sto se onda bavi sportom ako je tako mlak. Udarac pa udarac. Vratis u narednom napadu jos jace i cao a ne sa ledja kao pic....

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Srpski košarkaš je dobro prošao jer će propustiti samo jedan meč, što je bila minimalna kazna, ali će izgubiti čak 210.417 dolara zbog toga što neće igrati.



Nije on mnogo izgubio. Mnogo više je dobio. Sledeći put ti centri će imati poštovanje prema njemu jer je pokazao zube da ga niko ne može gaziti. Pravi potez Jokića.

zmajognjeni

pre 2 godine

Isto bi dobio i da ga je zaista nokautirao i udario u glavu. Na snimku se vidi da igrač br. 8 koji je prvi udario, posle Jokićevog guranja pada , ali i odmah ustaje i želi u tuču, urlici njegovih igrača se lepo čuju i saveti da legne. Foliranje do dolaska doktora i saniteta. Tako džiberi po selima padaju sa bicikla kad prođe auto i drže se za vrat, dobiju "kragnu" u bolnici i 300.000. din. Isti nivo. Neka slepca .Nek kupi sok. Čokoladu ima .Zauvek. To uvek nosi sa sobom. A ovaj naš , sledeći put u glavu , uvek u glavu. Ista kazna.
(VUK, 10. novembar 2021 08:16)

Gde pokusava da ustane? Kako znas da bi bila ista kazna? Kako su ti ljudi dali ovolike pluseve za tu fantaziju?

Che

pre 2 godine

Koja je to razlika u pristupu. Denver će mu oduzeti od plate što neće da igra, a u Evropi bi svaki klub stao iza svog igrača i dao bi mu podršku.

Kikujiro

pre 2 godine

1. Postao je miljenik 99,9% fanova svih navijača košarke u NBA, izuzev navijača Majamija,

2. "Nikola Jokic shoves Markieff Morris after Morris fouled him at halfcourt 💀" - ovaj snimak Jokića kako kažnjava Morisa za podmuklost ima 2,521,612 views, kakav je rezultat
602 i dislike this
25000 i like this, 25000 amerikanaca su oduševljeni Jokićem, hahaha

3. Ovi naši domaći zlobnici ispraznih mozgova koji su se nadaali za 10 utakmica suspenzije ili nešto slično mogu da nastave da pate sve više i više, i to svakog dana

4. Sramota za NBA da Moris nije suspendovan reče Šekil O'Nil kada uradite ovako nešto mučki i podmuklo kao što je to uradio Moris ledja se ne okreću, da je Moris ostao licem u lice...

5. Najbolje od svega što će ovo da pomogne Jokiću, postaće-moraće mirniji, kontrolisaniji, možda nauči sada da treba da padne i da se valja po terenu posle takvog podmuklog napada, ili bar ovo će mu ostati u memoriji i sledeći put ima da pošalje pesnicu u nos a ne ovako kao sada pa će dobiti "samo novčanu kaznu"

6. Fenmenalno je što Denver i utakmicu na kojoj se vraća Jokić igra u svom Pepsi centru i to protiv Bogijeve Atlante, biće 21000 ljudi, biće veselo, kada se Jokić pojavi na terenu dobiće ovacije a kada postigne prvi koš dobiće MVP navijanje

7. 2021/22 NBA MVP Award Tracker

1. Stephen Curry
2. Nikola Jokić
3. Butler
4. Durant

8. Šteta što će Atlanta da pokvari povratak Jokića i da pobedi Denver, haha

VUK

pre 2 godine

Isto bi dobio i da ga je zaista nokautirao i udario u glavu. Na snimku se vidi da igrač br. 8 koji je prvi udario, posle Jokićevog guranja pada , ali i odmah ustaje i želi u tuču, urlici njegovih igrača se lepo čuju i saveti da legne. Foliranje do dolaska doktora i saniteta. Tako džiberi po selima padaju sa bicikla kad prođe auto i drže se za vrat, dobiju "kragnu" u bolnici i 300.000. din. Isti nivo. Neka slepca .Nek kupi sok. Čokoladu ima .Zauvek. To uvek nosi sa sobom. A ovaj naš , sledeći put u glavu , uvek u glavu. Ista kazna.

