Fudbal 245

Petak, 27.08.2021.

17:52

Gotovo je – Ronaldo se vratio u Mančester junajted!

Mančester junajted potvrdio je senzacionalnu vest da se Kristijano Ronaldo vratio na Old traford.

Gotovo je – Ronaldo se vratio u Manèester junajted! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

245 Komentari

Sortiraj po:

Da dodam

pre 2 godine

(kiki, 29. avgust 2021 18:15)

Nisu osvojili zato sto su promenili trenera u sred sezone, a novi trener Poketino se koncentrisao na dvomece sa Barsom, Bayernom i Sitijem.

kiki

pre 2 godine

(Kinez, 28. avgust 2021 19:31)

Ne, nego ti svakim komentarom pokazujes koliko se ne razumes u fudbal s obzirom da u Francuskoj ligi ima jos vise meceva koji se zavrsavaju 0-0.

Kinez

pre 2 godine

(hmm, 28. avgust 2021 17:49)

Ti svakim komentarom pokazujes koliko se ne razumes u fudbal. Prosek golova ne znaci nista, u Italiji imas jako puno meceva koji se zavrsavaju 0-0.

Ibrahimovic je tu izjavu dao 2016.

Vlada

pre 2 godine

@Leyenda

"Srce je reko Junajted" ahahahah. 30 miliona godisnje je reklo Junajted. Sto se nije vratio u Lisabon da igra za Sporting?

hmm

pre 2 godine

(Kinez, 28. avgust 2021 15:36)

Negde sam procitao da je Italijanska liga, liga u kojoj pada najvise golova zadnjih godina tako da to sto pises nema nikakvog smisla.

Naravno da ce Ibri biti teze davati golove u Italiji kada je igrao za propali Milan, a u Franuskoj je igrao za PSŽ.

Kinez

pre 2 godine

(hmm, 28. avgust 2021 14:12)

Evo ja cu da ti objasnim o cemu je razlika citirajuci Zlatana Ibrahimovica:

"Italijanska liga je najteza za napadace zbog toga sto svaka ekipa prvo razmislja o tome da ne primi gol".

Francuska liga je smesna, pala je kvalitetom iza Portugalske lige. Vecina klubova tamo su uzasni u odbrani a jos gori u napadu.

hmm

pre 2 godine

(jojufff, 28. avgust 2021 12:47)

Al na stranu sve to. Voleo bi bas da mi objasnis po cemu su to Roma, Lacio, Napoli velikani fudbala, a da Marsej, Lion, St. Entien to nisu? Marsej ima cak i osvojenu LŠ. Bas me zanima kakvo ces opravdanje dati za ovo sto si napisao.

hmm

pre 2 godine

(jojufff, 28. avgust 2021 12:47)

A kako je onda Mesi samo zbog para u PSŽu kada bi te pare uzeo u svakom klubu i donosit ce trostruko vise svakom klubu u kojem god da igra? Ili je mozda otisao da osvoji LŠ sa njima?

Ja se slazem da nije nikakav motiv igrati u PSŽu u Francuskoj ligi ali isto tako me neces ubediti da je Ronaldu bio motiv otici u slabiju ligu, igrati u Juventusu i klubu koji tada nije imao nikakvu konkurenciju protiv klubova koji nisu ni sena nekadasnjih klubova Milana, Rome ili Intera. Pa gde ces veci motiv od toga sto igras u istoj ligi sa Mesijem i da mu probas dokazati da si bolji od njega? Motiv mu je igrati za Juventus koji je bio duplo bolji od Milana, Rome, Intera itd? Ajde se uozbilji. Sigurno mu to nije bio veci motiv od nadmetanja sa Mesijem. Otisao se u Juve iskljucivo zbog para ili da izadje iz Mesijeve sene. Nema treceg razloga.

I ne mozes nikako porediti nacin na koji je Mesi otisao iz Barse sa nacinom na koji je Ronaldo otisao iz Reala. Ronaldo je iz Reala otisao samo zbog para i jer mu Perez nije hteo (opet) povecati platu dok je Mesi morao otici iz Barse zato jer je morao. Da Pike nije pristao na smanjenje plate Barselona ne bi registrovala ni one nove igrace koje su doveli.

Sama cinjenica da je Aguero dosao u Barsu da igra sa Mesijem najbolje govori da Mesi nije ni pomisljao otici iz kluba.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Све сам то свјестан да ће клуб зарадити од продаје дресова и да ће на маркетингу зарадити. Ал ја говорим да им он играчки неће помоћи, на самом терену. А сад зависи шта ви рачунате као успјех, дал зараду од дресова и маркетинга или као успјех рачунате резултате, односно титуле? Намјерно нисам у претходном коментару навео да ће им се он маркетиншки исплатити, јер сам знао да ће ми неко то одговорити. Новинарски сам од вас извуко одговор.

jojufff

pre 2 godine

(hmmm, 28. avgust 2021 11:51)

Koji je motiv igrati Francusku ligu?
protiv kojih evropskih velikana igras??
tu si samo zbog para i nicega vise

Ovako je bar igrao za Juve, jedan od najvecih evropskih klubova, igrao u Serie A protiv Milana, intera, rome, lazija, napolija...jednoj od najtezih liga..na kraju krajeva ima titule iz engleske, spanije i italije.

pare ce uzeti u svakom klubu i donosice im trostruko vise. kao sto sam napisao dole..vrijednost Manchestera je u zadnjih pola dana.. dan porasla za nekih 250 miliona.

Zdenko

pre 2 godine

I Mančester izgubio svoje prave vrednosti koje je imao. Pali bogami na niske grane kad vraćaju Ronalda sa 36 godina. Biće to vrlo loša investicija, propao projekat u startu. Jedina dobit je prodaja dresova i ostalih rekvizita sa njegovim likom. Od igre slaba vajda, živi bili pa videli.

hmmm

pre 2 godine

(jojufff, 28. avgust 2021 07:15)

A zbog cega je Ronaldo otisao u Juventus ako nije zbog para i jer su mu dali 7 miliona vecu platu? Zar nije on sam rekao da odlazi iz Reala jer ga ne cene dovoljno?

Ako je Mesijev prelazak u PSŽ prelazak samo zbog para, sta je onda bio Ronaldov prelazak u Juventus? Mesi u PSŽu ima platu 35 miliona, a Ronaldo u Juventusu imao 30 miliona. O cemu pricamo? Kakvu bi tek Ronaldo platu trazio da ode u bogat klub kao sto je PSŽ?

Kakav je ikako sportski motiv otici u klub koji osvoji titulu 7 godina zaredom i koji nije imao nikakvu konkurenciju u ligi? Vecinu sezone je mogao setati po terenu, igrao je par jakih utakmica u LŠ i to je to.

Budimo realni, mnogo veca je pohlepa traziti od Junajteda i Juventusa 25 i 30 miliona godisnje nego traziti 35 miliona godisnje od bogatog kluba kao sto je PSŽ. Sama cinjenica koliko njima pare znace govori da je onaj odbio za Mbapea 150 miliona iako im moze otici za dzabe sledece sezone.

El clasico

pre 2 godine

(jojufff, 28. avgust 2021 07:15)

Hahah pa Mesi ide u PSZ koji nije mogao da osvoji ni ligu prosle sezone, a Ronaldo tada otisao u Juventus koji je bio prvi 7 godina zaredom. ​

Jel stvarno poredis Inter koji je osvojio jednu titulu sa Juventusom koji je osvojio 7 titula zaredom i koji tada nije imao nikakvu konkurenciju? Niko se sigurnoscu ne moze reci da ce Inter osvojiti titulu ove sezone pogotovo nakon odlaska Lukakua dok se to za Juventus znalo kao i za Bajern u Nemackoj. Smesna ti je usporedba.

Sto Ronaldo nije otisao u Lil jer eto osvojili su titulu prosle sezone pa su oni najjaci klub u Francuskoj po tvojoj logici?

Kako ce Mesi otici u City kada je Gvardiola rekao da ga nece dovesti jer su vec doveli Grilisa za 115 miliona? Ti ocito ne pratis redovno sportske vesti.

Kazes Mesi u PSG otisao zbog para, a ima platu 35 miliona, a Ronaldo je iz ljubavi prema Junajtedu trazio 25 miliona godisnje hahah. Sta bi tek bilo da ne oseca ljubav prema Junajtedu... Verovatno ga je Siti zato i odbio jer je trazio previse.

Inace, Mesi u PSGu ima duplo manju platu nego sto je imao u Barsi.

LondonCalling

pre 2 godine

"Ronaldo da ima petlju otisao bi u Napoli kao Maradona, a ne u Juventus koji nije imao nikakvu konkurenciju u Italiji."
(samo jako)

Misliš, imao petlju kao Mesi, koji je otišao u jedan od lošijih timova francuske lige?

Nebuloza od komentara...

Kiki

pre 2 godine

(crveni, 28. avgust 2021 00:17)

Upravo je Ronaldo pobegao iz Juventusa nakon sto ih je finansijski i rezultatski upropastio.

Juventus je na njegovu platu za 3 godine izgubio 180 miliona (bruto iznos) + 100 miliona na njegovo dovodjenje. Bacili su uzalud 280 miliona.

jojufff

pre 2 godine

Дошао на крају каријере да им још узме пара на своје име. Значи не да заради, него баш да им узме. А и треба им узети кад су наивни. Не могу они напредовати па макар довели и играча који се зове Роналдо.
(ДЕЛИЈА??, 27. avgust 2021 23:55)

DELIJA??
Vrijednost Manchestera je za jedan dan porasla za 8% tj. za 200 miliona u grubo.
Sacekaj jos 7 dana i vidjeces na kojim sve poljima zarađuju od njegovog imena i koje cifre su u pitanju. Covjek je brend sa milionima pratitelja, navijaca..tj potrošača.

Kralj Rone

pre 2 godine

Kao da se vratio u Malu Mostanicu, a ne u jedan od najbogatijij klubova na svetu koji je najvise potrosio na transfere ove sezone. Lepo je sto ih je izabrao pre Sitija, ali zna on da je Utd ove godine prejak.

Вук Караџић

pre 2 godine

Јунајтед је пре тога, на сличан начин, довео Ибру и Каванија, тако да су показали да знају како да искористе искусније мајсторе. логичан потез. прича са Ситијем је била луда.

gpbg

pre 2 godine

Svaka cast na odabiru lige,sam je rekao da se najintezivniji fudbal igra u engleskoj,povrh svega toga prelazi tamo na pragu 4 decenije svog zivota

jojufff

pre 2 godine

Na kraju je pobegao iz Spanske lige u daleko najjaci klub u Italiji jer mu je valjda veci izazov bio igrati protiv Empolija, Benedeta, Udinezea itd nego da se takmici u istoj ligi sa Mesijem.

(El Clasico, 27. avgust 2021 22:11)

Pa zašto Messi nije pobjegao u najjači klub u Italiji (Inter) pa se ganjao po kultnoj Serie A nego je pobjegao u PSG gdje ligu mogu igrati odpertlanih kopacki??
ili zasto nije izabrao City da ga malo Englezi biju svaka 3 dana?

U PSG se samo ide zbog para, sportskih motiva "0" odmaras vecinu sezone poput Neymara..odigras par jakih utakicma u LP pa sta bude.

cukce

pre 2 godine

Дошао на крају каријере да им још узме пара на своје име. Значи не да заради, него баш да им узме. А и треба им узети кад су наивни. Не могу они напредовати па макар довели и играча који се зове Роналдо.
(ДЕЛИЈА??, 27. avgust 2021 23:55)

Prodaće milion njegovih dresova i već su u zaradi! Tako da će Ronaldo da ne uđe u igri da odradi posao i da zaradi platu!

kiki

pre 2 godine

(Amel Kovačević, 27. avgust 2021 23:54)

Biti 7x najbolji igrac Spanske lige u 9 godina je daleko veci uspeh nego biti jednom najbolji strelac Engleske lige u 6 godina.

Ronaldo ni za 300 godina igranja u Spanskoj ligi ne bi mogao da postane 7x najbolji igrac lige.

A Ronaldova komfor zona jeste 16-erac vec dugi niz godina.

hahaha

pre 2 godine

(Kako je moguce, 28. avgust 2021 00:00)

Neka Ronaldo prvo pokaze da je covek i neka podeli sve svoje zlatne lopte sa suigracima iz Reala jer bez njih bi i sada imao jednu osvojenu LŠ u 15 godina.

A Mesi dobije zlatnu loptu 2019 cim su Cavi i Iniesta otisli iz Barse, a dobit ce je i ove godine.

singularitet

pre 2 godine

Junajted je od odlaska Fergusona u raspadu, prakticno nista nisu osvojili. Mene vise zanima sta ce fanovi Messija da izmisle novo da ga kritikuju.
(Dzoni, 27. avgust 2021 21:20)

Nema Mesi veze sa ovom temom i nema sta da se izmislja ovde. Dovoljno sam dugo pratio Barselonu i Real, da mogu uvideti razliku u kvalitetu i koliko je ko uticajan na terenu. Al da ne ulazim sa tobom u raspravku ko je bolji od njih dvojice (sto je smesno i porediti), ovde je stvar sto ce se kao i uvek zbog marketinga, ugovora i slicnog, ceo koncept igre jednog tima promenuti i usmerice se na jednog igraca. Ronaldo ce od sada izvoditi svaki penal, svaki slobodnjak i sutirace u toku igre iz svih mogucih i nemogucih pozicija. Kao izvodjac penala je odlican. Slobodnjaci, plac majke bozije. Pregled igre minimalan. Potrosnja lopti u toku meca ogromna i bespotrebna. Dribling, iskreno kada se uporedi sa drugima koji su dobri u tom segmentu, on je zaista neproduktivan, jer skakutanje oko lopte pa doda prvom do sebe je u principu nista. Ima odlican skok i udarac glavom. Brz je, moze da istrci svaku kontru, pa mu te fizikalije i daju to neko brzo kretanje po sesnastercu, pa je cesto u prilici za gol iako nema neku bas preteranu preciznost prilikom suta na gol, ako ga uporedis recimo sa Mesijem gde se vidi ocigledna razlika u kvalitetu suta.
Sve u svemu, lik je odlican kao egzikutor u odlicnim timovima ali ne i u prosecnim, jer on jednostavno nije neko ko vuce.

Crveni

pre 2 godine

Nemojte mi pricati o njegovoj velicini. Citav zivot hoce da igra samo po najjacim klubovima. Lako je tako osvajati trofeje...
(enh, 28. avgust 2021 00:00)

Pa sto Leo ne dodje u taj Siti ili Liverpool ili Celsi? oni su svi daleko jaci od Junajteda? pa zato sto ne sme.

Krajišnik

pre 2 godine

MU i Ronaldo, to jeste dobitna kombinacija.
Zavisi naravno i od saigrača,jer sad nema Gigsa,Skolsa,,Kina,ali ovo je definitivno MU kojeg svi zele da vide.

Kako je moguce

pre 2 godine

Da ovaj Mesi nezna ni da se Stidi kada svojim Drugovima iz Ekipe Barce bas ukrao 2 zlate lopte Injesti i Cavije. On kao covek je Velika NULA

enh

pre 2 godine

(kinez, 27. avgust 2021 22:55)

Ronaldo iz Reala iz jedne zone komfora pobegao u drugu u Juventus koji nije imao nikakvu konkurenciju u Italiji. Nakon sto je upropastio Juventus sada je hteo i u trecu zonu komfora u City koji opet nema konkorenciju u Engleskoj ali ovaj put je se preracunao pa je morao da se zadovolji sa Junajtedom.

Nemojte mi pricati o njegovoj velicini. Citav zivot hoce da igra samo po najjacim klubovima. Lako je tako osvajati trofeje...

brzinos

pre 2 godine

Kako bre nikom ovde nije jasno da on ni jedan klub ne košta ni dinar ili evro jer su svi u prvoj godini njegovog dovođenja isplatili i transfer i platu samo kroz prodaju dresova...finansijski on je samo plus gde god da igra...tako da ta priča da se nema para za druga pojačanja uz njega ili Mesija je šuplja

samo jako

pre 2 godine

(Amel Kovačević, 27. avgust 2021 23:21)

Ronaldo napustio Junajted nakon poraza od Barselone u finalu LŠ 2009 pa sta sad? :)

Ronaldo da ima petlju otisao bi u Napoli kao Maradona, a ne u Juventus koji nije imao nikakvu konkurenciju u Italiji.

Amel Kovačević

pre 2 godine

Mesi ostavio Barsu kada su se borili za titulu La Lige gotov do zadnjeg kola, a Ronaldo ostavlja Juventus kada su se jedva plasirali u Lš, a kada je dolazio Juventus je bio prvak 7 godina zaredom i igrali su finala Lš. O cemu pricamo?
(El Clasico, 27. avgust 2021 21:53)

Ronaldo napustio Real kao trostruke uzastopne prvake Evrope. o cemu vise pricamo? ne postoji niko ko ima takvu petlju, i sad sa 36 godina dolazi u fudbalski NBA gde se svakog vikenda igra strasan tempo.

el.kiddo

pre 2 godine

Bravo, nije sve u Sitijevim i PSGovima parama. Neki slican potez sam ocekivao i od Mesija (da dodje u Inter na prjmer), ali on je odabrao drugi, marketinski, arapski put.

Sigurno

pre 2 godine

Latinski Inat Gvardiole sprecio Dolazak Ronalda u M.Siti , Zato Daj boze da sutra Arsenal ih Pobedi u svom terenu, I ima da Pobedi Zapamtite sto sam rekao

Amel Kovačević

pre 2 godine

(kiki, 27. avgust 2021 23:34)

Messi ni za 100 godina igranja u PL ne bi mogao da postane najbolji strelac.

da Ronaldo stvarno provodi vreme u sesnaestercu on nikada ne bi dao nijedan jedini gol. te price o kampovanju sire oni sto se ne razumeju u fudbal.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Дошао на крају каријере да им још узме пара на своје име. Значи не да заради, него баш да им узме. А и треба им узети кад су наивни. Не могу они напредовати па макар довели и играча који се зове Роналдо.

Miloš

pre 2 godine

Neverovatno je koliko Kristinini ljubitelji ne vole i ne priznaju činjenice i brojke.
Pa onda recite da vas činjenice ne zanimaju, priznajte da ga volite, da je on vaš homoerotski moment i gotovo.

kiki

pre 2 godine

(kinez, 27. avgust 2021 22:55)

Pa ako je Ronaldo mogao biti samo jednom najbolji strelac Engleske lige u 6 godina, mogao bi sigurno i Mesi. Pa Mesi je se dokazao u Juznoj Americi u reprezentaciji Argentine gde se igra 10x grublji fudbal nego u Engleskoj ligi.

A Ronaldo vec 10 godina ne izlazi iz zone komfora.
Ronaldova komfor zona je 16-erac.

Joca

pre 2 godine

Nesimpatiziram niti jedan klub,ali mancester united je institucija od kluba,sa 100 miljona vjernih navijaca.Mnogo puta su pomogli npr potres u Zg,petrinji uplatili su 100000 eur iako nikad nijedan hrvat nije nikad igrao.

El Clasico

pre 2 godine

(nista o nicemu, 27. avgust 2021 20:08)

Od koga se krije u Francuskoj? Mesi je njega zapecetio za sva vremena u Spanskoj ligi sa 7 nagrada za najboljeg igraca lige i 6 titula Primere. Ronaldo dobio 1 nagradu za najboljeg igraca lige i 2 titule Primere. A nakon njegovog odlaska Real zavrsava vec sada 2 puta ispred Barselone na tabeli u samo 3 sezone.

Sta god da Ronaldo napravi u svojoj karijeri zauvek ce imati tu mrlju da je pobegao od Mesija jer ga je Mesi brutalno izdominirao igrajuci 9 godina u istoj ligi u istim uslovima protiv istih protivnika.

Na kraju je pobegao iz Spanske lige u daleko najjaci klub u Italiji jer mu je valjda veci izazov bio igrati protiv Empolija, Benedeta, Udinezea itd nego da se takmici u istoj ligi sa Mesijem.

Inace, kada vec pricas o Engleskoj ligi, trebao bi znati da Mesi protiv Engleskih klubova ima vise hetrikova nego Ronaldo koji je igrao 6 sezona u toj ligi. Takodjer, Mesi protiv najjacih Engleskih klubova ima isti broj golova kao Ronaldo koji je tolike godine proveo u toj ligi.

MU u srcu al za malo

pre 2 godine

Zvuci kao da je menadzer odigrao dobro,pustio buvu da je sve zavrseno sa City-em(verujem da ga Gvardiola nije ni zeleo), da bi u neku ruku naterao MU da odreaguje,jer je znao da ce navijaci izvrsiti pritisak da se to ne desi.
On licno,mislim da je odlucio da ode iz Juvea,a realno je u padu,tako da i nije imao nekog izbora,kada se ima u vidu da je hteo da igra LS, a da pritom uzima i dalje sjajnu lovu.
malo je vrhunskih klubova koji igraju LS i u isto vreme mogu finansijski, a i zele,jednog Cristiana koji je blizi kraju i ima mnogo manji uticaj na igru nego ranije.

kinez

pre 2 godine

(El Clasico, 27. avgust 2021 22:11)

Messi u Engleskoj ne bi mogao da osvoji nijednu nagradu za najboljeg strelca. Messi pobegao iz jedne zone komfora u drugu.

Dragan

pre 2 godine

Džaba novci... Španija ima mnogo, mnogo više medjunarodnih trofeja od Engleske... Kako u klupskom tako i u reprezentativnom nivou....

pedja

pre 2 godine

Dobro dosao nazad.Navijac sam CZV,ali Mancesterovu generaciju sa serom na klupi Vidicem,Ferdinandom,Skolsom i gore ubitacnim triom Ronaldo,Runi ,Tevez,nikad necu zaboraviti .Preko puta premocna Barsa sa Cavijem ,Inijestom,Mesijem.Mozda i poslednjih nekoliko sezona LS sa bar malo duse. Vrijeme da MU vrati titulu !

ime

pre 2 godine

Istina.

Pep mu je rekao da ce igrati u rotaciji.
Jedino gde moze sa 36-37 godina da bude standardan je MU i Brajton. Mada bi i u Brajtonu morao da se bori sa Mapajem za startnu #9.

