Formula 1 80

Nedelja, 12.09.2021.

14:00

Meklaren pokorio Moncu nakon sudara Hamiltona i Ferstapena!

Vozač Meklarena Danijel Rikardo pobedio je na Velikoj nagradi Italije u Monci, u šampionatu Formule 1.

Meklaren pokorio Moncu nakon sudara Hamiltona i Ferstapena! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

CokiS.

pre 2 godine

,Maks preagresivno ulazi u krivinu,gazi na ivičnjak koji ga baca na Hamiltona koji je išao svojom idealnom putanjom i bio je ispred tako da je Maks izazvao incident.Da su bili izjednačeni u ulasku u krivinu e onda bi se moglo reći da ga je Luis isekao.Pravilo desne strane,da se malo našalim.

zeljko

pre 2 godine

Pa ljudi zašto treba da mu ostavi mesta ako je bio ispred, a bio je ako ste gledali trku ,valjda je trebao da ga pusti pošto je izgubio poziciju u boksu

Neko

pre 2 godine

A da li si ti Maxe 2018 godine ostavio dovoljno prostora Oconu,još je on po tebi bio kriv i nazivao ga pogrdnim imenima,sad kad ti udaraš Hamiltona,naravno kriv je on što tebi mesto nije ostavio.Dečko,nisi ti Bogom dan!!!

mahea

pre 2 godine

6. Max je želio da vozi u Belgiji, Hamilton se žalio na vidljuvost. A na mokroj stazi je Max daleko najbolji.
(kezza, 12. septembar 2021 16:50)

Max je zelio da vozi u Belgiji zato sto je bio prvi i ne bi imao nikoga ispred sebe da mu smeta a samim tim ima i vidljivost potrebnu. Ostali vozaci nisu imali nikakve sanse. Ali ti si pglu da to skontas.

Otheym

pre 2 godine

Incident dosta nezgodan, u suštini obojici ima šta da se zameri. Max je previše agresivno ušao, Luis je morao da mu ostavi više prostora. Gledam sada na Sky sportsu isto komentatori kažu da Max nije nigde pogrešio i da je Luis morao šire.
Ostatak trke očekivan, Meklaren odličan. Vidi se da je zrela ekipa i spremna za visoke domete. Fali im malo upravljivosti za sporije krivine, ali strategija, egzekucija, box sve rade odlično. Iako se očekivalo da pobede Ferari ovde, ovo je ipak bolan udarac da uzmu 44 poena na njihovoj stazi i sa -11.5 pobegnu na +13.5
Ostatak sezone će biti sjajan. Ferrari i Meklaren za treće mesto. Dobra stvar za Ferari je što su dve najteže staze za njih (Spa i Monca) iza nas, a takođe bi trebalo da izbace unapređenje motora do naredne trke. Sa druge strane Soči opet više pogoduje Meklarenu koji ima solidnu šansu da ode na +20. Još važnije od toga, Rikardo se probudio!
Max i Luis će tek da bude ludnica. Videćemo kako će sudije ovo da procene. Verujem da će onaj koji dobije kaznu da iskoristi priliku i da zameni motor. Biće gusto da kraja!

BataJegulja

pre 2 godine

Ne branim niti napadam nekoga... kad se već pozivate na Hamiltona setite se kako je Rozbergu zatvorio put pa je ovaj završio u travnjaku i tada i Hamilton pokupio...Max jeste agresivan ali ništa manje od Garia... Ajmo sve to po stranu da stavimo i da pogledamo Botasa... čovek pokazao tek sada kada se oprašta od Mercedesa koliko je moćan vozač, šteta što su mu bukvalno uzimali pobede i davali Hamiltonu... Oduševio me Botas

Aleksandar

pre 2 godine

Verstapenu i Hamiltonu treba oduzeti sve bodove zato što konstantno dovode u opasnost ostale vozače.
Neka svoj obračun nastave na nekom drugom mestu.

Rollo Tomasi

pre 2 godine

Iako navijam za Hamiltona drago mi je što su on i Maks završili trku pre vremena.Zbog napetosti koja vlada između njega i Maksa obojicu treba dobro kazniti.Ovo više nije nadmetanje,postaje previše opasno po obojicu.Drago mi je što je Rikardo pobedio posle toliko vremena.Nadam se da će Meklaren naredne sezone biti konkurent za titule u obe kategorije (pojedinačno i timski).

Dex

pre 2 godine

@NY
Zamisli sabane imam uplacen F1TV i to prenosi SKY F1 gde su komentatori Martin Brandl,Dejvid Kroft,Ted Kravic iz pit lejna. Tu je cesto i Karun Chandok isto bivsi vozac F1.
Znam da je ovde vecini apstraktni pojam da se nesto PLATI ako se to vec prati i uziva u tome ali eto kad me vec vuces za jezik da ti objasnim.
Inace nadji mi deo gde sam napisao ili neko od komentatora da je Maks bio ISPRED? Covek je bio PORED njega i imao je pravo na prostor a ne da ga projekat BLM sa kikicama stisne i izbaci na ivicnjake. Do kontakta ne bi ni doslo da nisu u upotrebi "sausage kerbs" od kojih se auto cesto odbije kao loptica sto se i desilo. Eto o tome su isto pricali na SKY F1 cisto da znas.

kezza

pre 2 godine

Ovi navijaci Red Bula ( bivsi Ferarijevci) su zaboravili prvi krug kad Max Luisu nije ostavio mjesta pa je morao van staze.. kako ce Hamtom mentalno da dobije malog Maxa, bojace se svoje sijenke!
(crnogorac, 12. septembar 2021 16:49)

Uprvom krugu je pored Hamiltons na toj sikani bio Noris, i tu mu je Luis ostavio prostor i obojica su prosli krivinu zajedno, nakon koje je Hamilton imao brži izlazak. To je isto trebao uraditi i sa Maxom, ali zbog hladnih guma je znao da neće izaći brže od Maxa iz šikane.

CJC

pre 2 godine

Max je zelio da vozi u Belgiji zato sto je bio prvi i ne bi imao nikoga ispred sebe da mu smeta a samim tim ima i vidljivost potrebnu. Ostali vozaci nisu imali nikakve sanse. Ali ti si pglu da to skontas.
(mahea, 12. septembar 2021 17:00)

A šta pametni kad ode u boks pa se vrati na stazu a ispred njega 10 vozača? Au kako me nerviraš

Ser Kokeza od FSS-a

pre 2 godine

Rikjardo je ubedljivo najgotivnija glava medju svim vozacima F1. Cestitke i njemu i Norisu i "mom" Meklarenu na danasnjoj velikoj pobedi.

a

pre 2 godine

Imaju i volan. Ali bolje je izgurati konkurenta sa staze nego mu ostaviti mesta. Srecom, zavrsilo se bas kako treba (alternativa je bila sudar u samoj sikani i isti rezultat)
(ocas posla, 12. septembar 2021 16:54)

Pišeš gluposti. Hamilton je ispred Verstapena. Vozi svoju putanju. U krivini Verstapen pokušava da pretekne Luisa. Kači ivičnjak i jaše Luisa

CJC

pre 2 godine

mahea

Ajde pali smaraču, ne gnjavi narod ovde. Muka mi kad uđem u komentare i vidim 20 tvojih od 50 ukupno. Dal može neko biti toliki gnjavator

serhio

pre 2 godine

Kakve gluposti od komentara,budite realni,da mu ostavi prostora u šikani.
Nešto nisam gledao da je Alonso ostavljao prostora Luisu u Mađarskoj a da ga je ovaj udario bilo bi prljav vozač,loš,nikakav...
Hamilton je imao prednost od pola bolida,nije bilo načina da mu se skloni.
Gledali ste borbe Lekler i Pereza u istoj šikani samo što je Perez produžio pravo i nije udario bolid ferarija.
Da je Hamilton prošao smanjio bi zaostak tako da Maks nije imao šta da izgubi...

Samo za tebe,uvek uz tebe…

pre 2 godine

Ne znam kako neko moze da kaze bilo sta pohvalno o Maksovoj voznji. Covek celu svoju karaijeru vozi na granici incidenta kakav god bolid da ima. Ok, zna da vozi (mada tamo manje-vise svi znaju da voze) brz je, ok jeste ali ima top bolid i sta sad ….Da se razumemo i Luis mi je cesto odvratan ali on makar nije konstantna “opasnost na putu”.. Kaze, nije ostavio dovoljno prostora.. A ti majstore nemas kocnice? Hoces da prodjes po svaku cenu? Pa da li je to normalno? Ako sam ispred tebe i vidis da sam te zatvorio, pusti gas, stisni kocnicu i sacekaj sledecu priliku. Na silu ne moze. Mislim da je svesno ovo uradio i da je racunao da ce biti kontakta. Ne mislim da je mogao da pretpostavi da ce se ovako lansirati ali je sigurno znao da ne moze da prodje bez incidenta. I ovo vise njemu odgovara.

mahea

pre 2 godine

Decko oladi malo,ne valja za srce.
1.RB nije najbrzi bolid,brzi je Merc.
2.RB ima neka nelegalna podesavanja,svi mogu da se zale samo Merc. ne moze,ima isto to I Merc.samo nisu ta podesavanja tako dobra kao na RB.
3.Sve sto moze je dopusteno I RB I Merc.,tako da je to sramota za FIU,ali mocni su finansijski pa to razumem.
4.Placljivci su I jedan I drugi,pogotovo Hamilton I Merc.ali Max je stvarno previse agresivan I to mu se tolerise kroz celu karijeru,zasto, ne znam.
5.To za Sumahera nije tacno I to ponavljas po stoti put pa si vec I sam sebe ubedio u to.
6.To za Belgiju si apsolutno u pravu.
(kralj, 12. septembar 2021 16:09)

1. Da je Merc najbrzi stigao bi Meklaren a ne vozio se iza njih
2. Da ima nelegalna podesavanja to je FIA potvrdila
3.Nije dozvoljeno da ubijas po stazi
4. Sa ovim se slazem, previse dopustaju Maxu. Ubice nekoga
5. To je tacnonza sumahera, imas snimak na yt
6.Znam

KiMi85

pre 2 godine

Za one koji o Maksu sve najgore pisu da ce ubiti nekoga ili slicno.. i kako je Hamilton bio ispred.. Silverstone ove godine ste zaboravili jazavci?!

crnogorac

pre 2 godine

Ovi navijaci Red Bula ( bivsi Ferarijevci) su zaboravili prvi krug kad Max Luisu nije ostavio mjesta pa je morao van staze.. kako ce Hamtom mentalno da dobije malog Maxa, bojace se svoje sijenke!

Katarina

pre 2 godine

Cuj covek vozi bolid McLarena, a ovaj mu obeca da ce mu omoguciti da vozi Nas car auto, ako pobedi u trci?! :D
To je kao da Mesiju ili Ronaldu obecas 90 minuta u prvom timu Zvezde ili Partizana, ako pobede u Ligi sampiona :D

Riccardo Zunino

pre 2 godine

Kakvo površno gledanje većine komentatora, zašto ne razmislite KAKO je Maks dospeo na Hamiltonov krov? Pa zato što mu je Hamilton uskratio prostor. Gde Maks da nestane? Kad imaš nekoga pored onda mu ostaviš pola staze, a ne da ga zatvaraš, naravno da će ti se tada popeti na krov.

The_Dejan

pre 2 godine

Braćo, opustite se. Trkanje. F1 je trkanje. Nema sklanjanja. Ako si dobar vozač, proći ćeš i to je to. Svi se svima sklanjaju, svi se žale kako im ne ostavljaju dovoljno prostora.. Pa svi brane poziciju. Nema poklanjanja, braniš se i napadaš. Naravno, bez incidenata. Ali i kada se desi, to je trkanje.
Prestanite da smarate više ko je kriv, nego komentarišite Rikardovu sjajnu vožnju od samog starta, takođe i Landovu.

