Fudbal 52

Ponedeljak, 26.06.2006.

13:22

Mihajlov i Radosavljević u Humskoj

Mihajlov i Radosavljeviæ u Humskoj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Pop Hadzipopovac

pre 17 godina

@vodolija
pa nisu zeka i bjeka vas dzajic da pobegne cim ste se pobunili. Ovisu bre krupne zverke i drze pola murije bre.
i nervira me sto likujete bre koga ste vi doveli lika iz 3 (i slovima TRECE) lige.hehe!
zar vam nije jasno da je cela liga namestena i da sledece godine partizan uzima ligu a one tamo zvezda.Sve je ugovoreno vec verujte mi!
A tek evropa ma bice jos gore nego prosle sezone kada je partizan ispao od petrzalke onako smesno a zvezda jos smesnije od strazbura.
nema pomoci za ovu jadnu zemlju.....

vladimir petrovic pizon

pre 17 godina

ja nerazumem ove partizanovce.pa sta vi hocete da vodite klub pa vi neznate ni sebe da vodite preko zebre a kamoli da vodite partizan.mozda je ovo od zvezdasa pa zato partizanovci ne obracajte paznju na njih oni su divljaci .radi njih niko nesme da ide na utakmicu sa svojim unukom radi njih.secam se jedne emisije kod nas bli su prisutni pantic spiker i jos neki nesecam se koji i jedan valda vodja partizanovih navijaca i sta je covek rekao da su turci divljaci a sta smo pa onda mi.mi nismo divljaci pa gde god da idete vi i zvezdasi pravite probleme i nas stidite.ja mislim da su to zvezdini navijaci mozda.v´hvala.

Vukasin

pre 17 godina

Nikad gori tim u istoriji partizana!Bre boli me uvo!I sta ste svi zapeli uprava napolje!Nece nikada otici!Netreba niko da ide na stadion da ih gleda i to je to!I to uprava napolje je vec otrcano!FORZA AC MILAN!

sura

pre 17 godina

Da li je moguce da toliko nemaju sluha,lopovi iz uprave,da li je moguce da ja od 84,izgaram na jugu da bi se ove dve bitange sprdale sa nama.Dosta je bilo MARS NAPOLJE.
BOJKOT DO KRAJA. Sura Jagodina

uprava

pre 17 godina

uprava napolje uprava napolje uprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napolje!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petrovic

pre 17 godina

Koja pojacanja nismo ni za drugu ligu, pogledajte komsije koji se pojacavalju kako treba da bi odbranili titulu, odlazi BJEKOVICU...

PA ZASTO

pre 17 godina

Hvala GROBAR.Jesam Srbin,ali( kako si ti pazljivo ugradio opasku "nasi"),otprilike onaj Srbin, gradjanin, koji ,kao i ti ,zeli razum i cestitost oko sebe i to mu je vaznije od ostalih atributa uz ime.
I sam sam veliki Grobar.Onaj koji uziva u borbi misljenja o igri Zvezde i Partizana,a cesto je isao pogledati Romanticare....
I veruj mi,sva moja razmisljanja i sve napisano,je procena sa distance.Vidi se.

Lale

pre 17 godina

ne mogu da podnesem vise ove poteze bjekovica!
Bjekovicu pa ko ti daje za pravo da se ophodis kao da je tvoj klub...
a bre i real madrid kao najuspesniji klub proteklih nekoliko godina menja direktore a ti bjekovicu kao krpelj neki... pa sta zelis da ti ceo stadion na svakoj uatakmici skandira ODLAZI ODLAZI ?!?
Jel to tvoj ponos???

MIKI Paris

pre 17 godina

Bjekovicu, Dovedi Dusana Petkovica, imas dobra ponznastva sa njegovim ocem Ilijom Petkovicem, jer sa ovakvim igracima koje trenutno imamo ne mozemo daleko stici,

Zika Zivac

pre 17 godina

Jednoga dana kad mi svi budemo jako stari, neki od nas odu na onaj svet da gledaju kako igra Dragan Mance, ce Partizan pomisliti da dovede dobrog veznog igraca, mozda cak zadnjeg i prednjeg veznog, ali to je vec previse. Mozda ako dodju dva u raj ode i Bjeka, mozda, mada tesko. I jos jedna spektakularna sezona ali bez Lomica po levoj strani, i sve po levoj strani. Mozda Milivoje poludi pa krene par puta da trci po desnoj ali realno je da ce se povrediti negde na tom putu. A ove sezone 4-3-3, i puno golova i nemam pojma sta jos to obecava Jesic, tesko nama. Postoji sansa da ako opet bude bio slobodan ulaz da se zaletim do stadiona i pogledam nekoga od ovih klinaca sta moze i zna, a ima ih dobrih, pod uslovom da budu igrali za Partizan a ne za Vozdovac, i slicne ekipe i tamo pravili cuda na terenu. Zbog tih klinaca i vredi gledati fudbal kao i kosarku. Zasto da me zanima neki povratnik od stotinu ljeta, svaka cast Bati i Nadju, ali ostali su ipak bili ispod proseka. Treba dati tim klincima koji vole da igraju i nisu umisljene zvezde sansu da igraju pred 5-10 hiljada ljudi pa makar to bila i pozorisna atmosfera. Mozda se opet stvori i rodi jedan Dragan Mance zbog koga ce stadion biti pun, a mi opet klub. Jedan koji ce voleti klub i fudbal kao i mi sa tribina, tada ce Partizan ponovo biti veliki i klub koji ima srce. Bez igraca nema navijaca i obrnuto. Neka bude prosek 21 godina, ali neka kidaju po terenu, i svaku utakmicu dolazim bez obzira na rezultat, samo kada ima volje, zelje i srca.

podsecanje

pre 17 godina

Secate se kad su Hrvati napustili reprezentaciju, bese pred samo Evropsko u Atini? Pa smo se prosetali do zlata.