Andrea Djani

pre 2 godine

Jokic mora da shvati da ga je u ovoj situaciji bog pogledao , jer je onaj prljavi igrac mogao da se ozbiljno povredi . Nije tu problem udarac i tu je bilo bolje da ga je pesnicom nokautirao , vec je ovde Morisu mogao da povredi kicmu i da onda ostatak karijere provede u sudnici . Tada kazna ne bi bila 200 000 , vec 200 miliona . Nadam se da ce to tako videti i sam Jokic , ali sve u svemu ipak mora da se smiri i uziva u blagostanju i mogucnisti da se bavi sportom i zaradjuje koliko ne zaradi citav njegov Sombor .

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Dnevna doza Loznice
Baki, kako je pocela sezona ti prestao da prozivas Jokica. Frka da neces dobiti pluseve ako ga budes prozivao?
(Kozuki Oden, 10. novembar 2021 08:23)



Ja ne komentarišem Jokića ovu sezonu ako si primetio. Komentarišem ovaj incident koji je bio. Izneo sam svoje mišljenje…

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

Nije on mnogo izgubio. Mnogo više je dobio. Sledeći put ti centri će imati poštovanje prema njemu jer je pokazao zube da ga niko ne može gaziti. Pravi potez Jokića.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 10. novembar 2021 07:54)

Centri? Jesi siguran da ga je udario centar?

Рајко Четник

pre 2 godine

Подршка Јокари, нека си показао зубе безобразном и препотентном противнику.
Амери то воле и буди сигуран да ћете више ценити.

Mr-NS

pre 2 godine

Ovo će se višestruko isplatiti i Denveru i Nikoli, definitivno će imati bolji tretman od same lige i sudija jer će neko konačno morati da svira faulove na njemu kako se ne bi svako veče pretvaralo u MMA...
Kako vreme prolazi čak sam ubeđenja da je ovo i deo strategije u inače lošem momentu Denvera...

Рајко трули Четник

pre 2 godine

Ене, Јокара браво што си ве показао зубе!
Само је небо граница!

Kikujiro

pre 2 godine

Ovi naši domaći zlobnici ispraznih mozgova koji su se nadali za 10 utakmica suspenzije ili nešto slično mogu da nastave da pate sve više i više, i to svakog dana

Gatsby

pre 2 godine

Američki pravni sistem je nekad toliko dobar, da obraća pažnju na uzroke prekršaja, a ne samo da se drži slepo počinjenog akta. Tako npr, kod nas uleti čovek sa nožem u tvoju kuću,napadnete, i ti posle ne možeš da dokažeš da si ga ubio u samoodbrani. U USA postoji mnogo primera, kada recimo neko pobije grupu nasilnika, i prodje sa minimalnom kaznom, jer je uradio veliki stvar za tu zajednicu. O pravim kad ti neko upadne na posed, bolje da ne pričam. Tako je i ovde razmatrano, svi znaju da su braća Moris najprljaviji igrači u ligi, pa je Jokić uradio ono što je ceo NBA želeo. Realno je i da zbog toga kazna jako mala, da je udario nekog drugog, mislim da bi dobio bar 10 utakmica.

Rade

pre 2 godine

Iako nisi igrao za reprezentaciju, ikako nemas jos uvek stav povodom toga... kad je frka racunaj na srpsku podrsku, krv nije voda. Podrska za nase gore list

Јабучило

pre 2 godine

Упоредите ко би какву казну добио у фудбалу. Јокић би сигурно добио директан црвени картон, онај други лик можда жути, можда црвени.

Nenad

pre 2 godine

Ljudi, ne znam jeste poslusali Sheka na ovu temu. Covek je lepo rekao i tu je kraj svake price. Doslovce je rekao, ako me udaris, ne okreci mi ledja, ne okreci mi ledja jer dolazi :)
Kakav Bog, toliko je na strani Jokica da sam odusevljen Shekom. Ajmo peticiju da pozovemo Sheka brata u Srbiju :)

Staka Zulu

pre 2 godine

A kada navijači Zvezde ili Partizana u Evro kupovima naprave daleko gore sranje kazna je 50000 evra. E zbog toga nikad na našim utakmicama neće biti normalno!!!