GOAT

pre 2 godine

Kako Mesi moze da se krije a vise dao golova najjacim engleskim klubovima iz Barselone kroz Ligu sampiona nego penaldo za godina u PL???
(Biz, 27. avgust 2021 20:55)


mesi strasan igrac najbolji sa loptom ikada, ronaldo ubedljivo najkompletniji i najspremniji igrac ikada.
uvjek ce se pricati o njima, a mi ih gledali i divili im se, ostale generacije ce moci na youtube da ih uporedjuju i nikad nece dozivjeti te momente kao milijarde sirom svijeta u tim momentima.
volim kad se ljudi prepucavaju.
Isto to vazi i sa velikom trojkom u tenisu.

*

pre 2 godine

Prava stvar za MU koji već par sezona muku muči sa efikasnošću svojih napadača. Možda i kandidatura za titulu. Juventus, s druge strane, ne znam kako sad planiraju da išta osvoje. Odlazak Ronalda je kolosalni gubitak za njih. Alegri je svakako neuporedivo bolji trener od Pirla, ali, kad se sve sabere i oduzme, teško da mogu bolje od prethodne sezone. Ovi što lupetaju da je Ronaldo "ukanalio Juve" su samo hejteri. Lik je bukvalno nosio ekipu.

Da dodam

pre 2 godine

@blue fortress

Pa normalno da mu je bilo lakse da na drugoj strani maltretira panjeve kao sto su Bosingva i Esien. Mada je Kol posle prvog susreta sa Ronaldom morao da nosi kosmodisk.

Dzoni

pre 2 godine

(singularitet, 27. avgust 2021 20:46)

Junajted je od odlaska Fergusona u raspadu, prakticno nista nisu osvojili. Mene vise zanima sta ce fanovi Messija da izmisle novo da ga kritikuju.

BlueFortress

pre 2 godine

@da dodam

Mislim na onaj kada je Ser Aleks rekao da mu je namerno menjao stranu da bi isao na Kola koji ga pojeo u 5 derbija sa Celsijem.

Ko je gledao, zna, nema sta ja tu da uvijam u oblande iako je Ronaldo bio zver.

El Clasico

pre 2 godine

(M., 27. avgust 2021 19:50)

Mesi ostavio Barsu kada su se borili za titulu La Lige gotov do zadnjeg kola, a Ronaldo ostavlja Juventus kada su se jedva plasirali u Lš, a kada je dolazio Juventus je bio prvak 7 godina zaredom i igrali su finala Lš. O cemu pricamo?

fudbal deco, a ne hype i instagram

pre 2 godine

(nista o nicemu, 27. avgust 2021 20:08)
mesijeve sanse za LS >>> ronaldove sanse za LS

kad vec nije mogo da poveca svoje sanse odlaskom u siti, onda barem da generise hype na koji se primaju likovi poput tebe

singularitet

pre 2 godine

Je l' ono kažete izdajnik?
U kakvom je stanju ostavio Real, Juventus, a u kakvom je stanju Messi ostavio Barsu??
Podvukao je razliku između njih dvojice, vraća se u voljeni klub, ne ide u šestu ligu sveta, savršen kraj karijere. Osvojeno najviše moguće sa Juventusom čiji sam fan, ali ne znaju oni što reče Murinjo kako se koristi nuklearno oružje CR7, preko 100 golova i svi domaći trofeji sa onakvom odbranom i sredinom je puna kapa! Gledamo Ronalda i Matića bre!
(M., 27. avgust 2021 19:50)

Auuu koliko dezinformacija u jednom komentaru, u soku sam. :)
Mesi nije ostavio Barsu, vec su ga oterali zbog finansijske situacije, mala razlika izmedju napustio i oteran.
"Osvojeno najvise moguce sa Juventusom", aj samo pogledaj JEDNU sezonu pre dolaska Ronalda sta je sve igrao Juve, a na sta je spao sa njegovim dolaskom. Ok razumem da ga volis vise od rodjene keve, al daj bar trunku objektivnosti kada komentarises. I bas me zanima sta ces pisati ako Mancester sa njim bude pravio losije rezultate bas kao i Juve, zivo me zanima kako ces ga braniti. :) Taj scenario je veoma moguc, jer on odavno nije onaj Ronaldo s'pocetka karijere, koji je leteo po terenu u Engleskoj. A verovatno ce se ponavljati ista taktika, svaki sut Ronaldo, svaki slobodnjak Ronaldo, o penalima da ne komentarisemo. Mozes slobodno zaboraviti na timsku igru od sada.

podborski

pre 2 godine

bravo legendo!
i ne, nije njega Siti ispalio, odustali su čim je stigla ponuda od Junajteda. Ronaldo je bio spreman da ode u Siti jer ga Junajted nije hteo iako im ga je Mendeš nudio. u tom slučaju je morao negde otići. kad su se predomislili, pregovori su krenuli u pravom smjeru za crvenu stranu Mančestera. malo se informišite bolje umesto što prosipate pamet ovde. nikada CR7 ne bi izabrao Siti ispred Junajteda. ne budite toliki kompleksaši.
(RonaldoGOAT, 27. avgust 2021 19:35)

Ne, ne bi izabrao Siti nikada, ma kakvi. Tako je i Runi sve dogovorio sa Sitijem, navijaci mu isli na kucnu adresu, palili dres, kad mu je Junajted ponudio iste uslove onda je Runi ostao i posle mu navijaci pevaju.

kili gonzales

pre 2 godine

danima City, City - komentari ga pokopali kao najveću izdajicu ikad a lik pređe u MU.
meni je sve draži i draži Cristiano.
(Dubrovnik, 27. avgust 2021 18:28)

ne znam da li su ti javili ali Siti ga je ispalio a on kad je vec u Mancesteru daj sta das
(mralex, 27. avgust 2021 18:41)

Daa bree hahahaha.Jel ti glupo nekad izgovorenih reči?On zna da ga City ispalio.
City je bio samo marketinški trik, opipacanje pulsa i dizanje tenzije.Ronaldo jeste svakakav, ali nije budala.
(ajaJaZeMšipA, 27. avgust 2021 19:13)

Ronaldov agent Mendes je prvo ponudio svog klijenta Sitiju, Siti nije zeleo da plati koliko je Juventus trazio i Mendes se obratio Junajtedu. Prvo su hteli u Siti, Junajted je bio druga opcija. Ovo sada sto se pise o povratku kuci je marketing.

BlueFortress

pre 2 godine

Ovo su vrhunske vesti za PL, 4 izuzetno jaka tima su formirana i atraktivnost lige je miljama ispred bilo koje druge.

Nadam se da ce na mecu sa Celsijem navratiti i Esli Kol, taman da Ronaldo prozivi post-traumatski stres ;)

Red Veteran

pre 2 godine

Ne mogu da verujem! Morao sam da se uštinem... Mudar potez Glejzera koji nastoje da vrate poverenje navijača. Očigledni da je tu Fergi odigrao ključnu ulogu.
CR7 sa 36 godina je bolji od svakog napadača Junajteda! Dobro došao ponovo na OT, legendo!
Očekuje nas vrlo interesantna sezona.

nista o nicemu

pre 2 godine

Šampiona.Pa sad pišu komentare kao "Jao kakva nostalgija","Vratio se tamo gde je sve pocelo" i ostale gluposti.A ovamo se jedu od muke što nije otišao u neki jači klub(Siti,Real,PSG...),al dzabe neće ga niko hahahaha.A Mesi i družina ima da melju u LS.
(7 ZLATNA, 27. avgust 2021 19:49)

Otisao je sa 36 u najjacu ligu sveta. Mesi se krije u Francuskoj.

Biz

pre 2 godine

Otisao je sa 36 u najjacu ligu sveta. Mesi se krije u Francuskoj.
(nista o nicemu, 27. avgust 2021 20:08)


Kako Mesi moze da se krije a vise dao golova najjacim engleskim klubovima iz Barselone kroz Ligu sampiona nego penaldo za godina u PL???

kutinjo

pre 2 godine

O kakvoj vi ljubavi pricate do danas bio na korak da potpise za siti palili mu dresove navijaci junajteda i kad my je propalo za siti predje u junajted i to kako pisu englezi za pola piliona nedeljno i sad se kao vraca kuci ljubav itd,jeste pukose od ljubavi sigurno je zbog tog.

Kosta

pre 2 godine

Nego ce da iga protiv caen, ren, lens, nant monpelje bordo, brest i svaki vikend amaterski mecevi a nego svaki vikend derbiji u najjacoj ligi svetaa
(walter, 27. avgust 2021 19:01)


Pa gde je ovaj slepac igrao 3 sezone, Sasuolo, Kaljari, Bolonja, Parma Hhahaha nista jadnije od penaldo botova, fuj

PATOS

pre 2 godine

Hahahahaha promašaj veka.Da je otišao u Siti pored De Brujnea,Mahreza i Gvardiole možda bi i mogao nešto da osvoji.Sta ce da osvoji sa onim raspalim Junajtedom.Nece nista osvojiti.
PATOS

ne znam

pre 2 godine

Brat došao da igra za oko 30.000.000 godišnje, 2.500.000 mesecno, oko pola milki sedmično, i ti napišeš da nije dosao da igra zbog novca , axaxaxxaxaxaxaxxaxax
Au kak'i mozgovi na portalima
(NebaCar, 27. avgust 2021 18:19)
Za iste pare igrao u Juventusu... pametni..

samo jako

pre 2 godine

Dobro došao kući,konačno pravi United..velika greska odlazak u Juve,shvatio je da je liga seljačka ,ali eto odradio 2 od 3 i dosta ,uzeo titulu ,nadavao se golova a sad sledi bomba od tekmi u Engleskoj.kakvi sastavi i ekipe,ima da pršti na sve strane..jaki MU i MC ,Čelzi,Totenhem sa Kejnom ,Liverpul …bruka

walter

pre 2 godine

Uporedjujes francusku ligu i italijansku ko sve ovde komentarise koliko godina imate italijanska taktika odbrana sve je 5 nivoa iznad smesne francuske lige

bigule

pre 2 godine

Nekim "novinarima" treba trajno zabraniti da se bave novinarstvom!!! Kakav bre Siti...danima pišu o Sitiju. Lažovi jedni obični!!!
(SaleS, 27. avgust 2021 19:45)

Dal si stvarno mislio da ce u city da ode?

Rade Kornjaca

pre 2 godine

"Dati Ronaldu ulogu spica slica onoj koju ima Kejn u Totenhemu. Nikako na stetu mladih Rastforda ili Sanca i Grinvuda."

U kojoj to formaciji, Davore, vidis da bi MU mogao da igra, da bi sve ovo zadovoljilo?

4-1-5?
Mektomini da bude jedini veznjak ili mozda Fred?

Dare

pre 2 godine

Kakva greska u koracima za M United. Bice kao sa Ibrahimovicem, bez obzira koliko neko bio spreman, u Premier ligi se ne moze igrati sa 36 godina na vrhunskom nivou. Posle prvih nekoliko utakmica krenuce povrede da ga muce. Najjaci dueli, uklizavanja, mnogo vise trcanja..

7 ZLATNA

pre 2 godine

Au kakav udarac za sve fanove Kristine.Oni su svesni da jedino što se vrednuje u klupskom fudbalu jeste LS i zlatna lopta.I svesni su da Penaldo nema nikakve šanse sa Junajtedom da osvoji ni Premijer Ligu ,a kamoli Ligu Šampiona.Pa sad pišu komentare kao "Jao kakva nostalgija","Vratio se tamo gde je sve pocelo" i ostale gluposti.A ovamo se jedu od muke što nije otišao u neki jači klub(Siti,Real,PSG...),al dzabe neće ga niko hahahaha.A Mesi i družina ima da melju u LS.

DAVOR

pre 2 godine

Dati Ronaldu ulogu spica slica onoj koju ima Kejn u Totenhemu. Nikako na stetu mladih Rastforda ili Sanca i Grinvuda. Pogotovo sto Marsial nije u formi da bi igrao u MU.

Aiko

pre 2 godine

Mislio sam da je Ronaldo slabiji fudbaler od Mesija, inače sam vatreni navijač Barselone i Messija... ali sam sada ubedjen da je Ronaldo bolji fudbaler i čovek...želim mu sve uspehe u povratku, Mančesteru će doneti pobednički mentalitet... I am in Love in Georgina too!

vince carter

pre 2 godine

Bruno Fernandes nije svestan snage Engleske lige jer igrao je Portugalsku i Italijansku ligu pre toga,nece moci u Engleskoj :D Jedno pitanje,dokle vise prozivate igrace koji treba da predju u Englesku ligu,kada tamo dominiraju igraci koji su dosli iz ostalih liga u Evropi? Neki komentatori pisu pogrdno o Ronaldu i da je trebao da predje u City,da ce se Mesi vratiti u Barsu kad osvoji 2 ls sa Parizom..a mozda nece nijednu osvojiti,samo cu reci da je Mesi plakao kao suro pile a dva dana kasnije blistao i smejao se kao mlad mesec na predstavljanju u Parizu.

SaleS

pre 2 godine

Nekim "novinarima" treba trajno zabraniti da se bave novinarstvom!!! Kakav bre Siti...danima pišu o Sitiju. Lažovi jedni obični!!!

Millennium

pre 2 godine

Moram prodati Bruna u fantaziju. Teško da će sada pucati penale kada je Ronaldo tu, i većina lopti će ići na njega. A preskup je da se drži zbog poneke asistencije i eventualno gola tu i tamo.

M.

pre 2 godine

Je l' ono kažete izdajnik?
U kakvom je stanju ostavio Real, Juventus, a u kakvom je stanju Messi ostavio Barsu??
Podvukao je razliku između njih dvojice, vraća se u voljeni klub, ne ide u šestu ligu sveta, savršen kraj karijere. Osvojeno najviše moguće sa Juventusom čiji sam fan, ali ne znaju oni što reče Murinjo kako se koristi nuklearno oružje CR7, preko 100 golova i svi domaći trofeji sa onakvom odbranom i sredinom je puna kapa! Gledamo Ronalda i Matića bre!

ajaJaZeMšipA

pre 2 godine

danima City, City - komentari ga pokopali kao najveću izdajicu ikad a lik pređe u MU.
meni je sve draži i draži Cristiano.
(Dubrovnik, 27. avgust 2021 18:28)

ne znam da li su ti javili ali Siti ga je ispalio a on kad je vec u Mancesteru daj sta das
(mralex, 27. avgust 2021 18:41)

Daa bree hahahaha.Jel ti glupo nekad izgovorenih reči?On zna da ga City ispalio.
City je bio samo marketinški trik, opipacanje pulsa i dizanje tenzije.Ronaldo jeste svakakav, ali nije budala.

reflektor

pre 2 godine

U sunce ti al ima ludaka ovde...Ronaldo lagano moze da igra do 40-te telo mu je savrseno u pogledu starenja, veliki je radnik uz talenat koji ima, Ibra je vrhunski spreman i melje i dalje. Vratio se tamo gde je napravio sebe. Marketinski odradjeno vrhunski. E sad, sve je na Solskeru da to namiri a da ne trpe Sanco i Grinvud, a tu su i Kavani i Rasford. Sa njim je MU jaci bar 20%. Objektivno

Simao

pre 2 godine

Pojedinci nista nisu naucili od velikog barda fudbala - Zive...

"U fudbalu nema mlad ili star.
Ima mozes da igras ili ne mozes da igras."

blatisanac

pre 2 godine

Neko za simbolican iznos potpise za klub koji mu je sve dao, a neko odbije 36 miliona zbog 39 miliona i jos izmisli da su ga oterali.
(nista o nicemu, 27. avgust 2021 19:21)

Simbolican iznos? Au kakva odusevljenost likom i delom, k'o na zasedanju AVNOJa.

deda

pre 2 godine

mnogi.a u igrackom pogonu se to nece svideti, uostalom da sacekamo, ako se bude gurao da izvodi dlobodnjake cekao lopte na tacni popice siber od saigraca...

nista o nicemu

pre 2 godine

Neko za simbolican iznos potpise za klub koji mu je sve dao, a neko odbije 36 miliona zbog 39 miliona i jos izmisli da su ga oterali.

Chubby Checker

pre 2 godine

Ali tip ladno flertovao sa Sitijem, pa se vratio u Junajted. To ono kao ne mogu da se nagodim sa Zvezdom, idem u Partizan za koji sam nekad igrao... Bas da cujemo sta ce reci tribine kad istrci prvi put na Old Traford.

Petar

pre 2 godine

Odlican potez. Ljudi ne shvataju da fudbal nije vise onaj od pre 30, 40 godina nego da je biznis i da je marketing veliki deo te price. Ovim potrzom se Mancester Junajted vraca u zizu. Uvek je bio jedan od najpopularnijih klubova na svetu, neko vreme je stagnirao a sada su opet sve oci ulrte u njega. Samo ovim potezom ce zaraditi desetostruko vise nego sto su ulozili u dovodjenje Ronalda. Voleli ga ili ne on je "najbrendiraniji" fudbaler trenutno kao sto je svojevremeno bio Bekam. Bekam i dalje zaradjuje vise nego vecina vrhunskih fudbalera.

Red devil 7

pre 2 godine

Neko ide u ligu koja vise nije ni top 5 na svijetu a neko u ubjedljivo najjacu. Veliki povratak legende i sada se moze reći da je Junajted itekako kandidat u borbi za sve trofeje. Idemo CR7!!!

RonaldoGOAT

pre 2 godine

bravo legendo!
i ne, nije njega Siti ispalio, odustali su čim je stigla ponuda od Junajteda. Ronaldo je bio spreman da ode u Siti jer ga Junajted nije hteo iako im ga je Mendeš nudio. u tom slučaju je morao negde otići. kad su se predomislili, pregovori su krenuli u pravom smjeru za crvenu stranu Mančestera. malo se informišite bolje umesto što prosipate pamet ovde. nikada CR7 ne bi izabrao Siti ispred Junajteda. ne budite toliki kompleksaši.

Ings

pre 2 godine

Imamo Mesija koji je jedan od rijetkih igraca Barselone koji je pristao na smanjenje plate i koji u PSGu ima znatno manju platu nego u Barsi i imamo Ronalda koji ode iz Reala u Juventus zbog nekoliko miliona vise i koji bi izdao United koji ga je napravio i otisao bi kod gradskog rivala u City da City u zadnjem trenutku nije odustao od transfera. Kada se govori o njihovim velicinama i ovo treba uzeti u obzir.
(Cuci, 27. avgust 2021 18:39)

Upravo tako. Mesi je bolji covek od njega. Uz sve to Mesi nikad ne bi proslavio gol protiv Barselone kao sto je Ronaldo napravio protiv Junajteda prije 2 sezone.

Asd

pre 2 godine

Italijanski novinar Fabricio Romano, specijalizovan za insajderske informacija o transferima, objavio je da se Mančester siti definitivno povukao iz svih pregovora oko Ronalda i da je iz tog razloga izabran Mančester J.

walter

pre 2 godine

Nego ce da iga protiv caen, ren, lens, nant monpelje bordo, brest i svaki vikend amaterski mecevi a nego svaki vikend derbiji u najjacoj ligi svetaa

Sinke

pre 2 godine

Kao veliki navijac Barselone i Messijeve igre,moram reci da je Messi napravio ogromnu gresku prelaskom u Francusku Ligu...Ja i dalje ne mogu da vjerujem da je Messi otisao da igra protiv Dizona,Lensa,Bresa i ostalih....Ako je vec morao otici,onda je to trebala biti Premijer Liga,to je definitivno.

Yyy

pre 2 godine

Fazon kao figurativno. Zvezda te je stvorila kao igrača, pregovore vodis uveliko da predjes u Partizan, svi pišu o tome,ali Partizan odustane od transfera, pa se ipak vratiš u Zvezdu.

Montenegrinos

pre 2 godine

KAKVA LEGENDA U SVAKOM SMISLU
VOLE GA MNOGI, MNOGI I NE, ALI JE SIGURNO DA NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUSNIM, STO JE ODLIKA NAJVECIH.
KARIJERA, MEDIJI, MARKETING, OSTAVIMO SVE TO DJE MU NEMA BUKVALNO PREMCA
COVJEK JE HUMAN I PRAVA FIGURA I IDOL DJECI I MLADIMA
PRIJE SVEGA PLACA POREZ

Bole

pre 2 godine

Odlična vest za fudbal. Divno je videti da jedan od najboljih u istoriji ovog sporta se vraća u klub koji ga je učinio takvim. Ovo je za mene sport, romantika, istorijski trenutak. Svaka čast C. Ronaldu i MAN UTD na ovome - jedna od najlepših fudbalskih priča.

bmiles

pre 2 godine

Ako je ovo tacno,bice zanimljiva reakcija MU navijaca!? Juce su ga isti ti navijaci nazivali izdajicom zbog eventualnog transfera u Man.Siti!?
Sta ti je obrt od izdajice do heroja!

Krile

pre 2 godine

@@@(Ko je Zivac? najveci poznavalac fudbala na svetu, 27. avgust 2021 18:12)
Potpisujem sve od A do Š!!!
Pored Grinvuda koji je jedan od najperspektivnijih napadaca na svetu dovedes lika na zalasku karijere,ego manijaka koji mora igrati svaku utakmicu,koji trazi svaku loptu,otima penale i slobodnjake...cemu to i koga ce to usreciti?!

Templar

pre 2 godine

Obozavam Man Utd, veliki sam navijač i pamtim eru, Vidića, Runija, Giggsa, Skolsa Cristiana Ronalda. Ovo što je uradio CR jos jednom je dokazao da fudbal igra iz srca, a ne samo zbog novca, ovim je jos jednom dokazao koliko je veliki čovek, ovim potezom se vratio da se oduzi klubu koji je od njega napravio to sto je danas, ovim je jos jednom dokazao da je za klasu bolji igrač od Mesija, da nije samo igrač Barselone i da nije oteran iz te iste Barselone jer mu je samo novac u glavi. Osvajač Portugalske lige, Premier lige, La Lige, Skudeta govori o tome koliko je svestran igrač i koliko je prilagodljiv igrač. Zauvek N°1 CR7 !!!!! Dobrodošao KUĆI !

Ko je Zivac? najveci poznavalac fudbala na svetu

pre 2 godine

A koji ce im realno ? Grinvud, Kavani, Marsijal, Sanco, Rasford..Neko ce morati da ode, jer ovaj mora da igra, sem sanca koji je tek dosao..Najvise ce ispastati mladi Grinvud tu, decko umesto da igra i da se razvija, opet ce pusiti klupu da bi Ronaldno igrao..I iskreno mislim da nista nece dobiti sa Ronaldom sto se tice igre, gusice ostale igrace..Iskreno i nisam nesto odusevljen, isto sto ne bi bio kad bi otisao u City, tamo bi ih tek ukanalio..