Istorija se ponavlja ? ;)

GROBAR

pre 17 godina

@ PA ZAŠTO:

Bravo majstore, jako lep i pametan komentar!
Jako si dobro upućen u ono što pišeš i imaš apsolutno pravo, u svakoj napisanoj reči!
P.S.
Kada vidim da postoje i ovakvi ("kulturiška", pismeni, pametni itd.) pripadnici našeg naroda (mada, ako slučajno nisi Srbin - nema nimalo veze, onda ne "pripadnici našeg naroda" nego jednostavno "naši") - e, to mi već uliva optimizam da u ovoj zemlji ipak nije sve izgubljeno za budućost!
Inače, VOLIM PARTIZAN KAO OČI SVOJE, čisto da se zna...I nadam se u bolje sutra kluba kojeg toliko volim, da ubrzo ponovo igramo tu Ligu šampiona...Pozdrav svim kulturnim ljudima.

PA ZASTO?

pre 17 godina

Meni ovo u Partizanu i oko Partizana izgleda ovako:
Nezadovoljni su navijaci Partizana.Nezadovoljna uprava ponasanjem navijaca,pa tek onda rezultatom.Ovo je cudno i zabrinjavajuce i ovo iritira navijace.Nastalo je stanje koje ne obecava.Ova uprava mi sad lici na kockara(vec bio bogat) koji je u Las Vegas otisao da se obogati .Poneo milion dolara i resio potrositi 100.000 i tako zaraditi jos jedan milion.Kockanjem izgubio planiranih 100.000 i krenuo se vaditi i stigao do nule na svom saldu.Ostao i bez onih 900.000.Ocajnicki se vadio i ocajnicki ostao bez novca i postao ocajnik.Imao je alternativu,ali nije je uzeo na vreme.
Partizan je izgubio onu privlacnost i sarm koji je imao.Vecina navijaca je upala u apatiju i nevericu .Osipaju su i mladi se okrecu Zvezdi.Malo ko veruje u sadasnje rukovodstvo.Stvari su evidentne.Ugaseni su komentari na Partizanovom sajtu,jer se vise nije moglo ni probrati da se popuni prostor sa sledbenicima politike i sadasnjeg kursa Partizana.Kad je Zvezda dospela u slicno stanje,nije se cekalo i zamajavalo.Fudbalska legenda je podnela ostavku i otisla na lecenje.Korektan potez.Nije video kako izaci iz corsokaka.Dosli su novi i mic po mic pokrenuli stvar sa mrtve tacke.Zvezda napreduje zahvaljujuci potezu Dragana Dzajica.On se vraca tamo i podrzava.On nije ostao kao klip u tockovima napredka voljenog kluba.
Veliki sam protivnik blacenja i pisanja bez pokrica.To ne zelim ni da citam.Nemam nista protiv Bjekovica,Curkovica,Zecevica.Neznam dali su ono sto im se pripisuje.Ne verujem da su mafija.
Za mene su oni ZASTARELI MODEL(nikako ne podcenjujem ljude koji vole neke prosle dozivljaje,ali ovo je akcija koja mora biti u TREBDU ).Prevazidjeni za nova desavanja ,a nisu svesni i ne razumeju da ih je to snaslo.Nigde nismo culi detaljnu analizu proslogodisnjeg sloma.Nismo culi uzroke.Posledice znamo.Bjekovic to samo pominje kao svoju krivicu.
Ni jednog od njih nebi terao iz Partizana.Ja im zameram sto u toku sedmice(ove sad) ne odrze skupstinu i ne otvore vrata onima koji imaju viziju.Vizija(igre) koju je u Partizan doneo Ivica Osim ,je istrosena.Partizan mora biti stalno u TRENDU MODERNOG U FUDBALU.
Bjekovic i Jesic nece nista promeniti.Imaju casne namere,ali nemaju SVE USLOVE (uopste ne mislim na materijalne uslove) za to.Nemaju ni modernu organizaciju kluba iza sebe.Nemaju ni fudbalere niti ih selektuju ispravno.Selekcija se vrsi prema ODANOSTI Partizanau.Selekcija se mora vrsiti prema sposobnostima,a ne prema odanosti(koja kad se recituje zvuci,ali ako je ne dokazes ...uh...uh) Partizanu.TO NIJE SLUCAJ U PARTIZANU,VEC DUGO.Primer:Cenim nekog igraca kao coveka i borca izuzetno,ali on zauzima mesto u timu nekome koji bi bio brzi u akciji,vispreniji u ideji i efikasniji po tim.Nije jedini.Tu su ima ih u Partizanu(ne zelim da etiketiram,jer nisam tamo i nemam detaljan uvid,ali vidi se i osecamo gde su greseke)....Najvece greske se dogadjaju kad se pokusava dokazati nesto sto nema te kvalitete koje neko misli da ima.Tu padaju i pojedinci i sistemi.To je huljenje na prirodu.Svako ko to radi bivva kaznjen.
Partizan je po svim pitanjim ZAROBLJEN TIM.Zarobljen klub.Zarobljen od onih koji ga toliko obozavaju(iskreno mislim da i Nenad i Zeka su veliki Partizanovci u dusi) da nisu u stanju da vide da mu treba nova ideja.Nije problem samo Bjekovic i Zeka,kako se ovde spocitavaju.Tamo se svi drze njih i misle ,ako odu oni odose i ostali(koji zive od Partizana) a ocito nema ni u ostalim(sluzbama i zaposlenima) znanja i ideja da se Partizan pokrene.
Navijaci koji bojkotuju Jug ,su posebna prica.Oni su postali teg oko vrata i dodatno guse bilo kakvu pozitivnu ideju.Zvezdina publika je sa severa pokrenula promene.Ne stideti se da se to uradi sa Juga.
Zasto moramo rusenjem dovoditi nove ideje?Zasto oni koji su tamo ne vide da im ne ide?Zasto se moramo pljuvati i stvarati zle podele?Zasto smo primitivni?