Батке

pre 2 godine

Али тек да видите како су вечерас у НБА на ТНТ Шекил о'Нил и Чарлс Баркли запушили уста Ернију у вези ове ситуације. Ерни је нешто хтео да каже да потез Јокића са леђа није спортски где су буквално улетели О'Нил и Баркли рекли да би и они урадили апсолутно исто иако је Морис изгледа физички слабије од Јокића. Чарлс Баркли који је буквално изјавио "Ако ме онако фаулираш као што је Морис фаулирао Јокића, џаба то што си ми окренуо леђа, замахнућу ка теби" где се Кени сложио са тим.
Буквално је потврдио оно "Што улазиш у фрку кад си слабији"

Dragan Borca

pre 2 godine

"Najjaci" je Moris

Kaze ja udaram ali nikada sa ledja

A onda mu na Reditu nasli 3-4 snimka od pre kako je nekoga udario sa ledja : 😄

VUK

pre 2 godine

Gde pokusava da ustane? Kako znas da bi bila ista kazna? Kako su ti ljudi dali ovolike pluseve za tu fantaziju?
(zmajognjeni, 10. novembar 2021 08:42) pogledaj malo duži snimak. Guglaj. Prevrće se dva puta. Ustaje , okreće se , stiže njegov igrač , grli ga i spušta ga na zemlju. Igrači oko njega viču da ostane na zemlji. Od udarca u leđa se ne gubi svest. Nije ni ova džukela koja je posle izgubljene lopte svog tima ,l udario Jokića laktom u rebra i celim telom u butni mišić u nameri da ga povredi. Izuzetno mlaka reakcija Jokića , šta je zaslužio napadač. Zato je i dobio JEDNU utakmicu. Morala je biti reakcija koja zaslužuje PET utakmica !!! E tada bi bez pomoći saigrača ostao zaista u nesvesti i bolnici.

Komša

pre 2 godine

treba kazniti onu njegovu braću jer prete prebijanjem
(jelenko, 10. novembar 2021 08:24) 


1.Kazna očekivana,opravdana i razumna.
2.situacija ne tako retka - desava se.
3.Izjave Mini Moris brace bitne kao i svadja Dare Bubamare i Nataše Bekvalac.
4.Tvit Jokic brace bitne koliko i cinjenica da je Dalila pretila caru,kralju,imperatoru...
5.Sou biznis,cirkus,rialiti - sasvim običan dan.

I prilika da mnogi istresu sav žuč koji im se sakupio na nekoga...Da pokažu zlobu,pakist,plitkost...

Sasvim običan dan,sutra ce vec na tapetu biti neko drugi nad kojim ce se oni koji nikada ne grese zgražavati.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Dnevna doza Loznice
Baki, kako je pocela sezona ti prestao da prozivas Jokica. Frka da neces dobiti pluseve ako ga budes prozivao?

Pera

pre 2 godine

Zbog para mu sigurno nije zao.
Sutra ne igra protiv Indijane, prilika za saigrace da ponove (prvu) dobru igru protiv Majamija i pobede za svoga MVPja. Steta sto prekida niz bez propustene utakmice, ali ima to i dobrih strana, lakse ce opet pauzirati kad mu je potreban odmor. U tom timu on sve radi, mora nekad i da odmori.
Iako su crnci, amerikanci, kosarkasi ga uveliko podrzavaju (Sek i Barkli sinoc - ako si me udario ne okreci ledja jer ja sigurno dolazim!), ugled u ligi ce mu sigurno porasti, i to i kod igraca i kod sudija.
Smeta sto Moris nije dobio suspenziju, on je sve i zapoceo, ali nije vazno, opet ne bih bio u njegovoj kozi. Glumio je surovog momka a popio je batine, svi su videli da je prljav, njegovi su ga osudili, a on, valjda da jos vise podvuce tragikomicnost svoje situacije trubi o cojstvu i junastvu 🤣 dok menja ledene obloge...