Mlkll

pre 2 godine

Dzaba mu sad i sto je otisao u United kada citav svijet zna da bi otisao u City da City nije odustao od transfera. Sad ide logikom daj sta das pa eto sad moze i United. Ronaldo je dobar igrac ali je nula kao covjek. To je i dokazao i sa onom proslavom gola protiv Uniteda prije 2 sezone. Ejjj on ide slaviti gol protiv kluba koji ga je proslavio. Fuj.

ime

pre 2 godine

Istina.

Kad je vec sleteo u Mancester, morao je da potpise. Makar za crvene.
U Torino mu nije bilo vracanja.

Videcemo s kakvim motivom ce da igra u timu s Bisakom, Šoom, Mekgvajerom, Lindelofom, Maticem, Fredom, Pogbom, Maticem, Dzejmsom, Daloom, Marsijalom, Rasfordom, Mektominajem, Lingardom…

Posle Juvea i Reala, ovo ce biti šok. Videcemo koliko moze sam da potegne.
Prosle godine je dao vise golova od Lukakua, al ovo je Mancester… a liga zahtevnija.

Xide

pre 2 godine

Miki28 ako je on Legenda UTD-a ja sam Marsovac... los potez Manu-a kao u ostalom i vecina u zadnjih 10 godina od kad nema Fergia... jednostavno ni Senka nekada najmocnijeg Kluba na Svetu...

crnobeli delija

pre 2 godine

neki nikad neće shvatiti - nema ljubavi u profi fudbalu. da su Totenhem ili Bajern ponudili 10 mil više, igrao bi za njih. ne ložite se više.
i ovaj MU nije ni blizu onog u kojem je igrao, pa će baš biti izazov da vidimo da li može da podigne nivo igre ove ekipe, jedva čekam da vidim.

mralex

pre 2 godine

danima City, City - komentari ga pokopali kao najveću izdajicu ikad a lik pređe u MU.
meni je sve draži i draži Cristiano.
(Dubrovnik, 27. avgust 2021 18:28)

ne znam da li su ti javili ali Siti ga je ispalio a on kad je vec u Mancesteru daj sta das

Eee

pre 2 godine

Okreni, obrni, Ronaldo ima najjačeg menadžera u fudbalu, koji je mašina za pravljenje para. Jednostavno je znao da će ovaj povratak debelo novčano da se isplati. Ronaldo je sigurno imao kompleks od one neverovatne prodaje dresova u roku od 24h, pa želi da sruši taj rekord, znajući da je Mančester klub koji ima najviše pratilaca u svetu fudbala.

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Bruka...Kao stari navijač "Mladosti" iz Torina mogu samo da kažem:Sram vas bilo !
Rasturiste onakvu ekipu zbog Penalda,dadoste mu 100 M$ za ništa i izgubiste 3 godine bezveze..
Nadam se da će Alegri da ih vrati na pravi put.
Moraju da dobro razmisle ko će igrati uz Dibalu i Moratu.
Savetujem da ga ne plate više od Dibale inače Paolo ode ponovo u depresiju.
Dolaze bolji dani za "Staru damu" iz Torina.
Forza Juve...

NebaCar

pre 2 godine

"Obozavam Man Utd, veliki sam navijač i pamtim eru, Vidića, Runija, Giggsa, Skolsa Cristiana Ronalda. Ovo što je uradio CR jos jednom je dokazao da fudbal igra iz srca, a ne samo zbog novca, ovim je jos jednom dokazao koliko je veliki čovek, ovim potezom se vratio da se oduzi klubu koji je od njega napravio to sto je danas, ovim je jos jednom dokazao da je za klasu bolji igrač od Mesija, da nije samo igrač Barselone i da nije oteran iz te iste Barselone jer mu je samo novac u glavi..." ( @Templar)

Brat došao da igra za oko 30.000.000 godišnje, 2.500.000 mesecno, oko pola milki sedmično, i ti napišeš da nije dosao da igra zbog novca , axaxaxxaxaxaxaxxaxax
Au kak'i mozgovi na portalima

Cinker

pre 2 godine

Ako je imao izbor izmedju dva Mancestera i izabrao svoj, onda je taj izbor za svako postovanje jer ipak je primamljivine bilo izabrati Gvardiolinu masinu od ekipe. Medjutim, mediji pisu da je M. City odustao od dovodjenja Ronalda, pa ispada da je ovo bio iznudjen potez. U svakom slucaju, jedan od razloga ovako naglog insistiranja Ronalda da promeni sredinu i napusti Juventus sigurno je i medijska pompa Lea Messija, izazvana napustanjem Barselone a poznata je opterecenost Ronalda njime i velika sujeta, koja mu neda da bude u drugom planu...
(Zorica, 27. avgust 2021 18:28)

Sve tačno od A do Š, sto se ono kaže. Mančester se uopšte nije pominjao.
Ovih dana će zvanično sve izaći kako i šta.

Хоћемо ћирилицу на Б92

pre 2 godine

Добро дошао кући. Као шлаг на торту би била титула Премијер лиге или Лиге шампиона за клуб у коме се афирмисао са завршетак величанствене каријере. ГГМУ

Montenegrinos

pre 2 godine

Propao fudbaler u propali klub
(mralex, 27. avgust 2021 17:59)

auuu druze, kako tb propada zivot, familija, poslovi, maaa sveeee stari moj
idi pomoli se u crkvi jadan tesko je jos ce ti teze biti

Eee

pre 2 godine

Tako je bre, kakav City. Legenda se vratila a sad da vrati Utd tamo gdje mu je mjesto, na vrh... Dobrodosao kuci majstore??? lik je nevjerovatan, igrao u 3 najjace lige i u 36 se vraca da igra u najjacoj ligi? Viva Ronaldo, Viva Ronaldo
(Miki28, 27. avgust 2021 17:59)

Hteo je on u Siti, ali je na kraju Siti odustao od transfera.

Rade Kornjaca

pre 2 godine

"Klasa! Srce je reko Junajted, mnogi bogati fudbaleri bi se trebali ugledati na ovog čoveka."

To srce radi na 30,000,000 otkucaja, cisto da ne zaboravimo tu sitnicu.

JeRemija

pre 2 godine

Prebogati Junajted, plastika koja traje...

Sreća pa je počelo da se ulaže i u druge klubove (Čelzi, Siti), inače je pretila Bajernizacija engleske lige i dominacija Junajteda svake godine.
Ništa nije problem kada se rasipaš novcem a Junajted to radi već decenijama.

ps. Junajted neće ništa osvojiti ni ove godine, zadnju titulu su uzeli pre 10 godina iako su klub koji posle PSG daje najviše novca na plate igrača.

Djordje NS

pre 2 godine

Već dva tri dana čitam vesti kako prelazi u City i razmišljam kako sad da navijam za njega kad ceo život simpatišem Junajted. A ako je ovo konačna i definitivna stvar i ako prelazi u Junajted to mi je onda prava stvar.

CR7

nino

pre 2 godine

LAST DANCE, vratio se na mesto uspeha, mislim da je on upravo ono sto je falilo ekipi junajteda sve ove godine, LIDER. Ggmu, bice junajted opet onaj stari!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Lepo da je u premijer ligi. U najjačoj ligi sveta. Ove godine na sport klubu i SBB a za do godine po stranim satelitskim tv programima…

mralex

pre 2 godine

Klasa! Srce je reko Junajted, mnogi bogati fudbaleri bi se trebali ugledati na ovog čoveka.
(Leyenda, 27. avgust 2021 17:59)

Ili je Siti rekao ne?

Cuci

pre 2 godine

Imamo Mesija koji je jedan od rijetkih igraca Barselone koji je pristao na smanjenje plate i koji u PSGu ima znatno manju platu nego u Barsi i imamo Ronalda koji ode iz Reala u Juventus zbog nekoliko miliona vise i koji bi izdao United koji ga je napravio i otisao bi kod gradskog rivala u City da City u zadnjem trenutku nije odustao od transfera. Kada se govori o njihovim velicinama i ovo treba uzeti u obzir.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Klasa! Srce je reko Junajted, mnogi bogati fudbaleri bi se trebali ugledati na ovog čoveka.
(Leyenda, 27. avgust 2021 17:59)


A šta Ronaldo nema para? A Mančester junajted je seoski i mali klub? Care nije Ronaldo prešao u Rio Ave već u giganta!

bojan

pre 2 godine

Klasa! Srce je reko Junajted, mnogi bogati fudbaleri bi se trebali ugledati na ovog čoveka.
(Leyenda, 27. avgust 2021 17:59)

City je odustao, a nije hteo da ostane u Juventusu, zato je prešao u United. Baš njega briga za United, navijače, itd.

Izvor za moju prvu rečenicu je onaj strani poznati sportski novinar (ne mogu da se setim kako beše), da ne bude komentara kako ja baš znam da je City odustao itd.

Stef

pre 2 godine

Gde su sad oni koji kazu da ide Samo za novcem. Covek je gledan trofeja. Pogotovo Lige sampiona. Juventus Nema igrace za tako nesto. Uopste mi ne bi bilo Krivo ni da je otisao u Siti. Jos Samo ovo je falilo Premijer ligi da bude potpuno dominatna u svakom smislu, pogotovo sto se tice gledalaca. Jedna superzvezda. Kome je jos interesantna Nemacka liga gde se pobednik vec zna, I tako decenijama. Francuska liga gde osim PSG-a, ostali su daleko slabiji. Spanska liga je dosta oslabila, dok Italijanska jos uvek nije na najvisem nivou na kojem je bila

Mihajlo

pre 2 godine

Pronasli su nacin da uniste Grinvuda ili Sanca,neko od njih dvojice bice zakucan za klupu jer Kristijano mora da igra posto mu je plata najveca u klubu.

Andjus

pre 2 godine

Premier liga nikad jaca... CR se vratio na mesto koje ga je vinulo u visine, da zaokruzi jednu sjajnu pricu. Steta sto utd nema boljeg trenera, ali svakako, igrace se sjajan fudbal na ostrvu ove sezone

m m

pre 2 godine

Posmatram kao ljubitelj Mesija. Ronaldo je sada ispao smeker sto se vraca u najtezu ligu na kraju karijere, dok Mesi igra u malo farmerskoj ligi.

Ccccc

pre 2 godine

Ovako ce se I Messi za 2 godine vratiti u Barsu,taman je toliko mladji...Da osvoji jos 2 lige sampiona sa PSG, da uzme jos 2 zlatne lopte I ova sad sto dolazi treca,taman je toliko mladji od ovog dede.I ovaj je pobegao iz Junajteda kad je video da brod tone pa se vraca sad kad ga niko nece.

sasha

pre 2 godine

(Templar, 27. avgust 2021 18:08)

Razumem da si strastveni navijac Uniteda ali moram da te razocaram. Ocigledno nisi pratio situaciju, tvoj voljeni Ronaldo se vratio "kuci" posto ga je Manchester City ispalio na kraju. Trebao je da predje u City ali su se oni predomislili i onda je morao da uze daj sta das. Toliko o njegovoj ljudskoj osobini i ljubavi prema Manchester Unitedu.

милош

pre 2 godine

Манчестеру не могу помоћи ни три Роналда док не замене везни ред....одбрана солидна, требало би да буде још боља са Вараном, напад одличан, али везни ред који би требало да повеже те две линије катастрофалан...не зна се ко је гори, ко спорији, ко несигурнији, ко непрецизнији.... Фред и Матић нису за јунајтед, Мектоминај врло ограничен и некреативан...док се не доведе задњи везни типа Кантеа, Кроса, Модрића, Бускетса и сличних мислим да је титула недостижна

mralex

pre 2 godine

auuu druze, kako tb propada zivot, familija, poslovi, maaa sveeee stari moj
idi pomoli se u crkvi jadan tesko je jos ce ti teze biti
(Montenegrinos, 27. avgust 2021 18:09)

od 100 golova u juventusu 50 sa penala ostalo odbici, ni u realu nije bio nesto ali su ga saigraci gurali...
o junajtedu da ne pricam 2 utakmice pobede 5 izgube a u Evropi predmet sprdnje... Viljareal je ipak klasa... Sportski pozdrav! ;)

Zorica

pre 2 godine

Ako je imao izbor izmedju dva Mancestera i izabrao svoj, onda je taj izbor za svako postovanje jer ipak je primamljivine bilo izabrati Gvardiolinu masinu od ekipe. Medjutim, mediji pisu da je M. City odustao od dovodjenja Ronalda, pa ispada da je ovo bio iznudjen potez. U svakom slucaju, jedan od razloga ovako naglog insistiranja Ronalda da promeni sredinu i napusti Juventus sigurno je i medijska pompa Lea Messija, izazvana napustanjem Barselone a poznata je opterecenost Ronalda njime i velika sujeta, koja mu neda da bude u drugom planu...

Рајко Четник, ушати је био наш

pre 2 godine

Добар разлог да уз Ливерпул гледам и М.Јунајтед.

kutinjo

pre 2 godine

Ronaldno je svoj ozbiljan fudbal zavrsio jos prelaskom u juventus zato sad i dolazi u junajted koji je u borbi za trofeje kolko i everton

lodrk11

pre 2 godine

Klasa! Srce je reko Junajted, mnogi bogati fudbaleri bi se trebali ugledati na ovog čoveka.
(Leyenda, 27. avgust 2021 17:59)

Slazem se odlican potez al nije bas da ce da skovlikne od gladi tamo :D

Ginseng7

pre 2 godine

Moje fudbalsko detinjstvo je obeležio Ronaldo u crvenom dresu. Šta je sve život doneo nakon toga, ovo je pobedonosna nostalgija. Sve je tada imalo smisla, nek se oseti i gram iste. I hvala.

ja45

pre 2 godine

Volim ove male slepce sto navijaju za plastiku iz Sitija, samo placu. Otisao bi on u Siti, ali su oni odustali, odustali su moj k...c. Samo na prodaji dresova United ima da uzme milijardu!

billy

pre 2 godine

Nije ovaj rekao poslednju riječ sigurno, eno Ibrahimović je s 39 dominirao Seriom A dok se nije povredio. Roki nema ni 37 još, tako da ne vidim ni jedan razlog zašto nebi dominirao u iduće 2, 3 godine. Lik je fizički besprekorno spreman, lik je životinja.

Tvli

pre 2 godine

Sjajna vest, smekerski potez!

Ovo je odlicna vest za buducnost Junajteda! Kako? Pa evo recimo neko je napisao da ce mali Grinvud da ispasta jer ce manje igrati? Ne, naprotiv, stize njemu a i ostalim mladicima ucitelj u vidu jednog od najboljih fudbalera svih vremena!

Miki28

pre 2 godine

Tako je bre, kakav City. Legenda se vratila a sad da vrati Utd tamo gdje mu je mjesto, na vrh... Dobrodosao kuci majstore??? lik je nevjerovatan, igrao u 3 najjace lige i u 36 se vraca da igra u najjacoj ligi? Viva Ronaldo, Viva Ronaldo

Miki28

pre 2 godine

Tako je bre, kakav City. Legenda se vratila a sad da vrati Utd tamo gdje mu je mjesto, na vrh... Dobrodosao kuci majstore??? lik je nevjerovatan, igrao u 3 najjace lige i u 36 se vraca da igra u najjacoj ligi? Viva Ronaldo, Viva Ronaldo

NebaCar

pre 2 godine

"Obozavam Man Utd, veliki sam navijač i pamtim eru, Vidića, Runija, Giggsa, Skolsa Cristiana Ronalda. Ovo što je uradio CR jos jednom je dokazao da fudbal igra iz srca, a ne samo zbog novca, ovim je jos jednom dokazao koliko je veliki čovek, ovim potezom se vratio da se oduzi klubu koji je od njega napravio to sto je danas, ovim je jos jednom dokazao da je za klasu bolji igrač od Mesija, da nije samo igrač Barselone i da nije oteran iz te iste Barselone jer mu je samo novac u glavi..." ( @Templar)

Brat došao da igra za oko 30.000.000 godišnje, 2.500.000 mesecno, oko pola milki sedmično, i ti napišeš da nije dosao da igra zbog novca , axaxaxxaxaxaxaxxaxax
Au kak'i mozgovi na portalima

m m

pre 2 godine

Posmatram kao ljubitelj Mesija. Ronaldo je sada ispao smeker sto se vraca u najtezu ligu na kraju karijere, dok Mesi igra u malo farmerskoj ligi.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Klasa! Srce je reko Junajted, mnogi bogati fudbaleri bi se trebali ugledati na ovog čoveka.
(Leyenda, 27. avgust 2021 17:59)


A šta Ronaldo nema para? A Mančester junajted je seoski i mali klub? Care nije Ronaldo prešao u Rio Ave već u giganta!

Ginseng7

pre 2 godine

Moje fudbalsko detinjstvo je obeležio Ronaldo u crvenom dresu. Šta je sve život doneo nakon toga, ovo je pobedonosna nostalgija. Sve je tada imalo smisla, nek se oseti i gram iste. I hvala.

nista o nicemu

pre 2 godine

Šampiona.Pa sad pišu komentare kao "Jao kakva nostalgija","Vratio se tamo gde je sve pocelo" i ostale gluposti.A ovamo se jedu od muke što nije otišao u neki jači klub(Siti,Real,PSG...),al dzabe neće ga niko hahahaha.A Mesi i družina ima da melju u LS.
(7 ZLATNA, 27. avgust 2021 19:49)

Otisao je sa 36 u najjacu ligu sveta. Mesi se krije u Francuskoj.

bmiles

pre 2 godine

Ako je ovo tacno,bice zanimljiva reakcija MU navijaca!? Juce su ga isti ti navijaci nazivali izdajicom zbog eventualnog transfera u Man.Siti!?
Sta ti je obrt od izdajice do heroja!

Sinke

pre 2 godine

Kao veliki navijac Barselone i Messijeve igre,moram reci da je Messi napravio ogromnu gresku prelaskom u Francusku Ligu...Ja i dalje ne mogu da vjerujem da je Messi otisao da igra protiv Dizona,Lensa,Bresa i ostalih....Ako je vec morao otici,onda je to trebala biti Premijer Liga,to je definitivno.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Lepo da je u premijer ligi. U najjačoj ligi sveta. Ove godine na sport klubu i SBB a za do godine po stranim satelitskim tv programima…

Bole

pre 2 godine

Odlična vest za fudbal. Divno je videti da jedan od najboljih u istoriji ovog sporta se vraća u klub koji ga je učinio takvim. Ovo je za mene sport, romantika, istorijski trenutak. Svaka čast C. Ronaldu i MAN UTD na ovome - jedna od najlepših fudbalskih priča.

lodrk11

pre 2 godine

Klasa! Srce je reko Junajted, mnogi bogati fudbaleri bi se trebali ugledati na ovog čoveka.
(Leyenda, 27. avgust 2021 17:59)

Slazem se odlican potez al nije bas da ce da skovlikne od gladi tamo :D

Amel Kovačević

pre 2 godine

Mesi ostavio Barsu kada su se borili za titulu La Lige gotov do zadnjeg kola, a Ronaldo ostavlja Juventus kada su se jedva plasirali u Lš, a kada je dolazio Juventus je bio prvak 7 godina zaredom i igrali su finala Lš. O cemu pricamo?
(El Clasico, 27. avgust 2021 21:53)

Ronaldo napustio Real kao trostruke uzastopne prvake Evrope. o cemu vise pricamo? ne postoji niko ko ima takvu petlju, i sad sa 36 godina dolazi u fudbalski NBA gde se svakog vikenda igra strasan tempo.

Eee

pre 2 godine

Okreni, obrni, Ronaldo ima najjačeg menadžera u fudbalu, koji je mašina za pravljenje para. Jednostavno je znao da će ovaj povratak debelo novčano da se isplati. Ronaldo je sigurno imao kompleks od one neverovatne prodaje dresova u roku od 24h, pa želi da sruši taj rekord, znajući da je Mančester klub koji ima najviše pratilaca u svetu fudbala.

ja45

pre 2 godine

Volim ove male slepce sto navijaju za plastiku iz Sitija, samo placu. Otisao bi on u Siti, ali su oni odustali, odustali su moj k...c. Samo na prodaji dresova United ima da uzme milijardu!

Red Veteran

pre 2 godine

Ne mogu da verujem! Morao sam da se uštinem... Mudar potez Glejzera koji nastoje da vrate poverenje navijača. Očigledni da je tu Fergi odigrao ključnu ulogu.
CR7 sa 36 godina je bolji od svakog napadača Junajteda! Dobro došao ponovo na OT, legendo!
Očekuje nas vrlo interesantna sezona.

Joca

pre 2 godine

Nesimpatiziram niti jedan klub,ali mancester united je institucija od kluba,sa 100 miljona vjernih navijaca.Mnogo puta su pomogli npr potres u Zg,petrinji uplatili su 100000 eur iako nikad nijedan hrvat nije nikad igrao.

Tvli

pre 2 godine

Sjajna vest, smekerski potez!

Ovo je odlicna vest za buducnost Junajteda! Kako? Pa evo recimo neko je napisao da ce mali Grinvud da ispasta jer ce manje igrati? Ne, naprotiv, stize njemu a i ostalim mladicima ucitelj u vidu jednog od najboljih fudbalera svih vremena!

reflektor

pre 2 godine

U sunce ti al ima ludaka ovde...Ronaldo lagano moze da igra do 40-te telo mu je savrseno u pogledu starenja, veliki je radnik uz talenat koji ima, Ibra je vrhunski spreman i melje i dalje. Vratio se tamo gde je napravio sebe. Marketinski odradjeno vrhunski. E sad, sve je na Solskeru da to namiri a da ne trpe Sanco i Grinvud, a tu su i Kavani i Rasford. Sa njim je MU jaci bar 20%. Objektivno

Red devil 7

pre 2 godine

Neko ide u ligu koja vise nije ni top 5 na svijetu a neko u ubjedljivo najjacu. Veliki povratak legende i sada se moze reći da je Junajted itekako kandidat u borbi za sve trofeje. Idemo CR7!!!