aleksandar pet

pre 17 godina

Bravo Bjeko pa ovo super pojacanja.Pa kako te nije sramota,prodao si Simona i Radovica na njima si uzeo makar 3 miliona a doveo si dva igraca koja vrede maksimalno 50000e(zajedno).Prodaces Radonjica i Lomica za jedno 2 miliona minimalno a dovesces mozda nekog igraca od jedno 70000e.Pa gde su ostale pare od prodaje?Pa bato nismo mi glupi stavices sebi jedno 3 miliona u dzep.Uprava napolje.Bojkot do pobede

Srle5

pre 17 godina

Partizan ima dosta dobrih igraca i u svojim redovima i kao pojacanja treba dovoditi extra igrace, a ne igrace za klupu.Bolje dajte sve pare namenjene za pojacanja na jednog , ali vrednog igraca, tako ce i mlađi igrači imati više prostora.

spalletty

pre 17 godina

e bjekovicu pa koji radosavljevic bre,pa rekao si da ti klarindo nije nista narocito,a covek odigrao 29 meceva za flamengo,tebi ne valja,skupo ti da das 500 000 evra,a i za gaja se cenkas,vidim dobicemo mi samo uskrsnja jaja i nuhija ili troboka ili iskusnog branimira bajica,a da imas tu i branka"dasku"savica!!! strasna pojacanja!!! mars napolje!!!

IgorBgd

pre 17 godina

Bjeko, cuo sam da se reaktivirao Bajro Zupic... on bi u ovom momentu predstavljao znacajno pojacanje za sve linije u timu partizana

Vodolija

pre 17 godina

Sineeee... Koja imena? Svaka vam cast komsije.
Partizanu polako bledi bela boja.... ostace samo crna. To je znak da ce onda zaliti sami sebe. Ali glavu gore grobari... To je sto je... Nemogu samo da shvatim da sto toliko naivni i da nevidite sta vam ta vasa uprava radi a vi i dalje cutite i radujete se nekim igracima koji nisu ni za u drugu ligu. Grobari, uprava vam vec duze vreme maze samo oci

SHEARER

pre 17 godina

Nek nam je Bog u pomoci,pa ovaj Rdosavljevic(inace igrac je dobio otkaz od Mikija Ivanovica juce) je doveden igra LB znaci nista od Klarinda,za ovog drugog nemam pojma al iskreno imamo 12 stopera u ekipi jos da dodje Sestko pa da igramo 10-0-0 taktiku!!!

Владан КиМ

pre 17 godina

А што више не спомињу Маркоског из Земуна? Неће ваљда и њега да нам мазне Стојковић?

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Ko zna koji put pisem isti komentar. Ali jednostavno, milim da je potpuno nebitno ko ce da igra, ko ce biti trener, ko ce naslediti Curkovica...Bitno je jedino da lo..vi Zeka i Bjeka odu iz Partizana.

BOJKOT DO POBEDE!!!

Milos

pre 17 godina

Sablja je je zaobisla celnike iz Humske, i dok god se to nebude desilo nista se sustinski nece promeniti u FK. Partizan.
Nemogu da verujem da medijski nije kriticno propraceno,niti je iko od zvanicnih sluzbi reagovao na dobro poznate cinjenice:
BJEKOVIC JE ZAJECDNO SA LEGIJOM NOSIO MILONSKE CIFRE U EVRIMA ZA OTKUP MILIJE BABOVICA(a gle cuda njegov sin pubertetlija je sada ,,uzdanica" crno belih celnika)CIJI SU TO NOVCI I ODKUD BJEKOVIC U TOJ PRICI.
2.SVIMA JE POZNATO DA JE ZEMUNSKI KLAN IMAO SVOJE IGRACE U FK.PARTIZAN KOJE JE RENTIRAO,PRODAVAO I SL.(ko im je to dozvolio i odakle im pravo za tako nesto)
3 DOKLE???

Milos

pre 17 godina

Sablja je je zaobisla celnike iz Humske, i dok god se to nebude desilo nista se sustinski nece promeniti u FK. Partizan.
Nemogu da verujem da medijski nije kriticno propraceno,niti je iko od zvanicnih sluzbi reagovao na dobro poznate cinjenice:
BJEKOVIC JE ZAJECDNO SA LEGIJOM NOSIO MILONSKE CIFRE U EVRIMA ZA OTKUP MILIJE BABOVICA(a gle cuda njegov sin pubertetlija je sada ,,uzdanica" crno belih celnika)CIJI SU TO NOVCI I ODKUD BJEKOVIC U TOJ PRICI.
2.SVIMA JE POZNATO DA JE ZEMUNSKI KLAN IMAO SVOJE IGRACE U FK.PARTIZAN KOJE JE RENTIRAO,PRODAVAO I SL.(ko im je to dozvolio i odakle im pravo za tako nesto)
3 DOKLE???

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Ko zna koji put pisem isti komentar. Ali jednostavno, milim da je potpuno nebitno ko ce da igra, ko ce biti trener, ko ce naslediti Curkovica...Bitno je jedino da lo..vi Zeka i Bjeka odu iz Partizana.

BOJKOT DO POBEDE!!!

Владан КиМ

pre 17 godina

А што више не спомињу Маркоског из Земуна? Неће ваљда и њега да нам мазне Стојковић?

SHEARER

pre 17 godina

Nek nam je Bog u pomoci,pa ovaj Rdosavljevic(inace igrac je dobio otkaz od Mikija Ivanovica juce) je doveden igra LB znaci nista od Klarinda,za ovog drugog nemam pojma al iskreno imamo 12 stopera u ekipi jos da dodje Sestko pa da igramo 10-0-0 taktiku!!!

