Košarka 363

Petak, 01.10.2021.

18:45

Drama u Istanbulu – oslabljena Zvezda poražena od Đorđevićevog Fenera

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Fenerbahčea rezulatom 61:57 u prvom kolu Evrolige.

Drama u Istanbulu – oslabljena Zvezda poražena od Ðorðeviæevog Fenera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

363 Komentari

Sortiraj po:

zvezdaš

pre 2 godine

O kosarci kao umetnosti i lepoti pricaju navijaci kluba koji je bas od ovog i ovakvog Fenera izgubio 27 razlike!?!?!? Koja ironija!!!!

Sever

pre 2 godine

Taktika tenera Fenera "stručnjaka,"Saleta"nacionaleta" se zasniva na izgubljenim loptama protivnika.Eto njega od Nove godine u potrazi za novim angažmanom....

fenomen

pre 2 godine

Zasto toliko kritikujete Simonovica? Pa nije on u rosteru da bi igrao kosarku. On je tu da na kraju takmicenja drpi pehar, pogotovo sad kad se Zeljko vratio zna se gde idu pehari. Panteri, moliću, malo više poštovanja za Simonovica.

SrbEUin

pre 2 godine

Kosarka je umetnost, magija, a nije samo odbrana, ... ima nešto i u kreaciji. (Zoran, 1. oktobar 2021 21:59)

Još uvek slušaš Dragana Nikitovića...Kreacija... umetnost...
Možda na nekom neobaveznom basketu ili u amaterskim ligama.
Na svakom ozbiljnom takmičenju nema improvizacije. Žoc reče da ima 120 napadačkih šablona. Pretpostavimo da svi ostali treneri imaju barem po 80-100. Više nego što ekipa tokom meča ima poseda. Odbrana mora na to odgovoriti adekvatno. Najbolji mečevi su oni na kojima su izjedančeni protivnici i je tesan rezultat-klackalica.
Kada tvoj Patlidžan bude igrao takvu odbranu onda ćeš obrnuti priču. Neobavezna napadačka košarka je neinteresantna, kao i svaka druga revijalna ili prijateljska utakmica, tipa All star mečeva.
U NBA sa tribina skandiraju difens, a ne ofens.

Cika toni

pre 2 godine

Mnogo komentara sam procitao ovde o tome da je kosarka magija, umetnost, lepota poteza I td. Kosarka je pre svega sport, takmicenje, I manite se filozofiranja da ides na utakmicu da bi uzivao u umetnickom dojmu aktera. Za to postoje izlozbe, koncerti, umetnicko klizanje, sinhrono plivanje I td. Ides na utakmicu da bodris svoj Tim I pomognes mu da pobedi protivnika. Naravno da ces pri tom uzivati u driblingu, blokadi, zakucavanju Ali to su samo zacini glavnom jelu. Shvatite da je prosli vreme Moke, Kice, Sekija, Moce .... Sport je industrija, traze se rezultati I okrece se ogroman novac. I samo jos jedno, Federer igra lepsi tennis Ali Novak je GOAT.

Romones

pre 2 godine

Drama????
Pobeda Fenera uopste nije dovedena u pitanje.Lagano su ih dobili.Zvezda je dala dve trojke kada je bilo sve reseno.Otuda je samo 4 razlike.

Milan

pre 2 godine

Bili smo dosta oslabljeni, ionako skroman tim koji imamo. Možda zvuči smešno, ali falili su i Dobrić i Lazić i Davidovac, pa čak i Cirbes. U ovakvom sastavu stvarno nisu mogli više. Podrška momcima i treneru!

asima

pre 2 godine

Svi vi koji pisete o nekoj strasnoj odbrani a izgubili utakmicu veze nemate sa kosarkom.
Kakva bre odbrana kada su obe ekipe promasile po 20 cistih suteva.Niko ih ne ometa i sve zivo mase.
Nisu ono bile dve ekipe sa jakim odbranama nego dve jalove ekipe koji kos ne mogu da ubodu po 5 min iz cistih suteva.

Jb

pre 2 godine

Ova utakmica je jos jedna potvrda pada kvaliteta evropske kosarke. Domaci igraci sve losiji a stranci ih prate. Sve je potpuno nakaradno i poremecen redosled vaznosti. Najbitniji je trener a trenera vrhunskih na prste jedne ruke, ovi sto ne znaju unistavaju igracku kreaciju, publike sve manje a oni bi posle igraca trebali biti na drugom mestu pa tek onda "strucnjaci"pa sudije koji se opet ponasaju kao najbitniji koji su ikad zgazili na parket. Sustina je da publiku ne zanima rukometni rezultat, nije kosarka toliko slabija od fudbala, losi su ljudi, neznalice koje je unistavaju. Realno vecerasnja utakmica je za gledaoca bila cisto gubljenje vremena a toga ce biti sve vise

UPPRD

pre 2 godine

I tako deset godina hrabro gube,na kraju 17-18 medto,najava f4 ,mali budzet,mali roster,sve malo ali zato na silu i muljanje po svaku cenu idu tamo gde ne pripadaju...a neko bez sponzora bude pozvan na turneju protiv nba ekipa

Dejan CZ

pre 2 godine

Utakmica je mogla biti prelomljena da smo umesto Simonovica imali igraca sa pouzdanim sutem...Tri otvorene trojke nepogadjqmo.Zamisliti samo da smo na toj poziciji imali danas Stratosa.Upravo takav igrac je potreban na toj pozicii a Simonovica kao i Keselja pregazilo je vec vreme...Nedostatak mase u reketu evidentam sto je i Radonjic prokomentarosao i sto svi.vide tako da ne razumem uopste apstinenciju uprave da se reaguje na trzistu.. Utakmica je mogla biti dobijena za kojoj cemo mozda opet na kraju zaliti a podseticu da nas je nekompletan roster izbacio iz plej ofa pre par sezone kada smo se sa Darusafakom borili za poziciju 8...Presudiila je jedna utakmica i to ona u prvom kolu u BG kada smo protib njih izgubili jer sastav jos nije bio oformljen ..Dzaba posle I ona velicanstvena serija kada su padali svi velikani u BG...Zar je to toliko davno bilo da ne mozemo pouke da izvucemo.

delboy

pre 2 godine

Posle 4 min i 0:14 na startu , za 16 minuta Zvezda prima 14 poena.Momci su se potrosili u odbrani, u napadu se igralo na par igraca koji znaju da napadnu. Ovo je poredjenje kao da je FKCZ u sasatavu u kom je bila proriv Ludogoreca igrala sa Totenhemom egal utakmicu. Sve cestitke

činjenica

pre 2 godine

Kosarka je umetnost, magija, a nije samo odbrana, ... ima nešto i u kreaciji.
(Zoran, 1. oktobar 2021 21:59)

Košarka NIJE umetnost nego takmičenje.
Imaš protivnika, za razliku od umetnosti.
Nisi sam sa sobom.
Protivnik želi da te spreči u nameri da poentiraš i to je sastavni deo igre.

Kreacija nije ukinuta, niti zabranjena, nego je otežana podizanjem kvaliteta odbrana.

Svaki pogodak iziskuje mnogo veće umeće nego ranije, kako pojedinačno, tako i timski.

Jedina opcija da se košarka vrati na staro je da se za svaki kontakt svira faul.

Kao primer, treba se setiti odnosa evropske i američke košarke koji je vladao do skoro.

Ranije su evropljani (SFRJ, SCG, Srbija, donekle i Španija) igrali lepršavo i nadahnuto u mečevima protiv Amerikanaca, ali su uvek gubili kada Američki tim podigne nivo odbrane.

Sada to više nije slučaj, sada i jedan deo ostatka sveta može odbranom da parira Amerikancima.

Djocko Harizmatovic

pre 2 godine

Jesam li ja bio u komi od 2016 godine? Radonjic trener, Simonovic, Kalinic, Cirbes, Dobric, Davidovac, Kuzmic? Da li je Srbija zaista kosarkaska nacija? Gde su novi igraci i zasto su losi ili nedovoljno dobri da igraju u Crvenoj Zvezdi?

veliki strumf

pre 2 godine

Koliko je citavo drustvo ovde na Balkanu, pre svega mislim na nase prostore u bivsoj otislo tamo gde ne treba, govori podatak da ovaj komentar ima ovoliki broj minusa. Pitam se zbog cega? Decko ili covek je u par recenica objasnio citavu filozofiju kosarke. Sta je tu sporno? Po meni, ovaj komentar ne zasluzuje apsolutno niti jedan jedini minus. To je igra majstora (sa ovih prostora Bodiroga, Teodosic, Doncic, Drazen..zatim Novicki, Dzordan, i jos puno takvih), e zbog njih se odlazi u halu,takmiciti se ko ce postici vise koseva, a ne ko ce primiti manje. To je poenta cele price.
(Czv Pz1989, 01. oktobar 2021 23:59). Све је то лепо, али такви мајстори се рађају и врло су ретки. Новицки? Па ако се добро ради у Немачкој зашто у 100 година не створише још једног макар приближног? Не може, то се рађа, ретко се може створити. Звезда нема пара да доведе не знам какве мајсторе. С друге стране, Фенер има па ето опет су једва убацили 60. Хоћеш да кажеш да Де Коло или Весели па и сви остали нису талентовани??? Све су то мајстори. А Звезда је играла без пола тима а осим тога тек је почетак сезоне.

Milan

pre 2 godine

Rodonji kapa dole.Bez 5 igraca i ovo je previse. Problem je sto nemamo kvalitetnog centra uopste i fali nam drugi dobar play, Walters samo na mahove igra, a uglavnom pogubljen. Isto tako kad se vrate Dobric, Lazic i Davidovac, Simonovicu se zahvaliti. Ako zelimo iole ozbiljniju ulogu u EL mora se dovesti kvalitetan prvi centar i back up play Jovic bi bio pun pogodak, ako vec nije potpisao sa Grcima.

Godric Gryffindor

pre 2 godine

Neko dole napisa' da je Hollins promasaj i ostade ziv. Da je suterski nestabilan, to su znali svi koji prate iole evropsku kosarku, tako da slabije sutersko izdanje me i ne cudi preterano. Ume da napravi neke ludacke serije, ali i ovakvi mecevi mu nisu strani. Ako gledamo danasnju utakmicu iskljucivo, nije mi jasno kako nasim ljudima uvek zapadne za oko detalj zbog kog bi pljuvali po nekom, njegova odbrana na lopti je nesto sto je od stranaca Zvezdi donosio samo Dzenkins. Danas je Hollins defanzivno razmontirao sve bekove Fenera, cinjenica da ti jedan Nando De Kolo ubaci prvi sut iz igre u 38. minutu mnogo govori. Holins strasan atletski, gotovo perfektan, nigde pa ni u Zvezdi nije imao zadatak da bude primaran napadac i ne ocekujte da ce biti Beron ili Loyd, ali kako sezona bude odmicala i kako Zvezda bude imala vise napadackih opcija (White, Dobric pa i Davidocac) tako ce i njegova produktivnost doci do izrazaja. Nikola Ivanovic je klasa!

zdravko

pre 2 godine

Koji tebi matori igraci odakle ti se pojavi. Zar za tebe su stariji igraci ivanovic lazarevic gusic davidovac dobric popovic. uskokovic volters. Zar su oni tebi stariji igraci uzmi sojiu mneka pa popij pa na spavanje vremeje.

2CRAZY

pre 2 godine

Zvezda i ako ste očekivali da nas pune kao Partizan, zvezda igra egal sa Fenerom. Radonjizam
(Zvezdas, 1. oktobar 2021 20:21)

Rano ti je za prognoze posle prve utakmice.

Четник заувек

pre 2 godine

Срамотно суђење , не могу да верујем да Фенер тражи помоћ судија против овакве Звезде.
Евролига????

samsung S 21

pre 2 godine

E ako im je falio Branko Lazic onda su u teskom kanalu ......jedini kosarkas koga vec 10 godina ne mogu da prodaju bukvalno nikome ......

partizan zauvek

pre 2 godine

Срамотно суђење , не могу да верујем да Фенер тражи помоћ судија против овакве Звезде.
Евролига????
(Четник заувек, 01. oktobar 2021 23:09)
Trebili smo vas ko vaške!

ciganin najlepši

pre 2 godine

@Mladen cg

U moru mentolskih komentara, tvoji su uvek izuzetni. Pozdrav za tebe brate ciganine i bratsku nam CG! Biće ovo odlična sezona borbene družine našeg Deja. Samo podržati i puniti Pionir koliko god situacija dozvoli.

Serdar

pre 2 godine

Svaka čast oslabljenoj Zvezdi koja je ovaj meč igrala bez nekoliko bitnih igrača. Tako oslabljeni igrali su odlično, hrabro se borili, iako oslabljeni. Častan poraz, ako se uzme u obzir da su bili bez nekih važnih momaka. Sa nekompletnom rotacijom, bolje teško da je moglo. Jeste se desio ko zna koji poraz u ligi u kojoj ništa ne pokazuju i kad nisu oslabljeni, ali treba napomenuti da su bili oslabljeni.

Калина Цар

pre 2 godine

Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Ко си ти и зашто би нас занимало шта ћеш ти да пратиш?
(Звездин весник, 1. oktobar 2021 22:58)

Рајко је заборавио да је "онај" направио име себи у Србији, и да колико год га звао "онај" сви ми знамо да је Калина један, наш, а Рајка, колико год се потписивао именом не зна ни рођена мајка, а камоли Србија...

Czv Pz1989

pre 2 godine

Velika, bas velika steta sto je Noko otisao. Taman je postao ubica pod kosem, steta sto ga nemamo i ove sezone. Mislim da bi smo sa njim, naravno oporavljenim Vajtom, Dobricem, pocistili ovaj Fener veceras. Postujem Kuzmica, i ne zelim da sudim posle prve utakmice...medjutim i dalje mi ne uliva poverenje. Verovatno ce biti isto, slicno, sa Cirbesom. Fali centar bas. Ivanovic dobar. Lazarevic cvrsta odbrana. Vidi se da nema straha. Kalina da malo spusti gas sa ono nase cuveno" mogu sve sam". Verujem u Radonjica, msm da kako igraci budu izlazili iz povreda bicemo sve bolji. Simonu hvala ako se vratio da pomogne ekipi, neki kazu igra za bez plate, medjutim kao i kod Kuzmica, vidi se ta nemoc.
Nije strasno izgubiti od Fenera u Instanbulu, medjutim, imali smo ih.. nisu ni oni nista specijalno, par otvorenih suteva msm Holinsa, par gresaka u napadu kada smo vodili i onda se utakmica okrenula u njihovu korist. Bilo kako bilo, ceracemo se jos. U pioniru ce svakome biti tesko u to sam ubedjen.

Czv Pz1989

pre 2 godine

Kosarka je umetnost, magija, a nije samo odbrana i 12 fajtera koji ne umeju bure da pogode. Radonjić je dobar trener i evidentno simpatičan čovek, momci borbeni, predani, ali nažalost ofanzivno limitirani. Posledica lošeg rada u našoj košarci, prvenstveno u mlađim selekcijama. Nije sve u šablonu i snazi, ima nešto i u kreaciji.
(Zoran, 1. oktobar 2021 21:59)

Koliko je citavo drustvo ovde na Balkanu, pre svega mislim na nase prostore u bivsoj otislo tamo gde ne treba, govori podatak da ovaj komentar ima ovoliki broj minusa. Pitam se zbog cega? Decko ili covek je u par recenica objasnio citavu filozofiju kosarke. Sta je tu sporno? Po meni, ovaj komentar ne zasluzuje apsolutno niti jedan jedini minus. To je igra majstora (sa ovih prostora Bodiroga, Teodosic, Doncic, Drazen..zatim Novicki, Dzordan, i jos puno takvih), e zbog njih se odlazi u halu,takmiciti se ko ce postici vise koseva, a ne ko ce primiti manje. To je poenta cele price.

deki

pre 2 godine

na kraju u Zvezdi nema igrača koji će da reši utakmicu, takve igrače je imala ranije. Primer Beron.@imali smo i Pantera ali on je bio skup i za Armani a kamoli za Zvezdu.Gde ono bese potpisao Panter?

Nebojsa

pre 2 godine

Nisu imali novca da dovedu boljeg pleja od Voltersa, takodje boljeg sutera od Holinsa , centra nisu jos nasli.
Ostala pojacanja su sasvim korektna.
EL je preveliki zalogaj za nas, moraju mnoge stvari da ti se poklope da bi imali rezultate.
Moje misljenje da oni trebaju da fokus bace na Aba ligu, da tu ne bude nekih losih rezultata.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Perhan mali, i mi vama zelimo svu srecu u borbi za top 8 ABA lige i top 16 mocnog Cipiripija. Vas osnivac, najbolji predsednik SD-a u istoriji, Dr Franjo Tudjman.

ljemenkacz

pre 2 godine

Jao kako je Zvezda dobra bila veceras. Bez pola tima, oni igraju na jednu loptu sa Fenerom. Sta li ce tek mom Partizanu da urade u ABA ligi kada budu kompletni. Razbice nam Radonaj Zoca sa preko 20 razlike realno.

Звездин весник

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Ко си ти и зашто би нас занимало шта ћеш ти да пратиш?

majstor

pre 2 godine

Ala smarate, pa partizan je igrao sa fenerom posle monaka i tri produzetka, doslo je do ogromne potrosnje sto je rezultiralo porazom sa velikom razlikom

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 2 godine

Sve mogu da razumem i budžet i ligu i sve ali nikada mi neće biti jasno da tim koji je 10x skuplji od Zvezde, koja usput dolazi bez 5 prvotimaca ima pomoć sudija u svakom iole kritičnom trenutku na meču, zaista bruka i sramota ...

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Kruger, ko se javlja na vasa pojacanja? Ja sigurno ne. Vidi ti to sa ljudima koji se bave budzetima, pojacanjima, statistikom na vasim vestima a ne sa mnom.

dr.prevara

pre 2 godine

Iskreno Zvezda ima matore igrace.Sada su igrali na svezinu,ali kako sezona bude odmicala,bice sve umorniji,a bice i povreda.Pogotovu u gustom rasporedu.Ne nadajte se previse.

Mirijevac

pre 2 godine

Ovo je najslabiji Fener u poslednjih 10 godina.Ja tu vidim samo 2 igrača De Koloa i Veselog,za ostale nikad čuo. Mogu da budu plaćeni i 100 miliona evra ali ništa ne vrede.Sve bolje ekipe će da ih kantaju samo tako da će da se puše.Đorđević je pogrešio što je došao u Fener i brže će da ga napusti nego što je došao. Ovom timu Fenera sa 2 igrača ne bi pomogao ni najbolji NBA trener. E takav Fener koji vola nije mogao da ubode Zvezda nije uspela da pobedi.Šta da se kaže.U zvezdi pravo pojačanje Ivanović ,ostali katastrofa naročito Kalinić koji je enormno plaćen i zbog toga želi da bude vođa.To u košarci ne može vođa se rađa a ne sve na silu.Kažete Zvezda igrala odbranu,a Fener promašio milion trojki i to otvorene šuteve.To izgleda neki ne vide ili ne žele da vide.Da su dali te koševe bilo bi 15 razlike. Zvezda u napadu apsolutna nula .Džaba kao dobra odbrana kada od napada nema ništa. I na kraju u Zvezdi nema igrača koji će da reši utakmicu, takve igrače je imala ranije. Primer Beron.

SAŠA FRANKFURT

pre 2 godine

Biće to super, Fener gazi Zvezda ko plitak potok u BG-u! Bez petorice, i pomoć sudija za Fener dobro je. Fajterska Zvezda, pomrsiće mnogima račune!! Inače lepo je što nas grobosi prate, uželili se ljudi Evrolige!!

Kruger

pre 2 godine

Perhan mali, i mi vama zelimo svu srecu u borbi za top 8 ABA lige i top 16 mocnog Cipiripija. Vas osnivac, najbolji predsednik SD-a u istoriji, Dr Franjo Tudjman.
(Gossa placa Zeljko, 1. oktobar 2021 22:18)

Pa ako cemo da se borimo za top8 aba lige, sto se onda javljate kada dovedemo neko zvucno pojacanje?

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ma odlično kad se pogleda sudjenje gde sudija neželi videti čist faul ispod koša na 2 poena razlike gde se igrač zakuca i još raširi ruke ni blizu lopte sudija čuti jer jednostavno mora da čuti,da su reprezentaciji Srbije sudili ovako loše protiv Litve mi nebi osvojili šampionat a nemože se reči da su tad sudili dobro ali ovoliko evidetno pa to je stvarno sramota dok se nama sudi i mrki pogled dobiju čistu rampu skaču bune se a sudija nesme,da jim da tehničku da je obrnuto sudio bi 2 tehničke samo da može ali moram i priznati da nas koštao loš šut čekamo da se Dobrič što pre vrati jer pored šuta ima tu brzinu elastičnost kao i hrabrost.šut za 3 očajan da smo pogodili samo jednu 3cu u 2 poluvremenu dobili bi utakmicu.

ljemenkacz

pre 2 godine

Gledam ovu Zvezdu koja se bori za svaku loptu i one moje koji ni ne igraju odbranu. Ubice nas Zvezda ove sezone, to kao grobar kazem.

zoran

pre 2 godine

-Impresionira koliko je Volters tanak plej. Volters spor, traljavo prenosi loptu, bezidejan a plus tankog suta.
Stranac se dovodi da pravi razliku.
-Holins bese isto jako tanko.
- Sto se tiče Kuzmića alo care pa zar zaista ne vidis kako jadno igras.
-sto se tiče Simonovića bek suter ne moze obruč da pogodi asada ne moze ni tablu.... Simonović profesionalni kosarkas STRASNO.
-ivanovića treba pohvaliti, decko daje svoje poene u kontinuitetu.
-Lazarević primetan napredak kod momka.
-Kalinić previse sebi daje vaznost.
-Ovde mnogo fali Dobrić koji je proektovan za prvog sutera tima.
-nije sve tako crno i treba pohvaliti ono sto je dobro a to je odbrana.
Svesti Fener na 41 poen je odlično.
Međutim nas napad jos gore 57....
-Videćemo kad ekipa bude kompletna na sta će ličiti.

Roske

pre 2 godine

Bez 5 igrača ovako tesno,svaka čast Zvezdo,razbićemo Fener u Bg,živi bili pa videli!
(Dušan, 01. oktobar 2021 21:46)
Druze, smanji melodramu. Ovaj Fener nije ni u 10 favorita.

deki

pre 2 godine

Koliko nerealnih komentara, hajde da odbijem komsijske koji su od iste ove ekipe nedavno izgubili oko 30 razlike ali da navijaci Zvezde hejtuju ove momke.....Veceras smo imali samo 8 igraca u rotaciji, nazalost Simon igra jer nema ko,mislio sam da se on prosle sezone oprostio ali tako je kako je.Onoliko promasenih otvorenih suteva Simonovica i Holinsa je nedopustivo, Volters dobar ali kad se setim Markusa Vilijamsa dodje mi da placem od muke. Kuzmic miljama daleko od onog Kuza iz proslog mandata. Ali to je sto je braco i drugari, to su nase migucnosti ove sezone pa ko voli nek izvoli. Fali centar k'o ozeblo sunce ali nema para jer je drzava resila da investira u neki drugi klub. Treba biti posten pa reci da je Fener strasna ekipa a da su veceras o oni sutirali amaterski

Mladen cg

pre 2 godine

Sasvim dobra partija izuzetno oslabljene C.Zvezde. Ako se kada može biti zadovoljan nakon neizvjesnog poraza , onda je to ovaj meč. Naime, nije fraza kada se formira završni zaključak da je za veliki ,, brejk" nedostajala jedna trojka ( Simonovića ili Holinsa , jer su oni promašili najmanje 5 otvorenih šuteva za tri poena). Vidi se dobra hemija u ekipi i borba do ,, poslednjeg daha!"
Lazarević je pokazao da se na njega može računati; Volters i Ivanović su dobar izbor na poziciji jedan; Od Holinsa se više očekuje, dok je Kalinić ,, pregorio" u drugom poluvremenu, nakon odličnog prvog poluvremena.. Ostali košarkaši su dali koliko su mogli u ovom trenutku.

zvezdale

pre 2 godine

Sa 7 igrača(Simon je penzos i igra jer mora) ozbiljan otpor Feneru. Tvrdo, muški, u meso drugačije ne može protiv boljih. Nema se šta zameriti, da je ušla koja trojka više mogao je i pasti Stambol, Bože moj. Da se svi oporave pre svega i dovedemo koje pojačanje. Raspored je užasan i treba izaći sa što manje rana i poraza iz ovog perioda. Ovo je borbena mašina i vrlo gotivna ekipa. Podrška svima!

