Košarka 36

Utorak, 20.06.2006.

22:34

Susret Šakote i Vujoševića

Susret Šakote i Vujoševiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

stele carina

pre 17 godina

sta ce cigani bez grobara . a sakota on moze da trenira decu predskolskog uzrasta ako oce mladu postavu . sto ne vodi vujanica jarica bodirogu legendu ... sta ce on u reprezentaciji umesto jos ovo svetsko prvenstvo da uzmemo i kuci . ovde na hawaima amere sam sutirao a sta sad sad imaju da me pljuju . to je sve i srecno "mladi kosarkasi" .

puno srece u Japanu

pre 17 godina

1) Apsolutno najgluplja izjava ikad:
"koji ste vi grobari luzeri pa to je strasno. sad vam smeta Rakocevic???? pa vi boljeg kosarkasa od njega nikad niste imali!"
Ovo zapamtiti, da se ne prepusti zaboravu.

2) Svaka cast Sakoti sto je pozvao mlade igrace i posebno sto nije pozvao manekene Jarica i Radmanovica.

3) I pored prethodnog cestitanja, Sakotu treba da bude sramota za izgovoreno na konferenciji za stampu posle 3. utakmice finala.

4)Nije ovo mesto za raspravu o himni, ali za to nema potrebe ni na drugom mestu jer Srbija vec ima himnu, a to je ona koju narod oseca svojom - Boze pravde. Obavestenje za ovog kome smeta prestolonaslednikovo nedovoljno poznavanje srpskog jezika: pesma Vostani Serbije nije na srpskom jeziku i nikako ne moze biti himna. Iako je veoma lepa pesma sa dobrom porukom, ona ne moze biti himna jer je ispevana na jeziku koji narod vise ne govori.

peja

pre 17 godina

@ nikola

ti to pevaj svome kralju koji ne zna dve reci da izgovori na srpskom...

Vostani Serbije

Dositej Obradovic (1804)


Vostani Serbije! Vostani carice!
I daj cedom tvojim videt tvoje lice.
Obrati serca ih i ocesa na se,
I daj njima cuti slatke tvoje glase.

Vostani Serbije!
Davno si zaspala,
U mraku lezala.
Sada se probudi
I Serblje vozbudi!

Ti vozdigni tvoju carsku glavu gore,
Da te opet pozna i zemlja i more.
Pokazi Evropi tvoje krasno lice,
Svetlo i veselo, kako vid Danice.

Vostani Serbije!
Davno si zaspala,
U mraku lezala.
Sada se probudi
I Serblje vozbudi!

Tebi sad pomaze i nebesna volja
I sad ti se pokazuje i sudbina bolja.
Svi bliznji tvoji tebi dobra zele
I daljni se narodi tvom dobru vesele.

Vostani Serbije!
Davno si zaspala,
U mraku lezala.
Sada se probudi
I Serblje vozbudi!

urbanBG

pre 17 godina

Uz sve pozitivne stvari koje idu uz ovu vest, meni je najdraze od svega da ste svi prihvatili nadimak koji sam dao Duletu Vujosevicu :)
Stvarno je isti Homer Simpson :)
Ali samo po izgledu ;)

Bolivijac

pre 17 godina

@srbin
Shta je sa tobom choveche ? Jesi ti chuo nekad za Kicanovica, Dalipagica, Djordjevica, Danilovica, Paspalja, Divca, Rebrachu, Krstica. . . Pa nemoj da mi kazesh da je Rakoch bolji od njih. Stvarno je strashna ostrashcenost kod nekih ljudi. Neverovatno

grobar italija

pre 17 godina

pa cigani da vi imate trenera kao vujosevica nebi tako pricali!!!!vama je samo krivo sto vas vujosevic gazi svku utakmicu i da nemate nikakve sanse protiv partizana!!!!

SHEARER

pre 17 godina

NECU DA UCIM OVU UNAKAZENU HIMNU,Svi treba da znaju da su zbog SPS izbacili kralja iz te himne.A svi nek procitaju moje komentare od ranije i videce da sam Duleta uvek hvalio...DULE=PARTIZAN.Dule nauci cigane da broje bar do 10...

Vlada

pre 17 godina

To sto je Sakotao pozvao 4 igraca iz Partizana a samo jednog iz Zvezde dovoljno govori o odnosu snaga i o tome koliko je Sakota verovao u svoj tim! Mislim da je ovim dokazano da ona izjava koju je dao na konferenciji za novinare nije bila njegova vec uprave Zvezde!

DrS

pre 17 godina

@Nikola
---
...
Боже спаси, Боже брани
моли ти се српски род!
---

Pravo mesto za propagiranje ove pesme kao himne. Bez obzira šta ko oseća prema ovoj pesmi, ovde joj nije mesto...

Djenka

pre 17 godina

Nazivati Vujosevica Homerom je uvreda za Homera Simspona koji je, u sustini, dobar i pristojan lik. Kamo srece da nam je Simpson nesto u savezu, imali bi vise uspeha nego sa 'ovima'.

Predrag,Beograd

pre 17 godina

@Nikola
Lepo sto si napisao reci himne,ali si napravio jednu VEOMA BITNU GRESKU!!!.Umesto "SRPSKE ZEMLJE" ide "SRPSKOG KRALJA". Da naucis to,i to obavezno i pod hitno!(osim ako nisi komunjara ili radikal).