Vodolija

pre 17 godina

Sineeee... Koja imena? Svaka vam cast komsije.
Partizanu polako bledi bela boja.... ostace samo crna. To je znak da ce onda zaliti sami sebe. Ali glavu gore grobari... To je sto je... Nemogu samo da shvatim da sto toliko naivni i da nevidite sta vam ta vasa uprava radi a vi i dalje cutite i radujete se nekim igracima koji nisu ni za u drugu ligu. Grobari, uprava vam vec duze vreme maze samo oci

IgorBgd

pre 17 godina

Bjeko, cuo sam da se reaktivirao Bajro Zupic... on bi u ovom momentu predstavljao znacajno pojacanje za sve linije u timu partizana

spalletty

pre 17 godina

e bjekovicu pa koji radosavljevic bre,pa rekao si da ti klarindo nije nista narocito,a covek odigrao 29 meceva za flamengo,tebi ne valja,skupo ti da das 500 000 evra,a i za gaja se cenkas,vidim dobicemo mi samo uskrsnja jaja i nuhija ili troboka ili iskusnog branimira bajica,a da imas tu i branka"dasku"savica!!! strasna pojacanja!!! mars napolje!!!

Srle5

pre 17 godina

Partizan ima dosta dobrih igraca i u svojim redovima i kao pojacanja treba dovoditi extra igrace, a ne igrace za klupu.Bolje dajte sve pare namenjene za pojacanja na jednog , ali vrednog igraca, tako ce i mlađi igrači imati više prostora.

aleksandar pet

pre 17 godina

Bravo Bjeko pa ovo super pojacanja.Pa kako te nije sramota,prodao si Simona i Radovica na njima si uzeo makar 3 miliona a doveo si dva igraca koja vrede maksimalno 50000e(zajedno).Prodaces Radonjica i Lomica za jedno 2 miliona minimalno a dovesces mozda nekog igraca od jedno 70000e.Pa gde su ostale pare od prodaje?Pa bato nismo mi glupi stavices sebi jedno 3 miliona u dzep.Uprava napolje.Bojkot do pobede

PA ZASTO?

pre 17 godina

Meni ovo u Partizanu i oko Partizana izgleda ovako:
Nezadovoljni su navijaci Partizana.Nezadovoljna uprava ponasanjem navijaca,pa tek onda rezultatom.Ovo je cudno i zabrinjavajuce i ovo iritira navijace.Nastalo je stanje koje ne obecava.Ova uprava mi sad lici na kockara(vec bio bogat) koji je u Las Vegas otisao da se obogati .Poneo milion dolara i resio potrositi 100.000 i tako zaraditi jos jedan milion.Kockanjem izgubio planiranih 100.000 i krenuo se vaditi i stigao do nule na svom saldu.Ostao i bez onih 900.000.Ocajnicki se vadio i ocajnicki ostao bez novca i postao ocajnik.Imao je alternativu,ali nije je uzeo na vreme.
Partizan je izgubio onu privlacnost i sarm koji je imao.Vecina navijaca je upala u apatiju i nevericu .Osipaju su i mladi se okrecu Zvezdi.Malo ko veruje u sadasnje rukovodstvo.Stvari su evidentne.Ugaseni su komentari na Partizanovom sajtu,jer se vise nije moglo ni probrati da se popuni prostor sa sledbenicima politike i sadasnjeg kursa Partizana.Kad je Zvezda dospela u slicno stanje,nije se cekalo i zamajavalo.Fudbalska legenda je podnela ostavku i otisla na lecenje.Korektan potez.Nije video kako izaci iz corsokaka.Dosli su novi i mic po mic pokrenuli stvar sa mrtve tacke.Zvezda napreduje zahvaljujuci potezu Dragana Dzajica.On se vraca tamo i podrzava.On nije ostao kao klip u tockovima napredka voljenog kluba.
Veliki sam protivnik blacenja i pisanja bez pokrica.To ne zelim ni da citam.Nemam nista protiv Bjekovica,Curkovica,Zecevica.Neznam dali su ono sto im se pripisuje.Ne verujem da su mafija.
Za mene su oni ZASTARELI MODEL(nikako ne podcenjujem ljude koji vole neke prosle dozivljaje,ali ovo je akcija koja mora biti u TREBDU ).Prevazidjeni za nova desavanja ,a nisu svesni i ne razumeju da ih je to snaslo.Nigde nismo culi detaljnu analizu proslogodisnjeg sloma.Nismo culi uzroke.Posledice znamo.Bjekovic to samo pominje kao svoju krivicu.
Ni jednog od njih nebi terao iz Partizana.Ja im zameram sto u toku sedmice(ove sad) ne odrze skupstinu i ne otvore vrata onima koji imaju viziju.Vizija(igre) koju je u Partizan doneo Ivica Osim ,je istrosena.Partizan mora biti stalno u TRENDU MODERNOG U FUDBALU.
Bjekovic i Jesic nece nista promeniti.Imaju casne namere,ali nemaju SVE USLOVE (uopste ne mislim na materijalne uslove) za to.Nemaju ni modernu organizaciju kluba iza sebe.Nemaju ni fudbalere niti ih selektuju ispravno.Selekcija se vrsi prema ODANOSTI Partizanau.Selekcija se mora vrsiti prema sposobnostima,a ne prema odanosti(koja kad se recituje zvuci,ali ako je ne dokazes ...uh...uh) Partizanu.TO NIJE SLUCAJ U PARTIZANU,VEC DUGO.Primer:Cenim nekog igraca kao coveka i borca izuzetno,ali on zauzima mesto u timu nekome koji bi bio brzi u akciji,vispreniji u ideji i efikasniji po tim.Nije jedini.Tu su ima ih u Partizanu(ne zelim da etiketiram,jer nisam tamo i nemam detaljan uvid,ali vidi se i osecamo gde su greseke)....Najvece greske se dogadjaju kad se pokusava dokazati nesto sto nema te kvalitete koje neko misli da ima.Tu padaju i pojedinci i sistemi.To je huljenje na prirodu.Svako ko to radi bivva kaznjen.
Partizan je po svim pitanjim ZAROBLJEN TIM.Zarobljen klub.Zarobljen od onih koji ga toliko obozavaju(iskreno mislim da i Nenad i Zeka su veliki Partizanovci u dusi) da nisu u stanju da vide da mu treba nova ideja.Nije problem samo Bjekovic i Zeka,kako se ovde spocitavaju.Tamo se svi drze njih i misle ,ako odu oni odose i ostali(koji zive od Partizana) a ocito nema ni u ostalim(sluzbama i zaposlenima) znanja i ideja da se Partizan pokrene.
Navijaci koji bojkotuju Jug ,su posebna prica.Oni su postali teg oko vrata i dodatno guse bilo kakvu pozitivnu ideju.Zvezdina publika je sa severa pokrenula promene.Ne stideti se da se to uradi sa Juga.
Zasto moramo rusenjem dovoditi nove ideje?Zasto oni koji su tamo ne vide da im ne ide?Zasto se moramo pljuvati i stvarati zle podele?Zasto smo primitivni?

