Tenis 437

Nedelja, 07.11.2021.

14:00

Novak se revanširao Medvedevu, šesta titula u Parizu!

Novak Đoković je po šesti put pobednik Mastersa u Parizu!

Novak se revanširao Medvedevu, šesta titula u Parizu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

437 Komentari

Sortiraj po:

bmiles

pre 2 godine

Volim da procitam komentare poput danasnjeg pod sifrom "ako ikad".Sve je tacno ali zanemariti Vajdu a velicati samo Ivanisevica ne pije vodu a slozio bi se samnom "Zec" koji je u vise navrata pricao da su slozan tim sa uzajamnim postovanjem i respektom,ali da sve odluke na terenu i van njega donosi Novak.Ne treba ova "koska" medju njima!Svi oni: Vajda i Goran rade za dobrobit uspeha Novaka,ukljucujuci fizioterapeuta!Licno,iako nisam neki strucnjak u ovom sportu,laicki i navijacki impresioniram sam igrom i nacinom kako je Novak savladao Medvedeva juce! Sad se vidi zasto se forsirao dubl na Olimpihjadi i Parizu tj. zbog igre na mrezi!? Mislim da je to bilo kljucno iznenadjenje za Medvedeva,a rezultat je onaj fantistican poen lobom u 3.setu nakon cega je Daniil,izgubio fokus,a svi znamo da je to njegova rak rana sto je primeto Kurijer u prenosu.Pocele su duple greske,a prvi servis vise nije bio nectljiv Novaku!Kad je Novak na svom nivou,kad pocinu da sevaju forhendi "brisuci" liniju(vise uspesnih poena od rivala u tom segmentu),a bekend slajsima parira robotskoj igri Medvedeva,sa izjednacenim brojem asova videlo da je to frustriralo Rusa i kraj se nazirao!Meni posebno drago sto je Novak zavrsio pobedonosni set na servis protivnika! Sad sam potpuno siguran da ce ovo rivalstvo potrajati i sledece godine i biti jedina motivacija Novaku da odbrani tron,fokusira se na Masterse i GS a 2024.,kako je obecao, zavrsi karijeru na OI u Parizu,verujem uz ne manje od osvojenih 22 GS!

Dadada

pre 2 godine

@ako iko ikada

Bilo je tu jos faktora u NY, nije mogao da sprovede sve i da su dobro zamislili, ali primetio sam i ja za Ivanisevica, moguce, drugi covek.. bez mnogo filozofiranja, samo realno i napred, ludilo kakav povratak nakon kraha.

Jao ima jedan u jutjub komentarima sto se ispod svakog videa ubi objasnjavajuci kako je Vajda los(iji) po njega, smejao sam se uvek tome..

Ako iko ikada

pre 2 godine

Neverovatno da to niko nije primetio u komentarima do sad, ili takvi nisu prošli. Dakle, šta je razlika između teniskog dvoboja u Njujorku i Parizu, dva najbolja tenisera današnjice. Goran Ivanišević. Iako se može diskutovati dugo o tome kakva je ličnost Ivanišević i otkud on u Novakovom taboru, ali Goran ima tu odliku Dalmatinaca i Srba preko Drine da su malo više prkosni, agresivni, samouvereni, a i žilavi.
Videlo se to odmah na početku, posle izgubljenog prvog gema (isto kao i na US Open-u) Novak nije ustuknuo, nego krenuo napred. Čitao sam negde Ivaniševića kad je rekao da je Novak odličan na mreži i da on pokušava da ga podstakne da to koristi što više. I Nole je to i pokazao danas. Setimo se kako su ranije baš taj deo igre stručnjaci često prebacivali Novaku. Znači i tu se Novak unapredio značajno. Drugo, servis. U nekom toku igre Nole je imao i više asova nego Danil. Na kraju jednako. A svi se slažemo kakav je opak serviser naš ruski brat.
Videlo se da je Novak sa saradnicima dobro analizirao igru Dimitrova protiv Medvedeva, i kako neko reče ranije uzeo recept, igrajući slajs na Danilov forhend.
Novak je pokazao svu raznovrsnost, i raskoš teniske igre danas. Bilo je uživanje gledati dva vrhunska igrača.
Medvedev je zasigurno budući broj jedan, i višestruki osvajač GS. Začudio bih se da to ne bude dvocifren broj. Zadivljujuća je njegova brzina i sposobnost da stoji tako daleko od osnovne crte, a opet uspeva da igra napadački a i da se brani uspešno kada treba.

зуке

pre 2 godine

Свака част поносу наш, Новаче Ђоковићу!
Не знам да ли још неко од гледалаца као ја (питам се јесам ли помало луд), али кад Новак победи, радујем се буквално као да сам ја нешто освојио, а кад изгуби, тада не могу да заспим увече....нека нервоза уђе у мене. Притом сам и сутрадан нервозан и нерасположен

Toma

pre 2 godine

Za nemacke radio stanice vec satima sportska vest dana ispred fudbala i ostalog. "Najbolji svetski teniser Srbin Novak Djokovic je pobedom u Parizu krunisao istoriski vikend oborivsi dva vazna rekorda". Uzivancija.

Lik

pre 2 godine

Ko će da me natera da gledam tenis kada majstor ode sa scene. Ovo je čarolija. Svi od Conge do Alkaraza neka se pitaju kojim sportom se bave?
(Niki, 7. novembar 2021 19:53)

Malo više realnosti ne bi bilo na odmet. Novak sada jeste najbolji ali koliko za par godina ovi novi će biti još iskusniji, jači, gladniji i na kraju će neko od njih da bude Novaku što je ovaj bio Federeru...noćna mora.
To je zakon prirode, od toga se ne može pobeći, odnosno može a to je ono što Federer nije umeo: treba se povući baš sa prvog mesta a to je vrhunski način da ode u svoj svojoj slavi, neprikosnoven.

dare slovenac

pre 2 godine

Realno, Novaku treba bar 27,28 GS da bi bio GOAT. Ovako je to Federer
(mile, 7. novembar 2021 22:59) # Link komentara

hahaha, ma i to mu ne pomaže ništa bez zlata u dublu..Jel tako mile?

Djoko militant

pre 2 godine

Uz sve cestitke Djokovicu na osvojenom masters turniru hocu da kazem da igracu njegovog kalibra ne bi smelo da se desava da ne uspeva konacno da poentira u setu kada vodi sa 5:3 i servira.
(mali mikica, 7. novembar 2021 22:03) # Link komentara

Nek si mu ti rek'o. Sigurno znas kako je to..

Toma

pre 2 godine

Nedelja iz snova. Bio sam optimista oko kraja sezone, ali da ce No1e sve da pokida vec u Parizu je perfektno predjelo za Torino i Davis Cup. Oba turnira ce biti vrlo interesantna

Neko iz mase

pre 2 godine

Novak dogodine uzima Aus I London!
(darko, 07. novembar 2021 16:12)

Mislim da će uzeti AO i RG, a onda će mu se to osladiti, pa će uzeti Wimbldon i USO. ;-)
(Sale, 7. novembar 2021 19:35)

Mislim da je završio sa GS pričom čim uzme 21-vi, i prestigne Rafu. Rafi je sledeći RG ujedno i poslednji....a od Rodje I onako nema ništa više. Ne mora Nole da uzme više nijedan. Ne zato što ne može, nego zato što neće. Ne treba mu. Dosta.

DrS

pre 2 godine

"Novak se revanširao Medvedevu, šesta titula u Parizu!"
---

!??!??
U, al' se osvetio!!!
Da bi mu da pobedi sve ovakve mečeve do kraja karijere za taj jedan iz finala US Opena!

mali mikica

pre 2 godine

Uz sve cestitke Djokovicu na osvojenom masters turniru hocu da kazem da igracu njegovog kalibra ne bi smelo da se desava da ne uspeva konacno da poentira u setu kada vodi sa 5:3 i servira. U mecu protiv Frica dva puta je gubio servis gem sa nulom. Kao da se stegne ali je nemoguce da je u pitanju nervoza posle toliko iskustva. Pa i danas kod 5:3 u trecem setu, servira za pobedu i gubi gem sa 15:40.
U kojoj kuci svi misle da ja ne volim Djokovica pa zato toliko prigovaram ali rekao bih da je upravo obrnuto. Kada bi to prevazisao tek onda bi bio nedodirljiv.

misconduct myself verbally

pre 2 godine

Od sada neka dovodi decu na turnire redovno. Mnogo bolje se ponaša, manje psuje i manje se glupira, valjda ga sramota pred decom.

Najozbiljnije ovo kažem - niti sam ciničan, niti pokušavam da budem duhovit - stvarno se primećuje pozitivan uticaj prisustva dece na tribinama.
(djido mova, 7. novembar 2021 20:36) # Link komentara

Isto mislim, kad su deca tu znaci da je mentalno dobro i da zna da nema sansi da dodje do situacije da razbija reket i glupira se makar gubio sa nulom, ima mir i potpuno je poravnat sa svime.

,Sportman

pre 2 godine

Новаче радује нас твоја жеља и воља да играш у Торину, иако ти завршни турнир ове године није толико битан..Освајањем мастерса у Паризу показао си свима да си и даље најозбиљнији кандидат за освајање г.с у Мелбурну.Узми га још ове године 10 јубиларни пут и заврши са Аустралијом..После играј само Вимблдон и Ролан Гарос и то је то..Слава Богу и теби ...

Dobro

pre 2 godine

@ realna prica, 7. novembar 2021 20:11

Nije sve u novcu, prijatelju. Nemoj da misliš da su materijalne vrednosti najvažnije.
Uzmi na primer mene. Živim već 30 godina u Holandiji, odlično zaradjujem i poslovno putujem po celom svetu. Deca velika i pošla već svojim putem. Zdravi i telom i umom.
Ipak, kada Nole igra, za mene sve staje. Osećam I znam koliko on pozitivne energije donosi svojim pobedama našem napaćenom Srpskom narodu. Prkosi i Zapadu koji nas možda i ne mrzi toliko koliko mislimo, ali da smo dobili pečat negativaca u ratu devedesetih, dobili smo ga!!
A sada, jedan žilavi Srbenda pokazuje celom svetu kako se igra ta njihova igra. Pogotovo mi je drago što Englezi sve ovo posmatraju. Uživanje!!!
Nemam apsolutno ništa čak ni protiv Federera. Igram i sam tenis ceo svoj život, i njegova igra je stvarno, bez imalo preterivanja’ apsolutno neka druga dimenzija.... Ali nije naš Nole!!!! Nole je neuništiv. Doslovno melje protivnike u svakom meču. Melje i davi .... kao piton!!
Do skoro sa punim stadionima koji su bili protiv, zviždali mu i ubijali pitanjima na pres-konferencijama... sećate se?
Eto, druže moj, ..... zato volimo, pratimo i obožavamo Noleta i molimo ga da igra još godinama..

Iz zemlje lala, uvek vaš,

Lik

pre 2 godine

Ziv ti meni bio, igrace Novak jos min 5 sezona, a ja mislim i vise, povucice se mozda sa 40+. Zivi bili pa videli.
(maki, 7. novembar 2021 18:48)

Jeste, neće da živi nego će da igra tenis dok se ne raspadne kao Rafa i Fed?!

Novak će iduće godine da pokuša da osvoji GS.ova koliko može a 23će ide mu olimpijada i posle toga završava karijeru pa igrajte vi koji bi da ga terate da igra do iznemoglosti.

realna prica

pre 2 godine

Pitanje za sve 'Nole, Nole, GOAT, GOAT' hardcore fanove Noleta, koji bi ga istetovirali na grudi, sve mi cini. Pitanje za vas: Sta tacno vi imate, dobijate iliti kako je vas zivot BOLJI time sto je on navodno GOAT, sto uzima titule, milione dolara i igra tenis? Bio bih zahvalan da mi neko odgovori, ali logicno, sto se kaze, da dobijem objektivan odgovor, bez neke euforije i emocija. Pozdrav.

bob

pre 2 godine

@Pitanje za sve 'Nole, Nole, GOAT, GOAT' hardcore fanove Noleta, koji bi ga istetovirali na grudi, sve mi cini. Pitanje za vas: Sta tacno vi imate, dobijate iliti kako je vas zivot BOLJI time sto je on navodno GOAT...
(realna prica, 07. novembar 2021 20:11)
Ništa finansijski nemam od toga.
Ali mi je drago da neko (sa kim sam se igrao kao klinac na Kopu) ili bilo ko iz države u kojoj živim a to je Srbija uradi bilo šta na javnoj sceni, a kamoli poobara i postavi mnoge rekorde u onome čime se bavi.
Kada igra Partizan u evropi navijam za Partizan, iako imam preko 50 odgledanih utakmica na marakani.
Nisam u fazonu da komšiji crkne krava.
Drago mi je i kad drugi ljudi uspeju.
pozdrav i nadam se da si zadovoljan sa odgovorom.

djido mova

pre 2 godine

Od sada neka dovodi decu na turnire redovno. Mnogo bolje se ponaša, manje psuje i manje se glupira, valjda ga sramota pred decom.

Najozbiljnije ovo kažem - niti sam ciničan, niti pokušavam da budem duhovit - stvarno se primećuje pozitivan uticaj prisustva dece na tribinama.

Hagiano

pre 2 godine

Sve je ovo sjajno... ali još sjajnije je jer niko ne zna gde mu je granica??
Medvedev, Cicipas i Zverev su u najboljim godinama a on i dalje uzima trofeje i prvi je... Kad bi probio 400 nedelja i 40 mastersa to bi bio zastrašujuće o GS nemam predstvau uopšte gde bi mogao da stane.
Sva ona jurnjava za Nadalom i Federerom nije nam ni omogućila da uživamo u momentu kad rekorde podebljava i diže na neke neverovatne visine, jer smo uvek gledali u ovu dvojicu.. a sad on gore pogleda a tamo nema nikog, i smao je na njemu koliko će se odvojiti od ostalih.

Jer Novak se sad više ne takmiči sa Nadalom i Federerom već sa nekim imaginarnim teniserom koji će se možda pojaviti 2050te i biti isuviše dominantan za tadašnju konkurenciju..
Ko zna gde će stati.. a znamo svi da neće skoro. Samo teraj sokole.

Konfučije

pre 2 godine

realna prica, 07. novembar 2021 20:11)
Deo odgovora možeš naći u izjavi Hurkača, datoj, posle obezbeđenog učešća na završnom masteru u Torinu. Gde, on kaže između ostalog, da učinim ponosnim sve Poljake... Odgovora ima kroz celu istoriju sporta, na svim meridijanima. Npr. Džesi Ovens, itd. Potpuno je usko tvoje gledište i svakako imaš pravo na isto. Ali, isto tako i mi svi ostali imamo pravo biti ponosni, na jednog od nas, koji je bolji od svih drugih na svetu. Delimično, nacije i čini kolektivna svest i identifikacija sa određenim ličnostima i događajima... ali odosmo daleko. Npr. zar ne bi bilo lepo da je Liverpul iz Niša? Pa bilo bi, iako nemamo ništa od toga, ali nije. E, vidiš a Novak jeste, od svuda pomalo, sa Kosova, Zlatibora, Beograda... dakle, naš!!! I jedini, neponovljiv i volimo ga za džabe, može nam se. Uživaj, a ti Nole kidaj za večnost.

@realna prica

pre 2 godine

Pitanje za sve 'Nole, Nole, GOAT, GOAT' hardcore fanove Noleta, koji bi ga istetovirali na grudi, sve mi cini. Pitanje za vas: Sta tacno vi imate, dobijate iliti kako je vas zivot BOLJI time sto je on navodno GOAT, sto uzima titule, milione dolara i igra tenis? Bio bih zahvalan da mi neko odgovori, ali logicno, sto se kaze, da dobijem objektivan odgovor, bez neke euforije i emocija. Pozdrav.
(realna prica, 7. novembar 2021 20:11)

Ako tako gledas na stvari, onda cemu radovanje bilo cemu? Sportu, muzici, filmu... svi oni rade to sto rade i zaradjuju manje ili vise od toga cime se bave. Bolje se zapitaj sta ti imas od ovog pitanja i sta je to sto ti tacno smeta? Da li je tebi zivot bolji ako pokusas da nekome ucinis zivot losijim i kvaris zabavu? A to za tetoviranje... brate pustio si vec sebi mastu na volju. Ajde po tebi svi da budemo mrgudi i da nas nista u zivotu vise ne zanima, ni sport, ni umetnost, zato sto nemamo licne materijalne koristi od toga. Eto, ja nisam ni neki navijac, ali mi je drago svaki put kada Nole pobedi i ne samo on. Lepo mi je i da vidim macice kako se igraju i da su se rodile nove pande negde u svetu. Jel i to pogresno zato sto nemam nista od toga? Opusti se covece. Ako te ne zanima, preskoci vesti i gotovo. Sta ti imas od te zluradosti? Jesi srecniji kada prodjes i nekome usput srusis sneska ili sta?

Desanka Maksimović

pre 2 godine

SVAKA ČAST NOLE! NAJBOLJI SI!!!!
KOLIKO VOLIM ŠTO SI POBEDIO TOLIKO VOLIM DA ČITAMPESMU IZ DUŠE OD *Smilice*.
SVAKA ČAST OBOMA!
(Nek ti Pesma kaže..., 07. novembar 2021 18:56)

Drago mi je što ue Đoković uz'o pehar i radujem se svakoj njegovoj pobedi, ali ove pesme su takva blamaža da je i mene koji ih ne pišem malkice sramota!
(Tri čiste, 7. novembar 2021 19:39)

A ti napiši pa onda komentariši.
Bolje da se nisi ni javljao jer ovo je tek blamaža. Mi svi volimo da pročitamo pesme o Noletu

Dobro

pre 2 godine

Pobedio je bolji i kompletniji teniser. Nije mi jasno od čega je napravljen ovaj naš Nole... od kriptonita? Nije normalan!! Raznovrsno je igrao, servis-volej mu je bio dobra taktika, jer je Meda stvarno čvrst u odbrani, reče neki teniser da ga zovu ‘hobotnica’ jer stvarno sve vraća!! Servis je Noletu isto išao bolje, pogotovo na forhend strani. Odavno to nisam video kod Noleta. Zato je često mogao da izadje na mrežu i skrati poene. Dobra taktika da se izbegnu zamorne razmene sa Medom koji tu uopšte nije naivan. Nole ga je danas malo vratio u realnost, i pokazao mu ko je još uvek najbolji teniser. Teren je više legao Noletu, jer je bio dosta spor. To je dosta i neutralisalo Medin servis. Bilo je katastrofa gledati kako Meda nema skoro nikakvo drugo rešenje za Noletovu raznovrsnost u igri. Bio je (osim na mahove ) stvarno nemoćan, a kako se primicao kraj, dosta i grešio.
Napred, tigre, u nove radne pobede!!!

Iz zemlje lala, uvek vaš,

Bokeeman

pre 2 godine

Pitanje za sve 'Nole, Nole, GOAT, GOAT' hardcore fanove Noleta, koji bi ga istetovirali na grudi, sve mi cini. Pitanje za vas: Sta tacno vi imate, dobijate iliti kako je vas zivot BOLJI time sto je on navodno GOAT, sto uzima titule, milione dolara i igra tenis? Bio bih zahvalan da mi neko odgovori, ali logicno, sto se kaze, da dobijem objektivan odgovor, bez neke euforije i emocija. Pozdrav.
(realna prica, 07. novembar 2021 20:11)
Druže, ti svoj život koliko vidim gledaš samo po onome koliko od čega imaš koristi, nisu svi isti kao ti... ja se sa 40 godina posle ovakve Noletove pobede osećam lepo, sutra ću imati strašnu volju za treniranjem u teretani, pričaću sa prijateljima o Noletu, Zvezdi, Partizanu na poslu, šta ćeš lepše... voleo sa da pobedim u basketu kada god sam ga igrao mada nikada nisam imao korist od toga, ćerka mi trenira tenis i obožavam kada pobedi na treningu onog malog što se pravi da je najbolji. Sreću u životu čine male stvari, Noletovi uspesi su mali deo toga i hvala mu na tome... Ti se verovatno nikada nisi takmičio u sportu pa ne razumeš, ali neka, nemoj druge ljude prozivati što uživaju u tome...

mile jovin

pre 2 godine

Upravo gledam komentar posle meca na Tenis kanalu gde Kurijer kaze: "Brojke ne lazu Novak je najbolji teniser svih vremena"!Impresivan rezultat Novaka: 37 GS 7 godina na prvom mestu ATP,20 GS i preko 345 nedelja na vrhu kojih ce biti sve vise,pogotovo nakon osvajanja ovog turnira,stavlja ga ipak na tron,bez obzira na simpatije svetske javnosti i publike prema Nadalu ili Federeru,Novak je najbolji uz konstataciju da Novak jos uvek moze poboljsati sve rekorde do kraja svoje karijere!- zavrsio je svoj komentar Kurijer.
(bmiles, 7. novembar 2021 18:09)

I da se ne zaboravi pozitivan skor u medjusobnim duelima sa Rafom i Rodzerom.

njih 2 miliona

pre 2 godine

Ima jedan sistem, Sunčev sistem, na periferiji galaksije koja se zove Mlečni put. Idete, idete, idete... i dođete do kraja te galaksije. Onda, velika praznina. Pa onda opet idete, idete, idete... i dođete do druge galaksije zvane Andromeda koja juri prema Mlečnom putu sa kojim će se sudariti za nekih milijardu godina, pa onda opet idete, idete, idete... i dođete do kraja te galaksije. Na samu ivicu. Kad ono tamo jedna mala planeta na kojoj nema ništa osim milion teniskih terena. Na svakom stoje po dva svemirca sa reketima i svi uglas viču na srpskom: odavde se vidi da ga je meda pustio.

Rade Piket

pre 2 godine

Stvarno se bojim dana kada Nole bude prestao da igra, hvala Nole majstore za sve što pružaš .
Nadam se da sada svima jasno ko je Goat.
I još jedno još uvek se nadam i želim , da ćeš uspeti ono šta nisi uspeo ove godine.
Napred Nole .

Соко сиви

pre 2 godine

Uopšte sada više nije važno koliko nedelja će biti prvi na ATP. Teško da će neko da dostigne taj rekord. Sledeće godine Novak brani 6 hiljada ATP Poena kao pobednik GS turnira, hiljadu kao finalista i hiljadu od Pariza. To je za sada 8 hiljada. Teško da odbrani. Ali srušio je sve rekorde
(Johny Walker, 07. novembar 2021 18:17)

Nema potrebe ništa da brani, samo da se pojavi i odigra Dubai, Indian Vels ili Majami (teško oba), Monte Karlo gde je ispao na startu. Pa onda Kanada i(li) Sinsinati.
Samo tu je u opticaju 5500 hiljada poena gde ne brani ama baš ništa. A nije ni Madrid masters igrao.. Ovo je nemoguće da čovek koji je preskočio 5 mastersa a usput nije odigrao nijedan turnir 500 u sezoni obezbedi prvo mesto, i to pre nego što se i pojavio na Finalnom mastersu ?

prevod

pre 2 godine

E, pa gde su sada svi oni zavidljivi što su počeli da zlobno izjavljuju da je Novak najbolji u pet setova (kao napr. Alex Corretja), što podrazumeva da nije najbolji u tri seta. E pa evo vam, pa da crknete od besa.

Ivan J.

pre 2 godine

Najbolji je svih vremena, a istorijska 4 GS biće uskoro...Na Olimpijadi zlato,a posle samo neka nastavi u vrhu i neka ga zdravlje služi.Moći će gospodski da preskače turnire ili igra samo Vimbldon koji najviše voli.
Ali,No1e kao No1e,teško će se oprostiti pre 40.g.a realno i nema potrebe jer su Ronaldo i Ibrahimović,a i mnogi drugi tipa Mateus itd, pokazali da život počinje tek posle 35-e.Sve do tada je detinjstvo.

Mimi

pre 2 godine

Kakav tenis uživanje. Srećna i privilegovana što živim u vreme Novaka Đokovića. Koliko samo radosti, stresnih i antologijskih mečeva. Ovaj sport niko nikada više neće igrati na ovom nivou,prešao momak sve nivoe.Jednostavno najbolji sportista svih vremena.Ma koga više briga da li će biti još GS faliće nam ova čarolija.

Sale

pre 2 godine

Novak dogodine uzima Aus I London!
(darko, 07. novembar 2021 16:12)

Mislim da će uzeti AO i RG, a onda će mu se to osladiti, pa će uzeti Wimbldon i USO. ;-)

Zdenko

pre 2 godine

Dodao još 400 bodova više prednosti na listi. E sada kada bi se ostvario dobar rezultat u Torinu a verujem da hoće, ostaje broj jedan do kraja januara a možda i duže. Ja neću dočekati dok sam živ da to neko stigne. Pa neka bude tako.

Tri čiste

pre 2 godine

SVAKA ČAST NOLE! NAJBOLJI SI!!!!
KOLIKO VOLIM ŠTO SI POBEDIO TOLIKO VOLIM DA ČITAMPESMU IZ DUŠE OD *Smilice*.
SVAKA ČAST OBOMA!
(Nek ti Pesma kaže..., 07. novembar 2021 18:56)

Drago mi je što ue Đoković uz'o pehar i radujem se svakoj njegovoj pobedi, ali ove pesme su takva blamaža da je i mene koji ih ne pišem malkice sramota!

Džadž

pre 2 godine

pa bas da đu se revansirao i nije. us open koji je izgubio je bila jedinstvena prilika u karijeri da uzme kalendarski slem koji cenim da je bas zeleo, a da mu je masters u parizu od zivotnog znacaja ne bih bas rekao.
(lux, 7. novembar 2021 18:57)

Od životnog značaja su mu samo njegova deca. Delovao je presrećan i preponosan na kraju meča, i taj osećaj je važniji od toga kako će ko da izmeri bitnost revanša.

Niki

pre 2 godine

Ko će da me natera da gledam tenis kada majstor ode sa scene. Ovo je čarolija. Svi od Conge do Alkaraza neka se pitaju kojim sportom se bave?

Djoko Militant

pre 2 godine

Nadam se da sada svima jasno ko je Goat.
I još jedno još uvek se nadam i želim , da ćeš uspeti ono šta nisi uspeo ove godine.
Napred Nole .
(Rade Piket, 7. novembar 2021 19:21) # Link komentara

Sve jasnije i jasnije, vidim i po stranim komentarima, jednostavno izbija im svaki argument. Pokoji se javi jos u deluziji, ali vecini su vec samo smesni i sprdaju ih.

Atp je na tviteru naravno brze bolje objavio nakon ovakve pobede i uspeha statistiku da Federer ima ne znam tamo 103 titule (dodavali mu u zbir i egzibicione turnire), a Novak 86 i Nadal ne znam koliko. Jednostavno su morali. Ali nema veze, ne mari..

Ovo poslednje mu zelim i ja, nije bilo dato iz nekog razloga ove godine, ali kako se stvari odvijaju mozda i bolje. Sladje je posle.

Paja moler

pre 2 godine

Jedini teniser koji je osvojio svih devet masters. Uopšte nije bitno šta će da uradi sledeće godine. Imaće 35 godina. Trudiće se da osvoji još jedan GS i onda povući ručnu. Rafa i Rodžer nemaju nikakvih šansi da osvoje bilo koji GS

Nece im proci

pre 2 godine

@ ..."Ovako će i dalje sve ovisiti kakkav će se Novak ukazati na terenu...
(CroFed, 7. novembar 2021 17:38)

Jes'vala, rodjo, UKAZUJE im se kao utvara kad ga vide s onu stranu mreze :)

Moram priznati da mi se bila malo poljuljala vera u njega. Nije turnir odigrao bas na svom najvisem nivou. Ipak, kao uvertira za Torino je super. Verujem da ce ga osvojiti.

Nego, ovde (Kanada) sve cesce prikazuju grafiku da je Novak peti u broju osvojenih turnira. Ja to shvatam kao pokusaj da mu ospore da je najbolji otkad su Britanci skontali da se loptica "lopatom" moze prebacivati preko mreze.

bmiles

pre 2 godine

Upravo gledam komentar posle meca na Tenis kanalu gde Kurijer kaze: "Brojke ne lazu Novak je najbolji teniser svih vremena"!Impresivan rezultat Novaka: 37 GS 7 godina na prvom mestu ATP,20 GS i preko 345 nedelja na vrhu kojih ce biti sve vise,pogotovo nakon osvajanja ovog turnira,stavlja ga ipak na tron,bez obzira na simpatije svetske javnosti i publike prema Nadalu ili Federeru,Novak je najbolji uz konstataciju da Novak jos uvek moze poboljsati sve rekorde do kraja svoje karijere!- zavrsio je svoj komentar Kurijer.

sdned

pre 2 godine

Od juče i sedme godine na ATP tronu, samo neko zlonameran može bistriti o tome ko je GOAT. Brojke su jasne k'o beli dan, a kad se sve stavi u kontekst da je to ostvareno u periodu vladavine velike trojke - uspeh je bar duplo veći. Sve što ubuduće No1e bude radio samo je udaranje pečata i nadogradnja na GOAT diplomu.
Idemoooooo No1eeeeeeeeeeee!!!!!

smeh

pre 2 godine

Čoveku dojadilo sedenje kod kuće 2 meseca pa rešio da se istrči i odigra malo tenis. I to je bilo dovoljno za titulu. Sportska legenda. Šalu na stranu verovatno mu je bilo potrebno vremena da zaboravi na sve što se dešavalo pre i posle finala USO. Ipak je i on čovek a ne mašina. Doduše i mašina zna ponekad da zatrokira. Možda i jeste mašina!?

Pokondirena tikvica

pre 2 godine

Ostaje zal sto se ovo nije desilo na US Open-u ali ajde sad.Novace,sve si postigao ajde nekako jos bar 2 GS pa se onako sampionski na kraju sledece sezone povuci u penziju.

dominus

pre 2 godine

Novak dogodine uzima Aus I London!
(darko, 07. novembar 2021 16:12) А ја баш мислим да ће лакше узети Ролан Гарос него иједан од остала три у години. Питање је да ли ће Рафа уопште успети да се врати и ако се буде вратио, да ли ће му бити нарушено самопоуздање, од прошлог пута.
(Pantagruel, 7. novembar 2021 16:32

Ako osvoji AO, uzeće sva 4.

keyboard

pre 2 godine

Odlican mec. I Medvedev je odigrao sjajno. U nekim momentima je bio i bolji. Jako me podsetio na Noleta kad je poceo da vraca sve zivo. Sigurno je sledeci broj jedan. A za Noleta nema sta da se kaze. Veceras da zavrsi karijeru, on je najbolji teniser svih vremena. Mogu ti teniski eksperti da mudruju do iznemoglosti ali rezultati pokazuju ko je najbolji.

ljuba

pre 2 godine

Molim ove što penzionišu Đokovića posle svakog poraza da zapamte ovaj dan! Dakle ako gledate iz perspektive navijača vi bre patite vise od deset godina i to opasno..

Baghdatis

pre 2 godine

Nakon dva meseca pauze dođeš i odigraš ovakav meč. Nerealno. Medvedev bi danas bilo koga drugog ladno počistio, odigrao je fantastično.

Riječanin

pre 2 godine

Čitam danas intervju sa Medvedevom gdje on izjavljuje da su on i Novak izjednačen što mislim da je daleko od stvarnosti. Danilo je odličan teniser ali nikada neće biti nivo Novaka mada nekome može izgledati da su tu negdje.Ta sitnica je zapravo ogromna razlika. Novak je u New York u dobio sam sebe jer ono što je promašivao nebi ni neko tko je prvi put reket u ruke uzeo.