Biz

pre 2 godine

Otisao je sa 36 u najjacu ligu sveta. Mesi se krije u Francuskoj.
(nista o nicemu, 27. avgust 2021 20:08)


Kako Mesi moze da se krije a vise dao golova najjacim engleskim klubovima iz Barselone kroz Ligu sampiona nego penaldo za godina u PL???

*

pre 2 godine

Prava stvar za MU koji već par sezona muku muči sa efikasnošću svojih napadača. Možda i kandidatura za titulu. Juventus, s druge strane, ne znam kako sad planiraju da išta osvoje. Odlazak Ronalda je kolosalni gubitak za njih. Alegri je svakako neuporedivo bolji trener od Pirla, ali, kad se sve sabere i oduzme, teško da mogu bolje od prethodne sezone. Ovi što lupetaju da je Ronaldo "ukanalio Juve" su samo hejteri. Lik je bukvalno nosio ekipu.

crnobeli delija

pre 2 godine

neki nikad neće shvatiti - nema ljubavi u profi fudbalu. da su Totenhem ili Bajern ponudili 10 mil više, igrao bi za njih. ne ložite se više.
i ovaj MU nije ni blizu onog u kojem je igrao, pa će baš biti izazov da vidimo da li može da podigne nivo igre ove ekipe, jedva čekam da vidim.

billy

pre 2 godine

Nije ovaj rekao poslednju riječ sigurno, eno Ibrahimović je s 39 dominirao Seriom A dok se nije povredio. Roki nema ni 37 još, tako da ne vidim ni jedan razlog zašto nebi dominirao u iduće 2, 3 godine. Lik je fizički besprekorno spreman, lik je životinja.

sasha

pre 2 godine

(Templar, 27. avgust 2021 18:08)

Razumem da si strastveni navijac Uniteda ali moram da te razocaram. Ocigledno nisi pratio situaciju, tvoj voljeni Ronaldo se vratio "kuci" posto ga je Manchester City ispalio na kraju. Trebao je da predje u City ali su se oni predomislili i onda je morao da uze daj sta das. Toliko o njegovoj ljudskoj osobini i ljubavi prema Manchester Unitedu.

Amel Kovačević

pre 2 godine

(kiki, 27. avgust 2021 23:34)

Messi ni za 100 godina igranja u PL ne bi mogao da postane najbolji strelac.

da Ronaldo stvarno provodi vreme u sesnaestercu on nikada ne bi dao nijedan jedini gol. te price o kampovanju sire oni sto se ne razumeju u fudbal.

Petar

pre 2 godine

Odlican potez. Ljudi ne shvataju da fudbal nije vise onaj od pre 30, 40 godina nego da je biznis i da je marketing veliki deo te price. Ovim potrzom se Mancester Junajted vraca u zizu. Uvek je bio jedan od najpopularnijih klubova na svetu, neko vreme je stagnirao a sada su opet sve oci ulrte u njega. Samo ovim potezom ce zaraditi desetostruko vise nego sto su ulozili u dovodjenje Ronalda. Voleli ga ili ne on je "najbrendiraniji" fudbaler trenutno kao sto je svojevremeno bio Bekam. Bekam i dalje zaradjuje vise nego vecina vrhunskih fudbalera.

pedja

pre 2 godine

Dobro dosao nazad.Navijac sam CZV,ali Mancesterovu generaciju sa serom na klupi Vidicem,Ferdinandom,Skolsom i gore ubitacnim triom Ronaldo,Runi ,Tevez,nikad necu zaboraviti .Preko puta premocna Barsa sa Cavijem ,Inijestom,Mesijem.Mozda i poslednjih nekoliko sezona LS sa bar malo duse. Vrijeme da MU vrati titulu !

BlueFortress

pre 2 godine

Ovo su vrhunske vesti za PL, 4 izuzetno jaka tima su formirana i atraktivnost lige je miljama ispred bilo koje druge.

Nadam se da ce na mecu sa Celsijem navratiti i Esli Kol, taman da Ronaldo prozivi post-traumatski stres ;)

M.

pre 2 godine

Je l' ono kažete izdajnik?
U kakvom je stanju ostavio Real, Juventus, a u kakvom je stanju Messi ostavio Barsu??
Podvukao je razliku između njih dvojice, vraća se u voljeni klub, ne ide u šestu ligu sveta, savršen kraj karijere. Osvojeno najviše moguće sa Juventusom čiji sam fan, ali ne znaju oni što reče Murinjo kako se koristi nuklearno oružje CR7, preko 100 golova i svi domaći trofeji sa onakvom odbranom i sredinom je puna kapa! Gledamo Ronalda i Matića bre!

Millennium

pre 2 godine

Moram prodati Bruna u fantaziju. Teško da će sada pucati penale kada je Ronaldo tu, i većina lopti će ići na njega. A preskup je da se drži zbog poneke asistencije i eventualno gola tu i tamo.

kinez

pre 2 godine

(El Clasico, 27. avgust 2021 22:11)

Messi u Engleskoj ne bi mogao da osvoji nijednu nagradu za najboljeg strelca. Messi pobegao iz jedne zone komfora u drugu.

Simao

pre 2 godine

Pojedinci nista nisu naucili od velikog barda fudbala - Zive...

"U fudbalu nema mlad ili star.
Ima mozes da igras ili ne mozes da igras."

singularitet

pre 2 godine

Je l' ono kažete izdajnik?
U kakvom je stanju ostavio Real, Juventus, a u kakvom je stanju Messi ostavio Barsu??
Podvukao je razliku između njih dvojice, vraća se u voljeni klub, ne ide u šestu ligu sveta, savršen kraj karijere. Osvojeno najviše moguće sa Juventusom čiji sam fan, ali ne znaju oni što reče Murinjo kako se koristi nuklearno oružje CR7, preko 100 golova i svi domaći trofeji sa onakvom odbranom i sredinom je puna kapa! Gledamo Ronalda i Matića bre!
(M., 27. avgust 2021 19:50)

Auuu koliko dezinformacija u jednom komentaru, u soku sam. :)
Mesi nije ostavio Barsu, vec su ga oterali zbog finansijske situacije, mala razlika izmedju napustio i oteran.
"Osvojeno najvise moguce sa Juventusom", aj samo pogledaj JEDNU sezonu pre dolaska Ronalda sta je sve igrao Juve, a na sta je spao sa njegovim dolaskom. Ok razumem da ga volis vise od rodjene keve, al daj bar trunku objektivnosti kada komentarises. I bas me zanima sta ces pisati ako Mancester sa njim bude pravio losije rezultate bas kao i Juve, zivo me zanima kako ces ga braniti. :) Taj scenario je veoma moguc, jer on odavno nije onaj Ronaldo s'pocetka karijere, koji je leteo po terenu u Engleskoj. A verovatno ce se ponavljati ista taktika, svaki sut Ronaldo, svaki slobodnjak Ronaldo, o penalima da ne komentarisemo. Mozes slobodno zaboraviti na timsku igru od sada.

el.kiddo

pre 2 godine

Bravo, nije sve u Sitijevim i PSGovima parama. Neki slican potez sam ocekivao i od Mesija (da dodje u Inter na prjmer), ali on je odabrao drugi, marketinski, arapski put.

Mihajlo

pre 2 godine

Pronasli su nacin da uniste Grinvuda ili Sanca,neko od njih dvojice bice zakucan za klupu jer Kristijano mora da igra posto mu je plata najveca u klubu.

nino

pre 2 godine

LAST DANCE, vratio se na mesto uspeha, mislim da je on upravo ono sto je falilo ekipi junajteda sve ove godine, LIDER. Ggmu, bice junajted opet onaj stari!

Andjus

pre 2 godine

Premier liga nikad jaca... CR se vratio na mesto koje ga je vinulo u visine, da zaokruzi jednu sjajnu pricu. Steta sto utd nema boljeg trenera, ali svakako, igrace se sjajan fudbal na ostrvu ove sezone

nista o nicemu

pre 2 godine

Neko za simbolican iznos potpise za klub koji mu je sve dao, a neko odbije 36 miliona zbog 39 miliona i jos izmisli da su ga oterali.

Montenegrinos

pre 2 godine

Propao fudbaler u propali klub
(mralex, 27. avgust 2021 17:59)

auuu druze, kako tb propada zivot, familija, poslovi, maaa sveeee stari moj
idi pomoli se u crkvi jadan tesko je jos ce ti teze biti

Aiko

pre 2 godine

Mislio sam da je Ronaldo slabiji fudbaler od Mesija, inače sam vatreni navijač Barselone i Messija... ali sam sada ubedjen da je Ronaldo bolji fudbaler i čovek...želim mu sve uspehe u povratku, Mančesteru će doneti pobednički mentalitet... I am in Love in Georgina too!

kili gonzales

pre 2 godine

danima City, City - komentari ga pokopali kao najveću izdajicu ikad a lik pređe u MU.
meni je sve draži i draži Cristiano.
(Dubrovnik, 27. avgust 2021 18:28)

ne znam da li su ti javili ali Siti ga je ispalio a on kad je vec u Mancesteru daj sta das
(mralex, 27. avgust 2021 18:41)

Daa bree hahahaha.Jel ti glupo nekad izgovorenih reči?On zna da ga City ispalio.
City je bio samo marketinški trik, opipacanje pulsa i dizanje tenzije.Ronaldo jeste svakakav, ali nije budala.
(ajaJaZeMšipA, 27. avgust 2021 19:13)

Ronaldov agent Mendes je prvo ponudio svog klijenta Sitiju, Siti nije zeleo da plati koliko je Juventus trazio i Mendes se obratio Junajtedu. Prvo su hteli u Siti, Junajted je bio druga opcija. Ovo sada sto se pise o povratku kuci je marketing.

Eee

pre 2 godine

Tako je bre, kakav City. Legenda se vratila a sad da vrati Utd tamo gdje mu je mjesto, na vrh... Dobrodosao kuci majstore??? lik je nevjerovatan, igrao u 3 najjace lige i u 36 se vraca da igra u najjacoj ligi? Viva Ronaldo, Viva Ronaldo
(Miki28, 27. avgust 2021 17:59)

Hteo je on u Siti, ali je na kraju Siti odustao od transfera.

Cuci

pre 2 godine

Imamo Mesija koji je jedan od rijetkih igraca Barselone koji je pristao na smanjenje plate i koji u PSGu ima znatno manju platu nego u Barsi i imamo Ronalda koji ode iz Reala u Juventus zbog nekoliko miliona vise i koji bi izdao United koji ga je napravio i otisao bi kod gradskog rivala u City da City u zadnjem trenutku nije odustao od transfera. Kada se govori o njihovim velicinama i ovo treba uzeti u obzir.

DAVOR

pre 2 godine

Dati Ronaldu ulogu spica slica onoj koju ima Kejn u Totenhemu. Nikako na stetu mladih Rastforda ili Sanca i Grinvuda. Pogotovo sto Marsial nije u formi da bi igrao u MU.

MU u srcu al za malo

pre 2 godine

Zvuci kao da je menadzer odigrao dobro,pustio buvu da je sve zavrseno sa City-em(verujem da ga Gvardiola nije ni zeleo), da bi u neku ruku naterao MU da odreaguje,jer je znao da ce navijaci izvrsiti pritisak da se to ne desi.
On licno,mislim da je odlucio da ode iz Juvea,a realno je u padu,tako da i nije imao nekog izbora,kada se ima u vidu da je hteo da igra LS, a da pritom uzima i dalje sjajnu lovu.
malo je vrhunskih klubova koji igraju LS i u isto vreme mogu finansijski, a i zele,jednog Cristiana koji je blizi kraju i ima mnogo manji uticaj na igru nego ranije.

ime

pre 2 godine

Istina.

Pep mu je rekao da ce igrati u rotaciji.
Jedino gde moze sa 36-37 godina da bude standardan je MU i Brajton. Mada bi i u Brajtonu morao da se bori sa Mapajem za startnu #9.

El Clasico

pre 2 godine

(nista o nicemu, 27. avgust 2021 20:08)

Od koga se krije u Francuskoj? Mesi je njega zapecetio za sva vremena u Spanskoj ligi sa 7 nagrada za najboljeg igraca lige i 6 titula Primere. Ronaldo dobio 1 nagradu za najboljeg igraca lige i 2 titule Primere. A nakon njegovog odlaska Real zavrsava vec sada 2 puta ispred Barselone na tabeli u samo 3 sezone.

Sta god da Ronaldo napravi u svojoj karijeri zauvek ce imati tu mrlju da je pobegao od Mesija jer ga je Mesi brutalno izdominirao igrajuci 9 godina u istoj ligi u istim uslovima protiv istih protivnika.

Na kraju je pobegao iz Spanske lige u daleko najjaci klub u Italiji jer mu je valjda veci izazov bio igrati protiv Empolija, Benedeta, Udinezea itd nego da se takmici u istoj ligi sa Mesijem.

Inace, kada vec pricas o Engleskoj ligi, trebao bi znati da Mesi protiv Engleskih klubova ima vise hetrikova nego Ronaldo koji je igrao 6 sezona u toj ligi. Takodjer, Mesi protiv najjacih Engleskih klubova ima isti broj golova kao Ronaldo koji je tolike godine proveo u toj ligi.

Хоћемо ћирилицу на Б92

pre 2 godine

Добро дошао кући. Као шлаг на торту би била титула Премијер лиге или Лиге шампиона за клуб у коме се афирмисао са завршетак величанствене каријере. ГГМУ

kutinjo

pre 2 godine

Ronaldno je svoj ozbiljan fudbal zavrsio jos prelaskom u juventus zato sad i dolazi u junajted koji je u borbi za trofeje kolko i everton

BlueFortress

pre 2 godine

@da dodam

Mislim na onaj kada je Ser Aleks rekao da mu je namerno menjao stranu da bi isao na Kola koji ga pojeo u 5 derbija sa Celsijem.

Ko je gledao, zna, nema sta ja tu da uvijam u oblande iako je Ronaldo bio zver.

JeRemija

pre 2 godine

Prebogati Junajted, plastika koja traje...

Sreća pa je počelo da se ulaže i u druge klubove (Čelzi, Siti), inače je pretila Bajernizacija engleske lige i dominacija Junajteda svake godine.
Ništa nije problem kada se rasipaš novcem a Junajted to radi već decenijama.

ps. Junajted neće ništa osvojiti ni ove godine, zadnju titulu su uzeli pre 10 godina iako su klub koji posle PSG daje najviše novca na plate igrača.

Rade Kornjaca

pre 2 godine

"Klasa! Srce je reko Junajted, mnogi bogati fudbaleri bi se trebali ugledati na ovog čoveka."

To srce radi na 30,000,000 otkucaja, cisto da ne zaboravimo tu sitnicu.

walter

pre 2 godine

Nego ce da iga protiv caen, ren, lens, nant monpelje bordo, brest i svaki vikend amaterski mecevi a nego svaki vikend derbiji u najjacoj ligi svetaa

vince carter

pre 2 godine

Bruno Fernandes nije svestan snage Engleske lige jer igrao je Portugalsku i Italijansku ligu pre toga,nece moci u Engleskoj :D Jedno pitanje,dokle vise prozivate igrace koji treba da predju u Englesku ligu,kada tamo dominiraju igraci koji su dosli iz ostalih liga u Evropi? Neki komentatori pisu pogrdno o Ronaldu i da je trebao da predje u City,da ce se Mesi vratiti u Barsu kad osvoji 2 ls sa Parizom..a mozda nece nijednu osvojiti,samo cu reci da je Mesi plakao kao suro pile a dva dana kasnije blistao i smejao se kao mlad mesec na predstavljanju u Parizu.

Kako je moguce

pre 2 godine

Da ovaj Mesi nezna ni da se Stidi kada svojim Drugovima iz Ekipe Barce bas ukrao 2 zlate lopte Injesti i Cavije. On kao covek je Velika NULA

Templar

pre 2 godine

Obozavam Man Utd, veliki sam navijač i pamtim eru, Vidića, Runija, Giggsa, Skolsa Cristiana Ronalda. Ovo što je uradio CR jos jednom je dokazao da fudbal igra iz srca, a ne samo zbog novca, ovim je jos jednom dokazao koliko je veliki čovek, ovim potezom se vratio da se oduzi klubu koji je od njega napravio to sto je danas, ovim je jos jednom dokazao da je za klasu bolji igrač od Mesija, da nije samo igrač Barselone i da nije oteran iz te iste Barselone jer mu je samo novac u glavi. Osvajač Portugalske lige, Premier lige, La Lige, Skudeta govori o tome koliko je svestran igrač i koliko je prilagodljiv igrač. Zauvek N°1 CR7 !!!!! Dobrodošao KUĆI !

Cinker

pre 2 godine

Ako je imao izbor izmedju dva Mancestera i izabrao svoj, onda je taj izbor za svako postovanje jer ipak je primamljivine bilo izabrati Gvardiolinu masinu od ekipe. Medjutim, mediji pisu da je M. City odustao od dovodjenja Ronalda, pa ispada da je ovo bio iznudjen potez. U svakom slucaju, jedan od razloga ovako naglog insistiranja Ronalda da promeni sredinu i napusti Juventus sigurno je i medijska pompa Lea Messija, izazvana napustanjem Barselone a poznata je opterecenost Ronalda njime i velika sujeta, koja mu neda da bude u drugom planu...
(Zorica, 27. avgust 2021 18:28)

Sve tačno od A do Š, sto se ono kaže. Mančester se uopšte nije pominjao.
Ovih dana će zvanično sve izaći kako i šta.

samo jako

pre 2 godine

Dobro došao kući,konačno pravi United..velika greska odlazak u Juve,shvatio je da je liga seljačka ,ali eto odradio 2 od 3 i dosta ,uzeo titulu ,nadavao se golova a sad sledi bomba od tekmi u Engleskoj.kakvi sastavi i ekipe,ima da pršti na sve strane..jaki MU i MC ,Čelzi,Totenhem sa Kejnom ,Liverpul …bruka

ajaJaZeMšipA

pre 2 godine

danima City, City - komentari ga pokopali kao najveću izdajicu ikad a lik pređe u MU.
meni je sve draži i draži Cristiano.
(Dubrovnik, 27. avgust 2021 18:28)

ne znam da li su ti javili ali Siti ga je ispalio a on kad je vec u Mancesteru daj sta das
(mralex, 27. avgust 2021 18:41)

Daa bree hahahaha.Jel ti glupo nekad izgovorenih reči?On zna da ga City ispalio.
City je bio samo marketinški trik, opipacanje pulsa i dizanje tenzije.Ronaldo jeste svakakav, ali nije budala.

enh

pre 2 godine

(kinez, 27. avgust 2021 22:55)

Ronaldo iz Reala iz jedne zone komfora pobegao u drugu u Juventus koji nije imao nikakvu konkurenciju u Italiji. Nakon sto je upropastio Juventus sada je hteo i u trecu zonu komfora u City koji opet nema konkorenciju u Engleskoj ali ovaj put je se preracunao pa je morao da se zadovolji sa Junajtedom.

Nemojte mi pricati o njegovoj velicini. Citav zivot hoce da igra samo po najjacim klubovima. Lako je tako osvajati trofeje...

blatisanac

pre 2 godine

Neko za simbolican iznos potpise za klub koji mu je sve dao, a neko odbije 36 miliona zbog 39 miliona i jos izmisli da su ga oterali.
(nista o nicemu, 27. avgust 2021 19:21)

Simbolican iznos? Au kakva odusevljenost likom i delom, k'o na zasedanju AVNOJa.

Rade Kornjaca

pre 2 godine

"Dati Ronaldu ulogu spica slica onoj koju ima Kejn u Totenhemu. Nikako na stetu mladih Rastforda ili Sanca i Grinvuda."

U kojoj to formaciji, Davore, vidis da bi MU mogao da igra, da bi sve ovo zadovoljilo?

4-1-5?
Mektomini da bude jedini veznjak ili mozda Fred?

mralex

pre 2 godine

Klasa! Srce je reko Junajted, mnogi bogati fudbaleri bi se trebali ugledati na ovog čoveka.
(Leyenda, 27. avgust 2021 17:59)

Ili je Siti rekao ne?

deda

pre 2 godine

mnogi.a u igrackom pogonu se to nece svideti, uostalom da sacekamo, ako se bude gurao da izvodi dlobodnjake cekao lopte na tacni popice siber od saigraca...

Krile

pre 2 godine

@@@(Ko je Zivac? najveci poznavalac fudbala na svetu, 27. avgust 2021 18:12)
Potpisujem sve od A do Š!!!
Pored Grinvuda koji je jedan od najperspektivnijih napadaca na svetu dovedes lika na zalasku karijere,ego manijaka koji mora igrati svaku utakmicu,koji trazi svaku loptu,otima penale i slobodnjake...cemu to i koga ce to usreciti?!

Djordje NS

pre 2 godine

Već dva tri dana čitam vesti kako prelazi u City i razmišljam kako sad da navijam za njega kad ceo život simpatišem Junajted. A ako je ovo konačna i definitivna stvar i ako prelazi u Junajted to mi je onda prava stvar.

CR7

SaleS

pre 2 godine

Nekim "novinarima" treba trajno zabraniti da se bave novinarstvom!!! Kakav bre Siti...danima pišu o Sitiju. Lažovi jedni obični!!!

Рајко Четник, ушати је био наш

pre 2 godine

Добар разлог да уз Ливерпул гледам и М.Јунајтед.

Kosta

pre 2 godine

Nego ce da iga protiv caen, ren, lens, nant monpelje bordo, brest i svaki vikend amaterski mecevi a nego svaki vikend derbiji u najjacoj ligi svetaa
(walter, 27. avgust 2021 19:01)


Pa gde je ovaj slepac igrao 3 sezone, Sasuolo, Kaljari, Bolonja, Parma Hhahaha nista jadnije od penaldo botova, fuj

RonaldoGOAT

pre 2 godine

bravo legendo!
i ne, nije njega Siti ispalio, odustali su čim je stigla ponuda od Junajteda. Ronaldo je bio spreman da ode u Siti jer ga Junajted nije hteo iako im ga je Mendeš nudio. u tom slučaju je morao negde otići. kad su se predomislili, pregovori su krenuli u pravom smjeru za crvenu stranu Mančestera. malo se informišite bolje umesto što prosipate pamet ovde. nikada CR7 ne bi izabrao Siti ispred Junajteda. ne budite toliki kompleksaši.

ne znam

pre 2 godine

Brat došao da igra za oko 30.000.000 godišnje, 2.500.000 mesecno, oko pola milki sedmično, i ti napišeš da nije dosao da igra zbog novca , axaxaxxaxaxaxaxxaxax
Au kak'i mozgovi na portalima
(NebaCar, 27. avgust 2021 18:19)
Za iste pare igrao u Juventusu... pametni..

jojufff

pre 2 godine

Na kraju je pobegao iz Spanske lige u daleko najjaci klub u Italiji jer mu je valjda veci izazov bio igrati protiv Empolija, Benedeta, Udinezea itd nego da se takmici u istoj ligi sa Mesijem.