GROBAR

pre 17 godina

@ PA ZAŠTO:

Bravo majstore, jako lep i pametan komentar!
Jako si dobro upućen u ono što pišeš i imaš apsolutno pravo, u svakoj napisanoj reči!
P.S.
Kada vidim da postoje i ovakvi ("kulturiška", pismeni, pametni itd.) pripadnici našeg naroda (mada, ako slučajno nisi Srbin - nema nimalo veze, onda ne "pripadnici našeg naroda" nego jednostavno "naši") - e, to mi već uliva optimizam da u ovoj zemlji ipak nije sve izgubljeno za budućost!
Inače, VOLIM PARTIZAN KAO OČI SVOJE, čisto da se zna...I nadam se u bolje sutra kluba kojeg toliko volim, da ubrzo ponovo igramo tu Ligu šampiona...Pozdrav svim kulturnim ljudima.

podsecanje

pre 17 godina

Secate se kad su Hrvati napustili reprezentaciju, bese pred samo Evropsko u Atini? Pa smo se prosetali do zlata.

Istorija se ponavlja ? ;)

Zika Zivac

pre 17 godina

Jednoga dana kad mi svi budemo jako stari, neki od nas odu na onaj svet da gledaju kako igra Dragan Mance, ce Partizan pomisliti da dovede dobrog veznog igraca, mozda cak zadnjeg i prednjeg veznog, ali to je vec previse. Mozda ako dodju dva u raj ode i Bjeka, mozda, mada tesko. I jos jedna spektakularna sezona ali bez Lomica po levoj strani, i sve po levoj strani. Mozda Milivoje poludi pa krene par puta da trci po desnoj ali realno je da ce se povrediti negde na tom putu. A ove sezone 4-3-3, i puno golova i nemam pojma sta jos to obecava Jesic, tesko nama. Postoji sansa da ako opet bude bio slobodan ulaz da se zaletim do stadiona i pogledam nekoga od ovih klinaca sta moze i zna, a ima ih dobrih, pod uslovom da budu igrali za Partizan a ne za Vozdovac, i slicne ekipe i tamo pravili cuda na terenu. Zbog tih klinaca i vredi gledati fudbal kao i kosarku. Zasto da me zanima neki povratnik od stotinu ljeta, svaka cast Bati i Nadju, ali ostali su ipak bili ispod proseka. Treba dati tim klincima koji vole da igraju i nisu umisljene zvezde sansu da igraju pred 5-10 hiljada ljudi pa makar to bila i pozorisna atmosfera. Mozda se opet stvori i rodi jedan Dragan Mance zbog koga ce stadion biti pun, a mi opet klub. Jedan koji ce voleti klub i fudbal kao i mi sa tribina, tada ce Partizan ponovo biti veliki i klub koji ima srce. Bez igraca nema navijaca i obrnuto. Neka bude prosek 21 godina, ali neka kidaju po terenu, i svaku utakmicu dolazim bez obzira na rezultat, samo kada ima volje, zelje i srca.

Lale

pre 17 godina

ne mogu da podnesem vise ove poteze bjekovica!
Bjekovicu pa ko ti daje za pravo da se ophodis kao da je tvoj klub...
a bre i real madrid kao najuspesniji klub proteklih nekoliko godina menja direktore a ti bjekovicu kao krpelj neki... pa sta zelis da ti ceo stadion na svakoj uatakmici skandira ODLAZI ODLAZI ?!?
Jel to tvoj ponos???

MIKI Paris

pre 17 godina

Bjekovicu, Dovedi Dusana Petkovica, imas dobra ponznastva sa njegovim ocem Ilijom Petkovicem, jer sa ovakvim igracima koje trenutno imamo ne mozemo daleko stici,

Petrovic

pre 17 godina

Koja pojacanja nismo ni za drugu ligu, pogledajte komsije koji se pojacavalju kako treba da bi odbranili titulu, odlazi BJEKOVICU...

uprava

pre 17 godina

uprava napolje uprava napolje uprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napolje!!!!!!!!!!!!!!!!!