Ja

pre 17 godina

Ma ne budite smešni mooolim Vas, Vujošević je daleko od bilo čega civilizovanog a kamoli gospodina. Svaka mu čast za rad sa igračima,ali po pitanju struke je u nivou Tumbice. JUGOSLOVENI ostavite Šakotu na miru da radi sa reprezentacijom. Od Zvezde je za kratko vreme napravio respektabilan klub za balkanske okvire.


•Ko je odgovoran zato što su karte za prve dve finalne utakmice podeljene dve nedelje pre finala suprotno zakonu, a sa ciljem da se spreče navijači našeg kluba da ih kupe?

•Ko je odgovoran za brojne propuste KK Partizan na prve dve utakmice finalne serije od neadekvatnog pretresanja gledalaca, nedovoljnog broja redara, bacanja baklji i petardi, puštanja uvredljivih pesama sa zvaničnog razglasa domaćina i provociranja publike?

•Ko je odgovoran zato što je Partizan, kao organizator mečeva, za brojna kršenja zakona, prebijene ljude i polomljenu halu Pionir od strane Lige kažnjen simboličnom kaznom od hiljadu evra!?

•Koje je zvanično lice iz KSSCG odlučilo da proglasi da su se stekli svi uslovi da se nastavi utakmica pošto je došlo do incidenata u hali Pionir?

•Ko je odgovoran zato što je Crvena zvezda kažnjena igranjem narednih utakmica bez publike za propuste Partizana kao organizatora utakmice i zašto je doneta takva odluka koja nema utemeljenje u propisima saveza?

Milan Bulatovic

pre 17 godina

zasto ne objavljujete moje komentare.Na vasem sam sajtu svakodnevno , TV B92 jedino gledam ,radio cesto slusam ,nisam zasluzio takav odnos.

Belide Kotaša

pre 17 godina

Ma opšte poznata činjenica je da je Šakota veliki navijač Partizana, bolje rečeno Grobar. Tako da tu i nije bila neka frka.

Milan Bulatovic

pre 17 godina

DULE je bio i ostao veliki.Sakota je najbolje priznanje dao Partizanu sa time sto je skoro celu ekipu pozvao u reprezentaciju.Sto ne pozva Jeretina i ostale ''asove''pulene Zike pauka.

Gipsy 72

pre 17 godina

Evo grobari vase kulture, ovo je bilo posle finala jadranske lige. Ovo je kopirana vest sa ovoga sajta od reci do reci. Vaseg velikog kulturnog trenera koji raste u vasim ocima.
"Rukovodstvo Košarkaškog kluba Partizan nesportski se i neprofesionalno ponelo po završetku finalne utakmice završnog turnira Jadranske lige u Sarajevu, pošto je novinarima onemogućilo rad, a igrače sprečilo da učestvuju u završnoj ceremoniji. Trener Duško Vujošević došao je na konferenciju za novinare i na njoj je teško optužio sudije i rukovodstvo lige za delegiranje.

Deo izveštača čekao je igrače da uzme izjave ispred svlačionice Partizana, što je i običaj na košarkaškim utakmicama, ali niko od košarkaša Partizana više od pola sata nije napuštao svlačionicu. Tek na insistiranje izveštača, direktor Partizana Mlađan Šilobad rekao je da će svi igrači zajedno izaći iz svlačionice i da im je "zabranjeno" da daju izjave.

Šilobad nije znao da kaže ko je igračima zabranio da razgovaraju sa novinarima, a rekao je da je to učinjeno zbog Vujoševićevih izjava na konferenciji za novinare. Igrači Partizana ostali su na parketu po okončanju finalne utakmice, u kojoj je FMP pobedio 73:72, ALI IH JE VUJOŠEVIĆ POVUKAO SA TERENA, ZBOG ČEGA IGRAČI NISU MOGLI DA ISPOŠTUJU SPORTSKE OBIČAJE ČESTITANJA RIVALU.

Rukovodstvo Gudjir lige predvidelo je ceremonijom da osvajač dobije pobedničko prstenje, a učesnik u finalu nagrade sponzora, ali to se nije desilo."

Vama su barem nasi igrači čestitali, FMP-ovim igračima nije čestitao niko iz franjinog projekta. Grobari, mnogo kratko pamćenje, mnogo !

Антиром

pre 17 godina

"Nadam se da ova decica odgovaraju Rakocevicu koji ce konacno moci da igra za sTATISTIKU u reprezentaciji i da pokaze kako je najbolji igrac na svetu(citaj najveci kreten bez osecaja za kolektiv i igru)"

СЛАЖЕМ СЕ СА СВАКИМ СЛОВОМ.

Nikola

pre 17 godina

Ljudi,pa sta je ovo....
PA ZAR JE MOGUCE DA STE SVI ZABORAVILI HOMEROVO PONASENjE DO PRE PAR DANA!!!!!!1
Tada ste ga svi pljuvali, a sada je odjenom postao GOSPODIN!? Ma dajte molim vas koliko sutra ce ponovo poceti da se ponasa kao nas dragi Homer.