(El Clasico, 27. avgust 2021 22:11)

Pa zašto Messi nije pobjegao u najjači klub u Italiji (Inter) pa se ganjao po kultnoj Serie A nego je pobjegao u PSG gdje ligu mogu igrati odpertlanih kopacki??
ili zasto nije izabrao City da ga malo Englezi biju svaka 3 dana?

U PSG se samo ide zbog para, sportskih motiva "0" odmaras vecinu sezone poput Neymara..odigras par jakih utakicma u LP pa sta bude.

walter

pre 2 godine

Uporedjujes francusku ligu i italijansku ko sve ovde komentarise koliko godina imate italijanska taktika odbrana sve je 5 nivoa iznad smesne francuske lige

Dragan

pre 2 godine

Džaba novci... Španija ima mnogo, mnogo više medjunarodnih trofeja od Engleske... Kako u klupskom tako i u reprezentativnom nivou....

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Дошао на крају каријере да им још узме пара на своје име. Значи не да заради, него баш да им узме. А и треба им узети кад су наивни. Не могу они напредовати па макар довели и играча који се зове Роналдо.

Zorica

pre 2 godine

Ako je imao izbor izmedju dva Mancestera i izabrao svoj, onda je taj izbor za svako postovanje jer ipak je primamljivine bilo izabrati Gvardiolinu masinu od ekipe. Medjutim, mediji pisu da je M. City odustao od dovodjenja Ronalda, pa ispada da je ovo bio iznudjen potez. U svakom slucaju, jedan od razloga ovako naglog insistiranja Ronalda da promeni sredinu i napusti Juventus sigurno je i medijska pompa Lea Messija, izazvana napustanjem Barselone a poznata je opterecenost Ronalda njime i velika sujeta, koja mu neda da bude u drugom planu...

kutinjo

pre 2 godine

O kakvoj vi ljubavi pricate do danas bio na korak da potpise za siti palili mu dresove navijaci junajteda i kad my je propalo za siti predje u junajted i to kako pisu englezi za pola piliona nedeljno i sad se kao vraca kuci ljubav itd,jeste pukose od ljubavi sigurno je zbog tog.

GOAT

pre 2 godine

Kako Mesi moze da se krije a vise dao golova najjacim engleskim klubovima iz Barselone kroz Ligu sampiona nego penaldo za godina u PL???
(Biz, 27. avgust 2021 20:55)


mesi strasan igrac najbolji sa loptom ikada, ronaldo ubedljivo najkompletniji i najspremniji igrac ikada.
uvjek ce se pricati o njima, a mi ih gledali i divili im se, ostale generacije ce moci na youtube da ih uporedjuju i nikad nece dozivjeti te momente kao milijarde sirom svijeta u tim momentima.
volim kad se ljudi prepucavaju.
Isto to vazi i sa velikom trojkom u tenisu.

samo jako

pre 2 godine

(Amel Kovačević, 27. avgust 2021 23:21)

Ronaldo napustio Junajted nakon poraza od Barselone u finalu LŠ 2009 pa sta sad? :)

Ronaldo da ima petlju otisao bi u Napoli kao Maradona, a ne u Juventus koji nije imao nikakvu konkurenciju u Italiji.

ime

pre 2 godine

Istina.

Kad je vec sleteo u Mancester, morao je da potpise. Makar za crvene.
U Torino mu nije bilo vracanja.

Videcemo s kakvim motivom ce da igra u timu s Bisakom, Šoom, Mekgvajerom, Lindelofom, Maticem, Fredom, Pogbom, Maticem, Dzejmsom, Daloom, Marsijalom, Rasfordom, Mektominajem, Lingardom…

Posle Juvea i Reala, ovo ce biti šok. Videcemo koliko moze sam da potegne.
Prosle godine je dao vise golova od Lukakua, al ovo je Mancester… a liga zahtevnija.

Stef

pre 2 godine

Gde su sad oni koji kazu da ide Samo za novcem. Covek je gledan trofeja. Pogotovo Lige sampiona. Juventus Nema igrace za tako nesto. Uopste mi ne bi bilo Krivo ni da je otisao u Siti. Jos Samo ovo je falilo Premijer ligi da bude potpuno dominatna u svakom smislu, pogotovo sto se tice gledalaca. Jedna superzvezda. Kome je jos interesantna Nemacka liga gde se pobednik vec zna, I tako decenijama. Francuska liga gde osim PSG-a, ostali su daleko slabiji. Spanska liga je dosta oslabila, dok Italijanska jos uvek nije na najvisem nivou na kojem je bila

Montenegrinos

pre 2 godine

KAKVA LEGENDA U SVAKOM SMISLU
VOLE GA MNOGI, MNOGI I NE, ALI JE SIGURNO DA NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUSNIM, STO JE ODLIKA NAJVECIH.
KARIJERA, MEDIJI, MARKETING, OSTAVIMO SVE TO DJE MU NEMA BUKVALNO PREMCA
COVJEK JE HUMAN I PRAVA FIGURA I IDOL DJECI I MLADIMA
PRIJE SVEGA PLACA POREZ

Mlkll

pre 2 godine

Dzaba mu sad i sto je otisao u United kada citav svijet zna da bi otisao u City da City nije odustao od transfera. Sad ide logikom daj sta das pa eto sad moze i United. Ronaldo je dobar igrac ali je nula kao covjek. To je i dokazao i sa onom proslavom gola protiv Uniteda prije 2 sezone. Ejjj on ide slaviti gol protiv kluba koji ga je proslavio. Fuj.

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Bruka...Kao stari navijač "Mladosti" iz Torina mogu samo da kažem:Sram vas bilo !
Rasturiste onakvu ekipu zbog Penalda,dadoste mu 100 M$ za ništa i izgubiste 3 godine bezveze..
Nadam se da će Alegri da ih vrati na pravi put.
Moraju da dobro razmisle ko će igrati uz Dibalu i Moratu.
Savetujem da ga ne plate više od Dibale inače Paolo ode ponovo u depresiju.
Dolaze bolji dani za "Staru damu" iz Torina.
Forza Juve...

милош

pre 2 godine

Манчестеру не могу помоћи ни три Роналда док не замене везни ред....одбрана солидна, требало би да буде још боља са Вараном, напад одличан, али везни ред који би требало да повеже те две линије катастрофалан...не зна се ко је гори, ко спорији, ко несигурнији, ко непрецизнији.... Фред и Матић нису за јунајтед, Мектоминај врло ограничен и некреативан...док се не доведе задњи везни типа Кантеа, Кроса, Модрића, Бускетса и сличних мислим да је титула недостижна

mralex

pre 2 godine

danima City, City - komentari ga pokopali kao najveću izdajicu ikad a lik pređe u MU.
meni je sve draži i draži Cristiano.
(Dubrovnik, 27. avgust 2021 18:28)

ne znam da li su ti javili ali Siti ga je ispalio a on kad je vec u Mancesteru daj sta das

bigule

pre 2 godine

Nekim "novinarima" treba trajno zabraniti da se bave novinarstvom!!! Kakav bre Siti...danima pišu o Sitiju. Lažovi jedni obični!!!
(SaleS, 27. avgust 2021 19:45)

Dal si stvarno mislio da ce u city da ode?

podborski

pre 2 godine

bravo legendo!
i ne, nije njega Siti ispalio, odustali su čim je stigla ponuda od Junajteda. Ronaldo je bio spreman da ode u Siti jer ga Junajted nije hteo iako im ga je Mendeš nudio. u tom slučaju je morao negde otići. kad su se predomislili, pregovori su krenuli u pravom smjeru za crvenu stranu Mančestera. malo se informišite bolje umesto što prosipate pamet ovde. nikada CR7 ne bi izabrao Siti ispred Junajteda. ne budite toliki kompleksaši.
(RonaldoGOAT, 27. avgust 2021 19:35)

Ne, ne bi izabrao Siti nikada, ma kakvi. Tako je i Runi sve dogovorio sa Sitijem, navijaci mu isli na kucnu adresu, palili dres, kad mu je Junajted ponudio iste uslove onda je Runi ostao i posle mu navijaci pevaju.

cukce

pre 2 godine

Дошао на крају каријере да им још узме пара на своје име. Значи не да заради, него баш да им узме. А и треба им узети кад су наивни. Не могу они напредовати па макар довели и играча који се зове Роналдо.
(ДЕЛИЈА??, 27. avgust 2021 23:55)

Prodaće milion njegovih dresova i već su u zaradi! Tako da će Ronaldo da ne uđe u igri da odradi posao i da zaradi platu!

Xide

pre 2 godine

Miki28 ako je on Legenda UTD-a ja sam Marsovac... los potez Manu-a kao u ostalom i vecina u zadnjih 10 godina od kad nema Fergia... jednostavno ni Senka nekada najmocnijeg Kluba na Svetu...

Dare

pre 2 godine

Kakva greska u koracima za M United. Bice kao sa Ibrahimovicem, bez obzira koliko neko bio spreman, u Premier ligi se ne moze igrati sa 36 godina na vrhunskom nivou. Posle prvih nekoliko utakmica krenuce povrede da ga muce. Najjaci dueli, uklizavanja, mnogo vise trcanja..

Ings

pre 2 godine

Imamo Mesija koji je jedan od rijetkih igraca Barselone koji je pristao na smanjenje plate i koji u PSGu ima znatno manju platu nego u Barsi i imamo Ronalda koji ode iz Reala u Juventus zbog nekoliko miliona vise i koji bi izdao United koji ga je napravio i otisao bi kod gradskog rivala u City da City u zadnjem trenutku nije odustao od transfera. Kada se govori o njihovim velicinama i ovo treba uzeti u obzir.
(Cuci, 27. avgust 2021 18:39)

Upravo tako. Mesi je bolji covek od njega. Uz sve to Mesi nikad ne bi proslavio gol protiv Barselone kao sto je Ronaldo napravio protiv Junajteda prije 2 sezone.

Asd

pre 2 godine

Italijanski novinar Fabricio Romano, specijalizovan za insajderske informacija o transferima, objavio je da se Mančester siti definitivno povukao iz svih pregovora oko Ronalda i da je iz tog razloga izabran Mančester J.

7 ZLATNA

pre 2 godine

Au kakav udarac za sve fanove Kristine.Oni su svesni da jedino što se vrednuje u klupskom fudbalu jeste LS i zlatna lopta.I svesni su da Penaldo nema nikakve šanse sa Junajtedom da osvoji ni Premijer Ligu ,a kamoli Ligu Šampiona.Pa sad pišu komentare kao "Jao kakva nostalgija","Vratio se tamo gde je sve pocelo" i ostale gluposti.A ovamo se jedu od muke što nije otišao u neki jači klub(Siti,Real,PSG...),al dzabe neće ga niko hahahaha.A Mesi i družina ima da melju u LS.

Miloš

pre 2 godine

Neverovatno je koliko Kristinini ljubitelji ne vole i ne priznaju činjenice i brojke.
Pa onda recite da vas činjenice ne zanimaju, priznajte da ga volite, da je on vaš homoerotski moment i gotovo.

Ko je Zivac? najveci poznavalac fudbala na svetu

pre 2 godine

A koji ce im realno ? Grinvud, Kavani, Marsijal, Sanco, Rasford..Neko ce morati da ode, jer ovaj mora da igra, sem sanca koji je tek dosao..Najvise ce ispastati mladi Grinvud tu, decko umesto da igra i da se razvija, opet ce pusiti klupu da bi Ronaldno igrao..I iskreno mislim da nista nece dobiti sa Ronaldom sto se tice igre, gusice ostale igrace..Iskreno i nisam nesto odusevljen, isto sto ne bi bio kad bi otisao u City, tamo bi ih tek ukanalio..

kiki

pre 2 godine

(kinez, 27. avgust 2021 22:55)

Pa ako je Ronaldo mogao biti samo jednom najbolji strelac Engleske lige u 6 godina, mogao bi sigurno i Mesi. Pa Mesi je se dokazao u Juznoj Americi u reprezentaciji Argentine gde se igra 10x grublji fudbal nego u Engleskoj ligi.

A Ronaldo vec 10 godina ne izlazi iz zone komfora.
Ronaldova komfor zona je 16-erac.

Вук Караџић

pre 2 godine

Јунајтед је пре тога, на сличан начин, довео Ибру и Каванија, тако да су показали да знају како да искористе искусније мајсторе. логичан потез. прича са Ситијем је била луда.

mralex

pre 2 godine

auuu druze, kako tb propada zivot, familija, poslovi, maaa sveeee stari moj
idi pomoli se u crkvi jadan tesko je jos ce ti teze biti
(Montenegrinos, 27. avgust 2021 18:09)

od 100 golova u juventusu 50 sa penala ostalo odbici, ni u realu nije bio nesto ali su ga saigraci gurali...
o junajtedu da ne pricam 2 utakmice pobede 5 izgube a u Evropi predmet sprdnje... Viljareal je ipak klasa... Sportski pozdrav! ;)

bojan

pre 2 godine

Klasa! Srce je reko Junajted, mnogi bogati fudbaleri bi se trebali ugledati na ovog čoveka.
(Leyenda, 27. avgust 2021 17:59)

City je odustao, a nije hteo da ostane u Juventusu, zato je prešao u United. Baš njega briga za United, navijače, itd.

Izvor za moju prvu rečenicu je onaj strani poznati sportski novinar (ne mogu da se setim kako beše), da ne bude komentara kako ja baš znam da je City odustao itd.

Chubby Checker

pre 2 godine

Ali tip ladno flertovao sa Sitijem, pa se vratio u Junajted. To ono kao ne mogu da se nagodim sa Zvezdom, idem u Partizan za koji sam nekad igrao... Bas da cujemo sta ce reci tribine kad istrci prvi put na Old Traford.

PATOS

pre 2 godine

Hahahahaha promašaj veka.Da je otišao u Siti pored De Brujnea,Mahreza i Gvardiole možda bi i mogao nešto da osvoji.Sta ce da osvoji sa onim raspalim Junajtedom.Nece nista osvojiti.
PATOS

Ccccc

pre 2 godine

Ovako ce se I Messi za 2 godine vratiti u Barsu,taman je toliko mladji...Da osvoji jos 2 lige sampiona sa PSG, da uzme jos 2 zlatne lopte I ova sad sto dolazi treca,taman je toliko mladji od ovog dede.I ovaj je pobegao iz Junajteda kad je video da brod tone pa se vraca sad kad ga niko nece.

Dzoni

pre 2 godine

(singularitet, 27. avgust 2021 20:46)

Junajted je od odlaska Fergusona u raspadu, prakticno nista nisu osvojili. Mene vise zanima sta ce fanovi Messija da izmisle novo da ga kritikuju.

Sigurno

pre 2 godine

Latinski Inat Gvardiole sprecio Dolazak Ronalda u M.Siti , Zato Daj boze da sutra Arsenal ih Pobedi u svom terenu, I ima da Pobedi Zapamtite sto sam rekao

El Clasico

pre 2 godine

(M., 27. avgust 2021 19:50)

Mesi ostavio Barsu kada su se borili za titulu La Lige gotov do zadnjeg kola, a Ronaldo ostavlja Juventus kada su se jedva plasirali u Lš, a kada je dolazio Juventus je bio prvak 7 godina zaredom i igrali su finala Lš. O cemu pricamo?

gpbg

pre 2 godine

Svaka cast na odabiru lige,sam je rekao da se najintezivniji fudbal igra u engleskoj,povrh svega toga prelazi tamo na pragu 4 decenije svog zivota

fudbal deco, a ne hype i instagram

pre 2 godine

(nista o nicemu, 27. avgust 2021 20:08)
mesijeve sanse za LS >>> ronaldove sanse za LS

kad vec nije mogo da poveca svoje sanse odlaskom u siti, onda barem da generise hype na koji se primaju likovi poput tebe

Krajišnik

pre 2 godine

MU i Ronaldo, to jeste dobitna kombinacija.
Zavisi naravno i od saigrača,jer sad nema Gigsa,Skolsa,,Kina,ali ovo je definitivno MU kojeg svi zele da vide.

Crveni

pre 2 godine

Nemojte mi pricati o njegovoj velicini. Citav zivot hoce da igra samo po najjacim klubovima. Lako je tako osvajati trofeje...
(enh, 28. avgust 2021 00:00)

Pa sto Leo ne dodje u taj Siti ili Liverpool ili Celsi? oni su svi daleko jaci od Junajteda? pa zato sto ne sme.

brzinos

pre 2 godine

Kako bre nikom ovde nije jasno da on ni jedan klub ne košta ni dinar ili evro jer su svi u prvoj godini njegovog dovođenja isplatili i transfer i platu samo kroz prodaju dresova...finansijski on je samo plus gde god da igra...tako da ta priča da se nema para za druga pojačanja uz njega ili Mesija je šuplja

singularitet

pre 2 godine

Junajted je od odlaska Fergusona u raspadu, prakticno nista nisu osvojili. Mene vise zanima sta ce fanovi Messija da izmisle novo da ga kritikuju.
(Dzoni, 27. avgust 2021 21:20)

Nema Mesi veze sa ovom temom i nema sta da se izmislja ovde. Dovoljno sam dugo pratio Barselonu i Real, da mogu uvideti razliku u kvalitetu i koliko je ko uticajan na terenu. Al da ne ulazim sa tobom u raspravku ko je bolji od njih dvojice (sto je smesno i porediti), ovde je stvar sto ce se kao i uvek zbog marketinga, ugovora i slicnog, ceo koncept igre jednog tima promenuti i usmerice se na jednog igraca. Ronaldo ce od sada izvoditi svaki penal, svaki slobodnjak i sutirace u toku igre iz svih mogucih i nemogucih pozicija. Kao izvodjac penala je odlican. Slobodnjaci, plac majke bozije. Pregled igre minimalan. Potrosnja lopti u toku meca ogromna i bespotrebna. Dribling, iskreno kada se uporedi sa drugima koji su dobri u tom segmentu, on je zaista neproduktivan, jer skakutanje oko lopte pa doda prvom do sebe je u principu nista. Ima odlican skok i udarac glavom. Brz je, moze da istrci svaku kontru, pa mu te fizikalije i daju to neko brzo kretanje po sesnastercu, pa je cesto u prilici za gol iako nema neku bas preteranu preciznost prilikom suta na gol, ako ga uporedis recimo sa Mesijem gde se vidi ocigledna razlika u kvalitetu suta.
Sve u svemu, lik je odlican kao egzikutor u odlicnim timovima ali ne i u prosecnim, jer on jednostavno nije neko ko vuce.

Kinez

pre 2 godine

(hmm, 28. avgust 2021 17:49)

Ti svakim komentarom pokazujes koliko se ne razumes u fudbal. Prosek golova ne znaci nista, u Italiji imas jako puno meceva koji se zavrsavaju 0-0.

Ibrahimovic je tu izjavu dao 2016.

Da dodam

pre 2 godine

@blue fortress

Pa normalno da mu je bilo lakse da na drugoj strani maltretira panjeve kao sto su Bosingva i Esien. Mada je Kol posle prvog susreta sa Ronaldom morao da nosi kosmodisk.

jojufff

pre 2 godine

(hmmm, 28. avgust 2021 11:51)

Koji je motiv igrati Francusku ligu?
protiv kojih evropskih velikana igras??
tu si samo zbog para i nicega vise

Ovako je bar igrao za Juve, jedan od najvecih evropskih klubova, igrao u Serie A protiv Milana, intera, rome, lazija, napolija...jednoj od najtezih liga..na kraju krajeva ima titule iz engleske, spanije i italije.

pare ce uzeti u svakom klubu i donosice im trostruko vise. kao sto sam napisao dole..vrijednost Manchestera je u zadnjih pola dana.. dan porasla za nekih 250 miliona.

Kinez

pre 2 godine

(hmm, 28. avgust 2021 14:12)

Evo ja cu da ti objasnim o cemu je razlika citirajuci Zlatana Ibrahimovica:

"Italijanska liga je najteza za napadace zbog toga sto svaka ekipa prvo razmislja o tome da ne primi gol".

Francuska liga je smesna, pala je kvalitetom iza Portugalske lige. Vecina klubova tamo su uzasni u odbrani a jos gori u napadu.

kiki

pre 2 godine

(Amel Kovačević, 27. avgust 2021 23:54)

Biti 7x najbolji igrac Spanske lige u 9 godina je daleko veci uspeh nego biti jednom najbolji strelac Engleske lige u 6 godina.

Ronaldo ni za 300 godina igranja u Spanskoj ligi ne bi mogao da postane 7x najbolji igrac lige.

A Ronaldova komfor zona jeste 16-erac vec dugi niz godina.

jojufff

pre 2 godine

Дошао на крају каријере да им још узме пара на своје име. Значи не да заради, него баш да им узме. А и треба им узети кад су наивни. Не могу они напредовати па макар довели и играча који се зове Роналдо.
(ДЕЛИЈА??, 27. avgust 2021 23:55)

DELIJA??
Vrijednost Manchestera je za jedan dan porasla za 8% tj. za 200 miliona u grubo.
Sacekaj jos 7 dana i vidjeces na kojim sve poljima zarađuju od njegovog imena i koje cifre su u pitanju. Covjek je brend sa milionima pratitelja, navijaca..tj potrošača.

LondonCalling

pre 2 godine

"Ronaldo da ima petlju otisao bi u Napoli kao Maradona, a ne u Juventus koji nije imao nikakvu konkurenciju u Italiji."
(samo jako)

Misliš, imao petlju kao Mesi, koji je otišao u jedan od lošijih timova francuske lige?

Nebuloza od komentara...

Yyy

pre 2 godine

Fazon kao figurativno. Zvezda te je stvorila kao igrača, pregovore vodis uveliko da predjes u Partizan, svi pišu o tome,ali Partizan odustane od transfera, pa se ipak vratiš u Zvezdu.

hahaha

pre 2 godine

(Kako je moguce, 28. avgust 2021 00:00)

Neka Ronaldo prvo pokaze da je covek i neka podeli sve svoje zlatne lopte sa suigracima iz Reala jer bez njih bi i sada imao jednu osvojenu LŠ u 15 godina.