EUFORIJA

pre 2 godine

Pogibeljna vožnja Ferštapena,oreol spasio život Hamiltonu.Bukvalno se popeo na Luisovu glavu.
(Rollo Tomasi, 12. septembar 2021 15:46)

Nadam se da ce neko da ga kazni kako treba. Mogao je da ubije Hamiltona.
(mahea, 12. septembar 2021 15:49)


Udju u sikanu zajedno, Hamilton zatvori Ferstapena, ovaj pobegne na one prepreke koje ga bace na tocak i bolid Hamiltona.
I vama deluje da treba da kazne Ferstapena?!

Nije ni cudo kako zivite, kad sve vidite i kapirate suprotno od realnosti
(ocas posla, 12. septembar 2021 16:06)

Majstore, znamo koliko puta je Ferstapen pravio skandale na stazi kroz istoriju F1 i koga je sve izbacivao sa staze. Poredi situacije sa pocetka trke i sada kada su se sudarili i shvatices da je i Hamilton to mogao da uradi u 1 krugu ali je KOCIO i skrenuo da IZBEGNE sudar. Maks je ovo NAMERNO uradio.

yugosvaba

pre 2 godine

Ovog malog naduvenka treba malo smiriti, vozi sa 23 godine vec 6. Sezonu u F1, najpametniji je, sve radi po svom I samo on ima pravo. Molim Boga da nikad ne bude prvak u F1, bilo ko samo ne on

kezza

pre 2 godine

Stručnjaci kojima je kriv Verstappen, pogledajte ulazak u prvu krivinu nakon inig pravca. Hamilton ga jednostavno primorava da izleti van staze, jer zna Hamilton da sa jos hladnim gumama ne moze ostati ispred Verstappena nakon ove šikane, ostalo je posledica toga.

dzoni cackalica

pre 2 godine

Nepristrasni komentari kao i uvek, luis je u svakom parametru krivne bio ispred maksa, cak i u finalnoj fazi za tocak ispred, maks je zajasio ivicnjak i poskocio na luisov bolid, ovo je otprilike kao da prestizes kola na cesti preko trotoara, sto se inace i radi kod nas, zato me i ne cude poslovicno nepristrasni komentari! Max je divljak vozac

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Кад није могао Макс да освоји, нек није ни Хамилтон. А кад је тако, и мени је драго да је нека трећа екипа осјетила сласт побједе.

Bojan.

pre 2 godine

Nisam navojac Verstapena,ali sta pricate ljudi.Pa ovo je trkacki icindent,Luis sekao putanju Verstapenu da bi ovaj izasao sa staze i ovaj se normalo popeo na njega.Trkacki icindent,Luis njega pre koju trku spucao otpozadi.Budite realni ne volim ni jednog ni drugog.

kezza

pre 2 godine

Ovo sti je Hamilton do sada uradio u ovoj sezoni je ravno cudu. Da drzi korak sa ovakvim Red Bullom, najbrzim ikada u istoriji F1, je nevjerovatno. Samim tim sto je njihov bolid nelegalan, potvrdila FIA. Jos ono sramotno dodjeljivanje pobjede u Belgiji, iako trka nije odrzana je jedan od najvecih skandala u istoriji sporta. To je i sam Alonso potvrdio. Tako da, Hamilton je ubjedljivo ali ubjedljivo najbolji vozac ikada. Ni jedno prvenstvo mu nije namjesteno, ni jednom nije namjerno udarao ljude na stazi, ni jedom mu nije niko od suvozaca kocio pred ciljem da bi ovaj pobjedio i ni jednom se nije SMIJAO TUDJOJ NESRECI, KAO SUMAHER SENI!!!
(mahea, 12. septembar 2021 15:07)

Šumaher se nije smijao Senni prijatelju, Senna mu je bio uzor. A najbolji svih vremena je naravno Ayrton Senna,, na žalost, poginuo je na vrhuncu karijere. A tada se vozilo i jednom rukom jer se i Šaltali i postojalo je mehaničko kvačilo. Za prave ljubitelje F1 The Lap of gods: https://youtu.be/3GOEorrE4mY

Čiča Miloje

pre 2 godine

Pišem ja da je ta holandska usijana glava opasna po život, a navijači(koji inače verovatno ni vozačku nemaju) udaraju minuse!
Ko ima imalo vozačkog iskustva po Srbiji , zna koje potencijalne frustrirane ubice ovako voze!
Ili eliminišite arogantnog Holandjanina, ili mu odmah dajte titulu... Tzv.navijači će biti zadovoljni...

mahea

pre 2 godine

Kakvo površno gledanje većine komentatora, zašto ne razmislite KAKO je Maks dospeo na Hamiltonov krov? Pa zato što mu je Hamilton uskratio prostor. Gde Maks da nestane? Kad imaš nekoga pored onda mu ostaviš pola staze, a ne da ga zatvaraš, naravno da će ti se tada popeti na krov.
(Riccardo Zunino, 12. septembar 2021 16:09)

Covjek se popeo na drugi bolid i ti govoris o povrsnom gledanju!!! Heeej popeo se svojim bolidom na bolid Hamiltona i ti krivis Hamiltona. Pa dobro ljudi imate li vi srama, obraza, stida, ista??? Kakvo ostavljanje pola staze?? Sto Max nije ostavio Hamiltonu pola staze u Silverstonu kada tako treba??

kezza

pre 2 godine

1. Da je Merc najbrzi stigao bi Meklaren a ne vozio se iza njih
2. Da ima nelegalna podesavanja to je FIA potvrdila
3.Nije dozvoljeno da ubijas po stazi
4. Sa ovim se slazem, previse dopustaju Maxu. Ubice nekoga
5. To je tacnonza sumahera, imas snimak na yt
6.Znam
(mahea, 12. septembar 2021 16:21)

1. MekLaren je isto Mercedes! DRS ovdje slabo pomaže jer je zadnji spoiler vec dosta horizontalno postavljen zbog brze staze.
2. Da je nelegalno, bilo bi zabranjeno, inače je ista tehnika kao na prednjim krilima na Mercedesu, i ti je potvrdjeno. Ali, oba tima su promjene bapravili neposredno prije nego sto su nova pravila počela da važe. Mogu koristiti ali ne i dalje razvijati.
3. Ko je ubijen? Ima li neko ogrebotinu?
4.Max vozi kao i Senna, nije F1 play station.
5. Šumaherov idol je bio baš Senna, prije nego je počeo karijeru imao je Sennine postere u sobi. Ne izmišljaj dakle.
6. Max je želio da vozi u Belgiji, Hamilton se žalio na vidljuvost. A na mokroj stazi je Max daleko najbolji.

Dekintirani pingvin

pre 2 godine

Bravo za meklaren , baš mi je drago zbog njih , a što se tiče incidenta Hama i Maxa , ovo podseća na Imolu ove godine , gde Max nije ostavio mesta Luisu u krivini u prvom krugu , nego ga je isterao sa staze , i onda se pričalo kako Luis zaslužuje to , e sad kad je situacija obrnuta , opet Luis kriv , da prostite na izrazu , s...te ko foke

ocas posla

pre 2 godine

Pogibeljna vožnja Ferštapena,oreol spasio život Hamiltonu.Bukvalno se popeo na Luisovu glavu.
(Rollo Tomasi, 12. septembar 2021 15:46)

Nadam se da ce neko da ga kazni kako treba. Mogao je da ubije Hamiltona.
(mahea, 12. septembar 2021 15:49)


Udju u sikanu zajedno, Hamilton zatvori Ferstapena, ovaj pobegne na one prepreke koje ga bace na tocak i bolid Hamiltona.
I vama deluje da treba da kazne Ferstapena?!

Nije ni cudo kako zivite, kad sve vidite i kapirate suprotno od realnosti

vlada

pre 2 godine

Max za ovo mora da bude kaznjen, Hamilton je ispred i ima prednost i to je kraj, ne mora nikome da da mesta kao sto ni Max nije dao njemu na pocetku trke, morao je da odustane od duela, medjutim namerno je isao na kontakt. Sumi je malo beba u bezobrazluku u odnosu na malog mutavka, zelim mu da nikada ne bude sampion.....

Slobo

pre 2 godine

Kada je stigao peske do boxa MAX umesto tapsanja po ramenu i stiska ruke od svojih mehanicara i inzinjera je dobio zacudjujuce poglede tipa da li je normalan...covek je bio ispred njega gde je on hteo da prodje to samo Max zna...

mahea

pre 2 godine

Pa najbolje da ga razmazeno deriste ubije da bi uzelo titulu. Ako ga ne kazne drasticno Luis treba da skandal napravi !
(strucAnjak, 12. septembar 2021 15:50)

Ovo je samo Sumaher jos radio ovako. Dovodio tudje zivote u bezizlane situacije. Nadam se da ce ga FIA suspendovati jer ovo je katastrofa sta on radi.

kralj

pre 2 godine

mahea@
Decko oladi malo,ne valja za srce.
1.RB nije najbrzi bolid,brzi je Merc.
2.RB ima neka nelegalna podesavanja,svi mogu da se zale samo Merc. ne moze,ima isto to I Merc.samo nisu ta podesavanja tako dobra kao na RB.
3.Sve sto moze je dopusteno I RB I Merc.,tako da je to sramota za FIU,ali mocni su finansijski pa to razumem.
4.Placljivci su I jedan I drugi,pogotovo Hamilton I Merc.ali Max je stvarno previse agresivan I to mu se tolerise kroz celu karijeru,zasto, ne znam.
5.To za Sumahera nije tacno I to ponavljas po stoti put pa si vec I sam sebe ubedio u to.
6.To za Belgiju si apsolutno u pravu.

Denver

pre 2 godine

Nije mu ostavio mesta ni malo
(milos, 12. septembar 2021 15:57) # Link komentara

Kad nemas mesta onda smanjis brzinu, ne ides silom u coveka. Kad je Alonso 10 krugova blokirao Hamiltona pre neku trku svi ste.govorili doktorska voznja a svaki pokusaj mu blokirao i gurao ga van staze. Ne secam se da se Hamilton zabo u njega.
Max ne bira sredstva i to vec nije normalno uvek ide agresivno pa sta bude.