PA ZASTO

pre 17 godina

Hvala GROBAR.Jesam Srbin,ali( kako si ti pazljivo ugradio opasku "nasi"),otprilike onaj Srbin, gradjanin, koji ,kao i ti ,zeli razum i cestitost oko sebe i to mu je vaznije od ostalih atributa uz ime.
I sam sam veliki Grobar.Onaj koji uziva u borbi misljenja o igri Zvezde i Partizana,a cesto je isao pogledati Romanticare....
I veruj mi,sva moja razmisljanja i sve napisano,je procena sa distance.Vidi se.

sura

pre 17 godina

Da li je moguce da toliko nemaju sluha,lopovi iz uprave,da li je moguce da ja od 84,izgaram na jugu da bi se ove dve bitange sprdale sa nama.Dosta je bilo MARS NAPOLJE.
BOJKOT DO KRAJA. Sura Jagodina

Vukasin

pre 17 godina

Nikad gori tim u istoriji partizana!Bre boli me uvo!I sta ste svi zapeli uprava napolje!Nece nikada otici!Netreba niko da ide na stadion da ih gleda i to je to!I to uprava napolje je vec otrcano!FORZA AC MILAN!

vladimir petrovic pizon

pre 17 godina

ja nerazumem ove partizanovce.pa sta vi hocete da vodite klub pa vi neznate ni sebe da vodite preko zebre a kamoli da vodite partizan.mozda je ovo od zvezdasa pa zato partizanovci ne obracajte paznju na njih oni su divljaci .radi njih niko nesme da ide na utakmicu sa svojim unukom radi njih.secam se jedne emisije kod nas bli su prisutni pantic spiker i jos neki nesecam se koji i jedan valda vodja partizanovih navijaca i sta je covek rekao da su turci divljaci a sta smo pa onda mi.mi nismo divljaci pa gde god da idete vi i zvezdasi pravite probleme i nas stidite.ja mislim da su to zvezdini navijaci mozda.v´hvala.

Pop Hadzipopovac

pre 17 godina

@vodolija
pa nisu zeka i bjeka vas dzajic da pobegne cim ste se pobunili. Ovisu bre krupne zverke i drze pola murije bre.
i nervira me sto likujete bre koga ste vi doveli lika iz 3 (i slovima TRECE) lige.hehe!
zar vam nije jasno da je cela liga namestena i da sledece godine partizan uzima ligu a one tamo zvezda.Sve je ugovoreno vec verujte mi!
A tek evropa ma bice jos gore nego prosle sezone kada je partizan ispao od petrzalke onako smesno a zvezda jos smesnije od strazbura.
nema pomoci za ovu jadnu zemlju.....

Milos

pre 17 godina

Sablja je je zaobisla celnike iz Humske, i dok god se to nebude desilo nista se sustinski nece promeniti u FK. Partizan.
Nemogu da verujem da medijski nije kriticno propraceno,niti je iko od zvanicnih sluzbi reagovao na dobro poznate cinjenice:
BJEKOVIC JE ZAJECDNO SA LEGIJOM NOSIO MILONSKE CIFRE U EVRIMA ZA OTKUP MILIJE BABOVICA(a gle cuda njegov sin pubertetlija je sada ,,uzdanica" crno belih celnika)CIJI SU TO NOVCI I ODKUD BJEKOVIC U TOJ PRICI.
2.SVIMA JE POZNATO DA JE ZEMUNSKI KLAN IMAO SVOJE IGRACE U FK.PARTIZAN KOJE JE RENTIRAO,PRODAVAO I SL.(ko im je to dozvolio i odakle im pravo za tako nesto)
3 DOKLE???

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Ko zna koji put pisem isti komentar. Ali jednostavno, milim da je potpuno nebitno ko ce da igra, ko ce biti trener, ko ce naslediti Curkovica...Bitno je jedino da lo..vi Zeka i Bjeka odu iz Partizana.

BOJKOT DO POBEDE!!!

Владан КиМ

pre 17 godina

А што више не спомињу Маркоског из Земуна? Неће ваљда и њега да нам мазне Стојковић?

SHEARER

pre 17 godina

Nek nam je Bog u pomoci,pa ovaj Rdosavljevic(inace igrac je dobio otkaz od Mikija Ivanovica juce) je doveden igra LB znaci nista od Klarinda,za ovog drugog nemam pojma al iskreno imamo 12 stopera u ekipi jos da dodje Sestko pa da igramo 10-0-0 taktiku!!!

Vodolija

pre 17 godina

Sineeee... Koja imena? Svaka vam cast komsije.
Partizanu polako bledi bela boja.... ostace samo crna. To je znak da ce onda zaliti sami sebe. Ali glavu gore grobari... To je sto je... Nemogu samo da shvatim da sto toliko naivni i da nevidite sta vam ta vasa uprava radi a vi i dalje cutite i radujete se nekim igracima koji nisu ni za u drugu ligu. Grobari, uprava vam vec duze vreme maze samo oci

IgorBgd

pre 17 godina

Bjeko, cuo sam da se reaktivirao Bajro Zupic... on bi u ovom momentu predstavljao znacajno pojacanje za sve linije u timu partizana

spalletty

pre 17 godina

e bjekovicu pa koji radosavljevic bre,pa rekao si da ti klarindo nije nista narocito,a covek odigrao 29 meceva za flamengo,tebi ne valja,skupo ti da das 500 000 evra,a i za gaja se cenkas,vidim dobicemo mi samo uskrsnja jaja i nuhija ili troboka ili iskusnog branimira bajica,a da imas tu i branka"dasku"savica!!! strasna pojacanja!!! mars napolje!!!

Srle5

pre 17 godina

Partizan ima dosta dobrih igraca i u svojim redovima i kao pojacanja treba dovoditi extra igrace, a ne igrace za klupu.Bolje dajte sve pare namenjene za pojacanja na jednog , ali vrednog igraca, tako ce i mlađi igrači imati više prostora.

aleksandar pet

pre 17 godina

Bravo Bjeko pa ovo super pojacanja.Pa kako te nije sramota,prodao si Simona i Radovica na njima si uzeo makar 3 miliona a doveo si dva igraca koja vrede maksimalno 50000e(zajedno).Prodaces Radonjica i Lomica za jedno 2 miliona minimalno a dovesces mozda nekog igraca od jedno 70000e.Pa gde su ostale pare od prodaje?Pa bato nismo mi glupi stavices sebi jedno 3 miliona u dzep.Uprava napolje.Bojkot do pobede