?

pre 2 godine

Da mi neko objasni foru sa onim tupavim "Nolo" oslovljavanjem od strane trolova. Jel to pokusaj neke infantilne provokacije, sta? Sta njih u stvari boli? Najozbiljnije pitam za objasnjenje, sta njih to toliko frustrira?

Jova

pre 2 godine

Prije početka meča sam ubjeđivala sebe da nije važno, pobjedio ili izgubio, cilj je postignut. Ali, nije svejedno, Svaka pobjeda je važna, u finalu posebno. Mnoooogo mi je drago.

Žao mi je da ne odgledah podjelu pehara, moji slovenci prekinuše praktično iste sekunde po zadnjem poenu. Ali nema veze, bolje tako nego da je ishod meča bio obrnut.

Jedva čekam Torino!

Pozdrav svima

Inception

pre 2 godine

Nole, najveći si. Sramotno je vidjeti koliko Srba okrene leđa Novaku dok gubi, to se i ovdje moglo vidjeti još od početka meča. Još je jednom pokazao da mu nitko nije ravan u ovom sportu. Bog tenisa, apsolutno.
(Cezar, 07. novembar 2021 17:37)


Nazalost, takav smo mi narod. Garantujem da bi polovina pocela da zvizdi na Novaka posle gubitka prvog seta.

matori

pre 2 godine

kako je Novak odigrao drugi set - to je poezija. nisam siguran da sam gledao ni Rodžera da je igrao lepše. ne bolje, jer Novak može da igra najbolje. nego najlepše. sav repertoar udaraca, sa dosta izlazaka na mrežu, gomila vinera, malo grešaka.... neverovatno. na kraju, kada je servirao za meč, ruka mu zadrhtala, ali u sledećem gemu je odigrao odlično i završio vinerom kakav se retko viđa.
Novak može da igra sve, samo je pitanje kada i u kom trenutku je vreme da se prezentuje takav repertoar.

GOAT !!!!!!!

Radmila

pre 2 godine

Tako smo ponosni na tebe i tvoju snagu volje da budeš jak baš kada treba.Ti si naj...naj svega u tenisu i životu! Volimo te svi???????

beograd_92

pre 2 godine

Ostaje zal sto se ovo nije desilo na US Open-u ali ajde sad.Novace,sve si postigao ajde nekako jos bar 2 GS pa se onako sampionski na kraju sledece sezone povuci u penziju.
(Pokondirena tikvica, 07. novembar 2021 18:25)

Igra do 2024, tako je izjavio.

Master Yoda

pre 2 godine

Bravoooo! Sta god covek da kaze nije dovoljno veliko i dostojno tvog uspeha!
Ti si GOAT!
Covek samo moze da ti pozeli dobro zdravlje i puno srece! Ziv bio!

PAJA

pre 2 godine

Iako sam se pribojavao da Novak posle poraza od ovog neobicnog igraca na US openu,posle neigranja u trajanju od 50 dana pre ovog turnira,nece moci da se suprotstavi Medvedevu - desilo se suprotno.Novak svez,rasterecen i nova taktika.Izlasci na mrezu.Odlicni servisi i igra na mrezi.Taktika koju rus i njegov tim nisu ocekivali.Na pocetku 2.seta,Novak ima 91 % prvi servis.Danil svega 17%.Novak 11-2 u poslednjih,do tada 13 osvojenih poena.Vec tada,na pocetku 2.seta,videlo se da je Novak kompletniji,raznovrsniji.Medvedev osim servisa,ima i izuzetnu odbranu.Ali i ubitacne udarce.Uneo je strah igracima na ATP turu.Svi ga se boje.Osim jednog igraca.Prvog na svetu.Najboljeg.Novaka Djokovica.Kako se tokom karijere prilagodio igri Nadala i Federera,tako se prilagodjava i polako otkriva kako to igra famozni Medvedev.A igra ovaj rus zaista strasno.Ali ipak nedovoljno za svetskoj broja 1!Cestitke na novim rekordima.GOAT trka je zavrsena.Kaze Dzim Kurijer.Kaze statistika.Kaze istorija tenisa.

maki

pre 2 godine

Ostaje zal sto se ovo nije desilo na US Open-u ali ajde sad.Novace,sve si postigao ajde nekako jos bar 2 GS pa se onako sampionski na kraju sledece sezone povuci u penziju.
(Pokondirena tikvica, 07. novembar 2021 18:25)

Igrace Nole dok ne poveze 4GS.

glas razuma

pre 2 godine

Jedan od najboljih meceva ove godine.Danu i Novak pokazali su svu lepotu tenisa.Kralj je zacementirao trku za najboljeg ikada.
Idemooooo!!!!!

GoatNole

pre 2 godine

Kakva osveta kakvo postavljanje svega i svakoga na svoje mesto. Ova dvojica su svetlosnim godinama iznad ovih ostalih pozera. Naravno GOAT ipak jedan, ali sta reci za ovaj nivo tenisa danas vidjen. Objasnjeno sve svima, svima sve postalo jasno, diakusije nema i nece je biti. Zacementiran.

Smilica

pre 2 godine

Tooooooooo No1E SOKOLE!!!
I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

POBEDJUJEŠ SVE U NIZU
MELBURNU,WB ,
RG I MASTERSU U PARIZU

U SRED BERSIJA
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No1E CAR SRBIJE.

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

ŽIV I ZRAV NAM BIO
2022. SVA 4 GS OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA
VOLI TE TVOJA SRBIJA!

Dejan

pre 2 godine

Da bi mu se revanširao potrebno je da u jednoj godini Medvedev uzme prva tri grend slema i da ga Đoković pobedi u finalu četvrtog. Pošto je Đoković na 2-3 sezone od kraja karijere teško da će se to ikada desiti.

RG Fan

pre 2 godine

Svi su se bavili kalkulacijama da li će i kako Novak napabirčiti 600 poena da se osigura od zahuktalog Medvedeva koji ispade sigurno osvaja 2500 poena do kraja godine.
A šta ćemo ako na oba turnira Novak uzme više poena? Ovo niko nije zapitao, a šampioni se ne smeju tako lako otpisati, čak i kad im forma nije na zavidnom nivou.
Bravo Novače, predivan meč!

Nek ti Pesma kaže...

pre 2 godine

SVAKA ČAST NOLE! NAJBOLJI SI!!!!
KOLIKO VOLIM ŠTO SI POBEDIO TOLIKO VOLIM DA ČITAMPESMU IZ DUŠE OD *Smilice*.
SVAKA ČAST OBOMA!

maki

pre 2 godine

Jedini teniser koji je osvojio svih devet masters. Uopšte nije bitno šta će da uradi sledeće godine. Imaće 35 godina. Trudiće se da osvoji još jedan GS i onda povući ručnu. Rafa i Rodžer nemaju nikakvih šansi da osvoje bilo koji GS
(Paja moler, 07. novembar 2021 18:10
Ziv ti meni bio, igrace Novak jos min 5 sezona, a ja mislim i vise, povucice se mozda sa 40+. Zivi bili pa videli.

Pravda za decu

pre 2 godine

Nole, pravi još dece dok si mlađi i da ti Bog podari da dugo uživaš u penziji sa svom srećom ovog sveta i svim rekordima ...

Johny Walker

pre 2 godine

Uopšte sada više nije važno koliko nedelja će biti prvi na ATP. Teško da će neko da dostigne taj rekord. Sledeće godine Novak brani 6 hiljada ATP Poena kao pobednik GS turnira, hiljadu kao finalista i hiljadu od Pariza. To je za sada 8 hiljada. Teško da odbrani. Ali srušio je sve rekorde

veder

pre 2 godine

Nema više sumnje u eventualnu krizu igre kod Novaka. Pokazao je ko je GOAT, mada to i nije više bitno jer je porušio sve rekorde osim još da osvoji 2-3 GS turnira i kaže ćao klinci, sad se vi krljajte za titule!
I pored neuobičajeno lošeg prvog servisa danas, dobio je Medvedeva koji besomučno udara po loptici ko prakljačom, i stiže sve, a kad ga je maestro izvozao u drugom setu, gde se Rus potrošio trčeći vamos-tamos, tako da je u trećem setu već bio izduvan, i nemoćan da preokrene meč. Pad koncentracije, ali i vrlo loš gem na servisu za meč,kome je uzrok loš servis koji ga je izdao u tom gemu za pobedu, a maestro je to nadoknadio odigravši vrhunski na servis nervoznog Rusa, i sa sjajnim vinerom osvojio Pariz!
O nesrećnim hejterima ne treba trošiti reči i gubiti vreme.

Јабучило

pre 2 godine

Da li neko zna kakav to dres nosi Nole? Sve boje su tu, ali poredjane cudnim redosledom. Tako su i nasi olimpijci na predstavljanju imali nesto naopako. Ili mozda trazim smisao gde ga nema?
(Dd, 07. novembar 2021 17:45)

Плаво-црвено-бело.
Боје Срба из Лужице.
Знам да нема везе, али и ја да приметим :) Ако ништа друго, браћа Лужичани препознају!

fergi

pre 2 godine

Najveci svih vremena. Mislim da prvo mesto i rezultati nisu vise bitni, bitno je samo da ima najvise mastersa i da uzme jos jedan GS.
(nemanja, 7. novembar 2021 17:49)

rezultati nisu bitni, samo da ostvari najbolji rezultat na jos jednom slemu, a? xD
ajde decko, batali ovo. novak je goat bio i sa 17 slemova i sta god ko da je tada izmisljao, posle vimbldona vise ne moze. ali eto ti uspevas. jos ovo, jos ono... ahaha.
diskusije moze da bude jedino ako rafa uzme jos dva slema, a novak vise nikada nista. i to diskusija za zapadne medije. u realnosti, rafa bi morao da ode na 23+ slemova i da prestigne novaka po mastersima i da uzme zavrsni masters i da jos makar jednu godinu zavrsi kao prvi, sto je nemoguca misija.
federeru treba nesto manje, jos jedan slem i bar jos 5-6 mastersa, ali je to jos manje realno.
novak po svakoj stavci ili prvi ili dominantno prvi. goat prica vise ne postoji. samo uzivanje novakovih navijaca.

Simo

pre 2 godine

Kako je danas igrao rastereceno. Fino pustio ruku i pogadjao. Da je bio pod pritiskom nikad mec ne bi zavrsio vinerom. Nikad. Nole opusti se, igraj svugdje bez pritiska. Svaka cast

JPR24

pre 2 godine

Sta reče onaj Cici !? Oni su nova The Trojka ? On sam ne zna gde je još od Rolan Garosa, ovaj Medo imao više sreće nego znanja (pokazao je veceras), i ko je trevi Zverev? Buahahaha.. pa i ženski tenis se smeje unapred !

lux

pre 2 godine

pa bas da đu se revansirao i nije. us open koji je izgubio je bila jedinstvena prilika u karijeri da uzme kalendarski slem koji cenim da je bas zeleo, a da mu je masters u parizu od zivotnog znacaja ne bih bas rekao.

DRAGAN

pre 2 godine

Bravo NOLE. Sa srecom
37 ATP 1000 TROFI.
Novak se revansirao na pravi nacin Medi za poraz na USO. Nole je GOAT za
sva vremena. Svi oni koji su se danas ponadali i cekali poraz Novaka, neka se sakriju u misiju rupu.
Novak je aligator koji guta sve pred sobom. Zato je najbolji i zavrsava jos jednu godinu kao najbolji teniser planete. Da srecom jubilarna 7 sampionska
godina na vrhu ATP.

Života

pre 2 godine

Cenim da je onaj meč protiv Gaela što mu je otkazao bio presudan, imamo je višak vremena za odmor i sačuvao je svežinu a suprotno od onoga što je ovde dosta ljudi utvrdilo da to nevalja jer bla bla bla...

Mihael

pre 2 godine

Kakav tenis ljudi moji
Šteta što se Novak nije ovako borio protiv njega na US Openu

Aaa prijatelju njega je na US openu pobedio pritisak a ne Medvedev

Доминација

pre 2 godine

Сјајан меч.Пуцало је на све стране а онда Новак од половине трећег сета,врши показну вежбу,зашто је најбољи свих времена.Одавно нисам видео код Новака такав микс удараца,а бекхенд зуји кроз ваздух као 2011.Медаведев се тако упецао у новакову мрежу,да у једном тренутку није знао где се налази и шта га снашло.Новак Ђоковић са скоро 35 година, послао је застрашујућу поруку млађим нараштајима,још је ту и он се пита.

Milan

pre 2 godine

Izgubi će dobieno.. Samo on to može.. Jedan brejk već vraćen..
Smešna igra kad najviše treba..
Po trediciji u poslednje vreme..
(HanSolo, 7. novembar 2021 17:28)

E moj Hane, ipak si ti Čubaka

Aleksa Pufta

pre 2 godine

Kad bolje razmislim u tenisu je bolje biti drugi na turniru.
Na posluzavniku mozes da izneses gostima kafu, poredjas meze, pecenje, kolace a iz pehara ne mozes nista.
Ovaj pariski moze umesto jelke da se koristi.

Mozli

pre 2 godine

@zoran
A da li je bio najsrećniji na us openu?
Mozes li mi reci ko je bio najsrecniji na us openu i ko je uz lak zreb i odmoran stigao do finala i ko je imao tezi zreb do finala?
Novaka su svi nosioci u 1/4 finalu i 1/2 sacekali, i to su bili najtezi moguci koje je mogao da dobije u 1/4 i 1/2, a Medu nije niko od nosioca sacekao, svi ispali?
Mislis li o tome Zorane?

Liverpool Man

pre 2 godine

Ma ajde molim vas. Pa sad je Nole fizicki spreman. Medvedev je imao na Us openu zreb na nivou atp 500. Zavrsava posao lagano. Bravo Nole!

ljuba

pre 2 godine

Steta sto nije izdzao psihicki pritisak na US openu, tesko da ce imati drugu priliku, morao je da ae bolje spremi za to istorijsko finale

Pusti proslost to je gotovo, Novak i dalje igra tenis, Novak i dalje ima vezana sva 4 GS, Novak je i dalje najbolji koji je igrao ikada ovu igru. Tako da nemamo za cim da zalimo osim da budemo alavi...

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Najbolji riterner na svetu svih vremena. Uživanje je gledati Novaka kako vraća bombe bez problema. Evo upravo i brejk. Idemo legendo! Tek najbolje sledi na AO i odlazak u besmrtnost!

DARVIN

pre 2 godine

Dobar je Medvedev, jedino sto na mrežu izlazi samo kad se pozdravlja sa protivnikom.
Uzgred, želeo bih da pozdravim velike teniske znalce i prognozere, da im ne nabrajam imena, prepoznaće se sami.

my way

pre 2 godine

Апсолутни владар спорта који се зове тенис. Свака част, мајсторе! Какве резултате бележи, какве рекорде руши као да су ништа. Слика када Ноле грли своју дечицу, да се истопиш!

Nikola

pre 2 godine

psiholoski veoma bitno ,vec je svaki zec poceo da se ostri na Novaka ,zavrsni masters da preskoci pa da oterese sve na AO.Sa ovakvom glavom i telom niko mu ne moze nista.

zoki

pre 2 godine

Ne prija mi što se publika ovako ponaša prema Medvedevu. Čime je on to zaslužio? Odlično igra, vrlo je korektan i kao sportista. Radujem se Novakovoj pobedi, ali mi to baca senku na meč. Volimo Novaka ali zašto pljujemo pravoslavnog brata Medvedeva, nije mi jasno.

Posmatrac

pre 2 godine

Nema sta, najaci onda kad treba. Svaka cast obojici na finalu odlicnom. Ovaj turnir pogoduje Novaku evidetno je. Stoga cestitke. Sedmi put zavrsio kao broj jedan na kraju godine iako je ostao jos Torino.

Јабучило

pre 2 godine

2022. Gren slem osvajaci
AO Medvedev ili Zverev
RG Zverev
W Medvedev ili Zverev
USO Medvedev ili Zverev
Od 2022. je kraj velike trojke
(Djole, 07. novembar 2021 16:24)

Новак узима АО. Минимум.
А Велике тројке нема од прошле године. Новак је укинуо тријумвират :)

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Milina je gledati ovakvog Novaka. Ritern najbolji na svetu, servis fenomenalan, forhend, bekhend, sve funkcioniše kao sat. Udara Novak još jednu recku. Bravo majstore!

Tkozla69

pre 2 godine

Svaka čast veliki čoveče na prikazanom danas, a i generalno u celoj 2021.Čeka ga opaka 2022. gde je stanje na GS sledeće u % :
-AO oko 60%-procenat će porasti ako neko iznanadi i pobedi Medvedev pre finala
-RG oko 80%-procenat će se smanjiti ako se Tim kojim čudom vrati u o u ludu formu ili se Nadal povampiri
-W oko 90%-tu procenat pada ako Novak pobedi samog sebe i to u ranim kolim
UO oko 50%-procenat će rasti ako ne bude osvojio nijedan GS pre ovog, a padati ako osvoji 1 a ja cenim možda i 2GS ranije.
Pozdrav svim ljudima koji će poput mene znati da se obraduje 21. GS u 2022.

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Novak, Rafa, i Federer traju godinama ovi njihovi takozvani naslednici ne mogu da ponovo ni slično, pričali ste nadali da je recimo Tim taj,njega nema nigde sada imate novog kandidata, sledeće godine ako se Rafa ne vrati ne vidim ko bi Novaku mogao da uzme više od jednog GS.

Pantagruel

pre 2 godine

Одлична вест. Драго ми је да га је добио. Та победа би могла да има огроман значај за Новаково самопоуздање уочи наредне сезоне и омогући му да понови резултате из ове. Па чак и дау њој коначно узме календарски слем. Ако то успе, комотно може сам да каже на крају "Од мене довољно. Одох у пензију док сам још на врхунцу, јер знам да ме нико неће стићи за наредних 20 година, а поштено је да пустим и ове млађе да освоје понеки грендслем, пре него што и њима дође време за пензију".

Istok

pre 2 godine

Novakov pocetak kraja krenuo je onog trenutka kad je izgubio na olimpijadi,iako je imao set i brejk prednosti. U trenutku je pao i mislim da vise nece moci da se vrati. Daj Boze da gresim,ali...

dare slovenac

pre 2 godine

Novak je ovim ugasio konkurente za iduču sezonu, sada je svima jasno da Novaka Djokovića može pobediti samo Novak Djoković, maestralno ugasio medu na betonu i zabio komplekse svima na turu... Novak ako se nije zasitio i bude trenirao iduče godine uzima sve GS titule... Čovek nije samo GOAT tenisa več sporta generalno

Bl

pre 2 godine

Vau, čovječe! Ne bi mi bilo krivo i da je izgubio. Bilo mi je bitno da odigra meč kako dolkuje šampionu ,izgubio-dobio. ali je ova pobjeda ipak slatka. A tu je pao još jedan rekord. Dva na jednom turniru!

chupavi

pre 2 godine

Odlican mec, Medvedev je danas video pravog Novaka i kako igra kada nije premoren i pod pritiskom.

Sada je na redu Zavrsni Masters u Torinu gde cemo videti pravu formu Noleta i videti koliko moze u ovom trenutku. Ipak ce tamo biti 8 najboljih igraca u godini, a svi su mnooogo mladji od njega.

Djed Gavrilo

pre 2 godine

……Новак Ђоковић са скоро 35 година, послао је застрашујућу поруку млађим нараштајима,још је ту и он се пита…..

Napisa neko ovde,a ja bih dodao:
Verovatno,najbolji svih vremena,sakuplja sve one elemente koje sportistu cine superiornim u odredjenom periodu.Stariji sam i pamtim i one iz sedamdesetih,osamdesetih,devedesetih i ove iz ovog veka.Ne mogu(ne zbog pristrasnosti,nego zbog kvaliteta)da nađje ravnog njemu.Objektivno je bolji i kompletniji i od Rafe i od Rodzera(obojici moj naklon za sve sto su pokazali,ali…).Nisam siguran šta bi uradio u sudaru sa Rodom Lejverom ,da su igrali u istoj eri.I onaj je bio sportska mašina.Zato sam napisao ono verovatno najbolji….
Medo,najbolji si posle Novaka i moj si favorit za vreme posle Novaka…Verovatno će to poceti u drugoj polovini sledeće godine.Dotle će Novak biti na 21ili 22 GS titule,Najduže na prvom mestu ATP i WTA i najviše Mastersa.
To se ne stiže u narednih 50-100 godina,a možda i nikad.
Zato će ono ,SVIH VREMENA ,postati teško promenjiva činjenica.

d

pre 2 godine

E Djole Djole.

Vidi se da se razumes u tenis isto koliko u kvantnu fiziku.

Zverev RG?
Medvedev/Zverev na Wimbldon?

Komedija.
Zverev ne moze da se pokupi na sljaci, isto vazi i za Medvedeva. Za sljaku najvise sanse uvek ima Nadal, pa Novak, pa Svarcman, pa cak i Siner pre ove dvojice.

Wimbldon odgovara serviserima, ali ova dvojica pojma nemaju da se krecu po travi, tako da cim im vratis servis pogube se. Trenutno apsolutni favorit za travu je Novak, pa onda Beretini, pa mozda Zverev ako bude servirao tako da ne moze nista da mu vratis.

Beton je jedina podloga na kojoj ova dvojica imaju sanse isto kao sto je uvek bilo do sada, ali svi znamo ko je apsolutni kralj betona.

Pogba

pre 2 godine

Steta sto nije izdzao psihicki pritisak na US openu, tesko da ce imati drugu priliku, morao je da ae bolje spremi za to istorijsko finale
(Vojvodjanin, 7. novembar 2021 17:26)

I on je samo čovek

Halo Bing

pre 2 godine

(Aleksa Pufta, 07. novembar 2021 17:42)
Iz pobedničkog pehara možeš da napiješ sve tvoje goste. Doduše ne iz ovog pariskog, on je više čiviluk za goste.

Соко сиви

pre 2 godine

Au ljudi moji, šta ovo bi.. Prvi gem meča, ja reko nemoguće je osvojiti poen protiv ovog lika a tek pobediti. Već na 2:2 u prvom setu pomislih: ok, ima igru za njega, ako i izgubi biće to "pozitivan poraz", makar je agresivan i napada. Na 1:1 u setovima sam već očekivao pobedu, uzgred, svaka čast za komentar brata koji je prognozirao preokret! Fenomenalan tenis, fenomenalan Medvedev, sad me još više impresionirao poznavanjem francuskog, lepa slika dva slovenska brata. Pohvalio bih hrabrost Novaka da pre turnira trenira upravo sa Daniilom , pravi potez. Malo me čudilo da Medvedev nije forsirao onaj ubitačni tempo između dva servisa - to sano pokazuje da je njegov nivo na US Openu bio nadrealan dok Novak tad nije imao ni servis ni nerve. Ogromna pobeda 37 masters, 7 put broj jedan i to u stilu, 6:4 protiv Medvedeva.

Dd

pre 2 godine

Da li neko zna kakav to dres nosi Nole? Sve boje su tu, ali poredjane cudnim redosledom. Tako su i nasi olimpijci na predstavljanju imali nesto naopako. Ili mozda trazim smisao gde ga nema¿

mirjana simionska

pre 2 godine

Decko govori i francuski igra vrhunski tenis,ali sta reci sa druge strane VELICANSTVENI NOVAK.Ne moze dva puta zaredom.francuski mu malo kaska,ali TENIS JE ONO STO GALOPIRA,Vazan mec za samopouzdanje i zavrsnicu sezone,sad u Torino i Dejvis Kup.Sto bi rekli spanci VAMOS.

Egggy

pre 2 godine

Gotova i drama. Nego dobro da ima ova zadrska komentara, dok modeerator ti pregleda, onda prodje gomila komentara koji zvuce jos smesnije, ono tipa gubi ovi, nema sanse isl. Aman ljudi, sa Novakom se ne zna do kraja, pa zar niste vec naucili, ne ispadajte smesni, sacekajte kraj i onda komentari....

Majčin sin

pre 2 godine

20 gend slem titula
37 masters titula
350+ nedelja na prvom mestu
7 puta prvi na kraju godine
========================
NOVAK GOAT!!!!

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

2022. Gren slem osvajaci
AO Medvedev ili Zverev
RG Zverev
W Medvedev ili Zverev
USO Medvedev ili Zverev
Od 2022. je kraj velike trojke
(Djole, 07. novembar 2021 16:24)

To mozda 2024. ili 2025. 2022. Nole uzima sva 4 GS (kao sto bi i ove da nije igrao OI).

Mikii

pre 2 godine

Covek koji uspeva da izgubi dva prakticno dobijena gema na svoj servis nema sta da trazi protiv igraca kao sto je Djokovic. Od koga je ovaj Marbeljanac uspeo da izgubi najvazniji mec u karijeri, hahahahahahaha

Goran

pre 2 godine

Neverovatno kakva razlika u odnosu na US Open. Novak cita Medin servis kao bukvar. Igra tecno, poigrava se na momente. Medvedev uglavnom staticno vraca i mora se priznati dobro ali za klasu uzi izbor udaraca, redje izlazi na mrezu, igra dosadnije. Jako je dobro da ulaze u Melburn sa skorom 6-4 za Novaka. Jasno je da Novak cvrsto resen da ide na 21. slem u Melburnu. Godinama nije igrao ovako dobro u ovom delu sezone.

Acamar

pre 2 godine

Svaka čast Novače! Mnogo bitan trijumf, ne zbog same titule, već zbog činjenice da je vratio poljuljano samopouzdanje i poslao svim konkurentima jasnu poruku da će protiv njega morati da igraju svoj najbolji tenis ako žele da ga svrgnu s trona. Takođe, ućutkao je sve dežurne dušebrižnike koji su ga nakon US opena poslali u penziju.

Neško

pre 2 godine

Sinoć sam napisao, NOLE-GOAT, pa su mi "oni drugi" protivrječili.

I večeras cu opet sa punim pravom: NOLE-GOAT.

I večeras od mene toliko.

bmiles

pre 2 godine

Ako pobedi a sve su izgledi da hoce,onda je vise deplasirana prica o najboljem! Postoji samo jedan a to je NOVAK!
Ponosan sto sam njegov sunarodnik!

Nebojša

pre 2 godine

G.O.A.T najveći neponovljivi, još jednom pobeda za istoriju, publiku, nas navijače i naravno za hejtere. Pogotovo za ove sakupljače minusa bravo Nole.

JFK

pre 2 godine

Siguran sam da će Đoković i za 5 godina moći da pobedi sve osim Medvedeva i Zvereva. Naravno ako se pojavi neko nov kao Nadal to je druga priča. Ili neko eksplodira, ali nesto u prvih 10 može da drži koliko i Federer a verovatno i duže.

Cezar

pre 2 godine

Nole, najveći si. Sramotno je vidjeti koliko Srba okrene leđa Novaku dok gubi, to se i ovdje moglo vidjeti još od početka meča. Još je jednom pokazao da mu nitko nije ravan u ovom sportu. Bog tenisa, apsolutno.

Dejan

pre 2 godine

?x 37 a u januaru ako kenguri i ATP ne useru sa administracijom i 21. GS a ako pak i ne bude biće u 2022. sigurno još 3 nova GS

Idemo luda glavo, BRAVOOOOOOOOOOO
Idemoooooooooooooo

Nole je daleko usamljen i "SAM"!!!

pre 2 godine

Od 2022. je kraj velike trojke
(Djole, 07. novembar 2021 16:24)

Čisto da ti javim, izgleda si kalendar ceo vratio unazad, ne sat:Od najmanje 2021. ne postoji "velika trojka", formacija je 1>2>ostatak teniskog sveta!!!

Vojvodjanin

pre 2 godine

Steta sto nije izdzao psihicki pritisak na US openu, tesko da ce imati drugu priliku, morao je da ae bolje spremi za to istorijsko finale

Jaga

pre 2 godine

Recept za Medvedeva je patentirao Dimitrov,slajsevi i terati Medvedeva da se savija sti vise.Takticki Novak je odigrao dobro,mane Medvedeva su isplivale na povrsinu a greske Novaka nisu prevagnule na stranu Rusa.Neko rece da Rus igra kao robot ali po mom misljenju sajos nedovoljno popunjenom memorijom.Bravo za Novaka.

ccc?

pre 2 godine

Denijel je strasan igrac. Sve moze da vrati i u izvanrednoj je formi. Novak ga je pobedio posle ne igranja turnira i duge pauze. Nije igrao i uspeo je da udje u finale i pobedi izvarednog igraca koji ce osvajati tek velike turnire. To govori o Denijelovom kvalitetu i Novaku. Novak moze sve..Drago mi je zbog njega. Nole u ovim godinama..gde je kraj..Covek jos moze mnogo.

Ratko

pre 2 godine

Još jedna velika titula u kolekciji. Sada napad na završni masters da se kruniše godina na pravi način i još više zacementira status GOAT.

Darvin

pre 2 godine

Koliko još Novaku treba bodova da bi bio prvi na kraju godine?
(Momcilovac, 7. novembar 2021 17:36) # Link komentara

Koji si ti kralj...

Centurion

pre 2 godine

"Zverev ne moze da se pokupi na sljaci, isto vazi i za Medvedeva. Za sljaku najvise sanse uvek ima Nadal, pa Novak, pa Svarcman, pa cak i Siner pre ove dvojice"

Nije bas pogresio. Zverev ima dobre rezultate na sljaci i nekoliko mastersa na toj podlozi. Tako da on jeste u krugu favorita na Garosu ali iza Nadala, Novaka i Tima kojeg nisi pomenuo. Svarcman nema sanse niti Siner. Pre njih tu je Cicipas.
Na travi Djokovic trenutno nema adekvatnog rivala, tu ce biti glavni favorit narednih par godina.
Na betonu je najveca guzva jer tu postoji krug od 5-6 igraca koji mogu do slema, posebno u Njujorku.

CroFed

pre 2 godine

Bitna pobjeda za Đokovića, iz razloga što bi se Rus samo dodatno napunio samopouzdanjem i vjerom da može u budućim mečevima s Đokovićem izaći kao pobjednik. Ovako će i dalje sve ovisiti kakkav će se Novak ukazati na terenu...

soko

pre 2 godine

Daleko je Nole od kraja karijere. Igraće on još barem dve godine i osvojito još 2 grand slema. Medvedev je jedini koji se kandiduje za budućeg broja 1.

future

pre 2 godine

Kako god zavrsi, danas me je Novak uverijo da je jos uvek najjaci…ostali nemogu bolje on jos ima mnogo rezervi…ako bude trenirao, iduca godina ce biti isto uspesna…jedva cekam AO

Harwy

pre 2 godine

Poslije prvog servisa Đoković mora na mrežu. Čemu mu služi onda Ivenišević kao trener? Vrlo laki poeni. Pimplanjem samo vraća Medvedeva u igru.

Asteriks

pre 2 godine

Medvedev je shvatio da protiv Novaka treba samo brzo i jako da servira i tako resava mec....Kada Medvedev napravi brejk,sanse da Novak vrati brejk je 1%.....Zato Novak igra pod ogromnim pritiskom na svoje gejmove,znajuci da ih mora dobiti,jer ako izgubi,izgubio je set....To je psihologija....Novak samo da uspije napraviti brejk,situacija na terenu bi bila skroz drugacija....Problem je sto Medvedev svaki put prvi pravi brejkove.

bmiles

pre 2 godine

Uzivam u igri obojice,mada mi se vise svidja Novakova igra nego kompjuterska igra Medvedeva!Da li ce robotika pobediti coveka i danas!? Ja sam ipak za coveka koji me vec vise od dve decenije obradovao sjajnim dostignucem u ovom sportu!