Katarina

pre 2 godine

Kakvo površno gledanje većine komentatora, zašto ne razmislite KAKO je Maks dospeo na Hamiltonov krov? Pa zato što mu je Hamilton uskratio prostor. Gde Maks da nestane? Kad imaš nekoga pored onda mu ostaviš pola staze, a ne da ga zatvaraš, naravno da će ti se tada popeti na krov.
(Riccardo Zunino, 12. septembar 2021 16:09)

Bolidi F1 imaju i kocnicu...
Ali bolje je ubiti konkurenta, nego ukociti..
Srecom, niko nije stradao

kezza

pre 2 godine

Ovo sti je Hamilton do sada uradio u ovoj sezoni je ravno cudu. Da drzi korak sa ovakvim Red Bullom, najbrzim ikada u istoriji F1, je nevjerovatno. Samim tim sto je njihov bolid nelegalan, potvrdila FIA. Jos ono sramotno dodjeljivanje pobjede u Belgiji, iako trka nije odrzana je jedan od najvecih skandala u istoriji sporta. To je i sam Alonso potvrdio. Tako da, Hamilton je ubjedljivo ali ubjedljivo najbolji vozac ikada. Ni jedno prvenstvo mu nije namjesteno, ni jednom nije namjerno udarao ljude na stazi, ni jedom mu nije niko od suvozaca kocio pred ciljem da bi ovaj pobjedio i ni jednom se nije SMIJAO TUDJOJ NESRECI, KAO SUMAHER SENI!!!
(mahea, 12. septembar 2021 15:07)

E moj mahea, da ti Hamilton nije neki rod?
Izlazi iz pit-stopa sa gumama koje još nisu dostigle radnu temperaturu i na ulazu u prvu krivinu ove šikane, prprečava put Verstapenu tako da ovaj jedva ostaje na stazi, sledeća krivina je samo podledica toga jer Verstappen jaši na samoj ivici staze. . Hamilton je svjestan da je preticanje u Monzi jako teško i to je svjesno uradio.
Inače, nemaš pravo za brziny bolida, na ovoj stazi i svim ostalim sa dugim pravcima, mercedes je brži, Verstappen ima prednost na zahtevnim stazama sa puno upravljanja.
A o toj priči o nelegalnosti bolida, nemaš pojma o čemu govoriš.

mahea

pre 2 godine

E moj mahea, da ti Hamilton nije neki rod?
Izlazi iz pit-stopa sa gumama koje još nisu dostigle radnu temperaturu i na ulazu u prvu krivinu ove šikane, prprečava put Verstapenu tako da ovaj jedva ostaje na stazi, sledeća krivina je samo podledica toga jer Verstappen jaši na samoj ivici staze. . Hamilton je svjestan da je preticanje u Monzi jako teško i to je svjesno uradio.
Inače, nemaš pravo za brziny bolida, na ovoj stazi i svim ostalim sa dugim pravcima, mercedes je brži, Verstappen ima prednost na zahtevnim stazama sa puno upravljanja.
A o toj priči o nelegalnosti bolida, nemaš pojma o čemu govoriš.
(kezza, 12. septembar 2021 16:02)

Ti si bolestan cim ovako mozes nesto da pravdas. Nista ti nisi bolji od ovog ubice u bolidu!!! Imas li barem malo srama!!!

ocas posla

pre 2 godine

Bolidi F1 imaju i kocnicu...
Ali bolje je ubiti konkurenta, nego ukociti..
Srecom, niko nije stradao
(Katarina, 12. septembar 2021 16:26)

Imaju i volan. Ali bolje je izgurati konkurenta sa staze nego mu ostaviti mesta. Srecom, zavrsilo se bas kako treba (alternativa je bila sudar u samoj sikani i isti rezultat)

pARTizan

pre 2 godine

Ovo sti je Hamilton do sada uradio u ovoj sezoni je ravno cudu. Da drzi korak sa ovakvim Red Bullom, najbrzim ikada u istoriji F1, je nevjerovatno. Samim tim sto je njihov bolid nelegalan, potvrdila FIA. Jos ono sramotno dodjeljivanje pobjede u Belgiji, iako trka nije odrzana je jedan od najvecih skandala u istoriji sporta. To je i sam Alonso potvrdio. Tako da, Hamilton je ubjedljivo ali ubjedljivo najbolji vozac ikada. Ni jedno prvenstvo mu nije namjesteno, ni jednom nije namjerno udarao ljude na stazi, ni jedom mu nije niko od suvozaca kocio pred ciljem da bi ovaj pobjedio i ni jednom se nije SMIJAO TUDJOJ NESRECI, KAO SUMAHER SENI!!!
(mahea, 12. septembar 2021 15:07)

Koji tebe kompleksi pucaju

Danz

pre 2 godine

Kakvo površno gledanje većine komentatora, zašto ne razmislite KAKO je Maks dospeo na Hamiltonov krov? Pa zato što mu je Hamilton uskratio prostor. Gde Maks da nestane? Kad imaš nekoga pored onda mu ostaviš pola staze, a ne da ga zatvaraš, naravno da će ti se tada popeti na krov.
(Riccardo Zunino, 12. septembar 2021 16:09)

Od kada se vozacu iza sebe ostavja prostor? Mesta nije bilo za to sto je uradio isao je silom i brze nego sto je trebalo.

mahea

pre 2 godine

Nepristrasni komentari kao i uvek, luis je u svakom parametru krivne bio ispred maksa, cak i u finalnoj fazi za tocak ispred, maks je zajasio ivicnjak i poskocio na luisov bolid, ovo je otprilike kao da prestizes kola na cesti preko trotoara, sto se inace i radi kod nas, zato me i ne cude poslovicno nepristrasni komentari! Max je divljak vozac
(dzoni cackalica, 12. septembar 2021 16:45)

Bravo za komentar. Pogotovo za ovo predzadnje. Dosta takvih kao Max ima na nasim ulicama.

mahea

pre 2 godine

Ovaj Max xe da ubije nekoga!!! Ima li ko da mu stane u kraj dok neko ne nastrada!!! Sta radi ovaj decko!?? Ovako cak ni Sumaher nije ugrozavao zivote drugih ucesnika!!

30ka

pre 2 godine

Ovaj Max xe da ubije nekoga!!! Ima li ko da mu stane u kraj dok neko ne nastrada!!! Sta radi ovaj decko!?? Ovako cak ni Sumaher nije ugrozavao zivote drugih ucesnika!!
(mahea, 12. septembar 2021 15:10
Ajde pali vise.Razumem da navijas za Hamiltona.Ali ovo je nista sta je tvoj miljenik uradio prije samo nekoliko trka istom tom Maxu.Inace navijam za Ferari,ma koji bili i ma ko vozio za njih.

mahea

pre 2 godine

Ima li neko da stane u kraj ovom ludaku iz Red Bulla?!!!! Ubice nekoga!!! Covjek se nije udostojio ni da pogleda je li Hamilton dobro!!! Ovaj covjek je monstrum!!!

mahea

pre 2 godine

Pogibeljna vožnja Ferštapena,oreol spasio život Hamiltonu.Bukvalno se popeo na Luisovu glavu.
(Rollo Tomasi, 12. septembar 2021 15:46)

Nadam se da ce neko da ga kazni kako treba. Mogao je da ubije Hamiltona.

BRE!

pre 2 godine

Fenomenalna trka. Vratilo se Hamiltonu za Silverston, samo sto je on tada osvojio 25 bodova, a Ferstapen 0. Ovde obojica bez bodova, s tim sto ce FIA za narednu trku definitivno kazniti Ferstapena sa min 5 pozicija unazad na startu.

mahea

pre 2 godine

Ovo sti je Hamilton do sada uradio u ovoj sezoni je ravno cudu. Da drzi korak sa ovakvim Red Bullom, najbrzim ikada u istoriji F1, je nevjerovatno. Samim tim sto je njihov bolid nelegalan, potvrdila FIA. Jos ono sramotno dodjeljivanje pobjede u Belgiji, iako trka nije odrzana je jedan od najvecih skandala u istoriji sporta. To je i sam Alonso potvrdio. Tako da, Hamilton je ubjedljivo ali ubjedljivo najbolji vozac ikada. Ni jedno prvenstvo mu nije namjesteno, ni jednom nije namjerno udarao ljude na stazi, ni jedom mu nije niko od suvozaca kocio pred ciljem da bi ovaj pobjedio i ni jednom se nije SMIJAO TUDJOJ NESRECI, KAO SUMAHER SENI!!!

The_Dejan

pre 2 godine

Svaka čast za Rikarda.. Odlična vožnja.
Aliii, ovaj udes Ferštapena i Hamiltona je pun pogodak za trku. Samo neko kukanje Ferštapena i Hamiltona, non stop se neko žali, i sjajna stvar za ostale vozače je što su obojica van trke.

Ivan

pre 2 godine

Navijam za Ferari preko 20 godina,ne volim Hamiltona,ne da ga ne volim nego ne mogu da ga smislim ali realno za ovo nije kriv ni malo. Dobro je kad su oboje u redu,volim ovoga malo old skul trkanja,nema popuštanja ni s jedne ni s druge strane,pakleno do kraja će da bude.

Bradilic

pre 2 godine

Televizija im se raspada po savovima, F1 jedna od nekoliko normalnih stvari koje su im ostale, i oni stave prenos na SK HD. Na kecu Paderborn-Salke, na trojci nemacka treca liga. Ne znam sta bih rekao.

Bradilic

pre 2 godine

Televizija im se raspada po savovima, F1 jedna od nekoliko normalnih stvari koje su im ostale, i oni stave prenos na SK HD. Na kecu Paderborn-Salke, na trojci nemacka treca liga. Ne znam sta bih rekao.

30ka

pre 2 godine

Ovaj Max xe da ubije nekoga!!! Ima li ko da mu stane u kraj dok neko ne nastrada!!! Sta radi ovaj decko!?? Ovako cak ni Sumaher nije ugrozavao zivote drugih ucesnika!!
(mahea, 12. septembar 2021 15:10
Ajde pali vise.Razumem da navijas za Hamiltona.Ali ovo je nista sta je tvoj miljenik uradio prije samo nekoliko trka istom tom Maxu.Inace navijam za Ferari,ma koji bili i ma ko vozio za njih.

Bojan.

pre 2 godine

Nisam navojac Verstapena,ali sta pricate ljudi.Pa ovo je trkacki icindent,Luis sekao putanju Verstapenu da bi ovaj izasao sa staze i ovaj se normalo popeo na njega.Trkacki icindent,Luis njega pre koju trku spucao otpozadi.Budite realni ne volim ni jednog ni drugog.

Riccardo Zunino

pre 2 godine

Kakvo površno gledanje većine komentatora, zašto ne razmislite KAKO je Maks dospeo na Hamiltonov krov? Pa zato što mu je Hamilton uskratio prostor. Gde Maks da nestane? Kad imaš nekoga pored onda mu ostaviš pola staze, a ne da ga zatvaraš, naravno da će ti se tada popeti na krov.

Ivan

pre 2 godine

Navijam za Ferari preko 20 godina,ne volim Hamiltona,ne da ga ne volim nego ne mogu da ga smislim ali realno za ovo nije kriv ni malo. Dobro je kad su oboje u redu,volim ovoga malo old skul trkanja,nema popuštanja ni s jedne ni s druge strane,pakleno do kraja će da bude.

kezza

pre 2 godine

Ovo sti je Hamilton do sada uradio u ovoj sezoni je ravno cudu. Da drzi korak sa ovakvim Red Bullom, najbrzim ikada u istoriji F1, je nevjerovatno. Samim tim sto je njihov bolid nelegalan, potvrdila FIA. Jos ono sramotno dodjeljivanje pobjede u Belgiji, iako trka nije odrzana je jedan od najvecih skandala u istoriji sporta. To je i sam Alonso potvrdio. Tako da, Hamilton je ubjedljivo ali ubjedljivo najbolji vozac ikada. Ni jedno prvenstvo mu nije namjesteno, ni jednom nije namjerno udarao ljude na stazi, ni jedom mu nije niko od suvozaca kocio pred ciljem da bi ovaj pobjedio i ni jednom se nije SMIJAO TUDJOJ NESRECI, KAO SUMAHER SENI!!!
(mahea, 12. septembar 2021 15:07)

E moj mahea, da ti Hamilton nije neki rod?
Izlazi iz pit-stopa sa gumama koje još nisu dostigle radnu temperaturu i na ulazu u prvu krivinu ove šikane, prprečava put Verstapenu tako da ovaj jedva ostaje na stazi, sledeća krivina je samo podledica toga jer Verstappen jaši na samoj ivici staze. . Hamilton je svjestan da je preticanje u Monzi jako teško i to je svjesno uradio.
Inače, nemaš pravo za brziny bolida, na ovoj stazi i svim ostalim sa dugim pravcima, mercedes je brži, Verstappen ima prednost na zahtevnim stazama sa puno upravljanja.
A o toj priči o nelegalnosti bolida, nemaš pojma o čemu govoriš.