Koliba

pre 2 godine

Ivanovic je pro verzija Jovica!

Steta za pobedu, ali svi budu na okupi, bice divota gledati. Uz sve to se ceka ozbiljan centar…

Odbrana dovedena do savrsenstva

Kartonka za vanka

pre 2 godine

U kompletnom sastavu biće ovo svakome nezgodna ekipa.Fali jedan kvalitetan centar ,jer su Kuzmić i Cirbes daleko od bilo kvaliteta za EL.Ali ponuda na tržištu je katastrofalna.Šteta što Lazarević nije imao hrabrosti da uzme dva tri šuta kad je morao.I da je promašio ne bi bila šteta.Gore od Simonivića nije mogao,sigurno.Za šuteve koje ispaljuje Simonović protivniku treba S300,da ne izginu.

Jbtjelsirealan

pre 2 godine

Bruke jedne!!Brukate sve ono sto je Partizan uradio protiv Efesa!!
Bruke!
(Grobar, 01. oktobar 2021 19:54)
Glodare pa vi ste fasirali 30 poena razlike protiv Fenera i Panatenaikosa o da ne treba ise zaboraviti i Cibona i Ulm.
Bolje se ne oglasavaj

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Apsolutno sam zadovoljan kako smo izgledali bez 5 bitnih igraca. Da su igrali mislim da bi dobili. Ovo je ratnička ekipa koju niko neće lako dobiti, treba je podržati i verovati u njih. Simonović sam u tri situacije nekada bi pogadja, ali sada i godine i sve. Naravno da nam fali centar... U ponedeljak da dobijemo Budućnost. Uzasno nam je težak raspored na početku Eurolige, ali idemo utakmicu po utakmicu.

Mladići botovi, devojke se prejele

pre 2 godine

57 poena kakav hrkljuš lmao. ovo je jedini način da ovakve kante od ekipa koje vode ''stručnjaci'' poput radonje bitišu tu negde oko 15-og mesta.

Sofronije

pre 2 godine

Bez 5 igrača ovako tesno,svaka čast Zvezdo,razbićemo Fener u Bg,živi bili pa videli!
(Dušan, 01. oktobar 2021 21:46)
Druze, smanji melodramu. Ovaj Fener nije ni u 10 favorita.
(Roske, 1. oktobar 2021 22:03) # Link komentara

Nije ni u 10 favorita, ali je pre 20 dana moćnu instituciju dobio 27 razlike.

Sofronije

pre 2 godine

šalu na stranu fmp je ove sezone jadan.
(buba, 1. oktobar 2021 22:03) # Link komentara

Misliš, stučnjače? Videćemo kako ćete vi proči sa Igokeom. FMP je glatko dobio.

Splavar

pre 2 godine

Varovao sam da je EL veliki iskorak za evropsku kosarku. Sad kad gledam da veliki klub dobija utakmicu sa 61im postignutim kosem, shvatam da od toga nema nista. Bruka, umesto da hvatamo prikljucak sa NBA, destruktivnom igrom unistavamo i EL

Petar

pre 2 godine

Grobar, ma jok, slavicemo poraze od 30 razlike od ovog istog Fenera. Ili cemo slaviti pobede protiv nikad jacih Zadra i Splita. Normalno da smo ponosni na momke i Radonju kada bez pola tima igramo egal sa Fenerom u Turskoj.
(Gossa placa Zeljko, 01. oktobar 2021 21:55)
Hajde ne dramite vise, oni su roviti takodje, falilo im par igraca. Vi bre o svakoj tekmi kao o epu.

Demar Derozan

pre 2 godine

Generalno losa utakmica sa obe strane, mnogo gresaka, izgubljenih lopti ...Kod Zvezde, istakao bih Ivanovica koji je bio lider tima kad je bio u igri, ali ce se umarati s protokom vremena ako bude igrao kao danas. Lazarevic je pravo oscezenje, fizicki spreman i to me raduje. Sve drugo ocekivano Zvezda je mogla do brejka jer Fener jos nije uigran i to je moglo da se iskoristi. Sale nije pogodio sa Polonarom, tako izgleda, dok ce kuburiti sa dtugim centrom, Duver je losa zamena Bukera koji takodje ne uliva poverenje Rwalno top8 bi bio lep uspeh Fenera, sve preko iznenadjenje.

celinc

pre 2 godine

O igri Zvezde nema se sto reci,sa ovim igracima ne moze se bolje,Mitrovic,Simonovic,Kuzmic su daleko od ozbiljne kosarke,selekcija stranaca tragedija,da su igrali protiv iole ozbiljnije ekipe bilo bi minus 40.a cemu se nada Dordevic,kada sa ovakvom Zvezdom na ljutu muku igra na dve lopte,ako doceka novembar moze biti sretan

plavi staford

pre 2 godine

Koliko god smo limitirani a jesmo jer centra nemamo (Kuzmic od nesrece nije kosarkas) a i silom prilika i Simonovic mora da bude u rotaciji jer nam fale 4 igraca, igramo odlicno. Bukvalno smo u igri zahvaljujuci adrenalinu i motivaciji, kao i cvrstoj odbrani jer trenutno u sastavu igraca za napad sem Ivanovica i Kalinica nemamo.
I naravno zahvaljujuci Dr Radonjicu koji pokazuje da je ipak trenutno bolji trener od Djordjevica makar zbog iskustva.

goran

pre 2 godine

kako bi slatko svirnuli ovaj faul de koloa sa odgurivanjem sa obe ruke da je to neko od zvezdinih uradio. nema pravde na ovom svetu. -4 a sudije su bar plus 20 svojim odlukama donele feneru. za mene je zvezda godinama osvajač evrolige jer ovakav sudijski teror u svakoj utakmici je bolestan.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Grobar, ma jok, slavicemo poraze od 30 razlike od ovog istog Fenera. Ili cemo slaviti pobede protiv nikad jacih Zadra i Splita. Normalno da smo ponosni na momke i Radonju kada bez pola tima igramo egal sa Fenerom u Turskoj.

Mihajlo

pre 2 godine

Ja ne razumem da li to ima manjka visokih ljudi u svetu,kako neko kao Kuzmic postane kosarkas a da ne zna da polozi loptu u kos,jos je uspeo i reprezentativac da bude i uzme srebrnu medalju.

primorska

pre 2 godine

I spominje se da fali 5 igraca. Pa sa ovakvom tucom i fanaticnom igrom na svakoj utakmici rastu sanse da se neko povredi. Zvezdi ce cesto faliti igraci, bas zbog potrosnje, jurnjave, tuce za svaki metar terena.

Prdomja

pre 2 godine

U kakvom je kanalu evropska košarka.Sve što je kvalitetno igra u NBA-u ovde dolaze neki crni igrači koji tamo ni peškire i torbe ne mogu da nose.Igra se 40 minuta promašuju se ziceri ispada lopta iz ruku kao da je vatrena kugla , često i iz treće šanse se ne poentira , hale sve praznije....tuga!

Sabre

pre 2 godine

Ovo je stvarno strasno. Koliko se ovi sjajni momci trude, Mitrovic bolji nego ikad, Kalina standardno bog, Ivanovic decko mag kosarke. Ali sta to sve vredi kada se uporno i dalje forsira Kuzmic, od koga bi ja sa svojih 183cm i ozbiljnim bavljenjem kosarkom pre 10 godina igrao bolje?! Aman ali AMAN vise, daj izrodite ODNEKLE PARE ljubim vas, Cirbes je poluamater i opet 10x bolji ali ovo je strasno, mi ne mozemo igrati ozbiljnu kosarku bez jos jednog centra. Fazon, prekomandujte iz omladinske skole ako bas TOLIKO nema para, ali ovo je preuzas.. daj bre.. igrati celu sezonu sa Cirbesom i Kuzmicem na petici, ovo je losa sala...

Ranko Nikolic

pre 2 godine

EL tuga.Nema novih dobrih Amera,a ovi potroseni samo kruze izmedju klubova.Panitanaikos,Olimpijakos,Makabi ne postoje vec godinama.Feneru nije problem trener nego tim.
Zamislite ligu u kojoj je Vasa MVP.
Zvezdi je ova sezona poslednja sansa za plasman u 8.Napravili su tim za tabacinu, i ovo odvratno sto vole nasi treneri,53:50 na kraju.Protiv velikih ce da ih sudije seku za tucu,ali sa pacerima
i na publiku kod kuce ce to ici.Vidi se zasicenje kod igraca i klubova u EL i jedino ovi Rusi nesto grizu,Zalgiris iz zemlje kosarke,i Zvezdanovi Francuzi su nalozeni plus James.Ali zamislite Andjusis trpa u EL.Sada ili nikada Zvezdo za top osam.

Tutankamon

pre 2 godine

Komentatori se smorili, Hahahahahahah.Bice i ove godine borba za top 17!hahahahaha
(EfEmPe, 01. oktobar 2021 21:32)

A, što "hahaha" to je kao neka fora, omalovazavanje ? Shvatas koliko je to jadno...?! A, da...

Zoran

pre 2 godine

Kosarka je umetnost, magija, a nije samo odbrana i 12 fajtera koji ne umeju bure da pogode. Radonjić je dobar trener i evidentno simpatičan čovek, momci borbeni, predani, ali nažalost ofanzivno limitirani. Posledica lošeg rada u našoj košarci, prvenstveno u mlađim selekcijama. Nije sve u šablonu i snazi, ima nešto i u kreaciji.

Tutankamon

pre 2 godine

Navikao Aleksandar Veliki Nacionalne da gazi zvezdanu gde god stigne... Navika ti je cudna stvar
(Кошарка-то је Партизан!, 01. oktobar 2021 21:31)

Gazenje je kad vas ošure sa 30 razlike kao vas.
Šta si ti gledao sine ???

johnny b

pre 2 godine

Svi prozivaju Kuzmica a niko onoga ko ga stavlja da igra. Radonjic je taj koji bira igrace a njemu niko nista. Da mene dovede u tim da li bih ja bio kriv sto igram lose ili trener?

Spartacus

pre 2 godine

Komentatori se smorili, Hahahahahahah.Bice i ove godine borba za top 17!hahahahaha
(EfEmPe, 01. oktobar 2021 21:32)

Šta se smeješ kad vi 6-7 godina pokušavate da dođete u tih top 18. Ali vam nikako ne uspeva.

Tutankamon

pre 2 godine

sale nacionale sa pola snage protiv nejakog fmp a
(vrag, 01. oktobar 2021 21:31)

Au uplakani, ubili te kompleksi. Pola snage ? Bruka

bravo

pre 2 godine

Grobar sam ali ova Zvezda sa Radonjićem zaslužuje svaki respekt. Pola ekipe im fali i igraju ratnički egal sa Fenerom u Turskoj, svaka čast

Tutankamon

pre 2 godine

Poluvrijeme 28:26.Ovo je i u ženskoj košarci mizeran učinak.Antipropaganda košarke i sporta uopšte.Bolje bi im bilo da smjesta napuste teren,upute izvinjenje gledaocima i zauvijek batale košarku,i jedni i drugi.Ja ovo jednostavno ne mogu da gledam.
(Sale, 01. oktobar 2021 20:39)

U pravu si...mnogo je lepše kada recimo Fener šuri neke pacere sa 30+

garda

pre 2 godine

Ovi momci ne zasluzuju rec kritike, ovako desetkovani igrati egal u gostima sa Fenerom je podvig. Treba im dati punu podrsku i kredita za sve sto sledi. Odlicna Zvezda.

jazavac

pre 2 godine

Zvezda i ako ste očekivali da nas pune kao Partizan, zvezda igra egal sa Fenerom. Radonjizam
(Zvezdas, 01. oktobar 2021 20:21)

I sta imate od tog egala kad cete na kraju da izgubite?

Srbija

pre 2 godine

KK Zvezda godinama privatna prćija gosn. Čovića. Volite vi Zvezdu koliko hoćete ali ona je njegova privatna tvorevina koja živi da bi zaradila pare za porodicu vlasnika kapitala. A vi navijajte i ložite se na ove utakmice fake Zvezde .

plavi staford

pre 2 godine

Ipak sve ove povrede donele su i nesto dobro dobijamo kosarkasa koji mozda inace nebi dobio toliko prilike Lazarevic je stvarno prijatno iznenadjenje, samo malo da se oslobodi i malo vise sutira inace odlican igrac.

Pazarac

pre 2 godine

Odlična igra ali večeras su nas uništili Holins i Simonovic koliko su promašili za tri poena da su makar po jednu pogodili pobedili bi mislim pogotovo na Simonovica promašuje covek CEO obruč i u odbrani nula prolaze pored njega kao da je kip

Paja moler

pre 2 godine

Opet lažni Zvezdaši. Evo sada im ne valja Luka, ne valja Kuzmić, Simonović, Lazić, Radonjić. Sinoć ne valja Gobeljić, Srnić, Pankov, Deki. Ajde odmorite nas malo. Na SK ima drugih utakmica

ghh

pre 2 godine

Izuzetna utakmica, bez 5 igrača egal svih 40 minuta uz standardno domaćinsko sudjenje, daleko iznad očekivanja, uz jednog dobrog centra ovo može biti baš dobra ekipa.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Malo koseva, zategnuta odbrana. Vidi se Radonjin pecat.
(DELIJA bosanceros, 1. oktobar 2021 21:12)

Je si li ozbiljan? Fener je veceras promasio bar 10 otvorenih suteva, iz izgradjenih, cistih, pozicija. Cak i neke lake situacije iz tranzicije su lose zavrsavali, bez poena. Takodje, imali su podnosljiv broj izgubljenih lopti. Gde si ti video Radonjinu odbranu?

U svakom slucaju, cestitke cezempeu na jos jednom nebitnom tesnom porazu u EL.

stari vuk

pre 2 godine

Kao starom deliji,molim upravu CZ,da mi dozvoli prisustvo treningu.Siguran sam da će od 50 pokušaja Simonović dati bar jednu trojuku.Hoću to da vidim,molim vas!!!

Ivan

pre 2 godine

ovo je vise nego dobro, granitna odbrana zvezde. kad se vrate povredjeni plus dobar centar koji se uklapa u koncepciju tima prosetacemo se aba ligom. a u evroligi bicemo bolji nego lane garantovano, tu negde oko 8-10 mesta.

Spale

pre 2 godine

Davidovac, Lazić, Uskoković, White, Zirbes, Dobric….

Čisto da obavestim limare ko je falio..

Bravo Zvezdo, bravo Radonja, bravo ratnici. Sa Kuzmicem i Simonovicem igrati egal sa Fenerom u Istanbulu je ravno podvigu.

random dude

pre 2 godine

Simon je može tablu više da pogodi, bar jednu od ovih nekoliko potpuno otvorenih trojki da ubode...Kidaju momci za Radonju ali jednostavno nemaju kvalitet. Holins do sada ni u jednoj utakmici nije pokazao ništa vredno ulivanja neke nade za njega.

ZELJKO nemas POJMA

pre 2 godine

Mucis se, boris se i onda udju Simonovic i Kuzmic i masakriraju te. Daj bre nekog klinca i oteraj ove sto nisu zaradili ni za kokice.

goran

pre 2 godine

zetnuto je što je ovde Kalinić ubedljivo najjače ime i on sad, što je u neku ruku i logično, misli da treba da opravda toliku platu i da kreira i rešava kad se utakmica lomi, ali to nije on i to nije njegova igra

duledudule

pre 2 godine

Brate mili kakav raspored u oktobru. Jel moguce da u prvih 10 kola el gostujemo 7 puta fazon. Sad Buducnost pa idemo Makabiju pa idemo kod Dodikovih oa nam dolazi zalgiris pa u Moskvu... I sve to osakaceni bez centra Dobrica Dede Vajta...

Sofronije

pre 2 godine

je l zvezda i ove sezone pretenduje na f4 ko prošle?
(savo, 1. oktobar 2021 19:52) # Link komentara

Jok, pretenduje na 7.mesto u ABA ligi i "wild card" za Kup Slavice Ćukteraš.

dejan

pre 2 godine

Kakav krš,užas. Prebacio sam na utakmicu,video rezultat,i potpuno ubeđen da je tri minuta do kraja treće četvrtine,kad ono do kraja četvrte! Ni sto koševa ukupno. Evropska košarka se generalno srozala po kvalitetu,i to mnogo.

TP-1

pre 2 godine

Uzasna kosarka,uzasan mec. Sem odbrane nista ovo ne valja. Ajmo ljudi neku peticiju da napravimo da se Kuzmicu uruci zahvalnica. Ja ne znam kako ga nije sramota da ovakvom igrom zauzima nekome mesto i prima platu. Ako ga Zvezda placa vise od 500e mesecno to je pljacka!!!

pavle

pre 2 godine

Tvrda ekipa ovogodišnja Zvezda.
Bogami izgleda da nema nista od smene šampiona ove sezone. Iako bi ja to voleo jer sam Grobar.
(Radijator, 01. oktobar 2021 20:39)

U pravu si Grobare. A sto su ti dali takvo ime, i jos na svu muku navijas za Zvezdu?

ZELJKO nemas POJMA

pre 2 godine

Bravo za borbenost!!!!!!
Kuzmic NAPOLJE
Simonovic NAPOLJE


Djordjevicu sramota za tebe, igrao si protiv druge postave Crvene Zvezde sa svojim timom koji vredi 30miliona.

Radonjicu svaka ti cast za ovaj maksimum sa ovim igracima.

Sudije nas pokrale dosta i to je sramota velika.

brateuu

pre 2 godine

Zanimljivo, pre pocetka meca sam mislio da ce najveci problem sa nam predstavlja neigranje par povredjenih igraca, medjutim najveci problem su nam bili Kuzmic, Mitrovic i Simonovic...

nesa80

pre 2 godine

prodao vas kalinic,upropastio je 4-5 napada za redom,mogla je zvezda preokrenuti u tim trenucima.navijam za partizan ali zvezda lagano osvaja aba ligu.partizan,buducnost,cedevita i cibona ce se lome za ostala mesta

KAZNA KRU

pre 2 godine

S obzirom na okolnosti više se nije ni moglo! Samo 8 igrača u rotaciji je bio veliki problem ne samo za ovu utakmicu, već i za sledeću, jer se na ovakav način preopterećiju košarkaši koji moraju češće da rotiraju na istoj ili na različitim pozicijama, tako se brže umaraju, a rizik od povreda se povećava.

Cele predsezone u komentarima pišem da nam fale bar još tri košarkaša, da smo na vreme doveli sva potrebna pojačanja sad bismo imali pun roster za ovaj meč i pored svih postojećih izostanaka, evroligaški klub jednostavno mora da ima bar 17-18 košarkaša.

Fali nam ne samo dobar startni centar, nego i Bili Beron, nemamo pouzdanog šutera sa distance na koga uvek može da se računa.

vukan

pre 2 godine

simonovic rupa, volters rupa, holins odbrnaa napad rupa, kuzmic rupetina, obavezno bek koji ima poene u rukama i centar koji zna d ablokira i skoci

Sta je ovo

pre 2 godine

Izuzetno ruzan mec dva trenera amatera, Djordjevic ce zakucati ekser u Fener..... bukvalno da nema akcije za Veselog koji bi protiv ovakve Zvezde morao da ima 25 poena, Zvezda jedino sto ima je tuca, negde ce to prolaziti negde ne, licno mi se Radonjic kao trener nikada nije svidjao i mislim da ce tek ove sezone biti jasno koliko je limitiran.....

HaHe

pre 2 godine

Svaka čast Zvezdi, častan poraz. Biće ih još, još mnogo poraza na koje ćemo biti ponosni. Jer mi slavimo poraze, tako smo navikli u ovoj Evroligi. Mnogo je veći ovaj naš poraza nego nečije sitne pobede.

brateuu

pre 2 godine

Kuzmic definitivno nije za ozbiljnu kosarku...
Ajde sve razumem da nije neki centar i nema ni neku ledjnu tehniku ili sutt ali covece bar te zicere ubacuj kroz kos aman ! Pa svake utakmice covek promasi po 2-3 zicera minimum.

random dude

pre 2 godine

Nerealno koliko je Kuzmić beskoristan...ni skoka, ni poena, masi zicere, lupaju mu banane...Žao mi je što će i ove sezone Radonji kao i svima do sad faliti jedan do dva solidna igrača da je ekipa odlična. Jedne godine falio plej, jedne centar, a ove centar i jedan bek

Jaga

pre 2 godine

Kalinic sebi pridaje preveliki znacaj,on to ni u jednoj ekipi nije bio ,predvidljiv u napadu narocito pri isteku.Kuzmic me je vec dva puta naterao da promenim kanal.

Miki Kd

pre 2 godine

Pitam se koliko placa Kuzmic ove ljude u Zvezdi da ga puste da ovako unakazi sve sto ostali urade..Pa ovo sta on zna je ravno 12god.djetetu

Miki

pre 2 godine

Evo skoro kraj meča dva evroligasa ne mogu zajedno da ubace 100 poena!!!
Iz godine u godinu EL sve gora a oni bi da je prošire!!! Pa ko će da igra!? Sve što je vredelo otišlo je u NBA! Jedini izlaz je da se nekih 5 timova priključi NBA ligi jer toliko igrača je i ostalo što vredi, ostalo prosek Evrokupa! Vidi se po poseti na tribinama!

Sta je ovo

pre 2 godine

Izuzetno ruzan mec dva trenera amatera, Djordjevic ce zakucati ekser u Fener, bukvalno da nema akcije za Veselog koji bi protiv ovakve Zvezde morao da ima 25 poena, Zvezda jedino sto ima je tuca, negde ce to prolaziti negde ne, Kalinic jedini igrac koji je vredan pomena u ovom timu.......

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Bravo ratnici, bravo Radonja. Bez bukvalno pola tima, sa samo 8 igraca u rotaciji, mi igramo egal sa Fenerom u Turskoj. Ok, bilo je dosta negativnih stvari, ali odbrana, zelja, borba za svaku loptu, sto bi rekao Radonja krvava kolena su tu. Bice ovo mnogo bolje kada nam se vrate povredjeni igraci i kada se kompletiramo. Sad moramo da se skupimo za ponedeljak i odbranimo Pionir. Uvek uz vas, verujem u vas.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

"Они се нудили цијелу утакмицу ал наши слабо шта да су могли да погоде. Ко нам је сад крив кад нисмо знали искористити... Штета, велика штета. Овакав Фенер се морао побиједити. Мада реално нисам очекивао овако добар отпор Звезде. 🙄"

Cika toni

pre 2 godine

Kad se vrate povredjeni igraca I Konacno dodje centar, uz ovakvu odbranu sanse za top 8 su preko 80 POSTO. Ivanovich kida, Holins sem odbrane nista. Lazarevic poboljsana verzija Lazica Mitrovic odlicna Volters slabiji od ocekivanog. Bilo bi top ako bi doveli beka sutera, Ali mislim da za to nema para. U svakom slucaju zastitni znak ove godine granitna odbrana I tranzicija, sto bi rekao Radonja.

b

pre 2 godine

Na žalost Kuzmić je nakon povrede u Realu, a zatim i teške saobraćajke, postao rekreativac. Dok je bio zdrav bio je sasvim dobar, naročito u Zvezdi ali vidim da su svi to zaboravili. Istina je da on, Simonović i Mitrović više ne mogu igrati košarku na EL nivou. Ono što brine je ovaj Holins, pa i Volters.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Они се нудили цијелу утакмицу ал наши слабо шта да су могли да погоде. Ко нам је сад крив кад нисмо знали искористити... Штета, велика штета. Овакав Фенер се морао побиједити. Мада реално нисам очекивао овако добар отпор Звезде. 🙄

Ranko Nikolic

pre 2 godine

EL tuga.Nema novih dobrih Amera,a ovi potroseni samo kruze izmedju klubova.Panitanaikos,Olimpijakos,Makabi ne postoje vec godinama.Feneru nije problem trener nego tim.
Zamislite ligu u kojoj je Vasa MVP.
Zvezdi je ova sezona poslednja sansa za plasman u 8.Napravili su tim za tabacinu, i ovo odvratno sto vole nasi treneri,53:50 na kraju.Protiv velikih ce da ih sudije seku za tucu,ali sa pacerima
i na publiku kod kuce ce to ici.Vidi se zasicenje kod igraca i klubova u EL i jedino ovi Rusi nesto grizu,Zalgiris iz zemlje kosarke,i Zvezdanovi Francuzi su nalozeni plus James.Ali zamislite Andjusis trpa u EL.Sada ili nikada Zvezdo za top osam.