Z

pre 2 godine

Koliko god navijam za Novaka, stvarno nije lepo od publike što Medvedev mora da servira većinu prvih servisa dok se neko iz publike čuje, ljudi neće da začepe koliko god on čekao, dok Novak neće da servira dok svi ne ućute.

Pantagruel

pre 2 godine

Novak dogodine uzima Aus I London!
(darko, 07. novembar 2021 16:12) А ја баш мислим да ће лакше узети Ролан Гарос него иједан од остала три у години. Питање је да ли ће Рафа уопште успети да се врати и ако се буде вратио, да ли ће му бити нарушено самопоуздање, од прошлог пута.

Lakic

pre 2 godine

Odlican je Meda,nije bez veze onako lako dobio na US openu. Tacno se vidi da Nole nema oruzije za ovu igru Mede...Meda ima jos prostora za napredak zbog godina tako da Nole nece moci da mu parira al bas nikako....

demokrata

pre 2 godine

Informacija za sve koji vole i postuju Noleta :
Nole vuce malu povredu ramena i osjeca tu neprijatnost (uzima ljekove za bolove). Nazalost, tako je vec duze i osjeca se to na ovom turniru u vecini njegovih servis gemova. Nadajmo se da ce to zalijeciti jer bez pravog servira tesko je pobjediti igrace kojima je uzeti brejk tesko.
Ajmo sampione! Visok odskok mu pravi problem...Naime, kod jednog zamaha za inside-out winer protiv nadala na Rg osjetila se neprijatnost koja je dosla na naplatu protiv Grka u finalu - tek nakon drugog seta igrao bez bolova jer je uzeo lijek.
To je dio taktike i 'neotkrivena' tajna...nazalost, povreda je takva da se osjecak boli vraca i vuce je vec duze.
Izdri Nole!!!

Pall Mall

pre 2 godine

Daj Boze da Nole ovo osvoji ali jos pre meča sam rekao da mu Danil nikako ne odgovara. Ima jak servis razoran bas sve vraca sa onim karakterističnih tehnikom udaranja. U dugoj razmeni poena bas mu ne odgovara gde je Novak uvek dobar ali Danil je mnogo napredovao u tom segmentu i bas nista ne propusta slučaju. Evo gubi 1-0 hajmo Nole uzmi ga u drugom setu.

Sića

pre 2 godine

Napred Medvede, posalji ga u penziju.
(Kaiser Roger, 07. novembar 2021 14:28)

Tvoj Roger je odavno u penziju, a za tvoje noćne more i vest da je Novak već sada po svim parametrima najbolji teniser svih vremena, a biće tu još mnogih uvećanih rekorda.

Aleksandar

pre 2 godine

@Adnan

"Đoković je veliki šampion. Još samo da nauči da se ponaša kad ne ide po planu i kad gubi. Tu je tanak. Odma počne nervoza, psovanje, ljutnja. Šampion treba biti i u pobedi ali i porazima. Niko ne može večito da pobeđuje. Ako je neko bolji tog dana sportski mu čestitati."

A kome to Đoković posle poraza nije pružio ruku i čestitao? Ako je neko veliki u porazu to je Nole Glupo je zamerati nekome nerviranje u toku meča i glupo je sa tvoje strane da pišeš ovakve gluposti, ako nemaš nešto pametno bolje ćuti.

da se ne ljubimo

pre 2 godine

Priča o 25 slemova više apsolutno ne stoji, svaki naredni biće ko Mount Everest, a Nadala još netreba otpisivati, ajmo pošteno, do finala Nole nije odigrao ništa posebno, srećom žreb je bio lagan.

Harwy

pre 2 godine

Poslije prvog servisa Đoković mora na mrežu. Čemu mu služi onda Ivenišević kao trener? Vrlo laki poeni. Pimplanjem samo vraća Medvedeva u igru.

Milorad

pre 2 godine

Copy/paste New York. Djokovic jedva uzima gemove 40-40 po 5-6 minuta, Medvedev odvali za 45 sekundi 40-0, uzme brejk na 3-3, i to je to u svakom setu.

crnjak

pre 2 godine

Сретно ти било Обилићу наш
(чемерница,

Cuj Obilicu a on place na kraju treceg seta US open-a. Kad si cuo da junak place.

bradina

pre 2 godine

Bez obzira na ishod meca,svi moraju da citaju Novakove reci izmedju redova! One jasno govore da je dosao u Pariz da obezbedi prvo mesto na kraju godine! Cilj je otvaren,za nesto vise ako bude bude.Svi zanemaruju cinjenicu,pogotovo njegovi zlotvori,da je Novak dosao nakon pauze bez ijednog odigranog meca! Toliko.Uzivajmo u igri dvojice momentalno a i u buduce dva najbolja tenisera na svetu! Svakako da ja volim da pobedi Novak,ali u ovom trenutku to i nije vazno obzirom u kakvoj je formi nas i svetski broj JEDAN!

a

pre 2 godine

Đoković je veliki šampion. Još samo da nauči da se ponaša kad ne ide po planu i kad gubi. Tu je tanak. Odma počne nervoza, psovanje, ljutnja. Šampion treba biti i u pobedi ali i porazima. Niko ne može večito da pobeđuje. Ako je neko bolji tog dana sportski mu čestitati
(Adnan, 07. novembar 2021 16:26)

To je način da se resetuje i da izbaci negativnost iz sebe. Da nema toga ne bi preokretao rezultat

Cole

pre 2 godine

Postigao je glavni cilj (broj 1 na kraju godine), a sklon je padovima nakon toga, plus je Medvedev za nijansu u boljoj formi, tako da prognoziram pobedu Rusa. Nikakve malicioznosti ili slicno, samo pokusaj realnog sagledavanja situacije i unosenja zabave u vidu virtuelne opklade. :) Ne volim izvlacenja i pametovanja nakon pogresne prognoze, kao sto se to redovno cini ovde. Razmislis o svemu pa kazes jasno i ostaness iza toga i nakon poznatog ishoda. Pa onda slatko likujes zbog podotka ili progutas knedlu i priznas gresku. Najgori su mi ovi sto se izvlace, pa prognoziraju jedno, a onda se to ne ostvari i ostavljaju skroz drugi tip komentara.
(Robert, 7. novembar 2021 14:20)

Potpisujem svako tvoje slovo
ali imam nesto da dodam. Pisem
pocetkom drugog seta. Znam da
kod sportista dolazi do mentalnog
praznjenja kada ostvare odredjeni
cilj ali u ovom slucaju, Novaku
kao da treba motivacija, a ima
i "nerasciscene racune" sa Medvedevim
sa finala USO, tako da, ipak, i dalje
verujem u Novakovu pobedu. Poz.

vlaca

pre 2 godine

Medved ubija se kolko servira trosi se Nole igra glavom inteligencijom nebi tol'ko trofeja osvojio da igra svim snagom.Mozda je Rus trenutno bolji ali nikad ne moze biti veliki igrac treba ce vremena da neko dodje kao Novak Rafa i Federer.

Gambeeet

pre 2 godine

Svaki iole bitniji poen izgubio Nole, a daleko od toga da je Meda nešto vanserijski odigrao, štaviše, a ono što Novaku nikako ne ide na ruku, uzeo mu je set bez pomoći servisa praktično. Opet, previše i grešaka Novak pravi, u početku iz bekhenda, a pri kraju seta i iz forhenda. Ključni poen prvog seta bio je na 3:2 za Noleta i 15:30, kada je bio u naletu i omašio čist forhend (smestio u mrežu) iz sredine polja na plitku Danilovu loptu kojom bi došao do 15:40 i posle onim briljantnim riternom došao do duplog brejka. Idemo dalje, samo te proklete neiznuđene svesti na najmanju moguću meru. Odličan početak drugog, a uključila se i publika.

Dragan

pre 2 godine

Novak je naša legenda.
Po njegovoj igri se vidi da kraj njegove karijere nije daleko.
Nema više one njegove energije po kojoj je bio poznat.
US open je u njegovoj glavi ostavio trag.
Sada igra na iskustvo očekujući greške protivnika.
To kod mlade generacije koja je u naletu ne može da prođe.

panter pudlica

pre 2 godine

Ne mogu da verujem... koje je sve aždaje u karijeri dobijao Nole, prosto ne mogu da poverujem da sa ovim šamaračem loptice ne može da izađe na kraj. Koji su to udarci majko moja, kao neki totalni amater...

Nenad

pre 2 godine

Rus je daleko bolji u prvom i drugom servisu i bolj se krece. Sve d proi bice iz toga. Medvev je jedostavno bolji od Novaka onoliko koliko je Novak prije sedam ili osam godina bio bolji od njega. Od poceka finala svima je bilo jasno koje ponednika Ono sto je neugodo jete cinjenica da je rus dobio dva finala a da novak nije uzeo ni set.

Adnan

pre 2 godine

Đoković je veliki šampion. Još samo da nauči da se ponaša kad ne ide po planu i kad gubi. Tu je tanak. Odma počne nervoza, psovanje, ljutnja. Šampion treba biti i u pobedi ali i porazima. Niko ne može večito da pobeđuje. Ako je neko bolji tog dana sportski mu čestitati

Goran

pre 2 godine

Medvedov demolira trećeg sa liste(Zverev) a već uzeo Set prvom(Novak) a neki ovdje tvrde da ne igra spektakularan tenis!!!????? Pa kako treba onda da igra da bi to bilo spektakularno??. Da iz dobija sa nulom????

Сеновић

pre 2 godine

Ђоковић може само да квари скор са Медведевом. Навући ће му комплекс какав није имао. Можда је повлачење најбоље решење.

Pele 2.0

pre 2 godine

Naravno da Djokovic nema nikakve sanse. Bice 2:0 za 80 minuta.

Djokovic pimluje ali ne gadja linije. I Medvedev pimpluje ali je bolju u tome: vise rizikuje i gadja linije.

Medvedev se bolje krece, ima bolju tehniku, igra raznovrsnije i bolji je na mrezi.

Slobodan

pre 2 godine

Najvaznije da je osigurao poziciju broj 1 na kraju godine. Nekada je sa 12000 bodova zavrsavao kao drugi, sada sa 9000 kao prvi uz samo 3 odigrana mastersa. Sreca da je imao puno pratilaca koji su bili dosta izjednaceni pa su bodove djelili skoro ravnomjerno. Medvedev je najbolji igrac na betonu vec duze vrijeme, a Novak nije igrao jako dugo. Mislim da vise sansi Novak ima na zavrsnom turniru.

mladeeen

pre 2 godine

Kako Nole opusteno stigne do finala turnira ...onako iz zezancije...nek uvek dodje do finala i bice prvi na listi ,vise nema potrebe ni da osvaja kad drzi sve moguce rekorde...

dare slovenac

pre 2 godine

Koliko je samo Novak bolji teniser…vidi se manjko treninga i zbog toga mnogo neiznudjenih…rezultat 2:2 a medo nijednog izradjenog poena…samo Novakova fantazija i neiznudjene

Pele 2.0

pre 2 godine

Naravno da Djokovic nema nikakve sanse. Bice 2:0 za 80 minuta.

Djokovic pimluje ali ne gadja linije. I Medvedev pimpluje ali je bolju u tome: vise rizikuje i gadja linije.

Medvedev se bolje krece, ima bolju tehniku, igra raznovrsnije i bolji je na mrezi.

Mare

pre 2 godine

Ђоковић може само да квари скор са Медведевом. Навући ће му комплекс какав није имао. Можда је повлачење најбоље решење.


Tvojom logikom onda je trebalo i nadal i federer da se povuku odavno da ne bi kvarili skor sa noletom,ne bi imali ni po 15 gren slem titula onda

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

Teško će biti danas Noletu.. Verujem da ovo ide u četiri, možda čak i pet setova.. Tipujem i nadam se da Nole dobija, moja procena 3:1 za Noleta!

Krsta

pre 2 godine

Srecno Novace ponose i uzoru nase djece. Bog dragi da te cuva, tebe i tvoju porodicu!
(Sava Mrkalj, 07. novembar 2021 15:07)

Svakako neću dati da bude uzor mojoj deci! Njih učim iskrenosti, kulturi, školovanju ...

Pier

pre 2 godine

Novak se zasition tenisa, dosao nepripremljen na ovaj turnir. Tako da ne moze da pobedi naravno Medvedeva danas. Za pobedu je potrebna konstantna dobra igra i raznovrsna, na koju je on inace sposoban, kad dolazi pripremljen na turnir i
u formi. A to nije slucaj danas.

zex

pre 2 godine

Ako nastavi Novak da igra kao posle brejk, dobice lagano, samo da nebude glupih padova u igri, treci i cetvrti gem su paravo merilo kako treba igrati, u americi Novak nije imao takve udarce.Mora agresivno, mora.

Pele 2.0

pre 2 godine

Naravno da Djokovic nema nikakve sanse. Bice 2:0 za 80 minuta.

Djokovic pimluje ali ne gadja linije. I Medvedev pimpluje ali je bolju u tome: vise rizikuje i gadja linije.

Medvedev se bolje krece, ima bolju tehniku, igra raznovrsnije i bolji je na mrezi.

Pele 2.0

pre 2 godine

Naravno da Djokovic nema nikakve sanse. Bice 2:0 za 80 minuta.

Djokovic pimluje ali ne gadja linije. I Medvedev pimpluje ali je bolju u tome: vise rizikuje i gadja linije.

Medvedev se bolje krece, ima bolju tehniku, igra raznovrsnije i bolji je na mrezi.

Čika Djura

pre 2 godine

Novak je ispunio plan. Nerealno je očekivati da pobedi. Dva meseca nije uzeo reket u ruke. Odigrao dva dubla, Monfis nije izašao na megdan. Ovo mu je priprema za Torino i Davis cup. Pobeda bi bilo iznenadjenje. Završiće godinu kao prvi

Cvija

pre 2 godine

Teško će biti danas Noletu.. Verujem da ovo ide u četiri, možda čak i pet setova.. Tipujem i nadam se da Nole dobija, moja procena 3:1 za Noleta!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 07. novembar 2021 15:17)

Igra se na dva dobijena seta, pre nego što ostaviš komentar na svaku vest, raspitaj se malo, prikupi informacije!

CroFed

pre 2 godine

Novica bi zaista trebao prestati koristiti drop shot protiv njega, ipak je riječ o najboljem visokom defanzivcu, a o brzini da ne pričamo. Neobičan igrač Medo...

Kmekenro

pre 2 godine

Posle ovolike pauze ne igra lose, bolje je nego sto sam ocekivao. Verujem da moze da izgura jos jednu vrhunsku godinu i kao apsolutni sampion ode sa 400 nedelja u penziju.Meda je definitivno buduci broj jedan, ali mislim da Nole moze jos ovom sportu da da. Ovakve duge pauze mislim da nisu dobre, jer Nole nije i ne treba da bude neko kome je domet polufinale i finale. Idemo Novače, jer ako neko moze ovo da dobije to si ti, a ako ne,nema veze, za nas si sampion!

Miroslav

pre 2 godine

Koliko vam smeta ovaj nas Nole da neznate ni sta da komentarisete. Ipak kad dodje dan, nadajmo se za jedno pola decenije, da se Nole povuce, mnogi pravi ljubitelji tenisa ce da zale za njim i legendarnom velikom trojkom jer tenis koji oni igraju, niko vise nece moci da ponovi.
To je nesto slicno kao i u drugim sportovima kao sto je futbal na primer.
Dali se je rodio neko u ovim novim generacijama ko moze da igra futbal kao sto su igrali Maradona ili Ronaldinho, samo da uzmem neke za primer?

Sale

pre 2 godine

Previše Đoković oscilira, to ga prati u sva četiri meča koje igra. Imam utisak da je Noletu lakše da napravi brejk nego da zadrži svoj servis gem. Nadam se da neko iz Noletovog stručnog štaba zapisuje šta se dešava na ovom meču i da će to temeljno analizirati do sledeće sezone. Medvedev će rutinski dobiti ovaj meč, ali moram priznati da je konačno posle svih silnih godina došao jedan teniser protiv koga je Đoković otvoreni autsajder.

Mare

pre 2 godine

Da ovaj medvedev igra neki spektakularan tenis pa i ajde nego sa ovom smesnom igrom kao da igra kriket udara lopticu ih dere sve redom,a u zadnje vreme i novaka.

Laki

pre 2 godine

Na 2:2, ja sam video dovoljno, da budem zadovoljan.Novak igra dobro, agresivno, hoce li to biti dovoljno za pobedu, videcemo.Plasio sam se da ne bude stegnut kao na USO.

dare slovenac

pre 2 godine

Koliko je samo Novak bolji teniser…vidi se manjko treninga i zbog toga mnogo neiznudjenih…rezultat 2:2 a medo nijednog izradjenog poena…samo Novakova fantazija i neiznudjene

no1e

pre 2 godine

Danas Nole izjednačava Federerov rekord po broju finala na velikim turnirima (GS, Završni turnir, Masters, OI) i dobija još jedan bod na GOAT listi. Čestitam svima koji slave

tenisman

pre 2 godine

Kakav spektakl od najave tenisera prave ljudi iz Pariza, neverovatno. Muzika, scena, svetla ma fantazija. Jedan od najjačih ako ne i najbolji masters na svetu. Kad se naježiš preko TV-a mogu misliti kako je uživo osetiti. Ajmo Novače, ajmo šampione naš!

Lale

pre 2 godine

Gubi ovo Novak bez problema. Pitanje je samo da li će ga Meda rašrafiti na proste činioce ili će ga samo umlatiti...sledi verovatno i novo plakanje...

Napo Leon

pre 2 godine

Sada je Nole rasterećen,samim finalom je obezbedio prvo mesto na kraju godine i trebao bi bez pritiska da odigra svoj najbolji tenis,međutim to u ovom trenutku nije njegov maksimum,jer nije u vrhunskoj formi
Sa druge strane,Meda je na svom maksimumu
Videćemo,biće zanimljivo

lalo

pre 2 godine

@Srecno ti Nemanjicu nas!

Dokle moze da ide ovakvo idolopoklonstvo bez pokrica i poredjenja dva coveka iz razlicitih epoha koji su se bavili razlicitim poslovima? I nije Novak samo nas malo je i mamin i tatin sto daje pravo i Hrvatima i Crnogorcima da i oni mogu da se raduju njegovim uspesima.

Šou Biznis

pre 2 godine

Postigao je glavni cilj (broj 1 na kraju godine), a sklon je padovima nakon toga, plus je Medvedev za nijansu u boljoj formi, tako da prognoziram pobedu Rusa. Nikakve malicioznosti ili slicno, samo pokusaj realnog sagledavanja situacije i unosenja zabave u vidu virtuelne opklade. :) Ne volim izvlacenja i pametovanja nakon pogresne prognoze, kao sto se to redovno cini ovde. Razmislis o svemu pa kazes jasno i ostaness iza toga i nakon poznatog ishoda. Pa onda slatko likujes zbog podotka ili progutas knedlu i priznas gresku. Najgori su mi ovi sto se izvlace, pa prognoziraju jedno, a onda se to ne ostvari i ostavljaju skroz drugi tip komentara.
(Robert, 07. novembar 2021 14:20)

Bravo! Slazem se!! Evo ja idem kontra od tebe, da bude zanimliivije ali, naravno, jer tako mislim! Uzivajte ljudi u vrhunskom tenisu!

Svetolik

pre 2 godine

Opušteno ću gledati meč. Novak je ostvario jedini preostali cilj da ostane broj 1 do kraja godine. Ako izgubi nije šteta, samo da ne bude pretjerano lako. Ipak, iz Novakovog iskustva one ne gubi dva puta za redom ovakve mečeve, pa očekujem da će rasterećen biti su svom ako ne najboljem onda dovoljnom elementu da savlada Medvedeva, i otcjepi se od Nadala sa ukupnim brojem mastersa.

Robert

pre 2 godine

Postigao je glavni cilj (broj 1 na kraju godine), a sklon je padovima nakon toga, plus je Medvedev za nijansu u boljoj formi, tako da prognoziram pobedu Rusa. Nikakve malicioznosti ili slicno, samo pokusaj realnog sagledavanja situacije i unosenja zabave u vidu virtuelne opklade. :) Ne volim izvlacenja i pametovanja nakon pogresne prognoze, kao sto se to redovno cini ovde. Razmislis o svemu pa kazes jasno i ostaness iza toga i nakon poznatog ishoda. Pa onda slatko likujes zbog podotka ili progutas knedlu i priznas gresku. Najgori su mi ovi sto se izvlace, pa prognoziraju jedno, a onda se to ne ostvari i ostavljaju skroz drugi tip komentara.

Поскок са Змијања

pre 2 godine

Увек и стално , Змијање и вуци са Мањаче уз најбољег српског вука.
Ноле Велики!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Да наставиш исписивати историју овог спорта. АЈМО НОВАЧЕ! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Јабучило

pre 2 godine

2022. Gren slem osvajaci
AO Medvedev ili Zverev
RG Zverev
W Medvedev ili Zverev
USO Medvedev ili Zverev
Od 2022. je kraj velike trojke
(Djole, 07. novembar 2021 16:24)

Новак узима АО. Минимум.
А Велике тројке нема од прошле године. Новак је укинуо тријумвират :)

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Milina je gledati ovakvog Novaka. Ritern najbolji na svetu, servis fenomenalan, forhend, bekhend, sve funkcioniše kao sat. Udara Novak još jednu recku. Bravo majstore!

Acamar

pre 2 godine

Svaka čast Novače! Mnogo bitan trijumf, ne zbog same titule, već zbog činjenice da je vratio poljuljano samopouzdanje i poslao svim konkurentima jasnu poruku da će protiv njega morati da igraju svoj najbolji tenis ako žele da ga svrgnu s trona. Takođe, ućutkao je sve dežurne dušebrižnike koji su ga nakon US opena poslali u penziju.

Majčin sin

pre 2 godine

20 gend slem titula
37 masters titula
350+ nedelja na prvom mestu
7 puta prvi na kraju godine
========================
NOVAK GOAT!!!!

bmiles

pre 2 godine

Upravo gledam komentar posle meca na Tenis kanalu gde Kurijer kaze: "Brojke ne lazu Novak je najbolji teniser svih vremena"!Impresivan rezultat Novaka: 37 GS 7 godina na prvom mestu ATP,20 GS i preko 345 nedelja na vrhu kojih ce biti sve vise,pogotovo nakon osvajanja ovog turnira,stavlja ga ipak na tron,bez obzira na simpatije svetske javnosti i publike prema Nadalu ili Federeru,Novak je najbolji uz konstataciju da Novak jos uvek moze poboljsati sve rekorde do kraja svoje karijere!- zavrsio je svoj komentar Kurijer.

CroFed

pre 2 godine

Bitna pobjeda za Đokovića, iz razloga što bi se Rus samo dodatno napunio samopouzdanjem i vjerom da može u budućim mečevima s Đokovićem izaći kao pobjednik. Ovako će i dalje sve ovisiti kakkav će se Novak ukazati na terenu...

Доминација

pre 2 godine

Сјајан меч.Пуцало је на све стране а онда Новак од половине трећег сета,врши показну вежбу,зашто је најбољи свих времена.Одавно нисам видео код Новака такав микс удараца,а бекхенд зуји кроз ваздух као 2011.Медаведев се тако упецао у новакову мрежу,да у једном тренутку није знао где се налази и шта га снашло.Новак Ђоковић са скоро 35 година, послао је застрашујућу поруку млађим нараштајима,још је ту и он се пита.

Ratko

pre 2 godine

Još jedna velika titula u kolekciji. Sada napad na završni masters da se kruniše godina na pravi način i još više zacementira status GOAT.

Cvija

pre 2 godine

Teško će biti danas Noletu.. Verujem da ovo ide u četiri, možda čak i pet setova.. Tipujem i nadam se da Nole dobija, moja procena 3:1 za Noleta!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 07. novembar 2021 15:17)

Igra se na dva dobijena seta, pre nego što ostaviš komentar na svaku vest, raspitaj se malo, prikupi informacije!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Najbolji riterner na svetu svih vremena. Uživanje je gledati Novaka kako vraća bombe bez problema. Evo upravo i brejk. Idemo legendo! Tek najbolje sledi na AO i odlazak u besmrtnost!

Aleksandar

pre 2 godine

@Adnan

"Đoković je veliki šampion. Još samo da nauči da se ponaša kad ne ide po planu i kad gubi. Tu je tanak. Odma počne nervoza, psovanje, ljutnja. Šampion treba biti i u pobedi ali i porazima. Niko ne može večito da pobeđuje. Ako je neko bolji tog dana sportski mu čestitati."

A kome to Đoković posle poraza nije pružio ruku i čestitao? Ako je neko veliki u porazu to je Nole Glupo je zamerati nekome nerviranje u toku meča i glupo je sa tvoje strane da pišeš ovakve gluposti, ako nemaš nešto pametno bolje ćuti.

Mihael

pre 2 godine

Kakav tenis ljudi moji
Šteta što se Novak nije ovako borio protiv njega na US Openu

Aaa prijatelju njega je na US openu pobedio pritisak a ne Medvedev

Cezar

pre 2 godine

Nole, najveći si. Sramotno je vidjeti koliko Srba okrene leđa Novaku dok gubi, to se i ovdje moglo vidjeti još od početka meča. Još je jednom pokazao da mu nitko nije ravan u ovom sportu. Bog tenisa, apsolutno.

Bl

pre 2 godine

Vau, čovječe! Ne bi mi bilo krivo i da je izgubio. Bilo mi je bitno da odigra meč kako dolkuje šampionu ,izgubio-dobio. ali je ova pobjeda ipak slatka. A tu je pao još jedan rekord. Dva na jednom turniru!

ljuba

pre 2 godine

Steta sto nije izdzao psihicki pritisak na US openu, tesko da ce imati drugu priliku, morao je da ae bolje spremi za to istorijsko finale

Pusti proslost to je gotovo, Novak i dalje igra tenis, Novak i dalje ima vezana sva 4 GS, Novak je i dalje najbolji koji je igrao ikada ovu igru. Tako da nemamo za cim da zalimo osim da budemo alavi...

Posmatrac

pre 2 godine

Nema sta, najaci onda kad treba. Svaka cast obojici na finalu odlicnom. Ovaj turnir pogoduje Novaku evidetno je. Stoga cestitke. Sedmi put zavrsio kao broj jedan na kraju godine iako je ostao jos Torino.

keyboard

pre 2 godine

Odlican mec. I Medvedev je odigrao sjajno. U nekim momentima je bio i bolji. Jako me podsetio na Noleta kad je poceo da vraca sve zivo. Sigurno je sledeci broj jedan. A za Noleta nema sta da se kaze. Veceras da zavrsi karijeru, on je najbolji teniser svih vremena. Mogu ti teniski eksperti da mudruju do iznemoglosti ali rezultati pokazuju ko je najbolji.

matori

pre 2 godine

kako je Novak odigrao drugi set - to je poezija. nisam siguran da sam gledao ni Rodžera da je igrao lepše. ne bolje, jer Novak može da igra najbolje. nego najlepše. sav repertoar udaraca, sa dosta izlazaka na mrežu, gomila vinera, malo grešaka.... neverovatno. na kraju, kada je servirao za meč, ruka mu zadrhtala, ali u sledećem gemu je odigrao odlično i završio vinerom kakav se retko viđa.
Novak može da igra sve, samo je pitanje kada i u kom trenutku je vreme da se prezentuje takav repertoar.

GOAT !!!!!!!

Jaga

pre 2 godine

Recept za Medvedeva je patentirao Dimitrov,slajsevi i terati Medvedeva da se savija sti vise.Takticki Novak je odigrao dobro,mane Medvedeva su isplivale na povrsinu a greske Novaka nisu prevagnule na stranu Rusa.Neko rece da Rus igra kao robot ali po mom misljenju sajos nedovoljno popunjenom memorijom.Bravo za Novaka.

Baghdatis

pre 2 godine

Nakon dva meseca pauze dođeš i odigraš ovakav meč. Nerealno. Medvedev bi danas bilo koga drugog ladno počistio, odigrao je fantastično.

DARVIN

pre 2 godine

Dobar je Medvedev, jedino sto na mrežu izlazi samo kad se pozdravlja sa protivnikom.
Uzgred, želeo bih da pozdravim velike teniske znalce i prognozere, da im ne nabrajam imena, prepoznaće se sami.

sdned

pre 2 godine

Od juče i sedme godine na ATP tronu, samo neko zlonameran može bistriti o tome ko je GOAT. Brojke su jasne k'o beli dan, a kad se sve stavi u kontekst da je to ostvareno u periodu vladavine velike trojke - uspeh je bar duplo veći. Sve što ubuduće No1e bude radio samo je udaranje pečata i nadogradnja na GOAT diplomu.
Idemoooooo No1eeeeeeeeeeee!!!!!

Aleksa Pufta

pre 2 godine

Kad bolje razmislim u tenisu je bolje biti drugi na turniru.
Na posluzavniku mozes da izneses gostima kafu, poredjas meze, pecenje, kolace a iz pehara ne mozes nista.
Ovaj pariski moze umesto jelke da se koristi.

Mare

pre 2 godine

Ђоковић може само да квари скор са Медведевом. Навући ће му комплекс какав није имао. Можда је повлачење најбоље решење.


Tvojom logikom onda je trebalo i nadal i federer da se povuku odavno da ne bi kvarili skor sa noletom,ne bi imali ni po 15 gren slem titula onda

my way

pre 2 godine

Апсолутни владар спорта који се зове тенис. Свака част, мајсторе! Какве резултате бележи, какве рекорде руши као да су ништа. Слика када Ноле грли своју дечицу, да се истопиш!

Pantagruel

pre 2 godine

Одлична вест. Драго ми је да га је добио. Та победа би могла да има огроман значај за Новаково самопоуздање уочи наредне сезоне и омогући му да понови резултате из ове. Па чак и дау њој коначно узме календарски слем. Ако то успе, комотно може сам да каже на крају "Од мене довољно. Одох у пензију док сам још на врхунцу, јер знам да ме нико неће стићи за наредних 20 година, а поштено је да пустим и ове млађе да освоје понеки грендслем, пре него што и њима дође време за пензију".

@realna prica

pre 2 godine

Pitanje za sve 'Nole, Nole, GOAT, GOAT' hardcore fanove Noleta, koji bi ga istetovirali na grudi, sve mi cini. Pitanje za vas: Sta tacno vi imate, dobijate iliti kako je vas zivot BOLJI time sto je on navodno GOAT, sto uzima titule, milione dolara i igra tenis? Bio bih zahvalan da mi neko odgovori, ali logicno, sto se kaze, da dobijem objektivan odgovor, bez neke euforije i emocija. Pozdrav.
(realna prica, 7. novembar 2021 20:11)

Ako tako gledas na stvari, onda cemu radovanje bilo cemu? Sportu, muzici, filmu... svi oni rade to sto rade i zaradjuju manje ili vise od toga cime se bave. Bolje se zapitaj sta ti imas od ovog pitanja i sta je to sto ti tacno smeta? Da li je tebi zivot bolji ako pokusas da nekome ucinis zivot losijim i kvaris zabavu? A to za tetoviranje... brate pustio si vec sebi mastu na volju. Ajde po tebi svi da budemo mrgudi i da nas nista u zivotu vise ne zanima, ni sport, ni umetnost, zato sto nemamo licne materijalne koristi od toga. Eto, ja nisam ni neki navijac, ali mi je drago svaki put kada Nole pobedi i ne samo on. Lepo mi je i da vidim macice kako se igraju i da su se rodile nove pande negde u svetu. Jel i to pogresno zato sto nemam nista od toga? Opusti se covece. Ako te ne zanima, preskoci vesti i gotovo. Sta ti imas od te zluradosti? Jesi srecniji kada prodjes i nekome usput srusis sneska ili sta?