The_Dejan

pre 2 godine

Svaka čast za Rikarda.. Odlična vožnja.
Aliii, ovaj udes Ferštapena i Hamiltona je pun pogodak za trku. Samo neko kukanje Ferštapena i Hamiltona, non stop se neko žali, i sjajna stvar za ostale vozače je što su obojica van trke.

ocas posla

pre 2 godine

Pogibeljna vožnja Ferštapena,oreol spasio život Hamiltonu.Bukvalno se popeo na Luisovu glavu.
(Rollo Tomasi, 12. septembar 2021 15:46)

Nadam se da ce neko da ga kazni kako treba. Mogao je da ubije Hamiltona.
(mahea, 12. septembar 2021 15:49)


Udju u sikanu zajedno, Hamilton zatvori Ferstapena, ovaj pobegne na one prepreke koje ga bace na tocak i bolid Hamiltona.
I vama deluje da treba da kazne Ferstapena?!

Nije ni cudo kako zivite, kad sve vidite i kapirate suprotno od realnosti

mahea

pre 2 godine

Pogibeljna vožnja Ferštapena,oreol spasio život Hamiltonu.Bukvalno se popeo na Luisovu glavu.
(Rollo Tomasi, 12. septembar 2021 15:46)

Nadam se da ce neko da ga kazni kako treba. Mogao je da ubije Hamiltona.

The_Dejan

pre 2 godine

Braćo, opustite se. Trkanje. F1 je trkanje. Nema sklanjanja. Ako si dobar vozač, proći ćeš i to je to. Svi se svima sklanjaju, svi se žale kako im ne ostavljaju dovoljno prostora.. Pa svi brane poziciju. Nema poklanjanja, braniš se i napadaš. Naravno, bez incidenata. Ali i kada se desi, to je trkanje.
Prestanite da smarate više ko je kriv, nego komentarišite Rikardovu sjajnu vožnju od samog starta, takođe i Landovu.

kezza

pre 2 godine

Stručnjaci kojima je kriv Verstappen, pogledajte ulazak u prvu krivinu nakon inig pravca. Hamilton ga jednostavno primorava da izleti van staze, jer zna Hamilton da sa jos hladnim gumama ne moze ostati ispred Verstappena nakon ove šikane, ostalo je posledica toga.

pARTizan

pre 2 godine

Ovo sti je Hamilton do sada uradio u ovoj sezoni je ravno cudu. Da drzi korak sa ovakvim Red Bullom, najbrzim ikada u istoriji F1, je nevjerovatno. Samim tim sto je njihov bolid nelegalan, potvrdila FIA. Jos ono sramotno dodjeljivanje pobjede u Belgiji, iako trka nije odrzana je jedan od najvecih skandala u istoriji sporta. To je i sam Alonso potvrdio. Tako da, Hamilton je ubjedljivo ali ubjedljivo najbolji vozac ikada. Ni jedno prvenstvo mu nije namjesteno, ni jednom nije namjerno udarao ljude na stazi, ni jedom mu nije niko od suvozaca kocio pred ciljem da bi ovaj pobjedio i ni jednom se nije SMIJAO TUDJOJ NESRECI, KAO SUMAHER SENI!!!
(mahea, 12. septembar 2021 15:07)

Koji tebe kompleksi pucaju

mahea

pre 2 godine

Ovaj Max xe da ubije nekoga!!! Ima li ko da mu stane u kraj dok neko ne nastrada!!! Sta radi ovaj decko!?? Ovako cak ni Sumaher nije ugrozavao zivote drugih ucesnika!!

mahea

pre 2 godine

Ima li neko da stane u kraj ovom ludaku iz Red Bulla?!!!! Ubice nekoga!!! Covjek se nije udostojio ni da pogleda je li Hamilton dobro!!! Ovaj covjek je monstrum!!!

BRE!

pre 2 godine

Fenomenalna trka. Vratilo se Hamiltonu za Silverston, samo sto je on tada osvojio 25 bodova, a Ferstapen 0. Ovde obojica bez bodova, s tim sto ce FIA za narednu trku definitivno kazniti Ferstapena sa min 5 pozicija unazad na startu.

mahea

pre 2 godine

Ovo sti je Hamilton do sada uradio u ovoj sezoni je ravno cudu. Da drzi korak sa ovakvim Red Bullom, najbrzim ikada u istoriji F1, je nevjerovatno. Samim tim sto je njihov bolid nelegalan, potvrdila FIA. Jos ono sramotno dodjeljivanje pobjede u Belgiji, iako trka nije odrzana je jedan od najvecih skandala u istoriji sporta. To je i sam Alonso potvrdio. Tako da, Hamilton je ubjedljivo ali ubjedljivo najbolji vozac ikada. Ni jedno prvenstvo mu nije namjesteno, ni jednom nije namjerno udarao ljude na stazi, ni jedom mu nije niko od suvozaca kocio pred ciljem da bi ovaj pobjedio i ni jednom se nije SMIJAO TUDJOJ NESRECI, KAO SUMAHER SENI!!!

KiMi85

pre 2 godine

Za one koji o Maksu sve najgore pisu da ce ubiti nekoga ili slicno.. i kako je Hamilton bio ispred.. Silverstone ove godine ste zaboravili jazavci?!

Čiča Miloje

pre 2 godine

Pišem ja da je ta holandska usijana glava opasna po život, a navijači(koji inače verovatno ni vozačku nemaju) udaraju minuse!
Ko ima imalo vozačkog iskustva po Srbiji , zna koje potencijalne frustrirane ubice ovako voze!
Ili eliminišite arogantnog Holandjanina, ili mu odmah dajte titulu... Tzv.navijači će biti zadovoljni...

Ser Kokeza od FSS-a

pre 2 godine

Rikjardo je ubedljivo najgotivnija glava medju svim vozacima F1. Cestitke i njemu i Norisu i "mom" Meklarenu na danasnjoj velikoj pobedi.

vlada

pre 2 godine

Max za ovo mora da bude kaznjen, Hamilton je ispred i ima prednost i to je kraj, ne mora nikome da da mesta kao sto ni Max nije dao njemu na pocetku trke, morao je da odustane od duela, medjutim namerno je isao na kontakt. Sumi je malo beba u bezobrazluku u odnosu na malog mutavka, zelim mu da nikada ne bude sampion.....

Denver

pre 2 godine

Nije mu ostavio mesta ni malo
(milos, 12. septembar 2021 15:57) # Link komentara

Kad nemas mesta onda smanjis brzinu, ne ides silom u coveka. Kad je Alonso 10 krugova blokirao Hamiltona pre neku trku svi ste.govorili doktorska voznja a svaki pokusaj mu blokirao i gurao ga van staze. Ne secam se da se Hamilton zabo u njega.
Max ne bira sredstva i to vec nije normalno uvek ide agresivno pa sta bude.

Danz

pre 2 godine

Kakvo površno gledanje većine komentatora, zašto ne razmislite KAKO je Maks dospeo na Hamiltonov krov? Pa zato što mu je Hamilton uskratio prostor. Gde Maks da nestane? Kad imaš nekoga pored onda mu ostaviš pola staze, a ne da ga zatvaraš, naravno da će ti se tada popeti na krov.
(Riccardo Zunino, 12. septembar 2021 16:09)

Od kada se vozacu iza sebe ostavja prostor? Mesta nije bilo za to sto je uradio isao je silom i brze nego sto je trebalo.

Samo za tebe,uvek uz tebe…

pre 2 godine

Ne znam kako neko moze da kaze bilo sta pohvalno o Maksovoj voznji. Covek celu svoju karaijeru vozi na granici incidenta kakav god bolid da ima. Ok, zna da vozi (mada tamo manje-vise svi znaju da voze) brz je, ok jeste ali ima top bolid i sta sad ….Da se razumemo i Luis mi je cesto odvratan ali on makar nije konstantna “opasnost na putu”.. Kaze, nije ostavio dovoljno prostora.. A ti majstore nemas kocnice? Hoces da prodjes po svaku cenu? Pa da li je to normalno? Ako sam ispred tebe i vidis da sam te zatvorio, pusti gas, stisni kocnicu i sacekaj sledecu priliku. Na silu ne moze. Mislim da je svesno ovo uradio i da je racunao da ce biti kontakta. Ne mislim da je mogao da pretpostavi da ce se ovako lansirati ali je sigurno znao da ne moze da prodje bez incidenta. I ovo vise njemu odgovara.

Katarina

pre 2 godine

Kakvo površno gledanje većine komentatora, zašto ne razmislite KAKO je Maks dospeo na Hamiltonov krov? Pa zato što mu je Hamilton uskratio prostor. Gde Maks da nestane? Kad imaš nekoga pored onda mu ostaviš pola staze, a ne da ga zatvaraš, naravno da će ti se tada popeti na krov.
(Riccardo Zunino, 12. septembar 2021 16:09)

Bolidi F1 imaju i kocnicu...
Ali bolje je ubiti konkurenta, nego ukociti..
Srecom, niko nije stradao

kezza

pre 2 godine

Ovi navijaci Red Bula ( bivsi Ferarijevci) su zaboravili prvi krug kad Max Luisu nije ostavio mjesta pa je morao van staze.. kako ce Hamtom mentalno da dobije malog Maxa, bojace se svoje sijenke!
(crnogorac, 12. septembar 2021 16:49)

Uprvom krugu je pored Hamiltons na toj sikani bio Noris, i tu mu je Luis ostavio prostor i obojica su prosli krivinu zajedno, nakon koje je Hamilton imao brži izlazak. To je isto trebao uraditi i sa Maxom, ali zbog hladnih guma je znao da neće izaći brže od Maxa iz šikane.

mahea

pre 2 godine

Pa najbolje da ga razmazeno deriste ubije da bi uzelo titulu. Ako ga ne kazne drasticno Luis treba da skandal napravi !
(strucAnjak, 12. septembar 2021 15:50)

Ovo je samo Sumaher jos radio ovako. Dovodio tudje zivote u bezizlane situacije. Nadam se da ce ga FIA suspendovati jer ovo je katastrofa sta on radi.

kezza

pre 2 godine

Ovo sti je Hamilton do sada uradio u ovoj sezoni je ravno cudu. Da drzi korak sa ovakvim Red Bullom, najbrzim ikada u istoriji F1, je nevjerovatno. Samim tim sto je njihov bolid nelegalan, potvrdila FIA. Jos ono sramotno dodjeljivanje pobjede u Belgiji, iako trka nije odrzana je jedan od najvecih skandala u istoriji sporta. To je i sam Alonso potvrdio. Tako da, Hamilton je ubjedljivo ali ubjedljivo najbolji vozac ikada. Ni jedno prvenstvo mu nije namjesteno, ni jednom nije namjerno udarao ljude na stazi, ni jedom mu nije niko od suvozaca kocio pred ciljem da bi ovaj pobjedio i ni jednom se nije SMIJAO TUDJOJ NESRECI, KAO SUMAHER SENI!!!
(mahea, 12. septembar 2021 15:07)

Šumaher se nije smijao Senni prijatelju, Senna mu je bio uzor. A najbolji svih vremena je naravno Ayrton Senna,, na žalost, poginuo je na vrhuncu karijere. A tada se vozilo i jednom rukom jer se i Šaltali i postojalo je mehaničko kvačilo. Za prave ljubitelje F1 The Lap of gods: https://youtu.be/3GOEorrE4mY

BataJegulja

pre 2 godine

Ne branim niti napadam nekoga... kad se već pozivate na Hamiltona setite se kako je Rozbergu zatvorio put pa je ovaj završio u travnjaku i tada i Hamilton pokupio...Max jeste agresivan ali ništa manje od Garia... Ajmo sve to po stranu da stavimo i da pogledamo Botasa... čovek pokazao tek sada kada se oprašta od Mercedesa koliko je moćan vozač, šteta što su mu bukvalno uzimali pobede i davali Hamiltonu... Oduševio me Botas

kezza

pre 2 godine

1. Da je Merc najbrzi stigao bi Meklaren a ne vozio se iza njih
2. Da ima nelegalna podesavanja to je FIA potvrdila
3.Nije dozvoljeno da ubijas po stazi
4. Sa ovim se slazem, previse dopustaju Maxu. Ubice nekoga
5. To je tacnonza sumahera, imas snimak na yt
6.Znam
(mahea, 12. septembar 2021 16:21)

1. MekLaren je isto Mercedes! DRS ovdje slabo pomaže jer je zadnji spoiler vec dosta horizontalno postavljen zbog brze staze.
2. Da je nelegalno, bilo bi zabranjeno, inače je ista tehnika kao na prednjim krilima na Mercedesu, i ti je potvrdjeno. Ali, oba tima su promjene bapravili neposredno prije nego sto su nova pravila počela da važe. Mogu koristiti ali ne i dalje razvijati.
3. Ko je ubijen? Ima li neko ogrebotinu?
4.Max vozi kao i Senna, nije F1 play station.
5. Šumaherov idol je bio baš Senna, prije nego je počeo karijeru imao je Sennine postere u sobi. Ne izmišljaj dakle.
6. Max je želio da vozi u Belgiji, Hamilton se žalio na vidljuvost. A na mokroj stazi je Max daleko najbolji.