Moram priznati da me je Sakota malo iznenadio,ali isto tako (kao sto ne mogu da zaboravim homerovo ponasanje)ne mogu ni da zaboravim kako se Sakota ponasao....tesko mi je da ga sada razumem,ali sta da se radi.Derbi je derbi i tu nema mnogo pravila,tu emocije i zivci pucaju i to je to.Ali to moze da vam objasi samo ucesnik derbija,niko drugi!!!!!!!1

A sto se tice Rakocevica,koji ce ja se nadam biti i kapite,mislim da ce pokazati,kao sto je to u Zvezdi i Pamesi pokazao,da moze da bude pravi vodja!!!!!! Verujte mi Igor zna da igra kosarku i razumeje i to JAKO,JAKO dobro!!!!!!!!!!!

SRBIJA,SRBIJA!!!!!

"Боже правде, ти што спасе
од пропасти досад нас,
чуј и одсад наше гласе
и од сад нам буди спас.
Моћном руком води,брани
будућности српске брод,
Боже спаси, Боже храни,
српске земље, српски род!*
Сложи српску браћу драгу
на свак дичан славан рад,
слога биће пораз врагу
а најјачи српству град.
Нек на српској блиста грани
братске слоге знатан плод,
Боже спаси, Боже храни
српске земље, српски род!*
Нек на српско ведро чело
твог не падне гнева гром
Благослови Србу село поље,
њиву, град и дом!
Кад наступе борбе дани
к' победи му води ход
Боже спаси, Боже храни
српске земље, српски род!*
Из мрачнога сину гроба
српске славе нови сјај
настало је ново доба
Нову срећу, Боже дај!
Отаџбину српску брани
пет вековне борбе плод
Боже спаси, Боже брани
моли ти се српски род!*

P.S. Ovo svi da naucite!!!!!! Pozdrav Srbima!

srbin

pre 17 godina

koji ste vi grobari luzeri pa to je strasno. sad vam smeta Rakocevic???? pa vi boljeg kosarkasa od njega nikad niste imali! samo vi pustite Sakotu da radi svoj posao.

dusan iz zrenjanina

pre 17 godina

Dule je po ko zna koji put dokazao da je ne samo veci trener nego i veci gospodin od svih koji ga godinama osporavaju. A recenica koju je izgovorio na ko. za stampu.;ja sam po nacionalnosti PARTIZANOVAC ; govori koliko je veliki covek i pedagog . PONOSAN SAM STO KLUB KOJI VOLIM ima takvog trenera.

Bozidar Peric

pre 17 godina

Debeli je gospodin za ovog luzera koji ne zna da cestita boljem od sebe.
On motivise igrace tako sto ih tera da mrze protivnike kao krvne neprijatelje. Kako ce to proci u reprezentaciji videcemo. U Zvezdi je to proslo, videli smo kako.

nikola

pre 17 godina

Kretenski bi bilo da dva velika trenera ne razgovaraju medju sobom bez obzira sto vode vecite rivale.Reprezentacija je iznad svih budalastina koje se dogadjaju u nasem prvenstvu!

peja

pre 17 godina

poslednjih dana je debeli znacajno porastao u mojim ocima... uzdigao se iznad klupskih interesa sto je za svaku pohvalu. sa druge strane, sakota nije ni "g" od gospodina za koga se predstavljao...

Z-

pre 17 godina

Samo Sloga Srbina Spasava.
A sto se tice Japana i World-C, bice jako zanimljivo. Treba da se dobiju Arg i Fra, ...

Srozavaju li srozavaju najbolji Srpski proizvod! Kosarku

Nadam se da ova decica odgovaraju Rakocevicu koji ce konacno moci da igra za sTATISTIKU u reprezentaciji i da pokaze kako je najbolji igrac na svetu(citaj najveci kreten bez osecaja za kolektiv i igru)

srecno Prevaranti

Z-

pre 17 godina

Samo Sloga Srbina Spasava.
A sto se tice Japana i World-C, bice jako zanimljivo. Treba da se dobiju Arg i Fra, ...

Srozavaju li srozavaju najbolji Srpski proizvod! Kosarku

Nadam se da ova decica odgovaraju Rakocevicu koji ce konacno moci da igra za sTATISTIKU u reprezentaciji i da pokaze kako je najbolji igrac na svetu(citaj najveci kreten bez osecaja za kolektiv i igru)

srecno Prevaranti

Bozidar Peric

pre 17 godina

Debeli je gospodin za ovog luzera koji ne zna da cestita boljem od sebe.
On motivise igrace tako sto ih tera da mrze protivnike kao krvne neprijatelje. Kako ce to proci u reprezentaciji videcemo. U Zvezdi je to proslo, videli smo kako.

peja

pre 17 godina

poslednjih dana je debeli znacajno porastao u mojim ocima... uzdigao se iznad klupskih interesa sto je za svaku pohvalu. sa druge strane, sakota nije ni "g" od gospodina za koga se predstavljao...

nikola

pre 17 godina

Kretenski bi bilo da dva velika trenera ne razgovaraju medju sobom bez obzira sto vode vecite rivale.Reprezentacija je iznad svih budalastina koje se dogadjaju u nasem prvenstvu!

dusan iz zrenjanina

pre 17 godina

Dule je po ko zna koji put dokazao da je ne samo veci trener nego i veci gospodin od svih koji ga godinama osporavaju. A recenica koju je izgovorio na ko. za stampu.;ja sam po nacionalnosti PARTIZANOVAC ; govori koliko je veliki covek i pedagog . PONOSAN SAM STO KLUB KOJI VOLIM ima takvog trenera.

srbin

pre 17 godina

koji ste vi grobari luzeri pa to je strasno. sad vam smeta Rakocevic???? pa vi boljeg kosarkasa od njega nikad niste imali! samo vi pustite Sakotu da radi svoj posao.