GoatNole

pre 2 godine

Kakva osveta kakvo postavljanje svega i svakoga na svoje mesto. Ova dvojica su svetlosnim godinama iznad ovih ostalih pozera. Naravno GOAT ipak jedan, ali sta reci za ovaj nivo tenisa danas vidjen. Objasnjeno sve svima, svima sve postalo jasno, diakusije nema i nece je biti. Zacementiran.

Nikola

pre 2 godine

psiholoski veoma bitno ,vec je svaki zec poceo da se ostri na Novaka ,zavrsni masters da preskoci pa da oterese sve na AO.Sa ovakvom glavom i telom niko mu ne moze nista.

dare slovenac

pre 2 godine

Novak je ovim ugasio konkurente za iduču sezonu, sada je svima jasno da Novaka Djokovića može pobediti samo Novak Djoković, maestralno ugasio medu na betonu i zabio komplekse svima na turu... Novak ako se nije zasitio i bude trenirao iduče godine uzima sve GS titule... Čovek nije samo GOAT tenisa več sporta generalno

future

pre 2 godine

Kako god zavrsi, danas me je Novak uverijo da je jos uvek najjaci…ostali nemogu bolje on jos ima mnogo rezervi…ako bude trenirao, iduca godina ce biti isto uspesna…jedva cekam AO

Pantagruel

pre 2 godine

Novak dogodine uzima Aus I London!
(darko, 07. novembar 2021 16:12) А ја баш мислим да ће лакше узети Ролан Гарос него иједан од остала три у години. Питање је да ли ће Рафа уопште успети да се врати и ако се буде вратио, да ли ће му бити нарушено самопоуздање, од прошлог пута.

Goran

pre 2 godine

Neverovatno kakva razlika u odnosu na US Open. Novak cita Medin servis kao bukvar. Igra tecno, poigrava se na momente. Medvedev uglavnom staticno vraca i mora se priznati dobro ali za klasu uzi izbor udaraca, redje izlazi na mrezu, igra dosadnije. Jako je dobro da ulaze u Melburn sa skorom 6-4 za Novaka. Jasno je da Novak cvrsto resen da ide na 21. slem u Melburnu. Godinama nije igrao ovako dobro u ovom delu sezone.

Nebojša

pre 2 godine

G.O.A.T najveći neponovljivi, još jednom pobeda za istoriju, publiku, nas navijače i naravno za hejtere. Pogotovo za ove sakupljače minusa bravo Nole.

Smilica

pre 2 godine

Tooooooooo No1E SOKOLE!!!
I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

POBEDJUJEŠ SVE U NIZU
MELBURNU,WB ,
RG I MASTERSU U PARIZU

U SRED BERSIJA
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No1E CAR SRBIJE.

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

ŽIV I ZRAV NAM BIO
2022. SVA 4 GS OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA
VOLI TE TVOJA SRBIJA!

Paja moler

pre 2 godine

Jedini teniser koji je osvojio svih devet masters. Uopšte nije bitno šta će da uradi sledeće godine. Imaće 35 godina. Trudiće se da osvoji još jedan GS i onda povući ručnu. Rafa i Rodžer nemaju nikakvih šansi da osvoje bilo koji GS

Dobro

pre 2 godine

@ realna prica, 7. novembar 2021 20:11

Nije sve u novcu, prijatelju. Nemoj da misliš da su materijalne vrednosti najvažnije.
Uzmi na primer mene. Živim već 30 godina u Holandiji, odlično zaradjujem i poslovno putujem po celom svetu. Deca velika i pošla već svojim putem. Zdravi i telom i umom.
Ipak, kada Nole igra, za mene sve staje. Osećam I znam koliko on pozitivne energije donosi svojim pobedama našem napaćenom Srpskom narodu. Prkosi i Zapadu koji nas možda i ne mrzi toliko koliko mislimo, ali da smo dobili pečat negativaca u ratu devedesetih, dobili smo ga!!
A sada, jedan žilavi Srbenda pokazuje celom svetu kako se igra ta njihova igra. Pogotovo mi je drago što Englezi sve ovo posmatraju. Uživanje!!!
Nemam apsolutno ništa čak ni protiv Federera. Igram i sam tenis ceo svoj život, i njegova igra je stvarno, bez imalo preterivanja’ apsolutno neka druga dimenzija.... Ali nije naš Nole!!!! Nole je neuništiv. Doslovno melje protivnike u svakom meču. Melje i davi .... kao piton!!
Do skoro sa punim stadionima koji su bili protiv, zviždali mu i ubijali pitanjima na pres-konferencijama... sećate se?
Eto, druže moj, ..... zato volimo, pratimo i obožavamo Noleta i molimo ga da igra još godinama..

Iz zemlje lala, uvek vaš,

mirjana simionska

pre 2 godine

Decko govori i francuski igra vrhunski tenis,ali sta reci sa druge strane VELICANSTVENI NOVAK.Ne moze dva puta zaredom.francuski mu malo kaska,ali TENIS JE ONO STO GALOPIRA,Vazan mec za samopouzdanje i zavrsnicu sezone,sad u Torino i Dejvis Kup.Sto bi rekli spanci VAMOS.

bmiles

pre 2 godine

Ako pobedi a sve su izgledi da hoce,onda je vise deplasirana prica o najboljem! Postoji samo jedan a to je NOVAK!
Ponosan sto sam njegov sunarodnik!

Nole je daleko usamljen i "SAM"!!!

pre 2 godine

Od 2022. je kraj velike trojke
(Djole, 07. novembar 2021 16:24)

Čisto da ti javim, izgleda si kalendar ceo vratio unazad, ne sat:Od najmanje 2021. ne postoji "velika trojka", formacija je 1>2>ostatak teniskog sveta!!!

Dejan

pre 2 godine

?x 37 a u januaru ako kenguri i ATP ne useru sa administracijom i 21. GS a ako pak i ne bude biće u 2022. sigurno još 3 nova GS

Idemo luda glavo, BRAVOOOOOOOOOOO
Idemoooooooooooooo

PAJA

pre 2 godine

Iako sam se pribojavao da Novak posle poraza od ovog neobicnog igraca na US openu,posle neigranja u trajanju od 50 dana pre ovog turnira,nece moci da se suprotstavi Medvedevu - desilo se suprotno.Novak svez,rasterecen i nova taktika.Izlasci na mrezu.Odlicni servisi i igra na mrezi.Taktika koju rus i njegov tim nisu ocekivali.Na pocetku 2.seta,Novak ima 91 % prvi servis.Danil svega 17%.Novak 11-2 u poslednjih,do tada 13 osvojenih poena.Vec tada,na pocetku 2.seta,videlo se da je Novak kompletniji,raznovrsniji.Medvedev osim servisa,ima i izuzetnu odbranu.Ali i ubitacne udarce.Uneo je strah igracima na ATP turu.Svi ga se boje.Osim jednog igraca.Prvog na svetu.Najboljeg.Novaka Djokovica.Kako se tokom karijere prilagodio igri Nadala i Federera,tako se prilagodjava i polako otkriva kako to igra famozni Medvedev.A igra ovaj rus zaista strasno.Ali ipak nedovoljno za svetskoj broja 1!Cestitke na novim rekordima.GOAT trka je zavrsena.Kaze Dzim Kurijer.Kaze statistika.Kaze istorija tenisa.

bmiles

pre 2 godine

Uzivam u igri obojice,mada mi se vise svidja Novakova igra nego kompjuterska igra Medvedeva!Da li ce robotika pobediti coveka i danas!? Ja sam ipak za coveka koji me vec vise od dve decenije obradovao sjajnim dostignucem u ovom sportu!

Johny Walker

pre 2 godine

Uopšte sada više nije važno koliko nedelja će biti prvi na ATP. Teško da će neko da dostigne taj rekord. Sledeće godine Novak brani 6 hiljada ATP Poena kao pobednik GS turnira, hiljadu kao finalista i hiljadu od Pariza. To je za sada 8 hiljada. Teško da odbrani. Ali srušio je sve rekorde

Bokeeman

pre 2 godine

Pitanje za sve 'Nole, Nole, GOAT, GOAT' hardcore fanove Noleta, koji bi ga istetovirali na grudi, sve mi cini. Pitanje za vas: Sta tacno vi imate, dobijate iliti kako je vas zivot BOLJI time sto je on navodno GOAT, sto uzima titule, milione dolara i igra tenis? Bio bih zahvalan da mi neko odgovori, ali logicno, sto se kaze, da dobijem objektivan odgovor, bez neke euforije i emocija. Pozdrav.
(realna prica, 07. novembar 2021 20:11)
Druže, ti svoj život koliko vidim gledaš samo po onome koliko od čega imaš koristi, nisu svi isti kao ti... ja se sa 40 godina posle ovakve Noletove pobede osećam lepo, sutra ću imati strašnu volju za treniranjem u teretani, pričaću sa prijateljima o Noletu, Zvezdi, Partizanu na poslu, šta ćeš lepše... voleo sa da pobedim u basketu kada god sam ga igrao mada nikada nisam imao korist od toga, ćerka mi trenira tenis i obožavam kada pobedi na treningu onog malog što se pravi da je najbolji. Sreću u životu čine male stvari, Noletovi uspesi su mali deo toga i hvala mu na tome... Ti se verovatno nikada nisi takmičio u sportu pa ne razumeš, ali neka, nemoj druge ljude prozivati što uživaju u tome...

?

pre 2 godine

Da mi neko objasni foru sa onim tupavim "Nolo" oslovljavanjem od strane trolova. Jel to pokusaj neke infantilne provokacije, sta? Sta njih u stvari boli? Najozbiljnije pitam za objasnjenje, sta njih to toliko frustrira?

Master Yoda

pre 2 godine

Bravoooo! Sta god covek da kaze nije dovoljno veliko i dostojno tvog uspeha!
Ti si GOAT!
Covek samo moze da ti pozeli dobro zdravlje i puno srece! Ziv bio!

RG Fan

pre 2 godine

Svi su se bavili kalkulacijama da li će i kako Novak napabirčiti 600 poena da se osigura od zahuktalog Medvedeva koji ispade sigurno osvaja 2500 poena do kraja godine.
A šta ćemo ako na oba turnira Novak uzme više poena? Ovo niko nije zapitao, a šampioni se ne smeju tako lako otpisati, čak i kad im forma nije na zavidnom nivou.
Bravo Novače, predivan meč!

smeh

pre 2 godine

Čoveku dojadilo sedenje kod kuće 2 meseca pa rešio da se istrči i odigra malo tenis. I to je bilo dovoljno za titulu. Sportska legenda. Šalu na stranu verovatno mu je bilo potrebno vremena da zaboravi na sve što se dešavalo pre i posle finala USO. Ipak je i on čovek a ne mašina. Doduše i mašina zna ponekad da zatrokira. Možda i jeste mašina!?

glas razuma

pre 2 godine

Jedan od najboljih meceva ove godine.Danu i Novak pokazali su svu lepotu tenisa.Kralj je zacementirao trku za najboljeg ikada.
Idemooooo!!!!!

Pogba

pre 2 godine

Steta sto nije izdzao psihicki pritisak na US openu, tesko da ce imati drugu priliku, morao je da ae bolje spremi za to istorijsko finale
(Vojvodjanin, 7. novembar 2021 17:26)

I on je samo čovek

Konfučije

pre 2 godine

realna prica, 07. novembar 2021 20:11)
Deo odgovora možeš naći u izjavi Hurkača, datoj, posle obezbeđenog učešća na završnom masteru u Torinu. Gde, on kaže između ostalog, da učinim ponosnim sve Poljake... Odgovora ima kroz celu istoriju sporta, na svim meridijanima. Npr. Džesi Ovens, itd. Potpuno je usko tvoje gledište i svakako imaš pravo na isto. Ali, isto tako i mi svi ostali imamo pravo biti ponosni, na jednog od nas, koji je bolji od svih drugih na svetu. Delimično, nacije i čini kolektivna svest i identifikacija sa određenim ličnostima i događajima... ali odosmo daleko. Npr. zar ne bi bilo lepo da je Liverpul iz Niša? Pa bilo bi, iako nemamo ništa od toga, ali nije. E, vidiš a Novak jeste, od svuda pomalo, sa Kosova, Zlatibora, Beograda... dakle, naš!!! I jedini, neponovljiv i volimo ga za džabe, može nam se. Uživaj, a ti Nole kidaj za večnost.

Mozli

pre 2 godine

@zoran
A da li je bio najsrećniji na us openu?
Mozes li mi reci ko je bio najsrecniji na us openu i ko je uz lak zreb i odmoran stigao do finala i ko je imao tezi zreb do finala?
Novaka su svi nosioci u 1/4 finalu i 1/2 sacekali, i to su bili najtezi moguci koje je mogao da dobije u 1/4 i 1/2, a Medu nije niko od nosioca sacekao, svi ispali?
Mislis li o tome Zorane?

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

2022. Gren slem osvajaci
AO Medvedev ili Zverev
RG Zverev
W Medvedev ili Zverev
USO Medvedev ili Zverev
Od 2022. je kraj velike trojke
(Djole, 07. novembar 2021 16:24)

To mozda 2024. ili 2025. 2022. Nole uzima sva 4 GS (kao sto bi i ove da nije igrao OI).

mile jovin

pre 2 godine

Upravo gledam komentar posle meca na Tenis kanalu gde Kurijer kaze: "Brojke ne lazu Novak je najbolji teniser svih vremena"!Impresivan rezultat Novaka: 37 GS 7 godina na prvom mestu ATP,20 GS i preko 345 nedelja na vrhu kojih ce biti sve vise,pogotovo nakon osvajanja ovog turnira,stavlja ga ipak na tron,bez obzira na simpatije svetske javnosti i publike prema Nadalu ili Federeru,Novak je najbolji uz konstataciju da Novak jos uvek moze poboljsati sve rekorde do kraja svoje karijere!- zavrsio je svoj komentar Kurijer.
(bmiles, 7. novembar 2021 18:09)

I da se ne zaboravi pozitivan skor u medjusobnim duelima sa Rafom i Rodzerom.

Dobro

pre 2 godine

Pobedio je bolji i kompletniji teniser. Nije mi jasno od čega je napravljen ovaj naš Nole... od kriptonita? Nije normalan!! Raznovrsno je igrao, servis-volej mu je bio dobra taktika, jer je Meda stvarno čvrst u odbrani, reče neki teniser da ga zovu ‘hobotnica’ jer stvarno sve vraća!! Servis je Noletu isto išao bolje, pogotovo na forhend strani. Odavno to nisam video kod Noleta. Zato je često mogao da izadje na mrežu i skrati poene. Dobra taktika da se izbegnu zamorne razmene sa Medom koji tu uopšte nije naivan. Nole ga je danas malo vratio u realnost, i pokazao mu ko je još uvek najbolji teniser. Teren je više legao Noletu, jer je bio dosta spor. To je dosta i neutralisalo Medin servis. Bilo je katastrofa gledati kako Meda nema skoro nikakvo drugo rešenje za Noletovu raznovrsnost u igri. Bio je (osim na mahove ) stvarno nemoćan, a kako se primicao kraj, dosta i grešio.
Napred, tigre, u nove radne pobede!!!

Iz zemlje lala, uvek vaš,

ljuba

pre 2 godine

Molim ove što penzionišu Đokovića posle svakog poraza da zapamte ovaj dan! Dakle ako gledate iz perspektive navijača vi bre patite vise od deset godina i to opasno..

Simo

pre 2 godine

Kako je danas igrao rastereceno. Fino pustio ruku i pogadjao. Da je bio pod pritiskom nikad mec ne bi zavrsio vinerom. Nikad. Nole opusti se, igraj svugdje bez pritiska. Svaka cast

bob

pre 2 godine

@Pitanje za sve 'Nole, Nole, GOAT, GOAT' hardcore fanove Noleta, koji bi ga istetovirali na grudi, sve mi cini. Pitanje za vas: Sta tacno vi imate, dobijate iliti kako je vas zivot BOLJI time sto je on navodno GOAT...
(realna prica, 07. novembar 2021 20:11)
Ništa finansijski nemam od toga.
Ali mi je drago da neko (sa kim sam se igrao kao klinac na Kopu) ili bilo ko iz države u kojoj živim a to je Srbija uradi bilo šta na javnoj sceni, a kamoli poobara i postavi mnoge rekorde u onome čime se bavi.
Kada igra Partizan u evropi navijam za Partizan, iako imam preko 50 odgledanih utakmica na marakani.
Nisam u fazonu da komšiji crkne krava.
Drago mi je i kad drugi ljudi uspeju.
pozdrav i nadam se da si zadovoljan sa odgovorom.

Jova

pre 2 godine

Prije početka meča sam ubjeđivala sebe da nije važno, pobjedio ili izgubio, cilj je postignut. Ali, nije svejedno, Svaka pobjeda je važna, u finalu posebno. Mnoooogo mi je drago.

Žao mi je da ne odgledah podjelu pehara, moji slovenci prekinuše praktično iste sekunde po zadnjem poenu. Ali nema veze, bolje tako nego da je ishod meča bio obrnut.

Jedva čekam Torino!

Pozdrav svima

fergi

pre 2 godine

Najveci svih vremena. Mislim da prvo mesto i rezultati nisu vise bitni, bitno je samo da ima najvise mastersa i da uzme jos jedan GS.
(nemanja, 7. novembar 2021 17:49)

rezultati nisu bitni, samo da ostvari najbolji rezultat na jos jednom slemu, a? xD
ajde decko, batali ovo. novak je goat bio i sa 17 slemova i sta god ko da je tada izmisljao, posle vimbldona vise ne moze. ali eto ti uspevas. jos ovo, jos ono... ahaha.
diskusije moze da bude jedino ako rafa uzme jos dva slema, a novak vise nikada nista. i to diskusija za zapadne medije. u realnosti, rafa bi morao da ode na 23+ slemova i da prestigne novaka po mastersima i da uzme zavrsni masters i da jos makar jednu godinu zavrsi kao prvi, sto je nemoguca misija.
federeru treba nesto manje, jos jedan slem i bar jos 5-6 mastersa, ali je to jos manje realno.
novak po svakoj stavci ili prvi ili dominantno prvi. goat prica vise ne postoji. samo uzivanje novakovih navijaca.

Džadž

pre 2 godine

pa bas da đu se revansirao i nije. us open koji je izgubio je bila jedinstvena prilika u karijeri da uzme kalendarski slem koji cenim da je bas zeleo, a da mu je masters u parizu od zivotnog znacaja ne bih bas rekao.
(lux, 7. novembar 2021 18:57)

Od životnog značaja su mu samo njegova deca. Delovao je presrećan i preponosan na kraju meča, i taj osećaj je važniji od toga kako će ko da izmeri bitnost revanša.

Vojvodjanin

pre 2 godine

Steta sto nije izdzao psihicki pritisak na US openu, tesko da ce imati drugu priliku, morao je da ae bolje spremi za to istorijsko finale

chupavi

pre 2 godine

Odlican mec, Medvedev je danas video pravog Novaka i kako igra kada nije premoren i pod pritiskom.

Sada je na redu Zavrsni Masters u Torinu gde cemo videti pravu formu Noleta i videti koliko moze u ovom trenutku. Ipak ce tamo biti 8 najboljih igraca u godini, a svi su mnooogo mladji od njega.

DRAGAN

pre 2 godine

Bravo NOLE. Sa srecom
37 ATP 1000 TROFI.
Novak se revansirao na pravi nacin Medi za poraz na USO. Nole je GOAT za
sva vremena. Svi oni koji su se danas ponadali i cekali poraz Novaka, neka se sakriju u misiju rupu.
Novak je aligator koji guta sve pred sobom. Zato je najbolji i zavrsava jos jednu godinu kao najbolji teniser planete. Da srecom jubilarna 7 sampionska
godina na vrhu ATP.

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Novak, Rafa, i Federer traju godinama ovi njihovi takozvani naslednici ne mogu da ponovo ni slično, pričali ste nadali da je recimo Tim taj,njega nema nigde sada imate novog kandidata, sledeće godine ako se Rafa ne vrati ne vidim ko bi Novaku mogao da uzme više od jednog GS.

Pravda za decu

pre 2 godine

Nole, pravi još dece dok si mlađi i da ti Bog podari da dugo uživaš u penziji sa svom srećom ovog sveta i svim rekordima ...

Mimi

pre 2 godine

Kakav tenis uživanje. Srećna i privilegovana što živim u vreme Novaka Đokovića. Koliko samo radosti, stresnih i antologijskih mečeva. Ovaj sport niko nikada više neće igrati na ovom nivou,prešao momak sve nivoe.Jednostavno najbolji sportista svih vremena.Ma koga više briga da li će biti još GS faliće nam ova čarolija.

Hagiano

pre 2 godine

Sve je ovo sjajno... ali još sjajnije je jer niko ne zna gde mu je granica??
Medvedev, Cicipas i Zverev su u najboljim godinama a on i dalje uzima trofeje i prvi je... Kad bi probio 400 nedelja i 40 mastersa to bi bio zastrašujuće o GS nemam predstvau uopšte gde bi mogao da stane.
Sva ona jurnjava za Nadalom i Federerom nije nam ni omogućila da uživamo u momentu kad rekorde podebljava i diže na neke neverovatne visine, jer smo uvek gledali u ovu dvojicu.. a sad on gore pogleda a tamo nema nikog, i smao je na njemu koliko će se odvojiti od ostalih.

Jer Novak se sad više ne takmiči sa Nadalom i Federerom već sa nekim imaginarnim teniserom koji će se možda pojaviti 2050te i biti isuviše dominantan za tadašnju konkurenciju..
Ko zna gde će stati.. a znamo svi da neće skoro. Samo teraj sokole.

Egggy

pre 2 godine

Gotova i drama. Nego dobro da ima ova zadrska komentara, dok modeerator ti pregleda, onda prodje gomila komentara koji zvuce jos smesnije, ono tipa gubi ovi, nema sanse isl. Aman ljudi, sa Novakom se ne zna do kraja, pa zar niste vec naucili, ne ispadajte smesni, sacekajte kraj i onda komentari....

Liverpool Man

pre 2 godine

Ma ajde molim vas. Pa sad je Nole fizicki spreman. Medvedev je imao na Us openu zreb na nivou atp 500. Zavrsava posao lagano. Bravo Nole!

dominus

pre 2 godine

Novak dogodine uzima Aus I London!
(darko, 07. novembar 2021 16:12) А ја баш мислим да ће лакше узети Ролан Гарос него иједан од остала три у години. Питање је да ли ће Рафа уопште успети да се врати и ако се буде вратио, да ли ће му бити нарушено самопоуздање, од прошлог пута.
(Pantagruel, 7. novembar 2021 16:32

Ako osvoji AO, uzeće sva 4.

Milan

pre 2 godine

Izgubi će dobieno.. Samo on to može.. Jedan brejk već vraćen..
Smešna igra kad najviše treba..
Po trediciji u poslednje vreme..
(HanSolo, 7. novembar 2021 17:28)

E moj Hane, ipak si ti Čubaka

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Да наставиш исписивати историју овог спорта. АЈМО НОВАЧЕ! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Nece im proci

pre 2 godine

@ ..."Ovako će i dalje sve ovisiti kakkav će se Novak ukazati na terenu...
(CroFed, 7. novembar 2021 17:38)

Jes'vala, rodjo, UKAZUJE im se kao utvara kad ga vide s onu stranu mreze :)

Moram priznati da mi se bila malo poljuljala vera u njega. Nije turnir odigrao bas na svom najvisem nivou. Ipak, kao uvertira za Torino je super. Verujem da ce ga osvojiti.

Nego, ovde (Kanada) sve cesce prikazuju grafiku da je Novak peti u broju osvojenih turnira. Ja to shvatam kao pokusaj da mu ospore da je najbolji otkad su Britanci skontali da se loptica "lopatom" moze prebacivati preko mreze.

Robert

pre 2 godine

Postigao je glavni cilj (broj 1 na kraju godine), a sklon je padovima nakon toga, plus je Medvedev za nijansu u boljoj formi, tako da prognoziram pobedu Rusa. Nikakve malicioznosti ili slicno, samo pokusaj realnog sagledavanja situacije i unosenja zabave u vidu virtuelne opklade. :) Ne volim izvlacenja i pametovanja nakon pogresne prognoze, kao sto se to redovno cini ovde. Razmislis o svemu pa kazes jasno i ostaness iza toga i nakon poznatog ishoda. Pa onda slatko likujes zbog podotka ili progutas knedlu i priznas gresku. Najgori su mi ovi sto se izvlace, pa prognoziraju jedno, a onda se to ne ostvari i ostavljaju skroz drugi tip komentara.

Соко сиви

pre 2 godine

Uopšte sada više nije važno koliko nedelja će biti prvi na ATP. Teško da će neko da dostigne taj rekord. Sledeće godine Novak brani 6 hiljada ATP Poena kao pobednik GS turnira, hiljadu kao finalista i hiljadu od Pariza. To je za sada 8 hiljada. Teško da odbrani. Ali srušio je sve rekorde
(Johny Walker, 07. novembar 2021 18:17)

Nema potrebe ništa da brani, samo da se pojavi i odigra Dubai, Indian Vels ili Majami (teško oba), Monte Karlo gde je ispao na startu. Pa onda Kanada i(li) Sinsinati.
Samo tu je u opticaju 5500 hiljada poena gde ne brani ama baš ništa. A nije ni Madrid masters igrao.. Ovo je nemoguće da čovek koji je preskočio 5 mastersa a usput nije odigrao nijedan turnir 500 u sezoni obezbedi prvo mesto, i to pre nego što se i pojavio na Finalnom mastersu ?

soko

pre 2 godine

Daleko je Nole od kraja karijere. Igraće on još barem dve godine i osvojito još 2 grand slema. Medvedev je jedini koji se kandiduje za budućeg broja 1.

Pokondirena tikvica

pre 2 godine

Ostaje zal sto se ovo nije desilo na US Open-u ali ajde sad.Novace,sve si postigao ajde nekako jos bar 2 GS pa se onako sampionski na kraju sledece sezone povuci u penziju.

veder

pre 2 godine

Nema više sumnje u eventualnu krizu igre kod Novaka. Pokazao je ko je GOAT, mada to i nije više bitno jer je porušio sve rekorde osim još da osvoji 2-3 GS turnira i kaže ćao klinci, sad se vi krljajte za titule!
I pored neuobičajeno lošeg prvog servisa danas, dobio je Medvedeva koji besomučno udara po loptici ko prakljačom, i stiže sve, a kad ga je maestro izvozao u drugom setu, gde se Rus potrošio trčeći vamos-tamos, tako da je u trećem setu već bio izduvan, i nemoćan da preokrene meč. Pad koncentracije, ali i vrlo loš gem na servisu za meč,kome je uzrok loš servis koji ga je izdao u tom gemu za pobedu, a maestro je to nadoknadio odigravši vrhunski na servis nervoznog Rusa, i sa sjajnim vinerom osvojio Pariz!
O nesrećnim hejterima ne treba trošiti reči i gubiti vreme.

zoki

pre 2 godine

Ne prija mi što se publika ovako ponaša prema Medvedevu. Čime je on to zaslužio? Odlično igra, vrlo je korektan i kao sportista. Radujem se Novakovoj pobedi, ali mi to baca senku na meč. Volimo Novaka ali zašto pljujemo pravoslavnog brata Medvedeva, nije mi jasno.

Zdenko

pre 2 godine

Dodao još 400 bodova više prednosti na listi. E sada kada bi se ostvario dobar rezultat u Torinu a verujem da hoće, ostaje broj jedan do kraja januara a možda i duže. Ja neću dočekati dok sam živ da to neko stigne. Pa neka bude tako.

JPR24

pre 2 godine

Sta reče onaj Cici !? Oni su nova The Trojka ? On sam ne zna gde je još od Rolan Garosa, ovaj Medo imao više sreće nego znanja (pokazao je veceras), i ko je trevi Zverev? Buahahaha.. pa i ženski tenis se smeje unapred !

Sale

pre 2 godine

Novak dogodine uzima Aus I London!
(darko, 07. novembar 2021 16:12)

Mislim da će uzeti AO i RG, a onda će mu se to osladiti, pa će uzeti Wimbldon i USO. ;-)

ccc?

pre 2 godine

Denijel je strasan igrac. Sve moze da vrati i u izvanrednoj je formi. Novak ga je pobedio posle ne igranja turnira i duge pauze. Nije igrao i uspeo je da udje u finale i pobedi izvarednog igraca koji ce osvajati tek velike turnire. To govori o Denijelovom kvalitetu i Novaku. Novak moze sve..Drago mi je zbog njega. Nole u ovim godinama..gde je kraj..Covek jos moze mnogo.

d

pre 2 godine

E Djole Djole.

Vidi se da se razumes u tenis isto koliko u kvantnu fiziku.

Zverev RG?
Medvedev/Zverev na Wimbldon?

Komedija.
Zverev ne moze da se pokupi na sljaci, isto vazi i za Medvedeva. Za sljaku najvise sanse uvek ima Nadal, pa Novak, pa Svarcman, pa cak i Siner pre ove dvojice.

Wimbldon odgovara serviserima, ali ova dvojica pojma nemaju da se krecu po travi, tako da cim im vratis servis pogube se. Trenutno apsolutni favorit za travu je Novak, pa onda Beretini, pa mozda Zverev ako bude servirao tako da ne moze nista da mu vratis.

Beton je jedina podloga na kojoj ova dvojica imaju sanse isto kao sto je uvek bilo do sada, ali svi znamo ko je apsolutni kralj betona.

Djed Gavrilo

pre 2 godine

……Новак Ђоковић са скоро 35 година, послао је застрашујућу поруку млађим нараштајима,још је ту и он се пита…..

Napisa neko ovde,a ja bih dodao:
Verovatno,najbolji svih vremena,sakuplja sve one elemente koje sportistu cine superiornim u odredjenom periodu.Stariji sam i pamtim i one iz sedamdesetih,osamdesetih,devedesetih i ove iz ovog veka.Ne mogu(ne zbog pristrasnosti,nego zbog kvaliteta)da nađje ravnog njemu.Objektivno je bolji i kompletniji i od Rafe i od Rodzera(obojici moj naklon za sve sto su pokazali,ali…).Nisam siguran šta bi uradio u sudaru sa Rodom Lejverom ,da su igrali u istoj eri.I onaj je bio sportska mašina.Zato sam napisao ono verovatno najbolji….
Medo,najbolji si posle Novaka i moj si favorit za vreme posle Novaka…Verovatno će to poceti u drugoj polovini sledeće godine.Dotle će Novak biti na 21ili 22 GS titule,Najduže na prvom mestu ATP i WTA i najviše Mastersa.
To se ne stiže u narednih 50-100 godina,a možda i nikad.
Zato će ono ,SVIH VREMENA ,postati teško promenjiva činjenica.

djido mova

pre 2 godine

Od sada neka dovodi decu na turnire redovno. Mnogo bolje se ponaša, manje psuje i manje se glupira, valjda ga sramota pred decom.