Dekintirani pingvin

pre 2 godine

Bravo za meklaren , baš mi je drago zbog njih , a što se tiče incidenta Hama i Maxa , ovo podseća na Imolu ove godine , gde Max nije ostavio mesta Luisu u krivini u prvom krugu , nego ga je isterao sa staze , i onda se pričalo kako Luis zaslužuje to , e sad kad je situacija obrnuta , opet Luis kriv , da prostite na izrazu , s...te ko foke

a

pre 2 godine

Imaju i volan. Ali bolje je izgurati konkurenta sa staze nego mu ostaviti mesta. Srecom, zavrsilo se bas kako treba (alternativa je bila sudar u samoj sikani i isti rezultat)
(ocas posla, 12. septembar 2021 16:54)

Pišeš gluposti. Hamilton je ispred Verstapena. Vozi svoju putanju. U krivini Verstapen pokušava da pretekne Luisa. Kači ivičnjak i jaše Luisa

CJC

pre 2 godine

mahea

Ajde pali smaraču, ne gnjavi narod ovde. Muka mi kad uđem u komentare i vidim 20 tvojih od 50 ukupno. Dal može neko biti toliki gnjavator

mahea

pre 2 godine

Nepristrasni komentari kao i uvek, luis je u svakom parametru krivne bio ispred maksa, cak i u finalnoj fazi za tocak ispred, maks je zajasio ivicnjak i poskocio na luisov bolid, ovo je otprilike kao da prestizes kola na cesti preko trotoara, sto se inace i radi kod nas, zato me i ne cude poslovicno nepristrasni komentari! Max je divljak vozac
(dzoni cackalica, 12. septembar 2021 16:45)

Bravo za komentar. Pogotovo za ovo predzadnje. Dosta takvih kao Max ima na nasim ulicama.

mahea

pre 2 godine

6. Max je želio da vozi u Belgiji, Hamilton se žalio na vidljuvost. A na mokroj stazi je Max daleko najbolji.
(kezza, 12. septembar 2021 16:50)

Max je zelio da vozi u Belgiji zato sto je bio prvi i ne bi imao nikoga ispred sebe da mu smeta a samim tim ima i vidljivost potrebnu. Ostali vozaci nisu imali nikakve sanse. Ali ti si pglu da to skontas.

ocas posla

pre 2 godine

Bolidi F1 imaju i kocnicu...
Ali bolje je ubiti konkurenta, nego ukociti..
Srecom, niko nije stradao
(Katarina, 12. septembar 2021 16:26)

Imaju i volan. Ali bolje je izgurati konkurenta sa staze nego mu ostaviti mesta. Srecom, zavrsilo se bas kako treba (alternativa je bila sudar u samoj sikani i isti rezultat)

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Кад није могао Макс да освоји, нек није ни Хамилтон. А кад је тако, и мени је драго да је нека трећа екипа осјетила сласт побједе.

Slobo

pre 2 godine

Kada je stigao peske do boxa MAX umesto tapsanja po ramenu i stiska ruke od svojih mehanicara i inzinjera je dobio zacudjujuce poglede tipa da li je normalan...covek je bio ispred njega gde je on hteo da prodje to samo Max zna...

mahea

pre 2 godine

E moj mahea, da ti Hamilton nije neki rod?
Izlazi iz pit-stopa sa gumama koje još nisu dostigle radnu temperaturu i na ulazu u prvu krivinu ove šikane, prprečava put Verstapenu tako da ovaj jedva ostaje na stazi, sledeća krivina je samo podledica toga jer Verstappen jaši na samoj ivici staze. . Hamilton je svjestan da je preticanje u Monzi jako teško i to je svjesno uradio.
Inače, nemaš pravo za brziny bolida, na ovoj stazi i svim ostalim sa dugim pravcima, mercedes je brži, Verstappen ima prednost na zahtevnim stazama sa puno upravljanja.
A o toj priči o nelegalnosti bolida, nemaš pojma o čemu govoriš.
(kezza, 12. septembar 2021 16:02)

Ti si bolestan cim ovako mozes nesto da pravdas. Nista ti nisi bolji od ovog ubice u bolidu!!! Imas li barem malo srama!!!

kralj

pre 2 godine

mahea@
Decko oladi malo,ne valja za srce.
1.RB nije najbrzi bolid,brzi je Merc.
2.RB ima neka nelegalna podesavanja,svi mogu da se zale samo Merc. ne moze,ima isto to I Merc.samo nisu ta podesavanja tako dobra kao na RB.
3.Sve sto moze je dopusteno I RB I Merc.,tako da je to sramota za FIU,ali mocni su finansijski pa to razumem.
4.Placljivci su I jedan I drugi,pogotovo Hamilton I Merc.ali Max je stvarno previse agresivan I to mu se tolerise kroz celu karijeru,zasto, ne znam.
5.To za Sumahera nije tacno I to ponavljas po stoti put pa si vec I sam sebe ubedio u to.
6.To za Belgiju si apsolutno u pravu.

yugosvaba

pre 2 godine

Ovog malog naduvenka treba malo smiriti, vozi sa 23 godine vec 6. Sezonu u F1, najpametniji je, sve radi po svom I samo on ima pravo. Molim Boga da nikad ne bude prvak u F1, bilo ko samo ne on

Rollo Tomasi

pre 2 godine

Iako navijam za Hamiltona drago mi je što su on i Maks završili trku pre vremena.Zbog napetosti koja vlada između njega i Maksa obojicu treba dobro kazniti.Ovo više nije nadmetanje,postaje previše opasno po obojicu.Drago mi je što je Rikardo pobedio posle toliko vremena.Nadam se da će Meklaren naredne sezone biti konkurent za titule u obe kategorije (pojedinačno i timski).

Dex

pre 2 godine

@NY
Zamisli sabane imam uplacen F1TV i to prenosi SKY F1 gde su komentatori Martin Brandl,Dejvid Kroft,Ted Kravic iz pit lejna. Tu je cesto i Karun Chandok isto bivsi vozac F1.
Znam da je ovde vecini apstraktni pojam da se nesto PLATI ako se to vec prati i uziva u tome ali eto kad me vec vuces za jezik da ti objasnim.
Inace nadji mi deo gde sam napisao ili neko od komentatora da je Maks bio ISPRED? Covek je bio PORED njega i imao je pravo na prostor a ne da ga projekat BLM sa kikicama stisne i izbaci na ivicnjake. Do kontakta ne bi ni doslo da nisu u upotrebi "sausage kerbs" od kojih se auto cesto odbije kao loptica sto se i desilo. Eto o tome su isto pricali na SKY F1 cisto da znas.

EUFORIJA

pre 2 godine

Pogibeljna vožnja Ferštapena,oreol spasio život Hamiltonu.Bukvalno se popeo na Luisovu glavu.
(Rollo Tomasi, 12. septembar 2021 15:46)

Nadam se da ce neko da ga kazni kako treba. Mogao je da ubije Hamiltona.
(mahea, 12. septembar 2021 15:49)


Udju u sikanu zajedno, Hamilton zatvori Ferstapena, ovaj pobegne na one prepreke koje ga bace na tocak i bolid Hamiltona.
I vama deluje da treba da kazne Ferstapena?!

Nije ni cudo kako zivite, kad sve vidite i kapirate suprotno od realnosti
(ocas posla, 12. septembar 2021 16:06)

Majstore, znamo koliko puta je Ferstapen pravio skandale na stazi kroz istoriju F1 i koga je sve izbacivao sa staze. Poredi situacije sa pocetka trke i sada kada su se sudarili i shvatices da je i Hamilton to mogao da uradi u 1 krugu ali je KOCIO i skrenuo da IZBEGNE sudar. Maks je ovo NAMERNO uradio.

mahea

pre 2 godine

Kakvo površno gledanje većine komentatora, zašto ne razmislite KAKO je Maks dospeo na Hamiltonov krov? Pa zato što mu je Hamilton uskratio prostor. Gde Maks da nestane? Kad imaš nekoga pored onda mu ostaviš pola staze, a ne da ga zatvaraš, naravno da će ti se tada popeti na krov.
(Riccardo Zunino, 12. septembar 2021 16:09)

Covjek se popeo na drugi bolid i ti govoris o povrsnom gledanju!!! Heeej popeo se svojim bolidom na bolid Hamiltona i ti krivis Hamiltona. Pa dobro ljudi imate li vi srama, obraza, stida, ista??? Kakvo ostavljanje pola staze?? Sto Max nije ostavio Hamiltonu pola staze u Silverstonu kada tako treba??

Neko

pre 2 godine

A da li si ti Maxe 2018 godine ostavio dovoljno prostora Oconu,još je on po tebi bio kriv i nazivao ga pogrdnim imenima,sad kad ti udaraš Hamiltona,naravno kriv je on što tebi mesto nije ostavio.Dečko,nisi ti Bogom dan!!!

crnogorac

pre 2 godine

Ovi navijaci Red Bula ( bivsi Ferarijevci) su zaboravili prvi krug kad Max Luisu nije ostavio mjesta pa je morao van staze.. kako ce Hamtom mentalno da dobije malog Maxa, bojace se svoje sijenke!

serhio

pre 2 godine

Kakve gluposti od komentara,budite realni,da mu ostavi prostora u šikani.
Nešto nisam gledao da je Alonso ostavljao prostora Luisu u Mađarskoj a da ga je ovaj udario bilo bi prljav vozač,loš,nikakav...
Hamilton je imao prednost od pola bolida,nije bilo načina da mu se skloni.
Gledali ste borbe Lekler i Pereza u istoj šikani samo što je Perez produžio pravo i nije udario bolid ferarija.
Da je Hamilton prošao smanjio bi zaostak tako da Maks nije imao šta da izgubi...