Nikola

pre 17 godina

Ljudi,pa sta je ovo....
PA ZAR JE MOGUCE DA STE SVI ZABORAVILI HOMEROVO PONASENjE DO PRE PAR DANA!!!!!!1
Tada ste ga svi pljuvali, a sada je odjenom postao GOSPODIN!? Ma dajte molim vas koliko sutra ce ponovo poceti da se ponasa kao nas dragi Homer.

Moram priznati da me je Sakota malo iznenadio,ali isto tako (kao sto ne mogu da zaboravim homerovo ponasanje)ne mogu ni da zaboravim kako se Sakota ponasao....tesko mi je da ga sada razumem,ali sta da se radi.Derbi je derbi i tu nema mnogo pravila,tu emocije i zivci pucaju i to je to.Ali to moze da vam objasi samo ucesnik derbija,niko drugi!!!!!!!1

A sto se tice Rakocevica,koji ce ja se nadam biti i kapite,mislim da ce pokazati,kao sto je to u Zvezdi i Pamesi pokazao,da moze da bude pravi vodja!!!!!! Verujte mi Igor zna da igra kosarku i razumeje i to JAKO,JAKO dobro!!!!!!!!!!!

SRBIJA,SRBIJA!!!!!

"Боже правде, ти што спасе
од пропасти досад нас,
чуј и одсад наше гласе
и од сад нам буди спас.
Моћном руком води,брани
будућности српске брод,
Боже спаси, Боже храни,
српске земље, српски род!*
Сложи српску браћу драгу
на свак дичан славан рад,
слога биће пораз врагу
а најјачи српству град.
Нек на српској блиста грани
братске слоге знатан плод,
Боже спаси, Боже храни
српске земље, српски род!*
Нек на српско ведро чело
твог не падне гнева гром
Благослови Србу село поље,
њиву, град и дом!
Кад наступе борбе дани
к' победи му води ход
Боже спаси, Боже храни
српске земље, српски род!*
Из мрачнога сину гроба
српске славе нови сјај
настало је ново доба
Нову срећу, Боже дај!
Отаџбину српску брани
пет вековне борбе плод
Боже спаси, Боже брани
моли ти се српски род!*

P.S. Ovo svi da naucite!!!!!! Pozdrav Srbima!

Gipsy 72

pre 17 godina

Evo grobari vase kulture, ovo je bilo posle finala jadranske lige. Ovo je kopirana vest sa ovoga sajta od reci do reci. Vaseg velikog kulturnog trenera koji raste u vasim ocima.
"Rukovodstvo Košarkaškog kluba Partizan nesportski se i neprofesionalno ponelo po završetku finalne utakmice završnog turnira Jadranske lige u Sarajevu, pošto je novinarima onemogućilo rad, a igrače sprečilo da učestvuju u završnoj ceremoniji. Trener Duško Vujošević došao je na konferenciju za novinare i na njoj je teško optužio sudije i rukovodstvo lige za delegiranje.

Deo izveštača čekao je igrače da uzme izjave ispred svlačionice Partizana, što je i običaj na košarkaškim utakmicama, ali niko od košarkaša Partizana više od pola sata nije napuštao svlačionicu. Tek na insistiranje izveštača, direktor Partizana Mlađan Šilobad rekao je da će svi igrači zajedno izaći iz svlačionice i da im je "zabranjeno" da daju izjave.

Šilobad nije znao da kaže ko je igračima zabranio da razgovaraju sa novinarima, a rekao je da je to učinjeno zbog Vujoševićevih izjava na konferenciji za novinare. Igrači Partizana ostali su na parketu po okončanju finalne utakmice, u kojoj je FMP pobedio 73:72, ALI IH JE VUJOŠEVIĆ POVUKAO SA TERENA, ZBOG ČEGA IGRAČI NISU MOGLI DA ISPOŠTUJU SPORTSKE OBIČAJE ČESTITANJA RIVALU.

Rukovodstvo Gudjir lige predvidelo je ceremonijom da osvajač dobije pobedničko prstenje, a učesnik u finalu nagrade sponzora, ali to se nije desilo."

Vama su barem nasi igrači čestitali, FMP-ovim igračima nije čestitao niko iz franjinog projekta. Grobari, mnogo kratko pamćenje, mnogo !

Антиром

pre 17 godina

"Nadam se da ova decica odgovaraju Rakocevicu koji ce konacno moci da igra za sTATISTIKU u reprezentaciji i da pokaze kako je najbolji igrac na svetu(citaj najveci kreten bez osecaja za kolektiv i igru)"

СЛАЖЕМ СЕ СА СВАКИМ СЛОВОМ.

Milan Bulatovic

pre 17 godina

DULE je bio i ostao veliki.Sakota je najbolje priznanje dao Partizanu sa time sto je skoro celu ekipu pozvao u reprezentaciju.Sto ne pozva Jeretina i ostale ''asove''pulene Zike pauka.