Najozbiljnije ovo kažem - niti sam ciničan, niti pokušavam da budem duhovit - stvarno se primećuje pozitivan uticaj prisustva dece na tribinama.

dare slovenac

pre 2 godine

Realno, Novaku treba bar 27,28 GS da bi bio GOAT. Ovako je to Federer
(mile, 7. novembar 2021 22:59) # Link komentara

hahaha, ma i to mu ne pomaže ništa bez zlata u dublu..Jel tako mile?

Neško

pre 2 godine

Sinoć sam napisao, NOLE-GOAT, pa su mi "oni drugi" protivrječili.

I večeras cu opet sa punim pravom: NOLE-GOAT.

I večeras od mene toliko.

JFK

pre 2 godine

Siguran sam da će Đoković i za 5 godina moći da pobedi sve osim Medvedeva i Zvereva. Naravno ako se pojavi neko nov kao Nadal to je druga priča. Ili neko eksplodira, ali nesto u prvih 10 može da drži koliko i Federer a verovatno i duže.

Соко сиви

pre 2 godine

Au ljudi moji, šta ovo bi.. Prvi gem meča, ja reko nemoguće je osvojiti poen protiv ovog lika a tek pobediti. Već na 2:2 u prvom setu pomislih: ok, ima igru za njega, ako i izgubi biće to "pozitivan poraz", makar je agresivan i napada. Na 1:1 u setovima sam već očekivao pobedu, uzgred, svaka čast za komentar brata koji je prognozirao preokret! Fenomenalan tenis, fenomenalan Medvedev, sad me još više impresionirao poznavanjem francuskog, lepa slika dva slovenska brata. Pohvalio bih hrabrost Novaka da pre turnira trenira upravo sa Daniilom , pravi potez. Malo me čudilo da Medvedev nije forsirao onaj ubitačni tempo između dva servisa - to sano pokazuje da je njegov nivo na US Openu bio nadrealan dok Novak tad nije imao ni servis ni nerve. Ogromna pobeda 37 masters, 7 put broj jedan i to u stilu, 6:4 protiv Medvedeva.

maki

pre 2 godine

Ostaje zal sto se ovo nije desilo na US Open-u ali ajde sad.Novace,sve si postigao ajde nekako jos bar 2 GS pa se onako sampionski na kraju sledece sezone povuci u penziju.
(Pokondirena tikvica, 07. novembar 2021 18:25)

Igrace Nole dok ne poveze 4GS.

Tkozla69

pre 2 godine

Svaka čast veliki čoveče na prikazanom danas, a i generalno u celoj 2021.Čeka ga opaka 2022. gde je stanje na GS sledeće u % :
-AO oko 60%-procenat će porasti ako neko iznanadi i pobedi Medvedev pre finala
-RG oko 80%-procenat će se smanjiti ako se Tim kojim čudom vrati u o u ludu formu ili se Nadal povampiri
-W oko 90%-tu procenat pada ako Novak pobedi samog sebe i to u ranim kolim
UO oko 50%-procenat će rasti ako ne bude osvojio nijedan GS pre ovog, a padati ako osvoji 1 a ja cenim možda i 2GS ranije.
Pozdrav svim ljudima koji će poput mene znati da se obraduje 21. GS u 2022.

Riječanin

pre 2 godine

Čitam danas intervju sa Medvedevom gdje on izjavljuje da su on i Novak izjednačen što mislim da je daleko od stvarnosti. Danilo je odličan teniser ali nikada neće biti nivo Novaka mada nekome može izgledati da su tu negdje.Ta sitnica je zapravo ogromna razlika. Novak je u New York u dobio sam sebe jer ono što je promašivao nebi ni neko tko je prvi put reket u ruke uzeo.

Rade Piket

pre 2 godine

Stvarno se bojim dana kada Nole bude prestao da igra, hvala Nole majstore za sve što pružaš .
Nadam se da sada svima jasno ko je Goat.
I još jedno još uvek se nadam i želim , da ćeš uspeti ono šta nisi uspeo ove godine.
Napred Nole .

a

pre 2 godine

Đoković je veliki šampion. Još samo da nauči da se ponaša kad ne ide po planu i kad gubi. Tu je tanak. Odma počne nervoza, psovanje, ljutnja. Šampion treba biti i u pobedi ali i porazima. Niko ne može večito da pobeđuje. Ako je neko bolji tog dana sportski mu čestitati
(Adnan, 07. novembar 2021 16:26)

To je način da se resetuje i da izbaci negativnost iz sebe. Da nema toga ne bi preokretao rezultat

Radmila

pre 2 godine

Tako smo ponosni na tebe i tvoju snagu volje da budeš jak baš kada treba.Ti si naj...naj svega u tenisu i životu! Volimo te svi???????

Јабучило

pre 2 godine

Da li neko zna kakav to dres nosi Nole? Sve boje su tu, ali poredjane cudnim redosledom. Tako su i nasi olimpijci na predstavljanju imali nesto naopako. Ili mozda trazim smisao gde ga nema?
(Dd, 07. novembar 2021 17:45)

Плаво-црвено-бело.
Боје Срба из Лужице.
Знам да нема везе, али и ја да приметим :) Ако ништа друго, браћа Лужичани препознају!

Niki

pre 2 godine

Ko će da me natera da gledam tenis kada majstor ode sa scene. Ovo je čarolija. Svi od Conge do Alkaraza neka se pitaju kojim sportom se bave?

misconduct myself verbally

pre 2 godine

Od sada neka dovodi decu na turnire redovno. Mnogo bolje se ponaša, manje psuje i manje se glupira, valjda ga sramota pred decom.

Najozbiljnije ovo kažem - niti sam ciničan, niti pokušavam da budem duhovit - stvarno se primećuje pozitivan uticaj prisustva dece na tribinama.
(djido mova, 7. novembar 2021 20:36) # Link komentara

Isto mislim, kad su deca tu znaci da je mentalno dobro i da zna da nema sansi da dodje do situacije da razbija reket i glupira se makar gubio sa nulom, ima mir i potpuno je poravnat sa svime.

Toma

pre 2 godine

Za nemacke radio stanice vec satima sportska vest dana ispred fudbala i ostalog. "Najbolji svetski teniser Srbin Novak Djokovic je pobedom u Parizu krunisao istoriski vikend oborivsi dva vazna rekorda". Uzivancija.

,Sportman

pre 2 godine

Новаче радује нас твоја жеља и воља да играш у Торину, иако ти завршни турнир ове године није толико битан..Освајањем мастерса у Паризу показао си свима да си и даље најозбиљнији кандидат за освајање г.с у Мелбурну.Узми га још ове године 10 јубиларни пут и заврши са Аустралијом..После играј само Вимблдон и Ролан Гарос и то је то..Слава Богу и теби ...

maki

pre 2 godine

Jedini teniser koji je osvojio svih devet masters. Uopšte nije bitno šta će da uradi sledeće godine. Imaće 35 godina. Trudiće se da osvoji još jedan GS i onda povući ručnu. Rafa i Rodžer nemaju nikakvih šansi da osvoje bilo koji GS
(Paja moler, 07. novembar 2021 18:10
Ziv ti meni bio, igrace Novak jos min 5 sezona, a ja mislim i vise, povucice se mozda sa 40+. Zivi bili pa videli.

Cole

pre 2 godine

Postigao je glavni cilj (broj 1 na kraju godine), a sklon je padovima nakon toga, plus je Medvedev za nijansu u boljoj formi, tako da prognoziram pobedu Rusa. Nikakve malicioznosti ili slicno, samo pokusaj realnog sagledavanja situacije i unosenja zabave u vidu virtuelne opklade. :) Ne volim izvlacenja i pametovanja nakon pogresne prognoze, kao sto se to redovno cini ovde. Razmislis o svemu pa kazes jasno i ostaness iza toga i nakon poznatog ishoda. Pa onda slatko likujes zbog podotka ili progutas knedlu i priznas gresku. Najgori su mi ovi sto se izvlace, pa prognoziraju jedno, a onda se to ne ostvari i ostavljaju skroz drugi tip komentara.
(Robert, 7. novembar 2021 14:20)

Potpisujem svako tvoje slovo
ali imam nesto da dodam. Pisem
pocetkom drugog seta. Znam da
kod sportista dolazi do mentalnog
praznjenja kada ostvare odredjeni
cilj ali u ovom slucaju, Novaku
kao da treba motivacija, a ima
i "nerasciscene racune" sa Medvedevim
sa finala USO, tako da, ipak, i dalje
verujem u Novakovu pobedu. Poz.

bradina

pre 2 godine

Bez obzira na ishod meca,svi moraju da citaju Novakove reci izmedju redova! One jasno govore da je dosao u Pariz da obezbedi prvo mesto na kraju godine! Cilj je otvaren,za nesto vise ako bude bude.Svi zanemaruju cinjenicu,pogotovo njegovi zlotvori,da je Novak dosao nakon pauze bez ijednog odigranog meca! Toliko.Uzivajmo u igri dvojice momentalno a i u buduce dva najbolja tenisera na svetu! Svakako da ja volim da pobedi Novak,ali u ovom trenutku to i nije vazno obzirom u kakvoj je formi nas i svetski broj JEDAN!

beograd_92

pre 2 godine

Ostaje zal sto se ovo nije desilo na US Open-u ali ajde sad.Novace,sve si postigao ajde nekako jos bar 2 GS pa se onako sampionski na kraju sledece sezone povuci u penziju.
(Pokondirena tikvica, 07. novembar 2021 18:25)

Igra do 2024, tako je izjavio.

Inception

pre 2 godine

Nole, najveći si. Sramotno je vidjeti koliko Srba okrene leđa Novaku dok gubi, to se i ovdje moglo vidjeti još od početka meča. Još je jednom pokazao da mu nitko nije ravan u ovom sportu. Bog tenisa, apsolutno.
(Cezar, 07. novembar 2021 17:37)


Nazalost, takav smo mi narod. Garantujem da bi polovina pocela da zvizdi na Novaka posle gubitka prvog seta.

Djoko militant

pre 2 godine

Uz sve cestitke Djokovicu na osvojenom masters turniru hocu da kazem da igracu njegovog kalibra ne bi smelo da se desava da ne uspeva konacno da poentira u setu kada vodi sa 5:3 i servira.
(mali mikica, 7. novembar 2021 22:03) # Link komentara

Nek si mu ti rek'o. Sigurno znas kako je to..

Djoko Militant

pre 2 godine

Nadam se da sada svima jasno ko je Goat.
I još jedno još uvek se nadam i želim , da ćeš uspeti ono šta nisi uspeo ove godine.
Napred Nole .
(Rade Piket, 7. novembar 2021 19:21) # Link komentara

Sve jasnije i jasnije, vidim i po stranim komentarima, jednostavno izbija im svaki argument. Pokoji se javi jos u deluziji, ali vecini su vec samo smesni i sprdaju ih.

Atp je na tviteru naravno brze bolje objavio nakon ovakve pobede i uspeha statistiku da Federer ima ne znam tamo 103 titule (dodavali mu u zbir i egzibicione turnire), a Novak 86 i Nadal ne znam koliko. Jednostavno su morali. Ali nema veze, ne mari..

Ovo poslednje mu zelim i ja, nije bilo dato iz nekog razloga ove godine, ali kako se stvari odvijaju mozda i bolje. Sladje je posle.

Napo Leon

pre 2 godine

Sada je Nole rasterećen,samim finalom je obezbedio prvo mesto na kraju godine i trebao bi bez pritiska da odigra svoj najbolji tenis,međutim to u ovom trenutku nije njegov maksimum,jer nije u vrhunskoj formi
Sa druge strane,Meda je na svom maksimumu
Videćemo,biće zanimljivo

Svetolik

pre 2 godine

Opušteno ću gledati meč. Novak je ostvario jedini preostali cilj da ostane broj 1 do kraja godine. Ako izgubi nije šteta, samo da ne bude pretjerano lako. Ipak, iz Novakovog iskustva one ne gubi dva puta za redom ovakve mečeve, pa očekujem da će rasterećen biti su svom ako ne najboljem onda dovoljnom elementu da savlada Medvedeva, i otcjepi se od Nadala sa ukupnim brojem mastersa.

no1e

pre 2 godine

Danas Nole izjednačava Federerov rekord po broju finala na velikim turnirima (GS, Završni turnir, Masters, OI) i dobija još jedan bod na GOAT listi. Čestitam svima koji slave

Centurion

pre 2 godine

"Zverev ne moze da se pokupi na sljaci, isto vazi i za Medvedeva. Za sljaku najvise sanse uvek ima Nadal, pa Novak, pa Svarcman, pa cak i Siner pre ove dvojice"

Nije bas pogresio. Zverev ima dobre rezultate na sljaci i nekoliko mastersa na toj podlozi. Tako da on jeste u krugu favorita na Garosu ali iza Nadala, Novaka i Tima kojeg nisi pomenuo. Svarcman nema sanse niti Siner. Pre njih tu je Cicipas.
Na travi Djokovic trenutno nema adekvatnog rivala, tu ce biti glavni favorit narednih par godina.
Na betonu je najveca guzva jer tu postoji krug od 5-6 igraca koji mogu do slema, posebno u Njujorku.

Sića

pre 2 godine

Napred Medvede, posalji ga u penziju.
(Kaiser Roger, 07. novembar 2021 14:28)

Tvoj Roger je odavno u penziju, a za tvoje noćne more i vest da je Novak već sada po svim parametrima najbolji teniser svih vremena, a biće tu još mnogih uvećanih rekorda.

Ivan J.

pre 2 godine

Najbolji je svih vremena, a istorijska 4 GS biće uskoro...Na Olimpijadi zlato,a posle samo neka nastavi u vrhu i neka ga zdravlje služi.Moći će gospodski da preskače turnire ili igra samo Vimbldon koji najviše voli.
Ali,No1e kao No1e,teško će se oprostiti pre 40.g.a realno i nema potrebe jer su Ronaldo i Ibrahimović,a i mnogi drugi tipa Mateus itd, pokazali da život počinje tek posle 35-e.Sve do tada je detinjstvo.

Lik

pre 2 godine

Ziv ti meni bio, igrace Novak jos min 5 sezona, a ja mislim i vise, povucice se mozda sa 40+. Zivi bili pa videli.
(maki, 7. novembar 2021 18:48)

Jeste, neće da živi nego će da igra tenis dok se ne raspadne kao Rafa i Fed?!

Novak će iduće godine da pokuša da osvoji GS.ova koliko može a 23će ide mu olimpijada i posle toga završava karijeru pa igrajte vi koji bi da ga terate da igra do iznemoglosti.

prevod

pre 2 godine

E, pa gde su sada svi oni zavidljivi što su počeli da zlobno izjavljuju da je Novak najbolji u pet setova (kao napr. Alex Corretja), što podrazumeva da nije najbolji u tri seta. E pa evo vam, pa da crknete od besa.

tenisman

pre 2 godine

Kakav spektakl od najave tenisera prave ljudi iz Pariza, neverovatno. Muzika, scena, svetla ma fantazija. Jedan od najjačih ako ne i najbolji masters na svetu. Kad se naježiš preko TV-a mogu misliti kako je uživo osetiti. Ajmo Novače, ajmo šampione naš!

Z

pre 2 godine

Koliko god navijam za Novaka, stvarno nije lepo od publike što Medvedev mora da servira većinu prvih servisa dok se neko iz publike čuje, ljudi neće da začepe koliko god on čekao, dok Novak neće da servira dok svi ne ućute.

Darvin

pre 2 godine

Koliko još Novaku treba bodova da bi bio prvi na kraju godine?
(Momcilovac, 7. novembar 2021 17:36) # Link komentara

Koji si ti kralj...

Šou Biznis

pre 2 godine

Postigao je glavni cilj (broj 1 na kraju godine), a sklon je padovima nakon toga, plus je Medvedev za nijansu u boljoj formi, tako da prognoziram pobedu Rusa. Nikakve malicioznosti ili slicno, samo pokusaj realnog sagledavanja situacije i unosenja zabave u vidu virtuelne opklade. :) Ne volim izvlacenja i pametovanja nakon pogresne prognoze, kao sto se to redovno cini ovde. Razmislis o svemu pa kazes jasno i ostaness iza toga i nakon poznatog ishoda. Pa onda slatko likujes zbog podotka ili progutas knedlu i priznas gresku. Najgori su mi ovi sto se izvlace, pa prognoziraju jedno, a onda se to ne ostvari i ostavljaju skroz drugi tip komentara.
(Robert, 07. novembar 2021 14:20)

Bravo! Slazem se!! Evo ja idem kontra od tebe, da bude zanimliivije ali, naravno, jer tako mislim! Uzivajte ljudi u vrhunskom tenisu!

Laki

pre 2 godine

Na 2:2, ja sam video dovoljno, da budem zadovoljan.Novak igra dobro, agresivno, hoce li to biti dovoljno za pobedu, videcemo.Plasio sam se da ne bude stegnut kao na USO.

Nek ti Pesma kaže...

pre 2 godine

SVAKA ČAST NOLE! NAJBOLJI SI!!!!
KOLIKO VOLIM ŠTO SI POBEDIO TOLIKO VOLIM DA ČITAMPESMU IZ DUŠE OD *Smilice*.
SVAKA ČAST OBOMA!

Toma

pre 2 godine

Nedelja iz snova. Bio sam optimista oko kraja sezone, ali da ce No1e sve da pokida vec u Parizu je perfektno predjelo za Torino i Davis Cup. Oba turnira ce biti vrlo interesantna

CroFed

pre 2 godine

Novica bi zaista trebao prestati koristiti drop shot protiv njega, ipak je riječ o najboljem visokom defanzivcu, a o brzini da ne pričamo. Neobičan igrač Medo...

Miroslav

pre 2 godine

Koliko vam smeta ovaj nas Nole da neznate ni sta da komentarisete. Ipak kad dodje dan, nadajmo se za jedno pola decenije, da se Nole povuce, mnogi pravi ljubitelji tenisa ce da zale za njim i legendarnom velikom trojkom jer tenis koji oni igraju, niko vise nece moci da ponovi.
To je nesto slicno kao i u drugim sportovima kao sto je futbal na primer.
Dali se je rodio neko u ovim novim generacijama ko moze da igra futbal kao sto su igrali Maradona ili Ronaldinho, samo da uzmem neke za primer?

panter pudlica

pre 2 godine

Ne mogu da verujem... koje je sve aždaje u karijeri dobijao Nole, prosto ne mogu da poverujem da sa ovim šamaračem loptice ne može da izađe na kraj. Koji su to udarci majko moja, kao neki totalni amater...

Kmekenro

pre 2 godine

Posle ovolike pauze ne igra lose, bolje je nego sto sam ocekivao. Verujem da moze da izgura jos jednu vrhunsku godinu i kao apsolutni sampion ode sa 400 nedelja u penziju.Meda je definitivno buduci broj jedan, ali mislim da Nole moze jos ovom sportu da da. Ovakve duge pauze mislim da nisu dobre, jer Nole nije i ne treba da bude neko kome je domet polufinale i finale. Idemo Novače, jer ako neko moze ovo da dobije to si ti, a ako ne,nema veze, za nas si sampion!

mladeeen

pre 2 godine

Kako Nole opusteno stigne do finala turnira ...onako iz zezancije...nek uvek dodje do finala i bice prvi na listi ,vise nema potrebe ni da osvaja kad drzi sve moguce rekorde...

Halo Bing

pre 2 godine

(Aleksa Pufta, 07. novembar 2021 17:42)
Iz pobedničkog pehara možeš da napiješ sve tvoje goste. Doduše ne iz ovog pariskog, on je više čiviluk za goste.

Slobodan

pre 2 godine

Najvaznije da je osigurao poziciju broj 1 na kraju godine. Nekada je sa 12000 bodova zavrsavao kao drugi, sada sa 9000 kao prvi uz samo 3 odigrana mastersa. Sreca da je imao puno pratilaca koji su bili dosta izjednaceni pa su bodove djelili skoro ravnomjerno. Medvedev je najbolji igrac na betonu vec duze vrijeme, a Novak nije igrao jako dugo. Mislim da vise sansi Novak ima na zavrsnom turniru.

Поскок са Змијања

pre 2 godine

Увек и стално , Змијање и вуци са Мањаче уз најбољег српског вука.
Ноле Велики!

Lik

pre 2 godine

Ko će da me natera da gledam tenis kada majstor ode sa scene. Ovo je čarolija. Svi od Conge do Alkaraza neka se pitaju kojim sportom se bave?
(Niki, 7. novembar 2021 19:53)

Malo više realnosti ne bi bilo na odmet. Novak sada jeste najbolji ali koliko za par godina ovi novi će biti još iskusniji, jači, gladniji i na kraju će neko od njih da bude Novaku što je ovaj bio Federeru...noćna mora.
To je zakon prirode, od toga se ne može pobeći, odnosno može a to je ono što Federer nije umeo: treba se povući baš sa prvog mesta a to je vrhunski način da ode u svoj svojoj slavi, neprikosnoven.

Adnan

pre 2 godine

Đoković je veliki šampion. Još samo da nauči da se ponaša kad ne ide po planu i kad gubi. Tu je tanak. Odma počne nervoza, psovanje, ljutnja. Šampion treba biti i u pobedi ali i porazima. Niko ne može večito da pobeđuje. Ako je neko bolji tog dana sportski mu čestitati

Dd

pre 2 godine

Da li neko zna kakav to dres nosi Nole? Sve boje su tu, ali poredjane cudnim redosledom. Tako su i nasi olimpijci na predstavljanju imali nesto naopako. Ili mozda trazim smisao gde ga nema¿

Desanka Maksimović

pre 2 godine

SVAKA ČAST NOLE! NAJBOLJI SI!!!!
KOLIKO VOLIM ŠTO SI POBEDIO TOLIKO VOLIM DA ČITAMPESMU IZ DUŠE OD *Smilice*.
SVAKA ČAST OBOMA!
(Nek ti Pesma kaže..., 07. novembar 2021 18:56)

Drago mi je što ue Đoković uz'o pehar i radujem se svakoj njegovoj pobedi, ali ove pesme su takva blamaža da je i mene koji ih ne pišem malkice sramota!
(Tri čiste, 7. novembar 2021 19:39)

A ti napiši pa onda komentariši.
Bolje da se nisi ni javljao jer ovo je tek blamaža. Mi svi volimo da pročitamo pesme o Noletu

Harwy

pre 2 godine

Poslije prvog servisa Đoković mora na mrežu. Čemu mu služi onda Ivenišević kao trener? Vrlo laki poeni. Pimplanjem samo vraća Medvedeva u igru.

dare slovenac

pre 2 godine

Koliko je samo Novak bolji teniser…vidi se manjko treninga i zbog toga mnogo neiznudjenih…rezultat 2:2 a medo nijednog izradjenog poena…samo Novakova fantazija i neiznudjene

Dejan

pre 2 godine

Da bi mu se revanširao potrebno je da u jednoj godini Medvedev uzme prva tri grend slema i da ga Đoković pobedi u finalu četvrtog. Pošto je Đoković na 2-3 sezone od kraja karijere teško da će se to ikada desiti.

vlaca

pre 2 godine

Medved ubija se kolko servira trosi se Nole igra glavom inteligencijom nebi tol'ko trofeja osvojio da igra svim snagom.Mozda je Rus trenutno bolji ali nikad ne moze biti veliki igrac treba ce vremena da neko dodje kao Novak Rafa i Federer.

zex

pre 2 godine

Ako nastavi Novak da igra kao posle brejk, dobice lagano, samo da nebude glupih padova u igri, treci i cetvrti gem su paravo merilo kako treba igrati, u americi Novak nije imao takve udarce.Mora agresivno, mora.

Pall Mall

pre 2 godine

Daj Boze da Nole ovo osvoji ali jos pre meča sam rekao da mu Danil nikako ne odgovara. Ima jak servis razoran bas sve vraca sa onim karakterističnih tehnikom udaranja. U dugoj razmeni poena bas mu ne odgovara gde je Novak uvek dobar ali Danil je mnogo napredovao u tom segmentu i bas nista ne propusta slučaju. Evo gubi 1-0 hajmo Nole uzmi ga u drugom setu.

Gambeeet

pre 2 godine

Svaki iole bitniji poen izgubio Nole, a daleko od toga da je Meda nešto vanserijski odigrao, štaviše, a ono što Novaku nikako ne ide na ruku, uzeo mu je set bez pomoći servisa praktično. Opet, previše i grešaka Novak pravi, u početku iz bekhenda, a pri kraju seta i iz forhenda. Ključni poen prvog seta bio je na 3:2 za Noleta i 15:30, kada je bio u naletu i omašio čist forhend (smestio u mrežu) iz sredine polja na plitku Danilovu loptu kojom bi došao do 15:40 i posle onim briljantnim riternom došao do duplog brejka. Idemo dalje, samo te proklete neiznuđene svesti na najmanju moguću meru. Odličan početak drugog, a uključila se i publika.

Goran

pre 2 godine

Medvedov demolira trećeg sa liste(Zverev) a već uzeo Set prvom(Novak) a neki ovdje tvrde da ne igra spektakularan tenis!!!????? Pa kako treba onda da igra da bi to bilo spektakularno??. Da iz dobija sa nulom????

Pele 2.0

pre 2 godine

Naravno da Djokovic nema nikakve sanse. Bice 2:0 za 80 minuta.

Djokovic pimluje ali ne gadja linije. I Medvedev pimpluje ali je bolju u tome: vise rizikuje i gadja linije.

Medvedev se bolje krece, ima bolju tehniku, igra raznovrsnije i bolji je na mrezi.

dare slovenac

pre 2 godine

Koliko je samo Novak bolji teniser…vidi se manjko treninga i zbog toga mnogo neiznudjenih…rezultat 2:2 a medo nijednog izradjenog poena…samo Novakova fantazija i neiznudjene

Života

pre 2 godine

Cenim da je onaj meč protiv Gaela što mu je otkazao bio presudan, imamo je višak vremena za odmor i sačuvao je svežinu a suprotno od onoga što je ovde dosta ljudi utvrdilo da to nevalja jer bla bla bla...

Čika Djura

pre 2 godine

Novak je ispunio plan. Nerealno je očekivati da pobedi. Dva meseca nije uzeo reket u ruke. Odigrao dva dubla, Monfis nije izašao na megdan. Ovo mu je priprema za Torino i Davis cup. Pobeda bi bilo iznenadjenje. Završiće godinu kao prvi

Mare

pre 2 godine

Da ovaj medvedev igra neki spektakularan tenis pa i ajde nego sa ovom smesnom igrom kao da igra kriket udara lopticu ih dere sve redom,a u zadnje vreme i novaka.

Lale

pre 2 godine

Gubi ovo Novak bez problema. Pitanje je samo da li će ga Meda rašrafiti na proste činioce ili će ga samo umlatiti...sledi verovatno i novo plakanje...

Asteriks

pre 2 godine

Medvedev je shvatio da protiv Novaka treba samo brzo i jako da servira i tako resava mec....Kada Medvedev napravi brejk,sanse da Novak vrati brejk je 1%.....Zato Novak igra pod ogromnim pritiskom na svoje gejmove,znajuci da ih mora dobiti,jer ako izgubi,izgubio je set....To je psihologija....Novak samo da uspije napraviti brejk,situacija na terenu bi bila skroz drugacija....Problem je sto Medvedev svaki put prvi pravi brejkove.

demokrata

pre 2 godine

Informacija za sve koji vole i postuju Noleta :
Nole vuce malu povredu ramena i osjeca tu neprijatnost (uzima ljekove za bolove). Nazalost, tako je vec duze i osjeca se to na ovom turniru u vecini njegovih servis gemova. Nadajmo se da ce to zalijeciti jer bez pravog servira tesko je pobjediti igrace kojima je uzeti brejk tesko.
Ajmo sampione! Visok odskok mu pravi problem...Naime, kod jednog zamaha za inside-out winer protiv nadala na Rg osjetila se neprijatnost koja je dosla na naplatu protiv Grka u finalu - tek nakon drugog seta igrao bez bolova jer je uzeo lijek.
To je dio taktike i 'neotkrivena' tajna...nazalost, povreda je takva da se osjecak boli vraca i vuce je vec duze.
Izdri Nole!!!

crnjak

pre 2 godine

Сретно ти било Обилићу наш
(чемерница,

Cuj Obilicu a on place na kraju treceg seta US open-a. Kad si cuo da junak place.

Harwy

pre 2 godine

Poslije prvog servisa Đoković mora na mrežu. Čemu mu služi onda Ivenišević kao trener? Vrlo laki poeni. Pimplanjem samo vraća Medvedeva u igru.

Dragan

pre 2 godine

Novak je naša legenda.
Po njegovoj igri se vidi da kraj njegove karijere nije daleko.
Nema više one njegove energije po kojoj je bio poznat.
US open je u njegovoj glavi ostavio trag.
Sada igra na iskustvo očekujući greške protivnika.
To kod mlade generacije koja je u naletu ne može da prođe.

lalo

pre 2 godine

@Srecno ti Nemanjicu nas!

Dokle moze da ide ovakvo idolopoklonstvo bez pokrica i poredjenja dva coveka iz razlicitih epoha koji su se bavili razlicitim poslovima? I nije Novak samo nas malo je i mamin i tatin sto daje pravo i Hrvatima i Crnogorcima da i oni mogu da se raduju njegovim uspesima.

da se ne ljubimo

pre 2 godine

Priča o 25 slemova više apsolutno ne stoji, svaki naredni biće ko Mount Everest, a Nadala još netreba otpisivati, ajmo pošteno, do finala Nole nije odigrao ništa posebno, srećom žreb je bio lagan.

Pele 2.0

pre 2 godine

Naravno da Djokovic nema nikakve sanse. Bice 2:0 za 80 minuta.

Djokovic pimluje ali ne gadja linije. I Medvedev pimpluje ali je bolju u tome: vise rizikuje i gadja linije.

Medvedev se bolje krece, ima bolju tehniku, igra raznovrsnije i bolji je na mrezi.

Ako iko ikada

pre 2 godine

Neverovatno da to niko nije primetio u komentarima do sad, ili takvi nisu prošli. Dakle, šta je razlika između teniskog dvoboja u Njujorku i Parizu, dva najbolja tenisera današnjice. Goran Ivanišević. Iako se može diskutovati dugo o tome kakva je ličnost Ivanišević i otkud on u Novakovom taboru, ali Goran ima tu odliku Dalmatinaca i Srba preko Drine da su malo više prkosni, agresivni, samouvereni, a i žilavi.
Videlo se to odmah na početku, posle izgubljenog prvog gema (isto kao i na US Open-u) Novak nije ustuknuo, nego krenuo napred. Čitao sam negde Ivaniševića kad je rekao da je Novak odličan na mreži i da on pokušava da ga podstakne da to koristi što više. I Nole je to i pokazao danas. Setimo se kako su ranije baš taj deo igre stručnjaci često prebacivali Novaku. Znači i tu se Novak unapredio značajno. Drugo, servis. U nekom toku igre Nole je imao i više asova nego Danil. Na kraju jednako. A svi se slažemo kakav je opak serviser naš ruski brat.
Videlo se da je Novak sa saradnicima dobro analizirao igru Dimitrova protiv Medvedeva, i kako neko reče ranije uzeo recept, igrajući slajs na Danilov forhend.
Novak je pokazao svu raznovrsnost, i raskoš teniske igre danas. Bilo je uživanje gledati dva vrhunska igrača.
Medvedev je zasigurno budući broj jedan, i višestruki osvajač GS. Začudio bih se da to ne bude dvocifren broj. Zadivljujuća je njegova brzina i sposobnost da stoji tako daleko od osnovne crte, a opet uspeva da igra napadački a i da se brani uspešno kada treba.