A Mesi dobije zlatnu loptu 2019 cim su Cavi i Iniesta otisli iz Barse, a dobit ce je i ove godine.

Zdenko

pre 2 godine

I Mančester izgubio svoje prave vrednosti koje je imao. Pali bogami na niske grane kad vraćaju Ronalda sa 36 godina. Biće to vrlo loša investicija, propao projekat u startu. Jedina dobit je prodaja dresova i ostalih rekvizita sa njegovim likom. Od igre slaba vajda, živi bili pa videli.

Kralj Rone

pre 2 godine

Kao da se vratio u Malu Mostanicu, a ne u jedan od najbogatijij klubova na svetu koji je najvise potrosio na transfere ove sezone. Lepo je sto ih je izabrao pre Sitija, ali zna on da je Utd ove godine prejak.

hmmm

pre 2 godine

(jojufff, 28. avgust 2021 07:15)

A zbog cega je Ronaldo otisao u Juventus ako nije zbog para i jer su mu dali 7 miliona vecu platu? Zar nije on sam rekao da odlazi iz Reala jer ga ne cene dovoljno?

Ako je Mesijev prelazak u PSŽ prelazak samo zbog para, sta je onda bio Ronaldov prelazak u Juventus? Mesi u PSŽu ima platu 35 miliona, a Ronaldo u Juventusu imao 30 miliona. O cemu pricamo? Kakvu bi tek Ronaldo platu trazio da ode u bogat klub kao sto je PSŽ?

Kakav je ikako sportski motiv otici u klub koji osvoji titulu 7 godina zaredom i koji nije imao nikakvu konkurenciju u ligi? Vecinu sezone je mogao setati po terenu, igrao je par jakih utakmica u LŠ i to je to.

Budimo realni, mnogo veca je pohlepa traziti od Junajteda i Juventusa 25 i 30 miliona godisnje nego traziti 35 miliona godisnje od bogatog kluba kao sto je PSŽ. Sama cinjenica koliko njima pare znace govori da je onaj odbio za Mbapea 150 miliona iako im moze otici za dzabe sledece sezone.

Kiki

pre 2 godine

(crveni, 28. avgust 2021 00:17)

Upravo je Ronaldo pobegao iz Juventusa nakon sto ih je finansijski i rezultatski upropastio.

Juventus je na njegovu platu za 3 godine izgubio 180 miliona (bruto iznos) + 100 miliona na njegovo dovodjenje. Bacili su uzalud 280 miliona.

hmm

pre 2 godine

(jojufff, 28. avgust 2021 12:47)

A kako je onda Mesi samo zbog para u PSŽu kada bi te pare uzeo u svakom klubu i donosit ce trostruko vise svakom klubu u kojem god da igra? Ili je mozda otisao da osvoji LŠ sa njima?

Ja se slazem da nije nikakav motiv igrati u PSŽu u Francuskoj ligi ali isto tako me neces ubediti da je Ronaldu bio motiv otici u slabiju ligu, igrati u Juventusu i klubu koji tada nije imao nikakvu konkurenciju protiv klubova koji nisu ni sena nekadasnjih klubova Milana, Rome ili Intera. Pa gde ces veci motiv od toga sto igras u istoj ligi sa Mesijem i da mu probas dokazati da si bolji od njega? Motiv mu je igrati za Juventus koji je bio duplo bolji od Milana, Rome, Intera itd? Ajde se uozbilji. Sigurno mu to nije bio veci motiv od nadmetanja sa Mesijem. Otisao se u Juve iskljucivo zbog para ili da izadje iz Mesijeve sene. Nema treceg razloga.

I ne mozes nikako porediti nacin na koji je Mesi otisao iz Barse sa nacinom na koji je Ronaldo otisao iz Reala. Ronaldo je iz Reala otisao samo zbog para i jer mu Perez nije hteo (opet) povecati platu dok je Mesi morao otici iz Barse zato jer je morao. Da Pike nije pristao na smanjenje plate Barselona ne bi registrovala ni one nove igrace koje su doveli.

Sama cinjenica da je Aguero dosao u Barsu da igra sa Mesijem najbolje govori da Mesi nije ni pomisljao otici iz kluba.

hmm

pre 2 godine

(jojufff, 28. avgust 2021 12:47)

Al na stranu sve to. Voleo bi bas da mi objasnis po cemu su to Roma, Lacio, Napoli velikani fudbala, a da Marsej, Lion, St. Entien to nisu? Marsej ima cak i osvojenu LŠ. Bas me zanima kakvo ces opravdanje dati za ovo sto si napisao.

El clasico

pre 2 godine

(jojufff, 28. avgust 2021 07:15)

Hahah pa Mesi ide u PSZ koji nije mogao da osvoji ni ligu prosle sezone, a Ronaldo tada otisao u Juventus koji je bio prvi 7 godina zaredom. ​

Jel stvarno poredis Inter koji je osvojio jednu titulu sa Juventusom koji je osvojio 7 titula zaredom i koji tada nije imao nikakvu konkurenciju? Niko se sigurnoscu ne moze reci da ce Inter osvojiti titulu ove sezone pogotovo nakon odlaska Lukakua dok se to za Juventus znalo kao i za Bajern u Nemackoj. Smesna ti je usporedba.

Sto Ronaldo nije otisao u Lil jer eto osvojili su titulu prosle sezone pa su oni najjaci klub u Francuskoj po tvojoj logici?

Kako ce Mesi otici u City kada je Gvardiola rekao da ga nece dovesti jer su vec doveli Grilisa za 115 miliona? Ti ocito ne pratis redovno sportske vesti.

Kazes Mesi u PSG otisao zbog para, a ima platu 35 miliona, a Ronaldo je iz ljubavi prema Junajtedu trazio 25 miliona godisnje hahah. Sta bi tek bilo da ne oseca ljubav prema Junajtedu... Verovatno ga je Siti zato i odbio jer je trazio previse.

Inace, Mesi u PSGu ima duplo manju platu nego sto je imao u Barsi.

Vlada

pre 2 godine

@Leyenda

"Srce je reko Junajted" ahahahah. 30 miliona godisnje je reklo Junajted. Sto se nije vratio u Lisabon da igra za Sporting?

Da dodam

pre 2 godine

(kiki, 29. avgust 2021 18:15)

Nisu osvojili zato sto su promenili trenera u sred sezone, a novi trener Poketino se koncentrisao na dvomece sa Barsom, Bayernom i Sitijem.

hmm

pre 2 godine

(Kinez, 28. avgust 2021 15:36)

Negde sam procitao da je Italijanska liga, liga u kojoj pada najvise golova zadnjih godina tako da to sto pises nema nikakvog smisla.

Naravno da ce Ibri biti teze davati golove u Italiji kada je igrao za propali Milan, a u Franuskoj je igrao za PSŽ.

kiki

pre 2 godine

(Kinez, 28. avgust 2021 19:31)

Ne, nego ti svakim komentarom pokazujes koliko se ne razumes u fudbal s obzirom da u Francuskoj ligi ima jos vise meceva koji se zavrsavaju 0-0.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Све сам то свјестан да ће клуб зарадити од продаје дресова и да ће на маркетингу зарадити. Ал ја говорим да им он играчки неће помоћи, на самом терену. А сад зависи шта ви рачунате као успјех, дал зараду од дресова и маркетинга или као успјех рачунате резултате, односно титуле? Намјерно нисам у претходном коментару навео да ће им се он маркетиншки исплатити, јер сам знао да ће ми неко то одговорити. Новинарски сам од вас извуко одговор.

enh

pre 2 godine

(kinez, 27. avgust 2021 22:55)

Ronaldo iz Reala iz jedne zone komfora pobegao u drugu u Juventus koji nije imao nikakvu konkurenciju u Italiji. Nakon sto je upropastio Juventus sada je hteo i u trecu zonu komfora u City koji opet nema konkorenciju u Engleskoj ali ovaj put je se preracunao pa je morao da se zadovolji sa Junajtedom.

Nemojte mi pricati o njegovoj velicini. Citav zivot hoce da igra samo po najjacim klubovima. Lako je tako osvajati trofeje...

Biz

pre 2 godine

Otisao je sa 36 u najjacu ligu sveta. Mesi se krije u Francuskoj.
(nista o nicemu, 27. avgust 2021 20:08)


Kako Mesi moze da se krije a vise dao golova najjacim engleskim klubovima iz Barselone kroz Ligu sampiona nego penaldo za godina u PL???

ime

pre 2 godine

Istina.

Pep mu je rekao da ce igrati u rotaciji.
Jedino gde moze sa 36-37 godina da bude standardan je MU i Brajton. Mada bi i u Brajtonu morao da se bori sa Mapajem za startnu #9.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Дошао на крају каријере да им још узме пара на своје име. Значи не да заради, него баш да им узме. А и треба им узети кад су наивни. Не могу они напредовати па макар довели и играча који се зове Роналдо.

sasha

pre 2 godine

(Templar, 27. avgust 2021 18:08)

Razumem da si strastveni navijac Uniteda ali moram da te razocaram. Ocigledno nisi pratio situaciju, tvoj voljeni Ronaldo se vratio "kuci" posto ga je Manchester City ispalio na kraju. Trebao je da predje u City ali su se oni predomislili i onda je morao da uze daj sta das. Toliko o njegovoj ljudskoj osobini i ljubavi prema Manchester Unitedu.

Miki28

pre 2 godine

Tako je bre, kakav City. Legenda se vratila a sad da vrati Utd tamo gdje mu je mjesto, na vrh... Dobrodosao kuci majstore??? lik je nevjerovatan, igrao u 3 najjace lige i u 36 se vraca da igra u najjacoj ligi? Viva Ronaldo, Viva Ronaldo

Cuci

pre 2 godine

Imamo Mesija koji je jedan od rijetkih igraca Barselone koji je pristao na smanjenje plate i koji u PSGu ima znatno manju platu nego u Barsi i imamo Ronalda koji ode iz Reala u Juventus zbog nekoliko miliona vise i koji bi izdao United koji ga je napravio i otisao bi kod gradskog rivala u City da City u zadnjem trenutku nije odustao od transfera. Kada se govori o njihovim velicinama i ovo treba uzeti u obzir.

7 ZLATNA

pre 2 godine

Au kakav udarac za sve fanove Kristine.Oni su svesni da jedino što se vrednuje u klupskom fudbalu jeste LS i zlatna lopta.I svesni su da Penaldo nema nikakve šanse sa Junajtedom da osvoji ni Premijer Ligu ,a kamoli Ligu Šampiona.Pa sad pišu komentare kao "Jao kakva nostalgija","Vratio se tamo gde je sve pocelo" i ostale gluposti.A ovamo se jedu od muke što nije otišao u neki jači klub(Siti,Real,PSG...),al dzabe neće ga niko hahahaha.A Mesi i družina ima da melju u LS.

kiki

pre 2 godine

(kinez, 27. avgust 2021 22:55)

Pa ako je Ronaldo mogao biti samo jednom najbolji strelac Engleske lige u 6 godina, mogao bi sigurno i Mesi. Pa Mesi je se dokazao u Juznoj Americi u reprezentaciji Argentine gde se igra 10x grublji fudbal nego u Engleskoj ligi.

A Ronaldo vec 10 godina ne izlazi iz zone komfora.
Ronaldova komfor zona je 16-erac.

NebaCar

pre 2 godine

"Obozavam Man Utd, veliki sam navijač i pamtim eru, Vidića, Runija, Giggsa, Skolsa Cristiana Ronalda. Ovo što je uradio CR jos jednom je dokazao da fudbal igra iz srca, a ne samo zbog novca, ovim je jos jednom dokazao koliko je veliki čovek, ovim potezom se vratio da se oduzi klubu koji je od njega napravio to sto je danas, ovim je jos jednom dokazao da je za klasu bolji igrač od Mesija, da nije samo igrač Barselone i da nije oteran iz te iste Barselone jer mu je samo novac u glavi..." ( @Templar)

Brat došao da igra za oko 30.000.000 godišnje, 2.500.000 mesecno, oko pola milki sedmično, i ti napišeš da nije dosao da igra zbog novca , axaxaxxaxaxaxaxxaxax
Au kak'i mozgovi na portalima

samo jako

pre 2 godine

(Amel Kovačević, 27. avgust 2021 23:21)

Ronaldo napustio Junajted nakon poraza od Barselone u finalu LŠ 2009 pa sta sad? :)

Ronaldo da ima petlju otisao bi u Napoli kao Maradona, a ne u Juventus koji nije imao nikakvu konkurenciju u Italiji.

Kako je moguce

pre 2 godine

Da ovaj Mesi nezna ni da se Stidi kada svojim Drugovima iz Ekipe Barce bas ukrao 2 zlate lopte Injesti i Cavije. On kao covek je Velika NULA

El Clasico

pre 2 godine

(nista o nicemu, 27. avgust 2021 20:08)

Od koga se krije u Francuskoj? Mesi je njega zapecetio za sva vremena u Spanskoj ligi sa 7 nagrada za najboljeg igraca lige i 6 titula Primere. Ronaldo dobio 1 nagradu za najboljeg igraca lige i 2 titule Primere. A nakon njegovog odlaska Real zavrsava vec sada 2 puta ispred Barselone na tabeli u samo 3 sezone.

Sta god da Ronaldo napravi u svojoj karijeri zauvek ce imati tu mrlju da je pobegao od Mesija jer ga je Mesi brutalno izdominirao igrajuci 9 godina u istoj ligi u istim uslovima protiv istih protivnika.

Na kraju je pobegao iz Spanske lige u daleko najjaci klub u Italiji jer mu je valjda veci izazov bio igrati protiv Empolija, Benedeta, Udinezea itd nego da se takmici u istoj ligi sa Mesijem.

Inace, kada vec pricas o Engleskoj ligi, trebao bi znati da Mesi protiv Engleskih klubova ima vise hetrikova nego Ronaldo koji je igrao 6 sezona u toj ligi. Takodjer, Mesi protiv najjacih Engleskih klubova ima isti broj golova kao Ronaldo koji je tolike godine proveo u toj ligi.

mralex

pre 2 godine

auuu druze, kako tb propada zivot, familija, poslovi, maaa sveeee stari moj
idi pomoli se u crkvi jadan tesko je jos ce ti teze biti
(Montenegrinos, 27. avgust 2021 18:09)

od 100 golova u juventusu 50 sa penala ostalo odbici, ni u realu nije bio nesto ali su ga saigraci gurali...
o junajtedu da ne pricam 2 utakmice pobede 5 izgube a u Evropi predmet sprdnje... Viljareal je ipak klasa... Sportski pozdrav! ;)

Templar

pre 2 godine

Obozavam Man Utd, veliki sam navijač i pamtim eru, Vidića, Runija, Giggsa, Skolsa Cristiana Ronalda. Ovo što je uradio CR jos jednom je dokazao da fudbal igra iz srca, a ne samo zbog novca, ovim je jos jednom dokazao koliko je veliki čovek, ovim potezom se vratio da se oduzi klubu koji je od njega napravio to sto je danas, ovim je jos jednom dokazao da je za klasu bolji igrač od Mesija, da nije samo igrač Barselone i da nije oteran iz te iste Barselone jer mu je samo novac u glavi. Osvajač Portugalske lige, Premier lige, La Lige, Skudeta govori o tome koliko je svestran igrač i koliko je prilagodljiv igrač. Zauvek N°1 CR7 !!!!! Dobrodošao KUĆI !

Miloš

pre 2 godine

Neverovatno je koliko Kristinini ljubitelji ne vole i ne priznaju činjenice i brojke.
Pa onda recite da vas činjenice ne zanimaju, priznajte da ga volite, da je on vaš homoerotski moment i gotovo.

Aiko

pre 2 godine

Mislio sam da je Ronaldo slabiji fudbaler od Mesija, inače sam vatreni navijač Barselone i Messija... ali sam sada ubedjen da je Ronaldo bolji fudbaler i čovek...želim mu sve uspehe u povratku, Mančesteru će doneti pobednički mentalitet... I am in Love in Georgina too!

Dare

pre 2 godine

Kakva greska u koracima za M United. Bice kao sa Ibrahimovicem, bez obzira koliko neko bio spreman, u Premier ligi se ne moze igrati sa 36 godina na vrhunskom nivou. Posle prvih nekoliko utakmica krenuce povrede da ga muce. Najjaci dueli, uklizavanja, mnogo vise trcanja..

Dragan

pre 2 godine

Džaba novci... Španija ima mnogo, mnogo više medjunarodnih trofeja od Engleske... Kako u klupskom tako i u reprezentativnom nivou....

Kosta

pre 2 godine

Nego ce da iga protiv caen, ren, lens, nant monpelje bordo, brest i svaki vikend amaterski mecevi a nego svaki vikend derbiji u najjacoj ligi svetaa
(walter, 27. avgust 2021 19:01)


Pa gde je ovaj slepac igrao 3 sezone, Sasuolo, Kaljari, Bolonja, Parma Hhahaha nista jadnije od penaldo botova, fuj

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Lepo da je u premijer ligi. U najjačoj ligi sveta. Ove godine na sport klubu i SBB a za do godine po stranim satelitskim tv programima…

Mlkll

pre 2 godine

Dzaba mu sad i sto je otisao u United kada citav svijet zna da bi otisao u City da City nije odustao od transfera. Sad ide logikom daj sta das pa eto sad moze i United. Ronaldo je dobar igrac ali je nula kao covjek. To je i dokazao i sa onom proslavom gola protiv Uniteda prije 2 sezone. Ejjj on ide slaviti gol protiv kluba koji ga je proslavio. Fuj.

nista o nicemu

pre 2 godine

Šampiona.Pa sad pišu komentare kao "Jao kakva nostalgija","Vratio se tamo gde je sve pocelo" i ostale gluposti.A ovamo se jedu od muke što nije otišao u neki jači klub(Siti,Real,PSG...),al dzabe neće ga niko hahahaha.A Mesi i družina ima da melju u LS.
(7 ZLATNA, 27. avgust 2021 19:49)

Otisao je sa 36 u najjacu ligu sveta. Mesi se krije u Francuskoj.

kutinjo

pre 2 godine

Ronaldno je svoj ozbiljan fudbal zavrsio jos prelaskom u juventus zato sad i dolazi u junajted koji je u borbi za trofeje kolko i everton

Eee

pre 2 godine

Tako je bre, kakav City. Legenda se vratila a sad da vrati Utd tamo gdje mu je mjesto, na vrh... Dobrodosao kuci majstore??? lik je nevjerovatan, igrao u 3 najjace lige i u 36 se vraca da igra u najjacoj ligi? Viva Ronaldo, Viva Ronaldo
(Miki28, 27. avgust 2021 17:59)

Hteo je on u Siti, ali je na kraju Siti odustao od transfera.

kili gonzales

pre 2 godine

danima City, City - komentari ga pokopali kao najveću izdajicu ikad a lik pređe u MU.
meni je sve draži i draži Cristiano.
(Dubrovnik, 27. avgust 2021 18:28)

ne znam da li su ti javili ali Siti ga je ispalio a on kad je vec u Mancesteru daj sta das
(mralex, 27. avgust 2021 18:41)

Daa bree hahahaha.Jel ti glupo nekad izgovorenih reči?On zna da ga City ispalio.
City je bio samo marketinški trik, opipacanje pulsa i dizanje tenzije.Ronaldo jeste svakakav, ali nije budala.
(ajaJaZeMšipA, 27. avgust 2021 19:13)

Ronaldov agent Mendes je prvo ponudio svog klijenta Sitiju, Siti nije zeleo da plati koliko je Juventus trazio i Mendes se obratio Junajtedu. Prvo su hteli u Siti, Junajted je bio druga opcija. Ovo sada sto se pise o povratku kuci je marketing.

Xide

pre 2 godine

Miki28 ako je on Legenda UTD-a ja sam Marsovac... los potez Manu-a kao u ostalom i vecina u zadnjih 10 godina od kad nema Fergia... jednostavno ni Senka nekada najmocnijeg Kluba na Svetu...

Amel Kovačević

pre 2 godine

(kiki, 27. avgust 2021 23:34)

Messi ni za 100 godina igranja u PL ne bi mogao da postane najbolji strelac.

da Ronaldo stvarno provodi vreme u sesnaestercu on nikada ne bi dao nijedan jedini gol. te price o kampovanju sire oni sto se ne razumeju u fudbal.

m m

pre 2 godine

Posmatram kao ljubitelj Mesija. Ronaldo je sada ispao smeker sto se vraca u najtezu ligu na kraju karijere, dok Mesi igra u malo farmerskoj ligi.

Zorica

pre 2 godine

Ako je imao izbor izmedju dva Mancestera i izabrao svoj, onda je taj izbor za svako postovanje jer ipak je primamljivine bilo izabrati Gvardiolinu masinu od ekipe. Medjutim, mediji pisu da je M. City odustao od dovodjenja Ronalda, pa ispada da je ovo bio iznudjen potez. U svakom slucaju, jedan od razloga ovako naglog insistiranja Ronalda da promeni sredinu i napusti Juventus sigurno je i medijska pompa Lea Messija, izazvana napustanjem Barselone a poznata je opterecenost Ronalda njime i velika sujeta, koja mu neda da bude u drugom planu...

PATOS

pre 2 godine

Hahahahaha promašaj veka.Da je otišao u Siti pored De Brujnea,Mahreza i Gvardiole možda bi i mogao nešto da osvoji.Sta ce da osvoji sa onim raspalim Junajtedom.Nece nista osvojiti.
PATOS

singularitet

pre 2 godine

Je l' ono kažete izdajnik?
U kakvom je stanju ostavio Real, Juventus, a u kakvom je stanju Messi ostavio Barsu??
Podvukao je razliku između njih dvojice, vraća se u voljeni klub, ne ide u šestu ligu sveta, savršen kraj karijere. Osvojeno najviše moguće sa Juventusom čiji sam fan, ali ne znaju oni što reče Murinjo kako se koristi nuklearno oružje CR7, preko 100 golova i svi domaći trofeji sa onakvom odbranom i sredinom je puna kapa! Gledamo Ronalda i Matića bre!
(M., 27. avgust 2021 19:50)

Auuu koliko dezinformacija u jednom komentaru, u soku sam. :)
Mesi nije ostavio Barsu, vec su ga oterali zbog finansijske situacije, mala razlika izmedju napustio i oteran.
"Osvojeno najvise moguce sa Juventusom", aj samo pogledaj JEDNU sezonu pre dolaska Ronalda sta je sve igrao Juve, a na sta je spao sa njegovim dolaskom. Ok razumem da ga volis vise od rodjene keve, al daj bar trunku objektivnosti kada komentarises. I bas me zanima sta ces pisati ako Mancester sa njim bude pravio losije rezultate bas kao i Juve, zivo me zanima kako ces ga braniti. :) Taj scenario je veoma moguc, jer on odavno nije onaj Ronaldo s'pocetka karijere, koji je leteo po terenu u Engleskoj. A verovatno ce se ponavljati ista taktika, svaki sut Ronaldo, svaki slobodnjak Ronaldo, o penalima da ne komentarisemo. Mozes slobodno zaboraviti na timsku igru od sada.