Belide Kotaša

pre 17 godina

Ma opšte poznata činjenica je da je Šakota veliki navijač Partizana, bolje rečeno Grobar. Tako da tu i nije bila neka frka.

Ja

pre 17 godina

Ma ne budite smešni mooolim Vas, Vujošević je daleko od bilo čega civilizovanog a kamoli gospodina. Svaka mu čast za rad sa igračima,ali po pitanju struke je u nivou Tumbice. JUGOSLOVENI ostavite Šakotu na miru da radi sa reprezentacijom. Od Zvezde je za kratko vreme napravio respektabilan klub za balkanske okvire.


•Ko je odgovoran zato što su karte za prve dve finalne utakmice podeljene dve nedelje pre finala suprotno zakonu, a sa ciljem da se spreče navijači našeg kluba da ih kupe?

•Ko je odgovoran za brojne propuste KK Partizan na prve dve utakmice finalne serije od neadekvatnog pretresanja gledalaca, nedovoljnog broja redara, bacanja baklji i petardi, puštanja uvredljivih pesama sa zvaničnog razglasa domaćina i provociranja publike?

•Ko je odgovoran zato što je Partizan, kao organizator mečeva, za brojna kršenja zakona, prebijene ljude i polomljenu halu Pionir od strane Lige kažnjen simboličnom kaznom od hiljadu evra!?

•Koje je zvanično lice iz KSSCG odlučilo da proglasi da su se stekli svi uslovi da se nastavi utakmica pošto je došlo do incidenata u hali Pionir?

•Ko je odgovoran zato što je Crvena zvezda kažnjena igranjem narednih utakmica bez publike za propuste Partizana kao organizatora utakmice i zašto je doneta takva odluka koja nema utemeljenje u propisima saveza?

Milan Bulatovic

pre 17 godina

zasto ne objavljujete moje komentare.Na vasem sam sajtu svakodnevno , TV B92 jedino gledam ,radio cesto slusam ,nisam zasluzio takav odnos.

Predrag,Beograd

pre 17 godina

@Nikola
Lepo sto si napisao reci himne,ali si napravio jednu VEOMA BITNU GRESKU!!!.Umesto "SRPSKE ZEMLJE" ide "SRPSKOG KRALJA". Da naucis to,i to obavezno i pod hitno!(osim ako nisi komunjara ili radikal).

Djenka

pre 17 godina

Nazivati Vujosevica Homerom je uvreda za Homera Simspona koji je, u sustini, dobar i pristojan lik. Kamo srece da nam je Simpson nesto u savezu, imali bi vise uspeha nego sa 'ovima'.

DrS

pre 17 godina

@Nikola
---
...
Боже спаси, Боже брани
моли ти се српски род!
---

Pravo mesto za propagiranje ove pesme kao himne. Bez obzira šta ko oseća prema ovoj pesmi, ovde joj nije mesto...

Vlada

pre 17 godina

To sto je Sakotao pozvao 4 igraca iz Partizana a samo jednog iz Zvezde dovoljno govori o odnosu snaga i o tome koliko je Sakota verovao u svoj tim! Mislim da je ovim dokazano da ona izjava koju je dao na konferenciji za novinare nije bila njegova vec uprave Zvezde!

SHEARER

pre 17 godina

NECU DA UCIM OVU UNAKAZENU HIMNU,Svi treba da znaju da su zbog SPS izbacili kralja iz te himne.A svi nek procitaju moje komentare od ranije i videce da sam Duleta uvek hvalio...DULE=PARTIZAN.Dule nauci cigane da broje bar do 10...

grobar italija

pre 17 godina

pa cigani da vi imate trenera kao vujosevica nebi tako pricali!!!!vama je samo krivo sto vas vujosevic gazi svku utakmicu i da nemate nikakve sanse protiv partizana!!!!

urbanBG

pre 17 godina

Uz sve pozitivne stvari koje idu uz ovu vest, meni je najdraze od svega da ste svi prihvatili nadimak koji sam dao Duletu Vujosevicu :)
Stvarno je isti Homer Simpson :)
Ali samo po izgledu ;)

Bolivijac

pre 17 godina

@srbin
Shta je sa tobom choveche ? Jesi ti chuo nekad za Kicanovica, Dalipagica, Djordjevica, Danilovica, Paspalja, Divca, Rebrachu, Krstica. . . Pa nemoj da mi kazesh da je Rakoch bolji od njih. Stvarno je strashna ostrashcenost kod nekih ljudi. Neverovatno

peja

pre 17 godina

@ nikola

ti to pevaj svome kralju koji ne zna dve reci da izgovori na srpskom...

Vostani Serbije

Dositej Obradovic (1804)


Vostani Serbije! Vostani carice!
I daj cedom tvojim videt tvoje lice.
Obrati serca ih i ocesa na se,
I daj njima cuti slatke tvoje glase.

Vostani Serbije!
Davno si zaspala,
U mraku lezala.
Sada se probudi
I Serblje vozbudi!

Ti vozdigni tvoju carsku glavu gore,
Da te opet pozna i zemlja i more.
Pokazi Evropi tvoje krasno lice,
Svetlo i veselo, kako vid Danice.

Vostani Serbije!
Davno si zaspala,
U mraku lezala.
Sada se probudi
I Serblje vozbudi!