Milorad

pre 2 godine

Copy/paste New York. Djokovic jedva uzima gemove 40-40 po 5-6 minuta, Medvedev odvali za 45 sekundi 40-0, uzme brejk na 3-3, i to je to u svakom setu.

зуке

pre 2 godine

Свака част поносу наш, Новаче Ђоковићу!
Не знам да ли још неко од гледалаца као ја (питам се јесам ли помало луд), али кад Новак победи, радујем се буквално као да сам ја нешто освојио, а кад изгуби, тада не могу да заспим увече....нека нервоза уђе у мене. Притом сам и сутрадан нервозан и нерасположен

Krsta

pre 2 godine

Srecno Novace ponose i uzoru nase djece. Bog dragi da te cuva, tebe i tvoju porodicu!
(Sava Mrkalj, 07. novembar 2021 15:07)

Svakako neću dati da bude uzor mojoj deci! Njih učim iskrenosti, kulturi, školovanju ...

Mikii

pre 2 godine

Covek koji uspeva da izgubi dva prakticno dobijena gema na svoj servis nema sta da trazi protiv igraca kao sto je Djokovic. Od koga je ovaj Marbeljanac uspeo da izgubi najvazniji mec u karijeri, hahahahahahaha

mali mikica

pre 2 godine

Uz sve cestitke Djokovicu na osvojenom masters turniru hocu da kazem da igracu njegovog kalibra ne bi smelo da se desava da ne uspeva konacno da poentira u setu kada vodi sa 5:3 i servira. U mecu protiv Frica dva puta je gubio servis gem sa nulom. Kao da se stegne ali je nemoguce da je u pitanju nervoza posle toliko iskustva. Pa i danas kod 5:3 u trecem setu, servira za pobedu i gubi gem sa 15:40.
U kojoj kuci svi misle da ja ne volim Djokovica pa zato toliko prigovaram ali rekao bih da je upravo obrnuto. Kada bi to prevazisao tek onda bi bio nedodirljiv.

Tri čiste

pre 2 godine

SVAKA ČAST NOLE! NAJBOLJI SI!!!!
KOLIKO VOLIM ŠTO SI POBEDIO TOLIKO VOLIM DA ČITAMPESMU IZ DUŠE OD *Smilice*.
SVAKA ČAST OBOMA!
(Nek ti Pesma kaže..., 07. novembar 2021 18:56)

Drago mi je što ue Đoković uz'o pehar i radujem se svakoj njegovoj pobedi, ali ove pesme su takva blamaža da je i mene koji ih ne pišem malkice sramota!

Lakic

pre 2 godine

Odlican je Meda,nije bez veze onako lako dobio na US openu. Tacno se vidi da Nole nema oruzije za ovu igru Mede...Meda ima jos prostora za napredak zbog godina tako da Nole nece moci da mu parira al bas nikako....

Istok

pre 2 godine

Novakov pocetak kraja krenuo je onog trenutka kad je izgubio na olimpijadi,iako je imao set i brejk prednosti. U trenutku je pao i mislim da vise nece moci da se vrati. Daj Boze da gresim,ali...

lux

pre 2 godine

pa bas da đu se revansirao i nije. us open koji je izgubio je bila jedinstvena prilika u karijeri da uzme kalendarski slem koji cenim da je bas zeleo, a da mu je masters u parizu od zivotnog znacaja ne bih bas rekao.

njih 2 miliona

pre 2 godine

Ima jedan sistem, Sunčev sistem, na periferiji galaksije koja se zove Mlečni put. Idete, idete, idete... i dođete do kraja te galaksije. Onda, velika praznina. Pa onda opet idete, idete, idete... i dođete do druge galaksije zvane Andromeda koja juri prema Mlečnom putu sa kojim će se sudariti za nekih milijardu godina, pa onda opet idete, idete, idete... i dođete do kraja te galaksije. Na samu ivicu. Kad ono tamo jedna mala planeta na kojoj nema ništa osim milion teniskih terena. Na svakom stoje po dva svemirca sa reketima i svi uglas viču na srpskom: odavde se vidi da ga je meda pustio.

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

Teško će biti danas Noletu.. Verujem da ovo ide u četiri, možda čak i pet setova.. Tipujem i nadam se da Nole dobija, moja procena 3:1 za Noleta!

Dadada

pre 2 godine

@ako iko ikada

Bilo je tu jos faktora u NY, nije mogao da sprovede sve i da su dobro zamislili, ali primetio sam i ja za Ivanisevica, moguce, drugi covek.. bez mnogo filozofiranja, samo realno i napred, ludilo kakav povratak nakon kraha.

Jao ima jedan u jutjub komentarima sto se ispod svakog videa ubi objasnjavajuci kako je Vajda los(iji) po njega, smejao sam se uvek tome..

bmiles

pre 2 godine

Volim da procitam komentare poput danasnjeg pod sifrom "ako ikad".Sve je tacno ali zanemariti Vajdu a velicati samo Ivanisevica ne pije vodu a slozio bi se samnom "Zec" koji je u vise navrata pricao da su slozan tim sa uzajamnim postovanjem i respektom,ali da sve odluke na terenu i van njega donosi Novak.Ne treba ova "koska" medju njima!Svi oni: Vajda i Goran rade za dobrobit uspeha Novaka,ukljucujuci fizioterapeuta!Licno,iako nisam neki strucnjak u ovom sportu,laicki i navijacki impresioniram sam igrom i nacinom kako je Novak savladao Medvedeva juce! Sad se vidi zasto se forsirao dubl na Olimpihjadi i Parizu tj. zbog igre na mrezi!? Mislim da je to bilo kljucno iznenadjenje za Medvedeva,a rezultat je onaj fantistican poen lobom u 3.setu nakon cega je Daniil,izgubio fokus,a svi znamo da je to njegova rak rana sto je primeto Kurijer u prenosu.Pocele su duple greske,a prvi servis vise nije bio nectljiv Novaku!Kad je Novak na svom nivou,kad pocinu da sevaju forhendi "brisuci" liniju(vise uspesnih poena od rivala u tom segmentu),a bekend slajsima parira robotskoj igri Medvedeva,sa izjednacenim brojem asova videlo da je to frustriralo Rusa i kraj se nazirao!Meni posebno drago sto je Novak zavrsio pobedonosni set na servis protivnika! Sad sam potpuno siguran da ce ovo rivalstvo potrajati i sledece godine i biti jedina motivacija Novaku da odbrani tron,fokusira se na Masterse i GS a 2024.,kako je obecao, zavrsi karijeru na OI u Parizu,verujem uz ne manje od osvojenih 22 GS!

Sale

pre 2 godine

Previše Đoković oscilira, to ga prati u sva četiri meča koje igra. Imam utisak da je Noletu lakše da napravi brejk nego da zadrži svoj servis gem. Nadam se da neko iz Noletovog stručnog štaba zapisuje šta se dešava na ovom meču i da će to temeljno analizirati do sledeće sezone. Medvedev će rutinski dobiti ovaj meč, ali moram priznati da je konačno posle svih silnih godina došao jedan teniser protiv koga je Đoković otvoreni autsajder.

Nenad

pre 2 godine

Rus je daleko bolji u prvom i drugom servisu i bolj se krece. Sve d proi bice iz toga. Medvev je jedostavno bolji od Novaka onoliko koliko je Novak prije sedam ili osam godina bio bolji od njega. Od poceka finala svima je bilo jasno koje ponednika Ono sto je neugodo jete cinjenica da je rus dobio dva finala a da novak nije uzeo ni set.

realna prica

pre 2 godine

Pitanje za sve 'Nole, Nole, GOAT, GOAT' hardcore fanove Noleta, koji bi ga istetovirali na grudi, sve mi cini. Pitanje za vas: Sta tacno vi imate, dobijate iliti kako je vas zivot BOLJI time sto je on navodno GOAT, sto uzima titule, milione dolara i igra tenis? Bio bih zahvalan da mi neko odgovori, ali logicno, sto se kaze, da dobijem objektivan odgovor, bez neke euforije i emocija. Pozdrav.

Pele 2.0

pre 2 godine

Naravno da Djokovic nema nikakve sanse. Bice 2:0 za 80 minuta.

Djokovic pimluje ali ne gadja linije. I Medvedev pimpluje ali je bolju u tome: vise rizikuje i gadja linije.

Medvedev se bolje krece, ima bolju tehniku, igra raznovrsnije i bolji je na mrezi.

Pele 2.0

pre 2 godine

Naravno da Djokovic nema nikakve sanse. Bice 2:0 za 80 minuta.

Djokovic pimluje ali ne gadja linije. I Medvedev pimpluje ali je bolju u tome: vise rizikuje i gadja linije.

Medvedev se bolje krece, ima bolju tehniku, igra raznovrsnije i bolji je na mrezi.

Neko iz mase

pre 2 godine

Novak dogodine uzima Aus I London!
(darko, 07. novembar 2021 16:12)

Mislim da će uzeti AO i RG, a onda će mu se to osladiti, pa će uzeti Wimbldon i USO. ;-)
(Sale, 7. novembar 2021 19:35)

Mislim da je završio sa GS pričom čim uzme 21-vi, i prestigne Rafu. Rafi je sledeći RG ujedno i poslednji....a od Rodje I onako nema ništa više. Ne mora Nole da uzme više nijedan. Ne zato što ne može, nego zato što neće. Ne treba mu. Dosta.

Сеновић

pre 2 godine

Ђоковић може само да квари скор са Медведевом. Навући ће му комплекс какав није имао. Можда је повлачење најбоље решење.

DrS

pre 2 godine

"Novak se revanširao Medvedevu, šesta titula u Parizu!"
---

!??!??
U, al' se osvetio!!!
Da bi mu da pobedi sve ovakve mečeve do kraja karijere za taj jedan iz finala US Opena!

Pier

pre 2 godine

Novak se zasition tenisa, dosao nepripremljen na ovaj turnir. Tako da ne moze da pobedi naravno Medvedeva danas. Za pobedu je potrebna konstantna dobra igra i raznovrsna, na koju je on inace sposoban, kad dolazi pripremljen na turnir i
u formi. A to nije slucaj danas.

Istok

pre 2 godine

Novakov pocetak kraja krenuo je onog trenutka kad je izgubio na olimpijadi,iako je imao set i brejk prednosti. U trenutku je pao i mislim da vise nece moci da se vrati. Daj Boze da gresim,ali...

crnjak

pre 2 godine

Сретно ти било Обилићу наш
(чемерница,

Cuj Obilicu a on place na kraju treceg seta US open-a. Kad si cuo da junak place.

realna prica

pre 2 godine

Pitanje za sve 'Nole, Nole, GOAT, GOAT' hardcore fanove Noleta, koji bi ga istetovirali na grudi, sve mi cini. Pitanje za vas: Sta tacno vi imate, dobijate iliti kako je vas zivot BOLJI time sto je on navodno GOAT, sto uzima titule, milione dolara i igra tenis? Bio bih zahvalan da mi neko odgovori, ali logicno, sto se kaze, da dobijem objektivan odgovor, bez neke euforije i emocija. Pozdrav.

Milorad

pre 2 godine

Copy/paste New York. Djokovic jedva uzima gemove 40-40 po 5-6 minuta, Medvedev odvali za 45 sekundi 40-0, uzme brejk na 3-3, i to je to u svakom setu.

Pele 2.0

pre 2 godine

Naravno da Djokovic nema nikakve sanse. Bice 2:0 za 80 minuta.

Djokovic pimluje ali ne gadja linije. I Medvedev pimpluje ali je bolju u tome: vise rizikuje i gadja linije.

Medvedev se bolje krece, ima bolju tehniku, igra raznovrsnije i bolji je na mrezi.

Krsta

pre 2 godine

Srecno Novace ponose i uzoru nase djece. Bog dragi da te cuva, tebe i tvoju porodicu!
(Sava Mrkalj, 07. novembar 2021 15:07)

Svakako neću dati da bude uzor mojoj deci! Njih učim iskrenosti, kulturi, školovanju ...

Lale

pre 2 godine

Gubi ovo Novak bez problema. Pitanje je samo da li će ga Meda rašrafiti na proste činioce ili će ga samo umlatiti...sledi verovatno i novo plakanje...

lux

pre 2 godine

pa bas da đu se revansirao i nije. us open koji je izgubio je bila jedinstvena prilika u karijeri da uzme kalendarski slem koji cenim da je bas zeleo, a da mu je masters u parizu od zivotnog znacaja ne bih bas rekao.

njih 2 miliona

pre 2 godine

Ima jedan sistem, Sunčev sistem, na periferiji galaksije koja se zove Mlečni put. Idete, idete, idete... i dođete do kraja te galaksije. Onda, velika praznina. Pa onda opet idete, idete, idete... i dođete do druge galaksije zvane Andromeda koja juri prema Mlečnom putu sa kojim će se sudariti za nekih milijardu godina, pa onda opet idete, idete, idete... i dođete do kraja te galaksije. Na samu ivicu. Kad ono tamo jedna mala planeta na kojoj nema ništa osim milion teniskih terena. Na svakom stoje po dva svemirca sa reketima i svi uglas viču na srpskom: odavde se vidi da ga je meda pustio.

Mikii

pre 2 godine

Covek koji uspeva da izgubi dva prakticno dobijena gema na svoj servis nema sta da trazi protiv igraca kao sto je Djokovic. Od koga je ovaj Marbeljanac uspeo da izgubi najvazniji mec u karijeri, hahahahahahaha

panter pudlica

pre 2 godine

Ne mogu da verujem... koje je sve aždaje u karijeri dobijao Nole, prosto ne mogu da poverujem da sa ovim šamaračem loptice ne može da izađe na kraj. Koji su to udarci majko moja, kao neki totalni amater...

Pele 2.0

pre 2 godine

Naravno da Djokovic nema nikakve sanse. Bice 2:0 za 80 minuta.

Djokovic pimluje ali ne gadja linije. I Medvedev pimpluje ali je bolju u tome: vise rizikuje i gadja linije.

Medvedev se bolje krece, ima bolju tehniku, igra raznovrsnije i bolji je na mrezi.

Lakic

pre 2 godine

Odlican je Meda,nije bez veze onako lako dobio na US openu. Tacno se vidi da Nole nema oruzije za ovu igru Mede...Meda ima jos prostora za napredak zbog godina tako da Nole nece moci da mu parira al bas nikako....

Adnan

pre 2 godine

Đoković je veliki šampion. Još samo da nauči da se ponaša kad ne ide po planu i kad gubi. Tu je tanak. Odma počne nervoza, psovanje, ljutnja. Šampion treba biti i u pobedi ali i porazima. Niko ne može večito da pobeđuje. Ako je neko bolji tog dana sportski mu čestitati

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

Teško će biti danas Noletu.. Verujem da ovo ide u četiri, možda čak i pet setova.. Tipujem i nadam se da Nole dobija, moja procena 3:1 za Noleta!

Nenad

pre 2 godine

Rus je daleko bolji u prvom i drugom servisu i bolj se krece. Sve d proi bice iz toga. Medvev je jedostavno bolji od Novaka onoliko koliko je Novak prije sedam ili osam godina bio bolji od njega. Od poceka finala svima je bilo jasno koje ponednika Ono sto je neugodo jete cinjenica da je rus dobio dva finala a da novak nije uzeo ni set.

Dragan

pre 2 godine

Novak je naša legenda.
Po njegovoj igri se vidi da kraj njegove karijere nije daleko.
Nema više one njegove energije po kojoj je bio poznat.
US open je u njegovoj glavi ostavio trag.
Sada igra na iskustvo očekujući greške protivnika.
To kod mlade generacije koja je u naletu ne može da prođe.

lalo

pre 2 godine

@Srecno ti Nemanjicu nas!

Dokle moze da ide ovakvo idolopoklonstvo bez pokrica i poredjenja dva coveka iz razlicitih epoha koji su se bavili razlicitim poslovima? I nije Novak samo nas malo je i mamin i tatin sto daje pravo i Hrvatima i Crnogorcima da i oni mogu da se raduju njegovim uspesima.

Сеновић

pre 2 godine

Ђоковић може само да квари скор са Медведевом. Навући ће му комплекс какав није имао. Можда је повлачење најбоље решење.

DrS

pre 2 godine

"Novak se revanširao Medvedevu, šesta titula u Parizu!"
---

!??!??
U, al' se osvetio!!!
Da bi mu da pobedi sve ovakve mečeve do kraja karijere za taj jedan iz finala US Opena!

Dd

pre 2 godine

Da li neko zna kakav to dres nosi Nole? Sve boje su tu, ali poredjane cudnim redosledom. Tako su i nasi olimpijci na predstavljanju imali nesto naopako. Ili mozda trazim smisao gde ga nema¿

Pier

pre 2 godine

Novak se zasition tenisa, dosao nepripremljen na ovaj turnir. Tako da ne moze da pobedi naravno Medvedeva danas. Za pobedu je potrebna konstantna dobra igra i raznovrsna, na koju je on inace sposoban, kad dolazi pripremljen na turnir i
u formi. A to nije slucaj danas.

Pele 2.0

pre 2 godine

Naravno da Djokovic nema nikakve sanse. Bice 2:0 za 80 minuta.

Djokovic pimluje ali ne gadja linije. I Medvedev pimpluje ali je bolju u tome: vise rizikuje i gadja linije.

Medvedev se bolje krece, ima bolju tehniku, igra raznovrsnije i bolji je na mrezi.

Pele 2.0

pre 2 godine

Naravno da Djokovic nema nikakve sanse. Bice 2:0 za 80 minuta.

Djokovic pimluje ali ne gadja linije. I Medvedev pimpluje ali je bolju u tome: vise rizikuje i gadja linije.

Medvedev se bolje krece, ima bolju tehniku, igra raznovrsnije i bolji je na mrezi.

Sale

pre 2 godine

Previše Đoković oscilira, to ga prati u sva četiri meča koje igra. Imam utisak da je Noletu lakše da napravi brejk nego da zadrži svoj servis gem. Nadam se da neko iz Noletovog stručnog štaba zapisuje šta se dešava na ovom meču i da će to temeljno analizirati do sledeće sezone. Medvedev će rutinski dobiti ovaj meč, ali moram priznati da je konačno posle svih silnih godina došao jedan teniser protiv koga je Đoković otvoreni autsajder.

Dejan

pre 2 godine

Da bi mu se revanširao potrebno je da u jednoj godini Medvedev uzme prva tri grend slema i da ga Đoković pobedi u finalu četvrtog. Pošto je Đoković na 2-3 sezone od kraja karijere teško da će se to ikada desiti.

zoki

pre 2 godine

Ne prija mi što se publika ovako ponaša prema Medvedevu. Čime je on to zaslužio? Odlično igra, vrlo je korektan i kao sportista. Radujem se Novakovoj pobedi, ali mi to baca senku na meč. Volimo Novaka ali zašto pljujemo pravoslavnog brata Medvedeva, nije mi jasno.

JFK

pre 2 godine

Siguran sam da će Đoković i za 5 godina moći da pobedi sve osim Medvedeva i Zvereva. Naravno ako se pojavi neko nov kao Nadal to je druga priča. Ili neko eksplodira, ali nesto u prvih 10 može da drži koliko i Federer a verovatno i duže.

da se ne ljubimo

pre 2 godine

Priča o 25 slemova više apsolutno ne stoji, svaki naredni biće ko Mount Everest, a Nadala još netreba otpisivati, ajmo pošteno, do finala Nole nije odigrao ništa posebno, srećom žreb je bio lagan.

Vojvodjanin

pre 2 godine

Steta sto nije izdzao psihicki pritisak na US openu, tesko da ce imati drugu priliku, morao je da ae bolje spremi za to istorijsko finale

Robert

pre 2 godine

Postigao je glavni cilj (broj 1 na kraju godine), a sklon je padovima nakon toga, plus je Medvedev za nijansu u boljoj formi, tako da prognoziram pobedu Rusa. Nikakve malicioznosti ili slicno, samo pokusaj realnog sagledavanja situacije i unosenja zabave u vidu virtuelne opklade. :) Ne volim izvlacenja i pametovanja nakon pogresne prognoze, kao sto se to redovno cini ovde. Razmislis o svemu pa kazes jasno i ostaness iza toga i nakon poznatog ishoda. Pa onda slatko likujes zbog podotka ili progutas knedlu i priznas gresku. Najgori su mi ovi sto se izvlace, pa prognoziraju jedno, a onda se to ne ostvari i ostavljaju skroz drugi tip komentara.

mali mikica

pre 2 godine

Uz sve cestitke Djokovicu na osvojenom masters turniru hocu da kazem da igracu njegovog kalibra ne bi smelo da se desava da ne uspeva konacno da poentira u setu kada vodi sa 5:3 i servira. U mecu protiv Frica dva puta je gubio servis gem sa nulom. Kao da se stegne ali je nemoguce da je u pitanju nervoza posle toliko iskustva. Pa i danas kod 5:3 u trecem setu, servira za pobedu i gubi gem sa 15:40.
U kojoj kuci svi misle da ja ne volim Djokovica pa zato toliko prigovaram ali rekao bih da je upravo obrnuto. Kada bi to prevazisao tek onda bi bio nedodirljiv.

Neko iz mase

pre 2 godine

Novak dogodine uzima Aus I London!
(darko, 07. novembar 2021 16:12)

Mislim da će uzeti AO i RG, a onda će mu se to osladiti, pa će uzeti Wimbldon i USO. ;-)
(Sale, 7. novembar 2021 19:35)

Mislim da je završio sa GS pričom čim uzme 21-vi, i prestigne Rafu. Rafi je sledeći RG ujedno i poslednji....a od Rodje I onako nema ništa više. Ne mora Nole da uzme više nijedan. Ne zato što ne može, nego zato što neće. Ne treba mu. Dosta.

Mare

pre 2 godine

Da ovaj medvedev igra neki spektakularan tenis pa i ajde nego sa ovom smesnom igrom kao da igra kriket udara lopticu ih dere sve redom,a u zadnje vreme i novaka.

Tri čiste

pre 2 godine

SVAKA ČAST NOLE! NAJBOLJI SI!!!!
KOLIKO VOLIM ŠTO SI POBEDIO TOLIKO VOLIM DA ČITAMPESMU IZ DUŠE OD *Smilice*.
SVAKA ČAST OBOMA!
(Nek ti Pesma kaže..., 07. novembar 2021 18:56)

Drago mi je što ue Đoković uz'o pehar i radujem se svakoj njegovoj pobedi, ali ove pesme su takva blamaža da je i mene koji ih ne pišem malkice sramota!

mladeeen

pre 2 godine

Kako Nole opusteno stigne do finala turnira ...onako iz zezancije...nek uvek dodje do finala i bice prvi na listi ,vise nema potrebe ni da osvaja kad drzi sve moguce rekorde...

Јабучило

pre 2 godine

2022. Gren slem osvajaci
AO Medvedev ili Zverev
RG Zverev
W Medvedev ili Zverev
USO Medvedev ili Zverev
Od 2022. je kraj velike trojke
(Djole, 07. novembar 2021 16:24)

Новак узима АО. Минимум.
А Велике тројке нема од прошле године. Новак је укинуо тријумвират :)

Smilica

pre 2 godine

Tooooooooo No1E SOKOLE!!!
I RODI MAJKA JUNAKA
I RODI MAJKA ĐOKOVIĆ NOVAKA!

No1E,TI SI NAŠE SUNCE
I NAŠA ZVEZDA DANICA
SAMO NEBO TI JE GRANICA.

NAŠ PONOSU I DIKO
NE MOŽE TE POBEDITI NIKOOOO!!!

POBEDJUJEŠ SVE U NIZU
MELBURNU,WB ,
RG I MASTERSU U PARIZU

U SRED BERSIJA
SRPSKA TROBOJKA SE VIJE
POBEDIO No1E CAR SRBIJE.

No1E, TI SI NAŠ PONOS I DIKA
JAČI SI OD ČELIKA.

ŽIV I ZRAV NAM BIO
2022. SVA 4 GS OSVOJIO!

KAO SVOJA SINA DVA
VOLIM TE No1E JA
VOLI TE TVOJA SRBIJA!

demokrata

pre 2 godine

Informacija za sve koji vole i postuju Noleta :
Nole vuce malu povredu ramena i osjeca tu neprijatnost (uzima ljekove za bolove). Nazalost, tako je vec duze i osjeca se to na ovom turniru u vecini njegovih servis gemova. Nadajmo se da ce to zalijeciti jer bez pravog servira tesko je pobjediti igrace kojima je uzeti brejk tesko.
Ajmo sampione! Visok odskok mu pravi problem...Naime, kod jednog zamaha za inside-out winer protiv nadala na Rg osjetila se neprijatnost koja je dosla na naplatu protiv Grka u finalu - tek nakon drugog seta igrao bez bolova jer je uzeo lijek.
To je dio taktike i 'neotkrivena' tajna...nazalost, povreda je takva da se osjecak boli vraca i vuce je vec duze.
Izdri Nole!!!

Goran

pre 2 godine

Medvedov demolira trećeg sa liste(Zverev) a već uzeo Set prvom(Novak) a neki ovdje tvrde da ne igra spektakularan tenis!!!????? Pa kako treba onda da igra da bi to bilo spektakularno??. Da iz dobija sa nulom????

Z

pre 2 godine

Koliko god navijam za Novaka, stvarno nije lepo od publike što Medvedev mora da servira većinu prvih servisa dok se neko iz publike čuje, ljudi neće da začepe koliko god on čekao, dok Novak neće da servira dok svi ne ućute.

Asteriks

pre 2 godine

Medvedev je shvatio da protiv Novaka treba samo brzo i jako da servira i tako resava mec....Kada Medvedev napravi brejk,sanse da Novak vrati brejk je 1%.....Zato Novak igra pod ogromnim pritiskom na svoje gejmove,znajuci da ih mora dobiti,jer ako izgubi,izgubio je set....To je psihologija....Novak samo da uspije napraviti brejk,situacija na terenu bi bila skroz drugacija....Problem je sto Medvedev svaki put prvi pravi brejkove.

future

pre 2 godine

Kako god zavrsi, danas me je Novak uverijo da je jos uvek najjaci…ostali nemogu bolje on jos ima mnogo rezervi…ako bude trenirao, iduca godina ce biti isto uspesna…jedva cekam AO

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Milina je gledati ovakvog Novaka. Ritern najbolji na svetu, servis fenomenalan, forhend, bekhend, sve funkcioniše kao sat. Udara Novak još jednu recku. Bravo majstore!

Lik

pre 2 godine

Ko će da me natera da gledam tenis kada majstor ode sa scene. Ovo je čarolija. Svi od Conge do Alkaraza neka se pitaju kojim sportom se bave?
(Niki, 7. novembar 2021 19:53)

Malo više realnosti ne bi bilo na odmet. Novak sada jeste najbolji ali koliko za par godina ovi novi će biti još iskusniji, jači, gladniji i na kraju će neko od njih da bude Novaku što je ovaj bio Federeru...noćna mora.
To je zakon prirode, od toga se ne može pobeći, odnosno može a to je ono što Federer nije umeo: treba se povući baš sa prvog mesta a to je vrhunski način da ode u svoj svojoj slavi, neprikosnoven.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Да наставиш исписивати историју овог спорта. АЈМО НОВАЧЕ! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Čika Djura

pre 2 godine

Novak je ispunio plan. Nerealno je očekivati da pobedi. Dva meseca nije uzeo reket u ruke. Odigrao dva dubla, Monfis nije izašao na megdan. Ovo mu je priprema za Torino i Davis cup. Pobeda bi bilo iznenadjenje. Završiće godinu kao prvi

Harwy

pre 2 godine

Poslije prvog servisa Đoković mora na mrežu. Čemu mu služi onda Ivenišević kao trener? Vrlo laki poeni. Pimplanjem samo vraća Medvedeva u igru.

chupavi

pre 2 godine

Odlican mec, Medvedev je danas video pravog Novaka i kako igra kada nije premoren i pod pritiskom.

Sada je na redu Zavrsni Masters u Torinu gde cemo videti pravu formu Noleta i videti koliko moze u ovom trenutku. Ipak ce tamo biti 8 najboljih igraca u godini, a svi su mnooogo mladji od njega.

Aleksa Pufta

pre 2 godine

Kad bolje razmislim u tenisu je bolje biti drugi na turniru.
Na posluzavniku mozes da izneses gostima kafu, poredjas meze, pecenje, kolace a iz pehara ne mozes nista.
Ovaj pariski moze umesto jelke da se koristi.

JPR24

pre 2 godine

Sta reče onaj Cici !? Oni su nova The Trojka ? On sam ne zna gde je još od Rolan Garosa, ovaj Medo imao više sreće nego znanja (pokazao je veceras), i ko je trevi Zverev? Buahahaha.. pa i ženski tenis se smeje unapred !

Miroslav

pre 2 godine

Koliko vam smeta ovaj nas Nole da neznate ni sta da komentarisete. Ipak kad dodje dan, nadajmo se za jedno pola decenije, da se Nole povuce, mnogi pravi ljubitelji tenisa ce da zale za njim i legendarnom velikom trojkom jer tenis koji oni igraju, niko vise nece moci da ponovi.
To je nesto slicno kao i u drugim sportovima kao sto je futbal na primer.
Dali se je rodio neko u ovim novim generacijama ko moze da igra futbal kao sto su igrali Maradona ili Ronaldinho, samo da uzmem neke za primer?

Cvija

pre 2 godine

Teško će biti danas Noletu.. Verujem da ovo ide u četiri, možda čak i pet setova.. Tipujem i nadam se da Nole dobija, moja procena 3:1 za Noleta!
(Loznica, Gučevo, Cer.., 07. novembar 2021 15:17)

Igra se na dva dobijena seta, pre nego što ostaviš komentar na svaku vest, raspitaj se malo, prikupi informacije!

Sića

pre 2 godine

Napred Medvede, posalji ga u penziju.
(Kaiser Roger, 07. novembar 2021 14:28)

Tvoj Roger je odavno u penziju, a za tvoje noćne more i vest da je Novak već sada po svim parametrima najbolji teniser svih vremena, a biće tu još mnogih uvećanih rekorda.

Cezar

pre 2 godine

Nole, najveći si. Sramotno je vidjeti koliko Srba okrene leđa Novaku dok gubi, to se i ovdje moglo vidjeti još od početka meča. Još je jednom pokazao da mu nitko nije ravan u ovom sportu. Bog tenisa, apsolutno.

mirjana simionska

pre 2 godine

Decko govori i francuski igra vrhunski tenis,ali sta reci sa druge strane VELICANSTVENI NOVAK.Ne moze dva puta zaredom.francuski mu malo kaska,ali TENIS JE ONO STO GALOPIRA,Vazan mec za samopouzdanje i zavrsnicu sezone,sad u Torino i Dejvis Kup.Sto bi rekli spanci VAMOS.

Johny Walker

pre 2 godine

Uopšte sada više nije važno koliko nedelja će biti prvi na ATP. Teško da će neko da dostigne taj rekord. Sledeće godine Novak brani 6 hiljada ATP Poena kao pobednik GS turnira, hiljadu kao finalista i hiljadu od Pariza. To je za sada 8 hiljada. Teško da odbrani. Ali srušio je sve rekorde

Поскок са Змијања

pre 2 godine

Увек и стално , Змијање и вуци са Мањаче уз најбољег српског вука.
Ноле Велики!