Voja

pre 2 godine

Od ove sezone ponovo najtrofejniji klub u Srbiji, trenutno je 21-21 u titulama, a sve to bez miliona od penzionera i poreskih obveznika, sa nadom decom!

бата Мишко

pre 2 godine

Још кад бисте ставили колико губи. ДВА поена! Кош разлике. Наслов вам је као да је бар 15 за Турке.

Милорад

pre 2 godine

Шта ови играју!!!????
Нема коша по неколико минута!!!???
Ауууу, какви професионалци!!!???

*profesor*

pre 2 godine

(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Hahahaha, pa Rajko da li misliš da nekoga na svetu zanima tvoje mišljenje o bilo črmu? Da li misliš da Pešić treba tebe da pita nešto?
Čist primer kada neko za sebe umisli nešto, a realnost kaže da je potpuno nebitan.

NBGD

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Rajko,posto vidim da si veliki Srbin kao i vecina koji ovde pišu,jesi li bio mozda dole ovih dana kada je ljudima bilo tesko,jesi li isao da im, kao veliki Srbin,das podrsku i solidarises se sa svojim narodom ili te mrzelo da izlazis jer je na tv-u bila neka dobra utakmica? Pun mi je onih koji sede u toplome i komemtarisu stvari kako bi oni ovako ilo onako.

Enrico Pallazzo

pre 2 godine

Kako je dosadno navijačima šatro institucije pa smaraju ovde sa porukama. Imate vaš klub sa najvećim budžetom u Evropi pa analizirajte sjajne mečeve na Jadranskoj turneji

penzioner

pre 2 godine

FENERbahče protiv FENJERbašte. Fener odmah panterima daje fenjer. Sale nacionale ima sigurno dovoljno motiva da napujda Turke na pantere. A i Veseli voli da gazi. Samo da ih "stoka" ne razvali sa 30 razlike. Što ubedljiviji poraz pantera doprinece da bolje spavam. Više volim da panteri izgube nego da mi u krevet dodje Emili Ratajkovski i Adrijana Lina.
(fenomen, 01. oktobar 2021 20:12)

Ne boli svaka bolest. Indoktrinirani potomak oficira JNA

Rokabili

pre 2 godine

Zvezda je napravila jako dobru bazu od "domaćih" igrača, uz dobrog trenera, fali White koji se pokazao kao vrlo solidan, ali nema dobrih stranaca, Volters je onako a Hollins ništa... Mislim da ove sezone dosta timova je slabije nego ranije, ili mi se čini, i da bi Zvezda sa jednim centrom i nekim bekom šuterom, sigurno ušla u 8 a možda i dalje... Plašim se da, ako misle nekoga da kupe, ne kupe kasno...

xxx7

pre 2 godine

aaauuu kakva losa utakmica, realno obe ekipe su zivi ocaj na danasnoj utakmici, sa uzasnim procentima suta. Fener ocajan i sa ovom igrom i ovom ekipom tesko ce oni i do pley off-a ove sezone.

Рајко

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.

Miskec

pre 2 godine

"Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 1. oktobar 2021 20:20)"
Pa nemoj covece, smiluj nam se, kako cemo bez tebe!?

bruda

pre 2 godine

Kalinic doktor kosarke. Odmah se vidi na prvi pogled da je majstor. Kriticari, podrzimo nase klubove, Partizan je katastrofa prosao protiv ovog Fenera ali to je bila prijateljska kao i protiv Efesa. Ajde malo da nam ne smetaju Kalinici, Obradovici itd i da uzivamo u kosarci. pisem ovo na kraju poluvremena. PODRSKA ZA NASE KLUBOVE

fenomen

pre 2 godine

FENERbahče protiv FENJERbašte. Fener odmah panterima daje fenjer. Sale nacionale ima sigurno dovoljno motiva da napujda Turke na pantere. A i Veseli voli da gazi. Samo da ih "stoka" ne razvali sa 30 razlike. Što ubedljiviji poraz pantera doprinece da bolje spavam. Više volim da panteri izgube nego da mi u krevet dodje Emili Ratajkovski i Adrijana Lina.

Никола

pre 2 godine

Рајко, 01. oktobar 2021 20:20 не лупај мајке ти, да не кажем нешто друго. Какве везе политика и спорт? Дечко има своје мишљење, не слажеш се ок. Гине за наш клуб и дрес и то треба поштовати. Према томе смири се

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

Šta je sa Kuzmićem?! Totalno pogubljen... Nije više ni za amatersku košarku. Ali Ivanović je za Woltersa Kyrie Irving lično!! Moram pohvaliti odbranu, osim prvi 5 minuta prve četvrtine.

johnny b

pre 2 godine

Jbt tek sat vremena pred utakmicu stavljaju vest a da je ferari i legija stranaca u pitanju znali bi smo sta su doruckovali jutros
(petarczv, 1. oktobar 2021 18:59)

Eto, toliko ste bitni..

ZELJKO nemas POJMA

pre 2 godine

Pogotovo što će Sale kao od šale da pročita oba Radonjina napada.
(NastyB, 01. oktobar 2021 19:09)

Ahahahahahaah, a Sale ima jedva jedan napad, bas dobar citac Sale, sreca njegova sto igramo sa jednim centrom ne bi se sastavi fener.

dd

pre 2 godine

@tenzija
Они сањају 7.место у АБА лиги, са тенденцијом освајања 6-ог места и пласман у play-off исте.

?

pre 2 godine

znaci trener Djordjevic krivac za pad Fenera ,pusti De koloa koji ne zna gde bije i ne menja ga i Zvezda preokrene ...
(milanče, 01. oktobar 2021 20:21)
Krivo ti?

Zvezda

pre 2 godine

Sreca pa je ovo poslednja sezona da nas zvezda blamira u evropi. Ova ekipa je slabija od proslogodisnje.
(FDSF, 01. oktobar 2021 20:01)

Gledaćeš ti Zvezdu i naredne godine u EL. Tvoji su nam osveteleli obraz u EC prošlih sezona. Gromade Trentino, Andora i sl a i jednom skor 1/9

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Ovo Zvezda dobija. Fener raspad sistema. Moj Đorđeviću 30 miliona evra tim ti vredi i ne može da dobaci do 30 poena protiv 2 postave CZ…

ciganin od 1964

pre 2 godine

spavam. Više volim da panteri izgube nego da mi u krevet dodje Emili Ratajkovski i Adrijana Lina.
(fenomen, 01. 

znamo.
ali Riki Martin bi ti baš legao.

Gradjanin Kejn

pre 2 godine

Sreća pa i Fener ima svog Simonovića. I to dva. Auuuu,kakve cigle baca čovek. Profesionalni košarkaš. Ajde bre, nek mu neko kaže da batali više, treba li ovakvog da ga pamtimo, nije to zaslužio. Ponižava ovakvim šutom i sebe i klub i neverovatan trud saigrača.

Kikujiro

pre 2 godine

Da su bar Dobrič i Cirbes tu od ovih pet povredjenih Zvezda bi ovo sigurno dobila, žal.

Simonović je tuga, doprinos nula, on je prednost za protivničku ekipu, realno sa njim na parketu u startu smo već u minusu.

celinc

pre 2 godine

Koja je provalija ovaj Mitrovic,ne znas da li je gori u napadu ili odbrani,sta je Radonjic imao u glavi kada ga je vratio,tesko bi on izborio mesto i u Borcu,Krka,Split je njegov maksimum

doktor

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Crni Rajko, da li možeš da zamislis koliko si nas sad potresao? Pa kako će ovaj svet bez tebe i tvoje podrške?

kris

pre 2 godine

Iako do utakmica za trofeje ima jos 7 mjeseci i ko zna sta se jos moze izdogadjati,ko doci,ili otici,ali jasno je da ce ovo biti ratnicka ekipa.Necemo se nadavati koseva,ali nece ni vecina nasih protivnika.Obojica Nikola su kapitalna pojacanja,ali nece moci do kraja sami fizicki nositi tim.Kazu da si jak onoliko koliko ti je jaka najslabija karika,a kod nas je mrtva trka izmedju Kuzmica i Simonovica upravo za tu kariku,koja ce cesto prevagnuti u korist nasih protivnika.Sve u svemu,svim srcem cu navijati za ovaj nas tim,jer ga zaista dozivljavam kao nas,za razliku od Obradovicevog kad je povremeno jedino Rocesti bio jedini bijeli igrac na terenu.

Srbija Beograd Partizan

pre 2 godine

@Ajmo groblje voznja sa ove vesti idite gledajte snimak svemirske kosarke sa vasom bracom splicanima
(Mare, 1. oktobar 2021 20:18)

Evo ih ovi komarovi koji su i bukvalno braca sa zagrepcanima (dinamo/cibona) da nesto pricaju. Komedija sa komarcima.

Istina

pre 2 godine

Sa deserkovanim timom nema šta da se očekuje. Čuvati se novog malera povrede, ne trošiti snagu. U ponedeljak Budućnost u nadi da će se neko od povredjenih priključiti timu

v kao

pre 2 godine

Momci odusevljavaju, borba, srce, kidanje u meso. Nije ovo lepa kosarka ali je za navijace milina, ovo u Pioniru ima da gori. Bad Boys Kk cz edition

Totti

pre 2 godine

Mitrović, Kuzmić i Simonović definitivno nisu više za neku iole ozbiljniju košarku. Nije ni Vilters daleko a i Holins je izgleda "jači" šuter. Kao i u fudbalskoj ekipi. Pare pokradene, kupljeno ništa a plaćenici sa "severa" kobajagi lože preostale da smo sila. E moja Zvezdo dovedena do apsurda.

kkkk

pre 2 godine

savo: pretendujete vi, za 7 mesto ABA Lige!!
(SAŠA FRANKFURT, 01. oktobar 2021 20:06)
bilo prošle sezone. pogledaj trenera, tim i tabelu ove.

Sale

pre 2 godine

Poluvrijeme 28:26.Ovo je i u ženskoj košarci mizeran učinak.Antipropaganda košarke i sporta uopšte.Bolje bi im bilo da smjesta napuste teren,upute izvinjenje gledaocima i zauvijek batale košarku,i jedni i drugi.Ja ovo jednostavno ne mogu da gledam.

Pajko

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Rajko, sad ne mož da spavamo zbog tebe. A ni taj, ni taj drugi, au Srbija propada.
Idem da pustim vodu u WC-u, ode Rajko.

Sića

pre 2 godine

Glodari komentarišu, Delije gledaju utakmicu.
Pišem na tajm-autu.
Zvezda bez 5 igrača u timu, bez visokog igrača trenutno na parketu.
Jedino mi čudno da nismo mogli da kupimo jednog centra, stranca. Partizani kupili čak 9 igrača, stranaca.

ZELJKO nemas POJMA

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)


Znas koliko nas briga za tebe i sta ces ti raditi!!!!

Mare

pre 2 godine

@je l zvezda i ove sezone pretenduje na f4 ko prošle?

Pretendujemo ko vi sa trenerom i timom od 10 miliona da igramo cipiri kup mice trofrtaljke i na kraju necete ni blizu biti da ga uzmete,prosirili plej of na 8 timova samo zbog vas u aba ligi da ti sulni narodni milioni ne budu za dzaba bar neki plej of da odigrate.

doktor

pre 2 godine

FENERbahče protiv FENJERbašte. Fener odmah panterima daje fenjer. Sale nacionale ima sigurno dovoljno motiva da napujda Turke na pantere. A i Veseli voli da gazi. Samo da ih "stoka" ne razvali sa 30 razlike. Što ubedljiviji poraz pantera doprinece da bolje spavam. Više volim da panteri izgube nego da mi u krevet dodje Emili Ratajkovski i Adrijana Lina.
(fenomen, 01. oktobar
Bože koliko si ti jadan coveculjak... A ko je Adrijana LINA?

aman vise

pre 2 godine

Izbubicemo sa 50 razlike. Top 18 ponovo u najavi. Zali boze samo ovih 10 godina sto smo igrali ovo takmicenje.
(gandi, 01. oktobar 2021 19:00)

Zali boze na sta ti trosis svoj život. Idi prati malo svoj klub za promenu

Goxy

pre 2 godine

Koliko vas koristi taj nick? Jedan navija za Zvezdu, drugi za Partizan, treci Federera, cetvrti botuje za partiju...???
(šerif D.Stankelić, 01. oktobar 2021 19:20)

ali ovaj sto misli da proziva Stankovica a Šerif ima dve pobede u LS a partizan 0, majko mila, kakvo odsustvo realnosti

NastyB

pre 2 godine

Sve manje od 20 razlike za Fener biće čudo.

Sa Kuzmom na centru to će biti smejurija, Veseli, Buker i Polonara ima da se sprdaju u reketu.

Pogotovo što će Sale kao od šale da pročita oba Radonjina napada.

Mare

pre 2 godine

I ove sezone cemo biti kanta za napucavanje,nama simonovic igra lik ne moze ni da hoda vise,a kamoli da igra ozbiljnu kosarku,nama kalinic glavni igrac i zvezda tima,covek sam prizno da je dosao samo zbog para,a kosarkaski kvalitet prosek obicni cele karijere.

DELIJA bosanceros

pre 2 godine

Ајмо момци само јако и храбро као и фудбалери синоћ. Па да се опет радујемо.
(ДЕЛИЈА??, 01. oktobar 2021 19:34)

Tako je zemo! Idemooo! Radovacemo se 100%!

šerif D.Stankelić

pre 2 godine

Jeste Zvezda desetkovana sa povredama nema govora ali mi nije jasna ni ona a ni Partizan što se tiče centara?! Za Zvezdu igra Kuzmić a u Partizanu igra Miletić? Ni Cirbes nije kao što je bio. To je sve veoma tanko za Evropu što se tiče oba kluba…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 01. oktobar 2021 18:47)

Koliko vas koristi taj nick? Jedan navija za Zvezdu, drugi za Partizan, treci Federera, cetvrti botuje za partiju...???

Miskec

pre 2 godine

"Kako ce da puknemo. Bice cirkus i sramota!
(Kaiser Roger, 1. oktobar 2021 18:56)"
Nema vece sramote u odnosu 1 : 9 u pobedama i porazima od strane kosarkaske sekcije JNA u Cipirpi kupu!

Nestle

pre 2 godine

Bez obzira na ishod ove utakmice, smatram da je ovo najbolje sklopljen tim u zadnjih 5 god (jedino centar dobar nedostaje).. Steta za povrede, ali mislim da cemo kidati ove sezone..
Partizan takodje ima dobar tim, ali su oni vise orjentisani u napadu, za razliku od zvezde koja kida u odbrani i to je nasa najveca prednost.
Srecno veceras, bice tesko, ali kao zvezdas verujem u pobedu, pa sta bude.. Sportski pozdrav

Webb

pre 2 godine

Da pevate ako prodjete ispod 50 razlike!!
(Grobar, 01. oktobar 2021 18:58)

Pa vi ste pukli od Fenera 30 razlike kompletni nesto mi govori da mi necemo ...I ako nam fali 5 igraca

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Ајмо момци само јако и храбро као и фудбалери синоћ. Па да се опет радујемо.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Jeste Zvezda desetkovana sa povredama nema govora ali mi nije jasna ni ona a ni Partizan što se tiče centara?! Za Zvezdu igra Kuzmić a u Partizanu igra Miletić? Ni Cirbes nije kao što je bio. To je sve veoma tanko za Evropu što se tiče oba kluba…

doktor

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Crni Rajko, da li možeš da zamislis koliko si nas sad potresao? Pa kako će ovaj svet bez tebe i tvoje podrške?

bravo

pre 2 godine

Grobar sam ali ova Zvezda sa Radonjićem zaslužuje svaki respekt. Pola ekipe im fali i igraju ratnički egal sa Fenerom u Turskoj, svaka čast

Zvezda

pre 2 godine

Sreca pa je ovo poslednja sezona da nas zvezda blamira u evropi. Ova ekipa je slabija od proslogodisnje.
(FDSF, 01. oktobar 2021 20:01)

Gledaćeš ti Zvezdu i naredne godine u EL. Tvoji su nam osveteleli obraz u EC prošlih sezona. Gromade Trentino, Andora i sl a i jednom skor 1/9

Czv Pz1989

pre 2 godine

Kosarka je umetnost, magija, a nije samo odbrana i 12 fajtera koji ne umeju bure da pogode. Radonjić je dobar trener i evidentno simpatičan čovek, momci borbeni, predani, ali nažalost ofanzivno limitirani. Posledica lošeg rada u našoj košarci, prvenstveno u mlađim selekcijama. Nije sve u šablonu i snazi, ima nešto i u kreaciji.
(Zoran, 1. oktobar 2021 21:59)

Koliko je citavo drustvo ovde na Balkanu, pre svega mislim na nase prostore u bivsoj otislo tamo gde ne treba, govori podatak da ovaj komentar ima ovoliki broj minusa. Pitam se zbog cega? Decko ili covek je u par recenica objasnio citavu filozofiju kosarke. Sta je tu sporno? Po meni, ovaj komentar ne zasluzuje apsolutno niti jedan jedini minus. To je igra majstora (sa ovih prostora Bodiroga, Teodosic, Doncic, Drazen..zatim Novicki, Dzordan, i jos puno takvih), e zbog njih se odlazi u halu,takmiciti se ko ce postici vise koseva, a ne ko ce primiti manje. To je poenta cele price.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Jeste Zvezda desetkovana sa povredama nema govora ali mi nije jasna ni ona a ni Partizan što se tiče centara?! Za Zvezdu igra Kuzmić a u Partizanu igra Miletić? Ni Cirbes nije kao što je bio. To je sve veoma tanko za Evropu što se tiče oba kluba…

Godric Gryffindor

pre 2 godine

Neko dole napisa' da je Hollins promasaj i ostade ziv. Da je suterski nestabilan, to su znali svi koji prate iole evropsku kosarku, tako da slabije sutersko izdanje me i ne cudi preterano. Ume da napravi neke ludacke serije, ali i ovakvi mecevi mu nisu strani. Ako gledamo danasnju utakmicu iskljucivo, nije mi jasno kako nasim ljudima uvek zapadne za oko detalj zbog kog bi pljuvali po nekom, njegova odbrana na lopti je nesto sto je od stranaca Zvezdi donosio samo Dzenkins. Danas je Hollins defanzivno razmontirao sve bekove Fenera, cinjenica da ti jedan Nando De Kolo ubaci prvi sut iz igre u 38. minutu mnogo govori. Holins strasan atletski, gotovo perfektan, nigde pa ni u Zvezdi nije imao zadatak da bude primaran napadac i ne ocekujte da ce biti Beron ili Loyd, ali kako sezona bude odmicala i kako Zvezda bude imala vise napadackih opcija (White, Dobric pa i Davidocac) tako ce i njegova produktivnost doci do izrazaja. Nikola Ivanovic je klasa!

ciganin od 1964

pre 2 godine

spavam. Više volim da panteri izgube nego da mi u krevet dodje Emili Ratajkovski i Adrijana Lina.
(fenomen, 01. 

znamo.
ali Riki Martin bi ti baš legao.

Звездин весник

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Ко си ти и зашто би нас занимало шта ћеш ти да пратиш?

aman vise

pre 2 godine

Izbubicemo sa 50 razlike. Top 18 ponovo u najavi. Zali boze samo ovih 10 godina sto smo igrali ovo takmicenje.
(gandi, 01. oktobar 2021 19:00)

Zali boze na sta ti trosis svoj život. Idi prati malo svoj klub za promenu

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 2 godine

Sve mogu da razumem i budžet i ligu i sve ali nikada mi neće biti jasno da tim koji je 10x skuplji od Zvezde, koja usput dolazi bez 5 prvotimaca ima pomoć sudija u svakom iole kritičnom trenutku na meču, zaista bruka i sramota ...

Mladen cg

pre 2 godine

Sasvim dobra partija izuzetno oslabljene C.Zvezde. Ako se kada može biti zadovoljan nakon neizvjesnog poraza , onda je to ovaj meč. Naime, nije fraza kada se formira završni zaključak da je za veliki ,, brejk" nedostajala jedna trojka ( Simonovića ili Holinsa , jer su oni promašili najmanje 5 otvorenih šuteva za tri poena). Vidi se dobra hemija u ekipi i borba do ,, poslednjeg daha!"
Lazarević je pokazao da se na njega može računati; Volters i Ivanović su dobar izbor na poziciji jedan; Od Holinsa se više očekuje, dok je Kalinić ,, pregorio" u drugom poluvremenu, nakon odličnog prvog poluvremena.. Ostali košarkaši su dali koliko su mogli u ovom trenutku.

deki

pre 2 godine

na kraju u Zvezdi nema igrača koji će da reši utakmicu, takve igrače je imala ranije. Primer Beron.@imali smo i Pantera ali on je bio skup i za Armani a kamoli za Zvezdu.Gde ono bese potpisao Panter?

Czv Pz1989

pre 2 godine

Velika, bas velika steta sto je Noko otisao. Taman je postao ubica pod kosem, steta sto ga nemamo i ove sezone. Mislim da bi smo sa njim, naravno oporavljenim Vajtom, Dobricem, pocistili ovaj Fener veceras. Postujem Kuzmica, i ne zelim da sudim posle prve utakmice...medjutim i dalje mi ne uliva poverenje. Verovatno ce biti isto, slicno, sa Cirbesom. Fali centar bas. Ivanovic dobar. Lazarevic cvrsta odbrana. Vidi se da nema straha. Kalina da malo spusti gas sa ono nase cuveno" mogu sve sam". Verujem u Radonjica, msm da kako igraci budu izlazili iz povreda bicemo sve bolji. Simonu hvala ako se vratio da pomogne ekipi, neki kazu igra za bez plate, medjutim kao i kod Kuzmica, vidi se ta nemoc.
Nije strasno izgubiti od Fenera u Instanbulu, medjutim, imali smo ih.. nisu ni oni nista specijalno, par otvorenih suteva msm Holinsa, par gresaka u napadu kada smo vodili i onda se utakmica okrenula u njihovu korist. Bilo kako bilo, ceracemo se jos. U pioniru ce svakome biti tesko u to sam ubedjen.

Serdar

pre 2 godine

Svaka čast oslabljenoj Zvezdi koja je ovaj meč igrala bez nekoliko bitnih igrača. Tako oslabljeni igrali su odlično, hrabro se borili, iako oslabljeni. Častan poraz, ako se uzme u obzir da su bili bez nekih važnih momaka. Sa nekompletnom rotacijom, bolje teško da je moglo. Jeste se desio ko zna koji poraz u ligi u kojoj ništa ne pokazuju i kad nisu oslabljeni, ali treba napomenuti da su bili oslabljeni.

Miki Kd

pre 2 godine

Pitam se koliko placa Kuzmic ove ljude u Zvezdi da ga puste da ovako unakazi sve sto ostali urade..Pa ovo sta on zna je ravno 12god.djetetu

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Apsolutno sam zadovoljan kako smo izgledali bez 5 bitnih igraca. Da su igrali mislim da bi dobili. Ovo je ratnička ekipa koju niko neće lako dobiti, treba je podržati i verovati u njih. Simonović sam u tri situacije nekada bi pogadja, ali sada i godine i sve. Naravno da nam fali centar... U ponedeljak da dobijemo Budućnost. Uzasno nam je težak raspored na početku Eurolige, ali idemo utakmicu po utakmicu.

zvezdale

pre 2 godine

Sa 7 igrača(Simon je penzos i igra jer mora) ozbiljan otpor Feneru. Tvrdo, muški, u meso drugačije ne može protiv boljih. Nema se šta zameriti, da je ušla koja trojka više mogao je i pasti Stambol, Bože moj. Da se svi oporave pre svega i dovedemo koje pojačanje. Raspored je užasan i treba izaći sa što manje rana i poraza iz ovog perioda. Ovo je borbena mašina i vrlo gotivna ekipa. Podrška svima!