JeRemija

pre 2 godine

Prebogati Junajted, plastika koja traje...

Sreća pa je počelo da se ulaže i u druge klubove (Čelzi, Siti), inače je pretila Bajernizacija engleske lige i dominacija Junajteda svake godine.
Ništa nije problem kada se rasipaš novcem a Junajted to radi već decenijama.

ps. Junajted neće ništa osvojiti ni ove godine, zadnju titulu su uzeli pre 10 godina iako su klub koji posle PSG daje najviše novca na plate igrača.

M.

pre 2 godine

Je l' ono kažete izdajnik?
U kakvom je stanju ostavio Real, Juventus, a u kakvom je stanju Messi ostavio Barsu??
Podvukao je razliku između njih dvojice, vraća se u voljeni klub, ne ide u šestu ligu sveta, savršen kraj karijere. Osvojeno najviše moguće sa Juventusom čiji sam fan, ali ne znaju oni što reče Murinjo kako se koristi nuklearno oružje CR7, preko 100 golova i svi domaći trofeji sa onakvom odbranom i sredinom je puna kapa! Gledamo Ronalda i Matića bre!

*

pre 2 godine

Prava stvar za MU koji već par sezona muku muči sa efikasnošću svojih napadača. Možda i kandidatura za titulu. Juventus, s druge strane, ne znam kako sad planiraju da išta osvoje. Odlazak Ronalda je kolosalni gubitak za njih. Alegri je svakako neuporedivo bolji trener od Pirla, ali, kad se sve sabere i oduzme, teško da mogu bolje od prethodne sezone. Ovi što lupetaju da je Ronaldo "ukanalio Juve" su samo hejteri. Lik je bukvalno nosio ekipu.

kinez

pre 2 godine

(El Clasico, 27. avgust 2021 22:11)

Messi u Engleskoj ne bi mogao da osvoji nijednu nagradu za najboljeg strelca. Messi pobegao iz jedne zone komfora u drugu.

Ccccc

pre 2 godine

Ovako ce se I Messi za 2 godine vratiti u Barsu,taman je toliko mladji...Da osvoji jos 2 lige sampiona sa PSG, da uzme jos 2 zlatne lopte I ova sad sto dolazi treca,taman je toliko mladji od ovog dede.I ovaj je pobegao iz Junajteda kad je video da brod tone pa se vraca sad kad ga niko nece.

Red devil 7

pre 2 godine

Neko ide u ligu koja vise nije ni top 5 na svijetu a neko u ubjedljivo najjacu. Veliki povratak legende i sada se moze reći da je Junajted itekako kandidat u borbi za sve trofeje. Idemo CR7!!!

mralex

pre 2 godine

danima City, City - komentari ga pokopali kao najveću izdajicu ikad a lik pređe u MU.
meni je sve draži i draži Cristiano.
(Dubrovnik, 27. avgust 2021 18:28)

ne znam da li su ti javili ali Siti ga je ispalio a on kad je vec u Mancesteru daj sta das

Ings

pre 2 godine

Imamo Mesija koji je jedan od rijetkih igraca Barselone koji je pristao na smanjenje plate i koji u PSGu ima znatno manju platu nego u Barsi i imamo Ronalda koji ode iz Reala u Juventus zbog nekoliko miliona vise i koji bi izdao United koji ga je napravio i otisao bi kod gradskog rivala u City da City u zadnjem trenutku nije odustao od transfera. Kada se govori o njihovim velicinama i ovo treba uzeti u obzir.
(Cuci, 27. avgust 2021 18:39)

Upravo tako. Mesi je bolji covek od njega. Uz sve to Mesi nikad ne bi proslavio gol protiv Barselone kao sto je Ronaldo napravio protiv Junajteda prije 2 sezone.

Montenegrinos

pre 2 godine

KAKVA LEGENDA U SVAKOM SMISLU
VOLE GA MNOGI, MNOGI I NE, ALI JE SIGURNO DA NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUSNIM, STO JE ODLIKA NAJVECIH.
KARIJERA, MEDIJI, MARKETING, OSTAVIMO SVE TO DJE MU NEMA BUKVALNO PREMCA
COVJEK JE HUMAN I PRAVA FIGURA I IDOL DJECI I MLADIMA
PRIJE SVEGA PLACA POREZ

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Klasa! Srce je reko Junajted, mnogi bogati fudbaleri bi se trebali ugledati na ovog čoveka.
(Leyenda, 27. avgust 2021 17:59)


A šta Ronaldo nema para? A Mančester junajted je seoski i mali klub? Care nije Ronaldo prešao u Rio Ave već u giganta!

ne znam

pre 2 godine

Brat došao da igra za oko 30.000.000 godišnje, 2.500.000 mesecno, oko pola milki sedmično, i ti napišeš da nije dosao da igra zbog novca , axaxaxxaxaxaxaxxaxax
Au kak'i mozgovi na portalima
(NebaCar, 27. avgust 2021 18:19)
Za iste pare igrao u Juventusu... pametni..

mralex

pre 2 godine

Klasa! Srce je reko Junajted, mnogi bogati fudbaleri bi se trebali ugledati na ovog čoveka.
(Leyenda, 27. avgust 2021 17:59)

Ili je Siti rekao ne?

милош

pre 2 godine

Манчестеру не могу помоћи ни три Роналда док не замене везни ред....одбрана солидна, требало би да буде још боља са Вараном, напад одличан, али везни ред који би требало да повеже те две линије катастрофалан...не зна се ко је гори, ко спорији, ко несигурнији, ко непрецизнији.... Фред и Матић нису за јунајтед, Мектоминај врло ограничен и некреативан...док се не доведе задњи везни типа Кантеа, Кроса, Модрића, Бускетса и сличних мислим да је титула недостижна

Čeki opinionista del cazzo

pre 2 godine

Bruka...Kao stari navijač "Mladosti" iz Torina mogu samo da kažem:Sram vas bilo !
Rasturiste onakvu ekipu zbog Penalda,dadoste mu 100 M$ za ništa i izgubiste 3 godine bezveze..
Nadam se da će Alegri da ih vrati na pravi put.
Moraju da dobro razmisle ko će igrati uz Dibalu i Moratu.
Savetujem da ga ne plate više od Dibale inače Paolo ode ponovo u depresiju.
Dolaze bolji dani za "Staru damu" iz Torina.
Forza Juve...

walter

pre 2 godine

Nego ce da iga protiv caen, ren, lens, nant monpelje bordo, brest i svaki vikend amaterski mecevi a nego svaki vikend derbiji u najjacoj ligi svetaa

nista o nicemu

pre 2 godine

Neko za simbolican iznos potpise za klub koji mu je sve dao, a neko odbije 36 miliona zbog 39 miliona i jos izmisli da su ga oterali.

el.kiddo

pre 2 godine

Bravo, nije sve u Sitijevim i PSGovima parama. Neki slican potez sam ocekivao i od Mesija (da dodje u Inter na prjmer), ali on je odabrao drugi, marketinski, arapski put.

Mihajlo

pre 2 godine

Pronasli su nacin da uniste Grinvuda ili Sanca,neko od njih dvojice bice zakucan za klupu jer Kristijano mora da igra posto mu je plata najveca u klubu.

BlueFortress

pre 2 godine

Ovo su vrhunske vesti za PL, 4 izuzetno jaka tima su formirana i atraktivnost lige je miljama ispred bilo koje druge.

Nadam se da ce na mecu sa Celsijem navratiti i Esli Kol, taman da Ronaldo prozivi post-traumatski stres ;)

Ko je Zivac? najveci poznavalac fudbala na svetu

pre 2 godine

A koji ce im realno ? Grinvud, Kavani, Marsijal, Sanco, Rasford..Neko ce morati da ode, jer ovaj mora da igra, sem sanca koji je tek dosao..Najvise ce ispastati mladi Grinvud tu, decko umesto da igra i da se razvija, opet ce pusiti klupu da bi Ronaldno igrao..I iskreno mislim da nista nece dobiti sa Ronaldom sto se tice igre, gusice ostale igrace..Iskreno i nisam nesto odusevljen, isto sto ne bi bio kad bi otisao u City, tamo bi ih tek ukanalio..

crnobeli delija

pre 2 godine

neki nikad neće shvatiti - nema ljubavi u profi fudbalu. da su Totenhem ili Bajern ponudili 10 mil više, igrao bi za njih. ne ložite se više.
i ovaj MU nije ni blizu onog u kojem je igrao, pa će baš biti izazov da vidimo da li može da podigne nivo igre ove ekipe, jedva čekam da vidim.

podborski

pre 2 godine

bravo legendo!
i ne, nije njega Siti ispalio, odustali su čim je stigla ponuda od Junajteda. Ronaldo je bio spreman da ode u Siti jer ga Junajted nije hteo iako im ga je Mendeš nudio. u tom slučaju je morao negde otići. kad su se predomislili, pregovori su krenuli u pravom smjeru za crvenu stranu Mančestera. malo se informišite bolje umesto što prosipate pamet ovde. nikada CR7 ne bi izabrao Siti ispred Junajteda. ne budite toliki kompleksaši.
(RonaldoGOAT, 27. avgust 2021 19:35)

Ne, ne bi izabrao Siti nikada, ma kakvi. Tako je i Runi sve dogovorio sa Sitijem, navijaci mu isli na kucnu adresu, palili dres, kad mu je Junajted ponudio iste uslove onda je Runi ostao i posle mu navijaci pevaju.

Stef

pre 2 godine

Gde su sad oni koji kazu da ide Samo za novcem. Covek je gledan trofeja. Pogotovo Lige sampiona. Juventus Nema igrace za tako nesto. Uopste mi ne bi bilo Krivo ni da je otisao u Siti. Jos Samo ovo je falilo Premijer ligi da bude potpuno dominatna u svakom smislu, pogotovo sto se tice gledalaca. Jedna superzvezda. Kome je jos interesantna Nemacka liga gde se pobednik vec zna, I tako decenijama. Francuska liga gde osim PSG-a, ostali su daleko slabiji. Spanska liga je dosta oslabila, dok Italijanska jos uvek nije na najvisem nivou na kojem je bila

Montenegrinos

pre 2 godine

Propao fudbaler u propali klub
(mralex, 27. avgust 2021 17:59)

auuu druze, kako tb propada zivot, familija, poslovi, maaa sveeee stari moj
idi pomoli se u crkvi jadan tesko je jos ce ti teze biti

bojan

pre 2 godine

Klasa! Srce je reko Junajted, mnogi bogati fudbaleri bi se trebali ugledati na ovog čoveka.
(Leyenda, 27. avgust 2021 17:59)

City je odustao, a nije hteo da ostane u Juventusu, zato je prešao u United. Baš njega briga za United, navijače, itd.

Izvor za moju prvu rečenicu je onaj strani poznati sportski novinar (ne mogu da se setim kako beše), da ne bude komentara kako ja baš znam da je City odustao itd.

ime

pre 2 godine

Istina.

Kad je vec sleteo u Mancester, morao je da potpise. Makar za crvene.
U Torino mu nije bilo vracanja.

Videcemo s kakvim motivom ce da igra u timu s Bisakom, Šoom, Mekgvajerom, Lindelofom, Maticem, Fredom, Pogbom, Maticem, Dzejmsom, Daloom, Marsijalom, Rasfordom, Mektominajem, Lingardom…

Posle Juvea i Reala, ovo ce biti šok. Videcemo koliko moze sam da potegne.
Prosle godine je dao vise golova od Lukakua, al ovo je Mancester… a liga zahtevnija.

Tvli

pre 2 godine

Sjajna vest, smekerski potez!

Ovo je odlicna vest za buducnost Junajteda! Kako? Pa evo recimo neko je napisao da ce mali Grinvud da ispasta jer ce manje igrati? Ne, naprotiv, stize njemu a i ostalim mladicima ucitelj u vidu jednog od najboljih fudbalera svih vremena!

Red Veteran

pre 2 godine

Ne mogu da verujem! Morao sam da se uštinem... Mudar potez Glejzera koji nastoje da vrate poverenje navijača. Očigledni da je tu Fergi odigrao ključnu ulogu.
CR7 sa 36 godina je bolji od svakog napadača Junajteda! Dobro došao ponovo na OT, legendo!
Očekuje nas vrlo interesantna sezona.

Sigurno

pre 2 godine

Latinski Inat Gvardiole sprecio Dolazak Ronalda u M.Siti , Zato Daj boze da sutra Arsenal ih Pobedi u svom terenu, I ima da Pobedi Zapamtite sto sam rekao

Ginseng7

pre 2 godine

Moje fudbalsko detinjstvo je obeležio Ronaldo u crvenom dresu. Šta je sve život doneo nakon toga, ovo je pobedonosna nostalgija. Sve je tada imalo smisla, nek se oseti i gram iste. I hvala.

Cinker

pre 2 godine

Ako je imao izbor izmedju dva Mancestera i izabrao svoj, onda je taj izbor za svako postovanje jer ipak je primamljivine bilo izabrati Gvardiolinu masinu od ekipe. Medjutim, mediji pisu da je M. City odustao od dovodjenja Ronalda, pa ispada da je ovo bio iznudjen potez. U svakom slucaju, jedan od razloga ovako naglog insistiranja Ronalda da promeni sredinu i napusti Juventus sigurno je i medijska pompa Lea Messija, izazvana napustanjem Barselone a poznata je opterecenost Ronalda njime i velika sujeta, koja mu neda da bude u drugom planu...
(Zorica, 27. avgust 2021 18:28)

Sve tačno od A do Š, sto se ono kaže. Mančester se uopšte nije pominjao.
Ovih dana će zvanično sve izaći kako i šta.

fudbal deco, a ne hype i instagram

pre 2 godine

(nista o nicemu, 27. avgust 2021 20:08)
mesijeve sanse za LS >>> ronaldove sanse za LS

kad vec nije mogo da poveca svoje sanse odlaskom u siti, onda barem da generise hype na koji se primaju likovi poput tebe

El Clasico

pre 2 godine

(M., 27. avgust 2021 19:50)

Mesi ostavio Barsu kada su se borili za titulu La Lige gotov do zadnjeg kola, a Ronaldo ostavlja Juventus kada su se jedva plasirali u Lš, a kada je dolazio Juventus je bio prvak 7 godina zaredom i igrali su finala Lš. O cemu pricamo?

hahaha

pre 2 godine

(Kako je moguce, 28. avgust 2021 00:00)

Neka Ronaldo prvo pokaze da je covek i neka podeli sve svoje zlatne lopte sa suigracima iz Reala jer bez njih bi i sada imao jednu osvojenu LŠ u 15 godina.

A Mesi dobije zlatnu loptu 2019 cim su Cavi i Iniesta otisli iz Barse, a dobit ce je i ove godine.

ja45

pre 2 godine

Volim ove male slepce sto navijaju za plastiku iz Sitija, samo placu. Otisao bi on u Siti, ali su oni odustali, odustali su moj k...c. Samo na prodaji dresova United ima da uzme milijardu!

Sinke

pre 2 godine

Kao veliki navijac Barselone i Messijeve igre,moram reci da je Messi napravio ogromnu gresku prelaskom u Francusku Ligu...Ja i dalje ne mogu da vjerujem da je Messi otisao da igra protiv Dizona,Lensa,Bresa i ostalih....Ako je vec morao otici,onda je to trebala biti Premijer Liga,to je definitivno.

Хоћемо ћирилицу на Б92

pre 2 godine

Добро дошао кући. Као шлаг на торту би била титула Премијер лиге или Лиге шампиона за клуб у коме се афирмисао са завршетак величанствене каријере. ГГМУ

vince carter

pre 2 godine

Bruno Fernandes nije svestan snage Engleske lige jer igrao je Portugalsku i Italijansku ligu pre toga,nece moci u Engleskoj :D Jedno pitanje,dokle vise prozivate igrace koji treba da predju u Englesku ligu,kada tamo dominiraju igraci koji su dosli iz ostalih liga u Evropi? Neki komentatori pisu pogrdno o Ronaldu i da je trebao da predje u City,da ce se Mesi vratiti u Barsu kad osvoji 2 ls sa Parizom..a mozda nece nijednu osvojiti,samo cu reci da je Mesi plakao kao suro pile a dva dana kasnije blistao i smejao se kao mlad mesec na predstavljanju u Parizu.

RonaldoGOAT

pre 2 godine

bravo legendo!
i ne, nije njega Siti ispalio, odustali su čim je stigla ponuda od Junajteda. Ronaldo je bio spreman da ode u Siti jer ga Junajted nije hteo iako im ga je Mendeš nudio. u tom slučaju je morao negde otići. kad su se predomislili, pregovori su krenuli u pravom smjeru za crvenu stranu Mančestera. malo se informišite bolje umesto što prosipate pamet ovde. nikada CR7 ne bi izabrao Siti ispred Junajteda. ne budite toliki kompleksaši.

Amel Kovačević

pre 2 godine

Mesi ostavio Barsu kada su se borili za titulu La Lige gotov do zadnjeg kola, a Ronaldo ostavlja Juventus kada su se jedva plasirali u Lš, a kada je dolazio Juventus je bio prvak 7 godina zaredom i igrali su finala Lš. O cemu pricamo?
(El Clasico, 27. avgust 2021 21:53)

Ronaldo napustio Real kao trostruke uzastopne prvake Evrope. o cemu vise pricamo? ne postoji niko ko ima takvu petlju, i sad sa 36 godina dolazi u fudbalski NBA gde se svakog vikenda igra strasan tempo.

Bole

pre 2 godine

Odlična vest za fudbal. Divno je videti da jedan od najboljih u istoriji ovog sporta se vraća u klub koji ga je učinio takvim. Ovo je za mene sport, romantika, istorijski trenutak. Svaka čast C. Ronaldu i MAN UTD na ovome - jedna od najlepših fudbalskih priča.

Krile

pre 2 godine

@@@(Ko je Zivac? najveci poznavalac fudbala na svetu, 27. avgust 2021 18:12)
Potpisujem sve od A do Š!!!
Pored Grinvuda koji je jedan od najperspektivnijih napadaca na svetu dovedes lika na zalasku karijere,ego manijaka koji mora igrati svaku utakmicu,koji trazi svaku loptu,otima penale i slobodnjake...cemu to i koga ce to usreciti?!

Yyy

pre 2 godine

Fazon kao figurativno. Zvezda te je stvorila kao igrača, pregovore vodis uveliko da predjes u Partizan, svi pišu o tome,ali Partizan odustane od transfera, pa se ipak vratiš u Zvezdu.

billy

pre 2 godine

Nije ovaj rekao poslednju riječ sigurno, eno Ibrahimović je s 39 dominirao Seriom A dok se nije povredio. Roki nema ni 37 još, tako da ne vidim ni jedan razlog zašto nebi dominirao u iduće 2, 3 godine. Lik je fizički besprekorno spreman, lik je životinja.

kiki

pre 2 godine

(Amel Kovačević, 27. avgust 2021 23:54)

Biti 7x najbolji igrac Spanske lige u 9 godina je daleko veci uspeh nego biti jednom najbolji strelac Engleske lige u 6 godina.

Ronaldo ni za 300 godina igranja u Spanskoj ligi ne bi mogao da postane 7x najbolji igrac lige.

A Ronaldova komfor zona jeste 16-erac vec dugi niz godina.

hmm

pre 2 godine

(jojufff, 28. avgust 2021 12:47)

A kako je onda Mesi samo zbog para u PSŽu kada bi te pare uzeo u svakom klubu i donosit ce trostruko vise svakom klubu u kojem god da igra? Ili je mozda otisao da osvoji LŠ sa njima?

Ja se slazem da nije nikakav motiv igrati u PSŽu u Francuskoj ligi ali isto tako me neces ubediti da je Ronaldu bio motiv otici u slabiju ligu, igrati u Juventusu i klubu koji tada nije imao nikakvu konkurenciju protiv klubova koji nisu ni sena nekadasnjih klubova Milana, Rome ili Intera. Pa gde ces veci motiv od toga sto igras u istoj ligi sa Mesijem i da mu probas dokazati da si bolji od njega? Motiv mu je igrati za Juventus koji je bio duplo bolji od Milana, Rome, Intera itd? Ajde se uozbilji. Sigurno mu to nije bio veci motiv od nadmetanja sa Mesijem. Otisao se u Juve iskljucivo zbog para ili da izadje iz Mesijeve sene. Nema treceg razloga.

I ne mozes nikako porediti nacin na koji je Mesi otisao iz Barse sa nacinom na koji je Ronaldo otisao iz Reala. Ronaldo je iz Reala otisao samo zbog para i jer mu Perez nije hteo (opet) povecati platu dok je Mesi morao otici iz Barse zato jer je morao. Da Pike nije pristao na smanjenje plate Barselona ne bi registrovala ni one nove igrace koje su doveli.

Sama cinjenica da je Aguero dosao u Barsu da igra sa Mesijem najbolje govori da Mesi nije ni pomisljao otici iz kluba.

samo jako

pre 2 godine

Dobro došao kući,konačno pravi United..velika greska odlazak u Juve,shvatio je da je liga seljačka ,ali eto odradio 2 od 3 i dosta ,uzeo titulu ,nadavao se golova a sad sledi bomba od tekmi u Engleskoj.kakvi sastavi i ekipe,ima da pršti na sve strane..jaki MU i MC ,Čelzi,Totenhem sa Kejnom ,Liverpul …bruka

Asd

pre 2 godine

Italijanski novinar Fabricio Romano, specijalizovan za insajderske informacija o transferima, objavio je da se Mančester siti definitivno povukao iz svih pregovora oko Ronalda i da je iz tog razloga izabran Mančester J.