Tebi sad pomaze i nebesna volja
I sad ti se pokazuje i sudbina bolja.
Svi bliznji tvoji tebi dobra zele
I daljni se narodi tvom dobru vesele.

Vostani Serbije!
Davno si zaspala,
U mraku lezala.
Sada se probudi
I Serblje vozbudi!

puno srece u Japanu

pre 17 godina

1) Apsolutno najgluplja izjava ikad:
"koji ste vi grobari luzeri pa to je strasno. sad vam smeta Rakocevic???? pa vi boljeg kosarkasa od njega nikad niste imali!"
Ovo zapamtiti, da se ne prepusti zaboravu.

2) Svaka cast Sakoti sto je pozvao mlade igrace i posebno sto nije pozvao manekene Jarica i Radmanovica.

3) I pored prethodnog cestitanja, Sakotu treba da bude sramota za izgovoreno na konferenciji za stampu posle 3. utakmice finala.

4)Nije ovo mesto za raspravu o himni, ali za to nema potrebe ni na drugom mestu jer Srbija vec ima himnu, a to je ona koju narod oseca svojom - Boze pravde. Obavestenje za ovog kome smeta prestolonaslednikovo nedovoljno poznavanje srpskog jezika: pesma Vostani Serbije nije na srpskom jeziku i nikako ne moze biti himna. Iako je veoma lepa pesma sa dobrom porukom, ona ne moze biti himna jer je ispevana na jeziku koji narod vise ne govori.

stele carina

pre 17 godina

sta ce cigani bez grobara . a sakota on moze da trenira decu predskolskog uzrasta ako oce mladu postavu . sto ne vodi vujanica jarica bodirogu legendu ... sta ce on u reprezentaciji umesto jos ovo svetsko prvenstvo da uzmemo i kuci . ovde na hawaima amere sam sutirao a sta sad sad imaju da me pljuju . to je sve i srecno "mladi kosarkasi" .

Z-

pre 17 godina

Samo Sloga Srbina Spasava.
A sto se tice Japana i World-C, bice jako zanimljivo. Treba da se dobiju Arg i Fra, ...

Srozavaju li srozavaju najbolji Srpski proizvod! Kosarku

Nadam se da ova decica odgovaraju Rakocevicu koji ce konacno moci da igra za sTATISTIKU u reprezentaciji i da pokaze kako je najbolji igrac na svetu(citaj najveci kreten bez osecaja za kolektiv i igru)

srecno Prevaranti

Bozidar Peric

pre 17 godina

Debeli je gospodin za ovog luzera koji ne zna da cestita boljem od sebe.
On motivise igrace tako sto ih tera da mrze protivnike kao krvne neprijatelje. Kako ce to proci u reprezentaciji videcemo. U Zvezdi je to proslo, videli smo kako.

peja

pre 17 godina

poslednjih dana je debeli znacajno porastao u mojim ocima... uzdigao se iznad klupskih interesa sto je za svaku pohvalu. sa druge strane, sakota nije ni "g" od gospodina za koga se predstavljao...

nikola

pre 17 godina

Kretenski bi bilo da dva velika trenera ne razgovaraju medju sobom bez obzira sto vode vecite rivale.Reprezentacija je iznad svih budalastina koje se dogadjaju u nasem prvenstvu!

dusan iz zrenjanina

pre 17 godina

Dule je po ko zna koji put dokazao da je ne samo veci trener nego i veci gospodin od svih koji ga godinama osporavaju. A recenica koju je izgovorio na ko. za stampu.;ja sam po nacionalnosti PARTIZANOVAC ; govori koliko je veliki covek i pedagog . PONOSAN SAM STO KLUB KOJI VOLIM ima takvog trenera.

srbin

pre 17 godina

koji ste vi grobari luzeri pa to je strasno. sad vam smeta Rakocevic???? pa vi boljeg kosarkasa od njega nikad niste imali! samo vi pustite Sakotu da radi svoj posao.

Nikola

pre 17 godina

Ljudi,pa sta je ovo....
PA ZAR JE MOGUCE DA STE SVI ZABORAVILI HOMEROVO PONASENjE DO PRE PAR DANA!!!!!!1
Tada ste ga svi pljuvali, a sada je odjenom postao GOSPODIN!? Ma dajte molim vas koliko sutra ce ponovo poceti da se ponasa kao nas dragi Homer.

Moram priznati da me je Sakota malo iznenadio,ali isto tako (kao sto ne mogu da zaboravim homerovo ponasanje)ne mogu ni da zaboravim kako se Sakota ponasao....tesko mi je da ga sada razumem,ali sta da se radi.Derbi je derbi i tu nema mnogo pravila,tu emocije i zivci pucaju i to je to.Ali to moze da vam objasi samo ucesnik derbija,niko drugi!!!!!!!1

A sto se tice Rakocevica,koji ce ja se nadam biti i kapite,mislim da ce pokazati,kao sto je to u Zvezdi i Pamesi pokazao,da moze da bude pravi vodja!!!!!! Verujte mi Igor zna da igra kosarku i razumeje i to JAKO,JAKO dobro!!!!!!!!!!!

SRBIJA,SRBIJA!!!!!