Koliba

pre 2 godine

Ivanovic je pro verzija Jovica!

Steta za pobedu, ali svi budu na okupi, bice divota gledati. Uz sve to se ceka ozbiljan centar…

Odbrana dovedena do savrsenstva

Sofronije

pre 2 godine

Bez 5 igrača ovako tesno,svaka čast Zvezdo,razbićemo Fener u Bg,živi bili pa videli!
(Dušan, 01. oktobar 2021 21:46)
Druze, smanji melodramu. Ovaj Fener nije ni u 10 favorita.
(Roske, 1. oktobar 2021 22:03) # Link komentara

Nije ni u 10 favorita, ali je pre 20 dana moćnu instituciju dobio 27 razlike.

Четник заувек

pre 2 godine

Срамотно суђење , не могу да верујем да Фенер тражи помоћ судија против овакве Звезде.
Евролига????

ZELJKO nemas POJMA

pre 2 godine

Mucis se, boris se i onda udju Simonovic i Kuzmic i masakriraju te. Daj bre nekog klinca i oteraj ove sto nisu zaradili ni za kokice.

ciganin najlepši

pre 2 godine

@Mladen cg

U moru mentolskih komentara, tvoji su uvek izuzetni. Pozdrav za tebe brate ciganine i bratsku nam CG! Biće ovo odlična sezona borbene družine našeg Deja. Samo podržati i puniti Pionir koliko god situacija dozvoli.

Prdomja

pre 2 godine

U kakvom je kanalu evropska košarka.Sve što je kvalitetno igra u NBA-u ovde dolaze neki crni igrači koji tamo ni peškire i torbe ne mogu da nose.Igra se 40 minuta promašuju se ziceri ispada lopta iz ruku kao da je vatrena kugla , često i iz treće šanse se ne poentira , hale sve praznije....tuga!

Tutankamon

pre 2 godine

Poluvrijeme 28:26.Ovo je i u ženskoj košarci mizeran učinak.Antipropaganda košarke i sporta uopšte.Bolje bi im bilo da smjesta napuste teren,upute izvinjenje gledaocima i zauvijek batale košarku,i jedni i drugi.Ja ovo jednostavno ne mogu da gledam.
(Sale, 01. oktobar 2021 20:39)

U pravu si...mnogo je lepše kada recimo Fener šuri neke pacere sa 30+

random dude

pre 2 godine

Nerealno koliko je Kuzmić beskoristan...ni skoka, ni poena, masi zicere, lupaju mu banane...Žao mi je što će i ove sezone Radonji kao i svima do sad faliti jedan do dva solidna igrača da je ekipa odlična. Jedne godine falio plej, jedne centar, a ove centar i jedan bek

deki

pre 2 godine

Koliko nerealnih komentara, hajde da odbijem komsijske koji su od iste ove ekipe nedavno izgubili oko 30 razlike ali da navijaci Zvezde hejtuju ove momke.....Veceras smo imali samo 8 igraca u rotaciji, nazalost Simon igra jer nema ko,mislio sam da se on prosle sezone oprostio ali tako je kako je.Onoliko promasenih otvorenih suteva Simonovica i Holinsa je nedopustivo, Volters dobar ali kad se setim Markusa Vilijamsa dodje mi da placem od muke. Kuzmic miljama daleko od onog Kuza iz proslog mandata. Ali to je sto je braco i drugari, to su nase migucnosti ove sezone pa ko voli nek izvoli. Fali centar k'o ozeblo sunce ali nema para jer je drzava resila da investira u neki drugi klub. Treba biti posten pa reci da je Fener strasna ekipa a da su veceras o oni sutirali amaterski

SAŠA FRANKFURT

pre 2 godine

Biće to super, Fener gazi Zvezda ko plitak potok u BG-u! Bez petorice, i pomoć sudija za Fener dobro je. Fajterska Zvezda, pomrsiće mnogima račune!! Inače lepo je što nas grobosi prate, uželili se ljudi Evrolige!!

Istina

pre 2 godine

Sa deserkovanim timom nema šta da se očekuje. Čuvati se novog malera povrede, ne trošiti snagu. U ponedeljak Budućnost u nadi da će se neko od povredjenih priključiti timu

Ranko Nikolic

pre 2 godine

EL tuga.Nema novih dobrih Amera,a ovi potroseni samo kruze izmedju klubova.Panitanaikos,Olimpijakos,Makabi ne postoje vec godinama.Feneru nije problem trener nego tim.
Zamislite ligu u kojoj je Vasa MVP.
Zvezdi je ova sezona poslednja sansa za plasman u 8.Napravili su tim za tabacinu, i ovo odvratno sto vole nasi treneri,53:50 na kraju.Protiv velikih ce da ih sudije seku za tucu,ali sa pacerima
i na publiku kod kuce ce to ici.Vidi se zasicenje kod igraca i klubova u EL i jedino ovi Rusi nesto grizu,Zalgiris iz zemlje kosarke,i Zvezdanovi Francuzi su nalozeni plus James.Ali zamislite Andjusis trpa u EL.Sada ili nikada Zvezdo za top osam.

Sofronije

pre 2 godine

je l zvezda i ove sezone pretenduje na f4 ko prošle?
(savo, 1. oktobar 2021 19:52) # Link komentara

Jok, pretenduje na 7.mesto u ABA ligi i "wild card" za Kup Slavice Ćukteraš.

Kartonka za vanka

pre 2 godine

U kompletnom sastavu biće ovo svakome nezgodna ekipa.Fali jedan kvalitetan centar ,jer su Kuzmić i Cirbes daleko od bilo kvaliteta za EL.Ali ponuda na tržištu je katastrofalna.Šteta što Lazarević nije imao hrabrosti da uzme dva tri šuta kad je morao.I da je promašio ne bi bila šteta.Gore od Simonivića nije mogao,sigurno.Za šuteve koje ispaljuje Simonović protivniku treba S300,da ne izginu.

Milan

pre 2 godine

Bili smo dosta oslabljeni, ionako skroman tim koji imamo. Možda zvuči smešno, ali falili su i Dobrić i Lazić i Davidovac, pa čak i Cirbes. U ovakvom sastavu stvarno nisu mogli više. Podrška momcima i treneru!

Sofronije

pre 2 godine

šalu na stranu fmp je ove sezone jadan.
(buba, 1. oktobar 2021 22:03) # Link komentara

Misliš, stučnjače? Videćemo kako ćete vi proči sa Igokeom. FMP je glatko dobio.

plavi staford

pre 2 godine

Ipak sve ove povrede donele su i nesto dobro dobijamo kosarkasa koji mozda inace nebi dobio toliko prilike Lazarevic je stvarno prijatno iznenadjenje, samo malo da se oslobodi i malo vise sutira inace odlican igrac.

Калина Цар

pre 2 godine

Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Ко си ти и зашто би нас занимало шта ћеш ти да пратиш?
(Звездин весник, 1. oktobar 2021 22:58)

Рајко је заборавио да је "онај" направио име себи у Србији, и да колико год га звао "онај" сви ми знамо да је Калина један, наш, а Рајка, колико год се потписивао именом не зна ни рођена мајка, а камоли Србија...

Jbtjelsirealan

pre 2 godine

Bruke jedne!!Brukate sve ono sto je Partizan uradio protiv Efesa!!
Bruke!
(Grobar, 01. oktobar 2021 19:54)
Glodare pa vi ste fasirali 30 poena razlike protiv Fenera i Panatenaikosa o da ne treba ise zaboraviti i Cibona i Ulm.
Bolje se ne oglasavaj

asima

pre 2 godine

Svi vi koji pisete o nekoj strasnoj odbrani a izgubili utakmicu veze nemate sa kosarkom.
Kakva bre odbrana kada su obe ekipe promasile po 20 cistih suteva.Niko ih ne ometa i sve zivo mase.
Nisu ono bile dve ekipe sa jakim odbranama nego dve jalove ekipe koji kos ne mogu da ubodu po 5 min iz cistih suteva.

Nestle

pre 2 godine

Bez obzira na ishod ove utakmice, smatram da je ovo najbolje sklopljen tim u zadnjih 5 god (jedino centar dobar nedostaje).. Steta za povrede, ali mislim da cemo kidati ove sezone..
Partizan takodje ima dobar tim, ali su oni vise orjentisani u napadu, za razliku od zvezde koja kida u odbrani i to je nasa najveca prednost.
Srecno veceras, bice tesko, ali kao zvezdas verujem u pobedu, pa sta bude.. Sportski pozdrav

samsung S 21

pre 2 godine

E ako im je falio Branko Lazic onda su u teskom kanalu ......jedini kosarkas koga vec 10 godina ne mogu da prodaju bukvalno nikome ......

partizan zauvek

pre 2 godine

Срамотно суђење , не могу да верујем да Фенер тражи помоћ судија против овакве Звезде.
Евролига????
(Четник заувек, 01. oktobar 2021 23:09)
Trebili smo vas ko vaške!

Cika toni

pre 2 godine

Mnogo komentara sam procitao ovde o tome da je kosarka magija, umetnost, lepota poteza I td. Kosarka je pre svega sport, takmicenje, I manite se filozofiranja da ides na utakmicu da bi uzivao u umetnickom dojmu aktera. Za to postoje izlozbe, koncerti, umetnicko klizanje, sinhrono plivanje I td. Ides na utakmicu da bodris svoj Tim I pomognes mu da pobedi protivnika. Naravno da ces pri tom uzivati u driblingu, blokadi, zakucavanju Ali to su samo zacini glavnom jelu. Shvatite da je prosli vreme Moke, Kice, Sekija, Moce .... Sport je industrija, traze se rezultati I okrece se ogroman novac. I samo jos jedno, Federer igra lepsi tennis Ali Novak je GOAT.

Sta je ovo

pre 2 godine

Izuzetno ruzan mec dva trenera amatera, Djordjevic ce zakucati ekser u Fener..... bukvalno da nema akcije za Veselog koji bi protiv ovakve Zvezde morao da ima 25 poena, Zvezda jedino sto ima je tuca, negde ce to prolaziti negde ne, licno mi se Radonjic kao trener nikada nije svidjao i mislim da ce tek ove sezone biti jasno koliko je limitiran.....

b

pre 2 godine

Na žalost Kuzmić je nakon povrede u Realu, a zatim i teške saobraćajke, postao rekreativac. Dok je bio zdrav bio je sasvim dobar, naročito u Zvezdi ali vidim da su svi to zaboravili. Istina je da on, Simonović i Mitrović više ne mogu igrati košarku na EL nivou. Ono što brine je ovaj Holins, pa i Volters.

ljemenkacz

pre 2 godine

Gledam ovu Zvezdu koja se bori za svaku loptu i one moje koji ni ne igraju odbranu. Ubice nas Zvezda ove sezone, to kao grobar kazem.

SrbEUin

pre 2 godine

Kosarka je umetnost, magija, a nije samo odbrana, ... ima nešto i u kreaciji. (Zoran, 1. oktobar 2021 21:59)

Još uvek slušaš Dragana Nikitovića...Kreacija... umetnost...
Možda na nekom neobaveznom basketu ili u amaterskim ligama.
Na svakom ozbiljnom takmičenju nema improvizacije. Žoc reče da ima 120 napadačkih šablona. Pretpostavimo da svi ostali treneri imaju barem po 80-100. Više nego što ekipa tokom meča ima poseda. Odbrana mora na to odgovoriti adekvatno. Najbolji mečevi su oni na kojima su izjedančeni protivnici i je tesan rezultat-klackalica.
Kada tvoj Patlidžan bude igrao takvu odbranu onda ćeš obrnuti priču. Neobavezna napadačka košarka je neinteresantna, kao i svaka druga revijalna ili prijateljska utakmica, tipa All star mečeva.
U NBA sa tribina skandiraju difens, a ne ofens.

goran

pre 2 godine

zetnuto je što je ovde Kalinić ubedljivo najjače ime i on sad, što je u neku ruku i logično, misli da treba da opravda toliku platu i da kreira i rešava kad se utakmica lomi, ali to nije on i to nije njegova igra

Ivan

pre 2 godine

ovo je vise nego dobro, granitna odbrana zvezde. kad se vrate povredjeni plus dobar centar koji se uklapa u koncepciju tima prosetacemo se aba ligom. a u evroligi bicemo bolji nego lane garantovano, tu negde oko 8-10 mesta.

Dejan CZ

pre 2 godine

Utakmica je mogla biti prelomljena da smo umesto Simonovica imali igraca sa pouzdanim sutem...Tri otvorene trojke nepogadjqmo.Zamisliti samo da smo na toj poziciji imali danas Stratosa.Upravo takav igrac je potreban na toj pozicii a Simonovica kao i Keselja pregazilo je vec vreme...Nedostatak mase u reketu evidentam sto je i Radonjic prokomentarosao i sto svi.vide tako da ne razumem uopste apstinenciju uprave da se reaguje na trzistu.. Utakmica je mogla biti dobijena za kojoj cemo mozda opet na kraju zaliti a podseticu da nas je nekompletan roster izbacio iz plej ofa pre par sezone kada smo se sa Darusafakom borili za poziciju 8...Presudiila je jedna utakmica i to ona u prvom kolu u BG kada smo protib njih izgubili jer sastav jos nije bio oformljen ..Dzaba posle I ona velicanstvena serija kada su padali svi velikani u BG...Zar je to toliko davno bilo da ne mozemo pouke da izvucemo.

bruda

pre 2 godine

Kalinic doktor kosarke. Odmah se vidi na prvi pogled da je majstor. Kriticari, podrzimo nase klubove, Partizan je katastrofa prosao protiv ovog Fenera ali to je bila prijateljska kao i protiv Efesa. Ajde malo da nam ne smetaju Kalinici, Obradovici itd i da uzivamo u kosarci. pisem ovo na kraju poluvremena. PODRSKA ZA NASE KLUBOVE

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Grobar, ma jok, slavicemo poraze od 30 razlike od ovog istog Fenera. Ili cemo slaviti pobede protiv nikad jacih Zadra i Splita. Normalno da smo ponosni na momke i Radonju kada bez pola tima igramo egal sa Fenerom u Turskoj.

Totti

pre 2 godine

Mitrović, Kuzmić i Simonović definitivno nisu više za neku iole ozbiljniju košarku. Nije ni Vilters daleko a i Holins je izgleda "jači" šuter. Kao i u fudbalskoj ekipi. Pare pokradene, kupljeno ništa a plaćenici sa "severa" kobajagi lože preostale da smo sila. E moja Zvezdo dovedena do apsurda.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

"Они се нудили цијелу утакмицу ал наши слабо шта да су могли да погоде. Ко нам је сад крив кад нисмо знали искористити... Штета, велика штета. Овакав Фенер се морао побиједити. Мада реално нисам очекивао овако добар отпор Звезде. 🙄"

Zoran

pre 2 godine

Kosarka je umetnost, magija, a nije samo odbrana i 12 fajtera koji ne umeju bure da pogode. Radonjić je dobar trener i evidentno simpatičan čovek, momci borbeni, predani, ali nažalost ofanzivno limitirani. Posledica lošeg rada u našoj košarci, prvenstveno u mlađim selekcijama. Nije sve u šablonu i snazi, ima nešto i u kreaciji.

Enrico Pallazzo

pre 2 godine

Kako je dosadno navijačima šatro institucije pa smaraju ovde sa porukama. Imate vaš klub sa najvećim budžetom u Evropi pa analizirajte sjajne mečeve na Jadranskoj turneji

Mihajlo

pre 2 godine

Ja ne razumem da li to ima manjka visokih ljudi u svetu,kako neko kao Kuzmic postane kosarkas a da ne zna da polozi loptu u kos,jos je uspeo i reprezentativac da bude i uzme srebrnu medalju.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Perhan mali, i mi vama zelimo svu srecu u borbi za top 8 ABA lige i top 16 mocnog Cipiripija. Vas osnivac, najbolji predsednik SD-a u istoriji, Dr Franjo Tudjman.

Cika toni

pre 2 godine

Kad se vrate povredjeni igraca I Konacno dodje centar, uz ovakvu odbranu sanse za top 8 su preko 80 POSTO. Ivanovich kida, Holins sem odbrane nista. Lazarevic poboljsana verzija Lazica Mitrovic odlicna Volters slabiji od ocekivanog. Bilo bi top ako bi doveli beka sutera, Ali mislim da za to nema para. U svakom slucaju zastitni znak ove godine granitna odbrana I tranzicija, sto bi rekao Radonja.

delboy

pre 2 godine

Posle 4 min i 0:14 na startu , za 16 minuta Zvezda prima 14 poena.Momci su se potrosili u odbrani, u napadu se igralo na par igraca koji znaju da napadnu. Ovo je poredjenje kao da je FKCZ u sasatavu u kom je bila proriv Ludogoreca igrala sa Totenhemom egal utakmicu. Sve cestitke

veliki strumf

pre 2 godine

Koliko je citavo drustvo ovde na Balkanu, pre svega mislim na nase prostore u bivsoj otislo tamo gde ne treba, govori podatak da ovaj komentar ima ovoliki broj minusa. Pitam se zbog cega? Decko ili covek je u par recenica objasnio citavu filozofiju kosarke. Sta je tu sporno? Po meni, ovaj komentar ne zasluzuje apsolutno niti jedan jedini minus. To je igra majstora (sa ovih prostora Bodiroga, Teodosic, Doncic, Drazen..zatim Novicki, Dzordan, i jos puno takvih), e zbog njih se odlazi u halu,takmiciti se ko ce postici vise koseva, a ne ko ce primiti manje. To je poenta cele price.
(Czv Pz1989, 01. oktobar 2021 23:59). Све је то лепо, али такви мајстори се рађају и врло су ретки. Новицки? Па ако се добро ради у Немачкој зашто у 100 година не створише још једног макар приближног? Не може, то се рађа, ретко се може створити. Звезда нема пара да доведе не знам какве мајсторе. С друге стране, Фенер има па ето опет су једва убацили 60. Хоћеш да кажеш да Де Коло или Весели па и сви остали нису талентовани??? Све су то мајстори. А Звезда је играла без пола тима а осим тога тек је почетак сезоне.

Demar Derozan

pre 2 godine

Generalno losa utakmica sa obe strane, mnogo gresaka, izgubljenih lopti ...Kod Zvezde, istakao bih Ivanovica koji je bio lider tima kad je bio u igri, ali ce se umarati s protokom vremena ako bude igrao kao danas. Lazarevic je pravo oscezenje, fizicki spreman i to me raduje. Sve drugo ocekivano Zvezda je mogla do brejka jer Fener jos nije uigran i to je moglo da se iskoristi. Sale nije pogodio sa Polonarom, tako izgleda, dok ce kuburiti sa dtugim centrom, Duver je losa zamena Bukera koji takodje ne uliva poverenje Rwalno top8 bi bio lep uspeh Fenera, sve preko iznenadjenje.

2CRAZY

pre 2 godine

Zvezda i ako ste očekivali da nas pune kao Partizan, zvezda igra egal sa Fenerom. Radonjizam
(Zvezdas, 1. oktobar 2021 20:21)

Rano ti je za prognoze posle prve utakmice.

HaHe

pre 2 godine

Svaka čast Zvezdi, častan poraz. Biće ih još, još mnogo poraza na koje ćemo biti ponosni. Jer mi slavimo poraze, tako smo navikli u ovoj Evroligi. Mnogo je veći ovaj naš poraza nego nečije sitne pobede.

Roske

pre 2 godine

Bez 5 igrača ovako tesno,svaka čast Zvezdo,razbićemo Fener u Bg,živi bili pa videli!
(Dušan, 01. oktobar 2021 21:46)
Druze, smanji melodramu. Ovaj Fener nije ni u 10 favorita.

ljemenkacz

pre 2 godine

Jao kako je Zvezda dobra bila veceras. Bez pola tima, oni igraju na jednu loptu sa Fenerom. Sta li ce tek mom Partizanu da urade u ABA ligi kada budu kompletni. Razbice nam Radonaj Zoca sa preko 20 razlike realno.

Nebojsa

pre 2 godine

Nisu imali novca da dovedu boljeg pleja od Voltersa, takodje boljeg sutera od Holinsa , centra nisu jos nasli.
Ostala pojacanja su sasvim korektna.
EL je preveliki zalogaj za nas, moraju mnoge stvari da ti se poklope da bi imali rezultate.
Moje misljenje da oni trebaju da fokus bace na Aba ligu, da tu ne bude nekih losih rezultata.

Webb

pre 2 godine

Da pevate ako prodjete ispod 50 razlike!!
(Grobar, 01. oktobar 2021 18:58)

Pa vi ste pukli od Fenera 30 razlike kompletni nesto mi govori da mi necemo ...I ako nam fali 5 igraca

Kikujiro

pre 2 godine

Da su bar Dobrič i Cirbes tu od ovih pet povredjenih Zvezda bi ovo sigurno dobila, žal.

Simonović je tuga, doprinos nula, on je prednost za protivničku ekipu, realno sa njim na parketu u startu smo već u minusu.

brateuu

pre 2 godine

Kuzmic definitivno nije za ozbiljnu kosarku...
Ajde sve razumem da nije neki centar i nema ni neku ledjnu tehniku ili sutt ali covece bar te zicere ubacuj kroz kos aman ! Pa svake utakmice covek promasi po 2-3 zicera minimum.

random dude

pre 2 godine

Simon je može tablu više da pogodi, bar jednu od ovih nekoliko potpuno otvorenih trojki da ubode...Kidaju momci za Radonju ali jednostavno nemaju kvalitet. Holins do sada ni u jednoj utakmici nije pokazao ništa vredno ulivanja neke nade za njega.

Pazarac

pre 2 godine

Odlična igra ali večeras su nas uništili Holins i Simonovic koliko su promašili za tri poena da su makar po jednu pogodili pobedili bi mislim pogotovo na Simonovica promašuje covek CEO obruč i u odbrani nula prolaze pored njega kao da je kip

Romones

pre 2 godine

Drama????
Pobeda Fenera uopste nije dovedena u pitanje.Lagano su ih dobili.Zvezda je dala dve trojke kada je bilo sve reseno.Otuda je samo 4 razlike.

jazavac

pre 2 godine

Zvezda i ako ste očekivali da nas pune kao Partizan, zvezda igra egal sa Fenerom. Radonjizam
(Zvezdas, 01. oktobar 2021 20:21)

I sta imate od tog egala kad cete na kraju da izgubite?

Spartacus

pre 2 godine

Komentatori se smorili, Hahahahahahah.Bice i ove godine borba za top 17!hahahahaha
(EfEmPe, 01. oktobar 2021 21:32)

Šta se smeješ kad vi 6-7 godina pokušavate da dođete u tih top 18. Ali vam nikako ne uspeva.

Mirijevac

pre 2 godine

Ovo je najslabiji Fener u poslednjih 10 godina.Ja tu vidim samo 2 igrača De Koloa i Veselog,za ostale nikad čuo. Mogu da budu plaćeni i 100 miliona evra ali ništa ne vrede.Sve bolje ekipe će da ih kantaju samo tako da će da se puše.Đorđević je pogrešio što je došao u Fener i brže će da ga napusti nego što je došao. Ovom timu Fenera sa 2 igrača ne bi pomogao ni najbolji NBA trener. E takav Fener koji vola nije mogao da ubode Zvezda nije uspela da pobedi.Šta da se kaže.U zvezdi pravo pojačanje Ivanović ,ostali katastrofa naročito Kalinić koji je enormno plaćen i zbog toga želi da bude vođa.To u košarci ne može vođa se rađa a ne sve na silu.Kažete Zvezda igrala odbranu,a Fener promašio milion trojki i to otvorene šuteve.To izgleda neki ne vide ili ne žele da vide.Da su dali te koševe bilo bi 15 razlike. Zvezda u napadu apsolutna nula .Džaba kao dobra odbrana kada od napada nema ništa. I na kraju u Zvezdi nema igrača koji će da reši utakmicu, takve igrače je imala ranije. Primer Beron.