Da,da

pre 2 godine

A ovde dežurni hejteri i zadušne babe već Nikolu suspendovali na par meseci pa čak do kraja sezone.Čim je sudija dao izveštaj,znalo se da neće biti velika suspenzija.Što se para tiče,to je stvar ugovora sa klubom i propisa.Što se tiče bratske ljubavi sa obe strane,u Americi se to zove šou biznis a kod nas, dečija posla.

paradoks

pre 2 godine

Taj meč će mu doneti milione u budućnosti. Nzm kad je zadnji put propustio meč. Jako lepa prilika da gazde denvera vide šta im je ekipa bez nikole. Dali onom malom onolike pare, ima sad da ljube nikolu u guzicu posle ovog meča.

MPP

pre 2 godine

SHAQ & BARCKLEY

Dve legende i gromade(bukvalno)....kakvi komentari , kakav poštovanje za Nikolu Jokića.
A Šta bi rekao tek Laimbeer ?
Sve se dobro završilo. Bitno je da niko nije povredjen. Nikola ga je samo "malo" jače gurnuo. Mogao je samo još malo jače da potegne i da mu rasšrafi neki ekstremitet. Jak je ko bizon. Nikola je dobio velike pluseve ovim potezom štoje zaista neverovatno . Bojao sam se da čitava NBA liga "ne sedne na kičmu"... No najviše me je iznenadilo objašnjenje sudije sa meča koji je praktično opravdao ovaj inače kažnjivi potez. Kao u krivičnom pravu neka vrsta izvršenja dela u samoodbrani. Ali....Nikola veliki oprez!... ,OVO JE JE I NEKA VRSTA OPOMENE....moglo je i da podje po zlu ....malo fali da vam sportska karijera krene nizbrdo.....javna ste ličnost A TO JE OPASNA KATEGORIJA ,OPOASNA, POGOTOVO U AMERICI......

Ostin A

pre 2 godine

Ne samo Barkli i Šek, već i Stiven A Smit, Kendrik Perkins, apsolutno svi...

Ima par njih koji misle da je reakcija preterana, ali čak i oni misle da je trebao da odreaguje, samo na drugi način.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Pare, pare i samo pare. Ako imas dovoljno para, sve je moguce. Iskreno, mislim da je besmisleno kaznjavati igrace novcano jer su se u zaru borbe pokacili. Ako zele robote bez emocija, nek igraju NBA2k.. Uporno se ubijaju ljudske emocije, sve nas vise teraju da budemo masina. Sudije zasticene kao beli medvedi, a igraci, koji moraju da iznesu celu utakmicu i cesto da trpe sve i svasta, moraju da budu uvek 100% smireni, jer u suprotnom sleduje suspenzija i oduzimanja para.. Nidje veze.

PimPong

pre 2 godine

Mislim da nista od ovog nije na rasnoj osnovi - NBA komentatori i jedne i druge (i trece i cetvrte) rase se slazu da Morris nikako to nije trebao da radi i podrzavaju Jokica. Mislim da vecina igraca, osim onih koji igraju sa Morris-om, su u sebi zahvalili Nikoli na faulu. E sad, mislim da Nikola nije trebao to da radi. On kao vodja ekipe ne treba da sebi dozvoli da dovede svoju ekipu u ovu situaciju. Ne pamtim nesto da je LeBron nekad nesto tako reagovao (cesto se ljuti ali tacno zna koju granicu ne treba da predje). Isto tako i Curry. Znam da je tesko nereagovati kad stalno dobijas batine, a sudije te bas ne stite koliko bi trebale, ali on mora da nauci da ne reaguje na ovakav nacin, cak i ako je u pravu. A i njegova braca ne trebaju da ulaze u ovo. Trebaju svi da se smire i da se okrenu narednim utakmicama.

Pravila,pravila....