"Боже правде, ти што спасе
од пропасти досад нас,
чуј и одсад наше гласе
и од сад нам буди спас.
Моћном руком води,брани
будућности српске брод,
Боже спаси, Боже храни,
српске земље, српски род!*
Сложи српску браћу драгу
на свак дичан славан рад,
слога биће пораз врагу
а најјачи српству град.
Нек на српској блиста грани
братске слоге знатан плод,
Боже спаси, Боже храни
српске земље, српски род!*
Нек на српско ведро чело
твог не падне гнева гром
Благослови Србу село поље,
њиву, град и дом!
Кад наступе борбе дани
к' победи му води ход
Боже спаси, Боже храни
српске земље, српски род!*
Из мрачнога сину гроба
српске славе нови сјај
настало је ново доба
Нову срећу, Боже дај!
Отаџбину српску брани
пет вековне борбе плод
Боже спаси, Боже брани
моли ти се српски род!*

P.S. Ovo svi da naucite!!!!!! Pozdrav Srbima!

Gipsy 72

pre 17 godina

Evo grobari vase kulture, ovo je bilo posle finala jadranske lige. Ovo je kopirana vest sa ovoga sajta od reci do reci. Vaseg velikog kulturnog trenera koji raste u vasim ocima.
"Rukovodstvo Košarkaškog kluba Partizan nesportski se i neprofesionalno ponelo po završetku finalne utakmice završnog turnira Jadranske lige u Sarajevu, pošto je novinarima onemogućilo rad, a igrače sprečilo da učestvuju u završnoj ceremoniji. Trener Duško Vujošević došao je na konferenciju za novinare i na njoj je teško optužio sudije i rukovodstvo lige za delegiranje.

Deo izveštača čekao je igrače da uzme izjave ispred svlačionice Partizana, što je i običaj na košarkaškim utakmicama, ali niko od košarkaša Partizana više od pola sata nije napuštao svlačionicu. Tek na insistiranje izveštača, direktor Partizana Mlađan Šilobad rekao je da će svi igrači zajedno izaći iz svlačionice i da im je "zabranjeno" da daju izjave.

Šilobad nije znao da kaže ko je igračima zabranio da razgovaraju sa novinarima, a rekao je da je to učinjeno zbog Vujoševićevih izjava na konferenciji za novinare. Igrači Partizana ostali su na parketu po okončanju finalne utakmice, u kojoj je FMP pobedio 73:72, ALI IH JE VUJOŠEVIĆ POVUKAO SA TERENA, ZBOG ČEGA IGRAČI NISU MOGLI DA ISPOŠTUJU SPORTSKE OBIČAJE ČESTITANJA RIVALU.

Rukovodstvo Gudjir lige predvidelo je ceremonijom da osvajač dobije pobedničko prstenje, a učesnik u finalu nagrade sponzora, ali to se nije desilo."

Vama su barem nasi igrači čestitali, FMP-ovim igračima nije čestitao niko iz franjinog projekta. Grobari, mnogo kratko pamćenje, mnogo !

Антиром

pre 17 godina

"Nadam se da ova decica odgovaraju Rakocevicu koji ce konacno moci da igra za sTATISTIKU u reprezentaciji i da pokaze kako je najbolji igrac na svetu(citaj najveci kreten bez osecaja za kolektiv i igru)"

СЛАЖЕМ СЕ СА СВАКИМ СЛОВОМ.

Milan Bulatovic

pre 17 godina

DULE je bio i ostao veliki.Sakota je najbolje priznanje dao Partizanu sa time sto je skoro celu ekipu pozvao u reprezentaciju.Sto ne pozva Jeretina i ostale ''asove''pulene Zike pauka.

Belide Kotaša

pre 17 godina

Ma opšte poznata činjenica je da je Šakota veliki navijač Partizana, bolje rečeno Grobar. Tako da tu i nije bila neka frka.

Ja

pre 17 godina

Ma ne budite smešni mooolim Vas, Vujošević je daleko od bilo čega civilizovanog a kamoli gospodina. Svaka mu čast za rad sa igračima,ali po pitanju struke je u nivou Tumbice. JUGOSLOVENI ostavite Šakotu na miru da radi sa reprezentacijom. Od Zvezde je za kratko vreme napravio respektabilan klub za balkanske okvire.


•Ko je odgovoran zato što su karte za prve dve finalne utakmice podeljene dve nedelje pre finala suprotno zakonu, a sa ciljem da se spreče navijači našeg kluba da ih kupe?

•Ko je odgovoran za brojne propuste KK Partizan na prve dve utakmice finalne serije od neadekvatnog pretresanja gledalaca, nedovoljnog broja redara, bacanja baklji i petardi, puštanja uvredljivih pesama sa zvaničnog razglasa domaćina i provociranja publike?

•Ko je odgovoran zato što je Partizan, kao organizator mečeva, za brojna kršenja zakona, prebijene ljude i polomljenu halu Pionir od strane Lige kažnjen simboličnom kaznom od hiljadu evra!?

•Koje je zvanično lice iz KSSCG odlučilo da proglasi da su se stekli svi uslovi da se nastavi utakmica pošto je došlo do incidenata u hali Pionir?

•Ko je odgovoran zato što je Crvena zvezda kažnjena igranjem narednih utakmica bez publike za propuste Partizana kao organizatora utakmice i zašto je doneta takva odluka koja nema utemeljenje u propisima saveza?

Milan Bulatovic

pre 17 godina

zasto ne objavljujete moje komentare.Na vasem sam sajtu svakodnevno , TV B92 jedino gledam ,radio cesto slusam ,nisam zasluzio takav odnos.