Petar

pre 2 godine

Grobar, ma jok, slavicemo poraze od 30 razlike od ovog istog Fenera. Ili cemo slaviti pobede protiv nikad jacih Zadra i Splita. Normalno da smo ponosni na momke i Radonju kada bez pola tima igramo egal sa Fenerom u Turskoj.
(Gossa placa Zeljko, 01. oktobar 2021 21:55)
Hajde ne dramite vise, oni su roviti takodje, falilo im par igraca. Vi bre o svakoj tekmi kao o epu.

UPPRD

pre 2 godine

I tako deset godina hrabro gube,na kraju 17-18 medto,najava f4 ,mali budzet,mali roster,sve malo ali zato na silu i muljanje po svaku cenu idu tamo gde ne pripadaju...a neko bez sponzora bude pozvan na turneju protiv nba ekipa

Tutankamon

pre 2 godine

Navikao Aleksandar Veliki Nacionalne da gazi zvezdanu gde god stigne... Navika ti je cudna stvar
(Кошарка-то је Партизан!, 01. oktobar 2021 21:31)

Gazenje je kad vas ošure sa 30 razlike kao vas.
Šta si ti gledao sine ???

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ma odlično kad se pogleda sudjenje gde sudija neželi videti čist faul ispod koša na 2 poena razlike gde se igrač zakuca i još raširi ruke ni blizu lopte sudija čuti jer jednostavno mora da čuti,da su reprezentaciji Srbije sudili ovako loše protiv Litve mi nebi osvojili šampionat a nemože se reči da su tad sudili dobro ali ovoliko evidetno pa to je stvarno sramota dok se nama sudi i mrki pogled dobiju čistu rampu skaču bune se a sudija nesme,da jim da tehničku da je obrnuto sudio bi 2 tehničke samo da može ali moram i priznati da nas koštao loš šut čekamo da se Dobrič što pre vrati jer pored šuta ima tu brzinu elastičnost kao i hrabrost.šut za 3 očajan da smo pogodili samo jednu 3cu u 2 poluvremenu dobili bi utakmicu.

nesa80

pre 2 godine

prodao vas kalinic,upropastio je 4-5 napada za redom,mogla je zvezda preokrenuti u tim trenucima.navijam za partizan ali zvezda lagano osvaja aba ligu.partizan,buducnost,cedevita i cibona ce se lome za ostala mesta

KAZNA KRU

pre 2 godine

S obzirom na okolnosti više se nije ni moglo! Samo 8 igrača u rotaciji je bio veliki problem ne samo za ovu utakmicu, već i za sledeću, jer se na ovakav način preopterećiju košarkaši koji moraju češće da rotiraju na istoj ili na različitim pozicijama, tako se brže umaraju, a rizik od povreda se povećava.

Cele predsezone u komentarima pišem da nam fale bar još tri košarkaša, da smo na vreme doveli sva potrebna pojačanja sad bismo imali pun roster za ovaj meč i pored svih postojećih izostanaka, evroligaški klub jednostavno mora da ima bar 17-18 košarkaša.

Fali nam ne samo dobar startni centar, nego i Bili Beron, nemamo pouzdanog šutera sa distance na koga uvek može da se računa.

Mladići botovi, devojke se prejele

pre 2 godine

57 poena kakav hrkljuš lmao. ovo je jedini način da ovakve kante od ekipa koje vode ''stručnjaci'' poput radonje bitišu tu negde oko 15-og mesta.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Kruger, ko se javlja na vasa pojacanja? Ja sigurno ne. Vidi ti to sa ljudima koji se bave budzetima, pojacanjima, statistikom na vasim vestima a ne sa mnom.

NBGD

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Rajko,posto vidim da si veliki Srbin kao i vecina koji ovde pišu,jesi li bio mozda dole ovih dana kada je ljudima bilo tesko,jesi li isao da im, kao veliki Srbin,das podrsku i solidarises se sa svojim narodom ili te mrzelo da izlazis jer je na tv-u bila neka dobra utakmica? Pun mi je onih koji sede u toplome i komemtarisu stvari kako bi oni ovako ilo onako.

Paja moler

pre 2 godine

Opet lažni Zvezdaši. Evo sada im ne valja Luka, ne valja Kuzmić, Simonović, Lazić, Radonjić. Sinoć ne valja Gobeljić, Srnić, Pankov, Deki. Ajde odmorite nas malo. Na SK ima drugih utakmica

Jaga

pre 2 godine

Kalinic sebi pridaje preveliki znacaj,on to ni u jednoj ekipi nije bio ,predvidljiv u napadu narocito pri isteku.Kuzmic me je vec dva puta naterao da promenim kanal.

Sabre

pre 2 godine

Ovo je stvarno strasno. Koliko se ovi sjajni momci trude, Mitrovic bolji nego ikad, Kalina standardno bog, Ivanovic decko mag kosarke. Ali sta to sve vredi kada se uporno i dalje forsira Kuzmic, od koga bi ja sa svojih 183cm i ozbiljnim bavljenjem kosarkom pre 10 godina igrao bolje?! Aman ali AMAN vise, daj izrodite ODNEKLE PARE ljubim vas, Cirbes je poluamater i opet 10x bolji ali ovo je strasno, mi ne mozemo igrati ozbiljnu kosarku bez jos jednog centra. Fazon, prekomandujte iz omladinske skole ako bas TOLIKO nema para, ali ovo je preuzas.. daj bre.. igrati celu sezonu sa Cirbesom i Kuzmicem na petici, ovo je losa sala...

činjenica

pre 2 godine

Kosarka je umetnost, magija, a nije samo odbrana, ... ima nešto i u kreaciji.
(Zoran, 1. oktobar 2021 21:59)

Košarka NIJE umetnost nego takmičenje.
Imaš protivnika, za razliku od umetnosti.
Nisi sam sa sobom.
Protivnik želi da te spreči u nameri da poentiraš i to je sastavni deo igre.

Kreacija nije ukinuta, niti zabranjena, nego je otežana podizanjem kvaliteta odbrana.

Svaki pogodak iziskuje mnogo veće umeće nego ranije, kako pojedinačno, tako i timski.

Jedina opcija da se košarka vrati na staro je da se za svaki kontakt svira faul.

Kao primer, treba se setiti odnosa evropske i američke košarke koji je vladao do skoro.

Ranije su evropljani (SFRJ, SCG, Srbija, donekle i Španija) igrali lepršavo i nadahnuto u mečevima protiv Amerikanaca, ali su uvek gubili kada Američki tim podigne nivo odbrane.

Sada to više nije slučaj, sada i jedan deo ostatka sveta može odbranom da parira Amerikancima.

kris

pre 2 godine

Iako do utakmica za trofeje ima jos 7 mjeseci i ko zna sta se jos moze izdogadjati,ko doci,ili otici,ali jasno je da ce ovo biti ratnicka ekipa.Necemo se nadavati koseva,ali nece ni vecina nasih protivnika.Obojica Nikola su kapitalna pojacanja,ali nece moci do kraja sami fizicki nositi tim.Kazu da si jak onoliko koliko ti je jaka najslabija karika,a kod nas je mrtva trka izmedju Kuzmica i Simonovica upravo za tu kariku,koja ce cesto prevagnuti u korist nasih protivnika.Sve u svemu,svim srcem cu navijati za ovaj nas tim,jer ga zaista dozivljavam kao nas,za razliku od Obradovicevog kad je povremeno jedino Rocesti bio jedini bijeli igrac na terenu.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Ајмо момци само јако и храбро као и фудбалери синоћ. Па да се опет радујемо.

Miskec

pre 2 godine

"Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 1. oktobar 2021 20:20)"
Pa nemoj covece, smiluj nam se, kako cemo bez tebe!?

Sta je ovo

pre 2 godine

Izuzetno ruzan mec dva trenera amatera, Djordjevic ce zakucati ekser u Fener, bukvalno da nema akcije za Veselog koji bi protiv ovakve Zvezde morao da ima 25 poena, Zvezda jedino sto ima je tuca, negde ce to prolaziti negde ne, Kalinic jedini igrac koji je vredan pomena u ovom timu.......

zdravko

pre 2 godine

Koji tebi matori igraci odakle ti se pojavi. Zar za tebe su stariji igraci ivanovic lazarevic gusic davidovac dobric popovic. uskokovic volters. Zar su oni tebi stariji igraci uzmi sojiu mneka pa popij pa na spavanje vremeje.

Mare

pre 2 godine

@je l zvezda i ove sezone pretenduje na f4 ko prošle?

Pretendujemo ko vi sa trenerom i timom od 10 miliona da igramo cipiri kup mice trofrtaljke i na kraju necete ni blizu biti da ga uzmete,prosirili plej of na 8 timova samo zbog vas u aba ligi da ti sulni narodni milioni ne budu za dzaba bar neki plej of da odigrate.

Djocko Harizmatovic

pre 2 godine

Jesam li ja bio u komi od 2016 godine? Radonjic trener, Simonovic, Kalinic, Cirbes, Dobric, Davidovac, Kuzmic? Da li je Srbija zaista kosarkaska nacija? Gde su novi igraci i zasto su losi ili nedovoljno dobri da igraju u Crvenoj Zvezdi?

Goxy

pre 2 godine

Koliko vas koristi taj nick? Jedan navija za Zvezdu, drugi za Partizan, treci Federera, cetvrti botuje za partiju...???
(šerif D.Stankelić, 01. oktobar 2021 19:20)

ali ovaj sto misli da proziva Stankovica a Šerif ima dve pobede u LS a partizan 0, majko mila, kakvo odsustvo realnosti

Ranko Nikolic

pre 2 godine

EL tuga.Nema novih dobrih Amera,a ovi potroseni samo kruze izmedju klubova.Panitanaikos,Olimpijakos,Makabi ne postoje vec godinama.Feneru nije problem trener nego tim.
Zamislite ligu u kojoj je Vasa MVP.
Zvezdi je ova sezona poslednja sansa za plasman u 8.Napravili su tim za tabacinu, i ovo odvratno sto vole nasi treneri,53:50 na kraju.Protiv velikih ce da ih sudije seku za tucu,ali sa pacerima
i na publiku kod kuce ce to ici.Vidi se zasicenje kod igraca i klubova u EL i jedino ovi Rusi nesto grizu,Zalgiris iz zemlje kosarke,i Zvezdanovi Francuzi su nalozeni plus James.Ali zamislite Andjusis trpa u EL.Sada ili nikada Zvezdo za top osam.

Splavar

pre 2 godine

Varovao sam da je EL veliki iskorak za evropsku kosarku. Sad kad gledam da veliki klub dobija utakmicu sa 61im postignutim kosem, shvatam da od toga nema nista. Bruka, umesto da hvatamo prikljucak sa NBA, destruktivnom igrom unistavamo i EL

majstor

pre 2 godine

Ala smarate, pa partizan je igrao sa fenerom posle monaka i tri produzetka, doslo je do ogromne potrosnje sto je rezultiralo porazom sa velikom razlikom

dr.prevara

pre 2 godine

Iskreno Zvezda ima matore igrace.Sada su igrali na svezinu,ali kako sezona bude odmicala,bice sve umorniji,a bice i povreda.Pogotovu u gustom rasporedu.Ne nadajte se previse.

vukan

pre 2 godine

simonovic rupa, volters rupa, holins odbrnaa napad rupa, kuzmic rupetina, obavezno bek koji ima poene u rukama i centar koji zna d ablokira i skoci

Spale

pre 2 godine

Davidovac, Lazić, Uskoković, White, Zirbes, Dobric….

Čisto da obavestim limare ko je falio..

Bravo Zvezdo, bravo Radonja, bravo ratnici. Sa Kuzmicem i Simonovicem igrati egal sa Fenerom u Istanbulu je ravno podvigu.

garda

pre 2 godine

Ovi momci ne zasluzuju rec kritike, ovako desetkovani igrati egal u gostima sa Fenerom je podvig. Treba im dati punu podrsku i kredita za sve sto sledi. Odlicna Zvezda.

duledudule

pre 2 godine

Brate mili kakav raspored u oktobru. Jel moguce da u prvih 10 kola el gostujemo 7 puta fazon. Sad Buducnost pa idemo Makabiju pa idemo kod Dodikovih oa nam dolazi zalgiris pa u Moskvu... I sve to osakaceni bez centra Dobrica Dede Vajta...

Jb

pre 2 godine

Ova utakmica je jos jedna potvrda pada kvaliteta evropske kosarke. Domaci igraci sve losiji a stranci ih prate. Sve je potpuno nakaradno i poremecen redosled vaznosti. Najbitniji je trener a trenera vrhunskih na prste jedne ruke, ovi sto ne znaju unistavaju igracku kreaciju, publike sve manje a oni bi posle igraca trebali biti na drugom mestu pa tek onda "strucnjaci"pa sudije koji se opet ponasaju kao najbitniji koji su ikad zgazili na parket. Sustina je da publiku ne zanima rukometni rezultat, nije kosarka toliko slabija od fudbala, losi su ljudi, neznalice koje je unistavaju. Realno vecerasnja utakmica je za gledaoca bila cisto gubljenje vremena a toga ce biti sve vise

šerif D.Stankelić

pre 2 godine

Jeste Zvezda desetkovana sa povredama nema govora ali mi nije jasna ni ona a ni Partizan što se tiče centara?! Za Zvezdu igra Kuzmić a u Partizanu igra Miletić? Ni Cirbes nije kao što je bio. To je sve veoma tanko za Evropu što se tiče oba kluba…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 01. oktobar 2021 18:47)

Koliko vas koristi taj nick? Jedan navija za Zvezdu, drugi za Partizan, treci Federera, cetvrti botuje za partiju...???

ZELJKO nemas POJMA

pre 2 godine

Bravo za borbenost!!!!!!
Kuzmic NAPOLJE
Simonovic NAPOLJE


Djordjevicu sramota za tebe, igrao si protiv druge postave Crvene Zvezde sa svojim timom koji vredi 30miliona.

Radonjicu svaka ti cast za ovaj maksimum sa ovim igracima.

Sudije nas pokrale dosta i to je sramota velika.

ghh

pre 2 godine

Izuzetna utakmica, bez 5 igrača egal svih 40 minuta uz standardno domaćinsko sudjenje, daleko iznad očekivanja, uz jednog dobrog centra ovo može biti baš dobra ekipa.

Kruger

pre 2 godine

Perhan mali, i mi vama zelimo svu srecu u borbi za top 8 ABA lige i top 16 mocnog Cipiripija. Vas osnivac, najbolji predsednik SD-a u istoriji, Dr Franjo Tudjman.
(Gossa placa Zeljko, 1. oktobar 2021 22:18)

Pa ako cemo da se borimo za top8 aba lige, sto se onda javljate kada dovedemo neko zvucno pojacanje?

Milan

pre 2 godine

Rodonji kapa dole.Bez 5 igraca i ovo je previse. Problem je sto nemamo kvalitetnog centra uopste i fali nam drugi dobar play, Walters samo na mahove igra, a uglavnom pogubljen. Isto tako kad se vrate Dobric, Lazic i Davidovac, Simonovicu se zahvaliti. Ako zelimo iole ozbiljniju ulogu u EL mora se dovesti kvalitetan prvi centar i back up play Jovic bi bio pun pogodak, ako vec nije potpisao sa Grcima.

zvezdaš

pre 2 godine

O kosarci kao umetnosti i lepoti pricaju navijaci kluba koji je bas od ovog i ovakvog Fenera izgubio 27 razlike!?!?!? Koja ironija!!!!

Рајко

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.

xxx7

pre 2 godine

aaauuu kakva losa utakmica, realno obe ekipe su zivi ocaj na danasnoj utakmici, sa uzasnim procentima suta. Fener ocajan i sa ovom igrom i ovom ekipom tesko ce oni i do pley off-a ove sezone.

v kao

pre 2 godine

Momci odusevljavaju, borba, srce, kidanje u meso. Nije ovo lepa kosarka ali je za navijace milina, ovo u Pioniru ima da gori. Bad Boys Kk cz edition

Miskec

pre 2 godine

"Kako ce da puknemo. Bice cirkus i sramota!
(Kaiser Roger, 1. oktobar 2021 18:56)"
Nema vece sramote u odnosu 1 : 9 u pobedama i porazima od strane kosarkaske sekcije JNA u Cipirpi kupu!

Tutankamon

pre 2 godine

sale nacionale sa pola snage protiv nejakog fmp a
(vrag, 01. oktobar 2021 21:31)

Au uplakani, ubili te kompleksi. Pola snage ? Bruka

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Ovo Zvezda dobija. Fener raspad sistema. Moj Đorđeviću 30 miliona evra tim ti vredi i ne može da dobaci do 30 poena protiv 2 postave CZ…

zoran

pre 2 godine

-Impresionira koliko je Volters tanak plej. Volters spor, traljavo prenosi loptu, bezidejan a plus tankog suta.
Stranac se dovodi da pravi razliku.
-Holins bese isto jako tanko.
- Sto se tiče Kuzmića alo care pa zar zaista ne vidis kako jadno igras.
-sto se tiče Simonovića bek suter ne moze obruč da pogodi asada ne moze ni tablu.... Simonović profesionalni kosarkas STRASNO.
-ivanovića treba pohvaliti, decko daje svoje poene u kontinuitetu.
-Lazarević primetan napredak kod momka.
-Kalinić previse sebi daje vaznost.
-Ovde mnogo fali Dobrić koji je proektovan za prvog sutera tima.
-nije sve tako crno i treba pohvaliti ono sto je dobro a to je odbrana.
Svesti Fener na 41 poen je odlično.
Međutim nas napad jos gore 57....
-Videćemo kad ekipa bude kompletna na sta će ličiti.

NastyB

pre 2 godine

Sve manje od 20 razlike za Fener biće čudo.

Sa Kuzmom na centru to će biti smejurija, Veseli, Buker i Polonara ima da se sprdaju u reketu.

Pogotovo što će Sale kao od šale da pročita oba Radonjina napada.

goran

pre 2 godine

kako bi slatko svirnuli ovaj faul de koloa sa odgurivanjem sa obe ruke da je to neko od zvezdinih uradio. nema pravde na ovom svetu. -4 a sudije su bar plus 20 svojim odlukama donele feneru. za mene je zvezda godinama osvajač evrolige jer ovakav sudijski teror u svakoj utakmici je bolestan.

Tutankamon

pre 2 godine

Komentatori se smorili, Hahahahahahah.Bice i ove godine borba za top 17!hahahahaha
(EfEmPe, 01. oktobar 2021 21:32)

A, što "hahaha" to je kao neka fora, omalovazavanje ? Shvatas koliko je to jadno...?! A, da...

fenomen

pre 2 godine

Zasto toliko kritikujete Simonovica? Pa nije on u rosteru da bi igrao kosarku. On je tu da na kraju takmicenja drpi pehar, pogotovo sad kad se Zeljko vratio zna se gde idu pehari. Panteri, moliću, malo više poštovanja za Simonovica.

doktor

pre 2 godine

FENERbahče protiv FENJERbašte. Fener odmah panterima daje fenjer. Sale nacionale ima sigurno dovoljno motiva da napujda Turke na pantere. A i Veseli voli da gazi. Samo da ih "stoka" ne razvali sa 30 razlike. Što ubedljiviji poraz pantera doprinece da bolje spavam. Više volim da panteri izgube nego da mi u krevet dodje Emili Ratajkovski i Adrijana Lina.
(fenomen, 01. oktobar
Bože koliko si ti jadan coveculjak... A ko je Adrijana LINA?

Sever

pre 2 godine

Taktika tenera Fenera "stručnjaka,"Saleta"nacionaleta" se zasniva na izgubljenim loptama protivnika.Eto njega od Nove godine u potrazi za novim angažmanom....

penzioner

pre 2 godine

FENERbahče protiv FENJERbašte. Fener odmah panterima daje fenjer. Sale nacionale ima sigurno dovoljno motiva da napujda Turke na pantere. A i Veseli voli da gazi. Samo da ih "stoka" ne razvali sa 30 razlike. Što ubedljiviji poraz pantera doprinece da bolje spavam. Više volim da panteri izgube nego da mi u krevet dodje Emili Ratajkovski i Adrijana Lina.
(fenomen, 01. oktobar 2021 20:12)

Ne boli svaka bolest. Indoktrinirani potomak oficira JNA

Pajko

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Rajko, sad ne mož da spavamo zbog tebe. A ni taj, ni taj drugi, au Srbija propada.
Idem da pustim vodu u WC-u, ode Rajko.

ZELJKO nemas POJMA

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)


Znas koliko nas briga za tebe i sta ces ti raditi!!!!

pavle

pre 2 godine

Tvrda ekipa ovogodišnja Zvezda.
Bogami izgleda da nema nista od smene šampiona ove sezone. Iako bi ja to voleo jer sam Grobar.
(Radijator, 01. oktobar 2021 20:39)

U pravu si Grobare. A sto su ti dali takvo ime, i jos na svu muku navijas za Zvezdu?

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Bravo ratnici, bravo Radonja. Bez bukvalno pola tima, sa samo 8 igraca u rotaciji, mi igramo egal sa Fenerom u Turskoj. Ok, bilo je dosta negativnih stvari, ali odbrana, zelja, borba za svaku loptu, sto bi rekao Radonja krvava kolena su tu. Bice ovo mnogo bolje kada nam se vrate povredjeni igraci i kada se kompletiramo. Sad moramo da se skupimo za ponedeljak i odbranimo Pionir. Uvek uz vas, verujem u vas.

celinc

pre 2 godine

Koja je provalija ovaj Mitrovic,ne znas da li je gori u napadu ili odbrani,sta je Radonjic imao u glavi kada ga je vratio,tesko bi on izborio mesto i u Borcu,Krka,Split je njegov maksimum

stari vuk

pre 2 godine

Kao starom deliji,molim upravu CZ,da mi dozvoli prisustvo treningu.Siguran sam da će od 50 pokušaja Simonović dati bar jednu trojuku.Hoću to da vidim,molim vas!!!

Srbija

pre 2 godine

KK Zvezda godinama privatna prćija gosn. Čovića. Volite vi Zvezdu koliko hoćete ali ona je njegova privatna tvorevina koja živi da bi zaradila pare za porodicu vlasnika kapitala. A vi navijajte i ložite se na ove utakmice fake Zvezde .

Sale

pre 2 godine

Poluvrijeme 28:26.Ovo je i u ženskoj košarci mizeran učinak.Antipropaganda košarke i sporta uopšte.Bolje bi im bilo da smjesta napuste teren,upute izvinjenje gledaocima i zauvijek batale košarku,i jedni i drugi.Ja ovo jednostavno ne mogu da gledam.

Милорад

pre 2 godine

Шта ови играју!!!????
Нема коша по неколико минута!!!???
Ауууу, какви професионалци!!!???

plavi staford

pre 2 godine

Koliko god smo limitirani a jesmo jer centra nemamo (Kuzmic od nesrece nije kosarkas) a i silom prilika i Simonovic mora da bude u rotaciji jer nam fale 4 igraca, igramo odlicno. Bukvalno smo u igri zahvaljujuci adrenalinu i motivaciji, kao i cvrstoj odbrani jer trenutno u sastavu igraca za napad sem Ivanovica i Kalinica nemamo.
I naravno zahvaljujuci Dr Radonjicu koji pokazuje da je ipak trenutno bolji trener od Djordjevica makar zbog iskustva.

dejan

pre 2 godine

Kakav krš,užas. Prebacio sam na utakmicu,video rezultat,i potpuno ubeđen da je tri minuta do kraja treće četvrtine,kad ono do kraja četvrte! Ni sto koševa ukupno. Evropska košarka se generalno srozala po kvalitetu,i to mnogo.