Katarina

pre 2 godine

Cuj covek vozi bolid McLarena, a ovaj mu obeca da ce mu omoguciti da vozi Nas car auto, ako pobedi u trci?! :D
To je kao da Mesiju ili Ronaldu obecas 90 minuta u prvom timu Zvezde ili Partizana, ako pobede u Ligi sampiona :D

Otheym

pre 2 godine

Incident dosta nezgodan, u suštini obojici ima šta da se zameri. Max je previše agresivno ušao, Luis je morao da mu ostavi više prostora. Gledam sada na Sky sportsu isto komentatori kažu da Max nije nigde pogrešio i da je Luis morao šire.
Ostatak trke očekivan, Meklaren odličan. Vidi se da je zrela ekipa i spremna za visoke domete. Fali im malo upravljivosti za sporije krivine, ali strategija, egzekucija, box sve rade odlično. Iako se očekivalo da pobede Ferari ovde, ovo je ipak bolan udarac da uzmu 44 poena na njihovoj stazi i sa -11.5 pobegnu na +13.5
Ostatak sezone će biti sjajan. Ferrari i Meklaren za treće mesto. Dobra stvar za Ferari je što su dve najteže staze za njih (Spa i Monca) iza nas, a takođe bi trebalo da izbace unapređenje motora do naredne trke. Sa druge strane Soči opet više pogoduje Meklarenu koji ima solidnu šansu da ode na +20. Još važnije od toga, Rikardo se probudio!
Max i Luis će tek da bude ludnica. Videćemo kako će sudije ovo da procene. Verujem da će onaj koji dobije kaznu da iskoristi priliku i da zameni motor. Biće gusto da kraja!

mahea

pre 2 godine

Decko oladi malo,ne valja za srce.
1.RB nije najbrzi bolid,brzi je Merc.
2.RB ima neka nelegalna podesavanja,svi mogu da se zale samo Merc. ne moze,ima isto to I Merc.samo nisu ta podesavanja tako dobra kao na RB.
3.Sve sto moze je dopusteno I RB I Merc.,tako da je to sramota za FIU,ali mocni su finansijski pa to razumem.
4.Placljivci su I jedan I drugi,pogotovo Hamilton I Merc.ali Max je stvarno previse agresivan I to mu se tolerise kroz celu karijeru,zasto, ne znam.
5.To za Sumahera nije tacno I to ponavljas po stoti put pa si vec I sam sebe ubedio u to.
6.To za Belgiju si apsolutno u pravu.
(kralj, 12. septembar 2021 16:09)

1. Da je Merc najbrzi stigao bi Meklaren a ne vozio se iza njih
2. Da ima nelegalna podesavanja to je FIA potvrdila
3.Nije dozvoljeno da ubijas po stazi
4. Sa ovim se slazem, previse dopustaju Maxu. Ubice nekoga
5. To je tacnonza sumahera, imas snimak na yt
6.Znam

dzoni cackalica

pre 2 godine

Nepristrasni komentari kao i uvek, luis je u svakom parametru krivne bio ispred maksa, cak i u finalnoj fazi za tocak ispred, maks je zajasio ivicnjak i poskocio na luisov bolid, ovo je otprilike kao da prestizes kola na cesti preko trotoara, sto se inace i radi kod nas, zato me i ne cude poslovicno nepristrasni komentari! Max je divljak vozac

CokiS.

pre 2 godine

,Maks preagresivno ulazi u krivinu,gazi na ivičnjak koji ga baca na Hamiltona koji je išao svojom idealnom putanjom i bio je ispred tako da je Maks izazvao incident.Da su bili izjednačeni u ulasku u krivinu e onda bi se moglo reći da ga je Luis isekao.Pravilo desne strane,da se malo našalim.

zeljko

pre 2 godine

Pa ljudi zašto treba da mu ostavi mesta ako je bio ispred, a bio je ako ste gledali trku ,valjda je trebao da ga pusti pošto je izgubio poziciju u boksu

CJC

pre 2 godine

Max je zelio da vozi u Belgiji zato sto je bio prvi i ne bi imao nikoga ispred sebe da mu smeta a samim tim ima i vidljivost potrebnu. Ostali vozaci nisu imali nikakve sanse. Ali ti si pglu da to skontas.
(mahea, 12. septembar 2021 17:00)

A šta pametni kad ode u boks pa se vrati na stazu a ispred njega 10 vozača? Au kako me nerviraš

Aleksandar

pre 2 godine

Verstapenu i Hamiltonu treba oduzeti sve bodove zato što konstantno dovode u opasnost ostale vozače.
Neka svoj obračun nastave na nekom drugom mestu.

mahea

pre 2 godine

Ovo sti je Hamilton do sada uradio u ovoj sezoni je ravno cudu. Da drzi korak sa ovakvim Red Bullom, najbrzim ikada u istoriji F1, je nevjerovatno. Samim tim sto je njihov bolid nelegalan, potvrdila FIA. Jos ono sramotno dodjeljivanje pobjede u Belgiji, iako trka nije odrzana je jedan od najvecih skandala u istoriji sporta. To je i sam Alonso potvrdio. Tako da, Hamilton je ubjedljivo ali ubjedljivo najbolji vozac ikada. Ni jedno prvenstvo mu nije namjesteno, ni jednom nije namjerno udarao ljude na stazi, ni jedom mu nije niko od suvozaca kocio pred ciljem da bi ovaj pobjedio i ni jednom se nije SMIJAO TUDJOJ NESRECI, KAO SUMAHER SENI!!!

mahea

pre 2 godine

Ovaj Max xe da ubije nekoga!!! Ima li ko da mu stane u kraj dok neko ne nastrada!!! Sta radi ovaj decko!?? Ovako cak ni Sumaher nije ugrozavao zivote drugih ucesnika!!

mahea

pre 2 godine

Pogibeljna vožnja Ferštapena,oreol spasio život Hamiltonu.Bukvalno se popeo na Luisovu glavu.
(Rollo Tomasi, 12. septembar 2021 15:46)

Nadam se da ce neko da ga kazni kako treba. Mogao je da ubije Hamiltona.

mahea

pre 2 godine

Ima li neko da stane u kraj ovom ludaku iz Red Bulla?!!!! Ubice nekoga!!! Covjek se nije udostojio ni da pogleda je li Hamilton dobro!!! Ovaj covjek je monstrum!!!

mahea

pre 2 godine

Pa najbolje da ga razmazeno deriste ubije da bi uzelo titulu. Ako ga ne kazne drasticno Luis treba da skandal napravi !
(strucAnjak, 12. septembar 2021 15:50)

Ovo je samo Sumaher jos radio ovako. Dovodio tudje zivote u bezizlane situacije. Nadam se da ce ga FIA suspendovati jer ovo je katastrofa sta on radi.

Čiča Miloje

pre 2 godine

Pišem ja da je ta holandska usijana glava opasna po život, a navijači(koji inače verovatno ni vozačku nemaju) udaraju minuse!
Ko ima imalo vozačkog iskustva po Srbiji , zna koje potencijalne frustrirane ubice ovako voze!
Ili eliminišite arogantnog Holandjanina, ili mu odmah dajte titulu... Tzv.navijači će biti zadovoljni...

mahea

pre 2 godine

E moj mahea, da ti Hamilton nije neki rod?
Izlazi iz pit-stopa sa gumama koje još nisu dostigle radnu temperaturu i na ulazu u prvu krivinu ove šikane, prprečava put Verstapenu tako da ovaj jedva ostaje na stazi, sledeća krivina je samo podledica toga jer Verstappen jaši na samoj ivici staze. . Hamilton je svjestan da je preticanje u Monzi jako teško i to je svjesno uradio.
Inače, nemaš pravo za brziny bolida, na ovoj stazi i svim ostalim sa dugim pravcima, mercedes je brži, Verstappen ima prednost na zahtevnim stazama sa puno upravljanja.
A o toj priči o nelegalnosti bolida, nemaš pojma o čemu govoriš.
(kezza, 12. septembar 2021 16:02)

Ti si bolestan cim ovako mozes nesto da pravdas. Nista ti nisi bolji od ovog ubice u bolidu!!! Imas li barem malo srama!!!

30ka

pre 2 godine

Ovaj Max xe da ubije nekoga!!! Ima li ko da mu stane u kraj dok neko ne nastrada!!! Sta radi ovaj decko!?? Ovako cak ni Sumaher nije ugrozavao zivote drugih ucesnika!!
(mahea, 12. septembar 2021 15:10
Ajde pali vise.Razumem da navijas za Hamiltona.Ali ovo je nista sta je tvoj miljenik uradio prije samo nekoliko trka istom tom Maxu.Inace navijam za Ferari,ma koji bili i ma ko vozio za njih.

Riccardo Zunino

pre 2 godine

Kakvo površno gledanje većine komentatora, zašto ne razmislite KAKO je Maks dospeo na Hamiltonov krov? Pa zato što mu je Hamilton uskratio prostor. Gde Maks da nestane? Kad imaš nekoga pored onda mu ostaviš pola staze, a ne da ga zatvaraš, naravno da će ti se tada popeti na krov.

Bojan.

pre 2 godine

Nisam navojac Verstapena,ali sta pricate ljudi.Pa ovo je trkacki icindent,Luis sekao putanju Verstapenu da bi ovaj izasao sa staze i ovaj se normalo popeo na njega.Trkacki icindent,Luis njega pre koju trku spucao otpozadi.Budite realni ne volim ni jednog ni drugog.

vlada

pre 2 godine

Max za ovo mora da bude kaznjen, Hamilton je ispred i ima prednost i to je kraj, ne mora nikome da da mesta kao sto ni Max nije dao njemu na pocetku trke, morao je da odustane od duela, medjutim namerno je isao na kontakt. Sumi je malo beba u bezobrazluku u odnosu na malog mutavka, zelim mu da nikada ne bude sampion.....

mahea

pre 2 godine

Decko oladi malo,ne valja za srce.
1.RB nije najbrzi bolid,brzi je Merc.
2.RB ima neka nelegalna podesavanja,svi mogu da se zale samo Merc. ne moze,ima isto to I Merc.samo nisu ta podesavanja tako dobra kao na RB.
3.Sve sto moze je dopusteno I RB I Merc.,tako da je to sramota za FIU,ali mocni su finansijski pa to razumem.
4.Placljivci su I jedan I drugi,pogotovo Hamilton I Merc.ali Max je stvarno previse agresivan I to mu se tolerise kroz celu karijeru,zasto, ne znam.
5.To za Sumahera nije tacno I to ponavljas po stoti put pa si vec I sam sebe ubedio u to.
6.To za Belgiju si apsolutno u pravu.
(kralj, 12. septembar 2021 16:09)

1. Da je Merc najbrzi stigao bi Meklaren a ne vozio se iza njih
2. Da ima nelegalna podesavanja to je FIA potvrdila
3.Nije dozvoljeno da ubijas po stazi
4. Sa ovim se slazem, previse dopustaju Maxu. Ubice nekoga
5. To je tacnonza sumahera, imas snimak na yt
6.Znam

Danz

pre 2 godine

Kakvo površno gledanje većine komentatora, zašto ne razmislite KAKO je Maks dospeo na Hamiltonov krov? Pa zato što mu je Hamilton uskratio prostor. Gde Maks da nestane? Kad imaš nekoga pored onda mu ostaviš pola staze, a ne da ga zatvaraš, naravno da će ti se tada popeti na krov.
(Riccardo Zunino, 12. septembar 2021 16:09)

Od kada se vozacu iza sebe ostavja prostor? Mesta nije bilo za to sto je uradio isao je silom i brze nego sto je trebalo.

mahea

pre 2 godine

Kakvo površno gledanje većine komentatora, zašto ne razmislite KAKO je Maks dospeo na Hamiltonov krov? Pa zato što mu je Hamilton uskratio prostor. Gde Maks da nestane? Kad imaš nekoga pored onda mu ostaviš pola staze, a ne da ga zatvaraš, naravno da će ti se tada popeti na krov.
(Riccardo Zunino, 12. septembar 2021 16:09)

Covjek se popeo na drugi bolid i ti govoris o povrsnom gledanju!!! Heeej popeo se svojim bolidom na bolid Hamiltona i ti krivis Hamiltona. Pa dobro ljudi imate li vi srama, obraza, stida, ista??? Kakvo ostavljanje pola staze?? Sto Max nije ostavio Hamiltonu pola staze u Silverstonu kada tako treba??

ocas posla

pre 2 godine

Pogibeljna vožnja Ferštapena,oreol spasio život Hamiltonu.Bukvalno se popeo na Luisovu glavu.
(Rollo Tomasi, 12. septembar 2021 15:46)

Nadam se da ce neko da ga kazni kako treba. Mogao je da ubije Hamiltona.
(mahea, 12. septembar 2021 15:49)


Udju u sikanu zajedno, Hamilton zatvori Ferstapena, ovaj pobegne na one prepreke koje ga bace na tocak i bolid Hamiltona.
I vama deluje da treba da kazne Ferstapena?!