MU u srcu al za malo

pre 2 godine

Zvuci kao da je menadzer odigrao dobro,pustio buvu da je sve zavrseno sa City-em(verujem da ga Gvardiola nije ni zeleo), da bi u neku ruku naterao MU da odreaguje,jer je znao da ce navijaci izvrsiti pritisak da se to ne desi.
On licno,mislim da je odlucio da ode iz Juvea,a realno je u padu,tako da i nije imao nekog izbora,kada se ima u vidu da je hteo da igra LS, a da pritom uzima i dalje sjajnu lovu.
malo je vrhunskih klubova koji igraju LS i u isto vreme mogu finansijski, a i zele,jednog Cristiana koji je blizi kraju i ima mnogo manji uticaj na igru nego ranije.

singularitet

pre 2 godine

Junajted je od odlaska Fergusona u raspadu, prakticno nista nisu osvojili. Mene vise zanima sta ce fanovi Messija da izmisle novo da ga kritikuju.
(Dzoni, 27. avgust 2021 21:20)

Nema Mesi veze sa ovom temom i nema sta da se izmislja ovde. Dovoljno sam dugo pratio Barselonu i Real, da mogu uvideti razliku u kvalitetu i koliko je ko uticajan na terenu. Al da ne ulazim sa tobom u raspravku ko je bolji od njih dvojice (sto je smesno i porediti), ovde je stvar sto ce se kao i uvek zbog marketinga, ugovora i slicnog, ceo koncept igre jednog tima promenuti i usmerice se na jednog igraca. Ronaldo ce od sada izvoditi svaki penal, svaki slobodnjak i sutirace u toku igre iz svih mogucih i nemogucih pozicija. Kao izvodjac penala je odlican. Slobodnjaci, plac majke bozije. Pregled igre minimalan. Potrosnja lopti u toku meca ogromna i bespotrebna. Dribling, iskreno kada se uporedi sa drugima koji su dobri u tom segmentu, on je zaista neproduktivan, jer skakutanje oko lopte pa doda prvom do sebe je u principu nista. Ima odlican skok i udarac glavom. Brz je, moze da istrci svaku kontru, pa mu te fizikalije i daju to neko brzo kretanje po sesnastercu, pa je cesto u prilici za gol iako nema neku bas preteranu preciznost prilikom suta na gol, ako ga uporedis recimo sa Mesijem gde se vidi ocigledna razlika u kvalitetu suta.
Sve u svemu, lik je odlican kao egzikutor u odlicnim timovima ali ne i u prosecnim, jer on jednostavno nije neko ko vuce.

Zdenko

pre 2 godine

I Mančester izgubio svoje prave vrednosti koje je imao. Pali bogami na niske grane kad vraćaju Ronalda sa 36 godina. Biće to vrlo loša investicija, propao projekat u startu. Jedina dobit je prodaja dresova i ostalih rekvizita sa njegovim likom. Od igre slaba vajda, živi bili pa videli.

Djordje NS

pre 2 godine

Već dva tri dana čitam vesti kako prelazi u City i razmišljam kako sad da navijam za njega kad ceo život simpatišem Junajted. A ako je ovo konačna i definitivna stvar i ako prelazi u Junajted to mi je onda prava stvar.

CR7

Chubby Checker

pre 2 godine

Ali tip ladno flertovao sa Sitijem, pa se vratio u Junajted. To ono kao ne mogu da se nagodim sa Zvezdom, idem u Partizan za koji sam nekad igrao... Bas da cujemo sta ce reci tribine kad istrci prvi put na Old Traford.

reflektor

pre 2 godine

U sunce ti al ima ludaka ovde...Ronaldo lagano moze da igra do 40-te telo mu je savrseno u pogledu starenja, veliki je radnik uz talenat koji ima, Ibra je vrhunski spreman i melje i dalje. Vratio se tamo gde je napravio sebe. Marketinski odradjeno vrhunski. E sad, sve je na Solskeru da to namiri a da ne trpe Sanco i Grinvud, a tu su i Kavani i Rasford. Sa njim je MU jaci bar 20%. Objektivno

BlueFortress

pre 2 godine

@da dodam

Mislim na onaj kada je Ser Aleks rekao da mu je namerno menjao stranu da bi isao na Kola koji ga pojeo u 5 derbija sa Celsijem.

Ko je gledao, zna, nema sta ja tu da uvijam u oblande iako je Ronaldo bio zver.

Joca

pre 2 godine

Nesimpatiziram niti jedan klub,ali mancester united je institucija od kluba,sa 100 miljona vjernih navijaca.Mnogo puta su pomogli npr potres u Zg,petrinji uplatili su 100000 eur iako nikad nijedan hrvat nije nikad igrao.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Све сам то свјестан да ће клуб зарадити од продаје дресова и да ће на маркетингу зарадити. Ал ја говорим да им он играчки неће помоћи, на самом терену. А сад зависи шта ви рачунате као успјех, дал зараду од дресова и маркетинга или као успјех рачунате резултате, односно титуле? Намјерно нисам у претходном коментару навео да ће им се он маркетиншки исплатити, јер сам знао да ће ми неко то одговорити. Новинарски сам од вас извуко одговор.

bigule

pre 2 godine

Nekim "novinarima" treba trajno zabraniti da se bave novinarstvom!!! Kakav bre Siti...danima pišu o Sitiju. Lažovi jedni obični!!!
(SaleS, 27. avgust 2021 19:45)

Dal si stvarno mislio da ce u city da ode?

El clasico

pre 2 godine

(jojufff, 28. avgust 2021 07:15)

Hahah pa Mesi ide u PSZ koji nije mogao da osvoji ni ligu prosle sezone, a Ronaldo tada otisao u Juventus koji je bio prvi 7 godina zaredom. ​

Jel stvarno poredis Inter koji je osvojio jednu titulu sa Juventusom koji je osvojio 7 titula zaredom i koji tada nije imao nikakvu konkurenciju? Niko se sigurnoscu ne moze reci da ce Inter osvojiti titulu ove sezone pogotovo nakon odlaska Lukakua dok se to za Juventus znalo kao i za Bajern u Nemackoj. Smesna ti je usporedba.

Sto Ronaldo nije otisao u Lil jer eto osvojili su titulu prosle sezone pa su oni najjaci klub u Francuskoj po tvojoj logici?

Kako ce Mesi otici u City kada je Gvardiola rekao da ga nece dovesti jer su vec doveli Grilisa za 115 miliona? Ti ocito ne pratis redovno sportske vesti.

Kazes Mesi u PSG otisao zbog para, a ima platu 35 miliona, a Ronaldo je iz ljubavi prema Junajtedu trazio 25 miliona godisnje hahah. Sta bi tek bilo da ne oseca ljubav prema Junajtedu... Verovatno ga je Siti zato i odbio jer je trazio previse.

Inace, Mesi u PSGu ima duplo manju platu nego sto je imao u Barsi.

Kiki

pre 2 godine

(crveni, 28. avgust 2021 00:17)

Upravo je Ronaldo pobegao iz Juventusa nakon sto ih je finansijski i rezultatski upropastio.

Juventus je na njegovu platu za 3 godine izgubio 180 miliona (bruto iznos) + 100 miliona na njegovo dovodjenje. Bacili su uzalud 280 miliona.

hmm

pre 2 godine

(jojufff, 28. avgust 2021 12:47)

Al na stranu sve to. Voleo bi bas da mi objasnis po cemu su to Roma, Lacio, Napoli velikani fudbala, a da Marsej, Lion, St. Entien to nisu? Marsej ima cak i osvojenu LŠ. Bas me zanima kakvo ces opravdanje dati za ovo sto si napisao.

Рајко Четник, ушати је био наш

pre 2 godine

Добар разлог да уз Ливерпул гледам и М.Јунајтед.

kutinjo

pre 2 godine

O kakvoj vi ljubavi pricate do danas bio na korak da potpise za siti palili mu dresove navijaci junajteda i kad my je propalo za siti predje u junajted i to kako pisu englezi za pola piliona nedeljno i sad se kao vraca kuci ljubav itd,jeste pukose od ljubavi sigurno je zbog tog.

ajaJaZeMšipA

pre 2 godine

danima City, City - komentari ga pokopali kao najveću izdajicu ikad a lik pređe u MU.
meni je sve draži i draži Cristiano.
(Dubrovnik, 27. avgust 2021 18:28)

ne znam da li su ti javili ali Siti ga je ispalio a on kad je vec u Mancesteru daj sta das
(mralex, 27. avgust 2021 18:41)

Daa bree hahahaha.Jel ti glupo nekad izgovorenih reči?On zna da ga City ispalio.
City je bio samo marketinški trik, opipacanje pulsa i dizanje tenzije.Ronaldo jeste svakakav, ali nije budala.

Petar

pre 2 godine

Odlican potez. Ljudi ne shvataju da fudbal nije vise onaj od pre 30, 40 godina nego da je biznis i da je marketing veliki deo te price. Ovim potrzom se Mancester Junajted vraca u zizu. Uvek je bio jedan od najpopularnijih klubova na svetu, neko vreme je stagnirao a sada su opet sve oci ulrte u njega. Samo ovim potezom ce zaraditi desetostruko vise nego sto su ulozili u dovodjenje Ronalda. Voleli ga ili ne on je "najbrendiraniji" fudbaler trenutno kao sto je svojevremeno bio Bekam. Bekam i dalje zaradjuje vise nego vecina vrhunskih fudbalera.

pedja

pre 2 godine

Dobro dosao nazad.Navijac sam CZV,ali Mancesterovu generaciju sa serom na klupi Vidicem,Ferdinandom,Skolsom i gore ubitacnim triom Ronaldo,Runi ,Tevez,nikad necu zaboraviti .Preko puta premocna Barsa sa Cavijem ,Inijestom,Mesijem.Mozda i poslednjih nekoliko sezona LS sa bar malo duse. Vrijeme da MU vrati titulu !

Vlada

pre 2 godine

@Leyenda

"Srce je reko Junajted" ahahahah. 30 miliona godisnje je reklo Junajted. Sto se nije vratio u Lisabon da igra za Sporting?

nino

pre 2 godine

LAST DANCE, vratio se na mesto uspeha, mislim da je on upravo ono sto je falilo ekipi junajteda sve ove godine, LIDER. Ggmu, bice junajted opet onaj stari!

lodrk11

pre 2 godine

Klasa! Srce je reko Junajted, mnogi bogati fudbaleri bi se trebali ugledati na ovog čoveka.
(Leyenda, 27. avgust 2021 17:59)

Slazem se odlican potez al nije bas da ce da skovlikne od gladi tamo :D

deda

pre 2 godine

mnogi.a u igrackom pogonu se to nece svideti, uostalom da sacekamo, ako se bude gurao da izvodi dlobodnjake cekao lopte na tacni popice siber od saigraca...

Millennium

pre 2 godine

Moram prodati Bruna u fantaziju. Teško da će sada pucati penale kada je Ronaldo tu, i većina lopti će ići na njega. A preskup je da se drži zbog poneke asistencije i eventualno gola tu i tamo.

blatisanac

pre 2 godine

Neko za simbolican iznos potpise za klub koji mu je sve dao, a neko odbije 36 miliona zbog 39 miliona i jos izmisli da su ga oterali.
(nista o nicemu, 27. avgust 2021 19:21)

Simbolican iznos? Au kakva odusevljenost likom i delom, k'o na zasedanju AVNOJa.

hmmm

pre 2 godine

(jojufff, 28. avgust 2021 07:15)

A zbog cega je Ronaldo otisao u Juventus ako nije zbog para i jer su mu dali 7 miliona vecu platu? Zar nije on sam rekao da odlazi iz Reala jer ga ne cene dovoljno?

Ako je Mesijev prelazak u PSŽ prelazak samo zbog para, sta je onda bio Ronaldov prelazak u Juventus? Mesi u PSŽu ima platu 35 miliona, a Ronaldo u Juventusu imao 30 miliona. O cemu pricamo? Kakvu bi tek Ronaldo platu trazio da ode u bogat klub kao sto je PSŽ?

Kakav je ikako sportski motiv otici u klub koji osvoji titulu 7 godina zaredom i koji nije imao nikakvu konkurenciju u ligi? Vecinu sezone je mogao setati po terenu, igrao je par jakih utakmica u LŠ i to je to.

Budimo realni, mnogo veca je pohlepa traziti od Junajteda i Juventusa 25 i 30 miliona godisnje nego traziti 35 miliona godisnje od bogatog kluba kao sto je PSŽ. Sama cinjenica koliko njima pare znace govori da je onaj odbio za Mbapea 150 miliona iako im moze otici za dzabe sledece sezone.

Andjus

pre 2 godine

Premier liga nikad jaca... CR se vratio na mesto koje ga je vinulo u visine, da zaokruzi jednu sjajnu pricu. Steta sto utd nema boljeg trenera, ali svakako, igrace se sjajan fudbal na ostrvu ove sezone

Dzoni

pre 2 godine

(singularitet, 27. avgust 2021 20:46)

Junajted je od odlaska Fergusona u raspadu, prakticno nista nisu osvojili. Mene vise zanima sta ce fanovi Messija da izmisle novo da ga kritikuju.

Da dodam

pre 2 godine

@blue fortress

Pa normalno da mu je bilo lakse da na drugoj strani maltretira panjeve kao sto su Bosingva i Esien. Mada je Kol posle prvog susreta sa Ronaldom morao da nosi kosmodisk.

GOAT

pre 2 godine

Kako Mesi moze da se krije a vise dao golova najjacim engleskim klubovima iz Barselone kroz Ligu sampiona nego penaldo za godina u PL???
(Biz, 27. avgust 2021 20:55)


mesi strasan igrac najbolji sa loptom ikada, ronaldo ubedljivo najkompletniji i najspremniji igrac ikada.
uvjek ce se pricati o njima, a mi ih gledali i divili im se, ostale generacije ce moci na youtube da ih uporedjuju i nikad nece dozivjeti te momente kao milijarde sirom svijeta u tim momentima.
volim kad se ljudi prepucavaju.
Isto to vazi i sa velikom trojkom u tenisu.

jojufff

pre 2 godine

Na kraju je pobegao iz Spanske lige u daleko najjaci klub u Italiji jer mu je valjda veci izazov bio igrati protiv Empolija, Benedeta, Udinezea itd nego da se takmici u istoj ligi sa Mesijem.

(El Clasico, 27. avgust 2021 22:11)

Pa zašto Messi nije pobjegao u najjači klub u Italiji (Inter) pa se ganjao po kultnoj Serie A nego je pobjegao u PSG gdje ligu mogu igrati odpertlanih kopacki??
ili zasto nije izabrao City da ga malo Englezi biju svaka 3 dana?

U PSG se samo ide zbog para, sportskih motiva "0" odmaras vecinu sezone poput Neymara..odigras par jakih utakicma u LP pa sta bude.

hmm

pre 2 godine

(Kinez, 28. avgust 2021 15:36)

Negde sam procitao da je Italijanska liga, liga u kojoj pada najvise golova zadnjih godina tako da to sto pises nema nikakvog smisla.

Naravno da ce Ibri biti teze davati golove u Italiji kada je igrao za propali Milan, a u Franuskoj je igrao za PSŽ.

Eee

pre 2 godine

Okreni, obrni, Ronaldo ima najjačeg menadžera u fudbalu, koji je mašina za pravljenje para. Jednostavno je znao da će ovaj povratak debelo novčano da se isplati. Ronaldo je sigurno imao kompleks od one neverovatne prodaje dresova u roku od 24h, pa želi da sruši taj rekord, znajući da je Mančester klub koji ima najviše pratilaca u svetu fudbala.

Rade Kornjaca

pre 2 godine

"Klasa! Srce je reko Junajted, mnogi bogati fudbaleri bi se trebali ugledati na ovog čoveka."

To srce radi na 30,000,000 otkucaja, cisto da ne zaboravimo tu sitnicu.

SaleS

pre 2 godine

Nekim "novinarima" treba trajno zabraniti da se bave novinarstvom!!! Kakav bre Siti...danima pišu o Sitiju. Lažovi jedni obični!!!

Rade Kornjaca

pre 2 godine

"Dati Ronaldu ulogu spica slica onoj koju ima Kejn u Totenhemu. Nikako na stetu mladih Rastforda ili Sanca i Grinvuda."

U kojoj to formaciji, Davore, vidis da bi MU mogao da igra, da bi sve ovo zadovoljilo?

4-1-5?
Mektomini da bude jedini veznjak ili mozda Fred?

Crveni

pre 2 godine

Nemojte mi pricati o njegovoj velicini. Citav zivot hoce da igra samo po najjacim klubovima. Lako je tako osvajati trofeje...
(enh, 28. avgust 2021 00:00)

Pa sto Leo ne dodje u taj Siti ili Liverpool ili Celsi? oni su svi daleko jaci od Junajteda? pa zato sto ne sme.

bmiles

pre 2 godine

Ako je ovo tacno,bice zanimljiva reakcija MU navijaca!? Juce su ga isti ti navijaci nazivali izdajicom zbog eventualnog transfera u Man.Siti!?
Sta ti je obrt od izdajice do heroja!

jojufff

pre 2 godine

(hmmm, 28. avgust 2021 11:51)

Koji je motiv igrati Francusku ligu?
protiv kojih evropskih velikana igras??
tu si samo zbog para i nicega vise

Ovako je bar igrao za Juve, jedan od najvecih evropskih klubova, igrao u Serie A protiv Milana, intera, rome, lazija, napolija...jednoj od najtezih liga..na kraju krajeva ima titule iz engleske, spanije i italije.

pare ce uzeti u svakom klubu i donosice im trostruko vise. kao sto sam napisao dole..vrijednost Manchestera je u zadnjih pola dana.. dan porasla za nekih 250 miliona.

walter

pre 2 godine

Uporedjujes francusku ligu i italijansku ko sve ovde komentarise koliko godina imate italijanska taktika odbrana sve je 5 nivoa iznad smesne francuske lige

DAVOR

pre 2 godine

Dati Ronaldu ulogu spica slica onoj koju ima Kejn u Totenhemu. Nikako na stetu mladih Rastforda ili Sanca i Grinvuda. Pogotovo sto Marsial nije u formi da bi igrao u MU.

brzinos

pre 2 godine

Kako bre nikom ovde nije jasno da on ni jedan klub ne košta ni dinar ili evro jer su svi u prvoj godini njegovog dovođenja isplatili i transfer i platu samo kroz prodaju dresova...finansijski on je samo plus gde god da igra...tako da ta priča da se nema para za druga pojačanja uz njega ili Mesija je šuplja

cukce

pre 2 godine

Дошао на крају каријере да им још узме пара на своје име. Значи не да заради, него баш да им узме. А и треба им узети кад су наивни. Не могу они напредовати па макар довели и играча који се зове Роналдо.
(ДЕЛИЈА??, 27. avgust 2021 23:55)

Prodaće milion njegovih dresova i već su u zaradi! Tako da će Ronaldo da ne uđe u igri da odradi posao i da zaradi platu!

Kralj Rone

pre 2 godine

Kao da se vratio u Malu Mostanicu, a ne u jedan od najbogatijij klubova na svetu koji je najvise potrosio na transfere ove sezone. Lepo je sto ih je izabrao pre Sitija, ali zna on da je Utd ove godine prejak.

LondonCalling

pre 2 godine

"Ronaldo da ima petlju otisao bi u Napoli kao Maradona, a ne u Juventus koji nije imao nikakvu konkurenciju u Italiji."
(samo jako)

Misliš, imao petlju kao Mesi, koji je otišao u jedan od lošijih timova francuske lige?

Nebuloza od komentara...

Kinez

pre 2 godine

(hmm, 28. avgust 2021 14:12)

Evo ja cu da ti objasnim o cemu je razlika citirajuci Zlatana Ibrahimovica:

"Italijanska liga je najteza za napadace zbog toga sto svaka ekipa prvo razmislja o tome da ne primi gol".

Francuska liga je smesna, pala je kvalitetom iza Portugalske lige. Vecina klubova tamo su uzasni u odbrani a jos gori u napadu.

kiki

pre 2 godine

(Kinez, 28. avgust 2021 19:31)

Ne, nego ti svakim komentarom pokazujes koliko se ne razumes u fudbal s obzirom da u Francuskoj ligi ima jos vise meceva koji se zavrsavaju 0-0.

gpbg

pre 2 godine

Svaka cast na odabiru lige,sam je rekao da se najintezivniji fudbal igra u engleskoj,povrh svega toga prelazi tamo na pragu 4 decenije svog zivota

Simao

pre 2 godine

Pojedinci nista nisu naucili od velikog barda fudbala - Zive...

"U fudbalu nema mlad ili star.
Ima mozes da igras ili ne mozes da igras."

Вук Караџић

pre 2 godine

Јунајтед је пре тога, на сличан начин, довео Ибру и Каванија, тако да су показали да знају како да искористе искусније мајсторе. логичан потез. прича са Ситијем је била луда.

Kinez

pre 2 godine

(hmm, 28. avgust 2021 17:49)

Ti svakim komentarom pokazujes koliko se ne razumes u fudbal. Prosek golova ne znaci nista, u Italiji imas jako puno meceva koji se zavrsavaju 0-0.

Ibrahimovic je tu izjavu dao 2016.

Krajišnik

pre 2 godine

MU i Ronaldo, to jeste dobitna kombinacija.
Zavisi naravno i od saigrača,jer sad nema Gigsa,Skolsa,,Kina,ali ovo je definitivno MU kojeg svi zele da vide.

jojufff

pre 2 godine

Дошао на крају каријере да им још узме пара на своје име. Значи не да заради, него баш да им узме. А и треба им узети кад су наивни. Не могу они напредовати па макар довели и играча који се зове Роналдо.
(ДЕЛИЈА??, 27. avgust 2021 23:55)

DELIJA??
Vrijednost Manchestera je za jedan dan porasla za 8% tj. za 200 miliona u grubo.
Sacekaj jos 7 dana i vidjeces na kojim sve poljima zarađuju od njegovog imena i koje cifre su u pitanju. Covjek je brend sa milionima pratitelja, navijaca..tj potrošača.

Da dodam

pre 2 godine

(kiki, 29. avgust 2021 18:15)

Nisu osvojili zato sto su promenili trenera u sred sezone, a novi trener Poketino se koncentrisao na dvomece sa Barsom, Bayernom i Sitijem.