бата Мишко

pre 2 godine

Још кад бисте ставили колико губи. ДВА поена! Кош разлике. Наслов вам је као да је бар 15 за Турке.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Malo koseva, zategnuta odbrana. Vidi se Radonjin pecat.
(DELIJA bosanceros, 1. oktobar 2021 21:12)

Je si li ozbiljan? Fener je veceras promasio bar 10 otvorenih suteva, iz izgradjenih, cistih, pozicija. Cak i neke lake situacije iz tranzicije su lose zavrsavali, bez poena. Takodje, imali su podnosljiv broj izgubljenih lopti. Gde si ti video Radonjinu odbranu?

U svakom slucaju, cestitke cezempeu na jos jednom nebitnom tesnom porazu u EL.

Никола

pre 2 godine

Рајко, 01. oktobar 2021 20:20 не лупај мајке ти, да не кажем нешто друго. Какве везе политика и спорт? Дечко има своје мишљење, не слажеш се ок. Гине за наш клуб и дрес и то треба поштовати. Према томе смири се

*profesor*

pre 2 godine

(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Hahahaha, pa Rajko da li misliš da nekoga na svetu zanima tvoje mišljenje o bilo črmu? Da li misliš da Pešić treba tebe da pita nešto?
Čist primer kada neko za sebe umisli nešto, a realnost kaže da je potpuno nebitan.

ZELJKO nemas POJMA

pre 2 godine

Pogotovo što će Sale kao od šale da pročita oba Radonjina napada.
(NastyB, 01. oktobar 2021 19:09)

Ahahahahahaah, a Sale ima jedva jedan napad, bas dobar citac Sale, sreca njegova sto igramo sa jednim centrom ne bi se sastavi fener.

dd

pre 2 godine

@tenzija
Они сањају 7.место у АБА лиги, са тенденцијом освајања 6-ог места и пласман у play-off исте.

Miki

pre 2 godine

Evo skoro kraj meča dva evroligasa ne mogu zajedno da ubace 100 poena!!!
Iz godine u godinu EL sve gora a oni bi da je prošire!!! Pa ko će da igra!? Sve što je vredelo otišlo je u NBA! Jedini izlaz je da se nekih 5 timova priključi NBA ligi jer toliko igrača je i ostalo što vredi, ostalo prosek Evrokupa! Vidi se po poseti na tribinama!

Gradjanin Kejn

pre 2 godine

Sreća pa i Fener ima svog Simonovića. I to dva. Auuuu,kakve cigle baca čovek. Profesionalni košarkaš. Ajde bre, nek mu neko kaže da batali više, treba li ovakvog da ga pamtimo, nije to zaslužio. Ponižava ovakvim šutom i sebe i klub i neverovatan trud saigrača.

Rokabili

pre 2 godine

Zvezda je napravila jako dobru bazu od "domaćih" igrača, uz dobrog trenera, fali White koji se pokazao kao vrlo solidan, ali nema dobrih stranaca, Volters je onako a Hollins ništa... Mislim da ove sezone dosta timova je slabije nego ranije, ili mi se čini, i da bi Zvezda sa jednim centrom i nekim bekom šuterom, sigurno ušla u 8 a možda i dalje... Plašim se da, ako misle nekoga da kupe, ne kupe kasno...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Они се нудили цијелу утакмицу ал наши слабо шта да су могли да погоде. Ко нам је сад крив кад нисмо знали искористити... Штета, велика штета. Овакав Фенер се морао побиједити. Мада реално нисам очекивао овако добар отпор Звезде. 🙄

celinc

pre 2 godine

O igri Zvezde nema se sto reci,sa ovim igracima ne moze se bolje,Mitrovic,Simonovic,Kuzmic su daleko od ozbiljne kosarke,selekcija stranaca tragedija,da su igrali protiv iole ozbiljnije ekipe bilo bi minus 40.a cemu se nada Dordevic,kada sa ovakvom Zvezdom na ljutu muku igra na dve lopte,ako doceka novembar moze biti sretan

Sića

pre 2 godine

Glodari komentarišu, Delije gledaju utakmicu.
Pišem na tajm-autu.
Zvezda bez 5 igrača u timu, bez visokog igrača trenutno na parketu.
Jedino mi čudno da nismo mogli da kupimo jednog centra, stranca. Partizani kupili čak 9 igrača, stranaca.

DELIJA bosanceros

pre 2 godine

Ајмо момци само јако и храбро као и фудбалери синоћ. Па да се опет радујемо.
(ДЕЛИЈА??, 01. oktobar 2021 19:34)

Tako je zemo! Idemooo! Radovacemo se 100%!

fenomen

pre 2 godine

FENERbahče protiv FENJERbašte. Fener odmah panterima daje fenjer. Sale nacionale ima sigurno dovoljno motiva da napujda Turke na pantere. A i Veseli voli da gazi. Samo da ih "stoka" ne razvali sa 30 razlike. Što ubedljiviji poraz pantera doprinece da bolje spavam. Više volim da panteri izgube nego da mi u krevet dodje Emili Ratajkovski i Adrijana Lina.

?

pre 2 godine

znaci trener Djordjevic krivac za pad Fenera ,pusti De koloa koji ne zna gde bije i ne menja ga i Zvezda preokrene ...
(milanče, 01. oktobar 2021 20:21)
Krivo ti?

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

Šta je sa Kuzmićem?! Totalno pogubljen... Nije više ni za amatersku košarku. Ali Ivanović je za Woltersa Kyrie Irving lično!! Moram pohvaliti odbranu, osim prvi 5 minuta prve četvrtine.

primorska

pre 2 godine

I spominje se da fali 5 igraca. Pa sa ovakvom tucom i fanaticnom igrom na svakoj utakmici rastu sanse da se neko povredi. Zvezdi ce cesto faliti igraci, bas zbog potrosnje, jurnjave, tuce za svaki metar terena.

johnny b

pre 2 godine

Jbt tek sat vremena pred utakmicu stavljaju vest a da je ferari i legija stranaca u pitanju znali bi smo sta su doruckovali jutros
(petarczv, 1. oktobar 2021 18:59)

Eto, toliko ste bitni..

brateuu

pre 2 godine

Zanimljivo, pre pocetka meca sam mislio da ce najveci problem sa nam predstavlja neigranje par povredjenih igraca, medjutim najveci problem su nam bili Kuzmic, Mitrovic i Simonovic...

TP-1

pre 2 godine

Uzasna kosarka,uzasan mec. Sem odbrane nista ovo ne valja. Ajmo ljudi neku peticiju da napravimo da se Kuzmicu uruci zahvalnica. Ja ne znam kako ga nije sramota da ovakvom igrom zauzima nekome mesto i prima platu. Ako ga Zvezda placa vise od 500e mesecno to je pljacka!!!

Mare

pre 2 godine

I ove sezone cemo biti kanta za napucavanje,nama simonovic igra lik ne moze ni da hoda vise,a kamoli da igra ozbiljnu kosarku,nama kalinic glavni igrac i zvezda tima,covek sam prizno da je dosao samo zbog para,a kosarkaski kvalitet prosek obicni cele karijere.

johnny b

pre 2 godine

Svi prozivaju Kuzmica a niko onoga ko ga stavlja da igra. Radonjic je taj koji bira igrace a njemu niko nista. Da mene dovede u tim da li bih ja bio kriv sto igram lose ili trener?

Srbija Beograd Partizan

pre 2 godine

@Ajmo groblje voznja sa ove vesti idite gledajte snimak svemirske kosarke sa vasom bracom splicanima
(Mare, 1. oktobar 2021 20:18)

Evo ih ovi komarovi koji su i bukvalno braca sa zagrepcanima (dinamo/cibona) da nesto pricaju. Komedija sa komarcima.

Voja

pre 2 godine

Od ove sezone ponovo najtrofejniji klub u Srbiji, trenutno je 21-21 u titulama, a sve to bez miliona od penzionera i poreskih obveznika, sa nadom decom!

kkkk

pre 2 godine

savo: pretendujete vi, za 7 mesto ABA Lige!!
(SAŠA FRANKFURT, 01. oktobar 2021 20:06)
bilo prošle sezone. pogledaj trenera, tim i tabelu ove.

Рајко

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.

Sta je ovo

pre 2 godine

Izuzetno ruzan mec dva trenera amatera, Djordjevic ce zakucati ekser u Fener..... bukvalno da nema akcije za Veselog koji bi protiv ovakve Zvezde morao da ima 25 poena, Zvezda jedino sto ima je tuca, negde ce to prolaziti negde ne, licno mi se Radonjic kao trener nikada nije svidjao i mislim da ce tek ove sezone biti jasno koliko je limitiran.....

partizan zauvek

pre 2 godine

Срамотно суђење , не могу да верујем да Фенер тражи помоћ судија против овакве Звезде.
Евролига????
(Четник заувек, 01. oktobar 2021 23:09)
Trebili smo vas ko vaške!

deki

pre 2 godine

na kraju u Zvezdi nema igrača koji će da reši utakmicu, takve igrače je imala ranije. Primer Beron.@imali smo i Pantera ali on je bio skup i za Armani a kamoli za Zvezdu.Gde ono bese potpisao Panter?

samsung S 21

pre 2 godine

E ako im je falio Branko Lazic onda su u teskom kanalu ......jedini kosarkas koga vec 10 godina ne mogu da prodaju bukvalno nikome ......

Totti

pre 2 godine

Mitrović, Kuzmić i Simonović definitivno nisu više za neku iole ozbiljniju košarku. Nije ni Vilters daleko a i Holins je izgleda "jači" šuter. Kao i u fudbalskoj ekipi. Pare pokradene, kupljeno ništa a plaćenici sa "severa" kobajagi lože preostale da smo sila. E moja Zvezdo dovedena do apsurda.

Czv Pz1989

pre 2 godine

Kosarka je umetnost, magija, a nije samo odbrana i 12 fajtera koji ne umeju bure da pogode. Radonjić je dobar trener i evidentno simpatičan čovek, momci borbeni, predani, ali nažalost ofanzivno limitirani. Posledica lošeg rada u našoj košarci, prvenstveno u mlađim selekcijama. Nije sve u šablonu i snazi, ima nešto i u kreaciji.
(Zoran, 1. oktobar 2021 21:59)

Koliko je citavo drustvo ovde na Balkanu, pre svega mislim na nase prostore u bivsoj otislo tamo gde ne treba, govori podatak da ovaj komentar ima ovoliki broj minusa. Pitam se zbog cega? Decko ili covek je u par recenica objasnio citavu filozofiju kosarke. Sta je tu sporno? Po meni, ovaj komentar ne zasluzuje apsolutno niti jedan jedini minus. To je igra majstora (sa ovih prostora Bodiroga, Teodosic, Doncic, Drazen..zatim Novicki, Dzordan, i jos puno takvih), e zbog njih se odlazi u halu,takmiciti se ko ce postici vise koseva, a ne ko ce primiti manje. To je poenta cele price.

fenomen

pre 2 godine

FENERbahče protiv FENJERbašte. Fener odmah panterima daje fenjer. Sale nacionale ima sigurno dovoljno motiva da napujda Turke na pantere. A i Veseli voli da gazi. Samo da ih "stoka" ne razvali sa 30 razlike. Što ubedljiviji poraz pantera doprinece da bolje spavam. Više volim da panteri izgube nego da mi u krevet dodje Emili Ratajkovski i Adrijana Lina.

Mladići botovi, devojke se prejele

pre 2 godine

57 poena kakav hrkljuš lmao. ovo je jedini način da ovakve kante od ekipa koje vode ''stručnjaci'' poput radonje bitišu tu negde oko 15-og mesta.

Splavar

pre 2 godine

Varovao sam da je EL veliki iskorak za evropsku kosarku. Sad kad gledam da veliki klub dobija utakmicu sa 61im postignutim kosem, shvatam da od toga nema nista. Bruka, umesto da hvatamo prikljucak sa NBA, destruktivnom igrom unistavamo i EL

Mirijevac

pre 2 godine

Ovo je najslabiji Fener u poslednjih 10 godina.Ja tu vidim samo 2 igrača De Koloa i Veselog,za ostale nikad čuo. Mogu da budu plaćeni i 100 miliona evra ali ništa ne vrede.Sve bolje ekipe će da ih kantaju samo tako da će da se puše.Đorđević je pogrešio što je došao u Fener i brže će da ga napusti nego što je došao. Ovom timu Fenera sa 2 igrača ne bi pomogao ni najbolji NBA trener. E takav Fener koji vola nije mogao da ubode Zvezda nije uspela da pobedi.Šta da se kaže.U zvezdi pravo pojačanje Ivanović ,ostali katastrofa naročito Kalinić koji je enormno plaćen i zbog toga želi da bude vođa.To u košarci ne može vođa se rađa a ne sve na silu.Kažete Zvezda igrala odbranu,a Fener promašio milion trojki i to otvorene šuteve.To izgleda neki ne vide ili ne žele da vide.Da su dali te koševe bilo bi 15 razlike. Zvezda u napadu apsolutna nula .Džaba kao dobra odbrana kada od napada nema ništa. I na kraju u Zvezdi nema igrača koji će da reši utakmicu, takve igrače je imala ranije. Primer Beron.

majstor

pre 2 godine

Ala smarate, pa partizan je igrao sa fenerom posle monaka i tri produzetka, doslo je do ogromne potrosnje sto je rezultiralo porazom sa velikom razlikom

Sta je ovo

pre 2 godine

Izuzetno ruzan mec dva trenera amatera, Djordjevic ce zakucati ekser u Fener, bukvalno da nema akcije za Veselog koji bi protiv ovakve Zvezde morao da ima 25 poena, Zvezda jedino sto ima je tuca, negde ce to prolaziti negde ne, Kalinic jedini igrac koji je vredan pomena u ovom timu.......

UPPRD

pre 2 godine

I tako deset godina hrabro gube,na kraju 17-18 medto,najava f4 ,mali budzet,mali roster,sve malo ali zato na silu i muljanje po svaku cenu idu tamo gde ne pripadaju...a neko bez sponzora bude pozvan na turneju protiv nba ekipa

Roske

pre 2 godine

Bez 5 igrača ovako tesno,svaka čast Zvezdo,razbićemo Fener u Bg,živi bili pa videli!
(Dušan, 01. oktobar 2021 21:46)
Druze, smanji melodramu. Ovaj Fener nije ni u 10 favorita.

Petar

pre 2 godine

Grobar, ma jok, slavicemo poraze od 30 razlike od ovog istog Fenera. Ili cemo slaviti pobede protiv nikad jacih Zadra i Splita. Normalno da smo ponosni na momke i Radonju kada bez pola tima igramo egal sa Fenerom u Turskoj.
(Gossa placa Zeljko, 01. oktobar 2021 21:55)
Hajde ne dramite vise, oni su roviti takodje, falilo im par igraca. Vi bre o svakoj tekmi kao o epu.

HaHe

pre 2 godine

Svaka čast Zvezdi, častan poraz. Biće ih još, još mnogo poraza na koje ćemo biti ponosni. Jer mi slavimo poraze, tako smo navikli u ovoj Evroligi. Mnogo je veći ovaj naš poraza nego nečije sitne pobede.

Prdomja

pre 2 godine

U kakvom je kanalu evropska košarka.Sve što je kvalitetno igra u NBA-u ovde dolaze neki crni igrači koji tamo ni peškire i torbe ne mogu da nose.Igra se 40 minuta promašuju se ziceri ispada lopta iz ruku kao da je vatrena kugla , često i iz treće šanse se ne poentira , hale sve praznije....tuga!

Zvezda

pre 2 godine

Sreca pa je ovo poslednja sezona da nas zvezda blamira u evropi. Ova ekipa je slabija od proslogodisnje.
(FDSF, 01. oktobar 2021 20:01)

Gledaćeš ti Zvezdu i naredne godine u EL. Tvoji su nam osveteleli obraz u EC prošlih sezona. Gromade Trentino, Andora i sl a i jednom skor 1/9

Romones

pre 2 godine

Drama????
Pobeda Fenera uopste nije dovedena u pitanje.Lagano su ih dobili.Zvezda je dala dve trojke kada je bilo sve reseno.Otuda je samo 4 razlike.

fenomen

pre 2 godine

Zasto toliko kritikujete Simonovica? Pa nije on u rosteru da bi igrao kosarku. On je tu da na kraju takmicenja drpi pehar, pogotovo sad kad se Zeljko vratio zna se gde idu pehari. Panteri, moliću, malo više poštovanja za Simonovica.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Malo koseva, zategnuta odbrana. Vidi se Radonjin pecat.
(DELIJA bosanceros, 1. oktobar 2021 21:12)

Je si li ozbiljan? Fener je veceras promasio bar 10 otvorenih suteva, iz izgradjenih, cistih, pozicija. Cak i neke lake situacije iz tranzicije su lose zavrsavali, bez poena. Takodje, imali su podnosljiv broj izgubljenih lopti. Gde si ti video Radonjinu odbranu?

U svakom slucaju, cestitke cezempeu na jos jednom nebitnom tesnom porazu u EL.

nesa80

pre 2 godine

prodao vas kalinic,upropastio je 4-5 napada za redom,mogla je zvezda preokrenuti u tim trenucima.navijam za partizan ali zvezda lagano osvaja aba ligu.partizan,buducnost,cedevita i cibona ce se lome za ostala mesta

Kruger

pre 2 godine

Perhan mali, i mi vama zelimo svu srecu u borbi za top 8 ABA lige i top 16 mocnog Cipiripija. Vas osnivac, najbolji predsednik SD-a u istoriji, Dr Franjo Tudjman.
(Gossa placa Zeljko, 1. oktobar 2021 22:18)

Pa ako cemo da se borimo za top8 aba lige, sto se onda javljate kada dovedemo neko zvucno pojacanje?

Четник заувек

pre 2 godine

Срамотно суђење , не могу да верујем да Фенер тражи помоћ судија против овакве Звезде.
Евролига????

NastyB

pre 2 godine

Sve manje od 20 razlike za Fener biće čudo.

Sa Kuzmom na centru to će biti smejurija, Veseli, Buker i Polonara ima da se sprdaju u reketu.

Pogotovo što će Sale kao od šale da pročita oba Radonjina napada.

bravo

pre 2 godine

Grobar sam ali ova Zvezda sa Radonjićem zaslužuje svaki respekt. Pola ekipe im fali i igraju ratnički egal sa Fenerom u Turskoj, svaka čast

doktor

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Crni Rajko, da li možeš da zamislis koliko si nas sad potresao? Pa kako će ovaj svet bez tebe i tvoje podrške?

zoran

pre 2 godine

-Impresionira koliko je Volters tanak plej. Volters spor, traljavo prenosi loptu, bezidejan a plus tankog suta.
Stranac se dovodi da pravi razliku.
-Holins bese isto jako tanko.
- Sto se tiče Kuzmića alo care pa zar zaista ne vidis kako jadno igras.
-sto se tiče Simonovića bek suter ne moze obruč da pogodi asada ne moze ni tablu.... Simonović profesionalni kosarkas STRASNO.
-ivanovića treba pohvaliti, decko daje svoje poene u kontinuitetu.
-Lazarević primetan napredak kod momka.
-Kalinić previse sebi daje vaznost.
-Ovde mnogo fali Dobrić koji je proektovan za prvog sutera tima.
-nije sve tako crno i treba pohvaliti ono sto je dobro a to je odbrana.
Svesti Fener na 41 poen je odlično.
Međutim nas napad jos gore 57....
-Videćemo kad ekipa bude kompletna na sta će ličiti.

dr.prevara

pre 2 godine

Iskreno Zvezda ima matore igrace.Sada su igrali na svezinu,ali kako sezona bude odmicala,bice sve umorniji,a bice i povreda.Pogotovu u gustom rasporedu.Ne nadajte se previse.

Jb

pre 2 godine

Ova utakmica je jos jedna potvrda pada kvaliteta evropske kosarke. Domaci igraci sve losiji a stranci ih prate. Sve je potpuno nakaradno i poremecen redosled vaznosti. Najbitniji je trener a trenera vrhunskih na prste jedne ruke, ovi sto ne znaju unistavaju igracku kreaciju, publike sve manje a oni bi posle igraca trebali biti na drugom mestu pa tek onda "strucnjaci"pa sudije koji se opet ponasaju kao najbitniji koji su ikad zgazili na parket. Sustina je da publiku ne zanima rukometni rezultat, nije kosarka toliko slabija od fudbala, losi su ljudi, neznalice koje je unistavaju. Realno vecerasnja utakmica je za gledaoca bila cisto gubljenje vremena a toga ce biti sve vise

dejan

pre 2 godine

Kakav krš,užas. Prebacio sam na utakmicu,video rezultat,i potpuno ubeđen da je tri minuta do kraja treće četvrtine,kad ono do kraja četvrte! Ni sto koševa ukupno. Evropska košarka se generalno srozala po kvalitetu,i to mnogo.

Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 2 godine

Sve mogu da razumem i budžet i ligu i sve ali nikada mi neće biti jasno da tim koji je 10x skuplji od Zvezde, koja usput dolazi bez 5 prvotimaca ima pomoć sudija u svakom iole kritičnom trenutku na meču, zaista bruka i sramota ...

ljemenkacz

pre 2 godine

Jao kako je Zvezda dobra bila veceras. Bez pola tima, oni igraju na jednu loptu sa Fenerom. Sta li ce tek mom Partizanu da urade u ABA ligi kada budu kompletni. Razbice nam Radonaj Zoca sa preko 20 razlike realno.

Mare

pre 2 godine

I ove sezone cemo biti kanta za napucavanje,nama simonovic igra lik ne moze ni da hoda vise,a kamoli da igra ozbiljnu kosarku,nama kalinic glavni igrac i zvezda tima,covek sam prizno da je dosao samo zbog para,a kosarkaski kvalitet prosek obicni cele karijere.

Srbija

pre 2 godine

KK Zvezda godinama privatna prćija gosn. Čovića. Volite vi Zvezdu koliko hoćete ali ona je njegova privatna tvorevina koja živi da bi zaradila pare za porodicu vlasnika kapitala. A vi navijajte i ložite se na ove utakmice fake Zvezde .

ljemenkacz

pre 2 godine

Gledam ovu Zvezdu koja se bori za svaku loptu i one moje koji ni ne igraju odbranu. Ubice nas Zvezda ove sezone, to kao grobar kazem.

Cika toni

pre 2 godine

Kad se vrate povredjeni igraca I Konacno dodje centar, uz ovakvu odbranu sanse za top 8 su preko 80 POSTO. Ivanovich kida, Holins sem odbrane nista. Lazarevic poboljsana verzija Lazica Mitrovic odlicna Volters slabiji od ocekivanog. Bilo bi top ako bi doveli beka sutera, Ali mislim da za to nema para. U svakom slucaju zastitni znak ove godine granitna odbrana I tranzicija, sto bi rekao Radonja.

celinc

pre 2 godine

Koja je provalija ovaj Mitrovic,ne znas da li je gori u napadu ili odbrani,sta je Radonjic imao u glavi kada ga je vratio,tesko bi on izborio mesto i u Borcu,Krka,Split je njegov maksimum

Enrico Pallazzo

pre 2 godine

Kako je dosadno navijačima šatro institucije pa smaraju ovde sa porukama. Imate vaš klub sa najvećim budžetom u Evropi pa analizirajte sjajne mečeve na Jadranskoj turneji

Ivan

pre 2 godine

ovo je vise nego dobro, granitna odbrana zvezde. kad se vrate povredjeni plus dobar centar koji se uklapa u koncepciju tima prosetacemo se aba ligom. a u evroligi bicemo bolji nego lane garantovano, tu negde oko 8-10 mesta.

2CRAZY

pre 2 godine

Zvezda i ako ste očekivali da nas pune kao Partizan, zvezda igra egal sa Fenerom. Radonjizam
(Zvezdas, 1. oktobar 2021 20:21)

Rano ti je za prognoze posle prve utakmice.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Perhan mali, i mi vama zelimo svu srecu u borbi za top 8 ABA lige i top 16 mocnog Cipiripija. Vas osnivac, najbolji predsednik SD-a u istoriji, Dr Franjo Tudjman.