Predrag,Beograd

pre 17 godina

@Nikola
Lepo sto si napisao reci himne,ali si napravio jednu VEOMA BITNU GRESKU!!!.Umesto "SRPSKE ZEMLJE" ide "SRPSKOG KRALJA". Da naucis to,i to obavezno i pod hitno!(osim ako nisi komunjara ili radikal).

Djenka

pre 17 godina

Nazivati Vujosevica Homerom je uvreda za Homera Simspona koji je, u sustini, dobar i pristojan lik. Kamo srece da nam je Simpson nesto u savezu, imali bi vise uspeha nego sa 'ovima'.

DrS

pre 17 godina

@Nikola
---
...
Боже спаси, Боже брани
моли ти се српски род!
---

Pravo mesto za propagiranje ove pesme kao himne. Bez obzira šta ko oseća prema ovoj pesmi, ovde joj nije mesto...

Vlada

pre 17 godina

To sto je Sakotao pozvao 4 igraca iz Partizana a samo jednog iz Zvezde dovoljno govori o odnosu snaga i o tome koliko je Sakota verovao u svoj tim! Mislim da je ovim dokazano da ona izjava koju je dao na konferenciji za novinare nije bila njegova vec uprave Zvezde!

SHEARER

pre 17 godina

NECU DA UCIM OVU UNAKAZENU HIMNU,Svi treba da znaju da su zbog SPS izbacili kralja iz te himne.A svi nek procitaju moje komentare od ranije i videce da sam Duleta uvek hvalio...DULE=PARTIZAN.Dule nauci cigane da broje bar do 10...

grobar italija

pre 17 godina

pa cigani da vi imate trenera kao vujosevica nebi tako pricali!!!!vama je samo krivo sto vas vujosevic gazi svku utakmicu i da nemate nikakve sanse protiv partizana!!!!

urbanBG

pre 17 godina

Uz sve pozitivne stvari koje idu uz ovu vest, meni je najdraze od svega da ste svi prihvatili nadimak koji sam dao Duletu Vujosevicu :)
Stvarno je isti Homer Simpson :)
Ali samo po izgledu ;)

Bolivijac

pre 17 godina

@srbin
Shta je sa tobom choveche ? Jesi ti chuo nekad za Kicanovica, Dalipagica, Djordjevica, Danilovica, Paspalja, Divca, Rebrachu, Krstica. . . Pa nemoj da mi kazesh da je Rakoch bolji od njih. Stvarno je strashna ostrashcenost kod nekih ljudi. Neverovatno

peja

pre 17 godina

@ nikola

ti to pevaj svome kralju koji ne zna dve reci da izgovori na srpskom...

Vostani Serbije

Dositej Obradovic (1804)


Vostani Serbije! Vostani carice!
I daj cedom tvojim videt tvoje lice.
Obrati serca ih i ocesa na se,
I daj njima cuti slatke tvoje glase.

Vostani Serbije!
Davno si zaspala,
U mraku lezala.
Sada se probudi
I Serblje vozbudi!

Ti vozdigni tvoju carsku glavu gore,
Da te opet pozna i zemlja i more.
Pokazi Evropi tvoje krasno lice,
Svetlo i veselo, kako vid Danice.

Vostani Serbije!
Davno si zaspala,
U mraku lezala.
Sada se probudi
I Serblje vozbudi!

Tebi sad pomaze i nebesna volja
I sad ti se pokazuje i sudbina bolja.
Svi bliznji tvoji tebi dobra zele
I daljni se narodi tvom dobru vesele.

Vostani Serbije!
Davno si zaspala,
U mraku lezala.
Sada se probudi
I Serblje vozbudi!

puno srece u Japanu

pre 17 godina

1) Apsolutno najgluplja izjava ikad:
"koji ste vi grobari luzeri pa to je strasno. sad vam smeta Rakocevic???? pa vi boljeg kosarkasa od njega nikad niste imali!"
Ovo zapamtiti, da se ne prepusti zaboravu.

2) Svaka cast Sakoti sto je pozvao mlade igrace i posebno sto nije pozvao manekene Jarica i Radmanovica.

3) I pored prethodnog cestitanja, Sakotu treba da bude sramota za izgovoreno na konferenciji za stampu posle 3. utakmice finala.

4)Nije ovo mesto za raspravu o himni, ali za to nema potrebe ni na drugom mestu jer Srbija vec ima himnu, a to je ona koju narod oseca svojom - Boze pravde. Obavestenje za ovog kome smeta prestolonaslednikovo nedovoljno poznavanje srpskog jezika: pesma Vostani Serbije nije na srpskom jeziku i nikako ne moze biti himna. Iako je veoma lepa pesma sa dobrom porukom, ona ne moze biti himna jer je ispevana na jeziku koji narod vise ne govori.

stele carina

pre 17 godina

sta ce cigani bez grobara . a sakota on moze da trenira decu predskolskog uzrasta ako oce mladu postavu . sto ne vodi vujanica jarica bodirogu legendu ... sta ce on u reprezentaciji umesto jos ovo svetsko prvenstvo da uzmemo i kuci . ovde na hawaima amere sam sutirao a sta sad sad imaju da me pljuju . to je sve i srecno "mladi kosarkasi" .