Nije ni cudo kako zivite, kad sve vidite i kapirate suprotno od realnosti

Bradilic

pre 2 godine

Televizija im se raspada po savovima, F1 jedna od nekoliko normalnih stvari koje su im ostale, i oni stave prenos na SK HD. Na kecu Paderborn-Salke, na trojci nemacka treca liga. Ne znam sta bih rekao.

BRE!

pre 2 godine

Fenomenalna trka. Vratilo se Hamiltonu za Silverston, samo sto je on tada osvojio 25 bodova, a Ferstapen 0. Ovde obojica bez bodova, s tim sto ce FIA za narednu trku definitivno kazniti Ferstapena sa min 5 pozicija unazad na startu.

Ivan

pre 2 godine

Navijam za Ferari preko 20 godina,ne volim Hamiltona,ne da ga ne volim nego ne mogu da ga smislim ali realno za ovo nije kriv ni malo. Dobro je kad su oboje u redu,volim ovoga malo old skul trkanja,nema popuštanja ni s jedne ni s druge strane,pakleno do kraja će da bude.

crnogorac

pre 2 godine

Ovi navijaci Red Bula ( bivsi Ferarijevci) su zaboravili prvi krug kad Max Luisu nije ostavio mjesta pa je morao van staze.. kako ce Hamtom mentalno da dobije malog Maxa, bojace se svoje sijenke!

kezza

pre 2 godine

Stručnjaci kojima je kriv Verstappen, pogledajte ulazak u prvu krivinu nakon inig pravca. Hamilton ga jednostavno primorava da izleti van staze, jer zna Hamilton da sa jos hladnim gumama ne moze ostati ispred Verstappena nakon ove šikane, ostalo je posledica toga.

Katarina

pre 2 godine

Kakvo površno gledanje većine komentatora, zašto ne razmislite KAKO je Maks dospeo na Hamiltonov krov? Pa zato što mu je Hamilton uskratio prostor. Gde Maks da nestane? Kad imaš nekoga pored onda mu ostaviš pola staze, a ne da ga zatvaraš, naravno da će ti se tada popeti na krov.
(Riccardo Zunino, 12. septembar 2021 16:09)

Bolidi F1 imaju i kocnicu...
Ali bolje je ubiti konkurenta, nego ukociti..
Srecom, niko nije stradao

Slobo

pre 2 godine

Kada je stigao peske do boxa MAX umesto tapsanja po ramenu i stiska ruke od svojih mehanicara i inzinjera je dobio zacudjujuce poglede tipa da li je normalan...covek je bio ispred njega gde je on hteo da prodje to samo Max zna...

Aleksandar

pre 2 godine

Verstapenu i Hamiltonu treba oduzeti sve bodove zato što konstantno dovode u opasnost ostale vozače.
Neka svoj obračun nastave na nekom drugom mestu.

KiMi85

pre 2 godine

Za one koji o Maksu sve najgore pisu da ce ubiti nekoga ili slicno.. i kako je Hamilton bio ispred.. Silverstone ove godine ste zaboravili jazavci?!

yugosvaba

pre 2 godine

Ovog malog naduvenka treba malo smiriti, vozi sa 23 godine vec 6. Sezonu u F1, najpametniji je, sve radi po svom I samo on ima pravo. Molim Boga da nikad ne bude prvak u F1, bilo ko samo ne on

kezza

pre 2 godine

Ovo sti je Hamilton do sada uradio u ovoj sezoni je ravno cudu. Da drzi korak sa ovakvim Red Bullom, najbrzim ikada u istoriji F1, je nevjerovatno. Samim tim sto je njihov bolid nelegalan, potvrdila FIA. Jos ono sramotno dodjeljivanje pobjede u Belgiji, iako trka nije odrzana je jedan od najvecih skandala u istoriji sporta. To je i sam Alonso potvrdio. Tako da, Hamilton je ubjedljivo ali ubjedljivo najbolji vozac ikada. Ni jedno prvenstvo mu nije namjesteno, ni jednom nije namjerno udarao ljude na stazi, ni jedom mu nije niko od suvozaca kocio pred ciljem da bi ovaj pobjedio i ni jednom se nije SMIJAO TUDJOJ NESRECI, KAO SUMAHER SENI!!!
(mahea, 12. septembar 2021 15:07)

E moj mahea, da ti Hamilton nije neki rod?
Izlazi iz pit-stopa sa gumama koje još nisu dostigle radnu temperaturu i na ulazu u prvu krivinu ove šikane, prprečava put Verstapenu tako da ovaj jedva ostaje na stazi, sledeća krivina je samo podledica toga jer Verstappen jaši na samoj ivici staze. . Hamilton je svjestan da je preticanje u Monzi jako teško i to je svjesno uradio.
Inače, nemaš pravo za brziny bolida, na ovoj stazi i svim ostalim sa dugim pravcima, mercedes je brži, Verstappen ima prednost na zahtevnim stazama sa puno upravljanja.
A o toj priči o nelegalnosti bolida, nemaš pojma o čemu govoriš.

Denver

pre 2 godine

Nije mu ostavio mesta ni malo
(milos, 12. septembar 2021 15:57) # Link komentara

Kad nemas mesta onda smanjis brzinu, ne ides silom u coveka. Kad je Alonso 10 krugova blokirao Hamiltona pre neku trku svi ste.govorili doktorska voznja a svaki pokusaj mu blokirao i gurao ga van staze. Ne secam se da se Hamilton zabo u njega.
Max ne bira sredstva i to vec nije normalno uvek ide agresivno pa sta bude.

dzoni cackalica

pre 2 godine

Nepristrasni komentari kao i uvek, luis je u svakom parametru krivne bio ispred maksa, cak i u finalnoj fazi za tocak ispred, maks je zajasio ivicnjak i poskocio na luisov bolid, ovo je otprilike kao da prestizes kola na cesti preko trotoara, sto se inace i radi kod nas, zato me i ne cude poslovicno nepristrasni komentari! Max je divljak vozac

mahea

pre 2 godine

Nepristrasni komentari kao i uvek, luis je u svakom parametru krivne bio ispred maksa, cak i u finalnoj fazi za tocak ispred, maks je zajasio ivicnjak i poskocio na luisov bolid, ovo je otprilike kao da prestizes kola na cesti preko trotoara, sto se inace i radi kod nas, zato me i ne cude poslovicno nepristrasni komentari! Max je divljak vozac
(dzoni cackalica, 12. septembar 2021 16:45)

Bravo za komentar. Pogotovo za ovo predzadnje. Dosta takvih kao Max ima na nasim ulicama.

pARTizan

pre 2 godine

Ovo sti je Hamilton do sada uradio u ovoj sezoni je ravno cudu. Da drzi korak sa ovakvim Red Bullom, najbrzim ikada u istoriji F1, je nevjerovatno. Samim tim sto je njihov bolid nelegalan, potvrdila FIA. Jos ono sramotno dodjeljivanje pobjede u Belgiji, iako trka nije odrzana je jedan od najvecih skandala u istoriji sporta. To je i sam Alonso potvrdio. Tako da, Hamilton je ubjedljivo ali ubjedljivo najbolji vozac ikada. Ni jedno prvenstvo mu nije namjesteno, ni jednom nije namjerno udarao ljude na stazi, ni jedom mu nije niko od suvozaca kocio pred ciljem da bi ovaj pobjedio i ni jednom se nije SMIJAO TUDJOJ NESRECI, KAO SUMAHER SENI!!!
(mahea, 12. septembar 2021 15:07)

Koji tebe kompleksi pucaju

kralj

pre 2 godine

mahea@
Decko oladi malo,ne valja za srce.
1.RB nije najbrzi bolid,brzi je Merc.
2.RB ima neka nelegalna podesavanja,svi mogu da se zale samo Merc. ne moze,ima isto to I Merc.samo nisu ta podesavanja tako dobra kao na RB.
3.Sve sto moze je dopusteno I RB I Merc.,tako da je to sramota za FIU,ali mocni su finansijski pa to razumem.
4.Placljivci su I jedan I drugi,pogotovo Hamilton I Merc.ali Max je stvarno previse agresivan I to mu se tolerise kroz celu karijeru,zasto, ne znam.
5.To za Sumahera nije tacno I to ponavljas po stoti put pa si vec I sam sebe ubedio u to.
6.To za Belgiju si apsolutno u pravu.

BataJegulja

pre 2 godine

Ne branim niti napadam nekoga... kad se već pozivate na Hamiltona setite se kako je Rozbergu zatvorio put pa je ovaj završio u travnjaku i tada i Hamilton pokupio...Max jeste agresivan ali ništa manje od Garia... Ajmo sve to po stranu da stavimo i da pogledamo Botasa... čovek pokazao tek sada kada se oprašta od Mercedesa koliko je moćan vozač, šteta što su mu bukvalno uzimali pobede i davali Hamiltonu... Oduševio me Botas

mahea

pre 2 godine

6. Max je želio da vozi u Belgiji, Hamilton se žalio na vidljuvost. A na mokroj stazi je Max daleko najbolji.
(kezza, 12. septembar 2021 16:50)

Max je zelio da vozi u Belgiji zato sto je bio prvi i ne bi imao nikoga ispred sebe da mu smeta a samim tim ima i vidljivost potrebnu. Ostali vozaci nisu imali nikakve sanse. Ali ti si pglu da to skontas.

Samo za tebe,uvek uz tebe…

pre 2 godine

Ne znam kako neko moze da kaze bilo sta pohvalno o Maksovoj voznji. Covek celu svoju karaijeru vozi na granici incidenta kakav god bolid da ima. Ok, zna da vozi (mada tamo manje-vise svi znaju da voze) brz je, ok jeste ali ima top bolid i sta sad ….Da se razumemo i Luis mi je cesto odvratan ali on makar nije konstantna “opasnost na putu”.. Kaze, nije ostavio dovoljno prostora.. A ti majstore nemas kocnice? Hoces da prodjes po svaku cenu? Pa da li je to normalno? Ako sam ispred tebe i vidis da sam te zatvorio, pusti gas, stisni kocnicu i sacekaj sledecu priliku. Na silu ne moze. Mislim da je svesno ovo uradio i da je racunao da ce biti kontakta. Ne mislim da je mogao da pretpostavi da ce se ovako lansirati ali je sigurno znao da ne moze da prodje bez incidenta. I ovo vise njemu odgovara.

a

pre 2 godine

Imaju i volan. Ali bolje je izgurati konkurenta sa staze nego mu ostaviti mesta. Srecom, zavrsilo se bas kako treba (alternativa je bila sudar u samoj sikani i isti rezultat)
(ocas posla, 12. septembar 2021 16:54)

Pišeš gluposti. Hamilton je ispred Verstapena. Vozi svoju putanju. U krivini Verstapen pokušava da pretekne Luisa. Kači ivičnjak i jaše Luisa

serhio

pre 2 godine

Kakve gluposti od komentara,budite realni,da mu ostavi prostora u šikani.
Nešto nisam gledao da je Alonso ostavljao prostora Luisu u Mađarskoj a da ga je ovaj udario bilo bi prljav vozač,loš,nikakav...
Hamilton je imao prednost od pola bolida,nije bilo načina da mu se skloni.
Gledali ste borbe Lekler i Pereza u istoj šikani samo što je Perez produžio pravo i nije udario bolid ferarija.
Da je Hamilton prošao smanjio bi zaostak tako da Maks nije imao šta da izgubi...