Slobodan

pre 2 godine

Najvaznije da je osigurao poziciju broj 1 na kraju godine. Nekada je sa 12000 bodova zavrsavao kao drugi, sada sa 9000 kao prvi uz samo 3 odigrana mastersa. Sreca da je imao puno pratilaca koji su bili dosta izjednaceni pa su bodove djelili skoro ravnomjerno. Medvedev je najbolji igrac na betonu vec duze vrijeme, a Novak nije igrao jako dugo. Mislim da vise sansi Novak ima na zavrsnom turniru.

vlaca

pre 2 godine

Medved ubija se kolko servira trosi se Nole igra glavom inteligencijom nebi tol'ko trofeja osvojio da igra svim snagom.Mozda je Rus trenutno bolji ali nikad ne moze biti veliki igrac treba ce vremena da neko dodje kao Novak Rafa i Federer.

Harwy

pre 2 godine

Poslije prvog servisa Đoković mora na mrežu. Čemu mu služi onda Ivenišević kao trener? Vrlo laki poeni. Pimplanjem samo vraća Medvedeva u igru.

bmiles

pre 2 godine

Uzivam u igri obojice,mada mi se vise svidja Novakova igra nego kompjuterska igra Medvedeva!Da li ce robotika pobediti coveka i danas!? Ja sam ipak za coveka koji me vec vise od dve decenije obradovao sjajnim dostignucem u ovom sportu!

Pantagruel

pre 2 godine

Novak dogodine uzima Aus I London!
(darko, 07. novembar 2021 16:12) А ја баш мислим да ће лакше узети Ролан Гарос него иједан од остала три у години. Питање је да ли ће Рафа уопште успети да се врати и ако се буде вратио, да ли ће му бити нарушено самопоуздање, од прошлог пута.

Aleksandar

pre 2 godine

@Adnan

"Đoković je veliki šampion. Još samo da nauči da se ponaša kad ne ide po planu i kad gubi. Tu je tanak. Odma počne nervoza, psovanje, ljutnja. Šampion treba biti i u pobedi ali i porazima. Niko ne može večito da pobeđuje. Ako je neko bolji tog dana sportski mu čestitati."

A kome to Đoković posle poraza nije pružio ruku i čestitao? Ako je neko veliki u porazu to je Nole Glupo je zamerati nekome nerviranje u toku meča i glupo je sa tvoje strane da pišeš ovakve gluposti, ako nemaš nešto pametno bolje ćuti.

d

pre 2 godine

E Djole Djole.

Vidi se da se razumes u tenis isto koliko u kvantnu fiziku.

Zverev RG?
Medvedev/Zverev na Wimbldon?

Komedija.
Zverev ne moze da se pokupi na sljaci, isto vazi i za Medvedeva. Za sljaku najvise sanse uvek ima Nadal, pa Novak, pa Svarcman, pa cak i Siner pre ove dvojice.

Wimbldon odgovara serviserima, ali ova dvojica pojma nemaju da se krecu po travi, tako da cim im vratis servis pogube se. Trenutno apsolutni favorit za travu je Novak, pa onda Beretini, pa mozda Zverev ako bude servirao tako da ne moze nista da mu vratis.

Beton je jedina podloga na kojoj ova dvojica imaju sanse isto kao sto je uvek bilo do sada, ali svi znamo ko je apsolutni kralj betona.

Riječanin

pre 2 godine

Čitam danas intervju sa Medvedevom gdje on izjavljuje da su on i Novak izjednačen što mislim da je daleko od stvarnosti. Danilo je odličan teniser ali nikada neće biti nivo Novaka mada nekome može izgledati da su tu negdje.Ta sitnica je zapravo ogromna razlika. Novak je u New York u dobio sam sebe jer ono što je promašivao nebi ni neko tko je prvi put reket u ruke uzeo.

no1e

pre 2 godine

Danas Nole izjednačava Federerov rekord po broju finala na velikim turnirima (GS, Završni turnir, Masters, OI) i dobija još jedan bod na GOAT listi. Čestitam svima koji slave

CroFed

pre 2 godine

Novica bi zaista trebao prestati koristiti drop shot protiv njega, ipak je riječ o najboljem visokom defanzivcu, a o brzini da ne pričamo. Neobičan igrač Medo...

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Najbolji riterner na svetu svih vremena. Uživanje je gledati Novaka kako vraća bombe bez problema. Evo upravo i brejk. Idemo legendo! Tek najbolje sledi na AO i odlazak u besmrtnost!

Života

pre 2 godine

Cenim da je onaj meč protiv Gaela što mu je otkazao bio presudan, imamo je višak vremena za odmor i sačuvao je svežinu a suprotno od onoga što je ovde dosta ljudi utvrdilo da to nevalja jer bla bla bla...

Laki

pre 2 godine

Na 2:2, ja sam video dovoljno, da budem zadovoljan.Novak igra dobro, agresivno, hoce li to biti dovoljno za pobedu, videcemo.Plasio sam se da ne bude stegnut kao na USO.

Gambeeet

pre 2 godine

Svaki iole bitniji poen izgubio Nole, a daleko od toga da je Meda nešto vanserijski odigrao, štaviše, a ono što Novaku nikako ne ide na ruku, uzeo mu je set bez pomoći servisa praktično. Opet, previše i grešaka Novak pravi, u početku iz bekhenda, a pri kraju seta i iz forhenda. Ključni poen prvog seta bio je na 3:2 za Noleta i 15:30, kada je bio u naletu i omašio čist forhend (smestio u mrežu) iz sredine polja na plitku Danilovu loptu kojom bi došao do 15:40 i posle onim briljantnim riternom došao do duplog brejka. Idemo dalje, samo te proklete neiznuđene svesti na najmanju moguću meru. Odličan početak drugog, a uključila se i publika.

bmiles

pre 2 godine

Ako pobedi a sve su izgledi da hoce,onda je vise deplasirana prica o najboljem! Postoji samo jedan a to je NOVAK!
Ponosan sto sam njegov sunarodnik!

Mozli

pre 2 godine

@zoran
A da li je bio najsrećniji na us openu?
Mozes li mi reci ko je bio najsrecniji na us openu i ko je uz lak zreb i odmoran stigao do finala i ko je imao tezi zreb do finala?
Novaka su svi nosioci u 1/4 finalu i 1/2 sacekali, i to su bili najtezi moguci koje je mogao da dobije u 1/4 i 1/2, a Medu nije niko od nosioca sacekao, svi ispali?
Mislis li o tome Zorane?

Jaga

pre 2 godine

Recept za Medvedeva je patentirao Dimitrov,slajsevi i terati Medvedeva da se savija sti vise.Takticki Novak je odigrao dobro,mane Medvedeva su isplivale na povrsinu a greske Novaka nisu prevagnule na stranu Rusa.Neko rece da Rus igra kao robot ali po mom misljenju sajos nedovoljno popunjenom memorijom.Bravo za Novaka.

tenisman

pre 2 godine

Kakav spektakl od najave tenisera prave ljudi iz Pariza, neverovatno. Muzika, scena, svetla ma fantazija. Jedan od najjačih ako ne i najbolji masters na svetu. Kad se naježiš preko TV-a mogu misliti kako je uživo osetiti. Ajmo Novače, ajmo šampione naš!

dare slovenac

pre 2 godine

Koliko je samo Novak bolji teniser…vidi se manjko treninga i zbog toga mnogo neiznudjenih…rezultat 2:2 a medo nijednog izradjenog poena…samo Novakova fantazija i neiznudjene

dare slovenac

pre 2 godine

Koliko je samo Novak bolji teniser…vidi se manjko treninga i zbog toga mnogo neiznudjenih…rezultat 2:2 a medo nijednog izradjenog poena…samo Novakova fantazija i neiznudjene

Mare

pre 2 godine

Ђоковић може само да квари скор са Медведевом. Навући ће му комплекс какав није имао. Можда је повлачење најбоље решење.


Tvojom logikom onda je trebalo i nadal i federer da se povuku odavno da ne bi kvarili skor sa noletom,ne bi imali ni po 15 gren slem titula onda

bradina

pre 2 godine

Bez obzira na ishod meca,svi moraju da citaju Novakove reci izmedju redova! One jasno govore da je dosao u Pariz da obezbedi prvo mesto na kraju godine! Cilj je otvaren,za nesto vise ako bude bude.Svi zanemaruju cinjenicu,pogotovo njegovi zlotvori,da je Novak dosao nakon pauze bez ijednog odigranog meca! Toliko.Uzivajmo u igri dvojice momentalno a i u buduce dva najbolja tenisera na svetu! Svakako da ja volim da pobedi Novak,ali u ovom trenutku to i nije vazno obzirom u kakvoj je formi nas i svetski broj JEDAN!

soko

pre 2 godine

Daleko je Nole od kraja karijere. Igraće on još barem dve godine i osvojito još 2 grand slema. Medvedev je jedini koji se kandiduje za budućeg broja 1.

Liverpool Man

pre 2 godine

Ma ajde molim vas. Pa sad je Nole fizicki spreman. Medvedev je imao na Us openu zreb na nivou atp 500. Zavrsava posao lagano. Bravo Nole!

DRAGAN

pre 2 godine

Bravo NOLE. Sa srecom
37 ATP 1000 TROFI.
Novak se revansirao na pravi nacin Medi za poraz na USO. Nole je GOAT za
sva vremena. Svi oni koji su se danas ponadali i cekali poraz Novaka, neka se sakriju u misiju rupu.
Novak je aligator koji guta sve pred sobom. Zato je najbolji i zavrsava jos jednu godinu kao najbolji teniser planete. Da srecom jubilarna 7 sampionska
godina na vrhu ATP.

Pogba

pre 2 godine

Steta sto nije izdzao psihicki pritisak na US openu, tesko da ce imati drugu priliku, morao je da ae bolje spremi za to istorijsko finale
(Vojvodjanin, 7. novembar 2021 17:26)

I on je samo čovek

Nebojša

pre 2 godine

G.O.A.T najveći neponovljivi, još jednom pobeda za istoriju, publiku, nas navijače i naravno za hejtere. Pogotovo za ove sakupljače minusa bravo Nole.

Zastava101Specijal

pre 2 godine

Novak, Rafa, i Federer traju godinama ovi njihovi takozvani naslednici ne mogu da ponovo ni slično, pričali ste nadali da je recimo Tim taj,njega nema nigde sada imate novog kandidata, sledeće godine ako se Rafa ne vrati ne vidim ko bi Novaku mogao da uzme više od jednog GS.

Majčin sin

pre 2 godine

20 gend slem titula
37 masters titula
350+ nedelja na prvom mestu
7 puta prvi na kraju godine
========================
NOVAK GOAT!!!!

Acamar

pre 2 godine

Svaka čast Novače! Mnogo bitan trijumf, ne zbog same titule, već zbog činjenice da je vratio poljuljano samopouzdanje i poslao svim konkurentima jasnu poruku da će protiv njega morati da igraju svoj najbolji tenis ako žele da ga svrgnu s trona. Takođe, ućutkao je sve dežurne dušebrižnike koji su ga nakon US opena poslali u penziju.

ljuba

pre 2 godine

Steta sto nije izdzao psihicki pritisak na US openu, tesko da ce imati drugu priliku, morao je da ae bolje spremi za to istorijsko finale

Pusti proslost to je gotovo, Novak i dalje igra tenis, Novak i dalje ima vezana sva 4 GS, Novak je i dalje najbolji koji je igrao ikada ovu igru. Tako da nemamo za cim da zalimo osim da budemo alavi...

Доминација

pre 2 godine

Сјајан меч.Пуцало је на све стране а онда Новак од половине трећег сета,врши показну вежбу,зашто је најбољи свих времена.Одавно нисам видео код Новака такав микс удараца,а бекхенд зуји кроз ваздух као 2011.Медаведев се тако упецао у новакову мрежу,да у једном тренутку није знао где се налази и шта га снашло.Новак Ђоковић са скоро 35 година, послао је застрашујућу поруку млађим нараштајима,још је ту и он се пита.

Dejan

pre 2 godine

?x 37 a u januaru ako kenguri i ATP ne useru sa administracijom i 21. GS a ako pak i ne bude biće u 2022. sigurno još 3 nova GS

Idemo luda glavo, BRAVOOOOOOOOOOO
Idemoooooooooooooo

Nikola

pre 2 godine

psiholoski veoma bitno ,vec je svaki zec poceo da se ostri na Novaka ,zavrsni masters da preskoci pa da oterese sve na AO.Sa ovakvom glavom i telom niko mu ne moze nista.

Pravda za decu

pre 2 godine

Nole, pravi još dece dok si mlađi i da ti Bog podari da dugo uživaš u penziji sa svom srećom ovog sveta i svim rekordima ...

Јабучило

pre 2 godine

Da li neko zna kakav to dres nosi Nole? Sve boje su tu, ali poredjane cudnim redosledom. Tako su i nasi olimpijci na predstavljanju imali nesto naopako. Ili mozda trazim smisao gde ga nema?
(Dd, 07. novembar 2021 17:45)

Плаво-црвено-бело.
Боје Срба из Лужице.
Знам да нема везе, али и ја да приметим :) Ако ништа друго, браћа Лужичани препознају!

bmiles

pre 2 godine

Upravo gledam komentar posle meca na Tenis kanalu gde Kurijer kaze: "Brojke ne lazu Novak je najbolji teniser svih vremena"!Impresivan rezultat Novaka: 37 GS 7 godina na prvom mestu ATP,20 GS i preko 345 nedelja na vrhu kojih ce biti sve vise,pogotovo nakon osvajanja ovog turnira,stavlja ga ipak na tron,bez obzira na simpatije svetske javnosti i publike prema Nadalu ili Federeru,Novak je najbolji uz konstataciju da Novak jos uvek moze poboljsati sve rekorde do kraja svoje karijere!- zavrsio je svoj komentar Kurijer.

Paja moler

pre 2 godine

Jedini teniser koji je osvojio svih devet masters. Uopšte nije bitno šta će da uradi sledeće godine. Imaće 35 godina. Trudiće se da osvoji još jedan GS i onda povući ručnu. Rafa i Rodžer nemaju nikakvih šansi da osvoje bilo koji GS

?

pre 2 godine

Da mi neko objasni foru sa onim tupavim "Nolo" oslovljavanjem od strane trolova. Jel to pokusaj neke infantilne provokacije, sta? Sta njih u stvari boli? Najozbiljnije pitam za objasnjenje, sta njih to toliko frustrira?

Niki

pre 2 godine

Ko će da me natera da gledam tenis kada majstor ode sa scene. Ovo je čarolija. Svi od Conge do Alkaraza neka se pitaju kojim sportom se bave?

Pall Mall

pre 2 godine

Daj Boze da Nole ovo osvoji ali jos pre meča sam rekao da mu Danil nikako ne odgovara. Ima jak servis razoran bas sve vraca sa onim karakterističnih tehnikom udaranja. U dugoj razmeni poena bas mu ne odgovara gde je Novak uvek dobar ali Danil je mnogo napredovao u tom segmentu i bas nista ne propusta slučaju. Evo gubi 1-0 hajmo Nole uzmi ga u drugom setu.

a

pre 2 godine

Đoković je veliki šampion. Još samo da nauči da se ponaša kad ne ide po planu i kad gubi. Tu je tanak. Odma počne nervoza, psovanje, ljutnja. Šampion treba biti i u pobedi ali i porazima. Niko ne može večito da pobeđuje. Ako je neko bolji tog dana sportski mu čestitati
(Adnan, 07. novembar 2021 16:26)

To je način da se resetuje i da izbaci negativnost iz sebe. Da nema toga ne bi preokretao rezultat

Mihael

pre 2 godine

Kakav tenis ljudi moji
Šteta što se Novak nije ovako borio protiv njega na US Openu

Aaa prijatelju njega je na US openu pobedio pritisak a ne Medvedev

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

2022. Gren slem osvajaci
AO Medvedev ili Zverev
RG Zverev
W Medvedev ili Zverev
USO Medvedev ili Zverev
Od 2022. je kraj velike trojke
(Djole, 07. novembar 2021 16:24)

To mozda 2024. ili 2025. 2022. Nole uzima sva 4 GS (kao sto bi i ove da nije igrao OI).

DARVIN

pre 2 godine

Dobar je Medvedev, jedino sto na mrežu izlazi samo kad se pozdravlja sa protivnikom.
Uzgred, želeo bih da pozdravim velike teniske znalce i prognozere, da im ne nabrajam imena, prepoznaće se sami.

CroFed

pre 2 godine

Bitna pobjeda za Đokovića, iz razloga što bi se Rus samo dodatno napunio samopouzdanjem i vjerom da može u budućim mečevima s Đokovićem izaći kao pobjednik. Ovako će i dalje sve ovisiti kakkav će se Novak ukazati na terenu...

my way

pre 2 godine

Апсолутни владар спорта који се зове тенис. Свака част, мајсторе! Какве резултате бележи, какве рекорде руши као да су ништа. Слика када Ноле грли своју дечицу, да се истопиш!

Bl

pre 2 godine

Vau, čovječe! Ne bi mi bilo krivo i da je izgubio. Bilo mi je bitno da odigra meč kako dolkuje šampionu ,izgubio-dobio. ali je ova pobjeda ipak slatka. A tu je pao još jedan rekord. Dva na jednom turniru!

beograd_92

pre 2 godine

Ostaje zal sto se ovo nije desilo na US Open-u ali ajde sad.Novace,sve si postigao ajde nekako jos bar 2 GS pa se onako sampionski na kraju sledece sezone povuci u penziju.
(Pokondirena tikvica, 07. novembar 2021 18:25)

Igra do 2024, tako je izjavio.

djido mova

pre 2 godine

Od sada neka dovodi decu na turnire redovno. Mnogo bolje se ponaša, manje psuje i manje se glupira, valjda ga sramota pred decom.

Najozbiljnije ovo kažem - niti sam ciničan, niti pokušavam da budem duhovit - stvarno se primećuje pozitivan uticaj prisustva dece na tribinama.

zex

pre 2 godine

Ako nastavi Novak da igra kao posle brejk, dobice lagano, samo da nebude glupih padova u igri, treci i cetvrti gem su paravo merilo kako treba igrati, u americi Novak nije imao takve udarce.Mora agresivno, mora.

Cole

pre 2 godine

Postigao je glavni cilj (broj 1 na kraju godine), a sklon je padovima nakon toga, plus je Medvedev za nijansu u boljoj formi, tako da prognoziram pobedu Rusa. Nikakve malicioznosti ili slicno, samo pokusaj realnog sagledavanja situacije i unosenja zabave u vidu virtuelne opklade. :) Ne volim izvlacenja i pametovanja nakon pogresne prognoze, kao sto se to redovno cini ovde. Razmislis o svemu pa kazes jasno i ostaness iza toga i nakon poznatog ishoda. Pa onda slatko likujes zbog podotka ili progutas knedlu i priznas gresku. Najgori su mi ovi sto se izvlace, pa prognoziraju jedno, a onda se to ne ostvari i ostavljaju skroz drugi tip komentara.
(Robert, 7. novembar 2021 14:20)

Potpisujem svako tvoje slovo
ali imam nesto da dodam. Pisem
pocetkom drugog seta. Znam da
kod sportista dolazi do mentalnog
praznjenja kada ostvare odredjeni
cilj ali u ovom slucaju, Novaku
kao da treba motivacija, a ima
i "nerasciscene racune" sa Medvedevim
sa finala USO, tako da, ipak, i dalje
verujem u Novakovu pobedu. Poz.

Nole je daleko usamljen i "SAM"!!!

pre 2 godine

Od 2022. je kraj velike trojke
(Djole, 07. novembar 2021 16:24)

Čisto da ti javim, izgleda si kalendar ceo vratio unazad, ne sat:Od najmanje 2021. ne postoji "velika trojka", formacija je 1>2>ostatak teniskog sveta!!!

dare slovenac

pre 2 godine

Novak je ovim ugasio konkurente za iduču sezonu, sada je svima jasno da Novaka Djokovića može pobediti samo Novak Djoković, maestralno ugasio medu na betonu i zabio komplekse svima na turu... Novak ako se nije zasitio i bude trenirao iduče godine uzima sve GS titule... Čovek nije samo GOAT tenisa več sporta generalno

Pantagruel

pre 2 godine

Одлична вест. Драго ми је да га је добио. Та победа би могла да има огроман значај за Новаково самопоуздање уочи наредне сезоне и омогући му да понови резултате из ове. Па чак и дау њој коначно узме календарски слем. Ако то успе, комотно може сам да каже на крају "Од мене довољно. Одох у пензију док сам још на врхунцу, јер знам да ме нико неће стићи за наредних 20 година, а поштено је да пустим и ове млађе да освоје понеки грендслем, пре него што и њима дође време за пензију".

Ratko

pre 2 godine

Još jedna velika titula u kolekciji. Sada napad na završni masters da se kruniše godina na pravi način i još više zacementira status GOAT.

Milan

pre 2 godine

Izgubi će dobieno.. Samo on to može.. Jedan brejk već vraćen..
Smešna igra kad najviše treba..
Po trediciji u poslednje vreme..
(HanSolo, 7. novembar 2021 17:28)

E moj Hane, ipak si ti Čubaka

Tkozla69

pre 2 godine

Svaka čast veliki čoveče na prikazanom danas, a i generalno u celoj 2021.Čeka ga opaka 2022. gde je stanje na GS sledeće u % :
-AO oko 60%-procenat će porasti ako neko iznanadi i pobedi Medvedev pre finala
-RG oko 80%-procenat će se smanjiti ako se Tim kojim čudom vrati u o u ludu formu ili se Nadal povampiri
-W oko 90%-tu procenat pada ako Novak pobedi samog sebe i to u ranim kolim
UO oko 50%-procenat će rasti ako ne bude osvojio nijedan GS pre ovog, a padati ako osvoji 1 a ja cenim možda i 2GS ranije.
Pozdrav svim ljudima koji će poput mene znati da se obraduje 21. GS u 2022.

keyboard

pre 2 godine

Odlican mec. I Medvedev je odigrao sjajno. U nekim momentima je bio i bolji. Jako me podsetio na Noleta kad je poceo da vraca sve zivo. Sigurno je sledeci broj jedan. A za Noleta nema sta da se kaze. Veceras da zavrsi karijeru, on je najbolji teniser svih vremena. Mogu ti teniski eksperti da mudruju do iznemoglosti ali rezultati pokazuju ko je najbolji.

Pokondirena tikvica

pre 2 godine

Ostaje zal sto se ovo nije desilo na US Open-u ali ajde sad.Novace,sve si postigao ajde nekako jos bar 2 GS pa se onako sampionski na kraju sledece sezone povuci u penziju.

smeh

pre 2 godine

Čoveku dojadilo sedenje kod kuće 2 meseca pa rešio da se istrči i odigra malo tenis. I to je bilo dovoljno za titulu. Sportska legenda. Šalu na stranu verovatno mu je bilo potrebno vremena da zaboravi na sve što se dešavalo pre i posle finala USO. Ipak je i on čovek a ne mašina. Doduše i mašina zna ponekad da zatrokira. Možda i jeste mašina!?

maki

pre 2 godine

Jedini teniser koji je osvojio svih devet masters. Uopšte nije bitno šta će da uradi sledeće godine. Imaće 35 godina. Trudiće se da osvoji još jedan GS i onda povući ručnu. Rafa i Rodžer nemaju nikakvih šansi da osvoje bilo koji GS
(Paja moler, 07. novembar 2021 18:10
Ziv ti meni bio, igrace Novak jos min 5 sezona, a ja mislim i vise, povucice se mozda sa 40+. Zivi bili pa videli.

Napo Leon

pre 2 godine

Sada je Nole rasterećen,samim finalom je obezbedio prvo mesto na kraju godine i trebao bi bez pritiska da odigra svoj najbolji tenis,međutim to u ovom trenutku nije njegov maksimum,jer nije u vrhunskoj formi
Sa druge strane,Meda je na svom maksimumu
Videćemo,biće zanimljivo

Svetolik

pre 2 godine

Opušteno ću gledati meč. Novak je ostvario jedini preostali cilj da ostane broj 1 do kraja godine. Ako izgubi nije šteta, samo da ne bude pretjerano lako. Ipak, iz Novakovog iskustva one ne gubi dva puta za redom ovakve mečeve, pa očekujem da će rasterećen biti su svom ako ne najboljem onda dovoljnom elementu da savlada Medvedeva, i otcjepi se od Nadala sa ukupnim brojem mastersa.

Egggy

pre 2 godine

Gotova i drama. Nego dobro da ima ova zadrska komentara, dok modeerator ti pregleda, onda prodje gomila komentara koji zvuce jos smesnije, ono tipa gubi ovi, nema sanse isl. Aman ljudi, sa Novakom se ne zna do kraja, pa zar niste vec naucili, ne ispadajte smesni, sacekajte kraj i onda komentari....

Posmatrac

pre 2 godine

Nema sta, najaci onda kad treba. Svaka cast obojici na finalu odlicnom. Ovaj turnir pogoduje Novaku evidetno je. Stoga cestitke. Sedmi put zavrsio kao broj jedan na kraju godine iako je ostao jos Torino.

Neško

pre 2 godine

Sinoć sam napisao, NOLE-GOAT, pa su mi "oni drugi" protivrječili.

I večeras cu opet sa punim pravom: NOLE-GOAT.

I večeras od mene toliko.

Master Yoda

pre 2 godine

Bravoooo! Sta god covek da kaze nije dovoljno veliko i dostojno tvog uspeha!
Ti si GOAT!
Covek samo moze da ti pozeli dobro zdravlje i puno srece! Ziv bio!

Inception

pre 2 godine

Nole, najveći si. Sramotno je vidjeti koliko Srba okrene leđa Novaku dok gubi, to se i ovdje moglo vidjeti još od početka meča. Još je jednom pokazao da mu nitko nije ravan u ovom sportu. Bog tenisa, apsolutno.
(Cezar, 07. novembar 2021 17:37)


Nazalost, takav smo mi narod. Garantujem da bi polovina pocela da zvizdi na Novaka posle gubitka prvog seta.

bob

pre 2 godine

@Pitanje za sve 'Nole, Nole, GOAT, GOAT' hardcore fanove Noleta, koji bi ga istetovirali na grudi, sve mi cini. Pitanje za vas: Sta tacno vi imate, dobijate iliti kako je vas zivot BOLJI time sto je on navodno GOAT...
(realna prica, 07. novembar 2021 20:11)
Ništa finansijski nemam od toga.
Ali mi je drago da neko (sa kim sam se igrao kao klinac na Kopu) ili bilo ko iz države u kojoj živim a to je Srbija uradi bilo šta na javnoj sceni, a kamoli poobara i postavi mnoge rekorde u onome čime se bavi.
Kada igra Partizan u evropi navijam za Partizan, iako imam preko 50 odgledanih utakmica na marakani.
Nisam u fazonu da komšiji crkne krava.
Drago mi je i kad drugi ljudi uspeju.
pozdrav i nadam se da si zadovoljan sa odgovorom.

Šou Biznis

pre 2 godine

Postigao je glavni cilj (broj 1 na kraju godine), a sklon je padovima nakon toga, plus je Medvedev za nijansu u boljoj formi, tako da prognoziram pobedu Rusa. Nikakve malicioznosti ili slicno, samo pokusaj realnog sagledavanja situacije i unosenja zabave u vidu virtuelne opklade. :) Ne volim izvlacenja i pametovanja nakon pogresne prognoze, kao sto se to redovno cini ovde. Razmislis o svemu pa kazes jasno i ostaness iza toga i nakon poznatog ishoda. Pa onda slatko likujes zbog podotka ili progutas knedlu i priznas gresku. Najgori su mi ovi sto se izvlace, pa prognoziraju jedno, a onda se to ne ostvari i ostavljaju skroz drugi tip komentara.
(Robert, 07. novembar 2021 14:20)

Bravo! Slazem se!! Evo ja idem kontra od tebe, da bude zanimliivije ali, naravno, jer tako mislim! Uzivajte ljudi u vrhunskom tenisu!

Kmekenro

pre 2 godine

Posle ovolike pauze ne igra lose, bolje je nego sto sam ocekivao. Verujem da moze da izgura jos jednu vrhunsku godinu i kao apsolutni sampion ode sa 400 nedelja u penziju.Meda je definitivno buduci broj jedan, ali mislim da Nole moze jos ovom sportu da da. Ovakve duge pauze mislim da nisu dobre, jer Nole nije i ne treba da bude neko kome je domet polufinale i finale. Idemo Novače, jer ako neko moze ovo da dobije to si ti, a ako ne,nema veze, za nas si sampion!

Goran

pre 2 godine

Neverovatno kakva razlika u odnosu na US Open. Novak cita Medin servis kao bukvar. Igra tecno, poigrava se na momente. Medvedev uglavnom staticno vraca i mora se priznati dobro ali za klasu uzi izbor udaraca, redje izlazi na mrezu, igra dosadnije. Jako je dobro da ulaze u Melburn sa skorom 6-4 za Novaka. Jasno je da Novak cvrsto resen da ide na 21. slem u Melburnu. Godinama nije igrao ovako dobro u ovom delu sezone.

Darvin

pre 2 godine

Koliko još Novaku treba bodova da bi bio prvi na kraju godine?
(Momcilovac, 7. novembar 2021 17:36) # Link komentara

Koji si ti kralj...

Соко сиви

pre 2 godine

Au ljudi moji, šta ovo bi.. Prvi gem meča, ja reko nemoguće je osvojiti poen protiv ovog lika a tek pobediti. Već na 2:2 u prvom setu pomislih: ok, ima igru za njega, ako i izgubi biće to "pozitivan poraz", makar je agresivan i napada. Na 1:1 u setovima sam već očekivao pobedu, uzgred, svaka čast za komentar brata koji je prognozirao preokret! Fenomenalan tenis, fenomenalan Medvedev, sad me još više impresionirao poznavanjem francuskog, lepa slika dva slovenska brata. Pohvalio bih hrabrost Novaka da pre turnira trenira upravo sa Daniilom , pravi potez. Malo me čudilo da Medvedev nije forsirao onaj ubitačni tempo između dva servisa - to sano pokazuje da je njegov nivo na US Openu bio nadrealan dok Novak tad nije imao ni servis ni nerve. Ogromna pobeda 37 masters, 7 put broj jedan i to u stilu, 6:4 protiv Medvedeva.

ljuba

pre 2 godine

Molim ove što penzionišu Đokovića posle svakog poraza da zapamte ovaj dan! Dakle ako gledate iz perspektive navijača vi bre patite vise od deset godina i to opasno..

dominus

pre 2 godine

Novak dogodine uzima Aus I London!
(darko, 07. novembar 2021 16:12) А ја баш мислим да ће лакше узети Ролан Гарос него иједан од остала три у години. Питање је да ли ће Рафа уопште успети да се врати и ако се буде вратио, да ли ће му бити нарушено самопоуздање, од прошлог пута.
(Pantagruel, 7. novembar 2021 16:32

Ako osvoji AO, uzeće sva 4.

matori

pre 2 godine

kako je Novak odigrao drugi set - to je poezija. nisam siguran da sam gledao ni Rodžera da je igrao lepše. ne bolje, jer Novak može da igra najbolje. nego najlepše. sav repertoar udaraca, sa dosta izlazaka na mrežu, gomila vinera, malo grešaka.... neverovatno. na kraju, kada je servirao za meč, ruka mu zadrhtala, ali u sledećem gemu je odigrao odlično i završio vinerom kakav se retko viđa.
Novak može da igra sve, samo je pitanje kada i u kom trenutku je vreme da se prezentuje takav repertoar.