Serdar

pre 2 godine

Svaka čast oslabljenoj Zvezdi koja je ovaj meč igrala bez nekoliko bitnih igrača. Tako oslabljeni igrali su odlično, hrabro se borili, iako oslabljeni. Častan poraz, ako se uzme u obzir da su bili bez nekih važnih momaka. Sa nekompletnom rotacijom, bolje teško da je moglo. Jeste se desio ko zna koji poraz u ligi u kojoj ništa ne pokazuju i kad nisu oslabljeni, ali treba napomenuti da su bili oslabljeni.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Ајмо момци само јако и храбро као и фудбалери синоћ. Па да се опет радујемо.

primorska

pre 2 godine

I spominje se da fali 5 igraca. Pa sa ovakvom tucom i fanaticnom igrom na svakoj utakmici rastu sanse da se neko povredi. Zvezdi ce cesto faliti igraci, bas zbog potrosnje, jurnjave, tuce za svaki metar terena.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Apsolutno sam zadovoljan kako smo izgledali bez 5 bitnih igraca. Da su igrali mislim da bi dobili. Ovo je ratnička ekipa koju niko neće lako dobiti, treba je podržati i verovati u njih. Simonović sam u tri situacije nekada bi pogadja, ali sada i godine i sve. Naravno da nam fali centar... U ponedeljak da dobijemo Budućnost. Uzasno nam je težak raspored na početku Eurolige, ali idemo utakmicu po utakmicu.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ma odlično kad se pogleda sudjenje gde sudija neželi videti čist faul ispod koša na 2 poena razlike gde se igrač zakuca i još raširi ruke ni blizu lopte sudija čuti jer jednostavno mora da čuti,da su reprezentaciji Srbije sudili ovako loše protiv Litve mi nebi osvojili šampionat a nemože se reči da su tad sudili dobro ali ovoliko evidetno pa to je stvarno sramota dok se nama sudi i mrki pogled dobiju čistu rampu skaču bune se a sudija nesme,da jim da tehničku da je obrnuto sudio bi 2 tehničke samo da može ali moram i priznati da nas koštao loš šut čekamo da se Dobrič što pre vrati jer pored šuta ima tu brzinu elastičnost kao i hrabrost.šut za 3 očajan da smo pogodili samo jednu 3cu u 2 poluvremenu dobili bi utakmicu.

aman vise

pre 2 godine

Izbubicemo sa 50 razlike. Top 18 ponovo u najavi. Zali boze samo ovih 10 godina sto smo igrali ovo takmicenje.
(gandi, 01. oktobar 2021 19:00)

Zali boze na sta ti trosis svoj život. Idi prati malo svoj klub za promenu

Sale

pre 2 godine

Poluvrijeme 28:26.Ovo je i u ženskoj košarci mizeran učinak.Antipropaganda košarke i sporta uopšte.Bolje bi im bilo da smjesta napuste teren,upute izvinjenje gledaocima i zauvijek batale košarku,i jedni i drugi.Ja ovo jednostavno ne mogu da gledam.

Paja moler

pre 2 godine

Opet lažni Zvezdaši. Evo sada im ne valja Luka, ne valja Kuzmić, Simonović, Lazić, Radonjić. Sinoć ne valja Gobeljić, Srnić, Pankov, Deki. Ajde odmorite nas malo. Na SK ima drugih utakmica

Ranko Nikolic

pre 2 godine

EL tuga.Nema novih dobrih Amera,a ovi potroseni samo kruze izmedju klubova.Panitanaikos,Olimpijakos,Makabi ne postoje vec godinama.Feneru nije problem trener nego tim.
Zamislite ligu u kojoj je Vasa MVP.
Zvezdi je ova sezona poslednja sansa za plasman u 8.Napravili su tim za tabacinu, i ovo odvratno sto vole nasi treneri,53:50 na kraju.Protiv velikih ce da ih sudije seku za tucu,ali sa pacerima
i na publiku kod kuce ce to ici.Vidi se zasicenje kod igraca i klubova u EL i jedino ovi Rusi nesto grizu,Zalgiris iz zemlje kosarke,i Zvezdanovi Francuzi su nalozeni plus James.Ali zamislite Andjusis trpa u EL.Sada ili nikada Zvezdo za top osam.

SAŠA FRANKFURT

pre 2 godine

Biće to super, Fener gazi Zvezda ko plitak potok u BG-u! Bez petorice, i pomoć sudija za Fener dobro je. Fajterska Zvezda, pomrsiće mnogima račune!! Inače lepo je što nas grobosi prate, uželili se ljudi Evrolige!!

deki

pre 2 godine

Koliko nerealnih komentara, hajde da odbijem komsijske koji su od iste ove ekipe nedavno izgubili oko 30 razlike ali da navijaci Zvezde hejtuju ove momke.....Veceras smo imali samo 8 igraca u rotaciji, nazalost Simon igra jer nema ko,mislio sam da se on prosle sezone oprostio ali tako je kako je.Onoliko promasenih otvorenih suteva Simonovica i Holinsa je nedopustivo, Volters dobar ali kad se setim Markusa Vilijamsa dodje mi da placem od muke. Kuzmic miljama daleko od onog Kuza iz proslog mandata. Ali to je sto je braco i drugari, to su nase migucnosti ove sezone pa ko voli nek izvoli. Fali centar k'o ozeblo sunce ali nema para jer je drzava resila da investira u neki drugi klub. Treba biti posten pa reci da je Fener strasna ekipa a da su veceras o oni sutirali amaterski

Tutankamon

pre 2 godine

Poluvrijeme 28:26.Ovo je i u ženskoj košarci mizeran učinak.Antipropaganda košarke i sporta uopšte.Bolje bi im bilo da smjesta napuste teren,upute izvinjenje gledaocima i zauvijek batale košarku,i jedni i drugi.Ja ovo jednostavno ne mogu da gledam.
(Sale, 01. oktobar 2021 20:39)

U pravu si...mnogo je lepše kada recimo Fener šuri neke pacere sa 30+

Sofronije

pre 2 godine

je l zvezda i ove sezone pretenduje na f4 ko prošle?
(savo, 1. oktobar 2021 19:52) # Link komentara

Jok, pretenduje na 7.mesto u ABA ligi i "wild card" za Kup Slavice Ćukteraš.

Voja

pre 2 godine

Od ove sezone ponovo najtrofejniji klub u Srbiji, trenutno je 21-21 u titulama, a sve to bez miliona od penzionera i poreskih obveznika, sa nadom decom!

jazavac

pre 2 godine

Zvezda i ako ste očekivali da nas pune kao Partizan, zvezda igra egal sa Fenerom. Radonjizam
(Zvezdas, 01. oktobar 2021 20:21)

I sta imate od tog egala kad cete na kraju da izgubite?

Zoran

pre 2 godine

Kosarka je umetnost, magija, a nije samo odbrana i 12 fajtera koji ne umeju bure da pogode. Radonjić je dobar trener i evidentno simpatičan čovek, momci borbeni, predani, ali nažalost ofanzivno limitirani. Posledica lošeg rada u našoj košarci, prvenstveno u mlađim selekcijama. Nije sve u šablonu i snazi, ima nešto i u kreaciji.

Sofronije

pre 2 godine

Bez 5 igrača ovako tesno,svaka čast Zvezdo,razbićemo Fener u Bg,živi bili pa videli!
(Dušan, 01. oktobar 2021 21:46)
Druze, smanji melodramu. Ovaj Fener nije ni u 10 favorita.
(Roske, 1. oktobar 2021 22:03) # Link komentara

Nije ni u 10 favorita, ali je pre 20 dana moćnu instituciju dobio 27 razlike.

SrbEUin

pre 2 godine

Kosarka je umetnost, magija, a nije samo odbrana, ... ima nešto i u kreaciji. (Zoran, 1. oktobar 2021 21:59)

Još uvek slušaš Dragana Nikitovića...Kreacija... umetnost...
Možda na nekom neobaveznom basketu ili u amaterskim ligama.
Na svakom ozbiljnom takmičenju nema improvizacije. Žoc reče da ima 120 napadačkih šablona. Pretpostavimo da svi ostali treneri imaju barem po 80-100. Više nego što ekipa tokom meča ima poseda. Odbrana mora na to odgovoriti adekvatno. Najbolji mečevi su oni na kojima su izjedančeni protivnici i je tesan rezultat-klackalica.
Kada tvoj Patlidžan bude igrao takvu odbranu onda ćeš obrnuti priču. Neobavezna napadačka košarka je neinteresantna, kao i svaka druga revijalna ili prijateljska utakmica, tipa All star mečeva.
U NBA sa tribina skandiraju difens, a ne ofens.

šerif D.Stankelić

pre 2 godine

Jeste Zvezda desetkovana sa povredama nema govora ali mi nije jasna ni ona a ni Partizan što se tiče centara?! Za Zvezdu igra Kuzmić a u Partizanu igra Miletić? Ni Cirbes nije kao što je bio. To je sve veoma tanko za Evropu što se tiče oba kluba…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 01. oktobar 2021 18:47)

Koliko vas koristi taj nick? Jedan navija za Zvezdu, drugi za Partizan, treci Federera, cetvrti botuje za partiju...???

zdravko

pre 2 godine

Koji tebi matori igraci odakle ti se pojavi. Zar za tebe su stariji igraci ivanovic lazarevic gusic davidovac dobric popovic. uskokovic volters. Zar su oni tebi stariji igraci uzmi sojiu mneka pa popij pa na spavanje vremeje.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Jeste Zvezda desetkovana sa povredama nema govora ali mi nije jasna ni ona a ni Partizan što se tiče centara?! Za Zvezdu igra Kuzmić a u Partizanu igra Miletić? Ni Cirbes nije kao što je bio. To je sve veoma tanko za Evropu što se tiče oba kluba…

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Grobar, ma jok, slavicemo poraze od 30 razlike od ovog istog Fenera. Ili cemo slaviti pobede protiv nikad jacih Zadra i Splita. Normalno da smo ponosni na momke i Radonju kada bez pola tima igramo egal sa Fenerom u Turskoj.

Звездин весник

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Ко си ти и зашто би нас занимало шта ћеш ти да пратиш?

Nebojsa

pre 2 godine

Nisu imali novca da dovedu boljeg pleja od Voltersa, takodje boljeg sutera od Holinsa , centra nisu jos nasli.
Ostala pojacanja su sasvim korektna.
EL je preveliki zalogaj za nas, moraju mnoge stvari da ti se poklope da bi imali rezultate.
Moje misljenje da oni trebaju da fokus bace na Aba ligu, da tu ne bude nekih losih rezultata.

ciganin najlepši

pre 2 godine

@Mladen cg

U moru mentolskih komentara, tvoji su uvek izuzetni. Pozdrav za tebe brate ciganine i bratsku nam CG! Biće ovo odlična sezona borbene družine našeg Deja. Samo podržati i puniti Pionir koliko god situacija dozvoli.

asima

pre 2 godine

Svi vi koji pisete o nekoj strasnoj odbrani a izgubili utakmicu veze nemate sa kosarkom.
Kakva bre odbrana kada su obe ekipe promasile po 20 cistih suteva.Niko ih ne ometa i sve zivo mase.
Nisu ono bile dve ekipe sa jakim odbranama nego dve jalove ekipe koji kos ne mogu da ubodu po 5 min iz cistih suteva.

Miki

pre 2 godine

Evo skoro kraj meča dva evroligasa ne mogu zajedno da ubace 100 poena!!!
Iz godine u godinu EL sve gora a oni bi da je prošire!!! Pa ko će da igra!? Sve što je vredelo otišlo je u NBA! Jedini izlaz je da se nekih 5 timova priključi NBA ligi jer toliko igrača je i ostalo što vredi, ostalo prosek Evrokupa! Vidi se po poseti na tribinama!

Milan

pre 2 godine

Bili smo dosta oslabljeni, ionako skroman tim koji imamo. Možda zvuči smešno, ali falili su i Dobrić i Lazić i Davidovac, pa čak i Cirbes. U ovakvom sastavu stvarno nisu mogli više. Podrška momcima i treneru!

Sever

pre 2 godine

Taktika tenera Fenera "stručnjaka,"Saleta"nacionaleta" se zasniva na izgubljenim loptama protivnika.Eto njega od Nove godine u potrazi za novim angažmanom....

Ranko Nikolic

pre 2 godine

EL tuga.Nema novih dobrih Amera,a ovi potroseni samo kruze izmedju klubova.Panitanaikos,Olimpijakos,Makabi ne postoje vec godinama.Feneru nije problem trener nego tim.
Zamislite ligu u kojoj je Vasa MVP.
Zvezdi je ova sezona poslednja sansa za plasman u 8.Napravili su tim za tabacinu, i ovo odvratno sto vole nasi treneri,53:50 na kraju.Protiv velikih ce da ih sudije seku za tucu,ali sa pacerima
i na publiku kod kuce ce to ici.Vidi se zasicenje kod igraca i klubova u EL i jedino ovi Rusi nesto grizu,Zalgiris iz zemlje kosarke,i Zvezdanovi Francuzi su nalozeni plus James.Ali zamislite Andjusis trpa u EL.Sada ili nikada Zvezdo za top osam.

Sofronije

pre 2 godine

šalu na stranu fmp je ove sezone jadan.
(buba, 1. oktobar 2021 22:03) # Link komentara

Misliš, stučnjače? Videćemo kako ćete vi proči sa Igokeom. FMP je glatko dobio.

Srbija Beograd Partizan

pre 2 godine

@Ajmo groblje voznja sa ove vesti idite gledajte snimak svemirske kosarke sa vasom bracom splicanima
(Mare, 1. oktobar 2021 20:18)

Evo ih ovi komarovi koji su i bukvalno braca sa zagrepcanima (dinamo/cibona) da nesto pricaju. Komedija sa komarcima.

Miki Kd

pre 2 godine

Pitam se koliko placa Kuzmic ove ljude u Zvezdi da ga puste da ovako unakazi sve sto ostali urade..Pa ovo sta on zna je ravno 12god.djetetu

zvezdale

pre 2 godine

Sa 7 igrača(Simon je penzos i igra jer mora) ozbiljan otpor Feneru. Tvrdo, muški, u meso drugačije ne može protiv boljih. Nema se šta zameriti, da je ušla koja trojka više mogao je i pasti Stambol, Bože moj. Da se svi oporave pre svega i dovedemo koje pojačanje. Raspored je užasan i treba izaći sa što manje rana i poraza iz ovog perioda. Ovo je borbena mašina i vrlo gotivna ekipa. Podrška svima!

pavle

pre 2 godine

Tvrda ekipa ovogodišnja Zvezda.
Bogami izgleda da nema nista od smene šampiona ove sezone. Iako bi ja to voleo jer sam Grobar.
(Radijator, 01. oktobar 2021 20:39)

U pravu si Grobare. A sto su ti dali takvo ime, i jos na svu muku navijas za Zvezdu?

Jbtjelsirealan

pre 2 godine

Bruke jedne!!Brukate sve ono sto je Partizan uradio protiv Efesa!!
Bruke!
(Grobar, 01. oktobar 2021 19:54)
Glodare pa vi ste fasirali 30 poena razlike protiv Fenera i Panatenaikosa o da ne treba ise zaboraviti i Cibona i Ulm.
Bolje se ne oglasavaj

Koliba

pre 2 godine

Ivanovic je pro verzija Jovica!

Steta za pobedu, ali svi budu na okupi, bice divota gledati. Uz sve to se ceka ozbiljan centar…

Odbrana dovedena do savrsenstva

Nestle

pre 2 godine

Bez obzira na ishod ove utakmice, smatram da je ovo najbolje sklopljen tim u zadnjih 5 god (jedino centar dobar nedostaje).. Steta za povrede, ali mislim da cemo kidati ove sezone..
Partizan takodje ima dobar tim, ali su oni vise orjentisani u napadu, za razliku od zvezde koja kida u odbrani i to je nasa najveca prednost.
Srecno veceras, bice tesko, ali kao zvezdas verujem u pobedu, pa sta bude.. Sportski pozdrav

DELIJA bosanceros

pre 2 godine

Ајмо момци само јако и храбро као и фудбалери синоћ. Па да се опет радујемо.
(ДЕЛИЈА??, 01. oktobar 2021 19:34)

Tako je zemo! Idemooo! Radovacemo se 100%!

Djocko Harizmatovic

pre 2 godine

Jesam li ja bio u komi od 2016 godine? Radonjic trener, Simonovic, Kalinic, Cirbes, Dobric, Davidovac, Kuzmic? Da li je Srbija zaista kosarkaska nacija? Gde su novi igraci i zasto su losi ili nedovoljno dobri da igraju u Crvenoj Zvezdi?

v kao

pre 2 godine

Momci odusevljavaju, borba, srce, kidanje u meso. Nije ovo lepa kosarka ali je za navijace milina, ovo u Pioniru ima da gori. Bad Boys Kk cz edition

johnny b

pre 2 godine

Svi prozivaju Kuzmica a niko onoga ko ga stavlja da igra. Radonjic je taj koji bira igrace a njemu niko nista. Da mene dovede u tim da li bih ja bio kriv sto igram lose ili trener?

Tutankamon

pre 2 godine

Navikao Aleksandar Veliki Nacionalne da gazi zvezdanu gde god stigne... Navika ti je cudna stvar
(Кошарка-то је Партизан!, 01. oktobar 2021 21:31)

Gazenje je kad vas ošure sa 30 razlike kao vas.
Šta si ti gledao sine ???

Tutankamon

pre 2 godine

sale nacionale sa pola snage protiv nejakog fmp a
(vrag, 01. oktobar 2021 21:31)

Au uplakani, ubili te kompleksi. Pola snage ? Bruka

Godric Gryffindor

pre 2 godine

Neko dole napisa' da je Hollins promasaj i ostade ziv. Da je suterski nestabilan, to su znali svi koji prate iole evropsku kosarku, tako da slabije sutersko izdanje me i ne cudi preterano. Ume da napravi neke ludacke serije, ali i ovakvi mecevi mu nisu strani. Ako gledamo danasnju utakmicu iskljucivo, nije mi jasno kako nasim ljudima uvek zapadne za oko detalj zbog kog bi pljuvali po nekom, njegova odbrana na lopti je nesto sto je od stranaca Zvezdi donosio samo Dzenkins. Danas je Hollins defanzivno razmontirao sve bekove Fenera, cinjenica da ti jedan Nando De Kolo ubaci prvi sut iz igre u 38. minutu mnogo govori. Holins strasan atletski, gotovo perfektan, nigde pa ni u Zvezdi nije imao zadatak da bude primaran napadac i ne ocekujte da ce biti Beron ili Loyd, ali kako sezona bude odmicala i kako Zvezda bude imala vise napadackih opcija (White, Dobric pa i Davidocac) tako ce i njegova produktivnost doci do izrazaja. Nikola Ivanovic je klasa!

delboy

pre 2 godine

Posle 4 min i 0:14 na startu , za 16 minuta Zvezda prima 14 poena.Momci su se potrosili u odbrani, u napadu se igralo na par igraca koji znaju da napadnu. Ovo je poredjenje kao da je FKCZ u sasatavu u kom je bila proriv Ludogoreca igrala sa Totenhemom egal utakmicu. Sve cestitke

Cika toni

pre 2 godine

Mnogo komentara sam procitao ovde o tome da je kosarka magija, umetnost, lepota poteza I td. Kosarka je pre svega sport, takmicenje, I manite se filozofiranja da ides na utakmicu da bi uzivao u umetnickom dojmu aktera. Za to postoje izlozbe, koncerti, umetnicko klizanje, sinhrono plivanje I td. Ides na utakmicu da bodris svoj Tim I pomognes mu da pobedi protivnika. Naravno da ces pri tom uzivati u driblingu, blokadi, zakucavanju Ali to su samo zacini glavnom jelu. Shvatite da je prosli vreme Moke, Kice, Sekija, Moce .... Sport je industrija, traze se rezultati I okrece se ogroman novac. I samo jos jedno, Federer igra lepsi tennis Ali Novak je GOAT.

Goxy

pre 2 godine

Koliko vas koristi taj nick? Jedan navija za Zvezdu, drugi za Partizan, treci Federera, cetvrti botuje za partiju...???
(šerif D.Stankelić, 01. oktobar 2021 19:20)

ali ovaj sto misli da proziva Stankovica a Šerif ima dve pobede u LS a partizan 0, majko mila, kakvo odsustvo realnosti

Miskec

pre 2 godine

"Kako ce da puknemo. Bice cirkus i sramota!
(Kaiser Roger, 1. oktobar 2021 18:56)"
Nema vece sramote u odnosu 1 : 9 u pobedama i porazima od strane kosarkaske sekcije JNA u Cipirpi kupu!

ciganin od 1964

pre 2 godine

spavam. Više volim da panteri izgube nego da mi u krevet dodje Emili Ratajkovski i Adrijana Lina.
(fenomen, 01. 

znamo.
ali Riki Martin bi ti baš legao.

Spartacus

pre 2 godine

Komentatori se smorili, Hahahahahahah.Bice i ove godine borba za top 17!hahahahaha
(EfEmPe, 01. oktobar 2021 21:32)

Šta se smeješ kad vi 6-7 godina pokušavate da dođete u tih top 18. Ali vam nikako ne uspeva.

ghh

pre 2 godine

Izuzetna utakmica, bez 5 igrača egal svih 40 minuta uz standardno domaćinsko sudjenje, daleko iznad očekivanja, uz jednog dobrog centra ovo može biti baš dobra ekipa.

Kartonka za vanka

pre 2 godine

U kompletnom sastavu biće ovo svakome nezgodna ekipa.Fali jedan kvalitetan centar ,jer su Kuzmić i Cirbes daleko od bilo kvaliteta za EL.Ali ponuda na tržištu je katastrofalna.Šteta što Lazarević nije imao hrabrosti da uzme dva tri šuta kad je morao.I da je promašio ne bi bila šteta.Gore od Simonivića nije mogao,sigurno.Za šuteve koje ispaljuje Simonović protivniku treba S300,da ne izginu.

Mladen cg

pre 2 godine

Sasvim dobra partija izuzetno oslabljene C.Zvezde. Ako se kada može biti zadovoljan nakon neizvjesnog poraza , onda je to ovaj meč. Naime, nije fraza kada se formira završni zaključak da je za veliki ,, brejk" nedostajala jedna trojka ( Simonovića ili Holinsa , jer su oni promašili najmanje 5 otvorenih šuteva za tri poena). Vidi se dobra hemija u ekipi i borba do ,, poslednjeg daha!"
Lazarević je pokazao da se na njega može računati; Volters i Ivanović su dobar izbor na poziciji jedan; Od Holinsa se više očekuje, dok je Kalinić ,, pregorio" u drugom poluvremenu, nakon odličnog prvog poluvremena.. Ostali košarkaši su dali koliko su mogli u ovom trenutku.

Czv Pz1989

pre 2 godine

Velika, bas velika steta sto je Noko otisao. Taman je postao ubica pod kosem, steta sto ga nemamo i ove sezone. Mislim da bi smo sa njim, naravno oporavljenim Vajtom, Dobricem, pocistili ovaj Fener veceras. Postujem Kuzmica, i ne zelim da sudim posle prve utakmice...medjutim i dalje mi ne uliva poverenje. Verovatno ce biti isto, slicno, sa Cirbesom. Fali centar bas. Ivanovic dobar. Lazarevic cvrsta odbrana. Vidi se da nema straha. Kalina da malo spusti gas sa ono nase cuveno" mogu sve sam". Verujem u Radonjica, msm da kako igraci budu izlazili iz povreda bicemo sve bolji. Simonu hvala ako se vratio da pomogne ekipi, neki kazu igra za bez plate, medjutim kao i kod Kuzmica, vidi se ta nemoc.
Nije strasno izgubiti od Fenera u Instanbulu, medjutim, imali smo ih.. nisu ni oni nista specijalno, par otvorenih suteva msm Holinsa, par gresaka u napadu kada smo vodili i onda se utakmica okrenula u njihovu korist. Bilo kako bilo, ceracemo se jos. U pioniru ce svakome biti tesko u to sam ubedjen.

Webb

pre 2 godine

Da pevate ako prodjete ispod 50 razlike!!
(Grobar, 01. oktobar 2021 18:58)

Pa vi ste pukli od Fenera 30 razlike kompletni nesto mi govori da mi necemo ...I ako nam fali 5 igraca

Istina

pre 2 godine

Sa deserkovanim timom nema šta da se očekuje. Čuvati se novog malera povrede, ne trošiti snagu. U ponedeljak Budućnost u nadi da će se neko od povredjenih priključiti timu

dd

pre 2 godine

@tenzija
Они сањају 7.место у АБА лиги, са тенденцијом освајања 6-ог места и пласман у play-off исте.