pre 2 godine

Kazna je odmerena po propisu i izvestaju glavnog sudije!Iskljucenje na utakmici povlaci jednu ili vise utakmica suspenzije u zavisnosti prekrsaja!Nikola je minimalno kaznjen jer je izazvan,prihvatio odluku i nicim vise izazivao eskalaciju incidenta,sto izvestaj sudije potvrdjuje.
Flagrant faul povlaci novcanu kaznu po propisu,tehnicka Batlera,opisana u izvestaju sudije,takodje.Za putujuci cirkus NBA,ovaj slucaj je ad akta,"svi siti i ovce na broju",gubitak novca Nikole od kluba nije njihova stvar!
Tako da polemika da li su Majamijevi igraci zasluzili suspenziju smatrajuci da je Jokic prosao gore je apsurd,zaboravljajuci da bi to bilo van pravila NBA.Sagledajmo situaciju objektivno bez ikakve simpatije ili ne prema nasem igracu.Pada u oci da su svi "zabrinuti" koliko ce Denver otkinuti od plate Nikoli,(nesto vise od 200 hiljada dolara)sto je Sakil komentarisao nije fer,jer Amerima je to vaznije nego jedna utakmica.Ne verujem da ce se desiti interna je syvar kluba,a i ako se desi Nikola ce to "odraditi".Niko ne zeli da "ljuti" igraca koju nosi klub,proslogodisnjeg MVP,vlasnik Denvera pogotovo.Po Reakcijama gde vodeci komentatori pravdavaju i razumeju,dobio je na popularnosti vise,takva je tamo kultura pogotovo medju tamnoputom rasom,po sistemu "ako si izazvan moras vratiti" sto je Barkli na saljiv nacin objasnio.Mene kao navijaca interesuje kako ce Denver parirati Indijani sa Sabonisom i Dakvortom, bez Nikole?Bez MPJ nije bio problem,bez Jokica sumnjam.

Ivan

pre 2 godine

“Ne pamtim nesto da je LeBron nekad nesto tako reagovao (cesto se ljuti ali tacno zna koju granicu ne treba da predje). Isto tako i Curry.”

Ajde neko ovako da faulira Lebrona ili Karija pa da vidimo kako bi reagovali. A da, niko nikad nije ni pomislio da im tako nesto uradi.

Nikola je trebalo to da uradi, sa cim se recimo slaze TNT ekipa: Šeki, Barkli i Keni. Objasnili momci da vole Nikolin potez

ElSupremo

pre 2 godine

Da sudije rade svoj posao kako treba u NBA do ovakvih scena ne bi ni dolazilo.Ovako sve to ispada samo preskupi show-bizz a Jokara je na kraju i dobro prosao.

windfucker

pre 2 godine

Čim ne igraš nema zarade. Otuda borba za svako mesto u timu.
Novac treba zaraditi inače se niko ne bi trudio posle potpisivanja ugovora.
(Boško, 10. novembar 2021 08:05)

Brat mi je profesionalno igrao kosarku pa malo znam o ovome, ako potpises ugovor pare lezu kako god, dal si u timu ili na kaljenju negde pare lezu dok god si na raspolaganju ekipi. Ako trener odluci da te posalje na klupu i neigras pare lezu, ako se povredis na treningu ili na utakmici pare lezu, jedino ako svojom greskom se nestavis na raspolaganje ekipi i treneru onda nema dela novca iz ugovora, i u nekim specificnim situacijama kada ekipa proceni da je kosarkas problematican pa se stavljaju posebne klauzile u ugovor, kao sto je recimo nas kosarkas slomio nogu na skijanju a izricito je pisalo u ugovoru da svaka povreda izazvana van treninga ili utakmice moze biti sankcionisana finansijski.

qwerty

pre 2 godine

A kad se obrati pažnja kako ga je Moris i kolenom u nogu udario (pogledajte snimak opet) trebao je Moris daleko veću kaznu dobiti...takvi udarci mogu da unazade ili završe karijeru, tako da je skroz opravdano. Pritom, znamo koliko šibaju Jokića pod košem i kakve su mu samo ruke posle tekmi, morao je da pokaže da se ne treba sprdati sa njim Moris je taman poslužio kao primer drugima

Sova

pre 2 godine

Koja je to razlika u pristupu. Denver će mu oduzeti od plate što neće da igra, a u Evropi bi svaki klub stao iza svog igrača i dao bi mu podršku.
(Che, 10. novembar 2021 08:24)

U Evropi bi zaradio par miliona, a u NBA Denver ga plaća 150 miliona i to samo za ovaj ugovor , plus ulazak u play off bonusiraju, a i prolazak svake runde, lična dostignuća(MVP) isto, All star itd.. reklame i sponzore da ne spominjem.
Briga i njega i Denver za kaznu, sada slave što je samo jedna utakmica, skinuće mu pare samo zbog forme, zbog ostalih igrača ako zbog svoje odgovornosti propuste meč.