PA ZASTO?

pre 17 godina

Meni ovo u Partizanu i oko Partizana izgleda ovako:
Nezadovoljni su navijaci Partizana.Nezadovoljna uprava ponasanjem navijaca,pa tek onda rezultatom.Ovo je cudno i zabrinjavajuce i ovo iritira navijace.Nastalo je stanje koje ne obecava.Ova uprava mi sad lici na kockara(vec bio bogat) koji je u Las Vegas otisao da se obogati .Poneo milion dolara i resio potrositi 100.000 i tako zaraditi jos jedan milion.Kockanjem izgubio planiranih 100.000 i krenuo se vaditi i stigao do nule na svom saldu.Ostao i bez onih 900.000.Ocajnicki se vadio i ocajnicki ostao bez novca i postao ocajnik.Imao je alternativu,ali nije je uzeo na vreme.
Partizan je izgubio onu privlacnost i sarm koji je imao.Vecina navijaca je upala u apatiju i nevericu .Osipaju su i mladi se okrecu Zvezdi.Malo ko veruje u sadasnje rukovodstvo.Stvari su evidentne.Ugaseni su komentari na Partizanovom sajtu,jer se vise nije moglo ni probrati da se popuni prostor sa sledbenicima politike i sadasnjeg kursa Partizana.Kad je Zvezda dospela u slicno stanje,nije se cekalo i zamajavalo.Fudbalska legenda je podnela ostavku i otisla na lecenje.Korektan potez.Nije video kako izaci iz corsokaka.Dosli su novi i mic po mic pokrenuli stvar sa mrtve tacke.Zvezda napreduje zahvaljujuci potezu Dragana Dzajica.On se vraca tamo i podrzava.On nije ostao kao klip u tockovima napredka voljenog kluba.
Veliki sam protivnik blacenja i pisanja bez pokrica.To ne zelim ni da citam.Nemam nista protiv Bjekovica,Curkovica,Zecevica.Neznam dali su ono sto im se pripisuje.Ne verujem da su mafija.
Za mene su oni ZASTARELI MODEL(nikako ne podcenjujem ljude koji vole neke prosle dozivljaje,ali ovo je akcija koja mora biti u TREBDU ).Prevazidjeni za nova desavanja ,a nisu svesni i ne razumeju da ih je to snaslo.Nigde nismo culi detaljnu analizu proslogodisnjeg sloma.Nismo culi uzroke.Posledice znamo.Bjekovic to samo pominje kao svoju krivicu.
Ni jednog od njih nebi terao iz Partizana.Ja im zameram sto u toku sedmice(ove sad) ne odrze skupstinu i ne otvore vrata onima koji imaju viziju.Vizija(igre) koju je u Partizan doneo Ivica Osim ,je istrosena.Partizan mora biti stalno u TRENDU MODERNOG U FUDBALU.
Bjekovic i Jesic nece nista promeniti.Imaju casne namere,ali nemaju SVE USLOVE (uopste ne mislim na materijalne uslove) za to.Nemaju ni modernu organizaciju kluba iza sebe.Nemaju ni fudbalere niti ih selektuju ispravno.Selekcija se vrsi prema ODANOSTI Partizanau.Selekcija se mora vrsiti prema sposobnostima,a ne prema odanosti(koja kad se recituje zvuci,ali ako je ne dokazes ...uh...uh) Partizanu.TO NIJE SLUCAJ U PARTIZANU,VEC DUGO.Primer:Cenim nekog igraca kao coveka i borca izuzetno,ali on zauzima mesto u timu nekome koji bi bio brzi u akciji,vispreniji u ideji i efikasniji po tim.Nije jedini.Tu su ima ih u Partizanu(ne zelim da etiketiram,jer nisam tamo i nemam detaljan uvid,ali vidi se i osecamo gde su greseke)....Najvece greske se dogadjaju kad se pokusava dokazati nesto sto nema te kvalitete koje neko misli da ima.Tu padaju i pojedinci i sistemi.To je huljenje na prirodu.Svako ko to radi bivva kaznjen.
Partizan je po svim pitanjim ZAROBLJEN TIM.Zarobljen klub.Zarobljen od onih koji ga toliko obozavaju(iskreno mislim da i Nenad i Zeka su veliki Partizanovci u dusi) da nisu u stanju da vide da mu treba nova ideja.Nije problem samo Bjekovic i Zeka,kako se ovde spocitavaju.Tamo se svi drze njih i misle ,ako odu oni odose i ostali(koji zive od Partizana) a ocito nema ni u ostalim(sluzbama i zaposlenima) znanja i ideja da se Partizan pokrene.
Navijaci koji bojkotuju Jug ,su posebna prica.Oni su postali teg oko vrata i dodatno guse bilo kakvu pozitivnu ideju.Zvezdina publika je sa severa pokrenula promene.Ne stideti se da se to uradi sa Juga.
Zasto moramo rusenjem dovoditi nove ideje?Zasto oni koji su tamo ne vide da im ne ide?Zasto se moramo pljuvati i stvarati zle podele?Zasto smo primitivni?

GROBAR

pre 17 godina

@ PA ZAŠTO:

Bravo majstore, jako lep i pametan komentar!
Jako si dobro upućen u ono što pišeš i imaš apsolutno pravo, u svakoj napisanoj reči!
P.S.
Kada vidim da postoje i ovakvi ("kulturiška", pismeni, pametni itd.) pripadnici našeg naroda (mada, ako slučajno nisi Srbin - nema nimalo veze, onda ne "pripadnici našeg naroda" nego jednostavno "naši") - e, to mi već uliva optimizam da u ovoj zemlji ipak nije sve izgubljeno za budućost!
Inače, VOLIM PARTIZAN KAO OČI SVOJE, čisto da se zna...I nadam se u bolje sutra kluba kojeg toliko volim, da ubrzo ponovo igramo tu Ligu šampiona...Pozdrav svim kulturnim ljudima.

podsecanje

pre 17 godina

Secate se kad su Hrvati napustili reprezentaciju, bese pred samo Evropsko u Atini? Pa smo se prosetali do zlata.