Sabre

pre 2 godine

Ovo je stvarno strasno. Koliko se ovi sjajni momci trude, Mitrovic bolji nego ikad, Kalina standardno bog, Ivanovic decko mag kosarke. Ali sta to sve vredi kada se uporno i dalje forsira Kuzmic, od koga bi ja sa svojih 183cm i ozbiljnim bavljenjem kosarkom pre 10 godina igrao bolje?! Aman ali AMAN vise, daj izrodite ODNEKLE PARE ljubim vas, Cirbes je poluamater i opet 10x bolji ali ovo je strasno, mi ne mozemo igrati ozbiljnu kosarku bez jos jednog centra. Fazon, prekomandujte iz omladinske skole ako bas TOLIKO nema para, ali ovo je preuzas.. daj bre.. igrati celu sezonu sa Cirbesom i Kuzmicem na petici, ovo je losa sala...

Калина Цар

pre 2 godine

Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Ко си ти и зашто би нас занимало шта ћеш ти да пратиш?
(Звездин весник, 1. oktobar 2021 22:58)

Рајко је заборавио да је "онај" направио име себи у Србији, и да колико год га звао "онај" сви ми знамо да је Калина један, наш, а Рајка, колико год се потписивао именом не зна ни рођена мајка, а камоли Србија...

Jaga

pre 2 godine

Kalinic sebi pridaje preveliki znacaj,on to ni u jednoj ekipi nije bio ,predvidljiv u napadu narocito pri isteku.Kuzmic me je vec dva puta naterao da promenim kanal.

vukan

pre 2 godine

simonovic rupa, volters rupa, holins odbrnaa napad rupa, kuzmic rupetina, obavezno bek koji ima poene u rukama i centar koji zna d ablokira i skoci

random dude

pre 2 godine

Nerealno koliko je Kuzmić beskoristan...ni skoka, ni poena, masi zicere, lupaju mu banane...Žao mi je što će i ove sezone Radonji kao i svima do sad faliti jedan do dva solidna igrača da je ekipa odlična. Jedne godine falio plej, jedne centar, a ove centar i jedan bek

TP-1

pre 2 godine

Uzasna kosarka,uzasan mec. Sem odbrane nista ovo ne valja. Ajmo ljudi neku peticiju da napravimo da se Kuzmicu uruci zahvalnica. Ja ne znam kako ga nije sramota da ovakvom igrom zauzima nekome mesto i prima platu. Ako ga Zvezda placa vise od 500e mesecno to je pljacka!!!

b

pre 2 godine

Na žalost Kuzmić je nakon povrede u Realu, a zatim i teške saobraćajke, postao rekreativac. Dok je bio zdrav bio je sasvim dobar, naročito u Zvezdi ali vidim da su svi to zaboravili. Istina je da on, Simonović i Mitrović više ne mogu igrati košarku na EL nivou. Ono što brine je ovaj Holins, pa i Volters.

činjenica

pre 2 godine

Kosarka je umetnost, magija, a nije samo odbrana, ... ima nešto i u kreaciji.
(Zoran, 1. oktobar 2021 21:59)

Košarka NIJE umetnost nego takmičenje.
Imaš protivnika, za razliku od umetnosti.
Nisi sam sa sobom.
Protivnik želi da te spreči u nameri da poentiraš i to je sastavni deo igre.

Kreacija nije ukinuta, niti zabranjena, nego je otežana podizanjem kvaliteta odbrana.

Svaki pogodak iziskuje mnogo veće umeće nego ranije, kako pojedinačno, tako i timski.

Jedina opcija da se košarka vrati na staro je da se za svaki kontakt svira faul.

Kao primer, treba se setiti odnosa evropske i američke košarke koji je vladao do skoro.

Ranije su evropljani (SFRJ, SCG, Srbija, donekle i Španija) igrali lepršavo i nadahnuto u mečevima protiv Amerikanaca, ali su uvek gubili kada Američki tim podigne nivo odbrane.

Sada to više nije slučaj, sada i jedan deo ostatka sveta može odbranom da parira Amerikancima.

Mare

pre 2 godine

@je l zvezda i ove sezone pretenduje na f4 ko prošle?

Pretendujemo ko vi sa trenerom i timom od 10 miliona da igramo cipiri kup mice trofrtaljke i na kraju necete ni blizu biti da ga uzmete,prosirili plej of na 8 timova samo zbog vas u aba ligi da ti sulni narodni milioni ne budu za dzaba bar neki plej of da odigrate.

penzioner

pre 2 godine

FENERbahče protiv FENJERbašte. Fener odmah panterima daje fenjer. Sale nacionale ima sigurno dovoljno motiva da napujda Turke na pantere. A i Veseli voli da gazi. Samo da ih "stoka" ne razvali sa 30 razlike. Što ubedljiviji poraz pantera doprinece da bolje spavam. Više volim da panteri izgube nego da mi u krevet dodje Emili Ratajkovski i Adrijana Lina.
(fenomen, 01. oktobar 2021 20:12)

Ne boli svaka bolest. Indoktrinirani potomak oficira JNA

doktor

pre 2 godine

FENERbahče protiv FENJERbašte. Fener odmah panterima daje fenjer. Sale nacionale ima sigurno dovoljno motiva da napujda Turke na pantere. A i Veseli voli da gazi. Samo da ih "stoka" ne razvali sa 30 razlike. Što ubedljiviji poraz pantera doprinece da bolje spavam. Više volim da panteri izgube nego da mi u krevet dodje Emili Ratajkovski i Adrijana Lina.
(fenomen, 01. oktobar
Bože koliko si ti jadan coveculjak... A ko je Adrijana LINA?

goran

pre 2 godine

kako bi slatko svirnuli ovaj faul de koloa sa odgurivanjem sa obe ruke da je to neko od zvezdinih uradio. nema pravde na ovom svetu. -4 a sudije su bar plus 20 svojim odlukama donele feneru. za mene je zvezda godinama osvajač evrolige jer ovakav sudijski teror u svakoj utakmici je bolestan.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Kruger, ko se javlja na vasa pojacanja? Ja sigurno ne. Vidi ti to sa ljudima koji se bave budzetima, pojacanjima, statistikom na vasim vestima a ne sa mnom.

zvezdaš

pre 2 godine

O kosarci kao umetnosti i lepoti pricaju navijaci kluba koji je bas od ovog i ovakvog Fenera izgubio 27 razlike!?!?!? Koja ironija!!!!

Sića

pre 2 godine

Glodari komentarišu, Delije gledaju utakmicu.
Pišem na tajm-autu.
Zvezda bez 5 igrača u timu, bez visokog igrača trenutno na parketu.
Jedino mi čudno da nismo mogli da kupimo jednog centra, stranca. Partizani kupili čak 9 igrača, stranaca.

бата Мишко

pre 2 godine

Још кад бисте ставили колико губи. ДВА поена! Кош разлике. Наслов вам је као да је бар 15 за Турке.

xxx7

pre 2 godine

aaauuu kakva losa utakmica, realno obe ekipe su zivi ocaj na danasnoj utakmici, sa uzasnim procentima suta. Fener ocajan i sa ovom igrom i ovom ekipom tesko ce oni i do pley off-a ove sezone.

brateuu

pre 2 godine

Kuzmic definitivno nije za ozbiljnu kosarku...
Ajde sve razumem da nije neki centar i nema ni neku ledjnu tehniku ili sutt ali covece bar te zicere ubacuj kroz kos aman ! Pa svake utakmice covek promasi po 2-3 zicera minimum.

ZELJKO nemas POJMA

pre 2 godine

Bravo za borbenost!!!!!!
Kuzmic NAPOLJE
Simonovic NAPOLJE


Djordjevicu sramota za tebe, igrao si protiv druge postave Crvene Zvezde sa svojim timom koji vredi 30miliona.

Radonjicu svaka ti cast za ovaj maksimum sa ovim igracima.

Sudije nas pokrale dosta i to je sramota velika.

celinc

pre 2 godine

O igri Zvezde nema se sto reci,sa ovim igracima ne moze se bolje,Mitrovic,Simonovic,Kuzmic su daleko od ozbiljne kosarke,selekcija stranaca tragedija,da su igrali protiv iole ozbiljnije ekipe bilo bi minus 40.a cemu se nada Dordevic,kada sa ovakvom Zvezdom na ljutu muku igra na dve lopte,ako doceka novembar moze biti sretan

Spale

pre 2 godine

Davidovac, Lazić, Uskoković, White, Zirbes, Dobric….

Čisto da obavestim limare ko je falio..

Bravo Zvezdo, bravo Radonja, bravo ratnici. Sa Kuzmicem i Simonovicem igrati egal sa Fenerom u Istanbulu je ravno podvigu.

kkkk

pre 2 godine

savo: pretendujete vi, za 7 mesto ABA Lige!!
(SAŠA FRANKFURT, 01. oktobar 2021 20:06)
bilo prošle sezone. pogledaj trenera, tim i tabelu ove.

Kikujiro

pre 2 godine

Da su bar Dobrič i Cirbes tu od ovih pet povredjenih Zvezda bi ovo sigurno dobila, žal.

Simonović je tuga, doprinos nula, on je prednost za protivničku ekipu, realno sa njim na parketu u startu smo već u minusu.

Милорад

pre 2 godine

Шта ови играју!!!????
Нема коша по неколико минута!!!???
Ауууу, какви професионалци!!!???

brateuu

pre 2 godine

Zanimljivo, pre pocetka meca sam mislio da ce najveci problem sa nam predstavlja neigranje par povredjenih igraca, medjutim najveci problem su nam bili Kuzmic, Mitrovic i Simonovic...

garda

pre 2 godine

Ovi momci ne zasluzuju rec kritike, ovako desetkovani igrati egal u gostima sa Fenerom je podvig. Treba im dati punu podrsku i kredita za sve sto sledi. Odlicna Zvezda.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

"Они се нудили цијелу утакмицу ал наши слабо шта да су могли да погоде. Ко нам је сад крив кад нисмо знали искористити... Штета, велика штета. Овакав Фенер се морао побиједити. Мада реално нисам очекивао овако добар отпор Звезде. 🙄"

veliki strumf

pre 2 godine

Koliko je citavo drustvo ovde na Balkanu, pre svega mislim na nase prostore u bivsoj otislo tamo gde ne treba, govori podatak da ovaj komentar ima ovoliki broj minusa. Pitam se zbog cega? Decko ili covek je u par recenica objasnio citavu filozofiju kosarke. Sta je tu sporno? Po meni, ovaj komentar ne zasluzuje apsolutno niti jedan jedini minus. To je igra majstora (sa ovih prostora Bodiroga, Teodosic, Doncic, Drazen..zatim Novicki, Dzordan, i jos puno takvih), e zbog njih se odlazi u halu,takmiciti se ko ce postici vise koseva, a ne ko ce primiti manje. To je poenta cele price.
(Czv Pz1989, 01. oktobar 2021 23:59). Све је то лепо, али такви мајстори се рађају и врло су ретки. Новицки? Па ако се добро ради у Немачкој зашто у 100 година не створише још једног макар приближног? Не може, то се рађа, ретко се може створити. Звезда нема пара да доведе не знам какве мајсторе. С друге стране, Фенер има па ето опет су једва убацили 60. Хоћеш да кажеш да Де Коло или Весели па и сви остали нису талентовани??? Све су то мајстори. А Звезда је играла без пола тима а осим тога тек је почетак сезоне.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Ovo Zvezda dobija. Fener raspad sistema. Moj Đorđeviću 30 miliona evra tim ti vredi i ne može da dobaci do 30 poena protiv 2 postave CZ…

Da li Srbin sam uopšte?!

pre 2 godine

Šta je sa Kuzmićem?! Totalno pogubljen... Nije više ni za amatersku košarku. Ali Ivanović je za Woltersa Kyrie Irving lično!! Moram pohvaliti odbranu, osim prvi 5 minuta prve četvrtine.

ZELJKO nemas POJMA

pre 2 godine

Pogotovo što će Sale kao od šale da pročita oba Radonjina napada.
(NastyB, 01. oktobar 2021 19:09)

Ahahahahahaah, a Sale ima jedva jedan napad, bas dobar citac Sale, sreca njegova sto igramo sa jednim centrom ne bi se sastavi fener.

Rokabili

pre 2 godine

Zvezda je napravila jako dobru bazu od "domaćih" igrača, uz dobrog trenera, fali White koji se pokazao kao vrlo solidan, ali nema dobrih stranaca, Volters je onako a Hollins ništa... Mislim da ove sezone dosta timova je slabije nego ranije, ili mi se čini, i da bi Zvezda sa jednim centrom i nekim bekom šuterom, sigurno ušla u 8 a možda i dalje... Plašim se da, ako misle nekoga da kupe, ne kupe kasno...

goran

pre 2 godine

zetnuto je što je ovde Kalinić ubedljivo najjače ime i on sad, što je u neku ruku i logično, misli da treba da opravda toliku platu i da kreira i rešava kad se utakmica lomi, ali to nije on i to nije njegova igra

plavi staford

pre 2 godine

Ipak sve ove povrede donele su i nesto dobro dobijamo kosarkasa koji mozda inace nebi dobio toliko prilike Lazarevic je stvarno prijatno iznenadjenje, samo malo da se oslobodi i malo vise sutira inace odlican igrac.

stari vuk

pre 2 godine

Kao starom deliji,molim upravu CZ,da mi dozvoli prisustvo treningu.Siguran sam da će od 50 pokušaja Simonović dati bar jednu trojuku.Hoću to da vidim,molim vas!!!

duledudule

pre 2 godine

Brate mili kakav raspored u oktobru. Jel moguce da u prvih 10 kola el gostujemo 7 puta fazon. Sad Buducnost pa idemo Makabiju pa idemo kod Dodikovih oa nam dolazi zalgiris pa u Moskvu... I sve to osakaceni bez centra Dobrica Dede Vajta...

johnny b

pre 2 godine

Jbt tek sat vremena pred utakmicu stavljaju vest a da je ferari i legija stranaca u pitanju znali bi smo sta su doruckovali jutros
(petarczv, 1. oktobar 2021 18:59)

Eto, toliko ste bitni..

Pajko

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Rajko, sad ne mož da spavamo zbog tebe. A ni taj, ni taj drugi, au Srbija propada.
Idem da pustim vodu u WC-u, ode Rajko.

kris

pre 2 godine

Iako do utakmica za trofeje ima jos 7 mjeseci i ko zna sta se jos moze izdogadjati,ko doci,ili otici,ali jasno je da ce ovo biti ratnicka ekipa.Necemo se nadavati koseva,ali nece ni vecina nasih protivnika.Obojica Nikola su kapitalna pojacanja,ali nece moci do kraja sami fizicki nositi tim.Kazu da si jak onoliko koliko ti je jaka najslabija karika,a kod nas je mrtva trka izmedju Kuzmica i Simonovica upravo za tu kariku,koja ce cesto prevagnuti u korist nasih protivnika.Sve u svemu,svim srcem cu navijati za ovaj nas tim,jer ga zaista dozivljavam kao nas,za razliku od Obradovicevog kad je povremeno jedino Rocesti bio jedini bijeli igrac na terenu.

Tutankamon

pre 2 godine

Komentatori se smorili, Hahahahahahah.Bice i ove godine borba za top 17!hahahahaha
(EfEmPe, 01. oktobar 2021 21:32)

A, što "hahaha" to je kao neka fora, omalovazavanje ? Shvatas koliko je to jadno...?! A, da...

KAZNA KRU

pre 2 godine

S obzirom na okolnosti više se nije ni moglo! Samo 8 igrača u rotaciji je bio veliki problem ne samo za ovu utakmicu, već i za sledeću, jer se na ovakav način preopterećiju košarkaši koji moraju češće da rotiraju na istoj ili na različitim pozicijama, tako se brže umaraju, a rizik od povreda se povećava.

Cele predsezone u komentarima pišem da nam fale bar još tri košarkaša, da smo na vreme doveli sva potrebna pojačanja sad bismo imali pun roster za ovaj meč i pored svih postojećih izostanaka, evroligaški klub jednostavno mora da ima bar 17-18 košarkaša.

Fali nam ne samo dobar startni centar, nego i Bili Beron, nemamo pouzdanog šutera sa distance na koga uvek može da se računa.

ZELJKO nemas POJMA

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)


Znas koliko nas briga za tebe i sta ces ti raditi!!!!

Никола

pre 2 godine

Рајко, 01. oktobar 2021 20:20 не лупај мајке ти, да не кажем нешто друго. Какве везе политика и спорт? Дечко има своје мишљење, не слажеш се ок. Гине за наш клуб и дрес и то треба поштовати. Према томе смири се

bruda

pre 2 godine

Kalinic doktor kosarke. Odmah se vidi na prvi pogled da je majstor. Kriticari, podrzimo nase klubove, Partizan je katastrofa prosao protiv ovog Fenera ali to je bila prijateljska kao i protiv Efesa. Ajde malo da nam ne smetaju Kalinici, Obradovici itd i da uzivamo u kosarci. pisem ovo na kraju poluvremena. PODRSKA ZA NASE KLUBOVE

Miskec

pre 2 godine

"Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 1. oktobar 2021 20:20)"
Pa nemoj covece, smiluj nam se, kako cemo bez tebe!?

random dude

pre 2 godine

Simon je može tablu više da pogodi, bar jednu od ovih nekoliko potpuno otvorenih trojki da ubode...Kidaju momci za Radonju ali jednostavno nemaju kvalitet. Holins do sada ni u jednoj utakmici nije pokazao ništa vredno ulivanja neke nade za njega.

ZELJKO nemas POJMA

pre 2 godine

Mucis se, boris se i onda udju Simonovic i Kuzmic i masakriraju te. Daj bre nekog klinca i oteraj ove sto nisu zaradili ni za kokice.

Pazarac

pre 2 godine

Odlična igra ali večeras su nas uništili Holins i Simonovic koliko su promašili za tri poena da su makar po jednu pogodili pobedili bi mislim pogotovo na Simonovica promašuje covek CEO obruč i u odbrani nula prolaze pored njega kao da je kip

Demar Derozan

pre 2 godine

Generalno losa utakmica sa obe strane, mnogo gresaka, izgubljenih lopti ...Kod Zvezde, istakao bih Ivanovica koji je bio lider tima kad je bio u igri, ali ce se umarati s protokom vremena ako bude igrao kao danas. Lazarevic je pravo oscezenje, fizicki spreman i to me raduje. Sve drugo ocekivano Zvezda je mogla do brejka jer Fener jos nije uigran i to je moglo da se iskoristi. Sale nije pogodio sa Polonarom, tako izgleda, dok ce kuburiti sa dtugim centrom, Duver je losa zamena Bukera koji takodje ne uliva poverenje Rwalno top8 bi bio lep uspeh Fenera, sve preko iznenadjenje.

Milan

pre 2 godine

Rodonji kapa dole.Bez 5 igraca i ovo je previse. Problem je sto nemamo kvalitetnog centra uopste i fali nam drugi dobar play, Walters samo na mahove igra, a uglavnom pogubljen. Isto tako kad se vrate Dobric, Lazic i Davidovac, Simonovicu se zahvaliti. Ako zelimo iole ozbiljniju ulogu u EL mora se dovesti kvalitetan prvi centar i back up play Jovic bi bio pun pogodak, ako vec nije potpisao sa Grcima.

Dejan CZ

pre 2 godine

Utakmica je mogla biti prelomljena da smo umesto Simonovica imali igraca sa pouzdanim sutem...Tri otvorene trojke nepogadjqmo.Zamisliti samo da smo na toj poziciji imali danas Stratosa.Upravo takav igrac je potreban na toj pozicii a Simonovica kao i Keselja pregazilo je vec vreme...Nedostatak mase u reketu evidentam sto je i Radonjic prokomentarosao i sto svi.vide tako da ne razumem uopste apstinenciju uprave da se reaguje na trzistu.. Utakmica je mogla biti dobijena za kojoj cemo mozda opet na kraju zaliti a podseticu da nas je nekompletan roster izbacio iz plej ofa pre par sezone kada smo se sa Darusafakom borili za poziciju 8...Presudiila je jedna utakmica i to ona u prvom kolu u BG kada smo protib njih izgubili jer sastav jos nije bio oformljen ..Dzaba posle I ona velicanstvena serija kada su padali svi velikani u BG...Zar je to toliko davno bilo da ne mozemo pouke da izvucemo.

*profesor*

pre 2 godine

(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Hahahaha, pa Rajko da li misliš da nekoga na svetu zanima tvoje mišljenje o bilo črmu? Da li misliš da Pešić treba tebe da pita nešto?
Čist primer kada neko za sebe umisli nešto, a realnost kaže da je potpuno nebitan.

NBGD

pre 2 godine

Не знам који је тренутно резултат, а и не интересује ме.Једно је сигурно,све док за КК Звезду игра онај, верујем да знате на кога мислим, нити ћу Звезду да гледам, нити ћу за њу да навијам, нити ћу да коментаришем њене резултате. У случају да Пешић позове онога у репрезентацију Србије исто тако ћу игнорисати и наступе репрезентације Србије. Исто то се односи на случај да онај други,који се породио ових дана, прихвати Пешићев позив да наступа за Србију.
(Рајко, 01. oktobar 2021 20:20)

Rajko,posto vidim da si veliki Srbin kao i vecina koji ovde pišu,jesi li bio mozda dole ovih dana kada je ljudima bilo tesko,jesi li isao da im, kao veliki Srbin,das podrsku i solidarises se sa svojim narodom ili te mrzelo da izlazis jer je na tv-u bila neka dobra utakmica? Pun mi je onih koji sede u toplome i komemtarisu stvari kako bi oni ovako ilo onako.

Mihajlo

pre 2 godine

Ja ne razumem da li to ima manjka visokih ljudi u svetu,kako neko kao Kuzmic postane kosarkas a da ne zna da polozi loptu u kos,jos je uspeo i reprezentativac da bude i uzme srebrnu medalju.

plavi staford

pre 2 godine

Koliko god smo limitirani a jesmo jer centra nemamo (Kuzmic od nesrece nije kosarkas) a i silom prilika i Simonovic mora da bude u rotaciji jer nam fale 4 igraca, igramo odlicno. Bukvalno smo u igri zahvaljujuci adrenalinu i motivaciji, kao i cvrstoj odbrani jer trenutno u sastavu igraca za napad sem Ivanovica i Kalinica nemamo.
I naravno zahvaljujuci Dr Radonjicu koji pokazuje da je ipak trenutno bolji trener od Djordjevica makar zbog iskustva.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Они се нудили цијелу утакмицу ал наши слабо шта да су могли да погоде. Ко нам је сад крив кад нисмо знали искористити... Штета, велика штета. Овакав Фенер се морао побиједити. Мада реално нисам очекивао овако добар отпор Звезде. 🙄

?

pre 2 godine

znaci trener Djordjevic krivac za pad Fenera ,pusti De koloa koji ne zna gde bije i ne menja ga i Zvezda preokrene ...
(milanče, 01. oktobar 2021 20:21)
Krivo ti?

Gradjanin Kejn

pre 2 godine

Sreća pa i Fener ima svog Simonovića. I to dva. Auuuu,kakve cigle baca čovek. Profesionalni košarkaš. Ajde bre, nek mu neko kaže da batali više, treba li ovakvog da ga pamtimo, nije to zaslužio. Ponižava ovakvim šutom i sebe i klub i neverovatan trud saigrača.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Bravo ratnici, bravo Radonja. Bez bukvalno pola tima, sa samo 8 igraca u rotaciji, mi igramo egal sa Fenerom u Turskoj. Ok, bilo je dosta negativnih stvari, ali odbrana, zelja, borba za svaku loptu, sto bi rekao Radonja krvava kolena su tu. Bice ovo mnogo bolje kada nam se vrate povredjeni igraci i kada se kompletiramo. Sad moramo da se skupimo za ponedeljak i odbranimo Pionir. Uvek uz vas, verujem u vas.