Dex

pre 2 godine

@NY
Zamisli sabane imam uplacen F1TV i to prenosi SKY F1 gde su komentatori Martin Brandl,Dejvid Kroft,Ted Kravic iz pit lejna. Tu je cesto i Karun Chandok isto bivsi vozac F1.
Znam da je ovde vecini apstraktni pojam da se nesto PLATI ako se to vec prati i uziva u tome ali eto kad me vec vuces za jezik da ti objasnim.
Inace nadji mi deo gde sam napisao ili neko od komentatora da je Maks bio ISPRED? Covek je bio PORED njega i imao je pravo na prostor a ne da ga projekat BLM sa kikicama stisne i izbaci na ivicnjake. Do kontakta ne bi ni doslo da nisu u upotrebi "sausage kerbs" od kojih se auto cesto odbije kao loptica sto se i desilo. Eto o tome su isto pricali na SKY F1 cisto da znas.

EUFORIJA

pre 2 godine

Pogibeljna vožnja Ferštapena,oreol spasio život Hamiltonu.Bukvalno se popeo na Luisovu glavu.
(Rollo Tomasi, 12. septembar 2021 15:46)

Nadam se da ce neko da ga kazni kako treba. Mogao je da ubije Hamiltona.
(mahea, 12. septembar 2021 15:49)


Udju u sikanu zajedno, Hamilton zatvori Ferstapena, ovaj pobegne na one prepreke koje ga bace na tocak i bolid Hamiltona.
I vama deluje da treba da kazne Ferstapena?!

Nije ni cudo kako zivite, kad sve vidite i kapirate suprotno od realnosti
(ocas posla, 12. septembar 2021 16:06)

Majstore, znamo koliko puta je Ferstapen pravio skandale na stazi kroz istoriju F1 i koga je sve izbacivao sa staze. Poredi situacije sa pocetka trke i sada kada su se sudarili i shvatices da je i Hamilton to mogao da uradi u 1 krugu ali je KOCIO i skrenuo da IZBEGNE sudar. Maks je ovo NAMERNO uradio.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Кад није могао Макс да освоји, нек није ни Хамилтон. А кад је тако, и мени је драго да је нека трећа екипа осјетила сласт побједе.

ocas posla

pre 2 godine

Bolidi F1 imaju i kocnicu...
Ali bolje je ubiti konkurenta, nego ukociti..
Srecom, niko nije stradao
(Katarina, 12. septembar 2021 16:26)

Imaju i volan. Ali bolje je izgurati konkurenta sa staze nego mu ostaviti mesta. Srecom, zavrsilo se bas kako treba (alternativa je bila sudar u samoj sikani i isti rezultat)

Dekintirani pingvin

pre 2 godine

Bravo za meklaren , baš mi je drago zbog njih , a što se tiče incidenta Hama i Maxa , ovo podseća na Imolu ove godine , gde Max nije ostavio mesta Luisu u krivini u prvom krugu , nego ga je isterao sa staze , i onda se pričalo kako Luis zaslužuje to , e sad kad je situacija obrnuta , opet Luis kriv , da prostite na izrazu , s...te ko foke

kezza

pre 2 godine

1. Da je Merc najbrzi stigao bi Meklaren a ne vozio se iza njih
2. Da ima nelegalna podesavanja to je FIA potvrdila
3.Nije dozvoljeno da ubijas po stazi
4. Sa ovim se slazem, previse dopustaju Maxu. Ubice nekoga
5. To je tacnonza sumahera, imas snimak na yt
6.Znam
(mahea, 12. septembar 2021 16:21)

1. MekLaren je isto Mercedes! DRS ovdje slabo pomaže jer je zadnji spoiler vec dosta horizontalno postavljen zbog brze staze.
2. Da je nelegalno, bilo bi zabranjeno, inače je ista tehnika kao na prednjim krilima na Mercedesu, i ti je potvrdjeno. Ali, oba tima su promjene bapravili neposredno prije nego sto su nova pravila počela da važe. Mogu koristiti ali ne i dalje razvijati.
3. Ko je ubijen? Ima li neko ogrebotinu?
4.Max vozi kao i Senna, nije F1 play station.
5. Šumaherov idol je bio baš Senna, prije nego je počeo karijeru imao je Sennine postere u sobi. Ne izmišljaj dakle.
6. Max je želio da vozi u Belgiji, Hamilton se žalio na vidljuvost. A na mokroj stazi je Max daleko najbolji.

kezza

pre 2 godine

Ovi navijaci Red Bula ( bivsi Ferarijevci) su zaboravili prvi krug kad Max Luisu nije ostavio mjesta pa je morao van staze.. kako ce Hamtom mentalno da dobije malog Maxa, bojace se svoje sijenke!
(crnogorac, 12. septembar 2021 16:49)

Uprvom krugu je pored Hamiltons na toj sikani bio Noris, i tu mu je Luis ostavio prostor i obojica su prosli krivinu zajedno, nakon koje je Hamilton imao brži izlazak. To je isto trebao uraditi i sa Maxom, ali zbog hladnih guma je znao da neće izaći brže od Maxa iz šikane.

CJC

pre 2 godine

Max je zelio da vozi u Belgiji zato sto je bio prvi i ne bi imao nikoga ispred sebe da mu smeta a samim tim ima i vidljivost potrebnu. Ostali vozaci nisu imali nikakve sanse. Ali ti si pglu da to skontas.
(mahea, 12. septembar 2021 17:00)

A šta pametni kad ode u boks pa se vrati na stazu a ispred njega 10 vozača? Au kako me nerviraš

The_Dejan

pre 2 godine

Svaka čast za Rikarda.. Odlična vožnja.
Aliii, ovaj udes Ferštapena i Hamiltona je pun pogodak za trku. Samo neko kukanje Ferštapena i Hamiltona, non stop se neko žali, i sjajna stvar za ostale vozače je što su obojica van trke.

Rollo Tomasi

pre 2 godine

Iako navijam za Hamiltona drago mi je što su on i Maks završili trku pre vremena.Zbog napetosti koja vlada između njega i Maksa obojicu treba dobro kazniti.Ovo više nije nadmetanje,postaje previše opasno po obojicu.Drago mi je što je Rikardo pobedio posle toliko vremena.Nadam se da će Meklaren naredne sezone biti konkurent za titule u obe kategorije (pojedinačno i timski).

Neko

pre 2 godine

A da li si ti Maxe 2018 godine ostavio dovoljno prostora Oconu,još je on po tebi bio kriv i nazivao ga pogrdnim imenima,sad kad ti udaraš Hamiltona,naravno kriv je on što tebi mesto nije ostavio.Dečko,nisi ti Bogom dan!!!

CokiS.

pre 2 godine

,Maks preagresivno ulazi u krivinu,gazi na ivičnjak koji ga baca na Hamiltona koji je išao svojom idealnom putanjom i bio je ispred tako da je Maks izazvao incident.Da su bili izjednačeni u ulasku u krivinu e onda bi se moglo reći da ga je Luis isekao.Pravilo desne strane,da se malo našalim.

Katarina

pre 2 godine

Cuj covek vozi bolid McLarena, a ovaj mu obeca da ce mu omoguciti da vozi Nas car auto, ako pobedi u trci?! :D
To je kao da Mesiju ili Ronaldu obecas 90 minuta u prvom timu Zvezde ili Partizana, ako pobede u Ligi sampiona :D

CJC

pre 2 godine

mahea

Ajde pali smaraču, ne gnjavi narod ovde. Muka mi kad uđem u komentare i vidim 20 tvojih od 50 ukupno. Dal može neko biti toliki gnjavator

kezza

pre 2 godine

Ovo sti je Hamilton do sada uradio u ovoj sezoni je ravno cudu. Da drzi korak sa ovakvim Red Bullom, najbrzim ikada u istoriji F1, je nevjerovatno. Samim tim sto je njihov bolid nelegalan, potvrdila FIA. Jos ono sramotno dodjeljivanje pobjede u Belgiji, iako trka nije odrzana je jedan od najvecih skandala u istoriji sporta. To je i sam Alonso potvrdio. Tako da, Hamilton je ubjedljivo ali ubjedljivo najbolji vozac ikada. Ni jedno prvenstvo mu nije namjesteno, ni jednom nije namjerno udarao ljude na stazi, ni jedom mu nije niko od suvozaca kocio pred ciljem da bi ovaj pobjedio i ni jednom se nije SMIJAO TUDJOJ NESRECI, KAO SUMAHER SENI!!!
(mahea, 12. septembar 2021 15:07)

Šumaher se nije smijao Senni prijatelju, Senna mu je bio uzor. A najbolji svih vremena je naravno Ayrton Senna,, na žalost, poginuo je na vrhuncu karijere. A tada se vozilo i jednom rukom jer se i Šaltali i postojalo je mehaničko kvačilo. Za prave ljubitelje F1 The Lap of gods: https://youtu.be/3GOEorrE4mY

zeljko

pre 2 godine

Pa ljudi zašto treba da mu ostavi mesta ako je bio ispred, a bio je ako ste gledali trku ,valjda je trebao da ga pusti pošto je izgubio poziciju u boksu

The_Dejan

pre 2 godine

Braćo, opustite se. Trkanje. F1 je trkanje. Nema sklanjanja. Ako si dobar vozač, proći ćeš i to je to. Svi se svima sklanjaju, svi se žale kako im ne ostavljaju dovoljno prostora.. Pa svi brane poziciju. Nema poklanjanja, braniš se i napadaš. Naravno, bez incidenata. Ali i kada se desi, to je trkanje.
Prestanite da smarate više ko je kriv, nego komentarišite Rikardovu sjajnu vožnju od samog starta, takođe i Landovu.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 2 godine

Rikjardo je ubedljivo najgotivnija glava medju svim vozacima F1. Cestitke i njemu i Norisu i "mom" Meklarenu na danasnjoj velikoj pobedi.

Otheym

pre 2 godine

Incident dosta nezgodan, u suštini obojici ima šta da se zameri. Max je previše agresivno ušao, Luis je morao da mu ostavi više prostora. Gledam sada na Sky sportsu isto komentatori kažu da Max nije nigde pogrešio i da je Luis morao šire.
Ostatak trke očekivan, Meklaren odličan. Vidi se da je zrela ekipa i spremna za visoke domete. Fali im malo upravljivosti za sporije krivine, ali strategija, egzekucija, box sve rade odlično. Iako se očekivalo da pobede Ferari ovde, ovo je ipak bolan udarac da uzmu 44 poena na njihovoj stazi i sa -11.5 pobegnu na +13.5
Ostatak sezone će biti sjajan. Ferrari i Meklaren za treće mesto. Dobra stvar za Ferari je što su dve najteže staze za njih (Spa i Monca) iza nas, a takođe bi trebalo da izbace unapređenje motora do naredne trke. Sa druge strane Soči opet više pogoduje Meklarenu koji ima solidnu šansu da ode na +20. Još važnije od toga, Rikardo se probudio!
Max i Luis će tek da bude ludnica. Videćemo kako će sudije ovo da procene. Verujem da će onaj koji dobije kaznu da iskoristi priliku i da zameni motor. Biće gusto da kraja!