GOAT !!!!!!!

sdned

pre 2 godine

Od juče i sedme godine na ATP tronu, samo neko zlonameran može bistriti o tome ko je GOAT. Brojke su jasne k'o beli dan, a kad se sve stavi u kontekst da je to ostvareno u periodu vladavine velike trojke - uspeh je bar duplo veći. Sve što ubuduće No1e bude radio samo je udaranje pečata i nadogradnja na GOAT diplomu.
Idemoooooo No1eeeeeeeeeeee!!!!!

PAJA

pre 2 godine

Iako sam se pribojavao da Novak posle poraza od ovog neobicnog igraca na US openu,posle neigranja u trajanju od 50 dana pre ovog turnira,nece moci da se suprotstavi Medvedevu - desilo se suprotno.Novak svez,rasterecen i nova taktika.Izlasci na mrezu.Odlicni servisi i igra na mrezi.Taktika koju rus i njegov tim nisu ocekivali.Na pocetku 2.seta,Novak ima 91 % prvi servis.Danil svega 17%.Novak 11-2 u poslednjih,do tada 13 osvojenih poena.Vec tada,na pocetku 2.seta,videlo se da je Novak kompletniji,raznovrsniji.Medvedev osim servisa,ima i izuzetnu odbranu.Ali i ubitacne udarce.Uneo je strah igracima na ATP turu.Svi ga se boje.Osim jednog igraca.Prvog na svetu.Najboljeg.Novaka Djokovica.Kako se tokom karijere prilagodio igri Nadala i Federera,tako se prilagodjava i polako otkriva kako to igra famozni Medvedev.A igra ovaj rus zaista strasno.Ali ipak nedovoljno za svetskoj broja 1!Cestitke na novim rekordima.GOAT trka je zavrsena.Kaze Dzim Kurijer.Kaze statistika.Kaze istorija tenisa.

veder

pre 2 godine

Nema više sumnje u eventualnu krizu igre kod Novaka. Pokazao je ko je GOAT, mada to i nije više bitno jer je porušio sve rekorde osim još da osvoji 2-3 GS turnira i kaže ćao klinci, sad se vi krljajte za titule!
I pored neuobičajeno lošeg prvog servisa danas, dobio je Medvedeva koji besomučno udara po loptici ko prakljačom, i stiže sve, a kad ga je maestro izvozao u drugom setu, gde se Rus potrošio trčeći vamos-tamos, tako da je u trećem setu već bio izduvan, i nemoćan da preokrene meč. Pad koncentracije, ali i vrlo loš gem na servisu za meč,kome je uzrok loš servis koji ga je izdao u tom gemu za pobedu, a maestro je to nadoknadio odigravši vrhunski na servis nervoznog Rusa, i sa sjajnim vinerom osvojio Pariz!
O nesrećnim hejterima ne treba trošiti reči i gubiti vreme.

Nek ti Pesma kaže...

pre 2 godine

SVAKA ČAST NOLE! NAJBOLJI SI!!!!
KOLIKO VOLIM ŠTO SI POBEDIO TOLIKO VOLIM DA ČITAMPESMU IZ DUŠE OD *Smilice*.
SVAKA ČAST OBOMA!

Ivan J.

pre 2 godine

Najbolji je svih vremena, a istorijska 4 GS biće uskoro...Na Olimpijadi zlato,a posle samo neka nastavi u vrhu i neka ga zdravlje služi.Moći će gospodski da preskače turnire ili igra samo Vimbldon koji najviše voli.
Ali,No1e kao No1e,teško će se oprostiti pre 40.g.a realno i nema potrebe jer su Ronaldo i Ibrahimović,a i mnogi drugi tipa Mateus itd, pokazali da život počinje tek posle 35-e.Sve do tada je detinjstvo.

Sale

pre 2 godine

Novak dogodine uzima Aus I London!
(darko, 07. novembar 2021 16:12)

Mislim da će uzeti AO i RG, a onda će mu se to osladiti, pa će uzeti Wimbldon i USO. ;-)

Džadž

pre 2 godine

pa bas da đu se revansirao i nije. us open koji je izgubio je bila jedinstvena prilika u karijeri da uzme kalendarski slem koji cenim da je bas zeleo, a da mu je masters u parizu od zivotnog znacaja ne bih bas rekao.
(lux, 7. novembar 2021 18:57)

Od životnog značaja su mu samo njegova deca. Delovao je presrećan i preponosan na kraju meča, i taj osećaj je važniji od toga kako će ko da izmeri bitnost revanša.

Mimi

pre 2 godine

Kakav tenis uživanje. Srećna i privilegovana što živim u vreme Novaka Đokovića. Koliko samo radosti, stresnih i antologijskih mečeva. Ovaj sport niko nikada više neće igrati na ovom nivou,prešao momak sve nivoe.Jednostavno najbolji sportista svih vremena.Ma koga više briga da li će biti još GS faliće nam ova čarolija.

Desanka Maksimović

pre 2 godine

SVAKA ČAST NOLE! NAJBOLJI SI!!!!
KOLIKO VOLIM ŠTO SI POBEDIO TOLIKO VOLIM DA ČITAMPESMU IZ DUŠE OD *Smilice*.
SVAKA ČAST OBOMA!
(Nek ti Pesma kaže..., 07. novembar 2021 18:56)

Drago mi je što ue Đoković uz'o pehar i radujem se svakoj njegovoj pobedi, ali ove pesme su takva blamaža da je i mene koji ih ne pišem malkice sramota!
(Tri čiste, 7. novembar 2021 19:39)

A ti napiši pa onda komentariši.
Bolje da se nisi ni javljao jer ovo je tek blamaža. Mi svi volimo da pročitamo pesme o Noletu

Dobro

pre 2 godine

@ realna prica, 7. novembar 2021 20:11

Nije sve u novcu, prijatelju. Nemoj da misliš da su materijalne vrednosti najvažnije.
Uzmi na primer mene. Živim već 30 godina u Holandiji, odlično zaradjujem i poslovno putujem po celom svetu. Deca velika i pošla već svojim putem. Zdravi i telom i umom.
Ipak, kada Nole igra, za mene sve staje. Osećam I znam koliko on pozitivne energije donosi svojim pobedama našem napaćenom Srpskom narodu. Prkosi i Zapadu koji nas možda i ne mrzi toliko koliko mislimo, ali da smo dobili pečat negativaca u ratu devedesetih, dobili smo ga!!
A sada, jedan žilavi Srbenda pokazuje celom svetu kako se igra ta njihova igra. Pogotovo mi je drago što Englezi sve ovo posmatraju. Uživanje!!!
Nemam apsolutno ništa čak ni protiv Federera. Igram i sam tenis ceo svoj život, i njegova igra je stvarno, bez imalo preterivanja’ apsolutno neka druga dimenzija.... Ali nije naš Nole!!!! Nole je neuništiv. Doslovno melje protivnike u svakom meču. Melje i davi .... kao piton!!
Do skoro sa punim stadionima koji su bili protiv, zviždali mu i ubijali pitanjima na pres-konferencijama... sećate se?
Eto, druže moj, ..... zato volimo, pratimo i obožavamo Noleta i molimo ga da igra još godinama..

Iz zemlje lala, uvek vaš,

Djed Gavrilo

pre 2 godine

……Новак Ђоковић са скоро 35 година, послао је застрашујућу поруку млађим нараштајима,још је ту и он се пита…..

Napisa neko ovde,a ja bih dodao:
Verovatno,najbolji svih vremena,sakuplja sve one elemente koje sportistu cine superiornim u odredjenom periodu.Stariji sam i pamtim i one iz sedamdesetih,osamdesetih,devedesetih i ove iz ovog veka.Ne mogu(ne zbog pristrasnosti,nego zbog kvaliteta)da nađje ravnog njemu.Objektivno je bolji i kompletniji i od Rafe i od Rodzera(obojici moj naklon za sve sto su pokazali,ali…).Nisam siguran šta bi uradio u sudaru sa Rodom Lejverom ,da su igrali u istoj eri.I onaj je bio sportska mašina.Zato sam napisao ono verovatno najbolji….
Medo,najbolji si posle Novaka i moj si favorit za vreme posle Novaka…Verovatno će to poceti u drugoj polovini sledeće godine.Dotle će Novak biti na 21ili 22 GS titule,Najduže na prvom mestu ATP i WTA i najviše Mastersa.
To se ne stiže u narednih 50-100 godina,a možda i nikad.
Zato će ono ,SVIH VREMENA ,postati teško promenjiva činjenica.

ccc?

pre 2 godine

Denijel je strasan igrac. Sve moze da vrati i u izvanrednoj je formi. Novak ga je pobedio posle ne igranja turnira i duge pauze. Nije igrao i uspeo je da udje u finale i pobedi izvarednog igraca koji ce osvajati tek velike turnire. To govori o Denijelovom kvalitetu i Novaku. Novak moze sve..Drago mi je zbog njega. Nole u ovim godinama..gde je kraj..Covek jos moze mnogo.

Radmila

pre 2 godine

Tako smo ponosni na tebe i tvoju snagu volje da budeš jak baš kada treba.Ti si naj...naj svega u tenisu i životu! Volimo te svi???????

glas razuma

pre 2 godine

Jedan od najboljih meceva ove godine.Danu i Novak pokazali su svu lepotu tenisa.Kralj je zacementirao trku za najboljeg ikada.
Idemooooo!!!!!

fergi

pre 2 godine

Najveci svih vremena. Mislim da prvo mesto i rezultati nisu vise bitni, bitno je samo da ima najvise mastersa i da uzme jos jedan GS.
(nemanja, 7. novembar 2021 17:49)

rezultati nisu bitni, samo da ostvari najbolji rezultat na jos jednom slemu, a? xD
ajde decko, batali ovo. novak je goat bio i sa 17 slemova i sta god ko da je tada izmisljao, posle vimbldona vise ne moze. ali eto ti uspevas. jos ovo, jos ono... ahaha.
diskusije moze da bude jedino ako rafa uzme jos dva slema, a novak vise nikada nista. i to diskusija za zapadne medije. u realnosti, rafa bi morao da ode na 23+ slemova i da prestigne novaka po mastersima i da uzme zavrsni masters i da jos makar jednu godinu zavrsi kao prvi, sto je nemoguca misija.
federeru treba nesto manje, jos jedan slem i bar jos 5-6 mastersa, ali je to jos manje realno.
novak po svakoj stavci ili prvi ili dominantno prvi. goat prica vise ne postoji. samo uzivanje novakovih navijaca.

Nece im proci

pre 2 godine

@ ..."Ovako će i dalje sve ovisiti kakkav će se Novak ukazati na terenu...
(CroFed, 7. novembar 2021 17:38)

Jes'vala, rodjo, UKAZUJE im se kao utvara kad ga vide s onu stranu mreze :)

Moram priznati da mi se bila malo poljuljala vera u njega. Nije turnir odigrao bas na svom najvisem nivou. Ipak, kao uvertira za Torino je super. Verujem da ce ga osvojiti.

Nego, ovde (Kanada) sve cesce prikazuju grafiku da je Novak peti u broju osvojenih turnira. Ja to shvatam kao pokusaj da mu ospore da je najbolji otkad su Britanci skontali da se loptica "lopatom" moze prebacivati preko mreze.

GoatNole

pre 2 godine

Kakva osveta kakvo postavljanje svega i svakoga na svoje mesto. Ova dvojica su svetlosnim godinama iznad ovih ostalih pozera. Naravno GOAT ipak jedan, ali sta reci za ovaj nivo tenisa danas vidjen. Objasnjeno sve svima, svima sve postalo jasno, diakusije nema i nece je biti. Zacementiran.

Jova

pre 2 godine

Prije početka meča sam ubjeđivala sebe da nije važno, pobjedio ili izgubio, cilj je postignut. Ali, nije svejedno, Svaka pobjeda je važna, u finalu posebno. Mnoooogo mi je drago.

Žao mi je da ne odgledah podjelu pehara, moji slovenci prekinuše praktično iste sekunde po zadnjem poenu. Ali nema veze, bolje tako nego da je ishod meča bio obrnut.

Jedva čekam Torino!

Pozdrav svima

Соко сиви

pre 2 godine

Uopšte sada više nije važno koliko nedelja će biti prvi na ATP. Teško da će neko da dostigne taj rekord. Sledeće godine Novak brani 6 hiljada ATP Poena kao pobednik GS turnira, hiljadu kao finalista i hiljadu od Pariza. To je za sada 8 hiljada. Teško da odbrani. Ali srušio je sve rekorde
(Johny Walker, 07. novembar 2021 18:17)

Nema potrebe ništa da brani, samo da se pojavi i odigra Dubai, Indian Vels ili Majami (teško oba), Monte Karlo gde je ispao na startu. Pa onda Kanada i(li) Sinsinati.
Samo tu je u opticaju 5500 hiljada poena gde ne brani ama baš ništa. A nije ni Madrid masters igrao.. Ovo je nemoguće da čovek koji je preskočio 5 mastersa a usput nije odigrao nijedan turnir 500 u sezoni obezbedi prvo mesto, i to pre nego što se i pojavio na Finalnom mastersu ?

mile jovin

pre 2 godine

Upravo gledam komentar posle meca na Tenis kanalu gde Kurijer kaze: "Brojke ne lazu Novak je najbolji teniser svih vremena"!Impresivan rezultat Novaka: 37 GS 7 godina na prvom mestu ATP,20 GS i preko 345 nedelja na vrhu kojih ce biti sve vise,pogotovo nakon osvajanja ovog turnira,stavlja ga ipak na tron,bez obzira na simpatije svetske javnosti i publike prema Nadalu ili Federeru,Novak je najbolji uz konstataciju da Novak jos uvek moze poboljsati sve rekorde do kraja svoje karijere!- zavrsio je svoj komentar Kurijer.
(bmiles, 7. novembar 2021 18:09)

I da se ne zaboravi pozitivan skor u medjusobnim duelima sa Rafom i Rodzerom.

Rade Piket

pre 2 godine

Stvarno se bojim dana kada Nole bude prestao da igra, hvala Nole majstore za sve što pružaš .
Nadam se da sada svima jasno ko je Goat.
I još jedno još uvek se nadam i želim , da ćeš uspeti ono šta nisi uspeo ove godine.
Napred Nole .

prevod

pre 2 godine

E, pa gde su sada svi oni zavidljivi što su počeli da zlobno izjavljuju da je Novak najbolji u pet setova (kao napr. Alex Corretja), što podrazumeva da nije najbolji u tri seta. E pa evo vam, pa da crknete od besa.

Djoko Militant

pre 2 godine

Nadam se da sada svima jasno ko je Goat.
I još jedno još uvek se nadam i želim , da ćeš uspeti ono šta nisi uspeo ove godine.
Napred Nole .
(Rade Piket, 7. novembar 2021 19:21) # Link komentara

Sve jasnije i jasnije, vidim i po stranim komentarima, jednostavno izbija im svaki argument. Pokoji se javi jos u deluziji, ali vecini su vec samo smesni i sprdaju ih.

Atp je na tviteru naravno brze bolje objavio nakon ovakve pobede i uspeha statistiku da Federer ima ne znam tamo 103 titule (dodavali mu u zbir i egzibicione turnire), a Novak 86 i Nadal ne znam koliko. Jednostavno su morali. Ali nema veze, ne mari..

Ovo poslednje mu zelim i ja, nije bilo dato iz nekog razloga ove godine, ali kako se stvari odvijaju mozda i bolje. Sladje je posle.

Lik

pre 2 godine

Ziv ti meni bio, igrace Novak jos min 5 sezona, a ja mislim i vise, povucice se mozda sa 40+. Zivi bili pa videli.
(maki, 7. novembar 2021 18:48)

Jeste, neće da živi nego će da igra tenis dok se ne raspadne kao Rafa i Fed?!

Novak će iduće godine da pokuša da osvoji GS.ova koliko može a 23će ide mu olimpijada i posle toga završava karijeru pa igrajte vi koji bi da ga terate da igra do iznemoglosti.

RG Fan

pre 2 godine

Svi su se bavili kalkulacijama da li će i kako Novak napabirčiti 600 poena da se osigura od zahuktalog Medvedeva koji ispade sigurno osvaja 2500 poena do kraja godine.
A šta ćemo ako na oba turnira Novak uzme više poena? Ovo niko nije zapitao, a šampioni se ne smeju tako lako otpisati, čak i kad im forma nije na zavidnom nivou.
Bravo Novače, predivan meč!

Simo

pre 2 godine

Kako je danas igrao rastereceno. Fino pustio ruku i pogadjao. Da je bio pod pritiskom nikad mec ne bi zavrsio vinerom. Nikad. Nole opusti se, igraj svugdje bez pritiska. Svaka cast

Baghdatis

pre 2 godine

Nakon dva meseca pauze dođeš i odigraš ovakav meč. Nerealno. Medvedev bi danas bilo koga drugog ladno počistio, odigrao je fantastično.

maki

pre 2 godine

Ostaje zal sto se ovo nije desilo na US Open-u ali ajde sad.Novace,sve si postigao ajde nekako jos bar 2 GS pa se onako sampionski na kraju sledece sezone povuci u penziju.
(Pokondirena tikvica, 07. novembar 2021 18:25)

Igrace Nole dok ne poveze 4GS.

Hagiano

pre 2 godine

Sve je ovo sjajno... ali još sjajnije je jer niko ne zna gde mu je granica??
Medvedev, Cicipas i Zverev su u najboljim godinama a on i dalje uzima trofeje i prvi je... Kad bi probio 400 nedelja i 40 mastersa to bi bio zastrašujuće o GS nemam predstvau uopšte gde bi mogao da stane.
Sva ona jurnjava za Nadalom i Federerom nije nam ni omogućila da uživamo u momentu kad rekorde podebljava i diže na neke neverovatne visine, jer smo uvek gledali u ovu dvojicu.. a sad on gore pogleda a tamo nema nikog, i smao je na njemu koliko će se odvojiti od ostalih.

Jer Novak se sad više ne takmiči sa Nadalom i Federerom već sa nekim imaginarnim teniserom koji će se možda pojaviti 2050te i biti isuviše dominantan za tadašnju konkurenciju..
Ko zna gde će stati.. a znamo svi da neće skoro. Samo teraj sokole.

,Sportman

pre 2 godine

Новаче радује нас твоја жеља и воља да играш у Торину, иако ти завршни турнир ове године није толико битан..Освајањем мастерса у Паризу показао си свима да си и даље најозбиљнији кандидат за освајање г.с у Мелбурну.Узми га још ове године 10 јубиларни пут и заврши са Аустралијом..После играј само Вимблдон и Ролан Гарос и то је то..Слава Богу и теби ...

Djoko militant

pre 2 godine

Uz sve cestitke Djokovicu na osvojenom masters turniru hocu da kazem da igracu njegovog kalibra ne bi smelo da se desava da ne uspeva konacno da poentira u setu kada vodi sa 5:3 i servira.
(mali mikica, 7. novembar 2021 22:03) # Link komentara

Nek si mu ti rek'o. Sigurno znas kako je to..

Halo Bing

pre 2 godine

(Aleksa Pufta, 07. novembar 2021 17:42)
Iz pobedničkog pehara možeš da napiješ sve tvoje goste. Doduše ne iz ovog pariskog, on je više čiviluk za goste.

Centurion

pre 2 godine

"Zverev ne moze da se pokupi na sljaci, isto vazi i za Medvedeva. Za sljaku najvise sanse uvek ima Nadal, pa Novak, pa Svarcman, pa cak i Siner pre ove dvojice"

Nije bas pogresio. Zverev ima dobre rezultate na sljaci i nekoliko mastersa na toj podlozi. Tako da on jeste u krugu favorita na Garosu ali iza Nadala, Novaka i Tima kojeg nisi pomenuo. Svarcman nema sanse niti Siner. Pre njih tu je Cicipas.
Na travi Djokovic trenutno nema adekvatnog rivala, tu ce biti glavni favorit narednih par godina.
Na betonu je najveca guzva jer tu postoji krug od 5-6 igraca koji mogu do slema, posebno u Njujorku.

Zdenko

pre 2 godine

Dodao još 400 bodova više prednosti na listi. E sada kada bi se ostvario dobar rezultat u Torinu a verujem da hoće, ostaje broj jedan do kraja januara a možda i duže. Ja neću dočekati dok sam živ da to neko stigne. Pa neka bude tako.

Konfučije

pre 2 godine

realna prica, 07. novembar 2021 20:11)
Deo odgovora možeš naći u izjavi Hurkača, datoj, posle obezbeđenog učešća na završnom masteru u Torinu. Gde, on kaže između ostalog, da učinim ponosnim sve Poljake... Odgovora ima kroz celu istoriju sporta, na svim meridijanima. Npr. Džesi Ovens, itd. Potpuno je usko tvoje gledište i svakako imaš pravo na isto. Ali, isto tako i mi svi ostali imamo pravo biti ponosni, na jednog od nas, koji je bolji od svih drugih na svetu. Delimično, nacije i čini kolektivna svest i identifikacija sa određenim ličnostima i događajima... ali odosmo daleko. Npr. zar ne bi bilo lepo da je Liverpul iz Niša? Pa bilo bi, iako nemamo ništa od toga, ali nije. E, vidiš a Novak jeste, od svuda pomalo, sa Kosova, Zlatibora, Beograda... dakle, naš!!! I jedini, neponovljiv i volimo ga za džabe, može nam se. Uživaj, a ti Nole kidaj za večnost.

@realna prica

pre 2 godine

Pitanje za sve 'Nole, Nole, GOAT, GOAT' hardcore fanove Noleta, koji bi ga istetovirali na grudi, sve mi cini. Pitanje za vas: Sta tacno vi imate, dobijate iliti kako je vas zivot BOLJI time sto je on navodno GOAT, sto uzima titule, milione dolara i igra tenis? Bio bih zahvalan da mi neko odgovori, ali logicno, sto se kaze, da dobijem objektivan odgovor, bez neke euforije i emocija. Pozdrav.
(realna prica, 7. novembar 2021 20:11)

Ako tako gledas na stvari, onda cemu radovanje bilo cemu? Sportu, muzici, filmu... svi oni rade to sto rade i zaradjuju manje ili vise od toga cime se bave. Bolje se zapitaj sta ti imas od ovog pitanja i sta je to sto ti tacno smeta? Da li je tebi zivot bolji ako pokusas da nekome ucinis zivot losijim i kvaris zabavu? A to za tetoviranje... brate pustio si vec sebi mastu na volju. Ajde po tebi svi da budemo mrgudi i da nas nista u zivotu vise ne zanima, ni sport, ni umetnost, zato sto nemamo licne materijalne koristi od toga. Eto, ja nisam ni neki navijac, ali mi je drago svaki put kada Nole pobedi i ne samo on. Lepo mi je i da vidim macice kako se igraju i da su se rodile nove pande negde u svetu. Jel i to pogresno zato sto nemam nista od toga? Opusti se covece. Ako te ne zanima, preskoci vesti i gotovo. Sta ti imas od te zluradosti? Jesi srecniji kada prodjes i nekome usput srusis sneska ili sta?

Bokeeman

pre 2 godine

Pitanje za sve 'Nole, Nole, GOAT, GOAT' hardcore fanove Noleta, koji bi ga istetovirali na grudi, sve mi cini. Pitanje za vas: Sta tacno vi imate, dobijate iliti kako je vas zivot BOLJI time sto je on navodno GOAT, sto uzima titule, milione dolara i igra tenis? Bio bih zahvalan da mi neko odgovori, ali logicno, sto se kaze, da dobijem objektivan odgovor, bez neke euforije i emocija. Pozdrav.
(realna prica, 07. novembar 2021 20:11)
Druže, ti svoj život koliko vidim gledaš samo po onome koliko od čega imaš koristi, nisu svi isti kao ti... ja se sa 40 godina posle ovakve Noletove pobede osećam lepo, sutra ću imati strašnu volju za treniranjem u teretani, pričaću sa prijateljima o Noletu, Zvezdi, Partizanu na poslu, šta ćeš lepše... voleo sa da pobedim u basketu kada god sam ga igrao mada nikada nisam imao korist od toga, ćerka mi trenira tenis i obožavam kada pobedi na treningu onog malog što se pravi da je najbolji. Sreću u životu čine male stvari, Noletovi uspesi su mali deo toga i hvala mu na tome... Ti se verovatno nikada nisi takmičio u sportu pa ne razumeš, ali neka, nemoj druge ljude prozivati što uživaju u tome...

Dobro

pre 2 godine

Pobedio je bolji i kompletniji teniser. Nije mi jasno od čega je napravljen ovaj naš Nole... od kriptonita? Nije normalan!! Raznovrsno je igrao, servis-volej mu je bio dobra taktika, jer je Meda stvarno čvrst u odbrani, reče neki teniser da ga zovu ‘hobotnica’ jer stvarno sve vraća!! Servis je Noletu isto išao bolje, pogotovo na forhend strani. Odavno to nisam video kod Noleta. Zato je često mogao da izadje na mrežu i skrati poene. Dobra taktika da se izbegnu zamorne razmene sa Medom koji tu uopšte nije naivan. Nole ga je danas malo vratio u realnost, i pokazao mu ko je još uvek najbolji teniser. Teren je više legao Noletu, jer je bio dosta spor. To je dosta i neutralisalo Medin servis. Bilo je katastrofa gledati kako Meda nema skoro nikakvo drugo rešenje za Noletovu raznovrsnost u igri. Bio je (osim na mahove ) stvarno nemoćan, a kako se primicao kraj, dosta i grešio.
Napred, tigre, u nove radne pobede!!!

Iz zemlje lala, uvek vaš,

dare slovenac

pre 2 godine

Realno, Novaku treba bar 27,28 GS da bi bio GOAT. Ovako je to Federer
(mile, 7. novembar 2021 22:59) # Link komentara

hahaha, ma i to mu ne pomaže ništa bez zlata u dublu..Jel tako mile?

Toma

pre 2 godine

Za nemacke radio stanice vec satima sportska vest dana ispred fudbala i ostalog. "Najbolji svetski teniser Srbin Novak Djokovic je pobedom u Parizu krunisao istoriski vikend oborivsi dva vazna rekorda". Uzivancija.

зуке

pre 2 godine

Свака част поносу наш, Новаче Ђоковићу!
Не знам да ли још неко од гледалаца као ја (питам се јесам ли помало луд), али кад Новак победи, радујем се буквално као да сам ја нешто освојио, а кад изгуби, тада не могу да заспим увече....нека нервоза уђе у мене. Притом сам и сутрадан нервозан и нерасположен

Ako iko ikada

pre 2 godine

Neverovatno da to niko nije primetio u komentarima do sad, ili takvi nisu prošli. Dakle, šta je razlika između teniskog dvoboja u Njujorku i Parizu, dva najbolja tenisera današnjice. Goran Ivanišević. Iako se može diskutovati dugo o tome kakva je ličnost Ivanišević i otkud on u Novakovom taboru, ali Goran ima tu odliku Dalmatinaca i Srba preko Drine da su malo više prkosni, agresivni, samouvereni, a i žilavi.
Videlo se to odmah na početku, posle izgubljenog prvog gema (isto kao i na US Open-u) Novak nije ustuknuo, nego krenuo napred. Čitao sam negde Ivaniševića kad je rekao da je Novak odličan na mreži i da on pokušava da ga podstakne da to koristi što više. I Nole je to i pokazao danas. Setimo se kako su ranije baš taj deo igre stručnjaci često prebacivali Novaku. Znači i tu se Novak unapredio značajno. Drugo, servis. U nekom toku igre Nole je imao i više asova nego Danil. Na kraju jednako. A svi se slažemo kakav je opak serviser naš ruski brat.
Videlo se da je Novak sa saradnicima dobro analizirao igru Dimitrova protiv Medvedeva, i kako neko reče ranije uzeo recept, igrajući slajs na Danilov forhend.
Novak je pokazao svu raznovrsnost, i raskoš teniske igre danas. Bilo je uživanje gledati dva vrhunska igrača.
Medvedev je zasigurno budući broj jedan, i višestruki osvajač GS. Začudio bih se da to ne bude dvocifren broj. Zadivljujuća je njegova brzina i sposobnost da stoji tako daleko od osnovne crte, a opet uspeva da igra napadački a i da se brani uspešno kada treba.

Toma

pre 2 godine

Nedelja iz snova. Bio sam optimista oko kraja sezone, ali da ce No1e sve da pokida vec u Parizu je perfektno predjelo za Torino i Davis Cup. Oba turnira ce biti vrlo interesantna

misconduct myself verbally

pre 2 godine

Od sada neka dovodi decu na turnire redovno. Mnogo bolje se ponaša, manje psuje i manje se glupira, valjda ga sramota pred decom.

Najozbiljnije ovo kažem - niti sam ciničan, niti pokušavam da budem duhovit - stvarno se primećuje pozitivan uticaj prisustva dece na tribinama.
(djido mova, 7. novembar 2021 20:36) # Link komentara

Isto mislim, kad su deca tu znaci da je mentalno dobro i da zna da nema sansi da dodje do situacije da razbija reket i glupira se makar gubio sa nulom, ima mir i potpuno je poravnat sa svime.

Dadada

pre 2 godine

@ako iko ikada

Bilo je tu jos faktora u NY, nije mogao da sprovede sve i da su dobro zamislili, ali primetio sam i ja za Ivanisevica, moguce, drugi covek.. bez mnogo filozofiranja, samo realno i napred, ludilo kakav povratak nakon kraha.

Jao ima jedan u jutjub komentarima sto se ispod svakog videa ubi objasnjavajuci kako je Vajda los(iji) po njega, smejao sam se uvek tome..

bmiles

pre 2 godine

Volim da procitam komentare poput danasnjeg pod sifrom "ako ikad".Sve je tacno ali zanemariti Vajdu a velicati samo Ivanisevica ne pije vodu a slozio bi se samnom "Zec" koji je u vise navrata pricao da su slozan tim sa uzajamnim postovanjem i respektom,ali da sve odluke na terenu i van njega donosi Novak.Ne treba ova "koska" medju njima!Svi oni: Vajda i Goran rade za dobrobit uspeha Novaka,ukljucujuci fizioterapeuta!Licno,iako nisam neki strucnjak u ovom sportu,laicki i navijacki impresioniram sam igrom i nacinom kako je Novak savladao Medvedeva juce! Sad se vidi zasto se forsirao dubl na Olimpihjadi i Parizu tj. zbog igre na mrezi!? Mislim da je to bilo kljucno iznenadjenje za Medvedeva,a rezultat je onaj fantistican poen lobom u 3.setu nakon cega je Daniil,izgubio fokus,a svi znamo da je to njegova rak rana sto je primeto Kurijer u prenosu.Pocele su duple greske,a prvi servis vise nije bio nectljiv Novaku!Kad je Novak na svom nivou,kad pocinu da sevaju forhendi "brisuci" liniju(vise uspesnih poena od rivala u tom segmentu),a bekend slajsima parira robotskoj igri Medvedeva,sa izjednacenim brojem asova videlo da je to frustriralo Rusa i kraj se nazirao!Meni posebno drago sto je Novak zavrsio pobedonosni set na servis protivnika! Sad sam potpuno siguran da ce ovo rivalstvo potrajati i sledece godine i biti jedina motivacija Novaku da odbrani tron,fokusira se na Masterse i GS a 2024.,kako je obecao, zavrsi karijeru na OI u Parizu,verujem uz ne manje od osvojenih 22 GS!