Istorija se ponavlja ? ;)

Zika Zivac

pre 17 godina

Jednoga dana kad mi svi budemo jako stari, neki od nas odu na onaj svet da gledaju kako igra Dragan Mance, ce Partizan pomisliti da dovede dobrog veznog igraca, mozda cak zadnjeg i prednjeg veznog, ali to je vec previse. Mozda ako dodju dva u raj ode i Bjeka, mozda, mada tesko. I jos jedna spektakularna sezona ali bez Lomica po levoj strani, i sve po levoj strani. Mozda Milivoje poludi pa krene par puta da trci po desnoj ali realno je da ce se povrediti negde na tom putu. A ove sezone 4-3-3, i puno golova i nemam pojma sta jos to obecava Jesic, tesko nama. Postoji sansa da ako opet bude bio slobodan ulaz da se zaletim do stadiona i pogledam nekoga od ovih klinaca sta moze i zna, a ima ih dobrih, pod uslovom da budu igrali za Partizan a ne za Vozdovac, i slicne ekipe i tamo pravili cuda na terenu. Zbog tih klinaca i vredi gledati fudbal kao i kosarku. Zasto da me zanima neki povratnik od stotinu ljeta, svaka cast Bati i Nadju, ali ostali su ipak bili ispod proseka. Treba dati tim klincima koji vole da igraju i nisu umisljene zvezde sansu da igraju pred 5-10 hiljada ljudi pa makar to bila i pozorisna atmosfera. Mozda se opet stvori i rodi jedan Dragan Mance zbog koga ce stadion biti pun, a mi opet klub. Jedan koji ce voleti klub i fudbal kao i mi sa tribina, tada ce Partizan ponovo biti veliki i klub koji ima srce. Bez igraca nema navijaca i obrnuto. Neka bude prosek 21 godina, ali neka kidaju po terenu, i svaku utakmicu dolazim bez obzira na rezultat, samo kada ima volje, zelje i srca.

Lale

pre 17 godina

ne mogu da podnesem vise ove poteze bjekovica!
Bjekovicu pa ko ti daje za pravo da se ophodis kao da je tvoj klub...
a bre i real madrid kao najuspesniji klub proteklih nekoliko godina menja direktore a ti bjekovicu kao krpelj neki... pa sta zelis da ti ceo stadion na svakoj uatakmici skandira ODLAZI ODLAZI ?!?
Jel to tvoj ponos???

MIKI Paris

pre 17 godina

Bjekovicu, Dovedi Dusana Petkovica, imas dobra ponznastva sa njegovim ocem Ilijom Petkovicem, jer sa ovakvim igracima koje trenutno imamo ne mozemo daleko stici,

Petrovic

pre 17 godina

Koja pojacanja nismo ni za drugu ligu, pogledajte komsije koji se pojacavalju kako treba da bi odbranili titulu, odlazi BJEKOVICU...

uprava

pre 17 godina

uprava napolje uprava napolje uprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napoljeuprava napolje!!!!!!!!!!!!!!!!!

PA ZASTO

pre 17 godina

Hvala GROBAR.Jesam Srbin,ali( kako si ti pazljivo ugradio opasku "nasi"),otprilike onaj Srbin, gradjanin, koji ,kao i ti ,zeli razum i cestitost oko sebe i to mu je vaznije od ostalih atributa uz ime.
I sam sam veliki Grobar.Onaj koji uziva u borbi misljenja o igri Zvezde i Partizana,a cesto je isao pogledati Romanticare....
I veruj mi,sva moja razmisljanja i sve napisano,je procena sa distance.Vidi se.

sura

pre 17 godina

Da li je moguce da toliko nemaju sluha,lopovi iz uprave,da li je moguce da ja od 84,izgaram na jugu da bi se ove dve bitange sprdale sa nama.Dosta je bilo MARS NAPOLJE.
BOJKOT DO KRAJA. Sura Jagodina

Vukasin

pre 17 godina

Nikad gori tim u istoriji partizana!Bre boli me uvo!I sta ste svi zapeli uprava napolje!Nece nikada otici!Netreba niko da ide na stadion da ih gleda i to je to!I to uprava napolje je vec otrcano!FORZA AC MILAN!

vladimir petrovic pizon

pre 17 godina

ja nerazumem ove partizanovce.pa sta vi hocete da vodite klub pa vi neznate ni sebe da vodite preko zebre a kamoli da vodite partizan.mozda je ovo od zvezdasa pa zato partizanovci ne obracajte paznju na njih oni su divljaci .radi njih niko nesme da ide na utakmicu sa svojim unukom radi njih.secam se jedne emisije kod nas bli su prisutni pantic spiker i jos neki nesecam se koji i jedan valda vodja partizanovih navijaca i sta je covek rekao da su turci divljaci a sta smo pa onda mi.mi nismo divljaci pa gde god da idete vi i zvezdasi pravite probleme i nas stidite.ja mislim da su to zvezdini navijaci mozda.v´hvala.

Pop Hadzipopovac

pre 17 godina

@vodolija
pa nisu zeka i bjeka vas dzajic da pobegne cim ste se pobunili. Ovisu bre krupne zverke i drze pola murije bre.
i nervira me sto likujete bre koga ste vi doveli lika iz 3 (i slovima TRECE) lige.hehe!
zar vam nije jasno da je cela liga namestena i da sledece godine partizan uzima ligu a one tamo zvezda.Sve je ugovoreno vec verujte mi!
A tek evropa ma bice jos gore nego prosle sezone kada je partizan ispao od petrzalke onako smesno a zvezda jos smesnije od strazbura.
nema pomoci za ovu jadnu zemlju.....